Pokaż pełną wersje : Iridia part 2
Stron :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
14
You see Kisiaa (Level 14). He is a sorcerer. He is Fighter of the Power-Rangers (Yamahati).
nowy pk-char kisii xD
Myśle, że hakowanie postaci to normalna rzecz ale rokowanie to dla mnie glupota
nom, racja, mówie ci lepiej kupić chara i go zrookować, wiem co mówie:D
You see Kisiaa (Level 14). He is a sorcerer. He is Fighter of the Power-Rangers (Yamahati).
nowy pk-char kisii xD
nowy? ;o nie powiedziałbym, tempo masz chłopieB)
@edit
Ma ktoś Fake Font Converter Final? Blxxx......
no cusz;p ja dopiero go dzis przylwazylem
ciekawa sprawa zabijesz tego chara masz hunta u maina xD
nowy pk-char kisii xD
O kurwa ale ty fajny, za 2 miechy napewno napiszesz, ze mialem hacka, co? A tak wogole to podaj mi swoj nick, musze z toba pogadac
A tak wogole, to Xandar padl :((((((((((((((((((((
Diego325
18-01-2007, 20:32
Lal a Cipy w końcu ( po jakiś 2 tygodniach? 8o ) zauwazyli problem.
Players on a number of German game worlds may experience lag at the moment. This is caused by problems at a major backbone provider. They are already working on a solution.
Teraz naprawa potrwa pewnie drugie tyle jeśli nie dłużej
Dobrze ze pacc nie kupowałem;)
no wiem,ze jestem fajny
moj nick to: Lubie robic uhy
btw. ejj bendziesz mojim kolegom na ruku??
no wiem,ze jestem fajny
moj nick to: Lubie robic uhy
btw. ejj bendziesz mojim kolegom na ruku??
Ej, ja nie jestem tak jak ty, cale zycia na rooku ;(((((( Mialem juz 10 lvl ale jakies zle pekery dfudzieste lefele mnie zabily i musialem poprosic zeby zypax z mendillem wpadli na rozrobe do veno i ich wybili !!!!!!!!!11111
no wiesz jak tez bylem juz na mainie ale niespodobvalo mi sie tam i wrocilem na rook. To tak samo jak ty nie?tez wrociles! ej pliska bonc mojim kolegom!
rukk roks
no wiesz jak tez bylem juz na mainie ale niespodobvalo mi sie tam i wrocilem na rook. To tak samo jak ty, nie?tez wrociles! ej pliska bonc mojim kolegom!
rukk roks
Trai'ler
18-01-2007, 20:51
Z tym newsem i lagami na iridi to chodzi o to :
Padł jakiś główny router który był podstawą komunikacji niemcy:.<>.:reszta świata , i przez króty szła większość połączeń do niemiec - do czasu naprawienia routera , połączenia są teraz kierowane okrężnymi drogami , - stąd ewentualne lagi na naszym serverze ;s
mam nadzieje że niektórym wyjaśniłem skąd te lagi , kicki.. :cup:
Funky'Beatz
18-01-2007, 20:51
Ripper rozśmieszasz mnie ... to co Ci najlepiej wychodzi to mówienie innym tego ,że nie mają innego życia poza tibią i jacy to oni nie są głupi ... chłopie Ty lepiej popatrz na siebie ... taka prawda,że jesteś niezły cfaniak przez neta bo jak tylko nabiłeś wyższy lvl to zaczałes wszystkich przezywać i zabijać dla zabawy ... może w wyniku kompleksów jakie Ci towarzyszą w rl live ? ... nie wnikam.
Whatever myślałeś,że na tym servie jesteś najlepszy i że wszystko Ci wolno ... ten hack to najlepsza rzecz jaka Cie mogła spotkać i wielkie pozdro dla hackerów ;) a teraz może zobaczysz jak założysz nowego chara ( o ile to zrobisz ) przez ile osób,którym kiedyś robiłeś koło dupy będziesz huncony
@up ... Trailer a nie wiesz ile jeszcze te lagi będą ?
ejjj wy ta iridie to zaje**sta macie !11111GZ!!
iridia number 1.!!
Hackowac kogos, za pa..na prawde zaje**cie tu macie chlopaki xP umarlem jak to przeczytalem...
Jest wiele innych rzeczy ,ktore komus mozna za pa zrobic ,min. mozna go huncic ,a cene za ktora moze sie wykupic ustawic na 50kk i tyle...na pewno tam nie pogra...
no nic..Ripper gon Austin Vantage :)))) jeszcze 66lvl'i :)
Ripper rozśmieszasz mnie ... to co Ci najlepiej wychodzi to mówienie innym tego ,że nie mają innego życia poza tibią i jacy to oni nie są głupi ... chłopie Ty lepiej popatrz na siebie ... taka prawda,że jesteś niezły cfaniak przez neta bo jak tylko nabiłeś wyższy lvl to zaczałes wszystkich przezywać i zabijać dla zabawy ... może w wyniku kompleksów jakie Ci towarzyszą w rl live ? ... nie wnikam.
Whatever myślałeś,że na tym servie jesteś najlepszy i że wszystko Ci wolno ... ten hack to najlepsza rzecz jaka Cie mogła spotkać i wielkie pozdro dla hackerów ;) a teraz może zobaczysz jak założysz nowego chara ( o ile to zrobisz ) przez ile osób,którym kiedyś robiłeś koło dupy będziesz huncony
@up ... Trailer a nie wiesz ile jeszcze te lagi będą ?
Nastepna lama ktora shuncilem ;] Mylisz sie to nie ja bede padac tylko oni.
Przyklad? Lijo i xandar. Next soon
Hate me idiots !!!!!!!!!!!11111111
sralala temat Rippera miał być zamknięty a wogóle to kto go k***a haknął!?
Ripper Bank. A Rookujecie? Rookujemy! xD
Lisuu-aleniewrl
18-01-2007, 21:27
o kuurde... Ripper to ty hacka miales?oO jesli tak to wspolczuje;/ hujowo jest znam to....
Trai'ler
18-01-2007, 21:28
ejjj wy ta iridie to zaje**sta macie !11111GZ!!
iridia number 1.!!
Hackowac kogos, za pa..na prawde zaje**cie tu macie chlopaki xP umarlem jak to przeczytalem...
Jest wiele innych rzeczy ,ktore komus mozna za pa zrobic ,min. mozna go huncic ,a cene za ktora moze sie wykupic ustawic na 50kk i tyle...na pewno tam nie pogra...
no nic..Ripper gon Austin Vantage :)))) jeszcze 66lvl'i :)
nie wpie%$#^#^@ (wtryniaj) się w sprawy których pewnie nie znasz do końca za przeproszeniem 8o
i on nie został wcale hacka za PA (może w pewnym sensie tak , ale to nie było powodem tego hacka) , poczytaj sobie z 25 ostatnich stron to będziesz wiedział o co chodzi ;s
ps.
Iridia <3 - najlepszy , najkochańsy server numer 1 w całej tibi !!!!!oneone111shiftshift
ps2.
też tak macie :> ?
http://images14.fotosik.pl/43/a8fe3edf65c62dc6.jpg (www.fotosik.pl)
ps3. przypominam o lagach i o newsie bo nie wszyscy widzieli :
Padł jakiś główny router który był podstawą komunikacji niemcy:.<>.:reszta świata , i przez który szła większość połączeń do niemiec - do czasu naprawienia routera , połączenia są teraz kierowane okrężnymi drogami , - stąd ewentualne lagi na naszym serverze ;s
nie wiadomo kiedy będzie koniec lagów , cipsoft napisał tylko że podjęli prace nad tym ...
(tylko 2 tygodnie zamulenia) ;d
//
#Kiełek już wiem, wiem :p
a ja dostałem kicka i od tamtej pory nie moge sie zalogować :d
taa... qmpel też tak ma, ale lagów nie będzie (oby) więc jakoś wycierpimy:P
@a tak wogóle Trai'ler już wiesz czemu się nie logłem :D
sralala temat Rippera miał być zamknięty a wogóle to kto go k***a haknął!?
Ripper Bank. A Rookujecie? Rookujemy! xD
Wszystko widac na ssach ! Jak mnie odbanuja to idziemy na rook-annihilatora tylko pacca musisz kupic ! Moze troche moich kofanych ziomkuf sie zdoluja jak kilka razy padna i tez sie zrookuja i bedziemy mieli wiekszy team !
Btw, jak mialem rooka a potem wejde na maina to outfity/addony zostana ? :)
Wszystko widac na ssach ! Jak mnie odbanuja to idziemy na rook-annihilatora tylko pacca musisz kupic ! Moze troche moich kofanych ziomkuf sie zdoluja jak kilka razy padna i tez sie zrookuja i bedziemy mieli wiekszy team !
Btw, jak mialem rooka a potem wejde na maina to outfity/addony zostana ? :)
to poczekaj bo mi zostało 10 dni bana i do tego jakieś pół godzinki na zrookowanie się cya ;d
@edit
bez pacca pójde bo szkoda kasy:P a tak w ogóle to zapodam filmik i jakieś SSki o ile wypali więc czekajcie
R.I.P ripper. Zawsze mówiłam że da'roce to są kur** i su** je****. Mnie z serwka wyrzucili ale sam sie roknac chcialam. Ciebie hackli. Coz zycie. Btw. Wielkie DZIEKI CI za to ze ten smiec xandar padl. Chwała ripperowi :D
Up skorwysyn to masz na nazwisko ****u :p
rippera hackneli starzy ownerzy bo ten juz jest 4
Najczestrzym powodem HAcka jest sharing konta.
Pradu nie mam;/ i z ups korzystac moge tylko;/
Pradu nie mam;/ i z ups korzystac moge tylko;/
Cały świat się na nas uwziął - najpierw lagi/kicki/freezy, potem awaria routera, teraz wichury i odlaczanie prądu...:(
Maxxonek
19-01-2007, 13:25
R.I.P ripper. Zawsze mówiłam że da'roce to są kur** i su** je****. Mnie z serwka wyrzucili ale sam sie roknac chcialam. Ciebie hackli. Coz zycie. Btw. Wielkie DZIEKI CI za to ze ten smiec xandar padl. Chwała ripperowi :D
Tak offtopujac od Waszej arcyciekawej kłotni:
Xandar nie jest smieciem ;o
eh... dzień bez kłótni dniem straconym, co nie kochana iridio?:)
Trai'ler
19-01-2007, 15:06
Cały świat się na nas uwziął - najpierw lagi/kicki/freezy, potem awaria routera, teraz wichury i odlaczanie prądu...:(
Niedługo tibia przestanie istnieć .... Potem będzie konieć świata ;(
Bóg nas nie kocha (?)
eh... dzień bez kłótni dniem straconym, co nie kochana iridio?:)
kiełek chodź pokłucimy się na priv albo w tibi , trzeba jakoś dobrze zacząć dzisiejszy dzień X(
Sir lapciuch knight
19-01-2007, 15:44
Up skorwysyn to masz na nazwisko ****u :p
rippera hackneli starzy ownerzy bo ten juz jest 4
Najczestrzym powodem HAcka jest sharing konta.
Bylem 2 ownerem, lamusie. Ktos tu mowil o tym, ze ja lize dupe szwedom ?; )
Popatrzcie na swoich ziomkow ktorzy placa wam za protekta, wszyscy co tu nie graja mowia, ze da'roce i ten wasz zalosny team jest za*****aly ;] Te wasze mega ziomy pisza ze jestem skurwysynem bo chca wam sie podlizac, peace.
To kiedy w końcu te %^&@%%@$# lagi znikną z naszego <3 serva?!
btw. koniec paplaniny o hackach, ripperach, itd. to się robi niesmaczne -.^
/Bartek
Arthas The Keeper
19-01-2007, 18:08
Bartek kiedy zaczniesz expić :D. Tak koniec już tematu Ripper'a ;].
signed: Usar
Trai'ler
19-01-2007, 18:16
Tak offtopic , jak by nikt nie słyszał / nie wiedział (dziwne żeby ktoś nie wiedział ale i takie rzeczy sie zdarzają)
wczoraj oraz z wczoraj na dzis w nocy , w polsce panowała ogromna wichura :
- 6 ludzi zginęło
- 33 ludzi jest rannych
- blisko 1mln ludzi nie ma prądu
(w polsce) dane są cały czas aktualizowane ponieważ nie wszyscy jeszcze zostali znalezieni ...
to takie drobne info z mojej strony :s :confused:
Wracając do iridi , moim zdaniem cipsoft coś majstruje przy tym routerze ,
ponieważ bynajmniej ja odczuwam teraz mniejsze lagi niż przedtem :)
Jednak od czasu do czasu (pare razy w ciągu godziny) zdarzy się jakiś lag 10 sekundowy ... Jednak jest lepiej niż przedtem :d
Ale jeszcze czekam na krok od neostrady ... Ponieważ neostrada też stoi w pewnym stopniu za lagami , ponieważ ta ich śmieszna promocja że podwyższają internet ludzią do 1MB i do 2MB , przewyższa możliwości routera , i jest teraz mniejsza przeustowość łącza niż zwykle :/ , więc trzeba czekać również na krok od neostrady ^^
co do neostrady,
tp byla zmuszona do wprowadzenia pewnych zmian w regulaminie w zwiazku z rozporzadzeniami urzedu antymonopolowego czy cos kolo tego, no w kazdym badz razie efekt jest taki ze kazdy abonent moze zerwac umowe bez ponoszenia kosztow kary.
wiec jezeli komus sie neo znudzila albo kogos niesatysfakcjonuje poziom uslug <rotfl> to moze sie na tp wypiac ! :D
oczywiscie dziwnym trafym tp nie nakrecila reklamy tv o tej nowej usludze, elo!
a co do laggow, skilling/manasitting ftw !
>.<
Bartek kiedy zaczniesz expić :D. Tak koniec już tematu Ripper'a ;].
Well. Na takich lagach jak mam to niebezpieczne byłoby nawet pujście na roty >.< . Chętnie bym poexpił, ale nie moge :< ...
Pozdrawiam,
Bartek
karzel333
19-01-2007, 20:43
Ja Wam panowie powiem, że ja lagów nie mam :D i moge spokojnie expic :D ale ja wole skilowac:D. Musze do czerwca 90+ skils wbic :)):wiking: :wiking: :wiking::cygaro:
Trai'ler
19-01-2007, 20:51
co do neostrady,
tp byla zmuszona do wprowadzenia pewnych zmian w regulaminie w zwiazku z rozporzadzeniami urzedu antymonopolowego czy cos kolo tego, no w kazdym badz razie efekt jest taki ze kazdy abonent moze zerwac umowe bez ponoszenia kosztow kary.
wiec jezeli komus sie neo znudzila albo kogos niesatysfakcjonuje poziom uslug <rotfl> to moze sie na tp wypiac ! :D
oczywiscie dziwnym trafym tp nie nakrecila reklamy tv o tej nowej usludze, elo!
a co do laggow, skilling/manasitting ftw !
>.<
jesteś pewien że można zrezygnować z tepsy nie ponosząc kary ? Bo ja przedłuzyłem umowe na 2 lata pare dni przed tą śmieszną promocją ...
Jeśli można ewentualnie przeniósł bym się na chello (wiecie może jak tam chello sie trzyma nie ma problemów z łączem etc:> )
żeby nie było offtopicu to :
jest jakiś nowy price list na iridi :>
bo ten ostatni co sesulo robił to on jakiś 'nieaktualny' ;d
Xandar Mac'Leod
19-01-2007, 20:59
1. Proponuje zebys zaczal/zaczela (bo nie wiem jakiej plci jestes- trudno okreslic po tym co piszesz) wyzywanie ludzi od smieci od rodzinki a nie ode mnie bo widac masz blade pojecie o tym kim jestem a ja jeszcze mniejsze o tym kim ty jestes.
2. Ripper mial taki zwiazek z moim deadem jak ty ze slowem inteligencja.
3. Uciesze cie jeszcze bardziej: Xandar has left the server. Gl.
@ Maxxonek
<3
Nie przejmuj sie lamusami tak jak ja sie nimi nie przejmuje =) bo kazdy z nich jest cwaniak na forum i pisze "smiec" a w twarz Ci tego nie powie.
Elo.
Reth'ik,
19-01-2007, 21:40
@ Maxxonek
<3
Nie przejmuj sie lamusami tak jak ja sie nimi nie przejmuje =) bo kazdy z nich jest cwaniak na forum i pisze "smiec" a w twarz Ci tego nie powie.
Elo.
Cos o tym wiem ^.^
Pamietne slowa "solo _/" :baby:
Btw. Xandi nie odchodz ;(
Btw. Xandi nie odchodz ;(
Jest w dobrych rękach :).
Xandar Mac'Leod
19-01-2007, 22:34
Jest w dobrych rękach :).
<3
btw jak tam lagi na iridii? - zeby nie bylo ze offtopy wale xD
Maxxonek
19-01-2007, 22:56
Eh ... jak dobrze wiesz Michale, u mnie lagi to codziennosc =) Takze nie wiem teraz czy to moje lacze czy server ;) Wybijcie sie tam to moze kiedys dolacze ;>
Xandar Mac'Leod
19-01-2007, 23:00
Eh ... jak dobrze wiesz Michale, u mnie lagi to codziennosc =) Takze nie wiem teraz czy to moje lacze czy server ;) Wybijcie sie tam to moze kiedys dolacze ;>
w takim razie sie wybijamy :D
Sir lapciuch knight
19-01-2007, 23:21
w takim razie sie wybijamy :D
Gaj party, sim sim ! btw, jebcie sie nie gram juz w to, noxazut niewiem jak przekonales swoich wirtualnych kolegow, zeby nie dali adresu, ale coz frajerzy to frajerzy. Nie bede tu wchodzil juz, cya !!!!11111111111
@Xandar
nie czytalem ale chyba nikt nie powiedzial, ze padles przezemnie czy cos ; o
nic do ciebie nie mam <3
Hated
Łotr ripper a.k.a wieloryb flipper !
Xandar Mac'Leod
19-01-2007, 23:50
Gaj party, sim sim ! btw, jebcie sie nie gram juz w to, noxazut niewiem jak przekonales swoich wirtualnych kolegow, zeby nie dali adresu, ale coz frajerzy to frajerzy. Nie bede tu wchodzil juz, cya !!!!11111111111
@Xandar
nie czytalem ale chyba nikt nie powiedzial, ze padles przezemnie czy cos ; o
nic do ciebie nie mam <3
Hated
Łotr ripper a.k.a wieloryb flipper !
to poczytaj ^^
Mozna zerwac umowe od 15 stycznia do 15 lutego bez zadnych konsekwencji
Co do podnoszenia szybkosci transmisji to cytuje: "Telekomunikacja Polska zaprzeczyła doniesieniom o przyśpieszeniu neostrady, pomimo informacjom podawanym przez telefonicznych konsultantów tej firmy. Co ciekawe, pomimo wielu wcześniejszych zapytań o tę promocję, TP zareagowała dopiero po zapytaniu skierowanym do niej przez Urząd Komunikacji Elektronicznej (UKE).
Wielu użytkowników neostrady zapewne poczuło się rozczarowanych. Tym bardziej, że telefoniczni konsultanci TP w przekazywanych informacjach byli zgodni co do wszystkich szczegółów podanych w prasie, a zatem istnieje duże prawdopodobieństwo, że opierali się na dostarczonych dokumentach z ofertą promocyjną."
krasnalek
20-01-2007, 01:05
To te lagi pie.... to ja mam przez neo czy CIPs? Zastanawiam się nad zmianą netu.
@topic
Współczucia dla Lorth Ripper ;d
1. Proponuje zebys zaczal/zaczela (bo nie wiem jakiej plci jestes- trudno okreslic po tym co piszesz) wyzywanie ludzi od smieci od rodzinki a nie ode mnie bo widac masz blade pojecie o tym kim jestem a ja jeszcze mniejsze o tym kim ty jestes.
2. Ripper mial taki zwiazek z moim deadem jak ty ze slowem inteligencja.
3. Uciesze cie jeszcze bardziej: Xandar has left the server. Gl.
@ Maxxonek
<3
Elo.
Xandar to smiec. Okradanie ludzi to nie jest fajne zachowanie w stosunku do innych playerow. Tak Xandar jest smieciem. Dzieki Bogu nie gra na tym serwerze juz bo on i jego koledzy to dno i 7 metrow mułu. Gówno wie o historii serwera a uwaza sie za niewiadomo jakiego gracza. Tyle aha Xandar przyznaj sie jak lizesz dupe szwedą i Helunowi. Tyle. Szkoda slow na takiego degenerata....
Trai'ler
20-01-2007, 02:19
To te lagi pie.... to ja mam przez neo czy CIPs? Zastanawiam się nad zmianą netu.
@topic
Współczucia dla Lorth Ripper ;d
Najbardziej za lagami to stoi cipsoft , ale również wine ponosi tepsa ponieważ mają przeciążony router i net chodzi wolniej niż powinien ...
z lagami przez cipsy chodzi o to :
Padł jakiś główny router który był podstawą komunikacji niemcy:.<>.:reszta świata , i przez króty szła większość połączeń do niemiec - do czasu naprawienia routera , połączenia są teraz kierowane okrężnymi drogami , - stąd ewentualne lagi na naszym serverze ;s
Alora sama jestes smiec !!
Zal mi ciebie ze nie masz mozgu w tej konczynie na karku :)
pa
Xandar Mac'Leod
20-01-2007, 10:06
Xandar to smiec. Okradanie ludzi to nie jest fajne zachowanie w stosunku do innych playerow. Tak Xandar jest smieciem. Dzieki Bogu nie gra na tym serwerze juz bo on i jego koledzy to dno i 7 metrow mułu. Gówno wie o historii serwera a uwaza sie za niewiadomo jakiego gracza. Tyle aha Xandar przyznaj sie jak lizesz dupe szwedą i Helunowi. Tyle. Szkoda slow na takiego degenerata....
"Nie powiedziales w ryj to nie powiedziales nic".
Lize dupe komu? "szwedą?" a co to jest? Helunowi lol? Tobie tibia naprawde wyzarla mozg, bez kitu. I ja jestem degeneratem? moze nie znasz znaczenia slow zlotko? ^^ zanim cos napiszesz wez chociaz sprobuj pomyslec. Sprobuj to nic nie boli a moze unikniesz kompromitacji =]
Michal nie masz co dyskutowac z tym plazem o niku Alora - to zdecydowanie ponizej Twojego poziomu. Ten koles zeby siegnac Ci kostek u nog musialby wejsc na drabine...
Maxxonek
20-01-2007, 11:53
Widzisz ... nawet nie znasz faktow. Gramy (moge mowic juz o sobie, bo w takim badz razie tez jestem smieciem) od powstania servera "Iridia". I Ty mowisz, ze nie znamy historii? Moze mielismy przerwy w graniu, ale co z tego skoro bylismy na bierzaco z informacjami. Wiec najpierw radze sie upewnic, a pozniej gadac co nie co. I kogo okradl? Bo mnie to ciekawi.
Anas Kiro
20-01-2007, 13:41
,,Najlepiej by było gdyby zrozumieli że w dupie byli i guwno widzieli..."
Firma
Jeszcze 6 dni i będzie...
,,Gruby kocioł w mieście sie zaczyna(ł)..."
,,Najlepiej by było gdyby zrozumieli że w dupie byli i guwno widzieli..."
Firma
Jeszcze 6 dni i będzie...
,,Gruby kocioł w mieście sie zaczyna(ł)..."
hehe, oj gruby gruby :D
Arthas The Keeper
21-01-2007, 12:04
Zgodze się z Kisią ;) .
Coś tu za cicho xD, może to cisza przed burzą ?? :D
oj no racja ;o czemu nic się nie dzieje? metamorfoza Iridii? o0
btw. wczoraj na OTSie znalazłem kolesia o nicku Ripper ftw, jak się okazało to nasz Ripper ;]
p.s. koniec tematu Rippera yeah wkoncu <3
Arthas The Keeper
21-01-2007, 14:27
Metamorfoza napewno nie xD to w końcu Iridia i raczej spodziewałbym się jakiejś wojny za niedługo ;).
Sir lapciuch knight
21-01-2007, 15:07
oj no racja ;o czemu nic się nie dzieje? metamorfoza Iridii? o0
btw. wczoraj na OTSie znalazłem kolesia o nicku Ripper ftw, jak się okazało to nasz Ripper ;]
p.s. koniec tematu Rippera yeah wkoncu <3
Sim otsy r0x lepiej mnie przegon, ja juz 65~~ xd
<3
Bandzioch
21-01-2007, 16:50
<3
Ja wczoraj na OTS widziałem Chealino ;)
Trai'ler
21-01-2007, 20:12
tak poruszyliście temat o otsach to podajcie namiary na tamtego otsa to sobie też inni pograja i iridia przejmnie otsa xD
A tak serio to można kiedyś spróbować , zrobić konkurs pvp na mistrza pvp tematu iridia part 2 :P . Można coś pokombinować ^^
Taaa... ale ots są nielegalne:/ Jeszcze będzie ban, już ja się boje że dostane bana na rl Tibii i na forum, zwłaszcza na forum.
moj kolega ma postawionego u siebie otsa klasowego :) jesli ktos chce adres na pw pisac
tak poruszyliście temat o otsach to podajcie namiary na tamtego otsa to sobie też inni pograja i iridia przejmnie otsa xD
A tak serio to można kiedyś spróbować , zrobić konkurs pvp na mistrza pvp tematu iridia part 2 :P . Można coś pokombinować ^^
1) Ots - illegall, a fujjjj, blee etc...
2) lolitka :/
Trai'ler
21-01-2007, 22:58
wiem że otsy są illegal :D
ale my nie robimy nic illegal bo rozmawianie o otsach to jeszcze nie zbrodnia :P
Banditos
21-01-2007, 23:09
jesli ktos chce sobie przypomniec czas wojny
http://www.megaupload.com/?d=HW5KWV82 - to tutaj macie filimik stworzony dzis przez kod impfera z efektami wmv 150mb
btw:
umiecie ogladac charaktery na tibia com ?? bo ja jak klikam na kogos to mi przechodzi do fansite;/
jak rozmowy o OTS są legalne to powiem wam że wczoraj jakiś noobek powiedział że gra na iridii i ma 146 elite knighta o nicku Lordnazgul, o0 od kiedo Lordnazgul to knight? albo dziś spotkałem na tym servie Sir Slaviaxa i okazało się że jest 40 master sorcem!!
@up
mi też, a ja myślałem że to wina przeglądarki:(
Phoenix_Vast
21-01-2007, 23:21
Trai'ler, Kisia, Gruhard, Zimn - catch me in game
@Polaczki
For some kind of reason you motherfuckers ain't gonna realise till I get some fucking steel pointed at your faggot-ass face and blow your motherfucking head off from your goddamn shoulders
'Z nami kurwa nie wygrasz'
~~MurderMankind
In dearest memory of Lorth Ripper<3
WHITE POWER KURWA!
Grajcie dalej na OTSACH :|
Otsy <333333
Phoenix <33333333
Polacks ,,,,,,,,l,,,,,,, You will punished soooooooooon !
Signed Lorth ripper !
btw, zrobilem nowego chara, niedlugo zrobie zajebiste pegie, nick w podpisie.
English crew w końcu wrócił na Iridie? ;>
Phoenix_Vast
22-01-2007, 00:27
English crew w końcu wrócił na Iridie? ;>
Tak, zaraz Academionowi eq wysle ;>
Wiesz, juz z nim rozmawialem trochu and he will gimme a hand soon... :>>>
Otsy <333333
Phoenix <33333333
Polacks ,,,,,,,,l,,,,,,, You will punished soooooooooon !
Signed Lorth ripper !
btw, zrobilem nowego chara, niedlugo zrobie zajebiste pegie, nick w podpisie.
QRWA RIPPER TY NIE JESTES POLAKIEM?HMM OK! OD DZIS JESTES KAZACHEM O IMIENIU BORAT ;)
Arthas The Keeper
22-01-2007, 00:44
Nie Ku*** proszę znów się zaczęło wyzywanie od "polaczków" ...
To co Bez powiedział wszyscy tutaj nimi jesteśmy, więc już łaskawie plz STFU!! na ten temat.
Phoenix ty się najebąłeś, że takie głupoty piszesz;> ?
Tak, zaraz Academionowi eq wysle ;>
Wiesz, juz z nim rozmawialem trochu and he will gimme a hand soon... :>>>
Jestes zajebisty jak przeczytalem twoje ostatnie 3 posty to sie smialem przez 30 minut...
Phoenix ale ty zdajaesz sobei sprawe ze Academin to nei english crew czy nie bardzo? Uwielbiam jak sie wypowiadasz na tym forum o czyms o czym nei masz zielonego pojecia ( co pokazales juz tutaj wielkrotnie).
A tak na marginesie to musze cie poinformowac ze iridia jest baaardzo mala... no ale coz napieraj ( a moze zrobimy 4 vs 4? co ty na to), wiesz o czym mowie ;)
Arthas The Keeper
22-01-2007, 01:05
@Naro czekałem na twój beszt... i się doczekałem. :D
Ktoś go musiał uświadomić;) .
Jestes zajebisty jak przeczytalem twoje ostatnie 3 posty to sie smialem przez 30 minut...
Phoenix ale ty zdajaesz sobei sprawe ze Academin to nei english crew czy nie bardzo? Uwielbiam jak sie wypowiadasz na tym forum o czyms o czym nei masz zielonego pojecia ( co pokazales juz tutaj wielkrotnie).
A tak na marginesie to musze cie poinformowac ze iridia jest baaardzo mala... no ale coz napieraj ( a moze zrobimy 4 vs 4? co ty na to), wiesz o czym mowie ;)
Smiac sie przez 30min bedac samemu w pokoju, tylko pogratulowac
Smiac sie przez 30min bedac samemu w pokoju, tylko pogratulowac
A ty byles u mnie w pokoju ze widziales ze jestem sam? Bo jak byles to znaczy ze sam nei bylem w pokoju a jak nei byles to skad wiesz ze ja bylem sam?
A ty byles u mnie w pokoju ze widziales ze jestem sam? Bo jak byles to znaczy ze sam nei bylem w pokoju a jak nei byles to skad wiesz ze ja bylem sam?
Widze to po twoim czasie online ;)
Widze to po twoim czasie online ;)
Polack, to że ktos gra w Tibie, to nie znaczy że w pokoju przebywa sam ;) Ale skoro ty tak piszesz na tym cudownym forum, to masz w tym doświadczenie.
I na przyszłość sprawdź sobie sam swoje czasy online, dopiero pisz o innych.
QRWA RIPPER TY NIE JESTES POLAKIEM?HMM OK! OD DZIS JESTES KAZACHEM O IMIENIU BORAT ;)
Leże xD ahahahahahah
@ripperq why u fuck me? ;s
Leże xD ahahahahahah
@ripperq why u fuck me? ;s
Mi no fuk ju ;< Ots off, dziwy ;|
12:49 Naro Slayer [100]: 12:50 You advanced from Level 99 to Level 100.
Gratz kumplu awansu na demonku ;)
12:49 Naro Slayer [100]: 12:50 You advanced from Level 99 to Level 100.
Gratz kumplu awansu na demonku ;)
pff ja wbijalem 70 na demonie. Grats, i hope u will gain 99 again soon ;*
Nie Strasz Nie Strasz bo sie zesrasz!! I prosze cie wyjc z tego forum i nie wracaj!!:baby:
~MaDuS
Nie Strasz Nie Strasz bo sie zesrasz!! I prosze cie wyjc z tego forum i nie wracaj!!:baby:
~MaDuS
Ehh ta polska jenzyka jest taka tródna, prafda? :<
no ale 100 lvla to nie miales =\ i chyba nie bedziesz mial :S
Anas Kiro
22-01-2007, 15:00
Polack ty pewnie jak grasz siedzisz tam ze wszystkimi ownerami co?
Jeden chodzi strzałkami drugi trzyma myszke a trzeci pilnuje hotkeya i wszyscy razem rozkminiacie jak zabić ,,polaczków".Już pewnie tak zalizaliście dupy arc że sie szwedami poczuliście...ja bym raczej szukal tego gdzieś dalej hmm moze coś bliżej murzynów?
Gratz Naro!!
@Ripper
Zaczołeś wojne a Kash~ ją skończył.:)
Btw.Lepiej zacznij się wysypiać:baby:
Arthas The Keeper
22-01-2007, 15:46
@Naro należało ci się ;) <gratulacje>
Czekamy na więcej B) .
Ehh ta polska jenzyka jest taka tródna, prafda? :<
Jak masz mi cos do powiedzenia to moze powiesz mi to w twarz:D:D!!! Chetnie sie spotkam z toba i powiem ci co o tobie mysle :D
~MaDuS
Ey czy jak widzicie gówno na drodze to je ruszacie??? Zostawcie tych 2 kretynow, nie odpowiadajcie na ich zaczepki, to wtedy jak to przyslowione gowno nie beda smierdziec zanim go nie poruszycie....
@ Anas
Dobrze wiesz, ze gralem sam, a jezeli ty sharujesz ze starym i psem to juz nie moja wina ;<
@ Ten smiec co napisal, ze zaczalem wojne
Ja zaczalem i ja skoncze. A co do wysypiania sie to nigdy nie gralem po 23, przed 9 w tibie ;) Wkoncu mam 15 lat, nie? ;<
Jezeli jestes taki kozak w gebie, to czemu nie chcesz spotkac sie z Madusiem albo ze mna ? I zobaczymy co wtedy powiesz . Co ty na to?
Up - dziecka nie bedziesz bil!!!!
Jini~ a jak inaczej go uciszysz???
POczytaj kilka postow wyzej;p;p
Dzieki za gratki!!!
@Jinikao - Rofl + Amen (dwaj panowie ewidentnie suxando tutaj)
aj tam :P jakos nie mam ochoty ani czasu :P Bo przychodza takie malolaty poliza komus dupe i mysla ze juz sa kims...To juz przestaje byc fajne, dobra jini~ ja juz wiecej dzisiaj nie bede pisal.
Karolek98
22-01-2007, 17:55
Madus, a mnie nabijesz?:((
Up - Popros o adres poprzedniego ownera... i bedziesz mogl wejsc... a chaslo to skad ja ci wezme? -.^
btw Gz! naro
Znam z rla starego ownera, lmao.
@ Przemek czy jak ci tam
Slyszalem ze masz 20 lat i 150 cm wzrostu ;<<<<
Omg, ten temat Rippera to jak zmora, będzie nas prześladować ;/
Koniec plx, pogadajcie o czymś poważnym.
Ripper uspokój się też i odbierz moją wiadomość na prv.
Znam z rla starego ownera, lmao.
@ Przemek czy jak ci tam
Slyszalem ze masz 20 lat i 150 cm wzrostu ;<<<<
A co ja az tak staro wygladam:( blx no i nie mam 150 dla twojej wiadomosci :D ostatnimmi czasy uroslem:D to jak bedzie:D? moze zrobimy lekki sparing:D
Dzieki kochanemu adminowi mozemy juz powrocic do spraw zwiazanych z wydarzeniami o iridi i skonczyc klotnie....
Jak narazie poza atakiem na Darashie jest cichutko ^^
Arthas The Keeper
22-01-2007, 22:12
@Bergi, Ty wróciłeś do gry czy tylko tak na forum se zaglądasz :D ?
ManfFreD
22-01-2007, 22:33
A co ja az tak staro wygladam:( blx no i nie mam 150 dla twojej wiadomosci :D ostatnimmi czasy uroslem:D to jak bedzie:D? moze zrobimy lekki sparing:D
Mow kiedy, gdzie i w ile osob przyjsc; ) A no i ile masz lat, bo nie bede zbieral ekipy na 30latka, lmfao. Do zobaczenia <3
signed ripper and rls
17-18 lat, no nas moze byc 3 jak chcesz a was no 5 i styka. Pasi???Las Pietrasze jezeli wiecie gdzie , w sumie kazdy wie.
Mow kiedy, gdzie i w ile osob przyjsc; ) A no i ile masz lat, bo nie bede zbieral ekipy na 30latka, lmfao. Do zobaczenia <3
signed ripper and rls
ej no co będziecie się bić o pikselki? lmao...
ludzie dajcie spokój może Ripper w grze był taki kozak a na rl może być spoko:P
pewnie mnie zaraz wyśmiejecie-.-
;d
ej no co będziecie się bić o pikselki? lmao...
ludzie dajcie spokój może Ripper w grze był taki kozak a na rl może być spoko:P
pewnie mnie zaraz wyśmiejecie-.-
;d
Tu juz nie chodzi o te"pikselki" poprostu na forum on i jego "crew" proboja jechac po kazdym bo w rl ich nie znaja, juz duzo osob ma ich dosc a ja zakoncze to co oni zaczeli i bedzie ELEGANCKO.
17-18 lat, no nas moze byc 3 jak chcesz a was no 5 i styka. Pasi???Las Pietrasze jezeli wiecie gdzie , w sumie kazdy wie.
zaloże sie ze Przemo potrzebuje 2 kolegow zeby mu kurte potrzymali tlyko :D
Nie Arus , poprostu ktos musi kogos niesc:D Nieprawdzaz:D?zobaczymy pozyjemy , aby tylko termin pasowal:D
@Ripper i "crew"
Jak cos to piszcie pm dla mnie bo szkoda zawalac foruM:D chyba ze chcecie tak to mi rowniez pasuje:D Ja wyznaczylem miejsce, czas na date i na wasza rozkminke. :):)
Elosza.
Nie Arus , poprostu ktos musi kogos niesc:D Nieprawdzaz:D?zobaczymy pozyjemy , aby tylko termin pasowal:D
@Ripper i "crew"
Jak cos to piszcie pm dla mnie bo szkoda zawalac foruM:D chyba ze chcecie tak to mi rowniez pasuje:D Ja wyznaczylem miejsce, czas na date i na wasza rozkminke. :):)
Elosza.
Jak znam zycie Ripper juz dzwoni po jakiegos wujka i ciocie żeby poszli za niego.... tak samo jak to robil w tibii...
@TyranX dzieki kumplu!!
Nie śmiejcie sie z niego!!!
offtop. leze leze nawalilem sie jak zwierze:(:(
Psyholis
23-01-2007, 02:31
Temat rippera zakonczony i znowu zrobilo sie cicho w tym temacie !!
Pierwszy raz wypowiadam sie w tym temacie (oczywisie sledzilem go caly czas :p ) i chcailbym wypowiedziec sie na temat riperra ale raczej sie powstrzymam bo podejzewam do czego ta wypowiedz by doprowadzila !! ;p
Zauwazyliscie dwa niemieckie super sorki zaczely szybko expic jak myslicie szykuja cos ??
To, że nasze dwa super sorki expią jak szalone nic nie oznacza, przynajmniej ja tak myśle =]
Przemek, będziesz 14/15 latka bił, to 0 przyjemności jeszcze się poryczy i będzie Ci żal...=p
Aj tam:P wazne zeby byl spokoj na forum:D btw jeszcze nie otrzymalem wiadomosci zadnej od rippera crew :(
Rastafarians
23-01-2007, 10:54
signed ripper and rls
Pamiętajcie żeby nagrać 'open-battle' na TibiCam ;) <rotfl>
Pamiętajcie żeby nagrać 'open-battle' na TibiCam ;) <rotfl>
To bylo dobre. Props!!!
Psyholis
23-01-2007, 23:22
Dwa niemieckie super sorki (Mewtu i Laubau) moga chciec sie zrewanzowac Huxemu i szweda za to ze kiedys im nie pozwolili grac ;p gdyby doszlo do wojny bylo by ciekawie , sznanse by byly na wyzucenie szwedow z serwera
@up: Wątpie w to co mówisz :)
Trai'ler
23-01-2007, 23:47
Dwa niemieckie super sorki (Mewtu i Laubau) moga chciec sie zrewanzowac Huxemu i szweda za to ze kiedys im nie pozwolili grac ;p gdyby doszlo do wojny bylo by ciekawie , sznanse by byly na wyzucenie szwedow z serwera
jeśli dojdzie do takowej wojny to było by naprawde fajnie xD , ale jeszcze lepiej by było gdyby polacy i niemcy złączyli się i wspólnymi siłami sprzeciwili się szwedom wtedy było by całkiem ciekawie i mielibyśmy spore szanse ale to tylko marzenia ... :s ...
A tak wogóle jak nie poruszamy sprawy rippera to jest tu całkiem cicho :>
nie ma tematów do gadania i wogóle nudno tutaj xD
ale przynajmniej koniec kłótni , wyzwisk i spamu xD
:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
Arthas The Keeper
23-01-2007, 23:56
@Trail zapodaj temat i możemy zacząć dysputę B)
@<3 Mas skarbie coś zabiegany ostatnio jesteś :*
Powstała ciekawa gildia "Socially Rejected" w której znaleźli się m.in Anglicy, którzy się wypłacili...
Viffarn został zabity przez Laubau i chyba jest już retired :p
Tyle z newsów ;)
Podobno padl za to ze byl polakiem z dobrym lv i arcanium szukalo tylko pretekstu :)
Moge sie załozyc ze juz nie dlugo wybuchnie wojna ...
Ale kolejna bedzie przegrana .. Poniewaz znoow ktos zdradzi ....
To jest tylko moje zdanie ;)
Pozdro Dla HG na Prosto ...
Jak będzie wojna to wracam do gry, bo założyłem się ze znajomym =p Mam nadzieje, że do konfliktu nie dojdzie, a nawet jeśli to Arc znów będzie górą...=|
ManfFreD
24-01-2007, 12:02
@przemek
Piatek, 18:00. Pod Instalem- ul. Towarowa, boisko.
Przemek Wez Uhy xD NA wypadek jakis dragonow lub cos i 2 manaski na nich :)
Powstała ciekawa gildia "Socially Rejected" w której znaleźli się m.in Anglicy, którzy się wypłacili...
Viffarn został zabity przez Laubau i chyba jest już retired :p
Tyle z newsów ;)
I jeszcze dodam że nasz Phoenix tez jest w Socially Rejected 8o
@przemek
Zebym to ja wiedzial gdzie to jest. Ja Ci powiedzialem, las pietrasze godzina i data moze byc , najwyzej na party nie zdaze:(
o0 1 dzień mnie nie było a tutaj takie rzeczy sie dzieją ? xD
@przemek
jak chcesz mogę ci troche uhow zrobić :P
@mis'ia
masz nieświeżego chara w podpisie ;<
yy pomińmy to, ja tez xd
@war
oj, marzenia... ale wkońcu marzenia się spełniają so... who knows?:evul:
CO wy tam o UHach gadacie:D mnie browar stawia na nogi:D a nie UH:P
@Ripper
LAS PIETRASZE, DUZA POLANA PIATEK 18:00
@przemek
To jest Skladowa, ju pur nup.
Przemek, wsiadasz w osemke, kierunek starosielce pkp, wysiadasz na przystanku Skladowa/ZDT na przejsciu przechodzisz na druga strone, skrecasz w prawo, idziesz do konca ulicy az zobaczysz szkole, wchodzisz na jej teren a tam bedzie boisko i ja ! Nie bede na*******al po jakims lesie, lol.
Arthas The Keeper
24-01-2007, 18:16
Widze, że temat cieszy się popularnością wiekszą jeszcze gdyby coś się u nas działo teraz :D.
Trai'ler
24-01-2007, 18:40
Nie zapomnijcie tibiaCam , albo chociaż kamerke weźcie :confused:
Przemek Uwazaj na Policje :) Bo ona Pkerow Sciga ;//
Chyba ze na paty sie lac bedziecie ;s xD ;)
A wiec
Ripper i jego ekipa moze szukac go*na na Bialostyckich smietnikach xD
Rastafarians
24-01-2007, 20:38
"offtop"
Chyba w końcu coś z tymi lagami zrobili ^^
U mnie już są niewielkie :)
Psyholis
24-01-2007, 20:49
Valard mam nadzieje ze staniesz po stronie walczacej przeciwko arcanium !! :)
"Pod Instalem- ul. Towarowa, boisko" <--czy to jest tam gdzie jest podwojny resp hero ??:o
"Pod Instalem- ul. Towarowa, boisko" <--czy to jest tam gdzie jest podwojny resp hero ??:o
Nie, to tam gdzie twoja stara daje na prawo i lewo.
BAN PLS!
To jest Skladowa, ju pur nup.
Przemek, wsiadasz w osemke, kierunek starosielce pkp, wysiadasz na przystanku Skladowa/ZDT na przejsciu przechodzisz na druga strone, skrecasz w prawo, idziesz do konca ulicy az zobaczysz szkole, wchodzisz na jej teren a tam bedzie boisko i ja ! Nie bede na*******al po jakims lesie, lol.
To jak chcesz juz na przypale to davaj na lipowa przy fontanie. Kolo ratusza-pomnik pilsudzkiego. Inaczej Corner Nike. Taki sam przypal jak na waszym boisku:D Chyba wiesz gdzie Lipowa:D No i odrazu bedzie kamera wszystko nagrane:D I bedzie wasze TibiaCam
Trai'ler
24-01-2007, 22:16
To jak chcesz juz na przypale to davaj na lipowa przy fontanie. Kolo ratusza-pomnik pilsudzkiego. Inaczej Corner Nike. Taki sam przypal jak na waszym boisku:D Chyba wiesz gdzie Lipowa:D No i odrazu bedzie kamera wszystko nagrane:D I bedzie wasze TibiaCam
a czy ta kamera nagrywa w pliku .rec ? 8o
a tak ontopic
to rastafarians rzeczywiście , lagi są coraz mniejsze , chociaż niekiedy złapie mnie lag albo server disconnected czy jakoś tak. Ale mimo wszystko lagi są mniejsze (prawie wogóle nie ma) <3 Iridia :cup:
Przemek, o 18 tam nikogo nie ma
Psy wszedzie jezdza wiec davaj na lipowa taka sama droge kazdy bedzie mial.
Psy wszedzie jezdza wiec davaj na lipowa taka sama droge kazdy bedzie mial.
Oka ! Pod fontanna o 18 !
@ Bezok
2 trafione na 4 ue, niezly bilans masz ;]
Przebil sie przez garde przeciol warge a flipper poszedl do krp na skarge ;(
Oka ! Pod fontanna o 18 !
@ Bezok
2 trafione na 4 ue, niezly bilans masz ;]
1 vs 1 right? Jak nie to powiedz tylko ilu :)
Arthas The Keeper
24-01-2007, 23:30
@Rasta faktycznie też to zauważyłem. Ja lagów juz praktycznie nie mam ;) .
Btw. o co chodzi z tymi Ue?
Lagi są coraz mniejsze. Iridia _/
~
Ma ktoś może jakieś holy orchids? Bo mi tylko 17 brakuje... ^^
Ofc mi pej !
/Bartek
I jeszcze dodam że nasz Phoenix tez jest w Socially Rejected 8o
@Phoenix ,,|,, sel mi 17 orhid or daj
Psyholis
25-01-2007, 00:30
NEWSS!!!
Brave Sali zostal kolejnym knightem ktoremu udalo sie wbic 8 mlvl !!
Gratz Sali !!
pzdro
Trai'ler
25-01-2007, 01:16
NEWSS!!!
Brave Sali zostal kolejnym knightem ktoremu udalo sie wbic 8 mlvl !!
Gratz Sali !!
pzdro
gz dla niego :P
ale i tak trzeba 9 mlvl żeby na tibia.pl wylądować w screen shotach 8o
gratz dla niego xD
lagów nie ma ew. co jakiś czas taki na 2 sekundy ale też sporadycznie...
@btw. kto kręci filmik z open battle? xd
ManfFreD
25-01-2007, 16:03
@Przemek
Albo pod instalem albo wypier*****. Flipper ci wytlumaczyl gdzie to jest. Jak jestes taki kozak to na naszym terenie sie spotkajmy a nie w jakims lesie.... . Jak nie chcesz sie bic to napisz a nie pier****** o jakichs polankach..
Nie powinniście ustalić jakiegoś neutralnego terytorium? :| Jeśli juz tak chcecie pokazać jacy hardzi jesteście ;>
Nieźle sie porobiło 8o
wy ustawke na rl robicie oO ? o gre? smiech na sali
Oka ! Pod fontanna o 18 !]Flipper sie zgodzil to na h** masz wonty do Przemka ?
Czyzby Ci strach oblecial ?
Mam pytania odnosnie Neostrady:
mam neostrade o prędkości 160
a jest mozliwosc jest miec 1MB za pierwsze 6 miesiące 36zł a za kolejne 30 miesiące 68zł
Co myślicie o tej promocji?
@ Przemek
Powiedzialem, spotkamy sie jutro na Instalu o 18. Proponuje 4 - 4, jesli ci nie pasuje to powiedz. A i wyjezdzam w sobote wiec jak cos to prv
up up
Inetrnet z neti - 1 Mbit 54 zl, umowa na 24 miesiace, oni za ciebie zalatwiaja zerwanie umowy z neo:)
Trai'ler
25-01-2007, 23:02
do tych co 'szykują ustawke'
ustalcie jakieś neutralne terytorium , żeby nie było to zadupie ani centrum ; )
weźcie swoje gg , zróbcie konferencje szybciej sie dogadacie niż na forum.
Pozatym , o co wogóle poszło xD I czy warto sie bić dla pikseli a może dla czegoś innego ?
Powodzenia wam wszystkim życze 8o
Ontopic xd
mam nadzieje że mnie nikt nie oskarży o PG jak wbije dziś 37 lvl xD :D :D
Ontopic xd
mam nadzieje że mnie nikt nie oskarży o PG jak wbije dziś 37 lvl xD :D :D
Wbijaj, wbijaj! GTW _/ 8o
Karolek98
25-01-2007, 23:46
Odbiegajac od tematu...
Isiio dzis zachowal sie bardzo chaniebnie i okradl fiaery domek. a co ja mam do tego...
@Madus
Zmusisz isiio zeby oddal itemki albo a jezeli nie masz checi do tego TO JA CI POMOGE JE NABYC W SZKOLE. Nie warto za glupia gierke zawalic klase maturalna, czyz nie tak ?:) Isiio zachowal sie jak skurwysyn, mimo iz mial hunta dalej mial zaufanie Joli, a jej tak wala wyjebal. To jest kurwa bez honoru... A ty go masz nawrucic.
Odbiegajac od tematu...
Isiio dzis zachowal sie bardzo chaniebnie i okradl fiaery domek. a co ja mam do tego...
@Madus
Zmusisz isiio zeby oddal itemki albo a jezeli nie masz checi do tego TO JA CI POMOGE JE NABYC W SZKOLE. Nie warto za glupia gierke zawalic klase maturalna, czyz nie tak ?:) Isiio zachowal sie jak skurwysyn, mimo iz mial hunta dalej mial zaufanie Joli, a jej tak wala wyjebal. To jest kurwa bez honoru... A ty go masz nawrucic.
hyhy :))))))
rendevar
26-01-2007, 00:37
hummmmm panowie to moze odrazu zrobicie team vs. team
wiecie taka jakby gildia xD jedni wezma "bejzbole" (najci)
a drudzy jakies gazy łzawiace( pallys) no i do roboty xD tak wogole jak ktos okrada swojego rla to znaczy ze nie ma JAJ.....no rispekt 4him
Karolek98
26-01-2007, 00:38
A ja szczesliwy se expilem ze te wszystkie walki mnie uniczna ktore wynikly, lorth ripper itp :S a tu nastepny frajer sie znalazl :) Pomoc dla fiaery uznam jako zadoscuczynienie za wodnego spawacza :]
rendevar
26-01-2007, 00:45
wracajac do bicia sie, to ja mam słabe emocja jak ktos cche mnie "zbic" lub mnie wyzywa xD
Psyholis
26-01-2007, 01:30
Mozna bylo sie tego domyslec !!!! :o
Fliper juz pisze ze w sobote wyjezdza i pewnie tak szybko niewroci , pewnie napisze ze przez pogode jaka teraz mamy (slizgo na drogach itd.) . Dzieki temu bedzie mial wytlumaczenie dlaczego nie doszlo do ustawki , niewiem czy wogle mozna to tak nazwac (chodzi to o kozaczenie na forum jakim to sie jest wielki w rl , probowanie sie w jakis sposob wywyzszyc) nie dojdzie.<-nóób
ps. wiecie co ja sie dzisiaj napierd****** z 3 kolesiami (dilerami) byli dwa razy wieksi odemnie ale spoko luuzzz wjeba**m im , spierda**** jak poje**** . <---NÓÓB
Czy ja nie jestem dobry , pewnie szanujecie mnie za to co ?? :D oO K***A jestem WIELKI . Fajny jestem co ?? :D:D:D:D <---- NÓÓB
Proponuje zamknac temat glupich ustawek !!!!!!!!!!!!! To juz sie robi powoli nudne i glupie jak dla mnie !!!!!! Poprostu ,,Dziecioland,,
Odbiegajac od tematu...
@Madus
Powiem tak: DO ZOBACZENIA W SZKOLE :D:D
P.S wlasnie nie warto za głupia gierke zawalac 1 klase :baby: Ja go nie bende nawracał poniewaz nigdy nie lubilem Fiaery.
BYE IRDIA :D
~MaDuS
@ Przemek
Powiedzialem, spotkamy sie jutro na Instalu o 18. Proponuje 4 - 4, jesli ci nie pasuje to powiedz. A i wyjezdzam w sobote wiec jak cos to prv
Po pierwsze am kaca a po drugie na lipowej bedzie genialnie:D nie bede za*******ac w zime pod jakies wasze zadupie zeby pomachac nogami. Zgodziliscie sie na lipowa to idziemy tam. 4vs 4 moze byc.
Panowie soloweczki sa leprze, Jak chcecie paka na pake to z zabawkami odrazu. Ja we wtorek tez bede mial malutkiego spara, tyle ze na hali
K1 ftw.
wracajac do bicia sie, to ja mam słabe emocja jak ktos cche mnie "zbic" lub mnie wyzywa xD potem mam opierdol za bujki <rotfl>P-o-z-e-r.
P-o-z-e-r.
True :D:D:Dhahahha
Karolek98
26-01-2007, 13:05
Lesley mac'leod
Xandar mac'leod
dolaczyliscie wlasnie do osob hunted na iridii. 100k od lebka za wolnosc.
Tell us de rizon :p wi want noł
White_Power
26-01-2007, 13:30
@ Rediko
Word:D
@Zimney
You got my back with ya matey~
Karolek98
26-01-2007, 13:33
Reason zostanie opisane pozniej :]
Anas Kiro
26-01-2007, 14:25
Śmiechu warte pampampam xDD
rendevar
26-01-2007, 15:30
Psyholis ma całkowita racje
pozatym i tak jestem fajny :baby:
rendevar
26-01-2007, 15:35
P-o-z-e-r.
tjaaa jestem zajebistym pozerem nie wspomne twoje szmanowanie o twoich PRO na iridi jak jeszcze grałes, potrafiles godzinami wymieniac kogo ty nie znasz i wogole ;S
.............................
zim karolku ty w bani ci se jeb** ty cos dla madusa chcesz zrobic w szkole kocie za duzo chodziles do przodu po szkole to teraz bedziesz na wstecznym ciskal grzbeciku czekaj ciesz sie ferjami a w szkole ja cie zdupie bedzisz ty mial zawalac klase maturalna mozesz szukac nowej szkoly bo bedziesz walony w kibelku w pupcie :D bo jestes taki slodki mam na ciebie chrapke od poczatku roku fiu**e bedziesz mial kabanie nawrocim cie jak ty taki kozak jestes nie wiesz w co brniesz zycze powodzenia nie jeden taki byl to szkole zmienial:D to dolaczysz do nich jak chcesz czekaj tylko az w szkole sie zobaczymy to sie trzymaj milych ferji fajansie:D
Maturzysci z 4te:D
Xandar Mac'Leod
26-01-2007, 17:45
no keal me blz.
W sumie mowilem komu trzeba, ze nie bardzo mam ochote Cie lac dlatego, ze jestes moim kolezka ale jak sie dowiedzialem, ze wyzywales Aure i przyznales sie, ze huncisz za hajs Wodnego, nie mialem watpliwosci. Baty dla frajerow "kolezko"
// Signed
Xandar
Wiecie co jak widze te bledy jakie robicie na forum to az mi sie nie chce tego czytac afff
Bledy typu "leprze" "bende" etc.
A jak chodzi wam o ustawki to zrobcie sobie oddzielny topic na forum albo pogadajcie na vent (chyba ze macie o 13lat i wstydzicie sie swoich glosow)
Powodzenia chlopaki na Lipowej :)
Arthas The Keeper
26-01-2007, 17:55
@Zimn jaki reason?;|.
Karolek98
26-01-2007, 18:35
3 idiotow 100lvl+ nie nadza rady 77 sorcererowi, wystarczy?
UP 77 lvl czy moze 77 lvl + gildi ktora ma kumpli w Arc, czyzbys byl kolejnym kto ma kolegow u wladzy i mu odbija?
Z innej beczki:
Master Kida hunci mnie za eq ;D
ahahahahaha xD
Xandar Mac'Leod
26-01-2007, 19:48
a Mendill szedl tylko pozwiedzac lair nie? xD
btw ja tylko walnalem 1 explo bo bloczylem wyjscie =( so sry =/
// Signed
Xandar
tjaaa jestem zajebistym pozerem nie wspomne twoje szmanowanie o twoich PRO na iridi jak jeszcze grałes, potrafiles godzinami wymieniac kogo ty nie znasz i wogole ;S
Nadal Gram ;) Sie ma sie Chwali .. xD a nie jak ty Sie chwali sie nie mia ..
Miedzy nam jest taka roznica Ja wiem co mowie , TY mowisz co wiesz ...
Przynajmniej ja nie plakalem jak ci Oje**li chate.
@edit
Payerro ja nie zabijam przyjaciol tylko po to zeby byc zbanowanym tak jak ty zabiles mojego rla..
Karolek98
26-01-2007, 21:41
Mi nie odbija, nienawidze chamstwa poprostu :]
Xandar Mac'Leod
26-01-2007, 22:05
mowi osoba, ktora ojebala typa na 2 pacce i wyzywala jego kumpli.
Zimn frajerze wbij na www.zal.pl ok?
// Signed
Xandar
Banditos
26-01-2007, 22:10
next po "Lorth Ripper"
żal mi ciebie karolek98
White_Power
26-01-2007, 22:29
next po "Lorth Ripper"
żal mi ciebie karolek98
Jak masz coś do Lortha albo Zimna to wyslij mi na pw nick, a sobie pograsz ;>
Karolek98
26-01-2007, 22:32
Mi zal ciebie rowniez. Bo nie wiesz jak jest, jak bylo i jak bedzie;]
Arthas The Keeper
26-01-2007, 22:44
Dwa słowa;) Roz*******acie Mnie B) .
Zimm i Ripper to 2 maloletnie gnojki co sie chowaja bo maja plecy u jakiegos mendilla haha zal mi was
Szkoda gadac a moze byscie tak postanowili zdzialac cos sami ??
Jak cos sie zrobi dziecku, to odrazu leci do mamusi.
Powiedzmy Ripper tudziez Zimm dziecko a mendill (albo ktos z arc) mamusia
haha wstyd buu jestescie ZERO !!!!!!!!!!!
Psyholis
26-01-2007, 23:34
a moze ripper kupil chara od karolka i on teraz gra na tej postaci !!!
Gdyby tak bylo mieli bysmy tylko jednego mamisynka na iridi tak to bedziemy mieli dwoch :D
Trai'ler
26-01-2007, 23:38
kolejna kłótnia ; ) tylko na to czekaliśmy wkońcu coś się dzieje .. :D :D :cup:
Karolek98
26-01-2007, 23:55
tyranx jestes kims! podaj nick w grze to pogadamy w twoich problemach ok ?
Trai'ler
27-01-2007, 00:06
off topic
Ma ktoś z was internet w NETI ? Mam kilka pytań jak coś to napiszcie 8o
Pogadam jak dorosniesz !!!!!!!!
Bo teraz jakbym ci podal nick to Huxy albo mendill gadali by za ciebie.
Xandar Tyranx jak wy sraliscie w gacie to Zimn spokojnie sobie na iridi expil. Szanuje go i lortha jakimi sa lub byli playerami. A wy ciule co sie wybiliscie jak inni przejbali wojne i zplacili za spokoj polakow siedzcie cicho. Oni probowali wyplenic takich jak wy. Coz nie do konca sie to udalo bo jak widac smieszne osobniki zostaly. Iridia zeszla na psy. Dobrze ze niedlugo szwedzi znowu dadza wam po dupie przydupasy.
Alora hehe ja juz mialem prawo jazdy jak ty na chleb mowilas papu a Zimm to w tym momecie przeskakiwal z jaja do jaja ;P
A ty mi tu gadasz ze on expil haha a iridia ma dopiero pare lat
A zeszla na psy bo zawsze znajda sie jakies gnojki co skarza sie arc :p
Xandar Mac'Leod
27-01-2007, 00:20
tobie widac ktos wczesniej dal po dupie leszczyk ^^ chodz i powiedz mi to w twarz lamusie a nie na forum =] nie powiedzialem w ryj to nie powiedziales nic, lamus.
Elo.
btw. chuj wbijam w takich lamusow. Tyle na ten temat.
aha jeszcze jedno ten pajacyk to dla ciebie palant?
// Signed
Xandar
Karolek98
27-01-2007, 00:34
po co sie wyplacac bylo? jak i tak jest sie hunted :S az mi sie zal zrobilo.. ;) nie mow do mnie szczeniaku zasrany 15 latku bo nie wiesz ile mam lat :]
hehe dodaj jeszcze raz tyle i wyjdzie ci rachunek!!
Wiele mozna poznac po sposobie wypowiedzi. Sam chyba rozumiesz.
Akurat w twoim przypadku to wydaje mi sie ze ty masz 15 lat
N I E Z L A Ż E Z N I A Moze By Tak Sparink Na Rel Heheheeheh Polecam Hoc Sam Nie Prubowalem Bo Sie Balem Hehehehhehehehehe Ale Jazda Jezu Prawie Jak Impra W Stolicy
wszyscy po sobie jezdza i jest jak zawsze heheh stara dobra iridia
Boze jak ja moglem tu sie udzielac kiedys.... ;/ Az mi wstyd :(
White_Power
27-01-2007, 09:17
Alora hehe ja juz mialem prawo jazdy jak ty na chleb muwilas papu a Zimm to w tym momecie przeskakiwal z jaja do jaja ;P
A ty mi tu gadasz ze on expil haha a iridia ma dopiero pare lat
A zeszla na psy bo zawsze znajda sie jakies gnojki co skarza sie arc :p
W przedszkolu was nieuczą jakie u pisać przed 'w' ? :baby:
Banditos
27-01-2007, 09:29
tyranx nie ma co cie z nimi szarpac to nie twoj poziom
u nich w skali od 1 do 10 wynosi tylko 2 niestety
jedyne co znowu tu moge powiedziec to żal mi was wiecie kogo
White_Power
27-01-2007, 10:09
tyranx nie ma co cie z nimi szarpac to nie twoj poziom
u nich w skali od 1 do 10 wynosi tylko 2 niestety
jedyne co znowu tu moge powiedziec to żal mi was wiecie kogo
Stop acting cooky :S
lepsze 2 niż - 7 :|
@Tra'iler - ja mam dosatc netie za 2-3 dni, juz zamowiona jest
@Zimn - powiedziales z epodasz powod a juz 2 dzien mowisz ze " jak nie wiecie to nie gadajcie" Wiec oswiec nas.
@Tyranx~~
Zimn ma 18 lat idioto a po twoim stylu pisania, np 'kturym' widac ze masz mniej, niestety ;<<<<
@ Przemek
Czemu was nie bylo ? ;| Zmarzlem tylko przez ciebie ;'(
Zegnam bawcie sie dobrze. Ale dopiero teraz zrozumialem ze nie ma sesu sie tu udzielac. Jak zawsz wyszlo ze berger ma racje.
Mocny Smok
27-01-2007, 12:36
^^ Ahaha 2 swiaty no pvp -.- NIEEEEE dlaczego mi to robicie :P co ja zrobie z moim pvp ;/ berger poradz :) A co do sytuacji na forum - Poprostu Moda na Sukces :P ciagnie sie i ciagnie
:P JUz nie mam bana na forum ^^
Minas_Morgul
27-01-2007, 13:13
^^ Ahaha 2 swiaty no pvp -.- NIEEEEE dlaczego mi to robicie :P co ja zrobie z moim pvp ;/ berger poradz :) A co do sytuacji na forum - Poprostu Moda na Sukces :P ciagnie sie i ciagnie
Smoku 2 no-pvp to mamy przerombane znowu bendziemy musieli sie dusic na tej iridi!!A taka mialem nadzieje ze se pogram na nowym swiecie
A mam ochote troche popekuwac na iridi
Bandzioch
27-01-2007, 13:25
Wydaje mi sie, ze twoj ban zniknał 2 tygodnie temu, więc refleksu uhacza to ty nie masz...
Mocny Smok
27-01-2007, 14:17
^^ a po co mialem komentowac to co sie tutaj dzieje? jak same flaki z olejem tylko ze osoby sie zmieniaja jezdzicie po kazdym ile wlezie :P
Minas_Morgul Tez bym sobie popekowal ale rs-a mam ale moze na innym charze :P
Ehh... jak to na Iridii, Polak Polaka by w gównie utopił, albo wydał za 5k. Zero solidarności. Nie moglibyście się zgrać? Przecież Mocny pisał na początku tematu że nawet 60+ coś zda, więc może zbierzcie się do kupy i pokażcie kto tutaj rządzi? Przede wszystkim Arc są zgrani i nie kłócą się między sobą. To tyle z mojej strony.
@Jini~
A powiedziałbyś coś więcej o tej Netii? ;>
@edit
http://s26.photobucket.com/albums/c149/Axieus/Stuff/?action=view¤t=ArcaniumRl.jpg
Jak myślicie? Prawdziwe? ;D
tak to czytam i czytam i nadal niewiem oco sie kłocicie :P
Karolek98
27-01-2007, 16:01
Jinikao, aureliuss i lesley wpadli po mnie na venore lair, a xandar mostek blokowal :] niestety w ciagu 5 minut aure i lesley nie byli w stanie mnie ubic, lesley wogole mnie nie doganial:] a wy sie dziwicie dlaczego polacy wojny przegrywaja?:]
White_Power
27-01-2007, 16:22
Jinikao, aureliuss i lesley wpadli po mnie na venore lair, a xandar mostek blokowal :] niestety w ciagu 5 minut aure i lesley nie byli w stanie mnie ubic, lesley wogole mnie nie doganial:] a wy sie dziwicie dlaczego polacy wojny przegrywaja?:]
WORD HAHA :D
Fejkowiec
27-01-2007, 16:23
Iridia... mialem tam 30 lvl paladin gdy max byl 50 lvl. znudzilo mi sie i zaczalem pekowac.
pamietam jak mewtu~ mial 20 lvl i red skulla, to go prawie zabilem pod domem ; ddd
a teraz ma best mlvl na serwie, przynajmniej ostatnio mial
Ech Old times..
iridia, triad....
:X;(
@Tyranx~~
Zimn ma 18 lat idioto a po twoim stylu pisania, np 'kturym' widac ze masz mniej, niestety ;<<<<
@ Przemek
Czemu was nie bylo ? ;| Zmarzlem tylko przez ciebie ;'(
Co ty nie powiesz[-.-] Ja bylem na Lipowej?
A zimn nie ma 18 lat;) Bo on jest mlodszy odemnie o rok;)
Czyli ktoś się przestraszył? ;D
btw. Matt de'master hacked? :|
Arthas The Keeper
27-01-2007, 18:25
@Fejk OMFG... Mewtu najlepszy mlvl miał rok temu ;|.
Aktualnie najlepszy mlvl ma Bezok 72, a M2 ma bodajże 69?
Widać, że często na Highscores wchodzisz <lol3>.
Karolek98
27-01-2007, 20:11
Co ty nie powiesz[-.-] Ja bylem na Lipowej?
A zimn nie ma 18 lat;) Bo on jest mlodszy odemnie o rok;)
Mam 18 lat. od 24 dni dziecko :]
To czemu mi wkrecales wczesniej ze byles mlodszy od takiego chlopa i mu najebales?helol:D?I jak wiesz ja nie jestem dzieckiem. Dobra nie wazne ile masz lat. Szczerze, jeebie mnie to ;) nie mam czasu na te forum . Rozkmincie cos innego i zostawcie to giere.
Mocny Smok
27-01-2007, 20:42
Ehh... jak to na Iridii, Polak Polaka by w gównie utopił, albo wydał za 5k. Zero solidarności. Nie moglibyście się zgrać? Przecież Mocny pisał na początku tematu że nawet 60+ coś zda, więc może zbierzcie się do kupy i pokażcie kto tutaj rządzi? Przede wszystkim Arc są zgrani i nie kłócą się między sobą. To tyle z mojej strony.
@Jini~
A powiedziałbyś coś więcej o tej Netii? ;>
@edit
http://s26.photobucket.com/albums/c149/Axieus/Stuff/?action=view¤t=ArcaniumRl.jpg
Jak myślicie? Prawdziwe? ;D
AHUAHUAHUAHU Kielek Skad ty to masz :PP AHAH to jak by poszli na ustawke z naszymi to chyba tylko hunted by lecialo z ich strony bo widze ze maja pojecie tylko na tibi niz . Ahah smiech na sali z takimi koksami ^^ Juz wiem od czego sie to wzielo ze huxy tak huntuje all bo ma manie mniejszosci :D
[ Oczywiscie jesli to prawdziwe :P ]
@up
Bartez mi dał linka xd, on mówi że na forum.tibia.com znalazł ;o
rendevar
27-01-2007, 21:22
gz juz nie musisz sie bawic w "szukac frajera pod sklepem" xD zeby beer zakupil :P
@up
za to ty musisz xD
skoro w opisie masz, ze nie grasz w tibie to czemu ciagle cie widze po kilka h/dzien ??:p
rendevar
27-01-2007, 21:46
po co sie wyplacac bylo? jak i tak jest sie hunted :S az mi sie zal zrobilo.. ;) nie mow do mnie szczeniaku zasrany 15 latku bo nie wiesz ile mam lat :]
gdy przegladnalem poprzednie strony to widze jak ty sie "szczycisz" tym ze masz juz 18 lat... wow jestes cudowny a ja mam 15 i co ? to znaczy ze jestem noobem i nie umiem grac ?czy oco ci chodzi z młodszymi?
niejeden młodszy by ci najebal w rlu :baby:
Psyholis
27-01-2007, 22:10
Karolek jestes polakiem pokaz co potrafia prawdziwi polacy z dobrym pvp !!!
Jak narazie tym co robisz pokazujesz ze polacy to niezle lizuse !!!
Jak myslisz co sobie mysli szwed ktoremy lize dupe taki polaczek jak ty ??
Karolek jestes polakiem pokaz co potrafia prawdziwi polacy z dobrym pvp !!!
Jak narazie tym co robisz pokazujesz ze polacy to niezle lizuse !!!
Jak myslisz co sobie mysli szwed ktoremy lize dupe taki polaczek jak ty ??
Zamknij sie niedojebany psie i wy*******aj stad kurwa idioto jebany
Zamknij sie niedojebany psie i wy*******aj stad kurwa idioto jebany
gz juz nie musisz sie bawic w "szukac frajera pod sklepem" xD zeby beer zakupil :PPajero Pajero ty nie musisz szukac frajera bo inni szukaja Ciebie .. Sklepikarka jak zobaczy ze ty chcesz kupic
piwo pomysli na 100% ze dla mamy lub taty bo ty sam nie wiesz co to znaczy po chmielic sobie ..
Wiec Przestań się udzielać na Forum bo tylko się sam ośmieszasz ..
@ Kielek to jest prawdziwe zdjecie Arcanium . Takie samo mozna zobaczyc na Firenze photobuckecie ..
@Pajero Nadal jestes noobem i nie umiesz grac ..
<3 krakow _/
@
Było klawo Kumplu xD,dzieki za piwko!
Trai'ler
27-01-2007, 23:40
gz juz nie musisz sie bawic w "szukac frajera pod sklepem" xD zeby beer zakupil :P
no , a ja lubie sie w to bawić ; P :D
Psyholis
28-01-2007, 01:03
Flipper Flipper Flipper Flipper
HAHAHAHA HAHAHAHA HAHAHAHA HAHAHAHA
HAHAHAHA HAHAHAHA HAHAHAHAHA HAHAHAHA
HAHAHAHA HAHAHAHA
HAHAHAHA HAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!
:*:*:*:*:*:*:*
Psyholis
28-01-2007, 01:12
wkuzyles sie namnie ??
czy to znaczy juz ze jestem wyzwany na ustawke ??
uhahuhauhauhauhua nóób
LoL
:*
DOBRANOC Flipper
@ ZALUJE ZE NIE BYLEM W KRK :(:(:(:( GDYBY NIE SZKOLA TO YM WPADL:(:( DO BANI:(
@ Zimn - hmm mowisz ze maja sux pvp, jednak jesli by blokli most to bys padl, wiec nie wiem czemu cie nie zabili jesli taki byl ich zamiar, ale jesli ty jestes rox to czemu kiedy byles z nami w gildi nie wygralismy nic??(nie jestem pewny czy byles ale tak mi sie wydaje, jakies poltora roku temu)
@ Foto, Tak to zdjecie jest prawdziwe, chociarz niektorzy ownerzy sie pozmieniali, bylo ono robione jakis rok temu z hakiem na LAN party
@Netia - jesli chcecie wiedziec cos wiecej to wejdzicie na oficjalna stronke netii, jesli chcecie tanszy net to do 14 lutego musicie sie zglosic
Trai'ler
28-01-2007, 04:56
@Netia - jesli chcecie wiedziec cos wiecej to wejdzicie na oficjalna stronke netii, jesli chcecie tanszy net to do 14 lutego musicie sie zglosic
Jini , a co z tą netią stabilne to chociaż ;> i czy zmienne ip
bo mam dylemat czy zostać na big-shicie-neo512 , czy wybrać Netie ;P
no coz, moi dobrzy koeldzy ponownie probowali mnie ubic, z tym samym rezultatem co latem :
http://img144.imageshack.us/img144/360/zenmq4gv8gc7.png
ale idzie wam coraz lepiej chlopaki, dzisiaj mialem juz trapa, od lata takie postepy, gogo tigers! ^.-
Pkpkpk
Blade'Massters
Jan 27 2007, 11:11:28 CET Killed at Level 87 by Mewtu
Viffarn
Jan 27 2007, 21:39:18 CET Killed at Level 106 by Mewtu
(Jan 24 2007, 00:53:50 CET Killed at Level 106 by Laubau)
/\ swe wiedza, ze nie moge dac zdobyc dobrego lvl sorkom
(jak zwykle szybki)
rendevar
28-01-2007, 12:37
@up
za to ty musisz xD
skoro w opisie masz, ze nie grasz w tibie to czemu ciagle cie widze po kilka h/dzien ??:p
yyyyyy przemilczmy to :D
rendevar
28-01-2007, 12:42
Pajero Pajero ty nie musisz szukac frajera bo inni szukaja Ciebie .. Sklepikarka jak zobaczy ze ty chcesz kupic
piwo pomysli na 100% ze dla mamy lub taty bo ty sam nie wiesz co to znaczy po chmielic sobie ..
Wiec Przestań się udzielać na Forum bo tylko się sam ośmieszasz ..
@ Kielek to jest prawdziwe zdjecie Arcanium . Takie samo mozna zobaczyc na Firenze photobuckecie ..
@Pajero Nadal jestes noobem i nie umiesz grac ..
"MIS'IA" ty za to jestes zajebisty i wogole..
ps przynajmniej nie musze prosic siostry zeby mi kupila jakies tanie wino ( tylko buraki pija tanie wina) (tzn. TY)
ps. zmien w panelu swoje dane, juz nie masz 60 lvlu ....nabie
i to ze ja nie gram 10h/24 to nie znaczy ze nie umiem grac :)
a to ze ty jestes pizda to sorry
AHUAHUAHUAHU Kielek Skad ty to masz :PP AHAH to jak by poszli na ustawke z naszymi to chyba tylko hunted by lecialo z ich strony bo widze ze maja pojecie tylko na tibi niz . Ahah smiech na sali z takimi koksami ^^ Juz wiem od czego sie to wzielo ze huxy tak huntuje all bo ma manie mniejszosci :D
[ Oczywiscie jesli to prawdziwe :P ]
No więc fotki są prowdziwe. Widzałem więcej Huxyego, Firenzego itd. Hmmm widziałem też Helun Lirath, Taifuna z Furory i tak dalej -nie widze powodu, żeby sie z kogoś śmiać i obgadywać. Pokażcie swoje real fotos, znajdzie sie nie jeden 'ktoś' kto by was wyśmiał. Tak to jest.
Btw. Pamiętacie stary outfit, starego Huxego? Taki ruda głowa i nogi, reszta biała. ^^ To wiecie już dla czego.
Aura wygląda jak mój kumpel z klasy, prawie identyko :P.
A i jeszcze chciałbym sie spytać- kto to jest: Rune'mo?
tylko buraki pija tanie wina
Ej sorry, nie tylko buraki ;|. A ty co? 1 karmi i już od sciany do sciany? :baby:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.