PDA

Pokaż pełną wersje : Wojna Ng vs LS

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Nattii
17-10-2007, 23:32
Ale moze zluzujcie troche co? bo to juz nawet nie jest zabawne. Macie sobie cos do powiedzenia to moze uzyjcie prywatnych wiadomosci? :confused:

btw. skad wiesz Yaugardo dokąd ci Mati sięga? sprawdzales?

:S

Arha
17-10-2007, 23:36
Ten teamt nazywa sie Wojna Ng vs LS a nie Wrzucamy każdy każdemu i na odwrót 8o

zielaq
17-10-2007, 23:38
@Maiev
nie wazne czy mnie dotknela czy nie ale napisalem ze tak i bylem ciekaw co napiszesz w zwiazku z tym ale widze nic madrego nie wymysliles.

Dedalek
17-10-2007, 23:47
@Yaugardo
Jeżeli kogoś nie szanujesz, to raczej jego słowa niezbyt powinny Cię interesować.

@Ltk/Ls
Zabijajcie dalej, a niedługo was w liczbie członków(bez skojarzeń) przegonimy. : )))))))!!

Yaugardo
17-10-2007, 23:55
@Yaugardo
Jeżeli kogoś nie szanujesz, to raczej jego słowa niezbyt powinny Cię interesować.

@Ltk/Ls
Zabijajcie dalej, a niedługo was w liczbie członków(bez skojarzeń) przegonimy. : )))))))!!

Interesuje mnie tlyko glupie pierdolenie ktore mnie irytuje niestety ale daje se spokoj bo mam dosc szkoda slow na takie cos:)

Nattii
17-10-2007, 23:58
Ja liczby członków nie podwyższam :(

Pseplasam, miało być bez skojarzeń ;>

.:Boixos:.
18-10-2007, 00:05
@fin'er
prosze cie skoncz.
zrob sobie i mi/nam przysluge i juz nic wiecej nie mow.

Gal'axy
18-10-2007, 00:53
Yaguardo~ a ty co taki kozaczek na rl jesteś? ile masz lat 18?i co traktujesz mnie gorzej bo ja mam 16? wiesz co czlowieku puknij sie w leb bo teksty ze z kims chcesz sparing na rl swiadczy tylko o twoim poziomie inteligencji. a to ze moze masz te 35 w bicu i jestes psycholem bo bijesz sie przy uzyciu przedmiotow (czyt. butelki,kamyczki.) to tez ci duzo nie da bo nie widziales mnie w rl ani w akcji i chocbys mial 25 lat to i tak sie na ciebie postawie jak bedzie potrzeba.

ps. jak cos ci sie nie podoba to kazik wpadnie i zrobi porzadek :D(dla wtajemniczonych) xD

Nattii
18-10-2007, 00:56
uuuu, a jak Kazik wpadnieeee, to nie bedzie nawet czego sprzatac ;d

Blacov89
18-10-2007, 01:01
@ Mati

XDDD

jak Kazik wpadnie to macie retired w tibii murowany przez minimum tydzien...

Gal'axy
18-10-2007, 01:02
@ Mati

XDDD

jak Kazik wpadnie to macie retired w tibii murowany przez minimum tydzien...

tydzien to beda nas zgrzebywac z boiska :D

Nattii
18-10-2007, 01:02
nie Łukasz, nie murowany, to byłby gipsowany retired :p

Kiroy
18-10-2007, 01:14
no spoko ale dobrze to moze nawet tadziu zdzichu i rychu wpadac :D kazdego p[rzywitam nalezycie :D

ale kurwa chodzi o to bynajmniej dla mnie natti i reszta dzieciakow ... kurwa cale zyciie na obsidiii ofc walczylismy z pa, z pk, i itd aby nie byc tacy jak ng bo nas w*****ali i denerwowali ... cale moje tibijskie zycie tutaj temu poswiecilem ... nigdy na obsidii nikogo nie zpaowalem ani nie zabilem !! kurwa trudno w to uwierzyc ?? a jednak tak jest .... i jak kurwa mozna walczyc przeciwko ng i naprawiac server w co ja wierzylem, jak w ltk i ls jest znacznie gorzej niz za rzadow ng i np ?? tylko zmieni sie liczba pokrzywdzonych i ich narodowsc nic wiecej !!

i jezeli idea gildii ltk i et i ls tak ma wygladac to ja wysiadam z tego pociagu bo tak kurwa nie mialo byc ze byle osiol ala xertizo zabija polakow za nic i nie umie expic itd tylko musi wymuszac kase od niewinnych ludzi !! to po to byl ten caly szum ?? idea wolnosci itd ?? to tak jakby nas z hitleryzmu ruscy uwolnili ale najpierw pozwolili sie wykrwawic . .... identyczna sytuacja !! warto sie puknac lub kopnac w lep o co naprawde tu chodzi .... bo mi czasami poprosrtu brakuje kamieni !!

i niech mi kurwa ktos z ltk powie ze tak nie jest .... to wytlumacze na gg 2617524 ......

Kiroy
18-10-2007, 01:22
jeszcze jedno ... niech mnie nikt nie porownuje do siebie z dzieci lub mlodziezy ze jestesmy tacy sami ... ktos bedzie pracowal w 15 roznych firmach wstwal o 4 rano codziennie aby dobrze zarobic to mzoe sie kurwa nazwa doroslym ale kto kurwa gra w tibie po gimnazjum i narzeka ze jest niewysppany po nocce w tibii i idzie do skzoly to niech zamknie ryj bo w dupie byl i gowno wie ... i niech sie do doroslych nie porownuje ... to nie temat o rl life ale tak zostal poruszony tutaj i to jest moja opinia ....

signed wuja !!

Nattii
18-10-2007, 01:26
Kiroy, moze spokojniej? Nie oceniaj calej gildii po jednej osobie... nie powiedzialabym ze jestem dzieciakiem to po pierwsze, a po drugie to wskaz mi osobe ktora ja sPAowalam lub zabilam? uwierz mi ze takiej nie znajdziesz...Nie znaczy to wcale ze Cie nie rozumiem bo mi rowniez nie podoba sie co poniektore osoby z ltk wyczyniaja ale są tam tez ludzie do ktorych nie mozna miec pretensji... Nie powiem, niektórym wladza uderza do glowy a ze akurat tym ktorzy maja niewiele do powiedzenia to juz inna sprawa...

btw. nie trzeba miec 20+ lat by psychicznie byc dojrzałym czy jak wolisz, doroslym, znam kilku 17, 18 latkow ktorzy w zyciu przeszli wiecej niz niejeden "dorosly"

peace! ;)

18-10-2007, 01:34
dla niewtajemniczonych:kazik to czlowiek ktory podnosi noge na 2 metry w gore,najebal matiemu jak mati sfragowal darote,a ostatnio zbil szkapera i komornika ktory chcial mu zabrac telewizor.Ma wyrok w zawiasach,najebal by solo sredniej wielkosci wies.
(sory mati jak cos mi sie pojebalo)

a co do obsidi ;)
nie to zebym nie lubil xertizo,ale fakty sa takie ,ze LTK to juz nie jest ET czy LS.kiwi czy kto to tam invitowal popelnil blad invitujac w huj nobow 60-80 lvle , ktorzy mysla ze teraz moga wszystko,mysla ze cos znacza,paauja i zgrywaja kozakow. evo np tez paauje i pkuje to kazdy wie,taki ma styl.ale on zeby moc paaowac walczy od przeszlo roku,walczyl tez wczesniej.pozatym naprawde uwazam ze ludzie,ktorzy SAMI zapracowali na mozliwosc paaowania moga paaowac ile im sie tylko podoba.a taki slayer?wchodzi do gildi jak memy czy kiwi invituja i zgrywa kozakow.naprawde teraz mimo ze JA osobiscie wolalbym zeby rzadzilo LTK i LS to chyba bedzie lepiej dla obsidi jesli bedzie rzadzilo NP,poniewaz nie ma tam tylu noob polaczkow,a ja osobiscie wole zostac spaaowany przez arcazana (marniza chyba?:P) niz przez kurwa senaha cz slayera.i szczerze mowiac SRAM na to kto z kad pochodzi ,poniewaz jestem europejczykiem x) a niestety,co jak co,ale patriotyzm w tej grze nie ma znaczenia . natomiast HONOR (wbrew temu co mowia niektorzy) moim zdaniem ma kolosalne znaczenie ,tak samo jak np.przyjazn.

Yaugardo
18-10-2007, 01:41
Ja wysiadam z tego forum.

Pozdrawiam tlyko pare osob Kiroy'a , Szikake, Fin~ i zielaka

Pozdro

Shandowsky
18-10-2007, 01:43
@Pephy
My byliśmy gotowi do OpenBattle, ale wy o 22:00 już nie byliście. Nie możemy się po prostu zgrać, bynajmniej kiedyś to zapewne nastąpi.

@Fin'er
Przysięgam Ci, iż codziennie szukamy do zabicia kogoś z NG/NP, niestety 99% spędzają w pz, wychodzą tylko wtedy kiedy robią massloga na jakiegoś nieszczęsnego członka Ltk/LS, który nie dosłyszał "dont go venore boat". Ng/NP expi kiedy wiekszość z nas śpi. Przyznam się, że ostatnimi czasy nie odczuwam tej wojny. Przez 3 dni z rzędu byłem na expowisku po 12 godzin codziennie i nic.

@Yaugardo
Reason na Quido. Skillowanie na bocie chociażby. Podczas gdy go dorwaliśmy, on biedny był afk, jednakże dzielnie się uhał. A rzeczywisty powód podał ktoś z liderujących na vencie: "Quido is rl of pephy, Pephy playing on quido.". Jako iż LTK/LS, z wyjątkami of cors, jest gildią lojalną i posłuszną, poszliśmy i wykonaliśmy rozkaz. Skoro przez 4 dni nie możemy dorwac nikogo z NG, czemu nie zabić chara na którym istnieje prawdopodobieństwo, iż grała osoba z NG/NP. Jeśli ktoś jest 100% czysty, na pewno nie zginie z naszej ręki. Jednak, jeśli ktoś ma coś na sumieniu, a nie możemy znaleźć celu z licznej grupy "enemy", zabijamy takiego Quido, że tak powiem ku pokrzepieniu serc, żeby członkowie gildii widzieli iż dalej walczymy i jesteśmy zgrani.

Yaugardo
18-10-2007, 01:47
@Pephy
My byliśmy gotowi do OpenBattle, ale wy o 22:00 już nie byliście. Nie możemy się po prostu zgrać, bynajmniej kiedyś to zapewne nastąpi.

@Fin'er
Przysięgam Ci, iż codziennie szukamy do zabicia kogoś z NG/NP, niestety 99% spędzają w pz, wychodzą tylko wtedy kiedy robią massloga na jakiegoś nieszczęsnego członka Ltk/LS, który nie dosłyszał "dont go venore boat". Ng/NP expi kiedy wiekszość z nas śpi. Przyznam się, że ostatnimi czasy nie odczuwam tej wojny. Przez 3 dni z rzędu byłem na expowisku po 12 godzin codziennie i nic.

@Yaugardo
Reason na Quido. Skillowanie na bocie chociażby. Podczas gdy go dorwaliśmy, on biedny był afk, jednakże dzielnie się uhał. A rzeczywisty powód podał ktoś z liderujących na vencie: "Quido is rl of pephy, Pephy playing on quido.". Jako iż LTK/LS, z wyjątkami of cors, jest gildią lojalną i posłuszną, poszliśmy i wykonaliśmy rozkaz. Skoro przez 4 dni nie możemy dorwac nikogo z NG, czemu nie zabić chara na którym istnieje prawdopodobieństwo, iż grała osoba z NG/NP. Jeśli ktoś jest 100% czysty, na pewno nie zginie z naszej ręki. Jednak, jeśli ktoś ma coś na sumieniu, a nie możemy znaleźć celu z licznej grupy "enemy", zabijamy takiego Quido, że tak powiem ku pokrzepieniu serc, żeby członkowie gildii widzieli iż dalej walczymy i jesteśmy zgrani.

Nie wytrzymalem i napisalem prosze shandow zmien profil i skaksuj imie archina kk? zrob to dla mnie :P

Nattii
18-10-2007, 01:48
Bartek, ty chyba tez Yaugarda kupiles, jzu nie pamietasz? a Floyzisa i Merqesa?

Przepraszam, ale staram sie byc obiektywna...

Kiroy
18-10-2007, 01:50
natti kieruje sie tylko do ludzi ktorzy ogladaj to forum i tutaj pisza ... mnie poprostu krew zalewa ... jak widze co ludzie robia .... isam cie beronilem ale sorry powiem ci jak dorosly facet ... nie wiesz czy lubiszjak ktos cie rucha w dupe czy nie ... jebia cie ze jestes laska w tibii i jestes pasztetem itd staje w twojej obronie a ty bronisz ludzi ktorzy cie jada ... to kurwa w koncu czergo ty chcersz ?? jak mmasz mnie polubic to tez powjezdzam na ciebie jak wolisz takie schermaty !! no ku .... krew mnie zalewa ..... bo mnie to roz*******a nagle wszyscy sa tacy cacy a dzien temu ak bylozle ... sorry ale ja sie w takiwe rzeczy w rlu i w itbii nie bawie mowie co mysle niektorzy to cenia niektoerzy nie .... a dlaczego sie w*******am w wasze problemy ?? bo nie wiem po chuj to n forum oglaszacie ... dlatego tez zabieram rtakie a ni inne stasnowisko tutaj !!

Yaugardo
18-10-2007, 01:52
Yaguardo~ a ty co taki kozaczek na rl jesteś? ile masz lat 18?i co traktujesz mnie gorzej bo ja mam 16? wiesz co czlowieku puknij sie w leb bo teksty ze z kims chcesz sparing na rl swiadczy tylko o twoim poziomie inteligencji. a to ze moze masz te 35 w bicu i jestes psycholem bo bijesz sie przy uzyciu przedmiotow (czyt. butelki,kamyczki.) to tez ci duzo nie da bo nie widziales mnie w rl ani w akcji i chocbys mial 25 lat to i tak sie na ciebie postawie jak bedzie potrzeba.

ps. jak cos ci sie nie podoba to kazik wpadnie i zrobi porzadek :D(dla wtajemniczonych) xD

Sprostowac chce ze twojego tematu nei bede poruszac i wszytsko co pisalem bylo tlyko zo Zywiego bo ty umiesz sie zachowac itd ale jak takie cos co on robi to mi sie naprawde przyslowiowy noz w kieszeni otwiera

Shandowsky
18-10-2007, 01:55
@Yaugardo
Nie rozumiem, czemuż miałbym zmieniać profil. Skoro gram teraz na Archinie, dlaczego miałbym nie mieć go wpisanego. Jeśli jesteś zły ponieważ go kupiłem, to bardzo mi przykro, ale nie będziesz mi dyktował na co mogę wydawać pieniądze a na co nie.

PS. Jednak, może źle Cię zrozumiałem i jesteś zdenerwowany gdyż w profilu widnieje Poziom: 157, a posiadam już 159. Tak więc bardzo przepraszam i już to zmieniam.

zielaq
18-10-2007, 01:56
@shandow
dalej nie rozumiesz czemu jestes jedynym charem z ltk ktorego nie bijemy xD. no ale ktoregos dnia sie dowiesz
bylismy umowieni na 20 a nie na 22.

@Pa w Ltk

Swojego czasu jakbylem w LS/ET to nie mialem pretensji ze Evo sobie zabil kogos czy Illu okradl. Ale krew mnie zalewala kiedy osoba typu Mentor o*******a ludzi na pacc a potem mowi ze nie ma na blessy. na to aby móc robic pa trzeba "zasłuzyc". tyle na ten temat. jestem Power abuserem i sie tego nie wstydze :p

Nattii
18-10-2007, 01:57
Kiroy, ja nikogo nie bronie... nie zgadzam sie z wieloma rzeczami ale nie wymagaj zebym zaczela tu wbijac na ludzi po ktorych stronie stoje... Staram sie byc w tym wszystkim lojalna, wobec ludzi na ktorych (przynajmniej w wiekoszosci) moge liczyc poza tym nie uwazam bym w jakikolwiek sposob Cie obrazila, jesli tak to przepraszam, napewno nie celowo... Zupelnie nie rozumiem twojego przeslania, to ze mam inne zdanie na jakis temat az tak mnie dyskwalifikuje w Twoich oczach? Zreszta, gdzie ja bronie ludzi ktorzy mnie jakos tam bluzgali? Czy Mati czy uzytkownik Kiroy Wind (:p) zrobili mi jakas krzywde? Otóż nie. Napisalam tylko ze nie kazdy w ltk/ls jest pkerem itp...

Myslalam ze jako jedyny dorosly tutaj rozumiesz... a moze to ja jestem na Ciebie za glupia :]

Yaugardo
18-10-2007, 01:57
@Yaugardo
Nie rozumiem, czemuż miałbym zmieniać profil. Skoro gram teraz na Archinie, dlaczego miałbym nie mieć go wpisanego. Jeśli jesteś zły ponieważ go kupiłem, to bardzo mi przykro, ale nie będziesz mi dyktował na co mogę wydawać pieniądze a na co nie.

PS. Jednak, może źle Cię zrozumiałem i jesteś zdenerwowany gdyż w profilu widnieje Poziom: 157, a posiadam już 159. Tak więc bardzo przepraszam i już to zmieniam.

Dla mnie moze byc nawet 666 i mnie to nie ruszy bo pozostaniesz tym kim byles czyli niczym sorki jezlei Cie to urazilo ale wraz z ta tranzakcja umarla kolejna legeda...Tak samo jak Kiroy to tyle z mojej strony pozdrawiam

Kiroy
18-10-2007, 02:00
btw zapraszam kazia ....

Shandowsky
@Pephy
Ja jednak nadal trwam w pewności, iż Giel jest uczciwym człowiekiem.

1 tydzień mówiłeś: w weekend masz hacka
2 tydzien mówiłeś: giel byl na vencie i mówił że w tym tygodniu już masz hacka na bank na dniach :S
3 tydzień mówisz: exp sobie bo to dla Giela expisz bo cie hacknie

Co będzie dalej?
Tego dowiemy się w następnym odcinku tj. tygodniu.

kurwa nie wiedziale jak zacytowac cos sie zjebalo mi 0,0 ale podpisuje sie pod slowami zielaqa o PA i dodaje ze mentorow sie namnozylo teraz ;)

Jumacz
jestem na tym servie od samego poczatku i w sumie gdzies mialem to forum bo nudne jest czytanie o tym kto tu zamiata i jaki jest madry...
mam znajomych i wrogow po obu stronach i wlasne zdanie na temat tej wojny. ciekawe sa postacie pojawiajace sie tutaj ps. 'archin" dobrego musiales dorwac translatora w swoim kraju bo jakos nigdy nie pisales po polsku. wielu moich znajomych przestalo tu grac przez ta wojne i ja tylko apeluje o rozwage jezeli chodzi o paowanie, chcesie sie na*******ac miedzy soba to robcie to a nei ze teraz kazdy uwaza sie za kogos ponad kims i robi jakies chore akcje tlumaczac to budowaniem morali..

Checkeando

Shandowsky
18-10-2007, 02:03
Idę spać. Forum sie w ostatnich dniach strasznie zmieniło. Nie prowadzimy tu już dyskusji, ale szukamy tylko nowych obelg na drugą stronę.

Jumacz
18-10-2007, 02:04
aa zapomnialem sie przywitac xd siema zielaq i kiroy, skoro wuja jest juz zajete to moze ja bede PAPA :p
milej nocy panicze

Checkeando

Kiroy
18-10-2007, 02:05
a widzisz nie wyrazasz swojej opinii bo jestes w jakiejs gildii .... mi sie wydaje ze osoba dorosla jesli jej cos nie pasuje to mowi o tym glosno i zdecydowanie ... tak kuwra byc nie moze bo mnie to w*****a ... i ja tak mowie i inne osoby tak uwazaja ... nie chcialem cie z ruchaniem w dupe obrazic .... ale to tak sie mowi w slangu jakims tam jakichs ludzi ... nie mowie o bartku i matim bo ichl ubie wnet bardzo bartka ale jaka kurwa pope od*******aja to mi wstyd za nich poprostu niby dorosli ale .... pozwalajac na pewne rzeczy stajemy sie tacy sami ... i jezeli kogos pozwolsiz zabic i machniesz reka na to bo wolisz nie miec klopotow jestes taka sama jak inni bez wzgledu czy zrobilas to fizycznie czy slownie ...

czyli chronienie wlasnej dupy dla wlasnych korzysci i nie wyglaszanie swoejgo zdanai dla zamierzonych korzysci jest ... poprostu bidne i slabe .... jak nie mamy odwagi walczyc o wlasne zdanie w tibii co dopiero zrobicie w pracy lub na studiach ... a kopac w dupe sie nie mozna dac .... ide spac bede jutro cya

btw jutro ebde mial zajecia z takimi jak wy ciekawe co mi dorosli powiedza :P porusze specjalnie nasza rozmowe :P

Nattii
18-10-2007, 02:08
Kiroy...
Przeczytaj jeszcze raz, teraz uwazniej, moje posty. Wyraznie napisalam ze wiele rzeczy mi sie nie podoba, moge tu skopiowac dla Ciebie jesli chcesz... Tak wiec wyrazilam swoja opinie i podkreslilam zeby mimo wszystko nie oceniac ogolu po zachowaniu pojedynczej jednostki ale nvm..

btw, jesli tak wyglada dorosly slang to ja chce wrocic do przedszkola :baby:

Yaugardo
18-10-2007, 02:12
Jak rozpetalem III wojne swiatowa :O. Nie umiem nie pisac bo glupio mi spowodu mojego zachowania dzisiaj na forum ale zrozumcie ze mam z dnia na dzien coraz gorzej z realu i po prostu nie wytrzymalem jak mi Zywi, Mati itd zaczeli wrzucac . Przepraszam za zachowanie i jezeli kogos urazilem to rowniez.

NIe przeprosze jednej osoby Shandowa i koniec skreslony jestes kolego jak bym byl adminem to bym Ci bana dal. A reszte szczerze przepraszam.

Jak ktos cos ma do mnie to moj numer gg 6618104 zalatwimy to prywatnie

Shandowsky
18-10-2007, 02:14
@Kiroy
Fakt, Natalia zawsze wybierała to co dla niej lepsze nie koniecznie zgodne z własnymi poglądami. Grając na Ridixxie podejrzewałem Ikona Eldusa o sharing co bardzo mnie irytowało, gdyż ja sam starałem się trzymać tempo, a on grał z bratem, więc wkładał o połowę mniej wysiłku, a na dodatek od czasu do czasu, wyzywał mnie, za to iż nazywam go sharerem, a tak nie jest. Teraz już wiem, że miałem racje. Natalia, trzymała wtedy z nim i też czasami powiedziała na mnie coś złego. Ostatnio sie dowiedziałem, że denerwowało ją to że Ikon sharuje i rozumnie mnie. Urgh...

Ja, mogę obiecać, że jeśli mi coś w ltk/ls nie pasuje, mówię to szybko i staram się coś zmienić na lepsze. Nie raz przecież żaliżem się Pephemu , że znowu mnie wyzywają polaczki od rolników, karmicieli świnek itd. Nie jest to koniecznie dla mnie miłe. Próbowałem do nich dotrzeć, ale nie udało się. Jestem świadom, że często mnie obgadują za plecami a potem kiedy rozmawiamy 1/1 są już dla mnie spoko i mnie rozumieją. Dlaczego więc trwam w LTK/LS?:
- Gerlimo
- CG PA moich rodaków

Shandowsky
18-10-2007, 02:17
@Yaugardo
W pewnym sensie rozumiem Cię...rozumiem twoją irytację z powodu moich transferów, że się tak wyrażę.

Nattii
18-10-2007, 02:22
Shandow...
Nie rozumiem naprawde twojego zachowania, oskarzasz mnie ze publicznie traktuje Cie inaczej niz sam na sam, coz, moglabym teraz to samo zarzucic tobie...
A co do czasow twojej gry Shandow Ridixxem to sam dobrze wiesz, jak się wobec mnie zachowywales wiec dziwi mnie iz teraz twierdzisz ze to ja robilam Ci jakies przykrosci... Co do ikona to nie komentuje, dla ciebie liczy sie honor, ja chyba jednak wyzej stawiam lojalnosc... a co do wyzwisk to podobno sobie cos wyjasnilismy... ale widze ze jestes dokladnie taki jakimi nazywasz nas... z moich ust nie slyszales nic o swinkach etc
Aaaa chyba ze chodzi ci o to pytanie, czy w okolicach twojego miasta są pola? bo powiem ci ze w okolicach mojego sie znajda i nie mam jakos kompleksow na tym punkcie... zreszta nvm, nie ma co polemizowac, gdy chce sie uderzyc to i powod sie znajdzie :]

dobranoc

edit.
I ty masz swoje zdanie? hahah pokaz mi gdzie Sylwek, najpierw bluzgasz yaugarda a teraz juz go rozumiesz? co za przemiana, mhmm, szkoda ze ja tak nie umiem :( mam nadzieje ze mnie nauczysz ;d

Yaugardo
18-10-2007, 02:23
@Yaugardo
W pewnym sensie rozumiem Cię...rozumiem twoją irytację z powodu moich transferów, że się tak wyrażę.

Co zrobic stalo sie co sie stalo.Tylko nie mysl ze Ci zazdroszcze :) bo nie mam czego... I tego nie da sie wrocic live's rolling on u cant stop it. Jednak twoja postawa mnie zadziwia bo zaczoles pisac w madrze za co masz plusa nie tak jak wczesniej o jakis wycieraczkach i innych ciulstwach.

Co do Natali, mialas wiele ekscesow z ludzmi z tibi (pozdro dla Muatora) i nie potrafie tego pojac ale coz live is live taka piosenka byla nawet, nie mam Ci co zarzucic bo nic mi zlego nie zrobilas (przynajmniej tak mi sie wydaje) nie znam Cie w rl mimo ze jestes z miasta w ktorym rowniez mieszkam.

O Kiroyu nie bede pisac bo od tego mamy gg zeby pogadac

a reszte juz kazdy wie

Shandowsky
18-10-2007, 02:27
@Rena Marin
Mój post dotyczył naszej przeszłości. Po ostatniej rozmowie myślę że wiele sobie wyjaśniliśmy i jesteśmy teraz na dużo lepszej drodze, niż kiedykolwiek.

BTW. Obgadywałaś mnie przez ostatnie 3 tygodnie?
Tak

W tekście: "To u ciebie w mieście są pola?" nie było żadnej nutki ironii...?
Nie wierzę ;p

Anyway mamy to już wyjaśnione... i have hope =]

Shandowsky
18-10-2007, 02:28
@Rena Marin
Proszę o cytat w którym bluzgam Yaugarda.

Yaugardo
18-10-2007, 02:32
@Rena Marin
Proszę o cytat w którym bluzgam Yaugarda.

Nie zaowazylem ybs mnie bluzgla tylko in game jakis 20+ spell'night udawal Ciebie i bluzgal a tak to lozno, chyba ze to byles ty

Nattii
18-10-2007, 02:33
Tak naprawde to was nie rozumiem, bo wlasciwie co macie mi do zarzucenia? To ze tutaj pisze? ok, moge przestac i wlasnie powiem wam ze chyba jednak nie warto publicznie wyrazac swojej opinii bo mowiac kolokwialnie "cie pojada"

Sylwester, wyjasnione? to po co to wywlekasz? zeby zrobic ze mnie idiotke? chcesz sie dowartosciowac? ok, pomoge ci ;) bardzo lubie pomagac innym :D wiec tobie rowniez i pomimo ze oferowales mi cos "do buzi" to ja bede bezinteresowna, nie chce zaplaty, potraktuj to jako przyjacielska przysluge... Wlasnie, przyjacielska, podobnie jak ty kiedys, ja teraz nie chce klótni w gildii, ale widze ze to dla ciebie bez znaczenia, slawa? :)

edit.
Dobra wiecie, to bez sensu... nie jestem tu po to by sie wzajemnie wyzywac itp. Nie zmienia to faktu ze Archin twojego zachowania nie rozumiem, zrobilam ci cos, ty mi zrobiles, rozmawialismy, wyjasnione. Chcesz na mnie powrzucac to prosze, ja jzu nie zamierzam tego komentowac, myslalam ze jestes inny... no ale chyba sie pomylilam, nvm...

Shandowsky
18-10-2007, 02:39
@Yaugardo
Spell'night :S nie znam

@Rena Marin
-_- nie rozumiem teraz dlaczego napisałaś to co napisałaś, kompletnie... Ja staram się wszystkie problemy gildiowe załatwiać od ręki, żeby potem się za dużo nie nazbierało i nie stworzyło bomby, która jak wybuchnie zniszczy gildię tak jak kiedyś LS.

Jak wspomniałem, uważam że teraz jest już miedzy nami spoko, a tamto to było tylko nawiązanie do przeszłości. Czym byśmy byli gdybyśmy nie pamiętali o swojej historii ;p. Po ostatniej rozmowie zacząłem Cię szanować. A tzw "do buzi" to była wg mnie bardzo zabawna i zrymowana riposta do twojego tekstu.

Przytoczę:
Kłótnia Natalii i Shandowa:
"Nic bym ci do ust nie włożyła"
"Hmm a ja tobie to i owszem"

Nie taktowne ale zabawne ;p

Kiroy
18-10-2007, 08:09
Natti nie odchodz ... podjelas wyzwanie to stan do walki lub do debaty .....

Allirav
18-10-2007, 09:12
hehe Dzis rano kolejne spotkanie z człowiekiem Ls/ Ltk , tym razem nie chcial mnie zabic :]:p

07:53 You see Casspari (Level 96). He is a master sorcerer. He is Assasin of the License to Kill.

07:53 Casspari [96]: pl?
07:53 Allirav [49]: tak
07:53 Casspari [96]: chcesz kupic pacc?
07:53 Casspari [96]: na 90 dni
07:53 Allirav [49]: za ile?
07:53 Casspari [96]: za 100k
07:53 Casspari [96]: acceptuje
07:53 Casspari [96]: itemy
07:54 Casspari [96]: bohy np

Made my day xD:cup::cup::cup:

O takich Mentorow wam chodzilo ? :D

Blacov89
18-10-2007, 09:24
Natii

Nie obrazaj sie na Kiroya, jesli w jakis sposob cie urazil. Kiroy to spoko gosc, naprawde jeden z nielicznych ktory nie jest przewrotny jak kot, i np dzisiaj mowi ze jestes kumpel itd a za 3 tyg cie okradnie i zmiesza z blotem. Kiroy ma taki charakter ze latwo sie irytuje i tyle. W sumie to sie nie dziwie, bo czytajac te wasze klotnie tutaj, mianowicie niektorych z was to mozna sie zalamac rzeczywiscie. Jedyna rzecz, ktora moze zastanawiac jest to ze skoro kiroyowi tak to dziala na nerwy to po co czytac. No to jest pytanie do niego samego.

O okradaniu na paccach juz nie bede pisal bo nie warto i nie mam juz czasu :p

Pozdrowienia

zielaq
18-10-2007, 09:28
ja tam wierze casspariemu :D

Thavenix
18-10-2007, 10:55
hyh, monotonia...

każdy się kłóci, ktoś płacze, a Shandow nadal jest żałosny..

Kiroy
18-10-2007, 13:29
dzieki Luki za za dobre slowo ... w sumie masz racje juz edukowalem np bartka i jakos nic z mojego zachowania i rad porad nie wyniosl w tibii dobrego :P ( pozdro ;) ) zgadza sie nie ma sie co denerwowac ... ltk przegra wojne bo nie jest gildia tylko zlepkiem ludzi ... i brakuje ludzi dla ktorych warto by bylo garc i byc w tej gildii .... i polowa z nich spzreda ltk za czapke sliwke :P a moim zdaniem ltk i tak przegra wojne ... i mowie to jako osoba obiektywna wrecz ktora ostatnimi czasy byla w ltk ofc i poznala tych ludzi .... jest " pare " spoko osob ale 90 % to dno .... zreszta przyjecie casspariego mowi samo za siebie ...

natti : nie bede cie wychowalem twoim ojciem nie jestem .... pewne sprawy dowiesz sie z czasem w zyciu :) zycze ci wszystkiego dobrego i nie bede juz zabieral stanowiska wobec twojej osoby , tak bedzie lepiej ... powodzenia

wuja kiroy

Allirav
18-10-2007, 14:19
W 100% zgadzam sie z Kiroyem w sprawie ltk..
Gdybym mial odpowiedni lvl i umiejetnosci :p i mogłbym wybierac dojsc do ltk a do ng wybral bym to drugie .. Mysle ze lepsze bylo pa ng niz kozactwo ludzi w ltk ktorzy niczego dobrego dla obsidi nie zrobili, mysla ze maja license to kill kolo nicku i moga robic wszystko..Chyba powtorzy sie sytuacja z czasow Et i wojna niestety bedzie przegrana..no ale nie ma co gdybac we will see :)

Zywi
18-10-2007, 15:14
Double post ; /

Zywi
18-10-2007, 15:15
Chciałbym sprostować ja nie dołączyłem do war żeby kozaczyć czy PAować tylko dlatego żeby zemścić się gościach z CG którzy mnie zabili no reason z myślą że oddam boh ; p

Archin mając na myśli polaczków którzy go wyzywają miał zapewne na myśli mnie bo ostatnio mnie poniosło na vencie ale już jest spoko chyba. ;p

Wuja chyba za bardzo działają na Ciebie wybory debaty itd ; p

Yaguardo do Ciebie też nic nie mam tylko podirytowała mnie twoja reakcja na dead Quida. Pozatym mówicie że wolicie PA No Pain.
A jak było jak Pephy z ekipą was ganiali za price list albo jak CG robiło pa każdego dnia na przynajmniej 5 osób w przedziałach lvl 65-85 tylko dla boh albo żeby zabić 4fun.
Temat Pacc i Casspariego to n/c.

/Mai~

Nattii
18-10-2007, 15:24
A ja dalej bede upierac sie przy tym ze jestescie niesprawiedliwi. Okej, nie zrobilam nic dobrego dla obsidii ale pokaz mi, gdzie zrobilam komus jakas krzywde.. PAowalam was lub waszych przyjaciol? a moze sobie pkowalam dla kasy? Owszem, przyznalam ze wiele rzeczy mi i rowniez innym, nie odpowiada ale ocenianie nas wszystkich bo dzialaniu kilku osob nie jest sprawiedliwe...

Tak lubicie przyklady historyczne? Fajnie, wiec dam wam przyklad ;d moze uwazacie ze kazdy Austriak jest nazista, podobnie jak Hitler? lol

Wiem, wyolbrzymilam to, ale macie do mnie jakies dziwne zale tylko za to ze was prosze o odrobine sprawiedliwosci? Moze to jednak nie jest miejsce dla mnie :] aaa i Kiroy, ja nie uciekam, po prostu uwazam ze polemizowanie z postami Archina mija sie z celem, nie potrzebuje sie bawic w wyciaganie coraz to nowych spraw z przeszlosci, nie zamierzam sie klócic, skoro do tego ma to zmierzac to lepiej zachowac, mhmm, dyplomatyczne milczenie :d

ps. Kiroy, az taka jestem niekulturalna i zle wychowana ze musiales na to zwrocic uwage? :( mojej mamusi byloby przykro :baby:

Peace!

edit.
ja nawet nie jestem w ltk :D:D:D hihihih :p

zielaq
18-10-2007, 15:35
price lista byla po to zeby pomoc temu serwerowi , zobacz co sie teraz dzieje dsmy po 20 k chodza.
a egzekwowanie jej zalezalo od Twojej sily , ja mialem wiec to robilem , napierw Pati zaplacil mi dsm a potem sam od kogos innego sciagal payment za nie przestrzeganie i to bylo ok

Allirav
18-10-2007, 18:01
Mając ludzi którzy niczego dobrego dla obsidi nie zrobili miałem na myśli Senahow, Slayerow , Itp.
Dobrze wiem ze czesc Ltk/ls walczy dla dobra obsidi lecz walka z Cassparim u boku psuje wam reputacje i potem cala gildia jest blamowana na forum.. Nigdy nie widzialem/slyszalem zeby Yunichi ,Kiroy ,Szikaka lub kto inny ktory walczy juz sporo czasu z ng i nie majac kasy na blessy robi pa na polakach pkuje przed ss albo ch*ja ludzi na trade lub na pacc..A kozaczki ktorzy zostali invitnieci do ltk w ostatnim "powstaniu" robia to to w pieknym stylu...

@Maiev

Avit z ekipa tez boszki za friko odemnie chcial jak mnie bili wiec roznicy miedzy cg nie widze ;] No przyklad Xertizo ktory zaatakowal mnie na dragach za nic..a co do Twojego dojscia do wojny to nigdy nie widzialem zebys robil pa czy cos w tym stylu..

Nattii
18-10-2007, 18:20
Nie wszyscy sa zli... nie tylko Ci ktorzy walcza od dawna... a ze Rota~ invitowal kogo popadnie to juz inna sprawa... pewnie gdyby nie to, to i ls nie byloby reaktywowane. btw, Pephy ma racje, price lista to wcale nie byl zly pomysl ;]

Fin'er
18-10-2007, 18:33
Powiem Wam tak : srele morele...

W Ng też wszyscy nie byli na wskoś źli, a jaki ich był wizerunek ?
To co że w LTK są pożądni ludzie, skoro jest również dużo tych "złych" ? Wlej jedną kroplę atramentu do czystej wody, a zobaczysz co się stanie...

Dedalek
18-10-2007, 18:38
@Kiroy
Mam rozumieć, że osoby takie jak Xertizo, Senah, Casspari etc. są wykorzystywane na czas wojny? Jeżeli nie, to dlaczego ich nie wyrzucicie?

@Allirav
Prawdopodobnie 50% polskich graczy <lvl 60 usłyszało "hunted, pay, armor" od Xertizo. Prawdopodobnie o niektórych wciąż pamięta i chce ich zabić. Ale zapewniam Cię, że tego nie zrobi. Więc radziłbym Ci się nie przejmować, a następnym razem, gdy Cię zaatakuje, daj znać jakiemuś członkowi No Pain.

Pozdrawiam rozgarniętych rodaków!

Ptak~
18-10-2007, 19:08
finer dobrze mowi, jak zawsze.

roznica miedzy ng/np a ltk/ls jest taka, ze ci pierwsi mieli wladze od poczatku i juz wiemy kto co robi z wladza, a ltk/ls w wiekszosci takiej wladzy jeszcze nie mialo, wiec nie wiemy co z nia zrobi, gdy juz bedzie po wojnie. ng/np sciagalo bohy z ludzi zeby robic sobie outfity, a ltk/ls jesli juz sciaga z ludzi kase, co, z tego co wiem, robi dosc rzadko, robi to zeby miec za co walczyc.

Shandowsky
18-10-2007, 20:41
@Pephy
Tak, price lista to była dobra sprawa, szkoda że nie wyszło. Po wojnie niezależnie kto wygra trzeba powrócić do tego pomysłu a kto nie będzie przestrzegał, będzie musiał dopłacić życiem. DSM to bardzo dobra zbroja, i to nie jest najlepsze dla gospodarki serwera, że jego cena wynosi już 25k.

Kiroy
18-10-2007, 21:35
Kotku : ja jzu w ltk nie mam nic do powiedzenia bo tak wybralem .... ale byl chyba taki moment ze po wygranej battle 15-5 z 2 tyg czasu anservie rzadzilo ltk i raczej nie expilo tylko "zbieralo kase na wojne " ja przeciwko ltk nie jest ani tez przeciwko ng .... idea nasza gdzies przepadla i tylko zmienia sie osoby pokrzywdzone ... i chyba juz w tibii tego sie nei da zmienic ... dlatego se to odpuszczam .... czy mlody nie zabijaj za free ?? czy kto inny to w ogole smiech na sali co napisales :) ale to nie flam zaden taka tylko uwaga :)

a ja nie wiem dlaczego sa te osoby ... wiem tylko ze byl massinvite ale w jakosc to nieposzlo ale moze i lepiej bo w ogole nie bylo by kim walczyc w ltk i jeden na 20 trafil sie z massinvite co potrafi walczyc oprocz ofc starej gwardii aka memy mlody ryba gall itd szacun dla nich bo pokazali ze czyni cuda potrafia ale sami nic nie zrobia ...

signed wuja

Ptak~
18-10-2007, 22:18
@ sylwek

po update dsm wypada z frostow, ktorych masz pod dostatkiem i we dwoch 60 palkow mozna expic; dl, ktore masz na poi, nawet sporo w ank, jakies na d lair, na ktorych tez jakiegos duzego lev nie potrzeba. dsm kosztowac sobie mogl 60-90k jak nie bylo jeszcze poi i zloocic go mogles w ktoryms z d lairow. teraz to kolejny syf, tak jak kiedys bohy, teraz leca do djinna, bo dodali hydry i ulatwili expienie na necro.

@ wojna

michaś, piszesz ze bez kiwiego nie wyjdziemy na ob. za to wy nie wyjdziecie jak jest kiwi czy starnel, wiec to dziala w dwie strony ;)

Kiroy
18-10-2007, 22:18
When Wuja Kiroy come into town ... all girls go crazyyyyy aiiiiight :D

Nattii
18-10-2007, 22:28
;o rly? :p

Gal'axy
18-10-2007, 23:17
Ale spam nie napisałem nic dawno więc piszę :D

zielaq
19-10-2007, 00:31
ledna z bardziej lamerskich prob hacku jakie widzialem XD

Asmit
19-10-2007, 01:09
finer dobrze mowi, jak zawsze.

roznica miedzy ng/np a ltk/ls jest taka, ze ci pierwsi mieli wladze od poczatku i juz wiemy kto co robi z wladza, a ltk/ls w wiekszosci takiej wladzy jeszcze nie mialo, wiec nie wiemy co z nia zrobi, gdy juz bedzie po wojnie. ng/np sciagalo bohy z ludzi zeby robic sobie outfity, a ltk/ls jesli juz sciaga z ludzi kase, co, z tego co wiem, robi dosc rzadko, robi to zeby miec za co walczyc.

Z tego co slyszalem od mlodego kiroya to Xertizo dostaje pieniadze na walke, ale niestety wychodzi na opena z 50 manasami i 5 sd, poniewaz zuzyl wszystkie pieniadze na pking. Wiec o czym tu mowimy? =)

zielaq
19-10-2007, 08:44
Name: Nifox Zefrius
Oct 19 2007, 07:19:55 CEST Killed at Level 169 by Imhreey
and by Nivre

Name: Jose Okina
Oct 19 2007, 06:56:41 CEST Killed at Level 117 by Raider of Hells
and by Dorpaz

Name: Fenix-Blade
Oct 19 2007, 07:12:32 CEST Killed at Level 118 by Dorpaz
and by Nivre

SS Nifox
http://img524.imageshack.us/my.php?image=screenshot0242jq9.jpg

SS Fenix
http://img167.imageshack.us/my.php?image=screenshot0238wo6.jpg

Asmit
19-10-2007, 13:51
Tamtych 3 na sniadanie, Aranol na obiad ;D

zielaq
19-10-2007, 13:54
jeszcze kolacja :D

Fin'er
19-10-2007, 14:48
Ja tam sobie jeszcze podjadam pomiędzy posiłkami, hihihih :p

zielaq
19-10-2007, 17:32
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1869307

:o

Kiroy
19-10-2007, 18:33
buahaha dobra akcja Gratz :)

Ltk : tez dobra akcja z natsu gratz :D

Romas1
19-10-2007, 19:08
Za co dark princes pati ma hunta? od ltk

Kiroy
19-10-2007, 19:38
nie wiem ale za to pewnie ze wyzedl natsu z gildii i wojny na wlasna reke :) lubie natsu ale tak sie nie robi :D za dezercje kula w leb taka jest zasada :D

bencio
19-10-2007, 20:32
:D
Hello. A o co come on bo ja dawno nie gralem.
Wracam do was i do grania, wiec gadajcie mi tu szybko co na obsidii sie wydarzylo zebym byl w razie czego w temacie jak bede gadal z ziomkami z Carlin.

Pozdrawiam was moje ziomki. cya in the game :*

a i najwazniejsze bym zapomnial, moze ktos kupi:
sell golden armor thais depod ~~ fast

Myllion
19-10-2007, 20:34
""dezercje kula w leb taka jest zasada""
leze i kwicze 8o

Btw. filmik z deada suva =)
http://www.youtube.com/watch?v=A9JDTH6PPB8#

Romas1
19-10-2007, 20:46
19:23 Xertizo [96]: want buy protection :D?
19:23 Captain Roman [70]: niemam nic kasy
19:23 Captain Roman [70]: :P

Naszczescie niedalem sie nabrac

bencio
19-10-2007, 23:52
ej. Szukam kogos kto by mi pobloczyl cycki (cyklopy), ewentualnie guardy. Ja go moge za to sio, bo one bija mnie i mojego fire devila :/.

A ktos z Was tutaj moglby mi dac pro, bo juz jakis koles w Thais sie do mnie przypieprza.

Pozro

Allirav
20-10-2007, 00:05
Pan jabłko jest malutki , pan gruszka jest smaczniutki 8o:D8o:D

Kiroy
20-10-2007, 10:37
Mylion no tak sie kiedys rozwiazywalo takie problemy :P to stara zasada wnet jak "oko za oko" :P choc na sile ltk to robi : ale robi dobrze, bo co to by byla za gildia ze se ludzie wychodza kiedy chca itd ... u ng nie ma nic takiego jak dezercja bez zgody mannowa czy waldorio i tak powinno byc ... dupe schronic w ltk bylo dobrze i se pa na*******ac ale na wojnie nie ma juz komu walczyc ?? tak byc nie moze !!

Myllion
20-10-2007, 16:52
Nie no ja to w pelni popieram, ale fajnie to zabrzmialo :D. Od razu przypomniala mi sie misja w Call of duty, jak to rusek wykrzykiwal ze ci ktorzy zaczna sie zawracac / uciekac dostana kulke w leb czy cos takiego =P

Romas1
20-10-2007, 18:11
Dobra melodia z ta gruszka xd

Gz poi

Allirav
20-10-2007, 18:14
Name: Waptor
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 176

Dogonił Dorpiego :] hehe a chyba zaczynał grać tu ,jak Dorpaz miał 140 :p Heh jak myślicie on używa nielegalnych programów w świetle praw tibi? B)8o:p;)

Nirvy
20-10-2007, 18:27
Profession: Elite Knight
Level: 176

Dogonił Dorpiego :] hehe a chyba zaczynał grać tu ,jak Dorpaz miał 140 :p Heh jak myślicie on używa nielegalnych programów w świetle praw tibi? B)8o:p;)

No co ty?!

Ptak~
20-10-2007, 18:28
ciekawe czy on chociaz sam zrobil swojego chara

Nirvy
20-10-2007, 21:46
Poi wykonane.:D

mOreg
20-10-2007, 22:43
Gratulacje za wykonanie POIa, w szczególności dla Lucrusa :* i Kiroya ;d!

Ciekawe jak się teraz wojna potoczy ;)

Dedalek
20-10-2007, 22:53
@up
A co ma jedno do drugiego?

Btw
21:31 Gurdall [147]: fuck rota and fuck u too
?????????????????????????????????????????//////////////////

mOreg
20-10-2007, 23:23
sporo.
nawet bardzo sporo.

zielaq
20-10-2007, 23:40
w sytuacji ltk , to z POI dostalismy tylko nowego membersa xD

Dedalek
20-10-2007, 23:56
Pep5i Rasisto Milcz!!!!!!!!!!!!!!!1

zielaq
21-10-2007, 01:33
dobra juz sie nie odzywam ;x

Romas1
21-10-2007, 11:22
W dziwnym momencie master thor zdecydowal sie odejsc od nas i dojsc do Np.
Szkoda ale pewnie mial powod klutnia z xzin itd ale to nie ltk wiec nie rozumiem

Nattii
21-10-2007, 13:28
hihihi, no troszkę dziwny moment. Poi quest, przed ostatnią salą :D

Darotaa
21-10-2007, 13:32
MAcie filma?

Nattii
21-10-2007, 13:35
Filma z poi?

Darotaa
21-10-2007, 13:53
Tak dokladnie nudzi mi sie wiec bym sobie zobaczyl :P z gory dzieki

Nattii
21-10-2007, 14:08
Chętnie ale ja niestety nie mam filmiku i myślę że chyba nikt nie robił... Poza tym ja bym się tym raczej nie chwaliła hihihi :p

Zach
21-10-2007, 15:40
Ej panowie niewiem o co chodzi bo niegram na Obsidii ale chce zaczac grac.Jak wyglada sytuacja na serwie ?.

mOreg
21-10-2007, 17:43
Ej panowie niewiem o co chodzi bo niegram na Obsidii ale chce zaczac grac.Jak wyglada sytuacja na serwie ?.

Poczytaj ostatnich parę stron ;)
I nie panowie, bo panie też są x))

Romas1
21-10-2007, 19:48
Mam film jutro albo w najblizszym czasie go wzuce na forum

Pershing
21-10-2007, 19:58
Mam film jutro albo w najblizszym czasie go wzuce na forum

jaki film ?

Sliwka
21-10-2007, 21:17
Kiroy krecil ale tylko Last Room ;]

Allirav
21-10-2007, 21:32
Eternal team powstal B) moze stare nazwy wskrzesza dawna moc :)

Kiroy
21-10-2007, 22:21
witka :)

taki watek chcialem poruszyc bo dzis na kacu spedzilem pol dnia w domku i przy kompie tez troche .... i zarowno ludzie z ltk i ls i z ng i np maja pretensje do drugiej strony o wojne .... chcialbym tylko wyjasnic jedno ze pa jest z dwoch stron nikt nie jest swiety ... ale mimo wszystko to ng huncilo rozne narodowosci za lvl skile za nic itd ... to nie ltk stopowalo ng w expie ... i zarowno wiele osob ktore sa w ltk jest winnnych temu zarowno jak i ja sam .... bo kiedys bylo w ng i poki mozna bylo robic pa to byla gitara , potem my juz nie w ng to my jestesmy biedni i ng zle :P ale mimo wszystko przypominam ze tak zajebiste tryzymanie servera i rezim odpowiedzialny jest dorpaz azared i mannow ... prosze o wypowiedzi na ten temat :) i pierwszy kamienia nie rzuce prtzyznaje sie od razu sam tez jestem winny ale ze glowy np i ng maja pretensje o wojne do ltk to juz mnie zdziwilo ostro !!

Pershing
21-10-2007, 23:21
waxxi zaplacil

a myslalem ,ze on bedzie jechal do konca

/pyro

Epi-
21-10-2007, 23:27
Waptor juz oficjalnie highest lvl :>

pierwsza dwusetka? zapewne B)

Allirav
21-10-2007, 23:54
Taki mały offtopic:

22:38 Xertizo [96]: ello
22:39 Allirav [47]: yo
22:39 Xertizo [96]: mam an sell paca chcesz kupic moze?

B)

Zbiera kase na wojneXD

Pershing
22-10-2007, 00:08
PO wygralo :D

Fin'er
22-10-2007, 00:32
I Ferrari <3

bencio
22-10-2007, 01:17
Poczytaj ostatnich parę stron ;)
I nie panowie, bo panie też są x))

HEHE

to pochwalcie sie, bo ciekawy jestem, kto z Was to Panie ??!!?? 8o

Nattii
22-10-2007, 01:58
Ja to Pani, i co? ;>

Kiroy,
a jak ja używałam tych argumentów że druga strona też nie taka święta to jakoś nie zrozumiales...

btw.
Xertizo
Oct 21 2007, 18:35:51 CEST Killed at Level 96 by Kiroy Wind
and by Calonni

mój Brat wymiata :cup:

Myllion
22-10-2007, 02:18
Viva PO, zobaczymy czy cos sie zmieni =P

Kiroy
22-10-2007, 07:08
natti ja o niebie ty o chlebie :P przeczytaj mojego posta jeszcze raz plx :P

Dedalek
22-10-2007, 08:01
witka :)

taki watek chcialem poruszyc bo dzis na kacu spedzilem pol dnia w domku i przy kompie tez troche .... i zarowno ludzie z ltk i ls i z ng i np maja pretensje do drugiej strony o wojne .... chcialbym tylko wyjasnic jedno ze pa jest z dwoch stron nikt nie jest swiety ... ale mimo wszystko to ng huncilo rozne narodowosci za lvl skile za nic itd ... to nie ltk stopowalo ng w expie ... i zarowno wiele osob ktore sa w ltk jest winnnych temu zarowno jak i ja sam .... bo kiedys bylo w ng i poki mozna bylo robic pa to byla gitara , potem my juz nie w ng to my jestesmy biedni i ng zle :P ale mimo wszystko przypominam ze tak zajebiste tryzymanie servera i rezim odpowiedzialny jest dorpaz azared i mannow ... prosze o wypowiedzi na ten temat :) i pierwszy kamienia nie rzuce prtzyznaje sie od razu sam tez jestem winny ale ze glowy np i ng maja pretensje o wojne do ltk to juz mnie zdziwilo ostro !!

Tylko, że to Rotanimod zabił Gurdalla 2 razy za głupie powody, to Rotanimod zaczął tą wojnę przez swoje ambicje. Poza tym o jakim reżimie mówisz, skoro Mannow, Dorpaz, Azared~~ byli retired? Rozumiem tą część LS/ET/Ltk czy jak tam zwał, że chcą walczyć, ale reszta dołączyła, żeby sobie "porządzić".

Nattii
22-10-2007, 08:56
Kiroy, głodnemu to zawsze chleb na myśli :(

Lord Wlodek
22-10-2007, 18:01
to Rotanimod zaczął tą wojnę przez swoje ambicje

<leży i kwiczy ze śmiechu>

Chyba zapomniałeś jak Ngusy ubiły Dominatora na D-Lair ^^

Dedalek
22-10-2007, 18:24
<leży i kwiczy ze śmiechu>

Chyba zapomniałeś jak Ngusy ubiły Dominatora na D-Lair ^^

Jak już wstaniesz i przestaniesz kwiczeć to sobie przypomnij za co padł.

@topic
Thor Kimbel zapłacił.

Nattii
22-10-2007, 18:41
A Madik padl (:

Kiroy
22-10-2007, 19:57
Dedalek .... rozbawiles mnie totalnie ... jak ng moze kogos zabic za pa czy tam za cokolwiek ?? wrecz powinni rocie przyklasnac ze poszerza ktos ich poglady i ich popiera :D bo co robi innrgo ng jak nie pa i pekuja od poczatku servera :D no wybaczale jak ng moze sie wkurzyc na kogos za pekowanie :D zreszta rota mial tam jakis powod a zabijanie ludzi jak randstand ludu scorpion wolfy to bylo czyste no reason i starch o wladze :) i to chyba ty pewnych rzeczy nie pamietasz bo pewnie jeszcze wtedy na tibie mowiles bibia :P a nie tibia :P

natti : w poprzednich postach pisalem o organizacji !! i osobowosciach w ludziach a nie kto zostal niewinni wyrzucony z servera :P zreszta jak jechalem na xertizo to kazdy go bronil :P bartek go zajebal i nagle ze mlody wymiata :D

signed wuja

Nattii
22-10-2007, 20:42
Przepraszam Panie Wuju Kiroyu :( moze zle Pana Wuja odebralam ale czasem ciezko cos zrozumiec przez brak znakow interpunkcyjnych, wiem, moj problem :( jestem jeszcze mloda i glupia ale poznam zycie :D i naprawde przepraszam, nie chce sie pokłócic sie z Wujem mojego brata (ktory ofc wymiata) i wszystkich forumowiczow :( mam wrazenie ze Wuj lubi wszystkich tylko nie mnie :(

Peace plax :>

hihihih :*

zielaq
22-10-2007, 21:31
Faemix Paid :o

Aranol
22-10-2007, 21:45
pephy a mnie dodales ? :D8o

duch_guodka
22-10-2007, 22:58
Słyszałem, że Nirwaratora z POI items okradli. Co najlepsze dzisiaj okradli tych, co okradli jego. Own3d

Kiroy
22-10-2007, 23:01
Misiek kto to jest faemix ?? :D

Natti : ja cie nie chce atakowac :P tylko jestem mistrzem cietej riposty :D wujek Staszek :D

bencio
22-10-2007, 23:05
Pozdro Rexia, Boruweczki i reszty ziomkow z Carlin. Niewiem czy to czytacie ale pozdro.

Natti :* - jestes super, gratz levela, w ktorym depod zondzisz? przyjde polukam. Jestes chyba jedyna laska z takim levelem. Sa jeszcze jakies laski (ale mam namysli Polki - bo nie znam anglika) z takim levelem ??8o

cya in de games

duch_guodka
22-10-2007, 23:06
@up
Tristy (czy jak się to pisało) o ile mnie pamięć nie myli, ale witalnych części ciała sobie za to uciąć nie dam...

@edit
Bluewikki jeszcze chyba ^^

Asmit
22-10-2007, 23:39
[QUOTE=Kiroy;1708173]Misiek kto to jest faemix ?? :D

Ktos kto zasponsorowal blessy dla 1/3 osob z NP, ktore zginely podczas tej wojny. (nie liczac gecaja ktory sie rookowal :P) Czyli wychodzi nam 3 osoby :D:D

ogolnie to wychodzi, ze z tych 4 osob ktore zaplacily mamy kase na pokrycie wszystkich szkód zrobionych przez ltk =p

Asmit
22-10-2007, 23:49
pephy a mnie dodales ? :D8o

Nie wprowadziles wplaty na nasze konto bankowe- NP BANK.PLSWEFINESPBR

;)

Fin'er
23-10-2007, 02:03
Pytanko do obeznanych w tureckich klimatach :

Czy ktoś zna main chary tych ludzi ?

Fatih-Cin
Hellidon
Nazli Druid
Ze'Nemesis
Chill'master
Delexce

No normalnie Ci kebabiarze uwzieli się na mnie xD. A po każdym nie udanym ataku piszą :

00:29 Cilgin Cadi [15]: WE WANT TO DIE
00:24 Cilgin Cadi [15]: WE YOU COMFORTABLE
00:17 Cilgin Cadi [15]: YOU * ME THE DAMAGE

BTW. Puella, wiadomośc na prv :)

Branoc, branoc :)

Shandowsky
23-10-2007, 03:16
Powiadasz ze te 4 osoby pokrywają koszty zakupu blessów, wszystkich poległych z NP/NG. A więc statystyka:

NG/NP budziło się 56 razy w temple z powodu LTK/LS/ET:
56 x 50k(koszt błogosławieństw) = 2,800,000 gp

2,800,000 : 4 = 700k

Rly payment każdego kto się wypłacił wynosił 700k ?

I dont think so
Oj chyba Asmit jesteś już po jednym dużym piwku bo ci się coś w główce przewraca.
Tylko odpuść już i nie pij drugiego, bo historia lubi się powtarzać i żeby sytuacja że obrzygasz komuś dom po dwóch piwach się nie powtórzyła.

Signed
Shandowsky

Ptak~
23-10-2007, 07:34
pawned xd

nie liczac tych, co padli z rsem/potrzebowali jeszcze na aola ;)

Asmit
23-10-2007, 09:24
Powiadasz ze te 4 osoby pokrywają koszty zakupu blessów, wszystkich poległych z NP/NG. A więc statystyka:

NG/NP budziło się 56 razy w temple z powodu LTK/LS/ET:
56 x 50k(koszt błogosławieństw) = 2,800,000 gp

2,800,000 : 4 = 700k

Rly payment każdego kto się wypłacił wynosił 700k ?

I dont think so
Oj chyba Asmit jesteś już po jednym dużym piwku bo ci się coś w główce przewraca.
Tylko odpuść już i nie pij drugiego, bo historia lubi się powtarzać i żeby sytuacja że obrzygasz komuś dom po dwóch piwach się nie powtórzyła.

Signed
Shandowsky

@ROLNIKA

mowie o wojnie NP vs LTK LS a nie wojnie NG vs LTK (nie wiem czy zabiliscie chociaz 10 osob)

Tak wkrecaj sobie wkrecaj, chyba od tej tibii 24/7 cos ci sie pojebalo. 2 duze piwka to wypili twoi starzy jak cie robili wiesniaku. Pole do zaorania czeka...

btw. Trim zaplacil, czyli mamy z 1kk teraz, wiec to pokrywa wszystkie deady w nowej wojnie.

Asmit
23-10-2007, 09:28
zapomnialem zapytac =p

Jak sie czujesz siedzac z ludzmi, ktorzy jada ci za plecami przez caly czas, ktory jestes on line, czyli 24/7??

Tak "ci", 0 szacunku do ciebie

W ogole jak tam twoj bro Evo, ktory zajebal ci cale eq jak padales i cie dobil? No i ofc matura dla ktorej zrookowales Shandowa profesorze.

Kiroy
23-10-2007, 10:00
Asmit a moze jak zmienilismy nazwe na ls to fragi sie wykasowaly ?? a moze jak zmienilismy nazwe na et to jest 0-0 ?? dobre sobie .... a jak ty sie czujesz kiedy po wojnie cie wyjebia bo jestes polskim cieciem tylko dla dannego ?? lepiej byc synem rolnika niz pedala ... dobre sobie

troche ironizujacy wuja kiroy :P mistrz cietej riposty :P

Kiroy
23-10-2007, 10:04
zrsezta asmit wez tu nie pierdol .... wielki member ng ejstes kurwa teraz ?? ze by kto ?? zero kuwra jestes dla mnei ... bo LS kurwa pokazalo kalse i bylismy hunted .. a ty jak pizda sie wyplaciles i teraz udajesz kurwa wielkiego przyjaciela np ... i co ty kurwa taki hero jestes ?? praswdziwy wojownik sie nie wyplaca i nie biegnie do wrogow bo przegralem z nimi ale bede im wchodzil wdupe i bede pro .... no zielaq powiedz ze nie mam racji :P

Asmit ... shandowskiego kupowania chara nie pochwalam ... ale ty sie chyba zapomniales kim ty w tibii jestes i jaka jest twoja przeszlosc tak btw ... ty ryba the wolf nie jestes abys kogos tam osadzal jakbys w kazdej wojnie walczyl .... jak narazie nie walczyles w zadnej wojnie i nie walczysz tylko figurujesz drugi raz na liscie gildii ktora walczy !!

signed wuja

Aranol
23-10-2007, 10:05
lepiej byc synem rolnika niz pedala ... dobre sobie

hahahahha :cup:

Ptak~
23-10-2007, 10:12
@ asmit

wracaj na swoje forum org.pl

jak chcecie sie bluzgac jak dzieci to pm/vent/org.pl

a sylwek moze byc nawet gejem z solca - walczy, jest aktywny, jest wporzadku, zamknij sie. i przestan z tekstami o starych, bo takiego syfu to nawet na org.pl nie ma.

Kiroy
23-10-2007, 10:23
no Olek nie przesadzaj z ta dorosloscia :D bo pomysle ze sharujesz z kims konto na forum :P asmit zaczal flamowac to i od flamowania polegnie :D i ja tak samo nie mam nic do shanwskiego ...

bo nie wiem co jest gorsze wyexpic chara w 10 ?? czy w 1 kupic ??? no to mamy sonde :D i przypominam ze wbil juz 6 lvl podczas wojny .... samemu :D a u asmita to cieniutko wyglada ten exp podczas wojny :D

glosowac :D

Nattii
23-10-2007, 11:50
Sylwek jako jeden z niewielu jest aktywny, poza tym to ze kupil postac to jego sprawa... A co do tego jaki jest, to coz, sama mialam z nim rozne, nie zawsze mile, sytuacje ale wszystko sobie wyjasnilismy wiec nie ma po co do tego wracac... Asmit, dziwne rzeczy mowisz... Nie przesadzasz lekko z tymi bluzgami? Starasz sie kreowac na inteligentna osobe, nie twierdze zreszta ze nie jestes inteligentny ale przeczysz sam sobie. Juz nawet niewazne do kogo, wazne co mowisz... Kazdemu czlowiekowi, niewazne kim jest i jaki jest nalezy sie szacunek ;]

Asmit
23-10-2007, 14:03
Ty kiroy zamknij morde, bo jak gadales ze mna na vencie to sprawa wygladala inaczej

"ty i nestor + paru z nebuli jestescie jedynymi z bardziej dojrzalych ludzi tutaj w gildii, oni tylko potrafia wyzywac i pkowac + rozwalaja gildie", wez idz dupe obrabiac komu innemu za plecami.

powiedz nam co ty zrobiles dla tego serva ostatnio? Posta na tibia.pl napisales jaki to cool nie jestes?

Poza tym nie mozesz zrozumiec, ze w LS nie mam znajomych i bym byl hunted przez nich gdyby wygrali. Plan byl prosty: Wyplacic sie z NG zrobic 100+ palkiem, 100+ druidem, zrobic anni i dolaczyc spowrotem tak samo jak to zrobili gerlimo i inni.

@ suv

A co mnie obchodzi co jest na tibia.org jakims, ktore czytasz skoro wiesz co sie tam dzieje, lol.

Asmit
23-10-2007, 14:05
Sylwek jako jeden z niewielu jest aktywny, poza tym to ze kupil postac to jego sprawa... A co do tego jaki jest, to coz, sama mialam z nim rozne, nie zawsze mile, sytuacje ale wszystko sobie wyjasnilismy wiec nie ma po co do tego wracac... Asmit, dziwne rzeczy mowisz... Nie przesadzasz lekko z tymi bluzgami? Starasz sie kreowac na inteligentna osobe, nie twierdze zreszta ze nie jestes inteligentny ale przeczysz sam sobie. Juz nawet niewazne do kogo, wazne co mowisz... Kazdemu czlowiekowi, niewazne kim jest i jaki jest nalezy sie szacunek ;]

Gdybym kreowal sie na inteligentna osobe, to bym nawet nie napisal slowa na tym forum, lol.

Asmit
23-10-2007, 14:13
Asmit a moze jak zmienilismy nazwe na ls to fragi sie wykasowaly ?? a moze jak zmienilismy nazwe na et to jest 0-0 ?? dobre sobie .... a jak ty sie czujesz kiedy po wojnie cie wyjebia bo jestes polskim cieciem tylko dla dannego ?? lepiej byc synem rolnika niz pedala ... dobre sobie

Tak, wyjebia mnie z gildii bo jestem polskim cieciem, za to ty jestes bogiem dla polaksow tutaj i dajesz im nadzieje.

Dedalek
23-10-2007, 16:11
@koFFany wój kiloj
A pamiętasz jak twój MIGHTY leader ROTANIMOD we własnej osobie olał się na ciebie i swoich TURK BROS wychodząc z wojny za darmo? I jestem pewny, że jakby miał okazje to by to zrobił jeszcze raz. ON MA NA WAS WYJEBANE, jeżeli zniszczyłem twoje przedłużone dzieciństwo to wybacz. Nie wiem czy dzielisz te konto z kimś, ale czasem mam wrażenie, że czytam posty 2 różnych osób, rozgarniętej i zwykłego retardnietego rodaka w stylu "hahahahha :cup:"(bez aluzji).

Asmit
23-10-2007, 16:32
15:16 You see 30 crystal coins.

Rine free. have fun ;)

23-10-2007, 16:45
hmm co do placenie to sie nie do konca zgadzam michal;)

mozna walczyc po 1 stronie i sie np. poklocic,czy dojsc do wniosku ze tak naprawde blizej jest komus do drugiej strony niz do tej po ktorej walczy. jezeli ktos chce to niech placi ,jego sprawa.tylko co z lojalnoscia??szkoda ze z nebula bojsami wyszlo jak wyszlo ale naprawde czasy gdy byli na vencie byly fajne ;) ale oni wybrali lojalnosc wobec siebie a nie wobec gildii.szkoda tylko ze zapominaja kto ich na poczatku dojechal ,i kto im wtedy pomogl ;) (ded nestora na goromie ) troche chlopaki zachowali sie jak frajerzy,ale sa naprawde spoko ;)

nniech sylwek sobie kupuje kogo chce i expi to naprawde tylko jego sprawa i nie ma sie co o to sprzeczac .

a co do tych ktorzy zaplacili...WSZYSTKIE te osoby,moze procz faemixa ,byly w moim przekonaniu wlasnie tymi ktorzy 1si zaplaca ;)) i tutaj jest nastepna sprawa..czy to ze zaplacili to znaczy ze ich tzreba nie lubic i sa be?prawda jest taka ze ekipa walczaca jest juz w miare stala - turasy,polacy(3 grupy:leszcze czekajace na wladze,ludzie ktorym wojna sie nudzi i placa,i ci ktorzy nie placa),bosniacy,niemcy i kiwi . i to wszystko . cieszy tylko to ze wiecej osob przechodzi na strone ltk niz ng ,bo jak wszyscy pamieamy zarowno turasy jak i bosniacy byli kiedys w ng ;D

Aranol
23-10-2007, 16:45
wrażenie, że czytam posty 2 różnych osób, rozgarniętej i zwykłego retardnietego rodaka w stylu "hahahahha :cup:"(bez aluzji).

prosze nie przezywaj mnie :( nie jestem nierozgarniety ;(

Asmit
23-10-2007, 17:00
Boixos pamietasz nasze plany o przejeciu servera? haha gdy mialem mmmmm 40-50 lvl? :) Wiec to nie tak do konca bylo ze nas przygarneliscie. Sami chcielismy wyjebac ng, bo co niektorzy zostali poszkodowani przez nich. Wyszlo jak wyszlo, tak ze mam wiecej znajomych w ng niz LS. Trudno, czasami bylo fajnie np. wspolne OTS battle LS vs Vanum etc. :)

pozdro Skor (prawdopodobnie) :>

23-10-2007, 17:05
ofc ze skor;)
taaa mimo ze otsik byl troche zjebany dobra gierka byla ;d
tzn. wiedzielismy ze nam pomozecie i nawet pamietam ze to byl chyba weekend majowy i pamietam ze tina atavand xevres i cala reszta mieli pg jebnac ;) chodzi mi o to ze wtedy mogliscie sie przekonac o tym jakie jest ng jak ujebali nestora :P o tych znajomych wiem hehe juz nie raz o tym gadalismy :P

Allirav
23-10-2007, 22:07
http://allegro.pl/item259359546_super_96_master_sorc_obsidia_.html

Casspari na allegro czy kto? B)
Xertizo?

Najwazniejsze ze jest szanowany i lubiany :D

Ptak~
23-10-2007, 22:07
@ asmit

nie wiem czy cie to obchodzi, czy nie, ale swietnie tam pasujesz. a forum nie czytuje regularnie, ale jak czytne raz na miesiac pare tematow i ciagle jest ten sam poziom, to przez te pare lat juz sobie zdanie wyrobilem.

2 duze piwka to wypili twoi starzy jak cie robili wiesniaku. Pole do zaorania czeka...

Dedalek
23-10-2007, 22:18
@Allirav

Gdyby nie napisał, że jest z Zalesia to bym pomyślał, że to nie on. Szanowany i lubiany to on nie jest na pewno. Ale dlaczego by nie spróbować sprzedać, może znajdzie się jakiś Shandow co kupi.

Shandowsky
24-10-2007, 02:00
Czemu nie ? xD

Fin'er
24-10-2007, 18:06
http://allegro.pl/item259359546_super_96_master_sorc_obsidia_.html

Casspari na allegro czy kto? B)
Xertizo?

Najwazniejsze ze jest szanowany i lubiany :D

A jeszcze wczoraj miałem ofertę za 300 zł.... już drożej... Mówili że jak PO wejdzie to wszystko będzie tanieć i co ? :(

Epi-
24-10-2007, 18:26
ma ktos rec z dzisiejszej 'm@s@kry' :>?

24-10-2007, 18:27
ale owneda dostali xd lol

Kiroy
24-10-2007, 18:42
o kurwaaaaa !!

Pershing
24-10-2007, 18:51
ktos z ng padl ? oprocz arcazana ?

Epi-
24-10-2007, 18:57
ktos z ng padl ? oprocz arcazana ?

z ng nikt, z no pain Arcazan i wiecej nie wiem

Nattii
24-10-2007, 19:44
Oct 24 2007, 16:52:35 CEST Killed Arcazan at Level 104 ok :D:D:D

btw
No coz, zycie... Nie mielismy najmniejszych szans ;]

Romas1
24-10-2007, 20:02
Ma ktos film moze? xd

Allirav
24-10-2007, 20:37
A ilu z czerwono niebieskiej rewolucji padlo? ::baby:

Ptak~
24-10-2007, 20:42
ja mam rec x)

Allirav
24-10-2007, 21:04
@Ptak

zapodaj reca.

Waptor w boxerze ;o

zielaq
24-10-2007, 21:21
jak jest jakis frag na nim to podrzuc link <3

24-10-2007, 23:14
mati i ryba popili po przegranej walce i puscili sobie crazy froga na rozluznienie

rezutaty ich baletow ->http://www.youtube.com/watch?v=0AnYtHKqEcc (kazik nagrywal)
;) ryba w czerwonej koszulce

Thavenix
25-10-2007, 00:24
22:59 Yson [89]: If u cant understand it buy an english lesson instead of tibiachars
22:59 Archin [160]: i can buy 100 chars+ lessons
22:59 Archin [160]: xD
22:59 Archin [160]: if i want lesson i dont need left buying chars
22:59 Archin [160]: xD
22:59 Yson [89]: And ur proud?
23:00 Archin [160]: ur?
23:00 Archin [160]: and?
23:00 Archin [160]: proud?
23:00 Yson [89]: Do you understand me you freak accbuyer?
23:00 Archin [160]: stfu
23:00 Archin [160]: noobistisch
23:00 Yson [89]: am i noob?
23:00 Archin [160]: yes
23:00 Archin [160]: lol
23:00 Yson [89]: What I can say about you then?
23:00 Archin [160]: xD
23:00 Archin [160]: im 160
23:00 Archin [160]: u 89
23:01 Yson [89]: Coz u bought it lol
23:01 Yson [89]: and I did it myself
23:01 Archin [160]: nope
23:01 Archin [160]: illegal
23:01 Archin [160]: xd
23:01 Archin [160]: im tutor
23:01 Archin [160]: im soldier of rules
23:01 Archin [160]: ---
23:01 Archin [160]: -_-
23:01 Yson [89]: u bought tutor exam too?
23:01 Archin [160]: illegal

Shandowek szaleje :D

Pershing
25-10-2007, 01:41
22:59 Yson [89]: And ur proud?
23:00 Archin [160]: ur?
23:00 Archin [160]: and?
23:00 Archin [160]: proud?

hehe ale czesio

Nattii
25-10-2007, 02:15
oO ja myślałam że Ryba nie pije ;>

btw.

Name: Lady Szikaka
Sex: female
Profession: Master Sorcerer
Level: 97
World: Obsidia

Gawron zapłacil? :confused:

Mantel
25-10-2007, 05:03
ja mam rec x)

Masz rec to super szkoda ze dales loga to niwiem co na tym rec jest chyba to ze uciekles i dales loga _/ suv roxando niezle rece posiadasz

Ptak~
25-10-2007, 08:21
uu aa ostre slowa, ale w dupieś byl gówno wiesz wiec stfu <3 bo zdazylem dac loga a pol minuty pozniej wpadli po kiroya ktory stal obok mnie. wiec co, mialem dac sie zabic zeby idioci, tacy jak ty, nie pisali, ze dalem loga ?

Zywi
25-10-2007, 08:36
Suv teraz jak bierzesz udział w wojnie to czepiają się że ratujesz dupe z najgorszej sytuacji xD

Nattii
25-10-2007, 09:44
I co z tego że Kotek wylogował? Zresztą nie on jeden. Lepsze to, niż jakby ta statystyka miała wyglądać załóżmy 20-1.... Kiroy też mógł to zrobić ale, jak to powiedział Vany Hod, on to prawdziwy gentelman hihihihihihi. Sama też bym pewnie przeżyła gdyby nie 15 min pz. Zresztą nie ma tu o czym mówić, przegraliśmy, trudno, można było to przewidzieć, chociażby dlatego że Meriana nie jest najbardziej odpowiednim miejscem na takie akcje ;)

zielaq
25-10-2007, 09:50
jak jest przegrany battle to po co czekac az wpadna i po Ciebie ; o dal loga to ma szczesie , nie walczy to zle , walczy to jeszcze gorzej xd.

Dal bys reca nuubku :<

Fin'er
25-10-2007, 15:05
A na smentazu byl se gchól i byl barco kól

Ludzie... piszcie posty w Wordzie, niech Wam zaznacza i poprawia błędy. I używajcie takich przycisków jak "ALT" w celu na przykład dodania haczyka do literki e - "ę". Naprawdę przyjemniej się czyta...

Lord Wlodek
25-10-2007, 18:45

Ludzie... piszcie posty w Wordzie, niech Wam zaznacza i poprawia błędy. I używajcie takich przycisków jak "ALT" w celu na przykład dodania haczyka do literki e - "ę". Naprawdę przyjemniej się czyta...

Popieram, jednak wystarczy Mozilla ^^

Romas1
25-10-2007, 19:59
Jak zrobic zeby mozila poprawiala sama bledy? xd

Kiroy
25-10-2007, 20:33
Natti : niby nikt nie pije :D a u mnie 3 monopole 24/h otworzyli ostatnio :P interes sie kreci :D

Myllion
25-10-2007, 21:20

z tym sie nie zgodze, mi sie gorzej czyta polski zylc typu "ę", "ą" etc.

BTW. Yson ta rozmowa - funny ............. NOOOOOOT, czepiajcie sie jego dalej, on i tak ma to w dupie, i prawidlowo =)

Nattii
25-10-2007, 22:16
Kiroy, hihihih nie tylko u ciebie, obok mojego domu są 4 monopole ale ja akurat nie korzystam :p

Pershing
25-10-2007, 22:34
u mnie podkresla wszystkie polskie slowa

/pyro

Kiroy
26-10-2007, 00:11
Natti : a mi juz daja na kreche :D zartuje :D no czekamy na jakis ruch ze strony ltk :D mam andzieje ze nie kolejny miesiac :D pozdrawiam . btw jutro do pracy :/

_schneider_
26-10-2007, 00:27
hoho dawno tutaj niepisalem, wiec troche umieszcze moich wypocin i powiem co zauwazylem :)

w sprawie archina (dawniejszego xivoza) nie wiem po co wogle dyskutujecie, chlopak ma pieniadze to sobie kupil postac. Wychodzi z was tylko zwykla zazdrosc, bo on ma a wy nie. Tak tak bedziecie teraz komentowac ze tylko nooby kupuja postacie itp. ale nooby nie wbijaja tyle expa co on wbil od kupna postaci. Wogle co was powinno interesowac, nabyl prawa do archina to moze glosic wszem i wobec ze to jest on a nie kazdy ma jakeis zale i ze nie ma prawa przypisac sobie tej postaci. Powodzenia w dalszym expie !!B)

smiejcie sie ze z niego to rolnik czy cos, po ile wy macie lat ? Jestem przekonany ze jego dom wyglada o niebo lepiej od waszego ktory sie znajduje w "miescie" dajcie spokoj. Smiejecie sie z jego postow ? Dla mnie bardziej sa zalosne posty kiroya ktory pisze ze jest skacowany czy cos, Kiroy ile Ty masz lat zeby tym sie chwalic na forum ? Nie wiem jak innych ale naprawde mnie nigdy nie interesowaly czy Ty jestes skacowany czy zmeczony po melanzu tylko interesuje temat obsidi, wojny panujace na tym swiecie itp. Tak samo kiroy piszesz ze Ty jestes taki dobry dla polakow ;) Tu moge zaprzeczyc masz troche na sumieniu w tibi za wyludzanie itemow ... tego dla mnie nie mozesz zaprzeczyc. Oczywiscie nie wjezdrzam tutaj na Ciebie czy cos tylko mowie jak to u mnie wyglada, a chyab tutaj moge wyrazic swoje zdanie :)

co do suva ... Wogle jestes dobry chlopak :) Pamietam jak kazdy mial do Ciebie zale ze nie bierzesz udzialu w wojnie itp. teraz sie czepia ze wylogoawles ... to jest poprostu chore. Hmmm chociarz zapomnialem, tutaj polwoa forum jest super pro graczami ktorzy jak by znalezli sie w Twojej sytacji zniszczyli by wszystkich solo ... Miales rozum i spryt i wylogowales. Wiecej chyba tutaj nie trzeba tlumaczyc. Wogle zmienilem o Tobie zdanie, musisz naprawde byc spoko gosciem :cup:

Fin'er wiem e nie wstawailem ogonkow ale jest pozno, nie mam offica ani mozilli tylko opere, jest pozno to moglem troche bledow zrobic i nigdzie ogonkow nie powstawialem ale wybacz :) Jutro zalatwie offica i bede pisal same dobre posty :):dance:

Milej i spokojnej nocy :)

Kiroy
26-10-2007, 06:57
Schnider : no spoko loozik , nazywam sie michal mam 22 lata jestem studenetem 3 roku, pracuje w firmie jako elektro-automatyk :0 tematy z piciem to nasza zwala ze znajomymi czasaami na tym forum , i masz racje mlody wyludzil w pizde itemow :) i paccow itd :) jak masz do niego zal to wracaj sie do nicku Kiroy wind :D mna forum ofc :D pozdro i mam nadzieje ze juz wszystko zrozumiales pozdrawiam :)

Kiroy
26-10-2007, 06:57
zwracaj sie do nicku kiroy wind na forum * ahhh ten kac :D

Allirav
26-10-2007, 14:09
Profession: None
Level: 0
World: Obsidia
Residence: Rookgaard
House: Central Circle 1 (Edron) is paid until Nov 22 2007
Guild membership: Leet of the Boxer
Last login: Oct 26 2007, 11:26:00 CEST
Comment: Pinguïns will eventually take over the world.
Account Status: Premium Account

oby tak kur*a zostalo!!!:evul:

_schneider_
26-10-2007, 16:46
a no widzisz :) Jednak bylem w bledzie :) Nie chodzi mi sie o czepianie czy cos :) Nic do Ciebie nie mam tylko poprostu napisalem co myslalem i ciach. Z mojej strony wszystko wyjasnione. BB

Darotaa
26-10-2007, 18:52
Suv bedziesz tak mily i wrzucisz filma na forum bo juz nie gram w Tibie a zobaczylbym sobie dla relaxu z gory dzieki

Romas1
26-10-2007, 19:25
u mnie podkresla wszystkie polskie slowa

/pyro

Umnie tez ale jak by samo poprawialo to by bylo super.
No suv wzuć filma xd

Fin'er
26-10-2007, 23:08
A co sądzicie o tych dziwnych zjawiskach dziś na Tibii ? :D

Jeśli to prawda chciałbym zobaczyć minę Cachero kiedy dostaje na priv msg od Andrewa : This server will going down in 5, 4, 3, 2, 1... i masskick :D

Fin'er
27-10-2007, 07:02
http://pl.wikipedia.org/wiki/B%C5%82%C4%85d_ortograficzny
Po pierwsze nie lapsie, a po drugie Błąd ortograficzne to każde odstąpienie od normy ;)

Pozdro dla wszystkich studiujących zaocznie, piękny weekend się zapowiada :(

_schneider_
27-10-2007, 12:21
kiroy czemu wy sie nei zgracie i nie zrobicie jakiegos snake na waptora ?

Pawlos II
27-10-2007, 14:07
Dzisiaj urodzinki ma Natii pozdro :D:***

Kiroy
27-10-2007, 14:33
Natti najlepszego :) zdania maturki i dostania sie na wymarzone studia :) i aby ci sie w zyciu powodzilo :P

Nattii
27-10-2007, 15:35
ślicznie dziękuję :D :*********

Romas1
27-10-2007, 16:14
Finer wruciles do misia, niemoglem sie doczekac xd

Kiroy
27-10-2007, 16:18
jak juz oficjalnie bedzie po wojnie to ci wytlumacze co i jak :) pozdro :)

Epi-
27-10-2007, 16:27
czyli nieoficjalnie jest po wojnie?

27-10-2007, 19:55
buy iron ores ;d

bencio
27-10-2007, 23:41
Siema :D

co powiecie o tym filmiku ? :D

http://http://video.interia.pl/obejrzyj,film,38333,sortuj,s,st,grupa%20s%C4%99dzi a%20g%C5%82%C3%B3wny|wszystkie|nazwie;tagach;autor ach|popularnosc,pozycja,7,Kultura_... (http://video.interia.pl/obejrzyj,film,38333,sortuj,s,st,grupa%20s%C4%99dzi a%20g%C5%82%C3%B3wny|wszystkie|nazwie;tagach;autor ach|popularnosc,pozycja,7,Kultura_...)

28-10-2007, 00:30
Oct 27 2007, 23:12:14 CEST Killed at Level 129 by Kiroy Wind
and by Conspiratorr

Kiroy
28-10-2007, 11:29
gratz akcji :) ale z tym tytulem to mlody przesadziles hrhrhrhrhr :D

Romas1
28-10-2007, 14:59
Mi sie wydaje ze pephy zrobil Ek, jak sie pomylilem to sorry, ale nie badz zly jak asmit, jak cos zle napisalem ; d

zielaq
28-10-2007, 15:36
up , nie nie zrobilem ek :)
a taki taki kolejny maly bonus xDDD
Biedny Shandow
14:14 Evo'Hawk [100]: Do you have giel's msn?
14:15 Evo'Hawk [100]: I need to talk with him
14:15 Evo'Hawk [100]: before calling his dad
14:15 Evo'Hawk [100]: Cuz hes about to thief 400 euros
14:15 Pephy [142]: what happend ?
14:15 Evo'Hawk [100]: He changed regestration
14:15 Evo'Hawk [100]: to archin

Allirav
28-10-2007, 15:48
Up..

Heh. Szkoda troche , Ty bys sie nie w*****l?

Thavenix
28-10-2007, 20:04
Shandow sie pewnie nawet nie przejąl :)

jeszcze dużo zboża do skoszenia, na Dorpaza starczy :)

Shandowsky
28-10-2007, 20:34
Yson, niestety już po żniwach

_schneider_
28-10-2007, 20:46
z tego co mi sie zdaje to w podstawowce ucza kiedy sa zniwa, to ile Ty Yson masz lat ?
ps. dalej musicie zazdroscic ze on ma hajsu tyle zeby wydawac na co chce ?

Fin'er
28-10-2007, 20:50
Suworow, " Wybór "

Wiesz, Feniks, muszę przyznać, że nie wszystko w twoim wypracowaniu jest dla mnie jasne.
- A cóż w tym niejasnego? Jest defilada na Placu Czerwonym. W każdym szeregu po dwudziestu ludzi. W każdym sektorze dziesięć szeregów, dwustu ludzi. Tych sektorów jest po horyzont. Maszerują równo, aż miło patrzeć. Każdy żołnierz przez okrągły rok wyciskał z siebie siódme poty, szkoląc się na defiladę. I to nie tylko w Moskwie, ale wszędzie. Pytanie: czy wyrzucanie wyprostowanych nóg powyżej pasa, wypinanie piersi i zadzieranie brody powyżej nosa przydatne jest na wypadek działań wojennych? Po co tracić czas na ćwiczenie kroku defiladowego? Odpowiedź: po to, żeby zmusić tysiące ludzi do reagowania w sposób bezrefleksyjny, przyzwyczaić ich do słuchania rozkazów, a nie zdrowego rozsądku.
- Trudno się nie zgodzić.
- Dobrze. W takim razie trzeba podobne ćwiczenia zastosować wobec setek milionów ludzi.
- Zmusić obywateli, żeby maszerowali krokiem defiladowym?
- Niekoniecznie. Mam na myśli treść, a nie formę. Najważniejsze, żeby te ćwiczenia były absurdalne i żeby równocześnie dotyczyły setek milionów ludzi. Najlepiej zmusić ich do wykonywania jakiegoś kretynizmu. Regularnie.
- Masz przykłady takich kretynizmów?
- Można na przykład zmusić całą ludzkość, żeby dwa razy w roku przestawiała wskazówki zegarów.
- Czym to uzasadnić?
- Oszczędnością energii.
- To prawda?
- Skądże znowu! Najważniejszym odbiorcą energii elektrycznej są fabryki. Na drugim miejscu są środki transportu. Przesuniemy wskazówki, czy nie przesuniemy - i tak ilość zużywanej energii nie ulegnie zmianie. Poważnym odbiorcą są kopalnie węgla. Tam zawsze ciemno. Albo oświetlenie ulic. Światło włącza się kiedy jest ciemno, a wyłącza kiedy jest jasno. Co zmieni przestawienie wskazówek?
- Część energii wykorzystują ludzie w swoich mieszkaniach...
- Słusznie. Niecały jeden procent. Ale w ramach tego procentu też nie wszystko idzie na oświetlenie. Niebawem nadejdą takie czasy, że ludzie będą mieć elektryczne żelazka, elektryczne maszynki do mielenia mięsa, telefony na prąd, radia, elektryczne kino domowe. Możesz kręcić wskazówkami zegara w każdą stronę i nie wpłynie to w żaden sposób na zużycie energii. Zresztą z oświetleniem mieszkań to wygląda podobnie: latem i tak jest widno i nie ma znaczenia, czy wstajesz o piątej, czy o dziesiątej. Z kolei zimowym rankiem i tak jest ciemno i nie obejdzie się bez oświetlenia. Nieważne, czy jest godzinę wcześniej, czy później.
- Zatem uważasz, że nie będzie żadnego pożytku z przestawiania zegarów?
- Będą tylko kłopoty. Masa kłopotów.
- I nikt nie będzie oponować?
- Tłum nie potrafi myśleć. Tłum przyjmie to jako coś naturalnego. Sam będzie sobie przysparzać nowych problemów. Jeśli tylko narzucimy ludzkości z dziesięć takich idiotycznych zachowań, jeśli sprawimy, że wszyscy podporządkują się bez zastrzeżeń, wtedy zawładniemy światem.

Nattii
28-10-2007, 20:54
Wiecie, to się może wydaje zabawne ale wyobraźcie sobie że to ktoryś z was traci tak postać... Po pierwsze to nie byłoby miłe wcale, nie uważacie? ;x a po drugie to mimo wszystko byłoby waszą prywatna sprawą więc właściwie po co rozpisywać się o tym na forum?

btw, ja na miejscu Sylwka zrookowałabym postać...

Thavenix
28-10-2007, 21:26
Wybaczcie, jakoś nigdy nie interesowało mnie kiedy są żniwa xD
Poza tym co ja mogę wiedziec siedząc 24/7 przed PC.

a co do Sylwka, to wyjebane mam czy on kupuje postacie czy nie. Poprostu nie lubię go za pewną sytuację, którą zainicjowal Xivozem.

Więc odpierdolcie się :S

Allirav
28-10-2007, 21:53
Ja tez bym zrokowal, i wzial all itemki..

@Shandow umiesz grac moze pora stworzyc wlasnego chara?
Bez wojny szybko wbijesz ten 100+...

W sumie Natti ma racje nie ma co o tym pisac to jego sprawa.:confused:

Dedalek
28-10-2007, 23:02
@up
Już nie ma co brać XD!.

Co do shandowa, to widzę, że tu sami obrońcy uciśnionych. Jakby jakiś szwed kupił postać z LTK/ET to byłby spam "LAMUS, FRAJER, IDIOTA". I nie mówcie, że nie bo tacy są rodacy. Poza tym, jeżeli uważam, że tylko LAMUSY, FRAJERZY i IDIOCI kupują postacie lub rzeczy/pieniądze w Tibi za prawdziwe pieniądze, to chyba proste, że shandow jest dla mnie LAMUSEM, FRAJEREM i IDIOTA. Ale NIE! Wy przecież wiecie lepiej niż ja, jakie mam poglądy.

blame on

Asmit
28-10-2007, 23:44
Wiecie, to się może wydaje zabawne ale wyobraźcie sobie że to ktoryś z was traci tak postać... Po pierwsze to nie byłoby miłe wcale, nie uważacie? ;x a po drugie to mimo wszystko byłoby waszą prywatna sprawą więc właściwie po co rozpisywać się o tym na forum?

btw, ja na miejscu Sylwka zrookowałabym postać...

Wiesz, to jest zabawne z tego powodu ze on ma to konto przez 1 miesiac (?), gdy ja mam swoje konto ponad 4 lata i mialem hacka tylko raz, poniewaz "kolega" dal mi hack link z filmikiem (tak wiem, bylem noobem, ze w to wszedlem, ale naprawde zalezalo mi na zobaczeniu Faraona xD). Kolejnym argumentem jest to, ze to bylo pewne, ze straci przynajmniej rzeczy z postaci. Stracenie konta jest praktycznie nie mozliwe, gdy nie wchodzisz na jakies dziwne strony, nie dajesz informacji do swojego konta osobom trzecim. Moze dziwne, ze to wychodzi z ust czlowieka, ktory uzyczyl swojego konta do roznych celow dla okolo 20 osob, no ale takie jest zycie. Ciesze sie tylko, ze wydalem na ta gre cos okolo 5 zl (to chyba na knight legsy) majac 13x premium acc na wlasnym koncie + kilka na innych.

Jak to dedal nazwal "blame on".

Thavenix
28-10-2007, 23:57
a wiecie czemu bronią Shandowa?

bo mają nadzieję, że wykupi całe NP i polaczki będą miały spokój ;d

Nattii
28-10-2007, 23:59
No ok Asmit, ale zauważ tą różnicę. O twoim hacku nikt się nie rozpisuje, to naprawdę nie jest nasza sprawa... więc może zostawmy to pomiedzy Sylwestrem a Gielem?

up
a co Ty wiesz o moich nadziejach?

Thavenix
29-10-2007, 00:03
@Rena
czemu na tibii sie śmiejesz a na forum kozaczysz?

Nattii
29-10-2007, 00:14
Ja kozaczę? Ta sytuacja może być śmieszna, smutna, żałosna... jakakolwiek, ale ciągle nie nasza, nie uważasz?

ps. jeśli rzeczywiście kozaczę to przepraszam, to chyba złe wpływy, wpadłam w złe towarzystwo :(

Pershing
29-10-2007, 03:35
Zelorac
Oct 28 2007, 19:43:17 CET Killed at Level 85 by Xoon Tejparn
and by Bimply

/pyro

Gal'axy
29-10-2007, 08:35
@Rena
czemu na tibii sie śmiejesz a na forum kozaczysz?

za dużo przebywa z kiroyem xD (kiroya dopisek , kozacze bo moge) :)

Allirav
29-10-2007, 08:37
W sumie racja trzeba byc debilem zeby kupujac chara z duza iloscia itemek nie przelozyc all na inne konto dopoki nie zmieni sie recca :p

zielaq
29-10-2007, 11:24
Jak to powiedzial shandow/sylwester czy jak mu tam
"mam instynkt i wyczuwam uczciwych ludzi" xDDDDDDDDDD.

Bring it on.

Nattii
29-10-2007, 13:47
za dużo przebywa z kiroyem xD (kiroya dopisek , kozacze bo moge) :)

No tak Mateusz, właśnie dlatego wspomniałam że wpadłam w złe towarzystwo ;]

hihihihi :*

Zywi
29-10-2007, 14:58
W sumie racja trzeba byc debilem zeby kupujac chara z duza iloscia itemek nie przelozyc all na inne konto dopoki nie zmieni sie recca :p

Trzeba być takim idiotą jak Ty żeby pisać takie rzeczy.
Bo z tego co wiem to Sylwek przed każdym daniem loga wysyłał itemy na inny char ; >

Shandowsky
29-10-2007, 15:53
O czym wy tu piszecie ?
Mam chara, all itemy, co do 1 gp sie zgadza. ROTFL

Ptak~
29-10-2007, 16:12
a gielowi sie ktoś zrespił pod drzwiami xDDDDDDD

Nattii
29-10-2007, 16:53
a gielowi sie ktoś zrespił pod drzwiami xDDDDDDD

TAK! I krzyknął Exevo Gran Mas Vis i po Gielu :evul:

zielaq
29-10-2007, 17:41
double post

Allirav
29-10-2007, 17:45
@Zywi.

Skad mialem wiedziec ze wysylal?Wyzej ktos napisal ze itemek nie ma.
Jezeli wysylal tzn. ze nie jest debilem , wiec dlaczego tak inteligenta osoba jak Ty wyzywa mnie od idiotow ;>

pozdro ;*

zielaq
29-10-2007, 17:50
Evo'hawk
Ak'rap
Ruesi
Yok Yaa

nie ma to jak masslogowac old gecaja na zolwiach xDD

http://www.fuskbugg.se/luftposta/ripp_tortoise.rec

Allirav
29-10-2007, 18:01
16:40 Archin [162]: all gamemaster
16:40 Archin [162]: mine rls
16:40 Archin [162]: i buy all cipsoft
16:40 Archin [162]: already

Chyba juz po wojnie..8o

Pershing
29-10-2007, 21:00
nawet maniek sie na akcji pojawil

Nattii
29-10-2007, 21:44
Za kim jak za kim, ale za Mańkiem to akurat nie tęskniłam :D

Thavenix
29-10-2007, 23:29
ojeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

Kiroy Wind
29-10-2007, 23:34
Ja za Mannowem tez nie tęskniłem, za to za tobą Natii tak =*

Nattii
29-10-2007, 23:36
Ahh mój Boyciu-Kiroyciu!! Ja za Tobą też :*

Thavenix
30-10-2007, 00:03
Kiroyku, zajmij się swoimi niezliczonymi rl kolezankami, ok?

xDDDDDDDDDDDDD

Nattii
30-10-2007, 00:05
Yson, a dlaczego nie mną? :(:(:(

btw, przepraszam oficjalnie :)

Thavenix
30-10-2007, 00:10
Tobą nie, bo Ty grasz w Tibie więc napewno jesteś okropna i straszna w rl ;//////////////////////

Przyjęte ;D

Nattii
30-10-2007, 00:13
oooo nieee, Krzysiu, odkryłeś tajemnicę mojego życia:(:(:(

Tak! to prawda, czas na dramatyczne wyznanie!!!

JESTEM STRASZNA I OKROPNA W RL I NIKT MNIE NIE LUBI, NAWET MAMA MNIE NIE KOCHA!!! :(:(:(:(

ps. zniszczyłeś mi zycie :(

Pawlos II
30-10-2007, 00:14
Zyla to byl K.O

Thavenix
30-10-2007, 00:16
Natalko, to jeszcze nie koniec świata. Zawsze możesz sprzedać chara ( Sylwkowi, np, przyda mu się uh maker ) i możesz zainwestować w całkiem sensowną operację plastyczną ;)

A wtedy przyjadę do Ciebie i będziesz mogła pograć moim Ysonkiem xD

Nattii
30-10-2007, 00:19
nie dzięki, nie skorzystam ;]

Thavenix
30-10-2007, 00:20
żartuję, Natuś :*

bencio
30-10-2007, 00:54
Ooo

a ja mam kilka pytan

Ejj Nati a masz chlopaka w Tibii ?

czy kochasz jeszcze Muatora ? - mam nadzieje ze nie pomylilem tutaj Ciebie z kims innym, jesli pomylilem to soriii

czy ladna jestes? albo czy masz chlopka na realu

odpowiedz szczerze i nie uzywaj ironii X(

btw.
nie,nie podrywam Ciebie

Asmit
30-10-2007, 01:56
Archin gleba, edge hack =p

Ptak~
30-10-2007, 08:12
czyzby nareszcie wam sie cos udalo z archinem ?:o

Fin'er
30-10-2007, 11:00
Archin gleba, edge hack =p

Asmit nie żebym coś do Ciebie miał, ale wydaje mi się, że za bardzo na poważnie podchodzisz do tej gry.
Moim skromnym zdaniem powinno się tak grać, żeby gdy spotkasz się z którymś z "wrogów" w rl, to powinniście sobie podać ręce i iśc razem na piwo. A po Twoich postach wnioskuję, że Ty byś np. Shandowowi prędzej oko palcem wydłubał niż mu podał rękę.
Po drugie, po co się cieszyć z czyjegoś hacka ? Ok Edge był w przeciwnej drużynie, ale zazwyczaj hakerów nie interesuje gildia ofiary. Przecież to może spotkać każdego z nas i przeważnie nie mamy na to wpływu. Nawet jeśli Edge sharował czy botował czy dopuszczał się jeszcze Bóg wie jakich rzeczy, to nie zmienia to faktu, że jakiś cham zniszczył jego pracę.

Panowie, to powinna być zdrowa rozrywka bo przecież walczycie.... o hmm, jak to się u nas mówi - czapkę śliwek ;)