Pokaż pełną wersje : Jednym słowem SILVERA
Michael Rzotkiewka
09-12-2006, 13:28
@up
I czy jako tutor masz wiedzie keidy bedzie public test server? :P
I jak sie kasuje questy? ;d
Chyba nie bedzie publicznego testa... żaden tutor tego nie wie
Asen to cykor, który straszy tylko kolegami.
Nigdy nikogo sam nie odważył się ubić i zawsze chowa się za czyimiś plecami :baby: (liżąc komuś dupkę)
Zbieżcie się "kupą" i ubijcie dzieciaka, może to go nauczy pokory :evul: (choć wątpię :baby: )
Nie ma co się zastanawiać bo z każdym up lvl-em będzie się coraz bardziej "woził" więc lepiej go utemperować już teraz X(
Pozdrawiam
Kacperka
09-12-2006, 15:10
@ Lenidas
Ja tam z nim wojny jeszcze nie zaczynam i nie wiem czy on ze mną ją już zaczął.. jeśli dowiem się o jakiejś grupie na mnie lub o tym że on chce mnie ubić lub będzie na mnie jakiś zamach to wtedy będziemy gadać inaczej.. jak narazie w twojei wypowiedzi podkreślam słowo "dzieciaka" i teraz juz mam pewnosc co do tego że robił postacie na innych serwach żeby cie przezywać bo to jest w jego stylu a wczesniej w to nie wierzyłem..
btw..
14:45 You advanced from Level 66 to Level 67. :D
w czwartek będzie 70(według planów)
Łodzianin
09-12-2006, 15:23
Minha new house:
http://i20.photobucket.com/albums/b240/parada1990/domek2.jpg
Minha new level:
http://i20.photobucket.com/albums/b240/parada1990/42lv.jpg
:cup: :cup: :cup:
GRATZ - Neoxer - i oby tak dalej up lvl up
:cup: :cup: :cup:
Pozdrawiam
@Neo
Gratz Bro ! :evul: mówiłem Ci, otwórz chate bo nie mam jak prezentu wrzucić ;dd :evul:
@Holu
Ja też, chce prezent :P też chce :evul:
Pozdrawiam
@Leo
Jasne, jak tylko sprzedam chara na Candii (bo mam taki zamiar) cos ci podrzuce :D :evul: 6 dni do moich urodzin :evul::evul::evul::evul:
Kasztaniaczek
09-12-2006, 16:55
a mi kto da xD?
Kacperka
09-12-2006, 17:11
@Leo
Jasne, jak tylko sprzedam chara na Candii (bo mam taki zamiar) cos ci podrzuce :D :evul: 6 dni do moich urodzin :evul::evul::evul::evul:
6 dni do twoich urodzin?:D do moich 9 :(
@Leo
O kurcze... co Ty kombinujesz ? Dlaczego chcesz sprzedac postac ?
wr wr wr X(
Rekin Master
09-12-2006, 17:27
A ja, a ja...chcialbym na gwiazdke...zeby mnie babcia kochala ;(
Co do Asena, jeszcze 1 taki wybryk...
@kacperka:
lol...on ci grozi ;) to chyba znaczy, ze chce cie ubic?;O
@Holu
odezwij sie na gg bo nie mam Cie zapisanego...moj numer masz w profilu...mam pare pytan ;)
Edit:
Kacperka, mozesz liczyc na moja pomoc =]
Łodzianin
09-12-2006, 18:00
Ahhh.. Holu spoko, bo nuby mi wrzucaja parcele itd ;)
Thx for all..
Btw.. Czy ja o czyms nie wiem oO Asen znowu czuje sie potezny? Kogo chce ubic tym razem?
Kacperka
09-12-2006, 18:25
@up
Mnie xD
Łodzianin
09-12-2006, 18:37
@Up
W kazdej chwili mozesz na mnie liczyc ;)
Kacperka
09-12-2006, 18:44
Nie potrzebuje pomocy w tak smiesznej sprawie :)
a zwlaszcza sam nie wiem czy on chce mnie ujebac ;P
ale chyba tak :>
Kattinka
09-12-2006, 20:32
A ja to bym chciala na gwiazdke... zeby mnie Bartus ( czyli Rekin ) kochal ;(
@ Kacperka
Ja tez pomoge xD
marcinekk
09-12-2006, 23:11
Co wy na to aby w sobote wkoncu zrobic depp fibule. wszsycy chetni niech sie zglosza (narazie sa szycha asen rzot daw rasta boro i ja) kto jeszcze?? (trzeba jeszcez ustalic godzine)
Daw i Asen razem...? nie wyobrazam sobie tego8o
Kasztaniaczek
09-12-2006, 23:58
23:51 You advanced from Level 53 to Level 54.
;]
marcinekk
10-12-2006, 09:55
jak ktos czyta teraz forum i ma ponad 50 lvl i nie robil fibuli niech sie wbija bo wlasnie chcemy isc
Powodzenia na deepie ja najszybciej kiedy pójdę to w następna sobotę :P pozdrawiam
Kasztaniaczek
10-12-2006, 10:42
Dec 10 2006, 10:31:40 CET Died at Level 56 by a dragon
a tak trzymalem kcuiki ;[
marcinekk
10-12-2006, 10:48
niestety
padlem i ja i kluk:///
Kasztaniaczek
10-12-2006, 10:50
no coz zdaza sie ;]
a ja na necro siedze sobie ;]
Szyszunia123
10-12-2006, 11:06
Super zaczety dzionek :D Wybralismy sie na deep i prawie all padli oprocz mnie i boromira. ;( Jezeli niewydostaniemy sie przez najblizsza godzine. Prosimy o pomoc =) Bo juz uhy sie koncza ;P
Pozdrawiam :)
Kacperka
10-12-2006, 11:08
Jak narazie jestem ja, Carpa~ i Druid da Frist.. nie wiem czy w 3 osoby rozjebiemy all na deep fibula ale czego sie nie robi dla dobrego kolegi :> moze jeszcze znajdziemy jakihs shooterow albo chociaz ek.. Trzymajcie sie Krzysiu..
marcinekk
10-12-2006, 11:08
mala poprawka - uhow prawie nie ma://///////////
Kacperka
10-12-2006, 12:27
Udalo sie.... !!! nabki uratowane:D A carpathiaa okazal sie tchórzem.. najpierw powiedzial ze idzie pozniej dal loga i tyle po nim zostalo.. umowilem sie z druidem da first uratowalismy naabkow ;D i jest good, a ja teraz musze nadrabiac expa ktorego nie zdobylem przez ten czas :P ojj chyba dzisiejsza norma nie zostanie wyrobiona.. ale nadrooobi sie ;D
Kasztaniaczek
10-12-2006, 12:33
lol ja tam deepa we 2 zrobilem xD
A Boromir musial isc do kosciola i tam siedzi:confused: , ciekaw jestem czy sie uratuje
Michael Rzotkiewka
10-12-2006, 17:16
@up
sam sie nie uratowal ;] ja & daw & szycha & carpa poszlismy go ratowac i sie udalo :cup: nikt nie padl i deep fibula qs done :cup: :cup: (po czym boromir nawet nie podziekowal)
heh no co wy rano poszliscie beze mnie i dawa? o.O to bylo pewne ze padniecie :( pokaralo :P
edit:
potem poszedlem sobie do gh z dawem i akurat bylo sprzatanie zeby po upie all trafilo do dp z ladem :) i sobie przy okazji naginate z dawem zrobilem ^^ hail kilalla, hail neurozenho :)
Ledwo zdąrzyłem wystawić chara na allegro i HACKED... X( X( X( X( X(
N/C X( X(
@Leo
Napisz na gg (7495484) ważną sprawę mam...
@up
sam sie nie uratowal ;] ja & daw & szycha & carpa poszlismy go ratowac i sie udalo :cup: nikt nie padl i deep fibula qs done :cup: :cup: (po czym boromir nawet nie podziekowal)
heh no co wy rano poszliscie beze mnie i dawa? o.O to bylo pewne ze padniecie :( pokaralo :P
edit:
potem poszedlem sobie do gh z dawem i akurat bylo sprzatanie zeby po upie all trafilo do dp z ladem :) i sobie przy okazji naginate z dawem zrobilem ^^ hail kilalla, hail neurozenho :)
a no udalo sie :) a czemu mialoby sie nie udac? co do boromira to n/c... Pofarcilo nam sie z ta naginata mi szczegolnie ze jeszcze na chwile lognolem i do was dolaczylem :P Hail Kilalla! Hail Neurozenho!
@up
Macie jakieś ss-y ?? Albo film ??
Zapraszam tych którzy się jeszcze nie zarejestrowali : www.silvera.xt.pl
Szczytna akcja w OWION !! !!
@Holu
Poprzednio chyba tez jak sprzedawales chara miales hacka,tak?
@Michael
No to dobrze:P
Kacperka
11-12-2006, 13:41
Jak już mówiłem wczesniej.. jakis tydzien temu... mam pewien pomysł :> No więc tak se pomyślałem że nie długo mam urodziny( w następny poniedziałek) noi ze tu w nor to nawet nie bede mial z kim ich spędzić.. Później wpadłem na pomysł że można by był w tibii wyprawić, co od nie dawna modne u nas jest.. ale zaraz pozniej przyszla mi mysl ze all się będą napier*** i się skończy na nudzie albo jakiejs klutni.. zaraz zrezygnowalem..
na drugi dzien tak se gadałem z pulpetem i wspominalismy stare czasy, az w koncu doszlismy do tego jak gralismy w pilke nozna przed guild housem moonchildren..
I w związku z tym wymyśliłem sobie, że w ramach urodzin chciałbym zorganizować TURNIEJ PIŁKI NOŻNEJ :D
Plan mam taki:
All co chcieli by wziąść udział piszą do mnie(zapraszam all), i ja robie w paincie(dzien przed urodzinami) ładną tabelke :) i wpisuje nicki tam gdzie trzeba... Noi każdy uczestnik turnieju płaci po 1k za pierwsze miejsce wygranemu(nagroda może być nice jesli zagra tak z 10 osób.. (10k nie chodzi piechotą)
Noi teraz zasady...
oto moja propozycja(kazdy moze sie wypowiedziec az w koncu ustalimy 1 najlepszy uklad zasad)
No więc tak.. Gra będzie 1 vs 1 or 2 vs 2 (do ustalenia przez all) piłke będzie można przesówać o 1 lub 2 kratki( do ustalenia przez all ), Nie będziemy mieli party chyba, że po turnieju żeby nie było zamieszania i głupoty, strzelać można z 3 kratek do bramki( do ustalenia przez all)
Noi każdy z was może coś dodać.. Urodziny będą organizowane w poniedziałek (co do godziny all sie dogadamy) Tylko nie wiem jeszcze w jakim miejscu.. myślałem że senja ale tam nie wiem czy uda nam sie zabrac pilke.. jak nie to tez myslalem o "nad guildhousem moonchildren" sam nie wiem ktory to dobry pomysl.. mozecie podawac swoje..
wszystko co do zasad moze uledz zmianie... to są tylko moje propozycje.. noi napiszcie co myslicie o tym turnieju.. jesli uznacie go za glupi pomysl to automatycznie go skasuje..
Ostatnio zaczynam pisać dłuższe posty :cup: rox :)
pzdr and czekam na odpowiedzi bo do tego jeszce tydzien czasu :D Mówcie o tym all co nie wchodzą na to forum, bo im wiecej osob tym lepiej ( tak mysle )
Jak już mówiłem wczesniej.. jakis tydzien temu... mam pewien pomysł :> No więc tak se pomyślałem że nie długo mam urodziny( w następny poniedziałek) noi ze tu w nor to nawet nie bede mial z kim ich spędzić.. Później wpadłem na pomysł że można by był w tibii wyprawić, co od nie dawna modne u nas jest.. ale zaraz pozniej przyszla mi mysl ze all się będą napier*** i się skończy na nudzie albo jakiejs klutni.. zaraz zrezygnowalem..
na drugi dzien tak se gadałem z pulpetem i wspominalismy stare czasy, az w koncu doszlismy do tego jak gralismy w pilke nozna przed guild housem moonchildren..
I w związku z tym wymyśliłem sobie, że w ramach urodzin chciałbym zorganizować TURNIEJ PIŁKI NOŻNEJ :D
Plan mam taki:
All co chcieli by wziąść udział piszą do mnie(zapraszam all), i ja robie w paincie(dzien przed urodzinami) ładną tabelke :) i wpisuje nicki tam gdzie trzeba... Noi każdy uczestnik turnieju płaci po 1k za pierwsze miejsce wygranemu(nagroda może być nice jesli zagra tak z 10 osób.. (10k nie chodzi piechotą)
Noi teraz zasady...
oto moja propozycja(kazdy moze sie wypowiedziec az w koncu ustalimy 1 najlepszy uklad zasad)
No więc tak.. Gra będzie 1 vs 1 or 2 vs 2 (do ustalenia przez all) piłke będzie można przesówać o 1 lub 2 kratki( do ustalenia przez all ), Nie będziemy mieli party chyba, że po turnieju żeby nie było zamieszania i głupoty, strzelać można z 3 kratek do bramki( do ustalenia przez all)
Noi każdy z was może coś dodać.. Urodziny będą organizowane w poniedziałek (co do godziny all sie dogadamy) Tylko nie wiem jeszcze w jakim miejscu.. myślałem że senja ale tam nie wiem czy uda nam sie zabrac pilke.. jak nie to tez myslalem o "nad guildhousem moonchildren" sam nie wiem ktory to dobry pomysl.. mozecie podawac swoje..
wszystko co do zasad moze uledz zmianie... to są tylko moje propozycje.. noi napiszcie co myslicie o tym turnieju.. jesli uznacie go za glupi pomysl to automatycznie go skasuje..
Ostatnio zaczynam pisać dłuższe posty :cup: rox :)
pzdr and czekam na odpowiedzi bo do tego jeszce tydzien czasu :D Mówcie o tym all co nie wchodzą na to forum, bo im wiecej osob tym lepiej ( tak mysle )
Wchodze w to!! (o ile bede mial 1k :D )
ahaha pamiętam kilka razy grałem z Michaelem albo Legolasem :evul: jak zawsze niepokonany xDDD :evul: :cup:
Rekin Master
11-12-2006, 16:03
@Kacperka
zapisuje sie ;)
proponuje potem zrobic mecz druzynowy- po 2osoby w druzynie ;)
dla zwyciescow cala kasa :evul:
jezeli bedzie to po update, to dodatkowa nagroda bedzie upieczony wlasnorecznie przez Rekinka tort oraz pocalunek od Kasi xD<madame katty>
to tylko moja propozycja;)
marcinekk
11-12-2006, 16:17
zrobmy dwa boiska na jednym na pojednyncze, a na drugim po dwie ooby
co wy na to
Ps.Dec 11 2006, 16:29:52 CET Died at Level 54 by an ancient scarab
Dec 10 2006, 10:31:40 CET Died at Level 56 by a dragon
jeszcez nigdy nie stracilem tyle expa w tak krotkim czasie:/
juz mam dosyc;////
ale w koncu to jest tylko gra
X( X( zależy czy ktoś będzie chciał taką nagrodę (czyt. pocałunek) ja bym to potraktował jako kara a nie nagroda :evul: :evul: :evul: :baby:
Elo all pamięta mnie ktoś jeszcze? -.^
Wiec tak czytam sobie to forum i wy cały czas o Tibi więc postanowiłem zmienić temat :) a więc.
Co sądzicie o alkoholu wśród nieletnich?? :) Opowiem wam pewną historie która miała miejsce w piątek ten piątek.
Rano po tym jak wróciłem z teatru bo byłem ze swoja klasą w ramach lekcji :P
ale nie ważne po teatrze jak z klasą wychodziliśmy to specjalnie wszyscy mieli na sobie smycze/szaliki z GKS Katowice a my byliśmy w Chorzowie gdzie jak już wiadomo panuje Ruch Chorzów no i idziemy sobie całą klasą i nagle podbija do nas 2 typków i do jednego z nas zaczęli fikać i żeby oddał im szalik i smycz oczywiście kumpel nie oddał po czym oni powiedzieli że on ma wp*****l kumpel postraszył ich pewnymi osobami i chłopaki się zdygały.
Po tym zdarzeniu nasza klasa wróciła na nasze kochane osiedle w Katowicach gdzie zaraz po tym jak wysiedliśmy z autobusu i zmyliśmy się z oczu nauczycielom to we 3 osoby poszliśmy i kupiliśmy sobie 1litr wódki (Absolwenta) zmieszaliśmy z Pepsi no i wszystko wypiliśmy. Po czym jednego odstawiliśmy pod drzwi zapukaliśmy do niego do domu i uciekliśmy.
Po czym ja z tym Dawidem wcześniej wspomnianym doprawiliśmy się piwkami :) on poszedł na tramwaj. Po jakiś 3 godzinach dowiedziałem się że Dawid zabrał swoje akcesoria z GKS i ruszył pijany na Chorzów. Pobił jakiegoś synka z Chorzowa... Więcej już wole nie pisać :D.
Więc moje pytanie brzmi! Co sądzicie o osobach niepełnoletnich które spożywają alkohol? :D
Wiem że to było głupie i raczej nie będę już tak pić :D
@Ci co wykonali fibule
A co ze mna :( chyba juz nie bede mial sie z kim zabrac... a mielismy sie ustawic i miala isc cala ekipa ;/ tak to jest ze zorganizowaniem Polakow ;s
@Kacperka
Ja moge zagrac B)
co do pilki... to mozna nia rzucac max o 2 kratki wiec strzelanie z 3 kratek odpada
w druzynie najlepiej po 2(lub wiecej) osoby, bo jak by bylo po 1 to jak ktos by mial pilke przed soba to juz gol, a dwie to np. jeden w polu i jeden na bramce xd
EDIT:
@Dolor
Moje zdanie jest nastepujace: Uwazam, iz alkoholu nie powinni spozywac nieletni i nawet letni, ktorzy po jego spozyciu lapia jakies pierd*lone agresory, jak twoj kolega, lecz ci, ktorzy potrafia zajebiscie fazowac niech pija. xD
Kacperka
11-12-2006, 16:40
Omg duzo sie zmienilo co do tych pilek :P kiedys bylo gorzej bo mozna bylo ja przenosic o ilke sie hce kratek.. hmm co do tych 2 bboisk to nie wiem czy bedzie az tyle osob zeby byl to dobry turniej jak byly by 2 turnieje ;P hmm lo lglupie to bylo zdanie.. :P
Hmm fajnie ze duzo osob jest :D juz z 10 moze ;)
ja zrobie liste niedlugo all co chca pojsc.. noi sie cos ustali.. tylko wiekszy problem jest ze skolowaniem pilki i miejsca do gry.. ;> ale cos sie wymysli przez ten tydzien :) jutro zrobie liste osob chetnych ;D jak narazie jest z 10 przynajmniej wiec turniej jakis tam bedzie juz na bank:D ale przyda sie jak najwieceij wiec caly czas czekam na zgloszenia i w tibi tez mozecie pisac do ludzi ktorzy nie zagladaja na tibie ;P ja np dzisiaj juz skolowalem Klukensa i Misiaq ;> bedzie gites :>
@Holu
Jak mówisz że taki best byłes to moze i ty sprobojesz?:D masz tu jescze jakiegos chara z 40+ lvl ?:D nizszy tez moze byc ale chyba male szanse bo wolny..
marcinekk
11-12-2006, 17:03
@ rasta
ja chcialem poczekac aby wszyscy razem poszli jeden duzy team, ale reszcie sie spieszylo i niestety przyplacilem to zyciem:/ sry za to ze na ciebie niepoczekaliscmy
Spadam nie chce mi sie grac
@Dolor (czytaj Ligus)
Czemu jesteś zdziwiony, że ciągle o Tibi w tym temacie sie mówi?
Przeciez, to jest forum o tej grze :D
Pozdrawiam
Elo all pamięta mnie ktoś jeszcze? -.^
Wiec tak czytam sobie to forum i wy cały czas o Tibi więc postanowiłem zmienić temat :) a więc.
Co sądzicie o alkoholu wśród nieletnich?? :) Opowiem wam pewną historie która miała miejsce w piątek ten piątek.
Rano po tym jak wróciłem z teatru bo byłem ze swoja klasą w ramach lekcji :P
ale nie ważne po teatrze jak z klasą wychodziliśmy to specjalnie wszyscy mieli na sobie smycze/szaliki z GKS Katowice a my byliśmy w Chorzowie gdzie jak już wiadomo panuje Ruch Chorzów no i idziemy sobie całą klasą i nagle podbija do nas 2 typków i do jednego z nas zaczęli fikać i żeby oddał im szalik i smycz oczywiście kumpel nie oddał po czym oni powiedzieli że on ma wp*****l kumpel postraszył ich pewnymi osobami i chłopaki się zdygały.
Po tym zdarzeniu nasza klasa wróciła na nasze kochane osiedle w Katowicach gdzie zaraz po tym jak wysiedliśmy z autobusu i zmyliśmy się z oczu nauczycielom to we 3 osoby poszliśmy i kupiliśmy sobie 1litr wódki (Absolwenta) zmieszaliśmy z Pepsi no i wszystko wypiliśmy. Po czym jednego odstawiliśmy pod drzwi zapukaliśmy do niego do domu i uciekliśmy.
Po czym ja z tym Dawidem wcześniej wspomnianym doprawiliśmy się piwkami :) on poszedł na tramwaj. Po jakiś 3 godzinach dowiedziałem się że Dawid zabrał swoje akcesoria z GKS i ruszył pijany na Chorzów. Pobił jakiegoś synka z Chorzowa... Więcej już wole nie pisać :D.
Więc moje pytanie brzmi! Co sądzicie o osobach niepełnoletnich które spożywają alkohol? :D
Wiem że to było głupie i raczej nie będę już tak pić :D
Vóde mieszać z pepsi HAUAHAUAAHHA noob.... weź sie naucz spożywac napoje %%% a dopiero później o nich rozmawiaj :evul: u mnie to nic nowego co weekend ostry melanż : ))) niedlugo moje urodziny a pozniej sylwek :evul: :evul: bedzie sie dzialo ofc :D:D
Kasztaniaczek
11-12-2006, 18:33
Vóde mieszać z pepsi HAUAHAUAAHHA noob.... weź sie naucz spożywac napoje %%% a dopiero później o nich rozmawiaj :evul: u mnie to nic nowego co weekend ostry melanż : ))) niedlugo moje urodziny a pozniej sylwek :evul: :evul: bedzie sie dzialo ofc :D:D
fakt glupszego sposobu niewidzialem ;]
Kattinka
11-12-2006, 19:00
,,proponuje potem zrobic mecz druzynowy- po 2osoby w druzynie
dla zwyciescow cala kasa
jezeli bedzie to po update, to dodatkowa nagroda bedzie upieczony wlasnorecznie przez Rekinka tort oraz pocalunek od Kasi xD<madame katty>"
Ja nic o tym nie wiem =/
@Holu
Twoja pewnosc siebie mnie czasami rozwala =]
V-E-G-E-T-A
11-12-2006, 19:48
Jezu nie mogę się lognąć na TS X( X( X(
V-E-G-E-T-A
11-12-2006, 19:52
Asen pewnie siedzi i naku**** tych Br'ów a ja nie moge X( X( :( :(
@Kacperka i jego goście a właściwie uczestnicy turnieju
Nie zapomnijcie o SS ach lub filmie !! !! !!
A ja jak zawsze zapraszam do odwiedzania i rejestrowania się na WWW.SILVERA.XT.PL >>>>> I ty możesz mieć swojego niepowtarzalnego avatara lub signa ! !! !! !
Ty niby taki doświadczony w tych sprawach?
Jak bym był noobem jeśli chodzi o picie alkoholu to bym wymiękał szybciej niż po 0,5 litra Absolventa. Wyobraź sobie że wódkę piję też samą bez niczego lub z sokami a wydaje mi się że jak nie piłeś z Pepsi czy Coca Colą to nie możesz mówić że jest niedobre.
Zresztą co ja będę z tobą pisać? Spróbuj tej mieszanki a później mów czy dobre czy złe to samo kieruje do twojego ziomka którym jest Kasztaniaczek
Silverman
11-12-2006, 22:07
Ty niby taki doświadczony w tych sprawach?
Jak bym był noobem jeśli chodzi o picie alkoholu to bym wymiękał szybciej niż po 0,5 litra Absolventa. Wyobraź sobie że wódkę piję też samą bez niczego lub z sokami a wydaje mi się że jak nie piłeś z Pepsi czy Coca Colą to nie możesz mówić że jest niedobre.
Zresztą co ja będę z tobą pisać? Spróbuj tej mieszanki a później mów czy dobre czy złe to samo kieruje do twojego ziomka którym jest Kasztaniaczek
Jak wszyscy chyba wiedza CO2 przyspiesza tempo wchlaniania alkoholu. Dlatego nie powinniśmy przepijać wódki napojami gazowanymi albo (o zgrozo) szampanem, co się pewnie na sylwestra niejednemu zdarzy. Myslalem ze na pomysl aby pic wodke z pepsi moze wpasc jedynie jakies podniecone dziecko co pierwszy raz zobaczylo wodke i nie wiedzialo co z nia zrobic... a jednak sie mylilem. 8o
@up
święte słowa ;d ale jak widzisz nooby w tych sprawach są wśród nas :evul: czysta vódka najlepsza a nie jakies drinyy z sokami a co najgorsze z pepsi...
@Ligus
rozumiem rozumiem wyjebaleś 0.5 L absolvka tylko chyba każdą miarkę przepijałeś litrem pepsi ;d nie twierdze ze jestes noobem bo pijesz pepsi + vódka... jestes noobem dlatego ze sie chwalisz ile to potrafisz alko wyjebać ...:evul: tylko naaby sie tym chwalą ;d
Kacperka
11-12-2006, 22:34
Omg a ja ciagle staram sie zalogowac na testa i mi nie wychodzi :>
co do wódki jak dla mnie best +sok pomarańczowy :>
@Skejt
a może sam przyjdizesz i nakręcisz filmik ?:>
to nie tylko turniej ale i urodziny i dobra zabawa:> jak nie chcesz lub nie masz kasy nie musiz grac w turnieju:D mozesz dotrzymywac towarzystwa i byc kamerzystą:D
Kasztaniaczek
11-12-2006, 23:05
[
A ja se dzisiaj wypilem sama pepsi i jestem najlepszy
Michael Rzotkiewka
11-12-2006, 23:24
@kacperka
ja sie zglaszam :P tylko ok 20 godziny plx bo ja do 19:10 mam jakies korki z ang X( najlepiej po 2 osoby team :)
btw na tego testa da sie wbic??? probuje juz od +30 min i caly czas connet server
@up
święte słowa ;d ale jak widzisz nooby w tych sprawach są wśród nas :evul: czysta vódka najlepsza a nie jakies drinyy z sokami a co najgorsze z pepsi...
@Ligus
rozumiem rozumiem wyjebaleś 0.5 L absolvka tylko chyba każdą miarkę przepijałeś litrem pepsi ;d nie twierdze ze jestes noobem bo pijesz pepsi + vódka... jestes noobem dlatego ze sie chwalisz ile to potrafisz alko wyjebać ...:evul: tylko naaby sie tym chwalą ;d
Dla twojej wiadomości pepsi z wódką wypiłem tylko raz wiec nie traktuj tego jak bym tak robił cały czas i nie mów że tylko "nooby" się chwalą bo w dzisiejszych czasach jest to powszechne.
Zresztą co ty się tak na mnie uwziąłeś? Co za to że sobie ubzdurałeś że cię zaraportowałem? a może za to że w podpisie masz napisane "Świrów jest dwóch: Widzew i Ruch" a ja negatywnie się wypowiedziałem o drużynie Ruchu Chorzów?
Hmm... Mówisz że tylko nooby się chwalą jeśli tak jest to jesteś noobem :baby:. Dopóki będziesz pisać że ja jestem noobem to ja też ci będę parę rzeczy wyrzucać np. Pamiętasz jak okradłeś Rekina? albo jak zacząłeś huntować Polaków pod byle pretekstem które były fałszywe albo jak sobie ubzdurałeś że oprócz Rycerskiego Michała zaraportowałem ciebie ja Hydraulik Zbyszek i parę innych osób. Jak byś był porządnym graczem to byś starał się normalnie rozmawiać z ludzmi i utrzymywać z nimi normalne relacje a nie cały czas ich okradać wyzywać i pod byle fałszywym pretekstem huntować.
Więc ja też mogę powiedzieć że ty jesteś noobem i to może nawet większym niż ja. To że człowiek wbije jakiś lvl i skille/mlvl to nie oznacza że jest jeszcze super exra graczem. Więc ty się zastanów nad sobą i moim zdaniem byłeś fałszywy jesteś fałszywy i fałszywy pozostaniesz.
Do All@
Czemu tak nagle zaczęliście go lubić? Myślicie że z tego powody że stał się tutorem to że będziecie mili jakoś lepiej? Hmm... dziwne ja myślałem że kumpli nie poznaje się przez to jaki ma lvl/skille/mlvl albo stanowisko tylko przez osobowość ale widać się myliłem
Pozdrawiam.
PS: Holu postanowiłem już na tym poście zaprzestać pisanie z tobą bo jak widać nie umiemy się dogadać wiec się ode mnie odwal :baby:
Narkoman
12-12-2006, 10:20
ja pojde tez, w koncu 8 lvl tez ma szanse wygrac turniej w noge;P
btw nie bede miec juz zakazu na kompa, wiec moge isc;)
to o ktorej kacperka?
przy okazji, pilke kopac mozna 2 pola w przode tylko i tak bedize git, a wymiary boiske niech bedize 5x10 i tez bedize git;)
pozatym o to kto wygra nie zalezy od lvl tylok od tego jak czula ma myszke, a ja mam do tego dsoc dobra;))
@ligus
btw, chuj to kogo obchodzi czy pijesz z pespi czy piszej bez tego? pozatym to jest o grze forum a nie o alkoholu.
ach ta dizsiejsza mlodziez taka nie wychowana, zero emocji tylko hulanka im w glowie...
@kacperka
Mogę wpaść :D Ale w nogę nie będę grał bo jakoś mam przeczucie że będę miał lagi a pozatym na moim sux lvl każdy grosz się liczy no i powolny jestem :P
Jak już wszystko obmyślił to napisz dokładnie kiedy i gdzie ta impra :D
A ja jak zawsze zapraszam do odwiedzania i rejestrowania się na WWW.SILVERA.XT.PL >>>>> I ty możesz mieć swojego niepowtarzalnego avatara lub signa ! !! !! !
Nastąpiły zmiany !
@Ligus
tak, jesttem noobem wiekszym od ciebie :( ciekawe tylko jak zrobilem tutora.... kretyn.... :evul: nie masz pojecia o tibii takiego jakie mam ja wiec nie wypowiadaj sie kto jest noobem a kto nie :evul: a co do raportów to ty i hydraulik przyznaliscie sie do tego ze raportowaliscie :Da co do vódy, kiedy chwalilem sie ile potrafie wyjebac? :OOO:evul: a z reszta, gralem na silvie ani jednym zlym slowem sie do mnie nie odezwales bo sie bales, teraz kiedy nie gram (wkrotce to sie zmieni) zgrywasz twardziela :(
marcinekk
12-12-2006, 15:04
co do turnieju w noge to jak beda po dwie osoby to wolicie zrobic ze teamy zglaszaja sie razem czy losowanie(ja jestem za losowaniem tak chyba bedzie sprawiedliwiej) jak wy wolicie??
Holu ty nie masz pacc?! dziwne:P
@Dolor
Kto to powiedzial?8o
Użytkowników czytających ten temat: 9 (zarejestrowanych: 6, gości: 3)
adrius, Zuleq, marcinekk, Dazah, skejt34, Holu
o.O
Co do testa to tez mi pisze ze nie mozna sie wlogowac....
A co do impry to moze bede ale nie bede grac tylko trzeba ustalic w koncu gdzie i o ktorej:).
@Do pijakow
Panowie.. nie sprzeczajcie sie o takie rzeczy, przeciez to sprawa gustu :p ja np. uwazam ze piwo rox:D
@Up
100% Signed :evul: :evul: :evul:
Holu@
Zrobiłeś tutora gratuluje ale skąd mam wiedzieć że ci ktoś znajomy nie wypełnił wiem nie ma pewności. To że będziesz grać na Silverze to mam to w dupie. Z Hydraulikiem się przyznaliśmy żeby wtedy wszystko nie poszło na Rycka. To że moja postać ma już ponad rok i nie ma zbyt wysokiego lvl i skilli to nie znaczy że jestem noobem. Ja gram według własnego uznania i gram sobie na spokojnie. Jeśli chodzi o jakieś hunty w Tibi jakie mogę dostać to mam gdzieś tak samo jak bym miał hacka to po prostu mi to lata bo znam dużo ciekawszych gier od Tibi.
Dla mnie Tibia jest po prostu dobrą zabawą i w pewnym sensie komunikatorem i miejscem w którym można poznać wielu ludzi.
A Kretynem mnie nie nazywaj bo powiem ci tak jak ty mi kiedyś powiedziałeś "Nie znasz mnie więc na mój temat się nie wypowiadaj". Szkoda że w tej chwili większość osób na tym forum cię tak czci jak jakieś bóstwo:baby: którym nie jesteś.:baby:
Czy tak nagle ludzie zmienili zdanie o tobie? czy może specjalnie tak grzecznie do ciebie piszą aby jak ja to określam "podlizać się" czyli inaczej mówiąc czyste lizodupstwo! :baby:
Widzę że mi grozisz:baby: . Myślisz że dalej się ciebie boje jak kiedyś;( ? Myślisz że nie zdaje sobie z tego sprawy że możesz mnie w każdej chwili wyprzedzić w lvl? Jak tak uważasz to jesteś w błędzie. Sram na to że będziesz grać na Silverze :cup:
Kacperka
12-12-2006, 16:32
@Zuleq
HAIL:D
@ all
Co do miejsca chciałbym żeby to all zadecydowali bo ja sam nie mam pojęcia.. Myslalem ze na senji ale po pierwsze nie wiem czy tam mozna pilke kupic a po drugie to na sniegu chyba sie bedzie zje.. gralo..
godzine tez tak musimy ustalic zeby wiekszosci pasowalo.
Ktos proponowal ze gdzies pod thais.. nie wiem sie jeszcze zobaczy jak narazie slucham propozycji all a pozniej wszyscy cos razem wybierzemy ;>
P.S widze że dużo osób chętnych:D
Nagroda i emocje zapowiadają się coraz większe :D
nie chce sie powtarzac ale musze ;( twardziel na forum ciota w Tibii :evul: koniec tematu, nie rozmawiam z pederastami jarającymi sie pijąc vódke z pepsi ... :evul:
@Kacperka
Jeśli chcesz to też wpadne, w końcu niedługo również mam urodziny (piątek) tylko szkoda, że na turnieju nic nie zdziałam 10 lvlem :evul:
Kacperka
12-12-2006, 18:48
@Holu
Chcesz to wpadnij:>
@all
No to jak to będzie? W końcu drużynowe czy 1 vs 1? I losujemy sklady czy sami sie dobieramy w pary jesli druzynowe.. Noi ma ktos jakis pomysl gdzie to zrobic?
noi TIBIA 7.9 JUZ NADCHODZI:D ROX
Jutro zrobie liste ludzi chętnych(będzie ciągle edytowana jak coś) I najlepiej zebysmy jzu razem ustalili godzine :>
V-E-G-E-T-A
12-12-2006, 20:13
No i nareszcie dłuuuuuuuugo oczekiwany update :]
Nie sądziłem, że to tak szybko 8o 8o
marcinekk
12-12-2006, 20:31
kacp a w jaki dzien to bedzie??
Narkoman
12-12-2006, 20:57
uwazam ze pn o 2 bedzie the best;)
Kasztaniaczek
12-12-2006, 22:47
Holu@
Zrobiłeś tutora gratuluje ale skąd mam wiedzieć że ci ktoś znajomy nie wypełnił wiem nie ma pewności. To że będziesz grać na Silverze to mam to w dupie. Z Hydraulikiem się przyznaliśmy żeby wtedy wszystko nie poszło na Rycka. To że moja postać ma już ponad rok i nie ma zbyt wysokiego lvl i skilli to nie znaczy że jestem noobem. Ja gram według własnego uznania i gram sobie na spokojnie. Jeśli chodzi o jakieś hunty w Tibi jakie mogę dostać to mam gdzieś tak samo jak bym miał hacka to po prostu mi to lata bo znam dużo ciekawszych gier od Tibi.
Dla mnie Tibia jest po prostu dobrą zabawą i w pewnym sensie komunikatorem i miejscem w którym można poznać wielu ludzi.
A Kretynem mnie nie nazywaj bo powiem ci tak jak ty mi kiedyś powiedziałeś "Nie znasz mnie więc na mój temat się nie wypowiadaj". Szkoda że w tej chwili większość osób na tym forum cię tak czci jak jakieś bóstwo:baby: którym nie jesteś.:baby:
Czy tak nagle ludzie zmienili zdanie o tobie? czy może specjalnie tak grzecznie do ciebie piszą aby jak ja to określam "podlizać się" czyli inaczej mówiąc czyste lizodupstwo! :baby:
Widzę że mi grozisz:baby: . Myślisz że dalej się ciebie boje jak kiedyś;( ? Myślisz że nie zdaje sobie z tego sprawy że możesz mnie w każdej chwili wyprzedzić w lvl? Jak tak uważasz to jesteś w błędzie. Sram na to że będziesz grać na Silverze :cup:
Zrobiles z hydraulikiem cos zeby nie poszlo all na rycka? Srry, ale jakos tego nie bylo widac, pisales to rycek nie ja, daj mi spoko etc.
Hmm... mialbym sie holu podlizywac? Fakt musze bo mnie zabije...
Wlasnie ide odmowic modlitwe do Holu...
narx
Zrobiles z hydraulikiem cos zeby nie poszlo all na rycka? Srry, ale jakos tego nie bylo widac, pisales to rycek nie ja, daj mi spoko etc.
Hmm... mialbym sie holu podlizywac? Fakt musze bo mnie zabije...
Wlasnie ide odmowic modlitwe do Holu...
narx
Dokładnie tak było :cup: thx bro ; )) Hail :evul: :evul:
No update mi sie podoba szczegolnie wyvrenki, niestety moge posiedziec tylko na 3x spawnie bo na 8x waste :)
Narkoman
14-12-2006, 17:51
ej kacperko lamerko
kiedy bede te urodziny bo chce zjesc na nich maliny(lol)
ten pn o 20 styka?
Mendolina
14-12-2006, 18:45
Halp plax :(
Co jest:/, co chwila mam zablokowane ip jak chce wbic do tibii :(X(
@up
Może ban ?? ??
Ja też tak kiedyś miałem ale po jakiś 3 dniach wszystko wróciło do normy
Kasztaniaczek
14-12-2006, 19:55
Halp plax :(
Co jest:/, co chwila mam zablokowane ip jak chce wbic do tibii :(X(
Poprostu masz pecha i dostajesz zablokowane ip bo masz zminne pewnie ;]
idz do ziomka co ma ta siec internetu i powiesz ze chcesz miec publiczne-wewntetrzne IP ja musze doplacac 1 zl wiecej, ale mam swoje i jak sam blokne to mam blokniete ;]
Pacc juz jest, lev powoli rośnie :evul: ale to nudne tak od nowa zaczynac :baby: X(
Kacperka
14-12-2006, 23:07
@up
Od nowa? czyżby na silverze?:>
@all
No więc ktos już proponował godzine 20 w poniedziałek..
No to ok.. W poniedziałek o godzinie 20 odbędą się moje urodziny, i turniej piłki nożnej, teraz ktos mi pomoże wymyslic miejsce i w koncu po ilu gramy i jak wybieramy sklady? (ja będe sędzią)
PlX POMUŻCIE MI TO WYMYŚLIĆ GDZIE ZROBIĆ TE URODZINY BO JA PERFEKCYJNIE NIE MAM POJĘCIA!!!:(
wczoraj advanced to lvl 69 jutro startuje na 70 ;>
Pzdr all and czekam na pomysły..
Jutro juz napewno zrobie liste gosci:)
Michael Rzotkiewka
14-12-2006, 23:39
@up
ja proponuje sklady po 2 osoby i ze sami sobie dobieramy ziomka :P a przed rozpoczeciem zglaszamy teamy :D
btw
new style of house :D
http://img343.imageshack.us/img343/1595/tibiarls42hp0.jpg
oceniac plx czy dalej jest tu za duzo shitu na jedym sqm etc (chcialem to zrobic symetrzycznie) szczegolnie czekam na opinie Holu bo on na tym sie "troche" zna ;) i na all tez! :P
@Kacperka
Niestety na Silverze:evul: :evul: :evul:
@Michael
Jak dla mnie za dużo :evul: pokaze ci kiedys jak ja bym to poukladal :)
Urodzinyyy :D:D:D:D:D
marcinekk
15-12-2006, 07:53
ciekawe za ile dni holu juz nas wszystkich w lvl przegoni:P
@Michael
Nom troche za duzo shitu:P.
Kacperka
15-12-2006, 08:09
no ok, wszyscy sa 2 vs 2 więc niech i tak będzie.
Tylko teraz niektorzy chca losowanie a inni ze sami sie dobieramy.. tylko ze moze wyjsc tak ze ktos nie znajdzie se pary jak sami sie bedzuiemy dobierac ;/
jeszce trzeba to przemyslec co do skladow.
ale teraz najwazniejsze jest miejsce :> bo ja juz musze kazdemu dokladnie mowic zeby wiedzieli gdzie i o ktorej przyjsc..
Michael Rzotkiewka
15-12-2006, 12:05
@Kacperka
Przykro mi ale jesli to bedzie w poniedzialek.. okazuje sie ze nie mam szans przyjsc ;( ;( W pn koncze lekcje tak ze o 15 jestem w domq, potem musze zrobic jakies durne zadania na jakis je*niety next door (korki z angX( ) i 17:40-19:10 tam musze byc, a we wtorek mam spr z chemi i powtorzenie z biologi na ktorej bede na bank pytany bo jako jedyny w klasie nie mam oceny z pytania X( X( Przykro mi ;(
no ok, wszyscy sa 2 vs 2 więc niech i tak będzie.
Tylko teraz niektorzy chca losowanie a inni ze sami sie dobieramy.. tylko ze moze wyjsc tak ze ktos nie znajdzie se pary jak sami sie bedzuiemy dobierac ;/
jeszce trzeba to przemyslec co do skladow.
ale teraz najwazniejsze jest miejsce :> bo ja juz musze kazdemu dokladnie mowic zeby wiedzieli gdzie i o ktorej przyjsc..
srry ja tez nie wpadne bo raczej o 20 to ja juz nie gram :)
idz do ziomka co ma ta siec internetu i powiesz ze chcesz miec publiczne-wewntetrzne IP
Jak publiczne to nie wewnętrzne, te terminy są antonimami.
Z wewnętrznego IP nie da sie zrobić publicznego, co najwyżej można poprosić o przekierowanie portu(portów) [port-forwarding] jednakże w tym przypadku na nic się to zda gdyż nadal będziesz dysponował tym samym numerem IP. Jedyne co zyskasz to możliwość publicznego udostępniania ludziom jakiejś usługi na Twoim komputerze. Ma to się nijak do rozwiązania problemu z Tibią.
Mówiąc krótko.. jeżeli jesteś użytkownikiem sieci lokalnej to nic nie zrobisz.
Kasztaniaczek
15-12-2006, 14:47
Jak publiczne to nie wewnętrzne, te terminy są antonimami.
Z wewnętrznego IP nie da sie zrobić publicznego, co najwyżej można poprosić o przekierowanie portu(portów) [port-forwarding] jednakże w tym przypadku na nic się to zda gdyż nadal będziesz dysponował tym samym numerem IP. Jedyne co zyskasz to możliwość publicznego udostępniania ludziom jakiejś usługi na Twoim komputerze. Ma to się nijak do rozwiązania problemu z Tibią.
Mówiąc krótko.. jeżeli jesteś użytkownikiem sieci lokalnej to nic nie zrobisz.
Ale mi sie wydaje ze jest w tym problem ze on ma zmienne ip i ciagle dostaje zablokowane i jesli bedzie mial to 1 swoje to tylko sobie zalbokuje sam... ;]
Ale mi sie wydaje ze jest w tym problem ze on ma zmienne ip i ciagle dostaje zablokowane i jesli bedzie mial to 1 swoje to tylko sobie zalbokuje... ;]
Nom, to by pomogło ale... zmienne IP w sieci lokalnej...? ekhu.. no, to tylko pogratulować administratorowi pomysłowości. Ideą wprowadzenia zmiennego IP był problem zbyt małej puli adresów w stosunku do liczby wszystkich abonentów (tak jest w Neostradzie). Biorąc pod uwagę dużą ilość użytkowników Neostrady, bardzo małe jest prawdopodobieństwo aby wszyscy naraz byli zalogowani dlatego takie rozwiązanie ma sens. W przypadku sieci lokalnej, gdzie liczba użytkownikow no.. wynosi załóżmy 20 osób, istnieje wysokie ryzyko iż wszyscy będą jednocześnie w tej samej chwili korzystać z Internetu więc po co wprowadzać dynamiczne IP?
Nie spotkałem się jeszcze z taką sytuacją :]
Nom, to by pomogło ale... zmienne IP w sieci lokalnej...? ekhu.. no, to tylko pogratulować administratorowi pomysłowości. Ideą wprowadzenia zmiennego IP był problem zbyt małej puli adresów w stosunku do liczby wszystkich abonentów (tak jest w Neostradzie). Biorąc pod uwagę dużą ilość użytkowników Neostrady, bardzo małe jest prawdopodobieństwo aby wszyscy naraz byli zalogowani dlatego takie rozwiązanie ma sens. W przypadku sieci lokalnej, gdzie liczba użytkownikow no.. wynosi załóżmy 20 osób, istnieje wysokie ryzyko iż wszyscy będą jednocześnie w tej samej chwili korzystać z Internetu więc po co wprowadzać dynamiczne IP?
Mój koleś miał dynamiczne ip i caly czas mial problemy :) np. nie mogl z radpia sciaga B)
Kasztaniaczek
15-12-2006, 15:38
no ja mam osiedlowke i dosc duzo osob ma neta od tej firmy i jak nie mialem tego ip no to czasem pol dnia nie moglem wejsc bo mi ciagle sie IP blokowalo, u mnie taka usluga kosztuje 1 zl albo 2 xD
Kacperka
15-12-2006, 18:47
@ Michael & Dawerg
Hmm to może inna godzine?
a ty Dawerg czemu o 20 juz nie siedzisz?;/
Łodzianin
15-12-2006, 19:17
Yupi a ja wkoncu wbilem 44 lv, niedlugo 45 i bs quest :D
marcinekk
15-12-2006, 20:34
PO 20 to mnie raczej tez nie bedzie (chyba ze bedzie to trwac powiedzmy 30-60 min) a sadze ze wiecej wiec mysle ze mi sie tez nie uda wpasc:/
@Holu
Wszystkiego Naj Naj :)
@Kacperka
Mogłabym Ci pomóc w przygotowaniu :)
I upiec torcik ;P B)
Narkoman
15-12-2006, 22:23
19:35 najwczesniej
ahahahahhahah
wczoraj 17:33 Player Zincipka reported for renaming.
dzisiaj Banished: until Dec 22 2006, 11:36:15 CET because of offensive name :evul: :evul: AHUAHUAHA
marcinekk
16-12-2006, 07:37
Co do tych nickow... to ja tez musze zmienic sowj nick(holu:evul: ) moze pomozecei mi cos wymyslec??(nic mi do glowy nie moze wpasc:/)
Kasztaniaczek
16-12-2006, 08:08
Co do tych nickow... to ja tez musze zmienic sowj nick(holu:evul: ) moze pomozecei mi cos wymyslec??(nic mi do glowy nie moze wpasc:/)
Kotlet rozprUwacz
Rekin Master
16-12-2006, 09:32
ahahahahhahah
wczoraj 17:33 Player Zincipka reported for renaming.
dzisiaj Banished: until Dec 22 2006, 11:36:15 CET because of offensive name :evul: :evul: AHUAHUAHA
raportnij mnie...powiedz ze rekin to ...shark
jakos michael za warzywko dostal...
jezeli to nie poskutkuje to...wymysl cos....blagam blx!
:evul: @Rekin
Pytałem o twój nick na forum juz dawno... nie dostaniesz namelocka a ja tylko bede mial bad report ;( btw. 6 lutego senior tutor :D:D:D:evul:
Narkoman
16-12-2006, 10:17
helu gratki
a co jest wyzej niz senior tutor?
Kasztaniaczek
16-12-2006, 10:39
gje jem xD
Łodzianin
16-12-2006, 11:02
@ho'lu
Zincipka to moj rl kumpel.. Nie mialbyc ban tylko namelock ;p
No to za rok to holu bedzie GM'em:evul:
Michael Rzotkiewka
16-12-2006, 12:34
@Holu
Powiedz mi jak ktos jest tutorem to co musi zrobic zeby byc senior tutore? :) I potem jak jest senior tutorem to co ma zrobic zeby byc GM'em?:)
Btw. Wczoraj 58lvl, 107k expa i 87 dist :P (again..)
Kacperka
16-12-2006, 12:46
Widze ze nic nie piszecie wiec wykorzystamy moj pomysl, szkoda ze tyle osob nie moze ale powinno byc fajnie,
W PONIEDZIALEK O 20 ZAPRASZAM NA MOJE URODZINY ALL
ODBEDA SIE POD THAIS (tam jak jest ptrzestrzen taka duza :D
znajdziecie mnie exiva.. ja tam gdzies zrobie boisko..
tam jest duzo miejsca wiec bedzie ok...
Druzyny i zasady ustalimy na miejscu.. noi zaczynam robic liste jak wbije lvl..
Teraz juz sie oficjalnie zglaszajcie, najlepiej na tibii.. ;)
@Holu
Powiedz mi jak ktos jest tutorem to co musi zrobic zeby byc senior tutore? :) I potem jak jest senior tutorem to co ma zrobic zeby byc GM'em?:)
Btw. Wczoraj 58lvl, 107k expa i 87 dist :P (again..)
Gz! żeby być senior tutorem musisz być aktywnym tutorem przez 3 miechy + 0 złych reportów. a GMów wybieraja z najlepszych senior tutorów:evul: btw. Michael need help in desert... :(
Mendolina
16-12-2006, 14:45
Taaa, a potem senator :p :evul:
Nareszcie :D :
http://img519.imageshack.us/img519/909/lvl0002tt3.jpg (http://imageshack.us)
Kasztaniaczek
16-12-2006, 16:55
Dec 16 2006, 14:48:44 CET Died at Level 55 by a wyvern
KICK -.-
Kacperka
16-12-2006, 17:13
Ej zmiana godziny!:)
Urodziny odbędą się o godzinie 18 w poniedziałek, bo jednak więcej osób woli wczesniejszą pore ;)
PzDr
16:43 You advanced from Level 69 to Level 70.
Dec 16 2006, 14:48:44 CET Died at Level 55 by a wyvern
KICK -.-
Eh te wyverny, no nie OMO :D
@up
Gratz !
Narkoman
16-12-2006, 18:59
dzieki:/ nie da rady na 17? bo o 18 to nie moge...
Phoenix Sapphire
16-12-2006, 19:32
Jak pewnie wielu z was się domyśliło wystawiłem postać na allegro...ale nie dam rady jej sprzedać ;p Za dużo dobrych wspomnień z nią jest związanych.
Pomimo wielu obowiązków w życiu realnym postaram się wrócic do gry, mam nadzieję, że przyjmiecie mnie spowrotem z otwartymi ramionami ;p
Kacperka
16-12-2006, 20:43
@up
OMG omg OMG omg OMG
Phoe spowrotem!?
ALe fajnie!:>
Welcome back man :>
Michael Rzotkiewka
16-12-2006, 22:23
Phoe back to game jejejeejeje :):):)
@Mendolina
Powyzej stanowiska GM'a jest chyba tylko GOD, ale sa nimi tylko pracownicy cipsoftu wiec good luck ;)
omg...
Dec 17 2006, 00:33:29 CET Killed at Level 21 by Lord Arpas
Dec 16 2006, 22:51:55 CET Died at Level 21 by a vampire
Kasztaniaczek
17-12-2006, 01:51
omg...
Dec 17 2006, 00:33:29 CET Killed at Level 21 by Lord Arpas
Dec 16 2006, 22:51:55 CET Died at Level 21 by a vampire
Czyzby wiedzieli ze ty to Fantom i Lady Dram? ;o
A niech wiedzą... z reszta juz gadalem z Oxy, Plagenem, Ransoexem etc. i przedstawialem sie kim jestem :evul: nic do tego nie mieli (jak narazie :D)
@Skejt
Gratz, musze tez troche poexpic:confused:
Mendolina
17-12-2006, 11:53
Phoe back to game jejejeejeje :):):)
@Mendolina
Powyzej stanowiska GM'a jest chyba tylko GOD, ale sa nimi tylko pracownicy cipsoftu wiec good luck ;)
Ale chyba doswiadczony gracz senior tutor, albo gm jesli sa juz dlugo i pokazują się z jak najlepszej strony to potem mają tytuł senatora , ale lepiej wie pewnie o tym holu :>
Ale chyba doswiadczony gracz senior tutor, albo gm jesli sa juz dlugo i pokazują się z jak najlepszej strony to potem mają tytuł senatora , ale lepiej wie pewnie o tym holu :>
Tytuł senatora otrzymuje GM odchodzący na emeryturę.
Kacperka
17-12-2006, 17:39
@Skejt
Gratki
@all
Po raz ostatnio zapraszam all co jescze o tym nie wiedza ze jutro o 18 pod thais turniej pilki noznej:d duuzo osob bedzie chyba ;]
@holu
czemu cie tak leja te hlvle? ;P
Ja chciałem życzyć wszystkim bez wyjątku WESOŁYCH ŚWIĄT :D
Zobaczymy się po świętach :). Przez czas świąt chce sobie odpuścić zabawę na komputerze :) i spędzić fajnie czas z rodzinką :P
Jeszcze raz życzę WeSoŁyCh, ZdRoWyCh i SzCzĘśLiWyCh ŚwIąT :)
PS: Postarajcie się chociaż w okresie świąt nie kłócić między sobą ;)
Kasztaniaczek
17-12-2006, 20:03
Przynajmniej my ze soba sie nie poklucimy :baby: :baby: :evul: :evul:
marcinekk
17-12-2006, 20:07
Ja chciałem życzyć wszystkim bez wyjątku WESOŁYCH ŚWIĄT :D
Zobaczymy się po świętach :). Przez czas świąt chce sobie odpuścić zabawę na komputerze :) i spędzić fajnie czas z rodzinką :P
Jeszcze raz życzę WeSoŁyCh, ZdRoWyCh i SzCzĘśLiWyCh ŚwIąT :)
thx ligus , zycze ci wesolych swiat rowniez itd
swiete slowoa BEZ KLOTNI:p(oby sie udalo)
Co chwile mam disconetcted from serwer i nie wiem dlaczego.
Wiecie co zrobic??BO ja nie;( :baby: .
Kasztaniaczek
18-12-2006, 07:28
Co chwile mam disconetcted from serwer i nie wiem dlaczego.
Wiecie co zrobic??BO ja nie;( :baby: .
Servery logowania jebly?
Servery logowania jebly?
Cos ostatnio czesto sie jebia
Kasztaniaczek
18-12-2006, 14:05
Cos ostatnio czesto sie jebia
Niestety wiem to
:evul: Ja narazie odpoczynek od Tibii :evul:
Jak przejdę całego Carbona to może zaczne grać dalej:evul:
I po urodzinach :D Było spoko. Szkoda że kacperka urodził się tylko raz :P Może kiedyś jeszcze raz ?? ?? Szkoda że lagi miałem z pulpetem bo zwycięstwo było blisko :D Sardas i Gomez - GZ :D :D :cup:
Na filmie widać trochę jak mnie ścinało ;/
Film z tej imprezy dostępny jest na www.silvera.xt.pl w dziale silvera>filmy .
Było grubo ! :D
Oczywiście nie obyło się bez lekkich noobskich zachować ( np w meczu o wejście do finału Ja i pulpet vs Rasta i Tiki ktoś dał 1 gp na piłkę gdy pulpet był sam na sam z bramką ;/ n/c )
Na podium było gorąco :
20:23 You lose 106 hitpoints due to an attack by Klukens.
20:23 You lose 126 hitpoints due to an attack by Klukens.
:D :D
Kasztaniaczek
18-12-2006, 21:16
:evul: Ja narazie odpoczynek od Tibii :evul:
Jak przejdę całego Carbona to może zaczne grać dalej:evul:
1 raz usiadlem do nfs i przeszedlem 100% kariery w 2 dni i te proby w 3 dni , krotkie to xD
btw. Green djin quest done!!
Hail Lady Iselli Hail Loth Rakan and Hail Bake Samo
......................Hail Castek !! :evul:
Michael Rzotkiewka
18-12-2006, 21:49
@up
Jak jakis czas temu gadalismy na silverze i sie pochwalilem ze blue djiin questa zrobilismy to powiedziales ze ty juz dawno masz zrobionego djiina.. :O
http://hunted.pl/2006/12/18/tibia-3d/ o LOL!
Kacperka
19-12-2006, 07:23
Nom to po urodzinkach:)
Szczególnie dziękuję dawergowi za pomoc w przygotoaniach.. on wybral to miejsce i pomogl upiec te 50 tortow :> I dzięki też tym co siedzieli cicho i sie nie napierd**** bo ja myślałem że ten turniej się nie odbędzie a jednak się w końcu udało.. Oczywiście tak jak już ktoś pisał wyżej nie obeszło się bez jakiegoś nooba
który żucał gp na piłkę..
Nom ale w końcu doszliśmy do pierwszych 3 miejsc... i gratuluje zwycięscą:cup: :D :cup:
Kasztaniaczek
19-12-2006, 11:35
@up
Jak jakis czas temu gadalismy na silverze i sie pochwalilem ze blue djiin questa zrobilismy to powiedziales ze ty juz dawno masz zrobionego djiina.. :O
http://hunted.pl/2006/12/18/tibia-3d/ o LOL!
no bo zostalo mi pojscie do ziomka i powiedzialem ze zrobilem(do teog krola tych djinow ;] , bo nic nie mialem do green djina i mi si nie chcialo :p
A teraz juz jest w 100% a i tak mam ilemki tylko do blue -.-
Kamcio Pogromca
19-12-2006, 16:12
ale zadyma była :D szkoda że mnie nie było... :(
Kasztaniaczek
19-12-2006, 16:18
nom tym 40 lev bys tam namieszal....
Kamcio Pogromca
19-12-2006, 16:26
no i co z tego że mam 40lvl? Tede ma 30lvl a gomez i sardas 50 a jakoś wygrali...
tak wogle to wszystkiego naj naj Kacperka sry że takie małe opóźnienie ale nie grałem z tydzień
Mendolina
19-12-2006, 16:28
Troche pozno to pisze, ale wczensieij nie mialem czasu:P
Jak zapewne wiekszośc z was wie:
Taifun
Dec 17 2006, 17:56:10 CET Killed at Level 280 by Imargam
and by Zwidek
tu filmik :P
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/15576
Co sądzicie o tym ze Imargam ubija best frienda, ktory niedawno pomogl mu wbic 200 lvl i to w dodatku podczas jednego z najtrudniejszych questow, jakie wykonywal Taif? Wiem, ze to tylko gra ale niestety to zalosne, zreszta filmik wszystko pokazuje. Niezla postawa gildii Dusskines ;].
Kasztaniaczek
19-12-2006, 16:33
No co, a znasz historie wojny? wiesz dlaczego Immargam go zabil? Razem Vison?
I dobrze...pewnie gral najmlodszy sharer taifka a imargama najlepszy/najstarszy :>
Hail Vison...
Widziałem movie w ten sam dzień,w którym sie to działo... zastanawia mnie tylko jak Taifun mógł się dać wepchnąć w tak żałosnego trapa....:evul: :evul: :evul:
Mendolina
19-12-2006, 18:11
@up
Tez widzialem go zaraz po dedzie:evul:, wiesz wszystko sie zdarza ;p, ale tak jak niektorzy mowia bot mu zlagowal dlatego tez padl :evul:, najlepsze jest forum furory - szybko sie rozwinelo po tym wydarzeniu :P:D. Jestem tylko ciekaw czy taifun to ten ktory sie podaje za niego na forum, i ktory pisze ze wjazda zrobia na real imargamowi :D B) :cup:
@up
Tez widzialem go zaraz po dedzie:evul:, wiesz wszystko sie zdarza ;p, ale tak jak niektorzy mowia bot mu zlagowal dlatego tez padl :evul:, najlepsze jest forum furory - szybko sie rozwinelo po tym wydarzeniu :P:D. Jestem tylko ciekaw czy taifun to ten ktory sie podaje za niego na forum, i ktory pisze ze wjazda zrobia na real imargamowi :D B) :cup:
Lol moze tobie sie bot zlagowal -.- chyba nie ogladales uwaznie :baby: w ktoryms momencie ktos tam pisze "Ping 45k" dlatego padl, o ile wiesz co to znaczy
Mendolina
19-12-2006, 18:36
@up
Sorki zle mnie zrozumiales ja wcale tak nie twierdze, ale rozmieszylo mnie co oni pisza na forum, a to ping 45k widzialem
Apropo, widze ze dalej do mnie cos masz, od kiedy poszla plota ze chce cie zabic :/ X(
Kasztaniaczek
19-12-2006, 18:43
@up
Sorki zle mnie zrozumiales ja wcale tak nie twierdze, ale rozmieszylo mnie co oni pisza na forum, a to ping 45k widzialem
Apropo, widze ze dalej do mnie cos masz, od kiedy poszla plota ze chce cie zabic :/ X(Zamulili mi kompa i jebnol, ale i tak czy siak mialby deda na 100%, tyle ze sie trzymal troszke krocej...przez te pingi sie wjebal w tego trapa...ale i tak great e-beamy rox 800+ xD i to w ludzi
@Menda
Nic do ciebie nie mam
Co do filmika o tajfunie to najciekawsze byly te hity 800+
A tak wogle to wczoraj chyba pobilem moj rekord i zrobilem 37k expa:baby: :baby: .Mocno to ja nie expie xD.Ale liczy sie zabawa .
Kasztaniaczek
20-12-2006, 10:20
Byl atak tych goblinow na Darashie a ja bez mfow to z war hamcem bilem -.-
10:19 You see 8 christmas tokens.
They weigh 0.40 oz.
Collect enough of these to trade them for valuable prizes.
;] jeszcze 92 i santa doll moj -.-
Yeah!
11:38 You see an open door. It belongs to house 'Marble Lane 4'. Ho'lu owns this house.:evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
cwaniak89
20-12-2006, 13:30
A tymczasem na silverze podstępne gobliny
postanowiły żeby w tym roku nie było świąt i ukradły wszystki prezenty
mikołajowi.
Lecz nie sądziły że beda musiały one stanąc oko w oko z obroncami Świąt
Bozego Narodzenia którzy za wszelka cenne beda chciali odzyskac skradzione
prezenty itd. xD
http://i74.photobucket.com/albums/i242/Ponny89/UO0086.jpg
http://i74.photobucket.com/albums/i242/Ponny89/UO0091.jpg
pozdro
Kasztaniaczek
20-12-2006, 14:14
U mnie byl wlasnie w atak ale na veno i bylo malo i latwo sie domysles co sie dzialo....juz 11 lacznie xD
edit kurde za duzo ludu na thais i 0 -.-
Fajnie by bylo gdyby najechaly na jakies miasto facc i ja bym tam byl, moze cos fajnego by polecialo:D Ale mam mazenia:evul: .
Ja bym się cieszył jakby coś fajnego poleciało nawet bez ataku :P ;D
18:06 Goblins of the infamous Grynch Clan are invading Carlin to steal all presents, beware!
18:07 The Goblins sometimes have stolen presents with them! Confiscate them!
3 bagi :/
ale zawsze coś :D Dawergo nałapał więcej :P ;)
Sory że double post :/
18:06 Goblins of the infamous Grynch Clan are invading Carlin to steal all presents, beware!
18:07 The Goblins sometimes have stolen presents with them! Confiscate them!
3 bagi :/
ale zawsze coś :D Dawergo nałapał więcej :P ;)
Sory że double post :/
Ja zlapalem 6, byloby more ale niestety malo capa...
Łodzianin
20-12-2006, 18:58
Kolejny Grorlam w thais. Tym razem padlo wiecej osob ;>
Lurowalem ja, drunzenho i uncle olaf. Loot sux, 2 wand of cosmic, 50 HONEYOW, drunzenhowi wylecial c arm..
hmmm drogo te tokeny schodza, sprzedalem 6 za 3k ;) czekam na next najazd! fast plx!
Rekin Master
20-12-2006, 19:45
@Neo
evul :evul:
@Daw
uzbieraj 50 takich bajerkow a czapeczke swietego mikolaja dostaniesz ;)
ej...o co chodzi
czasem nie moge sie zalogowac na liste postaci...holu tez to ma
pojawia sie jakas tabelka z napisem:"cannot conected to the server login"-jakos tak, moglem sie pomylic
@up
To samo mam, kolega się normalnie wbił. Dziwne :l
@Rekin
Też to ostatnio mamX( .
Heh ,tak sadzilem ze nie bede mogl byc na taki najazd a bym se palkiem polazl;( ;(
Czulem ze dzisiaj bedzie zly dzien...
marcinekk
20-12-2006, 20:38
rekin nie tylko ty, tede i holu tak macie:/ me too:/ to jest jakas paranoja. bardzo czesto mam tak ze np jak sie wyloguje to znowu sie nie moge zalogowac bo pisze to co u ciebie.Ale przed chwila tez sie nie moglem wbic bo pisalo to samo. co sie z tym k... dzieje( z tego co kojarze to przed upadatem tego nie mialem)
Rekin Master
20-12-2006, 20:45
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1487087
pozdro ;):o
ide na obsidie
ehh... rekin... moze jeszcze zmienisz zdanie i wrocisz do nas co...? a jesli nie no to narq, silvera stracila kolejnego dobrego gracza, nie nooba polaka i do tego mozna bylo na tobie polegac i jestes ziom.
thx ze wymieniles mnie na tibia.com <ironia> no ale to nic :p
Rekin Master
20-12-2006, 22:10
ehh... rekin... moze jeszcze zmienisz zdanie i wrocisz do nas co...? a jesli nie no to narq, silvera stracila kolejnego dobrego gracza, nie nooba polaka i do tego mozna bylo na tobie polegac i jestes ziom.
thx ze wymieniles mnie na tibia.com <ironia> no ale to nic :p
sorka...ale zaslugujesz na miejsce tam ;] chwilowo o tobie zapomnialem...pisalem posta 3min,potem musialem wyjechac ;)
Kasztaniaczek
20-12-2006, 22:27
Dawerg, malo ja 14 za 50k ;]
22:59 You see a santa doll.
It weighs 7.50 oz.
Kacperka
21-12-2006, 07:27
co do tego logowania to jak ja sie nie moglem zalogowac to Klukens normalnie siedział na tibii a jak ja sie lognalem to Klukens nie mogl :P
Nie wiem o cotu chodzi.. tak jakby ludzie byli podzieleni na jakies grupy i z kazda po kolei cos robili ;>
A co do mnie to jutro wyjeżdżam do Polski :cup:
I przez jakies 2 tyg nie bede grał w tibie bo tam juz starzy odłaczyli neta bo nie potrzebny jest na dwa razy w roku ;(
Nom więc tylko prosze nie przeganiajcie mnie az tak strasznie bo sie poczuje naabkiem :baby:
Jak wróce to będzie mi sie chciało grać to dam troche czadu z lvlkiem :evul: :evul: :evul:
No.. to Pozdro all :>
@up
Polska wita :D
A co do logowania - A nie wiecie przypadkiem jak jest na innych serwach ??
Kasztaniaczek
21-12-2006, 08:20
Nie slyszeliscie o tym mirror bugu czy jakos tak?
Poprostu kladles itemka na kamien przesuwales itemka i byly 2 itemki! No lecz 1 sie nie dalo podniesc...To samo bylo chyba na banucie na respie ajkiejs malpy...ze sie robila taka imitacja bez hpv i expa.... Poprostu zrobili miniupka zeby to zlikwidowac...a tek kto byl w grze to go nie wywalalo ale jak sie ktos chcial lagonac mial problemy...
btw. moj sux necik: Died at Level 55 by a scorpion
Nie slyszeliscie o tym mirror bugu czy jakos tak?
Poprostu kladles itemka na kamien przesuwales itemka i byly 2 itemki! No lecz 1 sie nie dalo podniesc...To samo bylo chyba na banucie na respie ajkiejs malpy...ze sie robila taka imitacja bez hpv i expa.... Poprostu zrobili miniupka zeby to zlikwidowac...a tek kto byl w grze to go nie wywalalo ale jak sie ktos chcial lagonac mial problemy...
btw. moj sux necik: Died at Level 55 by a scorpion
hehe ja slyszalem, sam to holu pokazywalem :) dobra lece do sql papa
11:59 Ho'lu [24]: btw fantom da first here ...
11:59 Seth The Dark [78]: :OO
12:00 Seth The Dark [78]: i love fantom:*
buehehehe :evul: :evul: :evul:
Kasztaniaczek
21-12-2006, 11:48
11:59 Ho'lu [24]: btw fantom da first here ...
11:59 Seth The Dark [78]: :OO
12:00 Seth The Dark [78]: i love fantom:*
buehehehe :evul: :evul: :evul:
lol:baby: :baby:
Mam ten filmik z malpami i tez ze koles se podwajal g legsy:evul: .
Ja akurat chcialem zaczac grac na silverze ale nie mam tam zadnuch kumpli :( mam pacca i szukam kogos kto by mi dal eq . chce zrobic paladynka :] wiec piszcie jak chcecie mi pomoc , np . postawic monka do skillowania itp . Cya
Nice :)
Byl dzis najazd na kazz i zlootowalem baga pomaranczke i 3 sniezki:D.(mialem lagi i najpierw nie wiedzialem ze sa odporne na ogien i musiale do dp isc po tempesta).Zawsze cos.Czekam na nastepne:evul:.Na co sie tego baga tak wogle zamienia??I czy jest jakis limit przynoszenia?
Łodzianin
21-12-2006, 20:47
@Pare tam up
Nikt ci nie da za free eq. Nie przedstawiles sie, nie powiedziales kim jestes, jaki masz nick, nic!!
Btw, nadszedl wielki moment!
20:34 You see a dragon scale mail (Arm:15).
It weighs 114.00 oz.
Bop wiekszosc moich kumpli by mnie wysmiewala ze mam slaby level :confused: i bym byl na ich lasceX( , a po drugie graja na non-Pvp:baby: .
Pozdro:]
Ogladalem se stare strony:evul: .Kto tera gra na nonPvP 8o ?
@up
o.O gratz
Kacperka
21-12-2006, 21:37
Znowu nie moge sie zalogowac -.-
Dzisiaj na Hydra huncie byłem, loot: 2 k army + bohy :>
A co do farta Dawerga i Potusa to sie nie wypowiadam:P lepiej sami niech sie chwala;P To sie nazywa fartt. :P
Ja akurat chcialem zaczac grac na silverze ale nie mam tam zadnuch kumpli :( mam pacca i szukam kogos kto by mi dal eq . chce zrobic paladynka :] wiec piszcie jak chcecie mi pomoc , np . postawic monka do skillowania itp . Cya
a jestes noobem? ;> jaki miales najwyzszy lv?
@Łodzianin
mow za siebie ;s ja akrat bym mial wolne p legi i jakies podstawowe eq, no i gratz dsm ;]
marcinekk
21-12-2006, 22:23
tez chcialbym miec takiego farta do loota co ci dwaj farciarze:P
nowy podaj swoj nick nowy i stare inf o tobie (tzn stare prof, serwery itd) jak masz juz pacca to mysle ze nie jestes poczatkujaca osoba ktora kompletnie nie zan sie na tej grze
Kasztaniaczek
22-12-2006, 07:40
Ja gram na non pvp....
A co Dawer i Potus zrobili?
No a wtedy bylo dla ciebie sux nonPvP :P
@Neo
Gratz .... Teraz to juz najt :) :crusader: :) Jeszcze raz Grtaz :flaga_pl:
@Markizek
Ubili chyba z 6-7 BK i 3*k legi :cup:
@Rekin
Jak nie kochasz sie w pvp to go go Candia i rob :mag:
:evul: :evul: :evul: :evul: Możliwe, że dziś będę miał około 600k na silverze (world trade) :cup: :cup: :cup: :cup:
Kasztaniaczek
22-12-2006, 11:55
No a wtedy bylo dla ciebie sux nonPvP :P
Powiedz mi na jakis serv mialem isc? Pierdolic sie znoobami polakami i pekerami brazolami? Wolalem isc do kumpli...starych z silvery...
omg a ja 6-10 bk i boh, k-legs i 2k-axe +3 rody z bk i inne syfy... tlyko ze na harmoni k-legs 12k...a boh 34-36k
Łodzianin
22-12-2006, 12:07
@rastaman
Nie bede pomagal osobie ktora saie nawet nie przedstawila, nie powiedziala kim jest tylko odrazu cce fri itanz. Napewno nie jedna osoba tak mysli.
Thx all za giezety :P
@Leo
A my na ciebie czekamy... ;)
@Holu
Haha wiem mowiles juz na pm :)
@Daw & Potus
Farciarze!! Gratz ;*
Michael Rzotkiewka
22-12-2006, 13:11
o.O nawet nie wiedzialem o dedach duffa :D szybki jestem :D
Dec 10 2006, 00:09:09 CET Killed at Level 160 by Artzenho
and by Ransoex
Nov 28 2006, 23:27:10 CET Killed at Level 158 by Duendelouco
@up
o.O
@kasztaniaczek
No to dobrzeB) .Wszystko jasne:).
V-E-G-E-T-A
22-12-2006, 15:28
:cup: :cup: 14:43 You advanced from Level 63 to Level 64.:cup: :cup:
Kasztaniaczek
22-12-2006, 15:37
15:35 Wypasiony Loli [12]: kto wie jak zrobic keyloggera
:baby: :baby: :baby: :baby:
Gratz vegeta beju : DD :evul: :evul: :evul:
V-E-G-E-T-A
22-12-2006, 16:43
Thx Big Beju :D
Kupie Bast Skirty!!! Jak ktoś ma to Msg me.
I tak jestes najwiekszym bejem :D wiesiu bej :P:evul:
V-E-G-E-T-A
22-12-2006, 16:48
Asen Yokar jest większy bej :)
Asen Basen Wymachen Kutasen :D :D :D
Lvl-ik :D No chyba cie przegonilem kasztan :P
http://img146.imageshack.us/img146/8413/lvl55pi5.png (http://imageshack.us)
Kasztaniaczek
22-12-2006, 20:10
Nienadlugo, pozatym nie mam kasy na expa...pacca kupilem, no ale niedlugo ^^....
Gratz wszystkim advancow:D , ma ktos bohy na sell?
Kasztaniaczek
23-12-2006, 00:08
Yeah a team na harmoni sie mecza PoI questem 2 albo 3 team w tibi ^^(juz szli pare dni temu, ale padl 168 ed i 130 + ek i zawrocili :p)
btw. Dawerg 29% do 55 ;]
Juz ciebie gonie ;]
edit: 00:16 Arozonic Bow Master [168]: juggornort easy - 5 sec dead xD
tam lataja sd po 1k+ ^^
3 najtow bloczy reszta najtow mfy i runy nosi....
Gogogo Harmonia!!!!
onic Bow Master [168]: this quest.. isnt dangerous -.- 01:58 Arozonic Bow Master [168]: just long
Dec 23 2006, 02:07:08 CET Died at Level 257 by a phantasm
Dec 23 2006, 02:46:19 CET Died at Level 134 by a phantasm
Dec 22 2006, 23:53:06 CET Died at Level 120 by a hellhound
Może tak może nie, wiesz to zalezy gdzie doszli.Mogli byc gdzies w srodku i moze dopiero sie rozkrecalo:evul:
Łodzianin
23-12-2006, 10:37
@LEgolas
Chodzi ci o PoI quest? JEzeli tak to nagrody to omg.. Miedzy Innymi Soft Boots i Avenger (2-reczny miecz, 50 atk i 30 obrony).
Jest dsm i jest i...
Payment Information
Date Description Start End
Jul 21 2006 Tibia Premium Account for 3 months (90 days) Jul 21 2006 Oct 19 2006
Pacc ;)
marcinekk
23-12-2006, 11:02
Lodzianin szalejesz szalejesz chlopie:P niedlugo mpa:evul:
gz wszystkim adv(daw ten sam lvl co ja masz:P)
Gratz wszystkim advancow:D , ma ktos bohy na sell?
Sell boh 40k:evul:
@up
moze sie skusze:evul: chociaz musze jescze troche kasy zarobic na jakies manaski;)
Aha i w tym quescie to chyba jescze jakas tam kusza jest
Kasztaniaczek
23-12-2006, 11:29
Może tak może nie, wiesz to zalezy gdzie doszli.Mogli byc gdzies w srodku i moze dopiero sie rozkrecalo:evul:
o godzinie 3 byli juz pod koncem... :]
figurka,frozen star czy cos, niepaemitam nazwy :p,bp of holding<---dla kazdego
i Avenger
Arblast czy cos <--------Do wyboru
i Arcane Staff czy jakos tak
edit:11:31 Pogromczyni Swiatla [193]: zrobili
no to gz!! 1 team w tibi go zrobil(chyba)
Jest jeszcze club 2-reczny 50/30, backpack of holding (24 miejsca) i o ile sie nie myle stuffed dragon (statuetka ktora wydaje odglosy jak drag):evul: :evul: :evul:
@up
moze sie skusze:evul: chociaz musze jescze troche kasy zarobic na jakies manaski;)
Edit:
Kupilem za 35k:
11:40 You see boots of haste.
It weighs 7.50 oz.
Zarobilem 5 k:D
qrwa jakbys nie mogl napisac, sprzedalbym taniej... NC boze co za ludzie
Kasztaniaczek
23-12-2006, 13:17
13:13 You advanced from Level 54 to Level 55.
Dawerg cos mowiles?
jakis brazol chyba :
13:22 Wizard-Bizzy [50]: polakos der piczka
Zapewne tylko pare osób mnie zna ale chciałabym napisać o tym na forum ;p
Przestaję grać w tibię gdyż znalazłam swoją miłość w rl ;*(Buzi 4 Ya RadQ)
Serdeczne pozdrowienia dla :
Holu =*** Będę o Tobie pamiętała zagadam do Ciebie potem na G-G
Rastaman Shine =*** Przyjacielu będziesz w moim sercU na Zawsze ;*
Będę się udzielała nadal na ForUm :p
Życzę każdemu wesołych świąt!!!
I "Bogatego Mikołaja" ;P :baby:
Kattinka
23-12-2006, 15:24
Aha... ;| W czym ci RL miłość przeszkadza?
@Up
Chcę mieć więcej czasu dla mojego chłopaka (:* RadQ :*)
Przestać olewanie szkoły
I częściej spotykać się z przyjaciółkami :p
@holu
Napewno ktos kupi nie martw sie:) ,tylko sie nie obraz(joke):D
I chyba jeszcze teleporty do kazdego miasta, ale nie wiem
:evul: @Phoenix Sapphire
Nie sprzedawaj tego b robe na silverze, przyda mi sie :evul: jak bedziesz mial czas to pisz i robimy to world trade:evul:
Kattinka
23-12-2006, 18:40
@ Caro~
Przestac olewanie szkoly? ;p
Widac, ze to robisz ;p
nvm...
Postaram sie do nowego roq wbić 40 lev... może sie uda:evul:
@up
sorki , ale nie wiedzialem kim jestes :D
Moje postanowienie noworoczne: wbic do lutego 35lvl.
Życzcie mi szczęścia :]
Łodzianin
24-12-2006, 10:29
Ja tam sie z lv nie pale.. Chce spokojnie wbic skille i dopiero zajac sie lv..
Btw kto pojdzie na BS questa?
Kasztaniaczek
24-12-2006, 10:33
10:24 You see a vampire shield (Def:34).
It weighs 38.00 oz.
Dark powers enchant this shield.
:]
@up
Gratz:P
A moje postanowienie to do konca roku wbic 36 lvl:baby: .
Kasztaniaczek
24-12-2006, 11:10
Moje to 60 lev minimum :]
Michael Rzotkiewka
24-12-2006, 12:32
@Kasztan
Grasz w koncu na Harmoni, masz moze dostep do filmiku z PoI?:> Bo jak mi powiesz ze nikt nie krecil to nie uwierze -.^ Z góry thx.
@All
Dzis wyjezdzam :D (za 2h) Wroce we wtorek wieczor tak wiec MERRY CHRISTMAS for all :):)
@UP
Nawzajem :) =**
Btw.Wesołych Świąt :**
Chciałbym zyczyc wszystkim dzis WESOLYCH SWIAT I BOGATEGO MIKOLAJA !! :D
Kasztaniaczek
24-12-2006, 13:56
@Kasztan
Grasz w koncu na Harmoni, masz moze dostep do filmiku z PoI?:> Bo jak mi powiesz ze nikt nie krecil to nie uwierze -.^ Z góry thx.
@All
Dzis wyjezdzam :D (za 2h) Wroce we wtorek wieczor tak wiec MERRY CHRISTMAS for all :):)
Krecily jakies osoby ale:
po 1 trwal kolo 8h?
po 2 nie chce dawac nikomu...
btwa za 10 min bede miec Santa Hata :p
Krecily jakies osoby ale:
po 1 trwal kolo 8h?
po 2 nie chce dawac nikomu...
btwa za 10 min bede miec Santa Hata :p
Hry hry ja juz mam od 30 min
:)
Kasztaniaczek
24-12-2006, 14:15
Hry hry ja juz mam od 30 min
:)
bo sie wqrwie i za 20 min bedzie santa doll >.<
Michael Rzotkiewka
24-12-2006, 14:46
No wez zapodaj film no ja pitole... na priv napisz czy cos ;/
A ja mam
14:45 You see a santa doll.
It weighs 7.50 oz.
:):):)
Kasztaniaczek
24-12-2006, 15:39
No wez zapodaj film no ja pitole... na priv napisz czy cos ;/
A ja mam
14:45 You see a santa doll.
It weighs 7.50 oz.
:):):)
Napisalem NIEROZPOWSZECHNIAJA GO I NIKT GO NIE MA POZA MOZE 10 OSOBAMI? -.- SSKI SA TYLKO!!!....
na Silverze tokeny to nieproblem...gdybym mial wczoraj belty to bym mial z20 bagow? -.-
Troche spoznione... :p ale nadal jest 24.12.06 wiec zycze WSZYSTKIM Wesolych Swiat!!!
Łodzianin
25-12-2006, 11:08
Nom! Ja tez zycz wszystkim wesolych swiat..
A wczoraj dostalem nawet prezent od cip softu oO, ktos rzucil parcela z 10k na skrzynke ale zle zaadresowanego :P
ukazal sie film z PoI http://rapidshare.com/files/8769865/poicontinue.rec.html 6h filmu ;P
Edit: Ale ziomek ma capa omg
Skan:
AntiVir
Found nothing
ArcaVir
Found nothing
Avast
Found nothing
AVG Antivirus
Found nothing
BitDefender
Found nothing
ClamAV
Found nothing
Dr.Web
Found nothing
F-Prot Antivirus
Found nothing
F-Secure Anti-Virus
Found nothing
Fortinet
Found nothing
Kaspersky Anti-Virus
Found nothing
NOD32
Found nothing
Norman Virus Control
Found nothing
VirusBuster
Found nothing
VBA32
Found nothing
Edit 2:
13:56 Tedunio [187]: 02:12 You see a dead human (Vol:10). You recognize Mateusz Dragon Wielki. He was killed by a phantasm. 13:56 Pancras Dragonheart [202]: ok he found tp.
sporo tam tego bylo
Michael Rzotkiewka
25-12-2006, 14:00
@Dawergo
Dolaczylismy do grona 10 osob ktore posiadaja ten film xDDD ahshahshahgsahsa buahashaha :D:D:D
@Dawergo
Dolaczylismy do grona 10 osob ktore posiadaja ten film xDDD ahshahshahgsahsa buahashaha :D:D:D
no a jak? w dziale filmy tez on jest ale dalem go tu bo niektorzy tam nie zagladaja a pozatym modkowie moga skasowac tamten temat <qs> a jak cos usuna tylko mojego posta (lub konto xD)
Też chciałem dać ten film, ale mało czasu gram w Tibie. Prawda, mało ludzi tu zagląda..
Kasztaniaczek
25-12-2006, 16:50
ten film ma cala harmonia juz.... a wczoraj gadalme z tymi ziomkami co robili i powiedzieli ze nie dadza go ;p
btw.. ja tma nie widze qs :P niepokazali wielu rzeczy etc. :>
Szyszunia123
25-12-2006, 17:46
Pewnie juz kazdy wie ze od pewnego czau maielem problemy z Drozdem (Drozem) i jego kolega ktory nie umie sie uhac i etc nie posiada Aola (Nelshok) ktorzy chca ode mnie wyludzic 300 uh ktorych nie posiadam;/ Uwazaja oni ze bylem tam przez Nelshokiem i mu je zarypalem ;s A wiec w pewna spokojna noc wybralem sie z vake aby sprobowac zrobic qest pirates outfit :) niestety nie udalo sie... Gdy wychodze patrze a tu Drunzenho pisze hunted:) i ze mam placic 30bp uh albo 100k. Wkurzylem sie i zaczelem ich wyzywac :) a wiec dostalem hunta 4ever :) i tak wyszlo ze se zmienilem serva na ... Iridie :D Teraz pare slow dla osob ktore nazawsze zapamietam :*
Rzotek - ty za sellowanie wh i za hunty na ktore nigdy nie moglismy sie wybrac
Daw - thx za domeq
Mendolina - gogo lvl (wiesz o co mi chodzi)
Rekin - thx for all
Narkoman - ahh te gski
Potus - gogo 100 lvl ;s
I to bedzie all...
Sell dsm , demon shield , k legs , aol , d lance (boro dam ci 1 ) , pirates boots , ss and rh ! ! !
Bye Silvera
Hail Iridia ! ! !
Pewnie juz kazdy wie ze od pewnego czau maielem problemy z Drozdem (Drozem) i jego kolega ktory nie umie sie uhac i etc nie posiada Aola (Nelshok) ktorzy chca ode mnie wyludzic 300 uh ktorych nie posiadam;/ Uwazaja oni ze bylem tam przez Nelshokiem i mu je zarypalem ;s A wiec w pewna spokojna noc wybralem sie z vake aby sprobowac zrobic qest pirates outfit :) niestety nie udalo sie... Gdy wychodze patrze a tu Drunzenho pisze hunted:) i ze mam placic 30bp uh albo 100k. Wkurzylem sie i zaczelem ich wyzywac :) a wiec dostalem hunta 4ever :) i tak wyszlo ze se zmienilem serva na ... Iridie :D Teraz pare slow dla osob ktore nazawsze zapamietam :*
Daw - thx za domeq
Rekin - thx for all
Narkoman - ahh te gski
Potus - gogo 100 lvl ;s
I to bedzie all...
Sell dsm , demon shield , k legs , aol , d lance (boro dam ci 1 ) , pirates boots , ss and rh ! ! !
Bye Silvera
Hail Iridia ! ! !
wrr ja ci zaraz dam odchodzic!! dajesz sie zastraszyc?! ani mi sie waz -.- X( Ile ja mam/mialem huntow i jakos dalej gram? -.- masz grac nie daj sie zastraszyc im wlasnie o to chodzi, o wywalenie pl z servera -.-
Mendolina
25-12-2006, 18:49
Daw - thx za domeq
Rekin - thx for all
Narkoman - ahh te gski
Potus - gogo 100 lvl ;s
I to bedzie all...
Bye Silvera
Hail Iridia ! ! !
Nah!X( Masz zostac, drunzenho to debil, nie daj sie zastraszyc...odpocznij przez swieta i poczekaj...noob zapomni, ale nie odchodz skoro juz masz taki lvl i w miedzy czasie graj drutem i rob uhy:)
Szyszunia123
25-12-2006, 19:46
Heh, ciesze sie ze tak chcecie zebym zostal ale tylko jak sie wloguje to widze ~~HUNTED~~ Baba ;/
Tamtej nocy bylem tak wkur..... ze za mocno wyzywalem druna i nelshoka a oni zaczeli podwyzszac stawke ... a pozniej sie z nimi ganialem po liberty bay XD a oni napisal hunted 4ever heh
Bye Silvera
Hail Iridia ! ! !
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.