Pokaż pełną wersje : Jednym słowem SILVERA
Witam , jestem nowy na tym serwerze.
Mam dopiero 18 lvl a gram już 5 dni.
Mam pytanie czy jest jakaś gilidia która by mnie przygarnęła? ;)
I czy są tu jakieś wojny?
co do wojen, masz farta dziwnym trafem teraz zadnej nie ma (byly juz 3 czy 4) Moon cie przygarnie na 35 lvl-u
KacperkaSilvera
28-05-2006, 17:24
Omg jak mnie tu dawno nie było:P silvera staje sie nudna.. gram coraz mniej co nic tu sie nie dzieje.. myślałem że wbije 50 lvl to będzie dopiero zajebista giera.. mam pacca 50 lvl i zaczynam sie nudzić.. ludzie rozgrzejcie ten serwer bo jak tak dalej pojdzie to zaczne skillowac i jesli nic sie ciekawego nie stanie to w koncu dojdzie do retired;/
Hmmmmm
Stwierdzam ze troche czasu mnie nie bylo w tym temacie :D
Slyszalem cos o planie powstania nowej guildi gdzie by byli wszyscy polcy 40lvl+
Jak dlamnie jest to dobry pomysl :P
Ja mam taka propozycje aby z moon wywalic wszystkich ponizej 40lvl i zeby inni polacy 40lvl+ przyszedli do moon :D:D:D
Nie chcialbym zeby moon upadlo :(
Ligus czlowieku, jak powstanie nowa gildia z samych polakow to bedzie taka jka moon - czyli 3/4 to nooby -.-
jakbys niezauwazyl nikt nie czuje respektu przed moon, wrecz przeciwnie ....
Jesli bedize tak jak Rycerski mi mowil to moze bede za, czyli wy******* wiekszosci :P
Rycek czy nie uwazasz ze nowa gildi to bedzie moon pod inna nazwa =/...
Cale te polskie gildie nie maja przyszlosci- moim zdaniem, nie popieram br, wrecz przeciwnie , ale od czasu jak u nich siedze mam spokuj(niliczc wojen pomiedzy br -.^) i nie raz sie przekonalem ze potrafia mi pomoc....
robcie co chcecie, ja uwazam ze nic z tego nie bedzie
POZDRO RETH SILIA =) niedlugo o tobie napisze -.^
@wyswit
Mysle ze nie masz racji. Mysle, ze Polacy sa w stanie zrobic silna gildie. Jednak jesli beda mieli takie podejscie jak Twoje (czytaj...: nikt sie mon nie boi) to dlugo jeszcze potrwa zanim taka gildia bedzie naprawde silna. Poprostu popatrz prawdzie w oczy (i statystykom)... Polacy nie maja szans w jakiejkolwiek wiekszej wojnie, bo za slabe maja lvl :). Polacy jak tylko sie ich kupa zbieze (kilka lvl+40) to juz by chcieli zadzic :) a jak pozniej przychodzi co do czego to wszyscy "dupke" zawijaja i spadaja :).
Ja nie lubie wojen, nie lubie PK-owania, dlatego nie bede pewnie jeszcze dlugo w polskiej gildii (jak i kilku innych polakow "poukrywanych" w roznych gildiach) bo polacy odrazu "machaja szabelka" jak wbija 40+ lvl :) i chcieliby aby sie inni ich bali choc przeciez (nie ukrywajmy tego co wszyscy wiemy-- jestesmy slabi i nie zorganizowani->hehe popatrzcie na hunty :) tylko polacy "leca" do lota jak sepy, bo chyba uwazaja, ze bloker ich okradnie :) )
Przyklad na nie dogadanie sie polakow? Prosze bardzo: Zunae - wymusza kase od polakow, a przeciez jakby go w kupie strapowac to bylby ded. Jednak ludzie placa... bo boja sie zemsty :)
Pozdrawiam
ps. Wyswit okazal sie zlodziejem...okradl dzis Fantoma.... kolejny "polak" ... duzo gada i okazuje sie gnida ;(.....
...... Bez komentarza ......
ps. ponoc oddal.... ale i tak, zaufacie mu ?? ?? ??
@Lenidas
Wyswit oddał wszystko, dzwonił do mnie i mówił że jakiś qmpel chciał go wyhu**ac :(
Oczywiście nic już niebedzie jak przed tym zdarzeniem ;( chodzi o stosunek ludzi do niego, być może nie z jego winy ;(
Rekin Master
29-05-2006, 17:35
wyswit ponoc byl zhakowany...
I tak...boli... bo jak w takim przypadku komukolwiek zaufac ???
Pozdrawiam
Niestety lenidas ma racje :(
To nie wazne czy sie wyjasnilo czy nie, jest coraz gorzej najleopszym kumplom nie mozna juz ufac (Rekin-Lady), bo nigdy nie wiadomo o co chodzi...
Mnie lenidas jzu przestal ufac i mnie do domku nie chce wpuscic, co sie dzieje z nasza silvera... ;(;(
Nalogowiec
29-05-2006, 19:38
Wyswit mi oddal all ale nadal nie wiem komu mam wierzyc :|
uslyszalem 2 wersje:
1. wersja moradina jest taka ze wisnia mnie okradl a potem oddal wszystko mowiac ze na jego postaci byl ktos inny (czyli ten kto kradl).
2. to wersja wyswita ktory utrzymuje ze to nie on tylko hacker kradl a moradin zaprzecza temu zeby go wkopac.
chcialbym wierzyc Wyswitowi, poniewaz go lubie, jednak wersja Moradina jest wiarygodniejsza.
nadal pozostaje pytanie : skoro to wyswit okradl a nie hacker to dlaczego mi oddal all ?
.... (...)
Przeciez nikt nie zna procz fantoma mojej wersji wiec czemu mowicie ze ja snacie?? :/
Oficjalnie teraz napisze jak to bylo
DZisiaj rano (29.05), idac do szkoly chcialem by hp i mana podrosly wiec postanowilem przespac sie u wyswita. Mial on jednak zajete oba lozka wiec dalem loga PRZED domkiem <- wazny aspekt
Po 15.00 wrociwsze ze sql, ujzalem fantoma przed domkiem wisni, mowil on ze mam mu oddac jego rzeczy... Dlaczego? (tylko my to wiemy)
Po chwili zalogowal sie wyswit( my w tym czasie bylismy w depo edron)
Odrazu pisalem mu by wyprostowal sytuacje, poiewaz niechcialem miec hunta przez jego chciwosc i glupote. On podszedl do tego olewatorsko, mowil ze wyjdzemy na dwor, lecz przed tym napisal ze ON to zrobil (niestety niezrobilem kopii rozmowy :/)
Po momentcie zadzwonil domofon, wpuscilem go do srodka, juz n klatce zshodowej widocczny byl usmiech od ucha do ucha, powiedzial mi ze rozesle sobie to co ukradl i przestanie grac poniewaz jak to powiedzial "tibia zryla mu banie". POwiedzialem ze ma wejsc na GG i to rozprostowac. Pogadal moment z fantomem i zalogowal sie na wysiwta.
Ja wszystko obserwowalem <- wazny aspekt
Wyswit bawil sie w kotka i myszke z fantomem udajac na poczatku ze hacked, pisal cos w stylu "Hacked?. znamy sie?"
On sobie to olewal a mi serce skoczylo do gardla bowiem wazyly sie losy moradina...
Udalo mi sie namowic go do oddania itemow, po czym wstal i powiedzial ze JESTEM UZALEZNIONY...
Tak wyglodala cala sytuacja.
A skad to wiem? Sam mi sie pochwalil, o tym ze za przykrywke mial z Silvera Sunchasera( ktorym nikt obecnie niegra wiec idealna przykrywka), o tym ze od dawan chcial to zrobic itd.
A teraz cos o uzalezniniu...
Moze dla ciebie wisnia kasa na pacc ~~90zl to nic i to tylko epizod ktory mija, sry bardzo dal mnie to kasa do ktorej mam szacunek... qpilem pac i chce kozystac poki moge, jezeli ty wolisz tak poprostu zmarnowac to twoja sprawa. Ale po cholere mnie w to wciagasz i balansujesz na krawedzi hunta i spokoju?!?
Pozatym to nie ja majac dziewczyne wmawialem jej ze mam trening albo ze do babci ide a w rzeczywistosci gralem w tibie.... -.-
TO wg mnie jest uzaleznienie... Ty nigdy nieznales priorytetow :/
Jeszcze jedno, plx nieolewaj mnie w sql tak jak Baliego, lepejj gdybys zaczal raczej rozmawaic niz udawac jakiegos nadymanego bazanta...
Pomysl... dopiero cos zrob...
Moradin zna Wyswita z reala.... Jego (Moradina) wersja wydaje sie sensowna (podkreslam-wydaje sie, bo nie znam dobrze ani jednego ani drugiego) Komu wiezyc? Sam nie wiem. Z Wyswitem znam sie tylko przez forum, z Moradinem mialem kilka "akcji" i nigdy nie sklamal (tak mi sie wydaje) i nie oszukał, ponadto inni tez maja o nim dobre zdanie (hmm o Wyswit tez) wiec sam nie wiem komu ufac....
Ja wieze Moradinowi, Wy komu chcecie....
Pomyslcie sami....
Pozdrawiam
Ja tam wierze moradinowi, nie pamietam sytuacji zeby klamal :)
Wogole dziwna ta sytuacja byla, nie potrzebne to cale zamieszanie...
Narkoman
29-05-2006, 22:26
nie wypowim sie, za kim jestem poniewaz lubie moradina i wysiwta, mozliwe ze nawet bardzie wyswita, ale zostawie to.
1. Co ma moradin zwiazanego z kradzieza Wysiwta?
2. Tak to jest jak sie ma w domku itemi warte po xxx k ,a sie daje dostep do nich zupelnie obcym osobom. Do mojego domku nikt nie bedzie miec invita oprocz 1 osoby (dlaczemu?) NIe powiem. to sprawa miedzy mna, a ta osoba.
3. Cora zbadziej wydaje mi sie, ze jak bedzie new server, to sie na niego przeniose. Namowie kuzynow (2) i brata aby tez poszli i namowie ich na sharing :evul: :evul: :evul:
To jeszcze nic pewnego, ale moze tak zrobie, podkreslam MOZE
Moradin,
po 1) oficjalnie mowie ze jestes smieciem komentujac moje zycje prywatne (Marta) i za to stracilem do ciebie szacunek...
po 2) Ladna bajka ale zeby qmpli z rl wkopywac to tylko ty mogles, nawet Shortys by tego nie zrobil >.<, a teraz ufam mu bardziej niz komu innemu -.-
po 3) nie mow o sprawach szkolnych (Bali) bo:a) to nie twoj problem
b) nikt z forum nie wie o co chodzi
po 4) Nigdy nikogo w Tibi jeszcze nie oszykalem i nie mam zamiaru tego zrobic, a o uzaleznienie to ty mi nie mow ... bo plakac mi sie chce jak widze co odwalasz.
P.S nie wypowiadaj sie lepiej wiecej na forumbo spamujesz, najpierw sam chciales ubic Fantoma a teraz mu dupe lizesz.
Wisnia i znowu bedziesz sie beznadziejnie zalosnie bronil? Poprostu zrabales na calej lini i teraz niepotrafisz sie przyznać.
Kazdy z RL ciebie pjeje tylko nie shortys.... dlaczego? Niebede pisac ... i tak pewnie inni wiedza dlaczego.
Next, gadki o ubiciu fantoma to byly ironie... widac ty niesqmales, to ze niedazylem go sympatia to oznacza ze nadal tak jest, czyz nie? I na litosć boską CZEMU KLAMIESZ TYLE, pozatym podobno juz niegrasz to przestan zasmiecac
forum -.-
W ciagu dlaszym niewidzisz swjej winy? Qfa nieklam tyle, od dwana chciales okrasc fantoma i czekales tylko az zostawi otwarte drzwi, jestes maksymalnie beznadziejny...
ZOstaw tibie ludziom ktorzy mogą w to grac, ty zachowujesz sie jak ten typ co pobil matke krzeslem... NIE MOWIE ZE TAK ZROBISZ, ale masz podobne podejscie, tibia byla twoim zyciem, sam mowiles ze zjebala ci oceny... hmm mi niezjebala.
Zauwaz rowniez ze ja z monika jestem ponad 2 lata, i przez te 2 lata dzielilem czas na szkole, przyjaciol monike tibie, nauke, i prace w domu,
ty niepotrafiles polaczyc chocby 1 rzeczy z tibia z w/w
Nienazywaj mnie smieciem ze przygarnelem ten argument... myslisz ze to jest zabawne ze tak robiles, to jest wrecz TRAGICZNE -.-, idealny przyklad uzaleznienia, w tym wypadq nalezacy do ciebie
Jeszcze pytako, chcesz sie klucic przez tibie? GRATZ, znalismy sie dosc dlugo.
Teraz do wszystkich uzytkownokow forum : Patrzcie i przestrzegajcie sie losu wisni, bo to robi tibia z ludzmi jak nieznaja priorytetow... w tym wypadq tibia zdominowala nasza znajomosc... zastanow sie wisnia i mi odpisz
Szkoda, ze tibia tak ci mozg poryla, kiedys mozna bylo z toba o niej pogadac... a teraz juz mnie pojezdzasz i wogule, a zdania na temat smiecia nie zmienie, bo uwierz nie chaialbys byc na moim miejscu :( kazdy ma problemy o ktorych woli nie mowic a ty je poruszasz.
A dupe fantomowi to ty tak lizesz ze szkoda gadac. Co post to widac coraz bardziej, szkoda ze na miom przykladzie, bo gdymym ja tu nie yl oskarzonym to bym ci napial W PYSK!!!
Ludzie tacy jak Leo Lenidas ktorych cenie jeszcze w to uwierza wiec plx nie rob siary dobrej ekipie z rl...
;(
Masz racje co do Marty... Niepowinienem byl tego poruszac,
PRZEPRASZAM CIE na forum uzytwkonikow...
Ale niepisz mi ze ja jestem zryty, tymbardziej ze ja lize dupe komu kolwiek, poznalismy sie bardziej z fantomem przez ta akcje i tyle. Co do lizania to kazdy RL wie co o tym myslec... o twoim lizaniu, mzoe tega nawet niewidzisz, ale tak jest. Mniejsza o to, powiedz mi czemu klamiesz tyle? Niemozesz sie przyznac do bledu, tak jak ja np wyzej? Dalej ciagniesz to...
Dalej , mowisz ze niegrasz bo ci lekcje zrabala tibia... szybko ci sie przypomnialo, teraz to ciezko juz zmienic oceny, oczywiscie sie da ale jest ciezko, nielepjej ie przyznac fantomowi? I grac z nami przez wakacje, niemarnujac przy tym pacc?
Przypominam ci jeszcze ze nic by niebylo gdybys okradl go i gdyby ten pomysl wogole niezaswital w twoejj glowie, powiedz czemu niemozesz grac tak jak np Maiev Silverblade? On niema takich pomyslow, i tibia jest gra w 100% dla niego... ty i shortys tylko kombinujecie :/
PRzyznaj sie , pogodzmy sie wszyscy wzajemnie i bedzie gitara!
ide spac i nie chce dluzej z Toba pisac.
tak jak w temacie N/C
P.S. W kolko powtarzasz to tamo i to samo, po co :/??
i tak nie bede ciebie sluchal ani w rl (na ten temat) ani w tibi.
prawda jest taka ze (jak niestety moradinnowi trzeba 2 razy mowic) ja tego nie zrobilem , a jak chcailbym o bym nikomu nic nie oddal i mial w dupie co kto o tym sadzi.
NIE OSKARZAJCIE MNIE O COS CZEGO NIE ZROBILEM!!!!!!!!! -.-
Jezeli tego niezrobiles to powiedz mi po jaka cholere mi mowiles "okradlem go i sobie rozesle", boisz sie przyznac i tyle... chce sie pogodzcic bo wiesz, dal mnie tibia niemoze rozbic kumpli, widac dla ciebie moze..
Aha, i powiedz mi jezeli nie ty to KTO, kto zna twoje passy, i polecial odrazu do fantoma...
I powiedz mi jak byls w sql skoro ja ciebie niewidzialem od ok 10 rano?
Wytlumacz mi.
I jezeli to prawda ze go nieokradles to czemu MI sklamales mowiac (dajac do zrozumienia ze to ty) i czemi 2 maly osobnik bedacy z toba smial sie szyderczo?
smutno mi sie robi jak cos wmawiasz, szkoda ze uwazassz ze cce sie z toba klucic ...
prawda jest taka(fantom mi przeslal twoje wypowiedzi co mu pisales) ze jestes konfidentem co wkreca ziomkow z RL :/ i sry ale ja tu na dupka nie wyszedlem.
a tak pozatym to powodzenia, ciekawe kto z ziomkow bedzie cie teraz uwazal za spoko qpla... bo ja sie nad tym musze ostro zastanowic -.-
Mowilem mu prawde, to co ty mi mowiles i to co wszyscy RL wiedzieli... :/
W ciagu dalszym niewidze odpowiedzi nam oje pytania
1. Jak nie ty to kto zna twoje pasy i znal plan z fantomem
2. Czemu w takim razie mnie oklamasles
3. Czemu klamiesz oficjalnie caly czas na forum
Tanin Hawking
29-05-2006, 23:42
"Chroń mnie Boże od przyjaciól , bo z Brazolami sam sobie poradze..."
Niewiem czemu Moradin jest obwiniany... Chyba za to , że był w szkole...
Ta kłótnia niema sensu , bo przecież obydwoje znacie prawdę , tlyko neiwiem po co tyle tego wkrecania...
Aha Wyświt pamietaj kto był z Tobą jak Lady Dram oskarżyła właśnie Ciebie o kradzież BoH , a kto Ci wbijał noż w plecy...
Znam całą prawde i przypominam , że kłamstwo ma krótkie nogi...
I niech mi pewna osoba niemowi , o zdradzie bo zaraz mnie szlag trafi... -.-"
Popieram,
Znamy obywaj prawde i wydaje mi sie ze to starczy, poco mamy komus cokolwiek udowadnać.
MY ZNAMY przeciez prawde... (...)
Nie ma sensu zasmiecac tymi postami dalej forum, niech ktos wymysli inna afere plx! B)
@Moradin
A ja myślałem że RL qmple neiwiem co by sie działo, trzymają sie razem i sobie pomagają jakoś, a nie wytykają swoje błędy na publicznym forum gdzie każdy ma dostęp :baby:
PRzeczytaj 10 razy post Maiev, mzoe da ci do myslenia
Witam
Jeśli chodzi o tą waszą sprawe to powiem jedno
Dlatego z rl kumplami uzgodnilismy że każdy gra na innym servie.
A teraz kolejna sprawa nie będe dłużej milczeć bo jeszcze mi kasy nie oddano.
Mówia że moon to nooby i złodzieje i kto to mówi -.-
Członek guildi Boys of Evil zarypał mi loot baga na ponad 21k -.- pisałem do lidera i powiedział że jakoś załagodzą tą sprawe -.-
Ja powiedziałęm i chyba tak zrobie że bede zabijać członków ich guildi aż mi się niezwruci za tego loot baga -.-
Pozdro all
Maiev,
szkoda slow, nie bede sie wiecej wykrecal ani nic z czegos czego nie zrobilem -.-
powiedzialem swoje i mi to srtarczy -.-
Moradin,
moje passy ma niewiele osob... >.< nie bede wymienial kto bo beda z tego problemy, a kto je ma to juz moj problem, chcialem powiedziec mial* bo teraz tylko ja je znam =/
Apropo Lady Dram, to jak po calym zajsciu z nia rozmawialem to mnie przeprosila i powiedziala ze bezpodstawnie mnie oskarzyla + cytat:
" Nigdy bym cie nie ubila " <<< ! ! ! ! ! ! ! ! (nie chodzi o to czy nie dala by rady -.^)
I w przeciwienstwie do ciebie ja staram sie nie klamac... (kazdemu sie zdaza, mi na tibi jescze nie* chyba <<< moze dawno)
Nie nawidzie zlodziei i jak bede on chetnie ci pomoge =)
daj nick ;p...
Dzisiaj (30.05) oficjalnie w sql o godinie 10.25 ^.^ pogadalismy z wisnia i dogadalismy sie, wg nowej wrsji ( prawdziwej) wisnia chcial mnie zrobic w bambuko ^^, a ja uwiezylem :P
W ciagu dalszym niewimy kto to zrobil lecz passy zostaly zmienione i juz takie akcje nie beda mialy mejsca
Temat zakonczony!
Narkoman
30-05-2006, 14:33
oO ale ze zakonczy sprawe moradin.
fanie ze sie wyasnilo, trzeba przyznac nice akcja tylko, ze ja jak jakis moj rl gra na tym servie to jakos zyjemy w zgodzie, wy tez tak powinniscie.
Wyświt@
Thx że masz checi mi pomuc nicku nie pamietam bo jak wracałem do dp z loot bagiem i już byłem dosłownie kratke od dp to ten noobek mi zarypał schował do dp i odrazu dał loga -.-
A nicka chetnie bym podał ale zamiast odrazu zapisać go do vip to zostawiłem kompa i postać na afk żeby mi się hp i manna naładowały to mój zrypany kuzynek -.- sie zabawił i mi kompa kretyn wyłączył.
A nicka niestety nie zapamiętałem bo był to dość długi nick -.-
Heh, ba ja wiem :P ale jak to wisnia stwierdzil tibia ryje banie :) zgadzm sie z nim.
Ale juz niepiszcie o tym bo ta akcja mnie zbulwersowala :P nihcce juz o tym pisac ^.-
Nalogowiec
30-05-2006, 16:59
Ja napewno tej sprawy nie zostawie poki sie nie dowiem kto mnie chcial okrasc. moze dla was sprawa jest zakonczona ale nie dla mnie bo teraz nie wiem juz komu ufac...Chyba tylko Leowi :D:evul:
FAntom, wisnia pisal na gorze w innym poscie :P
Poza tym pogadaj z nim w tibi. Pisal w owym ze jego passy znalo wiecej osob, i ze nie wie kto to zrobil :o
Mozemy teraz jedynie domniemac :P
Dalej, jezeli musisz wiedziec ( sumienie ^.^) to gadaj tylko z wisnia :)
Ja niechce do tego wracac, najadlem sie juz dosc andrenaliny przez ten idiotyczny incydent :P
Dobrze, że rzeczy się odnalazły...
To chyba najważniejsze, bo tego jak doszło do kradzieży nie będzie wiadomo już nigdy (będzie to wiedział tylko złodziej (:baby: ) i jego zaufani kumple)
Gratulacje dla wszystkich, którzy ostatnio awansowali :)
Pozdrawiam
Ehhhhhh
Thx Wiśnia że jako jeden zwruciłeś uwage na mój problem
A teraz z innej beczkiB)
Szukam ekipe, badz chetnych na Banshee quest.
Juz niedlugo wolne wiec mam nadzieje ze obecni 60lvl+ pojda ^.^, a nizsze lvl dobija do 60!!
Najbardziej licze na blokerow bowiem powinno ich byc paru :))
Carpatka, leo no i qde fantom( ale zmienia swiat :/) mile widziani!!
Odp na tibi lub w owym forum:baby:
Phoenix Sapphire
31-05-2006, 15:49
Mega Girls zaczynają zabijać byłych i obecnych członków Moonchildren...
Arek Zoltan, Klukens...dzisiaj ja.
Jedyna reakcja gildi : "przykro nam, tylko sie nie załamuj" :(
I to się nie skończy bo wszyscy widzą że Polacy zamiast trzymać się razem wolą się kłócić, okradać i zabijać.
Phoenix, ubili cie w trapie czy jak?
Nom niestety :/
Niedziwcie sie ze macie problemy, gildia miala od zawsze pogarde w oczach innych graczy...
Jedyna forma ratunku to wg mnie dyplomacja :P
Pozatym mozliwe ze to poprostu zbieg okolicznosci.
Teraz cos dla lidera i vickow gildi moon, JEZELI by sie okazalo ze moon maja hunta od tamtych typiar to zapraszam do nas ( tylko lider i vicki):baby:
Niestety hunta mamy bo Jan zabil jakiegos 57 ed (albo jego inna postac tego nie wiem)... trzeba sie zastanowic jak zlikwidowac tego hunta albo poprostu (niestety) zlikwidowac Moon... :( Ale jak moon sie rozpadnie to chyba do br pojde zeby zadnych huntow nie miec i wiesc spokojne tibijskie zycie ;)
Pozdrawiam
Polacy od dluzszego czasu maja hunta od Leoozenho i Hinx (Leoo to byly char dzisiejszego ownera Hinx). Niedawno padl Pozytywny Bohater za to ze jest polakiem, pozniej Monkey The Master musial placic eq Hunxowi za wolnosc, Klukensa zabila Hinx i teraz Phoenix pada.
Ehhhh pierwszy raz słysze że Leozenho tępi polaków.
On wie że np taki ja jestem polakiem i wielokrotnie juz go spotkalem na otwartym polu i nic mi nie zrobil a co do hinx to kiedys tez musialem placic eq po polowie za siebie i polowie za kumpla -.-
Zaczyna denerwowac mnie ta silvera pare dni temu mnie okradly nooby tu guildia w ktorej juz jestem od poczatka ma hunta i pelno innych -.-
Denerwuje mnie ta gowniana silvera -.-
Szkoda mi opuszczac ludzi ktorych tu poznalem ale jak tak dalej bedzie to niestety zegnam was.
A wole odejsc bo chce sobie spokojnie grac a nie zeby jakies nooby kazaly mi placic wypowiadaly hunty klutni pomiedzy kumplami i nie wiadomo co jeszcze
Ja też raz robiłem że tak to nazwę "run awaya" bo przyznałem się przed hinx że jestem pl.
Nie wiem jak dalej będzie.
Chyba już na sliverze nie można tak przeprowadzić dialogu:
Hi
Hello
br?
pl?
yes
I osoba która powiedziała yes widzi na monitorze napis You are dead.
Po prostu nie można być oficjalnym poalkiem jeśli chce się żyć.
(chyba muszę się nauczyć gadać po br ;) )
Nalogowiec
01-06-2006, 09:00
Ja też raz robiłem że tak to nazwę "run awaya" bo przyznałem się przed hinx że jestem pl.
Nie wiem jak dalej będzie.
Chyba już na sliverze nie można tak przeprowadzić dialogu:
Hi
Hello
br?
pl?
yes
I osoba która powiedziała yes widzi na monitorze napis You are dead.
Po prostu nie można być oficjalnym poalkiem jeśli chce się żyć.
(chyba muszę się nauczyć gadać po br ;) )
Mylisz sie, mnie jeszcze na silverze zaden br nie zabil a wrecz przeciwnie pomagaja mi.:evul: fakt ze wiekszosci z nich nie lubie ale poki nikt mnie nie bije jest spoko :D
Moon nie ma żadnego hunta ale i tak rozmyślam ostatnio nad odejściem z Silvery
Nie wiem czy ten Leoozenho lub Hinx uparli sie na polakow... (ani jeden ani drugi mnie sie narazie nie czepial)
Faktem jest, ze Zunae wymuszal kase (nie wiem czy to trwa) od polakow.
Prawda jest rowniez, ze gdy polak ubije jakiegos BR to odrazu ten leci i skarzy sie jakims hlvl i zaczyna sie zemsta, natomiast BR moga bezkarnie zabijac nas (Polakow).
Poprostu znow wracamy do....podstaw...czyli robcie ludzie lvl, nie walczcie ze soba tylko robcie lvl aby nie mogli bezkarnie nami pomiatac X(
ps.@Dawergo-nie wiem czy zmiana gildi na BR jest jakims "rewolucyjnym" pomyslem. Oni ciagle robia jakies hunty i wojny a nie znajac jezyka portugalskiego ciezko z nimi sie dogadac :), wiez uwazaj abys nagle nie zostal "na lodzie" jeszcze cienszym niz z Polakami (tu przynajmniej mozesz sobie pobluzgac i wszyscy Cie zrozumieja :D )
Pozdrawiam
Michael Rzotkiewka
01-06-2006, 18:32
Tak Zunae wymuszal/wymusza kase od Polakow.. Jak jakis br ubijal goscia z moon to przybieglo pare osob pomoc ubic tego br (Kacperka, Wiadrociag) i jak Zaczeli pomagac ubic tego br to zaraz wyskoczyl Zunae i zaczal nawalac z SD. Naszczescie nikt nie padl ale Zunae wymusil 10k od Kacperki i probwal rowniez od Wiadrociaga ale tem mu nie dal xD Skonczylo sie na tym ze Zunae teraz chce juz 60k od Wiadra lub moon ma hunta nawet bylem przy tym jak Zunae wypowiedzial pod naszym gh hunta to bylo jakies 2 tygodnie temu, narazie zadnych skutkow nie ma ^^ i nie bedzie (chyba xD). Zunae wymuszal rowniez kase od Boromira.
No to tyle o pk/pa. A o to moj maly adv xD (po prawej jest moj domek ^^)
http://img456.imageshack.us/my.php?image=tibiarls203vk.jpg
http://foteka.pl/pokaz.php?id=2164
KacperkaSilvera
01-06-2006, 20:37
no więc tak:) jak zwykle dawno tu nie zagladalem itd, juz 130 stron WOW, zaplacilem Zunae-owi i on mi napisał że jeśli wiadro nie zapłaci to i tak cała gildia ma hunta oprócz mnie:P więc ja już mam spokój:) i sięz tego ciesze:) dzisiaj advanced to lvl 51:) no i co tu jescze powiedziec;D
wszystkiego najlepszego wszystkim dziecią :P hehe:) noi to wszystko:] pzdr
no więc tak:) jak zwykle dawno tu nie zagladalem itd, juz 130 stron WOW, zaplacilem Zunae-owi i on mi napisał że jeśli wiadro nie zapłaci to i tak cała gildia ma hunta oprócz mnie:P więc ja już mam spokój:) i sięz tego ciesze:) dzisiaj advanced to lvl 51:) no i co tu jescze powiedziec;D
wszystkiego najlepszego wszystkim dziecią :P hehe:) noi to wszystko:] pzdr
No i na tym polega polska gildia :baby: i polska solidarnosc :) "ja mam spokoj bo zaplacilem" :D
Pozdrawiam
KacperkaSilvera
01-06-2006, 20:53
Nikt nie chcial isc lac zunae, a po co pozniej gildia mialaby miec hunta, jakbysmy go raz zajebali to juz bysmy go musieli rookowac bo by nie dal spokoju, ja wole miec spokoj.. z reszta nikt i tak nie chcial isc go bic, ja chcialem...
Nikt nie chcial isc lac zunae, a po co pozniej gildia mialaby miec hunta, jakbysmy go raz zauwielbiam jeść bananyali to juz bysmy go musieli rookowac bo by nie dal spokoju, ja wole miec spokoj.. z reszta nikt i tak nie chcial isc go bic, ja chcialem...
W sumie logiczne
Pozdrawiam
Rekin Master
02-06-2006, 14:51
13:53 Leoozenho: u hunted
nastepnie napisal ze joe to jego friend,po czym joe juz sie nie odezwal xD
leoozenho pierdolony PA nic po angielsku nie umie napisac...
bylem w kopalni widze ze on i jakis 54knight przychodza,wiec poszedlem zobaczyc co robia
nastepnie poszedlem do dp oni za mna
wyszedlem z depo i bylem przy wyjsciu z kazo, po czym dalem exiva na leoozenho "omg south"
czekam a on obok mnie wlancza skulla i bije ciota,nic mi nie zrobila chociaz mialem g-hally...zwialem do depo i cos po BR-sku gada i "u hunted"
nawet nie You Are Hunted tylko u hunted
omg ale idiota jebany PA chuj mu w dupe kurwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@Leo
teraz masz dowod ze oni trzej wymuszaja kase. Hinx, Leoozenho i Zunae, na nich trzeba uwazac.
A wiec wiekszosc polakow ma teraz levele 40+, i moge sie zaolozyc ze kazdego z nich mozna pokonac w trapie. Proponuje zalozyc jedna gildie w ktorej beda tylko polacy od 30+ (Kazdy lev dobry), i bedziemy walczyc a nie placic i miec wszystko w dupie (Sry za wyraz). Zalwazcie ze tylko oni maja do nas problemy, rozumiem jezeli by sie wszyscy doczepili Aikau, Duff i reszta ale to tylko trzy osoby, gdy przegramy wtedy bedziemy myslec co dalej! Nawet jak sie nie zjednoczymy, i kazdy z osobna zaplaci to zalwazcie ze po pewnym czasie i tak do was wroca i bede chcieli wiecej i jeszcze wiecej...
Rekin Master
02-06-2006, 15:50
70% moonow to nooby kurwa boja sie mg jak nie wiem co to jest grupka 9osob wspomagana przez leozenho nic wiecej kurwa!
Zginol 58 Elite Knight, Krzysiu Szycha, robi sie coraz bardziej goraca... :/
Hmmmmm ja bym mógł pójść na nich lecz wątpie aby był jakiś skutek :P ale można sprubować.
Pozdro all
Kiedys slyszalem taki idiom "Przyjaciol ma sie blisko siebie, lecz wrogow jeszcze blizej"
Co mam na mysli?
Pytanie nie brzmi kto?... (wymusza) tylko dlaczego!
Juz odpowiadam...
WIekszosc (podkreslam WIEKSZOSC) br hightlvl zna angielski i rozumieja co znaczy np Moonchildren.
Teraz zastanowmy sie co dzieje sie w mozgu BR jak to czyta.
Paruje? Mozliwe... Poci sie... z pewnoscia... kurczy sie? Napewno... Ale rowniez napewno mysli sobie co za kretyn nazywa swoja gildie moonchildren( nawet zle gramatycznie napisane .. powinno byc jak juz Child of moon albo cos w tym stylu). No wiec jak wspomnialem krew zalewatakiego BRa, i mysli sobie ze jezeli gildia nooowska, to i czlonkowie rowniez. Wchodzi owy br na tibia.com -> guilds... a tam opis gildi po polsku!!!( Zauwazmy ze polacy nigdy nie byli lubieni na wiekoszci servow)
No to potencajlny agresor mowi sobie... powybijam takich bo nooby.
Chcce uprzedzic jakiegos typa z gildi i mowi np: Hi -> huunted! Polak zas odpowiada helo -> whay? -> frei itens plx! (oczywiscie tu zmysalm ale chce podkreslic tutaj brak znajomosci (jakiejkolwiek znajomosci) angielskiego bowiem wiekszosc graczy ktorych znam i z ktorymi gadalem ma ponizej 13 lat...
Wiec taki b juz totalnie oszalal i sam postanawia uządzic krucjate na czlonkach takiej gildi.X(
Czemu tak mysle? Odpowiedzcie mi czemu niezaczepiaja Fantoma... Carpatki... Leo... chodzby mnie?
Jeszcze zadnej grozby niemialem.
A jezeli juz ktos do ciebie bedzie mial sapy "HUNTED" to opisuje sie sytuacje na forum.... brazole panicznie boja sie tego bowiem wielu z nich rowniez niezna angielskiego i niewypowie sie na forum... innymi slowy CZUJA RESPEKT do graczy znajacy angielski, niedajacych sobie w kasze dmuchac i niepochodzacych z gildi o noobowskich nazwach( sry wszystkich ziomkow z moon, do was nic niemam tylko do nazwy) albo chocby niedawno przezemnie zlikwidowanej gildi polskiej Boys of Evil ( no to to wogole magiczne przegiecie ktore tylko polak mogl wymyslic)
Reasumujac, ucz sie angola w sql! wypowiadaj sie na forum i badz stanowczy(ale nie agresywny), to bedziesz respektowany, to moja rada na zycie w tibi;)
Rekin Master
02-06-2006, 22:58
@moradin
masz racje,ale ja nie jestem w moon od tygodnia a leoozenho spotklalem trzeci raz w moim zyciu tibijskim wiec nie mogl wiedziec ze bylem w moonach
to poprostu glupi br nie znajacy angielskiego ktory bil wszystkich na okolo, z reguly tez sie mnie nie czepiaja i jest git jednak, ten idiota jest wyjatkowo glupi i w jego glowie zachodzi jednak cos wiecej, niz kurczenie sie mózgu, jezeli on ma myslec to tak,jakby psa zmusic zeby mowil...
pisal do wszystkich to samo:
u Hunted,ignore,bye
chociaz mogl napisac: You Are hunted... omg naab?on jesty przykladem typowego br-a:
RLV=rekin lord vader
BR=...BR xD
Br:Hello
RLV:Hello
Br:Br?????
RLV:No
Br:que lita ci mare?
RLV: omg
Br:br???????????!11!1!111oneoneone
RLV;OMG NO NOOB!!!!
Br:fri itans plaxxzxa!!
<rekin zak*rwia idiote>
jednak nie wszyscy br sa tacy sa takrze pozadni tacy jak joe,oxygenz,podobno aikau :)
Chcialem oficjalnie pozegnac sie z wszystkimi ziomkami z silvey.
Koncze gre w tibie...
Nie wiem za bardzo co mam pisac bo troche mi to zbilo ... ;/
Moj char: Wyswit :
a) albo zmieni ownera (sprzedarz)
b) bedzie retired 4ever i moze raz na rok wejde wam zlozyc zyczenia z okacji jakis swiat czy cos. ;p
Serdeczne pozdrowienia przesylam dla ziomkow:
Moradin Miedziobrody< rl
Shortys Shine < rl
Rastaman Shine < rl
Circa Shine < rl
Maiev Silverblade < rl
Ronald Rawenclaw < rl
oraz :
Fantom da First
Rekin lord Vader
Drahonio
Legolas of Anarchia
Ligus(kiedys lepiej sie znalismy =/)
Michael Rzotkiewka
i wiele wiele innych,
Mam nadzieje ze polacy zapanuja nad tym swiatem co zdaje mi sie malo prawdopodobne, szkoda ze br rzadza ale coz, kiedys ich ubijecie no nie -.^
P.S. Fantom trzym sie.... bedzie z ciebie jeszcze kiedys tibijczyk hehe ;]
zycze wszystkim polakom powodzenia
GOOD LUCK ALL!!!!!!!!!!!
=)
Ojj tak B)
Wydaje mi sie ze napewno wrocisz :P, skzoda tylko ze przypomnialo ci sie na wakacje :P. Jak cchesz twoj wybor, moze i sluszny bo tibia z pewnoscia "ryje banie"
Wyświt@
Przykro mi ze odchodzisz z serva bo ie mialem nic do ciebie byles nawet spoko kolesiem z ktorym wrazie czego mozna bylo pogadac niestety nasza znajmosc w pewnym momecie sie zapadla :( wiem ze to glownie z mojej winy :(
Jak cos to pamietaj ze masz tu troszke kumpli a silverze i ze mozesz wrucic
Rekin Master
03-06-2006, 09:55
@wyswit
omg "co sie stao"??
z jakiego powodu przestajesz grac w TIBIE?
Narkoman
03-06-2006, 11:05
hmm ja tam co innego moge powiedziec, wyswit szkoda ze odchodzisz.
@ rekin
poniewaz okral fantoma
nie wiem co miales na mysli "bo okrdl fantoma " -.-
kuba pomysl zanim cos napiszesz... a nowy owner mam nadziej ze bedzie spoko, jak cos to piszcie, bede sledzil forum =) :] :)
Ludzie padl pomysl stworzenia gildi! Nie gadajcie o glupotacvh tylko o tym co sie dzieje, bo kolejna osoba z moon padla, 40 sorc (Arek Zoltan), i jezeli tak dalej pojdzie to wszyscy z moon popadaja...
Narkoman
04-06-2006, 09:38
@ wyswit
sorka zle sie wyslowiem. masz racej
mialo byc okradl fantoma, ale oddal mu rzeczy ^^
Rekin Master
04-06-2006, 10:11
@ wyswit
sorka zle sie wyslowiem. masz racej
mialo byc okradl fantoma, ale oddal mu rzeczy ^^
lol to nie on okradl go!
Kilver druid taki oto typek mnie zaczepił i wyzywał od noobów , idiotów itp.
Mówi że jest Bratem Kilvera Achina i że dostanę w pysk itd.
Z jego zachowania można wywniskować , że jest młody i nie umie nie przeklinać i wyzywać.
Czy ktoś wie czy to brat Kilvera?
I jeszcze Poza Kilcerem osłaniał się jeszcze Rekinem. ;)
A wiec stala sie rzecz przykra... Atla Tath zostal shakowany (znowu) ograbiony z calego eq, haker okradl jego charem mojego kumpla (Emrou)... mam juz serdecznie dosc hakow... kolejny kumpel odchodzi po Haku... Niech ten ***** haker ujawni sie... zebysmy wreszcie wiedzieli kto za to odpowiada... i czemu hakuje polakow... stracilem kolejnego kumpla gdyz razem z atla odszedl Emrou... jak tak dalej pojdzie all kumple z silvery zostana haknieci...
Pozdrawiam...
Kilver druid taki oto typek mnie zaczepił i wyzywał od noobów , idiotów itp.
Mówi że jest Bratem Kilvera Achina i że dostanę w pysk itd.
Z jego zachowania można wywniskować , że jest młody i nie umie nie przeklinać i wyzywać.
Czy ktoś wie czy to brat Kilvera?
I jeszcze Poza Kilcerem osłaniał się jeszcze Rekinem. ;)
Masz zamiar zaśmiecać forum każdą pierdołą ??? ;)
P.S Wyjdź i nie wracaj B)
Michałeq
04-06-2006, 21:48
Dobra, już jakiś czas temu serdecznie olałem forum, teraz czas na kambek :D. Sytuacja przedstawia się cienko, a raczej krwawo. Było dużo incydentów związanych głównie z Fantomcem, Wiśnią czy innymi (P.A). Kiedyś musi się to skończyć. Mamy wybór albo olać wszystko, iść do Old School/Bang Bros etc. albo stworzyć razem coś silniejszego i temu zapobiegać. Moon ma złą opinię; też trzeba temu zaradzić (no i debilna nazwę ^.-). Czas z tym coś zrobić! Niestety, kończy się tylko na gadaniu i nicnierobieniu! Robimy gildię, która, mam nadzieję, podoła tym wyzwaniom. Wstęp wolny, 40lvl+. Chętni pisać do mnie, lub do Legolasa. Próbowałem przekonać Rastę, żeby do nas dołączył. Ten sie spytał kto by był liderem, odparłem, że ludzie wybiorą. On się oczywiście zgodził. Za 15 minut dostałem msg, że nie może tak być, bo więcej ludzi będzie głosować na mnię (lol, to są właśnie zasady demokracji). I tak klócąc się, zaproponował Moradina (na to samo by wyszło; to i tak jego rl, więc różnicy nie ma, poza tym Orb się zbyt żadko loguje) ja byłem za demokracją. Później zaproponowałem Leo na lidera, a on się obraził i powiedział, że nici z sojuszu (omg ;p). Cóż... niektórych ludzi po prostu zjadła ich własna pycha... co tu kryć... Znając życie, niedługo Lucid się rozpadnie a Shiny pójdą znowu do jakiejś bardzo-silnej-i-dobrej-brazylijskiej-gildii i oleją wszystko... i komu tu zależy na zjednoczeniu? Ehh...Niemniej jednak, rekrutujemy polaków. Zero noobów. Żadnego płacenia za hunty. Tylko do tego trzeba mieć ludzi, dlatego myślę, że Leo i Rekin; da Firsty i inni polacy rozsiani po innych gildiach przystaną z nami ^.-. No i nie zamykamy drzwi dla Shinów (hehe); ich powrót będzie na pewno mile widziany ;]
P.S. Zainteresowani pisać do Mnie, albo do Lego~
Tanin Hawking
04-06-2006, 22:04
Rycerski daj sobie spokój z tymi nowymi naap gildiami...Ihmo gildia bez noobów , jeśli maja tam być sami polacy i to +40 lvl to bedzie ich maks z 10...
O Lucid sie niemartw bo sie nie rozpadnie , martw sie lepiej o moon ^.-
Ta sytuacja jest troche smieszna...widać , że polacy NIGDY nie opanuja tego serva i bardzo dobrze...
Lepiej dla innych graczy o_O :baby:
UP@
Jak byś nie wiedział to Moon zostanie skasowane ponieważ powstanie nowa gildia. Więc naucz się czytać ze zrozumieniem :baby:
Jeśli uważasz Moonchildren za noobowatą gildie z powodu bo są tam w większości Polacy to niestety sam jesteś w takim wypadku jak ty to określiłeś w "naap" gildi
Rycerski@
Jeśli chodzi o Rastmana to rozmawiałem z nim i im wcale nie zależy na innych gildiach ponieważ stworzyli tą gildie aby wszyscy jego rl. byli w niej a to że inni doszli to nie zmienia faktu do jakiego celu powstała gildia Luici Drem (srry jak źle napisałem nazwę).
Wszyscy@
Ja rozumiem że w tej gildi co jesteście to jest najlepiej i wszystko jest najlepsze ale statystyki mówią same za siebie więc proszę o troszkę samokrytyki.
Nalogowiec
05-06-2006, 16:32
Nie oszukujmy sie...ta nowa gildia (Last Castle) to nowe Moonchildren.
Rycerski caly czas deklaruje "no noobs" w gildii a ja juz od zalozenia widze tam jednego naba (Klukens)
a co do nazwy to jest rownie debilna jak Moonchildren i mysle ze respectu to wy nigdy miec nie bedziecie.:evul:
@Rycek
BTW. o jakie incydenty Ci chodzi? czyzbys znowu zaczynal oczerniac osobe ktorej nie lubisz? :)
Nazwa gildi tragiczna... Ostatni Zamek? Ale jaki zamek? Nie lepiej dac cos typu Ostatnia ekipa, ostatnia banda czy cos?
@Fantom
Co do klukensa w 100% sie z toba zgadzam, pewnie znowu bedzie sie wozil do kazdego, padnie i znowu powali kazdego tekstem "Mam to w dupie ze wypadly mi takie gowna jak Royal Helmet 40k, i Bohy 55k, w dp mam jeszcze 300k).
Shinowie powiedzieli ze nie dojda do tej gildi bo jest noobowska nazwa, i noobowscy ludzie tam sa (?) albo dojda. I w pewnej kwesji sie z nimi zgadzam... Po pobycie Rycerskiego, spodziewajcie sie ze zamiast walczyc z Hinx i Leoozenho, bedzie walczyl przeciwko wam...
Jedyna sensowna gildia by byla, gdyby Lenidas ja zalozyl i byl liderem, przed nim kazdy czuje respekt!
Mysle, ze nie ma znaczenia kto jest liderem...
Wazne jest aby ludzie, ktorzy razem tworza jakas gildie mieli wspolny cel i jasne poglady co chca osiagnac poprzez wspolne granie :)
Niestety jak sie zbierze 3 polakow to zawsze (prawie) sa 3 rozne zdania i odmienne poglady :)
Zanim powstala nowa gildia juz byly przepychanki kto ma byc liderem :)
Pozdrawiam
Narkoman
05-06-2006, 17:25
ja mowilem rytcerskiemu i uwarzam ze wasza gildia powinna nazuwac sie
Armia Krajowa
mi tam sie podoba i byloby dobre, moim zdaniem
Michałeq
05-06-2006, 17:44
@poreda
Jak nie znasz idiomów, to lepiej się nie odzywaj ^.-
@Fantom
Chodziło mi o ten incydent z kradzierzą eq. Co, nie uczesniczyłeś w nim? -.-
@Tanin
40lvl+ polaków na silverze jest koło 50 czy nawet 60 ^.-. Poza tym reprezentujesz to o czym mówie, tj. fatalizm "czyli zasada "skoro i tak umre, to po co mam żyć" etc.
Jeszcze raz zapraszam wszystkich; a czy będzie to "naab gildia" to sie okaże ;]
Rekin Master
05-06-2006, 19:09
tak zgadzam sie z przedmowcami to bedzie 2 moonchlidern ;)
ps.
@michalq
pisales ze ma to byc gildia "bez noobow" itp to poprostu nie wpuszczaj najwikeszego pl nooba...wiesz o kogo chodzi nie bede go obrazal ale rozmawialismy na ten temat(knight 40+ nosi 4 uh -.-)
@Panie Prezydencie
Bede sie odzywal kiedy mi sie zamarzy, od tego jest forum.
@Rekin
Hudini? :P
To tylko zapytanie jak cos... Kazdy byl kiedys noobem, nie nalezy gi wyzywac tylko mu powiedziec co i jak.. :)
Tanin Hawking
05-06-2006, 19:17
@Rycerski
Chodzi mi o to , że zmieniła sie tylko nazwa gildii i nic poza tym...
A problem z leoozenho i hinx pozostanie.
To niejest rozwiązanie , jedynym dobrym ( według mnie )rozwiązaniem to jest ubicie Hinxa i leoozenho , ( chociazby mass logiem ) bo oni robia niezly interes na was...
Teraz ja wam coś powiem wy z Luici Drem.
Mówicie że moon miało kłopoty i że ta gildia też będzie miała i że jak kogoś z was by ktoś atakował to odrazu byście huntowali itd -.-
Rast wprawie miał trapa chcieli go ubić i moim zdaniem dalej chcą to zrobić i co zareagowaliście??
No właśnie zawsze jest lepiej krytykować kogoś niż samego siebie
Nie ma to jak kopać leżącego co nie??
Zanim kogoś skrytykujecie to przeanalizujcie to czy i wy nie posiadacie jakiś wad co druga osoba -.-
A Shinowie widzę że też nie są zbyt mili i tacy uroczy dla każdego jak to się mówi.
Shinowie byli w Moon i dopóki w moon byli to im było dobrze z każdym spokojnie i miło a jak wyszli to tylko krytykują Moon (które już nie istnieje) postawę Rycerskiego i paru innych osób
Pozdro all
Nalogowiec
06-06-2006, 08:10
Nie klócmy sie...Last Castle to nastepstwo Moonchildren.:evul:
07:25 You see a magic plate armor (Arm:17).
It weighs 85.00 oz.
An enchanted gem glows on the plate armor.
Michałeq
06-06-2006, 08:52
To co właśnie teraz pół forum robi, to krytykowanie niepowstałej jeszcze gildii, a więc na pewno oznaka "dojrzałości" z którą się ostatnio spotkałem >.< Wiele wiary mówi mi, że liderem nie mogę być bo "jestem 14letnim szczylem". To ja sie spytam, od kiedy to miarą dojrzałości jest wiek ;d Ja przynajmniej nie okradam ludzi na 400k w ich własnym domu w ich urodziny ^.^ Nie ja jade na czitach normalnym playerom mówiąc że są noobami, bo nie umieją używać cheatów (i wcale nie chodzi tu o Fantoma)
@Wszyscy
Przyczepiliscie się do nazwy "Last Castle". Czemu? Odpowiedzi jest kilka:
a) zazdrościcie
b) nie podoba wam się
c) macie to w d... ale koniecznie chcecie podburzyć polskie morale, czy zrobić komuś na złość
Każdy spoza gildi, mówi mi, że nazwa jest denna, podczas gdy zagaduje, żeby wymyślili lepszą, otrzymuje przeważnie odpowiedź "nie chce mi się teraz myśleć" czy "jest wiele lepszych nazw, co tu myśleć". Już sam ten fakt daje sporo do myślenia. Co ciekawe, kilku osobom na forum się to podobało, ale na forum uparcie piszą, że to głupia nazwa. Czemu? Bo nie chcą się ośmieszyć w towarzystwie, podczas gdy sami się w ten sposób ośmieszają. Natomiast np. Ligus dzielnie trzyma się ze mną ^.-. I kto tu jest tymi "naabami"? .....no właśnie ;D.
Nazwa (gildi)... jak... nazwa, moim zdaniem ma jakas wymowe (zwlaszcza w czasie gdy polacy gina hurtowo lub odchodza z serva) i wcale nie jest denna... tu zgodze sie z Ryckiem - ciezko jest wymyslec cos sensownego, cos co nie byloby "zgapieniem" czegos co bylo lub jest :)
Na temat lidera juz sie wypowiadalem...
Jesli chodzi o to czy nowa gildia bedzie (lub jest) noobs, to chyba za wczesnie sie wypowiadac, zreszta :) pojecie "noobs" jest bardzo subiektywne :)
Ja na przyklad (choc gram w tibie juz rok) ciagle w wielu sprawach sam siebie uwazam za nooba (wielu rzeczy nie rozumiem wciaz i ciagle odkrywam w tej zabawie cos nowego :) ).
Powiedzcie mi czy np. gracz co zabije majac 20 lvl kogos na 26 lvl to jest "gosc" a ten drugi to noob (?) bo dal sie zabic? Lub jesli, np. ktos cos kupi (bo go stac i chce miec szybko ta rzecz) przeplacajac to tez noob? Albo ten co nie skilluje to noob, bo nie ma sie czym "chwalic" (skillami) i nie moze polowac na silne potwory?
Ech kazdy ma na pewno swoje zdanie na ten temat (wypowiedzcie sie) w zaleznosci jak kto lubi i chce grac :) Dla jednego cos bedzie noobostwem dla innych nie i odwrotnie :)
Pozdrawiam
Dlaczego rycerski zostal liderem? Liderem miala byc osoba, inteligenta ktorej wszyscy beda sluchac, i maja do niej respekt. Mojim zdaniem napewno nie bedzie nim Rycerski, predzej krzysiu szycha, albo leo lenidas.
@Ligus
Planujecie juz jakies akcje na Hinx albo Leoozenho?
A i co do nazwy to uwazam ze powinna byc polska nazwa, np Rzeczypospolita Tibijska/Polska, Armia Polska, Polska Husaria, albo ewentualnie jedna z tych nazw przetlumaczyc na jezyk ang.
Nazwa nie czyni gildi noobowatą bądź nie noobowatą lecz czynią ją gracze którzy się znajdują w tej gildi. Niestety widzę że dość dużo osób na tym forum nie odróżnia pojęcia "newbie" od pojęcia "noob".
Poreda@
Ta gildia jest dopiero od paru godzin dokładnie od restartu dzisiejszego i jeszcze nic nie planowaliśmy. Może były jakieś plany ale ja nic o tym nie wiem :P
A wy planujecie ??:baby:
Jeśli chodzi o nazwę to mi się też nie podobała i miałem pretensje do osób które wymyślały te nazwy. Pociesze was:
Propozycje Poredy mi się jeszcze bardziej nie podobają ponieważ brzmią jakoś dziwnie Rozumiem że jesteś zafascynowany historią Polski XVII wieku bo ja również uwielbiam ten klimat wojen Polsko tureckich, Polsko kozackich i wielu innych :D
Wogle fascynuje mnie XVII wieczna Europa :D
Chodziło mi o jedną nazwę jaką wymyśliłeś a mianowicie „Polska Husaria” :P nazwa ładna lecz w świecie Tibijskim wątpię aby się przyjęła bo niestety np. tacy Brazylijczycy nie mają pojęcia o naszej ukochanej jeździe Polskiej „Husarii” :P
Pozdrawiam
PS: Jeśli znajdziecie jakieś błędy ortograficzne to przepraszam ale ortografia nie jest moją mocną stroną :D
@Up
Nie chodzilo mi o jakas Europe w dawnych czasach, lecz o to ze powinna byc nazwa zwiazana z Polska a to co napisalem to jedyne co przychodzilo mi do glowy. Jezeli bedzie jakas akcja to napiszcie na forum chetnie pomoge, im wiecej ppl tym lepiej
A i jezeli mozecie invitnijcie mnie do tego Castla, bo tez chce walczyc :)
A więc dzisiaj Hinx wypowiedziała mi hunta :baby:
Lecz się z nią dogadałem i obiecała że nie będzie huntować Last Castle oraz mnie a ja mam nadzieje że dotrzyma obietnicy :D
Wpierw ją podenerwowałem :P
Najbardziej ją chyba zdenerwowało to że mówiłem po angielsku a ona mało co rozumiała
Ale później się z nią dogadałem i jest looz :P
Jak coś to Ligusek melduje się do boju :P
Pozdro all :D
Tanin Hawking
06-06-2006, 15:47
Btw : Jak chcecie dokopać hinxowi to umówcie sie z ludzmi , ktorzy tez go chcą ubic ( a ich nie brakuje ;) )
Co dalej bedzie z Last Castle to czas pokaże...
Co jak co ale zycze wam jak najlepiej , może coś w końcu ruszy z miejsca...
Hehehe widze że Last Castle nabiera osób które zmieniają stosunek na pozytywny :P
Jak dlamnie jak nasz lider powie "lać ją" :P to ja sie stawiam :P
Narkoman
06-06-2006, 16:08
ja tez moge isc chociaz nie wiem co zrobi 25 rp :)
Jeśli Polacy chcą walczyć to muszą stanąć ramie w ramie jak nasi przodkowie :D
Ale szczeliłem zdanko :D
No to mowie invite me...
Ja bede walczyl kiedy tylko jeszcze ktos bedzie chcial, czyli w kazdej chwili :)
A i nie potrzebnie "wazelinowales" hinx, trzeba bylo powiedziec ze masz ja w du**e i tyle :)
Narkoman
06-06-2006, 16:14
nom jak jakis glowny strateg :P
jakbyscie nie wiedzieli to 7 osob na raz oglad ten temat teraz :) oO
No to mowie invite me...
Ja bede walczyl kiedy tylko jeszcze ktos bedzie chcial, czyli w kazdej chwili :)
A i nie potrzebnie "wazelinowales" hinx, trzeba bylo powiedziec ze masz ja w du**e i tyle :)
Wcale jej nie wazelinowalem wrecz przeciwnie :D bo bardziej to na beszty wygladalo :D
Michałeq
06-06-2006, 16:29
Co do strategów, to pomyślcie czym może się skończyć sprawa PA Hinx: Możemy ją całkowicie olać, mieć ją w czterech literach i nie zawracać soebie nią głowy. Co najważniejsze - NIE PŁACIĆ! Ona traktuje nas jak źródło dochodu, a my jej ten dochód zapewniamy. Jeśli nie, to ona nas ubija. I tak w nieskończoność. Jeśli nie będziemy jej płacić, odpuści nam, ew. na kilku fragach się skończy (najgorszy wariant, ale mało prawdopodobny) i będziemy mieli wszyscy upragniony spokój. Natomiast jeśli ubijemy Hinx, to myślicie że da nam spokój? Hyhy, zwali nam się na łeb kupa brazoli, a jeśli nawet jakimś cudem nie, to Hinx nadal będzie żuliła kase. Pomyślcie czasami ^.-.
Nazwa jak nazwa, Last Castle na początku się podobało i wg mnie nadal to dobra nazwa. A jakby jakaś gildia z 20lvlami nazwała się "Blood Bringers", albo "Old School" to czulibyście do niej respekt? No właśnie ;) Dlatego Dolor świetnie powiedział; "Gildie nie ocenia się po nazwie, tylko po ludziach" czy jakoś tak :p, jednakże sens pozostaje niezmieniony. Dziękuję ;]
Sprzedałem Baala Cadaara, od wczoraj gra nim nowy player, jakby coś to nie ja :P
up@
to jest ta sama gildia jak Moon, tylko inna nazwa, a ludzi Ci sami, jak w Moon byly nooby to tu tez bedą, a jak taki >35 lvl był w Moon to co za problem zrobić 5 lvl i dolączyć do Last Castele. ale w każdej glidii bedą noooby, nie da sie tego uniknać :( to może wojna bedzie na Silverze :D tylko akurat wtedy kiedy ja odszedłem, a może być fajnie ^^
Michałeq
06-06-2006, 21:07
20:09 You advanced from Level 59 to Level 60.
YEAH BABE ^^ 60lvl ^^ 06.06.06 ^^
Sprzedałem Baala Cadaara, od wczoraj gra nim nowy player, jakby coś to nie ja :P
up@
to jest ta sama gildia jak Moon, tylko inna nazwa, a ludzi Ci sami, jak w Moon byly nooby to tu tez bedą, a jak taki >35 lvl był w Moon to co za problem zrobić 5 lvl i dolączyć do Last Castele. ale w każdej glidii bedą noooby, nie da sie tego uniknać :( to może wojna bedzie na Silverze :D tylko akurat wtedy kiedy ja odszedłem, a może być fajnie ^^
Wiesz co po twojej wypowiedzi stwierdziłem że jesteś wiekszym noobem niż tych których tak nazywasz.
Nic straconego możesz jeszcze powrucić załapiesz deda i będziesz mieć wojne :D bo jak byś nie zaóważył ja jestem w tej gildi i nic nie wskazuje na to abym ja był noobem :P
Pozdrawiam cię :baby:
up@
Jeszcze nie zauwazylem zeby jakis gosc z last castle a na pewno nie moje ziomki :) byly nóbikami xD I jakbys nie zauwazyl to nie znowu moon~ tylko pod inna nazwa to ludzie z moon 40lvl+ 8o
06.06.06 zapamietajcie ta datę bo jej nie bedzie wiecej :evul:
Nalogowiec
07-06-2006, 09:00
a Ty co sie tak zapierasz ze nie jestes nabem? :> juz zapomniales jak sie bales i przepraszales mnie za "falszywego raporta" , chociaz kazdy wie ze nie byl falszywy :evul:
widze, że umiecie świetnie czytać ze zrozumieniem :baby:
"jak w Moon byly nooby to tu tez bedą" czy w tym zdaniu napisałem, że w Moon są nooby? nie, pisze, że jak jacyś byli, to przejdą do Last Castle, bo w jednej i drugiej glidi są te same osoby, co innego jakbym napisał: w Moon było pełno noobow i tu też przejdą zrobiąc z Last Castle noobowska gildie. Zreszta w każdej glidi jest przynajmniej 1 noob i tego nie da się uniknąć! A i nie nazywaj mnie :baby: bo jesteś młodszy o pare lat X(
@Michałeq
Tu nie chodzi o to aby przeczekać albo zaliczyć kilka fragów.
Tu chodzi o honor . Ludzie chcą się połączyć mając wspólnego wrgo - Hinx.
W trapie można pokonać każdego , każdego.
Wystarczy wszystko kontrolować i dopaść Hinx bez obstawki.
Kiedyś grając na Celeście (podczas wojny) moim sorcem z kolegami urządzałem super na trapy.
Wystarczy zgrany team i git.
Jest coraz gorzej...
09:31 Leo Lenidas: 09:12 You lose 240 hitpoints due to an attack by Hinx.
Jak tak dalej pojdzie all padna, zacznijmy cos robic...
@Rycerski
Invitnij Qweza i mojego rl frienda 30 MS.
Jak chcecie wiedziec jak to sie odbylo to na tibia.com jest temat :)
Standartowo:
br :) no :) i od razu w ryj :D
Ogolnie slabe PK-owanie, bo w czsie jego trwania nauczylem sie jak uciekac :D
Gdyby nie SD-ki to mogliby mnie pocalowac w..... (a ja przeciez jestem totalny non pvp ze slabym defem) Zwialem na piramide z 26 HP :D ale to tylko moja zasluga nie ich (mojego braku doswiadczenia w kwesti uciekania :baby: ), poszly 2 ichy i 1 uch, wiec moje straty nie wielkie, a zwiewalem na full attac, bo... zapomnialem przelaczyc na full def :baby: a Hinx poszlo chyba 4 SD, nie wiem :(
Oczywiscie mam hunta, bo ponoc okradlem jakiegos nooba. Nie zaplace. Nawet jesli bede mial nie grac to nie zaplace :)
Pozdrawiam
Nalogowiec
07-06-2006, 14:58
@Michałeq
Tu nie chodzi o to aby przeczekać albo zaliczyć kilka fragów.
Tu chodzi o honor . Ludzie chcą się połączyć mając wspólnego wrgo - Hinx.
W trapie można pokonać każdego , każdego.
Wystarczy wszystko kontrolować i dopaść Hinx bez obstawki.
Kiedyś grając na Celeście (podczas wojny) moim sorcem z kolegami urządzałem super na trapy.
Wystarczy zgrany team i git.
OMFG!! dobry z Ciebie koles...gralem na Celescie rok i z tego co wiem to jest to server NON-PVP <lol2>
Narkoman
07-06-2006, 17:48
@ koles chcial zaszpanowac ale mu nie wyszlo cos :) hehe
Michałeq
07-06-2006, 19:10
@8ball
Ehh... Mówiłem chyba już coś o nie wypowiadaniu się na tematy znane z opowieści. Najwyraźniej nie poskutkowało, a propo, 3 czy 4 osoby na tym forum miało zdanie że Moon to była noobowata gildia, i oczywiście prawie reszta, koniecznie chce być 'trendy' i ich popiera ;d. Ludzie! Miejscie też swoje zdanie, a nie jak papugi stajecie murem za 'silniejszymi'.
@Fantom
jak nie masz co robić, to zacznij szyć rękawiczki, albo bawić sie pluszakiem, a nie huńć polaków za nic (Klukens). Po za tym mówiłem, Last Castle się dopiero tworzy, a czy okaże się noobowatą gildią, czas pokaże.
A więc kto chce pomóc, dołączcie się do LC, a kto bedzie dbać o własną du*e niech idzie do OS czy BB ;>.
Ja chcialem dolaczyc ale najwidocznei jwy nie chcecie! >.<
UP@
Chciałeś dołączyć to czemu nie napisałeś na Tibi do Michała lub do jakiegoś vicka?
Obecna sprawa z Hinx wygląda tak:
Rano Lenidas się zalogował było spokojnie i ładnie podeszli do niego i Hinx napisała "food plx" Lenidas dał i poszła w diabli. Późnij jak Lenidas ruszył się z dp żeby sprawdzić co się stanie to Leoozenho za nim poleciał lecz nie włączył skulla.
Ale najlepsze co było to jak ja się o 7:01 wlogowałem to dosłownie po 3 minutach pod dp w Thais stał Leoozenho. Nic mi nie robił normalnie sobie chodziłem kupiłem runki bawiłem się i wogle było fajnie :P
Postanowiłem nie kusić losu więc przelogowałem się na noob hara którym podczas expienia komunikowałem się z Lenidasem i zabijałem roty :D
Ale opis :D
Dzisiaj próbowałem jeszcze później ruszać się gdzieś ale nikt się nie pojawił (na szczęście bo sam bym sobie na otwartym terenie nie dał rady :P)
A teraz cieszę się z treningu :D
Fantom@
Przypomnij sobie jak było po tym jak zabiłeś Klukensa jak był liderem Moon i jak przeszedł do ID :P Więc nie wytykaj mi błędów bo ja swoje staram się naprawiać :P
A teraz proponuje zakończyć stare zwady i wogle i zająć się tym co teraz jest a nie tym co było :P
Tutaj podaje co mam na sprzedaż:
Knight armor, boohy, skull staff :P Chce ktoś kupić :D
@Rycerski
Invitnij Qweza i mojego rl frienda 30 MS.
Może i to niemoja sprawa, ale zaczyna sie ten sam problem co w wielu gildiach:baby:
Invitnij rl frienda 30 ms....
A myślałem że przyjmuja od 40 ;)
UP@
Bo rekrutacja jest od 40lvl i tylko qwez dostal intiva
Nie wiem co o tym sądzić :)
Mój przyjaciel mów abym się nie przejmował bo pogadał z Hinx i mam mieć spokój, rano Hinx grzecznie poprosił (poprosiła (?) ) o food, dostał podziękował i poszedł sobie (hihi pewnie robić SD-ki na mnie :D ). Potem Leoozenho poleciał za mną, Hinx tez ale poszedł na statek (potem wrócił) :)
Wczoraj starałem sie na prawo i lewo wszystkich przekonać, że nie jestem złodziejem... myślę, że oni (hlvl) o tym wiedzą, tzn. że wiedzą iż Hinx wymusza kasie i kłamie, ale wydaje mi się, że mają to w nosie, bo przecież nie ich to dotyczy....
Tak czy inaczej zobaczymy co będzie :)
Pozdrawiam
No, miejmy nadzieje ze wszystko sie poprawi i moze w koncu Hinx i Leo~ dadza sobie spokoj, szczerze watpie ale co tam :)
Heh fajnie że chociaż ty Lenidasie możesz spokojnie grać bo ja co się wloguje i dam exive to wpierw są bardzo daleko a jak dam za minute to już są blisko :P
Przydałoby się aby mi dali spokój bo chcę wbić przez wakacje minimum 95 axe :P
Heh fajnie że chociaż ty Lenidasie możesz spokojnie grać bo ja co się wloguje i dam exive to wpierw są bardzo daleko a jak dam za minute to już są blisko :P
Przydałoby się aby mi dali spokój bo chcę wbić przez wakacje minimum 95 axe :P
Nie wydaje mi sie ;( Nie ufam BR, moze cos sie zmieni ale watpie (post Obbimzenho na tibia.com) I tak nie expie, bo mysle ze beda chcieli mnie ubic ...dla zasady :)
Pozdrawiam
A wiec teraz juz wiem na pewno :P
Hinx i Leoozenho przestali huntowac Last Castle :P
Zaniedlugo na tibi dowiecie sie czemu. Napisalbym to tutaj ale nie chce tego rozdmuchiwac :P
Last Castle moze nie, ale polakow tak. Swiadczy o tym ded Mie Ziomala, stracil Bohy, Vamp SHielda i C Helmet.
Dzisiaj na expie na cycach.
Expie sobie na Mt. Sternum i rozwalam po jedej stronie wychodze ide i o drugiej stroni.
Aż w końcu widze ktoś 11 lvl(nie pamietam vocacji) mnie do szału doprowadza to jak expie i non-stop musze kogoś wypraszać.(expiłem tak ok. 3h).11 lvlowvy charakter mówi ok.
Ja dalej expie zaraz wpada Rekin Lord Vader i gada:
Jesteś Power Abuser , ja byłem pierwszy itp.
Kazał mi płacić zbroją albo tarczą ja mu powiedzałem że nic nie mam a on że zapłaceza życie 3 k w dp.
Ja powiedzałem , że wolę smierć.
Więc zginąłem i starciłem mojeje rare itenki.LOL buty i , za 100 gp w plecaku b shield i kilka hamów.
No i jak to wygląda ? Chyba rekin dolączył do BR bo rodaków zabija. :D
Trudno szczerze mówiąc : Nigdy Polaka nie zabiłem i nie zabije , są jakieś granice.Chciałem jeszcze wziąc pod uwagę że jestem w gildi Dawn of the New Era która ma pokój z Imortal Dragons w której jest rekin
Pozdrawiam
Uaaa... Moj rl kumpel sie rozbrykal ;]
May 28 2006, 10:59:17 CET Killed Obscure Lord at Level 11 unjustified
May 28 2006, 11:15:08 CET Killed Vicioso Groso at Level 22 ok
May 28 2006, 11:15:40 CET Killed Dominik master of silvera at Level 6 ok
Jun 02 2006, 16:39:42 CET Killed Zmorek at Level 21 with an orc berserker unjustified
Jun 08 2006, 18:19:22 CET Killed Shaddow Wizard at Level 32 unjustified
Jun 08 2006, 19:34:54 CET Killed Rudinha Kitty at Level 16 ok
Jun 08 2006, 19:47:33 CET Killed Kopinhas at Level 27 unjustified
Jun 08 2006, 20:44:18 CET Killed Noistravou Lornex at Level 31 ok
Jun 09 2006, 15:54:16 CET Killed Son of kaza at Level 24 with a fire elemental unjustified
Jun 09 2006, 15:56:04 CET Killed Persefane at Level 30 with a fire elemental unjustified
Rekin Master
09-06-2006, 18:11
Expie sobie na Mt. Sternum i rozwalam po jedej stronie wychodze ide i o drugiej stroni.
Aż w końcu widze ktoś 11 lvl(nie pamietam vocacji) mnie do szału doprowadza to jak expie i non-stop musze kogoś wypraszać.(expiłem tak ok. 3h).11 lvlowvy charakter mówi ok.
Kazał mi płacić zbroją albo tarczą ja mu powiedzałem że nic nie mam a on że zapłaceza życie 3 k w dp.
Więc zginąłem i starciłem mojeje rare itenki.LOL buty i , za 100 gp w plecaku b shield i kilka hamów.
Trudno szczerze mówiąc : Nigdy Polaka nie zabiłem i nie zabije , są jakieś granice.Chciałem jeszcze wziąc pod uwagę że jestem w gildi Dawn of the New Era która ma pokój z Imortal Dragons w której jest rekin
Pozdrawiam
sluchaj noobie
bylem moim charem 13lvl druidem na cyckach i ty wpadles i byly teksty:leave or die noob
bylem tam pierwszy wiec to chyba jest PA?
po zabiciu cie przeze mnie napisala do mnie polowa twojej gildii po wytlumaczeniu sytuacji wszyscy przie przeprosili a lider cie wyjebal z gildii :P
masz pecha jestes PA
nie dosc, ze PA to jeszcze klamca!!!naklamales im ze wylkecial ci k-armor i cos jeszcze a polecialy buty bp i smieci
teraz masz hunta 4ever nie graj tu
Eh...macie problemy :P Rekin~ mam do Ciebie pytanko, czy jezeli zapytalem Kilalle czy przyjmie mnie do immortal dragons a ona powiedziala ze mam napisac do niej jutro to oznacza to;
1)ze niechce mnie widziec w gildi a nie chciala byc nie grzeczna?
2)ze jutro jej nie bedzie i dlatego kazala mi napisac jutro?
3)dzis nie miala czasu i moze dac invite jutro ?
z gory ty for info 8o
Pozdrawiam
Ciesz się że nie trafiłeś na mnie noobku :P
Rekin moge się też pobawić i jak go spotkam to ten tego :D
Ja tez chce go ubic ;c
Niestety sprawa Unjustow nie pozwala ;]
Ja tez chce go ubic ;c
Niestety sprawa Unjustow nie pozwala ;]
To ja go zabije ... Na zbyt wiele sobie pozwala i na każdego na forum donosi B)
No i znowu powraca dawna walka...
Hinx nie zrezygnowala z huntowania Polakow a ten tekst to potwierdza (wypowiedz 57 ed):
16:36 Drozem: WHY PL'S ARE SO GAY? ME AND HINX MAKE SURE ABOUT KILL ALL THEM!!
16:29 Drozem: PL = GAY
16:30 Drozem: comeone
16:30 Drozem: on want a fight
16:30 Drozem: fuking pl's just run
16:30 Drozem: the bitches
wszystkie slowa od: PL = Gay
byly do mnie :) poszedlem sobie do tomba i juz chcialem wejsc ale gadalem jeszcze z michaelem i przybiega drozem, ja automtycznie: utamo vita, utani gran hur, time ring i w dluga nawet nie zdazyl zaatakowac krzyknol tylko "PL = GAY" a ja poczekalem na niego w bramie no i powiedzial reszte :)
Nalogowiec
10-06-2006, 23:02
Drozem to pi*da. Wkur*ia mnie on. Niech tylko bedzie mial PZ Locked a ja bede online to stanie sie z nim to samo co z Klukensem :P msg me jak cos :S
@Fantom
Jak bedziesz cos planowal na niego to msg me, chetnie pomoge.
Rekin Master
11-06-2006, 11:43
@up and up up
ja tez :D
Witam all :P
Nareszcie moge sobie spokojnie poexpić i to chyba jeden z ostatnich razów ponieważ niechce mi się już grać na Silverze :)
10:43 You advanced in axe fighting.
14:01 You advanced in shielding.
Dzisiaj ten "psi wentyl" drozem oznajmil mi ze jezeli wszyscy Polacy nie odejda z serva to ich powybija. Zaczelo sie od wyzywania mnie, pozniej last castle a na koncu Polskiego Narodu!
Moze wkoncu cos zrobimy? ;s
EE tam to jest bambus bananowy wystarczy że się go do gma zgłosi o rasizm i ten rypany bambusowo-kokosowy banan skonczy kozakowac albo wezmie sie zlapie nooba w trapa i sie skonczy dzien dziecka
EE tam to jest bambus bananowy wystarczy że się go do gma zgłosi o rasizm i ten rypany bambusowo-kokosowy banan skonczy kozakowac albo wezmie sie zlapie nooba w trapa i sie skonczy dzien dziecka
No coz moze masz racje, ale czy nie zastanowilo Cie ze gosciu lata od "x" czasu z redem i nikt z hlvl go nie zabil? Widocznie im pasuje aby "kasowal" polakow....
Zobacz nawet Lady Dram padl gdy mial reda, a mial spore znajomosci...
Wiec moze ktos mi wytlumaczy dlaczego tak sie dzieje, ze ten gosciu jeszcze nie padl (zwlaszcza, ze w jakims tam poscie odgrazal sie Lerickzenho ?? ).
Pomysl z GM jest ok, ale nie pamietam, jak to moze sie zakonczyc? Moze dostac za to bana?
Potrzebny jest dowod na SSie lub filmik. A my tego nie posiadamy, mozliwe ze nei padl bo nei wychodzi z dp, dwa ma drobre pvp i zawsze ucieknie, 3 zna ich z rl i sie go boja, 4 olewaja go.
A więc jeśli chodzi o tego bambusa Drozema to on pekuje ponieważ jest retired a wkońcu wprawie każdy lubi narobić zamętu przy swoim odejściu z serva i pekuje :P
Lenidas@
Drozema wszyscy olewają a on to wykorzystuje i robi co chce a Lady Dram jak już miał/miała truskawkę to miała hunta u BB i dlatego ją zabijali a poatym wtedy to już była retired.
Poreda@
Nie potrzeba Ssa wystarczą świadkowie którzy by potwierdzili że taki Drozem jest po prostu rasistą. Po za tym jest bardzo ładny dowód na forum tibi.com J
A jak Gm nie wysłucha naszych próśb to będziemy musieli wziąć sprawy w swoje ręce i zabić bambusowego kołka :P
Nalogowiec
14-06-2006, 09:56
raporty nie maja sensu. po banie dowie sie kto raportowal i bedzie jeszcze gorzej :P
trzeba zabic :evul: najlepiej kilka razy
UP@
Mu to nie zrobi żadnej różnicy ile razy go zabijemy itd bo on jest retired i chodzi mu tylko o to żeby na koniec mieć dobrą zabawę
Nie wiem co o tym myslec. Widac ze gosc sie oszczedza, bo nie zaatakowal Sewerego tylko prowokowal aby on jego pierwszy "ciachnal" wtedy mialby go za darmo (wiec jednak gosciu nie jest calkiem odchodzacy, skoro boi sie bana), mysle ze to "odchodzenie" to kupa i straszna lipa :(
Mam prosbe do zainteresowanych....(beda wiedzieli o co chodzi)....---pacc--- nie piszcie bo jestem juz za duzo w plecy (i czekam na oddanie, a nawet zostalem oszukany) wiec nie bede dalej finansowal swoich strat :)
Pozdrawiam
@Fantom
Od dawna to powtarzam!
ZABIJMY GO WKONCU!!!
marcinekk
14-06-2006, 19:55
Jak chcecie ich pozabijac skora sa oni od nas duzo szybsi tzn ze nam zawsze beda uciekac:/ nawet jak w kilka osob bedziemy probowac to i tak nie zdarzymy zabic bo i tak zdarzy uciec.:/
@up
O czym ty mowisz? Oni nie sa bogami! Maja levele podobne do naszych, Drozem ma 57, a fantom 69 wiec 12 leveli wiecej! Jezlei bedzie nas 3 albo 4 w trapa wtedy nietrudno wziac takiego nooba, m wall i f bomba i po gosciu szczegolnie ze ma malo hp...
Ta chętnie bym się przyczynił do trapa na niego ale on zapewne nie przypłyni na główne tereny Tibi :(
Phoenix Sapphire
15-06-2006, 11:50
No cóż...my nie mogliśmy się zdecydować na zabicie Drozema więć zrobił to nasz niedawny wróg:
Drozem (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Drozem)
Jun 14 2006, 22:43:26 CET Killed at Level 57 by Hinx
Nie ma to jak negocjacje z Hinx moja 2 mamusią :D
Nalogowiec
15-06-2006, 22:57
Nie ma to jak negocjacje z Hinx moja 2 mamusią :D
Błagam Cie Dolorze skoncz!!
po 1. zawsze kiedy pada ktos kogo nie lubimy, dajesz do zrozumienia ze w 50% to Twoja zasluga.X(
po 2. zawsze mowisz a nic nie robisz (licza sie czyny a nie slowa):evul:
po 3. w trakcie pisania posta zapomnialem co mialo byc jako 3. :P
Błagam Cie Dolorze skoncz!!
po 1. zawsze kiedy pada ktos kogo nie lubimy, dajesz do zrozumienia ze w 50% to Twoja zasluga.X(
po 2. zawsze mowisz a nic nie robisz (licza sie czyny a nie slowa):evul:
po 3. w trakcie pisania posta zapomnialem co mialo byc jako 3. :P
:cup: ....... raczej Fantom ma racje, przynajmiej jesli chodzi o punkty 1 i 3 ale i tak polska przegrala ;( z niemcami :D
Pozdrawiam
Fantom zjedz banana i ty leo też :P
Fantom zjedz banana i ty leo też :P
Tak jest B) to jest do wykonania ;)
Pozdrawiam
BANANY są zdrowe i smaczne :P
Hmm Leo mam nadzieje że ty już zdjadłeś bo Fantom chyba nie :D
Mam dowody że nie zjadł banana :D
Dobra koniec tematu o bananach :D
Narq all
PS: Jedz banany będziesz krzywy
Rekin Master
16-06-2006, 10:45
@dolor
nie,nie koniec tematu o bananach!
A wlasnie zjadlem jednego, chcialbym jeszcze dodac ze maja duzo witamin<lool>
w 100% zgadzam sie z fantomem! Czy jest jakis h lv, ktory padl dzieki tobie? I nie sadze aby to byla twoja zasluga ze Drozem padl, bo jestem pewny ze Hinx ciebie tez zabije jak cie spotka na wolnym polu i nie bedziesz mial gdzie uciec.
I nie mow mi o zadnym bananie bo to wcale nie jest smieszne, to jest zenujace...
Nalogowiec
16-06-2006, 13:24
jak zwykle mam racje:evul: :cup:
w 100% zgadzam sie z fantomem! Czy jest jakis h lv, ktory padl dzieki tobie? I nie sadze aby to byla twoja zasluga ze Drozem padl, bo jestem pewny ze Hinx ciebie tez zabije jak cie spotka na wolnym polu i nie bedziesz mial gdzie uciec.
I nie mow mi o zadnym bananie bo to wcale nie jest smieszne, to jest zenujace...
Heh Hinx już pare razy spotkałem na otwartym polu gdzie nie miałem szansy ucieczki a np. obok OF i nic mi nie zrobiła :p
A ja nic nie mówiłem że dzięki mnie padł Drozem.
Napisałem tylko do Hinx że on chce mnie zabić i tyle :p
Może miała jakieś własne powody :p
No spoko, ja zrozumialem twoj post jako ze ty sie przyczyniles do tego ze Drozem padl. Hinx dal sobie spkoj z zabijaniem bo zaraz moze dostac bana...
Złoty Vader
16-06-2006, 18:54
Witam.Czy wiesz może czemu zacina mi się Tibia??Gram 2 min. od zalogowania i zacina się i wylogowywuje ale tak że postać zostaje nie wylogowana.Czemu tak się dzieje i czy można temu zaradzić??
Prawdopodobnie odejde z silvery na zawsze (lub jakis czas to sie zobaczy), mam juz dosc klotni i chodzenia w strachu ze mnie zabije jaki br bo jestem polakiem.
Pozdrawiam
Ps. Jak ktos chce pogadac pisac do Dawergo'Evil obsidia
Ps2. To nic pewnoego moze niedlugo wroce moze nigdy a moze jutro ;)
Prawdopodobnie odejde z silvery na zawsze (lub jakis czas to sie zobaczy), mam juz dosc klotni i chodzenia w strachu ze mnie zabije jaki br bo jestem polakiem.
Pozdrawiam
Ps. Jak ktos chce pogadac pisac do Dawergo'Evil obsidia
Ps2. To nic pewnoego moze niedlugo wroce moze nigdy a moze jutro ;)
Pograłem ostatnio troszkę na świecie, o którym mówisz. Myślę, ze tam jest jeszcze gorzej niż na Silverce:
przykład, expie sobie od ok 30 minut (czyli teoretycznie mój respawn) i przychodzi 50 EK i do mnie "won", ja "dlaczego", on "s*******aj" i zaczyna mnie lać (nic więcej nie mówiąc) ...no cóż "prawo" silniejszego (no troche przesadził ja 9 lvl on 50). Ale to przecież nie BR, nie Szwed ale polak, z którym nie mam bariery językowej. I dalej tłumaczę gościowi, że byłem pierwszy, że mam 9 lvl i chcę wbić choć 10 dzisiaj (jednak widze, że mnie zabije) i mówię w końcu "ty frajerze, polaka bijesz? masz 50 lvl ja 9 i sie wyzywasz? Zabij mnie kut...ie a przyjde swoim normalnym charem" (:D ściema bo nie mam tam nic innego) i wtedy on przestaje mnie lać i tekst "masz szczeście, że muszę kończyć bo spotkałbym się chętnie z Twoim innym charem" i po chwili gościa nie ma (cykor go obleciał).
Pisałem w tym czasie do Dubana prosząc o pomoc, choćby żeby napisał do gościa, ale on normalnie to olał i wcale mu się nie dziwię (może to był innny gracz niż nasz znany z Silvery) bo tam jest jego świat, jego gra i jego przyjaciele więc czemu ma się przejmować jakimś noobkiem z 9 lvl?
Morał :
wszędzie dobrze gdzie nas nie ma :D ale w ostatecznym rozrachunku jest wszędzie tak samo :D
Nie wiem czemu teraz pipao i inne hlvl polują na polaków, może to to samo co wcześniej, a może znów ktoś narozrabiał i nie chce się przyznać ale sami powiedzcie co jest mniej przykre: śmierć od BR czy od "parówki" PL, obaj wykorzystują swoją przewagę levelową, ale w tym drugim przypadku PL okazuje się poprostu .... (hehe wiecie kim) :D
Więc z tym odchodzeniem to spokojnie. Są teraz ciężkie czasy dla Polaków, ale może miną? Jeśli chodzi o mnie to też miałem takie myśli ale po kilku rozmowach z przyjaciółmi gram dalej. Mało expie, mam punktowego "doła" ale jestem tu i będę, choćbym miał czekać aż wszystkich BR zbanują. :cup:
Pozdrawiam
Rekin Master
18-06-2006, 10:56
Daw nie odchodz;/ ja wrocilem spowroitem do tibii<chyba czwarty raz(www.kalonline.pl)> a ty odchodzisz ;/ Nie pozwolimy Ci odejsc uwierz mi ;)
Dawno nie odwiedzałem tego forum , ale cos mnie natchneło <lol> A propo odchodzenia z silvery sądze że każdy powinien to zrobic jak najszybciej ;] Po co ma grac z kupa w gaciach czy go zajebia dzisiaj czy nie o czywiscie ze cie rozumiem Leo ze ty nie ma sie czego bac ( no prawie niczego) oczywisie h-level by cie zabil ale dobrze sobie poukladałeś jeste w dobre gildi i tam cie nie rusza a co moja powiedziec slabsze levele ktore padaja co chwile przeciez to bez sensu tu sie nie gra po to zeby padal i odrabiac lv tylko zeby go wbijac ;] (chyba) pisze bo cos o tym wiem ;] ja wiem ze juz na silvere nigdy nie wruce poprostu sux teraz gram na innym servie tam jest bardzo fajnie ;p Aprppo tego 50 lv co cie bil Leo zawsze zdazy sie jakis czubek ;p ale wiecej jest tych spoko ziomkow a ty Daw uciekaj z silvery jak najszybciej ;]
Dawno nie odwiedzałem tego forum , ale cos mnie natchneło <lol> A propo odchodzenia z silvery sądze że każdy powinien to zrobic jak najszybciej ;] Po co ma grac z kupa w gaciach czy go zajebia dzisiaj czy nie o czywiscie ze cie rozumiem Leo ze ty nie ma sie czego bac ( no prawie niczego) oczywisie h-level by cie zabil ale dobrze sobie poukladałeś jeste w dobre gildi i tam cie nie rusza a co moja powiedziec slabsze levele ktore padaja co chwile przeciez to bez sensu tu sie nie gra po to zeby padal i odrabiac lv tylko zeby go wbijac ;] (chyba) pisze bo cos o tym wiem ;] ja wiem ze juz na silvere nigdy nie wruce poprostu sux teraz gram na innym servie tam jest bardzo fajnie ;p Aprppo tego 50 lv co cie bil Leo zawsze zdazy sie jakis czubek ;p ale wiecej jest tych spoko ziomkow a ty Daw uciekaj z silvery jak najszybciej ;]
ehh, no dobrze, dam silverze ostatnia szanse :), jak padne - trudno :) "Co ma być to będzie, a jak już będzie trzeba będzie sięz tym zmierzyc"
ehh, no dobrze, dam silverze ostatnia szanse :), jak padne - trudno :) "Co ma być to będzie, a jak już będzie trzeba będzie się z tym zmierzyc"
Narkoman
18-06-2006, 20:50
@Dawergo
nie odejdzisz, a jesli to i tak wrocisz. DLaczego? poniewaz nie bedzie ci sie chcialo nabijac wszystkiego od poczatku itd.
...... czywiscie ze cie rozumiem Leo ze ty nie ma sie czego bac ( no prawie niczego) oczywisie h-level by cie zabil ale dobrze sobie poukladałeś jeste w dobre gildi i tam cie nie rusza .....;]
Nie do końca jest tak jak myślisz, poczytaj forum kilka zakładek wcześniej ....
Ciężko jest zaczynać na nowym servie ale oczywiście jest to możliwe. Ja próbowałem, lecz mi nie wyszło :( bo trafiłem na jakichś popaprańców a ponadto brakowało kumpli, z którymi fajnie się gada :) ponieważ Ci za którymi poszedłem na tamten świat, po chwili wrócili na Silvere :D
Pozdrawiam
Rekin Master
18-06-2006, 21:20
@Leo
no wiesz to byl szok ale mnie grono przyjaciol z silverki namowilo na powrot...nie chcialo mi sie tez wszystkiego od nowa ;/
@Leo
Rekin ma racje, mi tak samo nie chcialo sie zaczynac wszystkiego od poczatku na Obsidi. TU mialem pelno kumpli (Ale tez wrogow) i dobry eq, ten swiat znamy lepiej, gildie i wszystkich h lv, a tam kompletne zero...
Nalogowiec
19-06-2006, 13:18
Film z naszego malego demon hunta ( Ja, Circa Shine, Shortys Shine, Dawergo Sewery)
http://rapidshare.de/files/23479611/Demons.rec.html
Tu macie ten sam filmik z mojej perspektywy (shootera)
1 Polski Team na Demonkach na Silverze :D:D:D:D
link : http://rapidshare.de/files/23490362/Demon-Fantom.rec.html
Rekin Master
19-06-2006, 17:17
Gratz wam, ps shortys, teraz mi mtak wpadlo do glowy ze ty to royal vegatable-dobrze mysle??<veg to twoj nick na forum a royal vegatable to rl qmpel rastamana,tak jak ty XD>
Główka pracuje :)
A Ty nadal grasz rekinem lord vaderem ?
Główka pracuje :)
A Ty nadal grasz rekinem lord vaderem ?
Rekin Master
19-06-2006, 18:07
tak lecz calkiem dluga przerwa i gram tak na 20% ;) ale to sie wkrotce zmieni^^
Chcialem wszystkich pocieszyc ze osobe ktora my chcelismy dorwac dorwal haker... Dzisiaj Hinx zostala zrookowana do 12 levelu!
Phoenix Sapphire
20-06-2006, 11:50
Chcialem wszystkich pocieszyc ze osobe ktora my chcelismy dorwac dorwal haker... Dzisiaj Hinx zostala zrookowana do 12 levelu!
nie chce sie czepiac słówek ale nie ma czegoś takiego jak "rookowanie do 12 lvl " :]
najważniejsze że level hinxa spada i teraz w czasie ss wynosi 7 :]
@demon hunterów ;]
gratuluję chłopaki, mam nadzieję, że się wam podobało...jak w końcu zrobię ten 60 lvl i kilka questów to będę miał kasę, żeby się z wami tam wybrac :]
@up
Jest. Rookowanie czyli nagle zjechanie kogos z lev, niekoniecznie do rooka. Np z 80 na 10 albo z 100 do 15.
Hahahaha dzisiaj na g-czacie dzis na g-czacie wesola nowinaaaaaa ze hinx jest hacked ze hinx jest hacked i ja nie bede musial juz nosic tego walonego napisu ze jest moim protektorem hahaha jupieeeee!!!!!!!
Rekin Master
20-06-2006, 15:59
aff ligusie jestes dziwny...wpierw sie cieszysz ze jest twoim protectem a teraz udejesz ze sie cieszysz z jej hacka...<wiem ze udajesz bo w glebi duszy jest ci smutno>
aaa i nie przeklinaj na mnie w riposcie<dobrze napisalem?:baby: >
Hahahaha dzisiaj na g-czacie dzis na g-czacie wesola nowinaaaaaa ze hinx jest hacked ze hinx jest hacked i ja nie bede musial juz nosic tego walonego napisu ze jest moim protektorem hahaha jupieeeee!!!!!!!
Ligus, sorry ale strasznie falszywy jestes, tak sie szczyciles ze jest Hinx Twoim protektorem a teraz sie brechtasz z niego (jej?). Co to ma znaczyc? Czy lizales mu dupe aby cie "protegowal" czy moze On sam Cie o to poprosil?
Hinx mnie ganial za klamstwa jakiejs "parowy", dobrze wiedzial ze nikogo nie okradlem, jednak mnie ganial... Gra, wiedzial ze nic zlego nie zrobilem wiec powinienem miec do niego zal... i mam... jednak nie zmieniam co chwile zdania jak Ty... Jak Hinx byl na TOPIE to wychwalales go, ze zabil Drozema (czy jak mu tam), ze nie bedzie juz huncil Twojej gildi... a teraz co? Nasmiewasz sie, ze go hakneli? Nie popieram frajerstwa co oszukuje, ale qwa badz konsekwentny w swoich wypowiedziach a nie jak "horagiewka" ;(
Pozdrawiam
Jakie mialem zdanie na jej temat to zapytaj sie rycerskiego a z toba leo na ten temat nic nie rozmawialem tylko raz ci napisalem ze jest moim protektorem a ganiala cie przed tym jak zostala nim.
A ty rekin sie zamknij bo jak ja ci odpowiadam to ty zaraz piszesz domnie "pi**a" i inne i nie mow ze tak nie bylo -.-
A jakie mialem zdanie na jej temat to sie zapytajcie Ariela palka lub rycerskiego -.- bo z wami na ten temat akurat malo rozmawialem a ze drozema ubila to sie zwyczajnie cieszylem.
Przeanalizujcie moje wczesniejsze posty a ty Leo nie mow ze jestem frajerem bo sam sie boisz kogos zaatakowac i jak cie hinx lala to kilalla przyleciala zeby cie bronic a ty stales w dp czy w domku i sie bales wyjsc a pozniej zaraz wstapiles do gildi w ktorej ona byla -.- wiec nie mow kto tu jest frajer
"...uderz w stol a nozeyce sie odezwa..." Kolego (Ligusie) piszac "frajerstwo co klamie" mialem na mysli wlasie Hinx (czemu sie podniecasz, a nie czytasz dokladnie?). Jesli chodzi o gildie to rozmawialem z nia z Fantomem i Duffem a nie Hinx :baby:
Wiec najpierw popytaj (co bylo i jak) zanim zaczniesz wystawiac swoje oceny :)
W moim poscie nikogo nie atakowalem (hehe zwlaszcza Ciebie) poprostu wyrazilem swoje zadnie :)
Kilalla jest moim przyjacielem i szanuje ja za to, za przyszla mi pomoc, choc napisalem do niej jak bylem juz bezpieczny na piramidzie (hehe znow nie masz wiedzy, a sie wypowiadzasz na temat jakich zadarzen). Ciesze sie ze przyszla (z Hydr, bo tego pewnie tez nie wiesz, ze wracajac do miasta ja mijalem). Przykro mi ze nie masz przyjaciol co jak mowisz "przyleca" Cie ratowac. Ja mam i jestem z tego dumny.
W jednym masz racje, jestem slabiutki pvp, lecz przeciez z tym nigdy sie nie krylem i nie cwaniakowalem, ze jest inaczej :D
Twoje posty czytam dokladnie (i innych graczy tez, dlatego wlasnie napisalem swoje zdanie (na podstawie forum) :D
Pozdrawiam
Rekin Master
20-06-2006, 17:39
drogi dolorku-to pi... bylo po twoim tekscie:czesc noobku/czesc idioto(nie pamietam) nie mam humoru a to byl taki maly zart<jak ty czesto je robisz/robiles>nie mialem och0otki gadac i pierwszy raz ci tak napisalem (ty mi tak codziennie na przywitanie)
pozdro od rekinka
A więc coś wam powiem na forum nie wyrażałem swoich poglądów prawdziwych na temat Hinx a wręcz wcale ich nie wyrażałem ponieważ "ściany maja uszy"
Lenidas@
Nie mów że nie wiem jak było z tym jak Kilalla przyleciała bo sam mi mówiłeś i albo byłeś zbyt podniecony tą akcja i mi z wrażenia źle napisałeś albo po prostu nie pamiętasz jak było.
Rekin@
Nie mów że ja ci codziennie pisze na przywitanie np. Cze pi**o albo cześć noobku ponieważ dzisiaj jak wychodziłem z Thais to stałeś niedaleko bramy i jak powiedziałem Ci "cze" to ty dałeś party po czym ci odpowiedziałem "nie mam czasu cieciu". Moim zdaniem nie był to powód aby od razu mnie wyzywać od pi*d itp.
Hmmm... a tak apropo pytaliście się już Rycerskiego Michała albo Ariela palka?
Pozdrawiam
Lenidas@
Nie mów że nie wiem jak było z tym jak Kilalla przyleciała bo sam mi mówiłeś i albo byłeś zbyt podniecony tą akcja i mi z wrażenia źle napisałeś albo po prostu nie pamiętasz jak było.
Przykro mi, ze nie potrafisz przyznac sie do bledow. Bylo dokladnie tak jak napisalem, czyli:
Kilalla przyszla mi pomoc, po tym jak napisalem do niej, a napisalem jak bylem na piramidzie (bezpieczny) bo wczesniej nie myslalem o tym :baby: gdyz ratowalem swoja dupe :)
Jak Kil przyszla z ekipa to ja doszedlem juz do depo i nie wylazilem (Ona czekala az Skull Kiler mnie zaatakuje, ale ja nie wyszedlem bo zbyt ja sznuje, aby ja narazac - hehe to tez ci mowilem ale to pominoles) i tak to sie odbylo. Nigdy nie mowilem, ze chcialem z Hinx walczyc ani nigdy nie twierdzilem, ze narazil bym przyjaciol aby umarli za mnie (dlatego odszedlem z ID Kilali, co tez ci mowilem ale ty to rowniez pominoles). Ty walczyles z Hinx i dwa razy (jak twierdzisz on uciekl po Twoich hitach) i za to cie szanuje... Jednak tylko za to a nie za Twoje falszywe teksty ;( Czemu? Bo miales protektora u Hinx a potem sie cieszysz, ze mial hak, super koles jestes, skoro tak szanujesz swojego protektora (powiedz jak zdobyles ta protekcje)... Moze to i sa mocne slowa, ale sam sprowokowales ta dyskusje....
Jeszcze raz mowie (ostatbi), ze szanuje Twoja gre, Twoje skile i co tam jeszcze chcesz, ale prosze badz konsekwentny w swoich wypowiedziach (a jesli nie masz wiedzy na pewne tematy,np. mojego wejscia do jakiejs gildi) to poprostu sie nie wypowiadaj, bo falszujesz rzeczywitosc...
Pozdrawiam
Rekin Master
20-06-2006, 21:50
@Ligusie mowie ci to kolejny raz ze sie mnie cos pytales a ja napisalem"pizda" lecz nie bylo to skierowane do ciebie tylko tak z nudy sobie napisalem :D wiem ze to dziwne ale lubie takie cos pisac ;) cos nie na temat :)
Leo@
Ja również cię szanuje za to że jest to twoja pierwsza postać i na tej pierwszej postaci nabiłeś taki lvl i za twoją mądrość w niektórych sprawach.
Ja powtórzyłem to co ty mi napisałeś a do błędów umiem się przyznać. Szkoda że w tej chwili niestety ty kłamiesz bo ja pamiętam dobrze co ty pisałeś i chyba rozumiem to że nie chcesz zniszczyć swej reputacji. Zresztą tym razem będę mądrzejszy i kończę tym postem tą sprawę bo wiadomo że każdy uwierzy tobie a nie mnie.
Jeśli chodzi o to zdarzenie z Hinx to wyglądało ono tak:
Za pierwszym jej atakiem spokojnie sobie skillowalem (jak zwykle :P) po czym wpierw uderzyła mi w slima a ja mam zwyczaj że wpierw zaczynam bić a później patrzę na nick :D (przyzwyczajenia) dostała parę hitów i coś mi mówi że uciekła wtedy dlatego iż nie miała sd. Jej drugi atak był już bardziej zaplanowany lecz znów przyzwyczajenia X( wtedy miałem 3 bp uh) i zacząłem się z nią nawalać i myślałem już że padnę. Jak już miałem 6 uh napisała "stop" więc przestałem atakować i zacząłem uciekać do depo. Jak jeszcze nie mogłem wejść do depo to ona przyleciała wtedy nie wiedziałem co robić myślałem że padnę a ona po prostu stanęła pod dp i stała. Tutaj było wielkie moje zdziwienie że nie dokończyła dzieła. Gdy wszedłem do dp to ona za mną poszedłem na najwyższy poziom gdzie zacząłem z nią dialog. Powiem wam że jednak to nie prawda że taka Hinx nie umiała do końca angielskiego ponieważ czeba przyznać że coś tam umie.
A jak brałem ją na protektora to nie myślałem tylko o sobie (aha teraz już wiem co sobie myślicie -.-).
A tobie się nie chwaliłem Lenidasie że ona jest moim protektorem po prostu napisałem Ci jeden raz że jest moim protektorem. Twoje posty świadczą o twojej inteligencji (komplement) lecz chyba źle pojmujesz słowo "chwaliłem"
Więcej nie mam zamiaru pisać w tej sprawie.
Narkoman
21-06-2006, 08:55
oO ale zescie sobie urzadzili konwersacje :)
nic nei wiedzialem na ten temat, :baby: ale teraz cos tam kapuje i nie kumam jednej rzeczy
czemu Hinx przestala cie atakowac, akurat gdy zostalo ci 6 uh? sorka ale troche nie wieze zse najpierw atakujesz a pozniej patrzysz na nick :(
wytlumacz mi to
PS nie pisz zbyt dlugiego posta
PS2: Wszyscy nie piszcie tak dlugich postow bo to jest meczace do czytania
Nalogowiec
21-06-2006, 11:01
Nie oszukujmy sie, Ligus to falszywy konfident i koniec tematu.
@Dolor
btw. przypomnialo mi sie jak mnie raportowales :P czas pokaze co dalej sie wydarzy :D
W tym temacie w ktorym wlasnei sie klocicie Leo ma racje. I rzeczywiscie Kilalla wtedy przyszla z pomoca, dobrze pamietam te sytuacje. Ale proponuje skonczyc ten temat bo nie ma on wiekszego sensu, zacznijmy sie cieszyc dniem dzisiejszym, zaraz koniec szkoly, nowu update i duzooooo czasu na robienie lev.
A tak na marginesie chcialem dodac, ze Hudini Bako, ktory mial dobra opinie nie nooba, padl czoraj 2x przez kompletne noobostwo. A wiec za pierwszym razem poszedlem do niego, gdy on skillowal na slimach przywolalem FIre Elementala, po 2-3 hitach od Fe i jednym sd 45 Elite Knight nie zdazyl sie uhnac i padl, a jakie bylo moje zdziwienie gdy w bp zobaczylem... 7 Uh. Ale to nie koniec za drugim razem nasz Acc Sharer chcial sie zemscic przelozyl ze swojego Uh Makera (Semp Druid) bp uh, i probowal mnie zabic. Kolejny raz popisal sie noobostwem, bez liny wszedl do dziury w ktorej mozna sie tylko i wylacznie ropnac, po czym jedno combo moja rozdzka+sd i Rastamana rozdzka+sd, i Hudini znowu padl. Tak wiec widzicie ze noobostwo nie poplaca. Nie udalo mu sie zemscic przemoca to zemscil sie w sposob traginczy dla siebie samego, napisal na www.tibia.com w swojim opisie taki oto tekst, cytuje "BesT SOLO : Giant Spider !!(lvl 41...=)..)
Cannidas=huj pada jak go spotkam =)=)=)
i kurwa cala jego ekipe mam w dupie
jak cos chcecie to msg me fast!!"
Tak wiec czekam na ciebie kochany noobku, i pozdrawiam cie serdecznie.
Niestety to co on pisze nie spotyka sie z prawda, spotkal mnie 2x z czego za pierwszym razem wszedl do dp, a za drugim odwroil kierunek podrozy.
Narkoman
21-06-2006, 11:53
tak nie z tematu
jakby kto nei wiedzial, powstala nowa gildia
Orbital
sredni lvl tej gildi to 97 (www.erig.net) wiec mozna miec nadzieje ze im cos niestrzeli do glowy, tak jak hinx czy tam komu i nie bede sie wyzywac
A więc Hinx przestała mnie wtedy atakować ponieważ zapewne zabrakło jej uh bo liczyłem ile razy się uhła a uhła się 18 razy podejrzewam że miała tylko 1 bp uh a po prostu nie padłem bo po 1. głupi ma zawsze szczęście :D po 2. ma słabego cela z sd i tak to wyszło
Co do gildi Orbital to niestety z pewnych źródeł wiem że Wild On i Orbital mają zamiar pogadać sobie osobiście z Drozemem i kimś z Last Castle miejmy nadzieje że źródło się pomyliło co do tego że mają zamiar skopać tyłek komuś z Last Castle.
Nałogowiec@
Hmmmm.... ciekawe :P widzę że nie opłaca się wtrącać do spraw czyiś i tak serio mowie z ręką na sercu że cię nie raportowałem :P hmmm... po za tym ostatnio na forum Tibi.com pojawił się ciekawy temat na twój temat :P
Jeśli nie wierzysz że nie raportowałem :P to napisz do Gm-a powinien ci powiedzieć kto Cię zaraportował :P ponieważ masz prawo wiedzieć kto złożył raport :P
A jestem pewien że ci powie kto ponieważ jak mój kumpel dostał bana za MC to jak napisał do Gm-a z prośbą o poinformowanie kto to zrobił to po jakimś czasie Gm mu odpisał :P
Mam nadzieje że mnie nie okłamał bo ja przy tym nie byłem. Zresztą zapytaj się Gm za takie pytanie nie powinien ci dać bana :)
PS:Każdy wie kto raportował nawet ta osoba się przyznała na tym forum i w Tibi też :P
@Ligus
Nigdy nie mialem zamiaru Cie obrazac, napisalem co mysle o tej sytuacji a pozniej przypomnialem jak odbyla sie pomoc dla mnie ze strony Kilalli :)
Temat zamkniety.
Fakt, jest nowa gildia ale czy bedzie polowac (Orbital) na polakow? Nie wiem. Mysle ze moze to sie juz troche uspokoi. Gildie powstaja i sa likwidowane w zastraszajacym tempie, BR lubuja sie w takich zmianach :) mam tylko nadzieje ze nie szykuja sie do kolejnej "zadymy"
Pozdrawiam
Tanin Hawking
21-06-2006, 23:40
@poreda
Hudini "zarobił" bana na miecha za sharing...
Wiec narazie bedzie z nim spokoj :)
@Up
Ehh... Szkoda, juz mialem nadzieje ze znowu bedziemy walczyc.
@Ligus
Czy ty uwazasz ze na 80 lv, chodzi sie z 1 bp uh? I nie sadze abys liczyl ile uh pojzie przeciwnikowi, gdy cie atakuje. Hinx nosil conajmniej 4-5 bp mf, bo rozmawialem z nim na Guild Chacie, a to wystarczy. Ultimate Explosion+Wand Of Inferno+Sd, i nie masz szans, taka prawda.
Człowiek D
22-06-2006, 10:39
Napewno każdy zdązyl sie dowiedzieć że Hinx już jest zrookowany .
Podobno go ktoś haknol:
http://www.tibia.com/community/?subtopic=character
Wróciłem sobie i patrząc na to wszystko to sądze , że w tym temacie mogło by być mniej stron....
??? ??? Co sie stalo Fantom ??? ???
"22/06/2006
Thiefed by my best friend WISHFUL SHADOW
Lost Magic Plate Armor / Golden Legs / Mastermind Shield / Steel Boots / Aol / 2 Dragon Lances / Royal Helmet
RETIRED
THANKS for my best friend Wishful~
I hope you'll have fun with my best ekips =D
Retired at 2ND Polish Level (71) with the best stuff"
"Jun 22 2006, 22:15:05 CET Killed at Level 71 by Pysidonzenho"
Jak do tego doszlo ??? ???
Rekin Master
23-06-2006, 08:36
@Leo
afff nie mam pojecia i podobno to jednak byl lady dram<ktos gadal z rl friendem(nie ja wiec nie jestem pewien)>
ps.troche ludzi z twojej gildi+gildia plagena hunci ID ^^ ponownie to juz chyba trzeci hunt w przeciagu 2 tyg...
Nalogowiec
23-06-2006, 09:20
BYE Silvera :)
Zycze powodzenia kazdemu kto gra na tym zasranym od brazolskich ku*ew servie :P
Mam do sprzedania 300k i troche itemow za rl hajs. pisac w tibii albo post here :D
CYA IN HELL
BYE Silvera :)
Zycze powodzenia kazdemu kto gra na tym zasranym od brazolskich ku*ew servie :P
Mam do sprzedania 300k i troche itemow za rl hajs. pisac w tibii albo post here :D
CYA IN HELL
Dlaczego nie powiesz nam (forum) co sie stalo i dlaczego? Jak Cie okradziono i dlaczego Cie zabito ?
Jesli nie chcesz sie wypowiadac na forum masz moje gg.
Pozdrawiam
Niestety fantom z nikim nie chcial sie podzielic co sie stalo...
Nie wszyscy br chca dedac polakow oto dowod..
12:38 Ransoex: fantom is lady dram yes
12:38 Cannidas: fantom is lady dram? OMG..
12:38 Ransoex: yes
12:38 Cannidas: Lady Dram, thief more cash ;S
12:38 Ransoex: u are pl too?
12:39 Cannidas: Yeah i are PL, but i dont want war :(
12:39 Cannidas: i dont know why BR attack PLs...
12:39 Ransoex: np
12:39 Ransoex: peace and love
12:39 Cannidas: :D
12:39 Ransoex: war
12:39 Cannidas: And Ecstasy.. ;P
12:39 Ransoex: in others
12:39 Ransoex: server
12:39 Cannidas: Utevo Lux
12:39 Ransoex: pl's X Br's
12:39 Cannidas: Yeah but here brs too attack pol
12:40 Cannidas: best polish player here is... only 72 lv
12:40 Cannidas: best br is 154~
12:40 Ransoex: lol
12:40 Ransoex: 155
12:40 Cannidas: :)
12:40 Ransoex: my friend
12:40 Ransoex: aikau
12:40 Cannidas: 72x2=144 xD
12:40 Ransoex: lol
12:41 Cannidas: Utevo Lux
12:41 Ransoex: 72?
12:41 Ransoex: nick?
Haaaaa nareszcie padłem 8o lecz nie z własnej winy :D
Ale i tak jestem :] ded to ded parę k**w z moich ust poleciało i wszystko dobrze :P
A padłem bo mi się slimy nie respiły i wyszedłem troszkę pozabijać klony które do mnie nie podchodziły i nawet się nie obejrzałem jak lały mnie 3 matki slimów i nagle wywaliło mi neta 8o oczywiście kochany adminek nie miał co robić i postanowił odłączyć neta na 10 minut.
Jak bym mógł mu narypać i nie miałbym później kłopotów to już by był połamany :P Ale nie warto się zamartwiać jednym dedem ponieważ są sprawy ważniejsze niż gra J
Ale i tak jestem :] ded to ded parę k**w z moich ust poleciało i wszystko dobrze :P
A padłem bo mi się slimy nie respiły i wyszedłem troszkę pozabijać klony które do mnie nie podchodziły i nawet się nie obejrzałem jak lały mnie 3 matki slimów i nagle wywaliło mi neta 8o oczywiście kochany adminek nie miał co robić i postanowił odłączyć neta na 10 minut.
Jak bym mógł mu narypać i nie miałbym później kłopotów to już by był połamany :P Ale nie warto się zamartwiać jednym dedem ponieważ są sprawy ważniejsze niż gra :)
Jak bym mógł mu narypać i nie miałbym później kłopotów to już by był połamany :P Ale nie warto się zamartwiać jednym dedem ponieważ są sprawy ważniejsze niż gra :)
I to jest zdrowe podejscie :)
Ligus, co to za gosc sie do Ciebie przy.....il na forum tibia.com ? Domyslasz sie kto to?
Pozdrawiam
Phoenix Sapphire
24-06-2006, 18:37
I to jest zdrowe podejscie :)
Ligus, co to za gosc sie do Ciebie przy.....il na forum tibia.com ? Domyslasz sie kto to?
Pozdrawiam
Na 99% jest to nasz kochany noobek Teac. A za co? Ligus go zabił swoim innym charem ;p
A więc Phoenix pomyliłeś się bo jest to na 100% ten noob Teac :P i w tej chwili czekam tylko aż on nabije 20lvl i zaczne go huntować :)
Aha Robertto wczoraj jak zabiłem Teaca noob charem to Robertto stanoł w jego obronie i zabił mi mojego noob chara mówiąc "zabiłeś mojego przyjaciela" :D niezłych ma przyjaciół :P
My z narkomanem sie nabijamy z pulpecika w garnku z pulpetami gotowanego bo on jest friendem teaca 8o Przypomnialo mi sie coś z opowieści pt"noobowskie życie pulpeta do 20 lvl)xD uehehaha
(ale debilstwo):o
Pozdro for all
A ja mam pytanie :) a wlasciwie dwa...
Jak uwazacie, jaka bylaby szansa na to aby wiekszosc polakow (mam oczywiscie na mysli osoby znajace sie juz tyle czasu) grajacych na Silverce przeniosla sie jednoczesnie na jakis inny serv i tam zaczela gre od nowa, zakladajac swoja wlasna gildie (na poczatek tylko dla ludzi z silvery) - hipotetycznie oczywiscie.
Pomysl stary jak swiat (hehe jak Tibia), grupa przyjaciol gra w jednym miejscu, zapomina o animozjach i poprzednich klotniach, wspiera sie i gra wspolnie dla osiagniecia jak najlepszych wynikow. Czy sadzicie, ze cos takiego mogloby sie udac? Znacie siebie i swoich przyjaciol z silvery (jak rowniez wrogow) wiec wypowiedzcie sie czy byloby to mozliwe.
I drugie pytanie :)
Jakie sa szanse aby cos na Silverze osiagnac ? (wbrew pozorom to powazne pytanie :D) )
Prosze o dyskusje i opinie
Pozdrawiam
Wiesniaq
25-06-2006, 01:48
co do twojego 2 pytania to nasz cel to dokopać brazolą.:evul:
a nasze szanse sam ocen, moze i niedorastamy im do piet ale w ciągu ostatniego roku sporo nadrobilismy.
jeszcze rok temu nie bylo żadnej polskiej gildi i żadnego polaka na liście w skillach i lvl a tera idziemy do góry
jeszcze troche i dowalimy zenho :cup:
Nalogowiec
25-06-2006, 08:31
Na silverze nikt sie nie wybije bo br doczepiaja sie o najdrobniejsze problemy.
ja mam hunta poniewaz mialem za dobre eq, Carpathiaa ma hunta poniewaz Pysidon~ zobaczyl u niego w domku golden legi , mozna to wymieniac w nieskonczonosc. Zapraszam na Kyre :evul:
Najważniejsze co jest w grze to nie poddawać się spodowu deda ponieważ to jest tylko gra i nie powinno się tego brać na poważnie.
Lenidas słuchaj jeśli chciałbyś się wybić na Silverze to tylko dzięki temu że byś był w jakiejś gildi która jest prowadzona przez br i czymać z silniejszymi :)
@Leo
Oczywiscie ze mozemy cos osiagnac. Tam zaczynalibysmy od zera, z niskimi levelami, a co za tym idzie napewno sa h lv (Br, Pl, albo Swe). Jezeliu juz, z nad chodzacym uPdatem dojda nowe swiaty, proponuje w razie czego aby tam zalozyc rzodzine.
Ja tam za zmiana świata byłbym za, już miałem go zmienić ale kumple mnie zatrzymali. Czekam az wy tez bedziecie chcieli odejsc, wtedy ustalimy swiat (moze byc i nowy) no i go :)
Wiesniaq
25-06-2006, 13:45
Moja rada
nie trzymać w domkach cannych rzeczy
nie chwalić sie skillami
i ogulnie rżnąć biede
jak brazole nie będą mieli z zabijania nas zysku to sie odwalą ;)
Phoenix Sapphire
25-06-2006, 16:05
A ja mam pytanie :) a wlasciwie dwa...
Jak uwazacie, jaka bylaby szansa na to aby wiekszosc polakow (mam oczywiscie na mysli osoby znajace sie juz tyle czasu) grajacych na Silverce przeniosla sie jednoczesnie na jakis inny serv i tam zaczela gre od nowa, zakladajac swoja wlasna gildie (na poczatek tylko dla ludzi z silvery) - hipotetycznie oczywiscie.
Pomysl stary jak swiat (hehe jak Tibia), grupa przyjaciol gra w jednym miejscu, zapomina o animozjach i poprzednich klotniach, wspiera sie i gra wspolnie dla osiagniecia jak najlepszych wynikow. Czy sadzicie, ze cos takiego mogloby sie udac? Znacie siebie i swoich przyjaciol z silvery (jak rowniez wrogow) wiec wypowiedzcie sie czy byloby to mozliwe.
I drugie pytanie :)
Jakie sa szanse aby cos na Silverze osiagnac ? (wbrew pozorom to powazne pytanie :D) )
Prosze o dyskusje i opinie
Pozdrawiam
Co do pierwszego pytania to jak myslisz ile osób pomyslało o tym samym?
Na każdym nowym serwerze potworzą się "rodziny" (piszę w cudzysłowiu bo i tak każdy dba tylko o własny tyłek) pl, br, swe i jeszcze inne.
Po za tym nie oszukujmy się bez cheatów i sharingu nie osiągniesz na nowym świecie nic szczególnego. Po prostu wszyscy tak postępują i uczciwi gracze zostaną daaalekooo w tyle.
Podsumowując: szkoda mi zaprzepaścić to co osiągnąłem na Silverze (choć niewiele tego jest ;p) i zostaję tutaj.
@ Drugie pytanie:
Zależy co Twoim zdaniem jest osiągnięciem? Czy zrobienie postaci na xxx levelu (tutaj się trzeba zastanowić czy nie przesadzamy z tibią), czy też bycie szanowanym i lubianym przez wielu kolegów z serwera, a może coś całkiem innego? Co by to nie było to moim zdaniem da się to osiągnąć na Silverze tak jak i na każdym innym serwerze.
Tyle z mojej strony :*
Dzieki za wszystkie odpowiedzi :)
Pozdrawiam
A ja wciąż czekam aż ten noob Teac nabije 20lvl :) aby padł ale i tak wcześniej padnie po przez siłe mojego noob chara :P
Narkoman
25-06-2006, 20:53
@ lenidas
1. Nie wypali chociazbysmy nie wiem jak sie starali. Jakby takie cos wogle milo isc, tylko wiecej osob to ja mog isc. Wolge z pulpetem mielismy taki plan ale to nie wypala, ze idziemy na new server
2. Jednym wyjsciem dla nas to mass hack na lvl 90+ br, bo ponizej to razem damy rade :)
@ ligus
przypomnialo mi sie jak kiedys Teac byl w carlin mial red skula i 6 lvl i pisal
Sell this haracter.
Nie dosc, ze 6 lvl i red skul, to jeszcze haracter (przez h a nie ch) a nie account. omg
Kolejna kradziez X(
Legolasowi ukradziono z domku boh i rozdzke :(
Ale ktos odpiernicza maniane, az szkoda slow X(
ZLODZIEJU opanuj sie, to tylko gra :D ... czemu okradzasz nawet przyjaciela (ukradl ktos kto mial wstep do domku - ja rowniez mialem ale na szczescie nie gralem w tym czasie zreszta krasc nie musialem tych rzeczy i pokrzywdzony Legolas wie dlaczego)
Pozdrawiam (wszystkich za wyjatkiem tej "wszy" co kradnie)
Kolejny raz Polacy na silverze pokazali sile!
P.S Nie mowie o tobie leo, dzieki za wszystko ;*
Nalogowiec
26-06-2006, 20:29
Z tego co wiem to tylko Cannidas i Bartezo maja invity do chaty legolasa :evul:
@up
Cannidas, Bartezo, Michael, Leo Lenidas.
Ale pomysl jezeli bylby to thiefer to zabralby wszystko, moze to zart rl kumpla lego barteza? ;/
Come all to obsidia!
@poreda
Twoja wypowiedz bardzo mnie zadziwiła, wygląda to tak jakbyś chciał usprawiedliwić złodzieja, znam każdego kto ma (lub miał) wstęp do pokoju legolasa. I jestem w 100% pewny że to nie leo i michael... Przykro mi że nie moge wymienić ciebie lecz sam dałeś mi d otego powody... Możesz już tego nie pamiętac lecz okradłeś kiedyś bardzo bliską mi osobe to była drobnostka ale była... Nie ważne kto to jest...
Jeśli złodziej ma choć odrobine honoru (ja nigdy nie okradłbym nikogo a w szczególności przyjaciela, nawet gdyby miał w domku mpa) niech sie przyzna.
Dziękuje i pozdrawiam
@up
Carpathiaa?
Wszystko sie wyjasnilo, napisz do niego jezeli mi nie wierzysz. Co do kradziezy nie usprawiedliwiam tylko szukam rozwiazania, nie potrzebne mi sa itemy szczegolnie ze oskarzasz mnie o to ze okradlem kumpla (z ktorym mieszkalem, i ktory mi zaufal jako jedyny gdy zerobilem tego chara).
Gram na obsidi i to by bylo nie normalne gdybym okradl kogos na silvie i poszedl na obsidie lol
@poreda
Twoja wypowiedz bardzo mnie zadziwiła, wygląda to tak jakbyś chciał usprawiedliwić złodzieja, znam każdego kto ma (lub miał) wstęp do pokoju legolasa. I jestem w 100% pewny że to nie leo i michael... Przykro mi że nie moge wymienić ciebie lecz sam dałeś mi d otego powody... Możesz już tego nie pamiętac lecz okradłeś kiedyś bardzo bliską mi osobe to była drobnostka ale była... Nie ważne kto to jest...
Jeśli złodziej ma choć odrobine honoru (ja nigdy nie okradłbym nikogo a w szczególności przyjaciela, nawet gdyby miał w domku mpa) niech sie przyzna.
Dziękuje i pozdrawiam
Tak czy inaczej okazuje sie, ze nikomu nie mozna ufac....
Rekin okradziony,Fantom okradziony,Legolas okradziony - i to za kazdym razem przez kogos bliskiego, kogos komu sie zaufalo dajac invita do domu lub pokazujac eq ;( Bardzo to niesmaczne, cala zabawa powoli traci sens skoro okazuje sie, ze nikomu nie mozna zaufac ;(
@Fantom, jutro jak wroce to rano to zrobie (mozesz byc spokojny)
Pozdrawiam
Hmmm.... a moim zdaniem okradzione osoby są same sobie winne bo niepotrzebnie dawały iluś osobom intiva. Jak już dajesz komuś wejść do domku to tylko jak jesteś w środku albo obok bo inaczej to widać że nikomu nie można zaufać :(
Narkoman
27-06-2006, 08:44
omg znow kradziez :( ja nie kuama jak mozna :( ja mialem wczoraj przez 2 min dostep do duuzej kasy (c set g armor i bohy) ale nie zabralem bo wole kumplla nie tracic
@ cannidas
nie ma sensu cie zatrzymywac, wiec chcialem powiedziec,ze bedzie mi cie brakowalo chociaz ostatnio nie bylo juz tak milo(wiesz o co chodzi). Powodzenia na Obsydi, abys chociaz tam sie nei zawiodl.
@up
Carpathiaa?
Wszystko sie wyjasnilo, napisz do niego jezeli mi nie wierzysz. Co do kradziezy nie usprawiedliwiam tylko szukam rozwiazania, nie potrzebne mi sa itemy szczegolnie ze oskarzasz mnie o to ze okradlem kumpla (z ktorym mieszkalem, i ktory mi zaufal jako jedyny gdy zerobilem tego chara).
Gram na obsidi i to by bylo nie normalne gdybym okradl kogos na silvie i poszedl na obsidie lol
Chyba źle to odebrałeś, nie mówie ze to TY tylko wykluczyłem osoby które jestem pewny że nie okradły.
@Kuba
A czy zawiodlem? Napisales zebym chociaz tam nie zawiodl a czym tu zawiodlem? Tym ze 3 osoby bezczynnie patrzyly jak pada Polak, a gdy leo chcial zadzialac one stchurzyly? Tym zawiodlem? Albo kradzierza Legolasa, po to zeby odejsc z serva? Pomysl troche!
Narkoman
27-06-2006, 11:47
@ cannidas
zle preczytales, zle zrozumiales
ja naspialem
"powodzenia na obsydii abys chociaz tam sie nie zawiódł."
nie zawiodl na grze, nie byl hackniety, nie konczyl grac, przez ataki pk i mial dobrych kumpli
omg
Klocek Lego 666
27-06-2006, 15:58
Moj kuzyn, nie Rl kumpel mnie nie okradl bo lognolem sie przeszukalem wszystkie dp w tibi i jego domek i nie mial, bo chyba w dupe se niewsadzil...
Cannidas bys nieukrywal ze to ty je wzioles.
Twoj domek cos opustoszal? Tylko nie mow ze znowu jakis chack -.-
Lenidasa o to nieposadzam bo go nie bylo.
To ze odchodze z tego serva nie oznacza ze mozna okrasc "kumpla".
A i dziwne ze tego dnia co mnie okradles siedziales w moim domq co za cholerny przypadek, co nie?
Do mojego domq ma wstep Bartezo(Moj Kuzyn) Rzot(mial bo nie chce) Ty(miales...) leo(i ma nadal) no i moj noobchar(no ale siebie chyba nieokradles, co nie?)
Aa no i cannidas come all to obsidia, ktory to juz raz? znowu zmieniesz chara bo okradles kogos(np. mnie?) i sie chcesz zamaskowac do 30 lev? Bo juz cie nierozumiem?
I jeszcze sie spotkalme z dziwna sprawa co dotyczy Arka zoltana Radka zoltana i kisielq rycerz(moj kumpel z rl, maly noobek;p)
Kisie~ poszedl sobie an voca z radkiem(radek drut kisie~ najt) zrobili go i nagle radek do niego pay 10k or hunted by duffzenho, ale on sie nie dal =] lecialy wzuty na kisielka itp to ja pisze do arka(no bo podobne nicki to sie znaja) co ten teoj kumpel od*******a? Chce pasc? a Arek tylko go zabij to twoj kolega padnie od duffa to ja an to ze 140 lev+ nie bendzie marnowal fraga na 20 najta a on ze ubije mnie, jeszcze bylo dziwne ze podobno ten moj kumpel 20 najt lal tego 26 druta i go chcial zabic dla 10k niezle..... -.-'
Kurde ale to napisalem bendzie trzeba to przeczytac z 3 razy zanim to sie zrozumie :D
Pozdro for all
Legolas.... faktycznie troszke to skomplikowales ;)
Pozdrawiam
Narkoman
27-06-2006, 18:41
hehe da sie odczytac spoko tylko treba sie skoncentrowac
@ legolas
szkoda ze odchodzis, kolejna osoba:( bede cie napewno milo wspominal papa
Coraz wiecej osob odchodzi :(, ten server coraz bardziej staje sie przegrany.
br sux
why?
@Legolas
Moj domek opustoszal poniewaz.. Cannidas i Qwez maja nowego ownera. Po ostatnim incydencie, postanowilem skonczyc tutaj gre i tak tez zrobilem. Moje wszystkie itemy sa na rl kumpla charu ktory nie gra juz w tibie (Nick: Bako). Na obsidi mam w miare dobre itemy poniewaz zrobilem World Trade. I juz powtarzalem kilka razy, nie okradam kumpli, nie ma sensu cie okradac jezeli i ja i ty odchodzimy i po co mi jakies tam twoje bohy jezeli jedna pare juz mialem?!
UWAGA! CANNIDAS I QWEZ MAJA NOWEGO OWNERA. JEZELI MACIE JAKAS SPRAWE DO MNIE PISZCIE NA FORUM ALBO NA GADUGADU (MOZECIE JE WZIAC OD LEO LENIDASA ALBO REKINA LORD VADERA). JAK NARAZIE W TIBIE GRAM NA SERVERZE OBSIDIA LECZ JEST TO GRA "NA ODWAL SIE".
@Legolas
Moj domek opustoszal poniewaz.. Cannidas i Qwez maja nowego ownera. Po ostatnim incydencie, postanowilem skonczyc tutaj gre i tak tez zrobilem. Moje wszystkie itemy sa na rl kumpla charu ktory nie gra juz w tibie (Nick: Bako). Na obsidi mam w miare dobre itemy poniewaz zrobilem World Trade. I juz powtarzalem kilka razy, nie okradam kumpli, nie ma sensu cie okradac jezeli i ja i ty odchodzimy i po co mi jakies tam twoje bohy jezeli jedna pare juz mialem?!
UWAGA! CANNIDAS I QWEZ MAJA NOWEGO OWNERA. JEZELI MACIE JAKAS SPRAWE DO MNIE PISZCIE NA FORUM ALBO NA GADUGADU (MOZECIE JE WZIAC OD LEO LENIDASA ALBO REKINA LORD VADERA). JAK NARAZIE W TIBIE GRAM NA SERVERZE OBSIDIA LECZ JEST TO GRA "NA ODWAL SIE".
Ech....
Mam nadzieje, ze pokasowales moje name w vipach, nie chce aby jakis Twoj koles odzywal sie do mnie (nie widze sensu).
Mam nadzieje, ze jednak wrocicie na "stare" smieci, Ty, Fantom,Legolas :) bo wszedzie dobrze ale w domu najlepiej :flaga_pl:
Pozdrawiam
Klocek Lego 666
27-06-2006, 22:09
Porde przyznalbys sie bo jestes zalosny. po co ci bohy? Np. opylic bohy za kase w rl na 2 paczki petów. Osobe ktora okradasz nazywasz kolega?
Poprostu moj blad i ty;e ze ci zaufalem, cya...
Pozdro for all
o lol czlowieku!
Ty jestes zalosny! Oskarzasz kogos nie majac do tego podstaw ani dowodow, zanim u ciebie zamieszkalem byla umowa ja nie kradne tobie itemow i ty mi. I tak pozostalo, wiec niby czemu gdy wszystko jest dobrze ani ja nie zawiodlem sie na tobie ani ty na mnie, teraz mnie oskarzasz? A i co do tych petow, nie pale..
Klocek Lego 666
27-06-2006, 22:32
Tak taaak jestem zalosny bo sie dalem okrasc "kumplowi"
Byles u mnie w domq tego dnia i nie wiem co tam robiles i jak dlugo, ale mozna sie domyslec.(wiem to od pewnej osoby)
A ja tobie kiedy mialem ukrasc? mialem invita u ciebie moze... hmm.... 1 min? i przy twojej obecnosci mialem cie okrasc? Ej nie no czlowieku popatrz i sie zastanow kto tutaj jest zlodziejem i zalosny(wtedy bys mi boh nie ukradl bo je nosialem na sobie, ale teraz byly przyszykowane na cos i dla pewnej osoby, ale tego niezdradze... no coz powtarzam to 2 raz moj blad ze ci zaufalem... cya
Koncze ten temat bo rozmowa z toba do niczego nie proawdzi. W dzien kradziezy bylem w domku z powodu takiego ze gonil mnie Plagenzenho, co moze potwierdzic moja gildia bo pisalem o tym na guild chacie.
Mow co chcesz i mysl co chcesz, odszedlem z tegp serva i tu nie wroce!
A i chcialem ci powiedziec ze podstawa przyjazni jest zaufanie (to kieruje takze do Dawergo).
Klocek Lego 666
27-06-2006, 23:00
A mogles byc poznije tez, co nie?
Zaufanie powiadasz, taak?
Wlasnie zaufalem ci i co? Dupa ni ma boh ni ma wanda i ni ma cannidasa na serv. Zaufalem i okradles mnie....
Narkoman
28-06-2006, 08:50
i zyjecie w klotni, omg
o ile zrobil to cannidasto sie nie przyzna
a moze zrobil to lenidas?? Wyrobil sobie dobra opinie, i teraz zabiera kazdemu rzeczy, bo wie ze nikt go nie osadzi?? I tylko smieje sie patrzac jak siebie na wzajem oskarzamy??
Co wy na to?
@ lenidas
To jest zart (big joke), co tu napisalem, ja ci wierze. Chcialem tylko atmosfere rozluznic na tym forum. ^^
Koncze ten temat bo rozmowa z toba do niczego nie proawdzi. W dzien kradziezy bylem w domku z powodu takiego ze gonil mnie Plagenzenho, co moze potwierdzic moja gildia bo pisalem o tym na guild chacie.
Mow co chcesz i mysl co chcesz, odszedlem z tegp serva i tu nie wroce!
A i chcialem ci powiedziec ze podstawa przyjazni jest zaufanie (to kieruje takze do Dawergo).
Jest tylko jeden malutki szczegół... ty NIE masz gildi ani nie miałeś w tym dniu...Jak mam ci ufać?
Pozdrawiam
A może nie Lenidas ani Canidas ani te wszystkie inne..... :P tylko nikczemny troll ktory zapragnol jakiegos itema aby wreszcie nooby go nie gnoily i wbil sie przez okno i zarypal itemka :P
@Dawergo
Hahaha i tu sie myslisz! W dzien gdy gonil mnie Plagen bylem w Crazy Hiccup!
Wlasnie w tamten dzien dostalem ivnita do tej gildi...
@ligus
Ty to potrafisz xD
@Edit, Dawergo
Ty mowisz cos o ufaniu? A nie pamietasz tego dnia kiedy udawale mojego przyjaciela po cyzm zabiliscie mnie?
Phoenix Sapphire
28-06-2006, 11:30
I po przeczytaniu ostatniej strony utwierdziłem się w przekonaniu, że większości "naszych" na tym serwerze nie można ufać:/
Jeżeli ktoś ma satysfakcję z kradzieży itemów swojemu koledze, to taką osobę trzeba odizolować od normalnych graczy >.<
Hmmmm....ale o czym to ja chciałem napisać? Już wiem. Mianowicie o tym, że gildia Cast Castle już nie istnieje. Zaczęła się rozpadać kiedy Rycerski Michał odszedł do ID. W kolejnych dniach odeszli kolejni gracze (w tym Michael Rzotkiewka, "wierny gildii od początku do końca") W gildii zostalo tylko kilku aktywnych graczy, nie mieliśmy wystarczającej ilości viceliderów, więc nie chciałem przeciągać tego w nieskończonośc i nacisnąłem przycisk usuwający gildię. Dziękuję wszystkim, którzy wytrwali w niej do końca.
@ Do ludzi z LC, którzy teraz przeszli do Crazy Hiccup.
Jak widać kilka hlvli w gildii czyni cuda. Wizja tego, że będą was chronić skutecznie ściągneła do tamtej gildii wiele osób. Nawet nie przeszkadza wam to, że jest w tej gildii śmieć Nelshok, który zabił mnie, a wielu naszych znajomych próbował zabić. Mam nadzieję, że się nie zawiedziecie.
@50+
Zbieramy team na Deep Fibula Quest. Jeżeli ktoś jest chętny to niech zostawi wiadomosć tutaj, lub odezwie się w grze.
Narkoman
28-06-2006, 11:46
hmm no to ja skorzystam z sytuacji i mowie
zapraszam wszystkich lvl 25+ do gildi o nazwie Polska Gangsterka :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.