PDA

Pokaż pełną wersje : Jednym słowem SILVERA

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25

szymon287
07-03-2007, 20:01
Nie chce wywołać kolejnej kłótni, tylko powiem co sądze.
A więc sądze, że Eternal Oblivion i tak jest dużo dużo lepszą postacią, niż Mateusz Dragon Wielki. MDW gra na non pvp "i jedyne czego może się bać to kicka", a EO wymiata tak jak Taifun Delivery na pvp. MDW zabija se te Demony i Orshaballe, czy tam expi sobie na POI, a EO takie 150 lvl jak Plaguezenho to ma pod kontrolą (gdyby grał na tym servie co on). I ja osobiście wolałbym mieć 150 lvl na pvp, niż 300 na non pvp. Chociaż fajnie że Polak pierwszym 300 lvl i nie mówie, że źle gra, ale nie porównujcie go do EO lub Taifuna.

Boze jaki... a kto sie postawi na EO? On ma tyle hp ze go by musialo 6ms po 200lv wbic z sd, a i tak sie pewnie wyuha :P. O tak Orshe na harmonia... GZ (juz pokazales ze jestes idiota) Jak kasztan powiedzial, nawet 100 nie bedziesz mial :S

Mi sie wydaje ze na non-pvp niby mozna szybciej bic lvl
A mi sie wydaje, ze sie mylisz

Lvl najtowi daje tylko sile magiczna... Nie ma roznicy miedzy 500ek bijacym z broni z skillem 120/120 a 15ek z skillem 120/120... Bija dokladnie tak samo.
Ironia?

2. Stala mana na exori<np 150>
LOL

Tak nie porownujmy MDW do Taifuna, bo do takiego nooba jak Taifunek to nie mozna nikogo porownac ^.-

Po raz kolejny sie zgadzam(;

Galera_Warrior
07-03-2007, 20:35
@Blón
Ale zaspamowales. W wiekszosci niestety nei masz racji, mowisz ze Taifun jest nabem? Powiedz mi lepiej ktory owner ;)

Rekin Master
07-03-2007, 20:36
@Kasztan
punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia :) widze, ze nie dasz sobie czegos wytlumaczyc...ale ok. Aaaa i palkowi zdazaja sie sparki takze oraz nietrafione strzaly. Wtedy palek by trafial KAZDEGO hita za minimum 1/3 swojego lvla(czyli na lvl 150 minimum 50, a to jest cos), najtowi zdazaly by sie nadal sparki i puffy, ale rzadziej.
@Blon
tak, bedziesz miec fun, gdy ty wbijesz w godzine 70k expa, a kolega na twoim lvl-u ms/ed 130~ i wiecej na tym zarobi :). srednia w draga bedziesz miec okolo 75
Ms na twoim lvl ma srednia w draga....hmmm 190? i z kazdym lvl-em ma wieksza sile :)
500ek z 120/120 z ta sama bronia ma taka sama sile, jak 15ek z 120/120( to tylko przyklad ofkorz). Oczywiscie, zwieksza sie czestotliwosc trafien(podobno) ale jest ona tak niewielka, ze miedzy 100ek a 200ek nie ma praktycznie roznicy...
Te exori za 150many to byl przyklad, ja bym sie cieszyl nawet z exori za 400many.
Ale ok Blon...popytaj sie kolegow(magow i druidow) na jakims innym swiecie, ile srednio robia k expa/h z zarobkiem, bo harmonia to zdeka zly server dla sorca jak wiele innych starych swiatow. Ilosc dobrych miejscowek do huncenia jest ograniczona....szczegolnie na swiatach non-pvp sa ogromne kolejki.

Aaa i jeszcze...tak, masz racje, lvl najtowi daje takze dodatkowa ilosc 15hp, 5many, sila uh wzrasta o 5hp(chyba) i sila magii o 2%...do broni nie dostajesz zadnych premii, jezeli cos dostajesz, to jest to prawie niezauwazalne. I pogodz sie z tym, ze NIGDY nie bedziesz expic oplacalnie z predkoscia 200k/h(co jest bardzo trudne do osiagniecia najtem), chyba ze masz zamiar wbic 300lvl(chociaz tu tez nie jestem pewien:P). Nie jest problemem expowac z taka predkoscia dla maga z odpowiednim lvl-em i na przecietnym swiecie.

Kasztaniaczek
07-03-2007, 20:46
@Kasztan
punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia :) widze, ze nie dasz sobie czegos wytlumaczyc...ale ok. Aaaa i palkowi zdazaja sie sparki takze oraz nietrafione strzaly. Wtedy palek by trafial KAZDEGO hita za minimum 1/3 swojego lvla(czyli na lvl 150 minimum 50, a to jest cos), najtowi zdazaly by sie nadal sparki i puffy, ale rzadziej.
@Blon
tak, bedziesz miec fun, gdy ty wbijesz w godzine 70k expa, a kolega na twoim lvl-u ms/ed 130~ i wiecej na tym zarobi :). srednia w draga bedziesz miec okolo 75
Ms na twoim lvl ma srednia w draga....hmmm 190? i z kazdym lvl-em ma wieksza sile :)
500ek z 120/120 z ta sama bronia ma taka sama sile, jak 15ek z 120/120( to tylko przyklad ofkorz). Oczywiscie, zwieksza sie czestotliwosc trafien(podobno) ale jest ona tak niewielka, ze miedzy 100ek a 200ek nie ma praktycznie roznicy...
Te exori za 150many to byl przyklad, ja bym sie cieszyl nawet z exori za 400many.
Ale ok Blon...popytaj sie kolegow na jakims innym swiecie, ile srednio robia k expa/h z zarobkiem, bo harmonia to zdeka zly server dla sorca jak wiele innych starych swiatow. Ilosc dobrych miejscowek do huncenia jest ograniczona....szczegolnie na swiatach non-pvp sa ogromne kolejki.

Przepraszam bardzo, ja nie dam sobie czegos wytlumaczyc? Yyyyy a co ty mi tlumaczysz? Napisales w chuj glupot i na nie odpowiedzialem...

Zrobi 70k/h? Ale za to zarobi o wieeeeeeeele wiecej kasy niz sorc na tym lvl, no lecz trzeba troche umiec expic...
Btw. podaj mi miejsce gdzie 100 sorc~ zaroobi o wieeeeeeeeele wiecej
i zrobi taka ilosc expa, bo na wrl nie wyciagniesz na tym lvl wiecej niz 100-110k/h na hydrach 100k+, ale na ogromnego looota bym nie liczyl
btw. 80% mobow do expa dla 100 sorca/druta~ i loot z nich jest prawie wszedzie taki sam przyklad? Dragi i Hydry... i czesc loota z wrl...Dle(poza dsm) i moglbym o wieeele dluzej wymieniac jeszcze...

Exori za 400 many
No i tutaj bys udupil najta... ;)
Exori by uzywal od 100 lvl~

@Edit 200k/h i wastowac w chuj kasy, nie mowie o wyjatkach(Taifun(jak epxil) MDW i inne 200-230 lvl+

btw. Zapomnieliscie o palku ktory tez nie ma najlepiej i ciagle sie sprzeczacie o najta... ;)

@Neo
O to chodzi ze kazdy xD
No moze po za tym 1 co expil, ale teraz chyba juz nie gra i same nooby ownuja xD

@Glon
Jaki ku*** Ciastek xD

Rekin Master
07-03-2007, 20:54
ok....nie bede sie z toba klocil...tylko musisz to zrozumiec, ze mag i druid maja teraz ogromna przewage.... faktycznie, moglem sie pomylic w ilosci expa, ale to nie zmienia faktu, ze mag na 100+ expi szybciej od najta/pala na 100 i ta przewaga bedzie sie zwiekszac z kazdym lvl-em.

"Exori za 400 many
No i tutaj bys udupil najta...
Exori by uzywal od 100 lvl~"
byloby to ulepszeniem najta :) a wiesz dlaczego? bo istnialby lvl, na ktorym najt moglby z tego oplacalnie expic.

Kasztaniaczek
07-03-2007, 20:56
ok....nie bede sie z toba klocil...tylko musisz to zrozumiec, ze mag i druid maja teraz ogromna przewage.... faktycznie, moglem sie pomylic w ilosci expa, ale to nie zmienia faktu, ze mag na 100+ expi szybciej od najta/pala na 100 i ta przewaga bedzie sie zwiekszac z kazdym lvl-em.

Tak expi wolniej, ale jesli umiesz wykorzystac umiejetnie wszystkie mozliwosci najta to bedziesz mu dorownywal, nie mowie o 300 lvl bo tutaj faktycznie widac ogromna przewage sorca/druta....

Kilver
07-03-2007, 20:59
Tak expi wolniej, ale jesli umiesz wykorzystac umiejetnie wszystkie mozliwosci najta to bedziesz mu dorownywal, nie mowie o 300 lvl bo tutaj faktycznie widac ogromna przewage sorca/druta....

No właśnie czyli wszystko sprowadza się do jednego wątku a mianowicie tego że kina trzeba ulepszyc i tyle :)
Kasztan nie wyszukuj literówek rekina ... on tylko podaje przykłady ...
Pozdrówka 4 all :)

Rekin Master
07-03-2007, 21:03

tak, tylko ze te mozliwosci kiedys sie skoncza ( mowie o czyms w stylu: 2ds-y+ dl poi :P) bo sila broni nie rosnie...
Mag jest teraz dla siebie sam blokerem.
@Daw
no wlasnie....jezeli jestes taki "kreatywny" to wymysl cos. Rozwiazaniem byloby lurowanie na siebie paru potworow i expienie z exori, ktore kosztowałoby np. 300many, bo na pewnym lvl-u bedzie to oplacalne...
Tak samo, jak z visem...nie na każdym lvl-u jest opłacalny :)

Dawergo
07-03-2007, 21:04
No widze ze rekin wyszedles ze swoimi super pogladami -.-"
Vis 40 many i sila hmm? ide na najta lub palka, no ostatecznie bym sobie hmmy robil i z nimi huncil bo by sie bardziej oplacalo wiac od potworka <niektorych przynajmniej>... hmmm taifun fun w grze? taa teraz napewno ;) mdw przynajmniej moze byc pewien ze nagle sie pol serva zrobi anty mdw, chociaz slyszalem ze taifun na to zasluzyl...

@up mozliwosci sie koncza? moze i tak ale jak jestes kreatywny to sobie wymyslisz cos nowego :)

Krova
07-03-2007, 21:11
Odezwaly sie mastahy pvp....
Wolalbys miec 150 niz 300.. i tak zadnego nie bedziesz miec, przynajmniej grajac na tym serv ^.^

Tak, wolałbym 150 na pvp, a jak nie liczysz się z innymi zdaniem to nie dyskutuj, bo tylko szkodzisz. Będe miał prędzej, niż ty. Że gram tydzień na tym servie i mam noob chara narazie to nie znaczy, że nie miałem wcześniej gdzieś jakiejś innej postaci.

Daj mi przyklad sorca na 150 lvl~ ktory chcac expic po 3kk expa dziennie nie wastuje ogromnej liczby kasy, nie mowie o new servach gdzie itemy sa drogie w chuja, i nie mowi o tykim przykladzie jak Strycine na Harmoni co wbil 10kk w 35h kosztem 1kk(1000 bp mf, no moze 1,1kk ale nie wnikajmy w szczegoly...) a zarobil 1,6kk~

Sam sobie zaprzeczasz muwisz coś, a potem podajesz przykład, który dowodzi że tak nie jest. Buahaha, mózgu to ty nie masz.

A co ty widziesz fajnego w expieniu 150 sorca/ed?
Idzie na wrl...albo na poi albo bije te hydry i mi ich dosyc ;o
(dla osob z malym poziomiem inteligencji: PoI - Dle na Pits of Inferno)

I tak prawie każdy ci powie, że Sorc ma lepsze expienie niż Knight [ciekawsze, opłacalniejsze i wydalniejsze, czyli więcej frajdy, expa, kasy (dla takich ludzi jak ty trzeba powiedzieć prostym językiem)].

btw. Taifun ma fun z gry? On nie ma/nie bedzie miec zycia na tym serv...

Ty już wiesz kto lubi Taifuna, kto go nie lubi, jak mu się gra, i wszystko na jego temat. Że mu zazdrościsz to nie musisz być taki wredny i wścibski tym bardziej, jak nie mas zracji.

Boze jaki... a kto sie postawi na EO? On ma tyle hp ze go by musialo 6ms po 200lv wbic z sd, a i tak sie pewnie wyuha :P. O tak Orshe na harmonia... GZ (juz pokazales ze jestes idiota) Jak kasztan powiedzial, nawet 100 nie bedziesz mial :S

Nie wymawiaj imienia pana Boga swego nadaremnie (jeśli jesteś wierzącym).EO ma życia 2915 (150+7*5+182*15=2915). Już sam pokazałeś, że jesteś inteligentny. Mnożenie i dodawanie to 1-2 klasa podstawówki. Nie liż dupy kasztanowi. Jak bym miał już tyle czasu co ty nagrane na jednej postaci to bym miał większy lvl jeszcze na non pvp.

btw. Only kick can kill me. >.<
(To jest z twojego opisu na tibia.com jakby co).
Lol, idź na Orsha to zobaczymy czy tylko lag cie zabije.
A jakby się zdarzyło, że nie masz manasów przy sobie ani run to 60 MS RP ED z runami, manasami, by cie zabiło lekko, ale ty jesteś buidupą i grasz na non pvp, bo na pvp to, byś nie umiał grać, jakbys dostał hunta to byś nie wychodził z depot, nie umiałbyś jakoś tego załatwić,

Dawergo
07-03-2007, 21:15
Tak, wolałbym 150 na pvp, a jak nie liczysz się z innymi zdaniem to nie dyskutuj, bo tylko szkodzisz. Będe miał prędzej, niż ty. Że gram tydzień na tym servie i mam noob chara narazie to nie znaczy, że nie miałem wcześniej gdzieś jakiejś innej postaci.

Sam sobie zaprzeczasz muwisz coś, a potem podajesz przykład, który dowodzi że tak nie jest. Buahaha, mózgu to ty nie masz.

I tak prawie każdy ci powie, że Sorc ma lepsze expienie niż Knight [ciekawsze, opłacalniejsze i wydalniejsze, czyli więcej frajdy, expa, kasy (dla takich ludzi jak ty trzeba powiedzieć prostym językiem)].

Ty już wiesz kto lubi Taifuna, kto go nie lubi, jak mu się gra, i wszystko na jego temat. Że mu zazdrościsz to nie musisz być taki wredny i wścibski tym bardziej, jak nie mas zracji.

Nie wymawiaj imienia pana Boga swego nadaremnie (jeśli jesteś wierzącym).EO ma życia 2915 (150+7*5+182*15=2915). Już sam pokazałeś, że jesteś inteligentny. Mnożenie i dodawanie to 1-2 klasa podstawówki. Nie liż dupy kasztanowi. Jak bym miał już tyle czasu co ty nagrane na jednej postaci to bym miał większy lvl jeszcze na non pvp.

A jakby się zdarzyło, że nie masz manasów przy sobie ani run to 60 MS RP ED z runami, manasami, by cie zabiło lekko, ale ty jesteś buidupą i grasz na non pvp, bo na pvp to, byś nie umiał grać, jakbys dostał hunta to byś nie wychodził z depot, nie umiałbyś jakoś tego załatwić,

Royal tu gral, ahh te stare czasy, ale odszedl, jak bedzie chcial to ci powody poda...
btw poszedlem se popykac na non pvp, to znaczy juz ze jestem tchurzem i lama?

@Edit: Jaki knajt na 100+ lvl chodzi bez uhs? I to na pvp? Znajdz mi takiego...

szymon287
07-03-2007, 21:37
1h mnie nie bylo i juz 2x strony, no coz...
@Blón
Ale zaspamowales. W wiekszosci niestety nei masz racji, mowisz ze Taifun jest nabem? Powiedz mi lepiej ktory owner ;)

Mogles powiedziec gdzie nie mam racji. Taifun wlasnie jest nupem bo sharuje >.>

Nie wiem czy po upku cos zmienili, bo sie nie interesowalem zbytnio tym, ale 2lv=1skill, czyli roznica miedzy 500, a 15 jest b. duza;o. Mowisz ze nie ma roznicy miedzy 100lv, a 200lv? To chyba slepy jestes :O

Już sam pokazałeś, że jesteś inteligentny.

Za to ty pokazales, ze jestes anaflabeta (Sam sobie zaprzeczasz muwisz coś)

Jak bym miał już tyle czasu co ty nagrane na jednej postaci to bym miał większy lvl jeszcze na non pvp.

Zobacz sobie ile jest online (szczegolnie w tygodniu), a pozniej mozesz cos mowic...

Ty na serio jestes debilem 0.o

A jakby się zdarzyło, że nie masz manasów przy sobie ani run

Nigdy nie wychodze z dp bez minimum 4bp uh i 5bp mf, wiec mi naskocz, a nie gdybaj :baby:

buidupą i grasz na non pvp, bo na pvp to, byś nie umiał grać, jakbys dostał hunta to byś nie wychodził z depot, nie umiałbyś jakoś tego załatwić

Najpierw po napistaniu posta, przeczytaj go czy nie ma bledow... Skoro jestes taki masta, to moze zagramy na otsie e-pvp ;>

@dawergo:
Milo, ze mnie jeszcze ktos pamieta (;

@rekin:
A myslisz czemu expilem, a nie skillowalem?>.> Po drugie to by bylo bez sensu...

@kasia:
No :O xD

Rekin Master
07-03-2007, 21:46
Nie wiem czy po upku cos zmienili, bo sie nie interesowalem zbytnio tym, ale 2lv=1skill, czyli roznica miedzy 500, a 15 jest b. duza;o. Mowisz ze nie ma roznicy miedzy 100lv, a 200lv? To chyba slepy jestes :O

Eeee gdzie ty masz to napisane...? Pierwsze slysze, by 2lvl=1 skill....przez chwile zastanawialem sie, czy nie dodac tego do podpisu...ale jestes moim ziomkiem wiec tego nie zrobie. lepiej szybko zmien to ;/

Kattinka
07-03-2007, 21:55
@All
Widze, ze jakis normalny temat się teraz zrobił ;D Niby jest dyskusja, ale żadnych klotni O_o. To do nas stanowczo niepodobne.

Holu
07-03-2007, 23:01
@Szymon287

Nie możesz powiedziec o kimś ze sharuje skoro nie masz na to dowodow, z tego co wiem Taifun to senior tutor a bana za sharing nigdy nie mial, wiec nie nazywaj go sharerem:evul:

@Rekin

jakby wprowadzili to co proponujesz to zamiast kupować pacc, grac na oficjalnych serverach itd to lepiej by bylo zaczac na OTSie :p sorc do 60/70 lvlu jeśli chce szybko expic to wszedzie ma w CHUJ waste kasy a najtem zawsze wyjdzie sie na + (chyba ze bijesz ekiem dragi na 60 lvlu to wiadomo ze nie :D) jakby vis jechalo 40 many i mialo sile hmm a do tego wieksze exhausted to kazdy MS/ED wolałby expic z hmms (tzn biegac i uderzać) bo takto przynajmniej by nie dostawal hitów melee :evul: a co do palka (ze minimalny hit to 1/3 lvla) to 300 lvl palek minimum waliłby 100 to max doszloby pewnie do okolo 300(co obecnie ze zwyklych boltów jest niemozliwe) a z tego wynika ze drag padalby na okolo 6-8 boltów :P do tego moze jeszcze fast atk i to wszystko = OPEN TIBIA SERVER

Kacperka
07-03-2007, 23:02
Kutwa napisalem dlugiego posta ale oczywiscie rozlaczylo mi neta i all poszlo sie je***
Poprostu popieram all co napisal Rekin. Napisalem bardziej szczegolowo ale nie chce mi sie pisac jescze raz
a co do antyvirusa to dalej czekam na ciekawe propozycje i stronki a pozniej wybiore cos co uwazam za najlepsze, z gory dzieki

Rekin Master
07-03-2007, 23:10
@Holu
tak, ale po tym 60/70lvl-u juz nie ma wszedzie waste i to dobrze o tym wiesz :P.zawsze moze expic z predkoscia 20-35k/h na guardach(podobnie jak najt na jego normalnych expowiskach).

a co do palka (ze minimalny hit to 1/3 lvla) to 300 lvl palek minimum waliłby 100 to max doszloby pewnie do okolo 300(co obecnie ze zwyklych boltów jest niemozliwe) a z tego wynika ze drag padalby na okolo 6-8 boltów
tak, tylko ilu jest takich palkow? i powiedz mi jeszcze na ile e-visow pada drag od mateusza/taifuna?:)
100 palek bilby za 33~ minimum a to nie jest tak duzo....

Holu
07-03-2007, 23:21
@Rekin

a do tego wszystkiego przydalby sie dobry internet bez kicków i ulepszenie polaczenia do serverów:evul: bo jak masz chujowego neta i pecha to sorcem/drutem do 150 lvl padniesz kilkadziesiat razy (przy czym najtem MOZE kilkanascie) i licząc kase wydana na blessy + stracony exp i wychodzi ze zamiast 150 lvl mialbys o wiele wyzszy i bylbys o wiele bogatszy. maly lag/freeze i 150 sorc pada w kilka sekund na warlocku/dlu etc.:evul:

co do palka, po to są skille zeby walic wiecej, a nie lvl :p jakby potega hita melee/dist byla zalezna od lvl to moznaby bylo usunac z tibii skille bo i tak nikt by nie trenil tylko robil jak najwyzszy lvl :p i porównaj cene boltów a mf w sklepie :p jakby np drag padal na 6-8 boltów to policz ile ich zajebiesz z jednego bp a ile z 6 bp mf sorcem/drutem:d (praktycznie ta sama cena a o wiele wieksza roznica w ilosci zabitych dragow)

Rekin Master
07-03-2007, 23:32
tibia jest jedyna z gier (te mmnorpg-jakos tak, nie wiem, jak to sie pisze:), w ktorej trzeba stac bezmyslnie patrzac sie w pierdolonego slime/monka. W innych grach na trening sie przeznacza znacznie mniej czasu/ w ogole sie nie trenuje.
rzecz w tym, ze ten 1 skill chuja daje, a potem praktycznie wcale nie rosnie(szczegolnie najtowi, ktory jest zmuszony uzywac magii, ktora sie najslabiej posluguje z posród wszystkich profesji).
Mag/Druid "trenowal" magic lvl przy tibii 7.5, teraz jest to niepotrzebne- jako jedyne profesje nie potrzebuja trwningu- czas, ktory ja przeznaczam na skillowanie(pareset godzin) one przeznaczaja na expienie :) pomnoz to razy te 20k expa i wyjdzie ci "mala" roznica juz na samym poczatku :) o wiele wiekszy magic bedzie expiac z mf niz robiac runki pod dp ;P

Holu
07-03-2007, 23:36
:evul: expiąc z mf nie zarobisz tyle hajsu co robiac runy :p (ofc na niskim lvlu) sa plusy i minusy :evul: moim zdaniem wszystko powinno zostac tak jak jest poza tym ze najtowi i palkowi przydalby sie jakis czar ofensywny:evul: nic wiecej :p

Rekin Master
07-03-2007, 23:40
:evul: expiąc z mf nie zarobisz tyle hajsu co robiac runy :p (ofc na niskim lvlu) sa plusy i minusy :evul: moim zdaniem wszystko powinno zostac tak jak jest poza tym ze najtowi i palkowi przydalby sie jakis czar ofensywny:evul: nic wiecej :p

palkowi czar ofensywny-tak
najtowi-nie... to nie jest postac magiczna i powinna miec jak najmniej czarow...
trzeba rozwiazac problem zalosnych hitow najta, ale nie w taki sposob.

Holu
07-03-2007, 23:43
nie mam na mysli fast ataku, ale moznaby najtowi zrobic cos takiego aby uderzal z melee z taka sama predkoscia jaka ms/ed moze visować. troche to by bylo jak ots ale czemu nie? chociaz przed wprowadzeniem czegos takiego trzebaby to bylo dobrze przetestowac :evul:

Rekin Master
07-03-2007, 23:47
to juz jest dosyc ciekawe rozwiazanie ^^ ale nie zmniejszyloby to zbytnio przewagi postaci magicznych :P po prostu zamiast bic sparka/poofa co 2sec bedziesz bic co 1,5sec :p jutro mozemy skończyć nasza dyskusje, teraz lece :)
c ya ;P

Slavkomir
08-03-2007, 00:35
Dzięki Slavkomir i Galera Warrior. Tylko, że jak oni przyjmują od 30+ levela to ja na tym będe miał pacc i sam zrobie swoją gildie z tymi dwoma kolegami, o których wspomniałem.
A tak wogóle to czemu tu taka kłótnia?
A jaki miałeś nick na Refugii Slavkomir ? Ja miałem Sir Vektron.

ja mialem Seher... ale hacked

23:25 Antooni [36]: 23:24 You lose 179 hitpoints due to an attack by Slavkomirados.

Nowy best hit.. pewnie wyciagne wiecej:)

Kasztaniaczek
08-03-2007, 07:44

Roz*******asz mnie ziom...
Po 1 Naucz sie czytac pozniej porozmawiamy, bo ile bylo przykladow jak Strycine? No chyba 1...
Po 2 Czego ja mu zazdroszcze? Ze z pz locka nie moze wyjsc? Yyyyyy...
to ze ktos ma wyzszy lvl odemnie nie oznacza ze musze mu zazdroscic :OOO
(tak jak z wrzutami na starych, cos sie powie to zaraz ze jezdzisz po nich...)
Po 3 Blon mi lize dupe tak? Tak lize mi, bo ma o 40 lvl wiecej, jest w tej samej gildi co ja, gra na tym samym serverze, jestesmy kumplami od 1,5 roku i nie pierdoli takich glupot jak ty, to zaraz mi lize dupy ;S???

"(To jest z twojego opisu na tibia.com jakby co).
A jakby się zdarzyło, że nie masz manasów przy sobie ani run to 60 MS RP ED z runami, manasami, by cie zabiło lekko, ale ty jesteś buidupą i grasz na non pvp, bo na pvp to, byś nie umiał grać, jakbys dostał hunta to byś nie wychodził z depot, nie umiałbyś jakoś tego załatwić,"

Idz na orcha? To nie ots noobie i nie ma ich respow, ojjjj za duzo otsow za duzo....
Odezwal sie mastah pvp co mysli ze jak wezmie 2 bp mf i swojego uber wanda to rozpierdoli calego serva ;SS A co ty umiesz zalatwic sobie zebys nie mial hunta? Bo raczje w to watpie ;SS
Zal ziomek....

No i oczywiscie bedzie ze sie kloce i prowokuje kolejne klotnie.....ale nie moge patrzec jak Krova pierdoli glupoty

@edit:
Jesli chodzi o to co holu napisal sie zgodze, sorc pada latwo od zwyklego laga/kicka przyklad?

Mar 05 2007, 07:28:31 CET Died at Level 67 by a vampire
Mar 03 2007, 09:51:27 CET Died at Level 68 by a scorpion
Moje 2 dedy z przed paru dni.. 1 kick, 2 lag na 5 sec... 3 vamp i nara...

Dolor
08-03-2007, 08:36
Hmm..
Fajnie by było gdyby dodali jakieś specjalne kamienie które można zdobyć z jakiś questów lub z jakiegoś potężnego potwora. Dzięki tym kamieniom można by ulepszać swoją broń (axe,sword,club) która po takiej przeróbce zadawałaby dodatkowe obrażenia np. od ognia trucizny energii czy czegoś innego :)
Fajne by to było lecz magowie i druidzi by się rzucali o to :p

Shinhoshu
08-03-2007, 08:45
Fajnie by było jakby zrobili coś takiego, jak w klasycznym mmorpg, czyli żeby nie trzeba by było trenować skilli tylko po prostu co lvl byś miał jakieś tam punkty i by się je dodawało na te skille które chcesz.

Dolor
08-03-2007, 09:27
Fajnie by było jakby zrobili coś takiego, jak w klasycznym mmorpg, czyli żeby nie trzeba by było trenować skilli tylko po prostu co lvl byś miał jakieś tam punkty i by się je dodawało na te skille które chcesz.

Co ja bym wtedy robił? :D
Joke
Jest to dobre ale w tibi się nie przyjmie. Tibia właśnie polega na tym aby bić skille i mlvl dzięki temu postacie się w Tibi wyróżniają a w grach np. HB jest taki system jak mówisz ale w większości przypadków postać na 50lvl nie różni się prawie niczym od 2 postaci na 50lvl

EDIT@
Szybko byśmy zatęsknili za skillowaniem :)

Holu
08-03-2007, 09:40
Hmm..
Fajnie by było gdyby dodali jakieś specjalne kamienie które można zdobyć z jakiś questów lub z jakiegoś potężnego potwora. Dzięki tym kamieniom można by ulepszać swoją broń (axe,sword,club) która po takiej przeróbce zadawałaby dodatkowe obrażenia np. od ognia trucizny energii czy czegoś innego :)
Fajne by to było lecz magowie i druidzi by się rzucali o to :p

Z najta chcesz zrobic mage?:evul:

http://img143.imageshack.us/img143/1396/uo0201do6.jpg (http://imageshack.us)

Galera_Warrior
08-03-2007, 11:51
@Ho'lu
Ja wczoraj tez lootnolem... :)

@Profesje i ulepszanie
Ee tam, i tak nie bedzie nic nowego. Wedlug mnie powinni przywrocic mozliwosc lurowania :evul:

Krova
08-03-2007, 16:38
Zgadzam się z Rekinem i Ho'lu (chyba go widziałem wczoraj na Fibuli)

Pomysł, że siła ataku rośnie również z levelem to dobry pomysł, tylko w jakimś przyzwoitym tempie, żeby skillować też się opłacało. Fast attack - nie wiem co o tym sądzić. Kasztaniaczek - żal mi ciebie, nie będe dyskutował z tobą bo jak to ktoś powiedział "Idiota najpierw zniża cię do swojego poziomu, a potem przebija doświadczeniem". Pewnie CipSoft zrobi odwrotnie, ale ja bym ulepszył Knighta i Palladina, a nie osłabiał Druida i Sorcerera.

@szymon287
Mam regułę że nie wchodze na OTSy, ale kiedyś możemy się zmierzyć (jak przegram to i tak nie będzie źle bo w tibie gram krócej i to znacznie). A co do błędów to zdarza się wszytskim, podałeś tylko jeden co oznacza, że rzucił Ci się w oczy. 1 rzucający się w oczy bład na dosyć długi post to nie jest dużo. Patrz na swoje texty (ja doliczyłem się kilkunastu w jednym pościku [nie zadużym]). Co do tego, że liżesz komuś dupe to przepraszam, miałem to wykasować przed publikacją (poniosło mnie przez kolegę, z którym grałem w piłke przed tym jak weszłem na komputer). I jeszcze co do Orshów to chyba są na Real Tibii. Bo są w spisie potworów na www.tibia.pl i tibia.erig.net co oznacza, że można je spotkać.

Dawergo
08-03-2007, 17:20
@Ho'lu
gz
@ co do kickowi lago
kick:
Mar 03 2007, 11:45:25 CET Died at Level 64 by an elephant
a to maly lag byl:
Feb 11 2007, 12:45:04 CET Died at Level 63 by a dragon lord

Kasztaniaczek
08-03-2007, 17:39

Pomysł, że siła ataku rośnie również z levelem to dobry pomysł, tylko w jakimś przyzwoitym tempie, żeby skillować też się opłacało. Fast attack - nie wiem co o tym sądzić. Kasztaniaczek - żal mi ciebie, nie będe dyskutował z tobą bo jak to ktoś powiedział "Idiota najpierw zniża cię do swojego poziomu, a potem przebija doświadczeniem". Pewnie CipSoft zrobi odwrotnie, ale ja bym ulepszył Knighta i Palladina, a nie osłabiał Druida i Sorcerera.

@szymon287
Mam regułę że nie wchodze na OTSy, ale kiedyś możemy się zmierzyć (jak przegram to i tak nie będzie źle bo w tibie gram krócej i to znacznie). A co do błędów to zdarza się wszytskim, podałeś tylko jeden co oznacza, że rzucił Ci się w oczy. 1 rzucający się w oczy bład na dosyć długi post to nie jest dużo. Patrz na swoje texty (ja doliczyłem się kilkunastu w jednym pościku [nie zadużym]). Co do tego, że liżesz komuś dupe to przepraszam, miałem to wykasować przed publikacją (poniosło mnie przez kolegę, z którym grałem w piłke przed tym jak weszłem na komputer). I jeszcze co do Orshów to chyba są na Real Tibii. Bo są w spisie potworów na www.tibia.pl i tibia.erig.net co oznacza, że można je spotkać.

Tia jestem idiota, bo gadasz jakies glupoty na ktore ja odpowiadam a ty zaczynasz mowic ze jestem idiota i ze mna nie dyskutujesz...
Widocznie skonczyl ci sie zasob slow....

Co do orschow to jeszcze nie bylo zadnego na Hamroni i nie bedzie w najblizszym czasie i jakby chcial to orsha by bloknol 80 lvl... istnieje cos takiego jak STONE SKIN AMULET ale czego wymagac od osoby z niskim poziomem inteligencji...
Mozna je spotkac? Gdzie oswiec mnie miszczu....

marcinekk
08-03-2007, 18:00
co do ulepszen to chyba najlepszym rozwaizaniem bylo by to aby knightowi i palkowi poprostu te skile szybciej rosly a nie ze na skilu 75 rosnie ci 1 % w okolo 10 min co oznacza ze 100% w 1000 min co oznacza ze okolo 16,5 godziny na skil:/(oczywiscei to dotyczy knighta nie pala)

a jeszcez jedno moze wkoncu ktos odpowie :
Przez jaki czas mozna nieaktywowac pacca?

Holu
08-03-2007, 18:27

czytanie ze zrozumieniem plx, jakbys uwaznie czytal moje posty to bys wiedzial ze ja pisze otoz glupim pomyslem byloby wprowadzenie "że siła ataku rośnie również z levelem":evul:

Shinhoshu
08-03-2007, 18:31
@Kasztan
Hmm...
Wątpie, że 80 lvl by Ci orsha blocknął... Chyba że na ots... I ssa chuja mu pomoże, jak orshabaal zrobi np: 4 demony to co sec mu ssa spada.
Kiedyś orsh profyana (100ek+) na hita zajebał, jak był napad na edron.

Rekin Master
08-03-2007, 19:02
czytanie ze zrozumieniem plx, jakbys uwaznie czytal moje posty to bys wiedzial ze ja pisze otoz glupim pomyslem byloby wprowadzenie "że siła ataku rośnie również z levelem":evul:

jestes nieobiektywny :) to wytlumacz mi teraz, dlaczego magowi sila rosnie zarowno z magic lvl-em i lvl-em? masz racje...bardzo sprawiedliwe :) prosze bardzo, niech zrobia, by lvl tez nic magom nie dawal tylko magic lvl :) nie mam nic przeciwko. Wtedy roznica miedzy mdw a jakims 120ms(sila magii) bylaby taka sama, jak miedzy eo a 120ek(pod wzgledem walki wrecz)
Btw:
lvl daje 2% do sily magii
magic-lvl daje 3% do sily magii :p

i co sie wtedy dzieje?

MDW zamiast bic/leczyc sie tak:

Light Healing leczy od 84 do 252
Ultimate Healing leczy 2115
Intense Healing leczy od 394 do 789
Czarem Fore Strike zadajesz obrażenia 203 do 406
Czarem Heavy Magic Missile zadajesz obrażenia 169 do 338
Czarem Sudden Death zadajesz obrażenia 1022 do 1431
Czarem Great Fire Ball zadajesz obrażenia 282 do 564
Czarem Energy Wave zadajesz obrażenia 1128 do 1579
Czarem Ultimate Explosion zadajesz obrażenia 1353 do 2707
Strzelając z Burst Arrows zadajesz obrażenia 141 do 282

Bije/leczy sie tak:

Light Healing leczy od 24 do 72
Ultimate Healing leczy 620
Intense Healing leczy od 115 do 231
Czarem Heavy Magic Missile zadajesz obrażenia 49 do 99
Czarem Sudden Death zadajesz obrażenia 299 do 419
Czarem Great Fire Ball zadajesz obrażenia 82 do 165
Strzelając z Burst Arrows zadajesz obrażenia 41 do 82

Sprawiedliwe?

Galera_Warrior
08-03-2007, 19:59
@Rekin
Boze jak cie ten temat wciagnol. Wez zajmij sie graniem a nie pierdzeniem w bambosz. :P

@Ho'Lu
I jak ci sie podoba NON-PVP?

Michalakmee
08-03-2007, 20:04
@Krova
Nie chce sie z toba klocic ale wydaje mi sie ze EO ma ponad 4000 hp a wyliczyc to latwo: wychodzac z rooka na 8 lvlu masz 185 hp EO ma 289 lvl odlicz od 289 lvla 8 lvli zostaje 281 lvli te 281 lvli mnozysz przez 15 czyli tyle ile hp dostaje knight na lvl i dodajesz do tego 185 hp wychodezi 4400 hp a ty napisales ze ma 2900 hp jestem slaby z matmy i moge sie mylic ;) zreszta mylic sie jest rzecza ludzka ale tak mi sie wydaje.
@Rekin
Popieram cie ja tez uwazam ze powinno sie ulepszyc palla i knighta, jak tego nie wiem ale powinno sie ulepszyc te dwie profesje

szymon287
08-03-2007, 20:08
I jeszcze co do Orshów to chyba są na Real Tibii. Bo są w spisie potworów na www.tibia.pl i tibia.erig.net co oznacza, że można je spotkać.

Aha...widac, ze masz duza wiedze na temat tibii

@Kasztan
Hmm...
Wątpie, że 80 lvl by Ci orsha blocknął... Chyba że na ots... I ssa chuja mu pomoże, jak orshabaal zrobi np: 4 demony to co sec mu ssa spada.

SSA duzo daje, bo broni przed fizycznymi obrazeniami (demce nie bija z ue, tylko z gfb!), czyli bedzie bronil przed lapa orsha (najmocniejszy hit>.>)

adrius
08-03-2007, 21:01

Hmm EO ma 289 lvl a nie 190?
150+7*5+281*15=4400
Brawo moj kalkulatror dostaje piatke z matmy!

Krova
08-03-2007, 21:02
@szymon287
Cipsoft powiedział, że wszytsko w Tibii jest dostępne. I to naprawde są słowa Cipsoftu, Dragon Scale Legs też są dostępne. Może was to zdziwić, ale tak jest i spotkałem się z tymi słowami kilka razy. Więc Orshaball też jest dostępny. A pozatym uczepiłeś się tego Orshaa ,a to był taki przykład, że nie tylko kick cie może zabić.
@Kasztaniaczek
I nie skończył mi się zasłób słów, bo uważam się za mądrzejszego człowieka od Ciebie, może nie widać tego po świadectwie, bo niestety nie jestem wzorowym uczniem, ale na testach kompetencji miałem komplet punktów w 1 Gimnazjum. A pisząc to sam pokazałeś jaki jesteś poprawny ortograficznie.
skonczyl ci sie zasob slow 6 błedów w 5 wyrazach.Lolowo,Prawie ROTFLEM
Teraz nie mścij się i nie wyszukuj mojego błedu ortograficznego, bo robie ich napewno mniej (może je robie, ale na pewno dużo, dużo mniej).
@Ho'lu
Mówiąc, że się z tobą zgadzam nie o Upie i ulepszenie profesji mi chodziło, a miałem miedzy innymi to na myśli:
Nie możesz powiedziec o kimś ze sharuje skoro nie masz na to dowodow, z tego co wiem Taifun to senior tutor a bana za sharing nigdy nie mial, wiec nie nazywaj go sharerem
a do tego wszystkiego przydalby sie dobry internet bez kicków i ulepszenie polaczenia do serverów bo jak masz chujowego neta i pecha to sorcem/drutem do 150 lvl padniesz kilkadziesiat razy (przy czym najtem MOZE kilkanascie) i licząc kase wydana na blessy + stracony exp i wychodzi ze zamiast 150 lvl mialbys o wiele wyzszy i bylbys o wiele bogatszy. maly lag/freeze i 150 sorc pada w kilka sekund na warlocku/dlu etc.
@Rekin
A z Rekinem to się zgadzam w większości jego wypowiedzi (nie wiem czemu, chyba myślimy podobnie).
@Michalakmee i Adrius
No tak, mój błąd przyznaje się. Ale fajnie, że umieliście to normalnie powiedzieć, dzięki. Obecnie ma 4400 życia, 1440 many oraz 7495 capacity.

Carrion
08-03-2007, 21:10
prosze bardzo, niech zrobia, by lvl tez nic magom nie dawal tylko magic lvl :) nie mam nic przeciwko.
i wtedy taki knight na dowolnym lvlu:
Ultimate Healing leczy 250
:)

Sprawiedliwe?
Odpowiedz sobie idąc na annihilator quest.

Shinhoshu
08-03-2007, 21:16
Aha...widac, ze masz duza wiedze na temat tibii

SSA duzo daje, bo broni przed fizycznymi obrazeniami (demce nie bija z ue, tylko z gfb!), czyli bedzie bronil przed lapa orsha (najmocniejszy hit>.>)

Taak, ale chyba źle zrozumiałeś mojego posta SSA ma tylko 5 ładunków orsh + 4 demki każdy na 1 sec wali jeden hit i SSA jest zużyty, więc co sec by musiał zmieniać ssa żeby przeżyć a to jest praktycznie nie możliwe, chyba że ma jakiegoś bota żeby mu przekładał ciągle te ssa, ale nie jestem pewny czy taki istnieje. Więc to jest prawie nie możliwe żeby 80 ek zbloczył orsha...

Holu
08-03-2007, 21:41
@Rekin

dokladnie, jakby lvl nie zwiekszal sily magii to najt uhalby sie tak jak powiedzial Carrion za 250... czyli wiekszosc questow bylaby niemozliwa do wykonania :p

@Shinhoshu

zazwyczaj Orsha sie blokuje w miejscu gdzie moze dojsc do blokera tylko on sam i 1 demon, wiec da rade ssa zmieniac :p:evul:

@Krova

"skonczyl ci sie zasob slow" w tych slowach nie ma bledow ortograficznych tylko Kasztanowi najprawdopodobniej tak jak i mi, nie chce sie uzywac polskich znakow typu "ó,ł etc."

Rekin Master
08-03-2007, 21:57
@Holu & Carrion
ale powiedzcie mi szczerze...w kogo to bardziej uderzy? W maga czy w najta?Taka exura vita za 600hp~ na 300lvl-u z 82magiciem....zajebiste :).
Te 2-3 pkt ataku chuja daja (np d-lance i sca):P. Tzn cos daja, ale taki przecietny mag z 60lvl-em i jego visy za 50hp....to jest powah:)(nie wiem za ile dokladnie bedzie bil mag z 1lvl-em i 55~magic lvl-em).
Btw: wy to zle zrozumieliscie....ja nie traktuje tego, jako propozycje wyrownania profesji, bo gra byłaby baaaaardzo trudna :)

Kasztaniaczek
08-03-2007, 22:15
@Kasztan
Hmm...

Na jakims servie orsha bloknol 90 ek wiec i 80 by bloknol....

Profyan padl bo nie zmienil SSA Kotr na Margaroth(tak sie pisze xd?) z celesty tez padl bo nie zalozyl ssa i padl na hita (1800~) z lapki...
Tylko mi nie mowcie ze na non pvp inaczej sie bije margarotha czy orsza ;SS

@Krova
Ziom jesli jestes naprawde taki inteligenty....To sie domysl dlaczegol napisalem "skonczyl ci sie zasob slow" a nie "skoŃ(edit ;p)czył ci się zasób słów"
Po 2 Ja twoih blenduw nie wyszukujem....
Po 3 Wiesz gdzie sie bloczy orsza? Bo ja widzialem na 2 servach jak go bija(dla zainteresowanych silvera i celesta) i jakos nie laly go 4 demce i orsz..

adrius
08-03-2007, 22:16
@Holu
No wlasnie chcialem to powiedziec ze tez nie znalazlem bledow poza nie pisaniem znakow polskich tak jak robi 80%? forumowiczow:P.W co wlicza sie Krova (robię nie robie)

@Rekin

Z uhaniem na pewno trafilo by to knightow, MDW by robil 3 vity? i by mial maxa a taki EO 15,6 uha(oczywiscie od 0)Ofc MDW ma utamke:P, wiec to leczenie troche zly przyklad ,ale tylko na tym by glownie knighci ucierpiali.

@Up
Zapomniales napisac "ń" w skończył.xD

Ps.Nie wiem po co to wlascie napisalem:P.

Kasztaniaczek
08-03-2007, 22:50
@Up
Zapomniales napisac "ń" w skończył.xD

hihihi:evul: :evul: :evul:

Mendolina
08-03-2007, 23:17
Jeszcze w tamtym roku, zdaje się, że jakoś pod koniec widziałem filmik jak 50 lvl + zdaje się, że 54-56 lvl blokował Orshaabala. Zbloczył do końca, ale w sumie nie było dużego wysiłku, bo orshaa dostał takie combo, że szok:p :evul:

szymon287
08-03-2007, 23:54
Jeszcze w tamtym roku, zdaje się, że jakoś pod koniec widziałem filmik jak 50 lvl + zdaje się, że 54-56 lvl blokował Orshaabala. Zbloczył do końca, ale w sumie nie było dużego wysiłku, bo orshaa dostał takie combo, że szok:p :evul:

Filmik, bo nie uwierze w ten sen... Nie bylo duzego wysilku, pewnie! Orsh to przeciez prawie jak thornback tortoise, wiec looz >.>

Cipsoft powiedział, że wszytsko w Tibii jest dostępne. I to naprawde są słowa Cipsoftu, Dragon Scale Legs też są dostępne. Może was to zdziwić, ale tak jest i spotkałem się z tymi słowami kilka razy. Więc Orshaball też jest dostępny. A pozatym uczepiłeś się tego Orshaa ,a to był taki przykład, że nie tylko kick cie może zabić.

W tym momencie spadlem z krzesla 8o . Jestes bardziej tepy od... hmm... srry, bardziej tepego czlowieka nie znam :o

Kacperka
09-03-2007, 00:07
@Pulpet
Pacca aktywujesz kiedy chcesz, nie ma ograniczen B)

Edit:
I wszystkiego najlepszego wszystkim dziewczyna grajacym w tibie xD i piszacym na forum xd

Socra
09-03-2007, 00:23
@Up

Dziękuffka :]

Kasztaniaczek
09-03-2007, 00:57

Leci na hita z gfb...filmik plx...wtedy ci uwierze...
btw. o jakim commbie mowa?
Orsz ma 20k hp+?
Wiec bedzie problem ;SS

Gdyby co to ciebie nie atkauje znowu ^.^

Carrion
09-03-2007, 01:09
Cipsoft powiedział, że wszytsko w Tibii jest dostępne. I to naprawde są słowa Cipsoftu, Dragon Scale Legs też są dostępne. Może was to zdziwić, ale tak jest i spotkałem się z tymi słowami kilka razy. Więc Orshaball też jest dostępny.

Tak, ale nie wszystkie przedmioty są dostępne dla każdego. Niektóre np. zostały wycofane z questów i w ich miejsce dano inne; są też takie które można zdobyć jedynie za duże zasługi wniesione do Tibii itp.
Co do Orsha~, to występuje on niezmiernie rzadko, na niektórych serwerach wogóle go nie odnotowano jak dotąd.

bo uważam się za mądrzejszego człowieka od Ciebie

Domeną człowieka inteligentnego jest to, iż nie mówi o tym, że jest lepszy od kogoś.

Rozumiem. Chcesz pokazać, że ktoś się myli czy coś ale chełpić się z jakichś osiągnięć typu test kompetencji w gimnazjum to nie jest dobry pomysł. Nawet jeśli ktoś tak postępuje w stosunku do Ciebie.

Dolor
09-03-2007, 09:08
Jak dla mnie to przydałoby się aby knightowi szybciej leciały skille bo mnie to lekko wnerwia że na 1% muszę poświęcić 40-45 minut
No i jakieś tam kamienie którymi knight mógłby ulepszać swą broń lub tarcze.

EDIT@
Oceny w szkole nie zawsze mówią o czyjejś inteligencji

Socra
09-03-2007, 10:43
@Up

Coś w tym jest :evul:

Edit:
Co do tych kamieni... to by się diablo zrobiło :p

Galera_Warrior
09-03-2007, 11:18
@50~ Ek blokujacy Orsha
Zapraszam na tibia.erig.net i proponuje zobaczyc hity Orsha. A jezeli jestes zbyt leniwy to ci skopjuje

Abilities: Summons 0-4 Demons, Melee (0-1750?), Berserk, Great Fireball(0-800?), Great Energy Beam(0-1300?), Strong Haste, Self Healing.

A wiec zakladajac ze 55 Knight ma 900 HP pada na jednego hita z Meele. Lub chociazby GFB >.>

Krova
09-03-2007, 12:10
Domeną człowieka inteligentnego jest to, iż nie mówi o tym, że jest lepszy od kogoś.
Rozumiem. Chcesz pokazać, że ktoś się myli czy coś ale chełpić się z jakichś osiągnięć typu test kompetencji w gimnazjum to nie jest dobry pomysł. Nawet jeśli ktoś tak postępuje w stosunku do Ciebie.
Masz rację, ale zostałem sprowokowany. Doczepili się w dwóch po tym jak powiedziałem, że wolałbym mieć 150 level na pvp, niż 300 na non pvp (a tak bym wolał). Ale nie będe się już z nimi kłócił. Od tego postu już im nie odpowiadam.

Oceny w szkole nie zawsze mówią o czyjejś inteligencji
Zgadzam się i właśnie to miałem na myśli. Dlatego powiedziałem, że oceny mam średnie, a inteligencja wychodzi na testach kompetencji, z których mam komplet (z ostatniego mat-przyr), a z humanistycznego chyba 36/40.

Holu
09-03-2007, 12:59
@Neo

Nie wierz we wszystko co jest napisane na stronach fanowskich :p Nigdy nie widzialem hita od Orsha z gfb za 600~ a co mówic o 800:evul:

AvelusAdi
09-03-2007, 14:53
@50~ Ek blokujacy Orsha
Zapraszam na tibia.erig.net i proponuje zobaczyc hity Orsha. A jezeli jestes zbyt leniwy to ci skopjuje

Abilities: Summons 0-4 Demons, Melee (0-1750?), Berserk, Great Fireball(0-800?), Great Energy Beam(0-1300?), Strong Haste, Self Healing.

A wiec zakladajac ze 55 Knight ma 900 HP pada na jednego hita z Meele. Lub chociazby GFB >.>

sam sobie zaprzeczyles :D
melee jest od ZERA do 1750, gfb tez jest od ZERA czyli nie koniecznie musialby dostawac hity ponad 900 czyli teoretycznie moze dac rade

a ile ma teoria do praktyki to wszyscy wiemy

Socra
09-03-2007, 15:13
Mówicie o 50 ek ... 8o
Profyan padł po 1 hicie :evul:

Mendolina
09-03-2007, 15:14
Wiem to co widziałem, nie lubie kłamać:) , zreszta teraz na forum tibia.pl w dziale Fimy jest filmik jak 19 lvl knight bloczy demka, z dwoma shooterami, gdzie jeden 105 lvl ms chyba wali po 500 + z sd, a drugi 136 rp ubija tylko feB)

szymon287
09-03-2007, 15:16
gfb tez jest od ZERA
LOL
Jest od-do

Kasztaniaczek
09-03-2007, 16:40
Wiem to co widziałem, nie lubie kłamać:) , zreszta teraz na forum tibia.pl w dziale Fimy jest filmik jak 19 lvl knight bloczy demka, z dwoma shooterami, gdzie jeden 105 lvl ms chyba wali po 500 + z sd, a drugi 136 rp ubija tylko feB)

Ty porownujesz demka do orsza >.<????

@Socra
ILE RAZ MAM <CENZORED> PISAC ZE ISTNIEJE COS TAKIEGO JAK
STONE SKIN AMULET

Jezu >.<

@Avelus
Tak pisze na stronie, ale napewno nie jest od zera... to nie sa fizyczne obrazenia...

Mendolina
09-03-2007, 17:16
Ty porownujesz demka do orsza >.<????

@Socra
ILE RAZ MAM KURWA PISAC ZE ISTNIEJE COS TAKIEGO JAK
STONE SKIN AMULET

Jezu >.<

@Avelus
Tak pisze na stronie, ale napewno nie jest od zera... to nie sa fizyczne obrazenia...

Dałem tylko przykład, że 19 lvl zbloczył demka, więc dużo rzeczy jest możliwych, ale jak mówie, że widziałem ten filmik to widziałem >.>przeszukałem przed chwilą tibicams, ale nie znalazłem, może to było na rapidshare albo na czymś innym, nie pamiętam już bo było to dosyć dawno, żałuję że nie zachowałem go :/

Carrion
09-03-2007, 20:22
LOL
Jest od-do

Przecież tak właśnie Avelus napisał :)

Socra
09-03-2007, 20:28
@Kasztaniaczek

Tak tylko że orsha summonuje 4 demki które też cię leją i tracisz tego SSA w sec. :baby:

Rekin Master
09-03-2007, 20:55
@Kasztaniaczek

Tak tylko że orsha summonuje 4 demki które też cię leją i tracisz tego SSA w sec. :baby:

Prosze was....nie macie o czyms pojecia- nie piszcie.
SS dziala tylko na ataki fizyczne( mieczyk, sd, explo, bursty) a Orsha sie zazwyczaj blokuje w miejscu, gdzie tylko on moze Cie bic...

marcinekk
09-03-2007, 21:22
Masz rację, ale zostałem sprowokowany. Doczepili się w dwóch po tym jak powiedziałem, że wolałbym mieć 150 level na pvp, niż 300 na non pvp (a tak bym wolał). Ale nie będe się już z nimi kłócił. Od tego postu już im nie odpowiadam.

Zgadzam się i właśnie to miałem na myśli. Dlatego powiedziałem, że oceny mam średnie, a inteligencja wychodzi na testach kompetencji, z których mam komplet (z ostatniego mat-przyr), a z humanistycznego chyba 36/40.

Chlopie poprosu brak slow jestes takim manem ze pasc mozna...
Zaczne od tego ze w napisales ze masz 14 lat...(tzn ze nie pisales jeszcez testow kompetencji, chyba ze poszedles szybciej do budy ale w to niestety watpie)
po drugi napisales ze z testu humanistycznego usyskales 36/40 a pkt do zdobycia jest 50.... po prostu n/c czegos takiego nie widzialem jeszcez i ty mowisz o inteligencji??:evul:

Kasztaniaczek
09-03-2007, 23:40
@Kasztaniaczek

Rotfl, ale orsza sie blokuje w takim miejscu gdzie leje ciebie tylko orsz ;OO??

pobol
10-03-2007, 11:04
10:01 You see a demon helmet (Arm:10).
It weighs 29.50 oz.
You hear an evil whispering from inside.

Niestety nie mam ssów

marcinekk
10-03-2007, 12:09
10:01 You see a demon helmet (Arm:10).
It weighs 29.50 oz.
You hear an evil whispering from inside.

Niestety nie mam ssów
big gratz:))) tak adlej teraz anhi
a filmika tez nie masz? ani nikt inny nie robil?
na anhi zrob screany:P(jezeli zdolasz oczywiscie)

Galera_Warrior
10-03-2007, 13:10
Name: Alfons Chujogrzmot
Sex: male
Profession: Sorcerer
Level: 11
World: Silvera
Residence: Ab'Dendriel
Last login: Mar 09 2007, 19:55:29 CET
Account Status: Free Account

Owned.

Gratz Potusiak, my juz gadalismy na Tibii ;>

Krova
10-03-2007, 15:56
@marcinekk
Jak czegoś nie wiesz na jakiś temat to się nie wtrącaj bo jesteś w błędzie.
Mam prawie 15 lat (ale skończone 14) i chodze normalnie do drugiej klasy Gimnazjum. I przynajmniej w moim Gimazjum co roku jest próbny test kompetencji podzielony na 2 bloki: humanistyczny (40 pkt) i matematyczno przyrodzniczy [39pkt (dlatego 39 bo jedno zadanie zostało wycofane przy sprawdzaniu kart odpowiedzi)].
Taki próbny jest oficjalnym sprawdzeniem wiadomości ucznia przez Instytut Badań Kompetencji w Wałbrzychu (www.ibk.edu.pl) tak samo jak ten właściwy pisany w trzeciej klasie.
Mam nawet dyplom czy cos podobnego z wynikiem.

p.s.: Test Kompetencji piszą też uczniowie 6 klasy Podstawówki.
p.s. 2: 14:39 You advanced in shielding. 14:40 You advanced in axe fighting.

Kasztaniaczek
10-03-2007, 17:03
@marcinekk
Jak czegoś nie wiesz na jakiś temat to się nie wtrącaj bo jesteś w błędzie.
Mam prawie 15 lat (ale skończone 14) i chodze normalnie do drugiej klasy Gimnazjum. I przynajmniej w moim Gimazjum co roku jest próbny test kompetencji podzielony na 2 bloki: humanistyczny (40 pkt) i matematyczno przyrodzniczy [39pkt (dlatego 39 bo jedno zadanie zostało wycofane przy sprawdzaniu kart odpowiedzi)].
Taki próbny jest oficjalnym sprawdzeniem wiadomości ucznia przez Instytut Badań Kompetencji w Wałbrzychu (www.ibk.edu.pl) tak samo jak ten właściwy pisany w trzeciej klasie.
Mam nawet dyplom czy cos podobnego z wynikiem.

p.s.: Test Kompetencji piszą też uczniowie 6 klasy Podstawówki.
p.s. 2: 14:39 You advanced in shielding. 14:40 You advanced in axe fighting.

Pierw napisz test 3 gim z lacznym winikiem 85~ to ci pogratuluje, bo widzisz w gim mam srednia 3,7 a w 6 klasie z testu mialem 39 na 40(w badz kazdym razie brakowalo mi 1 pkt...) i srednia 4,9 -.-

Krova
10-03-2007, 17:18
@ Kasztaniaczek
Za 1,5 roku napisze.
I właśnie chodzi mi o to, że świadectwo gówno pokazuje inteligencje tylko właśne testy kompetencji albo testy IQ, który se musze zrobić.

Kattinka
10-03-2007, 18:41
@Krova
Po słowie "zaczełem" w Twoim podpisie wątpie, że masz duże IQ.

Galera_Warrior
10-03-2007, 19:24
Niestety nikt nie chcial ze mna zrobic Pirate Outfitu, wiec poszedlem sam:

Mar 10 2007, 18:07:00 CET Died at Level 47 by a pirate corsair

3 Corsairy i 2 Buccanery+Szit typu Marduer.

W Final Roomie niestety...

Krova
10-03-2007, 21:13
@Pobol
A protektujesz Polaków ?
Jeśli tak to za ile ?
@Kattinka
Zmienię na ropzpoczełem jeśli Ci to przeszkadza.

Kattinka
10-03-2007, 22:58
@up
rozpocząłem*
:p

Krova
11-03-2007, 12:06
@Kattinka
Nie, tak już jest dobrze i poprawnie.
p.s. z ortografią i czasami Chemią mam nieraz problemy.

Narkoman
11-03-2007, 12:46
krova
ta twoja musi byc niezle zakompleksiona skoro robi proste sprawdziany co roku dla gim...
pozatym nie mogles miec 40 pkt z humana, gdyz robisz bledy ort... ;)

@kasztan
tez mialem na koniec 6 kl. 4,9 ;P
pozdrow rycka ode mnie;)

Krova
11-03-2007, 14:58
@Narkoman
Właśnie dobrze, że robi bo to są przygotowujące do tego ostatecznego.
Z humana miałem 36/40 (przeczytasz to ze dwie strony wcześniej), a z mat.-przyr. miałem komplet. Mam jeszcze takie świstki jak będe miał czas to je gdzieś włoże i Ci dam link. Zdarza się najlepszym, że robią błedy (ale i tak nie robie ich dużo). Ja najczęściej nie sprawdzam tego co piszę, czyli piszę na czysto i stąd się wziął ten błąd.

MegameN
11-03-2007, 16:36
"Zdarza się najlepszym, że robią błedy (ale i tak nie robie ich dużo)."
O tak mój jedyny, najlepszy mistrzu zdarza się każdemu... nawet Tobie mój PANIE. A teraz idę dokończyć twój posąg, który już zacząłem robić żeby go z kumplami czcić i codzień oddawać należytą Ci cześć.:evul:
@down
To twoja ręka tylko się trochę już zużyła od walenia konia ;)
@2xdown
Ładny loot :D

Krova
11-03-2007, 17:00
@MegameN
Bardzo dobrze mój podwładny sługusie. Pan Ci to wynagrodzi, kiedy krew zgęstnieje, a ciało spocznie bezdusznie w spokoju i nie zmąci go już żadna ręka ludzka, ani jej czyny.
p.s. Popraw prawą rękę bo troszke nie wygląda na moją.

Shorty_Master
11-03-2007, 17:22
46 najt i 62 ek lick the floor :cup:
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/20360

Loot nice :evul: :evul:

Galera_Warrior
11-03-2007, 19:10
Mimo dwuch dedow, zrobilem solo pirate outfit o/

A tobie gratz nabusku :P (szorti)

Holu
11-03-2007, 19:20
Jak ktos chce popkowac ze mna i shortysem to msg me :D:evul:

Kacperka
11-03-2007, 22:13
Hiho xD
Moze to i glupie pytanie ale czy daloby sie kupic pacca smsem ?:P Jakby sie dalo to niemialbym problemow z paccem.. ;P nie wiem moze na jakihs zagranicznych stronkach czy cos by sie dalo.. jakby ktos cos o tym wiedzial to plx napisz tu xd

Kasztaniaczek
11-03-2007, 23:42
Hiho xD
Moze to i glupie pytanie ale czy daloby sie kupic pacca smsem ?:P Jakby sie dalo to niemialbym problemow z paccem.. ;P nie wiem moze na jakihs zagranicznych stronkach czy cos by sie dalo.. jakby ktos cos o tym wiedzial to plx napisz tu xd

Niestety nieda sie...

Kacperka
11-03-2007, 23:45
Skąd ściągne aktualnego tbi.cam ?

Kasztaniaczek
12-03-2007, 00:11
Skąd ściągne aktualnego tbi.cam ?
z tibicam xD

adrius
12-03-2007, 14:33
Troche z tylu byl temat wiec refresh:

13:22 You advanced from Level 41 to Level 42

max110
12-03-2007, 16:12
Hej czy aztecwarrior sprzedaje pacce? A jesli tak to bezpieczny jest i za ile sprzedaje?

Dolor
13-03-2007, 09:16
Mar 13 2007, 08:02:58 CET Killed at Level 53 by Morin Larvix
and by Neurozenho

Gratz Ho'lu długo się trzymałeś. :) << to nie ironia. :evul:
Fajny był ten mały trap co na mnie zrobiliście :)

Lenidas
13-03-2007, 12:50
EDIT

:) :) :)

Sorry ale post juz nie aktualny :)

Holu
13-03-2007, 15:25
Ligus miales trapa i bys padl jakby nie ID... dobrze o tym wiesz, Kilalla mi kopiowala jak na GC pisałes texty typu "help, trap, come" etc... żal nie wiedziałem ze jestes taka pizdą zeby na 53 msa wolac okolo 6 lepków no ale trudno :evul:

xxx(nieważny nick) 14:27:56
ligus na gg mi powiedzial, ze to on na ciebie polowal, ja pytalem czy masz filmy :( z polowania na niego, ale on powiedzial, ze to on na ciebie jechal <text na gg>

oczywiscie tak tak Ligusie tak samo jak masz 7 mlvl tak samo mnie na*******ales :D dobre walki wkrecasz no coz, wiec bylo tak:
biegne z kennym kolo thais, stoi pelno ID (w tym Ligusek), cipka zaczela mnie bic to specjalnie pobieglem w miejsce gdzie razem z kennym zrobilismy trapa, ofc Ligus got traped no i jakby nie Khonsu Neuro Kilalla itd. to bys padl :// fart :D

dobra Ligus, zadajmy sobie pytanie, dlaczego zaczales mnie atakowac? odpowiedz jest prosta, miales za soba w thais high lvle z ID ktore tylko czekaly az zaczne cie bic :p wiec nie wkrecaj tu nikomu ze specjalnie szedles mnie zabic etc., jakby ID byli offline wjebalbys sie do pz, taka prawda :<

Lenidas
13-03-2007, 15:47
@

Po co wogole te klotnie?

Wiem, ze juz na Silverze nie bedzie raczej nigdy zgody miedzy polakami, wiec moze pojdziemy razem na jakis serv? Ja nie pvp jestem ale przeciez jakbysmy razem gdzies poszli (moze jak bedzie nowy serv) to jakos wspolnie damy rad?

Shorty_Master
13-03-2007, 15:54
Ligus żal mi jest ciebie, atakowałeś hola bo stało 5 ludzi z ID kolo Ciebie, a ja z holem juz szukalismy kogos do ubicia z 30 min, to jak szedłeś go ubić skoro pod dp stałeś :baby:

btw. i tak padniesz :(

Kasztaniaczek
13-03-2007, 16:00
Mar 13 2007, 14:53:15 CET Killed at Level 48 by Duendelouco

hyhy... pier gonil mnie jakis zjeb 100 lvl~ a pozniej jak mu z kazo zwialem to mnie dopadl glory Backsa i Deundelouco xD

Lenidas
13-03-2007, 16:03
@Kasztan
PK-ujesz?

Czy na ciebie poluja?

Kasztaniaczek
13-03-2007, 16:06
@

Po co wogole te klotnie?

Wiem, ze juz na Silverze nie bedzie raczej nigdy zgody miedzy polakami, wiec moze pojdziemy razem na jakis serv? Ja nie pvp jestem ale przeciez jakbysmy razem gdzies poszli (moze jak bedzie nowy serv) to jakos wspolnie damy rad?

Ja odrazu lece na new serv pvp...

@UP
Ja poluje i oni poluja...

Holu
13-03-2007, 16:06
@Leo

ja na new pvp ide na 99,9% :) mozna wbić ekipą :>:evul: ale bez noobów...

Lenidas
13-03-2007, 16:12
Jestem za tym abysmy poszli razem na nowy serv...
Bez klotni ... ze wspolnym celem...
Wszyscy, po to aby sobie razem pograc :)
Musielibysmy sobie ufac, wymieniac sie runami, equ itd.
To mialoby szanse powodzenia....

Dolor
13-03-2007, 16:12
Po 1. na gg napisałem tylko jedno słowo i tylko raz a to słowo to "help"
Po 2. Sam jesteś cipa i burak
Po 3. W dupie mam to czy padne czy nie bo ja to traktuje jak gre a nie jak rl życie
Po 4. Jak byś nie widział to jak za tobą pobiegłem to wszyscy z ID stali pod dp
Po 5. Nie atakowałbym cię gdybyś ty mnie nie próbował ubić na DC :baby:

Holu
13-03-2007, 16:15
Po 4. Jak byś nie widział to jak za tobą pobiegłem to wszyscy z ID stali pod dp

nom stali, stali bo myslales ze dasz mi rade solo :p ale niestety napisales HELP bo padales to przylecieli :P żal.org.br:evul:

Lenidas
13-03-2007, 16:16
Qwa
Ludzie nie warjujcie :)
Myslcie o nowych servach :)
Myslcie o wspolnej grze :)
Wiem ze Potus nie pojdzie (100 lvl) ale wszyscy inni moze? Jesli zapomnicie o klotniach :P

Kattinka
13-03-2007, 16:16
Ładna dzisiaj pogoda, nieprawdaż? :)

Dolor
13-03-2007, 16:17
Żal ci dupe ściska że padłeś :baby:

Lenidas
13-03-2007, 16:19
Ładna dzisiaj pogoda, nieprawdaż? :)

Oj teraz jak sie pojawilas to tak :)

Kasztaniaczek
13-03-2007, 16:26
Żal ci dupe ściska że padłeś :baby:

Niom to straszne, ide sie powiesic na kablach od neta...

Masz satysfakcje ze ubliliscie holu w 6 osob? i kazdy mial wiekszy lvl ;s??

Mendolina
13-03-2007, 16:27
:evul: :evul: żal.org.br to ty holu, bo swoją postawą nikogo nie reprezentujesz, nawet frajera, apropo ten twój adres nadal aktualny?

Kasztaniaczek
13-03-2007, 16:29
:evul: :evul: żal.org.br to ty holu, bo swoją postawą nikogo nie reprezentujesz, nawet frajera, apropo ten twój adres nadal aktualny?

A co wyslesz mu grozby ??:baby:

marcinekk
13-03-2007, 17:21
co do new serwa to jak sie uzbiera team to tez moge isc :)(tylko pvp) duzo osob ma pacc to odrazu bedziemy mogli wziasc sie za wyzsze lvl:)

max110
13-03-2007, 17:38
Nie dajecie już szans Silverze? Ja mimo dedów, które miałem już przez polaków i głownie przez nich jakoś gram chociaż reputacja polaków jest tu marna. Pelno noobów i czasem lepiej nie przyznawać się że jesteś pl...

Holu
13-03-2007, 19:47
@Ligus

tak dokladnie normalnie placze ;( pociesz mnie konfidencie:evul:

@Mendolina

taaa adres aktualny, wpadaj przekope cie wrocisz do domku szybciej niz przyjedziesz, I'm waiting:evul:

@Max

Powiem ci ze jak wolisz sie nie przyznawac ze jestes pl to Gz dla ciebie, nie no zajebisty klimat masz :)

Rekin Master
13-03-2007, 20:10
Mmmm...
Fajnie by było znowu razem grac na serwerze(Leo i Markiz).
Myślę, że mógłbym również pójść na new serwer ^^ pierwsze 3 dni byłyby strasznie nudne i męczące, ale potem byłoby łatwiej :). Wybrałbym palka/najta( sorca/druta wybierają teraz praktycznie wszyscy).
Taka ekipa 10-15 zgranych ze sobą polaków, trzymających sie razem to całkiem fajna sprawa :).

Mendolina
13-03-2007, 20:46
@Ho'u
Kto komu przekopie to się okaże :evul: , no narazie nie przyjade, bo buda przeszkadza, ale gadałem chłopakom, żeby załatwili samochód może na wakacje:evul: , bo troche do tomaszowa jest:D

Kacperka
13-03-2007, 20:51
@Ho'u
Kto komu przekopie to się okaże :evul: , no narazie nie przyjade, bo buda przeszkadza, ale gadałem chłopakom, żeby załatwili samochód może na wakacje:evul: , bo troche do tomaszowa jest:D

Co cie poje*****? Jestes naprawde taki popier**** czy tylko udajesz ? znalem cie innego -.- omg.. moim zdaniem obojetnie jakim ch** kto jest w tibi to i tak nie powinnismy przenosic tego do rl.. omg co za debil.. Jak mozna bic sie w rl za to co sie dzieje w tibi.. no tak a oczywiscie mendolina play for fun.. ty chyba nie wiesz co to znaczy jesli tego pojęcia uzywasz a pozniej piszesz takie glupoty na forum -.-
zal.br

Lenidas
13-03-2007, 20:57
Ja pitole.....
Ludzie...
w ten sposob nigdy sie nie zgramy......

Kacperka
13-03-2007, 20:59
@Lenidas
Nom w sumie masz racje.. tez bym chcial zebysmy sie all zgrali.. ja raczej ze wszystkimi w zgodzie zyje.. no ale jak ktos juz pisze az takie glupoty to nie moglem sie powstrzymac;P Nie dlugo bedzie tak jak na niektorych innych serwach ze niektorzy przez tibie sie boją wyjść z domu.. n/c przecież to masakra jest.. i jescze taki gosciu moze napisac "play for fun" XD n/c;:baby:

Mendolina
13-03-2007, 21:11
Co cie poje*****? Jestes naprawde taki popier**** czy tylko udajesz ? znalem cie innego -.- omg.. moim zdaniem obojetnie jakim ch** kto jest w tibi to i tak nie powinnismy przenosic tego do rl.. omg co za debil.. Jak mozna bic sie w rl za to co sie dzieje w tibi.. no tak a oczywiscie mendolina play for fun.. ty chyba nie wiesz co to znaczy jesli tego pojęcia uzywasz a pozniej piszesz takie glupoty na forum -.-
zal.br

Aff -.-, kur** czy ty wierzysz w all bajki !? To są żarty, co ja mówie -.-, myślisz, żebym się fatygowal przez jakąś grę jechać do kogoś i mu oklepać ryj?-.- To tak jakbym powiedział, że teac lał się w tibii z plagenem i go uwalił z katany -.-(chodzi o bajki:p). Niechce się z tobą kłócić :(

Apropo new servs, wiadomo mniej więcej kiedy mają zamiar wprowadzić new serv pvp?

Lenidas
13-03-2007, 21:36
Aff -.-, kur** czy ty wierzysz w all bajki !? To są żarty, co ja mówie -.-, myślisz, żebym się fatygowal przez jakąś grę jechać do kogoś i mu oklepać ryj?-.- To tak jakbym powiedział, że teac lał się w tibii z plagenem i go uwalił z katany -.-(chodzi o bajki:p). Niechce się z tobą kłócić :(

Apropo new servs, wiadomo mniej więcej kiedy mają zamiar wprowadzić new serv pvp?

Edit:

spoko
EDIT

Ludzie luz......
pomyslcie o nowym swiecie :)

marcinekk
13-03-2007, 22:08
lenidas
ale przydaloby sie przynajmniej z 10 osob zeby cos znaczyc na new seriwe, a znajac swiat i tak pewnie new to beda non-pvp ( ja raczej bym wybral sorca-dosc mam tego skilowania)

Shorty_Master
13-03-2007, 22:19
Zdaje mi się że nev servy wyjdą po updacie, i lepiej się zdecydujcie na profesje bo będzie zrównoważenie postaci :) ?:( ?

btw. Jak pójdzie się na neva to co evul Pkowanto ? :D:D:D

Rekin Master
13-03-2007, 22:25
Zdaje mi się że nev servy wyjdą po updacie, i lepiej się zdecydujcie na profesje bo będzie zrównoważenie postaci :) ?:( ?

btw. Jak pójdzie się na neva to co evul Pkowanto ? :D:D:D

dokladnie :D
btw:
http://wiadomosci.onet.pl/1502016,11,item.html
Polak potrafi :flaga_pl:
Teraz czuje sie patriotom, jak nigdy wczesniej.

Kacperka
13-03-2007, 23:48
dokladnie :D
btw:
http://wiadomosci.onet.pl/1502016,11,item.html
Polak potrafi :flaga_pl:
Teraz czuje sie patriotom, jak nigdy wczesniej.

xD wlasnie nie moge z tego dzisiaj w tv o tym widzialem xD doslownie Polak potrafi xD

@Mendolina
xD nom chyba ze tak moze poprostu nie wyczulem w tym wszystkim j/k ale nastepnym razem napisz j/k lub cos takiego bo trudno cie wyczuc tymbardziej ze na niektorych serwach juz faktycznie ludzie przez tibie leją się w rl ;P

Edit:
A co do tego czy się przeniose na new serw to wszystko zalezy od tego jak będe stał z paccem i jaki będe mial net.. ale jesli juz bede mial przeprowadzke i all za sobą, dobrego neta i pacca tak gdzies na rok bym zakupil to bedziemy 10~ajlepszych ludzi na serwie i bedziemy se robic co se bedziemy chcieli i expic gdzie se bedziemy chcieli.. takie zycie to jest cos xD

Holu
14-03-2007, 10:14
@Everyone

Jeśli na new servie bedziecie grali tak jak na silverze to wam powiem bye bye top 50 :evul: <albo i top 100>;( :baby:

@Mendolina

Nie wierze ze zartowales, wlasnie taki pojebany jestes, kacperka cie zdissowal na forum to napisales posta ze to wszystko to zarty :baby: żałosne, mimo to jak chcesz to wbijaj:evul:

Name: Potus
Profession: Elite Knight
Level: 42

Qrwa mać!!! był sobie best pl... wychodzi kupowanie/sharowanie kont...

adrius
14-03-2007, 10:35
Character Deaths
Mar 14 2007, 08:21:59 CET Died at Level 43 by fire
Mar 14 2007, 08:21:23 CET Died at Level 44 by fire
Mar 14 2007, 08:15:24 CET Died at Level 45 by fire
Mar 14 2007, 08:14:59 CET Died at Level 46 by fire
Mar 14 2007, 08:14:28 CET Killed at Level 47 by Potus
and by fire
Mar 14 2007, 08:13:36 CET Killed at Level 48 by Potus
and by fire
Mar 14 2007, 08:13:00 CET Died at Level 49 by fire
Mar 14 2007, 08:12:34 CET Killed at Level 50 by Potus
and by fire
Mar 14 2007, 08:11:46 CET Killed at Level 51 by Potus
and by fire
Mar 14 2007, 08:11:08 CET Died at Level 53 by fire
Mar 14 2007, 08:10:45 CET Died at Level 54 by fire
Mar 14 2007, 08:10:13 CET Died at Level 55 by fire
Mar 14 2007, 08:09:41 CET Killed at Level 57 by Potus
and by fire
Mar 14 2007, 08:08:20 CET Died at Level 58 by fire
Mar 14 2007, 08:07:24 CET Died at Level 59 by fire
Mar 14 2007, 08:06:45 CET Died at Level 61 by fire
Mar 14 2007, 08:06:10 CET Died at Level 62 by fire
Mar 14 2007, 08:05:38 CET Killed at Level 64 by Potus
and by fire
Mar 14 2007, 08:04:56 CET Died at Level 65 by fire
Mar 14 2007, 08:04:26 CET Died at Level 67 by fire
Mar 14 2007, 08:04:02 CET Killed at Level 68 by Potus
and by fire
Mar 14 2007, 08:03:16 CET Killed at Level 70 by Potus
and by fire
Mar 14 2007, 08:02:29 CET Killed at Level 72 by Potus
and by fire
Mar 14 2007, 08:01:38 CET Killed at Level 73 by Czarek Odyn
and by fire
Mar 14 2007, 08:01:06 CET Killed at Level 75 by Potus
and by fire
Mar 14 2007, 08:00:18 CET Killed at Level 77 by Potus
and by fire
Mar 14 2007, 07:59:31 CET Died at Level 79 by fire
Mar 14 2007, 07:58:46 CET Killed at Level 81 by Czarek Odyn
and by fire
Mar 14 2007, 07:56:13 CET Killed at Level 83 by Biskaputa
and by fire
Mar 14 2007, 07:55:35 CET Killed at Level 85 by Biskaputa
and by fire
Mar 14 2007, 07:55:05 CET Killed at Level 87 by Biskaputa
Mar 14 2007, 07:54:22 CET Killed at Level 89 by Biskaputa
and by fire
Mar 14 2007, 07:53:47 CET Died at Level 91 by fire
Mar 14 2007, 07:53:13 CET Killed at Level 93 by Biskaputa
and by fire
Mar 14 2007, 07:52:41 CET Killed at Level 95 by Biskaputa
and by fire
Mar 14 2007, 07:52:07 CET Killed at Level 98 by Biskaputa
and by fire
Mar 14 2007, 07:51:33 CET Killed at Level 100 by Potus
and by fire
Mar 14 2007, 07:50:57 CET Died at Level 101 by fire

Aff...hackers

Mendolina
14-03-2007, 15:19
@Ho'lu
Oczywiście, że to są żarty, jakbym miał do kogoś jechać to nie tylko do ciebie :p, jest jeszcze kilka osób :D, a co się z tym wiążę musiałbym objechać pół Polski ;] LOL

Co do Potusa to;( , a co do tego sharownania to nie wiem, ale czasami zdawało mi się, że nie gadam z Potusem, bo nawet nie wiedział z kim rozmawia:( szkoda

Kacperka
14-03-2007, 15:24
AFFF... tak jak to powiedzial Holu... byl sobie best pl 100 lvl -.- WRR;/ pier**** hakerzy-.-

pobol
14-03-2007, 15:35
Banished: until Mar 21 2007, 08:24:46 CET because of excessive unjustified player killing (Exceeding the limit of unjustified kills by 100%.)

Spie***lam z silvery na jakis non-pvp
ostatnio dalem passy undisputedowi zeby mir zrobil dhq bo ja nie moglem i wydaje mi sie ze to moze byc on....
a tak to nie bylo sharingu
Bye Bye

Kasztaniaczek
14-03-2007, 15:50
Banished: until Mar 21 2007, 08:24:46 CET because of excessive unjustified player killing (Exceeding the limit of unjustified kills by 100%.)

Spie***lam z silvery na jakis non-pvp
ostatnio dalem passy undisputedowi zeby mir zrobil dhq bo ja nie moglem i wydaje mi sie ze to moze byc on....
a tak to nie bylo sharingu
Bye Bye

undisputedowi <-- To nie jest czasem 100 lvl~ br ;s?

pobol
14-03-2007, 15:54
undisputedowi <-- To nie jest czasem 100 lvl~ br ;s?

no tak to 108 ed br ale to byl friend lecz byc moze to byl on ale nie bede rozpaczal trudno sie mowi

Kasztaniaczek
14-03-2007, 16:00
no tak to 108 ed br ale to byl friend lecz byc moze to byl on ale nie bede rozpaczal trudno sie mowi

To noob... ten debil mnie ganial w kazo wczoraj 15 min, trapnolem go i zwialem ;SS

Dac passy br.. ja bym w zyciu nie dal...

Shorty_Master
14-03-2007, 16:32
no cuż masz za swoje sharowanie : ( i hyba niedasz już rady mnie ubic :(

Kost123
14-03-2007, 16:37
Szkoda kurwa... X( X( X( byl 100 jest 42 ehh...

Moze ktos mi pomoc jak chce wlaczyc tibie to mi wyskakuje error:
Video surface allocation failed (error code 13)
Please choose another video graphics mode.

Jak ktos wie to niech pomoze bede wdzieczny. A narazie to przerwa od tibii moze mi to pomoze i nie bede juz gral ;p plz jak wiecie to mowcie bo mnie to w*****a

Michalakmee
14-03-2007, 16:57
Ja z checia pojde na new serva pvp jak powstanie z wami ale jesli ho'lu przestanie mnie tepic i zawrze pokoj ze mna :) mysle ze wybralbym se druida ale sie jeszcze zobaczy ;)

Rekin Master
14-03-2007, 17:00
@potus
:(:(:( ehhh
wiec ty tez chetny na new serva?

Btw:
Somebody has paid a Premium Account for you. Please click on "View" at the section "Open Payments" to check the details and to accept or reject the corresponding payment.

pobol
14-03-2007, 19:04
no cuż masz za swoje sharowanie : ( i hyba niedasz już rady mnie ubic :(

Ziomek po prostu N/C

Kacperka
14-03-2007, 19:06
Potus neuro szuka z toba kontaktu wez se zrob noob chara i napisz do niego... chyba wazne ;P

Galera_Warrior
14-03-2007, 19:34
Nie wiem, ale zdaje mi sie ze potus nie sharowal.

Hail Bro :S

Mam nadzieje ze wrocisz

Mendolina
14-03-2007, 21:42
Szkoda kurwa... X( X( X( byl 100 jest 42 ehh...

Moze ktos mi pomoc jak chce wlaczyc tibie to mi wyskakuje error:
Video surface allocation failed (error code 13)
Please choose another video graphics mode.

Jak ktos wie to niech pomoze bede wdzieczny. A narazie to przerwa od tibii moze mi to pomoze i nie bede juz gral ;p plz jak wiecie to mowcie bo mnie to w*****a

Weź prawym przyciskiem myszy na ikonkę Tibii na pulpicie i kliknij Właściwości, potem Zgodność i zobacz czy masz zaznaczone "Uruchom w 256 kolorach", jeśli tak to odznacz, powinno być dobrze :)

Carrion
15-03-2007, 00:03
Zajrzyj też tu:
http://www.tibia.pl/show_desc.php?t=35947&p=358308

ostatnie pytanie w faq

Holu
15-03-2007, 07:30
Jakbyśmy szli na newa to tak jak mówilem, new character = new life = new chance, wiec nikogo bym nie bił, chyba ze ktos by podpadł ostro...:evul:

Dolor
15-03-2007, 08:20
Jakbyśmy szli na newa to tak jak mówilem, new character = new life = new chance, wiec nikogo bym nie bił, chyba ze ktos by podpadł ostro...:evul:

Yhy przy pierwszej lepszej okazji byś mnie zaciupał :P Zresztą ja już do ciebie nic nie mam. Chciałeś mnie ubić na DC jak expiłem nie udało ci się może przez lidera DOTNE ale ja się odegrałem i jak dla mnie jest looz :) Jak chcesz to możesz mnie huncić dalej ale jakoś nie będę już uciekać :]

Ja też już w sumie mam lekko dość Silvery dlatego zrobiłem sobie zabezpieczenie na Lunara :) Ale jak coś to też się mogę dołączyć do ekipy na nowy server.

Eort
15-03-2007, 11:56
@Potus

Ehh 1 Dzien Przed Twoim Hackiem :

xx:xx Potus [101]: Hunted

Tak Jak Mowilem ... Nic Do Ciebie Nie Mam I To Nie Ja Sie Podawalem Za Ciebie ( -.- )

A 2 Sprawa ... To Co Mowiles Ze Masz Chara W Bahamajach -.-
To Co Mowilem Bylo Prawda Ale W*****lo Mnie To Ze Faim ... Znalem Ja Od Poczatku Gry .. Mnie Sprzedala ...

Widac Nie Mozna Jej Zaufac ... Hail Konfidenci!

Peace..

adrius
15-03-2007, 12:09
Character Information
Name: Plagenzenho
Level: 134
Residence: Carlin

Mar 15 2007, 02:57:53 CET Died at Level 137 by a minotaur guard
Mar 15 2007, 02:21:56 CET Died at Level 140 by fire
Mar 15 2007, 02:21:17 CET Died at Level 144 by fire
Mar 15 2007, 02:20:30 CET Killed at Level 147 by Plagenzenho
Mar 15 2007, 02:19:55 CET Died at Level 151 by fire
Mar 15 2007, 02:19:08 CET Died at Level 155 by fire
Mar 15 2007, 02:18:13 CET Died at Level 158 by fire
Mar 15 2007, 02:17:19 CET Died at Level 162 by fire
Mar 15 2007, 02:16:31 CET Killed at Level 163 by Plagenzenho

Next hack>>

btw.
Co sie dzieje z rzotem??

Galera_Warrior
15-03-2007, 12:36
Character Information
Name: Plagenzenho
Level: 134
Residence: Carlin

Mar 15 2007, 02:57:53 CET Died at Level 137 by a minotaur guard
Mar 15 2007, 02:21:56 CET Died at Level 140 by fire
Mar 15 2007, 02:21:17 CET Died at Level 144 by fire
Mar 15 2007, 02:20:30 CET Killed at Level 147 by Plagenzenho
Mar 15 2007, 02:19:55 CET Died at Level 151 by fire
Mar 15 2007, 02:19:08 CET Died at Level 155 by fire
Mar 15 2007, 02:18:13 CET Died at Level 158 by fire
Mar 15 2007, 02:17:19 CET Died at Level 162 by fire
Mar 15 2007, 02:16:31 CET Killed at Level 163 by Plagenzenho

Next hack>>

btw.
Co sie dzieje z rzotem??

Buahahaha!! Szkoda ze nie rook.

@Holu
Ale zanim wyjda nowe servy to... Wiesz :S

Kasztaniaczek
15-03-2007, 15:23
@Potus

Ehh 1 Dzien Przed Twoim Hackiem :

xx:xx Potus [101]: Hunted

Tak Jak Mowilem ... Nic Do Ciebie Nie Mam I To Nie Ja Sie Podawalem Za Ciebie ( -.- )

A 2 Sprawa ... To Co Mowiles Ze Masz Chara W Bahamajach -.-
To Co Mowilem Bylo Prawda Ale W*****lo Mnie To Ze Faim ... Znalem Ja Od Poczatku Gry .. Mnie Sprzedala ...

Widac Nie Mozna Jej Zaufac ... Hail Konfidenci!

Peace..

Na jezyku polskim tez kazdy wyraz w srodku zdania piszesz z duzej litery?

Michalakmee
15-03-2007, 16:23

Skoro tak to do Ciebie ho'lu juz nic nie mam wiec peace.Jak powstana new servy to dolaczam sie do was i ide z wami :)

Kasztaniaczek
15-03-2007, 16:36
N/c A Tak Btw ... Chuj Ci To Przeszkadza Hmm ?

A No Wiesz Troche To W*****a I Troche Sie Dziwnie Tak Czyta, Ale Juz Nic Nie Pisze Miszczu....

Mendolina
15-03-2007, 16:46
Aff mało zjechali tego pacana :( ale i tak juz nie bedzie nim gral pewnie ;]
Co do new serva tez sie przeniose, bo nie chce robic chara na jakims old servie. Mam nadzieje, ze stanie sie to szybko i wiekszosc z nas zjednoczy sie i bedzie wreszcie dzialalo razem ;)

Kost123
15-03-2007, 16:54
Wielkie dziekiiiiii.... za pomoc wreszcie naprawilem.:cup: :cup: :cup: :cup:

A co do Plagena to nalezal by mu sie rook a nie szkoda ze hacker nie pomyslal :D :D :D :D :D :D :D :D

Omo
15-03-2007, 21:47
do update jest jeszcze kupe czasu więc jak będe mieć pacca to sie może z wami zabiore i bez większego pk-ingu no chyba że ktoś sobie zasłuży z tego co ja iwdze to sie zb iera dosć najs ekipa i podejrzewam ze ktoz to wie bedzie pierwszy polski serv ale nie chce krakać i sie wszystko zobaczy

Galera_Warrior
15-03-2007, 22:55
@Up
Nowe servy nie tylko wchodza z nowym update ;>

Dolor
16-03-2007, 08:09
Ej wiecie co.
Nie wydaje mi się aby PL jakoś specjalnie rządzili na nowym servie bo zapewne jak zawsze Br Swe czy jacyś inni też będą chcieli jak najszybciej bić lvl. Niestety Br umieją szybko expić więc lekko wątpię w to że uda się Pl coś zdziałać :(
No ale czas pokarze :)
Ale z drugiej strony szkoda też zostawiać tak Silvere na pastwę losu :(

Omo
16-03-2007, 08:57
@up
Polacy tez umia fast ekspic ale musze wiedziec gdzie i jak najefektowniej ^^ ja to bym sobie zrobił ed wiadomka ze bardzo by sie przydał na jakies wieksze wyprawy ja jestem za ale jak cos nie wypali to zostaje przy silverce.
Btw. Skoro mamy iść na new serva i Ci którzy sie nie zabardzo lubią proponowałbym im "Amnezję" tzn. zapomnieć WSZYSTKIE urazy wyzwiska i przykrości (np. ho'lu i Ligus) :p skoro mamy grać razem to musimy sie pogodzić i walczyć razem z naszym wrogiem. Zero zabijania pl przez pl (no chyabh ze beda wyjatki) tylko tych ktorzy na to zasługują BR SWE ITP. ARE YOU WITH ME??
PEACE AND LOVE

Dolor
16-03-2007, 09:42
Nawet jak pójdziemy na nowego serva wszyscy to po jakimś czasie będą wzajemne kłótnie i stare hunty powrócą. Na pewno tak będzie w moim przypadku bo mi pewne osoby nie odpuszczą...

marcinekk
16-03-2007, 09:50
@ up
no jak bedziesz im o tym caly czas przypominac to sie nie zdziwie jak ci nie odpusza..

jak nie wyjdzie z nowym serwem to tez wracam na silv:)

Omo
16-03-2007, 10:05
Dajcie sobie buziaka na zgode albo chociaż ręke i nie róbta głupot zgadzam sie z pulpetem ma po części racje dlatego nie wypominajcie sobie ze ten jest taki a ten taki i taki mamy wspolnie sie bawic i zdominowac new serva przynajmniej nasza paczka zeby była w zgodzie i harmonii

Galera_Warrior
16-03-2007, 10:23
Po co planowac jak nei wiadomo kiedy beda nowe servery.. Pewnie znowu trzeba czekac 5 miesiecy

adrius
16-03-2007, 11:29
Tak naprawde nie wyjdzie z tego raczej nic poniewaz stwierdzicie ze nie chce wam sie robic od poczatku leveli ,chyba ze tu by bylo pieklo.:evul:

Galera_Warrior
16-03-2007, 12:01
@Adrius

10:57 You advanced from level 16 to level 17.

Jak to nie chce? :>

Galera_Warrior
16-03-2007, 13:42
Człowiek ze sparaliżowanym mózgiem:
12:26 xxx [17]: tak
12:27 Costra Nostra [22]: jestem greenshore
12:27 Costra Nostra [22]: i teraz gdzie
12:27 xxx [17]: teraz idz do dolu caly czas
12:27 Costra Nostra [22]: co
12:27 xxx [17]: Na dól idz
12:27 xxx [17]: do dolu
12:28 xxx [17]: na south
12:28 Costra Nostra [22]: no
12:28 Costra Nostra [22]: co
12:28 xxx [17]: POLUDNIE KURWA
12:28 xxx [17]: na POLUDNIE
12:28 Costra Nostra [22]: pokasz szczalkom
12:28 xxx [17]: \/
12:29 Costra Nostra [22]: no
12:31 Costra Nostra [22]: nie ide do ciebie
12:31 Costra Nostra [22]: ide expic
12:31 xxx [17]: Dobra wez czlowieku nie rob z siebie pajaca
12:31 xxx [17]: >.>
12:31 xxx [17]: bo wiem ze udajesz
12:33 Costra Nostra [22]: przyjdz do kazo
12:33 Costra Nostra [22]: jak chcesz kupic
12:33 Costra Nostra [22]: ok
12:33 xxx [17]: n/c
12:34 Costra Nostra [22]: ok
12:34 xxx [17]: co ok
12:34 xxx [17]: jakie kurwa ok

xxx to ja. Mialem od tego goscia kupic Volcanic Rod, a on mial przyjsc do Thais. Dotarl do GreenShore i probowalem wytlumaczyc jak dojsc do Thais >.>

Kasztaniaczek
16-03-2007, 14:16
Nawet jak pójdziemy na nowego serva wszyscy to po jakimś czasie będą wzajemne kłótnie i stare hunty powrócą. Na pewno tak będzie w moim przypadku bo mi pewne osoby nie odpuszczą...

Jedyna rzecz z jaka sie zgadzam z toba od miecha ;SS

Mendolina
16-03-2007, 20:17
zaległa cisza...
a ja mam coś na wesoło trochę, pewnie niektórzy z was widzieli już to ale i tak nie mogłem się powstrzymać i musiałem to wrzucić tu:
http://www.youtube.com/watch?v=DCqvYaxJv24&mode=related&search
wymiata...:D

Mendolina
16-03-2007, 20:23
zaległa cisza...
a ja mam coś na wesoło trochę, pewnie niektórzy z was widzieli już to ale i tak nie mogłem się powstrzymać i musiałem to wrzucić tu:

Rekin Master
16-03-2007, 20:29
zaległa cisza...

wymiata :D

Kasztaniaczek
16-03-2007, 21:08
Cala polska dzisiaj spiewa derby Lodzi dla Widzewa!! RTS!!!
Hail Widzew!!!

Galera_Warrior
16-03-2007, 23:42
Cala polska dzisiaj spiewa derby Lodzi dla Widzewa!! RTS!!!
Hail Widzew!!!

Buhaha! Jak chcielismy do was wpasc na sektor nie byliscie tacy madrzy, a wyskoczyly tylko koziny :evul: :evul: :evul:

Kasztaniaczek
17-03-2007, 09:00
Buhaha! Jak chcielismy do was wpasc na sektor nie byliscie tacy madrzy, a wyskoczyly tylko koziny :evul: :evul: :evul:

A to nie wime, nie bylem na meczu ;D

Rekin Master
17-03-2007, 11:10
pseudole...

Galera_Warrior
17-03-2007, 11:17
@Rekin Nabiszcz
Tak jak wyzej napisalem... Nabiszcz

@Kolejna wojna na Silverze, ale narazie nie doszlo do bitwy :S

Kacperka
17-03-2007, 12:17
@ up o.O ? Jaka wojna?

@ all
a ja nie moge expic bo mi tak net chodzi jakby chcial a nie mogl:( wbilem ten 77 lvl i mam teraz ciagle lagi i kicki.. czekam caly czas na przeprowadzke.. i jak cos to na 90% jestem z wami na nowym serwie:)

A co do youtube to dla mnie wymiata "Wywiad z Tibiarzem" xD

Mendolina
17-03-2007, 13:11
@up
tak samo i z moim netem już od dwóch tygodni -.-

Galera_Warrior
17-03-2007, 14:46
@Kacp
Feel The Power VS Brother United

Ale jeszcze nie bylo walki

Dawergo
17-03-2007, 15:43
WORLD TRADE MINE SILVERA YOUR CANDIA -- ma ktos cos moze?

Galera_Warrior
17-03-2007, 16:25
15:15 Sardo Dede [7]: I SELL DEMON HELMET 160 K AND MMS 70 K! <so cheap, venore only!>

Najprawdopodobniej to ten frajer co hacknol Potusa..

Druidaxo
17-03-2007, 20:26
Mam prośbę mógłby ktoś opisać sytuacje na servie? Tylko tak dokładniej plx bo zastanawiam się czy tu wrócić
PLX

Omo
18-03-2007, 00:33
@up
nie ma co opisywac szczegolowo sytuacja jest chu***a wiec jakbys umial czytac duzo pl spierdziela z silvery jak tylko new serv bedzie

Kacperka
18-03-2007, 13:17
@up
nie ma co opisywac szczegolowo sytuacja jest chu***a wiec jakbys umial czytac duzo pl spierdziela z silvery jak tylko new serv bedzie

Eee tam nie jest tak zle mi sie tu nawet podoba a mam zamiar spierdzielic z serwa(na 90%) tylko dlatego ze tu i tak nikim nie bede a gdzies indziej moge sie znalezdz w czolowce a to mi sie podoba xD

pobol
18-03-2007, 17:43
Ja bym moze i poszedl na innego serva ale nie bede mial tam skad pacca wziac dlatego chyba zostane na silverze:P

Omo
18-03-2007, 18:13
@ pobol
no wiesz moze sie uda skolowac pacca for you jak tylko zarobie trochu kasiory w rlce ale nic bankowo

Kacperka
18-03-2007, 19:56
Kurde na silverce mass hack sie zaczyna :( juz bardzo duzo wiary schakowali.. ciagle sprzedaja rozne itemy po smiesznych cenach.. dzisiaj kupilem steel bootsy za 50k tylko ze oddalem Newstraykowi z dodatkiem kasy za mms.. umg.. mam nadzieje ze to sie szybko skonczy bo jak mnie tu schakuja to koniec z tibia na bank -.-

Kasztaniaczek
19-03-2007, 10:04
Bump . .....

@UP
Jelsi dbasz o kompa to nie maja jak : >

Kacperka
19-03-2007, 14:36
Ale sie cos cicho ostatnio tu zrobilo.. :o

Galera_Warrior
19-03-2007, 15:07
Poczatek wojny :evul:

http://rapidshare.com/files/21776657/kupa.rec

Glory Backs, owned

Mendolina
19-03-2007, 15:09
@up
Nom trochę cicho, a może tak by zarzucić jakiś nowy temat, może warto powspominać stare czasy(dobre i złe xD), kiedyś było super na silverze, no ale cóż czasy się zmieniają :), ja pamiętam jak dostałem pierwszego hunta od Roberta za to, że niby zaśmieciłem mu domek, ale po krótkim czasie all się wyjaśniło(jak się pogadało z paroma osobami;) ), bardzo dawno temu się bałem Ligusa bo uwaliłem mu slima :D, potem jak się waliło z nervousami, jak escheuso, nevvar grozili mi huntem ale jakoś nie wyszło im heh. Sporo by tego wymieniać. To były czasy, zawsze coś się działo, a teraz jakoś pustki:p

Kacperka
19-03-2007, 15:38
@up
Nom trochę cicho, a może tak by zarzucić jakiś nowy temat, może warto powspominać stare czasy(dobre i złe xD), kiedyś było super na silverze, no ale cóż czasy się zmieniają :), ja pamiętam jak dostałem pierwszego hunta od Roberta za to, że niby zaśmieciłem mu domek, ale po krótkim czasie all się wyjaśniło(jak się pogadało z paroma osobami;) ), bardzo dawno temu się bałem Ligusa bo uwaliłem mu slima :D, potem jak się waliło z nervousami, jak escheuso, nevvar grozili mi huntem ale jakoś nie wyszło im heh. Sporo by tego wymieniać. To były czasy, zawsze coś się działo, a teraz jakoś pustki:p

A przed tym co mowisz byly jesze lepsze czasy xD jak jescze nie bylo niektorych noobow na tym serwie ;D ahhhh moonchildren nigdy nie zapomne... i tej wojny ze swe.. ligus to pamieta dobrze nie wiem kto jeszcze byl.. wiem ze Moradin jeszcze ;]

Kattinka
19-03-2007, 15:57
A ja miło wspominam jedynie gildie Red Warriors i Polish Fatality Team :p

Galera_Warrior
19-03-2007, 16:08
KOMENTOWAC FILM!!

Dolor
19-03-2007, 16:59
Widzę że rozgadaliście się o mnie :P
Działo się działo.
Kattinka@
Ja Red Warriors wspominam bardzo źle...

Rekin Master
19-03-2007, 17:09
A ja miło wspominam jedynie gildie Red Warriors i Polish Fatality Team :p

dokladnie... ma ktos jakies fotki z tamtego okresu?;>

BTW:
Co byscie powiedzieli na jakies wspolne spotkanie latem? Najlepiej byloby nad jakims jeziorem. Srodek polski znajduje się kolo łodzi( joł neo ;P). Można na pare dni lub jeden :). Co sadzicie o tym pomysle?;>

PS:
szukam teamu na hydry, postanowilem, ze nie bede expil tylko zarabial kase w jakis ciekawy sposob dopoki nie nadejda nowe serwy :)
najlepiej druidzi

Kattinka
19-03-2007, 17:33
@Ligus
A niby dlaczego ? ;>

Kasztaniaczek
19-03-2007, 17:45
15:55 You see a pair of soft boots that is brand-new.

marcinekk
19-03-2007, 18:08
KOMENTOWAC FILM!!

Powiem tak szybko sprawnie i good loot:)

Ach te czasy pft i moon wtedy to sie dzialo...

Holu
19-03-2007, 19:24
15:55 You see a pair of soft boots that is brand-new.

Szkoda tylko, że u kogoś w domku :evul: :D weight plx :)

Kasztaniaczek
19-03-2007, 20:13
Szkoda tylko, że u kogoś w domku :evul: :D weight plx :)

Rotfl, sa moje xD
btw. waza chyba 8 oz....

edit:
Mieliscie kicki ;s?
@Holu
Special for you
19:57 You see a pair of soft boots that has energy for 193 minutes left.
It weighs 8.00 oz.

Slavkomir
19-03-2007, 23:50
Nom i teraz ftp jest z drunkersami...

22:36 Shivoxy [80]: hunted...

stoje sobie pod domkiem.. robie runki... shiv~ podbiega i takie cos... ja dzide do domku a za chwile...

22:40 Shivoxy is far to the south-west.

22:41 Shivoxy is very far to the south-west.

wiec chyba kazdy, kto nie jest z nimi ma hunta...:)

Rekin Master
19-03-2007, 23:57
bahamjee i brothers united walcza wspolnie przeciwko ftp...
ID takze ma pomoc :)
wiec moze jest jeszcze nadzieja...

Dolor
20-03-2007, 08:52
O ID ma pomóc? ;> Ciekawe :P
Fajnie nareszcie się coś będzie działo :)
Edit@
Kattinka@
Już tule razy mówiłem że już nie mam ochoty :(

Kasztaniaczek
20-03-2007, 10:48
Noob War on Silvera \o/

Galera_Warrior
20-03-2007, 10:51
O ID ma pomóc? ;> Ciekawe :P
Fajnie nareszcie się coś będzie działo :)
Edit@
Kattinka@
Już tule razy mówiłem że już nie mam ochoty :(

To slowa Joe Fitolandii i Magnusa Verusa. WKoncu Khonsu i Neuro to starzy kumple Krystalana.

Zobaczymy jak to bedzie.. Ale walczyc trzeba! :D

Kasztaniaczek
20-03-2007, 11:01
Ja bym zmienil nazwe z FTP na FDP ;)

Dolor
20-03-2007, 14:52
Jak będzie trzeba to będę walczyć :D

Kacperka
20-03-2007, 14:53
@ Rekin
Ten twoj pomysl mi sie podoba ja tez kiedys o czyms takim myslalem:P tylko nie wiem czy to jest do zrealizowania.. ja w polsce na wakacje bede na bank.. i do pociągów mam dostęp więc ja byłbym za xD nie wiem jakby mi data dopasowala ale w sumie xD nice pomysl

Dolor
20-03-2007, 16:19
Ja się zgadzam na spotkanie :P
A mogę wpaść z kolegami? :D
Edit@
Przecież my się tam pozabijamy :D

Mendolina
20-03-2007, 17:05
Dla mnie i michalaka tez zaden problem zeby wsiasc w pociag i gdzies ruszyc:) , najbardziej to chcialbym spotkac sie z Szycha, Michaelem, Ligusem i Kacperką xD

adrius
20-03-2007, 17:33
Fajny pomysl ale pewnie znowu niemozliwy:p.Ja to bym chcial sie spotlkac z tylma osobami ze nie da sie wymienic.

Kacperka
20-03-2007, 17:35
xD no to czekamy do wakacji xd

marcinekk
20-03-2007, 18:48
Dla mnie i michalaka tez zaden problem zeby wsiasc w pociag i gdzies ruszyc:) , najbardziej to chcialbym spotkac sie z Szycha, Michaelem, Ligusem i Kacperką xD

a o mnie to sie juz zapomnialo?:/

Wpadnijcie do Gdyni wkoncu nad morzem:P idealne miejsce do spotkania latem

Mendolina
20-03-2007, 19:05
@Pulpet
:( czułem, że o kimś zapomniałem :P, oczywiscie z toba tez :)

Kattinka
20-03-2007, 20:24
Lol :p Ja też przyjadę ;D

Slavkomir
20-03-2007, 20:26
pierwszy raz od kiedy patrze na to forum pojawila sie jakas zgoda:) gz dla was... ale ja Silvery nie opuszcze,... nie chce mi sie robic chara od nowa, mimo, ze nie mam wiele:D

Krova
20-03-2007, 21:43
Mar 20 2007, 20:06:09 CET Killed at Level 21 by Dark kiler zoltan
Pk 4 fun w ghostlandzie ;/
1o k expa to nic ale 4h skillowania spadło albo i więcej ;/

Od jutro skilluje do 65/65 (mam 60/60).

Socra
21-03-2007, 15:01
X( Thief ? ;( ;( ;( ;( ;(

Kost123
21-03-2007, 15:52
No to mamy 2:0 w wojnie wygrywamyB) BAhamaje rox:]
Mar 21 2007, 14:42:10 CETKilled at Level 107 by Antooni =ABYA ROSU8o 8o

pobol
21-03-2007, 16:17
No no ostro jedziecie. Gz dla was kto wam jeszcze pomagal go zabic??
Mi sie dzisiaj Ban skończyl ale n/c.
Looknijcie se do domku Undisputed Druida:)
Prawie 0 itemow w dp

Dolor
21-03-2007, 17:14
Widzę widzę że ta wojna już się zaczęła ale o tym że ID ma walczyć nic nie słyszałem.

Po za tym to jak widzicie to zmieniłem avatara :P

Dawergo
21-03-2007, 18:14
No no ostro jedziecie. Gz dla was kto wam jeszcze pomagal go zabic??
Mi sie dzisiaj Ban skończyl ale n/c.
Looknijcie se do domku Undisputed Druida:)
Prawie 0 itemow w dp

ehh chyba niestety wiem skad ma 2x demon helmet... ;/

Krova
21-03-2007, 18:50
Mam: 20 level (16% to up), 3 magic level (28% to up), skille 59/59 (34% to up), Fire Axe, Knight Armor, Warrior Helmet, Dragon Shield, Scarf, Plate Legs, Leather Boots.

Nie wiem kiedy: (na jakich skillach, levelu, eq)
1) aktywować Pacc
2) moge expić na Scarabach
3) moge expić na Elf Fortec (poziomy z Elf i Elf Scout)
4) moge expić na Żółwiach
5) moge expić na Piratach/the Cult

p.s. 1: Proszę o odpowiedź doświadczonego gracza.
p.s. 2: Szukałem, ale znalazłem temat który nie jest aktualny.
p.s. 3: Chodzi mi o expienie, żebym nie wastował, nie musi być jakiś duży zysk, ale żeby się zwracało.

marcinekk
21-03-2007, 22:28
Mam: 20 level (16% to up), 3 magic level (28% to up), skille 59/59 (34% to up), Fire Axe, Knight Armor, Warrior Helmet, Dragon Shield, Scarf, Plate Legs, Leather Boots.

Nie wiem kiedy: (na jakich skillach, levelu, eq)
1) aktywować Pacc
2) moge expić na Scarabach
3) moge expić na Elf Fortec (poziomy z Elf i Elf Scout)
4) moge expić na Żółwiach
5) moge expić na Piratach/the Cult

p.s. 1: Proszę o odpowiedź doświadczonego gracza.
p.s. 2: Szukałem, ale znalazłem temat który nie jest aktualny.
p.s. 3: Chodzi mi o expienie, żebym nie wastował, nie musi być jakiś duży zysk, ale żeby się zwracało.

Wszystko zalezy od tego jak grasz.. nie ma okreslonych lvl do expienia -lepiej grasz szybciej expisz i w trudniejszych miejscach,co sie rowna szybszy exp
no i bez uhow to raczej sie nie oplaca expic na takich potworach...
no i nie oplaca sie aktywowac pacca na skila 60 lepiej 70 conajmniej chyba ze bedziesz bez przerwy kupowac pacce i ci to nie robi:P
zalezy ci na szybkim expie-wiecej wastujesz

@ rekin
Co sie dzieje i gdzie mow fast zaraz bde

Kacperka
22-03-2007, 14:26
omg ten temat staje sie opuszczony:P czemu nikt nic nie pisze? narzucac jakis temat bo nasz temat o silverce poszedl juz prawie na druga strone w temacie Wydarzenia ze swiatow :P byl ostatni na tej stronie... a kiedys zawsze stal na poczatku:P nie trzeba bylo szukac... narzuc ktos jakis temat bo juz mi sie tu odechciewa zagladac :) mozecie sie klucic xD najlepiej ustalmy miejsce spotkania na wakacje .. ja proponuje gdzies nad morzem :evul:
kthxcya

adrius
22-03-2007, 15:01
Nom nad morzem najlepiej:D(bo najblizej).

Galera_Warrior
22-03-2007, 15:03
omg ten temat staje sie opuszczony:P czemu nikt nic nie pisze? narzucac jakis temat bo nasz temat o silverce poszedl juz prawie na druga strone w temacie Wydarzenia ze swiatow :P byl ostatni na tej stronie... a kiedys zawsze stal na poczatku:P nie trzeba bylo szukac... narzuc ktos jakis temat bo juz mi sie tu odechciewa zagladac :) mozecie sie klucic xD najlepiej ustalmy miejsce spotkania na wakacje .. ja proponuje gdzies nad morzem :evul:
kthxcya

Ano masz racje, trzeba przypomniec tym nabu Typu Rekin, Holu czy Szorit i Sirka, zeby jeszcze czasami tu zagladali ;P

Kiedy te zasrane nowe server beda? Czy jest ktos w stanie mi odpowiedziec? :(

@Edit
Mam pomysl na nowa zabawe. Zrobimy Polska edycja Polskich gwiaz z silvery xD

Glosujemy na:

1. najlepszy Kina (nie pod wzgledem lv ale pod wzgledem umiejetnosci)
2. najlepszy pala (tak jak wyzej)
3. najlepszy sorc (tak jak 2x wyzej)
4. najlepszy drut (tak jak 3x wyzej)
5. najwiekszy polski nab
6. najwiekszy polski pidżi
7. najwiekszy awanturnik
8. najszybciej zarabiajacy polak z silvery
9. najbardziej lubiany PL
10. najbardziej nielubiany PL

Kattinka
22-03-2007, 15:08
@Neo
Zauwarzyłam, że zawsze jak ktoś poruszy temat spotkania lub Twojej fotki to zmieniasz wątek ;>
@All
Nie nad morzem, Bartoszeczek mówi, że nad jeziorem ;o

Holu
22-03-2007, 15:17
1. najlepszy Kina - Asen Yokar
2. najlepszy pala - Royal Michael
3. najlepszy sorc - Ho'lu
4. najlepszy drut - Dawergo Sewery
5. najwiekszy polski nab - Beretton
6. najwiekszy polski pidżi - Ho'lu
7. najwiekszy awanturnik - Ho'lu / Asen Yokar
8. najszybciej zarabiajacy polak z silvery - Ho'lu/Fantom da First
9. najbardziej lubiany PL - Leo Lenidas
10. najbardziej nielubiany PL - Ho'lu <chyba>

a Jeśli nie można głosować na siebie:
3. Neylee
6. Asen Yokar
7. Asen Yokar :D
8. Klukens <farciarz>
10. I love everyone <3 :evul:

Galera_Warrior
22-03-2007, 15:25
1. najlepszy Kina - Leo Lenidas (Podobal mi sie jego sposob skillowania)
2. najlepszy pala - Royal Michael
3. najlepszy sorc - Chyba najlepszymi polskimi sorcami byli Shortys i Circa (ALE BYLI)
4. najlepszy drut - Dawergo Sewery
5. najwiekszy polski nab - Beretton, Lukan Thor & Carrion Mage
6. najwiekszy polski pidżi - Fantom
7. najwiekszy awanturnik - Marczako/Markiz :P
8. najszybciej zarabiajacy polak z silvery - Chyba nikt ...
9. najbardziej lubiany PL - Leo Lenidas
10. najbardziej nielubiany PL - Ja

@Edit
Zapomnialem o kilku osobach
2. Kazu~
3. Neylee
4. Lakai~

@Edit2
Dodamy kilka nowych konkurencji
11. najwiekszy peker
12. najlepsze pvp
13. najgorsze pvp
14. najwiekszy woziciel (no ten co sie wozi)

Kattinka
22-03-2007, 15:43
1. Rekin Lord Vader/ Neoxer / Madame Katty ;d
2. Royal Michael i Kazuyoshik of course ;d
3. Kilver Achin
4. Dawergo Sewery
5. Carrota
6. Rekin Lord Vader
7. Mendolina / Ho'lu
8. nie wiem
9. Rekin Lord Vader / Leo Lenidas
10. Dla mnie Carrota, dla wszystkich pewnie Mendolina
11. Rekin / Shortys
12. Rekin / Shortys
13. w RL Tibii chyba ja ;p
14. Mendolina.

To moje własne zdanie, nikt nie powinien się czepiać.
I wybaczcie... trzeba sie troche podbudowac na duchu ;p

Ty

Kasztaniaczek
22-03-2007, 16:22
1. Rycek <lol xD> ligus <lol2> Leo Lenidas ;)
2. Kazu ;]
3. Shortys xD
4. Bartezio
5. Mandolina i Michalakme
6 Ho'lu
7. Ja!!!!:evul:
8. Holu/Fantom...
9. Ho'lu
10. Ja
11. Shorty i Citca
12. Shorty
13. Mendolina i Michalakme
14. Ligus

Michalakmee
22-03-2007, 16:23
Oo az sie dziwie ze nikt mnie nie wymienil jako najbardziej nielubianego Pl i najwiekszego polskiego naba na silverze a wedlug mnie to :
1.Najlepszy kina: Asen Yokar/Rekin Lord Vader
2.Najlepszy pall:Royal Michael
3.Najlepszy sorc:nie mam swojego zdania :p
4.Najlepszy drut:Dawergo Sewery
5.Najwiekszy polski noob:Teac :p
6.Najwiekszy polski pidżi:Fantom~
7.Najwiekszi polscy awanturnicy:Michalakmee=Seferof=Brave Hero'En,Mendolina,Kasztaniak,Ho'lu :p
8.Najaszybciej zarabiajacy polak z silvery:nikt
9.Najbardziej lubiany PL:Leo
10.Najbardziej nielubiany PL:Ja,Ho'lu...
11.Najwiekszy pker:Ho'lu
12.Najlepsze pvp:Circa,Shortys,Ho'lu
13.Najgorsze pvp:Ja
14.Najwiekszy woziciel:JA
Ps.
nie chcialem nikogo obrazic po prostu wyrazilem swoja opinie

Mendolina
22-03-2007, 16:50
1.Moradin, Ligus, Asen, Rycek
2.Royal Michael
3.Klukens(nie chodzi o lvl)
4.Dawergo Sewery
5.Teac
6. -
7.Kasztaniaczek
8. -
9.Leo Lenidas
10. nie wiem, może Ho'lu?
11.Shortys, Circa, Neoxer(i jego chary ;])
12.Tak jak wyżej
13.nikt od początku nie jest dobry
14. -

Co do spotkania może być nad morzem, będzie niedaleko:)

Dolor
22-03-2007, 16:56
O do tej pory jedna osoba mnie umieściła :P Dzięki za pamięć Kasztan "EDIT" tobie też Mendolina :P

1. Rekin Lord Vader / Rycerski Michał / Chyba ja / Potus
2. Rzotek
3. Rastaman Shine
4. Dawergo Sewery
5. Mój kuzyn :D
6. Ho'lu
7. Ho'lu
8. Klukens
9. Trudno powiedzieć
10. Ja
11. Ho'lu
12. Nie mam zdania
13. Nie mam zdania
14. Nie mam zdania

Kattinka
22-03-2007, 17:15
Mendolina
Ciebie chyba nie bedzie.

Mendolina
22-03-2007, 17:23
Mendolina
Ciebie chyba nie bedzie.

A niby czemu ma mnie nie być??

Rekin Master
22-03-2007, 17:29
1.Najlepszy kina: Pozytywny Bohater
2.Najlepszy pall:Kazuyoshik
3.Najlepszy sorc:Ho'lu
4.Najlepszy drut:Dawergo Sewery
5.Najwiekszy polski noob:nie chce nikogo urazic.
6.Najwiekszy polski pidżi:Holasz
7.Najwiekszi polscy awanturnicy: Ho'lu, Asen~
8.Najaszybciej zarabiajacy polak z silvery: mmm...chyba Klukens... on ma szczescie :P
9.Najbardziej lubiany PL:Lenidas.
10.Najbardziej nielubiany PL:nie chce nikogo urazic
11.Najwiekszy pker: Ho'lu
12.Najlepsze pvp:Shortys, Circa, moze ja(malo ludzi widzialo moje pvp :<)
13.Najgorsze pvp: nie chce nikogo urazic
14.Najwiekszy woziciel: nie chce nikogo urazic.

Kattinka
22-03-2007, 17:35
@Mendolina
Bo nie.

Durdq
22-03-2007, 17:42
Hej co sie stało z Plagenem?? Z 163 lvl'a spadł na 134?? Coś mi sie zdaje że mial hacka

Carrota
22-03-2007, 17:46
Najlepszy knight : Asen Yokar/Potus/Ligus
Najlepszy palladyn : Vake Stood
Najlepszy sorc : Ho'lu
Najlepszy druid : Dawergo Sewery , Ja xD
Najwiekszy polski noob: Kattinka
Najwiekszi polscy awanturnicy: Kattinka,Ja
Najaszybciej zarabiajacy polak z silvery:-
Najbardziej lubiany PL: Nie jestem pewna.
Najbardziej nielubiany PL: Ktoś tam...
Najwiekszy pker:-
Najlepsze pvp: Neo~ ,Rekin~ ,
Najgorsze pvp:-

Ja też mogę przyjechać na te spotkanie w lecie ... : )

Carrota
22-03-2007, 17:46
srry za double.

Mendolina
22-03-2007, 17:48
To nie jest odpowiedź, chyba mi nie zabronisz.
Apropo, że nie lubiany przez wszystkich to chyba twój błąd ;], jak nie jesteś czegoś pewna to się nie wypowiadaj, bo to żałośnie wygląda "dla wszystkich pewnie Mendolina"

Kattinka
22-03-2007, 17:51
@up
Jestem największym polskim noobem, wiec aby zasluzyc na ten tytuł musze robic cos wrednego ;P Sry, ze na Ciebie padlo ;D
@Carrota
;] Wolisz tube czy łóżeczko ? ;>

Kacperka
22-03-2007, 17:55
1. najlepszy Kina- nie wiem mi zaden kina nigdy nic nie bloczyl xD
2. najlepszy pala- Seba konieczny, Michael Rzotkiewka.
3. najlepszy sorc- Klukens, Ho'lu.
4. najlepszy drut- Dawergo Serwery, Gomez~.
5. najwiekszy polski nab- Kamy'khoz.
6. najwiekszy polski pidżi- Asen, Ho'lu, Vegeta.
7. najwiekszy awanturnik- Legolas of Anarchia ^^.
8. najszybciej zarabiajacy polak z silvery- Klukens, Potus, Michael Rzotkiewka.
9. najbardziej lubiany PL- Nettona Sagol, Krzysiu Szycha.
10. najbardziej nielubiany PL- nie wiem.
11. najwiekszy pk-er - Shortys Shine
12. najlepsze pvp - Shortys Shine
13. najgorsze pvp - nie wiem
14. najwiekszy woziciel - Asen, Holu i Ligus ^^ bez urazy

Galera_Warrior
22-03-2007, 18:00
@Konkurs
A wlasnie zapomnialem..

2. Seba Konieczny of course...
11. Ya, Ho'lu, Shortys, Rekin
12. -
13. Michalakmee & Beretton
14. Asen, Holu (to nei ma byc obrazliwe, ma tu byc prawda :P)

@Silvera
Widzicie, jednak jest z was troche pozytku, jak chcecie to mozecie pogadac xD

Kacperka
22-03-2007, 18:50
Humm znowu cisza.. byl temacik kazdy wyrazil swoje zdanie i dalej cisza.. trzeba znowu cos narzucic ;D

MegameN
22-03-2007, 18:52
3. Największy polski n00b: Ten tytuł z pewnością powinien przypaść Teac'owi i Mati pogromca wapirow :evul:

Krova
22-03-2007, 19:09
@marcinekk
A jak skillował Leo Lenidas (mówiłeś że jakoś ciekawie) ?
Czyli ty mówisz, że opłaca się doskillować do 70/70, do 65/65 chętnie mi pujdzie (bo mam 60/60), a potem to nie wiem czy już nie aktywuje tego pacc bo tak siedzieć i patrzeć na te skillowania to już mnie krew zalewa.
@Kattinka
Nie znam cię w tibii (jak prawie każdego na tym forum bo jestem nowy na Silverze), ale z forum to ja Ciebie bym wytypował na największego nooba, worzącego się, i jakbyby była konkurencja najbardziej pewny siebie to też, bym na ciebie zagłosował. Musisz mieć dobre plecy albo sama dobrego chara.
@Durdq
Plagen był schakowany, tak jak Potus. Przeczytasz to na ~10-stronie do tyłu w tym temacie.

18:08 Wolkano Gotick [16]: t glupa nie wiem dlaczego ale jestescie poryci i jak wy wogule mysilicie o przyszłosici bedzecie pasc Krowy na jakiejs wiosce mowie to do wszystkich graczy-noobkow rozglaszajcie to !!

adrius
22-03-2007, 19:42
Najlepszy kina:Carpathiaa, Asen yokar
Najlepszy pall:Royal michael(co z nim jest?),Sebek oraz kiedys Reksio silver
Najlepszy druid:Ofc me<lol123456>Dawergo sewery
Najlepszy sorc:Circa ,Gorti xD
Najwiekszy nab:Moj qmpel z klasy, Kam'ykhoz (bo udaje kamykhoza)
Najwiekszy pidżi:Asen
Najwiekszy awanturnik:Asen ,Ho'lu ,Markiz
Najszybciej zarabiajacy:Nie wiem
Najbardziej lubiany/a:Seba ,Krzysiu ,Delfi Hahn:]
Najbardziej nielubiany:Idk
Najwiekszy Pker:Ho'lu ,Shortys
Najlepsze PvP:Ho'lu
Najgorsze PvP:Ja tam nie wiem
Najwiekszy woziciel:Tego tez nie wiem