Pokaż pełną wersje : Jednym słowem SILVERA
hehe
ale się tu pozmieniało
te wszystkie odejścia, powroty..
przynajmniej jako tako przestaliście sobie do gardeł skakać ;)
parę osóbek może dojrzało.. inni może nie :]
oj oj.. Holly, oni nie odejdą ;) próżne nadzieje, daremny trud (czy jak to szło :D pewnie odwrotnie).. choć, trud może być ale nadziei radzę nie mieć ;)
byli za 'moich czasów' dotrwali do dziś, mają się świetnie, więc się ich tak łatwo pozbyć nie da :)
Kattinka, pech pechem :) znałam ja kiedyś naprawdę sympatyczne grono osób, którym mogłam zaufać jak nic, ale oni zdaje się już od dawna tak jak ja nie grają (przynajmniej na tym serwerze ;) bo ja na Lineage2 przeszłam :)):(
jednak najważniejsze, aby samemu być takim graczem, którego samemu chce się spotkać ;)
a nóż widelec pomożesz komuś i ci się to zwróci? :)
spójrz na tych 'hlvli' co się w skilach prześcigają! kiedyś noobkami byli i mi rotki podkradali, a teraz? :)
d.Taube
Ty tez B)
Hmmm.... emeryturka ?:>
Co? hack?wywalili cie z kyry?
Biedne dziecko... ale nie martw sie kupie Ci kredki :D
przypomnij mi twoj lvl a moj zobaczymy czy nie jestem lepszy :baby:
o to sie nie martw, nikt mnie z niczego nie wywalil, sprzedalem konto :]
nie mam czasu na tibie, mozeeee kiedys, ale napewno nie w te wakacje :evul:
btw. Zaj****cie wam poszlo na tej Iridii, nikt ponad 20 lev <lol2>
Kasztaniaczek
18-07-2006, 18:36
No wiesz to ze miales odemnie 20 lev wiecej nie oznacza ze jestes lepszy =]
A po drugie gowno mnie to obchodzi ze uwazasz sie za lepszego, bo w moich oczach byles, jestes i bedziesz chodzacym zerem :baby:
@Taube
Masz racje... graja, graja i grac beda, co chwile robia nowe postacie i szybko lvl wbijaja.... Jak to robia, nie wiem, napewno protekcja (od hlvl), napewno pomoc w kasie (na starcie), pewnie tez blokowanie potworow (dla expa) i chyba raczej dzielenie kont (byc moze)....
Nie dziwie sie im, pomagaja sobie czasem walcza ze soba, ale to sa "kolesie" z jednego miasta dlatego w ostatecznosci trzymaja sie razem (przynajmniej kilku z nich). Uzyskali na poczatku przewage w lvl i to wystarczylo aby wladzy nie oddac. Chyba tylko mass hak moglby ich z Silverki wygnac.
W pewnej chwili byla szansa aby polacy zaistnieli, ale sami to zepsulismy, Fantom-Lady najpierw okradl Rekina, potem sam zostal okradziony, Potus odszedl, mnie zabili Polacy, Carpathia sie jeszcze trzyma (moze placil haracz, a moze ma szczescie, nie wiem ale oby tak dalej), Rekin malo gral ostatnio.....
Moze komus sie jeszcze poszczesci na tym servie (mam taka nadzieje) ale pod warunkiem, ze faktycznie nikomu nie bedzie ufal ani br ani pl, bo inaczej ciezko bedzie.... :(
Pozdrawiam
@up
nie muszą ufać ani pl ani br (choć paru sympatycznych br tam było :) pamiętam taką jedną niewiastę, z którą swego czasu sporo trenowałyśmy na rotkach.. potem zaniechała gry tą postacią i inną zaczęła grać :) )
najwięcej przyjaciół - tak mi się jakoś złożyło, że miałam z Kanady
potem Keladry hacknięto, biedna mała :(
no i Kilalla chyba nie jest złą istotką, co nie? :) bo słyszałam o niej wiele dobrego
już jej pierwsze posty na forum silvery zapowiadały się ładnie (nie miałam okazji nawiązać z nią niestety znajomości - gdyż wtedy odeszłam)
d.Taube
Kasztaniaczek
18-07-2006, 22:59
Tak, tak kilalla jeden z najlepszych graczy na silv ale sama juz raczej nie gra na silverce...Keladry.. hmm oj chyba pamietam te nick ale nie za bardzo =]
Tak z kanady sa najlepsi ale sami juz niewytrzymali przyklad? Kryst, Aclii, cala gildia blancked to sa chyba z Kanady ktozy juz nie graja na silv..
Jesli chodzi o to ze zenho powstrzyma mass hack no moze to jest mozliwe jak dobrze pamientam to wlasnie oni z Julery uciekli po mass hackuB)
Narkoman
19-07-2006, 11:30
jakos i m nie wspolczje tego mass hacka :evul:
a co do posta lenidasa
jest wiel polakow 60+ :P co sie trzymaja i dobrze im sie gra, ale zgadzam sie ze tu nie potrzymaja, chyba ze nei beda sie przyznawac ze sa polakami
wtedy to n/c
każdy z okolic Thais kto gral rok temu na sliverce powinien Kelcię pamiętać ;) jej brata i gromadkę całą (których niestety nicki wypadły mi z głowy :/)
jeszcze była grupa riders'ów, czy jaki to mieli oni przypis :) z reguły mieli w nicku nazwę miasta jakiegoś (charakterystyczną postacią pewnie była Tokio rider)
tak sobie przeglądałam staty z silvery - i wiele osób jest nowych :P a większość tych, co pamiętam nie jest zbyt lubiana XD (ja już daaaawno temu wypadłam z rankingów XD)
przypomina mi się :D jak Nofay starał się ukryć, że wybił kolejny lvl sworda i się cieszył, że jeszcze nie uaktualniono statystyk ^^ bo przeczuwał na swą głowę hunta.. aż zaczął fisty trenować :P
hmn.. i jakaś Myszoonia w rankingach.. kojarzy mi się to z małym noobkiem/newbie którego nawracałam kiedyś na 'dobrą drogę' :) zastanawiam się czy to podobieństwo nicka czy ta istota właśnie :)
wzięło mi się dziś widać na wspominki :)
d.Taube
Kasztaniaczek
19-07-2006, 12:21
Myszoonia to ja nie wiem, czy ja moglas nawracac bo ona to jest niezly noobek i gra w tibie moze od pol roku? Niezapomnie tego jak ja mialem swoim palkiem 15 lev(obecnie 51 ale nie gram ;p) i dostalem hunta za to ze jestem podobno noobem ;] Pozniej gonila mnie na fibule kiedys a ja nioslem tam 4 bp kusz :p. Wkonu dostala hacka podobno.
Tak ridersi cos kojarze ale oni juz daaawno nie graja, brat Kelci? Ciekawe ale jakos nie znam i nie znalem :o . Jesli chodzi o gromadke to moze to sa te wyzsze lev z Immortals Dragon, ale tego to nie wiem.
Nofay juz nie gra (tak jak i cala gildia Blancked)
Edit: Taube moze ci sie pomylilo z nickiem Markizek Marczak?( to bylem ja :o)
Jesli dobrze pamientam to skilowalas na rotkach w gorze troli a ja ci je podkradalem :D(jesli ta osobka bylas ty =])
nie nie ;)
na pewno miałam doczynienia w swej karierze z jakimś myszowatym stworzeniem :) to jest pewnik, a ten nick jakoś mi znajomo się wydaje, chyba że z innego świata - był tam ktoś taki
nawet jeśli to nie ta istota ;)
a ciebie to zdaje się niejako mogę pamiętać :) i ty to inna historia jesteś
(czasem żałuję XD że takich małych noobków nie podrapałam nieco :] ciekawym doznaniem mogło być, otrzymywanie sporych obrażeń od.. sztylecika :])
ale tak to było.. przyłaziły takie i czasem nawet nie zwróciły uwagi że między dwoma rotkami stoi sobie taki knight i trenuje :/ i je dobijali
gdyby nie to, to miejsce na trening na całe godzinki by było, a tak to trzeba czekać na respawn.. paskudniki wy takie! a fe! :evul:
d.Taube
Hollygirl
19-07-2006, 13:01
Ztwoja szybkoscia expienia to aika itp to umra zanim ty 60 lev wbijesz wiec spoko =]
Nie wiem czy zauważyłeś, ale ja najpierw skilluję, a potem dopiero będę expić więc się nie czepiaj :baby:
Rekin Master
19-07-2006, 13:59
@Taube
a pamietasz takie noobka o zajefajnym nicku Rekin Lord Vader?<kurw... idzie jakos zmienic imie?moge poswiecic nawet 5dni pacca!>
haha pamietam jak zbieralem sp[eary z troli a kiedy zarazil mnie poison spider to pisalem do markizka zeby mi food szykowal :D byla z nami madame natalie...pierwsi kumple ktorych poznalem na rooku
nastepnie poznalem coomba, imponowal mi on swoim 19lvl-em, wraz z coombem i arth delenem<11lvl pallek walczacy swordem 8o > wybralismy sie na amazonki...arth zrobil miss clicka na 30lvl+ i zostal zabity:( , po czym ja i coombo chcielismy go ubic wlaczajac skulla...tradycyjnie rekin padl, coombo zwial. nastepnie kupowalem bp hmm i chodzilem na cyklopy XD
poznalem tam mojego BRO Kilvera Achina...mialem 17lvl on mial 21 i szpanowal swoimi runkami :) Nastepnymi waznymi osobami w moim zyciu tibijskim byl DAwergo Sewery Yogi, Neoxer, Loe Lenidas,Fantom da First<Carpa>,Moradina Miedziobrodego,Zuleq,Kazuyoshik. Dawerga poznalem nieco wczesniej, to on mnie zabral na dark shield questa wraz z jego rl qmplami :) ja noobek wziolem tylko 1 nagrode \o/Byli tez kumple o nickach: raka jack,maly smierdzi,duzy smierdziel,vroobel archer(rycek) ktorego wraz z markizkiem,malym i coombem probowalismy zabic :P,dubanwlkp,dark pixcier,zlomiarz piotr,flaikub i pare innych osob :)
pozdrawiam wszystkich
Taube podaj mi swoje skille, rodzaj broni to odkryje pewna zagadke :)
za pewne mogłam cię widzieć kiedyś rekin ;)
ale częściej to ja widywałam Lenidasa - aż mi w pamięć zapadł, tyle razy mijałam go na drodze na północ od Thais :)
chyba tak latał będąc niższym a potem wyższym lvlem ode mnie :) bo ja miałam w miarę cały czas ten sam ;)
wiecie jak to jest - decyzja, że nabije się któryś tam lvl skilli nim się uzyska kolejny lvl :P
Neoxer.. hmn.. zdaje się, że kogoś takiego kiedyś mogłam widzieć koło cyklopów :)
broń? swordzik ;) i dlatego pewnie nie odkryjesz tej zagadki, bo większość knightów go wybiera :)
skille.. hmn.. mniej więcej jak opuszczałam serwer to miałam na 62 61 chyba :P
potem był pamiętny pk kochanego H. zenho XD (Kel zdaje się też oberwała od niego w tym samym tygodniu co ja :P) i nadeszły wakacje.. a po wakacjach jednak nie wróciłam już :P
hmn.. raz mała Kel utknęła na wzgórzu :P musiałam jej skrzynki przynosić, by mogła zejść z niego
przypomniał mi się pewien noobek koło jaskiń trolli :P
podszedł taki koło mnie i poprosił o jedzenie, to mu rzuciłam jakąś szynkę czy co :P
jak się cieszył, że spotkal polaka - aż zaczął prosić o łopatę, bądź odkopanie dziury do jaskini.. fakt, że mu kilkanaście razy pisałam, że owej nie posiadam (akurat nie miałam przy sobie XD)
nagle patrzę, a temu pojawia się biała czacha koło nicka.. tak stoję i patrze co też ten robi..
przez minutę przyglądałam się czy też dłużej jak on mnie tak bije i bije i ani razu nie trafia :P
potem stwierdziłam - ok, sam tego chciałeś dzieciaku
włączyłam pełen atak.. i chyba nawet samym sztyletem go uderzałam :P
i patrzę 10+ 15+ 24+... ulatuje z niego życie raz za razem ^^ aż do miasta zaczął uciekać i krzyczeć w niebogłosy, jak mu jest przykro, jak przeprasza, że zapłaci itp itd :P
na ostatnich czerwonych punktach jego marnego życia stwierdziłam, że wracam do treningu.. ciekawe, czy go ktoś w mieście ubił ^^
(choć mnie korciło - kill it kill it :D)
ale też numery były :P jak biednemu Wes'owi ubijali summony :P które jagódkami karmiłam..
paskudy
d.Taube
Narkoman
19-07-2006, 14:35
double sry:/
Narkoman
19-07-2006, 15:06
@ rekin
musisz napisac do tutora z prosba o namelocka :)
wspominamy to oka
:)
moim pierwszym kumplem jakiego poznalem wogle to byl, Milten Sluga Innosa(o kurde to byl ziomek, a poznalisy sie w ten sposob ze ja expilem na trolach [tych w kopalni nad carlin]i nagle przychodzi i pisze "sry na kill me i leave" omg hehe:P, a nastepnym byl Invisible Debian(omg, az sie wzruszylem:P), on mi powiedzial, jak sie expi co to sa runy, tj. nauczyl mnie grac :) Pamietam jak chcialem zaszpanowac i pokazac ze umiem pokonac dwarfa soldiera i padlem, gdy on mial yellow hp. Ciekawe czy ktos pamieta te 2 postacie??
A teraz yoi leader :)
Pamietam odczasu kiedy dostalem sie do PFT(Polish Fatality Team) < najlepsza gildia w ktorej bylem jak na razie. Tam poznalem takie szychy (:P) jak Rekina, kilvera, rzotkiewke, neoxera, markizka, hydraulika, royal vegetable(oO), ligusa, rakilion sair, kazuyoshik itp.
Ale najwiecej kumpli z ktorymi sie zzylem to teraz kiedy mam pacc. Pamietam jak mialem domek jako jedyny w piramidzie. Nastepnie wpadl Krzysiu szycha. Se myslalem wtedy,"boze tylko nie on tu mial byc jakis moj firend :(", a teraz to moj najlpszy kumpel razem z loczkinem i pavlotem :P. A i jak moglem zapomniec o dawergu i circy ktorzy tez sa spoko. (pozdro), oraz dawny owner wyswita:)
hehe to byly czasy
Kasztaniaczek
19-07-2006, 15:21
Toube ja wtedy az takim nupkiem to niebylem =]
znaczy nie lalem tych potworow co innego atakowaly, ale bylem na tyle noobem ze lalem te co czekaly na tego najta co skilowala :p , jeszcze przed przeczytaniem twojego wczesniejszego posta wiedzialem ze ten najt(czyli moze ty =]) walil swordami i poznalem go jak mial chyba 56 albo 57 sword :D
Pamientam jeszcze jak sie podniecalem temu najtowi ze mam 30 club 28 sword i 21 axe i 40 shielding :D. Jeszcze wyganial mnie na te orci zboku ale ja mowilem ze tam scorpy a on zebym kupil se antidotke a ja ze mnie nie stac i zabilem tamte rotki ;p
No więc jeśli wspominamy to wspominamy ...
Miastem w jakim zaczęłem swoją tibijską przygode było carlin w którym expiłem do 19 levela na bugach :D Kiedy już nie mogłem na nie patrzeć i kiedy expiąc na nich dziwiłem sie że ten level tak truuudno idzie >LoL< postanowiłem przenieść się do Thais...Poznałem tam Rekina i Neoxera (bratnie dusze).Pamiętam ze trzymaliśmy sie zawsze razem...Mieliśmy szalone pomysły. Tym który utkwił w mojej pamięci najbardziej było stworzenie wraz z Coombem i Rekinem Klubu... Rozsyłalismy ludziom zaproszenia i chcielismy od nich pieniędzy za bilety wstępu 8o Najbardziej śmieszną sprawą były moje hunty na cyclopach wraz z neoxerem (czasem rekinem ;) ).Stawiałem 2 archery a on bloczył cyce...O ilości expa jaki mi wskakiwał wole nie mówić...:evul:
Mógłbym jeszcze pisać i pisać ale... nie chce mi sie :D
Łodzianin
19-07-2006, 17:50
Ok kolej na mnie :)
Wypunktuje to zeby wszystko ladnie i czytelnie :P
1. Moja pierwsza postac na silverze to Ruthless Sniper, palek z 40 distem (!!), poszedlem na wild warriora wylootowalem war hammera spylilem go za 4k i postanowilem zalozyc knajta poniewaz mialem pieniadze na eq.
2. Zalozylem Neoxera (Jakies 2 updaty temu), expilem na trollach, z trudem bijac po tym skille 50/50. Przy 15 levelu, dostalem invita do gildi Red Warriors, i wtedy sie zaczelo...
3. Poznalem best of the best, Rekin Lord Vader, Kilver Achin, Pix Knight (Obecnie Duba'Evil), Sorcerer Bzyku (Czy jakos tak, wierny kumpel Zbyszka), Hydraulika Zbyszka, i wielu wielu innych. To byly piekne czasy, godiznne skillowania pod guild house, zabawy i ganianie ze skullem noobow.
4. Pewnego dnia postanowilem wylotowac Neoxerem plate arm z valkiri, poszedlem na owy oboz kolo thais, i gdy juz ja zabijalem przyblakal sie... Leo Lenidas, zabil mi ja. Bardzo sie zdenerwowalem wyzywalem go, on to olewal, przyszedlem do dp i gdy zobaczylem ze jest ponad 15 leveli wyzszy ode mnie zaczolem go przepraszac i blagac o przebaczenie. Zostalismy kumplami.
5. Pewnego razu z Edziem Szczesliwym (Poznanym takze w red warriors, wtedy Mati Bestia), poszlismy pekowac i odziwo podrodze zobaczylismy 28 ek z red skullem afk. Zabilem go lurujac 2 snaki (ataki na tarcze), Bright Sword, Drag Shield, Crus Helmet, Knight Arm, P Legs to loot... Ja oddalem swoj eq Matiemu, a dla siebie wziolem ten ktory wylecial, to byl pierwszy wartosiciowy eq.
6. Zabralem sie za dobijanie swiata, zrobilem skille 60/60, pozniej 25 lev 65/65 i... Poszedlem na Elf Fortess z Dawergo Sewerym, padlem, wylecial mi Vamp Shield, Dawergo takze padl. Nie mial nic kasy wiec tylko ja wrocilem odebrac loot i.. Znowu padlem. Poniewaz byly wakacje wykasowalem tibie i wyjechalem na kolonie. Wrocilem postac byla juz na 15 lev i 49/49.. Prawdopodobnie hacknieta przez kumpla z rl.
Podsumowujac, in me memory:
~Leo Lenidas (Zawsze przyjaciel, byl dla mnie jak brat)
~Fantom Da First (Dlaczego mi nie powiedziales? :()
~Dawergo Sewery (Wybaczylem... -.-)
~Legolas of Anarchia (Serio to nie ja...)
~Rekin Lord Vader (Jeszcze sie spotkamy :P)
~Kazuyoshik (;*)
~Monkey The Master (Ehhh... Nie ma sily na BR)
~Kilver Achin (Achhhh te nasze hunty...)
~Rycerski Michal (zapowiadales sie na kumpla...)
~Asta Caler (Przykro mi ze jestes hackerem :()
~Shaakka (Thx for all)
~Kuba Narkoman (Postapiles jak ch*j, ale wybaczylem...)
~Brus Mino (Krotko cie znalem ale byles spoko :D)
~Jezeli kogos pominolem napiszcie kogo...
Pozdro all
Rekin Master
19-07-2006, 20:50
@Lodzianin
pamietam ruthless snipera ale nie mialem pojecia, ze to ty8o
Kattinka
19-07-2006, 21:41
ja napisze jutro ;p musze sie wczuc ;> :)
Łodzianin
19-07-2006, 22:21
Zapomnialem dodac jednego...
Wracajac do pkt czwartego..
4. Pewnego dnia postanowilem wylotowac Neoxerem plate arm z valkiri, poszedlem na owy oboz kolo thais, i gdy juz ja zabijalem przyblakal sie... Leo Lenidas, zabil mi ja. Bardzo sie zdenerwowalem wyzywalem go, on to olewal, przyszedlem do dp i gdy zobaczylem ze jest ponad 15 leveli wyzszy ode mnie zaczolem go przepraszac i blagac o przebaczenie. Zostalismy kumplami.... Leo kupil domek a obok nas zamieszkal sewery, i tak poznalem sie z Sewerym. Bylismy jednymi z najlepszych kumpli, fajny team razem byl Ja, Sewery, Leo, Kilver, Kazu, Rekin....
Narkoman
19-07-2006, 22:43
~Kuba Narkoman (Postapiles jak ch*j, ale wybaczylem...)
Bo mnie sprowokowales. Live is brutal. Wolalbym aby tego nei bylo, ale coz, to byl impuls.
Mozesz na to odpowiedziec, ale ja nie odpowiem bo nei mam zamiaru sie klocic. Zwlaszcza z osoba ktoa pierwsza poznalem, grajac yogim i ktora mnie duzo nauczyla, nie tylko o tibi.
Łodzianin
19-07-2006, 22:50
@Narkomanie
Gadalismu na guild chacie jak zawsze ze soba typu Cze Noobie co tam Frajerze, i zawsze tak gadalismy bo wiedzielismy ze to zarty... A ty nagle z tekstem na moja stara... Wiec?
Kasztaniaczek
19-07-2006, 22:56
No tak, ja tez nei lubie jak mi na starych wjezdzaja ;p
kiedys juz pisalismy jak to zaczynalismy i nie chce mi sie pisac jeszcze raz ;p
Lodzianin czemu zmieniles nick z poredy na lodzianin ? =]
Narkoman
19-07-2006, 23:02
ojc nie wydaje mi sie zeby to bylo tylko cze noobie, to by mnie nie wkurzylo, juz nie pamietam o co to poszlo, a moze cos mi tam nie wyszlo, a ty powiedziales to "cze noobie" i tak jakos z samego siebie?? juz nie pamietam
Zaloze sie, rowniez z nie pamieasz tego, ze ci przeprosilem po jakis 5 min.(zanim wpakowales sie i przeszkodzils mi w skilowaniu :/ )
edit
mialem nie odpowiadac, a jednak
the end
@Łodzianin
Nie mam zastrzezen, ale ty tez mi czegos o sobie nie powiedziales : |
teraz, kiedy 90% wiary odeszla przyznales sie ze masz EK na silverze.
co za tym idzie? nie wiem 8o ale wydaje mi sie ze dlatego najt bo masz na nim niezle eq :evul: jak np. dsm , k-legs etc.
mogles mi powiedziec:baby:
wiesz co mam na mysli :evul:
Btw. Nie chce sie klocic ale WIDZEW RLZ 4EVER :evul:
Kasztaniaczek
19-07-2006, 23:41
Z tym ze Ek na silv to jest juz od hmm... 2-3 tyg?
Hmmm ktory raz ja sie z toba zgadzam 3? Taak Widzew Rlz :evul:
Łodzianin
19-07-2006, 23:44
Zrobie tak jak jest napisane oleje post hola.
@Kasztaniaczek
Poreda Ban :(
W moim podpisie jest Elite Knight Silvera, ale czy to znaczy ze gram? Jezeli wpisze sobie np Seromontis pomysliscie ze gram sero? Zamierzalem tu grac, ale po tym co sie tu wydarzylo odechcialo mi sie.. Lenidas odszedl, Polacy massowo sie nawzajem zabijaja masakra... Gorzej niz jak mnie nie bylo.
Obecnie nie gram nigdzie, ale mozliwe ze sie to wkrotce zmieni. A co do EQ, to sellnolem all razem z eq kumplowi z rl (Na koncie cannidasa) :)
Zostaly tylko bohy i k arm, ktore leza i czekaja na moim starym charze. To by bylo na tyle.
Pozdro
@Edit
Wazna sprawa! A zreszta kasztaniaczek...
Kasztaniaczek
19-07-2006, 23:52
@UP To sa domysly i narazie wole to z toba zalatwiac na priv
@Łodzianin
No wlasnie, najlepiej olac to, kiedy ktos mowi prawde :evul:
Kasztaniaczek
20-07-2006, 00:13
Holu co ty jakies pokaz slajdow robisz? Juz 3x zmieniales avatara ;S
Chyba z 10x :D Dopasowywalem zeby ladnie wygladalo ale i tak za malego avatara mozna zrobic X(
Kasztaniaczek
20-07-2006, 00:18
Wiem sam sie pieprzylem godzine z tym moim avatarem ale i tak mi niepasuje jutro robie nowy =]
Jesli ktos chce podobny jak moj(rycerz krasnolud albo trol albo cos innego z Wladcy Pierscieni to niech da znac cos zrobie. =]
Bitwa o Srodziemie 2 rox =]
Robimy gildie, zeby uj***c kilku BR :evul:
teraz nie liczy sie kto przyjaciel a kto nie, wazne zeby kilka szmat padlo.
kto chce invita, dostanie go :evul:
Kasztaniaczek
20-07-2006, 11:08
Mi to zwisa czy ujebiesz mnie ty czy brazol wiec moge dojsc..:evul: :evul:
Łodzianin
20-07-2006, 11:15
@Holu ty Babolu lol
Najlepiej olac kogos kto olewa wszystkich :)
Byles moim kumplem, ale jestes big THIEFEM, i nie masz prawa oskarzac innych kiedy sam kradniesz. Po drugie tibia jest twoim zyciem i nie klam ze juz nie grasz bo kazdy dobrze wie ze grasz, nie masz prywatnego zycia tylko Tibians Life! Kazdy ci to mowi ale uciekasz od tego bo boisz sie prawdy!
Jestes zwyklym dzieckiem internetu...
Niem usisz odpisywac bo i tak to oleje!
Kasztaniaczek
20-07-2006, 11:16
Usunac tego posta plx :D
@Łodzianin
Jezeli ja jestem thiefem to kim jestes TY ?! :|
Boh + jakis shit z Legolasa domq, carpy dsm, k-legs, kilka hackow na Elmari~, jest cos jeszcze czego nie wiem? :evul:
i nie mow ze okradajac carpe miales hacka bo to najgorsze wytlumaczenie, tak samo miales wtedy hacka jak teraz kiedy niby sprzedales konto :baby:
A co do grania, gram w sensie ze sie loguje i pkuje. 8o Bo tibia mi sie znudzila, kiedy stracilem eq;(
Kattinka
20-07-2006, 11:48
nie klocic sie tu ;p
Kattinka
20-07-2006, 12:08
Bede starala sie pisac same pozytywy ;)
- Rekin Lord Vader ( no co ty, ladny masz nick. To lepsze niz rRekin Wolumer ^^, ostatnio sie troche na tobie zawiodlam, ale byla zgoda wiec nie bede wspominac i wciaz jestes moim best friendem, mimo zlych momentow i krytycznego poczatku znajomosci ^^
- Neoxer - no cóz... niezawsze sie do konca rozumiemy, ale i tak bede Twoja Kaska na zawsze xD
- Kilver - wroc prosze xD
- PArchatek Piotrus - ile ja ci wisze za te arrowsy, bolty i za to, ze godzinami loczyles mi cyce ? Dzieki za wszystko xD
- Flaikub - to co up
- Carpathiaa - jestes moja nadzieja xD spoko ziom, nie powiedzialabym, ze znasz holu z rla =P
- Zuleq - spoko, fajny i w ogole taki fajny noob, ze az sciska <joke z noobem> palacz holenderskich drzew =P super sie z toba rozmawia, co tam w ogole jestes super xD
- MAti MArczako - Sorry, ze wyganialam Twoja siostre z Thais xD
- Duban - eee... tu nie wiem co powiedziec. Z czasow Silvery nei za bardzo Cie pamietam a na Obsidii to nie wiem czy gadalam z Adamem, z Kubą czy z Pizdzierem =/
- Pixcier - lol, dzieki za invita do REd Warriors xD Przypomnialo mi sie ostatnio, z epokazales mi jak sie rozwala krzesla =] Z lvlem wymiatasz, moze gdybys gral na Silvie udupczyl bys jakiegos zenho ;p Ale no coz, gdybys gral z takimi noobkami jak my to nie nauczylbys sie grania w Tibie =(
- Ziren - heheh, spoko gosc :P
- Belwil, zawsze cie lubilam, chociaz ostatnio na GG jakis dziwny byles =/
- Fuji Gof - jego to ja nigdy nie zapomne ^^ n/c
- Knight of Forgotten Dragon - n/c
Neo, dobrze, ze u Ciebie nie ma zadnej dziewczyny ^^^^^B)
Kattinka
20-07-2006, 12:09
=] kazdy o zirenie i belwilu zapomnial xd
Kasztaniaczek
20-07-2006, 12:15
Ja sie lubie klucic =]
@ Kazu ja nie mam siory ktora gra w tibie -.-'
szymon287
20-07-2006, 12:20
Bede starala sie pisac same pozytywy ;)
- Rekin Lord Vader
- Neoxer
- Kilver
- PArchatek Piotrus
- Flaikub
- Carpathiaa
- Zuleq
- MAti MArczako
- Duban
- Pixcier
- Ziren
- Belwil
- Fuji Gof
- Knight of Forgotten Dragon
a mnie to nikt nie pamieta :(?
@kasztan~:
dzieki :D
EDIT:
jejejej juz 2osoby mnie pamietaja ;o neoxer ale ze zapamietales mojego druida... ;o jestem podwrazeniem xD
EDIT2:
jeeeee lubia mnie :D ja was tez :)
Kasztaniaczek
20-07-2006, 12:21
a mnie to nikt nie pamieta :(?
No ja cie pamientam nie placz =]
Łodzianin
20-07-2006, 12:33
@No wlasnie
In memory (Tych ktorych zapomnialem):
-Ziren Imrarytem (O mnie zapomniales)
-Belwil (Dziwny byl ale spoko ziom)
-Dark Gark, Zafe Blon (Jak z toba gadalem mialem wrazenie ze o mnie zapomnials :/)
-Parchatek Piotrus (Ziomalek :D)
Rekin Master
20-07-2006, 13:02
Zapomnialem dodac tych,co neo XD
-Parhatek~
-Ziren Imrarytem
-Belwil
- Zafe Blon
Kattinka
20-07-2006, 13:08
A WLASNIE!!! ZAFE BLON ALWAYS IN MY MEMORY :*:*:*:*:* PRZEPRASZAM :( Ty tez zreszta o mnie zapomniales... na tibii com =(
Kattinka
20-07-2006, 13:23
nigdy Nie Zapomne Fuji Gofa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kasztaniaczek
20-07-2006, 14:27
@ UP tez go pamientam, ale katti edutuj posty i nie pisz 2 pod rzad bo bana zarobisz :baby: :baby:
@Kasztaniaczek
oj oj ;)
to mi się przypomniał jeden osobnik, który z radością oświadczył iż jego zamiarem jest mieć skille na wszystkie zdolności i że każdą tak próbuje i robi :P
(a może to właśnie ty byłeś? :>)
ale fakt, że był jakiś taki osobnik, co to wyganiałam na orki by polazł se expić miast skillować i nie przeszkadzał mi tu :P
nawet jak ogólne pojęcie będzie, że ktoś mnie spotkał ;P to chyba gorzej z odnalezieniem mojego nicka :>
d.Taube
Kasztaniaczek
20-07-2006, 18:38
@Taube
No to chyba bylem ja :D
Łodzianin
20-07-2006, 23:26
W ramach masowej akcji zabijania br zabilem 39 knighta ;p
Loot:
22:48 You see a skull staff (Atk:36 Def:12).
It weighs 17.00 oz.
The staff longs for death.
22:48 You see a medusa shield (Def:33).
It weighs 58.00 oz.
22:48 You see a war hammer (Atk:45 Def:10).
It weighs 85.00 oz.
Cya :)
Kasztaniaczek
21-07-2006, 01:49
Tylko jakim charem?B)
W ramach masowej akcji zabijania br zabilem 39 knighta ;p
Loot:
22:48 You see a skull staff (Atk:36 Def:12).
It weighs 17.00 oz.
The staff longs for death.
22:48 You see a medusa shield (Def:33).
It weighs 58.00 oz.
22:48 You see a war hammer (Atk:45 Def:10).
It weighs 85.00 oz.
Cya :)
...a name goscia... ????
Pozdrawiam
Kasztaniaczek
21-07-2006, 10:41
Ee.....:baby:
Ja se tak patrze na gildie na silv a tutaj Gildia : Del'Toro Revolutions
Del'toro na silverze???!!! e.....:baby:
lol..:baby:
Kasztaniaczek
21-07-2006, 10:41
Ups... srry double ;p
Łodzianin
21-07-2006, 11:01
Mieszkam kolo Bartka (Jemu sellnolem Cannidasa), poprosilem i porzyczyl na jednego fraga :)
Dzisiaj moze bedzie wiecej, a nick to Lord Of Destruction, jakos tak...
@Edit
Kolejna osoba owned.
42 MS, loot to bp cash bp mf, wand of cosmic energy...
A wczoraj rano jeszcze 43 Knight owned i 28 Ms ale to jzu razem ze shortysem ;]
Kattinka
21-07-2006, 14:16
aha, nie wiem jakim cudem ale zapomnialam o LEo LEnidasie, Dawergo Sewerym i Michaelowi Rzotkiewce xD SORRY
aha, nie wiem jakim cudem ale zapomnialam o LEo LEnidasie, Dawergo Sewerym i Michaelowi Rzotkiewce xD SORRY
NP Kasik :) NP :)
Pozdrawiam
Kasztaniaczek
22-07-2006, 00:12
@ Leo , mam nadzije ze usunoles all ludzi z vip ? =]
Michałeq
22-07-2006, 09:02
Tak sobie patrze i zastanawiam się. Zastanawiam się nad sensem grania w Tibię. Co ja z tego mam? Wciąga jak cholera, oderwać się nie można, ale zabawa jest przednia. Wróć, jest przednia przez 40% czasu. Reszte poświęcamy zresztą na niemiłem konwersacje, użeranie się z noobami + thiefami, i tłumczeniu różnych rzeczy innych. No i wypracowywaniuzaufania wśród innych graczy. Oki, na wady można przymknąć oko, ale z reguły jak już zaakceptujesz je, nadchodzi ded/hack/czy zostajesz okradziony z eq. I to sprawia taką frajdę? Całą satysfakcję psują w/w wydarzenia, najczęsciej nie z twojego powodu. A to freez, a to lag, a to coś innego... Dlatego postanowiłem definitywnie skończyć z tą grą. Przynaję, że przez ten czas spotkało mnie wiele zawodu, ale też wiele miłych rzeczy. I choć nie zawsze się udawało, zawsze... Nie, nie lubie długich pożegnań, więc będzie szybko. See ya.
@Katty
To moją siostre wwalałaś z Thais:evul: :P
Kasztaniaczek
22-07-2006, 10:40
Ja gram w tibie tak jak w inne gry ktore mam =]
Wiec narazie nie skoncze bo ja mam kolegow i dla mnie tibia to przyjemna gra bez zanczenia czy padne czy nie =]
Rycek w tibi padasz i idzesz odrabiac a w innej grze cie zabija i co?
Wczytasz gre bendziesz probowal to robic 100 razy i ci sie gra znudzi =]
Kattinka
22-07-2006, 11:52
O sorry ;P Aha... Zapomnialam o ZAfie Blonie i Rycerskim Michale, sorry again xD Za siostre tez przepraszam ;P
Michael Rzotkiewka
22-07-2006, 15:50
15:06 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Michael Rzotkiewka. He was killed by Rutheless-Healer.
afkowalem i padlem nc... nie chce mi sie grac papa cya silvera...
@ Leo , mam nadzije ze usunoles all ludzi z vip ? =]
.... oczywiscie ze tak .... :)
@Kasztaniaczek
Masz racje, ja gram jeszcze w ogame i galaxywars, tam tez juz mnie kilka razy "rozbijali" ale wciaz podnosze swoje planety z ruin :) i ciagle gram :) .....
Pozdrawiam
Kasztaniaczek
22-07-2006, 18:42
@ Leo ja gralem z ogame ale chlopak mojej siory mnie rozjebal, w galaxy tez ale dojebal sie jakis C*** z senithami i dupa teraz gram w b i t e f i g h t (jak pisze normalnie to cenzura sie robi lól) i ogame ale na 43 uni ;p
Łodzianin
22-07-2006, 19:59
@Leo Lenidas
Mozliwe ze to dziwne... Ale z Kasia znalezlismy cos co nas zainteresowalo w stosunku do ciebie i chcemy o tym porozmawiac. Odezwij sie w tibi...
Sprzedaje tu ktos pacc za hajs na silverze?
Kasztaniaczek
23-07-2006, 09:46
Chyba nie :p
@Leo Lenidas
Mozliwe ze to dziwne... Ale z Kasia znalezlismy cos co nas zainteresowalo w stosunku do ciebie i chcemy o tym porozmawiac. Odezwij sie w tibi...
W Tibi bedzie ciezko, nie gram na Silverce....
Masz moje gg (Kazu tez) wiec piszcie....
Pozdrawiam
Kasztaniaczek
23-07-2006, 22:27
I znowu pustki w temacie =]
btw. Rzot czemu nie grasz? to tylko ded =]
Łodzianin
23-07-2006, 23:24
Kolejn ladny frag :)
43 Druid padl jak totalny noob... Oczywyscie w ramach akcji wybijamy br :D
Juz duzo osob padlo, wliczajac moje, tarrisha nervous shina i innych lacznie bedzie kolo 20-30 fragow przez ostatni miesiac :)
Naprawde wysokie cele sobie stawiacie, zabijanie 40 lvli :evul:
nie lepiej zebrac ekipe 10 osob i ubic jakiegos 80+? nic trudnego :)
Łodzianin
24-07-2006, 11:24
I kto to mowi lol.
Rzuciles sie na 24 knighta i chciales go zabic, zaplacil knight arm i go zostawiles... CHcesz nick? Bako to moj rl friend...
Kasztaniaczek
24-07-2006, 12:10
@ UP
Jednym slowem : PA fantomca rox :D
@ Lodzianin wez zacznij rozrozniac br od pl, oki ? =]
Kattinka
24-07-2006, 17:20
Dobra, nic nie piszecie, to zapodajmy jakis temat. Opiszcie swoj najgorszy dzien w Tibii =] Moj byl niedawno ;)
Phoenix Sapphire
24-07-2006, 21:18
Dobra, nic nie piszecie, to zapodajmy jakis temat. Opiszcie swoj najgorszy dzien w Tibii =] Moj byl niedawno ;)
najgorszego dnia nie pamiętam, ale niedawno miałem najgorszy tydzień
wtedy kiedy Fantom przyznał się że mnie oszukiwał i że to on jest Lady (do tego momentu miałem nadzieję, że to nie prawda, chociaż wszyscy naokoło tak mówili)
po za tym Escheuso i Nervous, moi koledzy, zabili Leo i zaczęła się ta głupia mini wojna
później kilku kolegów odeszło z Silvery
do tego dołożyć 2 deady przez kick w ciągu 3 dni i wychodzi tyle negatywnych emocji że na cały rok dla całego servera by wystarczyło :S
ale teraz powoli wszystko się zmienia na lepsze...
ps: zauważyłem że mam dziwne szczęście do zawierania znajomości z ludzmi, którzy później wpadają w konflikt z całym serwerem >.<
Wiele takich dni bylo... Pamietam w lipcu 2005 gdy w jeden dzien trzy razy padlem :)... To jednka nic bylo :)
Potem bylo gdy Fantom-Lady zdradzil tajemnice, ktora mu powiezylem (przypadkiem ponoc), a wczesniej gdy Escheuso i Nervous zabili mnie bez slowa, choc wczesniej kumpli udawali :baby: :). Mialem jeszcze jeden taki bardzo przykry dzien, gdy Daw zabil Qweza (ale to calkiem inna bajka)...
Ale i byly tez dni extra, np. gdy Neoxer "brechtal" sie ze mnie widzac mnie na Orkach obok Thais (nie mogl zrozumiec, ze mi sie nigdzie z lvl nie spieszy, a mialem wtedy cos 30+), i gdy z Neo na Cycach padlem, gdy mnie zblokowaly, i wtedy gdy razem chodzilismy na polowania, Neo i Rekin zawsze sie pchali na jakies "straszne" potwory a ja cyka mialem :D
I wspanialy byl dzien, po moim dedzie od ziomali polakow, wtedy gdy wszyscy poszli mnie mscic, to bylo cos czego nigdy nie zapomne (no Fantom, niestety znow sie nie popisal bo zalatwial przy okazji swoje prywatne sprawy), gdzyz wtedy dopiero okazalo sie jak wielu mam przyjaciol :)....
Pozdrawiam
Kasztaniaczek
24-07-2006, 22:52
Moj najgorszy dzien?
Hmm... duzo ich bylo i nie chce mi sie opisywac dokladnie.
Odejscie Kaalhara, Earla, 2 dedy w 15 min moim starym palem...
Maasa tego bylo, no coz tak jak w rl tak i w tibi B)
Łodzianin
24-07-2006, 23:44
@Leo
Bez przesady ze rekin sie pcha na straszne potwory... Na 50 lev musialem go 2 dnmi prosic o Dls hunt. Pamietam jak jak chodizles na Orci nie mailes jeszcze pacca... To byly czasy...
@Najgorszy Dzien?
Cannidas level 38 dzien przed wyjazem red skull, lag i padam od combo 64 rp. Nastepnie wbity lev 40 Qwezem, wypelniony quest OF i na nastepny dzien hak... Wracam z wakacji wyluzowany i infroacja ze Lenidas odszedl, kolejna zla wiadomosc.
@Kasztaniaczek
Kogo zabilem nie BR? Atakuje wszystko co nie Polskie wiec wiesz :P
Kasztaniaczek
25-07-2006, 08:46
Lodzianin, Michalak to nie moj friend, ale go zabiles a on to nie br =]
TRacisz fraga na nooba bez uhow i ktory lazi w p-secie -.-'
Łodzianin
25-07-2006, 09:19
@up
A juz wiem o kogos chodzi ten to jest tragiczny noob :P
40 rp z 1 uhem 1 ihem i 2 hmm w bp. Gonilem 34 EK, a dokladniej uciekalem z nim w miejsce gdzie jest mniej ludzi bo chcialem postawic FE a bylismy pod dp... I gdy ten michalak zobaczyl zeo n mmnie bijer to tez sie wlaczyl, tak widc zabilem 34 Ek i wrocilem to michalaka.
Najgorszy dzien? huh, nie trzeba duzo opisywac :)
strata eq <2kk> :evul:
Kattinka
25-07-2006, 17:53
pisszcie cos...
szymon287
25-07-2006, 17:56
pisszcie cos...
cos :)
btw. gra ktos na silv ze starej paczki (czyt. red warriors ;D)
Łodzianin
25-07-2006, 19:39
@up
Ja..
Dzisiaj znowu pkowalem, niestety chciala mnie zabic ekipa 6 osobowa (PL) z czego 2 padlo a reszta zwiala do dp.. I to sie nazywa Polska walecznosc ;x
Oto link do filmiku...
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/10241
Kattinka
25-07-2006, 23:02
Ja gram jeszcze z ziomow ze starej paczki xD Niedlugo tez sobie podpisa strzele => :) :) :)
Łodzianin
25-07-2006, 23:03
Zero komentow filmu? >.<
Phoenix Sapphire
25-07-2006, 23:19
Zero komentow filmu? >.<
krótki ;p
heh, te 2 noobki w pelni zasłużyły na deada >.<
gratulacje, oby tak dalej...tylko nie zacznij przypadkiem zabijać pożądnych graczy
Kasztaniaczek
26-07-2006, 00:19
Rotfl: Jul 25 2006, 12:29:26 CET Posuwalem Kota NameLock offensive name (This name means 'I was fucking a cat' in Polish.)
I Love it :D
Łodzianin
26-07-2006, 10:17
@Pheonix
71 Sorc prawie padl, niestety w ostatniej chwili utani gran hur i utamka...
Dzisiaj chcialem sie zaczaic na 45 ms z RSem ale niestety padl juz 2x. Jezeli jest jakis 35+ z RS piszcie tutaj.
@Łodzianin
dlaczego nie podajesz nam nickow tych osob, ktore tak bez problemow zabijasz? :evul:
Po rozmowie na gg. z jedną osoba stad (niewazne z kim) slyszalem ze jak sie zapytal ciebie o nicki to zaczales sie wykrecac i podawac nicki osob, ktore nie istnieja :baby: 8o
btw. na silverze jest tylko jeden 71 ms
@up
Ja..
Dzisiaj znowu pkowalem, niestety chciala mnie zabic ekipa 6 osobowa (PL) z czego 2 padlo a reszta zwiala do dp.. I to sie nazywa Polska walecznosc ;x
Oto link do filmiku...
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/10241
Kurcze a mi nie chce sie wyswietlic ten fim...Czemu?
Kasztaniaczek
26-07-2006, 12:27
@ Łodzianin ja na miejscu tego sorca to bym cie ujebal wiec nie sciemnija chyba ze go zaatakowaliscie 30 osobami -.-'
Kattinka
26-07-2006, 14:06
pilnie poszukuje fotki neoxera ( cannidasa czy tam qweza ) podobno byla na jakie photobuckecie i 50 % silvery ja ma, posiada ktos ? =)
Łodzianin
26-07-2006, 15:31
@Kasztaniaczek
Nick? Emage :)
Stal afk postawilem fe i na drugiego zabraklo many w pore utamo uh i gran hurka...
Kattinka
26-07-2006, 21:12
KOCHAM WSZYSTKICH BO ZYCIE JEST PIEKNE... jak tak patrze na to forum i przeczytalam wszystkie posty to tak mysle, ze troche nooby jestescie bo czesto sie klocicie bez powodu... ;> tzn nooby ale fajne, i tak was kocham :) jedna zaleta klocenia sie : duzo piszecie, moze zapodam jakas klotnie => Ligus to ch** i smierdzi gnojem, KTO MI SIE SPRZECIWI ? xD X( :berserk: :angry:
Hahaha.. powiem jeszcze, ze dowiedzialam sie, ze moja sasiadka, na ktora ostatnio bluzgalam bedzie mnie uczyla angielskiego ;s, looz
Pzdr =*
P.S Kto przyjdzie na moj slub ? xD
Phoenix Sapphire
26-07-2006, 22:14
P.S Kto przyjdzie na moj slub ? xD
Hmmm...może trochę więcej szczegółów? ;p
Kim jest wybranek?, gdzie?, kiedy? etc etc :]
Kattinka
27-07-2006, 11:36
nie wiem jeszcze kiedy, ok. 15 sierpnia = ]
=)
ktoś tu strasznie nam tu uogólnia z tymi noobami :]
Katti, a liczy się to tylko, czy bluzgałaś przy niej czy nie B)
i brawa za wytrwałość - czytałaś wszystkie posty? 8o
prawie tak samo jak ja :p
d.Taube
nauczyc Argentynczyka kilku polskich slow :D
00:50 Fantom da First: how are you?
00:50 Malk Fenrir: fajne
00:50 Malk Fenrir: ty?
00:51 Fantom da First: nice polish
00:53 Malk Fenrir: fantom jest gej X( tu sie troche w*****lem :D
00:55 Malk Fenrir: kocham cie xD
01:10 Fantom da First: ide spac
01:10 Malk Fenrir: oki
01:10 Ndrico: nara
01:11 Fantom da First: bede jutro
01:13 Malk Fenrir: ok spoko
Szybko sie ucza :D
Kasztaniaczek
28-07-2006, 10:34
Ja jednego kolesia, tylko ze brazola uczylem polskiego a on mnie portugalskiego =]
Nie uwierzycie w to co teraz powiem :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
09:45 Warning! The murder of Akhennator was not justified.
Jul 28 2006, 09:45:16 CET Killed at Level 86 by Shortys Shine
and by Fantom da First
PVP STYLE :evul: Shortys nawet UE nie musial uzywac :evul:
:evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul:
09:45 Warning! The murder of Akhennator was not justified.
Jul 28 2006, 09:45:16 CET Killed at Level 86 by Shortys Shine
and by Fantom da First
:cup: :cup: :cup: Gratki
Temu gosciowi juz dawno sie nalezalo :dance:
Kattinka
28-07-2006, 11:55
Kiedys uczylam jakiegos nooba polskiego ( tzn tak jakos inaczej )
w koncu naumial sie, ze :
czesc chu** - hi boy
zrobisz mi loda ? - what is your skills?
spie**alaj - cya
kocham teletubisie - i love u
o dziwo, koles sie nabral ;/
znam tez kilku ludzi z ameryki umiejacych gadac po polsku, kiedys pamietam, ze vudu el cezador ( kiedys wielki lvl, teraz legenda ) do mnie zagadal :
-czesc z skad jestes ? ( nie to, ze ja zrobilam bledy, po prostu on tak napisal)
-eeee?
- ja z pily
-O.o
-nara
Lol :P
PS Za zabicie tego nooba gratuluje =)
A tu macie photo jak padl 86 RP :D:D:D:D
http://s77.photobucket.com/albums/j74/Fantommm/PKEY/?action=view¤t=UO0023.jpg&refPage=&imgAnch=imgAnch1
:evul: :evul: :evul: :evul:
Kattinka
28-07-2006, 13:11
Blood Irnich: 12:27 Fantom da First: 12:27 You see Zmarszczony Naplet (Level 21). He is a master sorcerer =P
Kasztaniaczek
28-07-2006, 13:12
To char wyswita, a raczej jego kumpla on gra tym charem a sam wyswit wyswitem, chuj mi chcial ujebac barteza to go lego ujebalem wylecial bp kasy =]
Tylko po 15 min diabo capeta mnie ubil, ale bp bezpiecznie plywa juz pod woda =]
@Fantom najs najs =]
Jaki loocik? =]
Shortys Master
28-07-2006, 14:21
loot : Tower shield / 1,5 bp uh / 1, 5 bp mf/ 800bolts/dragon shield/dragon hammer/p legi/jakies 1,5 k w gp i łuk xD
loot : Tower shield / 1,5 bp uh / 1, 5 bp mf/ 800bolts/dragon shield/dragon hammer/p legi/jakies 1,5 k w gp i łuk xD
Shorti :) Tobie tez GRATZ....
Ech szkoda, ze ja nie umialem pvp, moze wtedy polacy by mnie nie zabili :)
Pozdrawiam
ps. Shorti odnosnie naszej rozmow na gg.... oni klamia i tyle.... niech dadza Ci rozmowy w ktorych ponoc sie wtracalem, lub chocby raz sie odezwalem :)
ps2. juz nie dlugo urrrrrlop :dance:
a tu macie screeny z mojego photobucketa :D
http://s77.photobucket.com/albums/j74/Fantommm/PKEY/
Łodzianin
29-07-2006, 10:55
Gratz shortys naprawde ladnie ;)
Kattinka
29-07-2006, 16:40
Piszcie cos... =P :(
Phoenix Sapphire
29-07-2006, 18:14
Piszcie cos... =P :(
heh, sama byś jakąś historię opowiedziała ;p
ja wreszcie zrobiłem ten 60 lvl...teraz dopiero będzie pod górke :S
Kasztaniaczek
30-07-2006, 09:49
09:00 Wyswit: przez ciebie padnie Rzotkiewa
09:01 Wyswit: twoja stara to noob
09:02 Wyswit: zabijasz 20 lvl bo wyszych nie zabijesz bo twoje pvp jest rzalosne (zabilem jego rune makera =])
09:02 Wyswit: napewno jestem starszy od ciebie
09:05 Wyswit: wiesz ja nosze ze soba 4 bp uh
09:05 Wyswit: wiec morda dziwko bez szkoly
09:06 Wyswit: tak jak twoja stara
09:06 Legolas of Anarchia: a co nie masz swojej ze mi na moja wjezdzasz?
09:06 Wyswit: niestaty mam (omg?)
09:07 Wyswit: i moja nie jest dziwka tak jak twoja
09:07 Wyswit: czyli ciebie przypadkowo zrobili?
09:17 Wyswit: niech moj kumpel sie zaluguje 20 lvl to cie ubije
OGLASZAM KONKURS:
Ile dany osobnik ma lat? (chodzi o wyswita =])
A tak btw to ja se wbilem wczoraj 30 lev na Harmroni =]
Kattinka
30-07-2006, 12:02
uhh... ja tez z nim gadalam, stwierdzil, ze MPA bardzo czesto wypada z demonow i stwierdzil, ze jest bardzo doswiadczonym graczem a ja to noob..:)
Wyswit grozil huntem Rzotkiewie, bo ten nie dal sie ubic jakiemus jego kolesiowi, ktory blokowal go (Rzotkiewe) na dragach aby padl :D (taka jest wersja Rzotkiewy i osobiscie nie mam powodu myslec ze klamie)
Ponoc tez naslal hlvl na Legolasa za to, ze ten ubil jakiegos jego kumpla :baby: (jesli tak to poprostu kapus)
Stawiam na to, ze Wyswit na 11-12 lat :baby:
Z czasem coraz wiecej ujawinia sie "plackow" - gratulacje Wyswit jestes kolejnym :D
Pozdrawiam
Kasztaniaczek
30-07-2006, 13:58
@ Lenidas ja nei ubilem jego kumpla bo mimo ze mam slabe pvp ( -.-')
to na 17 wtedy lev bym fraga nie marnowal. Ale to byl char wyswita o nicku:
<lol> Zmarszczony Naplet <lol> i naslal na mnie Diablo Capete i odechcialo mi sie grac w Diablo II :D :D :D
@ Lenidas ja nei ubilem jego kumpla bo mimo ze mam slabe pvp ( -.-')
to na 17 wtedy lev bym fraga nie marnowal. Ale to byl char wyswita o nicku:
<lol> Zmarszczony Naplet <lol> i naslal na mnie Diablo Capete i odechcialo mi sie grac w Diablo II :D :D :D
Sorrki, zle zrozumialem wobec tego Twoja wypowiedz gdy rozmawialismy o Twoim dedzie....
Pozdrawiam
Phoenix Sapphire
31-07-2006, 01:04
sie kurwa nacieszyłem tym 60 lvl
szkoda gadac
retired na jakis czas
Kasztaniaczek
31-07-2006, 10:03
Banshee quest?
Narkoman
31-07-2006, 19:24
Najsmutniejszy, kiedy skonczylem gre na Silverze
Najszczesliwszy, kiedy dostalem mojego 1 pacc'a ^^ oraz kiedy poznalem Pavlota(the best), Shortysa, loczkina, Szyche, Rycka, Legolasa, Circe, dawnego Wyswita, Sir maciarza, Rzotkiewke, Dawerga oraz was wszystkich pominietych:)
@ kazu
ja przyjde tylko walnij posta kiedy i o ktorej. Dokladnie:)
Fantom da First Hacked :(
teraz to juz tylko legenda :P dalem sie hacknac jak debil :|
keylogger na kompie i hacker ma mojego rec keya , wiec teraz c**uja zrobie :(
kthxbye
Narkoman
31-07-2006, 21:44
a na allegro jest wystawiony fantom na sprzedaz. Kto go sprzedaje
holu4ever
daje to do myslenia:P
Ja Fantoma wystawilem na allegro.
i dzisiaj o 19.00 złapałem hacka na nim :|
Kasztaniaczek
01-08-2006, 08:30
@ Holu
Takie zycie :evul:
Hmmm.. kolega mi powiedzial ze na non pvp bendzie mozna atakowac summony, czy to prawda ;x?
Narkoman
01-08-2006, 09:20
@ Holu
a to peszek
@ legolas
raczej nie. ALe jedno jest glupie. Strzelanie w ludzi z runek przy pomocy battle. Sux pomysl :/
Kasztaniaczek
01-08-2006, 09:27
Chodz na non pvp i nie bendzie sux :D
Narkoman
01-08-2006, 11:47
bedzie, bedzie. I to nawet bardzo :P Nie namowicie mnie na non-pvp. Nigdy!!
http://allegro.pl/show_item.php?item=118881642
Kasztaniaczek
03-08-2006, 09:34
Ja tm zrobilem questa na Lagune i nawalam tam lev =]
Te zlowie sa slabe a zabki tez =]
Tylko te "Toady" wala z dista :P
Mam juz 4 skorki z ghoula :p
Tylko glupio z tym lootem =[
Łodzianin
03-08-2006, 23:02
@Up
Do expa to nei jest raczej teren, przynajmneij dla sorcow/drutow :/
Expilem tam jakis czas, zarobilem trocher kasy ale ogolnie waste na MF.
Kasztaniaczek
03-08-2006, 23:07
@ Up wiesz no ja zuzylem od wczoraj kolo 7-8 bp mfow i mam time ringa(akurat to z tarantuli na Cultach) war hammera(kumpel opyli za 1,5k u djina) w kasie zarobielm z 3k tarcze ze zlowika i fak nie zarabia sie duzo ale exp ladny.
Na crabach ejst zajebiste waste (1 bp mfow poszeld na 10 min) ale exp ladny co do loota to hmm... z mojego 1 craba biala perelka a z reszty to po 4-10 gp :s
Łodzianin
07-08-2006, 11:43
@up
Znalazlem nowy sposob. Siedze na -2, -3 z monkiem i mowie ci zarabiam kolo 1.5k trace 1.1 (BP MF) i do tego WH i inne badziewia. Teraz dopiero poznalem moc laguny. Na 2-3 wynosze kolo 30-40k expa.
Btw Leo Lenidas zostal zhakowany ;(
Kasztaniaczek
07-08-2006, 12:19
Lodzianin ja to samo planowalem, ale narazie siedze na mino i robie kaske z loota wlasnie selnolem loota (kolo 20k oz.) z 2 dni i kolo 20k jest =]
TYlko teraz na mino siedza 160 lev i zabijaja all wiec expa mam kolo 5-10k/h tylko >.<
Ale i tak bije srednio 1 lev na dzien =]
Na lagunie jest waste dla sorca ale tylko tam gdzie sa te toady bo one mimo ze slabo wala hp w*******aja jak glupie szczegolnie jak sie ma 320(tak jak ja)
I co jakies 5-6 tych zadeb szla exura gran i tak na 30 min albo i krocej zchodzi kolo 1-1,5 bp mfow.
Teraz musze sie wbic na hydry, a to na Harmoni stanowi cud(?) :x
Łodzianin
07-08-2006, 20:58
Z ostatniej chwili...
20:17 Warning! The murder of Seth The Dark was not justified.
20:17 Warning! The murder of Seth The Dark was not justified.
eee.. co to znaczy bo nie znam angielskiego :p
Phoenix Sapphire
08-08-2006, 00:43
eee.. co to znaczy bo nie znam angielskiego :p
zabiles mnie tym o.0
tzn. że "morderstwo seth the dark było nieusprawiedliwione"
Kath: gratz, przed chwila mi sie skarzyl ze ktos go zabil jak byl afk ;p
tylko teraz moze byc ci ciezko :S ma troche kumpli chlopak
Rekin Master
08-08-2006, 10:00
on chyba nie byl afk bo kath mi mowil ze stracil 2bp manasow :X
Łodzianin
08-08-2006, 11:39
@Phoe
Nie byl afk ;x
2 BP MF, 4 HMMS i 4 SD waste. Loot to DSM ktory ukradl 43 ED. Teraz scigam ed, niestety jeszcze sie nie zalogowal.
Na ucieczke na skullu zmarnowalem last bp mf. Jezeli ktos chce mi pomoc ownedowaC 43 ED Thiefera pisac here.
Btw, Seth The Dark (65 Rp, teraz 63), jest w gildi Biohazard, a ja w gildi Energize, wiec mozliwe ze bedzie wojna ;X
Kasztaniaczek
08-08-2006, 13:49
Heh... watpie czy bendzie wojna :D
Ja wczoraj poszedlem an crus helma i byl niezly hardcore 2x po 2 gsy i pozniej doszedl trzeci ktory sie zrespil.
Ale jakos sie udalo 2 bp waste and 8 uh(na mnie :x) ale 6k do przodu :cup:
Ehh przez ten update ciezko byc samemu na mino tower co prawda to harmonia ale np. rano bylo sie samemu albo w 2 osoby a teraz ci biegaja ci jakies 3 100 lev+ i skorka z minoskow zdzieraja....
Niech sie wkoncu hydry zwolnia =[[[[
Perenaxek
08-08-2006, 14:48
A ten ED był w jakiejś gildii??
Kasztaniaczek
08-08-2006, 20:31
Te perenax fajnie na botach jezdzisz/jezdziles ^^
23:08 You see an obsidian knife.
It weighs 1.00 oz.
Sharp and light, this is a useful tool for tanners, doctors and assassins.
^^
Perenaxek
09-08-2006, 00:02
Nie jeździłem na Botach ;/ skąd ci to na myśl przyszło??
Mendolina
09-08-2006, 00:25
Phoenix nie nazywaj od noobow ludzi bo sam nim jestes -.- lizesz dupe brazylom lol i tak cie uwala kiedys. :D
Mendolina
09-08-2006, 00:28
Hej wszystkim ziomkom z Silvery. Najlpeiej to jakby polazl na inny serwer zrobil silna grupe i gildie i zaczal dzialac a nie po ostatniej mini wojnie z nervousami wszyscy zaczeli grac nie wiadomo jak, pouciekali z serwow itd. ;/ to przeraza ze nie mozemy sie zgrac.
Kasztaniaczek
09-08-2006, 01:51
Mendolina ty wiesz co uwazaj na siebie zrob chociaz polowe tego co zrobil phoenix i pogadamy, oki? =]
Haha nie zapomne tego jak sie ujebal cannidas :D:D:D:D:D:D:D
Kazdy wie ze ty to noob, ehh pameitnam jak chcieliscie z michalakiem zrobic "wyprawe" na bartezo Lol.... pierdoliliscie ze szkoda runek a on mial/ma k-seta vampke crusader helma i boh wiec watpie czy bylo skzoda runek :baby: cykor rox =]
Mendolina
09-08-2006, 09:36
Kasztaniczek po co sie udzielasz? Po prostu my polacy nie umiemy sie razem trzymac i tyle. Bezsensowne granie na Silvera, nie ma juz tam to co robic. =] i cannidas jest twardy z FE a na solo to tchorz!:]
Phoenix Sapphire
09-08-2006, 10:23
Hej wszystkim ziomkom z Silvery. Najlpeiej to jakby polazl na inny serwer zrobil silna grupe i gildie i zaczal dzialac a nie po ostatniej mini wojnie z nervousami wszyscy zaczeli grac nie wiadomo jak, pouciekali z serwow itd. ;/ to przeraza ze nie mozemy sie zgrac.
Może się zdziwisz, ale kilku Polaków na Silverze tworzy bardzo zgraną paczkę. Tworzymy nawet nową gildię (ale tym sobie nawet nie zawracaj głowy, n00bkom wstęp wzbroniony...)
Phoenix nie nazywaj od noobow ludzi bo sam nim jestes -.- lizesz dupe brazylom lol i tak cie uwala kiedys.
Huhhhh....ostrooooo
Nigdy nikomu nie lizałem dupy i nie mam zamiaru.
A to, że mnie zabiją kiedyś Brazylijczycy jest oczywiste, bo oprócz przyjaciół mam wśród nich wrogów. A jak padnę bedziesz w spazmach wypisywał wszędzie "hahaha mjałem rajcjeee, feniks nab padl, hahaa"
Apropo podlizywania: nie pisz do mnie wiecej priv msg w stylu "wow, gratz lvl, gdzie ty expisz!?!?!oneoneone"
Ps: Ciekawe czy twój informator powiedzial Ci kto jeszcze sądzi, że jesteś noobkiem. Nie? To ci powiem : wszyscy znani i mający uznanie wśród innych Polacy z Silvery.
Dla mnie koniec tematu. W tibii dostaniesz ignora forever. I nie przechódz obok mnie jak pz będzie zbyt daleko...
Kasztaniaczek
09-08-2006, 12:00
Kasztaniczek po co sie udzielasz? Po prostu my polacy nie umiemy sie razem trzymac i tyle. Bezsensowne granie na Silvera, nie ma juz tam to co robic. =] i cannidas jest twardy z FE a na solo to tchorz!:]
A co zabronisz mi sie udzielac?
i cannidas jest twardy z FE a na solo to tchorz!:]
HAHAHAHA POWN3D ROZBROILES MNIE HAHAHAHA
A ty jestes p**** bo nie noszisz uh nie zapomne tego jak sie wjebales w ff i ci za 8 zabralo haha :D
No silvere roz*******aja takie noobki jak ty co chodza i dra sie: twoja stara, fri itans!!!!!111oneoneone i przez to o polakach maja takie zdanie jakie maja ^.-
ja mam nieco szersze pojęcie noobizmu widzę, czytając co poniektóre posty :)
bo dla mnie ktoś, kto zamiast normalnie pisać używa 3 4 0 itp. miast normalnych literek, tego internetowego slangu jest istotą zarażoną przypadłością noobka ^^
tylko ten efekt 1! itp. jest tego większym rozwinięciem i bardziej skrajnym przypadkiem ;)
ale to chyba ja pośród nielicznych tak mam.. może jestem człowiekiem starej daty i dla mnie poprawna polszczyzna jest językiem porozumiewania się? ;)
no bo po co pisać, jak się nie przeklnie, po co cały wyraz jak wstawi się gustowną cyferkę..
zresztą co inni będą takim jak ja ułatwiać życie – jak chcemy zrozumieć jakiś tekst, to trzeba po prostu wysilić te komórki bądź skorzystać ze słowniczka slangu..
oh.. życie jest takie okrutne..
a potem ludzie nie potrafią się dogadać, gdyż ich zasób słownictwa ogranicza się do pojedynczych zwrotów, bądź wstawki odmieniają cały sens wypowiedzi..
to tylko takie moje rozmyślania..
d.Taube
Kasztaniaczek
09-08-2006, 12:33
11:58 You see minotaur leather.
It weighs 20.00 oz. = 50 ^^
Dzisiaj plecaczek :D
Jakby ktos mial vamp shielda na harmoni chetnie kupie za meduske+casch or sama casch.
Mendolina
09-08-2006, 13:33
Lol Phoenix nie pamietasz jak stalismy z michalakiem kolo depo i byl tam Oxy? Gadales do niego zeby ubil Michalaka bo sam sie bales a jak do ciebie psialismy to rozmawiales z nami po angielsku przy nim, widac jak wstydzisz sie polakow i polskiego ;]
Mendolina
09-08-2006, 13:35
Szkoda gadać ;/
Phoenix Sapphire
09-08-2006, 23:54
Lol Phoenix nie pamietasz jak stalismy z michalakiem kolo depo i byl tam Oxy? Gadales do niego zeby ubil Michalaka bo sam sie bales a jak do ciebie psialismy to rozmawiales z nami po angielsku przy nim, widac jak wstydzisz sie polakow i polskiego ;]
mialem cie olac ale jak widze to piszesz az mi sie cos skreca w srodku
nie wstydze sie tego, ze jestem polakiem, jestem z tego dumny
ale to prawda wstydze sie NIEKTORYCH polakow np takich jak ty
a mowilem do was po angielsku bo jak stoje z kolegami to uzywam takiego jezyka zeby wszyscy mnie rozumieli...
btw. przestan pieprzyc glupoty bo jestes twardy tylko w gebie..
Mendolina
10-08-2006, 17:55
Nie powiem juz o tobie bo po za tibia jestes zwyklym dzieciaczkiem. Wogole w tibi to ty jestes twardy bo na rl to zwykla...
Kasztaniaczek
10-08-2006, 19:28
Nie powiem juz o tobie bo po za tibia jestes zwyklym dzieciaczkiem. Wogole w tibi to ty jestes twardy bo na rl to zwykla...
A co znasz go z rl ?:>
BTW ty za to jest w tibi i w rl(jesli chodzi o real to tylko domysly bo jka to pisali postac w tibi odzwierciedla postac w rl...)
Łodzianin
10-08-2006, 20:31
ehh.. Mendolina, jestes noobem i nic tego niezmieni. Szkoda ze nie nagralem rozmowy przed tym jak padles..
Sproboje ja nasladowac
Mendolina: Ey chodz szybko zabijemy micha~
Ja: Nie mam czasu
Mendolina: chodz teraz go zabijemy
Ja: nie moge
Mendolina: chodz on ma skulla
Ja: narazie nie
Mendolina: pomoge ci
Poczym gdy was znalazlem bylo was 4 ;X
Mendolina
10-08-2006, 20:35
Lodzianin widac ze napisales to sam, ja tak z toba nie rozmawialem, nie przekrecaj i sobie przypomnij dokladna rozmowe...dopiero napisz...:] kozak z fe buhahah- w tibi jestes znany jako noob FOREVER
Mendolina słonko.. jak na razie ja nie widzę nic na twoją obronę ^^
jeśli rozmowa źle napisana - to możesz napisać ją w poprawnej wersji..
poza tym, mam nadzieję że jak ja cię upomnę o używanie opcji EDYCJI miast pisania po parę razy double posty.. to przestaniesz je pisać tylko zaczniesz używać owej opcji?
twoje posty są mało co wnoszące a z reguły kierujesz w nich jakieś wąty vel uwagi odnośnie innych
:( przykro mi widząc tak dziecinne zachowanie
d.Taube
Łodzianin
10-08-2006, 21:57
Ten kto widzial filmik wie kto jest noob forever ;]
Kasztaniaczek
10-08-2006, 23:08
Ten kto widzial filmik wie kto jest noob forever ;]
Tiaaa najsowy :D
Mialbyc dzisiaj plecaczek ale....
selnolem 60 skorek z mino za 12k ^.-
Phoenix Sapphire
11-08-2006, 01:58
@all
przestańmy karmić tego trolla forumowego bo nam się mocno temat zaśmieci ;p
A tak po za tym to serdecznie zapraszamy na Silvere! Po raz n-ty próbujemy utworzyć mocną polską gildię i mam nadzieję, że tym razem coś z tego wyjdzie.
Sytuacja z brazylijczykami znacznie się poprawiła, może dlatego że po wprowadzeniu staminy już tak nie sharują ;p
Po za tym niektórzy znacznie przesadzają, gdy mówią, że wszyscy br to @%$# i @$#%#@$%. Mój najlepszy przyjaciel tibijski jest brazylijczykiem a z kilkunastoma mam bardzo dobre relacje.
Ogólnie, po za kilkoma indywiduami, polacy trzymają się razem się wspierają.
Tak więc jeszcze raz serdecznie zapraszam :]
ps: Gildia apocalypse slayers prowadzi rekrutację. W zasadzie level nie jest ważny(mimo to im wyższy tym lepiej ;]), tylko zachowanie danej osoby. Nie chcemy w naszych szeregach osobników z zbyt małą szarych komórek.
edit: trochę już późno i wkradło sie kilka paskudnych błędów
mam nadzieje, że wszystkie poprawione
Mendolina
11-08-2006, 08:06
Phoenix sam zaczales, nazywajac mnie i michalaka noobami. Nie wiem czemu, bo wczesniej normalnie ze soba rozmawialismy. No ale jak widac...z kim mialem doczynienia...;]
Kasztaniaczek
11-08-2006, 08:25
Phoenix sam zaczales, nazywajac mnie i michalaka noobami. Nie wiem czemu, bo wczesniej normalnie ze soba rozmawialismy. No ale jak widac...z kim mialem doczynienia...;]
Bo mial racje :X :baby:
Mendolina
11-08-2006, 09:13
Lego co ja zrobilem tobie i phoenixwoi zeby mnie tak nazywac przeciez w tibi gadalismy normalnie...bylo ok, wchodze na forum patrze a phoenix mowi o dwoch noobach ktorym sie nalezalo dednac-hmm...dziwne ;/
Kasztaniaczek
11-08-2006, 09:45
Lego co ja zrobilem tobie i phoenixwoi zeby mnie tak nazywac przeciez w tibi gadalismy normalnie...bylo ok, wchodze na forum patrze a phoenix mowi o dwoch noobach ktorym sie nalezalo dednac-hmm...dziwne ;/
Bo sam wyskoczyles na Phoeni ze noob :x
Mendolina
11-08-2006, 09:55
O jaa cofnij sie o pare stron wczesniej i zobacz kto pierwszy napisal noob -.-
Rekin Master
11-08-2006, 11:15
ok sprawa jest prosta...teraz to juz mi sie kompletnie nie chce grac w tibie...pl jest teraz tak malo a odchodzi kolejny z best friendow...
Michalakmee
11-08-2006, 11:28
Ludzie w pelni zgadzam sie z mendolina ze po prostu na tym serwie nie potrafimy sie zgrac :( ciagle zakladacie nowe gildie i sie one rozpadaja, polacy nawzajem sie zabijaja i kloca.Kiedys gdy bylem noobkiem i mialem niski level :p wszystko bylo dobrze i fajnie a jak juz mialem wyzszy level wszystko zaczelo sie walic:( .Phoenix co do tej gilldi ktora zalozyliscie lub zakladacie to napewno sie znow rozpadnie :].Ja bym gral tu dalej ale po kilku dedach :( nie ma co.Gdyby Cannidas mnie nie dedl to bym pewnie dalej tu gral . Własciewie wytlumacz mi dlaczego mnie zabiles nie daleko depo? nie zrobilem ci nic a ty podleciales z fe i mnie ubiles do tego pelno noobkow mnie blokowalo X( a ja nie mialem uhow i zaladowanej many :( .Poweim wam ze jestescie mocni tylko w gebie i z dwoma fe ;) a na realu to jestescie zwyklymi cio..... ktore nie umieja sie zgrac i mysla ze maja jakis tam level i 2 fe to sa mocni X(
Mendolina
11-08-2006, 11:29
Rekin o kogo chodzi??
Phoenix Sapphire
11-08-2006, 11:37
ok sprawa jest prosta...teraz to juz mi sie kompletnie nie chce grac w tibie...pl jest teraz tak malo a odchodzi kolejny z best friendow...
przepraszam :(
ale jak jakis chuj podbiega do mnie i 2 sd niszczy to nad czym pracowalem kilka dni to krew zalewa.
heh, teraz jak czytam swój ostatni post to śmieję się z własnej naiwności.
nie mam siły grać więcej na silverze. nie wiem tylko czy się przenieść na inny serwer czy skończyć z tibią, kiedy nadarza się okazja.
@mendolina
tak, możesz triumfować, zabili mnie br :cup:
Mendolina
11-08-2006, 13:30
Nie bede triumfowal :] ale spotkala cie kara za to ze nazwales mnie noobem za nic i rowniez za to ze probowales mnie atakowac od tylu omg:o ...tak jak ty to wczesniej powiedziales o mnie i michalaku - nalezalo ci sie.
Łodzianin
11-08-2006, 15:13
Micha~
Padles za:
1. Noobostwo, poniewaz nie powiecie ze czlowiek o zdrowych zmyslach na 40 level RP nosi przy sobie 2 uhy i hmmke?
2. Atakowales mnie gdy mialem skulla, wlaczyles yellow wiec mialem prawo.
3. Kolejne dedy byly za to ze dalej nie zmieniles swojego postepowania, ponownie zaczoles mnie bic i znowu miales przy sobie hmmke i uha...
Dziś skiluje na slimach i czytam forum...
Patrze noob 38ed Kath Shin postawił 2FE i wali z sd we mnie:baby:
Niestety nieumiał nawet zrobić trapa:(
Zabiłem obydwa FEB) . Więc niewiem Mendolina że każdy z FE jest mocny.
Wystarczy mieć troche doświadczenia w tej grze i FE jest śmieciem:)
Żal mi cie Kath myślisz, że postawiles 2 FE i sdkowałes to ja padne??
Za długo w to gram, chcialem cie ujebać ale niemiałem wszytkich UH przy sobie. Miałem akurat 2bp, ale w dp jescze 4. Teraz wiem że cie zabije i niebędzie szkoda mi UH. Bako też padnie od mojego noobchara:evul:
Brat jak się patrzył jak mnie biłeś i niezrobileś trapa i ci zjebałem to z krzesła spadł ze śmiechuB) Buehehehhe
Przykro mi Phoenix tego co się stało:( :( :(
P.S. Mendolina pisałeś kilka stron wcześniej że Phoenix liże dupe BR. Wiem, że Phoenix tak nierobi bo on ma uznanie w tibi i każdy go lubi:] . Znam go od 28lvlu.
I to ty liżesz dupe br, pamiętasz to akcje z Actyve?8o Hahahaha płakać mi się chciało się z ciebie. Jesteś poprostu Big noob of Silvera-Mendolina.X(
Łodzianin
11-08-2006, 15:36
@rotfl
Ahh... Od tej pory zaczynam robic ssy rozmowy :]
Nie padles dzieki slimom ktore blokowaly droge FE, jeden fe zwial za daleko szukajac do ciebie dojscia i zniknol, a drugi bil zbyt slabo. A ty jestes taki super w pvp ze biegales wokol jednego kortytarza poczym sobie przypomniales ze biegneisz w zla strone :)
Przez jakies 20 min nic sie nie odzywales po czym stwierdziles ze mnie spokojnie uj***esz. Wiec why tego nie zrobiles? Pozniej mnie straszyles ze loguejsz sie na Escheuso, i masz duzo charow na tym swiecie, a gdy przyszedlem pod dp blagales Seth The Darka aby poszedl ubic 38 ed skulla, to mnie rozbawilo najbardziej. Rozbawilo mnie jeszce twoje przepraszanie go ze sie wylogowalem UHSushSHHSHUSh! Hail Noob! Hail Acc Sharer! Hail Acc Buyer/Seller!
Łodzianin
11-08-2006, 15:45
Sry za double post.
Ahhh! Teraz mnie rozbawiles! Smiales sie ze nie umiem cie trapnac! HAHAHAHA!
Bylo was 3 i nie umieliscie trapnac 27 KNIGHTA! I kto tu jst noobem? Zobacz na swoje pvp kozaku, 40 knight, 51 ek i 15 knight nieu mieja trapnac 27! TO jest noobostwo... Pozdro Nuupie ;D
Mendolina
11-08-2006, 16:19
Lodzianin po pierwsze to michalak jak cie wtedy zaczal walic to uderzyl tylko 2 razy bo chcial zrobic testa a ty od razu go zabiles-naprawde zachowujesz sie jak brazyl,czyli noob. Jestes wielkim kozakiem w tibii...niechce mi sie dalej do ciebie pisac bo szkoda liter na taka cio... jak ty, idz lepiej na kaszke do mamusi albo placki bo sie smaza specjalnie dla ciebie. Jak zwykle, po raz kolejny pokazales sie jako noob forever.
Michalakmee
11-08-2006, 16:28
Cannidas gdy mnie pierwszy raz dedles stalem pod depo i robilem hmmy wiec nie bylem przygotowany na walke i nie mialem 2 uhow jak mowisz tylko nie mialem ich wcale bo niby po co mi runki pod depo kiedy niespodziewalem sie ataku? , bo gdybym mial dwa to bym spokojnie zwial do depo.Zaatakowalem sobie ciebie tak se i napewno nie mialem zamiaru cie zabic bo walnalem cie dwa razy i przestalem atakowac ty poleciales w dol miasta i nagle pelno ludzi zaczelo cie exivowac wiec ja odszedlem troche od depo i szedlem za innymi ludzmi (ale nie po to zeby cie zabic tylko zobaczyc co sie bedzie dzialo) a ty wyskoczyles z 2 fe i mnie nawalales, a ja jak wczesniej wspomnialem robilem hmmki i akurat jak mnie zaczales walic sorki raczej jak twoje 2 fe mnie zaczely bic nie mialem many do tego noobki mnie blokowaly i mialem ograniczone pole do ruchu i jak sie okazalo odszedlem za daleko od depo :( .Pozniej biegalem i cie atakowalem i nie mialem przy sobie run bo juz mi nie zalezalo na tej postaci i dlatego z latwoscia mnie dedales ale i ja raz cie dedlem :p mimo ze nie bylem przygotowany:) i to pod samym depo i to chyba tyle co mialem do powiedzenia chyba ze ktos znowu sie bedzie wtracal -.-
Kasztaniaczek
11-08-2006, 16:38
O k**** postanowielm sobie dobic 30% lev i tutaj doszla 1 strona
Hmmm....
Odcz czego zaczac...niech bendzie tak:
Michalakmee
Pamientasz jak cie bilem?
Zrobilo mi sie zal i cie wpuscilem z red hp do piramidki??
Zaluje tego do dzisiaj.....
Mendolinko moja kochana a nie pamientasz jakty lizales dupe oxemu byles podjarany ze cie protektuje razem zpelagiem i bylo hi oxy hi oxy......
Canni :
1. Noobostwo, poniewaz nie powiecie ze czlowiek o zdrowych zmyslach na 40 level RP nosi przy sobie 2 uhy i hmmke?
3. Kolejne dedy byly za to ze dalej nie zmieniles swojego postepowania, ponownie zaczoles mnie bic i znowu miales przy sobie hmmke i uha...
chcialem to za ciebie napisac ale mnie wyprzedziles :x
Asen: Tez zaluje ze cie nie ubilem....
Ahh... Mendolinko jeszcze jedno:
Lodzianin po pierwsze to michalak jak cie wtedy zaczal walic to uderzyl tylko 2 razy bo chcial zrobic testa a ty od razu go zabiles-naprawde zachowujesz sie jak brazyl,czyli noob. Jestes wielkim kozakiem w tibii...niechce mi sie dalej do ciebie pisac bo szkoda liter na taka cio... jak ty, idz lepiej na kaszke do mamusi albo placki bo sie smaza specjalnie dla ciebie. Jak zwykle, po raz kolejny pokazales sie jako noob forever.
Po 1: Ty widziales tylko 2 hity bo padles ... ... ...
Po 2: Michalak go atakowal puki nie padl ... ... ...
Po 3: Odpie*** sie od jego matki ... ... ...
Po 4: to Hmm.... Idz na frytki ch*** brzydki :D :D :D :D
Po 5: i kolejny raz TY pokazales sie jaki jeste noob
No i jeszcze michalakmee (:p) :
Po 1 : TY zawsze nosiles z 1-2 uhy i z2 hmm nawet liny nie miales tylko czar(lol)
Po 2 : Jestes zalosny tak samo jak Mendolinka -.-'
Cya & Pozdro ^.-
Michalakmee
11-08-2006, 17:06
Ale naaby po pierwsze mi chodzilo o pierwszego mojego deda z rak a raczej ognia fe cannidasa tego nie nagral cannidas i to bylo w miescie i mialem wtedy 40 lev a ten drugi ded to byl na polnoc od thais na polance i wtedy juz mi nie zalezalo na postaci wiec polecialem i se bilem caaniego i wlasnie ten filmik widzieliscie i wtedy mialem chyba 39 level lub 38, wiec jesli czegos nie wiesz to sie nie wtracaj bo gadasz straszne glupoty a po drugie zawsze nosze przy sobie line a wtedy uzylem czaru bo bylo szybciej i latwiej -.- i gdy mnie wtedy waliles to mowiles ze na zarty i pamietaj jesli czegos nie wiesz to sie nie wtracaj bo mnie to bardzo denerwuje.
Łodzianin
11-08-2006, 17:51
O k**** postanowielm sobie dobic 30% lev i tutaj doszla 1 strona
Hmmm....
Odcz czego zaczac...niech bendzie tak:
Michalakmee
Pamientasz jak cie bilem?
Zrobilo mi sie zal i cie wpuscilem z red hp do piramidki??
Zaluje tego do dzisiaj.....
Mendolinko moja kochana a nie pamientasz jakty lizales dupe oxemu byles podjarany ze cie protektuje razem zpelagiem i bylo hi oxy hi oxy......
Canni :
chcialem to za ciebie napisac ale mnie wyprzedziles :x
Asen: Tez zaluje ze cie nie ubilem....
Ahh... Mendolinko jeszcze jedno:
Po 1: Ty widziales tylko 2 hity bo padles ... ... ...
Po 2: Michalak go atakowal puki nie padl ... ... ...
Po 3: Odpie*** sie od jego matki ... ... ...
Po 4: to Hmm.... Idz na frytki ch*** brzydki :D :D :D :D
Po 5: i kolejny raz TY pokazales sie jaki jeste noob
No i jeszcze michalakmee (:p) :
Po 1 : TY zawsze nosiles z 1-2 uhy i z2 hmm nawet liny nie miales tylko czar(lol)
Po 2 : Jestes zalosny tak samo jak Mendolinka -.-'
Cya & Pozdro ^.-
Nic nie rozumiem.
@Micha~
Ubiles mnie gdy mialem pz 15 min i dalem exita :]
Michalakmee
11-08-2006, 18:10
Canni~ to bardzo dziwne bo kiedy cie wtedy atakowalem pod depo i zabilem :] probowales mnie walnac z exori vis ale nie trafiales i po za tym poruszales sie wiec nie miales exita i widac ze mocny jestes tylko z 2 fe a na solo jestes cienki
Mendolina
11-08-2006, 21:22
Kasztaniaczek to ty jestes zalosny, sam kiedys mowiles ze masz 14 lat, zachwoujesz sie jak zwykly noob, wtracasz sie w nieswoje sprawy i gadasz do tego glupoty- ty rowniez idz na placki bo stygna:D
21:53 Claudie Guardian [8]: napisze do cipsoftu ze przeklinasz21:53 Claudie Guardian [8]: lol
To postać Mendoliny... Takiego nooba niewidzialem nigdy, no chyba, że Michalakme:p
Mendolina
11-08-2006, 22:41
Odezwal sie **** -.-, mowil mi przed chwila ze znowu ubije nas lol, to jest prawdziwy noob, kolejny dzieciak :baby:
Was czyli miałem na myśli Mendoline i Michalakmee.B)
Sam powiedziałeś ,, Czekam w Ankrahmun masz 25dni":D
Myślisz, że niemam PACC'a to tak gadasz??
Pacca niemam bo niewiem czemu nikomu niedochodzi od 30Lipca, przez firme DROM.
Michaelowi też niechce dojść, ale mam nadzieje, że dojdzie przez te 25dni i sie spotkamy w ank.:]
Łodzianin
11-08-2006, 22:59
@asen
Przyznaje ci racje!!
@Micha~
Poruszalem Sie? LoL? Na solo jestem cienki? A kto cie 3x ownedowal? ;X
A i tak na marginesie bilem cie z jednym fe :)
Michalakmee
12-08-2006, 11:01
Widac ze mam do czynienia z tepakiem -.-.Mowilem to juz kilka razy ze kiedy pierwszy raz mnie dedles bylo to w miescie i nie mialem nic przy sobie ani many do tego nooby mnie blokowaly !!!!A drugi i trzeci raz gdy mnie dedles to juz mi NIE ZALEZALO NA POSTACI WIEC SIE NIE STARALEM ZEBY CIE DEDNAC ALBO ZEBY NIE DAC SIE DEDNAC A TY SIE PODNIECASZ ZE MNIE DEDLES 3 RAZY LOL, PO PROSTU DALEM CI SIE I TYLE :D .A JESLI CHCESZ MNIE DEDNAC PROSZE BARDZO CHOC I ZABIJ MNIE ZNOWU CI SIE DAM ZEBYS MOGL SIE PODNIECIC DZIECIACZKU :baby: .Ale pierwszy raz szczerze mowiac gdy mnie dedles to jeszcze zalezalo mi na postaci i przez to ze nie mialem many dedlem bo jak juz wspominalem robilem sobie hmmki i juz nie bede tego wszystkiego powtarzal kolejne kilka razy bo jezeli nie dotrze to do nie ktorych teraz to znaczy ze sa tepakami wiec nie bede sie wiecej wysilal zeby to przetlumaczyc wam do waszych maly mozgownic.To tyczy sie oczywiscie Cannidasa, Asena i Legolasa.
Łodzianin
12-08-2006, 11:14
@up
Dziecko nie tlumacz sie. Dales sie zabic jak noob, i jestes noobem, i tak pozotanie. Pierwszy raz cie zabilem w miescie, noob straszliwy 2 uhy i hmmke. Drugi raz padles, przed DP gdy zaczoles sie rzucac, a ja cie trapnolem, kolejny raz tracisz... uha i hmmke. I 3 raz zebrales ekipe 4-5 osob poszliscie mnie ubic, i skonczylo sie tak ze 2 padlo reszta zwiala. Oczywiscie ty takze padles. Ale ku mojemu zaskoczeniu nie bylo zadnego uha (!!) tylko lina i lopata :P
Michalakmee
12-08-2006, 11:35
Widac dzieciaczku ze ciezko ci co kolwiek przetlumaczyc :baby: po prostu NO COMMENT
Kasztaniaczek
12-08-2006, 17:36
Kasztaniaczek to ty jestes zalosny, sam kiedys mowiles ze masz 14 lat, zachwoujesz sie jak zwykly noob, wtracasz sie w nieswoje sprawy i gadasz do tego glupoty- ty rowniez idz na placki bo stygna:D
Po pierwsze to jest forum i kazdy moze napisac co o tym mysli.
Po drugie: WYJDZ i nie wracaj
Asen@
Zgadzam sie :x
btw: Mandolina i michalak sa najwiekszymi zjebami na silverze omg... jak oni wbili te lev?
Łodzianin
12-08-2006, 17:56
@up
Maybe Acc Sharing? Albo kupili chary na allegro ;X
Kasztaniaczek
12-08-2006, 20:18
@up
Maybe Acc Sharing? Albo kupili chary na allegro ;X
Hmm... Jakby shraowali to by nie zrobili 2 kont i na 2 konta premium :x a kupowanie charow na allegro... hmm.... oni by potrafili kupic?:baby:
Łodzianin
12-08-2006, 21:01
Moze mama mu kupila bo sie poplakal? 8o
Kasztaniaczek
12-08-2006, 21:10
Moze mama mu kupila bo sie poplakal? 8o
On ma mame?
Bowiesz wzucal na nasze to sam nie mial/ma i zazdroscil ? =]
OMG ale mnie tu dlugo nie bylo ^^
przez 5 stron pisaliscie o glupim deadzie Michalaka czy tam Mendoliny... n/c :baby:
btw. Nie ma to jak sie podjarac zabiciem ~40 lvla z FE... :evul:
albo zakladac tematy na forum.tibia.com "michalakmee hunted" , po czym swoim drugim charem pisac posty "GZ, you have got ROX pvp" MUEHEHEHHEHEH
chyba to jest wieksze noobstwo niz to o czym pisaliscie...:(
Łodzianin
13-08-2006, 11:08
Boobostwem jest kupic char ze skillami 80/80~ 35 lv, okrasc kumpla na 300k~ i udawac ze sie tego nie zrobilo po czym siedziec 24h :]
Narkoman
14-08-2006, 12:14
bekowy temat :P
powiem jedno. ktos tam pisal ze z fe to mozesz walczyc ale na soo to jestes pizd*
uzywajac 2 fe to tez jest solo bo w koncu sam atakuje bez pomocy innych graczy ^^ sork i drut maja taki czar i niech sie ciesza (knight ma exori, a palek(?) exevo con mort:P (bolty) jak cos wam nie pasi z tym niby nie "solo" to zaloz se sorca/druta i bedizesz ty chodizc nie solo z 2 fe
proste
ps widzze ze temat sie rozkreca
ps1 tibia sux
ps2 ale gracze fajnie
ps3 niektorzy
ps4 zacznam nasladowac ligusa z tymi ps :P
Mendolina
15-08-2006, 13:21
Elo wszystkim! Silvera chyba sie rozkreca troche wsrod polakow, mam nadzieje ;) i mysle ze tak pozostanie. Pelen powrot na serwer xD! Pozdro dla prawie all polakow z silvery :D
Kattinka
15-08-2006, 13:22
hehehe, ja tez
ps tibia sux
ps2 ale gracze fajni
ps3 niektorzy
ps4 np ligus
ps5 ja juz nie gram w to badziewie :)
Zmiencie temat plx ;P Ja nawet nie wiem o co chodzi...
Kattinka
15-08-2006, 13:24
no Mendolina, nie wiem. ostatnio troche wrocilo ale znowu odeszli ;D mysle, ze niedlugo to juz tu nikogo ze starych Red Warriors nie zostanie. Czy my sie znamy tak w ogole ? ;>
Mendolina
15-08-2006, 13:28
Właśnie nie wiem czy sie znamy ;P, jaki masz nick postaci, powinienem skojarzyc :D
Michael Rzotkiewka
15-08-2006, 13:29
Quara attackB)
Wczoraj wieczorem liberty Bay zaatkowaly Quary :)
Mialem tam wylogowanego niestety tylko noob chara(a moze i stety xD).. I z niego sa screeny. Padalo duzo osob, ja tez 2 razy padlem ale noob charem xD Byl hardcore... Moze i dobrze ze nie mialem tam Michaela, latwo bylo pasc.
GM zaczal najpierw stawiac po jednej kolo dp.. i tak stawial coraz dalej coraz dalej zlurowal duzo ludzi.. i wtedy jak juz byla otwarte przestrzen no to sie zaczelo xD nagle pojawilo sie dziesiatki Quar all rodzaje :P
Screeny:
http://img54.imageshack.us/img54/1938/tibiarls28rg5.jpg
http://img213.imageshack.us/img213/4003/tibiarls29fx9.jpg
http://img154.imageshack.us/img154/3509/tibiarls30df2.jpg
http://img157.imageshack.us/img157/9135/tibiarls31ne2.jpg
nooo tu sie zaczelo ;)
http://img217.imageshack.us/img217/8072/tibiarls32nu3.jpg
tu padl jakis typ.. stracil k armor, niestety nie wzialem i sam padlem :(
http://img132.imageshack.us/img132/5874/tibiarls33ze9.jpg
http://img217.imageshack.us/img217/6476/tibiarls34cc5.jpg
http://img217.imageshack.us/img217/1071/tibiarls35ow9.jpg
chyba ba tyle ;p
Kasztaniaczek
15-08-2006, 13:32
no Mendolina, nie wiem. ostatnio troche wrocilo ale znowu odeszli ;D mysle, ze niedlugo to juz tu nikogo ze starych Red Warriors nie zostanie. Czy my sie znamy tak w ogole ? ;>
Raczej nie, a ze starych red warriors to zostal rekin,kilver to tak niebardzo raczej,Łodzianin no i kto hmm...robertto chyba selnol chara.
Quarry no tak na harmoni tez byly ale NIKT nie padl bo co sie pojawailu to szlo ue masa sd itp :D
Z piratami to samo samo gfb latalo ja zabilem moze z 3-5 piratow :D
Mendolina
15-08-2006, 13:38
Musiala byc jazda ;) juz wiem gdzie padl Arek Zoltan ;( i Hero Dio ;/ 2 lvl w dol im poszly.
Kattinka
15-08-2006, 14:11
Kasztaniaczek, kilver juz nie gra. Rekin, Neo i Dawergo tylko zostali. Ja mialam kiedys nick Kazuyoshik ( palek se SWIETNYMI skillami, nie smiejcie sie, to byl pierwszy char i naprawde myslalam, ze sa dobre :p ) potem mialam Madame Katty i od niedawna juz nia nie gram ;P tibia sux...
Kasztaniaczek
15-08-2006, 15:00
Musiala byc jazda ;) juz wiem gdzie padl Arek Zoltan ;( i Hero Dio ;/ 2 lvl w dol im poszly.
No napewno bo jak sie tam wapkowalo 30 osob z 1 uhem i hmm to napewno byla jazda...
Zielone Berety
15-08-2006, 17:09
Zajebiście było ! xD bylem tam noob charem na chwile po rum no i w koncu siedzialem tam z 2 h
ps. szkoda ze przyjechalem juz po pierwszym ataku :/
http://i85.photobucket.com/albums/k78/Beret_01/capture_14082006_224211.jpg
Co do Arka Zoltana to wcale go nie żałuje ... Zabił mi RL kumpla (na desert quescie -.- ) Kazałem oddawac mu loota albo dead. Zgodzil sie ale cos mu sie nie spieszy ...
Mendolina
16-08-2006, 10:06
Hmm...nie wiedzialem o tym, ale mam nadzieje ze dojdziecie do porozumienia :P ;)
Hollygirl
16-08-2006, 12:50
Ku**a, jakie je***e ch**e są na tej silverze to załamka. poprostu nooby nie z tej ziemii :/ ostatio w ciągu trzech dni, trzech noobów oszukało mnie na parcel tradzie :/ 2 razy byli to polacy :/ co to ku**a jest?
To jest Polska właśnie...
Kasztaniaczek
16-08-2006, 12:58
Ku**a, jakie je***e ch**e są na tej silverze to załamka. poprostu nooby nie z tej ziemii :/ ostatio w ciągu trzech dni, trzech noobów oszukało mnie na parcel tradzie :/ 2 razy byli to polacy :/ co to ku**a jest?
To jest noobostwo walsnie wysylanie na parcel, podaj nicki sprawdze z ciekawosci....
Sorry ze to powiem ale jesli robisz z kims "parcel trade" to jestes naiwny(a) ... Tak na przyszłość to nigdy więcej tego nie rób bo 90% ludzi oszukuje :baby:
Kasztaniaczek
16-08-2006, 13:07
Sorry ze to powiem ale jesli robisz z kims "parcel trade" to jestes naiwny(a) ... Tak na przyszłość to nigdy więcej tego nie rób bo 90% ludzi oszukuje :baby:
Niom siweta racja.Jjak tam kilverek jak sie akcja skonczyla ^.-
Niom siweta racja.Jjak tam kilverek jak sie akcja skonczyla ^.-
a no... Dostałem chyba jeszcze raz z SDka i mi sie znudziło :D Dalem loga i sprzątam pokój :p
Kasztaniaczek
16-08-2006, 16:23
Kilver a jak tam po drugiej akcji? =]
Narkoman
16-08-2006, 20:45
teraz wam cos powiem
dzis rano kolo 10 poprosilem br o monka i... dal mi go PRAWIE za free ( 2 manasy:P) wogle go nie znalem :P pomijam fakt ze mam rs'a itp. :P
beka jest w carlin bo ludzie bluzgaja na mnie za to ze sie bawie i atakuje wszystkich w lvl ponizej 25 :PPP
@Mendolina
slyszalem ze miales zamiar na pandorii grac :P jak cos ja tu gram :]
Kasztaniaczek
17-08-2006, 00:05
@Mendolina
No to sobie mendolinka nie pogra =]
Dzidziaj wyjezdzam na 2 tyg, 3majcie sie ^.-
A ja wlasnie wrocilem.
@up Milego wypoczynku
Pozdrawiam
Kasztaniaczek
17-08-2006, 09:46
A ja wlasnie wrocilem.
@up Milego wypoczynku
Pozdrawiam
Thx leo
Tylko mnie nie wyprzedzaj :D:D
Mendolina
17-08-2006, 11:18
@Mendolina
Gralem :] ale od groma tam pkeow -.-, stoisz, skillujesz, przychodzi jakis noob, przewaznie sorc lub druid i cie zaczyna walic :/
@up
wiesz jak chcesz to graj na Pandorii, w sumie nic do Ciebie nie mialem na silverze. :baby:
z wyjatkiem tego, ze sie za mnie podawales ^^ :evul:
Mendolina
17-08-2006, 12:00
:D Wiesz zostane jednak na silverce, lvl powoli idzie w gore, ma sie kumpli , narazie jest ok :]
Kasztaniaczek
17-08-2006, 12:08
:D Wiesz zostane jednak na silverce, lvl powoli idzie w gore, ma sie kumpli , narazie jest ok :]
Uwazaj bo mzoe spasc ^.-
Thx leo
Tylko mnie nie wyprzedzaj :D:D
Spoko, spoko, na chwile obecna nie gram :)
Pozdrawiam
Mathias Tham
17-08-2006, 19:56
Siemka !!!
O czym gadacie nei ejstem w temacie ;/
Mendolina
17-08-2006, 21:44
Holu wróć na silverke :P jeden polak wiecej nic nie zaszkodzi :] ;)
Kattinka
17-08-2006, 22:17
Tibia jest zrabana... od kiedy w nia nie gram nie siedze tyle na kompie i mam czas na inne rzeczy ;> ;). Grajcie sobie, nie zabraniam wam, ale polecam retired xD Ja juz nie gram, ale na zawsze was wszystkich zapamietam i nie mam zamiaru tracic z niektorymi kontaktu ;> Pamietacie jaka dokladnie rok temu byla sielanka pod guild housem ? ;) Nikt sie lvlem nie przejmowal, Polacy byli zzyci. To byla gra ;o, a teraz? MAcie gowno, chcecie z kims pogadac a tu : nie przeszkadzaj, expie. Ehh.. dla mnie ta gra to nie tylko expienie i skillowanie, z czegos, co sie robi powinno sie czerpac jakies przyjemnosci, no chyba, ze kogos kreci patrzenie sie na jakies male gowna....
Pzdr ;)
Ligus będzie w poniedziałek Kat~ jeśli tak bardzo sie za nim steskniłaś ;]
Narkoman
19-08-2006, 11:08
oficjalnie mowie ze wracam na silvere ;)
mozecie sie cieszyc lub smucic albo nawet plakac. Do wyboru do koloru ^^
ps balin tham skonczyl grac w tibie
oficjalnie mowie ze wracam na silvere ;)
mozecie sie cieszyc lub smucic albo nawet plakac. Do wyboru do koloru ^^
ps balin tham skonczyl grac w tibie
Powiem jedno: Wiedzialem ze tak bedzie, JUPI!! ;)
Kattinka
19-08-2006, 13:01
Ahh.. teraz jak ja odchodze to najfajniejsze osoby wracaja, tak ? ;( A moze to przez to, ze ja odchodze - ty wracasz? ;> Za Ligusem sie stesknilam, bardzo... w poniedzialek bede swietowac, dzieki za dobra nowine.. a gdzie on tak dlugo byl ? Pewnie bil sie z jakimis ziomami i teraz znowu ma wybite zeby... ;(
A no witam witam :p
Już jutro będę na Tibi :P (chyba :D)
Powracam!!! na SILVERE i to w dobrej kondycji szkoda że bez itemów ale zawsze ważne że wracam (ale was zasmuciłem) :P
To tylko do jutra albo do poniedziałku moi ziomkowie
PS: Serdeczne pozdrowienia i całuski dla Anetki Ab :D
PS2: Pamietajcie HULIGANI MIŁOŚCI :D
PS3: Sorka za błędy ortograficzne
@ Kubuś
Miło mi to szłyszeć że powoli wszyscy starzy ziomale wracają na Silverke trzeba jeszcze tylko ładnie POPROSIć LeoLenidasa o Wielki Powrót tak jak to zrobił Ligus kto jest za?? ;];];]B) :flaga_pl: :flaga_pl: :flaga_pl: :flaga_pl:
@ Kubuś
Miło mi to szłyszeć że powoli wszyscy starzy ziomale wracają na Silverke trzeba jeszcze tylko ładnie POPROSIć LeoLenidasa o Wielki Powrót tak jak to zrobił Ligus kto jest za??:flaga_pl: :flaga_pl: :flaga_pl: :flaga_pl:
Mendolina
19-08-2006, 16:25
Ciesze sie ze wkoncu nadchodzi ten dzien, kiedy znow polacy beda razem :D Co do Leo to jestem za :P, a wogole super ze kuba narkoman wraca ;) dla ciebie pozdro kubus!! :) Tylko powiedz mi czy nowy char czy stary ;>
UWAGA!!!!!!!
Szukam ziomka który/a kupi mi pacca za tibijską kase :p
Takwiem że to śmieszne ale bardzo potrzebuje tylko poważne oferty proszę B)
Narkoman
20-08-2006, 11:11
oO nie spodziewalem sie tego ze tak bedziecie pisac ^^
wszedzie widze ze tylko kubus i kubus (jakby nie mozna kuba :P)
gram dalej kuba~ bo palek jest fajny ^^
ps: wlasnie zaczelem 200 stronke na forum
PS2. proponuke zrobic jakas balange i kazdy co na tym forum siedzi niech przyjdzie. bk bedize :) z okazi 2000 postu tylko trzeba sie rozpisac:)
Łodzianin
20-08-2006, 14:50
Hail Ligus ;]
Co do Lenidasa nie wroci za zadne skarby... ;(
Kattinka
20-08-2006, 18:04
Tak, tak. Hail Ligus ;]
Stad tez mnie wygonisz ? =]
Michalakmee
20-08-2006, 20:25
no ziomale mam dla was moze zla a moze dla nie ktorych dobra wiadomosc ;)
ja rowniez powracam na silverke ale niestety nie bede gral juz michalakiem tylko moim nowym charem :) jak cos podaje jego nick: Seferof . A tak a propos to ciesze sie ze duzo osob powraca i mam nadzieje ze sie znow zjednoczymy i bedziemy zgranymi polakami ;) Pozdro for all
Michałeq
20-08-2006, 20:39
A teraz bedzie wielki COME BACK!!!!!
Hehe, tylko szkoda, że nie mój XD. Z tego co widze Tibia zmierza w dobrym kierunku, ale gracze idą w drugą stronę. Życie bez Tibi jest o wiele lepsze :D Pozdro Markiz, Moradin, Ligus, Leo, Katt~ czyli dla ludzi którzy już nie grają, albo praktycznie olewają tibie.
PS: a czego sie spodziewaliscie po pierwszym zdaniu? Nie ma jak to robic nadzieje :evul:
@UP
Dajesz michałeq zrób też wieki strike back tak jak Ligus i znów damy rade pokolei każdemu (poza sami wiecie kim);( ;( ;(
Uwaga wielka zrzutka na NASZEGO ZIOMKA LIGUSA KAżDY KTO MOżE NIECH WYśLE PARCEL DO THAIS NA JEGO NICK WSPOMóżMY BEZROBOTNYCH
DAJMY MU COś OD SERCA DLA SERCA
Fundacja Ligus "Martwmy sie o MNIE"
<BIG joke na BIG powrót Ligusa>
Ale teraz tak poważnie Nasz kochany albo i nie Ligus popełnił małe głupstwo z którego trzeba Go wyciągnąc tak więc proszę ile kto może niech wyśle mu jakiegoś itemka albo kase Jest już kilku Ludzi którzy chcą pomóc Jemu więc nie bądzmy obojętni i pomóżmy on to samo zrobiłby dla nas
Ariel ty jak pierdykniesz przemówienie to nie wiem czy się zabić czy żyć dalej :D
Miło że chociaż pare osób pamięta o kimś tak bezwartościowym jak ja :P
Mendolina
21-08-2006, 06:49
Ligus ja o tobie pamietam szczegolnie :P, przypomnij sobie jak ubilem ci slima kiedys na niskim lvl jak skillowales :D, jeszcze raz sorry:]
@UP
On bankowo zapomniał o tym slimie więc sie nie martw B)
@Dolor
Ligus pisz mi smsa kiedy z Timonem i anetką lecimy do venore na dragi albo na poh sie zabawić z gs'ami mało uh zejdzie i loot może być w pyteB) B)
marcinekk
21-08-2006, 08:32
Jak tak wszyscy come back to czemu nie i JA??
widze ze znowu zaczyna sie cos tu dziac , w koncu , troche to trwalo ale moze znowu bedzie tak jak dawniej...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.