zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Jednym słowem SILVERA

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

Kilver
16-09-2006, 14:38
@Pulpet
dzieki :) Wiesz... ja nie przejmuje sie dedem bo i tak nie gram juz na poważnie ale wkurza mnie to co zrobił ten noob ; / . Zresztą i tak zbiore ekipe i koleś padnie ...:evul:

Kasztaniaczek
17-09-2006, 10:07
No coz duzo noobow (i to polskich) jest na silverce....

Co do druida da first ze sharuje to watpie bo 100k dzinnie jak na dzielenie to malo....(szczegolnie na 80 lev+)

wiec napewno nie dzieli konta =]

Dolor
17-09-2006, 10:51
Pewna osoba powiediala na tym forum ze po rozmowie z roberttem wyniosla wnioski ze jest noobem i dlugo nie gra w tibie. Moze i dlugo w tibie nie gra ale lepiej bije lvl od osoby komentujacej.B)

Hmmm Druid Da First kto poruszyl temat ze ty dzielisz konto? Bo nagle z niczego pojawil sie twoj post w ktorym napisales wytlumaczenie. Hmmm tak sie zastanawiam moze przegapilem czyjs post w ktorym ktos cie oskarza na jednej z ostatnich stron?:confused:

Ja widze ze nie mam narazie co tu komentowac poniewaz jestem malo lubiany wiec narazie.

Za jakis czas powruce :P

Pozdro dla normalnych

Kasztaniaczek
17-09-2006, 11:35
BYly rozmowy, i w tibi i na forum lenidas wtracil do tematu jakies 1 zdanie... =]

Kattinka
17-09-2006, 13:17
@ligus
Zależy jeszcze od tego, jaki dana osoba ma cel w grze :)

odfssdofisdfhchs
17-09-2006, 13:42
Co do Robertto to wydaje mi się że on już nie gra w Tibie ;) Grał kiedyś (jakieś 3 miechy temu zanim Drahonio nie przeszedł na Candie). Teraz tylko czesem widuje go w Carlin jak sobie stoi w dp :P.
Zmieńmy temat xD
Otóż wydaje mi się, że na silverze wybuchnie (jeśli już niewybuchła)wojna pomiędzy Shining Force a Feel The Power. SF jest huntowane przez FTP. Duffzenho padł wczoraj tracąc 156lvl i Newstrayk(98) a dzis padł Ransoex (116lvl). Parę dni temu padła tez Shaakka i Xelius Wunna. Tego samego dznia co Xelius~ padl Jirizcek(97) a jeszcze wczesniej Khonsu Osiris (85), trzy dni temu padł Emage na 71lvlu, tydzien temu Magnus Verus (116). Pipao Silverheart padł już 2 razy. Huntowania końca nie widać ;) SF postanowiła się wzmocnić i dała invite Aikauzenho (ciekawe czy przyjmie czy sie boi ;P ), Aztecwarrior (tu ma ciekawą sytuację ale o tym puźniej), Clypton, Duendeluco i Shey-Long. kolejno lvl 157 [nie huntowany (jeszcze?)], lvl85, lvl48 niby niski ale to jest Sorcererka i zawsze z SD może trochę namieszać =], lvl95 i lvl102. Ciekawi mnie cz Xisdezenho (120)/Piri maximus verus (92) też zaliczy deda ;). Teraz napiszmy troszkę o Feel The Power ;)
Zacznę od tego, że Actyve (121) też padł zabity przez członkow FTP a nie należy do SF (jeszcze nie?) Czyżby FTP zabijało wszystkich h-lev? Czy Carpathiaa też ma się spodziewać hunta tego niewiem ;P. Powody nagłych dedów h-lvli są mi nieznane :/.
FTP dała invite Lynxzenho (73), Sapi Lizu(70) (która jest zbanowana) i uwaga... Aztecwarrior. Tak, tak dostał też zaproszenie od SF 8o Ciekawe którą gildie wybierze... a może odrzuci obydwie propozycje i będzie miał święty spokój?. Z FTP deda zaliczył Drunzenho (106) zabity przez Xisdezenho (120) który jeszcze nie mial deda (może się go spodziewać ^^), Jucizenha (83),Jymmi Uaga zaliczył już kilka dedów aktualnie ma 78lvl kiedyś miał 89, Xokitu (59), Tinkzenho (58), Tathzenho(56), Nikaron (51)- doznal tego zaszczytu padnięcia przez Voice leadera SF padło jeszcze kilku ale nie chce mi się pisać :P. Jak widać straty są spore tylko tyle, że w SF padają dowódcy a w FDP szeregowcy ;( . Teraz może Druid da First wypowie się na ten temat. Pytanie do da First'a co tu sie ***** dzieje? :evul:

odfssdofisdfhchs
17-09-2006, 13:42
Co o tym sądzicie? bo ja nie zamierzam słyszeć co chwilę "Pay or die" X(

Kasztaniaczek
17-09-2006, 13:58
Widac ze malo grasz na silverce....

A o czym ma sie da first wypowiadac?
o tym ze jest to juz xx wojna ktora nic nie zmieni na servie?

Kattinka
17-09-2006, 14:40
@ up up :P
To nie chodzi o tego Robertto co był pierwszym ownerem, jego znałam od 13 lvla i on akurat byl spoko :p, tu chodzi o nastepnego wlasciciela tego chara, a mysle, ze bylo kilka nastepnych.

Dawergo
17-09-2006, 15:30
@odfssdofisdfhchs

Wojna jest juz od paru dni mógłbyś czasem poczytać forum na tibii com :)

Kasztaniaczek
17-09-2006, 19:58
Cytat dnia :
Mistrzu Olek [53]: buy 4 honeycombs >< thais >< travel for 5+

down:
Jakis ty spostrzegawczy :D

Łodzianin
17-09-2006, 21:59
@Kasztan

Hahaha, widzialem pisales to na trade Silvera.

Omo
18-09-2006, 13:06
@ALL
UWAGA WSZYSCY NA TRADE NIKT MNIE NIE CHCE SłUCHAć WIęC MOżE ZIOMALE MI POMOGą.
KUPIE KAżDą ILOść LIFE CRYSTALI (TAKIE NIEBIESKIE KRYSZTAłKI :P) cena 400 gp żadnych pytań typu po co? na co tobie? poprostu skupuję kto chce to niech wysyła listy albo odrazu parcele i opłata będzie w terminie późniejszym nie jestem thiefem (złodziej jakby kto nie wiedział:P) Więc proszę piszcie piszcie i jeszcze raz piszcie (moja rezydencja kazordoon)

Kasztaniaczek
18-09-2006, 14:20
@ALL
UWAGA WSZYSCY NA TRADE NIKT MNIE NIE CHCE SłUCHAć WIęC MOżE ZIOMALE MI POMOGą.
KUPIE KAżDą ILOść LIFE CRYSTALI (TAKIE NIEBIESKIE KRYSZTAłKI :P) cena 400 gp żadnych pytań typu po co? na co tobie? poprostu skupuję kto chce to niech wysyła listy albo odrazu parcele i opłata będzie w terminie późniejszym nie jestem thiefem (złodziej jakby kto nie wiedział:P) Więc proszę piszcie piszcie i jeszcze raz piszcie (moja rezydencja kazordoon)

Uwaga uwaga ja przebijam kupie je za 600 gp!!!!

life crystal- life ring ^^

Ty niekombinuj inni tez o tym wiedza :D

Michael Rzotkiewka
18-09-2006, 15:10
@omo "żadnych pytań typu po co? na co tobie? poprostu skupuję"

humm troszke sie zpozniles bo juz bardzo duzo osob o tym wie i nikt nie chce sprzedawac ;D

Kasztaniaczek
18-09-2006, 16:34
kurde a ja na silv miaelm ich z 10 i wyjebalem .... :D

rzot gz nie padles od ostatniego miecha :D:D:D:D:D

Omo
19-09-2006, 10:28
@legolas
Nie przejmuj sie jak miałem z co 2 draga jak hunciłem z bratem coś koło bp tego było ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

Kasztaniaczek
19-09-2006, 15:02
Do Moderatorow:

Nie kasujcie tutaj postow takich jak omo bo liczba pl (i wogule ludzi na servie)
Silvera jest dosyc mala a wiekszosc polakow na silv nie wie ze jest cos takiego jak handel..... na tibia.pl...

Wiec prosze o ile to mozliwe o to zeby takich postow nie kasowac jest to tak jakby nasz dzial o silverce bo naprawde malo osob gra na silvie i robienie 100 tematow jest niepotrzebne

edited by nekr : ok, cofnalem tamtego delete'a

Thx

Michael Rzotkiewka
19-09-2006, 16:10
Ja tych life crystali mialem ~30 ale nie wiedzialem do czego sa i je sprzedalem jednemu typowi po 250gp sztuka.. a mowil ze do domq :(

Nie wiem czego na tibia.com caly czas pisze ze mam 54 lvl jak mam juz z 2tygodnie 55 (nie expie :P)

huh a wojna juz Feel the Power 21 : 10 Shining Force i nawet Duff padl ^^

Mendolina
19-09-2006, 16:57
Dlugo mnie tu nie bylo ;p, ale jak widze sporo sie dzieje na silverce...chociaz ja narazie retired ;], a po za tym nie moge otworzyc pliku tibii na pulpicie bo cos z grafa ;/ nie kumam o co chodzi

Omo
19-09-2006, 22:57
@menda :p
Na naszym forum już pisałem o co biega z tą grafą tylko musisz się cofnąc i masz odpowiedź aha i za tą pomoc dostałem 7 punktów karnych zgadnijcie jakie mam zdanie na temat tego moderatora -.-

Narkoman
20-09-2006, 08:25
hmm, ze dobrze wywiazuje sie z obowiazkow??:P

Kasztaniaczek
20-09-2006, 14:04
Ehh... nie ma co robic
moj friend byl wczoraj na banshee quest i mu stara korki wyjela podobno.... :<

hehe ale krzesla nie poszly w ruch... :D

Mendolina
20-09-2006, 14:21
@omo
juz sobie poradzilem sam;p
w sumie to mam namieszane w glowie bo nie wiem czy grac dalej:o ;) ...ale to sie jeszcze okaze

Łodzianin
20-09-2006, 16:45
@Mendolina
A co znowu padles na Rabbitach?

Mendolina
20-09-2006, 18:18
Nie padlem, po prostu niechce mi sie grac jak narazie

Kasztaniaczek
21-09-2006, 08:09
@Mendolina
A co znowu padles na Rabbitach?

Nie tylko na jeleniach :p

Dolor
21-09-2006, 08:10
Mam na sprzedaz:
Green Dragon Scale.
Bat Wing.
Wolf Paw.
Iron Ore.
Life crystal.
Brown Piece Of Cloth.

Omo
21-09-2006, 12:56
@ Dolor
Kupie od ciebie life crystale ale nie za 900 gp -.- max 500 gp wiecej nie dam

Łodzianin
21-09-2006, 20:02
Selling 33 Sorcerer and 37 Elite Knight (dnia 21 Wrzesnia 29 Dni Pacc). Msg Me Fast Plx :P

Lenidas
21-09-2006, 20:08
@ Dolor
Kupie od ciebie life crystale ale nie za 900 gp -.- max 500 gp wiecej nie dam

Wiecej nie dasz :evul: bo po 900 mozna ringi w sklepie kupic :) a tak za 500 to ok :) + 400 gp do przodu :D wystarczy zamienic (crystale) u npc i .... czysty zysk :evul:

Pozdrawiam

Kasztaniaczek
23-09-2006, 09:53
Ja tam na miejscu dolora bym tego nie selowal :p

Dolor
23-09-2006, 10:42
Ja tam na miejscu dolora bym tego nie selowal :p

Wim do czego to wszystko sluzy ale mi to wisi wiec to sprzedaje wole miec kase bo ostatnio jestem w malym kryzysie finansowym (oczywiscie w tibi)

Holu
25-09-2006, 14:42
@Łodzianin

jaki masz nick na Galanie? :evul: ja też gram tu :P lvl mam dosyć wysoki ;]

Kattinka
26-09-2006, 16:17
Holu, wiesz ? Pewnie wstydzi sie powiedziec ;]

Dawergo
26-09-2006, 17:21
@Kattinka

Łodzianin już się ciebie nie czepia więc może i ty przestaniesz?

Łodzianin
26-09-2006, 20:32
@Dawergo
Poprostu zrozumialem cos. Wiem ze dzieci ktore odrazu po urodzeniu brane sa do pokoju z gabkami na scianach bez klamek i z kratami na oknach juz tak maja. Kaska poprostu tez tak miala, ma kompleksy i boi sie o nich mowic. W Szkole wszyscy sie z niej smieja, nie daja jej dojsc do glosu i ona proboje wyzyc sie w internecie co jej nie wychodzi. Tak wiec ignoruje jej wszystkie posty i bede je ignorowal :)

Kasztaniaczek
26-09-2006, 21:20
@Dawergo
Poprostu zrozumialem cos. Wiem ze dzieci ktore odrazu po urodzeniu brane sa do pokoju z gabkami na scianach bez klamek i z kratami na oknach juz tak maja. Kaska poprostu tez tak miala, ma kompleksy i boi sie o nich mowic. W Szkole wszyscy sie z niej smieja, nie daja jej dojsc do glosu i ona proboje wyzyc sie w internecie co jej nie wychodzi. Tak wiec ignoruje jej wszystkie posty i bede je ignorowal :)

Jak myslisz ze twoje posty wuwoluja u kogos emocje(czyt. Kattinka i inni)
to jestes w 1 wielkim bledzie....nie wiem czy twoje posty wogule na kims dzialaja bo narazie to mi sie smiac chce, a zarazem plakac patrzac na twoj poziom inteligencji(jesli wogule u ciebie jest cos rozpoznawalnego jak "Inteligencja") Bo wiesz co poziom twoich "wrzut" na kattinke jest rowny hmm... 6 kl szkoly podstawowej?

Holu, wiesz ? Pewnie wstydzi sie powiedziec ;]

No chyba tak, bo jakos go nie ujawniasz, cykor?

Łodzianin
27-09-2006, 11:46
haha i tu jestes w bledzie ;)

Normalnie gadamy z Holem ;D

Kasztaniaczek
27-09-2006, 14:04
haha i tu jestes w bledzie ;)

Normalnie gadamy z Holem ;D

To czemu go nie ujawnisz?

Łodzianin
27-09-2006, 14:16
a po co on tobie?

Kasztaniaczek
27-09-2006, 14:34
a po co on tobie?

A tylko ja czytam to forum? Mi sie zdali ze nie tylko ja je chce poznac..
Ja sie tam nie wstydze swojego nicka...
Jesli bende chciec twoj nick napisze na gg do Holu...

Kattinka
27-09-2006, 15:12
neoxer, miej sobie swoje zdanie na moj temat. tak, bylam w pokoju z gabkami, trudne tam mialam warunki. ale chyba ja nie gadam z HOLEM?! czy ty nie slyszysz przypadkiem jakichs glosow ? ;> tak na serio, naucz sie odmieniac przez przypadki ;] w 1 liceum juz chyba powinienies umiec to robic... aha, i powiem jeszczetyle, ze jestem w Samorzadzie Uczniowskim :p
Lol :] Internet to dla mnie jest normalna czesc zycia, dla ciebie to drugie zycie, w ktorej PROBUJESZ BYC zupelnie inna osoba. Moze niektorzy sa troszke bardziej inteligentni niz ty i w niektore rzeczy i tak ci nie uwierza ? ;> Pomysl moze nad swoimi obelgami na moj temat, moze napiszesz cos bardziej sensownego.
Shortys, to do mnie?

Shorty_Master
28-09-2006, 07:10
Jest ktoś zainteresowany kupnem czegoś ? *(ceny mogą ulec negocjacjom :D)

Selling Demon Shield 70k / Crown Legs 60k / Giant Sword 38k / Royal Helmet 33k / Platinum Amulet 8k / Dragon Shield 4k / Crown Shield 9k ~

@Kattinka aew?

GL :)

Kasztaniaczek
29-09-2006, 00:32
23:56 Alexander: Do you want to buy 40 life rings for 36000 gold?

00:01 You see a demon shield (Def:35).
It weighs 26.00 oz.
This powerful shield seems to be as light as air.

Lacznie wydalem 86k ^^

A juz mialem miec addona z czaszka :<

btw. 3% i mlev ^^

Dolor
29-09-2006, 07:14
Jest ktoś zainteresowany kupnem czegoś ? *(ceny mogą ulec negocjacjom :D)

Selling Demon Shield 70k / Crown Legs 60k / Giant Sword 38k / Royal Helmet 33k / Platinum Amulet 8k / Dragon Shield 4k / Crown Shield 9k ~

@Kattinka aew?

GL :)

Buy Royal Helmet :P
Musze zaczac tunowac swoje eq a nie ciagle przewalac kase na rozne zabawy :evul:

Kasztaniaczek
29-09-2006, 07:21
Ehh... Moj friend Earl Istari dostal hunta od Glory Be...(nie pamientam nicka, ale cop w tym stylu chyba 68 MS) Terasz szuka osob chetnych do jego zabicia, daje za runki etc a jak zabijecie to napewo odpali troche zeczy... bo odchodzi z silvery do mnei na Harmonie =]
Jakby co ktos byl chetny pisac w tibi do Earl Istari badz do mnie na pw...badz jeszcze w tibi, ale to na Harmoni, bo zadko na silvie jestem online =]

:cup: 07:19 You advanced to magic level 44.:cup:

Kacperka
29-09-2006, 07:57
Widze, że forum nie jest już takie ciekawe jak było kiedyś.. ehh wszyscy retired na silverce prawie:( malo pokaków z dużymi lvlami jest tutaj:( ludzie wracajcie i grajcie bo tu sie nuda robi!.. TRZEBA OPANOWAĆ SILVERE W KOŃCU A NIE SIĘ CIĄGLE PODDAWAC:(

Dolor
29-09-2006, 08:38
08:27 You advanced from Level 47 to Level 48.

Ta chetnie szkoda ze to jak narazie jest nie realne :(

Dolor
29-09-2006, 14:07
na wstepie sorki za 2 posty obok siebie.

Kacperka nazekales ze nie ma duzo Polakow na Silverze. :P Postaram sie Ciebie pocieszyc.

Oto wszyscy Polacy warci uwagi ktorzy grają na Silverze i maja 50lvl lub wyższy :P

1.Krzysiu Szycha. lvl 68
2.Potus. lvl 68
3.Pozytywny Bohater. lvl 62
4.Anetka Ab. lvl 61
5.Vegeta of Silvera. lvl 60
6.Seba Konieczny. lvl 60
7.Rekin Lord Vader. lvl 60
8.Robertto. lvl 57
9.Klukens. lvl 56
10.Misiaqu. lvl 55
11.Mie Ziomal. lvl 54
12.Michael Rzotkiewka. lvl 54
13.Sir Maciarz. lvl 53
14.Kacperka. lvl 52
15.Wiadrociag. lvl 52
16.Antical Hero. lvl 52

To sa wszyscy chyba ze kogos pominolem to wielkie sorki.
Jak juz mowilem oto lista na ktorej sa nicki Polakow z silvery wartych uwagi :p

Łodzianin
29-09-2006, 15:39
Ehh... Moj friend Earl Istari dostal hunta od Glory Be...(nie pamientam nicka, ale cop w tym stylu chyba 68 MS) Terasz szuka osob chetnych do jego zabicia, daje za runki etc a jak zabijecie to napewo odpali troche zeczy... bo odchodzi z silvery do mnei na Harmonie =]
Jakby co ktos byl chetny pisac w tibi do Earl Istari badz do mnie na pw...badz jeszcze w tibi, ale to na Harmoni, bo zadko na silvie jestem online =]

:cup: 07:19 You advanced to magic level 44.:cup:

Ja chetnie pomoge.

@Dolor
Robertto, jest to 12 letni (!!) chlopak ktoremu matka kupila postac na allegro. Nastepnie Klukens takze chyba kupil i jest nowym ownerem ale sie moge mylic..

Zapomniales o Carpathii...

cwaniak89
29-09-2006, 15:40
Kacperka ma racje. W tym temacie nie dzieje sie ostatnio nic "ciekawego"<czytaj: co interesowało by większośc i nikogo nie obrażało>

Dlatego postanowiłem przeprowadzic wśród was taką małą ankiete.

Pytanie brzmi:

Kto według ciebie jest najlepszym polakiem na silverze???
<nie chodzi mi tutaj tylko i wyłącznie o kogos PG ale np o to kto jaką jest osoba, jak sie zachowuje itd, mysle ze wiecie o co mi chodzi>

Może rozdzielimy to na dwie grupy graczy:

- ci którzy juz odeszli i nie graja

- i ci którzy sie jeszcze jakos trzymają :D

P.S Prosiłbym o argumentowania swojego zdania.

Kasztaniaczek
29-09-2006, 16:54
Kacperka ma racje. W tym temacie nie dzieje sie ostatnio nic "ciekawego"<czytaj: co interesowało by większośc i nikogo nie obrażało>

Dlatego postanowiłem przeprowadzic wśród was taką małą ankiete.

Pytanie brzmi:

<nie chodzi mi tutaj tylko i wyłącznie o kogos PG ale np o to kto jaką jest osoba, jak sie zachowuje itd, mysle ze wiecie o co mi chodzi>

Hmm....

Ci co odeszli, to moze by nawet rycerski.... prowadzil moonchildren i troche alst castle...
Kaalhar Stark, juz nie gra od marca... pomogl mi wyjsc z retried ^.-

Rzotkiewka... ja na jego miejscu po tylu dedach juz bym se chyba z tibia dal spokoj.... :D
Jesli chodzi o pg to Fantom i Druid da first i to chyb all bo nikt z nich tak szybko nie expil ja sie moge tylko pochwalic 400k expa w 3 dni :p
Kto by tu jeszcze...No oczywisce Leo leenidas... ale on nie gra chyba kazdy go pamieta =]
Earl Istari... malo kto go zna, 45 druid aktualnie.... odchodzil od tibi chyba z 10 razy (teraz odszedl w maju u wrocile z 5 dni temu) Naprawde spoko koles Chyba the best of best friendow moich na silvie ^^

Jakos wiecej mi nie przychodzi narazie na mysl.. moze dopisze ^^

Rekin Master
29-09-2006, 17:46
mmmm Leo Lenidas...Hail!Hail Moradin!Hail Markiz!Hail...wszyscy starzy qmple ale nr1 wsrod pl to Leo :)
a teraz to nie wiem...

cwaniak89
29-09-2006, 18:37
Według mne:

Z tych co juz nie grają to Leo Lenidas najlepszy polak na silverze pod kazdym względem :). A najlepszy PG to Fantom da First

A z tych co grają to ciężko powiedzieć.
Prawda jest taka że doceniamy ludzi dopiero jak nam ich zabraknie :(

a tak po za tym to wypadało by mi wymienic tutaj każdego best frienda czego nie bede robił oni dobrze wiedzą kim :D
A najlepszy grajacy PG to Druid da First

Dawergo
29-09-2006, 20:07
Niegrajacy - Leo Lenidas
Grajacy - Michael Rzotkiewka i wielu innych :)

Mendolina
29-09-2006, 20:15
Wedlug mnie najlepszymi polakami i moimi dobrymi znajomymi ktorych bardzo szanuje sa:Krzysiu Szycha,Michael Rzotkiewka z ktorymi zawsze sie moglem dogadac szkoda tylko ze malo graja :(, kiedys byl Klukens ale to chyba ktos nowy bo ostatnio na mnie najezdzal i mowil ze mu cos ukradlem(jak zwykle ktos nawkrecal o mnie kit -.-), rowniez Kacperka ktorego niedawno poznalem i jest dla mnie spoko :), wspominam Leo Lenidasa, ktory byl naprawde spox chcoiaz go malo znalem ale jeszcze raz mu thx za wand of inferno free :P

Kattinka
29-09-2006, 20:41
1. Rekin Lord Vader =) Nie dosyc, ze duzy lvl to jeszcze wspanialy przyjaciel =) 2. 1st owner Kath Shina =) 3. Michael Rzotkiewka - też jest spoko =)

Kasztaniaczek
30-09-2006, 08:26
Yeyeyey jest waste, jest zabawa ^^

wczoraj 5 bp mfow i zarobilem 1k :D
przedwczoraj 4 bp mfow waste i z 1,2k zarobku a dzisaij rano 5 bp waste i 300 gp :D

I Love DL & Drags .... =]

BuY /-\-/-\- AllLife Ring-\800 each-/-\-/ =|=|=|=|=\ /-\-/-\-Royal Helmet-\offer-/-\-/ =|=|=|=|=\

|: HaRmOnIa RoX ^.- HaIl CrYsTaL KiNgDoM ^.- :|

I am crazy? :S

Odbilo mi dzisaij :p

Lenidas
30-09-2006, 09:42
Pytanie brzmi:

ad.1 Neoxer, Mati Marczako, Moradin, Earl Istari and Fantom da First (do chwili az sie nie "zepsuł" :evul: ) - kolejność przypadkowa
ad.2 Rekin Lord Vader, Michael Rzotkiewka, Ligus, Potus (pierwszy właściciel) - kolejność przypadkowa

Pozdrawiam

ps. napweno kogoś pominąłem ale nigdy nie miałem dobrej pamięci do nazw, ponieważ ludzie bardzo często robili nowe postacie, a przecież Tu chodzi chyba ogólnie o graczy a nie o jakąś jedną konkretną ich postać ;)

ps2. sorki, że nie argumentuje swojego zdania, ale są to moje subiektywne odczucia dlatego daruję sobie wypowiadanie sie dlaczego CI a nie INNI :)

Dolor
30-09-2006, 09:46
Retired - Leo Lenidas
Aktywny - Trudno powiedziec ale wydaje mi sie ze obecnie grajacych to Michael Rzotkiewka (ostatnio malo z nim gadam :(), Rekin Lord Vader (stary kumpel i dobry ziomek) duzo by wymieniac ale nie mam zbytnio czasu :P
Pozdrawiam

Holu
30-09-2006, 10:26
HUH :D:D :evul: :evul: Dzieki Cwaniak & Markiz ;']]]
a co do Druida to powinno sie nazywac najlepszy sharing a nie PG : )))

ja narazie odpoczynek od tej gry :> glupio padlem w dodatku bez blessów :/ freeze rlz :evul:

Kasztaniaczek
30-09-2006, 11:11
Ehh... nie ma co robic... =[ Tak se siedze i se patrze na monitor i nie ma co robic =[

Łodzianin
30-09-2006, 11:43
Niegrajacych:
Leo Lenidas, Leo Lenidas i Leo Lenidas
Grajacych:
Dawergo Sewery (Pozniej cos sie popsulo w przyjazni...), Rekin (X( ), Carpathiaa, Druid Da First (Ten Stary), Kilver (Wkurza mnie czasami)...

adrius
30-09-2006, 13:53
Grający :moi friends 45 lvl + :)

Niegrajacy:Kuba narkoman,Xioniz i Pavlot ,który tylko stoi se pod dp w carlin 8o i reksio silver

Pozdrawiam

Kattinka
30-09-2006, 14:26
Zapomnialam: Kilver Achin, Carpathiaa.. sry :P

cwaniak89
30-09-2006, 14:41
Widze ze dzieki mojej sądzie troche sie tu wkońcu ożywiło

Mam nadzieje ze na długo i w pozytywnym charakterze
:)

Kasztaniaczek
30-09-2006, 15:53
Ehh... shortys a ja cie lubilem....

poprostu jestes kurwa jedna wielka swinia i nic innego, brazola nie zabijesz...cykor...

Szycha150
30-09-2006, 18:10
Czesc wam tu Szycha :D zalozylem sobie profil :) . Mam bana na ip :( i nie bedzie mnie dluugggoooo :( Pozdro for all :p

Rekin Master
30-09-2006, 18:17
lol?jak bana na ip? za co? xD

Szycha150
30-09-2006, 18:23
Zebym wiedzial za co ;/. Nie moge sie wlogowac na zadnego chara :( i pisze ip banished ... X(

Mendolina
01-10-2006, 07:30
a ja mam rowniez problem, ale troche inny :(
od kilku dni gdy gram w tibie to po jakims czasie resetuje mi sie komp i jak narazie zauwazylem dzieje sie to podczas grania :/ Nie wiem o co chodzi:o, pomozcie plz

Kasztaniaczek
01-10-2006, 08:47
przegrzewa ci sie procek....

Baniu11
01-10-2006, 10:34
Siemka all... Gram obecnie na silverze i mam pytanko - kto gra obecnie z polakow na tym serwie ? Gram tu juz z rok moje postacie to smieszny ziomek a obecnie gram Robert Robertoo (nie ja nie Robertto :P). Duzo polakow odchodzi od tego serwa :( a czemu przeciez juz tyle brazylow dostalo bany i hacki ze mozemy byc lepsi :P
Pozdro for all

Kattinka
01-10-2006, 10:46
Cos mi sie wydaje, ze dostaniesz za tego nicka name locka ;D good luck

Dawergo
01-10-2006, 13:14
SELL WAR HAMMER<<>>WARRIOR HELMET<<<>>>2 SERPENT SWORD<<<>>>BLESSED WOODEN STAKE<<<PIRATE ITEMS MSG FOR MORE INFORMATION<<<>>>FAST<<< (Nie mam pirate hat ani pirate boots)

Jak ktos cos chce pisac tu lub na tibii :)

Kacperka
01-10-2006, 15:24
A dla mnie best pl to ludzie z byłego moonchildren którzy jescze grają np Dawergo, Michael Rzotkiewka, Seba Konieczny, Krzysiu Szycha itd.
Noi Vegeta of Silvera z którym sie niedawno zkumplowalem;] Jest jescze kilka osób którzy też są the best ale nie będe wymieniał bo dużo ich będzie.. np Mendolina :D

Kilver
01-10-2006, 15:35
Ja nie będę rozgraniczał ludzi na grających / niegrających wymienie tylko tych których szanuje / lubie :) No więc tak :
Rekin Lord Vader ( >>> newrwus <<< ;) )
Kattinka
Neoxer (pkey xP )
Moradin Miedziobrody
Dawergo Sewery ( kiedys więcej gadaliśmy )
Mie Ziomal
Carpathiaa
Rastaman Shine

Tyle ode mnie :) Sorry jeśli kogos pominełem ... Pzdr ~

Narkoman
01-10-2006, 16:07
zauwazylem ze nie piszecie tych, ktorzy wg was sa najlepsi tylko tych ktorych lubicie. a chyba nie o to chodzi. grajacego nie wymienie bo nie ma najlepszego, zastanawialem sie nad krzyiem szycha, ale z tego co wiem on ostatnio nie gra wiec nie jest on grajacy :D

Reksio Silver- pomocny, bez wrogow, dobry lvl itp. ale chodzi mi o starego ownera
Potus - tego nieznalem, ale z tego co czytalem to to samo co wyzej

MIlej gry w ta gre:P

Kasztaniaczek
01-10-2006, 16:18
Hahaha co kacperka jaki awatar... :D

Kattinka
01-10-2006, 16:29
Jeszcze bym dodala legendarnego żulka ;D a raczej rastamana =) chyba nie zaprzeczycie ? :D

Łodzianin
01-10-2006, 17:58
a ja mam rowniez problem, ale troche inny :(
od kilku dni gdy gram w tibie to po jakims czasie resetuje mi sie komp i jak narazie zauwazylem dzieje sie to podczas grania :/ Nie wiem o co chodzi:o, pomozcie plz

lmao. Ja tez tak mialem, po wymienieniu pamieci ram wszystko zniknelo ;)

Holu
01-10-2006, 19:19
wreszcie po kilku godzinach solowania DLi :evul: :evul:

19:09 You see a royal helmet (Arm:9).
It weighs 48.00 oz.
An excellent masterpiece of a smith.

:cup:

Kasztaniaczek
01-10-2006, 19:29
lmao. Ja tez tak mialem, po wymienieniu pamieci ram wszystko zniknelo ;)

Ja miaelm tak na starym kompie duron 800 i 128 ram... jak wyczyscilem wentylator od procka... to bylo dobrze a od pamieci to moze tez zalezy, ale tak nie mialem

pzdr

Mendolina
01-10-2006, 19:45
Dzieki wam, jutro pokombinuje :P
Pozdro for all friends ;)

Kacperka
01-10-2006, 20:38
Może i głupie pytanie.. ale Holu-Fantom da First? Jesli tak to prosze o poradnik.. jak zrobic 89 lvl w (+-)2 miesiace?

Szycha150
01-10-2006, 21:05
Mialem jakis dziwny przypadek. Mialem bana na ip <niewiem za co> i ban znikl po 2 dniach. Co to moglo byc piszcie plx :p

Kacperka
01-10-2006, 21:11
Mi sie wydaje ze masz wewnetrzne ip i poprostu ktos z twojego otoczenia sieciowego lapal bany na ip i cala siec na tym tracila.. tez tak kiedys mialem.. zlozylem podanie o zewnetrzne ip gdy bylem na huncie dalem loga na chwile i nie moglem sie znowu zalogowac..:P Gdy dostalem zewnetrzne ip problem zniknął

Kasztaniaczek
02-10-2006, 06:37
Niom to prawda internet radiowy ma zmienne IP ale jesli chcesz to mozesz se za 1 zl (lol) zamowic zewnetrzne, bo zawsze przy zmianie ip byl kick(srednio z 4 razy na dzien). Ze zmiennym Ip nawet sie nie dalo grac w necie (probowalem w warcrafta etc. i nie szlo wtedy) ale teraz mam (od roku) ip zewnetrzne i jest dobrze ^^

Kacp... poprtostu na*******alasz 24/7 w tibie ^^ i nie expisz na rotach na 10 lev tylko lecisz odrazu na dc czy cos w tym stylu i jedziesz ile wlezie.. zalezy tez jaka prof...

Holu
02-10-2006, 07:41
@Kacperka

Sam nie wiem. :evul: :evul:

Kacperka
02-10-2006, 13:29
Seba narzóć jakiś nowy temat bo już znowu sie stypa zaczyna siać:(
A ty jesteś w tym dobry:D

Dawergo
02-10-2006, 15:36
15:27 You advanced to magic level 50. Powolutku do przodu

Rekin Master
02-10-2006, 16:14
15:27 You advanced to magic level 50. Powolutku do przodu

gratz =]
Hail Daw

Dawergo
02-10-2006, 16:20
dzieki, teraz przydaloby sie lvl wbic ale mi sie nie chce

@Down
Dzieki :)

Kacperka
02-10-2006, 16:28
Gratki Dawerko!;]
16:15 You advanced in sword fighting.
jescze 2 razy i bede happy, chociaz być happy nie powinienem patrząc na lvl ;(

Dolor
02-10-2006, 18:50
Na sam poczatek gratuluje dawergowi

Jesli chcecie aby ten temat sie rozwijal to powiedzcie o nim innym graczom z silvery. Ja bym mogl pogadac z paroma ale mi to zwisa poniewaz ten temat jest jednym z wielu ktore odwiedzam na tym forum

Zuleq
02-10-2006, 21:47
elo, elo nie wiem czy mnie jeszcze ktos pamieta oprocz kattinki =* i kilvera :), bo tylko oni o mnie wspomnieli, ale ja pamietam duzo osob :D (dla niewiedzacych-tu rasta) wymienie tych, ktorych zawsze bede dobrze wspominal: tiki maihime :*, kazuyoshik :*(tez inne nicki ale nie pamietam ;s), rekin lord vader, kilver achin, dawergo sewery, michael rzotkiewka, ligus, kacperka(thx ze mi wtedy b roba uratowales ^^), kuba narkoman,cannidas(pkey xD) no i oczywiscie wszyscy rl :p, mysle ze nikogo nie pominalem... te osoby najbardziej utkwily mi w pamieci, ja juz nie gram w tibie i nie zamierzam do niej wracac, wiec sie oficjalnie zegnam :p dzieki za wszystko;)

Kasztaniaczek
02-10-2006, 23:51
Hiho... no jasne ze cie pamientam =]

Kacperka
03-10-2006, 07:59
Rasta wracaj do Tibi:) bo trzeba ratować polske na silverze.. No a to z
b robem to już nawet nie pamiętałem xD
Jak żegnasz się z tibią to chociaz o nas na forum nie zapomnij:) czasem mozesz cos napisac, bedziesz wiedzial co na silverce slychac:D

Narkoman
03-10-2006, 10:06
tak wogle kacperka przybliz troche swoja postac, bo za ... nic nie moge sobie ciebie przypomniec:/ ale wiem ze taki nick mi sie obil o uszy...a ten nick pod avatarem mi sie otworzyc nie chce obecnie, pewnie dlatego ze w szkole jestem :P

@ rasta
tez cie pamietam :P:cup:

Kacperka
03-10-2006, 12:44
tak wogle kacperka przybliz troche swoja postac, bo za ... nic nie moge sobie ciebie przypomniec:/ ale wiem ze taki nick mi sie obil o uszy...a ten nick pod avatarem mi sie otworzyc nie chce obecnie, pewnie dlatego ze w szkole jestem :P

www.tibia.com -> community -> character -> Kacperka
tam pisze o moim charze;] jeśli chodzi ci o coś konkretniej to zadaj pytanie,
bo nie wiem co jescze o mnie moge napisac po za www.tibia.com ;)

skejt007
03-10-2006, 13:46
Witam piesze swojego pierwszego posta na tym forum a to dzieki koledze @up który mi powiedzial o tym temacie podczas gry w tibie.

Postaram sie "wkręcic" w temat i w nim czesto pisac :P

Narkoman
03-10-2006, 14:09
to sie zbyt szybko nei dowiem, bo mi tibia.comnie dziala. nie wiem czemu:/

Kacperka
03-10-2006, 14:13
to sie zbyt szybko nei dowiem, bo mi tibia.comnie dziala. nie wiem czemu:/

Nick: Kacperka
LvL: 52
Profesja:Knight
Kiedys bylem w moonchildren viceliderem(moze to ci cos podpowie) Chodziłem z gildią na wiele questów.. w GH moonchildren mialem pokój przy drzwiach:D noi to wszystko chyba bo nie wiem co jescze moge napisac.. a moze ktos inny pamięta o mnie coś charakterystycznego co przypomni mnie Narkomanowi? A tak w ogóle narkoman to jaki ty miałeś nick na Silverze?:] Bo ja ciebie też nie kojarze:)

Narkoman
03-10-2006, 14:19
no to tak sie dziwni sklada ze siebie nie pamietamy:evul:
jzu wiem kto ty, skojarzylo mi sie po tym jak napisales o pokoju chociaz mnie nei bylo w moon(juz nie bede wnioskowac dzieki komu ta gildia powstala, mniejsza z tym), kiedys jak bylem u pulpeta to widzialem ciebie i teraz jest git. Wiem z kim gadam.

yogi leader (teraz nowy owner)--> navus edso (nowy owner od dawna)--> suchotnik --> kuba narkoman --> Blokers(ale to juz w innej grze;P)
juz wiesz kto ja? :P

@skejt
witaj na forum wnies tyle dobrego w rozwoj tego tematu, ile chcialbys dostac kasy od jakigos hlvl :P

Kacperka
03-10-2006, 14:23
aaa to ty suchotnik:D:D navusa też pamiętam:D noo to już się pamiętamy:) pisałeś do mnie często suchotnikiem:D gadalismy czasem
Pzdr:)

Kasztaniaczek
03-10-2006, 14:30
Użytkowników czytających ten temat: 7 (zarejestrowanych: 6, gości: 1)
Kasztaniaczek, Narkoman, Zuleq, Holu, Kacperka, Dolor
Omg... :D

Narkoman
03-10-2006, 14:31
no i wszystko pieknie :) wiedzialem ze skads cie znam tylko nie wiedzialem skad ;/ no ale juz jest git ^^ a ze navusa pamietaz to sie zdziwilem, bo nim najmniej gralem i najkr(u/ó)cej < ie wiem jak sie pisze wiec jest tak aby bledu nie zrobic:P)

Dolor
03-10-2006, 14:33
http://img81.imageshack.us/img81/6162/uo0005eh7.jpg
http://img301.imageshack.us/img301/7008/uo0006dx8.jpg
http://img205.imageshack.us/img205/4564/uo0007zj5.jpg
http://img169.imageshack.us/img169/8877/uo0008os2.jpg
http://img146.imageshack.us/img146/4210/uo0009nx3.jpg

Modkow prosze o nie kasowanie mi tych zdjec poniewaz wydaje mi sie ze przekazalem wszystko co chcialem napisac :p

Zuleq ciebie pamietam i to dobrze :p

Kacperka
03-10-2006, 14:36
Nom przyznaje ze masz zjebane eq ale ja mam tylko troszke lepsze i tez biore sie do roboty.. i tak patrzac na moje skille a twoje to nawet bez eq z samym axem bys mnie rozjebal hehe:D
SKĄD TY MASZ TAKI ŁADNY BP!!:] JA TEZ TAKI CHCE:(

Kasztaniaczek
03-10-2006, 14:37
Hehe... no ja tez prosze o niekasowanie tego posta ^^

Heh nuuudyy.... =[

Dolor
03-10-2006, 14:38
Nom przyznaje ze masz zjebane eq ale ja mam tylko troszke lepsze i tez biore sie do roboty.. i tak patrzac na moje skille a twoje to nawet bez eq z samym mieczem bys mnie rozjebal hehe:D
SKĄD TY MASZ TAKI ŁADNY BP!!:] JA TEZ TAKI CHCE:(

Mam 2 takie bp jeden ten co mam na sobie to od michaela a 2 z dialogu z pewnym graczem :evul:
Sprostowanie nie mieczem tylko axe :P

Zuleq
03-10-2006, 14:39
moge ci dac xd

Kasztaniaczek
03-10-2006, 14:40
Bp z Liberty Bay =]

edit: ale spam leci ^^

Kacperka
03-10-2006, 14:42
moge ci dac xd

Kacperka
Kazordon

Plz:D
z góry dzieki:D

Zuleq
03-10-2006, 14:44
z gory np :D

Kasztaniaczek
03-10-2006, 14:44
Jejejejej i love spam ^^

Narkoman
03-10-2006, 14:45
z gory na dol

haha a ja dostalem 2 takie od Balina jak konczyl grac ahaha

szczescie sprzyja lepszym

Dolor
03-10-2006, 14:47
Dobra koniec tego pierniczenia czas sie zabrac do roboty :p
Pamietajcie ze jest tez temat o silverze ze zdjeciami :p Chcialbym abyscie go tez odwiedzali :p ja tam pozniej wkleje pare fotek z czegos :p;
Pozdrowka

Kacperka
03-10-2006, 14:49
Zaraz go poszukam i wkleje fotke z advanced w swordzie:)

Chodzi ci o temat zamieszczony na www.tibia.org.pl czy gdzies na tibia.pl?
Na www.tibia.org.pl tez jest temat z silvery ze zdjeciami:P

Dawergo
03-10-2006, 15:02
Zuleq moze byl bys tak dobry i wrocil? spoko jestes wiec wracaj plx :P

Zuleq
03-10-2006, 15:10
nieee... tibia zabiera za duzo czasu, a pozatym juz mi sie znudzila(na szczescie) teraz dopiero zauwazam jak bardzo mnie pochlonela, nie mam zamiaru tam wracac :p jedyne czego zaluje to ludzi ktorych poznalem :( ale mam zamiar tu sie udzielac xD

Kacperka
ooo widze szyche;] Ziomek wbijaj sie na tibie.. czemu nie grasz? dalej masz tego bana czy cos innego?

skejt007
Ciekawe kto zalozyl ten temat ze zdjeciami z Silvery na tibia.org.pl prawda ?? :P

Mam pytanie z kad morzna zdobyc ten plecaczek ?? ?? Z czego wypada lub z gdzie kupic ?? No chyba że ktos ma dużo to Tede Kazoron Carlin ale nie nalegam !!

Narkoman
03-10-2006, 15:27
@up

"Mam pytanie skad mozna zdobyc ten plecaczek ?? ?? Z czego wypada lub gdzie kupic ?? No chyba że ktos ma dużo to Tede Kazoron Carlin ale nie nalegam !!"
takie troche ch**** jest to poprawianie ale wiesz jak widze bledy obok siebie i to jeszcze takie rażące to nie moge sie powstrzymac, ty tez mozesz poprawiac mnie, nie obraze sie.

Plecak kupisz w Liberty Bay za 20 gp (only pacc)

skejt007
03-10-2006, 15:40
@up

prawie nigdy nie pisze Ż albo ó pozatym THX

adrius
03-10-2006, 15:47
@ Kacperka

Raczej chodzi o http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=55385&page=16 :)

Użytkowników czytających ten temat: 8 (zarejestrowanych: 5, gości: 3)

adrius, Kacperka, Zielone Berety, skejt007, Narkoman

Nice :)

Narkoman
03-10-2006, 15:53
dzisiaj to chyba zesmy pobili rekord postow, nawet nie liczac spamu markizka :P

nie wiem czy to kogos ucieszy czy moze zasmuci ale Shortys i Circa przeniesli si ena inny server i tam graja. (bede tesinic :( pozdro )

Kattinka
03-10-2006, 15:54
Hehe... =D
@ Zuleq : ;*
@ Kuba : ja tez myslalam, ze mi nie dziala tibia.com, bo jest tak, ze jak napiszesz w pasku tylko tibia.com to sie nie wlaczy, musisz napisac po prostu www.tibia.com :)

Pozdrawiam wszystkich ;*

skejt007
03-10-2006, 15:56
No byli spoko Circa mial RS. Może przez to sie przeniusl. MOże wróci. Może.
@narkoman

Jak sie nazywasz w tibi ??

I mam jeszcze pytania takie troche noobskie ale nigdy nie jestem pewien : Kiedy odnawiaja sie soule dla druida bez pacca ??

Kacperka
03-10-2006, 16:02
No byli spoko Circa mial RS. Może przez to sie przeniusl. MOże wróci. Może.
@narkoman

Jak sie nazywasz w tibi ??

To pytanie bylo poruszone jakies 2 strony temu:D looknij se a nie powtarzasz pytania:P

Narkoman
03-10-2006, 16:16
co 2 min podczas zabijania mobow dajacych wiecej expa niz masz lvl

skejt007
03-10-2006, 18:01
@up

Big thx. Na czym nabijasz soule ?? ?? ?? Gdzies blisko carlin najlepiej by bylo ?

adrius
03-10-2006, 18:32
Dzis wyskoczył mi advans :)

You advanced from level 29 to level 30. :D

Wklejajcie zdjęcia na http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=999476#post999476 bo nic się tam nie dzieje ;(

Kasztaniaczek
03-10-2006, 19:16
Madame Natalie =]

Narkoman
03-10-2006, 19:22
omg idz na dwarfy guardy, poexpisz i przy okazji nabijesz soule. No chyba wiadomo, ze tam zdobedziesz soule gdzie expisz...

<<< czytaj to co jest napisane pod awatarem zawsze, ja juz nei gram (awatar to taki rsunek co jest pod nickiem)

Holu
03-10-2006, 19:50
Dodałem kilka moich ssków na forum screenów z Silvery :evul:

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=55385&page=16

Kasztaniaczek
04-10-2006, 06:56
Noo ss ladne ^^

Dolor
04-10-2006, 07:09
Wiecie co? :p
Tak sobie myslalem i wymyslilem :p
Chyba zaloze prywatne forum o Silverze gdzie bedziemy mogli komentowac wklejac zdjecia itd :p Co wy na to?

Kacperka
04-10-2006, 08:01
Dodałem kilka moich ssków na forum screenów z Silvery :evul:

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=55385&page=16

Omg.. zdecydowanie best pl in silvera.. szkoda ze cie hakneli...
Jest jakis polak po za tobą który blokowal Demona?
W ogole jakie eq.. skad ty na to kase wziąłeś?
To się nazywa poprawny tibijczyk.. dobry lvl, zajebiste eq w ktrotkim czasie..
Ale ja chyba jesdcze do tego nie dorosłem :(

Rekin Master
04-10-2006, 08:51
Omg.. zdecydowanie best pl in silvera.. szkoda ze cie hakneli...
Jest jakis polak po za tobą który blokowal Demona?
W ogole jakie eq.. skad ty na to kase wziąłeś?
To się nazywa poprawny tibijczyk.. dobry lvl, zajebiste eq w ktrotkim czasie..
Ale ja chyba jesdcze do tego nie dorosłem :(

nom zajebisty...pamietasz jak zostalem okradziony?zgadnj prze kogo...
@Down
ehhh poprostu obalilem teze, ze jestes idealny...no ale ok wybaczam ci i nie bede ju tego wiecej pisal

Holu
04-10-2006, 09:08
@Kacperka

THX : )

Nie było żadnego pl na Silverze blokującego Demki (poza mną) i raczej długo nie będzie, bo reszta która tu ciągle gra to w 90% nooby, bez obrazy, ale mam rację :evul: ale ogólnie to dzieki za te słowa B) pzdr.

@Rekin

Dlaczego jak ktoś wypowiada się o mnie w pozytywny sposób, zawsze to komentujesz i wypominasz dawne błędy? troche to głupie ;( przecież chyba nie jesteś zazdrosny, że ktoś tak o mnie mówi ?! POLUZUJ :evul:

Szycha150
04-10-2006, 10:36
Dzis postanowilem ze wracam na silverke 8o . Jednych to ucieszy :) innych moze nie :p Piszcie mi na msg czy cos sie dzialo jak mnie nie bylo :]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ma ktos na sell crown legsy ? :D

skejt007
04-10-2006, 11:59
<<< czytaj to co jest napisane pod awatarem zawsze, ja juz nei gram (awatar to taki rsunek co jest pod nickiem)

Wiem co to jest avatar i nie mam 8 lat. Tu sie zarejestrowalem za namowa Kacperk(i/a) ale mówie otwarcie że bardziej wole strone tibia.org.pl i jej forum na którym mam wyrobioną reputacje. A avatary robie na zamówienia wiec chyba wiem co to jest ( tak samo jak signy ). No to tyle ide expic. Co do najlepszego kolegi który nie przekroczyl 25 lvl to nie mam wszyscy maja powyżej :P

Kasztaniaczek
04-10-2006, 13:03
Moim zdaniem Fatom-Lady byl najlepszym polskim graczem na servie.. i nawet to ze okradl ciebie, chcial mnie zabic etc... nie zmieni tego ^.-

Mendolina
04-10-2006, 14:14
Krzysiu ja sie ciesze szczegolnie ze wracasz :D;)
@Fantom
Fajne ssy, ale zaluje ze cie wczesniej nie poznalem, wkoncu ja pozniej zaczalem grac w tibie a ciebie znalem tylko z widzenia ;p

Kacperka
04-10-2006, 14:37
Moim zdaniem Fatom-Lady byl najlepszym polskim graczem na servie.. i nawet to ze okradl ciebie, chcial mnie zabic etc... nie zmieni tego ^.-

właśnie o tym mówie.. nie chodzi mi o jego charakter.. mnie przeciez tez chcial zajebać.. Ale jednak nikt nie ma takiego lvla z pl na silverze co on na innym swiecie na ktorym zaczal grac jak nasze najwyzsze pl lvle mialy 50+ lvl
-.-

No właśnie o tym mówie.. Nie chodzi mi przecież o jego charakter. Mnie też chciał zabic.. Ale żaden pl na silverze nie ma takiego lvla jak on ma na innym serwerze, gdzie stworzył on tamtą postać jak nasze najwyzsze pl lvle mieli po 50+lvl -.0
Dzis postanowilem ze wracam na silverke 8o . Jednych to ucieszy :) innych moze nie :p Piszcie mi na msg czy cos sie dzialo jak mnie nie bylo :]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ma ktos na sell crown legsy ? :D
NO NARESZCIE:D Mój ziomek wraca na sliverke:P Nobq czemu mi nie powiedziales ze odchodzisz.. myslalem ze masz klopoty z netem czy cos:P ale na szczescie wracasz i to jest najwazniejsze:)

Kasztaniaczek
04-10-2006, 16:08
15:50 You see a wand of cosmic energy.
It can only be wielded by sorcerers of level 26 or higher.
It weighs 23.00 oz.
The energy of a radiant star is trapped inside its globe.

16:05 You see 15 platinum coins.
They weigh 1.50 oz.

16:00 You see a bag (Vol:8).
It weighs 4075.80 oz.

40 min na minoskach ^^

Dawergo
04-10-2006, 18:16
Chciałbym wszystkich uroczyście poinformowac iz zdobylem pierwszy polski Pirate Outfit na silverze (tzn bede go mial najpozniej o 19) :D Jak zdobede wkleje screena zeby nie bylo ze klamie :P

Zuleq
04-10-2006, 18:52
8o zostalo ci 12~min :p ale i tak gz:D

Dawergo
05-10-2006, 16:24
Thx for all :)
gratz Kasztaniaczek

Kacperka
05-10-2006, 16:25
@ 2x up
Gratki Legolas ;]

Kasztaniaczek
05-10-2006, 17:07
07:48 You advanced from Level 43 to Level 44.

=]
gogo BS quest =]

Dolor
06-10-2006, 08:14
Postanowilem zazucic nowy temat.
Oto on:
Kto waszym zdaniem jest najstarszym polskim graczem na silverze.
Piszczie tylko te osoby ktore sa aktywnymi graczami czyli ci co nie sa retired.

Łodzianin
06-10-2006, 11:15
@up
Chodzi o tego co najdluzej gra czy ile ma lat?

Kasztaniaczek
06-10-2006, 13:06
Dolor Rekin Neoxer Dawerg, wiecej nie pryzpominam sobie...
kiedys to jeszcze Moradin, Leo i ja =]

Kattinka
06-10-2006, 13:36
Kazuyoshik :P <joke>

szymon287
06-10-2006, 13:36
Dolor Rekin Neoxer Dawerg, wiecej nie pryzpominam sobie...
kiedys to jeszcze Moradin, Leo i ja =]

a ja =(? bylem niedlugo po tobie ;P

@kattinka:
witaj :D

Kasztaniaczek
06-10-2006, 13:54
No fakt... =] lae ja bylm juz 3 miechy od powstania serva wiec juz nowi bylismy

Dolor
06-10-2006, 14:58
Chodzi mi o graczy o dlugosc gry na serverze a nie ile maja lat.
Mowilem wymieniajcie graczy ktorzy sa AKTYWNI TO ZNACZY ZE GRAJA DALEJ NA SERVIE X(

Bede kolo 23:00 jak ktos by cos chcial :P
Pare osob wie czemu :)

Mendolina
06-10-2006, 16:58
X( Mam pewne uczucie ze dalej mnie ktos przesladuje X(! Od niedawna Klukens zachowuje sie dziwnie i oskarza mnie ze ja to sajan wolf(21 lvl druid chyba) i ze ukradlem nim mu crusader helmet :confused:, nie moge mu przetlumaczyc, a ostatnio widzialem sajana wolfa w depo jak byl ubrany tak jak ja. Ktos robi sobie ze mnie jaja ale jak ma cos do mnie to niech powie wprost a nie probuje mnie wrobic i znalezc mi wrogow X(

Kacperka
06-10-2006, 17:56
@Dolor
Ja tam nie wiem kto gra tu najdłużej ale chyba gdzies na www.tibia.com pisze data zalozenia konta? Trzeba to sprawdzić :)

17:42 You advanced in sword fighting. xD

adrius
06-10-2006, 18:05
Moja pierwsza postac na tym serwie byla zalozona 15 maja 2005 roku nie wiem jak inni.

Łodzianin
06-10-2006, 18:42
Pierwsze konto na Silverze to Listopad 2004 rok. Moje drugie konto na Silverze to Neoxer, 28 Kwiecien 2005 rok. A ogolnie moje pierwsze konto to 21 Lipiec 2004 rok.

Kasztaniaczek
06-10-2006, 18:51
A czasem silvera nie jest z marca 2005? :<

@Mendolina... wiesz co ja bym odszedl od tej twojej gildi... twoja gildia ma wojne... :<

Mendolina
06-10-2006, 19:14
Wiem ze ma wojne ale ja sie tym zbytnio nie przejmuje bo po pierwsze mendolina nie wychodze z depo i nie gram w tibie tez :P, ale ostatnio cos nic sie nie dzieje na tej wojnie;)

marcinekk
06-10-2006, 19:44
po pierwsze co do zalozenia pierwszej postaci lodzianina na silverze to zgadzam sie z kasztaniaczkiem ze silvoera powstala dopiero w marcu 2005 roku
a po drugie to do tych starszych naleze chyba rowniez ja poniewaz moje konto zalozylem troche po ponad 2 miesiacach od powstania silvery (May 05 2005, 13:15:31 )

Japon
06-10-2006, 19:47
Ja swoja pierwsza postac na silverze zrobilem 14 kwietnia 2005 (doszlem ta postacia do 22 lvl ale pozniej cos poszlo nie tak ;))
Dosc dlugo gra na silverze Wiadrociag(kilka dni po mnie zalozyl konto)

Kacperka
06-10-2006, 22:18
Created: Apr 13 2005, 13:54:50 CEST

No ja jestem chyba też jednym z najstarszych kont na silverze:D Nawet sie nie spodziewalem ale faktycznie przypominam sobie jak pomagalem moradinowi dawalem mu noob itemki jak byl jeszcze noobcharem.. bylem dlugi czas retired i tak to jakos wyszlo:P
Jeśli faktycznie silvera zostala stworzona w marcu to ja nieswiadomie zalozylem na niej konto prawie tak szybko jak tylko moglem bo pierwszy miesiac jak wiadomo jest dla pacc..:D

Kattinka
07-10-2006, 09:51
Haha.. Neo wpadles ;p

Łodzianin
07-10-2006, 10:30
haha nie wpadlem tylko pojebalem daty. Pierwzxe konto to bylo Listopad, ale to bylo konto na Asterze. Nastepne to bylo 21 Kwiecien i nick to Ruthless Sniper na silverze i po tygodniu, zrobilem Neoxera i bylo to 28 kwiecien.

Kasztaniaczek
07-10-2006, 11:04
Aff... wczoraj bym zrobil djin questa, ale siostra suxx....
Dzsiaj kolejna proba ^^

edit: niedawno mialem adva na 46 mlev ^^

Kacperka
07-10-2006, 14:17
@up Gratki advanced

To jest ktos z polaków którzy jeszcze grają starszy na tym serwie odemnie?:D
Jak narazie wygrywam :P :evul:

Kasztaniaczek
07-10-2006, 14:31
Z tych co graja to napewno narazie tak.. ale z tych co nie to watpie :p

14:23 You see yourself. You are a master sorcerer. You are Summoner of the Crystal Kingdom.

Juz jestem na stale ^^

Kacperka
07-10-2006, 14:47
Z tych co graja to napewno narazie tak.. ale z tych co nie to watpie :p

Nom wiem o tym, ale pytanie bylo kto najstarszy z tych co grają:]

Rekin Master
07-10-2006, 15:27
@up Gratki advanced

To jest ktos z polaków którzy jeszcze grają starszy na tym serwie odemnie?:D
Jak narazie wygrywam :P :evul:

nie wiem zy to,co ja robie mozna nazwac gra...no ale ok
WyGrAlEm PWNED !!

Kasztaniaczek
07-10-2006, 15:30
No to kiedy utworzyles...

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/12496

Anni kumpli

Kacperka
07-10-2006, 22:23
22:05 You advanced in shielding.

Jeszcze tylko wbije sworda i zaczynam expic:)

Kasztaniaczek
08-10-2006, 09:52
No no gz... rosnijcie w sile ^.-

A ja dzisiaj atakuje 45 lev ^^

marcinekk
08-10-2006, 11:07
@ up
zycze powodzenia napewno uda ci sie wbic,
tak poza tym wbilem wkoncu(nie pierwszy raz) 49 lv:)

Dolor
08-10-2006, 12:09
Ha a ja wkoncu kupilem rh :p
Odrabiam straty :p

Jak by ktos nie wiedzial to przed moim wyjazdem na wakacje zadecydowalem ze jestem retired wszystkie swoje itemy rozdalem. Po powrocie z wakacji jednak postanowilem ze bede kontynuowac swoja kariere na silverze otrzymalem pompoc chyba od 2 osob. Jak narazie od tamtej pory wbilem lvl 48 a mialem 42 oraz wydalem ciezko zarobiona kase na rh/crown armor/p legi (cicho :D) f axe/d lance/d shielda (to wylocilem z dragow :)) oraz boohy/ Narazie chyba wbije 50lvl i pochodze po questach choc znudzilo mnie juz expienie i postanowilem poeskillowac wiec zapewne wbije 1 axe i 1 shielding po czym wbije 50lvl i bede cieszyc ryja :P

PS: Nie puszczac komentow typu "uzekla mnie twoja historia"
PS2: po co napisalem to w "PS" jak i tak jakies dziecko neo napisze cos takiego aby nabic posta
PS3:Pozdrowionka :)
PS4: THX Rekin :* :D

Kasztaniaczek
08-10-2006, 12:39
Wiesz co dolor uzekla mnie twoja historia...:evul:

:evul: nuup!!:evul:

PS nie mam neostrady ^^

edit: mam cholerna lagi.... ehh ciezko bedzie z lev 79%...
Zna ktos stone tomb za -1 za tp?

Holu
08-10-2006, 14:11
@Kasztan

Znam każdą Tombę za tp :evul: na -1 w stone tomb dużo slimów , mumii , cryptów , kilka vampów : ))) w 1 miejscu są 4 vampy i ds, więc uważaj :D

Kattinka
08-10-2006, 15:21
urzekla mnie twoja historia :) no... kontynuuj swoja kariere na silverze =) hehe, joke. nie ejstem zlosliwa =] to odchodzenie z silvery i rozdawanie itemow troszke mi mnie przypomina ;p bogata bym byla, gdybym tego kilkanascie razy pod rzad nie zrobila xD

Kasztaniaczek
08-10-2006, 19:48
@Kasztan

Znam każdą Tombę za tp :evul: na -1 w stone tomb dużo slimów , mumii , cryptów , kilka vampów : ))) w 1 miejscu są 4 vampy i ds, więc uważaj :D

Heh.. nie zwiedzialem calego tomba bo siora chciala, ale ja tylko 3 vampy znlazlem i to pojedynczo + inne stworki, ale expa nawet ladny 30-40 min i 20k expa ^^ za to 3 bp mfow waste i 7 runek gfb...

Ale pomimo lagow mam 23% do lev i se jutro rano wbije... heh, w tym tombie znlazlem tkaie miejsce ze jak sie idzie sa 3 vampy 1 ds a na dole 1 vamp pozniej na lewo 3 wiec se troszke pohuncilem ^.-

22:25 You see a spike sword (Atk:24 Def:21).
It weighs 0.20 oz.

22:38 You see a black pearl.
It weighs 0.20 oz.

^^

Kacperka
08-10-2006, 22:50
@up gratki:)

a ja jeszcze jutro tylko skilluje a pozniej bede gonil z lvlem:P bo juz za duzo osob ma +/- 50 :P
musze wbic 60 :P a pozniej 70:) a pozniej skillowac8o

Kasztaniaczek
09-10-2006, 15:14
14:52 You advanced from Level 44 to Level 45.

Rano nie dobijalem bo straszne lagi... jak tak dalej bende wastowac mfki to bende bil1 mlev 2-3 dni ^^

27% do 47 ^^

pobol
09-10-2006, 19:55
Elo All!!
Ja tera chcę doexpic 70 lvl.Mam jeszcze 40%.Zrobie to i jazda na warlock quest.No i może jakąś atrakcje sobie zafunduje....:)
Wkońcu moge cos pisać na tym forum
Hail Seba~~

Łodzianin
09-10-2006, 20:15
Konieczny? :D

cwaniak89
09-10-2006, 20:28
@up

YEA :D

Hail P....(obol)

Łodzianin
09-10-2006, 21:27
Hail Konieczny Sebastian!

Btw.. Buy all Heaven Blossoms!

Kacperka
09-10-2006, 22:22
21:58 You advanced in sword fighting.
Nareszcie moge poexpic:P

Kasztaniaczek
09-10-2006, 22:42
No ja mam 66% do 46 lev ale za to mam 10% do 47 mlev ^^
Jutro advek i bs quescik ;]]

Byl dzisiaj maly wypad na necro, g-shield z dsa i mind stone, tak to nic... moj 1 raz to byl :D

Kasztaniaczek
10-10-2006, 12:50
Hehe, dzisaij sobie skoczylem na chwilke na dls... ubilem 8 dls z 10 dragow... i enerdy ring z dla :D

12:47 You advanced to magic level 47.

Holu
10-10-2006, 14:59
@Kasztan

e-ring z DLa to leci co chwile :evul:

@Kacperka

nie musze przypominać kto ujebal Akhennatora :evul: : ))) Hail Shortys :evul:

Kasztaniaczek
10-10-2006, 16:10
No moze tak, ale to moj 1 <lol>

Łodzianin
10-10-2006, 16:15
Zunae tez padl przez Polaka ;)

A co do Akhenna to straszy matol i tyle.. :X

A tak btw.. Co u ciebie Xul~ ?

Dolor
11-10-2006, 07:29
Kacp najlepiej by bylo jak bys byl w jakiejs normalnej gildi ktora jest szanowana.
Ja do takiej wstapilem i od tamtego czasu nikt nie krzyczy mi hunted :) Zreszta ludzie w tej gildi sa tez fajni i tolerancyjni :)
Tak to nie wiem co ci mam na to poradzic :( ale moze uda mi sie cos wymyslec :)

Łodzianin
11-10-2006, 10:06
Kacp~ proponuje ci gildie w ktorej jestem z rekinem i xenasei. Czyli Belbados~
Liderem jest Receiverzenho, Duendelouco vice i paru innych h lvs. Mialem hunta u Glory, a chociaz nei znam Receivera pwoiedzialem mu o tym i juz nei mam ;P

Kacperka
11-10-2006, 11:23
Kacp najlepiej by bylo jak bys byl w jakiejs normalnej gildi ktora jest szanowana.
Ja do takiej wstapilem i od tamtego czasu nikt nie krzyczy mi hunted :) Zreszta ludzie w tej gildi sa tez fajni i tolerancyjni :)
Tak to nie wiem co ci mam na to poradzic :( ale moze uda mi sie cos wymyslec :)

Na pomysł żeby wstąpić do Immortal Dragons to ja już wpadłem jak zaczynałem skillować.. wczoraj pisałem do Kilalli bo ją akurat spotkałem, ale ona jak zwykle nie ma czasu. Pogadam z jakimś vice i już nie długo myślę że będziesz po raz kolejny moim kolegą z gildi :D

Wchodze już na tibia.com i wypadam z Crazy Hiccup, bo ta gildia nie ma przyszłości:D

Łodzianin
11-10-2006, 11:49
Dear Tibia player!

Somebody has bought a
Tibia Premium Account for 3 months (90 days)
for you!

Please log into your account on the Tibia website
in order to accept the Premium Account.

Kind regards,
Your CipSoft Team

:P

Dawergo
11-10-2006, 15:00
No Kasztaniaczek w dobrym momencie sie skonczyl remont bo widze ze mnie zaczynasz doganiac (i tak dogonisz) ale nie odpuszcze tak latwo ;)

Kasztaniaczek
11-10-2006, 15:28
01-10-2006 Hell'Bielcaj Silvera PACC na 90 dni

eee eee eee... ?

Łodzianin
11-10-2006, 15:52
Szukam Sorcerera/Druida na levelu 48+ ktory bedzie chodzil ze mna na hydry. W rachube wchodzi tylko 2 DSY+EXORI VIS+WAND. Loot dzielimy, od nas zalezy jak.. Wymagany PACC. Pisac here..

Mendolina
11-10-2006, 17:07
-.-X( wku... mnie taki ktos jak kilver achin, ktory udaje cwaniaka, broni br, mowi ze nie lubi jak sie polakow zabija,a sam to robi!! -.-
@kilver
Po pierwsze nie zabilem swoim noob charem z michalakiem zadnego twego kumpla br, bo my chodzilismy we dwoch, michalak wogole nie mial boltow ani nic, chodzil po prostu za mna bo chcial popatrzec i ja ubilem tylko 9 lvl druta, a ze tamci akurat byli i tez pekowali to nic nie znaczy -.-, michalak juz wczesnij poszedl a ja uciekalem i sie na nich natchnalem i nie obchodzi mnie to co ty gadasz, i tak znasz prawde ale sprzeciwiasz sie jej bo nie umiesz pogodzic sie z losem.
Seferof killed by Amidarix(typowe zachowanie nooba, uzyl fe, sd na 26 lvl i to na dodatek z zaskoczenia), a wczesniej udawal kumpla, gadal itd. Gratz dla ciebie noobie Amidarix!! "Powodzenia w dalszym pekowaniu pl"
A i jeszcze na koniec: Amidarix=Amidamaru the Druid=Darwiex

Kasztaniaczek
11-10-2006, 17:44
-.-X( wku... mnie taki ktos jak kilver achin, ktory udaje cwaniaka, broni br, mowi ze nie lubi jak sie polakow zabija,a sam to robi!! -.-
@kilver
Po pierwsze nie zabilem swoim noob charem z michalakiem zadnego twego kumpla br, bo my chodzilismy we dwoch, michalak wogole nie mial boltow ani nic, chodzil po prostu za mna bo chcial popatrzec i ja ubilem tylko 9 lvl druta, a ze tamci akurat byli i tez pekowali to nic nie znaczy -.-, michalak juz wczesnij poszedl a ja uciekalem i sie na nich natchnalem i nie obchodzi mnie to co ty gadasz, i tak znasz prawde ale sprzeciwiasz sie jej bo nie umiesz pogodzic sie z losem.
Seferof killed by Amidarix(typowe zachowanie nooba, uzyl fe, sd na 26 lvl i to na dodatek z zaskoczenia), a wczesniej udawal kumpla, gadal itd. Gratz dla ciebie noobie Amidarix!! "Powodzenia w dalszym pekowaniu pl"
A i jeszcze na koniec: Amidarix=Amidamaru the Druid=Darwiex

Hahaha jaki noob hahah nie moge <spadl z krzesla i sie nie moze podniesc> haha no nie urzekla mnie twoja histaroia....no coz... tobie di kilvera jeszcze duzo brakuje wiec od niego wara...
po 2:

<|Seferof killed by Amidarix(typowe zachowanie nooba, uzyl fe, sd na 26 lvl i to na dodatek z zaskoczenia), a wczesniej udawal kumpla, gadal itd. Gratz dla ciebie noobie Amidarix!! "Powodzenia w dalszym pekowaniu pl"
A i jeszcze na koniec: Amidarix=Amidamaru the Druid=Darwiex|>

Zachowanie nooba? Koles umie pkowac a nie jak ty biegac z 2 uhami ... (czyt. cannidas rox...)..co ty nazywasz noobowstweim to ze zabija z fe + sd?
Noobem to mozesz ty byc i wara... idz grac w te pokemony...

pobol
11-10-2006, 17:48
Ja odbiegam od tematów "hunted" ponieważ chcę wam powiedzieć że po wczorajszej ciężkiej pracy byłem tak bardzo zmęczony expieniem ale opłaciło sie!!
Albowiem wbiłem wczoraj około godz.20:00 mój upragniony 70lvl jestem taki happy i szukam ludzi na warlock questa jednak myśle że to pytanie jest tutaj nie na miejscu:)
Ale jeśli ktoś chce to moze pomóc i po quescie mozemy skoczyc na demonki:):P
Pozdro for all!!

Mendolina
11-10-2006, 18:07
Kasztaniaczek nie wtracaj sie w nie swoje sprawy bo jestes jeszcze na to za mlody <lol2>, mowiles przed chwila na tibii ze sie nie klocisz a na forum twardo mnie wyzwales. Po prostu jeszcze nie rozumiesz pewnych rzeczy no ale coz twoj wiek jeszcze na to nie pozwala.

Mendolina
11-10-2006, 18:11
Kattinka, ja do kilvera nic nie mialem bo ostatnio sie z nim pogodzilem ale to on niestety pierwszy wysunal o mnie falszywe oskarzenia ;/, i jak zwykle znowu jestem wrabiany:( co za ludzie, co za serwer!!

Łodzianin
11-10-2006, 19:00
Jak ci sie cos nie podoba to wy... Malo kto bedzie za toba tesknil! MAJĄC COŚ DO KILVERA MASZ COŚ DO MNIE!! WIEC WARA OD NIEGO LUB DAWAJ NA DUELA!!

Ciagle sie czepiasz ze ktos pkuje z FE. I dobrze bo do tego jest FE!!

Zuleq
11-10-2006, 19:12
Jak ma ktos cos do kilvera to do mnie tez wrrrrrX(

Kasztaniaczek
11-10-2006, 19:23
Kasztaniaczek nie wtracaj sie w nie swoje sprawy bo jestes jeszcze na to za mlody <lol2>, mowiles przed chwila na tibii ze sie nie klocisz a na forum twardo mnie wyzwales. Po prostu jeszcze nie rozumiesz pewnych rzeczy no ale coz twoj wiek jeszcze na to nie pozwala.

...<lezy i sie zwija ze smiechy jeszcze raz>

Haha ty koles jestes spoko... own3d :D Hahaha muahsaha... omfg...ahaha
koles dobijasz mnie? Co ty sobie wyobrazasz? Stoisz w dp, nie gram na silverze... i mi ublizasz? Myslisz ze jestes lepszy? W czym?! moj wiek nie ma tu nic do znaczenia....czego ja nie rozumiem? Tego ze ciebie czy innego lamusa zabija koles z fe... i z sd? Bo to nie honorowe jak to powiedziales bo powinien powiedziec chodz na solo?? Zastanow sie co pisze czlowieku -.-

komu jeszcze chcesz udowodnic ze jestes najmadrzejszy i najlepszy? Bo nam(zuleq katti, neoxer,kilver etc.?) tego juz nie udowodnisz...

Miles gry w pokemony... Widzisz, Łodzianin jest "Honorowy" bo sie pyta czy chcesz na dulela... no to czekamy....

Michalakmee
11-10-2006, 21:01
Dzięki mendolina przynajmniej ty mnie rozumiesz :) a tak no to wydaje mi się że zabijanie kogoś kto skilluje na slimach używając do tego 2 fe i sd jest śmieszne i żałosne :) Ale ja się tym nie martwie po prostu nadrobie straty i już chociaż miałem już 5 mlvl a teraz jeszcze 13% musze robić ten je***y mlvl :( .Wiesz legols nie wtrącaj się bo nie grasz na tym serwie i jak zwykle nie wiesz jak było a wymądrzasz się dziecinko :baby: mam nadzieje że nie długo twój mózg trochę dojrzeje bo narazie tego jakoś nie widać :evul:
Pozdro dla ziomków z Silvery

Kasztaniaczek
11-10-2006, 21:21
Dzięki mendolina przynajmniej ty mnie rozumiesz :) a tak no to wydaje mi się że zabijanie kogoś kto skilluje na slimach używając do tego 2 fe i sd jest śmieszne i żałosne :) Ale ja się tym nie martwie po prostu nadrobie straty i już chociaż miałem już 5 mlvl a teraz jeszcze 13% musze robić ten je***y mlvl :( .Wiesz legols nie wtrącaj się bo nie grasz na tym serwie i jak zwykle nie wiesz jak było a wymądrzasz się dziecinko :baby: mam nadzieje że nie długo twój mózg trochę dojrzeje bo narazie tego jakoś nie widać :evul:
Pozdro dla ziomków z Silvery

Co jest zalosne? to ze padles? Haha...
Bede sie wtracac bo to moj temat, sie nie podoba to wypad ^^ i zalloz swoj o temacie:
Halp !!111 dednol mnie koles i mnie zajebal z fe i sdeka... halp plx to byc zalosne!!111oneone one plx halp!

Wiesz co wiem jak bylo... ty sobie skilujesz... masz w bp 1 hmm line i 2 uhy... przychodzi koles i cie zabija 0.o

Nie zabronisz mi sie wypowaidac...

Kacperka
11-10-2006, 22:09
No:) a ja już się zaczynam rozgżewać z expem:) loociki ladne robie wstąpiłem do ID i se spokojnie expie.. a Zunae i Akhennator sa rzadko online i klade na nich.. Zunae jest dosyc czesto online ale sam nie wyskoczy -.-

A teraz takie pytanie.. bo już mi sie mylicie..:P :
Kto to łodzianin i kto to pobol?:P Podajcie mi niki z Silverki bo juz mi sie mylicie:P

Łodzianin
11-10-2006, 22:16
A komu chciales obsidiana porzyczyc? :)

Mendolina
12-10-2006, 06:29
Kasztan~ co ty myslisz ze jak ty mi ublizasz to ja ci nie moge, dla mnie byles i bedziesz wielkim cwaniaczkiem. Ja to nie wiem czy ty jestes glupim czy tylko udajesz? Jesli masz ciezke dziecinstwo:D to sie nie wyzywaj i nie wtracaj w sprawy mojego kumpla. Wogole IGNORE bo niechce mi sie pisac postow na twoj temat!!

Kilver
12-10-2006, 07:41
@Mendolina
Ja już sie na tobie poznałem frajerze ... A więc sprawa wyglądała tak ...
Mój rl kumpel 12 knight skilowal sobie spokojnie na rotach. Nagle przyszlo 4 pkerów i go zabili. Dostałem cynka na gg i poszedłem sie z nimi rozprawiać .
Pozabijałem all, lecz jeden przed swoją śmiercią powiedział " Kilver nie bij menda here ". Osoba ta ewidentnie włączyła skula na moim rl ,lecz upiera sie ze już wczesniej miał skulla bo zabil 9 druida (lol)
A więc przestań piepszyć głupoty i mylić polaków z BRami !!! X(
@Prawie ALL
Dzięki za poparcie :) :) :)

Dolor
12-10-2006, 07:50
Zna ktos kogos takiego jak Amidarix czy jakos tak? -.^ Jak ktos go zna dajcie mi znac bo mnie ostatnio wnerwila jedna sprawa a mianowicie

Oct 01 2006, 13:51:32 CEST Killed at Level 21 by Amidarix

Nie znam go ale mnie wnerwil zabijajac mojego best kumpla -.^

Kilver
12-10-2006, 15:23
15:09 Warning! The murder of Seferof was not justified.

Michalakmee
12-10-2006, 15:29
no comment odchodze z serwa przez polskie nooby neoxer,amidarix,kilver achin

Łodzianin
12-10-2006, 15:31
Jeszcze raz chcialem podziekowac Seferofowi za Bright Sworda. Bardzo wspomoze on moja sytuacje finansowa. Oddales go praktycznie za darmo, a chwile wczesniej gonil mnie 70 ek i zwastowalem 10 uh. Zwrocilo sie dzieki tobie, bo takze uhy miales w bp :)

I prosze bez wulgaryzmow!

Jeszcze raz dziekuje SEFEROF!

@Edit
Haha! Ty odchodzisz z tego serva tak jak ja, jakeis 11 razy tak mowilem ;D

Mendolina
12-10-2006, 15:39
Na szczescie ja nie gram w tibie a tym bardziej na tym serwerze bo czlowieka moze nerwica wziasc na takie dzieci jak kilver achin , neoxer i amidarix.:]

Kattinka
12-10-2006, 15:53
Chyba nie bedziemy tesknic =]

Łodzianin
12-10-2006, 16:43
Najlepsze jest to ze mendolina najwiekszy napinacz internetowy siedzial w depo i wyzywal zamiast pomoc!! xD

Kilver
12-10-2006, 16:50
Najlepsze jest to ze mendolina najwiekszy napinacz internetowy siedzial w depo i wyzywal zamiast pomoc!! xD

Bo Mendolina to sierota i bał sie ;) Stać go było jedynie na wypowiedzenie słów " Plagen i Art już idą " Było to o tyle śmieszne że Artzenho był offline natomiast Plagen najwyraźniej olał Mendoline :confused:

Kasztaniaczek
12-10-2006, 17:20
Na szczescie ja nie gram w tibie a tym bardziej na tym serwerze bo czlowieka moze nerwica wziasc na takie dzieci jak kilver achin , neoxer i amidarix.:]

no i masz szczescie ^.-

Holu
12-10-2006, 17:49
Ja wracam do gry :) wczoraj znowu RH z DLa lootnalem :] trzeba sie brać do roboty i 100 lev wbic :evul:

Łodzianin
12-10-2006, 17:56
Gz... I co w zwiazku z naszym world trade?

Holu
12-10-2006, 18:01
Niestety, nie mam nic na Silverze ;(

Ale na Galanie możesz mi coś dać :D

Łodzianin
12-10-2006, 18:03
Ale postaraj sie cos skombinowac od jakiegos rla ktory gra na silverce. Na galanie mam jakies gowna no ale zawsze cos ;)

Dawergo
12-10-2006, 20:06
Nareszcie...
http://i62.photobucket.com/albums/h85/Dawergo/50.jpg

Nie wiem po co mi to...
http://i62.photobucket.com/albums/h85/Dawergo/PoisonStorm.jpg

I oto "super" hit...
20:03 Michael Rzotkiewka [55]: 20:02 You lose 10 hitpoints due to an attack by Dawergo Sewery.

Nie ma to jak byc druidem... Gra jest ciężka ale fajna :)

Holu
12-10-2006, 20:08
Ku*** Pier**** Cala Ta Zaje*** Popie*** Gre!!!!!!! Nigdy Wiecej Nie Bede Gral W To Gowno!!!!! Kur*** Zajeb*** Co Chwile Mam Freezy I Do Kur*** Zajeb*** Padam....

Dawergo
12-10-2006, 20:13
Holu, jak masz frezzy to tylko najtem idzie grac :(

Edit:
Wrzuc troche na luz to tylko gra :) a lvl odrobisz szybko ;)

Kasztaniaczek
12-10-2006, 20:39
Ehh.... najt rox? :D

Dawerg, ja dzisiaj wbilem 46 lev.... ^^

Jaki to tomb za tp?
Bo ja jade stone tomb za tp...?
A co do twojego podpisu ze miales 62 kb to nie pobijesz mojego kumpla... mial 202 :D

Łodzianin
12-10-2006, 21:19
Tez mam ostatnio freeze. Dzisiaj mialem freeza jak mnie scigal 75 ek, a kilver tego swiadkiem ;) Ocknolem sie na yellow hp..

Mendolina
13-10-2006, 07:00

Po pierwsze jak nie wiesz to niegadaj, po drugie mnie w tym czasie nie bylo na tibii, a po 3 nie mialem neta i wlazlem dopiero jak bylo po wszystkim -.-

Mendolina
13-10-2006, 07:03
Tak wogole to ja koncze ten temat bo dla mnie nie jest ciekawy a wlasiciwie nudny i bezsensowny. Ciesze sie, ze po prostu wczesniej skonczylem grac w tibie i przynajmniej nie spotkala mnie zadna nerwowka:] (sorry za drugiego posta)

Dolor
13-10-2006, 07:27
Ja z kolei chce sprostowac mojego wzesniejszego posta w ktorym napisalem ze Amidarix zarypal mi mojego best kumpla nie chodzilo mi o niko innego jak o Ariela Palka

Holu@
Go Go Go 100lvl
Tylko zeys dobrze wykozystal ten lvl nie tak jak na Silverze

Dawergo@
Gratki przegoniles mnie w lvl :P
Noo wiecie.. YYYY Ten tego Too...... EEEEE..... wina tego ze nie expilem tylko znow wziolem sie za skillowanie :P
Nie no zart okazales sie lepszy :P ale i tak ja skilluje :p

Mendolina@
Na twoim miejscu nie przyznawal bym sie do tego ze sie kolegujesz z kims takim jak ten Sefor czy jakos tak

Kasztaniaczek
13-10-2006, 07:40
No tak... wczoraj stalem sobie z admiraxem w swiatyni bo akurat go ubil jirizeck czy jakos tak silvanna i jakis qw~i odziwo zboku stal eusecho ze swoim innym charem... pewnie ten admirax to jakis kumpel eusecha :>

@Mendo
Bylo trzeba go niezaczynac bo watpie ze jaks pisales 1 posta na ten temat to chyba nie oczekiwałeś wsparcia zadnego ani wsółczucia?

Mendolina
13-10-2006, 07:55
Napisalem bo sie wkurzylem i po prostu wkurza mnie taki koles jak amidarix ktory gada normalnie pare dni, potem sie pyta co robisz itd. i zaraz wbiega z fe i zabija.;/

Lenidas
13-10-2006, 09:08
Ku*** Pier**** Cala Ta Zaje*** Popie*** Gre!!!!!!! Nigdy Wiecej Nie Bede Gral W To Gowno!!!!! Kur*** Zajeb*** Co Chwile Mam Freezy I Do Kur*** Zajeb*** Padam....
Duzo straciles.... takie sa konsekwencje nie wykupowania blessow (czytaj oszczedzania na kasie)..... Miales prawo sie wkurzyc, smierc to smierc i jakich bysmy nie zgrywali 'twardzieli" :evul: , to jednak kazdego z nas to boli ;(
Napewno szybko odrobisz, bo dużo grasz :)

all wyzej :]
Znow sie klocicie... warto ??
Polska - Portugala 2-1 :flaga_pl:

Pozdrawiam

Łodzianin
13-10-2006, 10:34
Menda, zalogowales sie dokladnie w tej sekundzie jak twoja milosc Seferof padl.

@Leo
A co tam u ciebie? ;)

@Sewery
WIec jak z hydrami.. ?

Mendolina
13-10-2006, 11:42
@Neo
Bo mi napisal smsa...

Dawergo
13-10-2006, 12:04
@Kasztan
To jest black water tomb, chodze tam z ds-ami, rodem i vis na vampach i bonebeast ;)

@Łodzianin
Chcialbym pojsc ale mnie na to nie stac ;(

Omo
13-10-2006, 12:27
@all
TEN kto zabił Amidarixa ma u mine dług wdzieczności ale na tym to sie nie skończy teraaz tylko czekam na gm'a i napisze to i owo o tym wieśniaku Amidarixie

Łodzianin
13-10-2006, 12:27
To idz na bk quetsa spyl c arm i c shield i masz 25k.. ;)

Dawergo
13-10-2006, 12:33
To idz na bk quetsa spyl c arm i c shield i masz 25k.. ;)

Need bloker :P

Omo
13-10-2006, 12:35
@dawergo
Zwerbuj Ligusa on ma odpowiedni level i skile na bk chyba z checia skoczy :p

Dawergo
13-10-2006, 12:40
@omo
Bramka lvl 50...