Pokaż pełną wersje : Wojna Ng vs LS
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
15
16
17
18
19
Szkoda Reny :(;(
Ale i tak pewnie jest mięsem armatnim w szeregach Next Generation i po wojnie będzie tak jak z Bośniakami kiedyś..
No tak bardzo jej szkoda, wszyscy jej bardzo zaluja, bo co? bo jest dziewczyna? jest takim samym graczem jak kazdy i ma swoje grzechy. Raz ze zachowała sie nie wporzadku do pewnej osoby, a nie wspomne o mało istotnym fakcie ze grał na niej Pephy... :]
i jeszcze ktos powie ze random pffff smiech na sali widac kto tu wiele wie o tej obsidii i co sie dzieje !!! dlatego lepiej niech sie kazdy zastanowi a nie potem wjezdza na mnie czy omg itd !! pffffff
aha FInerku : jesli uwazasz ze rena to random to " w dupie byles gowno wiesz " :D:D
aha FInerku : jesli uwazasz ze rena to random to " w dupie byles gowno wiesz " :D:D
:), ja bym tego nie nazwał randomem, bo randomy nie bywają zamierzone :P
Yaugardo
11-01-2008, 12:06
@Suv
No doszedłbym do Ng.. Każdy by tak zrobił na miejscu Natali..Ale chodzi mi o to że po wojnie i tak Ng będzie miało wyjebane na nią jak i na resztę mięsa armatniego typu Yaugardo (no offence).
Pozdrawiam :)
Mozemy sie zalozyc;)
TO zal kolesia ze wbil pz. Nie wiem jak w tibi 8.1 mozna robic missclicka, Trzeba byc chyba skonczonym idio.... . GRam od tibi 7.4 i nigdy nie zrobilem missclicka to nie wiem jak 90 Ek mogl go zrobic:evul:
Mi sie tak zdazylo raz expilem na banucie i chcialem w battle zatakowal sibanga a nagle sie pojawil litheld w battle i wskoczyl do gory i go trafilem a mial rs wiec pojawil mi sie yellow naszczescie wytlumaczylem mu ze misclik i mnie oszczedzil, latwo zrobic misclick jak rs sie kreci na expowisku.
A to wkoncu najpierw doszla do ng i padla czy padla i doszla do ng bo juz sam niewiem? =/
Tak tylko ze ta dziewczyna dopiero zaczyna sie uczyc w to grac wiec nie wiem o co wam chodzi. Wczesniej nie pisalem ze to ona ale teraz juz moge.
ale my dorbze wiemy ze rena to dziewczyna :D tylko przypadkiem ktos sie dowiedzila ze expi nia pephy :D a czy expi aby jej pomoc czyexpi po to aby nie dojsc to nas gowno ocbhodzi a rena jzu w ltk w wojnie byla wiec nie dyskryminuj jej kolego i nie rob z niej nierownej od nas :D
Romas
Do NG dołączyłam po tym jak padłam :p
Kiroy nupku ja ciagle pisalem ze nitra zabili ze nitro del sal to dziewczyna.
tylko przypadkiem ktos sie dowiedzila ze expi nia pephy :D a czy expi
Nie znam Reny za dobrze, więc głowy nie dam sobie uciąć, ale czy to pg w postaci 2 lvl i 3 dedów, nie jest zbyt słabe jak na możliwości Pephego ?
Btw, nie tak dawno ktoś posądził Cię o kupno Kiroya, bo takie są podobno plotki. Zrównałeś go z ziemią. A teraz Ty na podstawie plotek uważasz, że Michaś grał na Renie i że bardzo dobrze, że ją zabili. Coś mi tu ewidentnie nie gra :P
Btw. Dawno nie gadaliśmy, a nie wiem czy na tym Kiroyu z Obsidii grasz dalej Ty, zagadaj na msn albo gg. Puszczę Ci pm z danymi wieczorem :)
Kiroy musze Cie zmartwic tym , ale niestety nie zdobylem ani jednego punktu doswiadczenia postacia Natilii , jedynie to mialem do niej access przez pewien czas aby pomoc , jezeli powiesz ze to jest tez powod jestes smieszny.
jeszcze co do Reny , gdy zaczela sie wojna bylem w posiadaniu Vylkano demon helmeta , ale nie jestem kutasem i oddalem go bez problemow , a Cruel Jaccus niestety nie oddal jej arbelasta ktory zostal pozyczony jak byli friendami . no ale jestescie lepsi.
@Doomenator
niestety to nie jest juz moj char , zostal sprzedany , wiec liczcie go sobie jako war fraga :D
@Doomenator
niestety to nie jest juz moj char , zostal sprzedany , wiec liczcie go sobie jako war fraga :D
Ale lata z wami ;) a tak btw. to chyba kiedyś sie zapierałeś ze to nie Twój char?:< hmm?
mialem Obawy co do mojego DH ktory posiadal Pephy Gdy wojna sie zaczela. Ale jednak okazal sie czlowiekiem godnym zaufania, Wojna tego nie zmieni, dalej bedzie moim kumplem a to ze walczymy po innych stronach to nic nie szkodzi:D. Na ots czesto sie bawie z kumplami:D to traktuje to tak samo;d
jeszcze co do Reny , gdy zaczela sie wojna bylem w posiadaniu Vylkano demon helmeta , ale nie jestem kutasem i oddalem go bez problemow , a Cruel Jaccus niestety nie oddal jej arbelasta ktory zostal pozyczony jak byli friendami . no ale jestescie lepsi.
Nie mow jestescie lespi, bo kazdy z osobna odpowiada za swoje czyny. Ja osobiscie oddalbym jej arbalesta i mam nadzieje ze Jaccus tez to zrobi, ale to juz zalezy od niego. A co do DH Vylkano to przyznam, ze 1 raz o tym slysze i szacunek dla Ciebie.
@Shibor
bo na poczatku to nie byl moj char tylko dana (drugiego ownera) , ktory stwierdzil ze bedzie grac sam , jak padl na svargrond to jeszcze byl moj char ale zostal sprzedany 2 dni temu , wiec na svargrond liczcie to jako war fraga ale teraz to on nie ma ze mna nic wspolnego
Lady Szikaka
Jan 12 2008, 11:42:56 CET Killed at Level 104 by Don Foozie
Slayer-Nuddle
12-01-2008, 13:49
@up
Robcie Ze Te Filmy Ludzie!!!
Tak naprawde Rena szuka szczęścia na tym serwie :) Co tu dużo mówić... Idzie tam gdzie jej lepiej bądź później sie spłaca ;)
Jak lubi...;]
Ale i tak GL in war Rena :)
Gibarian(120ek) & Exor~(111 rp)
http://rapidshare.com/files/83203377/gibexor.cam.html
http://www.**.com/643397272.html
Royal kux(140rp) & Ax'ston(100~rp) + wonder save on Waldorio
http://rapidshare.com/files/83203445/kuxaxtton.cam.html
http://www.**.com/345695236.html
Lady Szikaka (104ms)
http://rapidshare.com/files/83203489/szikaka.cam.html
http://www.**.com/706730154.html
w miejsce gwiazdek wpiszczie speedy.share o.o
Ax'ston(100~ek)
RP raczej <znakiiiii>
Uhmm Ax'ston Nie ma jeszcze 100 :) Jakoś nie zrealizował jeszcze...Dokładnie ma 97 lvl RP :]
A tym problemem jest Sesja bo sie Uczy...:P
Z czasem Będzie 100 Tak myśle...
juz nie mieliscie sie czego czepic ?o.o
juz nie mieliscie sie czego czepic ?o.o
Takie szczegóły :P Małe :P
Forum podupada to o czyms trzeba gadac :p
InvisibleWound
12-01-2008, 15:49
czy z bledami czy nie, fajnie ze dal camsy.
meheheh zielak dorwal tibiacam tv i teraz szpanuje ze camy moze robic :(
edit:
@ szikaka
wrzucilby manashielda to by spierdzielil, chociaz nie wiem ile mial many etc. w kazdym razie tak mi sie wydaje
@ waldek, kux i costam jeszcze
fajna akcja, nawet bardzo fajna :o
@ exor
noobchary robia swoje
//offtop
widzialem reca jak wykladaja 300 ek na elerze. br bo br, ale az mi sie go szkoda zrobilo >.<z red leczyl sie do red i go ubily jakies 80 lvle z assassin starow >.>
ogolnie sredni ten update jesli chodzi o wojny chyba :o
Noo knighty i pallki na wyższych lvlach maja teraz przejebane z tym leczeniem ani sie dobrze nie vitną ani nie uhną :confused:
Filmik z serji jak zabić 300Eka R.I.P Lord'Pau~
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/36052
@ exor
noobchary robia swoje
Suv aka S*******amy z battle?:) Wiem wiem teraz mnie zjedziesz... dawaj;]
Swoje wiem i nie muszę sie kłócić
@Shibor
a na svargrond to co zrobili yunichi i kiroy ?xD
Kiroy wbił bana a Yunka chyba nie było wcale:> nie chce sie kłócić wiec kończe temat :]
Misieq Misieq Misiq :D Kiroy uciekl z battle no wiesz co teraz przecholowales :D huntat :D :*:*:*
fakt kiroy ban
ale yun ran :D
Royal Svett Jan 12 2008, 17:27:56 CET Killed at Level 88 by Sewuto
and by Dratina ups;(
Brawooooooooooooooooooooooo
Musze to powiedzieć... Padł jak szmata :] Ale miło ze po nasz noob chary wpadacie mainami;]
Szkoda ze te filmiki teraz wszystkie w tibicam tv dajecie a nikt niema w zwyklej =/
Ja mam kazda akcje w normalniej tibicam ale Ci nie dam;]
to sciagnij sobie ?
www.tibicam.tv
@up on sie boi hacka xD juz mowil;p
@up on sie boi hacka xD juz mowil;p
Nawet cie nieznam i z toba nie gadalem wiec ciekawe po co klamiesz ze sie chaka boje, poprostu przyzwyczailem sie do Tibicam i nie chce tego zmieniac, mialem tibicam TV ale mi sie niepodoba zbytyniu.
shibor pieprzony idioto.
po 1
kiedy ucieklem z battle? jesli mowisz o peg leg, to ty pewnie bys zostal jak juz wybijali resztki naszych i czekal az ciebie tez ubija
po 2
ze tak powiem prostym jezykiem, co sie srasz?
noobchary robia swoje, blokowaly go jakies 20 lvle to i padl. i powiedz mi teraz, co sie srasz?:o
Czy ja Cie obrazilem ze mnie przezywasz?:(
Nie stresuj sie ja wiem swoje Ty wiesz swoje;] Nie chce sie chłopaczku z Toba wyzywac...
xDDDDDDDD
http://www.youtube.com/watch?v=3Nj1e2jw-H4
Arth'phoenix
13-01-2008, 12:57
Czy ja Cie obrazilem ze mnie przezywasz?:(
Nie stresuj sie ja wiem swoje Ty wiesz swoje;] Nie chce sie chłopaczku z Toba wyzywac...
Tak tak Shibor nigdy nikogo nie przezywa:D:D ja go znam :) ;*;*B)
;O
Arth'phoenix zmiana stron.
Edqe crusher invite do saint on okradl mojego kumpla na pacc =/
Wie ktos moze jak zablokowac swoje IP bo slyszalem ze przez to latwo haknac, jesli sie myle to sorry : P
dzieje się coś tam w warze? jakieś nowe fragi czy cos?..;> bo wogóle nic nie słychac ostatnio..;/ kur*a pisac troche więcej :[ :)
Slayer-Nuddle
13-01-2008, 21:46
;O
Wie ktos moze jak zablokowac swoje IP bo slyszalem ze przez to latwo haknac, jesli sie myle to sorry : P
Wypnij wtyczke
Nedomanus
13-01-2008, 21:54
czy tylko mi sie neo sypie ostatnio jak pojebana czy to jakies nowe masowe zjawisko?
raczej tobie sie sypie bo mnie chodzi elegancko
a mnie sie net z tepsy zawsze sypal i sypie :o i pewnie bedzie sypal
Kaktus92
13-01-2008, 23:37
@ Nedomanus
W naszej okolicy chyba coś się z neo jebie bo mi też :/
@Nedo
u mnie neo od 2 dni sie jebie, od 13 do 22 lagi, a wlasnie mam ferie -.-
TheDwarf
14-01-2008, 02:15
@Nedo
u mnie neo od 2 dni sie jebie, od 13 do 22 lagi, a wlasnie mam ferie -.-
to od 13 do 22 spij, a expuj nocami ;)
Nedomanus
14-01-2008, 07:32
no to kozienice beda w telexpresie... jak pierdolne bombe pod telepkt -.-'
anyway gl all :P
bb
no to kozienice beda w telexpresie... jak pierdolne bombe pod telepkt -.-'
anyway gl all :P
bb
Ja bym na Twoim miejscu wpierw zlikwidował OKE :p
Arth'phoenix
14-01-2008, 15:45
;O
Arth'phoenix zmiana stron.
A no ;d =]
@Feld
nie liczy sie ilość ale jakość ^^ co do Shibora to jest w tym troche racji
Pojarra_aka_wegorz
14-01-2008, 17:59
:baby: no shibor widze ,że w piórkach sie obrosłeś ..myślisz ze pare fragów i kozak jesteś? żal mi cie chłopie widze ,że na siłe chcesz byc popularny ..a żeby kozaczyć to ci dużo brakóje ;) wiec zastanów sie ..
a co do saint to z góry wojna przegrana bo kto ma mniej ppl tym ma mniejsze szanse na wygranie war ;x
i te wasze posrane taktyki żal ^ Udeż w :cup::
Napisałeś co wiedziałeś i pokazałeś jak bardzo sam jesteś żałosny:baby:
No jasne ze Shibor to kozak omfg to ty nie wiedziales?Oo omfg on jest PRo na rl:D a w tibi to nie wiem bo nie znam go, wogule kto to jest ?Oo. Nie bylo mnie 3 dni to musialem cos poczytac :D a co do ilosci to zaraz zrobie 100 charow i dojde 1 lvl do gildii i to bedzie znaczylo ze wygramy?OO
jak tak to robie 1000 charow i BEDE ZADZIL TYM SERVEM:D
Dlaczego nikt mi nie odpowie na pytanie "Wie ktos moze jak zablokowac swoje IP bo slyszalem ze przez to latwo haknac, jesli sie myle to sorry : P"
; (
Dlaczego nikt mi nie odpowie na pytanie "Wie ktos moze jak zablokowac swoje IP bo slyszalem ze przez to latwo haknac, jesli sie myle to sorry : P"
; (
Używam Nortona Protection Center z subskrypcją na 3700 dni, i jest tam w opcjach ochrony w czasie rzeczywistym, możliwośc ochrony przed robakami internetowymi co umożliwia również zablokowanie określonych portów, tudzież adresów ip ( ja zablokowałem całą swoją sieć, bo co chwile ktoś jakąś świnię podsyłał), ale szczerze mówiąc, nie próbowałem zablokować sam siebie :P
LoL
Moge wiedziec za co mam hunta, a jesli sie bedziecie wypierac ze niemam to ja wam udowodnie:
1. 18:05 Rotanimod Eht [160]: exiva "captain roman
2. 18:27 Luilli Skaizzo [100]: exiva "captain ~
3. 18:12 Chore Senor [55]: hes not gonna move
18:12 Chore Senor [55]: he went in when i showed up there
18:: 18:12 Chore Senor [55]: scared as hell
No slucham.
Slayer-Nuddle
14-01-2008, 19:53
LoL
Moge wiedziec za co mam hunta, a jesli sie bedziecie wypierac ze niemam to ja wam udowodnie:
1. 18:05 Rotanimod Eht [160]: exiva "captain roman
2. 18:27 Luilli Skaizzo [100]: exiva "captain ~
3. 18:12 Chore Senor [55]: hes not gonna move
18:12 Chore Senor [55]: he went in when i showed up there
18:: 18:12 Chore Senor [55]: scared as hell
No slucham.
POLACK!!!!!
Romas : masz hunta za .... " lepsza obsidie " :D:D:D:D:D:cup::cup::cup::cup::baby::baby::baby:8o 8o8o8o
.:Boixos:.
14-01-2008, 20:44
better obsidia
Nie musieli mieć powodu, tak to jest już i czeka to wszystkich polaków prędzej czy później więc nie dziw się bo to było oczywiste ,że ci się dobiorą do skóry nawet bez żadnego powodu:>
romas1 sory ale Ty jestes taki glupi czy tylko udajesz? bo czytajac Twoje posty mam wrazenie ze albo masz 10 lat i nic nie wiesz o kompach, tibi i zyciu albo tylko udajesz? a i pewnie srasz w gacie czytajac takie rzeczy... ?
A ty lepiej patrz na siebie i zastanow sie nad soba, ja ci nie wypowiadam ze botujesz na chakoyach.
:baby: no shibor widze ,że w piórkach sie obrosłeś ..myślisz ze pare fragów i kozak jesteś? żal mi cie chłopie widze ,że na siłe chcesz byc popularny ..a żeby kozaczyć to ci dużo brakóje ;) wiec zastanów sie ..
a co do saint to z góry wojna przegrana bo kto ma mniej ppl tym ma mniejsze szanse na wygranie war ;x
Made my day ;]
JESTEM WIEEEEEEELKI KOZAAAAAAK ONEONE!!!!111!!one
ile mi brakÓje? :(
A ty lepiej patrz na siebie i zastanow sie nad soba, ja ci nie wypowiadam ze botujesz na chakoyach.
hahaha czlowieku wyjezdzasz ze botuje a masz jakies dowody ? wpadles tam raz na 95-97 ? normalnie Ci odpisalem i grzecznie powiedzialem ze ja tu jestem to ma znaczyc ze botuje ? masz jakies dowody ? tylko prosze nie wypisuj glupot wyssanych z palca zeto jakies zlo siedziec na chakoyach jak sie ma slaby net, potrzebuje kasy itd, rownie dobrze moge na apes na powierzchni siedziec i mi mozesz ***** zrobic wiec swoje zdanie na taki temat zachowaj dla siebie:))
a ja mam powody sadzic tak jak napisalem wyzej czytajac Twoje posty, chyba ze masz 5 ownerow, bo ja mam 6 :baby:
edit;a i tak idz do Saint bo NG jest zle ;(
Lora Sorn
Jan 14 2008, 21:14:23 CET Killed at Level 105 by Drethiuz
and by Vuzox
@ Pephy 1 małe pytanie... Czemu zawsze jak cos sie dzieje Doomenator jest z wami? Skoro go sprzedales/oddales i ma nie liczyc sie w war statach?
Pyro Aris
14-01-2008, 23:10
No jasne ze Shibor to kozak omfg to ty nie wiedziales?Oo omfg on jest PRo na rl:D a w tibi to nie wiem bo nie znam go, wogule kto to jest ?Oo. Nie bylo mnie 3 dni to musialem cos poczytac :D a co do ilosci to zaraz zrobie 100 charow i dojde 1 lvl do gildii i to bedzie znaczylo ze wygramy?OO
jak tak to robie 1000 charow i BEDE ZADZIL TYM SERVEM:D
nie proboj na sile byc smiesznym
heheh typie.. wez lepiej wy*******aj z tego forum;]..:) :D:baby: :baby:
@shibor
a byl dzisiaj z nami ? :P
nie wiem ze zauwazylem , chociaz moze dlatego ze go ubiliscie a on nieswiadom byl swojej sytuacji , nie wiem .
i tak najlepszy jest archin ktory stwiedzil ze boimy sie opena bo nie wyszlismy w minute na ankhramun , a potem mowil ze nie chcemy wejsc na 1 sqm ktory jest otoczny waszymi ludzimi , szkoda mi go
Ja nie Probuje byc smieszny, Bo to wy mnie smieszycie:p
Pephy powiem ci szczeze od paru dni zastanawiam sie nad rola EK w wojnie:D bo jak narazie to ja latam i zbieram looty ludzi z NG bo nic innego za bardzo nie wskuram ale skoro CIpsoft tak chcial to bede tak robil:D
Jezeli FORA1 botuje to napewno nie na *********** bo widzialem go tam pare razy i zawsze odpisal. Tylko Fora1 powiem ci jedno. Tez tam latalem na 116 lvl jak nie mialem kasy a moj net nie pozwalal nawet isc na Malpy :D drugi dzien expienia tam odwiedzieli mnie szwedzi z Gildii wtedy CG a teraz NG i zaczeli mnie bic powodem bylo ze 116 ek moze tylko tam botowac bo oni nie wieza w bajki o slabym necie. teraz tam Botuje noob char Vilariona o nicku Michelangelo Todo oraz Second char Moose Darkshade-Sven slaggare. Nie mowie ci to jako czlowiek z Saint czy ktos inny, Mowie ci to jako gracz ze jak oni tam botuja to uwazaj na siebie, Bo oni nie wieza w bajki o netach, bo sami maja po 20 mb na sekunde i mysla ze kazdy taki ma.
ALe sie rozpisalem. OMFG:cup::cup::cup:
Z tymi dwoma jest dokladnie tak jak mowisz i ujrzalem pare razy napis "leave or hunted" no ale tibia to tylko gra wiec ciac sie z tego powodu nie bede.
a co do wojny bo tak zofftopowalem jakies nowe akcje ? filmiki ?
btw. rola ek w wojnie jest taka jak lord'a paulisty (?) wylozyl sie jak 50ek a nie jak 300~ ale nie wiem czym on sie tam leczyl w sumie bo hp idzie tylko w dol.
Kiedyś knight walił chociaż explo :baby: A teraz ani explo ani dobrego leczenia :confused: W ogóle wojny nie wyglądają tak fajnie jak kiedyś :)
Pamietam jak Fooziego trapneli pod desertem za czasow ls i bronil sie z 15 min dopiero jak wiecej ludzi przyszlo to go zcombowali..A teraz nie wytrzymałby nawet 3 min..
moze teraz wojna juz nie jest taka prosta ?? z jednej strony proscie kogos zlozyc przekonalby sie chopciaz master thor i foozie !! a z drugijestrony aby sie obronic przed combem na battle licza sie druciki i gra zespolowa czujnosc i przelamanie strachu przed uchaniem kogos zamiast siebie :D mimo wszystko jest w tym jaksi sens :D
Vylko : exori w trapie niezastapione :D i kazdy dmg sie liczy dla nas :D
Chyba NG jest zdenerwowane..... :/ ojojojojojojoj, niedobrze!
Thessin :
Jan 15 2008, 15:44:14 CET Killed at Level 90 by Memy Chemics
and by Alith Takilbya
Vany Hod
Jan 15 2008, 16:05:58 CET Killed at Level 154 by Xertizo and by Jazobo
Haha Vanemu dwa lvle spadły ;) Ng w*****one :D:] Gratz:)
Pyro Aris
15-01-2008, 17:37
jest moze cam z akcji ?
a gdzie wogole akcja była ??
padł ktoś jeszce ??
17:09 Pephy [172]: bo takie polczaki z szalikami przed monitorem siedza
haha :cup::cup::cup:
Yunichi :
Jan 15 2008, 17:21:43 CET Killed at Level 119 by Davizo
and by Moose Darkshade
narazie kontr rush lipnie wychodzi :/
archin i vapitoz next frags
no i SAINT poleglo..;/ lipa wyszla chlopaki...
moze jednak lepiej Open?!
Nedomanus
15-01-2008, 18:51
Galvaris
Character Deaths
Jan 15 2008, 17:51:19 CET Killed at Level 121 by Styrel
and by Theakada
:(
vryy
Jan 15 2008, 17:50:50 CET Killed at Level 142 by Mannow
Ludożerka chce cukerka :) REC REC REC ALBO >CAM <to do Zielaqa
No nic Ng dzis pokazalo gdzie miejsce Saint :D w moment sie zorganizowali nie to co Saint dzisiaj niestety :/
NG:
Vapitoz
Jan 15 2008, 17:41:07 CET Killed at Level 137 by Drethiuz
and by Asmit
Vany Hod
Jan 15 2008, 16:05:58 CET Killed at Level 154 by Xertizo
and by Jazobo
Thessin
and by Alith Takilbya
Saint:
Archin
Jan 15 2008, 17:41:22 CET Killed at Level 183 by Waldorio
and by Bikus lenne
Xusodove
Jan 15 2008, 17:40:52 CET Killed at Level 155 by Waldorio
and by Rotanimod Eht
Galvaris
and by Theakada
Asmit
Jan 15 2008, 17:51:06 CET Killed at Level 113 by Vilarion
and by Hedvenkka
Dute Thra
Jan 15 2008, 17:40:59 CET Killed at Level 107 by Pephy
and by Vapitoz
Faemix
Jan 15 2008, 17:51:15 CET Killed at Level 123 by Don Foozie
and by Waxxi
Aranol
Jan 15 2008, 17:40:39 CET Killed at Level 122 by Imhreey
Vryy
Blade'Qu
Jan 15 2008, 17:50:56 CET Killed at Level 146 by Don Foozie
Arth'Phoenix
Jan 15 2008, 17:40:47 CET Killed at Level 106 by Pephy
and by Vilarion
Yunichi
and by Moose Darkshade
Shibor
Jan 15 2008, 17:51:31 CET Killed at Level 122 by Rotanimod Eht
and by Vilarion
Vuzox
Jan 15 2008, 17:50:43 CET Killed at Level 171 by Pard Gran
and by Prowler Tejparn
Lakano
Jan 15 2008, 17:51:39 CET Killed at Level 125 by Pephy
and by Imhreey
Rey'Albey
Jan 15 2008, 17:50:43 CET Killed at Level 126 by Imhreey
and by Vilarion
Ethinos
Jan 15 2008, 17:51:10 CET Killed at Level 109 by Pephy
and by Waldorio
Tyrana Pala
Jan 15 2008, 17:44:30 CET Killed at Level 100 by Dorpaz
and by Pephy
Xeraz
Jan 15 2008, 17:51:02 CET Killed at Level 105 by Rotanimod Eht
and by Wild'Child
Drethiuz
Jan 15 2008, 17:50:54 CET Killed at Level 63 by Qanizo
Jeśli okim zapomniałem to sory
NG:
Vapitoz
Jan 15 2008, 17:41:07 CET Killed at Level 137 by Drethiuz
and by Asmit
Vany Hod
Jan 15 2008, 16:05:58 CET Killed at Level 154 by Xertizo
and by Jazobo
Thessin
and by Alith Takilbya
Saint:
Archin
Jan 15 2008, 17:41:22 CET Killed at Level 183 by Waldorio
and by Bikus lenne
Xusodove
Jan 15 2008, 17:40:52 CET Killed at Level 155 by Waldorio
and by Rotanimod Eht
Galvaris
and by Theakada
Asmit
Jan 15 2008, 17:51:06 CET Killed at Level 113 by Vilarion
and by Hedvenkka
Dute Thra
Jan 15 2008, 17:40:59 CET Killed at Level 107 by Pephy
and by Vapitoz
Faemix
Jan 15 2008, 17:51:15 CET Killed at Level 123 by Don Foozie
and by Waxxi
Aranol
Jan 15 2008, 17:40:39 CET Killed at Level 122 by Imhreey
Vryy
Blade'Qu
Jan 15 2008, 17:50:56 CET Killed at Level 146 by Don Foozie
Arth'Phoenix
Jan 15 2008, 17:40:47 CET Killed at Level 106 by Pephy
and by Vilarion
Yunichi
and by Moose Darkshade
Shibor
Jan 15 2008, 17:51:31 CET Killed at Level 122 by Rotanimod Eht
and by Vilarion
Vuzox
Jan 15 2008, 17:50:43 CET Killed at Level 171 by Pard Gran
and by Prowler Tejparn
Lakano
Jan 15 2008, 17:51:39 CET Killed at Level 125 by Pephy
and by Imhreey
Rey'Albey
Jan 15 2008, 17:50:43 CET Killed at Level 126 by Imhreey
and by Vilarion
Ethinos
Jan 15 2008, 17:51:10 CET Killed at Level 109 by Pephy
and by Waldorio
Tyrana Pala
Jan 15 2008, 17:44:30 CET Killed at Level 100 by Dorpaz
and by Pephy
Xeraz
Jan 15 2008, 17:51:02 CET Killed at Level 105 by Rotanimod Eht
and by Wild'Child
Drethiuz
Jan 15 2008, 17:50:54 CET Killed at Level 63 by Qanizo
Jeśli o kims zapomniałem to sory
Pephy zapodaj tibicamTV jak możesz :)
zaraz sie zrobi .tv moment :p
Fleszuuu
15-01-2008, 20:40
OMG Jakie Massacre.
Może mi ktoś podać link skąd ściągnąć TibiCamTV ? Z góry thx:]
www.tibicam.tv
Ale ogolnie mowiac mi sie to jakos nie podoba pewnie dlatego ze sie przyzwyczailem do Tibicam : P
www.tibiacam.tv a nie tibicam.tv :p
www.tibicam.tv
Ale ogolnie mowiac mi sie to jakos nie podoba pewnie dlatego ze sie przyzwyczailem do Tibicam : P
Raczej:
www.tibiacam.tv
@edit
Sekundy:D
Fleszuuu
15-01-2008, 21:08
@Up
Dobra już sie nie czepiaj o detale :P
tak w ogóle to gdzie ta akcja była ??
here is the story:
Saint sneaked some of our members and they ran to hellgate we went with not full team for them rest was in the dp couse of many noob chars , they half of their team and then got raped.
1st cam :
from the backup team
http://www.xxxxxxxxxx.com/213609843.html
http://rapidshare.com/files/8407029...battle.cam.html
from the trapped team (shows only some more frags arround 10~min or so)
http://www.xxxxxxxxxxx.com/135618423.html
http://rapidshare.com/files/8407013...llgate.cam.html
Hope ur enjoying the show.
xxxxxx- speedy.share
Lord Wlodek
15-01-2008, 21:53
Ng - Tibia Bot Ng - Cu
Wystaczy cam odpalić żeby się przekonać ^^
@up
AHAHAHAHAHAHHAHAhA
o czym ty mowisz? xDDDDDDDDDDDD
Dalanther
15-01-2008, 22:19
HUIAhiuhauAIHUha own3d
Bota NG to Ty masz na singlu w Tibii
hmmm no widac ze ng lepiej walczy ale mam nadzieje ze saint sie nie podda i bedzie dobrze;d;d; :P.. a jakie sa teraz statystyki w warze?;D :P 63/43 dla Ng? ; o
lalalalal Gader pies Gader pies lalalal
Pephy : Zabij go
Gader : Tak jest panie
mogl wbic unka to wbil , co za problem. zreszta jest moim rl , nie musi mi lizac dupy
a ile ma do bana 1 czy 2 ?:D szczerze mowiac rsa wbil na mnie :* bo jak pies biegal za 20 ms(bijac wszystkich ktorzy bili tego sorka) ktory walil firebomby pod naszych ^^
no szkoda, ze tyle osob padlo z saint.. moim zdaniem ta wojna powoli zbilza sie do konca, nie wiem jaka atmosfera w saint ale chyba bedzie jak zawsze
Pojarra_aka_wegorz
16-01-2008, 00:03
To się bardzo mylisz jeśli myślisz że po jednej większej porażce się poddamy :baby:
noi to chcialem uslyszec ;d nie gram tu juz ale kibicuje wam :p
a ile ma do bana 1 czy 2 ?:D szczerze mowiac rsa wbil na mnie :* bo jak pies biegal za 20 ms(bijac wszystkich ktorzy bili tego sorka) ktory walil firebomby pod naszych ^^
Dziś wbiłem 4 unjusty i kilka "OK" xD I dzięki wielkie za tego RSa ;) Teraz się mnie bardziej boją i zawsze chciałem 3 addon ;) poza tym zabijanie noobcharów Saint to dla mnie wspaniała rozrywka, a nie lizanie dupy/zachowywanie się jak piesek (zaraz będą moje komentarze dotyczące mojego nicku tutaj..) Pepha ;)
btw. dlaczego od razu po battlu dostałem spam w stylu "jezdeź jak Pepchy niby polak a nie tszymasz sie z polakami tylko z PA NG raziztami?! Noob pedał!!!!" ? To mój char, ja go zrobiłem, ja wybieram z kim jestem...proste prawda? Pokazujecie tylko swój poziom i "tolerancję". Tyle.
@down
Wiesz skoro te noobchary wam pomagały, to co mam o tym myśleć? Prawdopodobnie ktoś z Saint.
Co do RSa poszedłem do DP dać Yaugardowi Eq bo miałem rare seta i zaraz wróciłem? ;o Wiem Ty jesteś kozak i byś w takim eq dalej tam stał ;)
@edit znów ;p
No czyli jednak wam pomagały, tak samo jak ten 20lvlowy sorc pomagał NG.
@znow edit
Jeżeli nawet to trudno zmienię świat/zrobię nowego chara ;) Tak, czy siak wolę pomagać NG, bo jak kiedyś grałem, a Pephy był hunted by NG nigdy, przenigdy nie dostałem msg, że jestem rl to Pephy, tak samo NG mnie nie atakowało, a jak LTK "wygrało" byłem atakowany przez Kiroya, który pragnął moich BoHów ;). Po 2 NG już tak nie PAują jak kiedyś wiele osób to zauważyło nie tylko ja. Po 3 Nawet jeżeli Wy wygracie to nie będę miał opcji paymentu ? ;P
To ze jakiś newbie do Ciebie napisał to nie znaczy ze to ktoś z Saint. Eh tak bardzo pragnąłeś tego rsa ? Szkoda że jak go wbiłeś na Svargrond to
s*******ałeś jak najdalej żeby tylko nie paść ^^
@up
no te noobchary pomagaly w ten sposob iż biły 20lvlego sorca ktory walil fire bomby pod Saint. Rare set? c set?
tak czy siak, ng wygra nie pograsz saint wygra nie pograsz ^^ ;*
Dalanther
16-01-2008, 00:38
@Arha, tak czy siak Ty w ogóle nie pograsz już tu... ;')
Hieh only game :D:D Ale chciales przykozaczyc nie?? nie poszlo ci ;* i tak btw ja mam szanse tu pograc :)
nie no ng nie robi pa .. wogole
wiesz, jakbys byl w veno w momencie jak pkowali to by nie patrzyli czy jestes rl Pephego czy tam Yaugardo tylko odrazu bys padl ;D
dobra kochani ja spadam spac :*
Hieh only game :D:D Ale chciales przykozaczyc nie?? nie poszlo ci ;* i tak btw ja mam szanse tu pograc :)
nie no ng nie robi pa .. wogole
wiesz, jakbys byl w veno w momencie jak pkowali to by nie patrzyli czy jestes rl Pephego czy tam Yaugardo tylko odrazu bys padl ;D
Padłem wtedy jeżeli mówisz o akcji Noobcharów ;) Ale to nie NG było tylko noobchary NG to wielka różnica.
@UP
Dobranoc ^^
@Down
grali Szwedzi fakt, ale to nie było Next Generation, tylko Nordic Battlegroup ~ jakoś tak. Nie mów więc, że NG PAuje ;P
1. Waptor nie był w NG, gdy zaczęła się wojna.
2. Nigdy nie widziałem biednego Waldoria xd
3. Nie wiem jak z Vanym, ale gdy mój rl (Spooiler) zrobił fake na trade, że wyloocił Mandrake Waptor chciał kupić za 800k.
4. Raczej idą expić, no fakt czasem zabiją kogoś, ale to świat PVP jednak, trzeba się z tym liczyć.
a kto gral na tych noobcharach ?? XDDD dobra c ya
mialem isc spac ale...
pare przykladow:
1.expisz sobie 100~lvlem na vdl, przychodzi Waptor ktoremu zachcialo sobie pobic dragi na bocie. Wpisze sie na list ze jest next czy powie leave? oto jest pytanie
2.waldorio nie ma kasy, pojdzie expic na malpy? nie. sciagnie pare paymentow ;d
3.lootujesz cos bardzo rzadkiego co chce miec Vany Hod, czy zechce on od Ciebie to kupic? nie, zacznie Cie bic a paymentem bd ten item
4.Ng nie ma co robic, pojda na basen w ankrahmun sobie poplywac? nie, otworza online list exiva najwyzszego lvla i w pizde chama
n/c
Arikaable Zaa~ czy jakos tak to jest char Rotana, byl w veno i pkowal ;o
1. ale juz jest, i zawsze trzymal z nimi ^^
2.no parenascie dedow i nie ma kaski
3.zloocilem dwarven helmet, cieszylem sie nim az 1 dzien !
1. ale juz jest, i zawsze trzymal z nimi ^^
2.no parenascie dedow i nie ma kaski
3.zloocilem dwarven helmet, cieszylem sie nim az 1 dzien !
Nie zawsze trzymał przecież bili razem ze Snel ko, Arcazanem itd członków NG. ;P
@down
Przynajmniej wreszcie coś o Obsidii, a nie o tym ze "Zielaq to zdrajca" czy "twoja stara" xD
bb ^^
dobra nie chcem przedluzac tej bezsensownej rozmowy ;d bb
Archin... kurde, nie widzisz co się tu dzieje ? Ludzie fizia dostają . Odłóż trochę kaski i na 3 dni wszystkich do jakiegoś schroniska, może być nawet Wisła :), odpoczną sobie, poodchają powietrzem a nie tym co wydmucha wentylatorek PC, zobaczą , że nie tylko niedaleko Thais są góry...
Pomyśl nad tym ;)
06:33 Vuzox [171]: FOR BETTER OBSIDIA
Walczcie nie poddawajcie sie!!!!:cup:
HAIL!!:)
A tak btw: Ciekawe jakby openka wyszła ;)
Divilonia
Jan 16 2008, 07:39:05 CET Killed at Level 116 by Exor Vashi and by Silles Solavar
@Up GRATZ GUYS :*:* Szkoda ze spałem :( xD Jedziemy z nimi dalej ;]
chcielismy zabic Gadera ale ze Divilonia sie nasunal to cos zabilsimy go :]:]
Don'Pussy
16-01-2008, 14:18
mialem isc spac ale...
pare przykladow:
1.expisz sobie 100~lvlem na vdl, przychodzi Waptor ktoremu zachcialo sobie pobic dragi na bocie. Wpisze sie na list ze jest next czy powie leave? oto jest pytanie
3.lootujesz cos bardzo rzadkiego co chce miec Vany Hod, czy zechce on od Ciebie to kupic? nie, zacznie Cie bic a paymentem bd ten item
4.Ng nie ma co robic, pojda na basen w ankrahmun sobie poplywac? nie, otworza online list exiva najwyzszego lvla i w pizde chama
n/c
Arikaable Zaa~ czy jakos tak to jest char Rotana, byl w veno i pkowal ;o
Neutralny nie jestem ale co do tego Arha ma 100% racji.
1)napisze leave
2)ściągnie pare paymentów
3)paymentem bedzie ten item
4)"w pizde chama" :D:D:D
Ale jeżeli wszyscy myślą że oni słyną tylko z tego to też musze powiedzieć że to nie prawda. Naprawde da się z nimi pogadać i pośmiać. Wystarczy tylko chcieć.
ĆIPS FOR AL
No tak można sie dogadać, ale tylko z niektórymi. Waptor myśli że jest bogiem, Waldorio że może wszystkimi rządzić a Vany że jest fajny ...
Gdyby nie oni to bym nie walczył ale cóż . . . XD
Lord Wlodek
16-01-2008, 16:41
No tak można sie dogadać, ale tylko z niektórymi. Waptor myśli że jest bogiem, Waldorio że może wszystkimi rządzić a Vany że jest fajny ...
Gdyby nie oni to bym nie walczył ale cóż . . . XD
A Rotanimod myśli że inni go lubią...
mialem isc spac ale...
pare przykladow:
Tak z ciekawosci, majac wladze na servie co ty bys zrobil w przypadku wymienionych przez ciebie sytuacji?
Tak z ciekawosci, majac wladze na servie co ty bys zrobil w przypadku wymienionych przez ciebie sytuacji?
Arha raczej nie sciagałby paymantow tylko zarobił ta kase i nie zajebalby nikogo dla zabawy raczej mandrake by nie kupil bo na chuj addon? Dziekiuje za uwage ;]
akurat arha to byl zly przyklad, bo on jest jaki jest ;)
ale chyba wiesz co yarosh mial na mysli.
@Arha
Gadasz ze to NG wy*******a ludzi z expa ale wy nic nie lepsi jestescie. Pare dni temu expie na GSach na POH i przybiegl jakis ek z Saint (nie pamietam juz kto to byl) a ja do niego ze ja expie na gsach a on mi na to... Ja expie na calym poh...
Zaczal mi wybijac gsy wszystkie i taka gadka byla. Zal :o
@up
A rot jest dobry i cie zabil XD
@up
A rot jest dobry i cie zabil XD
To była wojna z gildią Duba'Evil'a i była bardzo przyjemna:D Dzięki niej bardziej się skumplowałem z Duba i resztą Ci ode mnie też zapewne ;)
Jak bym miał władzę to co bym robił ?? zobaczy czy ktoś jest na vdl, jeśli zajęte to bym poszedł na następny exp place, ja cały czas nie mam kasy i z nikogo jeszcze paymenta żadnego nie ściągnełem. mając władzę chronił bym kumpli i bym grał for fun
Edit.
Et Luiz
Jan 16 2008, 17:59:07 CET Killed at Level 92 by Rotanimod Eht and by Hedvenkka
Madik
Jan 16 2008, 17:44:51 CET Killed at Level 109 by Waldorio and by Sha'tari
Ng wspaniałe jest i nie pkuje ^^
Don'Pussy
16-01-2008, 19:33
Huhu... Yaroshy. Toleruje wszystko, ale nie lubie czegoś jak wtrącanie sie tam gdzie sytuacji lub osoby się nie zna. Uwierz mi że daje sobie uciąć reke, ze gdyby była sytuacja np. z VDL on zapytałby jak długo, a gdyby mu sie nudziło to grałby ze mną w kostke w depo:baby:8o Co do Arha to akurat jemu nie zarzucisz nic. Bo nie ma takiej osoby (prócz RLi) ktorej zaufałbym tak jak jemu. Arha ROX <asslicker :*> Zresztą Ci którzy go znają wiedzą jaki jest i ja tu udowadniać nic nie musze. I poście który napisał wcześniej przyznaje mu 100% racji. Szkoda tylko że dołączył do wojny. A co do mojej neutralności... TAK! Byłem neutralny i nie wtrącałem się w nie swoje sprawy. Ale kiedy dowiedziałem się od tak, że jestem hunted od Saint tylko za to że jestem RLem Michaela to od tej pory trzymam strone NG. Bo dowiedziałem sie jacy są niektorzy polacy. Zemsta? Zazdrosc?
Sie rozpisałem i na tym kończę <3
4Ever Pussy!
PS. Zastanawiam się nad zmienieniem stylu. Figi na Stringi bo już mi sie moja Pussy poci tym czołgu... A może po prostu kalesony? :o Pomyślimy, zobaczymy.
Madik
padlem bo KIROY WIND gra ze mna :D
pephol plax skomentuj xd
Ludzką rzeczą jest się mylić, lecz tylko głupcy nie wyciągają z tego wniosków. ;)
Morale nie spadły, wręcz się podniosły. Teraz każdy chce zrobić wszystko, żeby wyrzucić parę osób z serwera. Wojna się szybko nie skończy, ponieważ od nas ludzie się nie wypłacą. Wiedzą co ich czeka po zapłaceniu(patrz wojna NG vs Ltk).
@Arha
Gadasz ze to NG wy*******a ludzi z expa ale wy nic nie lepsi jestescie. Pare dni temu expie na GSach na POH i przybiegl jakis ek z Saint (nie pamietam juz kto to byl) a ja do niego ze ja expie na gsach a on mi na to... Ja expie na calym poh...
TO JA BYLEM JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA
to byl chyba drugi raz mojego Super Power Abuserstwa :D kur.... zadze ;d
tylko taki maly szczegul wyminiles tylko mnie ale nie wspomniales o 3 kolesiach 40 lvl i jednym 27 ms co ci wycinal resp, tylko o mnie:D
szczeze jak zobaczylem 27 ms bijac gsy to sie zdziwilem:D a tym ze powiedzialem ze bije caly poh mialem namysli wszytko procz Gsow bo potem nie zabilem ani jednego tylko sobie bilem dragi,dle,slimy,minosy,mino archery,mino magi, mino gourdy,szkielety,Demon szkielety,Lidery,Berserki,Shamany,snake,Posion spider,waspy,tarantule,Miski,Ghoule i chyba naweet Wolfy
a Gdyby to byl Rotanimod Eht. To po twoich slowach "I hunt here" on by cie zabil potem kazal placic a potem by powiedzial calemu NG ze ELitarny zaplacil to idzcie go Paowac bo wam tez zaplaci:D
@Arha
A ty się tak zdenerwowałeś, że poszedłeś pod hellgate krzyczeć "JEBAC POLACKOW/SAINT". Równaj w dół.......polacku.
@Vylk~
Mniejsza o to. :p
@up
Huj Cie to co ja tam robilem?... Nie pomagam NG ze ich lubie czy zeby im dupe lizac tylko poprostu mam w NG 2 kumpli dzieki ktorym zrobilem taki lvl jaki mam i dziekuje im za to i teraz ja bym chcial im jakos pomoc. Jesli bede w stanie pomoge im.
Chociaz z tym lvl to se za duzo nie moge :D ale liczy sie fakt no ta?
Madik
padlem bo KIROY WIND gra ze mna :D
pephol plax skomentuj xd
madik ty sie juznie odzywaj bo nie ma to jak chwalic sie na priv ze alith ma do Ciebie passy i dlatego Saint Cie nie dotknie - to tak apropo jak cie prosilem zebys oddal mi moje 70k ;) a powod moglbyc calkowicie inny, pisze jedynie jaki moze byc z mojego pkt widzenia :)
Czyli NG ma prawo zabijać naszych supporterów/kolegów, a my nie? Najpierw się pomaga NG, a potem narzeka, że Saint to banda power abuserów. No fakt, bardzo logiczne.
Nedomanus
16-01-2008, 20:43
marność nad marnościami i wszystko marność, co w przelozeniu na obsidie daje
burdel nad burdelami i wszystko burdel.
patologiczna gra, patologiczny serw, patologiczne podejscie
pozdrawiam wielce z(a)mieszany
Yofa, władca kilofa
a ty sie dziwisz spojrz na siebie i powiedz ze jestes dobry:D w Csie tez mnie zabijasz::( to jaki ty masz byc:(
madik ty sie juznie odzywaj bo nie ma to jak chwalic sie na priv ze alith ma do Ciebie passy i dlatego Saint Cie nie dotknie - to tak apropo jak cie prosilem zebys oddal mi moje 70k ;) a powod moglbyc calkowicie inny, pisze jedynie jaki moze byc z mojego pkt widzenia :)
nie za bardzo wiem o czym ty mowisz. no ale coz. zycie
nie za bardzo wiem o czym ty mowisz. no ale coz. zycie
haha no oczywiscie:) nie ma to jak spalic jana ze sie nic nie wie spytaj budynia moze on Ci przypomni bo jemu tez sie chwaliles :)
btw. dalej czekam na hajs i sie doczekac nie moge:]
edit. wrzucilbym tu dowod z archiwum z gg, ale pozniej kazdy moze napisac ze to podrobka wiec sie wstrzymam :)
haha no oczywiscie:) nie ma to jak spalic jana ze sie nic nie wie spytaj budynia moze on Ci przypomni bo jemu tez sie chwaliles :)
btw. dalej czekam na hajs i sie doczekac nie moge:]
edit. wrzucilbym tu dowod z archiwum z gg, ale pozniej kazdy moze napisac ze to podrobka wiec sie wstrzymam :)
hahaha skad niby mam wiedziec co ty tam sobie wymyslasz i kto to jest budyn? ::o
a i nie odpisuj juz na to. nie chce mi sie z toba gadac xd bo nawet nie mam pojecia kim TY jestes xd
O nie nie.. Alith sharuje z dorpazem!
hahaha skad niby mam wiedziec co ty tam sobie wymyslasz i kto to jest budyn? ::o
a i nie odpisuj juz na to. nie chce mi sie z toba gadac xd bo nawet nie mam pojecia kim TY jestes xd
nie rob z siebie wiekszego idioty niz jestes :) padniesz 2gi raz to bedziesz wiedzial kim jestem :)
O nie nie.. Alith sharuje z dorpazem!
a Ty nie probuj byc fajniejszy niz Ci sie wydaje :) bo widocznie nic nie wiesz na temat o ktorym sie wypowiadalem.
albo ch** Wam do tego. bylo przez chwile ale sie zmylo. madik milego grania ;)
Slayer-Nuddle
16-01-2008, 21:56
nie rob z siebie wiekszego idioty niz jestes :) padniesz 2gi raz to bedziesz wiedzial kim jestem :)
a Ty nie probuj byc fajniejszy niz Ci sie wydaje :) bo widocznie nic nie wiesz na temat o ktorym sie wypowiadalem.
Easy boy, nie jestes bogiem, uswiadom to sobie.
nie jestem ale wiem wiecej niz Ci sie wydaje odnosnie w/w sprawy.
nie jestem easy; mam adhd.
nie jestem tadam !
licz sie ze slowami...i nie jestem idiota:) nigdy nie gadalismy ze soba wiec dlaczego mnie uwazasz za idiote?
tak mozesz mowic do swoich kolegow czy do kogo tam zechcesz ale nie do mnie.
Wyobraz sobie ze wiem wiecej niz CI sie wydaje;]
Silles Solavar has paid :p
Slayer-Nuddle
16-01-2008, 22:33
licz sie ze slowami...i nie jestem idiota:) nigdy nie gadalismy ze soba wiec dlaczego mnie uwazasz za idiote?
tak mozesz mowic do swoich kolegow czy do kogo tam zechcesz ale nie do mnie.
Nie rozumiem, jak mozna powiedziec o sobie "nie jestem idiota". Z kad ty to kura mozesz wiedziec?
powiem ci tylko tyle madik ze uwazam cie za najwiekszego idiote na swiecie Obsidia bo na takie rzeczy co ty wypisujesz nie wpadlby nawet nobek z carlin dp.
i ok nie znamy sie :) tylko nie spamuj mi pozniej jak bedzie ci sie dupa palic przed wykopaniem z serva.
@Shib~ nie chce sie klocic bo Cie szanuje :) ale smiem watpic ze wiesz tyle o madiku co ja i np. swego czasu jego 3ci owner budyn aka gara etus.
pozdro.
powiem ci tylko tyle madik ze uwazam cie za najwiekszego idiote na swiecie Obsidia bo na takie rzeczy co ty wypisujesz nie wpadlby nawet nobek z carlin dp.
i ok nie znamy sie :) tylko nie spamuj mi pozniej jak bedzie ci sie dupa palic przed wykopaniem z serva.
pozdro.
mozesz i tak uwazac gila mnie to:) ja o tobie takiego zdania nie mam bo nie wiem kim jestes i nigdy wczesniej z toba nie gadalem. pozdro
@Slayer-Nuddle
no widzisz jakos to wiem
Slayer-Nuddle
17-01-2008, 00:02
Madik just shut the fuck up and log out.
Anyway. Nirwarator- mowi ci to cos?
17-01-2008, 02:01
chyba cos takiego nagramy na NG !
http://www.wrzuta.pl/audio/4ErZreLre5/
poryliby sie co nie ?!
POZDRO BAD BOYSI AUHHWAHUEHUAWEAEAUHEAUH
chyba cos takiego nagramy na NG !
http://www.wrzuta.pl/audio/4ErZreLre5/
poryliby sie co nie ?!
POZDRO BAD BOYSI AUHHWAHUEHUAWEAEAUHEAUH
BET BOJS BET BOJS ŁOT JU GONA DU ŁEN DEJ KAM FO JU
haha madik ty to masz ciezki zywot na tej obsidii:baby:
btw. dajcie jakies ip do csa na ktorych gracie
haha madik ty to masz ciezki zywot na tej obsidii:baby:
noo i nawet nie wiem dlaczego:D xdd
afff ogólnie polacy mają ciężki żywot tutaj:baby: jakoś leci :)
"W buraków sie pomidorami nie rzuca" Owned ;]
Artysso
Jan 17 2008, 07:22:10 CET Killed at Level 102 by Hayalet
Slayer-Nuddle
17-01-2008, 09:00
Artysso
Jan 17 2008, 07:22:10 CET Killed at Level 102 by Hayalet
Film :(??:(
noo i nawet nie wiem dlaczego:D xdd
za ryj a myslales ze za co? :evul:
Film :(??:(
Filmu brak bo Hayalet solo style było ^^ Koles botował nawet sie nie leczył chłopak, zreszta nie miał czym ;]
"W buraków sie pomidorami nie rzuca" Owned ;]
owned to byl jak archin mnie prosil zebym mu mowil kto sie z niego smieje xDDD
PEPHY RATUJ , BLAGAM , RODAKOWI NIE POMOZESZ ? BLADAM CIE
edit.
a kto to Artysso?
a kto to Artysso?
Błagam pephy, nie wierze ze nie wiesz kto to jest. Koles był w cg, byl w ng w wojnie z ltk, a na 100% wiem, ze gdy ja byłem w Vicious grał nim Imhreey.
A co do Twojego rl, wybijanie naszych noobcharow, wspieranie was na battle i wyzywanie nas, daleko go nie zaprowadzi, a na pewno nie jest oznaka neutralnosci.
gibas on zaczal pomagac bo jakis czas temu padl od was za bycie moim rl co potwierdziliscie , a teraz to mu sie nie dziwie ,
a nie wiedzialem kto artysso xdd
bk_dragonite_rk
17-01-2008, 10:28
@Boixos miejmy nadzieje, że nie będziecie naduzywać władzy bo daj Bóg wygranej przez LS wojnie ;] Co to ma być. BK zadzi. ja mam 127 pozycje
Shandowsky
17-01-2008, 11:58
Pephy jak nie wiesz kto to Artysso to trzeba sie zastanowić czy wiesz kto jest twoim starym
Sylwek nie musiałeś mu odrazu jechać ...
Może napisał z ironią :>
Zywi : popieram naszych kolegow jakis poziom tez obowiazuje :)
Obowiązuje ale w tym temacie nikt chyba nie zwraca na to uwagi ; p
Madik Ty stara kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurwooooo;d;d;d;d....... . Madik=najwiekszy noob na obsidi ^^ ; o
za ryj a myslales ze za co? :evul:
smieszne8o
archin reprezentuje polska wies , to co wy od niego chcecie
Nedomanus
17-01-2008, 16:56
a co reprezentuja ci ktorzy obrazaja mieszkancow wsi? w czym kurwa sa lepsi panowie z wielkich blokowisk? -.- tym ze w wiekszosci przypadku nie maja pojecia o prawdziwym zyciu? o pracy, zarabianiu, itp? co robi wiekszosc moich znajomych z miast w wakacje? nudzi sie kurwa i jest wielce zmeczona bo pokoj posprzatala... sorry kurwa bardzo... ale niektorzy od dziecka musza za*******ac, tylko po to by jakis burak z blokowiska, idiota czy menel mial sie za lepszego od kogos tylko dlatego ze tamten ze wsi pochodzi. nie wiem panowie ilu z was moze sie pochwalic srednia 4,75 + w maturalnej klasie.
pozdrawiam, poirytowany
Yofa
Pawlos II
17-01-2008, 17:00
archin reprezentuje polska wies , to co wy od niego chcecie
Pokazales, ze jestes je****m szczeniakiem, ktory bedzie sie utrzymywal na prayc rodzicow. Zobaczylibysmy jak "wielki pephy", ktory ma 173 lvl za*******ł na polu. Przeciez tam to tylko bys sie nadawal do czyszczenia obory...
@2x up
czyli jak on mi pojechal starego to jest ok , a jak ja pojechalem jego i wies to jestem lobuzem ktory nie chce sprzatac pokoju i pije piwo pod blokiem , niestety musze was zmartwic bo na moje przyjemnosci musze zarobic sam , pracujac , badz sprzedajac itemy w tibii co swego rodzaju traktuje jako prace ( czasami ).
@Nedomanus
a czy to moja wina ze urodzilem sie w takim a nie innym domu i moge zyc z pieniedzy rodzicow , ale tego nie robie ?
naprawde przepraszam Cie za to , nastepnym razem postaram urodzic sie na wsi bez pieniedzy
Nedomanus
17-01-2008, 17:10
nie chodzi na to ze na wsi i bez pieniedzy. bo na brak floty nie narzekam,starzy na mnie klada hajs - to jest faktem. jednak nic za darmo. praca = kasa i proporcjonalnie od wlozonej roboty wieksze zyski.
chodzi mi o "popularny" brak szacunku dla ludzi mieszkajacych na wsi. chyba sam przyznasz ze niejednokrotnie jest to bezpodstawne. zreszta w tym kraju to "kazdy jest zly tylko nie ja"
a mi nie chodzilo ze wiesniacy sa źli tylko powiazalem archina ze stereotypem wiesniaka , nic pozatym
Nie jedno nie dobre jabłko świadzczy o całym sadzie. Tak samo jeden Archin idiota ze wsi świadzczy o poziomie innych mieszkańców takiej aglomeracji ; p
Pawlos II
17-01-2008, 17:42
[QUOTE=zielaq;1848127]@2x up
czyli jak on mi pojechal starego to jest ok , a jak ja pojechalem jego i wies to jestem lobuzem ktory nie chce sprzatac pokoju i pije piwo pod blokiem , niestety musze was zmartwic bo na moje przyjemnosci musze zarobic sam , pracujac , badz sprzedajac itemy w tibii co swego rodzaju traktuje jako prace ( czasami ).
Ok to sorry pephy jak to to "wielkie sorry". Juz widze jak bedziesz miec 50 lat sprzedawac itemy na allegro i zarabiac na dzieciaka.
Potem jak juz nadejdzie czas na Ciebie to twoj syn przejmie tą piekna prace sprzedawania pixeli na allegro glhf.
@up
czytaj ze zrozumieniem napisalem ze pracuje , a w inny sposob czyli sprzedajac itemy w tibii zarabiam sobie na bierzace wydatki wiec skoncz polemizowac bo Ci to nie wychodzi
A ja pracuje roznosząc ulotki ^^ jestem inny?:(
Pawlos II
17-01-2008, 18:51
@up
czytaj ze zrozumieniem napisalem ze pracuje , a w inny sposob czyli sprzedajac itemy w tibii zarabiam sobie na bierzace wydatki wiec skoncz polemizowac bo Ci to nie wychodzi
Twoim starym cos chyba nie wyszło :/
Ehh :(Flamowanie sie zaczęło :confused:
@Wieś rox , fajne i laski są :) Latem mimo że jest dużo pracy można fajnie sobie zorganizować czas :evul: W*****a tylko odległość do monopolowego :/
@Miasto
Fajnie można spędzić czas pod klatką i wogóle wszędzie bliskoB)Latem czasami nudy ale od czego jest tibia.Również jest rox:)
@Roznoszenie ulotek
Nieopłaca sie troche :( Kiedyś roznosilem 2 gr od ulotki ^^
@Madik
Myśle ze nie pograsz sobie na Obsidi. Lizanie dupy ciągłe zmiany gildi i wogóle rozmowa z Tobą wskazuje ze jesteś idiotą :)
@Wjazdy na rodzine i pochodzenie aka Archin i Pawlos II
Dajcie sobie spokój z tym bo tylko wystawiacie opinie o sobie..
Nie da sie tego skomentować :baby:
300zl na miecha, za*******ajac z 10h na tydzien ;d dla mnie styka
a ja zbieram ogorki u matyjaszczyka:).. i tez mi z tym bardzo fajnie..:D.. a czasami to nawet na wisnie pojade i jest bardzo milo:).. Mili gospodarze i wogole fajnie jest:D... Polecam:).. i własnie w ten sposob zarobilem na moje audio TT :).. teraz w zime to troche przypal bo musze koledowac albo odsniezac ale troche kasy zawsze wpadnie:)... xDD..
Pozdrawiam:*:)
Bikus lenne
Jan 17 2008, 19:02:01 CET Killed at Level 117 by Xusodove
and by Memy Chemics
chyba padl wam kolega....!!:P:cup::cup:
Dalanther
17-01-2008, 20:23
Rundo Tejparn
Jan 17 2008, 19:19:26 CET Killed at Level 81 by Moose Darkshade and by Imhreey
wam chyba też....!!
Rundo Tejparn
wam chyba też....!!
Uhahahahahahahahaa
Od Kiedy on jest z nami ? h@H@H@H@H@@H@H@H@
smieszny jestes :D
ale loooz :))):baby:
Rundo Tejparn
wam chyba też....!!
chyba NIE!
Dalanther
17-01-2008, 20:25
Od zawsze....? lol
Każdy wie, że to wasz supporter ; )
Od zawsze....? lol
no to chyba za duzo nie wiecie :(
Od zawsze....? lol
no comment..
Pyro Aris
17-01-2008, 23:16
"gangsterski film nie jest tu nowoscia
nie jeden sie rozjebie ,zeby cieszyc sie wolnoscia"
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1988670
Michael Jackson
17-01-2008, 23:43
Zawsze jak są wojny to jest pełno filmików a teraz tylko pojedyncze weźcie zapodajcie jakieś filmiki :D
Shandowsky
18-01-2008, 00:02
Troche sie nazbierało a więc:
Rundo Tejparn nie jest z Saint.
Mieszkam w mieście ;p, ale podoba mi sie Sylwek rolnik więc niech tak zostanie xD
Rena Marin szmata
koniec ;p
no potwierdzam ze mieszka w miescie ale bekowe te miasto :D
sklep Rast rox :D
Vany Hod
Jan 18 2008, 00:18:18 CET Killed at Level 154 by Kiroy Wind
and by Vylkano
Kolejna ofiara ;))
Gratki chlopcy:cup::evul::cup:
Vany Hod
Jan 18 2008, 00:18:18 CET Killed at Level 154 by Kiroy Wind
and by Vylkano
Kolejna ofiara ;))
Gratki chlopcy:cup::evul::cup:
Kolejna ofiara zgadza się...ale hacka :S
Troche sie nazbierało a więc:
Rundo Tejparn nie jest z Saint.
Mieszkam w mieście ;p, ale podoba mi sie Sylwek rolnik więc niech tak zostanie xD
Rena Marin szmata
koniec ;p
a ze niby co Ty masz do Natalii ?8o
Bikus lenne
Killed at Level 116 by Memy Chemics and by Sewuto
widzę że jakieś nocne orgie ;p
Heh i z lvlem Saint powoli pnie się do przodu ;)
Name: Yunichi
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 120
@up
a nam to leveli nie pogratulujesz , no wiesz co :(
a ja bede asslickerem(?) i powiem gz i gogo NG :*:)
btw. Madiku sory za posty bo nowy owner nie moze znac przeszlosci chara, ile dales za niego ?:>
a ja bede asslickerem(?) i powiem gz i gogo NG :*:)
btw. Madiku sory za posty bo nowy owner nie moze znac przeszlosci chara, ile dales za niego ?:>
nic nie dalem
nie ma to jak "better obsidia"...
Barbra Storm
Jan 18 2008, 10:12:58 CET Killed at Level 108 by Yunichi
a jasniej mowiac to wygladalo to mniej wiecej tak... siedze se z barbra na demonie <bylismy tam od ss i nikogo tam nie bylo> i okolo 10 pojawil sie yunichi...
10:06 Yunichi [121]: i am here
10:06 Kenyu [98]: lol?
10:06 Yunichi [121]: i went for supplies
10:06 Kenyu [98]: i zajelo ci to 2h?
10:06 Yunichi [121]: tak
10:07 Kenyu [98]: no ale po ss nikogo tu nie bylo
10:07 Yunichi [121]: nie moglem wczesniej
10:07 Yunichi [121]: mozecie pozniej pobic
10:07 Kenyu [98]: no ale to nie jest moja wina
10:07 Yunichi [121]: ani moja
10:12 Yunichi [121]: to jak mozecie nie zabijac mi respa?
10:12 Kenyu [98]: to Ty nam wybijasz a nie odwrotnie
10:12 You lose 266 hitpoints due to an attack by Yunichi.
10:12 You lose 393 hitpoints due to an attack by Yunichi.
10:12 You lose 272 hitpoints due to an attack by Yunichi.
10:12 You lose 196 hitpoints due to an attack by Yunichi.
10:12 You lose 194 hitpoints due to an attack by Yunichi.
10:12 You lose 253 hitpoints due to an attack by Yunichi.
10:12 You lose 263 hitpoints due to an attack by Yunichi.
10:12 Barbra Storm [108]: exura sio "Kenyu
<i teraz polecialo sd w barbre po czym poszlo UE...
10:13 You lose 392 hitpoints due to an attack by Yunichi.
a ze Barbra byla bez utamo to skonczylo sie tak jak sie skonczylo...
potem jeszcze jakies bajki ze to niby miss click, ze jak zarobi to odda kase itd itp...
18-01-2008, 12:14
to idz do ng i walcz o ich lepsza obiside to nie wbijesz 130 lvla i juz cie wypierdola.
yunichi mowi ze missclick ale chodzi mu o to ze ue mu weszlo za tyle za ile nie powinno.
smieszni jestescie bo jak ng zabilo z 10 osob random za bycie polakami to nie bylo placzu a teraz jak junichi przez przypdaek zabil bo mu sie wjebali na respa to wielka tragedia lol
Boixos ma racje Yunichi chociaż poprosił o wyjście i wytłumaczył się z dead jakby to była sytuacja z ng to nie dość że nie tylko Barbara padła to jeszcze Ty i obaj hunta ; ) I nie mów że nie jesteś tego świadom przecież zawsze tak było i będzie ...
a teraz jak junichi przez przypdaek zabil bo mu sie wjebali na respa to wielka tragedia lol
po 1: problem w tym ze to nie my wjebalismy sie mu na respa
po 2: watpie w to ze zabil przez przypadek (3ci raz barbra padla od kogos z was, tez przypadek nie? zbieg okolicznosci po prostu?)
i moze tez calkiem przypadkowo blokowal mi droge? praktycznie w trapie bylem, z jednej strony wrl z drugiej yunichi i nie mialem jak wyjsc bo stal w waskim przejsciu <czyt. 1 sqm> i zarowno przed nim jak i za nim ognie wiec nie bylo jak odsunac, ale oczywiscie rowniez przypadkowo stanal w tym miejscu chociaz z sd mogl walic stajac duzo dalej ;) jakby nie mial zamiaru zabijac to wystarczylo z 2-3 sd, odsunal by sie my bysmy se poszli i po klopocie, a wygladalo to jednak troche inaczej
100k do Barbra Storm albo wychodze z gildi i nie walcze
18-01-2008, 13:21
cry me a river
ma wojne i co ma prosic kogos kto mu sie wjebal na respa zeby wyszedl??
bylo sie uleczyc . pozatym o jakich 3 sdkach mowisz jak sam wkleiles ze cie walnal 7 razy a ty dalej nic?lol
Kurwa Resp Byl Wolny Od 2 Godzin To Jak Kurwa Mu Sie Wjebal Ja Pierdole
cry me a river
ma wojne i co ma prosic kogos kto mu sie wjebal na respa zeby wyszedl??
bylo sie uleczyc . pozatym o jakich 3 sdkach mowisz jak sam wkleiles ze cie walnal 7 razy a ty dalej nic?lol
czytanie ze zrozumieniem sie klania... lol. poczytaj UWAZNIE moj poprzedni post
18-01-2008, 13:30
jakby nie mial zamiaru zabijac to wystarczylo z 2-3 sd, odsunal by sie my bysmy se poszli i po klopocie, a wygladalo to jednak troche inaczej
mieliscie 15 sekund zeby napisac kk wychodzimy nie wiem w czym problem
i co z tego ze od 2 h tyle widocznie mu zajelo uwiniecie sie
mieliscie 15 sekund zeby napisac kk wychodzimy nie wiem w czym problem
i co z tego ze od 2 h tyle widocznie mu zajelo uwiniecie sie
po 1 od razu jak zaczal walic to mialem zamiar wyjsc ale jak skoro mnie bloknal?
po 2 prawie non stop sie leczylem z reda na yellow to jak mialem napisac cokolwiek? wiem ze wedlug was to nic trudnego, jak sie uzywa bota to mozna se pisac, ale ja nie uzywam
po 3 czyli dla was to norma jak ktos opuszcza resp na 2h (o ile niewiecej bo niewiem czy tam byl przed ss) bez jakiekogokolwiek listu itd, po czym przychodzi i gada ze to niby jego resp? to gz :cup:
18-01-2008, 13:47
po 1 mozna napisac
po 2 trudno wciskac 1 palcem hotkeya a druga reka pisac ? pozatym z tego co widze barba cie mogla siowac albo ona mogla pisac
10:12 Yunichi [121]: to jak mozecie nie zabijac mi respa?
10:12 Kenyu [98]: to Ty nam wybijasz a nie odwrotnie
taaaaaa wyszlibyscie , i skad mozesz wiedziec o tym czy uzywamy bota czy nie ? zdradzisz mi ta tajemnice?
po 3 jak ma wojne to moze nie zostawiac listu
@arha
panie swiety moze pogadalbys z drugim ownerem bo z tego co slyszalem to inaczej od ciebie zareagowal,a textami typo oddajcie 100k bo wyjde z wojny niczego dobrego nie wskurasz ,wrecz przeciwnie ;) ale jak chcesz to droga wolna zaplac im 300k a potem czekaj az cie ujebia za darmo,tak jak twoich pro kolegow
od razu mowie ze pisze to jako ja a nie gildia zeby nie bylo plakania potem ,to jest tylko moje zdanie na ten temat
Pyro Aris
18-01-2008, 13:53
100k do Barbra Storm albo wychodze z gildi i nie walcze
lol juz lepiej zachowac 100k niz kogos o takim podejsciu
pozatym z tego co widze barba cie mogla siowac albo ona mogla pisac
niewiem czy zauwazyles ale od razu jak mi zrobila sio dostala sd + ue!
czytales wogole to co pisalem? lol
cytat z mojego 1 posta na ten temat:
"10:12 Barbra Storm [108]: exura sio "Kenyu
<i teraz polecialo sd w barbre po czym poszlo UE..."
lol juz lepiej zachowac 100k niz kogos o takim podejsciu
no i moze lepiej ale Sparta miala byc nietykalna -.-
18-01-2008, 14:02
na lepszej obsidi nie bedzie ludzi nietykalnych i kazdy bedize odpowiadal za swoje czyny ;)
sd i ue mozna w tej samej chwili walic?
za swoje czyny ? tzn ? za expienie ?
no jesli Barbra uzyla sio i dostala sd to nie zdazyla sie uleczyc . . .
18-01-2008, 14:07
nie mowie o tej sytuacji teraz mowie ogolnei xp
jezeli wali sio potem dostaje sdka a dopiero potem ue to pomiedyz sd i ue ma czas z tego co wiem chyba ze sie exhausty pozmienialy
hmm moze to bylo dla niej zaskoczenie ? nie kazdy ma super pro mega hiper pvp
18-01-2008, 14:18
no moze i ta no ale to nie jest temat gadki x P
Jak sie nie ma rl kumpli w Saint czy NG to sie hunta ma za nic :S Ja dlatego pomagam NG mam tam rl kumpli i nie podoba mi się zachowanie kilku Saintów, więc też nie macie podstaw aby czepiać się mnie/Hepula, Deew Ekomsa, że jesteśmy za NG. Mam nadzieję, że po tym co tu napisałem przestaniecie nas jeździć od "pedałów co sprzedali Polskę", bo jak widzimy Saint też lepsze nie jest i PA z nimi także na servie będzie. Ta wojna nie ma żadnych głębszych przyczyn niż tylko zemsta za wyjebanie z serva...
@down
Od Pa Nivre, a potem zabicia kogoś tam od was (Nebulasów)...ale mówię o tych którzy chcą lepszej Obsidii tzn. Kiroye, Yunki, Szikaki itp.
Jak sie nie ma rl kumpli w Saint czy NG to sie hunta ma za nic :S Ja dlatego pomagam NG mam tam rl kumpli i nie podoba mi się zachowanie kilku Saintów, więc też nie macie podstaw aby czepiać się mnie/Hepula, Deew Ekomsa, że jesteśmy za NG. Mam nadzieję, że po tym co tu napisałem przestaniecie nas jeździć od "pedałów co sprzedali Polskę", bo jak widzimy Saint też lepsze nie jest i PA z nimi także na servie będzie. Ta wojna nie ma żadnych głębszych przyczyn niż tylko zemsta za wyjebanie z serva...
Jezeli nie masz pojecia dlaczego ta wojna sie zaczela, to sie lepiej nie odzywaj ;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.