Pokaż pełną wersje : Jednym słowem SILVERA
a ja se myslalem ze juz ma 50 :p
mała pomyłka sorki
Witam. Postanowilem powrocic do tibi... nie wiem jak to wyjdzie, ale aktualnie mam zajawke ;] mam nadzieje ze nikogo to nie zmartwilo :p
all
OMG
Może jakiś ciekawszy temat od sprzeczek na forum ?
Shortys... dzis dopiero zobaczylem Twoj film jak zabawiasz sie z Pipao i innymi (m.in. Duff). Ale jaja z nich robiles :) Gratki :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
Pozdrawiam
@Zuleq
Jeśli mnie pamietasz a pamietasz na pewno to jak tylko wyjdziesz na maina to masz ode mnie eq i troche kasy na rozruch byznesu ^^ czego to sie nie robi dla starych ziomali
@ Leo
Nom filmik jest w pyte a jaki loocik z niekturych wypada poprostu miodzio ale mała uwaga Shorty nie bij polaków to nie po chrześcijańsku bić bliźniego no nie??
Kasztaniaczek
13-10-2006, 17:23
Hmmm... opieka nad naszym tematem zaja sie Nekromanta... i dobrze ^^ ja juz zarobilem 1 warna za 2 punkty, a wy co ostatnio? :D
o fuck usunol z 10 postow :D
Haha jakby przejzal caly temat by zostalo kolo 100 stron :D
ja dzisiaj za wylgaryzmy 1 ptk + usuniecie posta
Kasztaniaczek
13-10-2006, 17:29
Forum
Czesc gram na silverze i postanowilem zalozyc forum dla ludzi któży także tam grają :
xxxx
lub
xxxx
Widzialem w temacie o Silverze że juz byla propozycja stworzenia takiego forum więc jest
Nie ma żadnego wirusa.
Zarejestrój sie i gadaj
/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\
| | | | | | | | | | | | | | | | | | |
hehe wy tez dostaliscie? Ja jakos niepamietam takiej mysli ? :>
edited by nekr : prosze bez lewych linkow tutaj ;)
Forum
Czesc gram na silverze i postanowilem zalozyc forum dla ludzi któży także tam grają :
xxxx
lub
xxxx
Widzialem w temacie o Silverze że juz byla propozycja stworzenia takiego forum więc jest
Nie ma żadnego wirusa.
Zarejestrój sie i gadaj
/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\
| | | | | | | | | | | | | | | | | | |
hehe wy tez dostaliscie? Ja jakos niepamietam takiej mysli ? :>
A ja pamietam taka mysl poniewaz sam ja poddalem :P
Omo@
Zuleq nie potrzebuje eq i robic postaci od 1lvl bo z tego co ja wiem to ma uzbrojona postac
Zuleq@
Ciesze sie ze stary dobry ziomek wraca :)
hehe no tak... dzieki ariel ziom ;] ale ja to Rastaman Shine xD 52 sorc i mam ladne eq ale i tak dzieki za checi ELO alL ponowniE
oki doki Zuleq skoro nie robisz na nowo chara to witaj w gronie ziomali którzy o tobie nie zapomnieli :*
marcinekk
13-10-2006, 22:37
Powiem tylko tyle :
Note: Somebody has paid a Premium Account for you. Please click on "View" at the section "Open Payments" to check the details and to accept or reject the corresponding payment.:)
Ps.Przyszedl wkoncu (po tygodniu:P)
Jako pierwszy mam ten zaszczyt powiedzieć GRATZ pulpecik
marcinekk
14-10-2006, 07:31
@ up
Jako pierwszy mogo powiedzieć thx Omo:P
Kasztaniaczek
14-10-2006, 08:10
Nonono teraz to exp ile wlezie ^^
nie oglądaj sie za siebie napir**laj ile wlezie :p
Markizek, byłeś w tym tombie? Jak tak to ci sie podobał?
Gratki Pulpeciku :P
Juz zdolalem zaowazyc dzisiaj ze masz pacc :P
Ale jakos bylem przymulony i dopiero zabawa z neoxerem pod dp w thais postawila mnie na nogi :P
Fajnie bylo szkoda ze na ta zabawe poszly 2 uh :(((((
Zaraz bede plakac/Waldus cycu Waldus cycu przytul Liguska/ Niech mnie ktos przytuli... :D
Moja reakacja na strate 2 uhow jest duza poniewaz nie mam ich zaduzo :(
Kacperka
14-10-2006, 11:37
Gratki Pulpet a swoją drogą ja też teraz czekam na pacca:) Jazdaa;]
Wczoraj w nocy wbiłem w końcu 6 mlvl i 54 lvl :) Jupii piątek 13 rox
Kasztaniaczek
14-10-2006, 19:06
A ja robie zamach na mlev =]
33% do mlev =]
21:20 You lose 115 hitpoints due to an attack by a demon.
21:21 You lose 331 hitpoints due to an attack by a demon.
21:21 You lose 123 hitpoints due to an attack by a demon.
HaHa udało sie nie padłem loot mógł byc lepszy no ale liczy sie przygoda...
22:06 You see a demon horn.
It weighs 10.00 oz.
To z tych ciekawszych a pozatym gs, 1 dust,3 small emeraldy, 1 talon pare grzybków i to all.
Prawde mówiąc liczylem na więcej no ale cóż nie jest tak źle gdyż zrobilem jeszcze warlock questa wiec nie jest aż takie waste :P:)
Thx SEBA U ARE ROX!!!:cup:
cwaniak89
14-10-2006, 22:27
@pobol
Seba~ sux ;/
Jupi
Moj pierwszy demon hunt :D
jak ktos chce zobaczyc to tutaj jest link do tibicams:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/12774
Jak zwykle filmik noobowski bo ja go krecilem
Dodatkowo na filmie pokazany warlock quest
Kasztaniaczek
15-10-2006, 07:25
Hehe... gz hunta... moze ja sie kiedys wybiore ^^? :D
Ten tekst mi sie podoba... 12:00 Master Odim [70]: where is another shooter noob? - szczegolnie ze jest o mnie xD
Gratz huntu, mam nadzieje ze nastepnym razem pojde :)
no comment odchodze z serwa przez polskie nooby neoxer,amidarix,kilver achin
hieh.. nie jest tak zle jakby sie moglo wydawac
amidarix stracil troche eq, neurozenho peknal neoxera a na kilvera czeka druzynka
Kattinka
15-10-2006, 16:18
ej, moglby mi ktos sprzedac knight axe jakos taniej ? pogram sobie troszke od czasu do czasu z nudow...
Hej jestem paladynem z 20 levelem i szukam jakiejs gildii polskiej przyjmie mnie ktos sorki ze tutaj to pisze ale tu wiecej ludzi gada . Ma ktos sprzedac
hieh.. nie jest tak zle jakby sie moglo wydawac
amidarix stracil troche eq, neurozenho peknal neoxera a na kilvera czeka druzynka
Ujawnij sie " kozaku "
Podaj nicki wszystkich osób z tej śmiesznej " drużynki " ;)
Kasztaniaczek
15-10-2006, 18:55
podac ci? oki
Michalkame, Mendolina...
Buehehe ^^
te sokzu, moza podaj moze swoj nick w tibi... co cykor?
maxiu, nie ma zadnej polskiej gildi ktora cie przyjmnie na 20 lev, i wogule jest jakas? -.-'
Phoenix Sapphire
15-10-2006, 19:07
Siemano
Huh, dawno mnie tu nie bylo ;p
Przeprowadzka sprawila ze nie mialem czasu grac w tibie, a teraz mnie jakos nie ciagnie :]
Jednym slowem wyszedlem z uzaleznienia....szkoda mi tylko ze tyle miesiecy spedzilem nad ta gra ;p
Seba itd gratki tych huncikow :P
Mam nadzieje ze nie dasz tego filmiku nie wiadomo gdzie :P
Wiesz o co chodzi
Michalakmee
15-10-2006, 19:26
dobrze tak neoxerowi :] jeszcze tylko kilver musi pasc i bedzie super a tak to dzieki wszystkim ktorzy sa w ekipie co maja zabic kilver :D pozdro
@Mich~
Ja do nich nic nie mam wiec sie wam tam nie przam w wasze głupie zabawy :p tylko co tobie neoxer i klivier zrobił??
Kasztaniaczek
15-10-2006, 21:30
Tia czekam na ta ekipe....
Michalakmee
15-10-2006, 21:44
@Omo
Kilver i Neoxer zabili mnie jak skillowalem i wypadl mi bright sword :(
dobrze tak neoxerowi :] jeszcze tylko kilver musi pasc i bedzie super a tak to dzieki wszystkim ktorzy sa w ekipie co maja zabic kilver :D pozdro
Moja Rada :evul:
Po co mówisz, że na Kilvera jest jakaś 'ekipa'? Nie lepiej działać z zaskoczenia? Takto Kilver by się niczego nie spodziewał, a Ty na forum o tym piszesz, n/c :evul:
Kasztaniaczek
16-10-2006, 06:49
Po co mówisz, że na Kilvera jest jakaś 'ekipa'? Nie lepiej działać z zaskoczenia? Takto Kilver by się niczego nie spodziewał, a Ty na forum o tym piszesz, n/c :evul:
Musi sie podniecic :baby: :baby: :baby:
Hmm...
Moim zdniame on wlasnie robi element zaskoczenia mowiac ze jest ekipa na kilvera zeby kilver robil kupe w gacie a tak na prawde nie ma zadnej ekipy i sam sie na kilvera porwie :D
Daj sobie spokoj z ta jakas tam ekipa bo skonczy sie na tym ze ta ekipa (banda noobow) zostanie wyrznieta w pien. Jak ja bede w poblizu kilvera to nie planujcie takich atakow :P Bo ja i moja Dragon Lanca kochaja zabijac wogow od moich kumpli :)
Powodzenia ekipo smerfow 8o
Postanowiłem wrócić do tej pojebanej gry:evul: tylko zastanawiam się jaki server :) myślę, że Saphira albo Xerena :p oczywiście będzie MS :]
Kacperka
16-10-2006, 08:19
@Phoenix
WRACAJ GOSCIU NA SILVERKE I TO BEZ GADANIA!! :)
@Omo
Kilver i Neoxer zabili mnie jak skillowalem i wypadl mi bright sword :(
Ale nie płacz plxxx :( lol
Kattinka
16-10-2006, 15:34
Holu, a moze Silvera? ;D
coz to za roznica, powszechnie wiadomo ze kilver ma duzo wrogow za takie a inne zachowanie
efekt zaskoczenia rzeczywiscie jest troche utrudniony ze wzgledu na to ze godzinami przesiaduje w depo i trudno nonstop to monitorowac..
ostatnio mu sie poszczescilo(z punktu widzenia ze jego to ominelo) bo padl neoxer i chowali sie razem w swiatyni.. coz, bywa.. ale poczeka sie, poczeka
coz to za roznica, powszechnie wiadomo ze kilver ma duzo wrogow za takie a inne zachowanie
efekt zaskoczenia rzeczywiscie jest troche utrudniony ze wzgledu na to ze godzinami przesiaduje w depo i trudno nonstop to monitorowac..
ostatnio mu sie poszczescilo(z punktu widzenia ze jego to ominelo) bo padl neoxer i chowali sie razem w swiatyni.. coz, bywa.. ale poczeka sie, poczeka
LoL !!! Człowieku weź nawet takich ściem nie wal ... Nigdzie sie nie ukrywałem.
Pozatym online jestem mało czasu, lecz jeśli już jestem to na pewno nie stoje " godzinami " w depo X( Ujawnij sie frajerze a nie zgrywasz cwaniaka ...
Łodzianin
16-10-2006, 18:29
Kozaczku, pochwal sie main charem. Btw Neoxerem nie gram i te dedy byly z mojej wlasnej woli :D WSZSTKO CO PISZECIE DO NEOXERA I INNYCH NEO NIE PISZECIE DO MNIE
BTW, na wasze nieszczescie Menda/Michalakmee mam teraz 40 MSa :D:D:D
To samo mi dużo osób mówiło jak jeszcze grałem na Silverze (że sie na mnie ekipa szykuje, że padnę etc.) tylko, że to były takie leszcze, które widząc mnie uciekały do PZ :( nie strasz, że zajebiecie Kilvera... albo podaj nam swój nick, chętnie się pośmieję z ?20-30? lvla? :evul:
Łodzianin
16-10-2006, 18:56
Holu ja to widze tak. Ten Sokkzu czy jakos tak to drugie konto Mendoliny na tym forum bo tak samo noobuje i konto zostalo zalozone "Data dołączenia: 15 10 2006" czyli dokladnie wczoraj. Jaki wniosek? Chce zrobic konto ze niby kilvera tyle osob nie lubi xD Muhaha!
Kattinka
16-10-2006, 19:02
@ Neoxer
No i chyba musze sie z toba zgodzic =P
Mendolina przecież nie chce sie klocic, po prostu mial zle dni ( tak mi napisal ), wybaczcie mu <ironia>
LoL !!! Człowieku weź nawet takich ściem nie wal ... Nigdzie sie nie ukrywałem.
nie denerwuj sie :P wzrok jeszcze mam dobry i wiem kto stal w swiatyni, poczatkowo ty i neoxer a pozniej byles juz sam..
Pozatym online jestem mało czasu, lecz jeśli już jestem to na pewno nie stoje " godzinami " w depo X(
no dobrze, moze troche wyolbrzymilem te "godziny" jednak kilka(kilkanascie) tygodni temu sytuacja tak wygladala, rozumiem ze teraz mniej bo musisz chodzic do szkolki :P
Ujawnij sie frajerze a nie zgrywasz cwaniaka ...
po co ta obraza?
To samo mi dużo osób mówiło jak jeszcze grałem na Silverze (że sie na mnie ekipa szykuje, że padnę etc.) tylko, że to były takie leszcze, które widząc mnie uciekały do PZ :(
spoko, ich sprawa
albo podaj nam swój nick, chętnie się pośmieję z ?20-30? lvla? :evul:
przemnoz/pomnoz(wybrac dowolne:P, w koncu nie poslugujemy sie tu liczbami nieskonczonymi) to razy 2
i ogolnie: co wam w tym wszystkim przeszkadza? w koncu to serwer pvp,
skoro kilver zabija polakow to czemu by nie zabic jego?
Oryginalnie napisane przez sokzu
i ogolnie: co wam w tym wszystkim przeszkadza? w koncu to serwer pvp,
skoro kilver zabija polakow to czemu by nie zabic jego?
W sumie racja, jak ja zabijałem Polaków na Silverze, wszyscy mi to mieli za złe, a Kilvera wszyscy bronią? :evul:
Łodzianin
16-10-2006, 19:44
@Holu
Ale zabijales nie noobow, a kilver leje tylko noobow np Michalakmee ;)
No fakt :)
Silvera to server pvp, a jak ktoś ma lipne pvp (jak na przykład ja) nie powinien płakać, ze go ubili :)
To server pvp i nie wystarczy tylko być ok (mój przykład) dla wszystkich (lub ubijać noobków) aby sobie spokojnie grać, bo jak ktoś włączy skulla to ubity często po dedzie kabluje o tym BR aby Ci ubili jego pogromce (polskie bagienko, choć właśniewie na tym polega gra aby być lepszym i mścić sie za swoje porażki)... Poprostu trzeba cały czas grać ze świadomością, że nawet kumple mogą nas uje....ać :p
Najgorsi są tylko fałszywi gracze, którzy sami są "cieniasami" i wysługują się innymi do załatwiania swoich spraw :evul: Ale ktoś w jakimś poście kiedyś już napisał, że ludzie często w tej grze zachowują się jak w życiu :) bo przecież ciężko ciągle udawć innego niż się jest w real życiu :D
Pozdrawiam
ps. sorry jeśli komuś się moje wywody nie spodobają, ale jest to forum i dlatego wyraziłem swoje zdanie (choć nie gram już na tym servie)
Kacperka
16-10-2006, 20:16
Hmm.. dlugo expilem na DC i poznalem w tym czasie wielu "noobków" które tam expią.. byli spoko. przynosili mi jedzenie i raczej nie sądze żeby sie do kogoś zaczynali.. i serio nie jeden mi sie skarżył ze kilver z neoxerem chodza i pkuja za darmo.. dla zabawy.. ja tam sie w te wasze bitwy nie wtrącam ale jak widze jak wszyscy bronią kilvera to moim zdaniem też jest nie dobrze.. sam byłem kiedys noobkiem i wiem jak to jest jak ktos mnie za free zabije.. Ja tam do Kilvera nic nie mam ale przestaje mi sie to podobać, że on zabija "noobków" na dc a wy go w tym bronicie.. niech sami załatwiają swoje sprawy bo raczej my nie wiemy kto ma racje tylko oni sami..
Takie jest moje zdanie na ten temat...
Kasztaniaczek
16-10-2006, 22:04
Hmm... ja sie przyznam za czasem zabijam np. 25-30 lev poprostu dla zabawy... mam slabe pvp nie porywam sie solonp. na 40-50 lev bo moge przegrac... ale dla zabawy lubie pknac male lev...
Z noobcharem kilvera se blokowalismy 8-15 lev na cycach pod thais, dla mnie to zabawa i korzystam z tego ile moge....
sokzu
<i ogolnie: co wam w tym wszystkim przeszkadza? w koncu to serwer pvp,
skoro kilver zabija polakow to czemu by nie zabic jego?>
Hmm... spooko ubijcie go... tylko nie rozumiem czemu sie ukrywasz, podaj swoj nick i nie zgrywaj "cwaniaczka" jak to inni powiedzieli...nie wiem cykasz sie ze bedziesz kolejna ofiara "Noob Kilvera-noob huntera?"
cwaniak89
16-10-2006, 22:37
@up
"podaj swoj nick i nie zgrywaj "cwaniaczka""
:D mam nadzieje że nie była to żadna aluzja względem mojej skromnej osoby
pozdro
(lub ubijać noobków) aby sobie spokojnie grać
kurcze, tak sie zastanawiam kogo rozumiesz przez noobka, bo jezeli takiego z definicji czyli natręta, celowo przeszkadzajacego innym w grze to sie zgodze
niestety istnieje tez zle interpretowana definicja tego slowa tj ktos kto po prostu nie gra dlugo, zginal w glupi sposob czy tez nie ma skilla w pvp (jezeli w ogole mozna mowic o prawdziwym tego slowa brzmieniu po update'cie)
tu by raczej pasowalo okreslenie newbie
zapewne kazdy z was ma takich znajomych w grze no i hmm.. sadze ze nie ja jedyny solidaryzuje sie z nimi
czy aby napewno kilver zabija takich prawdziwych noobow? nie sadze. znam kilka osob ktore zostaly przez niego zabite i to z pewnoscia nie sa nooby a normalni, w wiekszosci dorosli ludzie
no tak.. ale bez tego by nie bylo pvp heh
tylko po co zabijac sie nazwajem tzn polak polaka ot tak po prostu?
staram sie zrozumiec takie osoby ale jedyne co mi przychodzi na mysl to po prostu mlody wiek(nie jest to regula jednak) i to co sie z nim wiaze
Najgorsi są tylko fałszywi gracze, którzy sami są "cieniasami" i wysługują się innymi do załatwiania swoich spraw :evul: Ale ktoś w jakimś poście kiedyś już napisał, że ludzie często w tej grze zachowują się jak w życiu :) bo przecież ciężko ciągle udawć innego niż się jest w real życiu :D
wlasnie.. "zachowują się jak w życiu" ..
naprawde bardzo ciekaw jestem jakimi ludzmi sa ci ktorzy zabijaja innych bez powodu
PS chyba troche zbyt psychologicznie do tego podszedlem no ale coz, powoluje sie drugi raz na cytat Leonidasa:
"ludzie często w tej grze zachowują się jak w życiu"
^^
Kasztaniaczek
17-10-2006, 00:12
@UP
Wiesz dlaczego np. lubilem zabijac pl na silverze?
Bo jeszcze rok temu to 40-50 lev pl bylo ciezko spotkac, a jak sie spotkolo to byl to w polowie noob... zabicie jego nie mialo zadnych konswkwencji, no moze poza tym ze koles cie nie lubil... zabij min 60 lev br na silverze, na lbie bedziesz miec mase h-lev albo cala gildie...
Ja zabijalm polakow for fun ^.-
mnie to bawi...dla mnie to zabawa i korzystam z tego...
btw. 18% i mlev =]
Tak strasznie sie ciebie boje...przyjde moim ms
sd ue i padas ziomek.potem time ring bohy ugh i mnie nie ma zniknie skul daje loga za pol roku jak o mmnie zapmnicie znowu sie logne i bede gral
albo h** strace hara ale bede cie huncil caly czas ze cie zjade na 20 lvl xD
Kamcio Pogromca
17-10-2006, 00:48
Oct 16 2006, 21:56:41 CEST Killed at Level 129 by Oxygenz
and by Duffzenho
Artzenho owned
to taki news ;] a tak wogle to widziałem dzisiaj oxygenza :D
pozdro dla ziomków tych grających i już niegrających ;)
@Kasztan
pewnie że możesz
@ALL:wasacz:
to co ja tu widze to najzwyklejszy :spam: to jest tylko dłuższa wersja kłutni mojej i Ligusa (nie bede was wtajemniczać o co biega :p)
tak jak pewna osoba napisała załatwiajcie takie sprawy na tibii a nie na forum ustalcie sobie miejsce i godzine itp. :p najlepiej w PZ i porozmawiajcie na ten temat ale bez jakiś tam kumpli którzy zaraz wyskoczą jeden na drugiego bo to by było bez sensu -.- przemyślcie to i nie piszcie juz takich głupot
Kasztaniaczek
17-10-2006, 07:22
@Kasztan
pewnie że możesz
to co ja tu widze to najzwyklejszy :spam: to jest tylko dłuższa wersja kłutni mojej i Ligusa (nie bede was wtajemniczać o co biega :p)
tak jak pewna osoba napisała załatwiajcie takie sprawy na tibii a nie na forum ustalcie sobie miejsce i godzine itp. :p najlepiej w PZ i porozmawiajcie na ten temat ale bez jakiś tam kumpli którzy zaraz wyskoczą jeden na drugiego bo to by było bez sensu -.- przemyślcie to i nie piszcie juz takich głupot
szybciej powiem ze mendo i michalaka...
@Kasztan
no dobra ale ty też tam dolewasz oliwy do ogniawiec nikt nie jest bez winy no może tam pare osób.
Podsumowianie:Zacznijcie sie zachwywać jak ludzie cywilizowani i pokażcieże maci i korzystacie z szarych komórek zamiast pokazywać żę ich nie macieX( X(
@Kasztan
pewnie że możesz
Najepiej bedzie jak nie bedziesz nikogo wtajemniczac. I przestan pierdzielic takie rzeczy bo gdyby nie to to sam bys nic nie zdzialal.
Jesli nie ma innego rozwiazania to wykorzystuje sie swoje znajomosci a nie czeka sie az cie ubija 2 raz
Oczywiscie jesli przeciwnik jest silniejszy :)
Odnośnie mojej skromnej osoby ...
1. Nigdy nie zabijam polaków bez powodu ...
2.Wogóle w swojej " karierze " pk ubiłem może 2 polaków ...
3.Sokzu to moze byc Nepi west / blazertoms z którymi mam na pieńku za to że ubiły we dwie mojego RL'a Taxo Verta ( wówczas 25 kina )
4. Kiedy ostatnio szłem ubic blazertoms to mi sie nie udało ... dlaczego ?
Ponieważ stała na bocie i jeśli cos lub ktoś pojawiło sie na jej okienku battle
to automatycznie dawała log out ...
To generalnie wszystko odnośnie pkowania polaków na silverce przeze mnie ... Nigdy nie zabiłem polaka bez powodu ... No chyba że był to polak brazylijskiej narodowości :D j/k
Pzdro
Kasztaniaczek
17-10-2006, 14:29
3.Sokzu to moze byc Nepi west / blazertoms z którymi mam na pieńku za to że ubiły we dwie mojego RL'a Taxo Verta ( wówczas 25 kina )
To generalnie wszystko odnośnie pkowania polaków na silverce przeze mnie ... Nigdy nie zabiłem polaka bez powodu ... No chyba że był to polak brazylijskiej narodowości :D j/k
Pzdro
Walisz gfb, tak zeby ciebie nie widzial a go dosieglo i jazda ^^
Walisz gfb, tak zeby ciebie nie widzial a go dosieglo i jazda ^^
Zrobiłbym tak gdybym wiedział ,że ona stoi na bocie ;)
Łodzianin
17-10-2006, 16:59
Buhehehhe następny frajer, który nie ujawnia swojego nicku : ))) btw. leszczu Kasztaniaczek gra na Harmonii, więc jak uda Ci się go tam zabić to będziesz dobry :evul: :evul:
Haha i najlepsze jest to ze tez zalozyl acc w dzien co ten sokzu czy jakos tak! Jak dla mnie to Michalakme i Menodlina bo tylko oni sa do tego zdolni :S
Mendolina
17-10-2006, 17:12
Lodzianin o kim ty mowisz? Po co mialbym miec inny nick na forum? Ja juz nie mam zamiaru sie klocic dluzej bo to nie ma sensu ;/ i mnie nie obchodzi co sie dzieje na tym serwie...a jak chce sie wypowiedziec to robie to mendolina...
Zmiencie temat bo to juz staje sie nudne :P
Zaczijcie mowic o czyms innym a klucic sie to na tibi bo na forum to niezly smietnik sie robi.
Michael Rzotkiewka
18-10-2006, 15:08
Omo
Looknij palkiem dp carlin :) Wszystkiego naj i jeszcze raz sry ze nie bede mogl przyjsc :(;(:(
Kacperka
18-10-2006, 16:34
Pzdro
Tak trzymaj i będzie kk:)
Narkoman
18-10-2006, 17:35
wszystkiego najlpeszego omo, duzo zdrowia, radosci, wielkiej kasy(gdziechcesz) i madrosc. A jesli chodzi o gre to duzego lvl'a, wiele k i wytepienia wszystkich br z Silvery;)
@ Rzotek
wielkie dzieks za prezent i życzenia naprawde szkoda że ciebie nie bedzie
@ narkoman też dziekuje bardzo za życzenia for all polska BIG CMOK :***
Kacperka
18-10-2006, 18:57
@up Wszystkiego Naj Naj Naj :)
Michalakmee
18-10-2006, 19:18
@Omo
Wszystkiego najlepszego :)
A tak do mojej osoby to skończmy się już kłócić bo nie dość że to nudne to uważacie mnie za nooba a po co kłócić się z noobem?
Podsumowując jestem noobem, moje pvp jest sux, nie potrzebnie się wtrącam,ale zabijając mnie kilver i neoxer zrobili to niesłusznie bo właściwie
to nie wiem za co mnie zabili (podobno zabiłem ich kumpla 12 lvl lol)
I skończmy ten temat
Łodzianin
18-10-2006, 19:27
LOL? Nie mam kumpli na 12 lv a jezlei juz to rl ;)
Mendolina
18-10-2006, 20:48
@Omo
Najlepsze życzenia:P
...nie mam co napisac dalej...wiec...
Pozdro for all friends :)
Kacperka
18-10-2006, 21:01
20:31 You advanced from Level 54 to Level 55.
Nareszcie:D jescze 5 levelków i banshe quest :cup:
@All
Dzieks Dzieks i jeszcze raz dzieks :*:*:*:*:*:*
Mała notka do all polaków ziomali i nie tylko WSZYSTKICH powtarzam WSZYSTKICH JESZCZE RAZ ZAPRASZAM NA MOJE 18 URODZINY W SOBOTę O GODZINIE 19
POWóD: MAłO LUDZI (Z TYCH ZAPROSZONYCH :P) WPADłO DO MNIE. OBECNOść OBOWIąZKOWA. PREZENT NIE JEST POTRZEBNY PONIEWAż ROBIE TO DLA WSZYSTKICH POLAKóW I TA IMPREZA MA CHARAKTER JEDNOCZąCY NAS W JEDNOść ZAPOMNIJCIE O STARYCH KłóTNIACH I żALACH OCZYWIśCIE BEDE POTRZEBOWAL MAłEJ POMOCY OTóż POTRZEBUJE STOłOW I TO Z 10 CZY JEST TAKA OPCJA żE KTOś SKOłUJE STOłY ODDAM KASE ZA STOłY (SQUARE TABLE) KRZESłA SIE ZNAJDA ALE NAJWAżNIEJSZE Są STOłY PLZ POMóZCIE JAKOś ZORGANIZOWAć.
OCZYWIśCIE WSZYSTKIM PRZYBYłYM W DNIU DZISISEJSZYM (18.10.BR) DZIEKUJE ZE PRZYBYLISCIE I SWIETOWALIśCIE RAZEM ZE MNA
PS: Uwaga proszę wziąć swoje eq runy itp ponieważ po całej imprezie jest szansa na zrobienie paru parunastu questow ;] wszystko da sie załatwic
PS 2: musi panowac spokuj i zrozumienie
PS 3:oczywiscie prosze teraz na forum przedstawiac swoje propozycje wykonania questow bedziemy głosować to czy ktos zrobil czy nie to akurat tez bedzie omawiane
PS 4: Proszę być gotowym na niespodziewany atak br: Powód Duża ilość polakow to niezły kąsek dla brazoli ale oczywiscie niewiadomo czy beda chcieli wpaść
PS 5:dawać swoje propozycje co byście chceli omowic na tejze imprezie
PS 6:Sorka za pisownie ale nie chce mi sie stawiac polskich znakow za to WIELKIE SORRY
PS 7: to chyba najdłuższy post :p
PS 8: zapraszam do debatowania na ten temat
Omo@
twoje urodziny sie skonczyly wiec dzisiaj padniesz :D oczywiscie joke :P
Zyczenia ci juz zlozylem wczoraj oraz 2 zyczenia odemnie sa dolaczone do parcela :P
Ehhh omo omo jak mogles powiedziec swojemu najlepszemu kumplowi (mam nadzieje ze najlepszemu:D) powiedziec ze te urodziny robisz w sobote a nie w srode :(. No ale nic sie nie stalo prezencik powedrowal i w piatek czy tam w sobote balujemy na senji :P
Chyba ze znajdziemy lepsze miejce :P
Ehhhh ariel pamietasz te czasy jak gralismy na innym servie?? :)
Od kiedy sie poznalismy w tibi to zawsze razem :P
Pozdrowka dla ciebie ziomku :P i dla innych tez
Ehhh rozpisalem sie jak weteran ktory przezyl 2 wojne swiatowa :)
@dolor
Poprostu żle sie skumalismy :(
mówiłem że rl impre robie sobote a na tibii w środe miałem zakłucenia w telefonie prawdopodobnie Ciebie nie słyszałem o co dokładnie biega :( Jeszcze raz sorki
@dolor
Poprostu żle sie skumalismy :(
mówiłem że rl impre robie sobote a na tibii w środe miałem zakłucenia w telefonie prawdopodobnie Ciebie nie słyszałem o co dokładnie biega :( Jeszcze raz sorki
Nie ma sprawy i tak bym raczej nie mogl byc sam wiesz czemu :P
Kattinka
19-10-2006, 17:20
Czy ktos moze wie, gdzie jest bardzo duzo kurczakow ? xD
@Kattinka
Northport (miejsce koło ab :D)
Ello wszystkim po dlugiej przerwie!!
Po czasie sqmalem ze nie ma sensu odlozyc moradina w kat i zbierac kurze ^.-
Postanowilem wiec go sprzedac!
A mianowicie itemki
AoL
Dlance
CrushH
Klegi
Demonka
Faxe
Carmor
4 bp uh
ok 10k w zlocie
Wpizdu kluczy ( ze 2 bp (kazdy iny), nie mam pojcia do czego sa bo niesprawdalem:P)
I wpizdu dupereli do domq, albo do czego innego jak np ancient set jakies hydra eggi,ornament,lub inne blyskotki jak amethysty albo inne "smieszne rary"
Moja sugerowana cena to 200 zl( do ustalenia)
GG : 4895809
Ello wszystkim po dlugiej przerwie!!
Po czasie sqmalem ze nie ma sensu odlozyc moradina w kat i zbierac kurze ^.-
Postanowilem wiec go sprzedac!
A mianowicie itemki
AoL
CrushH
Klegi
Demonka
Faxe
Carmor
4 bp uh
ok 10k w zlocie
Wpizdu kluczy ( ze 2 bp (kazdy iny), nie mam pojcia do czego sa bo niesprawdalem:P)
I wpizdu dupereli do domq, albo do czego innego jak np ancient set, albo inne "smieszne rary"
Moja sugerowana cena to 200 zl( do ustalenia)
GG : 4895809
A juz myslalem ze to wielki powrut moradina :((
nie martw sie, wpaddnie w odpowiednie ręce :P
Łodzianin
19-10-2006, 20:04
WTF?!
Myslalem tak samo ze wracasz !! Lipa !! Robimy akcje strajkowa przeciw Moradinowi, nie kupujcie jego items neich wraca !! :P
@UP
Dobrze gadacie nic nie kupujemy od Ciebie Moradin to ty masz wracać do nas jesteś spoko Ziom i nie damy tak o Tobie odejść kto jest za żeby Moradin Zaczoł grać a nie selował charaX( ;)
@UP
Dobrze gadacie nic nie kupujemy od Ciebie Moradin to ty masz wracać do nas jesteś spoko Ziom i nie damy tak o Tobie odejść kto jest za żeby Moradin Zaczoł grać a nie selował charaX( ;)
On juz poprostu podjol decyzje i nic na to nie poradzimy :(
Kasztaniaczek
20-10-2006, 13:22
A czy rekin musi all kupowac na silverze co jest? :>
Chcecie się pośmiać ?
:D
Odwiedził mnie dziś na Candi
Eschueso=Druid Skejtinho=Asen Yokar=Sabrinka - name Leo frajer 8o
Mistrz świata i okolic :cup: :cup: :cup:
Nie wiem po co wogóle odezwał się do mnie, chyba tylko po to aby
powyzywać :D Niestety nie dałem mu okazji do dyskusji ponieważ
dostał ignore :p Pewnie troszkę się rozczarował ale co mi tam :evul:
Poprostu uwielbiam tego gościa :D jest rewelacyjny :baby: :baby: :baby: (żałosny)
A tak wogóle to facio czy kobitka ?? Bo name Sabrinka troche mi bardziej pasuje na dziewczyne :)
A może tranwestyta ??
Pozdrawiam
ps. Chciałoby się wam czas tracić na świecie gdzie się nie gra tylko po to aby powyzywać kogoś ?? :baby:
ps.2. mega człowiek dla mnie :D :cup: :D
Mendolina
20-10-2006, 15:15
@Moradin
Pamietasz rozmowe z michalakiem :D
Michalakmee: pl?
Moradin: nie rusek
dalej juz nie pamietam :P :D ale to było dobre niezła pompa :D
Michalakmee
20-10-2006, 15:43
@Mendolina
lol po co to mowiłes
ja dokładnie nie pamiętam jak wyglądała rozmowa ale wiem że się spytałem czy jest polakiem a on odpowiedział że jest ruskiem i powiedział że zna trochę polski a ja mu uwieżyłem lol no ale cóż byłem noobem. Dopiero jak zobaczyłem że gada z innymi polakami spytałem się z kąd tak dobrze zna polski a wszyscy zaczęli się śmiać ze mnie :D i wtedy dowiedziałem się że jest polakiem (miałem wtedy 30 lvl około i było to w ankrahmun)Nie wiem czy ktoś to pamięta ale ja tak :)
Qde, dziekie wielkie, milo mi ze tak mowicie,
chyba jednak tego niesprzedam i pogram sobie czasami :P
No tak zrobie, bede gral rekreacyjnie!!
No to szykuje sie maly powrot :cup:
^^
Michalakmee
20-10-2006, 17:08
To super bardzo się ciesze że powracasz :D Tylko że ja odchodze na inny serwer :)
Łodzianin
20-10-2006, 17:15
Michalakme zamknij sie juz z tym odchodzeniem bo stajesz sie nudny w kazdym poscie o tym piszesz. A wiec powiem ci NARA!! NIE BĘDZIEMY TĘSKNIĆ!!
Moraidn, to zajebiscie ze wracasz :D
Leo, nie przejmuj sie tym Frajerem to jest zwykla piz** ktora gra na multi..
@Moradin
No to gitez że wraczasz i tak ma być jesteś boski pierwszy polak który ma lepszego Axa od Ligusa :p:p
Michael Rzotkiewka
20-10-2006, 18:46
@Moradin
SUPER ze wracaz :):):):) Może sobie czasem na dle skoczymy? :> pamietasz? hrhr ;) nie wiem czy wiesz ale moge dsy convincowac :D wiec tylko druida (Dawerga) trzeba :D
Ta michael moze bysmy skoczyli gdybys gral...
EDIT:
Ech była tu wypowiedz tego dziecka Eschuesho (czy Sabrinka), z dziś wieczora, ale właściwie to po co wklejać jego bzdety??
Moradin, super że będziesz grał, masz naprawdę dobrą postać i kupę przyjaciół :)
Pozdrawiam
Moradin ciesze sie ze powracasz i wpadniesz czasami pograc troszke :P
Ja dzisiaj bylem z arielem na paru questach niezla sobie robilismy zlewke a raczej ja :p Rasta potwierdzi :P. Bylo fajnie poniewaz juz dawno nie mielismy okazji gdzies razem wyskoczyc :)
Nie chce nic mowic ale jesli chodzi o ta sprawe ze escheuso dokucza Leowi ciagle to powiem jedno.
Jest to chyba efekt tego ze zazdrosci Leowi tego ze mial tylu przyjaciol na tym swiecie ze tyle osob sie za nim wstawilo po jego dedzie ze wszycy wtedy okazali mu przyjazn a escheusta pozegnali wszyscy wyzwiskami i atakami. Malo jaki gracz jest zegnany w taki sposob wiec moim zdaniem Lenidas powinienes byc dumny z tego ze masz tylu ziomkow na silverze i w taki sposob cie pozegnali.
To o czyms swiadczy
Escheusto@
Przestan pisac do Lenidasa poniewaz z tego co widze to go to wcale nie rusza i poprostu tylko go rozsmieszasz
haha, niezle sie usmialem po tym co mi kopiowales Ligus ;p a co do DLi to ja tez z checia pojde ^^ pamietam jeszcze tamte czasy jak chodzilismy co sobote na DLe... ale ani 1 dsm ;( Witaj znowu Moradin :)
cwaniak89
21-10-2006, 00:04
Napisał do mnie escheuso i prosił zebym napisał tego posta, więc tak czynie
22:49 Argan Yokar [10]: mam prosbe
22:49 Seba Konieczny [62]: jaka?
22:49 Argan Yokar [10]: napiszesz na forum
22:49 Argan Yokar [10]: z swojego konta
22:50 Argan Yokar [10]: ze ja ci kazalem powiedziec
22:50 Argan Yokar [10]: bo mi sie
22:50 Argan Yokar [10]: cos zepsulo
22:50 Argan Yokar [10]: ze po 1 sabrinka to moja siostra a po 2 zzrobilem ta postac ,,Leo Frajer" poto zeby napisac jemu ze zrobil ladne fake i czemu tego nieskopiowal
pozdro
Narkoman
21-10-2006, 01:02
omo
gdzie jest ta impra? ;P bo moze wpadne ;)
orb
milo ze wracasz, powodzenia w dalszej grze ;)
ps pozdrowionka z Londynu ;PP
Kasztaniaczek
21-10-2006, 07:57
Niom Fajnie ze wracasz ;]
Ale i tak chyba voodka rox? ;]
Moze mnie nie pamietasz ale to ja Legolas, ale nie gram na silverce juz :x
@escheuso
Skopiowałem, skopiowałem Twoją wypowiedz.
Wysłałem kumplom na gg. Nie wkleiłem na Forum bo nie mam ochoty na jakąkolwiek polemikę z Tobą, obojętnie kim jesteś (zresztą nie od tego jest Forum abym wszyscy się podniecali Twoją głupotą). Nawet się nie domyśliłeś, że masz "ignora" myślałeś, że ja afk :D . Jak się pochwaliłeś, że Raporta dałeś to poprostu mnie załamałeś swoją inteligencją :baby:
Twoje "podchody" do mojej osoby są już poprostu nudne i żenujące :baby: :baby: :baby:
Pozdrawiam
@Narkoman
Dzisiaj Po Godzinie 20(mam nadzieje że wszyscy będa:P) na senji impreza integrująca Polaków na Silverce.
W Programie imprezy przewidziane jest:
-Schlanie sie winem i rumem :p
-Zrobienia paru questów (jak wszyscy to wszyscy nawet jak ktoś już robił tego questa :p)
i coś jeszcze co mi tam umkneło
Szukam ekipy do odblokowania Ramony, ktos sie pisze? (Pacc need)
Nikt nie zaowazyl mojego posta?? a raczej edita do posta?? :( na poczatku tej strony :(
Kattinka
21-10-2006, 11:14
Omo, tylko jest jedna sprawa ;p Jakk ja mam przyjsc i bedziemy robic questy to bedzie maly problem. Bede miala chyba najmniejszy lvl wiec jak bedziemy robic questa np 30 lvl + to bez sensu ;p
marcinekk
21-10-2006, 12:14
wkoncu:
http://i53.photobucket.com/albums/g69/zio_2006/49-50.jpg
Łodzianin
21-10-2006, 12:31
@Pulpet
Gz
@Asen Yokar/Escheuso/Druid Skejtinho, ten MC wam zle wyjdzie ;)
@Sewery
Co do goromy relacja na zywo.. Bo sewery poszedl sam
12:17 Dawergo Sewery [51]: o chlopie
12:17 Dawergo Sewery [51]: hardcore i waste mala bania
12:18 Dawergo Sewery [51]: chcesz to mozesz zejsc do najnizszego miejsca w wulkanie(Goroma) i przyniesc mf (o ile nie padniesz)
12:18 Ja: Padles?
12:18 Dawergo Sewery [51]: jeszcze nie
12:18 Dawergo Sewery [51]: 22 mf
12:18 Dawergo Sewery [51]: ;D
12:18 Dawergo Sewery [51]: z 180
12:18 Ja: jakie monstry?
12:18 Dawergo Sewery [51]: fe, fd, stone golemy w wulkanie
12:18 Dawergo Sewery [51]: a teraz beda bonebestay
12:18 Dawergo Sewery [51]: necro
Wiec good luck i przezyj to sewer ;p
@Pulpet
Gz
@Asen Yokar/Escheuso/Druid Skejtinho, ten MC wam zle wyjdzie ;)
@Sewery
Co do goromy relacja na zywo.. Bo sewery poszedl sam
12:17 Dawergo Sewery [51]: o chlopie
12:17 Dawergo Sewery [51]: hardcore i waste mala bania
12:18 Dawergo Sewery [51]: chcesz to mozesz zejsc do najnizszego miejsca w wulkanie(Goroma) i przyniesc mf (o ile nie padniesz)
12:18 Ja: Padles?
12:18 Dawergo Sewery [51]: jeszcze nie
12:18 Dawergo Sewery [51]: 22 mf
12:18 Dawergo Sewery [51]: ;D
12:18 Dawergo Sewery [51]: z 180
12:18 Ja: jakie monstry?
12:18 Dawergo Sewery [51]: fe, fd, stone golemy w wulkanie
12:18 Dawergo Sewery [51]: a teraz beda bonebestay
12:18 Dawergo Sewery [51]: necro
Wiec good luck i przezyj to sewer ;p
Oct 21 2006, 12:45:29 CEST Died at Level 51 by a bonebeast
Zabraklo jednego bp mf :/
Omo, tylko jest jedna sprawa ;p Jakk ja mam przyjsc i bedziemy robic questy to bedzie maly problem. Bede miala chyba najmniejszy lvl wiec jak bedziemy robic questa np 30 lvl + to bez sensu ;p
To w takim razie bedziesz pomagać
Oto Przykłady questów które może zrobimy a może i nie:p :
-GS Hole - nagrody 5 Power bolts, 12 burst arrows, two-handed sword, book
-Mummy quest - nagrody Silver Brooch, 2x Small Ruby, 3x Small Diamonds
-Elvenbane - nagrody - 2x small diamonds, spellbook, mana fluid, blank rune, 100 gp, morning star, Dwarven shield
-Rubies Quest - 2 Small Rubies
-Dragon Fetish + Drakona - nagrody Dragon Fetish + Energy ring, ice rapier, stone skin amulet i serpent sword.
Pisać czy sie komuś podoba czy też nie śmiało
marcinekk
22-10-2006, 09:54
@ Lodzianin
Thx:P
Tak po za tym trzeba sie wybrac na deep fibule. Kto jeszcez nie byl niech najlepiej pisze na forum (lub msg to me).Trzeba sie zmobilizowac i zrobic tego qesta.:)
Kasztaniaczek
22-10-2006, 10:21
07:40 You advanced to magic level 48.
=]
gdybym na silverce mial 50 lev :> mam 40% do 50 :> jak ktos zasponsoruje belty/arrowki (do wbicia lev)to daje mu nagrody... =]
marcinekk
22-10-2006, 10:28
ile bys potrzebowal tych boltow i arrowsow??
Troche mam w depo jezelipowiesz ile potrzebujesz to ci moge spokojnie podarowac:)
Tak pozatym to gratuluje advanca:)
Kasztaniaczek
22-10-2006, 12:08
ile bys potrzebowal tych boltow i arrowsow??
Troche mam w depo jezelipowiesz ile potrzebujesz to ci moge spokojnie podarowac:)
Tak pozatym to gratuluje advanca:)
tyle zeby wbic 40% do 50 lev hmm.. z bp arrowek? na tomba skocze...
Narkoman
22-10-2006, 12:50
legolas on ma kolo 2 bp boltow, dostal ode mnie ;) no chyba ze juz sprzedal
grtz marcin ;)
omo, sorka ale nie udalo mi sie przyjsc :/
:evul: Ma ktoś z was coś na Infernie? :evul:
marcinekk
22-10-2006, 14:38
@kasztan
Pozycze ci i arrowsy i bolty(razem wyjdzie bp), powiedz do jakiego miasta ci wyslac,to wysle (zebralem 1900 boltow i 100 strzal-powinno wystarczyc)
@narkoman
Wiesz ,mialem ci kiedys powiedziec ale zapomnialem.Nie dostalem od ciebie tych boltow:/.Musiales albo komus innemu dac, albo ktos ci zabral:P
Kasztaniaczek
22-10-2006, 14:57
na thais, narkoman ty mi dales bp beltow ale ci odeslalem =]
Deep Fibula - jestem chetny :)
cwaniak89
22-10-2006, 19:07
Jeśli chodzi o deep fibula quest to chetnie pomoge zrobic jeśli tylko bede mial czas
marcinekk
22-10-2006, 22:28
Juz 3 osoby:) kto jeszcez chetny??
@UP
jaki lev trza miec ne deepa?? jak coś to ja chetnie :p
Kasztaniaczek
23-10-2006, 07:53
@UP
jaki lev trza miec ne deepa?? jak coś to ja chetnie :p
@UP 50 :>
07:33 You see a white piece of cloth.
It weighs 5.00 oz. =]
Witam was wszystkich :p
Wczoraj nie mialem neta wiec nie moglem ani wbic na gg ani na strone ani na tibie a ni w inne miejsca gdzie potrzebny jest net.
Imprezka byla nawet fajna szkoda ze nie skoczylismy na cos mocniejszego ale bylo nas zamalo i zaniskie lvl :P pod koniec. Zdjatka postaram sie dac jeszcze dzisiaj na forum :)
Pulpet gratki 50lvl
Aha dziwna sprawa nie zna nikt noobka o nicku Ukryty Talent?? :P
Jakies smieszne dziecko ledwo co sie wlogowalem to poszly od niego w moja strone bluzgi :p Nie wiem co to za noobek ale podejzewam ze czyjs noob char :p
Nawiazujac dalej do zdjec to teraz nie dam rady bop musze leciec poprawic sprawdzian z biologi :p.
Co do Deepa to ja bym chetnie skoczyl ale najpierw wbije nastepny axe i podexpie do 50lvl :)
Naraska all :)
Michael Rzotkiewka
23-10-2006, 16:48
Na deepa moge chetnie pojsc ^^
Łodzianin
23-10-2006, 20:05
na thais, narkoman ty mi dales bp beltow ale ci odeslalem =]
A jezeli am ci bolty i hmmki/uhy to wykonasz go dla mnie? ;)
Kasztaniaczek
23-10-2006, 20:43
A jezeli am ci bolty i hmmki/uhy to wykonasz go dla mnie? ;)
Juz mi dal pulpecik... :>
Ja puki co chcialbym napisac ze udalo mi sie poprawic sprawdzian i to na 4 :P
Zapraszam all do mojego tematu ktory znajduje sie na tym forum w dziale "O wszystkim i o niczym"
Wybrałem już serv na jakim będę grał :evul: Candia :D tylko szkoda, że non-pvp :(
Kasztaniaczek
24-10-2006, 07:21
Wybrałem już serv na jakim będę grał :evul: Candia :D tylko szkoda, że non-pvp :(
Znaczy znalazles najlepsza oferte w sprzedazy? :D
Mogles Harmonie :<
cwaniak89
24-10-2006, 15:39
Mam troche smutna wiadomosc
Musze z sie z wami pożegnac na 30 dni ;( ;( ;(
Banished: until Nov 22 2006, 22:58:39 CET because of using unofficial software to play (Forbidden link to photobucket in comment plus SS showing cheating tool!)
N/C
cya
marcinekk
24-10-2006, 16:47
wielkie wspolczucia, za takie gowno dali ci az 30 dni???.glupi sa://
cwaniak89
24-10-2006, 17:13
No co zrobisz
ale to tylko gra
@ Lodzianin
jakos se poradze i nie koniecznie bedzie to granie w tibie moz taka przerwa dobrze mi zrobi
@all
Powodzenia w grze
Mam nadzieje ze za miesiac sie spotkamy w takim samym skladzie tyle tylko ze mocniejszym lepiej zgranym i bez problemow jakie teraz mamy
Skilluje sobie na legalu z kolegami rotami a tu na trade taki napis mi wyskakuje
17:56 Lord Tomih [11]: kill pk 42 sorcer kilver achin thais plz fast!!!!!!
:D:D:D
Narkoman
24-10-2006, 18:59
cze ronald ;P milo cie wutac na tutejszym forum ;P
@seba
:/ jak odlozysz tibie to do niej nie wrocisz;P
cwaniak89
24-10-2006, 19:34
@up
Masz racje ... ale może to i dobrze że nie wróce
Seba @
Wspóczuje ci ,jak można wogle dac bana za link do tego na 30 dni?? (no coment);( ;(
all@
kto ze mna pojdzie na jakies questy typu:devil helmet,elf fortess i jak nabije lvl to d hell i crusarder helmet??Msg plz:)
Nie mowie ze ci wspolczuje bo to juz jest monotonne :P
Nic stalo sie wiesz jak to jest jak Cipy maja zly dzien :p np przez to ze im sie komp zawiesil jak mieli juz 99% przy sciaganiu hentai :D
Kasztaniaczek
24-10-2006, 21:51
to GMy daja bana? :>
cipki to se moga pogrzebac w cipkach....
@Seba
Coś trzeba robić szkoda pacca wierz mi mimo że sam nie miałem :p aletak poważnie to zrób sobie noob chara i zbioeraj kase i wyślesz sobie parcelem no nie zawsze te pare parenaście k bedziesz grubszy no nie??
Kasztaniaczek
24-10-2006, 23:09
@Seba
Coś trzeba robić szkoda pacca wierz mi mimo że sam nie miałem :p aletak poważnie to zrób sobie noob chara i zbioeraj kase i wyślesz sobie parcelem no nie zawsze te pare parenaście k bedziesz grubszy no nie??
ban na cale konto....
@UP Ale C**JNIA SK******NY No jak tak można jestem obużony X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
Kasztaniaczek
25-10-2006, 13:51
usun te emotki bo warna dostaniesz albo bana jak seba :p
Hunce wlasnie demki na Candii :D:D dam pozniej link do filmu :D jak narazie 5 demków dead loot Demon Shield i Fire Axe :D:D:D:D :evul: :evul: :evul: bauahshhshah nmsashasghashashas maushasgadvsdgsd
14:16 You see a mastermind shield (Def:37).
It weighs 57.00 oz.
It's an enchanted shield.
HAIL ME !!!!!!!!!
znowu Fire Axe :D:D + 2x Purple Tome Golden Sickle :evul: hahaha no i znowu Fire Axik :D:D:D: HAIL ME ładny film bedzie :> juz 3x FA
lecimy dalej :D:D Giant Sword
@Kasztan
Mogą byc punkty potem i tak mi znikną
@holu
Daj potem link na forum to sobie chetnie obejrze ;]
Kasztaniaczek
25-10-2006, 15:39
A ja wbilem 47 lev =]
No no gz mmsika =]
Kacperka
25-10-2006, 21:11
@Seba
No comment.. za takie coś ban... a myslalem ze cos pohuncimy.. mi wplynal pacc a ci ban jednego dnia -.-
P.S w miesiąć cię nikt szczególnie nie wyprzedzi.. i nie kończ czasem z tibią!
P.S 2 miesiac to dużo ale nie koniec świata:) przetrzymasz.. a w tym czasie tak jak juz ktos wspomnial dobrym pomyslem zrobic sobie nowe konto i se grac jakas postacia w czasie bana;] wbijesz jakis lvlek i bedziesz mial np uhmakera albo sellniesz tego chara na allegro:)
Next Hunt :D:D ale tym razem slabiutko ;/// Golden Legs Fire Axe Gold Ring :P nie jest źle ale troche malo : (((
cwaniak89
25-10-2006, 21:26
Thx all
Ale odnosze takie wrażenie ze wy bardziej przejmujecie sie moim banem niż ja sam:]
Tibia nie jest dla mnie całym życiem!!!
To tylko gra, a taki ban moge potraktowac jak GAME OVER :D
Jak narazie moj stosunek do tej gry sie nie zmienił i pewnie nie zmieni
Dlatego pewnie sie zobaczymy za te 30 dni <juz 29>
Michael Rzotkiewka
25-10-2006, 22:07
Dawergo
Co Ty K***a do c**a je****go robisz do cholery jasnej?! Wchodze na allegro patrze a tu postac sprzedajesz -.- NO K***A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! X(
Kasztaniaczek
26-10-2006, 07:02
Dawerg nie pie**** ze idziesz na candie czy cos -.-
Ja dzisiaj atakuje 48 lev i 49 mlev :D
Dawergo co ty w morde robisz??!!?!?!?!?!?!?!
Zgupiales chcesz postac sprzedawac??
Najpierw sprzedasz a pozniej bedziesz zalowac ze to zroiles :((
Dawergo zje**ł sprawe!!! :(
Ale myśle że wróci <mam nadzieje>
Holu może pokaż jakieś screens albo cóś:)
umieszcze film na rapidshare i wrzuce link na forum :D:D
Łodzianin
26-10-2006, 14:11
OMG.. Sewery czy ja o czyms nie wiem?
@SEWRY
No co ty odpier***asz pogło Cie czy co???? Po tym wszystkim chcesz tak CH***WO Odejść i porzucić Ziomali??? No nawet sie nie zgrywaj
@Holu
dawaj link to se lookniemy co ty tam wyprawiasz z tymi demonkami ;]
Kasztaniaczek
26-10-2006, 16:05
Channel saved at Thu Oct 26 16:00:25 2006
15:52 Legolas of Anarchia [49]: hello
15:52 Mary Tripp [83]: skills ?
15:52 Legolas of Anarchia [49]: 80
15:52 Mary Tripp [83]: shield ?
15:52 Legolas of Anarchia [49]: 55
15:53 Mary Tripp [83]: nice
15:53 Mary Tripp [83]: ml ?
15:53 Mary Tripp [83]: 16 ?
15:53 Legolas of Anarchia [49]: 16
15:53 Mary Tripp [83]: ^^
15:53 Mary Tripp [83]: im search my son
15:53 Mary Tripp [83]: you accept ?
15:53 Mary Tripp [83]: ;x
15:53 Legolas of Anarchia [49]: 0.o
15:53 Mary Tripp [83]: i like you paladin and female
15:53 Mary Tripp [83]: ;D
15:53 Legolas of Anarchia [49]: :D
15:54 Legolas of Anarchia [49]: but i don't playing on silvera ;x
15:54 Mary Tripp [83]: you agree ?
15:54 Mary Tripp [83]: no have problem
15:54 Mary Tripp [83]: were you play ?
15:54 Legolas of Anarchia [49]: Harmonia
15:54 Mary Tripp [83]: other acc ?
15:54 Legolas of Anarchia [49]: no
15:54 Mary Tripp [83]: ah dont have problem
15:54 Mary Tripp [83]: ^
15:54 Mary Tripp [83]: ^^
15:55 Legolas of Anarchia [49]: =]
15:55 Mary Tripp [83]: why you stop here ?
15:55 Legolas of Anarchia [49]: hmm..
15:55 Legolas of Anarchia [49]: hunted? :D
15:55 Mary Tripp [83]: for ?
15:55 Legolas of Anarchia [49]: hm... duff oxypipao etc.
15:55 Legolas of Anarchia [49]: ;p
15:56 Legolas of Anarchia [49]: oxy pipao*
15:56 Mary Tripp [83]: why ?
15:56 Legolas of Anarchia [49]: i am pl?
15:56 Mary Tripp [83]: just this ?
15:56 Legolas of Anarchia [49]: no ;p
15:57 Mary Tripp [83]: but you like silvera ?
15:57 Mary Tripp [83]: ;D
15:57 Legolas of Anarchia [49]: yea it was my first server ;p
15:57 Mary Tripp [83]: if i talk to oxy retire you back ?
15:58 Legolas of Anarchia [49]: no, i havn't items here i all give for pacc on 1 years ;p
15:58 Mary Tripp [83]: ?!
15:58 Mary Tripp [83]: o_O
15:58 Mary Tripp [83]: i give for you bolts and plate set
15:58 Mary Tripp [83]: ;D
15:59 Legolas of Anarchia [49]: but on harmonia i have lots of friends :>
15:59 Mary Tripp [83]: ok i understand
15:59 Mary Tripp [83]: ;D
15:59 Mary Tripp [83]: good luck in harmonia
15:59 Legolas of Anarchia [49]: =]
15:59 Legolas of Anarchia [49]: thx ^.-
O lol spodziewalem sie hunted etc. a ta zaczela gadac ze mna :p
wiem ze moj ang jest straszny no ale coz...
A mi się dzisiaj pacc skończył:(:(
no ale coz jakos to przezyje pozatym bylem na dragach jakis czas i nawet sporo lvlka wbilem...
mam nadzieje ze niedlugo bedzie next pacc:)
@Pobol
Może sie przedstawisz zamiast walić pierdoły co?? przedstaw sie albo znikaj z tego forum X(
Kasztaniaczek
26-10-2006, 18:47
@Pobol
Może sie przedstawisz zamiast walić pierdoły co?? przedstaw sie albo znikaj z tego forum X(
to jego wola czy chce sie ukrywac... a czy czasem sie juz nie przedstawial?
I nie wywalaj kazdego z tego forum...
Łodzianin
26-10-2006, 20:01
Marry Trp okazala sie fajnym ziomem :D
Zielone Berety
26-10-2006, 22:37
hehe wczoraj wbilem 50 lvl :) aa to jak moge to chcialbym sie dołaczyć do teama na deep fibule ( jak jeszcze aktualne )
09:22 Retrograde [49]: siema
09:27 Jeriax [45]: prosze nie laczyc mnie w jakikolwiek sposob z gosciem o name Xensect-jest to gosc (kilku) z silvery) ktory dieli konto po raz kolejny. Wisi mi 2 puch i szczyci sie tym ze okradl na demonkach shotera, juz nie dlugo wkleje jego rozmowy ze mna.
09:27 Jeriax [45]: jest to gosc co jak potrzebuje cos to d... lize a pozatym to zlodziej i frajer
09:27 Retrograde [49]: a to twoj jakis rl?
09:28 Jeriax [45]: uwazajcie na niego
09:28 Retrograde [49]: czy tam oni
09:28 Jeriax [45]: nie jest to moj rl kolega
09:28 Retrograde [49]: aha looz
09:28 Jeriax [45]: to fantom da firsy i
09:28 Retrograde [49]: jak jegi nick?
09:28 Jeriax [45]: lady dram
09:28 Jeriax [45]: z silvery
09:28 Jeriax [45]: zapytajcie killali lub polakow jakichs to wam powiedza
09:29 Jeriax [45]: teraz bluzga mnie bo upomialem sie o 2 bp uchow ktore mu dalem
09:29 Jeriax [45]: ukradl shoterowi na demkach
09:29 Jeriax [45]: goleden legi i mms
09:29 Retrograde [49]: ;(
09:29 Jeriax [45]: nie powiedzial mu o tym ale to zlodziej i dlatego bluzga i straszy mnie tera
09:30 Retrograde [49]: jak ito lvl?
09:30 Jeriax [45]: 09:29 Xensect [59]: pierdol sie
09:30 Jeriax [45]: i 2 bp uch poszyly sie walic :(
09:31 Retrograde [49]: tzreba uwazac na noon vp
09:31 Retrograde [49]: pvp
09:32 Jeriax [45]: to klamca, i zlodziej, i mam jeden film gdzie byl na demonach, ukradl kamienie i powiedzial ze nie bylo kamieni, teraz juz nie pusci filmu na forum, alepoczytajcie....silver
09:32 Jeriax [45]: tam pisal jak okradal shotera
09:33 Xensect [59]: ale ty jakis jestes niedowartosciowany
09:34 Xensect [59]: nie dziele konta , a sam na mnie zaczoles najezdzac wiec ci odpisalem
09:34 Xensect [59]: nie okredlem shooterow ...
09:34 Xensect [59]: uhy ci oddam jak bedziesz sie do mnie odzywac z szacunkiem gowniarzu
09:35 Xensect [59]: na silwerze nigdy nie gralem ...
09:36 Jeriax [45]: fantom, nie pisz do mnie, jak ktos bedzie chcial cie poznac to popyta na silverze jak grales lady darm, fantom da first-zapyta rekina lird vaderjak go okradles :P lol dziecko daj sobie spokuj z tymi klamstwami
09:36 Jeriax [45]: a pacca ci nie kupie dlatego mnie bluzgasz?
09:36 Jeriax [45]: klamca
09:38 Xensect [59]: jaki fantom
09:38 Xensect [59]: wogole cie nie rozumiem
09:38 Xensect [59]: masz cos z glowa ?
09:38 Jeriax [45]: cioto, sluchalm wczoraj twoich klamst jak roamawiales z liderem na jakich swiatach grales i jak dzieliles konta, mowiles aby nikomu nie mowil hehezalosny jestes, ZLODZIEJU
09:39 Jeriax [45]: jestes wkorwiony bo wczoraj prosiles mnie o paka "jak sprzedam mms to ci zaplace i bed sorca robil" Ty lajzo
09:39 Xensect [59]: lol
09:40 Jeriax [45]: co nie bylo takiej rozmowy?
09:40 Xensect [59]: jest nie widac?
09:41 Jeriax [45]: ech jak ktos bedzie sprtny to zobaczy co piasles na forum Silvery
09:41 Jeriax [45]: ale kto by sie toba przejmowal, hahahaha mms za 150 zl chcial mi sprzedac uwierzycie?
09:42 Jeriax [45]: moje name Lenidas, Twooje Holi hehe zobaczymy kto cos zmieni zlodzieju
09:42 Jeriax [45]: Holu*
09:43 Augus Hend [41]: siemanko
09:43 Augus Hend [41]: jest ktos?
09:43 Augus Hend [41]: ;/;/
09:43 Jeriax [45]: ta
09:43 Augus Hend [41]: oOOO
09:43 Augus Hend [41]: masz pacc?
09:44 Augus Hend [41]: masz pacc?
09:45 Augus Hend [41]: jestes?
09:46 Jeriax [45]: Next Hunt ale tym razem slabiutko ;/// Golden Legs Fire Axe Gold Ring nie jest źle ale troche malo : (((
09:46 Jeriax [45]: Next Hunt ale tym razem slabiutko ;/// Golden Legs Fire Axe Gold Ring nie jest źle ale troche malo : (((
09:46 Jeriax [45]: Hunce wlasnie demki na Candii dam pozniej link do filmu jak narazie 5 demków dead loot Demon Shield i Fire Axe bauahshhshahnmsashasghashashas maushasgadvsdgsd 14:16 You see a mastermind shield (Def:37). It weighs 57.00 oz. It's an enchanted shield
09:46 Jeriax [45]: holu ty zlodzieju
09:46 Augus Hend [41]: ej z kad te rzeczy?
09:47 Jeriax [45]: z kradziezy, gosci lady dram, fantom da first i kilka innych name na tibi, zlodziej co kradnie lota, okrada kupli0parz rekin lord vader
09:48 Jeriax [45]: kumpli*
09:48 Augus Hend [41]: xD
09:48 Augus Hend [41]: a jak to robicie?
09:48 Augus Hend [41]: ja tez chce tak ;P
09:48 Jeriax [45]: teraz sie wkorwil na mnie bo na silverze sellowalem mu pacca a teraz nie chce
09:49 Augus Hend [41]: xD
09:49 Jeriax [45]: ostatnio okradam assanowica, czy jak mu tam bo z nim byl na demonach
09:49 Jeriax [45]: okradal*
09:50 Augus Hend [41]: ej a jak to sie tak kradnie tez chce
09:50 Augus Hend [41]: :P
09:53 Jeriax [45]: to popytaj zlodzieja i szukaj frajerow na hunta
09:53 Augus Hend [41]: ale tu przecierz jest np-pvp
09:53 Augus Hend [41]: :P
09:54 Xensect [59]: zobaczymy pg na pvp
09:54 Jeriax [45]: jak dla ciebie zlodziejstow jest zalezne od serva to powodzeina :)
09:55 Xensect [59]: dziecko wojny ;s
09:55 Jeriax [45]: fantom-ledy-bo lenidas to dziecko zaufania i pokoju :)
09:56 Sowizdrzal [57]: :p
09:56 Augus Hend [41]: xD
I tyle o uczciwosci Holu :)
Wy ktorzy na biezaco czytacie to forum mozecie ocenic :) Gosciu Holu pisze co... pisze a teraz klamie ...lol....
Pozdrawiam
EDIT:
Ok przykro mi ze powiedzialem prawde o tym zlodzieju...przykro bo czesto zgrywal "przyjaciela" jak cos potrzebowal, i chyba tez dlatego, ze ciagle wieze w ludzi. W Holu juz nie, ten jego tekst "nigdy nie gralem na silverze" oj... tego juz nawet nie da sie skomentowa, bo przeciez sam w postach pisal, gdzie gra, kiedy i ile... No coz ja jestem naiwniak, ale zeby tak innych w ch...j...a robic? Przeciez to wogole trzeba nie miec honoru, tak w "zywe" oczy klamac :)
@Leo
Własnie sie przekonalem jaki zajebisty jestes :) nie wpadles na to ze dostalem postac do sharowania od Xensecta? i nie wpadles tez na to ze jak ktos cie bluzga i mowi ze nigdy nie gral na silverze to znaczy ze moze byc to 2 owner? kiedy ja jestem online to ci o tym mowie do kurwy zajebanej, nie? jak cie 2 owner bluzgal i mowil ze nie gral nigdy na silverze to chyba mozesz sie domyslec ze to koles ktory cie nie zna czyli nie ja... a i dla twojej wiadomosci Detektywie od 'siedmiu bolesci' caly loot podzielilem a tylko golden legi pokazalem 1 shooterowi a nie 2... NO ALE NIC JAK ZWYKLE NIE POMYSLISZ TYLKO PISZESZ JAKIES POJEBANE RZECZY! GZ POZIOMU INTELIGENCJI po tym co tu napisales wlasnie widze jaki jestes dojrzaly dorosly i ze masz 30+ lat jak mowisz :) z reszta znasz mnie dobrze i dlugo, wiec wiesz ze ja na ciebie nigdy zlego slowa nie powiedzialem (procz tego posta) zamiast pisac te pierdoly mogles zapytac na gg czy to ja gram Xensectem w danym momencie czy moze ktos inny... no ale coz nie wpadles na tak proste rozwiazanie... n/c
Michael Rzotkiewka
27-10-2006, 14:59
@up
09:34 Xensect [59]: nie dziele konta , a sam na mnie zaczoles najezdzac wiec ci odpisalem
rotfl xDDD
@up
nie musze sie wypowiadac bo nie ja to pisalem :evul: Leo, widze ze czytasz temat wiec moze sie wypowiesz bo troche zbyt pochopne wnioski wyciagnąłeś. a wlasnie to temat silvery wiec nie zasmiecaj tego sprawamy Candii :)
@up
nie musze sie wypowiadac bo nie ja to pisalem :evul:
Kłamca, kłamca, kłamca....
I tyle...
Nigdy nie mówiłeś, że dzielisz konto na Candi :evul:
Kolejne kłamstwa i tyle :cup:
Nie pisz do mnie więcej, ani w Tibi, ani na gg....
Nie chcę mieć nic do czynienia z takim kłamcą.
BTW, na wasze nieszczescie Menda/Michalakmee mam teraz 40 MSa :D:D:D
tak, miales 40 lvl
Character Deaths
Oct 23 2006, 19:53:47 CEST Killed at Level 38 by Dafalcox
Oct 20 2006, 20:54:12 CEST Died at Level 39 by energy
Oct 18 2006, 19:53:02 CEST Killed at Level 39 by Duendelouco
Oct 17 2006, 22:11:59 CEST Killed at Level 40 by Joe fitolandia
and by Mary Tripp
Oct 09 2006, 18:43:34 CEST Died at Level 41 by a larva
Oct 09 2006, 18:03:58 CEST Killed at Level 42 by Neurozenho
and by Kilalla
Neoxer to nowy owner Arka Zoltana
Amidamaru the druid = Sardas of Magic
Łodzianin
27-10-2006, 16:35
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA HAHAHAHAH
Wez kozaczku sie przymknij jak nic nie wiesz :)
16:28 You see yourself. You are an elder druid.
Dowidzisz tu gdzies MS? Bo ja nie, robie uhy na nowego chara zeby meic na dobry Eq
BUHAHAHA, ANONIMOWY KOZAK LOL
Wez kozaczku sie przymknij jak nic nie wiesz :)
oj.. wiem, juz sie nie wymiguj :)
Dowidzisz tu gdzies MS? Bo ja nie, robie uhy na nowego chara zeby meic na dobry Eq
widze co napisales wczesniej, tj. 'mam teraz 40 MSa'
wiele osob ktore znaly Arka potwierdzi to :)
ojej.. a ja napisze sobie:
16:54 You see yourself. You are an elite knight.
no! i tak oto zmienilem sobie w ciagu kilku sekund profesje..
aff.. cos nie wyszedl ci ten argument
Kasztaniaczek
27-10-2006, 17:03
oj.. wiem, juz sie nie wymiguj :)
widze co napisales wczesniej, tj. 'mam teraz 40 MSa'
wiele osob ktore znaly Arka potwierdzi to :)
ojej.. a ja napisze sobie:
16:54 You see yourself. You are an elite knight.
no! i tak oto zmienilem sobie w ciagu kilku sekund profesje..
aff.. cos nie wyszedl ci ten argument
heh... kolejny kozak.....
Łodzianin
27-10-2006, 17:19
Sokkzu czy jakty tam masz, sprawa wyglada tak. Arka nie mam i nie mialem za to mam i mialem Neoxera. SRam na takich kozackzow jak ty, ktorzy boja sie nicku pokazac i tyle..
@Neo
Neo nioe ma co gadać z takimi posra***mi poprostu go IGNORUJEMY nie piszcie do niego i na jego temat to odpierdzieli od nas (Może ;p)
@Holu Kidy podasz ten link na rapidshare z tymi demonkami??
@ Omo
Oj Oj widze że nie interesujesz sie moimi postami:(
Niedawno pisałem coś o demon huncie:(
Przykro mi że nie wiesz kto z polakow na silverze niedawno był na demonach a nawet film był
A jakbyś dalej nie wiedział to Potus here:)
@Omo
wejdz sobie na rapidshare.de i zobaczysz ze narazie nie mozna dodawac filmikow ani nic :( jak sie bedzie dalo to odrazu zamieszcze :evul:
@Leo
Widzisz wjebales sie w gowno do ktorego boisz sie przyznac :cup: nie rozmawiales ze mna tylko z 2 ownerem a posadziles mnie o brak honoru, wlasnie taki zajebisty jestes :baby: po co mialem ci mowic ze dziele konto na Candii skoro nie pytales? dobrze wiesz ze bym ci powiedzial :D ale nie lepiej bylo powymyslac bajeczki i pisac o tym na forum :) jeszcze raz WIELKIE GRATZ, myslalem ze jestes bardziej pojętny bo teraz wyszedles na pojebanego kretyna :cup: RACJA ZABLOKUJ MNIE NA GADU BO BOISZ SIE PRZYZNAC DO BLEDU :) od kiedy policjant jest taka ciotą? :evul:
Michael Rzotkiewka
27-10-2006, 18:52
@up
to juz jest malutkie przegiecie...
:evul: @up
No coś ty :) sorry ale to nie przegiecie ja mam racje i Pan Policjant Krzysztof dobrze o tym wie :evul: zaczal glupia sprawe o ktorej nie ma pojecia i tyle :cup:
Michael Rzotkiewka
27-10-2006, 19:19
19:12 Rycerski Michal [61]: jutro sobie kupuje pacca
Rycek back to game o.O =)
:evul: @up
No coś ty :) sorry ale to nie przegiecie ja mam racje i Pan Policjant Krzysztof dobrze o tym wie :evul: zaczal glupia sprawe o ktorej nie ma pojecia i tyle :cup:
Co jeszcze powiesz ciekawego? "pan policjant" :baby: prawdziwy lolek jednak z Ciebie, a zgrywasz takiego cwaniaka :baby: Okazuje sie ze nic nie wiesz :evul:
Pozdrawiam
Edit
wczesniejsza wypowiedz Holu: "po co mialem ci mowic ze dziele konto na Candii skoro nie pytales?" Hej zdecyduj się, przecież wcześniej napisałeś, że mi mówiłeś iż dzielisz konto :) Zdecyduj się bo juz, gubisz się w tych kłamstwach :)
Łodzianin
27-10-2006, 19:44
Niestety rzotkiewka, Rycerskim Gra nowy owner...
Michael Rzotkiewka
27-10-2006, 19:51
@up
ehhh masz racje.. wlasnie przed chwila sie dowiedzialem.. to nowy owner.. a juz mialem nadzieje ze rycek :(
Chciałbym wszystkim powiedziec iz zostaje i od niedzieli biore sie za expienie :)
Łodzianin
27-10-2006, 20:23
Haha sewery a kto cie namowil? :D :) :D
Co jeszcze powiesz ciekawego? "pan policjant" :baby: prawdziwy lolek jednak z Ciebie, a zgrywasz takiego cwaniaka :baby: Okazuje sie ze nic nie wiesz :evul:
Pozdrawiam
Edit
wczesniejsza wypowiedz Holu: "po co mialem ci mowic ze dziele konto na Candii skoro nie pytales?" Hej zdecyduj się, przecież wcześniej napisałeś, że mi mówiłeś iż dzielisz konto :) Zdecyduj się bo juz, gubisz się w tych kłamstwach :)
taaa, napisalem tak? to dlaczego tego nie skopiowales? przeciez tak bardzo lubisz kopiowac i falszowac, przekrecajac na swoja strone czyjes dialogi ;D :evul:a o tej grze to akurat duzo wiem... moge sie przynajmniej pochwalic ze nie jestem noobem jak co niektorzy...
Kacperka
27-10-2006, 22:35
omg, widze że ostro tu po sobie jezdzicie:P ja tam się wole nie wtrącać bo jeszcze i ja na tym coś strace;P nie wiem kto ma racje... B)
87 days pacc left, dziennie 50% lvla bije:D dzisiaj sie nie udalo bo problemy z netem miałem jakies :)
Na banshe questa z ekipą z www.tibia.com sie już nie załapię, a za planowane 5 dni bedzie lvl 60.. także szukam ekipy na banshe quest, no chyba że jednak się załapię bo im się coś przedłuży... Są na tym forum jacyś chętni którzy jescze nie byli albo dopiero lvl dobijają, czy może ktoś chce pomóc?:D
@Holu
A nie mozesz dac na tibicams.tibianetwork.net?? Tam bedzie chyba szybciej no nie??
@Holu
Napisales to do mnie w Tibi, naabie :baby:
Niestety dla Ciebie, nie jesteś dla mnie tak ważną "fiszką" abym kopiował wszystkie Twoje wypowiedzi i zaśmiecał sobie kompa :evul:
Pozdrawiam
Kattinka
28-10-2006, 10:52
przestancie, powoli zaczynam wierzyc w powiedzenie ,,kazdy facet jest jak dziecko az do smierci...''
marcinekk
28-10-2006, 11:07
Ej co wy na to aby ustalic jakis termin pojscia na deep fibula qest??
i niech wszyscy co chca isc napisza i ustalimy wspolnie jakis pasujacy wszystkim termin:)
Kasztaniaczek
28-10-2006, 11:34
Niestety rzotkiewka, Rycerskim Gra nowy owner...
Chyba kluk....
przestancie, powoli zaczynam wierzyc w powiedzenie ,,kazdy facet jest jak dziecko az do smierci...''
KK, Kazu masz rację...
Pozdrawiam Cię :)
Michałeq
28-10-2006, 13:39
So, Rycerski has been sold.
podsumujmy:
DEDY: 21 drag - bylem noobem
40 orc warlord - net
55 scarab - net
61 - dl - retired juz bylem; nie liczy sie ;D
@Fantom, klamales mnie nawet na gg <--- dobre ;d
@pozdro 4 all, jezeli bym mial wymieniac pojedynczo, bym musial napisac posta na 3 metry
...the unconquerable...
badzcie mili dla ownera ;] fajny koles i tez michal :D
Kasztaniaczek
28-10-2006, 14:20
So, Rycerski has been sold.
podsumujmy:
DEDY: 21 drag - bylem noobem
40 orc warlord - net
55 scarab - net
61 - dl - retired juz bylem; nie liczy sie ;D
@Fantom, klamales mnie nawet na gg <--- dobre ;d
@pozdro 4 all, jezeli bym mial wymieniac pojedynczo, bym musial napisac posta na 3 metry
...the unconquerable...
badzcie mili dla ownera ;] fajny koles i tez michal :D
plus noobek? :D
A za ile sprzedales? :>
Dodałem filmiki :evul:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/13325
ten jest długi ale lepszy loot :cup:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/13326
i tu krótki film, G-Legs w drugim Demku:evul:
Dodałem filmiki :evul:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/13325
ten jest długi ale lepszy loot :cup:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/13326
i tu krótki film, G-Legs w drugim Demku:evul:
Ziom przeciez ty sov-a na silverze nie miales!! xD
16:04 Xensect [59]: sov za 2kk
OMG
Sobie dzisiaj bylem na hero hunci <<jak zawsze 0 loota:( >>
jednak pozniej pomagalem kolesiowi w warlock quescie....
Ubijamy warlocka (o malo co nie padlem)
ok ubity...
patrze a tu...
16:31 You see a ring of the sky.
It weighs 0.40 oz.
im so happy:)
Kasztaniaczek
28-10-2006, 19:50
OMG
Sobie dzisiaj bylem na hero hunci <<jak zawsze 0 loota:( >>
jednak pozniej pomagalem kolesiowi w warlock quescie....
Ubijamy warlocka (o malo co nie padlem)
ok ubity...
patrze a tu...
16:31 You see a ring of the sky.
It weighs 0.40 oz.
im so happy:)
no to gz i powodzeniaw dalszej grze na silverce ^.-
Rekin Master
28-10-2006, 19:56
uhasuahsuahsuahsuahs
Banshee Quest done...chyba najslabszy team w historii silvery :D
a mianowicie...7knightow<w tym nowy owner michala ktory zabral 1bp uh i nic nie robil>
2paladynow
1ed
owned?:>a waste duzego nie bylo
fajnie bylo jak w 4knightow 1warlo pizgalismy :D prawie zawsze najwiecej expa dostawalem :P
sell boh,gs :) stone skine amuleta tez sprzedam jak ktos chce
Łodzianin
28-10-2006, 20:51
A wiecie co? Sokzu ten kozaczek to Small Creator :)
Ziom przeciez ty sov-a na silverze nie miales!! xD
16:04 Xensect [59]: sov za 2kk
Holu mógł mieć. Jak pamiętam to zawsze miał dużo kasy więc wszystko jest możliwe, choć może by nam o tym powiedział (??), ale sam już nie wiem :)
Pozdrawiam
Kacperka
28-10-2006, 22:30
hmm.. a ja sobie spokojnie bije lvlek 50% dziennie na żółwikach noi planuje w srode miec 60 lvl także ponawiam fakt że szukam team na next banshe quest:D ten bedzie lepszy niz ten co o nim rekin mów ^^:D
a ty to zawsze bedziesz na mnie najezdzac chocby nie wiem co o.O
nie moja wina ze last lord vader zabijal mi zssumonowane ghule tak dla zabawy xD mimo uprzedzen robil to nadal za co zginal a potem ty mi zabijales monki i ghule neoxerem i elmari shadowbolt(?) czy jakos tak
ode mnie sie odpczep bo gadalem z rekinem i sam przyznal ze to bylo glupie z jego strony no i dlatego tez sie tu odezwalem bo cos nei tak jest nadal.. teraz to ne wiem na ile mam wierzyc slowom rekina ze sprawa jest zakonczona :P nawet w port hope cie kiedys widzialem niedawno, tez miales zamiar mi monki ubijac ?;O
[edit]
i nie tylko ja narzekalem na te monki, ghule
pamietam ze kane enoch co mieszka, mieszka nadal(?) w poblizu mojego bylego domku tez mial z tym problem
Kasztaniaczek
29-10-2006, 06:28
Holu mógł mieć. Jak pamiętam to zawsze miał dużo kasy więc wszystko jest możliwe, choć może by nam o tym powiedział (??), ale sam już nie wiem :)
Pozdrawiam
ssry, ale on jest tylko czlowiekiem, wiec watpie w to skad by wziol prawie 1kk na demon helm i 2kk na sova ktorego raczej nikt by my nie selnol i raczej malo ich na silverce :p
ssry, ale on jest tylko czlowiekiem, wiec watpie w to skad by wziol prawie 1kk na demon helm i 2kk na sova ktorego raczej nikt by my nie selnol i raczej malo ich na silverce :p
DH mial ale sova... to nie mozliwe bo by sie pochwalil :)
Kasztaniaczek
29-10-2006, 09:11
DH mial ale sova... to nie mozliwe bo by sie pochwalil :)
ehh zle napisalem ;p mial dh, ale by go nie bylo stac na sova.. nikt by mu nie slenol a jesli to nie za 2kk bo na takiej hamroni dh za 300k a na silvie 1kk wie c ile by sov kosztowal ?-.-
Łodzianin
29-10-2006, 09:47
@Small
A co ty tak nagle acc zmieniasz? :>
Data dołączenia: 29 10 2006
Co do tego SoVa to Holu nigdy nie mial SoVa. Nie raz gadalem z nim o jego eq i tym czym walczy i zawsze wymienial DH, a jakby mial Magic Sworda napewno pochwalilby sie. Rekin Gz Banszi
Łodzianin
29-10-2006, 10:13
Menda padla przez Sardas of Magic :)
tak od dluzszego czasu przegladam to forum i dluzej nie bede tu bezczynny na nim bo to jakies jaja sa i zaczne sie udzielac tez
podsumuje to co mowi neoxer;
1) Arka nie mam i nie mialem za to mam i mialem Neoxera.
2) Btw Neoxerem nie gram i te dedy byly z mojej wlasnej woli :D WSZSTKO CO PISZECIE DO NEOXERA I INNYCH NEO NIE PISZECIE DO MNIE
3) 16:28 You see yourself. You are an elder druid.
4) BTW, na wasze nieszczescie Menda/Michalakmee mam teraz 40 MSa
nie wiem czy to odpowiedniej kolejnosci jest ale mniejsza z tym xD
ejj.. powiedz mi czemu usunales posta jak mowiles 'BTW, na wasze nieszczescie Menda/Michalakmee mam teraz 40 MSa'
omg.. twoje posty sa wiargodpne naprawed xD
btw jak sokkz dow cie zabil to tez nie grales wtedy?xD
Łodzianin
29-10-2006, 12:39
Ale ty nubek jestes haha o lol
Upozadkuje to all. Dostalem 40 MSa ktorego pozniej spowrotem oddalem, Neoxera oddalem na czas posiadania MSa rl kumplowi. Uhy robie juz od tygodnia po zym je sprzedaje i zarabiam na nowego chara ktorym bedzie knajcik.
Btw, kolejnym faktem ze Sokzu to ty jest to ze Sokzu najezdza na Kilvera, a powodem jest to ze padles i straciles boh na jego korzysc Buhah!
no coz, nie tylko ja zginalem przez kilvera ale on juz i tak padl wczesniej przez gimika chyba
true, bohy stracilem... nie zalamalem sie i gram dalejz nowymi xD
nie kojarz mnie z tym sokzu bo nie mam takiego lvlu jeszcze sorcem
Michałeq
29-10-2006, 13:14
"Ludzie się zmieniają"
chyba prawda...
a fantom jaki byl, taki jest, nic a nic sie ni zmienil. nadal zaklamany, nieszczery i chamski
sam nie wiem po co to pisze... moze chce powiedziec ze holu jest nieludzki? :>
@up
przynajmniej nie jestem noobem jak Ty :) no i pierdole juz to forum i noobow piszacych tu (pomijając Markiza, Łodzianina, Dawerga, Rekina) piszcie sobie posty na moj temat jak macie taka ochote, rycuś przystojniaku, to ze sobie nie mozesz znalezc laski nie znaczy ze musisz sie na kims w necie wyżywac :) :evul:
btw. Necro & F-axe & polowa Banshee quest done :D
Kattinka
29-10-2006, 14:16
@up
Dzieki...
@Kattinka
Ty tak sporadycznie tu piszesz ze nie bralem Cie pod uwage :)
Kattinka
29-10-2006, 15:27
czesciej niz Rekin ^.- spox ;p
Kasztaniaczek
29-10-2006, 15:49
@up
przynajmniej nie jestem noobem jak Ty :) no i pierdole juz to forum i noobow piszacych tu (pomijając Markiza, Łodzianina, Dawerga, Rekina) piszcie sobie posty na moj temat jak macie taka ochote, rycuś przystojniaku, to ze sobie nie mozesz znalezc laski nie znaczy ze musisz sie na kims w necie wyżywac :) :evul:
btw. Necro & F-axe & polowa Banshee quest done :D
rycus przystojniaczek hahaha own3d :D
Łodzianin
29-10-2006, 16:07
No to Holu go zgasiles :P
Co do Creatora to tego Sokzu i ten 39 MS zrobiles dla niepoznaki :)
Michael Rzotkiewka
29-10-2006, 16:26
@Holu
jejeje jestem noobem ^.^ hail! :-)
Kattinka
29-10-2006, 16:57
@Neo
No nie wiem.. dla mnie to ,,zgaszenie'' nie było takie wspaniałe. Jestem zdania, że nie powinno się krytykować kogoś za coś, czego on sam nie może zmienić. Nie może sobie znaleźć dziewczyny... może jest nieśmiały ;p Albo od urodzenia nie jest też przystojniaczkiem. xD Nie to, że się Ciebie, Holu, bez sensu czepiam, albo, że jestem po stronie Rycka. Po prostu gnojenie kogoś w taki sposób jest troche dziecinne...
dla niepoznaki to skasowales swojego posta jak mowiles o 40ms =]
ja nie przybieram sie w inne nicki bo nie mam takiej potrzeby, w port hope mam swiety spokoj od tego kretynizmu z thais xD a jak ktos to bedzie chcial zaburzyc to napotka opor innych osob ceniacych cisze/brak noobow zabijajacych sumony xD
marcinekk
29-10-2006, 17:36
Mam dziwna sytuacje:
Okolo godziny 13 probowalem wejsc na moje acc lecz pisalo ze jest zablokowane na 5 min, ponownie sprobowalem wejsc o okolo godziny 17.25 i wciaz jest to samo napisane i dotego za drugim razem pomylilem haslo (numer wpisalem dobry) i ku mojemu zdziwieniu pisalo to samo sprawdzilem wpisujac obojetnie jakie haslo do mojego nr to i tak pisalo ze jest zablokowane an 5 min, Czym moze to byc spowodowane??
Kasztaniaczek
29-10-2006, 17:40
Mam dziwna sytuacje:
Okolo godziny 13 probowalem wejsc na moje acc lecz pisalo ze jest zablokowane na 5 min, ponownie sprobowalem wejsc o okolo godziny 17.25 i wciaz jest to samo napisane i dotego za drugim razem pomylilem haslo (numer wpisalem dobry) i ku mojemu zdziwieniu pisalo to samo sprawdzilem wpisujac obojetnie jakie haslo do mojego nr to i tak pisalo ze jest zablokowane an 5 min, Czym moze to byc spowodowane??
mi sie po grze na otsie pojebaly passy i tez tak mialem zmien passy albo poprosatu wejdz tak jakby cie zhackowali. i niech ci wysli jeszcze raz na maila acc numbera or zrob new passowrd ...
@Kattinka czemy takie gnojenie w ten sposob jest dzicinne gdybys widziala fote rycka z 1 klasy bys zmienila zdanie...
bez obrazy rycek ^^
marcinekk
29-10-2006, 18:01
mi sie po grze na otsie pojebaly passy i tez tak mialem zmien passy albo poprosatu wejdz tak jakby cie zhackowali. i niech ci wysli jeszcze raz na maila acc numbera or zrob new passowrd ...
@Kattinka czemy takie gnojenie w ten sposob jest dzicinne gdybys widziala fote rycka z 1 klasy bys zmienila zdanie...
bez obrazy rycek ^^
niestety na my account na tibi com tesz pisze bez przerwy ze jest zablokowane i nie moge nawet na konto wejsc:/
Łodzianin
29-10-2006, 18:07
Pulpet wiesz czym moze byc to spowodowane? Poprostu ktos zna Twoj Account Number lecz nie zna dolu i za wszelka cene proboje sie wlamac.. Albo poprostu jakis posrany zart rl kumpla..
marcinekk
29-10-2006, 18:13
@ up
Haslo zna tylko moj kuzyn (narkoman) i cos mi dzisiaj mowil ze ma jakiegos wirusa i powiedzial abym zmienil haslo ale juz wtedy nie moglem.
Kattinka
29-10-2006, 19:02
@Mati
A czy to jego wina, że tak wyglada? Nobody is perfect.
marcinekk
29-10-2006, 20:41
Odzyskalem account:) (poprzez tibie com, jednak na cos sie przydaje:P)
Narkoman
30-10-2006, 08:09
@up
fajnie ze dales rade ;)
do wszystkich 8o
czy ktos tego chce, czy nie, mam knighta i na razie nim skiluje. Cos mi sie wydaje, ze jak dojde do 70/70 lub ewentualnie 65/65, to se pogram ^^. Mam nadizeje, ze sie cieszycie ;)
dlaczego? namowil mnie kumpel, mianowicie -Escheuso. Wiem, ze darzycie go "ogromna" sympatia, ale tak naprawde wiekszosc z was, nawet go nie zna, ale mniejsza z tym ;)
Łodzianin
30-10-2006, 09:31
@Narkoman
Albo mi sie zdaje albo ktos mowil ze na zawsze od tibi odchodzi ;)
@Pulpet
Gratz
A moze Leo Lenidas powroci na Silvere? :>
No i moze Anarchia of Legolas? :>
@Łodzianin
fajnie miec takiego qmpla jak Ty :evul: niedlugo znowu bede w Łodzi to moze sie spotkamy i skoczymy na jakiegos browca, pogadamy xD :D
@Kattinka
nie chodzilo mi o 'gaszenie kogos tam' tylko rycek bez sensu wypisuje cos na forum, poprostu to jest niepotrzebne wiec po co zaczynac jakies spory?:evul:
Łodzianin
30-10-2006, 12:11
@Holu
Oo widze ze zakochales sie w Lodzi :evul:
A ja bylem tydzien temu na wycieczce w Tomaszowie, bylem w Centrum, ale jakeis 2h siedzialem w MC Donaldzie, moze sie spotkalismyh a nawet o tym nei wiemy :evul:
@up
fajnie ze dales rade ;)
do wszystkich 8o
czy ktos tego chce, czy nie, mam knighta i na razie nim skiluje. Cos mi sie wydaje, ze jak dojde do 70/70 lub ewentualnie 65/65, to se pogram ^^. Mam nadizeje, ze sie cieszycie ;)
dlaczego? namowil mnie kumpel, mianowicie -Escheuso. Wiem, ze darzycie go "ogromna" sympatia, ale tak naprawde wiekszosc z was, nawet go nie zna, ale mniejsza z tym ;)
Fajnie ze wracasz ale zle ze z tego powodu... Mam nadzieje ze masz troche rozumu i nie będziesz robił tego co on...
@Narkoman
Mówiłem Ci, że wrócisz :D
PS. Bardzo się cieszę z tego powodu B)
Kacperka
30-10-2006, 14:46
14:34 Skejt Skejcior [18]: PK jest na dc ;/
14:34 Skejt Skejcior [18]: i sie musialem wylogowac
14:35 Skejt Skejcior [18]: jakis Rycerski Michal
14:35 Skejt Skejcior [18]: znasz ??
zaraz pozniej napisal do mnie inny noobek.. czy znam Rycka itp.. ze go bije.. itd.. znam troche tych noobkow.. chcecie to sie smiejcie.. ale chyba na tym forum byl juz poruszany temat zabijania polakow na dc.. dlatego nie komentuje tego zdarzenia..
ludzie nie sprzedawajcie postaci.. pozniej polacy sa uznawani za noobow i pk.. nie jedna osoba mi mowila ze nienawidzi pl bo zabijaja za darmo.. aff.. faktycznie fajny nowy owner.. n/c
Łodzianin
30-10-2006, 14:56
@Kacp
Ehh.. Niestety nowy owner jets noobem. Myslisz ze ma 60 lv i skills 80/80~ to juz jets potezny :S
Kattinka
30-10-2006, 15:08
@Holu i Neo
Powiedzcie kiedy, to ja też wpadne xD
@Holu
W gruncie rzeczy to ja tez tu jestem niepotrzebna. Nie lubie po prostu jak ktoś na kogoś bluzga bez sensu, można przeciez powiedziec co sie ma na mysli delikatniej... ;]
Kasztaniaczek
30-10-2006, 15:35
Ja jak kupi pacca to go ubije =]
a ja wbilem sobie 49 mlev =]
Michael Rzotkiewka
30-10-2006, 16:58
A ja tym czasem wracam do gry :)
You advanced in distance fighting. 87:cup: :cup:
http://img321.imageshack.us/img321/1516/tibiarls40mp3.jpg
@Michael
Big gz:P
@Narkoman
Moja postacia?8o
Najpierw odrob to co straciem przez ciebieX( ,a dopiero potem skilluj:evul:
Kacperka
30-10-2006, 20:10
@Kacp
Ehh.. Niestety nowy owner jets noobem. Myslisz ze ma 60 lv i skills 80/80~ to juz jets potezny :S
Chyba zrobiles za duzo literówek albo masz taki styl pisma bo nie zrozumialem co miales do powiedzenia w tym poscie ^^
to jest do mnie ze jestem noobem i ze Mysle ze mam lvl 60 i skills 80/80~ to juz jestem potezny, czy o nim ?:P
jests- jesteś czy jest?
sorry ale serio cie nie zrozumialem ^^
chyba podzielacie moje zdanie co do pkowania polaków na 19-tych lvlach przez polaków na 60 lvlach -.-
Narkoman
30-10-2006, 20:10
luz nadrobie, np ;)
mialem nie grac ale jednak, ta gra ma to cos co jednak przyciaga ludzi, a jednak nie. ;p
Łodzianin
30-10-2006, 20:50
@Kacp
Nom zdeczka. Chcialem powiedziec. Mysli ze ma 60 lv i skille 80/80 to juz moze do kazdego kozaczyc.
Kacperka
30-10-2006, 21:38
@up
aaa no to się cieszę :) i potwierdzam ^^
cwaniak89
30-10-2006, 22:12
@ Michael
Gratz :D
A i gz outfitu dziadka mroza :D
Gratz Michael :) A co do rycerskiego (new owner) sie nie wypowiadam bo to juz nie pierwszy raz jak nowy owner wszystko niszczy.
Kasztaniaczek
31-10-2006, 06:29
Gratz Michael :) A co do rycerskiego (new owner) sie nie wypowiadam bo to juz nie pierwszy raz jak nowy owner wszystko niszczy.
U mnie tutaj na podworku to sa takie nooby ze szok, ja mam 47 lev i kumpel ma 75 ek i to sa mozna powiedziec najlepsi tutaj..
a 20 innych to biega po podworku i sie podnieca ze ma albo soldier helma albo ze zabil orca wariora albo ze dedl na fire debilu...
Znam tez takich kolesi co kupili pol roku temu postac 50 ek po tych 6 miechach juz ma 30 lev =](sharuja w 3 osoby...)
(na non pvp oczywiscie =])
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.