PDA

Pokaż pełną wersje : Jednym słowem SILVERA

Stron : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

Narkoman
30-03-2006, 22:32
lol ok qwez. Dobrze ze mowisz.

kupie all spears wiec zbierac dla mnie, kupuje. cena niech bedzie nie wiem jaka jakos sie dogadamy. SLYSZYCIE. :)

nie ma jak reklama

Holu!
31-03-2006, 08:07
Dawno mnie nie bylo bo mi konto zbanowali...

poreda
31-03-2006, 10:50
@Narko~
Jestes tak zmienny jak ja z postaciami.
@Holu
Szkoda ze zachowales sie tak w stosunku do rekina. ;/

Narkoman
31-03-2006, 13:57
@ qwez
hehehe wiadomo w koncu nie da sie uzaleznic od tibi zmieniajac cal czas postacie :) a wiecie moze czy rekin jednak gra czy nie, bo juz nie wiem :/

pamietajci ze kupuje wszystkie speary wiec nie pekac tylko mi sprzedawac i zbierac :)

poreda
31-03-2006, 14:31
Rekin gra dalej, siedzi caly czas na soldach i lootbagi robi zeby na eq jakos uzbierac :P

Rekin Master
31-03-2006, 15:00
Rekin gra dalej, siedzi caly czas na soldach i lootbagi robi zeby na eq jakos uzbierac :P

siedze jak laggow nie ma czyli albo 1h albo wcale -.-
niedlugo sie przeprowadzam wiec bedzie net lepszy(teraz mam z sasiadem i ***a*y pener non stop filmy sciaga i sie grac nie da -.-)

Holu!
31-03-2006, 17:01
mam na sell 120~ spears...musze sellnac to gowno co mi zostalo po hacku: kilka wand of inferno tower shield jak ktos cos chce to post here plx

Narkoman
31-03-2006, 18:11
ok holu ile chcesz za te 120 sperow?

Holu!
31-03-2006, 20:39
1 k moze mniej

Crowned
31-03-2006, 21:01
Heh... jedne z moich najlepszych dni tu spedzilem... Gralem od poczatku serwa... : ) ale jakos skonczylem szybko...

mam pytanie, jak tam jest na Silverze.. Dalej ten spokoj ?? Moze bym tam wrocil... tylko jakich proffesji jest brak =)

Rekin Master
31-03-2006, 21:09
Heh... jedne z moich najlepszych dni tu spedzilem... Gralem od poczatku serwa... : ) ale jakos skonczylem szybko...

mam pytanie, jak tam jest na Silverze.. Dalej ten spokoj ?? Moze bym tam wrocil... tylko jakich proffesji jest brak =)

aaa bym cie chetnie widzial na silverce ^^
moze byc sorcerer/druid/palladyn bo need shooters :P
dosyc spokoj...duzo zenho odeszlo z serva :D

Crowned
31-03-2006, 21:37
No to moze... :)
Wybiore jedego z magow... Chyba Elderka :) Bo sorca juz mam... Name: Kopulux jakby cos ^.-

Narkoman
01-04-2006, 11:45
no holu nie kupuje dzieki nie mam zamiaru placic za 120 sperow 1 k. ,,troche'' duzo :/

jak jest zje*anie skilowanie palkiem dzis na wbicie 11 i 12 i 13 skila zmarnowalem 15 sperow bylem ciekaw na ile mi to strarczy. jakie gowno:/

poreda
01-04-2006, 12:01
@Crowned
Srry ze pytam ale moge nie pamietac, kim wczesniej grales na silvie?? :P

Ja sobie chodze i robie ihy do mojego knajta :dance:

Dzisiaj przeprowadzialem ciekawa rozmowe z Holem na GG, z ktorej wynika ze albo ja zhakwoalem sam siebie albo moj najlepszy kumpel rekin mnie zhakowal...

Lenidas
01-04-2006, 13:30
Wracaj, wracaj.... Wszedzie dobrze ale w "domu" najlepiej.... Jednak uwazaj, bo wielu polakow klamie, wielu kradnie....Coz taka "polska" tradycja...
Pozdrawiam

Dawergo
01-04-2006, 15:15

O chłopie teraz rześ se u mnie nagrabil X(

Zemsta
01-04-2006, 15:39
Ehhh... niepisalem tutaj juz chyba z 3 tygodnie, bo ban i nawet mi sie nie chcialo...:D
Ehhh... same hacki na tej silverze, chociaz na innyh servach to samo jest....X(
Co by tutaj napisac....
Czy ktos nie byl na draconi, albo na devil helmet quest? Jesli nie to ja bym poszedl. Na devil helma jest potrzebnych 2 ludzi chyba a na draconie 3B) , to na tyle:]
Cya

Rekin Master
01-04-2006, 15:49
@Crowned
Srry ze pytam ale moge nie pamietac, kim wczesniej grales na silvie?? :P

Dzisiaj przeprowadzialem ciekawa rozmowe z Holem na GG, z ktorej wynika ze albo ja zhakwoalem sam siebie albo moj najlepszy kumpel rekin mnie zhakowal...

w jaki sposob ja mialbym cie haknac??
nie latal bym w takim eq -.-

marcinekk
01-04-2006, 16:26
[Co by tutaj napisac....
Czy ktos nie byl na draconi, albo na devil helmet quest? Jesli nie to ja bym poszedl. Na devil helma jest potrzebnych 2 ludzi chyba a na draconie 3B) , to na tyle:]
Cya[/QUOTE]

ja nie bylem ani na jednym ani na drugim. Jak zbierzesz jeszcze kilka osob to ja pojde chetnie!!!

marcinekk
01-04-2006, 16:26
[Co by tutaj napisac....
Cya[/QUOTE]

ja nie bylem ani na jednym ani na drugim. Jak zbierzesz jeszcze kilka osob to ja pojde chetnie!!!

Rekin Master
01-04-2006, 18:28
17:22 You advanced from Level 53 to Level 54.

potem dam zdjecie

poreda
01-04-2006, 18:29
@rekin
Nie ja cie podejrzewam..
@Dawergo
No co.. ?? ;/

adrius
01-04-2006, 18:29
Ten update chyba jest troche zrabany:(Czekać na to aby expicX( ehh jak bedze ten update bedzie troche glupiej:confused:

Michael Rzotkiewka
01-04-2006, 18:40
Hehe.. dzis z Moradin Miedziobordy, Shortys shine i Gell Kazek bylismy na DL hunt :) Moradin oczywiscie blok. Zabilismy ich z 20 i zabijalbymsy dalej ale... ehh nie wazne, ktos sie wlogowal i musialem spadac :P Loot: Inferno, Crystal life, 2x T-Book, Power Bolt, cala masa mace i short swordow, duuuuzo kasy i duzo d ham :P Heh, te dl dobre sa... oberwalem tylko 2 hity (Moradin ladnie bloczyl :P) 2 hity z gfb.. pierwszy wynosil 235 a drugi 238 Oo :D

Dawergo
01-04-2006, 18:42
Dziś biliśmy Lady dram i oczywiście dostałem hunta ;)

Lenidas
01-04-2006, 19:36
Lady Dram to zlodziej i niech wszyscy na serwie o tym w koncu wiedza.
Rekin mowi, ze ON go okradl, wiec wstyd, ze wogole sie jeszcze loguje (Lady Dram) i kogokolwiek straszy.
Mnie tez okradl ale postacia, ktora mial przed Lady Dram (w ubieglym roku).
<<<<Pewnie pamietasz War Hammera (porzyczonego i nie oddanego)...>>>>
Odejdz czlowieku choc z namiastka (zlodziejskiej) godnosci...
ps. Qwez mowisz, ze Rekin mogl shakowac Twoja postac?
A powiedz mi gdzie przeczytales (w regulaminie i zasadach Tibi), ze GM moze oddac konto i postac?
Nie ma takiej mozliwosci.
Pozdrawiam

Michael Rzotkiewka
01-04-2006, 20:05
A ode mnie z innego chara pozyczyl 200 gp i nie oddal. Wiem ze to tylko 200 gp no ale to w koncu to tez byla kradziez... Mial oddac na nastepny dzien...

poreda
01-04-2006, 20:32
@Lenidas
Ctrl+r, raportuje Couns~, pozniej on przekazuje wiadomosc GMowi, GM analizuje i jezeli wiadomosc wyda sie wiarygodna odpowiada. Musialem podac e-mail adress, stare haslo, acc, i on sprawdzil (Chyba), czy rzeczywiscie takie jest, po czym napisal do tego kogos kto akurat gral Qwezem. Nie wiem czy mowie prawde ale w mojim przypadku tak bylo, moze to dziala inaczej ;/

Rekin Master
01-04-2006, 21:03
jaki ten klamliwy zlodziej mial wczesniej nick??

Lenidas
01-04-2006, 21:10
Spox Qwez, wszyscy wiemy jak skontaktowac sie z GM (choc powinno sie przez Turtola - cholera wie jak to sie pisze).
Poprostu GM nie ma mozliwosci oddania komus konta (postaci). TU sa proste zasady i czyste (odzyskiwania konata) i srrry, nie widze aby ktos (GM) przejal sie jakims polaczkiem i zlamal je dla niego (zreszta nie moze, bo to jest gosc, ktory ma ustalone uprawnienia, jak w kazdym systemie komputerowym !!! !!! !!! !!!).
Po tym jak powiedziales, ze GM oddal ci konto, przestudiowalem wszystkie regulaminy i zasady gry w Tibie :( To lipa co powiedziales :(
Przykro mi.... (ale to nie moj problem tylko Rekina)
Pozdrawiam

Zemsta
02-04-2006, 09:23
Jesli chodzi o raportowanie to jest to tak jak qwez powiedzial.
Raportujesz trafia to do con~ (nie wiem jak sie to pisze) on to moze przekazac Gmowi i wtedy GM zaczyna dzialac jeszcze ten con~ moze ci odpisac , a tutor to sie tylko o*******a :]
Jesli chodzi o kradiesz lady, to ja bylem jej swiatkiem juz od bardzo dawna mialem innego chara tutaj ale niepowiem jakiego.
Mial tutaj chara co o nazwie Xarfax czy xaraf a dalsza czesc nicku to na De~
Na 19 lev mial Demonke Fire axe k-legi c-arma i jak myslicie skad?:p
Jak miala Lady dram(dostala ta postac chyba na 18 lev ze skilami 68/xx czy cos w tym stylu) Tak kradla ze glowa mala, miala z 3 pary bohow z pare Gsow itp
Jak wiadomo bylo to z kradziezy...
To na tyle o LadyB)
Pozdrawiam & Cya

Rekin Master
02-04-2006, 09:58
@leo
czyli mam rozumiec, ze qwez udawal, ze byl zhakowany, okradl mi domek, okradl fantoma z dsm i k-legow, tak??

Lenidas
02-04-2006, 10:15
Ciagle nie wieze,ze mozna odzyskac konto poprzez GM. Qwez cos namieszal. :dance:
Jesli rozmawial z GM, moglo to miec wplyw na odzyskanie konta, jednak napewno nie zrobil tego GM poniewaz nie ma takich uprawnien. GM sluzy do czegos innego (nadzorowania gry). Pomyslcie sobie co by sie dzialo, przeciez znajac czyjegos maila (a ludzie pisza do siebie,wysylaja sobie rozne rzeczy wiec nie jest trudno ustalic mail) mozna by hakowac konto, skad GM bedzie wiedzial, ze mowi do niego prawdziwy wlasciciel? Tak naprawde to nie wiem, czy nawet cipsoft moze oddac komus konto jesli nie ma sie klucza.

Co do Lady to naprawde przykro mi, ze tak sie zachowal. Nie dosc, ze okradal ludzi to jeszcze zachowuje sie tak jakby nic sie nie stalo i straszy innych. Jak on wobec tego zachowuje sie w "real" zyciu, jesli w zwyklej grze, kradnie i oszukuje? Jakos nie wieze, ze inaczej...

Pozdrawiam

Narkoman
02-04-2006, 10:33
@ leo

cos mi sie wydaje, ze ktos tu miesza. Co cie obchodzi czy qwez odzyskal konto u Gm czy nie? To przeciez nie twoja sprawa.

jak tak czytam te posty to mi sie moja klasa przypomnina :/ same pedaly :P
kazdy sie martwi o kazdeg zamiast o siebie. I jestesmy najgorsza klasa w szkole :/ :)

Kilver
02-04-2006, 10:37
Ciagle nie wieze,ze mozna odzyskac konto poprzez GM. Qwez cos namieszal. :dance:
Jesli rozmawial z GM, moglo to miec wplyw na odzyskanie konta, jednak napewno nie zrobil tego GM poniewaz nie ma takich uprawnien. GM sluzy do czegos innego (nadzorowania gry). Pomyslcie sobie co by sie dzialo, przeciez znajac czyjegos maila (a ludzie pisza do siebie,wysylaja sobie rozne rzeczy wiec nie jest trudno ustalic mail) mozna by hakowac konto, skad GM bedzie wiedzial, ze mowi do niego prawdziwy wlasciciel? Tak naprawde to nie wiem, czy nawet cipsoft moze oddac komus konto jesli nie ma sie klucza.

Co do Lady to naprawde przykro mi, ze tak sie zachowal. Nie dosc, ze okradal ludzi to jeszcze zachowuje sie tak jakby nic sie nie stalo i straszy innych. Jak on wobec tego zachowuje sie w "real" zyciu, jesli w zwyklej grze, kradnie i oszukuje? Jakos nie wieze, ze inaczej...

Pozdrawiam
Popieram... Moim zdaniem ten chak mógł wogóle nie mieć miejsca ... B)

Rekin Master
02-04-2006, 10:41
@ leo

cos mi sie wydaje, ze ktos tu miesza. Co cie obchodzi czy qwez odzyskal konto u Gm czy nie? To przeciez nie twoja sprawa.

jak tak czytam te posty to mi sie moja klasa przypomnina :/ same pedaly :P
kazdy sie martwi o kazdeg zamiast o siebie. I jestesmy najgorsza klasa w szkole :/ :)

o to chodzi, ze ten qwez(hakniety czy nie) okradl fantoma na 170k i ja bylem o to podejzewany, ze ja zhakowalem qweza...lady dram chcial zaplacic oxygenzowi zeby mnie zabil ale to on prawie dostal deda :P

poreda
02-04-2006, 11:16
@Leo, kilver
Czyli mam rozumiec ze podejrzewacie mnie o to ze haknolem sam siebie, wyrzucalem swoje itemy po dp, a teraz DSm, k Legi i reszte itemow trzymam na Neoxerze, smiejac sie z waszej glupoty? No to wyjasnijcie mi to, dlaczego od kazdego porzyczam itemy zeby moc grac? No bo chyba nie po to zeby sie wzbogacic o 400 gp jezeli w dp mam itemy wartosci 500kX( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(

Lenidas
02-04-2006, 12:24
W sumie stalo sie i juz. Kazdy ponosi jakies straty.

Qwez, nikt nikogo nie posadza, poprostu zastanawiam sie czy GM moze oddac konto. Dosyc to jest istotne tak na przyszlosc gdyby kogos hakneli wiec ma to jakies znaczenie bo moze sie przydac kazdemu. To odnosnie posta jakiegos kolegi, ze to nie moja sprawa.

Choc to tylko gra to mysle, ze powinnismy ufac sobia aby sie dobrze bawic.
Dla mnie temat haka Qweza jest zamkniety. Tak jak pomoglem Rekinowi, pomoge kazdemu znajomemu jesli tylko bede w stanie.
Pozdrawiam.

poreda
02-04-2006, 12:46
Wkurzylo mnie to troche zdanie kilver ze mnie podejrzewa, a co do Leo, jestem zywym przykladem ze mozna odzyskac ACC. Jest bardzo prawdopodobne ze zhakowal mnie byly Own3r Qweza, albo Luvern (to sa kumple rl), wiec pogadam z nimi, jezeli zalwaze ze Luv~ ma bohy to go zrookuje!

Leo, masz adres do starego Qweza, wiec badz tak dorby i daj mi go na priv w tibi. ;]

Kilver
02-04-2006, 14:29
Wkurzylo mnie to troche zdanie kilver ze mnie podejrzewa, a co do Leo, jestem zywym przykladem ze mozna odzyskac ACC. Jest bardzo prawdopodobne ze zhakowal mnie byly Own3r Qweza, albo Luvern (to sa kumple rl), wiec pogadam z nimi, jezeli zalwaze ze Luv~ ma bohy to go zrookuje!

Leo, masz adres do starego Qweza, wiec badz tak dorby i daj mi go na priv w tibi. ;]
Ja nikogo nie oskarżam! Po prostu myśle,że cała ta sprawa jest bardzo zawikłana przez co trudno w cokolwiek uwierzyć !

Holu!
03-04-2006, 09:50
@leo
czyli mam rozumiec, ze qwez udawal, ze byl zhakowany, okradl mi domek, okradl fantoma z dsm i k-legow, tak??
Racja :D qwez ojebal carpe i tobie domek

Holu!
03-04-2006, 09:54
Jesli chodzi o raportowanie to jest to tak jak qwez powiedzial.
Raportujesz trafia to do con~ (nie wiem jak sie to pisze) on to moze przekazac Gmowi i wtedy GM zaczyna dzialac jeszcze ten con~ moze ci odpisac , a tutor to sie tylko o*******a :]
Jesli chodzi o kradiesz lady, to ja bylem jej swiatkiem juz od bardzo dawna mialem innego chara tutaj ale niepowiem jakiego.
Mial tutaj chara co o nazwie Xarfax czy xaraf a dalsza czesc nicku to na De~
Na 19 lev mial Demonke Fire axe k-legi c-arma i jak myslicie skad?:p
Jak miala Lady dram(dostala ta postac chyba na 18 lev ze skilami 68/xx czy cos w tym stylu) Tak kradla ze glowa mala, miala z 3 pary bohow z pare Gsow itp
Jak wiadomo bylo to z kradziezy...
To na tyle o LadyB)
Pozdrawiam & Cya

ciebie juz chyba do reszty popierdolilo!! po 1 nie mialem kilku gsow po 2 dostalem lady z 20 lvl i distem 56 po 3 nie mialem kilku par bohow po 4 okradlem tylko rekina demonke mialem bo zamienilem d lance i cos hajsu na nia

Holu!
03-04-2006, 10:08
@Legolas
ja wiem kto byl twoim poprzednim charem ;]

Zemsta
03-04-2006, 15:44
Ok holu, mylilem sie, nie ma problemu zwracam honor:baby: :baby: Ale sie doczepie do czegos innego, dalem ci bp hmm i mialas mi oddac bo miales w ankh, no ale fakt czego ja zadam od zlodzieja..... No kim ja bylem?
Moze oglosimy konkurs :]:faceoff: :faceoff:

Rekin Master
03-04-2006, 16:35
Ok holu, mylilem sie, nie ma problemu zwracam honor:baby: :baby: Ale sie doczepie do czegos innego, dalem ci bp hmm i mialas mi oddac bo miales w ankh, no ale fakt czego ja zadam od zlodzieja..... No kim ja bylem?
Moze oglosimy konkurs :]:faceoff: :faceoff:

mam podac wszystki 3 wazne chary lol??

Narkoman
03-04-2006, 16:44
hmm paladina czy sorca nick mam wymienic ?? :) ja tez zaczelem palkiem grac i tym razem bede lepszy :)

Holu!
03-04-2006, 16:55
trudno zeby sie nie domyslec kim jestes ;] Mati Marczako/Straznik Gaju

Rekin Master
03-04-2006, 17:12

and markizek marczak :P hahahahahaha o tym nikt nie wiedzial hahahahaha

Amazonka
03-04-2006, 17:32
A ja wiem, ze ty to tez Xizzors i Warrior da First :dance: a nie tylko Lady Dram:faceoff:

Michałeq
03-04-2006, 17:44
Co do Zemsty (ale debilna nazwa) miał też "Rycerz Syn Kaszanki" , na Forterze stworzył "Markizek of Silvera" omg, ale n00b xD. Miał też T***** ** ******a oraz N****** ** ******a, ale reszty nie zdradze, bo te chary miały hunty x]

@Qwez
Można odzyskać konto od GMa ;]. Przykładem tego była Paladinka (150+ RP) miał hacka zaliczył pare deduff i.... i..... Gmy mu chara oddały

@Amazonka
Znam cie na 100% :S ale nie wiem kto ty... mam na oku jedną osobę, która robi new konto, bo sie boi "CHÓŃTA od Lejdi -.- nie masz sie co ukrywać :P Każdy wie, że Lady ma innego chara na silv. wystarczy uważnie obserwować g chat i MYŚLEĆ

PS. PODOBNO hacker szykuje się do ataku. Zabezpieczcie kompy, i stosujcie się do instrukcji zawartych pare stron wcześniej. Mam podejrzenia co do hackera, za 14 dni będę wiedzieć kto to na 100% ^^

Aha. A Lady nie thiefuje. On po prostu non-stop na ziemi znajduje przeróżne itemki. A to boh, demon shield, lub inne rarytaski :S (dla niektórych 'rarki'). Ostatnio "znalazła" na tej ziemi duuuużo fajnych itemów -.-

Holu!
03-04-2006, 18:02
A ja wiem, ze ty to tez Xizzors i Warrior da First :dance: a nie tylko Lady Dram:faceoff:
Ja to Xizzors/Funnyzenho/Lady Dram ale nigdy Warrior da First !! Warrio to qmpel z rl spytaj go xD
np. kiedy ja princess fashion i warrior bilismy Robertto to jakim cudem ja to warrior? pkowanie na mc to sux sprawa noobku

Holu!
03-04-2006, 18:10
Co do Zemsty (ale debilna nazwa) miał też "Rycerz Syn Kaszanki" , na Forterze stworzył "Markizek of Silvera" omg, ale n00b xD. Miał też T***** ** ******a oraz N****** ** ******a, ale reszty nie zdradze, bo te chary miały hunty x]

@Qwez
Można odzyskać konto od GMa ;]. Przykładem tego była Paladinka (150+ RP) miał hacka zaliczył pare deduff i.... i..... Gmy mu chara oddały

@Amazonka
Znam cie na 100% :S ale nie wiem kto ty... mam na oku jedną osobę, która robi new konto, bo sie boi "CHÓŃTA od Lejdi -.- nie masz sie co ukrywać :P Każdy wie, że Lady ma innego chara na silv. wystarczy uważnie obserwować g chat i MYŚLEĆ

PS. PODOBNO hacker szykuje się do ataku. Zabezpieczcie kompy, i stosujcie się do instrukcji zawartych pare stron wcześniej. Mam podejrzenia co do hackera, za 14 dni będę wiedzieć kto to na 100% ^^

Aha. A Lady nie thiefuje. On po prostu non-stop na ziemi znajduje przeróżne itemki. A to boh, demon shield, lub inne rarytaski :S (dla niektórych 'rarki'). Ostatnio "znalazła" na tej ziemi duuuużo fajnych itemów -.-

nie mam nowego chara po 1 dlatego ze mialem hacka po 2 dlatego ze sellnalem itemki. gram na kyrze (zapraszam jak cos) a tak wogole cos krecisz ... "hacker sie szukuje do ataku" dziwne ze tylko ty o tym wiesz pierwsze slysze ze ma zamiiar znowu kogos hacknac..moze to ty hackujesz?;> a co do tego znajdowania itemkow to mozesz sie zamknac bo qrwa gram tu od poczatku serva zaczalem jakos 2 tygodnie po tym jak silvera wyszla (napewno kilka osob mnie zna ale nicku nie podam) i dlatego na Xarfaxie mialem jakies tam sux eq

poreda
03-04-2006, 18:12
Najprawdopodobniej hakerem jest stary.... Qwez, planuje sie wybrac do niego do miasta jezeli bede w 100% pewny, a wszystko na to wskazuje ;)

Silverman
03-04-2006, 18:20
mam na sell crusader helmet, crown armor, crown legs, vamp shield, wand of infermo,platinum amulet,serpent sword~~msg me with offer. jakby ktos cos chcial to pisac na pw albo w tym temacie to sie zaloguje i sellne

Michałeq
03-04-2006, 18:25
Wiem, bo rozmawiałem z kilkoma ludźmi i uważnie śledze g chat. Nawet dziś gadałem z (prawdopodobnie) hackerem. A że szykuje się do ataku wiem, bo qmplowi któremu Macho groził (czyli hacker) norton oznajmił, że "wykryto próbę włamania się na komputer" czy jakoś tak ;]. Po za tym każdy zbrodniarz musi mieć motywację (no chyba, że psychopata), a jaką ja miałbym mieć motywację do hacknięcia qmpla? Po co miałbym osłabiać moon~? (Sam go nakłaniałem żeby doszedł). Odpowiedź jest prosta: Żadną. I zero satysfakcji. Wole poskillować :P

A ty Lejdi jakoś taki przyjazna się zrobił :P A kto zabił Pavlota? No jasne :S. Tak swoja drogą to Pavlot też taki zapobiegawczy to nie był... Bp Uh...
Ehh...

Lenidas
03-04-2006, 18:25
Jesli faktycznie odchodzisz Lady to warto bylo krasc Rekinowi equ?
Skoro nie robisz nowej postaci wiec sprzedales pewnie za zlotowki :(
Dla kilku zlotych warto bylo tak sie zeszmacic ? :(

Pozdrawiam

Rekin Master
03-04-2006, 18:52
mam na sell crusader helmet, crown armor, crown legs, vamp shield, wand of infermo,platinum amulet,serpent sword~~msg me with offer. jakby ktos cos chcial to pisac na pw albo w tym temacie to sie zaloguje i sellne

biore c-arma , p-ammy i crusader ;)
offer, bo ja stracilem cale eq(thx lady) wiec prosze nie za drogo ;)

Zemsta
03-04-2006, 19:55
Rycerski a jak ty miales nicki ****** ** ***** i ******** ******* i *********** i ********* X( to ja ci tego nimowilem i niewypisaywalem na forum, hacker szykuje sie do ataku? OMG a ja ci powiem ze szykuje sie zyby ci jutro w morde strzelic -.-'( w szkole of kors albo i po szkole jak wolisz :]). Jestes strasznie dziwnym czlowiekiem, w szkole jak po ryju oberwales i sie poplakales:faceoff: i mowiles ze ci oczy zawsze lzawia:D :D to bylo to zalosne a teraz sie wymadrzasz, jestes dziwnym typem czlowieka :]
Ja sie lady pytalem a nie rekina -.-. czy innych.
Zemsta glupia ksywka, dla ciebie i innych moze tak dla mnie nie bo wiem o co chodzi, Michaleq tez glupi bo brzmi jakbys byl pedalem albo jakims gejem LOL hihihihi....

silverman, kupie crown legi.
Cene ustalimy w grze :]

Holu!
03-04-2006, 22:18
Wiem, bo rozmawiałem z kilkoma ludźmi i uważnie śledze g chat. Nawet dziś gadałem z (prawdopodobnie) hackerem. A że szykuje się do ataku wiem, bo qmplowi któremu Macho groził (czyli hacker) norton oznajmił, że "wykryto próbę włamania się na komputer" czy jakoś tak ;]. Po za tym każdy zbrodniarz musi mieć motywację (no chyba, że psychopata), a jaką ja miałbym mieć motywację do hacknięcia qmpla? Po co miałbym osłabiać moon~? (Sam go nakłaniałem żeby doszedł). Odpowiedź jest prosta: Żadną. I zero satysfakcji. Wole poskillować :P

A ty Lejdi jakoś taki przyjazna się zrobił :P A kto zabił Pavlota? No jasne :S. Tak swoja drogą to Pavlot też taki zapobiegawczy to nie był... Bp Uh...
Ehh...
to normalne ze zabilem pavlota po to zeby cos zlootowac...wiec jak go zabilem i wzialem z deda boszki to chyba nie jest kradziez noobq

Dolor
04-04-2006, 08:34
Witam all

Postanowilem nie komentowac tego tematu dopuki tutaj nie bedzie sie toczyc normalna dyskusja.

Narq

Narkoman
04-04-2006, 11:10
@ michaleq
tylko nie zaczynaj mi tu bluzgac na pavlota

@ dolor
i bedzi spokoj wiekszy jak ciebie nie bedzie.

czeski
04-04-2006, 12:03
Mam pytanko...Dopiero co wlaz lem na main landa i nia mam zielonbego pojęcia, jak dojść do port Hope...Mam pro sbe.....AJk toś by mógł to proszę o kontakt pod adres:[email protected] albo [email protected]:Ork:

Narkoman
04-04-2006, 14:15
musisz miec PACC ( premium account) masz?
miasto znajduje sie na tinquadzie

Rekin Master
04-04-2006, 14:15
Mam pytanko...Dopiero co wlaz lem na main landa i nia mam zielonbego pojęcia, jak dojść do port Hope...Mam pro sbe.....AJk toś by mógł to proszę o kontakt pod adres:[email protected] albo [email protected]:Ork:

jezeli dopiero co "wlaz les"(lol) na maina to ci powiem ze, zeby dojsc na port hope trzeba meic pacc
cya

Dolor
04-04-2006, 15:09
[QUOTE=Narkoman]@ michaleq

@ dolor
i bedzi spokoj wiekszy jak ciebie nie bedzie.[/QUOMialem nie komentowac ale jak to przeczytalem to chyba cos skomentuje

Otuz napisalem tak dlatego bo nie da sie w tym temacie przeczytac nic normalnego

A teraz czas na ma odpowiedz:

Jestes noobkiem i ja nie napisalem tylko do ciebie idz sobie lepiej wciagnac swoja dzialke

Narq i pozdro all

Narkoman
04-04-2006, 16:53
QUOTE=Narkoman]@ michaleq

@ dolor
i bedzi spokoj wiekszy jak ciebie nie bedzie.[/QUOMialem nie komentowac ale jak to przeczytalem to chyba cos skomentuje

Otuz napisalem tak dlatego bo nie da sie w tym temacie przeczytac nic normalnego

A teraz czas na ma odpowiedz:

Jestes noobkiem i ja nie napisalem tylko do ciebie idz sobie lepiej wciagnac swoja dzialke

Narq i pozdro all

lol nawet cytowac nie umiesz.
jakbys nie zauwazyl ja nie powiedzialem, ze to do mnie powiedziales. naucz sie czytac. bedzie lepiej dla ciebie i innych.

(...)idz sobie lepiej wciagnac swoja dzialke

a co mam przez to rozumiec? jakies aluzje do nicku ?? :)

Michałeq
04-04-2006, 17:05
@Narkoman
Nawet nie mam zamiaru :]. Po prostu chce powiedzieć, że 1bp uh na 37 knighta to CIUT za mało....

@Lady
Nie wiem, i nie chcę wiedzieć skąd czerpałeś te itemki, bo byś musiał chyba trzech takich 40lvl+ dziennie zabijać (lub thiefować - niepotrzebne skreślić) w każdym razie to są tylko moje domysły

Hehe... uwielbiam czytać wypowiedzi Zemsty vel. Wody Sedesowej vel. Markizka vel. Markiza666 (a o kontach na forum nikt nie wspominał :S)

Jego schemat wypowiedzi wygląda mniej więcej tak:

<Cytuj niewygodny text>

Fluga, bluzga <emotikonka> bluzg <emotikonka><emotikonka> <emotikonka> bluzg, flug, bluzg, bluzg.

Zero invvencji :/

Holu!
04-04-2006, 17:18
@Narkoman
Nawet nie mam zamiaru :]. Po prostu chce powiedzieć, że 1bp uh na 37 knighta to CIUT za mało....

@Lady
Nie wiem, i nie chcę wiedzieć skąd czerpałeś te itemki, bo byś musiał chyba trzech takich 40lvl+ dziennie zabijać (lub thiefować - niepotrzebne skreślić) w każdym razie to są tylko moje domysły

Hehe... uwielbiam czytać wypowiedzi Zemsty vel. Wody Sedesowej vel. Markizka vel. Markiza666 (a o kontach na forum nikt nie wspominał :S)

Jego schemat wypowiedzi wygląda mniej więcej tak:

<Cytuj niewygodny text>

Fluga, bluzga <emotikonka> bluzg <emotikonka><emotikonka> <emotikonka> bluzg, flug, bluzg, bluzg.

Zero invvencji :/

Cos ci sie chyba we lbie popi**** Pavlot nie mial ani 1 uha - mial hmmy gfb ale nie mial nawet 1 uha...no comment noob na potege.do tego mial crus helma w bp. a tak wogole to wez sie nie uwazaj za takiego ktory all zmysly pozjadal...caly czas sie madrzys. komantujesz all z tego co slyszysz nikomu nie chce sie czytac twoich zje*** madrosci. to forum nie jest lekcja jezyka pl i nie trzeba tu pisac wypracowan. przekladaj to co piszesz na czyny...a i jeszcze cos: co do profilu to w lokalizacji nie chodzi o miasto w ktorym przebywasz w tibii Naabie

Lenidas
04-04-2006, 17:28
:dance: no to Ci sie Lady trafilo (loot)
A co wypadlo Tobie jak Oxy Cie skasowal ? Pewnie nic ciekawego (musiales przeciez spodziewac sie, ze wczesniej czy pozniej ktos Cie dopadnie bo pewnie byles na skullu ??? ), no ale nawet jesli cos wypadlo Ty masz przeciez i tak spore zapasy ;) wiec pewnie nie odczules tak straty jak Pavlot.

Pozdrawiam

Holu!
04-04-2006, 17:34
nie odczulem strat bo polecial mi tylko bp a w nim bp sd bp uh bp mf'ow i jakis shit. a co do pavlota to wiedz ze polecialy bohy + crus xD. aaa i racja mialem skulla jak juz wspominalem nie zalezy mi na charze Lady Dram

Zemsta
04-04-2006, 17:34
A rycek bluzaga bluzaga fluga na zemsta i pozniej w szkole obrywa po ryju placze zeby go nie bic wraca ze szkoly i sie dalej kozaczy mowiac ze mnie skatrowal i mi wpierdolil, zalosne to jest..... zalosne....... Wiesz co nie wiem jaki cel maja twoje wypowiedzi bo jesli to ma byc ironia bo tak mi dzisiaj pisales to chyba nie wiesz co to jest 8o
Jak ty noobowales itemki na 8 lev to przez ten czas ktos gral, kradl lub pkowal :]
A twoje posty maja ta "invvencje"??
Bo chyba nie.
Zadko sie zgadzalem z holu(:p:p) ale teraz sie zgodze gdybys przekladal slowa na czyny...
i powiem to co lady, ze jezyk polski to to nie jest.....
Wiec nie wiem co masz na celu, spojz chociaz raz na siebie z dystansu.... bo narazie tylko widziesz siebie jakiego chesz widzie a nie takiego jakim jestes.... i ten twoj podpis jak dobrze pamientam "Jesli chcesz zmienic swiat, zacznij od siebie" Lepiej usun to ze swojego podpisu bo nawet nie wiesz co tam pisze....
ZENADA....
Pozdro.... for.... all.....
OMG dziwne, jak edytuje tego posta to nie ma jakiegos tam wrzodkiewka superlil czy cos LOL a jak anuluje lub napisze to sie pojawia, jak ktos niewiezy to zapraszam do mnie do domu xD

poreda
04-04-2006, 17:38
Opowiem wam pewna historie.
A wiec skilluje sobie Neoxerem, az tu nagle wchodzi 11 Sorcerer i napiernicza moje slimki. Wiec ja kulturka opuszczam miejsce, a slimy przerzucaja sie na tego zbrodniarza. Wchodze wyzej patrze lezy cialo tego wlasnie sorca, i 4 slimy do okola, a na koncu biegnie 29 druid (Nie powiem nicku dla jego dobra), i gdy doszedl do ciala, matka Slima summonila kolejne slimy (Mozliwe ze bylo wiecej matek),i zabily druida (29 level, druid !! Chodzi bez uh, mf itd..), gdy ja probowalem odebrac 2 ciala, okrazylo mnie lacznie 7 slimow, atakowaly za 20-30 ihalem sie po 20 (;p),i padlem tak jak tamte nooby. Ale pomyslcie kogo latwiej ubic 17 Knighta czy 29 Druta?

Pozniej owy druid, plakal ze stracil vamp shielda, ale watpie w to..

Holu!
04-04-2006, 17:46
A rycek bluzaga bluzag fluga na zemsta i pozniej w szkole obrywa po ryju placze zeby go nie bic wraca ze szkoly i sie dalej kozaczy mowiac ze mnie skatrowal i mi wrzodkiewka jest superil, zalosne to jest..... zalosne....... Wiesz co nie wiem jaki cel maja twoje wypowiedzi bo jesli to ma byc ironia bo tak mi dzisiaj pisales to chyba nie wiesz co to jest 8o
Jak ty noobowales itemki na 8 lev to przez ten czas ktos gral, kradl lub pkowal :]
A twoje posty maja ta "invvencje"??
Bo chyba nie.
Zadko sie zgadzalem z holu(:p:p) ale teraz sie zgodze gdybys przekladal slowa na czyny...
i powiem to co lady, ze jezyk polski to to nie jest.....
Wiec nie wiem co masz na celu, spojz chociaz raz na siebie z dystansu.... bo narazie tylko widziesz siebie jakiego chesz widzie a nie takiego jakim jestes.... i ten twoj podpis jak dobrze pamientam "Jesli chcesz zmienic swiat, zacznij od siebie" Lepiej usun to ze swojego podpisu bo nawet nie wiesz co tam pisze....
ZENADA....
Pozdro.... for.... all.....

Potwierdzam-usun sobie swoj zjeb*** podpis bo kogo obchodzi ile jeb*** z FS'a ? :> Michaleq duzo mowi a malo robi ( moze cie zrobia moderatorem na forum hauahaaha :baby: ) michaleq widzi sie jako conajmniej senior tutora ktory all wie na temat tej wciagajacej gry :glupek: :glupek: pamietam ze jak zaczynalem grac Lady mialem 20 lvl michaleq mial 39 a tu prosze ja 51 on 45 zalosne....

Michałeq
04-04-2006, 18:04
@Lady
Nom, żałosne jest to, masz racje; ja w przeciwieństwie do innych, nie spedzam przy tibii 24/7 ;]

@Zemsta
Nie zabronisz mi pisać po polsku ;] Wierz mi, to pomaga, twoje posty trzeba czytać po kilka razy (^^) żeby zrozumieć ich treść. Przykład? Kto za pierwszym razem skuma to: "A rycek bluzaga bluzag fluga na zemsta i pozniej w szkole obrywa po ryju placze zeby go nie bic wraca ze szkoly i sie dalej kozaczy mowiac ze mnie skatrowal i mi wrzodkiewka jest superil, zalosne to jest..... zalosne....... " <<< no właśnie

Jak Lady miał 20, ja miałem 23 ;] (pamiętam pewien quest)

@Lady
A co do profilu, zauważ, że wiele osób pisze w tym stylu ;]; Aha, Pavlot mi mówił, że miał bp uh :baby:

A to, że pisze po polsku, nie oznacza jeszcze, że wiem all o Tibii ;] a jeśli 'wymądrzaniem' nazywasz to, że powtarzam słowa Pavlota, to najlepiej to świadczy o Tobie....

Pozdro

Zapomniałem dodać :S

@Poreda
Gz nupka xD

@Narkoman
Jak miałbym być chamski, powiedziałbym, że źle aola wkleiłeś, ale nie będę :P.

poreda
04-04-2006, 18:09
@up
Co do zemsty to michaleq ma racje.
@Lady
Nie ma to znaczenia czy masz 40 czy 500 lev, ma znaczenie jak grasz i jak sie zachowujesz, przyznam troche racji michalkowi ze ciebie bardzo pochlonela tibia, i spedzales ponad 5 h dziennie nad nia.

Narkoman
04-04-2006, 18:23
no to ja powiem ze w 1 sie zgadzamw tym ze niektore posty trzeba czytac pare razy aby skumac (nawet dobry przyklad poszedl) no ja wlasnie wciagnelem kumpla z klasy w tibie, i jak miedzy nami ma byc tak jak miedzy wami (przynajmniej na forum) to ja go to nieprzyprowadze moze mu konto schakuje bo zanm nr i haslo :)

Lenidas
04-04-2006, 19:42
@Lady
Nie ma to znaczenia czy masz 40 czy 500 lev, ma znaczenie jak grasz i jak sie zachowujesz, przyznam troche racji michalkowi ze ciebie bardzo pochlonela tibia, i spedzales ponad 5 h dziennie nad nia.

To prawda. Mozna miec lvl 100+ ale jak sie jest draniem to nawet wtedy nie mozna pograc, bo wszyscy beda przeciwko, a samemu zawsze sie przegra.....
Najgorsze co moze byc to okrasc lub zabic kogos kto nam zaufal. Nie ma wiekszego qres.....a w "real" zyciu, nie ma tez w Tibi. Jesli ktos jest lajza w grze, pewnie tak samo zachowuje sie w zyciu :) . I nie moze byc zadnego wytlumaczenia :(
Ale oczywiscie kazdy ma prawo do swojego zdania:]

Pozdrawiam.

Michałeq
04-04-2006, 20:03
W 100% zgadzam się z Lenidasem i Poredą ;] Ja proponuje jeszcze coś innego; wielu ludzi się wywyższa, bo mają po 16 lat i czują się lepsi. Bzdura. Patrze u siebie w cafe, jakies 20 latki się podniecały, że na Celeście jego 19 letni qmpel postawił FF na Guardian Shieldzie i go se wziął -.- . Koleś inny na 1 dzień dostał 63 knighta. Miał 8 lat (koleś, nie najt :P) i radził sobie nadspodziewanie dobrze ;]

Pozdro

marcinekk
04-04-2006, 20:16
Przytocze jeden przyklad do tego ze mozna byc draniem na 100+ .No wiec tak sciagnelem se tam jakis filmik , na ktorym 4 typow szlo na anchilatora no i walcza, walcza i walcza z tymi demonami i jeden umiera reszta przezywa. No i wchodza do pomieszczenia i se odbieraja nagrody i tam dwaj wyciagaja swoje nagrody (na podloge) zeby zroboc screana i nagle ten trzeci zabiera im ich nagrody i zaczyna uciekac . DOchodzi do miasta i juz za nim byla taka zgraja ludzi ze se nie mial szans poradzic. Jaki z tego moral nie oplaca sie okradac ludzi bo i tak sie to na tobie zemsci.
Po co okrasc kogos np z zeczy o wartosci 100k i miec potem hunta od calego serwa ze nie masz juz po co grac tym charem zanim zrobisz kolejnego chara ktory bedzie mial takie lvl jak poprzedni char to minie tyle czasu ze tamtym charem mialbys duzoooo wyzszy lvl i bys sobie te 100k spokojnie zarobil:P

no to tyle . ale sie

poreda
04-04-2006, 20:17
Wiem juz na 100% kto mnie zhakowal, jezeli sprawa sie nie wyjasni bedzie mial wizyte w swojim domku.

Lenidas
04-04-2006, 20:23
Widzialem ten filmik (z ta kradzieza). Gosciu padl ale mial AOL wiec fanty mu zostaly :dance:
Coz pewnie tez jakis maniak (robi nowa postac) lub poprostu zlodziej polasil sie na kilka zlotowek (lub centow, rubli, funtow :) ) i sprzedal na aukcji lub kumplowi :) .

Pozdrawiam

Zemsta
04-04-2006, 21:25
@Zemsta
i mi wrzodkiewka jest superil

Jak edytuje posta to znika mi to a jak anuluje lub zapisze to sie kurwa pojawiam jakis maly bug....
Twoje rycek tesh czasem trzeba przeczytac pare razy

MICHALEQ PEDALEK

Michałeq
04-04-2006, 21:45
Nom, Bugi są wszędzie, mi już z lodówki zaczęły wyskakiwać :/

@Zemsta
Uwielbiam jak mi wrzucasz :S Może już wiesz czemu? :P

Zemsta
04-04-2006, 23:36
Jak edytuje posta to znika mi to a jak anuluje lub zapisze to sie kobieta lekkich obyczajówa pojawiam jakis maly bug....
Twoje rycek tesh czasem trzeba przeczytac pare razy

MICHALEQ PEDALEK
no tak.... k u r w a to kurwa
To sa takie "cenzury"
w p i e r d o l e wpierdole i wszystko jasne

@ Rycek a ty je konsumujesz? czy chodzujesz dla siostry?

Michael Rzotkiewka
05-04-2006, 00:08
zacynasz mnie juz w*****ac z tym 'wrzodkiewka jest superli' -.-
to ja teraz bede pisal wanarchia jest duperliiiii -.-

Narkoman
05-04-2006, 09:10
hehe przynajmniej sier usmiac mozna czytajac wasze posty ale tez tra sie domyslac co piszecie :/
ale ogolnie beka :)

@ marcin leo
tez ogladalem ten filmik :) niezla zez byla na koncu chyba z 30 osob na 1 sie rzucilo i koles nie mial szans :P

Holu!
05-04-2006, 09:10
zacynasz mnie juz w*****ac z tym 'wrzodkiewka jest superli' -.-
to ja teraz bede pisal wanarchia jest duperliiiii -.-

to nie sa wrzuty na ciebie tylko cenzura :D jak ktos cos bluzga to wyrazy zamieniaja sie w takie o podobnej wymowie itd.

Holu!
05-04-2006, 09:12
hehe przynajmniej sier usmiac mozna czytajac wasze posty ale tez tra sie domyslac co piszecie :/
ale ogolnie beka :)

@ marcin leo
tez ogladalem ten filmik :) niezla zez byla na koncu chyba z 30 osob na 1 sie rzucilo i koles nie mial szans :P
widze ze nie meczyles sie z tym wklejaniem eq...wszysytko jest krzywe X(

Narkoman
05-04-2006, 09:29
robilem to przez 5 min bo na angielski szedlem ,ale specjalnie, aby ci ulzylo, to to poprawie. B)
zrobie to pozniej bo teraz do kumpla jade, ale zrobie. Poswiece czas dla ciebie, chociaz zaje..zabiles Pavlota :/

Holu!
05-04-2006, 11:10
Wlasnie nauczylem Qweza hackowac...teraz razem sie w to bawimy ale klimacik :D

Rekin Master
05-04-2006, 13:42
Wlasnie nauczylem Qweza hackowac...teraz razem sie w to bawimy ale klimacik :D
looool??razem kogos hakujecie??

Tanin Hawking
05-04-2006, 14:27
rotfl to sie już żałosne robi :S
n/c

Lenidas
05-04-2006, 16:34
rotfl to sie już żałosne robi :S
n/c

Kazdy ma prawo do wyrazania swoich pogladow. Do tego sluzy forum.
Jesli nie wiedziales bo czego sluzy forum (bo jestes :baby: ) to teraz juz wiesz :)
Jesli Ci sie nie podobaja czyjes wypowidzi (zdania, poglady, lub czyjs temat) to z tym polemizuj, lub poprostu nie czytaj :p

Pozdrawiam

Narkoman
05-04-2006, 17:26
to co lenidas ale po prawdziwym neo bym sie nie spodziewal ze bedzie hkowac , ale jakby mnie kto uczyl to tez bym chcial znac ta wiedze :)

Rekin Master
05-04-2006, 17:32
@Tanin
jaki masz nick na silverce? ;>
@Leo Lenidas
emmm jak zawsze sie z toba zgadzam...Leo na Gm-a lol xD

Tanin Hawking
05-04-2006, 17:35
Jesli nie wiedziales bo czego sluzy forum (bo jestes :baby: ) to teraz juz wiesz :)

tutaj chyba Ci sie coś pomyliło ;)
btw tamten post był po prostu moim komentarzem sytuacji ktora zaczeła panować , a to jest mój pogląd i mam prawo o tym napisać , bo od tego jest właśnie forum ;)

Pozdrawiam

Holu!
05-04-2006, 19:20
koncze z tym servem w 100 %. jesli ktos chce kupic moje konto to napiszcie w tibii albo post na forum. odrazu mowie ze sellne tanio

Narkoman
05-04-2006, 19:36
oo jaka zmiana.
ile dni masz jeszcze pacc?

Holu!
05-04-2006, 19:41
oo jaka zmiana.
ile dni masz jeszcze pacc?
hmm...102 dni dzisiaj a potrzebuje sellnac jak najszybciej

Narkoman
05-04-2006, 19:49
ee to nie dzieki za duzo.

Holu!
05-04-2006, 20:07
ee to nie dzieki za duzo.
ej ale ja malo biore okolo 100 k albo 150 zł to sam widzisz ze jak za rl hajs to za tyle bys kupil samego pacca a tu masz dodatkowo tego chara

poreda
05-04-2006, 20:11
A wiec po 1. Chcialem powiedziec ze umiem hakowac (to nie jest trudne), ale nie hakuje. Po 2 chcialem powiedziec ze to ty markizek jestes je*** pi*** ch*** pie**** kut*** za**** w dupe (Przepraszam za bluzgi), nie masz prawa mnie wyzywac nie znajac mnie ch**, bede robil to co mi sie spodoba, a teraz mojim jedynym celem jest za**** cie, i zrookowanie! Uwazalem cie keidys za kumpla, a teraz juz nie zaluje ze cie raz zabilem, zrobie to ponownie, bo mnie poradznie wku****, i nie jestem jedyna osoba na forum ktorej to zrobiles!!!!!!!X( X( X(

Lenidas
05-04-2006, 20:22
tutaj chyba Ci sie coś pomyliło ;)
btw tamten post był po prostu moim komentarzem sytuacji ktora zaczeła panować , a to jest mój pogląd i mam prawo o tym napisać , bo od tego jest właśnie forum ;)

Pozdrawiam

O tym pisalem kolego....
Szkoda, ze nie czytasz dokladnie :)

Pozdrawiam

Lenidas
05-04-2006, 20:26
koncze z tym servem w 100 %. jesli ktos chce kupic moje konto to napiszcie w tibii albo post na forum. odrazu mowie ze sellne tanio
Przepraszam, ale ten post byl ponownie wyslany (czytaj j/w) Sorki

Narkoman
05-04-2006, 20:27
omg poreda spokojnie troche. Wez gleboki oddech i policz do 24 a pomoze :)

lol lenidas ale zes ominal posta poredy :)

Lenidas
05-04-2006, 20:32

Mysle, ze klamiesz i bedziesz gral na tym servie, bo nie latwo opuscic swiat, ktory sie zna i JEGO (swiata) uklady ...
Wybacz ale bedac zlodziejem (czytaj Rekin, ktory Ci zaufal) sam sobie zapracowales na opinie zlodzieja i klamcy :(

Dobrze wiesz, ze na kazdym swiecie gdzie ktos gral bedzie z osob, ktore wiedza o Twoim zlodziejstwie opinia o Tobie bedzie sie ciagla (ech, jesli bedzie wiadomo ze to Ty oczywiscie :) )

Lenidas
05-04-2006, 20:34
A wiec po 1. Chcialem powiedziec ze umiem hakowac (to nie jest trudne), ale nie hakuje. Po 2 chcialem powiedziec ze to ty markizek jestes je*** pi*** ch*** pie**** kut*** za**** w dupe (Przepraszam za bluzgi), nie masz prawa mnie wyzywac nie znajac mnie ch**, bede robil to co mi sie spodoba, a teraz mojim jedynym celem jest za**** cie, i zrookowanie! Uwazalem cie keidys za kumpla, a teraz juz nie zaluje ze cie raz zabilem, zrobie to ponownie, bo mnie poradznie wku****, i nie jestem jedyna osoba na forum ktorej to zrobiles!!!!!!!X( X( X(

Bzdety piszesz niestety :(
Jesli ktos jest ostrozny to nie mozna go shakowac....
Juz pisalem o tym kiedys (post o kontach, bankowych i zakupach w necie)....

Pozdrawiam

poreda
05-04-2006, 20:52
Leo, jezeli bzdety wejdz na tibie moge ci sprobowac kogos haknac! Wystarczy zwykla nieuwaga i juz po sprawie, to nie jest trudne. A co do suchego, to mam racje. -.-

Narkoman
05-04-2006, 21:34
A co do suchego, to mam racje. -.-

tu chodzi o mnie czy o kogo?
jesli to o mnie to wiem, bo
1. bla bl bal nla docamc;a amocpk
2. Suchotnik ma zawsze racje
3. Jesli uwazasz ze nie ma racji to patrz pkt wyzej.
4 Poreda jest nOObem :) joke

Lenidas
05-04-2006, 21:37
Leo, jezeli bzdety wejdz na tibie moge ci sprobowac kogos haknac! Wystarczy zwykla nieuwaga i juz po sprawie, to nie jest trudne. A co do suchego, to mam racje. -.-

OKI hakuj :dance:

Pozdrawiam

Holu!
05-04-2006, 21:50
Mysle, ze klamiesz i bedziesz gral na tym servie, bo nie latwo opuscic swiat, ktory sie zna i JEGO (swiata) uklady ...
Wybacz ale bedac zlodziejem (czytaj Rekin, ktory Ci zaufal) sam sobie zapracowales na opinie zlodzieja i klamcy :(

Dobrze wiesz, ze na kazdym swiecie gdzie ktos gral bedzie z osob, ktore wiedza o Twoim zlodziejstwie opinia o Tobie bedzie sie ciagla (ech, jesli bedzie wiadomo ze to Ty oczywiscie :) )

1. nie oplaca mi sie tu grac po hacku
2. kase ktora zyskam ze sprzedania konta przeznaczam na pacc
3. majac pacc czekam na nowe servy poniewaz okolo 30 osob z mojego miasta sie wbija wiec ja robie to samo i oczywiscie rlz xD
4. wielkim bledem bylo rozpoczecie grania na serverze USA - nigdy go juz 2 raz nie popelnie

teraz tylko chce tanio sprzedac postac odrazu mowie ze hacka nie bedzie kupujacemu wreczam rec. keya i kopie paszportu ( jesli ktos nie wie po co paszport to potrzebny jest on lub jakis inny dokument z danymi osobowymi prawowitego wlasciciela konta do zmiany starego rec. keya na nowy ) to by bylo na tyle

Narkoman
05-04-2006, 22:18
czemu bledem jest gra na serverze USA? ja uwazam ze wlasnie nie, lepuej grac na USA niz Niemieckim.
Ad.1
a co lepiej grac przed hackiem bez skili i niczego? tu chociaz masz postac i skile a tam nic.

Holu!
06-04-2006, 07:51
czemu bledem jest gra na serverze USA? ja uwazam ze wlasnie nie, lepuej grac na USA niz Niemieckim.
Ad.1
a co lepiej grac przed hackiem bez skili i niczego? tu chociaz masz postac i skile a tam nic.

po 1 na servie usa w tombach/katedra itd w miejscach gdzie sie szybciej chodzi sa lagi...
po 2 pelno brazylijskich szmat tu gra
po 3 za malo ludzi online = wolny resp = wolny exp
po 4 na niemieckim duzo pl a z pl mozna sie dogadac nie to co z br

Lenidas
06-04-2006, 08:12
po 1 na servie usa w tombach/katedra itd w miejscach gdzie sie szybciej chodzi sa lagi...
po 2 pelno brazylijskich szmat tu gra
po 3 za malo ludzi online = wolny resp = wolny exp
po 4 na niemieckim duzo pl a z pl mozna sie dogadac nie to co z br

Racja....

ps. z ta oferta sprzedazy konta uwazaj. Jako, ze nie jestes postacia zbyt lubiana (po okradzeniu Rekina) mysle, ze ktos moze zlozyc raport, a wtedy wiesz co moze byc :dance: (maly banik)

Pozdrawiam

Zemsta
06-04-2006, 15:53

Wiesz o zalosny jestes troszke, jesli na ciebie flugalem to mi napisz kiedy gdzi i jak ok?
Bo to co ty tutaj k**** piszesz to jest niestety zalosne, i kogo ja wyzywalem?
No powiedz....
Widac ze przejmujesz paleczke od holu, chociaz wiadomo ze bedzie tutaj grac.....

KacperkaSilvera
06-04-2006, 16:24
A ja ciągle dostaje bana na 30 min chuj wie za co.. musze napisać podanie o wewnetrzne ip bo depresja bedzie joke

Zemsta
06-04-2006, 16:39
A ja ciągle dostaje bana na 30 min cmęski narząd płciowy wie za co.. musze napisać podanie o wewnetrzne ip bo depresja bedzie joke

To jest IP blocked poprostu masz zmienne ip a jak masz wewnetrzne to mozesz sobie sam bloknac, poprostu dostajesz zablokowane Ip i tyle
Cya

" cmęski narząd płciowy" zes walnol xD

Holu!
06-04-2006, 18:02
Racja....

ps. z ta oferta sprzedazy konta uwazaj. Jako, ze nie jestes postacia zbyt lubiana (po okradzeniu Rekina) mysle, ze ktos moze zlozyc raport, a wtedy wiesz co moze byc :dance: (maly banik)

Pozdrawiam

uwazasz sie za wszech wiedzacego ale tak nie jest ;( jakbys chcial wiedziec to na silverze nie ma ani 1 counsellora do ktorego trafiaja raporty a do tego gm wchodzi tu raz na miecha...

Dawergo
06-04-2006, 18:18
uwazasz sie za wszech wiedzacego ale tak nie jest ;( jakbys chcial wiedziec to na silverze nie ma ani 1 counsellora do ktorego trafiaja raporty a do tego gm wchodzi tu raz na miecha...

Masz rację ale może akurat być :)

poreda
06-04-2006, 19:23
@Zemsta Ch**
Wyzywales mnie chodzby na forum moon~

@Leo
Masz racje co do reportow, a holu nie ma, jest 1 Cons~ ktory czasami zaglada, ale niestety nije gra na tym servie.

Zemsta
06-04-2006, 19:37
@Zemsta Ch**
Wyzywales mnie chodzby na forum moon~

No to Ch** poreda mam cie w dupie.
Duzo osob o tobie rozmawialo wie wiesz co, jak nie masz sie kogo czepiac czep sie tramwaju.
Momentam jest mi cie zal.....
Cya frajerze na rowerze:faceoff: :faceoff:

Lenidas
06-04-2006, 20:09

Ech myslalem, kolego, ze jestes powazniejszy i wiesz co ja pisze :dance:
No coz pomylka ludzka rzecz :)
Ja nie wiem wszystkiego (oj tak naprawde to malo, bo nie znam angielskiego i dlatego wiele czasu mi zajmuje tlumaczenie wielu rzeczy) lecz poprostu staram sie...
Ty jestes ZLODZIEJ i juz... Nic tego nie zmieni.... Zlodziej....poprostu...
Mozesz sie starac byc "przyjacielski" lecz kazdy wie kim jetes i co zrobiles ;(

Ja jestem tylko graczem, malo sie znam (jak powiedziales) ale przynajmniej jestem uczciwym czlowiekiem ....

Pozdrawiam

ps. kim jestes ty? 17-to latkiem, zlodziejem :)

poreda
06-04-2006, 20:51
@Zemstowata picka
Moze i duzo osob o mnie gadalo, ale tylko taki dzieciak jak ty mnie wyzywal, jezeli nei znasz innych slow niz frajer i debil to ch** ci w dupe, spotkamy sie w rl to pogadamy bo mam twoj adres (?). Zobaczymy czy jestes taki mocny jjak w tibi i na forach. o_O

Lenidas
06-04-2006, 21:05
@Zemstowata picka
Moze i duzo osob o mnie gadalo, ale tylko taki dzieciak jak ty mnie wyzywal, jezeli nei znasz innych slow niz frajer i debil to ch** ci w dupe, spotkamy sie w rl to pogadamy bo mam twoj adres (?). Zobaczymy czy jestes taki mocny jjak w tibi i na forach. o_O

Ja pitole.... juz widze ta akcje...
Kaptury... bycze karki.... paly.... lancuchy....
i... Qwez (neo) w drzwiach... zablokowal sie bo takie mial bary.....

Pozdrawiam

Narkoman
06-04-2006, 21:15
buahahahhehehehehhehahahahehehhe
i jak to pisza te glupie br heuheuehuehueheuheuehue (?) :)
dobra beka a te drzwi to chyba maja szerokosci 30 cm :P
@ zemsta
mi jest was wszystkich zal nawet siebie czasami :/

jak to ktos kiedys napisal
live is brutal, full of zasadzkas and kopas w dupas :) buahaha (kopas w dupas :))

Lenidas
06-04-2006, 21:53
Panowie, panie, chlopcy i dziewczynki :)
Jest OK.... Rozmawiacie (rozmawiamy) ze soba :) .....
To jest ok :)...
Holu, Lady czy jak Cie zwac :) (fact ponoc jetes) ... Mozesz starac sie jak chcesz, ale i tak nie zmieni to faktu, ze jestes zlodziejem...
Tak szczerze to szkoda, ale sam wybrales taka droge (polasiles sie na fanty)....

Zlodziej... Lady Dram.... i to (co) ktos za ta nazwa jest....
Dumny jestes z siebie :dance:

Pytanie:
kto jeszcze jest zlodziejem? Przyzna sie ktos?

Pozdrawiam

Holu!
06-04-2006, 21:57
Ech myslalem, kolego, ze jestes powazniejszy i wiesz co ja pisze :dance:
No coz pomylka ludzka rzecz :)
Ja nie wiem wszystkiego (oj tak naprawde to malo, bo nie znam angielskiego i dlatego wiele czasu mi zajmuje tlumaczenie wielu rzeczy) lecz poprostu staram sie...
Ty jestes ZLODZIEJ i juz... Nic tego nie zmieni.... Zlodziej....poprostu...
Mozesz sie starac byc "przyjacielski" lecz kazdy wie kim jetes i co zrobiles ;(

Ja jestem tylko graczem, malo sie znam (jak powiedziales) ale przynajmniej jestem uczciwym czlowiekiem ....

Pozdrawiam

ps. kim jestes ty? 17-to latkiem, zlodziejem :)

jesli nie wiem o czym piszesz to moze mi wytlumaczysz? Thiefing isn't illegal (mowiac o tibii)

Holu!
06-04-2006, 22:00
Panowie, panie, chlopcy i dziewczynki :)
Jest OK.... Rozmawiacie (rozmawiamy) ze soba :) .....
To jest ok :)...
Holu, Lady czy jak Cie zwac :) (fact ponoc jetes) ... Mozesz starac sie jak chcesz, ale i tak nie zmieni to faktu, ze jestes zlodziejem...
Tak szczerze to szkoda, ale sam wybrales taka droge (polasiles sie na fanty)....

Zlodziej... Lady Dram.... i to (co) ktos za ta nazwa jest....
Dumny jestes z siebie :dance:

Pytanie:
kto jeszcze jest zlodziejem? Przyzna sie ktos?

Pozdrawiam

a czy ja sie staram? poprostu chce spzredac konto i kupic pacca na nowe konto...nie przypominam sobie zeby byla mowa o jakims staraniu sie :( cos ci sie poj****

Lenidas
06-04-2006, 22:34
Heh moze i mi sie po......
Moze za duzo gadam :)
Coz, kazdy moze miec swoje zdanie...

Pozdrawiam

Zemsta
06-04-2006, 23:25
@Zemstowata picka

Nie ma problemu przyjedz tylko jak mnie ku*** tkniesz w RL to bendziesz mial tak papiery zasrane ze jako k**** ciecia cie nie zatrudnia.
Ciekawe kto ci dal adres buahaha smieszny jestes.....
Zapraszam, czym chata bogata.....

Rekin Master
06-04-2006, 23:31
i o co wam poszlo??sprawy z tibi chcecie wprowadzac w rl zycie??loool...

Dawergo
07-04-2006, 10:17
cóż ładnie się zapowiada; przyślijcie mi foty z bijatyki ;)

Tanin Hawking
07-04-2006, 12:52
Stawiam 3k na Qweza xD

btw: wyluzujcie to jest tylko gra...

Dolor
07-04-2006, 15:28
Ciagle w tym temacie klutnie i spory

Macie juz troszke lat i klutnie tego typu powinniscie zalatwiac w inny sposob a nie "przyjade i ci nakopie" czy jakos tak.
To jest gra powatarzam TO TYLKO GRA nie ma powodow aby przekladac to na rl

A zreszta :evul: Holu jak chcesz sie bic to daj mi znac mozemy sie my pobic na rl :D Uwielbiam sie bic (ale oczywiscie w ostatecznosci :D )

Pozdro all

PS: przemyslcie poczatek mojego posta czyli od slowa Macie do slowa rl :D

Narkoman
07-04-2006, 15:44
Jestem za neo'em. czy jak to sie odmienia :)
jak to bedzie gdzies na pomozu to napiszcie to z kamera przyjade. :)

Zemsta
07-04-2006, 15:55
Jesli BENDZIE to w centrum polski (czyt. zgierz/lodz).
Zalosne grozi ze mnie pobije, zgadzam sie z leo w calosci :]

Dawergo
07-04-2006, 16:09
Jesli BENDZIE to w centrum polski (czyt. zgierz/lodz).
Zalosne grozi ze mnie pobije, zgadzam sie z leo w calosci :]

Leo nie powiedzial jest po ktorejs stronie, wiec nie rozumiem teych slow ktore pogrubilem

Dawergo
07-04-2006, 16:10
srry za double post kliknolem przypadkiem dwa razy

poreda
07-04-2006, 16:32
Buhahahahahaha, co konfidencja sie rozszerza, na policje pojdzie o LOL!!!
Stary wystarczy znac imie i nazwisko i nie trudno znalesc, aa i na policje chwile sie czeka Konfidencie. Zanim przyjada chwilke porzomawiamy ;]

Nie poprostu rozwaliles mnie tym tekstem, buhahahahahahahahaha!

KONFIDENCJA!

Dolor
07-04-2006, 16:38
Stary wystarczy znac imie i nazwisko i nie trudno znalesc, aa i na policje chwile sie czeka Konfidencie. Zanim przyjada chwilke porzomawiamy ;]

KONFIDENCJA!

szczere

Po 1 w takim miescie jak lodz czy jakims innym osob o takim samym imieniu i nazwisku jest bardzo duzo wiec wiesz

poreda
07-04-2006, 17:28
@up
Zemsta nie jest z lodzi, tylko z jakeijs wsi pod lodzia ;]

Qwez ma nowego ownera, jak cos pisac na Neoxera

Narkoman
07-04-2006, 20:20
@ neo
ok ale zmien ten podpis pod soba co masz, bo to moze ludziom w glowach mieszac.

Zemsta
07-04-2006, 20:55

KONFIDENCJA!

O co ci chodzi, bo chyba cie w leb p********** cos chcesz moje nazwisko i imie?
Moze pesel jeszcze?
Wcale niemowilem o psach debilu -.-

Narkoman
07-04-2006, 21:25
ech idzcie sie naparzac jak chcecie a nie piszcie tu o tym bo to sie staje nudne i nie ma nic zwiaznego z tibia

marcinekk
07-04-2006, 21:58
Ej zachowujecie sie jak jakies przedszkolaki. TO jest ZABAWA a nie gra o złote kalesony:P. To polega na tym aby sie bawic , jednoczyc sie i POMAGAC sobie nawzajem, a nie na huntowani i hackowaniu sie na wzajem.Zanim napiszecie jeszcze raz takie glupoty pomyślcie 10 razy albo i jeszcze wiecej (to jest zalosne) sory ze to pisze ale trzeba cos z tym zrobic. W koncu wszyscy jestesmy polakami

Pozdro 4 all

Holu!
07-04-2006, 23:27
Ciagle w tym temacie klutnie i spory

Macie juz troszke lat i klutnie tego typu powinniscie zalatwiac w inny sposob a nie "przyjade i ci nakopie" czy jakos tak.
To jest gra powatarzam TO TYLKO GRA nie ma powodow aby przekladac to na rl

A zreszta :evul: Holu jak chcesz sie bic to daj mi znac mozemy sie my pobic na rl :D Uwielbiam sie bic (ale oczywiscie w ostatecznosci :D )

Pozdro all

PS: przemyslcie poczatek mojego posta czyli od slowa Macie do slowa rl :D

a ja cos mowilem o tym ze sie bede z kims bil? widze ze poznalem nastepnego ktory bardzo dobrze czyta xD
btw. na Lady Dram jest juz nowy owner wiec wszelkie sprawy jakie macie do mnie zalatwiajcie na gg albo forum bo lady to juz nie ja xD

Dawergo
08-04-2006, 11:34
btw. na Lady Dram jest juz nowy owner

No to super, za ile sprzedałeś??

Holu!
08-04-2006, 12:06
No to super, za ile sprzedałeś??

zamienilem na konto z paccem xD

Dawergo
08-04-2006, 13:21
zamienilem na konto z paccem xD

A ile tam pacca jeszcze masz?

Holu!
08-04-2006, 19:08
A ile tam pacca jeszcze masz?
full 90 dni. nie uaktywniam narazie czekam az new servy wyjda wtedy to zrobie ;]

Filpex
08-04-2006, 22:08
skonczylem z silvera teraz gram na guardi :) moje eq sprzedalem za 2 dychy jeszcze postac z mnustwem itemow musze senac za 3 , 4 dyszki i jest gicior bede od czasu do czasu zagladal na silvere dalfem henriusem pozdro

Narkoman
08-04-2006, 22:34
lol wszystko pieknie tylko kkiedy mi oddasz moje 1 k? akurat potrzebuje wiec mam nadizeje ze sie pospieszysz

Dolor
09-04-2006, 10:47
A no witam witam i o zdrowko pytam :P

Mam niemila wiadomosc dla moich konkuretow w skillach :D wbilem dzisiaj shielda ;p

to tyle narq

marcinekk
09-04-2006, 10:50
A no witam witam i o zdrowko pytam :P

Mam niemila wiadomosc dla moich konkuretow w skillach :D wbilem dzisiaj shielda ;p

to tyle narq
gz ligus!! we mnie nie masz co widziec wroga w skilach :P wiec mi to nei robi czy wbiles 82 czy 150:P

a tak pozatym jak juz sie chwalimy to ostatnio wbilem moj 1 milon expa

pozdro all

Narkoman
09-04-2006, 12:08
lol ja mam 28 shielda, wiec mnie sie boj :)

Zemsta
09-04-2006, 15:10
Hehe, u mnie tesh nie wida konkurenta :> 72/50 xD

Michałeq
09-04-2006, 17:51
@Dolor
Gz skilla ;] Nawet nie chcę mówić nic poza tym, oszczędzam słowa na pierwsze polskie silverowskie 90/90 w Twoim wykonaniu B) .

Holu!
10-04-2006, 07:30
Hehe, u mnie tesh nie wida konkurenta :> 72/50 xD

zebys wiedzial ze widac konkurenta :D Boromir of Silvera 80/57 ;] buhehehe

adrius
10-04-2006, 09:15
Mnie sie nie bój bo mam 55/41 chociaz tera mam reko~ i moge se skilowac:P

Zemsta
10-04-2006, 15:07

Holu jakbys byl madry bys wiedzial ze bylo to kierowane do dolora, ale czego wymagac od takiego "Debila"

adrius
10-04-2006, 15:17

Równie dobrze może mieć konkurenta w aikauzenho (ale głupie)104/77<lól?>to co napisałem tu jest naprawde głupie ale to ma to samo znaczenie co napisał Holu!.(chyba):P

Holu!
10-04-2006, 15:20
Holu jakbys byl madry bys wiedzial ze bylo to kierowane do dolora, ale czego wymagac od takiego "Debila"
wiesz sam nie jestes lepszy...skad mialem wiedziec ze kierujesz to do dolora skoro nie zacytowales? brzmi to jakbys mowil o sobie

Narkoman
10-04-2006, 15:21
@ zemsta
juz rozpoczynasz klotnie cytuje ,,debil'' a tak wogle moze bys laskawie odpowiadal na msg w tibi, bo zes mnie prerfidnie zlal :/

marcinekk
10-04-2006, 16:14
wszyscy chetni na ORC FORTESS QEST proszeni sa zglosic (najlepiej do mnie lub na forum) mamy zamiar zrobic ten qest w jeden z dwoch dni PIATEK 14.04lub WTOREK 18.04 . Oczywiscie do tego czasu trzeba wbic 40lvl (jezeli ktos nie ma) godzina zrobienia qesta najlepiej dosc wczesna.(9-13).
Osoby ktore zglosily chec pojscia to :ligus pavlot ja sepor momsteam shortys konieczny gell kazek rastman kacperka wiadrociag (duzo osob:P) ale jak ktos chce to moze sie jeszcze zapisac

Holu!
10-04-2006, 17:03
Równie dobrze może mieć konkurenta w aikauzenho (ale głupie)104/77<lól?>to co napisałem tu jest naprawde głupie ale to ma to samo znaczenie co napisał Holu!.(chyba):P

next noob...gratz... jakbys nie wiedzial to rozmawiamy tu o polakach a nie o brazolskich szmatach

Narkoman
10-04-2006, 17:19
no bystry jestes, ze gadamy tu o polakach. Nikt by sie tego nie spodziewal.LoL. A tak wogle to bylo kierowane do rycerzy :p ale miniejsza z tym :)

Zemsta
10-04-2006, 18:06
A kto powiedzial ze to tylko o polakach?
To jest forum o tibia a konkretnie o Silverze.
Holu jesli ty jestes szmata to ok (zgadzam sie :])

@Narkoman
Niezawsze mam czas pisac i to ze nieodpisuje nie oznacza ze sie zlewam -.-

Narkoman
10-04-2006, 18:30
@ zemsta
ok niech bedzie

maly psikus. Zaczynam expic w koncu :)
http://i41.photobucket.com/albums/e295/Narkoman/hmm.jpg

Zemsta
10-04-2006, 20:27
Narkoman nic nie widac na tym SS'ku. :]

adrius
10-04-2006, 20:34
next noob...gratz... jakbys nie wiedzial to rozmawiamy tu o polakach a nie o brazolskich szmatach

Jeśli jestem noobem to przynajmniej nie jestem złodziejem i dzięki temu mam wielu qmpliB)

Zemsta:
Ja wiem co tam widac bo on skiluje na mojego chara monku wreszcie nie bedzie mi sie włamywal na konto:)

Narkoman
10-04-2006, 20:55
zaraz to poprawie :) spokojnie nie denerwujcie sie :)
edit
do ***** *** ***** **** ***** (tam byly slowa nie cenzuralne, wiec zamiescilem gwiazdki) nie chce si epowiekszyc ale tam jest awans na 55 skil dista i moje staty na 8 lvl wiec warto zobaczyc :)

Zemsta
10-04-2006, 23:42
No to Gratz skilla i oby tak dalej :]

Rekin Master
11-04-2006, 10:07
nikt nie zauwazyl mojej dlugiej nieobecnosci?? ;>
cya silvera

poreda
11-04-2006, 10:17
Co jest wogole z toba? -.-
Nie grasz od dluzszego czasu, pisze i pisze do ciebie na gg i nic, mozesz to wytlumaczyc? -.-

adrius
11-04-2006, 10:27
zaraz to poprawie :) spokojnie nie denerwujcie sie :)
edit
do ***** *** ***** **** ***** (tam byly slowa nie cenzuralne, wiec zamiescilem gwiazdki) nie chce si epowiekszyc ale tam jest awans na 55 skil dista i moje staty na 8 lvl wiec warto zobaczyc :)

Zapomniałeś dodać 5 mlvl;)

Lenidas
11-04-2006, 12:02
nikt nie zauwazyl mojej dlugiej nieobecnosci?? ;>
cya silvera
Srry Rekin, widzimy, ze Ciebie nie ma ale mowiles, ze sie przeprowadzasz wiec czekamy az znow bedziesz wsrod nas....

Bo chyba Twoja wypowiedz nie ma znamion wypowiedzi Kazu (pamietacie ja), ktora ciagle "odchodzila", "odchodzila", "odchodzila" a wszystko sprowadzalo sie do tego zeby ja prosic aby zostala :baby:

Przeprowadzaj sie szybciej i wracaj, a jesli masz jakies problemy w grze, to daj nam znac, mysle ze wspolnie jakos poradzimy sobie z tym...

Pozdrawiam

Lenidas
11-04-2006, 13:57
A ja dzis dostalem na GG niusa ze strona hakerska. Strona ta posiada nazwe---twojakolezanka.com (i tu jest przekieunkowanie na trojana z keylogerem) z nr IP 203.129.86.19 (localhost)

W Tibi podalem swoj nr GG tylko pięciu osobom, ktore wiedza, ze gram w Tibie wiec jesli ktos nie podal mojego GG komus innemu to tylko od nich moglem dostac tego "paszteta" (choc oczywiscie nr GG nie byl nikogo z nich, lecz nowo zalozony).

Osoby, ktorym podalem swoje GG to:Neoxer,Rekin lord Vader,Kazuyosik (czy jak to sie pisalo :( ) oraz stary wlasciciel Qweza (nie mylic z Neoxerem) oraz Ligus.

Mam pytanie, czy ktos z was podawal gdzies moje gg ??

Pozdrawiam

Narkoman
11-04-2006, 14:03
kazuyoshik tak sie to pisze, fajnie ze mowisz o tym linku dobrze wiedziec. ja mam gg: Pavlota, Ligusa, Kazuyoshik, Arcymaga Krystka, Kuby Narkomana :) tylko tylu osob. a i gg tego co kupil ode mnie navusa i yogiego :) a moje gg to wiem, ze pavlot ma a o innych to nie mam pojecia, czy maja :/

@ adruis
nom zapomnialem niestety:/

Michael Rzotkiewka
11-04-2006, 15:51
http://img98.imageshack.us/img98/8196/tibiarls162fb.jpg

Wreszcie 15 mlvl SD czeka ^^

Lenidas
11-04-2006, 16:05
UUUUUUUU Gratz :cup: :cup: :cup:

To teraz gogo 30 mlvl :))

Pozdrawiam

Marcek
11-04-2006, 20:18
Siemanko ;]
Pozdro dla wszystkich , looknolem na to forum i jest nice i stwierdzilem ze sie zarejerstruje ;]:p thx Rycerski ze podales mi to satronke cos o niej slyszalem ale nie wbijalem i to byl blad ;] fajnych rzeczy sie mozna dowiedziec ;]
Tak wiec pozdro dla wszystkich ;];];)

Lenidas
11-04-2006, 20:30
Siemanko Boromir :)
Gratz skills :)
Kolejny Polak, ktory powoli idzie do przodka :) i nie wdaje sie w bezsensowne przepychanki :) (mam nadzieje)

Witam na forum

Pozdrawiam

Marcek
11-04-2006, 20:45
Ja staram sie byc bez konfliktow ale jezeli sie to nie udaje to szkda np: wczoraj pewien br ubzdural sobie ze ma ukradlem loota i mam zaplacic armor (Hitman Ox):( ale nie zaplace bo nic nie zrobilem a w razie czego moi koledzy powiedzieli ze pomoga :p ale nie za bardzo mi sie to podoba to jak go zajebiemy to bede hunted na 100% wiec ja sie nie odzywam i siedze cicho :confused:

Thx za skille ;]

Vidal
11-04-2006, 21:00
Hehe widze że tu same wyskoie lvl... No cóż ja też gram na Silverze i wiem co tam się dzieje. Niestety wiem...:(

Zemsta
11-04-2006, 21:47
Marcek ja tesz lubie banany !!!:baby:
Nom ladne skille, niedlugo cie moze dogonie B) B)

Marcek
11-04-2006, 22:22
Nom mam nadzieje ze w koncu polscy palldyni sie podciagna bo jest nas nie wielu z dobry skillem chociaz nie uwazam ze mam jakis dobry jest good ;) a nigdy za malo good skilli polskich skilli wiec tren tren tren tren i jeszcze raz tren ja sobie zalozylem ze jak dobije 40lv to znowu zaczynam trenic ;]

Marcek
11-04-2006, 22:42
Szukam guildi ;> ale fajnej moze ktos cos doradzi bylem w Moon ale ze wzglegu na pewna osobe nie bede w niej <Fantom>X( nie bede sie z nim klucil bo poprostu zal i juz mi sie nie chce a jak mam z nim byc w 1 guildi to narqa wiec MSG kto jest w nice guildi i moglbym tam wbic ;];]

Sry rycerski ale nie wiedzialem ze on tam jest ;]

Michałeq
11-04-2006, 22:57
Fantom ma nowego ownera, chyba że zadarłeś z nowym :P. A nie bycie w gildii w której się chce, bo 1 osoba Cię nie lubi jest równoznaczne z bezsensem :S w końcu i tak będziecie musieli się pogodzić, nie będziecie chyba żyć w niezgodzie przez cały czas; gildia zbliża ;] No i gz skilli. Po prostu mu wybacz, wyjdziesz na mądrzejszego ;).

Marcek
11-04-2006, 23:18
Wiem ale widocznie tak bedzie ze do konca bede sie z nim uzeral . Kiedy go olewam on zaczyna no to jak sie tu nie wku***** X( I jak bedzie tak robil to ja 1 nie wyciagne reki X( wole sie klucic do konca X(

Sprubuj zrozumiec ;]
To nie ja zaczolem wiec ja 1 nie zkoncze a on to w dodatku poglebia ;/;/

Michael Rzotkiewka
11-04-2006, 23:23
@up

ale z ktorym ownerem? tym nowym czy tym starym?

Marcek
11-04-2006, 23:31
Z tym Fantom da First ;] nie wiem czy to stary czy to nowy bo nie slyszalem o nim wczesniej ....

marcinekk
12-04-2006, 09:19
Wiem ale widocznie tak bedzie ze do konca bede sie z nim uzeral . Kiedy go olewam on zaczyna no to jak sie tu nie wku***** X( I jak bedzie tak robil to ja 1 nie wyciagne reki X( wole sie klucic do konca X(

Sprubuj zrozumiec ;]
To nie ja zaczolem wiec ja 1 nie zkoncze a on to w dodatku poglebia ;/;/

Sproboj okazac sie madrzejszy i pierwszy wyciagnij reke. Pewnie wyjdzie wam obu na dobre:P

Filpex
12-04-2006, 11:41
jak mozecie!!! nie płakac za mna ???!!! :( xD :D heheh pozdro dla wswszystkich moze ktros chce kupic denissa?? cena kup teraz to 60 zł !!!! licytacje zaczynamy od 45 zł kto chce?

Vidal
12-04-2006, 14:28
Hej ludzie szukam jakiejs gildi(narazie slabej:( ), moze ktos zna jakąś na silverze, gdzie mnie wezmą. lvl 13 paladyn skile 47 imie Vidal Saras mlvl 4

Rekin Master
12-04-2006, 17:42
@leo
nie mam twojego gg oraz masz racje,nie odchodze z silvy ale nie ma czasu zainstalowac neta ;(

Narkoman
12-04-2006, 19:16
denis nie udawaj tylko oddaj mi moj 1 k potrzebuje.

Narkoman
12-04-2006, 21:35
dzis padlem :/ stracilem 900 expa i skila dist :/ zalamka. koncze z tibia. zabraklo mi 2 many do axana pox. chamsto pisze skarge do cipow

zupelnie jak neo :) z tym koncze z tibia i charem na emeryturze :P

adrius
13-04-2006, 10:01
dzis padlem :/ stracilem 900 expa i skila dist :/ zalamka. koncze z tibia. zabraklo mi 2 many do axana pox. chamsto pisze skarge do cipow

zupelnie jak neo :) z tym koncze z tibia i charem na emeryturze :P

Kup se blessy i bedziesz tracil az 540 exp:P.Potem na 20 lvl pacc i promocja leciz na Edron kupujesz ostatni bless i tracisz az 2 k exp gdu masz 100 k expa:cup:(Sorry że piszę takie głupoty:P)

Narkoman
13-04-2006, 11:55
lol zes sie rozpisal a nic nei wiadomo, z tego co napisales :P

Dolor
13-04-2006, 12:40
witam po paru dniach nieobecnosci chcialbym oswiadczyc ze jak sie dowiem kto rozpuszcza falszywe ploty ze ja odchodze z silvy bo mnie hackneli to lepiej zeby mnie nie spotkal

Pozdro all ;)

Michałeq
13-04-2006, 14:55
Hehe, przyszedł Ligus, powiedział co miał do powiedzenia i poszedł. Następna wizyta za tydzień :P.

KacperkaSilvera
13-04-2006, 16:28
oo juz sie 96 stron zrobiło<lol> a ja nie długo planuje kupić pacca 6 ^^ Monitor mi sie zjebał i siedze teraz przy jakihs 15 calach <lol> niedawno kupilem bohy:D:D

Zemsta
13-04-2006, 21:12
oo juz sie 96 stron zrobiło<lol> a ja nie długo planuje kupić pacca 6 ^^ Monitor mi sie zuwielbiam jeść bananyał i siedze teraz przy jakihs 15 calach <lol> niedawno kupilem bohy:D:D

Tak..... ja tesh uwielbiam jest banany, nawet jak Holu z FSa
Ja mam 15 cali i kompa co sie tylko do tibi nadaje, po c**** mi lepszy :]

Michałeq
14-04-2006, 10:13
Tak..... ja tesh uwielbiam jest banany, nawet jak Holu z FSa

To mnie rozbroiło...

Więc tak: Gildia Moonchildren zajmuje obecnie 4 miejsce na Silverce w średnim lvl'u ;]. Pierwsze bb drugie Blackned a 3cie ID ;]. Rekrutujemy all polaków z dobrą renomą 35lvl+ :]. Wizja zjednoczenia jest coraz bliższa, więcej zdziałamy będąc w jednej gildii.

poreda
14-04-2006, 11:06
A wiec mini ranking PL:
Knight- Najwyzszy Knight Polak na silverze to Leo Lenidas, 64 lev
Paladin- Najwyzszy Paladin Polak to Reksio Silver, 54 lev
Sorcerer- Najlepszy Sorcerer Polak to Klukens, 46 lev
Druid- Najlepszy Druid Polak to Than Neff, 40 lev ( w tym nie jestem pewny)
Co do skilli
Najlepszi Knajci:
Rycerski Michal/Ligus/Fantom Da First
Najlepszi Paladini:
Reksio Silver/Boromir of Silvera/Gell Kazek
Najlepsi w mlv ogolem to:
Kilver Achin/Klukens/Dawergo Sewery

Jezlei powiedzialem cos zle, poprawic mnie! o_O

Lenidas
14-04-2006, 20:19
A wiec mini ranking PL:
Knight- Najwyzszy Knight Polak na silverze to Leo Lenidas, 64 lev
Paladin- Najwyzszy Paladin Polak to Reksio Silver, 54 lev
Sorcerer- Najlepszy Sorcerer Polak to Klukens, 46 lev
Druid- Najlepszy Druid Polak to Than Neff, 40 lev ( w tym nie jestem pewny)
Co do skilli
Najlepszi Knajci:
Rycerski Michal/Ligus/Fantom Da First
Najlepszi Paladini:
Reksio Silver/Boromir of Silvera/Gell Kazek
Najlepsi w mlv ogolem to:
Kilver Achin/Klukens/Dawergo Sewery

Jezlei powiedzialem cos zle, poprawic mnie! o_O

heh to nie wszyscy polacy :)
Jestesmy fajnym narodem, jedni sie wychwalaja a inni ukrywaja :)
Czy znacie juz nazwe (nowego/starego) chara Lady Dram??

Pozdrawiam

marcinekk
14-04-2006, 21:55
Poreda powiem czy ze napewno lepszym druidem od thana jest: Adros Zandy 42lvl

Narkoman
14-04-2006, 22:13
lol druida widzialem polaka 45 lvl ale nie pamietam kto to byl :/ ale wiem ze jest na 100,1 % ;)

wszystkiego najlepszego z okazji wielkanocy zyczy wam Kuba (nie)Narkoman. Abyscie mieli duzo awansow w skilach, mlvl, lvl, fishingu(lol:o ) i nowe best hity mieli. a tak poza tibia to abyscie fajne laski znalezli(dla dziewczyn to facetow), mocno oblali sie woda na dyngusa :)hehe:evul: zyli w przyjazni z rl friendami oraz dobrze w szkole i w pracy szlo
szczegolne zyczenia dla: Pavlota, Robertta, Shortysa Shine i Neoxera za to ze zawsze sa ze mna,

Ps do tych zyczen to jeszcze abyscie sie z blokersami nie spotykali w ciemnych uliczkach (takich jak neo:evul: )

Rekin Master
14-04-2006, 22:58
nie no wkoncu mam neta :creature: :dance: :P
wszystkim zycze wesolych swiat, bogatego gwiazdroa(ku*rwa znowu cos pokrecilem?? ;(), wesolego karpia(to sie robi nudne lol-.-)
pozdro dla wszystkich tibijczykow, jak i dla nie-tibijczykow lol
ps. drogi kubo(nakromanie^^) ten 45druid to byl Earl Istari...spoko ziomek ;)

Narkoman
14-04-2006, 23:05
lol zagadka sie szybciej wyjasnila niz sadzilem :) no to wiadomo juz kto to :)

Marcek
15-04-2006, 02:17
01:22 You advanced in distance fighting.
Teraz gogogogogo 90 xDB)

Zemsta
15-04-2006, 08:26
Earl Istari mial 46 lev ale DED;( (mlev ma slaby bo chyba 45?)
Spoko ziom to jest :]
Reksio Silver jush nie gra seluje chara na alegro....

Boromir Gz ze skilla ktory to jush 82?

adrius
15-04-2006, 15:41
Życzę wam happy easter8o .Nie zapomnijcie zanieść święconki do koscioła:P
Pozdro 4 all

Marcek
15-04-2006, 17:12
Dopiero 81 ale jak wbije 40 lvelek to trenie do 85 xD

Zemsta
15-04-2006, 19:04
No to Gz, moze cie dogonie bo sie biore za skilowanie.(zaraz 74^^ :p)

poreda
15-04-2006, 20:16
Wbilem dzisiaj 3 levelki i mam juz... 20.
Jakos to idzie, gdybym siedzial na postaci tyle ile przy kompie siedzialem mialbym teraz jakis 25, ale mi sie nie chcialo i tylko OTS, i pkowanie :P

Zemsta
16-04-2006, 00:39
Tutaj maly advek :] You advanced from Level 35 to Level 36.
Moze jutro 74 dist ^^
Pozdro

Narkoman
16-04-2006, 14:27
a ja mam 56 dist. wlasnie wbilem :) wiec tez was gonie powolutku :)

Holu!
16-04-2006, 22:29
widze ze nic nowego ciekawego sie nie dzieje xD

Rekin Master
16-04-2006, 22:43

s*******aj :D

Narkoman
16-04-2006, 22:54
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Holu!

s*******aj

lol nie ma to jak ,,rodzinna atmosfera w swieta wielkiej nocy'' :/

Holu!
16-04-2006, 23:31
wez sie czlowieku wyluzuj :D rodzicie cie bija ze tak sie trzepiesz? ciekawe czy taki twardziel bylbys w rl :evul: to ze jestes noobem to nie znaczy ze sie musisz wyrzywac na innych :x

Narkoman
16-04-2006, 23:48
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Narkoman
wez sie czlowieku wyluzuj rodzicie cie bija ze tak sie trzepiesz? ciekawe czy taki twardziel bylbys w rl to ze jestes noobem to nie znaczy ze sie musisz wyrzywac na innych :x

wtf?
o co ci chodzi? niby czemu mam sie wyzywac na innych? a to co napisales
"ciekawe czy taki twardziel bylbys w rl to ze jestes noobem to nie znaczy ze sie musisz wyrzywac na innych :x " to wogle jest napisane, a nie bede komentowac. Taki twardy to TY jestes na forum i w grze bo wiesz ze tu jestes mocny i ci nikt nic nie zrobi ( w tibi to mozesz na inny server se pojsc, nie podac nicku i tez bedziesz twardy) a w rl to pewnie jestes jakąś na maxa łajzą i odreagowujesz swe nie powodzenia z zycia codziennego tam, gdzie nikt nic ci nie zrobi, bo w rl bys dostal w twarzyczke i bys sie z bolu, gdzies w kącie sie zwijal z polamanymi zebami. Wiec sie zastanow jak cos bedziesz pisac, bo jak do tej pory nie mialem nic przeciwko tobie ale to sie zmienilo przez to ze chciales komus dokopac, wywyzszyc sie nad kims. Byc moze jestes starszy ode mnie ale tak sie nie zachowujesz. Mi to wuglada na 13 latka.

Kiedys mialem taka sytuacje na kurniku.pl, wygralem z gostkiem w kanaste(taka gra w karty) i on mnie straszyl kuzynem, ktory niby byl adminem i ze jak nie zagram z nim rewu (rewanza) to dostane bana i zablokuje mi IP. No sory ale to jest smieszne. A i tek gostek mowil ze ma 21 lat. Jakos w to nie wierze ale to juz inna historia.

Holu!
16-04-2006, 23:53
wtf?
o co ci chodzi? niby czemu mam sie wyzywac na innych? a to co napisales
"ciekawe czy taki twardziel bylbys w rl to ze jestes noobem to nie znaczy ze sie musisz wyrzywac na innych :x " to wogle jest napisane, a nie bede komentowac. Taki twardy to TY jestes na forum i w grze bo wiesz ze tu jestes mocny i ci nikt nic nie zrobi ( w tibi to mozesz na inny server se pojsc, nie podac nicku i tez bedziesz twardy) a w rl to pewnie jestes jakąś na maxa łajzą i odreagowujesz swe nie powodzenia z zycia codziennego tam, gdzie nikt nic ci nie zrobi, bo w rl bys dostal w twarzyczke i bys sie z bolu, gdzies w kącie sie zwijal z polamanymi zebami. Wiec sie zastanow jak cos bedziesz pisac, bo jak do tej pory nie mialem nic przeciwko tobie ale to sie zmienilo przez to ze chciales komus dokopac, wywyzszyc sie nad kims. Byc moze jestes starszy ode mnie ale tak sie nie zachowujesz. Mi to wuglada na 13 latka.

Kiedys mialem taka sytuacje na kurniku.pl, wygralem z gostkiem w kanaste(taka gra w karty) i on mnie straszyl kuzynem, ktory niby byl adminem i ze jak nie zagram z nim rewu (rewanza) to dostane bana i zablokuje mi IP. No sory ale to jest smieszne. A i tek gostek mowil ze ma 21 lat. Jakos w to nie wierze ale to juz inna historia.

zaprzeczasz sam sobie...mowisz ze ja jestem twardy na forum a ty taki nie jestes? :> nie warto rozmawiac z gowniarzem ktory pewnie w rl dostal by oklep i przyszedl z matka albo ojcem :evul:

Narkoman
17-04-2006, 00:08
byc moze tez jestem twardy na forum, ale ja w porownaniu do ciebie nie pokazuje tego, az tak. I sie nie wywyzszam (nie warto rozmawiac z gowniarzem)
a co do 2 czesci twego posta to samo z siebie pokazuje, ze to ty jestes zalosnm gowniarzem, co tylko zaczepki szuka. Idz lepiej na jakis klub sportowy a mianowicie pilkarski, o ile w twojej ,,miejscowosci wogle jest jakis klub sportowy" to bedzie z ciebie niezly pseudo kibic (Neo ci wytlumaczy, o ile wogle bedzie miec ochotę, z osoba o tak niskim stopniu inteligencji rozmawiac. A i ze zlodziejem, ktory nauczul go hackowac). To mozna pominac. POmimo tego sporu zycze ci (chociaz nie powinienem) wesolej koncowki swiat. Abys przezyl chodz raz jakas mila chwile z kims kto cie szanuje, bo na tym forum chyba takiej osoby nie znajdziesz. W przeciwienstwie do mnie.

Zemsta
17-04-2006, 09:55
wez sie czlowieku wyluzuj :D rodzicie cie bija ze tak sie trzepiesz? ciekawe czy taki twardziel bylbys w rl :evul: to ze jestes noobem to nie znaczy ze sie musisz wyrzywac na innych :x

To ze ciebie bili bija i benda bic to nie oznacza ze innych musza, ja cie na tym forum nie prosilem ani na silvere wiec grzecznie w********** stad bo nikt nie ma ochoty z toba gadac.
Wlasnie ciekawe czy ty bys byl taki twardzie bo tylko w gebie jestes taki chyba :] Jesli jestes niespelniona to ma problem.....
Holu, zaraz na kogo wjedziesz?
Od rodzicow sie odpierdol ja nie masz sie kogo czepiac to czep sie tramwaja...
Cya noobie...

Taube
17-04-2006, 11:49
@Holu
a tobie co dzieciątko kochane odbiło?
co to ma być? nagle się rzucasz na nich za nic? nagle na nich naskakujesz? za co się nawet spytam, może raczysz mi odpowiedzieć, a nie tak jak po nich próbujesz jechać bez powodu, że aż ci muszą co chwila zwracać uwagę?

może i nie śledziłam, co się tu ostatnio działo, ale przeczytałam dwie ostatnie strony - i zastanwiam się, co po licha się takiego stało, że Holu poczuł się tak urażony komentem Narkomana do Rekina, że się na niego rzucił jak szczeniak co to musi sobie ząbki stępić na czymś..

Holu! idź poszukaj sobie kapcia i się na nim wyżyj, jak to małe pieski robią, ale nie wszczynaj tutaj bzdurnych awantur nie wiadomo o co i nie prowokuj ludzi!
no chyba, że bardzo zależało ci na tym, aby Taube coś napisała, gdyż dawno tego nie robiła.. tylko, że to się przeciw tobie obróciło

@Zemsta
i ty nie prowokuj go do dalszej reakcji proszę
grzecznie mi tu!

d.Taube

Marcek
17-04-2006, 11:56
W nocy wbilem 40 lv xD .Teraz train train train az do 85 dista xD

Michałeq
17-04-2006, 12:01
Hehe... Chłop swoje, Pop swoje... Każdy niby chce pl w 1 gildii, a ludzie z moon odchodzą -.- Teraz sie Shiny wożą, że w bb są... To nie ma sensu, jeśli chcemy coś osiągnąć, musimy się 3mać razem, inaczej do końca będziemy się ukrywać w innych gildiach.
PS. Czy nie zauważyliście zachowania Fantoma? (Srry, ale ten temat będe drążyć przez wieki - jak ci nie pasuje, to po prostu to olej ;)). Ostatnio z Nim rozmawiałem, to mówił, że gra na silverce tydzień (to było jakiś czas temu), a wie dużo jak na gracza co gra tak długi czas. Oczywiście później zdradził mi tajemnice, że miał 9 pala, którego stworzył sam 2 miechy temu -.-. Oki może być - patrze 'created' a tu mi wyskakuje wrzesień ;]. Nawet jakby się pomylił, to i tak za dużo wie, jak na człowieka, który przychodził pogadać, a grał (podobno) 80 knightem na celescie oraz 50 druidem na kyrze ;]. Dobra, to na tyle, skończmy z domysłami.

Narkoman
17-04-2006, 12:08
widze ze houl! przestal byc natarczywy od czasu kiedy napisalem mego ostatniego posta. I dobrze, przynjmniej jest spokojnie.
GRTZ Boromir za adv.
a co do postu michaleq'a
"Teraz sie Shiny wożą, że w bb są..."
moze im zazdroscisz a moze nie. To ich sprawa co robia, prawda.? Ja jak tlko bede mogl to tez ide do BB. O ile bede mial taka mozliwosc. :)

adrius
17-04-2006, 12:43

Jeżeli jesteś katolikiem to powinienes wiedziec czego pamiątką jest Wielkanoc.To co on napisał to nie znaczy że cię wyzywa .I to co ty piszesz znaczy że się cofasz w rozwoju.Więc się od nas o********.Bo jak widzisz mało osób cię lubi.

poreda
17-04-2006, 14:20
Holu juz zaczynasz mnie powoli wkurzac! Myslisz ze nalezy sie tobie caly swiat a ty jestes jego panem. Gowno prawda, swiat nigdy nie byl twoj ani nie bedzie, mojim zdaniem to ty mnie haknoles i Za***** carpie itemy, a zwalasz na innych. I napewno zhakowales nie jedna osobe na silverze (Macho yoo?), bo nie sadze ze 50 pala kupilby mms i g legi z powodou nadmiaru kasy! >.<

Lenidas
17-04-2006, 14:25
Znalazł ktoś coś ciekawego w świecie Tibi z okazji świąt?
Może adminy jakieś prezenty rozdawały?
A tak wogóle jak atmosfera świąteczna ???
Widziałem, że wczoraj kwiat rycerstwa Silvery (3 szt) padł na Demonach, czy wiecie w jakich okolicznościach?
Pytam, bo korzystam z wolnych dni na pobycie z rodziną i nie gram :)

Choć dziś już poniedziałek to jednak życzę wszystkim pogodnych świąt :)

Pozdrawiam

Rekin Master
17-04-2006, 14:39
@leo
i nawzajem
krysalan padl na anni :P
za wczesnie poszedl ^^

Narkoman
17-04-2006, 14:54
[...]

Widziałem, że wczoraj kwiat rycerstwa Silvery (3 szt) padł na Demonach, czy wiecie w jakich okolicznościach?

[...]

Pozdrawiam
o co tu chodzi, bo tego nie czaje :/. Jesli chodzi o prezenty swiateczne to wczoraj 3 lvl 50 pkowali w carlin. niezla bk byla. nie widzialem tego dokladnie bo skilowalem obok gildi palkow z shortysem i kims tam i caly czas co chwila jakis jeden z 50 lvl przychodzil z white skulkem:/:) mikogo z nas nie tlukli. o.O :)

adrius
17-04-2006, 17:25
[QUOTE=Narkoman]o co tu chodzi, bo tego nie czaje :/.

Chyba chodzi o Rylera i Magnusa Verausa

Lenidas
17-04-2006, 18:18
Srry jesli moje pytanie bylo zbyt skomplikowane :)
Juz wyjasniam :)

Apr 15 2006, 18:06:20 CET Killed at Level 105 by a demon - Danky Psicotc
Apr 15 2006, 18:06:36 CET Killed at Level 100 by a demon - Krystalan Zadeon
Apr 15 2006, 18:06:34 CET Killed at Level 101 by a demon - Diabo Capeta

Heh znaczy, ze wszyscy byli na anni - ale wobec tego kto przezyl ?? (czwarty?)

A jesli chodzi o niespodzianki od adminow to moze byl jakis wielkanocny "mikolaj" czy cos takiego? Czyli dalej idac ( :) ) czy byly jakies prezenty :D

Pozdrawiam

poreda
17-04-2006, 18:22
Leo, piszesz z cafe? Bo musisz sie wybrac do thais po te ringi (Juz 3 nazbieralem, o_O), jak mam ci je wyslac to zapominam, najlepiej przyjedz, chyba ze podroz jest droga (?)
Co do tych dedow, to trzeba popatrzec kto jeszcze w ostatnim czasie wbil 100 lv, bo zdaje mi sie ze Magnus Verus byl z nimi...

@edit

Apr 15 2006, 18:05:38 CET Killed at Level 109 by a demon -Magnus :P
WIec zagadka rozwiazana.

Zemsta
17-04-2006, 18:30
Widac ze rozwiazana i widac ze trzemal sie najkrocej z nich wszystkich.
Wogule 15 kwietnia padlo duzo h-lev bo padl ryler, xuxenha i jakies 3 50 lev+,
jesli dobrze pamientam, bo patrzylem na Erig.net.
@ Michalek przeginasz po woli, co za duzo to niezdrowo :]

Narkoman
17-04-2006, 21:34
lol to zagadka rozwiazana :)
tylko po co to pisac z jakims kwiatem silvery ?? lol :)

Lenidas
18-04-2006, 09:09
lol to zagadka rozwiazana :)
tylko po co to pisac z jakims kwiatem silvery ?? lol :)

Nie badz zazdrosnik :D
To bylo joke - czy wszystko musze Ci oddzielnie wyjasniac ? :baby:

Pozdrawiam

Narkoman
18-04-2006, 10:18
nom jak widac musisz. Nie skumalem to sie pytam. Niektorzy sie tego wstdza, a to jest juz blad. :/

Jak by to powiedziala moja dawan wychowawczyni.
" Nie wstyd nie wiedziec, wstyd nie zapytac" Mam nadizeje ze to dla niektorych nie jest za madre. :P

Lenidas
19-04-2006, 08:17
nom jak widac musisz. Nie skumalem to sie pytam. Niektorzy sie tego wstdza, a to jest juz blad. :/

Jak by to powiedziala moja dawan wychowawczyni.
" Nie wstyd nie wiedziec, wstyd nie zapytac" Mam nadizeje ze to dla niektorych nie jest za madre. :P

:dance: Spox, mysle, ze wszyscy zrozumieli :) Nie myslales chyba, ze tylko Ty jestes taki "inteligent" :baby:

Pozdrawiam

Holu!
19-04-2006, 09:02
Srry jesli moje pytanie bylo zbyt skomplikowane :)
Juz wyjasniam :)

Apr 15 2006, 18:06:20 CET Killed at Level 105 by a demon - Danky Psicotc
Apr 15 2006, 18:06:36 CET Killed at Level 100 by a demon - Krystalan Zadeon
Apr 15 2006, 18:06:34 CET Killed at Level 101 by a demon - Diabo Capeta

Heh znaczy, ze wszyscy byli na anni - ale wobec tego kto przezyl ?? (czwarty?)

A jesli chodzi o niespodzianki od adminow to moze byl jakis wielkanocny "mikolaj" czy cos takiego? Czyli dalej idac ( :) ) czy byly jakies prezenty :D

Pozdrawiam

4 nieszczesnikiem na anni~ byl magnus verus jak cos

Holu!
19-04-2006, 09:04
Holu juz zaczynasz mnie powoli wkurzac! Myslisz ze nalezy sie tobie caly swiat a ty jestes jego panem. Gowno prawda, swiat nigdy nie byl twoj ani nie bedzie, mojim zdaniem to ty mnie haknoles i Za***** carpie itemy, a zwalasz na innych. I napewno zhakowales nie jedna osobe na silverze (Macho yoo?), bo nie sadze ze 50 pala kupilby mms i g legi z powodou nadmiaru kasy! >.<

carp to moj kumpel z rl bardzo dobry wiec zamknij pysk szmato...powiedz lepiej jakie masz itemy na neoxerze bo cos dziwne ze taka nagla zmiana 40 palka na jakiegos beznadziejnego knighta :) pewnie ladnie wyglada dsm i k legi mojego qmpla xD

Holu!
19-04-2006, 09:07
widze ze houl! przestal byc natarczywy od czasu kiedy napisalem mego ostatniego posta. I dobrze, przynjmniej jest spokojnie.
GRTZ Boromir za adv.
a co do postu michaleq'a
"Teraz sie Shiny wożą, że w bb są..."
moze im zazdroscisz a moze nie. To ich sprawa co robia, prawda.? Ja jak tlko bede mogl to tez ide do BB. O ile bede mial taka mozliwosc. :)

przestalem byc natarczywy bo zrozumialem ze nie jest wart strata czasu na pisane z noobem :evul: dlatego pie*** to forum i mowie ze to jest moj ostatni post....wiec jesli nadal chcecie ciagnac tematy o mnie to juz robcie to beze mnie

Zemsta
19-04-2006, 09:59
Holu ja cie na te forum nieprosilem wiec nawet dobrze ze cie niebendzie, a i tak zaraz bana dostaniesz... bo nawet pisac nieumiesz(bahahah:baby: )
A jak wygladaja itemy Rekina?
Daj se dziecko spokoj z tibia bo jest dla ciebie zamadra, jesli masz kompleksy idz se ulep balwana z piasku :>a to ze ty zamienilas lady(podobno) tez nie wierze, ale mi sie wydaje ze grasz teraz xarf................... ale to tylko moje przypuszczenia, noobem sie wiecej niebende zajmowal........:evul:

poreda
19-04-2006, 10:16
@Holu
Hahahaha i co z tego ze carpa to kumpel z rl, ty jestes na tyle po**** ze moglbys nawet jego zrkojic. Zapomniales juz o rekinie? On chcial ci pomoc a ty go okradles, i mojim zdaniem carpa tez okradles bo byles to tego zdolny. Pozatym napewno zhakowales nie jedna osobe na silverze (Macho Yoo?), bo tak jak juz wspomnialem dziwne ze 50 plek, ma mms i golden legs.
Poprostu mysle ze holu byl w dziecinstwie nie doceniany, matka go nie kocha albo cos w tym stylu, a teraz proboje pokazac na co go stac. Mysle ze jest to uraz z dziecinstwa.

Taube
19-04-2006, 10:19
@Holu
dziecko drogie, ile cię trzeba prosić o kulturę osobistą i myślenie przed pisaniem postów? bardzo cię proszę, nie podjudzaj innych, nie obrażaj innych, nie wszczynaj sporów i kłótni
jeśli już chcesz w jakiś sposób obronić swe 'imię' to proponuję podejść do tego zadania z głową, a raczej rozumkiem, gdyż 'przywalenie z byka' nic ci nie da

@inni
proszę was o lekceważenie tego osobnika a nie jeszcze dźganie go kijkiem, byle dopiec i sprowokować - jeśli chcecie tak bardzo się go pozbyć, a przynajmniej jego tonu rozdrażnionego szczeniaka, to nie zaczepiajcie go więcej
nie piszcie ani do niego, ani o nim

d.Taube

Holu!
19-04-2006, 14:59
@Holu
Hahahaha i co z tego ze carpa to kumpel z rl, ty jestes na tyle po**** ze moglbys nawet jego zrkojic. Zapomniales juz o rekinie? On chcial ci pomoc a ty go okradles, i mojim zdaniem carpa tez okradles bo byles to tego zdolny. Pozatym napewno zhakowales nie jedna osobe na silverze (Macho Yoo?), bo tak jak juz wspomnialem dziwne ze 50 plek, ma mms i golden legs.
Poprostu mysle ze holu byl w dziecinstwie nie doceniany, matka go nie kocha albo cos w tym stylu, a teraz proboje pokazac na co go stac. Mysle ze jest to uraz z dziecinstwa.

nie hacknalem nikogo z silvery ( a zaluje ) juz nie pamietasz jak mnie na gg prosiles zebym ci wytlumaczyl jak ja hackuje? :D a jak juz ci powiedzialem to probowales hackowac polowe moonchlidren ( wiesz o co chodzi ) :evul:
a po 2 wlasnie widac kogo starzy nie kochaja...tak cie kochali i bili w dziecinstwie ze na pseudo-kibica ŁKS wyrosles i musisz sie wyrzywac na meczach :cup:
a i jeszcze kiedy cos chcesz wiesz jak masz rozmawiac...kiedy okradlem rekina wiedziales jak masz sie podlizywac i caly dzien mnie prosiles zebym sie podzielil rekina itemami...dziwne ze o tym nikomu nie wspomniales :(