PDA

Pokaż pełną wersje : Jednym słowem SILVERA

Stron : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

Rekin Master
19-04-2006, 17:09
@holu
1.mial to byc twoj ostatnipost -.-
2.nie chce mi sie wiezyc,ze poreda chcial moje itemki...
ps. chyba 1000post xD

poreda
19-04-2006, 17:33
nie hacknalem nikogo z silvery ( a zaluje ) juz nie pamietasz jak mnie na gg prosiles zebym ci wytlumaczyl jak ja hackuje? :D a jak juz ci powiedzialem to probowales hackowac polowe moonchlidren ( wiesz o co chodzi ) :evul:
a po 2 wlasnie widac kogo starzy nie kochaja...tak cie kochali i bili w dziecinstwie ze na pseudo-kibica ŁKS wyrosles i musisz sie wyrzywac na meczach :cup:
a i jeszcze kiedy cos chcesz wiesz jak masz rozmawiac...kiedy okradlem rekina wiedziales jak masz sie podlizywac i caly dzien mnie prosiles zebym sie podzielil rekina itemami...dziwne ze o tym nikomu nie wspomniales :(

O LOOOOOL!
Hahahahahahahahahahahahha, z tym moonchildren to sam wymyslelies czy ci ktos pomagal? Wiecie jak Holu hakuje? Ma progam do wymiany plikow i z niego sciaga passy innych. Tak jak to sam juz mowiles nie wybiera sie osob ktore moizna zhakowzc wiec jak mialbym chciec zhakowac polowe moonchildren (??). Widac ze jestes na tyle dzieckiem ze nie wiesz nawet co to pseudo kibic znaczy, i kto powiedzial ze sie wyzywam? Niech forum oceni, kogo rodzice nie kochaja, tego co sie wywyzsza, nienawidzi wszystkich dookola, hakuje kumpli i okrada, pozniej sprzedaje itemy za kase w rl i onanizuje sie przy tym, czy tego co chodzi na mecze?

A jeszcze wspomne ze juz probowales cos pisac na gg, ale nie licz nie odpisze. ;]
A co do itemow rekina to prosilem cie zebys mu je oddal, bo wkoncu to byl twoj kumpel...

Narkoman
19-04-2006, 19:23
hmm zrobie tak jak powidizala taube i zlekcewaze posta holego

grtz wszytskime ktorzy sie przyczynili do tego:)
rekin,
poreda,
dolor,
narkoman :),
michaleq
zemsta(i jego poprzednie wcielenia)
h***,
Taube,
filpex,
lenidas(ostatnio),
robertto(nicku na forum nie pamietam)
to chyba ci co wieksza część pisali, a o tych co malo mowili to nie wspominam b sie nie przyczynili zbyt bardzo :) jak o kims zapomnialem to piszcie :)

Zemsta
19-04-2006, 19:45
Ok ludzie zrobimy Sade dzisiaj.
1 Porede kochaja rodzice
2 Holu kochaja rodzice
3 C*** mnie to boli xD ( joke)
@ Holu tak tak ty nigdy nic nierobisz.......

Narkoman
19-04-2006, 21:50
nom i wszystko jest pieknie :)

PS. teraz przez tydzien nie bede grac, bo do testow bede wkowac. :) Tylko nie nazywac mnie kujonem, bo wpadne w szajbe. :P

PSS: Nie rozpisywac sie zbyt bardzo, bo nie chce mi sie czytac wszystkich postow.

PSSS. Moze czasem wpadne na forum ale watpie.

PSSSS: Ligus nie zgapias od ciebie z tymi PS :)

Michael Rzotkiewka
19-04-2006, 23:32
a ja to co? -.- tez pisalem grrrr X( X( X( X( X( X( X( X(

Marcek
20-04-2006, 00:26
Jaka glupote zrobilem to az zal mi samego siebie jak moglem co takiego odj**** , "Your IP address is banished" 4 maja dopiero bede na tibi <placze> . Wszystki plany poszly sie gonic ;( ale moze kumple beda pomagac teraz okaze sie kto jest prawdziwym kumplem ;) Ale do tego czasu RETRIED byc moze dluzej niz do 4 maja :(

Dolor
20-04-2006, 15:15
Witam wszystkich

Milo znow zobaczyc choc jednego posta napisanego przez Taube w tym temacie :)

Jesli chodzi o sprawe z Holu to na ten temat napisalem 2 posty lub 3 :p nie pamietam.

Kolejna sprawa totaka ze niektozy dziwia sie czemu ostatnio nie mialem zadnych advensow bo wiele osob sie mnie o to pyta. A wiec odpowiadam nie skillowalem ani nie expilem poniewaz jakies 14 dni mi sie nie chcialo grac w tibie i jak juz wchodzilem to sobie pogadac z kumplami i pobiegac gdzies po swiecie tibijskim a pozniej nie bylo mnie od piatku do wtorku no i wczoraj nie gralem :)

Pozatym mam pytanko do Boromira
Za co cie zbanowali ??(nie chce mi sie patrzec na tibia.com i dlatego sie pytam)

Pozatym teraz mam zamiar posiedziec troszke na skillowanku bo bede miec troszke czasu wolnego.
Prawdopodobnie zrobie jakies przyzwoite skille i ze 70lvl i zrobie sobie druga postac tez na silverze :)

Pozdro all jesli ktos chce pogadac to mozecie pisac juz domnie.
Srry za moje wczesniejsze zachowanie ale bylem niezle znerwicowany ale juz mi to minelo :) (chyba:evul: )

Marcek
20-04-2006, 17:10
Nie ma BANA :} ale zwala trwal 1 dzien ;]
tego jeszcze nie bylo xD cool czyli planu ciag dalszy xd
A nie wiem za co bana mialem w tibia com nie bylo nic napisane a mialem IP banished ale moze ktos wbil na tibie pod moja nieobecnosc i i dostal bana i na IP ale juz wszystko dobrze sorki za bledy ale pisalem to na schemacie ;]

Zemsta
20-04-2006, 18:41
Moze masz zmienne ip i poprostu dostales IP Zbanowane xD

poreda
20-04-2006, 21:23
Lol... Jezeli dostajesz bana na ip to przewaznie na 1 dzien. tez juz tak kiedys mialem.

morpheus1
20-04-2006, 22:35
Yo! Ciekawe kto to zapierdzielil tym stolkiem w starsza dzis za to ze mu wylaczyla kompa jak gral w tibie???

marcinekk
20-04-2006, 23:01
Yo! Ciekawe kto to zapierdzielil tym stolkiem w starsza dzis za to ze mu wylaczyla kompa jak gral w tibie???

Pewnie jakis troche powalony chlopiec na mozg to zrobil. w kazdej gazecie o tym sie rozpisuja (nudne sie zaczyna to robic) jak mozna byc takim maniakiem zeby bic rzodizcow za to ze sie jest takim maniakiem.
Wiem wiem troeche to nie zrozumiale

adrius
21-04-2006, 08:29

Jakies dziecko:baby: dla którego tibia jest za mądra i myśli że jak wyłączy mu się kompa to umże w rl życiu:evul: (co za debil:P)

poreda
21-04-2006, 11:31
Co do tego goscia to byl na anni room, i gdy zabijali ostatniego demka, stara wylaczyla mu kompa. Gosciu wpadl w furie i zaczol ja krzeslem pizgac. Mojim zdaniem tez gostek przesadzil, ale napewno kazdy by sie zdenerwowal jak na anni mama kompa wylaczyla, moze nie kzdy w taki sposob ale napewno nie jedna osoba. :P

@Kuba Narkoman, to kujon! Hahahaha :D

W srodke i czwartek rowno o godzinie 9:00, rozpoczyna sie w calej polsce egzamin gimnazjalny. Ale Lipaaaaa!

KacperkaSilvera
21-04-2006, 16:32
Co do tego goscia to byl na anni room, i gdy zabijali ostatniego demka, stara wylaczyla mu kompa. Gosciu wpadl w furie i zaczol ja krzeslem pizgac. Mojim zdaniem tez gostek przesadzil, ale napewno kazdy by sie zdenerwowal jak na anni mama kompa wylaczyla, moze nie kzdy w taki sposob ale napewno nie jedna osoba. :P

podzielam twoje zdanie. Jakbym mial 80 lvl+ i bym padl bo starsza mi kompa wylaczyla to sam nie wiem co bym zrobil:P Ja teraz jak padne to padaczki dostaje:P ale serio zauwazam ze tibia jest jak narkotyk:P pokazalem ta gre chlopaka z klasy i teraz na dwor nie wychodza bo po szkole only tibia do wieczora:P albo popatrcie na fantoma da first:P on tez gra od rana do wieczora:P cos w tym jest ale i tak przesadzaja te media troche:]

Dolor
21-04-2006, 16:39
A wiec jak juz widzieliscie co media wypisuja i mowia na temat tibi to mozna powiedziec jedno "media wszystko wyolbrzymiaja"

A jesli chodzi o artykul gazety wyborczej to moge powiedziec jedno ze ta gazeta to jest okropny szmatlawiec i powinni w niektorych sprawach skopac dupsko zazadowi bo jak widac nie umieja pisac prawdy.
To tyle na temat szmatlawych mediow.

Zaowazylem ze ostatnio w swiecie tibijskim nic sie nie dzieje.
Mam dobra wiadomosc dla Moonow :) otuz Moonchildren jest jak do tej pory najsilniejsza polska guildia na Silverze i najdluzej sie czyma ze wszystkich jakie byly.
Mam nadzieje ze Moon bedzie zaraz lepsze i ze sie nie rozpadnie :)

Dawergo
21-04-2006, 17:57
Ale dawno tutaj nie pisalem. Co do stwierdzenia "tibia jak narkotyk" nie zgadzam sie z tym, to jest chyba jedyny przypadek jak ktos pobil matke za to ze mu kompa wylaczyla.

@Poreda
Skąd ty znasz takie szczeguły? To ty matke pobiles? Joke

Zemsta
21-04-2006, 19:49
Tibia jak narkotyk?
Dla mnie nie, bo ja mam czas dla przyjaciol i innych rzeczy.
Ale jesli chodzi o artykol w Gazeie wyborczej to przesada mala, nic nie wiedza na jej temat i pisza, owszem niech pisza, ale moze cos prawdziwego, sa ludzie ktorzy przez tibie poznali wiecej kolegow i moze nawet przyjaciol (duzo osob myli te dwa slowa) i jesli ktos jest normalny to nie powinien przez nia problemow.
A co do wylonczenia na Anni kompa to raczej watpie -,,-'

Co do silvery to sie nic ciekawego niedzieje poza dedem michala golego od jakiegos nooba (25 druid) i za niazla jadka jak Zuleq ubil podobno jakiesgo low lev(pl) i mu boh wypadly a ja se z ryckiem jaja zrobilismy ze mi zuleq wyslal i zaraz sie na mnie zucili jak na jakiegos debila xD
@ Dawergo poreda jest zdolny do wielu rzeczy, ale do tego chyba nie (CHYBA?) <<Hehe>>

poreda
22-04-2006, 13:19
@up
Oj bo zrobie tym krzeslem ale na tobie! :P
<Joke>

Kto ma czas aby na noc monka stawiac? :P

Michałeq
22-04-2006, 14:04
Jeśli uważacie, że Tibia NIE jest jak narkotyk, to zróbcie se przerwe, tylko na tydzień, jeśli włączycie przed czasem Tibie, to się okaże że się myliliście. Wyborcza szmatławcem raczej nie jest, ale media ZAWSZE WSZYSTKO wyolbrzymiają. Mimo tego, qmplowi facetka od infy zakazała włączać Tibię, bo cytuje "nie chcę mieć kłopotów". Ehh... Na całą Polskę, na 39 prawie mln ludzi, jeden zwariuje przez Tibię, to już jest bebe -.- ograniczenia i zakazy. A jak w każdych wiadomościach jest jakaś sprawa, że rodzice nad dziećmi się znęcają, zabijają, terroryzują, to nic nie można zrobić. I gdzie tu sprawiedliwość?

@Zemsta
GrAtZ
Po raz pierwszy widzę, że napisałes w miarę dobrego i normalnego posta :]. Oby tak dalej ^.-

@Dolor
Zgadzam się w 100%. Moon jest dotychczas najlepszą Polską gildią na Silverze jaka kiedykolwiek powstała ^^

@Poreda
A z tym anni to przekolorowane, Jeden z najtrudniejszych questów, ostatni pokój, ostatni demon, i pewnie jeszcze był na black hp ;].

Teraz, Moonchildren Rekrutuje WSZYSTKICH polaków 40 lvl+. Warto jakby do nas doszli ludzie tacy jak Leo, wyswit, moradin, rasta, earl, circa, shortys czy everlasting. Wtedy to by była gildia :P. a razie tylko marzenia, ale czy ktoś się spodziewał, że moon tak długo wytrzyma? No właśnie :P

Zemsta
22-04-2006, 15:04
@ Up i do Dolora
Narazie dla mnie i tak najlepsza gildia byl Red WArriors, tylko duuuzo osob jeszcze wtedy nie gralo na silverze albo nawet w tibie :]
niestety rozpadla sie po 1 miehu moze pozniewarz lider tej gildi czyli Dark Pixier przeszedl na Obsidie ale i tak kolo 35 lev przestal grac w tibie :baby: 8o
Mielismy 20 lev (rekin wtedy 27 :D) ja 24 mialem a rycek innym charem 16 palek :D, a bylo nast stac na GH, mialem wtedy pokoj i zostawilem tam 20k bo zbieralem na Uwaga! BOHY! omg co to wtedy bylo :] ryk placz, ale pix oddal all i bylo git :cup: :cup:

Dolor
22-04-2006, 23:02
Otuz wyborcza jest szmatlawcem bo to juz nie pierwsza sprawa w jakiej pojawiaja sie klamstwa z ich strony.
A moze to nie jest klamstwo tylko niekompetecja reporterow.

Red Warriors moim zdaniem byla to noobowata guildia i pamietam co Hydrant i pare osob chcialo zrobic z ta biedna guildia

A mam duzy zal do tej guildi i dlatego nazywam ja noobowata bo w pierwszy dzien okrzyknieto mnie w tej guildi zlodziejem i cala guildia wypowiedziala hunta i pamietam jak sobie skillowalem to mnie jakies 2 noobki zaatakowaly z red warriors jak sobie trenilem i jak ich zabilem to mi pisali ze mam hunta od pipaozenha ktory wtedy gral

Pozdro all

Zemsta
23-04-2006, 00:15
Otuz wyborcza jest szmatlawcem bo to juz nie pierwsza sprawa w jakiej pojawiaja sie klamstwa z ich strony.
A moze to nie jest klamstwo tylko niekompetecja reporterow.

Red Warriors moim zdaniem byla to noobowata guildia i pamietam co Hydrant i pare osob chcialo zrobic z ta biedna guildia

A mam duzy zal do tej guildi i dlatego nazywam ja noobowata bo w pierwszy dzien okrzyknieto mnie w tej guildi zlodziejem i cala guildia wypowiedziala hunta i pamietam jak sobie skillowalem to mnie jakies 2 noobki zaatakowaly z
red warriors jak sobie trenilem i jak ich zabilem to mi pisali ze mam hunta od pipaozenha ktory wtedy gral

Pozdro all

Wiesz dolor to ze Wyborcza napisala cos i to sie niezgadza z prawda nieoznacza ze zaraz jest szmatlawcem.I napisz mi ktora gazeta niezmysla?
Faktycznie kupmy sobie Fakt czy Expres napewno lepsza :]

I niewyzywaj kazdego od noobow gildia noobowata to noobowate on noobowaty, moze spojrz na siebie wkoncu, zastanow sie jak ty miales 1 postac i byles noob/newbie to jak sie zachowywales?
i przynajmniej nie bylo grozb typu pozabijam all i okradne jak to dzisiaj kluk zaprezentowal na g-chacie :] i akurat o hydrancie to ja duzo w tej gildi niesluszalem jedyne co to kazu,kilver,rekin,ja,pix,duban i fuji gof i to byli raczej jedeyni ci ktorzy sie to gildia intersowali i powtarzam to drugio raz gdyby byla naprawde noobowata to by jej niebylo ponad 1 miech(wiem ze krotko, ale bylo malo pl z paccem a lider odszedl) i niemielibysmy GH, wiec sie zastanow ligus.
Pozdro

Rekin Master
23-04-2006, 10:49
@michaleq
ja nie gram w tibie od pon(wchodze tylko raz dziennie na 3sekundy sprawdzic,czy mnie nie haknieto<wiem ze to chore> wiec to se chyba liczy? ;>

poreda
23-04-2006, 11:47
@up hahahaha nie grasz w tibie, hahaha. Na otsach siedzisz a nie nie garsz w tibie! haha
@ligus, sam jestes i byles noob, nie masz prawa wyzywac calej gildi, od tamtego czasu ty zrob iles 20 lv i skille 84/84, a Dark Pix, ma teraz 86 elite knighta ze skillami 85/85, widc ktop tu jest noob? Mowisz tak bo cie scigalo duzo osob...

Zemsta
23-04-2006, 11:58
Co do ligusa to sie troche zgodze jak rycek zaczylan grac to ligus mial ze 70/70 i 30 lev+ teraz rycek go wyprzedzil w all poza mlev bo ma przewage jakis 10% +, ale pix chyba nie gra w tibie tylko Duba'evil (na silverze byl jako Dubanwlkp czy jakos tak)l 86 EK na obsidi (chyba jeden z najlepszych pl na obsidi) Ma nawet mpa :D

@ Poreda uspokoj sie troche, ja tez gram na otsach czasem -.-

To na tyle Cya

KacperkaSilvera
23-04-2006, 15:36
Jakby wszyscy polacy mocni do nas dołączyli to by wiedzieli jaka to by była faza tylko że mi sie wydaje że oni się nawet boją spróbować.. Ja tam podczas red warriors bylem retired:] znał ktoś Holy Bubox? kiedyś z nim miałem plan stworzyć polską gildię miał on wtedy 35 lvl teraz juz jest retired.:P

Dawergo
23-04-2006, 16:48
@michaleq
ja nie gram w tibie od pon(wchodze tylko raz dziennie na 3sekundy sprawdzic,czy mnie nie haknieto<wiem ze to chore> wiec to se chyba liczy? ;>

Rekin wracaj do nas na silvere, olej OTS-y :) Sam przez to przechodziłem...

Zemsta
23-04-2006, 18:28
Jakby wszyscy polacy mocni do nas dołączyli to by wiedzieli jaka to by była faza tylko że mi sie wydaje że oni się nawet boją spróbować.. Ja tam podczas red warriors bylem retired:] znał ktoś Holy Bubox? kiedyś z nim miałem plan stworzyć polską gildię miał on wtedy 35 lvl teraz juz jest retired.:P

Tak znalem chcial zabic mojego pala, ale po waleniu przez 5 min i zjechaniu mnie do red hp mu sie odechcialo -.-

Dolor
23-04-2006, 18:35
Ehhhhh po 1 michal mnie wyprzedzil bo on wiecej czasu spedzal na tibi niz ja a po 2 ja jakis miesiac nie gram tylko wejde i sobie pochodze i tyle

Po 3 Nie mialem namysli calej guildi
Po 4 jak zaczynalem grac w tibie jakies 4 lata temu to czytalem poradniki i jak czegos nie wiedzialem to sie pytalem wiec noobkiem nie bylem.

Jeszcze jedno michael siedzi na tibi dziennie nie wiem ze 4 czy 5 godzin a to spokojnie wystarczy aby mnie przescignac

Ja na tibi siedze od czasu jak przyjde ze szkoly 14:00 do 16 i albo sobie biegam albo skilluje lub troszke expie i tyle ale spokojnie postaram sie szybko zarobic kase i sobie bede skillowac.

A ty Neoxer sie zamknij bo jak by sie za toba 20 osob zucilo i gonili cie do thais i pod dp jakies 40lvl+ by ich powyzynaly to tez bys sie smial z nich i nazywal noobami.

A gdyby byli by wtedy tacy dobzi to by mnie zabili jak skillowalem a oni wbiegli zrobili sobie skulla zabilem 1 a drugi na red hp blagal o litosc po czym zaczol grozic mi najwyzszymi lvl na silverze to go zabilem i wtedy napisali mi ze mam hunta.

Ahhhhh to byly czasy jak Soul Reaver Bzyku i paru innych chcieli pozabijac tych z red warriors.
Czasem jak slysze o tej guildi to sie ciesze ze bylem w niej 2 dni bo w redach bylo duzo noobow (mowiac noob nie mam na mysli kolesi z niskimi lvl)

Bylo tylko pare wyjatkow

Bye all

Zreszta Tibia mi sie troszke znudzila jak narazie ;p

poreda
23-04-2006, 19:03
Holy bubox to byl noob, sprzedal acca i nowy owner ma na nim 78 rp miedzy innymi, lecz niestety zapomnial passow (LoL!). Co do zemsty, ty masz jakeis klopty? Poprostu robie sobie jaja z rekina wiec z czym ma sie uspokajac? Duba'Evil to nick Dark Pixera/Pix Knighta, gra bardzo dobrze, ma skille 85/85, 86 lv, mpa, g legs, rh bs, steel boots, boh, mms, G sword, i ogolnie bardzo dobrze mu idzie.

Zemsta
23-04-2006, 19:43
No widac ze noob, poreda a co ja mam sie domyslac ze sobie jaja robisz z rekina.
bo wiesz widzac jak twoj post zaczyna sie od: "@up hahahaha nie grasz w tibie, hahaha. Na otsach siedzisz a nie nie garsz w tibie! haha " To ja sie zastanawim czy plakac czy sie smiac z ciebie.

Nie, duba'evil to nie dark pixcier bo dar pixcier to pix'evil :]

poreda
23-04-2006, 20:12
@up
I co sie madrujesz jak nic nie wiesz... ;]

Zemsta
23-04-2006, 22:27
A ty wiesz?

Rekin Master
23-04-2006, 23:10
Holy bubox to byl noob, sprzedal acca i nowy owner ma na nim 78 rp miedzy innymi, lecz niestety zapomnial passow (LoL!). Co do zemsty, ty masz jakeis klopty? Poprostu robie sobie jaja z rekina wiec z czym ma sie uspokajac? Duba'Evil to nick Dark Pixera/Pix Knighta, gra bardzo dobrze, ma skille 85/85, 86 lv, mpa, g legs, rh bs, steel boots, boh, mms, G sword, i ogolnie bardzo dobrze mu idzie.

LOOOL POREDA POREDA...
sluchaj,,,duba'evil to 3 osoby i gral nim od pocatka dubanwlkp, potem pomogl mu jego brat(dark duban) i na koncu pix :P nie dziw sie,ze taki lvl ale cicho xD

poreda
24-04-2006, 10:16
@zemsta
No jak widac wiem wiecej od ciebie. Teraz Duba'Evila ownuje przewaznie Pix, na zmiane z Dubanem, lecz czesciej jets to Dark Pixier.

Zemsta
24-04-2006, 15:01
Sam napisales z Dubanem, a ja tez powiedzialm z dubanem :]

Narkoman
25-04-2006, 14:46
jutro testy a ja se na forum wszedlem u mego kumpla i tak se czytam i stwierdzam, ze... nic sie nie zmienilo :)

ogladam se i ogladam i patrze neo ma nowego chara (tak jak mi mowil) i patrze se dalej i stwierdzam ze ty tez jeste noob i to jeszcze wiekszy niz ja.:evul:

Dolor
25-04-2006, 22:43
He he he he moge powiedziec tylko "powodzenia" 3 gimnazjalistom a mi oni moga zyczyc dobrej zabawy :P (wcale nie musza)

Jak juz widac Poreda zmienia postacie jak alfons prostytutki :D ale jak tak lubi to ja nie mam nic ciekawego. On chyba chce zrobic jak najwiecej charow.
Za 3 lata uslyszymy o armi poredy na mc ktora wyzyna br :D (joke)

Poreda pozdro i powodzenia w tworzeniu swej armi :D

Narkomanie nie dopaliles chyba sobie dzisiaj trawki :D (joke) bo nie zaowazyles zmiany w tym temacie :D.

Jak ktos cos bedzie chciec odemnie to piszcie na pw bo ja na forum jestem codziennie a na tibi nie bo mi sie niechce grac :D

Nie expie ani nie skilluje juz miesiac :P
Pozwolilo mi sie to troszke odprezyc i odpoczac od tibi :D
Ale nie wiem czy bede dalej grac bo znalazlem bezplatny serv w Wowa (serv ruski ale ponad polowa graczy to polacy :P)

Pozdro all ;)

Zemsta
25-04-2006, 23:43
@ UP Jesli bezplatny srv WoWa no to priv wiec penie se dlugo niepograsz, bo czeste resy itp.
Poreda zmienia chary jak ja skarpetki czy gacie :D (no nie czesciej zmieniam, ale nieduzo :D) ale to on gra nie ja....
No i dzisiaj moj maly advik na 14 mlev i 76 dist :]

Dolor
26-04-2006, 08:09
Up@
Na tym servie gra ponad 3 tysiace graczy i wywala z gry miej wiecej co 3 godziny i nawet nie ma lagow jak jest wiecej graczy w jednym miejscu i wszyscy wala jakies czary czy cos innego ;p

Pozdro all

poreda
26-04-2006, 13:24
Poprostu traktuje tibie jak zabawe, jezeli chce grac sorkiem to robie sorka i nim gram a jezeli pala to robie pala i gram palem, gdybym do tej pory nikt mi nie zhakowal qweza to mailbym moze juz 50+, i tylko jednego chara, a gdyby mi nie hakneli Master Pordzio (79 ms astera-teraz 1 lv rook, o ile jeszcze jets ten acc), to mialbym teraz jakis 150 lv, wszystko przez tych hakerow...

Narkoman
26-04-2006, 19:17
a mnie do choja zabil jakis koles (19 lvl sorcererer)
polecialy mi tak
p set
300 arrows
2 uhy

ech zycie
live is brutal, full oof zasadzkas and kopas w dupas

marcinekk
27-04-2006, 11:59
a mnie do choja zabil jakis koles (19 lvl sorcererer)
polecialy mi tak
p set
300 arrows
2 uhy

ech zycie
live is brutal, full oof zasadzkas and kopas w dupas

Jezeli cie to pocieszy tamten typo nie ma juz 19 lvl

poreda
27-04-2006, 13:56
Powracam na Qweza, a owner ktory gral do tej pory qwezem (i nic nie robil :/) bedzie gral Neoxerem. Juz dzisiaj wysylam pieniadze na konto ziomka ktory zalatwia pacca, i w ciagu 3 dni powinienem go juz meic. :>

Jak cos pisac do Qweza

Michael Rzotkiewka
27-04-2006, 16:16
http://img257.imageshack.us/img257/1647/tibiarls174fw.jpg

poreda
27-04-2006, 16:29
Gz, i mozesz oglosic mon~ ze nie jestem zadnym hakerem, an i ta postac tez nie jest! >.<

Narkoman
27-04-2006, 16:31
http://foteka.pl/pokaz.php?id=608

Lenidas
28-04-2006, 08:05
Gratz awansu :) i Gratz cierpliwosci :)

Pozdrawiam

ps.
Czy widzieliscie, ze "rosnie" nam silny rycerz na servie :) Zasowa z lvl jak nikt inny :) Oby tak dalej

Narkoman
28-04-2006, 09:37
o kim mowisz?

Lenidas
28-04-2006, 13:34
o kim mowisz?

Popatrz sobie na erig.net kto wbija po kilkadziesiat tysiecy expa prawie dzien za dniem a bedziesz wiedzial :)
Przeciez nie jestes :baby: aby Ci wszystko podawac do "luzeczka" :D

Pozdrawiam

poreda
28-04-2006, 14:25
@leo
Mowisz o Fantomie?
Jezel itak to fantom kupil kompletnie wytrenowanego chara, 35 lv ze skillami 85 sworda i 80 shielda bodajze..

Lenidas
28-04-2006, 14:36
Nie istotne... wielu ludzi kupuje postacie (hehe wiesz cos o tym) i gra :)
Kazdy robi co lubi :) i gra jak lubi :)

Pozdrawiam

poreda
28-04-2006, 20:29
Do tej pory kupilem lacznie 2 chary, Qwez (25 lv i 77 dista), i sorc jedusinski 20 lev i 27 mlv, wiec to nei jets knajt z 35 lv w 85 skillu i k setem + bs i medusa.

Zemsta
29-04-2006, 00:55
Poreda mu chodzi o pelaga, bo wbil wczoraj/przedwczoraj 860k expa :]
Fanotm kupil chara z 82/77(albo 83).

Dzisiaj maly adwansik na 77 dist i 40 lev :]
Cya

Nalogowiec
29-04-2006, 11:07
Kupilem postać na 33 lvl, 80 sword, 76 shield tak na marginesie.
Qwez, to że Ci nie pomogłem kiedy prosiłes o pomoc w zabiciu Legolasa/Boromira jakiś czas temu to nie znaczy, że musisz odrazu mówić jakiego to ja super wytrenowanego najta kupilem, bo 85 sworda nie mam nawet teraz.

poreda
29-04-2006, 11:14
Nie dlatego mowie, ale jezeli uwazasz ze 30lv+ skillach 80+, jednych z najlepszych na silvie nie jest wytrenowany to twoja sprawa.

Nalogowiec
29-04-2006, 12:49
Wiem, że te skille są dobre, ale jeśli nie wiesz na jakim poziomie i skillach kupilem postac to się nie udzielaj.

poreda
29-04-2006, 12:51
Bede sie udzielal kiedy mi sie to spodoba.

Zemsta
29-04-2006, 13:27
Poreda, jesli chcesz sie udzielac to sie udzialaj ale niepierdol glupot, nikt na silv z pl nie ma 85 sworda/cluba/axe ale niedlugo bendzie a jest nim Rycerski Michal.
Cya

Qbaa
29-04-2006, 14:25
Moradin ma chyba 83 axe.

Chciałbym ostrzec tutaj przed oszustami którzy ostatnio pojawili się na silverze, dodaje tutaj ich rozmowy:

1 rozmowa:
07:33 Quitrix: elo
07:33 Quitrix: ej
07:33 Piopol: elo
07:33 Piopol: co
07:34 Quitrix: tez podwijam itemy
07:34 Quitrix: :P
07:34 Quitrix: zajebalem
07:34 Quitrix: wand of cosmic energy
07:34 Quitrix: :P
07:34 Piopol: :P
07:34 Quitrix: lootbagi
07:34 Quitrix: iyp
07:34 Quitrix: hehe
07:34 Piopol: a gdzje wand
07:34 Quitrix: wyslalem
07:35 Quitrix: na drugiego chara
07:35 Quitrix: :P
07:35 Piopol: aha
07:35 Piopol: a ja
07:35 Piopol: zawalilem
07:35 Piopol: tak
07:35 Piopol: crown armor---knight armor
07:35 Quitrix: hehe
07:35 Quitrix: wiem
07:35 Piopol: drag shield
07:35 Quitrix: :P

2 rozmowa:
7:54 Quitrix: free items plx
07:54 Riku Blackheart: stfu
07:54 Quitrix: o
07:54 Quitrix: hehe
07:54 Quitrix: ja
07:54 Quitrix: mam
07:54 Quitrix: jeszcze
07:54 Quitrix: postac
07:54 Quitrix: w dp
07:54 Quitrix: w thais
07:54 Piopol: jaki lvl??
07:54 Quitrix: ide tam
07:54 Quitrix: 8
07:54 Quitrix: tez kradne
07:55 Quitrix: :D
07:55 Piopol: ej
07:55 Quitrix: pokaze ci cos
07:55 Piopol: a dasz mi passy
07:55 Piopol: do njej
07:55 Quitrix: poczekaj tu
07:55 Quitrix: nie
07:55 Quitrix: to jest
07:55 Quitrix: tp samo konto
07:55 Quitrix: ;/
07:56 Piopol: ale
07:56 Piopol: ja sie z toba
07:56 Piopol: podziele
07:56 Piopol: kasa
07:56 Piopol: i lootem
07:56 Piopol: z thiefy
07:56 Piopol: z thiefu
07:56 Piopol: to spadaj
07:57 Piopol: tp plz
07:57 Piopol: tp plz

dzis po 8 rano Roniizenho ciągnał meduse shield i 2 handed sword ktorych sie pozbyl bo zakosil je Quitrix, teraz twierdzi: ALL PL THIEF, no i zaczyna bić polaków, już jeden dziś zginał :/ zaatakowany bez powodu, bez uprzedzenia

bardzo prosze wszystkich aby podali nazwe drugiego chara tych złodzieji, na tibia.com jak wpisze sie ich imie to widoczne sa TYLKO nazwy postaci które kradną, te chary którymi grają są właśnie niewidoczne :/ bardzo prosze o pomoc

Michałeq
29-04-2006, 15:06
Z tego co mi się wydaje, to dziś się lognałem patrze Piopol se wchodzi do dp i wychodzi. "Co jest?" "PKPKPK" ja mówie "choc, zabijemy". Wyszedł z dp, i padł po chwili trupem. A Xarfax mi podziękował ;D. A tego Quintrixa może też uwale xD

Lenidas
29-04-2006, 17:16
Fajnie, ze ktos ostrzega przed oszustami :) Jednak na tym fotum nie ma raczej juz "plackow" wiec jakos to bedzie :) i mysle ze na takie "kupne" (czytaj -sraka-) numery nikt sie nie da nabrac :)
Mam pytanie do ALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL :)

Gram w Tibie od kwietnia-maja (sorry nie pamietam) 2005 r. ciagle ta jedna postacia i powiem wam, ze zaczynam tracic chec gry.... ;(
Nie znajduje juz motywacji.... ;( Nie podnieca mnie skillowanie, nie podnieca mnie lvl ;( ... Gralem bo dobrze sie bawilem, a teraz powoli trace radosc z tej gry....

Moze dretwy problem ale ....
Czy ktos mi pomoze ??

Pozdrawiam

Zemsta
29-04-2006, 17:51
Leo, poprostu moze grales za duzo w tibie i muszisz odpoczac?
Zrob se przerwe na 2 tyg/ miecha? ile potrzbujesz i bendzie dobrze.
A moze ci sie najt znudzil? (dla mnie najt jest nudny)
Zrob se sorca/druta/palka i dajesz :] porobisz se przez ten czas runy itp.
Moze porob quesy z kolegami jakies hunty? Bo mozliwe ze wchodzisz idziesz na tomb bijesz 50k expa i idziesz i to moze cie nudzi?
Mysle ze pomoglem.
Cya

Narkoman
29-04-2006, 18:47
a ja mam pytanie do wszystkich co maja pacc. A mianowicie, jak zescie kupili, przez tibia.pl czy moze na allegro ?(ta raklama w TV jest rozbrajajaca) :)

Nalogowiec
29-04-2006, 18:52
Myślę, że gdybym byl na twoim miejscu (najwyższy polski lvl na silverze) motywacją byloby to, żeby utrzymać się jako najlepszy lev. Albo tak jak pisze Zemsta zrób sobie przerwę, po czym wrócisz z podwójną chęcią grania ;D

poreda
29-04-2006, 21:31
@Leo
A moze zacznij czerpac jakas przyjemnosc z gry, a nie ciagle expienie na tym samym. Zbierz ekipe idz na hydry/dls/demon (Chyba 65 ek da rade bloknac?)
Sproboj expic na dragach w ankh z wh albo ss, jak wolisz, stworz uh makera i pograj nim troche, albo zrobp rzerwe jak mowi legolas.

Lenidas
29-04-2006, 23:18
Dzieki za wypowiedzi....
Jakos nie kreci mnie, ze mam najlepsza polska postac na Silverze...
Tak szczerze to wole nie miec, bo nie mam wybujanych ambicji :)
Chyba faktycznie musze pograc w cos innego

Pozdrawiam

Rekin Master
30-04-2006, 10:45
@leo
mam ten sam problem =]

Tanin Hawking
30-04-2006, 11:35
@Moradin Miedziobrody
Ziomuś , wielkie gratz za wbicie 85 axe ;]
Mam nadzieje , że niedługo bedzie już 90 ;]
Oby tak dalej :]

wyswit
30-04-2006, 14:59
no no... nie ma co tu duzogadac ;Dwielkie gz jakw tytule ^^
1 polak ze skilem 85(mele) na silverce ^.-. oby tak dalej ^^
latem pewnie 90 bedzie ;]
Good Luck ;)

0rb
30-04-2006, 15:06
:baby: Hoho =D gratz dla mnie =D, (do wyswita) 90 zrobie w maju ;P,wkoncu kiedys bylem autorytrtem na silverze (...), czeba to odswiezyc ;), no a tak wogole to GRATZ DLA MNIE :DDDD (Pamietny dzien, 30.04.06 godz. 11:32 You advanced in axe fighting.)

Narkoman
30-04-2006, 15:12
@ samo uwielbienie:P
ehe grtz moradin wielkie grtz, dawno cie nie widzialem myslalem ze juz nei grasz :/
moze akiegos ss masz? to zapodaj

0rb
30-04-2006, 20:28
Hehe, to miala byc ironia z ta samochwala ;)
Jezeli chodzi co do SS to nawet gdybym mial to i tak bym niezapodal bo kompletnie nielapie sie na tym systemie wkladania SS na forum ;p, niedowiarkow prosze o sprawdzenie tibia.com jutro po SS

Narkoman
30-04-2006, 21:16
hmm, a chcesz wiedziec jak to sie robi?
to uzyj przycisku szukaj na forum :P albo popros tutaj o link to podam z lekcja jak sie wkleja ss :)

Narkoman
30-04-2006, 21:40
no wiec ujme to krotko
20:36 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals.

po chwili
20:39 Orshabaal is about to make his way into the mortal realm. Run for your lives!

po nastepnej chwili
20:43 Orshabaal has been summoned from hell to plague the lands of mortals again.

a o to kopia TRADE normalnie maxymalna podnieta :P
20:36 Elite Nokoboko: sell p legs >thais<
20:36 Fantom da First: ~~~ Sell Royal Helmet 40 k - 2 Crown Shields 12 k - 3 Skull Staves 12 k - 3 Knight Armors 7 k - Mystic Turban 3 k -Guardian Shield 2 k ~~~
20:36 Perenax: sell bp uh CARLIN!
20:36 Kuba Narkoman: o lol
20:36 Jaka Ender: 15:42 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals.
20:36 Leo the warlock: 03:34 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals.
20:36 Dart Migus: 15:42 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals.
20:36 Gagozenho: Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals.
20:36 Knight Trotter: Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals.
20:36 Mage Goldenheart: 15:42 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals.
20:36 Trakaro: Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals.
20:36 Elverion Shadowmage: 13:46 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals.
20:36 Mardzenho: 15:42 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals.
20:36 Renato winnys: 12:42 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals.
20:36 Master Gargantua: 15:42 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals.
20:36 Pysidonzenho: 15:42 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals.
20:36 Phoenix Sapphire: ORSCHABAAL
20:36 Jake-Long: 15:42 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals.
20:36 Hugo Havoc: wow orsh...
20:36 Sir Necrofago: 12:42 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals.
20:36 Druid Blumenauense rafa: 15:44 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals.
20:36 Chaves The Mito: 15:42 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals.
20:36 Wonz: 15:42 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals.
20:36 Poison Deadly: 15:42 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals.
20:37 Monster'kyo: vamo lah
20:37 Sara Balsine: Orshabaal's minions are working on his return to the World.LEAVE Edron at once, mortals.
20:37 Lord'Silverix: 20:42 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals.
20:37 Galu Chuki Norris: LEAVE
20:37 Budula Knight: 15:42 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals.
20:37 Asan Elesana: 14:42 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals.
20:37 Warrior'Fantasy: 5:44 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals.
20:37 Kaio'Sorce Qix: 15:42 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals.
20:37 Pazxte: 13:42 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals.
20:37 Darck-Samus: LOL
20:37 Picikicos: Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals.
20:37 Snoopy Demon: Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals.
20:37 Denix Alfok: 13:42 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals.
20:37 Homem-Tequilla: sell scale armor 50gp <<<thais>>> and orcish axe 60gp msg me
20:38 Sepor: 20:42 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals.
20:38 Master Agata: 15:43 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals.
20:38 Fenix Desnutrido: Buy Stell helmet<carlin>
20:38 Tique: iaheiaehiauehaiue
20:38 Keilazinha: ORSHABAAL
20:38 Knight Kosmos: 20:43 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals.
20:38 Zaolscas Arguhur: ORSHABAAAL!!
20:38 Gordenho: vo la solaaa
20:38 Kuba Narkoman: tibia.cam plz
20:38 Thorn Drak: Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals.
20:38 Silents Continuos: orshabaal?
20:38 Elite Konan: only in edron?
20:38 Beakman the Legend: 15:42 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals.
20:38 Lady Lanny: help im in edron
20:38 Darkscape: 15:44 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals.
20:38 Beltenebros: sell bp of arrows (3.5k) venore
20:38 Mec Fantassy: EVERYONE LETS TAKE HIM OUT!!!!!!!!
20:39 Windspirit Mosquito: lol
20:39 Haymans assasin: sell d shield
20:39 Alessandro Del Piero: hi
20:39 Druidezenho: os minions de 15:42 Orshabaal estăo trabalhando em seu retorno ao mundo. DEIXE Edron em uma vez, mortals.
20:39 Major Dragon: vtnc, o gm vai ter q tirar esse orhaabaal, pq aki em silvera os high level sao todos noob
20:39 Renato winnys: 12:42 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals.
20:39 Trown ironfirst: Sell Axe ring,Sell Dark helmet...Buy Blue Robe(((Carlin)))
20:39 Lord'Silverix: Go ON edron !!!! xDDD
20:39 Yxuh: lets go edron
20:39 Niarky: Sell Dark Helmet!! THAIS
20:39 Elverion Shadowmage: WOOOOOT
20:39 Dorel Aligon: 15:42 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals.
20:39 Dart Migus: 15:45 Orshabaal is about to make his way into the mortal realm. Run for your lives!
20:39 Clabimas'Thul: Help Orshaball Lvl 1010
20:40 Malevolent Sorcerer: 14:47 Orshabaal is about to make his way into the mortal realm. Run for your lives!
20:40 Sara Balsine: lol
20:40 Silverix: 20:45 Orshabaal is about to make his way into the mortal realm. Run for your lives!
20:40 Nalynorwen: 15:45 Orshabaal is about to make his way into the mortal realm. Run for your lives!
20:40 Dante'Dragonheart: 23:31 Renato Blade: 04:02 Orshabaal's minions are working on his return to the Worl
20:40 Homem-Tequilla: Orshabaal is about to make his way into the mortal realm. Run for your lives!
20:40 Pazxte: 13:45 Orshabaal is about to make his way into the mortal realm. Run for your lives! se acerca el momento y no hay nadie kepueda blokearlo
20:40 Urbat Bonecrusher: OHHHHHH!!!!! I'd like to be a P.A. to cath some corpses right now... ó.ň
20:40 Wrozka Jenefer: Orshabaal is about to make his way into the mortal realm. Run for your lives!
20:40 Leo the warlock: Duffzenhogo kill orshaball!
20:40 Tindoido: vai t pega ah um
20:40 Fenix Desnutrido: Buy Stell helmet<carlin>
20:40 Sir West-Going: Orshabaal is about to make his way into the mortal realm. Run for your lives!
20:40 Go Szymek Go: sell warrior helmet(offer)tower shield(offer) Bright sword(offer)
20:40 Star archer Dreamjack: 14:41 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals.
20:40 Beakman the Legend: I block orchabaal
20:41 Kuba Narkoman: good luck
20:41 Master Beats: oO
20:41 Mec Fantassy: haha
20:41 Palldan Sar'prisk: buy plate legs (offer) (carlin)
20:41 Luczenho: 05:39 Orshabaal is about to make his way into the mortal realm. Run for your lives!
20:41 Alessandro Del Piero: Orshabaal is about to make his way into the mortal realm. Run for your lives!
20:41 Druidezenho: 15:45 Orshabaal estăo a ponto de fazer sua maneira no reino mortal. Funcione por suas vidas!
20:41 Ares Caos: OMG xDDD
20:41 Sipson Sind: 03:49 Orshabaal is about to make his way into the mortal realm. Run for your lives!
20:41 Mortal-Kombat: lece go bic jak padne wez loota
20:41 Zegus Zielu: >>>sell two handet sword*batlle axe*plate armor<<<MGS ME FAST
20:41 Royal'Bellator: fkw
20:41 Gandalfek: BUY BP UH THAIS !!!
20:41 Clabimas'Thul: duffzenho is naab aikauzenho is no naab
20:42 Sara Balsine: manda esse orsha nb vir aqiu em hook q eu mato
20:42 Della: BUY BOH...!
20:42 Sothrad Swin: kurwa sajoki s*****syny pierdolone
20:42 Sorceres Cerb: 20:45 Orshabaal is about to make his way into the mortal realm. Run for your lives!
20:42 Homem-Tequilla: Frozen scourge: 20:46 ORSHABAAL IS ABOUT TO MAKE HIS WAY INTO THE MORTAL REALM. RUN FOR YOUR LIVES!
20:42 Skyne Soul: atençăo todos lvls altos o Orsha vcs podem matar, mas me da o loot???
20:42 Aira Annad: buy Serpent Sword -1 k
20:42 Go Szymek Go: 20:39 Orshabaal is about to make his way into the mortal realm. Run for your lives!
20:42 Trown ironfirst: Sell Axe ring,Sell Dark helmet...Buy Blue Robe(((Carlin)))
20:43 Chaves The Mito: buy p-armor
20:43 Birosca da Andreia: onde ele ta?
20:43 Pazxte: prfoyan go to blok orshabaal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 is the only one
20:43 Baphemoth: EDRON
20:43 Nalynorwen: 15:49 Orshabaal has been summoned from hell to plague the lands of mortals again.
20:43 Sir Fezzenho: 15:49 Orshabaal has been summoned from hell to plague the lands of mortals again.
20:43 Elverion Shadowmage: 13:52 Orshabaal has been summoned from hell to plague the lands of mortals again.
20:43 Renato winnys: 12:48 Orshabaal has been summoned from hell to plague the lands of mortals again.
20:43 Leo the warlock: 3:41 Orshabaal has been summoned from hell to plague the lands of mortals again.
20:43 Trakaro: Orshabaal has been summoned from hell to plague the lands of mortals again.
20:43 Ninjazenho: 14:46 Orshabaal has been summoned from hell to plague the lands of mortals again.
20:43 Cavaleiro Solar: 15:49 Orshabaal has been summoned from hell to plague the lands of mortals again.
20:43 Noistravou Lornex: putz
20:43 Mec Fantassy: 14:51 Orshabaal has been summoned from hell to plague the lands of mortals again.
20:43 Dart Migus: 15:49 Orshabaal has been summoned from hell to plague the lands of mortals again.
20:43 Kuba Narkoman: yeah :P
20:43 Rato Farrapo: 15:49 Orshabaal has been summoned from hell to plague the lands of mortals again.
20:43 Tiaxo: 20:49 Orshabaal has been summoned from hell to plague the lands of mortals again.
20:43 Silverix: 20:49 Orshabaal has been summoned from hell to plague the lands of mortals again.
20:43 Hanker: ue vo moore pra ele
20:43 Shadow Outcast: VAO TOMA NO CU SEUS RETARDOS A GENTE SABE LE PORRA
20:43 Luczenho: oshabaal vai apavora em silvera matah tudo ele vai pegah ban
20:43 Alessandro Del Piero: Orshabaal has been summoned from hell to plague the lands of mortals again.
20:43 Major Odim: quem vai bloca o orshabaal?
20:43 Sip-sip: Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals.
20:44 Naven Lion: hi
20:44 Kibble Osius: cońo Orshabaal en Endron
20:44 Druidezenho: >>>>>>>>>>>>>>5:49 Orshabaal foram chamados do inferno para flagelar outra vez as terras dosmortals.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
20:44 Heroes the Scout: sell volcanic rod
20:44 Cristianow Ronaldow: AE GALERA VO KAMIKASE
20:44 Fell of hell: Buy Bright Sword !
20:44 Mount Zion: Buying Plate Legs"THAIS"
20:44 Bolek zabijaka: co to znaczy
20:44 Fenix Desnutrido: Buy Stell helmet<carlin>
20:44 Zegus Zielu: >>>sell two handet sword*batlle axe*plate armor<<<MGS ME FAST
20:44 Jetfighter Kirby: SELLING WARRIOR HELMIT AND DRAGON HAMMER

poreda
30-04-2006, 21:49
OMG... Ja za 2 dni premmy dostane a tu dzisiaj orsh >.<
Profyan (110 ek) blokuje!

Taube
30-04-2006, 22:05
@Narkoman
lol.. tak wyglądał Trade? O.o
to aż żal gm'ów pewnie ściska, że akurat wtedy na nim nie byli.. byłoby kogo banować XD
dlatego też ja na nim nie siedziałam zazwyczaj :)
co innego game chat.. - tylko, że stamtąd to się wywalało tych, którzy próbowali coś sprzedać..

ale i tak bajzel totalny XD

d.Taube

Michałeq
01-05-2006, 11:14
10:20 You advanced in sword fighting. (85)

Czekam na shielda xD

EDIT: 11:19 You advanced in shielding. (85)

No to mamy pierwsze polskie 85/85 ;D

Dawergo
01-05-2006, 11:40
10:20 You advanced in sword fighting. (85)

Czekam na shielda xD

Gratz i go go 85 shield

Co do Orshabli to znalazlem w jakims trupie 2 bp HMM i bp blankow :)

poreda
01-05-2006, 15:04
@up
To juz jets 85/85 :P

A teraz piekne statystyki silvery:

330 Osob zginelo, Orshaabal przezyl.
Profyan-Bloker
Apr 30 2006, 23:48:11 CET Killed at Level 109 by Orshabaal

Takie sily jak Oxygenz (139 ms) czy Aikauzenho (151 rp) z silna gromada nie potrafili ubic jednego orshaabala, na serverach na ktorych nie zostal przekroczony 150 lv ubijali bez problemu. :(
Dlaczego blokowal Profyan a nie duffzenho? Profyan ma filmik zagadam do niego jezeli mi da to ja dam na forum.

Nalogowiec
01-05-2006, 15:47
@up
To juz jets 85/85 :P

A teraz piekne statystyki silvery:

330 Osob zginelo, Orshaabal przezyl.
Profyan-Bloker
Apr 30 2006, 23:48:11 CET Killed at Level 109 by Orshabaal

Takie sily jak Oxygenz (139 ms) czy Aikauzenho (151 rp) z silna gromada nie potrafili ubic jednego orshaabala, na serverach na ktorych nie zostal przekroczony 150 lv ubijali bez problemu. :(
Dlaczego blokowal Profyan a nie duffzenho? Profyan ma filmik zagadam do niego jezeli mi da to ja dam na forum.

Dlatego nie blokowal Duff, bo w BB jest jakis szpieg, ktory mowi Mongolom wszystkie nasze kroki a jednym z nich bylo zabicie Duffa kiedy nadazy sie okazja wiec Duff nie opuscil swojego CC 2. Orsh byl na red hp wtedy poszlo duzo M walli. Nastepnie zniknely, orsh uciekl za cyclo, wrocil na full hp i zabil duzo h lvls :D

Zemsta
01-05-2006, 18:30
@ Poreda, ta gromada to z 8 osob 100 lev+
a inni sie nielicza bo co ci zrobi 30 sorc? walnei za 150? to sie nieliczy, ze na servie jest 150 lev, bo moze byc 200 i niezabija z tego co ja widzialem to bylo malo h-lev, ale masa noobow, tudziesz lady ktora chciala loota zajebac i ja w drodze orsch ujebal -.-

Wprawdzie mowaic bardziej sie spodziewalem ze krys bedzie blokowal(mimo ze ma tylko(:D ) 100 lev), no i do przewidzenia bylo ze nieubija orscha :]

skejt34
01-05-2006, 20:48
kto według was jest największym postrachem Silvery ?? ?? :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:

Rekin Master
01-05-2006, 20:55
kto według was jest największym postrachem Silvery ?? ?? :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
ja lol
@temat
kurwa mac akurat jak ja nie gralem to byl orsh...nawet zrobilem postac na przywitanie sie z nim bo cos przeczuwalem(activius blood)

emmm chyba(powtarzam chyba) wracam do normal tibi ;)

Everlasting Mercy
01-05-2006, 21:08
O juz prawie 110 stron tematu :P . Długo mnie tu nie bylo :D . Szykuje się może jakas wojna? A może była jakas w ostatnim czasie :p ?

Kilver
02-05-2006, 09:01
Ja sie szykuje na małą potyczke z siłami wroga . Otóz ostatnio przed respem zabilem sobie for fun 22 sorca (lol) Wylecialo mi okolo 10k loota. Teraz mam problem i ponoc wizzy i pare osób z bb chce mi skopac dupe . Ostatnio juz musialem walczyc bo rzucali sie do mnie 33 sorcek i 37 knight(to akurat nooby ).Brat zabitego 22 sorca jest cholernie upierdliwy i chce wszystkim oznajmic ze jestem pkerem
LOOK :
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1214262

Cała sytuacja jest troche śmieszna ale hunt na mnie całkiem prawdopodobny :p

Lenidas
02-05-2006, 09:54
Orshabaal nie mial szans pasc skoro nawet w obliczu takiego wroga Silvera nie potrafi sie zjednoczyc :( Sam widzialem, jak Aikau a potem Mephisto zaczynali lac Zunae przygotowanego do walki z potworem :( To smutne a nawet zalosne...
Nie dziwmy sie wobec tego, ze wiekszosc olewala Orshabaala, a jedynie patrzyla jak zabic innego gracza :D i samemu nie zostac zabitym przez innego ;)
Nie ma jedności na tym servie i być nie będzie tak długo jak BR będą tu załatwiać swoje sprawy z "podworka" (nie jestem w "temacie" wiec moze jakis polak z BB mi wytlumaczy co sie tam w tej BR dzieje). Kazdy ma prawo do takiego grania jak chce, ale teraz cierpi na tym caly serv (patrz-nie ubity Orshabaal).
Na poczatku dzielili konta (BR) i teraz maja taka przewage, ze szkoda gadac :(
Lecz przeciez bycie najlepszymi na servie cos oznacza (chodzi mi o nacje narodowa) wiec czemu nie chcieli (lub mogli zabic Orshabaala?)

Pozdrawiam

ps. przepraszam jesli nazwe potwora zle wpisuje ale "wklejam" z jakiegos posta bo nie mam czasu sprawdzic jak to sie pisze :)

poreda
02-05-2006, 15:49
@up Nie tylko br

12:36 Pheonix Sapphire: qwez hunted

Mam hunta u gildi moon~
Nawet Rycerski Michal (kumpel od lat) mi grozil...

Lider monogosow (oxygenz) zabil kogos z gildi immortal dragons, i teraz 3 gildie jednacza sie aby zabic mongos. Immortal Dragons, i Illuminates (Nie wiem czemu?) pomagaja Blood Bringers zniszczyc Mongos i wygonic ich z serva, a najlepsze jest to ze mocne gildie dolaczaja slabsze i niedlugo cala silvera bedzie w wojnie xD

@Kilver
Chetnie ci pomoge...

Kilver
02-05-2006, 16:08
Up Poreda
Nikt z moonów Cie nie tknie juz ja o to zadbam ;)

Silverix
02-05-2006, 17:16
Jeśli na Silverze bedzie takie zamieszanie jak teraz. Przez cały czas to niedługo będzie Saphira że nikt prawie nie gra :/

A wracając do złodzieji typu Piopol lub Quitrix to chce powiedziec iz ten kto sie nabrał na takie sztuczki musi sie poduczyc grać... nie rozumiem jak mozna położyć przypuścmy medushe shield na ziemi przed dp!!! :(

Jeśli Roniizenho sie nabrał to świadczy to tylko o jego poziomie gry...
A jak juz sie wkurzył to teraz zabija polaków...... Jak sam jest N00bem bo dał sie nabrać :P

Na każdym servie sa złodzieje.... Ale to ze polak złodziej to nie oznacza że wszyscy pl to złodzieje.......

Zemsta
03-05-2006, 02:12
Jesli poreda choc tknie kogos z moon no to ma problem......i zaden kilver mu niepomoze :]

Kilver
03-05-2006, 09:58
Jesli poreda choc tknie kogos z moon no to ma problem......i zaden kilver mu niepomoze :]
Kilku sorców może wiele... -.^

poreda
03-05-2006, 10:29

A co ty mnie zabijesz?

Michałeq
03-05-2006, 12:34
@Poreda
Nie groziłem ci, po prostu postawiłem ultimatum. Jeśli tkniesz kogoś z moon, moon tknie Ciebie. Tyle. I nie musisz nam grozić że wstąpisz do bb i rozwalić całe moon. ;]
cYa

Rekin Master
03-05-2006, 12:49

+ Knight lvl 54 ;) ale nie lubie walczyc wiec sie pogudzcie :P(porede znam od wakacji :P)

poreda
03-05-2006, 12:55
OMG... Rycerski nie powiedzialem ze wstapie do bb i rozwale cale moon, powiedzialem ze bede napierniczal tego kogo chce i nikt mi tego nei zabroni..

Zemsta
03-05-2006, 15:46

40+ ludzi moze wiecej :]

Kilver
03-05-2006, 18:39
:D 40+ ludzi moze wiecej :]
Mówisz o wszystkich members moonchildren ??? Jeśli chodzi o to ... to 30/40 będzie sie bało włączyć skula :p
Thx rekin ^^

Michael Rzotkiewka
03-05-2006, 23:26
OMG jak to czytam to mi sie cos dzieje.. polak chce sie lac z polakiem na serverze w ktorym rzadza br... ehhhh ;/
ale chociaz tyle dobrze ze br sie leja, jest wojna BB vs. OS narazie 9:4 dla OS ;p

Phoenix Sapphire
03-05-2006, 23:50
Witam wszystkich członków gildii Moonchildrens a także innych Polaków z Silvery :)
Założyłem sobie konto na forum żeby być bardziej na bieżąco a tu taka niemiła sprawa:

12:36 Pheonix Sapphire: qwez hunted

Mam hunta u gildi moon~
Nawet Rycerski Michal (kumpel od lat) mi grozil...

Kiedyś Cię lubiłem (a może poprzedniego ownera? nie wiem w ilu rękach była ta postać :/) Im dłużej Cię znam tym bardziej zaczynasz mnie irytować. Osobiście nic do Ciebie nie mam, ale jakoś tak się składa, że Ty i Twoi znajomi przyczepiliście się do mojej koleżanki (z resztą nie tylko mojej, także Escheuso).
Tak więc Ty nie huntuj 20 lvl będąc samemu ~40 lv a ja nie będę zmuszony do pisania takich tekstów na guild chat (swoją drogą ciekawe kto Ci doniósł że to napisalem :> ale ja już nie wnikam)

PEACE&LOVE

Narkoman
04-05-2006, 10:12
+ 19 palek bedzie za qwezem :)

wrocilem z majowki to dalej trza sie wziasc do expienia :)

przybliz mi ktos ta sprawe z gildie OS bo nie w temacie jestem :/

poreda
04-05-2006, 10:40
@2x up
Od 25 levelu tym charem gram ja i nikt inny (byl tydzien ze gral nim noobek z osiedla ale nie zrobil ani jednego levelu tylko padl). I ja cie tez uwazalem za kumpla ale jak ty do mnie wylatujesz z tekstami ze mnie huntujesz to nie licz na przyjaz. A ten palek juz od dawna mnie wkurza to jest konfident ktory wszystko skarzy do ciebie, i nie zdziw sie jak padnie.
@up
OS-Old Schol, gildia ktora powstala zamiast Mongos, wydaje sie ze bb jest silniejsze a jednak OS prowadzi...

Zemsta
04-05-2006, 15:16
:D
Mówisz o wszystkich members moonchildren ??? Jeśli chodzi o to ... to 30/40 będzie sie bało włączyć skula :p
Thx rekin ^^

Wiesz kilver, mam innych koplegow, w tym takich ktorzy cie zdejma na hita nawet.A w tych co sie boja wlaczyc skulla ty tez zapewne jestes -.-

poreda
04-05-2006, 15:34
@up
Nie szpanuj kumplami bo ja tez mam...

A oto dla wyjasnienia mojego hacka...

http://i20.photobucket.com/albums/b240/parada1990/Ciec.jpg

Gdzie Elmari shadowbolt (Kuba/Asta Caler/Magic Siral, pierwszy owner qweza ktory mi go sprzedal).

Dolor
04-05-2006, 15:45
Ludzie, gracze normalni i ci nienormalni, nooby i cziterzy oraz kolo gospodyn domowych apel do was

PEACE & LOVE :)
STOP WAR :]
NO KILL ALL :o
DON'T HUNTED :baby:
WYCOFAC WOJSKA Z IRAKU :D

Ok a teraz na powaznie:
Wojna wojna i znow wojna nic nowego mialem przeczucie jakies 2 tygi przed rozpaczeciem tej wojny ze bedzie ta wojna.
Szkoda tylko ze cierpia na tym niewinni gracze np Brus Mino (moj ziomek od niedawna) wlasnie z nim gadalem i ......

14:38 Brus Mino: hejka
14:39 Ligus: cze
14:39 Brus Mino: szukam miasta mintwalin
14:39 Ligus: po co?
14:39 Ligus: czemu nie jestes w moon?
14:39 Brus Mino: koncze questa pocztowego
14:39 Ligus: czemu nie jestes w moon?
14:40 Brus Mino: musialem sie na chwile wypisac bo caly czas bylem scigany przez mongols , szkoda bylo mi Uh
14:40 Brus Mino: raz mnie dedli a chyba z 5 razy scigali
14:40 Ligus: za co?
14:40 Brus Mino: za to ze jestem w moon
14:41 Ligus: lol?
14:41 Brus Mino: ponoc jakas wojna jest
14:41 Brus Mino: mam pecha do lvl nie moge dojechac do 50
14:41 Brus Mino: wiec pczekam i po 50 bede spowrotem w moon

I teraz mam pytanie czy Moon wszedlo w ta koalicje (ID BB i Iluminates)??
Jak tak to namnie nie liczcie bo ledwo co powrucilem do gry i chce sobie spokojnie pograc.
W wojnach to mozecie na mnie liczyc jak bede miec 60lvl+

Dajcie sobie spokuj z wojnami.
Nie wiem co was w tym podnieca ze sobie pobiegacie i pozabijacie pare kolesi.
Na ch*j wam wojna.
Piszac tego posta to wlasnie widze ze wojna juz zaczyna sie pomiedzy paroma guildiami z tego co widze bo nietylko Brus Mino z moonow oberwal ale oberwalo jeszcze pare osob z moon.

Dolor
04-05-2006, 15:53
Sorki ale nie chcialo mi sie edytowac.

Otuz Klukens kazal mi napisac tego posta w imieniu wszystkich Moonchildrensow.
Moonchildren nie prowadzi zadnej wojny i nie ma zamiaru/ Moonchildren jest pokojowa guildia i jak ktos z niej chce wojny to moze odejsc.

Moon nie potrzebuje problemow.

Zemsta
04-05-2006, 15:57
Ja odchodze z moon na jakies 2 tyg chyba i lece do immortals.
Z ta koalicja jest tez immortals :]

poreda
04-05-2006, 15:59
Chwile po mojim poscie padl gandalf...

May 04 2006, 14:57:17 CET Killed at Level 34 by Qwez
and by fire

Uwazacie ze elmari takze powinien pasc?

Dawergo
04-05-2006, 16:01
Sorki ale nie chcialo mi sie edytowac.

Otuz Klukens kazal mi napisac tego posta w imieniu wszystkich Moonchildrensow.
Moonchildren nie prowadzi zadnej wojny i nie ma zamiaru/ Moonchildren jest pokojowa guildia i jak ktos z niej chce wojny to moze odejsc.

Moon nie potrzebuje problemow.

A szkoda, jakaś mała wojenka by się przydala :)

Qbaa
04-05-2006, 16:55
czyli BB połączyło siły z ID i Iluminates kontra Old School?
Jeśli piszę źle to poproszę o poparawienie mnie, jeśli pisze dobrze to chyba czas iść na wojnę 8o:evul:

Bombel50
04-05-2006, 18:00
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Bombel50
04-05-2006, 18:19
Mozna powiedziec ze cale BB sie rozpadlo. Wszyscy najlepsi odeszli, wiec czyzby BB wystaryszlo sie czy moze planuja zrobic glidie o nowej nazwie i rozwalic OS :baby: wie ktos moze o co biega??

PS.
Aikauzenho: @Artzenho are not you that thiefed Phoenix Sappire Hmm's? also thiefed a Boh?

LMAO
tekst z http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1217423
:>:>

Narkoman
04-05-2006, 21:49
hmm. Tak szczerze to sie gubie w tym juz :/ Od kiedy byal jakas gildia Mongos??
miedzy kim jest wojna. Co sie stalo z BB i wogle czemu mnie nikt do zadnej gildi nie chce :( :P Niech ktos ma cierpliwosc i mi to wyjasni :)

marcinekk
04-05-2006, 22:07
Przez cały dlugi weekend mnie nie było i widze ze w koncu cos ciekawego sie dzieje:P. tu orsch atakuje , tam sie nawalaja pomiedzy gildiami. no no no ,ale ja raczej nei zamierzam sie bic bo zabieram sie za skilowanie.

Lenidas
04-05-2006, 22:12
czyli BB połączyło siły z ID i Iluminates kontra Old School?
Jeśli piszę źle to poproszę o poparawienie mnie, jeśli pisze dobrze to chyba czas iść na wojnę 8o:evul:

ID nie prowadzilo wojny. Byly takie plany lecz w sumie do niczego nie doszlo, a deklaracja o statusie ID w postaci wypowiedzi Kilalli jest na forum, mozna przeczytac (tibia.com)
Mam nadzieje, ze rozwiazanie BB na jakis czas uspokoi graczy z BR (i okolic) bo kazda wojna jest najgorsza tylko dla nizszych lvl (walczacych stron) wiekszosci hlvl nie dzieje sie w sumie krzywda.

Pozdrawiam

Ps. Specjalne podziekowania dla ludzi, ktorzy pomogli mi zdobyc DSM

*Dawergo Sewery - NAJWIEKSZE PODZIEKOWANIA, za upor (jak osiol :) ) w organizowaniu kasy i namawianiu Fantoma aby sprzedal :)
* Legolas of Anarchia - za to, ze jako jednyny (nie liczac w/w) pozyczyl mi kase (7K)
*Fantomowi - za to ze w koncu sprzedal
*all innym, ktorzy nie pomogli (z roznych powodow) :(

Narkoman
04-05-2006, 22:22
hehe gratki dsm teraz czas na mpa :P kiedy bedzie? :)

Qbaa
04-05-2006, 22:52
No to widać że BB się rozpadło, dostało zaledwie kilka osob, chyba robią nową gildie o nazwie Remains of The Fenix, nic z tego nie rozumiem :p

Zemsta
04-05-2006, 23:55
* Legolas of Anarchia - za to, ze jako jednyny (nie liczac w/w) pozyczyl mi kase (7K)

Nie ma problemu Leo, wkoncu kumple powinni sobie pomagac :]

poreda
05-05-2006, 12:14
A wiec sluchajcie jest temat ze zdjeciami silvery ale nikt nie wkleja fotek. Napewno kazdy z was ma swoj foto album, jezeli macie dajcie link tutaj ja wejde i powklejam z niego ssy do tego tematu. Nie pozwolmu mu umrzec bo narazie tylko ja tam wklejam ssy...

Nalogowiec
05-05-2006, 14:30
ID nie prowadzilo wojny. Byly takie plany lecz w sumie do niczego nie doszlo, a deklaracja o statusie ID w postaci wypowiedzi Kilalli jest na forum, mozna przeczytac (tibia.com)
Mam nadzieje, ze rozwiazanie BB na jakis czas uspokoi graczy z BR (i okolic) bo kazda wojna jest najgorsza tylko dla nizszych lvl (walczacych stron) wiekszosci hlvl nie dzieje sie w sumie krzywda.

Pozdrawiam

Ps. Specjalne podziekowania dla ludzi, ktorzy pomogli mi zdobyc DSM

*Dawergo Sewery - NAJWIEKSZE PODZIEKOWANIA, za upor (jak osiol :) ) w organizowaniu kasy i namawianiu Fantoma aby sprzedal :)
*Fantomowi - za to ze w koncu sprzedal
*all innym, ktorzy nie pomogli (z roznych powodow) :('

No wiesz... nie dziekuj mi za to, ze Ci sprzedalem. taka moja rola xD sprzedalbym kazdemu kto by zaoferowal tyle ile mnie cieszy

Narkoman
05-05-2006, 15:29
@ poreda nie tylko ty tam wklejasz sory :) ale zgodze sie ze najwiecej tam wkleiles

Kilver
05-05-2006, 15:56

Leo mogłeś mówic że nie masz kaski ;)

Narkoman
05-05-2006, 20:06
hmm, buuu, bujcie sie :P
czy ktos wie moze xzy sa wogle jakies najazdy na carlin? bo niemoge tego znalesc

@ poreda
ty sie tu nie wypowiadaj po naszej pamietnej rozmowie o pomiedzy thais a carlin

Qbaa
07-05-2006, 09:45
z tego co wiem są tylko najazdy ratów i orców na Thais, no i ataki Orshabaala na Edron

PS. Nie chce ktoś Blue Robe sprzedać (piszcie na priv ze swoją ofertą do mojej postaci: Rasialdo Backs), od 3 wieczorów próbuje i nic z tego nie wychodzi ;(

Zemsta
07-05-2006, 20:40
Jest jeszcze atak War Wolfow, skunksow i borsukow na Ab.
Sarabow na Ankh i ptakow(terror birdy i papugi podobno)
Na venore elfy chyba, kaz spidery(only spidery)
Darashie nieumarloki.
Carlin- nic :p :p :p
Thais orci, raty i podobno beholdery.
Cya

Temongo
07-05-2006, 20:54
co tu gadac hmm...

Narkoman
07-05-2006, 21:29
@ up
a to zes nam powiedzial

yeah mam 20 lvl :)

Everlasting Mercy
07-05-2006, 21:56
Ups Double :D

Everlasting Mercy
07-05-2006, 21:56
Czy mi się zdaję czy wkońcu jakaś konkretna wojna zagoscila na silverke 8o

Nalogowiec
08-05-2006, 08:28
19:11 You advanced from Level 59 to Level 60.
;]

Marcek
08-05-2006, 12:20
no niestety kto by chcial kupic itemsy kaske albo ..... za rl siano :(
MSG me ;p :(
pech tak chcial :'(;(
Xentera roxx czy jakos tam do zobaczenia ;p;)

Dolor
08-05-2006, 15:43
Broromir szkoda że Silvera traci takiego gracza jak ty ponieważ mało jest dobrych Polaków na tym servie :/
Zatrzymywać cię nie będę bo i tak nie wiem co to zmieni.
Powodzenia na nowym świecie.

Pozdro all aha wchodźcie na stronke która jest w moim podpisie

Rekin Master
08-05-2006, 16:48
no niestety kto by chcial kupic itemsy kaske albo ..... za rl siano :(
MSG me ;p :(
pech tak chcial :'(;(
Xentera roxx czy jakos tam do zobaczenia ;p;)

ja moze cos....<c-legs albo k-leg(emmm i hate lady suke)>

poreda
08-05-2006, 16:51
@Everlastin
Przegraliscie...
@fantom
Gratzz!
@Boromir
A co sie stalo? :>
@Rekin
Wracaj do gry a nie na tym tescie siedzisz..
@Dolor
W twojim podpisie nei ma linku...

Narkoman
08-05-2006, 17:25
boromir najpierw powiedz czemu odchodzisz i po ile itemki masz na sell i za ile i wogle jakie :)

Narkoman
08-05-2006, 19:42
sry za brak edita

http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=798780#post798780

niech ktos tu wejdzie i cos zrobi bo chyba fajnie miec aki albumik z silvery. wiem ze wam sie nie chce ale moze tka by komus sie zachcialo bo sie stajecie uzaleznieni i caly czas poswiecacie na gre zamiast na co innego. Kto nie odpowie na tego posta jes \t uzalezniony od tibi, bo watpie aby nikt ni umial, a jezeli to nauczymy was. A jak chcesz pwiedizec ze nie robisz zdjec to zacznij je robic :p chociaz niech kazdy 2 powkleja a bedzie dosyc na jakies hm. 2 tyg :)

Lenidas
08-05-2006, 20:23
Hmmm w skrocie wszystko :) :0
Fantom.... jak Ty to robisz? Chyba jestes prymusem w szkole, ze tak grasz 24 H na dobe :D Gratz expa, bo to nie sa zwyczajne wyniki ;)...a tak wogole skad masz tyle kasy 8o
Carp.... Gratz najlepszego polaka na sevie (juz dawno na to zaslugiwales, ale miales "glupich" kilka dedow)...
Qwez... Gratz pacca (gdzie te obiecane od "roku" ringi)...
Boromir...hmmm nie znam Cie ale skoro tak pozytwnie wypowiadaja sie o Tobie na forum, to zaluje, ze polak odchodzi z serva...
Earl...zal ze dedles ale chyba Twoja gildia jest "satelita" bylego BB (znaczy sojusznikiem)
Rekin...kiedy pacc (jest ktos do zabicia-zlodziej)
Legolas... :)
Sewery...go go level...(nie daj sie tak okradac z lota)
Nord Berg... zostaw ten dom i graj w Tibie :)

Pozdrawiam

Rekin Master
08-05-2006, 22:04
@leo
wkrotce=] podaj mi nick tej szmaty do zabicia,to jak go dorwe na free arena to ma uuuu...
zawsze moge poprosic oxyego o pomoc =]

poreda
08-05-2006, 22:08
@up
Ty myslisz ze oxy w kazdej chwili przybiegnie i pomoze, to jest jednak tylko br...
@leo
Niestety ostatnio ciec o nicku Leoozenho zabija ludzi z gildi illuminates, zabil juz pozytywnego bohatera, earl istari (nie wiem od kogo padl, ale z tego co slysze takze od wojny), i probowal ubic takze mnie lec w ostatniej chwili pomogl mi kumpel...

Zemsta
08-05-2006, 23:29
ehhh, tutaj oxy nic nie da, Kaalhar Stark(juz nie gra na silv albo i w tibie) wozil sie ze ma protektora Krysa i robil mu tanie explo(4k bp to raczej tanio).Raz mu pomogl drugi raz tez a za 3 nie za 4 nie i chlopak padl z 4-5 razy 80 lev+ i sluch o nim zaginol..... To samo z oxy, ja mialem tak z Aikauzenho, niby kumpel a ma w dupie i czeka(ł) na kolejne hmm :>.

Narkoman
09-05-2006, 15:56
nic tu nie ma

Qbaa
10-05-2006, 10:41
kupiłem blue robe :D do jakiej glidii radzicie dojsc sorckowi na 24 lvl z 26 mlv, czy moze poexpic i podniesc mlv i dojsc do Iluminates lub gildii Carpathii?
Do Moon raczej nie ide :p

Zemsta
10-05-2006, 15:45
KURW -.-

May 09 2006, 07:50:34 CET Killed at Level 45 by a dragon

KURW-.-

Dolor
10-05-2006, 15:48
kupiłem blue robe :D do jakiej glidii radzicie dojsc sorckowi na 24 lvl z 26 mlv, czy moze poexpic i podniesc mlv i dojsc do Iluminates lub gildii Carpathii?
Do Moon raczej nie ide :p

Do Moon na pewno nie dojdziesz chyba że wbijesz odpowiedni lvl

poreda
11-05-2006, 15:31
@up
Powiedzial chyba ze do moon nie idzie...

Jest nowa gildia Evul Cannibals, Fantom jest liderem ja vickiem jezeli ktos chce to pisac do mnie (40lv+).

Rekin Master
11-05-2006, 16:11
@up

Jest nowa gildia Evul Cannibals, Fantom jest liderem ja vickiem jezeli ktos chce to pisac do mnie (40lv+).

invitnij mnie jak mnie moon w***** to dojde :)

Lenidas
12-05-2006, 00:26
Zmieniono.... bo zmieniono

Pozdrawiam

Dolor
12-05-2006, 08:21
@up

Wiem co napisał.
Ja mu tylko odpowiedziałem.

poreda
13-05-2006, 13:06
Dzisiaj wybuchla niemila sytuacja. Pare dni temu klukens powiedzial ze padne, postanowilem go za to ubic i poprosilem fantoma. Zabilismy go wypadly bohy i rh, a kluk zapowiedzial wojne...

Qbaa
13-05-2006, 16:25
a ktoś kiedyś napisał że Moon nie prowadzi wojen bo jest pokojowo nastawiona :D to dobrze wreszcie bedzie ciekawie 8o

Zemsta
13-05-2006, 19:15
Widac ze Moon jest pewne jak cholera :]

Rekin Master
13-05-2006, 20:39
Widac ze Moon jest pewne jak cholera :]

widac ze jestes zmienny jak kobieta...wpierw byles w moon i chciales zabic qweza a teraz co...ogromna przemiana i wogole z jakiego powoduu zabiliscie klukensa??trzeba bylo pomyslec ze zabicie lidera jakiejs gildi zpowoduje cos...
nie mam ochoty sie z toba bic<znamy sie prawie rok> ani z carpa,qwezem i wyswitem

poreda
13-05-2006, 21:40
Ja juz w wojnie nie uczestnicze ide do Dubana, to spoko ziom jest ;D

Zemsta
13-05-2006, 22:08
widac ze jestes zmienny jak kobieta...wpierw byles w moon i chciales zabic qweza a teraz co...ogromna przemiana i wogole z jakiego powoduu zabiliscie klukensa??trzeba bylo pomyslec ze zabicie lidera jakiejs gildi zpowoduje cos...
nie mam ochoty sie z toba bic<znamy sie prawie rok> ani z carpa,qwezem i wyswitem

A czy ja go zabilem?
A czy ja powiedzialem ze Qweza nie ubije?

Nalogowiec
13-05-2006, 23:59
Ja juz w wojnie nie uczestnicze ide do Dubana, to spoko ziom jest ;D

tak to jest zachowanie prawdziwego kumpla. prosi cie o pomoc w zabiciu kolesia ty dajesz mu polowe loota on wychodzi z twojej gildii i udaje ze nic nie zrobil.
zaluje ze ci pomagalem bo do klukensa mozna powiedziec ze nic nie mam.
wlasnie widac jak odwdziecza sie kumpel

Duba'Evil
14-05-2006, 00:17
LoL pewnie polowa ze silvery mnie nie pamieta ale to ja Dubanwlkp legenda !! ;p

Poreda sry ze nieraz nie odpisuje ale pierdolone nooby spamuja... ;p

Rekin masz wojne napisz do mnie mam dobrego bota ;)

Umnie nudno niedlugo udezam Anihilatora mam nadzieje ze bedzie dobrze ;p

P.S duzy ten temat az sie odechcewa czytac lol

Zemsta
14-05-2006, 01:15
No, jak dobrze cie widziec :]
Moze mnie niepamientasz ale to ja mati marczako :]

poreda
14-05-2006, 10:09
@Fantom
Ehh... Duzo osob mi mowi to samo i co ja mam zrobic w tej sytuacji? Kazdy mowi nie zadawaj sie z fantomem bo to ten ch** L... Wczoraj poklucilem sie z Lenidasem i Sewerym i postanowilem odejsc z serva, czxasami wejde i pomoge wam kogos ubic...

Dawergo
14-05-2006, 11:35
@Fantom
Ehh... Duzo osob mi mowi to samo i co ja mam zrobic w tej sytuacji? Kazdy mowi nie zadawaj sie z fantomem bo to ten ch** L... Wczoraj poklucilem sie z Lenidasem i Sewerym i postanowilem odejsc z serva, czxasami wejde i pomoge wam kogos ubic...

Wszystko bylo by fajnie gdybys nie zabil Klukensa, dzis musialem cie zabic gdyz miales skulla... Po co kogos zabiles? moze nie doszlo by do takiej sytuacj

@Duban
Jak sie zalamie po paru dedach tej wojny to moge do ciebie na serva przyjsc??

Zemsta
14-05-2006, 12:52
Dawerg.... Nic nie trzeba :]

Lenidas
14-05-2006, 13:01
Calkiem Was porabalo... Gadalem z Wami wczoraj (Qwez, Sewery) lecz do Was nic nie dotarlo ;(

Legolas ma racje, nic nie trzeba, nie moze nikt kazac nam zabic kolegi...

Bardzo zla atmosfera sie zrobila, zwlaszcza, ze przeciez zaczelo sie od glupich pyskowek :(

Pozdrawiam

ps. poszedlem z Wami kiedys do Dubana. Wrociliscie na Silvere a ja zrobilem z siebie glupka przy Dubanie, ktory mi pomogl tam poskilowac i dal equ :( Jednak wrocilem tutaj bo grac sie powinno tam gdzie koledzy
Na co Wam te animozje ? Nie rozumiem tego :(

Taube
14-05-2006, 14:48
możliwe po prostu, że nie są w stanie tego na spokojnie przemyśleć i wszystko zaczęło się od banału
każdy ten banał wyniósł do rangi zranionej dumy, lub skazy na honorze i zaprzysiągł walkę z domniemanym wrogiem, który wcześniej był im przyjacielem

jako, że ktoś komu ufali, według nich okazał się tym złym, pomyśleli o wyniesieniu tu na wierzch wątku zdrady
a tam gdzie zdrada to zaczęli dopatrywać się domniemanej sprawiedliwości..

i tak jakiś nic nie znaczący szczegół, którego ktoś nie potrafił na początku olać, bądź odpowiednio do niego podejść - przez upór bądź głupotę, stał się taką Helenią trojańską i obudził smoka drzemiącego w reszcie :evul: stąd też wynikła cała awantura zepsuła też nastroje postronnym, którzy ucierpieli od bratobójczej walki, która wyniszczać zaczyna ich wewnętrznie

od rozpoczynających się fochów, żali i płaczu aż po wyrzuty czynione drugiej osobie tak bez pogodzenia rozstają się wcześniej przyjazne sobie osoby :evul:

to tak ode mnie ;) gwoli przemyśleń i zastanowienia

d.Taube

Zemsta
14-05-2006, 14:55
QWez sobie wczoraj z Fantomem zabil klukensa, zaraz na forum moon bylo:
UWAGA WOJNA MOON~ VS. CANNI~

Wszystkie osoby ktore odejda z gildi do fantoma benda zdrajcami.

Ludzie to jest moja wole do kogo do jasnej kurw.
Czy jesli bende chcial do kibla to tez musze sie was spytac?
Dzisiaj Dawerg z Ryckiem zabili Qweza jest (podobno jest 1:1)
No to my zaatakowalismy sebe z fantomem(wczesneij kacp), ale ja nie lalem kacp.
Kacp nagle ze jak chcemy to mamy wojne!
No spoko tylko to moon wczoraj takowa nam wypowiedzialo, jak qwez zabil gandalfka to nie bylo wojny z gildia fantoma, nie?
Wszyscy sa zdrajcami, spoko.
A tak wogule to moon ma teraz zajebistego lidera :p

Qbaa
14-05-2006, 15:21
musze szybko zrobić 40 lvl i iść do Canibals 8o oby 3 Shine doszedl do nich :p

Nalogowiec
14-05-2006, 17:35
musze szybko zrobić 40 lvl i iść do Canibals 8o oby 3 Shine doszedl do nich :p

najpierw mi powiedz kim jestes bo w swoim profilu nie podales nicku :|

poreda
14-05-2006, 18:09
Calkiem Was porabalo... Gadalem z Wami wczoraj (Qwez, Sewery) lecz do Was nic nie dotarlo ;(

Legolas ma racje, nic nie trzeba, nie moze nikt kazac nam zabic kolegi...

Bardzo zla atmosfera sie zrobila, zwlaszcza, ze przeciez zaczelo sie od glupich pyskowek :(

Pozdrawiam

ps. poszedlem z Wami kiedys do Dubana. Wrociliscie na Silvere a ja zrobilem z siebie glupka przy Dubanie, ktory mi pomogl tam poskilowac i dal equ :( Jednak wrocilem tutaj bo grac sie powinno tam gdzie koledzy
Na co Wam te animozje ? Nie rozumiem tego :(

@Leo
Moze nie zalwazyles ale to nei zabilem tego dzieciaka Sewerego tylko on mnie, ja sie z nim pogodzilem ale to jest zwykly ch** i to wykorzystal...

Dawergo
14-05-2006, 18:11
@Leo
Moze nie zalwazyles ale to nei zabilem tego dzieciaka Sewerego tylko on mnie, ja sie z nim pogodzilem ale to jest zwykly ch** i to wykorzystal...

Przykro mi bardzo ze tak mowisz, ja sie nie chcialem bic, po jaka ch*** wbijales skulla? Wiedziales ze rycek bedzie na ciebie polowa, gdyby nie byl liderem gildi nie posluchalbym go i nie zabil cie, teraz tego zaluje uwierz mi...

EDIT:
Wlasnie sie dowiedzialem ze jest pokoj... Dzieki ludzie przez was stracilem przyjaciela...

Qbaa
14-05-2006, 18:26
spokojnie Fantom musze jeszcze wbić pare leveli, wtedy dopiero pojde do gildii

Lenidas
14-05-2006, 18:40
Szkoda, ze tak sie stalo... Przeciez w sumie nie ma duzo polakow z dobrymi lvl...

Zauwazcie, ze znamy sie wszyscy nie mal od poczatku tego serwera...
Czesc ma juz kolejne postacie, ale to bez znaczenia przeciez bo osoby grajace nimi sa te same... Dziwne klotnie nastapily o malo wazne sprawy i tak zle to sie skonczylo :(

Qwez, Fantom mowi, ze chciales zabic Klukensa a on ci tylko pomogl... Wszyscy czasem sie wkuzamy na innych ale czy to jest powod aby odrazu zabijac? To bez sensu. Jak mnie ktos wyzywa lub obraza to poprostu daje mu "ignora" i zpominam o takim idiocie, czy tak Ciezko jest to zrobic?

Dawergo, masz racje, bycie w gildi zobowiazuje (dlatego tak dlugo nie chcialem w zadnej byc) jednak sa jakies granice posluszenstwa...
Nie wiem czemu Rycek chcial zabic Qweza, czy za Klukensa? Jesli tak to przeciez Fantom zabil (no jemu zaliczylo deda :) ).

Dajcie sobie ludzie juz spokuj, przeciez mozemy grac normalnie, bez wyzwisk i zawisci :)

Pomyslcie o tym

Pozdrawiam

marcinekk
14-05-2006, 20:49
Zgadzam sie w pelni z lenidasem po co wojny pl vs pl?? nie lepiej sie podlepszyc w lvl i skilach (zamiast zabic kogos i potem samemu zostac zabitym??) pomyslcie o tym, jezeli tak chcecie wojen to juz lepiej pl vs br !!

Zemsta
14-05-2006, 20:54
No super zucimy sie na 70 lev przyjdzie oxy walnie ue i dostanie bana bo zabil 6 ludzi lub wiecej w 1 dzien -.-
Fajna taktyka :D :D :D

Wiecie co gdybysie poczekali na mnie jeszcze z 30 min to byscie mnie zabili :D :D

adrius
14-05-2006, 21:03
Wy macie gorsze problemy od brazyli.Nie lepiej zabic kilku brazyli niz rzucac sie na rodaka a potem przez innego dednaac??To prawie tak hjakby wszyscy brazyle 100+ zaczeli sie rookowac i niebyloby zadnego goscia co bo sie wozil po calym serwie(chociaż to by bylo możliwe znając brazyli:P)

(<lol> W tym poscie napisalem 4 razy brazylB) )

Michałeq
14-05-2006, 22:53
Więc tak: Qwez padł
Kluk padł
Jest 1:1 i na tym sie skończy. Pokój jest.
BTW: Wreszcie zamierzamy stworzyć spokojną gildię.
Po 2gie. nie wiem czemu fantom zwala wine za 'wojne' na mnie :p Tak samo Mie Ziomal. Potem chcial się pogodzić (rotfl!) i mowil ze 'cytowal fantoma'
Kanibale sie zbroją.....

@Leo
Wybacz mi morderstwo Qweza (i qwez tez). Wojna to wojna. No to paps

Zemsta
14-05-2006, 23:27
Kluk padł
Po 2gie. nie wiem czemu fantom zwala wine za 'wojne' na mnie :p Tak samo Mie Ziomal. Potem chcial się pogodzić (rotfl!) i mowil ze 'cytowal fantoma'
Kanibale sie zbroją.....

@Leo

Rycek sie podniecil bo zabil qweza bez eq i z 3 uhami :] i nie bylo 1:1 bo qwez juz odszedl z serva i gildi :p Dlaczego zwala? bo duzo osob z moon nie chcialo tej wojny :] (jesli to cos mozna nazwac wojna, bo nikt z moon nie wlaczyl nawet skulla). Powtarzam, to moon chcalo "wojny"....

Silverix
15-05-2006, 08:35
Rycek sie podniecil bo zabil qweza bez eq i z 3 uhami :] i nie bylo 1:1 bo qwez juz odszedl z serva i gildi :p Dlaczego zwala? bo duzo osob z moon nie chcialo tej wojny :] (jesli to cos mozna nazwac wojna, bo nikt z moon nie wlaczyl nawet skulla). Powtarzam, to moon chcalo "wojny"....

Nie rozumiem po co sie kłócić... Moim zdaniem lepiej juz iśc zabić br niż siebie na wzajem... Br tez sie kłócą gorzej od nas ale to właśnie szansa dla polaków :P ... Tak sądze :]

Lenidas
15-05-2006, 08:43
No super zucimy sie na 70 lev przyjdzie oxy walnie ue i dostanie bana bo zabil 6 ludzi lub wiecej w 1 dzien -.-
Fajna taktyka :D :D :D

Wiecie co gdybysie poczekali na mnie jeszcze z 30 min to byscie mnie zabili :D :D

A po co wogole wam wojny? Niby gracie juz tak dlugo a myslicie kategoriami 20 lvl. Bylem taki po 2 miesiacach gry :baby: Wydawalo mi sie ze jak mam juz 20+ to wszystko moge...wiec dwa razy nieudolne PK i dwa dedy szybko oduczyly mnie takiej "zabawy" :D
Jak chcecie wojen (bo macie polska goraca krew), to robcie je sobie nie z PL, BR, czy SW ale idzcie razem na powaznego hunta zabijac silne i niebezpieczne potwory... Tez bedzie "dreszczyk" emocji, a przynajmniej nie bedziecie zabijac przyjaciol....

Pozdrawiam

Dawergo
15-05-2006, 15:40
Kluk padł
Kanibale sie zbroją.....

@Leo

No super zabilem przyjaciela a teraz jest pokoj, ze pokoj fajnie ale dzieki waszej zasranej wojne zabilem kumpla gdyz myslalem ze wojna bedzie trwac dluzej...
Wielkie Dzieki stracilem kumpla...

poreda
15-05-2006, 17:31
Opisac zdarzenie?
Gadam z Rycerskim o wojnie ze jest niepotrzebne i wogole ze odchodze na inny server, a tu nagle przybiega Sewery i we mnie sieka sd (Bodajze 4 polecialy), ja mialem tyllko 3 uhy bo poszedlem ubic macro usera. Dla przypomnienia dzien wczesniej rozmowa z sewerym (w przyblizeniu):

Sewery:Sry za "cos tam"
Ja:Zabilismy kluka i all jest git
Sewery:Gildia chce cie zabic aby bylo porowno
Ja:Ale dlaczego ty sie chcesz wtracac do wojny jezeli ciebie ona nie dotyczy?
Sewery: Wiec moze pogodzmy sie?
Ja:ok..

Rozmowa w przyblizeniu, a jeszcze wczesniej leo lenidas rzekl swiete slowa Jezeli ktorys z was Ty albo dawergo zabijecie drugiego ja zrywam z atakujacym przyjazn...

A i Sewery nie uwazaj sie za mojego przyjaciela bo przyjaciel by mnie nigdy nie zaatakowal...

poreda
15-05-2006, 17:33
Opisac zdarzenie?
Gadam z Rycerskim o wojnie ze jest niepotrzebne i wogole ze odchodze na inny server, a tu nagle przybiega Sewery i we mnie sieka sd (Bodajze 4 polecialy), ja mialem tyllko 3 uhy bo poszedlem ubic macro usera. Dla przypomnienia dzien wczesniej rozmowa z sewerym (w przyblizeniu):

Sewery:Sry za "cos tam"
Ja:Zabilismy kluka i all jest git
Sewery:Gildia chce cie zabic aby bylo porowno
Ja:Ale dlaczego ty sie chcesz wtracac do wojny jezeli ciebie ona nie dotyczy?
Sewery: Wiec moze pogodzmy sie?
Ja:ok..

Rozmowa w przyblizeniu, a jeszcze wczesniej leo lenidas rzekl swiete slowa Jezeli ktorys z was Ty albo dawergo zabijecie drugiego ja zrywam z atakujacym przyjazn...

A i Sewery nie uwazaj sie za mojego przyjaciela bo przyjaciel by mnie nigdy nie zaatakowal...

Dolor
15-05-2006, 19:48
Powiem to co myślę

Słuchajcie bando debili -.- nie macie co robić i z nudów zabijacie osoby które były waszymi kumplami bądź były neutralne zabijając lepszych Polaków i wogle -.-. Jeśli chcecie wojny to wyjdźcie sobie pod blok czy gdzie tam chcecie i pokrzyczcie to dostaniecie liścia w pysk i będziecie mieli wojnę -.-
Wielcy mi chojracy się znaleźli wielką wojnę wstrzymają (mówię ogólnie) a większość z was nie umie zrobić dobrych skilli i lvl.
Denerwuje mnie jak widzę jak rodak morduje rodaka -.-
Nie dość że i tak Polacy są słabi na silverze i br ich stanowczo przesłaniają to jeszcze wam wojny pomiędzy sobą w głowie.
"Zabiłem go bo powiedział ze jestem głupi" to słyszę często i denerwuje mnie to ludzie jak jesteście zbyt agresywni i nie umiecie załatwiać konfliktów w cywilizowany sposób miedzy sobą to lepiej się zamknijcie w pokoju i nie wychodźcie stamtąd do końca życia albo idzie na jakąś terapie.

Czasami wrzucacie na Vampire Bloods popatrzcie jak oni postępują a jak wy oni może jest tam trochę noobow ale nie wstrzynają bezsensownych wojen

PS: Leo ma racje i powinniście posłuchać go -.-
PS2: Taube bardzo ciekawa wypowiedz czyżbyś była polonistka ?? :)
PS3: Nie wtrącam się w wasza kretyńska wojnę jeśli chcecie się tłuc (Polak pomiędzy Polakiem) to się nawalajcie dalej ja do tego ręki nie przyłożę -.-

Srry Adminków ale poniosło mnie :P

Bombel50
15-05-2006, 19:58
Wszyscy jestes cwani tylko w slowach polowa albo wiecej z was to mieczaki. Wojna to wojna a to jest gra jak ktos mnie wkurzy to nie patrze czy jest to swe br pl czy ktokolwiek inny tylko ubijam (lub on mnie ale to nie ma dla mnie znaczenia bo nastepnie ja jego ubije ;]) taki lenidas mysli ze kozak bo umie tylko nabijac level i skillowac dobry gracz to dobry peker nie chcecie wojn zmykac na no pvp a nie strzepic sie do innych. Zamiast pieprzyc na priv glupoty jaki ktos jest glupi ze kogos zabil idz i pomscij kumpla a nie badz mocny tylko w gebie. Takich najbardziej nie lubie -.-. Sa tacy co wbija 50 level i nie maja przez cala gre ani jeden raz skulla i mysla ze sa "dobrzy" wtedy przybiegnie ktos naprawde dobry nawet jak ma 20 leveli mniej i ubije gnojka kilka razy i ten 50 level retired, trzeba umiec grac i wiedziec an czym ta gra polega, tak inni zdobywaja respect a wy siedzcie jak myszki za miatla u pana boga i tylko czekajcie na swojego oprawce.

Ps. czekam na chloste -.-

Dawergo
15-05-2006, 20:29
]...
Nie wiem czy kiedys mi wybaczysz ale chce zebys wiedzial ze to byla najglupsza rzecz ktora zrobilem w moim tibijskim zyciu...mam nadzieje ze kiedys mi wybaczysz...Wroc na silvere, nie musisz mi wybaczac pomoge ci jakos sie odbic od dna...

Narkoman
15-05-2006, 20:34
@ up
ja tez pomoge
@ 2x up
hmm a ty niejestes mocny w gebie? chyba tak bo czemu nie podasz swego nicku? moz to ty sie boisz? niektorzy sa milosierni i ie lubia wojen
@ qwez
wracaj kur**

Lenidas
15-05-2006, 21:02
Wszyscy jestes cwani tylko w slowach polowa albo wiecej z was to mieczaki. Wojna to wojna a to jest gra jak ktos mnie wkurzy to nie patrze czy jest to swe br pl czy ktokolwiek inny tylko ubijam (lub on mnie ale to nie ma dla mnie znaczenia bo nastepnie ja jego ubije ;]) taki lenidas mysli ze kozak bo umie tylko nabijac level i skillowac dobry gracz to dobry peker nie chcecie wojn zmykac na no pvp a nie strzepic sie do innych. Zamiast pieprzyc na priv glupoty jaki ktos jest glupi ze kogos zabil idz i pomscij kumpla a nie badz mocny tylko w gebie. Takich najbardziej nie lubie -.-. Sa tacy co wbija 50 level i nie maja przez cala gre ani jeden raz skulla i mysla ze sa "dobrzy" wtedy przybiegnie ktos naprawde dobry nawet jak ma 20 leveli mniej i ubije gnojka kilka razy i ten 50 level retired, trzeba umiec grac i wiedziec an czym ta gra polega, tak inni zdobywaja respect a wy siedzcie jak myszki za miatla u pana boga i tylko czekajcie na swojego oprawce.

Hehe
1.mam denne skille (wiec nie umiem nabijac i nudzi mnie skillowanie) i kazdy o tym wie z przyjaciol
2.mam maly lvl (wiec tez nie umiem nabijac) i kazdy o tym wie z przyjaciol
3.ty nic nie wiesz (nawet nicku sie wstydzisz) bo nie masz przyjaciol wiec pleciesz glupoty

Pozdrawiam

poreda
15-05-2006, 21:14

A co ty taki wielki "fifa rafa"? Ty czlowieku pewnie na maina nie wyszedles i siedziesz na rooku bojac sie ze zabije cie 8 level. Zgrywasz wielkiego pakera jakbys byl Lady DRam (Jestes?) i tak jak leo powiedzial bojisz sie pokazac swoj nick.
@Sewery
Da mi cos co teraz gadasz? Najpierw sie mysli poznniej robi..

Dawergo
15-05-2006, 21:33
@Sewery
Da mi cos co teraz gadasz? Najpierw sie mysli poznniej robi..

Jak cos zepsulem chce to naprawic...

Bombel50
15-05-2006, 22:15
Hehe
1.mam denne skille (wiec nie umiem nabijac i nudzi mnie skillowanie) i kazdy o tym wie z przyjaciol
2.mam maly lvl (wiec tez nie umiem nabijac) i kazdy o tym wie z przyjaciol
3.ty nic nie wiesz (nawet nicku sie wstydzisz) bo nie masz przyjaciol wiec pleciesz glupoty

Pozdrawiam

Ad. 1 nie sprawdzalem.. ale moze sie to odniesc nie tylko do ciebie ale takze do innych
Ad. 2 Jesli chodzi o level to chyba tylko 2 osoby maja wyzszy od ciebie wiec nie zgrywaj :baby:
Ad. 3 mylisz sie... na tym serwie tylko jedna osoba mnie zna nie zadaje sie z polakami bo wiem jaki jest ich potencjal.... a przyjaciol mam wielu co nie znaycz ze sa nimi zakompleksioni polacy -.-

tlumaczcie sie, przepraszajcie, osmieszajcie... zycze powodzenia w dalszej grze:evul:

moze zaniedlugo sie poznamy :evul:
cya in hell %-)

Lenidas
15-05-2006, 22:55
Ad. 1 nie sprawdzalem.. ale moze sie to odniesc nie tylko do ciebie ale takze do innych
Ad. 2 Jesli chodzi o level to chyba tylko 2 osoby maja wyzszy od ciebie wiec nie zgrywaj :baby:
Ad. 3 mylisz sie... na tym serwie tylko jedna osoba mnie zna nie zadaje sie z polakami bo wiem jaki jest ich potencjal.... a przyjaciol mam wielu co nie znaycz ze sa nimi zakompleksioni polacy -.-

tlumaczcie sie, przepraszajcie, osmieszajcie... zycze powodzenia w dalszej grze:evul:

moze zaniedlugo sie poznamy :evul:
cya in hell %-)

:D najpierw sie sprawdza swoja wiedze zanim sie skomentuje :D (to odnosnie skills)
Kazdy ma prawo do oceny swojego poziomu (i lub umiejetnosci) (to odnosnie lvl)
Jak sie nie zadajesz z polakami to po co zabierasz glos w sprawach ciebie nie dotyczacych ? (na tym forum)

Napewno "zaniedlugo" sie poznamy, choc moze nie skoro "nie zadajesz sie z polakami, poniewaz jestem polakiem :)

Jesli Cie smiesza nasze rozmowy - nie czytaj :) nie bedziesz mial zmarszczek mimicznych od smiechu 8o

Pozdrawiam

Bombel50
15-05-2006, 23:08
:D najpierw sie sprawdza swoja wiedze zanim sie skomentuje :D (to odnosnie skills)
Kazdy ma prawo do oceny swojego poziomu (i lub umiejetnosci) (to odnosnie lvl)
Jak sie nie zadajesz z polakami to po co zabierasz glos w sprawach ciebie nie dotyczacych ? (na tym forum)

Napewno "zaniedlugo" sie poznamy, choc moze nie skoro "nie zadajesz sie z polakami, poniewaz jestem polakiem :)

Jesli Cie smiesza nasze rozmowy - nie czytaj :) nie bedziesz mial zmarszczek mimicznych od smiechu 8o

Pozdrawiam

Smiech to zdrowie nie watpie lubie rozrywke tak jak majewskiego lubie forum bo pokazuje jak rozni sa ludzie, ok zgadzam sie z toba jestes dupa wolowa tzn masz cieniutki level i skille przyznaje racje a jednoczesnie przepraszam. Mysle ze jak nie odejdziesz z serva tak jak wiekszosc co zaczyna wbijac ,,jakis tam poziom,,, to sie jednak zadamy ze soba, jak dla mnie na tym serwie jest pelno lepszych ludzi od polskiej elity ktora gardze bo po zachowaniu i opowiesciach ktore do mnie do chodza o nich to jest poprostu... smiech na sali...

Taube
15-05-2006, 23:41
@Dolor
nie ;) nie jestem
bliżej mi do matematyka, bądź też elektryka :)

@Bombel50
a ja gardzę takimi, co to gardzą innymi, samymi nie będąc lepszymi

wiesz co ci tu powiem?
gracz, który umie dobrze grać, który potrafi grać to przede wszystkim PK dla ciebie
jeśli taki jest twój główny wątek gry, to bardzo cię przepraszam, ale jak dla mnie prezentujesz poziom noobka
PK bez powodu, zabawa w PK od tak, chwalenie się tym są dla mnie objawem niedojrzałości emocjonalnej, braku zrównoważenia, które objawiają się w nadmiernej agresji wobec innych, może by pokazać, że jest się od nich lepszym? a może by im udowodnić, że są słabsi?
jak dla mnie jest to tępota i prostactwo, gdyby PK wyznaczało lvl, to u nas w społeczeństwie lvl byłby wyznaczany przez bandę osiłków na sterydach bez mózgów - a wiadomo, że ustrój musi być kierowany głową, by w jakiś sposób zaistnieć

dla mnie Tibia była tylko grą, grą w której można było poznać wiele sympatycznych osób, lecz nie wiem, ile takich osób poznaje się, poprzez PK'owanie ich, bo jak dla mnie, ktoś poznany w ten sposób jest jednym z najbardziej prawdopodobnych do zdrady i wbicia 'sztyletu w plecy'
gra się dla przyjemności, skąd więc twierdzenie, że ktoś, kto np. tylko skilluje bądź lvl nabija nie potrafi grać? jak to jemu sprawia przyjemność, znaczy to, że dla niego gra w ten sposób jest dobra i właśnie tak powinien grać

chełpisz się tym, że się nie zadajesz z polakami.. nie przyznajesz do swej narodowości? czy tak? czyżbyś się wstydził swego pochodzenia? swej narodowości? ja w przeciwieństwie do ciebie nie oceniam ludzi na podstawie ich paszportu, lecz na podstawie osobowości
jeśli ktoś taki nawet miałby być Polakiem, to byłby moim znajomym i bym się do owej znajomości przyznawała, a nie tylko szukała u innych 'schronienia'
bo tak - ty szukasz schronienia - załatwiasz sobie znajomości za pewne u innych osób, innych narodowości, aby mieć u nich immunitet i w razie jakiejś nagonki na polaków nie być na równi z nimi stawianym
bardzo mi przykro - ale na to tak wygląda, jeśli stronisz od swoich zadając się wyłącznie z innymi
nie jestem rasistką, lecz Tibia mimo wszystko wewnętrzne spory ma okraszone wstawkami rasistowskimi - narodowości rządzą, narodowości są be, narodowości są takie i takie, a ludzie jako jednostki nie mają żadnego znaczenia

wiesz czemu użyłam tyle razy słowa 'narodowość'? gdyż dla ciebie widać ma to głównie znaczenie
bo ty uciekasz, boisz się stawić czoła innym polakom - nie mówię teraz o tym, że byś się bał z nimi walczyć.. boisz się być postawiony na równi z nimi, pośród nich, boisz się, że widząc cię z nimi zostaniesz jako jeden z nich zakwalifikowany
gardzisz nimi, gardzisz swym pochodzeniem, ukrywasz je
możesz tu napisać 'nie, moi znajomi wiedzą, że jestem polakiem', co jednak nie zmienia faktu, że przyznając się im, a udając, że się nie jest polakiem w oczach polaków, byle się z nimi nie zadawać.. to jest ukrywanie się
ukrywasz się przed polakami!
czy dlatego nie podałeś swego nicka?

d.Taube

Lenidas
15-05-2006, 23:54
Smiech to zdrowie nie watpie lubie rozrywke tak jak majewskiego lubie forum bo pokazuje jak rozni sa ludzie, ok zgadzam sie z toba jestes dupa wolowa tzn masz cieniutki level i skille przyznaje racje a jednoczesnie przepraszam. Mysle ze jak nie odejdziesz z serva tak jak wiekszosc co zaczyna wbijac ,,jakis tam poziom,,, to sie jednak zadamy ze soba, jak dla mnie na tym serwie jest pelno lepszych ludzi od polskiej elity ktora gardze bo po zachowaniu i opowiesciach ktore do mnie do chodza o nich to jest poprostu... smiech na sali...

Na poczatku Twoje wypowiedzi zaciekawily mnie, coz przeciez kazdy ma prawo do mowienia o swoich pogladach. Teraz jednak widze, ze wlasciwie to nie mamy o czym dyskutowac :D Przez chwile myslalem, ze moze to jakis interesujacy gosc pisze (czytaj inteligentny) ale potem rozczarowales mnie :(
Walisz swoje poglady choc boisz sie podac swoj nick :baby: Kazdy moze pierniczyc farmazony ukrywajac sie za anonimowoscia :) Ukryszasz sie bo pewnie jestes jak to napisales "dupa wolowa", gdyz gdybys soba cos reprezentowal to nie wstydzilbys sie swojego imienia :baby:

A Twoje "to sie jednak zadamy" to poprostu tekst 12 latka :baby:

Pozdrawiam

8ball
16-05-2006, 00:19
zalogowalem sie na forum :D
a tak do tematu: ostatnio na Silverze coraz wyrazniej widac problemy miedzy pl vs pl, a moze ich kompleksy, które są zaspokajane poprzez zabijanie innego pl, zabieranie mu loota, wyzywanie go no i tutaj pisanie o swojej "wielkości" bez podania nicku, a rzeczywistość jest zdecydowanie inna. Pelno osob zaczyna teraz zabijac swoich rodakow. Z kim mam się kumplować?! z br ?? Ostatnio koles o nicku Sorian Arget ukradł mi lootbaga, potem twierdził, że nic nie wie, że to nie on, a na sam koniec zacząl mnie wyzywać od dziw.k. A wszystko po to aby być lepszy kosztem innych, jest to żałosne, po takich akcjach odechciewa mnie się grać, jeszcze bardziej niż po dedzie. Ale co ja mam zrobić? Znajdzie się takich 20 zakompleksionych głąbów na niskich lvl co robią w.w. rzeczy i co z nimi? Rookować czego skutkiem bedzie ban ? X(

Lenidas
16-05-2006, 00:40
zalogowalem sie na forum :D
a tak do tematu: ostatnio na Silverze coraz wyrazniej widac problemy miedzy pl vs pl, a moze ich kompleksy, które są zaspokajane poprzez zabijanie innego pl, zabieranie mu loota, wyzywanie go no i tutaj pisanie o swojej "wielkości" bez podania nicku, a rzeczywistość jest zdecydowanie inna. Pelno osob zaczyna teraz zabijac swoich rodakow. Z kim mam się kumplować?! z br ?? Ostatnio koles o nicku Sorian Arget ukradł mi lootbaga, potem twierdził, że nic nie wie, że to nie on, a na sam koniec zacząl mnie wyzywać od dziw.k. A wszystko po to aby być lepszy kosztem innych, jest to żałosne, po takich akcjach odechciewa mnie się grać, jeszcze bardziej niż po dedzie. Ale co ja mam zrobić? Znajdzie się takich 20 zakompleksionych głąbów na niskich lvl co robią w.w. rzeczy i co z nimi? Rookować czego skutkiem bedzie ban ? X(

Nie mozna wszystkich umieszczac "pod jedna" kreska. Wszedzie sa zlodzieje, PK i oszusci. Nawet hlvl kradna i klamia (znam kilka przykladow) co nie znaczy, ze wszyscy sa tacy sami.
Polakow zazdrosc zrzera (jak i inne narodowosci) lecz przeciez sa i tacy, ktorzy jak moga to zawsze pomoga bezinteresownie. Znam wielu takich polakow i kilku br o wysokich lvl (choc z nimi przynajmniej jesli chodzi o mnie gorzej sie porozumiewac z uwagi na bariere jezykowa), ktorzy pomogli mi bezinteresownie gdy poprosilem.
To jest zabawa i kazdy gra jak lubi... pewnie, ze szkoda gdy sa animozje jakies miedzy ludzmi, jednak z powodu jakiejs klotni czy kilku wyzwisk nie nalezy "rozdzierac szat"...

Pozdrawiam

ps. powiem wam (a wlasciwie koledze "anonim", moze kolezance), ze nie wszyscy polacy sa glupi, zadufani w sobie i zawistni... moze wypadaloby popatrzec na siebie zanim zacznie sie wyrazac ogolne opinie o innych?

Ech :) i jeszcze odnosnie : "od polskiej elity ktora gardze bo po zachowaniu i opowiesciach ktore do mnie do chodza o nich to jest poprostu... smiech na sali..." to malo widocznie znasz te jak okresliles "elity", choc nie rozumiem dlaczego uzyles takiego okreslenia :) Bo jesli mowiac "elity" miales na mysli lvl to juz doprawdy nie rozumiem o co Ci chodzi :) Nie liczac ciebie "galla Anonima" znam chyba wszystkich polakow o wysokich lvl, Carpathia,Fantom,Moradin,Ligus,Kliver,Rekin,Potus (i kilku innych) i jakos nigdy nie dostrzeglem aby oni zachowywali sie tak abys mogl sie z nich (lub nas) nabijac :) Wstawiasz dziwne teksty, chowajac sie za jakas dziwna nazwa i wstydzac sie swojego nicku ... Dlaczego? Czy myslisz, ze jak sie ujawnisz to od razu bedziemy Ci d... lizac i nie bedziesz mogl sie opedzic od swoich rodakow (ktorymi gardzisz, a ktorzy beda chcieli abys ich "pokochal"?) bo masz "szerokie" znajomosci ?
Zalosne...

Dolor
16-05-2006, 08:25
Ehhhhhhh

Anonimie@
Widać że w Tibie grasz od niedawna i nie umiesz rozpatrywać co jest dobre i co złe.
Boisz sie swojej narodowości albo wstydzisz (bez znaczenia) czyżby uraz z dzieciństwa??

Wojna do niczego nie prowadzi.
Gram w Tibie już bardzo długo (ponad 4 lata) i uwieźcie mi na każdym serwie jakim grałem (wprawie na każdym) powód z którego odchodziłem to była wojna
wiec ja mam już tego dość i chce sobie spokojnie grać.

Mam 15 lat wiec jak zaczynałem byłem troszkę młodszy i nie ukrywam moje niektóre zachowania były też wynikiem dużej fantazji ale po roku gry zrozumiałem prawdziwy sens tej gry.
Ta gra nie służy aby się zabijać ta gra jest aby poznawać coraz to nowszych ludzi uczyć się porozumieć z druga osoba w jak najłagodniejszy sposób itd.

A jeśli chodzi o moje odejścia z poprzednich serwerów to uwierz mi Nieznajomy powodem mojego odejścia nie był jeden ani dwa dedy.
Ponieważ nie traktuje tej gry jako część mojego życia tylko jak dobra rozrywkę przy pomocy której można poznać nowych ciekawych ludzi
Nieznajomy zmień lepiej swoje poglądy na temat tej gry i zdobywania przyjaźni bo w życiu ciężko ci będzie

Pozdro all

PS:Lenidas thx na wspomnienie mnie w Polskiej Elicie tego serwera chociaż nie czuje się jak bym był w Elicie :)

Lenidas
16-05-2006, 09:20
Ehhhhhhh
PS:Lenidas thx na wspomnienie mnie w Polskiej Elicie tego serwera chociaż nie czuje się jak bym był w Elicie :)

:) napisalem taka nazywe (Elita) bo "Kaczorek" (tak go bede nazywal skoro wstydzi sie podac swoje imie w Tibi) jej uzyl, choc sadze, ze nie wie sam co to slowo znaczy :D

Widac jednak wyraznie, ze czlowiek ten (Kaczorek) mial malo stycznosci z Polakami, no moze faktycznie zadaje sie z tymi tylko na poziomie 8-12 lvl, bo przeciez im ktos ma wyzszy lvl, oznacza to, ze dluzej gra i madrzej mysli (apropo myslenia Kaczorek mysli kategoriami 20 lvl).

Mam nadzieje, ze jesli ma choc troszke ambicji, a glownie odwagi cywilnej to przedstawi nam sie i nie bedzie zachowywal sie jak :baby:
Jak napisalem wczesniej latwo jest gadac ukrywajac sie pod nic nie znaczaca nazwa. Zachowanie godzne :baby: a nie "pakera" jakiego zgrywa Kaczorek :]
A tak wogole to Kaczorek ile miales smierci w tej grze? Z Twoich wypowiedzi wnioskuje, ze jestes "power" man ( :baby: ) i wielki zawodowiec w ubijaniu ...innych czesci programu komputerowego (:D :D :D ) bo te postaci to nic innego przeciez
Oj Kaczorek, Kaczorek co ta gra zrobila z Twoim mozgiem? Ile razy plakales przed monitorem gdy ktos "skasowal" Twojego wirtualnego idola (Ciebie)? Czy naprawde myslisz, ze nie mozna sie dobrze bawic i miec przyjaciol chocby majac 10 lvl? No nie, ty nie masz przyjaciol bo "gardzisz polakami", jestes sam... Ja wole miec 10 lvl i przyjaciol niz 80 i byc znienawidzonym przez innych :)
Moze pora na wizyte u specjalisty? Zyjesz chyba tylko Tibia i wyzywasz sie bo cie w piaskownicy bija?

Pozdrawiam

Nalogowiec
16-05-2006, 09:46
@Lenidas
sam wyzej napisales zeby najlepiej olac takiego totalnego kretyna, wiec zrob to. Koles nie podaje swojego nicku bo znajac zycie ma 10-20 lev i wstydzi sie tego.

@Anonim
Jesli tak ci zalezy na ujawnianiu swoich pogladow to podaj swoj nick zebysmy wiedzieli przynajmniej kim jestes. jednak z jednym sie z toba zgadzam:
wojna to wojna - kazdy zabija kazdego czesto nawet kumpli i jesli juz do niej doszlo uwazam ze tez mscilbym kazdego kumpla ktory padl. masz racje rowniez mowiac ze polowa pl z silvery do 50 lvl nie mieli skulla albo fraga :evul:

Rekin Master
16-05-2006, 09:52
HaHaHa
chyba posty leo,taube,ligusa i poredy zmusily KaCzOrKa do przemyslenia swojego postepowania i osadzania ludzi po lvl oraz narodowosci<tak wiem, gardze br ale 50% z nich to sa spoko ludzie :D nawet kumple>
@Drogi Kaczorku
podaj swoj nick chyba ze sie boisz...dalej mocny pk-erze podaj swoj nick jezeli jeses faktycznie taki mocny<nie zabijemy cie lol chyba =]>

Lenidas
16-05-2006, 10:07
I z innej "beczki" bo Kaczorkiem nie ma co sie wiecej zajmowac...
Qwez moja propozycja jest ciagle aktualna, wiec dawaj szybko znac kiedy po to przyjdziesz :)
Teraz ide lulu (hehe nie ktorzy musza pracowac nawet w nocy) ale masz moje GG wiec napisz kiedy sie po to zglosisz :D

Pozdrawiam

PS. Fantom nie pier.......... (odnosnie naszej rozmowy porannej). Wiele nas czasem dzieli pogladow (hmmm chocby na zabijanie przyjaciol w imie czyjegos urazonego honoru -czytaj czyjejs wojny) ale to nie ma nic do rzeczy dlatego nie p... :) Wiesz o co chodzi (lvl 70). I dzieki za pokazanie, tez wiesz czego...

poreda
16-05-2006, 13:19
@bombel
Mi sie zdaje zwe ty to jestes lady dram >.<
Swiadczy o tobie chodzby to "cya in hell", wulgaryzm i twoj atak na Polskich graczy.

Narkoman
16-05-2006, 17:47
ja sie nie wypowiem ale sie przyznam
mam 21 lvl i wczoraj padlem na guardzie!! i co nikt mnie nie bije

a tak na przyszlosc prozba do leo i do taube nie piszcie takich dlugich postow bo to zdecydowanie nie przyciaga do czytania, lepiej zrobcie 2 posty krotsze. Taka moja prozba

poreda
16-05-2006, 18:00
Kuba jak zawsze ma racje :P
Leo nie piszcie takich dlugich postow, a i powiedzcie co tam u was slychac?

Taube
16-05-2006, 18:40
@Narkoman
i tu się nie zgodzę ;)
może masz rację, że długie posty najczęściej odstraszają ale..
pisząc w dwóch postach łamiemy zasady regulaminu tego forum :)
gdyż nie powinno się robić double postów a nawet powinno edytować by coś dopisać

edit:
właśnie dlatego posty są długie, aby ktoś, do kogo są skierowane, poczuł czytanie tego jako nieprzyjemne ;) gdyż to jest reprymenda

prośba przez ś :evul:

d.Taube

Narkoman
16-05-2006, 18:57
cicho jestem tylko czlowiekiem i mam prawo popelnic blad. A moj umysl jest raczej scisly a nie humanistyczny :)

@ poreda zajrzyj na priv plz

Bombel50
16-05-2006, 20:01
Mylicie sie probujac odgadnac moja osobowosc szczegolnie ty Leo. Nie przecze mam kilka dedow od ludzi, nie mam 50 levelu, ani nie znam blizej wielu z was. Teraz kilka cytatow i wytlumaczen
@Leo "A Twoje "to sie jednak zadamy" to poprostu tekst 12 latka" - napisalem to specjalnie nie majac na mysli niczego zlego tzn innymi slowami ze sie poznamy ;] aha nie mam 12 lat mam 15 jak wiekszosc z was.

"Dlaczego? Czy myslisz, ze jak sie ujawnisz to od razu bedziemy Ci d... lizac i nie bedziesz mogl sie opedzic od swoich rodakow (ktorymi gardzisz, a ktorzy beda chcieli abys ich "pokochal"?) bo masz "szerokie" znajomosci ?"---- nie pisze tu swoich wielce odmiennych pogladach zeby zdobyc u Was respect pisze zeby pokazac inny sposob myslenia jakze inny od waszego.

"Oj Kaczorek, Kaczorek co ta gra zrobila z Twoim mozgiem? Ile razy plakales przed monitorem gdy ktos "skasowal" Twojego wirtualnego idola (Ciebie)?"
--- z moim mozgiem wszystko ok o to sie nie martw tibia ze mna nic nie zrobila predzej zrobila to cos z toba bo jezeli robisz wszytsko zeeby byc jak najbardziej neutralnym i zeby nikomu z wyzszym levelem nic nie zrobic ;]

@Ligus
"Anonimie
Widać że w Tibie grasz od niedawna i nie umiesz rozpatrywać co jest dobre i co złe.
Boisz sie swojej narodowości albo wstydzisz (bez znaczenia) czyżby uraz z dzieciństwa??"
---- gluwno prwada w tibie gram 3 lata nie duzo nie malo lecz w sam raz, kazdy inaczej pojmuje slowo dobra i zla i roznie je odroznia, a swoje dziedzinstwo wspominam bardzo mile :) a dawno temu jak ci grozil hunt od lady i fantoma za raporta do gma wszyscy widzieli jak srales w gacie i juz w drodze paniki zaczales zwalac winne na kumpli ;] wiec jak dla mnie jestes takim malym kozaczkiem co jak przyjdzie co do czego to tchorzysz

@poreda
nie jestem lady dram tego mozesz byc pewny. Widzialem ze jak napisze Cya in hell to od pomyslicie o tym ze to ja to on :) jednak mylicie sie

Troche w moich wypowiedziach prowokacji ale coz mile widziec jak inni reaguja na ostre slowa krytyki;] Jak cos pominalem kogos wypowiedz dotyczaca mnie to sorry ale nie analizowalem wszystkiego bardzo dokladnie.
Cya in hell B) B) 8o

Lenidas
16-05-2006, 20:23
"Oj Kaczorek, Kaczorek co ta gra zrobila z Twoim mozgiem? Ile razy plakales przed monitorem gdy ktos "skasowal" Twojego wirtualnego idola (Ciebie)?"
--- z moim mozgiem wszystko ok o to sie nie martw tibia ze mna nic nie zrobila predzej zrobila to cos z toba bo jezeli robisz wszytsko zeeby byc jak najbardziej neutralnym i zeby nikomu z wyzszym levelem nic nie zrobic ;]
@poreda
nie jestem lady dram tego mozesz byc pewny. Widzialem ze jak napisze Cya in hell to od pomyslicie o tym ze to ja to on :) jednak mylicie sie

Grasz 3 lata :) to gratulacje bo ja od maja ubieglego roku wiec (chocby przez uplyw lat) masz bardziej wypalony mozg niz ja :D
Tak jestem neutralny bo wiem, ze wojna to cos zlego (gdy dorosniesz zrozumiesz) obojetnie czy wirtualna czy prawdziwa... Poprostu widze jak ludzie reaguja na "smierci" swoich postaci dlatego tak pisze... Kaczorek jestes jeszcze glupiutkim dzieciaczkiem wiec nie zdajesz sobie sprawy, ze dla nie ktorych innych dzieci Twoje PK-owanie jest poprostu dramatem... Tak, tak ludzie czesto emocjonalnie podchodza do gier (nie tylko tej) i to co dla ciebie jest zabawne innych nie bawi (PK-owanie). Nie myslisz o tym bo jestes jeszcze bardzo malym Kaczorkiem, kiedys moze zrozumiesz :baby:

Nie istotne w sumie jest czy jestes Lady... Jestes tchorzem, ktory boi podac nazwe swojej postaci i tyle :baby:

Pozdrawiam

Rekin Master
16-05-2006, 20:26
@2x Up
ale zrozum...mowisz ze my sie boimy wlaczyc skulla itp to z jakiego powodu nie podajesz nicku??
Cya in hell:o

Bombel50
16-05-2006, 20:34
Grasz 3 lata :) to gratulacje bo ja od maja ubieglego roku wiec (chocby przez uplyw lat) masz bardziej wypalony mozg niz ja :D
Tak jestem neutralny bo wiem, ze wojna to cos zlego (gdy dorosniesz zrozumiesz) obojetnie czy wirtualna czy prawdziwa... Poprostu widze jak ludzie reaguja na "smierci" swoich postaci dlatego tak pisze... Kaczorek jestes jeszcze glupiutkim dzieciaczkiem wiec nie zdajesz sobie sprawy, ze dla nie ktorych innych dzieci Twoje PK-owanie jest poprostu dramatem... Tak, tak ludzie czesto emocjonalnie podchodza do gier (nie tylko tej) i to co dla ciebie jest zabawne innych nie bawi (PK-owanie). Nie myslisz o tym bo jestes jeszcze bardzo malym Kaczorkiem, kiedys moze zrozumiesz :baby:

Nie istotne w sumie jest czy jestes Lady... Jestes tchorzem, ktory boi podac nazwe swojej postaci i tyle :baby:

Pozdrawiam

Mozesz sobie mnie obrazac, pisac ze mysle tylko o sobie i ze jestem na tyle glupi ze nic nie rozumiem. Nie masz racji a w takiej grze jak tibia szukam zabawy a nie naluogu, piszac ze gram w tibie od 3 lat chodzilo mi o to ze 3 lata temu poznalem ta gre gralem w wolnych chwilach i zadko teraz jest troche inaczej tzn od 3 miesiecy bo gram wicej, sry za zle wyrazenie.

Zaprzeczac nie mysle... dajcie mi czas

Lenidas
16-05-2006, 20:42
Mozesz sobie mnie obrazac, pisac ze mysle tylko o sobie i ze jestem na tyle glupi ze nic nie rozumiem. Nie masz racji a w takiej grze jak tibia szukam zabawy a nie naluogu, piszac ze gram w tibie od 3 lat chodzilo mi o to ze 3 lata temu poznalem ta gre gralem w wolnych chwilach i zadko teraz jest troche inaczej tzn od 3 miesiecy bo gram wicej, sry za zle wyrazenie.

Zaprzeczac nie mysle... dajcie mi czas

Nie mialem zamiaru nikogo obrazac... nawet Ciebie (widzisz jak malo o mnie wiesz ? choc wydaje Ci sie ze duzo skoro napisales ze jestem "dupa wolowa" :D i kto kogo obraza ? )
Kaczorku sam wywolales ta polemike (wiesz co to slowo znaczy ? ) dodatkowo nie ujawniajac sie :baby:

Pisze swoje poglady a Ty swoje i jest ok :D

Pozdrawiam

Taube
16-05-2006, 20:57
@wszyscy poza tzw. 'kaczorkiem'
prowokacja, odwoływanie się do inteligencji i do samej osoby, a nie reprezentowanej przez nią postawy

@wszyscy
teoretyczne groźby, gołosłowie

pomimo, iż 'Kaczorek' pobudził was do kłótni, zjednoczyliście się wszyscy widząc wspólnego wroga
jednak agresor ten był niczym w porównaniu z jazdami, które tu non stop się pojawiają..
nie lepiej wypowiedzieć się raz a konkretnie, niż obrażać kogoś, jako osobę i jej inteligencję? powtarzane w nieskończoność te same kwestie.. to się zaczyna robić nudne
to nie jest rozwojowe..
takie krążenie w kółku po pewnym czasie uwstecznia, gdyż dane osoby coraz bardziej trzymają to w sobie i coraz większą niechęcią darzą inne, gdyż coraz bardziej w sobie nawzajem to pielęgnują
jeśli nie chcecie, aby wasza 'dysputa' zmieniła się do szczętu w szczeniackie warkoty, nie obrażajcie danej osoby
można komuś coś insynuować, można dowodzić coś komu i przypuszczać, lecz nie obrażać wprost takiej osoby!

@Lenidas
waruj!
na początku pisałeś mądrze
potem pisałeś głupio
a teraz się nie przyznajesz do bzdetów, które wyszły spod twej ręki

d.Taube

Lenidas
16-05-2006, 21:08
@Lenidas
waruj!
na początku pisałeś mądrze
potem pisałeś głupio
a teraz się nie przyznajesz do bzdetów, które wyszły spod twej ręki

d.Taube

Ech... waruj to do psa sie mowi, wiec troszke kultury poprosze :( skoro innych pouczasz :)
Oczywiscie nie musza podobac Ci sie moje wypowiedzi :) to nawet dobrze, bo przeciez kazdy czlowiek jest inny i ma inne poglady :)
Masz racje jednak co do tego ciaglego wracania do jednego tematu :) to bez sensu :)

Pozdrawiam

Taube
16-05-2006, 23:39
@up
bo to było nawiązanie do tych warkotów i reszty ;)

dobra :P bez offtopa więcej z mojej strony :)

d.Taube

Nalogowiec
17-05-2006, 09:00
Racja, skonczmy ten temat...chyba, ze anonim sie ujawni, z checia pociagnalbym dalej ten temat :evul:

Narkoman
17-05-2006, 20:41
@ bombel
hmm chyba wiem kto ty jestes. tzn nie jestem pewien.
miales kiedys nick
t........... e....?
odpowiedz tak lub nie

adrius
17-05-2006, 22:02
@kaczorku ,anonimie czy bombel'u jak kto woli:evul:

Dla nas chyba jestes jak brzydkie kaczatko,jakos tu nie pasujesz(przynajmniej teraz):evul:

Dolor
18-05-2006, 14:48
@Ligus
"Anonimie
Boisz sie swojej narodowości albo wstydzisz (bez znaczenia) czyżby uraz z dzieciństwa??"
---- gluwno prwada w tibie gram 3 lata nie duzo nie malo lecz w sam raz, kazdy inaczej pojmuje slowo dobra i zla i roznie je odroznia, a swoje dziedzinstwo wspominam bardzo mile :) a dawno temu jak ci grozil hunt od lady i fantoma za raporta do gma wszyscy widzieli jak srales w gacie i juz w drodze paniki zaczales zwalac winne na kumpli ;] wiec jak dla mnie jestes takim malym kozaczkiem co jak przyjdzie co do czego to tchorzysz

Słuchaj ja wcale nie tchórzyłem tylko że nie zaraportowałem wtedy tylko inna osoba już nie chce mówić kto bo każdy wie.
Ktoś na guild czacie poddał pomysł żeby zaraportować na Fantoma wtedy ja powiedziałem że to dobry pomysł i pewna osoba zaraportowała.
A wcale nie "srałem w gacie" tylko jak usłyszałem że na mnie wszyscy zwalają że ja raportuje to się wkurzyłem wiec mi nie mów że jestem tchórzem.
Porostu zdenerwowałem się i nie chciałem mieć hunta za coś czego nie zrobiłem.

A jak nie znasz dokładnie sprawy to się gibaj pało

poreda
18-05-2006, 20:01
@Ligus a co ty taki agresywny sie zrobiles?

Co tam slychac w wielkim swiecie ziomy?

Lenidas
20-05-2006, 18:07
Czy ktos postawi mi monka (termin do uzgodnienia) zaplace...
Juz widze te teksty...."skoro masz tylu przyjaciol czemu sie o to prosisz"....
Ech...zycie :)

Pozdrawiam

Narkoman
20-05-2006, 20:02
hmm ja tak nie powiem. pogadaj i popros w tibi :)

Rekin Master
20-05-2006, 20:21
:)
17:43 You advanced in axe fighting.<81>
http://img472.imageshack.us/img472/6296/81axe9pz.jpg
18:42 You advanced in shielding.<80>
http://img372.imageshack.us/img372/9374/80shield0uq.jpg

Narkoman
21-05-2006, 00:44
grtz rekin :)
a ja dzis padlem :P

poreda
21-05-2006, 10:16
@rekin
Big Gratz! :D
@Kuba
Big Sux :(
@Fantom
Mam do ciebie zasadnicze pytanie, z kad na 63 levelu masz mms g legs i d helmet? D helmeta z questa napewno nie masz, wiec z kad? Coraz bardziej zastanawiam sie czy ty napewno nie jestes lady dram...

Bombel50
21-05-2006, 12:15
@Fantom
Mam do ciebie zasadnicze pytanie, z kad na 63 levelu masz mms g legs i d helmet? D helmeta z questa napewno nie masz, wiec z kad? Coraz bardziej zastanawiam sie czy ty napewno nie jestes lady dram...

A ja sie coraz bardziej zastanawiam czy ty nie masz fobi na punkcie Lady... w kazdym go widzisz haha n/c.

Nadszedl czas na troche wyjasnien. Nie bede juz tutaj pisal chyba ze cos mnie bardzo zainteresuje/rozbawi:] . A wiec tak gralem na tym serwie jakis miesiac temu mialem 45 level niestety zaczalem miec powazne "braki czasu": egzaminy gimnazjalne, koniec roku walka o punkty i zycie pozatiblijskie zmusily mnie do zakonczenia gry w tibie. Obecinie tylko czasami gram na otsie Dark Tower ale zadko. Jak juz wspominalem mialem 45 level sprzedalem ta postac kumplowi z osiedla, nie pogral nia dlugo po jakis 2 tygodniach i trzech dedach od zenho przestal grac i jest retired, nie wiem jakie ma plany z ta postacia wiec nicka nie podam bo nie chce zeby mial jakies nieprzyjemnosci z mojego powodu.
@Taube
Nie cytowalem twoich wypowiedzi poniewaz one dotyczyly w wiekszosci moich prowokacji, pozostawialem bez echa twoje wypowiedzi poniewaz niechcialem sie bronic przed czyms co sobie wczesniej wymyslilem.

To by bylo na tyle, miło bylo ;p Nie mam co pisac w tym temacie poniewaz w obecnych spraw ktore sie dzieja na tym serwie nie jestem zorientowany ... Jeszcze cos mi sie przypomnialo... Ligus tak sie sklada ze tamto wiedzialem co i jak ;] ale zalozmy "ze masz racje" (we wszystkim co chcesz... nie mam ochoty z toba pisac)

PS. Respect for Fantom, Qwez, Rycerski Michał, Qwez. <-:o
nara

Narkoman
21-05-2006, 12:54
i dobrze nie bedizemy tesknic

Silverix
21-05-2006, 13:10
Niewiecie moze kiedy nowe servy wyjdą? Na Silverze jest niezły burdel... chyba sie przeniose tylko kiedy nowy serv?

Narkoman
21-05-2006, 13:17
skad niby mamy to wiedziec? zalez od cip softu

Rekin Master
21-05-2006, 20:54
Ty wszystkim :geek: :geek: :geek: :geek: :geek:
ps.dzis zrobilem z moradinem i rastamanem DragonFetish Quest :D roxxxxx

Narkoman
22-05-2006, 09:01
a jakie nagrody w tym sa bo ja nie jestem obeznany?

Phoenix Sapphire
22-05-2006, 10:37
Czy są tutaj chętni na Deep Fibula Quest? >.<

Gdyby ktoś nie pamiętał nagrodami są: Knight Axe, Tower Shield, Dwarven Ring, Warrior Helmet, Elven Amulet

Wymagany 50 lvl

Zemsta
22-05-2006, 15:32
Ja ale mam 47 lev ;x

14:29 You advanced from Level 46 to Level 47. odrobiony po dedzie ;p

poreda
22-05-2006, 15:55
@Zemsta
Gratz :)
Ja wbilem 20 lv dzisiaj wbije 21 :D

Rekin Master
22-05-2006, 17:03
@Zemsta
Gratz :)
Ja wbilem 20 lv dzisiaj wbije 21 :D
omg new char?? na jakim swiecie?? OmG

Narkoman
22-05-2006, 17:44
hmm. ma chyba :)

poreda
22-05-2006, 17:44
Rekin dobrze wiesz... Po co zadajesz glupie pytania :D

Fajna laske poznalem (Dzieki noobuskowi-kubie narkomanowi)
31 Ms, z lodzi :)

Narkoman
22-05-2006, 17:48
hmm nie dizekuj tylko skresl to noobusowi

poreda
22-05-2006, 21:30
Dzisiaj byl attack orcow na f-hills, niestety amazon shield nie zostal zdobyty. Coraz wiecej osob podejrzewa fantoma o bycie lady dramem (Nawet byli wrogowie oxy i inni) sie o tym dowiedzieli, ciekawe co zrobia z ta sprawa...

Nalogowiec
22-05-2006, 21:38
Dzisiaj byl attack orcow na f-hills, niestety amazon shield nie zostal zdobyty. Coraz wiecej osob podejrzewa fantoma o bycie lady dramem (Nawet byli wrogowie oxy i inni) sie o tym dowiedzieli, ciekawe co zrobia z ta sprawa...

tak to juz bywa: zdradza sie kogos kto dal ci rh, kogos kto ci pomagal a potem udajesz ze go nie znasz ;) wiem ze wiele ludzi podejrzewa ale mam to gleboko...;D
a ty widze ze zaciekle kontynuujesz ten temat...achhh ta zazdrosc :evul:

Zemsta
23-05-2006, 00:38
Ja juz odrabiam straty po dedzie ;]
23:41 You advanced in distance fighting.

poreda
23-05-2006, 14:20
@fantom
To nie ja powiedzialem oxy jak cos ;]
A co do rh to moglem zabrac rowneie bohy jak i rh, i tez nie powiedzialem ze ja cie podejrzewam, ale wszyscy (cala silvera) tak mowi.

Nalogowiec
23-05-2006, 16:17
@up
no wlasnie a ty z zazdrosci ciagniesz ten temat.
na to forum zagladm bardzo rzadko wiec nie oczekuj odpowiedzi

Rekin Master
24-05-2006, 14:00
omg ale nudy na servie nic sie nie dzieje szkoda ze wojny nie ma ;(
aha zobaczcie moj profil ;D

Phoenix Sapphire
24-05-2006, 21:39
Postanowiłem wrócić do Moonchildren :)
W Old School straszna nuda...guild chat praktycznie martwy a jak się już ktoś odezwie to po portugalsku :confused:

Już zaczynam odliczać dni do końca premium account ;( Kolejny dopiero około 20 czerwca.

poreda
26-05-2006, 15:28
A wiec jest nowa bardzo fajna gildia na silverze. Zalozycielem jest rastaman shine, sa w niej miedzy innymi Circa Shine, Shortys i Moradin Miedziobrody.

Zenho nawzajem sie wybijaja i mozna powiedziec ze cala pewnascia jest ich coraz mniej...

Narkoman
26-05-2006, 16:25
leader rastaman
vice
moradin
tiki
ja
wyswit albo circa

8ball
26-05-2006, 21:45
Wyswit poszedł do innej glidi, ja słyszałem że liderem ma być Moradin

Tanin Hawking
27-05-2006, 00:20
@up
Rastaman jest liderem i tak chyba zostanie :P

Nalogowiec
27-05-2006, 08:17
Koncze z silvera mam nadzieje ze na zawsze :evul: jesli ktos chce cos kupic za hajs w rl napisac posta albo msg me w tibii. moge zrobic world trade silvera ~~> refugia. BYE

poreda
27-05-2006, 10:42
@Fantom
A powiesz dlaczego odchodzisz? Dobrze ci szla gra, a tu nagle taka zmiana...

Sidyr
27-05-2006, 17:30
Witam , jestem nowy na tym serwerze.
Mam dopiero 18 lvl a gram już 5 dni.
Mam pytanie czy jest jakaś gilidia która by mnie przygarnęła? ;)
I czy są tu jakieś wojny?