Pokaż pełną wersje : Wojna Ng vs LS
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
15
16
17
18
19
toczycie beczke z Sylwka ze kupuje to i tamto ok , ale ze probuje zrobic swiat bez pa to nie swiadczy zle o nim tylko o was !! ja mialem zawsze podobny plan !! i jakos nie bylo zle a z niego sie nabijacie ... pfff
Thavenix
19-12-2007, 15:54
@up
idz se wypij piwo, bo grzeszysz ;D
;**
Shandowsky
19-12-2007, 17:26
Do Pephy i Ysona:
A co nie stać mnie ? xD
nie no luz , ja wole wypic wodke a Ty wolisz 60 k , i tyle :p
Slayer-Nuddle
19-12-2007, 19:21
Ktos by powiedzial: Bogaty i glupi.
Wg. mnie tacy ludzie zasluguja na troche szacunku. On naprawde chce dokonac rzeczy, ktora wydaje sie byc niemozliwa. Ale czy to naprawde az tak glupi pomysl? Jakby sie tak zaprzec (nie mylic z zaparciem) to moze i cos by z tego bylo. Ida swieta, wiec mozna by zrobic jakis maly prezent szwedkom na gwiazkde :D
Sylwek
Masz moj paraliz :D
Pephy
Zalatwiam vodke za 5 zl :cup: Wanna?:D
po mecie mnie oczka bolaly ostatnio :D
btw:D
1 Pephy 77
2 Alith Takilbya 73
3 Mannow 73
Ja już wiem nawet o kim mówi Einstein z mojego podpisu :)
Ja już wiem nawet o kim mówi Einstein z mojego podpisu :)
Obyś miał racje.
Slayer-Nuddle
19-12-2007, 22:35
Obyś miał racje.
Albertowi nie wierzysz? 8o
Pep5i
Metowa to u mnie jest po 2 gole. I po tej myslalem ze osleplem:D
po mecie mnie oczka bolaly ostatnio :D
btw:D
1 Pephy 77
2 Alith Takilbya 73
3 Mannow 73
a palce od wciskania exori visa to Cie nie bolaly?!?
pierdolicie !!! swiat bez pa to fajna perspektywa !! i chwala sylwkowi ze w ogole o tym mow,i a nie chowa glowe w piasek i sciemnia jak to fajnie na obsidii bo mnie jeszcze nie spaowali !! i pierdoli jakie ng fajne bo jestem cool i slaby i nie msuza mnie pekowac ale za pare dni to zrobia i wtdy ng bedzie feee :/
skorka mi schodzi ;(
z frigo bije :p
Pyro Aris
20-12-2007, 21:39
Imhreey
Dec 20 2007, 19:09:28 CET Killed at Level 152 by Nivre
and by Rotanimod Eht
Nivre
Dec 20 2007, 19:12:35 CET Killed at Level 163 by Asmit
and by Vuzox
biedny nivre, co on takiego zrobil :D
InvisibleWound
20-12-2007, 22:03
i vany hodowi i slajpanowi się to należało.
nieźle:) nowy war się szykuje?:>
Wesolych swiat wszystkim, rankom nie rankom, aslickerom nie aslickerom, sharerom i innym majkelom i finerom:) (bez urazy i bez wskazywania palcem na nikogo, naprawde wesolych swiat)
/Taer
Fajnie jakby nowy WAR był :)
Również wszystkim życzę "zdrowych wesołych" Świąt B)
Slayer-Nuddle
21-12-2007, 15:44
Pijanego sylwestra
Do Sylwestra jeszcze kupa czasu i nie raz będziesz pijany :P Pasterka <33
Archin
Dec 21 2007, 17:40:53 CET Killed at Level 180 by Nivre
niezle niezle
xusodove też padł i stworzył nowa gildie gotowa do wojny(?)
InvisibleWound
21-12-2007, 21:34
Saint vs Deadly Foundation?
http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Saint
http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Deadly+Foundation
jezeli tak to imo saint > df, znowu xziin bedzie musial robic loda azaredowi na rl zeby byc free?
rec jak pada xuso~:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/35287
mogliby sie teraz polacy~ (Saint + ltk ~Amaranth) zjednoczyc i stworzyc ladna ekipe
Ale ciekawie sie robi na tej Obsidi.. ;)
Welcome to the Amaranth!
You have joined the guild.
Welcome to the Amaranth!
You have joined the guild.
"Wyłącz monitor, przejdź się ulicą..."
@Finer
A gdzie Twój kolorek?:confused:
@Finer
A gdzie Twój kolorek?:confused:
Czas to pieniądz...:confused:
I znowi kilku gupich polaczkow dalo sie wciagnac w wojne i kilku zakonczy swoja gre na tym serwie ;(;(;(:evul:
Mam nadzieje ze jak jakis Nebula gejzz sie tu jeszcze uchowal to tym razem poleci na ryj z serwa 8o a ja dalej bede huncil gsy na pohu i lodowym krolestwie mamutow :cup:
a tak swoja droga - to ilu ja juz idiotow, kretynow, pekerow , power Łobuzerow cfaniakow i kolesiow high leveli przezylem :P
hmm ale cyrk sie robi z tej obsidi myslalem ze Xuso bedzie ostatnia osoba ktora Aenima Waldorio i reszta Szwedow zabije
Moim zdaniem jezeli Xuso teraz nie wygra wojny to juz nikt jej nie wygra nie ma nawet takiej mozliwosci wiec zycze wam powdzenia w szczegolnosci Asmit'owi, Vuzox'owi, Gibarian'owi, Ferlig'owi, Ethinos'owi,
Venisus'owi i oczywiscie Xusodove nigdy sie na was nie zawiodlem gdybym mial chociaz tego 75ek napewno pomogl bym wam:)
a tak poza tym zycze wszystkim wesolych pogodnych swiat zeby was palce nie bolaly od wciskania Exori Frigo :D
I JESZCZE RAZ POWODZENIA W WOJNIE
Pephy pedal Polske sprzedal :/
Slayer-Nuddle
22-12-2007, 12:20
Pephy pedal Polske sprzedal :/
Lubisz jezdzic na rowerze?
@Axio
You rox modafuka!
No musze przyznac ze ciekawie sie zapowiada..
InvisibleWound
22-12-2007, 14:59
problemem na ob moze byc posiadanie tylko 4 magów
Ale jakby stara ekipa ltk doszła to problem byłby z głowy(alithy itd.)..
Ale i tak pewnie dojście ich to tylko marzenia.. i jak dojdą oni to automatycznie ng i vic dochodzi do Df więc byłoby ostro :) no i nie zapominajmy o gildi Archina. heh Ciekawie i to zajebiscie sie robi ;p
problemem na ob moze byc posiadanie tylko 4 magów
chyba jestes jasnowidzem , miazga poszla z tego co widze , ale moze ktos z Saint sie wypowie bo nie widzialem :S
Nedomanus
22-12-2007, 15:46
sieka jak skurwysyn. nafragowane jak cholera
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/35313
jak zaatakowalismy ich od tylu, ludzie z Total control i game over zaczeli nas ropac blokowac itp, to ma byc 'Fair war'?
; |
Grunt to sie nie załamywać...
Slayer-Nuddle
22-12-2007, 17:36
taa to byla sieka xd
Nifox
Dec 22 2007, 16:40:47 CET Killed at Level 168 by Styrel
and by Nivre
Blacov89
22-12-2007, 18:19
Brakuje tylko Ryby i Gawrona i wojna swiatowa bedzie :P
InvisibleWound
22-12-2007, 18:41
na nebuli ta taktyka sie udala, tutaj brakowalo czarodziei/czarnoksieznikow do rzucania run Przywolania Smierci, szkoda.
nawet na rec widac jak jacys 'neutralni' swe pisza 'i pushed noobs for you ;D'
Ale chociaz wiadomo ze bedzie lepiej bo gorzej byc nie moze :):)
Wojna jest bezsensowna i bezcelowa, ale co zrobić. To Nivre, wraz ze swoimi funflami Izo, zaczął zabijać ludzi ze starego No Pain/Raw, nie Saint.
do old Np itd :d gdzie wasz lider Waldorio !!! no zwala na maxa niemozliwe ze was teraz zabija :D a moze LTK wam pomoze bo byliscie loyay wobec ltk :D sorry chlopaki ale nasuwa mi sie tylko : " a nie mowilem ?? " :D:D:D:D:D zarty zartami ale taka prawda wybaczcie :/
do kuby aka Xuso : szacunek stary ze potrafiles sie postawic szwedom wkoncu !! ale skonczysz chyba jak ja hunted forever za " zdrade NG " :(
znów nocna akcja noob harów ng w veno :D
nie znam narazie fragów :baby:
Urgothiri
23-12-2007, 07:56
Kiroy, Yunichi, Benek itp zamierzacie pomoc Saint? : > czy tylko patrzec z boku co sie ebdzie dzialo? :>
Dziwne to wszystko , jeszcze niedawno wszyscy srali na ltk , a teraz ltk ma pomóc w wojnie.:baby: Dziwne a jednocześnie ciekawe.;)
Heh i do tego jeszcze te całe świąteczne przygotowania :)
Urgothiri
23-12-2007, 12:29
tak ale jezeli ltk zdecyduje sie pomoc mzoe byc naprawde ciekawie skoro inne gildie obiecaly neutralnosc :> mzoe to bedzie wkoncu ten przelomowy moment na obsidi?:D
Urg : rozumiem po twoich wypowiedziach ze jestes w Saint lub amsz tam kolegow :D " tylko przygladac " ?? no ostatnio to nikt nas nie lubil i tylko narzekania na ltk bylo :D a teraz wracamy do lłask polaksow ??:P nie wiem co bedzie :P nic nie ebdzie ciekawe bo sie nic nie zmienilo w umiejetnosciach playerow tylko troche ich lvle na exp x 2 :P osobiscie ja nie widze tak wielkiej nadziei jak co niektorzy na wolnosc na obsidii ... ale zobaczy sie !! jestem do dyspozycji !!
Me and rest of "my" guild is NEUTRAL in this war case until some side brings back old ltk members on their side.
wiec nikt nie jest neutralny.
Slayer-Nuddle
23-12-2007, 14:14
A gdzie cieple i jakze przenikajace:
MARRY XMAS?!
Masslog w nocy
Tenlecore
Character Deaths
Dec 23 2007, 02:17:59 CET Killed at Level 124 by Archin
and by Xertizo
film na tibicams jest :P
Dalanther
23-12-2007, 14:53
Let Da Bodies Hit Da Floor ! ;)
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1955442
ah ta dojrzalosc polakow :D
LOL, hahaha
Kurcze, uważaj jeszcze Cię za tą ZDRADĘ NARODU w rl dopadną =/
Jest jak jest:D
Wkoncu to server pVp nieprawdaz?:D:evul:
Bikus Lenne :P
Dec 23 2007, 16:36:27 CET Killed at Level 116 by Venisus
Myslicie ze bedzie cofka serwa? po tym incydencie z taurus mace?
Nedomanus
23-12-2007, 18:00
jakim incydencie? O>O
Widze akcje na Obsidii nie mają końca ; p Też bym pograł ale kompa będe miał dopiero po nowym roku ;D
Wszystkim życze wesołych i radosnych świąt ; ] A w szczególności KIroyowi, Mojzeszowi i Lucrusowi zgadamy się niedługo ;D
Urgothiri
23-12-2007, 19:55
Nie drogi Kiroyu nie jestem w Saint.... ale jestem za nimi... :) Dawno temu gralem na Obsidi... lecz dostale mdelet chara :) od tego momentu rpzenioslem sie na Nebule :) ale mimo to sledze wydarzenia Obsidi na biezaco i zawsze bylem za wami w wojnie na NG... i ciagle uwazam ze dacie rade cos zrobic co pokazalo jak was bylo 7 i potrafiliscie zrobic jakas akcje na NG... teraz to inna wojna no ale nie zaszkodzi postawic sie swe do stracenia nic oprocz paru h spedzonych przy pixelkach :) pzdr
zgadnijcie co to za kox
http://photos17.nasza-klasa.pl/dev43/0/039/733/0039733951.jpg
:>?
Slayer-Nuddle
23-12-2007, 20:39
Archin ? :D
Slayer-Nuddle
23-12-2007, 20:43
Zaraz se zwale pamieciowke z/w
Shandowsky
23-12-2007, 20:47
Ty nicponiu ty!
Slayer-Nuddle
23-12-2007, 20:48
Anyway pep5i nie ladnie to tak wskakiwac z nienacka z aparatem komus do lazienki :D A jakbys dostal w oko czyims kijem? Albo w aparat?
chcialem go wziasc z nienacka;D
jakim incydencie? O>O
1 taurus mace u rashida 500gp
2 taurus mace 10k
3 taurus mace 1500gp
Bug na obsidi, taurus mace chodzi 500gp normalnie ale jak sie sprzedaje 2 to wychodzi o jedno zero zaduzo, dlamnie by bylo zbawienie jezeli by byla cofka bo dzisiaj mms zgubilem xd
Nawet niech nie probuja nic cofac;P;p zabije!!
Nedomanus
23-12-2007, 21:41
cofka? nie ma mowy. szlag by mnie trafil chyba
Slayer-Nuddle
23-12-2007, 22:02
Sniegu po pachy, smacznej kielbachy, prezentow kupe, rozgi na dupe, do nieba choinki i wedzonej szynki oraz szczesliwego wskoku do nowego roku.
GrykA:*8o
Co jest?:/ Wylaczyli serwy w czasie jak lalem frosta. Zajebisci oni sa-.-
Nedomanus
23-12-2007, 22:25
zaaaaal.br jak cofna do ssa to sie krotko mowiac w*****e.
No ale najprawdopodobniej Cię wylogowało :) Ja mam nadzieję bo akurat skulla zrobilam hihihi, ale w sumie kiedyś musieli to zrobić...
No zajebiscie ciekawe jak ja sie teraz wydostane z DL? BTW wszystkie swiaty powylaczali nice prezent z tymi Taurusami miało pare osob szkoda ze ja tylko posiadalem 1 ;( ALe nic zyje sie dalej. Wedlug mnie dali ciała z macami i juz powinni zostawic to tak ja za duzo mialem dzis do latania po wszystkich miastach. Nie po to aby teraz cofka byla :p
Sorry za duble post.Ale mi sie cos komp tnie :S
Website Down
The website is currently not available due to maintenance work. Please excuse the inconvenience.
Kind regards,
Your CipSoft Team
Czyli nie bedzie chyba cofki, pewnie tylko naprawia (Mam nadzieje):P
Żadnej cofki plx :( ja dziś bohy zlocilem :(;(
juz za kilka h wigilia :p:);)
Nedomanus
24-12-2007, 00:54
wielkie kurwa dzieki dla soltriona i farcanoxa....
podziekuj im na game ;p anyway zycie ;/ idz do wara !
haha bedzie fajnie... (?)
Nedomanus
24-12-2007, 01:19
wole chyba zlapac za ksiazke od historii :P <hail matura>
dobranoc panstwu
@ Yofa
Może pora skończyć z tą neutralnością? Ciągle byłeś 100% peace itd.
a i tak Ciebie zabijali.(Czasy Night of Order) Może pora walczyć o swoje? Walczyć o wolną obsidie bez pa i takich właśnie Soltrionow !!!!!11:)
Niczym BraveHeart :p
No to mamy Wigilie :)8o
Pozdrawiam
No Wigilia ;D Ja myśle ze dostane coś w Tibi od jakiegoś h lvla :) bo dopiero co zaczołem tutaj grać :D Free items Pls 8o8o8o8o.Obsidia wydaje sie być ciekawym światem ;]
no w sumie może i być hunt :) jeżeli tak bardzo chcesz :) mój nick to selureq .Będziesz mógł mnie nawet zjechać na rooka :D bo się stęskniłem.
Ktos moze zna mniejwiecej 65ek, czarny oufit, warior(sword na plecach) nick najprawdopodobniej na "s" jednoczlonowy dlugi. Bardzo pilne.
Slayer-Nuddle
24-12-2007, 15:48
Ktos moze zna mniejwiecej 65ek, czarny oufit, warior(sword na plecach) nick najprawdopodobniej na "s" jednoczlonowy dlugi. Bardzo pilne.
Slayer Del'sal
Nie dziekuj
wrozki maja dzisiaj wolne...
nick długi... na s: ) Skonstypolitanczykiewiczowna
wszystkim zycze wszystkiego dobrego spelnienia marzen i zdrowia :)
a co do wojny powiem krótko : Brother's King is back !! Let's do it !!
Slayer-Nuddle
24-12-2007, 21:57
Zycze Ci kumplu stary bys na kurwy miał dolary , cipy lizał im do kosci one lubia takich gosc , rznął je w swieta i sylwestra i oby zawsze było extra B)
SLayah
Nedomanus
25-12-2007, 00:50
dzieki slayer dzieki (na komie 0 pln : P)
Shandowsky
25-12-2007, 03:57
Może ja jestem głupim rolnikiem, ale mam następujące pytanie.
Szwedzi powiedzieli, iż nie pozwolą grać tutaj żadnemu polakowi, może prócz Pephyego (i tak pewnie potem go wyjebią ale chuj z tym). Do takich Arha, Dio Ridev etc. Co myslicie, że bedziecie sobie jak przegramy wojne grali na loozie ? Zastanowcie sie, teraz moze macie wyjebane w gre ale za kilka miechow bedziecie sobie chciec wbic lvl a jedyne co bedziecie mogli robic to expic ale w dół.
OVER AND OUT
Rolniczy Paladyn
Jak sądzisz który raz to słysze?D: Będę polaczkiem bo nie bede walczyl z takim kims jak mlody Kiroy ;)
Kiroy Wind
25-12-2007, 04:05
@up
hunted xD
no wiesz... bede walczyl a potem pojdziesz do mojego rl lub friend i "pay boh" ??
Kiroy Wind
25-12-2007, 04:09
a czemu nie? :D
a co amm walczyc przeciwko pa zeby bylo nowe pa? no thanks
Kiroy Wind
25-12-2007, 04:12
N o wlasnie jak bedziesz z nami to nie przylece do twojego kumpla po bohy, a jak nie bedziesz to czemu mam cie szanowac jak sie boisz cokolwiek zrobic? I tak nie bedziesz walczyc bo sie boisz to bede toba pomiatac :D
ehh nie bede robil waste forum space. jak chcesz pogadac to jestem online.
Kiroy Wind
25-12-2007, 04:14
Ja nie mam o czym, zaczales to odpowiedzialem. Lece spac, elo!
Shandowsky
25-12-2007, 04:19
OK czyli wolisz
1. PA robione przez szwedów na polakach?
2. PA robione przez Kiroya etc na Szwedach?
WYWALCZ COŚ KURWA Z NAMI I BEDZIESZ MOGL CHRONIC SWOICH RLI A JAK JESTES TCHÓRZEM I BOISZ SIE COS ZROBIC TO POTEM PO WOJNIE NIE WYMAGAJ WIELE I NIE MYSL ZE BEDZIESZ MIAL DUZO DO GADANIA
Slayer-Nuddle
25-12-2007, 10:00
Może ja jestem głupim rolnikiem, ale mam następujące pytanie.
Szwedzi powiedzieli, iż nie pozwolą grać tutaj żadnemu polakowi, może prócz Pephyego (i tak pewnie potem go wyjebią ale chuj z tym). Do takich Arha, Dio Ridev etc. Co myslicie, że bedziecie sobie jak przegramy wojne grali na loozie ? Zastanowcie sie, teraz moze macie wyjebane w gre ale za kilka miechow bedziecie sobie chciec wbic lvl a jedyne co bedziecie mogli robic to expic ale w dół.
OVER AND OUT
Rolniczy Paladyn
Widzisz drogi Sylwestrze, twoje granie na loozie zarowno jak i kilku innych mieszkancow Saint to wielkie pg, a nie granie. Arha musi sie sama przekonac co to znaczy pasc za nic. Szwedzi wykazuja instynkt samozachowawczy. A zeby nie byc tak do konca rasistami to zostawiaja pephego na deser. A moze dlatego ze to on zazwyczaj byl najwyzszolvlowym polakiem magiem?
Arha : drogi kolego , mlody akurat ma w jednej kwestii racje :) jak jestes pizda to masz gowno do gadania tak bylo jest i bedzie ale predzej my uszanujemy twoich rli niz swe :P i nie musisz nam pomagac twoj char twoj wybor ja cie nie jade bo nam nie pomagasz :) ale nie oczekuj tez z naszej strony jakiegos love d ociebie :) bo ja juz nie ebde poruszal kwestii Asmitow itsd jak to pare miesiecy temu cisneli po mnie jacy to nie sa pro i friendy NG :D ale to juz nie pora na takie brudy :D wiec zastanow sie :P a chara predzej czy pozniej nivre z pephym ci zrookuja :D chyba ze wierzysz w Pephego jak jego rl friend Yaguardo ktory padl ostatnio od NG bo niby zabil kogos noobchara :D :D:D:D: hahahahaha ( sorry bartek ale to jest kupa smiechu braciaku :*:*:*: )
Slayer : Pephy teraz na pewno nie bedzie ruszony bo jest za grozny dla nich :) a ze on byl zawsze" loyal to the end Ng " iiiiiiiiiiiiiiiiii " ng nigdy mu nic nie zrobilo ani nie zabilo i w ogole go kochaja " to Pephy bedzie z nimi :) ale to tylko dlatego ze zobaczyl ze polacy i ltk slabo graja i hawki maja sieczke w glowie dlatego poszedl do Ng ze wzgledu tez na chara bo znimi ma wieksza szansepograc oraz mniej sily w to wszystko wlozyc bo swe za niego wojne wygraja i bedzie mial loooz poki co :) :) ale to jego wybor !! byl z nami i moze nie mial tyle cierpliwosci np co ja do pa hawkow itd :P i wiesz to sa rtakie smiechy :D ze Xuso ostatnio robote zalatwial Ng w Anglii :D waldorio mannowowi itd i do niego mieli wpasc :D takie historyje slyszalem :D ciekawe czy nadal ma dla nich prace :D:D:D dla friendow :D i przyklad xuso pokazuje jak twardo szedl w zaparte i jak cchcial byc kumplem NG a oni przy najblizszej okazji jak byl spokoj na servie i nie spodziewali sie od nas wojny , nie pomogli mu i wybrali ze kolo ze swe od nich moze se paowac xusa i jego friendow bo nam polacks juz niepotrzebny :P
Skacowany wuja Kiroy btw co to byla za pasterka swietna :D
Slayer-Nuddle
25-12-2007, 10:45
Kiroy
co do pephego to kobieta zmienna jest:D
OO taaa pasterka wyjepana takze u mnie :cup:
Nie wiem dokladnie jak z ta robota, ale napewno xuso IM robil robote (You know what I mean) :D
gdzie suf?
wiecie co a taka swiateczna refleksja :) jest czas swiat wybaczania zapominania przebaczania itd nie zapomnijmy wesprzec tych ktorzy prosza o pomoc pod kosciolami, bo zycie musialo ich naprawde do tego zmusic a my siedzimy w cieplych domkach !!! niech i dla nich ten czas bedzie wyjatkowy dzieki nam :)
Suv wybaczam ci :* masz u mnie kwiaty :)
@shandowsky
moze jestes glupim rolnikiem , ja jestem chlopakiem z miasta i nasu(ó)wa mi sie jedno pytanie.
Czy naprwade myslisz ze takimi wywodami "NIE POGRACIE TU ! SZWEDY WAS WYRZUCA , WALCZCIE ZE MNA TO WAS NIE WYRZUCA!"
Ty naprawde masz szwedow za jakis rasistów ?
sprawa druga. juz widze jak młody nie robi PA na polaku , bo jest jego rodakiem xDDDD
Twoj post gdzie piszesz zeby arha dolaczyl bo cos tam a jak nie to jest tchórz =Arha albo walczysz z nami a jak nie to nie pograsz sobie na tym servie bo bedziemy robic na Tobie pa .ktos inny to jeszcze tak zrozumial ?
co do teamu Nebula ( do ktorego nic nie mam) + ltk , to juz naprawde brak mi sil , zeby nawet hayalet wrocil do lask ehh
Yaugardo
25-12-2007, 12:59
@ Kiroy
Drogi kochany przyjacielu, padłem z własnej głupoty go nie dałem dojść do słowa Soltrionowi, i naprawdę nie rusza mnie to ze straciłem te 3 lvl to tylko gra, może jestem AntiPOLACK ( okreslenie General Castera vel. Roman) ale nie mam zamiaru pomagać niestety im...Tak samo padłem od Modego jak od Soltriona tylko młody zrobił PA a soltrion mil reason taka różnica. Nie chce sie z nikim kłócić bo nie o to w tym chodzi wprawdzie Pephy Rl ale niekiedy za swoje błędy sie płaci :)
Wesołych Świat
Skacowany Bartek\
@Edit
NO i zapomniałem o Ranko z tym człowiekiem nie chce mieć nic wspólnego -.- za często traci połączenie z mózgiem bym mógł obok niego walczyć pozatym nie lubimy sie za bardzo:D
@ WASZ RASIZM
Rasizm, dyskryminacja rasowa (z fr. le racisme od la race – ród, rasa, grupa spokrewnionych) – pseudonaukowa ideologia oraz wypływające z niej zachowania przyjmujące założenie wyższości niektórych ras ludzi nad innymi. Przetrwanie tych "wyższych" ras staje się wartością nadrzędną i z racji swej wyższości dążą do dominowania nad rasami "niższymi". Większość ideologów rasizmu opiera się na różnicach w wyglądzie ludzi.
(Źródło. Wikipedia)
czy oni nas nie lubia za kolor skory?? juz nie moge patrzec jak piszecie rasizm -.-
Cwaniaczyl to padl na floor :cup::cup::cup:
I jeszcze nie raz padnie jak sie szwedzi uporaja z polaczkami :baby::baby::baby:
Omfg Yao dobrze wiesz ze nie o taki rasizm tu chodzi, wszyscy potrafia ogarnac o co tylko ty oczywiscie doslownie..zal
po 2 nikt Cie nie namawia bys walczyl z nami wiec na h+j te twoje wywody slabiakow nie potrzebujemy w teamie:baby:
a co do Pepiego: no to sprawa wyglada jasno bedzie tak jak z Xsusem predzej czy pozniej no chyba ze dostanie exp locka bo Mannowowi czy Dorpazowi nie bedzie sie podobalo ze ktos ich w top wyjeb*l albo za duzo lvl wbil i Manow bedzie go musial gonic...8o
co do all Polaks:D to zaloze sie ze nie minie pare miechow i sami beda robic nowa wojne przeciwko nim choc mam nadzieje ze nie beda mieli przeciwko komu bo ta wojna napewno nie skonczy sie szybko i NG nie bedzie bezpieczne bo zawsze sie cos "skreci":evul:
pzdro
:baby:
Yaugardo
25-12-2007, 14:40
Omfg Yao dobrze wiesz ze nie o taki rasizm tu chodzi, wszyscy potrafia ogarnac o co tylko ty oczywiscie doslownie..zal
po 2 nikt Cie nie namawia bys walczyl z nami wiec na h+j te twoje wywody slabiakow nie potrzebujemy w teamie:baby:
a co do Pepiego: no to sprawa wyglada jasno bedzie tak jak z Xsusem predzej czy pozniej no chyba ze dostanie exp locka bo Mannowowi czy Dorpazowi nie bedzie sie podobalo ze ktos ich w top wyjeb*l albo za duzo lvl wbil i Manow bedzie go musial gonic...8o
co do all Polaks:D to zaloze sie ze nie minie pare miechow i sami beda robic nowa wojne przeciwko nim choc mam nadzieje ze nie beda mieli przeciwko komu bo ta wojna napewno nie skonczy sie szybko i NG nie bedzie bezpieczne bo zawsze sie cos "skreci":evul:
pzdro
:baby:
Odezwal sie ten mocny poza tym nie pisalem do Ciebie tylko do kiroya. I wlasnie przez takich "POLACKSOW" nie bede im pomagac :D
@ Rasizm
W*****a mnie jak ktos uzywa pojeć ktore znacza cos innego -.-
Thavenix
25-12-2007, 14:45
@ WASZ RASIZM
Rasizm, dyskryminacja rasowa (z fr. le racisme od la race – ród, rasa, grupa spokrewnionych) – pseudonaukowa ideologia oraz wypływające z niej zachowania przyjmujące założenie wyższości niektórych ras ludzi nad innymi. Przetrwanie tych "wyższych" ras staje się wartością nadrzędną i z racji swej wyższości dążą do dominowania nad rasami "niższymi". Większość ideologów rasizmu opiera się na różnicach w wyglądzie ludzi.
(Źródło. Wikipedia)
czy oni nas nie lubia za kolor skory?? juz nie moge patrzec jak piszecie rasizm -.-
dokładnie, tu raczej objawia się nacjonalizm ;) ( W GÓRE RĘCE KTO JEST Z NAMI !!!! ) ; oo
Odezwal sie ten mocny poza tym nie pisalem do Ciebie tylko do kiroya. I wlasnie przez takich "POLACKSOW" nie bede im pomagac :D
@ Rasizm
W*****a mnie jak ktos uzywa pojeć ktore znacza cos innego -.-
Pisales na forum a jak sama nazwa wskazuje na cos...! jestes tak inteligentny ze chyba nie musze Ci dalej tlumaczyc jak chcesz pisac do samego Kiroya itd to masz priv od tego.;)
a jesli chodzi o ten rasizm to wiesz napewno co to przenosnia:o
no ty to bys nam pomogl..prosze Cie..:;( zalizalbys dupe NG na smierc?:D8o8o8o
Yag Pephy :D kochamy te propagande wzjamena co nie ?? :D przyznaje sie ebz bicia :D ale Misieq wjezdzacie na mlodego :D ale sami lepsi nie jestescie :D i nie zaprzeczajcie :D
Saint : nie ma sensu sie prosic ludzi aby dolaczali , dobry wynik mozna zrobic tylko z ludzmi ktorzy sami chca tego i do tego brna !! a nie ci invitnieci na sile !! srac na to !! trzeba pokazac zgraniem kolektywem i zaangazowaniem kto wygra te wojne i pokazalismy to juz raz w 8 osob przypominam :)
Yag Pephy :D kochamy te propagande wzjamena co nie ?? :D przyznaje sie ebz bicia :D ale Misieq wjezdzacie na mlodego :D ale sami lepsi nie jestescie :D i nie zaprzeczajcie :D
Saint : nie ma sensu sie prosic ludzi aby dolaczali , dobry wynik mozna zrobic tylko z ludzmi ktorzy sami chca tego i do tego brna !! a nie ci invitnieci na sile !! srac na to !! trzeba pokazac zgraniem kolektywem i zaangazowaniem kto wygra te wojne i pokazalismy to juz raz w 8 osob przypominam :)
o toz to Kiroy zgranie a nie nooby co to ich pierwszy setny lvl a ostatni ich war byl przeciw noobom z Carlin;D:baby:
be quick or be death!!!:evul::evul:
@Yaugardo
Towarzyszy broni się nie wybiera. XD Też w większości nie lubię rodaków, ale akurat w tym wypadku to Szwedzi zachowywali się jak kretyni. Mowie oczywiście o Nivre i jego upośledzonych kolegach Izotopach. W tej wojnie walczymy o wolność i przeciwko Nivre i Izotopom, nie mam nic do Dorpaza, Mannowa, Fooziego, Pephego, ani reszcie.
Yaugardo
25-12-2007, 15:26
Pisales na forum a jak sama nazwa wskazuje na cos...! jestes tak inteligentny ze chyba nie musze Ci dalej tlumaczyc jak chcesz pisac do samego Kiroya itd to masz priv od tego.;)
a jesli chodzi o ten rasizm to wiesz napewno co to przenosnia:o
no ty to bys nam pomogl..prosze Cie..:;( zalizalbys dupe NG na smierc?:D8o8o8o
Mowilem ze nie chce sie klocic to moja sprawa co robie :) i nikomu nie musze lizac dupy zeby na tym serwie siedziec
If u gonna die... DIE WITH YOUR BOOTS ON Muthafucker
Mowilem ze nie chce sie klocic to moja sprawa co robie :) i nikomu nie musze lizac dupy zeby na tym serwie siedziec
If u gonna die... DIE WITH YOUR BOOTS ON Muthafucker
nikt sie nie kloci wymieniamy poglady miedzy soba:DD!
w Tibii moze jej nie lizesz ale na rl... jak znam zycie i przyjdzie co do czego to i Pepii zawinie ogon..:)
I CAN DIE FOR FRIENDS!!!!!!!!!!!!!!!!!:evul::evul::evul::evul:
Yaugardo
25-12-2007, 15:40
wierz mi ze wolla bym mieszkac w Szwecji niz w polsce :) tak moze jestem jakis jebanym backstabberem myslicie sobie co chcecie
wierz mi ze tez moge dla przyjaciół tego chara zrookowac bo to tylko gra:)
nie wjezdzam na mlodego , ja sobie nie mam nic do zarzucenia bo ja nie mam serca do PAowania ludzi lub randomowania , nie to co Daniel :D
Yaugardo
25-12-2007, 15:48
nie wjezdzam na mlodego , ja sobie nie mam nic do zarzucenia bo ja nie mam serca do PAowania ludzi lub randomowania , nie to co Daniel :D
przeciez wiesz ze Daniel jets Gangsta nawet ma na fotce taki nick cos tam z Gansgta :P
ja tam mlodego za bardzo nie znam, ale po tym co tu napisales do arhy to mnie troche zdziwilo. zgadzam sie tu z arha tez bym nie walczyl z takim gosciem u boku
a nasze neutralne polaczki bija lvl po cichu ;d vryy, dio ridev etc.
mlody troche przesadzil ale to tylko pokazuje jego frustarcje zachowaniem co niektorych ludzi :/
Izotopy to koledzy Kleytona wszczegolnosci i starego imhreeya :P oraz gerlimo bo to kolesie z saphiry :P
Heh i nic im to nie da. Mysle ze zaden polak nie wbije narazie na obsidi 150 lvla bez hunta , wojny , paymentu , paowania jak i ze strony NG tak i
ze strony Saint , za to ze nie walczyl. Ten kto chce niech walczy,racja ze z przymusu to chuj z tego wyjdzie. Jednak Iskierka nadzieji plonie niczym lampka na choince ze moze tym razem wojownicy o wolnosc pokonaja tyranie i dyskryminacje NEXT GENERATION. A co do Pephego to jestem pewien w 100% ze wkoncu skonczy tak jak Xuso.
I co znowu zaczniecie wygrywać.. potem polaczki zaczną "rządzić" i ng sie odnowi i znowu bd rządzić. chcecie przykład polskiego rządzenia ?? popatrzcie na server Furora, wojna za wojna bo polaczki biją się o władze.
z wojny do wojny ? nie dziękuje
Slayer-Nuddle
25-12-2007, 18:06
wierz mi ze wolla bym mieszkac w Szwecji niz w polsce :) tak moze jestem jakis jebanym backstabberem myslicie sobie co chcecie
wierz mi ze tez moge dla przyjaciół tego chara zrookowac bo to tylko gra:)
To tylko gra, a chcialbys mieszkac w Szwecji bo lubisz szwedow? (male/female). Tak smialo wpisujesz w wikipedii rasizm, a sam uzywasz jakis najprawdopodobniej niezrozumialych dla siebie slow. Backstabing.
@Yson
No kurde wyprzedziles mnie z tym nacjonalizmem :D
Bo widzicie to jest tak. Polacy maja to do siebie ze zazwyczaj ze lubia sie napiedalac miedzy soba. Wynika to moze z braku inteligencji, a bycmoze to kwesta wieku lub dojzalosci. Naprawde zadko sie widuje zeby szwedki sie napieprzaly na siebie. I zgadzam sie z Kiroyem, ze powinni oni wziac naprawde zdeterminowane osoby, ktore chca wygrac i nie widza innej opcji. I Archin jest jedna z takich osob. Co prawda zdal sobie sprawe z tego, ze szwedzi nie beda go kochac dosc pozno, ale lepiej pozno niz wcale. I mam nadzieje ze Pepsi zrobi to samo. Wszystkie oczy patrza teraz co on zrobi. Wiec pepsiontko ,,daj przyklad polakom jak zwyciezac mamy".
Slayah
InvisibleWound
25-12-2007, 18:14
jakies recki z soltriona?
jakby ktos z saints byl na tyle mily i by mogl tutaj all recki wklejac a nie ludzie musza sie meczyc, szperac po tibicams to bylbym wdzieczny :>
Yaugardo
25-12-2007, 18:41
To tylko gra, a chcialbys mieszkac w Szwecji bo lubisz szwedow? (male/female). Tak smialo wpisujesz w wikipedii rasizm, a sam uzywasz jakis najprawdopodobniej niezrozumialych dla siebie slow. Backstabing.
@Yson
No kurde wyprzedziles mnie z tym nacjonalizmem :D
Bo widzicie to jest tak. Polacy maja to do siebie ze zazwyczaj ze lubia sie napiedalac miedzy soba. Wynika to moze z braku inteligencji, a bycmoze to kwesta wieku lub dojzalosci. Naprawde zadko sie widuje zeby szwedki sie napieprzaly na siebie. I zgadzam sie z Kiroyem, ze powinni oni wziac naprawde zdeterminowane osoby, ktore chca wygrac i nie widza innej opcji. I Archin jest jedna z takich osob. Co prawda zdal sobie sprawe z tego, ze szwedzi nie beda go kochac dosc pozno, ale lepiej pozno niz wcale. I mam nadzieje ze Pepsi zrobi to samo. Wszystkie oczy patrza teraz co on zrobi. Wiec pepsiontko ,,daj przyklad polakom jak zwyciezac mamy".
Slayah
Nie chodzi tutaj o moje osobiste upodobania tylko o sytuacje calego panstwa (gospodarka, ekonomia etc). Poza tym darze ten kraj wielkim uczuciem ( nie nie kocham go) etc. wiec teraz widze ze ja jestem wielki "pedal co polske sprzedal" ...
Slayer-Nuddle
25-12-2007, 18:59
Nie chodzi tutaj o moje osobiste upodobania tylko o sytuacje calego panstwa (gospodarka, ekonomia etc). Poza tym darze ten kraj wielkim uczuciem ( nie nie kocham go) etc. wiec teraz widze ze ja jestem wielki "pedal co polske sprzedal" ...
haha az taki popularny to nie jestes (i vice versa?).:D Widzisz, darzenie czegos wielkim uczuciem = nie odrzucanie tej rzeczy dla innych, podobnych. Kazdy jest kowalem wlasnego losu. I to ze bedziesz mieszkal w Polsce, w Szwecji czy na Grenlandii to juz nie ma znaczenia.
Thavenix
25-12-2007, 19:29
brawo za akcje dla SAINT
<ironia>
zostawiac membersów w potrzebie, gz
Shepeenator w ng? huh?
Yaugardo
25-12-2007, 19:49
haha az taki popularny to nie jestes (i vice versa?).:D Widzisz, darzenie czegos wielkim uczuciem = nie odrzucanie tej rzeczy dla innych, podobnych. Kazdy jest kowalem wlasnego losu. I to ze bedziesz mieszkal w Polsce, w Szwecji czy na Grenlandii to juz nie ma znaczenia.
Ale to nie znaczy czy lubie czy nie po prostu wiesz kazdy ma swoje zainteresowania ja akurat jestem zainteresowany kultura skandynawska :)
albo nvm .
slywek ja juz decyzje podjalem
I co znowu zaczniecie wygrywać.. potem polaczki zaczną "rządzić" i ng sie odnowi i znowu bd rządzić. chcecie przykład polskiego rządzenia ?? popatrzcie na server Furora, wojna za wojna bo polaczki biją się o władze.
z wojny do wojny ? nie dziękuje
no to sie usmialem...w skrocie powiem Ci prosto i na temat w dupie byles gowno widziales!!! to tyczy sie tej furory twoim zdaniem o rzadzenie...smiech na sali...:D:D
no nie moge...:(
co do reszty twojej zalosnej wypowiedzi to wszedzie sa byly i beda wojny bo na tym takze ta gra polega! a jak wolisz inaczej to noobpvp servy napewno Cie zadowola.:baby:
a co do Ciebie Yao too jestes byles i bedziesz Polakiem a to ze sie wstydzisz czy wolisz inne "style" to tylko pokazuje co z Ciebie za czlowiek. Idzie tam gdzie lepiej.. a zreszta szkoda wiecej slow na tego typu wypowiedzi...
ide lepiej cos zjejsc..
pzdro
jaka akcja może ktoś ją opisać?
Yaugardo
25-12-2007, 22:08
no to sie usmialem...w skrocie powiem Ci prosto i na temat w dupie byles gowno widziales!!! to tyczy sie tej furory twoim zdaniem o rzadzenie...smiech na sali...:D:D
no nie moge...:(
co do reszty twojej zalosnej wypowiedzi to wszedzie sa byly i beda wojny bo na tym takze ta gra polega! a jak wolisz inaczej to noobpvp servy napewno Cie zadowola.:baby:
a co do Ciebie Yao too jestes byles i bedziesz Polakiem a to ze sie wstydzisz czy wolisz inne "style" to tylko pokazuje co z Ciebie za czlowiek. Idzie tam gdzie lepiej.. a zreszta szkoda wiecej slow na tego typu wypowiedzi...
ide lepiej cos zjejsc..
pzdro
To pokazuje ze nie umiesz sie pogodzic sie z tym ze ja daze do sukcesu a nie do porazki... Tobie zycze tego samego moze zrozumiesz kiedys
To pokazuje ze nie umiesz sie pogodzic sie z tym ze ja daze do sukcesu a nie do porazki... Tobie zycze tego samego moze zrozumiesz kiedys
wez wyjdz przemysl co napisales i wroc..!!
tak sie sklada ze sukces mozesz osiagnac wszedzie zalezy to tylko od Ciebie i jak bardzo bedziesz zdeterminowany tylko jak juz powiedzialem idziesz na latwizne bo "tu" przyszlo by to po ciezkiej pracy i trudzie.
nie bede pisal wiecej nie chce Ci ublizac..
pzdro
Yaugardo
25-12-2007, 22:23
wez wyjdz przemysl co napisales i wroc..!!
tak sie sklada ze sukces mozesz osiagnac wszedzie zalezy to tylko od Ciebie i jak bardzo bedziesz zdeterminowany tylko jak juz powiedzialem idziesz na latwizne bo "tu" przyszlo by to po ciezkiej pracy i trudzie.
nie bede pisal wiecej nie chce Ci ublizac..
pzdro
A moze i ide na latwizne ale raczej nie na tyle by mowic ze nie mam ambicji (nie nie powiedziales tego) nie po to ucze sie 4 jezykow zeby gnic w polsce:D POzdro dla Ciebie Patrioto
@EDIT
Koniec wymiany pogadow to nie sa sprawy na forum tylko na vodke:D
Ludzie, to tylko gra. Każdy gra jak chce i jak lubi. W tej wojnie ktoś walczy przeciwko jakiejś osobie, a w następnej będą walczyć razem. Proponuje ideologie odrzucić na bok.
PEPSI PEDAU POLENT SPSHEDAU!
A moze i ide na latwizne ale raczej nie na tyle by mowic ze nie mam ambicji (nie nie powiedziales tego) nie po to ucze sie 4 jezykow zeby gnic w polsce:D POzdro dla Ciebie Patrioto
wow 4 jezykow dasz mi autograf i co dzieki temu czyni Cie to leprzym?! czasami i ludzie bez wykrztalcenia wladaja i 5-6.. niczym nadzwyczajnym sie nie wykazales...
To na H*J tu jeszcze siedzisz..skoro tak Ci tu nie odpowiada
nie zaslaniaj sie szkola etc.. bo sa one wszedzie;*
moze keidys dojdziesz do wniosku a raczej napewno ze mowisz glupoty..
zero szacunku dla Ojczyzny ktora badz co badz wiecej Ci dala niz pewnie to ogarniasz..
kiedys moze bedziesz mial chwile refleksji i dojdziesz do tego..
dedal.. PshEgiolEAES
Arka gDyNia KurkA Swinia !
DoPaDne CiE nA RiLuUu ZobAcZyMy JakIS KOzaczeQqQQQ
Nie Bo Ty!!!!!!!!!!111111
Caua Polzka Yebje Slonzka!
InvisibleWound
25-12-2007, 23:04
wow 4 jezykow dasz mi autograf i co dzieki temu czyni Cie to leprzym?! czasami i ludzie bez wykrztalcenia wladaja i 5-6.. niczym nadzwyczajnym sie nie wykazales...
To na H*J tu jeszcze siedzisz..skoro tak Ci tu nie odpowiada
nie zaslaniaj sie szkola etc.. bo sa one wszedzie;*
moze keidys dojdziesz do wniosku a raczej napewno ze mowisz glupoty..
zero szacunku dla Ojczyzny ktora badz co badz wiecej Ci dala niz pewnie to ogarniasz..
kiedys moze bedziesz mial chwile refleksji i dojdziesz do tego..
tu sie zgodze.
4 jezyki? polski, góralski, młodzieżowy i kaszubski?
lepiej naucz sie jednego zagranicznego a dobrze, i jak tu kolega mowil miej szacunek.
smiac mi sie chce z takich ludzi co dodaja sie do gron itp ''Chce szybko wyjechac z tego bagna" "Wyjechac z Polski", pisza ile to jezykow sie nie ucza a ile ucza po czym 90% z nich zostaje nauczycielami angielskiego w podstawowce :> to tyle madrosci.
jak kolega wspomnial lepiej odrzucic ideologie.
Mieze, sheepenator, rotanimod etc - pisali tematy na obsidia board kogo to oni nie zwolaja z kim to mieli wojowac i kogo wyrzucic z obsidii i co z tego wyszlo? sa w tym 'zlym' ng, sluza za mieso armatnie, skonczy sie wojna to skoncza jak turcy/xuso i zapewne predzej czy pozniej dolaczy do nich pephy.
_Matadore_
25-12-2007, 23:04
http://img182.imageshack.us/img182/7034/matadorebf3.png (http://imageshack.us)
dedal.. PshEgiolEAES
Arka gDyNia KurkA Swinia !
DoPaDne CiE nA RiLuUu ZobAcZyMy JakIS KOzaczeQqQQQ
Lol...czyzby Pepsi sie z wodka zmieszalo..;d
@up
tak zwana ironia :o badz "riposta" na OBELGE DEDALA !
@up
A zasadził kto kiedy Panu kopa w dupe, panie Pephy???????//////
@up
Grozisz mi ?!
spieprzaj dziadu
Shandowsky
26-12-2007, 02:30
Od Pepsi To Sie W GŁowie Piepsi
Let's the bodies hit the floor;d
Slayer-Nuddle
26-12-2007, 12:25
Archin
dobre, dobre :D
14:40 You lose 62 hitpoints due to an attack by Madeverkus.
14:40 You lose 159 hitpoints due to an attack by Madeverkus.
nieudane combo pod mf shop 'z ziomami z ng'
14:41 Epimeleus Pallor [56]: ? ;s
14:41 Madeverkus [105]: you are pl
B)
I mówi sie ze to nie są rasiści (nacjonaliści) wiadomo o co chodzi :p
I ciekawe jakby mieli Polacy jakby znowu przegrali wojne i NG zapanowałoby na zawsze.
uppssss .........
Waxxi
Dec 26 2007, 17:15:44 CET Killed at Level 130 by Royal Kux
and by Asmit
Tyranus Wood
Dec 26 2007, 17:53:50 CET Killed at Level 90 by Royal Kux
and by Heldrax
Theakada
Dec 26 2007, 17:22:53 CET Killed at Level 132 by Rey'Albey
and by Xusodove
Sheepenator
Dec 26 2007, 18:09:06 CET Killed at Level 127 by Omnislash Orochi
and by Tyrana Pala
Mieze
Dec 26 2007, 18:09:01 CET Killed at Level 100 by Asmit
and by Exeledros'Qu
Andel Alus
Dec 26 2007, 17:52:14 CET Killed at Level 90 by Ruesi
and by Omnislash Orochi
Moose Darkshade
Dec 26 2007, 17:27:41 CET Killed at Level 109 by Lady Szikaka
and by Odyn master
Sha'tari
Dec 26 2007, 17:53:53 CET Killed at Level 127 by Asmit
and by Casspari
Don Foozie
Dec 26 2007, 17:23:36 CET Killed at Level 178 by Vuzox
and by Kiroy Wind
;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(:baby::baby::baby::b aby::baby::baby::baby::baby:
Qerixon
Dec 26 2007, 17:27:39 CET Killed at Level 95 by Imhreey and by Atharius
Pa'cieq
Dec 26 2007, 17:27:39 CET Killed at Level 120 by Imhreey
and by Atharius
Ethinos
Dec 26 2007, 17:27:39 CET Killed at Level 109 by Imhreey
and by Lord Aenima
Memy Chemics
Dec 26 2007, 17:12:46 CET Killed at Level 117 by Moose Darkshade and by Sha'tari
Nedomanus
26-12-2007, 20:49
jakis cam?
No i zajebiście. GZ. Odrazu lepiej jak kilku magów przybyło :)
chetnie zobacze cama z waszej perspektywy , o ile taki jest , bo hmm dziwnym trafem moze nie byc z tego battle , ale jak jest zwracam honor :p
Shandowsky
26-12-2007, 22:53
Drogi Pepsi od którego się w głowie Piepsi
Z naszej perspektywy bitwa wyglądała prosto. Młody wojownik imieniem Torba B. (nick tajny) przywołał atak energetyczny i skierował jego skutki na mężnego wojownika Don Fooziego biegnącego właśnie do swego domostwa na Edron po męczącej podróży statkiem z miasta pełnego kontrastów tj. Liberty Bay. Młody wojownik Torba po użyciu ataku magią skontaktował się telepatycznie z gildią Saint, której wojownicy szybko teleportowali się z innego wymiaru właśnie do miasta Edron. Jak każdy wie Don Foozie także jest adeptem magii i zna się na telepatii, toteż zakomunikował swoich przyjaciół z prośbą o pomoc. Cóż mogło być dalej, ja każdy się spodziewał doszło do iście krwawego starcia pomiędzy wojownikami młodego Torby B. a ludźmi Don Fooziego. Ci drudzy szybko wspinali się po kolejnych szczeblach drabiny prowadzącej do statku na Edron. Opozycja była w opałach. Torba B. widział że to było złe i powiedział:
"Wyjmijta runy przywołania nagłej śmierci i ciskajcie nimi w Waxxiego, gdyż wyczuwam że jego aura słabnie"
Tak też się stało. Wojownicy nie wiele myśląc chwycili za śmiercionośne runy i rzucili nimi w nieświadomego maga. Stało się. Niebiosa rozstąpiły się i dusza Waxxiego pofrunęła prosto do śwątyni. Jednak ludzie Fooziego nacierali... Wtedy jeden sprytny wojownik wpadł genialny pomysł:
"Zacni magowie, mężni rycerze, potężni paladyni! Musimy się przemieścić i obstawić koniec drabiny"
Tak też wszyscy zrobili.
Paladyn Archin i Rycerz Fenix-Blade spostrzegli iż pasek przy torsie Don Fooziego lekko odstaje. Nie wiele myślać cisneli w niego swymi długimi linami i wciągnęli go po drabinie. Biedny Foozie był zszokowany i ponownie niebiosa zabrały duszę szwedzką.
Bitwa była krwawa. Kiedy wojownicy Torby B. uznali, iż dalsze ciskanie linami nie ma sensu postanowili wspólnie w jednym momencie przenieść się do innego wymiaru. Niestety zacny druid Konzbi nie znał dobrze telepatii i jego dusza przeniosła się do innego wymiaru z pewnym opóźnieniem. Na szczęście szwedzcy wojownicy nie zdążyli zatrzymać go na tym świecie.
Over and Out
Rolnik
Hahahaa było dokładnie tak jak mówisz:D:D Nie trzeba nawet cama... opowiadanie barwne i kolorowe... 10/10 hahah:D
Shandowsky
26-12-2007, 23:02
http://pompey.webpark.pl/jpg.JPG
Slayer-Nuddle
27-12-2007, 00:22
Archin zwracam honor. 10/10
widze ze tu dalej BLuchanie sie i nic wiecej
:]
chetnie zobacze cama z waszej perspektywy , o ile taki jest , bo hmm dziwnym trafem moze nie byc z tego battle , ale jak jest zwracam honor :p
A ty czlowieku jestes psem dorpaza nic wiecej to na jaki ku..a h.j sie udzielasz?
jak cie tam nawet czlowieku niebylo chlopaki powalczyly rozniesli te twoje ng ktore mosialo uciekac wiec .... /nc mam nadzieje ze i ciebie te szwedy zhunca :baby:;(
Slayer-Nuddle
27-12-2007, 13:40
A ty czlowieku jestes psem dorpaza nic wiecej to na jaki ku..a h.j sie udzielasz?
jak cie tam nawet czlowieku niebylo chlopaki powalczyly rozniesli te twoje ng ktore mosialo uciekac wiec .... /nc mam nadzieje ze i ciebie te szwedy zhunca :baby:;(
Axio? To ty?
To starszy 12 letni brat Axia :) On expi knightem na dc podczas gdy Axio schodzi z poha z braku staminy :D
cze ;o!
mantel wy*******aj. ma prawo sie udzielac, od tego jest forum. nie rzucaj sie tak, za glupi nawet na to forum jestes
sylwek fajne opowiadanie ;o!
kurwa co to za ludzie co ich na oczy nie widzialem xd!
umrzyj
pozdrawiam wszystkich, szczegolnie prawdziwych wojownikow.
Over and Out
Yours,
Mighty Archer for Magic Elite Fortress of Elder Potion
-The Gargamellus HealingPotionoholikus
edit:
tjor masaker pro skejter, jesli to czytasz to rzuc jakims gadu czy czyms o/
//kotku
jedno wygrane battle a tu co niektorzy jakby wojne wygrali :) spokojnie spokojnie panowie nie takie przody juz byly :P takze spokojnie :) i bez miesa faktycznie prosze bo misiek choc pyszny to jednak kulturalny :)
Pozdrawiam Suva :)
ehh , widze ze wam sie bardzo nudzi w nocy , zeby dzwonic do mannowa w srodku nocy i mowic ze masslog jest zeby sie logowal , no az przykro sie robi , ciekawe co by zrobili rodzice archina , yuna i paru innych jak bym dzwonil na domowy i mowil ze syn musi podejsc do komputera ; D
Nedomanus
27-12-2007, 17:30
<lol2> nieeeeezla beka :D moi to by chyba komputer spalili ^^
Up.
Hahahahahahahahahaha. Mama pewnie do Mannowa , PAtryk wstawaj masslog na Archina robia! :D
Film z perspektywy dona foziego slaby bo szykbo padl, bym sobie obejzal z jakies innej perspektywy, jesli ktos ma mozecie udostepnic? xD
A don foziego ten batma on obsidia ropnol a on niepatrzyl pewnie nawet i sie nie skapnol ze padl ;f
buahaha numer z Mannowem dobry :D no ma u mnie kolega piwo co na to wpadl :D HAHAHAHAHAHAHA
do mnie moze kazdy dzownic. Moja sexretarka chetnie wam odpowie na wasze pytania;d. Prosilbym bez bluzgania i przeklinania,Niech Inni zobacza ze na tym forum sa ludzie z odrobina kultury8o
Film z perspektywy dona foziego slaby bo szykbo padl, bym sobie obejzal z jakies innej perspektywy, jesli ktos ma mozecie udostepnic? xD
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=115798
http://www.SPIDYSZARE.com/426525377.html
.................................................. ..........[edit].................................................. ..........
powiem tak zarty zartami ale telefony po nocy mimo ze szwedzi to chuj**je nie powinnismy sie zachowywac jak oni i pokazac ze to nie wielkie paniska szwedzkie sa ok tylko ci wlasnie biedni Polacy , ludzie wjezdzaja na tych co nie chca walczyc ale niepotrzebnie ,tylko checi a nie lvl moga pomoc w wygraniu tej wojny !!
i wielu wojownikow swietnych probowalo ( np Suv , Pephy , Ryba , Lolik , Algo , del torosi , itd ) i jednak sie nie udalo !! i widac ze nie wspaniale indywidualnosci tylko zgrany kolektyw moze pomoc w wygraniu wojny !! czyli jeden za wszystkich , wszyscy za jednego !!!!
Pozdrawiam wszystkich i zycze wam kultury umiejetnosci i spelnienia marzen :)
btw zapomnialem o moim finerku szalonym kochanym :)
Shandowsky
28-12-2007, 00:37
Moja Matka, jakbyś zadzwonił, by ci Pephy powiedziała że jesteś pedał boś Polskę sprzedał. A jak byś powiedział w środku nocy żeby wstawał i podszedł do kompa to by powiedziała że przecież siedzi całą noc xD.
Over and Out
ARCHIBALDOR
Nedomanus
28-12-2007, 01:07
ile ludu w ng. jak pospolite ruszenie to wyglada taaaaka masa wariorow ;p
Wydaje mi sie ze to będzie największa wojna na Obsidi. W*****a mnie jak patrze na NG i musze tyle przesuwac stronke bo tyle ludzi , chyba zadzwonie do Mannowa i powiem zeby wyjebal połowe :D
@arha
"i Ty brutusie przeciwko mnie" ( ;
@Pephy
to Ty jestes przeciw wszystkim xD
nie przeciwko tobie, tylko przeciw PA
Slayer-Nuddle
28-12-2007, 13:58
FUCK PA!
FUCK USA!
FUCK "Woootdafaaak!"
Arha chyba poszla w tango ; ) i nie pisz prosze cie takich glupot ze walczysz przeciwko PA :D Pokaz mi jeden server pvp na ktorym nie ma PA:baby: Wiadomo ze bedzie PA jak wygracie moze i nawet wieksze jak za czasow NG.Bedziecie chcieli sie odegrac na ludziach ale no i tak trzymam za was kciuki :):)
rozmawialem dzis z moim serdecznym przyjacielem :) i mowi ze polska ekipa noobi bo pozycza chary :D i sharuje :d a swe niby nie i reszta ng :D choc wiemy o lunara team ale nvm :D i jak mozna sie przyznac ze invitneli osoby tylko na okres wojny i invitneli nawet byle ltk tylko aby nie przegrac wojny bo po wojnie czystki !! no normalnie zal , aha i powiedzial jeszcze jedno ze chary pozyczaja tylko polskie nooby ktore nie moga grac :D jak ktos chce to wkleje rozmowe :D no posikalem sie :D ale spoko jak to mowia zesraj sie a nie daj sie liz dupe ng a moze moze moze cie nie wyrzuca akurat ciebie :D hahaahaha to wszystko tlumaczy przeszlosc jak ng traktuje polakow i ludzi ktorzy im pomagaja !!
ofc serdeczny kumpel to waldorio :)
Blacov89
28-12-2007, 15:24
Nie pytaj sie czy ktos chce tylko wklejaj ! :D
Thavenix
28-12-2007, 15:27
umiesz edytowac posty?
Rewis
walcze o to zeby moc pograc sobie na tym servie i zeby mogl bronic swoich friendow, a nie ze ktos mi zabije kolege a ja nie moge go ruszyc bo ma friendow pa ...
Rewis biedak zapomniał kto swego czasu był naczelnym asslickerem NG podczas ich wojny z License to Kill ;) Za wszelka cene staral sie dojsc do NG skoro podstaw komunikacji w j. angielskim nawet nie zna, ubogo :D Myslimy, pozniej piszemy ;)
Mialem powody to pomagalem :) teraz wiem ze zaden Polak sobie nie pogra jak wygraja ta wojne, a co do Ang. to on jest ubogi i to bardzo :baby:
Urgothiri
28-12-2007, 20:49
hmmm przytocze tu cytat z tibi.com napisany przez Imhreey'a:
swe + swe = friend
pol + pol = friend
swe + pol = enemy
moze niektorym da to cos do myslenia... pomagacie NG jak niewiadomo kto... a co bedzie po wojnie jezeli NG wygra? myslicie, ze beda uwazac was za przyjaciol? ze bedziecie meic miejsce w ich gildi? jak to bylo i bedzie po wojnie zas w ng zostanie 20-30 osob a reszta poleci i za jakis czas od nich padnie:) Chyba lepiej walczyc u boku Polaka ktory uwaza cie za "kolege" niz u boku szweda dla ktorego jestes pionkiem ktorego zbije po wykorzystaniu :) (bez skojarzen;D) Nie ujmujac ze jestem kims kto nielubi szwedow o tym co pisze tyczy sie tylko Obsidi. Pozdro dla tych co zawsze byli po jednej stronie... takie pytanie nie zlosliwe... pephy co cie sklonilo do przenosin do NG? raz zostales skarcony gdy cie wyrzucili z gildi... wtedy znalazles pomoc w kim? Gdy szwedzi potrzebowali pomocy odszedles by im pomoc i zostawiles kogos kto ci tej pomocy udzielil i walczyl z toba zebys ty mogl expic:) i nie tylko ty ale i cala reszta... :) kazdy podejmuje wlasna decyzje wiec to rozumiem i nie zamierzam na nikogo wjezdzac tylk owyrazic swoja opinie:D:) Szczerze trzymam za Saint's Kciuki :)
@up
w jaki sposob ktos z ltk przyczynil sie do tego ze moge expic bo mnie to ciekawi , po przegranej wojnie to swe puscilo mnie wolnego a nie ltk pozwolilo mi expic. nie doszedlem w potrzebie tylko po wojnie
Urgothiri
28-12-2007, 21:19
nie nie pephy, zle zrozumiales o co mi chodzilo. Raczej mialem na mysli kto walczyl o to zebys np ty mogl expic i nie tylko ty, cale LTK... myslalem tez o tym, ze tak NG cie puscilo ale z drugiego pkt widzenia najpierw cie zmusili na t ozebys z nimi walczyl... Tobie sie udalo NG cie puscilo a co z reszta kumpli ktorzy dalej niemoga grac i dalej walcza o ta wolnosc ktora ty masz? :> porpsotu to jest moje zdanie na ten temat:) kazdy robi jak uwaza +) ale chcoaiz mogles pomyslec o neutralnosci:D pozdro i powodzenia rowniez tobie ; )
hugo'odyn
28-12-2007, 21:36
Nic sie tu niezmienilo, a jak czytam ze po wojnie moze byc wieksze pa niz Ng robi to mi sie slabo robi bo wiekszego pa nieda sie chyba robic ,no ale sa tacy co tak mysla u are Rox _/
Mjolnir!:evul:
Slayer-Nuddle
28-12-2007, 21:59
Zostawcie juz tego biednego pephego. On zostawil Polske wiec wy mozecie zostawic Jego
.:Boixos:.
28-12-2007, 22:04
@yson
prosze cie zamknij morde a nie tylko kozaka zgrywasz na wszelkiego rodzaju forach a jestes tylko zwyklym frajerem;/
a co do wojny to yupi ! ;d
Thavenix
28-12-2007, 22:27
stul pizde skor, i wez te swoje jebane 40k ode mnie bo sie zaplaczesz -.-
InvisibleWound
28-12-2007, 22:46
stul pizde skor, i wez te swoje jebane 40k ode mnie bo sie zaplaczesz -.-
haha, a ciebie znowu ubije moose z ziomkiem i ze zlosci ban za unjusty poleci? rzucales krzeslami w rl zeby sie wyladowac? a moze kolejny 'cry-topic' zalozysz w ktorym sie rozplaczesz ze cie bija itp?
a co do pephyego - liczy na to ze ng zachowa sie fair po ewentualnej wygranej wojnie. tak samo zapewne liczyl xuso, liczyli tez turcy, bosniacy. wedlug mnie pephy jak umiesz liczyc to licz na siebie i ucz sie na bledach innych a nie czekasz na swoje. jak ng wygra to pamietaj ze jak bedziesz mial sytuacje jak xuso to zostaniesz sam. no moze nie sam a z twoimi rlami vs cale ng.
Thavenix
28-12-2007, 22:57
@up
w dupie byles, gowno widziales, znasz takie powiedzonko?
nie mam zamiaru sie Tobie/Wam teraz tlumaczyc bo to sie mija z celem,
czyli mowiac prosciec, pierdole Cie jebany nonamie ;x
Odyn jak Wygramy to najwieksze PA zrobimy my:D
ja bede Paowal zeby ludzie mi wyszli z Faraonow a ty bedziesz Zadzil w AB. A czemu doszedlem do wojny to hmm, Bo jestem Gejem i kocham Kube:]:*:] i Ludzie z NG nie lubia mojego nicku:s
Nie mozecie pisac mniej Przeklenstw w postach.
A ten co dal pomysl z Krzeslami to Dobra sprawa, Nawet nie wiecie jak to pomaga:D tyle ze ja sobie zucam Dzwiami:] wiekszy huk:D
Nedomanus
29-12-2007, 00:53
makon ja mam takie duuuuze blaszane drzwi do hangaru : D z 10 metrow wysokie ; D chcesz nimi pierdolnac?:D to bedzie rozpierducha ^^
makon ja mam takie duuuuze blaszane drzwi do hangaru : D z 10 metrow wysokie ; D chcesz nimi pierdolnac?:D to bedzie rozpierducha ^^
to czekaj musze pierw pasc:D
na pephego nie ma co tam wjezdzac choc prawda jest ze boi sie o chara nasz misiek :) i trzyma strone ludzi ktorzy wygrali wojne bo szkoda stracic h lvl :P bo chyba misieq nasz nie zapomnial hunta za lvl i mlvl :d bo to by bylo smieszne :d wybaczyc takiego deda za wolnosc :D buahahha
Dec 29 2007, 01:23:53 CET Killed at Level 162 by Kiroy Wind
and by Dio Ridev
Dec 29 2007, 01:26:52 CET Killed at Level 138 by Vuzox
and by Ruesi
to komus nie pyklo:D
a wy majac tyle ludzi co my nie wyjdziecie na battle , tylko blokujecie frosty :p no ale coz :D
gz fragow
Schumaher
Nasz batyl komander tak zdecydował!
01:35 Archin [179]: do szyku
on ?:D
a blokowalismy?:D
Z tego co mi wiadomo Falszywe raportowanie do Gma grozi banem na 7 dni.
oj makon , wiesz o co mi chodzi :p
ofc WIem:D wkoncu jestem Makon no nie:D
Prawo zawsze mozna odpowienio do potrzeb nagiac;D:cup::cup::cup::evul::evul:
Shandowsky
29-12-2007, 03:50
Nie Pephy, ja jestem oficerem i skarbnikiem tylko
dalby ktos link do filmiku :)
Michu naszym zadaniem ejst wygrać wojnę tak jak nam pasuję, i kiedy będziemy chcieli to wyjdziemy na battle i keidy będzie nam to pasowało , już to przerabialiśmy za czasów NG , że oni chcą battle keidy są gotowi i ciebie etz to w*******ało Michu , więc teraz nie pie.... tak jak oni , i na ambicje nie trzeba nam wjezdzac !! " Kommt zeit kommt rat " niech ci evo przetlumaczy o ile dobrze napisalem :D a battle będzie wtedy kiedy my o tym zadecydujemy !! bo to wy czekacie na nasz ruch nie my na wasze :D
zapomniałem dodać : Misiek to nie ofensywa na Ciebie , ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie jak to mówił Pawlak :d i zaczyna się już taktyka Ng po trupach do celu jakieś gmy hiphopy sratatata :D:D:D ale dostałem prezent z okazji kaca
:D ten zasrany peeeee....dał Nivre padł :D
Thessin
Dec 29 2007, 05:22:39 CET Killed at Level 92 by Archin
and by Elder Pojarra
niah niah niah :D
Urgothiri
29-12-2007, 10:23
Ja niewjezdzalem na Pephego tylko chcialem cos sie doweidziec :D no ale nic to nie dalo ;d Gz Fragow! Padl ktos jeszcze? wy czyste konto?
@Kiroy
przeciez napisalem tylko ze liczylem na battle a nie napisalem ze jestescie cioty lamusy i sie boicie bo nie chcecie wyjsc na battle czy cos :p
no ale robcie co chcecie :D
Misiek : wszyscy dobrze wiemy , że na open battle poki co nie mozemy se pozwolic z wami :D i nie bedziemy na podpuche isc :D i juz za starzy chyba jestesmy aby sie w taki sposob podpuszczac :) nie mamy 12 lat , ze po wjezdzie na ambicje wybiegniemy z depo z pytaniem na ustach gdzie jest ng chcemy ob :D
mialem na mysli tylko wczorajsza sytuacje gdzie byl stosunek 34v32 , nic pozatym :p
ktos cos krecil ? filmiki mile widziane ;p
hugo'odyn
29-12-2007, 13:25
Odyn jak Wygramy to najwieksze PA zrobimy my:D
ja bede Paowal zeby ludzie mi wyszli z Faraonow a ty bedziesz Zadzil w AB. A czemu doszedlem do wojny to hmm, Bo jestem Gejem i kocham Kube:]:*:] i Ludzie z NG nie lubia mojego nicku:s
Nie mozecie pisac mniej Przeklenstw w postach.
A ten co dal pomysl z Krzeslami to Dobra sprawa, Nawet nie wiecie jak to pomaga:D tyle ze ja sobie zucam Dzwiami:] wiekszy huk:D
Sry Zlotko ale obsidia juz nie dla mnie,walcze dla paru znajomych ktorzy zawsze byli zemna w trudnych czasach,spedzilem na obsidi 3 lata i mam juz dosc tego serva czas sprobowac na innym serv8o
Ps.Juz sie osiedlilem w ab na new servie:p
When they see us they will run for their lives
To the end they will pay for their lies
So long did we wait, now we are home
Here once again there's a battle to fight
Gather together for the sound and the might
So long did we wait, now we are home
Now we will fight for the kingdom, fighting with steel
Kill all of them, their blood is our seal
Fight till the last of the enemy is dead
Ride through their blood that we gladly have shed
I now issue the call, are you ready to fight - yeah
Fight altogether as one for the right
To be free once again - tonight we will win
I can see by the look that you have in your eyes
You came here for metal, to fight and to die
Defenders of steel, now we are home
Fight for the kingdom bound for glory
Armed with a heart of steel
I swear by the brothers who stand before me
To no man shall I kneel
Then blood is upon my steel
http://youtube.com/watch?v=gIFmYnP_RDQ
Saint to gildia w wiekszosci starych znajomych pare osob jest nowych , ale z reguly to grupki przyjaciol i znajomych ktorzy pojda za soba i dlatego wlasnie wygramy te wojne !! nie dlatego ze musimy bo chcemy grac ale dlatego ze wszyscy wspolnie tego chcemy :) i nasi przyjaciele i koledzy wspolnie nas wszystkich motywuja do gry i poswiecenia aby dokonac tego co juz raz sie udalo choc krotko :)
King is back xD:cup::cup::cup::cup::cup:
Wuja Kiroy:cup::cup::cup::cup:
Nedomanus
29-12-2007, 14:27
wuja ty to chyba powinienes 3ciej rzeszy propagande prowadzic :D
wuja ty to chyba powinienes 3ciej rzeszy propagande prowadzic :D
Uczeń Goebbels'a
Blacov89
29-12-2007, 15:22
Lubimy propagande wuja kiroya, no ale na nic propaganda jesli koniec jest z gory wiadomy.
Co za duzo polakow w jednej gildi to nie zdrowo. Mielismy juz tego wiele przykladow jak to sie konczy predzej czy pozniej, wiem wiem narazie jest super, robicie udane akcje kazdy sumiennie wykonuje polecenia batel komandiera, jednym slowem - cudownie. Ale pozyjemy zobaczymy jak to dalej sie potoczy.
Osobiscie nie gram juz i nie zamierzam na obsidii ani wogole na jakimkolwiek innym serwie, wiec szczerze to mi obojetnie ktora gildia bedzie rzadzic czy tez ktora zdobedzie wiecej fragow. Troche szkoda ze znow ucierpia na tym starzy wyjadacze - Rzacha, Ryba i Gawron.
Pozdrowienia dla nich :)
http://youtube.com/watch?v=U-agcXD59dY
Tak bylo jest i bedzie?
well be burning ! ; D
@Saint
Slyszalem ze moi rle nie pograja sobie jak wygracie tu wojne xD
ze tak zacytuje klasyke gatunku "for better obsidia" xD
Widze ze gildia pephiego knighta ma porachunki z gildia duby : P
Slayer-Nuddle
29-12-2007, 17:53
@up
juz po wszystkim :p
Who won? :]
Don'Pussy
29-12-2007, 20:03
Nikt nie wygrał i nikt nie przegrał. Moja Pussy padła 2x. Raz z zaskoczenia 6 vs. 1 (i tak długo się trzymała) a drugi raz na czystym polu walki w moją szparkę weszło kilkanaście SD i zakończyło się wizytą w temple. "Wojna" zakończona została pokojem a w ramach tego dostałem nagrodę 8o
Co do tego że RLe PAphy'ego sobie po wojnie nie pograją, to też mnie tego typu słuchy doszły. Ale... Nie wszystko stracone. W tej sytuacji musze modlić się o wygraną NG.
Yours
Pussy (Y)
a widzicie tu sie mylicie bo np mojego serdecznego przyjaciela Yaguardo nikt nie ruszy :P bo inaczej bedzie mmial ze mna do pomowienia :P Misiek wydaje mi sie ze to pierdolenie o 6 zbójach teraz co mowisz ale gdybac mozesz :D
Drogi Łukaszu : widzisz a wlasnie ze nie bo w poprzednich wojnach nasze gildie nie rozpadaly sie przez polakow tylko przez szwedow ( rota itd ) oraz niemcow jeba...nych ( hawki ) ktorzy nas oszukiwali , bo przez padanie mentora nasza gildia nie upadla tylko przez poddanie sie wielkich kozakow misiek jak sam pamietasz !!! a teraz jest to zgrany kolektyw bosniacko polski ktory sie zna dluzszy okres czasu i zalezy na wygranej wszystkim !! predzej nas zrookujecie niz wybijecie wojne z glowy :)
Mam nadzieje ze nikt nie ruszy Don'Dussego po wojnie, bo nie o to walcze zeby zabili mi kumpla 8o :baby:
Yaugardo
29-12-2007, 22:50
a widzicie tu sie mylicie bo np mojego serdecznego przyjaciela Yaguardo nikt nie ruszy :P bo inaczej bedzie mmial ze mna do pomowienia :P Misiek wydaje mi sie ze to pierdolenie o 6 zbójach teraz co mowisz ale gdybac mozesz :D
Drogi Łukaszu : widzisz a wlasnie ze nie bo w poprzednich wojnach nasze gildie nie rozpadaly sie przez polakow tylko przez szwedow ( rota itd ) oraz niemcow jeba...nych ( hawki ) ktorzy nas oszukiwali , bo przez padanie mentora nasza gildia nie upadla tylko przez poddanie sie wielkich kozakow misiek jak sam pamietasz !!! a teraz jest to zgrany kolektyw bosniacko polski ktory sie zna dluzszy okres czasu i zalezy na wygranej wszystkim !! predzej nas zrookujecie niz wybijecie wojne z glowy :)
KIROYKU KOCHANY !! Trzymam za slowo :p i juz nikogo nie dopinguje :P
Asmit i Hayalet , zgrany kolektyw :p
no ok
Slayer-Nuddle
29-12-2007, 23:38
Nikt nie wygrał i nikt nie przegrał. Moja Pussy padła 2x. Raz z zaskoczenia 6 vs. 1 (i tak długo się trzymała) a drugi raz na czystym polu walki w moją szparkę weszło kilkanaście SD i zakończyło się wizytą w temple. "Wojna" zakończona została pokojem a w ramach tego dostałem nagrodę 8o
Co do tego że RLe PAphy'ego sobie po wojnie nie pograją, to też mnie tego typu słuchy doszły. Ale... Nie wszystko stracone. W tej sytuacji musze modlić się o wygraną NG.
Yours
Pussy (Y)
No I tak powinna wygladac prawdziwa rasowa Pussy. 0 Wlosow, 0 jakichkolwiek niedociagniec (pryszcze). Gleboka i mokra. Tak trzymaj :D:cup:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.