zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Jednym słowem SILVERA

Stron : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

Rekin Master
05-03-2006, 15:46
@Everlasting Mercy
puuuuff i tak powstal chocapic :D

Narkoman
05-03-2006, 17:08
@ rekin

lol zgadzam sie.

@
i znow beda sie lac. dobrze ze nie jestem w zadnej z tych gildii :)

edit :

az niechce mi sie pisac, ale zmienilem postac :( znow :( :(
teraz to moj rycerz ( zastepcza postac) Suchotnik staty jak pod avatarem :/

skonczylem grac po 2 dedach navusem ( na guardach) wiem ze to odrobie ale jakos nie chce mi sie grac juz nim :( uraz z dzieciństwa :(
wogle nie pocieszajcie mnie plz

R.I.P.

Rekin Master
06-03-2006, 14:31
ojjj chyba koniec wqojny(chyba nie xD), bo oxygenz i zuane byli w aod a na czas wojny(bitwy w sobote) doszli do ed po czym do aod spowrotem....czy to znaczy ze koniec walk??zuane dostal deda od aikaua, bo razem z pysidonenho kogos z nich zabil...tylko tyle wiem
cya in hell(gate)

Filpex
06-03-2006, 14:59
@@ dobra dobra nie pociesze cie ale wiesz co? daj mi postac navusa :D:D:D aa i kilver czemu mnei atakowales ??? to xariel zabił mi sepero za nic wiec chcialem go denisem ukrucic!!! a ty ****a wemnuie na*******asz co z ciebie za kolega??

poreda
06-03-2006, 15:42
Navus przezywa teraz to co ja, tworzy ciagle nowe chary, a jezeli grasz knajtem to dojedz do 70/70 zrob 20 level 4 mlvl i na Gsy albo cos lepszego pojdziemp:p

@up

Co do kilvera, to masz racje bardzo sie zmienil i niestety na gorsze kiedys to chociaz pogadal...

marcinekk
06-03-2006, 15:46
Navus i tak niedlugo wróci do tej postaci (tak mi sie wydaje) a jak nie do tej to pewnie do yogiego:p (nie bedzie mu sie chcialo skilowac Suchotnikiem)

Kilver
06-03-2006, 15:57
@@ dobra dobra nie pociesze cie ale wiesz co? daj mi postac navusa :D:D:D aa i kilver czemu mnei atakowales ??? to xariel zabił mi sepero za nic wiec chcialem go denisem ukrucic!!! a ty ****a wemnuie na*******asz co z ciebie za kolega??
Sorki ;) . Wiesz to nie było bicie w czyjejś obronie . Po prostu mi sie nudziło to wszystkich lałem :p Czasem trzeba sie odprężyć i popekować . Ale przeciez nikogo nie zabiłem. Biłem Cie tak jak każdego nie chciałem nikogo zabić.Jeszcze raz sorry :)

Kilver
06-03-2006, 16:02
A tak apropo ... Sell Fire Sword , Knight Armor , War Hammers :cygaro:

Narkoman
06-03-2006, 16:28
@ o do kilvera to nawet czesc ni odpowiada. Moze akurat mam pecha i afk jest.

@ denis
ni dam navusa bo on jest na 1 acc z yogim i go nie dam
kiedy mi oddasz moje 1 k? nie zapomne tego

Holu
06-03-2006, 16:37
http://rapidshare.de/files/14836986/2x_D_Shield_in_20_mins.rec.html
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
solo dl z boltow i drag hunt m.in. 2x d shield w 20 min. + wand + jakis shit

http://rapidshare.de/files/14837999/BS_Quest.rec.html
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Tutaj BS quest

http://rapidshare.de/files/14838395/OF_Quest.rec.html
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
I na koniec OF quest w bardzo malej ekipie o ile dobrze pamietam to 5 osob :]

HAVE FUN !! :)
Comments plx

poreda
06-03-2006, 16:46
Daj na tibicams, tez bo te rapidy maja w ch** limitow i innych dziwdostw...

Dawergo
06-03-2006, 18:01
Filmiki ładne, gratz questów

Dolor
07-03-2006, 13:57
Widze ze zaczyna sie cos dziac na silverze szkoda ze juz niegram :) pozdro all

Everlasting Mercy
07-03-2006, 16:14
Tak z ciekawości czemu odchodzisz z silvery?

Michałeq
08-03-2006, 08:34
Ligus miał hacka....

Woda Sedesowa
08-03-2006, 09:25
Jestem nowym graczem w tibie i postanowilem ze bende gral na tym serverze.
Mam nadzieje ze mnie zaakceptujecie tutaj ;)
Mam narazie 9 lev i jestem paladynem skile sa slabe ale ida w gore:dance:

Kupuje all spiry i kamyczki i arrowsy i belty ;)

poreda
08-03-2006, 10:02
@up
Witamy nowego polaka, mam nadzieje ze nie bedziesz noobem z serii daj mi cos, tylko prawdziwym graczem...

WSZYSCY WKLEJAJCIE SSKI!
http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=55385

Woda Sedesowa
08-03-2006, 10:09
No moze jestem narazie malym newbie, ale nie bende prosil o "Fri itamsy" bo jak moi koledzy grali na PvP to sie to dla nich zle konczylo;)

poreda
08-03-2006, 12:09
Powiedz jakie masz plany jaki robisz distance i od kiedy zaczynasz expic?

Dziwna sprawa poniewaz z mapy silveray zniknela gildia Extreme Dream ktora byla wielokrotnie silnniejsza od Blood Bringers...

Dragmax
08-03-2006, 12:24
tegp posta pisze na informatyce (komp sie spalił) . A więc palladynku idz sobie trenic na gobliny albo roty a jak bedziesz już dobry( i komp bedzie) to pojdziemy na draga (LOL)

Woda Sedesowa
08-03-2006, 12:57
@ UP Poki co mam lepsze skille niz ty :p :p i chyba sam bende chodzil na dragi ;P
Poreda narazie o planach nie ma co mowic gram w tibie od 4 dni;p
Ale chce skilic do 60/50 albo i lepiej.
Narazie poznalem kolege co mi monka robi i mam teraz kille 49/39 ;)
To ze jest to moj 1 char to nieoznacza ze jestem jakims wielkim n00bem, bo juz troche wiem na temat tibi(teoretyka), lecz teraz trzeba to sprawdzic w praktyce ;)
Pozdrawiam

Rekin Master
08-03-2006, 16:43
witam cie logolasie :)
@poreda
extreme dream juz sie rozpadalo i to niezle-nie mieli szans z bb-wiekszosc ludzi odeszla z ed do bb, AoD(hail AoD) lub bb wiec looz i tak by duff przegral-moze by padl max z 3 razy bo to jest knight power

Woda Sedesowa
08-03-2006, 16:49
A ja mam farta, zabilem kolesia na 8 lev(:baby: :baby: ) i mi crown shield wypadl :D :D :D :D
Nie wiem skad go wziol, moze zarabal komos z deda, chetnie sprzedam crown shielda za kaske, belty, arrowsy, lub dragonke i kaske lub belty ;)
Ale te skille leca fajnie niedlugo 55/45 ;)

Dolor
08-03-2006, 16:55
A no Legolas witam cie :)

Rekin juz wiedza o tym no wiesz XD

Narkoman
08-03-2006, 18:17
@ dolor
ja nie wiem a co chodzi? powiesz?

@ woda~

hello. Milo cie poznac. Jak masz jakies pytanka co do palka to mow smialo. ( doszedlem do 1% do 31 lvl)

aha i nie zabijaj ludzi na razie wez sie za lvl najpierw i skile. ale grtz z tym c shieldem

Woda Sedesowa
08-03-2006, 18:28
@ woda~

hello. Milo cie poznac. Jak masz jakies pytanka co do palka to mow smialo. ( doszedlem do 1% do 31 lvl)

aha i nie zabijaj ludzi na razie wez sie za lvl najpierw i skile. ale grtz z tym c shieldem

Pytan narazie nie mam, on mial skulla xD
narazie 9 lev i 5 mlev, ale robie skille i od 60-65 dista wezme sie za expienie gdzies do 20 levelka, chyba ze bende mial wene do skilowania to zrobie cwiecej:p.
I mam takie pytanie(jednak:D )
Zobacz padles na guardach na i straciles kolo 100k expa posiadajac chyba kolo 300+
Odrobienie tego expa by ci zajelo zalozmy 1 tydzien(to tylko przyklad)
A skilwanie tym twoim nowym knightem i robienbie tego co zrobiles sorcem(bo to sorc chyba?) zajelo by ci (tez zalozmy) 2 miechy, wiec sie zastanow jeszcze nad zmiana chara.Bo tak bendziesz robic i nigdy nie bendziesz mial tego 40 lev czy tam jaki chcesz(100 :D?)
Pozdrawiam

Narkoman
08-03-2006, 20:22
@ up

1. mialem palka ale to inna historia. Stwierdzilem wtedy, ze jest gupi ( tak gupi nie glupi) bo nie ma tarczy. A pozniewaz padlem 2 razy... to gralem Navusem ( mialem wtedy 13 lvl 17 mlvl)

2. gralem se navusem i stwierdzielm ze tak nudno bo male hity daje i nagle, pewna osoba o nicku: ...... ,kaze mi expic bo regulamin w gildi sie zmienia i od 30 lvl sie biora ludzie na to ja pedze na guardy 2 monki stawiam i expie nagle lag i ded. Biegne po cialo zapomnialem uh ( moja wina) :( i 2 dead

3. poniewaz mialem knighta ( 9 lvl 2,7 mlvl 53/53) to zaczelem nim grac i tak powstal chocapic. chociaz jak umre pare razy to wroce na yogiego bo tak jakos najlepiej sie gra palkiemm ale skile musze odrabiac. a tak pozatym lubie knightow bo sa fajni i mlvl nabije 4 to bedize git.

PS. expa traci sie 10 % chyba ze sie ma blessy. jak nie wiesz co to napisz to wyjasnie.

ps2. ja chce miec 50 + lvl to bedzie dla mnie sukces a o niczym inym nie marze, chociaz fajnie by bylo miec tak 280 lvl i 15 mlvl ( u knighta) i sd uzywac :P

- hello
duff~ or oxy~ or other br -hiho
- poland
duff~ or oxy~ or other br - no br

i tu leci combo z ice rapiera and sd badz magic sworda lub czegos innego i pieknie wszystko :P
ale to tylko marzenia :)

Woda Sedesowa
08-03-2006, 20:40
@ up

PS. expa traci sie 10 % chyba ze sie ma blessy. jak nie wiesz co to napisz to wyjasnie.

ps2. ja chce miec 50 + lvl to bedzie dla mnie sukces a o niczym inym nie marze, chociaz fajnie by bylo miec tak 280 lvl i 15 mlvl ( u knighta) i sd uzywac :P

- hello
- poland

i tu leci combo z ice rapiera and sd badz magic sworda lub czegos innego i pieknie wszystko :P

Po 1:Narkoman, ja nie jestem jakims noobem, wiec wiecej o tibi niz ci sie wydaje i wiem co to sa blessy :p.
Po 2: Duff walczy axemi wiec z ice rapiera tobie raczyj nic niezrobi, ale moze z exori lub explo.A oxy z wezmie cie na hita z SD :p
Po 3: Seromontis z 9 mlev na 15 mlev by musial pic mfy 15 lat(moje wlasne obliczenia) i by wydal baaaaaardzo duzo kasy na mfy, wiec watpie u ciebie w 15 mlev ;P

Rekin Master
08-03-2006, 20:52
w sobotke ide z qwezem i lady dram na dl-e wiec zapewne bedzie na sell jakies fs /tower shield a jak szczescie dopisze to dsm:dance:
wiec jezeli cos chcecie kupic to msg me
ps.
@sedesik(moge tak do ciebie mowic? ;> xD )
takie pytanie z innej beczki-ile latek masz bo mowisz dosyc sensownie ??

Woda Sedesowa
08-03-2006, 21:06
A ja mam 14 latek:P
A jak ja se dzisiaj afkowalem palem patrze a tu mojego skromnego 9 pala nawala 16 knight omg co robic se mysle??!! Zalozylem luk i arrowsy( mialem baga uhow) i se go ubilem xD. Loot tylko troszke slaby, bo 3 meaty -.-.
Wlasnie wbilem skille 56/46, wiem ze to bardzo slabe ale dzisiaj rano bylo 36/25 xD
Pozdrawiam

Holu
08-03-2006, 22:11
w sobotke ide z qwezem i lady dram na dl-e wiec zapewne bedzie na sell jakies fs /tower shield a jak szczescie dopisze to dsm:dance:
wiec jezeli cos chcecie kupic to msg me
ps.
@sedesik(moge tak do ciebie mowic? ;> xD )
takie pytanie z innej beczki-ile latek masz bo mowisz dosyc sensownie ??

wiesz rekin ja mam nadzieje na 3 dsmy i 3 rh zeby loot sie zwrocil o jakies 300 % wiecej LOL
fajnie tak na koniec ss z lootem ;] 3x dsm 3x rh

Woda Sedesowa
08-03-2006, 22:38
wiesz rekin ja mam nadzieje na 3 dsmy i 3 rh zeby loot sie zwrocil o jakies 300 % wiecej LOL
fajnie tak na koniec ss z lootem ;] 3x dsm 3x rh

Zalezy czy wy chcecie zabic 5 DLi;) i isc lulu czy siedziec tam pol dnia xD

Narkoman
09-03-2006, 08:06
Po 1:Narkoman, ja nie jestem jakims noobem, wiec wiecej o tibi niz ci sie wydaje i wiem co to sa blessy :p.
Po 2: Duff walczy axemi wiec z ice rapiera tobie raczyj nic niezrobi, ale moze z exori lub explo.A oxy z wezmie cie na hita z SD :p
Po 3: Seromontis z 9 mlev na 15 mlev by musial pic mfy 15 lat(moje wlasne obliczenia) i by wydal baaaaaardzo duzo kasy na mfy, wiec watpie u ciebie w 15 mlev ;P

ps2. ja chce miec 50 + lvl to bedzie dla mnie sukces a o niczym inym nie marze, chociaz fajnie by bylo miec tak 280 lvl i 15 mlvl ( u knighta) i sd uzywac

- hello
- poland

i tu leci combo z ice rapiera and sd badz magic sworda lub czegos innego i pieknie wszystko
ale to tylko marzenia

Wiec tak. Nie napisalem tego ze jestes noobem oraz tak nie twierdze. Ale jak czegos nie wiesz to sie pytaj to normalne. Ja sie wielu rzeczy pytam bo nie wiem. A juz napisze, raczej wiesz, ze noob to osoba, ktora nie wie,nie chce sie dowiedziec ale uparcie twierdzi ze wie. ( tak gdzies wyczytalem :))

dalej kolejne wypisuje. Ja napisalem ze to ja bede takie komba robil, powinienes sie domyslec. Nawet z tego dialogu.

I ostatnie wyjasninie to, ze ja napisalem ze to ja chcialbym miec 15 mlvl i 280 lvl wiec co mi wysakujeszze oxy by mnie na hita wziela. Lol i pozatym on pijac srednio co 2 sek mana fluida to mialby po 7,5 roku 15 mlvl :P taki kalkulator gdzies byl to liczylem

Aha o na koniec
plz czytaj wyraznie i ze zrozumieniem, bo takie przypadki tez sie zdazaja, ze ludzie rozumieja co innego niz jest napisane zamiast czytac szybko i po lebkach przeczytaj wolno nawet 2 razy abys zrozumial. Zacznij od teraz, a uwiez przyda sie
Pozdro

adrius
09-03-2006, 13:00
@ up

1. mialem palka ale to inna historia. Stwierdzilem wtedy, ze jest gupi ( tak gupi nie glupi) bo nie ma tarczy. A pozniewaz padlem 2 razy... to gralem Navusem ( mialem wtedy 13 lvl 17 mlvl)

2. gralem se navusem i stwierdzielm ze tak nudno bo male hity daje i nagle, pewna osoba o nicku: ...... ,kaze mi expic bo regulamin w gildi sie zmienia i od 30 lvl sie biora ludzie na to ja pedze na guardy 2 monki stawiam i expie nagle lag i ded. Biegne po cialo zapomnialem uh ( moja wina) :( i 2 dead

3. poniewaz mialem knighta ( 9 lvl 2,7 mlvl 53/53) to zaczelem nim grac i tak powstal chocapic. chociaz jak umre pare razy to wroce na yogiego bo tak jakos najlepiej sie gra palkiemm ale skile musze odrabiac. a tak pozatym lubie knightow bo sa fajni i mlvl nabije 4 to bedize git.

- hello
- poland

Yogi wroc odrazu na yogiego bo moze mi sie pall spodoba i bede lepszy od ciebie :Pbo znowu mi sie chce nim grac:)

PS:zabilem beha palkiem

PS2:zabilem 2 dragi jesli nie wiesz przyjdz to ci film pokaze

Narkoman
09-03-2006, 15:27
lol kk przyjde jutro ii mi pokazesz. codo palka mozesz se byc,nie robi xD

marcinekk
09-03-2006, 15:37
lol kk przyjde jutro ii mi pokazesz. codo palka mozesz se byc,nie robi xD
nie masz co przychodzic :P beznadziejny ten filmik a on sie nim tak podnieca ze ja nie moge i myśli ze jest teraz bosem:P

Woda Sedesowa
09-03-2006, 17:46
I ostatnie wyjasninie to, ze ja napisalem ze to ja chcialbym miec 15 mlvl i 280 lvl wiec co mi wysakujeszze oxy by mnie na hita wziela. Lol i pozatym on pijac srednio co 2 sek mana fluida to mialby po 7,5 roku 15 mlvl :P taki kalkulator gdzies byl to liczylem

Pozdro

Rozmowa o zabiciu ciebie na hita przez oxy a 15 mlev bylo rozdzielona na 2 punktu ;)
7,5 roku by pil mfy, a kolejne 7,5 roku by ja spalal, wiec chyba 15 lat nie:] :] ?

Adrius, czy jak tam sie nazywasz zabiles behemota :>? Mi sie wydaje ze chodzilo ci bo Beho czyli Beholdera, a tak to ok i gz z dragow jak ja se wbije skille 60/45+ i jakis tam przyzwoity level to tez sproboje ;)
Pozdrawiam

adrius
09-03-2006, 20:01
Adrius, czy jak tam sie nazywasz zabiles behemota :>? Mi sie wydaje ze chodzilo ci bo Beho czyli Beholdera, a tak to ok i gz z dragow jak ja se wbije skille 60/45+ i jakis tam przyzwoity level to tez sproboje ;)
Pozdrawiam[/QUOTE]

Beho to beholder bo na behemota chyba trza miec pacc a draga ubilem moim druidem na 28lvl:P

Narkoman
09-03-2006, 20:26
@ woda~

ech nie masz racji. :/ ale sie nie bede klocil z tym oxy. przeczytaj uwaznie a zobaczysz. chyba ze ci sie nie chce:)

co do tytch lat to ja obstawiam z 13 lat bo zgadzam sie nie wzielem pod uwage spalania many :P

@
piotrze i marcinie darujcie se juz :P

adrius
09-03-2006, 21:20
Czy moze ktos zsumonowac mi monka??

Woda Sedesowa
09-03-2006, 21:40
@ woda~

ech nie masz racji. :/ ale sie nie bede klocil z tym oxy. przeczytaj uwaznie a zobaczysz. chyba ze ci sie nie chce:)

co do tytch lat to ja obstawiam z 13 lat bo zgadzam sie nie wzielem pod uwage spalania many :P

No coż ja tez to ci radze chyba ze nie rozumiesz tego wyraznie napisalem o mlev i o oxym w dwuch punktach plz przeczytaj to sobie jeszcze raz

@ Adrius czy jak ty tam jestes:D :D
No z tym Behe to zes chyba ameryke odkry pacca na niego ja o tym wiem od dawna chyba i nie musisz mi mowic a drag to co innego -.-

Holu
10-03-2006, 07:23
Do Wody~ i innych tego typu...mozecie przestac *******ic o glupotach?! takie sprawy zalatwiajcie sobie na priv w tibii albo gdzies indziej...X( zasmiecacie forum

Narkoman
10-03-2006, 13:04
@ holu

moim zdaniem lepiej aby chociaz cos sie dzialo a nie jak bylo pare dni temu ze prawi woule

@ woda~

dobra nie chce mi sie czytac. doroniesz zrozumiesz xD. nie chce sie klocic wiec nie odpowiadaj. moze napisales w 2 pkt nie pamietam juz a nie chce mi sie wracac. Tyle.

ach pokochalem skilowanie. :))))) mam nadizeje ze to mi zostanie jak najluzej :))))

Kilver
10-03-2006, 13:17
Mar 10 2006, 12:26:10 CET Killed at Level 42 by a dwarf guard
Jak tu sie nie wkur**c? X(

Filpex
10-03-2006, 13:25
kilver dedles :( szkodaaa :( ja juz niewiem jak niektórzy mieli 4 mlvl knightem na 18 ,20 lvl :( ja mam zaraz 23 a do 4 mlvl mam 20 % a kazda mane wykozystuje na exure lub cos innego a zawsze mam full zarcia :( załamka

Rekin Master
10-03-2006, 13:53
@kilver... niech zgadne-duzy resp guardow w tym labgiryncie??;/ nie poddawaj sie i idz odrobic tam-gdzie ci mowilem :) padly zarobek w loot bagow i exp takze zarabisty :D

cwaniak89
10-03-2006, 14:17
Tutor power abuserem ???:confused:

wtorek 7 marca:
23:28 Aikauzenho: if i atack u both to leave spot..
23:28 Aikauzenho: im the power abuser
23:28 Aikauzenho: right?
No nic tu akurat był pierwszy ...
czwartek 9 marca:
22:11 You lose 58 hitpoints due to an attack by Aikauzenho.
22:12 Aikauzenho: go away
22:12 You lose 58 hitpoints due to an attack by Aikauzenho.

:( Ale w tym przypadku akurat my byliśmy pierwsi...
Zabijalismy tylko podwojny resp dragów on mógł bić wszytkie inne

marcinekk
10-03-2006, 14:45
(prawie)wszyscy br są chamscy !:( mysla ze maja o kilka lvl wiecej i sa od razu jacys mocarze!!!!!

Narkoman
10-03-2006, 14:50
@ kilver
mozna i to nawet bardzo:(

@ deniss

kiedy mi oddasz moje 1 k? bo zaczne % liczyc xD

@ cwaniak

lol cos mi sie wydaje ze aiaku~ tego nie napisal "23:28 Aikauzenho: im the power abuser" a jesli tak napisal to rzeczywiscie jakis tępy owner:P pewnie ze srednia 2,7 :P

poreda
10-03-2006, 15:14
Ale dzisiaj jazda byla po dedzie kilvera (Kondolecje), poszedlem luuknac czy jest loot, okazalo sie ze jakis 64 ek taM EXPI, wiec gadam czy ma loot a Oxy na guild chacie "ATK HIM, ATK HIM, MAKED ATK!", wiec ja 36 pala :confused: zaczolem bic tego nooba a on uciekal, gonilem go gonilem i przed kopalnia oxy dolaczyl, z hmm mort hura i boltow razem siekalismy i blokowalismy nawzajem gnoja, az doszlismy do dywnau ktorym ewaklowal sie na Darashie...

Poszlo mu jakies 2 bp uh, mi 3 hmmki 159 boltow, a najgorsze co sier okazalo ze to wcael nie on ukradl loot X(

Rekin Master
10-03-2006, 15:46
ja planuje zabic kogos wraz z gildia w sobotke wiec mnie nie wku*wiac xD
a tak serio to:
14:53 You advanced from Level 50 to Level 51.
http://img236.imageshack.us/img236/8674/515lr.jpg

KacperkaSilvera
10-03-2006, 15:48
Według mnie wszyscy zenho to ***ane nooby i nic tego nie zmieni:P kiedyś gildia moonchildren zrobi lebsze lvle i zrobimy zenhohunt całą gildią i pokarzemy im kto tu rządzi:) i żaden Aikauzenho nie będzie ostrzył sobie mieczyka na jakimś polaku:P

Filpex
10-03-2006, 16:16
@@ rekin

no gz lvl :D ale ty szybko go robisz

@@@@@@@@@@@@@@@@ narkoman

yyyy no maly problem jest bo jakos kasy malo mam a musze crusader helmet kupic ale spoko spoko oddam na pewno :D

edit :
ma ktos jakąs postac najlepiej druta sorka na zbyciu którą niegra?? moze byc na roku i miec 7 lvl i pare % do 8 bardzo potrzebne

Woda Sedesowa
10-03-2006, 17:27
Moj kolega co nie gra juz w tibie (Straznik Gaju). Sprzeda chara:faceoff: . Aikauzenho jest spoko kolesiem, poznalem go w dp w kazz i sie z nim sup[er gada, wyganial was bo moze wrocil po belty itp? Zgadne ze expicie w d-lair:D , a on tam expi ciagle.
Aikauzenho nie ma ownerow i sam gra i watpie czy on zna tak samo angielski.
I nie kazdy br to debileB) .
Pozdro

KacperkaSilvera
10-03-2006, 19:09
[QUOTE=Woda Sedesowa]0. Aikauzenho jest spoko kolesiem, poznalem go w dp w kazz i sie z nim sup[er gada, wyganial was bo moze wrocil po belty itp? Zgadne ze expicie w d-lair:D , a on tam expi ciagle.
Aikauzenho nie ma ownerow i sam gra i watpie czy on zna tak samo angielski.
I nie kazdy br to debileB) .
Pozdro[/QUOTE=

No w sumie na serio Aikauzenho mi nie przeszkadza za bardzo bo chce na***ac Duffzenho który mi BAARDZO przeszkadza.. ale i tak uważam, że większość zenho to nooby z własnego doświadczenia to mówie

Woda Sedesowa
10-03-2006, 19:26
No w sumie na serio Aikauzenho mi nie przeszkadza za bardzo bo chce na***ac Duffzenho który mi BAARDZO przeszkadza.. ale i tak uważam, że większość zenho to nooby z własnego doświadczenia to mówie

No wiesz, jak nie znasz ich to sie o nich niewypowiadaj ;)

KacperkaSilvera
10-03-2006, 19:50
No trochę ich już nam.. nie raz byłem peczony i nie raz pisano do mnie HUNTED za darmo.. zawsze końcówka "zenho" :P może poprostu nie mam do nich szczęścia:P

marcinekk
10-03-2006, 20:51
Sory woda sedesowa ale ty jednak dopiero co zaczęles grać na tym serwie i jednak wiesz TROCHĘ mniej o ALL ZENHACH !!! moze i zdarzaja sie wyjatki ale jak sie mówi wyjątek potwierdza regołe !!!!:P

adrius
10-03-2006, 21:12
Ja kiedys bylem na dwarfach i jakis zenho do mnie po brazylijku "costam costam" ja mu mowie english plz a on przez 15min nawala do mnie po tym ich jezyku:P Wkoncu dalem mu ignora:P

Woda Sedesowa
10-03-2006, 23:03
Sory woda sedesowa ale ty jednak dopiero co zaczęles grać na tym serwie i jednak wiesz TROCHĘ mniej o ALL ZENHACH !!! moze i zdarzaja sie wyjatki ale jak sie mówi wyjątek potwierdza regołe !!!!:P

Obys sie niezdziwil, pozory myla pamientaj ;)

marcinekk
11-03-2006, 06:59
hehe ale na szczescie nie zawsze pozory myla:P Sama teoria nie wystarczy praktyka jest wazniejsza:P

Woda Sedesowa
11-03-2006, 07:55
Twoim zdaniem tak ;)
Mam pytanko, gdzie moge expic za 13 lev ze skillami 60/50?(zeby szybko lev wbic, na kasie mi az takbardzo niezalezy ;))

marcinekk
11-03-2006, 09:37
kopalnia dwarfow

Narkoman
11-03-2006, 09:44
@ marcinekk

ale zes go zjechal :P

@ woda~

idz na soldki a jesli si enie boisz to idz na guardy chociaz latwo pewine umzesz :(

Woda Sedesowa
11-03-2006, 10:17
No na guardy to watpie mam tylko 235 hp :>
Chce dobic 70 dist albo 65 ;)

adrius
11-03-2006, 12:19
Ja poszedlem na guardy moim palkiem z skilem 47 i 14 lvl ,ale tylko 3 ujechalem bo strzaly mi sie konczyly:P

Rekin Master
11-03-2006, 12:54
****aaaaa mac!!!!!!!
bylem se szczesliwy na dl z qwezem i lady, zabilismy juz z 15 dl-i i z 40dragow a tu ****a macv c*** mial red hp a ja zielone i mi zaspamowal i w 2 sekundy martwy!!!
Mar 11 2006, 12:17:09 CET Killed at Level 51 by a dragon lord
aol,2 blessy i skille i all poszlo sie ***c-120k expa i 70k kasy -.-
oto link do filmu...
http://rapidshare.de/files/15228356/DL.rec.html

Hydrant
11-03-2006, 14:01
Woda sedesowa:
Prosze cię nie odzywaj się juz bo jak czytam to co ty piszesz, to mi się płakać chce z żalu..aikau nie ma ownerow?!..prosze cie..on jest zalogowany 25 godzin na dobe! Więc nie ******* ze on nie ma ownerów bo to jest nierealne...

coś ostatnio nie mam szczęścia do gsów...z 2 huntow na jakich byłem zarobiłem na kazdym 2 p-armory i jakies smieci...zadnych obrych itemow..powoli zaczynam sie denerwować..ale dzisiaj może w końcu mi się poszczęści

Woda Sedesowa
11-03-2006, 14:29
Woda sedesowa:
Prosze cię nie odzywaj się juz bo jak czytam to co ty piszesz, to mi się płakać chce z żalu..aikau nie ma ownerow?!..prosze cie..on jest zalogowany 25 godzin na dobe! Więc nie ******* ze on nie ma ownerów bo to jest nierealne...

coś ostatnio nie mam szczęścia do gsów...z 2 huntow na jakich byłem zarobiłem na kazdym 2 p-armory i jakies smieci...zadnych obrych itemow..powoli zaczynam sie denerwować..ale dzisiaj może w końcu mi się poszczęści

Hydrant ty mi nie*******, bo ja go mam na vip i normalnie gadam i jest dosyc czesto offline, czlowieku wez pomysl to ze gram tutaj 6 dni nie oznacza ze wiem mniej od ciebie i innych. Szkoda rekin szkoda ze padles ale tak to jest ;)

poreda
11-03-2006, 14:34
@woda sedesowa
Ty masz przesrane jjuz na tym servie, jestes nowy i odrazu sobie duzo pozwalasz wiec zobaczymy...

Woda Sedesowa
11-03-2006, 14:35
Mam przesrane, bo znam Aika i jest moim kolega i pisze to?:baby:
Czy za Widzewa :D

Hydrant
11-03-2006, 14:57
Dokladnie Qwez..zgadzam sie z toba w 100%...woda sobie na za duzo pozwala..nie pogra tutal dlugo cos czuje:p..

Narkoman
11-03-2006, 15:07
widze ze nie tylko mnie ten kolo wkurza

jak czytam jego posty to czuje sie tak jak byla sprawa z fantomem. woda tak szczerze malo wiesz, ale udajesz ze nie. moze to nie prawda ale takie jest moje zdanie i go nie zmienisz.

a tak jak pisaliscie wczesniej z marcinem, o teori i praktyce to ja zacytuje cos z pewnej pisoenki ,,wychylylybymy'', ,,ch** z teoria, liczy sie praktyka''

az mi sie lepiej pisze jak wiem ze ktos jest ze mna :)

pozdro :)

Woda Sedesowa
11-03-2006, 15:23
Ok, dobra sorry, ale uwierzcie mi Aika nie ma kiklu ownerow.Znam go.A to ze malo wiem ta troszke watpie, przeciez malo mnie znasz.Ja chce zakonczyc ten temat, ale zaraz pojawi sie 10 postow na ten temat, wiec jesli chcecie zebym nie gral na tym servie to nie, mam wielu kolegow na innych.

Ja tez cos zacytuje z piosenki
"Mam prawo do dobrej zabawy,mam prawo do ciezkostrawnych mysli, mam prawo miec prawo, mam prawo plakac"

Everlasting Mercy
11-03-2006, 16:26
Czy wy jesteście chorzy ludzie ? Znacie wogule aikau ? Jak ktos mi mówi ze on 24 na dobe siedzi to mi żal tego człowieka. Aikau siedzi kolo 10 godzin dziennie max czasami dużo mniej. Myślicie ze nabil se 142 lvl to musie miec kilku ownerów? Fakt miał kedys bana za accont sharing ale to było dawno temu. A pozatym Aikau to chyba najlepszy z brazoli na tym serwie nie wiem co wy chcecie od niego -.- Może to jest tak że jak duff nie jest już takim zagrożeniem to sie czepiacie kogos innego...

I tak jeszcze jedno jak ten kolo gra tu 6 dni to nie musi wszystkiego wiedziec ale ma prawo sie wypowiedziec. A wy jak co to mu wytłumaczcie a nie odrazu że se tu długo nie pogra -.-

Woda Sedesowa
11-03-2006, 16:37
Zgadzam sie, Aika gra z 10-12h 8o dziennie i nie ma ownerow.Wiecej nie pisze, bo bendzie ze sie wymadrzam:cygaro:

Kilver
11-03-2006, 19:40
Ok, dobra sorry, ale uwierzcie mi Aika nie ma kiklu ownerow.Znam go.A to ze malo wiem ta troszke watpie, przeciez malo mnie znasz.Ja chce zakonczyc ten temat, ale zaraz pojawi sie 10 postow na ten temat, wiec jesli chcecie zebym nie gral na tym servie to nie, mam wielu kolegow na innych.

Ja tez cos zacytuje z piosenki
"Mam prawo do dobrej zabawy,mam prawo do ciezkostrawnych mysli, mam prawo miec prawo, mam prawo plakac"
Ja osobiście nic do ciebie nie mam ponieważ każdy ma prawo myśleć tak jak mu sie podoba ale dziwi mnie fakt ze dopiero co zaczynasz grac w tibie a niby masz kumpli na innych serwach ...

Rekin Master
11-03-2006, 20:12
yeah dzis padlem i zaczolem expic od 14.30 by bylo szybciej ale duzo ludzi bylo na port hope i tak odrobilem 120k expa~
Mar 11 2006, 12:17:09 CET Killed at Level 51 by a dragon lord
19:53 You advanced from Level 50 to Level 51.
rekin Rox
hail me now or hunted xD

Woda Sedesowa
11-03-2006, 20:25
Ja osobiście nic do ciebie nie mam ponieważ każdy ma prawo myśleć tak jak mu sie podoba ale dziwi mnie fakt ze dopiero co zaczynasz grac w tibie a niby masz kumpli na innych serwach ...

Koledzy w klasie tez zaczeli grac w tibie z 2 tyg wczesniej, i chcieli mnie zaprossic na swoj serve ale wolalem se pograc na silverce ;)
@ Rekin Nom odrabiaj, odrabiaj ;)

Narkoman
11-03-2006, 20:58
@ woda~

skoro masz kumpli na innych serverach to czemu idziesz tam gdzie nikgo nie znasZ?

@ rekin
:( i grtz zarazem :)

Woda Sedesowa
12-03-2006, 06:50
@ woda~

skoro masz kumpli na innych serverach to czemu idziesz tam gdzie nikgo nie znasZ?

@ rekin
:( i grtz zarazem :)

Bop wiekszosc moich kumpli by mnie wysmiewala ze mam slaby level :confused: i bym byl na ich lasceX( , a po drugie graja na non-Pvp:baby: .
Pozdro:]

Narkoman
12-03-2006, 08:18
@ up

no w sumie jak graja na npvp to sie nie dziwie.

PS. nie trzeba byc ,,na lasce'' innych. Mozna samemu dochodzic do lvl i skili bez pomocy innych. Nawet ja sie ma kumpli.

Woda Sedesowa
12-03-2006, 09:46
No fakt na lasce nie:p :p , ale na łasce moze ;)
Dzisaij wbilem 16 lev ;)
Pozdro

poreda
12-03-2006, 10:51
Przechodze na tibijska emeryture Cya All i Pozdro...

Woda nie mysl ze ci odpuszcze teraz bede mial czas pekowac wiec radze ci zrobic 4 ml i nosic uhy... A zabije cie za to ze mnie wyzywales i przychodzac na nowy serv udajesz twardziela!

Narkoman
12-03-2006, 11:17
nie wieze poreda ze odchodzisz to nie mozliwe. Kogo ja sie bede pytal i tym podobne rzeczy?? :( ::(

Woda Sedesowa
12-03-2006, 11:53
No coz, ciekawe kiedy ja cie wyzywalem daj taki przyklad.
A po drugie dla pala 4 mlev nie jest trudny i mam juz 8.

Narkoman
12-03-2006, 12:09
@ woda~

wez sie przyymknij chociaz wtedy, jak ktos odchodzi, bo serio to co napisal poreda, to prawda z tym ze udajesz twardziela

@poreda

eh jak chcesz pkowac, to msg do mnie. Wchodze na inne postacie, jak bede miec czas i jadymy:)

Everlasting Mercy
12-03-2006, 15:55
Następny co kończy grać bo raz padł -.-

Everlasting Mercy
12-03-2006, 19:07
Chcielismy z 2 ziomkami z gildi pobic Element'Kaoz to on wchodzil i wychodzil z dp i nagle wyszedł ktoś inny a ja z przyzwyczajenia atak i poleciał na jedengo cepa

Mar 12 2006, 18:25:10 CET Killed at Level 6 by Everlasting Mercy
Mar 12 2006, 18:25:10 CET Killed Vitoria Silvera at Level 6 unjustified

Zara mnie szlag trafi ;/ Zabic injust 6 lvl -.-

Woda Sedesowa
12-03-2006, 19:19
Hehe, czuj sie zaszczycony tym, moze go rooknoles;)?

Holu
12-03-2006, 22:08
zgadzam sie z Poreda i Hydrantem ze za duzo sobie pozwalasz bo grasz tu 7~ dni ;] a co do aikaua to jestem pewny ze nie jest twoim qmplem bo zalezy z ktorym ownerem gadales bo jest ich 2 napewno bo mi o tym mowil ( moze wiecej) wiec jestem pewny ze jak go spytam czy cie zna odpowie ze nie :D
nie pozwalaj sobie bo jestes newbie narazie tutaj ;]

Holu
13-03-2006, 06:44
i jeszcze jedno...Qwez napewno nie bedzie retired ;]

Filpex
13-03-2006, 13:38
powiedzcie mi pare powodów dla których mialbym przeniesc sie do Kazordoon i pare dla krórych niepowinienem

Woda Sedesowa
13-03-2006, 14:22
powiedzcie mi pare powodów dla których mialbym przeniesc sie do Kazordoon i pare dla krórych niepowinienem

Dla ktorych lepiej:
1: Dobry loot jak na ten lev
2: Szybki expa(ja wczoraj na soldach wbilem 53k expa)
3: Dosyc malo ludzi ;)
Wiecej nie wiem :D

Dla ktorych masz sie nieprzenosic:
1: Jesli twoje expowisko bylo malo zaludznione zostan tam gdzie jestes, bo czasem all kopalnie sa zajete i sobie niepoexpisz.
2: Widze ze masz 3 mlev wiec problem z UHami, ale mozesz nosic mfy i ihy.
Wiecej nie powiem ;)

Dolor
13-03-2006, 14:27
AAAAAAAAAAA jak ja już dawno nie byłem w tym temacie (niekomentowałem)
Widze że nic cikawego się nie dzieje tylko woda się popisuje swą marną wiedzą na temat Tibi bo patrzeć i czytać to zamało czeba grać

Holu
13-03-2006, 14:34
Woda why ignorujesz moje posty i nic na nie nie odpowiadasz?

Woda Sedesowa
13-03-2006, 15:45
AAAAAAAAAAA jak ja już dawno nie byłem w tym temacie (niekomentowałem)
Widze że nic cikawego się nie dzieje tylko woda się popisuje swą marną wiedzą na temat Tibi bo patrzeć i czytać to zamało czeba grać

Dlaczego marna? Wiem wiecej niz ci sie wydaje ;)

@ Holu nieignoruje twoich postow poprostu czasem nie chce mi sie nic pisacB) .

Dolor
13-03-2006, 16:26
Dlaczego marna? Wiem wiecej niz ci sie wydaje ;)

.

Sluchaj wiem z doswiadczenia ze dopuki niepograsz z pol roku to jestes newbie lub niektozy staczaja sie na noobostwo.

Pozatym jesli chodzi o to to mam duze doswiadczenie bo gram w tibie 4 lata
w grudniu minelo 4 :D

Pozatym wiesz mniej niz my na temat silvery i wielu graczy ktozy na tym servie graja.

Pozdro all B)

Michałeq
13-03-2006, 16:30
Witam!
Mnie z Ligusem łączy to, że dawno nie byliśmy w tym temacie ^.-
Jak widzę, dużo się działo, żeby tego nie komentwać :P

@Prawie do wszystkich
Taka jest polska mentalność; oto jej przykład: Gnoicie Wodę Sedesową dlatego, że wie więcej niż powinien? Dlatego że wie tyle samo co wy (czasem nawet więcej) i mu zazdrościcie tak bardzo, że się z nim sprzeczacie? Bez obrazy, ale z Qweza teraz zachciało mi się śmiać XD; wlepiać hunta 15lvlowi tylko dlatego, że próbuje się pojawiać na forum i zaistnieć w tym towarzystwie? Jest jedno słowo na to: żałosne. Sorry Qwez, taka jest prawda (i nie robie tego dlatego, żeby Ci dokuczyć; nawet jakby to mój rl qmpel powiedział też bym to samo zrobił).

PRAWIE na pewno małe levele (legolas) wiedzą mało o Tibii, ale Prawie robi wielką różnice... Jak bym ja zrobił nowego chara to też byście mnie gnoili? Ludzie! Przecierz to jest chore..... Czy ocena człowieka polega na tym, który lvl ma na panelu po prawej stronie? Czy po charakterze jaki dany osobnik posiada?

@Pulpet
Do kazz możesz przejść spokojnie. Tylko na guardy to trochę za wcześnie :P. I postaraj się, żeby soldy nie atakowały cie w grupach ;)

@Do wszystkich, którzy po dedzie chcą zmienić chara
NIE OPŁACA SIĘ!! Więcej czasu ZAWSZE zajmuje wytrenowanie postaci po dedzie do pierwotnego poziomu, niż zaczynanie od zera. Ja zaliczyłem deda, straciłem tydzień grania, a inni po 2-3 dedach (każdy da się odrobić w 1 dzień) robią nowego chara. Tak samo żalosne jest jak ktoś ma knighta, i robi se druida do uhów. Bo będą mieć uhy za darmo. Błąd. Bedą stratni. w czasie potrzebnym na zrobienie bp uh, zarobią szybciej expiąc. Chyba, że w grę wchodzi MC, ale też trzeba expić (soule). Ja tam wolałbym popracować nad skillami xD

Dolor
13-03-2006, 16:44
Rycerski powiem ci cos woda nie gra w tibie juz od jakiegos czasu tylko z tego co sie wypowiadal w wczesniejszych postach gra od tygodnia czy jakos tak w tibie a reszta to sie przypatrywal jak jego kumple graja itd

Miejmy nadzieje ze jego kumple to nie nooby XD

marcinekk
13-03-2006, 17:19
Dolor myslisz ze masz troche wiecej grasz w Tibie niz woda ale to nei znaczy ze on musi byc noobikiem (bez obrazy) ale to jest chamskie. W pełni zgadzam sie z michalqiem (pozdro), ze on nie musi byc noobem
@michaleq
to z ta kopalnia to nie ja sie pytalem gdzie mam expic tylko woda sie pytal i ja mu odpowiedzialem :P

Pozdro for all

Michałeq
13-03-2006, 17:26
@Dolor vel. Ligus
"Hihi"... Tylko tyle mogę powiedzieć, obiecałem milczeć ;)

---> Woda gra od tygodnia dopiero w Tibie <---

---> Ludzie mogą kłamać ^.- <---

--->Ludzie mogą mówić prawde <---

---> Ludzie mogą kłamać, że kłamali, że mówili prawdę że kłamali itp <---

Dobra, teraz główna część postu ;)
Może se przejde do moon~ ? ^.-

marcinekk
13-03-2006, 17:37
w koncu zaczynasz mowic do rzeczy:P a dlaczego chcesz wrocic ??(namawiam namawiam, kasdy popelnia bledy :P) znudzile ci sie w angelsach??

Filpex
13-03-2006, 18:45
thx woda ze jedyny mi odpowiedziales :D no chyba przenosze sie do kazo juz jutro :D kurde jak wy tak szybko nabijacie te lvl ja ledwo ciagne ten 22 na 23 i niemoge wyciagnac a rycerski niedawno ded a juz ma 42 lvl!!!!!!!!! :( tez tak chce aaa i szukam chetnych na dragona zeby mi ktos poblokował :D

Woda Sedesowa
13-03-2006, 20:11
thx woda ze jedyny mi odpowiedziales :D no chyba przenosze sie do kazo juz jutro :D kurde jak wy tak szybko nabijacie te lvl ja ledwo ciagne ten 22 na 23 i niemoge wyciagnac a rycerski niedawno ded a juz ma 42 lvl!!!!!!!!! :( tez tak chce aaa i szukam chetnych na dragona zeby mi ktos poblokował :D

Samo kazo nie wystarczy, musisz poskilowac i wtedy bendzie szlo ladnie:) , ja majac 62 dist (nie mowie ze dobry) z 14 lev wbilem w 4h na 18 lev (kolo 50k expa:D ). Wtedy sie ladnie expi, ja ci moge poblokowac xD. Chociaz pall nie do tego jest :p ale mam 51 shield i nadal c-shielda :] . OM ja zajmoje 8o

Everlasting Mercy
13-03-2006, 21:25
Z AoD z tego co widze odeszła oxygenz ciekawi mnie czy za nią odejdzie kilka innych osób :P

Dolor
14-03-2006, 07:36
Dolor myslisz ze masz troche wiecej grasz w Tibie niz woda ale to nei znaczy ze on musi byc noobikiem (bez obrazy) ale to jest chamskie. W pełni zgadzam sie z michalqiem (pozdro), ze on nie musi byc noobem
@michaleq
to z ta kopalnia to nie ja sie pytalem gdzie mam expic tylko woda sie pytal i ja mu odpowiedzialem :P

Pozdro for all

Pulpet czytaj dokladniej posty bo ja tam nienapisalem ze woda jest noobem

Michałeq
14-03-2006, 08:33
@Dennis
Nie szukaj dragona żeby ci ktoś poblokował, tylko sam blocz lub soluj z war hammera, nie polecam skull staffa :P. A ja odrabiałem straty przez tydzień (przy okazji wbijając 2 lvl'e), a ty? Skill 4h, a exp 4h; straciłeś tylko 8 godzin! Chłopie, weź się w garść:) .

@Dolor
Ja gram tam w Tibię 9 miechów, a noobem przestałem być już daaaawno temu.

Uruchomcie szare komórki :P. Skoro Woda Sedesowagra w Tibię od tygodnia, a tak się zna to coś tu jest nie tak...

A Aikau nie ma kilku ownerów; na razie jest 1; chyba teraz dla tutora każdy następny ban to utrata stanowiska
BTW: Aikau był na erigu chyba na 87 pozycji w tygodniowym czy tam miesięcznym expie; wbil jakies 7kk ;)

@Down
Po prostu masz problemy z netem, i tyle.

Filpex
14-03-2006, 09:19
****aaaa co sie stalo se jestem na cyckach nagle kick i niemoge sie wlogowac strona glówna tibi tez jakby padla :/ cipsft sux!!

Woda Sedesowa
14-03-2006, 20:02
@Dennis

Uruchomcie szare komórki :P. Skoro Woda Sedesowagra w Tibię od tygodnia, a tak się zna to coś tu jest nie tak...

co masz na mysli??:D

Fantom da first
14-03-2006, 21:55
No ... tak sobie siedze i patrze jakie bzdety pisza niektoorzy a co do tego ze druid da first carp lady i JA :P jestesmy z jednego osiedla to trochu nie tak to wyglada choc blisko a co do tego to ja nie musze uzywac macro zeby miec bajera skile ale nie mam czasu bo ja w poroownaniu do was mam panienke (zeby tylko 1:P) a poza tym mam jeszcze wlasny squad szkole gdzie chodze do liceum nie podstawoofki czy gim (pierwsza klasa albo druga kl. gim.) :cygaro: sprawdzicie na pewnym skilu kto szybko skiluje a jest to niezbyt mozliwe ;] samo przyjdzie
NARA a wogoole kto mnie raportnal ma rooked wiec lepiej szybko skilujcie i expic zaczynajcie bo wjade pelna para ... ;] narx i thnx za poparcie :) dla niektoorych

Michael Rzotkiewka
14-03-2006, 22:28
OMG, wbijam o 21:30 w tibie a tu... Macho Yoo hacked ;/ :( Cale eq stracil... all z domq, all z kazdego dp ;/ Hacker zostawil tylko label w domq z napisem "POZDROWIENIA OD HACK TEAM" Byl to polak i to chyba jakis z jego otoczenia (szkola) Wiem ze w szkole macho gral w tibie.. Klukes mi jeszcze mowil ze okolo 20:00 hacker sie go zapytal czy ma parcel, klukens mowi ze nie ma i zeby sobie kupil e sklepie bo ma kase, a hacker zapytal sie gdzie ma kupic... i tak sie skonczyla rozmowa. Nie wiedzial gdzie kupic parcel bo to bylo na darashi.. ehhh i macho konczy grac:( odzyskal pasy przez e-maila ale konczy grac :(

Taube
15-03-2006, 01:46
@Fantom
ja ostatnio nie siedziałam i nie czytałam jakie 'bzdury' piszą, ale twoje 'bzdury' przeczytałam i wstyd mi za ciebie :confused:

co ma to gdzie obecnie się uczysz? co ma wiek do koloru oczu?
i jaki bajjjjerandzki hunted.. :evul:
lol

ps. oby ta nie 1 się nie dowiedziała, gdyż 2-timer nie jest popularny u dziewczyn
chłopczyku :]

d.Taube

Holu
15-03-2006, 07:03
wczoraj ubilem jednego lepka name Władca Silvera (moze ktos zna) i ladny loot byl medusa shield i fs...ciekawe czemu ten noob mial to w bp a nie na sobie xD

Woda Sedesowa
15-03-2006, 07:17
wczoraj ubilem jednego lepka name Władca Silvera (moze ktos zna) i ladny loot byl medusa shield i fs...ciekawe czemu ten noob mial to w bp a nie na sobie xD

Znam tego lepka z widzenia, kiedys go muradin u***al chyba xD
Gratz z loota:D :D

Markizek666
15-03-2006, 07:23
No ... tak sobie siedze i patrze jakie bzdety pisza niektoorzy a co do tego ze druid da first carp lady i JA :P jestesmy z jednego osiedla to trochu nie tak to wyglada choc blisko a co do tego to ja nie musze uzywac macro zeby miec bajera skile ale nie mam czasu bo ja w poroownaniu do was mam panienke (zeby tylko 1:P) a poza tym mam jeszcze wlasny squad szkole gdzie chodze do liceum nie podstawoofki czy gim (pierwsza klasa albo druga kl. gim.) :cygaro: sprawdzicie na pewnym skilu kto szybko skiluje a jest to niezbyt mozliwe ;] samo przyjdzie
NARA a wogoole kto mnie raportnal ma rooked wiec lepiej szybko skilujcie i expic zaczynajcie bo wjade pelna para ... ;] narx i thnx za poparcie :) dla niektoorych

@ Fantom No i co zrobisz? Zrookujesz kogos? A co myslisz ze ja nie mam dziewczyny? Zalosne jest twoje zachowanie, az mi sie plakac chce.

@ Holu Widac ze masz farta, lecz kiedys dostaniesz kopa w dupe.

@ Qwez No i co? Bendziesz huntowal wode~ za co? Za to ze jest za widzewem czy za czym? Plakac mi sie chce jak czytam wasze posty
CyA

ODCHODZE Z TEGO SERVERA BO ZA DUZO TUTAJ DEBILI (NP. LADY FANTOM QWEZ) KIEDYS DOSTANIECIE KOIPA W DUPE OD ZYCIA I ZOBACZYCIE JAK TO JEST....
(druid, jeszcze sie spotkamy nie mysl ze to koniec)
CYA FRAJERZY

Dolor
15-03-2006, 07:48
Heh ja nie wiem czemu wy wszyscy lejecie wladce of silvere on byl kiedys moim kumplem ale nie wiem co sie stalo ze wy wszyscy go ubijacie ;p

Pozdro all

PS:Straznik szkoda ze odchodzisz ale chyba noie da sie ciebie juz zatrzymac :/

Holu
15-03-2006, 07:57
@ Fantom No i co zrobisz? Zrookujesz kogos? A co myslisz ze ja nie mam dziewczyny? Zalosne jest twoje zachowanie, az mi sie plakac chce.

@ Holu Widac ze masz farta, lecz kiedys dostaniesz kopa w dupe.

@ Qwez No i co? Bendziesz huntowal wode~ za co? Za to ze jest za widzewem czy za czym? Plakac mi sie chce jak czytam wasze posty
CyA

ODCHODZE Z TEGO SERVERA BO ZA DUZO TUTAJ DEBILI (NP. LADY FANTOM QWEZ) KIEDYS DOSTANIECIE KOIPA W DUPE OD ZYCIA I ZOBACZYCIE JAK TO JEST....
(druid, jeszcze sie spotkamy nie mysl ze to koniec)
CYA FRAJERZY

czekam na tego kopa..chociaz juz jednego dostalem-myszka mi sie ***ie i mi koles bohy za***al bo zle rzucilem.a co do fantoma to jest od ciebie duzo starszy wiec zamknij morde smieciu ***any

Holu
15-03-2006, 08:09
dodaj ze odchodzisz z tego serva bo nie masz tu qmpli bo wszczyscy ktorzy cie lubili odwrocili sie od ciebie i jeszcze dlatego ze masz hunta u wielu osob xD

Taube
15-03-2006, 08:42
@Holu
double post
poza tym jeśli masz się wyrażać jak szczeniak z ulicy to ja proszę cię nic nie pisz
bo to 'dziecko' Fantom nie ważne od kogo jest starsze - co powinieneś wiedzieć
wiek nie gra tu największej roli, nie aż tak dużej by innych wyzywać
czy też może z tego względu, że już dawno do liceum nie chodzę mam mieć o nim identyczne zdanie jak i ty o innych i tak samo o tobie - bo nie widzę abyś był starszy, poziom posta wskazuje na okolice gimnazjum?

@Markizek
nie podjudzaj ludzi, nie podjudzaj

d.Taube

poreda
15-03-2006, 09:03
@markizek

A ty jak kur*** nie wiesz o co chodzi to sie nie wpi*****, bo chcialbys aby wszystko krecilo sie wokol ciebie, a pozatym ch** cie obchodzi kogo huntuje a kogo nie!!!

Filpex
15-03-2006, 09:04
patrzcie jakie smieszne huhuhuhuhuhuhu

http://i50.photobucket.com/albums/f341/Filpex/ahahah.jpgniewiem jak powiekszyc jak niewidac doberrze to tutaj wlazcie http://i50.photobucket.com/albums/f341/Filpex/ahahah.jpg

Markizek666
15-03-2006, 16:10
czekam na tego kopa..chociaz juz jednego dostalem-myszka mi sie ***ie i mi koles bohy za***al bo zle rzucilem.a co do fantoma to jest od ciebie duzo starszy wiec zamknij morde smieciu ***any

dodaj ze odchodzisz z tego serva bo nie masz tu qmpli bo wszczyscy ktorzy cie lubili odwrocili sie od ciebie i jeszcze dlatego ze masz hunta u wielu osob xD

Jesli grac nie potrafisz? A skad ty wiesz czy jest starszy? Sam jestes smieciem ***anym. No wiesz mam wiecej kolegow niz ci sie wydaje, jesli ty nie masz to jest to twoj problem. a u kogo mam hunta? U tego dzicieka fantoma czu qweza, a moze ciebie? Rozsmieszasz mnie gnojku.

Woda Sedesowa
15-03-2006, 16:13
Markiz, chyba jest z toba cos nie tak, jesli nielubia cie pewne osoby cos im musiales zrobic. Jesli nie umial grac i sie poddal jest to jego problem. Jesli sie bendziesz tak zachowywac to i na innym srvie benda ciebie huncic i wy***ia cie z serva, daj se lepiej spokoj z tibia.....:faceoff:

Holu
15-03-2006, 18:58
Jesli grac nie potrafisz? A skad ty wiesz czy jest starszy? Sam jestes smieciem ***anym. No wiesz mam wiecej kolegow niz ci sie wydaje, jesli ty nie masz to jest to twoj problem. a u kogo mam hunta? U tego dzicieka fantoma czu qweza, a moze ciebie? Rozsmieszasz mnie gnojku.

ty jestes jakis po*******ony wez wyluzuj troche nie mowie ze ja jestem od ciebie starszy tylko fantom [czytac nie umiesz?] a co do grania w tibie to nie za bardzo ci to wychodzi. expiles 39 palem na soldach a to jest zenujace :(

Markizek666
15-03-2006, 19:52
ty jestes jakis po*******ony wez wyluzuj troche nie mowie ze ja jestem od ciebie starszy tylko fantom [czytac nie umiesz?] a co do grania w tibie to nie za bardzo ci to wychodzi. expiles 39 palem na soldach a to jest zenujace :(

Sam jestes po*******ony, sam sie naucz czytac bo przez to kiedys zle skonczysz.
A to na czym epxilem to moj problem jak bys troszke myslal to bys wpadl na to ze nie epxilem na soladach. Myslisz ze mowilem ci wszystko co robie?

Everlasting Mercy
15-03-2006, 22:18
Dzieci spokuj :P Bez obrazy ale zachowujecie sie jak w przedszkolu. Ktoś kogoś wyzwie ten wyzwie następnego rożwiążcie to w jakiś werbalny sposób.
I ograniczcie ilość kolokwializmów :P . Kłucicie się o to kto jest starszy itp. Ale nie wiek mówi o inteligencji danego osobnika. Ja osobiscie mam znajomego co ma 18 lat ,a biega z kijem :P Więc nie oceniajcie kogoś po tym ile ma lat ,ale po tym jak się zachowuje :)

@Taube
Dawno cię tu nie było :P ,może wrucisz do gry przydał by się ktoś taki na silverze :P

Woda Sedesowa
16-03-2006, 07:02
ledzie dajcie se spokoj wiek tutaj nie ma znaczenia, markiz niepodoba ci sie ten serv to wywalal z niego:p .

Taube
16-03-2006, 07:55
@Everlasting
oj..
obawiam się, że granie na tym serwerze pośród tylu infantylnych graczy nie jest dobrym dla mnie wyjściem :confused: gdyż wyrażnie aby coś do kogoś dotarło musiałabym wybić wysoki lvl i najlepsze skille a potem jako jedyny środek wychowawczy chodzić od jednego do drugiego i (wberw mej naturze i stylowi grania) pk'ować do skutku, aż się nauczą porządnie zachowywać..

nie było mnie w tym temacie, gdyż straciłam całkowicie powód do pisania - temat mnie ominął i wątki poszły swoim torem rowzijając się na czasy teraźniejsze - a co ja tam wiem na temat nowych gildii i zmian zachowawczych zenho i innych gracz? no i mnie te dziecinne kłótnie jak wyżej (posypałyby się warny, oj posypałyby.. tylko, że nie na mnie) szczerze powiedziawszy nie rajcują jak niektórych osób tutaj XD

d.Taube

Michałeq
16-03-2006, 10:29
@Everlasting
Hehe... Masz racje :P jak w przedszkoly xD

Buahaha; mam warned posta za to, że w temacie typu 'wolf armor' napisałem "temat do zamknięcia" haha, jak to zobaczyłem to spadłem z fotela :P

@Fantom, Woda, Holu, Markizeq
A mój qmpel z cafe ma 8 lat, dostał (czy kupił, nie pamiętam) chara na 80lvlu. Teraz ma 100+ i gra prawie tak dobrze jak ja :P.

@Holu
A ja 42 knightem expie na wolfach i spiderach -.-

@Taube
KAMBEK PLUXOR!!!!!1111111111jedenjedenjedenrazrazrazrazon eoneoneone....

@Woda, przyznaj się na jakim servie wcześniej grałeś ^.-

@Fantom
Nie wiem czy wiesz, ale laski nie przepadają za Tibią (przynajmniej 90%) :)

A na koniec.... "Domowe przedszkole, pół litra na stole, a dzieci nachlane, żygają na ścianę, lalalal lalalal lalalal" :P

EDIT: Thx Holu, że uje... znaczy zabiłaś Władcę; mi lootbaga chciał podrąbać :P. A jak już go schowałem do dp, pogroziłem mu, że go wywalą z Moon~ to zaczął przepraszać; tłumaczył się, że myślał że ja brazol... Oczywiście widział to po nicku :D (Moradin też go pojechał :P).

Dolor
16-03-2006, 12:51
A teraz mam tutaj dla was coś bardzo ciekawego:

15:14 You advanced in axe fighting. Wczorajszy dzien czyli sroda

Aha markizek wiesz co pomimo tego ze odchodzisz to moglbys sie zachowac jakos normalnie anie ze jak odchodzisz to musisz na koniec wszystkich zwyzywac ale to juz niewazne

Pozdro all:D

Woda Sedesowa
16-03-2006, 19:39
Qwez wiesz co uwazalem cie za normalnego czlowieka, ale nawet nie umiesz zabic......z pz lockiem kolesia twoj najwiekszy hit to:cygaro: :
You lose 35 hitpoints due to an attack by Qwez. 8o
I jeszcze to mnie rozbroilo:
Qwez: armor
Qwez: albo legs
Qwez: co woli
Masakra....
Zeby ci 22 lev zwial z 1 UHem, ja bym sie wstydzil.....:confused:

poreda
16-03-2006, 20:25
@up
Po 1 wracalem z pohu, mialem w bp 32 arro, po 2 walilem na blanced, po 3 nie mialem duzo uh (mialem tlyko bp), bylem po meczacym dniu z Dankym ktory mnie gonil az od veno do thais, jezeli bedziesz stal/stala/stalo kolo mnie to nie je**** mi wiecej niz 20, po 4 gdy zaczoles/zaczelas/zaczolos uciekac rycerski zaczol mnie bloczyc i nie mialem zamiaru tracic wiecej czasu na ciebie ale jezeli sie tak prosisz twoja sprawa:faceoff:

Wiekszosc osob z AoD chce wojny z Illuminates i na to wyglada ze dojdzie ona do skutku tym bardziej ze lider Illumi~ ukradl Lady DRam 2x boh...

Pozdro

Narkoman
16-03-2006, 20:26
@ tak se czytam i odechciewa mi sie pisac. nie ma sensu.

a teraz glowna czesc posta

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=92669997

wejdzcie i sie nie peniajcie

poreda
16-03-2006, 20:26
@up
Po 1 wracalem z pohu, mialem w bp 32 arro, po 2 walilem na blanced, po 3 nie mialem duzo uh (mialem tlyko bp), bylem po meczacym dniu z Dankym ktory mnie gonil az od veno do thais, jezeli bedziesz stal/stala/stalo kolo mnie to nie je**** mi wiecej niz 20, po 4 gdy zaczoles/zaczelas/zaczolos uciekac rycerski zaczol mnie bloczyc i nie mialem zamiaru tracic wiecej czasu na ciebie ale jezeli sie tak prosisz twoja sprawa:faceoff:

Wiekszosc osob z AoD chce wojny z Illuminates i na to wyglada ze dojdzie ona do skutku tym bardziej ze lider Illumi~ ukradl Lady DRam 2x boh...

P.S-Zapomniales dodac, Niech odda armor albo legs co woli to brzamialo tak ;]

Pozdro

Rekin Master
16-03-2006, 22:17
emmm
22:04 You advanced in shielding.
odrobione po dedzie xD

poreda
17-03-2006, 15:20
Mam nowine...

15:11 Warning! The murder of Legolas of Anarchia was not justified.

Holu
17-03-2006, 15:41
mialem hacka ale grac nie przestane ... zanosi sie na wojne AoD z Moon~ chociaz nie wiem dlaczego ale noobs z Moon~ mnie wqrviaja ( jak narazie fragi 4:0) :D

Rekin Master
17-03-2006, 15:53
lol co ty masz do nich-ja odszedlem z gildi i dobrze bo do moon nic nie mam i do bb dojde
cya

Everlasting Mercy
17-03-2006, 17:15
Heh nie dość że dostałęś hacka to jeszcze Hunta od BB no cuż nie masz szczęścia :P

Dolor
17-03-2006, 18:51
Eh lady nie wiem o co ci chodzi z ta wojna.
Czemu wypowiedziales hunta michalowi rzotkiewce ponoc wygonil tam jakiegos kolesia z poha. Michael nigdy na pohu niebyl bo on od kiedy zaczol grac to siedzial z tego co mi wiadomo w kopalniach dwarfow i gdzies kolo thais a teraz gdzies na terenie dla pacc expi.

Rozumiem ze mozesz byc wkurzony hackiem itd.

Wojna z moonchildren? dziwne bo to troszke dziwne ze sie wydaje wojne jakiejs guildi jak samemu ma sie hunta od najsilniejszej guildi na servie ( nawiazuje poczesci do powyzszego posta )

A slyszalem tez inna wersje ze chcieliscie wojny z nami napisaliscie do lidera on powiedzial ze wojnyniechce i wojny nie ma.

Nie wiem co o tym mysles odpowiedzcie mi czy jest ta wojna czy nie bo juz nic z tego nie wiem.

.

Holu
17-03-2006, 19:32
:evul: :evul: hunta od bb mam juz od dluzszego czasu ale jakos skutkow nie widac...caly czas lvl up :evul: a co do wojny to nie bylo i nie bedzie poprostu kilku lepkow z moon~ robilo p.a na moim rl qmplu (warrior da first)

Lenidas
17-03-2006, 20:08
Poczytalem sobie i troszke sie podlamalem :(
Wyzwiska, oszczerstwa, sprzeczki...
Wszystko co najgorsze w zyciu zostalo przelane do Tibi, a to przeciez tylko gra, calkiem fajna ale wciaz tylko gra...
Pozdrawiam

poreda
17-03-2006, 21:13
Holu powiedziales ze skutkow hunta od bb nie widac a padles by Aikau i Ashton.. ;/

Co do lenidasa, masz racje to tylko gra nie wyzywajcie sie nawzajem tylko jak chcecie to zalatwcie to w tibi poprzez duel czy cos...

Np: Legolas byl taki madry itd, a gdy go zabilem wyzywal mnie od sk******, noobow itd... Poprostu dzieciak!

Everlasting Mercy
17-03-2006, 21:57
@Holu
Mar 17 2006, 19:47:34 CET Killed at Level 50 by Emage

Zaledwie 15 min po napisaniu posta padłeś. Jak to się mówi wywołałeś wilka z lasu :p

Woda Sedesowa
17-03-2006, 23:43
Holu powiedziales ze skutkow hunta od bb nie widac a padles by Aikau i Ashton.. ;/

Np: Legolas byl taki madry itd, a gdy go zabilem wyzywal mnie od sk******, noobow itd... Poprostu dzieciak!

Kto tu dzieciak a ty nawet odpisac nie umiesz to napisalem ze jestes s****ysynem ktory jak nietrzeba to sie odzywa a jak sie do niego pisze i nieodpisuje nie ma odwagai8o bo jak ci zniknol skull to cos cie cholerna wena tworcza naszla i zaczoles pisac az ci ignora wlepilem -.- . Poprostu miales farta ze zlapalem laga, tylko mam pytanie czy bys wyskoczylk np. na 55 lev?
Bo watpie a na slabszego to wyskoczysz i taki hardy jestes.
Nie chce mi sie wiecej pisac bo sie to moja z celem, bo polakom zdanie innego czlowieka splywa jak woda z dupy kaczki.
@ Holu wywolales wilka z lasu, ale coz tam to tylko gra ;)

Veg
18-03-2006, 01:29
Ludzie czy nie umiecie żyć bez wojen ?

Czemu polacy nie mogą być zjednoczeni jak Br ? :(

A tak z innej beczki skoro temat nazywa sie wydarzenia ze światów to może ktoś jeszce nie wie że peirwsza na Silverze Amazon Shield została own3d by Joe Fitolandia ( z moją małą pomocą :) )

Oto jeden SS z mojego photobloga : http://www.shortysshine.photoblog.pl

Holu
18-03-2006, 06:43
@Holu
Mar 17 2006, 19:47:34 CET Killed at Level 50 by Emage

Zaledwie 15 min po napisaniu posta padłeś. Jak to się mówi wywołałeś wilka z lasu :p

wez sie w koncu zamknij..myslisz ze jestes w bb to jestes dobry?gram tu okolo 2 miechy a jestem w czolowce najwyzszych lvl polakow...jesli mam hunta od bb to chodz mnie u*** :evul:a co do deda to padlem kilka sqm od dp

poreda
18-03-2006, 10:33
Holu bez nerwow, a co do wody to widzisz teraz jujz nie jestes taki madry jak kiedys co.. ? Jak cie zabilem mialem ignora pozniej jak przyszedlem do thais go wylaczylem, a jeszcze jedna ciekawostka zabilem cie jakies 20 sqm kolo dp xD

Woda Sedesowa
18-03-2006, 10:41
Holu bez nerwow, a co do wody to widzisz teraz jujz nie jestes taki madry jak kiedys co.. ? Jak cie zabilem mialem ignora pozniej jak przyszedlem do thais go wylaczylem, a jeszcze jedna ciekawostka zabilem cie jakies 20 sqm kolo dp xD

Ciekawe czy jak ty bys mial laga to by cie niezabil powiedzmy... 45 lev;) .
20 sqm to to raczej neibylo:p , a najbardziej mi sie chcialo smiac jak ci loota 8 lev pod*******il a ja 8 lev :faceoff:

Michałeq
18-03-2006, 11:21
Wojny, wojny, wojny..... Jak tak dalej będzie; jak dalej Polacy będą wycinać samych siebie, to nigdy nie będziemy mogli stawić czoła br... A ten konflikt jest po prostu żałosny. To tak jakby 2 braci pokłóciłoby się o zabawkę i przez to małżeństwo ich rodziców by się rozpadło... Żałosne..

Poza tym, nie widzę konieczności stawiania słowa k**wa itp jako przecinka; to jest forum publiczne, ludzie, zachowójcie się.

Po 3cie Woda wyszedł ni z tego, ni z owego i już ma wonty na cały server; zamiast pozyskiwać qmpli.

Po 4te życzę miłego dnia i pamiętajcie o oglądaniu wieczorynki :D.

Everlasting Mercy
18-03-2006, 13:03
wez sie w koncu zamknij..myslisz ze jestes w bb to jestes dobry?gram tu okolo 2 miechy a jestem w czolowce najwyzszych lvl polakow...jesli mam hunta od bb to chodz mnie u*** :evul:a co do deda to padlem kilka sqm od dp

Po Pierwsze atakowanie polaków uważam za gupote
Po Drugie nie mam jak cie ubic bo prawie caly czas jesteś na pacc landach
Po trzecie o co ci chodzi? Napisałem ze wywołałeś wilka z lasu ,a nie że masz hunta i przy pierwszej okazji cie dorwe i ubije z 10 osobami -.-

Ehh czemu 80% polaków szuka wojny itp -.-

poreda
18-03-2006, 13:10
Rycerkski masz racje nie wyzywajmy sie ani nie bluzgajmy na forum, co do wody tez masz racje mysli ze przyjdzie na nowy serv i juz rzadzi!

Everlasting wydaje mi sie ze nawet gdybys mial premium to bys go nie zabil ;)

Pozdro

Everlasting Mercy
18-03-2006, 13:37
Dokładnie patrz na punkt pierwszy -.- . Ehh czytanie ze zrozumieniem to największy problem polaków ;/

marcinekk
18-03-2006, 15:59
Dokładnie patrz na punkt pierwszy -.- . Ehh czytanie ze zrozumieniem to największy problem polaków ;/

no nie wiem czy czytanie :P moim zdaniem KLOCENIE :/ i to niestety

KacperkaSilvera
18-03-2006, 19:29
hmm.. kto w ogóle zaczoł z tą wojną z AoD? bo mi sie wydaje ze to sie zaczelo przez głupote jednego z naszych(Robertta) on dostał hunta od lady dram i juz zaczoł płakać i jakąś wojne stwarzać.. myśle, że gdyby nie to zdarzenie nie było by tej kłutni..

Lenidas
18-03-2006, 20:19
Wojny w Tibi byly i beda. Nawet najlepsi przyjaciele przez zawisc lub pomowienia potrafia stac sie wrogami. Nie da sie tego uniknac. Ale popatrzcie na ta dyskusje, a wlasciwie na to kto dyskutuje... Sa "tu" polacy, ktorzy praktycznie cos osiagneli (jakies wyniki) na tym servie. Mozna powiedziec, ze sami najlepsi. Wiec moze ktos w koncu zmadrzeje i zaproponuje, np. co zrobic aby gralo nam sie lzej, abysmy mogli spokojnie lvl nabijac, a nie tylko patrzec na siebie wilkiem ? Pewnie sa osoby, ktorym to "zwisa" ale czy nie mamy dosc klopotow z innymi aby jeszcze rozgladac sie czy jakis polak (lub dwoch) mnie nie ubije ?
Pozdrawiam

morpheus1
18-03-2006, 20:41
hmm.. kto w ogóle zaczoł z tą wojną z AoD? bo mi sie wydaje ze to sie zaczelo przez głupote jednego z naszych(Robertta) on dostał hunta od lady dram i juz zaczoł płakać i jakąś wojne stwarzać.. myśle, że gdyby nie to zdarzenie nie było by tej kłutni..

A więc tak od czego by tu zacząć...? Hmm?
Kacperka jezeli nie znasz sprawy od początku to najlepiej sie nie wypowiadaj!!!
Zaczelo sie od tego jak trenowalem na fibuli i przyszli do mnie: Lady Dram, Warrior da first i Princess fashion. Zaczeli mnie atakowac chociaz nie mialem pojecia o co im chodzi, niestety dednalem przez laga niedaleko thais! Probowalem wyjasnic sprawe niestety niczego sie nie dowiedzialem (nie mialem zadnego hunta) Na guild chatcie (Moonchildren) jeden kolo napisal tekst:"Lady Dram chwalil mi sie ze zabil jednego lolka z naszych Robertta", ta osoba bardzo mnie wku...ila poniewaz sie z tego smiala -.-
dlatego odszedlem z Moon, niebede w gildi z takim noobem jak ten koles-.-!
A wiec Lady nie mial zadnego powodu zeby mnie zabijac powiedzial cytuje "nudzilo mi sie to Cie zabilem!" Ciekawe dlaczego musieli pojsc na mnie az w trojke?! LOL Warrior da first napisal cytuje "chyba zrobimy se wojne z wasza gildia" W nastepny dzien z reki Warriora zginal Master Loczkin niewiem dlaczego?!
Dla mnie najwiekszymi noobami na silverze sa nie brazyle tylko polacy-.- bo nie potrafia sie zgrac tylko pokazuja swoja wyzszosc (lvlowa a nie intelektualna) , zabijajac swoich!
"Zeby byc noobem nie trzeba miec niskiego lvlu!!!"

Michael Rzotkiewka
18-03-2006, 20:50
Czemu padl Loczkin? Mowil mi ze padl bo afkowal

morpheus1
18-03-2006, 20:54
Warrior pisal do mnie ze jesli nie usuniemy z gildii Loczkina to gildia ma hunta!!a nie wiem czemu zginal???

morpheus1
18-03-2006, 20:55
Warrior pisal do mnie ze jesli nie usuniemy z gildii Loczkina to gildia ma hunta!!a nie wiem czemu zginal???

morpheus1
18-03-2006, 20:56

Dolor
18-03-2006, 21:13
Ehhhhhh (czemu w wiekszosci postach zaczynam od tego :D )

Sluchajcie nigdy nie osiagniemy takich lvl jak br jesli bedziemy sie klucic i wogle zabijac wzajemnie i inne *******y wyprawiac

Holu napisal ze wojny nie bylo nie ma i niebedzie (wiec nauczcie sie czytac)
Pozatym zdenerwowala mnie postawa niektorych czlonkow guildi ktozy zaraz po uslyszeniu czegos takiego (ze jest wojna) wypisali sie z guildi

Robertto nieraz sie ktos kluci na guild czacie i nieodchodzi z tego powodu wiec jak ci sie nic takiego niestalo to wruc i miej gdzies tego kolesia ktory sprawil ci przykrosc albo sobie z nim pogadaj (jak cos to pomoge:evul: )
To ze ktos cie wnerwia to nie powod do tego zeby zaraz odchodzic z guildi.

Aha niektozy by chcieli zeby np polacy opanowali jakis serv czy cos takiego LOL nie ma bardziej pokopanego pomyslu wole zeby br zadzili servem niz polacy bo polacy jak by zadzili to oznaczalo by to ciagle wojny i pk itd.

Ale niemusimy byc najlepsi wystarczy ze bedziemy pokojowo nastawieni do siebie nawzajem i nie bedziemy sie klucic a jak macie jakies problemy miedzy soba to zawsze wpierw starajcie sie zalatwiac slowami bo wiem ze polacy sa bardziej zaczepliwi niz inne narody (looknijcie na historie polski 10-17 wiek :P )

Nawiazujac do histori Polski:
Polacy zwykle zawsze dostawali po zadkach. Racja wpierw im sie udalo zabawic zdobyc wieksza czesc terytoriow jakis ale zaraz pozniej je tracili w tym czesc swoich

Wiec nie mowcie mi ze polacy by dobrze zadzili jakim kolwiek swiatem.
Bylo by tak jak z nasza historia wygralibysmy 1 lub 2 wojny a przeciwnicy za ten czas by sie mobilizowali czekali na odpowiedni moment kiedy by polacy byli skluceni i bum bum bum i polacy juz niezadza.

PS:ale sie rozpisalem

PS2: Nie wiem co tam popisalem i niechce mi sie tego czytac XD

PS3:pozdro Xd

Everlasting Mercy
18-03-2006, 21:37
Polacy żądzą Furorą z tego co mi wiadomo :P

Michael Rzotkiewka
18-03-2006, 21:41
Heh i jeszcze Aldora. Z tego co mi wiadomo to tam kiedys byla wojna pl vs. br i tam teraz prawie sami polacy graja :D

Gerrda
18-03-2006, 21:57
Witam!

Ja gram na Aldorze i zdecydowana przewage maja Polacy zadko kiedy sie spotka nie polaka jak cos to U.S.A sa tez br ale dobilem 25 lvl i spotkalem 3.

Hydrant
18-03-2006, 22:13
dobra, dedłem bo byłem afk, gadałem z dziewczyną i w dupie miałem tibie..generalnie nie wiem o co wam chodzi..to tylko jedna głupia gra, nierozumiem po co w niej tyle sporów, konfliktów itp...nie lepiej zeby każdy zajął się sobą i sam grał a nie wpieprzał sie i nie dawał grać innym?...Dedłem bo ponoć nie okazałem respektu..ludzie..kto by okazał respekt kolesiowi ktoory ma 10 leveli mniej ni z ty?!...a to ze miał plecy..skad miałem to wiedzieć...

generalnie powiem wam...cały ten server jest poj*****, ale i tak bede tu grał dla samej zabawy...ale jak na razie robie sobie przerwe od knighta

Holu
19-03-2006, 08:10
ale wy macie problemy...to ze kilku lepkow padlo to nie znaczy ze jest wojna LOL a Loczkin musial pasc bo robil p.a na warriorze xD

Hydrant
19-03-2006, 08:31
p.a?..kuźwa jego mać...to raczej on robił, ale ja sie tym nie przejałem bo miał niższy level...to chyba normalne..ale w dupie to mam..sram na to wszystko...

morpheus1
19-03-2006, 11:37
Ja nie mowilem o zadnej wojnie tylko Warrior!! On napisal "chyba zrobimy wojne z wasza gildia" Za to ze Loczkin zrobil mu p.a! Wiec kto tu jest lolkiem???

Michałeq
19-03-2006, 15:59
Dobra, żucajcie się nadal do gardeł, a będzie gorzej niż teraz -.-

@Robertto
Nie stosuj zbyt dużo wykrzykników bo to odstrasza
Ponadto ZAWSZE są jakieś spory, a obrażając się na lidera (Klukens) o to, że raz poszedł na (nieudanego zresztą) hydra hunt, to to już jest duuża przesada. Nic tym nie zmienisz. A będąc sam pogarszasz tylko sytuację.

Sluchajcie, taka sentencja na koniec: "Jeśli pragniesz zmienić świat, zacznij od Siebię" ;]

PS. Zauważcie, że oliwa nie żywa, lecz zawsze sprawiedliwa :D
- Macho uzywal cheatów - hack
- Fantom macro - ban

Z doświadczenia wynika, że ci którzy kantują, Pkerzy, PA itp dostają karę za swoje czyny

To co? Kończymy z tym przedszkolem i gramy na poważnie, czy nadal się żremy?

PS: Chyba nie :/. Otóż dziś se Qwez expił (39pal) a tu przychodzi Boromir of Silvera (32 pal) i mu dwarfy wybijał. Qwez sie wkurzył i atakując go zbloczył na guardach. Potem Boromir się woził zasłaniając protkiem Potusem. To jest żałosne... Jeśli nawet chłopak ma kompleksy, to co zrobi, gdy Potusa zabraknie? No właśnie :P.

"Warrior pisal do mnie ze jesli nie usuniemy z gildii Loczkina to gildia ma hunta!!a nie wiem czemu zginal???"

/\ po prostu dałeś się zastraszyć 35 knightowi i tyle /\

morpheus1
19-03-2006, 19:46
Jesli tak uwazasz twoja sprawa to znaczy ze nie zrozumiales mojego wczesniejszego posta. Ale nie pros mnie wiecej zebym wrocil do gildii bo i tak nie mam zamiaru tam wrocic! Pozdro

Holu
19-03-2006, 20:24
a wy nadal o warriorze...on zmienil serva wiec nic wam nie grozi baushash. nie ma to jak loczkin-bal sie 35 knighta a jest o 10 lvl lepszy w skillach tez o wiele...mam items na sell : w-helmet/d-lance/f-axe/k-axe/tower shield-jesli ktos cos chce pisac na priv w tibii albo post tutaj

Rekin Master
19-03-2006, 20:38
o kur**
dzis bylismy na fibula quest i oczywyscie mialem taki lagg(8sekund opoznienia), ze nie nadazalem za nimi (poszlo z 10osob-kilalla,joe fitolandia, lition drag itp.)no to daje foolow i jest looz
pierwszy dl-nawet mnie nie trafil(pizgnolem mu 2 razy z hmm)
potem na luzie dragi-joe wszytskoe pieknie ladnie bloczy i nastepnie pojawily sie 2 dl, ja bylem na przpodzie i wszyscy sie cofneli i ja i joe stalismy(ja troche dalej) i w pare sekund stracilem z 1400hp~ w tym miejscu pragne podziekowac lady dram za uhanie mnie bo sam nie dawalem rady, jeden z naszych kompoanow padl i jakos dalismy rade
zebralismy nagrody i all happy(na filmie zobaczycie moje noobowate zachowanie bo ****a mac nie nadazalem za nimi xD, ruszac sie nie moglem)
LADY-DAJ MI LINK DO FILMU BO CHETNIE OBEJZE
pozdro, Rekin

Filpex
20-03-2006, 07:52
po pierwsze rekin za***iscie szybko expisz juz masz 52 lvl no wielkie gz aa po drugie moj wymazony 4 mlvl uh do roboty !!!!!!! http://i50.photobucket.com/albums/f341/Filpex/4mlvl.jpg

Dolor
20-03-2006, 11:36
Hehe ja juz ci gratulowalem :D

Ja dzisiaj mialem advensa na 41 lvl :)

Aha bym zapomnial:

SELL BP OF BOLTS .'.'.'.'.'.'.'.'.'.'.'.'.tHAIS'.'.'.'.'.'.'.'.'.'. '.

:D

Pozdro all

Woda Sedesowa
20-03-2006, 13:17
No gz z wynikow i wszystkiego co tam osiagacie

Dolor, ja kupie te belty, tylkio powiedz za ile :)

Rekin Master
20-03-2006, 13:35
eee dolor-sprzedaj qwezowi albo lady-oni na pewno bardziej need :P

Woda Sedesowa
20-03-2006, 14:27
Takis pewny ze ja nie need?
Chyba on decyduje komu sprzeda....

Dolor
20-03-2006, 15:29
Sprzedam bolce temu kto pierwszy domnie napisze w tibi :)

Cena do uzgodnienia

Holu
20-03-2006, 20:43
Look plx nasz deep fibula quest \/
http://rapidshare.de/files/16001338/Deep_Fibula_Quest.rec.html
Comments plx (film mojego autorstwa oczywiscie :D)

poreda
20-03-2006, 21:29
Zaczyna mnie juz troche to wszystko denerwowac, kazdy sobie chetnie popatrzy na ssy ale tylko popatrzy zacznijcie kur*** WKLEJAC SSY!!

Gz questa :P

Holu
21-03-2006, 08:33
ja mam w **** sskow ale jak wklejam to sa male...X(

Lenidas
21-03-2006, 20:57
Film fajny, szkoda tylko, ze nie krecil jakis bloker wtedy moze lepiej byloby widac jak potworki padaja. No ale Lady i tak pchal sie wszedzie choc to nie bloker (Rekin zrob cos z tymi lagami bo ciagle z tylu jestes:( , a to nie wypada aby paldek cie wyprzedzal, zwlaszcza z Twoim doswiadczeniem i skilami). Ogolnie swietna wyprawa:) . Serdeczne gratujacje :dance: GRATZ

Michałeq
21-03-2006, 20:58
Hiho
Sprawa pierwsza - trzeba zacząć się przymierzać do naginaty & dwarf hell quest ^^; OF już mam za sobą-nie chcę do tego wracać XD

Sprawa druga. Robertto musi zapłacić okup w wysokości 20k Lady Dram, inaczej Moonchildren ma hunta. Czemu ma hunta? Humm... Może dlatego, że Robrtto jest w Immortal Dragons ;D
@Lady
Jeśli Robertto ci zawinił, to te problemy rozwiązuj na priv, a nie przeze mnie xD przy okazji wkręcając w to Moonów.

@Robertto - my nie zrzucamy odpowiedzialności na Ciebię. Po prostu ty zawiniłes - ty ponosisz konsekwencje. Inna sprawa gdybyś był w Moonach - Wtedy dałbyś ile byś mógł, a na resztę byśmy sie złożyli. Ale widać, że zgubiła Cię myśl, że nasz szanowny lider (pozdro Klukens ^.-) zadaje się z takim (ZAPEWNE według Ciebię --->) "zwyrodnialcem" (hyhy) jak Lady (pozrdo Lady ^.-)

Sprawa trzecia - Strażnik Gaju odszedł na dobre i sellnął chara. Gra na Harmonii (non-pvp hehe). Nicka nie zdradzę.

@Dennis
GZ magiclevela ;]

Sprawa ostatna - CZY KTOŚ NAGRYWAL FILMIK Z NASZEGO OFA!!! Miał każdy nagrać, a wyszło na to, że nie nagrał nikt ;D

PS. Recruting all 35+lvl polish people to guild called "Moonchildren" ;]

Pozdro! <---- Jaki gayowski kolor omg.

Rekin Master
21-03-2006, 21:12
Film fajny, szkoda tylko, ze nie krecil jakis bloker wtedy moze lepiej byloby widac jak potworki padaja. No ale Lady i tak pchal sie wszedzie choc to nie bloker (Rekin zrob cos z tymi lagami bo ciagle z tylu jestes:( , a to nie wypada aby paldek cie wyprzedzal, zwlaszcza z Twoim doswiadczeniem i skilami). Ogolnie swietna wyprawa:) . Serdeczne gratujacje :dance: GRATZ

oj leo leo ty mnie nie zalamuj!!po obejzeniu tego filmu przeklinalem przez 15min, poniewaz zachowywalem sie jak nooooob i to kompletny, wstyd mi za siebie i wogole poniosly mnie nerwy, spotegowalo to, ze mnie non stop w****ial i bil brat(szturchanie itp) a tu mam lagg na maxa i wogole podk**wiony laze i no to tyle-zachowalem sie jak noob, plx nie ogladajcie filmu bo mi wstyd :(
cyyyya

Everlasting Mercy
21-03-2006, 21:35
Hmm zacheciłeś mnie do obejżenia filmiku :D

Michael Rzotkiewka
21-03-2006, 22:16
Jakis koles na trade napisal: 21:53 Rzadzek on Silvera: Padlem na dragu porazka omg
no to ja..

21:54 Michael Rzotkiewka: jaki masz lvl?
21:54 Michael Rzotkiewka: 21:53 Rzadzek on Silvera: Padlem na dragu porazka omg
21:54 Michael Rzotkiewka: lvl skille profesja?
21:55 Rzadzek on Silvera: druid 38
21:55 Michael Rzotkiewka: Oo
21:55 Rzadzek on Silvera: mlvl 40
21:55 Michael Rzotkiewka: :)
21:55 Michael Rzotkiewka: nie znalem Cie wczesniej :D
21:55 Rzadzek on Silvera: a ty?
21:55 Michael Rzotkiewka: w jakim miescie w tibi?
21:55 Michael Rzotkiewka: 35 royal palek
21:55 Michael Rzotkiewka: 75 dista
21:55 Rzadzek on Silvera: vanore -.-
21:55 Rzadzek on Silvera: ej
21:55 Michael Rzotkiewka: mial bym juz 37 lvl i 76 dist
21:55 Michael Rzotkiewka: ale za duzo
21:55 Michael Rzotkiewka: deadow
21:55 Michael Rzotkiewka: ?
21:55 Rzadzek on Silvera: przeslij mi jakies itemki kk?
21:56 Michael Rzotkiewka: lol?
21:56 Rzadzek on Silvera: bo potrzebuje
21:56 Rzadzek on Silvera: ale ja nie padlem ta postacia
21:56 Rzadzek on Silvera: to jest 10 lvl
21:56 Rzadzek on Silvera: ;p
21:56 Rzadzek on Silvera: ****a
21:56 Rzadzek on Silvera: apadasz za lola
21:56 Michael Rzotkiewka: o lol
21:56 Rzadzek on Silvera: Padasz za Loola noobku !
21:56 Michael Rzotkiewka: w jakiej jestes gildi tym 38 lvl?
21:57 Rzadzek on Silvera: nie mma guildii ale bylem leaderem
21:57 Rzadzek on Silvera: bo guildia mi jest nie potrzebna
21:57 Rzadzek on Silvera: mam dobrych kolegow
21:57 Rzadzek on Silvera: z danubi
21:57 Michael Rzotkiewka: eeee ja bym gildie zakladal dopiero na 40-45 lvl
21:57 Michael Rzotkiewka: za niski lvl
21:57 Michael Rzotkiewka: zeby liderem byc
21:57 Rzadzek on Silvera: *** mnie to obchodzi i tak padasz
21:57 Michael Rzotkiewka: ale to jest silvera
21:57 Rzadzek on Silvera: wiem ze silvera
21:57 Rzadzek on Silvera: ale oni maja postacdi na kazdych servach loL?
21:58 Michael Rzotkiewka: ja mam na antice tez duzo kumpli
21:58 Michael Rzotkiewka: i ****
21:58 Michael Rzotkiewka: to jest silvera
21:58 Michael Rzotkiewka: nie antica
21:58 Rzadzek on Silvera: i paadsz nabie
21:58 Michael Rzotkiewka: ?
21:58 Michael Rzotkiewka: **** a nie padam
21:58 Rzadzek on Silvera: ale ****a moi kumple z danubi maja chary na sil;verze loL?
21:58 Rzadzek on Silvera: padasz ?
21:58 Michael Rzotkiewka: taa na 1 lvl
21:58 Rzadzek on Silvera: padasz J****a jutr
21:59 Michael Rzotkiewka: i pomoga ci goscie na 1 lvl?
21:59 Rzadzek on Silvera: lol?
21:59 Michael Rzotkiewka: tez mam kumpli ale jak graja na antice
21:59 Michael Rzotkiewka: to ****
21:59 Rzadzek on Silvera: spadam jutro masz hunta albo 2 ;d
21:59 Michael Rzotkiewka: taa?

yyyy gosc z 38 lvl napisal mi zebym mu wyslal jakies eq a ja lol i padam za to? eeee kto go zna? ktos cos z tego w ogole wie? bo ja sie nie lapie :p

morpheus1
21-03-2006, 23:57
Hiho

Sprawa druga. Robertto musi zapłacić okup w wysokości 20k Lady Dram, inaczej Moonchildren ma hunta. Czemu ma hunta? Humm... Może dlatego, że Robrtto jest w Immortal Dragons ;D
@Lady
Jeśli Robertto ci zawinił, to te problemy rozwiązuj na priv, a nie przeze mnie xD przy okazji wkręcając w to Moonów.

@Robertto - my nie zrzucamy odpowiedzialności na Ciebię. Po prostu ty zawiniłes - ty ponosisz konsekwencje. Inna sprawa gdybyś był w Moonach - Wtedy dałbyś ile byś mógł, a na resztę byśmy sie złożyli. Ale widać, że zgubiła Cię myśl, że nasz szanowny lider (pozdro Klukens ^.-) zadaje się z takim (ZAPEWNE według Ciebię --->) "zwyrodnialcem" (hyhy) jak Lady (pozrdo Lady ^.-)

Pozdro! <---- Jaki gayowski kolor omg.

LOL jakie zawiniles?? jakie konsekwencje?? posluchaj siebie co ty pier....sz?

Rekin Master
22-03-2006, 07:27
@michael~
wtf??co to ma byc, ja *******~ gosciu ma deda-noob ***any za****ie go!!

Everlasting Mercy
22-03-2006, 15:48
Rekin wyluzuj :P nie można było tego ująć w bardziej kulturalny sposób :)

Lenidas
22-03-2006, 16:28
A u mnie dzis, zero lagow za to totalna amatorszczyzna :baby: Poszlismy z Rekinem skasowac jednego chlopca a ja podczas ataku na niego nie wlaczylem "piastki" no i poszlo exori tylko i gosc zwial :dance: To dopiero jazda:( No ale tak to jest jak sie z ludzmi nie walczy :)
Pozdrawiam

poreda
22-03-2006, 16:57
Leo, jak ja chcialem zebys mi pomogl w zabiciu kogos to nie chciales... :(

Michałeq
22-03-2006, 18:01
@Robertto
Konsekwencji nie znam i nie mam zamiaru ich poznawać :], ale coś musiałeś zrobić, żeby Lady Cię huncił

A te "konsekwencje" to właśnie hunt Moonów i Okup Robertta. Jak zawiniłeś, to jako człowiek honorowy, zapłać. Jeśli szczerze uwarzasz że nie zawiniłes, to rozwiązuj problemy na priv (nie ze mna -.-).

@Rekin
Chyba naprawde se ściągne ten filmik :>

Sell Spike Sword, Fire Sword, Knight Armor <<<Thais or Kazordoon>>>
/\ na sell /\

Za to chętnie zakupie dsm ;]
Moja oferta to aol + bs + cash ;]

PoZdRo
Ide pisać o Cystersach na histe ;s

Dawergo
22-03-2006, 18:05
Heh leo to dobrze ze ludzi nie bijesz bo wiadomo ze prawie wszyscy h lvl naduzywaja swojej wyzszosci ;) A co do huntow itp... polacy eh polacy a pozaty m Lady mowil ze nie ma zadnej wojny ;):dance:

poreda
22-03-2006, 18:42
Posmiac zawsze sie mozna...

Mar 22 2006, 18:03:15 CET Killed at Level 40 by a dwarf guard

Hi, Dead, Yes, Retired, Yes, Bye.

morpheus1
22-03-2006, 18:51
Wojny nie ma i nie bylo wyjasniam ku..a po raz ostatni byl se taki gosc zwal sie warrior da first i jego widzi misiem bylo wywolac wojne ale mu nie wyszlo!!
Rycerski nie bylo zadnego powodu to raz, nic nie bede placil-.- to dwa, a ja w tej sprawie nic do ciebie nie pisze, miej pretensje do Lady bo ja jemu nie kaze pisac do ciebie maile! ty wiesz wogole co to jest honor? LOL nie qmam cie najlepiej nie pisz juz nic w tej sprawie jesli nie wiesz o co chodzi, a jesli wasza gildia ma hunta "niby" przeze mnie to niech wam to Klukens zalatwi przyjaciel Dram, a nie ja bo mnie to nie interesuje co Lady pisze do mnie czy do ciebie!!
troche to zagmatwane ale nie wiem jak inaczej to napisac:P

adrius
22-03-2006, 20:58
Ja sie smialem z goscia o niku Ong Botero(lub cos w tym stylu)Killed at lvl 63 by a bug:P

Everlasting Mercy
22-03-2006, 21:44
Qwez a ty tak co deda bedziesz miał retired? :baby:

poreda
23-03-2006, 14:56
To jest dopiero moj drugi raz, ale teraz juz na stale raczej... ;)

Michałeq
23-03-2006, 15:18
(...) te problemy rozwiązuj na priv, a nie przeze mnie xD (...)

@Robertto
Jeśli nie umiesz czytać ze zrozumieniem, idz do okulisty. Albo do logopedy. Szczerze wierzę, że to drugie Tobie się bardziej przyda; nie umiesz ciekawie układać zdań ^.-

@Qwez
Wieżymy, że się podniesiesz! Jestesmy z Tobą (przynajmniej ja, hyhy) :P

Btw: poczekajcie z tym bsem to next week plzzzz. Skille musze nadrobić, bo Ligus wbił 82/81 (GRATZ!!!). ;]

@Qwez Down (bez skojarzeń, down w znaczeniu, że dół :P)
Okulista, żeby lepiej widział. Logopedał po to, żeby umiał poprawnie się wysławiac B)

poreda
23-03-2006, 17:14
@up
Dzieki Dzieki...
A co do wypowiedzi michała w sprawie robertto to sie pomyliles, bo co ma okulista czy logopeda do czytania ze zrozumieniem? xD

Dolor
23-03-2006, 19:25
Witam witam!

Qwez sluchaj co ci da retired jak po jakims czasie i tak wrucisz do tibi
Tibia to jest troszke hamska sprawa jak sie wciagniesz to trudno sie wyciagnac:D

Ehhh a ja jestem bardzo zadowolony poniewaz wczoraj mialem advensa w shieldingu a dzisiaj na 42lvl :D

Michal nie przebijesz mnie mam duzo wolnego czasu :)
A zreszta sobie mnie przescigaj mi to wisi bo ja sie niescigam tylko gram dla przyjemnosci.

Pozatym zaniedlugo opuszczam kopalnie bo znalazlem lepsze miejsce do zarabiania kasy i do expienie (przynajmniej dla mnie jest to dobre miejsce)

Aha jak ktos ma vamp shielda na sell to chetnie kupie / ehh musze sobie teraz poswiecic troszke czasu na zarabianie kasy bo moje eq jest tak shajskie ze jak sie na nie popatrze to odechciewa mi sie gry

Ehhhh knight armor, knight legi, crus helmet, boohy, crow shield ( narazie z nia biegam bo kupuje vamp shielda )
CO do vamp shielda to kupie do 40k.

Pozdro

morpheus1
23-03-2006, 19:59
HEH Myslalem kiedys. ze polacy beda sie trzymac razem na silverze (przynajmniej za czsow Red Warriors tak bylo) ale sie pomylilem:( Istnieje pewien gatunek ludzi nie bede wymienial kto (chodzi mi o polakow oczywiscie) na naszym swiecie, ktory nie pozwoli zjednoczyc sie w jedna mocna gildie. Nie chodzi mi tu o stawianie czola brazylom ale o fajna gre, wspolna gre! Nie bede sie z toba klocil ani przekomarzal Rycerski bo nie o to mi chodzi. Przykro mi ze tak sadzisz o mnie ale twoja sprawa. Nie widze przyszlosci tego serwa tzn. wspolnej polskiej gildii do ktorej kazdy polak bedzie chcial wejs bijac jak najszybciel lvl i trenujac skile aby moc wspolnie sie bawic z rodakami. Nie chce tu smucic, nie o to mi chodzi. Nie wiem czy nie nalezaloby sie zastanowic nad zmiana serwa tak jak to zrobil Kaalhar(szacunek i pozdro) nie widzac tu dla siebie miejsca. Gralem w wiele mmrpg-ow i prawie w kazdym jest tak samo! Ciagla zawisc, spory i nienawisc do siebie polakow. Dlaczego nie dzieje sie tak w innych krajach tylko u nas? Moze rzeczywiscie nasz narod jest tak zacofany jak prechistoryczni ludzie i potrafimy zdobywac wszystko tylko sila? Kazdy musi odpowiedziec sobie sam na to pytanie.
Mimo wszystko pozdrawiam wszystkich polakow na silverze i nie mam do nikogo urazy a jesli ktos ma do mnie to byc moze bedzie szczesliwy za niedlugo nie widzac mnie w grze!
Hail Tibia

Everlasting Mercy
23-03-2006, 20:26
Czepiasz się że nie ma jedności a co w tym dziwnego brazole też jej nie maja ;/ Ich poprostu jest wiecej i maja dużo więcej czasu na granie . Kiedy u nich najbardziej popularną grą jest tibia a nas ludzie pocinaja w Ragnaroka ,Lineage itp .

Michałeq
23-03-2006, 21:21
@Dolor vel. Ligus
Ja też gram dla przyjemności (bo kto nie gra :p) a rywalizacja to naturalna rzecz; dla mnie to sprawa drugiego rzędu ;]. Wiem, kopalnie suxx xP, sam wbijam 85/85 i ide do mintw... tylko gorzej z lootem, najlepiej dotachać do poczty jakiejś i wysłać do Thais :P.

@Robertto
Właśnie, looknij na moje poprzednie posty, pisze w nich prawie to samo. Cieszę się, że to napisałeś, choć to nie było zbyt szczere, bo postępujesz dokładnie na odwrót, prosiłem, byś wrócił do Moon~ ale powiedziałeś "Nie, bo nie będę w gildi z XXX bo on się koleguje z YYY który ma qmpla AAA któey mnie zabił (chodzi o zawiść). Jeśli o mnie chodzi, jestem pełen miłości :P (nie to, żebym był gejem itp, mówie o innym rodzaju miłości XD). Co do Red Warriors, to też w nich byłem (ahh, te wrzuty na Pixa na tablicy xP). Aha, i jeszcze raz nalegam, na dołączenie do Moon~ ; mamy zamiar zrobić NAPRAWDĘ silny zespół ;]. Jeśli Cię uraziłem, to przepraszam, ale to wszystko dlatego, iż chciałem Tobie wytłumaczyć, że nie ma sensu się kłócić.

PS: Nie trzeba było odchodzić z Moonchildren dlatego, że Warrior Ci groził. Można to było przedyskutować na guild chacie. Tak jak z Loczkinem uzgodniliśmy :]

Aha, a zawiść jest czymś naturalnym, nie ma sensu się jej wstydzić :]. Każdemu można zawsze przebaczyć.

P.E.A.C.E.

Dolor
24-03-2006, 10:22
Roberto szkoda ze odchodzisz bo nigdy nie uwazalem cie za wroga.
Powiedziales ze polacy sa rozbitym narodem itd i zasugerowales ze tylko w polsce sie to dzieje otoz to jest nieprawda poniewaz jak juz michal wspomnial ze nietylko my sie tak klucimy miedzy soba.
Widze ze na malej ilosci servach jeszcze grales i dosc krutko
Wlasnie najczestrze wojny jakie sa to br vs br
Konflikty byly sa i beda bo nie ma na swiecie osoby ktora by lubila wszystkich i wogle a kazdy chce wyelminowac swoich wrogow np sklucajac ich (nie mowie ze ty chciales kogos sklucic)

Ale zawsze sprawe mozna wyjasnic w dyplomatyczny sposob bez potrzeby przelewania krwi.

Michal jeszcze jedno co Moonchildren nie bedzie nigdy jedna z silniejzych guildia jak polacy beda mieli taka postawe jak w tej chwili czyli:
Nie thx nie chce wchodzic do tej guildi wole wejsc do XXX bo sa silne lvl itd
Nie nie wejde bo tam jest XXXX i XXXX
Nie wejde bo bardzo dawno temu zabil mnie ktos z tej guildi.

Mozna by jeszcze dlugo wymieniac te migawki od wejscia do guildi

Ale na sile nikogo nie mozna zmuszac ludzi zeby wszedli np do jakiejs guild.
To jest gra i kazdy odpowiada za siebie.

Jeszcze jedno i juz koncze pisac bo nikt nie lubi czytac moich postow :)

Jesli jestes w guildi to musisz ja godnie reprezentowac czyli np:
Nie krasc komus loota
Nie zabijac bez powodu
I nie wyzywac bez powodu / ja jak ktos mnie wyzywa to wole go olac (wlepic mu ignora)

Nie wiele osob z guildi stosuje sie do tego co powyzej wypisalem.
Ja tez sie nie stosuje do jednego ale to juz wiekszosc wie do czego :)

Lenidas
24-03-2006, 11:17
Ostatni dwoch kolesi (polacy), kazdy po 38 lvl lalo polaka lvl 13 :D Powiedzcie mi jak ten facio co miesiac gra i dopiero uczy sie wszystkiego ma pozniej zachowywac sie inaczej skoro juz na starcie silniejsi polacy wyzywaja sie na slabszym ? (jak zwal tak zwal, czy wyzywali sie czy zabawiali sie jego kosztem) Szybko ludzie zapominaja jak wiele trzeba wysilku i czasu aby cos osiagnac. On pozniej bedzie dokladnie zachowywal sie tak samo bo uzna to za standard. Nie dziwie sie, ze sie wko*****l i ich powyzywal pozniej, bo jak mial zareagowac? Jak ktos chce sie wyladowac, niech zaatakuje kogos z BB lub kogos kto ma znajomosci... Dlaczego wyzywac sie na polakach, ktorzy dopiero zaczynaja gre ?

Rekin Master
24-03-2006, 14:45
14:32 You advanced from Level 52 to Level 53.
=]

adrius
24-03-2006, 15:10
ale beka ,na 16 lvl se poszedlem na draga i zobaczcie jak poszlo (a trudno bylo:P)http://rapidshare.de/files/16300055/dragon_solo_na_16lvl.rec.html

Narkoman
24-03-2006, 16:14
jak juz sie tak chwalimy wszyscy to ja dzis na 16 lvl mialem

14:58: You advenced to magic level 4.

Cieszmy sie cieszmy sie :)

grtz reszcie.

Michael Rzotkiewka
25-03-2006, 15:02
Ehhh, siedze sobie na dachu na darashi a tu nagle:

14:44 You lose 38 hitpoints due to an attack by Lady Dram.
14:44 Michael Rzotkiewka: UtAmO ViTa ""Prawie jak hp ;)
14:44 You lose 19 mana blocking an attack by Lady Dram.
14:44 You lose 19 mana blocking an attack by Lady Dram.

Ucieklem do dp...
Ehhh pewnie za to ze wywalalem Warrior da First z POHu a ja nigdy na POHu nie bylem!!! ;/

Michael Rzotkiewka
25-03-2006, 15:03
cos mi sie net wali... dobrze ze nie afkowalem wtedy ani nie mialem kicka bo bym padl ;/

Dawergo
25-03-2006, 15:24
No i zaczeło sięto czego się obawiałem...polacy biją się między sobą zamiast z BR...X(

Dolor
25-03-2006, 16:22
Z tego co slyszalem to Lady odchodzi z serva niewiem czemu ale zwykle kazdy kto odchodzi z serva chce juz skonczyc ta postac kompletnie po przez zabijanie innych itd

Rekin Master
25-03-2006, 17:03
cya tibia
cya silvera
cya rekin lord vader
cya kumple

byc o***anym przez kumpla, kturemu chcialem pomoc
najlepsze urodziny w zyciu...dzieki lady

Everlasting Mercy
25-03-2006, 18:22
Współczucia Rekin ;/ Ale pamietaj brak eq to nie koniec świata . Domyślam się że straciłeś w c*** kasy ale nie poddawaj sie

Dolor
25-03-2006, 19:04
OSTRZEZENIE

Otuz na silvere zawital hacker ktory postanowil ze hacknie wszystkich polakow 35lvl+ a zacznie od guildi Moonchildren.

Kontakt z graczami ma po przez postac o nicku Macho Yoo naszego dawnego przyjaciela ktorego hacknol (stary macho dalej jest dla nas przyjacielem)

Rekin odawiam sie ze zaniedlugo rozniez do ciebie dolacze ale ja sie nie poddam i nie skoncze z tibia poprostu bede grac na innym servie z tym samym nickiem co teraz ale bede miec do niego jakas dopiske :D

Z tego co zaowazylem to zadne zabezpieczenia nie pomoga nawet jak masz pacc i nie uzywasz zadnych bootow do tibi itd.

Ja nie robie sobie zartow sam nie wiezylem w to ze moze koles hacknac kogos kto ma dobrego antyvira nie uzywa zadnych czitow itd

Moim zdaniem powinnismy sie obawiac tego ****** ******* ****** ****** ****** ***** i niech go ******* ******** ******* i ******* ***** i jeszcze ******** ****** ***** ****** i niech go zlapia ***** ***** ****** *******

Pozdro

Tanin Hawking
25-03-2006, 22:33
@Dolor

hmm lol skad masz takie informacje ??

Rekin Master
26-03-2006, 09:31
qwez hacked...

poreda
26-03-2006, 11:17
Jestem kolejna osoba ktora zostala haknieta, prawdopodobnie zhakowal mnie ktos z kolegow z tibi poniewaz wiedzial ze mam invita do domku rekina i z tamtad takze wszystko oproznil. Nie odzyskalem nawet postaci poniewaz e-mail takze zostal hakniety, tak konczy sie moja przygoda z tibia na silverze, nie jestem pierwsza osoba... Macho Yoo, Sevi Hean Pala i inni... Rekin Zostal oszukany na 350k wczoraj przez nowego ownera lady! JEzeli mozecie za***cie gnoja i odzyskajcie itemy!

Cya all, Silvera Rox!

Rekin Master
26-03-2006, 11:43
Jestem kolejna osoba ktora zostala haknieta, prawdopodobnie zhakowal mnie ktos z kolegow z tibi poniewaz wiedzial ze mam invita do domku rekina i z tamtad takze wszystko oproznil. Nie odzyskalem nawet postaci poniewaz e-mail takze zostal hakniety, tak konczy sie moja przygoda z tibia na silverze, nie jestem pierwsza osoba... Macho Yoo, Sevi Hean Pala i inni... Rekin Zostal oszukany na 350k wczoraj przez nowego ownera lady! JEzeli mozecie za***cie gnoja i odzyskajcie itemy!

Cya all, Silvera Rox!

@poreda
szkoda :(
a to nie jest zaden nowy owner

Michałeq
26-03-2006, 11:48
W zwiazku z fala hackow i thiefow, gildia Moonchildren wydaje specjalna ulotke majaca na celu uswiadomic ludzi jak ustrzec sie przed hackerami i thiefami.

Program "AntiHack"
-uzywaj poprawnie skonfigurowanego firewalla.
-uzywaj poprawnie skonfigurowanego antivirusa.
-przeprowadzaj skan sytemu co jakis miesiac.
-ZAWSZE uzywaj funkcji "AutoProtect".
-regularnie skanuj system programami wykrywajacymi tzw. "spyware" (w tym keyloggery) czyli na przyklad skanuj programem "Ad-Aware" (www.lavasoft.de)
-Keyloggery zapisuja WSZYSTKIE klawisze ktore zostana wcisniete ORAZ zawartosc schowka. Jezeli jestes posiadaczem windowsa XP/2000 masz dostep do idealnej aplikacji. Start/wszystkie programy/akcesoria/ulatwienia dostepu/KLAWIATURA EKRANOWA. Dzieki temu mozna wpisywac passy MYSZKA, a wiec nie wciskajac klawiatury :].
-NIGDY nie trzymaj passow do tibi ani do e maila na dysku twardym
-NIGDY nie uzywaj programow: gadu gadu, tbi gg oraz tbi. Wspolpracuja one z programem, ktory jest w stanie wyciagnac twoje IP. Hacker posiadajac TWOJ adres IP moze zrobic wszystko. Na przyklad przestawic w BIOSIE temperature procesora, ktory moze sie zgrzac, nawet spalic, spalajac przy tym cala plyte glowna i wszystkie podzespoly. A tego nie chcemy, nieprawdaz? Oprocz TBI tyczy sie to takze Macro itp.
-NIGDY nie dawac nikomu swoich passow, ani adresu IP.
-Uzywaj skompklikowanych hasel dostepu do konta w windowsie, do tibii oraz e-maila.

poreda
26-03-2006, 12:10
@rekin
Nie masz racji gadalem z Holem.
@Michaleq
Ja ide na nowy swiat najprawdopodobnije obsidia, chcemy tam stworzyc rodzinke cos tyakiego jak zenho...

Narkoman
26-03-2006, 13:43
no nie wieze. :/

chyba tez ide na inny swiat, bo co to za gra jak nie ma kumpli?? nzaczy mam kumpli ale co to za gra jak nie ma kogo od noobow bluzgac ( pozdor qwez :)) albo gadac o koszu (pozdro loczkin) albo nie wiem co tam jeszcze ? :/

****a nie wiem.:/

poreda :/
rekin :/
inni :/

podajcie jaki swiat i dajcie jakis przedrostek po po rsotek to tez zaloze nick i bedize ,,rodzinka'' i bierzemy swiat jakis amerykanski i mozliwie nie zaludniony i nowy abysmy nogli rzadzic na servie :)
marenia

ak cos znajdziecie to piszcie i jakis fajny przedrostek abbybyl np. bede

yogi cieply xD albo hmm. yogi twardziel, neo twardziel ktos tam twardziel :)

Tanin Hawking
26-03-2006, 14:07
W zwiazku z fala hackow i thiefow, gildia Moonchildren wydaje specjalna ulotke majaca na celu uswiadomic ludzi jak ustrzec sie przed hackerami i thiefami.

Program "AntiHack"
-uzywaj poprawnie skonfigurowanego firewalla.
-uzywaj poprawnie skonfigurowanego antivirusa.
-przeprowadzaj skan sytemu co jakis miesiac.
-ZAWSZE uzywaj funkcji "AutoProtect".
-regularnie skanuj system programami wykrywajacymi tzw. "spyware" (w tym keyloggery) czyli na przyklad skanuj programem "Ad-Aware" (www.lavasoft.de)
-Keyloggery zapisuja WSZYSTKIE klawisze ktore zostana wcisniete ORAZ zawartosc schowka. Jezeli jestes posiadaczem windowsa XP/2000 masz dostep do idealnej aplikacji. Start/wszystkie programy/akcesoria/ulatwienia dostepu/KLAWIATURA EKRANOWA. Dzieki temu mozna wpisywac passy MYSZKA, a wiec nie wciskajac klawiatury :].
-NIGDY nie trzymaj passow do tibi ani do e maila na dysku twardym
-NIGDY nie uzywaj programow: gadu gadu, tbi gg oraz tbi. Wspolpracuja one z programem, ktory jest w stanie wyciagnac twoje IP. Hacker posiadajac TWOJ adres IP moze zrobic wszystko. Na przyklad przestawic w BIOSIE temperature procesora, ktory moze sie zgrzac, nawet spalic, spalajac przy tym cala plyte glowna i wszystkie podzespoly. A tego nie chcemy, nieprawdaz? Oprocz TBI tyczy sie to takze Macro itp.
-NIGDY nie dawac nikomu swoich passow, ani adresu IP.
-Uzywaj skompklikowanych hasel dostepu do konta w windowsie, do tibii oraz e-maila.

- nigdy niepodawaj passow nikomu , nawet najlepszym kumplom
- nigdy graj w tibie w szkole na infie ani w kafejce ( maja tam tyle keyloggerow ze bania mala )
- skanuj kompa antyvirem lub ad-aware raz dziennie

Everlasting Mercy
26-03-2006, 15:04
To się zaczyna robić dziwne z tymi hackami przez tibie sie nie da namierzyc ip (wiem bo próbowałem) Więc te osoby które zotały hackniete musiały mieć z nim jakis kontakt z hackerem. Może i tera walne gupote ale skoro Holu był w stanie oszukać rekina w ten sposób to być może jego filmiki umieszczone na tym forum zawierały keylogery. Ostrożności nigdy za wiele radze tym co je ogladali aby zmeinili hasło oczywiscie za pomocą klawiatury ekranowej + przeinstalować tibie :)

poreda
26-03-2006, 15:20
@Navus, Yogi, Suchotnik
Swiat Obsidia, Niemiecki Pvp
Moj Nick-Neo'Evil
Rekin-Rekin'Evil
Leo Lenidas-Leo'Evil
Duban Wlkp-Duba'Evil
Kto chce isc z nami piszcie tu i zakladajcie chary...
@Everlasting
To nie holu oszukal tylko nowy Owner Lady...
A co do hakera, to mysle ze jest to ktos z forum kogo dobrze znamy, haker ktory mnie hakowal wiedzial ze mam invita do domku rekina i i zachowywal sie jakby zanajomo...

Silverman
26-03-2006, 15:34
To się zaczyna robić dziwne z tymi hackami przez tibie sie nie da namierzyc ip (wiem bo próbowałem) Więc te osoby które zotały hackniete musiały mieć z nim jakis kontakt z hackerem. Może i tera walne gupote ale skoro Holu był w stanie oszukać rekina w ten sposób to być może jego filmiki umieszczone na tym forum zawierały keylogery. Ostrożności nigdy za wiele radze tym co je ogladali aby zmeinili hasło oczywiscie za pomocą klawiatury ekranowej + przeinstalować tibie :)

Pomimo ze jestem retired to czasem lookam na ten temat jeszcze i wlasnie to samo sobie pomyslalem o Lady co ty Mercy... szczegolnie po poscie ligusa w którym napisał (nie wiem z jakich zrodel to wie ale zaluzmy ze sobie tego nie wymyslil;p) ze na silverze jest haker ktory chce haknac all z 35 level+ (post #718). No wiec wiemy ze nie ma takich hakerow ktorzy chodzili by ze swiata na swiat i pokolei kazdego hakowali kogo by chcieli tylko to musi byc ktos od nas kto nas (tzn Was;p) zna i komu w miare ufacie. Ci co siedza w temacie i sie orientuja pewnie juz wiedza ze podczepienie keyloggera pod filmy *.rec nie jest rzecza niemozliwa i w dodatku coraz wiecej ludzi umie to robic. Jezli chodzi o filmy lady to ogladalem chyba tylko jeden ktory przeskanowalem od razu po sciagnieciu i byl czysty dlatego nie mowie nic ze te filmy maja kl. Ale tez wiem ze keyloggeru poczepionego pod *.rec zaden antywirus na 99% nie wykryje.
to tyle...nara

Everlasting Mercy
26-03-2006, 15:40
Szkoda że odchodzicie bedzie troche pusto na tym forum bedzie bez was :P

Życze powodzenia na obsidi :)

Lenidas
26-03-2006, 22:23
Powiem wam, ze te hacki sa bardzo dziwne...
Fakt, ze Qwez mial dostep do pokoju Rekina nie byl pewnie ogolnie znany, ale co to za problem "przeleciec sie" po znajomych z listy vipow (a noz moze uda sie dostac do jakiegos domku).
Co do hakowania po IP kompa to wcale nie jest to takie proste, jesli ktos zachowuje jakies srodki bezpieczenstwa na kompie. Ludzie maja konta bankowe, graja na gieldzie, robia zakupy kartami platniczymi i jakos nie slychac aby tracili w ten sposob fortuny...
Powiem wam (choc to przykre i niezbyt mile), ze chyba to ktos z naszego wlasnego grona zabawil sie kosztem innych...
A moze wszystko to jest jednak wina roznych "dziwnych" programow, ktore ulatwiaja zycie grajacym.
Pozdrawiam.
ps. Gratz Qwez rozmowy z GM i tego, że oddał Ci konto.

poreda
27-03-2006, 12:36
@up
Dzieki, 1 raz gm odpowiedzial na moja prozbe. ;p

Chodzcie na Obsidie ziomki! Narko~ Chodz do nas plz. :P

Rekin Master
27-03-2006, 15:09
powiem tylko jedno
niech ktos rozszyfruje ten skrot:
W~P~RLV

Lenidas
27-03-2006, 15:40
:) :) :) :) :)

Everlasting Mercy
27-03-2006, 17:31
Zastanówcie sie jeszcze raz zaczynajac na nowym świecie bedziecie musieli zdobywac eq i tak od nowa a tutaj macie w maire silne postacie i bedzie wam łatwiej nie dajcie sie pokonać temu hackerowi :(

Narkoman
27-03-2006, 21:32
zostaje
nie ide na obsydie poniewaz niemiecki server

rekin co to oaznacza co napisales?

Kilver
27-03-2006, 21:36
powiem tylko jedno
niech ktos rozszyfruje ten skrot:
W~P~RLV
Jestem debeściakiem :faceoff: W~P~RLV = Wielki Powrót Rekina Lord Vadera ;)

Rekin Master
27-03-2006, 23:49
@kilver
brawo =)

Everlasting Mercy
28-03-2006, 00:39
Czyli jednak zostajesz ?

adrius
28-03-2006, 13:49
Ja tam bym zostal,bo ma sie kase,eq i inne zeczy no i level i skile

Narkoman
28-03-2006, 16:13
ja to jak noobek jakis. wlasnie stwierdzilem ze paladin to najlepsza profesja i se robie chara. Niepotrzebnie sprzedawalem yogiego :/ ale takie zycie

marcinekk
28-03-2006, 17:43
ja to jak noobek jakis. wlasnie stwierdzilem ze paladin to najlepsza profesja i se robie chara. Niepotrzebnie sprzedawalem yogiego :/ ale takie zycie

Sprzedales yogiego i navusa ??? ile dostales ???

Narkoman
29-03-2006, 09:19
za 50 zl

jak cos ktos chce

Kuba Narkoman - moj nick

marcinekk
29-03-2006, 15:30
Kuba zmien podpis, bo wszystko co tam masz jest jakby to powiedziec"nieaktualne"

Narkoman
29-03-2006, 20:46
buy all spear <offert you> plz

pozniej zmienie

Dolor
30-03-2006, 08:46
Smutno ostatnio na Silverze no ale co zrobic takie zycie.
Szkoda mi ze niektozy mieli hacki niektorych okradziono itd.
Ale zycie toczy sie dalej ;p

Pozdro all

adrius
30-03-2006, 09:08
Ja tez chce speary i kAamyczki kupowac

Michałeq
30-03-2006, 19:15
18:12 You advanced in sword fighting.

Yeah!

Poza tym, gdy Moon rośnie w siłę, to ludzie odchodzą :/
Wyswit & Moradin w ID, a Potus spadł z 62 na 59lvl :/ Retired 4ever

Recruting all 35lvl+ ppl ^^

poreda
30-03-2006, 20:21
Qwez, najprawdopodobniej bedzie mial nowego ownera ;o wiec nie wyzywac sie na nim jezeli powie cos nooboskiego albo cos ;]

Lenidas
30-03-2006, 20:27
Jak opylisz Qweza to wyczysc vip liste...Nie chce aby jakis "placek" gadal gdy poluje, a potem sie "gniewal", ze prosze go o nie spamowanie ekranu gry :) (niestety juz to mialem z inna postacia)
Pozdrawiam