Pokaż pełną wersje : Iridia part 2
Stron :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Mocny Smok
06-10-2006, 16:39
Zamknieto temat to ja go przedluzam :P
Lovah daj sobie spokuj z przekrzykiwaniem innych :) . Arc tak latwo sie nie wyjebie bo wkoncu jestesmy polakami . Jak zarobic by sie nie narobic :0 to mowi samo za siebie. A co do snake atakow tez nie ma co :) Bo polak bedzie juz po akcji sral w gacie zeby nei padl bo mu bedzie szkoda postaci :) . Trzeba sie raz na jakis czas poswiecic. Do roboty panowie :P i 60 lvl + tez moga cos zdzialac i nie pierd.. glupot ;) . I nie czekajcie az bezok wroci itp bo to niemozliwe :P
@up
'sneak attack' nie 'snake attack' ... Bezok to nie pvp mastah, sam nie wygra z Arc, chociaz jego brak to istotna strata..
btw 'part 3' nie 'part 2'
i chcialbym wiedziec dlaczego zamykaja kolejny topic o Iridii ;>
nawet pomijajac to ze 1szy zostal skasowany na prosbe juz-nie-pamietam-kogo.
signed,
maciek
Maxxonek
06-10-2006, 20:44
@up
'sneak attack' nie 'snake attack' ... Bezok to nie pvp mastah, sam nie wygra z Arc, chociaz jego brak to istotna strata..
btw 'part 3' nie 'part 2'
i chcialbym wiedziec dlaczego zamykaja kolejny topic o Iridii ;>
nawet pomijajac to ze 1szy zostal skasowany na prosbe juz-nie-pamietam-kogo.
signed,
maciek
Jak sie nie myle pierwszy zostal zamkniety na prosbe Danthorra, bo lud po nim jezdzil, ze lize dupe Arc itd. A ze zamkneli drugi to sie wcale nie dziwie =o Bo to bylo cos ala teatr i jezdzenie po sobie -.-
Lovah daj sobie spokuj z przekrzykiwaniem innych.
Nikogo nie przekrzykuje.
Arc tak latwo sie nie wyjebie bo wkoncu jestesmy polakami .
To z jakiego kraju jestesmy ma BARDZO DUŻO do znaczenia! [/ironia]
A co do snake atakow tez nie ma co Bo polak bedzie juz po akcji sral w gacie zeby nei padl bo mu bedzie szkoda postaci .
Wystarczy znalezc miejsce z przejsciem na 1 Sqm i nic zlego sie nie stanie.
I nie czekajcie az bezok wroci itp bo to niemozliwe
Bezok nie umie/nie lubi walczyc i wroci jak sie sytuacja zmieni znajac zycie.
ehhh
i tyle moich jakze blyskotliwych uwag poszlo w ......................
ehhh
i tyle moich jakze blyskotliwych uwag poszlo w ......................
Licze ze tu ich bedzie wiecej bo lubie czytac Twoje posty ;)
Zawsze błyskotliwe jest niedoceniane =p
No i sie zaczelo Arc mysli ze juz moze wszystko i prosze... Jeden ze szlachetnych rycerzy na białym rumaku juz rozpoczyna wprowadzanie swoich szlachetnych postepkow w zycie.....
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1399268
Ciekaw jestem ile osob mialo "przyjemnosc" dowiedziec sie od niego ze sa hunted:)
Mocny Smok
07-10-2006, 13:07
o faza a ja mialem go zabic :D. Ale pomyslalem ze to moze byc kumpel rebbsa :) i go zostawilem :) . Fajnie bedzie -.- Arc ma swoich giermkow ktorzy beda kozaczyc pod dp ze skulem a ty go nie ruszysz bo zaraz sie arc zleci omg . Zal mi ich :)
No i sie zaczelo Arc mysli ze juz moze wszystko i prosze... Jeden ze szlachetnych rycerzy na białym rumaku juz rozpoczyna wprowadzanie swoich szlachetnych postepkow w zycie.....
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1399268
Ciekaw jestem ile osob mialo "przyjemnosc" dowiedziec sie od niego ze sa hunted:)
A Bezok i Kash by tak nie robili jeśli to oni wygraliby wojnę?
Mac-Graw
07-10-2006, 15:13
@up
Z pewnością nie :) Znając Kasha nie zniżyłby się do ich poziomu. Pozdrawiam
@up
Z pewnością nie :) Znając Kasha nie zniżyłby się do ich poziomu. Pozdrawiam
Natomiast „znając” bezoka było by jeszcze gorzej ;).
Ja nie sadze by bylo gorzej niz jest teraz bo stanie pod dp i szukanie ludzi online dla paymentsow to tylko swe mogli wymyslic.
Co do kasha i Bezoka mysle ze nie sa az tacy zli... Pozatym ja bym dbal o porzadek na iridi ;). Pozatym to polacy i chetniej by abusowali swe niz polakow. W dodatku oni nie chronia zadnej gildi gdzie jest po 10 nobow z ich RL ktorzy na lvlach 20-30 juz maja RS. Uklon w stroe Chealino, Huxego , Sarotha i ich gildi PA lov lvli-nobow:)
Pozatym to polacy i chetniej by abusowali swe niz polakow.
chetniej to oni by wlaczali swojego bota do pisania wszystkich na serwie po kolei "send to me 10k, because i need them" albo cos takiego~~
chyba kazdy wie o kogo chodzi
A tym czasem Everanor jako następny Polak osiąga 100 poziom :D Gratz B)
Po pierwsze nie dziwie się czemu modki czy tam może sam admin sie pofatygował i zamknął tamten teatrzyk.
Przejdźmy do sedna:
-Nie porównujcie sytuacji Titani i Iridi. Są to zupełnie różne serwery które lączy tylko to ze sa to serwery PvP i stoja w Niemczech.
Pozatym polacy nie wygraja wojny na Iridi ze wzgledu na mentalnosc i brak zgrania. Nie dziwiw sie Arcanium ze teraz masa ludzi jest HUNTED.
Ciagle zaczynacie konflikty i pozniej sie dziwicie ze szwedzi jak dadza wam po dupie to kaza placic astronomiczne ceny. Na ich mijescu bym zrobila to samo.
Nie dosc ze nie bedziecie mieli kasy na expienie to oni beda mogli szalec na Warlockach nie przejmujac sie zbytnio kosztami a bijac mase expa.
P.S Taka moja mala uwaga. Od czasu wyrzucenia Mewtu i spolki z arc zawsze oni dolaczali sie do kazdej gildi walczacej przeciw Arc. Teraz jakos nie mgoliscie ich zmotywowac do walki a moze oni chca przeczekac hunta i pograc sobie w spokoju dopiero za rok? :P
P.S 2 Z tego co sie orientuje po rozmowach z moimi bylymi protkami plany wojen Arcanium wymysla Dous Elwor i on jest ich mozgiem a nie Huxy czy Chealino. Wezcie to sobie zapamietajcie przed rozpetaniem kolejnej wojny.
Trai'ler
08-10-2006, 23:22
a tak ogólnie to co myślicie o zajebistej liście Sesulo ... 8o
bo mnie rozbroiły niektóre ceny ... np :
Magic Plate Armor - 900k ======== wg.mnie maks - 650k
Dragon Scale Mail - 130k ======== wg.mnie maks - 100k
Golden Armor - 50k ======== wg.mnie maks - 40k
Boots of Haste - 40k ======== wg.mnie maks - 35k
Golden Legs - 270k ======== wg.mnie maks - 150k
Crown Legs - 40k ======== wg.mnie maks - 30-35k
Knight Legs - 15k ======== wg.mnie maks - 10k
... a co wy o tym price liście myślicie :<
a tak ogólnie to co myślicie o zajebistej liście Sesulo ... 8o
bo mnie rozbroiły niektóre ceny ... np :
Magic Plate Armor - 900k ======== wg.mnie maks - 650k
Dragon Scale Mail - 130k ======== wg.mnie maks - 100k
Golden Armor - 50k ======== wg.mnie maks - 40k
Boots of Haste - 40k ======== wg.mnie maks - 35k
Golden Legs - 270k ======== wg.mnie maks - 150k
Crown Legs - 40k ======== wg.mnie maks - 30-35k
Knight Legs - 15k ======== wg.mnie maks - 10k
... a co wy o tym price liście myślicie :<
że i tak nikt sie go nie bedzie trzymał.
Witam jak juz niektorzy wiedza wczoraj byl pewien atak w ktorym zdechł rebbs i polegl nieszczesliwie anas kiro. Dla wszytskich ktorzy mysla ze odpuscilismy powiem jedynie ze wojna sie dopiero zaczyna:) Niestety pech nas przesladuje i polegl jeden z naszych dzielnych wojaków jednak nastepnym razem bedzie lepiej po naszej stronie :D
@Chris- jak z toba gadalem mowiles ze jak rau po ciebie przyjdzie to bedziesz go siekac ze swojego SCA bo masz zgode arc itp, poki co wczoraj uciekales przed Rau i tym nabbowskim asslickerem ezekielem.... to tak jak ci mowilem za Neutralnosc nie beda cie szanowac tylko traktowac jako czikena, masz tylko lvl nic pozatym i to to udowodnilo. Po co ci 125 EK skoro nie mozesz sie nim w pelni poslugiwac?
Taka jest prawda
Chris tylko gadac potrafi i expic, to wszystko na co go stac.
Taka jest prawda
Za to bezok (na war) potrafi tylko padać i zdradzać.
@Trailer:
gdyby wiecej niz 10% iridii czytalo i stosowalo ten pricelist to bylby tam raj gospodarczy, wszystko oplacaloby sie huncic (bo zawsze jakis zysk), jednoczesnie ceny nei sa zbyt wysokie zeby 50-60 knight nie mogl zarobic na dsma
@Berger:
[QUOTE=berger;1023812]poki co wczoraj uciekales przed Rau i tym nabbowskim asslickerem ezekielem....QUOTE]
"uciekal" rofl
ok berger gowno wiesz wiec gowno mowisz /bez obrazy ;p/
masz za malo wlasnych problemow zeby sie innymi przejmowac?
to jego sprawa co kto z kim za co po co dlaczego kiedy i jak JEMU robi
@Chris- jak z toba gadalem mowiles ze jak rau po ciebie przyjdzie to bedziesz go siekac ze swojego SCA bo masz zgode arc itp, poki co wczoraj uciekales przed Rau i tym nabbowskim asslickerem ezekielem.... to tak jak ci mowilem za Neutralnosc nie beda cie szanowac tylko traktowac jako czikena, masz tylko lvl nic pozatym i to to udowodnilo. Po co ci 125 EK skoro nie mozesz sie nim w pelni poslugiwac?
Zabilem goscia o nicku Lamalas Armanio, za to ze zabil kumpla. Powod - kaleczy jezyk. No wiec podczas gdy go bilem pisal ezekiel zebym lepiej go nie zabijal blablabla zabilem w kazdym razie =). No i nasz dzielny Rau GRINAR szukajacy powodu by mnie zmotac przylecial oczywiscie, ale zanim to nastapilo doszedl nasz kolega ezekiel i probowal pozbyc mnie moich cennych punktów życia. Zeszlo mu ze 3 uhy jakoze bilem go rowniezm poczym dobiegl rau no i tak sie bilismy bilismy - zalocha. Mi poszly 2 uhy , ezekielowi moze 8, rau z 3-4 sd. Po czym rau mowi w jezyku angielskim "masz pz zginiesz" a ja do niego- to pokaze ci sztuczke. utani~ ring~ i po 2 min byl daleko w tyle. Pz zniknal kupilem mf i poszedlem expic -.-
Nie powiedzialem ze mam zgode, ale to ze zginie to prawda i tego sie dotrzymam =)
No i po raz kolejny dzielni wojownicy MM w*******aja sie w nie swoje sprawy- najpierw kash, teraz ty... uzyje tego slowa ponownie- żałocha!!
Taka jest prawda
dzieki, ciesze sie ,że ktoś zauwazyl moj postep w zbieraniu doświadczenia. Musze dodac że potrafie jeszcze zabijac czasem :P
Btw. Rau mozna zestawić z przyslowiem "Krowa która dużo ryczy, malo mleka daje" taki jest wlasnie nasz mężny Rau, który poluje na połowe Iridii : )
@Chris - mi mowiles ze jak po ciebie przyjdzie padnie xD o to mi biega;p.. Ehh ta wojna tak rozni ludzi:P
Ja wam powiem jedno ze ja sobie robie w moim prywatnym notesiku liste PA i ci co mi podpadna badz dowiem sie ze szerza Pa beda po kolei eliminowani:) tak robilem z DB bilem ich za Pa teraz bede bic all... Jesli uda mi sie wygrac i moj pall bedzie miec odpowiedni lvl by ubijac ludzi :D
@Chris - mi mowiles ze jak po ciebie przyjdzie padnie xD o to mi biega;p.. Ehh ta wojna tak rozni ludzi:P
Ja wam powiem jedno ze ja sobie robie w moim prywatnym notesiku lite PA i ci co mi podpadna badz dowiem sie ze szerza Pa beda po kolei eliminowani:) tak robilem z DB bilem ich za Pa teraz bede bic all... Jesli uda mi sie wygrac i moj pall bedzie miec odpowiedni lvl by ubijac ludzi :D
bys sie lognal na tibie i mnie zapytal bo kogo kurwa to obchodzi na forum? przynajmnije mogles mi napisac w tibii ze posta napisales, gdyby nie neztas to bym nie mogl wytlumaczyc co i jak. rozni bo sie do*******acie o wszystko, zaloz nowego chara i graj od poczatku a nie szkaluj ludzi na forum- ogolnie, nie bezposrednio do ciebie
Karolek98
09-10-2006, 17:46
Tego Rebbs to ja bym ubil swoim sorcem :) Gdyby mi na tym zalezalo i mialbym pacca :) A nie szczycic sie ze armia "x" osobowa ubilem go :D i ze jeszcze 1 padl od was :D
Adolphus Elbragol
09-10-2006, 18:26
Zabilem goscia o nicku Lamalas Armanio, Meczyles sie z nim dobre 10 minut, padl, gdy znoobil i dal sie zapedzic w oczywistego trapa. Koniec runow i manasow tez mial na to spory wplyw, nie powiem. Btw, przepraszam, ze nie uzylem mwalli. Zapomnialem o nich ;( za to ze zabil kumpla. Powod - kaleczy jezyk. Kazal mi zamknac ryj, pomimo, ze pisalem do niego dosc grzecznie. Przepraszam, ale - cytujac - 'chamstwa nie zniese'.
Takie 3 grosze. Ok, kloccie sie dalej. ;f
Btw. o ile dobrze pamietam, po waszej stronie ciagle walczy (o ile proby pkingu, gdy druga strona gra normalnie mozna nazwac jeszcze wojna) Xandar. Jako jeden z pierwszych do waszej krucjaty przylaczyl sie tez Maxxonek. O ile dobrze pamietam, jedni z dwoch najstarszych draconitow na iridii. Zaczniesz rzez abuserow od nich, czy bedziesz snil o powrocie DB na iridie?
Maxxonek
09-10-2006, 18:50
czy bedziesz snil o powrocie DB na iridie?
Ja bym wolał tę wersję ;*
Btw. o ile dobrze pamietam, po waszej stronie ciagle walczy (o ile proby pkingu, gdy druga strona gra normalnie mozna nazwac jeszcze wojna) Xandar. Jako jeden z pierwszych do waszej krucjaty przylaczyl sie tez Maxxonek. O ile dobrze pamietam, jedni z dwoch najstarszych draconitow na iridii. Zaczniesz rzez abuserow od nich, czy bedziesz snil o powrocie DB na iridie?
Zarowno Maxx jak i Xandar to ludzie wyjatkowi i w zyciu i w grze - w waszej DB tez byli wyjatkowi... i dobrze to wiesz Lamalas.
Adolphus Elbragol
09-10-2006, 22:15
Zarowno Maxx jak i Xandar to ludzie wyjatkowi i w zyciu i w grze - w waszej DB tez byli wyjatkowi... i dobrze to wiesz Lamalas.
Nie jestem w stanie ocenic, co masz zamiar tym osiagnac tym postem, ale od razu zaznaczam, ze nie chce mi sie zwyczajnie znowu rozwijac wielopostowej klotni na temat postow i ich znaczenia. Tibia mi sie przejadla, a ze ostatnio rodzina Armanio lyka spore dawki rl life'u, strata kolejnych lvli i mlvla tylko utwierdzila mnie w przekonaniu, ze to dobra decyzja (bo tibia sie zmienila, bo ludzie sie zmienili, bo za wielu z nich z tej gry wyroslo).
Czy naprawde Xandar i Maxx byli tacy wyjatkowi? Jesli nawet, nie byles w DB, nie zaczerpnales nawet 1/10 historii tej gildii, wiec obawiam sie, ze nie Tobie to oceniac. Nasuwa sie przy tym oczywiste skojarzenie z tekstem Godslike'a, ktorego zawsze pamietalem jaki najta 60+ lvl z rsem - o tym, ze wszyscy Armanio to abuserzy, a ja sam (sic!) zabilem go, jak mial nizszy lvl. Notabene, to byl pierwszy raz w tibii, kiedy widzialem go dluzej, niz minute.
Pytanie do Grodka, Bentera, Bergera, czy jak woli sie nazywac, bylo absolutnie retoryczne, nie oczekuje na nie odpowiedzi. Chcialem, zeby - na pozegnanie w tym threadzie - dalo mu do myslenia. Czy da, nie wiem i szczerze powiedziawszy, mnie to nie obchodzi. Pozdrawiam Maxxa, panow i - cytujac Dostojewskiego - drzace kreatury, grajace na Iridii (bo takie na pewno tez sa).
Machinae Supremacy - Player one.
Pa, pa. ;f
To ze sie kogos ceni za osobowosc nie znaczy ze chce sie cokolwiek zyskiwac swoimi postami. Napisalem to co napisalem bo tych ludzi cenie, a jesli myslisz ze chce ich milymi slowami zachec ici do jakiejs aktywnosci w wojnie to sie myslisz - wystarczy ze zapytasz Xandara co mu powiedzialem tuz przed wojna na temat tego czy nam pomoze czy nie. A co do DB to nigdy tam mnei nie bylo , fakt ale to nie znaczy ze malo wiem na wasz temat. Wiem wiecej niz Ci sie wydaje Lamalas i pwootorze ejszcze raz Maxx i Xandar tio ludzie wyjatkowi, a jesli byli w DB to tylko dlatego bo znaja znaczenie slow honor, lojalnosc i przyjazn. :)
@ Chris - narazie podziwiam swiat z rooka bez RS WR itp... Za jakies 2 tyg tym charem bede grac jesli przegramy ale ja wierze w wygrana. Jesli przegramy moj char wyjdzie na maina by expic szczytnym idealom. :) Nie napisze z niego bo nie chce zdradzac name:)
@LAmalas- Teraz sa sojusznikami wogole nie aktywnymi. Pozatym moje dzialania byly wytyczone konkretnie przeciwko waszej gildi prowodyrem tego byl Ezekiel ktory robil i robi Pa zaslaniajac sie kumplami z Arc i nie tylko(bog jeden wie komu jeszcze dupsko liże). Po tym jak go zabilem powiedzial ze mam hunta u jego gildi i nie tylko, ja mu na to ze moge was spokojnie solowac. On powiedzial ze wkraczamy na wojenna sciezke.... Jak sie to skonczylo wszyscy dobrze wiedza :D
On robil duze Pa kazdy to wie i dlatego z nim walczylem po tym jak sie DB rozpadlo nie atakowalem nikogo z was mimo iz moglem. Powod? nie bylo tej gildi a mi chodzilo o eze nie spotkalem sie z PA ze strony maxxonka i xanadara ale byli w DB.
Nazywam sie Berger kazdy to zna i kazdy wie ze PA i asslikerstwa nie znosze i zawsze bede z tym walczyl, no i z tymi co nikczemne czyny kierowane na miom amigos bo oni sa najwazniejsi:)
P.S. Ja o Db mialem zdanie wiekszosc z was byla siebie warta.
Banditos
10-10-2006, 06:21
Huxy:
Oct 09 2006, 18:09:05 CESTDied at Level 146 by a monk :)
cos mu nie idzie ostatnimi czasy <LOL>
@Chris- jak z toba gadalem mowiles ze jak rau po ciebie przyjdzie to bedziesz go siekac ze swojego SCA bo masz zgode arc itp, poki co wczoraj uciekales przed Rau i tym nabbowskim asslickerem ezekielem....
hehe
Chris nie miej mi za zle. Ale jest takie przyslowie :
Jak cie widza, tak cie pisza.
pozdrawiam
a ma ktos moze pacc na sell ?XD bo by mi sie przydal na lothu :<
@Chris- jak z toba gadalem mowiles ze jak rau po ciebie przyjdzie to bedziesz go siekac ze swojego SCA bo masz zgode arc itp, poki co wczoraj uciekales przed Rau i tym nabbowskim asslickerem ezekielem....
hehe
Chris nie miej mi za zle. Ale jest takie przyslowie :
Jak cie widza, tak cie pisza.
pozdrawiam
ale czemu wy sie ludzie tak interesujecie moja osoba? :) jestem zwyklym graczem, czemu nie piszecie tutaj o innych np 40 levelowych postaciach? to ze mam troche wyzszy poziom, zmusza mnie do odpowiedzialnosci przed wami? musze kontrolowac kazdy swoj ruch zeby mnie nie obgadywali? no co wy ludzie ! Tak jak napisalem, czas na rau przyjdzie
wez pod uwage ze byl on z ezkielem a nie sam, a ezekiel to maszyna do zabijania!
Maxxonek
10-10-2006, 16:43
Nie sadze, ja tu tylko sprzatam ;)
Co do postu Bergera o tym, ze bylismy nieaktywni. Dobrze wiesz Bergerku, o czym mowilem, a to, ze trzem osobom, ktorym dalem numer telefonu nie chcialo sie napisac sms z neta to juz nie moja sprawa. Nie moge oczekiwac 24 na h na akcje, tym bardziej, ze mialem problemy prywatne.
Pozdrawiam Adolpha takoz ;*
Zwróćcie uwage co sie stanie teraz z Rau jezeli nie zmieni swojego postepowania = )
To jest cos a'la ostatnia szansa na poprawe
Banditos
10-10-2006, 18:39
jinikao wyplacil sie
Witam jak juz niektorzy wiedza wczoraj byl pewien atak w ktorym zdechł rebbs i polegl nieszczesliwie anas kiro. Dla wszytskich ktorzy mysla ze odpuscilismy powiem jedynie ze wojna sie dopiero zaczyna:) Niestety pech nas przesladuje i polegl jeden z naszych dzielnych wojaków jednak nastepnym razem bedzie lepiej po naszej stronie :D
LoL tym mnie rozbroiłeś... Uważasz za wasz sukces ubicie jakiegoś 81 druida podczas gdy u was padł 95 ek... Pozatym z tego co wiem anas po tym deadzie sie kompletnie załamał i już nie ma ani siły ani funduszy żeby dalej walczyć...więc tą akcją więcej straciliście niż zyskaliście bo straciliście następną osobę, która była aktywna w wojnie... W związku z czym nie ma się czym tak podniecać panie berger:baby:
LoL tym mnie rozbroiłeś... Uważasz za wasz sukces ubicie jakiegoś 81 druida podczas gdy u was padł 95 ek... Pozatym z tego co wiem anas po tym deadzie sie kompletnie załamał i już nie ma ani siły ani funduszy żeby dalej walczyć...więc tą akcją więcej straciliście niż zyskaliście bo straciliście następną osobę, która była aktywna w wojnie... W związku z czym nie ma się czym tak podniecać panie berger:baby:
Hmmm rozjeb@les mnei tym postem... po pierwsze porownaj sobei sile 81 ed i 95 ek w wojnie to raz, po drugie jak myslisz ze Anas stracil sile do walki czy sie zalalmal to chyba wlasnie wypaliles jakeis neizle ziolo...
Olorion.
10-10-2006, 21:05
:( swe mnie dedneli na iridii ;[
Anas Kiro
10-10-2006, 21:13
Hmm.. można powiedzieć,że byłem załamany ale kto sie cieszy po deadzie :)
Funduszy jush niemam racja...Ale kumple mnie wspierają i pieniężnie i psychicznie więc damy rade.Po śmierci była chwila zwątpienia ale juz jest ok jestem gotowy do dalszej walki :p
Wojna sie dopiero rozpoczyna :)
MasterX-Kim jesteś?Skąd masz te info?Moge tlyko sie domyślać :P napisz do mnie na priv
MasterX - Dla mnie jestes zewylkym nabbem... Znasz okolicznosci jak zgineli obaj wiesz dokadnie co i jak to sie dzielo? ja bylem na 1 szej lini, poki co dalej walczymy bedziemy walczyc i nie odpuszczac. Bo poki co ty i wiekszosc tobie podobnych pisalo ze juz po war wiec prosze nie wypowiadaj sie jak cie tam nie bylo kthxbye.
Maxx- byles z xandarem na 1 oen battle nic wiece a teraz wogole nie jestescie aktywni. poki co ja , kash , anas kucharz , to osoby ktore sa najbardziej pochloniete ta walka:)
Maxxonek
11-10-2006, 06:56
Maxx- byles z xandarem na 1 oen battle nic wiece a teraz wogole nie jestescie aktywni. poki co ja , kash , anas kucharz , to osoby ktore sa najbardziej pochloniete ta walka:)
Nie bylem nigdzie, Xandar byl. I juz nie mam zamiaru byc..Mialem problemy w domu wiec powiedzialem trzem osobom: "Macie moj numer fona, jak cos sie bedzie dzialo to sms czy cos". Ktos dzwonil? Pisal? Puscil pika? Sry, raz Loth opowiadal o czyms tam, ale to nie bylo w zwiazku z jakakolwiek akcja. A nie moge sie logowac co 10 minut, tudziez siedziec caly dzien, zeby oczekiwac akcji - szkoda sensu.
Nie bylem nigdzie, Xandar byl. I juz nie mam zamiaru byc..Mialem problemy w domu wiec powiedzialem trzem osobom: "Macie moj numer fona, jak cos sie bedzie dzialo to sms czy cos". Ktos dzwonil? Pisal? Puscil pika? Sry, raz Loth opowiadal o czyms tam, ale to nie bylo w zwiazku z jakakolwiek akcja. A nie moge sie logowac co 10 minut, tudziez siedziec caly dzien, zeby oczekiwac akcji - szkoda sensu.
a ty spac nie mozesz czy co? :p
Tego Rebbs to ja bym ubil swoim sorcem :) Gdyby mi na tym zalezalo i mialbym pacca :) A nie szczycic sie ze armia "x" osobowa ubilem go :D i ze jeszcze 1 padl od was :D
my wiemy !
gdybym chial to bym wygral wojne ale chcem sie pobawic i zobaczyc jak dlugo ludzie wytrzymaja :D
/Miniek 8o
Karolek98
11-10-2006, 12:31
Miiniek swojego deda tez zaplanowales? :) To fajna zabawa milion expa w pizde miec, co ? :)
MasterX - Dla mnie jestes zewylkym nabbem... Znasz okolicznosci jak zgineli obaj wiesz dokadnie co i jak to sie dzielo? ja bylem na 1 szej lini, poki co dalej walczymy bedziemy walczyc i nie odpuszczac. Bo poki co ty i wiekszosc tobie podobnych pisalo ze juz po war wiec prosze nie wypowiadaj sie jak cie tam nie bylo kthxbye.
A dla mnie ty jesteś zwykłym naabem...:baby: Nie musze znać dokładnych okoliczności mówie tylko o rezultacie i o tym, że napewno dla was większą stratą była śmierć anasa niż dla arc+triad rebbsa... Nigdy nie napisałem, że już po war?... A co do moich wypowiedzi to będe sie wypowiadał na jaki temat chce i kiedy chce bo mam do tego prawo:cup:
:( swe mnie dedneli na iridii ;[
Mogę też :)?
a ty spac nie mozesz czy co? :p
A ty na lekcji nie uważasz czy w sQl cię nie ma?
A dla mnie ty jesteś zwykłym naabem...:baby: Nie musze znać dokładnych okoliczności mówie tylko o rezultacie i o tym, że napewno dla was większą stratą była śmierć anasa niż dla arc+triad rebbsa...
Dobrze powiedziane :)
jinikao wyplacil sie
Słuszna decyzja
Who will be next :)?
@master X - tak nie bylo to sukcesem zgrac sie po pewnych problemach jakie mielsismy... ubic rebbsa podczas gdy oni all byli stand-by... i po ataku ich arc+ triad na nas (5 osob wtedy online) padl tylko anas.... OMG!! masz racje zyj sobiew tym swiecie ktory sie dzieje TYLKO w twojej glowie.
@Anum- no to dla mnie jak ktos napisze ze jestes nabbem bo grasz na non-pvp tez sie podpisze ze dobrze napisane, zamiast walczyc o swoje wolales isc na nob-pvp ;]
Spokojnie my juz ich rozdupczymy mam zaplanowane z kashem kolejne akcje i bedzie git ;]
A co do jini nie rozumiem tej decyzji nawet jak chcial sie wyplaca mogl sie wstrzymac jeszcze 1-2 tyg a nie sponsorowac ich w takim momencie kiedy to oni tez potrzebuja kaski;/
Spokojnie ludzie... nowe fragi jzu niedlugo :) mam nadzieje ze nie na nas ;p
@master X - tak nie bylo to sukcesem zgrac sie po pewnych problemach jakie mielsismy... ubic rebbsa podczas gdy oni all byli stand-by... i po ataku ich arc+ triad na nas (5 osob wtedy online) padl tylko anas.... OMG!! masz racje zyj sobiew tym swiecie ktory sie dzieje TYLKO w twojej glowie.
@Anum- no to dla mnie jak ktos napisze ze jestes nabbem bo grasz na non-pvp tez sie podpisze ze dobrze napisane, zamiast walczyc o swoje wolales isc na nob-pvp ;]
Spokojnie my juz ich rozdupczymy mam zaplanowane z kashem kolejne akcje i bedzie git ;]
A co do jini nie rozumiem tej decyzji nawet jak chcial sie wyplaca mogl sie wstrzymac jeszcze 1-2 tyg a nie sponsorowac ich w takim momencie kiedy to oni tez potrzebuja kaski;/
Spokojnie ludzie... nowe fragi jzu niedlugo :) mam nadzieje ze nie na nas ;p
Zmusiłeś mnie do napisania 2giego posta w tak krótkim czasie (very sad :-<)
Więc tak… jeśli wszyscy byli „stand-by” jak to napisałeś to wyjście żeby ubić któregokolwiek nie jest zbyt mądrym pomysłem. Lepiej było poczekać trochę i wtedy zaatakować może by się nie skończyło tak jak się skończyło. Jeśli jest jakiś film z tego to proszę żebyś mi go podesłał (chodziarz na prv (nikomu nie dam :P)) dzięki czemu zobaczę jak on padł i może zmienię zdanie. Póki co uważam, że skończyło się to tylko na śmierci Anasa było błędem arc+triad (tak wiem bez szpiega trudniej :)).
Odnośnie mojego n-pvp to nie musisz mi pisać, że jestem nabem. Wystarczy, że mi 70+ek spamuje, że jestem noobem bo nie rozumie co do niego pisze (hail Br _/). Prawda jest taka, że „gram” na n-pvp tylko dlatego, że nie podobało mi się wprowadzenie hot system i run na battle (tak wiem lame reason ale nie poszedłem tam sam :)). Miałem w ogóle skończyć grać ale z kumplem stwierdziliśmy, że chodziarz dla outfitów warto grać.
Co do tego „rozdupczania”- zobaczę to uwierzę, bo póki co to dużo gadania z waszej strony widziałem a mało skutecznych akcji.
Odnośnie kasy arc+triad… nie sadzę, żeby im się kasa szybko skończyła (dlaczego? Jak by nie patrzeć już trochę „war” mieli i nie jednego paymenta otrzymali).
Gubiąc się powoli w tym co pisze i co miałem napisać kończę to już. Póki Xandar i Maxxonek nie będą free nadal będę w jakimś stopniu liczył na waszą wygraną :).
Jeżeli ktoś tu żyje w świecie, dziejącym się tylko w jego głowie to ty, w którym jesteś jednym z dzielnych niedocenianych rycerzy walczących ze strasznymi, złymi szwedami i chroniącym całą biedną Iridie przed ich terrorem. LMAO
Olorion.
11-10-2006, 18:24
Mogę też :)?
nooooooooooooooo
@Masterx - Jestes jednym z nobow ktory duzo mowi a nic nie robi i nie zrobil...
Poki co ja walcze, staram sie cos zrobic i jestem w tej war aktywny... Nie tylko strzelajac w SWE z SD ale koluje fundusze planuje i organizuje conieco. A wy nie byliscie w zadnej war nie bierzecie w niej udzialu a to co sie wydarzylo wiecie od osob 3cich badz tych ktorzy na akcjach byli ktore czasem sam organizuje i sam je omawiam z reszta wiec nie mowicie mi ze nie wiem co i jak. Nic nie zrobiliscie dla teo serwa poki co i nie zrobicie, ja podjolem walke wraz z ludzmi co siedza na ven-MM. Wiec albo wezcie sie do roboty i pokazcie COKOLWIEK, bo jestem pewien ze wypadli byscie o wiele gorzej. Wojujcie i pokazcie conieco, albo nie wymadrzajcie sie bo my wiemy co robic i to o wiele lepiej od was.
Danyth Knight
11-10-2006, 23:39
Berger skoncz gadac głopoty!!!!!!!!! Niby jestes wszech wiedzacy a tak naprady gówno wiesz!! Nic nie zmienia tego ze niby jestes na pierwszym froniecie na wojnie!! Denerwuje mnie to ze AŻ tak bardzo sie przechwalasz jaki to ty nie jestes wszystko wiesz i wiesz kto jest nabem a kto nie!! Jestes dla mnie najbardziej "pojebanym" uzytkownikiem tego forum!! Ciagel sie zastanawiam czy ty to naprady ty!! Kiedys jeszcze kila miesiecy temu nie gadales takioch głópot byłes INNY!! Gadasz takie same bzdury jak i new owner Betra!! Wienc prosze cie skoncz pierdolic te swoje głopie gadki i najlepiej bendzie jak skonczysz z tymi swoimi przechwalankami na Forum bo to staje sie ZAŁOSNE !!
Btw. Malo sie wypowiadam na tym Forum ale juz NIE WYTRZYMALEM czytajac twoje głopie posty !!!! Jak masz cos do powiedzenia na ten temat ( sprostowanie ) to plz o msg na PRV !!!!
/Danyth
heh /\
masterx: widze ze masz tysiace pomyslow jak rozwalic arc. Moze wziol bys choc 1 i rozwalil 1 czlonka arc to moze ktos bedzie sie toba kierowal uzadzajac bitwe. Bo jak narazie to dzialasz wyloncznie na forum a na tibi nic o tobie nie slychac.
no moze sie troche przechwalam.. ale czasem lubie sie sam dowartosciowac i to jest moj sposob bycia nikt nie jest pozabawiony wad... Danytha znalem fakt ,ale z tego co mi wiadomo mial haka i dawny owner danytha przetsal(chyba)grac a teraz graja na nim Madus i ktos jeszcze nie pamietam, ale chyba szelong. wiec ja sam nie wiem czy z toba gadam... Wszytsko zaczelo sie od tego ze bronie MM. Ludzie wole brozni ich niz swe pozatym jeszcze raz powtarzam nie robie tego dla siebie i co o mnie myslicie to mnie nie obchodzi , jakos ci co mnie znaja od lvla 20+ mowia ze jestem taki sam. Nie siedzicie ze mna na ven nie wiecie jak sie zachowuje wiec co sie wypowiadacie. Fakt przechwalam sie tym ze info znam i jestem na bierzaco ale taki juz jestem bo nikt nie jest doskonaly:) . Powiem wam jedno jest grupka osob w tej tibi(iridi) dla korych gram i ktory pomoge by grali w pelni dla ktorych pomagam w war, i robili co i jak chca bez wiszacej nad nimi reki swe. Wiem ze przez forum ludzie biora mnie za troche innego niz jestem, bo zle interpretuja to co mowie badz wprowadza sie pewne metliki, ale ja nadal jestm taki sam mowilem ktos chce mnie zlapac list sir grodek venore kto kiedy co i jak. I powtarzam po raz kolejny po tej war jak wygramy bede tepic pa na calym serwie :) . Smiejecie sie ale ja cos robie, nie stoje z zalozonymi rekami i walcze. Fakt niestety niektore osoby ktore byly moimi dobrymi znajomymi przez war sie do mnie nie odzywaja, trudno niestety. Choc przyznam ze tez na niektorych sie zawiodlem. Ale zobaczycie po wygranej war i przyznacie mi racje ;)
@Dan - jezyk moglbys hamowac bo moze ci to nie wyjsc na dobre wprzyszlosci (jesli to ty) ;p Uzyles slowa "niby" LMAO!! przeczytaj kasha wczesniejszy post w ktorym pisze kto jest do konca i wie co sie dzieje kthxbye.
I to co ja wam ciagle powtarzam ja WALCZE a wy nie robicie NIC.
P.S. ŁYCHAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!:cup:
my wiemy !
gdybym chial to bym wygral wojne ale chcem sie pobawic i zobaczyc jak dlugo ludzie wytrzymaja :D/Miniek 8o
Pewnosc siebie siegajaca zenitu czasem zabija xD
@ Berger
no moze sie troche przechwalam.. ale czasem lubie sie sam dowartosciowac i to jest moj sposob bycia nikt nie jest pozabawiony wad...
Troche? Muahaha Biedny Bergus nie ma kto Cie dowartosciowywac i musisz to robic samodzielnie i to na forum. xD Co do wad to masz ich chyba bardzo duzo... Ty sie normalnie z powolaniem minales! Na Twoim miejscu zatrudnil bym sie w jakiejs gazecie, ponoc ostatnio "Fantastyka" poszukiwala redaktorow;)
Widzę że narzekaliscie na brak ludzi i zrobiliście swoje.... daliście invite połowie Iridii hahahah, ciekawe czy ktoś się zastanowił nad konswekwencjami, np invitując takiego thundera i innych sweków Oo Teraz, nawet jeżeli będziecie walczyć, macie poprostu przesrane, zostaniecie ludźmi bez organizacji, bez jednego języka na ventrilo, nie ważne czy będziecie walczyć czy nie - przegraliście.
Anas Kiro
12-10-2006, 08:10
Yapan ale sie zbłaźniłeś buahahaha już niemoge...
Czas pokaże...... ale chcę znowu zobaczyć słowa bergera " no, przegraliśmy bo znowu spy mieliśmy:("
Anas Kiro
12-10-2006, 08:29
Stary skończ hahah bo niemoge tego czytać widać ze guwno wiesh o tym serwie xDDDDDDDDD
@ Yapan - buhahahaha U made my day. xDDDDDDDDDDDDDDD nie nie pwoiem tak, bo troche inaczej wyglada komunikacja na war niz wam sie wydaje pozatym. Ehh z reszta nie bede nic wiecej komentowac ale licze ze bedziesz dawac wiecej takich postow bo dostarczaja mi wiele radosci.
Chyba wiem czemu inni z MM sie tu nie udzielaja, wy i tak wiecie swoje.
@Barbin - najpierw sie o mnie pozytywnie wypowiadasz z teraz to 0o? Spokojnie po war lub na next przyznacie mi racje :) . Pozatym nie wiem co tu jestfantastyka ale wy sie pewnie lepiej znacie co i jak na war.
@Xerezero - GZ lvla nie mam czasu ostatnio wejsc do tibi i ci osobiscie pogratulowac :*
hehe jak to czytam wszystko, to az mi was wszystkich zal, teraz widze jedziecie cos po Bergerze ze gowno wie itp, a prawda jest taka, ze to wy gowno wiecie i tak sie sklada, ze akurat on ma racje :) i mam to w dupie, ze zaraz setki osob beda cytowaly tego posta i wymyslaly jakies pierdoly zeby tylko upierac sie przy swoim, takze krzyzyk na droge moje drogie dzieci
Widzę że narzekaliscie na brak ludzi i zrobiliście swoje.... daliście invite połowie Iridii hahahah, ciekawe czy ktoś się zastanowił nad konswekwencjami, np invitując takiego thundera i innych sweków Oo Teraz, nawet jeżeli będziecie walczyć, macie poprostu przesrane, zostaniecie ludźmi bez organizacji, bez jednego języka na ventrilo, nie ważne czy będziecie walczyć czy nie - przegraliście.
A ja Ci mowie ze Tao Fao to duze wzmocnienie ^^ i teraz to ich pojedziem... a z Thunderem to wszystkie smoki sie do nas dolączą... a Arc jkak to zobaczy to bedzie mialo taaaaaaaaaaaaka minkę ---> 8o
Może przyda wam się pomoc? :)
Welcome to the Merrie Melodies!
You have joined the guild.
Rozmyśliłem się, nie pomogę wam!
Guild Left
You have left the guild.
Mocny Smok
12-10-2006, 15:25
Dawno nie pisalem posta bo mialem wszystko w dupie dotyczace iridi ale teraz wracam i moge wam pomoc :) Z thunderem to z przyjemnoscia pomoge :D az cos sie robi jak zabijamy thundera w pieprzonym d-lair w veno :D ahhh :)
Jak cos to piszcie na tibi lub tutaj :) tylko nie pierdolcie glupot ze 55 knight sie nie przyda -.-
Z thunderem to z przyjemnoscia pomoge :D az cos sie robi jak zabijamy thundera w pieprzonym d-lair w veno :D ahhh :)
heh musialbys sie spieszyc bo on w D-Lair rzadko bywa (zywy).
i odczepic sie od Berger'a !
;*
@Masterx - Jestes jednym z nobow ktory duzo mowi a nic nie robi i nie zrobil...
Poki co ja walcze, staram sie cos zrobic i jestem w tej war aktywny... Nie tylko strzelajac w SWE z SD ale koluje fundusze planuje i organizuje conieco. A wy nie byliscie w zadnej war nie bierzecie w niej udzialu a to co sie wydarzylo wiecie od osob 3cich badz tych ktorzy na akcjach byli ktore czasem sam organizuje i sam je omawiam z reszta wiec nie mowicie mi ze nie wiem co i jak. Nic nie zrobiliscie dla teo serwa poki co i nie zrobicie, ja podjolem walke wraz z ludzmi co siedza na ven-MM. Wiec albo wezcie sie do roboty i pokazcie COKOLWIEK, bo jestem pewien ze wypadli byscie o wiele gorzej. Wojujcie i pokazcie conieco, albo nie wymadrzajcie sie bo my wiemy co robic i to o wiele lepiej od was.
To tak po pierwsze nie jestem nobem tylko ty nim jesteś :evul: Po drugie skąd możesz wiedziec, że nie byłem na żadnej wojnie??... Otuż powiem ci, że byłem i to na nie jednej wojnie w tibii i szło nam lepiej niż wam:cup: A po trzecie ty to na ilu niby wojnach byłeś, że się tak wywyżasz i co takiego robicie dla tego serwa bo jakoś tego nie widze...
@TyranX - mówiłem coś o jakiś pomysłach?;o Pozatym kto powiedział, że ja chce rozwalać arc:P A jeżeli nie chce to po co mam działać w tibii tym bardziej, że już nie gram na Iridii...
@masterX - Na iridi na 3ch wojnach a lacznie na 6-7. Dla mnie wypowiadasz sie jak nabb. nic nie robisz poza gadaniem... wiesz ilu takich jest teoretykow jak ty? ja sie nie dolicze ;/
MM , Ilnic :*
@Anum - bez ciebie wtopimy :(
@masterX - Na iridi na 3ch wojnach a lacznie na 6-7. Dla mnie wypowiadasz sie jak nabb. nic nie robisz poza gadaniem... wiesz ilu takich jest teoretykow jak ty? ja sie nie dolicze
Ty dla mnie też się wypowiadasz jak nabb xD A co do mojego udziału to po co mam niby coś robić jeżeli mi nie zależy kto wygra:P Zresztą jakim ja tu teoretykiem jestem tylko komentuje;P nie przedstawiam żadnych swoich wizji i planów jak powinniście walczyć itd. i wcale nie chciałbym być na waszym miejscu;p
@Barbin - najpierw sie o mnie pozytywnie wypowiadasz z teraz to 0o? Spokojnie po war lub na next przyznacie mi racje :) . Pozatym nie wiem co tu jest fantastyka ale wy sie pewnie lepiej znacie co i jak na war.
Pozytywnie sie wypowiadalem na Twoj temat dopoki nie zobaczylem Twojego prawdziwego oblicza i to na co Cie tak naprawde stac...(przemysl) Berger ja wam zycze wygranej, ale przestan z siebie robic "naj" bo juz sie wszystkim prawie tu niedobrze od tego robi. W kolko powtarzasz jaki Ty jestes wspanialy i co nie zrobisz dla tego servera. Powiedziales to juz kilka razy i wszyscy zrozumieli, a Ci co sie Tobie sprzeciwiaja poprostu maja swoje zdanie i juz. Uwazam, ze maja do tego prawo! Nie umiesz tego uszanowac?
Zacznij myslec co piszesz bo momentami zachowujesz sie jak jakis wymuszajacy posluch dyktator.xD
@barnin - Jakie jest moje "prawdziwe" oblicze i na co mnie stac?xD?
Karolek98
13-10-2006, 06:59
MM, spierdoliliscie swoja szanse na wygranie :) Trudno, wszystkiego miec nie mozna... Wiesz... Chyba nie jest ciezko zebrac 10 osob, wejsc na vent i ujebac kilka osob. Taaak z zalozenia latwe... a praktycznie trudne? Haha... Pokazalem dla pewnej osoby z tego forum jak wygladaja sneaki na Iridi, ktorych celem jest zabicie kogos z Arc... to sa kabarety... Przewaznie kazdy ginie z tych osob :)
A berger siedzi i pierdoli glupoty na tym forum :D taaak 1 atak w tygodniu nieudany pewnie zapewni wam wygrana :) 100 razy XD
Ooo wlasnie zauwazylem cos ciekawego... Jaero rozwalil Triad z powodu tego ze na berylie sie przenosi a na acc na ktorym ma chara - Jaero ma 1 dzien pacca jeszcze :)
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1406012
Triad jest rozwalone, bez komunikacji... Zanim podobna gildia powstanie macie szanse cos zrobic ;]
To tak po pierwsze nie jestem nobem tylko ty nim jesteś :evul: Po drugie skąd możesz wiedziec, że nie byłem na żadnej wojnie??... Otuż powiem ci, że byłem i to na nie jednej wojnie w tibii i szło nam lepiej niż wam:cup: A po trzecie ty to na ilu niby wojnach byłeś, że się tak wywyżasz i co takiego robicie dla tego serwa bo jakoś tego nie widze...
@TyranX - mówiłem coś o jakiś pomysłach?;o Pozatym kto powiedział, że ja chce rozwalać arc:P A jeżeli nie chce to po co mam działać w tibii tym bardziej, że już nie gram na Iridii...
Po 1, 2, 3, 4, ~ to nie berger jest nobem tylko Ty ;]
@Barbin: jakos niewidzialem, zeby Berger powiadal jaki to jest wspanialy, a pozatym tak sie sklada, ze jest dobrze poinformowany w sprawach MM i calej war wiec to ze mowi co wie to jego dorba wola :P
Bandzioch
14-10-2006, 01:53
Jak ktokolwiek moze mówic, ze berger nic nie robi?? Moge dać sobie uciąć wszystkie członki, że Berger w tej chwili albo coś planuje w swojej zacnej główce i jest w trakcie realizacji swojego planu.
@MasterX - Pozatym kto powiedział, że ja chce rozwalać arc A jeżeli nie chce to po co mam działać w tibii tym bardziej, że już nie gram na Iridii...
jak nie chcesz i nie grasz, to po c*** głabiesz paszczą?? płytki jesteś... :confused:
Karolek98
14-10-2006, 15:12
Jak ktokolwiek moze mówic, ze berger nic nie robi?? Moge dać sobie uciąć wszystkie członki, że Berger w tej chwili albo coś planuje w swojej zacnej główce i jest w trakcie realizacji swojego planu.
@MasterX - Pozatym kto powiedział, że ja chce rozwalać arc A jeżeli nie chce to po co mam działać w tibii tym bardziej, że już nie gram na Iridii...
jak nie chcesz i nie grasz, to po c*** głabiesz paszczą?? płytki jesteś... :confused:
taaaaaaaaaaaaaaaaa lol
Oo niewiedziałem, że to jest forum, na którym mogą się wypowiadać tylko osoby, które grają na iridii... Zresztą ja tu grałem jestem w jakiś sposób związany i zainteresowany tym serwem więc będę sie wypowiadał ile będę chciał i na jaki będę chciał temat... Za to ty jesteś głęboki:baby:
-.- Kash invituje wszystkich h-lvl a kurwa Mnie nie ! ;/ Pierdole to ! 30 lvl nawet invituje a 56 knighta nie OMG . ZAL!! co sie z wami dzieje ! Na d-lair moge stanac na mostku i gowno mi zrobia a sorkowie i palle pojda wyczyszcic thundera ale huj nie to NIE!! . GL SWE ;[
Thunder juz chyba nie jest w wojnie, "h-lvlu" :>
Karolek98
14-10-2006, 17:50
Mi tez invite nie dali:( A ja jestem hi lvlem :(
-.- Kash invituje wszystkich h-lvl a kurwa Mnie nie ! ;/ Pierdole to ! 30 lvl nawet invituje a 56 knighta nie OMG . ZAL!! co sie z wami dzieje ! Na d-lair moge stanac na mostku i gowno mi zrobia a sorkowie i palle pojda wyczyszcic thundera ale huj nie to NIE!! . GL SWE ;[
Moj drogi Mocny Smoku!!!
Widze ze musze Ci cos wytlumaczyc - invity byly dla zabawy, i to jest jeden wielki zart, co wiecej zaproszone zostaly nie tlyko 30 lvle ale rowniez takei osoby jak Tao Fao czy Naviator ktorzy juz w ta gre nei graja od ladnych paru mieisecy. Nawt Thundera zaprosilismy.. albo rasiste royal frelle.... czy ty naprawde myslisz ze to bylo serio?
To byl zart i nie bierz tego do siebie Mocny Smoku ze cie nie zaprosilismy :confused:
@Mocny smok- U MADE MY DAY! stary kocham twoje posty czytalem i nie moglem wyrobic, prawie z krzesla spadlem huehueheheu. Dam ci inv spokojnie zaslugujesz na to :)
P.S. Ciekawostka dla ludzi... czy wiecie ze na GC MM jeszcze nikt nigdy nie zamienil nawet slowa... czary? chyba kazdy wie why :P
wlasnie opanowalismy do perfekcji combo opoznione yapana i z jego ekipa ide je wyprobowac na folde pkujac
Hellraider
15-10-2006, 02:15
Kryjcie sie haj levale, jol!
Elder Nagan
15-10-2006, 02:18
wlasnie opanowalismy do perfekcji combo opoznione yapana i z jego ekipa ide je wyprobowac na folde pkujac
Taa nawet i ja tam bylem :))
Strzezcie sie zlego pkera Maurhexa!!!Arrghgh Folda pojdzie sie je**c!! xD
Yapan na prezydenta!!!!!!shiftoneone
Sieg Heil!(Ku Zwycięstwu)
Elder Nagan
15-10-2006, 02:21
Yapan Rllzz
Hellraider
15-10-2006, 02:23
Hail Yapan ... t3h mastah!
A na czym konkretniej to combo polega?
@up
no właśnie, na czym?;>
@inv do MM
według mnie inv należałby się Diamentowemu Gosciowi
Olorion.
15-10-2006, 11:26
A na czym konkretniej to combo polega?
pewnie blackd combo/ng combo albo counting na ventrilo
Elder Nagan
15-10-2006, 11:45
[QUOTE=Olorion.;1032260]pewnie blackd combo/ng combo a/QUOTE
my nieuzywmy botow-.-
pewnie blackd combo/ng combo albo counting na ventrilo
Nie trafiłeś:)
Nie trafiłeś:)
To może nam powiesz?
Po co, tutejsi dzielni wojownicy z MM wiedzą jak campić w pz, tfu tzn "wojować"
Ale ja nie wiem jak robic nowoczesne combo, wiec moze mi powiesz?
Olorion.
15-10-2006, 15:32
my nieuzywmy botow-.-
to pewnie jak massiw pl trapujecie kogos i odliczacie na deflaucie 3 2 1 ;;;
Hellraider
15-10-2006, 17:05
@up no cos ty, kazdy cisnie z hmmow jak popadnie ; )
"Combo z opoznieniem", jak sama nazwa wskazuje combo dla opoznionych w rozwoju!
Olorion.
15-10-2006, 18:27
jeden strzela, reszta zalapuje po 5 sec i wciska f5/f6/f7 cokolwiek
Hellraider
15-10-2006, 18:39
Nie. Sek w tym ze nikt naprawde nie moze sie spodziewac kiedy combo nastapi. Wszyscy stoja zesrani z gotowymi uhami i dziwia sie ze po odliczaniu na defaulcie nie leci zadne sd. Otoz combo nastepuje dokladnie po 69 sekundach od odliczania ; ). Hail Yapan za ta jakze wspaniala technike, iridia bedzie nasza!!
nienie, po 1337 sekundach:)
Name: Chealino
Oct 15 2006, 19:02:12 CEST Killed at Level 151 by Jurand Wyrocznia
and by Master-Duel
IridiaCarlinPk
15-10-2006, 19:06
nienie, po 1337 sekundach:)
chealinio own3d hahahahahhahah
najlpeszy reporter pare sekund po smierci:D
Karolek98
15-10-2006, 19:31
lol... pewnie pan Berger zaplanowal cala akcje, zgadlem?
Banditos
15-10-2006, 19:36
lol... pewnie pan Berger zaplanowal cala akcje, zgadlem?
no a jak :)
http://rapidshare.de/files/36861098/mewtu.rec.html
tu macie filmik jak ta malpa pada;d
Anas Kiro
15-10-2006, 20:12
Teraz tylko proszę żeby pare osób przestało sie wymądrzać
ELo
Mocny Smok
15-10-2006, 20:22
HHAHA jestem uhahany od pasa w dol jak tatrzanski niedzwiedz :) . Nareszcie ten cfel ujrzal napis YOU ARE DEAD!! . NIE bede pisal do odobna kto tutaj wykonal najlepsza robote ale GZ dla calego TEAMU :) . Trzeba byc niezlym debilem zeby biec za 4 palami a on byl sam :) i jeszcze po desercie ktorego sie wogole nie zna :) omg zall :) . Nareszcie pospolite ruszenie ! Yapan gz za to ze ruszyles cos na iridi :) i niezla taktyke macie :)
Jak cos to msg :) zawsze pomoge :P
Prosiłbym o rehosta na http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies bo z RS bede mogl sciagnac za 66 minut :(
Hellraider
15-10-2006, 20:34
heh no akcja ladna, ale trzeba byc skonczonym idiota zeby dac se zalozyc takiego trapa.. n/c...
Trai'ler
15-10-2006, 20:41
Prosiłbym o rehosta na http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies bo z RS bede mogl sciagnac za 66 minut :(
megaupload może być ?
http://www.megaupload.com/?d=OQYW4ATU
co do filmiku :
GZ POLACY , SUPER AKCJA , tylko troche się przedłużyła :P pokazaliście kto rządzi ... Trzeba być chealino żeby biez za kilkoma osobami w głąb dezertu ...
@down
powiedz mi gdzie moge to jeszcze zhostować to zhostuje :>
Na Megaupload:
All download slots (500) assigned to your country (Poland) are in use.
Please try again later.
No nic, poczekam ta godzine jeszcze (:
Anas Kiro
15-10-2006, 20:57
Hahah Mocny Smok co Yapan ruszył na Iridi??
Mocny Smok
15-10-2006, 21:00
tak do konca to nie wiem :D ale podpowiedzial wam taktyke czy cos :)
wiesz nie kumam zbytnio dzisiaj :) wiesz te % :)
No no , jak na was to nawet niezle poszlo, co prawda z name filmu wnioskuje ze to byla akcja na mewtu ale i tak chealino padl xd
Niezle combo na waleniu chea~ na open, a co do Yapana to....
YAPAN NA PREZYDENTA!!!!shiftoneone
Nie bylo tak zle, ale jednym fragiem cala wojne nie wygracie ;>
Yapan zalukaj siobei ten quote... glupio Ci?
Jak masz jaja to chociaz powiedz kto wyszedl na debila...
Tą akcje planowalismy od kilku dni, byla ona ustawiona na Huxego, a nie wychodzilo tylko dlatego ze 3 dni z rzedu Arc nie chcialo wyjsc na pole bitwy zeby walczyc jak my tego chcielismy... ale w koncu sie udalo!!!
Uklony dla Kasha, ktory wyczail to mega miejsce ^^
ktokolwiek to wymyslil, a mysle ze wiem kto, wielki szacunek dla niego. profesjonalny trap, tylko mieliscie szczescie ze Chealino zgubila wlasna pycha xD
i jak powiedzial Huxy 'here is the pl power'
AYE !!
@Yapan
jednym fragiem nie wygraja, ale zauwaz ze z najwazniejszych ludzi w Arc zostal im do zabicia jeszcze tylko Dous :>
Thoris...
15-10-2006, 21:07
Omg 3 dni czekac na akcje i w czasie jej trwania byc w kosciele ,hahaha musze to przebolec gratulacje dla naszych myslicieli : bergera i kasha moze kilka osób zmieni zdanie co do bergera :p i jego obycia w wojnie ... Ogladam filma xD
Myśląc przyszłościowo, albo musicie robić sneak attacki tak często aż będą się bali wyjść z pz, bo bait już nie wyjdzie, albo skopać ich w openie;)
Hellraider
15-10-2006, 21:09
Uwazajcie na Yapana bo cwiczy Taijiquan!! Zatancuje na smierc wszystkich ktorzy beda mieli jakies problemy :D:D
hahahahah wreszcie chealino padl , menda jedna hahahaha
Oct 15 2006, 19:02:12 CEST Killed at Level 151 by Jurand Wyrocznia
and by Master-Duel
Omg 3 dni czekac na akcje i w czasie jej trwania byc w kosciele ,hahaha musze to przebolec gratulacje dla naszych myslicieli : bergera i kasha moze kilka osób zmieni zdanie co do bergera :p i jego obycia w wojnie ... Ogladam filma xD
modliles sie za powodzenie ataku ? :D
@Yapan
nie wiem czy zauwazyles, ale ta akcja nasi 'wojownicy' pokazali Ci palec i to wcale nie wskazujacy :>
Trai'ler
15-10-2006, 21:16
@Lovah
powiedz mi gdzie indziej jeszcze moge zhostować filmik to zhostuje dla ciebie (:
Hellraider
15-10-2006, 21:45
Tak, drogi wnuczku.. Kiedy wydawalo sie, ze wszystkie szanse zostaly zaprzepaszczone, ze nie ma juz zadnej nadziei... Pojawil sie ON.. Ten ktory niczym Kopernik zatrzymal swekow a ruszyl pl... Ten opozniony bohater z opoznionym combem... TAK! ON! Nasz przywodca! Yapan Niewyjebalny! Bijmy poklony krolowcowi opoznionych w rozwoju ;* 10 znakow plx ;<
Thoris...
15-10-2006, 21:51
@maddie
Nie ;p
@Trai'ler
Tu chyba zawsze jest najbardziej dostepnie ...
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies
Trailer, juz sciagnalem bo skonczyl sie limit na rapidzie, ale wielkie dzieki za dobre checi :)
Sneak świetny, ale jednym sneakiem wojny nie wygracie.
Jest to jednak dobry krok do tego, by znow podjac walke z Arc.
Gratz!
Trzeba być chealino żeby biez za kilkoma osobami w głąb dezertu ...
Wystarczy znac desert.
Wystarczy znac desert.
Dokładnie :) Pozatym ogólnie gratz fraga... sorki że późnawo ale ukam sie w weekendy =S
Bandzioch
15-10-2006, 23:11
Co tu dużo mówic. "JAK SIE BAWIĆ TO SIE BAWIĆ, DRZWI WYJEBAĆ NOWE WSTAWIĆ!!" Gratz fraga!
Pchealino to bardzo dobrze ale "jedna jaskolka wiosny nie czyni" przed nami jeszcze sporo czasu planoania, ciesze sie ze morale sie poprawily i wiem ze warto bylo czekac... Powiem wam tylko ze to poczatek dalszych i lepszych dzialan z naszej strony. W naszych glowach rodza sie nowe pomysly ale wszystko trzeba dobrze dograc. Panowie spokojnie wojny w tydziens sie nie wygra, trzeba czasu i cierpliwosci ,ale jestem coraz bardziej pewien ze taka rozsadna i cierpliwa gra zdzialamy cuda :)
Dziekuje wszytskim za to co sie dzis stalo.... :D
A fraga skomentuje krotko ŁYCHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! widzieliscie kto go ubil? xD
P.S mocny smok- masz inv, dobry pomysl jutro lecimy o 15 po huxego na D-lair staniesz na mostku wez duso uh bedziesz blokowac dojscie ich sorkom..... xD
Yours trully Shane :P
Karolek98
16-10-2006, 07:48
ty to chyba tak sie podnieciles ze spać nie możesz, co ?
Nie , jakos tibia mnie nie podnieca mam od tego moja dziewczyne :* ,a skoro tobie pozostal komp i pixele w monitorze to bardzo mi przykro... smutne :(
Congratulations! Bardzo ladna akcja i zycze takich wiecej.
Berger znow nas musial uswiadomic, kto tego czynu dokonal tak jakbysmy nie umieli czytac sami. Poraz kolejny sie w nim odezwala malostkowa ambicja wzgledem samego siebie. Pochwalcie tego Bergera niech bedzie jeszcze bardziej szczesliwy niz jest.xD No co wam zalezy? Ja juz zaczynam... Muahahaha
@ Berger - Ty jestes wspanialy, najmadrzejszy, najladniejszy, najinteligentniejszy, prawdomowny, tolerancyjny, uczciwy, szczodry, lojalny, ambitny, pokorny etc. Muahahaha
Ładna akcja, sorry że tak późno komentuje ale w weekend raczej nie mam czasu na włączenie kompa =p I think Arc Burn in Hell =p
Mocny Smok
16-10-2006, 13:06
Jesli to jest zart to luzz :) a jak nie to lece kupowac uhy :)
Karolek98
16-10-2006, 13:06
Nie , jakos tibia mnie nie podnieca mam od tego moja dziewczyne :* ,a skoro tobie pozostal komp i pixele w monitorze to bardzo mi przykro... smutne :(
Pisz jak jest a nie tak jakbys chciał zeby było. Kazdy grajacy w Tibie 24/7 mowi ze ma dziewczynie. Nie twierdze ze ty tyle grasz/grałeś a mowie jak to z tym jest :) Czyż nie tak?
Pisz jak jest a nie tak jakbys chciał zeby było. Kazdy grajacy w Tibie 24/7 mowi ze ma dziewczynie. Nie twierdze ze ty tyle grasz/grałeś a mowie jak to z tym jest :) Czyż nie tak?
Ja tez mam dziewczyne!!1!111one1!1!one... po prostu dobrze rozplanowana akcja i też słyszałem że przez Bergera wiec w czym macie problem? chyba że jedynym waszym celem jest kolejne zamknięcie tematu? Gz once more :cup:
Czekamy dalej...
/Wierny widz :D
Mocny Smok
16-10-2006, 14:43
Odpieprzcie sie od bergera :) zazdroscicie mu ?
a tak wogole to sie 15 zbliza :P
Ma ktoś film z wczorajszej akcji ?
Wszystko pieknie ladnie!!
Ale chyba wszyscy czekaja na jeszcze jeden koment, od kogo ??
Wiekszosc sie domysla. :)
Chris powiedz co sadzisz o akcji !!!
Mocny Smok, dzieciaku jak myslisz po kiego im w "armii" 55 knajt? Masz ok. 880 hp co stanowi jakies 1/3 combo Arc.
Lepiej zacznij sponsorowac MM, bo do niczego innego nie jestes potrzebny, patrzac na to jakim jestes newbie =(
Akcja to sukces calej gildi a w duzym stopniu kasha.
@barbin - ale ty jestes glupi gdzie napisalem ze ja cala akcje wymyslilem i znamlazlem miejscowke? a posta napisalem troche inaczej bo nie bylo tam przechwalania siebie tylko prosba by sie zbytnio nie podniecac udana akcja i jednym fragiem bo to znaczy wiele ale jeszcze nie stet to wystarczajace. Tam byly raczej slowa pokory ale ty musiales znobowac.
P.S. Milo mi ze postrzegasz mnie w samych superlatywach :D
@zimn -gram w tibie co 2 gi dzien po 4-5 h bo moge grac tylko w nocy ,a w dzien jedynie bedzpiecznie bic rotwormy :( (net osiedlowy)a w wekendy mam mecze wiec wogole mnie w domu nie ma. No i od dzis jestem wolnym czlowiekiem :) :D .
Przyznam ci racje co do 2giej czesci w wiekszosci ci co tak moia tak graja ;)
ŁYCHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!
Mocny Smok
16-10-2006, 17:14
eh tutaj lvl nie gra roli tylko umiejetnosci :) juz nie raz uciekalem z trapa niemozliwego :) sam jurand i aurelius wiedza to ci moga powiedziec. Ale co ja sie bede tlumaczyl ty przeciez jestes Pro gamer :)
Anas Kiro
16-10-2006, 17:18
Mocny Smok ile masz lat?
@Barbin twoje komentarze na tym forum powoli sa zbedne. Na samym poczatku starałes sie robić inteligentny(nie nie jestes tylko starałeś sie być), później kilka razy wyszlo na moje i pokazalem ze nie jesteś takim za jakeigo sie uwarzasz, teraz kiedy juz all wiedza ze nie grzeszysz inteligencja, zaczynasz obrazac innych. Wiec chodzi mi o to ze lepiej pisz czego ty dokonałes a nie krytykuj innych, tak jak Berger wspomnial, on nigdy sie nie chwalil ze on to wymyslil a ty mu to zarzucasz. Looser
@ Berger - Ty jestes wspanialy, najmadrzejszy, najladniejszy, najinteligentniejszy, prawdomowny, tolerancyjny, uczciwy, szczodry, lojalny, ambitny, pokorny etc. Muahahaha
stary, 2 sprawy.
to jest topic o Iridii i teoretycznie powinnismy tu dyskutowac o naszym 'kochanym' serwerze.
to jaki jest Berger irl raczej nie powinno sie tu znalezc.
a Berger jest lojalny, reszte nie wiem skad wziales.
;*
a z tego co wiem to miejscowe znalazl Kash.
Huxy zwiększył kwoty na payout... Bezok & Kash 1kk8o
A ja mam hunted 4 ever xD
Wszystko pieknie ladnie!!
Ale chyba wszyscy czekaja na jeszcze jeden koment, od kogo ??
Wiekszosc sie domysla. :)
Chris powiedz co sadzisz o akcji !!!
gówno cie to obchodzi, co to ma za znaczenie
i nie, nikt na to nie czeka bo rzadko sie widuje takich debili jak ty
nightwish_88
17-10-2006, 15:28
Ładny filmik :> Chealino był zbyt pewny siebie i padł :P . Dziwi mnie to, że zamiast atakować jakieś mniejsze levele z Triadu lub Arc aby wbić pare fragów to atakujecie hlvle :)
Neztas nie rób z Siebie debila :S
/\/\
Bezok
On nie musi robic bo poprostu wszyscy o tym wiedza !!!
Hellraider
17-10-2006, 22:58
Oto ucielesnienie naszych modlow do naszego powiedzialbym wrecz bostwa.. prawiczek wyrywa laske! ;o
http://www.grapheine.com/bombaytv/play_uk.php?id=1664148
af jeszcze 1 rzecz, film nie jest mojego autorstwa zeby pozniej nie bylo ze hell taki i siaki xD
Oto ucielesnienie naszych modlow do naszego powiedzialbym wrecz bostwa.. prawiczek wyrywa laske! ;o
http://www.grapheine.com/bombaytv/play_uk.php?id=1664148
Tekst... "jestem yapan...", był śmieszny, ale reszta byla na poziomie podstawowki.
Danyth Knight
18-10-2006, 00:26
Co do ubicia Chea~~ to bylo naprawde dobre =)!! Jego pewnosc siebie go zgóbiła :)
Arwerius
Oct 17 2006, 17:19:38 CEST Killed at Level 85 by Mewtu
and by Chealino
Powod - Bezrdnosc Arc w walce i chec poprawienia sobie morali. Przykre ze zabijaja osoby nie biorace wogole udzialu w wojnie i nie majace o niej pojecia. Ale jak kazdy wie musza cos robic by nie wyjsc na bezradnych. Ja wam powiem ze wydaje mi sie ze to dopiero poczatek tego co szykuja. Wiec mijscie sie na bacznosci, nigdy nie wiecie kiedy dostaniecie od arc z SD w pysk a po dedzie dowiecie sie ze jestescie RL bezoka lub aure ;)
Podniesli paymentsy phi...
Hellraider
18-10-2006, 08:07
@up no ja jak rau po mnie wpadl na d lair dowiedzialem sie ze stawiam na bocie ;P
SirDamian
18-10-2006, 08:09
Mam tylko pytanie czy na iriidii powrócą Arcanium albo Skywalkerzy.... ?? :D
Arthas The Keeper
18-10-2006, 15:16
A co chcesz od skywalkerów??
I kim jesteś jeśli można wiedzieć
;p
signed: Usar
@Jinikao
później kilka razy wyszlo na moje
8o kiedy? Ty po prostu trzymales sie kurczowo swoich opowiastek obrzucajac
po drodze inwektywami kilka osob, niektorym groziles, innym ublizales. Czy to wszystko swiadczy o tym ze jak twierdzisz "wyszlo na Twoje"? Mozliwe ze wyszlo na Twoje, ale tylko w Twoim wyimaginowanym, wlasnym swiecie.
on nigdy sie nie chwalil ze on to wymyslil a ty mu to zarzucasz
Nigdzie nie napisalem ze On twierdzi ze wymyslil wszystko. No ale widzieliscie kto go ubil? xD. Chialem zeby wszyscy cieszyli
sie razem z Bergerem :]
a nie krytykuj innych
Eee...Congratulations! Bardzo ladna akcja i zycze takich wiecej. Czy to krytyka jest? Jesli tak to przepraszam, wiecej nie bede.:(
@Berger
P.S. Milo mi ze postrzegasz mnie w samych superlatywach
Wez slownik jezyka polskiego i poszukaj tam slowa "sarkazm". Dla ulatwienia dodam ze nalezy szukac pod literka "S". ;)
prosba by sie zbytnio nie podniecac udana akcja i jednym fragiem
bo to znaczy wiele ale jeszcze nie stet to wystarczajace
I masz w tym calkowita racje. Jeden frag wojny nie wygrywa. Takze panowie wyciagnijcie raczki spod stolu i do roboty, po nastepnego fraga.
@Maddie
stary, 2 sprawy.
Slucham cie synku.
to jest topic o Iridii i teoretycznie powinnismy tu dyskutowac o naszym 'kochanym' serwerze.
A Berger jest niewielka czescia tego serva, czy tego chcemy czy nie.
to jaki jest Berger irl raczej nie powinno sie tu znalezc.
Tu musze sie z Toba chyba zgodzic. Wszak jak to Berger raz zauwazyl, temat ten czytaja rowniez i kilkunastolatkowie. Nie mozemy narazac ich na jakikolwiek uszczerbek psychiczny. ;)
/\/\
Bezok
On nie musi robic bo poprostu wszyscy o tym wiedza !!!
po pierwsze jesli cos do mnie masz mow mi to wprost, a nie na forum w poscie do kogos innego
po drugie nie umiesz wytlumaczyc co miales na mysli mowiac ze chris powinien sie wypowiedziec, bo nie wydaje mi sie ze jest medium, wyrocznią badz sędzią wszechwiedzącym
po trzecie naprawde wątpie zeby ktokolwiek na to czekał
po czwarte co za roznica czy chris powiedzialby "Tak super", "Bylo do dupy" czy "Olewam to" ? coś by to zmienilo?
po piąte nie chce mi sie na ten temat wiecej klocic z toba wiec nie odpisuj proszę
@up no ja jak rau po mnie wpadl na d lair dowiedzialem sie ze stawiam na bocie ;P
Chyba tato cie dzis slabo przytulil O.o
I w ogole smierdzisz xd
po pierwsze jesli cos do mnie masz mow mi to wprost, a nie na forum w poscie do kogos innego
po drugie nie umiesz wytlumaczyc co miales na mysli mowiac ze chris powinien sie wypowiedziec, bo nie wydaje mi sie ze jest medium, wyrocznią badz sędzią wszechwiedzącym
po trzecie naprawde wątpie zeby ktokolwiek na to czekał
po czwarte co za roznica czy chris powiedzialby "Tak super", "Bylo do dupy" czy "Olewam to" ? coś by to zmienilo?
po piąte nie chce mi sie na ten temat wiecej klocic z toba wiec nie odpisuj proszę
Ta, mam problem! Dlaczego masz wasy? :o
prawda jest taka, ze jesli to przegramy ( w co watpie xDDDD ) to chris&spolka i reszta polakow popadaja jak muuchi ;o
prawda jest taka, ze jesli to przegramy ( w co watpie xDDDD ) to chris&spolka i reszta polakow popadaja jak muuchi ;o
Les, nie mam pojecia czym sie kierowales piszac te wypowiedz :P
jestesmy neutralni i powinienes to zrozumiec a takim gadaniem (ani raczej zadnym innym) napewno nas nie zachecisz do wojny
prawda jest taka ze sytuacja nasza sie nie zmieni bo niby czemu :)
no chyba ze po przegranej wojnie wezwiecie naczelnego szamana, spowodujecie falę masskickow i faktycznie popadamy :P:P
i prosze nie piszcie juz o nas bo co to ma do rzeczy, to nasza sprawa co bedzie z nami po wojnie :<
@Kucharz
Lesley Mac'Leod dla Ciebie :cup: za jak muuchi ;o- dawno sie tak nie usmialem Muahaha Ty to masz poczucie humoru czlowieku xD Moja niesmiala propozycja, zamiast ŁYCHAAAA... to MUCHIIII...
Muahahahaha
Ty mnie nie lubisz, ani ja Ciebie :) bynajmniej nie zachecam Cie do udzialu ale mowie jak bedzie, chyba ze wierzysz ze huxy i banda sie zmienili. Rau~ juz podobno sciga chrisa o ile mi wiadomo...ja na poczatku tez bylem neutralny ale kiedy padlem bez powodu tzn. padlem poniewaz "planowalem trapa na firenze" wydaje mi sie dosc zabawne ;) nie chce sie tu z Toba klocic ale dobrze wiesz ze wszystko moze sie zdarzyc
Chris sobie nagrabił czym innym, od*******ał pa poprostu;)
Banditos
19-10-2006, 08:35
Imperatorce:
Oct 18 2006, 17:00:28 CESTKilled at Level 113 by Affelaffe
and by Yamahati
wie może ktos o co padł???
23:17 Kinoksie [51]: Fidelity is so hunted.
Kinoksie aka Academion powiedzial mi dzisiaj rano ze 3 ludzi z Fidelity ukradlo mu wartego 65k loota z mintwallin. Academion niestety nie wiedzial kto to zrobil.
probowali juz zabic kilku z nas, niestety udalo im sie jedynie z Janes'lito bo mial pz locka.
payment dla calej gildii wynosi 150k.
mam inne wyjscie niz zaplacic ?
:<
Kiedyś grałem dostałem spory payment za free. Nie zapłaciłem...zginąłem...i się wyocofałem z gry, chociaż może wróce.kiedyś =] Więc radze zapłacić i mieć względny spokój
23:17 Kinoksie [51]: Fidelity is so hunted.
Kinoksie aka Academion powiedzial mi dzisiaj rano ze 3 ludzi z Fidelity ukradlo mu wartego 65k loota z mintwallin. Academion niestety nie wiedzial kto to zrobil.
probowali juz zabic kilku z nas, niestety udalo im sie jedynie z Janes'lito bo mial pz locka.
payment dla calej gildii wynosi 150k.
mam inne wyjscie niz zaplacic ?
Wlasnie sie o tym dowiedzialem dzisiaj rano i nie wiem czy sie smiac czy plakac. Jak widac Pride and honour to tylko nazwa gildi, za to ludzie ktorzy tam sa chyba nie do konca wiedza co te slowa znacza... Po pierwsze zeby palek na 75 lvlu zrobil tam loota na 65 k to musialby tam siedziec okolo 8 h (i nie wysylac loota w miedzyczasie co jest zajebisce smieszne bo nawet knajci na 100 lvlu wysylaja loot co 20/10 ton)... watpie zeby Academion tyle tam huncil ale to nawet nie o to chodzi... Nawet jesli ktos zjanil mu jakiegos loota to powinien odpowiadac osobiscie i sam placic a nie cala gildia - OMFG. Widze ze odjebujecie niezle PA bo wiecie ze nie maja z wami sznas. Chris i Neztas - Pride and honour to czasem nie wasza gildia? Ja po tej akcji nie dziwie sie dlaczego stoicie po tamtej stronie i prosze Neztas nie pierdol mi ze Academion i spolka sa neutralni.... Widac ze po prostu odpowiadaja wam klimaty szerzenia PA wiec jak ktos moze oczekiwac od was walki przeciwko temu...hahahaha
@ Barbin- kolo zjedz ze mnie bo widze ze o niczmym nie ams zpojecia a cigle sie madrujesz...Nie wiem czy masz do mnie waty bo mi zazdroscisz czy co? :D
@MM- Mozesz zaplacic ale to jest to co ci powiedzialem kiedys na priv o expieniu w kopie i jak wpada RL chealino. Mam nadzieje ze pamietasz( mialem racje:(?) niestety tak. Academion to nob ktory bez RL znajomosci z Chea nic by nie znaczyl. Oni teraz potrzebuja latwego zarobku i tyle
@Naro- Zejdz z chrisa co go to obchodzi co jego gildia robi, dla niego sie liczy tylko to by byc w takiej gildi ktora mu zapewni bezpieczenstwo za wszelka cene by mogl spokojnie grac... mam nadzieje ze sie myle. Ja osobiscie bym nie doszedl.
@ALL - wczensniej napisalem ze bedziecie padac i miec paymentsy za to ze niby jestescie RL Bezoka itp. No zapomnialem jeszcze dodac ze mozecie sie okazac looterami.
I wg was kash i bezok robia PA? wiekszosc hlvli sobie teraz spokojnie expi ale przypomne jak bylo ze mna podczas jednej war kiedy bylem neutralny. Expilem expilem Arc wygralo war bylem top-exp na serwie i wpadl po wojnie po mnie 20 lvl i mnie wyganial z cyclo. ja do niego ze bylem 1st, no za 5 min przybiegli jego kumple z arc i dostalem SDki na ryj ,ale na szczescie ucieklem. Kos powiedzial mi wtedy podczas wojny "beda nas szanowac za neutralnosc" ja dziekuje za taki szacunek, wole go wywalczyc lub stracic chara walczac o niego.
pamietam Berger, pamietam..
podobno Nicole of Dreams ma cos z tym wspolnego, tyle ze jej juz nie ma w Fid~
prawdopodobnie jutro zaplace..
@Naro- Zejdz z chrisa co go to obchodzi co jego gildia robi, dla niego sie liczy tylko to by byc w takiej gildi ktora mu zapewni bezpieczenstwo za wszelka cene by mogl spokojnie grac... mam nadzieje ze sie myle. Ja osobiscie bym nie doszedl.
Ja wcale na niego nie wchodze i nie zamierzam wchodzic... wole wchodzic na jakas dziewczyne :D Za to nie pozostawie bez kometarza takiego PA szerzonego wobec moich przyjaciol a mam tam kilku znajomych w Fidelity. Uwazam ze to neisprawiedliwe stawiac cala gildie w takiej sytuacji. A Chrisa I Neztasa wymienilem bo są oni czescia "Pride and honour" (cudzysłów zamierzony) wiec jesli sa uczciwi i maja jakis wplyw a ta gildie i zastniala sytuacje to moim zdnaiem powinni cos z tym zrobic. Ja tylko uwypuklilem prblem bo jelsi PA wobec jednej osoby jest niesprawiedliwe to jak nazwac PA wobec calej gildi...
I chcialbym podkreslic raz na zawsze ze nie namawialem i nie bede namawial nigdy ani Chrisa ani Neztasa ani innych Polakow z "Pah" do dolaczania sie do wojny - to ich sprawa.
Babrin kiedy komus w rl groziłem??. Widzisz synku nie umis zczytac a chcesz robic cos wiecej - pisac. Pozatym wtedy wyszlo na moje co Fiaera przyznala. Jak pamiec zaczyna juz szwankowac to do lekarza proponuje sie wybrac. Co do Aca to zapytajcie Antoatlety w grze czemu kiedys musial placic mu 100 k. Mi juz Helun pisal ze jestem hunted chociarz sie po wojnie wyplacilem:) i co mozna przeczytac na oficjalnym forum tibia.com. Pozatym niejaki Gunnar Viking czyli Tim aka Evil The Slayer ukradł mi 200 k za aprobata Huxego:)
Mocny Smok
19-10-2006, 12:45
NIe plac!! to bedzie najgorsze co zrobisz -.- wtedy to oni bede mysleli ze za dotkniecie bedziemy placic i tak sie tez stanie musimy sie przeciwstawic ! pierdol academion bo to suka juz nie raz wymuszala odemnie 10 k za nic a i tak sie skonczylo 2k :P wiec mowie ci nie plac bo to sa s*****ele ktorzy tylko wymuszaja i jak zaplacisz to bedzie coraz wiecej takich sytuacji bo poczuja sie bezkarni ;/
@MM- niestety ale poraz kolejny mam racje, chetnie bym ci pomogl ale sam wiesz jak jest sytuacja. Napisz mi o ktorej bedziesz to napisze do ciebie w tibi. A co do paymentsa negocjuj na mniejszy bo to bzdura.
@Jini- Jestes dowodem na to ze bez sensu zrobiles wyplacajac sie i ze my tez nie mamy po co sie wyplacac(nawet nie mamy takiego zmaiaru)
Bandzioch
19-10-2006, 13:05
Yamahati - Butcher of the Arcanium
Shamala - Butcher of the Arcanium
@Thoris + Danyth - dopiero dzis odczytalem wasze prv msg - odpisalem i mam nadzieje ze doszly jesli tak to prosze o odp:)
matias88
19-10-2006, 14:07
No nie rozumiem tego co tu sie dzieje. Przenioslem sie z innego serwa by nie miec doczynienia z looterami i thiefami. B)
Bylem podejrzewany ze pracuje dla MM a to bzdura :baby:
A dzis Przybiegl po mnie Chealino ubic mnie jak sie zapytalem o powod powiedzial ze PGuje i powiedzial ze jezeli bede zaduzo expic ubije mnie. :(
Nie dziwie sie ze u was tyle wojen skoro ludzie tutaj sa wredni dla siebie i nie mozna sie z nikim dogadac a kazdy dla kazdego jest wrogiem lub ma same podejrzenia.
Jak ktos sobie expi i zarabia to nie pasuje to nikomu. Nie stoje po niczyjej stronie ale ci z MM mniej mi zaszkodzili mimo ze znam o nich opinie tylko z tego forum. I mam andzieje ze niektorzy z tej gildi zrobia to co obiecuja po wygranej. :confused:
matias88, mylisz pojecia sam o tym nie wiedzac.
berger piszac 'MM' nie mial na mysli gildii Merrie Mellodies, tylko mnie.
zamierzam zaplacic, piszcie do chcecie ale w obecnej sytuacji nie mam innego wyjscia.
a negocjace z Academionem sa raczej bezsensu.
14:34 Academion [75]: so like i said, 20k each person or the deal we made together
14:34 Academion [75]: i got a picture of the members, if someone leave, his payment will get higher
150k za 20 osob to w sumie nie tak duzo :<
Ty mnie nie lubisz, ani ja Ciebie :)
tu mnie zaskoczyles :<
nie mam zamiaru dochodzic do tego dlaczego "tak nagle" nikt nas nie lubi, ja nie mam sobie nic do zarzucenia~
ludzie tutaj sa wredni dla siebie i nie mozna sie z nikim dogadac
mozna, tylko trzeba umiec rozmawiac
@Fidelity itp.: nie wiem o co chodzi, nie znam sprawy, jedyne co moge obiecac to to ze pogadam z academionem
~~
robcie co chcecie, mowcie sobie o nas co chcecie
cya
@MM - No tak 150k paymentsu za to czego nie zrobiliscie to naprawde niski payment... Nie widzicie ze Academion bez Chea bylby nikim?
@Neztas- Mam nadzieje ze cos zrobisz bo ja w stosunku do Academiona nic nie wskuram conajwyzej moge go ubic. To wredny ****uch ktory mysli ze moze robic co chce. Wg ciebie sluszne jest to co robi twoj lider? "Nie chowaj glowy w piach" lubie cie ale twoja postawa mi sie nie podoba co do pewnych spraw;/
@MM - No tak 150k paymentsu za to czego nie zrobiliscie to naprawde niski payment... Nie widzicie ze Academion bez Chea bylby nikim?
znajac Academiona to i tak niezle, wiesz, zawsze mogl nam dac 300k, nie ?
a co do ostatniego zdania to wszyscy o tym wiedza ale jakos nikt sie tym nie zajmuje..
jezeli ktos jest w stanie wplynac na Aca to prosze o pomoc
;<
ta plac ;] juz, juz szybciutko :> i zadaj sobie pytanie kiedy Cie ubija xD albo wymysla kolejna scieme by uzyskac "latwe" pieniadze :O
Arthas The Keeper
19-10-2006, 19:56
To są właśnie przywileje władzy i to nie tylko na iridii ;/
powiem do tego że PaH bez polaków są nikim... więc myśle że gdyby pogadali z aca mogli by coś wskórać.
btw. maciek a pytałeś Nolina co o tym myśli skoro jego człowiek też padł.
signed :Usar
A co cie tak boli ?? To ze chche poznac co chris sadzi o akcji ??
Naztas nic do ciebie nie mam !! Ale to ty obraziles mnie 1 na forum nie ja, nazywajac mnie debilem !!
typowi polacy , berger niema im co gadac zeby nieplacili bo i tak beda placic a szwedzi ich zabijac i wykorzystywac niema sie co znimi klocic jak lubia placic prosze bardzo
No poki jest szansa cos zrobic trzeba dzialac, mnie to osobiscie "denerwuje" cos takiego i tzreba probowac to ze cos takiego jest nie znaczy ze tzreba sie z tym godzic tylko starac sie zapobiegac. Ja w tej sprawie nic nie zrobie moja interwencja by tylko zaszkodzila i to chyba oczywiste. Ale sa osoby ktore moga na to wplynac i nie patzrec biernie, o kim mowie kazdy wie.
@ATK- Ci polacy co tam sa nie sa osoba ktore maja az taki wplyw poradzili by se bez nich choc maja troche do powiedzenia.
Ty mnie nie lubisz, ani ja Ciebie :) bynajmniej nie zachecam Cie do udzialu ale mowie jak bedzie, chyba ze wierzysz ze huxy i banda sie zmienili. Rau~ juz podobno sciga chrisa o ile mi wiadomo...ja na poczatku tez bylem neutralny ale kiedy padlem bez powodu tzn. padlem poniewaz "planowalem trapa na firenze" wydaje mi sie dosc zabawne ;) nie chce sie tu z Toba klocic ale dobrze wiesz ze wszystko moze sie zdarzyc
Nie bylo mnie kilka dni z powodu tragedii rodzinnej i nie wiem co sie tu działo. Być moze przestane grać, ale chce zebys byl swiadom, ze to Rau wisi na włosku, jeden jego wybryk zakonczy sie dla niego katastrofa(to nie sa moje slowa). On mnie tak hunci jak ja jego.
To samo dotyczy sie Ezekiel'a. Nigdy ci s*****elu nie zapomne tego co napisales - "Twoja sprawa". Dla ciebie wazniejsze jest pierdolona gra niz uczucia w rl.
btw niechce mi sie szukac tego o co wam chodzi z tym aca, jezeli ktos moze napiszcie mi na prv w grze albo wyjasnicie tutaj jeszcze raz tutaj, jezeli bedziecie wystarczajaco przekonywujacy to uspokoje aca, bo tak jak mowie, jestem troche do tylu z tym co sie dzieje
@Chris-Moge ci wspolczuc jedynie co do RL, ale... Co do Aca to chodzi o to ze jest noobem i PA. Temu nie zaradzisz , ale mozesz cos zrobic by Aca poszedl na guardy lub na hunt zarabiac sobie na Pacc a nie wymuszac od niewinnych ludzi. Mysle ze jakis wplyw na niego masz. Ja piszac i probojac cos zdzialac podniose tylko payments badz sprawie ze beda hunted for evah.
Szkoda ze po rau pojdziesz dopiero jak bedzie hunted.
Sprostuje ci Aca probuje wyludzic 150k od gildi ktora nie jest winna bo "podobno" 3ch jej czlonkow awpadlo do mintwalin gdzie aca palkiem expil i ukradlo mu loota wartego 70k (taki loot z 6-7h sie zbiera) a dowod ze klamie? tutaj > http://www.erig.net/xphist.php?player=Academion
A co do ezekiela to jego tez chcesz ubic bo to mozna 2znacznie twoja wypowiedz zrozumiec?
@Chris-Moge ci wspolczuc jedynie co do RL, ale... Co do Aca to chodzi o to ze jest noobem i PA. Temu nie zaradzisz , ale mozesz cos zrobic by Aca poszedl na guardy lub na hunt zarabiac sobie na Pacc a nie wymuszac od niewinnych ludzi. Mysle ze jakis wplyw na niego masz. Ja piszac i probojac cos zdzialac podniose tylko payments badz sprawie ze beda hunted for evah.
Szkoda ze po rau pojdziesz dopiero jak bedzie hunted.
Sprostuje ci Aca probuje wyludzic 150k od gildi ktora nie jest winna bo "podobno" 3ch jej czlonkow awpadlo do mintwalin gdzie aca palkiem expil i ukradlo mu loota wartego 70k (taki loot z 6-7h sie zbiera) a dowod ze klamie? tutaj > http://www.erig.net/xphist.php?player=Academion
A co do ezekiela to jego tez chcesz ubic bo to mozna 2znacznie twoja wypowiedz zrozumiec?
z Academionem pogadam, po Rau pojde dopiero pozniej bo Chea prosil zebym mu dal ostatnia szanse(mozesz wierzyc lub nie). A co do ezekiela to jak ruszy kogokolwiek z moich znajomych-nawet noob charem-zginie. Jest dla mnie zerem, wiec sie z nim nie licze. Nie mam litosci dla pustaków.
@eze, Jeden twoj blad frajerze, uwazaj co robisz.
Banditos
20-10-2006, 11:10
Huxy:D
Oct 20 2006, 06:41:23 CESTDied at Level 146 by a behemoth(znowu kick pewnie :D)
yama shamala już nie są w arc
Nie bylo mnie kilka dni z powodu tragedii rodzinnej i nie wiem co sie tu działo. Być moze przestane grać, ale chce zebys byl swiadom, ze to Rau wisi na włosku, jeden jego wybryk zakonczy sie dla niego katastrofa(to nie sa moje slowa). On mnie tak hunci jak ja jego.
wyrazy współczucia z powodu trageii rodzinnej, mam nadzieje ze wszystko ebdzie u Ciebie ok!
Banditos
20-10-2006, 11:58
Xaliin
Oct 20 2006, 11:46:33 CESTKilled at Level 92 by Bezok
wyrazy współczucia z powodu trageii rodzinnej, mam nadzieje ze wszystko ebdzie u Ciebie ok!
dzieki za wsparcie
14-9 we fragach , coraz lepiej ale co z tego jak cale arcanium ma w huj kasy na blessy i wogole wszystko ; a z mm coraz wiecej ludzi odchodzi
Oct 20 2006, 11:46:33 CESTKilled at Level 92 by Bezok
http://img301.imageshack.us/my.php?image=tibia0015zo6.jpg
Veni , Vidi , Vici xD - ktos ma jeszcze jakies watpliwosci?
kthxbye
chlopaki, zaplace bo chce sobie tu pograc, przeciez nie dacie mi gwarancji ze wojne wygracie, chociaz staje sie to coraz bardziej prawdopodobne.
jedyne co moge zrobic to wstrzymac sie kilka dni, ale tu istnieje ryzyko zwiekszenia paymenta..
@berger
Aca podobno biegal po mint noob-charem Kinoksie i pomagal mu ktos z Arc.
z Fidelity wyszlo jakies 7-8 z 29 zrobilo sie 21 chyba, nie wiem dokladnie jak jest teraz.
ktokolwiek chce sie czegos dowiedziec, bede online od ~15, moze wczesniej.
@usar
noline nie grywa w tygodniu duzo, kontatkuje sie z nim jedynie przez Eve.
w poniedzialek mamy kolejne sam-wiesz-co.
PS
@chris
wspolczuje, trzymaj sie stary !
@maddie poczekaj pare dni, skontaktuj sie z Chrisem lub Neztasem, moze oni wam pomoga
Danyth Knight
20-10-2006, 14:06
Gratuluje MM zdobycia kolejnego Fraga :)
Widze ze wojna zaczyna sie rozkrencac :p Arc nie wbilo zadnego fraga ostanio ale za to MM goni do przodu :)
/Falevius
@ MM - napisz do neztasa gadalem z nim o tym i pokazal sie :*
Hehe juz niedlugo kolejne fragi obiecuje xD
Xaliin dzis dowiedzial sie co oznacza ŁYCHAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!
Karolek98
20-10-2006, 14:49
Academion jest jebanym pa i hackerem. Powinniscie to wiedziec przede wszystkim...
Pewnie wielu z was sie zastanawia skad Academion taki bogaty :) Noo juz mowie...
1.Opierdolil on polaka o namie Shurak :) Byl to jego blood brother :) W jaki sposob? Zaprosil do domku i poprosil zeby Shurak pokazal eq:P Jak to polak pokazal dla braciszka :D i wtedy alana sio~ :) Po godzinie niby rl academion odzyskal postac dopiero... No i wiecie :D SHurak zalamany bo brata stracil hahaha... i wlasnie za to Academion wyleciał z Arcanium ;)
2.Jest to jebany power abuser, on i jego armia! :) Clarit, Kyoxlurer czy cos takiego... To jego 2 real kumpli... zapierdolilem obu... Tego druida- Clarit chyba ze 2 razy =] Jak myslicie co oni w domku wspolnym maja? Aca i oni maja oddzielne domki :) U clarita w domku golden set lezal i okolo 1 mill w kasie... A u Aca a tym samym czasie okolo 1.5mill... ALe pamietajcie Chealino byl na wakacjach wtedy zeby nawet nie przeszlo wam przez mysl ze on chociaz 1 gp dal na przytrzymanie bo nie dal... Jak to Aca powiedzial "zrobilem world trade"... Mialem z nim konflikt...chyba z 100k mialem zaplacic za zabicie 30 druta :D Buaha ;P Zakonczylo sie tym ze mnie prosil zebym doszedl do LP swego czasu... Te info jest z wakacji 2006 :) Końcówki :D
Uwazam ze to hacker.... Po tym co on i jego rl kumple z fittja maja... On zawsze przekrecal fakty...
Aaa Ezekiel to jest flejtuch swinski... On i jego koledzy z doom brigade.. Nienawidze ezekiela od 1 dnia gry na iridi... On trzymal sie przy triad i im zawsze lizal dupe... az sam sie przeciwstawil...ale jak sami wiecie dobrze to mu sie to nie skonczylo... to byla wojna indepedent chyba :) Moge byc w bledzie... ;/
pozdrawiam :)
@Zimn
To Triad sie przeciwko niemu obrocilo, mu zostal tylko wybór: zostac chickenem i blagac o wolnosc czy walczyc...
I wybral walke.
@karolek - no nie moge zaprzeczyc. A co do 90% twojego posta sie zgodze. Te drugie 10% to "rzucanie mięsem" bylbym wdzieczny gdybys nie robil z tego forum ścieku:) Co do Aca... wiesz co to jest honor i bycie ****uchem? jemu to jest obce :P
Eze to nob ktory bez friendsow ktorym wylizal dukspo nic by nie znaczyl bylby koljenym wrzodem tego serwa ktorego by sie predzej czy pozniej wycisnelo. Bilem go zabilem i nie mialem z tego powodu zadnych konsekwencji xD a on nadal nie ma jak mi sie zrewanzowac. On i Aca sa siebie warci nawet wzieli slub. Ja narazie mam swoja black liste ktora bede realizowac po war jesli uda nam sie wygrac, najbardziej jestem zainteresowany hunceniem : Saroth , Rau, Aca, Eze , Fetomana i ta banda RSow na lvlach 20-30.
Karolek98
20-10-2006, 15:57
Rau błagał o wolnośc...chyba z pół roku :) Zmienił się ostro...zrobił lvl i sie wieezie :|
Maxxonek
20-10-2006, 16:19
Damn :< Ja tez jestem flejtuch swinski o.O btw. ciekawe okreslenie o.O
Karolek98
20-10-2006, 16:27
ty i xandar to wyjątki :D
Maxxonek
20-10-2006, 16:34
haa watpie ;p swoja droga gdybyscie poznali tych ludzi blizej (bez skojarzen xd) to wiedzielibyscie ze sa naprawde w porzadku (oczywiscie nie twierdze ze ja jetem ;p) xD
Co do Academiona - jak kazdy mialem z nim problemy, wiec nie bede kontynuowal tego tematu...szkoda sensu ;)
Z kolei co do tak "lubianego" na tym forum Ezekiela. Jak go poznalem byl w porzadku. Naprawde milo wspominam ten czas jak gralismy razem - cala ekipa. Niestety po jakims czasie ktorys z nas sie zmienil i juz sie nie dogadalismy. Odnosnie tego ze bylby nikim bez znajomosci. Kazdy czlowiek otacza sie jakimis osobami, ktorym ufa, ktore ufaja mu i nawazajem sobie pomagaja - normalna kolej rzeczy. Czy Wam nikt nie pomaga?
[QUOTE=Maxxonek;1039458 Kazdy czlowiek otacza sie jakimis osobami, ktorym ufa, ktore ufaja mu i nawazajem sobie pomagaja - normalna kolej rzeczy. Czy Wam nikt nie pomaga?[/QUOTE]
Mi nikt nie pomaga :(
Maxxonek
20-10-2006, 16:52
Mi nikt nie pomaga :(
No widzisz Bergerku ;) Musisz byc wiec jednym z wyjatkow =)
nie mam zamiaru dochodzic do tego dlaczego "tak nagle" nikt nas nie lubi, ja nie mam sobie nic do zarzucenia~
Ja tam ciebie lubie Neziu <3 xD
17:35 Neztas [113]: Fidelity isnt hunted anymore?
17:35 Academion [75]: na
wyjasnienie: tzn ze Fide~ nie ma hunta
zapytalem sie co z tymi co ukradli loota
17:37 Academion [75]: ive got a deal with him
koniec tematu
@firael: ja ciebie tez :PP
@ Chris - Kondolencje.... :(
@ Karolek98 - Znasz wszystkich, ze tak uogólniasz?
@ Maxx - Wracaj pod kamień spod którego wypełzłeś.
17:35 Neztas [113]: Fidelity isnt hunted anymore?
17:35 Academion [75]: na
wyjasnienie: tzn ze Fide~ nie ma hunta
zapytalem sie co z tymi co ukradli loota
17:37 Academion [75]: ive got a deal with him
e tez :PP
male sprostowanie.
Fidelity jako gildia przestala byc huntowana, ale hunt&payment na 150k przeszly na 2 jej czlonkow. prawdopodobnie jednym z tych thiefow bylem ja, drugim Janes'lito.
po krotkiej rozmowie Aca dal mi do zrozumienia ze gowno go obchodzi to ze Neztas cos tam zalatwial [btw ;*] i...
18:10 Academion: I'm still going to get my 150k, today.
wiec mu powiedzialem ze 150k nie mam i czy moglby obnizyc payment do 100k.
po czym bylo..
18:11 Academion: send venore
i...
18:15 Maciek Michau: Fidelity and all its members free now ?
18:15 Academion [75]:ya
no coz, mozna bylo te 100k lepiej wydac, ale taki urok serwerow pvp.
jedna zalete widze, w Fidelity zostali tylko Ci ktorym zalezy na gildii, ktorzy do konca sa lojalni. tym wszystkim big ;*
signed,
upset&poor maciek
@MM- Nie wiem jak ale zrobie all by ci to oddal znawiazka ;]
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1414823
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1414823
Nie mogles sie wstrzymac z paymentsem?
Jak nie placiles to przeciagaj ...
Maxxonek
20-10-2006, 20:51
@ Chris - Kondolencje.... :(
@ Karolek98 - Znasz wszystkich, ze tak uogólniasz?
@ Maxx - Wracaj pod kamień spod którego wypełzłeś.
No Ciebie nie zna - to napewno wielka strata. I nie mam zamiaru nigdzie wracac.
Karolek98
20-10-2006, 23:19
haha. Nie musze znac wszystkich ale kto z kim przystaje taki sie staje... Wystarczy ze poczytalem tych Leanderow Armanio i innych to mialem mdlosci. Nie wspomne juz postow ezekiela, jego wierszykow... myslalem ze sie pożygam :(
@karolek - gdzie byles jak powstala gildia "Roobin Hood and his Happy Crew" ?? Bo widze ze w 2ch ostatnich postach piszesz za mnie xD
Karolek98
21-10-2006, 11:41
Nie gralem sporo, a Ciebie bergerku nie poznalem nigdy osobiscie takze smiem twierdzic ze nie wiem o czym mowisz :) Albo mnie krytykujesz albo uwazasz ze mamy takie same zdanie :) moge wiedziec ktora z tych odpowiedzi jest poprawna?=]
Nie gralem sporo, a Ciebie bergerku nie poznalem nigdy osobiscie takze smiem twierdzic ze nie wiem o czym mowisz :) Albo mnie krytykujesz albo uwazasz ze mamy takie same zdanie :) moge wiedziec ktora z tych odpowiedzi jest poprawna?=]
Chodzilo mu o to drugie. Roobin Hood and his Happy Crew byla gildia ktora walczyla z Db.
Karolek98
21-10-2006, 12:24
Najbardziej mnie te posty na forum wkurzały i mądrzenie się ezekiela.... Waliłęm się głową w stół jak je czytałem :|
Karolek, Dzinikao ma racje :*( w gildi bylem , ja(sir grodek) ja, lukasz zaras , Ja(bentero) i 2ch ludzi 1lvl rook pacc by mozna bylo zatwierdzic gildie :) ). A co do wydarzen to bylem zawsze na bierzaco nawet jak nie gralem jakos tak interesowalem sie tym serwem. Gadales ze mna kilka razy jak siedzialem na Bentero ale na tym charze przezywalem moje piwerwsze nobowania xD
Karolek98
22-10-2006, 13:23
Piszcie cos bo nudnooo :)
Maxxonek
22-10-2006, 13:39
Szkoda sensu pisac ;) Widocznie sie nic nie dzieje ;<
Absters2345
22-10-2006, 13:47
Waliłem GM'a Walilem i tak do red hp pozniej on mnie walil z ue i tez red hp i tak koniec
General Guzz
Oct 22 2006, 11:59:07 CEST Killed at Level 53 by Kashrius da'Roc
and by Meffis
juz ex-mamber Exoduz
yama zalozyl gildie i nic wiecej ;p
Berger moim zdaniem to powinniscie scigac juz middle lvle z gildi Downfall, jest to gildia supportowana przez Arcanium ;> Jestem pewny ze jak osiagna 60-70 lvl, dolacza sie do wojny przeciw wam ;>
Thoris...
22-10-2006, 17:11
@berger
Luknij na priv. :<
Olorion.
22-10-2006, 18:41
Berger moim zdaniem to powinniscie scigac juz middle lvle z gildi Downfall, jest to gildia supportowana przez Arcanium ;> Jestem pewny ze jak osiagna 60-70 lvl, dolacza sie do wojny przeciw wam ;>
o qw! ja jestem w downfall ; o
Danyth Knight
22-10-2006, 19:18
General Guzz
Oct 22 2006, 11:59:07 CEST Killed at Level 53 by Kashrius da'Roc
and by Meffis
juz ex-mamber Exoduz
yama zalozyl gildie i nic wiecej ;p
hmmm... czyli bendziecie zabijac czlonków gildi Yamy ??
Mocny Smok
22-10-2006, 19:40
ja juz wam mowilem dawno ze downfall jest razem z arc ale gowno was to obchodzilo :) . Nie niszczy sie matki bo jest za mocna to sie niszczy zolniezy ktorzy sa slabsi i sa sponsorowani przez matke i oni traca przez to kase jak padaja [ porownanie do mrowek :P ] ale co was to obchodzi :p wy chcecie arc zajebac a nie Downfall bo to jest smiec :) oby tak dalej
Olorion.
22-10-2006, 20:04
noo spx, a jaka maja pewnosc ze dolaczymy do arc
Gadałem z kolegą i on powiedział, że Downfall nie naruszone, pozostanie neutralne, wiec bez obaw ;p
@Danyth - To zalezy od yamy ja sie na ten temat nie wypowiadam jesli beda neutral to nie mamy powodow by ich bic.
Panowie spokojnie.
IridiaCarlinPk
22-10-2006, 21:13
ciekawe jak powidzmy loth zalozyl by se gildie i chial byc neutralny napewno padl by i cala jego gildia hunta miala by a u nich jest przeciwnie robia se gildie niby nutralni sa wyhcadza se z wojny;p
sneak attacki na takich;p
Thoris...
22-10-2006, 22:16
@Up
Na moje oko to mysle ,ze oni to robia bo mysla ze moga wychodzic z wojny odtak bo arc ma przewage fragów ...
Jezeli w Exoduz czy tam gdzies sa ludzie walczacy wczesniej pod szyldem Triad czy Arc i myslac ze opuszczając wczesniejszą gildie i deklarujac swoją "neutralność" na forum tibi.com staja się wolni to sie myla. Przykład :Xaliin i Thunder~
@Up
Na moje oko to mysle ,ze oni to robia bo mysla ze moga wychodzic z wojny odtak bo arc ma przewage fragów ...
Jezeli w Exoduz czy tam gdzies sa ludzie walczacy wczesniej pod szyldem Triad czy Arc i myslac ze opuszczając wczesniejszą gildie i deklarujac swoją "neutralność" na forum tibi.com staja się wolni to sie myla. Przykład :Xaliin i Thunder~
Najbardziej mi sie podoba to : "przykład :Xaliin i Thunder~" buahuahau cieszysz sie, ze padlo 2 jednych z najwiekszych nobow na h lvlu ktorzy kompletnie nieumia grac
Danyth Knight
23-10-2006, 13:31
@Danyth - To zalezy od yamy ja sie na ten temat nie wypowiadam jesli beda neutral to nie mamy powodow by ich bic.
Panowie spokojnie.
Berger nasz gildia jest neutralna. Wienc licze ze to co napisales okaze sie prawda:)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.