Pokaż pełną wersje : Jednym słowem SILVERA
kto mnie wołał? czego chciał? ;)
wszyscy mają rację i się mylą? XD
Rekin ma rację- ponoszą was emocje
każdy ma odmienny przebieg zdarzeń i każdy wie lepiej od drugiego, co ten sam zrobił
jedynym sposobem, który rozwiałby wszelkie wasze wątpliwości byłby jakiś log tych rozmów
a tak? tak to wpierw ochoczo ‘idziecie do boju’ a potem rzucacie się sobie sami do gardeł XD
no tak to wygląda..
najpierw ustalcie co i jak było, a potem dochodźcie czyja to wina i kto mógł postąpić jak postąpił, nie jest się podobno winnym, póki się mu winy nie udowodni :)
d.Taube
Markizek666
17-02-2006, 10:03
@ markizek666
wczoraj o 21 :29 napisales posta o tym ze ligus sra przed banem moze to racja, ale znow mowie do ciebie ze gdybys czytale ze zrozumieniem to co tu jest pisane bys zauwazyl ze ligus jak sie dowie ze nie popiera cheatow to go przeprosi i tak zrobil. wiece nie wiem po co tambyl twoj nie trafny komentarz.??
moze ty odpierasz ze ligus sie wypiera, moze jestem slepy 8o bo tego nie widze zbyt wyraznie aby sie klocic
Emmm hmmm.... jakim banem???Moze ty sie nauczysz czytac he??
Narkoman, Fantom jedzie na czitach, wie to rycerski ja i pare innych osob , ale dajmy sobie juz z tym spokoj.
Narkoman
17-02-2006, 10:15
do markizka
ok przyznaje sie zle przeczytalem oka sry. pasuje?
a teraz napisze to co chcialem napisac ale nie wiem roztargniony jestem i nie napisalem
ligus wczesniej pisal ze gdy sie dowie ze nie jezdzi na cheatach to go przeprosi i teraz w sumie jak sie namyslilem to przyznaje ci racje tamten moj post kasuje na temat ciebie, ale fantom chyba nie pamietam juz sam sie przyznal wiec masz racje. sryt za wszystko
nie zabym sie bal czy co ale po namysle przyznaje w tym tylko racje matiemu
Narkoman
17-02-2006, 11:09
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=55385&page=6
looknijcie tu i powiedzcie czy to normalne?
ide do tej kopalni po lewej najbardziej po lewej i patrze stoi se z white skulem :( zaczyna mnie gonis i efekt widac na ss.
pozniej pisze
why i hunted?
odp. you cant hunt
lol i jaka tu sprawiedliwosc
jak zwykle br to nOOby i prylaczam sie do tego aby ich zwyzywac :)
Rekin Master
17-02-2006, 11:39
:p ejjj z kad ja to znam :p
mnie gonil sobie duff i tak non stop pisali :]
nie przejmuj sie to jakis ***any noob, gratz ze zyjesz
miales taka sama szanse przezyc w walce z tym platezenho jak ja z duffem...eee nie zostalo ci ani 1 uh?fuks:]
w****ia mnie ta ich ***ana inteligencja:
-give hmm
-no have!!!
-give me now hmm or hunted!!!
-no have!!!
-noob give me hmm!!!
ojjjj kiedys ich za****ie X(
zaraz wpadne w furie i znowu bede przeklinalk 8razy na zdanie -.-
Markizek666
17-02-2006, 12:06
@ Narkoman Spoko zdjatka, po nim bylo mozna sie tego spodziewac on leje kazdego w old mine hehe, ale moge zalatwic to z krysem...Ja kiedys tak mialem z Royal Tripa(Tera na rooku siedzi) paladynem zabilem sobie draga i czekam na resa a tutaj Royal tripa idziesz, to ja daje loga, za 10 min sie loguje lece do dp w kazz i mnie dorwal na moscie dwarf. Oczywiscie skull i nawala mnie leca hity po 150 z SD :p ale zwialem poszlo kolo 2 bp uh i pisal hunted, ja why on hunted itp :P
Wreszcie mi racje przyznales;) (:D :D )
A ja zdjatek nie umiem wklejac :(:( ńóóp plx ;(
Pozdro ide expic :)
Narkoman
17-02-2006, 12:14
nom ani jeden bo ja mialem tylko 3 uh bo chcialem szybko z gfb rozwalac aby szybko exp miec :) wiec malo mialem:) juz wiem jak to jest a raz mialem czarne hp to mi tak serce zaczelo uderzac ze nie wiem co :)
mnie on kiedys gonil po ab :p ale inna postac
Mnie dorawal Miteri Phantom, nie mialem szans jechal na Macro! Bolts+Hmm+Explo, i na Yellow Sd za 140 i Padlem.... (Jak gralem Sorcem jeszcze), stracilem Bp Uh, Bp Hmm, Bp MF, 3k, Knight Legs, Crown Helmet :p
Narkoman
17-02-2006, 14:14
no br staja sie coraz gorsi ale i tak jest fajnie. fajna przygoda byla
:)
Markizek666
17-02-2006, 14:23
no br staja sie coraz gorsi ale i tak jest fajnie. fajna przygoda byla
Dla Neoxera byla za***ista :p:p:p:p
Dla Neoxera byla za***ista :p:p:p:p
A ten gostek jeszcze mowil ze huntuje za to ze ukradlem mu axe ring i 200 Grzybkow! A na nastepny dzien padl 2 razy na Vampie, BOG go ukaral! xD
Narkoman
17-02-2006, 15:26
buahahahha
ps markiz umiesz juz wklejac? ja nie to pisz do nauczyciela on ci wyjasni :P
royal tripa chyba pobil rekord:cup:
kolo 100 dedow w 1 dzienB)
ma za swoje grzechy:evul:
Markizek666
17-02-2006, 15:47
buahahahha
ps markiz umiesz juz wklejac? ja nie to pisz do nauczyciela on ci wyjasni :P
Wiem jak zrobic, ale mi sie nie chcialo :p:p
@ UP 100 to moze nie, ale duuuuzzzoo :] :]
Jednak moglo byc ze 100 :p:p
Ey Silverman, sluchaj a moze z MoonChildern zrobisz polska gildie? Bo jak narazie 95% to polacy i prawie kazdy 30 lev+, jestes na dobrej drodze zrobienia najlepszej polskiej gildi na Silverce:p
Michałeq
17-02-2006, 16:29
Widze, że sytuacja się nieco uspokoiła;) i mam nadzieję, że tak pozostanie :D. Najwyższa pora zmienić temat ^^ stary już się chyba trochę przejadł :) Proponuje np. za jakiś czas stworzyć 100% polską gildię, trzeba wreszcie to uporządkować, ale to za jakiś czas, kiedy 30 lvl wśród pl stanie się powszechny :P
@up
Mojim zdaniem teraz jest juz taka sytuacja pozwalacjaca stworzyc taka gildie. Z moonchildern stworzyc polska gildie, gdzie bedzie rekrutacja np 25+ albo jak wolisz 30+, stop noobom, thieferom, hakerom itd... Tylko trzrba to oglosic tu na forum zeby zarowno Moradin, rekin kilver czy Lady Dram doi niej przeszli, a nie 8 levelki kore z maina wyszli, ja zrobie tylko skille i sam exp wiec 30 level nie zajmie duzo czasu (Wiecej skille). Jak mozesz porozmawiaj z silvermanem...
możecie także dać jakieś ograniczenie w skillach, lub też zrobić wyjątek, dla nieco niższych lvl'i ale posiadających całkiem niezłe skill'e, gdyż dla nich wyrobienie lvl'u trudnością nie powinno być ;)
d.Taube
Michałeq
17-02-2006, 16:44
Widze, że sytuacja się nieco uspokoiła;) i mam nadzieję, że tak pozostanie :D. Najwyższa pora zmienić temat ^^ stary już się chyba trochę przejadł :) Proponuje np. za jakiś czas stworzyć 100% polską gildię, trzeba wreszcie to uporządkować, ale to za jakiś czas, kiedy 30 lvl wśród pl stanie się powszechny :P
sorki za double post xD problemy z netem.... wiecie jak to jest :P
Narkoman
17-02-2006, 17:14
j abym proponowal od 25 lvl bo kurde brakuje mi tych rozmow na guild chacie:(
ech moze kiedys sie doczekam
Silverman
17-02-2006, 17:21
Zauwazylem ze nie wszyscy wiedza a wiec:
Oglaszam ze glidia Moonchildren jest CALKOWICIE polska glidia zrzeszajaca ludzi od 30 levelu, skilli 70 a w przypadku postaci magicznych trzeba miec takze 35 mlevel to tyle. Przy okazji kazdy chetny na of qest (lev 40+) niech pisze do mnie bo kompletuje sklad... jeszcze nie mam 40 levelu ale w najblizszym czasie bede mial ;p. Cya
Zauwazylem ze nie wszyscy wiedza a wiec:
Oglaszam ze glidia Moonchildren jest CALKOWICIE polska glidia zrzeszajaca ludzi od 30 levelu, skilli 70 a w przypadku postaci magicznych trzeba miec takze 35 mlevel to tyle. Przy okazji kazdy chetny na of qest (lev 40+) niech pisze do mnie bo kompletuje sklad... jeszcze nie mam 40 levelu ale w najblizszym czasie bede mial ;p. Cya
Ja moge isc ale musze 40 lvl nabic ;p postaram sie jak najszybciej
Mmm... Duze te wymagania, ale trzeba zachecic reszte polakow do tej gildi Rekina, Kilvera itd...
Markizek666
17-02-2006, 18:09
możecie także dać jakieś ograniczenie w skillach, lub też zrobić wyjątek, dla nieco niższych lvl'i ale posiadających całkiem niezłe skill'e, gdyż dla nich wyrobienie lvl'u trudnością nie powinno być ;)
d.Taube
Jestem zdaniem Taube bo ktos poswieca czas na skille/mlev(runy pod dp:p)
I ma mniejszy lev, a tak wogule to chyba nikt nie sprawdzi 35 mlev bo na liscie chyba jest od 36 czy 37 ale to tak zbaczajac od tematu ;)
Ja bym poszedl na OF quest, ale mam 27 lev (zaraz 28B) )
Jak nadal pisze szukam ekipy na Voca i Draconie ;)
Pozdro dla all:D
Narkoman
17-02-2006, 19:48
hello :)
jop nom co do skili ja proponuje 1 mlvl to 2 lvl w dol :) tak chyba bedzie dobrze. tak samo ze skilami. :) hehe mam prawie 31 mlvl to troche run porobie :)
Markizek666
17-02-2006, 21:31
Nie no az tak nie bo knight z 15 lec ze skilami 70/70 bylby w naszej(waszej :p) gildi :>
Ja proponuje isc na Hunta jakiesgos wkoncu bo tak piszemy i piszemy :>
Michałeq
17-02-2006, 21:48
Hehe, my tu gadamy o gildii, która jest cienka, dopuki nikt dobry do niej nie dojdzie :P. Więc my tu se gdybamy, a nic z tego nie będzie, puki nikt nie dojdzie xD. Swoją drogą, fajnie by było jakby przeszła do nas cała narodowość polska z Immortali ;). Rekin - bo to głównie do Ciebie i do Leo - jeśli chcemy coś zdziałać potrezbna nam mobilizacja :)
Wogóle ostatnio nachodzą mnie refleksje na temat Silvery... Stoje sobie dziś w depo w kazordon i nagle 79 master mówi mi ze mam hunta bo jestem umieszczony w commentach osoby która jest przez niego huntowana... Przez póltorej godziny nie mogłem wyjść z depo...Mam już tego serdecznie dosyć ,jakis piepszony brazol kaze mi placic 10k ??? Kiedy powiem że nigdy mu nie zapłace ... co widze?
17:54 Artzenho: kilver hunted
Więc...Jaka jest polska siła na silverze??? Żadna!! Jak tylko sie zachce jakiemus zenho zacząć huntować wasze dzieci księzyca (moonchildren) to gildia rozleci sie bardzo szybko ...
A... I chciałem poruszyć jeszcze jedną kwestię . A mianowicie czy zauważyliście co sie dzieje gdy ktos zaczyna dość szybko expic??? Looknijcie w dedy takiej osoby . Jako przykład podam gościa o nicku Steellth.Co prawda dla mnie jest frajerem ale wskoczyl z levela 40 na 50 w jakieś 3-4 dni.I co teraz? Sami sprawdzcie.
Aha. I po trzecie . Perspektyw do zmiany tej sytuacji nie widać bo nie ma takiej siły która wygrała by z zenho ... (bynajmniej na dzien dzisiejszy)
To by było na tyle ... Ale sie rozpisałem 8o ...Tylko nie mówcie że nabijam posty bo jakbym napisał to wszystko w jednym poście to nikt by nie przeczytał:D
Rekin Master
17-02-2006, 22:41
@kilver
nie przejmuj sie...pogadasz z krystalanem albo kims i bedzie looz...
jezeli bedzie naprawde zle jestem w stanie zaplacic te 10k zeby nie stracic kumpla:confused:
pozdro
ja jestem tylko ciekawy jak powstali ci wszyscy zenho?? czemu akurat większość zenho mają najwieksze lvl na silverze?? zaczeli grac jak tylko sie pojawila silvera ale dlaczego nazywają się zenho?? kto to wymyślil?? a ja niemoge z tych n00bków ktorzy zakladają postacia z koncowką zenho i myslą ze bedą przez duffa albo aiku chronieni i wogule nikt im nie podskoczy :)
P.S thx narkomanie :) niezła akcyjka była wczoraj :)
Markizek666
18-02-2006, 08:28
ja jestem tylko ciekawy jak powstali ci wszyscy zenho?? czemu akurat większość zenho mają najwieksze lvl na silverze?? zaczeli grac jak tylko sie pojawila silvera ale dlaczego nazywają się zenho?? kto to wymyślil?? a ja niemoge z tych n00bków ktorzy zakladają postacia z koncowką zenho i myslą ze bedą przez duffa albo aiku chronieni i wogule nikt im nie podskoczy :)
P.S thx narkomanie :) niezła akcyjka była wczoraj :)
Zenho to sobie sami wymyslili, ale podobno to oznacza "mały":D
Dostali mass hacka:cup: na Julerze i sie stopniowo przenosili na silvere;( i po pewnym czase zapanowali nad nia wiekszosc zenho to sa ci z Julery.Czesto nóópki se robia takie nicki bo mysla ze nikt ich niezabije :p:p:p
no to juz wszystko wiem :) thx :) a czy duff był pierwszy na silverze?? i dlaczego akurat silvere wybrali ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
@up
A dlaczego ty wybrales silvere?
@kilver
Mojim zdaniem co do gildi nie masz wcale racji. To nie jest wazne czy huntuja nas pojedynczo czy razem, wazne ze nas huntuja. A gildia zaradzimy np nizszym levelom 40-50, do Zenho nie ma sie co dobierac jak narazie, i jeszcze jest bardzo dobra wiadomoscia ze znowu pojawiaja sie ich haki (!!!).... Pipao Silverheart (90 Master Sorcerer), Plooczenho (100+ Elite Knight), Vladzenho, (120 Elite Knight)...
@Markizek
Ja mam knajta nie na 15 levelu tylko na 17 i mam skille nie 70/70 tylko 61/61 ale robie 70/70, wiec wiecie :D
Rekin Master
18-02-2006, 10:08
@filipex
nie wiem czy duff byl pierwszy(wejdz na tibia.com i sprawdz date created)
ale wiem,ze pipaozenho mial 100lvl,kiedy duff i inni mieli po 80lvl
Narkoman
18-02-2006, 10:30
z tego co pamietam to pipaozenho mial 115 lvl a chyba 2 na liscie mial wtedy 83 nie pamietam za bardzo, ale byo cos w tym stylu. i przypomnialo mi sie cos. taka fajna historyjka
jestem se w kopalni i wraca z lootbagiem nagle wyskakuje mi jakis nOObek kolo 20 lvl ( gralem yogim wtedy kolo 15 lvl) i on bi baga zakosil to ja do niego hunted. I'm eal friend of pipaozenho. i frajer mi baga oddal i jeszcze napisal sry i dal 20 gp :) nie ma jak manipulacja :)
a co do przejscia to mozna wymieniac ( potus, moradin, carpathia, navus :P rekin, kilver, navus :), pozytywny, leo, navus :) i inne h lvl :)
Nie! Pomyliles sie w tym wymienianiu! A wiec, Potus, Neoxer, Navus, Leo, Rekin, Neoxer, Navus, Carpathia, Neoxer, Navus, Lady Dram, Neoxer, Moradin:p
@kilver
nie przejmuj sie...pogadasz z krystalanem albo kims i bedzie looz...
jezeli bedzie naprawde zle jestem w stanie zaplacic te 10k zeby nie stracic kumpla:confused:
pozdro
Dzięki Rekin ale to nie chodzi o to ... Nie chodzi mi wyłącznie o honor ,ale o to że zenho nie są uczciwymi w tym co robią (mowie o wymuszaniu kasy) Z nimi jest tak... Raz zapłacisz to będziesz miał spokój na jakieś 2 dni max ... a później stopniowo będą chcieli ciągle więcej i więcej ...
Markizek dobrze przedstawił pochodzenie Zenho (WIld On z Julery ;)) było już o tym w temacie czysto zenhowskim :P
i tak jak powiedział to oznacza 'mały' - bardzo dużo od samego początku z nimi tematów było na forum tibii.com
pipao raczej nie należy liczyć jako pierwszych - gdyżon w niecałe 2 miesiące zrobił swój 100 lvl' by pobić rekord czasowy, wkrótce po tym - wszak miał 101 lvl posypały się bany ;)
duff zdaje się, że był tym pierwszym jednak :) o ile mnie pamięć nie myli
to było nawet w jednym topiku opisane, przez jednego gracza z Julery, gdyż tam ów zenho też miał jakąś postać ze swoim 'duff', wiec był łatwy do rozpoznania :)
edit:
ci z dopiskiem zenho, którzy zenho nie są, są hunceni z założenia ;) więc ich extra genialny pomysł najczęściej nie wypala :P
d.Taube
@up
A dlaczego ty wybrales silvere?
wybrałem bo moi kumple z rl tacy jak edzio szczesliwy (kiedys Rimi Brin) i gandalfek (kiedyś Leme Joren i jeszcze jakis poprzedni) na nią poszli z seleny :) a ja lubie byc z kumplami :)
P.S Edzio Szczesliwy odszedł na Lunare :( bo go dedli tak mi mowil oddal cale eq za postac 31 lvl palladyn z bohami na Lunarze :(
Narkoman
18-02-2006, 11:58
lol
@poreda
nom moze byctylko czemu ja jestem 1 wymieniony mniej niz ja? lol ***** **** (te gwiazdki to nie przeklenstwa tylko napis dobra beka :) )
@ filip ty jestes z gdanska. mam tam takjakby kuzyna na jakiej dzielnicy mieszkasz. ja z gdyni
trojmiasto rulez :) inne miejsca sux :)
wybrałem bo moi kumple z rl tacy jak edzio szczesliwy (kiedys Rimi Brin) i gandalfek (kiedyś Leme Joren i jeszcze jakis poprzedni) na nią poszli z seleny :) a ja lubie byc z kumplami :)
P.S Edzio Szczesliwy odszedł na Lunare :( bo go dedli tak mi mowil oddal cale eq za postac 31 lvl palladyn z bohami na Lunarze :(
On sie wymienil ze mna za tego pala;)
I z tego co slyszalem to dobrze mu idzie na tej Lunarce, a padl bodajrze dlatego bo mial Hunta od Artzenho...
A co do Rimi Brin, to najpierw bodajze byl Mati Bestia, ale nie pamietam ;]
niema to jak Chełm :) 3Miasto rulezzzzzzz :)
OD ARTZENHO ?? ehh jak chodzi o przykrosci to zawsze pojawiają sie zenho :P
lol
@poreda
nom moze byctylko czemu ja jestem 1 wymieniony mniej niz ja? lol ***** **** (te gwiazdki to nie przeklenstwa tylko napis dobra beka :) )
@ filip ty jestes z gdanska. mam tam takjakby kuzyna na jakiej dzielnicy mieszkasz. ja z gdyni
trojmiasto rulez :) inne miejsca sux :)
Ozeszzz ty! Troj miasto sux, inne miejsca Rlz!
Poisalem jak szlo wiec nie patrzylem ile razy ciebie ile mnie.... xD
@up filipex
Wracajac do edzia, to nie oddal mi calego eq, zostawil duzo kasy w dp, i jeszcze jakies itemki bodajze...
Rekin Master
18-02-2006, 14:25
co wy mi tu za brednie opowiadacie?WLKP the best8o
eee srry za off topic
Dobra skonczmy z tymi woj. bo znowu war bedzie...
A wiec chcialem powiedziec ze to MoonChildren nie ma sensu... Nie chca mnie przyjac bo powiedzieli ze mam za maly lv, a gdy rozmawialem z Michaelem to z rozmwoy wyniklo ze oni nawet nie suzkaja polakow h lev do gildi... (a podobno chca zrobic mocna poslka gildie), mojim zdaniem lipa z niej wyniknie i tyle...
Przykro mi, Cya ;*
Pozdro all
Markizek666
18-02-2006, 16:16
Poreda Łoódz jest najlepsza :>(i Widzew:D :D :D )
wiesz trudno zeby do gildi braz 15 lev bo to jest absurd:baby:
Trudno zeby zrobic silna gildie z 15 czy 20 lev weź się w głowe puknij8o.
My tutaj gadu,gadu u tutaj nam zaraz 300 post wkoczy :>
Pozdro
@up
Czytaj ze zrozumieniem. Nie wyrazilem zadnego zalu w zwiazku z nieprzyjeciem mnie do gildi, do raz, dwa to to ze napisalalem ze nie robia nic zeby wogole ktos przyszedl, tylko czekaja az h lev sami przyjda i ich poprosza o invita, a 3 to ŁkS Rlzz!
Rekin Master
18-02-2006, 18:21
eeee ja mam zamiar zalozyc swoja gildie ale to jeszcze kupa czasu zanim pl na silvie bedzie duzo powyzej 30lvl+
Narkoman
18-02-2006, 20:07
nom rekin ja dojde czekaj z niecierpliwoscia :)
nie wiem po co sie klocicie skoro gdynia i tak jest najlepsza :P
PS az si emilo czyta jak tak w zgodzie zyjemy :)
Everlasting Mercy
18-02-2006, 21:08
4 dni nie miałem kompa a tu z 14 ston zrobiło sie 31. Godzine to wszystko czytałem ... A tak juz bardziej na temat silvery. Uważam pomysł rekina na robienie polskiej gildi za bezsensowny poniważ juz istnieje takowa , a jesli beda takie 2 to jestem pewien ,że zadna nie bedzie silna gildia (teraz też jest teoretyczny podział-immortal dragons i moonchildren). Jeszcze porusze temat "zenho" na silverze jest okolo 14 osob z 100 lvl + ale pamietajcie że około 5 z tych osob można liczyć jako przeżytek :). I jeszcze jedno New Wild On na julerze natrafiło na opór (utworzono gildie "justice legue of julera" która stawiła im czoła) u nas jeśli zenho postanowia przejąć władze nie natrafia na żaden opór. I tak jako ciekawostka kiedy 90% z was nie było na silverze wszyscy high lvl byli w gildi "wild on" puźniej jednak był rozpad i rozpetała sie wojna ale to już zupełnie inna historia :)
był taki uroczy topik z całą prawieże relacją z walki na Julerze - i tam sporo opisali poczynań zenho przed 'ewakuacją' na Silverę ;)
zaraz zedytuję posta i podam linka :P
i jedno pytanko - czy zenho już jako tako władzy nie przejęli? O.o
wydawało mi się, że mimo wszystko to oni tam ustanowili siebie 'bogami' serwera (taki jeden 'bóg', jak zauważyłam dopiero ostatnio miał deleta :) jak wiele się zmieniło przez ten cały czas..)
jedyne dobro to to, że sami siebie piorą co jakiś czas i czasem dostają 'rachunek' za działalność id GM'ów :] w postaci banów
d.Taube
4 dni nie miałem kompa a tu z 14 ston zrobiło sie 31. Godzine to wszystko czytałem ... A tak juz bardziej na temat silvery. Uważam pomysł rekina na robienie polskiej gildi za bezsensowny poniważ juz istnieje takowa , a jesli beda takie 2 to jestem pewien ,że zadna nie bedzie silna gildia (teraz też jest teoretyczny podział-immortal dragons i moonchildren). Jeszcze porusze temat "zenho" na silverze jest okolo 14 osob z 100 lvl + ale pamietajcie że około 5 z tych osob można liczyć jako przeżytek :). I jeszcze jedno New Wild On na julerze natrafiło na opór (utworzono gildie "justice legue of julera" która stawiła im czoła) u nas jeśli zenho postanowia przejąć władze nie natrafia na żaden opór. I tak jako ciekawostka kiedy 90% z was nie było na silverze wszyscy high lvl byli w gildi "wild on" puźniej jednak był rozpad i rozpetała sie wojna ale to już zupełnie inna historia :)
Czytam i czytam.... i niewiem czy plakac czy sie smiac :)
Na poczatku HAIL IMMORTAL DRAGONS!!!, nastepnie widze ze wypowiedzi kompletnie wymijaja sie z celem zalozenia tego postu :))
To bylo po pierwsze primo po drugie, zenho nigdy nie beda "wladcami silvery" poniewaz poniekad ... te bry( w wiekszosci) nidojda nigdy do porozumienia i caly czas tacza sie miedzy nimi wojny*
*- osobiste porachunki itp...
Pozatym zauwazcie ze jeden z najbardziej wplywowych zenho a mianowicie Aikozenho ( jakos tak) jest tutorem czego wy napewno niewiedzieliscie a jak widomo TUTOR to juz szanujacy sie gracz i on do pozadku tam moze doprowadzic :), tak wiedz niewszyscy zenho to po***y:cup:
Co do sprawy gildi polskiej to oczywiscie udac sie NIE MOZE.
Zapewne wiekszosc z was wie ze "normalnych" graczy poslkich na silverze jest malo, co gorsza odpadaja i odchadza.
Tacy jak holy bubox i thorin tham szukac mozna ze swieczka.
Jezeli by zebrac polakow ktorzy wiedza co i jak z tibia( mam na mysli 'nie noobow') to moze takowa by powstala ale byloby w niej ok. 10 osob xD
OK teraz reasumojac sry za bledy, pisalem z kafei i maja tu lipna kalwaiature
POZDRO DLA POLAKOW B)
@up
powtarzasz to co było już powiedziane, zresztą jak my wszyscy ;)
Aikauzenho - gwoli przypomnienia posiadł bana na swe konto za 'account sharing' pewien czas temu, więc czysty nie jest, do porządku doprowadzić nie może, gdyż miał swe grzeszki i też sam brał udział w wewnętrznych bojach np. ze swoimi 'przyjaciółmi' (zdaje się, że kiedyś się nieco o jakąś osobę pożarli trochę)
on nie jest w stanie zapanować nad swą 'familią' ;)
nikt nie mówił, że wszyscy zenho są tacy - są lepsze i gorsze przypadki, ale fakt faktem, końcówka 'zenho' świadczy, że są niebezpieczni z założenia - bezpieczniej jest uciec przed każdym, niż wierzyć, że trafiło się na tego 'dobrego' XD
d.Taube
Rekin możesz sie spytać Reksio Silver czemu mnie zabiła, bo nie wiem za co??X( X(
Everlasting Mercy
18-02-2006, 21:58
Emm nie dojdą do porozumienia w 100% . Ale ci co się rozumieją ze sobą wystarczą aby zapanować nad serverem i nie ma gildi co by sie im postawiła a Aikau to spoko ziom. Można z nim sie dogadać i nawet w miare dobrze pełni funkcje tutora :P
Markizek666
18-02-2006, 22:03
Rekin możesz sie spytać Reksio Silver czemu mnie zabiła, bo nie wiem za co??X( X(
Ojej jakis ty biedny, w****iles go xD
Hmm.... zenho no coz wiadomo nie od dzis ze zaden nie zapowiada nic dobrego i trzeba raczej unikac kazdego, dlatego ja na Poh nielaze bo zanim zwieje to mnie ubija, a tam duff lubi siedziec z innymi 80+lev :D :D
Everlasting Mercy
18-02-2006, 22:10
Emm na poh'u właśnie cieżko jest paść (chyba że biegniesz do miasta) jak cie klepią na poh to lecisz do światyni która sie znajduje na poh i w taki prostu sposób cie nie ubiją na poh ;p. Gorzej jeśli potem sie zadomowia pod światynia :) ale przynajmniej nie zginiesz :P
Michałeq
18-02-2006, 22:11
o.0 Nie było mnie na forum pare dni, a ile postów :>. No i coś na PW ^.- :p
@Z tymi "zenkami" to ty Ameryki nie odkryłeś, bo na tibia.com forum było pare ładnych miechów temu:p .
Chciałbym się o coś zapytać, mianowicie, czemu piszecie na koncu oferty na trade 'msg me'? Bo dla mnie to chyba jasne, że jak Rycerski Michał pisze na trade, że coś sprzedaje to pisze się do niego -.-B)
@Taube (PW) Miło mi:p
@Down Deniss
XD fake nieczego sobie jak na pierwszy raz ;p, ale rob fajniejsze, i do wersji 7.6 :). Trzymam kciuki artysto :]
uwaga uwaga!!!!!!!!!!! właśnie robie swoj własny fake z udzialem rycerskiego michala rekina lord vader ligusa no i oczywiscie mnie wy pierwsi zobaczycie wyniki mojej pracy :) zamieszczam pierwszy fake bedze jeszcze wiecej :) http://i50.photobucket.com/albums/f341/Filpex/fakenr1.png
Markizek666
18-02-2006, 22:17
filipex spoko, ale popracuj na terenem i niestawaij tyle wykrzyknikow, zle powklejane i nie ten temat nie rob tego tutaj, bo nie chce zeby nam zamkneli ten temat
Pozdro
Rekin Master
18-02-2006, 22:18
taaa aikau jest wpsanialy...
kiedys wracalem z amazon camp i zabil goscia i zucilem mu loota(backpack)...ten goscu mial 16lvl wiec nic lepszego poleciec nie moglo niz p-arm a ten mnie zaczol na*******ac...skonczyly mu sie bolty i przezylem:cup:
pewnie trafilem na tego zlego ownera:o
bo tak patrze ze czasem spoko jest i wogole;)
@filipex
ohh jak milo:)
nie jest tak zle,popracuj bardziej nad urozmaiceniem krajobrazu8o
ps.jakby powstal fake z moim udzialem to proszte o taki outfit-jak mam w rl tibi
z gory thx
oki juz nie bede wklejal tu chcialem poprostu wam pokazac poczatek :) no tu bedze problem z outfilem musisz juz sie przyzwyczaic ze bedze taki jak jest :) co do terenu mialem drzewa ale sie z***aly :P po wejsciu tymi schodami mamy do zabicia dwoch straznikow wygladajacych jak dragon lordy :P ja i rycerski zucamy czar Exori Max okolo 7 kratek w przud jak exori tylko ze wali w kierunku ktorym patrzysz wiecej nie mowie jak zrobie to dam do dzialu fake izobaczycie :) pozdro :)
Rekin Master
18-02-2006, 22:58
@filipex
napisz mi tu albo na rl tibie-kiedy powstanie fake:]
i daj z 10zdjec a nie 1 xD
Narkoman
19-02-2006, 08:10
nom nom wszystko ladnie piekni w tym fak ale po co ci tye tych ????? i !!!!!!!! ?
a i nastepnym razem zrob wieszy odstep miezy rekinem i soba bo nie widac was dokladnie
i zrob jakies drzewa czy cos:)
a tak to ladnie :)
bo tak mi sie zrobilo zamieszczam 2 nastepne odcinki mowcie czy sie podoba
http://i50.photobucket.com/albums/f341/Filpex/fakenr2.png
http://i50.photobucket.com/albums/f341/Filpex/fakenr3.png
Pomysł tworzenia nowej gildi wcale nie jest bezsensowny. Jezeli rekin zalozyl by jakas dobra gildie, to sadze ze MoonChildren wiekszosc osob wlasnie do niej przejdzie...
wejdzcie na fake'i i zobaczcie przygode 4 kumpli ktorzy postanowili ocalic swiat :)
Rekin Master
19-02-2006, 10:53
Kurde dostal hunta od krystalana, bo on sie nudzi...
sewery/straznik gaju
pogadaj z nim blagam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
rekin ty walisz swordem czy axe?? potrzebne mi to do fake
Rekin Master
19-02-2006, 11:01
axe ale chyba przestane :(
Rekin nie rob lipy, kto dostal hunta od Krystalana, i za co? Mozesz jasniej bo mnie pecyn troszke boli i myslec nie moge...
Btw, ladny mam podpis co??:p
Rekin Master
19-02-2006, 11:10
poprostu
zalogowalem sie,wyszedlem z dp
podszedlem do niego,przywitalem sie,podszedlem do innych przywitalem sie.
on mnie zawolal i napisal:rekin hunted
zaczol nawalac
spytalem sie dlaczego-odpowiedzial, ze sie nudzi
(rekin~:why hunted? Krystt~:bored)
i tutaj mamy najczęstszy przypadek znudzonych hlvl'i?
tylko zdawało mi się, że w takim razie, powinien urządzić rzeź 'niewiniątek' na obcych zawodnikach, którzy w jakiś sposób mu podpadli O.o
no.. ale z drugiej strony - wszak wspólni znajomi, to są mniejsze szanse, że ktoś potem będzie mu podskakiwał XD
ale nie wróżę dobrze takim znajomościom, w ten sposób traci się często przyjaciół :]
d.Taube
Kur... To byl jedyny porzadny h-lev z ktorym mozna pogadac itd... Mozliwe ze tak jak zenho ma paru own3row i tyle..
Narkoman
19-02-2006, 14:09
lol kolejny znudzony, ciekawe czemu watpie by odechcialo mu sie expic :/
hehehhee poreda fajny podpis
Everlasting Mercy
19-02-2006, 14:28
Rekin mnie bez powodu zaczoł huntować Fred Weasley(nie wiem czy dobrze napisalem). Ale zagadałem do Aikauzenho opowiedziałem mu sytuacje i pozbyłem sie hunta . Sprubój zrobic to samo może w twoim przypadku też podziała.
uwaga uwaga sa juz nowe czesci mojego fake'a komment plix
@Everlasting Mercy
tylko, że Fred Weasley to trochę inna historia - bo on od zawsze był 'dziki' i niezbyt lubiany z powodu swoich PK ;)
d.Taube
Narkoman
19-02-2006, 17:57
lol :) oka ide juz zobaczyc
ps kiedy mi oddasz moje 1 k?
Everlasting Mercy
19-02-2006, 18:25
@Taube
Bądź nie bądź jest on w blood bringers tak jak fred a aikau jest ich liderem :) więc może go przekonać, że bicie pierwszego lepszego zioma z nudów jest gupim pomysłem (tak samo może olać to całkowicie). Tak czy siak myśle ,że warto spróbować :)
@narkoman
hmmm tka za niedlugo :) rekin a tobie kiedy mam oddac?? aa i kometujcie mojego fake'a
Narkoman
19-02-2006, 18:54
ehehehe spoko :) czekam z niecierpliwoscia. moze jakis bonus za to ze pozyczylem?
Rekin Master
19-02-2006, 22:53
ehhh chyba sie rozwiaze moj problem z krystalanem:p
rishoo i inni beda z nim gadac:confused:
@filipex
rob caly fake w 1 poscie plx
Markizek666
19-02-2006, 23:05
ehhh chyba sie rozwiaze moj problem z krystalanem:p
rishoo i inni beda z nim gadac:confused:
@filipex
rob caly fake w 1 poscie plx
Mi sie wydaje ze juz zalatwione masz bo gadalem z nim, ej nie dawaj loga w takich momentach bo cos napisales "Rekin Lord Vader: ehh rish [pgada" i dales loga :>
Ehhhhh jak ja dlugo nie zagladalem do tego tematu.
Widze ze nic sie nie zmienilo / nudy i jeszcze raz nudy
Zbieram ekipe na GS hunta za jakis tydzien albo 2 tygodnie :) zglaszac sie do mnie w tibi jak ktos chetny
kto nie widzal moich fake'ow prosze do dzalu z fakeami :) juz nasttepne odcinki w drodze :):)
Narkoman
20-02-2006, 08:56
rob odstepy miedzy postaciami aby bylo widac to co piszesz to bedzie dobrze :)
ech ciezkie jest zycie staruszka :PP
edit. looooooooooll
ide se pozbierac miesko a tu nagle sami zobaczcie. ledwo zdazaylem skillse rozwinac :P. ps jakby co to gralem na kompie w swym pokoju taki gruchot to dlatego ta slabo widac. :(
http://i41.photobucket.com/albums/e295/Narkoman/22shield.jpg
Rekin Master
20-02-2006, 13:09
dzis ide na black knight quest wiec bede miec na sell crown arm i crown shielda
ktos cos chce kupic? ;>
Narkoman
20-02-2006, 13:39
ile za c shield?
Markizek666
20-02-2006, 14:08
KUPUJE C-SHIELDA.
Widze ze nic ciekawego sie niedzieje na silverce ;)
Michałeq
20-02-2006, 14:10
Najbardziej denerwujące jest to, że non stop gadamy o gildii nowej, a nikt nic nie robi! Ludzie! Wóz albo przewóz! Nie należy czekać, bo teraz jest dobry moment, tylko trzeba namówić Leo, Rekina i całą polską kolonię z ID i bedzie gitB) Przyjmować od 35 lvlu, wyznaczyć inne normy, jako taki regulamin:p i już nie bedzie rozbicia na kilka gildii :). Tylko najpierw trzeba coś zrobić.....
uwagaaaaaaaaaa juz sa nowe i ostatnie czesci mojego pieknego fake juz juz szybko ogladac :):)
Rekin Master
20-02-2006, 17:03
yeah nie mam hunta
@straznik gaju
cena do uzgodnienia-ja proponuje 12k:p
ps.
15:48 You advanced from Level 49 to Level 50.
Markizek666
20-02-2006, 17:29
Hmmm, ja proponuje 11k, a kto pomogl z huntem;)
Ale jesli sie niezgodzisz to pomyslimy.......:D :D
Leo watpie zeby odszedl od Immortalsow, sam planuje do nich dojsc, a Leo nie zrezygnoje z bycia vice liderem w niej:]
Mozliwe ze bede mial chara, 26 lev i 77 Distance, wiec jak ktos chce mi bloczyc DL-e Msg:D
Narkoman
20-02-2006, 18:45
lol grtz rekin
a co do wypowiedzi michala
zgadzam sie w 100 % tylko ze nie podnoscie lvl bo kurde nigdy nie dojde
a troche mi brakowalo rozmow na guild chacie itd i tego napisu za lvlem i profesja wiec doszdloem do jakiejs nOObowatej gildi ( figther of honor) czy jakos tak :baby: :baby: :(
ps na tym screenie to moj adv in shield 22, wiec poreda moge ci pobloczy dl bo bloker ze mnie wyśmienity :) ktos w to wątpi ?? :P
Szczesliwy
20-02-2006, 18:53
YEah sprzedaje edzia i cygiego z lunery :D i kupuje se pacc pewnie moj brat tesh tak robi :P pozdro ziomy ja cisne lvl 30 bo mam dopiero 22 lvl ;( . Ale wszystko jest mozliwe w tym ktory mnie umacnia :D
Markizek666
20-02-2006, 19:12
No ja mam 23 shield ;)
Szczesliwy ile ty obleciales juz charow??
A co do twojwgo brata to hmm.... ciekawe co on sprzeda hyhyhy ;)
Pozdro
Szczesliwy
20-02-2006, 19:41
Ja mam juz duzo charow tyle ile chcialem :D i bede mial jesczez wiecej jak bede chcia ale pewnie bede mial tak jak ty ....
Zabije mnie znow jakis LoL czyli :swe: i tesh dedne i znow zrobie nowego chara albo kupie gdzies indzej postac moze sie tak zastanowie i zrobie 1 pozadna postac ... :mag: i bede wymiatal :P
Michałeq
20-02-2006, 21:23
No srry Szcześliwy, ale podpis perfidnie zerżnąłeś z matiego :evul:
@Filipex - fake jak na pierwszy raz niezły, ale może zawsze być lepiej ^^
Ile kosztuje aol? xD;)
Rekin Master
20-02-2006, 21:59
@michałeq
aol kosztuje 50k, sam taki posiadam i zaraz ide kupic potusowi
daj kaske to ci tez kupie;)
Markizek666
20-02-2006, 22:15
Ja mam juz duzo charow tyle ile chcialem :D i bede mial jesczez wiecej jak bede chcia ale pewnie bede mial tak jak ty ....
Zabije mnie znow jakis LoL czyli :swe: i tesh dedne i znow zrobie nowego chara albo kupie gdzies indzej postac moze sie tak zastanowie i zrobie 1 pozadna postac ... :mag: i bede wymiatal :P
Taak wiesz co niesciagaj ze mnie podpisu, nie mam vatara bo jakbym mial fajny:p by mi go za***ali ;( ;(
No coz widze ze nie wiesz co to podpis bo dales to do posta, ale z czasem sie nauczysz ;)
Pozdro
te mu to mowilem jak pisal posta zeby odciebie nie sciagal bylem wtedy u niego :)
Markizek666
21-02-2006, 08:23
te mu to mowilem jak pisal posta zeby odciebie nie sciagal bylem wtedy u niego :)
Fakt, masz sie czym chwalic :p :p
Czy idzie ktos na hunta na OF :] :>
Michałeq
21-02-2006, 12:38
@Rekin
Uzbieram jeszcze 35k, to pogadamy :D
I jeszcze jedno dręczące mnie pytanko; czy druid może naraz walic z tempest roda, hmm i exori vis? Bo potrzebne mi, a nie wiem:confused: .
A wiec mialem duzooo charow, jak chcecie moge opowiedziec moja historie z Silvera...
Na poczatku byl Ruthless Sniper, to byl char aby uzbierac pieniadze na eq knajta, wiec gdy juz uzbieralem ztworzylem knighta-Neoxera.
A wiec, zaczolem Neoxerem, skillowalem skillowalem i az na 15 levelu z 50/50, wstapilem do Red Warriors, najlepszej gildi polskiej jakiej bylem kiedykolwiek! To byly piekne chwile, kazdy sie lubil i bylo massowe skillowanie pod gh, tego sie nie zapomina. Kiedys kolo 20 levelu zabilem red skulla razem z Mati Bestia (Loot: K Arm-Bs-Drag Shield-Crus Helmet-P Legs), skonczylo sie wtedy zycie nooba, zrobilem 60/60 i expilem na soldierach a czasami bloczylem dragi lub gsy. Pewnego razu na 28 levelu poszedlem na EF, najpierw padl Dawergo, gdy probowalem odzyskac cialo tez padlem, wrocilem po swoje cialo, i znowu padlem przez laga, to na co ciezko pracowalem (C arm, Vamp Shield), wylecialo skonczyly sie moje marzenia, zaczolem pekowac, zabilem pare osob i spadlem na 26 lev. Nastepnie byl hak i rookowane postaci do 15 levelu...
Kupilem Sorcusia jedusinskiego, ( onim nie bede opowiadal), i przez nerwice 62 RP, (Ktory mnie huntowal za niby thief), zAbil mnie i tak skonczylo sie na sorcusiu (bylo to na 28 lev, tak jak neo)....
Narkoman
21-02-2006, 13:00
lol grtz 23 shieldu markiz :) niestety lepszy bloker z ciebie :P
eh poreda wzrusyla mnie woja opowiesc :P ehehehehe
zabil cie w koncu ten 42 ludek sorcusa?
Markizek666
21-02-2006, 13:16
No coż wzruszajaca historia :D :D
Ja mialem knighta (pierwszy char w tibi ;)) mialem dragon shielda i dragon hammera, boze co to wtedy bylo:(:(:(, jaki szpan przed kolegami ;) )
I sobie poszedlem na amazon camp i babcia dzwoni goni mnie witch to ja klikam na drabinke i lece do telefonu, szyko skonczylem rozmowe (15 sec) i podbieglem, patrze ja 20 hp i sie pale szybko do drabiny i ded,biegne po deda i znowu ded,(to byl moj pierwszy char i grac nie umialem, ale to zawsze strata :(:( mialem 20 lev i jeszcze nie mialem 4 mlev i nie wiedzialem co to runy ;)
I tak moj knight poszedl w zapomnienie, lae posiadlem postac o nicku Mati Marczko byl to char stworzony po to zeby wzucic mojemu knightowi line na rooku hehe ;), zrobilem pala doszedlem do 39 lev pare % do 73 dista (wiem ze slabo) i 14 mlv, bylem bardzo ucieszony i postanowilem wbic lev na OF ide sobie 2 leadery 1 zerk spokojnie wale biegne a tu kick! ja yallow hp wlaze spowrotem niezdazylem otworzyc bp z uhami i byl piekny napisz "You are dead".Tak sie w****ilem ze nie wiem :(. Biegne po deda jestem juz tam gdzie ded z kumplem zlaze Ip blocked no to kolejny dead ja juz zdesperowany prawie 180k expa w plery. Ale co tam gram dalej za 2 dni kick na dragu z 39 lev zjechalem sie na 36(przez te 2 dni wbilem 70k expa).
To juz byl koniec mojego pala stracilem ponad 200k expa kiklanascie h skilowania, i teraz mam sorca obecnie 29 lev 34 mlev (wiem ze bardzo slabo :(:() I moze bendzie lepiej tym razem?
Czas pokaze B)
Pozdro
Hehe, to tez miales lipe:confused: , mojim pierwszym charem byl 69 sorc na asterce... Haked i rooked:faceoff:
Rekin Master
21-02-2006, 16:54
ok jak wszyscy wspominaja to ja tez wspomne...
zrobilem chara o fajnym nicku:leon nodinsoba czy jakos tak xD(nie potrafilem wymyslic odpowiedniego to wybralem jednego z tych na liscie)
pamietam jak nie moglem wejsc po drabince xD probowalem na goscia dac foolow i wejsc za nim na gore:kon:
potem wlazlem do dziury i tak sie skonczyla moja zabawa z tym charem...
postanowailem zrobic jakiegos lepszego chara...kombinowalem...rekin master...rekin from poland(ale noobowate nicki)
nic nie pasowalo to mysle leca gwizdne wojny...Rekin Lord Vader
moze byc, pasuje :dance:
rooka robilem przez 2tyg...tak poznalem markizek marczak(hail straznik gaju) oraz madame natalie(nie gra juz) oraz pameitam kiedy gosciu o nicku robert stolarczyk padl i mnie poprosil o pomoc...pomoglem mu odzyskac cialo i od tamtego czasu sie kolegowalismy :]
Moja historia jest kompletnie "noobowata" .Gdzieś od kogoś usłyszałem o tibii ... Po jakimś czasie postanowiłem że spróbuje zagrać . No to weszłem na tibia.com wybrałem nick no i przeszłem do wybierania serwera... Patrze,patrze no i widze na pierwszej pozycji Aldora.Pisze full ale myślałem że im więcej tym lepiej.Zaczęłem grać . Na początku było Plx Free items później wyszedłem z rooka i zaczęłęm expić na Bugach w Carlin...Wszystko było fajnie dorobiłem się 14 knighta :dance: i było extra :p . Pewnego dnia jakis koles przeslał mi linka i powiedzial ze rekrutuje do gildii ... Pytałem sie go po co mu takie levele ja mój na co on odpowiadał że chce zrzeszać jak najwięcej ludzi na serwerze.Po długich chwilach namysłu wkoncu wpisałem passy na tej stronce ( identyczna jak tibia.com) . Nagle wyrzuca mnie z tibii nie moge sie zalogowac passy nie pasują... Załamany do granic możliwości wyłączyłęm kompa ... Po jakimś tygodniu dowiedziałem się od kumpla że passy mozna odzyskiwac 8o . Zmieniłem wchodze na postac która ma 9 level i chodzi bez eq... Totalna klapa. Rzuciłem tibie ... Po jakimś czasie kuzyn mówi mi że gra w ów grę . No więc namówiłem go abyśmy stworzyli chary na jednym serwerze i zaczeli grę od nowa...I tak powstał Chocapic ... Stfu ... Kilver Achin :D
Narkoman
21-02-2006, 18:06
lol my to jak jakies babcie co wspominaja komunizm lub jakas wojne :P
n ale jak wszyscy to i ja tez. opowiem wszystko co i jak.
wiec. wszystko zaczelo sie 2 dni przed przyjeciem mojej siostry uslyszalem ze gra moj kuzyn ( pewnie jak wiecie pulpet rozprowacz i ziomek popo (pozdro)) w tibie. no to ja mu mowie co to za gowno wole se grac dalej na kurniku ( taka stronka) ale na przyjeciu jednak sie przelamalem i jaednak sciagnelem tibie. doszedlem `1 postacia do lvl 8 ( knight) nick jakub yogi i rzucilem twierdzac ze to glupia gra. nastepnego dnia zalozylem postac (yogi jakub) knight i skonczylem tez na 8 lvl duzo smierci itd. i koniec z nim. zaczelem grac prokomem i na 18 vl dostalem hunta to sie poddalem zalozylem yogiego (historie znacie i jest teraz navus) :)
Markizek666
21-02-2006, 18:50
No Natalia powraca po 5 czy 6 hackach, ale moze cos bendzie z niej:dance:
Tak wogule to ja zaczolem grac w tibie juz z ponad rok temu tylko jak rakin nie umialem po drabinie itp ;)
A tibia sie zarazilem od "kolegi" w 6 klasie co nie zdal 6 klasy i doszedl do nac, i na informatyce zobaczylem ze gra w tibie, patrze o on woooden shielda kupujei sie zapytalem czy mnie nauczy w to grac ;), pokazal mi raty i jak sie wlazi po drabince ;)
I zaczolem grac, hehe fakt jak stare bebcie co gadaja o komunie ;)
Everlasting Mercy
21-02-2006, 20:29
Hehe moja historia z tibia zaczeła sie hmm chyba 3 lata temu. Chodziłem do cafe aby se conter strike pograc , a tu taki wyjadacz kafejkowy (siedział 12 godzin dziennie przez jakis rok) gra se w tibie . Z kumpalmi postanowilismy spróbować i zagralismy na serverze który wtedy był pusty julera doszłem do 20 lvl 50 skilla (noobowate) i wtedy masowo sie nam tibia znudziła . Postanowiliśmy zrobić br hunta miała być całą cafeja pełna anby rzeź zrobic a tu c*** 2 osoby były zabilismy pare osob i wkoncu banda 50 lvl nas ubiła... Pamietam jak miałem red skulla bylem pewny śmiercu a kumpel do mnie abym eq za drzewem schował i tak żuciłem plate legi za drzewo :D:D. Potem zrobiłem se przerwe od tibi i . W ragnarok online grałem .Potem wróciłem zrobiłem se palka z 15 lvl i z 60 skilla i postanowiłem zabijać . Znów przerwa od tibi i potem Zaczełem grać Everlasting Mercy...
C.D.N
Narkoman
21-02-2006, 20:32
lol to ja powiem lepsze jak byl u mnie marcin i wlasnie stworzylem se postac (maj 2005 jak widac jestem mlodym graczem)
wiec pamietam jakna rooku se kupilem se mace i myslalem ze to badziewie ale wtedy przyszedl Marcin i mi powiedzial zer to najlepsza bron na rooku i sie podniecilem. Poszedłem na mino i umarlem (moj pierwszy dead na 4 lvl nawet pamietam to miejsce:( ). ach jak pisze o przezyciach to jak gralem prokomem to postanowilem ze wyjde na 15 lvl to mnie nie beda zabijac :noob: i spotakalem takieg polaka (zupelnie jak obecny nauczyciel xD )ktory mi powiedzial wszytsko o skilowaniu i nastepnie jego kolega (nie ten od skili) (juz nie gra) powiedzial mi o runach wszytko i tak juz nie jestem noobem, chociaz czasem porady od ... mi pomagaja :) pozdro :)
ps. tak zesmy sie rozgadali o tych przezyciach ze zapomnialem o tym ze mamy o silverce gadac a nie wspominac. chociaz to tez silvera :) :dance:
ps.powiedzcie mi jak mozna sie zgubic w carlin i thais, oraz jak mozna sie podniecac tym ze zapala sie torcha i ze zabija sie goblina o.O. ( moj pierwszy zabity stwor na majnie ( tak wtedy mowilem na maina) nie wiem, ale takie sa poczatki. :)
ps. ja chcialem zarabiac sprzedajac ludzia cluby i te miecze co ma sie z questa w kanalach na rooku (nie rapier tylko te slabsze) myslalem ze bede bogaty i sie dziwilem jak mozna byc tak slabym i tego nie widziec.
ps cos mi sie przypomnialo. jeden z moich kumpli podniecal sie ze zabil go na 12 lvl orc bezerker. mowil ze to sie nazywa szczescie ( tak szczęście) ze zabil go juz taki silny stwor a nie jakis trol czy mino oooOOOo
jak by to powiedzial moj kumpel z tibi ( taki nOObek) nóóóp plx ( boze jak mozna pisac plx to takie noobowskie jak dla mnie :)
ps. omg ale sie rozpisalem:)
ohh moja historia jest taka siaka :) no moja pierwsza postacia byl Felios nawet nie wyszedlem nia z rooka :P nie wiedzialem jak sie w to gra i wogole :P potem byl filipos ciemny na selenie :) dobilem do 16 lvl ale potem mnie 2 razy drag zabil i mi sie niechcialo nim grac potem byl Filip Zbijaka dobielem do 9 lvl ale pomyslalem ze lepiej druta bedzie uhy robil i tp wiec zrobilem Sarana Leoda odechcialo mi sie grac w tibie i wolalem na otsie :) wiec oddalem sarana za GM na otesie :P:P jak mi sie odechcialo na oteesie to wszystkich zaczolem zabijac na ots tak ze 200 lvl mialy po 20 :):)m i zrobilenm Denissa :) i tak juz zostaje :) widze rekin ze na 50 lvl masz skile 77/79 jakos tak to jak na ten lvl no troche male i tak sobie mysle czy nie przestac skilowac i nabijac tylko lvl?? mam 21 i skile 61/61 i bic lvl do 30 i potem skile tak do 65/65 potem 35 to 70 i tak dalej i tak dalej??
Everlasting Mercy
21-02-2006, 20:57
Jakiego mieliście najgupszego deada ? Ja expiłem uh makerem poszłem na obiad wylogowany byłem pod mostkiem dwarvów... Zjadłem obiad wlogowałem sie a tu kołomnie stał Giant Spider :) Wzioł mnie na 1 cepa to było piekne :D:D
@
Ktoś się pytał czy można walnać z różdziki ,hmm i exori vis naraz
---> można walnąc z różdzki i z hmm lub exori vis nie inaczej bo po hmm masz "exhausted" tak samo po exori vis i dlatego nie można użyć runy i czaru spontanicznego naraz :p
Szczesliwy
21-02-2006, 21:06
tak fajnie sie nasmiewac z kogos ktory pierwszy raz jest na forum i zalozyl konot o ktore bardzo prosil mnie michal .... Mati nie ladnie sie smiac z kolegi :P:dance: ja dostalem druida ale mam lipne eq X( ...
Szczesliwy
21-02-2006, 21:09
Kurde nie wiem czy dobrze mi wyszlo wiem ze ta 2 oplowa jest zrabana bo... ja tego znow nie napsailem samo weszlo :P pewnie sie naucze kiedys Pozdro ziomy
Moje eq .. p-set,dragon shield,crown helmet,rozdzka,scraf :D
Rekin Master
21-02-2006, 21:56
@filipex
tak to zrob takie skille...gadasz jak noob...nigdy takich skilli nie miales wiec nie wiesz ile to pracy...1% idzie 10min, mialbys do tego cierpliwosc?jeszcze raz taki coment to sie w****ie, a kto ustala jakie skille sa dobre?skille sa dobre,taklie,jakie nam odpowiadaja i wystarczaja...jak mialem twoj lvl i twoje skille to podobnie myslalem ale masz racje-siedz 1000minut zeby wbic skilla...jest to jakies 14h xD
Everlasting Mercy
21-02-2006, 22:35
E tam 10 min na 1 % to szybko ile to jest jedna nie przespana noc :):) Dla mnie expienie jest nudne a trening ciekawy . Nie wielu ludzi ma podobny pogląd co ja :D:D
oki sorka rekin niewiedzialem ze tak cie to w****i sooora tylko wiesz mysle czy miec juz w dupie skile izaczac nabijac tylko lvl bo kumple ktorzy zaczeli puzniej grac niz ja juz mnie przegonili
a to moje eq (dobrze miec rozne programy :D )
http://i50.photobucket.com/albums/f341/Filpex/beztytuu.jpg tu fota jak ta jest zamala :P http://i50.photobucket.com/albums/f341/Filpex/beztytuu.jpg
Narkoman
22-02-2006, 07:57
ps tak jak mowil rekin nie ma czegos takiego jak dobre czy zle skile. kazdy ma takie jakie mu sie podobaja, wiadomo ze kazdy chce miec najlepsze. ja mam knighta na 9 lvl 52/52 i juz mi sie nie chce skilowac :P
Narkoman
22-02-2006, 08:50
sry za double post
http://rapidshare.de/files/13846354/first_dragon.rec.html
wejdzcie i sie przekonajcie :)
ps. w dziale zdjecia dalem 2 ss :)
ps. filip powieksz to zdjecie
Rekin Master
22-02-2006, 11:57
ok czas zmienic temat...
chcialbym sie was poradzic, kilalla jest retired wiec msyle nad odejsciem z immortal dragons.
i tu jest problem:
a. Zostac w immortalach
b. Dojsc do blood bringers
c. Dojsc do Extreme Dream
prosze o wasza pomoc, gdyz nie wiem na co sie zdecydowac...
Michałeq
22-02-2006, 12:36
Rekin, ja bym wybrał odpowiedź d. Że nie ma? Powinieneś sie domyślić jeszcze jaka gilidia przyjęłaby Cię z otwartymi rękoma (HAIL MOONCHILDREN, hyhy), albo stwórz własną i namow ID (pl ofkorz) żeby do niej doszli ;]
@Everlasting Mercy
thx ;]
@Rekin
na pewno nie 10h. Na 80 sword potrzeba dokładnie ~24h treningu:cygaro:
Hehe, Tibię w cafe zobaczyłem, ale lipna grafa. Ale Szwed (jak chcecie wiedzieć kto to był zagadać na priv, nie lubie publicznie gnoić ludzi ^^) pokazał nam jak grać i zacząłem 11 czerwca (mati 10 czerwca :)). Był 11 druid, potem 16 pal, no i nareszcie miałem stałke i od października przestałem być n00bem (znaczy stworzyłem Rycerskiego) :D.
Markizek666
22-02-2006, 14:25
Szwed, hmm moze ciebie uczyl, ale mi nie pomogl, sam wiedzialem wiecej po 2 dniach gry w tibie niz od po 2 miechach czy wiecej ;)
Ja ci zakladalem konto, nie Szwed(za sama ksywke go mozna juz nie lubic xD)
Jesli masz dojsc do jakies gildi wez BB
@narkoman
niewiem jak powiekszyc
@narkoman
niewiem jak powiekszyc
@rekin
co to znaczy retired?? :D
P.s sorra za za duble post niewiem jak tego wyzej usunac :(
Narkoman
22-02-2006, 15:04
hello. ja tez nie wiem jak sie usuwa niechciane posty. chyba nie mozna :P
ps. rekin idz gdzie chcesz. raczej idz do bb.
ps. retried znaczy opuszczony. koniec z gra z ta postacia. jakos tak. odlozenie w kat:P
ps. ten link to byl moj first dragon solo :) a nie keylogger:P
@Filipex
Retired-Koniec gry na danym charze, serverze, albo ogolnie w tibie.
@Narkoman
Do bb ja niedlugo ide tylko 30 lev nabije ;]
Everlasting Mercy
22-02-2006, 18:50
@Rekin
wydaje mi się że 80 skilla robi sie 22h a nie 24 :P. A tak właściwie to co się z twoim ideałem stworzenia polskiej gildi stało :)
Narkoman
22-02-2006, 20:27
@ up co ty taki dokladny jestes:P lol
a co do gildi to chodz do Forgotten Templars. :)
@ narkoman
ja chce do tej gildi :)
Buuu... Bylem w MoonChildren, i Ligus i Michael tak mi zrzedzili ze mam 2 levele mniej niz sa wymagania ze musialem odejsc. Przykro mi ze to mowie ale nie radze isc do tej gildi... Ja na 30 albo 35 lev ide do blood bringers...
Markizek666
22-02-2006, 21:12
No coż ja mam pere % do 30 lev i tez nie moge, ale Qwez ma 27 lev i siedzi tam ****a, jak sie wkurze nie dojde do niej, laski bez.
Pozdro
Rekin Master
22-02-2006, 21:21
chyba dojde do bb...
dzis bylem na hydra huncie...jezus ale ktos panikowal i zrabl sprawe...nie powiem kto-sami zobaczycie,tylko musicie mi powiedziec jak sie zamieszcza filmy (film autorstwa lady dram)
pozdro
filmik mozesz wciepnac na rapszajda(czy jak to sie tam pisze) i poznie dac linka :)
Everlasting Mercy
22-02-2006, 21:52
Emm na 30~35 lvl do blood bringers. Ehh osobiscie też mam zamiar tam dojść ale na 30~35lvl szansa na przyjęcie jest prawie równa 0 chyba że masz znajomości :P:P:P
Narkoman
23-02-2006, 07:51
@narkoman
looz napisz do mnie na gg to cie naucze :] -8017653
lol
@ rekin
looz napisz do mnie na gg to cie naucze :] -5297739
a tak ps.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=28187
nie musisz pisac masz tu link i sie nauczysz
Emm na 30~35 lvl do blood bringers. Ehh osobiscie też mam zamiar tam dojść ale na 30~35lvl szansa na przyjęcie jest prawie równa 0 chyba że masz znajomości :P:P:P
Znajomosci + Skille 75+, i napewno cie przyjmia. Ja gadalem z Krystalanem i mowil ze albo od 30 lev i 77 wezmie mnie albo jak aikau sie nie zgodzi to od 30 lev i 80 dista ;]
No coż ja mam pere % do 30 lev i tez nie moge, ale Qwez ma 27 lev i siedzi tam ****a, jak sie wkurze nie dojde do niej, laski bez.
Pozdro
A ty jak bys umial czytac to dostrzeglbys ze post wyzej jest moj post w ktory pisze tak:
Buuu... Bylem w MoonChildren, i Ligus i Michael tak mi zrzedzili ze mam 2 levele mniej niz sa wymagania ze musialem odejsc. Przykro mi ze to mowie ale nie radze isc do tej gildi... Ja na 30 albo 35 lev ide do blood bringers...
Jezeli czytasz ze zrozumieniem wywnioskujesz ze odszedlem z moonchildren, a jezeli nie to nie...
Srry za Double Post.
Rekin Master
23-02-2006, 17:46
o to film z wyprawy na hydry, gdzie zawiodla mnie jedna osoba...sami zobaczycie
Ps. te przeklenstwa byly dla jaj xD, denerwowalem sie i chialem rozluznic atmosfera ale nie wyszlo
http://rapidshare.de/files/13897059/Hydra_egg.rec.html
film autorstwa holu(lady dram)
Narkoman
23-02-2006, 18:09
ok film zaraz zobacze.
a mam taka sprawe do wszystkich ( wszystkich ktorzy chca mi pomoc)
jest taka babka Xens Monwi ( 33 knight z moonchildren) i on mnie straszy huntem. wiem kazdy mi powie, abym sie nie przejmowal ( w koncu mam hunta od mar de'platezenho (czy jakos tak :P )), ale zawsze czlowiek sie bezpiecznie czuje jak wie ze przez ta osoba nic nie ma do mnie itd. wiec jak ktos bylby mi w stanie pomoc to prosze. moge nawet zaplacic ( 10 gp ) ooo :)
wiec jak mi ktos pomoze bede wdzieczny, bardzo
a to dizsiejsza rozmowa z nia:
Channel saved at Mon Aug 26 16:43:17 2002
16:37 Navus Edso: hello
16:37 Navus Edso: pamietasz mnie
16:38 Xens Monwi: pamietam
16:38 Navus Edso: sluchaj chcialem cie przeprosic za tamto
16:38 Navus Edso: wole zyc w pokoju
16:38 Navus Edso: :)
16:38 Navus Edso: ok?
16:38 Xens Monwi: heh
16:38 Xens Monwi: nie wybaczam :)
16:38 Navus Edso: ponioslo mnie
16:38 Navus Edso: jak mi ghoula zabilas
16:38 Xens Monwi: mnie poniesie ak cie dorwe
16:38 Navus Edso: lol
16:39 Navus Edso: ech no dobra
16:39 Navus Edso: ja chcialem
16:39 Navus Edso: maciarz mnie fo tego zmusil
16:39 Navus Edso: abym cie przeprosil
16:39 Navus Edso: i to zrobilem
16:39 Navus Edso: wiec jak co to mu powiesz
16:39 Navus Edso: ok?
16:39 Xens Monwi: on jest w mojej gildii
16:39 Navus Edso: nom
16:39 Navus Edso: tak jak pelno osob ktore znam
16:40 Xens Monwi: hehe ja tez znam sporo
16:40 Navus Edso: :)
16:40 Navus Edso: no i czy nie lepiej miec jeszcze 1 kumpla?
16:40 Xens Monwi: nie
16:40 Xens Monwi: wyzwales
16:40 Xens Monwi: dedasz
16:40 Xens Monwi: trzeba myslec
16:40 Navus Edso: nom to czemu mi ghoula zabilas?
16:40 Xens Monwi: nie wiedzialam ze padnie
16:41 Navus Edso: przeciez ci nie przeszkadzal
16:41 Navus Edso: no jak sie ma jakies tam skile
16:41 Navus Edso: to sie mocno uderza
16:41 Navus Edso: chyba to wiesz
16:41 Xens Monwi: po *** stoisz z nim przy dp
16:41 Navus Edso: po choj mnie kumpel kumpla prosi abym mu zsumonowal
16:41 Navus Edso: wiec widzisz
16:41 Xens Monwi: trzeba bylo gdzies dalej
16:42 Navus Edso: ej wiele osob tak cwiczy
16:42 Navus Edso: chyba iwesz o tyum
16:42 Navus Edso: o tym
16:42 Xens Monwi: *** mnie to
16:42 Xens Monwi: myslalam ze nie dednie
16:42 Xens Monwi: kjurwa
16:42 Navus Edso: ech z toba to sie nie da gadac
16:42 Navus Edso: nawet sorki nie napiisales
16:42 Xens Monwi: wyzwales ed koniec dyskusji
16:42 Navus Edso: napisalas
16:42 Navus Edso: a zreszta tylko sie w****iam ale chcialem
16:42 Navus Edso: nara
16:43 Xens Monwi: pa
@up
Sluchaj ja ci chetnie pomoge, ale zprowokuj jakos zeby ona na skullu jechala...
Markizek666
23-02-2006, 19:26
Po pierwsze nie wiedzialem ze to ty, bo lubisz zmieniac chary ;)
Po drugie nie wiedzialem ze ten post byl o Qwezu.
Po drugie mieli racje, ale byles w niej i ciekawe kto coebie wpuscil.
A ja tylko stwierdzlaem fakty.
Pozdro
Michael Rzotkiewka
23-02-2006, 19:30
To nie byly 2 lvl tylko 3 lvl (miales wtedy 27) i juz mi pare osob zaczelo pisac (pzdr Straznik Gaju xD) ze oni tez chca do gildi bo qwez jest a ma -30lvl xD A zreszta chyba byly jasno ustalone zasady w gildi ze tylko +30 lvl. Pzdr.
Michałeq
23-02-2006, 19:30
Rekin prosze, umieszczaj na tibicams, bo rapidshajs jest zje**ny :( . A jak bedzie mi sie chciało to wrzuce filmik z cruz helmet quest xD. Mati non stop miał wąty, pchał sie na guardy jako pierwszy, a potem nas ochrzaniał, że musi blokować XD
BTW: Sam nie wiem.... może tż do bb dojść? Ale kocham rozmowy na guild chacie 8o
@Markizek
A wiec, moze i czesto zmieniam chary ale w podpisie jest juz od dluzszego czasu qwez... ;]
@Michael
Ok, moze i byly 3lv, ale liderowi (co najwazniejsze) to nie przeszkadzala, przeciwnie nawet byl za tym zebym zostal..
Nie sadze ze ta gildia stanie sie kiedys wielka, bierzcie przykald z FT, moze i nie ma w niej za duzo osob ale szukaja i pytaja czy chce ktos do nich dolaczyc.
Michael Rzotkiewka
23-02-2006, 19:43
No pewnie ze szukaja ludzi do gildi skoro tam jest.. z 10 osob? A wiec to jest raczej konieczne zeby szukac ludzi do gildi ;) A jak sie pytalem vc-lidera tam (Shortys Shine) jak sie czuje w tej ich gildi to powiedzial ze gayowsko i sie pytal czy jak cos to bedzie mogl wrocic do moonchildren. B)
Markizek666
23-02-2006, 19:55
Rekin prosze, umieszczaj na tibicams, bo rapidshajs jest zje**ny :( . A jak bedzie mi sie chciało to wrzuce filmik z cruz helmet quest xD. Mati non stop miał wąty, pchał sie na guardy jako pierwszy, a potem nas ochrzaniał, że musi blokować XD
BTW: Sam nie wiem.... może tż do bb dojść? Ale kocham rozmowy na guild chacie 8o
Po pierwsz powtarzasz sie troszke, i jest to juz niesmaczne, po drgie na kluka nie wjedziesz ze w*******al sie po loota na GSa
Po drugie ty z 40% to niewidziales.
Pozdro
Rekin Master
23-02-2006, 20:06
powstala jakas nowa polska gildia??0o nic nie wiedzialem-niech ktos mnie oswieci plx
Michałeq
23-02-2006, 20:17
Jest, Forgotten Templars :)
@Markizek
Buehehe, przez całą droge żeś sie na pierwszego na guardy pchał xD Były 3gsy - 3 p army. Pierwszego ja wziąłem (ja bloker, należało mi się, a co :p), a pozostałe 2 mati xD i kto tu jest złodziejem? :]
A na Kluka nie wjade, bo nie miał pretensji, celowo sie pakował i wiedział, że bedzie obrywać, a ty wręcz przeciwnie8o
Powtarzam się? Ja po prostu rozważam decyzję, jak inni:D
A jak się nie masz do czego przyczepiać, to czep się tramwaju :baby: :baby:
Everlasting Mercy
23-02-2006, 20:36
Wczoraj padł duffzenho:
Feb 22 2006, 20:10:23 CET Killed at Level 144 by a dragon
oby znowu nie zaczoł zabijać z nudów ;/
i dobrze mu tak a jak zacznie zabijac to dostanei bana i juz ****a zaczynaja mnei zenho wkorwiac X(
Lookac moj chu*** film z hydra egg questa i commentowac zachowanie jednego lepka jak zobaczyl hydre ( sami sie domyslicie o kogo chodzi ) ;X
comments plx
http://rapidshare.de/files/13897059/Hydra_egg.rec.html
Narkoman
23-02-2006, 20:59
@
do do duffa to nie bede komentowac ja mozna na dragu umrzec. znaczy mozna ale..... ech nie wazne.
@ poreda
dzieki ze chociaz ty NIE OMINALES mego posta. zagadam do ciebie na priv i ci powiem wszystko.
co do innych dzieki za pomoc.jak wy bedziecie potrzebowac to tez to oleje. a zreszta gowno mnie to obchodzi.
sry ale mam doła. nie powiem czemu (rl)
Everlasting Mercy
23-02-2006, 22:08
@
do do duffa to nie bede komentowac ja mozna na dragu umrzec. znaczy mozna ale..... ech nie wazne.
Według mnie miał kicka lub lag go złapał podczas expienia :P
Markizek666
23-02-2006, 23:10
Jest, Forgotten Templars :)
@Markizek
Buehehe, przez całą droge żeś sie na pierwszego na guardy pchał xD Były 3gsy - 3 p army. Pierwszego ja wziąłem (ja bloker, należało mi się, a co :p), a pozostałe 2 mati xD i kto tu jest złodziejem? :]
A na Kluka nie wjade, bo nie miał pretensji, celowo sie pakował i wiedział, że bedzie obrywać, a ty wręcz przeciwnie8o
Powtarzam się? Ja po prostu rozważam decyzję, jak inni:D
A jak się nie masz do czego przyczepiać, to czep się tramwaju :baby: :baby:
Wiesz co rycerski zastanawiam sie ile czasu potrzebowales na wymyslenie tego posta, bo mi sie wyjdaje ze z 20 min go pisales ale coz....
Ja powiedzialem ze zlodziej? Ej przepraszam powiedzialem wescie sobie tego 1 p-arma i lezal sobie i je zabral jakis 15 lev bo nikt nie chcial, ale oczywisie ja jestem zlodziejem, on wiedzial ze bendzie obrywal? A czemu ja bym mial nie byc tego swiadom stojac obok GSa ze moze sie na mnie przezucic? Dziecko ja w ta gre gram troszke dluzej;) , wiec sie zamknij, od poczatku tego questa robisz wielka laske, wyrywajac mojego sorca z expienia a jakbylismy juz obok GSow to powiedziales ze laski bez:baby: :baby: .
Widziesz wady tylko w innych, lez w samym sobie tego niedostrzegasz.....
Rekin Master
24-02-2006, 10:39
@michaeq,mati666
nie klućcie sie o glupoty:p bylo,minelo i koniec sprawy.
zauwazyliscie ze duff nie ma juz padaki po dedzie??moze dlatego ze nie ma red skulla(chyba) i mu wszystko nie polecialo:confused:
Markizek666
24-02-2006, 13:16
Ostatnio zauwazylem ze all BRudasy atakuja kazdego, jestem w kopalni nawala mnie 50 sorc, jestem w Dark Katedrze nawala mnie 40 knight, jestem na poh a tu 80 lev pruje ruja sie o armora.
Czy wy tez tak macie, bo ostatnio sie dziwne rzezy dzieja na silvere :>
noo wiem wiem ostatnio sobie skilowalem w kopalni a tu 2 nooby przyszly warrior pucho i alph costam :P i zaczekli mnie ***ac ****a gdyby nie ich rozdzki zostal bym tam i bym ich za***al :/ jak ja nienawidze rozdzek musialem przezto uciekac
CHCIALEM POWIEDZIEC ABYSCIE NIE OLEWALI NAVUSA (NARKOMANA)! Napisal ze potrzebuje pomocy bo jakis lolek sie wywyzsza i chce go huntowac, dlaczego nikt nie chce pomoc??X(
Ale mam zajefajny p0dpis ;p
Michałeq
24-02-2006, 16:39
@Poreda
Wiem, że go huntuje, ale to polak z gildii, więc myśle, że se jaja robi. Navus ma za duży lvl, a jak koleś go zabije, to wyleci z gildii i (może) zobaczy szlachetne progi krainy zwanej rookgard:p
@Markizek
To, że masz xx z polaka na półrocze, nie usprawiedliwia Cię od tego, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem (albo rozumiesz to czego nikt nie widzi), bo złodziejem nie nazwałem nikogo (to się nazywa dyplomacja, zapisz sobie:) .
Jeśli już cytujesza, to cytuj to, co Ciebie interesuje, do czego chcesz nawiązać
Aha, 20 min nie myślałem (a jeśli nawet, to co to ma wspólnego z tym?), bo pisząc na forum, mam zawsze włączoną Tibię, w którą gram.
Nie ma się czym chwalić, bo grasz jeden dzień dlużej:faceoff:
A sorca nie wyrywałem, bo sam sie pchałeś, nie pamiętasz? Ah, ta zawodna ludzka pamięć:D ......
Ktoś mądry powiedział (nie powiem, że to cytat z Biblii, bo się będziecie śmiać) "Dostrzegasz drzazgę w oku bliźniego, a nie widzisz belki w oku swoim"; weź to sobie do serca;)
Rekin Master
24-02-2006, 16:52
@narkoman and poreda
nie zignorowalem sprawy narkomana, chcialem napisac do tego goscia,lecz byl offline :p napisze do niego jak bedzie online
Narkoman
24-02-2006, 18:09
dziki za wszytko poreda ( friend for ever :) ) ziom thx
ps
wyswit pogadal z nia i nie mam hunta. dizeki za wszystko. chociaz malo o tym wiedzialem. na przyszlosc pszcie zescie przeczytali bo tak nie iwm co mialem myslec :/
OOOO ale mnie dawno w tym temacie nie było
A wiec jeśli powtuży się historia z tym że ktoś z Moonchildrens komuś grozi i wypowiada hunta to piszcie do lidera żeby to załatwić w jakiś dyplomatyczny sposób.
Np. Ja nie zabijam pez powodu (Rekin jeśli chodi o to dzisiaj w kanałach w Thais to milcz :D )
A tak pozatym to Neo nie czepiaj się guildi Moonchildrens bo my mamy zamiar zrobić guildie żeby poprostu była w miare dobra.
A ty widać (srry że to mówie) wolisz jakieś guildie które zakłada zwykle koleś który gra pierwszy razw Tibie i przyjmuje wszystkich kogo popadnie.
Otuż ja myśle że Moonchildrens wcale nie jest taką złą Polską guildią na Silverze ponieważ czymamy się regół
Narq all i pozdrowionka
Rekin Master
24-02-2006, 18:47
ehheheheheheh nie moge sie doczekac...dzis chyba dojde do extreme dream
ktos mnie w****i-napisze do duffa ze musze kogos zabic bo mnie w****il
nawalam go-zabilm,ktos chce mnie dednac-szybkie msg do duffa i maja problem xD
wkoncu bede pekowal ^^
yeah
http://i20.photobucket.com/albums/b240/parada1990/tibia_ss/Qwez0005.jpg
Niech kazdy ekleji staty chara...:dance:
Markizek666
24-02-2006, 19:09
No wiesz rycerski, ja mialem internet a ty nie no coz i kto tu ma slaba pamiec?;)
rekin nastepnym razem ja chce fotke w twoim domeczku postawie se na pulpit :):) spoko masz chate naprawde gicior widze ze lezy tam qauramine rod czy jakos tak to jak zrobie mojego druta 26 lvl to mi sprzedasz :):)
kuźwa...ale jazda...nie grałem tydzień..patrze..a tutaj michał 80/80..ligus bije 82 axe...ale teraz najlepsze...MAM BANA!:D...za złe imię:D:D:D....Teraz zmieniłem i bede się nazywał Master loczkin (jak przyjmą:P)..ale tylko ciekawy jestem kto mnie wsypał..da sie to jakoś sprawwdzić?
Rekin Master
24-02-2006, 21:47
@hydrant
co jest zlego w twoim nicku?? 0o
Everlasting Mercy
25-02-2006, 00:31
Znowu ciekawostka jeden z high lvl dostał hacka i przez to 12 lvl w plecy :P. Tym szcześliwcem był Mar de'platazenho a oto lista dedów przez hacka :P
Feb 23 2006, 02:28:06 CET Killed at Level 52 by a scarab
Feb 23 2006, 02:12:38 CET Killed at Level 53 by a larva
Feb 23 2006, 02:10:04 CET Killed at Level 55 by a larva
Feb 23 2006, 02:06:53 CET Killed at Level 56 by a larva
Feb 23 2006, 02:03:45 CET Killed at Level 57 by a larva
Feb 23 2006, 02:01:35 CET Killed at Level 59 by a larva
Feb 23 2006, 00:51:56 CET Killed at Level 60 by a larva
Feb 23 2006, 00:49:38 CET Killed at Level 61 by a larva
Feb 23 2006, 00:46:04 CET Killed at Level 63 by a skeleton
@hydraulik
wlasnie co zlego w twoim nicku?? a pozatym jestes z gdanska :):) jaka dzelnica ?? :)
1 raz widze twoja chate !! :P rekin zapraszam do mojej na sska i na forum cykniemy :P
Jestem z gdańska...to jest z Pruszcza gdańskiego:P ale chodze do gdańska do szkoły(gdańskie autonomiczne gimnazjum:P)...
Type: Name Lock - A character with a name lock isn't allowed to log into the game until the character gets renamed.
Character: Hydraulik zbyszek
Reason: name with nonsensical letter combination
Comment: Not pronunciable
Old name: Hydraulik zbyszek
New name: Master loczkin
Date: Feb 19 2006, 00:49:35 CET
Status: The new character name will be verified by a member of our staff as soon as possible.
ale najważniejsze ze nie straciłem zbycha...to jest...nawet lepiej ze mam inny nick..mialem hunta od blood-bringers:D..a teraz nie beda wiedzieli kim jestem..hua hua hua:D
Narkoman
25-02-2006, 10:06
omg ten kto hacknal mar de'platezenho niech bedzie ploboslawiony na wysztkie czasy
alleluja :)
a tak pozatym nie czaje komu moze nie pasowac nick hudraulik zbyszek?? :/
omg ale sie dzieje
la lal al la la la mar dostl hacka la la la la la la
juz nawet smierc nie popsuje mi humoru :)
no moze nie :P
Fajnie ze hakneli tego nooba... Do bb biora od 60 lv i 80/80 tak mi aikau powiedzial, chyba ze namowisZ jednego z vickow.
Rekin Master
25-02-2006, 17:46
powstala nowa gildia-jestem jej czlonkiem a raczej vice liderem-moze duffzenho dojdzie ^^
ps.<~Sell~>Giant sword~2x Knight Armor~Fire Sword~Crusader Helmet<msg me><~Thais~>
Markizek666
25-02-2006, 18:00
Od 45 lev a w niej sa 30 lev, wiecie co zalosna ta gildia.
Cya
@up
Ty jestes zalosny! Mowisz tak bo jestes za slaby do tej gildi, a jezeli chodzi ci o to ze sa tam 3 osoby na 30-40 lv, to OXYGENZ tak pozwolil (Dla twojej wiadomosci 115 MS). Jest tez wiele sobo ktorzy knifem zabili by cie bez problemu jak Sokkoz Dow, czy chodzby Duhzenho...
Narkoman
25-02-2006, 19:25
@ poreda
ale zes mu do***... dogaal :)
lol
mar de'pltezenho mial haka: ) lal lal la la la la
piszesz ze zalosna gildia bo cie nie wzielismy do niej (a konkretnie ja nie wzialem) zazdroscisz gildii to napisales ze jest zalosna... nie ponizaj sie plx
Markizek666
25-02-2006, 20:41
@up
Ty jestes zalosny! Mowisz tak bo jestes za slaby do tej gildi, a jezeli chodzi ci o to ze sa tam 3 osoby na 30-40 lv, to OXYGENZ tak pozwolil (Dla twojej wiadomosci 115 MS). Jest tez wiele sobo ktorzy knifem zabili by cie bez problemu jak Sokkoz Dow, czy chodzby Duhzenho...
Aha, grozisz mi? No powiedz, no coz ja bym cie zabil lmm bez wiekszego problemu> Nieczego nikomu niezazdroszcze.
No wiesz watpie, nie musze byc w tej gildi laski bez wole isc do BB niz jakies gildi co sie rozpadnie po 1 tyg.Ja nie musze zmieniac charow co 1 miesiac bo mi hackuja czy zabijaja.Naprawde nie wiem czego mam zazdroscic.Czym sie pozniaam? Tym ze pisze prawde?
Pozdro
Aha, grozisz mi? No powiedz, no coz ja bym cie zabil lmm bez wiekszego problemu> Nieczego nikomu niezazdroszcze.
No wiesz watpie, nie musze byc w tej gildi laski bez wole isc do BB niz jakies gildi co sie rozpadnie po 1 tyg.Ja nie musze zmieniac charow co 1 miesiac bo mi hackuja czy zabijaja.Naprawde nie wiem czego mam zazdroscic.Czym sie pozniaam? Tym ze pisze prawde?
Pozdro
ty nie zmieniasz charow ?:> o ile sobie przypominam to to jest twoj 2 char ( 1 to palek ktorym padles 4 x w 1 dzien ;x ) a po 2 to sam zobaczysz czy gildia sie rozpadnie watpie ze tak bedzie...iiii jeszcze jedno : nie bedziesz w BB xD
Markizek666
25-02-2006, 21:04
ty nie zmieniasz charow ?:> o ile sobie przypominam to to jest twoj 2 char ( 1 to palek ktorym padles 4 x w 1 dzien ;x ) a po 2 to sam zobaczysz czy gildia sie rozpadnie watpie ze tak bedzie...iiii jeszcze jedno : nie bedziesz w BB xD
Po 1: nie mialem z 10 charow.;)
Po 2: wszystkie sam robilem od 1 lev:]
Po 3: nie padlem 4 razy w 1 dzien:D
Po 4: Zobaczymy:baby:
Po 5: Czemu nie bende w BB?X(
Po 1: nie mialem z 10 charow.;)
Po 2: wszystkie sam robilem od 1 lev:]
Po 3: nie padlem 4 razy w 1 dzien:D
Po 4: Zobaczymy:baby:
Po 5: Czemu nie bende w BB?X(
AD.5 "Czemu nie bende w BB" Aikau kazdemu obiecuje ze wezmie do bb (ja mu sellnalem 35 bp hmm bo obiecal ze jak sellne to bede w bb a jakos nie invitnal mnie) bedziesz w bb jesli zalatwisz wstep od jakiegos vicka bo aiaku napewno cie nie invitnie :D
AD.3 sry to w 2 dni ;]
AD.4 gildia sie nierozpadnie na 100 % spytaj Oxy jak nie wierzysz ona napewno nie wyjdzie xD
Markizek666
25-02-2006, 21:19
AD.5 "Czemu nie bende w BB" Aikau kazdemu obiecuje ze wezmie do bb (ja mu sellnalem 35 bp hmm bo obiecal ze jak sellne to bede w bb a jakos nie invitnal mnie) bedziesz w bb jesli zalatwisz wstep od jakiegos vicka bo aiaku napewno cie nie invitnie :D
AD.3 sry to w 2 dni ;]
AD.4 gildia sie nierozpadnie na 100 % spytaj Oxy jak nie wierzysz ona napewno nie wyjdzie xD
No, 4 ded to nie byly, 3 :]
Moze cie Aika nie lubi ?;)
Pozdro
Pier*** to zazdroscisz ze nie jestes w gildi i dlatego mowisz ze jest zalosna...!! a gildia nie jest zalosna bo napewno znalazlaby sie w czolowce najlepszych gildii na silverze xD
Narkoman
25-02-2006, 22:15
no to ja chcialbym przerwac ta mila i rodzinna atmosfere
Carlin, 25.02.2006
co do gildi moonchildren
dzis grajac na koncie marcina (pulpet r. ) on siedzial kolo mnie, sie dowiedzialem ze michal( rycerski m.l) i dolor ( ligus ( nazwisko nie znane xD) odeszli se z moonchildren. Uwazam ,ze zachowali sie troche chamsko poniewaz jak mi wiadomo rządzili sie w gildi ( tak jakby) wszystkie decyzje jakby zalezaly od nich i nagle dzis gdy dowiedzieli sie, ze jest lepsza oferta( czyt. gildia) to oni se odchodza z moon i jakby ich nic nie obochilo, jakby ich tam ich nigdy nie bylo. Tak bardzo chcieli miec najmocniejsza polska gildie a teraz to olewaja. Po pewnym czasie na guild chacie widze, ze ligus ( tak jak powyzej :) ) chce wrocic, bo mowi ze tamta oferta mu sie nie podoba a prawie wszyscy sie zgadzaja, aby powrocil :( ( dla mnie to chore)
post powstal przy wspolpracy mego kuzyna ( pulpeta r.)
zbieznosc osob i nazwisk jest zupelni przypadkowa
podpisano
sedzia Navus E.
Markizek666
25-02-2006, 22:23
Pier*** to zazdroscisz ze nie jestes w gildi i dlatego mowisz ze jest zalosna...!! a gildia nie jest zalosna bo napewno znalazlaby sie w czolowce najlepszych gildii na silverze xD
Nie *******, bo rodzina bendzie wieksza ;)
Powtarzam to juz ktorys raz, to ze mowie ze jest zalosna nie oznacza ze nie moge w niej byc, bo nawet sie niepytalem czy moge byc i nie zamierzam, a co do Rycerskiego to prawda sam mial najwieksze ambicje do stworzenia polskiej gildi i co? Nagle odchodzi bo ta gildia noobowata i na dodatek kazda byla taka, a sam sie prol ze tak ma byc i tak. Ligus odszedl od tej niby "dobrej" gildi bo zmadrzal.
Ale czas pokarze........
Michałeq
25-02-2006, 23:08
xD, tyle mnię nie było na forum, a tyle się działo =)
@Holu & Poreda
Zgadzam się, matiego zżera zazdrość:cygaro:
18:26 Straznik Gaju: Spytaj sie czy by mnie przyjeli :>
-.-
@Sędzia Navus E.
Odeszłem, bo po 1. gildia idzie w ślady black heros, a po 2.Powody osobiste, których niechciałbym poruszać na forum, natomiast po 4. (trzecie se poszło na laski :/) W tej gildii też jest dużo PolakówB)
@Holu
To jest nie 10, lecz - jak dobrze licze - 6, lub 7 char Markizka :D
Markizek666
25-02-2006, 23:17
@Holu & Poreda
-.-
@Sędzia Navus E.
Odeszłem, bo po 1. gildia idzie w ślady black heros, a po 2.Powody osobiste, których niechciałbym poruszać na forum, natomiast po 4. (trzecie se poszło na laski :/) W tej gildii też jest dużo PolakówB)
@Holu
SRRY DAUBLE POST, SORRY
Markizek666
25-02-2006, 23:20
@Holu & Poreda
-.-
@Sędzia Navus E.
@Holu
No wiesz mnie moze zzera zazdrosc, ale ciebie pewnosc siebie za pare lat zycie ci da takiego kopa w dupe i zobaczysz jak to jest.
Wiesz co ja moge wymyslec cos takiego
23:10 Duffzenho: Siema chcesz mpa?
I co dostalem mpa. To jest cos takiego:D
Idzie w saldy black heros, no ba jesli odchodzi polowa gildi, w tym osoby ktore sie pluly jak cholera no to wybacz sami ja niszczycie.
Niezwylky jestem o rozmowach na przykre tematy.
Nie wiem ile razy mam wam to powtarac nie chce byc w takiej gildi.
ciekawe kogo tu zazdrosc zzera.....:x:
Idz sobie spac, bo sie nie nauczysz na klasowke na poniedzialek, bo cos pozno jak dla ciebie;) .
Chyba masz manie przesladowcza, jak myslisz ze wszyscy wszystkiego zazdroszcza....
Aaa i Rycerski, a twoj chyba z 6 czy 8, nie?
Pozdro
Rekin Master
25-02-2006, 23:35
hehe ta gildia moze stac sie najmocniejsza na servie...oxy pogada z duffem i moze moze dojdzie do nas i bede se pekowal i nikt mnie nie tknie a jak tknie to poleci sd za 400 lalalalalalalalalala:dance:
ps. rekin to moj pierwszy i miejmy nadzieje ostatni char(mialem kiedys jednego na 3lvl-u ale wpadlem do dziury bez ropy wiec to sie nie liczy ;p)
Markizek666
25-02-2006, 23:41
No liczy, liczy ;p
Moje "glowne" chary byly 3
Tak jak Rycerskiego wiec niech sie niewymadrza ;)
Everlasting Mercy
25-02-2006, 23:50
Emm oxygenz z duffem lol przecież to byli wrogowie... Oxygenz miał/a zapłacić 1 mln kontrybucji za wojne czyżby z wrogów stali sie kumplami?
A może oxy sprzedała chara ?
Rekin Master
26-02-2006, 00:02
@up
zaplacila zaplacila i teraz sa kumplami, hunca hydry itp ;)
Everlasting Mercy
26-02-2006, 00:10
@Rekin
A tak z ciekawości jakie są wymagania żeby dojść do waszej gildi :P
Markizek666
26-02-2006, 00:14
45 lev ale napisali ze juz nierekrutoja ;):faceoff:
Rekin Master
26-02-2006, 00:18
pisac se moga
jezeli ktos naprawde spelniajacy wymagania albo kumpel jakis z przynajmniej okolo 40lvl chce dojsc to mozna dolaczyc
Michałeq
26-02-2006, 08:11
No liczy, liczy ;p
Moje "glowne" chary byly 3
Tak jak Rycerskiego wiec niech sie niewymadrza ;)
Idz sobie spac, bo sie nie nauczysz na klasowke na poniedzialek, bo cos pozno jak dla ciebie .
Chyba masz manie przesladowcza, jak myslisz ze wszyscy wszystkiego zazdroszcza....
Aaa i Rycerski, a twoj chyba z 6 czy 8, nie?
Lol, zdecyduj się czy miałem przed ryckiem 3 chary, 6 czy 8 :p a potem dopiero pisz na forum. Na klasówki się ucze rano, a ty chyba wogóle, bo żeby zrozumieć (głupawy) sens Twojego posta, musze przeczytać go 2-3 razy:cygaro:
A dlaczego odeszłem z Moonchildren, powiedziałem pare postów temu, więc zanim odpiszesz, przeczytaj nowe posty (tylko czytaj ze ZROZUMIENIEM; wiesz, pamiętasz, tak jak pani uczyła nas w drugiej klasie;) (My z rl, jakby ktoś jeszcze się nie kapnął)
PS: Moje odejście z Moonchildren przemyślałem kilkakrotnie :)
Markizek666
26-02-2006, 09:05
Rycerski i to jest czytanie ze zrozumieniem mi chodzilo o glowne chary:]
Everlasting Mercy
26-02-2006, 13:27
Ehh immortal dragons powoli się rozpadają...
Rekin Master
26-02-2006, 14:41
@up
nom-rozpada sie i dlatego wszyscy odchodza :cygaro:
Jestem liderem Aod i widzialem posty o naszej gildii. Wpisalem tam Stop Recruting poniewaz za***iscie duzo nóóbów mnie pytalo o wstep ;( nadal recrutuje ale postanowilismy ze 40-45 lvl minimum albo dobre skille/mlvl !! jesli jakies sprawy odnosnie gildi macie pisac tu albo na priv w tibii/Lady Dram. Paps
Rekin Master
27-02-2006, 19:08
eee tam ****a trzeci dzien proboje kupic demon shielda i sa oferty od 92-100k -.- ***ane br!!
hehe ta gildia moze stac sie najmocniejsza na servie...oxy pogada z duffem i moze moze dojdzie do nas i bede se pekowal i nikt mnie nie tknie a jak tknie to poleci sd za 400 lalalalalalalalalala:dance:
ps. rekin to moj pierwszy i miejmy nadzieje ostatni char(mialem kiedys jednego na 3lvl-u ale wpadlem do dziury bez ropy wiec to sie nie liczy ;p)
najlepsza moze nie bedzie ale jesli duff dojdzie to cale ED tez wiec bedziemy albo 1 albo 2 gildia na servie :D
mam pomysl zaloze nowy temat o silverze bo to juz za***iscie duzo stron i postow!! jesli zaloze to nie gadajcie tam o takich *******ach jak na tym :D
Everlasting Mercy
27-02-2006, 20:10
Moonchildren jest w tarapatach jeśli nie znajdą 4 vice to gildia pujdzie w niepamięć. A tak jak się pozna bliżej brazoli ( przynajmniej ci co są w BB ) to z nich są całkiem równi goście :P Mają całkiem niezłe poczucie humoru :)
Michałeq
27-02-2006, 20:29
Rekin, to masz pecha, mi sie udało kupic za ~80k (kasa + itemy), a teraz aolka :p
Co do gildii, AoD, to mi sie podoba xD
........nudzimisie..........
No nie ma wała AoD, jest najlepsza, DUFF raczej nie dojdzie, ale moze da sie namowic innych h lv, holu pogadaj z nimi albo niech oxy pogada...
Everlasting Mercy
27-02-2006, 21:43
Z tego co patrze to AoD. Jest 3 co do najsilniejszą gildia na silverze :P Pomyśleć ze istnieje dopiero pare dni :P
A po co zakładać nowy temat ten jest dobry :) nie długo stuknie mu 50 stron trza by to uczyić :P
Z tego co patrze to AoD. Jest 3 co do najsilniejszą gildia na silverze :P Pomyśleć ze istnieje dopiero pare dni :P
A po co zakładać nowy temat ten jest dobry :) nie długo stuknie mu 50 stron trza by to uczyić :P
Hehe no wlasnie ma niecaly tydzien a jest jedna z najlepszych gildii wiec mam nadzieje ze Duff sie zgodzi i dojdzie do gildii ;) jesli tak to pewnie Pysidon, Arpas, Hinx itp.itd. dojda wiec gildia bedzie najlepsza na servie :D
Narkoman
28-02-2006, 12:46
nom macie sie czym chwalic:P grtz dobrej gildi :)
nowego tematu nie zakladaj ten starczy :)
nic ciekawego sie nie dzieje :/
Markizek666
28-02-2006, 18:06
No, jak narazie jest to chyba 3 z najlepszych gildi na silverce.
Pysidon to chyba kolega duffa i jest w extreme dream, wiec nie wiem czy dolonczy;) ;) ;)
Rekin Master
28-02-2006, 18:09
oxy nie moze pogadac z duffem, gdyz jest on na karnawale(dzis sie konczy)
moze zdola go namowic ^^
Everlasting Mercy
28-02-2006, 22:40
Hehe wracając z Katedry moją uwage przykuło jedno drzewo a mianowicie:
http://rapidshare.de/files/14370045/BUG.bmp.html
(nie jest to fake)
Markizek666
01-03-2006, 00:18
Hehe wracając z Katedry moją uwage przykuło jedno drzewo
Hehe, dostaniesz MLS i DSL:dance: fajny bug :)
dzis dedlem :( Mar 01 2006, 08:00:03 CET Killed at Level 22 by Jar trio na dark katedrze zalamalem sie z powodu straconego lvla i 2 skilli z 61 na 59 :(:( ale dzieki narkomanowi jednak zostaje :) szybko sie to odrobi wkoncu nie tak duzo stracone szkoda tylko bo w bp mialem war hammera 2 club ringi 400 gp i 19 meat :( moj war hammer kasa i cluby :( za tym strasznie tesknie aa i za 2 skilami :/ jestem z tego powodu zdolowany i jeszcze z 70% do 23 lvl na 49% do 22 lvl :(
Everlasting Mercy
01-03-2006, 14:57
Ja tam sądze że ten post wyżej to keyloger :P
Mi tez sie tak wydaje, a pozatym po wejsciu w to zobaczylem napis Zostac ugryziony czy tam zostales...
Noob?
Rekin Master
01-03-2006, 19:12
lol wlazles w to??jak to keylogger to masz przejabane... -.-
Narkoman
01-03-2006, 19:29
fajny bug na zdjeciu
beznadziejny ten link
Markizek666
01-03-2006, 19:47
zrozumiecie jak zobaczycie
http://s3.*********.pl/c.php?uid=44594
Wiesz, co s*******aj z tym linkiem, gejloggery wyszly mody ;)
Tanin Hawking
01-03-2006, 22:09
lolz to nadal jeszcze daja linki z gaylogerem an tym forum?? o.O
Michałeq
02-03-2006, 22:08
YEAH!!!!! Nareszcie! Powrócił mój qmpel :D Earl Istari. 2 miechy go nie było xD, ale wrócił i ma się dobrze ;). Oby więcej takich powrotów :).
eheheh jak to milo gdy stary kumpel wraca :) dzis awansowałem na 22 lvl a za 30 % na 4 mlvl (jeszcze niemam 4 :( ) no i to co stracilem powoli sie odrabia :D
Narkoman
03-03-2006, 19:24
nie ma to jak se milo porozmawiac z kumplami na forum. zwlaszcza jak sie duzo dzieje :)
:dance:
Everlasting Mercy
03-03-2006, 22:50
Chyba się wojna szykyje zerknijcie na gildie "Stealth revenge" ,na głównym forum mówi się o powrocie do gry vladzenho który niby ma się sprzymirzyć z duffem ponieważ aikau nie cieszy się zbyt wielką popularnościa wśród swoich rl :P Jeśli dojdzie do tej koalicji Silvera bedzie ponownie w opałach ;/
@up
Mowi sie takze o innej wojnie AoD i Blood Bringers, poniewaz DUFF (rl friend oxego), poszedl do niego, i gdy oxy byl w wc duff zabil jego charem Magnusa Verusa (100 ek), po tym wyczynie Obbimzenho odszedl z gildi do bb, i najprawdopodobniej bedzue wojna...
Co do starego reportowania, GM zbanowal Fantoma, i wszystko wskazuje na to ze kapusie zostana pociagnieci w odpowiedzialnosci...
Rekin Master
04-03-2006, 09:46
o ****a mac ja *******e ... oxy ma hunta czy nie??ja juz nic nie wiem!!!niech sie to wyjasni
Oxy chyba nie ma hunta bo narazie nikt nikogo nie atakowal, i najprawdopodobniej duff sie przyznal...
jakei trzeba miec skile i lvl zeby dojsc do AoD ?? bo bym sobie do nich doszedl :D
40 level+, skille 70/70+, a tak to tylko rl friends sa rekrutowani...
Zegnaj Silvero :(
Milo bylo na tym swiecie milo sie na nim zylo i milych ludzi sie poznalo.
Tak?? Znowu twoje zarciki... -.-
Nie papdles ani cie nie hakneli wiec nie kasztan ze z dnia na dzien odchodzisz!
Narkoman
04-03-2006, 19:57
tak ligus a ja mam dola bo moją szkole terrorysci zaatakowali :P
!@ co do tego deda magnusa to wydaje mi sie ze skret to jest ze duff go zabil. Nie twierdze ze nie ale watpie. Ile oxy musial ma klopie siedziec? sry byc w wc? przeciez magnus mial uhy i to by nie trwalo 30 sek. no dobra nie trwaloby to 1 min.
Rekin Master
04-03-2006, 21:29
ehhh ligus chyba naprawde mial hacka :(
KacperkaSilvera
05-03-2006, 09:18
Czemu mi nikt wcześ niej z Silvery nie powiedział, że tu cała ekipa Moonchildren przesiaduje?:] Ja osobiście też należe do moonchildren i strasznie się tym szczyce:) szkoda mi Ciebie Ligus.. a co ci za***ali? padali tobą?
tak ligus a ja mam dola bo moją szkole terrorysci zaatakowali :P
!@ co do tego deda magnusa to wydaje mi sie ze skret to jest ze duff go zabil. Nie twierdze ze nie ale watpie. Ile oxy musial ma klopie siedziec? sry byc w wc? przeciez magnus mial uhy i to by nie trwalo 30 sek. no dobra nie trwaloby to 1 min.
Co do oxy, to jego ue wynosi 600+, mozliwe ze byl na party z Magnusem bo przeciez to przyjaciele, np zalozmy ze bylo tak, Oxy mowi ze chce testa z sd w magnusa, magnus sie zgadza, dostaje 2 sd, (Lub 1), nie uha sie bo mysli ze to caly czas test a oxy ue i magnus pada... Oxygenza sd jest od 350-450 w czlowieka, a ue wynosi 600+, wiec 2sd+ue=kolo 1400 hp...
Rekin Master
05-03-2006, 10:21
ehhh dzis zrobilem wraz z lady dram baaardzo trudnego questa...zaczolismy juz wczoraj i w sumie 6h go robilismy:faceoff:
oboje wybralismy po 0k i 32 talony-zaraz wkleje zdjecie xD
http://img71.imageshack.us/img71/5782/paradoxprzerobka0dk.jpg
Narkoman
05-03-2006, 10:22
http://rapidshare.de/files/14732689/crus_helm_qest.rec.html
tu macie link z questa mego kuzyna pulpeta rozprowacza. Mowili zeby zamiescil to on zamieszczam.
Domek lady dram....:dance:
http://i20.photobucket.com/albums/b240/parada1990/tibia_ss/Qwez0014.jpg
dawno mnie nie bylo a tu patrze 2 sski ze mna ;P widze ze robie sie popularny na forum ;] szkoda ze nie widac na ssku z Qwezem 2 pietra mojej chaty =]
niedlugo zamieszcze pod rapida kilka filmow z questow i z huntow bedzie co poogladac m.in. OF questa na ktorym final rooma wykonalismy w 4 osoby ;x
dobije 47 lvl i ide solo necro expic tez nagram film ;]
Everlasting Mercy
05-03-2006, 13:16
A oto znowu przynosze ciekawe wieści na forum otóż Vladzenho 122 ek został hackniety i ma 8 lvl a co do śmierci magnusa to zrobił se skulla dla jaj na oxy a ta go zabiła i na koniec Wojna Wybuchła Extream Dream vs Blood Bringers !
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.