Pokaż pełną wersje : Jednym słowem SILVERA
Markizek666
08-02-2006, 14:46
Chciałbym załozyć nowy temat o silverce dotyczacy wszystkiego co się na niej dzieje tzn. gildia, zenho (hyhy) i inne 8o 8o .
Jako pierwsza sprawe bym chciał poruszyć o gildi "Moonchildren", niby jest to polska najsilniejsza gildia i ta gildia nie chce taki kolesi z 20 lev lecz 30+ no węic patrze sobie któregoś dnia a w tej gildi 20 lev, ja posiadajac 25 pytam się czy też mogę dołonczyć (prawie all mnie znali z mojego starego palka:(:( )
Ale oczywiście musze nabić 30 lev i 35 mlev, ale oczywiscie inni moga tylko nie ja X(
Druga sprawa sa zenho o ktorych wszyscy wiedza ktorzy graja na silverce.
Ostatnio duff zabil na moich oczach 1 mojego znajomego nikt mu nie podskoczy a jak wiadomo jest wkurzony po ostatnim dedzie na 140 lev od demona.
Chcialbym żebyście tutaj pisali swoje sprawy dotyczącze silvery:) .
Można też zamieszczać tutaj rożne informacje np. ze chce się coś sprzedać, bo polakow tutaj malo i mozna by wszystko zamiescic tutaj, ale decyzja należy do was.
Narkoman
08-02-2006, 15:24
ech markizek. lol.
nie ma cie w tej gildi bo moze komus z vice lub samemu liderowi sie nie podoba abys tam byl ponizej 30 lvl wiec sie nie dziw. wiem jest to wkurzajc, ale coz zrobisz. w tibi jak w zwyklym swiecie. Wszystko robia kontakty. Ale jak juz pisales. ze tam cie wiekszosc zna. moze podpadles thorinowi kiedys czy komus tam i on akurat cie nie chce
nie zmienisz tago, chyba
ale staraj sie dalej:)
Markizek666
08-02-2006, 15:58
ech markizek. lol.
nie ma cie w tej gildi bo moze komus z vice lub samemu liderowi sie nie podoba abys tam byl ponizej 30 lvl wiec sie nie dziw. wiem jest to wkurzajc, ale coz zrobisz. w tibi jak w zwyklym swiecie. Wszystko robia kontakty. Ale jak juz pisales. ze tam cie wiekszosc zna. moze podpadles thorinowi kiedys czy komus tam i on akurat cie nie chce
nie zmienisz tago, chyba
ale staraj sie dalej:)
Thorin mnie lubi i ja jego gdybym sie jego spytal to moze bym był ale sie niepytalem ale rzotkiewki a on sie w****il bo niekupilem naginaty od niego....
Wiem ze nikt nie chce a sa tam 3 osoby chyba a napewno 1 ponizej 25 lev:)
Narkoman
08-02-2006, 16:00
no to cie nie rozumiem. Napisz do thorina daj se go na vip. I jak bedzie ot napisz to moze cie przyjmie. A rzotkiewki si enie pytaj, czy kogo tam.
Rekin Master
08-02-2006, 16:33
buuuuu:( moj temat...nieeee!!!piszcie taaam!!!a tak serio to spoko temat i proponoje tu pisac
ps. planuje zrobic polska gildie na 60lvl-u(leo lenidas bedzie miec z 80 ^^)
bedzie rekrutowala all pl od 30lvl i nie bedzie wyjatkow:] (dodam ze skonczylem trening prawie i ze bede ostyro expil-w piatek ferie ^^)
Markizek666
08-02-2006, 16:54
buuuuu:( moj temat...nieeee!!!piszcie taaam!!!a tak serio to spoko temat i proponoje tu pisac
ps. planuje zrobic polska gildie na 60lvl-u(leo lenidas bedzie miec z 80 ^^)
bedzie rekrutowala all pl od 30lvl i nie bedzie wyjatkow:] (dodam ze skonczylem trening prawie i ze bede ostyro expil-w piatek ferie ^^)
Taa a za pol roku bendzie Rekin Lord Vader 160 EK a duff na rooku siedzial 8o
Nooo baa moj lepszy od twojego:D :D
@ rekin zartowalem:)
Rekin Master
08-02-2006, 17:10
nie lepszy nie lepszy tylko, ze moj dotyczyl tylko jednego tematu(zenho)
Michałeq
08-02-2006, 17:28
Moim zdaniem ten temat jest dobry; temat Rekina jakos był, ale z 11 stron 10 offtop :(. Po za tym, na Silverce zbyt dużo się dzieje by o tym nie pisac :D.
@Rekin
co do twojego pomysłu, jest niezły, ale czy nie lepiej skupic się na JEDNEJ gildii? (Moonchildren) Ma niczego sobie lidera, niezłych człownkow (bez skojarzen plx) więc czemu się nią nie zainteresujecie?
P.S. A co do Matiego..... To zawsze i wszędzie były kontakty i nikt/nic tego nie zmieni.... a szkoda....:baby:
Markizek666
08-02-2006, 17:38
P.S. A co do Matiego..... To zawsze i wszędzie były kontakty i nikt/nic tego nie zmieni.... a szkoda....:baby:
Co chcesz przez to powiedziec??X( X(
@Michałek ale posty mozna edytowac wiec pomyśl troszke zanim coś napiszesz pytam sie bo cie nierozumiem i tyle i kto tu spamuje moze zarobisz 1 bana ^^
Michałeq
08-02-2006, 17:42
Markiz, jestem pod wrażeniem, zacytowales calego posta w którym było kilka myśli przewodnich. Napisałem tak, że nawet dziecko ze żlobka by zrozumiało. B). Spamuj forum dalej, może zarobisz 2giego bana xD :D
@Teraz mati zaprezentował wszystkim naszą polską zaciętość i zedytował cały text tak, żeby mój nie miał sensu i zamiast jak na mężczyzne przystało wziość odpowiedzialnosc na siebie, zwalił ją na mnie. Wniosek? Markizek jest babą xD.
BTW: Wielkie thx za dawanie przykładu NÓPKOM ;]
PS2:co do pierwszego posta w tym temacie, to nie Moon Children tylko moonchildren (jak sie przyczepiać, to do wszystkiego).
Markizek666
08-02-2006, 18:05
@Teraz mati zaprezentował wszystkim naszą polską zaciętość i zedytował cały text tak, żeby mój nie miał sensu i zamiast jak na mężczyzne przystało wziość odpowiedzialnosc na siebie, zwalił ją na mnie. Wniosek? Markizek jest babą xD.
BTW: Wielkie thx za dawanie przykładu NÓPKOM ;]
PS2:co do pierwszego posta w tym temacie, to nie Moon Children tylko moonchildren (jak sie przyczepiać, to do wszystkiego).
No tak a może ty jestś MĘŻCZYZNA bueheheh byś w ryja dostal to byś sie kapciami nakryl ( juz tak bylo nieraz hyhy), ale nieprzenosmy Tibi na rl życie...
Czlowieku ty chociaz wiesz kto to jest ten "NÓPEK" ???
Chcesz sie popisac czymś, nie masz czym!!
Zedytowalem bo mam prwo ty też możesz zedytowac swojego posta, widac masz malo doświadczenia jesli chodzi o forum...
Moon Children- Monnchildren oki dobra przyznaje się bląd juz poprawiam:confused: :confused:
Lecz nie wiem co ten post ma na celu spytalem sie co masz na myśli mowiac:
"P.S. A co do Matiego..... To zawsze i wszędzie były kontakty i nikt/nic tego nie zmieni.... a szkoda....:baby: "
Ja jestem super kumpel jak trzeba pozyczyc kase zrobic ghoula itp. A pozniej sie na mnie fluga. Jak byl pisany ten post to akurat na ghoulu trenil moj "przyjaciel" i na forum mi "ublizal"
No coż..... ....Kopcie mnie i tak juz nic nie czuje.....
Michael Rzotkiewka
08-02-2006, 18:34
Chciałbym załozyć nowy temat o silverce dotyczacy wszystkiego co się na niej dzieje tzn. gildia, zenho (hyhy) i inne 8o 8o .
Jako pierwsza sprawe bym chciał poruszyć o gildi "Moonchildren", niby jest to polska najsilniejsza gildia i ta gildia nie chce taki kolesi z 20 lev lecz 30+ no węic patrze sobie któregoś dnia a w tej gildi 20 lev, ja posiadajac 25 pytam się czy też mogę dołonczyć (prawie all mnie znali z mojego starego palka:(:( )
Ale oczywiście musze nabić 30 lev i 35 mlev, ale oczywiscie inni moga tylko nie ja X(
Druga sprawa sa zenho o ktorych wszyscy wiedza ktorzy graja na silverce.
Ostatnio duff zabil na moich oczach 1 mojego znajomego nikt mu nie podskoczy a jak wiadomo jest wkurzony po ostatnim dedzie na 140 lev od demona.
Chcialbym żebyście tutaj pisali swoje sprawy dotyczącze silvery:) .
Można też zamieszczać tutaj rożne informacje np. ze chce się coś sprzedać, bo polakow tutaj malo i mozna by wszystko zamiescic tutaj, ale decyzja należy do was.
Ehhh, zobacz sobie na tibia.com all postacie z moonchildren. Lider sie ostatnio wszystkimi zajal z -30 lvl. Pozostala tylko jedna postac z -30 lvl, jest to sorc lidera:p Nie no wlasciwie to jeszcze 2 osoby. Ale te dwie osoby to sa vc-liderami w gildi.
Narkoman
08-02-2006, 18:45
CO do tematu niezle sie rozwinal. jak na pierwszy dzien juz druga strona. niezle niezle. Marti ma jakas faze i na dobre pomysly wpada:)
CO do ofert sprzedazy.
Sprzedam scale armor, b hammer,w hammer, i wiele innych smieci chce cos ktos kupic? :P
Markizek666
08-02-2006, 18:51
Ehhh, zobacz sobie na tibia.com all postacie z moonchildren. Lider sie ostatnio wszystkimi zajal z -30 lvl. Pozostala tylko jedna postac z -30 lvl, jest to sorc lidera:p Nie no wlasciwie to jeszcze 2 osoby. Ale te dwie osoby to sa vc-liderami w gildi.
No dobra ale jak chcialem dojsc były postacie na 21 lev 23 i 24 wtedy powtarzam wtedy, a jesli gildia niepotrafi miec vice pow. 30 to zle swaidczy to o niej.....
@Narkomanie a nie masz jakiej gandzi czy cos bo na scale armach to ja dlugo niepojade xD
@Rzotkiewka w Moonchildren sa 4 osoby z lev ponizej 30:
2 postacie to vice liderzy, spoko dobra.
2 postacie jeszcze: 11 lev, i 29 lev podobno niedawno byl pozadek, bo zaostal zabity przez Muradina (moradin rox^^) 3 lutego to co masz na mysli mowiac "ostatnio" ?
Jesli czepiamy sie czegoś to juz do konca jak to mowil Michalek....
Michael Rzotkiewka
08-02-2006, 19:03
No dobra ale jak chcialem dojsc były postacie na 21 lev 23 i 24 wtedy powtarzam wtedy, a jesli gildia niepotrafi miec vice pow. 30 to zle swaidczy to o niej.....
@Narkomanie a nie masz jakiej gandzi czy cos bo na scale armach to ja dlugo niepojade xD
@Rzotkiewka w Moonchildren sa 4 osoby z lev ponizej 30:
2 postacie to vice liderzy, spoko dobra.
2 postacie jeszcze: 11 lev, i 29 lev podobno niedawno byl pozadek, bo zaostal zabity przez Muradina (moradin rox^^) 3 lutego to co masz na mysli mowiac "ostatnio" ?
Jesli czepiamy sie czegoś to juz do konca jak to mowil Michalek....
Sry nie popatrzylem, jak go dodawalismy do gildi mial 30 lvl... nie wiedzialem ze padl. Moj blad, sry :P Ale gildia ma 6 vc liderow (nie wiem po co ale dobra =/) i jak by wywalic tych dwoch -30 to by zostalo 4 vc-liderow kazdy +30 lvl i by bylo git... Ale to juz taka wola lidera... :( A ten 11 lvl to tak jak pisalem, drugi char lidera :P
Narkoman
08-02-2006, 19:03
jo mam ci do zaoferowania pare roznych potraw, ale sa one nie legalne wiec nie wiem czy bedizesz zainteresowany ?? B)
Markizek666
08-02-2006, 19:23
Sry nie popatrzylem, jak go dodawalismy do gildi mial 30 lvl... nie wiedzialem ze padl. Moj blad, sry :P Ale gildia ma 6 vc liderow (nie wiem po co ale dobra =/) i jak by wywalic tych dwoch -30 to by zostalo 4 vc-liderow kazdy +30 lvl i by bylo git... Ale to juz taka wola lidera... :( A ten 11 lvl to tak jak pisalem, drugi char lidera :P
Lepiej zeby bylo wiecej liderow bo jak jeden sie wkurzy i odejdzie z silv a temu sie cos zrabie to bendzie w zapasie paru:)
@Narkoman: Dawaj, dawaj^^
Narkoman
08-02-2006, 20:05
No to wiesz mam do zaoferowania tak:
1. Dragon ham- prosto z chinskiego zielonoskroego ogistego (goracy towar, a daje kopa takiego, ze zapragniesz wiecej)
2.Ham- tradycyjne ale moje maja troszke ognistej whisky (bądź spokojny twoja glowa to wytrzyma)
3.pare rybek -(nie sa to zwyczajne ryby maja w sobie osci kroli pochodzacych z zachodniego-wschodu xD
4.jablka - jak pewnie sie domyslasz nie sa to zwykle jablka, otoz nawet bys sie nie spodziewal ale pochodza one z edenu, z zakazanego drzewa. poczujesz sie jak ewa (znaczy jak adam:) ) No i najlepsze na koniec
5. niezwykle pomarancze - wstyd sie przyznac ale ukradlem je ksiezniczce polnocy (miasta carlin oczywiscie) po zauwazenia braku tego niebywalego czlonka , znaczy owocu ksieznicza stala sie mezczyzna (miriam xD)
Tak wiec wybor nalezy do ciebie. Mam tez inne rzeczy ale nie chce mi sie pisac :))
a co to polskich gildii...Zawsze i wszędzie polacy zawsze kopani byli w tyłek na silverze... Żadna z polskich gildii nie była jeszcze gildią naprawde mocną ...Uważam że Polacy wcale nie muszą wstępować do gildii tylko i wyłącznie polskich. Wiele osób jest na silverze takiego zdania "zjednoczmy sie"i myślą że robiąc gildie dązą do tego. Mi osobiscie kolega doradzał abym wstąpił do tej polskiej gildii ale dla mnie Immortals Dragons Rox i nie zrezygnuje z mojej gildii dopóki będzie istnieć...
Rekin Master
08-02-2006, 20:45
@narkoman
...moze niedlugo bede u ciebie kupowal mnostwo zarcia
@topic
ehhh wiekszosc tej moonchlidern(srry ale nie wiem jak sie to pisze ^^)
przejdzie do gildi mojej i innych jak powstanie xD
tak mysle przynajmniej...bedzie to gildia z twardymi zasadami
podczas np. wojny bedzie nakazane bezwzgledne sluchanie lidera itp :P(wszyscy na*******amy jedna osobe a nie kazdy kazdego :o )
pozdro...
ps. czy do was tez pisze od 9-11osob na priv odrazu po zalogowaniu,z ktorych od 5-7 sie nawet sie nie przywita tylko: "ejh rekin za ile kupie tego shielda"...expic nie idzie X(
20:45 Rekin Lord Vader: Kilver Kilver za ile kupie vamp shielda??? (joke) :D
Markizek666
08-02-2006, 20:50
No to wiesz mam do zaoferowania tak:
1. Dragon ham- prosto z chinskiego zielonoskroego ogistego (goracy towar, a daje kopa takiego, ze zapragniesz wiecej)
2.Ham- tradycyjne ale moje maja troszke ognistej whisky (bądź spokojny twoja glowa to wytrzyma)
3.pare rybek -(nie sa to zwyczajne ryby maja w sobie osci kroli pochodzacych z zachodniego-wschodu xD
4.jablka - jak pewnie sie domyslasz nie sa to zwykle jablka, otoz nawet bys sie nie spodziewal ale pochodza one z edenu, z zakazanego drzewa. poczujesz sie jak ewa (znaczy jak adam:) ) No i najlepsze na koniec
5. niezwykle pomarancze - wstyd sie przyznac ale ukradlem je ksiezniczce polnocy (miasta carlin oczywiscie) po zauwazenia braku tego niebywalego czlonka , znaczy owocu ksieznicza stala sie mezczyzna (miriam xD)
Tak wiec wybor nalezy do ciebie. Mam tez inne rzeczy ale nie chce mi sie pisac :))
Hmm... ciekawe ja bym wziol te ogniste mieska (jak goracy towar to moze cosik gratis^^)
I pomarańczki, a masz jaja (nie zrozum zle xD)??
Macho Yoo
08-02-2006, 21:31
Chciałem należeć do polskiej gildi na silverze ale juz od 15 lvl pierwsza byla Polish Fatality Team ( nie przyjjeli mnie :( ) Druga Legion of Silvera też nie przyjeli X( wtedy weszlem do jakiejś gildi 75% byli w niej BR :p ale juz do bleck heros już nie musiałem się prosić żeby mnie przyjęto ( sami mnie namawiali i zapraszali ) :p . Ok ale do tej gildi naszlo za wiele małych lvl (n00b) :p
wkońcu zapytalem się czy moge wejśc do Immortali. I jestem teraz juz nie bede zmienial gildi az do konca swoich dni na Silverze. Teraz jak powstała gildia Moonchildren to nie bede już ,,kombinował'' B) W sumie to w Imortale to w około 40 % polacy :p :p
P.S awatar to nie ja :D tylko ziomek z mojej klasy :D
Markizek666
08-02-2006, 21:46
Chciałem należeć do polskiej gildi na silverze ale juz od 15 lvl pierwsza byla Polish Fatality Team ( nie przyjjeli mnie :( ) Druga Legion of Silvera też nie przyjeli X( wtedy weszlem do jakiejś gildi 75% byli w niej BR :p ale juz do bleck heros już nie musiałem się prosić żeby mnie przyjęto ( sami mnie namawiali i zapraszali ) :p . Ok ale do tej gildi naszlo za wiele małych lvl (n00b) :p
wkońcu zapytalem się czy moge wejśc do Immortali. I jestem teraz juz nie bede zmienial gildi az do konca swoich dni na Silverze. Teraz jak powstała gildia Moonchildren to nie bede już ,,kombinował'' B) W sumie to w Imortale to w około 40 % polacy :p :p
P.S awatar to nie ja :D tylko ziomek z mojej klasy :D
A juz sie chcialem posmiac z twojego ryja hahaha....
No ba a ja musialem sie prosic do kazdej poza immortalsami bo sie tylko spytalem i kilalla odrazu ok, BR ale jedek jest normalna... :)
Narkoman
09-02-2006, 08:00
@ markizek
jesli chodzi o jaja to z tym bedzie klopot :P B) moze jak uda mi sie przemycic to dostaniesz jakies. Oczywiscie swieze i nie uzywane :))
@ immortal
gdy gralem yogim ( ech te czasy :( ) toi za namowa rekina chcialem dojsc do immortal. gadam se z liderem ich (mam spelnione wymagania) a ona powiedziala abym napisal jutro. to oczywiscie ja zapomniaklem i doszedlem do magnificus(czy jakos tak) i pozniej przestalem grac yogim i nie mam mnie tram
@ co do ognistego towaru to jest prezent. 1 gp ^^
no nareście cos o silverze :)) mati beka niewiedzalem ze jestes na tym forum a ligusowi wielkie gzz za wymazone 80 skila :)) pozdro
Narkoman
09-02-2006, 09:12
o silverze bylo pelno tematow ( z 5 )
wiec jak widac nie byles zbyt obeznany w forum :P
wreszcie ktos nowy doszedl bo malo osob sie wypowiadalo :)
Rekin Master
09-02-2006, 10:48
@Narkoman
ale mój był najlepszy;)
@Macho Yoo
wczesniej byla gildia: Red Warriors-pierwsza polska gildia na silverce :]
niestety lider i jego rl friend(oboje moi kumple) dostali hunta i odeszli na obsidie
pozdro dla dubana i pixa ^^
edit.270obejzen i 27comentow ^^ robmy tak dalej a bedzie to temat z 700000obejzen...no moze ciupenke przesadzilem :P
Narkoman
09-02-2006, 13:47
hehehehehe
rekin chlopie chyba sie najarales:P za wysoko mierzysz ambicje cie poniosly? czy co?
:P
a najlepszy temata to byl moj (tzn. bedzie o ile jakis zaloze :) ) hehe
Ludzie nie piszcie w tym poście !!(jednym słowem opamiętajcie się)Piszcie w moim ojcowskim poście!!!Pierwszym poruszającym sprawy silvery. A nie jakigoś gościa co ma kompleksy bo jest niechciany wśród gilidi !
Ludzie nie piszcie w tym poście !!(jednym słowem opamiętajcie się)Piszcie w moim ojcowskim poście!!!Pierwszym poruszającym sprawy silvery. A nie jakigoś gościa co ma kompleksy bo jest niechciany wśród gilidi !
Człowieku to ty lepiej sie opamiętaj "ojcowski temat" aushaushauhsauhs :D
Narkoman
09-02-2006, 15:54
omg dramax n/c tak zwane czlopaku tylo sie nie popłacz
omg
Rekin Master
09-02-2006, 16:12
ehhh przed twoim tematem byly 3-wystarczy poszukac, a z reszta moj byl pierwszy :P i mial 95comentow(?)
Narkoman
09-02-2006, 16:22
hehehehehhe
rekin jak mozna tak sie tym przechwalać narazie masz czym bo niedlugo cie pobije więc sie tak nie ciesz, raz ci cos w zyciu wyszlo i sie podniecasz.
Rekin Master
09-02-2006, 16:38
hehehehehhe
rekin jak mozna tak sie tym przechwalać narazie masz czym bo niedlugo cie pobije więc sie tak nie ciesz, raz ci cos w zyciu wyszlo i sie podniecasz.
lol... ja sie tym nie podniecam, tylko chodzi mi o to, ze on sie myli i chcialem go poprawic
Narkoman
09-02-2006, 18:04
@ up
lol
@ tam do czegos
juz bedziesz leaderem swej gildi bo raczej nie bedzie przeciwnikow, bo ponoc thorin przestaje grac. Sprzedeaje postac :( PONOĆ.
oj pamiętam tą gildie no była świetna mieliśmy własną wielką chalupe jeszcze wtedy mialem sarana :)) pamiętam te czasy ahhh tylko wszystko przez Kazuyoshi bo mnie posondziła o kradzesz tych jej ***anych prezentów X( tera szybko szybko lvl i wbijam do Immortal Dragons :))
Markizek666
09-02-2006, 19:39
Wiesz co ****a sam masz kompleksy weź sie lepiej za gre bo narazie tego nie widac, wojny miast wstydzil bym sie tam pisac. Kompleksy to ty masz ****a, jak Rekin do ciebie zagadal to w porty robiles:baby: :baby: usuhahahahah
Nie chciany mam wiele propozycju, ale nie bende dochodzil do jakiejsc noobowskiej buahah zal ci dupe sciska bo do immortalsow nie dojdziesz a mnie by wzieli ususuahahah
właśnie ja ci pokaze lol :P :P :P jestem ciekawy gdzie jest fota ligusa z 80 skilem axe :)
Nie chciany mam wiele propozycju, ale nie bende dochodzil do jakiejsc noobowskiej buahah zal ci dupe sciska bo do immortalsow nie dojdziesz a mnie by wzieli ususuahahah
to do mnie????? X(
Markizek666
09-02-2006, 19:56
to do mnie????? X(
Wiesz co nieuwazalem cie za takiego "Nópka"
A kogo ja ****a cytowalem???
I naucz sie edytowac posty bo 2 pod rzad sie nie pisze.
Chlopie domyśl sie......
Wiesz co nieuwazalem cie za takiego "Nópka"
A kogo ja ****a cytowalem???
I naucz sie edytowac posty bo 2 pod rzad sie nie pisze.
Chlopie domyśl sie......
a do Immortal Dragons zebys wiedzal ze z odpowiednim lvl sie dostane i nie jestem jak ty to nazywasz Nópek lol
mniejsza juz z tym niechce kłutni :) a edytowac potrafie tylko mi sie niechce wole nowego posta napisac :)
Markizek666
09-02-2006, 20:18
a do Immortal Dragons zebys wiedzal ze z odpowiednim lvl sie dostane i nie jestem jak ty to nazywasz Nópek lol
mniejsza juz z tym niechce kłutni :) a edytowac potrafie tylko mi sie niechce wole nowego posta napisac :)
A chcesz pare punktow karnych ^^ od modka:p :p ?
O bosheeee to nie bylo dociebie ile ty masz lat kurde czlowieku naucz sie czytac i poznije pisz na forum bo zalosny jestes. X( X( X(
OMG :baby: :baby:
Rekin Master
09-02-2006, 20:20
to do mnie????? X(
nie do dargmaxa
co do punktow karnych ehhh mam juz chyba 5 :D oj ****a nie pokumałem kazdemu sie ****a zdaza a wy robicie afere trzeba odrazu powiedzeć ze nie domnie a nie ****a z jakimis Nópkami mi wyskakiwac X( X( X( X( X( X(
Markizek666
09-02-2006, 20:31
co do punktow karnych ehhh mam juz chyba 5 :D oj ****a nie pokumałem kazdemu sie ****a zdaza a wy robicie afere trzeba odrazu powiedzeć ze nie domnie a nie ****a z jakimis Nópkami mi wyskakiwac X( X( X( X( X( X(
No bo wiesz normalna osoba po 30 minutach namuslu skapnie sie kto to pisal, a ja wiem odrazxu bo czytac uimiem.
A wiesz ze za bluzganie sa tez punkty karne xD
@Filipex
Ehh.. zrobilem blad w ostatnim poscie i sie przyczepiasz do mnie ale w tamtym dobrze napisalem i jakbyś umial czytać byś wiedzial o kogo chodzi, rekin jakoś wiedzial i sie nie pytal. Czym chcesz się popisac?
No bo wiesz normalna osoba po 30 minutach namuslu skapnie sie kto to pisal, a ja wiem odrazxu bo czytac uimiem.
A wiesz ze za bluzganie sa tez punkty karne xD
oj co ty nie powiesz sam bluzgasz tez :) a ja się nie domyśliłem i co z tego moze musze sie namyslic 1 h a nie 30 minut :)
umiem czytac moze po prostu ty nie umiesz pisac i z twoich bazgrołow niemoge się rozczytac :p
siemano.. ja jestem w Moonchildren i jak dla mnie nie jest zła ta gildia..3mamy sie razem, quesciki jakies, treningi, exp, hunty...generalnie jest wszystko to, co powinna miec gildia...ciezko jak na razie utworzyc LEPSZA gildie niż ta, bo osób ktore maja +40 level nie jest na razie na silverze dużo..ale w wakacje myśle ze powinna powstać inna gildia...Polacy z +40..i bedzie elegancko..
pozdro
Narkoman
10-02-2006, 07:51
@ do markizka i filpex
mari nie unoś sie tak, a deniss naucz sie czytac bo bylo napisane (jakby to powiedziala moja matka :) ) jak wół (wraźnie) i nawet dramax by się domyślił :P (bez obrazy)
@ hydrant
hehe ale zes z tekstem wyskoczyl :P w nizlym momencie
Nom a oto ja Ligus jeden z mastachow wsrod polakow na silverze :D <joke>
Hehe Deniss spok fotki nie zamiescilem bo mi sie nie chcialo.
To prawda ze jako pierwszy polak na silverce wbilem 80 skill :) teraz atakuje 90 XD.
Moonchildren:
Sma naleze do tej guildi mi siew niej podoba i nie zamiezam narazie z niej odchodzic. EHhhh Mati Thorin cie nie przyjol bo powiedzial ze max 3 osoby w guildi beda ponizej 30lvl teraz guildia ma nowego lidera jest nim Silvermann mam nadzieje ze zadzac ta guildia sie nie zblazni widzialem stworzyl jakas range w ktorej sa osoby ktore sa ponizej 30lvl ale to sie zobaczy jeszcze sie z nim to obgada.
Ja moze zaniedlugo kupie pacca ale narazie mi sie nie opyla bo postac slaba :/
PS: Popatrzcie na BR mowi sie ze sa to brudasy niecywilizowane ale oni sie nie kluca tak jak my jest to temat w ktorym czeba pokazac ze na silverze nie graja nooby lecz normalni gracze ktozy znaja zasady tej gry
PS2: Dosc dlugi zrobilem PS :D
PS3:Dzisiaj moze mi sie uda wbic 81 axe XD
PS4: to ostatni PS :D
Narkoman
10-02-2006, 09:09
grtz ligus jak zwykle sie chwalisz:P
jak na razie to mamy dwa ++ na korzysc gidli. mini ankieta:P hehehe
no niestety sie nie pokumałem no bywa ale skończmy z tym juz a co do ligusa niech sie chwali wkoncu pierwszy polak z 80 skile ligus jeszcze raz wielkie gz i zebys zrobil jako pierwszy skile 100
Narkoman
10-02-2006, 11:40
nom grtz dla niego ale to jest mania skilowania, kiedys bylem z nim w gildiach i s gadalismy czasem to on nie robil nic oprocz skilowania.
Ja tego nie rozumiem jak mozna byc uzalenionym od skilowania? :P
Ale mam nerwa ... Dziś dnia 10 lutego postanowilem zrobic cos nowego nie patrzac na koszty ... A więc zakupiłem 10 SDs i postanowilem narypac Dragon Lordowi... Ide sobie z DSem a tu drag ... władowałem w niego 3 szybkie SD po czym mi zwial poniewaz nie moglem go gonic aby nie wrypac sie na inne respy... Wkoncu doszlem tam gdzie powinien byc lord a tu shit ...zabity ... Takim oto sposobem stracilem tylko SDki i mana fluidy X(
Michałeq
10-02-2006, 14:18
Ja tego nie rozumiem jak mozna byc uzalenionym od skilowania? :P
xD nam to mowisz? w moonchildren mamy kilka najwyzszych polskich skilli
hydraulik 78, ja 78, ligus 80 xD
a tak PS to moonchildren WYDAJE sie byc pierwsza naprawde DOBRĄ POLSKĄ GILDIĄ B)
Narkoman
10-02-2006, 14:38
@ kilver
pech
@ michał
no to tylko pozazdroscic i zyczyc wyższych skili :)
No a wiec zaniedlugo bede miec 81 :) bo dzisiaj poskilowalem sobie od 7 rano do 14:00 :) i jeszcze pare % :)
A pozatym to looz guildia Moonchildren zostala dziisaj upozadkowana :) mowie tu o np wywaleniu ludzi ponizej 30lvl i ustaleniu paru waznych rzeczy.
Pozdro All.
Rekin Master
10-02-2006, 16:12
muahahaha srry ale drogi ligusie nie masz najlepszych skilli...fantom da first ma 81sworda cya
pozdro...(jezeli gadam glupoty to tylko przez dzisiejszego skreta)
Markizek666
10-02-2006, 16:34
Niedawno ten co ma 81 sword miala 70+(opieram sie na zeznaniach Rycerskiego:)) i nawet rycerski mial wyzszy od niego o pare skili(tak mi mowil)
A tu on robi praktycznie 1 sklill na dzien (macro??? ale nie chce nikogo oskarzac)
P.S wiem ze 80 skill itp nie leci 24h :)
Jak on to robi??:baby: :baby:
Narkoman
10-02-2006, 17:12
hehe tlko pozazdroscic takich skili ladnie sie prezentuja. Ldnie phanton to zrobil. teraz ligu ine bedzie mogł spac w nocy przez to ze nie jest najlepszy :P
moonhildre jest uporzadkowane i przez to nie moge dojsc :/
Markizek666
10-02-2006, 19:55
Ej mam propozyjce pojscia na draconia quest ktos pojdzie?
25 lev (chyba 3 postacie potrzebne) i pare "destrojek" xD
Narkoman
10-02-2006, 20:04
oka moge isc 27 palek.
jak co to piszcie do navus edso
to wchodze na yogiego i za********** na questa:)
mam do was pare pytan pokoleji kazdy odpowiada :D od ktorego lvl mieliscie 4 mlvl (chodzi mi tylko o knightów) bo ja mam 20 lvl i jeszcze 70 % do 4 mlvl niewiem na jakim bede mial ten 4 mlvl jak ja trace po 5 razy calą moją mane (95 mp) i *** nawet 1 % mi nie podlatuje a wpieprzam zarcie co chwilke pomocy!!! :(
Rekin Master
11-02-2006, 09:02
mam do was pare pytan pokoleji kazdy odpowiada :D od ktorego lvl mieliscie 4 mlvl (chodzi mi tylko o knightów) bo ja mam 20 lvl i jeszcze 70 % do 4 mlvl niewiem na jakim bede mial ten 4 mlvl jak ja trace po 5 razy calą moją mane (95 mp) i *** nawet 1 % mi nie podlatuje a wpieprzam zarcie co chwilke pomocy!!! :(
4mlvl-21lvl
5mlvl-30lvl
6mlvl-mam do niego 2% xD(teraz 45lvl)
ehhh wyobraz se ze u mnie magic lvl leci czekaj czeka oblicze...64 razy wolniej niz u ciebie ^^
skoro masz problem z wbiciem 4mlvl to co dopierop 6mlvl
musisz non stop cos jesc i spalac many(utevo lux,exura itp.)
W tym temacie chyba można też o handlu pisać . A więc mam na sell : brass legsy , soldier helmet, broad sword ,black shield,spellbook,silver amulet, 2 power ring,3 bronse amulet ,wand of vortex , 2 poty, poison dagger , 2 scale armor , jacket (lol) i 2 trąbki. (wszystkie magiczne rzeczy nie używane.
Markizek666
11-02-2006, 10:02
Filipex z tego co ja wiem to zeby 1% przybyl na 5 mlev do 6 mlev to trzeba 3,2h spalac mana non stop, rycerski mi tak mowil.
Ja kupie all błyskotki(diamenty, sapphires pelry itp...)
Mam na sell crusader helmet, 2 p-armor.
Widze ze temat sie rozwija:)
a wiec mowisz rekin ze 21 lvl 4mlvl no to jeszcze mam troche czasu ale na przyklad edzio szczesliwy kumpel z rl :) mial na 18 wielkie gz dla niego ale ja zrobie go mam nadzieje ze na 21 napewno :)
Pytanie jedno czy ten koleś co mówicie jest polakiem??
PS: chodzi mi o tego co mówicie że mnie przegonił
PS2: Jesli chodzi o to czy sie tym przejmuje to odpowiadam NIE!!!!
Markizek666
11-02-2006, 16:05
Pytanie jedno czy ten koleś co mówicie jest polakiem??
PS: chodzi mi o tego co mówicie że mnie przegonił
PS2: Jesli chodzi o to czy sie tym przejmuje to odpowiadam NIE!!!!
Fantom tak
A ja se dzisaij palem 2 dedy zaliczylem
1 od jakiegos 35 lev pk polaka na ghous landzie
2 od ekipy 70 lev+, jak lalem z sir bizoonem, sir tluczkiem,Heroes the Scout i ja
gonilismy go az do dp kanalami az wkoncu uciekl i przyszli na nas 70 lev -.-
Ale byla jazda
Narkoman
11-02-2006, 19:46
nom a pomyslcie jak trzeba mane spalac na 10 mlvl tak jak seromottis, ciekawe ilemansow wypil :P
to co mam na sprzedaz kiedys napisze a jest tego sporo wiec moze cos pokupujecie :) tylko si enie krempowac dla wszystkich wystarczy :)
PS bohy daja polowe lvl jakich sie ma (ma sie 30 to daja 15) bp gzies czytalem i dalej niie wiem jedni mowia ze daja 20 poziomow predkosci a inni ze polowe tego co sie ma. mozna sie poguic ;/
Rekin Master
11-02-2006, 20:42
muahahahahhaha kto wie moze za 2-3 lata sero bedzie na*******al z sd xD
beda to hity- czekajcie oblicze kalkulatorem:
Czarem Sudden Death zadajesz obrażenia 900 do 1260 w potwory
za to w luydzi od 450-630 ^^
Markizek666
11-02-2006, 22:33
nom a pomyslcie jak trzeba mane spalac na 10 mlvl tak jak seromottis, ciekawe ilemansow wypil :P
to co mam na sprzedaz kiedys napisze a jest tego sporo wiec moze cos pokupujecie :) tylko si enie krempowac dla wszystkich wystarczy :)
PS bohy daja polowe lvl jakich sie ma (ma sie 30 to daja 15) bp gzies czytalem i dalej niie wiem jedni mowia ze daja 20 poziomow predkosci a inni ze polowe tego co sie ma. mozna sie poguic ;/
LOL? LOL? LOL? LOL? LOL? LOL? LOL? LOL? LOL? LOL?
BoH daje 40 punktow szybkosci czyli 20 lev t-ring daje 60 punktow czyli 30 lev utani hur jak BoH chyba a utani gran ch*j:):):) daje 80 chyba albo i 60
Macho Yoo
12-02-2006, 01:25
Kto i dlaczego do ku*** nędzy przyjoł tego ped*** Royal Tripe do Immortali.
Kolo ma hunta od wielu innych Hight leveli ( w tym Duffzenha ) . Nikt go nie lubi a jednak jest u nas. Czemu się znalazł w Immortalch i dlaczego ?? Może ktoś wie ??
P.S Awatar nie ja tylko muj znajomy :D
:) :) :) Silvera World :):) :)
mam zaloncznik ciekawe czy dziala :) http://foteka.pl/images_small/3222_small.jpg (http://foteka.pl/?pokazImg=3222)
http://foteka.pl/?pokazImg=3222
jak komus nie dziala to mam to [URL=http://foteka.pl/?pokazImg=3222][IMG]
http://foteka.pl/?pokazImg=3222
Markizek666
12-02-2006, 09:26
No to :cup: :cup: HYDRANT WIELKIE GZ! :cup: :cup:
A co do trpiy to dupa heh bo moga sobie gildie s*******ic w ten sposob, ale moze wiedza co roba......:):)
Rekin Master
12-02-2006, 09:37
moze tripa byl w immortalach, ale wczoraj byly klutnie na guild chacie i polecial...i tak powstal chocapic :]
Narkoman
12-02-2006, 12:41
No niezle sie dzieje. co immortalito si enei wypowiadam bo sienie znam
PS. hydraulik grtz wielkie ( takie glupie pytanie, czy robie szybkie uhy to nick jakiegos twego kumpla znajomego czy cos w ym stylu? pytam sie bo jak sedlem z kims tam na deserta to ta osoba mowila ze to ty tylko ze inny nick a na ssie jest ze wyslales wlasnie wiadomosc do niej wiec juz nie wiem) TROJMIASTO RULEZ :)
PS2: nie znam potusa ale ma juz 60 lvl najwiekszy z polakow. Grtz potus
Markizek666
12-02-2006, 14:58
Dzisaij odchodze z silvery, juz nie moge wytrzymac ty *******onych Brazolów;( ;(
Stoje sobie dzisaij z monkiem i koleżanka skiluje (Lady Dram) i podszedl do nas koels z red hp 23 knight i zaczol lady nawalac i ona go zabila, ona zwiala i ja zostalem sam za chwilke podchodzi 47 MS i 2 razy z rozdzki i energy wave i dedlem wyadlo mi : wand of cosmic energy, crown shield, 12 gfb 2 bp blank runek lina lopata 2 bp manasow jestem tak wkrzony ze odchodze z Silvery;( ;( ;(
MILO BYLO MI WAS POZNAC I DZęKUJE WAM ZA WSZYSTKO;( ;( ;(
ZEGNAJCIE...(Bende czasem wpadal dowas;) ;) )
P.S: ligus zatrzymaj sobie tego noble armaB)
wiedzieć jakie warunki panują na silverze
natrafić na nie
wściec się i opuścić to miejsce..
no pięknie :] wytrwałym graczem to nie jesteś ;)
przynajmniej załatwił cię szybko :P zawsze coś
aha.. i nie wszyscy br są tacy (poza tym zenho - ta najgorsza plaga, to nie do końca br :)) ;) spotykałam tam też miłych ludzi
d.Taube
Markizek666
12-02-2006, 15:27
wiedzieć jakie warunki panują na silverze
natrafić na nie
wściec się i opuścić to miejsce..
no pięknie :] wytrwałym graczem to nie jesteś ;)
przynajmniej załatwił cię szybko :P zawsze coś
aha.. i nie wszyscy br są tacy (poza tym zenho - ta najgorsza plaga, to nie do końca br :)) ;) spotykałam tam też miłych ludzi
d.Taube
Jak cie miłó zobaczyć znowu w tematach o silverce ja jestem niewytrwalym, juz 1 pala mi zjevhiali i po paru itemkach tera znowu mialme przeciez pala na 39 lev wiem ze to nie wyczyn ale poprostu mam dosyc brazoli, a to ze kazdy brazol nie jest glupi i po***any to wiem, znam paru (Krystalan Zadeom8o 8o )
Acli~, Kilalla oni sa bardzo fajnymi "Kumplami" no ale .....wszystko ma swoj poczatek jak i koniec....
Bende wpadal na forum i na silverke pogadac, a tym czasem CYA:)
szymon287
12-02-2006, 15:37
predzej czy pozniej wiekszosc ludzi z silv odejdzie -.-", a czym predzej to zrobicie tym lepiej :), ja odeszlem z silv i widzicie jak mi idzie :D
pozdro dla silv (only poland) i harmoni(i?) ^^
Narkoman
12-02-2006, 18:01
Do matiego :/Ja nie wiem gram tam nie malo a ***** mnie neihuntuja nie wiem czemu chyba sie jakos mniej rzucam w oczy czy jak. Poprostu mieszkam w lepszym miescie (carin rox) i tam jest jakby spokojniej bo nie huntuja tak jak w tym po*******o*** thais, gdzei wiekszosc to nooby "(bez obrazy) sprobuj ostatni raz zargrac na silvera i zamieszkaj po prostu w innym miescie a jak znow bedzie zle to odchodz a nie jak jakas baba co zrobilici cos a ty s*******a** :(
Markizek666
12-02-2006, 18:28
Do matiego :/Ja nie wiem gram tam nie malo a ***** mnie neihuntuja nie wiem czemu chyba sie jakos mniej rzucam w oczy czy jak. Poprostu mieszkam w lepszym miescie (carin rox) i tam jest jakby spokojniej bo nie huntuja tak jak w tym po*******o*** thais, gdzei wiekszosc to nooby "(bez obrazy) sprobuj ostatni raz zargrac na silvera i zamieszkaj po prostu w innym miescie a jak znow bedzie zle to odchodz a nie jak jakas baba co zrobilici cos a ty s*******a** :(
Ale mnie w carlin zabili;( ;( ;(
Odchodze i niezmienia zdania X( ;( ;(
Rekin Master
12-02-2006, 19:00
ok mati musisz cos sobie uswiadomic...straciles czesc eq- bez niego da sie zyc-wand nie jest taki drogi a z dwarven shieldem w 2 dni uzbierasz na dragonke albo crowna
patrz...spadl cie poziom magic itp. i jestes w****ony ze taki maly a jak bedziesz mial postac na innym servie to zaczynasz od niczego...
na kazdym servie cie ktos za****i(chyba ze no-pvp) i to moze byc polak/br/swe czy inny s****iel X(
co do bezpiecznych i mniej bezpiecznych miast ;)
jak dla mnie najmniej bezpieczne jest Carlin - jak tam kiedyś byłam, to niewiele zwierzyny do expienia/trenienia i dlatego wszyscy wszystkich nawalali
a w Thais przez miesiące jak tam byłam ;) to było bardzo spokojnie i sympatyczni ludzie (no oczywiście z nielicznymi wyjątkami, ale ile ich tam było do całości spędzonego tam czasu..)
co do tego ekwipunku... zawsze mogłeś mieć lepszy i lepszy stracić, zawsze mógł być gorszy, co nie zmieniłoby tego, że byś go stracił ;) zawsze to strata, ale ważne jest to, jak się z nią pogodzić i zachować po niej
miło, że ktoś mnie pamięta z innego topika, nawet jeśli nie wie kim właściwie jestem ;P a raczej byłam
d.Taube
Markizek666
12-02-2006, 19:28
co do bezpiecznych i mniej bezpiecznych miast ;)
jak dla mnie najmniej bezpieczne jest Carlin - jak tam kiedyś byłam, to niewiele zwierzyny do expienia/trenienia i dlatego wszyscy wszystkich nawalali
a w Thais przez miesiące jak tam byłam ;) to było bardzo spokojnie i sympatyczni ludzie (no oczywiście z nielicznymi wyjątkami, ale ile ich tam było do całości spędzonego tam czasu..)
co do tego ekwipunku... zawsze mogłeś mieć lepszy i lepszy stracić, zawsze mógł być gorszy, co nie zmieniłoby tego, że byś go stracił ;) zawsze to strata, ale ważne jest to, jak się z nią pogodzić i zachować po niej
miło, że ktoś mnie pamięta z innego topika, nawet jeśli nie wie kim właściwie jestem ;P a raczej byłam
d.Taube
Całkowicie sie z toba zgodze, mogly mi wypaść bohy blue robe c-legs inne wartosciowe itemy, ale do odejscia z silvery juz mi malo barkowalo a to dopelnilo tego i niestety jest to co jest.Poprostu juz mialem dosyc Zenho i innych h-levelowch brazoli ktorzy mysla tylko o jednym.
Michałeq
12-02-2006, 19:48
Prosze panstwa, oto mis. Ku*as odchodzi z silvery dzis.
O ku**a. Ale koles. Ludzie traca po 50k i nie placza, a ten stracil 28k w kasie 1,5mlev i 1 lvl -.-'. Ej, to wychodzi na to, jakby kazdy tak robil, bysmy w calej tibi mieli jednego 80lvl+,2 70lvl+ 4ludzi 50lvl+ itp, a charow byloby 10x tyle. Znowu na harhoni(xD) dednie 2x pod rzad, przeniesie sie na Dan00bie.... Wnioski? calkowity brak odwagi matiemu, lekkomyslna decyzja.... Wielkie GZ panie Markiz! BTW: ciekawe ile ten koles obskoczy serverow za rok...
Markizek666
12-02-2006, 19:53
Prosze panstwa, oto mis. Ku*as odchodzi z silvery dzis.
O ku**a. Ale koles. Ludzie traca po 50k i nie placza, a ten stracil 28k w kasie 1,5mlev i 1 lvl -.-'. Ej, to wychodzi na to, jakby kazdy tak robil, bysmy w calej tibi mieli jednego 80lvl+,2 70lvl+ 4ludzi 50lvl+ itp, a charow byloby 10x tyle. Znowu na harhoni(xD) dednie 2x pod rzad, przeniesie sie na Dan00bie.... Wnioski? calkowity brak odwagi matiemu, lekkomyslna decyzja.... Wielkie GZ panie Markiz! BTW: ciekawe ile ten koles obskoczy serverow za rok...
Nieprzekonasz mnie Rycerski zrobilem to co uwazalem za dobre i nikt tego niezmieni im bardziej bendziecie sie starac mnie przekonac tym bardzioje mnie w****icie ludzie ****a chce sie pozegnac bo uwazalem was za kolegow a wy mi sie odwdzieczacie daj c-legs itp ****a mac mam juz dosyc!!!!!!!X( X(
@Michałeq
każdy może dać od siebie komentarz, lecz wymagałoby zachować w nim jakiś poziom
jeśli był zmęczony serwerem, to nikt nie karze mu tam na siłę siedzieć, jeśli zastanawiał się nad jego opuszczeniem, to czemu miałby tam siedzieć? napisał tylko, że dana rzecz przeważyła szalę, która już się wachała
czemu lekkomyślna? co jest lekkomyślnego w odejściu z serwera Tibii? wytłumacz mi to, gdyż nie jestem w stanie tego zrozumieć..
wnioski? ciekawe ile się myśli nad jednym postem -_-"
edit:
obydwu osobników proszę o nie nadużywanie gwiazdek na forum -_-
d.Taube
Michałeq
12-02-2006, 20:02
@Michałeq
każdy może dać od siebie komentarz, lecz wymagałoby zachować w nim jakiś poziom
jeśli był zmęczony serwerem, to nikt nie karze mu tam na siłę siedzieć, jeśli zastanawiał się nad jego opuszczeniem, to czemu miałby tam siedzieć? napisał tylko, że dana rzecz przeważyła szalę, która już się wachała
czemu lekkomyślna? co jest lekkomyślnego w odejściu z serwera Tibii? wytłumacz mi to, gdyż nie jestem w stanie tego zrozumieć..
wnioski? ciekawe ile się myśli nad jednym postem -_-"
d.Taube
Po 1:Ja staram mu sie wjechac na ambicje, bo juz xxxxx razy chcial odejsc z tego servera.
Po 2: Kazdy ma problemy z brazolami i vice versa. Nie da sie tak, zeby jeden do drugiego nie mial pretensji, a poza tym, jak wiemy, 80% pl i br to noooby, ktore na 8 lvl podchodza i prosza cie o przyjazn -.-'
Po 3: lekkomyslna, bo silvera zmierza w dobrym kierunku (dla pl) oraz markiz ma tu za duze kontakty, eq etc.
@Down
Zmierzam do ZATRZYMANIA CIE NA SILVERZE << moze jeszcze wytluszcze druk, jak nadal nie bedziesz rozumiał
Btw: ktos madry ma w swoim podpisie cos takiego
"Nie ma rzeczy niemożliwych" (<--to tez wytłuścic?)
Markizek666
12-02-2006, 20:06
Po 1:Ja staram mu sie wjechac na ambicje, bo juz xxxxx razy chcial odejsc z tego servera.
Po 2: Kazdy ma problemy z brazolami i vice versa. Nie da sie tak, zeby jeden do drugiego nie mial pretensji, a poza tym, jak wiemy, 80% pl i br to noooby, ktore na 8 lvl podchodza i prosza cie o przyjazn -.-'
Po 3: lekkomyslna, bo silvera zmierza w dobrym kierunku (dla pl) oraz ma tu za duze kontakty, eq etc.
Rycerski nie wiem czy chcialem odejsc xxx razy z serva bo raz probowalem bo kumpel odchodzil ale zdalem sobie sprawe zo sotawie xx kupli dla 1 ale teraz poprostu juz nie moge i nieprzeonasz mnie w tym zebym zostal ****a jego mac zrozum to.
Rycerski Michal: naflugac straznikowi (matiemu) (omfg ńóóp)
Nie wiem do czego zmierzasz mam dosyc boze
Ja juz nie wiem co pisac..........
Markizek666
12-02-2006, 20:07
Po 3: lekkomyslna, bo silvera zmierza w dobrym kierunku (dla pl) oraz ma tu za duze kontakty, eq etc.
Rycerski nie wiem czy chcialem odejsc xxx razy z serva bo raz probowalem bo kumpel odchodzil ale zdalem sobie sprawe zo sotawie xx kupli dla 1 ale teraz poprostu juz nie moge i nieprzeonasz mnie w tym zebym zostal ****a jego mac zrozum to.
Rycerski Michal: naflugac straznikowi (matiemu) (omfg ńóóp)
Nie wiem do czego zmierzasz mam dosyc boze
Ja juz nie wiem co pisze wiec wybaczcie..........
Przepraszam ale mi sie net rabie
Przepraszam za 2 posty wybaczcie xD
Hum... Mati ... co moge Ci doradzić. Chciałbym Ci przybliżyć metode na powrót która ma 50 % szans na powodzenie.A więc tak. Idz do sklepu ,kup duużo UHs i idź zabic pare GSów ...jeśli wypadną ci knight legsy to na pewno humorek dopisze. Później jesli GS hunt sie uda spróbuj pójść na DLe,bo wiesz...jakby ci DSM poleciał to podejrzewam ze byś powrócił do nas ... Kumpel 4ever ... Kilver
Markizek666
12-02-2006, 20:20
Hum... Mati ... co moge Ci doradzić. Chciałbym Ci przybliżyć metode na powrót która ma 50 % szans na powodzenie.A więc tak. Idz do sklepu ,kup duużo UHs i idź zabic pare GSów ...jeśli wypadną ci knight legsy to na pewno humorek dopisze. Później jesli GS hunt sie uda spróbuj pójść na DLe,bo wiesz...jakby ci DSM poleciał to podejrzewam ze byś powrócił do nas ... Kumpel 4ever ... Kilver
Tylko najpierw trzeba miec kase eq i kumpli zeby polecieli po deda xD
Z 10k w dp malo zrobie chyba ze mam zabic 2 gsy i mi wypadna brass legi:baby: :baby: a Dl ty idziesz waliz z sd 300+ i jestes zadowlony a ja znaim dojde na dl pojdzie bp sd...
Prosze nieproscie mnie o free itemy prosze!!!.......
Rekin Master
12-02-2006, 20:22
mati...zrozum ze michal nie chce stracic kumpla i proboje cie zatrzymac...
@taube
czy mozesz zdradzic nick, jaki kiedys uzywalas/uzywasz albo chociaz powiedziec czy cie znam??
Michałeq
12-02-2006, 20:28
@Rekin
1.Wlasnie, mi tez powiedz xD
2.tak, to prawda. stracilem juz wielu qmpli, nie chce stracic nastepnego... no i jak by to wygladalo, ze zalozyciel tematu o silverze,gra na harmonii?
Ok, to wszystko...aha mati wez sobie urlop od tibi na 3 dni, przemysl all i podejmij WLASCIWA dla CIEBIE decyzje.. na razie to tyle, cya
@Down
hehe, moze jednak cie pamietam ;); jak ja zaczynalem grac, rekin mial chyba 9lvl xD
PS. jesli nie nick to podaj chociarz lvl ;p
@Michałeq
nawet jeśli bym podała, to możesz nie pamiętać ;) bo pewnie dopiero wtedy zaczynałeś grać na silverze
chyba, że należysz do graczy, którzy nie siedzą non stop na tibii i grałeś z przerwami
@Rekin
powiem tyle, że mijaleś mnie czasem, tak samo jak wiele osób krążących w okolicach Thais ;) lecz nasze kręgi znajomych mogą się trochę różnić
nie będę podawać, jak już pisałam kiedyś :) pożyjecie w swej nieświadomości, zwłaszcza, że przestałam grać już jakieś miesiące temu ;)
d.Taube
Michałeq
12-02-2006, 21:24
21:17 Artzenho: Hunted
nie wiedzialem ze nie mozna tachac lootbaga ;(
@Rekin
Wiem ;] i tak mam to w dupie, on tak pisze do wszystkich :P
Rekin Master
12-02-2006, 21:31
21:17 Artzenho: Hunted
nie wiedzialem ze nie mozna tachac lootbaga ;(
nie przejmuj sie :p
ja mam hunta od duffa itp :] bron boze nie dawaj mu kasy bo bedziesz mial spokoj na 3 dni i znowu daj kase i znowu i znowu ...
szymon287
12-02-2006, 22:24
off top:
rekin ty tez chciales odejsc z silv i prosiles mnie zeby spytac sie czy ktos nie ma chara na sell xDDDDDDDDDDD
Hail Harmonia xD hmm ja tam sie ciesze ze mati odchodzi :] ja bede mial z nim do gadania na priv'a ^^
@down:
mam red skulla i jak padne daje spodnie i to co mam w bagu do domku, czy to zle xDDDDD a po 2 zamykaj drzwi :P
Rekin Master
12-02-2006, 22:32
drogi blonie wiesz to bylo pod wplywem nerwow i wiesz ogolnie strach...nawala cie najwiekszy lvl na silvxe wraz z 79lvl pallkiem a ty zyjesz...i pisza ci hunted...szaleja pod thais i chowam moich kumpli w domku...
ps.nie wkladaj mi juz jakis kwiatow/spodni(leather) i innych badziewi do domku plx xD
Narkoman
13-02-2006, 08:07
@ rekin
no miales farta jak im zwiales :)
@ mati
no mati to minie szybko ja tez tak mialem chcialem zaczac rac na ocerze nowy server koniec z silvera doszedlem do 9 lvl (1 mlvl skile 38/39) knighta i mi sie znudzilo i wrocilem na silvera to ci minie zwlaszcza ze przezyles niezapomniane chwile (chyba).
@ a co do smierci
http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Artzenho
wejdz se na ten link i zobacz na jego dedy. umarl wiecej razy niz ty wiecej stracil niz ty. To prawda ze ma wyzszy lvl ale zawsze umarl i stracil ale sie nie zalama,l to czemu ty tak masz postępowac?
Rekin Master
13-02-2006, 11:14
@narkoman
ehhh to bylo straszne...dorwali mnie w kopalni na*******ali, potem pod dp podbieglem a ci magic wale w depo(takie sciany) i mi blokowali przejscie, nastepni duffzenho napisal do noobow 9-15lvl:"all trap lord vader" i mnie banda noobow obkrazyla a duff i pysidonzenho na*******ali...w kopalni jak duff na*******al z gfb o pysidonzenho non stop na zultym hp byl, bo z gfb pizgal po 70-90 :confused:
stracilem 32uh ale zyje ^^
Narkoman
13-02-2006, 12:42
nom niezla historia ale nie wiem jak sie oderwales od tych noobow spod dopo jak cie pelno okrązyło.
Musze sie wypowiedziec bo mnie korci XD
A wiec tak jak Mati chce odejsc to nie blokujmy mu drogi szkoda mi ze odchodzi z silvery bo byl dobrym kumplem i nadal nim jest a czy bedzie grac na silverze czy na innym servie to jego sprawa.
Taube moze powiesz jaki mialas nick jak gralas na silverce ;)
A teraz troszku o sprawach zenhow:
Jak juz wiadomo Duff ze swoja guildia postanowili zabijac kazdego powyzej 30lvl oczywiscie juz mu to minelo a zabijac chcial bo sie wkurzyl bo zalapal deda na demonie i oczywiscie pozabijali iles osob duff zyskal troszke kasy i sie cieszy i w tej chwili dalej sobie spokojnie gra. Pozatym Duff nie jest takim hamem ktory pekuje dla zabawy on zabija jak ktos mu cos zrobi albo ktoremus z jego kumpli lub padnie :D (oby nie padl juz wiecej bo nie podobal mi sie ten sajgon pod dp)
A teraz sprawa najwiekszego questa wykonanego przez polakow na Silverze (oczywiscie zartem napisalem) A wiec zacznijmy :D
Zaczelo sie od tego ze mielismy wyruszyc na Draconia quest oczywiscie wszystko ladnie juz wszyscy sa pod dp w Ab mamy wyruszac gdy okazalo sie ze nie mamy klucza XD. Pol godzinki biegano za kluczem wkoncu udalo sie nam go uzyskac. Doszlismy na draconie tam zabawa wszystko pieknie ladnie ale nagle okazuje sie ze nikt nie wziol destroyed fieldow :cup: i utknelismy na draconi potem zszedlsmyt do teleporta obok draga gdzie okazalo sie ze nie mamy jak wrucic do Ab. Ktos wpadl na pomysl zeby zrobic komus teleporta i zeby przyszedl po ta cudowna miszczowska ekipe najbardziej zorganizowana :cup: Mnie teleportneli tam zagadalem do Potusa i do Dawerga (pozdrawiam:D ) Ale przed nami ruszyla juz jedna ekipe w sklad niej wchodzili Hydraulik Zbyszek znany jako Hydrant :D oraz Silvermann znany jako hmmm...... a nikt go nie zna :D no oczywiscie ja potus i dawergo udalismy sie za nimi. Jak juz wszyscy dotarli na draconie to wykonalismy questa ale to to jest pikus. Treaz bedzie najlepsze. Okazalo sie ze zapomnielismy o Luvernie ktory nie mial liny i utknol na Draconi :D .
Smutne a zarazem smieszne.
Quest ktory mielismy wykonac w godzinke trwal od 17 do 21:30 :D
Pozdro dla ziomkow XD
PS: Kiedy kolejny quest? XD
PS2: 16:03 You advanced in axe fighting.(81) XD
Markizek666
13-02-2006, 16:45
A wiec sprawy maja sie tak pewna osoba ktora gra na Silverce przekonala mnie zebym zostal(pozdro dla ....... S....;p;p;p), lecz sie wacham gz z questa narx lece na turniej pilki noznej Cya xDxD
Rekin Master
13-02-2006, 18:09
A wiec sprawy maja sie tak pewna osoba ktora gra na Silverce przekonala mnie zebym zostal(pozdro dla ....... S....;p;p;p), lecz sie wacham gz z questa narx lece na turniej pilki noznej Cya xDxD
no... brawo ;)
Narkoman
13-02-2006, 19:54
@ ligus
gratki z questa ( i reszcie)
@ mati
wrescie zmadrzales :) powiedz kto to, lub chociaz jakiego miasta jest obywatelem (obywatelka) bo mam podejrzenia co do nicku.
Everlasting Mercy
13-02-2006, 20:23
Czas na powiew świeżości w tym temacie :P. Co do brazylijskiej rodzinki sądze ,że w extream dream jest ta gorsza połówka power abuserzy itp Blood bringers sa o wiele bardziej mili :P
Nie pamietam kto pisał ,że 80 % polaków i brazoli to nooby . W 100% się zgadzam ,lecz brazole nabijaja przynajmniej jakieś konkretne lvl. Kiedy u polaka 30 to duży dla brazoli to jest cieć .
A tak wogule każdy server ma swoich ownerów w naszym przypadku to "zenho". Kto by to nie był dobrze by nie było. Tak jak my ryzgamy brazoli tak brazole z Furory ryzgają polaków.
Wniosek:
Power abusing był jest i bedzie
Narkoman
13-02-2006, 20:35
napsalem kiedys ze jak bedzie mi sie chcialo to napisze co mam na sella
sell <giant sword><2 ankh><3 magic light wand ><3 protection amulet >< 5 axe ring><2 power ring><2 w hammer>< 2sickle>< 2 two handed sword> CARLIN
ps. po ile chodzi roh? (ring of healing)
Everlasting Mercy
13-02-2006, 20:50
Roh chodzi gdzies po 1.5k ale mało kto go sprzedaje bo zdobyć go można tylko z deserta questa i loot z demona (może coś jeszcze jest ale nie jestem pewien). A tak btw po ile gs sprzedajesz :P
Rekin Master
13-02-2006, 20:50
@narkoman
fajne rzeczy na sell ^^
wydaje mi sie ze 1k-1,5k
TERAZ CZAS NA MNIE
OTUZ TO:
19:23 You advanced to magic level 6.
tu zamiszczam fotke ^^ i odrazu pokaze moj domek :D
http://img327.imageshack.us/img327/1846/6magiclvl9ss.jpg
szymon287
13-02-2006, 20:53
gz 6lvm :) i szkoda ze juz zamykasz drzwi z domku ;<
PS. ja tez zaniedlugo 6lvm :] B) xD
Everlasting Mercy
13-02-2006, 21:00
Congratulations :P jak wiadomo 6 m lvl to najważniejszy w życiu każdego knighta chyba że jesteś seremontisem :p
Markizek666
13-02-2006, 21:01
gz 6lvm :) i szkoda ze juz zamykasz drzwi z domku ;<
PS. ja tez zaniedlugo 6lvm :] B) xD
Big gz, ej Zafe a okien nie ma :>:>:>:>:>:>????
Michałeq
13-02-2006, 21:14
.....ANIEMOWIŁEM?????:evul:
@Rekin
GRATZ!!!! Teraz bedziesz wymiatać z eXplo ;p
Rekin Master
13-02-2006, 22:13
thx all...
ale wiecie co?z explo w czlowieka za 2 0o a w potwora 40-65 ;) nie wymiatam xD
Everlasting Mercy
13-02-2006, 22:21
Explo nie udeża jak zwyczajna magia czyli masz ogranicznik gorny i dolny explo ma tylko gorny czyli mozesz walnac zarowno za 2 jaki i za 40 w innych runach nie ma takiej przepasci dlatego explo jest wyjatkowe :)
Macho Yoo
13-02-2006, 22:53
8o i ja jestem na screenie
Awatar to ziomek z mojej klasy nie ja :p
Markizek666
13-02-2006, 22:57
Explo nie udeża jak zwyczajna magia czyli masz ogranicznik gorny i dolny explo ma tylko gorny czyli mozesz walnac zarowno za 2 jaki i za 40 w innych runach nie ma takiej przepasci dlatego explo jest wyjatkowe :)
Taak i jeszcze bursty :):):) z explo walniesz za 0 i za 100 xD zalezy od pancerza dlatego na wyzszym lev jak masz duza sile magi sa dobre mimo ze mozesz walnac za 5 jak i za 300 xD (na duuuuzym lev xD)
Macho Yoo
13-02-2006, 23:02
thx all...
ale wiecie co?z explo w czlowieka za 2 0o a w potwora 40-65 ;) nie wymiatam xD
Walnołes 2 we mnie a 4- 65 w mojego monka ;)
No a wiec jednak Mati zostaje :cup:
Wiedzialem ze tak bedzie XD
Pozatym Rekin gz 6mlvl:cup:
A tak pozatym to wczoraj mialem advensa na 81 axe
oto dowod ----------------------> 16:03 You advanced in axe fighting.
Jeah nie ma to jak skillowanko najpiekniejsze co zostalo wymyslone w tibi XD
A tak pozatym to nie wiem co by tu powiedziec :)
Pozdro all
PS: Nie wiem co napisac w PS
PS2: Nie wiem po co pisalem PS
PS3: nie wiem poco odpisywalem na PS
PS4: Nie wiem czemu napisalem PS2 oraz PS3
PS5: Mam smutna wiadomosc
PS6: Koncze pisac comenta
PS7: Wlasnie skonczylem i jest looz XD
Narkoman
14-02-2006, 07:53
@ rekin
gratki wielkie 6 mlvl, wczoraj z michalem esmy liczyli ile czasu potrzeba na jaki mlvl u knighta, oczywiscie to sa tylko przypuszczenia wiec sie nei smiac wiec potrzebujesz cos kolo 4 k h spalania many a bedziesz wymiatał z sd, Zycze tylko powodzonka.:)
@ rycerski
Na twym avatarze widzie ze kupiles demonke. grtz tez :)
@ dolor
dobra beka z tymi twoimi ps, ps1 p2 itd. :)
i grtz 81 axe :) (ps: maniak skilow xD )
@ ktos tam
nie iwem pisz offerte gs do mnie na priv.
Co jest do jasnej cholery X( Serwery wyłączone!? Nie no człowiek sie zmobilizował żeby troche poexpic ( co w moim przypadku nie jest łatwe) A tu lipa...:(
Michałeq
14-02-2006, 08:21
@Narkoman
ty :]
Ja też dziś rano na 9:00, wstaje se troszke poskillić (hehe, "de pała of skills") a tu lipa :/. Miejmy nadzieje, że nie będzie cofki..... wczoraj nabilem 42% sworda i demonke.. Jak bedzie cofka to sie chyba zabije... Swoja droga, tuż po upie, krystalan z Dl hunta wyniósł 2x dsm (co sie tak cieszył w dp) a tu cofka <buehehe> chłopak miał pecha :/
Narkoman
14-02-2006, 08:32
lol kurde to nie fair. kiedy ja michal tak mniej wiecej te bohy zamienilem przed czy po servie?
Rekin Master
14-02-2006, 11:03
jakby byla "cofka" to bym ****a nadal mial 5 magic lvl ;(
Narkoman
14-02-2006, 11:04
nie ma cofki bo wlasnie zapisuja sever a tak pozatym to wbilem wlasnie 24 lvl :) wow :P
Najs Rekin!
Kiedys cie maybye dogonie... xD Ale narazie skillowanko, aha i do wszystkich piszacych w tym temacie z silvery:
WKLEJAJCIE SSY DO TEMATU TYLKO SILVERA!!!
Rekin Master
14-02-2006, 12:50
eee porada nie
tam tego nie odswiezajmy-ja zrobie nowy temat ale musze wiedziec, ze wszyscy bedziecie dawac screeny ok?
dawno nie pisałem na moim kochanym temanie o ukochanym świecie jakim jest Silvera!! Mati zostań oj to jest tylko gra!!!! jak cos stracisz bo ktos cie za***al to trudno taka jest ta gra!!! porownam tu na przyklad Seromontisa największy lvl wsrod polaków 245 czy jakos tak na niepamietam jakim cos kolo 240 czy jakos tak deda mial na Warlocku !!! i co zucil tibie? a on pewno stracil troche eq ale przytym lvl stracil pare milionów expa!!!!!!!!! a ty sie martwisz jakimis badziewiami!!!
Michałeq
14-02-2006, 15:03
dawno nie pisałem na moim kochanym temanie o ukochanym świecie jakim jest Silvera!! Mati zostań oj to jest tylko gra!!!! jak cos stracisz bo ktos cie za***al to trudno taka jest ta gra!!! porownam tu na przyklad Seromontisa największy lvl wsrod polaków 245 czy jakos tak na niepamietam jakim cos kolo 240 czy jakos tak deda mial na Warlocku !!! i co zucil tibie? a on pewno stracil troche eq ale przytym lvl stracil pare milionów expa!!!!!!!!! a ty sie martwisz jakimis badziewiami!!!
To się nazywa post na czasie.....
@Filipex
Mati obwieścił nam wszystkim, że zostaje, nie ma się co przejmować:evul: :evul:, a zrobił to jakieś 2 dni temu....
Narkoman
14-02-2006, 15:56
hehe nom obwiescil nam..
a co do zdjec to a powklejam jesli sie tylko naucze:)
Rekin Master
14-02-2006, 17:32
@narkoman
looz napisz do mnie na gg to cie naucze :] -8017653
Markizek666
14-02-2006, 17:38
Eq stacil:p :p :p LOL :] :]
Chyba istnieje takie cos jak AoL -.-' czy pare mln expa hmm watpie ;p
Mogli by zrobic cofke do mojego deda :D :D
Ale co tam c*** z tym.
'-.-TIBIA-.-'
znowu nie na czasie jestem ehhh :( dobra *** z tym kto ma na sell ss'a i tower shield aaa i szukam palla na deserta!!
narkoman wiem ze juz niegrasz Yogi Leaderem ale on jest paladynem uzyczysz go na deserta proszeeee :( bo ja chce 10 k !!!!!!!!!! :)
Narkoman
14-02-2006, 18:09
@ rekin
neo dal mi linka i juz wiem jak
chyba
@ filipex
jasne
napisz do navusa i jak tylko bede miec czas to mozemy isc. ale wez kusze
wielkie dzięki :) to tak niejestem pewien moze jutro wieczorem albo tak po poludniu a jak nie to w sobote
Everlasting Mercy
14-02-2006, 18:45
Pierwszy raz o dziwo spotkałem się z Power abusem na własnej skurze . Ja tu se spokojnie trenie na slimach w black knight house a tu wychodzi pewien człowiek i pojawia sie mu skull ;/ no to dluga do miasta podrodze oczywiscie mnostwo wiadomosci że hunted 4 ever , pay itp oczywiscie jak sie pytalem o powod to milczal. Trening sie opłacil w drodze do miasta dostałem tylko 2 cepy:
17:52 You lose 17 hitpoints due to an attack by Fred Weasley.
17:52 You lose 11 hitpoints due to an attack by Fred Weasley.
Pewnie mial Brighta :P a potym wydażeniu zagadałem do aikau i mnie wyplatal z tarapatow
18:36 Fred Weasley: you free
Aikau jest boski :):):):)
Jeah!!!!! a wiec widze ze nie umicie pisac postow:D (joke)
A wiec tak dzsiaj zostalem obwieszczony juz nie wiem po raz ktory pie****cem na punkcie skilli :D zreszta sie nie obrazilem bo slysze to codziennie po iles razy :D
Kolejne co chcialem poruszyc:
Jak juz wszystkim wiadomo w rozmowach pomiedzy polakami na silverze pojawil sie nick -------> Fantom da First <------------- jak juz wiekszosc podejzewa w tym ja ze jedzie na czitach. Jak zaowazyl moj kumpel Hydrant (Hydraulik zbyszek) koles siedzi cale noce na tibi a jak ktos do niego pisze to nie odpowiada. Postanowilismy napisac raport do gma ktory juz bada sprawe :) zaniedlugo sie wyjasni czy jedzie na czitach czy nie.
Jesli okaze sie ze jest czysty to osobiscie zloze mu przeprosiny zarowno na tibi jak i na stronie w tym temacie :)
Pozdro all
Everlasting Mercy
14-02-2006, 19:09
na 80% gm oleje tego reporta oleje wiem bo sam robiłem nie jednego reporta na PA :P . Żeby gm zerknoł tego reporta poproście jakiegoś tutora żeby to wysłal inaczej marne szans żeby bylo przeczytane ...
A teraz czas na........ DROGRE I ZLE WIADOMOSCI OD LIGUSA (czyli mnie :D)
Oto wiadomosc z ostatniej chwili:
Mam dobra i zla wiadomosc pozwole sobie najpierw przeczytac zla
ZLA WIADOMOSC: Luvern padl na Draconi
DOBRA WIADOMOSC: Luvern nie jest juz na Draconi z ktorej nie mogl sie wydostac co oznacza ze jest wrescie wolny.
To na tyle dzisiaj wiadomosci
Dziekuje i zaprawam na jutrzejsze wiadomosci
Pisal dla was Ligus B)
PS:Nie wiem co napisac
PS2:Niestety nie wiem co napisac w tym PS-ie
PS3:Przypomnialem sobie co chcialem napisac w PS i PS2
PS4:A wiec pisze
PS5: Dobranoc
@Everlasting Mercy
Aikau wcale nie jest taki święty ;) widać trafiłeś na jednego z tych lepszych graczy, którzy używają tej postaci ;)
jest on chyba najpopularniejszy z nich wszystkich i najbardziej lubiany (przynajmniej tak kiedyś było) lecz swoje grzeszki ma :]
a jeśli chodzi o Weasley'a - to można się było po nim tego spodziewać :p
d.Taube
Rekin Master
14-02-2006, 19:17
@ligus
i c*** z tym moze se uzywac programow albo nie ale nie powinienes go raportowac -.-
ze ma lespze skille od ciebie to nie znaczy ze odrazu tzreba sie go pozbyc...
masz racje- jest tak duzo pl z dobrymi skillami na silvie zeby banowac...myslalem ze chcesz zagarnac tym servem(tzn. zeby pl zagarneli)X(
@ligus
i c*** z tym moze se uzywac programow albo nie ale nie powinienes go raportowac -.-
ze ma lespze skille od ciebie to nie znaczy ze odrazu tzreba sie go pozbyc...
masz racje- jest tak duzo pl z dobrymi skillami na silvie zeby banowac...myslalem ze chcesz zagarnac tym servem(tzn. zeby pl zagarneli)X(
Powiem jedno
Nie znosze oszustow.
Teraz czas na drugie:
Juz wole zeby polacy nie zadzili servem wole zeby nim juz zadzili zenhowie bo POLACY BYWAJA CZASAMI WIEKSZYMI NOOBAMI NIZ BR.
Fak nie podobaja mi sie zady obecnych hlvl
PS: Nie znosze oszustow ja nigdy na zadnym czicie nie jechalem
PS2: Jak by wlasnymi silami nabil te skille to bym nic do niego nie mial
PS3: Widze Rekinie ze za wszelka cene chcesz zeby POLACY ZADZILI Silvera.
PS4: Oki nich zadza ale niech dorobia sie tego w uczciwy sposob nie uzywajac mc i innych programow cziterskichX(
Everlasting Mercy
14-02-2006, 19:27
Polacy nie zagarna tego servera nigdy :P za dużo high lvl brazoli ;/
A teraz czas na........ DROGRE I ZLE WIADOMOSCI OD LIGUSA (czyli mnie )
Oto wiadomosc z ostatniej chwili:
Mam dobra i zla wiadomosc pozwole sobie najpierw przeczytac zla
ZLA WIADOMOSC: Luvern padl na Draconi
DOBRA WIADOMOSC: Luvern nie jest juz na Draconi z ktorej nie mogl sie wydostac co oznacza ze jest wrescie wolny.
To na tyle dzisiaj wiadomosci
Dziekuje i zaprawam na jutrzejsze wiadomosci
Pisal dla was Ligus
PS:Nie wiem co napisac
PS2:Niestety nie wiem co napisac w tym PS-ie
PS3rzypomnialem sobie co chcialem napisac w PS i PS2
PS4:A wiec pisze
PS5: Dobranoc
Ehhhhh srry Adminkow ale zapomnialo mi sie ze tego posta napisalem juz wczesniej :)
Ale ze mnie gapa
Markizek666
14-02-2006, 21:11
@Everlasting Mercy
Aikau wcale nie jest taki święty ;) widać trafiłeś na jednego z tych lepszych graczy, którzy używają tej postaci ;)
jest on chyba najpopularniejszy z nich wszystkich i najbardziej lubiany (przynajmniej tak kiedyś było) lecz swoje grzeszki ma :]
a jeśli chodzi o Weasley'a - to można się było po nim tego spodziewać :p
d.Taube
I znowu musze sie z toba zgodzic we wszystkim ;) :>
Weasley lal mi pala zawsze w old mine bo bylem kiedy oskrazony o kradziesz BoHow (hyhy mialem je ;p) i nawalala mnie cala gildia Hunters of Law czy cos a Aiku nie jest taki dobry pewnie trawiles na jakiegos normalnego kolesia co gral tym charem moim zdanie bardzo fajnymi h-lev jest Krystalan Zadeon:D (on z Kanady z nie Br;p) i Kilalla jesli 50 lev to h-lev.Taube powiedz mi kim ty jestes bo bardzo jestem ciekawy tego a mozliwe ze cie pamientam (ńóóp plx xD).
Fantom bardzo dziwnie sie zachowuje, moze by tak go u***ac jakims noob charem zeby mial nauczke??
Bardzo duze prawdopodobienstwo jest na to ze uzywa jakiegos bota bo zeby na skillach 70+ bic 1 na dzien to trzeba byc 24 godziny online a to raczej jest ciezko zrobic (niedotyczy Seromontisa;p;p zart, chociaz chodza sluchy ze tez uzywa botow)
P.S Ma ktos c-shielda albo meduske na sell:confused: :confused:
Michałeq
14-02-2006, 22:05
Nie będe pisał tego co chciałem, bo o Fantomie już dość, już się wszyscy wypowiedzieli. Teraz czekamy na wyniki.
@Rekin
Nie chodzi o to, że my Fantomowi zazdrościmy. Po prostu to jest perfidne, jak my zgodnie z zasadami tibii trenimy przez miecha, a tu wyskakuje koleś, non stop na macro, olewając all i nic nie robiąc robi taki skill w tydzień.... To jest strasznie chamskie. I jeszcze jedno. Ja nie chcę, żeby Polacy władali tym servem, bo to jeszcze wieksze n00by od br. Po prostu żeby była równowaga, tyle samo 100+ pl jak i br...
Tak czy inaczej, czekamy na wyniki. I oby Fantom nie korzystał z tych cheatów, tym lepiej dla niego :)
Aha, Zgadzam się z Ligusem, jak bedzie czysty to tez go osobiście przeprosze :D
Narkoman
15-02-2006, 08:35
no widze ze sie nie mozecie pogodzic z tym ze on ma wyzsze skile od was. ja tego nie rozumiem ambicja was zżera cz jak. Nie wieze ze nigdy nikt z was na jakis chitach nie jezdzil. nie mowie tylko o tibi. Ale skoro wy wolicie grac uczciwie to wasza sprawa. moze on nie chce czasu marnowac na skile czy cos w tym stylu, woli za pomoca macro. zawsze jak w nocy jest to mozecie isc i go za***ac jak wam to tak przeszkadza a nie bluzgac lub straszyc gm. idzcie go zabijcie za 2 3 razy to mu sie odechce. Znam pelno knightow ktorzy na macro jada (nickow nie podam bo jeszcze na nich bedizecie sie rzucac (znam ich pelno, czyli 3 :P) ale jakos wam to nie przeszkadza, bo oni maja niskie lvl i skile, a gdyby tak sie okazalo ze teraz jakis gostek co zawsze podawal sie za angola i ma skile nie wiem powiedzmy po 85/85, i nagle sie ujawnia ze jest polakiem, to tez bedziecie na niego wrzucac, ze uzywa macro czy cos w tym stylu? Rozumiem ze znaliscie jego skile i ze szybko je robi, moze ma 2 ownerow czy jak to sie tam nazywa, albo i wiecej? idzcie i go zabijcie, to bedize spokoj.
PS. nie znam go ale tak jakos podczas czytania mi sie zebralo.
PS filip ja moge isc jak bede miec czas obojetnie kiedy.
Rekin Master
15-02-2006, 08:59
@Straznik Gaju
do niedzieli zrobie black knight quest wiec ci seelne crowna shielda :)
Narkoman
15-02-2006, 09:05
jol juz wkleilem posta do zdjec :)
proponuje aby kazdy maksymalnie 3 zdjecie wklejł, aby strony sie zbyt dlugo nie otwieraly.
Ps. dzieki neo za kolejna lekcje :)
Markizek666
15-02-2006, 09:30
@Straznik Gaju
do niedzieli zrobie black knight quest wiec ci seelne crowna shielda :)
No to ja kupuje :):):)
@Narkoman wiesz ja raz czy 2 razy jechalem na TBI i przez te 2 razy mialme big laga i 2 dedy (od TBI sa big lagi). Wiesz Rycerski czy LIgus siedza miesiacami robiac skille 80+ (rycek jeszcze nie ma :p ) a Fantom sobie wlancza macro i robie takie w 1 tydzien to jest przesada jesli ma kompleksy ze ma gorsze skille czy co niech se da spokoj.
Narkoman
15-02-2006, 10:31
dobrze napisales, jak ma kompleks to niech se wlaczy i naprawia skile. kto im tego broni?
Rekin Master
15-02-2006, 11:40
@narkoman
racja
Narkoman
15-02-2006, 12:17
@ Rekin
dzieki, bo tka jest prawda, szkoda ze tak malo osob dzis pisze, pewnie w szkolce siedza. kujonki :)
no nie wszyscy chodzą do szkoły i niektórzy mają teraz ferie ;)
ale jeśli chodzi o pisanie w tym temacie, to póki co widzę jednozdaniowce na które ja osobiście nie mam nic do napisania, chyba że jeno fuknięcie o to, by powstawały bardziej wymagające posty :]
d.Taube
Narkoman
15-02-2006, 12:46
@ up
niektorzy mieli ferie, ale maja kolano rozwalone i tez maja wolne :)
a co do jedno zdaniowcow. to sie zdazaja ale sa tez bardziej rozwiniete wypowiedzi.
ps. jaki mialas nick na silvera?
ps. iwecej niz 1 zdanie wiec mozesz odpowiedziec
Markizek666
15-02-2006, 13:33
@ UP
Albo sa chorzy i odrabiaja straty po dedzie:] , jestem bardzo ciekawy jaki(e?) miala Taube na silverce, lecz pewnie niepowie:p :p
@ Topic
Ostatnio nie ma o czym pisac, o raporcie na Fantoma juz prawie all wiedza.
Aaa... duffowi zniknal rs i sie zaczyna na nowo PK chyba, moim zdaniem troszke lepiej na niego zglosic raporta czy na innych zenho co PKuja niz na osobe co uzywa macro do skillowania.
Czy ktos idzie na deserta ablo draconie?;)
Mam na sell: Crusader helmet,serpenta, tirbal mask (czy jakos tak), wand of plague i jakies smieci jeszcze 8o (pisac do Mati Marczako, lub Straznik Gaju)
Kupie crown shielda, albo meduske.
Narkoman
15-02-2006, 14:40
ja moge isc na draconie jako yogi
ps. meduse to pisz do Gell Kazek to moj friend i on ma na sell to cos . :)
Michałeq
15-02-2006, 15:18
Więc co do zdania Narkomana, to nie ma racji. Po pierwsze nie wie jak się gra knightem, i jaka to uciecha mieć dobre skille. Jest sorcem, więc jemu mlev leci zawsze. Nie ma czegos takiego ze musi skillowac. Z knightami jest inaczej... ja na 80 skill potrzebuje 24h trenowania i siedzac dziennie zalozmy 6h zrobie go w 4 dni. Ale jak taki koles se oleje all, włączy macro i w 1 dobe zrobi... to juz sorry, ale to jest nieuczciwe. To tak samo jakbyś zarabiał kase pracujać, pensja na tydzien (wiem ze po miechu sie dostaje to tylko przyklad) wynosi 800 zynga, a tu ci qmpel wyskakuje, i kradnie tą kase.... No i co? potrzebuje kasy, to ja szybko znajdzie... Chcielibyście taką przestępczość? Ja nie...:(
Chcialbym nawiazac do tego gostka.
Po 1 nie toleruje i nigdy nie tolerowalem tego ze ktos jedzie na czitach.
Po 2 moim zdaniem jak ktos jedzie na czitach to nie umi poprostu grac i jest totalnym noobem.
Po 3 nigdy nie uzywalem i nie bede uzywac zadnego czita
Po 4 w innych grach tez nigdy nie uzywalem bo gra na cheatach jest nudna i shajska
Po 5 kazdy wie ze wiekszosc br jedzie tez na cheatach lecz nikt na to nie reaguje a jak jakis polak jedzie na czitach to zaraz dostaje bana jak tylko ktos z gmow sie o tym dowie.
Wytlumaczenie co do 5 punktu:
Dzieje sie tak poniewaz polacy maja 1 gma a jesli chodzi o kadre gmow to polowa a na wet ponad polowa to br
Narkoman
15-02-2006, 15:41
ehhh nie rozumiem cie michal. znaczy w sumie rozumiem, ale co do ***** nedzy cie to obchodzi ze gostek kantuje. owszem jak napisales jest to nie uczciwe i chyba nikt tego nie chce. ale skoro on kantuje, to czy ty nie mozesz?nie Czy skoro on nie chce marnowac czasu na skile, to czy ty musisz? nie. Skoro on nie chce miec satysfakcji z tego, ze cos ciezkim wysilkiem zrobil, to czy to ozncza ze ty tez nie musisz jej miec? konczac tego moze dosc bezsensownego posta (pisalem go w drodze do carlin i jak doszedlem do depo to mnie vena opuscila (jaka wena *****))
ps to z kradzieza to zly przyklad. lepszy bylby z palkiem, no ale coz niektorzy nie grali pal wiec ok niech bedzie
ps: skile rosna knighta podczas expienia tez. tak jak mowiles ze wolniej ale leca, mlvl tez.
ps3. mialem knightow najlepszy prokom trefl (20 lvl) moj 1 char :) pozdro pare 8 lvl jakub yogi i yogi jakub i mam 1 9 lvl 2 mlvl 52/52 ale nicku nie podam nie chce
ps 4 czekam na odpowiedz
o dolor napisal jak wolisz grac nie na kodach to nie graj. nikt ci nie broni.
Michałeq
15-02-2006, 15:50
xD tego sie spodziewalem, ze przyklad z kradzieza bedzie tak dobry, ze inni beda mowic ze jest do du*y XD Ej, obchodzi mni, ze kantuje, poniwaz to jest nie fair. to sie rozumie samo przez sie. A co do marnowania czasu - tak samo jest w rl - jak nie chcesz marnowac czasu na czekanie na kieszonkowe, to idz wez jakis ostry nóż i idz do pobliskiego sklepiki z prosba o oddanie calej kasy:evul: :evul: No i to tyle... Chyba wszystko wyjasnilem, i wszystko staje sie jasne. Mam nadzieje ze prawda zwyciezy :evul:
Narkoman
15-02-2006, 15:56
euhhehehheheheheeheh
tym to mnie rozsmieszyles :)
''A co do marnowania czasu - tak samo jest w rl - jak nie chcesz marnowac czasu na czekanie na kieszonkowe, to idz wez jakis ostry nóż i idz do pobliskiego sklepiki z prosba o oddanie calej kasy ''
hehehe
a tak pozatym, to ok ja rozumiem to bardzoe dobze. nawet nie wiesz jak. ale co cie to kurde przeszkadza jak on nie umie grac inaczej to jego sprawa a nie kurde twoja. jak wolisz grac uczciwie, to graj wiem ze ci to nie pasuje to idz go za*** raz czy dwa podczas afk (jest takie cos jak exiva) zabijesz go 2 razy to na 100 przestanie tak robic, bo ine bedzie chcial marnowac tak czasu ( tzn. na skilowanie w nocy) a jesli to nie pomoze, to gostek dostanie rachunek za prad i bedzie miec dopiero :) :evul: :evul: :evul:
ps. jaki maly chat :)
ehhh nie rozumiem cie michal. znaczy w sumie rozumiem, ale co do ***** nedzy cie to obchodzi ze gostek kantuje. owszem jak napisales jest to nie uczciwe i chyba nikt tego nie chce. ale skoro on kantuje, to czy ty nie mozesz?nie Czy skoro on nie chce marnowac czasu na skile, to czy ty musisz? nie. Skoro on nie chce miec satysfakcji z tego, ze cos ciezkim wysilkiem zrobil, to czy to ozncza ze ty tez nie musisz jej miec? konczac tego moze dosc bezsensownego posta (pisalem go w drodze do carlin i jak doszedlem do depo to mnie vena opuscila (jaka wena *****))
ps to z kradzieza to zly przyklad. lepszy bylby z palkiem, no ale coz niektorzy nie grali pal wiec ok niech bedzie
ps: skile rosna knighta podczas expienia tez. tak jak mowiles ze wolniej ale leca, mlvl tez.
ps3. mialem knightow najlepszy prokom trefl (20 lvl) moj 1 char :) pozdro pare 8 lvl jakub yogi i yogi jakub i mam 1 9 lvl 2 mlvl 52/52 ale nicku nie podam nie chce
ps 4 czekam na odpowiedz
o dolor napisal jak wolisz grac nie na kodach to nie graj. nikt ci nie broni.
Powiem jedno widze ze popierasz czitowanie bo srasznie go bronisz.
PS: Nie zgapiaj odemnie z tymi PSami -.-
Michałeq
15-02-2006, 16:07
a tak pozatym, to ok ja rozumiem to bardzoe dobze. nawet nie wiesz jak. ale co cie to kurde przeszkadza jak on nie umie grac inaczej to jego sprawa a nie kurde twoja. jak wolisz grac uczciwie, to graj wiem ze ci to nie pasuje to idz go za*** raz czy dwa podczas afk (jest takie cos jak exiva) zabijesz go 2 razy to na 100 przestanie tak robic, bo ine bedzie chcial marnowac tak czasu ( tzn. na skilowanie w nocy) a jesli to nie pomoze, to gostek dostanie rachunek za prad i bedzie miec dopiero :) :evul: :evul: :evul:
AHA. Rozwiałes moje wszystkie watpliwosci. Czyli co? Czyli ze jak bedziemy widzieli napad, i uciekajacego zlodzieja, przejdziesz se obok bo "co do ku**y nedzy mnie to interesi?"
Sprawa 2: Zabicie na afk czy ban? Wole ban, bo daje do myslenia, a wiecznie nie mozna sie zabijac
@Narkoman
Chodzi mi o to, ze gdy zobaczysz napad, chwicisz za komóre i klikniesz 997... No ludzie... bez jaj..
Narkoman
15-02-2006, 16:47
najpierw dolor czy tam ligus jak kto woli
wyobraz sobie. albo inaczej to powiem. p 1 nie wiesz na 100 % czy on kantuje czy nie. po 2 nie do koncu popieram uzywanie botow, ale jak kto chce niech uzywa ( od razu mowie ze jak ide na jakies hunty (jakies) to wlaczam tbi ( poniewaz, a) wk***** mnie to swiatlo dla tego mam full light b) podczas polowania zawsze zapominam klikac na jedzenie wiec mi samo je to wszystko)
od razu aby nie bylo powiem ze mam tbi, tbi gg, muliclienta i w dupie mam to czy mnie zbanuja czy nie ( jak dostane bana to nawet dobrze przynajmniej przestane o tibi myslec ( w dzien i w noc;( ) nie no joke :) dam se wtedy spokoj z tibia, wiec jak wam to taka radosc sprawi mozecie nakablowac na mnie.
@ michal
a czy ty jak zobaczysz napad obojetnie na co lub na kogo to bedziesz sie staral zatrzymac tego bandyte lub cos , bo ja w to watpie (zly przyklad) ja nie mowie ze to jest dobre ale co was to obchodzi. ja pier****
kurde koncze z tym tematem bo sie jeszcze poklocimy do k**** i nie bede miec kumpli. dzieki za temat
PS nie zgapiam tych ps od ciebie ligus
Ligus, bede szczery zachowales sie chamsko lipnie chu*** i podle... Tak jak to wczesniej powiedziano zrzera cie zazdrosc, polowa silvery jedzie na Cheatach a ty doczepiles sie akurta do niego, a co do tego ze siedzi cala noc to moze wlacza sobie tibia jego kumpel obok stawia ghoula i cala noc jedzie na ghoulu!
Jak widac tryzmasy y Brayolami a nie ynami... Pryzkro mi..
Markizek666
15-02-2006, 18:32
Ludzie do jasnej cholery:
@ Michałek a ty niegrales postacia magiczna to sie zamknij (bo 15 lev to gowno nie postac)
@ Narkoman Rycerski ma kupe racji ale niedostrzegasz tego, sam uzywasz botow i sie boisz bo zara ktos ciebie zraportuje do c***a pana, jesli ktos oszukuje to niech pozniej nie ma pretensji ze bana dostanie. źle to świadczy o polakach on nam wyrabia opinie,a poznije jest ze polacy to PA, PK i n00by.
@ Poreda jesli Ligus posiwieca na skilowanie xxx h ciezko na to pracuje zeby miec duze skille a tu jakis po*******ony pedal (srry za wulgaryzmy, ale juz niewytrzymuje) wlancza jakiegos czita i se te skille robi w 1 tydzien to jest przesada, sam zazdroscisz ze nie masz takich skilli i tyle.
Rekin Master
15-02-2006, 19:05
postanowailem zedytowac tego posta bo byl on...hmm dziwny? xD
Rekin Master
15-02-2006, 19:05
srry za double posta :(
proboje sie wbic na nowy swiat i jestem 400 w kolejce wiec mi net "do dupy chodzi"
srry jeszcze raz :(
Markizek666
15-02-2006, 20:55
****a mac dorosnijcie wkoncu... co was to ****a mac ja *******e ****a ku7rwa ****a obchodzi, ze uzywa macro(albo nie) to jest jego sprawa...ja mam w dupie ze ma lepsze skille odemnie...zamiast kablowac ****a mac ****a ****a ****a zajmiejcie sie ****a mac soba bo sie w****iam jak to ****a mac ****a ****a ****a czytam...
okon ****a mac nie umie grac bo uzywa czitow(albo ****a nie uzywa) wiec dajcie ****a mac mu spokoj ****a ****a ****a ****a ****a ****a!!!!!
Pozdro.
Ps.Tak normalnie to tyle nie przeklinam.
Ps2.Jezeli uwazasz ze przeklinam to patrz na ps1
Ps3.Ligus nie nasladuje cie:confused:
Czlowieku wyluzuj jak tak masz pisac to wez nie pisz bo ja nie chce czytac samych "*****" bo to jest nudne.
po 1: wez 3 oddechy.
Po 2: Wyjdz na dwór
Po 3: Ulep se balwana
Po 4: *******nij w niego z calej sily(i sobie zlam noge ;p)
Po 5: Ulem sobie Donalda Tuska i ***nij w niego z pol obrotu (tak jak Chuc Norris robi smietanke z krowy ;p)
Po 6: Wroc do domu i nie wchodz na forum tibia.pl przez 1 tydzien.
Po 7:Jesli cie sie to czyttac chcialo to jesteś debilem -.-'
(Zart :D :D :D )
Po 8: Teraz sobie pograj w tibie.
(TO BYLO KIEROWANE DO REKINA:evul: :evul: )
Mojim zdaniem ligus wyszedl teraz na zwyklego kapusia! Rekin ma racje jezeli skilluje na citach to jego sprawa, jego zycie tylko i wylacznie, a moze nie pomyslal \nikt ze on tylko afkuje a nie uzywa CHEATOW!
Rekin popieram cie... :p
oj Rekin Rekin, twój post mych oczu nie zachwyca oj nie zachwyca XD
Markizek - toż to jak dla mnie była 'kpina' a nie jakiś wybuch :) więc komentarz taki raczej powinien kpić a nie uwagę zwracać
co do makra - nie stosuję, nigdy nie stosowałam żadnych 'pomocy' gdyż jak dla mnie granie powinno być przyjemnością i samodzielne osiągnięcie czegoś jest o niebo cenniejsze niż jakieś pójście na łatwiznę i nie zrobienie czegoś własnymi rękoma
co mi by było po postaci przepakowanej i wytrenowanej ale nie mojej własnej na swój sposób? jak dla mnie własna postać to ta, którą się prowadzi od samego początku przez cały czas, inaczej staje się jakąś laleczką przepakowaną bez swego własnego 'życia'
jak ktoś zostanie złapany za cheaty, to ban należy mu się, ale jeśli wybrał taką drogę 'ku najlepszym skillom, lvl' to już jego własny, świadomy wybór, który o nim świadczy - ale na pewno nie świadczy dobrze
sam się jeszcze przez to naraża na hacki i potem będzie się żalił wszystkim dokoła, że jego postać albo została skradziona, albo zbanowana - ale sam przecież swym czynem do tego na swój sposób dążył ;)
to nie nasza sprawa, że nie jest w stanie samodzielnie i cierpliwie stworzyć 'własnej' postaci :)
d.Taube
****a mac dorosnijcie wkoncu... co was to ****a mac ja *******e ****a ku7rwa ****a obchodzi, ze uzywa macro(albo nie) to jest jego sprawa...ja mam w dupie ze ma lepsze skille odemnie...zamiast kablowac ****a mac ****a ****a ****a zajmiejcie sie ****a mac soba bo sie w****iam jak to ****a mac ****a ****a ****a czytam...
okon ****a mac nie umie grac bo uzywa czitow(albo ****a nie uzywa) wiec dajcie ****a mac mu spokoj ****a ****a ****a ****a ****a ****a!!!!!
Pozdro.
Ps.Tak normalnie to tyle nie przeklinam.
Ps2.Jezeli uwazasz ze przeklinam to patrz na ps1
Ps3.Ligus nie nasladuje cie:confused:
Hum... Może i masz racje ale to że używasz tylko takich słow świadczy tylko i wyłącznie o Tobie 8o (chodzi o ilość ) LóL
Fantom da first
15-02-2006, 22:00
No no widze ze ostry temacik jest na forum o mojej skromnej postaci.
Widze ze komus zal dupe sciska ze mam lepshe skile :D a tak wogoole jak juz tak jestesmy w temacie cheatow to zadajmy sobie pytanie czy Pipao Silverheart nie uzywa zadnego.
A tak poza tym to trzeba umiec trenic i trzeba wiedziec na czym i czym (no ale jak tego sie nie wie to przykro mi)
Michałeq
15-02-2006, 22:00
Ja 3mam sztame z Ligusem & Markizem :P bo dla mnie to jest po prostu brak umiejetnosci grania w tibię ^^ Co do tych 'kapusiów'.... to troche za ostre... Czemu? jestes swiadkiem w sadzie zeznajesz-jestes kapusiem; nie zeznajesz-niedopelniles obowiazku wobec ojczyzny:evul: :evul: :evul:
A co do Fantoma, to kto mysli ze NIE nalezy mu sie ban, niech to napisze (najlepiej tez zeby wytlumaczyl DLACZEGO)
/\ to bedzie arcytrudne xD /\B)
DObra zostawcie juz rekina w spokoju, na tibi tez bluzga ale rzadkok, i bluzganie nie jest tematem dyskusji tylko MACRO lub TBI...
Rekin Master
15-02-2006, 22:01
ehhh kilver kilver zrobilem to z 2 powodow...
1.aby ozywic temat
2.fajnie to wyglada xD duzo tego: "****a"xDxDxDxD
eee mam propozycje zeby wiecej nie drazyc tego tematu(city)
pozdro
X( no wiec tak...Fantom da First to moj RL friend dobry :D. Stajac w jego obronie musze wam powiedziec ze raportujac jego itp. itd. wypowiadacie wojne Blood Bringers & Extreme Dream ale to juz wasza sprawa nie nasza :(
mysle ze polak polaka nie powinien raportowac ani polak polaka huntowac ( chociaz tu jest powod dla hunta ) ... i glownym powodem dla ktorego chcecie raportowac jest to ze zazdroscicie mu skilli :> bardzo proste jesli chcecie tak szybko robic skille to downloadujcie sobie jakies macro i jazda !! to moze sie zle dla was skonczyc :(
Rekin Master
15-02-2006, 22:15
@Holu
popieram
Fantom da first
15-02-2006, 22:17
rycerzyk tak dla twojej wiadomosci to to jest moja 3 postac
wiec nie mow mi o umiejetnosci grania w tibie bo jak ja zaczalem grac to ty jeszcze nie wiedziales ze taka gra istnieje
Fantom da first
15-02-2006, 22:21
No holczak powiedziales co wiedziales ale to nie zmienia faktu ze jak bedzie grupa polakow co bedzie robila tak jak nasz milusi hydrancik to NIE MAMY ZADNYCH SZANS NAWET NA DOJSCIE DO LVL 70 a co dopiero mowic zeby przejsc 100 lvl no ale głąby tak dalej macie tu ode mnie piataka za inteligencje :evul:
i tak czy tak czy z macro czy bez niego nie macie szans ze mna w skilach bo jezeli bym przestal (a co dziwne bo nie zaczalem) to by sie za duzo nie zmienilo bo wiem jak sie treni LESZCZE ligus jestes picny jak i ten hydrancikB)
Sorry Fantom..naprawde zachowalismy sie jak debile..przemyślałem całą sprawe i stwierdziłem ze to jest totalnie bez sensu. musimy się jednoczyć a nie sie gnębić...dlatego przepraszam..naprawde przepraszam. Ale ty tez powinieneś nas zrozumieć, pisaliśmy do ciebie non-stop jak byłeś zalogowany, jednak bez skutku...ale i tak mimo to sorry
Michałeq
15-02-2006, 22:57
1. Nie jestem przeciw polakom tylko ZA.
2. Jestem PRZECIW CHEATOM.
3. Większą satysfakcję sprawia mi "własnoręczne" nabijanie skilli i lvl.
4. Jeśli Polacy mają być najlepsi na servie dzięki czitom to już wole żeby zostało jak jest.
5. Nigdy nie używałem cheatów w TIBII (nawet we wszystkich gta przestałem i przeszedlem bez xD
6. Na dojscie do 70 lvl szanse mamy i to całkiem niezłe :P
7. Fantom jeśli ci o to chodzi, gram od dawna, a to jest moja CZWARTA postacB) .
8. Fantom, jeśli umiesz grać w tibię (czyli:mieć doświadczenie, przestrzegać regulamin, próbować traktować to z przymróżeniem oka itp) to udowodnij nam i nie jedź na czitach.
9. Wojen nie chce i unikam.
10. Fantom za to jest ban (mowie o nieedytowaniu postow na forum; 2 posty pod rzad xD).
11. Może i to wszystko jest bez sensu, ale warto drążyć temat, bo piknie się rozwijaB) .
12. BTW:jak qpie pacca od razu SPRÓbuje zdac test na tutora xD
13. Teraz nie chcę nikogo oskarżać, ale z moich obserwacji wynika, że czity popierają ci, którzy sami na nich jadą ;p
14. To tyle, nie bedę zanudzać
15. cYa, ide lulu
Tanin Hawking
15-02-2006, 22:59
pfff haha ale widać jak przez Ligusa i Rycerskiego zżera zazdrość :D
Szkoda tylko ,że Phantom padl ofiarą tej zazdrości :confused: jest tyle playerów co używa cheatów na Silverze a wy musicie akurat rodaka sie czepiać... żałosne....
powiem tak - z makro i takimi cheatami jest jak z dopingiem
każdy wie co to jest doping, jak to działa i czym się kończy - podobnie makro
nie jest się 'the best' jak się na nim jedzie ;)
jeśli chodzi o takie przechwalanie się skillami, to pewnie bym była w czołówce, gdyby nie pewien problem - przestałam już dawno grać, długie miesiące temu i nie osiągnęłabym ich za pomocą makro lecz własną pracą
gdyby nie to, że nie gram już hmnn... od czerwca zdaje się, to można sobie pomyśleć jakie mialabym przez 8 miesięcy skille zrobione, biorąc pod uwagę fakt, że bylam w pierwszej 200'tce przed odejściem
to ile się miało postaci nie świadczy o tym jak długo się gra - o tym świadczy data wejścia pierwszej postaci na rooka :evul:
miast skakać sobie do gardeł zajęlibyście się czymś innym - jak np. organizacja w jakąś silniejszą i zgraną bardziej grupę :]
fakt, że ktoś cheatuje to jego własny problem (tak, problem ni mniej ni więcej) lecz nie nasz - i jeśli już to jest kilka opcji jak taka osoba z niego wyjdzie - zmądrzeje/straci postać/dostanie bana - do wyboru do koloru, choć zawsze może nie wyjść, lecz dalej jechać na makro i się cieszyć, że jej nie złapali, postać nadal jest jego i nie doszedł do tego własnoręcznie B)
d.Taube
Wiec tak:
Na samym wstepie mowie ze wiem ze Fantom nie moze siedziec calymi nocami poniewaz pisala mi to pewna osoba (nie uzyskalem od niej zgody na ujawnienie jej) ta osoba zna dobrze fantoma.
Cheaty oki niech se jedzie za miecha albo 2 hack murowany :p (potem sie dziwicie co sie stalo z moja postacia / czemu na niej nic nie ma i ma gorsze staty :p.
Mam pomysl jak tak popieracie czity oki chodzcie sobie wszyscy sciagniemy takie gowno i bedziemy mieli postacie 24h online.
Wtedy na pewno przegonimy niektorych br ktozy nie uzywaja czitow JEAH!!!
Nie mowcie ze ja jestem kapusiem bo nie ja skladalem raport :p ta osoba jak chce to niech sie sama przyzna.
Fantom to jak juz powiedziala Taube ze miales 3 potacie to o niczym nie swiadczy. Ja mialem 2 accounty jeden juz sie stracil a teraz gram.
Powtarzam nie uzywalem nie uzywam i nie bede uzywac czitow.
Jak nie wiezycie to poproscie Gma o sprawdzenie mojego accounta czy kiedy kolwiek byly uzywane na nim czity.
Br nie dostaja tak czesto bana jak Polacy poniewaz ponad polowa kadry gmow to br (jednak to swiadczy o tym ze nie wszyscy u nich sa noobami) a polacy maja 1 i to od niedawna.
Pozatym nienawidze oszustow ( to juz nie moja wina poprostu tak mnie wychowano)
Jesli chodzi o mnie rycerskiego czy hydranta ja o tym ze jest taki koles jak fantom dowiaduje sie ostatni.
Fantom powiem ci jedno znam kolesia ktory ciebie znal i wie ze ty nie mozesz siedziec po nocach na kompie.
Nie dziwcie sie mojej michala czy hydranta reakcji jak byscie skillowali sie meczyli wszystko o wlasnych silach nie siedzieli afk chyba ze na 5 min albo mniej zeby wyjsc do WC albo do kuchni po jedzenie i nabiliscie takie skille jakie mam ja czy hydrang albo rycerski i jakis koles przegonil by was w tydzien to ciekawe jaka by byla wasza reakcja:)
PS: Przestalem sie tym przejmowac bo on jedzie w swordach a nie axe.
PS2: rekin powiem ci jedno zamien te ***** na ######## lepiej wyglada:D
PS3: Jak by wszyscy grali na czitach to Tbia nie byla by juz ta sama gra.
PS4: Ahhhhh pamietam jak w Tibi bylo najwyzej 6 osob ktore czitowaly.
PS5: Ok nie przejmujmy sie nim jak za pare miesiecy albo wczesniej wejdzie na postac i zobaczy ze nic na niej nie ma i ze staty mu spadly oraz ma red skulla to mam nadzieje ze go to czegos nauczy.
PS6: Nie wyzywalem go jak niektozy powiedizalem tylko ze mam podejzenia a nawet jestem pewien ze czituje
PS7: Odnoszac sie do PS6 wskazje na to wiele dowodow (nie chce mi sie juz pisac jakich bo sie ledwo co obudzilem i jestem troszku przywalony wczorajszym dniem.
Narkoman
16-02-2006, 08:12
no wiec tak powiem teraz ja. eh wiem zeby ranka nie zaczynac od czytania forum bo ma sie dzien zrabany. wielkie THX
@ markizek
jakbys czytal ze zrozumieniem, to bys znalazl ze nie boje sie bana.
@ rekin, poreda, holly, fantom, i kto tam byl jeszcze
ja jestem po waszej stronie bo do k**** co to komu robi ze ktos jedzie na botach macro itd. jego sprawa
@ chyba michalek
pewne jest to ze popiera czitowanie ta osoba, ktora sams tak robi, to chyba logiczne
@ dolor
ja rozumiem wasza rekacje, chyba :)\
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
proponuje jak to rekin chyba mowił zamknac ten temat poniewaz chyba nie o to chodzi abysmy sie poklocili tylko mamy zyc w przyjazni, wiec prosze zamknac mordy juz. podajcie jakis temat, proponuje abyscie do ss weszli (tylko silvera) i powklejali swoje zdjątka
Narkomanie zamkne sobie morde jak powiecie ze jest wam z tym dobrze.
Ja sie potrafie dostosowac. Ale i tak nie zmienicie mojego podejscia do czitow.
Wiec jak wam to nie przeszkadza czujecie sie z tym dobrze ze narod polski oszukuje prosze bardzo ja sie moge dostosowac ale i tak bede grac dalej po swojemu :p
Aha a co do tego wklejania ssow to nie mam zadnych zdjatek moj kumpel ma powiem mu zeby mi wyslal to wtedy wkleje ;)
Narkoman
16-02-2006, 08:31
ok dolor sluchaj
czy jest mi z tym dobrze ze kantuje? bo chyba o to chodzi. Jesli tak to sluchaj, nie robi mi terz czy kantuje czy nie. jest mi latwiej, i napisalem juz do czego uzywam tbi. napisze to jeszcze raz.
1. widze exp ile mi potrzebny
2. widze pozadnie caly ekran w kopalniach a nie takie gowienko
3. je mi bo hja o tym zapominam
a co do popierania cheatow, poki gm to olewaja ( tak w 80 %) to ludzie sa bezkarni a wiadomo jak jest cos bez konsekwencji to sie to dalej robi i tyle.
Markizek666
16-02-2006, 08:37
@ Narkoman wiesz co sam sobie morde zamkij jak nie pasi to nic nie pisz
@ Lady niestrasz nas bb i innymi gildiami bo to jest troszke zalosne.
@ Fantom co mnie to obchodzi ze jest to twoj 3 char teraz mam swoj tez 3 i co?
Myslisz ze jestes w czyms lepszy bo uzywasz jakis programow i ci poznije pala staje ze masz lepsze i mowiesz ze wiesz jak skilowac.
Ale proponoje zamknac ten temat z Fantomem miejmy nadzieje ze sie all wyjasnilo i nic wiecej neizdzialamy to jest sprawa Fantoma jutro sie bendzie podniecal skillami 85/85 a jutro dostanie hacka ****a trudno skonczmy ten temat.
Narkoman
16-02-2006, 08:58
@ Narkoman wiesz co sam sobie morde zamkij jak nie pasi to nic nie pisz
Znow mowie ze jakbys czytal ze3 zrozumieniem to bys k* (ech nie bede sie denerwowal ) wiedzial, dlaczego to napisalem, bo nie chce abysmy sie do k* (nie bede sie wk******) pogryzli i nie che tego abym stracil kumpli z tibi tylko dlatego ze ktos tam poruszyl sprawe z macro z botami itd.
Ale proponoje zamknac ten temat z Fantomem miejmy nadzieje ze sie all wyjasnilo i nic wiecej neizdzialamy to jest sprawa Fantoma jutro sie bendzie podniecal skillami 85/85 a jutro dostanie hacka ****a trudno skonczmy ten temat.
Lol to wlasnie sam napisalem tylko troszke ostrzej.
Markizek666
16-02-2006, 09:02
Narkoman a ty sie naucz pisac bo czasem cie jest troszke trudno rozszyfrowac:p .
PRZESTANCIE GADAC JUZ O CHEATACH, WYZYWAC SIE, WJEZDZAC NA SIEBIE, POWRZUCAJMY TROCHE NA BR,:p ROOKNELI ROYAL TRIPE WCZORAJ :D, A DUFFZENHO TO DOPIERO CIOTA, CHODZIL I ZABIJAL LOLW LEV....
Musze sie zgodzic z narkomanem.
Klutnie do nieczego nie prowadza. Ehhhh srry jasne ze prowadza do nienawisci zlosci itd.
Ja juz nie mam wiecej nic do pisania wszystko co chcialem napisac umiescilem w poprzednich 2 postach.
A tak pozatym to co mi to tym jak i tak chyba odchodze z slivery bo nie ma na tym servie zandych perspektyw.
Gralem na 4 swiatach i na zadnym nie ma takiego sajgonu
PS: Jak odejde z silvery a zapewne to zrobie (tutaj mozecie zaczac sie cieszyc ze odchodze) to i tak bede wpadac czasami zeby poskillowac:p
Bye all milo sie gralo na Silverze
:cup:
Tu jest sajgon tylko dlatego ze my go robimy, na innych swiatach jest duzo polakow (szczegolnie lowl lev-Nobkow), ktorzy gdy idziesz prosza o itemki, ja gralem na 3 swiatach i tez wiem co to znaczy. Pospieszyles z decyzja dlatego ze na forum jest sajgon, a tak naprawde gdy gramy juz na tibi to nikt sie nie kloci, no moze ja czasami z rekinem i to all...
Narkoman
16-02-2006, 09:17
jestem z poreda
teraz polacy go pozabijaja troche jak na maina wejdzie, o ile wejdzie:) chodiz mi o royal tripe
a duff tego bym sie ponim nie spodziewal :)
Rekin Master
16-02-2006, 09:37
@ligus
kur*...ok ok srry
kurczątko...nie pozwole ci odejsc...zrobiles takie skille aby odejsc??tyle ***a*...ok jeszcze raz:tyle baaardzo dlugich dni na skillowanie straciles i chesz odejsc?lolX(
@ktos tam napisal ze ten popiera czity,kto sam ich uzywa
nie uzywam zadnych czitow procz jednego...ale go pewnie 90%polakow uzywa
mam mapki odkryte(ale nie wszystkie)
i to all:p
Dobra jesli chodzi o moje odejscie to sobie niezle joke zrobilem XD
Nudzilo mi sie nie mam narazie zamiaru odejsc po co mialbym odchodzic??
A kto jak nie np taki Rekin, Navus, Moradin, Potus, Lenidas, Lady Dram, Rycerski, Hydrant i wiele innych no i ja zadba o zdanie o polakach na tym servie ;]
Chcialem was oderwac od tego tamtu z tymi cheatami
Proponuje go juz zamknac i grac spokojnie
PS: Fajnie zrobilem niektorych w konia XD hehehehe
PS2: Joke Joke Jeok i jeszcze raz Joke
PS3 : NIE ODCHODZE Z SILVERY
Narkoman
16-02-2006, 09:46
no to kurde nie wiem co powiedizec ligus grtz :P
@ rekin
tez to mialem ale tam nie ma map nowych terenow to ja to usunelem :)
Rekin Master
16-02-2006, 09:46
@ligus
-.-
@Taube
eeee mam podejzenia kim gralas...
powiedz szczeze czy jednym z twoich postaci nie byla: "Kwasna PIkla"??
czekam na szczera odpowiedz
Narkoman
16-02-2006, 09:48
lol rekin ale zes sie rozpisal,
a co do ligusa, to miales dobry opmysl bo sie rozluznila atmosfera :)
Chce ktos Sorcusia Jedusinskiego za free?:p
nie Rekin ;)
na silverze miałam wyłącznie jedną postać i nie miała ona tak 'zje.' nicka :evul:
poza tym grałam kobietą, nie facetem ;)
mam prośbę do wszystkich dzieci tutaj
nie używajcie największej czcionki gdyż mi po oczach razi, dobrze? jeszcze jedna taka jazda na cały ekran max' czarnymi literkami a się wścieknę
to samo mozna przekazać małymi literkami, bądź capsem, a takie wrzeszczenie wygląda jakby rozbuchany bachor wydarł się, gdyż mamusia nie kupiła mu nowej zabawki -_-
d.Taube
[quote=Taube]nie Rekin ;)
na silverze miałam wyłącznie jedną postać i nie miała ona tak 'z***.' nicka :evul:
poza tym grałam kobietą, nie facetem ;)
mam prośbę do wszystkich dzieci tutaj
nie używajcie największej czcionki gdyż mi po oczach razi, dobrze? jeszcze jedna taka jazda na cały ekran max' czarnymi literkami a się wścieknę
to samo mozna przekazać małymi literkami, bądź capsem, a takie wrzeszczenie wygląda jakby rozbuchany bachor wydarł się, gdyż mamusia nie kupiła mu nowej zabawki -_-[quote=Taube]
d.Taube
DOBRZE JUZ NIE BEDZIEMY PISAC TYMI DUZYMI LITERAMI XD
]OK JEZELI WY PRZESTAJECIE TO JA TEZ JUZ NIC WIECEJ NIE NAPISZE WIELKIMI LITERAMI. I NIE JESTEM DZIECKIEM DZIECIAKU. I NIE BEDZIESZ MI NIC ROZKAZYWAL BO NIE JESTES MODKIEM. JEZELI MODEK POWIE PRZESTANE JEZELI NIE TO NARA DZIECIAKU!
Markizek666
16-02-2006, 10:29
@ Ligus
LOL?8o To bylo niepotrzebne :)
@ Rekin
LOL?8o
@ Taube
No coż jak zawsze potrafisz dowalic (:D :D )
Powiedz kim ty gralas jesli od czerwca nie grasz, to mozliwe ze cie pamientam bo sam zaczolem grac w czerwcu :)
@ Poreda
LOL?LOL?
Hmm o czym by tu napisac....(?)
TRiopa na rooku usushshauah :):):) był strasznym hamem :p
Ja niekorzystam z map, lae ogladam filmiki i mam duzo osloniete xD
Narkoman
16-02-2006, 10:34
lol ale masz problem, co do najwiekszej czcionki to ja pisalem i pisze 6 a najwieksza to jest taka o wlasnie tak wyglada siodemka pokazac inne wiec nie mow ze piszemy najwieksza
a tak pozatym to mozna pisac normalnie ale to aby oddac charakter wypowiedzi oraz aby tego nie przeoczyc bo co duze toprzyciaga wzrok to chyba normalne
żart Dolora przejdzie, jak poprawi cytowanie XD
wyraźna dziecinność poreda jest zauważalna na kilometr dzięki temu, że się tak afiszuje ;)
@Narkoman
duża czcionka odpycha
lekko powiększona o jeden stopień zwraca na coś uwagę, lecz jeśli jest w największych rozmiarach, to człowiek ma ochotę jej w ogóle nie czytać i ją dosłownie olać ;) gdyż co on będzie zawracał sobie głowę jakimś 'wrzaskiem' i to całego dosłownie posta - jakby był tylko jeden wyraz, to by znaczyło, że jest to uwidocznienie, a jak calutka sentencja od a do z, to tak jakby ktoś sobie gardło nadwyrężał i prosił się o zrzucenie na głowę doniczki z kwiatkiem :P
problem ma raczej ktoś, kto pisze dużymi literami ;) a nie ktoś kto nimi nie musi pisać
gdyż jeśli jest zmuszony do takiego środka 'perswazji' świadczy to o nieumiejętnym przekazaniu swych myśli normalnie, a przynajmniej na tyle, by ktokolwiek zwrócił na nie uwagę i wziął sobie do serca :P
to co duże nie przyciąga wzroku, lecz zasłania wszystko inne ;) to tak jak z tym żartem "- widzisz las? - nie drzewa mi zasłaniają"
@Markizek
no.. trochę wątpię, gdyż pewnie nawet nie mieliście pojęcia, że polakiem byłam ;) nie to, że się nie przyznawalam, lecz preferowałam używnie języka angielskiego do porozumiewania się i zbytniej uwagi nie zwracałam na wałęsające się stadka polaków :D choć pamiętam jak się zebrała taka spora grupka lowlvl'i i niczym szkółka na wycieczkę wybierała się huntować :D
d.Taube
Tanin Hawking
16-02-2006, 10:47
Ehh Ligus , jeśli chodzi o bany na Silverze to nikt i nic nigdy nie przegoni br... nie słyszałem ilu polaków dostało bana na tym servie ale br... w ostatnich miechach , doroteiazenho , hunkzenho , pipaozenho ( znany już jako PipaoSilverheart ) a gdzieś około czerwca ubiegłego roku bana na miecha dostało 3/4 wszystich hlvl ( m.in tutor Aikauzenho 8o ) więc niezgodze sie z tym ,że pl dostaja wiecej banów niż br...
Markizek666
16-02-2006, 11:01
No ale co ci zaszkodzi podac nicka :blazen:
Fakt duze liter az odrzucaja na 1km :D :D
@ Narkoman ale nie musisz pisac takimi literami ze 2 wyray zajmoja pol ekranu bo tobie to nieprzeszkadza a innym przeszkadzaX(
Narazie niema oczym pisac :(
dobra dobra..
skończmy już z wielgachnymi literkami - i pisać nimi i mówić o nich ;) bo zaraz zrobi się z tego jakże kontrowersyjna sprawa i 'walka wyzwoleńcza przez jarzmem małoliterkowców' XD
@Markizek
oj szkodzi szkodzi ;) są tacy, co jakby to wyniuchali, wyniuchaliby zbyt wiele :)
poza tym to by znaczyło, że łatwo zmieniam swoje wcześniejsze postanowienia ;) a tego wolę uniknąć
d.Taube
Narkoman
16-02-2006, 11:14
co wam kurde sie stalo, kto powiedzial ze pisze takimi literami. raz w zyciu cos napisale tak, bo uwazalem to za poprawne i tego sie bede trzymal
są rozne rodzaje trzcionek i chyba do czegos one słu ż ą, wiec aby sie nie marnowaly to chyba ra na jakis czas mozna je uzyc.
PS tak wlasciwie po co to napisalas teraz tylko znow jakies nie porozumienia sa. sry ale jak dziecko tak jak gdzies napisalas
""mam prośbę do wszystkich dzieci tutaj
to samo mozna przekazać małymi literkami, bądź capsem, a takie wrzeszczenie wygląda jakby rozbuchany bachor wydarł się, gdyż mamusia nie kupiła mu nowej zabawki -_-""
to zgadzam sie rowniez mozna powiedziec ze ty tez jak dziecko sie zachowujesz bo cos ci nie pasuje i od razu w ryk ( no to moze zbyt brutalnie powiedziane ) od razu cos mi nie pasuje i trza to naglosnic. BYs tego nie pisala i byly spokoj
PS2 mialem cie za inna osobe do dzis ranka :(
Mmm.. Ja juz wiem chyba kim ona grala, zdaje mi sie ze takim palkiem, i kiedys gdy do niej napisalem ku*** to zaczela sie burzyc ze poda mnie do gma... LOL
nie :) grałam knightem a na kogoś, kto powiedziałby do mnie w ten sposób, bym nawet uwagi nie zwróciła bądź poczęstowała zabawnym komentarzem :)
poza tym nigdy się nie burzę od tak, tylko (może nawet zbyt cierpliwie XD) staram się komuś coś wyjaśnić
jeśli się mnie doszukujecie gdzieś na silverze, to radzę w okolicach thais ;) i nie szukać po zgrupowaniach polaków, prędzej kanadyjczyków i innych obcokrajowców, choć raczej bardzo rzadko mnie w towarzystwie br widziano, może jedynie z dwóch osób, ale to nie były nooby ;) i nic na pewno nie miały wspólnego z power abuserstwem
edit:
khem.. poza tym ciebie poreda mogło wtedy jeszcze nie być na serwerze :D z tego co widzę, chyba że na tibię wchodzisz baaardzo rzadko i tak powoli, po malutku tworzysz swą postać :)
d.Taube
No, jak cos na silverze zaczynalem tak jak wszyscy Rekin i reszta i gdy ty zbieralas rozwalone skrzyn ki do plecaa z mysla ze je sprzedaz ja stalem pod Gh Red Warriors (Najlepszej Gildi Polskiej), i trenowalem skille, to nie moja wina ze hakneli mi chara, a jezeli jestes the best to jaki mialas najwiekszy lev w calej twojej tibijskiej karierze.... ?
P.S Nie powiedzialem do niej ze jest kur** tylko powiedzIalem zdanie+ku***/
hehe
skąd wiesz, z jaką myślą mogłam zbierać skrzynki do plecaka?
może przyświecały mi inne cele? :>
z tego co widziałam, to chyba bylam wcześniej na serwerze niż Rekin ;)
i to przeszło o miesiąc, więc mogło być na odwrót :)
tak więc, gdy wy dopiero zaczęliście się rozkręcać, ja sobie przestałam grać w Tibię, a z tego co widzę, trochę jeszcze osob z którymi się trzymałam też już odeszło :( choć niektórzy się nieźle trzymają
więc trochę to dziwne, aby ktoś, kto jeszcze nie zrobił sobie charka, mógł tam stać, podczas gdy druga osoba już dawno była na mainie ;)
poza tym - mam pytanie, czemu uważasz, że jestem 'the best'? gdyż ja tego nie powiedziałam :) jak dla mnie nie ma the best i nie grałam po to, by być kimś takim, lecz dla zabawy, by po prostu czerpiać przyjemność z grania
jedyne co powiedziałam, że gdybym grać nie przestała, to miałabym jedne z najlepszych skilli pewnie i to bez ani jednego makro/cheata
takie zdanie, to pewnie bym śmiechem zbyła :D zależnie od jego treści
d.Taube
Markizek666
16-02-2006, 11:51
Jaka tajemnicza zagadka:)
hmm.. Krystalan Zadeon jest Kanadyjczykiem i dodatkowa najlepszym h-lev na Silverce moim zdaniem:)
No po moim lev tego tez niewidac, ale mialem knighta na 20 lev (skilla 42/41, prosze sie nie smiac:confused: :confused: )
Paladyna na 39 lev ale przez glupiego neta 3 dedy w 2 dni i koniec z nim, tera mam sorca ze zrabanym nickiem, ale mi to nieprzeszkadza:D :D
Mamy tera niezle zajecie, dowiedziec sie kim jest nasza tajemnicza "Taube" :]
Kurde cos mi swita ze pamientam taka babe co skilowala na rotach na gorze troli i sie z nia poklucilem bo jej rotki wybilem (hyhy) miala chyba wtedy 16 lev.Moze, moze ^^
Narkoman
16-02-2006, 13:03
hehe widze ze sie trosze uspokojilo i bardzo dobrze. taube czemu nie ccesz nicku podac?
A oto ja Ligusek powrucilem z szkoly po lekcji wychowawczej XD (czyli mam niezly humorek ;]) i
Zapraszam na Waidomosci od Ligusa Fanfary prosze XD
;)
A wiec zapraszam na dobra i zla wiadomosc.
Dorba wiadomosc (zapewne was dobije)
Wlasnie skoczyl mi kolejny 1% do 82 axe :axeman: :axeman: :axeman: :axeman:
A teraz czas na zla wiadomosc :(:
Jeszcze 53% do 82 axe :kon: :kon: :kon: :kon: :kon: :kon: :kon: :kon:
Wiem jedna wiadomosc zapewne was bardzo rozradowala a druga bardzo zasmucila ze az tyle jeszcze XD
Ok a teraz na powaznie:
Moj zart ze odchodze byl potrzebny jak i ten zart tam czyis z tymi literami po ktorym Taube napisala do mnie wiadomosc ktorej tytul to " ... " a tresc to
" " Taube thx za ta wyczerpujaca wiadomosc XD
A tak pozatym to:
BUY FOOD XD
Pozdro all
@Dolor
było puste? :) a to nie był jakiś błąd PW? bo coś do ciebie wysałałam, między innymi z tym, abyś poprawił cytowanie ;) i zmniejszył trochę literki :P
może jakieś zwiechy były i zjadło treść? O.o
@Markizek
tego osobnika raczej nie znam ;)
ale jeśli chodzi o rotki, to w jaskiniach trolich górek siedziałam też przez jakiś czas, na takich lvl'ach, zdaje się 16-17'nastki, wyrabiałam wtedy skile 60 i 6+ ;)
a też czasem zdarzała się banda, co albo próbowała wybić akurat stworki na których się trenowało, lub trzeba było takich osobników pilnować X( bo nic do nich nie docierało, ani zwykłe słowa, ani prośba i trzeba było bardziej brutalnie dać znać jak nie należy się zachowywać..
ale zależnie od tego, co uczyniłeś i jak się zachowała ta 'baba' to mogłam być ja lub nie ;)
gratz! najbliżej byłeś chyba mojej tożsamości :)
@Narkoman
jak już pisałam, są osoby, które to wywęszywszy wywęszyłyby za dużo ;) a tego nie chcę, no i jak już coś postanowiłam - być w miarę incognito, to pozostanę ;) chyba że sami wpadniecie na to kim jestem, a właściwie byłam, co takie proste chyba jednak nie jest ;)
d.Taube
Michałeq
16-02-2006, 14:33
o.0 W szkole byłem, a tu z 5 stron więcej, lol
Co do czitów zdania nie zmienię, ale już sie zamknę, bo mamy żyć - jak ktoś powiedział - w przyjaźni. A tak btw to chyba ja i Taube piszemy po polsku a nie po polskiemu;) xD
Rekin mam pytanko - coś tam kiedyś na forum pie***yłes, że robisz polską gildię - aktualne?:evul: :evul:
Markizek666
16-02-2006, 14:48
Może to byłas ty pamientam jak sie pytalem (ciebie?) czy cycka ubijesz:)
Duzo osob tam skilowalo ale pamientam ze wybijalem i ten osobnij mi powiedzial zebym sobie wszedl na strone na tibia.pl "Jak nie zostac n00bem w 24h"
Hyhy bylem wtedy n00bem i nawet o tym niewiedzialem i sie wypieralem:)
No coż byly to moje poczatki w tibi i pomyslec ze ja mialem 16 lev a rekin 7 hyhy:)
Czemu tylko TY i Taube(co do Taube sie zgadzam:))???X(
Rekin Master
16-02-2006, 15:00
Tak tak to byla ona!!!
Pamietam co do mnie pisales ze poznales tam jakas dziewczyne na 16lvl-u(miales wtedy nick:makrizek marczak) i ona miala od nas o wiele lepsze skille.
ja na potwoach skillowac nie umialem...ona cie nauczyla jak sie to robi i ty mi opowiedziales i siedzialem na rotach przez pol godziny i z nudow poszedlem!!!wydaje mi sie ze to jest ona na 99% ale przypomnij sobie nick plx i zagadka rozwiazana !!!
Narkoman
16-02-2006, 15:05
rekin holmes i dr. markizek
hehehe
Mmm... Mati mysl, przypomnij sobie nick! Taube logujesz sie czasem na silvere?:p
Michałeq
16-02-2006, 15:45
Ja nie wiem kto to Taube, bo ja zaczałem grać w Tibię 11 czerwca, a Markiz 10 czerwca; on miał wtedy stałke, a mi neta pod koniec sierpnia zalożyli ;/
Swoją drogą; chyba na dobrej drodze jestescie :)
Markizek666
16-02-2006, 15:54
O kurde jakbym zobaczyl ze 100k w dp to bym se przypomnial.....(hyhy):D :D
Kurde nie wiem jakies dwuczlonowe bylo ale nie wiem kurdeee musze mysleccc
(a u mnie z tym nienajlepiej;p)
Ten post bedzie powazny. Serio bedzie powazny. No ale naprawde. No co nie wiezysz ze bedzie powazny?? No kurde ale on serio bedzie powazny wiec nie mow ze bedzie nie p[owazny jak bedzie powazny. No ale serio mowie ze bedzie powazny
Ok a wiec mam propozycje wybrania sie na jakiegos hunta piszcie na prywatnej wiadomosci kto by poszedl i na co
Narkoman
16-02-2006, 16:26
po co na prywatnej ja moge isc
poh lub of lub mintwalin lub nie wiadomo gdzie. moze powtorak z catedry?
sork 25 lvl 29 mlvl
Markizek666
16-02-2006, 17:11
Przypomnialme sobie ze kiedy wybijalem tej postaci rotki(:evul: :evul: )
To mi powiedziala zebym sobie poszedl na orci a ja powiedzialem ze nie mam kasy na antidotke xD(tam byly 2 scorpionki :p) i znowy wybilem roty (ale ja noob:confused: :confused: )
Mialem wtedy 27sword 25 axe i 32 club(hyhyhy) i 38 shielding;p
Chcialem sie we wszystkim uczyc lecz jestem pewnie na 90% ze to taube miala wtedy skille 57 chyba w swordzie:)
Dochodzenie trwa
Ja bym poszedl z checian na HUnta na OF ;)
Lub Hellgate :)
PozdroB)
możliwe, że jesteście na dobrej drodze ;)
trochę osób chyba nawróciłam i trochę odwoływałam do zapoznania się z poradnikami.. i tylko dziękować mojej wielkiej cierpliwości, że nie należę do tych, co od razu idą zabić małe noobki :D ale próbują z nich graczy zrobić
zobaczymy, czy przypomniecie sobie tego nicka, a nawet jeśli będzie podobny, to mogę wam powiedzieć najwyżej, czy to byłam ja czy nie ;) ale i tak nie publicznie :] jak mówiłam są takie węszące stworki, że wolę być incognito
poreda :) nie, nie loguję się, bo jak mówiłam, przestałam grać w tibię ;) a nawet zapomniałam już numeru - mam gdzieś go na kompie zapisanego, ale gdzie to ja jedna wiem :) <= przezorny zawsze ubezpieczony :evul:
jeszcze w czerwcu czasem można mnie było przez jakiś czas spotkać było pewnie koło depo w mieście, ale krótkimi chwilami, sporadycznie :)
d.Taube
O rycerski widze jaki z ciebie wielki przyjaciel -.-
Jestes zwykla szuja za****nym sku*****nem -.-
wielki przyjaciel sam raportowal i wogle a na mnie zwala wine -.-
Rycerski jestes wielka jedna szmata nie godna pozalowania -.-
Thuz i noob -.-
Chce przeprosic Fantoma z calego serca.
Dowiedzialem sie ze wcale nie jedzie na zadnych czitach
I tu pisze Fantom przepraszam cie za niesluszne oskarzenie
Markizek666
16-02-2006, 19:13
No dolor nieprzeginaj on raportowal bo ty ang nieznales tak dobrze usuheheh
Narkoman
16-02-2006, 19:48
nom markizek ale zes ligusa zjechal, buahahaha
ps. od kiedy przyjmuja w monnchldren bo juz nie wiem.? chodzi o lvl skile badz mlvl
PS2 dzis se uswiadomilem ze nie ma mnie w gildi ktora w 40 % istnieje dzieki mnie (byly thorin w 50 % jako ze ma pacc) i michal w 10 % jako pomyslodawca. nie zebym mial sie zabic jesli w niej nie bede, bo nie o to chodzi ( najwyzej pojde do imortali pozdro B) ) ale jak by tak ktos przekonal silvermana abym mogl dolaczyc to bylbym wdzieczny, bo cos mnie nie chca:(
imortal nadchodze ( only 10 lvls:P)
Silverman
16-02-2006, 20:22
PS2 dzis se uswiadomilem ze nie ma mnie w gildi ktora w 40 % istnieje dzieki mnie (byly thorin w 50 % jako ze ma pacc) i michal w 10 % jako pomyslodawca. nie zebym mial sie zabic jesli w niej nie bede, bo nie o to chodzi ( najwyzej pojde do imortali pozdro B) ) ale jak by tak ktos przekonal silvermana abym mogl dolaczyc to bylbym wdzieczny, bo cos mnie nie chca:(
imortal nadchodze ( only 10 lvls:P)
Pierwszy raz wypowiem sie w tym temacie ;p a wiec tak wymagania do moonchildren sa widoczne na tibia.com w dziale guilds ;p i nie tylko ja decyduje kto do glidi jest przyjmowany i kto z niej wyrzucany.
W sprawie Fantoma to powiem tyle nie lubie konfidentow ale kazdy postepuje jak chce. Osobiscie mi to wogule nie przeszkadza ze ktos ma wysokie skille ale innych moze to bolec ze ktos zdobywa to samo mniejszym wysilkiem nie wnikam rozmowa na ten temat rozpoczela sie na tej stronie (dla tych co nie czytaja calego temtu) http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=64542&page=15 wedlug mnie cala ta sytuacja nie powinna miec miejsca ale -.- skoro ma to rada dla tych co biora w niej udzial Pozwulcie powiedziec innym to co chca powiedziec bo moze to okazac sie wazne dla sprawy ;p i pamietajcie ze moga pojawic sie osoby ktore beda probowac sklocic nasza glidie (moonchildren ;p) NIE dajcie sie.
Hail.
Pozdrawiam all =)
Markizek666
16-02-2006, 21:29
Chce przeprosic Fantoma z calego serca.
Dowiedzialem sie ze wcale nie jedzie na zadnych czitach
I tu pisze Fantom przepraszam cie za niesluszne oskarzenie
Oj ligus ligus robisz tera w porty bo co boisz sie tego ze ZRAPORTOWALES FANTOMA??? Jestes zalosny boisz sie powiedziec co myslisz na ten temat, ale ja sie nieboje.I oglaszam:
Nie lubie osob ktore jada na botach itp bo jest to dla mnie beznadziejne bo zabiera radosc z grania, i to jest moje zdanie.JA nikogo nieraportowalem, ligus teraz zganiasz na rycerskiego bo sam raportowales i robisz w porty.Zobaczymy co bendzie za kilkadziesiat minut....
Ziomek pops
16-02-2006, 21:41
s*******k
dzieki za zrobienie konta:)
Michałeq
16-02-2006, 22:15
Na poczatku
Wisi mi all nawet ortografia. Mam w to w dupie. chce zebyscie wiedzieli cala prawde o tym przykrym zdarzeniu (wiem, wiem mam hunta i rooka xD)
otoz pewnego pieknego dnia, zaczelismy patrzec na tabele skili i ze zdziwieniem patrzymy ze fantom rbi kilka skilli na dzien. pisalismy, nic. Mowimy sobie "macro". zucilem haslo, zabic go noobcharami, moze sie oduczy, ale ligus stwierdzil ze zareportowal jakas babke za PA i dostala bana. Mielismmy we trojke ja ligus, hydrant zrobic raporta. Nie wiem czy oni zrobili, ja tak. i nie mam zamiaru sie wypierac bo jak mowilem to mi zwisa to tylko gra. Ja wyslalem. czy reszta tak zrobila to nie wiem. Ja w kazdym razie tak ( i w tym momencie mozecie mnie zrookowac xD) Potem Ligus choc sie wypieral ze raportowal, naglosnil sprawe na forum. po co - tego nie wiem. Teraz obaj sraja w majty, przepraszaja, a ze mnie robia kozla ofiarnego. Zreszta sie nie dziwie, tylko ja sie niczego nie wypieram :) zreszta... i tak gmy to oleja... Jak mowila lady: 50%+ ludzi jedzie na czitach. ja nie jade. wieksza przyjemnosc sprawia mi wlasnoreczne nabicie skilli.
Dzis lady dram cos zaczela ligusowi pier***ic ze flugalem na moradina, ze mowilem ze ligus czituje i ze on wyslal raport. o co biega, do teraz sie zastanawiam, bo ja tu nic nie kumam. kumam tylko to ze mialem czas do godz 22:00 na wybranie albo 40k okupu albo rookowania xD, co i tak szczerze olewam. Wole isc na laski niz grac w tibie
@Dolor
Jak skoncze z tibia to wiedz ze cie nie sypalem, jak dasz maila, przesle ci caly dialog z lady (troche postrzepiony bo kicki mam przez ch****ego neta) ale zawsze cos.
PS. nadal nie popieram czitow :>:D
Po 1 O takim kolesiu jak Fantom dowiedzialem sie ostatnio od Rycerskiego i Hydranta po 2 wrucilem z treningu bylem pod******ny -.- po 3 Rycerski nie raportowalem hydrant z tego co ja wiem tez nie raportowal -.-
A jesli chodzi o tym jak byla na guild cacie mowa cos o raporcie to z tego co ja wiem to bylo to mowione zartem -.-.
Ja sie dolaczylem do tej waszej pie******etej rozmowy -.- i tylko dlatego ze napisalem na forum o czym takim to mialem klopoty.
Zalatwiajcie to sobie miedzy soba ja jestem czysty bo nie raportowalem -.-
A jesli chodzi o sranie w pory to powiem ci jedno -.- nawet jak odejdziesz to zaniedlugo tez odejdzie wiekszosc polakow bo widac ze jeszcze paru przekroczy 50 lvl i moze byc niefajnie -.-
Michałeq
17-02-2006, 07:38
Buehehehe. Teraz mnie żeś rozwalił.Hahaha. Chciałeś zareportować Fantoma, potem się tym chwaliłes na forum. Po c**a wacława nagłaśniałeś to na forum? Dla żartów? Aha. Ale fajna z tego zabawa! Same hunty, okupy, itep. Świetna zabawa, lepszej nie mogłeś wymyślić.
Ufałem Ci. Teraz tego nie żałuje, bo mam z tego jakąś naukę (jak zawsze). Zachowałeś sie perfidnie wobec mnie, do tego wmawiając mi, że to ja jestem ten zły. Ja nadstawiałem za was du*y gadając z xxxx (imienia nie podam, nie chce huntów), podczas gdy ty srałeś w majty, że cie BB zaje**e. Ja byłem szczery, przynajmniej to mogłem zrobić :confused: :( I to właśnie szczerość uratowała mnie i strażnika.
PS: Co mnie obchodzi, że po 2giej wróciłeś z treningu.
PS2: Mam nadzieję, że innym kolegom tego nie zrobisz już nigdy.
Markizek666
17-02-2006, 07:39
Beszczelnie sie wypierasz wszystkiego mowa o raportowaniu byla na zarty, wiesz tym mnie dobiles buahaha
No ba teraz sie boisz bo co bo tez ci kazali placic 40k wiesz zamknij morde i wy*******aj CYA
Nie potrzebujemy takich ludzi co najpier sa razem a pozniej zmieniaja strone i ise beszczelnie wszystkiego wypieraja.
Beszczelnie sie wypierasz wszystkiego mowa o raportowaniu byla na zarty, wiesz tym mnie dobiles buahaha
No ba teraz sie boisz bo co bo tez ci kazali placic 40k wiesz zamknij morde i wy*******aj CYA
Nie potrzebujemy takich ludzi co najpier sa razem a pozniej zmieniaja strone i ise beszczelnie wszystkiego wypieraja.
Jak znasz sprawe dokladnie to ja opisz -.-
Ja nie raportowalem -.- i nie kazali mi placic kasy -.- wszedlem wieczorem na Tibie na chwilke i pisza mi hunted to sie pytam o co chodzi -.- a i mi odpowiedziano ze rycerski mowil ze ja raportowalem -.-
Nie czuje sie winny bo ja nie raportowalem -.-
Pamietam jak to bylo na guild czacie zaczeli mowic o tym fantomie ja sie do tego wtracilem i ktos zapodal zeby zlozyc raport na niego i z tego co ja wiem to tylko rycerski mial zlozyc -.- i myslalem ze tego nie zrobil -.-
a na natepny dzien sie dowiaduje ze jednak zaraportowal a pozniej jeszcze mowi ze ja raportowalem a tak naprawde to ty markizek zamknij morde jak nie znasz calej sprawy -.-
Markizek666
17-02-2006, 08:22
Jak znasz sprawe dokladnie to ja opisz -.-
Ja nie raportowalem -.- i nie kazali mi placic kasy -.- wszedlem wieczorem na Tibie na chwilke i pisza mi hunted to sie pytam o co chodzi -.- a i mi odpowiedziano ze rycerski mowil ze ja raportowalem -.-
Nie czuje sie winny bo ja nie raportowalem -.-
Pamietam jak to bylo na guild czacie zaczeli mowic o tym fantomie ja sie do tego wtracilem i ktos zapodal zeby zlozyc raport na niego i z tego co ja wiem to tylko rycerski mial zlozyc -.- i myslalem ze tego nie zrobil -.-
a na natepny dzien sie dowiaduje ze jednak zaraportowal a pozniej jeszcze mowi ze ja raportowalem a tak naprawde to ty markizek zamknij morde jak nie znasz calej sprawy -.-
Sam roztrzasnoles sprawe na forum i wiecej wiem od ciebie na ten temat :p
Narkoman
17-02-2006, 08:52
lol powiem wam cos. nigdy nie chcialem ale czytajac to musze to powiedziec.
jestescie zalosni (moze my bedize lepiej brzmialo:) :)
1. tak se teraz siedze i zastanowilem sie chwile i stwierdzilem, ze kazdy problem ktory tu jest musimy naglasnieac doprowadac chociaz do malej klotni, sam jestem troche temu winien, wiem.
2. milo byc koniec tematu z fantomem i z jego skilami.
a teraz do konkretnych osob
@ markizek666
wczoraj o 21 :29 napisales posta o tym ze ligus sra przed banem moze to racja, ale znow mowie do ciebie ze gdybys czytale ze zrozumieniem to co tu jest pisane bys zauwazyl ze ligus jak sie dowie ze nie popiera cheatow to go przeprosi i tak zrobil. wiece nie wiem po co tambyl twoj nie trafny komentarz.??
moze ty odpierasz ze ligus sie wypiera, moze jestem slepy 8o bo tego nie widze zbyt wyraznie aby sie klocic
@ michaleq
dales sie z frajerowac i tyle. moze miales dobre intencje ale po co.
jest takie powiedzonko "nie wiesz co mowic to mow nie wyraznie." oraz "chcesz sie martwic to martw sie o siebie" tyle :) [ps. nie mam hunta od potusa, pamietasz jak ci mowilem, ze moge miec :) ]
@ silverman
kazdy tu sie moze wypowiedziec, nie wiem czy to zauwazyles:baby:
PS: pozdrowienia dla nauczyciela :) buahahaha
Rekin Master
17-02-2006, 09:45
powiem tak
nie znam dokladnie sprawy, nie moge zadnemu z was wiezyc do konca, bo jestescie pod wplywem emocji i wogole martwicie sie o hunta itp...
z tego co wiem ligus nie raportowal, gadalem z lady dram i innymi i go bronilem
druid da first kazal mi s*******ac po czym mnie przeprosil(talent do przekonywania:p )
nie lubie, jak ktos z moich kumpli(michaleq/dolor)ma hunta...
czekam na comenta TAUBE
@narkoman
opisz mi sprawe a moze cie wybronie z hunta bo potus to dobry ziomek i kumpel:p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.