Pokaż pełną wersje : Wojna i wydarzenia z serwera
Stron :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Ups?:>
Jun 11 2006, 02:08:05 CET Killed at Level 54 by Nosso Mc'Furry
Jun 11 2006, 01:48:32 CET Killed at Level 56 by Nosso Mc'Furry
Jun 11 2006, 01:46:53 CET Killed at Level 58 by Nosso Mc'Furry
Jun 11 2006, 01:45:42 CET Killed at Level 60 by Sandra Magnus
Jun 11 2006, 01:44:23 CET Killed at Level 62 by Sandra Magnus
btw.
- Wanted (23)
- Norrlands Guld (26)
;-)
@edit.
Zna ktoś może, więcej sczegołow z tego own3da?:-d
frances111
11-06-2006, 08:41
Ups?:>
Jun 11 2006, 02:08:05 CET Killed at Level 54 by Nosso Mc'Furry
Jun 11 2006, 01:48:32 CET Killed at Level 56 by Nosso Mc'Furry
Jun 11 2006, 01:46:53 CET Killed at Level 58 by Nosso Mc'Furry
Jun 11 2006, 01:45:42 CET Killed at Level 60 by Sandra Magnus
Jun 11 2006, 01:44:23 CET Killed at Level 62 by Sandra Magnus
btw.
- Wanted (23)
- Norrlands Guld (26)
;-)
@edit.
Zna ktoś może, więcej sczegołow z tego own3da?:-d
moze napisz kto to
edit: ok juz wiem, arrcanum :P
Po pierwsze kolego... ja nie pisałem zeby ktokolwiek nie trafiał z UE matole, czytaj uwaznie posty powyzsze !
Po drugie odczep sie od Buntowniczki ty uszatku brzydki.Jest tak ze hackli ja i nie ma zamiaru dalej grac,ale ona to nie ty , ty bys pewnie w tej chwili mial pokój zalany łzami i bys sral pod siebie.
Po trzecie evul fighter obije Ci ryj w Poznaniu juz niedługo ,jesli tylko bedziesz mial odwage sie spotkac ;) aha "zarana piczka" jest twoja mamcia : )
ty pierdolony frajerzez to ze ty targasz laski na okraglo to nie znaczy ze maz jechac po mojej mamie.. ****u moze jezdziz tak all bo nie masz starej ..moze ci kopyta odjebala..i odpierdol sie od Corsa bo on by ci ryj obil...:):):):):)
a Bunto to jest ........wa...NO COOMENT...HEHEHEHE
ja nie wystawiam potaci na allegro bo placze w domu ze nie chca mnie w wanted i masz od all zjazd..nikt z wanted cie nie lubi.cya noobie Tegax...Zastanow sie co piszesz bo jeli przyjedziesz do poznania to ja sie nie chowm bo nie mam 16 lat ty kurwo.bye..bye..
Siema, ja tu tylko na chwile. Ogolnie to forum to jeden wielki waste, strata czasu, co najwyzej rozrywka dla noobow co juz nie moga grac na azurze wiec sie tu odszczekuja. Tak wpadlem tylko cos wyjasnic bo moj kumpel czasem te wypociny wasze czyta no to jestem.
Niewiem na jaki meski zwis byla ta cala rozmowa na stronie 120. Czego to ma byc dowodem? Koles mi zwinal chate sprzed nosa no i pada - proste jak drut w klebku. A co do mojego angielskiego "Kozaku" to mi pokaz choc jeden moj blad w tej calej rozmowie ze wielce nazywasz mnie noobem, noobie. Nawet DoF mi przyznal kiedys ze jestem jedna z niewielu osob w Wanted co tez umie sie tym jezykiem poslugiwac. Piszcie co chcecie, ja PA nie robie (za czesto :D) ale koles odda chatke za 10k i ma spokoj (tak jestem dobroduszny ze mu jeszcze 10k dam). Buzka
PS. Pozdro dla pani mgr. Klonowskiej
Raul de Azura
11-06-2006, 17:42
Pani magister nie bylaby zadowolona chyba, gdy zobaczylaby, ze piszac o niej popelniasz bledy ortograficzne
LoL, pokaz mi choc jeden blad. Pani magister uczy angielskiego nie polskiego, a ja w angielskim nie popelniam bledow. Wiem, wiem, chodzilo ci zapewne o bledy ortograficzne w jezyku polskim. Tutaj tez nie mozesz mi nic zarzucic gdyz to czy ktos pisze na forum uzywajac polskich znakow czy tez nie to tylko jego wybor. Ja natomiast nie uzywam polskich znakow lecz uzywam ich odpowiednikow. Gdybym pisal uzywajac polskich znakow wiadomym jest iz pisalbym "wybór", "odpowiedników", "używał". Zacznijmy tez od tego iz trzeba wpierw wiedziec co to jest blad ortograficzny. Rozumiem jakbym pisal "wybur" ale to ze ktos pisze "wybor" to ty nazywasz bledem? Taki maly wykladzik z jezyka polskiego dla all nieukow na tym forum - nienawidze gdy ktos mi zarzuca iz nie jestem nieomylny. 3majta sie...
EDIT: Wroc! Raul, ty tez nie uzywasz polskich znakow...Bym dokladniej czytal twoj post to nie pisal bym takich wywodow na tym dennym forum. Jednakze... Prosze, wskaz mi gdzie popelnilem blad ortograficzny. Sam jestem ciekaw...
nienawidze gdy ktos mi zarzuca iz nie jestem nieomylny
...
pokaz mi choc jeden blad
Ależ proszę:
PS. Pozdro dla pani mgr. Klonowskiej
No wybacz, ale po 'mgr' nie stawiamy kropki.
O! Dzieki Raul! ;]
No to teraz mnie maaaciiiiiieeeeeee!!!! Fakt, po skrotach ktorych ostatnia litera jest ostatnia litera skracanego wyrazu nie stawia sie kropki hrhr. Ach te dzisiejsze czasy, w jakim czlowiek pospiechu zyjeeeeeeee.... Boshe. Pozniej sie robi te wszystkie bledy z roztrzepania. <kuli ogon i pelznie do swej mrocznej oszlamionej nory>
EDIT: A moze to swiadczy o mojej nieomylnosci? o.o
O.o
o.O
O.o
o.O
O.O
Zobaczycie! Miesiac, dwa, i wjezdza ustawa o znakach pisarskich jeszcze ciepla prosto od Giertycha!!! Zreszta, kto by tam sie przejmowal gdzie walnac przecinek a gdzie postawic kropke... ;D Tak tak moi drodzy! Giertych zarzadzi ze chóje móje sie nie kreskóje i tak bedzie! A pozatym musze sie do czegos przyznac... Nie jestem POLAKIEM!!! Wiem, to musi byc dla was straszne... To z przyzwyczajenia, gdyz jak wiadomo w jezyku Polskim moze i sie nie stawia kropki po mgr albo dr, ale w jezyku angielskim z pewnoscia. Pozdro!
@Saxe...
Powiadasz, że nie można Ci nic zarzucić w języku polskim... Szczerze mówiąc, mało przecinków znalazłem w twoich wypowiedziach, a to jest liczone jako błąd. Powiedziałeś, że nie za często stosujesz PA. Tak? Z pewnością ten domek to nie jest przykład PA. Zastanów się czasem nad tym co robisz... Koleś wygrał domek w uczciwej licytacji i jedynym winnym w takiej sprawie jesteś ty.
Pozdrawiam! ;)
Taaaa, przecinkow praktycznie wogole nie stawiam, dobrze o tym wiem :D Dlaczego wszystcy tutaj to takie nadete gluptasy, all na powaznie biora. Albo sie wszystcy madrza albo wyzywaja, jada po rodzicach itp. Ludzie, traktujcie zycie z dystansem. Nie bierzcie all na powaznie.
A co do PA, no coz, jak tak bardzo chcesz... Koles odda domek za friko no i jeszcze doplaci 10k, co ty na to? A pewnie cie to nie obchodzi bo to nie twoj domek i nie twoja kasa. No ale trudno, wkopales goscia. XD
A co do PA, no coz, jak tak bardzo chcesz... Koles odda domek za friko no i jeszcze doplaci 10k, co ty na to? A pewnie cie to nie obchodzi bo to nie twoj domek i nie twoja kasa. No ale trudno, wkopales goscia. XD
Nie, gościa wkopałeś Ty i Ciebie jednego można w tej sytuacji nazwać złodziejem. Usprawiedliwiaj swoje rabunki jak chcesz, ale dokonujesz ich sam, ta sytuacja świadczy o jakości wyłącznie Twojego kręgosłupa moralnego, który, jaki jest- każdy widzi. Pewnie, można zasłaniać się tym, że to Tibia, a więc "zabawa", jednak skoro zachowujesz się tak w grze, to w realu, gdybyś miał ku temu warunki, robiłbyś (a może już robisz) to samo.
Jakiś czas temu napisałem, że być może są w Wanted osoby, które nie okradają innych graczy, ale jeśli się lepiej zastanowić, to porządny człowiek nie wstąpiłby w szeregi waszej gildii, bo byłoby mu po prostu wstyd, że oto siedzi pod jednym szyldem z bandą złodziei.
Nie no spoko, nazywajmy rzeczy po imieniu. Mowicie ze robie PA to robie, domek +10k. Chcialem go od niego odkupic ale przeciez PA jestem no to jakze bym mogl... Tibia to taka jakby zabawa na powaznie. Wiadomo, placi sie real kase za to zeby grac i domki kupowac. Ale skoro licytacje sa uczciwe to dlaczego setki osob wpisuja sobie w comment "do not overbid my house" nawet jesli go JESZCZE nie maja? A co do real zycia, lepiej sie nie wypowiadac o osobach jezeli sie niema jakiegokolwiek pojecia o nich (nawet juz lepiej miec slabe niz zadne bo mozna spekulowac). Jakos nie biegam po ulicach z banda i nie pizgam ludzi z qmplami ani ich nie kroje z komorek chociaz gdybym bardzo chcial to bym mogl. PA w tibii to i jest w pewnym rodzaju zlodziejstwo. Jeden koles wydaje dziesiatki zlotych na Allegro tylko po to zeby go jakas "setka" ujeuje... a inny wszystko zdobywa sam, przyjdzie ktos silniejszy i go pozbawi ciezko zarobionego staffu, to koles stwierdzi "trudno, ide na piwo z kolegami" i sie nie rozplacze na maminym biuscie jak co po niektorzy.
Reakcja okradzionych to w tym wypadku sprawa mniej istotna- chodziło mi o motywy powodujące złodziejami, a raczej to, co sprawia, że w ogóle są w stanie pozbawić inną osobę jej majątku.
Jeżeli chodzi o domek, to po prostu chwyciłeś się pierwszego, w dodatku słabego, powodu, aby zabrać temu człowiekowi nie tylko to, co wygrał na aukcji, ale także 10k. Moreover, obciążanie kogoś konsekwencjami słów wypowiedzianych przez osobę trzecią, jest ze wszech miar niesprawiedliwe i- nie oszukujmy się- podłe. Rozumiem, że okradanie kilku pikseli może być łatwe, kiedy nie dopuszcza się do świadomości tego, że kryje się za nimi drugi człowiek, ale, na Boga, mimo wszelkich starań, refleksji na ten temat można do siebie nie dopuszczać dzień, czy dwa, a Ty grasz w Tibię znacznie dłużej, prawda?
Przez jakiś czas można było odnieść wrażenie, że starasz się zmienić obraz Wanted w oczach innych graczy, ale w efekcie udowodniłeś jedno: niczym nie różnisz się od swoich kamratów.
Szkoda, Saxe, po prostu szkoda.
Taaaa, przecinkow praktycznie wogole nie stawiam, dobrze o tym wiem :D Dlaczego wszystcy tutaj to takie nadete gluptasy, all na powaznie biora. Albo sie wszystcy madrza albo wyzywaja, jada po rodzicach itp. Ludzie, traktujcie zycie z dystansem. Nie bierzcie all na powaznie.
W ogole to pisze sie tak osle. Znajdz sobie pania magister do pomocy w nauce jezyka polskiego skoro angielski juz opanowales. I nie zapominaj ,ze monopol na nieomylnosc to tutaj posiadam ja.
@Jed przecinki sa bledami interpunkcyjnymi.
@PA
Oczywiscie pa jest czescia gry tyle , ze pa'owac tez trzeba umiec. Jak to napisal mataca kazdy , kto ma wladzie i jej nie wykorzystuje jest tepy. Jednakze nawet pa ma swoje granice ,bo mowienie ofierze ze zrobila cos czego nie zrobila jest juz szczytem bezczelnosci. Mi sie np podoba styl pa'owania Draza. Nie mam powodu ale plac mi bo jestem silniejszy. Duzo bardziej wole ten rodzaj od plac mi bo biles XXXX. Kolejna sprawa ktora byla poruszana na tym forum to hunty za to ze h level nie byl w stanie zabic low levela swoim pk charem. Moim nieskromnym zdaniem jest to zalosne (swego czasu wlasnie w taki sposob zalapalem hunta od corsa i abu). Odnoscnie Pa shanoza to powszechnie wiadamo ze pa uprawiali nieprzecietne ;] , wiec prosze teraz nie zaprzeczac. Jak mi sie cos przypomni waznego to wyedytuje i cos tutaj dopisze bo cos mi mowi ,ze zapomnialem o czyms waznym.
Niepozdrawiam.
wroon <sciagaj armor bo cie dopadna>
zalosny jestes :D
jak ja bym mial knighta to tez bym pa nie robil
a co do mojego pa to lol grzeczny bylem na azurze
frances111
12-06-2006, 07:42
wroon <sciagaj armor bo cie dopadna>
zalosny jestes :D
jak ja bym mial knighta to tez bym pa nie robil
a co do mojego pa to lol grzeczny bylem na azurze
nie wypieraj sie bo kazdy wie jak bylo :D
Popieram slowa Veersa w 100%
Niepozdrawiam.
co do mojego pa ludzie tak jak placili tak placa
;) zawsze znajdzie sie ktos kto sie boi mnie :D a siano sie zbiera
Twoj Nocny Koszmar
12-06-2006, 14:06
podobno PA nie robisz??
Eve Ar'Sol is my lil' lesbi
Lilith Ar'Sol is my lil' sister
Apache Ar'Sol is my funny bro
Malkolm Ar'Sol is my newb bro :D
Tegax is my evul PA partner
@Jed przecinki sa bledami interpunkcyjnymi.
Napisałem, że to jest liczone jako błąd, a nie błąd ortograficzny. :) Można interpretować to różnie... :D
Joł! ;)
Omg im dluzej tu przebywam i czytam te... niewiem jakim mianem bym mogl wasze slowa okreslic, tym bardziej mi sie mozg lasuje. Wyjasnie tylko kilka spraw:
@Veers
Jeden wielki stek bzdur. Nie chcial bym cie obrazac stary ale albo jestes slepy albo glupi. Napisalem iz koles przelicytowal mnie w aukcji. Napisalem rowniez ze jestem gotow za ten domek zaplacic (nie jest to CC na Edron czy jakis stu kratkowiec w Veno) ale no coz, przecie jak taki zlodziej i PA moglby od kogos cos prawie uczciwie kupic. Chcialbym tez zauwazyc iz nie masz najmniejszego pojecia czego to ja nie dopuszczam a co dopuszczam do swej swiadomosci, wiec tez nie wypowiadaj sie na ten temat. Wiem ze maly ludek z zielonym nickiem nad lebkiem to za kilkuset metrami kabla istota ludzka, istota ktora tyrala na swoj dorobek setki godzin i ni z tad ni z owad ktos mu to odbiera. Piekne, nieprawdaz? A co do zmiany obrazu Wanted, moze nie tak do konca. Wiadomo iz to najsilniejsze jednostki wyrabiaja opinie o calosci, jednak czy ktos rozsadny moze oceniac grupe skladajaca sie z 50 osob gdzie kazda ma odmienny charakter i usposobienie, nie znajac wszystkich jej czlonkow?
@wr00n
"Wogole to pisze sie tak osle..." Wtf? Jak? A poza tym nie potrzebuje nauczycielki od Polskiego. Jak tylko przejde moja marna szkole to wypierwypier z tego nedznego kraju do Anglii znalezc prace i studiowac.
@Nie moj nocny koszmar (ja nie miewam koszmarow, to one miewaja mnie)
Moze robie, moze nie. Jednakze przedstawiona rozmowa jest zadnym dowodem odnosnie PA. Rozmawiamy tu o konkretnym kliencie z nickiem Betefado, od ktorego chcialem odkupic praktycznie moj domek. A to ze sciagnelo sie razem z Banitkiem kilka c armor w kopalniach to juz zupelnie co innego. I mimo wszystko przyznaje sie do tego sam, nie musicie odkopywac mej straszliwej przeszlosci i szukac brudow na mnie!!!!11!!!1!!1!!!1!111!
Dobra, tak miedzy nami to te bzdury co tu piszecie sa zalosne. Mozecie mnie teraz dowoli wysmiewac, obrazac, co tylko chcecie, osobiscie wbijam w to. Jednak ja wiem, iz w glebi serca kazdy z was pomysli iz w pewnych kwestiach mam racje, i zaden wyssany z palca argument nie jest w stanie tego zatuszowac. Co do waszego wypaczonego swiatopogladu... kazdy ma prawo do wlasnej opinii dlatego nie potepiam was za to (przynajmniej nie w 100%). Jednakze klikanie przycisku "zaloguj" na tym nedznym forum jest ponizej mej godnosci. Dlatego juz wiecej nie bede odpowiadac na wasze bezpodstawne zarzuty i infantylne posty. W zamian, pojde sobie pograc na Azurce - ja przynajmniej moge ;] Pozdro
Edit: No, poki jeszcze jestem zalogowany dorzuce krotki fragment rozmowy ;]
16:54 Xargon Ar'Sol: Bo wuchta noobow sie wymadrzala
16:54 Tegax: tam sa same pedlay
16:54 Tegax: juz mi 3 konta zbanowali
16:56 Xargon Ar'Sol: xD
Ban na 9999999999 dni dla Mr.Tegax - pomyslowe xD Z podrowieniami dla Adminow forum.
Twoj Nocny Koszmar
12-06-2006, 17:58
Saxe co do tego domku to jestes jakis pojeb.... nie stac Cie zeby było go przelicytowac czy co ????
Dlatego domki kupuje sie z noob charow zeby potem nie oddawac hatki takim zjebom ...
Pozdro :s
zjeb
Dirk Pitt
12-06-2006, 18:16
co do mojego pa ludzie tak jak placili tak placa
;) zawsze znajdzie sie ktos kto sie boi mnie :D a siano sie zbiera
Straciłeś swoje prawana serwerze o nazwie Azura.
Kwestia czasu kiedy cię będą gnoić,poczekajmy jeszcze 2 miechy.
Drazharm
12-06-2006, 21:42
Straciłeś swoje prawana serwerze o nazwie Azura.
Kwestia czasu kiedy cię będą gnoić,poczekajmy jeszcze 2 miechy.
Clive Cussler? :D
@Dirt pitt
Nie trzeba czekac juz mnie gnoja ;)
a ja na to jak na lato GRAJCIE DALEJ :D
ja nie gram narazie czekam na nowy serwer a wszystkim z azury zycze dobrych osiagniec
a za 2 miechy bede robic nowego chara zanim cos glupkiego napiszesz to pomysl ;D
@Veers
Milo czyta sie Twoja dyskusje z Saxe~. Wracajac do tematu PA, kradziezy w dalszym ciagu bede Cie uswiadamial ze w wanted jest wiecej niz jak to Ty powiedziales "jedna, dwie osoby" ktore nie kradna.
@Shanoz
Dzieki, powodzenia rowniez dla Ciebie.;)
Cors Ent
12-06-2006, 23:25
DoF tez kase sciagał, tez PA robil
tylko ze DoF sobie zawsze dopisał do tego filozofie albo znalazł 1000 przyczyn dlaczego postepuje słusznie i sprawiedliwie
jak Draz napisze " robie pa bo moge " to dofki go nazywaja zlodziejem i chamkiem, a jak oni sciagali to bylo " sprawiedliwosc "
a do czyjego depo kasa wpadała - to zwal jak zwal - " pieniadze nie smierdza "
Dirk Pitt
12-06-2006, 23:56
@Dirt pitt
Nie trzeba czekac juz mnie gnoja ;)
a ja na to jak na lato GRAJCIE DALEJ :D
ja nie gram narazie czekam na nowy serwer a wszystkim z azury zycze dobrych osiagniec
a za 2 miechy bede robic nowego chara zanim cos glupkiego napiszesz to pomysl ;D
btw.
Który to już server ?
Dirk Pitt
13-06-2006, 00:04
Clive Cussler? :D
and Paul Kemprecos;)
tajemniczy111
13-06-2006, 00:16
Cors, nie znizaj sie juz bardziej swoimi wypowiedziami -.-
tylko ze DoF sobie zawsze dopisał do tego filozofie albo znalazł 1000 przyczyn dlaczego postepuje słusznie i sprawiedliwie
jak Draz napisze " robie pa bo moge " to dofki go nazywaja zlodziejem i chamkiem, a jak oni sciagali to bylo " sprawiedliwosc "
to ze ty pa'owales nie znaczy ze reszta sqadu to robila
Yyyy? Podaj mi proszę jakiś przykład osoby ze starego składu, która robiła PA. Pamiętam, że była raz na forum tibia.com sprawa gracza, którego ponoć ktoś od nas okradł- to był ktoś z młodych drzewek, sprawa nie była do końca jasna, bo mówili co innego, ale z własnej kasy oddałem gościowi to, co ponoć stracił. Pomijając fakt, że DoF jest najstarszą istniejącą gildią na Azurze, jest też jedną z nielicznych, które cieszą się dobrą reputacją i wszyscy starzy członkowie dbali i dbają o to, aby tak zostało. Obaj znamy dobrze tzw .Stary Skład, nie rozumiem więc, dlaczego kwestionujesz uczciwość któregokolwiek Onodrima.
@Ventar
Mam szczerą nadzieję, że Ci się to kiedyś uda :)
@Saxe
"Napisalem iz koles przelicytowal mnie w aukcji. Napisalem rowniez ze jestem gotow za ten domek zaplacic (nie jest to CC na Edron czy jakis stu kratkowiec w Veno) ale no coz, przecie jak taki zlodziej i PA moglby od kogos cos prawie uczciwie kupic."
Widzisz, o co mi chodzi? Napisałeś, że chcesz ten domek odkupić i, że tak powiem, godne to i sprawiedliwe, ale wystarczyło, by ktoś Cię skrytykował, a Ty wykorzystujesz to, jako powód, aby jakiegoś maluczkiego oskubać. ("A co do PA, no coz, jak tak bardzo chcesz... Koles odda domek za friko no i jeszcze doplaci 10k, co ty na to? A pewnie cie to nie obchodzi bo to nie twoj domek i nie twoja kasa. No ale trudno, wkopales goscia. XD") Sorry, ale z boku wygląda to na łapanie się pierwszego lepszego pretekstu, by przenie3ść odpowiedzialność za wymuszenie na inną osobę, albo foch dwunastolatka. Jaki jest sens w obciążaniu osoby trzeciej konsekwencjami wymiany zdań z kimś tutaj. Facet/babka, jeśli nawet wie o istnieniu tibia.pl, to pewnie w ogóle nie czytuje tego forum, a ma pokutować za to, co tu piszemy. Postaw się w jego sytuacji, kiedy dostanie msg w stylu "chciałem odkupić ten domek, który wygrałeś, ale teraz musisz mi go oddać i zapłacić 10k, bo pokłiciłem się z Lordem Jedaj na jednym z for poświęconych Tibii"- przemawia do Ciebie ten argument?
Co się tyczy oceny grupy, to chodzi mi tylko o jedno- gildia ma jakąś reputację, a osoby wchodzące w jej skład godzą się na to, że spływa na nie gloria, lub niesława, która jest uśrednieniem dokonań wszystkich członków. Pozwolę sobie na przejaskrawione porównanie: za komuny istniała taka formacja, jak ORMO, znana z tego, że ochoczo i brutalnie rozpędzała manifestaje opozycji, zdobyła sobie przez to złą sławę, a osoby chcące zasilić jej szeregi wiedziały, pod jaki sztandar się zaciągają. Tak samo jest teraz z Wanted- nie ma dnia, żeby ludzie od was kogoś nie utłukli, czy nie okradli; Draz i osoby, które mają ewentualnie wpływ na dyscyplinę u was, nie robi nic, aby położyć temu kres (gdyby było inaczej, kilka osób pożegnałby się z członkowstwem, albo padł, oddało skradzione rzeczy, czy po prostu przeprosiło swoje ofiary), ergo taki stan rzeczy jest ogólnie akceptowany. W Tibii nikt nikogo nie zmusza do przynależności gdziekolwiek, jeśli komuś nie podoba się to, co robią jego kompani, to w każdej chwili może poszukać sobie takich, których sposób bycia jest zbieżny z jego własnym- to zupełnie naturalne (trwałość DoFu opiera się właśnie na podobnym podejściu do gry i innych graczy, utrwalonej i wypróbowanej na przestrzeni trzech lat wspólnej zabawy) i dlatego właśnie uważam członków Wanted za siebie wartych. Oczywiście, jest kilka osób, które u was lubię przez wzgląd na pamięć o tym, jacy byli, kiedy miałem możliwość wspólnej z nimi gry (np. Ty, czy Citek), z drugiej strony ich właśnie nie rozumiem w tej sytuacji najbardziej, bo zmiana barw, zwrócenie się przeciw niedawnym przyjaciołom i w najlepszym razie nie sprzeciwianie się temu, co robi Wanted jako całość, jakoś nie pasuje mi do takich "Was", jakimi byliście jeszcze niespełna rok temu.
EDIT: Matko, alem referat sieknął...
Cors Ent
13-06-2006, 00:38
ja nazywałem to co robiłem po imieniu- zabijałem sobie z kanem czy swe bo jak kogos nie lubilismy to ginoł i tyle - bez filozofi - prawo silniejszego- zwijcie to pa.
wy wymyslaliscie bzdury - ktos kogos bił - to nagle jeden był protected/ friend/ rune maker i kase za bicie leciała - notabene nie do goscia ktory był bity, ale do dofowego depo - to sie nazywa "dofowa sprawiedliwosc"
pozatym goscie z DoF na ponad 200k maja u mnie dlugi - NIGDY, NIKT nawet nie wspomnial o ich oddaniu
i jeszcze jedno - nie ładuj mnie do worka DoF - opusciłem te gildie odkad sprzedaliscie Szwedów
@Veers - kiedy ostatni raz widziałes Azure? oceniasz ja po tym co widzałesna forum?
skoro nie bylo cie w dof to z kad wiesz co sie dzialo? a jak ktos ma u ciebie dlugi to sie upomnij do niego a nie na forum to wyciagasz lmao
@Veers - kiedy ostatni raz widziałes Azure? oceniasz ja po tym co widzałesna forum?
Oceniam po tym, co pamiętam z czasów, kiedy byłem aktywnym graczem i tym, co wiem od Vorna, z którym widuję się niemal codziennie przy okazji wspólnej pracy. Fakt kontaktu na gg z ludźmi od nas pomijam. Lektura forum jest tylko dopełnieniem całości, ale też daje pewne pojęcie- powtarzam: od powstania Azury, tylko RAZ trafiłem na skargę pod adresem członka DoF.
Sraxe
Wez ty sie w leb jeebbnij kilka razy. Jestes skonczonym pajacem. Nawet nie potrafisz przepisac wyrazu z poprawnie. Masz racje na razie wypiierrdalaj z tego forum ,wyedukuj sie i wroc. A co do tego "nedznego" kraju to system szkolnictwa w Polsce stoi na wysokim poziomie.
Shanoz
A czemu wg ciebie jestem zalosny? Oceniasz mnie to podaj powod. Czy ja mowie ze PA jest zle? Mowilem tylko ze sa rozne rodzaje pa i bez sensu jest jak to cors ujal "wymyslanie ideologi do deda" . A zapomnialem dodac ze przesada rowniez jest zabijanie typow ktorzy maja protekcje wykupiona od abusera ale o tym pisalem na poprzednich stronach. Ogolnie to zycze powodzenia na new serwie.
Niepozdrawiam
Long-range Missile
13-06-2006, 02:00
Prawda boli. Uważam, że Cors ma rację. Śmieszy mnie takie tłumaczenie, że PA jest złe i tylko Dof ma monopol na uczciwą grę, bo jest starą zasłużoną gildią z zasadami. Po pierwsze kto powiedział, że ta gra musi być uczciwa ? Każdy gra jak mu się podoba, a raczej jak potrafi. Tak jak w życiu, Ci bardziej zaradniejsi potrafią się ustawić i dominują nad tymi mniej zaradnymi. Słabsi płaczą i się użalają, bo im nic innego nie pozostało. To znaczy, została im walka do Rooka, bo tak by robili goście, którzy mają jaja, lecz niestety większość ludzi się boi o swojego chara i zamiast walczyć gada bzdury na forum. Taką zachowawczą grą to nigdy nic nie zdziałacie. Macie coś do draza, to go zabijcie a nie pieprzecie głupot. Udowodnijcie co jesteście warci, a jak nie to krzyżyk na drogę i bluzgajcie się dalej na forum, bo taka już widocznie Wasza rola.
Sandra Magnus Jun 13 2006, 02:20:20 CET Killed at Level 163 by Urbexx
gz Urb
Prawda boli. Uważam, że Cors ma rację. Śmieszy mnie takie tłumaczenie, że PA jest złe i tylko Dof ma monopol na uczciwą grę, bo jest starą zasłużoną gildią z zasadami. Po pierwsze kto powiedział, że ta gra musi być uczciwa ? Każdy gra jak mu się podoba, a raczej jak potrafi. Tak jak w życiu, Ci bardziej zaradniejsi potrafią się ustawić i dominują nad tymi mniej zaradnymi. Słabsi płaczą i się użalają, bo im nic innego nie pozostało. To znaczy, została im walka do Rooka, bo tak by robili goście, którzy mają jaja, lecz niestety większość ludzi się boi o swojego chara i zamiast walczyć gada bzdury na forum. Taką zachowawczą grą to nigdy nic nie zdziałacie. Macie coś do draza, to go zabijcie a nie pieprzecie głupot. Udowodnijcie co jesteście warci, a jak nie to krzyżyk na drogę i bluzgajcie się dalej na forum, bo taka już widocznie Wasza rola.
Skoro myslisz ze Draza mozna uj***c raz dwa to wez tego swojego 20 lvlka i sprobuj uwalic go solo, przeciez tak jestes obeznany co kto jak i gdzie ze moglbys tego dokonac!
Prosze jak masz do powiedzenia to co wyzej napisane poprostu zmien forum =)
@Cors
Jedynymi osobami ktore robily pa w DOFie byles Ty i Twoj kompan Asari. Nikt poza wami PA nie robil, nikt z ludzi sie nie skarzyl, wiec po co ta gadka?B)
@up
Widze ze wkoncu Urbexx sie doczekal, te 20h na dobe ktore siedzial przed kompem, wiem ze niedawno mial prace ale juz jej chyba nie ma bo po co komu robota jak ma Tibie .
Z takich ludzi nalezy sie smiac Draz i Urb dla ktorych zycie w rl sie nie liczy tylko liczy sie kilka pikseli, SMIECH PANOWIE!!!!
Maja ponad 20 lat a zachowuja sie jak dzieci =]
Double Post (Problem z przeglądarką.) Może ktoś zreportować do usunięcia tego posta?
Drazharm
13-06-2006, 11:51
01:25 You are permanently ignoring players.
01:25 Your last visit in Tibia: 13. Jun 2006 00:06:54 CEST.
01:25 Sandra Magnus: utamo vita
01:25 Draka Anza: yo
01:25 You lose 563 hitpoints due to an attack by Sandra Magnus.
01:25 Sandra Magnus: exevo gran mas vis
01:25 Drazharm: exura vita
01:25 You lose 444 hitpoints due to an attack by Sandra Magnus.
01:25 You lose 499 hitpoints due to an attack by Sandra Magnus.
01:25 Draka Anza: I have a question about your runes
01:25 You lose 312 hitpoints due to an attack by Sandra Magnus.
01:25 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Sandra Magnus. She was killed by Urbexx.
01:25 Urbexx: EXURA VITAhahaha
01:26 Draka Anza: So msg me when ya got some free time
01:26 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Rata Minney. He was killed by Sandra Magnus.
http://s4.photobucket.com/albums/y125/Drazharm/War/?action=view¤t=UO0050.jpg
Phoelerius
13-06-2006, 12:07
01:25 You are permanently ignoring players.
01:25 Your last visit in Tibia: 13. Jun 2006 00:06:54 CEST.
01:25 Sandra Magnus: utamo vita
01:25 Draka Anza: yo
01:25 You lose 563 hitpoints due to an attack by Sandra Magnus.
01:25 You lose 444 hitpoints due to an attack by Sandra Magnus.
01:25 You lose 499 hitpoints due to an attack by Sandra Magnus.
01:25 Draka Anza: I have a question about your runes
01:25 You lose 312 hitpoints due to an attack by Sandra Magnus.
01:25 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Sandra Magnus. She was killed by Urbexx.
01:25 Urbexx: EXURA VITAhahaha
01:26 Draka Anza: So msg me when ya got some free time
01:26 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Rata Minney. He was killed by Sandra Magnus.
http://s4.photobucket.com/albums/y125/Drazharm/War/?action=view¤t=UO0050.jpg
Nie ma sie czym chwalic... uzywanie do trapowania potow/parceli i itp jest nie legalne...
Drazharm
13-06-2006, 12:16
Nie ma sie czym chwalic... uzywanie do trapowania potow/parceli i itp jest nie legalne...
tylko na non-pvp. mam przypomniec jak dragor sie trapnal w przejsciu do ghouli z parcelem gdzie zginal ratujac dupe reszcie ekipy?
Phoelerius
13-06-2006, 12:20
tylko na non-pvp. mam przypomniec jak dragor sie trapnal w przejsciu do ghouli z parcelem gdzie zginal ratujac dupe reszcie ekipy?
Na non-pvp to nie mozna nawet blokowac przy pomocy ludzi... poczytaj tibia rules moze lepiej... a Dagor~ nie blokowal parcelem, lol
Drazharm
13-06-2006, 12:44
Na non-pvp to nie mozna nawet blokowac przy pomocy ludzi... poczytaj tibia rules moze lepiej... a Dagor~ nie blokowal parcelem, lol
Rule 3b
A game weakness, contrary to a bug, is not an obvious error of Tibia, but usually a side effect of a certain program feature which is supposed to be the way it is. For example, you are not supposed to walk onto the same floor tile where another character is already standing, unless you get teleported or use ladders, stairs, holes or the like. As a side effect, you can not walk past a character standing in a narrow corridor, which can be abused to block or trap you, e.g. on non-PvP worlds where you cannot attack players to make them move out of the way.
Co za roznica czym Dagor blokowal? nie dalo sie go przesunac, inaczej padlby o wiele wczesniej. Nie bylo to powodem do bana bo DS mogli go atakowac, zabic i tym samym usunac z drogi predzej czy pozniej.
Long-range Missile
13-06-2006, 12:58
[QUOTE=DetiVo]Skoro myslisz ze Draza mozna uj***c raz dwa to wez tego swojego 20 lvlka i sprobuj uwalic go solo, przeciez tak jestes obeznany co kto jak i gdzie ze moglbys tego dokonac!
QUOTE]
Gdzie powiedziałem, że to jest będzie łatwe zadanie? Jedyne co potrafisz mi zarzucić, to mój niski level na Azurze. Jest to żałosne, bo widzę, że postrzegasz ludzi poprzez pryzmat levelu w grze komputerowej, co jest żenujące. Ujawniasz w ten sposób totalny brak argumentów. 163 MS można zabić, a 164 palka nie można zabić ? Zarzucam Wam tylko brak woli walki i grę zachowawczą i to jest moje zdanie. Widzę w dofie kilka osób, które rzeczywiście coś próbowały działać, ale to wyjątki. Jeżeli tego nie zmienicie to Azura już na zawsze będzie dla was więzieniem. Ja się tym interesuję, bo sam kiedyś byłem w takiej sytuacji, tyle że na innym świecie, a przeciwnikami byli Swe. Walczyłem do Rooka i wierz mi,nie miałem wtedy 20 levela. Nie żałowałem swojej postaci, bo ważniejsze było co innego: honor. Wy wolicie sprzedać postać na allegro albo siedzieć w PZ, bądź pisać jęczeć na forum jak małe dziecie, którym ktoś zabrał zabawki. Nawet w takiej grze jak Tibia, można zobaczyć, kto ma charakter, a kto jest zwykłym frajerem bez jaj.
Dziecko Dobra
13-06-2006, 13:51
Hejjo , chcialem tu wkleic kawalek rozmowy Sir Damiana Mory z jakims koleszka z kturym pkowal bardzo go nielubie dlatego chcem zebyscie zobaczyli jaki z niego klamca, zabija 50-60 levele dla kasy :/ :
23:51 Sir Damian Mora: Bohy
23:51 Sir Damian Mora: jupi
23:51 Woteme: ;/
23:51 Arca Dane: nice
23:51 Arca Dane: na 2
23:51 Arca Dane: :D:D
23:51 Sir Damian Mora: hmm
23:51 Sir Damian Mora: ile
23:51 Sir Damian Mora: ;]
23:51 Arca Dane: tylko bohy
23:51 Arca Dane: ?
23:52 Arca Dane:
00:06 Sir Damian Mora: Biedny Xux
00:06 Arca Dane: to jest kumpel z rl falzer
00:06 Arca Dane: ;]
00:06 Celestial Anubis: bad hit
00:06 Celestial Anubis: ;/
00:06 Celestial Anubis: 23:46 You lose 1 hitpoints due to an attack by Sir Damian Mora .
00:06 Arca Dane: juz
00:06 Sir Damian Mora: Falazer w wanted?
00:06 Arca Dane: masz jeszcze pzlocka ?
00:06 You see a framework wall.
00:06 Sir Damian Mora: niee
00:06 Sir Damian Mora: Falazer w wanted?
00:06 Arca Dane: jak cos xux mial skulla i cie bil
00:06 Arca Dane: to apdl
00:06 Sir Damian Mora: nom
00:07 Arca Dane: a bohy ktos zajebal
Co wy cwaniaki muyslicie ze Sandra by was nie poskladala? hehe z s amuletem i i z might ringami bo bali sie jej poteznych UE ...Cwaniaki jeszcze musieli miec power bolty buhahahahahahah co za nooby....
Nie bojcie sie i tak jeszcze ta wojna bedzie dla DOF-u :)
A ty urbexx szkoda ze nie padles bo bez aola by sie nice loot posypal z dzieciaka....buahahaa...cya noobs ...
Pozdro dla all DOF..:):):):):):)
One pizza margharitta to London plzzz...:baby: :baby: :baby:
@kozak15
zanim cos napiszesz to pomysl troche
ssy sa po to zeby je zakladac jak sie bije sorcow ;)
a power bolty po to zeby ladnie kosic
widac ze raczej nigdy nie widziales wojny ani nie brales w niej udzialu
pozwiedzaj troche serwerow tak jak ja to sie czegos nauczyc a nie tylko wyzywania na forum
@dirk pitt
Elysia(hack)arcania(hunted)furrora(hunted)azura(hu nted) low lvlowych charow nie licze. Gram po to zeby ktos wiedzial ze kiedys istnialem
i jak wiem ze jest wojna to biore udzial a nie lize dupe tak jak ty
a twoje chary i tak gozej koncza niz moje :D Kiedys moze zrozumiesz
Tylko ze lizodupy nie maja Honoru ;) a co do tych swiatow co mialem hunty Ta sam takie zycie wybralem :) nikt mi nie kazal walczyc tylko ze ja gram po to zeby isc na war ;)
Pozdro dla Dofu, Wanted
@kozak15
zanim cos napiszesz to pomysl troche
ssy sa po to zeby je zakladac jak sie bije sorcow ;)
a power bolty po to zeby ladnie kosic
widac ze raczej nigdy nie widziales wojny ani nie brales w niej udzialu
pozwiedzaj troche serwerow tak jak ja to sie czegos nauczyc a nie tylko wyzywania na forum
@dirk pitt
Elysia(hack)arcania(hunted)furrora(hunted)azura(hu nted) low lvlowych charow nie licze. Gram po to zeby ktos wiedzial ze kiedys istnialem
i jak wiem ze jest wojna to biore udzial a nie lize dupe tak jak ty
a twoje chary i tak gozej koncza niz moje :D Kiedys moze zrozumiesz
Tylko ze lizodupy nie maja Honoru ;) a co do tych swiatow co mialem hunty Ta sam takie zycie wybralem :) nikt mi nie kazal walczyc tylko ze ja gram po to zeby isc na war ;)
Pozdro dla Dofu, Wanted
wiec ku**wa mowie ze tacy madrzy sa a ty zamnik ryjka bo ona cie na ue sciagnie a jezeli chodzi o wojne to nigdy cie na zadnej niewidzialem wiec ty chyba noobek 100 sorc ale 13 lat jak padnie to placze mamie...:P
zamknij twarz i nie komentuj bo mam na azurze tagiego hara ze napewno bym ciebie zabil.......:):):):):) HAIL DOF :):):):)
@Kozak15
Ty i twoje słowa są niczym, ośmieszasz się pisząc takie głupoty tu.
Cors Ent
13-06-2006, 15:42
Co tu duzo pisac - dobrze zaplanowane, dobrze wykonane i to trzeba oddac
jak juz keidys pisalem - podstawa do wygrania wojny nie jest wcale duza ilosc ludzi na duzych lvlach, ale lider ktory potrafi myślec i ma odrobine brawury
zuchwałym szczescie sprzyja
GZ Draz ;)
Tegaxino
13-06-2006, 15:48
Co wy cwaniaki muyslicie ze Sandra by was nie poskladala? hehe z s amuletem i i z might ringami bo bali sie jej poteznych UE ...Cwaniaki jeszcze musieli miec power bolty buhahahahahahah co za nooby....
Nie bojcie sie i tak jeszcze ta wojna bedzie dla DOF-u :)
A ty urbexx szkoda ze nie padles bo bez aola by sie nice loot posypal z dzieciaka....buahahaa...cya noobs ...
Pozdro dla all DOF..:):):):):):)
One pizza margharitta to London plzzz...:baby: :baby: :baby:
Buhahah. Brak mi słów by wyrazić moją rozpacz i pogarde czytając te wiejskie wypociny. Człowieku Sandra to sobie może wybijać własnych ludzi lub ludzi na kickach , co zreszta sie zdarzało.A ty zajrzyj po rozum do głowy i zmądrzej póki masz czas. Btw jakiego ty masz chara ? Tego 15 druidka z Rs-em ?
Cors Ent
13-06-2006, 15:54
@Tegax czy ty czesem nie dostales bana? jakis modek moglby to poprawic...
wszyscy chyba wiedza ze na azure juz nie wroce.
co innego lizac dupe a co innego szanowac goscia ktory mnie pokonał
osobiscie do draza nic nie mam, a w tibia byl lepszy i to goly fakt a nie dupolizerstwo
faktem jest tez ze akcja byla podrecznikowa - i bezblednie wykonana
fea_umarth
13-06-2006, 15:54
cors to mi przypomina dziewczyny , ktore zabujaly sie w swoim porywaczu
Tegaxino
13-06-2006, 15:57
@Tegax czy ty czesem nie dostales bana? jakis modek moglby to poprawic...
wszyscy chyba wiedza ze na azure juz nie wroce.
co innego lizac dupe a co innego szanowac goscia ktory mnie pokonał
osobiscie do draza nic nie mam, a w tibia byl lepszy i to goly fakt a nie dupolizerstwo
faktem jest tez ze akcja byla podrecznikowa - i bezblednie wykonana
Miło sie czyta te słowa . Wróć bo słabe respy są :confused: No chyba, że Kozak15 zownuje Azure swoimi noobami.
Cors Ent
13-06-2006, 15:59
szybciej w porywaczu niz w zdrajcy
a jezeli chodzi o wojne to nigdy cie na zadnej niewidzialem wiec ty chyba noobek 100 sorc ale 13 lat jak padnie to placze mamie...:P
zamknij twarz i nie komentuj bo mam na azurze tagiego hara ze napewno bym ciebie zabil.......:):):):):) HAIL DOF :):):):)
hmm...chyba slabo sledziles wojne, poza tym napisz do mnie w grze z tego twojego "super mocnego" chara :)
Pozdro
Citek
Szkoda czytać to co niektórzy piszą.Wstyd panowie wstyd.(Mówie to tylko do niektórych oczywiście)
fea_umarth
13-06-2006, 17:07
szybciej w porywaczu niz w zdrajcy
jak tam se chcesz ale dla mnie jestes gosciem , ktory nie dosc ze ma wlasny cudowny swiat ale w dodatku dosyc selektywna pamiec
Anonimek
13-06-2006, 19:26
Miło sie czyta te słowa . Wróć bo słabe respy są :confused: No chyba, że Kozak15 zownuje Azure swoimi noobami.
zacznijmy od tego Tegusiu ze jak ja bym wpadl na hara to bys byl zabity..
aha i ja nie mam 15 lvl to ze Ventar Sigon ma skiilla nice to nie znaczy ze umie grac a swiadczy o tym jego ded od Hega(pochwal sie ze byles afk)
hehe jaki wysoki lvl afkuje a szczegulnie knight ktory jest bez utamo? no poprostu jestes noobem a Sandra jak by chciala to by was all pozabijala ..a jesli Ventar jestes taki cwaniacze to moze w poznaniu sie umowimy?np.na meczu jakims Lecha poznan..? nie boisz sie ? zaplace ci za bilet nawet bo widze ze jestes biednty ty skurwy***ie...jezeli chodzi o tegaxa to do tego lizusa nie amm pytan NO COMMENT... NIE WIEM powiedzcie mi ile ten kids ma latek ? chyba z 15 ale ....
a Ty Cors jak chcesz zebym ciebie nie uwazal za jebane** skur**syna to wes walcz do konca a nie w srodku wojny uciekasz z pola bitwy jak Visko tzn. tchuzliwy pies. nie rob jaj i dalej graj bo nie chce odejsc z serweru bo przez ciebie Jamehe i Pollbulla oni sa na azurze bo all mowili "niezgadzajcie sie aby oni zostali" a wy kur** polecieliscie jak ko**ki na pieniadze..i ty dzieciaczku tegus nie jedz all bo naprawde wyladujesz na intensywnej ..Zrozumiano ?
>>>>>>>>POZDRO DLA ALL POZANIA I DOF-U,,NO Z WYJATKIEM ABU I CORSA KTORY JEST TCHUZLIWYM PSEM...cors sorry ze ci jade ale bezkitu all sa wkur**i bo uciekasz z wojny w srodku tej bitwy....cya all !!!!!!!!!!!!!!
Cors Ent
13-06-2006, 19:48
Walczyłem poki walczył Xajaki i Kan
a z u boku dofem nie da sie walczyc - bys tak pare razy posiedział z nimi na ventrilo i posłuchał tego pieprzenia to rece opadaja. zamiast cos zrobic to ci wiecznie planuja, kombinuja, ustalaja, po 5 mass logow dziennie ustawiaja a potem i tak nie walcza bo " wanted moze byc na noobach "
to sie walka nie nazywa
i sprostowanie - jameha i pollbull wzieli pieniadze i dof pozwolił drazowi grac- ja wtedy juz od dawna nie byłem w dofie i sie pod tym nie podpisałem -byłem z kanem w deathmetal, a potem w vision i cały czas bez zmian pralismy sie z wanted
a ze teraz odszedłem? co to zmienia? nie mam juz i tak pacca wiec nie powalcze - a nawet jak bym chciał walczyc to z kim u boku? z vision juz nikt nie walczy (sprzedali chary albo nie graja) a dof zanim sie zbierze do wyjscia z depo to zakwitnac mozna było na ventrilo
to nie jest srodek wojny - jak byl srodek wojny i hegowi podsuwalismy z xajakim propozycje to on wiecznie " ja mam czas moge czekac " - az swe i wszyscy odeszli, a dof nadal " ma czas "
co ja mam solo chodzic wanted zabijac? taki dobry nie jestem...
Skoro myslisz ze Draza mozna uj***c raz dwa to wez tego swojego 20 lvlka i sprobuj uwalic go solo, przeciez tak jestes obeznany co kto jak i gdzie ze moglbys tego dokonac!
QUOTE]
Gdzie powiedziałem, że to jest będzie łatwe zadanie? Jedyne co potrafisz mi zarzucić, to mój niski level na Azurze. Jest to żałosne, bo widzę, że postrzegasz ludzi poprzez pryzmat levelu w grze komputerowej, co jest żenujące. Ujawniasz w ten sposób totalny brak argumentów. 163 MS można zabić, a 164 palka nie można zabić ? Zarzucam Wam tylko brak woli walki i grę zachowawczą i to jest moje zdanie. Widzę w dofie kilka osób, które rzeczywiście coś próbowały działać, ale to wyjątki. Jeżeli tego nie zmienicie to Azura już na zawsze będzie dla was więzieniem. Ja się tym interesuję, bo sam kiedyś byłem w takiej sytuacji, tyle że na innym świecie, a przeciwnikami byli Swe. Walczyłem do Rooka i wierz mi,nie miałem wtedy 20 levela. Nie żałowałem swojej postaci, bo ważniejsze było co innego: honor. Wy wolicie sprzedać postać na allegro albo siedzieć w PZ, bądź pisać jęczeć na forum jak małe dziecie, którym ktoś zabrał zabawki. Nawet w takiej grze jak Tibia, można zobaczyć, kto ma charakter, a kto jest zwykłym frajerem bez jaj.
Boże człowieku nie zarzucam Ci niskiego lvla ale mimo to że kiedyś miałes level wiekszy niz 20 to i tak zostajesz noobem po tym co powiedziales. Czemu?
Slyszales o zasadzie "Nie wiesz, nie pie***l"? Wlasnie ja lamiesz. Nikt z nas nie zamierza sprzedac chara na Allegro, nie dla nas Azura bedzie wiezieniem tylko dla tych co beda grali, a nie beda w Wanted.
Zauwaz takze ze mamy male szanse w tej wojnie mimo to nie poddalismy sie jeszcze, jest nas zaledwie 20 osob przeciwko 100+.
Wiec prosze... nie wiesz wiele nie wypowiadaj sie na ten temat
@ Cors ent
Popieram!!!-mądre słowa.;)
frances111
13-06-2006, 21:20
Cors odchodzi z azury z honorem - i brawa mu za to!:)
Cors odchodzi z azury z honorem - i brawa mu za to!:)
Za odchody?? (j/k ;) )
Za honor rzecz jasna.
PS.
troche mi go szkoda:(
Anonimek
13-06-2006, 22:57
Cors nie masz PACC? podobno masz dużo kasy ^^ za czasów cafe w Poznaniu jak ktoś chciał lub ubił Sandre od razu po niego leciałeś i ubijałeś, a teraz co? Kan tak samo... Stracił Zordana~ i ch*ja robi -.- Nie możecie olać Hega? i sami zacząć walczyć? Anglicy grając w piłkę walczą zawsze do końca nawet jak już nie ma szans... i to dla mnie jest honor! A nie rezygnowanie: "odeszło Swe i Kan to już nie walcze" ;/ Daleko do Polla, Jamehy czy Kana nie masz... Mam słabego chara i co z tego? wbije tylko 60lvl ;] dużo nie brakuje ;p i od razu chce się włączyć i walczyć nawet o nic ^^ i taka metafora: Gdyby Polska się poddała to by nas teraz nie było... Walczyli do końca i nikt nie tracił nadziei zróbcie to samo ;/ a nie zajmowaliście się ludźmi którzy bloczyli monstery członkom Wanted albo odeszli z DOF !!!
PeeS: Nie jechać po mnie :D
Cors Ent
13-06-2006, 23:47
jakiego polla czy jamehy? polla to ja na oczy nie chce ogladac a co do bolka - hmm dsm temu kto widzial kiedys bola w bitwie.
sam mam walczyc? ja + kan = eval pk team na wanted academy w srodku nocy?
to sie mija z celem - wiecej straty czasu i sil niz efektu
kan nie stracił zordana tylko mu go odebrali bo nie chciał sie podporzadkowac decyzjom dof- wolnosci dla draza
zawsze uwazalem ze jak celowac to w srodek tarczy, jak jest walka to bic od razu: "draz, mina, urb" w tej wlasnie kolejnosci - inne fragi nie maja znaczenia
no i to co drazowi nie raz mowilem " jak odchodzic to z hukiem "
tym razem nie byl to az taki huk jak np GS bridge - ale tak czy siak dalsza walka nie ma juz sensu- strata czasu po prostu bo 170 lvle draza i urba to juz za duza przepasc
Ehh widzę że na Azurze zawsze to samo, Vivi co się stało ? nie mogę z toba ostatnio złapać kontaktu
/Abo~
Rule 3b
A game weakness, contrary to a bug, is not an obvious error of Tibia, but usually a side effect of a certain program feature which is supposed to be the way it is. For example, you are not supposed to walk onto the same floor tile where another character is already standing, unless you get teleported or use ladders, stairs, holes or the like. As a side effect, you can not walk past a character standing in a narrow corridor, which can be abused to block or trap you, e.g. on non-PvP worlds where you cannot attack players to make them move out of the way.
Co za roznica czym Dagor blokowal? nie dalo sie go przesunac, inaczej padlby o wiele wczesniej. Nie bylo to powodem do bana bo DS mogli go atakowac, zabic i tym samym usunac z drogi predzej czy pozniej.
Dyskutowalbym tutaj w sumie bo to jest tylko przykład. Swojego czasu było prawdziwe zatrzęsienie akcji z Gmami logującymi sie w czasie wojny i pilnującymi żeby trapowali sie f bombami a nie kwiatkami czy potami. Chodzi o to, że pot czy kwiatek ustawiony za osobą jest nieusuwalny dla osoby zablokowanej przez "kwiatek/pot usera" a nie było to założenie twórcówz tego powodu jest to Nadużywanie błędu w programowaniu. Tak ja to widzę, jestem otwarty na dyskusję .
Cors Ent
14-06-2006, 10:33
Niekonsekwencja w wspolpracy CIP - GM
skoro to jest "bug" zdaniem gm nich cip zrobia opcje zeby usowac pota czy kwiatka - desintegracja np.
a nie wywalaja bany za to ze ktos tak zrobi
tak samo jak z UH trapami kiedys bylo - banowali za to az huczalo- a trwalo ponad POLTORA ROKU zanim CIP rozwiazal ten problem
tutaj tworcy tibia sa po prostu smieszni- w kazdej innej grze jesli jakis trick da sie zrobic - to jest to prostu elemt gru tudziez pomyslowosc goscia co go stosuje a nie "bug za ktory nalezy sie ban".
Przeciez to smiech - placi sie gre po to zeby dostac bana za to goscie ktorzy ja tworza to lenie smierdzace i zaledwie raz na 8 miesiecy mysla o jakis updatach, do tego czesc zmian jest wogle wyssanych z palca bo im sie nei chce zainteresowac co sie dzieje na serwerach
co innego jak by gosc znalazł bug dzieki któremu moze np kopiowac sobie bohy czy cos takiego - ale stawianie za siebie parcelka? przeciez to kpina
Anonimek
14-06-2006, 12:53
Walczyłem poki walczył Xajaki i Kan
a z u boku dofem nie da sie walczyc - bys tak pare razy posiedział z nimi na ventrilo i posłuchał tego pieprzenia to rece opadaja. zamiast cos zrobic to ci wiecznie planuja, kombinuja, ustalaja, po 5 mass logow dziennie ustawiaja a potem i tak nie walcza bo " wanted moze byc na noobach "
to sie walka nie nazywa
i sprostowanie - jameha i pollbull wzieli pieniadze i dof pozwolił drazowi grac- ja wtedy juz od dawna nie byłem w dofie i sie pod tym nie podpisałem -byłem z kanem w deathmetal, a potem w vision i cały czas bez zmian pralismy sie z wanted
a ze teraz odszedłem? co to zmienia? nie mam juz i tak pacca wiec nie powalcze - a nawet jak bym chciał walczyc to z kim u boku? z vision juz nikt nie walczy (sprzedali chary albo nie graja) a dof zanim sie zbierze do wyjscia z depo to zakwitnac mozna było na ventrilo
to nie jest srodek wojny - jak byl srodek wojny i hegowi podsuwalismy z xajakim propozycje to on wiecznie " ja mam czas moge czekac " - az swe i wszyscy odeszli, a dof nadal " ma czas "
co ja mam solo chodzic wanted zabijac? taki dobry nie jestem...
teraz mi wytlumaczyles i przyznaje ci racje tylo powidzx mi jedno....
nie da sie jeszcze kilka tzn. chociaz z 10 osob namowic? niech jeszcze troszke powalcza bo to jeszcze nie koniec...moim zdaniem...Pozdro dla Corsa ...jako jedyny nikomu nie jedzie ani nie obraza,,....
Dyskutowalbym tutaj w sumie bo to jest tylko przykład. Swojego czasu było prawdziwe zatrzęsienie akcji z Gmami logującymi sie w czasie wojny i pilnującymi żeby trapowali sie f bombami a nie kwiatkami czy potami. Chodzi o to, że pot czy kwiatek ustawiony za osobą jest nieusuwalny dla osoby zablokowanej przez "kwiatek/pot usera" a nie było to założenie twórcówz tego powodu jest to Nadużywanie błędu w programowaniu. Tak ja to widzę, jestem otwarty na dyskusję .
skąd gm by wiedział kiedy bedzie mass log ?;o
z tymi kwiatkami to glupia sprawa bo mnie nimi kiedys trapnieto ale cudem wyszedlem z trapu :)
Long-range Missile
14-06-2006, 14:45
Boże człowieku nie zarzucam Ci niskiego lvla ale mimo to że kiedyś miałes level wiekszy niz 20 to i tak zostajesz noobem po tym co powiedziales. Czemu?
Slyszales o zasadzie "Nie wiesz, nie pie***l"?
Nie słyszałem o tej zasadzie drogi Nosso, prędzej o takiej: "Nie wiesz, nie wypowiadaj się", bo chyba oto Ci chodziło. Niestety, tak to już jest, że bez przekleństwa niektórzy ludzie nie potrafią zbudować zdania. Gdybyś Ty czasem zechciał się zastosować do tej zasady, a przy okazji do paru innych, to byłoby naprawdę fajnie. Oto parę moich uwag: Po pierwsze szanuj swojego rozmówcę, bo tylko wtedy on będzie szanował Ciebie. Po drugie, jak się z czymś nie zgadzasz to można powiedzieć to normalnie, a nie od razu atakować przeciwnika. Dalsza rozmowa z Tobą nie ma sensu. Przykro mi. Żegnam.
Cors Ent
14-06-2006, 15:17
@Anonimek
dało by sie znalesc, albo i nie dało
teraz nie mam pacc, wakacje sie zaczynaja - i nie bardzo mi sie usmiecha 90zl na pacc rzucic i zamiast cieszyc sie pogada i sloncem albo ogladac mundial przesiadywac na tibia B)
pozatym nie mam motywacji zadnej zeby bic wanted
@Mioduch
pare razy juz sie zdarzalo ze w czasie przed / po bitwie wpadał gm :)
ale raczej nigdy nie w celu "doszukiwania" sie nielegalnych trapow etc, raczej krotka pogaducha ze chcial sobie popatrzec jak sie naparzamy ;)
aha i ja nie mam 15 lvl to ze Ventar Sigon ma skiilla nice to nie znaczy ze umie grac a swiadczy o tym jego ded od Hega(pochwal sie ze byles afk)
hehe jaki wysoki lvl afkuje a szczegulnie knight ktory jest bez utamo? no poprostu jestes noobem a Sandra jak by chciala to by was all pozabijala ..a jesli Ventar jestes taki cwaniacze to moze w poznaniu sie umowimy?np.na meczu jakims Lecha poznan..? nie boisz sie ? zaplace ci za bilet nawet bo widze ze jestes biednty
hmm...ja bylem afk? skad masz te wiesci synu :D
poza tym skoro ty masz jakis problem to ty przyjedz do plocka no ta?
ja nawet nie wiem kim ty jestes koles ;D btw.trudno zeby knight biegal na manashieldzie nawet z energy ringiem to glupota. Bac sie nie mam czego, a za Lechem nie przepadam wole Wisle P. lub Legie lub Korone z polskich klubow, no i Jagę.
edit:
Nawet gdybym był afk i padl przez to co jest wyssane z palca to przeciez moja postac, moj czas poswiecony na robie lvl/skilli, moja kasa na pacc, wiec nie wiem czemu masz z tego powodu kompleksy, maly forum-krzykaczu?
Pozdro dla Ciebie
btw. hmm...no Cors twoja postawa w porowaniu do Nossa~ jest naprawde fantastyczna.
Pozdro! :)
Niekonsekwencja w wspolpracy CIP - GM
skoro to jest "bug" zdaniem gm nich cip zrobia opcje zeby usowac pota czy kwiatka - desintegracja np.
a nie wywalaja bany za to ze ktos tak zrobi
tak samo jak z UH trapami kiedys bylo - banowali za to az huczalo- a trwalo ponad POLTORA ROKU zanim CIP rozwiazal ten problem
tutaj tworcy tibia sa po prostu smieszni- w kazdej innej grze jesli jakis trick da sie zrobic - to jest to prostu elemt gru tudziez pomyslowosc goscia co go stosuje a nie "bug za ktory nalezy sie ban".
Oni każde rozwiązanie znajdujące sie w grze którego nie przewidzieli nazywają bugiem , dlatego trapowanie sie ze znajomymi potami, może prowadzić do bana np.
Anonimek
14-06-2006, 18:04
jakiego polla czy jamehy? polla to ja na oczy nie chce ogladac a co do bolka - hmm dsm temu kto widzial kiedys bola w bitwie.
sam mam walczyc? ja + kan = eval pk team na wanted academy w srodku nocy?
to sie mija z celem - wiecej straty czasu i sil niz efektu
kan nie stracił zordana tylko mu go odebrali bo nie chciał sie podporzadkowac decyzjom dof- wolnosci dla draza
zawsze uwazalem ze jak celowac to w srodek tarczy, jak jest walka to bic od razu: "draz, mina, urb" w tej wlasnie kolejnosci - inne fragi nie maja znaczenia
no i to co drazowi nie raz mowilem " jak odchodzic to z hukiem "
tym razem nie byl to az taki huk jak np GS bridge - ale tak czy siak dalsza walka nie ma juz sensu- strata czasu po prostu bo 170 lvle draza i urba to juz za duza przepasc
a na pohu jak Grimma ubijali? :) Razem ze Sandrą UE siekneli :P
Raul de Azura
14-06-2006, 18:14
@up
to raczej nie byla bitwa ;]
raczej PK
Cors Ent
14-06-2006, 19:52
hmm dsm temu kto widzial kiedys bola w bitwie.
a na pohu jak Grimma ubijali? :) Razem ze Sandrą UE siekneli :P
a kiedy to było?
i podkreślam ze Bola - a nie Przema na Jameha
@Cors
to szkoda ,ze sie niewbił jak mnie trapowali ;P
offtop- Lepiej byscie kutwa mecz ogladali X(
Anonimek
15-06-2006, 00:34
heh, a co ja chodze do Bola i patrze czy on gra? bez jaj -.- a bitwy to może były dwie trzy ;/ Więć DSM poprosze :D
PeeS: wANTED se pricelista zrobiło ;/ Myślą że już rządzą na serwie ! To jest śmieszne !!! Zmieniam ten pojebany świat!
Cors Ent
15-06-2006, 01:36
powiedziałem ze BOLO a nie JAMEHA
drobna roznica -
a kazdy z "swiadka dofowego" wie kto gra na czyich charach i jak sprawa wyglada
wogole sakd oni wzieli te ceny??!!??? b robe 30k -.- <chodzi po 12-15> heh
http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=28837
tu macie link do normalnej <wg mnie> listy :P
tak to doskonaly przyklad na to, ze blokowanie sie parcelami jest dozwolone jako ze cala akcja byla `nadzorowana` przez 2-3 GMow.
+ osobicie sie konsultowalem z czlonkiem customer support odnosnie interpretacji tego przepisu.
bana za to nie ma bo to nie parcel blokuje a character ktorego mozna zabic zeby sie przedostac. mozna zamiast parcela druga osobe postawic i nadal nie bedzie to sprzeczne z zasadami
Ale to by znaczylo ze od wprowadzenia Upa z rozwalaniem potow/mebli ~ zasada ta jest jakoby martwa, bo nie ma rzeczy nieusuwalnych na ten moment. Tak?
@Draz~
chodzi o to ze przesadzono z podniesiieniem cen. takei ceny to sa na nowych serwerach np. na Xerenie ;p
nie pasuje to nie graj, kto nie bedzie naszel listy przestrzegal ten bedzie ginal
az dostaniecie red sqle.. bany.. delety i azura bedzie wolna ^^
Cors Ent
15-06-2006, 13:51
Draz ile razy przerabialismy price list?
ludzie beda z 8lvli sprzedawac i tyle - i gon takich potem
pricelist na azurze tak jak na kazdym serwerze gdzei sa juz w miare wysokie lvle ustala dzin - i nie ma opcji
@Draz~
chodzi o to ze przesadzono z podniesiieniem cen. takei ceny to sa na nowych serwerach np. na Xerenie ;p
nie pasuje Ci? Idz na inny server :)
Anonimek
15-06-2006, 14:44
powiedziałem ze BOLO a nie JAMEHA
drobna roznica -
a kazdy z "swiadka dofowego" wie kto gra na czyich charach i jak sprawa wyglada
pj cors masz pecha jak mi nie wyslesz dsm to masz przekopane bo ja aiwem gdzie mieszkasz:) a jesli nie dasz to uuuu bedziesz spowrotem w probowce !!!!!
nie pasuje to nie graj, kto nie bedzie naszel listy przestrzegal ten bedzie ginal
Nie masz prawa rozkazywać Azuryjczykom co mają robić i jak. Nie masz tu głosu kretynie, i nie kozacz tak bo jestes zwykłym dzieciaczkiem którego gra wciągneła do tego stopnia że gra 20/7.
Dla takich jak Ty internet jest zagrożeniem.
@Ventar
Nie liż się tak Drazharmikowi, przynajmiej nie publicznie, WSZYSCY WIDZĄ!!!
Nie wstyd Ci?!8o
Nie masz prawa rozkazywać Azuryjczykom co mają robić i jak. Nie masz tu głosu kretynie, i nie kozacz tak bo jestes zwykłym dzieciaczkiem którego gra wciągneła do tego stopnia że gra 20/7.
Dla takich jak Ty internet jest zagrożeniem.
@Ventar
Nie liż się tak Drazharmikowi, przynajmiej nie publicznie, WSZYSCY WIDZĄ!!!
Nie wstyd Ci?!8o
Tobie nie wstyd ze od poczatku tego tematu piszesz glupoty ktorych sie czytac nie chce, j***ny pozer z ciebie i tyle :)
Haha, a co do glosu to ty mozesz sie wypowiadac tylko tu bo na Azurze jestes nikim :D
Przy okazji pisz wiecej postow bo zawsze twoje wypociny poprawiaja mi humor :D
Pozdro forumowy krzykaczu :D
Tobie nie wstyd ze od poczatku tego tematu piszesz glupoty ktorych sie czytac nie chce, j***ny pozer z ciebie i tyle :)
Haha, a co do glosu to ty mozesz sie wypowiadac tylko tu bo na Azurze jestes nikim :D
Przy okazji pisz wiecej postow bo zawsze twoje wypociny poprawiaja mi humor :D
Miałeś mnie odwiedzić, jakoś do teraz Cię nie widziałem 11to letni gówniarzu.
Na Azurze znacze więcej niż ty, bo nie liże dupy Drazharmowi ;) jak ty i cała reszta tych buraków. Ze mnie pozer? HAHHAHAHAHAHAHAHA pczytaj posty takiego Tegaxa, i reszty psiarni to zobaczymy kto tu kozaczy, dupolizku :)
Miałeś mnie odwiedzić, jakoś do teraz Cię nie widziałem 11to letni gówniarzu.
Na Azurze znacze więcej niż ty, bo nie liże dupy Drazharmowi ;) jak ty i cała reszta tych buraków. Ze mnie pozer? HAHHAHAHAHAHAHAHA pczytaj posty takiego Tegaxa, i reszty psiarni to zobaczymy kto tu kozaczy, dupolizku :)
Czujesz sie dowartosciowany tym co napisales? Pamietaj ze zostalo ci juz tylko pisanie swoich bezsensownych postow na forum, bo na Azurze juz nie pograsz :(
I to ty jestes najwiekszym forumowym krzykaczem znajde wiele osob ktore to potwierdza i kazda na pewno toba szydzi :D
Nie odpowiadaj na tego posta bo i tak nie odpowiem na twojego, bo pisanie do ciebie to jak mowic do gluchego.
Pozdro od '11nasto latka' :D
A ty kim jestes na Azurze?
Czujesz sie dowartosciowany tym co napisales? Pamietaj ze zostalo ci juz tylko pisanie swoich bezsensownych postow na forum, bo na Azurze juz nie pograsz :(
I to ty jestes najwiekszym forumowym krzykaczem znajde wiele osob ktore to potwierdza i kazda na pewno toba szydzi :D
Nie odpowiadaj na tego posta bo i tak nie odpowiem na twojego, bo pisanie do ciebie to jak mowic do gluchego.
Pozdro od '11nasto latka' :D
Oczywiscie ze potwierdzi, a kto? Psiarnia!!!
@Mexo
On, on jest oczywiscie DUPOLIZEM!!!
Cors Ent
15-06-2006, 19:37
teraz znow beda 2 strony drapania
" - nie odzywaj sie do mnie, jestes zerem,
- to ty sie nie odzywaj! jesli ja jestem zerem to ty jestes mniej niz zerem!
- co?! jesli ja jestem mniej niz zerem to ty jestes ujemny!
- CO?! jak ja jestem ujemny to ciebie wcale nie ma!! "
i takie 2 strony forumowego spamu zanim ochłona :o
@Anonimek - czytaj o co był zakład - o BOLA nie JAMEHE
pokarzesz mi taka bitwe w ktorej bolo brał udział i cos zrobił - a dam ten dsm,
juz około 400k swe rozdałem wiec i dsm moge rzucic
- pomijam te 2 ktore ja znam w ktorych przyszedł i od razu padł -
A ty kim jestes na Azurze?
on jest Dlaziolutkiem
@Cors~
Nie masz racji :D Nie mam zamiaru wdawac sie w nim z nim w gadki, bo prowadza one do nikad.
Skoro on sadzi ze mam 11lat i ze mna rozmawia to ma cos niepokolej w glowie( do tego chce spotkania na rl - pedofil(?) ). Kazda dojrzala osoba nie wdawala by sie w gadki z 11letnim dzieckiem, jak mnie nazwal.
@Mex~
Ja jestem czlowiekiem.
Dobra szkoda czasu na pisanie postow tutaj, zostawiam miejsce dla osob takich jak Nosso :D A niech sobie pokrzycza :D
Anonimek
15-06-2006, 22:35
kurde, Cors jesteś śmieszny ^^ później powiem gdzie wysłać DSM a jak nie to wpier*** ;] Słyszeliście że Cors na własnym osiedlu dostał oklep? hahaha ! jakiś ziomek do niego podbił, dostał dwa szybkie i Corsikowi się okulary przekrzywiły ! :D a do tego zaczął palić z nerwów że go Draz pojechal :)
Cors Ent
16-06-2006, 00:06
swoja droga ciekawi mnie ktos ty?
twoja mizerna insynuacja jest nieadekwatna do mojej elokwencji wiec nie polemizujmy
tak btw od kogo oklep dostalem? kurde czytajac forum zawsze sie o sobie czegos mozna dowiedziac- widze ze ludzie wiedza wiecej niz ja sam - bo ja o takim incydencie nie slyszalem :o
problemy z czytaniem ze zrozumieniem chyba tez masz
co do pricelist - to odgrazanie, nawet zabijanie nic nie da - pozatym ze oblowicie sie na tych co podna i bedzie " reason do zabicia " bo chyba o to tu chodzi - cen podniesc sie nie da
Cors Ent
16-06-2006, 00:07
doble post - sry :(
@Cors~
Nie masz racji :D Nie mam zamiaru wdawac sie w nim z nim w gadki, bo prowadza one do nikad.
Skoro on sadzi ze mam 11lat i ze mna rozmawia to ma cos niepokolej w glowie( do tego chce spotkania na rl - pedofil(?) ). Kazda dojrzala osoba nie wdawala by sie w gadki z 11letnim dzieckiem, jak mnie nazwal.
@Mex~
Ja jestem czlowiekiem.
Dobra szkoda czasu na pisanie postow tutaj, zostawiam miejsce dla osob takich jak Nosso :D A niech sobie pokrzycza :D
Tak masz rację, idz stąd i nigdy nie wracaj, idź go kolegów z Wanted. Tutaj nie ma miejsca dla osób takich jak Ty.
Rozmowa faktycznie nie ma sensu... Twoje posty zostaną ignorowane <hura>
A co do spotkania, to nie pal głupa bo sam chciałeś mnie odwiedzić (Człowiek lekkich obyczajów? :o)
Brzmi to conajmniej załosnie , cała ta kłotnia.
Panowie obaj podobno nie macie po 6 lat a moze jednak?
Raul de Azura
16-06-2006, 12:36
Brzmi to conajmniej załosnie , cała ta kłotnia.
Panowie obaj podobno nie macie po 6 lat a moze jednak?
klutnia nie jest potrzebna, wiadomo kto lize odbyt i starczy
mam takie pytanie
czy gdy ktos bedzie sprzedawal taniej niz na price liscie to tez grozi mu hunt?
Mysliciel
16-06-2006, 15:58
mam takie pytanie
czy gdy ktos bedzie sprzedawal taniej niz na price liscie to tez grozi mu hunt?
Przeciesz i tak sie do tego nie przystosuje :) ale jak by to weszlo w zycie ta lista by bylo looz bo troszke za tanio jest tu
Maly'Terrorysta
16-06-2006, 20:40
Ludzie bedą wchodzić na noob chary sprzedajac itemy po nizszych/wyzszych cenach. Takiemu nic nie zrobi bo on 4 ever w pz bedzie siedziec. A wogule mój kolega stal sie juz 1 ofiara price listu sprzedajac Vamp shielda za 18 k :p (w price liscie 25 k ). Juz padl za bledy ;)
Jun 16 2006, 12:36:26 CET Killed at Level 33 by Last Varior
Szkoda tylko ze polowa ludzi nie przegladajacych forum.tibia.com maja pecha :]
I zanim przeczyta price~ to juz padnie 10 razy i wyjdzie z servera :D
Jak ktos wie gdzie jest ta price lista to niech ktoś poda mi do niej link,bo narazie 20% serva wie oniej.(mniejwiecej);)
Maly'Terrorysta
16-06-2006, 21:06
Jak ktos wie gdzie jest ta price lista to niech ktoś poda mi do niej link,bo narazie 20% serva wie oniej.(mniejwiecej);)
Właśnie oto mi chodzi oto link:
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1266531
:D
Uswiadamiajmy ludzi
Padłem pierwszy raz na tej wojnie, wkońcu Panowie!
Jun 17 2006, 02:50:41 CET Killed at Level 81 by Xhue
Oczywiście, nie padłem jak to wygląda na pierwszy rzut oka przez jakiegoś nooba z Wanted Academy, Last przybiegł i obaj sprzedali mi Ue, było ciekawie :D
Niestety, ja sie tym nie przejmuje.
Jak wiadomo Last Varior padł w odwecie :)
Jun 17 2006, 03:06:56 CET Killed at Level 114 by Sandra Magnus
Pozdrawiam, wojna trwa ;)
@xhue a ja myslalem ze ty jestes szpicel :)
a tu jednak bic ci sie zachcialo ludzi powodzienia :) juz ja sie taba zaopiekuje jak masz reda ;D
Dziecko Dobra
19-06-2006, 17:13
Drazharm i reszta osób z wanted to zasrane cioty kradna ,oszukuja i leca w h** ja sie hamie najebie kasztanie jeden
Ludzie bedą wchodzić na noob chary sprzedajac itemy po nizszych/wyzszych cenach. Takiemu nic nie zrobi bo on 4 ever w pz bedzie siedziec. A wogule mój kolega stal sie juz 1 ofiara price listu sprzedajac Vamp shielda za 18 k :p (w price liscie 25 k ). Juz padl za bledy ;)
Jun 16 2006, 12:36:26 CET Killed at Level 33 by Last Varior
Szkoda tylko ze polowa ludzi nie przegladajacych forum.tibia.com maja pecha :]
I zanim przeczyta price~ to juz padnie 10 razy i wyjdzie z servera :D
Takie bajki z V shieldem to ty babci wcisjak jak ci bajke na dobranoc czyta
Ja Ty Last i wiele innych osob dobze wiedza dlaczego ten typ padl wiec nie proboj udzwac znawcy i kozaka ze padl przez price list
Raul de Azura
19-06-2006, 19:10
Azura umiera
Ciri the Witcher
19-06-2006, 22:17
azura will never fall....
not this time XD
dzieki ludzia pokroju Draza rodza sie tacy ludzie jak:
shanoz, sathan, gammbler, czy anarchos ktoremu nie odpowiedzialem gdy spytal sie mnie czy chce kupic protekcje (oczywiscie) po wyjsciu z dp zaczal mnie lac :D
Gosh ;D
n/c
LOL
Last Varior chyba sie z H**** na głowy pozamieniał.
Myśli, że jest drazharm albo chuck noris.
Mam pomysł może niech założy kabaret na azurze bo to mu wyszło.
@up
cos Ci zart niewyszedł :p
Raul de Azura
20-06-2006, 10:28
azura will never fall....
not this time XD
dzieki ludzia pokroju Draza rodza sie tacy ludzie jak:
shanoz, sathan, gammbler, czy anarchos ktoremu nie odpowiedzialem gdy spytal sie mnie czy chce kupic protekcje (oczywiscie) po wyjsciu z dp zaczal mnie lac :D
Gosh ;D
n/c
a co ma z tym draz wspolnego?
Jak cos ci sie niepodoba to po co to piszesz na forum
to nie jest lista zal.pl
Lord Sensej
Jun 20 2006, 02:14:16 CET Killed at Level 97 by Sandra Magnus
and by Sathan Bell
Jun 22 2006, 02:51:07 CET Killed at Level 109 by Sandra Magnus
Pozdrawiam! =]
frances111
22-06-2006, 06:59
Minavand
Jun 21 2006, 23:37:44 CET Killed at Level 125 by Xajaki
and by Xaviour
^^
Anonimek
22-06-2006, 15:06
Minavand
Jun 21 2006, 23:37:44 CET Killed at Level 125 by Xajaki
and by Xaviour
^^
bardzo wielkie gratulacje mam nadzieje ze te pie**** wanted przegra i juz nigdy nie bedzie na azurze zadnego urbexxa ani drazharma czy minavanda
gratz !!!!! i pozdro dla calego DOF :P:P:P:P
Cors do boju , kupuj pacc i jazda. ;)
bardzo wielkie gratulacje mam nadzieje ze te pie**** wanted przegra i juz nigdy nie bedzie na azurze zadnego urbexxa ani drazharma czy minavanda
gratz !!!!! i pozdro dla calego DOF :P:P:P:P
O widze cos sie dzieje to moze ja tez powroce i troche powalcze.
Pozdro dla all ludzi
Franco De'lago;)
nono Azurka jeden z najbardziej porytych servów.myślałem że wanted wygrało już na sete a tutaj miłe zaskoczenie
miłej gry:-)
Piotrek~
22-06-2006, 20:45
dlaczego tak podniecacie sie zabiciem jakiś 100~ lvli i już mowicie ze wygraliscie... Rozumialbym ta euforie po zabiciu Drazharma, Urbexxa czy kogoś więcej znaczacego dla rozwoju sytuacji, ale jak nie macie sie czym podbudowac to mozecie i tym ;)
Raul de Azura
22-06-2006, 22:19
bo jesli chodzi o Draza i Urba to wyreczaja nas potworki ;] just kidding
Draz~
May 30 2006, 13:34:14 CET Died at Level 162 by a vampire
Urb~
Jun 03 2006, 14:30:40 CET Died at Level 172 by a lich
Jun 17 2006, 19:34:22 CET Died at Level 175 by a ghost
dlaczego tak podniecacie sie zabiciem jakiś 100~ lvli i już mowicie ze wygraliscie... Rozumialbym ta euforie po zabiciu Drazharma, Urbexxa czy kogoś więcej znaczacego dla rozwoju sytuacji, ale jak nie macie sie czym podbudowac to mozecie i tym ;)
Nikt z Defenders of Fangorn nie myśli że wojna jest już praktycznie wygrana przez nas. Wręcz przeciwnie, wiemy że trzeba jeszcze powalczyć i napewno nikt się nie podda ;)
Już Dezerterów w naszej gildii nie ma!
@Drazharm
Widać że ta gra zrobiła Ci gówno z mózgu :)
Cors Ent
23-06-2006, 11:43
przypominam ze deamonicuz wypowiedzial wojne dof :]
ojojoj!! Co ty nie powiesz!! :D
heh
mały off topic
KONIEC ROKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fea_umarth
23-06-2006, 17:03
chciales odejsc z hukiem ,dales drazowi 700k ,udalio ci sie ,szacunek.
a teraz zamknij paszcze cors i spier... daruj mi te swoje prawdy objawione
sie znalazl ksiaze z warzywniaka
Dirk Pitt
23-06-2006, 17:22
Chciałbym życzyć Polakom głębokiej pamięci,
głębokiej, dlatego że maja o czym pamiętać.
W swej historii doświadczyli nie tylko poniżającej goryczy zniewolenia,
ale też odczuli smak odzyskanej wolnosci.
Trzeba pamiętać o cenie jaką przyszło nam za to zaplacić,
i trzeba też pamiętać że tę cene być może trzeba będzie płacić jeszcze nie jeden raz.
//Sergiej Kowaliow
Pasuje do sytuacji serwera jak ulał.
Cors Ent
23-06-2006, 19:24
chciales odejsc z hukiem ,dales drazowi 700k ,udalio ci sie ,szacunek.
a teraz zamknij paszcze cors i spier... daruj mi te swoje prawdy objawione
sie znalazl ksiaze z warzywniaka
Draz wam za to zaplacil 1Mln
choc to chyba marna rekompensata za wykopanie z serweraB)
Dziecko Dobra
23-06-2006, 19:29
ehh pierw polska trzymala sie razem i walczyla ze szwedami , teraz gdy juz wygraliscie zamiast sie cieszyc i trzymac razem to lejecie sie nawzajem , zachowujecie sie jak dzieci i skonczone debile , niepotraficie zyc w zgodzie?Wiem ze drazharm to skonczona pala ale wkoncu polak ...Azura mogla by byc zajebistym servem ale dzieki wam niejest
fea_umarth
23-06-2006, 20:30
Draz wam za to zaplacil 1Mln
choc to chyba marna rekompensata za wykopanie z serweraB)
nie chodzi o kase tylko o twoje klapanie dziobem ,wspomnialem o tym bo byles bardzo dumny i blady po tym wyczynie .
tajemniczy111
23-06-2006, 23:12
Dobra ty tez sie zamknij "wielki wojowinku", bo gowno robisz na tej wojnie. Jedynie kiedy mozna Ciebie i twoich kolegów z gildi spotkac to 15 min przed resetem.
W przeciwiestwie do Ciebei cors mowi madrze.
Kazdy kto mowi przeciwko Dofowi zaraz jest zwyzywany na tym forum. Wy dofoludki uwazacie,ze tylko wy mozecie zabijac i tylko wasz powod jest zawsze dobry natomiast reszty to jest wyssany z palca -.-
Spier~*** z tego serva bo juz nie moge patrzec na wasze jeb*** nicki.
frances111
23-06-2006, 23:23
Grimm Jun 22 2006, 02:51:07 CET Killed at Level 109 by Sandra Magnus
owned ;)
fea_umarth
24-06-2006, 02:02
Dobra ty tez sie zamknij "wielki wojowinku", bo gowno robisz na tej wojnie. Jedynie kiedy mozna Ciebie i twoich kolegów z gildi spotkac to 15 min przed resetem.
Kazdy kto mowi przeciwko Dofowi zaraz jest zwyzywany na tym forum. Wy dofoludki uwazacie,ze tylko wy mozecie zabijac i tylko wasz powod jest zawsze dobry natomiast reszty to jest wyssany z palca -.-
Spier~*** z tego serva bo juz nie moge patrzec na wasze uwielbiam jeść banany*** nicki.
ble ble ble nie kazdy ,tylko cors
jak chcesz to mozemy se pogadac w tibii to ci objasnie o co biega
i zmien ten nick bo az taki tajemniczy to on nie jest
Xhue
Jun 24 2006, 03:00:09 CET Killed at Level 76 by Sandra Magnus and by Jameha
Last Varior
Jun 24 2006, 03:08:25 CET Killed at Level 113 by Sandra Magnus and by Vorn Rochon
Lastowi dobrze idzie po tym jak wprowadzil w zycie price list ;)
Raul de Azura
24-06-2006, 10:29
Spier~*** z tego serva bo juz nie moge patrzec na wasze uwielbiam jeść banany*** nicki.
a Ty jestes tchórzem i h*j Ci w d*pe bo nie potrafisz nawet prawdziwego ryja pokazac. nara
ehh pierw polska trzymala sie razem i walczyla ze szwedami , teraz gdy juz wygraliscie zamiast sie cieszyc i trzymac razem to lejecie sie nawzajem , zachowujecie sie jak dzieci i skonczone debile , niepotraficie zyc w zgodzie?Wiem ze drazharm to skonczona pala ale wkoncu polak ...Azura mogla by byc zauwielbiam jeść bananyistym servem ale dzieki wam niejest
Przestańcie pierdzielić "BO POLAK TO NASZ I TRZEBA SIE TRZYMAC RAZEM"
Co za k***a różnica Polak, nie Polak. Szczerze mówiąc niektórzy szwedzi są o niebo lepsi niż takie Drazy.
Draz Polak, i co z tego? Jest gdzies napisane zeby utrzymywac pokojowe stosunki z takimi debilami?
NIE!
Więc daj sobie spokój...
Tak sobie wpadlem na to forum przypadeczkiem, czytam czytam... i tak stwierdzam ze niektorzy z DoF (mimo ze zawsze mialem o was dobre zdanie) to ale sa mocni w ryju, zwykle smiecie (nie bede wymieniac nickow). Macie sie za kogos lepszego od Draza albo innych graczy? Jakim prawem mowicie kto jest gowno wart a kto nie? Wedlug jakiego pryzmatu mozecie kogos oceniac? Nosso, dlaczego nazywasz "Drazów" debilami...? Bo ktos jest lepszy od was to od razu musi byc zjechany na tym badziewnym forum? Raul a ty co masz do tajemniczego ze pozostaje anonimowy? Ma do tego pelne prawo. Co prawda ja sam zawsze gardzilem na forum tibia.com jak ludzie wypowiadali sie z noob charow ale jemu chyba nie grozi ze bedzie "hunted przez DoF". Fea a ty masz cos do Corsa ze klapie dziobem? A ty co qrwa robisz niby? To samo, po to jest forum zeby pier*olic takie glupoty jak my/wy/oni LoLz bo bynajmniej nic madrego w historii tego forum tu jeszcze nie przeczytalem.
Przyznaje racje tajemniczemu. Wanted przejelo server to DoF przejal forum. Wraz ze swoimi malymi dupowlazami cisna kazdego kto ma inny tok myslenia niz oni. Taka prawda i sie tego nie wypierajcie bo takich gnojkow jak wy to dawno nie widzialem.
fea_umarth
24-06-2006, 14:31
Tak sobie wpadlem na to forum przypadeczkiem, czytam czytam... i tak stwierdzam ze niektorzy z DoF (mimo ze zawsze mialem o was dobre zdanie) to ale sa mocni w ryju, zwykle smiecie (nie bede wymieniac nickow). Macie sie za kogos lepszego od Draza albo innych graczy? Jakim prawem mowicie kto jest gowno wart a kto nie? Wedlug jakiego pryzmatu mozecie kogos oceniac? Nosso, dlaczego nazywasz "Drazów" debilami...? Bo ktos jest lepszy od was to od razu musi byc zjechany na tym badziewnym forum? Raul a ty co masz do tajemniczego ze pozostaje anonimowy? Ma do tego pelne prawo. Co prawda ja sam zawsze gardzilem na forum tibia.com jak ludzie wypowiadali sie z noob charow ale jemu chyba nie grozi ze bedzie "hunted przez DoF". Fea a ty masz cos do Corsa ze klapie dziobem? A ty co qrwa robisz niby? To samo, po to jest forum zeby pier*olic takie glupoty jak my/wy/oni LoLz bo bynajmniej nic madrego w historii tego forum tu jeszcze nie przeczytalem.
Przyznaje racje tajemniczemu. Wanted przejelo server to DoF przejal forum. Wraz ze swoimi malymi dupowlazami cisna kazdego kto ma inny tok myslenia niz oni. Taka prawda i sie tego nie wypierajcie bo takich gnojkow jak wy to dawno nie widzialem.
ja nic do niego nie mam tylko niektore sprawy powinny zostac pomiedzy nami a nie gosc focha strzelil i gra role ostatniego sprawiedliwego .czemu nie komentujesz jak tegaxx grozil corsowi jak napisal zeby go zaraportowac?kazdy kij ma dwa konce chyba ,ze jest to proca
Zgadzam sie, tylko gdyby Draz zdobyl tą "lepszość" nad nami w sposob uczciwy a nie z TibiaAuto to bym mial to niego maly respekt, niestety tak sie nie stalo z tego powodu jest mi bardzo przykro zew czlowiek ktory ma 165 rp boi sie walczyc bez bota, boi sie przegrac wojnie w ktorej przewaga liczebna ich nad nami jest oromna! Dowodami sa wlasnie takie akcje jak ta, gdzie Draz puscil w obieg nowego TibiaAuto, rozdal kazdemu z gildii I UWAGA! NAWET SAM ZA NIEGO ZAPLACIL :O
NO WAY!
@ Nosso
Wrzuc na luz.
@ Saxe
Jakim prawem Ty mozesz nas nazywac smiecmi? Jak juz kogos pouczasz to staraj sie samemu zachowac zasady. Czytajac twoje posty mam wrazenie, ze tylko Ty tu masz racje, a reszta jak cos pisze to jest bee itp, nie zawsze masz racje no ale Ciebie nie da sie przekonac bo zawsze postawisz na swoim. Zreszta sam klapiesz dziobem nonstop i jak narazie to jestes dobry w gebie i nic innego lepszego nie zrobiles.
Anonimek
25-06-2006, 01:18
Tegax sprzedał postać, co się stało? :( :D
Raul de Azura
25-06-2006, 11:41
Tegax sprzedał postać, co się stało? :( :D
kare ma bo zamiast uczyc sie to expil. powtarza biedny 2 klase podstawowki
zeus1985
25-06-2006, 11:50
141 stron w temacie... Przystopujcie troche :D
Tragiczny hunt na hydra'ch. Pierw padl Adval, poniewaz stal z 1 hydra i gdy 2 hydra miala juz deep-red poszla w jego kierunku i padl, freez, patrze a Gammbler pada na kolana, Tegar na deep-yellow, przezylem. Bylem w stanie upojenia .'/ . Gammbler pisal " dawaj kurwa 100k " i po chwili draz uradowany pisze "cos tam ". Wiec pomyslalem, ze i tak mnie zabija i huntedo, postanowilem wrzucic wszystko do wody i dac loga:cup:
Po tym wybryku postanowil do mnie napisac po raz 2 Draz:
Channel saved at Fri Jun 23 18:49:59 2006
18:45 Tegar Orturio Gie'Ha: 3lo
18:46 Tegar Orturio Gie'Ha: fajnie
18:46 Tegar Orturio Gie'Ha: padl
18:46 Tegar Orturio Gie'Ha: na freezie
18:46 Drazharm: ty
18:46 Drazharm: mowil ci ze jest afk
18:46 Tegar Orturio Gie'Ha: nie
18:46 Tegar Orturio Gie'Ha: ja wyjebalem do wody all
18:46 Tegar Orturio Gie'Ha: i dalem loga
18:46 Tegar Orturio Gie'Ha: i tak pierodle ta gre
18:46 Tegar Orturio Gie'Ha: :*
18:47 Tegar Orturio Gie'Ha: a ja najebany
18:47 Drazharm: dobra niech twoja gilda nowe chary sobie zrobi
18:47 Tegar Orturio Gie'Ha: adval padl bo noop
18:47 Tegar Orturio Gie'Ha: a gam padl
18:47 Tegar Orturio Gie'Ha: bo freez
18:47 Tegar Orturio Gie'Ha: a chuj afk czy co byl
18:48 Drazharm: a gdzie loot gammblera?
18:48 Tegar Orturio Gie'Ha: w wodzie
18:48 Drazharm: dobra
18:48 Drazharm: cala gilda zaplaci za to
18:48 Tegar Orturio Gie'Ha: jebany
18:48 Drazharm: nara
18:48 Tegar Orturio Gie'Ha: mowil ze
18:49 Tegar Orturio Gie'Ha: mam mu palcic
Gammbler pisal, ze byl afk i padl przezemnie:
Jak mogl byc afk jak byly 2 hydry i po smierci Advala dobil hydre z SD8o
1. Aadval
Jun 23 2006, 18:39:04 CET Died at Level 61 by a hydra
2. Gammbler
Jun 23 2006, 18:39:53 CET Died at Level 100 by a hydra
Tak wiec Gammbler padl po 49 secundach przez glupote a nie na afk:o
__________________________________________________ ______________
A ja chcialem tylko 100 lvl zrobic na zgnilej Azurze + anni/dem-helm:confused:
Azura idzie ku zagladzie gdzie bedzie gralo tylko Wanted
Azura byla kiedys zajebista kraina za czasow SF czy stare Wanted w tym ja jako Zordan Storm
Tak wiec pozdrawiam tych co mnie znaja, zycze wam udanych huntow i awansow;)
@up
2 knajtow na hydrach :O ??
Raul de Azura
25-06-2006, 15:16
@2x up
Zordan przedstawiles dowod ze Gamm nie byl afk, a Gamm~ mowil ze byl jednak afk (tak twierdzi Draz) wiec mozna stwierdzic, ze mamy do czynienia z cavebotem i mozna zaraportowac to ;p
delete plx
Gamm~ (cavebot)
Urb~ i Drago~ (gdybym mial film z mojego dedzika od was juzby was tu nie bylo i wiecie o tym dobrze)
Anonimek
25-06-2006, 16:11
Tragiczny hunt na hydra'ch. Pierw padl Adval, poniewaz stal z 1 hydra i gdy 2 hydra miala juz deep-red poszla w jego kierunku i padl, freez, patrze a Gammbler pada na kolana, Tegar na deep-yellow, przezylem. Bylem w stanie upojenia .'/ . Gammbler pisal " dawaj kobieta lekkich obyczajówa 100k " i po chwili draz uradowany pisze "cos tam ". Wiec pomyslalem, ze i tak mnie zabija i huntedo, postanowilem wrzucic wszystko do wody i dac loga:cup:
18:46 Tegar Orturio Gie'Ha: ja wyuwielbiam jeść bananyalem do wody all
18:47 Tegar Orturio Gie'Ha: a ja nauwielbiam jeść bananyany
18:47 Tegar Orturio Gie'Ha: a cmęski narząd płciowy afk czy co byl
18:48 Tegar Orturio Gie'Ha: uwielbiam jeść bananyany
1. Aadval
2. Gammbler
Azura byla kiedys zauwielbiam jeść bananyista kraina za czasow SF czy stare Wanted w tym ja jako Zordan Storm
dawaj to DOF ;] znowu Azura będzie zajebistym światem tylko wyrzucimy Draz~ ze serwa ;p
dawaj to DOF ;] znowu Azura będzie zauwielbiam jeść bananyistym światem tylko wyrzucimy Draz~ ze serwa ;p
jak juz go wyrzucicie to daj mi znac
uhmm... jakie jest oficjalne stanowisko Wanted vs. Infinitum ? 8o
1.Nie mogl byc afk jak przed smiercia dobil 2 hydre z SD/ tego cavebot nie ma
2. Ja bloczylem + atakowalem a 2 ryc tylko bil/ fajna opcja :D
Cors Ent
25-06-2006, 20:09
Kompleks " nie trafienia sie uhem " jak równiez " nie trafienia przeciwnika sdkiem "
zawsze usprawiedliwiany był " lagiem / kickiem / freezem / siostra ciagnacą za rękaw czy chomikiem deptajacym po klawiatyrze "
interpretowac to mozna dowolnie - takie wyktrety jednak praktycznie najczesciej powoduja smiech
dlatego zawsze ceniłem gosci ktorzy w godzine po bitwie potrafili powiedziec " dobra walka - szkoda ze tu i tam zrobiłem bład i udało wam sie wygrac " a nie jakis z textami " kuffa jak by nie kick to XXXXXXX farciarze! "
*ulkon w strone :
-minavanda ktory mimo ze jego walka i rozmowach z nim o bitwach zawsze towazyszyly ostre emocje ale potrafil oddac sprawiedlwosc
-starego asariego ktory potrafil sie przyznac ze nie daje rady w pvp czasem
-draza ktory to jakoby powiedzial po zgonie pod venore do asariego "nie bylem pingowany gratz fraga "
-starego tano i rowniez ambellyn ktorzy o pvp wiedza wiecej niz polowa azury razem wzieta i zawsze bez *propagandy* potrafili ocenic bledy i dobre zagrania na polu walki
-hega ktory jak juz nic sie nie da znalesc to nawet pingiem miedzy klawiatura a kompem spowodowanym slaba jakoscia kabla wytlumaczy przegranie calej wojny
Nooo nareszcie koniec bana! aj aj :D
Cors komu ty wlasciwie chcesz sie podlizac? Nie kumam twojego zachowania. Kiedys wrzucales na draza i wszystkich z wanted a teraz nagle wanted staje sie takie dobre i honorowe? Komu ty te kity wciskasz? No a najbardziej rozjebal mnie tekst o Minavandzie ktory potrawi przyznac sie do bledu. Faktycznie. Ostatnio sie przyznal na tibia.com jak padl - nasz wielki God of Azura powiedzial ze to bylo bardzo smieszne jak probowali go trapnac etc etc. Ok - Cors jestes zajebisty a twoj comment na tibia.com:"And they all have betrayed me..." <- jakbys nie zauwazyl to swoim durnym zachowaniem zaczynasz zdradzac DoF. Troche konsekwencji w dzialaniu, jak walczyles po stronie dofu to teraz chociaz na nich nie wrzucaj.
Franek ^^
26-06-2006, 02:34
Gammbler zsolowal The Old Widow B) B) Gratulacje :) :)
Pozdrawiam
Franek
Gammbler
26-06-2006, 02:45
Pajaczek ładnie daje
gz
http://i13.photobucket.com/albums/a298/Eldyn/05551837.jpg
@Mex (post ze strony 140)
Po 1 - jak ktos kogos wyzywa bezpodstawnie to dla mnie jest gównem
po 2 - potrafie komus przyznac racje a nawet potrafie przyznac sie do bledu (zadziwiajace, nieprawdaz?)
po 3 - jakbym klapal dziobem to bym spamowal to forum jak ty i twoi koledzy. A ile ja tu zrobilem lacznie postow? 5? Jak widac zagladam tu raczej zadko o czym swiadczy predkosc w jakiej odpowiedzialem na twojego posta. A klapia dziobem ci ktorzy maja w tym temacie po 100 postow (bo nic innego im juz nie zostalo)
po 4 - jak chcesz zebym cos zrobil to daj mi lvl 100 sorcka to was pozamiatam na wojnie. Zreszta jak na moim sorcku przeprowadze pg to sam zobaczysz ze wcale nie trzeba miec bota zeby walke wygrac.
@Fea
no fakt, wyglada na to jakby Cors stracil do was sympatie i robil wam na zlosc. Ale czy mozna kogos obwiniac za mowienie prawdy? Fakt iz wyjawianie pewnych spraw moze wam nie byc na reke ale qrwa, co kogo obchodzi kto ma co na sumieniu....
@Nosso
Moze i co po niektorzy (i nie mow wszystcy bo ja nie uzywam Tibii Auto) uzywaja bota. Ale czy zapomniales juz jak powiedzieliscie Corsowi ktory dolaczyl do DoFu zeby fastem bota sciagal i lejecie Wanted?
To teraz przelec caly temat i policz ile jest moich postow. Gora 10 postow temacie ktory ma 1000+ trudno nazwac spammem. Ja nic nie mowie, ze bez bota nie da sie wygrac, ale Wanted trzesie portkami jak nie maja botow i siedza w pz (dni po updetach).
Jezeli Cors jest taki honorowy czlowiek to niech powie ile to razy DoF szedl na bitwe z botem he?
tajemniczy111
26-06-2006, 15:10
To udowodnijcie nam to i po problemie 8o a nie pieprzycie glupoty.
Saxe daj mi 100 lvl pala i zobaczymy jaki kozak jestes, pokazesz jak umiesz "zamiatac" kazdego.
@tajemniczy
przeciez to juz udowodnione.. zobacz chociazby film z walki dof vs. dalipi. Ktos kto nie umie w trafic uhem kiedy stoi nagle jak biegnie to nawala uhami jak z karabinu... ehe...
Cors Ent
26-06-2006, 20:46
Karol ale zes teraz text wywalil
"dajcie mi 100lvl pala"
i co i wtedy złorzysz Saxe który ma 60lvl??
nie no congratz - piekne podejscie do sprawy
rownie dobrze moge napisac "dajcie mi 150lvl sorca to zrobie sieczke z Wanted Academy"
"dajcie mi armie 10 x 200lvl to zrobie sieczke z Wanted"
tylko kurcze nikt mi 10x 200 lvli nie chciał dać to nie mam szansy udowodnic ze jestem dobry :(
co do botów - tego nie trzeba udowadniac- ludzie co sa zainteresowani wiedza kto uzywa bota a kto nie - to nie rozprawa sądowa zeby udowodniac
co do botów - tego nie trzeba udowadniac- ludzie co sa zainteresowani wiedza kto uzywa bota a kto nie - to nie rozprawa sądowa zeby udowodniac
Corsik, skoro padły oskarżenia, to niech za nimi pójdą choćby słabe dowody. Nie bardzo rozumiem, co chcesz zyskać tak atakując DoF.
fea_umarth
27-06-2006, 05:01
Corsik, skoro padły oskarżenia, to niech za nimi pójdą choćby słabe dowody. Nie bardzo rozumiem, co chcesz zyskać tak atakując DoF.
za duzo naogladal sie grzesia rasiaka w akcji ;)
Raul de Azura
27-06-2006, 12:06
Hala Madrid
Mysliciel
27-06-2006, 15:05
przeciez to juz udowodnione.. zobacz chociazby film z walki dof vs. dalipi. Ktos kto nie umie w trafic uhem kiedy stoi nagle jak biegnie to nawala uhami jak z karabinu... ehe...
Daj link z tym filmikiem:P:D thx :PD::)
Daj link z tym filmikiem:P:D thx :PD::)
Jesli to jest ta akcja gdzie Dalipi pada na skarpie to jesli mnie pamiec nie myli tam Dofu nie bylo tylko prawie samo Vision-sorry moze sie myle ale moze ktos tam byl ale jesli juz byl to napewno nie lal Dalipiego.
Pozdro Franco
Mysliciel
27-06-2006, 19:30
Jesli to jest ta akcja gdzie Dalipi pada na skarpie to jesli mnie pamiec nie myli tam Dofu nie bylo tylko prawie samo Vision-sorry moze sie myle ale moze ktos tam byl ale jesli juz byl to napewno nie lal Dalipiego.
a masz jakies filmiki. znaczy jakies linki gdzie sa fajne np z jakis bitew:P
dzieki :PD:)
tajemniczy111
27-06-2006, 21:21
za duzo naogladal sie grzesia rasiaka w akcji ;)
Jajcarz 8o :D :baby:
Grit-monster
Jun 28 2006, 02:51:30 CET Killed at Level 88 by Shanoz
Cors umiesz czytac ze zrozumieniem? Saxe powiedzial ze dajcie mu 100 lvl sorca to zamiecie dof, to w reakcji napisalem zeby dal mi 100 lvl palla to ja zamiote jego sorca. Proste? A moze nasz wielki Corsik nie chodzil do podstawowki i gimnazjum gdzie ucza czytac ze zrozumieniem tylko gral w tibie?
@Franco
co to za roznica kto go lal? przeciez to mial byc dowod przeciwko wanted :S
Last Varior
Jun 28 2006, 14:05:51 CETKilled at Level 113 by Sandra Magnus (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Sandra+Magnus)
Sandra skompletowala hat tricka, szkoda ze naszym na mistrzostwach tak dobrze nie szlo ;)
Last Varior
Jun 28 2006, 14:05:51 CETKilled at Level 113 by Sandra Magnus (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Sandra+Magnus)
Sandra skompletowala hat tricka, szkoda ze naszym na mistrzostwach tak dobrze nie szlo ;)
Heheh-nic tylko gratki dla Sandry-btw all twierdzili noob a tu prosze mile rozczarowanie dla was wszystkie niedowiarki
Anyway gz
Pozdro Gimli
Franco
nono... niedlugo last bedzie mial 100 lvl :D
Cors Ent
28-06-2006, 16:50
*wszyscy twierdzili i dalej twierdza ze sandra to noob
tylko ze sandra juz od 3 miesiecy nie gra na swoim charze?
*Veers - co tu udowadniac? miałem nagrywac rozmowy z ventrilo dofu jak gadali ktore funkcje wywalaja tibia, ktore laguja a ktorych smialo uzywac?
*Dalipi tak samo jak wiekszosc fragow z poczatku wojny byl Vision - wtedy dla dofu albo moment był zly albo zawsze twierdzili ze maja
*Generalnie zwroccie uwage ze Wanted juz nawet przestało tu zagladac albo komentowac wypowiedzi. tyle pierdol tu leci ze nie da sie nadarzyc
a DoF usilnie stara sam sobie udowodnic ze jest niepokonany i nieskazitelny
*jak to okreslił Niklas - system zapoczotkowany przez polla i jamehe - " dofowa licencja na prawde " - swiadczaca ze tylko oni maja racje, i ich kolko wewnetrzej adoracji potakiwaczny poklaskujacych sobie nawzajem ze maja racje.
Tylko ze tak samo jak potakiwaliscie sobie puszczajac draza za 1mln, tak samo jak potakiwaliscie sobie przyjmujac draza do dof, tak samo jak potakiwaliscie jak pomogliscie wanted wygrac wojne z vision - tak samo teraz potakujecie sobie nazwazajem w licznych kwestiach ktorym daleko od trafnosci
*a Draz sobie lata i expi i ma gleboko czy pada jakis last czy inny gad :P
@Karol
Ty sie odpierpapier od Corsa bo on nie chodzi do zadnego gimnazjum tylko do elitarnej szkoly! A co do pallka na lvlu 100 to co bys mi nim zrobil? Pogilgal mnie boltami?
A co do sandry to wezcie jej plec zmiencie i zalatwcie namelocka na Heg Magnus czy cos.....
frances111
28-06-2006, 20:32
Grit-monster
Jun 28 2006, 02:51:30 CET Killed at Level 88 by Shanoz
za co ten dead? :o za szybko expil?
Dirk Pitt
28-06-2006, 20:44
A co do sandry to wezcie jej plec zmiencie i zalatwcie namelocka na Heg Magnus czy cos.....
Czy to ważne kto gra ta postacia ? To tylko zabawa, kiedy to zrozumiesz.
Oficjalnie postać nazywa się Sandra Magnus, grać nią moze nawet Krzysztof Jerzyna ze Szczecina.
za co ten dead? :o za szybko expil?
w momencie zgona byl w No Remorse
po zgonie szybko wyszedl
Tragiczny hunt na hydra'ch. Pierw padl Adval, poniewaz stal z 1 hydra i gdy 2 hydra miala juz deep-red poszla w jego kierunku i padl, freez, patrze a Gammbler pada na kolana, Tegar na deep-yellow, przezylem. Bylem w stanie upojenia .'/ . Gammbler pisal " dawaj kobieta lekkich obyczajówa 100k " i po chwili draz uradowany pisze "cos tam ". Wiec pomyslalem, ze i tak mnie zabija i huntedo, postanowilem wrzucic wszystko do wody i dac loga:cup:
18:46 Tegar Orturio Gie'Ha: ja wyuwielbiam jeść bananyalem do wody all
18:47 Tegar Orturio Gie'Ha: a ja nauwielbiam jeść bananyany
18:47 Tegar Orturio Gie'Ha: a cmęski narząd płciowy afk czy co byl
18:48 Tegar Orturio Gie'Ha: uwielbiam jeść bananyany
1. Aadval
2. Gammbler
Azura byla kiedys zauwielbiam jeść bananyista kraina za czasow SF czy stare Wanted w tym ja jako Zordan Storm
Dokladnie tak bylo ja chcialem pomoc ale po tym jak lalem hydre i dostawalem wiecej expa od gammblera to powiedzial na provie dla tegara ze zaraz zawola innych i wypierdoli mnie po czym przyszla 2 hydra i zaczela mnie jechac ja wziolem jedna na klate. Nie moja wina ze gammbler padl raz sie wygrywa raz sie przegrywa ja traktoje te gre jako zabawa a nie milosc ktora ciazy na mym sercu huj wie jak mocno wiec gammbler to ze na hydrach gdy chcialem pomoc ci w odzyskaniu twojego deda to zaczoles mnie napierdzielac z boltow a gdy "zaplacilem" odpierdoliles sie w lekki sposob dajac mi 50hp i blokujac droge. Wanted jest, bylo i bedzie PA wiec dla tych wzgledow odchodze z azury dla swietego spokoju kto wie moze kiedys wroce jaks ie wszystko uspokoi a tak to zmykam na secure :)
29-06-2006, 01:25
Grit-monster
Jun 28 2006, 02:51:30 CET Killed at Level 88 by Shanoz....
lol czym ty sie szczycisz szkoda że nie było filmiku z tej akcji jak walisz ue na green hp haha twoje pvp jest godne pogardy noobie w 4 walisz 88 palla i szczycisz sie ze sie zapisałeś na stronie ? chodź 1vs1 noobie .. idź lepiej na ot poćwicz troche lolu.
*Veers - co tu udowadniac? miałem nagrywac rozmowy z ventrilo dofu jak gadali ktore funkcje wywalaja tibia, ktore laguja a ktorych smialo uzywac?
*Dalipi tak samo jak wiekszosc fragow z poczatku wojny byl Vision - wtedy dla dofu albo moment był zly albo zawsze twierdzili ze maja
*Generalnie zwroccie uwage ze Wanted juz nawet przestało tu zagladac albo komentowac wypowiedzi. tyle rzodkiewka jest super tu leci ze nie da sie nadarzyc
*jak to okreslił Niklas - system zapoczotkowany przez polla i jamehe - " dofowa licencja na prawde " - swiadczaca ze tylko oni maja racje, i ich kolko wewnetrzej adoracji potakiwaczny poklaskujacych sobie nawzajem ze maja racje.
Tylko ze tak samo jak potakiwaliscie sobie puszczajac draza za 1mln, tak samo jak potakiwaliscie sobie przyjmujac draza do dof, tak samo jak potakiwaliscie jak pomogliscie wanted wygrac wojne z vision - tak samo teraz potakujecie sobie nazwazajem w licznych kwestiach ktorym daleko od trafnosci
*a Draz sobie lata i expi i ma gleboko czy pada jakis last czy inny gad :P
Tak. Własnie mogłeś nagrywać rozmowy, wtedy miał byś dobre dowody =)
A to że Wanted sie nie wypowiada na tym forum, to akurat dobrze. Im mniej psiarni tym lepiej.
Saxe, co zes zaczal bronic nagle Corsa? Nagle Cors stal sie best friend? oh no plx on chodzi do ELITARNEJ szkoly! co nie znaczy ze nie jest glabem. Nie mowie ze jest, ale chodzi mi o to, ze to gdzie ktos chodzi do szkoly o niczym nie swiadczy, zbyt wiele osob dostaje sie po znajomosciach.. albo dlatego ze maja kase..
A no i pogilgotalbym cie boltami, tak skutecznie ze bys padl :>
Grit moze i padł ale on robi 1-2 lvl dziennie wiec duza strata niejest ;p
fea_umarth
29-06-2006, 02:54
nieprawda
bylo nagrywac
pokaz mi te fragi po tym jak dof dolaczyl do wojny. swe zrobili jakas akcje?
chyba tylko wyplacania sie
*Generalnie zwroccie uwage ze Wanted juz nawet przestało tu zagladac albo komentowac wypowiedzi. tyle rzodkiewka jest super tu leci ze nie da sie nadarzyc
zagladaja ,wszyscy sa fanami nossa
dobra jestesmy ci zli . jak cie spotkam to ci zabiore kasete z najlepszymi zagranimi grzesia rasiaka
powiedz mi jak draz przyjechal do poznania jakie bylo twoje nastawienie?
Grit-monster
29-06-2006, 02:56
Hail Azura
Grit moze i padł ale on robi 1-2 lvl dziennie wiec duza strata niejest ;p
Padł raz, padnie i drugi raz. Co za problem?
@Grit-monster
jesli mam hujowe pvp to czemu nie uzyles runki i nie zgasiles ognia i po prostu nie uciekles z tomba NOOBSIE :D
kazdy jest tak sam Kozaczy jak padnie a w czasie akcji jest tak obsrany ze umie uciekac gora dol :) a moje nobostwo polegalo na moim manashieldzie ktory huj wie czemu wloczylem :D
naucz sie koles grac bo z tego tomba to nie problem byo spierdolic idioto bez szkoly
mioduch ty lepiej siedz cicho bo nie obejrzysz sie i juz bedziesz lezal na ziemi ;)
uwazajcie na grit monstera bo ma mega dobre pvp walnal mi 3 sd bo sie nie ruszalem hahah i juz by mnie wysolowal :D
a jak chcesz mnie jechac noobsie to naucz sie urzywac runek
bo z takim doswiadczeniem jak ty to daleko nie zajdziesz ;D
wielki kozak w mordzie zero pojecia o Wojnie . Teraz cie napewno zlamie 2x powodzenia
tajemniczy111
29-06-2006, 16:01
Padł raz, padnie i drugi raz. Co za problem?
Czy ty wszedzie musisz wrzucic swoje 3 grosze ? To sprawa miedzy shanozem a grit-monsterem... I na dodatek piszesz tak jak bys to ty go zabil :o
Czy ty wszedzie musisz wrzucic swoje 3 grosze ? To sprawa miedzy shanozem a grit-monsterem... I na dodatek piszesz tak jak bys to ty go zabil :o
to mnie w nim kreci
zeus1985
29-06-2006, 16:50
Tak sie zastanawiam, kiedy wkońcu ktoś zamknie ten temat.
Zeus ale po co powstanie nowy ;)
Silvera Jednym słowem SILVERA ( 1 2 3 4 5 6 ... Ostatnia strona)
Markizek666 Dzisiaj 15:35
Dragmax 1,514 odpowiedzi 26,904 obejrzen
Musimy byc lepsi!
Jun 29 2006, 18:20:24 CET Killed at Level 26 by Ston Lehen
and by Inossos
nananan
coraz bardziej wqrwia mnei DoF :D
@Dirk Pitt
Ja sobie calkiem dobrze zdaje sprawe z tego ze to jest zabawa. Dla mnie jest to zwykla gra jak najbardziej lecz dla niektorych jest to niemalze wazniejsze niz zycie. Kazda zabawa ma takze reguly ktore Sandra(cokolwiek) lamie (a raczej lamala) nadzwyczajnie czesto. A i poza tym dla niej nie jest to chyba zabawa skoro wydala na nia fortune. Oczywiscie sa to jej pieniadze i moze z nimi robic co zechce lecz chyba mogla by mala fortunke wydac bardziej rozsadnie niz na jakas glupia gre.
@Karol
Wez idz, sorc 100 ma palla 100 na 2 ueki a jak sieknie ue, ty po tym sd w sorca bo akurat namierzales to wali drugie i padasz, bo wiadomo ze w starciu 1 na 1 ktore trwalo by juz wuchte nie mialbys 100 ssa na blokowanie tych wszystkich burstow. A oprocz tego wez sobie zobacz jakie hity z bolta wchodza. Jest to chyba raczej oczywiste ze sorc na tym samym lvlu co pall jest go w stanie zmiesc z powierzchni ziemi takze nie rob z siebie nooba na forum. Wroc, w zasadzie mozesz bo i tak jestes anonimowy.
EDIT: A co do Corsa to zaden best friend ale po prostu czasem chlopak madrze gada. A to ty zaczales wywody o gimnazjach i podstawowkach wiec nie zaczynaj tematu jak go nie umiesz skonczyc.
@Dirk Pitt
Ja sobie calkiem dobrze zdaje sprawe z tego ze to jest zabawa. Dla mnie jest to zwykla gra jak najbardziej lecz dla niektorych jest to niemalze wazniejsze niz zycie. Kazda zabawa ma takze reguly ktore Sandra(cokolwiek) lamie (a raczej lamala) nadzwyczajnie czesto. A i poza tym dla niej nie jest to chyba zabawa skoro wydala na nia fortune. Oczywiscie sa to jej pieniadze i moze z nimi robic co zechce lecz chyba mogla by mala fortunke wydac bardziej rozsadnie niz na jakas glupia gre.
@Karol
Wez idz, sorc 100 ma palla 100 na 2 ueki a jak sieknie ue, ty po tym sd w sorca bo akurat namierzales to wali drugie i padasz, bo wiadomo ze w starciu 1 na 1 ktore trwalo by juz wuchte nie mialbys 100 ssa na blokowanie tych wszystkich burstow. A oprocz tego wez sobie zobacz jakie hity z bolta wchodza. Jest to chyba raczej oczywiste ze sorc na tym samym lvlu co pall jest go w stanie zmiesc z powierzchni ziemi takze nie rob z siebie nooba na forum. Wroc, w zasadzie mozesz bo i tak jestes anonimowy.
EDIT: A co do Corsa to zaden best friend ale po prostu czasem chlopak madrze gada. A to ty zaczales wywody o gimnazjach i podstawowkach wiec nie zaczynaj tematu jak go nie umiesz skonczyc.
na lvlu nizszym niz wymagany do ue bylo by to ciezkie
Cors Ent
30-06-2006, 00:39
*
powiedz mi jak draz przyjechal do poznania jakie bylo twoje nastawienie?
Od poczatku bylem przeciwny, Kanik to samo.
tylko ze draz i urb jak przyjechal do poznania to nie najpierw do cafe mimo ze cala ekipa tam caly dzien czekala- lacznie z dragoholikusem i prawie wszystkimi ar'solami) tylko z bolem i pollem poszli do pubu sami i tam za naszymi plecami juz podjeli decyzje. O 3 w nocy przyszli do cafe i po prostu nas poinfromowali.
(licencja na prawde i liderzy kola wzajemnej adoracji mieli patent na posiadanie racji wiec oczywiscie zrobili to co dla Dofu jak pokazuej historia wyszło najlepiej)
tyle ze z wyplaceniem kasy to draz tydzien zwlekal - a ja z kanem powiedzielismy swoje stanowcze NIE i przeszlismy do DeathMetal (pozniejszego Vision)
w odpowiedzi zabrali Kanowi passy do Zordana, a ze nade mna nie mieli nijakiej "wladzy" to bylo mniej wiecej tak ze mielismy bic draza poki nie placi - i fakt faktem kilka razy go dof pogonil juz po wizycie w poznaniu a zanim zapłacił - a wiec w mojej kwesti tylko "zapomnieli" powiedziec ze caly pakt juz zaczal obowiazowac - skutkiem czego ja zaspamowalem ich soule fire i ganiam wolajac po dof i odpowiedzialo mi albo wymowne milczenie albo "nie chciales ugody za 1mln to gin" i ofc padlem
potem jeszcze pare dni pozniej pollbull zaczol mnie klepac na edron ale tam juz swe zadzialali i "przekonali"
@Karol - wiadomo ze Saxe pisze ze to elitarna buda bo sam tez tam chodzi :p
fea_umarth
30-06-2006, 01:30
Od poczatku bylem przeciwny, Kanik to samo.
a swistak siedzi i zawija je w te sreberka
tylko ze draz i urb jak przyjechal do poznania to nie najpierw do cafe mimo ze cala ekipa tam caly dzien czekala- lacznie z dragoholikusem i prawie wszystkimi ar'solami) tylko z bolem i pollem poszli do pubu sami i tam za naszymi plecami juz podjeli decyzje.
bolo byl w pubie ze znajomymi tam i nie robil tam jakiejs targowicy tylko powiedzial swoje zdanie. walnelismy po browcu i koniec
O 3 w nocy przyszli do cafe i po prostu nas poinfromowali.
tak i dali ci kluczyk zebys juz sie odkul od latarni bo sprzeciw nie mial juz racji bytu .co ty gadasz z tego co slyszalem to machales ogonem ze szczescia.dobrze pamietam bo sie specjanie ludzi pytalem o to jak tam cors
(licencja na prawde i liderzy kola wzajemnej adoracji mieli patent na posiadanie racji wiec oczywiscie zrobili to co dla Dofu jak pokazuej historia wyszło najlepiej)
ty masz za to licencje na bycie ostatnim sprawiedliwym
tyle ze z wyplaceniem kasy to draz tydzien zwlekal - a ja z kanem powiedzielismy swoje stanowcze NIE i przeszlismy do DeathMetal (pozniejszego Vision)
najlepsze akcje chucka tylko to przebijaja
w odpowiedzi zabrali Kanowi passy do Zordana to jest nieco glebszy temat i opisanie go jednym zdaniem to spore uproszczenie , a ze nade mna nie mieli nijakiej "wladzy" to bylo mniej wiecej tak ze mielismy bic draza poki nie placi - i fakt faktem kilka razy go dof pogonil juz po wizycie w poznaniu a zanim zapłacił - a wiec w mojej kwesti tylko "zapomnieli" powiedziec ze caly pakt juz zaczal obowiazowac - skutkiem czego ja zaspamowalem ich soule fire i ganiam wolajac po dof i odpowiedzialo mi albo wymowne milczenie albo "nie chciales ugody za 1mln to gin" i ofc padlem
jak nie mieli 'nijakiej' wladzy to czemu oczekiwales na 'jakas' pomoc
potem jeszcze pare dni pozniej pollbull zaczol mnie klepac na edron ale tam juz swe zadzialali i "przekonali"
no tak szkoda tych zbawcow azury szkoda ze robili pa na kazdym polaku ale nikt nie jest doskonaly nawet rasiak.zreszta co do swe to nie chce generalizowac nie kazdy to dr.evul
Corsiu, przynajmniej tydzień, przed spotkaniem w Poznaniu, pojawił się na forum DoFu topic z zapytaniem, czy dać Drazowi szansę- większość (choć sam byłem przeciw) wyraziła zgodę, nie mów więc, że jakaś tajemnicza kasta rządząca podjęła tą decyzję w imieniu, czy wręcz za plecami innych onodrimów, bo to po prostu nie prawda.
No nie może być!!!!!
Pokaż mi zdanie gdzie napisałem że to ja go zabiłem, znając Shanoza nie da mu spokoju do końca jego zasranych dni ;)
@Saxe
Dobry to ty jestes w teorii, ciekawe jak w praktyce... No ma na 2 ueki, o ile wejda dobre hity lol, minavand jak lal pollbulla to wszedl hit za ~~480, to faktycznie, zdjalbys mnie na 2 hity :S, zreszta jak walczyles z n00bami co sie uhac nie umieja podczas walki z sorcem to co ja poradze ze teraz masz takie spaczone podejscie do walki? :S
@Mebi
Dobra nie uscislilem tego ale mowa byla o lvlach 100 sorca i palla wiec w/e
@Karol
Nie trzeba byc lamusem w uhaniu zeby pasc od sorca. Jezeli twoje sd weszlo by minimalnie po moim ue to zanim ci exhaust zejdzie zgarniesz nastepne ue. Nawet jezeli wejda slabe hity to utani gran~ i popijam sobie manaski i probuje znowu. Armor ma tez znaczenie na dmg od czarow wiec nic dziwnego ze w knighta na 120 lvlu wchodzi ue slabsze niz w palla co biega w c legach i blue robie. A jezeli chodzi o praktyke to gdy wszystcy expili jak poje... to ja pol roku gralem dzien w dzien na otsach pvp i sie co nieco nauczylem.
@Cafe in da Poznan
Ta faktycznie zjebali z tym przyjazdem w srodku nocy jak juz polowa ludzi sobie poszla. Mogli by wpasc za dnia to by sie jeszcze jaka popijawe urzadzilo.
10:51 You lose 36 hitpoints due to an attack by a dragon.
10:51 Sathan Bell: exura gran
10:51 You lose 71 hitpoints due to an attack by a dragon.
10:52 Sathan Bell: boh
10:52 Sathan Bell: dawaj
10:52 Sathan Bell: ok
10:52 You lose 228 hitpoints due to an attack by Sathan Bell.
10:52 Sathan Bell: lol
10:52 Grebol Maciek: utani hur
10:52 Sathan Bell: utani gran hur
10:53 Grebol Maciek: utani hur
10:53 Sathan Bell: utani gran hur
10:53 Sathan Bell: Aaaah...
10:53 Tora Takes Zemsta: GGremb
10:54 Anki Sci'dozo: What happened?
10:54 You see Sathan Bell (Level 97). He is a master sorcerer.
10:54 Sathan Bell: hunted.
10:54 Grebol Maciek: ku**a
10:54 Grebol Maciek: nie zaplace
10:54 Sathan Bell: wiem
10:54 Sathan Bell: padniesz
Ms. Sathan nie robi PA ;)
Huntuje ludzi za to ze mu sie PA nie udało zrobic. A no i gz pvp dla tego ownera który nie potrafi ubic 97 ms 47 ek ;P
Gremb
@up
On cie nawet nie probowal zabic ahahahahhah, chcial tylko wyludzic bohy dostales tylko 1 sdka :o
Wiec co ty pierdolisz, ze nie mogl cie zabic noobie!
@up
On cie nawet nie probowal zabic ahahahahhah, chcial tylko wyludzic bohy dostales tylko 1 sdka :o
Wiec co ty rzodkiewka jest superisz, ze nie mogl cie zabic noobie!
To po co mnie ganiał po pustyni ? Many na ue mu zabrakło:P
Potrzebuje wiele lekcji od ciebie jezeli chodzi o PA :D
I potem taki tekst ,, moglem odrazu zabic " = potem tez chciał tylko sie nie udało.
Nie wiesz jak było to zamilcz ;)
Jezeli ja jestem noobem to ty jeszcze wiekszym _/
Gremb
Mysliciel
30-06-2006, 13:45
To po co mnie ganiał po pustyni ? Many na ue mu zabrakło:P
Potrzebuje wiele lekcji od ciebie jezeli chodzi o PA :D
I potem taki tekst ,, moglem odrazu zabic " = potem tez chciał tylko sie nie udało.
Nie wiesz jak było to zamilcz ;)
Jezeli ja jestem noobem to ty jeszcze wiekszym _/
Gremb
Jak by chcial to by cie na hita wzial debilu!!!! przecierz co to za problem ubic 42 ek ?? 42 ew to sie leje 30 sorkiem hehe NooB
Jak by chcial to by cie na hita wzial debilu!!!! przecierz co to za problem ubic 42 ek ?? 42 ew to sie leje 30 sorkiem hehe NooB
na Hita?
a lesiu sra w te sreberka ;(
Gremb
W jaki sposob moglo mi zabraknac many debilu jak ani razu z many nie dostales??? A gdybym chcial cie zabic to lezal bys na dragach po ktorych na red hp biagasz ty moj pvp masterze. Nie padles tylko dlatego ze niebylem pewnie czy sie czaja ;p
Saxe, w teorii to ty dobry jestes. Grales pol roku na otsach i mowisz ze bys potrafil zabic? lol, srry winnetou ale po otsach tez duzo smigam i jakos nie zdarzylo mi sie pasc od sorca na tym samym lvlu.. nawet 2 sorcow nie da rady jak pizdy nie beda potrafily w jednym czasie ue strzelic... a potem lata taki za mna i mowi ze mam bota albo uhmacro lol, staary
W jaki sposob moglo mi zabraknac many debilu jak ani razu z many nie dostales??? A gdybym chcial cie zabic to lezal bys na dragach po ktorych na red hp biagasz ty moj pvp masterze. Nie padles tylko dlatego ze niebylem pewnie czy sie czaja ;p
NIe będe się wyzywał na forum bo to nie miejsce na takie rzeczy ;)
Ostanie co napiszę do tego tematu. Chciałem pokazac kazdemy niedowiarkowi ze robisz PA na lvlach o połowe mniejszych. Masz nie poprawnie z klepkami ;) ale to co innego. Wyluzuj i wyskocz do 100+ i wtedy ocenimy czy jestes ,,dobry" czy tylko do słabszych kozak -.-
Pozdro dla Sathana
Gremb
10:51 You lose 36 hitpoints due to an attack by a dragon.
10:51 Sathan Bell: exura gran
10:51 You lose 71 hitpoints due to an attack by a dragon.
10:52 Sathan Bell: boh
10:52 Sathan Bell: dawaj
10:52 Sathan Bell: ok
10:52 You lose 228 hitpoints due to an attack by Sathan Bell.
10:52 Sathan Bell: lol
10:52 Grebol Maciek: utani hur
10:52 Sathan Bell: utani gran hur
10:53 Grebol Maciek: utani hur
10:53 Sathan Bell: utani gran hur
10:53 Sathan Bell: Aaaah...
10:53 Tora Takes Zemsta: GGremb
10:54 Anki Sci'dozo: What happened?
10:54 You see Sathan Bell (Level 97). He is a master sorcerer.
10:54 Sathan Bell: hunted.
10:54 Grebol Maciek: ku**a
10:54 Grebol Maciek: nie zaplace
10:54 Sathan Bell: wiem
10:54 Sathan Bell: padniesz
Ms. Sathan nie robi PA ;)
Huntuje ludzi za to ze mu sie PA nie udało zrobic. A no i gz pvp dla tego ownera który nie potrafi ubic 97 ms 47 ek ;P
Gremb
Ehh ale w tym Wanted Academy to kretyni sa, mamy tutaj przyklad.
Wiesz... Powiem Ci jedno, nie kozacz ze mu uciekles, bo sathan jak by chcial Cie zabic naprawde, walnal by 2 bursty i ue i by z ciebie loota wyzbieral.
A do PA na czlonkach Wanted Academy to sie przyzwyczajajcie, bo my nie abusujemy niewinnych ale za to wanted academy (zgraja noobow) to jest super kasa, i free runes!
Mysliciel
30-06-2006, 14:52
na Hita?
a lesiu sra w te sreberka ;(
Gremb
kur.... to sie nazywa przenosnia!! wiesz co to znaczy czubku?? czy tibia juz ci tak na banie weszla ze nie masz pojecia !! NOOB
frances111
30-06-2006, 15:13
nie takie levele padaly od sathana
spokojnie by go zdjal, ale nie chcial zabic (tracic UJ) - przynajmniej robi to lepiej niz l0st w@r10r
@Nosso Mc'Flurry
podnieca was robienie pa na academy? wyskoczcie do prawdziwego wanted, a nie tak jak ty pz camp przez pol wojny
@up
W fragach to my wygrywamy -.- wiec milcz
Wanted Academy i No Remorse darmowe runki mozna ich klepac nawet noobkami :P
@Grebol
Zrobiles z siebie niezlego idiote prosimy o wiecej pvp masterze haha !! :D
@up
W fragach to my wygrywamy -.- wiec milcz
Wanted Academy i No Remorse darmowe runki mozna ich klepac nawet noobkami :P
@Grebol
Zrobiles z siebie niezlego idiote prosimy o wiecej pvp masterze haha !! :D
wiesz zdanie Twoje czy forumowego bosssA Nosso mnie zabradzo nie interesuje :baby:
skonczyłeś ? wyjdz :)
Miałem na mysli co innego niż to ze uciekłem. By Azura była grywala trzeba wyeliminowac takie osoby jak ty !
Gremb
Grebol nie wiem poco sie kłocisz ale prawda jest taka ze jak by chciał to by Cie uwalił a bys nie wiedział nawet kiedy....
Mowisz ze by skoczył do 100 lvla a jestem Ciekawy czy Ty bys dał rade zabic SAM 40 mastera...
tajemniczy111
30-06-2006, 16:55
@up
Ciebie to by napewno zabil :]
wiesz zdanie Twoje czy forumowego bosssA Nosso mnie zabradzo nie interesuje :baby:
Miałem na mysli co innego niż to ze uciekłem. By Azura była grywala trzeba wyeliminowac takie osoby jak ty !
Gremb
Po co on ma wyjsc?.Raczej my ciebie tutaj nie chcemy.A,że cie nie interesuje jego zdanie to nie czytaj jego postów tak jak ja omijam posty Corsa czy saxe.
@Grebol
Cwaniak z ciebie na forum zapraszam 10 min przed 9 rano dam ci party bo szkoda uj i zobaczymy dokad dobiegniesz z tych twoich smoczkow haha
Pozwole ci nawet krecic filmik zebys mogl popisac sie na forum jezeli uda sie tobie uciec daleko
Sir Damian Mora mnie wyzywal w dp cwaniak napisalem jemu ze go jebne przed resetem to przeprosil ale to nic nei zmienilo na drugi dzien sie wylozyl i polecialo z niego ponad 200k+ bo akurat robil pa i reda wbil
I zeby azura byla grywalna to nie wystarczy sie pozbyc mnie i sathana trzeba bylo by sie pozbyc rowniez wanted
Na takich noobkow jak ty nie zwracam uwagi mam to gdzies kto co gada ale wyjasnilem ci co nieco
@Grebol
Cwaniak z ciebie na forum zapraszam 10 min przed 9 rano dam ci party bo szkoda uj i zobaczymy dokad dobiegniesz z tych twoich smoczkow haha
Pozwole ci nawet krecic filmik zebys mogl popisac sie na forum jezeli uda sie tobie uciec daleko
Sir Damian Mora mnie wyzywal w dp cwaniak napisalem jemu ze go uwielbiam jeść bananyne przed resetem to przeprosil ale to nic nei zmienilo na drugi dzien sie wylozyl i polecialo z niego ponad 200k+ bo akurat robil pa i reda wbil
I zeby azura byla grywalna to nie wystarczy sie pozbyc mnie i sathana trzeba bylo by sie pozbyc rowniez wanted
Na takich noobkow jak ty nie zwracam uwagi mam to gdzies kto co gada ale wyjasnilem ci co nieco
I kto tu kozak ? 53 lvl wiecej i sie pojedynkowac chcę :D
Smieszny jestes. Podarój Dziecią slonce!
W tym przypadku trudno to nazwac pa jezeli Sathan robi to na kims kto trzyma z wrogiem, co innego jakby to byla przypadkowa osoba.
Nawet ludzie z dopiskiem "Pro by Abu Draz czy Urb itp" moga sie takze czuc zagrozeni, ale i tak ich sie nie pogoni bo szkoda uj czy 15 min z Wanted na plecach, ale na noob charach czasem sie pogoni dla darmowych runek.
@Grebol
Chcem ci pokazac, ze zabicie ciebie dla mnie i Sathana nie jest problemem cwaniucho.
W poprzednich postach pokazales jaki jestes twardy i ci Sathan krzywdy nie zrobi bo jest noobkiem to dawaj pojedynek na party zrobimy i zobaczymy.
I kto tu kozak ? 53 lvl wiecej i sie pojedynkowac chcę :D
Smieszny jestes. Podaruj dziecią słonce!
Hmm wydaje mi się że dzieciom :)
Cytujesz tekst który tutaj wogóle nie pasuje i na dodatek z błędem? Wedlug mnie to była głupota.
Gram na Azurze, może niemam jakiegoś znaczącego lvla żeby brac udział w wojnie ale chociaz nie pisze takich głupot jak kolega którego cytowałem.
Pozdrawiam
Jacek
Gremb
Ludzie, ludzie! Kto w ogóle go tu wpuścił!?8o
Na tym forum przebywają tylko inteligętne osoby, jak sam pewnie zdążyłeś zauważyć Wanted się wyniosło bo poziom inteligencji przerastał ich wymagania.
Bossa? Dla Ciebie owszem. ;) A jeżeli Cię to nie interesuje to podziel losy kolegów z Wanted i poprostu "przeproś i wyjdź"
Miałeś co innego na myśli? Mogę sobie wyobrazić sytułacje "O boże, on mnie nie może zabić. Jak ten bot działał, zapomniałem przeczytać intrukcje! A mam już teraz to mnie napewno nie zabije bo uha mnie co hita!"
By Azura była grywalna trzeba wyeliminować Drazharma i reszte psiarni, i z tym zdaniem zgodzi się większość Azuryjczyków. (spaliłeś z tym :))
I kto tu kozak ? 53 lvl wiecej i sie pojedynkowac chcę
Smieszny jestes. Podaruj dziecią słonce!
Hym, proponuje podarować biednemu Grebolowi słońce!!
../\............
< * >.........SŁONECZKO DLA GREBOLA
..\/............
może mało podobne ale zawsze coś!
Najwyzsza prawda
01-07-2006, 03:45
Juz nie moge cie nosso czytac czy ty nie widzisz ze sie osmieszasz nie dosc ze robisz blad za bledem to jeszcze robisz byki takie ze w 1 klasie podstawowki takich nie robilem.Co ty masz z tymi psami moze ssales jakas suke w mlodosci bo twoja matka mleka nie miala i ci sutka jakiegos psa dawala do cyckania ???Czy do twojej durnej paly nie dochodzi ze ktos bardziej nie lubi dofu niz Drazharma i woli sie bic z dofem bo ich bardziej nie trawi niz Draza, i nic tu zadne psy nie maja do gadania.No ale skoro wszyscy co sa w Wanted sa psami to jak ci w ryju skoro takie niezbyt madre zwierzeta jak psy z wami wygrywaja?? Nie pisz ze macie wiecej fragow bo wygrywa ten kto expi i sprawa jest prosta.Tak swoja droga zawsze najwiecej na forum maja do powiedzenia ci co nigdy w bitwach nie biora udzialu jak Nosso Fea Mexenoth i Saxe chociaz z wanted.
Btw. Gimlii czemu dajesz bany tylko tym co pisza zle o dofie a Nosso obraza non stop i zadnych konsekwecji nie wyciagasz z jego glupot zadnego bana nie dostaje.O co chodzi lubisz czytac jak ktos milo pisze o twoim dofie ale jak zle to ban co?? Takie modkowanie to se daruj.
Btw. Gimlii czemu dajesz bany tylko tym co pisza zle o dofie a Nosso obraza non stop i zadnych konsekwecji nie wyciagasz z jego glupot zadnego bana nie dostaje.O co chodzi lubisz czytac jak ktos milo pisze o twoim dofie ale jak zle to ban co?? Takie modkowanie to se daruj. Ostrzegam kazdego posta lamiacego regulamin, ktorego zauwaze w tym spamie. Ostrzezenia w tym temacie dostali ode mnie m.in. Nosso, Fea czy Raul. To nie moja wina ze "popisales" sie takim brakiem kultury, ze zasluzyles na bana. Radze poczytac regulamin zanim po raz kolejny zaczniesz tu wszystkich, lacznie ze mna, wyzywac, bo szybko zapracujesz na kolejnego.
A ty na bitwach chyba tez nie bywasz skoro nie widujesz tam Mexe : d
Drazharm
01-07-2006, 12:43
prawda wyszla na jaw, Abu Loppez okradl Dragoholikusa po czym loot(3 mil gp w kasie i eq) schowal na charze Silli, strach pomyslec co bysmy bez niej zrobili.
no nic, myslalem ze Anim w porzadku koles a sie okazal skonczonym frajerem
Aleksy - Drazharm says:
mowiles zebysmy nie robili z ciebie frajera, bo to nie ty
Aleksy - Drazharm says:
sam zrobiles z siebie frajera
Anim says:
lajt
Aleksy - Drazharm says:
moze i dla ciebie lajt
Aleksy - Drazharm says:
haha
Aleksy - Drazharm says:
zal
Anim says:
skoncz i odejdz odemnie
Anim says:
Aleksy - Drazharm says:
przez ten caly czas sie czailes frajerze zeby kogos ojebac
Aleksy - Drazharm says:
chwila nieuwagi i cyk
Aleksy - Drazharm says:
jebany zlodziej
Anim says:
ie czailem
Anim says:
sie
Anim says:
bym chcial bym go ojebal wczesniej
Anim says:
wiec wiesz
tego frajera do dofu mozecie go przyjac bo my mu reki wiecej nie podamy. pies go je***
@Drazharm
Takie jest wanted :P
no nic, myslalem ze Anim w porzadku koles a sie okazal skonczonym frajerem
Anim, myslalem ze sie zmieniles ale widac c*** zawsze bedzie c***em.
I ty byles tym co mowil ze jest lojalny?:o
Wanted - Tylko dla prawdziwych...
@Shanoz
Odezwij sie jak mozesz w najblizszym czasie, jak nie pogadamy przed lub po ss :)
Pozdro,
Citek
@Drazharm
Mówiłeś, że mu ręki nie podacie, a jednak tlyko range mu zmieniliści na gorszą.
@Drazharm
Mówiłeś, że mu ręki nie podacie, a jednak tlyko range mu zmieniliści na gorszą.
:( Stanowi to dla ciebie problem :(
Justin Timberlake - Cry me a river :(
@Mrok
I bardzo slusznie ze nie czytasz moich postow bo po co mialbys np. czytac o tym ze nie lubie jak ktos komus cisnie bez powodu albo o wyzszosci sorca nad pallem.
@Najwyzsza Prawda
Male sprostowanie. Bralem udzial w kilku bitwach a takze w najwiekszej bitwie w Veno od poczatku do konca. Niestety wiekszosc "bitew" (badz masslogow albo "hit and run'ow" sorckami) odbywa sie w srodku nocy a jak wiadomo normalni ludzie po nocach spia a szczury to moga z kanalow wylazic w nocy i ser uczciwym ludziom rozkradac. Na forum tez zbytnio nie mam za duzo do powiedzenia gdyz nie zrobilem tu wiecej niz 17 postow (na chyba 1400) natomiast odpowiadam na posty glownie w sytuacji takiej jak ta gdy musze sie wybronic przed jakimis falszywymi zarzutami. Nie oskarzam nikogo bezpodstawnie o nic jak wielu innych forumowiczow a takze nie wymyslam zadnych niestworzonych historii. Pozdrawiam.
EDIT:
@Nosso
Myslales o zostaniu komikiem?
Inteligenca (dobry zart). Co jest inteligentnego w cisnieciu ludzi od psow, idiotow etc?
A co do grywalnosci jest to pojecie wzgledne. Zeby Azura byla grywalna dla CIEBIE to oczywiscie trzeba wyeliminowac Wanted (badz mozesz sie tez wyplacic). Zeby Azura byla grywalna dla Wanted, WA, No Remorse itp. trzeba wyeliminowac DoF.
A Wanted to sie nie wynioslo bynajmniej z powodu jakiejs nadprzyrodzonej sily zwana "inteligencja" ktorej niektorym na tym forum bardzo brakuje. Wynioslo sie gdyz po co marnowac czas jesli mozna wbic nastepny level?
nvm
BTW: szczury to bardzo inteligentne zwierzeta... pewnie inteligentniejsze od wielu ludzi ';-)
fea_umarth
01-07-2006, 17:38
kazdy orze jak moze .jedni kradna ser w srodku nocy a drudzy domki w srodku dnia .jak powedziales ze trzeba nie lada inteligencji zeby kogos do psa przyrownac to dzieki za porownanie ludzi z dof do szczurkow
@Karol
Moze i sa tacy ludzie co szczur jest i madrzejszy od nich. A co, znasz kogos takiego?
@Fea
Np.
Wyzywanie ludzi od psów w stylu "ty psie, cos, jebal cie pies" jest zwyklym obrazaniem, natomiast ja uzylem bardzo wyszukanej metafory "szczurow kradnacych ser". A co do domku... Prosze, wskaz mi kto komu domek ukradl.
EDIT:
I widzisz Najwyzsza Prawdo? Wlasnie ja odpowiadam jedynie na takie posty, jakies glupkowate zarzuty. Ale o tym pozniej (po gorzkiej porazce Fey... Fea... Fei... :S Jak sie to odmienia?)
Wole byc szczurem w DoF niz psem w Wanted.
btw Saxe, wiec wedlug ciebie jest troche nienormalnych ludzi w Wanted skoro graja i daja sie nam zabijac w nocy.:D Jakby ich nie bylo to by nas tez nie bylo xD I wiesz, to ze u nas jest wieczor to nie znaczy, ze u innych tez.
Moze nie ukradl ale okradl hehe ludzie z Wanted okradaja sie nawzajem, takie atrakcje to tylko w Wanted :)
fea_umarth
01-07-2006, 18:34
@Karol
Moze i sa tacy ludzie co szczur jest i madrzejszy od nich. A co, znasz kogos takiego?
@Fea
Np.
Wyzywanie ludzi od psów w stylu "ty psie, cos, uwielbiam jeść bananyal cie pies" jest zwyklym obrazaniem, natomiast ja uzylem bardzo wyszukanej metafory "szczurow kradnacych ser". A co do domku... Prosze, wskaz mi kto komu domek ukradl.
EDIT:
I widzisz Najwyzsza Prawdo? Wlasnie ja odpowiadam jedynie na takie posty, jakies glupkowate zarzuty. Ale o tym pozniej (po gorzkiej porazce Fey... Fea... Fei... :S Jak sie to odmienia?)
domek drago
ten z turtlesow nawet mistrzem karate byl
Co do domku Drago to nie wypowiadam sie tutaj na ten temat (szczerze mowiac myslalem o innej akcji z domkiem xD). A nie wypowiem sie bo nie chce obrazac publicznie kolegi ktorego znalem (a przynajmniej tak mi sie wydawalo).
@Fea
Nie chodzilo mi o szczura tylko o czlowieka -.- :D
@Mex
Masz namysli Hega Magnusa? Ale tak na powaznie, troche ludzi z DoF jest innego pochodzenia niz polskiego, a z kolei kilku polakow zmienilo kraj w ktorym mieszkali, sam sie juz troche pogubilem. Jezeli chodzi o maniakow z Wanted grajacych po nocach, o nich nie mowilem nic zlego ale tez nic dobrego. Zreszta nie odpowiadam za czyny pozostalych czlonkow gildii, w koncu jestem tylko "wojownikiem"
fea_umarth
01-07-2006, 20:46
o szczura karateke?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.