Pokaż pełną wersje : Wojna Na Morganie
Rockk-Star
16-05-2008, 13:37
Paraliż poszedł na Crie i Azreala co skończyło się ich dedami.
Rodzice cię spłodzili)chyba), co się skończyło twoimi narodzinami.... Ziomuś jakie hasłoxdxdd
lejjjejejejejejejejej
Nie ma co karasz na tym warze, latałeś 30 minut prosząc o manasa, ofc nikt z RC nie zaprzątał sobie tobą głowy, poprostu cię olali. NIe dziwie się im.
Tylko pokazujesz jakim jestes kretynem lizac ich DUPSKA!
@Tenszi
WOW COMBO 900!!!!! Gratki zgrania(czyt. Bot) RC, VERY NAJS!! BUAHAHAHAHAH
MaCi0r3x
16-05-2008, 14:13
a ty co, nie pitol ze nie macie combo bota bo jak tre***a zlozyliscie to combo bylo jak botowane... wogole doszly mnie sluchy ze sami macie boty
MalutkiDrut
16-05-2008, 14:16
to zle cie doszly sluchy :)
Rockk-Star
16-05-2008, 14:25
a ty co, nie pitol ze nie macie combo bota bo jak tre***a zlozyliscie to combo bylo jak botowane... wogole doszly mnie sluchy ze sami macie boty
To slabych informatorów macie;/;/
Po tym jak garax i kaalar (panie swiec nad ich duszą) odeszli na zawsze nei ma kto powiedziec co i jak;/ <przykre>
Gustaw_konrad
16-05-2008, 14:25
to zle cie doszly sluchy :)
Wystarczy ze widzial
@ rockk-star
Jeszcze kilka dni temu w rc byles co sie kurwa stalo? :O
Rockk-Star
16-05-2008, 14:30
Wystarczy ze widzial
@ rockk-star
Jeszcze kilka dni temu w rc byles co sie kurwa stalo? :O
Nawróciłem się, posłuchałem mamy- ona zawsze chce najlepiej dla mnie.:baby:
"Zyd to frajer, Zyd to buc, Zyje po to by go tłuc!!!!"
To ze jestem po jednej, czy po drugiej stronie nie swiadczy o tym, ze nie powinienem zwracacuwagi o czystosci walk. Wiedzalem ze Rc ma bota, ale mowilem panowie nie tak OStro -.-.
NIebede popieral boterow, NIGDY.
To slabych informatorów macie;/;/
Po tym jak garax i kaalar (panie swiec nad ich duszą) odeszli na zawsze nei ma kto powiedziec co i jak;/ <przykre>
Mam gg garaxa i wiem, że biegacie z ng combo botem :o! Nieeeeeeemożliwe, Wy i bot?!
Komisarzyk
16-05-2008, 15:04
Gildia NPNP jest glupia a Hakuna Matata jest fajna.
Nirek-Devilek
16-05-2008, 15:06
no fajnie ze masz jego gg ale szkoda ze on nie jest z nami ;s
co do whipsera i jego biegania no to zgodzę się z tym co mówicie ze jest tylko taka kłoda na bocie co lata im miedzy nogami ALE za to postawa wadde black~~ zakrawa na śmieszność 187 ek z 9 mlvl biega na końcu za cala druzyna jak odbijaja to on pierwszy ucieka 0 raszu pytanie nasuwające się na moje usta PO HUJ ON WAM ?? jak tylko na ozdobę to widzę ze poważnie podchodzicie pod względem estetycznym do open battle
Druid-Carlos
16-05-2008, 17:34
yyy my i combo bot? naszymi czterema 120+ magami xdd? ogarnij jak sie ma combo bota to po to zeby w biegu bylo pierdolniecie a zanim my dobiegniemy naszymi 80 lvlami to typ juz jest w trapie wiec wiesz
Tensz-in
16-05-2008, 17:40
KAROL widac ze sie zna na botach BOT jeden X(X(X(
MalutkiDrut
16-05-2008, 19:55
Takiej blyskotliwej wypowiedzi mozna sie bylo po tobie spodziewac
Pozdrawiam :)
Komi na Presidenta XDDDDDD:cup:
Victorin111
16-05-2008, 20:49
May 15 2008, 23:03:35 CEST Died at Level 100 by a frost dragon
May 15 2008, 16:05:55 CEST Killed at Level 101 by Elven Jaris
May 13 2008, 22:56:19 CEST Died at Level 101 by a frost dragon
May 11 2008, 14:57:09 CEST Killed at Level 101 by Azreal Wizard
May 07 2008, 20:40:46 CEST Killed at Level 102 by Nightre Arcain
and by Lowca Wiatru
May 05 2008, 21:18:30 CEST Died at Level 102 by a warlock
Apr 30 2008, 19:44:35 CEST Died at Level 100 by a giant spider
Apr 24 2008, 17:47:32 CEST Killed at Level 98 by Zab'ster
and by Toksong
Nie ma to jak dobre PG nie Punzhete ? ;d
"Zyd to frajer, Zyd to buc, Zyje po to by go tłuc!!!!"
W pierwszych słowach tego posta pozdrawiam was serdecznie !!
Nie bij Żyda, Żyd się przyda.
KU LEPSZEJ MORGANIE !!
Dziękuję za czytanie i przepraszam za błędy.
Nareszcie internet... Powiem wam ze nie tesknilem przez te 24h za Tibia za GG za czytaniem forum. Da sie z bez tego zyc uwierzcie mi sami sprobujcie :)
wlosy powyrywane i poobgryzane z nerwicy paznokcie, jedyne co szejqowi zostalo po 24h wolnosci od tibii xD
Druid-Carlos
17-05-2008, 08:51
08:47 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Djotas. He was killed by Xaloneus.
:P
MalutkiDrut
17-05-2008, 10:10
Kto rano wstaje temu pan Bog daje :)
Co Wy wogóle wypisujecie? To tak jak ja bym wkleił
Don Qu
May 13 2008, 18:30:59 CEST Killed at Level 125 by Nashgan
and by Aquish
...
Druid-Carlos
17-05-2008, 10:19
Sorry ale djotas byl z wami a don qu nigdy z nami nie byl
Djotas nie jest z nami od mhm... wyszedl ze 2tyg po rozpoczeciu wojny :P wyjebane w niego :)
Kafffffar
17-05-2008, 10:54
Djotas nie jest z nami od mhm... wyszedl ze 2tyg po rozpoczeciu wojny :P wyjebane w niego :)
Byl w wojnie i sie nie wyplacil wiec liczy sie jak frag. Mielismy taka sama sytuacje na poczatku wojny z jakims 100 knightem ktorym gral jakis pajac nie pamietam nicku.
MalutkiDrut
17-05-2008, 10:56
@up
Kobyl Knight ?
Ten djotas to jakiś noob nie wie co to blessy xd Pewnie jakiś dzieciak kupił kolejnego chara ktorego rozje... D:
Amoniak50
17-05-2008, 12:27
Taaaa Kafar chodzi o Kobyl Knighta.Gral nim stary el demono czy jakos tak>Do tej pory mam pompe jak widze na youtube film o nim.Pisze sam o sobie ze jest legenda etc.Jesli dobrze pamietam to go banda noobow kilka sqm od dp zlapala.A mial na sobie g legi,mms i itd itp.....rsa oczywiscie tez mial.Potem na Kobylu nawet blesow nie umial kupic.Btw doczekamy sie filmiku jakiegos z ob?
Ell Demono mial jeszcze Justina Inferno 50 rp, ktorego zjechal, oraz 50 rp Dilereq z full barbarianem, ktorego tez zjechal. Wraz z rookiem full barbariana stracil ;)
Jak juz przypomniales o akcji w veno gdzie Ell padl to nasuwa mi sie slynne zdanie " Kurwa nie widze klawiatury przez te jebane lzy " XDDDDDDDDD
Jedym slowem mega idiota :D
a pierwszy Kobyl to niezly grajek był.
Xig-ennon
17-05-2008, 13:54
@ Kevon~
Na Justin Inferno mial tez full warriora. Ciekawe skad mial tyle kasy ;)
Komisarzyk
17-05-2008, 14:02
@ Kevon~
Na Justin Inferno mial tez full warriora. Ciekawe skad mial tyle kasy ;)
Wydaje mi sie ze z tego samego zrodla co Victeron, jednak moge sie mylic.
Wydaje mi sie ze z tego samego zrodla co Victeron, jednak moge sie mylic.
Ell Demonem ojebal ludzi na pacc za ponad 1kk nastepnie 2kk kupil na allegro.
Dobra koniec off-topica ;P
@Eter
Co masz Do Vica Skąd Kase ma Co zazdroscisz mu ??
Niech Sobie Kupi i 20 kk Uj ci do Tego Jak Go Stac Niech Kupuje
Jak Ciebie Tez Stac To Tez Sobie Kup :D na Bless :D :)
Amoniak50
17-05-2008, 14:57
Magic a ty obronca funduszow Vica?Czlowieku o co sie unosisz...chyba akurat Eter jest jedna z ostatnich osob na tym forum ktore moglyby mu cos zazdroscic.:evul:
J.Rabbit
17-05-2008, 17:23
Wracając do combobota:
http://img373.imageshack.us/img373/2019/comboph2.jpg (http://imageshack.us)
http://img373.imageshack.us/img373/2019/comboph2.694353e0c4.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=373&i=comboph2.jpg)
MaCi0r3x
17-05-2008, 17:29
a osoba od ktorej sie dowiedzialem, to członek NPNP mój znajomy
dla jasności nie jestem po zadnej stronie
Mysl(cie) co chcesz(cie), ale nieporuszajacy sie cel jest latwy do zaznaczenia
Druid-Carlos
17-05-2008, 19:01
Sorry ale jak my stoimy na jednej kratce a whisper stoi bez ruchu to latwo powiedziec na vencie "sluchajcie zaznaczacie wszyscy whispera ja rzucam paraliza i kule"
J.Rabbit
17-05-2008, 19:29
tak samo latwo jest zdjac kolesia co skacze gora/dol. Kazdy trzyma kulke na schodach, koles schodzi i bach combo. Po 2 hitach jakos wam sie udalo wszystkim jednoczesnie walnac. Rozumiem jakby to byl hit po zniknieciu m walla.
Chrzonszcz
17-05-2008, 19:55
Lol to juz smieszne jest, podajecie jakies 2 akcje gdzie niby byl combo bot, teraz kazde combo powyzej 1000 musi byc z bota ? to nie jest takie trudne zaznaczyc cel i jak padnie haslo na ventrilo nacisnac guzik na klawiaturce, pokaz mi akcje gdzie bedzie widoczne to tak wyraznie jak po stronie HM, tam kazde sd wylatujace od Kini konczy sie spamem od wszystkich magow na ekranie i co do tego raczej nie ma watpliwosci wiec przestancie wklejac jakies zalosne screeny bo tylko siebie osmieszacie
a co do schodkow to istnieje taka zakladka jak Battle list i stamtad tez mozna klikac na attack co nie wymaga wiekszych umiejetnosci poza czytaniem i klikaniem
J.Rabbit
17-05-2008, 19:57
Lol to juz smieszne jest, podajecie jakies 2 akcje gdzie niby byl combo bot, teraz kazde combo powyzej 1000 musi byc z bota ? to nie jest takie trudne zaznaczyc cel i jak padnie haslo na ventrilo nacisnac guzik na klawiaturce, pokaz mi akcje gdzie bedzie widoczne to tak wyraznie jak po stronie HM, tam kazde sd wylatujace od Kini konczy sie spamem od wszystkich magow na ekranie i co do tego raczej nie ma watpliwosci wiec przestancie wklejac jakies zalosne screeny bo tylko siebie osmieszacie
jest cos takiego jak opoznienie na vencie. Zobacz ten filmik sam ocenisz. Caly czas na*******acie ze my mamy combobota. Poprostu chcialem pokazac ze wy tez go macie ^^
Gustaw_konrad
17-05-2008, 19:58
Poszukaj sobie gdzies screena jak zabili tre***a
Nirek-Devilek
17-05-2008, 20:21
na filmku widać ze dostał on 4 serie sdekow :| po tym jak zniknol mwall
a co do waszego combo bota to nie ma żadnych wątpliwości bo kiedyś przed OB na ank pytaliscie kinie kto jest liderem komba
Chrzonszcz
17-05-2008, 20:34
jest cos takiego jak opoznienie na vencie. Zobacz ten filmik sam ocenisz. Caly czas na*******acie ze my mamy combobota. Poprostu chcialem pokazac ze wy tez go macie ^^ moze rozjasnisz bo to baaardzo ciekawy problem, opoznienie jest wzgledem kogo ? tego co odlicza i jego miejsca zamieszkania i w ktora strone polski najpierw dojdzie sygnal z ventrilo ?
przestac pier** farmazony kolego, powiedzialem pokaz mi akcje na ktorej widac kto jest tym combo liderem, u was bez watpliwosci kinia to widac przy okazji kazdego wystrzelonego sdka z jego strony (mowie o ostatnim ob bo na poprzednich sami mowiliscie na defaul zeby ustawiac kinie na combo lidera).
@ up
A Ty zazdrościsz ze nie masz NG czy ze nie masz lidera do combo bota bo sie kłócisz jakby Ci czegos brakowalo. ;o
Chrzonszcz
18-05-2008, 01:00
nie chodzi tu o lidera combo ze strony npnp bo takiego nie bylo, chodzilo o dowod jakikolwiek ze byl bot dlatego prosilem o wskazanie lidera. nie rozumiem po chu* sie wyklocacie i probujecie na sile przykleic nam plakietke "BOT" skoro jest czarno na bialym ze nie ma. zanaaaaada !
HM jedzie na botach, doskonałym tego dowodem są "nr backpacków"
bp -1
bp -2
widoczne na filmiku whispera. HM samo dało dowód że używa nielegalnych programów do gry. Nigdy się nie spotkałem żeby npnp używało combo bota. Tyle ode mnie.
Endrju88
18-05-2008, 10:07
bp -1
bp -2
widoczne na filmiku whispera. HM samo dało dowód że używa nielegalnych programów do gry. Nigdy się nie spotkałem żeby npnp używało combo bota. Tyle ode mnie.
Dziendobry ;)
Chyba ktoś oglądał filmik z włączonym botem. Jak odpalisz bez bota to widac "backpack of holding" a nie "backpack-1". Pozdrawiam.
akurat nie mistrzu
ok przyznam sie bez bicia ze zajrzalem tu jeszcze kilka razy zeby przeczytac o co wy tu wszyscy walczycie i sie plakac chce
dramat panowie, ta wojna moglaby nas wszystkich czegos konkretnego nauczyc a powtarza tylko historie bluzgania sie na forum:)
pozdrawiam
BorucaoO
18-05-2008, 10:52
Ma ktos filmik z tego ostatiego ob?
MalutkiDrut
18-05-2008, 11:24
Jakas akcja na dachu w Thais?;o
edit: robimy pk noobami?
14:14 Fixer Ri [22]: jak mnie zbaijesz
14:14 Vaouloen [20]: fixer
14:14 Vaouloen [20]: padasz
14:14 Vissia [44]: zabijesz* ?
14:14 You lose 7 hitpoints due to an attack by Daverakutu Thaythaz.
14:14 Fixer Ri [22]: karaoke ma 15 minut zeby cie dopasc
bp -1
bp -2
Twierdzisz, że NPNP nie ma NG? :/
Twierdzisz, że NPNP nie ma NG? :/
Oczywiście, że nikt u nich nie użway NG ;)
A my jesteśmy, źli, brzydcy i straszni i korzystam tylko i wyłącznie z bota.
NPNP = 100% skilla
HM = 100% botka
Amoniak50
18-05-2008, 14:38
Gowno wielkie do tej pory pokazales a swoje marne srebrniki musisz tu wrzucic...
NPNP = 100% skilla
HM = 100% botka
Nie ściągaj naszych tekstów buraku.
Tensz-in
18-05-2008, 18:44
NPNP = 100% skilla
HM = 100% botka
Mnie to tam wali czy wy macie bota czy nie, ale jak juz uzywacie to robcie to ku*wa jakos mniej skapowo bo az zal, gildia ktora rzadzi(la) na morganie od 3 lat sklada sie tylko i wylacznie z ludzie napie*dalajacych na combobocie bez wyjatku, nawet zasrane budasy maja lidera na kinie, toz to zalosne. Eter natomiast jest troszeczke mniej perfidny i nie ma ustawione SD tylko attack. To wszystko mozna jasno zauwazyc na filmikach, glupich nie szukajcie, NAWET jezeli my uzywamy bota (nie mialem wlaczonego bota na opence od dlugiego czasu, wali mnie to czy ktos uwierzy), to nie robimy tego w tak chamsko prymitywny sposob lol.
A i jezeli wywlekacie sprawe tre***a, ej chlopaki sorry, 90 ek stoi w uber trapie jeszcze obok schodkow gdzie moze 234141241 osob na jednej kratce sobie stanac, koles stoi w tym trapie grubo ponad minute, specjalnie wyczekane zeby wszystkie osoby doszly , zeby zobaczyc sobie jakie mamy combo, a wy wyskakujecie z textem ze na combobocie. Dooobra bez komentarza.
NAPINKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:cu p::cup::cup::cup:
xBardolekx
18-05-2008, 18:46
lol
tylko tyle moge o tym odpowiedziec...
nie ma mnie w domu i staralem sie nie odpisywac stad na to ale to po prostu przekrawa na smiesznosc...
po 1. tak, mamy ng, ba nawet mam oryginalne jak kilka innych osob, niektorzy crackowane (who cares..?) i co z tego? tylko, ze my to wykorzystujemy na robienie nowych magów etc etc etc.. whatever.. ale ludzie.. -.- prosze was (do hakuny) skoro latają naszymi postaciami ludzie z furory aldory kyry hiberny celesty guardii czy skadkolwiek, po co mowicie ze mamy boty? przeciez wg was to nie my gramy.. a widzialem ostatnio ze ten wasz spy cos ucichl bo juz nie wiecie kto u nas na vt siedzi co? aldora wg was to była ostatnio?;] niewazne.. puenta? TAK, mamy ng bota, ale to wy a nie my go uzywamy, i to wy a nie my sie zapieramy, że go nie używamy..
PS, jaka tu ch***jowa klawiatura :/
Nirek-Devilek
18-05-2008, 19:35
heh ja to sobie kupiłem blackd ale tam chyba combo bota nie ma :P
heh ja to sobie kupiłem blackd ale tam chyba combo bota nie ma :P
Jest
//firenow: : )
nawet na noobach wam chujowo wszystko wychodzi cos ;p
J.Rabbit
18-05-2008, 21:14
ladnie sie was oglada jak s*******acie xD
Noo jak sie ma sile w combo 2k~ + NG ;D
@down
Aa to o tym nic nie wiedzialem, mialem na mysli 'akcje' na ankh
Juz wez daj spokoj z tym combo botem, ostatnia akcja byla na senji. Pokaz mi gdzie tam mielismy bota ;p
"wielkie" npnp/kara ginie od własnej broni:evul:
"Kto mieczem wojuje, ten...":D
Karaoke era has ended _/
"wielkie" npnp/kara ginie od własnej broni:evul:
"Kto mieczem wojuje, ten...":D
Karaoke era has ended _/
Po czesci mozna przyznac racje. :P
No czesc :]
May 19 2008, 01:55:37 CEST Killed at Level 147 by Azreal Wizard
and by Zab'ster
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=3kelgnninr0tdbrw
papa
@gRATKI
Jaki loot z Jessie byłXD??
Pozdro. Hawan~
Torpeter
19-05-2008, 14:51
Piszcie see Piszcieeeeeeee
Czujecie sie lepsi ? to se piszcie
MY WIEMY SWOJE I CHUJ WBIJAMY W WASZE ZDANIE.
Torpeter
19-05-2008, 15:35
A Ty też se pisz Xddddddddddd
idźcie w pizdu wszyscy
Barnabhinio
19-05-2008, 15:37
Wykształcenie Średnie juz chyba mam xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
jednak Matura to bzdura :P
Juz masz na pewno bo otrzymujesz je po ukonczeniu liceum :) niemniej jednak gratulacje i sporych % z matury i we krwi podczas swietowania :)
Ale matura rzeczywiscie okazala sie latwiejsza niz sadzilem :) a teraz tak fajnie miec juz to za soba :)
GnomekProti
19-05-2008, 15:40
No mam nadzieje ze wszystkim wam dobrze matura poszla i ze wszyscy zdacie....
no a ja chujowo bo tibia strasznie szkole zawala wiec trudno matura rok pozniej :)
ps. ten temat raczej jest na temat wojny a nie na temat matur ale niemam nic do tego ;P
OOO
Odbanowane konto :)
co do tre***a ... potwierdzam sam czekalem na 1 ..2.. 3..
i sruuu
:)
witam po jakims dlugim czasie :)
pewnie niedlugo znowu cos mazne za co dostane bana ..
ale cuż
takie to zycie :)
B)
GnomekProti
19-05-2008, 15:50
ooo marelw witaj po dlugim czasie mam nadzieje ze nie zgubilas gdzies umiejetnosci jakimi dotychczas wladalas ;P
takie sredniowieczne powiedzonka :)
ooo marelw witaj po dlugim czasie mam nadzieje ze nie zgubilas gdzies umiejetnosci jakimi dotychczas wladalas ;P
Zajebiste powiedzonko ;-)
Druid-Carlos
19-05-2008, 17:26
hmmm 17:20 a tutaj zadnego zyda online :O Czyżby wszyscy zaczeli robic noob chary xd?
xBardolekx
19-05-2008, 17:40
Found 3 players : Adrius Galack ; Lavio Cold ; Yzing Zokh ;
xD coś w bledzie jestes karolku ;p
Druid-Carlos
19-05-2008, 17:45
mowilem cioto 17:20 a nie 40 xd
Czyżby kłótnia w Hakuna Matata? :>
Druid-Carlos
19-05-2008, 18:17
Nie no teraz to mamy pograne, widze ze Russel sie bierze za liderowanie :/
Czyżby kłótnia w Hakuna Matata? :>
Żadna kłótnia ;)
Gnomek bo ja to takei nie wiadomo co :D
raz on
a
raz ona :D :baby:
i ono tez czasem :)
Żadna kłótnia ;)
Żadna?
To czemu gildia się rozpadła?
To czemu Jofa i Rogstah mają opisy z ktorych wynika ze coś jest nie tak? :D
Nie spodziewam się od was odpowiedzi, bo raczej jest to tajemnicą : P
MalutkiDrut
19-05-2008, 18:55
maja racje JEB*** RUSSELA X(X(X(
Druid-Carlos
19-05-2008, 18:56
Ojj no nudza sie i sobie gildie zmieniaja.Proste
Żadna?
Naturalny bieg rzeczy :)
Żadna?
Jofa ma ten sam comment chyba z miesiac juz i nie widze nic dziwnego w opisie rogstaha =)
Jessie Drestas nie ma inva padla i pewnie musieli zrobic nowa gildie zeby nie bylo ze NPNP zrobilo fraga na HM
Jofa ma ten sam comment chyba z miesiac juz i nie widze nic dziwnego w opisie rogstaha =)
Nie wcale, najpierw miał wypisane ze kocha russela , a teraz zmienił xdddddd macie rozłam i tyle ; P
Jessie Drestas nie ma inva padla i pewnie musieli zrobic nowa gildie zeby nie bylo ze NPNP zrobilo fraga na HM
Głupota ludzka nie zna granic ;)
No wy tak robicie. Wywalacie ludzie jak padaja tak bylo wiec mi tu nie gadaj o jakiejs glupocie.
Nie wcale, najpierw miał wypisane ze kocha russela , a teraz zmienił xdddddd macie rozłam i tyle ; P
Strzał w dziesiątkę.
@up
Tak, robimy nową gildię o tej samej nazwie gdyż chcieliśmy się pozbyć z niej jednej osoby? HUeahuaehu
Kafffffar
19-05-2008, 20:24
Naturalny bieg rzeczy :)
Przyznaj sie ,ze nie masz pojecia co sie dzieje ,a nie zgrywasz cwaniaka tutaj przed nami ;)
Przyznaj sie ,ze nie masz pojecia co sie dzieje ,a nie zgrywasz cwaniaka tutaj przed nami ;)
Wiem bardzo dokałdnie.
Rogstah się w*****ł, że anglik nie potrafi czytać po angielsku, rozwiązał gildie i powiedział, że będzie retired.
Cwaniaczku ;)
Nirek-Devilek
19-05-2008, 20:43
no to chyba jednak coś nie tak ;s nie sadzisz?
no to chyba jednak coś nie tak ;s nie sadzisz?
Nie sądze ;)
Druid-Carlos
19-05-2008, 21:07
Nic sie nie stalo, wszystko jest OK tylko teraz russel bedzie ogarniac akcje zamiast rogstaha ;)
russel liderem ? dobra chlopaki najwyzszy czas zmienic server .. ;|
Pietia10
19-05-2008, 21:23
nikt nie da filma bo wszyscy ng pro boterzy i sie boja o bany ?xD mowie tu o obu stronach :-)
no wlasnie :P dajcie filma z ostatniego OB :>
Kafffffar
19-05-2008, 21:47
Wiem bardzo dokałdnie.
Rogstah się w*****ł, że anglik nie potrafi czytać po angielsku, rozwiązał gildie i powiedział, że będzie retired.
Cwaniaczku ;)
Widzicie? Tak sie wyciaga informacje od ludzi XD
Bez Rogstaha i z Russelem na czele juz mozecie pakowac walizki bo w tej war nic nie zdzialacie ;)
A filmu nie dostaniecie... nie dla psa kielbasa
Gustaw_konrad
19-05-2008, 22:13
nikt nie da filma bo wszyscy ng pro boterzy i sie boja o bany ?xD mowie tu o obu stronach :-)
Film i screen nie moze byc dowodem pro graczu
Co do filmow sa oba (tenshiego i whispera) na necie. Wy widzicie tylko jedno forum a jest ich wiele. Poszukajcie.
Pietia10
19-05-2008, 22:13
tak tak fajna wymowka :PP
Pietia10
19-05-2008, 22:14
Film i screen nie moze byc dowodem pro graczu
Co do filmow sa oba (tenshiego i whispera) na necie. Wy widzicie tylko jedno forum a jest ich wiele. Poszukajcie.
dowodem dla gma moze i nie ale dla pro forumowiczow raczej tak :0
GnomekProti
19-05-2008, 22:15
tak tak fajna wymowka :PP
zeby komus dac bana za bota to trzeba go przylapac na goracym uczynku... widze ze pro forum fighter nowy sie wypowiada :)
Piotrus gowno wiesz a sie wypowiadasz ^^ wracaj na otsy hehehe
jak chcesz filmy to pisz na gg
NalesnikiZserem
19-05-2008, 22:20
@gustaw
na jakim forum te filmiki?
Gustaw_konrad
19-05-2008, 22:27
wot
wiadomosc za krotka nananna
sollers ded
http://www.***********.com/321857669.html
speedy
COMBOBOT FTW!
Gustaw_konrad
20-05-2008, 10:58
:)
szkoda ze ktos inny akurat nie expil ale zawsze cos.
xBardolekx
20-05-2008, 11:15
11:11 Fureyka [133]: where we blok?
huh xD btw, kto to w ogóle ten sollers? on z nami jest w ogóle?xD
Gustaw_konrad
20-05-2008, 11:19
11:11 Fureyka [133]: where we blok?
huh xD btw, kto to w ogóle ten sollers? on z nami jest w ogóle?xD
nie wiecie kogo przyjmujecie?
Name: Sollers
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 82
World: Morgana
Residence: Carlin
Guild membership: One of the No Pay No Play
a moze to on nie wiedzial ze ma wojne? xd
GnomekProti
20-05-2008, 12:15
nie wiecie kogo przyjmujecie?
Name: Sollers
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 82
World: Morgana
Residence: Carlin
Guild membership: One of the No Pay No Play
a moze to on nie wiedzial ze ma wojne? xd
hmmm sollers jest w npnp ale kazdy o nim zapomnial poniewaz od dluzszego czasu niebylo go na vencie ;)
Oi
12:53 Mareb Isus [134]: WHAT?
12:53 Mareb Isus [134]: U ARE HUNTED
12:53 Mareb Isus [134]: NWO
12:53 Toor Cermes [13]: buy noble armor
12:53 Yzing Zokh [56]: uuuuuuuuuuuuuuuuu
12:53 Hawan Prock [68]: u are funny
12:53 Hawan Prock [68]: -.-
12:53 Mareb Isus [134]: FOR STUPID
12:53 Mareb Isus [134]: BHUAUHAAHU
12:53 Yzing Zokh [56]: u made us
12:53 Mareb Isus [134]: DONT
12:53 Mareb Isus [134]: LEAVE
12:53 Yzing Zokh [56]: lost time
12:53 Mareb Isus [134]: OF PZ
Kurde flaczuszek, jestem CHÓŁTET:(:(
Gratki dla Panów i ich anglika xdxd
Pozdro.
Hawan~
Wiecznyodpoczynek
20-05-2008, 13:33
Filmik Tensh jest na forum tibia.de
Victorin111
20-05-2008, 14:27
Sollers nie zmienil ownera. Przyjął sie do npnp a potem nie mial neta przez 3 tygodnie, a teraz najwyrazniej stracil ochote grać ;]
Ta, Sol~ napewno zapomniał, że uczestniczy w wojnie, mimo tego, że nalezy do NPNP.8o8o
@UP
To ładnie go przywitali bo tej małej przerwie xd.
P.S. NIEZŁY COMBO BOT XDXD
Eter:na filmiku BP -1,-3,-2 Wtf?NIe masz Bocisza?
Pozdro
Hawan~
Komisarzyk
20-05-2008, 14:48
Ta, Sol~ napewno zapomniał, że uczestniczy w wojnie, mimo tego, że nalezy do NPNP.8o8o
@UP
To ładnie go przywitali bo tej małej przerwie xd.
P.S. NIEZŁY COMBO BOT XDXD
Eter:na filmiku BP -1,-3,-2 Wtf?NIe masz Bocisza?
Pozdro
Hawan~
TAK MAM BOTA i przyznalbym sie nawet do tego na tibia.com gdyby nie banowali za to :)
TAK MAM BOTA i przyznalbym sie nawet do tego na tibia.com gdyby nie banowali za to :)
@Eter
NIe jestes grzecznym chłopczykiem, NIE WOLNO UZYWAC BOTOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!xdxd
Btw. zapytałem tylko oto na marginesie xd
Nudy ostatnio na morganie, nic sie ne dzieje;/;/
Pozdro.
Oi
12:53 Mareb Isus [134]: WHAT?
12:53 Mareb Isus [134]: U ARE HUNTED
12:53 Mareb Isus [134]: NWO
12:53 Toor Cermes [13]: buy noble armor
12:53 Yzing Zokh [56]: uuuuuuuuuuuuuuuuu
12:53 Hawan Prock [68]: u are funny
12:53 Hawan Prock [68]: -.-
12:53 Mareb Isus [134]: FOR STUPID
12:53 Mareb Isus [134]: BHUAUHAAHU
12:53 Yzing Zokh [56]: u made us
12:53 Mareb Isus [134]: DONT
12:53 Mareb Isus [134]: LEAVE
12:53 Yzing Zokh [56]: lost time
12:53 Mareb Isus [134]: OF PZ
Kurde flaczuszek, jestem CHÓŁTET:(:(
Gratki dla Panów i ich anglika xdxd
Pozdro.
Hawan~
Gratz Twojego polaka :D
J.Rabbit
20-05-2008, 17:41
"zlozyl sie jak scyzoryk". Dobry agent mial manasy i spirit potiony i nawet sie chlopak nie uleczyl.
GnomekProti
20-05-2008, 19:22
"zlozyl sie jak scyzoryk". Dobry agent mial manasy i spirit potiony i nawet sie chlopak nie uleczyl.
Niedziwie sie myslal chlopak ze moze poexpic albo niewiem co nieogladalem filmu
Najwyrazniej byl w szoku niektorzy wtedy dostaja padaki
wiem wiem zaraz mi ktos powie gz polaka
jednym slowem niechce mi sie poprawiac moich bledow :)
Niedziwie sie myslal chlopak ze moze poexpic albo niewiem co nieogladalem filmu
Najwyrazniej byl w szoku niektorzy wtedy dostaja padaki
wiem wiem zaraz mi ktos powie gz polaka
jednym slowem niechce mi sie poprawiac moich bledow :)
Po co poprawiać? Naucz się pisać poprawnie! ;o
Frutcik
May 21 2008, 11:35:31 CEST Killed at Level 81 by Yzing Zokh
and by Domador de babosas agresivas
Lol, jakiś filmik??
Widze, że Brudasy dają czadu xdxdxdxd rolf.
Pozdro.
Lol, jakiś filmik??
Widze, że Brudasy dają czadu xdxdxdxd rolf.
Pozdro.
Chyba nie ma filmu, robił sobie runki pod domkiem i padł xd.
Torpeter
21-05-2008, 15:17
BRAWO JASIU.
ustawił bota i poszedł do sql. _/
BRAWO JASIU.
ustawił bota i poszedł do sql. _/
tez tak myslalem, bo wlasnie widze ze jakies brudasy 45lvl+ go dojechaly.
Wywalcie go z gildi, frag sie nie bedzie liczyl i po dwoch tygodniachznow dodajcie xdxd
Pozdro.
Hawan~
Sorka, ze post pod postem, ale...
Jak się czuje Hakuna~~??
Chciało się kupić PAca za gp i co??? BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
2kk~~ w plecki niezbyt fajnie, pozdro brudasy.
FORLOND:*
Pozdro Hawan~
GnomekProti
21-05-2008, 16:29
Wywalcie go z gildi, frag sie nie bedzie liczyl i po dwoch tygodniachznow dodajcie xdxd
Pozdro.
Hawan~
Pomysł w stylu "Pograjmy w OTS'a"
Pomysł w stylu "Pograjmy w OTS'a"
Omg.... Zalu to bylo odniesienie do tego co Russel na pczatku wara robil(chyba nawet po tym jak jessie padla ostatnio), ale widze ze jestes troszke ciemny. Idz po mame albo tate i przeczytaj jeszcze raz tego posta, moze oni beda wiedzieli wiecej niz ty(napewno).
Pozdro Hawan~
GnomekProti
21-05-2008, 16:37
Omg.... Zalu to bylo odniesienie do tego co Russel na pczatku wara robil(chyba nawet po tym jak jessie padla ostatnio), ale widze ze jestes troszke ciemny. Idz po mame albo tate i przeczytaj jeszcze raz tego posta, moze oni beda wiedzieli wiecej niz ty(napewno).
Pozdro Hawan~
Zalu to bylo odniesienie do tego co ty piszesz nie do tego co pisze russel wiec zamknij morde, idz grac na ots'ie i niebede mowil zeby twoi rodzice pomogli ci robic posty bo nieumieja pisac :) faaaaaaaaaaart forum fighterze :)
Zalu to bylo odniesienie do tego co ty piszesz nie do tego co pisze russel wiec zamknij morde, idz grac na ots'ie i niebede mowil zeby twoi rodzice pomogli ci robic posty bo nieumieja pisac :) faaaaaaaaaaart forum fighterze :)
Skoro zacytowales moja wypowiedz,tz. ze chciales sie do niej odniesc, cioto.8o
Gratki YntElyGencJi Protsie, jedynie jeze moga sie z toba rownac.xdxd
Pozdro.
GnomekProti
21-05-2008, 16:44
Pozdro.
No i znow dales do zrozumienia o swojej wyższości na forum, i tylko forum :)
No i znow dales do zrozumienia o swojej wyższości na forum, i tylko forum :)
Dzieki:*
Dobra nie bede sie z szczeniakiem klocil, nie oto tu chodzi. Chcesz sie klocic idz do taty,mamy, babci lub c**j wie kogo, sram na to.
@Topic
Jak tam atmosfera w Hakunie po PACYKACH xd??:)
Pozdro. Hawan
Komisarzyk
21-05-2008, 16:53
Pozdro.
Czy mi sie wydaje czy hawan lize dupe obu stronom jak i zarowno jest wysmiewany przez obie storny?
Btw hawan dobry szpieg z ciebie :) twoje info byly dla mnie bezcenne xd
MalutkiDrut
21-05-2008, 16:56
a kto ci wczoraj powiedzial o Hericku Inferno ^.-
Czy mi sie wydaje czy hawan lize dupe obu stronom jak i zarowno jest wysmiewany przez obie storny?
Btw hawan dobry szpieg z ciebie :) twoje info byly dla mnie bezcenne xd
No Problemo:*
Nah nie Lize dupy ani NPNP, ani HM. Szczerze to ja was mam w Dupie. xd
AJ NOŁ, AJEM A GUT SPAJ!!!!!
Kiedyś eter byłeś inny....... jeszcze pamietam cie jak latales z 50+ lvl na dragi ze mna. ;(
POzDRo Hawan~
Komisarzyk
21-05-2008, 16:59
No Problemo:*
Nah nie Lize dupy ani NPNP, ani HM. Szczerze to ja was mam w Dupie. xd
AJ NOŁ, AJEM A GUT SPAJ!!!!!
Kiedyś eter byłeś inny....... jeszcze pamietam cie jak latales z 50+ lvl na dragi ze mna. ;(
POzDRo Hawan~
No jaki bylem :) Co sie zmienilo wg Ciebie xd?
-Ogorek-
21-05-2008, 17:03
Ej kiedy kolejne starcie ??
Ogólnie na Morganie jestem od tygodnia i nie wiem co się dzieje tydzień temu przed oczyma przeleciał mi huragan niebieskich postaci ...
Jaka drużyna to jaki kraj
Pozdro
GnomekProti
21-05-2008, 17:06
POzDRo Hawan~
Ja też mam wspomnienia z toba, pamietam jak w carlin wylozyles sie 2 kratki przed depo :)
Ej kiedy kolejne starcie ??
Ogólnie na Morganie jestem od tygodnia i nie wiem co się dzieje tydzień temu przed oczyma przeleciał mi huragan niebieskich postaci ...
Jaka drużyna to jaki kraj
Pozdro
To Cyganie/Muzyni/BialiMurzyni
Jednym Słowem Żydzi
Ja też mam wspomnienia z toba, pamietam jak w carlin wylozyles sie 2 kratki przed depo :)
Jednym Słowem Żydzi
Predzej w Ab, niz w carlin.Cos jeszcze dziecko chcesz wiedziec??
@eter
Hmm... Trudno to nazwac, jakby to powiedziec styl prowadzenia dialogu??
Naprawde trudno mi powiedziec, keidy napewno byles inny, ale dobra dosyc z tymi off-topami, WAR:evul::evul:
-Ogorek-
21-05-2008, 17:15
Jednym Słowem Żydzi
No ale jakie drużyny walczą i jakiej są narodowości
Sorka, ze post pod postem, ale...
Jak się czuje Hakuna~~??
Chciało się kupić PAca za gp i co??? BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
2kk~~ w plecki niezbyt fajnie, pozdro brudasy.
FORLOND:*
Pozdro Hawan~
Co masz na mysli ?
Ogorek masz odemnie prywatna wiadomosc. Tam chyba zawarte sa wszystkie odpowiedzi na Twe pytania.
Dawno mnie tu nie było, ale powiem tak... gdy zobaczyłem 3 ostatnie strony przepełnione bzdurami sponsorowanymi przez Hawana... to odechciało mi się tego czytać.
Twój pokemonowy styl mnie dobija ogromnie, dlatego.. APELUJĘ DO INNYCH UŻYTKOWNIKÓW, ABY NIE ODPISYWALI NA POSTY HAWANA!
NalesnikiZserem
21-05-2008, 21:05
Dawno mnie tu nie było, ale powiem tak... gdy zobaczyłem 3 ostatnie strony przepełnione bzdurami sponsorowanymi przez Hawana... to odechciało mi się tego czytać.
Twój pokemonowy styl mnie dobija ogromnie, dlatego.. APELUJĘ DO INNYCH UŻYTKOWNIKÓW, ABY NIE ODPISYWALI NA POSTY HAWANA!
bez urazy ziom ale jak ty bys przestal udzielac sie na tym forum to tez nikt by nie plakal :confused:
Hawah rozwin swoja wypowiedz plzzzz :evul:
Gustaw_konrad
21-05-2008, 21:09
hawan cos dla ciebie http://13k.pl/-/sugestia.php
NalesnikiZserem
21-05-2008, 21:15
hawan cos dla ciebie http://13k.pl/-/sugestia.php
juz ktos to tu wklejil... nie udalo ci sie zablysnac
przykre.
Gustaw_konrad
21-05-2008, 22:01
juz ktos to tu wklejil... nie udalo ci sie zablysnac
przykre.
liczy sie przekaz. zreszta to nie bylo dla ciebie tylko dla hawana
konstantynopolitanczyk
21-05-2008, 23:59
Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester Manchester
Łyso????
Bo żydków skarało?? BUAHAHAHAHHAHA
Wiedzałem, że jesteście lamerami(nie wszyscy ofc), ale że aż takimi.
@Shejq i cała reszta
Poprostu chcieli kupić pace za gp, i co?? Hakuna jestt w plecki z 2kk~~ xdxdxd
Szczególnie z Forl~ śmiać mi się chce:
-Jak mnei ojebiesz to masz hunta od całej Hakuny.
+OK
5 min pozniej:
-Masz pograne buahahahahahah
+NIe masz hajsu, szkoda;/
@Lavio
Forum jest dla każdego, zakazać możesz jedynie swojemu bratu, NIE MI!!!!
Nie odpowiada ci moja osoba, nie czytaj omg. Idz pociesz pro evul PAc BUJERÓW BUAHAHAHAHAHHA.
Manchester <3
Pozdro Hawan~
Victorin111
22-05-2008, 02:04
Hahahhahaah no to gratuluje dobrze zainwestowanej forsy xdddddddd
Chelsea :((
Hawan juz Cie lubie xDDDDD
ALEż MECZ !! JUZ PLAKALEM ZE SMUTKU POTEM RADOSC! AJJJJJJJJJJJJJ COS PIEKNEGO
MOJ MANCHESTEREK !! <3333333
GLORY GLORY MAN UNITED!!!!!!!
:evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::e vul:
@Macjei
Dzięki, ale ja tylko "pomogłem" xd
Pozdro
-Ogorek-
22-05-2008, 10:11
EEe sorki ale na tibia.com nie ma gildi npnp ...
Kiedy następna bitwa ?8o8o8o8o8o8o8o8o8o
a tak BTW. żal mi was ludzie z NPNP chyba sie juz nie zrozumiemy... CHUJ WAM W DUPE !!
Sell 106 RP 91 Dist:)
Ile chcesz za tego Palaxdxd, jakei eq mlvl i czy ma CHÓNTA??;):p:p:p:p:p
Pozdro dla szczęśliwych posiadaczy PACIA!!!
:*
Chónta chyba ma mlvl 18 tam chyba jest, eq to nie pytaj xD Cena do uzgodnienia :) Wszelkie informacje na priv
Co się stało z NPNP?? Mógłbyś rozwinąć ten temat??
@Lavio i cała reszta
Nie martwcie się, napewno Róseł i SZLIcery dadza wam kase, albo nie zaraz, wy jesteście polakami???
A Ruselek i Slicuś chyba nie lubią polaczków i się z was śmieją?? zal;/
Btw. Polecam się na przyszłość:*
Pozdro:*:* moje dzimbaski
Druid-Carlos
22-05-2008, 11:37
Nic sie nie stalo ;p teraz po prostu zmiast NPNP jest Sunblade :p
Tylko coś was chyba mniej.
Hawan (...) przestań pisać bajki, serio...
Nirek-Devilek
22-05-2008, 12:43
ta jednego mniej ;)
Nasz kochany Rogstah SPIIIIIIIIIIIIIIII
Nirek-Devilek
22-05-2008, 13:34
roggy piec!!!!!!!
Name: Rogstah Fearless
May 22 2008, 13:26:22 CEST Killed at Level 201 by Bercik the Wolf
and by Master the Arrow
Gogo 200?
NalesnikiZserem
22-05-2008, 13:49
Gz, macie film?
Nirek-Devilek
22-05-2008, 14:18
filmu nie ma z przyczyny iż kamerzysta nie zdążył dobiec a zabiło go 4 osoby bo dał x loga ;p
GnomekProti
22-05-2008, 17:41
Name: Rogstah Fearless
May 22 2008, 13:26:22 CEST Killed at Level 201 by Bercik the Wolf
and by Master the Arrow
Gogo 200?
GOGOGO 200 to moj tekst ale kozystaj se :)
GOOGOGO 200 ROGGY POGGY
Wiecznyodpoczynek
22-05-2008, 17:57
Twoje jest to co bierzesz do ust.
Opublikuj to, chuj ze juz pewnie setki ludzi kiedys tak powiedzialo w tibi no, ale to Twoj tekst pewnie. Jestes takim wzorem do nasladowania ze, poprostu ludzie wykorzystuja to co mowisz bikos to jest dla, nich SWIETE.
@Fureyka
No jasne, przeciez wy jestescie idealni, wam nigdy nie da sie wcisnac wała.
Wy normalnie BŁYSZCZYCIE INTELIGENCJĄ!!!!<ironia>
Sam doskonale wiesz, że da sie ludziom wkrecic wałki na pace przeciez ty jestes MISTRZEM w tym, szczegolnie Hakunie :):)
@Topic
GRATZ PLACKA!!
GOGOGOGOGOGOOGOGGOGOGOGOGOOGOG 200!!!!!!!!!!!!!!!!!!B)B)
Zmieniacie nazwy gildi jak rękawiczki, ale jezeli to ma pomoc TO ZMIENIAJCIE jak najczesciej!!!!
Btw Roggy Blessy+Aol+250k= 350k w plecy dzis;/;/;/;/ JA PIE&*^(*%( jaki ten swiat jest nie sprawiedliwy:(:(;(;(:evul:
Pozdro Hawan~:evul:
Druid-Carlos
22-05-2008, 18:14
btw.roggy nie mial aola ;p
jeden kij, jak wiecej stracil to jeszcze lepiej!!! xd
Gdzie go złapaliście???
Teraz russel pewnie obmysla PLAN ZEMSTY(ofc w pz).
xdxd
Pozdro Hawan~
Rockk-Star
22-05-2008, 18:25
Omg Żal-.-
Roggy bez aola? I kto wam uwierzy
Btw. Garax gra na furorze ( 21 sorc) :P
@Fureyka
No jasne, przeciez wy jestescie idealni, wam nigdy nie da sie wcisnac wała.
Wy normalnie BŁYSZCZYCIE INTELIGENCJĄ!!!!<ironia>
Sam doskonale wiesz, że da sie ludziom wkrecic wałki na pace przeciez ty jestes MISTRZEM w tym, szczegolnie Hakunie :):)
Przeczytaj jeszcze raz mojego posta, nastepnie jeszcze raz swojego. Czy widzisz jakis związek miedzy jednym a drugim? Twoja odpowiedz jakoś nie pasowala.
Taa wkrecam walki hakunie, sorry.
Edit: W grze jestes jakos milszy, tutaj się wstydzisz czy po prostu chcesz byc cól?
May 22 2008, 19:49:27 CEST Killed Snigev Inferno at Level 85 unjustified
May 22 2008, 19:28:57 CEST Killed Vicas Tyria at Level 76 unjustified
Przeczytaj jeszcze raz mojego posta, nastepnie jeszcze raz swojego. Czy widzisz jakis związek miedzy jednym a drugim? Twoja odpowiedz jakoś nie pasowala.
Taa wkrecam walki hakunie, sorry.
Edit: W grze jestes jakos milszy, tutaj się wstydzisz czy po prostu chcesz byc cól?
Chodziło oto, że ty też wkręciłaś pare wałków z pacem, ofc nie Hakunie, lecz zwykłym ludziom.
Jak wczesniej pisałem:do paru osob z hakuny mam pozytywne nastawienie (np Eter i ty).Więc po co mam się z wami droczyć??
To ty Fureyka na mnie pierwsze wskoczyłaś, więc ja tylko "odgryzłem się".
MOże troche mnie poniosło, za co sory, ale nie odwrocilbym ani jednego slowa ktore napisalem na tym forum( no moze jednego z ta mala pomylka wokol twojej osoby). To tyle jesli chodzi o ten temat. CLOSE.
@topic
Shejqu kumpel mowi, ze jesli nie masz HANTA na tym palu to wbijaj na allegro i za 100 zeta wezmie.xd
Poowaznie: Wez sie nei wyglupiaj i idz POOKARAC !!! a nie piszesz RETIRED -.-
Pozdro Hawan~
Wezcie sie all pierdolnijcie w glowy... i dajcie mi juz spokoj omg.!!
NIE BEDE JUZ WALCZYL I TYLE NA TEN TEMAT!! Skonczylem, a teraz prosze o pojazd na mnie od najgorszych :)
Kto jak kto ale Ty nie przestaniesz :confused:
Ja pierdole -.-' jednego no life'a mniej boze ^^ psychol siedzacy 24/h przy komputerze poszedl widocznie po rozum do glowy a robicie afere jak chuj wie co -.-' na vent nikt nie placze z tego powodu a tu lamicie jak by wam mame tranwaj piznał
Maciej - menda społeczna, zgrywa cwaniaka, w rzeczywistości palant. (www.znaczenieimion.prv.pl)
to tak do pana up i do pana 2x up
nie bierzcie tego do siebie <3
NalesnikiZserem
22-05-2008, 22:18
2 pytania do shejq
- na pandorii Jihrankiem tez retired?
- kuvok byl caly czas twoj czy kupiles?
Kupil Kuvoka na ~80lvlu za tanioche, a Jihrankiem bedzie gral (z tego co sie domyslam ;p)
@Up
Czemu :] ? Sorry ze tak sie pytam , ale wydawało mi się z filmów (i nie tylko) ze sie lubicie z reszta ekipy NPNP i SR
Czemuuuuuuuuuuuuuuuuuu :( ALL Dziewczyny mnie uwazaja za maniak!! :((( CZEMU?!?!?! :(
Uwierz ze tym razem to naprawde koniec :) Jezeli nie sprzedam chara to zrookuje wtedy uwierzycie xD
Powodzenia w rl life ;)
Słyszałem, że dziewczynę znalazłeś... szczęscia życzę ;)
No to Sunblade ma pograne xd
Kafffffar
22-05-2008, 23:42
teraz prosze o pojazd na mnie od najgorszych :)
Jestes glupi i najgorszy !
Kafffffar
22-05-2008, 23:46
No to Sunblade ma pograne xd
Udowodnili to ubijajac Rogstaha prawda?
Gustaw_konrad
23-05-2008, 00:26
devres cos ci nie idzie
00:19 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Devres. He was killed by Cukierro.
a wczesniej jeszcze od frosta ^^
ze 108 na 103 :D
Gratulacje idą dla Devresa, 108 -> 103 w 16:06 min :)
Devres XDDD
May 23 2008, 00:18:58 CEST Killed at Level 105 by Cukierro
Torpeter
23-05-2008, 01:19
Siedzieliśmy sobie na osobnym chanelu i gralismy w cs. ja Koroner Azreal Victeron.... a tu nagle wchodzi ktos i mówi : Devres idiota Devres idiota wyjebal sie 2x od frosta potem w venore go zajebali a my : żal. , co za nub, HAHAHAH, he he he , omg, adfdfgfdadw ... Xddddddddddddd JEBAĆ . teraz moze sie nauczy
xBardolekx
23-05-2008, 08:10
brawo korki xD rzekłby shejq :D
Nirek-Devilek
23-05-2008, 09:23
brawo korki to tekst elvena który shejqu zapożyczył sobie :|
xBardolekx
23-05-2008, 09:37
oj tam ;p <znaki>
-Ogorek-
23-05-2008, 12:04
Kiedy OPEN BATTLE ? 8o8o
Kiedy OPEN BATTLE ? 8o8o
W grudniu po południu ;)
W grudniu po południu ;)
Izka jak sypie zarcikami :)
W grudniu po południu ;)
Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha!! Niezły beton..
@Topic:
Pytam sie powaznie, czy w najblizszej przyszłości bedzie jakis OB??
Pozdro Hawan~
Edit::/ kochana klawiaturka:*
W najblizszej prztszlosci wątpie.
W najblizszej prztszlosci wątpie.
Nie łap za słowa kolarzu
-Ogorek-
23-05-2008, 15:31
To ktoś wie kiedy bedzie ob ?
Kafffffar
23-05-2008, 15:43
Nie bedzie.
xBardolekx
23-05-2008, 17:18
pisze się będzie kafarku, będzie
>>http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&postid=18863492#post18863492<<
own3d n00b war ;d
Kafffffar
23-05-2008, 20:23
pisze się będzie kafarku, będzie
Ale ja pisze bez polskich znowkow wiec nie uzywam "ó,ż,ł,ś,ć" itp ;) Ale staram sie trzymac poziom i nie robic bledow ;) Wiec poprawiaj innych XDddd
Rockk-Star
23-05-2008, 21:01
@Kafar
Dziecko wyluzuj :)
@Hawan
Dzieks za avatara :)
Macieji próbuje kogoś shakować? ; > Na stronie 235, 3 posty mu skasowali, bo był keylogger o; :confused:
Nie tylko na tamtej stronie i nie tylko tamte 3 linki...Chyba komuś sie powodów nie chciało pisać ;p
Nie tylko na tamtej stronie i nie tylko tamte 3 linki...Chyba komuś sie powodów nie chciało pisać ;p
Ważne ze usunięte i Kuvok nie zarobi :o
Gustaw_konrad
24-05-2008, 00:52
Devres cos pecha ma.
maybe little yes
Victorin111
24-05-2008, 00:58
Devres Hacked...
NalesnikiZserem
24-05-2008, 01:25
czy aby napewno hacked? moze sie chlopak w*****l i pojechal z charem tak dlae rozrywki i sportu? :evul:
szkoda dzieciaka :)
zakonczcie te wojne wkoncu...
czy aby napewno hacked? moze sie chlopak w*****l i pojechal z charem tak dlae rozrywki i sportu? :evul:
szkoda dzieciaka :)
zakonczcie te wojne wkoncu...
chu* Ci do tego. Jak rc sie wyplaci to mozna o tym porozmawiac dopiero ; )
NalesnikiZserem
24-05-2008, 05:47
chu* Ci do tego. Jak rc sie wyplaci to mozna o tym porozmawiac dopiero ; )
predzej sunblade zjedzie swoje chary do rooka niz elita rc sie wyplaci
mam do tego tyle samo co i ty szczylu
xBardolekx
24-05-2008, 08:32
elita rc?xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDD
podaj mi choć jedną osobę z tej tzw elity :D 150-200 nie mogą sobie poradzić z 100-140 to jest dopiero patologia xD i gdzie kolego masz tam elite?:D
@up
Z całym szacunkiem.. ale nic nie możemy zrobić jak jesteście off i robicie boat trapy i czasem poexpicie, kiedy nas nie ma. Gdybyście byli tacy chętni na OB jak kolesie(polacy) z Aurery, to inaczej to wszystko wyglądałoby. ;)
xBardolekx
24-05-2008, 09:21
z całym szacunkiem, ale dobrze wiesz, że czasem my to robimy nawet jak was troszkę jest, więc proszę cię choć o tyle przyzwoitości, żebyś się do tego przyznał, że nie jesteście tak wspaniali jak sami siebie malujecie.
z całym szacunkiem, ale dobrze wiesz, że czasem my to robimy nawet jak was troszkę jest, więc proszę cię choć o tyle przyzwoitości, żebyś się do tego przyznał, że nie jesteście tak wspaniali jak sami siebie malujecie.
Expicie jak nas jest chociaż troszkę? :D
Oj mowisz tak bo teraz Wam sie cos nie udaje, jak zabijecie kilku z HM znowu bedziesz chcial tu o tym napisac, to normalne ze jestes zly jak od Was ludzie padaja a zacieszasz jak pada HM. :)
Druid-Carlos
24-05-2008, 11:01
@upp
Dojebał jak łysy grzywką o parapet.
Sorry tenszi ale musialem to powiedziec :*
Kafffffar
24-05-2008, 11:26
@Kafar
Dziecko wyluzuj :)
Dzieckiem to bylem kilka lat temu. Milo wspominam te czasy;)
wrogonastawiony
24-05-2008, 13:57
Tak latwo spelnic czyjes marzenia... Nasz Maciej mnie dziś zaprosił do listy swoich znajomych na NK ! Trzymaj się Macieju i powodzenia cokolwiek zamierzasz działać !
xD
Shaikon
May 24 2008, 13:56:01 CEST Killed at Level 79 by Elwo Tigoshin
and by Arielin
@up
Z całym szacunkiem.. ale nic nie możemy zrobić jak jesteście off i robicie boat trapy i czasem poexpicie, kiedy nas nie ma. Gdybyście byli tacy chętni na OB jak kolesie(polacy) z Aurery, to inaczej to wszystko wyglądałoby. ;)
Po pierwsze Aurei, po drugie na aurerze wszystko wygląda inaczej niż na morganie tam polacy mają lvl w wiekszosci 120+ i w liczbie na open wychodzi ponad setka. [podalem przyklad jednego z wielu ob miedzy
Inmates & RoM & La Onda vs NS & CC
kiedy to jeszcze fag wspierał inmatów.]
jak zauwazyliscie na morganie sytuacja wyglada inaczej. Z npnp wychodzi na ob jakies 40-50 osob a z HM 80-120.
/Yuya
Po pierwsze Aurei, po drugie na aurerze wszystko wygląda inaczej niż na morganie tam polacy mają lvl w wiekszosci 120+ i w liczbie na open wychodzi ponad setka. [podalem przyklad jednego z wielu ob miedzy
jak zauwazyliscie na morganie sytuacja wyglada inaczej. Z npnp wychodzi na ob jakies 40-50 osob a z HM 80-120.
/Yuya
Auerze jak już.... :confused:
J.Rabbit
24-05-2008, 14:24
/Yuya
hahahahahahahhaha 120 osob, nie przypominam sobie kiedy nas bylo 50 na vent xD
Nirek-Devilek
24-05-2008, 14:25
przez lagi nie poszedlem ale juz 4 zydki spia!!!!!!! eter letko aquish keri
przez lagi nie poszedlem ale juz 4 zydki spia!!!!!!! eter letko aquish keri
Ładnie, ładnie.
NalesnikiZserem
24-05-2008, 14:31
A co sie robi ? ;o Jakies ob?
Nirek-Devilek
24-05-2008, 14:34
podsycili sie ze cria ma pzta i pobiegli jak za miesem czesc wybiegla czesc nie i huj padlo 4 i po opence
Shaikon
May 24 2008, 13:56:01 CEST Killed at Level 79 by Elwo Tigoshin
and by Arielin
Niezlego farta mieli, za jakies 5 sec mial mi pz zniknac :D
Wiecznyodpoczynek
24-05-2008, 14:43
Ty idioto bys nawet nie potrafil wlaczyc filmiku wiec po co pytasz leż na glebie i nie wstawaj
Druid-Carlos
24-05-2008, 14:46
Gz Akcji No Macie Fraga Na Shaikonie Gratz
Victorin111
24-05-2008, 14:49
gzgz oby tak dalej chlopaki ;]
Dobrzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :) Arcy martwiles sie o chlopakow a sobie dobrze radza :)
k...a znowu ban na Macjeiu co zal Ci moderatorzy...
Kafffffar
24-05-2008, 15:16
huhu znowu Eter i znowu Keri Xddd Ktory padl wiecej razy w tej wojnie?:>
Gratz chlopaki akcji.
Nirek-Devilek
24-05-2008, 15:52
ja wiecej padlem :)
o a mi odbanowali acc hahaha dobrzeeeeeeeeeeeee
xBardolekx
24-05-2008, 16:51
2008-05-24 16:45:17 :: shejq
16:44 You see *************** (Level 70). He is ** ************.
2008-05-24 16:45:19 :: shejq
CO TO KURWA?!@?!!
2008-05-24 16:45:27 :: Tomek
no idea
2008-05-24 16:45:37 :: shejq
zaraz nim o glebe wyjebe
2008-05-24 16:45:53 :: Tomek
2008-05-24 16:43:23 :: shejq
LETS WE PLAY IN PEACE AND LOVE!!!!!!!!!
2008-05-24 16:45:55 :: Tomek
xDDDDDD
2008-05-24 16:46:03 :: shejq
cichooooooooooo
ajj ten nasz shejq :D:D:D
16:35 Kuvok [107]: bo ja jestem pokojwy gracz
16:35 Kuvok [107]: CHCE POKOJU NA SERVEACH
16:35 Kuvok [107]: NIECHAJ LUDZIE SIE ZJEDNOCZAAAAAA
16:35 Kuvok [107]: WALCZA O POKOJ
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
to moze niech pomaga z Imperkiem :)
Gz, gz ; ))) co z tego, że openki nie będzie jak oni was tak wymęczą ; D
16:35 Kuvok [107]: CHCE POKOJU NA SERVEACH
taaaa, najlepiej takiego pokoju z widokiem na pole bitewne ... ;]
Kur~ Cria nie ogarnął. :/
Rozumiem, że Devres musiał zjechać się do 89 lvl, a po co Cria ?
Ouch, jakaś plaga nad wami...
BorucaoO
24-05-2008, 19:41
No to widzę że osoba grająca Cria ładnie lvle biła
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.