zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Iridia part 2

Stron : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Rankor
19-11-2006, 11:20
Powyzej swojego posta masz liste fragow Arcanium i powiedz mi kogo to Laubau sfragowal po swoim dedzie?
A Ty jestes glupi czy nie umiesz czytac ze zrozumieniem? Fragowanie zsfragowaniu nierowne. Liczy sie to, ze wrocil i pareset dmgu doszlo do puli.

2 evul killers ROFL!
=o

maddie
19-11-2006, 11:34
Chlopie myslisz ze bysmy sie przebili ??
Widzailes ile tam bylo noobow i lokowali przejscie gdzie jest tylko 1 kratka.

o godzine 23:55 czyli 5 minut przed tym jak padl Dwadwa, byly tam moze 3 albo 4 nooby, a reszta to Arc.. w przejsciu stal Mailstorm i jeszcze ktos, cala reszta bila Dwadwa [tak mi sie wydaje...]

A po 2 to 1 bitwa juz byla i wszyscy padli to jest kolejna wrocilismy na pole bitwy.

chyba obaj dobrze wiemy ze nie o to mi chodzilo.. postawa Laubau dowodzi ze tylko Polacy panicznie boja sie stracic level...

A jak jestes taki madry to zrob 130 sorka i wyskocz z arc na opena to pogadamy

nie jestem 'taki madry' i glownie dlatego nie biore udzialu w wojnie.
szkoda mi was..

Kiełek
19-11-2006, 14:44
Według mnie to Prolacks dostali "lekkie" baty... ale Arc i ten ich C@fe team, czemu Szwedzi są tacy zgrani a my nie?

Swoją drogą...

Stilerr, will be deleted at Jan 18 2007, 13:37:38 CET

Haker 3:0 Stilerr
:cup:____:baby:

Dexusah
19-11-2006, 15:06
Szkoda ze hacka dostales , a co do wojny to juz raczej koniec

Naro
19-11-2006, 15:15
A Ty jestes glupi czy nie umiesz czytac ze zrozumieniem? Fragowanie zsfragowaniu nierowne. Liczy sie to, ze wrocil i pareset dmgu doszlo do puli.

Hmm ale sie osmieszyles chlopaczku (sorka ale jak widze ze masz tylko 15 latek i potrafisz tylko pyskowac). Maddie powiedzial(a) ze Laubau "fragował" po swoim dedzie - jak Ty myslisz ze fragowanei to tylko strzelanei z sd i dodawanie pareset dmg to mnie rozjebales.... Czyli wg ciebie kazdy sd to frag czy jak? A jak sie strzela z hmm to co jest? Moze polfrag? A explo to neich bedzie war related frag co? :D

Chciałbym Ci tez podpowiedziec mistrzu czytania ze zrozumeiniem ze nigdzie nie napsialem ze Laubau nie pobiegl drugi raz, zauwazylem tylko ze nikogo po dedzie nie fragowal i tyla. Pozdrowki dupku ;)

Karolek98
19-11-2006, 15:40
hehe, wiedzialem ze to sie tak skonczy, nic dodac, nic ujac :)

Rankor
19-11-2006, 15:56
Hmm ale sie osmieszyles chlopaczku (sorka ale jak widze ze masz tylko 15 latek i potrafisz tylko pyskowac).
Wohoho, wszyscy wokolo sie smieja bo Rankor powiedzial, ze nie umiesz cztac tym samym osmieszajac sie, scarry - isn't it? Moznaby nawet to olac dostaliscie w dupe i nie powinienem miec nic wiecej do powiedzenia ale do ciebie nie dociera, ze fraguje cala druzyna a to czyj nick sie pojawi na deathliscie to sprawa drugorzedna Mr. Ithinkimsof^ckinsmart.

Banditos
19-11-2006, 17:00
Wohoho, wszyscy wokolo sie smieja bo Rankor powiedzial, ze nie umiesz cztac tym samym osmieszajac sie, scarry - isn't it? Moznaby nawet to olac dostaliscie w dupe i nie powinienem miec nic wiecej do powiedzenia ale do ciebie nie dociera, ze fraguje cala druzyna a to czyj nick sie pojawi na deathliscie to sprawa drugorzedna Mr. Ithinkimsof^ckinsmart.

Naab no plx ;/

Btw.
Jestem ciekaw czy Prolacks podniesie sie tym ciosie zadanym przez arc wczoraj?

maddie
19-11-2006, 21:57
moze lepiej dajmy spokoj roznicy miedzy fragowaniem/sdkowaniem i reszta shitu bo nigdy nie dojdziemy do porozumienia.

chodzilo mi o to ze Laubau po dedzie wrocil na pole bitwy i dalej walczyl, a jak juz Rankor zauwazyl, fraguje druzyna, nie konkretna osoba..

czy Prolacks sie podniesie ?
hmmm
Anas pisal mi dzisiaj ze nikt sie nie wyplaci, wiec najprawdopodobniej maja zamiar walczyc, z tego co wiem, sneaki jako taktyke odrzucili, nic dziwnego zreszta.. Nizej upasc sie nie da...

myanato
19-11-2006, 23:20
Zapraszam na forum: http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1449453

poznacie cala prawde o Chrisie'Ronaldo

Bandzioch
19-11-2006, 23:27
sneaki jako taktyke odrzucili, nic dziwnego zreszta.. Nizej upasc sie nie da...

Jak to nie?? Moża było poprosić o pomoc Mocnego Smoka. On uzył by swojego lvl 50+ i powszechnie znanego pvp i w różowym outficie wytrzaskał by połowe arc. B) wtedy wygraną wojne zawdzięczano by własnie jemu i to byłby dopiero upadek...

Trai'ler
20-11-2006, 00:18
@kiełek

jak byś mógł to napisz mi kim byłeś dla stilerra ; <
bo mój kumpel również grał tym badziewnym charem ... xd

pozatym Stilerr - 31 level x)

@topic

jak myślicie kiedy ta wojna się wkończy ? Polacy będą walczyć do końca czy też poddadzą się ?

eloelo520
20-11-2006, 00:29
jak myślicie kiedy ta wojna się wkończy ? Polacy będą walczyć do końca czy też poddadzą się ?

zaczna sie niedlugo wyplacac :D

Trai'ler
20-11-2006, 12:13
zaczna sie niedlugo wyplacac :D

to chyba już prawdopodobne :D

tylko kiedy to wszystko się skończy ?

Offtop czy da się usunąć swoją wiadomość bo nie widze tu takiej opcji ;<

@down

SoV , sca ? D-helmet ? Mpa ? Coś napewno znajdą ;d tylko ciekawe kto zapłaci ...

Dexusah
20-11-2006, 14:08
ciekawe tylko skad wezma po 1kk

ZwirekM
20-11-2006, 17:05
heheh i znowu sie zbijacie :P tylko trzeba bylo wczoraj looknac jak na przypadle zajebalismy 32 ms pod dp :) mam filmik niedlugo dam :P

A co do wojny ZAL ;[

signed
/Mocny Smok

ripper
20-11-2006, 17:52
tylko trzeba bylo wczoraj looknac jak na przypadle zajebalismy 32 ms pod dp

I 15 sorca na rotach! uber.

Bandzioch
20-11-2006, 19:01
I 15 sorca na rotach! uber.

Potem pewnie polecieli do Ghoustlandu na mas Ghoul hunt. Mocny pewnie bloczył. Ile bp uha zeszło?? B)

Banditos
20-11-2006, 20:17
Prolacks raczej sie nie wyplaci bo nie ma czym chyba

Ale mam nadzieje że zaczna robic sneak ataki i jak cos kaski przyjdzie to cos lepszego z czasem :)
Nie można się poddac :P

IridiaCarlinPk
20-11-2006, 20:45
jak sie wyplaca to arc bedzie mialo kasy na aole,runy i blessy na pare(nascie?) dobrych miesiecy i tylko zaczna expic i umocnia swoja postawe na tym serwerze bo wiadomo ze jak bede miec wieksze lv to i silniejsci bo zgrania im nie brakuje.
no i przy expie tez beda sie wzbogacac.

Trai'ler
20-11-2006, 21:48
a ja wam powiem ciekawostkę ;Q

Mewtu to Nab i zabił mnie ze swoim psiapsiółkiem - Wils the Slayer , za chęć do życia i miłość do ojczyzny. A uzasadnił to tak :

19:52 Mewtu [109]: well sorry for your death , but next time listen and dont follow me

19:49 Ja: i only like buy manas
19:49 Ja: -.-
19:49 Mewtu [109]: you buy , when I wanna buy?
19:49 Mewtu [109]: haha

Jaki z tego morał ?
All Arc jest pojebane :D

@down

dla twojej logiki ,
nie śmiał się z tego co ty ... ^.-

Neztas
20-11-2006, 22:14
Zapraszam na forum: http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1449453

poznacie cala prawde o Chrisie'Ronaldo

tak, 7-level-cała-prawda-service otwarty 24/7, zapraszamy!

19:49 Ja: i only like buy manas

masz angielski jak nieumiejetnie wyciety z translatora i sie dziwisz ze sie z ciebei smieja ;)

myanato
20-11-2006, 22:28
@NeztaS
Jak widzisz ten temat zrobiony jest dla jaj, a ty od razu wszystko na powaznie.
Przeciez nie bede pisal main charem...

Galdi
20-11-2006, 22:49
@NeztaS
Jak widzisz ten temat zrobiony jest dla jaj, a ty od razu wszystko na powaznie.
Przeciez nie bede pisal main charem...

25 sorcem? :'(

myanato
20-11-2006, 22:55
@ Galdi
to tez nie jest moj main
zreszta nie kazdy musi miec na tym forum 50+
wystarczy grac na iridii

Massior
21-11-2006, 00:00
@ Galdi
to tez nie jest moj main
wystarczy grac na iridii

Dokładnie :D ja mam 8 lvl :cup:

Thoris...
21-11-2006, 00:25
Dokładnie ja mam 8 lvl
No między innymi masz Adrianku tego 8lvlowego morderce... =]

Massior
21-11-2006, 00:41
No między innymi masz Adrianku tego 8lvlowego morderce... =]

Morduje tylko wtedy kiedy mam RizOn! hiehiehiehiehehie :D

Ciebie tez mam na celowniku ale postawisz piwo i jakos to solvniemy B) Pzdro ;)

Lovah
21-11-2006, 00:49
@ Galdi
to tez nie jest moj main
wystarczy grac na iridii

Nawet nie trzeba grac na iridii (;

Ogolnie biorac ostatnie wydarzenia - z dnia na dzien akcje Prolacks sa coraz lepsze, drugie open battle (choc przegrane) pokazuje ze chlopcy ucza sie na bledach i nie poddaja sie tak jak poprzednie gildie walczace z Arc, nadal jednak nie dawalbym im duzych szans.

IridiaCarlinPk
21-11-2006, 12:12
Morduje tylko wtedy kiedy mam RizOn! hiehiehiehiehehie :D

Ciebie tez mam na celowniku ale postawisz piwo i jakos to solvniemy B) Pzdro ;)
na kim ci najlepsze hity siadały z wh to juz nie powiesz;(

nom jak narazie Prolacsi 3maja sie najdluzej i oby tak dalej nie można sie przeciez poddawac:>

Massior
21-11-2006, 16:48
na kim ci najlepsze hity siadały z wh to juz nie powiesz;(

nom jak narazie Prolacsi 3maja sie najdluzej i oby tak dalej nie można sie przeciez poddawac:>

101 byl najs ale nie de best! <333333333

Kiełek
21-11-2006, 17:12
heheh i znowu sie zbijacie :P tylko trzeba bylo wczoraj looknac jak na przypadle zajebalismy 32 ms pod dp :) mam filmik niedlugo dam :P

A co do wojny ZAL ;[

signed
/Mocny Smok

Ta wszystko widziałem xD ten 32 ms to Hektorr :] to o to chodzi tak?
a jak nie to nic... też daj filmik xD

IridiaCarlinPk
21-11-2006, 18:25
101 byl najs ale nie de best! <333333333
a na kim 366 z ue weszlo i 113 z wh!?!<333 besty zawsze na mnie;d
Loth Joven sie wyplacił:P
I Powstało GTW wiec tzreba zaczac pg:>

Massior
21-11-2006, 18:48
a na kim 366 z ue weszlo i 113 z wh!?!<333 besty zawsze na mnie;d
Loth Joven sie wyplacił:P
I Powstało GTW wiec tzreba zaczac pg:>

RIGHT BRO! :D Dawaj nick -.- Me want bi in Gtw!

Arthas The Keeper
21-11-2006, 23:44
Żeby tylko nie zaczął pkować, tak jak to robił wcześniej...
bo się w*****e jak znów padnie któryś z moich kumpli.

signed: Usar

Galdi
22-11-2006, 09:44
Brazylijsko-Kubańska gildi zwana Prolacks chce sie wypłacić z wojny i dalej grac ;)

Jinikao
22-11-2006, 20:09
Today the guild Prolacks decided to pay from the war.

The ones that paid free today are:

Kashrius da'Roc
Anas Kiro
Kod Impfer
Master-Duel
Naro Slayer
Arwerius
Aureliuss
Bezok
Coco Shots
Dwadwa
Emillion
Kaikao
Lesley Mac'Leod
Lijo Hentyney
Meffis
Menphius
Okishaitsu
Sir Grodek
Xandar Mac'Leod
Jurand Wyrocznia
Gapha

Czas nadrobic stracony czas, nabic lvl i grac w spokoju na naszym ukochanym serwie

Lovah
22-11-2006, 21:06
@Prolacks

Cały szacunek jaki do was mialem, stracilem w 1 chwili!

IRIDIA... freedom is not for you! :<

Noras
22-11-2006, 21:14
Prolacks zrobili najlepsze co mogli w tej chwili :)

Barbin
22-11-2006, 21:29
Czas nadrobic stracony czas, nabic lvl i grac w spokoju na naszym ukochanym serwie

Tak, tak, tak - robic PA, PK i gnebic swoich rodakow bo to umiecie chyba najlepiej...

@Lovah

Zgadza sie! Ja stracilem resztke szacunku jaka ich darzylem :P

Kiełek
22-11-2006, 21:35
ej no nie tyrajcie ich... może chcą się wybić z lvlem i wtedy pokazać kto tu rządzi?? chociaż to mało możliwe ale kto wie:]

eloelo520
22-11-2006, 22:01
@Prolacks

IRIDIA... freedom is not for you! :<

ciekawe co ty bys zrobil?
walczyl dalej? w jakim celu? to nie mialo sensu, przeciez wiecie o tym. dobrze zrobili, niech podexpia i moze ich dojada :>

ZwirekM
22-11-2006, 22:21
Ta wszystko widziałem xD ten 32 ms to Hektorr :] to o to chodzi tak?
a jak nie to nic... też daj filmik xD

NOm to on :P

A co do panow PRO ;P to zenada -.- i tak to im nic nie da podexpia i znowu popadaja ;/ . Panowie nie mozecie zrozumiec ze oni do was z botami? To wy tez wybierzcie sie z botami i zobaczycie :) Bo innaczej nic nie zdzialacie ;/ Znowu bedzie to samo Gruszki na wierzbie :P
Iridia Polakow - Marzenie :P

signed
/Mocny Smok

Lovah
22-11-2006, 22:54
Na Mocnego szkoda klawiatury, wiec jedziemy z reszta:

ciekawe co ty bys zrobil?walczyl dalej? w jakim celu? to nie mialo sensu, przeciez wiecie o tym. dobrze zrobili, niech podexpia i moze ich dojada :>

W jakim celu? Takim jaim Arc~. Trzeba było walczyć do samego końca, probowac nowych taktyk, trenowac na ots'ach, robic sneaki i probowac swoich sil w open battle. Jest wiele serverów, gdzie mimo beznadziejnej z poczatku sytuacji Polacy przejeli kontrole nad serverem np. Aurea, Nebula, Aldora etc.

Czy ich dojada? Teraz Arc~ ma tyle kasy, ze na pewno ich nie dojada i juz nikt ich nie dojedzie, to juz lepiej mogli zrookowac chary.

ej no nie tyrajcie ich... może chcą się wybić z lvlem i wtedy pokazać kto tu rządzi?? chociaż to mało możliwe ale kto wie

Arc też expi, a w dodatku zyskalo ~4kk.

Rankor
22-11-2006, 23:11
"Freedom" fighterzy wyplacili sie i maja spokoj na jakis czas. Ciekawe na jak dlugo. =)

DeeMon
23-11-2006, 15:43
Jak na razie mają spokój Polacy ciekawe jak długo. W końcu będzie nudno bez wojen między Arcanium i Gravity Zero (widzę że Polacy zmienili nazwę gildi). I znowu zaatakują Arcanium na was więc pewnie przegracie, ale nie wiadomo może tym razem się odmieni wszystko :)

Jinikao
23-11-2006, 15:56
http://img169.imageshack.us/my.php?image=16bpexplodemonawi6.jpg

wow niezle zdjecia sa na szwedzkich stronach :D:D

Massior
23-11-2006, 19:25
I lOOtneli także djin blade ;> pierwszy tarki rarek na Iridii. Uwazam że Prolacy na chwile obecną dobrze postąpili...

Trai'ler
24-11-2006, 15:39
http://img169.imageshack.us/my.php?image=16bpexplodemonawi6.jpg

wow niezle zdjecia sa na szwedzkich stronach :D:D

each ;q a nie można by jakoś gamemasterowi podsunąć te zdjęcie ;d ? Może Huxy by bana złapała le to raczej nierealne :D

eloelo520
24-11-2006, 18:41
each ;q a nie można by jakoś gamemasterowi podsunąć te zdjęcie ;d ? Może Huxy by bana złapała le to raczej nierealne :D

http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1453632

Lisu
24-11-2006, 20:13
Zdjęcie najs... przynajmniej mogł je zedytować i wyciąć samo okno Tibia etc... Swoja drogą bana za to nie dostanie...

Btw... Sporo osób expiacych na wrl używa czegoś do "wykrywania" ich, ale nie każdy daje takie foto na stronkę :P

Jinikao
25-11-2006, 07:48
To zdjecie juz jest dawno na tibia.com xD ja nie dalem tutaj nic nowego

maddie
25-11-2006, 12:08
Chris, czy uwazasz siebie za Gamemaster'a ?

Bo chcialbym wiedziec dlaczego zabiles Antariana. Ale tak naprawde dlaczego, bo mowienie ze uzywal bota jest nieco naciagane..

Banditos
26-11-2006, 09:56
Huxy chyba sie załamał po kolejnym dedzie:

Nov 25 2006, 20:01:18 CETDied at Level 146 by a demon skeleton

Sesulo:
Nov 25 2006, 16:40:27 CETDied at Level 136 by a stone golem
Nov 25 2006, 20:36:00 CETDied at Level 135 by a hydra

Mewtu:
Nov 25 2006, 02:58:17 CETDied at Level 110 by a quara pincher scout

Izull
26-11-2006, 12:13
Mewtu to idiota, powinien dostać deleta za debilizm, albo chociaż bana. Zabił mnie wczoraj tylko dlatego, że jak go zobaczyłem to dalem loga i dla niego to było macro, chociaż obok było pełno ludzi i mnie na ich widok nie wylogowywało :baby:

Galdi
26-11-2006, 14:43
Mewtu to idiota, powinien dostać deleta za debilizm, albo chociaż bana. Zabił mnie wczoraj tylko dlatego, że jak go zobaczyłem to dalem loga i dla niego to było macro, chociaż obok było pełno ludzi i mnie na ich widok nie wylogowywało :baby:

Dla mnie wylogowywanie sie przed kazdym 100+ lvlem to idiotyzm. Jakbys sie nie wylogowal to pewnie nic by nie bylo, a teraz choc najglupszy reason to powod do zabicia ;)

Bandzioch
26-11-2006, 15:03

Bo chcialbym wiedziec dlaczego zabiles Antariana. Ale tak naprawde dlaczego, bo mowienie ze uzywal bota jest nieco naciagane..

Krótko na ten nemat.
Antarian nie jest boterem i nigdy nim nie był. A zachowanie Chrisa to czyste PA. X(

Trai'ler
26-11-2006, 16:09

Ameryki nie odkryłeś sam padłem tylko za to że spotkałem go 2 razy w carlin , raz przed dp i raz w sklepie magicznym , jak miał pk
myślał że go śledze i mnie zabił ... -.-"

19:52 Mewtu [109]: well sorry for your death , but next time listen and dont follow me

19:49 Ja: i only like buy manafluids
19:49 Ja: -.-
19:49 Mewtu [109]: you buy , when I wanna buy?
19:49 Mewtu [109]: haha

/\ jego bardzo rozbudowana inteligencja 'haha'

Izull
26-11-2006, 17:36
Dla mnie wylogowywanie sie przed kazdym 100+ lvlem to idiotyzm. Jakbys sie nie wylogowal to pewnie nic by nie bylo, a teraz choc najglupszy reason to powod do zabicia ;)

Ale ja dałem loga nie dlatego, że sie go bałem czy coś w tym stylu. Mewtu biegał sobie i ot tak strzelał w ludzi z sd i exori vis, no to myśle sobie co będe tracił na jakiegoś debila uhy i dałem loga. We mnie też ciskał, ale schowałem się raz a drugi raz jak wyszedłem po prostu dałem loga.

Arthas The Keeper
26-11-2006, 17:46
No niestety tak już jest na tym serverze, że hunty łapie sie za byle co, a prawie w 90% powody są wyssane z palca ;].
Tak już niestety będzie :P, ale ja tam wole roztrząsać to, że ChuoOpcy wrócili i expią :D.
Stara Gwardia nie odchodzi <cwaniak2>.

Galdi
26-11-2006, 18:14
@Izull

A nie lepiej było stanąc w dp i poczekać, aż sie uspokoi?
No nic padles - padles nic na to nie poradzisz, wiec wracaj do odrabiania.

@ Usar

Ty lepiej wracaj do expa bo Cie przegonie i zonk Xd

Co to Antariana to na bank nie jest cheaterem..

Izull
26-11-2006, 19:12
@Izull

A nie lepiej było stanąc w dp i poczekać, aż sie uspokoi?
No nic padles - padles nic na to nie poradzisz, wiec wracaj do odrabiania.

Moze i lepiej, ale skad moglem wiedziec, ze taka bedzie jego reakcja. Bardzo chetnie bym odrobil ten lvl i wszystko, gdyby nie to, ze Mewtu dalej mnie huntuje to raz, ma rowniez zamiar zabic wszystkich moich kumpli to dwa 23:30 Mewtu
[110]: I kill all ur friends
a trzy to to, ze oprocz tego lamusa, huntuje mnie jeszcze niejaki Fighter'Devis tez za nic, ale to juz szczegol B) Iridia to zepsuty serwer :P

maddie
26-11-2006, 20:12
@Chris

ciagle czekam na odpowiedz ~~

Arthas The Keeper
26-11-2006, 20:48
Może i zepsuty, ale dzięki temu gra tu się zupełnie inaczej i napewno nie jest nudno B).
@Lorth zobaczymy, zobaczymy jak to jeszcze z tobą będzie xD.
@Chris Answer plz?-nawet się zrymowało xD.

Izull
26-11-2006, 23:20
Ba no bardzo ciekawie. Idziesz sobie spokojnie z kumplem na hunta, jesz kolacje, gadacie sobie na skype o dupie maryni, wszystko gra, a tu nagle wpada jakiś idiota, który Tibie uważa za swojego Boga i pluje się give eq give eq. Wylewasz na siebie herbate wołasz kumpla, żeby Cie uhał a tamten nadal naparza Cię niemiłosiernie z UE, jakby same sdki po 400 to za mało. W końcu udaję Ci się uciec, dobiegasz do wyjścia a tu co? BOOM Sd Ue Sd i widzisz przecudowny napis You are Dead. Rzeczywiście na nude nie można narzekać B)

Paco88
27-11-2006, 13:40

tak uwazam siebie za Gamemaster'a, dlatego tez nie mam zamiaru sie tobie tlumaczyc!

-Antarian zabil kumpla od Mejozy, to byl powod dla ktorego szlismy go zabic, dochodzimy do OF'a a tutaj antarian sie wylogowywuje, odchodzimy znowu sie zalogowal strzelam gfb znowu sie wylogowal, no i nagle loguje sie na noob chara i pisze o co chodzi, toż przecież powiedzialem mu jak sie sprawy mają, i dodalem do paymenta troszke za bota. Poprosil o tydzien na zebranie kasy i wbicie poziomu z 59 na 60. Gdy wbil juz owy poziom powiedzial ze moge szykowac runy na niego. Toż loguje sie któregos wieczoru a on sobie polowanko urzadza na ludziach, co mnie oczywiscie bardzo ucieszylo bo nie zmarnowalem nieuzasadnionego zabojstwa! ot co :

Nov 20 2006, 23:20:38 CET Killed Antarian at Level 60 ok

zlikwidowalem rowniez innego czlowieka ktory napastowal mlode dziewczynki wraz z Antarianem

Nov 20 2006, 23:28:21 CET Killed Kakej at Level 40 ok

Co do tego bota, napisal cos mw takiego "prosze zostaw mnie, ja tego bota pierwszy raz uzywam, bo sprzatam po wczorajszej imprezie". Cóż za satysfakcjonujace uzasadnienie.

Tak wiec Gamemaster Chris idzie sie zajac swoimi sprawami, mam nadzieje ze przyjemnie sie wam czytalo to co opisalem.

Nie odpisywalem tak dlugo bo czasowo nie moge grac, !

maddie
27-11-2006, 16:55
@ GM Chris on Iridia

nie wierze zeby Antarian zabijal kogokolwiek bez powodu, nie jest random'em, ani tez cheater'em.
co do imprezy, to faktycznie, mowil mi ze postawil chara na bocie, bo naprawde sprzatal. skonczyl wtedy 21 lat.
i slowiem mi wtedy nie wspomnial ze jest jakis problem miedzy nim a Toba.

kiedy zapytalem go pozniej za co padl, mowil ze Chris go huntuje za bota i chce 25k. stad moj post.

jezeli Antar faktycznie zabil kumpla od Mejozy, to jestem pewien ze:
a) mial reason
b) zostal zaatakowany

abstrachujac od powyzszych, kodeks Hammurabiego od jakiegos czasu nie obowiazuje i mysle ze obaj znamy sposoby na zalatwienie tego typu spraw bez zabijania...

i nie czytalo mi sie tego przyjemnie.

___
chce to rozwiazac mozliwie jak najszybciej. jezeli Ty tez tego chcesz to napisze do Ciebie ingame albo pw tutaj..

Neztas
27-11-2006, 17:06
a to jest napewno znak szatana!!!:
http://forum.tibia.pl/customavatars/avatar8139_1.gif

bana mu!

Bez~
27-11-2006, 17:28
15:49 Warning! The murder of Rau Grinakh was not justified.

Rau sie zesrau

Paco88
27-11-2006, 17:30
@ GM Chris on Iridia

abstrachujac od powyzszych, kodeks Hammurabiego od jakiegos czasu nie obowiazuje i mysle ze obaj znamy sposoby na zalatwienie tego typu spraw bez zabijania...

i nie czytalo mi sie tego przyjemnie.

czytanie ze zrozumieniem człowiecze! przeczytaj jeszcze raz moj post toż on mial ultimatum, z którego sie nie wywiazal.

@Nez- jestem "pomazańcem", Cipsoft mi dal ten znaczek, zeby mnie na forum rozrozniali od zwyklych szarych graczy

co do iridiii to Rau padł, kto by sie spodziewał... bo ja nie...!

16:28 Chris'Ronaldo [134]: ostro
16:28 Neztas [122]: ^^
16:29 Bezok [128]: Rau sie zesrau

Izull
27-11-2006, 17:41

Rau sie zesrau

To niech Metwu tez sie zesra B)

Bez~
27-11-2006, 17:50
To niech Metwu tez sie zesra B)

Nie bo to sie nie rymuje! :,(

Izull
27-11-2006, 17:56
Bezok Bezok mój czarodzieju
Zabij Mewtu, niech nawacha sie kleju.
Zrób to dla mnie i dla Iridi calej
Niech spier*** do swojej wiochy malej xD

Teraz sie rymuje to jak B) ??

Bez~
27-11-2006, 18:00

Nic z tego koleszko !

Trai'ler
27-11-2006, 18:53
Nic z tego koleszko !

''no to sami wbijemy z Izull'em 100lvl i go wypędzimy'' (ironia)

Arthas The Keeper
27-11-2006, 18:54
Jeden ze s*****eli padł B).
Był powód? poza tym, że chłopak mocny w gębie jest xD.

Jinikao
27-11-2006, 19:07
Hihi niezle:D:D Brawo Bez. On jest ostatnim z Arc kogo nie lubilem praktycnzie;p

Noras
27-11-2006, 19:47

Rau sie zesrau

Bardzo dobra nowina :)

Kiełek
27-11-2006, 20:56
Bezok!! My (Hero) ? xD Jest jakis filmik jak sie zesrau??

@offtopic:
mam gazy:(

Paco88
27-11-2006, 21:53
Bezok!! My (Hero) ? xD Jest jakis filmik jak sie zesrau??

@offtopic:
mam gazy:(

jest i nawet go mam! ale ci nie dam ! bo GM chris nie ma zezwolenia na rozsylanie tego typu softow!

Trai'ler
27-11-2006, 22:01
jest i nawet go mam! ale ci nie dam ! bo GM chris nie ma zezwolenia na rozsylanie tego typu softow!

GM Chris ma już zezwolenie, więc z łaski swojej i dobrego serca daj nam ten filmik ;(

(plz)

Izull
27-11-2006, 22:52
''no to sami wbijemy z Izull'em 100lvl i go wypędzimy'' (ironia)
Już niedługo, kumpel będzie miał neta może się uda go wypędzić ;)

Paco88
27-11-2006, 23:48
GM Chris ma już zezwolenie, więc z łaski swojej i dobrego serca daj nam ten filmik ;(

(plz)

myslalem ze sie domyslisz\cie ze nie chce mi sie go wrzucac

Trai'ler
27-11-2006, 23:52
myslalem ze sie domyslisz\cie ze nie chce mi sie go wrzucac

eah ... ; )

Wiedziałem że GM'owi są leniwi z natury

Btw. Jak ci się już za chce to wrzuć ten filmik na rapidshare , albo na tibiacams bo chętnie go obejrze bezoka w akcji ;< (zapewne nie tylko ja)

@down

narkq

Paco88
28-11-2006, 00:37
eah ... ; )

Wiedziałem że GM'owi są leniwi z natury

Btw. Jak ci się już za chce to wrzuć ten filmik na rapidshare , albo na tibiacams bo chętnie go obejrze bezoka w akcji ;< (zapewne nie tylko ja)

bez oki Radek zlikwidowal go w nieslychanym stylu, dlatego tez nie ma tego nagranego na filmie (tzn samego deada)a jutro wam wrzuce i zapodam tu linka ide sobie papa

zwirek
28-11-2006, 07:23
Grzesiu nie wrzucaj tego filmu ! Niech proszą oto Bezoka :p

Massior
28-11-2006, 10:40
Sorki za wielkiego offtopa ale jestem pod wpływem emocji:

POLSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! :D:D:D

Bandzioch
28-11-2006, 10:48
Sorki za wielkiego offtopa ale jestem pod wpływem emocji:

POLSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! :D:D:D

I ja musze dać upust swojej radości!! Polskaaa!! Polskaaa!! Polskaaa!! Polskaaa!! Polskaaa!!

Galdi
28-11-2006, 11:10
HUASHUASUHA www.rusaki.justgotowned.com xDDD

Izull
28-11-2006, 15:21
Ruski telegram:

Polacy stop Gratulacje stop Gaz stop Mięso stop xD

Arthas The Keeper
28-11-2006, 23:16
Rozpętał się spór Anasa z Kohanem.
Może ktos przybliży nam to trochę, bo mi przynajmniej wydawało się, że Kohan i Anas to koledzy.

Trai'ler
29-11-2006, 12:13
Rozpętał się spór Anasa z Kohanem.
Może ktos przybliży nam to trochę, bo mi przynajmniej wydawało się, że Kohan i Anas to koledzy.

Mogę ci przybliżyć słowa kohana z forum tibia.com

Anas mine tibia best friends tell me coom mine hous and show eq i wanna have scren I show all and Anas kick me in hous. This is Best Tibia Friends?? Anas give all to Aureliuss...

Sorry for mine English...

W moim wolnym tłumaczeniu to jest tak :

Ananas mój najlepszy przyjaciel w tibi , powiedział mi żebym przyszedł do jego domku , pokazał moje eq bo on chce zrobić sobie screen shota. Kiedy wyłożyłem eq ananas wyrzucił mnie z domku. To jest najlepszy przyjaciel ?! Anas dał wszystko Aureliussowi

Arthas The Keeper
29-11-2006, 14:47
To akurat wiem mi chodzi o dokładne rozstrzygnięcie tego problemu, bo to co się stało to ponoć skutki tego, że Kohan okłamał ludzi z Pro, że niby miał hacka, a tak naprawde za kasęi runki, które dostał wypłacił się.
btw. chciałbym sie też dowiedzieć czy Chea dalej broni Kohana i chce sciągnać z Anasa all staff.

Anas Kiro
29-11-2006, 20:05
Wystarczy przeczytać posty Naro w tamtym temacie.Ja niemam zamiaru się tłumaczyć tutaj z tego nie żałuje tego co zrobiłem żałuje, że dziś musiałem demon helmet i sov oddać kohanowi teraz czekam tylko na to czy już moge spokojnie grać a jeśli ktoś chce poznać więcej szczegółów czemu go okradlem niech pisze na tibi lub priv.Moge tylko powiedzieć,że nigdy nie zabiłem nie wywaliłem ani nie okradłem kogoż bez konkrentego powodu o czym wiele osób dorbze wie

Valard
29-11-2006, 20:50
Najpierw Rosja teraz Serbia =] Przynajmniej w siate Polska lepsza od Szwedów;)

Galdi
29-11-2006, 23:22
Chealino, Sesulo, Firenze, Huxy i Helun wykonali pierwszego na iridia HoTA !

Panicz
01-12-2006, 19:31

Historia standartowa , burst arrow i UE z partyzanta jak palilem runki pod piramidami romyslajac jaki to kozak ze mnie i jak to kolezke przegonilem o 2 lvl grajac cala noc.......i
Dec 01 2006, 17:45:19 CET Killed at Level 57 by Mewtu
....ale to nie koniec ....

Mewtu [112]:15 k (3 bp SDs) or hunted --- magia slow co ?:)
ja: no have so ...
Mewtu [112]: die again...

Kolezka pozyczyl troszke,zaplacilem...a i oczywiscie powodem bylo rzekome Macro ....
Wolalbym dac 3 razy tyle na skalde jakas zeby ktos zrobil cos.....

eee...po co ja to gadam.............

Arthas The Keeper
01-12-2006, 20:29
Dla tych, którzy nie wiedzą - wczoraj został zrobiony Price list itemów potrzebnych do różnych addonów.
Myślę, że będzie przydatny, są tam uwzględnione itemki dość często spotykane oraz te rzadsze;].
Ceny zdaje mi się, że przystępne jak na nasze realia:).

Izull
02-12-2006, 01:10
Historia standartowa , burst arrow i UE z partyzanta jak palilem runki pod piramidami romyslajac jaki to kozak ze mnie i jak to kolezke przegonilem o 2 lvl grajac cala noc.......i
Dec 01 2006, 17:45:19 CET Killed at Level 57 by Mewtu
....ale to nie koniec ....

Mewtu [112]:15 k (3 bp SDs) or hunted --- magia slow co ?:)
ja: no have so ...
Mewtu [112]: die again...

Kolezka pozyczyl troszke,zaplacilem...a i oczywiscie powodem bylo rzekome Macro ....
Wolalbym dac 3 razy tyle na skalde jakas zeby ktos zrobil cos.....

eee...po co ja to gadam.............

Ja 47 druid ty 57 sorcek chyba i moj kumpel 65 sorcek my po sd on ue kazdy na sobie ss mai Mewtu pada, tylko trzeba go znalezc w takiej miejscowie zeby stal nieruchomo. Jezeli sie zgodzisz pisz.

Lisu
02-12-2006, 02:15
Ja 47 druid ty 57 sorcek chyba i moj kumpel 65 sorcek my po sd on ue kazdy na sobie ss mai Mewtu pada, tylko trzeba go znalezc w takiej miejscowie zeby stal nieruchomo. Jezeli sie zgodzisz pisz.

A on tez ma ssa na sobie i macie zonka...
Jakby byl bez manashielda (I jakiegos uh bota) to eventualnie mort hurem, ale po takiej akcji niezaleznie od rezultatu macie pozmiatane.

Co do tej price listy... trzeba by tam sporo poprawic, a i tak mlao kto sie przejmie.

Bandzioch
02-12-2006, 10:05
FINAŁ!!!!!!!!!!
Muahahahahahahaaaaa!!!! :cup:

Izull
02-12-2006, 12:11
@2x up

Ja i tak już tu nie gram, wieć mi to wisi. Ale wątpie, żeby mewtu stojąc pod dp cały czas miał na sobie ssa, albo chociażby mana shielda.

@up

Jutro Polaczki pokażą co potrafią B)

maddie
02-12-2006, 14:17
@Izull
po aferze z magebombami wiekszosc graczy zaczela nosic ssa, poza tym planowanie tego typu akcji na tym forum jest niezbyt rozsadne ;s
a jak juz wam ktos powiedzial, zabicie Mewtu = przeje*ane, wiec zastanowcie sie czy warto.

@usar
najz pricelista, widac ze Ci sie nudzi na skillingu ^^
pewnie nikt sie nei zastosuje, ale wiecie, lepiej jak jest niz jak nie ma..
__

POLSKA!!
bedzie ciezko jutro...

Galdi
02-12-2006, 20:25
@2x up

Ja i tak już tu nie gram, wieć mi to wisi. Ale wątpie, żeby mewtu stojąc pod dp cały czas miał na sobie ssa, albo chociażby mana shielda.

@up

Jutro Polaczki potrafią co pokażą B)

A moze 'Jutro Polaczki pokażą co potrafią ?' :'(

Panicz
02-12-2006, 23:15
@Izull

Ja i tak już tu nie gram, wieć mi to wisi. Ale wątpie, żeby mewtu stojąc pod dp cały czas miał na sobie ssa, albo chociażby mana shielda
@Izull

eeee a ja juz nie bede stal pod piramida na zadupiu bez ssa (bym nie padl gdybym mial zalozonego ).....a co do mana shielda to gralem dlugo tez na infernie ,gdzie smierc czycha na kazdym kroku ( exp.za PK) i tam sorc/drut prawie kazdy lata caly czas na"utamce" zeby jakos tam wyzyc....

Dlatego mysle ze Mewtu jest zabezpieczony tym bardziej ze lvl swiadczy na jego korzysc jezeli chodzi o umiejetnosc grania...........a zeby go zabic trzeba by go trafic afk chyba i to bez mana shielda bo czym zbic 705 życia, 3155 many jakie posiada ? chyba nie hitami po 200 hp ?........:)

~~Keine chance~~ chyba tak by sie odniosl do tego Mewtu :D
Najbardziej w calej moje histori oburza mnie fakt ze nie przyzna sie do random PK ,tylko zniza sie do poziomu wymyslania afer ze niby macro itd. i ze cena za to w Arc~ to 15 k i bez zadnych dyskusji co do zasadnosci zarzutow......
Po doswiadczeniach na Infernie jestem w stanie zrozumiec kazdego deda,a to co to ma byc ?

...eeee rozgadalem sie .....a trzeba lvl odrabiac ......i nie rozmyslac o glupotach......:)

myanato
03-12-2006, 08:42
@up
Ja bym to okreslil raczej jako keine Weise:)
Ja mysle ze Mewtu da sie rozwalic i watpie zeby on caly czas nosil ssa czy cisnal na utamo. Z pewnoscia wieksza ekipa by sie zebrala na niego bo wieksza ilosci osob go "nie lubi"

Kiełek
03-12-2006, 20:06
Eh... żal mi Mewtu, czemu to sie takie cioty rodzą? ;>

Izull
03-12-2006, 20:35
Skoro rodzą się normalni to dla utrzymania równowagi w społeczeństwie rodzą się też cioty. No i Metwu do takowych należy. Teraz już wiesz B)

evilKRIK
04-12-2006, 09:51
Hejka wam, ja miałem 5 miechów przerwy, wróciłem i jestem zaszokowany jak wiele się zmieniło, (Mewtu a arc chociarzby), ale nie ma już tyle PA jak wtedy, no i Danthorr przeszedł na emeryturę(albo chociaz jago char, a on sam ucichł). Mnie tam jednak wiele spraw nie interesuje, nikomu nic po złośni nie robiłem, z PA nie nie bawiłem, PK też niegdy nie byłem więc nikt raczej nic do mnie nie ma. Jednak po tym co pewni gracze zrobili wczoraj rano Godhammerowi, napewno nie będe stać pod dp jak by on, albo ktoś z jego ludzi(SoS) potrzebował pomocy, tak więc mała porada "Zostawmy newbie, lejmy ścierwo".
Cyu in TiBiA

Trai'ler
04-12-2006, 22:42
Hejka wam, ja miałem 5 miechów przerwy, wróciłem i jestem zaszokowany jak wiele się zmieniło, (Mewtu a arc chociarzby), ale nie ma już tyle PA jak wtedy, no i Danthorr przeszedł na emeryturę(albo chociaz jago char, a on sam ucichł). Mnie tam jednak wiele spraw nie interesuje, nikomu nic po złośni nie robiłem, z PA nie nie bawiłem, PK też niegdy nie byłem więc nikt raczej nic do mnie nie ma. Jednak po tym co pewni gracze zrobili wczoraj rano Godhammerowi, napewno nie będe stać pod dp jak by on, albo ktoś z jego ludzi(SoS) potrzebował pomocy, tak więc mała porada "Zostawmy newbie, lejmy ścierwo".
Cyu in TiBiA
a co mu się stało DOKŁADNIE , bo jeszcze nic nie słyszałem ?

offtop ciekawi mnie ile osób na iridi ma key ringi :S ? Wie ktoś ?

Arthas The Keeper
04-12-2006, 23:05
Helun ma w domku 2 lub 3 Chris miał na sell chyba jako 1 ;), a tak to nie wiem.

Jinikao
04-12-2006, 23:35
Bezok ma tez. Btw ile jest Teddy bear na serwie??:D

Bandzioch
05-12-2006, 00:02
Bezok ma tez. Btw ile jest Teddy bear na serwie??:D

w tamtym roku po swietach byly 2 :confused:

Pr23m3k
05-12-2006, 17:12
damit;/ kiedy zaczelem znowu grac na iridi to nie dam rady sie wbic:D nieglupio... jak tu expic:) ale mam nadzieje ze bedzie dobrze.btw skad tyle ludu na caterdre sie wbija;o?Jak gralem przed ostatnim update to tyle nie bylo;p zostaje nam tylko czekac

thanks
Pr23m~

Pr23m3k
05-12-2006, 17:13
damn;/ kiedy zaczelem znowu grac na iridi to nie dam rady sie wbic:D nieglupio... jak tu expic:) ale mam nadzieje ze bedzie dobrze.btw skad tyle ludu na caterdre sie wbija;o?Jak gralem przed ostatnim update to tyle nie bylo;p zostaje nam tylko czekac

thanks
Pr23m~

berger
06-12-2006, 01:11
Witam jestem retired juz od dluugiego czasu i wogole nie gram w te gre a chcialbym sie dowiedziec co slychac na iridi?:)

No i jak wyglada sprawa z wojna ? 0o

Trai'ler
06-12-2006, 10:58
Witam jestem retired juz od dluugiego czasu i wogole nie gram w te gre a chcialbym sie dowiedziec co slychac na iridi?:)

No i jak wyglada sprawa z wojna ? 0o

jak to wygląda ?
powiem ci nic ciekawego ...
polacy sie wykupili ..

z wyjątkiem paru osób :
*Emilios da'Roc - 300k
*Krol Arturek - 600k
*Lassat - 200k
*Arwerius - 200k
*Radosny Ananaas - 300k
*Asel Waylo - 100k
*Danthorr - 100k
*Mec Fantasy - 100k
*Jinikao - 100k
*Javisantos - 100k

a tak to po staremu ci co sie wykupili starają się expić , szwedzi jak zawsze mają dobry humor / szybko expią / wzbogacili się po wojnie.

Valard
06-12-2006, 16:27
Może ktoś da war frags =p Wiem, że ten konflikt nas raczej nie dotyczy, ale wojna to wojna. Osobiście nie przepadam za Knight'Shade więc wiadomo czyją stronę trzymam =]

Izull
06-12-2006, 17:12
Co ten Arturek im zrobił, że mu nawalili 600 k ?

Galdi
06-12-2006, 18:25

Jest frajerem i zlodziejem ;)

Trai'ler
06-12-2006, 19:11

600k ? psiee , ja na jego miejscu bym się cieszył
inni miely payment 1kk ^.^

Banditos
06-12-2006, 19:39
lornazgul padl od mewtu i laubau :( reason nie znam

Jinn bax zrobil solo DHQ
Link w dziale filmy

Jinikao
06-12-2006, 23:58
Kohan Warrior padl

DeeMon
07-12-2006, 18:58
No i dobrze że padł Kohan Warrior, bo to złodziej... jak tak dalej będzie robił to sobie nie pogra na servie.

Zwieshu
07-12-2006, 23:35
co do posta o mewtu to wydaje mi sie ze nontoper lata z mana shieldem bo teraz stal przed dp w venore wiec wbilem na nooba i zaczolem go nawalac co prawda mana ubywala ale stal afk z 6 sec poczym uciekl kawalek i dopiero sie wrocil jak zobaczyl jaki mam lvl. Wiec niebedzie to latwe zabic go przed dp sd spamem. ale sprobowac zawsze mozna ;p

DeeMon
07-12-2006, 23:54
buhahah... wy chcecie Mewtu zabić :D życze powodzenia, ale wątpie że to coś z tego wyjdzie. Prędzej on was zabije niż wy jego i jego gildia :)

Zwieshu
08-12-2006, 00:10
no wiesz jzu wiele akcji na nobach przed dp wypalilo ale teraz w erze macro to raczej bez szanse ale coz

nastepna setka

22:56 RHAKAN [100]: 22:51 YOU ADVANCED FROM LEVEL 99 TO LEVEL 100.

Maxxonek
09-12-2006, 21:50
Co tam ciekawego Panowie powiecie? =) Co się dzieje itp. ? ;>

Izull
09-12-2006, 23:07
Raczej nic ciekawego, Szwedy znowu robią swoje PA, wraz z Mewtu na czele.

Btw. Kupię Pacca za kasę w Tibi i sprzedam 30 bp uh-ów.

eloelo520
10-12-2006, 10:53
Btw. Kupię Pacca za kasę w Tibi i sprzedam 30 bp uh-ów.

http://forum.tibia.pl/forumdisplay.php?f=18

Izull
10-12-2006, 22:35
http://forum.tibia.pl/forumdisplay.php?f=18

Jak widzisz napisałem Btw, czyli "tak przy okazji". Nie chce mi się zakładać nowego tematu po to, żeby sprzedać 30 bp uhów. Jeżeli ktoś miał by ochotę to napisze mi tutaj i z bani. Wieć nie odsyłaj mnie do tematu "Handel". I nie podszywaj się pod nie swoją postać.

Zwieshu
11-12-2006, 11:02
anum szwedzi zas zaczeli z PA i to nie tylko arc

10:11 You see Nakili Golf (Level 60). He is an elite knight. He is Birthcontrole Pill of the No Remorse.
10:11 Nakili Golf [60]: hm:/
10:11 JA [xx]: ;>
10:11 Nakili Golf [60]: i'm here
10:11 JA [xx]: i was 1
10:11 You see Nakili Golf (Level 60). He is an elite knight. He is Birthcontrole Pill of the No Remorse.
10:11 Nakili Golf [60]: ?
10:12 JA [xx]: i was first here
10:12 Nakili Golf [60]: no :S
10:12 JA [xx]: yea
10:12 JA [xx]: i hunt 1h here
10:12 JA [xx]: and i dont saw anyone
10:12 Nakili Golf [60]: i havent seen u here
10:12 JA [xx]: UTAMO VITA "" Master Mind
10:12 JA [xx]: i was first
10:12 Nakili Golf [60]: msg me when u leave :S
10:12 JA [xx]: k

10 min after

10:22 You lose 7 hitpoints due to an attack by Nakili Golf.
10:22 Nakili Golf [60]: Exori
10:22 You lose 14 hitpoints due to an attack by Nakili Golf.
10:22 You lose 3 hitpoints due to an attack by a dwarf guard.
10:22 You lose 2 hitpoints due to an attack by Nakili Golf.
10:22 Using one of 34 vials...
10:22 JA [xx]: Aaaah...
10:22 You lose 2 mana blocking an attack by Nakili Golf.
10:22 You lose 94 mana blocking an attack by Nakili Golf.
10:22 Using one of 33 vials...
10:22 You lose 35 mana blocking an attack by Nakili Golf.
10:23 Using one of 33 vials...
10:23 JA [xx]: Aaaah...
10:23 You lose 9 mana blocking an attack by Nakili Golf.
10:23 You lose 4 mana blocking an attack by Nakili Golf.
10:23 Using one of 32 vials...
10:23 Nakili Golf [60]: Utani hur
10:23 Using one of 31 vials...
10:23 You lose 37 mana blocking an attack by Nakili Golf.
10:23 Using one of 30 vials...
10:23 You lose 12 mana blocking an attack by a dwarf guard.
10:23 You lose 68 mana blocking an attack by Nakili Golf.

to tylko kawalek ale co najsmieszniejsze
jak juz troche mu ucieklem napisal ze musi isc ze moge wracac dalej expic

tylko niewiem poco stracilem 2bp mf ^^ dosc nietypowe zachowanie szweda xD

oprocz tego wczoraj Laubau i Huxy mnie bili i oczywiscie placic tez musialem ale wsumie niewielka suma wiec przeboleje

Anum
11-12-2006, 14:02
anum szwedzi zas zaczeli z PA i to nie tylko arc
Czysto z ciekawości… czemu napisałeś „anum~” :P? Jakoś dawno się tutaj nie wypowiadałem i jestem strasznie ciekawy xD. Co do PA Laubau to się można z forum dowiedzieć. Na miejscu takich 50+ lvl (głównie sorci/druty) bym vipnoł go i Mewtu tak na wszelki wypadek i od czasu do czasu exivował. Swoją drogą ciekawy jestem ilu z was pamięta film „German Squad” z tymi panami i resztą german teamu?

IridiaCarlinPk
11-12-2006, 19:07
Czysto z ciekawości… czemu napisałeś „anum~” :P? Jakoś dawno się tutaj nie wypowiadałem i jestem strasznie ciekawy xD. Co do PA Laubau to się można z forum dowiedzieć. Na miejscu takich 50+ lvl (głównie sorci/druty) bym vipnoł go i Mewtu tak na wszelki wypadek i od czasu do czasu exivował. Swoją drogą ciekawy jestem ilu z was pamięta film „German Squad” z tymi panami i resztą german teamu?

chetnie moge go zobaczyc tylko daj linka na rapida;>

Anum
12-12-2006, 18:05
chetnie moge go zobaczyc tylko daj linka na rapida;>

Wolę mój server niż rapida ;P.
http://www.kanaros.webd.pl/doom/German_Squad*****

Jinikao
12-12-2006, 18:33
Hmm ja go widzialem daawno temu...

Galdi
12-12-2006, 19:49
@Zwieshu

Nie trafił exori? xd Wg mnie nie ma sensu przed 60 ek włączać manashielda..

Jinikao
12-12-2006, 22:56
I jakie prezenty dosatliscie od mikolaja??:P

Chopen
13-12-2006, 13:40
ja dostałem 5xgingerbreadman; 1 przehandlowałem na piggy bank ;)

Danth
13-12-2006, 13:55
A mnie pamieta ktos jeszcze? ;d

moze niedlugo neta bede mial to waz zPWNuje xDdd

MOONSTAAAAAAR BACKAZ moze ;d

Arthas The Keeper
13-12-2006, 15:46
Pamięta i to dobrze...
Ok wracaj nie ma problemu tym razem jednak prosimy abyś był normalnym graczem a nie jebanym PA ;] pzdr.

Lisu
13-12-2006, 20:33
Welcome back :>

cfk
13-12-2006, 20:44
A mnie pamieta ktos jeszcze? ;d

moze niedlugo neta bede mial to waz zPWNuje xDdd

MOONSTAAAAAAR BACKAZ moze ;d

chciałbym zobaczyc czy dalej z Ciebie taki PG...co by Cie nie obrazić i nie urzyć no lifer:P

Tytan_from_Celesta
13-12-2006, 23:10
Co do Danthorra
Kolega z real z tej samej szkoly,uczy sie w 1 klasie liceum.Nie ma czasu na Tibie jak to powiedział " Sra na nia",woli spedzac czas jezdzac na rowerze czy randkowac z panienkami :P Ze starym ownerem sie nic nie stalo tylko dał sobie spokój z Tibia.

ripper
14-12-2006, 19:02
Danth i panienki? Ku*wa, mam przestarzale informacje = )

Galdi
14-12-2006, 21:30
Danth i panienki? Ku*wa, mam przestarzale informacje = )

Grałeś kiedyś na iridi? Xd

Jinikao
14-12-2006, 22:14
Hmm moze gral

a mzoe nie

Massior
14-12-2006, 22:43
Nowy Jinikao! :)

heineken
14-12-2006, 22:44
Siemka wszystkim wiem ze to nie miejsca na takie ss ale widze ze sobie niezle gadacie xD Daje tu ostatniego ss z adv Leo bynajmniej na najblizszy czas sie niezapowiada sie by byl kolejny gdyz nastapila zmiana serva. Chcialbym wszystkim bardzo podziekowac za gre na tym bardzo "spokojnym" servie :P a w szczegolnosci Jini za wszelka pomoc.

Pozdro dla wszystkich ^^ bede tu zagladal cyaaaa

http://img450.imageshack.us/img450/5223/lvnf9.jpg

evilKRIK
15-12-2006, 15:03
Dantusiu, wracasz do nas:] to w takim razie proszę cię jako uczciwy i kochający koleś którego próbowałeś zabić dla byle pierdoły, no i musiałem ci zapłacić(jak się okazało na chwilę) Boszki, więc proszę cię o:
1)Nie zabijaj bez powodu, albo dlatego że "też chcesz"
2)Przed działaniem ala "Old Danthorr" postaw się na miejscu osoby trzeciej
3)jak się zdenerwujesz chwyś lekko płatki uszu rękami i mów "woooooozzzzzaaaa"("bad Boys2 rox!)
4)Miej godnośc, nie bij słabszego, a ubóstwiaj silniejszego
5)Nie zapominaj o starych kumplach z dnia na dzień z powodu ze twoi nowi kumple nie lubią twoich starych kumpli
6)Jak byś robił nową postać to z Listy z nazwami światór zaznacz "Berylia" albo "Celesta"
No i to są wszystkie prośby jakie kieruje w twoją stronę, jeśli poczułeś sie urażony to se odpuśc złości bo ja naprawdę szczerze i BEZ ZADNEJ URAZY.

Danth
15-12-2006, 15:51
Juz Sobie Nie Pograsz Muahahaha ;d

evilKRIK
15-12-2006, 20:12
Juz Sobie Nie Pograsz Muahahaha ;d
hehe, Fajnie sam pokazałeś co sądzisz o ludziach którzy dają ci szansę na zmianę opini w ich mniemaniu. ,(chyba że to był zart no to git). A pozatym Dan, jest 1 ważna zasada, Nie narzucaj Ideologi! Coś mi się nie podoba, mówię na tym Forum wprost nie obrażając nikogo, jak ktoś czuje się skrzywdzony i jest mu źle to zapraszam na wiadomośc prywatną, napewno zmienie posta. A trudno zebym miał po tobie miłe wspomnienia jeśli zabiłeś kilku moich znajomych z wątpliwych przyczyn. Więc jesli na serio twierdzisz że "już sobie nie pogram" to tylko z powodu że Nie Przepadam za tobą:D i tym samym zabierasz mi Konstytucyjne Prawo Do Własnego Zdania. Więc Dantusiu przyznam ze jak wróciłem po 5miesiacach retrie a ciebie nie było to trochę się rozczarowałem, mimo ze jesteś tą częścią Iridi za którą nie przepadam to jednak jak wrócisz to znowu będzie swojsko. "Kochajmy swoich wrogów bo tylko oni będą z nami wiecznie"

Lisu
16-12-2006, 00:25
Elite - chill and keep smiling.

ripper
16-12-2006, 09:00
Wiecie co? Matoły z was, najdelikatniej mówiąc = ) Pomijając fakt, że Danth na 99% nie wróci na Iridię (sorry, jeśli to miała być niespodzianka, Danth) to na tym forum "rzuca" sobie huntami tylko dlatego, że się nudzi. Get some life?

evilKRIK
16-12-2006, 09:46
Elite - chill and keep smiling.
hehe Lisu, a czy ja używam agrecji pisząc"Dantusiu" :D:p

Alora
16-12-2006, 11:45
I tak podobno maja na dniach wyjsc new serwery wiec z Iridi odpanie 30% populacji jak nie wiecej. Wie ktos czemu Lordnazgul padl? Podejrzewam ze za to ze zbyt szybko expil i nie podobal sie Niemca. A tak nawiasem mowiac to Mewtu Laubau i reszta jak tylko wbija odpowiedni lvl to znowu zaczna z Arcanium wojne. Na 100% jestem tego pewna. Btw Kurhax wiesz chyba kim jestem? :P Pozdro dla wszystkich :dance:

Galdi
16-12-2006, 14:33
10:20 Saronxx [100]: 10:20 You advanced from Level 99 to Level 100.

Gratz Sar ;)

Na new nie pójdzie dużo ludzi.. [;

evilKRIK
16-12-2006, 17:08
Btw Kurhax wiesz chyba kim jestem? :P Pozdro dla wszystkich :dance:
Jasne ze wiem, kocham cie jak brata i żałóję ze nie mogę zatrzymać cię na Iridi, ale cóż sam mówiłeś, za dużo wspomnień, i patrząc na niektórych starych graczy to przyznaję że nie dziwie ci się...:(
ps. A do sprawy o którą powiedziałeś ze wrócisz jeśli ja..... to ci powiem że jest możliwe, a jak nei całkiem to w Dużym %! Wiesz o co chodzi;)

Esiio
16-12-2006, 17:19
Na new nie pójdzie dużo ludzi.. [;

LOL!! Zabys sie przypadkiem nie zdziwil :baby:

~Esiio

Tytan_from_Celesta
16-12-2006, 20:25
Old ovner Dantha zapowiada powrót ale pod inna postacia 8o because Danthorrem gra nowy ovner:)

maddie
16-12-2006, 22:40
ja sie nigdzie nie wybieram :D
mi sie Iridia wzglednie podoba..

btw ekipa od Amuletu - Nolin sie juz do was zglosil ? xDDD

Izull
16-12-2006, 23:16
No Danthi widze, że poważnie zacząłes gre. B)

evilKRIK
17-12-2006, 10:56
Napewno wiele ludzi odejdzie na nowe servery, głównie zniszczeni weterani Wojen, bo nie ma co się rozdrabniać, od Wojny PL vs BR na początku serva cały czas tu jest sytuacja napięta.
Druga sprawa Firenze Bellarot leaderem Arcanum, ja osobiście że Huxy dzielnie 3mał arcanum na wodzy i starał się naprawić serwer, jednak Firenze moim zdaniem jest Bardziej Odpowiedzialny Na To Stanowisko, aczkolwiek ciekawy jestem opini tych w Arc, którzy naprawde tylko zimują (mewtu, Lubau) a takze tych którzy byli za Arc w rękach Huxyego, ciekawy jestem czy nastąpi Rozłam czy ci zazimowani nagle się obudzą i znowu będzie wojna...

Bandzioch
17-12-2006, 16:02
8o

http://www.youtube.com/watch?v=gzNAdIh1BRg

Dzis dostalem ten filmik... Berger IRL.

Kiełek
17-12-2006, 16:38
a ja znalazłem na Youtube ciekawy filmik... ech... ladnie padlem? xD
http://www.youtube.com/watch?v=1lx4RpEuW1Q

AhahahHAhahuAHhAHauH... śmieje się z samego siebie8o 8o
a tak wogóle to padłem 2x:cup:

wan zen
17-12-2006, 19:46
ja sie nigdzie nie wybieram :D
mi sie Iridia wzglednie podoba..

btw ekipa od Amuletu - Nolin sie juz do was zglosil ? xDDD

Nikt się chyba jeszcze nie zgłaszał:P

Lisuu-aleniewrl
18-12-2006, 18:31
Szuuuuukam taniego Pro na IRIDII <helpppp> wyslijcie letter do carlin albo msg me :)

http://foteka.pl/min/11335.jpg
(http://foteka.pl/pokaz.php?id=11335):cup:

Lisu
18-12-2006, 18:41
LoL :o

nice ss btw

Maxxonek
18-12-2006, 22:47
8o

http://www.youtube.com/watch?v=gzNAdIh1BRg

Dzis dostalem ten filmik... Berger IRL.

Który dokładnie to on? ;>

berger
19-12-2006, 01:27
OMFG Prolacy sie wyplacili ;o

Troche mnie nie am i tu takie niespodzianki;/

@Ja to ten co jest na wszystkich - ciemne spodenki czarna koszula zolty kwadrat na niej ;p (ten co klepie reszte a pozniej bije 2vs1;p)

krasnalek
19-12-2006, 14:55
a ja znalazłem na Youtube ciekawy filmik... ech... ladnie padlem? xD
http://www.youtube.com/watch?v=1lx4RpEuW1Q

AhahahHAhahuAHhAHauH... śmieje się z samego siebie8o 8o
a tak wogóle to padłem 2x:cup:
hehe, nudziłem się to msg do Meyozy, dał mi filmik i jadziem.
A muza dlatego, ponieważ gniliśmy z orginalnego teledysku.
@topic
Ile paymenta dla swe poszło??

Kiełek
19-12-2006, 16:16
hehe, nudziłem się to msg do Meyozy, dał mi filmik i jadziem.
A muza dlatego, ponieważ gniliśmy z orginalnego teledysku.
ja gniłem z tego filmiku xDD i ze Stilerra^^
we wcześniejszym poście napisałem że padłem, chodziło o to że padłem jako Stilerr, nie jako ja. Prawda jest taka że to kumpel padł 2x i odsprzedał mi chara za 2 dyszki xDD

co na to gwiazda filmu?
jakbym miał uhy to bym ich dojechał

Maxxonek
19-12-2006, 16:32
OMFG Prolacy sie wyplacili ;o

Troche mnie nie am i tu takie niespodzianki;/

@Ja to ten co jest na wszystkich - ciemne spodenki czarna koszula zolty kwadrat na niej ;p (ten co klepie reszte a pozniej bije 2vs1;p)

Dobre dobre ;)

Valard
19-12-2006, 19:43
Nie no Berger w boksie amatorskim jesteś niezły (tylko czy to boksem można nazwać=p)

Maxxonek
19-12-2006, 20:10
Xandar 100 ;)
Gratz bro ;*

Anum
19-12-2006, 20:28
http://www.kanaros.webd.pl/xandar.jpg

Cake sponsored by Anumrati.
GZ misiek :*. W sylwka to oblejemy xD!
I taki już „świąteczny” ss odemnie

http://www.kanaros.webd.pl/x-mass.gif

tzw. zabawy nocne ;p

Xandar Mac'Leod
19-12-2006, 20:36
thx Bros ;****

@Maxxiu
coraz blizej swieta coraz blizej sca :)

@Anumek
Ciasto bylo wysmienite. Pozostaje mi miec nadzieje, ze szef kuchni nie dodal nic specjalnego od siebie ;* // Do zobaczenia na sylwestrze (I hope so :))

Maxxonek
19-12-2006, 21:13
@Xandie

A tam SCA ;) Ciesze sie, ze wracam do gry i ze wciaz ze mna jestescie, chociaz nie wiem na ile ten powrot mi wyjdzie =) A, na ferie Was w Sulku widze. Tym razem skompletujemy wieksza ekipe i jakos to zorganizujemy ;)

Lisu
19-12-2006, 23:10
@Xandie

A tam SCA ;) Ciesze sie, ze wracam do gry i ze wciaz ze mna jestescie, chociaz nie wiem na ile ten powrot mi wyjdzie =) A, na ferie Was w Sulku widze. Tym razem skompletujemy wieksza ekipe i jakos to zorganizujemy ;)

Określ dokładniej "was".. czyżbym ja z młodym był zaproszny i mile widzany też?

Reth'ik,
19-12-2006, 23:27
Maxxiu GL z powrotem :)

Btw. Gratz Xandi :)

Maxxonek
20-12-2006, 10:46
Nie widze przeciwskazan ;) Nie lubie wracac do przeszlosci ;) I to poniekad od Was zalezy rowniez ;)

Reth'ik,
20-12-2006, 22:36
Napewno kiedys skorzystamy B)

Maxxonek
21-12-2006, 00:07
@Reth'ik

Licze na to ;)

@Iridia

Smieszne ataki goblinow ;) Uczestniczylem w jednym na Kazo, bo akurat tam bylem ;p Zabawne to ;) Niestety mialem lagi i malo udalo mi sie zebrac bo ... szybko chodzily ;D

Valard
21-12-2006, 08:06
Gratulacje Xandar =] Teraz czekam na Ciebie Maxx kiedy 100 będzie ?? =p

Maxxonek
21-12-2006, 14:36
Nie spieszy sie ;) Wrocilem, musze wmieszac sie w wyluzowana atmosfere ;) A tak powaznie to lagi mnie przesladuja, a nocy narazie nie chce mi sie zarywac =)

Kiełek
21-12-2006, 14:48
14:46 You see Danthorr (Level 105). He is an elite knight.
Może mi ktoś wyjaśnić czy to jest 1st owner który mówił o powrocie czy ten jakis tam Pegaz&Jackob? ;>

Xandar Mac'Leod
21-12-2006, 17:54
Może mi ktoś wyjaśnić czy to jest 1st owner który mówił o powrocie czy ten jakis tam Pegaz&Jackob? ;>

nie sadze, ze to stary owner...

co do goblinow to smieszna opcja, ale widzisz Maxxiu - Palladin powah. Za 1szym razem wyciagnalem 29 bagow, tym razem podczas ataku na port hope i edron 25 i jakas smieszna biala perelke z dopiskiem :P
// Jesli chodzi o Sulechow 2007 to w gre wchodza ferie z tym, ze Anu i ja mamy w innym terminie niz Wy :P

Banditos
21-12-2006, 21:11
mat de'master wrocil na iridie :) !!!

Kiełek
21-12-2006, 21:35
mat de'master wrocil na iridie :) !!!
Hoh! O proszę... ostro:evul:

ZwirekM
21-12-2006, 22:16
Do lortha rippera od Mocnego Wilka
To co zrobiles bylo zenujace. Najpierw pytalem sie czy masz na sell bear pawy napisales ze selne ci 21 za 12k ja napisalem 10 a ty powiedziales ze "nie bedzie mi sie to oplacac" ahahah 600 gp za 1 to lekka przesada . Masz 73 ms i kurwa jeszcze ci kasy malo ? A moze to bylo Zwykle PA i kozaczysz bo masz ue bo na mort hura cos ci sie nie udalo ;/ Odpowiedz bo to co zrobiles bylo malo profesjonalne :) No coz nie kazdy na 73 lvl musi byc normalny

Galdi
21-12-2006, 22:42
Do lortha rippera od Mocnego Wilka
To co zrobiles bylo zenujace. Najpierw pytalem sie czy masz na sell bear pawy napisales ze selne ci 21 za 12k ja napisalem 10 a ty powiedziales ze "nie bedzie mi sie to oplacac" ahahah 600 gp za 1 to lekka przesada . Masz 73 ms i kurwa jeszcze ci kasy malo ? A moze to bylo Zwykle PA i kozaczysz bo masz ue bo na mort hura cos ci sie nie udalo ;/ Odpowiedz bo to co zrobiles bylo malo profesjonalne :) No coz nie kazdy na 73 lvl musi byc normalny

O tak, a krzyczenie 'DOJEDZ GO :'D ', gdy dla zartu sie bilem z Lyko bylo normalne? No wiesz, ja nie jestem noobem z carlin i wiem, ze bear pawy sa rzadkie. Tak, malo mi kasy jak chcesz to mozesz wyslac jakies dotacje do ank ;] Zabilem cie za to ze krzyczales huj wie co do Lyko, koniec tematu, oddam ci roda na prosbe Brave, cu NORMALNY mocny smoku ;*

Ezop
22-12-2006, 18:57
Character Information
Name: Mocny Smok
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 56

; o

Maxxonek
22-12-2006, 22:16
Opanujcie emocje Panowie, bo zawładną Wami świąteczne gobliny ;D

Valard
23-12-2006, 12:17
Małe, zielone i jeszcze kradną =p Powrót Mocnego?? =p i byłbym zapomniał:
Życze wszystkim wesołych świąt!!!

Bandzioch
23-12-2006, 19:09
Wiecie co wam powiem??
NIENAWIDZE ŚWIĄT!!
Ale dla was niech będą one wesołe! Wszystkiego najlepszego, dużo prezentów pod choinką zarówno tą w rl jak i tą tibijską!!

ZwirekM
23-12-2006, 21:04
Jesli myslicie ze padlem Smokiem to sie grubo mylicie :p

Powrot Wilka raczej :P

Przy okazji Wesolych Swiat :P Nawet moim wrogom :p

zwirek
24-12-2006, 08:44
Mocny ty tam siedź cicho , bo pod choinkę dostaniesz darmową podróż do temple :) No i przy okazji to wesołych świąt :evul:

ZwirekM
24-12-2006, 11:00
Jesli myslicie ze sie bede rozpisywal jak ostatnio to sory ale nie chce was zanudzac Hmm a dlaczego odrazu chcesz mnie zabic ? Mowilem ze dalem juz sobie spokuj z "Pierdolami" .

Galdi
24-12-2006, 14:04
Make love, not war <3

Wesolych for every1 ;*

Forlann
24-12-2006, 17:19
Wie ktos dlaczego Yamahati padl od Mor'Grimm?
Dec 24 2006, 15:29:49 CET Killed at Level 110 by Mor'Grimm

Jinikao
24-12-2006, 18:57
Pewnie miss:) Heh co dostaliiscie pod choinke??:P

Kisia
24-12-2006, 20:39
wypadek przy pracy xDDD

Mor'grimm <33

Jinikao
24-12-2006, 20:49
Zrobil Ci niespodzianke pod choinke:]

Bandzioch
24-12-2006, 21:14
Pewnie miss:) Heh co dostaliiscie pod choinke??:P

Ja najbardziej ciesze sie z książki "ROZDARTY NARÓD" Polska Brygada Spadochronowa w bitwie pod Arnhem. Wracam do czytania, potem pasterka, a po pasterce kolejny opłatek :)

Jinikao
24-12-2006, 21:40
Heh ja ma taki sam plan na reszte dnia:)

Bez~
25-12-2006, 01:01
Heh ja ma taki sam plan na reszte dnia:)

LMAO...........

Valard
25-12-2006, 17:51
Kurde na pasterce prawie się zarzygałem =/ Ta wigilia u babci xD A pod choinke dostałem moją nową miłość - Alvaro 20! Ciężko się od niej oderwać, bardzo ciężko =p

krasnalek
25-12-2006, 20:39
Kurde na pasterce prawie się zarzygałem =/ Ta wigilia u babci xD A pod choinke dostałem moją nową miłość - Alvaro 20! Ciężko się od niej oderwać, bardzo ciężko =p

Alvaro 20?? co to?? :P
topic@
Ja tam dostałem setke na next pacca :P
btw@ dzisiaj moje urodziny :)

Jinikao
25-12-2006, 20:43
Up. STO LAT!!

Wlasnie co to alvaro 20?

krasnalek
25-12-2006, 20:58
Ty <10 znaków> :P
topic@
Ku*wa, ile dla SWE poszło kasy?? Słyszałem ze 6kk. To prawda??

Jinikao
25-12-2006, 22:19
z tego co wiem to 4kk + 1kk z tego co sie wczesniej ludzie wyplacili

Valard
26-12-2006, 20:56
Alvaro to słodka, delikatna, dobrze wystrojona...gitara klasyczna!!!=p Stara się lekko mówiąc zniszyła a nowa daje dużo przyjemności =p

Jinikao
26-12-2006, 23:12
nie lepszy bylby gibson:D::D

Esiio
27-12-2006, 01:56
Witam!!

Po dzisiejszym zajsciu z moim rl Isiio chcialbym powiedziec cala prawde co wiem na temat Yamhatiego i Mor"grima :
Yamhatati:
Acc Sharing z :
-Madusik ( czyli ja )
-Rondel
-Zimn
-Isiio

Podam wam jak chcevie nawet jego numer acc ( haslo pewnie zmienil ) : 4743166 !!!!!!!!!!

Mor'Grimm:
Acc Sharing z :
-Bratem ciotecznym z innego kompa!!

I powiem wam ze Arc wywola wojne gdy Yamahati Laubau Mewtu osiagna swuj wymazony poziome wienc POLACY szykujcie sie do wojny bo ju blisko ( chociaz yama noob jakos ostatnio czesto pada hauahauha)

Pisze ten post dlatego ze Yamahati twierdzi ze muj najlepszy przyjaciel na tibi jak i na rl niby go Hacno (Isiio) jak i Danytha ( kiedy jeszcze JA nim gralem )

/Madusik/Danyth Knight/Falevius

Kisia
27-12-2006, 06:06
Witam!!

Po dzisiejszym zajsciu z moim rl Isiio chcialbym powiedziec cala prawde co wiem na temat Yamhatiego i Mor"grima :
Yamhatati:
Acc Sharing z :
-Madusik ( czyli ja )
-Rondel
-Zimn
-Isiio

Podam wam jak chcevie nawet jego numer acc ( haslo pewnie zmienil ) : 4743166 !!!!!!!!!!

Mor'Grimm:
Acc Sharing z :

I powiem wam ze Arc wywola wojne gdy Yamahati Laubau Mewtu osiagna swuj wymazony poziome wienc POLACY szykujcie sie do wojny bo ju blisko ( chociaz yama noob jakos ostatnio czesto pada hauahauha)

Pisze ten post dlatego ze Yamahati twierdzi ze muj najlepszy przyjaciel na tibi jak i na rl niby go Hacno (Isiio) jak i Danytha ( kiedy jeszcze JA nim gralem )

Zapomniales jeszcze ze sharowalem z Czesiem z Gdyni na Slasku kolo Poznania

Btw co znaczy hacno?

Maxxonek
27-12-2006, 09:42
Witam!!

Yamhatati:
Acc Sharing z :
-Madusik ( czyli ja )
-Rondel
-Zimn
-Isiio

Mor'Grimm:
Acc Sharing z :

Historia wydaje się mieć swe korzenie w "Modzie na Sukces" albo w "Klanie" ;> Bardzo ciekawa, ale nie wiem na ile prawdziwa ;D

Pinq
27-12-2006, 10:36
Witam!!

Yamhatati:
Acc Sharing z :
-Madusik ( czyli ja )
-Rondel
-Zimn
-Isiio

Mor'Grimm:
Acc Sharing z :

Wiecie co jesteście żałośni, mieliśmy was za kolegów a wy takie wałki robicie, Isiio padł bo mu sie należało, nic do niego nie miałem, a on do mnie to z jakiej racji mi zaczoł domek okradać?

Btw zapomniałeś dodać ze sharuje z siostra i ojcem a moja matka mi sdki robi ;)

/Signed Pinq

Esiio
27-12-2006, 11:40
Wiecie co jesteście żałośni, mieliśmy was za kolegów a wy takie wałki robicie, Isiio padł bo mu sie należało, nic do niego nie miałem, a on do mnie to z jakiej racji mi zaczoł domek okradać?

Btw zapomniałeś dodać ze sharuje z siostra i ojcem a moja matka mi sdki robi ;)

/Signed Pinq

My tez was mielismy za kolegów ale uwiezyliscie plotka i sie zle skonczylo.

Zwieshu
27-12-2006, 11:53
a mi sie wydaje ze nowa wojna juz tuz tuz

Xandar

Dec 26 2006, 13:41:22 CET Killed at Level 101 by Laubau
and by Helun Lirath

Polacy maja jakies smieszne limity expa, szwedzi zachowuja sie jakby to byl ich server... szczeze to cieszyl bym sie z wojny zawsze 1 sd wiecej sie przyda

Bez~
27-12-2006, 12:27
I masz babo placek

02:00 Isiio [82]: yo nobie 02:00 Bezok [136]: ? 02:00 Bezok [136]: ? 02:00 Bezok [136]: kto nob? 02:00 Isiio [82]: rwij sie 02:00Bezok [136]: exevo gran mas vis 02:00 Warning! The murder of Isiio was not justified. 02:00 Bezok [136]: exevo gran mas vis

:<

Elusive
27-12-2006, 12:58
Miałem wrócić na Iridie, ale po przeczytaniu tego tematu poważnie sie zastanawiam czy to zrobić. :D Taaaa, iridia jaką zapamiętałem, świat wojen i PK zawsze tak było i chyba nic się nie zmieni. Dalej sie pada za byle niejasne sytuacje..........jak za starch dobrych czasów.

Maxxonek
27-12-2006, 13:25
a mi sie wydaje ze nowa wojna juz tuz tuz

Xandar

Dec 26 2006, 13:41:22 CET Killed at Level 101 by Laubau
and by Helun Lirath

Polacy maja jakies smieszne limity expa, szwedzi zachowuja sie jakby to byl ich server... szczeze to cieszyl bym sie z wojny zawsze 1 sd wiecej sie przyda

A mi się wydaje, że nie do końca. Z tego co wiem, osoby którym nałożono ten limit zaczęły go przekraczać i Arcanium postanowiło coś z tym zrobić. A, że Xandar był wtedy bodajże na behe to padł. Nie wiem jak to się dalej potoczy - czas pokaże, aye? ;>

@Xandar
:( Nie poddawaj się bro ;*

Zwieshu
27-12-2006, 13:41
ale czy to nie jest smieszna ustalanie limitu exp dla polakow?? co oni sobie mysla ze co? moze ze jest moim ojcem i bedzie mi mowil ile exp moge zrobic a ile nie ile moge zjesc ciasta czy ki h*j?? Dlamnie to smieszne no ale co polacy moga zrobic jak moga tylko okreslana ilosc exp wbic a szwed moze i zrobic 3x wiecej. Szwedzi rosna w sile i nie mowcie ze tego nie widzicie

Valard
27-12-2006, 13:42
Pewnie znów wojna, bo przecież trzeba polepszyć średnią roczną=p Ale tak naprawdę to myślę, że narazie do wojny nie dojdzie, mam taką nadzieję. Xandara szkoda jeszcze niedawno gratulowaliśmy mu 100, a teraz padł =/
(Gibson nie, ale szykuje już fundusze na Ibaneza K-5 Jini =p)

maddie
27-12-2006, 14:17
nadawanie limitow expa to przywilej ktory dostalo Arc po wygraniu wojnu ;s z tego co wiem to wiekszosc Polakow ma takie limity, nie tylko Ci 100+ ale kilku nizszych tez, np Lijo czy Grybol.

Xandar padl, ale majac na uwadze to w ile osob po niego przylecieli bronil sie niezle..

najbardziej mi zal Dwadwa, ktoremu nie pozwolili wbic 150 przez Huxym ...

nie ma na to rady, mozna tylko sie podporzadkowac, heh mogliscie sie bardziej starac na wojnie :P

Szczesliwego Nowego Roku !

Maxxonek
27-12-2006, 18:11
ale czy to nie jest smieszna ustalanie limitu exp dla polakow?? co oni sobie mysla ze co? moze ze jest moim ojcem i bedzie mi mowil ile exp moge zrobic a ile nie ile moge zjesc ciasta czy ki h*j?? Dlamnie to smieszne no ale co polacy moga zrobic jak moga tylko okreslana ilosc exp wbic a szwed moze i zrobic 3x wiecej. Szwedzi rosna w sile i nie mowcie ze tego nie widzicie

Ja nie powiedzialem, ze to nie jest smieszna sytuacja. W sumie obie strony maja racje i to jest w tym najgorsze. Nie bronie zadnej ze stron, ale majac na uwadze wydarzenia, ktore mialy miejsce trzeba pomyslec logicznie. Teraz Wasi "Polacy" wbijali by duzo wiecej i wg. myslenia graczy Arcanium "jak zaczeli wojne raz to moga i drugi". Stad ten limit. Od strony "Polakow" - dla wiekszosci 1 mln tygodniowo to malo i jest problem o.O

Także wszystkiego dobrego w Nowym Roku ;)

Danth
27-12-2006, 19:09
Jesteście żałośni.

Z tego co mówicie, to szwedzi rzeczywiście są źli i nie dobrzy i biją. Więc czemu wy się ku*wa nie zjednoczycie? (mówię tu o 90~ których ów sytuacja najbardziej krzywdzi) Walczcie, bo macie przewage liczebną a to, w czasach gdy nie trzeba mieć aim'a i zajebistego pvp jest niewątpliwą zaletą. Wyciągnijcie wnioski z bitwy na Ank. Chociażby płacenie 5kk dla szwedów było kretyńswem. Taka ilość siana starczyła by na wyexpienie kilku 100~ sorców w krótkim czasie i bylby z tego jeszcze profit który mozna spokojnie przeznaczyc na wojne, ale nieeee. Mozna ich pokonac swoja wlasna bronia.

PS. nie ladnie z waszej strony :S
PS2. Nid help?

wan zen
27-12-2006, 20:42

I znowu uogólniacie wszystko do Polaków... U mnie w gildii są sami polacy i nikt nie dostał limitu expa :P

Danth
27-12-2006, 21:25
I znowu uogólniacie wszystko do Polaków... U mnie w gildii są sami polacy i nikt nie dostał limitu expa :P

Bo ty jesteś nic nie znaczącym acc buyerem i frajerem? =D

Pr23m3k
27-12-2006, 21:35

Niestety to on sam wbil ten lvl nie to co ty sharujac:D Own3d :)

Thanks
Pr23m~

Harru
27-12-2006, 22:06
xDDDDDDDDDDd

Maxxonek
27-12-2006, 22:20
Stąd napisałem "Polaków" bo śmieszy mnie ten podział -.-

Massior
28-12-2006, 00:49
00:31 The dead of the plains of havoc are becoming restless!
00:39 A veritable army of undead is amassing in the plains of havoc, beware!
00:41 The dreaded banshee lead their undead minions to claim the plains of havoc!

Jakieś screeny? mogło być ciekawie :)

Lisu
28-12-2006, 01:06
n00b raid, nie było nawet czemu ssów strzelać

wan zen
28-12-2006, 02:16

Jedyne co mi przychodzi do głowy czytając twojego posta to N/C.

Danth
28-12-2006, 08:14
Niestety to on sam wbil ten lvl nie to co ty sharujac:D Own3d :)

Thanks
Pr23m~

Ja nigdy nie sharowalem =D

A co do Ogurasa (obecnego) to kupil postać, bo dziwne, zeby nie umiec blokowac hydr na 80~ lvlu i pisac, ze jest sie na hydrach 1szy raz =D

Pr23m3k
28-12-2006, 09:30

A co do Ogurasa (obecnego) to kupil postać, bo dziwne, zeby nie umiec blokowac hydr na 80~ lvlu i pisac, ze jest sie na hydrach 1szy raz =D

Jakbys nie wiedzial to on na qu~ do 70+ lvla expil na faccu na tym fiar~pewnie tez cos kolo tego i moze nie chcial wczesniej isc na hydry bo pomyslal ze to waste dla niego:P i nie chodzil. To wiec w czym ty widzisz ten problem.

Thanks
Pr23m~

wan zen
28-12-2006, 11:06

Nie chce mi się komentować twoich postów... Ci co mnie znają wiedzą, że gram tą postacią od począdku a co do tamtych hydr to nie byłem wtedy pierwszy raz i nic takiego nie mówiłem a znoobiliście ty i sooray bo z tego co pamiętam wyskoczył mi wtedy jakiś błąd a wy mnie nawet nie uhneliście bo wam żal było 1 uha... więc przestań pier*olić.

@up
Na faccu byłem do 57lvl od tamtego czasu regularnie mam pacca :) A na hydrach pierwszy raz byłem na 65~lvl nawet pamiętam dokładnie loot (2rh, bohy, karm, 2wh);] Chyba gdzieś tu na tibia.pl jest ss u Valegarda (mojego rl) w domku z tym lootem.

Maxxonek
28-12-2006, 11:32
n00b raid, nie było nawet czemu ssów strzelać

A co było?

Danth
28-12-2006, 11:35
Nie chce mi się komentować twoich postów... Ci co mnie znają wiedzą, że gram tą postacią od począdku a co do tamtych hydr to nie byłem wtedy pierwszy raz i nic takiego nie mówiłem a znoobiliście ty i sooray bo z tego co pamiętam wyskoczył mi wtedy jakiś błąd a wy mnie nawet nie uhneliście bo wam żal było 1 uha... więc przestań pier*olić.

Faktycznie, teraz pamietam. Nie dość, że nie umiałeś blokować to jeszcze podjebałeś loota. Sooray podszedł do hydry i akurat jak ja otworzyl to zniknal mu k-armor o którym nic nie powiedziales pozniej (myslales ze sooray go nie widzial)tak wiec my sie ugadalismy na priv, zeby Cie zabic za jebanie loota. nie bylo to potrzebne jak sie pozniej okazalo =D

"myslalem ze jak wy dostajecie expa to ja biore caly loot" <-- pamietasz? =D

wan zen
28-12-2006, 11:44
Faktycznie, teraz pamietam. Nie dość, że nie umiałeś blokować to jeszcze podjebałeś loota. Sooray podszedł do hydry i akurat jak ja otworzyl to zniknal mu k-armor o którym nic nie powiedziales pozniej (myslales ze sooray go nie widzial)tak wiec my sie ugadalismy na priv, zeby Cie zabic za jebanie loota. nie bylo to potrzebne jak sie pozniej okazalo =D

"myslalem ze jak wy dostajecie expa to ja biore caly loot" <-- pamietasz? =D

Znowu mylisz fakty koleżko bo loota calego wam dałem mieliśmy się później podzielić, ale już go więcej na oczy nie zobaczyłem :baby:

berger
28-12-2006, 11:55
o kur*a znowu bedzie jazda po danthorze... jak to lau napisal Arc-lickerze xD

wan zen
28-12-2006, 12:05
o kur*a znowu bedzie jazda po danthorze... jak to lau napisal Arc-lickerze xD

Ale czy on się sam o to nie prosi?xD

Danth
28-12-2006, 13:02
Teraz to już Ciebie pamięć zawodzi/kłamiesz.

Podjebałeś loota i za to padłeś. (Zabiła Cie hydra ale to nam było na rękę, i tak mieliśmy Cie zabić.)

Zresztą, sam wiesz jak było. Koniec tematu, bo i tak to nic nie da =D

wan zen
28-12-2006, 13:22
Teraz to już Ciebie pamięć zawodzi/kłamiesz.

Podjebałeś loota i za to padłeś. (Zabiła Cie hydra ale to nam było na rękę, i tak mieliśmy Cie zabić.)

Zresztą, sam wiesz jak było. Koniec tematu, bo i tak to nic nie da =D

Oboje dobrze wiemy kto tu kłamie i że się do tego jak zwykle nie przyznasz, ale w jednym się z tobą zgodze lepiej zakończyć ten temat bo robimy z forum chata:P

Jinikao
28-12-2006, 15:16

LoL bo w waszej gildi jest 5 szpiegow i chamow ktorzy nas wystawili na wojnie???

Anas Kiro
28-12-2006, 16:49
Heh dokładnie zgadzam sie z Jinikao :P
No sorki pozatym wątpie żeby wasza gildia była dla nich jakim kolwiek zagrożeniem

maddie
28-12-2006, 18:02
nie uwierzycie, ale znalazlem ludzi ktorzy potrafia jeszcze bardziej zjebac open battle, niz wy ahahahah

czek yt ałt:
www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/16060
open battle z Antici.

enjoi

Jinikao
28-12-2006, 19:59
Hmm, nie zwalili tylko przeciwnicy mieli zbyt wielka sile ognia

Bez~
28-12-2006, 20:30
nie uwierzycie, ale znalazlem ludzi ktorzy potrafia jeszcze bardziej zjebac open battle, niz wy ahahahah

czek yt ałt:
www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/16060
open battle z Antici.

enjoi

Skierowales te slowa do zlej osoby :)
obiecuje Ci ze tego juz nie zjebie
pozdrawiam
/Miniek