Pokaż pełną wersje : Wydarzenia Z kyry
Stron :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Takie przypadki z dziećmi sharującymi z rodzicami już były. Więc czemu nie miałbyś być następny? Chociaż osobiście w to wątpie, nie wyobrażam sobie sharingu z tatą. Ale teoria twojego sharingu nie jest oparta na "domysłach", "nie sprawdzonych informacjach". Wystarczy spojrzeć na głupią stronkę z czasem bycia online. Jak to wytłumaczysz, że grasz dzień w dzień po 20h? Nawet jeżeli nie miałbyś rl życia to jest to niemożliwe. No chyba, że bot, ale trudno zrobić taki lvl na bocie. To moje zdanie.
na fecie można grać 7 dni non stop, no tylko wc, uwierz mi. no ale nie podejrzewam go ze wciąga fete ;p
ps; 1000 post w tym temacie
Kiroy Wind
13-12-2006, 15:22
To on ani nie śpi ani nic innego nie robi??
Kiroy Wind
13-12-2006, 15:28
to zachowaj to zdanie dla siebie znam mandarigona dobrze wiem ze nie sharuje bo jest z miasta obok mnie ... i mam go na gg zawsze jak mandarigon online na gg tez jest ? zbieg okolicznosci?
Może sharuje na jednym kompie z bratem.
to zachowaj to zdanie dla siebie znam mandarigona dobrze wiem ze nie sharuje bo jest z miasta obok mnie ... i mam go na gg zawsze jak mandarigon online na gg tez jest ? zbieg okolicznosci?
2x 3 dni grania po 23 godziny? czy to normalne? a co ważniejsze czy możliwe?? na 100% nie, może po prostu nie wyłącza gg ?? jeszcze dodaj ,że chodzi do szkoły albo pracuje .
2x 3 dni grania po 23 godziny? czy to normalne? a co ważniejsze czy możliwe?? na 100% nie, może po prostu nie wyłącza gg ?? jeszcze dodaj ,że chodzi do szkoły albo pracuje .
niemoliwe? haha widać ze nie znane ci jest ostre pg
szkoda ze jego brata gg mam ;o ohh
niemozliwe ahahahha ja gralem od 8 rano do 20 next dnia
tak to ja też grałem od rana do wieczora następnego dnia, to jest tylko 1 noc bez spania... ale on grał 3 noce!!
ja tez bym wtedy tyle gral jakbym mogl bo mialem jeszcze duzo sil ... ogladalem se tv byl umnie kumpel wiec mi sie nie nudzilo i tlyko klikalem mysza na scaraby albo cyce ale mialem wolna chate tylko 1 noc gdybym mial duzej gral bym dluzej
Taa... coś jeszcze dodasz? może on tesz miał wolnom chate w łikend i grał sobie ftedy tszy dni z kolei?? zawsze można wziąść to pod uwagę...naap blz to ile on ma lat? 15 i rzucił szkołe?? 25 i jest bezrobotnym?? -.-
garlerdonem grają 2 osoby i jakoś ani razu nawet nie grał ponad 21 godzin na dobre
Kiroy Wind
13-12-2006, 16:36
Z tego co wiem, amas gra sam, ale mogę się mylić.
Z tego co powiem, amas gra sam, ale mogę się mylić.
Nie mylisz sie...
Manderigon
13-12-2006, 17:49
Taa... coś jeszcze dodasz? może on tesz miał wolnom chate w łikend i grał sobie ftedy tszy dni z kolei?? zawsze można wziąść to pod uwagę...naap blz to ile on ma lat? 15 i rzucił szkołe?? 25 i jest bezrobotnym?? -.-
garlerdonem grają 2 osoby i jakoś ani razu nawet nie grał ponad 21 godzin na dobre
Przeczytaj post ~998 uważniej i postaraj się go w miare możliwie zrozumieć.:baby:
Wtedy zacznij pisać Jakieś kolwiek komentarze na mój temat.:cup:
Pozdrawiam.
SkateElement
13-12-2006, 18:05
Lepiej przedstawcie jak się ma wojna, a nie sharowanie. Jak to CIPy szczają to będzie ban albo delet, takie debatowanie niczego nie zdziała.
Przeczytaj post ~998 uważniej i postaraj się go w miare możliwie zrozumieć.:baby:
Wtedy zacznij pisać Jakieś kolwiek komentarze na mój temat.:cup:
Pozdrawiam.
takich ludzi sie leczy...
Bulwozaur
13-12-2006, 23:12
Nie wiem dlaczego kazdy uwaza ze Garlerdon nie gra sam, skoro to jest jasne jak slonce ze gra sam :baby:
@Manderigon
feta rox?8o
Dzisiaj byl jeden z nielicznych dni w ktorych nie pogorszylismy swojej sytuacji w tej wojnie <lol>
hmm... moze dlatego ze znowu nic sie nie dzialo...
Nie wiem dlaczego kazdy uwaza ze Garlerdon nie gra sam, skoro to jest jasne jak slonce ze gra sam :baby:
@Manderigon
feta rox?8o
Dzisiaj byl jeden z nielicznych dni w ktorych nie pogorszylismy swojej sytuacji w tej wojnie <lol>
hahahaha sam bym tego lepiej nie powiedzial
Cariel Da'Rose
14-12-2006, 14:37
@Manderigon
feta rox?8o
AHahahahahah dokladnie lepiej bym tego nieujoł xDDD haha Open battle edron Blz?
Bulwozaur
14-12-2006, 15:44
Oczywiscie nie oznacza to ze ta wojna jest juz przegrana, mam nadzieje ze to tylko poczatkowe problemy z organizacja :)
Up to oby oby
Powiedzcie mi jak wy to robicie że jeszcze nie wygrywacie?
Bulwozaur
14-12-2006, 19:03
@Cariel Da'Rose jak to mozliwe ze jestes ze Stargardu Szczecinskiego? Bo mysle ze nie jestes wiec czekam na odpowiedz :]
A jesli nawet bys byl to napewno nie jestes w Family Guys.
@Cariel Da'Rose jak to mozliwe ze jestes ze Stargardu Szczecinskiego? Bo mysle ze nie jestes wiec czekam na odpowiedz :]
A jesli nawet bys byl to napewno nie jestes w Family Guys.
a ja ci mowie ze i jest ze stargardu i jest w fg :o
Bulwozaur
14-12-2006, 20:58
a ja ci mowie ze i jest ze stargardu i jest w fg :o
Niemozliwe, napewno bym go znal:p No chyba ze ma 12 lat ,nie zdal 2 razy, pol zycia przesiedzial w kafejce i boi sie ujawnic :) lol
Niemozliwe, napewno bym go znal:p No chyba ze ma 12 lat ,nie zdal 2 razy, pol zycia przesiedzial w kafejce i boi sie ujawnic :) lol
:P:P:P mozliwe jak widac niewszystkich znasz -.^
Jesli chodzi o Garlerdona to on gra sam. A jesli mi powiecie ze to nie mozliwe zrobic taki lvl w rok, to poprostu nie wiecie co potrafi sorc. A co do posta Lenrocka czy jak mu tam. Chlopie jest mi ciebie zal. Myslisz ze jak kazdy glupek wytlumaczysz go feta. G**no prawda! Probowales kiedys walic tydzien z rzedu? Po 3-4dniach bez snu, jedzenia twoj organizm nie jest zdolny do racjonalnego myslenia, w glowie ci sie jeb*e i nie mozesz sie skupic na niczym a co dopiero jeszcze expic. Chyba ze macie u siebie jakas glukoze ze szklem lub jakies inne gowno.
Cariel Da'Rose
14-12-2006, 21:33
lol niemam 12 lat a jezeli jestes ze stargardu to pisz prv o kontakt ^^ : O
i zapewniam cie z jestem z fG :>
Bulwozaur
14-12-2006, 22:17
@up
Jak zwykle przestraszony nie chce sie przyznac jaki ma main:D
ppiotrekk
15-12-2006, 06:29
Na Kyrze przekonałem się że lepiej trzymać ze szwedami + paroma polakami którzy są wporządku niż "polaczkami" którzy wbijając level 100+ myślą że są pro.
Btw. Nephtis zdobył dziś pięknęgo fraga na Vanadusie mając 85 lvl.
zgadzam sie z toba w 100% =p konkretne przypały tam grają xD
no i pare noobów też by się znalazło =p
Cariel Da'Rose
15-12-2006, 07:24
@up
Jak zwykle przestraszony nie chce sie przyznac jaki ma main:D
Mysle ze juz wiekszosc wiesz Ravinie te'be :P ja jestem przestraszony?xD po czym to wnioskujesz?: >
zgadzam sie z toba w 100% =p konkretne przypały tam grają xD
no i pare noobów też by się znalazło =p
o jednego na szczęście miej.....
ppiotrekk
15-12-2006, 12:14
Ja tam nawet nie grałem nobeczku (:
walinij teraz jeden ze swoich kretynskich tekstow nooba
mi sie ciebie nie chce jechac bo mi ciebie szkoda
=p
Ja tam nawet nie grałem nobeczku (:
walinij teraz jeden ze swoich kretynskich tekstow nooba
mi sie ciebie nie chce jechac bo mi ciebie szkoda
=p
mozesz podać mi przykład tych tekstów?
a mi Ciebie wcale nie żal ;<
Jesli chodzi o Garlerdona to on gra sam. A jesli mi powiecie ze to nie mozliwe zrobic taki lvl w rok, to poprostu nie wiecie co potrafi sorc. A co do posta Lenrocka czy jak mu tam. Chlopie jest mi ciebie zal. Myslisz ze jak kazdy glupek wytlumaczysz go feta. G**no prawda! Probowales kiedys walic tydzien z rzedu? Po 3-4dniach bez snu, jedzenia twoj organizm nie jest zdolny do racjonalnego myslenia, w glowie ci sie jeb*e i nie mozesz sie skupic na niczym a co dopiero jeszcze expic. Chyba ze macie u siebie jakas glukoze ze szklem lub jakies inne gowno.
czemu tak mowisz.... po 4 dniach kreslenia nawet idzie w miare normalnie myslec, tymbardziej jak bys siedzial przy kompie i nic sie nie ruszasz to wiesz... das zrade jako tako. swoja droga znam ludzi co rzra przez tydzien ale wygloadaja jak ghule xD
Ten co mówił, że po 4 dniach "fetowania" nie jest się w stanie myśleć to się BARDZO myli ... ;) Sam kiedyś na początku Kyry żeby się wybić troshke speedowałem i tydzień spokojnie na Cyclo siedziałem =] i myślałem ;), jak się gra w Tibie to tak się tego nie odczuwa bo ta gra wkręca ... ;)
//Signed
//Iks~
zalecam ci kretynko więcej myślec. nie pisalem tego w strone tematu garlerdona, ze niby nie moze tyle grac czy cos. kierowalem to w strone kogos kto mowil ze nie da sie grac tydzien non stop, to ja powiedziale ze mozna grac tyle na fecie, a nawet więcej. twoj organizm nie jest zdolny do myślenia? po fecie myslisz AZ za dużo, znam takich co biorą codziennie, albo przynajmniej co kilka dni regularnie. ale zeby cos o tym wiedziec trzeba spróbować, a widze wyskakuje mi tu jakiś gówniarz któremu słowo ' feta ' obiło się o uszy
@down
no, skoro tak twierdzisz.
@up
ŁOOO ty jesteś największy PG w całej tibi i jesteś najmądrzejszy na całym świecie i ogólnie wiesz wszystko....
Iksdek i Lenrock. Wiekszosc na tym forum to sa dzieciaki, co o fecie nic nie wiedza, nie znaja boomby po fecie, calej tej madrasci ktora mozg ogarania po fetce i tej nieziemskiej sily. Oni tego nie znaja wiec pisza pierdy., bo mysla ze "zjedli" xD wszystkie rozumy :p. Wiec reszta co nie wie:
NIE PIERDOLCIE MI TU O FECIE BO AZ ZAL.PL!
@temat
proponuje skonczyc temat o fetce. Lepiej zajac sie tematem wojny, ktora MM jak mowilem i myslalem oczywiscie przegrywa :P
Macie jakies nowosci? :D
ppiotrekk
16-12-2006, 03:36
Hah lul =p
ppiotrekk
16-12-2006, 03:43
czemu tak mowisz.... po 4 dniach kreslenia nawet idzie w miare normalnie myslec, tymbardziej jak bys siedzial przy kompie i nic sie nie ruszasz to wiesz... das zrade jako tako. swoja droga znam ludzi co rzra przez tydzien ale wygloadaja jak ghule xD
Troche w tym jest prawdy ale nie dokonca xD
bo tak naprawde Ghoul przy tych z NM
powinien zostac modelem =p
Troche w tym jest prawdy ale nie dokonca xD
bo tak naprawde Ghoul przy tych z NM
powinien zostac modelem =p
co to jest NM ??
Chyba zaczne częścięj ten temat odwiedzać bo się pośmiać można z wypowiedzi co niektórych użytkowników, ale też pogadać z tymi inteligentniejszymi ( ;D ).
@ Lenrock ..
Dalej chcesz te screeny, co Keisuka rookowałem ? ;>
@ Wojna
Hmmm, MM ciężko będzie wygrać wojne bo paroma charami z FG grają "Furorczycy" z Vision :]. Lecz, mimo to nie powinni sie poddawać, ta wojna jest
jeszcze do wygrania! :)
@Off Topic
Ci, którzy nie wiedzą NIC na temat wojny moim zdaniem nie powinni sie wypowiadać a co najwyżej zadawać jakieś pytania, które ich nurtują..!
//Signed
//Iks~
@Lenrock
Nie wiem jakie macie biale w swoim miescie i po ile wciagacie, ale ja po wczorajszym dniu (walnelem ponad polowke sam) nie mam najmniejszej ochoty do jakiejkolwiek gry. Przechodza mi ciagle dreszcze, jestem cholernie spocony, w glowie tak mi dudni, a ty mowisz zeby walic przez tydzien i sobie dalej grac. Porazka. Masz racje, posiadasz tysiace mysli, ale na fazie a nie na zwalach. Moze i da rade walic sobie przez tydzien i ciagle grac, ale to ilosci tak male zeby poprostu ci sie spac odechcialo i nic wiecej.
Co za zjeby -.-
Gadają o Anfetaminie a nawet nigdy tego na oczy widzieli.
Już nie macie co mówić jak nie sharuje to wymyślacie takie bzdety leszcze.
Jeśli nawet to robi to jest jego życie a nie wasze śmiecie.
Bulwozaur
16-12-2006, 11:31
Co za zjeby -.-
I kto tu jest zjebem lol. Komu ty probojesz wkrecac ze jedziesz na 1 ownera?hahaha, no chyba ze gracie osobno od momentu kupienia Nephtisa od skora 8o
Ja nie pisałem o sobie lamusie (hahahaah)
Cya na battle placku (sry zapomniałem że z Pz nie wyjdziesz)
ppiotrekk
16-12-2006, 13:05
co to jest NM ??
żle napisalem xD Mo Murda =p
Co za zjeby -.-
A ty widziales? Moze slyszales jakies opowiesci o fecie i myslisz ze wszystko wiesz. aJezeli to prawda co mowisz to moze sie powymieniamy filmikami z bibek. Chociaz watpie zebys ty cos mial jak non stop przed kompem musisz siedziec jezeli grasz sam, chyba ze sie kamerujesz jak kreslisz na podkladce od myszki grajac w tibie :baby:
i sam jestes smieciem, jestes tytka po fecie ktora dre po wciagnieciu :D
PS.
Nie pierdol Azerisie bzdur.
Pozdrawiam
Wiesz Azerisie ? Nigdy nie uważałem Cię za inteligentną osobę dlatego też skończ te swoje mądrości na temat fety, a kto jest śmieciem ten jest ;), już się nie pamięta jak się wyzywało wszystkich dookoła na forum ,a potem się przepraszało bo znowu chciało się grać ? Od kiedy my na Ty jesteśmy, że zaczynasz mnie od śmieci wyzywać? Skończ swoje głupawe wypowiedzi w tym temacie, bo go usuną.
//Signed
//Iks~
@Lenrock
Ty chyba jesteś jakiś tępy? Mozna fete brac często, ale jeżeli ci chodzi ,aby tydzień niespać i grac w tibie na Fu to jesteś głupi.
teraz niech sie wszyscy przyznaja ;> KTO JEST ZE STARGARDU >=}
Ja jak narazie znam 3 osoby ze stargardu ktore graja na kyrze ;)
Specjaliści od fety się znaleźli huahua
a tak wogole to czmu FG uwzielo sie tam na MoMurde?
HAhahahahahah ale dojebales to MM uzieli sie na nas i teraz dostaja po dupie
Cariel Da'Rose
16-12-2006, 18:21
HAHAHAAHAHHA YOU MADE MY DAY ahahuahauhauah lloooll to oni ubijali naszych za nic , wlepiali paymenty za byle gowno po 100k+ i poprostu nienawidza swe a na tym servie lepiej z swe trzymac,tylko im moge ufac w tym momencie na kyrze (+ paru mojich bro's z FG polakow)
Cariel Da'Rose
16-12-2006, 18:27
teraz niech sie wszyscy przyznaja ;> KTO JEST ZE STARGARDU >=}
Ja jak narazie znam 3 osoby ze stargardu ktore graja na kyrze ;)
Ja jestem ze stargardu ? :O lawl dziecko mozesz sie skontaktowac na PrvM;p
Cariel~ co Ty sobie ku%wa myślisz, że kim Ty kur$@ jesteś? Robisz z siebie taką gwiazde na Kyrze ... Mówisz o kimś UP, że jest dzieckiem, a kim Ty kur*a jesteś!? 15 lat i jesteś elo ? Nie to właśnie Ty jesteś tym dzieckiem! Z tego co widzę, to FG przyjęło do gildii Polaków a zarazem właśnie dzieci, które potrafią wyzywać wszystkich dookoła i pokazać jacy są pr0 nie mając nawet fragów na wojnie, a pojęcie o wojnie tylko takie co usłyszy na GC to powtórzy ^^. ;3
@ Wydarzenia z Kyry
MM jak już gdzieś tam pisałem UP ma mniejsze szanse na wygranie tej wojny bo charami z FG grają "Furorczycy" z Vision a co za tym idzie? Bardzo dobre zgranie =), ale nie można się poddawać :). Każda wojna jest do wygrania !
//Signed
//Iks~
Julianek
16-12-2006, 20:56
Z tego co wiem, amas gra sam, ale mogę się mylić.
Nie mylisz sie :)
@Julek
True, True, wkońcu z bolesławca nie ;] Tylko czego w dupe na wonie macie ;o?
@Azeris
A żebyś wiedział ;] i nietylko od Fu :p
@Lenrock
Ty chyba jesteś jakiś tępy? Mozna fete brac często, ale jeżeli ci chodzi ,aby tydzień niespać i grac w tibie na Fu to jesteś głupi.
dobra skoncz kurwa nei probowales to nie mów chociaz ja sam nie probowalem kilka razy z rzedu brac bo szkoda mi zdrowia. chociaz wiem ze sie da
@azeris
zjebany jestes, to nie bylo o tym ze garl cz ktos tam napewo bierze bo normalnie nie siedzialbyu tyle przed kompem, tylko o tym ze na fecie mozna duzo grac.
ps; idz juz rządzić nowym serverem :D :D :D :D :D
@Iksdek
Nie pisz jak nie wiesz.... Jacy furorczycy?...LOL....A to gdzie usłyszałeś? W telewizji czy gdzie...
Jeśli ktoś gra z Vision na wojnie po stronie FG to mi podaj nicki to pośmiejemy się wszyscy dookoła :>)
Ja jestem ze stargardu ? :O lawl dziecko mozesz sie skontaktowac na PrvM;p
po 1. Nie mow do mnie dzieciaku, gimnazjalisto....
po 2. podaj nicka ;>
@Iksdek
Nie pisz jak nie wiesz.... Jacy furorczycy?...LOL....A to gdzie usłyszałeś? W telewizji czy gdzie...
Jeśli ktoś gra z Vision na wojnie po stronie FG to mi podaj nicki to pośmiejemy się wszyscy dookoła :>)
Wiem, że grają ludzie z Vision w FG ;), niektórzy to moi rl =].
Nie będe się z Tobą kłócić bo widziałem Twoje poprzednie posty i wiem, że zawsze jesteś najmądrzejszy ^^. Nicków nie podam bo nie mogę =).
Cya ;>
//Signed
//Iks~
SkateElement
18-12-2006, 00:54
Ma ktoś film z wczorajszej jatki w Ank?
Cariel Da'Rose
18-12-2006, 11:38
Ma ktoś film z wczorajszej jatki w Ank?
sprawdz w dziale Filmy :O
btw open battle 7:5 dla FG
Total score 21:5 dla FG
SkateElement
18-12-2006, 11:53
sprawdz w dziale Filmy :O
btw open battle 7:5 dla FG
Total score 21:5 dla FG
Ściąga się =D, dlatego nie było go na tibicamie bo zajmuje 2,8mb :> dzieki
btw. Guys z wielkiej litery ;p
Cariel Da'Rose
18-12-2006, 12:09
Ściąga się =D, dlatego nie było go na tibicamie bo zajmuje 2,8mb :> dzieki
btw. Guys z wielkiej litery ;p
z Wielkiej litery bo jestesmy wielcy sie rozumie?xD
BTW 145ek na combo : p
http://img174.imageshack.us/my.php?image=shadiuscomboqk9.jpg
SkateElement
18-12-2006, 16:28
Nie, ponieważ FG jest wielkimi (nie dużymi ;)) i nie idzie jej znaleźć jak się kliknie pod twoim avatarem.
To czy jest wielka, to też poniekąd racja, ponieważ ma piękne fragi xd
Wiem, że grają ludzie z Vision w FG ;), niektórzy to moi rl =].
Nie będe się z Tobą kłócić bo widziałem Twoje poprzednie posty i wiem, że zawsze jesteś najmądrzejszy ^^. Nicków nie podam bo nie mogę =).
Cya ;>
//Signed
//Iks~
Ja nigdzie nie powiedziałem: "jestem najmądrzejszy" i nigdy nie poniżam nikogo ani w żadnym poście nie chce nikogo urazić ale jeśli piszesz takie bzdury to mnie coś trafia... Hmmm nie będę z tobą się kłucić ale wątpie czy masz racje :| A może jest trochę odwrotnie ;p
The Chaotic Paladin
18-12-2006, 17:04
Mimo że MM przegrała te Open Battle 7:5 (no w zasadzie do 4 bo takiego śmiecia jakim jest gr8 Tonnyyyyyyyy nie trzeba liczyć), to pokazuje jednak że potrafi walczyć, potrafi zabijać, i uczy się szybciej niż niektórzy z Brainless Guys. I w niedługim czasie okaże się kto lepiej zna zasady gry ;)
Swoją drogą Cariel Da'Rose to w 95% Demonic Pelego - jeden z polaczków w FG.
A tak btw zna się ktoś dobrze na cURL bo nicholery nie mogę jednego skryptu sklecić, ale w ciągu 2 dni będzie gotowy :)
Cariel Da'Rose
18-12-2006, 18:13
Mimo że MM przegrała te Open Battle 7:5 (no w zasadzie do 4 bo takiego śmiecia jakim jest gr8 Tonnyyyyyyyy nie trzeba liczyć), to pokazuje jednak że potrafi walczyć, potrafi zabijać, i uczy się szybciej niż niektórzy z Brainless Guys. I w niedługim czasie okaże się kto lepiej zna zasady gry ;)
A tak btw zna się ktoś dobrze na cURL bo nicholery nie mogę jednego skryptu sklecić, ale w ciągu 2 dni będzie gotowy :)
hauahua demonic pelego? nieobrazaj mnie (sry demonic ale tak jest xD) nieujawnie sie domysl sie why ;]
The Chaotic Paladin
18-12-2006, 18:37
Po szczegółowej analizie twoich wcześniejszych postów łatwo doszedłem do wniosku że jesteś 2nd ownerem Gandamira Evil'Eye. 0lik jest jednym, ty jesteś drugim, aha i nie tłumacz się że nie bo niestety ale wtopiłeś ;< A później będzie płacz i zgrzytanie zębów ze złe Mo Murda nie chce dać się wypłacić.
Zresztą wy to jesteście takie big mouths - dużo gadasz mało robisz.
Tutaj cytaty:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=91212
Witam, Snoo Aphrodite 61palll padl za Insuting mojego Przyjaciela, Kolegi z gildi i kiedys mnie ... Team to Ja 87ek, Teraxul 121rp, i Laron~ 70ek
Link- http://rapidshare.de/files/30476765/snoopada.rec.html
rehost http://www.**************/transfer.p...6142CC1C80B7FB
Died so fast ....
PS na końcu mala zabawa z Gs'ami =]
---
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=101311
^Wasze noobchary.
----------
http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=1048146#post1048146
eh norfik xD ciesz sie ciesz ale cie dogonie Cuz Gandamir Back : o, gz lv ale waste miales i na dle uzywaj ringa bo ci slabo szlo zwlaszcza pierwszy, mialem wrazenie ze z full defa biles bo po 40~~ ... 5% w 30min na tym lv najs, mogles steelboty uzywac ale ja tez o nich zapominam.. xDDD
Hail Gandamir xP
--------------------
F33l 0wn3d
Think, if you can
i co ty na to gandamir? a żeś wpadł ;d
Po szczegółowej analizie twoich wcześniejszych postów łatwo doszedłem do wniosku że jesteś 2nd ownerem Gandamira Evil'Eye. 0lik jest jednym, ty jesteś drugim, aha i nie tłumacz się że nie bo niestety ale wtopiłeś ;< A później będzie płacz i zgrzytanie zębów ze złe Mo Murda nie chce dać się wypłacić.
Zresztą wy to jesteście takie big mouths - dużo gadasz mało robisz.
Tutaj cytaty:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=91212
---
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=101311
^Wasze noobchary.
----------
http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=1048146#post1048146
--------------------
F33l 0wn3d
Think, if you can
Jaaaa ale jestes haxxxorski jak na to wpadłeś ??? :<<
Pozatym to chuj cie to obchodzi kto kim gra?? Staje Ci jak o tym myślisz??Pozatym niektórzy użytkownicy tego forum mogą sobie różne rzeczy wypisywać,nie koniecznie prawdziwe.Więc z łaski swojej ucisz się i niepie*** głupot.. Równie dobrze ja sobie moge napisać jestem Eternal Oblivion i mam wszystko w du*ie ..Też powiesz że jestem 2nd owner??
Peace.
schowam się pod koc ;(
a tak na serio to nigdy nie mówiłem ze niedziele konta pff
cóż nie da się połączyć wszystkiego, więc jeśli nie masz wystarczająco dużo czasu by spędzać długie godziny przed kompem to 2 owner to rozwiązanie dla ciebie ;)
nie mam zamiaru poświęcać tej grze tak dużo czasu, ale chce "coś" w tej grze osiągnąć, kłamstwem by było gdybym powiedział ze wogule mi nie zależy na tej grze... do tego dochodzą sprawy typu pacc, odrabianie strat pośmierci itd
a teraz panowie rzućcie stos bluzg jaki ja jestem bee bo dziele konto panowie hipokryci, którzy zawsze grają czysto nie używają "czitów" i nigdy nie dali passów do swojego chara komuś innemu
pozdro :>
tak apropo to z tego co wiem to był wynik 7;4 (licząc Tonnego) a nie 7;5 pozdro
The Chaotic Paladin
18-12-2006, 20:20
Oryginalnie napisane przez Azeris
Wszyscy sie tu podają za Slaminera lol. Juz nie macie za kogo? bo ja bym juz wolal podac sie za darknes byka
Hahahahhahahahahahaa
btw moze slaminer mial tyle ownerow, a teraz kazdy zaczol sie ujawniac
Nie zarzucaj komuś posiadanie kilku ownerów jeśli sam nie jesteś czysty i sharujesz? Czy poczynilem ci to jako zarzut. Po prostu odkrylem tozsamosc niejakiego Cariela Da'Rose, ktory za wszelka cene staral sie byc anonimowy. Coż, nie udalo się.
Swoją drogą podejście do gry mam takie jak i ty. Zamiast tracić cały dzień na gre moglem sobie pograc 3-4h i miesc duzo RL dla siebie w odroznieniu od innych. Slaminer zawsze, ale to zawsze mial 2 ownerow (przy czym 2 owner zmienial sie rotacyjnie czyli 3 osoby, jednak nigdy w ciagu dnia ani tygodnia nie gralo nim wiecej niz 2 osoby). Nastepnym razem poponuje analize moich postow bo wydaja sie zbyt trudne ;f
tak apropo to z tego co wiem to był wynik 7;4 (licząc Tonnego) a nie 7;5 pozdro
Azeris
Dec 17 2006, 22:08:57 CET Killed at Level 131 by Moothonost
Farsidy
Dec 17 2006, 21:59:23 CET Killed at Level 87 by Moothonost and by Luca Inviss
Natur
Dec 17 2006, 22:14:14 CET Killed at Level 87 by Luca Inviss and by Foriuss
Nephtis
Dec 17 2006, 22:20:32 CET Killed at Level 85 by Herineey
Tonyy Kewl
Dec 17 2006, 22:07:02 CET Killed at Level 33 by Foriuss and by Vistian
Jakby nie patrzeć to nadal co najmniej 7:4 chyba ze liczymy Azerisa jako smiecia to bedzie 7:3.
Jaaaa ale jestes haxxxorski jak na to wpadłeś ??? :<<
Pozatym to chuj cie to obchodzi kto kim gra?? Staje Ci jak o tym myślisz??Pozatym niektórzy użytkownicy tego forum mogą sobie różne rzeczy wypisywać,nie koniecznie prawdziwe.Więc z łaski swojej ucisz się i niepie*** głupot.. Równie dobrze ja sobie moge napisać jestem Eternal Oblivion i mam wszystko w du*ie ..Też powiesz że jestem 2nd owner??
Peace.
To panie eternal zamiesc mi swoj filmik, bo filmy tamtego goscia ogladalem i w 100% jestem pewien ze to Gandamir. A pan panie prawnik, zmien zawod bo twoja argumentacja jest rownie glupia jak i ty.
Co do moich umiejetnosci komputerowych i logicznego myslenia, to uwierz (bo na myslenie to cie nie bede namawial), ze jestem w tym lepszy od ciebie.
Aha ale Eternal jest BR? Chociaz podciagajac to pod ciebie to zawsze moze byc brain retard.
To juz wiem czemu kumple mi mowili z Gandamir to noob ,widocznie poznali 2 ownera ,nie-olika ; d
@Cariel Da'Rose
Nie wiem o czym mówisz , to z tymi kumplami =p
Zwracam honor rzeczywisice 7;5 :P
Co do wypowiedzi Azerisa to cytowanie jej przez ciebie drogi stary slaminerzy jest poprostu bezsensowne poniewaz jest to wypowiedz stara i nieodnoszaca sie do tego watku
elo
Cariel Da'Rose
18-12-2006, 20:43
To juz wiem czemu kumple mi mowili z Gandamir to noob ,widocznie poznali 2 ownera ,nie-olika ; d
Twoi kumple to ci ktorym niechcialem dac free itemsow? AHA x]>.>
Twoi kumple to ci ktorym niechcialem dac free itemsow? AHA x]>.>
nie odwracaj kota ogonem ;)
Co do wojny to myśle ze MM coś pokazało ale to jeszcze nie to xD
@up
brak im zgrania i organizacji, ale andal maja przewage lvlowa :P
btw ponoc syranus
Banished: until deletion because of invalid payment
mimo ze ukryl swoje dane wydaje sie byc to bardzo prawdopodobne poniewaz on mial pacc a teraz jest facc :P
wystarczy tylko zaplacic za pacca i wracac do gry :P
To panie eternal zamiesc mi swoj filmik, bo filmy tamtego goscia ogladalem i w 100% jestem pewien ze to Gandamir. A pan panie prawnik, zmien zawod bo twoja argumentacja jest rownie glupia jak i ty.
Co do moich umiejetnosci komputerowych i logicznego myslenia, to uwierz (bo na myslenie to cie nie bede namawial), ze jestem w tym lepszy od ciebie.
Aha ale Eternal jest BR? Chociaz podciagajac to pod ciebie to zawsze moze byc brain retard.
Weź lepiej sprawdź czy Cie w domu nie ma a potem zacznij pisać.Wcale nie starałem się ukrywać Gandamira tylko wyraziłem moje oburzeniem tym że być może bezpodstawnie kogoś oskarżasz...Jednakże Gandamir już się ujawnił/ujawnili więc nie będe o tym rozmawiał..Zapewniam Cię że moje zdolności intelektualne nie stoją na niskim poziomie i tutaj nie będę z tobą na ten temat rozmawiał..
Btw. Nie wiem czy to prawda ale podbno nieciekawie straciłeś Slaminera.
Rodi też kiedyś mieszkałem w Sosnowcu ;)
Weź lepiej sprawdź czy Cie w domu nie ma a potem zacznij pisać.Wcale nie starałem się ukrywać Gandamira tylko wyraziłem moje oburzeniem tym że być może bezpodstawnie kogoś oskarżasz...Jednakże Gandamir już się ujawnił/ujawnili więc nie będe o tym rozmawiał..Zapewniam Cię że moje zdolności intelektualne nie stoją na niskim poziomie i tutaj nie będę z tobą na ten temat rozmawiał..
Rodi też kiedyś mieszkałem w Sosnowcu ;)
Czy ty wogole przeczytales co on napisal. Chyba podal wyrazne i pewne dla wszytskich agrumenty , ktorych nie da sie zaprzeczyc. Wiec co ty wyjezdzasz tu ze stwierdzeniem "może bezpodstawnie kogoś oskarżasz".
@up
Dobre... A ja jestem XX owner Taifuna i zamieszczam tu SWÓJ flimki !!
Stary ale jary :>)
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/6909
problem? zalbr ?:]
The Chaotic Paladin
18-12-2006, 21:34
@up
brak im zgrania i organizacji, ale andal maja przewage lvlowa :P
btw ponoc syranus
Banished: until deletion because of invalid payment
mimo ze ukryl swoje dane wydaje sie byc to bardzo prawdopodobne poniewaz on mial pacc a teraz jest facc :P
wystarczy tylko zaplacic za pacca i wracac do gry :P
Jeśli dostajesz 2 bana za invalid payment, konto jest kasowane, bez mozliwosci jego odzyskania nawet po uprzednim zakupieniu nowego pacc'a. Pierwszy ban jest permanently because of invalid payment, drugi zaś to klasyczny delete konta.
@up
Rodi też kiedyś mieszkałem w Sosnowcu
Podstawy miałem, podałem konkretne linki wiec nie wiem w czym problem. Jesli az tak mocno cie urazilem, to ok przepraszam za to.
Utrata Slaminera to jedna z najbardziej zawilych spraw jakie bym musial pisac, totez nie napisze tego, przynajmniej nie teraz. Zreszta to moj problem z ktorym niedlugo sobie poradze.
Czy ty wogole przeczytales co on napisal. Chyba podal wyrazne i pewne dla wszytskich agrumenty , ktorych nie da sie zaprzeczyc. Wiec co ty wyjezdzasz tu ze stwierdzeniem "może bezpodstawnie kogoś oskarżasz".
Tak przeczytałem dokładnie ..Wtedy jeszcze nie mógł być tego pewien na 100% gdyż każdy użytkownik tego forum może sobie mówić co mu się podona(jeżeli nie łamie to regulaminu forum).
Zapewniam Cię że można to było jeszcze podważyć.
Peace.
takie sharowanie moim zdaniem duzo nie znaczy bo gandamir ma tylko 95 lvl, to nie to samo co sharowanie hlvl ktory jest w czolowce statystyk expa na servie. gandamir sharuje[ jesli sharuje bo raczej jednoznacznych dowodów na to nie ma] nie dla tego żeby być najlepszym, czy przegonić kogoś w expie, tylko żeby się przyjamniej grało. też bym wolał wbijac do tibi i mieć xx expa więcej niż przed wylogowaniem.
Taką metodę dzielenia konta stosuje prawie każdy 60+ (nie chce tu kogoś urazić jeżeli tak nie jest) .Jest to przyjemne gdyż można mieć i tibie rl ,i przy okazji sam idzie exp :)
Taką metodę dzielenia konta stosuje prawie każdy 60+ (nie chce tu kogoś urazić jeżeli tak nie jest) .Jest to przyjemne gdyż można mieć i tibie rl ,i przy okazji sam idzie exp :)
musze się zgodzić, prawie każdy 60lvl+ sharuje acc, a reszta 60 lvl+ którze nie sharują acc expią z botami :P
SkateElement
18-12-2006, 23:23
musze się zgodzić, prawie każdy 60lvl+ sharuje acc, a reszta 60 lvl+ którze nie sharują acc expią z botami :P
ja expie z lh i czasem Tibia Exp Counter
btw. Eternal~ to nie BR tylko Chińczyk i mieszka w Kanadzie
Where did you Born and where did you live?
R:
Hong Kong (no I’m not related to Bubble), but I’m currently living in Western Canada.
czemu w Kanadzie?? 0.o a ja myślałem ze chińczycy mieszkają w Chinach...
SkateElement
19-12-2006, 08:18
czemu w Kanadzie?? 0.o a ja myślałem ze chińczycy mieszkają w Chinach...
Ponieważ wyjechał ze swego cudownego kraju i zamieszkał w Kanadzie?...
Zapewniam Cie, ze sie mylisz. :)
@Cariel: Owned. Szkoda, ze tak lamersko sie z tym wydaliscie panowie.
@Tonyy: Tak jak juz wspomniane zostalo ten czlowiek nie powinien byc liczony do fragów. Typowy wannabe, jak kto woli forum flamer, ale ja jego posty ogladam i nawet male nagiecie regulaminu bede raportowal i staral sie o jego zbanowanie. Zreszta od czasu jak stracilismy Slaminera zdazylem juz zrobic 47 ms, a on? Gra od wakacji, ale co tam przeciez jest i tak najbardziej znaczacym czlonkiem tego waszego smiesznego szwedotworu. Aye.
Cariel Da'Rose
19-12-2006, 19:38
Ayida
Dec 19 2006, 19:08:07 CET Killed at Level 56 by Juffs
.... bez manashielda... przed domkiem :d
22:5
Od godziny 18 czekalismy na mo murde ale niestety niechcieli fight : < mimo ze sami wyznaczyli godzine :S
SkateElement
19-12-2006, 20:17
Btw. Były ziomusie po tą nową kuszę??
@niżej
Podejrzewałem, że z MM i FG nikt nie pójdzie, ale na tibia.com było mnóstwo ppl z innych gildii.
Cariel Da'Rose
19-12-2006, 21:31
Hmm wiesz dwie najwieksze gildie maja war... za czesto niewychodzimy dalej ani my ani oni z pz to moze ktos z ghetto itp poszedl ^^
Hmm wiesz dwie najwieksze gildie maja war... za czesto niewychodzimy dalej ani my ani oni z pz to moze ktos z ghetto itp poszedl ^^
W Ghetto za dużo noobów... <lol2>
DAROZAMOSC
20-12-2006, 21:27
Lol niewiecie kiedy nowy serw bedzie bo kupilem pacc i szkoda mi go juz leci a to niewiadomo kiedy...najwyżej poki co moge tu grac
Zapewniam Cie, ze sie mylisz.
@Kapix
Udowodnij mi to --.--
Jest to pierwszy i ostatni post na który odpowiadam Tobie.Nie mam zamiaru się tutaj z tobą kłócić, gdyż uważam że forum do taki rzeczy nie sluży.
Peace.
Gaucho10
20-12-2006, 23:33
Witam. Chciałbym zaczać grę na tym serwie. Wczesniej gralem na arcani. Chciałem si edowiedziec jak jest teraz na kyrze co sie idzie. z gory dzieki
@up
wojna
Manderigon Agrius
Dec 20 2006, 23:51:24 CET Killed at Level 147 by Geo Aldarion
and by Juffs
HAIL FG _/
pozdro
Ciacho1920
21-12-2006, 10:15
@niżej
Podejrzewałem, że z MM i FG nikt nie pójdzie, ale na tibia.com było mnóstwo ppl z innych gildii.
NAAB? Zeby tam dojsc musi byc dobra ekipa 150+ malo osob bo potem robi sie tam syf a na kyrze same 150+ biora udzial w war... to jak mogli go wykonac... pomysl potem pisz...
Red October
21-12-2006, 13:12
Mam pytanie do Mo Murda. Jak to byc najbardziej noobowska gildia w historii calej tibii? Macie taka przewage lvli, macie wiecej wysokolewelowych sorcow a jednak przegrywacie wszystko jak ostatnie nooby. Po pierwzej przegranej bitwie wszyscy sie wyplacaja, inni padaja w labiryntach w ab... Poza tym mieliscie szanse pokonac kolesi z family guys juz kilka miesiecy temu. Mam nadzieje, ze zostaniecie zrookowani, shakowani, ze po prostu przestaniecie tu grac. Przynosicie wstyd temu serwerowi, no i posrednio mi bo jestescie polska gildia a daliscie sie pokonac malej bandzie niedorobionych szwedow. A nawet jesli dalej bedziecie tu grali to ja i kilku moich 40 lvlowych kumpli wypowiemy wam wojne, zaloze sie, ze ja wygramy i wzbogacimi sie o duza kase :)
@up
1. W Family Guys sa nie tylko szwedzi ale tez polacy.. ;)
2. Teoretycznie Mo Murda powinna rozniesc FG ale to tylko teoria.. :)
3. Jak widac przewaga lvlowa nie ma tu znaczenia
4. Zeby wygrac wojne nie wystarczy mniec Hlvl, trzeba miec rowniez mozg i dobrego przywodce ktory nie boi sie podjac zadnej decyzji a nawet nie boi sie zginac.. MM taki ludzi nie posiada :)
Miszcz23
21-12-2006, 14:00
@up
1. W Family Guys sa nie tylko szwedzi ale tez polacy.. ;)
3. Jak widac przewaga lvlowa nie ma tu znaczenia
4. Zeby wygrac wojne nie wystarczy mniec Hlvl, trzeba miec rowniez mozg i dobrego przywodce ktory nie boi sie podjac zadnej decyzji a nawet nie boi sie zginac.. MM taki ludzi nie posiada :)
Święta prawda :D.
Największy problem tkwi w tym, że większość FG to zgrana ekipa posiadająca mózgi, a MM to ściepka największych leveli z Kyry, która była przekonana, że jak będą w jednej gildii to świat należy do nich. Niestety byli w zajebiście dupnym błędzie. Żeby rządzić serverem trzeba mieć jeszcze troche pomyślunku i zaufanych kumpli. Członkowie MM mieli to najwyraźniej w dupie, każdy dbał tylko o swój tyłek.
Btw. up up up
Dupicie fleki o jakimś PG, sharingu i fecie. Tibia to całe wasze życie?
Po pierwsze niech nikt nie wciska kitu że 90% 60 lvl~sharuje. To jest po prostu żałosne stwierdzenie i aż mi się nie chce tego komentować, ale tak na marginesie to właśnie takie wysharowane pipki z 130 lvl~ to cała Mo Murda. Np. Taki Nivelato nawet nie wiedział co to jest Parchment Room i padł jak największy nOOb. Gz :*
Po drugie, to czy ktoś potrafi grać 3 dni czy nawet tydzien bez przerwy świadczy tylko o jego największych życiowych wartościach. Gnijcie przy tych kompach lamusy. Kumam żeby sobie czasem przydupić PG na jakieś 12h, ale życie nie polega na tym że je marnować przy głupawej grze 2d z której tak na prawde po za satysfakcją gówno się ma. Kiedyś się w końcu skończy w to grać i duża część z was (raczej z nas) walnie się w łeb i powie "po gówno mi to było".
Po trzecie, samo wdupianie fety bez celu jest padacznie kretyńskie, a co dopiero kreślenie po to żeby się zamęczać przy Tibii kilkanaście godzin bez przerwy. Mam nadzieje, że większość z was zdaje sobie z tego sprawe jakie skutki uboczne ma takie wdupianie futra. Sam musze przyznać, że się za to nie zabierałem, ale mam kumpla który był już 2 razy na detoxie ( nie z powodu samej fety, wdupiał wszystko co się dało), teraz ma zawiasy na 3 lata za posiadanie i przejrzał na oczy. Czasem mówi, że banie były fajne, ale przyznaje że feta to był najbardziej żałosny drug. Po tygodniu kreślenia masz takie gówno w mózgu, że nie potrafisz normalnie funkcjonować, połączenia stawów, np łokcie masz suche a doły pod gałami jakbyś ćpał przez całe życie.
Rozpisałem się bo mi się troche nudzi, a to że szybko pisze troche mi pomogło, żeby się nie zniechęcić.
Pzdr600 dla wszystkich, którzy potrafią zauważać w życiu większe wartości niż władza w wirtualnej grze.
@up
Witamy kolejnego "normalnego" człowieka na tym forum :)
bo większość to SUPERMUSKI itp.
@up
Witamy kolejnego "normalnego" człowieka na tym forum :)
bo większość to SUPERMUSKI itp.
POpdisuje sie pod tym ;)
Miszcz23
21-12-2006, 14:52
Jestem zszokowany :p
Myślałem, że wszyscy będą jechać po moim "wyniosłym poscie".
Btw. czemu piszecie tutaj a nie na tibia.com forum?
up@
Ponieważ nie chcemy upadku tibia.pl xDDD
The Chaotic Paladin
21-12-2006, 15:28
@up
Teoretycznie praktyka nie sprawdza się w praktyce ale praktycznie teoretyka sprawdza się w praktyce...
Jestem zszokowany :p
Myślałem, że wszyscy będą jechać po moim "wyniosłym poscie".
Btw. czemu piszecie tutaj a nie na tibia.com forum?
400~ postów ;)
Tacy ludzie jak wyzej mile widziani :) Najbardziej cieszy mnie brak noobowych postow, trzeba sie tego strzec jak ognia xD
SkateElement
21-12-2006, 20:35
NAAB? Zeby tam dojsc musi byc dobra ekipa 150+ malo osob bo potem robi sie tam syf a na kyrze same 150+ biora udzial w war... to jak mogli go wykonac... pomysl potem pisz...
Nie wiem jak ty ale JA myślę... chyba by nie pisali tematu na tibia.com gdyby z góry założyli, że nie pójdą... Wiele jest noobów na Kyrze i dlaczego by nie mogli iść. Nie mówiłem, że quest jest łatwy. X(
@Miszcz23
jesteś "miszczem" ;]
Miszcz23
21-12-2006, 21:20
PoI questa nikt nie zrobił narazie. Tam są same creat'y które zadają średnio 500 dmg ~. Są takie które mają odporność na UE i exori na przykład, a jest ich w komancie po 6~. Na Testcie była ściepa hi leveli na ten quest ( tak po 170 lvl minimum ) ale tego nie dali rady zrobić. Nightmare ( CIP soft member ) tylko ich przeteleportował do Chest Rooma, żeby ludzie wiedzieli co tam jest :p.
Nowy crossbow jest ponoć chłamiasty. Żadna rewelacja anyway.
Szanse na to, że zrobią to na Kyrze są żadne. Jedynie Antica ma jakieś opcje.
No i nie wykluczajmy Harmonii.. jezeli poszli by all 200+ i reszta to kto wie.. ;)
@up
Nic sie nie dzieje? poczytaj forum na tibia.com albo tutaj dokladnie poczytaj to sie dowiesz ze trwa wojna miedzy Family Guys vs Mo Murda, gdzie MM dostaje baty ;d
Prosimy o niespamowania forum podwójnymi postami....
Ps: Guga ROX :D
Ciacho1920
21-12-2006, 22:05
Nie wiem jak ty ale JA myślę... chyba by nie pisali tematu na tibia.com gdyby z góry założyli, że nie pójdą... Wiele jest noobów na Kyrze i dlaczego by nie mogli iść. Nie mówiłem, że quest jest łatwy. X(
@Miszcz23
jesteś "miszczem" ;]
Kyra w obecnym stanie tego nie wyczysci... Mysle ze Aldora z Nemtorem, Furora jak sie skonczy wojna i kilka starszych serwerow np. Antica, wykonaja ten qest... Watpie ze serwery bez wysokich blokerow i malo licznych blokerow da rade... Kyra jak wykona to FG bo sa dobrze zgrana ekipa, a MM moze wykona ale niestety maja wieksza sile niz FG a zero zgrania... Szwedzi zawsze mieli dobre pvp na kazdym serwie np. Obsidia:P
Miszcz23
21-12-2006, 22:46
Kyra w obecnym stanie tego nie wyczysci... Mysle ze Aldora z Nemtorem, Furora jak sie skonczy wojna i kilka starszych serwerow np. Antica, wykonaja ten qest... Watpie ze serwery bez wysokich blokerow i malo licznych blokerow da rade... Kyra jak wykona to FG bo sa dobrze zgrana ekipa, a MM moze wykona ale niestety maja wieksza sile niz FG a zero zgrania... Szwedzi zawsze mieli dobre pvp na kazdym serwie np. Obsidia:P
Szwedzi zawsze wymiatali. Citadelica z Antici rozdupiała wszystkich jak chciała, Ci kolesie mieli takie pomysły jak nikt inny w Tibii. Wlepiali im banny za jakieś boty, ale żaden z nich nie cheatował, po prostu byli zajebiści. Przepustką do sukcesów jest komunikacja i pomysły, teraz umiejętności się nie liczą. FG siedzi na mikrofonach i sobie odliczają pewnie ^^.
W sumie bajer też tkwi w tym że Szwedów jest mało i muszą się trzymać siebie nawzajem, inaczej by nic nie zdziałali, dlatego jest między nimi coś takiego jak "zaufanie". Jak dla mnie należy im się wygrana.
Poniewierali sobie nimi Ci pewni siebie frajerzy a teraz mają zdziwko. Dupny kozak Garl padł i żeby mieć na blessy to sobie zabił Patteha, a teraz stoi w pz i penia dupe.
Ciacho1920
21-12-2006, 23:10
up./\
Zgodze sie... Szwedzi i hiszpancy najlepsi a polacy albo przegrywaja lub liza dupe innym...Wyjatkiem jest Aldora i Furora... Reszta porazka
Miszcz23
21-12-2006, 23:21
Ciekawe z czego to wynika xD
na Chimerze też nie było kiedyś źle z polakami, teraz tam grają tylko same nooby
Ciacho1920
22-12-2006, 11:29
Ciekawe z czego to wynika xD
na Chimerze też nie było kiedyś źle z polakami, teraz tam grają tylko same nooby
Takie zycie!!
SkateElement
22-12-2006, 20:54
PoI questa nikt nie zrobił narazie. Tam są same creat'y które zadają średnio 500 dmg ~. Są takie które mają odporność na UE i exori na przykład, a jest ich w komancie po 6~. Na Testcie była ściepa hi leveli na ten quest ( tak po 170 lvl minimum ) ale tego nie dali rady zrobić. Nightmare ( CIP soft member ) tylko ich przeteleportował do Chest Rooma, żeby ludzie wiedzieli co tam jest :p.
Nie masz czasem filmu/screenów z pokoju z nagrodami?
Te filmiki niektóre z TS kręcił 99-107lvl (padał i tracił lvle:D ) i wszedł w jakiś korytarz pełno nowych potworów i padł w 2s o_O Może widziałeś? To była droga na POI Quest?
Nowy crossbow jest ponoć chłamiasty. Żadna rewelacja anyway.
Szanse na to, że zrobią to na Kyrze są żadne. Jedynie Antica ma jakieś opcje.
Chyba ci chodzi o Knightmare, bo o rzadnym Nightmare to ja nieslyszalem
pozdro
23:18 Manderigon Agrius [146]: You have left the guild.
Kto następny? xDD
SkateElement
23-12-2006, 01:18
23:18 Manderigon Agrius [146]: You have left the guild.
Kto następny? xDD
lol, wyjdzie na to, że z MM zrobi się gildia paru osobowa...
Chyba ci chodzi o Knightmare, bo o rzadnym Nightmare to ja nieslyszalem
pozdro
dziwne ze nie slyszales, nightmare to potwór, a knightmare to ta postać cipów czy cos tam ;p
@skatelement
210ek+ padł na combo w jednym pokoju ;<
Miszcz23
23-12-2006, 10:16
~double
sorry :p
Miszcz23
23-12-2006, 10:29
dziwne ze nie slyszales, nightmare to potwór, a knightmare to ta postać cipów czy cos tam ;p
@skatelement
210ek+ padł na combo w jednym pokoju ;<
Ja się ciesze że takie questy robią, o tym myślałem przed updatem. Muszą być jakieś questy hardcorowe, bo np. taki DHq jest już tak oklepany że aż nudny. Wkurzało mnie to, że tego questa robi np. 3 osoby, a do chestów biegnie 20 osób, takim oto sposobem Demon Helmet nie jest warty kupy pieniędzy tylko marne 200k. Powinno być tak, jak na Anni, może się tam przeteleportować tylko np. 5 osób dziennie. Jak ja zaczynałem grać w Tibie, to jak się zdobyło Bright Sworda to był mega mega szpan, a teraz to gówno, którego nikt kupić nie chce. Rynek i cała ekonomia tej tibii to masakra, widać że Cip Soft się na tych sprawach gówno zna, ja akurat to studiuje i wystarczyłyby mi 2 miesiące i wszystkie ceny itemów poszły w góre i nie byłoby noobów na 8 lvl z Crown Setem, bohami i GSem na ratach.
Ten PoI quest będzie zajebisty, nareszczie jakieś wyzwanie dla hi lvli. :)
...a co do Manderigona, to mu gratuluje. Według mnie nie powinno być żadnych payment options i tyle. Znów się im uwidzi jakieś mega PA za miesiąć, czy dwa i będzie to samo, albo i nawet gorzej.
pozdro
Cariel Da'Rose
23-12-2006, 12:28
Ja się ciesze że takie questy robią, o tym myślałem przed updatem. Muszą być jakieś questy hardcorowe, bo np. taki DHq jest już tak oklepany że aż nudny. Wkurzało mnie to, że tego questa robi np. 3 osoby, a do chestów biegnie 20 osób, takim oto sposobem Demon Helmet nie jest warty kupy pieniędzy tylko marne 200k. Powinno być tak, jak na Anni, może się tam przeteleportować tylko np. 5 osób dziennie. Jak ja zaczynałem grać w Tibie, to jak się zdobyło Bright Sworda to był mega mega szpan, a teraz to gówno, którego nikt kupić nie chce. Rynek i cała ekonomia tej tibii to masakra, widać że Cip Soft się na tych sprawach gówno zna, ja akurat to studiuje i wystarczyłyby mi 2 miesiące i wszystkie ceny itemów poszły w góre i nie byłoby noobów na 8 lvl z Crown Setem, bohami i GSem na ratach.
Ten PoI quest będzie zajebisty, nareszczie jakieś wyzwanie dla hi lvli. :)
...a co do Manderigona, to mu gratuluje. Według mnie nie powinno być żadnych payment options i tyle. Znów się im uwidzi jakieś mega PA za miesiąć, czy dwa i będzie to samo, albo i nawet gorzej.
pozdro
Co do tego PA to wiesz jezeli sytuacja na servie bedzie taka ze więcej osob sie wyplaci to FG bedzie totalnie panowac nad serverem i taki Mandergiego~ niebedzie od*******ał PA z prostego powodu... Strach przed next paymentem/dead'em i dwa razy pomysli przed napisaniem Leave now!
Miszcz23
23-12-2006, 12:33
Co do tego PA to wiesz jezeli sytuacja na servie bedzie taka ze więcej osob sie wyplaci to FG bedzie totalnie panowac nad serverem i taki Mandergiego~ niebedzie od*******ał PA z prostego powodu... Strach przed next paymentem/dead'em i dwa razy pomysli przed napisaniem Leave now!
Dwa razy to za mało. Anyway nie cała Mo Murda to PA. Taki Arystos to zajebisty koleś. Szkoda tylko że sharer i cave botter :p.
Proste jeśli MM przegra to PA się zacznie ze strony FG czy innej gildi rządzącej.
Za czasów władzy MM nie było aż tak wielkiego PA jak wszyscy mówią , jedynie z Pattehem przesadzili:/ Mnie np. napadły ich(FG) noob chary/koledzy i próbowali zabić tylko za to , że jestem rl od kilku członków MM...
Cariel Da'Rose
23-12-2006, 13:40
Proste jeśli MM przegra to PA się zacznie ze strony FG czy innej gildi rządzącej.
Za czasów władzy MM nie było aż tak wielkiego PA jak wszyscy mówią , jedynie z Pattehem przesadzili:/ Mnie np. napadły ich(FG) noob chary/koledzy i próbowali zabić tylko za to , że jestem rl od kilku członków MM...
Gralem na paru worldach ale takiego pa jak mo murda od*******ala nie widzialem i nieda sie go porównac nawet do Unit'u z titani, podam pare przykladow: Patteh i jego dead bo Garlerdon chcial cash na blessy po dedzie, i moj dead za nic hmm wedlug garla "za twarz", dead dementieva za skulla jeszcze jak niebyl w MM, dlatego teraz tacy ludzie jak Heeriney, Garlerdon niemaja payment option czyli zarazem Bye bye kyra, a to ze cie chcieli ubic jacys Swe to nieoznacza ze odrazu FG ... przeciez na kyrze jest troche swe nie z fg.. ale ii tak wszystko idzie na ich konto
3/4 osób z MM zapłaci, nie będą brali udziału w wojnie a za kilka miesięcy znowu stworzą gildie i będzie wojna.
Gralem na paru worldach ale takiego pa jak mo murda od*******ala nie widzialem i nieda sie go porównac nawet do Unit'u z titani, podam pare przykladow: Patteh i jego dead bo Garlerdon chcial cash na blessy po dedzie, i moj dead za nic hmm wedlug garla "za twarz", dead dementieva za skulla jeszcze jak niebyl w MM, dlatego teraz tacy ludzie jak Heeriney, Garlerdon niemaja payment option czyli zarazem Bye bye kyra, a to ze cie chcieli ubic jacys Swe to nieoznacza ze odrazu FG ... przeciez na kyrze jest troche swe nie z fg.. ale ii tak wszystko idzie na ich konto
Ciekawe , bo stałem w dość odludnym miejscu , przyszedł Geo a potem 31 MS z FE .. Kroko~ Widziałem go dużo razy z ludźmi z FG.Zresztą mniejsza z tym , napisałem to tylko żeby ci wytłumaczyć , że nie zganiam wszystkiego niesłusznie na FG.
Miszcz23
23-12-2006, 15:31
Gówno prawda. Mo Murda to było mega PA i nie dupcie tu fleków. Dla mnie samo PA nie jest aż takie złe, ale jak ktoś sobie na tą władze zapracuje. A te szmaty sobie nie zapracowały bo jakieś 75% tej gildii to sharerzy w czystej postaci. Po za tym już nawet jak ktoś sharuje, ale wymiata w PvP bo gra w Tibie w pizdu czasu to też nie jest aż takie tragiczne. Ale Ci frajerzy chyba byli bici przez rodziców albo na podwórku przez kolegów i jedynym miejscem w którym mogą sobie porządzić to ich krzesło przed monitorem i klawiaturą.
Niektórzy żeby dość do władzy sami na wszystko zapracowują, np. ten Unit, oni mają prawo do PA, bo są zajebiści, ich filmik uznano na tibia.de za jeden z najlepszych. To samo taki Dark Side na Antice. Tam wojna trwała 4 lata ! Ci kolesie mają takie PvP, że w 5ciu by rozdupiły całą tą Mo Murde. Tibie znają na pamięć. Dlatego przez te 4 lata siedzenia w depo i planowaniu ataków, wejstowania runów na wojnie zasłużyli sobie na to żeby 50 lvl nooba wywalić z D lair jak chcą sobie poexpić. (to akurat głupi przykład bo wszystkie D lairy na Antice są publiczne)
Niestety na drodze wielkich panów z Kyry stanęło rozczarowanie. Nie wystarczy siedzieć najpierw na Hydrach i D lairach spamując exori vis przez 5h non stop, po czym wbija drugi owner. Później już różnica jest tylko taka, że spamują to exori vis na Warlackach. A te respy mają tylko dlatego, że power abusują albo są po prostu 17h na dobe.
Zbliża się półrocze, niech sobie chłopaki ponadrabiają straty w szkole i podciągną oceny, które są owocem spędzaniem czasu tylko przed Tibią.
A co do FG to look:
16:38 ------ [101]: if u attack ------
16:38 ------ [101]: u are hunted
16:38 ------- [39]: pff
16:38 ------- [101]: so leave the cave
16:38 ------- [39]: im?
16:38 ------- [39]: this is my cave
16:38 ------- [39]: im hunt here for 2-3 hours
16:38 ------ [39]: -.-
16:39 ------ [101]: leave it u try pa him
16:39 -------- [39]: i attack him becouse he dont leave from my cave
16:39 ------ [39]: ??
16:40 ----- [101]: ...
16:41 ----- [39]: ?
16:41 ----- [39]: then i must leave?
16:41 ------- [39]: if im first her?
16:42 ------- [39]: here?
16:42 ----- [101]: stay but dont attack tell them to leave..
16:43 ----- [39]: ok
to nie jest PA? wpada 8 lvl na roty, zmienia name w liście i expi jakby nigdy nic. nie chciał wyjsc to go zaatakowałem, a z chwile pisze koleś z pretensjami do mnie -.- moge sie załozyć że gdyby ten 101 lvl nie napisał do kumpla to by nie wyszedł a ja bym go zabił i potem sam bym padł -.-
a i jeszcze jedno:P
expie w tombach i był taki dziwny zbiego okoliczności że wpada ten sam koleś co do mnie pisał i mi sie wjebał jak expiłem -.-
to samo z MM:P
expie na rotach wpada koleś noob charem na moje roty, nie chciał wyjść to go musiałem zabić i już przy cave z rotami czekał 120+ żeby mnie zabić -.-
wiele było takich przypadków że przez je**nego low lvla padłem albo miałem hunta od h lvla
Miszcz23
23-12-2006, 17:03
no fakt, żałosne, że jak się zabije nooba 7 lvl z red skullem pod depo w Ab to za 3 minuty się ma trzy msg od hi lvl "hunted"
Anyway, nie wciskajcie, że FG to większe PA, bo widze co się dzieje.
Mo Murda oprócz tego że są PA, to są jeszcze mega żałośni.
Btw, kto ma władzę, ten ją wykorzystuje i jej nadużywa.
Życie. :p
Banished: until Jan 22 2007, 16:53:56 CET because of account sharing
Thalle lol :p
Gówno prawda. Mo Murda to było mega PA i nie dupcie tu fleków. Dla mnie samo PA nie jest aż takie złe, ale jak ktoś sobie na tą władze zapracuje. A te szmaty sobie nie zapracowały bo jakieś 75% tej gildii to sharerzy w czystej postaci. Po za tym już nawet jak ktoś sharuje, ale wymiata w PvP bo gra w Tibie w pizdu czasu to też nie jest aż takie tragiczne. Ale Ci frajerzy chyba byli bici przez rodziców albo na podwórku przez kolegów i jedynym miejscem w którym mogą sobie porządzić to ich krzesło przed monitorem i klawiaturą.
Niektórzy żeby dość do władzy sami na wszystko zapracowują, np. ten Unit, oni mają prawo do PA, bo są zajebiści, ich filmik uznano na tibia.de za jeden z najlepszych. To samo taki Dark Side na Antice. Tam wojna trwała 4 lata ! Ci kolesie mają takie PvP, że w 5ciu by rozdupiły całą tą Mo Murde. Tibie znają na pamięć. Dlatego przez te 4 lata siedzenia w depo i planowaniu ataków, wejstowania runów na wojnie zasłużyli sobie na to żeby 50 lvl nooba wywalić z D lair jak chcą sobie poexpić. (to akurat głupi przykład bo wszystkie D lairy na Antice są publiczne)
Niestety na drodze wielkich panów z Kyry stanęło rozczarowanie. Nie wystarczy siedzieć najpierw na Hydrach i D lairach spamując exori vis przez 5h non stop, po czym wbija drugi owner. Później już różnica jest tylko taka, że spamują to exori vis na Warlackach. A te respy mają tylko dlatego, że power abusują albo są po prostu 17h na dobe.
Zbliża się półrocze, niech sobie chłopaki ponadrabiają straty w szkole i podciągną oceny, które są owocem spędzaniem czasu tylko przed Tibią.
Ehm... Z exori vis nie zabijesz wrl :<
Cicho to Miszcz , on się lepiej zna od wszystkich . Inni sa żałośni tylko on jest spoko i nawet Wrl z Exori Vis zabije...
W sumie miszcz ma troche racji.. jezeli graja z soba pare lat to sa zgrani a pvp to teraz cipbot jest :p PA zawsze bylo i bedzie i nie ma co liczyc na zmiiany :)
The Chaotic Paladin
23-12-2006, 18:43
Banished: until Jan 22 2007, 16:53:56 CET because of account sharing
Thalle lol :p
Macie za sobą nooba Senior Tutora, którego i tak udupie, bo już chłopak ma 2 bad reporty za moje posty.
Swoją drogą to nie zatrzyma mnie w żaden sposób do pisania na forum. I tak was olewam.
Co do wypowiedzi miszcza23 to on tam chuja wie. Robi z siebie na forum Adama Smitha który zna sie na ekonomi i w ogole. Zasady ekonomi nijak sie maja to gospodarki w Tibii (calkiem inny sposob zdobywania dobr i ich przeplyw, mozliwosc zakupu oraz sprzedazy).
FG ma rowniez od cholery charow szarujacych tj. Gandamir Evil'Eye, Pontheus, Nephtis, Azeris, Nonix Dark, Natur (ale odszedl), Gimoon, Eon Aldarion <=> Elve Nightshade <=> Joim Hagane. Piepszenie wiec tutaj jakie to Mo Murda jest zle, szarujace calymi rodzinami, jest rownie ciekawe i prawdziwe jak bajki Braci Grim.
Znajomosc Tibii pana miszcza nie tylko ogranicza sie do zasad ekonomii, wytykania szarerow, ale rowniez do samej gry. Chlopak jest tak dobry ze hydry bije z visa, warlocki bije z visa, nawet na demony pewnie z visem sie wybiera (a jak szalec to szalec).
Jesli Garlerdon, Moothonost, Herineey, Rhu Inferno, Zerio of Zygus, Galt'ar, Ravin Te'Be beda mieli hunted forever to i tak chlopcy z FG sobie nie pograja. Jakikolwiek mass log chociaz 3 panow, bedzie konczyl sie 99,9% deadem ziomow z FG (chyba ze beda huncic bugi w zagrodzie Ab wtedy szanse spadaja do 10%).
Mo Murda od*******alo zdrowe PA, ale zawuazmy ze wtedy bylo w nim sporo gosci z Family Guys tj. Nonix Dark, Abo Tagteamz, Jinxz, Gimoon, Xolorian. I to nei Moothonosty, Arystosy czy Garlerdony robily prawdziwe PA ale wlasnie pan Nonix, pan Abo (ktory wymysla reasony glupsze niz on sam, formułując jest w języku uber-inglisz z dialektem noobish). Oczywiscie ze panowanie MM nie bylo swietne, jednak znajac zapedy ludzi z FG to bedzie gorsze. I dopiero spolecznosc Kyry bedzie plakala w dwie garscie).
Niektórzy żeby dość do władzy sami na wszystko zapracowują, np. ten Unit, oni mają prawo do PA, bo są zajebiści, ich filmik uznano na tibia.de za jeden z najlepszych. To samo taki Dark Side na Antice. Tam wojna trwała 4 lata ! Ci
kolesie mają takie PvP, że w 5ciu by rozdupiły całą tą Mo Murde. Tibie znają na pamięć. Dlatego przez te 4 lata siedzenia w depo i planowaniu ataków, wejstowania runów na wojnie zasłużyli sobie na to żeby 50 lvl nooba wywalić z D lair jak chcą sobie poexpić. (to akurat głupi przykład bo wszystkie D lairy na Antice są publiczne)
Ty to miałeś dopiero trudne dzieciństwo :( Wyzywając ludzi z MM widać jak Ci żal dupe ściska widząc to co oni mają czego ty nigdy nie będziesz miał
P.S. Nauczysz mnie bic Warlacki z visa ?:(
Miszcz23
23-12-2006, 19:18
Z tym visem mi się walnęło z rozpędu. Ale to szczegół. :p
( nie jarajcie się tak )
Zasady ekonomii w Tibii są inne, to fakt, mimo to lajtowo można tą sytuację naprawić i chyba nie zaprzeczysz. Nie robie z siebie żadnego Adama Smitha, tylko mnie to wdupia, że ta Tibia to teraz taka pomyłka w porównaniu do tego co było kiedyś (wcale nie było super). Wpienia mnie fakt, że dla sorców zrobili raj, knighty choćby się zesrały razem z palkami to tyle bez waste'a nie wyexpią, a o druidach aż żal wspominać. Nie chodzi tu tylko o ich szybkie expienie, ale prawie o wszystko, zapodali im jeszcze CIP bota, żeby im się lepiej SDkami strzelało (wiadomo, że każda profesja urzywa runów, ale sorce na tym najwięcej zyskały), UE pozostało to same, tyle, że Sorcy teraz robią magic level o wiele, wiele szybciej niż kiedyś przez te zasrane manasy ( co w rezylatacie dało im większe dmg). Przecież przed updatem nigdy nie widziałem żadnego sorca na d lair bez blockera, nieważne jak duży level by miał (uwierzcie że expiłem tam duuuuużo). Była przynajmniej zachowana równowaga, bo taki pall z knigthem mogły sobie tam expić bez dodatkowej konkurencji. A teraz, byle noob siądzie za klawiaturą, zobaczy jak się huntuje na Hydrach i ma prostą drogę do hi lvla, a o PvP też się nie musi martwić, bo przecież umarło. Takim oto sposobem, ja- grając troche więcej niż 4 lata mam takie same, albo i nawet mniejsze szanse w walce z noobem który gra pare miesięcy. Miałem ciche nadzieje, że to naprawią, ale Cip Soft leci tylko na kase, najbardziej się można o tym przekonać przy ich przegłupich ankietach "Co skłoniłoby Cię do kupna PACC".
Apropo PA, to normalne, tak jak napisałem- kto władze ma to jej nadużywa i wykorzystuje. Proste i zawsze tak będzie. Tylko zawsze są jakieś granice.
Co do tej Mo Murdy, którą tak bronisz, Moothonost PAował, tylko nieznacznie bo poza jego PG na wrlach wiele nie robi, a jak robi, to prawie zawsze źle. Całe szczęście, że Xolorian nie jest jego kolejnym przydupasem jak cała reszta i zdecydowała się go zabić. Arystos, już napisałem, jest w pożądku, Garlerdon może nie robił "prawdziwego PA"? W takim razie przez kogo w większej mierze jest ta wojna? Właśnie przez tego nooba, który padł jak szmata na Morgarothie, a później się musiał dowartościować za klawiaturą zabijąc Patteha niczemu winnego.
Powiem Ci Thalle tak: Spammujesz cholera wie po co forum tibia.com to przynajmniej zostaw ludziom tibia.pl. Zastanawiam się jaki masz w tym cel, ale nie potrafie tego zrozumieć, na serio musi Ci się nudzić w tym domu. Dziwie się tylko ludziom czemu nie potrafią Cię na tym forum tibia.com zingnorować, bo jak ja widze, że Thalle napisał post to od razu scrollem zjeżdżam niżej.
Tak btw, ja tu nikogo nie bronie zaciekle, ale uważam, że czas tych pewnych siebie frajerów się zakończył i tyle. Na pierwszej linii powinni powiedzieć bye bye Panowie Garlerdon, Herineey i Shadius Sham (kupił chara i myśli że kozak). To prawda że Abo to idiota, ale mi się to w nim podoba, że nie musi lizać dupy, tak jak Xolo. Nie ukrywajmy- Mo Murda i całe to Last Stand to była ściepa hi lvli, która chciała rządzić serverem i bawić się w PA. Takie coś jak "friendship" wśród nich nie było. Teraz to wychodzi. Nikt nikomu z pomocą nie przybiegł jak zabili Mootha, Arystosa czy Madre~, mimo że Mo Murdy było nieraz więcej na vip listach online.
" Jakikolwiek mass log chociaz 3 panow, bedzie konczyl sie 99,9% deadem ziomow z FG (chyba ze beda huncic bugi w zagrodzie Ab wtedy szanse spadaja do 10%)."
Ty wytykasz głupie błedy mi, więc i ja zaczne w twoją strone. W zagrodzie Bugów w Ab jest bramka na jedną kratke, wystarczy byle noob który tam rzuci fire bomb może to zablokować tak, że już nikt z tamtąd nie wyjdzie. Szanse więc wcale nie spadają. Jeśli już chciałeś podać dobry przykład to może nim być PoH, bo mają blisko do temple.
:baby: :baby: :baby:
Miszcz23
23-12-2006, 19:35
Ty to miałeś dopiero trudne dzieciństwo :( Wyzywając ludzi z MM widać jak Ci żal dupe ściska widząc to co oni mają czego ty nigdy nie będziesz miał
P.S. Nauczysz mnie bic Warlacki z visa ?:(
Gdzie wyczytałeś że mi żal dupe ściska, sorry, ale ja mam większe ambicje w życiu niż 150 lvl i władza na servie. :confused:
...żęście się doczepili do tego visa "perfekcjoniści", z reszta co to za różnica? Tylko taka że np, zamiast F4 klikasz F5...
The Chaotic Paladin
23-12-2006, 19:45
Z tym visem mi się walnęło z rozpędu. Ale to szczegół. :p
( nie jarajcie się tak )
Zasady ekonomii w Tibii są inne, to fakt, mimo to lajtowo można tą sytuację naprawić i chyba nie zaprzeczysz. Nie robie z siebie żadnego Adama Smitha, tylko mnie to wdupia, że ta Tibia to teraz taka pomyłka w porównaniu do tego co było kiedyś (wcale nie było super). Wpienia mnie fakt, że dla sorców zrobili raj, knighty choćby się zesrały razem z palkami to tyle bez waste'a nie wyexpią, a o druidach aż żal wspominać. Nie chodzi tu tylko o ich szybkie expienie, ale prawie o wszystko, zapodali im jeszcze CIP bota, żeby im się lepiej SDkami strzelało (wiadomo, że każda profesja urzywa runów, ale sorce na tym najwięcej zyskały), UE pozostało to same, tyle, że Sorcy teraz robią magic level o wiele, wiele szybciej niż kiedyś przez te zasrane manasy ( co w rezylatacie dało im większe dmg). Przecież przed updatem nigdy nie widziałem żadnego sorca na d lair bez blockera, nieważne jak duży level by miał (uwierzcie że expiłem tam duuuuużo). Była przynajmniej zachowana równowaga, bo taki pall z knigthem mogły sobie tam expić bez dodatkowej konkurencji. A teraz, byle noob siądzie za klawiaturą, zobaczy jak się huntuje na Hydrach i ma prostą drogę do hi lvla, a o PvP też się nie musi martwić, bo przecież umarło. Takim oto sposobem, ja- grając troche więcej niż 4 lata mam takie same, albo i nawet mniejsze szanse w walce z noobem który gra pare miesięcy. Miałem ciche nadzieje, że to naprawią, ale Cip Soft leci tylko na kase, najbardziej się można o tym przekonać przy ich przegłupich ankietach "Co skłoniłoby Cię do kupna PACC".
Apropo PA, to normalne, tak jak napisałem- kto władze ma to jej nadużywa i wykorzystuje. Proste i zawsze tak będzie. Tylko zawsze są jakieś granice.
Co do tej Mo Murdy, którą tak bronisz, Moothonost PAował, tylko nieznacznie bo poza jego PG na wrlach wiele nie robi, a jak robi, to prawie zawsze źle. Całe szczęście, że Xolorian nie jest jego kolejnym przydupasem jak cała reszta i zdecydowała się go zabić. Arystos, już napisałem, jest w pożądku, Garlerdon może nie robił "prawdziwego PA"? W takim razie przez kogo w większej mierze jest ta wojna? Właśnie przez tego nooba, który padł jak szmata na Morgarothie, a później się musiał dowartościować za klawiaturą zabijąc Patteha niczemu winnego.
Powiem Ci Thalle tak: Spammujesz cholera wie po co forum tibia.com to przynajmniej zostaw ludziom tibia.pl. Zastanawiam się jaki masz w tym cel, ale nie potrafie tego zrozumieć, na serio musi Ci się nudzić w tym domu. Dziwie się tylko ludziom czemu nie potrafią Cię na tym forum tibia.com zingnorować, bo jak ja widze, że Thalle napisał post to od razu scrollem zjeżdżam niżej.
Tak btw, ja tu nikogo nie bronie zaciekle, ale uważam, że czas tych pewnych siebie frajerów się zakończył i tyle. Na pierwszej linii powinni powiedzieć bye bye Panowie Garlerdon, Herineey i Shadius Sham (kupił chara i myśli że kozak). To prawda że Abo to idiota, ale mi się to w nim podoba, że nie musi lizać dupy, tak jak Xolo. Nie ukrywajmy- Mo Murda i całe to Last Stand to była ściepa hi lvli, która chciała rządzić serverem i bawić się w PA. Takie coś jak "friendship" wśród nich nie było. Teraz to wychodzi. Nikt nikomu z pomocą nie przybiegł jak zabili Mootha, Arystosa czy Madre~, mimo że Mo Murdy było nieraz więcej na vip listach online.
" Jakikolwiek mass log chociaz 3 panow, bedzie konczyl sie 99,9% deadem ziomow z FG (chyba ze beda huncic bugi w zagrodzie Ab wtedy szanse spadaja do 10%)."
Ty wytykasz głupie błedy mi, więc i ja zaczne w twoją strone. W zagrodzie Bugów w Ab jest bramka na jedną kratke, wystarczy byle noob który tam rzuci fire bomb może to zablokować tak, że już nikt z tamtąd nie wyjdzie. Szanse więc wcale nie spadają. Jeśli już chciałeś podać dobry przykład to może nim być PoH, bo mają blisko do temple.
Tak naprawdę to ekonomia padła przez Djinow, gdzie ludziom bardziej oplaca sie sprzedac k-arma za 5k niz szukac nooba ktory zaplaci im 2k wiecej, ale zazada podrozy i na chwile przed transakcja da loga. Obecnie sorkowie masowo huntujacy hydry sprzedają 90% loota u djinow (35k rh, bohy 30k etc.). Jeśli na serwie jest więcej niż 10 sorków z 100 lvlem ekonomia leci na łeb na szyję i nic tego nie zatrzyma. Żadne price listy, ktorych ludzie nie przestrzegają, tudzież używają noobcharów do sprzedawania.
Sprawdź ile charów zabił Nonix swego czasu dopiero później oceniaj innych ludzi. Swoja droga Abo to kretyn, ktory potrafi wymyslac naprawde glupie reasony. Na 65 lvlu gdy expilem na pohu oczywiscie przylecial i zaczal mnie bic (i tu oczywiscie poklony dla niego bo na jakis 30-40 sqm trafil 2 sd). Powod ataku: bo huncilem z jego kumplem gsy gdy mial lagi (ktory sam mnie o to prosil - Gafistergo Faberman gwoli scislosci). Cena: 10k. Oczywiscie na poczatku olalem go, jednak pozniej dalem mu te pieprzone 10k i gralem dalej w spokoju. Swego czasu wielu kumpli opowiadalo mi i dzialaniach abo i jego kolegow rl. A i mówisz ze Abo to debil ale nie dupowlaz. Idiotyzm to potegi n-tej. Z tego co koledzy z Mo Murdy mi mowili, Abo tak im wlazil w dupe, ze bylo to az denerwujace. Garlerdon zabil moze 2-3 osoby, z lvlami ~100 +/- (Gandamir, Patteh). A wystarczy sie rozejrzec ile 40-60 lvli padlo od Jinxza, Nonixa, czy innego plebsu z FG.
A co do ostatniej kwestii. Istnieje runka "Destroy Field", która powoduje znikniecie fire/poison/energy field, wiec ucieczka z zagrody jest raczej dosyc szybka. A dobrze zblokowane depo i nawet masslog w depo daje ci jakies 10-15 sekund na ucieczka z zagrodu (mozesz dodatkowo lurowac bugi tylko podbiegajac po nie).
Expienie na pohu wbrew bliskiemu temple jest mocno zdradzieckie. Na jednym forum widzialem jak zdjeli goscia z DPFT zza ekranu (bot od rafamana), albo masslog 3 sorkow i nawet niewielka odleglosc od temple moze byc zabojcza (jednak teraz wprowadzono 10 sekund na atak wiec i tak huncenie jest stosunkowo bezpieczne).
Miszcz23
23-12-2006, 20:14
Tak naprawdę to ekonomia padła przez Djinow, gdzie ludziom bardziej oplaca sie sprzedac k-arma za 5k niz szukac nooba ktory zaplaci im 2k wiecej, ale zazada podrozy i na chwile przed transakcja da loga. Obecnie sorkowie masowo huntujacy hydry sprzedają 90% loota u djinow (35k rh, bohy 30k etc.). Jeśli na serwie jest więcej niż 10 sorków z 100 lvlem ekonomia leci na łeb na szyję i nic tego nie zatrzyma. Żadne price listy, ktorych ludzie nie przestrzegają, tudzież używają noobcharów do sprzedawania.
Sprawdź ile charów zabił Nonix swego czasu dopiero później oceniaj innych ludzi. Swoja droga Abo to kretyn, ktory potrafi wymyslac naprawde glupie reasony. Na 65 lvlu gdy expilem na pohu oczywiscie przylecial i zaczal mnie bic (i tu oczywiscie poklony dla niego bo na jakis 30-40 sqm trafil 2 sd). Powod ataku: bo huncilem z jego kumplem gsy gdy mial lagi (ktory sam mnie o to prosil - Gafistergo Faberman gwoli scislosci). Cena: 10k. Oczywiscie na poczatku olalem go, jednak pozniej dalem mu te pieprzone 10k i gralem dalej w spokoju. Swego czasu wielu kumpli opowiadalo mi i dzialaniach abo i jego kolegow rl. A i mówisz ze Abo to debil ale nie dupowlaz. Idiotyzm to potegi n-tej. Z tego co koledzy z Mo Murdy mi mowili, Abo tak im wlazil w dupe, ze bylo to az denerwujace. Garlerdon zabil moze 2-3 osoby, z lvlami ~100 +/- (Gandamir, Patteh). A wystarczy sie rozejrzec ile 40-60 lvli padlo od Jinxza, Nonixa, czy innego plebsu z FG.
A co do ostatniej kwestii. Istnieje runka "Destroy Field", która powoduje znikniecie fire/poison/energy field, wiec ucieczka z zagrody jest raczej dosyc szybka. A dobrze zblokowane depo i nawet masslog w depo daje ci jakies 10-15 sekund na ucieczka z zagrodu (mozesz dodatkowo lurowac bugi tylko podbiegajac po nie).
Expienie na pohu wbrew bliskiemu temple jest mocno zdradzieckie. Na jednym forum widzialem jak zdjeli goscia z DPFT zza ekranu (bot od rafamana), albo masslog 3 sorkow i nawet niewielka odleglosc od temple moze byc zabojcza (jednak teraz wprowadzono 10 sekund na atak wiec i tak huncenie jest stosunkowo bezpieczne).
Abo dupowlaz? Może Ci tak ściemniają... jakoś Mootha nie bał się zabić, ani przeciwstawić się całej jego gildii, jasne że to frajer, nie bronie go, ale w moich oczach nie jest przydupasem.
Expienie na PoHu jest bardziej realne niż na bugach w Ab, zostawmy więc ten temat.
@The Chaotic Paladin
W którymś poście napisałeś: "Co do wypowiedzi miszcza23 to on tam chuja wie. Robi z siebie na forum Adama Smitha który zna sie na ekonomi i w ogole. Zasady ekonomi nijak sie maja to gospodarki w Tibii (calkiem inny sposob zdobywania dobr i ich przeplyw, mozliwosc zakupu oraz sprzedazy). "
A Ty wiesz kogo z siebie robisz na tym forum.... ?
Twoje myśli trafiły we mnie dogłębnie lecz one są bezsensowne tj. wyzywanie wszystkich którzy w jakikolwiek sposób złamali jakiekolwiek prawo, wywyższanie się ponad wszystkich itp.
Myślę że Tibia "wyżarła" Ci MUSK i już racjonalnie nie możesz myśleć :<
Ps: Przepraszam Cię za to że wywyższyłem się i zkrytykowałem Cię.
WESOŁYCH ŚWIĄT :>)
Miszcz23
23-12-2006, 20:22
@The Chaotic Paladin
W którymś poście napisałeś: "Co do wypowiedzi miszcza23 to on tam chuja wie. Robi z siebie na forum Adama Smitha który zna sie na ekonomi i w ogole. Zasady ekonomi nijak sie maja to gospodarki w Tibii (calkiem inny sposob zdobywania dobr i ich przeplyw, mozliwosc zakupu oraz sprzedazy). "
A Ty wiesz kogo z siebie robisz na tym forum.... ?
Twoje myśli trafiły we mnie dogłębnie lecz one są bezsensowne tj. wyzywanie wszystkich którzy w jakikolwiek sposób złamali jakiekolwiek prawo, wywyższanie się ponad wszystkich itp.
Myślę że Tibia "wyżarła" Ci MUSK i już racjonalnie nie możesz myśleć :<
Ps: Przepraszam Cię za to że wywyższyłem się i zkrytykowałem Cię.
WESOŁYCH ŚWIĄT :>)
...a pomyśleć, że krytykuje Tonyy'ego...
czy nie wyczułeś ironi w tym co powiedział Thalle ?
Miszcz23
23-12-2006, 23:01
czy nie wyczułeś ironi w tym co powiedział Thalle ?
ofc wyczułem, do czego zmierzasz?
SkateElement
24-12-2006, 02:28
Znowu poj***ne kłótnie, wyzwiska itp.
PA będzie zawsze niezależnie od gildii która wygra tą wojnę...
Dzięki wojnie rośnie kolejna siła - Teraxul, Pablofon i inni :)
odziwo Teraxul,Pablo i 'inni'
są w miare spoko.
Taki niepowiem kto, ale sporo by nick wymieniać.
gdy mieli średni lvl byli kumplami, gdy się wybili
ani nie pomogą, ani nie pogadają, a niektórzy się nawet czepiają.
Teraxula np. poznałem gdy miałem 70 lvl a on 135~ np. a zawsze pogada, czasem pomoże.
Chciałbym tu jeszcze podać kilka przykładów PA ze strony starego Last Stand i dzisiejszej Mo Murdy.
1)2 miesiące~ temu expiłem sobie na hydrach (na 61 lvlu bodajze). Expie sobie całą noc, wbiłem wtedy chyba 64, ale to mało ważne. Rano przychodzi Abo. Bloker na żółtym hp dostał burst + sd potem znów sd i leży. Ja dostałem sd po czym abo krzyczy "leave". Zszedłem na dół, myśle sobie, poczekam aż skończy. Kilka minut później również zszedł na doł dostałem 2 sd, skończyła mi sie mana i w nogi.
2) Troche wcześniej niż 2 miesiące expię 75 elite knightem na cyclopolis na poziomie -2-3-4. Przychodzi volcano rosso (rl kumpel abo, wtedy miał bodajze 55 lvl), zmeinia list i zaczyna bić mi wszystko. Mowie zeby odszedl i ze napisze jak skoncze. Nie posluchał. Dostał exori jak byl na zoltym, potem drugie po czym mowi hunted. Przylatuje abo i na*******a mnie z sd z jakimś 80 msem (ten z ue). Na moje szczescie mnie nie zabili.
3) Czasu dzisiejsze, czasy wojny mm vs fg. Expie w kopalni rotów, przychodzi 9 druid (NOOB CHAR FORIUSSA). Lootbaga wrzucił do wody, sam bił mi roty, wyzywał moją rodzine, samego mnie. Zabiłem go. Rezultat?
Dec 17 2006, 14:21:45 CET Killed at Level 23 by Vaflex
to opusc serwer ten zjebany serwer. Kyra to jest najbardziej przyejbany serwer z jakim sie mialem okazje spotkac.
Chciałbym tu jeszcze podać kilka przykładów PA ze strony starego Last Stand i dzisiejszej Mo Murdy.
1)2 miesiące~ temu expiłem sobie na hydrach (na 61 lvlu bodajze). Expie sobie całą noc, wbiłem wtedy chyba 64, ale to mało ważne. Rano przychodzi Abo. Bloker na żółtym hp dostał burst + sd potem znów sd i leży. Ja dostałem sd po czym abo krzyczy "leave". Zszedłem na dół, myśle sobie, poczekam aż skończy. Kilka minut później również zszedł na doł dostałem 2 sd, skończyła mi sie mana i w nogi.
2) Troche wcześniej niż 2 miesiące expię 75 elite knightem na cyclopolis na poziomie -2-3-4. Przychodzi volcano rosso (rl kumpel abo, wtedy miał bodajze 55 lvl), zmeinia list i zaczyna bić mi wszystko. Mowie zeby odszedl i ze napisze jak skoncze. Nie posluchał. Dostał exori jak byl na zoltym, potem drugie po czym mowi hunted. Przylatuje abo i na*******a mnie z sd z jakimś 80 msem (ten z ue). Na moje szczescie mnie nie zabili.
3) Czasu dzisiejsze, czasy wojny mm vs fg. Expie w kopalni rotów, przychodzi 9 druid (NOOB CHAR FORIUSSA). Lootbaga wrzucił do wody, sam bił mi roty, wyzywał moją rodzine, samego mnie. Zabiłem go. Rezultat?
Dec 17 2006, 14:21:45 CET Killed at Level 23 by Vaflex
Noto widzimy całe PA MM no moze z małym wwyjątkiem Forriusa
Noto widzimy całe PA MM no moze z małym wwyjątkiem Forriusa
Foriuss od czasu gdy doszedl do starego Last Standu to sie z chujem za rozumy pozamieniał. Protectował swojego nuub brata, ktory bawil sie wkolo korzystajac z protekcji brata. Jednak nei zmienia to faktu ze 90% MM nie bylo PA, w odroznieniu od FG gdzie (Abo, Nonix, Geo, Eon, Gafistego) korzystali z dobrodziejstw wymuszania.
Teraxul zawsze byl spoko gosciem, razem z jego kolega z Astephem (jego rl) friend. Pablofon to rowniez jeden z fajniejszych gracz, ogolnie cale AIE jest raczej gildia bez PA. Pamietam sytuacje gdy pomagalem Teraxulowi sprzedawac x-bowy na fibuli. Po drodze zlapalismy skulle na 12 lvlu i bieglismy w jego strone krzyczac "huntat!!1" (ale nie atakujac). Ubaw co nie miara, biorac pod uwage ze gosc krzyczal plz i chcial placic armor, przy czym oczywiscie wytlumaczylismy mu ze to takie "dżołki byli".
to opusc serwer ten zjebany serwer. Kyra to jest najbardziej przyejbany serwer z jakim sie mialem okazje spotkac.
Jak ty już nie grasz to nie jest taki zjebany bo przecież jeden noob mniej :<
Miszcz23
24-12-2006, 12:22
Dziwi mnie to co niektórzy piszą. Ja na ten server wbiłem kompletnie sam. Zero kumpli, nikogo w Vipach. Cała moja ekipa albo skończyła grać, albo gra na starych servach. Jakoś sobie sam radziłem, żadko kiedy mnie ktoś power abusował. Stosowałem się do instrukcji Last Standu- jak mnie ktoś chciał wydupić z expa od razu pisałem Moothowi, Garlowi albo Xolorianowi, nie mijało 5 minut i wszystko było ok. Raz tylko mnie olali. Według mnie wystarczy tylko omijać problemy. Huntować w miejscach, gdzie żadko kiedy ktoś jest, jak się zacznie wpieprzać hi lvlom na Hydry i Dragon Laire to się to tak skończy prędzej czy później.
...a co do Teraxula, to ja go kocham xD. Pablofon też spoko koleś.
Wesołych Świąt guys. :D
Ja jak gralem na kyrze a mam tam 90 sorca, nigdy nie dostalem kicka z expa... jedynie raz pamietam jak szalalo Dancing Shadow i expilem w kopie zrobili mass log i musialem uciekac :D mialem 64lvl~. ehh to byly czasy, bitwy z DS i w ogole bylo najs
Dziwi mnie to co niektórzy piszą. Ja na ten server wbiłem kompletnie sam. Zero kumpli, nikogo w Vipach. Cała moja ekipa albo skończyła grać, albo gra na starych servach. Jakoś sobie sam radziłem, żadko kiedy mnie ktoś power abusował. Stosowałem się do instrukcji Last Standu- jak mnie ktoś chciał wydupić z expa od razu pisałem Moothowi, Garlowi albo Xolorianowi, nie mijało 5 minut i wszystko było ok. Raz tylko mnie olali. Według mnie wystarczy tylko omijać problemy. Huntować w miejscach, gdzie żadko kiedy ktoś jest, jak się zacznie wpieprzać hi lvlom na Hydry i Dragon Laire to się to tak skończy prędzej czy później.
...a co do Teraxula, to ja go kocham xD. Pablofon też spoko koleś.
Wesołych Świąt guys. :D
rzadko*
Wesołych Świąt xD
SkateElement
24-12-2006, 14:59
Nie powiedziałem, że Teraxul i Pablo nie są spoko, bo są (pamiętam Pablo~ z Empery i protecktuje innego Crugera) i mam nadzieję, że oni dojdą do władzy i może nie będzie się szerzyło takie PA X(
Cariel Da'Rose
24-12-2006, 15:35
Nie powiedziałem, że Teraxul i Pablo nie są spoko, bo są (pamiętam Pablo~ z Empery i protecktuje innego Crugera) i mam nadzieję, że oni dojdą do władzy i może nie będzie się szerzyło takie PA X(
Myslisz ze jezeli pablofon dojdzie do wladzy (sam niedojdzie, musialby miec gildie a AIE niepokonalo by fg z prostych powodów, teraxul to dobry kolega abo itp i bylby neutral... ale nvm)
ale nawet jezeli doszedłby to zorientowal by sie tak jak mooth i garl " Przeciez moge teraz wszystko?" idzie na hydry chce expic .. zajęte .. a jemu to niepasuje wiec Leave now... I tak bedzie obojętnie kto obejmie wladze ! albo sam zacznie pa'owac albo jego sPAują xD
Btw ktos tu sie pisal ze mo murda nie robila PA... xDD skoro tak mowisz musisz byc koogos od nich rl kolega,/providerem (wlazenie w dupe po calości za title Pro by.. )
Miszcz23
24-12-2006, 16:03
ano, 90% noobów na kyrze ma takie title, żałocha panowie, żałocha :D
Myslisz ze jezeli pablofon dojdzie do wladzy (sam niedojdzie, musialby miec gildie a AIE niepokonalo by fg z prostych powodów, teraxul to dobry kolega abo itp i bylby neutral... ale nvm)
ale nawet jezeli doszedłby to zorientowal by sie tak jak mooth i garl " Przeciez moge teraz wszystko?" idzie na hydry chce expic .. zajęte .. a jemu to niepasuje wiec Leave now... I tak bedzie obojętnie kto obejmie wladze ! albo sam zacznie pa'owac albo jego sPAują xD
Btw ktos tu sie pisal ze mo murda nie robila PA... xDD skoro tak mowisz musisz byc koogos od nich rl kolega,/providerem (wlazenie w dupe po calości za title Pro by.. )
hmm.... chyba żeby Pablofonowi zależało na servie i by czegos takiego nie robił oraz pilnował innych :)
plz be me pro plz
my sell you bp uhas
you protekt me?
plz me giv fre uh bat pro my!!!!1111111
btw
Wesołych Świąt
życze wszystkim =))
Miszcz23
24-12-2006, 20:26
plz be me pro plz
my sell you bp uhas
you protekt me?
plz me giv fre uh bat pro my!!!!1111111
btw
Wesołych Świąt
życze wszystkim =))
sam pewnie kogoś protektujesz :p
qeenar lee
25-12-2006, 12:44
widze pojawil sie i vethil:*:*:*:*
wszystkiego najlepszego all :)
w sumie pablo nie jest czowiekiem w stylu PA ... znam go juz dlugo od kilku serverow i w sumie zawsze staral sie pomagac ludzia a nie psuc sobie opinie :)
Miszcz23
25-12-2006, 23:46
W sumie gdyby każdy był taki grzeczny to ta gra straciłaby urok, nie ukrywajmy, każdego te wojny rajcują, między innymi po to się leveluje, żeby móc mieć dużo do gadania. Jak ktoś chce mieć wieczny spokój i grać tylko dla siebie i małej grupy znajomych to niech gra na non-pvp (nOOb plz).
Ja bym dostawał białej gorączki gdyby mi się jakieś nooby wdupiały na respa np. w dodatku jechały po matce i ojcu, padaka.
W sumie gdyby każdy był taki grzeczny to ta gra straciłaby urok, nie ukrywajmy, każdego te wojny rajcują, między innymi po to się leveluje, żeby móc mieć dużo do gadania. Jak ktoś chce mieć wieczny spokój i grać tylko dla siebie i małej grupy znajomych to niech gra na non-pvp (nOOb plz).
Ja bym dostawał białej gorączki gdyby mi się jakieś nooby wdupiały na respa np. w dodatku jechały po matce i ojcu, padaka.
Pffff... A co ty mi zrobisz jak bym pojechał po twoim ojcu/matce? Albo jakbym cię wywalił z respa? lol... ;<
Pffff... A co ty mi zrobisz jak bym pojechał po twoim ojcu/matce? Albo jakbym cię wywalił z respa? lol... ;<
oVned ?? ;]
oVned ?? ;]
Haha... Próbowac zawsze może...
Miszcz23
26-12-2006, 13:57
oVned ?? ;]
UHEUheuhEUhuEHheuHEUhEUhUEhuHE
Jeśli chodzi o gre słów, to on jest raczej owned.
Napisałem "Ja bym dostawał białej gorączki gdyby mi się jakieś nooby wdupiały [...]" Skoro on się uważa za noob to pozdro. ;)
Napisałem "Ja bym dostawał białej gorączki gdyby mi się jakieś nooby wdupiały [...]" Skoro on się uważa za noob to pozdro. ;)
A noooo teraaz to mu dosrales, ze 0j3j.
Jakbys mi tak powiedzial to bym chyba ze wstydu sie z domu nie ruszal ;<
CZytajac twoja i jego wypowiedz moge jasno powiedziec ze zgasil cie w 100 % :>
17:55 Pablofon [151]: zetne ciebie
17:55 Pablofon [151]: za lvl
Pablofon ma rs!
TO JUZ KONIEC Z DOBRYM PABLOFONIKIEM KTORY ZAWSZE NAM POMAGAL (NP MI W BEHE QUESCIE) TERAZ PRZEISTOCZYL SIE W STRASZLIWEGO POWER ABUSERA I ZABIJA ZA NIC!!!
UWAZAJCIE NA NIEGO!!!
18:46 Pablofon [151]: skonczylo sie
18:46 Pablofon [151]: sranie babusi
18:46 Pablofon [151]: zaczelo sie pa
18:46 Pablofon [151]: xd
18:46 Pablofon [151]: za kazdy lvl 1k
18:46 Pablofon [151]: zaplac
18:46 Pablofon [151]: 94k
18:46 Pablofon [151]: skonczylo sie
18:46 Pablofon [151]: sranie babusi
18:46 Pablofon [151]: zaczelo sie pa
18:46 Pablofon [151]: xd
18:46 Pablofon [151]: za kazdy lvl 1k
18:46 Pablofon [151]: zaplac
18:46 Pablofon [151]: 94k
To jest prowokacja polityczna >.< .
Jeżeli taki z ciebie "Miszcz" to pochwal się swoim name na Kyra i zobaczymy wtedy ;]
pablofon zmien swoj opis postaci, bo juz troche stary
Cariel Da'Rose
26-12-2006, 21:47
Hohho pablo tylko niezabij czasem solo calego FG :/ <xD>
pablofon zmien swoj opis postaci, bo juz troche stary
Zrobiłem to specjalnie dla Ciebie. xd
Kileros fire'son
27-12-2006, 13:38
No i nam MM przegralo wojne...Paymenty Ciekawe... przesadzili ostro ;/ ja mam hunta od eona za nic :P (mam placic
bo on pewnie nie ma kasy po wojnie) ... :baby:
SkateElement
27-12-2006, 13:46
13:33 Aavill'Cruger [65]: jak mam 100capa to jak mialem wziac bp?...
13:33 Aavill'Cruger [65]: pomysl
13:33 Zamzero [119]: mam to gleboko wiesz gdzie
13:35 Nonix Dark [129]: Hunted.
No ciekawe niby za co?... pod dp 20osób ale oczywiście ja wziąłem bp...X(
z3n3k powiedz za co mam hunta u Ciebie? w ogóle po co walczyliście z MM skoro sami jesteście takimi samymi PA...
No ciekawe niby za co?... pod dp 20osób ale oczywiście ja wziąłem bp...X(
z3n3k powiedz za co mam hunta u Ciebie? w ogóle po co walczyliście z MM skoro sami jesteście takimi samymi PA...
Daj im 3-4 tyg az sie wyrzyją na kazdym 50+ i sciągną od nich po 50-100k za nic.
Next Dpft ?
Sami widzicie kto robił większe PA. No ale coz wasz wybor. Mo Murda od*******ala dobre pa (a w szczegolnosci pan Nonix aka Zenek or Morx). Obecnie Nonix jest w FG, poczul sie pewniej niz byl w MM (bo tu stanowi trzon gildii, tam byl pacholkiem, ktory wkrecal sie w dupe moothowi i reszcie).
Oraz Eon Aldarion (a.k.a. Arathor/Denz000000000r) - chlopak ma po prostu kompleksy w RLu ktore odreagowuje w grze. Nie wierzysz, sprawdz sobie ten filmik.
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/13987 [Tibia 7.81]
Spora czesc FG to biedota az zal dupe sciska wiec beda cisneli mid i high lvlowych graczy, aby uzyskac troche funduszy na blessy/expienie.
Cariel Da'Rose
27-12-2006, 15:16
Sami widzicie kto robił większe PA. No ale coz wasz wybor. Mo Murda od*******ala dobre pa (a w szczegolnosci pan Nonix aka Zenek or Morx). Obecnie Nonix jest w FG, poczul sie pewniej niz byl w MM (bo tu stanowi trzon gildii, tam byl pacholkiem, ktory wkrecal sie w dupe moothowi i reszcie).
Oraz Eon Aldarion (a.k.a. Arathor/Denz000000000r) - chlopak ma po prostu kompleksy w RLu ktore odreagowuje w grze. Nie wierzysz, sprawdz sobie ten filmik.
Spora czesc FG to biedota az zal dupe sciska wiec beda cisneli mid i high lvlowych graczy, aby uzyskac troche funduszy na blessy/expienie.
CO do tego filmu ktory podales to niepisz jezeli nieznasz sprawy tak sie sklada ze ten 79ek podjebal mojego eq kiedy padlem majac redskull na turtlach >.> i padl slusznie i dalej padal ;p
Kileros fire'son
27-12-2006, 15:40
Pan Eon sobie myslal ze mnie ubije... Probowal probowal ale sie mu nie udalo :D
To jest fg (z malej bo nie sa tego warci oczywiscie nie wszyscy...) Avil witaj w klubie next ktory ma hunta...
@up
Trzon FG to Szwedzi i oni dowodzą na wojnie a nie Nonix.
Również śmiem wątpić w to że oni są "wariatami" itp. ponieważ oni traktują tą gre jako zabawę i dlatego tak się zachowują w grze. W Rl napewno są "poukładanymi" ludzmi.
Cariel Da'Rose
27-12-2006, 17:08
Pan Eon sobie myslal ze mnie ubije... Probowal probowal ale sie mu nie udalo :D
To jest fg (z malej bo nie sa tego warci oczywiscie nie wszyscy...) Avil witaj w klubie next ktory ma hunta...
Szczerze mowiac to kurwa obojetnie kto bedzie przy wladzy to ci ktorzy niesą beda narzekac na co tylko sie da. Skoro niejestesmy warci zeby nasza nazwe pisac z duzej litery to moze ty jestes? do niczego tutaj niedoszedles chyba ze mnie zaskoczysz ze jestes old ex owner tetra xD Whahah
Ja śmiem twierdzić , że szwedzi są większymi maniakami niż wiekszosc PL i traktuja gre bardziej powaznie , a Pa robia bo czuja sie silni w grze , wiec czemu mieliby tego nie wykorzystac? Na rl nie mogą ...
@up
Wiesz zależy też którzy swe bo wszędzie są wyjątki. Tych których znam Szwedów to oni nie zabardzo przeżywają te gre w realnym życiu.
Opcja jest taka że zetknąłeś się właśnie z wyjątkami.
Kileros fire'son
27-12-2006, 18:05
@2x up
Zgadzam Sie z Tobą
@3x up
btw. nie jestem któryś tam owner tetra... :baby: jak MM rządziła to nie narzekałem -.- myslisz ze jestes w fg i jestes dobry?
Cariel Da'Rose
27-12-2006, 18:17
@2x up
Zgadzam Sie z Tobą
@3x up
btw. nie jestem któryś tam owner tetra... :baby: jak MM rządziła to nie narzekałem -.- myslisz ze jestes w fg i jestes dobry?
Tak, ponieważ obecnie dokonujemy zeczy niemozliwej pokonując MM w tym war 23 do 6
Baranie gowno wiesz a sie wypowiadasz. film zhostowany przezemnie ten burak padl za to, ze gdy padlem na zolwiach (moj internecik rox, jak zwykle sie mile wylaczyl) a bylem w tym czasie rs to wylecialo troche secika i uszkow manaskow i innych pierdolek po 30 minutach gdy przybylem na miejsce mojej smierci byl full resp, osoba ktora w pospiesznym tepie zaczela ewakuacje gdy mnie zobaczyla byl pan ktorego smierc zobaczycie na tym filmiku.
ta i jak juz cos mowicice ze to ja pa a nie denzor bo zabil go z mojej prosby.
pozdro!!!1111
Baranie gowno wiesz a sie wypowiadasz. film zhostowany przezemnie ten burak padl za to, ze gdy padlem na zolwiach (moj internecik rox, jak zwykle sie mile wylaczyl) a bylem w tym czasie rs to wylecialo troche secika i uszkow manaskow i innych pierdolek po 30 minutach gdy przybylem na miejsce mojej smierci byl full resp, osoba ktora w pospiesznym tepie zaczela ewakuacje gdy mnie zobaczyla byl pan ktorego smierc zobaczycie na tym filmiku.
ta i jak juz cos mowicice ze to ja pa a nie denzor bo zabil go z mojej prosby.
pozdro!!!1111
jakoś z tego filmu nie widać by z twojej prośby. Wyrażnie widac ze Eon musi sie wyrzyć na kimś i po krutkiej rozmowie dopiero pisze do ciebie pytając sie czy on jest hunted ;)
a fg uprawia jeszcze większe PA niż MM na czele z Noxinem
Morximal
27-12-2006, 20:03
[QUOTE=Miszcz23;1146366]Z tym visem mi się walnęło z rozpędu. Ale to szczegół. :p
( nie jarajcie się tak )
A ja sie mimo wszystko przyczepie do tej ekonomi, uwazam ze ekonomia ma bardzo duzy wplyw na tibie, szczegolnie na ceny itemow wiecie ( podaz,popyt , itp) jesli chodzi o exori vis to to nie ma zadnego widocznego zwiazku,l Thalle dla twojej wiadomosci geniuszu brak Ci jakichkolwiek argumentow wiec czepiasz sie ciagle tego samego zmieniajac tylko forme swojej wypowiedzi, wielka prosba zamknij sie poprostu.
Morximal
27-12-2006, 20:45
A Tam wy tak narzekacie na power abusing, ale tak naprawdę nie wiecie, co to znaczy. Po 1 jest parę różnic pomiędzy typowym „pa” o którym wy mówicie a,Np. pomaganiem swoim znajomym. Ja na przykład nie gram już w tibie prawie, gram w zasadzie for fun i nawet nie można powiedzieć ze gram żeby robić Pa, tylko się pobawić a wbrew pozorom zabijanie ludzi nie jest wcale takie fajne nie dość ze trzeba się namęczyć to jeszcze się kasę traci i trzeba się głupio tłumaczyć. Ale wracając do wątku to uważam ze w graniu w tibie są 3 drogi:
1. Dojść do władzy i korzystać z niej, z natury człowiek dąży do tego żeby zapewnić sobie. Hmm…Nazwijmy to pewnego rodzaju „szczęściem”, ale można to nazwać tez dogodnością i byciem ponad innymi, co wyróżnia go z otoczenia i daje pewnego rodzaju satysfakcje, chociaż to tylko gra, i musze powiedzieć szczerze ze jakbym miał siedzieć po 10 godzin dziennie i zostawać wyrzucany z kopalni to po prostu dałbym sobie spokój z ta gra, inaczej się gra mając władzę inaczej podlegając czyjejś.
2. Grac jak szara myszka, grac tak naprawdę dla siebie bez jakiegoś specjalnego celu, expic tam gdzie nikogo nie ma, nie stwarzać problemów, nie protektorować swoich znajomych po prostu grac samemu dla siebie i tylko z „sobą”
3. Być ta grupa ludzi, którzy podlegają tym rządzącym albo nie tyle ze podlegają tylko po prostu musza podlegać, nie maja odpowiedniego zaplecza pewnego rodzaju doświadczeń „tibijskich”, leveli albo tez po prostu odwagi żeby się przeciwstawić, uważam ze to bardzo słusznie odnosi się do „real life”, ponieważ tez są ludzie, którzy są wykorzystywani przez innych a są tacy, którzy ich wykorzystują i bardzo korzystnie na tym wychodzą, rzadko jest tak ze obie strony są z czegoś zadowolone to tez ma swoje uzasadnienie w psychologii człowieka. Ale tak jak napisałem Ci ludzie po prostu nic nie robią tylko użalają się nad swoim losem i marnują czas na pisanie bzdurnych postów zamiast albo skończyć z ta gra albo po prostu wziąść się do roboty spróbować cos zmienić. Ta grupa to większość użytkowników tego forum.
Podsumowując uważam ze Tibia to tylko gra, ale bardzo mocno odnosi się do rzeczywistości, jest pewnego rodzaju rywalizacja, dążenie do celu po trupach, ludzie wykazują pewne cechy na przyklad przywiązanie, albo lojalność, uczciwosc bądź tez jej brak. Dlatego mimo wszystko uważam ze ta gra jest w pewnym sensie pożyteczna, bo uczy wielu przydatnych umejętności jednak trzeba wiedzieć, kiedy po prostu skończyć w nią grac.
Jeśli chodzi o wojnę to, co mam to powiedzenia, FG (miedzy innymi ja tez) walczą żeby wygrać, nie żeby mieć władze nie żeby cos osiągnąć, po prostu chcemy się pobawić trochę i tyle bo przecież to tylko gra. Odnosząc się do strony MM to jest tam parę osób, które naprawdę za bardzo poważnie podchodzą do tej gry, ale to nie moja sprawa, będąc w MM nie byłem święty nie ukrywam tego, ale pamiętam zachowania Moothonosta czy Garlerdona jak na przykład potrafili powiedzieć „No to idę sobie kogoś zabić, bo mi się expic znudziło”. Żadna strona nie jest święta i tak naprawdę trudno mi powiedzieć czy jeśli FG wygra to będzie lepiej, wydaje mi się ze są na to duże szanse nie, dlatego ze postaramy się jakoś to zmienić, bo tak naprawdę MM tez się starało. Tylko po prostu w FG jest mniej ludzi, ludzi, którzy tak naprawdę nie grają już w tibie i nie zależy im na spawnach czy kopalniach, nie ma u nas kogoś, kto by potrafił spędzić 10 godzin przed tibia i jeszcze być z tego dumnym. Wiec tutaj upatruje delikatna poprawę w sytuacji na kyrze, no i warto dodać ze jednak nie wielu RL kumpli FG gra tutaj, jeśli chodzi o MM to polowa servera jest, protected. To tyle, co miałem do powiedzenia może to zakończenie nie jest takie jakbym chciał, ale przedstawiłem swój punkt widzenia, pewnie teraz Thalle napisze kontrposta, którego tak naprawdę nie przeczytam, bo już teraz wiem ze nie jest jego post tego wart. Także pozdrawiam wszystkich użytkowników tego forum i PEACE
jakoś z tego filmu nie widać by z twojej prośby. Wyrażnie widac ze Eon musi sie wyrzyć na kimś i po krutkiej rozmowie dopiero pisze do ciebie pytając sie czy on jest hunted ;)
a fg uprawia jeszcze większe PA niż MM na czele z Noxinem
pff bo pisalem wczesniej i nie tylko do niego tylko na gc ze jak ktos zobaczy tego typa to prac
dobra niechce mi sie z toba klucic zapewne gowno wiesz o tym servie i gowno wiesz o fg, a jedynie probujesz byc fajny i zalic "sie ojojojojojoj ale ci fg to sa niedobzy niepozwolili mi zabic tego i tego bo niemialem powodou no ja niemoge"
pozdro
Miszcz23
28-12-2006, 00:50
@Morximal (up)
jaki esej O.o
...z tym odniesiem tibii do rzeczywistości to 100% prawda.
...co do Thalle, nie chce go obrażać, bo to w sumie żałocha, na forumach i w grach online ludzie którzy się obrażają mieszczą się w przedziale wiekowym kończącym się mniej więcej na wieku 16 lat ~ później już rosną im fiutki i zaczynają mieć więcej ambitnych myśli w głowie...
mnie kurna tylko strasznie nurtuje to do czego ten człowiek zmierza? !
...chara tak na prawde nie ma, tibia to dla niego 90% tylko forum, czuje się jakiś lepszy kiedy kogoś zjedzie bezsensownie? Na serio, nie rozumiem.
I fakt jest faktem, objechałeś mojego posta, np. o tej ekonomii, ale nic po za tym, nie napisałeś na dobrą sprawe dlaczego tak uważasz itd. od razu musisz kogoś mięchem obrzucać, nie wiesz na czym polega dyskusja? Kulturę się zachowuje również i do takich miejsc jakim jest sieć. Pisz jakie masz poglądy, pomysły itd, nie musisz się z nimkim zgadzać, ale rób coś po za krytyką i swoim fantastycznym "ujawnianiem prawdy". Nie unoś się tak, bo mam nadzieje że zdajesz sobie sprawe z tego, że ludzi tak na prawde kompletnie to nie interesuje i nie dotyka to, ci się o nim się pisze i jak się go ocenia na forum tibia.pl...
...a co do SWE:
TAK, oni są większymi hardcorowcami niż PL. Większość, tych najbardziej znaczących osiągnięć właśnie im Tibia zawdzięcza. Gram w Tibie od 5 lat (z przerwami). Polacy stanowili na prawdę garstkę ludzi. Szwedów też nie było zbyt wielu, ale to oni byli zawsze w przodzie. Pewnie to ich narodowa cecha, taką jak naszą jest narzekanie i pochłanianie dużych ilości alkoholu.
Morximal
28-12-2006, 09:15
@Morximal (up)
jaki esej O.o
...z tym odniesiem tibii do rzeczywistości to 100% prawda.
...co do Thalle, nie chce go obrażać, bo to w sumie żałocha, na forumach i w grach online ludzie którzy się obrażają mieszczą się w przedziale wiekowym kończącym się mniej więcej na wieku 16 lat ~ później już rosną im fiutki i zaczynają mieć więcej ambitnych myśli w głowie...
mnie kurna tylko strasznie nurtuje to do czego ten człowiek zmierza? !
...chara tak na prawde nie ma, tibia to dla niego 90% tylko forum, czuje się jakiś lepszy kiedy kogoś zjedzie bezsensownie? Na serio, nie rozumiem.
I fakt jest faktem, objechałeś mojego posta, np. o tej ekonomii, ale nic po za tym, nie napisałeś na dobrą sprawe dlaczego tak uważasz itd. od razu musisz kogoś mięchem obrzucać, nie wiesz na czym polega dyskusja? Kulturę się zachowuje również i do takich miejsc jakim jest sieć. Pisz jakie masz poglądy, pomysły itd, nie musisz się z nimkim zgadzać, ale rób coś po za krytyką i swoim fantastycznym "ujawnianiem prawdy". Nie unoś się tak, bo mam nadzieje że zdajesz sobie sprawe z tego, że ludzi tak na prawde kompletnie to nie interesuje i nie dotyka to, ci się o nim się pisze i jak się go ocenia na forum tibia.pl...
....
Jeśli chodzi o objechanie kogokolwiek to raczej Talle mógłby się poczuć urażonym, jeśli chodzi o kulturę to mam taką zasadę na forum tibi, że jeśli widzę ze ludzie nie wykazują jakiejkolwiek kultury (chodzi tutaj o Thalle) to ja zazwyczaj na wstępie stwierdzam ze nie zasługują na jakąkolwiek kulturalna wypowiedz z mojej strony. Może to mój błąd, ale darze respektem ludzi, którzy mnie szanują
Odnosząc się do mojego posta to tak naprawdę miałem na celu po prostu pokazać ludziom, którzy kłócą się na tym forum ze to jest po prostu bez sensu to się nazywa tzw., „bierna postawa”. I bardzo często „ostre” słowa mobilizują ludzi, bo chcą udowodnić za wszelka cenę ze te słowa są błędem.
Co do ekonomii to chyba bardziej inteligentnym, może ‘dojrzałym” użytkownikom tego forum nie trzeba tłumaczyć jak duży wpływ ma na tibie, choćby na to ze itemy, których jest mało są droższe, bo popyt jest duży, jeśli jakiś jest dużo itemów a klijętów mało to cena spada. I Tez to nie miała być jakaś obraza tylko może są osoby, które tego nie zauważają a to wyjaśnia,Np. niską skuteczność pricelisty.
Jeśli chodzi o to, dlaczego mam taką opinię a nie inną to powiem tak, gram w tibie jakieś 4 lata, zdarzało się ze naprawdę bardzo dużo czasu poświęcałem na tibie, nie mowie tu tylko o expieniu, ale także Np., poświęcaniu czasu na wojnę, brałem udział w wielu wojnach w tym na Arcania gdzie razem ze Szwedami z NG(obecne FG i Galerdon który jest w MM), mając niższe levele, mniej osób, prawie wygraliśmy wojnę, prawie, bo potem nasi all magowie dostali haka. W swojej historii byłem już w teamie z Polakami,Hiszpanami, Szwedami ( ponad rok) i w zasadzie to Szwedzi wykazują największą lojalność, nawet od Polaków, ale mniejsza o to. Mam po prostu trochę doświadczenia, z którego powiem szczerze nie do końca jestem dumny, ale, z którym mogę się podzielić z innymi. Teraz do tibi mnie nie ciągnie wiec mogę na to wszystko spojrzeć z tzw. „dystansem”. I nie mam na calu kogokolwiek obrazi, no może z wyjątkiem Thallego..
Pozdrawiam,
The Chaotic Paladin
28-12-2006, 12:28
Ekonomia ma się tak do Tibii, jak piernik do wiatraka. Coś niby ma ze sobą wspólnego, ale tylko pozornie. Uwarunkowaniem ekonomii jest ograniczenie zasobów gospodarczych (ludzie, kapitał, zasoby naturalne). Niestety w Tibii nie ma to racji bytu gdyż:
- wszystkie przedmioty zdobyte w Tibii nigdy sie nie koncza, dotyczy to zarowno lootu z potworow jak i quest itemow ktore sa zazwyczaj drozsze z tego powodu ze wystepuja w mniejszej ilosci. Im zas swiat starszy, im wiecej hlvlowych graczy tym wiecej przedmiotow wystepujacych w grze. Im wiecej danego przedmiotu tym cena nizsza. Chcialbym zauwazyc ze przed wprowadzeniem hydr i djinow cena RH zawsze trzymala sie ponad 50k, wprowadzenie djinow obnizylo cene tego przedmiotu.
- mozliwosc sprzedazy przedmiotow w sklepach, ktore zawsze przyjmuja item. Nijak ma sie to do rlu, gdy juz np. nie mozesz sprzedac wiecej jakis elementow do samochodu, gdyz fabryka je skladajaca ma juz ich wystarczajaca ilosc
- w RL zyciu nie ma mozliwosci ukrywania sie pod noob-charami i sprzedawania rzeczy ponizej ceny minimalnej ustalonej przez panstwo (teoretycznie moze, ale w praktyce jest to nieoplacalne).
- gdy ustawione sa ceny minimalne oraz maksymalne popyt i podaz nie podlegaja juz takim prawom jak w gospodarce wolnej od ingerencji panstwa (zauwazane sa pewne odstepstwa)
Nie jestem jakims tam nomen omen ekonomista, jednak gralem w ta gre prawie 3 lata i zauwazam pewne mechanizmy. Tak naprawde CipSoft sam zepsul gospodarke gry, wzmacniajac sorkow, ktorzy expili na hydrach, przez co mieli od zajebania lootu, ktory nastepnie sprzedawali u nowo wprowadzonych djinow i byli duzo na +, a caly serwer mieli gleboko w dupie.
Co do mojego pisania na forach (tym i tibia.com). Forum to miejsce publiczne gdzie kazdy moze wyrazac swoje poglady, przekonania i mysli, pod warunkiem ze nie obraza innych osob. Nie pierdolcie wiec mi tutaj ze jestem kretyn bo obrazam wszystkich na lewo i prawo. To na forum.tibia.com wypowiadaja sie ludzie z FG ktorzy mieli trudne dziecinstwo i teraz staraja sie wyjsc na jakis supermanow ktorzy trzesa serwerem, maja genialne pvp i sa w ogole eL0. Podniecacie sie kazdym killsem (np. tym na Arystosie, gdzie ubiliscie go po prostu sila SD. zadnego trapa, zadnego combo UE. Gdzie jest tutaj pvp?), zas gdy ubija waszego czlonka np. Gimoona to mowicie ze chlopak dostal 5 UE (3 od mootha i 2 od herineeya, niestety wyglada na to ze mooth ma male te ue i zabiera mniej hp niz heri~ skoro gim ma deada zaliczonego jedynie dla Herineeya).
Co do tego ze nie mam chara. Mam dostep do kilku PACC kont z 60 lvlami, sporo FACC accountow z podobnymi lvlami. Jednak juz niegram, gdyz tibia juz mnie w zaden sposob nie rajcuje. Wole sobie popykac w otsa, gdzie istnieje stary pvp system, gdzie musisz celowac w glownym oknie a nie w battle window. Oczywiscie dla graczy z NG nie stanowilo to problemu, oni posiadali bota podczas calej wojny. Bot strzelal z SD kratke dalej niz mozliwosc normalnego strzalu (po prostu klient widzial 1 sqm dalej niz jest to widoczne).
Dla niedowiarkow ss :
http://img.photobucket.com/albums/v664/Aeroxis/ferkydead.jpg
I ten hack magow. Swego czasu gralem na arcanii, mialem kolege w Era Zero (zreszta nawet 2 - Sheriffa i Joon Leey {obecnie Shadius Sam/Golden Rasel}).
Ubilem moim 35 sorkiem bodajze lacznie 2 gosci z DPFT (po wojnie gdy juz odechcialo mi sie grac) - dokladnie byli to Hija Del Demon, Tompa Ruffs (na 88 lvlu) i duzo pozniej Misiek Shady (rl kolega Medivh Shady'iego).
I nie gadajcie ze ja tylko flamuje. W kazdym poscie staram sie przytoczyc rzeczowne argumenty, czasem gdy nie mam zbyt checi ani czasu to pisze po prostu co jest (w zasadzie argumentacje mozna podac w kazdej chwili jakby ktos nie zrozumial). Jak cos jeszcze przyjdzie mi na mysl to odpisze. I nie pisz durnot w stylu - nie obchodzi mnie to co Thalle napisze, bo jezeli naprawde tak o kims mysle ze mi zwisa jego zdanie to po prostu go ignoruje, nie czytajac jego postow i przewijajac strone kapke dalej.
nie pozdrawiam
[b]Thalle
pff bo pisalem wczesniej i nie tylko do niego tylko na gc ze jak ktos zobaczy tego typa to prac
dobra niechce mi sie z toba klucic zapewne gowno wiesz o tym servie i gowno wiesz o fg, a jedynie probujesz byc fajny i zalic "sie ojojojojojoj ale ci fg to sa niedobzy niepozwolili mi zabic tego i tego bo niemialem powodou no ja niemoge"
pozdro
hmm... czy myślisz że kazdy prosi was o zabicie kogos :D jak chce kogos zabic to ide i go bije a nie siedze całe 2 dni pytając członków gildi rządzącej na servie czy ktos go nie protkuje a jak padne to padne to tylko gra.
Miszcz23
28-12-2006, 13:33
1. Skoro Tibia Cię nie rajcuje i wolisz OTS to czemu nadal piszesz na forum Tibia.pl i Tibia.com? Nie rozumiem.
2. "wszystkie przedmioty zdobyte w Tibii nigdy sie nie koncza, dotyczy to zarowno lootu z potworow jak i quest itemow ktore sa zazwyczaj drozsze z tego powodu ze wystepuja w mniejszej ilosci"
gówno prawda, właśnie między innymi po to wprowadzili sklepu z Djinnami i te wszystkie itemy które trzeba zbierać na addony żeby ograniczyć ich ilość;
np. spróbuj teraz kupić np. FSa, nie jest tak łatwo bo jest ich potrzebnych 40 do addona, to samo jest z Crown Armorami itd itp. Popyt na te itemy wzrasta, stają się droższe, a co się z nimi dalej dzieje- powstaje z nich np. pelerynka dla Pana Masoja;
...co do Djinnów: one robią dobrą robote, może na nowych serverach RH było drogie ale na starych np. Antica to już była tragedia. Koleś wychodził z rooka, robił 20 lv i miał Crown Seta, bohy i z GSem expił na rotwormach, bo wszystko kupił po zrobieniu Desert Questa. Teraz nikt już Ci nie sellnie tak tanio tych itemów bo woli je sellnąć u Djinnów. Po za tym gdyby nie Djinny nie byłoby ceny minimalnej, w sumie to może i by była, ale taka ustalona przez playerów, która tak na serio jest gówno warta jak sam zauważyłeś. Weź pod uwage np. takie Bohy. Nie ma ich już tak dużo na servie, ludzie je wolą sellować za 30k u Djinnów, albo drożej u playera który właśnie potrzebuje 5 par bohów na kapturek. Wszystko to powoduje, że ich cena wzrasta, ale nigdy nie zejdzie poniżej tych 30k. Pomyśl co by było gdyby nie było tych Djinnów. Przypuśćmy że mamy już ten sam loot z Hydr. Wszystkie hi lvl miałyby tych itemów w ciul i jeszcze troche. Cena by spadała do takich sum, że byle nooba byłoby na to stać. Nie byłoby żadnego ograniczenia. Na szczęście dzięki Djinnom jest. Na nowych serverach się to tak nie sprawdza, ale myśl na dłuższą mete, np. tak za 3 lata. Nastąpiło by takie przesycenie itemów i taki spadek cen jak kiedyś na Antice czy Novie.
...co do naprawienia tej ekonomii:
Jeśli chodzi o itemy to trzeba wymyśleć coś co by je ograniczało, np. addony, ale na większą skale. Pomysłów jest w cholere. Czego wyobraźnia sięgnie.
Drugą sprawą są Hydry, Cip Soft musiałby utrudnić ich huntowanie. Pogorszyć loota itd, zrobić coś żeby się nie opłacało aż tak na nich huntować. Niektóre servy już się powoli walą przez Hydry. Na forum zaczynają rodzić prawa, że można na nich huntować tylko 5h, bo wszystkich wkurzało jak codziennie jakiś urwany z choinki sorc nagle ma 100lv i zaczyna sobie rządzić. Ostatnio się dowiedziałem że na jakiejś stronie br ktoś udostępnił bota który pozwala expić na Hydrach, sorc automatycznie podchodzi do kratki kiedy Hydra się znajdzie w oznaczonym miejscu, później spamuje exori vis, a kiedy hp spadło poniżej określonej granicy to wrzuca vite albo gran. Można jeszcze ustawić żeby lootowało Hydre i segregowało golda w bp i żeby odpowiadać na pytanie "how long". To mnie przeraża...poczekajmy jeszcze rok i będziesz wchodził na Dragon Lair, klikał "Enter" a po paru godzinach zobaczysz na pasku że właśnie masz adv levelu. Umieram z ciekawości co Cip Soft planuje z tym zrobić.
pozdro Thalle itd.
moje serce się raduje, że na forum tibia.pl urodziły się dyskusje na wyższym poziomie ( jak wchodziłem na tą strone rok czy dwa lata temu to umierałem ze śmiechu) . gz all xD
Morximal
28-12-2006, 15:00
Ekonomia ma się tak do Tibii, jak piernik do wiatraka. Coś niby ma ze sobą wspólnego, ale tylko pozornie. Uwarunkowaniem ekonomii jest ograniczenie zasobów gospodarczych (ludzie, kapitał, zasoby naturalne). Niestety w Tibii nie ma to racji bytu gdyż:
- wszystkie przedmioty zdobyte w Tibii nigdy sie nie koncza, dotyczy to zarowno lootu z potworow jak i quest itemow ktore sa zazwyczaj drozsze z tego powodu ze wystepuja w mniejszej ilosci. Im zas swiat starszy, im wiecej hlvlowych graczy tym wiecej przedmiotow wystepujacych w grze. Im wiecej danego przedmiotu tym cena nizsza. Chcialbym zauwazyc ze przed wprowadzeniem hydr i djinow cena RH zawsze trzymala sie ponad 50k, wprowadzenie djinow obnizylo cene tego przedmiotu.
- mozliwosc sprzedazy przedmiotow w sklepach, ktore zawsze przyjmuja item. Nijak ma sie to do rlu, gdy juz np. nie mozesz sprzedac wiecej jakis elementow do samochodu, gdyz fabryka je skladajaca ma juz ich wystarczajaca ilosc
- w RL zyciu nie ma mozliwosci ukrywania sie pod noob-charami i sprzedawania rzeczy ponizej ceny minimalnej ustalonej przez panstwo (teoretycznie moze, ale w praktyce jest to nieoplacalne).
- gdy ustawione sa ceny minimalne oraz maksymalne popyt i podaz nie podlegaja juz takim prawom jak w gospodarce wolnej od ingerencji panstwa (zauwazane sa pewne odstepstwa)
Nie jestem jakims tam nomen omen ekonomista, jednak gralem w ta gre prawie 3 lata i zauwazam pewne mechanizmy. Tak naprawde CipSoft sam zepsul gospodarke gry, wzmacniajac sorkow, ktorzy expili na hydrach, przez co mieli od zajebania lootu, ktory nastepnie sprzedawali u nowo wprowadzonych djinow i byli duzo na +, a caly serwer mieli gleboko w dupie.
Co do mojego pisania na forach (tym i tibia.com). Forum to miejsce publiczne gdzie kazdy moze wyrazac swoje poglady, przekonania i mysli, pod warunkiem ze nie obraza innych osob. Nie pierdolcie wiec mi tutaj ze jestem kretyn bo obrazam wszystkich na lewo i prawo. To na forum.tibia.com wypowiadaja sie ludzie z FG ktorzy mieli trudne dziecinstwo i teraz staraja sie wyjsc na jakis supermanow ktorzy trzesa serwerem, maja genialne pvp i sa w ogole eL0. Podniecacie sie kazdym killsem (np. tym na Arystosie, gdzie ubiliscie go po prostu sila SD. zadnego trapa, zadnego combo UE. Gdzie jest tutaj pvp?), zas gdy ubija waszego czlonka np. Gimoona to mowicie ze chlopak dostal 5 UE (3 od mootha i 2 od herineeya, niestety wyglada na to ze mooth ma male te ue i zabiera mniej hp niz heri~ skoro gim ma deada zaliczonego jedynie dla Herineeya).
Co do tego ze nie mam chara. Mam dostep do kilku PACC kont z 60 lvlami, sporo FACC accountow z podobnymi lvlami. Jednak juz niegram, gdyz tibia juz mnie w zaden sposob nie rajcuje. Wole sobie popykac w otsa, gdzie istnieje stary pvp system, gdzie musisz celowac w glownym oknie a nie w battle window. Oczywiscie dla graczy z NG nie stanowilo to problemu, oni posiadali bota podczas calej wojny. Bot strzelal z SD kratke dalej niz mozliwosc normalnego strzalu (po prostu klient widzial 1 sqm dalej niz jest to widoczne).
Dla niedowiarkow ss :
NIE CYTUJEMY ZDJĘĆ!!!
I ten hack magow. Swego czasu gralem na arcanii, mialem kolege w Era Zero (zreszta nawet 2 - Sheriffa i Joon Leey {obecnie Shadius Sam/Golden Rasel}).
Ubilem moim 35 sorkiem bodajze lacznie 2 gosci z DPFT (po wojnie gdy juz odechcialo mi sie grac) - dokladnie byli to Hija Del Demon, Tompa Ruffs (na 88 lvlu) i duzo pozniej Misiek Shady (rl kolega Medivh Shady'iego).
I nie gadajcie ze ja tylko flamuje. W kazdym poscie staram sie przytoczyc rzeczowne argumenty, czasem gdy nie mam zbyt checi ani czasu to pisze po prostu co jest (w zasadzie argumentacje mozna podac w kazdej chwili jakby ktos nie zrozumial). Jak cos jeszcze przyjdzie mi na mysl to odpisze. I nie pisz durnot w stylu - nie obchodzi mnie to co Thalle napisze, bo jezeli naprawde tak o kims mysle ze mi zwisa jego zdanie to po prostu go ignoruje, nie czytajac jego postow i przewijajac strone kapke dalej.
nie pozdrawiam
[b]Thalle
Miec możliwość grania jakimś charem a mieć jakiegoś to różnica, jeśli chodzi o Arcania to tak część NG używało bota ale tylko dlatego ze turtle używali swojego na bitwach, niektóre bitwy które przegralismy wygladały jak te po update, wygrywali je bo nasi nie mogli się wyuhać. Jeśli chodzi o ekonomie to nie wejde na portal ekonomi i nie przytoczę Ci pojęć z encyklopedii, to się poprostu odnosi do praktyki, ekonomia w tibi istniała i bedzie istnieć jak bardzo książkowo udowodnić tego byś nie chciał. Pamietaj, że zawsze istnieje strona teoretyczna i praktyczna, bez podstawowych zasad wynikających własnie z ekonomii tibia by nie była "tym" czym jest.
hiho:)
Mam pytanie kiedy skonczy sie wojna.
Prosze o jakies ss z wojny tylko nie te z foteka.pl bo mi nie dzialajoX( PLX[
Gdzie jest tutaj pvp?,
Zniklo odkad cipsoft dodal cipbota... Najlepsza wojna w hitori kyry to
BM vs NG
Zniklo odkad cipsoft dodal cipbota... Najlepsza wojna w hitori kyry to
BM vs NG
niezgadzam sie
forsaken vs li
Nie znam wszystkich z twoich list (osobiscie) ale twoja lista wydaje sie odzwierciedlac moj poglad na te osoby takze . Choć co do Nonixa z nim jest roznie , byl dobrym tutorem ;p
the best: Xaretza,Mizaeron,Pontheus,Ren'ko
Sux: Tetro Aurelius,Azeris,Arystos
Najlepsi:
1. Ja :)
2. Gandamir Evil'eye
3. Pablofon
4. Arcat
5. Natur
6. Pontheus
Najgorsi:
1. Garlerdon
2. Nonix Dark
3. Foriuss
Miszczoslav
29-12-2006, 20:41
bosh... ludzie.. lizanie dupska itd. bezsensowny tmt.. widac ze to wymyslil jakis dzieciak.. sorry jezeli cie obrazilem.. ale naprawde bezsensowny tmt
Miszcz23
29-12-2006, 21:47
a już się cieszyłem że się porodziły ambitne dyskusje...
dodam tylko że Xolorian rox :D
Jedno małe, jakże ważne pytanie:, Co komu da ta ankieta oprócz tego ze ciężej będzie się czytać wydarzenia z kyry, bo kilka stron będzie zawalona nikomu nie potrzebna ankietą, chcesz zrobić ankietę zgłoś się do kogoś z tibia.pl i niech ją przeprowadzą. Moim zdaniem ktoś z obsługi tego forum powinien to skasować a szczególnie ze względu na tych „chuji”. Chociaż w zasadzie każdy facet w pewnym sensie jest „chujem”. Bezsensowny wątek który świadczy o jego pomysłodawcy.
Ale i tak największym hujem jest Nonix Dark xDDDD
@Morximal
Widzisz.... temat się rozwija ;d
130 postow poszlo w niepamiec. Znowu zaczniecie bluzgi, to warny poleca dla kazdego, a nie dla tych wybitnych.
Cariel Da'Rose
06-01-2007, 16:11
lol moim zdaniem usunięcie tego wszystko to głupota była :)
thalle wrzuc ta mape ulanowa jeszcze raz bo chce moj dom zaznaczyc, a niewidzialem tego dopiero skiba mi powiedzial :D:D:D8o 8o 8o
thalle wrzuc ta mape ulanowa jeszcze raz bo chce moj dom zaznaczyc, a niewidzialem tego dopiero skiba mi powiedzial :D:D:D8o 8o 8o
www.google.pl --->mapa polski--->Ulanów :D
Dziś Cię wyręczę
http://img408.imageshack.us/img408/8674/uo0002qr0.jpg (http://imageshack.us)
@up
To są dane z przed 3 lat... Teraz oflicjalnie zameldowanych jest około 1 100 mieszkańców. W tym około 300-350 osób to studenci lub ludzie którzy wyjechali za "chelbem" zagranice. To robi z Ulanowa jednym znajmniejszych miast w Polsce. xDD
PS: Jest to stolica Polskiego Flisactwa.
:D :D
Należy być dumnym z naszej wioski :P:P Btw.Małe ale można spotkać nietypowych ludzi ;p
eee dupa myslalem ze lepsza ta mapa jakas ;p niezaznacze na niej domu :|
duzo jest pk na Kyrze?:P
Jest tylko jeden - Nonix Dark.
skonczcie pierdol** glupoty i gadajmy nareszcie o kyrze !! wiemy jedno eon i geo hacked eon padl
eee dupa myslalem ze lepsza ta mapa jakas ;p niezaznacze na niej domu :|
tak co jeszcze może zaznacze ci kuchnie lodówkę oraz przedpokój...?
A tak nawiasem mówiać szykuje sie jakies open battle?
Narazie to obie strony na noob charach Pekuja.
Bardzo dobrze zrobił moderator ze usunał te wyzwiska, i jechania po innych.. powinien jeszcze pobanowac kilka osob na tym forum .. za upublicznianie bez zgody drugiej osoby zdjęc i wógle <dno ludzie>:o
A co no Kyrze sie dzieje noobchary z gildi Fg sobie pekuja X( ja ratując kumpla z trapa skonczyłem banem na 7 dni , rs'em oraz huntem od kilku osob z Fg.. i tego niezałuje, zrobil to bym drugi raz :D. Bo ich nienawidze cała to gildie ;) . To samo było za czasów wojny AiE v Familia . Noobchary familli zabily mnie 2 razy a blokowal mnie sam geo aldarion... :D
I jedno powiem osoby ktore pekuja ( Goberi, Jamal Lewis, Verandin , Regal Hexen (druga postac Abo :] ) , Ali'Gathor,Eternal Lukaris , a temu wszystkiemu przyglądał sie elfhame i massmero . :baby:
Bardzo dobrze zrobił moderator ze usunał te wyzwiska, i jechania po innych.. powinien jeszcze pobanowac kilka osob na tym forum .. za upublicznianie bez zgody drugiej osoby zdjęc i wógle <dno ludzie>:o
A co no Kyrze sie dzieje noobchary z gildi Fg sobie pekuja X( ja ratując kumpla z trapa skonczyłem banem na 7 dni , rs'em oraz huntem od kilku osob z Fg.. i tego niezałuje, zrobil to bym drugi raz :D. Bo ich nienawidze cała to gildie ;) . To samo było za czasów wojny AiE v Familia . Noobchary familli zabily mnie 2 razy a blokowal mnie sam geo aldarion... :D
I jedno powiem osoby ktore pekuja ( Goberi, Jamal Lewis, Verandin , Regal Hexen (druga postac Abo :] ) , Ali'Gathor,Eternal Lukaris , a temu wszystkiemu przyglądał sie elfhame i massmero . :baby:
Przed rozpoczęciem wojny tak żeście wszyscy chcieli FG noto macie, Jest i będzie jeszcze gorzej mówiłem to od początku
Cariel Da'Rose
07-01-2007, 14:18
Przed rozpoczęciem wojny tak żeście wszyscy chcieli FG noto macie, Jest i będzie jeszcze gorzej mówiłem to od początku
Ludzie którzy twierdzicie tak jak rodi... brak slow na okreslenie was.. KAZDA panująca gildia bedzie wyzywana od PA... No chyba ze gracie na non pvp
obojętnie kto bedzie przy wladzy nawet jezeli hmm posypaly by sie delete acc dla wszystkich z MM i FG to wladze objelo by AIE albo jakies Divin~ niewiadomo co i robilo by dokladniee to samo... pewnie tera bedziecie sie zarzekac ze nie, niemozliwe,tak by niebylo... ale nieoszukujmy sie TAK By sie stalo...
A co do tego pkingu noob charami to zaloze sie ze Ty tez pkowales kiedys swojim nuub charem dla czystej zabawy... i niema dowodow na to ze to są nuubchary FG ... chyba ze masz screeny z accountow?xD
Kto chciał a kto nie ... jak chyba wiadomo wiekszosc co teraz jest w Fg była w dawnej Famili z dawnym tetrem ..:p i myrmidans <nieznam dokladnie nazwy> od dawna ich nielubiłem jak i dawnego tetre .. teraz chociaz tetrem gra normalny czlowiek a nie typ co kozaczył ze ma duzy lv
...B)
A co do tego pkingu noob charami to zaloze sie ze Ty tez pkowales kiedys swojim nuub charem dla czystej zabawy... i niema dowodow na to ze to są nuubchary FG ... chyba ze masz screeny z accountow?xD
rozumiem ale wiesz co... huk ubilem wszystkich prawie oprocz 80 Ek ,bana dostalem a pozniej loguje sie a tu mi pisze Abo~ ze mam hunta... :D ostre to chyba zapowiada dobry poczatek Fg..
MM miała noob chary ale oni np. zabili Turghol co sobie expil na cave bocie w ank~.. ale nie tak jak FG co stoji koło depo i czeka na cel.. i to im sie nieudaje zabic to huntuja swojimi h lvl .. kozaki za dyche
Ludzie którzy twierdzicie tak jak rodi... brak slow na okreslenie was.. KAZDA panująca gildia bedzie wyzywana od PA... No chyba ze gracie na non pvp
obojętnie kto bedzie przy wladzy nawet jezeli hmm posypaly by sie delete acc dla wszystkich z MM i FG to wladze objelo by AIE albo jakies Divin~ niewiadomo co i robilo by dokladniee to samo... pewnie tera bedziecie sie zarzekac ze nie, niemozliwe,tak by niebylo... ale nieoszukujmy sie TAK By sie stalo...
PA ze strony rządzącej gildi bedzie zawsze.
Chociaż może one byc większe lub mniejsze.
W przypadku Fg jest ono bardzo duże.
Up
Dokladnie... nie ujebią kogos noob charem to huntuja głównymi charami więc masz dwa wyjscią paść odrazu lub po jakimś czasie zaplacić zato że nie padleś
Cariel Da'Rose
07-01-2007, 17:51
Kto chciał a kto nie ... jak chyba wiadomo wiekszosc co teraz jest w Fg była w dawnej Famili z dawnym tetrem ..:p i myrmidans <nieznam dokladnie nazwy> od dawna ich nielubiłem jak i dawnego tetre .. teraz chociaz tetrem gra normalny czlowiek a nie typ co kozaczył ze ma duzy lv
...B)
Hahahahahahahaha czlowieku widac ze za duzo niewiesz, i niewiesz kto gra tym twojim spoko Tetrem xD hauhauah dobra niedlugo sie okaze xP
Cariel Da'Rose
07-01-2007, 17:53
PA ze strony rządzącej gildi bedzie zawsze.
Chociaż może one byc większe lub mniejsze.
W przypadku Fg jest ono bardzo duże.
Up
Dokladnie... nie ujebią kogos noob charem to huntuja głównymi charami więc masz dwa wyjscią paść odrazu lub po jakimś czasie zaplacić zato że nie padleś
Taa a mo murda pkowala sobie noob charami w carlin / ab ujebali z 20 osob i wkoncu trafila im sie ofiara jakis 80ek niepodam nicku... ktory dostal payment bodajze 200k za ubicie 2x 20lvi ...
jak na moje to ta wojna sie skonczy szybciej niz sie wydaje xd FG szuka na sile wrogów lejac ludzi z EIE etc ... pozyjemy zobaczymy
Ohohoh...
Stoje sobie przed depo. stoje bo regeneruje mane i ogolnie sie nudze - stoja sobie inni ludzie, i jeden RS o nicku Johnny Woker.
RSa nieruszam -bo powodu nie mam (a raczej niemiałem)
Az tu... podchodzi do mnie owy RS i ...
17:26 You lose 21 hitpoints due to an attack by Johnny Woker.
17:26 You lose 26 hitpoints due to an attack by Johnny Woker.
17:26 You lose 24 hitpoints due to an attack by Johnny Woker
17:26 Don Puchacz [65]: styka? (oddalem mu pare razy)
17:26 Johnny Woker [19]: rotfl
Bil dalej..
17:27 You see a dead human (Vol:10). You recognize Johnny Woker. He was killed by Don Puchacz. Loota niebylo - odrazu mowie.
Niebedzie mnie rs dla zabawy bic- zwlaszcza ze nieznam go.. niby nic - rs padl - nastal spokoj.
Nagle z depo wyskakuje Evil'Gandamir i pisze:
17:27 Gandamir Evil'Eye [93]: 10k gandamir evil'eye /venore
17:30 Don Puchacz [65]: nierozumiem o co ci moze chodzic
17:30 Gandamir Evil'Eye [93]: Johnny woker.
17:30 Don Puchacz [65]: zaatakowales mnie?
17:31 Don Puchacz [65]: czy ja ciebie?
17:31 Don Puchacz [65]: z tego co pamietam to ty mnie
No i dalej juz nic niepisal.
Jestem juz hunted czy dopiero podpadlem tym postem?
Brak Ci kasy? Probojesz wymuszac, bo ciezko z depo wyjsc i zarobic samemu?
Wybacz FG|Gandamir'ze ale ja ci kasy niedam ;/
i wkoncu trafila im sie ofiara jakis 80ek niepodam nicku... ktory dostal payment bodajze 200k za ubicie 2x 20lvi ...
Czyzby chodzilo o Ragal Hexen'a? :f
Z tego co widze to on swiety nie jest - albo pomaga sam w zabijaniu, albo gdy ktos zabije jakeigos noob chara z FG, ktory to wlasnie pekowal to leci sie mscic.
Kolejny przyklad PA.... Tym razem Gandamir:baby:
Jak jest wam tak zle to dojdzcie do Mo Murda i walczcie z nami :)
@pCz
Apox'ep padl za nic, Rysio the sorcerer padl kilka razy za nic, Valeriouz the vegaz~ padl za nic wiec nie wiem czego placzecie ze PA robimy
@Vankel
po 1 gralem verandinem, cos tam se kogos bilismy wpadles ty i zaczales nas bic, miales pzta i na koniec zrobiles ue na 15-30lvle i padlismy, i potem dopuki bana nie dostales to biles nas i prosiles zeby cie zostawic a teraz kozak ze moglbys to zrobic jeszcze raz lols :) jak jest ci tak zle to pomoz MM prosze ;)
i tak w ogole to nikt nie mowil ze chcemy cos na tej zjebanej kyrze naprawiac, my se roz*******amy mo murde i mamy wyjebane na was all co placzecie ze se pekujemy czy co kolwiek innego robimy, jak jest ci zle to dojdz do nich i pomoz, bo juz nie mamy praktycznie z kim sie bic
a tak propo zabili Tythana, Lucaciu Glo~ za nic, Garlerdon z Moothem i innymi, oni tez pekuja!!! UWAZAJCIE!!! :D
Ohohoh...
Stoje sobie przed depo. stoje bo regeneruje mane i ogolnie sie nudze - stoja sobie inni ludzie, i jeden RS o nicku Johnny Woker.
RSa nieruszam -bo powodu nie mam (a raczej niemiałem)
Az tu... podchodzi do mnie owy RS i ...
17:26 You lose 21 hitpoints due to an attack by Johnny Woker.
17:26 You lose 24 hitpoints due to an attack by Johnny Woker
17:26 Don Puchacz [65]: styka? (oddalem mu pare razy)
17:26 Johnny Woker [19]: rotfl
Bil dalej..
17:27 You see a dead human (Vol:10). You recognize Johnny Woker. He was killed by Don Puchacz. Loota niebylo - odrazu mowie.
Niebedzie mnie rs dla zabawy bic- zwlaszcza ze nieznam go.. niby nic - rs padl - nastal spokoj.
Nagle z depo wyskakuje Evil'Gandamir i pisze:
17:27 Gandamir Evil'Eye [93]: 10k gandamir evil'eye /venore
17:30 Don Puchacz [65]: nierozumiem o co ci moze chodzic
17:30 Gandamir Evil'Eye [93]: Johnny woker.
17:30 Don Puchacz [65]: zaatakowales mnie?
17:31 Don Puchacz [65]: czy ja ciebie?
17:31 Don Puchacz [65]: z tego co pamietam to ty mnie
No i dalej juz nic niepisal.
Jestem juz hunted czy dopiero podpadlem tym postem?
Brak Ci kasy? Probojesz wymuszac, bo ciezko z depo wyjsc i zarobic samemu?
Wybacz FG|Gandamir'ze ale ja ci kasy niedam ;/
Czyzby chodzilo o Ragal Hexen'a? :f
Z tego co widze to on swiety nie jest - albo pomaga sam w zabijaniu, albo gdy ktos zabije jakeigos noob chara z FG, ktory to wlasnie pekowal to leci sie mscic.
nie ludź sie ze gandamir cie ubije, chyba ze w nocy-gdy tylko gandamir nabije pz msg to jakiego czlonka MM i bycmoze padnie. ps; sam by cie nie ubil
@pCz
Apox'ep padl za nic, Rysio the sorcerer padl kilka razy za nic, Valeriouz the vegaz~ padl za nic wiec nie wiem czego placzecie ze PA robimy
Moze wlasnie "placzemy" dlatego ze robicie PA? Lub tez moze poprostu informujemy jak się sprawy maja, tych ktorzy maja zludne wrazenie o waszej Dobroci.
@Lenrock - ta wiem, jakby tak bardzo chcial to mogl to zrobic gdy mialem PZ.
A tak to tylko wyszedl 2 razy - by mnie poinfnormowac gdzie przeslac kase, i pozniej by sprawdzic gdzie jest Herineey~ :)
PS. i w ogole jak to jest - na tibia.com byl temat o nowej PriceLiscie - pare? osob z FG pisalo ze akceptuja, ze beda sie starac by ta lista byla uzywana przez wiekszosc - a co widze pare dni pozniej?
DemonHelmet - ktory wedlug zaakceptwanej przez was listy kosztuje 300k, zostal sprzedany przez jendego z was za okolo 150k.
Pozdro
Volvo'Gru
07-01-2007, 20:37
Sami widzicie jake mam eq i nie wiem co robic bo kumple mowia zebym sprzedla hara i sobie na furorke kupil ale Kyra jest spox waiec to eq jak w podpisie i jeszcze 6k arrows i brust arrows i inne smiecie... jak sadzicie sprzedac czy nie ??? ;(
@Volvo'Gru
Wszystko zalezey od Ciebie... Zrobisz co bedziesz uwazac za sluszne :p
Taa a mo murda pkowala sobie noob charami w carlin / ab ujebali z 20 osob i wkoncu trafila im sie ofiara jakis 80ek niepodam nicku... ktory dostal payment bodajze 200k za ubicie 2x 20lvi ...
a ten 80 lv Regal hexen ?? druga postac Abo~ ;) i niepisz tylko ze mi to nieprawda bo wiem swoje
@Vankel
po 1 gralem verandinem, cos tam se kogos bilismy wpadles ty i zaczales nas bic, miales pzta i na koniec zrobiles ue na 15-30lvle i padlismy, i potem dopuki bana nie dostales to biles nas i prosiles zeby cie zostawic a teraz kozak ze moglbys to zrobic jeszcze raz lols :) jak jest ci tak zle to pomoz MM prosze ;)
1. Biliście 38 druida mojego kumpla
2. tam był 80 Ek, 40 pall, 54 druid?. i jakieś scierwa wasze małe lvl biegały
3. nie prosiłem tylko mowiłem... a jak nieposlłuchaliscie to was ujebałem norma nie :D
4.Pomógł bym wiesz
@don puchacz
jakbys napisal o tym do mnie lub kogos innego z liderow to bym ci pomogl, no ale spoko, widze ze tibio pl'owskie nooby ci pomoga lepiej, jak wolisz
demon helmet 150k ;>
to ja dwa prosze :) :)
Heheh Price Lista hehehe smieszne to jest dla mnie wszystko srzedaje u djina
Jak co to Bohy za 34k do ludzi. MMS sprzedalem za 165k ;> Problem mam z medusa shield ktorej juz nikt nie chce :) B robe jeszcze w miare schodzi za 12k.
Jak Popyt rosnie to i cena rosnie :)
A fire swordy to juz calkiem znikly z trade :)
1. Biliście 38 druida mojego kumpla
2. tam był 80 Ek, 40 pall, 54 druid?. i jakieś scierwa wasze małe lvl biegały
3. nie prosiłem tylko mowiłem... a jak nieposlłuchaliscie to was ujebałem norma nie :D
4.Pomógł bym wiesz
bylem tam 27 druidem i potem jak nim padlem to przyszedlem 54 druidem, ale nvm. tylko smiech mnie bierze ze co innego piszesz na forum pl i probujesz byc fajny a co innego pisales do moich kolegow zeby ze nami zagadali zeby ci dac spokoj :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.