Pokaż pełną wersje : Jednym słowem SILVERA
Klocek Lego 666
28-06-2006, 12:27
Ja odeszlem z gildi bo bylem przez 3 dni vice liderem w jednej z gildi na hamronia a nie mozna byc tutaj vickiem i tutaj...ale mielis dziwne zasady ze na chacie to tylko o pomoc sie pyta wiec odeszlem =]
Edit: Wlasnie expie i mam 666 expa do lev, to moze jakis znak ^^
I po przeczytaniu ostatniej strony utwierdziłem się w przekonaniu, że większości "naszych" na tym serwerze nie można ufać:/
Jeżeli ktoś ma satysfakcję z kradzieży itemów swojemu koledze, to taką osobę trzeba odizolować od normalnych graczy >.<
Ta fajnie to oddaj rzeczy mojemu kumplowi "Ariel Wojak" ktróry miał itemy w GH i kiedy miał je wynieść to rozwiązałeś gildie a jak pisał do ciebie o zwrucenie to go ignorowałeś. A z tego co ja wiem jak traci się domek albo gh to wszystkie itemy leca do dp do miasta któremu podlega taki domek lub gh
Mam nadzieje że sprawa się wyjaśni i mój kumpel odzyska swoje itemy
Hmmmm....ale o czym to ja chciałem napisać? Już wiem. Mianowicie o tym, że gildia Cast Castle już nie istnieje. Zaczęła się rozpadać kiedy Rycerski Michał odszedł do ID. W kolejnych dniach odeszli kolejni gracze (w tym Michael Rzotkiewka, "wierny gildii od początku do końca") W gildii zostalo tylko kilku aktywnych graczy, nie mieliśmy wystarczającej ilości viceliderów, więc nie chciałem przeciągać tego w nieskończonośc i nacisnąłem przycisk usuwający gildię. Dziękuję wszystkim, którzy wytrwali w niej do końca.
Każdy wiedział że gildia się rozpadnie a po za tym nie ma sensu trwać w gildi która ciągle jest huntowana, poniżana itd.
@ Do ludzi z LC, którzy teraz przeszli do Crazy Hiccup.
Jak widać kilka hlvli w gildii czyni cuda. Wizja tego, że będą was chronić skutecznie ściągneła do tamtej gildii wiele osób. Nawet nie przeszkadza wam to, że jest w tej gildii śmieć Nelshok, który zabił mnie, a wielu naszych znajomych próbował zabić. Mam nadzieję, że się nie zawiedziecie.
Ta jak widać masz wielki żal do Drahonia który chce stworzyć gildie która pogodziła by nas z wieloma wrogami. Gdybyś stanoł przed Bogiem to powiedział by Ci "Przebacz swym wrogom jako i ja swym przebaczyłem" :D Ale ja religijny :P.
Przemyśl to....
@50+
Zbieramy team na Deep Fibula Quest. Jeżeli ktoś jest chętny to niech zostawi wiadomosć tutaj, lub odezwie się w grze.
Hmmmm.... trudno ci będzie znaleść dużą ekipe na tego questa :P chyba że poszukasz w szeregach br :P
Ehh jak widać polacy z silvery uciekają od walki... Mam tego dosc, zawsze gdy ktos padnie jest gadka "idziemy go ubic" lecz nikt nie idzie... Pora wziasc sie do kupy albo zmienic server, z taka postawa nigdy (przynajmniej tutaj) sie nie wybijemy... Przemyslcie (ja tez) swoja postawe...
Pozdro
Nalogowiec
28-06-2006, 14:33
Robicie zadyme o glupie bohy :P ja stracilem 2kk i juz teraz wiem ze nie mozna nikomu ufac (only Leo ;*) :evul:
btw. zapraszam na kyre :) jak dla mnie super serv
przynajmniej nie ma czegos takiego "leave or hunted" / "pay or die"
:p
a moze zrobil to lenidas?? Wyrobil sobie dobra opinie, i teraz zabiera kazdemu rzeczy, bo wie ze nikt go nie osadzi?? I tylko smieje sie patrzac jak siebie na wzajem oskarzamy??
@ lenidas
To jest zart (big joke), co tu napisalem, ja ci wierze. Chcialem tylko atmosfere rozluznic na tym forum. ^^
Oczywiscie ukradlem cos co mialem i tak miec :baby: (pacc)
Aby mnie wiecej nie kusilo od dzis nie bede wchodzil do domkow, tylko do Sewerego (ze wzgledu na to, ze jak jego okradne to skuje mu "ryja" i wylacze kompa :D ), a tak wogole to wszystko co kupilem to za GP od WAS i za moje zlotowki (pacci) wiec i tak za duzo juz zainwestowalem (jak na moj rozsadek), wiec nie proscie wiecej o pacc-e :evul: Bo przeciez nie stac mnie na bohy (ktore jak powiedzialem mialy byc moje) :D
Pozdrawiam
Phoenix Sapphire
28-06-2006, 16:37
Ta fajnie to oddaj rzeczy mojemu kumplowi "Ariel Wojak" ktróry miał itemy w GH i kiedy miał je wynieść to rozwiązałeś gildie a jak pisał do ciebie o zwrucenie to go ignorowałeś. A z tego co ja wiem jak traci się domek albo gh to wszystkie itemy leca do dp do miasta któremu podlega taki domek lub gh
Mam nadzieje że sprawa się wyjaśni i mój kumpel odzyska swoje itemy
Każdy wiedział że gildia się rozpadnie a po za tym nie ma sensu trwać w gildi która ciągle jest huntowana, poniżana itd.
Ta jak widać masz wielki żal do Drahonia który chce stworzyć gildie która pogodziła by nas z wieloma wrogami. Gdybyś stanoł przed Bogiem to powiedział by Ci "Przebacz swym wrogom jako i ja swym przebaczyłem" :D Ale ja religijny :P.
Przemyśl to....
Hmmmm.... trudno ci będzie znaleść dużą ekipe na tego questa :P chyba że poszukasz w szeregach br :P
1. Fajnie, że kolega się w końcu zainteresował swoimi itemami. Tydzień próbowałem się z nim zkontaktować...bezskutecznie. Nie przypominam sobie, żeby do mnie pisał w tej sprawie, chyba że w trakcie kiedy miałem kicka (co się zdarza dokładnie co godzinę i 12 minut..i love tpsa).
Wybiorę się niedługo do Kazoo i sprawdzę jakie to itemki miał w gh i mu je oddam. Nie widzę żadnego problemu.
2. Co do sprawy gildii i mieszania Boga w te sprawy to wogóle n/c.
3. Ekipa na Deep Fibula quest nie musi być wcale duża :] Po za tym jest już nas paru:
Drahonio, Krzysiu Szycha, Legolas of Anarchia, Seba Konieczny i ja. Jeszcze z jeden bloker, 1-2 shooterów i myślę że sobie poradzimy. Tak więć zgłaszać się! xD
A teraz cos ode mnie :D
16:26 Plagenzenho: HUNTED
16:26 Kilver Achin: lol
A zaczeło sie od tego ze jakis noobek zwinął mi loota z pkera ;)
Narkoman
28-06-2006, 17:40
@ lenidas
omg to byl zart przeciez.
@ phenix
rzeczy od pulpeta musisz potrzymac, bo on wraca dopiero za tydzien. Mozesz mi je dac, ja przetrzymam dla niego, jesli nie chcesz miec mnostwa tego w dp.
Phoenix jak mogłeś sie ze mną kontaktować skoro cały czas (prawie) byłem na tibii (nie licz weekendu bo wogóle nie miałem dojścia do kompa ) w godzinach od 8:00 do koło 20:00 z przerwami po 10-20 minut więc powiedz mi to?? żadnej wiadomości oczywiście rozumiem ze mogłeś być online kiedy akurat mnie nie było
marcinekk
29-06-2006, 08:44
Phoenix jakbys mogl moje rzeczy wyslij na pulpeta do venore,a nie do kuby narkomana:P
Phoenix Sapphire
29-06-2006, 12:51
No k#$@ mać. 3 dni > 2 kicki = 2 dedy
retired dopoki nie naprawie neta
narazie -.-'
UP@
Retired bedziesz jak oddasz arielowi itemy -.-
Klocek Lego 666
29-06-2006, 15:52
to niech sie on nimi zainteresuje a nie K**** ty sie nimi interesujesz...
@legolas
A co ty do niego masz, areil to jego przyjaciel, nie dziwie sie ze sie o niego i jego sprawy marwi, i ma racje...
Chyba już wszyscy odchodzą z Silvery...
No trudno. One question. Ktoś tu w ogóle zostaje?
@UP
ja napewno nie odejdę z Silvery za dużo razy server zmieniałem ;( dlatego tutaj mam zamiar przypakować 70 level a potem sie zobaczy co bedzie dalej
to niech sie on nimi zainteresuje a nie K**** ty sie nimi interesujesz...
Bartek interesuje sie nimi poniewaz wie ze ja ciezko pracuje budując dom(prosze sie nie śmiać) i nie mam za duzo czasu grac w tibie i inne gry.
zresztą sam uciekłeś Legolasie i wątpie abyś wrócił spowrotem do kumpli którzy ciebie szanowali i lubili
Przemyśl to
Rekin Master
29-06-2006, 20:09
w piatek exp ^^
w piatek zamawiam pacca
w piatek beda new itemki<tak mysle>
Narkoman
29-06-2006, 20:42
@ rekin
lol ty to umiesz, zupelnie jak ligus:)
@dragmax
ja zostaje na tym sevie, przynajmniej na razie
@
omg znow powstaje polska gildia 35 lvl+
marcinekk
29-06-2006, 21:32
Phoenix ja tez chce swoje itemy z gh! jak bedziesz w kazo to odeslij mi je do pulpeta do Venore
Ps odeslalem ci wkoncu twoje klucze:P
Klocek Lego 666
29-06-2006, 23:45
zresztą sam uciekłeś Legolasie i wątpie abyś wrócił spowrotem do kumpli którzy ciebie szanowali i lubili
Przemyśl to
Jakos tego nierozumiem, ucieklem?
Taa... a szczegolnie tych co zabrali mi boh i cosmica, co nie?
K**** kolejna gildia ktorej liderem jest niezly noob :S Mysli ze go protektuje Duff i moze wszystko nawet zabic mnie i tego niewidac.. Kuba jakos nie widac 35 lev+ sa tam 8 lev ;S
Jakos tego nierozumiem, ucieklem?
Taa... a szczegolnie tych co zabrali mi boh i cosmica, co nie?
W takim razie czemu grasz na Harmonii??
Lego@
Słuchaj Ariela znam już długo grałem z nim na paru serwerach i staramy się sobie nawzajem pomagać. Widać też że może umiesz expić ale po za tym nie jesteś dobrym graczem ponieważ dobry gracz nie odchodzi po tym jak ukradną mu booh i coś tam jeszcze. Popatrz na Rekina jak Lady go okradł/a to miał kryzys chyba ze jakieś 3 dni a później grał dalej.
Nie wiem co dla Ciebie znaczy słowo "przyjaźń" ale chyba coś negatywnego :(
UP@
YYYY jaka noobowata gildia ta gildia Barteza?? :P a może ta gildia Euchesta?
Klocek Lego 666
30-06-2006, 10:04
K**** ale wy jestescie P******i, czy ja mowie ze odchodze z tego serva bo mi boh zabrali? K**** odeszlem z tego serva i itemy kasa byla przegotowana w bps na pewna rzecz .... . Po 2 dniach mojej nieobecnosci na silv loguje sie i w bp nie ma boh i cosmica.:o
A ty za to nie umiesz expic :]
Ja kumpli z tibi nie nazywam przyjaciolmi bo kumpel i przyjaciel to niew to samo
Gildia o nazwie Lord of Silvera, ktoter liderem jest Arek zoltan.....
A Bartezo sobie zrobil gildie dla swoich i moich low levelowych friend, chodzby kisielqa
K**** ale wy jestescie P******i, czy ja mowie ze odchodze z tego serva bo mi boh zabrali? K**** odeszlem z tego serva i itemy kasa byla przegotowana w bps na pewna rzecz .... . Po 2 dniach mojej nieobecnosci na silv loguje sie i w bp nie ma boh i cosmica.:o
A ty za to nie umiesz expic :]
Ja kumpli z tibi nie nazywam przyjaciolmi bo kumpel i przyjaciel to niew to samo
Gildia o nazwie Lord of Silvera, ktoter liderem jest Arek zoltan.....
A Bartezo sobie zrobil gildie dla swoich i moich low levelowych friend, chodzby kisielqa
Po pierwsze: nie jesteśmy P******i
Po drugie: kto miał passy do twojego chara skoro mówisz że ktos Tobie Dupnoł boszki i Cosmica chyba ze z domku tobie wyparowały to musiałeś komuś dać invita i >>>puf<<< to znikają bohy i cosmic
Po trzecie: ja nazywam Kumpli z tibii Przyjaciółmi ponieważ Tibia odzwierciedla charakter posiadacza postaci
Po czwarte: Najlepszym chyba przykładem jest Ligus jeśli chcesz dalej drążyć ten temat to tobie to udowodnię
@Legolas
A moze Ligus nie to ze nie umie expic, tylko to ze ma prywatne zycie? Ma wazneijsze sprawy od tibi i tyle, mozet ego nie zrozumiesz ale w zyciu nie jets tibia najwazniejsza... lol
Znowu klotnia, nie mozecie zyc w zgodzie?
Double post... kocham moj net, prosze o usuniecie posta
Dawergo skad w podpisie masz takie obrazki??
Plz powiedz
Klocek Lego 666
30-06-2006, 16:53
Po pierwsze: nie jesteśmy P******i
Po drugie: kto miał passy do twojego chara skoro mówisz że ktos Tobie Dupnoł boszki i Cosmica chyba ze z domku tobie wyparowały to musiałeś komuś dać invita i >>>puf<<< to znikają bohy i cosmic
Po trzecie: ja nazywam Kumpli z tibii Przyjaciółmi ponieważ Tibia odzwierciedla charakter posiadacza postaci
Po czwarte: Najlepszym chyba przykładem jest Ligus jeśli chcesz dalej drążyć ten temat to tobie to udowodnię
Po pierwsze : nikt nie mial moich passow bo nie sharuje konta, jak to robia niektorzy....
Po drugie: Mi sie jednak wydaje ze jestes P******y
Po trzecie: Niezgadzam sie bo gra to gra a zycie to zycie...
@Cannidas ty sie lepiej zajmij swoja "obsidia"
I ja niemowie ze tibia jest najwazniejsza, i z tego co widze jak ja bym byl tyle czasu online co ligus to bym mial o wiele wiekszy lev.
Lego@
Wiesz co i tutaj udowodniłeś że nie jesteś zbyt mądrą osobą powinieneś zacząć panować nad emocjami. Expić umiem tylko że po prostu nie chce mi się bo wole sobie posiedzieć i poskillować dzięki czemu mam więcej czasu na to aby pogadać z kumplami.
Macie racje że Tibia nie jest dla mnie najważniejsza w życiu. Kto wie że dla niego Tibia jest najważniejsza to z przykrością informuje tą osobę że powinna jechać na specjalną terapie :P która pozwala się uwolnić od świata gier komputerowych. Skąd wiem że jest coś takiego?? Znałem Chłopaka który był tak wgłębiony w świat gier komputerowych że prawie wogle nie odróżniał świata rzeczywistego od świata fikcyjnego czyli tego nie prawdziwego. Jego rodzice w zeszłym roku na wakacje zafundowali mu wczasy w takim ośrodku gdzie pomogli mu się uwolnić od tego wszystkiego. W tej chwili jak siada do komputera to gra ale umie i wie kiedy przestać.
Zresztą ja Tibie traktuje jako grę przy której można się odprężyć i porozmawiać z kumplami.
PS: Lego ja z Arielem graliśmy na paru światach i moim zdaniem to że ciągle ze sobą wytrzymujemy i lubimy ze sobą rozmawiać idt. świadczy o tym że jesteśmy przyjaciółmi.
EDIT@
Lego wiesz co ja długo przy Tibi nie siedze. W tej chwili są wakacje więc na Tibi jestem gdzieś 07:00-11:00 jakoś tak. Jak był rok szkolny to grałem gdzieś ze 2 albo 2,5h. Zresztą nie warto się tłumaczyć komuś takiemu jak ty
Klocek Lego 666
30-06-2006, 18:03
Jesli nie warto to po co piszesz?
Tak jasne widac ze umiesz expic.... to ja bendac noobem szybciej od ciebie expilem....
Jesli nie warto to po co piszesz?
Tak jasne widac ze umiesz expic.... to ja bendac noobem szybciej od ciebie expilem....
Hmm.... a pamiętasz kiedy ja expiłem?? :P No właśnie ja w swojej karierze na silverze tak poważnie expiłem przez 5 dni w którym czasie nabiłem od 34 poziomu do 40 czyli parę lvl i to grałem po jakieś 4 godzinki? :) Nie mam zamiaru się sprzeczać bo nie ma z kim 8o. Zauważ że ja albo przesiaduje w dp albo skilluje :P
PS: Ja się nie ścigam :P
OMG, znowu kłutnia.
Wezcie przestancie bo:
po pierwsze: chyba nikt nie lubi czytac postów w których ktos się ciągle kłuci bo to jest nudne,:confused:
po drugie:nie lubie jak wogle ktos się kłuci ;)
Lepiej zajmijcie się tym co robicie i uważajcie to co uważacie za słuszne a nie nażucajcie komuś innemu tego co wy robicie bo nie każdy musi uważać tak jak wy.:evul:
Po pierwsze : nikt nie mial moich passow bo nie sharuje konta, jak to robia niektorzy....
Po drugie: Mi sie jednak wydaje ze jestes P******y
W takim razie skoro uważasz że jestem P******y to znaczy że ty jesteś najzwyklejszym :blazen: :glupek: i :fool: skoro tak o mnie myślisz wiele osób bankowo by sie z tobą nie zgodziła że jestem P******y.
Jeżeli używasz takich wulgaryzmów to świadczy tylko o twojej inteligencji i kulturze osobistej
nie obchodzi mnie czy sharujesz konto czy nie to twoja sprawa
tu masz racje ale nie do konca.
Gra to tylko gra ale... ma pewien cel a tym celem jest poznanie nowych ciekawych i (bez brzytkich skojarzeń) atrakcyjnych osób
Klocek Lego 666
30-06-2006, 23:55
PS: Ja się nie ścigam :P
Ja tez.
@Omo
Jesli cie nieinteresuje to nie pisz cos takiego :
Po pierwsze: komu dales passy jesli.....
BTW : Nie nawalaj tylu emotek obok siebie bo sie odechciewa czytac...
Pozdro for all B)
Ej ale czy nie ma racji??
@Phoeniks
Kiedy ty dokladnie bedizesz online bo kurna nie moge ciebie dorwać zebyś oddał moje rzeczy :/
Wiesniaq
01-07-2006, 01:31
omo i klocek powinniście przestać bo będą straty w ludziach:p
a tak prawdę muwiąc to forum nie jest po to zeby na siebie bluzgać
jak wiadomo tibia to gra a jak na nam cos nie wychodzi to wiadomo ze jest złosc
ale zawsze mozna powiedziec komus ze jest jeszcze gorszy cienias wyśmiać go i ulżyć tym sobie ...... najlepiej
to chore :o
Klocek Lego 666
01-07-2006, 09:47
omo i klocek powinniście przestać bo będą straty w ludziach:p
Po twojej sronie =]
Michałeq
01-07-2006, 13:06
@a propos ukradzionych bohów i cosmica
Ktoś po prostu okradł Lego, i temu komuś sie dostanie ;]. BTW: Lego już wie kto go okradł. A więc drogi złodzieju, jak kradniesz, to rób to po cichu i na miłość boską, nie chwal się NIKOMU.
@Lego
Nie gniewaj się, dziś serpenta pożyczyłem od Ciebie ;s
@Poreda
Wtedy jak Cię ujebaliśmy miałem Ciebie USPOKOIĆ i na luzie pogadać, żeby atak był z zaskoczenia. I padłeś za całokształt: zabiłeś mi rl qmpla, zabiłeś Kluka, groziłeś huntem boromirowi i komuś jeszcze. Aha, odgrażałeś sie że rozwalisz Moon~.
Mam nadzieję że starczy ;x
@Dolor i wszystkie Ariele wojaki, palki i timonki ;s
Jezu, jeśli chcecie te itemy to sami napiszcie na priv do Fenixa; znajdzie czas, to odda; bo taka postawa (Cytuje "bylem codzinnie online od 8 do 20 nie liczac weekendu, zawsze mogles do mnie napisac") jest troche niegrzeczna. Poza tym rozwiązujcie takie sprawy na priv a nie forum zaśmiecacie; a dam głowe, że chodzi o 3 p army i 2 scarfy -.- a nie o żadne bohy czy g army. Jak jest taka sytuacja, to niech szanowny Pan Ariel się sam zainteresuje, czyli popieram Legolasa (bodajże 3 raz na tym forum xD).
@Dolor i wszystkie Ariele wojaki, palki i timonki ;s
a dam głowe, że chodzi o 3 p army i 2 scarfy -.- a nie o żadne bohy czy g army. (bodajże 3 raz na tym forum xD).
to bys ją stracił :p ponieważ nie chodzi o scarfy i p-army tylko o knight arma 26k w gotówce 2x war hamemry uhy 1260 bolców itp śmieci :p
Michałeq
01-07-2006, 13:20
Dobra, mój błąd, ale czy to zmienia sytuację? Poza tym mówiłem już, że to jest GH, a nie hotel ;). A itemki odzyskasz NA PEWNO bo phoenix thiefem nie jest, więc możesz spać spokojnie i patrzeć na to z dystansu (bo to w końcu gra, a nie rl life jest).
Masz racej to nie jest rl life ale... nie nie bedzie ale nie chce mi sie kłócić z nikim a z leonidasem juz mam dosyc. skoro go ktos okradl to musial miec wjazd do jego pokoju albo jego pasyy innego wyjscia nie widze
YyYyYyYyy... Rycek jesteś po stronie Legolasa bo jak mu się coś u ciebie nie spodoba to dostajesz od niego na Rl i później mówisz że ci oczy łzawią jak to kiedyś powiedział Legolas :D
Michałeq
01-07-2006, 16:44
Aff.. Mówiłem, że jak Ariel chce itemy to niech się sam o nie upomni a nie wyrecza się kumplem. O to mi tylko chodzi. Ale jeśli wolisz uparcie wieszać psy na Fenixie, to nie ze mną dyskutuj ;]
Klocek Lego 666
01-07-2006, 21:45
Tak ligus tak, dobrze ze ja cie nie znam z rl bo tobie by oczka lzawily....
@UP
prędzej byś sie zesrał skoro taki z ciebie kozak to idz z nim na ustawke co zobaczymy kto ma jaja na neutralnym polu bo ja wiem może w Opolu??
Klocek Lego 666
01-07-2006, 21:57
A ty takis pewien? Moze by sie ligus zesral?
Po jego niektorych zachowaniach sadze ze on wogue jaj ni ma :S
w kazdym razie ja bym sie nie zesrał
Klocek Lego 666
01-07-2006, 22:01
To sie zdecyduj czy mowiesz o ligusie czy o sobie =]
Ehh nie kumaty jestes ani ja ani Ligus nie srał by jeśli mielibyśmy sie bić zresztą mam dosyć kłutni jasne?????? ja chce tylko moje itemki i jezeli czyta to phoeniks to bede w niedziele od 8:00-10:00 na servie i sie bede szwendał koło kazzo
Ehh nie kumaty jestes ani ja ani Ligus nie srał by jeśli mielibyśmy sie bić zresztą mam dosyć kłutni jasne?????? ja chce tylko moje itemki i jezeli czyta to phoeniks to bede w niedziele od 8:00-10:00 na servie i sie bede szwendał koło kazzo
Plz wykasujcie jeden post sie mnie kliklo za duzo razy :p grrr double post nie zebym chcial spamowac :(jeszcze raz sorka
Klocek Lego 666
02-07-2006, 00:19
To wez mu do cholery napisz na priv albo wyslij list, bo phoeni zaglada tutaj raz na tydzien albo 2....
Wiesz Lego ja się bić nie boje jak chcesz to możemy się umówić na solówke :P
Ariel mówiłem ci już na Tibi żebyś przemilczał pewne sprawy których nie znasz do końca bo później takie bzdury piszesz że odrazu człowiekowi skręca kiszki :P
PS: Ariel przeczytaj regulamin tego forum :P
jak ja odszedlem widze ze coraz wiecej koltni :) MUSHAShaHASHHSHASHHS
@ Dolor
czytałem forum tylko ze mi sie kliklo 2 razy na wysyłanie pamietam tez zeby pewne sprawy przemilczec tylko mi sie zapomnialo :p
Rekin Master
02-07-2006, 11:14
jak ja odszedlem widze ze coraz wiecej koltni :) MUSHAShaHASHHSHASHHS
s*******aj bura suko<wiem ze zaraz dostane 3 punkty karne^^>
ps. powiedz mi kto jest noob...ty straciles 3 razy wiecej ode mnie jebany zlodzieju :D:D
Wiesniaq
02-07-2006, 11:40
Wczoraj brazylia przegrała na mundialu z francją
nie boicie sie że brazyliczycy będą zabijać wszystkich dookoła??;(
Klocek Lego 666
02-07-2006, 12:31
Oni maja zalobe wiec narazie nie bende zabijac ;p
wieśniaq jak ustawiles sobie w podpisie te obrazki??
A ja dzisiaj siedzialem sobie nad naszym Baltykiem z rodzinka i swietnie sie bawilem :) :)
Hehe ludziska, lato jest i to jakie fajne 8o
Pozdrawiam
Wiesniaq
02-07-2006, 22:47
wieśniaq jak ustawiles sobie w podpisie te obrazki??
wejdź na tibia.org.pl w userbary i pod każdym masz link
22:02 Jan of Kyra: wroc na silvere
22:02 Zytox: kto ty?
22:02 Jan of Kyra: jan of silvera
22:03 Jan of Kyra: wole ciebie niz tych noobow
22:03 Jan of Kyra: miales tam spox postac
22:04 Jan of Kyra: wole cie tam ;/
22:05 Jan of Kyra: same huje na silverze ;/
22:05 Jan of Kyra: miales dobry lv
22:08 Jan of Kyra: ale wciaz masz najwyrzszy lvl wsrod polakow
22:08 Zytox: to co?
22:08 Jan of Kyra: to to ze bijesz go najszybciej i wbijesz szybko 100
22:08 Zytox: tu wbije 100 ;]
22:09 Jan of Kyra: ale tam trzeba wspomoc silvere
22:12 Jan of Kyra: kurwa teraz juz 50% silvery mnie wkurza ;/
22:12 Zytox: kto np?
22:13 Jan of Kyra: wyswit drahonio robertto itp
22:13 Zytox: to jest polowa? ;p
22:13 Jan of Kyra: nie
22:13 Jan of Kyra: ale duzo ich jest
Dalej mi sie nie chcialo kopiowac =]
Klocek Lego 666
02-07-2006, 22:58
Bo myslal ze free itemy dostanie =]
EDIT: Jak zrobi zeby nie bylo linkow tlyko te userbary?
UP@
Wklej te linki tak jak zdjęcia czyli:
link do obrazka
Klocek Lego 666
03-07-2006, 09:21
No cos sie nie chce zrobic ;p
Edit: Jest ^^
Rekin Master
03-07-2006, 10:03
dzis nareszcie ide zamowic pacca :P
ps. tez se zrobilem te obrazki w podpisie ^^
te obrazki są w pyte :P:P:P
Taa mania pasków nas nawiedziła :D
Rekin Master
03-07-2006, 13:35
kur... moj jest najmniej kolorowy :(:(:(:(
Michałeq
03-07-2006, 14:17
Holu, zapomniałeś czegoś dodać ;x Czego? \/
\/ \/
http://tibia.org.pl/userbar/4-Izeey-1.gif
;D
Rekin Master
03-07-2006, 14:38
Fajne te userbary ;x
aaa i wykasuj to "I am rich" bo byles bogaty,juz nie jestes :D chyba ze juz kogos okradles na kyrze ^^
JEEEE odzzyskalem moje itemy dzieks Phoenix Sapphire.:*:*:*:*:*:*:*:*
Michael Rzotkiewka
03-07-2006, 18:36
Hehe dawno tu nie pisalem ale czytam wszystko =D
Wlasnie dostalem hunta za free od Pipao Silverhearta czy jak mu tam xD Siedze sobie w domku, nagle on przylazl i mi "hunted" postal chwile i poszedl xD Nie ma to jak PA :P
Hehe mania userbarow :D no to jak wszyscy to wszyscy, ja tez ^^
Rycuniuuuu dla ciebie nie ma tego specjanlego userbara pt. "KONFIDENT" (jesli wiesz co to znaczy)
a i usun tego "player killer" bo watpie czy zabiles w swojej tibijskiej karierze jakiegos 30 + lvla... :evul:
Michałeq
03-07-2006, 18:59
Przyganiał kocioł garnkowi; <--- nie rozumiesz sensu tego, kup SŁOWNIK(jeśli wogule wiesz co to znaczy. A co do tego pk, to się zgadzam, pk ze mnie żaden, ale za coś byl ten rs, hyhy. A z 30lvl+ zabiłem Qweza ;]. Aha, nie wiem czy pamiętasz, ale kazałem twojej "wtyczce w moon" kopiować wszystko z g chata. po zabiciu Qweza, dawerg mial 15 min pz, wiec dalem look na trupa, i tak spreparowalem zeby pisało nie "killed by dawergo" a "killed by rycerski michal" i dałem na czata. Twoj "wielce lojalny qmpel" skopiował ci to (albo ktoś inny) i ty jak debil goniłeś mnie przez pół pustyni, a dawerg spokojnie stał i czekał aż mu pz zejdzie ;d.
nom,te userbary maja prawie wszyscy,tylko nie pulpet:D
Narkoman
03-07-2006, 19:17
Nowa moda na userbary ^^
a co do PA to jest w ankh taki jeden, pewnie jak jutro mnie wywali to skopiuje nick i go tutaj napisze
47 knight
Az taki tęęęępy jestes? :|
Nawet jakby Dawergo mial skulla a nie samo pz to bym go nie tknal(mam swoje powody dlaczego, dawergo je zna :evul: )
nie gonilem cie przez pustynie tylko sobie spokojnie poszedlem na statek i poplynalem na dare gdzie ty widzac mnie przytomnie wybrales opcje "logout"
tak samo jak sytuacja z mie ziomalem poprostu N/C
cioty sa wsrod nas:evul:
Ta paski są ładne ale uważajcie bo już dostałem 1 punkt karny od Raula czy jak mu tam :P
A za co dostales ??
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=55385&page=13
wejdz tutaj dolor
UP@
Proponuje abyś wywalił ze swojego podpisu ten pasek z tym slime training fan czy jakoś tak bo slim cię zabije i nawet jak by cię nie zabił to nie wiesz jak na nich trenić 8o
@up
a to skillowanie na slimach to jakas filozofia?
LOL
Ligus-Jun 23 2006, 08:10:02 CET Died at Level 44 by a slime
nawet o tym dedzie nie wiedzialem :evul:
Afk & Macro style na slimach ? :P
@up
a to skillowanie na slimach to jakas filozofia?
LOL
Ligus-Jun 23 2006, 08:10:02 CET Died at Level 44 by a slime
nawet o tym dedzie nie wiedzialem :evul:
Afk & Macro style na slimach ? :P
A na rotah??:P
Wiesz
ja padłem na slimach a ty na rotach jak miałeś 38lvl :P to chyba było mc :P
A ja padłem bo wyszedłęm aby pozabijać slimy bo mi się nie respiły i mi neta wywaliło było to po tych ulewach i coś mieli zrypane z netem więc podłaczali awaryjną linie
@Dolor
Nie wyrzuce i wiem jak mam skilować na slimach nie musisz mnie poprawiać ale skoro tobie to taką wrajde robi to proszę bardzo
Na rotach padlem na 33 lvl podczas skillowania na macro:evul:
nawet sie nie przyznawaj :p zreszta po co wam macro normalnie grac nie umiecie??
Narkoman
04-07-2006, 21:37
kazdy gra jak chce, ja to gram tak jak mam w userbarach :P
kazdy gra jak chce, ja to gram tak jak mam w userbarach :P
Co ty za farmazony walisz? "kazdy gra jak chce" :D
Czy uzywanie jakichs "pomagaczy-popychaczy" to jest wg Ciebie gra?
Mowisz tak bo pewnie nie potrafilbys skonczyc zadnej gry bez:kodow,oszustw itp.
:D kazdy moze zapuscic boota na noc i rano na przyklad mlvl wskoczy o kilka lvl, a potem, bedzie cwaniakowal "ja gram uczciwie, ciezka praca zapracowalem na to co mam" :D
Moim zdaniem uzywanie, botow i innych programow to jest zwykle oszustwo i :baby: . Jak ktos sobie nie potrafi poradzic lub ma zajewiaste mniemanie o sobie to w ten sposob oszukuje innych.
Gram juz ponad rok i ciagle jestem na sredniem poziomie bo nie uzywam "dodatkow" i mysle, ze ci co uzywaja sa poprostu zakompleksieni i dlatego nie nalezy zalowac jesli ktos dostanie "haka".
:D Hakowac frajerow co maja 100+ lvl dzieki botom i oszustwom, a ktorzy potem "woza" sie bo sa wazni gdzyz maja hlvl... :baby:
Pozdrawiam
Narkoman
05-07-2006, 11:05
Czy uzywanie jakichs "pomagaczy-popychaczy" to jest wg Ciebie gra?
Tak wedlug mnie to jest gra. Jesli tobie przeszkadza, ze tak gram/gramy to masz pecha, nie zmienisz tego(chyba). Jak nie chcesz to nie stosoj "pomagaczy-popychaczy"
Moim zdaniem uzywanie, botow i innych programow to jest zwykle oszustwo i :baby: .
Tez uwazam, ze to jest oszustwo ale coz. Trzeba sobie ulatwiac. Ty myslisz ze jakis hlvl (chodzi mi o ludzi 150+) doszedl do swego poziomu uczciwie? Ja osobisce w to watpie.
A tak do reszty tekstu.
"woza" to pojecie wzgledne, co masz przez to na mysli?
Michałeq
05-07-2006, 11:51
Panowie, dyskusja jest fajna, ale niestety dla Kuby, Leo ma rzeczywiście racje. Zreszta napisałem to samo ~100 stron temu, vide sprawa Fantoma.
Kuba, a jak z zacięciem grałbyś uczciwie, i widział, że reszta jedzie na bocie, to jakbyś sie czuł. Właśnie ^.-.
"Każdy gra jak chce" - taki Kowalski zacznie grać jak chce, i przypomni sobie o przycisku ctrl + r, za pomoca którego można SOBIE UŁATWIAĆ wywalając z serva botterów ;s
BTW: zobaczcie, że ludzie źli, źle kończą. Że co? Że chrzanie trzy po trzy?
Spójrzcie na takiego Fantoma, co do jego zachowania nie będę się wypowiadać, bo to wzbudziłoby za dużo kontrowersji, ale zobaczcie jak skończył (ban, okradziony z 2kk). A teraz spójrz na siebie, to już twój trzeci char 25lvl+, i zadaj sobie pytanie "Czy warto".
Tak wedlug mnie to jest gra. Jesli tobie przeszkadza, ze tak gram/gramy to masz pecha, nie zmienisz tego(chyba). Jak nie chcesz to nie stosoj "pomagaczy-popychaczy"
Tez uwazam, ze to jest oszustwo ale coz. Trzeba sobie ulatwiac. Ty myslisz ze jakis hlvl (chodzi mi o ludzi 150+) doszedl do swego poziomu uczciwie? Ja osobisce w to watpie.
A tak do reszty tekstu.
"woza" to pojecie wzgledne, co masz przez to na mysli?
"woza" mialem na mysli "wożą" się, czyli sa na przyklad PA
Oczywiscie ze tego nie zmienie, gdybym chcial musialbym kablowac, a to byloby tak samo frajerskie jak uzywanie botow (i chwalenie sie tym)
Oczywiscie, ze 90% graczy z hlvl oszukuje, ale czy to znaczy, ze na przyklad jesli ktos jest zlodziejem, oszustem, czy donosicielem moze tlumaczyc kogos innego ze jest takim samym :D
Sorry ale to tlumaczenie :baby:
Pozdrawiam
ps. szanuje wszystkich poglady i Twoje tez. Dzieki ze przyznales sie iz grasz na oszustwach :) Teraz kazdy Twoj awans bedzie troszke miej wartosciowy niz innych graczy
ps2. ze swojej strony wyczerpalem juz temat twojej wypowiedzi, ktora zacytowalem w poprzednim poscie
Narkoman
05-07-2006, 13:04
Kuba, a jak z zacięciem grałbyś uczciwie, i widział, że reszta jedzie na bocie, to jakbyś sie czuł. Właśnie ^.-.
Nom czy ja kiedyn powiedzialem, ze was nie rozumiem?? (tych ktorczy grraja uczciwie).. Kazdy gra jak chce. Nie wszyscy maja mase czasu na gre. Ja np czesto zostawiam na robie strzal, bo nie moge siedziec tak jak niektorzy 10h na dobe przy kompie.
"Każdy gra jak chce" - taki Kowalski zacznie grać jak chce, i przypomni sobie o przycisku ctrl + r, za pomoca którego można SOBIE UŁATWIAĆ wywalając z serva botterów ;s
Hmm to by nie bylo zbyt mile. :(
ps. szanuje wszystkich poglady i Twoje tez. Dzieki ze przyznales sie iz grasz na oszustwach Teraz kazdy Twoj awans bedzie troszke miej wartosciowy niz innych graczy
ps2. ze swojej strony wyczerpalem juz temat twoj
zawsze sie do tego przyznaje, i wydaje mi sie ze zdecydowana wiekszosc moich kumpli wie, ze kantuje i oni sami tez to robia :evul:
[QUOTE=
zawsze sie do tego przyznaje, i wydaje mi sie ze zdecydowana wiekszosc moich kumpli wie, ze kantuje i oni sami tez to robia :evul:[/QUOTE]
No coz mam nadzieje ze ktos cie zaraportuje (chocby z ta wypowiedzia) :evul:
Pozdrawiam
Michałeq
05-07-2006, 13:18
No coz mam nadzieje ze ktos cie zaraportuje
Na mnie nie licz ;d
To by nie było zbyt mile
Przynajmniej tak samo mile jak uzywanie bota >.<
@Lenidas
A ja mam nadzeje, że Kuba prędzej skończy z botem, niż dostanie bana :)
a dlaczego dostalem bana?! dlatego ze Ty, Rycerq jeba** KONFIDENCIE zaraportowales z zazdrosci... ze ktos cie dogonil w skillach:evul:;(
Wiem Rycek ze na ciebie nie ma co liczyc....wrrrrr....(raporty) .... nie kumam czemu napisales to odnosnie wlasnie raportow, przeciez nikogo nie prosilem o donoszenie, jak bede chcial to sam przeciez to zrobie....ja nie mialem nikogo na mysli (wrrr więc czemu sie odezwales?)
Jestem przeciw frajerom co oszukuja, jednak jestem tez przeciw "kablowaniu" . Poprostu osust, zlodziej, klamca, cwaniak (itd) sam sie w koncu wpiep....y :)
Pozdrawiam
ps. Holu nie podniecaj sie tak, nie warto
YYYYYyy co do bootów mam swoje zdanie które każdy zna.
Rycek może czas abyś przedstawił na forum to co wtedy pisałeś bo opracowałeś to nawet nie wiem ile czasu na to poświęciłeś i powiedziałeś to tylko mnie i sam wiesz komu więc koniec tego bawienia się i chce abyś to przedstawił
Michałeq
05-07-2006, 13:53
No coz mam nadzieje ze ktos cie zaraportuje
Nie prosiłeś, ale miałeś nadzieje ;s
@Holu
(Miałem w rozmowach z tobą nie nawiązywać do rl)
To tak samo jakbyś oskarżał tego policjanta (na avatarze, a jakże) o łapanie przestępców :)
@Dolor
Jeszcze nie czas, jeszcze nie czas. Czemu? Zobaczysz ^.-
Nie prosiłeś, ale miałeś nadzieje ;s
8o mistrz swiata jestes i.... wrozka :cup:
Ech, szkoda slow :baby:
Pozdrawiam
@Dolor
Moze Ty nam to przedstawisz, przeciez w sprawach kapowania jestes jednym z prowadzacych:evul:
UP@
A ty w sprawach okradania :P
Nie przedstawie tego niech to zrobi Rycek
Holu zawsze chciałem znać twą prawdziwą płeć :P kim jesteś?? a może 8o
A zresztą nie mam ochoty wiedzieć bo może wyjść coś strasznego i nie będziemy spać po nocach :P
Dziś moje urodzinki za życzenia dziękuje :P
W tibie dzisiaj nie mam zamiaru grać bo ktoś mnie może jeszcze okraść :D
N/C
Wszyscy jestescie twardzi dopiero kiedy odszedlem z silvery :evul:
Czemu jestescie takimi ciotami, ktore wyrazaja swoje poglady o kims dopiero po jego odejsciu ?!
@Dolor
Jak gralem na silverze zadnego zlego slowa na mnie nie powiedziales, taki byles zdygany :]
btw. spadam z tego forum, startą czasu jest wysluchiwanie naaba Dolora i spolki xD
N/C
Wszyscy jestescie twardzi dopiero kiedy odszedlem z silvery :evul:
Czemu jestescie takimi ciotami, ktore wyrazaja swoje poglady o kims dopiero po jego odejsciu ?!
@Dolor
Jak gralem na silverze zadnego zlego slowa na mnie nie powiedziales, taki byles zdygany :]
No bo widzisz jest takie powiedzenie:
Nie ruszaj gówna to nie będzie smierdziało
Jul 06 2006, 10:32:58 CET Killed at Level 70 by Nevvar and by Escheuso
Dziekuje Polacy :baby: ze to zrobiliscie. Poszedlem do was pogadac bo ufalem polakom a wy:
Trap i ded :baby:
Szkoda uchow bylo :D
Fajnie tak bez slowa, przynajmniej jestescie teraz dumni z siebie :baby: szesciu na jednego i to takiego, ktory nie walczy z ludzmi :D
Gratulacje
Pozdrawiam
Michałeq
06-07-2006, 11:44
Leo Lenidas:
Jul 06 2006, 10:32:58 CET Killed at Level 70 by Nevvar
and by Escheuso
Arek Zoltan:
Jul 06 2006, 10:17:15 CET Killed at Level 46 by Nervous Shine
Tego już za wiele. zebrałem całą ekipe ~15 osób w dp ankh, ale kurwa nikt nie chciał dupy ruszyć, i swobodnie patrzyli jak mi magicznegu ujebywali :)
Thanks "qmple", wiedziałem ze zawsze mozna na was liczyc
>.<
Frajerstwo i tyle... Ubić polaka... I to spokojnego gracza -.-"
Narkoman
06-07-2006, 11:50
Jul 06 2006, 11:00:23 CET Killed at Level 34 by Nervous Shine
No to ja tez padlem, chociaz nikomu nic nie zrobilem. to przesadzilo o tym, ze ide na new server. napewno niektorzy dostana jakies itemki na pozegnanie.
bohy i crown heletm padl
ale fart do loota
tak z innej bajki
Jak wyjdzie new server, amerykanski, to sie przenoszse na niego z pulpetem.
Jesli chcialby ktosisc z nami i stworzyc tzw. "rodzinke" to msg tutaj. Razemsie zastanowimy nad koncowka nicku.
Michałeq
06-07-2006, 15:35
14:49 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Nevvar. He was killed by Michal Magiczny.
XD
NIe ma jak to pk
Trzecia moja ofiara dzis ^.-
Esche tez padnie ;]
Aha, i gz dla fantoma, nie wiem czemu, ale mnie nie zabił jak razem pkowaliśmy ;d
Mathias Tham
06-07-2006, 16:13
Cze Silvera !!! ;]
Michael Rzotkiewka
06-07-2006, 16:39
13:42 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Verdan. He was killed by Michael Rzotkiewka.
hyhy ^^
jak tylko dowale jakiś porządny level i skile tez pomogę sie mścić.
Śmierć leszczom którzy atakują Moich ziomków. dajcie tylko cynk ale to w środku wakacji bo teraz skile i level Ch***wy na obu charach wiec dajcie mnie troche czasu aby sie rozwinąć ale jak zabijać to prędzej palkiem :evul: :evul:
Wiesniaq
06-07-2006, 18:25
to co zrobil nevvar i eucheso to totalne chamstwo czym wiecej dedów będą mieli tam lepiej
Nie dziwie sie wam...
Jestescie kutasami, nie polakami,no coz...
Trafiliscie frajera co wierzyl polakom... nawet sie nie uchalem bo nie wierzylem ze to zrobicie :baby:
Mam nadzieje kutaski, ze kiedys "zrozumiecie" co to przyazn....
Oczywiscie jak bedziecie miec 11+ lat...
Pozdrawiam
Lenidas nie przejmuj sie jednym dedem to jest przecie gra GRA rozumiem ze tyle sie meczyles aby wbic ten 70lvl i zaraz takie noobki cie zabily. Rozumiem ze tobie juz nie chodzi tu tak o deda jak o to ze im ufales a oni cie zdradzili.
Dzwine wpierw Duff nam pomagal a pozniej z tego co teraz slysze oskarzyl sebe koniecznego o kradziez jego loota :/
z tego co mi wiadomo to któryś ownerow duffa go oskarzyl
Narkoman
06-07-2006, 21:13
Padlem dzis 2 razy. 1 to znacie, a 2 to wygladal tak, ze id na statek w carlini nagle widze stoi esch, nervus~ i nevvar, podsumowujac masa sd i 6 fe. Padlem od nevvara, ktorego uwazalem za frienda, bylismy na huntach malutkich pokazal mi vampy, zrzucil cene z bohow ktore i tak dzis stracilem. :(
Koledzy (w sumie to przyjaciele) namowili mnie, abym zostal i tak bedzie. Ale to chyba ost raz, nastepnym razem na 101% sie przeniose.
jednym z powodow byl szantaz rycerskiego !! 8o kole grozil ze sie zabije, mial juz red hp na fire fieldzie :P
@mathias~
hello
do tematu inego, jakby ktos nei wiedizal
wszystko zaczelo sie od smierci arka zoltana ktory sie kozaczyl, lenidas poszedl go obronic, ale sam padl
co do escheusa
zostal zabity przez jami nyge czy jakos tak(najlepsz ed na silvera) druid'a da fist tez probowal zabic(jummi~), bo boi sie ze dogonia go w lvl i juz nie bdize the best.
Lenidas nie przejmuj sie jednym dedem to jest przecie gra GRA rozumiem ze tyle sie meczyles aby wbic ten 70lvl i zaraz takie noobki cie zabily. Rozumiem ze tobie juz nie chodzi tu tak o deda jak o to ze im ufales a oni cie zdradzili.
Dzwine wpierw Duff nam pomagal a pozniej z tego co teraz slysze oskarzyl sebe koniecznego o kradziez jego loota :/
Kiedys "walczylem" na forum o polakow... jednak okazalo sie, ze bez potrzeby...
Spoks, masz racje ded to ded, ale przykto, ze migalem sie od br a rodacy mnie zabili...
No coz, banda s*****eli, nawet slowa nie powiedzieli... czemu mnie leja.... poprostu polska.... mendy.... i tyle.....
Ech... mam nadzieje, e kiedys dorosna...
Pozdrawiam
Phoenix Sapphire
06-07-2006, 21:30
Aha, i gz dla fantoma, nie wiem czemu, ale mnie nie zabił jak razem pkowaliśmy ;d
Jak widać Fantom nie jest taki zły :]
Szkoda, że nie potrafiliście się z nim dogadać. Odszedł z serwera w niemiłej atmosferze ale pomógł nam w potrzebie (w przeciwieństwie do np. Balina Thama -.-')
Nie wiem czy Escheuso i Nevvar czytają to forum ale jak tak to mam do nich dwa zdania : Zawiodłem się na was. Myślałem, że jesteśmy przyjaciółmi :(
PS: Dużym zaskoczeniem jest dla mnie to, że tylu Polaków potrafiło się zebrać przeciwko tym !#@$#@$$#!.
PS 2: W sobotę rano wyjeżdżam na tydzień więc jakby ktoś miał do mnie sprawę to fast plx ;p
@Rekin : wbijaj szybko level evul blokerze
Rekin Master
06-07-2006, 22:07
dzis mi sie net zjebal i nie moglem grac ale przytsiegam roz*****em juebanych pedalow!!jeszcze wczoraj pisal do mnie eu~abym mu pomogl poroz*******ac br -.- jaki noob ale chyba znam jego nowa postac ^^:)
Wiesniaq
06-07-2006, 22:40
najgorsze jest to ze polacy w takich sytuacjach rozpadaja sie wewnętrznie
jest dobrze, idą w siłe a tu jakims nOObkom obwali i dupa:(
walić takich!!
ps
jutro wyjezdzam na 2 tygodnie jak przyjade ladnie by bylo z waszej strony zebysie opowiedzieli czy dzialo sie cos ciekawago cya
marcinekk
06-07-2006, 22:58
Koledzy (w sumie to przyjaciele) namowili mnie, abym zostal i tak bedzie. Ale to chyba ost raz, nastepnym razem na 101% sie przeniose.
jednym z powodow byl szantaz rycerskiego !! 8o kole grozil ze sie zabije, mial juz red hp na fire fieldzie :P
TO sie zdecyduj wkoncu czy idziemy na ten new serwer czy nie( jeszcze kolo godz 14 mowiles ze na 100% idziesz)
Ps. wyjezdzam w sobote na 3 tygodnie wiecj jak wroce to sie zdecyduj i inni tez moze to dobry pomysl aby na new serwerzezrobic "rodzinke"??
Pozdro for all
Ps2 jeszcze jedo tego posta pisalem o godzinie 22.22 a wyswietla ze o godzinie 22.58 czyzby cos nie tak z czasem na tibi.pl??
@UP
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2
a nasz czas to GMT +1 Sarajewo, Wa-wa, Skopie, zagrzeb jakby ktos nie widział:p
co do nevvara i eu~ to coś trzeba z nimi zrobic.
Moja rada:
Porozmawiać na jakimś neutralnym terenie w jakimś dp albo świątynii gdzie będzie chcieli aby odbyła się narada co kto jak komu i dlaczego reakcje, konsekwencje i skutki .
Jeżeli to nie pomoże to trzeba:kat: tak długo aż nie odda to co Leo stracił i jeszcze ktoś kto tam ucierpiał. albo po prostu mieć radoche że jest jednego zdrajcę mniej :p
@Wieśniak
Tak to prawda ale trzeba ćwiczyć aby tą słabość zamienić w siłe
@Rekinek
też cierpie <love TP> omało co abym padł na slimach :(
@ rzotkiewka
BRAWO ten kolo już spylił na inny serv jednego mniej cała ta ganksterka długo nie pociągnie buhahaha
Nie dziwie sie wam...
Jestescie męski narząd płciowyami, nie polakami,no coz...
Trafiliscie frajera co wierzyl polakom... nawet sie nie uchalem bo nie wierzylem ze to zrobicie :baby:
Mam nadzieje męski narząd płciowyki, ze kiedys "zrozumiecie" co to przyazn....
Oczywiscie jak bedziecie miec 11+ lat...
o co tobie biega twoi PRAWDZIWI PRZYJACIELE MSZCZĄ się na tych leszczach za to że wyżądzili tobie krzywdę nie widzisz tego ??
@ jakiś tam post :p
Słyszałem że jakiś arek Zoltan kozaczy trzeba nauczyć moresu tego gościa albo niech spyla na inny serv robić z siebie kretyna.
Jako:flaga_pl: Polacy:flaga_pl: musimy sie trzymać razem a nie walczyć przeciwko sobie musicie(ja też) to skumać albo ten server nigdy nie będzie nasz :evul: a mamy duże szanse na wygranie jak tylko będziemy lepsi i mocniejsi no nie?? jeśli sie myle to mnie poprawcie sory za błędy ort. i interpunkcyje ale jest już późno a jutro do roboty trzeba zapychać a potem :browar: no i oczywiście tibia. 8o 8o
Rekin Master
06-07-2006, 23:55
@Leo
twoj drogi przyjaciel, fantom da first zabil rycka, potem szedlismy ubic tamtych <trojke> no i fantom i tamta trojka zaczela mnie bic,nie potrafili stworzyc trapa i im bez klopotu zwialem :P
twoj friend <jestes jego the best friend> zamiast pomoc zabic tych,co cie zabili pomaga im :P
@Fantom
wybaczylem ci kradziez itemkow w dniu moich urodzin a ty probojesz mnie zabic?jestes idiota :):confused:
Jakbym chcial to padlbys w tym trapie, nie musialem cie uhac :evul:
Z reszta to byla tylko przestroga.B)
I nie pytajcie mnie po czyjej jestem stronie bo odpowiem ze po zadnej, zdenerwowala mnie smierc Leo Lenidasa, tak samo jak od zawsze denerwuje mnie Rycek.X(
Zeby bylo prosciej:
jesli ten pk team : Esch~ Nervous~ etc. bija tych ktorych nie lubie, pomagam im.
Jesli natomiast bija kogos z kumpli , pomagam kumplom:D
@Ariel
Wiem i doceniam
@rekin
mam wielu przyjaciol (m.in.ciebie)
@holu
cos w tym jest
@all
dziekuje wam, nawet nie myslalem,ze mam tylu przyjaciol,to co zrobiliscie dla mnie (nie wazne z jakich powodow) po moim dedzie bylo wspaniale
Nigdy bym sie nie spodziewal
Jeszcze raz dziekuje wam wszystkim
Pozdrawiam
@ Leo
Nie no ale czeba to wyjaśnić DLACZEGO to zrobił nie no bo czytałem że jakiś Zoltan sie puszy dostał deda i ty (leo) pobiegleś mu z pomocą powiedz mi jak to było dokładnie bo tego nie zkminine jak to było i nie bede wiedzał jakich kroków albo porad zastosować
Najbradziej co mi sie podoba to pare tych postow "jutro wyjezdzam na 2 tygodnie" itd :P
Do ktorej wkoncu trwala cala akcja?
Lenidas@
Nie masz co wyzywac tak bardzo poniewaz zobacz ilu polakow sie zgromadzilo. :P przynajmniej wreszcie sie spotkalismy w takiej grupie i pogadalismy :P
Omo@
Lenidas mowil ze mial aola wiec jak wiadomo nic nie stracil bo aola mozna sprzedac tego zurzytego i kupic nowego :P
Rekin Master
07-07-2006, 09:11
Omo@
Lenidas mowil ze mial aola wiec jak wiadomo nic nie stracil bo aola mozna sprzedac tego zurzytego i kupic nowego :P
eeeeeeeeeeeee?;(
ps.ja podobno jestem nastepny ^^
eeeeeeeeeeeee?;(
ps.ja podobno jestem nastepny ^^
Tych "nastepnych" jest z 20 osob takze mozesz sie nie doczekac :D
Narkoman
07-07-2006, 10:28
kazdy moze byc nastepny :P nawet eternal~ ^^
Dobrze ze takie rzeczy nie dzieją się w rl np. masz se qmpla on nastepnego dnia przychodzi z jakimis kolesiami i zabierają ci komórkę albo cie zleja.8o
Jedno mnie dziwi dlaczego ci nervus i spółka nie zabiją jakiegos br skoro ich nie obchodzi czy będą zabici czy nie a po co zabijac friendow.X(
I najwarzniejsza część mojego postu: jutro wyjezdzam i do konca lipca mnie nie ma, (wreszcie odpoczne od problemów w tibiiB) )
Pozdrawiam all i współczuję tym co umarli lub byli okradzeni przez zaufane osoby , a i życze miłych wakacji8o
I fantom okazal sie noobem, najpierw mowi ze bedzie pomagal a pozniej mnie blokuje podczas ucieczki, ubil fe i trza bylo zwiac ;p ale mam to w **** wiedzialem ze to noob bo wiedzialem ze to lady, wiedzialem ze to zdrajca i tyle
Rekin Master
07-07-2006, 11:33
ja,daw ik leo planujemy zmienic swiat<chyba>
ja mam juz dosyc tego co sie na servie dzieje :)
planbujemy stworzyc rodzinke ale jeszcze nie wiemy gdzie :X
jest ktos chetne?zapraszam ^^
Michałeq
07-07-2006, 13:05
@Holu
Nie owijaj w bawełne, po prostu zdradziłeś Leo; a już cię chciałem pochwalić za ludzki gest....
cwaniak89
07-07-2006, 13:20
Po ostatnich zajściach pojawiła sie bardzo realna propozycja zmiany srerva :(
Coraz wiecej osób podejmuje ten temat lecz moze warto by sie zastanowić czy opłaca sie zaczynac od nowa....
Przydało by sie przemyslec jakie sa główne przyczyny tych decyzji:
1. PA - nie wiadomo czy tam gdzie pojdziemy tez tego nie bedzie
2. Zdrady najbliższych przyjaciól - nie wydaje mi sie zeby to był problem tylko Silvery
3. ...
Narkoman
07-07-2006, 14:13
4. dojscie do rozsadku z wiadomoscia ze ten server jest przegrany
marcinekk
07-07-2006, 14:54
Trzeba spojrzec wkoncu prawdzie w oczy w pierwszej "50" nie ma zadnego polaka://(zgadzam sie z kuba ze ten serwer jest juz przegrany), za jakis czas pojawi sie pewnie kolejny "hinx"i prawie wszyscy beda sie takiego bac,taka jest prawda.
Moze to dobry pomysl pojść na nowy serwer na ktorym bedziemy mieli rowne szanse z innymi??
Moze damy rade jak bedziemy sobie nawzajem pomagac na nowym serwie??ale trzeba sie zzyc i nie zabijac sami siebie nawzajem bo wtedy nigdy do niczego nie dojdziemy:/ jak bedziemy sobie nawzajem pomagac to mamy szanse byc najlepssi:cup:
To jest tylko moje zdanie,
Powiedzcie jak Wy uwazacie??
POzdro for all
@Michaleq
Hmm ciekawe masz podejscie:baby:
tym, ze cie zabilem zdradzilem Leo? :evul:
@arek
Mówiłem wiele wrazy jak było. Nie wiem co mówił im, czy że ide ich zabić czy cos innego. Jesli powiedzial,ze tak mowilem to klamal. Poszedlem do nich jak zawsze do polakow bo lubie gadac z wszystkimi. Nie powiedzieli slowa, przesuneli mnie i zabili. Nawet sie nie bronilem bo do konca nie wiezylem ze mozna zabic kogos bez niczego. Od br bym sie spodziewal ale nie od goscia co 5 minut wczesniej proponowal w depo Thais mi abysmy razem zmienili swiat.
Nie bylo zadnych pytan ani rozmow, zabili postac i tyle.
Wczoraj wiekszosc polakow pokazala ze potrafi sie dogadac, ze mozliwa jednak jest przyjazn w grze i mozna byc uczciwym. Niestety nie wszyscy ale ogromna wiekszosc. I za to was szanuje.
Postanowilem ze zakoncze gre. Nie chodzi o deda ale wlasnie o to ze ludzie (ta mniejsza czesc) sa falszywi i klamliwi. Fantom blokowal dzis Dawa wczoraj Rekina. Pewnie chcialby to ubilby ale bardzo mnie to rozczarowalo ;( Nie chce grac tam gdzie nawet kolega moze zabic.
Naprawde swietnie sie bawilem z wami przez ten rok. Teraz pojde sobie na nonpvp i tam bede gral. Nie wiem czy spotkam tak fajnych ludzi jak tu ale mysle ze warto sprobowac.
Jeszcze raz dziekuje wszystkim za wczoraj i ogolnie za swietna zabawe
Pozdrawiam
ps. Legolas, bedzie zalatwione, nie klamalem nigdy i nie kradlem wiec z tego tez sie wywiaze
Rekin Master
07-07-2006, 16:55
@Leo
ja i phoenix juz stworzylismy postacie na honerze...
mam juz 6lvl phoenix 5 :) nie jestem jednak do konca przekonany co do opuszczenia servera na ktorym spedzilem rok i poznalem mase wspanialych ludzi;/
jutro wyjezdrzam,wracam w niedziele, wtedy powiem wam co postanowilem...
z jednej strony najlepszy qmpel,nowa przygoda, z 2strony masa qmpli oraz dobra postac...
nie wiem co postanowie...
Wszyscy pieprzycie jak pogrzani, ja rozumiem ze słoneczko ostro ostatnio przygrzało ale bez przegięć chłopcy.
Nie zmieniajcie serva, to jest tylko głupia ucieczka od tego, co spotkacie także tam. Stracicie mnóstwo czasu, nerwów i sił. Zastanówcie się, czy to ma sens?..czy to po to wybieraliście server Silvera zakładając sobie postacie zeby teraz jak dzieci rezygnować?...bo akurat jest nieszczęśliwy dzień, może dłuższy okres czasu...Po to zakładaliśmy wszyscy tutaj postacie, zeby walczyć o ten server, jesteśmy w mniejszości, słabsi...a jak było w 1939 roku?...polaków było 3 razy mniej, mieli 3 razy mniej, 10 razy gorszych "sprzętów", a mimo to potrafili się zjednoczyć i uwolnić się od Niemców...a co by było gdyby postąpili tak jak większość was chce teraz postąpić?, gdyby po prostu wyjechali z kraju?...nie byłoby Polski...A tacy ludzie jak szczególnie Leo itp. mogą nam baardzo pomóc w zjednoczeniu się i powalczeniu z teoretycznie silniejszymi oddziałami wroga :)
pomyślcie...
Narkoman
07-07-2006, 20:43
ech, a myslisz, ze lepiej bedzie jak zostaniemu tutaj i beda nas ludzie pkowac, za nic?
np dzis siedzimy sobie w ankh. Wszyscy w 1 miejscu kolo 8 osob, przychodzi ... nervosu~ ... z 2 fe i zaczyna nas pkowac, na szczescie nikt nie padl. Gdyby nie rozsadek i opanowanie dawerga (grtz) i michaela~ (grtz) aby pk'er mial battle caly czas. A tu taki psikus, stoimy se na piramidach (pz jakby kto nie wiedzial) i wpada oxy :P pare hitow i nie ma nervusa :cup: :cup: :cup:
Znajomosci dawerga sie na cos w koncu przydaly :P
Loczkin zesmy rozmawiali i tak jak mowiles, nie zmienisz tego. Mozesz probowac ale watpie w to.
Skoro nieuniknione stało się uniknionym to postanówmy wspólnie na jaki server sie wybrać Rekin i phoenix są na honerze co wy na to?? Taka mała rodzinka zaczynamy od początku i lecimy do końca z tego co ja widze to tylko kilkanaście osób by sie nadawało
na szczescie nikt nie padl.
Nie zapominaj ze cie uratowalem, jak miales 4 hp.:P
Moim zdaniem jak się przenosi na inny serwer to juz na ten nowy bo sa mniejsze roznice lvl, ale to tylko moja opinia.
Pozdrawiam
Rekin Master
07-07-2006, 21:10
smutna wiadomosc dla entuzjastow przeprowadzki...
uwierzcie mi nie chce sie zaczynac all od poczatku XD
jak ja se mysle ze mam latac i zbierac speary by na p-seta zarobic...omg :P
jak dostane hunta,trudno sprzedam postac i kupie na innym servie :P
@Loczkin
przekonujesz mnie coraz bardziej do zostania na silverze...zobaczymy co bedzie dalej :)
Piotrek Satan
07-07-2006, 21:10
Witajcie, Novatix tutaj Pamieta ktos? :P Rozmawialem przed chwileczka na tibi z Kuba Narkomanem i dowiedzialem sie ze chceice zrobic rodzinke na jakims innym serverze... mam pytanko czy moglbym z wami bo zabardzo nie mam gdzie grac... proszę o kontakt ze mna gg: 1329493 lub odpisanie na forum :P
Pozdro dla Rekina, Leo, Moradima, Kuby~ :)
Michael Rzotkiewka
07-07-2006, 21:36
Hummmm i pomyslec ze to all sie zaczelo od tego ze Arek Zoltan znow zaczal cwaniakowac i pa... Jak by te wszyskie Escheusa, Verdany, Nervouse Shiny itd zostaly gdzies zjechana przez nas i innych na jakies 20 lvle no to w sumie by sie chyba dalo jakos grac... Trzeba sie jeszcze bardzo bardzo zastanowic czy oplaca sie zmieniac serva i zaczynac wszystko od nowa... Ja bym raczej byl za tym zeby tu zostac.
A jak by juz przechodzic na innego serva no to slysze (od Luverna) ze Irida to fajny serv:
-Niemiecki (znacznie mniej lagow)
-Rzadza Polacy
-Jest tylko 7 osob +100lvl
-Nie ma wojen
/\ /\ /\ /\ /\
To all mi Luvern mowil :p mowil ze tam gral i wie :P
Jest jedna rzecz ktora mnie bardzo dziwi. Chodzi o to ze pierw te Escheusa i jego team chcieli ubic Fantoma a teraz Fantom jest po ich stronie i im pomaga...? ehhh NC.
@Rekin
mi tez sie nie chcialo zaczynac od nowa, ale jak juz wbije sie ten 20 lvl to sie zachciewa :D
trudno grac na servie na ktorym codziennie myslisz o tym co by zrobic zeby nie padnac od br.
dzisiaj mialem trapa (Dona Anivia, Diabo Capeta, Actyve, Joe Fitolandia, Ransoex, i jakis Newst~)
ucieklem bez zadnych problemow z amazon campa do venore ze strata raptem 6 uhow.:evul: Brazole jednak nie sa tacy dobzi jak nam sie wydaje :P
Wystarczy zebrac ekipe 10+ osob i ubic kilka 100 lvl, dalibysmy rade :)
@Michael
Czytaj mojego poprzedniego posta
"nie jestem po niczyjej stronie"
Piotrek Satan
07-07-2006, 21:42
Moje propozycje serverów to:
PvP: Furora, Askara
NoN-PvP: Secura albo Harmonia
Askara to nowy server wiec jest mało dużych leveli...
pls o kontakt 1329493
Ja sie tam nie zabardzo znam na servach ale na jaki byście nie poszli ja zawsze bede z Wami oczywiście też można zostać i ja jestem za zostaniem ale jeżeli większość będzie chciała iść to pójde za nimi dla Przyjaciół moge się poświęcić i żyć w harmonii z nimi wszędzie
Przed chiwla gadalem z Satanem na gg i zastanawialismy sie nad wyborem furory.
Jets ktos za? Jesli tak to niech walnie posta
@Rekin
Brawa dla tego pana :), potrafi podjąć dobrą decyzję:)
Narkoman
07-07-2006, 22:54
wstanmy i bimy brawa, no super
mialo byc a nie ma. Tylko ze duzo osob jest za, po chwile przeciw, za, przeciw ..., za i przeciw. (praiwe jak ja:P) NIech sie wypowiedza ludzie, piszcie tak lub nie a ne czas pokaze. ech adzcie jak faceci (sorka jak to jakas kobitka czyta :P)
Ja odchodze
next neich napisza
@ adruis
no pamitam, thx ^^
Ja jestem za. A jeśli chodzi o serv. to furora. Tylko trza wykombinować rodzinke i JAZDA!
EDIT:
Zrobiłem se na furorce chara Michael da Second...(może to pewna forma nie oddania hołdu fantomowi tylko przeciwnie XD)
marcinekk
07-07-2006, 23:13
Na moje oko to trzeba isc albo na nowy serwer (beda rowne szanse abysmy np my byli hlvl) albo zostac tutaj(wkoncu mamy juz lvl 30+,,40+,50+a nawet 60+)!! po co mamy blakac sie po starych serwerach gdzie bedzie taksamo jak tutaj??,a nawet gorzej bo bedziemy mieli duzooo nizsze lvl
Mnie szczerze mówiąc jast to naprawde obojętne ponieważ:
1. Jeśli idzemy na nowy server trzeba się liczyć z tym że tylko Pacc albo juz od niedawna Facc mogą śmigać po servie i jak najszybciej trzeba level bić
2.Jeśli na jakimś mamy plecy albo tanie podstawowe eq to bardzo chętnie :p
3.Jeśli server jest zaludniony br to nie mamy tam czego szukać
Podsumowanie:
Trzeba poszukać jakiegoś serwa gdzie jest mało high-lev i nie jest zdominowany przez br oczywiście można też wybrać no-pvp (Astera-Usa za dużo high-leveli, Calmera za dużo hight-leveli ponad 200lev, Celesta to samo co wyżej tylko bez 200 leveli,Guardia-tutaj już nie ma tak wysokich leveli i mozna by cos zdziałeać) oczywiście są też pvp-enf (tutaj nikomu nie trzeba tłumaczyc co to oznacza i że nie mamy szans dlaczego pvp-enf odpadają i na samym końcu zostają nam pvp czyli m.in takie jak Fortera Danubia itp jak ktoś chce to moge sie pofatygować i napisać gdzie kto na jakim servie jest the best i jego level ale szczerze mówiąc to sami równie dobrze możecie sobie zobaczyć.
Ja mogę zostać albo iść z wami. Prawda każy poświęcił czas na swoją postać na Silverze ale skoro każdy ma mieć hunta jak dobije 70 albo lepsze skile to ja prawde mówiąc mam to w dupie ale można popekować 4fun :p
marcinekk
07-07-2006, 23:21
@up
Co to za roznice czy na non-pvp sa lvl [pnad 200 czy nie ma przeciez i tak mozesz se expic i miec ich w dupie?? podrugie fajniejsza zabawa moim zdaniem jest na pvp a chyba po to w to gramy??
Ps na askarze najwyzszy lvl ma 130 lvl, a na 300 miejscu ma osoba na 56 lvl wiec o 8 czy 7 lvl wiecej niz u nas:P
cwaniak89
07-07-2006, 23:41
Ja jednak bylbym za pozostanim tu!!!!!!
Jesli chodzi o mnie to wbicie tego mojego 50 lvl nie bylo takie latwe <i am noob>
Niechcialbym znow musiec to robic.
Akurat w momencie kiedy wszytko sie juz zaczeło ukladałać nagle zaczeło sie psuć ;/
Mam nadzieje że jednak nie dojdzie do masowej zmiany serva i ktos tu pozostanie.
Jeśli jednak okaże sie że wszycy odejdą to ja chyba tez bede musiał i dlatego odrazu mówie że nie chciał bym grac na furorze ...
Juz wole tutaj być huntowany przez br niz tam przez Pl !!!!!
Ku**a Męska decyzja Zostajemy czy idziemy jeśli idzemy to gdzie. napiszcie mi pm albo na forum
Kasztaniaczek
08-07-2006, 00:10
To ja legolas/Markizek
Ostatnio dostalem bana za nicka na forum <lol2>
nie mialem ochoty zakladac 5(?) konta ale po przeczytaniu tego zrobielm na szybko maila i konto(nie mialem pomyslu na nicka)
Jesli planujecie odejsc z silvery to zapraszam na harmonie(non pvp) mam juz tam 25 ms z 29 mlev :>.
Niech nikt niemowi ze tam nooby, bo one sa wszedzie a to ze jest tam masa polakow to wiadomo ze po rooku chodza nooby z nickami np."r***** barbie az sie zgarbi" itp i dra sie ze jestes c***** to normalka =]
Leo postanowilem sobie wejsc na silverke na alegro(ale ja mam nosa) i zobaczylem 69 ek.... wiedzialem ze to ty jesli selujesz charam. Jesli chcesz przejsc na non pvp to zapraszam cie na harmonie, mowie ze bedzie super =]
Co do furory to sie zgodze z seba polacy tam rzadza to benda nas pl huncic(moze mniej ale...) a an silv br =]
Chyba sie 1 raz zgadzam z fantomem ze od na poczatku sie glupio gra na innym serv ale jak sie wbije 20 lev+ to chec jest duza =]
Co do fantoma no coz..... <przemilcze to> <30 znakow>
Jesli jestes takim super wy******* w kosmos graczem i znasz dobrze pvp to czemu nie udalo ci sie 2 razy mnie zabic(przeciez ja big noob...).
Wiec zapraszam na Harmonie i mowie ze bendzie super =]
EDIT: Dzisiaj byla inzwazja orcow na thais i lootniecie b-robe bardzo mi poprawilo humor =]
Piotrek Satan
08-07-2006, 08:25
Gz Loota heh... A wracajac do swiata na ktory mamy isc z non-pvp Secura jest najlepsza, poniewaz ma swoje "Prawo Secury" a w nim jest napisane ze jesci thiefujesz, kradniesz expa, lurujesz potworki to trafiasz na "Black List on Secura" a to sie wiąże z tym ze nie dolaczyc do gildi porzadnych ani nikt cie nie bedzie bral na hunty itp... ten regulamin obowiazuje do conajmniej 2 lat i jest napisany przez wysokie levele.... a co do innych swiatow tez byl bym za askara tam graja moi kumple z miasta ktorzy odeszli z Eterni (tak jak ja) i gra tam w miare malo ludzi... Zastanowcie si i postnijcie albo GG: 1329493
@Kasztan
no więęęc czy ja cie probowalem zabic?:evul:
nie mysl ze w ten dzien kiedy w ank cie atakowalem, chcialem cie zabic.:baby:
sam mowiles ze miales ~40hp, wystraczylo uzyc explo/exori 8o .
Mimo wszystko WASTE FRAG :D
Kasztaniaczek
08-07-2006, 09:37
Wiesz no dziwne bylo na*******anie mnie za wszelka cene a to ze nie uzyles exori/explo no to akurat mialem farta(?) bo jesli niby chciales zeby oni mnie zaczelai nawalac i mieli pz no to czemu na*******ales na mnie z full atakiem z gs i obrywalme hity za 100(bo ja bylem z noob eq) moglec chociaz dac balanced albo full def?
Z reguly kazdy server non pvp ma swoja black liste.... jest chyba 1 albo 2 na pvp nawet...
Piotrek Satan
08-07-2006, 09:48
No to jaki świat wybieramy?? ja proponuje Askare, Kyra. Kasztaniaczek napisz mi na GG: 1329493
Kasztaniaczek
08-07-2006, 10:18
No ja proponuje Harmonie =]
Piotrek Satan
08-07-2006, 10:21
Harmonia mogla by i byc ale, no wlasnie to ale... jest tam chociarz czarna lista albo jakis regulamin?? pls o kontakt!!! GG: 1329493
Dobry wybor :P Kyra rlz:evul:
Piotrek Satan
08-07-2006, 11:12
Dobra chlopaki ja gram na securze :P Rekin wejdz na gg mam pytania do ciebie :P
Narkoman
08-07-2006, 11:50
@ lenidas
w tej aukcji na allegro wez wklej jeszcze swoje skile, bo tak ludzie nie beda wiedzieli co kupuja
Ja już zdecydowałem przenosze się na jaki server to wie Ariel i Rekin tutaj nie mam już czago szukać (dostałem hunta za to że jestem polakiem i mam skille jakie mam)
Miło mi było poznać tylu wspaniałych ludzi.
Sczegulnie dziękuje:
Rastmanowi, Dawergowi, Rekinowi, Lenidasowi, Moradinowi (niestety ostatnimi czasy urawaliśmy konatkt :(), Legolasowi, Anticalowi, Shory Shine (czy jaki ty masz ten nick skubańcu :P), Ryckowi i wielu wielu innym jeśli kogoś pominołem to sorki ale tych co pominołem to też jestem im równie wdzięczny jak osobą które bymieniłem.
Od czasu do czasu będę wpadać na Silvere aby porozmawiać albo coś :)
Z Arielem się nie zegnam bo on idzie ze mną chyba że zmienił decyzję :(
Żegnam :)
Michael Rzotkiewka
08-07-2006, 15:19
Hummm tak tak Fantom nie jestes po niczyjej stronie yhy yhy no jasne oczywiscie w 101% sie z toba zgadzam -.-
To ze:
-w ogole nie rusza cie smiec Lea,
-blokowales Dawa zeby padl --> gdy chcial ubic escheusa team
-blokowales Rekina na dachu w ankh i chciales zeby padl --> gdy chcial ubic escheusa team
-ubiles drudia Rycka jak mial skulla --> gdy chcial ubic escheusa team
-biles Legolasa bo mial skulla i bys ubil gdy by Lego nie napisal utani hur i nie uciekl --> gdy chcial ubic escheusa team
-kazales uciekac Krzysiowi(Szycha) --> gdy chcial ubic escheusa team
-mi kazesz placic 30k dla tego bo nie jestem po waszej stronie
Humm wiecej nie pamietam ale wiesz co? smieszny jestes i tyle mam ci do powiedzenia, tak tak juz biegne placic ci 30k LOL
Next sprawa:
Oficjlanie mowie ze koncze z Silvera. Milo sie tu gralo. Specjalnie podziewkowania dla: DAWERGO SEWERY, BALIN THAM oraz Rekin Lord Vader, Ligus, Phoenix Sapphire, Moradin Miedziobordy, Rasta|Shortys|Circa Shine, Master Loczkin, Mie Ziomal, Krzysiu Szycha, Tiki Mahine, Kuba Narkoman, Rycerski Michal i wiele wiele innych osob.
Chodzmy all na jedengo serva i zrobmy rodzinke! :P Proponuje server Iridida i z Dawergo wymyslismy family Nick'Saian. Jeszcze all do uzgodnienia najwazniajesze jest zebysmy poszli na ten sam serv...
Ja ide z michaelem :) ten server jest przegrany i tyle :(
cwaniak89
08-07-2006, 15:36
Skoro tyle osbo juz odchodzi to przynajmniej przy koncu gry tutaj umiejmy sie zorganizowac.
Ustalmy jeden wspolny serv i grajmy tam
Albo chociaz niech kazdy poda swoj nowy nick.
Skoro juz sie tak znamy to napewno bedzie nam sie dalej tez dobrze gralo
To tylko gra a robicie zamieszanie na maxa OMG N/C X(
@Michael
Wole byc z tymi ktorzy graja 4Fun a nie tak jak ty i reszta nabow bojących sie miec skulla...:evul:
-skad przypuszczenie ze mnie to nie rusza?
-Agreed
-Uhalem Rekina zeby nie padl
-Rycka od zawsze chcialem ubic
-Legolas wie dlaczego go bilem, z reszta w kazdej chwili moglem go dalej gonic
-Agreed
-nastepny ktory jest twardzielem jak konczy grac na silverze :baby:
Kasztaniaczek
08-07-2006, 16:25
Fatom niestety nie dostaniesz tych uhow od barteza poniewarz :
Zabiles jego druta swoim drutem i gra ze mna na harmoni
Jestes naiwnym debilem...
Dziwne ze jak pelag przyszedl to nie wlaczyles go(skulla)? Co cykorek?
Nadal zapraszam na harmonie, narazie bende malo gral bo przyjechalem z nowym transporciekiem gierek =]
Dobra Ludzie jeśli ktoś jest zainteresowany to ja i Ligus jesteśmy na obsidii i jeśli chcecie stworzyć taką małą rodzinkę to zróbcie sobie dopiske nick'Evil żeby siebie rozpoznawać kto jest za to już niech robi sobie chara na Obsidii :p
Pa Silvera Witaj Obsidio (a na silverze bede pkowac 4fun:p)
cwaniak89
08-07-2006, 16:36
Z tego co widze to narazie sie wszyscy dwójkami grupuja po rożnych servach.
Mowa jest juz o 4 servach: Harmonia Obsidia Iridia Honera
Nie możemu poprostu grac wszyscy na jednym servie??
Zbierzmy sie i ustalmy gdzie będziemy grać
Hollygirl
08-07-2006, 17:02
a ja tam zostaję, bo nie widzę sensu w przenoszeniu się na inny serwer :P chociaz mam ósmy lvl to skille są już 30/30, wtrenie zeby bylo minimum 60/60 i zacznie sie expienie. a poza tym nie chce zstawiac tu calego eq ktore zebralam juz podczas gry na innych charach :P
Piotrek Satan
08-07-2006, 17:03
Graliście juz na obsilii? wy niewiece co robicie... Gralem tam z kumplami, odeslismy poniewaz tam sa tacy PA ze prawie jak na silverce... Cali Fere (moj kumpel) dostan hunta za afkowanie a potem chcieli mu wmowic haka na Dorpazie...
Rekin Master
08-07-2006, 17:03
za duzo ziiomkow odeszlo;/
chyba i czas na mnie
odchodze na iridie :Pchyba ;p
ok Zmiana planów to moze jednak Iridia?? skoro tam są hunty na polakach :p
Piotrek Satan
08-07-2006, 17:26
Ja proponuje Askare, nowy świat nie ma duzych leveli liczba online nieprzekracza 400 w godzinach szczytu a rano gra tam 150 osob srednio 300 osob max ;p
Kasztaniaczek
08-07-2006, 18:27
Ja tam zostaje na harmoni a z tym nick'evil zescie poszaleli duban(nasz stary ziomek z silvery, odszedl gdzies w sierniu i ma teraz hmm chyba 104 lev)
ma nicka duba'evil moze go sie spytacie czy mozecie uzyczyc "tej nazwy niby rodzinki"(chociaz z 3 osob sam zostal). Jesli chodzi o obsidie to jest tam pa o tym pisal sam leo z miecha temu ze se tak pogral....
Ja juz nie zmienialm serva... zostaje na Harmoni i nadal zapraszam =]
O k**** fantom to straszne ubili twojego druta, ja p******* to straszne Jul 08 2006, 14:34:18 CET Killed at Level 24 by Dark-Cloudy, jak to? Ty jestes przecierz niepokonany??
Ja tam zostaje na harmoni a z tym nick'evil zescie poszaleli duban(nasz stary ziomek z silvery, odszedl gdzies w sierniu i ma teraz hmm chyba 104 lev)
ma nicka duba'evil moze go sie spytacie czy mozecie uzyczyc "tej nazwy niby rodzinki"(chociaz z 3 osob sam zostal). Jesli chodzi o obsidie to jest tam pa o tym pisal sam leo z miecha temu ze se tak pogral....
Ja juz nie zmienialm serva... zostaje na Harmoni i nadal zapraszam =]
O k**** fantom to straszne ubili twojego druta, ja p******* to straszne Jul 08 2006, 14:34:18 CET Killed at Level 24 by Dark-Cloudy, jak to? Ty jestes przecierz niepokonany??
Ja mialem grac na obsidi, duba powiedzial ze kazdy kto chce tu grac niech se robi przydomek evil ;p
To tylko gra a robicie zamieszanie na maxa OMG N/C X(
@Michael
Wole byc z tymi ktorzy graja 4Fun a nie tak jak ty i reszta nabow bojących sie miec skulla...:evul:
-skad przypuszczenie ze mnie to nie rusza?
-Agreed
-Uhalem Rekina zeby nie padl
-Rycka od zawsze chcialem ubic
-Legolas wie dlaczego go bilem, z reszta w kazdej chwili moglem go dalej gonic
-Agreed
-nastepny ktory jest twardzielem jak konczy grac na silverze :baby:
Masz racje, to tylko gra...
Takie zale wypowiadales gdzy przyznales sie, ze byles Lady Dram, mowiles "zmienilem sie od tamtego czasu, duzo nauczylo mnie granie tamta postacia" Gówno prawda, nic sie nie zmieniles jak byles :baby: tak zostales. Nie dbasz o nikogo ani o nic. Olewasz przyjaz, solidarnosc w grze, uczciwosc. Pewnie, ze to nie RL zycie, ale kazda postac tutaj (gra) odzwierciedla w jakims stopniu nas z RL.
Wiele rozmow z Toba przeprowadzilem na Tibie i na gg, pomogles mi kilka razy, lecz zawsze gdy widziales w tym swoj cel.
Za RH nie oddales kasy bo czekales az kupie pacca, bohy oddales bo pacca nie miales jeszcze (kolejnego).
Gdy Tobie pasuje to jestes mily, pomagasz... ale inaczej masz wszystkich w dupie (przyszedles pomagac all moim przyjaciolom bic tych co mnie zabili, lecz nie przeszkadzalo ci zabic i blokowac ich, choc oni mi przyszli pomagac, a Ty mowiles do mnie "przyjaciel").
Podle sie zachowales i podle grales. Gowno jestes wart i Twoje slowa, falszywy jestes i tyle. Ciesze sie ze cie ubili na Kyrze (i dobrze, ze zrobil to polak), wracaj na Silvere gdzie wszyscy wiedza jaka gnida jest z Ciebie. Wiedza to i polacy i br.
Pozdrawiam
ps. ostatni post, zamykam ta postac i zakladam nowa na nowym serwie, a gdzie bede gral to tylko przyjaciele beda wiedzic
ps.2 Jeszcze raz dziekuje za wspolna gre i za wszystko co przyjaciele zrobili dla mnie na tym swiecie :)
Narkoman
09-07-2006, 09:33
dobra ide do was kumple
chciazlbym podziekowac wszystkim ktorzy ze mna tutaj grali, wymieni ludzi od najlepszych kumpli do zwyklych kumpli
the best - Pavlot, Master loczkin, Escheuso/Verdan/Asen Yokar, Krzysiu Szycha
Przyjaciele -Rycerski, rzotkiewka, tiki(:P), rastaman, shortys, circa, legolas, dawergo, neoxer(ale ten co gral jeszcze na qwezie, bo a cannidasie sie zmienil)
Kumple- rekin, ziomal of silvera, drahonio, ligus,
jak kogos nie ma to znaczy ze po prostu nie zapadl mi w pamieci, pap all
rl nie wymieniam
powodzenia
Kasztaniaczek
09-07-2006, 10:20
Jesli stworzyliscie taka rodzinke zeby panowac servem to wam sie to nieuda, zobacza ze sie wybijacie w gore i bende hunty :s
Fantom nie zabiles mnie bo jestes poprostu p*** inni ciebie blokneli zeby mnie nie dogonic.
A ty jestes twrdziel tylko w gebie i jak masz wyzszy lev dziwne ze niewlaczyles skulla jak pelag byl, oczywiscie cykorek =]
Michael Rzotkiewka
09-07-2006, 18:15
Malo osob cos juz tu zostalo hehe... ale dla tych co zostali to mam info ze sprzedam 150k na silverze za rl chajs, 10k-7zl. Kto chce to msg na forum :)
Michałeq
09-07-2006, 19:48
UWAGA: ten post może naruszyc ogolne negatywne odczucia wobec mojej osoby i swiata, lecz zostalo to wykorzystane dla waszego dobra.
zaczynamy...
OMG ludzie,
Jeśli chcecie zmieniać server to idzmy na non pvp, 'empty', niemiecki. Czemu?
niemiecki - mniej lagow
empty - samo sie wie ;] choc niektorzy wola normal bo szybszy resp
NON-PVP czemu? w pvp wogule sie nie sprawdzilismy i to przez pvp odeszlismy
Honera dlatego wydaje sie servem idealnym. Thiefing and noobizm? Hmm... Kto tam nie gral, nie pozna prawdy ;] A tak na serio, to thiefow tyle ile na silverce,moze nawet mniej wiec nie popelniajmy tego samego bledu i idzimy na non pvp... W pvp i tak jestescie tacy ze szkoda gadac przyklady? Powiem jak zapytacie bo zaraz mecz ;P CU.
Narkoman
09-07-2006, 20:30
ojc podaj przyklady chociaz i tak nie zmienisz
zostajemy tam
szycha jewst hlvl'em wsrod nas :P :P
Kasztaniaczek
09-07-2006, 21:11
UWAGA: ten post może naruszyc ogolne negatywne odczucia wobec mojej osoby i swiata, lecz zostalo to wykorzystane dla waszego dobra.
zaczynamy...
OMG ludzie,
Jeśli chcecie zmieniać server to idzmy na non pvp, 'empty', niemiecki. Czemu?
niemiecki - mniej lagow
empty - samo sie wie ;] choc niektorzy wola normal bo szybszy resp
NON-PVP czemu? w pvp wogule sie nie sprawdzilismy i to przez pvp odeszlismy
Honera dlatego wydaje sie servem idealnym. Thiefing and noobizm? Hmm... Kto tam nie gral, nie pozna prawdy ;] A tak na serio, to thiefow tyle ile na silverce,moze nawet mniej wiec nie popelniajmy tego samego bledu i idzimy na non pvp... W pvp i tak jestescie tacy ze szkoda gadac przyklady? Powiem jak zapytacie bo zaraz mecz ;P CU.
Honera sux =]
Wlazic na Harmonie =]
Dlaczego ja wybralem non pvp? Bo jestem slaby w pvp.
Dlaczego Harmonia? Mam tam friendow(mowie to chyba 100 raz ze nie z rl -.-) i jesat troszke starszy za czym idzie tansze eq =]
Dlaczego normal? Szybszy resp =]
To normal to wcale nie jest az tak zle roty prawie puste pozatymi obok dara tomby poza tapits wolne czasem sie ktos trafi =] Dragi? Przechodzielm tam z 20 razy i byly wolne wcale nie az tak zle =]
Iridia? Bendzie tak jak z silv zaczniecie miec lev kolo 60 i bedzie hnted all pl chociaz po tym w jakim czasie zrobiliscie lev na silv to bendzie oznaczac ze przez rok bendzie spokoj <lol>.
Pozdro
Honera sux =]
Wlazic na Harmonie =]
Dlaczego ja wybralem non pvp? Bo jestem slaby w pvp.
Dlaczego Harmonia? Mam tam friendow(mowie to chyba 100 raz ze nie z rl -.-) i jesat troszke starszy za czym idzie tansze eq =]
Dlaczego normal? Szybszy resp =]
To normal to wcale nie jest az tak zle roty prawie puste pozatymi obok dara tomby poza tapits wolne czasem sie ktos trafi =] Dragi? Przechodzielm tam z 20 razy i byly wolne wcale nie az tak zle =]
Iridia? Bendzie tak jak z silv zaczniecie miec lev kolo 60 i bedzie hnted all pl chociaz po tym w jakim czasie zrobiliscie lev na silv to bendzie oznaczac ze przez rok bendzie spokoj <lol>.
Pozdro
Rozcaruje cię PL na Iridi są bardzo szanowani Swe i PL są na równi zresztą najwyższy lvl na Iridi to Polak
Kasztaniaczek
09-07-2006, 22:01
Wiesz troche malo grasz na iridi wiec sie niewypowaidaj kto jest szanowny, jescze nie raz cie zbaije polak z wyzszym lev...
Edit:
Kubus chociaz taki ze all pl poza mna fantomem <lol2>i ryckiem niewlaczyli skulla jak bilismy te szumowiny =]
Racja, grajcie na servie gdzie jest online srednio 200 osob, czyli resp np. draga 10 min :P
non-pvp, n/c :evul:
Kasztaniaczek
10-07-2006, 09:49
Wiesz co holu c*uj mnie to boli co ty o tym myslisz i nawet nie czytam twoich postow juz, lepiaj sie zajmij kyra bo widac ze ostatnio lubisz padac, moze sam se pograj na non pvp:baby:
Zastanawiam sie ile servow przerobisz na rok i kiedy cie wy******** z kyry
Piotrek Satan
10-07-2006, 10:04
Z non-pvp choccie na Secure jest tanio i wogole jak expilem moim Druidem na dragach respil sie 3 min...
Kasztaniaczek
10-07-2006, 10:14
Jesli na securze drag 3 mni to na harmoni chyba odrazu bendzie ;S
Michałeq
10-07-2006, 10:17
Przykłady?
Zwolalem chlopakow pod dp (cud ze przyszli) po tym jak zabili leo. Przyszli i..... stali :p gdy probowalem jakos za pomoca FE i zerka ich bic prosilem innych zeby sie dolaczyli "eee tam, oni mnie zabija" Poszedlem sam i padlem, czego nie zaluje. Ludzie, po co wy tam przyszliscie? Po to zeby naladowac mane? zalosne >.<
Drugi przyklad? Prosze bardzo - plan ubicia fantoma -
ja: -to jak, - grasz na silverze?
dawego: nie
ja: a zalezy ci na tym charze?
dawergo: nie
ja: wiec.... pomozesz mi ubic fantoma/esche itp?
dawergo: nieee...... padne!
ja: przecierz nie szkoda ci tego chara
dawergo: no tak, ale sie boje
n/c
ja:"Rekin, czemu ty sie ntak paliles zeby ich zabic, a verdana nie ruszyles?"
rekin:"bo byl bez skulla"
ja:"aha....."
LUDZIE!!! jesli jestescie dupa w pvp i zalujecie silvery, to po kiego czorta wybieraci znowu pvp? macie tu przynajmniej jakichs 80lvl friendow? nie? to po co powtarzac stary blad? n/c
@Holu
Jesli piszesz tu po to zeby nas podburzyc, to musze cie rozczarowac, wszystkie twoje posty sa ignorowane przez nas (oprocz markiza, bo o calym ignorowaniu nawet nie wie, ale to moze i dobrze, i tak fajnie odpowiada ;s ahs, i gz deda ;x btw; trzeba byc ciota zeby bedac shoterem pasc na hydra lair XD
Przykłady?
Drugi przyklad? Prosze bardzo - plan ubicia fantoma -
ja: -to jak, - grasz na silverze?
dawego: nie
ja: a zalezy ci na tym charze?
dawergo: nie
ja: wiec.... pomozesz mi ubic fantoma/esche itp?
dawergo: nieee...... padne!
ja: przecierz nie szkoda ci tego chara
dawergo: no tak, ale sie boje
n/c
ja:"Rekin, czemu ty sie ntak paliles zeby ich zabic, a verdana nie ruszyles?"
rekin:"bo byl bez skulla"
ja:"aha....."
Nie bylo zadnego "nieee...... padne!" to po pierwsze
po drugie. Odszedlem ale troche mi szkoda postaci
po trzecie. Poszedlbym na non pvp ale juz zrobilismy tu rodzine, lvl-e (slabe ale zawsze)
po czwarte. Raczej nikt nie bedzie chcial isc juz
po piąte. Niektorzy maja tyle kasy ze nie odejda ;x
No to juz chyba wszystko, ja bym jeszcze mogl isc na non pvp ale nie wiem czy reszta sie zgodzi :(
Ja zostaje sobie na silvie bo nie chce mi world trade robić , ale jak mi coś lepszego poleci zmieniam world na secure....
Został to ktoś w ogóle? :P(chodzi o silvere)
Hollygirl
10-07-2006, 17:43
ja tu zostałam braciszku :evul:
Kasztaniaczek
10-07-2006, 17:47
Koles ten Dargm~ ten twoj panel po lewej stronie jest zalosny troszke zmien go ;s
A po drugie 8 levela to nie benda zabijac ;S
Przykłady?
Zwolalem chlopakow pod dp (cud ze przyszli) po tym jak zabili leo. Przyszli i..... stali :p gdy probowalem jakos za pomoca FE i zerka ich bic prosilem innych zeby sie dolaczyli "eee tam, oni mnie zabija" Poszedlem sam i padlem, czego nie zaluje. Ludzie, po co wy tam przyszliscie? Po to zeby naladowac mane? zalosne >.<
@Holu
Jesli piszesz tu po to zeby nas podburzyc, to musze cie rozczarowac, wszystkie twoje posty sa ignorowane przez nas (oprocz markiza, bo o calym ignorowaniu nawet nie wie, ale to moze i dobrze, i tak fajnie odpowiada ;s ahs, i gz deda ;x btw; trzeba byc ciota zeby bedac shoterem pasc na hydra lair XD
Powiem tobie tak (i all wszystkim)....
Fantoma nikt nie ubije, bo kazdemu szkoda postaci... i dlatego ze Fantom koleguje sie z szumowinami polakami (no coz w tym towarzystkie jak sie okazalo czuje sie najlepiej), przyklad: napisalem wczesniej, lal i blokowal osoby co chcialy mi pomoc ;( Takim zachowaniem pokazal co jest wart, poprostu jak wiatr zawieje tak sie ustawia...
Ostatnio chcial pozyczyc odemnie eq, ze niby Oxy pomoze mu wrocic, ze pojda na demony.... Nie pozyczylem (chyba dobre przeczucie mialem), wiec zale zaczal wylewac, jaki to ze mnie przyjaciel itd. Minely 2-3 dni i okazalo sie ile warte byly jego zapewnienia o przyjazni... lal i blokowal ludzi co mi pomagali :( Czemu? Bo to tylko gra.....
Mysle jednak, ze gra grą ale jego wybujale ambicje przelane sa z RL zycia.....
Zal mi bardzo odchodzic z serva, jednak tak jak w zyciu, jesli spotyka sie raz na swojej drodze obludnikow i zdrajcow to potem lepiej ich unikac :)
Fantom, wiezylem Tobie a wszystkie Twoje slowa okazaly sie gowno warte, rozgadales nawet to co w zaufaniu Ci powiedzialem, ze Dawergo to moj rl syn...
Jestes nikim w moich oczach....
Pozdrawiam
Michałeq
11-07-2006, 14:20
Ehh... co wy chcecie przez to osiagnac? nagle taki przypal i na iridie wszyscy a teraz.... nadal silvera? Czyli wszystko co do tej pory mowiliscie staje sie klamstwem? Ehh >.<
....aniemowileM? :P
Kasztaniaczek
11-07-2006, 20:53
100 lev zaczely sie cykac :D ze im ta "rodzinka zagrozi" ael niepotrzebnie bo co poniektorzy by bili te 50 lev przez rok ;p
Rycek nie wzdychaj tak ciagle, czy ty w ciazy jestes? =]
Narkoman
11-07-2006, 22:01
hehe racja :P
ja nie wiem ale na 90 lvl bym nie zabijal 17 :P jak dla mnie to marnotrastwo
Elo wszyskim!!!
Chcialbym zreasumowac gre na tym servie, poniewaz nie mam zamiaru dluzej grac w tibie i (nieoficjalnie) odchodze. Stwierdzilem ze tibia to gra na krotka mete, nierozwijajaca gracza a co gorzej uzalezniajaca i oglupiajaca. Nie chce urazic zadnych graczy , szanuje ich i to ze graja w tibie bowiem jest to gra w pewnym sensie dal "inteligentnych" lecz sa w zyciu wazniejsze zeczy niz durna gra np: Brovar, vodka, friends & girlfriend =***.
Ogolnie wydaje mi sie ze polacy na tym servie dlugo niezaznaja lojallnej przyjazni niczym rodak z rodakiem. Za duzo przekretow, roznych akcjii na negatywna rzecz innym rodakow =((.
Jednak napewno kazdy z nas mial i dobre chwile =)))
Ja napewno niezapomne wspolnych huntow na dlach, hydrach, questow z ziomami i innych nietypowych akcjach zblizajacych nas do siebie.
Chcialbym tu teraz wyruznic paru naprawde dobrych ziomow, przyjaciol na silverze ktorym mozna zaufac. Jade alfabetycznie (mniejwiecej) z mojej listy vip, wielu zasluzonych moge tez niewymienic, gdyz w moim tibijskim zyciu byli tylko epizodem, lecz beda napewno wiedzieli ze o nich mowa.
Avery Twine ~ thx za wspolne hunty!! =*
Druid da first ~ maniack =)), paradox quest owned!
Michael Rzotkiewka ~ ahhh, te dle =)))
Rekin Lord Vader ~ 1 z pierwszych poznanych przezemnie ziomkow, jak mialem 30 lvl latal jeszcze z 18 =)))) <marzyciel>, to byly czasy =*
Aikilian Demon SLayer ~ friend z Kazordoon
Arek zoltan ~ little newbie, ale lojalny
Balin Tham ~ ahhh Balin =))) LOTR ROX
Cannidas ~ Hydry & AS rox =)
CIrca Shine(RL) ~ n/c
Dawerego Sewery ~ rox sio maker =)), wspolne hunty =*
Drahonio ~ Paradox quest =)))
Edaon ~ stary wyjadacz na studiach, wporzo ziom
Kliver Achin ~ hunty hunty !! =) , rowny ziom
Klukens ~ malo sie znalem, lecz wprzozadku typ!
Leo Lenidas ~ tez stary wyjadacz tibisjski, napewno by sie okazal swietnym kompanem w RL, za bardzo ufal niektorym polakom.... heh i t go zgubilo, swietny ziom, idealista i perfekcjonista!!! Byle tak dalej!!!!! =**
MAiev Silverblade(RL) ~ n/c
Mecz(RL) ~ n/c
Mie ziomal ~ 1 polako ktorego poznalem na silverze, mozna zaufac i polegac!! ps. wciaz mam twojego crowna arma ktorego dales mi w prezencie =DD
Rastaman Shine(RL) ~ n/c
Ronald Rawenclaw(RL) ~ n/c
Rycerski Michal ~ skilomaniack =)) <ale ja wygralem =P{zarozumialy}> :P, skiluj dalej! pokaz ze polak potrafi!
Seba konieczny ~ hunty =)))
Shortys Shine(RL) ~n/c
Wyswit(RL) ~ Rest In Peace , n/c
Jezeli pominelem niektorych, a znalem sie to wybaczcie :P, jakimstrafem nietrafiliscie na moj vip list, albo niezasluzyliscie na wyrozniecie =p.
Noo, zostal jeszcze fantom :P, nie wiem co o tym myslec, jezeli podpadles leowi..., ten kto podpada leowi, napewno ma wine po swojej stronie, niedraze tego, ja do ciebie nic niemialem, mam tylko prozbe do ciebie, WyyyyyylUUUUzUuuUUjjjjjjj na przyslzosc =)
Dalej niech sie dzieje co chce.
Jezeli niesprzedam postaci (300zl :PPPP, nr gg 4895809) to zapewne moj pacc przeminie jak jesienny deszcz, moze go odwiedze.. kiedys... i was przyokazji =)
Nooo to chyba by bylo na tyle, dodam jeszcze ze mimo wszytko, wszyscy wyzej wymienieni i paru typow inych(:P), byli dla mnie jak rodzina! ( Taka specjalna, tibijska =) ) 3majcie sie mocno, niedajcie wejsc sobie brom na glowe i przestancie sie tluc nawzjaem!!!
Hail Silvera!! Hail Beer!! Hail Vodka!!!
Michałeq
12-07-2006, 09:53
Nooo... i to jest odejscie prawdziwego gracza! W spokojnej atmosferze, bez thiefowania i pkowania ;D
@Moradin
z jednej strony szkoda ze odchodzisz (jeden qmpel mniej) a z drugiej to dobrze. Czemu? Po prostuz powodow ktore wymieniles ;]
3maj sie!
Kasztaniaczek
12-07-2006, 12:43
Nom przyanjmniej odchodzi bez thiefowania =]
Szkoda bendzie tak dobrego gracza z silv =]
Wchodz czasem pogadac, jesli nie sleniesz chara =]
Jak tam dalej grasz w MoHa ?
@Michaleq
Gratz deada na DLu :evul:
Nom przyanjmniej odchodzi bez thiefowania =]
Szkoda bendzie tak dobrego gracza z silv =]
Wchodz czasem pogadac, jesli nie sleniesz chara =]
Jak tam dalej grasz w MoHa ?
Aaa , nom! Jasne! =)
Pykam sobie dla sportu, i pykac dluugo jeszcze bede =)
Tak out of topic to jeszcze chcialem dodac ze forum tez bede odwiedzac :cup:
Ale mam jeszcze pytanq 2 =))
Michałeq, ty zostajesz na silverze??
Holu, sprzedales fantoma??
Kasztaniaczek
12-07-2006, 16:10
Up and 2up:
no bo kto by kupil chara osoby ktora byla jest i bendzie zlodziejem?
Holu jak tam? kiedy na inny serv?
Ahh holu a tobie gratz tamtego deda, ale trzeba byc pizda....
Rycek to przecierz noob..... to normalne ze padl, ale jak ty wtedy mogles to ja nie wiem straszne....
@Up
najpierw naucz sie troche pisac ("bendzie" itd.)
o ktorego deada Ci chodzi :evul: ?
@Up
Pewnie o tego na Zytoxie
Kasztaniaczek
12-07-2006, 23:32
@Up
Ok ja sie naucze pisac a ty grac?
O Zytoxa nupku
Narkoman
12-07-2006, 23:45
hehe widze ze nadal sie nic nie zmienia :P
pozdrawiam tych co poszli i wrocili na SIlvere:)
Kto tu grac nie umie xD
myslisz ze wbiles 50 lvl to umiesz grac? idz sobie na swoja NON-PVP Harmonie, tam moze uda ci sie pobic zyciowy rekord i wbijesz 60 lvl, ale z twoim PG to duuuuuuzoooo czasu ci to zajmie :evul:
Kasztaniaczek
13-07-2006, 11:21
Kto tu grac nie umie xD
myslisz ze wbiles 50 lvl to umiesz grac? idz sobie na swoja NON-PVP Harmonie, tam moze uda ci sie pobic zyciowy rekord i wbijesz 60 lvl, ale z twoim PG to duuuuuuzoooo czasu ci to zajmie :evul:
Wiesz ja wole miec i 30 lev ale miec kumpli bo ja nie gram zeby krasc i miec 300 lev:D :D
Za to twoje PG jest super....:baby:
Zalosny jestes :baby: Pewnie okradles kogos albo hunta dostales i next char...:baby:
No wiem, wiem. Takich masz za******ych kumpli, ktorzy cie okradaja :evul:
BUASHDhadhadhhzDsHDHAHDAHHAS
Kasztaniaczek
13-07-2006, 11:54
No wiem, wiem. Takich masz za******ych kumpli, ktorzy cie okradaja :evul:
BUASHDhadhadhhzDsHDHAHDAHHAS
Wiesz no ja stracilem 40k a nie 1kk+ i mnie to c*** boli co ty o tym myslisz wiec idz sobie k**** graj na kyre bo tutaj ludzie maja z ciebie posmiewisko :baby: :baby:
Michałeq
13-07-2006, 12:20
Hehe... nastepny dowod na to ze holu nie umie grac w tibie ;s
Sluchaj, gra nie polega na biciu lvla; skillowaniu, zarabianiu cash. Chodzi o zdobycie jak najwiekszej ilosci qmpli, bycia uznanym i szanowanym... Wtedy jest ten moment, kiedy mozna skonczyc, pozostawiajac po sobie jedynie same dobre wspomnienia bedace juz na zawsze w duszy innych graczy...
Holu, nie wiem czy to juz zrozumiales, ale zadna krytyka nie jest w stanie mnie zniszczyc, ani zadna sila, za wyjatkiem Tej Ktora Ja Respektuje... Czyli nie masz szans ^.-
Kasztaniaczek
13-07-2006, 12:27
Holu, nie wiem czy to juz zrozumiales, ale zadna krytyka nie jest w stanie mnie zniszczyc, ani zadna sila, za wyjatkiem Tej Ktora Ja Respektuje... Czyli nie masz szans ^.-
Ale silny cios w nos tak =]
Rekin Master
13-07-2006, 12:32
lol
markizek...jestes agresywny :P
ps. nice podpis?:O
@Kasztan
Co do kilku charow to prosze przypomnij mi ile ich miales na Silverze i z czego kazdy nieudany :evul:
@Michaleq Pedaleq
Ja mysle , ze po to sie gra zeby byc jak najlepszym, bo zdobywanie kumpli etc. to raczej sprawy z rl, ale skoro w rl ci trudno zdobyc przyjaciol to przelewasz to na gre :baby:
I po to jest ta gra, zeby w nia grac a nie przejmowac sie kto cie lubi a kto nie
Prosty przyklad: na tibia.pl sa ssy z advance'ami najlepszych polakow w tibii, nie widzialem tam nigdy screena typu "moi najlepsi kumple" czy "wszyscy mnie lubia" :evul:
Kasztaniaczek
13-07-2006, 13:54
@Kasztan
Co do kilku charow to prosze przypomnij mi ile ich miales na Silverze i z czego kazdy nieudany :evul:
:evul:
Dobrze niech ci bendzie:
Mati Marczako
Straznik Gaju :baby:
Legolas of anarchia
To BYLY moje glowne chary :cup:
Teraz prosze podaj mi swoje nieudane chary bo troszke ich bendzie i napewno wiecej niz moich B)
A to czy byl udany czy nie to juz nie tobie oceniac :]
Wiesz holu jesli sie gra zeby byc najlepszym to se daj spokoj z ta gra.
To powiedz czemu odeszles z silv? Bo cie NIKT tam nielubil :D
po pierwsze to nie "odeszlem" tylko ODSZEDLEM :baby:
Dlatego odszedlem bo stracilem eq, proste :P
Kasztaniaczek
13-07-2006, 22:07
"Odeszles" bo cie okradli bo cie nikt ie lubil =]
Ale nie dostalem odpowiedzi ile ty charow miales..... co wstyd?
Odnosnie dyskusji o tym jak grac....
Kazdy ma jakies swoje cele grajac w Tibie i kazdy stara sie osiagnac to na swoj sposob :)
Jedni (tak jak Legolas) dobrze sie bawia rozmawiajac z innim, wspolnie polujac, zdobywajac zaufanie i szacunek innych oraz pomagajac sobie, a inni tak jak Fantom-Lady grajac samotnie, myslac glowinie o sobie (Holu naprawde byla chwila gdy myslalem ze sie zmieniles) i wbijajac jak najwyzszy lvl, nie patrzac na to co za plecami sie zostawia, wazne aby byc najlepszym :baby:
Tak na dluzsza mete to chyba nie ma zlotego srodka na to aby osiagnac swoj cel w grze. Wiele zalezy od przypadku, ale sporo tez od przyjaciol jakich sie ma na servie. Na szczescie jest jakas sprawiedliwosc (dosc brutalna) Fantom-Lady okradl Rekina, ktory mu zaufal, a potem sam zostal okradziony przez "przyjaciela". Jesli ma sie przyjaciol to oni pomoga na przyklad po dedzie (:D przyklad najblizszy memu sercu :baby: ), a gdy sie ich nie ma to kazdy sie cieszy gdy zlodziej padnie. W pojedynke nic sie nie zdziala, bo mozna miec nawet hlvl ale jak wszyscy sa przeciw to nie da sie grac (przyklad jak dlugo Duff nie gral gdy przegral wojne, lub Oxy gdy padl od Aikau i Krystalana).
Ogolnie mysle, ze bez sensu jest dyskusja czyj sposob gry jest lepszy. Kazdy gra jak chce (choc jak pisalem kiedys moim zdaniem postac w grze w pewnym stopniu odzwierciedla to jakimi jestesmy w RL zyciu :D - moje prywatne zdanie)
Pozdrawiam
Kattinka
14-07-2006, 19:37
Na początku gralam sobie na luzie, teraz kiedy mój ,,najlepszy przyjaciel'' ( pzdr ) mnie urządził tak jak to zrobił, wiem, że ta gra jets po to, zeby w nia tylko i wylacznie grac - expic, skillowac nalogowo tak, zeby zrobic 102 lvl i byc nienawidzonym przez caly serv ( pozdro =] ) Tutaj chyba nikomu nie mozna wierzyc. Duzo osob tlumaczylo mi, ze to tylko gra, ze zbyt mocno sie wszystkim przejmuje, ze jak chce rozmawiac z ludzmi i zawierac znajomosci to do tego jest GG. Sama sie przekonalam co to jest zdrada i upokorzenie. Moze nie jestem idealna, mam trudny charakter i popelnialam duzo bledow to ludziom trzeba wybaczac bo kazdy ma jakies wady... rozpisalabym sie jeszcze bardziej, ale znowu ktos powie, ze przesadzam ( tzn, ze mam okres ;p )
Aż przykro sie robi, ze przez jedna osobe, ktorej sie zaufalo wszyscy monotonnie pisza : ,, Znowu sie wrylas ? Nikt Cie tu nie chce''
Pozdrawiam wszystkich starych jak i nowych bywalcow ( ten server przez niektorych jest do dupy )
Kazuyoshik
Stad tez mnei wygonicie ? :(
Kasik, jestes ....cooooooooooooooool...
Wlasnie, nie przez to co bylo, ale przez to co napisalas...
Pozdrawiam
Michałeq
15-07-2006, 00:51
Podsumowywując:
Silvere opuscilo 10 DOBRYCH graczy - coś to MUSI oznaczać...8o Innym z całego serca też radze... Wbijecie 100lvl i wam jakiś zenho hunta wlepi... tu nawet anni nie zrobicie; server z USA i ping... n/c A co zrobicie jak jakaś banda 40 lvli zacznie wam ludzi wybijać? Nic. Bedziecie czekać na gwiazdke z nieba. Bo były już takie przypadki (Drozem, Fantom, Hinx, Nelshok, Escheuso) i Polacy pokazali "klasę"
@Kattinka
Choć na Harmonię :)
@Lenidas
Ty też ^.-
Harmonia - non pvp, ger, i duuużo ludu czyli resp szybki, a na pacc area tyle ludu ile na silverze... Jestem już z silvery ja,markizek, blon (78ek), patold (71ed) - wszyscy z silvery iii taki noobek - Bartezia XD
Aha - i jeszcze jedno: chcecie się pozbyć Holu z tego tematu? Po prostu olewajcie jego posty, po pewnym czasie mu się znudzi.
Pzdr0 4@||
Kasztaniaczek
15-07-2006, 10:06
Ja holu nie bende olewac bo mam z niego niezla polewke...
Te rycek ty se uwazaj kto tutaj noob a kto nie :x
Kattinka
15-07-2006, 13:32
Leo, mamy nadzieje, ze nadal bedziesz nas odwiedzal na forum xD
Co do Holu : świetne masz filozofie... pamietasz moze jak stwierdziles, ze nie jestem dziewczyna ? A to wszystko niby przez to, ze czasem sobie pobluzgam... lol Tak ogolnie, do czego doprowadza zawistna chciwosc.:)
Leo, mamy nadzieje, ze nadal bedziesz nas odwiedzal na forum xD
Co do Holu : świetne masz filozofie... pamietasz moze jak stwierdziles, ze nie jestem dziewczyna ? A to wszystko niby przez to, ze czasem sobie pobluzgam... lol Tak ogolnie, do czego doprowadza zawistna chciwosc.:)
Spoko ze pamietam :D Ech kiedys bylo inaczej :D
Pozdrawiam
Narkoman
15-07-2006, 17:33
Ech ludzie, grajcie gdzie chcecie, juz to mowielm, wierze ze tylko kiedys sie spotkamy w starym gronie.
@ Katt
Widze ze nawet tutaj doszlas :P
Kattinka
16-07-2006, 20:08
ty tez cos do mnie masz ? -.- X(
Phoenix Sapphire
16-07-2006, 20:58
8o 8o
Witajcie. Wróciłem z krótkiego wypoczynku a tu tyle zmian zaszło, że w głowie się kręci :]
Ja postanowiłem zostać na Silverze i pograć przynajmniej do września (wtedy nowy rok szkolny, nowa szkoła i na tibie nie będzie czasu)
Szkoda, że aż tyle osób zdecydowało się odejść na inne serwery :/ Dzięki za wspólną grę.
Cya in the game.
Kattinka
16-07-2006, 21:06
Phoenix, nie kojarze Cie. Ale powiem tyle, ze niektorzy znowu wrocili na Silve xD
Narkoman
16-07-2006, 21:18
Skad ci przyszlo ze mam cos do ciebie?
edit:
Juz chyba nie ma problemu. Wyjasnione :P
peace all xD
Kasztaniaczek
17-07-2006, 09:17
Jak cie milo widziec na Forum Katti~ =]
Jak cie milo widziec na Forum Katti~ =]
A no miło miło ;)
Kattinka
17-07-2006, 13:44
eeee, no nie wiem ale dzieki ^^ :)
Kasztaniaczek
18-07-2006, 09:48
Cos malo piszecie, czyzby sie nic nie dzialo? =]
Hollygirl
18-07-2006, 12:34
ja tam liczę na to, że do czasu kiedy będę miała +60lvl aikauowi i innym hi-lvl zenho i br znudzi sie juz gra w tibie lub pojdą na inny serwer i na silvie bedzie spoko ;] a jak będzie naprawdę zobaczymy za jakiś czas ;p
Kasztaniaczek
18-07-2006, 12:46
Ztwoja szybkoscia expienia to aika itp to umra zanim ty 60 lev wbijesz wiec spoko =]
Ztwoja szybkoscia expienia to aika itp to umra zanim ty 60 lev wbijesz wiec spoko =]
Wcale nie jestes lepszy :evul:
Kasztaniaczek
18-07-2006, 13:34
Wcale nie jestes lepszy :evul:
Ty tez B)
Hmmm.... emeryturka ?:>
Co? hack?wywalili cie z kyry?
Biedne dziecko... ale nie martw sie kupie Ci kredki :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.