PDA

Pokaż pełną wersje : Wojna Ng vs LS

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19

Shandowsky
05-01-2008, 16:47
Zal Zal Zal pierdolicie strasznie

Shandowsky
05-01-2008, 16:48
A jak ktos nie wie kto jest głupkiem niech na wrzucie sobie posłucha jak expi człowiek z NG - Pephy. =]

Enjoy

Dalanther
05-01-2008, 16:50
a jak ktoś nie wie kto jest pojebem i kupuje wszystkie konta na obsidii, niech spojrzy na post wyżej. ;)

I to jest właśnie przykład jednego z 'Polacksów' "jestem kozak, moge wszystko, mam lvl w pizde, a on może laske"

Shandowsky
05-01-2008, 16:54
Pokaz mi kto kupuje wszystkie konta na Obsidii to bede mu lizal dupe skoro ma wszystkie konta na obsidii to pewnie nikt mu nie podskoczy ale pewnie mnie tez juz ma bo przeciez ma wszystkie

NOOOOOOOOOOB

Thavenix
05-01-2008, 16:54
"ZABIJE KURWA ZIELONA KURWE KURWA!!"

"NA CHUJ TY DO MNIE PISZESZ"

"DWA ZIELONE SMOKI O KURWA MAC @ ZIELONE SMOKI LALALA KURWA!"

auahauahaahu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dalanther
05-01-2008, 16:59
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOB!!!!11111on eoneoneone
POLACK GÓRĄ! Masz rację powyzywajmy się, bo to jest warte czasu. _/
Nie wiem czy matka Ci podaje na obiad 3 hamy w tibii, czy 10k na runy, ale co tam.... JESTEŚ KOZAKIEM !

Kiroy
05-01-2008, 16:59
a widzisz Natti ale ja sie staram walczyc z tym pa ... a co niektorzy akceptuja to ze wzgledu ze polakow mozna pekowac aby pokazac im ich miejsce w szeregu !! "Natti w ogole nie wiem czy amsz prawo psiac na tym forum powinnas obciagac szwedom bo sa ok ofc swe z Ng " sorki ale zastanow sie sie nad tym czego bronisz !!

Misieq co mam ci screeny ze skypa wkleic z naszej rozmowy z glosowej ?? no prosze ... ofc nie lubisz ng bo sa tacy zli a polacy tacy ok wiem ale ten char szkoda co nie ??

Shandowsky
05-01-2008, 17:00
http://www.wrzuta.pl/audio/x6Jw4KQMrp/skype_pephy_127_ms_draggy_hunt

"dostałem smsa uhuhuhu" - podnieta bo 1 sms, pomyslal ze ma kolege niestety byl to sms od operatora w sprawie nowych dzwonków =[

"dwa zielone szmoki o kurwa mac dwa zielone szmoki" - szkoda ze cie mama nie kochala a tata tylko w nocy

I nie praw mi wiecej textow, iż moj narod powinien znac swoje miejsce w szeregu. Polacy powinni dorzyc do tego by zajmowac jak najwyzsze miejsce w szeregu. Dobrze ze nie jestes z nami na chuj nam klienci co rozmawiaja z dragonami, msuze cie rozczarowac, one cie nie slyszą.

FU !

Rewisim
05-01-2008, 17:01
Maly rekord?

Użytkowników czytających ten temat: 20 (zarejestrowanych: 14, gości: 6)

Kiroy
05-01-2008, 17:02
aha i prosze nie psiac juz o mnie o problemy tej gildii Saint bo ja juz sie nimi nie zajmuje od tego sa liderzy !! a ogolem to mozna pekowac i paowac itd :) free server skoro szwedzi pokazuja miejsce polakow na obsidii to czemu polacy by nie mieli pokazac miejsca polakom !!! pfff sram na ta dziecinade !!!

Ptak~
05-01-2008, 17:03
@ hugo

wole byc posmiewiskiem takich ludzi jak ty, niz byc przez nich lubiany ;) a on moglby sie ode mnie uczyc zachowywac sie jak normalny czlowiek, i co jest gorsze?

przypomne ci jak na wojnie sobs:triad czy cos takiego; rzucales do mnie tekstami w stylu "twoja stara daje dupy za talerz zupy" z mnóstwem ortów.
a, to nie ty czasem byles tym, co to liny nie mial jak na druid room ucieklismy?

@ dosia

nie pisze kto jest spoko a kto nie, pisze kto nie powinien sie z szeregu wychylac, a to jest roznica.
nigdy z nim nie gadalem, ale nie wiem o co chodzi z tekstem twoja stara? spoko. powiem ci, ze jestes totalnym kretynem, ale nie mozesz sobie o mnie pomyslec, ze jestem burakiem, bo nigdy ze mna nie gadales.
oceniam innych na takiej podstawie, ze widze co robia, jak rozmawiaja miedzy soba oraz z innymi i juz to daje mi jakis ogolny zarys. mowiac w skrocie, xuso - burak, ktory mysli ze wszystko moze, jak masz inne zdanie od niego to wrzuca ci na rodzine. rey'albey - taki typowy elo-zią, tyz wrzuca na rodzine. master thora za duzo w akcji nie widzialem, ale wiem ze wstawia sie za tym calym plebsem, wiec tyz go nie lubie :)!

DoSiaa
05-01-2008, 17:04
UP

faktycznie masz racje, nie bede cie ocenial bo nie znam cie i niewiem z ktorym wlascicielem gadam, bo ktoregos znich naprawde nie lubie. I niewiem czy to stary owner byl czy nowy...

Pewnie chodzi o mnie :) mam przynajmniej taka nadzieje :) btw kim jestes

@Zielaq

pierdu pierdu ja poslucham , pierdolenie ze mial wybór omg , pamiętam jak przyszedles do nas na venta powiedziales no i znowy bedzie pephy pedal polske sprzedal a potem powiedziales ze dojdziesz do gildii towich rli i bedziesz neutral az ktos ich nie tknie , beka z ciebie . Przestań juz tu moralniaki jeba bo smucisz synek. Powiedz poprostu ze wolisz expic i dlatego poszedles do ng i czekasz az nam sie znudza sneaki .

@Suv

spoko , ale piszac do niego ze ma kilku ownerow oczekujesz ze odpowie dzieki ze mi powiedziales super jestes daj mi swoje gg poklikamy ?? . Ogarnij sie troche , na poczatku keidy cie poznalem na venisusie myslalem ze jestes kretynem , dopiero pozniej cie poznalem i zmienilem zdanie .

Dalanther
05-01-2008, 17:05
To ja muszę Cię rozczarować też "AKA ARCHIN"; 181lvlem nie znajdziesz kolegów na rl, chyba że dzieci Neo' WOWOMGLOLROTFL181!!!1
Jestem ciekaw jak twój obiad wygląda, jeśli go w ogole masz =D ... 12k+plecak HMM i jazda na frosty, czyż nie?:)

Człowieku, jestem na 150% pewny, że jak grasz w tibie to masz na sobie czapkę, szalik, koszulkę oraz spodenki biało czerwone. ! BO TRZEBA BYĆ PATRIOTĄ W ŻYCIU !!!11111111

Ps: korki też masz biało czerwone, czy w orzełki?

Nattii
05-01-2008, 17:11
Kiroy

Czego BRONIĘ? Jeśli tak to proszę, skopiuj mi. W tych wszystkich wyzwiskach post Bartka, hmm, umknął. Mam prawo spytać się jeśli czegoś nie rozumiem prawda? Czy Ty wyznajesz zasadę "kto nie z nami ten przeciwko nam"? Czy to, że zadaję pytanie o coś co rzuca jakiś cień na Saint znaczy że Bronie NG? Ciekawa dedukcja. Nikogo nie oceniam, zapytałam, odpowiedziałeś.

Btw. lepiej skończyć ten temat bo raczej nie dojdziemy do porozumienia... i jak widać lepiej się tu nie wypowiadaćbo przecież jest jedyna, słuszna racja. Kto ma inne zdanie ten "Obciąga Szwedom"
;]

bye

zielaq
05-01-2008, 17:14
ARCHIN POWIEM CI TYLE

WY*******AJ OD MOICH RODZICOW NA RL.

bo tyle co oni osiegneli to kurwa od jaskiniowcow twoja rodizna tyle nie zrobila jak masz cos do nich to kurwa dam Ci numer telefonu i powiedz im to prosto w twarz , smieciu jeden pierdolony ze wsi.

cos Ci zrobili ze po nich jezdizsz ?

macie kurwa ****e , obraz prawdziwego polaka w postaci archina , ktory niewiadomo dlaczego nagle zaczyna mi jechac po starych

milosz15
05-01-2008, 17:15
Maly rekord?

Użytkowników czytających ten temat: 20 (zarejestrowanych: 14, gości: 6)

Użytkowników czytających ten temat: 23 (zarejestrowanych: 15, gości: 8)
większy rekord?

Wasza dyskusja
"zbędna"
:|

Yaugardo
05-01-2008, 17:16
a widzisz Natti ale ja sie staram walczyc z tym pa ... a co niektorzy akceptuja to ze wzgledu ze polakow mozna pekowac aby pokazac im ich miejsce w szeregu !! "Natti w ogole nie wiem czy amsz prawo psiac na tym forum powinnas obciagac szwedom bo sa ok ofc swe z Ng " sorki ale zastanow sie sie nad tym czego bronisz !!

Misieq co mam ci screeny ze skypa wkleic z naszej rozmowy z glosowej ?? no prosze ... ofc nie lubisz ng bo sa tacy zli a polacy tacy ok wiem ale ten char szkoda co nie ??

KURWA JAK CIE LUBIE TAK CIE ZJEBIE. "Natti w ogole nie wiem czy amsz prawo psiac na tym forum powinnas obciagac szwedom bo sa ok ofc swe z Ng ". Co to kurwa michał ma byc ... na innych wrzucasz ze sa niedojrzali itd a sam co pokazales tym zdaniem kwalifikuje cię do grona z nimi. Wiesz ze nic do Ciebie nie mam ale przesadziles

omagad
05-01-2008, 17:17
@ hugo

wole byc posmiewiskiem takich ludzi jak ty, niz byc przez nich lubiany ;) a on moglby sie ode mnie uczyc zachowywac sie jak normalny czlowiek, i co jest gorsze?

przypomne ci jak na wojnie sobs:triad czy cos takiego; rzucales do mnie tekstami w stylu "twoja stara daje dupy za talerz zupy" z mnóstwem ortów.
a, to nie ty czasem byles tym, co to liny nie mial jak na druid room ucieklismy?

@ dosia

nie pisze kto jest spoko a kto nie, pisze kto nie powinien sie z szeregu wychylac, a to jest roznica.
nigdy z nim nie gadalem, ale nie wiem o co chodzi z tekstem twoja stara? spoko. powiem ci, ze jestes totalnym kretynem, ale nie mozesz sobie o mnie pomyslec, ze jestem burakiem, bo nigdy ze mna nie gadales.
oceniam innych na takiej podstawie, ze widze co robia, jak rozmawiaja miedzy soba oraz z innymi i juz to daje mi jakis ogolny zarys. mowiac w skrocie, xuso - burak, ktory mysli ze wszystko moze, jak masz inne zdanie od niego to wrzuca ci na rodzine. rey'albey - taki typowy elo-zią, tyz wrzuca na rodzine. master thora za duzo w akcji nie widzialem, ale wiem ze wstawia sie za tym calym plebsem, wiec tyz go nie lubie :)!

Ptaku przegiales...bo po 1 tekscie kolesia ktory naprawde ma faze wporzadku i gdybys go znal na jego tekst bys sie usmiechnal...i wsio elo ziomem to chyba ty chcesz byc albo chcesz go z siebie zrobic jedziesz wszystkich i uwazaz iz tylko ty jestes debesciak i najlepiej sie zachowuje..<ironia>..a co do jego umiejetnosci to sie nie wypowiadaj...

Shandowsky
05-01-2008, 17:23
Pephy weź tam skopiuj rolnikowi (czyli mi) gdzie obrazilem twoich parents

A po drugie jak przez telefon mam ci prosto w twarz powiedzieć?

NOOOOOOOOOOOOOOOOOB

Yaugardo
05-01-2008, 17:25
"dwa zielone szmoki o kurwa mac dwa zielone szmoki" - szkoda ze cie mama nie kochala a tata tylko w nocy

Kurwa odebral bym dotacje z uni europejskiej dla rolników ...

zielaq
05-01-2008, 17:27
" "dwa zielone szmoki o kurwa mac dwa zielone szmoki" - szkoda ze cie mama nie kochala a tata tylko w nocy "

co to prosto w twarz przez telefon , to jest taki srodek artystyczny jak metaofora , ale na akademi roniczej nie nauczyli chyba

DoSiaa
05-01-2008, 17:33
OGLADAJCIE XD OWNED

http://pl.youtube.com/watch?v=Ke8tKdEdYqw

omagad
05-01-2008, 17:41
OGLADAJCIE XD OWNED

http://pl.youtube.com/watch?v=Ke8tKdEdYqw

Troche malo fragow pokazane ale ogolnie mi sie podobal...8o

ale to chyba daje nadzieje na 2ga i 3cia....i dalsze czesci;D

pzdro

zielaq
05-01-2008, 17:45
moge byc steve o :D

milosz15
05-01-2008, 17:45
początek kozacki <3 :cup:

DoSiaa
05-01-2008, 17:46
najlepszy jest rotanimod xD i foozie haha o kurwa XD

zielaq
05-01-2008, 17:50
a wy to te zwierzeta co nas gonia ?xD

moze byc

duger
05-01-2008, 18:24
#zielaq
Michał Zieliński master 4ever legend of Wrocław

Blacov89
05-01-2008, 19:27
Ludzie wezcie sie ogarnijcie wszyscy, i sprobojcie popatrzec na to z boku i zastanowcie co wy tutaj prezentujecie. Czy to wam sie wydaje sie normalne? Jechanie po sobie nawzajem spowodu jakiejs marnej gry, prosze was jeszcze raz wezcie sie zastanowiscie co wy robicie, bo jak sie na to spojrzy z innej perspektywy to porostu to co robicie jest zalosne.

Myllion
05-01-2008, 19:45
@up

plx wez ich nie uspokojaj bo dzisiaj juz zdolalem 2x rotfla zaliczyc jak czytam ta kupe gowna :D

Arha
05-01-2008, 19:45
Pozatym:
Jesli u Ciebie w gimnazjum, Pani od polskiego powiedzmy, poprosi Cię abys przeczytał cytat z ksiązki to jej odpowiesz "ty ku.rwa pierd dolona trollko kur.wa sama przed chwila czytalas kur wa to po chu.j ci trollu mam czytac, nie bede cie karmić joł", za przeproszeniem?

I co z tego że chodzi do gimnazjum ?? To jest jakiś inny ? Gorszy? Głupie pierdolenie n/c.

No pojebalo sie juz w glowach
11:19 Xodavi [64]: ide sobie na necro
11:19 Xodavi [64]: nie ma lisciku
11:19 Xodavi [64]: ucieszony jestem
11:19 Xodavi [64]: a tu ethinos
11:19 Xodavi [64]: pytam czy tu expi
11:19 Xodavi [64]: a on zaczyna lac i mowi ze mam bohy placic
11:19 Yaugardo [110]: to fajnie ma w domu

tak, tak, taki on zjeb*ny ale Ty jesteś lepszy wrzucając mu na sytuacje w jego domu ??

@ kiroy
i taka jest prawda, ze miejsce przecietnego polaka jest w szeregu. bo nie kazdy polak jest madry, no niestety. ty, ryba czy pika badz zielak - jak najbardziej ok. xuso, master thor, rey'albey - do szeregu. i szczerze wątpię, zeby zielak mial cos zlego na mysli. poprostu przecietny polski gracz to taki dzieciuch, ktory mowi o tym jaki jest zajebisty, ćpa z ziomalami z bloku, nie umie polskiego, a co dopiero angielskiego, zachowuje sie jak ostatni burak i wrzuca ci na rodzine, a dla takich miejsca nie ma nawet w szeregu.

sądzisz że takie problemy są tylko w Polsce ?? że Szwedzi są zajebiści i nie wrzucają na rodzinę itp ?? jeśli tak sadzisz to jesteś w wielkim błędzie gdyż sam się spotkałem z wrzutami na rodzinę od jednego ze szwedów.

Widze, ze problem narodowosciowy wciaz jest zywy na tym forum. Wiec postanowilem wtracic swoje zdanie rowniez. Otoz skoro wielu z was ocenia szwedow czy finow na podstawie swojego doswiadczenia, bedac ciagle w polskiej gildii i modlac sie o to zeby nie pasc od nich i spamujac ciagle "pl?" pomimo uprzedniego zaprzeczenia ze osoba z ktora rozmawiacie nie jest pl. Wobec powyzszego moge smialo stwierdzic, ze poprostu nie znacie ich.

Pomimo ze nigdy nie bylem w 'legendarnym ng' moge powiedziec smialo, ze szwedzi czy finowie wcale nie sa rasistami.
Jednak musze stwierdzic, ze juz pare razy pytajac sie ich dlaczego tak wielu skandynawow jest negatywnie nastawionych do nas Polakow, uzyskalem odpowiedziec, ze poprostu nie moga sie dogadac z wiekszoscia polakow, oraz czesto wlasnie maja do czynienia z osobami ktore nie maja nic do powiedzenia oprocz "pl?pl?". Wlasnie taka postawa polakow doprawdza do tego, ze tak rzadko polak przyjazni sie ze szwedem czy finem.

Ostatnia sprawa jaka chcialem poruszyc to jest sprawa, tych wszystkich trollow axio i omg. Dajcie sobie, na wstrzymanie, skoro nic tak naprawde nei wiecie o innych, mam na mysli Axio o Ysonie i Omg o Zielaq. Pephy moze nie zachowal sie dokonca fair wobec starego ltk, a tak naprawde niechce o tym duzo mowic bo poprostu za duzo mi na ten temat nie wiadomo. A ty Axio, skoro nie znasz Ysona, i pewnie nigdy nie gadales z nim w tibia, oraz jak mozna wywnioskowac po twoich wypowiedziach, angielskiego rowniez nie znasz skoro z trudem radzisz sobie z polskim, wiec nie badz zdzwiony jak znowu zostaniesz potraktowany jak smiec przez szweda czy fina.
Naprawde zal mi was wszystkich jezeli myslicie ze szwed kumpluje sie z polakiem na zasadzie ze polak lize dupe..

Dziekuje za uwage.

nie mogą się dogadać czy nie chcą ?? ja nie uważam sie za polaka który chodzi wszędzie i mówi "pl?", ale i tak coś znaleźli do mnie i mnie paowali itp... wiec nie mów mi tu że to jest przez to że nie mogą sie dogadać.

a jak ktoś nie wie kto jest pojebem i kupuje wszystkie konta na obsidii, niech spojrzy na post wyżej. ;)

I to jest właśnie przykład jednego z 'Polacksów' "jestem kozak, moge wszystko, mam lvl w pizde, a on może laske"
a Ty to wyjdź

milosz15
05-01-2008, 20:30
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1973341
:cup:
k,thx,bye

P.s
http://youtube.com/watch?v=m8qgfC5tlrY
o lol
ktoś sie nieżle napracował nad tym
P.S 2
Nie mam takich skilli ;D , ani mleva ;d

Yaugardo
05-01-2008, 20:37
@ Arha
Pan kometator, widze nie podoba CI sie prawda smutna ktora sie dzieje.

Ale coz ktos kiedys powiedzial " Prawda w oczy kole"

zolda fuva
05-01-2008, 20:40
No akurat ojciec Pephego sporo osiagnol;D

Kiroy
05-01-2008, 21:00
zolda nie wazne kim jest kogo ojciec i matka to nie temat obsidia i rodziny graczy , cos ci sie pomylilo !!!! i mnie nie interesuje kim jest twoj ojciec nie robi mi to czy sprzata czy jest politykiem !!!

FoRa1
05-01-2008, 22:02
No akurat ojciec Pephego sporo osiagnol;D

who cares ? lalalalalaaaaaaa

bencio
05-01-2008, 22:45
Przeczytałem co nieco. Dluzsze wypowiedzi np.finera przelecialelem tylko wzrokiem :)

Orientuje sie juz kogo kto nie lubi i za co

to tera ,moze popiszcie kogo lubicie z tego forum?? 8o
ciekawe czy ktos tu kogos lubi :( ??

DoSiaa
05-01-2008, 22:50
@UP
wez wy*******aj z takimi glupotami -_-

bencio
05-01-2008, 22:54
no tak bo ciebie nikt nie lubi z tego co tu widze? ^^

DoSiaa
05-01-2008, 23:05
no tak bo ciebie nikt nie lubi z tego co tu widze? ^^
I chuj z tego ?? To ze czesc tego forum to retardy pokroju Yamanouchi i Kaston którzy najpierw pokazuja jacy to nie sa a pozniej prosza zeby im pozwolic grac , wiec szczerze mnie to jebie :) Pozatym nie lubia mnie ci ktorych ja nie lubie z czego jestem niezwykle rad .

Myllion
05-01-2008, 23:09
Ja lubie Bencia ;)

Ptak~
05-01-2008, 23:11
arha, przeczytaj to co zacytowales jeszcze z 10 razy i zedytuj posta, to o tym gimnazjum.

DoSiaa
05-01-2008, 23:11
Ja lubie Bencia ;)
A CHUJ TO KOGO OBCHODZI KURWA !!!!!!!!!!!!!!!! PIERDOLNIJ GLOWA W KLAWIATURE I LEPIEJ NIE PISZ JAK MASZ KURWA TAKIE PIERDOLY TU WRZUCAC

Fin'er
05-01-2008, 23:16
Za granicami naszego pieknego kraju mowia o nas sam wiesz jak. Debile, zlodzieje, i
Slaya

Tak zgadza się, ale takie są streotypy i nic nie zrobimy. Rusek zawsze będzie pijakiem, Polak złodziejem, Niemiec nazistą, Żyd lichwiarzem itd itd.

Ja się nie czuję Polakiem, podobnie jak 30 000 ludzi którzy udowodnili to na Spisie Ludności - Jestem Ślązakiem :)

@ Do kogoś tam,

Nie czytałem tego forum dokladnie, bo jak można czytać coś takiego - " shau hsuazenuhsua zuasgsdauygszmwo" <- z takimi literówkami to do przedszkola,

Ale wara mi od Natalii. Póki ja tu jestem nie pozwolę ją obrażać, w ten sposób w jaki to zostało uczynione !! X(

Slayer-Nuddle
05-01-2008, 23:19
TO BEDZIE DLUGIE ALE MAM NADZIEJE ZE WARTE PRZECZYTANIA
Z gory przepraszam

Po 1 Dosia dziekuje ci za rozluznienie tego jakze idiotycznego konfliktu miedzy niektorymi forumowiczami. :D Malo to dalo co prawda bo szybko puszka pandory otworzyla sie ponownie.

Something about p3p5

Widzicie to jest tak. On zawsze byl z wami w roznego rodzaju gildiach i zawsze ale to zawsze byla ta sama sytuacja. Zwyciestwo, klutnia, paying out. Pephy poprostu zdal sobie sprawe ze po co ma placic nieskonczenie wiele, gdy moze byc po stronie tych ktorzy zawsze wygrywali predzej czy pozniej. Jezeli ng nie zauwazy ze ma 100% przewage nad Saint to nie wykopie go.

Something for Wujek
Naprawde Cie szanowalem chlopie. Zawsze uwazalem ze jestes poza Finerem i Doska ( i oczywiscie axiem hahaha) ktory ma cos do powiedzenia. Popatrz jak szybko czlowiek moze zmienic swoje zdanie. To co powiedziales o Renie Marin nie mialo zadnego sensu i uwarzam cie teraz za cos w stylu Axio.

Something about Posuv
Tak jak juz ktos tam powiedzial. Poprostu nie powinienes osadzac ludzi zbyt pochopnie. I nauczysz sie tego na swoich wlasnych bledach skoro nie umiesz sie nauczyc inaczej. Widzisz, ktos by powiedzial ze co ma Forum, Tibia to prawdziwego zycia. Ale czy tak naprawde, po graniu w ta gre juz tyle lat nic sie nie zmienilo na gorsze? Byc moze nie zdajesz sobie z tego sprawy ale popatrz sobie o ile mniej tematow masz do rozmowy ze swoimi kolegami.

To all those niggers
Naprawde nie ma o czym gadac. Jedni uwazaja ze patriotyzm to dobra sprawa, niektorzy leja na Polske i na to ze w niej wogole zyja po przeciez "łaski bez", a jeszcze innym zwisa ten temat i powiewa. Wiecie juz dlaczego szwedzi sa lepsi tylko wzglednie? Bo nie kluca sie miedzy soba o byle gowno. Naprawde nie ma sensu dluzej rozkminiac tego shitu. Kazdy ma swoje wlasne zdanie. I powinnismy sie z tym w jakis sposob zgodzic nie robiac zamieszania obrazajac innych za ich opinie.

KONIEC KONIEC KONIEC

I'm done
Slayah~

P.S. Nee'ku tu rzadi xD

kafior
05-01-2008, 23:24
TO BEDZIE DLUGIE ALE MAM NADZIEJE ZE WARTE PRZECZYTANIA
Z gory przepraszam

Po 1 Dosia dziekuje ci za rozluznienie tego jakze idiotycznego konfliktu miedzy niektorymi forumowiczami. :D Malo to dalo co prawda bo szybko puszka pandory otworzyla sie ponownie.

Something about p3p5

Widzicie to jest tak. On zawsze byl z wami w roznego rodzaju gildiach i zawsze ale to zawsze byla ta sama sytuacja. Zwyciestwo, klutnia, paying out. Pephy poprostu zdal sobie sprawe ze po co ma placic nieskonczenie wiele, gdy moze byc po stronie tych ktorzy zawsze wygrywali predzej czy pozniej. Jezeli ng nie zauwazy ze ma 100% przewage nad Saint to nie wykopie go.

Something for Wujek
Naprawde Cie szanowalem chlopie. Zawsze uwazalem ze jestes poza Finerem i Doska ( i oczywiscie axiem hahaha) ktory ma cos do powiedzenia. Popatrz jak szybko czlowiek moze zmienic swoje zdanie. To co powiedziales o Renie Marin nie mialo zadnego sensu i uwarzam cie teraz za cos w stylu Axio.

Something about Posuv
Tak jak juz ktos tam powiedzial. Poprostu nie powinienes osadzac ludzi zbyt pochopnie. I nauczysz sie tego na swoich wlasnych bledach skoro nie umiesz sie nauczyc inaczej. Widzisz, ktos by powiedzial ze co ma Forum, Tibia to prawdziwego zycia. Ale czy tak naprawde, po graniu w ta gre juz tyle lat nic sie nie zmienilo na gorsze? Byc moze nie zdajesz sobie z tego sprawy ale popatrz sobie o ile mniej tematow masz do rozmowy ze swoimi kolegami.

To all those niggers
Naprawde nie ma o czym gadac. Jedni uwazaja ze patriotyzm to dobra sprawa, niektorzy leja na Polske i na to ze w niej wogole zyja po przeciez "łaski bez", a jeszcze innym zwisa ten temat i powiewa. Wiecie juz dlaczego szwedzi sa lepsi tylko wzglednie? Bo nie kluca sie miedzy soba o byle gowno. Naprawde nie ma sensu dluzej rozkminiac tego shitu. Kazdy ma swoje wlasne zdanie. I powinnismy sie z tym w jakis sposob zgodzic nie robiac zamieszania obrazajac innych za ich opinie.

KONIEC KONIEC KONIEC

I'm done
Slayah~

P.S. Nee'ku tu rzadi xD

"za COS w rodzaju axia" hahaha

Nie ma tak, ze jeden narod sie kloci a drugi nie. Klotnie, sprzeczki leza w naturze czlowieka, sa wrecz potrzebne :)

I piszcie kurwa wreszcie "w ogole" a nie "wogole"

axio90
05-01-2008, 23:25
dosia

ty nikogo nie lubisz i ciebie nikt nie lubi a powiedz mi prostaczku dlaczego grasz w tibie ? zeby wyzywac pod dp i na forum trolu bagienny ?

a pamietasz cykorze jak vany i waptor zawolali cie zebyc poszedl zabic jakiegos polaka w port hope to pobiegles a pozniej mu sie tlumaczyles ze biles go bo sie waptora bales cw*lu j*bany.

a teraz spi*rdalaj do swojego dp dalej wyzywac 12 levele p*srancu :baby::baby::baby:

Ja lubie bencia bo jest prostolinijny i co mysli to pisze beza zbednej filozofi :)
i milona bo jego krokodyl zjadl,
i suva bo wzial bencia do gildi :cup::cup:
i kiroja bo ma juz z 22 lata, skonczyl studia i ma zone modelka :D
i archina bo ma duzo kasy, ma wszystkie chary na obsidi i teraz go wszyscy lubia bo ma kase i levele :D
i pephego bo smiesznie pisze
i dedmita bo dobrze napisal o rasizmie
i fing~~~~ bo utrzymuje to forum przy zyciu,
lubie rybe bo jest madry,
slajera bo ma fajne runy co paralizuja zloczyncow :D
nati bo niema pryszczy i wcale nieszuka chlopaka w tibi ani w simsach :D

Slayer-Nuddle
05-01-2008, 23:27
"za COS w rodzaju axia" hahaha

Nie ma tak, ze jeden narod sie kloci a drugi nie. Klotnie, sprzeczki leza w naturze czlowieka, sa wrecz potrzebne :)

I piszcie kurwa wreszcie "w ogole" a nie "wogole"

przepraszam :* jestem starsznie zmeczony po basenie i w ogole nie chce mi sie poprawiac tego

Myllion
05-01-2008, 23:30
A CHUJ TO KOGO OBCHODZI KURWA !!!!!!!!!!!!!!!! PIERDOLNIJ GLOWA W KLAWIATURE I LEPIEJ NIE PISZ JAK MASZ KURWA TAKIE PIERDOLY TU WRZUCAC

Nie badz taki okrutny :(:(:( nioooo.

Seryjnie, wez sie wyspij, wyjdz na dwor nabierz troche powietrza i odpocznij od kompa. Moze wtedy nauczysz sie po kims jechac inteligentnie, bo tu wstawic "pierdolnij" a tam "kurwa" zadna sztuka nie jest (co nie kurwa?), a i na przyszlosc CAPS LOCK off bo nie dosc ze udalo Ci sie wrzucic w jedno zdanie 4 bluzgi to jeszcze musiales to napisac capsem zeby kazdy zauwazyl jaki Ty nie jestes super. A JAK! +10 do forumowego gangsta. 3maj sie & flejm me on plx :baby:

Slayer-Nuddle
05-01-2008, 23:31
BLAGAM LUDZIE!
Nie jestesmy przeciez dziecmi. Nie musicie nawijac na siebie jak jakis papier toaletowy na dupe. Blagam PLEASE TURN THAT SHIT DOWN!

Nedomanus
05-01-2008, 23:34
no dobra - krotka pilka - kiedy koniec pierdolenia? ; )

pozdrawiam goraco (ale tak by nie poparzyc :D)

Slayer-Nuddle
05-01-2008, 23:35
no dobra - krotka pilka - kiedy koniec pierdolenia? ; )

pozdrawiam goraco (ale tak by nie poparzyc :D)

Masz juz kase na komie? xD

hugo'odyn
05-01-2008, 23:35
@ hugo

@ dosia

A to jest piekne,piekna historia bogus szkoda ze nie o mnie chyba mnie z kims mylisz za stary jestem na takie pierdy ,szkoda slow fajne baje piszesz zmien name na forum na ezop hauhauahua.na drogi raz jak o kims piszesz to sie upewnij ze to ta osoba.a czasem lagow zas niemasz bo wojna jest hmmm............,ach moze zas wbijesz do saint jak juz bedzie pozamiatane jak ostatnio, a potem byl placz ja chce byc free zal.;(

Nedomanus
05-01-2008, 23:36
@slayer
taa wczoraj doladowalem pare groszy :P

zyc juz sie nie dalo : P

edit: spadam spac ; p
bb all

Ptak~
05-01-2008, 23:47
@ slayer

na gorsze nie zmienilo sie nic, kilka rzeczy zmienilo sie na lepsze ;)

Slayer-Nuddle
05-01-2008, 23:52
@ slayer

na gorsze nie zmienilo sie nic, kilka rzeczy zmienilo sie na lepsze ;)

Niestety tez tak mowilem. No ale coz, to twoje zycie wiec nie ingeruje. Mam nadzieje ze dasz sobie spokoj z niektorymi rzeczami.
Anyway sorry za flame xd

Yours

Thavenix
06-01-2008, 00:02
a podobno to ja pisze glupie posty lol

tak trzymac panowie

hahha

banda desperatow

DoSiaa
06-01-2008, 00:04
zmuszacie mnie do odpisywania

@Axio
już wiem z kim mam do czynienia tak to ja cie pomoglem ujebac panie Kaeke, i ciesze sie ze tak sie stalo , szkoda ze ltk nie wygralo bo bys sie mogl wraz z swoim ziomem ikonem na mnie zemscic :D nie tlumaczylem sie tylko cie przeprosilem bo troche glupio mi bylo , ale nvm .

@myllion
bylem sfrustrowany to daltego caps lock , i dzieki za te +10 pkt przyda sie , nastepnym razem postaram sie wsadzic wiecej bluzgow wiec sie nie martw.

Arha
06-01-2008, 00:07
arha, przeczytaj to co zacytowales jeszcze z 10 razy i zedytuj posta, to o tym gimnazjum.

nic nie zeedytuje gdyż dla mnie jest to aluzja do tego iż jest głupszy od reszty bo chodzi do gimnazjum. czemu nie zostało napisane o liceum albo podstawówce ?

axio90
06-01-2008, 00:26
dosia

o tobie to huczalo dupku nie tylko w venore i nie tylko w port hope ale mozesz uwazac mnie za kaeke bo to przeciez jego zabiles cioto.

ja w takiej sytuacji wolal bym pasc niz frienda zabic i pozniej go przepraszac. dla mnie byles i bedziesz tylko dupkiem a swoim zachowaniem tylko to potwierdzasz.:baby::baby::baby:

bencio
06-01-2008, 00:35
Venisus aka Dosiaa

ech typowy dupek. Obsral sie i poszedl z ng bic kogos. Ja wolalbym pasc niz bic kolege i potem sie tlumaczyc.... Myslisz ze w ten sposób sie wkupisz w ich łaski ?
wez ty chlopie sie zastanow co robisz. nienawidze takich dupkow.

jestes ostry ale w gebie, a w gaciach masz pelno

a ode mnie sie odczep..

Asmit
06-01-2008, 01:31
"cos dla rozluznienia"

Sven Slaggare

Jan 05 2008, 23:42:15 CET Killed at Level 117 by Elder Pojarra
and by Asmit

zielaq
06-01-2008, 01:39
tez cos dla rozluzienia dam :D

00:37 Xeraz [106]: teraz czekam kurwa na moj loot
00:38 Xeraz [106]: bo sobie przejebales kurwa
00:39 Xeraz [106]: frajherze jebany
00:39 Xeraz [106]: wysylaj loota na cleria kurwa
00:40 Xeraz [106]: wez wy*******aj frajerze jebany
00:41 Xeraz [106]: wolisz walczyc z kurwami u boku
00:41 Xeraz [106]: niz stanac po stronie rodakow;]
00:42 Xeraz [106]: myslisz chlopcze ze jak wygracie oni ci dadza grac??;]
00:42 Xeraz [106]: jestes zalosny;]

o taak :D

JUREE
06-01-2008, 02:02
HAHA;]
teraz ja;]
00:38 Doomenator [82]: pephy here

00:44 Doomenator [82]: ale wiedze
00:44 Doomenator [82]: ze znasz historie
00:44 Doomenator [82]: serwera
00:44 Xeraz [106]: no ;]
00:44 Xeraz [106]: znam i to dobrze;]
00:44 Doomenator [82]: to ok
00:44 Xeraz [106]: ale ta nowa mi sie najbardziej podoba
00:44 Xeraz [106]: kiedy oni zabijaja twoich rl wiedzac ze sa od ciebie
00:44 Doomenator [82]: jaka nowa ?:D
00:44 Xeraz [106]: a ty masz to w chuju;]
00:44 Doomenator [82]: bywa i tak
00:44 Xeraz [106]: kiedy oni mowia: jebiemy polakow:a ty mowisz: JEBIEMY ICH;]
00:44 Xeraz [106]: buahahhaha
00:44 Doomenator [82]: skad wiedziales ze tak jest;o

(w porownaniu z Michalkiem wklejam rozmowę a nie tylko to co nasz kochany patriota pisze;])

pelle
06-01-2008, 02:23
Dosia jestes pewny ze Axio to kaeke?

zielaq
06-01-2008, 02:36
i co niby zlego w tym co wkleiles?xD

JUREE
06-01-2008, 02:42
Nic;] tylko po raz któryś dowód jak jebiesz polaków z serwa;] tylko tyle;] aa w mojej wypowiedzi natomiast nic złego nie bylo;] jestes frajerem bo tak sie mówi na takich jak Ty;]

zielaq
06-01-2008, 03:01
chyba mam wojne z PL gildia czy nie ?XD

JUREE
06-01-2008, 03:08
Teraz masz. Wcześniej miałeś wybór: Polacy czy szwedzi którzy postawili sprawę jasno i klarownie udowadniając jakimi są rasistami;] Nie Ty jedyny byłeś z Polaków w NG, natomiast Ty jedyny zostałeś w NG, sprzedając swoich rodaków. Wspomnę jeszcze akcję jak Twoi kochani przyjaciele z NG zabili kilku Twoich rl a Ty ofc miałeś to tez w chuju;] nie masz nic na swoją obronę więc przestań się wymądrzać, bo na każdą Twoją wypowiedź mam ripostę.

Yaugardo
06-01-2008, 03:35
w*****acie mnie przyjeby klucicie sie tylko a nic wiecej pedaly mam was dosc elo

zielaq
06-01-2008, 03:44
a jaka jest riposta ze za deady moich rlow zaplacili?

Ptak~
06-01-2008, 10:44
@ slayer

no, teraz z pewnoscia jest dobrze jak mniej gram :D i nie odbieralem tego jako flame :p

@ arha

bo gosciu akurat chodzi do gimnazjum pewnie, jezu.
chodzilo o to, ze gosciu poproszony o zacytowanie czegos tam co uzasadniloby jego bluzgi, wrzucal jeszcze bardziej. :o! to ze chodzisz do gimnazjum, nie znaczy ze musisz to odbierac jako jakas wrzute na ciebie. tyz chodze i sie z gimnazjalistow smieje :o

to ja juz nie pisze :] bo tylko pierdole ;)

Nedomanus
06-01-2008, 11:37
co do tematu gimnazjum - kiedy pare latek wiecej wam wskoczy na liczniku zrozumiecie o co chodzi. to jest okres kiedy dzieci uwazaja sie za doroslych i chca rzadzic kazdym bo oni sa kurwa dorosli... a nauczyciele uczacy w gimnazjum to juz maja przesrane - toz to ci dorosli im malo na glowe kurwa nie wskocza i nie nasraja, bo im wolno, a nikt im nic nie zrobi.

oczywiscie nie kazdy jest taki, ale jakies 80%...

pozdrawiam

Slayer-Nuddle
06-01-2008, 11:39
Ludziska zostawcie tego pephego

Nie rozumiem was. Ng dostaje baty jak sie patrzy. Po co wam Pephy? Caly czas nawijacie mu o tym jaki on jest zly i beeee. Dajecie sobie doskonale rade bez niego. A teraz to wyglada tak jakby mial caly czas invita do Saint. Prowokujecie go i prowokujecie. A on bardzo latwo moze to wykorzystac jezeli tylko pomysli.

Slayer-Nuddle
06-01-2008, 11:39
co do tematu gimnazjum - kiedy pare latek wiecej wam wskoczy na liczniku zrozumiecie o co chodzi. to jest okres kiedy dzieci uwazaja sie za doroslych i chca rzadzic kazdym bo oni sa kurwa dorosli... a nauczyciele uczacy w gimnazjum to juz maja przesrane - toz to ci dorosli im malo na glowe kurwa nie wskocza i nie nasraja, bo im wolno, a nikt im nic nie zrobi.

pozdrawiam

Swiete slowa Yofka:* <sex>

Arha
06-01-2008, 11:41

pozdrawiam

no wg mnie ja należe do tych 20% i takie teksty mnie obrażają ;o

DoSiaa
06-01-2008, 11:47
@axio
oj synek pierdolisz, kaeke zaczol plakac jak to moglem go ubic zrobilo mi sie zal i go przeprosilem , moja slabosc . I nie mow ze jestem posrany bo to ty jestes forum fighterem.

@bencio
wogole nie wiesz o co chodzi a sie wypowiadasz nie ogarniety dzieciaku, pierdolnij sie w banie lepiej , a kretynstwa nigdy nie zostawie .

@zielaq
mówisz ze cie jebie co ludzie o tobie tu sadza, wiec po chuj im odpisujesz ?? te pierdoly o patriotyzmie dla mnie tez sa glupie , ale co prawda to prawda , to my ciebie i rha'uma wyciagalismy z trapa w venore jak jebali cie waldorio waptor i reszta , a teraz nas jebiesz . Nie jest nam przykro tylko troche glupio ze stracilismy czas wtedy ^^

kafior
06-01-2008, 15:03
O pephym:
Kazdy sobie rzepke skrobie, o!

Jesli chodzi o gimnazjalistow...
Moja znajoma swiezo upieczona nauczycielka wyrazila sie jasno:
Gimnazjalisci to banda pojebów
Upchneli do trzech klas tą młodzież, która własnie bujnie dojrzewa (i w kroku i pod czaszka hehe) i sie "buntuje", to nie jest dobry pomysl, tyle.

Romas1
06-01-2008, 18:21
Ma ktos film z zabicia Sven Slaggare?

Omni
06-01-2008, 20:09
Jak tak czytam to forum i wypowiedzi każdego z Was to zaczynam sie zastanawiac czy sam jestem polakiem...? Skoro uważacie że bycie Polakiem czy Szwedem ma znaczenie w tej grze, to jesteście w błędzie. Jeśli wydaje wam sie inaczej, to przystopujcie na chwile i zastanówcie sie po co wogóle gracie w tą grę? Żeby wytępić Polaków czy Szwedów? Albo wbić level i porobić troche PA? A może gracie żeby zaspokoić własne ambicje i chociaż częsciowo poczuć sie lepszym od drugiego?
Pytanie jest proste,ale czy kiedykolwiek sie nad nim zastanawialiście? Pewnie, część osób pomyśli "co za po**b, znowu pie**oli głupoty i myśli że jest fajny", dlatego odrazu mówie ze ja gram tylko po to aby przeżyć coś ciekawego razem z kolegami, aby poznać kogoś nowego, móc pogadać, podszkolić swój angielski, chociaż po części spotkać kogoś z zagranicy. I nie jest to wcale taki gadanie żeby se komuś przypodobać, bo wierzcie mi, że spotkałem osoby których wcześniej nie znałem a teraz mogę im śmiało powierzyć swój najcenniejszy dobytek, bo wiem że nic mu sie nie stanie. Mogę otwarcie powiedzieć że gram dla przyjaźni i wcale nie chce powiedzieć że tylko ona się liczy, ale myślę ze jest wazniejsza niz wojna narodowościowa w ktorej jedni wyzywaja innych za to ze urodzili sie w np.Szwecji.

Przyznam jednak, że trochę boli mnie serce gdy widze jak wy "wielcy patrioci" tak sie szanujecie i posuwacie sie do tego aby obrażać nawet waszych rodziców bez których nie mielibyscie nawet internetu...

Thavenix
06-01-2008, 20:21
w końcu ktoś coś mądrego napisal. popieram w 100%. sam chcialem to przekazac ale nie wiedzialem jak ubrac to w slowa :)

brawo

.:Boixos:.
06-01-2008, 20:58
rotanimod i ancient patwa down

zielaq
06-01-2008, 21:02
zarril narazie xd

Collel
06-01-2008, 21:21
Jakos tak dziwnie tutaj. Wczoraj w 1,5h 3 strony spamu weszly bez mojego posta :D a dzis przez caly dzien ledwo stronka :p.

Jakis cam z akcji ?

zielaq
06-01-2008, 21:43
ak'rap
Jan 06 2008, 20:45:45 CET Killed at Level 120 by Waldorio
and by Imhreey

jakis tam cam jest , ale nie wiem jak to wyglada

Rewisim
06-01-2008, 21:56
20:59 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Vryy. He was killed by Theakada.

kux

Jan 06 2008, 21:00:33 CET Killed at Level 137 by Pephy
and by Rotanimod Eht

Shibor
06-01-2008, 22:01
Trim Blas
Jan 06 2008, 21:04:33 CET Killed at Level 137 by Elder Pojarra
and by Rine

Rotanimoid Eht 2x
Jan 06 2008, 21:05:28 CET Killed at Level 160 by Kiroy Wind
and by Konzbi

Sludig Aureus
Jan 06 2008, 21:06:39 CET Killed at Level 153 by Memy Chemics
and by Kiroy Wind

Rewisim
06-01-2008, 22:03
Exor Vashi
an 06 2008, 20:57:47 CET Killed at Level 111 by Dorpaz
and by Rotanimod Eht

Cruel~
Jan 06 2008, 20:58:26 CET Killed at Level 129 by Soltrion
and by Moose Darkshade

Tyrana pala
Jan 06 2008, 20:58:08 CET Killed at Level 101 by Soltrion
and by Theakada

Gibarian
Jan 06 2008, 20:57:19 CET Killed at Level 121 by Imhreey
and by Rotanimod Eht

Shibor
06-01-2008, 22:17
Vilarion
Jan 06 2008, 21:31:16 CET Killed at Level 122 by Shibor
and by Aranol :D

zielaq
06-01-2008, 22:21
Ak'rap 2x non bless
Jan 06 2008, 21:23:17 CET Killed at Level 119 by Fozivo

Rewisim
06-01-2008, 22:31
tak przydupasek i to straszny :):)
http://img161.imageshack.us/img161/871/beztytuufk0.png (http://imageshack.us)

Slayer-Nuddle
06-01-2008, 22:46
Nie bylo by nic zlego w tym ze ludzie grajacy w Tibie sa "wielkimi patriotami" gdyby tylko szanowali sie nawzajem :)

Nedomanus
06-01-2008, 22:47
Memy chemics

Jan 06 2008, 21:48:38 CET Killed at Level 116 by Qanizo

Rewisim
06-01-2008, 22:48
Ruesi ostry fart praiwe gleba

zielaq
06-01-2008, 22:54
ruesi to bylo piekne , naprawde :D

06-01-2008, 23:02
podlicz ktos

hedvenka

Rewisim
06-01-2008, 23:04
nie umiem;)

Waldo1910
06-01-2008, 23:07
Hedvenkka
Jan 06 2008, 22:09:04 CET Killed at Level 121 by Alith Takilbya
and by Shibor

Rewisim
06-01-2008, 23:08
Szibor szalejesz!:D:D

Pyro Aris
06-01-2008, 23:08
10-7 o ile mi cos nie pojebalo

Shibor
06-01-2008, 23:24
Kurwa to bez sensu... Najpierw byly zale do nas o noob chary a teraz wy macie ich z 60? LoL

DoSiaa
06-01-2008, 23:25
beka w chuj xD z tego battle dzisiaj

Nattii
06-01-2008, 23:25
Rewisim, musimy szybko pogadać ;> Więc zostaw mi gdzieś gg albo msn plaxxx :)

zielaq
06-01-2008, 23:31
shibor , powiedz mi ze to naszych noob charow jest wiecej niz wasych AHAHHAHAHAHAH

Shibor
06-01-2008, 23:37
uwazasz ze nie?:>

Kiroy
06-01-2008, 23:40
Hedvenkka

Jan 06 2008, 22:09:04 CET Killed at Level 121 by Alith Takilbya
and by Shibor

zielaq
06-01-2008, 23:40
jego omineliscie

ax'ston

Jan 06 2008, 21:00:38 CET Killed at Level 98 by Imhreey
and by Sha'tari

tez nie widzialem

xeraz

Jan 06 2008, 21:00:06 CET Killed at Level 106 by Sheepenator
and by Algarode

06-01-2008, 23:47
12-8?czy ile?

Blacov89
06-01-2008, 23:47
Zielaq, Skor itd..

Jesli macie jakis cam to kopsnijcie na gadu linka. Cam obojetnie z jakiej perspektywy mile widziany :D

06-01-2008, 23:50
battle trwa 3h i nie jest warte ogladania nawet jak sa jakies camy lukaszu xP

zielaq
07-01-2008, 00:02
ja mam cam w tibiacam.tv wiec jest warto , najwyyzej go jeszcze skroce

07-01-2008, 00:12
jezeli tibicam tv to warto ;P

Jan 06 2008, 23:15:33 CET Killed at Level 155 by Archin
and by Omnislash Orochi

DoSiaa
07-01-2008, 00:22
zielaq nagrywales rote jak piszczy na vencie ze pada ??

zielaq
07-01-2008, 00:32
alith
Jan 06 2008, 23:34:49 CET Killed at Level 140 by Don Foozie

casspari
Jan 06 2008, 23:38:07 CET Killed at Level 95 by Hedvenkka
and by Qanizo
lady szikaka
Jan 06 2008, 23:37:23 CET Killed at Level 102 by Fozivo
and by Theakada

DoSiaa
07-01-2008, 00:33
battle niezly , tylko z zaopatrzeniem gorzej

Kiroy
07-01-2008, 00:33
alith ded .................

07-01-2008, 00:36
gawron:wy*******am z tad! hahaha

Dalanther
07-01-2008, 00:40
Aranol - Jan 06 2008, 23:38:17 CET Killed at Level 123 by Vilarion
and by Qanizo

Ruesi - Jan 06 2008, 23:38:05 CET Killed at Level 82 by Sha'tari

07-01-2008, 00:46
20-10?xd cos takiego xp

zielaq
07-01-2008, 00:50
http://rapidshare.com/files/81827442/svargrond.cam.html FAST FOWARD TO 55 min

potem ak'rap nonbless 1:15:30

a potem to nie wiem enjoy , cam moze nie ciekawy ale fragi jakies sa

moze byc problem z name na filmiku to wtrakcie nacisnijcie ctrl +n

zielaq
07-01-2008, 01:39
Gibarian
Jan 06 2008, 20:57:19 CET Killed at Level 121 by Imhreey and by Rotanimod Eht
Xeraz
Jan 06 2008, 21:00:06 CET Killed at Level 106 by Sheepenator and by Algarode
Vryy
Jan 06 2008, 20:59:14 CET Killed at Level 142 by Nivre and by Theakada
Tyrana Pala
Jan 06 2008, 20:58:08 CET Killed at Level 101 by Soltrion and by Theakada
Royal Kux
Jan 06 2008, 21:00:33 CET Killed at Level 137 by Pephy and by Rotanimod Eht
Jazobo
Jan 06 2008, 20:58:19 CET Killed at Level 122 by Hedvenkka and by Azared Eagon
Exor Vashi
Jan 06 2008, 20:57:47 CET Killed at Level 111 by Dorpaz and by Rotanimod Eht
Cruel Jaccus
Jan 06 2008, 20:58:26 CET Killed at Level 129 by Soltrion and by Moose Darkshade
Ax'ston
Jan 06 2008, 21:00:38 CET Killed at Level 98 by Imhreey and by Sha'tari
Aranol
Jan 06 2008, 23:38:17 CET Killed at Level 123 by Vilarion and by Qanizo
Ruesi
Jan 06 2008, 23:38:05 CET Killed at Level 82 by Sha'tari
Casspari
Jan 06 2008, 23:38:07 CET Killed at Level 95 by Hedvenkka and by Qanizo
Alith Takilbya
Jan 06 2008, 23:34:49 CET Killed at Level 140 by Don Foozie
Memy Chemics
Jan 06 2008, 21:48:38 CET Killed at Level 116 by Qanizo
Lady Szikaka
Jan 06 2008, 23:37:23 CET Killed at Level 102 by Fozivo and by Theakada
Zarril
Jan 06 2008, 19:45:38 CET Killed at Level 94 by Rotanimod Eht and by Pephy
Ak'rap
Jan 06 2008, 21:23:17 CET Killed at Level 119 by Fozivo
Jan 06 2008, 20:45:45 CET Killed at Level 120 by Waldorio and by Imhreey

Elder Pojarra
Banished: until Jan 13 2008, 21:48:22 CET because of excessive unjustified player killing

to nasze

Dalanther
07-01-2008, 02:21
żałoba polska? :'(

Piesek
07-01-2008, 06:36
close topic plx! Sainty nie używają już forum Tibia.pl od kiedy zlikwidowali tu PZa:baby::baby::baby:;(;(;(;(

omoj
07-01-2008, 06:48
close topic plx! Sainty nie używają już forum Tibia.pl od kiedy zlikwidowali tu PZa:baby::baby::baby:;(;(;(;(

Nie poprostu chlopaki poszli odespac;)
By dzis przystapic do dalszych dzialan...B)
wiec pelen podziw dla nich za all;)
no i powodzonka
:cup::cup::evul::cup::cup:
a dla takich fr****ow jak ten up pogarda 8o:baby:

Piesek
07-01-2008, 06:58
Nie poprostu chlopaki poszli odespac;)
By dzis przystapic do dalszych dzialan...B)
wiec pelen podziw dla nich za all;)
no i powodzonka
a dla takich fr****ow jak ten up pogarda 8o:baby:

dziś też popodziwiasz jak padają i grzeją pza ;)
poza tym nie musisz mnie wyzywać od frajerów dlatego, że:
-ja nie użyłem żadnego wyzwiska
-nie znasz mnie, nie masz prawa mnie oceniać...

hugo'odyn
07-01-2008, 07:05
Looz bedzie good nikt sie niezalamuje:cup:

Shibor
07-01-2008, 10:06
To jeszcze nie koniec;) Tu nie chodzi o to za mało ludzi czy cos... Zabrakło nam zaopatrzenia i za duzo ludzi padlo po drodze

Gibas
07-01-2008, 11:17
Zeby nie bylo bo widze ze naszych fragow nikt nie wkleil a darmo sie nie oddalismy :)

Ancient Patwa
Jan 06 2008, 19:50:46 CETKilled at Level 135 by Alith Takilbya and by Memy Chemics

Hedvenkka
Jan 06 2008, 22:09:04 CETKilled at Level 121 by Alith Takilbya and by Shibor

Orco Gitu
Jan 06 2008, 23:15:33 CETKilled at Level 155 by Archin and by Omnislash Orochi

Rotanimod Eht
Jan 06 2008, 19:51:51 CETKilled at Level 161 by Yunichi and by Memy Chemics

Jan 06 2008, 21:05:28 CETKilled at Level 160 by Kiroy Wind and by Konzbi

Sludig Aureus
Jan 06 2008, 21:06:39 CETKilled at Level 153 by Memy Chemics and by Kiroy Wind

Trim Blas
Jan 06 2008, 21:04:33 CETKilled at Level 137 by Elder Pojarra and by Rine

Vilarion
Jan 06 2008, 21:31:16 CETKilled at Level 122 by Shibor and by Aranol

Doomenator
Jan 06 2008, 20:37:57 CETKilled at Level 82 by Royal Kux and by Kiroy Wind

Arikabe Zaa
Banished: until Jan 13 2008, 22:19:50 CET because of excessive unjustified player killing

Kuan Ti
07-01-2008, 11:47
I tak Rotanimod Krolem:D Marne 4 miliony expa w plecki:D

Shandowsky
07-01-2008, 12:16
Chyba nadszedł czas na mój ruch

unknown_artist
07-01-2008, 13:58
Archin Gogo, pokaz kto tutaj trzyma paleczke i umie na swoje barki wziac duza odpowiedzialnosc, niby to tylko gra ale przywiazani jestescie do niej emocjami , macie tu wielu przyjacio z ktorymi dalej chcecie kontynuowac przygode i warto sobie poswiecic troche czasu, a tym bardziej podziwiam ze potrafisz wlozyc w to wiekszy wklad:)

Pokaz im kto tu jest szefem!

good luck saint!

omoj
07-01-2008, 14:56
a battle pokazóje kto jest mocniejszy ;o

:baby:

Kumplu jesli twierdzisz ze to bylo OB to gratuluje :baby:
bo mi to nie wygladalo na OB ale ok skoro wiesz lepiej to gz:baby:

kilka Up
Sorki za to "frajer"masz racje nie znam Cie wiec
nie bede oceniac;)

Powodzenia Saint
bo chyba sami sobie wczoraj udowodniliscie cos
co bylo wielu potrzebne:D:cup::D:evul::cup:

Gibas
07-01-2008, 15:23
Bylo wiecej fragow dla nas o ktorych nawet zapomnielismy, takie jak:

Hafirizo
Jan 06 2008, 21:19:29 CET Killed at Level 68 by Alith Takilbya
and by Ruesi

To tyle co teraz sobie przypomniałem, ale bylo ich wiecej.

Mantel
07-01-2008, 15:48
:P Przynajmniej chlopaki pokazaly ze sie nieboja walczyc i tu dla nich respect a reszta ludu co tu ma jakies niepotrzebne komentarze prawic kto jest slaby a kto dobry to moze sami pokazecie jacy jestescie dla mnie siejecie tylko jeden dupny MOTŁOCH
Rudziutki ,Makonek ;*
B)

Arha
07-01-2008, 16:21
Prawie jak masslogg ale nvm. Żałuje bardzo iż musiałem dać loga podczas bitwy. . .ale cóż xD tak btw. to gratz dla Ancient Patwy, dookoła 20 naszych a on wychodzi z depo ... nie no odważny to jest :D a Rotan twardy .. lubi gryźć glebę . . . no i stanie na drabince też nie było trochę odważne no ale nvm... :cup:

zielaq
07-01-2008, 17:07
@arha

za to wasz rush do depo svargrond i wylogowanie sie paru osob w trakcie battle bylo odwazne

Kiroy
07-01-2008, 17:08
to nie ostatnie OB !! gdyby nie tu supliesy to byloby inaczej !! to nie ostatnie nasze slowo !! jeszcze zobaczymy !! wczoraj byl czas na rotanimoda i orco gitu zobaczymy jak bedzie next time !!

Nedomanus
07-01-2008, 17:11
jeden open wiosny nie czyni...

gl all

Shibor
07-01-2008, 17:16
jeden open wiosny nie czyni...

To byl open? Czyli cos przegapilem 8o 8o

zielaq
07-01-2008, 17:26
przeciez to nie bylo ob ;o

Romas1
07-01-2008, 17:50
Ktos krecil film przez tibicam? Bo pephy krecil ale ja niemam tego tibia TV ;d i prosil bym o film w tibicam o ile ktos ma. Z gory dziekuje!

zolda fuva
07-01-2008, 19:18
Kiroy@
Za ile chara kupiles?

Nedomanus
07-01-2008, 19:25
To byl open? Czyli cos przegapilem 8o 8o

jeden huj ; p kazdy mowil o openie ; p w ogole haslo dnia wczoraj na gg "open jest : O"

ano jedni walcza, drudzy sie ucza ; < wracam do WoSu ;p

bb

Kiroy
07-01-2008, 19:32
Kiroy@
Za ile chara kupiles?

taniej niż twoją matkę X(

Kiroy
07-01-2008, 19:33
glupie pytanie glupia odpowiedz .... kazdy wie ze kiroy nigdy nie byl selniety !!

Slayer-Nuddle
07-01-2008, 19:34
Gl nedo ;)
Zrob open battle w swojej klasie ;d

)na bani z lekka)

Kiroy
07-01-2008, 19:36
to dopiero pierwszy podjazd nic wielkiego sie nie stalo !! malym teamem zlozylismy niezle lvle :) i to tylko pokazalo jaki drzemie w nas potencjal !! a ani my sie nei popisalismy ani Ng nic wielkeigo nie pokazalo !! tyle ze namzabraklo manasikow i sdkow i tyle na temat drugi raz nie ma sie to prawa powtorzyc !! ja gleboko wierze w anszych i nastepne niespodzianki juz sa szykowane :D a wuja kiroy lubi robic niespodzianki :D

zolda fuva
07-01-2008, 19:57
Jak na faceta,ktory ma ponoc 22 lata to jestes malo inteligetny.W tym wieku mysli sie raczej o przyszlosci(rodzinie,pracy),a nie podnieca glupia gra.Zastanow sie czasami co piszesz,bo po twoich postach mam wrazenie ,ze jednak kupiles tego chara.Pozdrawiam i Zycze wygranej wojny xD

Gibas
07-01-2008, 20:37
Tez mam 22 lata. Lubie grac w Tibie i w niczym mi ona nie przeszkadza. Tez nie powinienem? Gram w wolnym czasie i traktuje to jako relaks. Kazdy robi to co lubi i spedza czas wolny tak jak lubi.

Retukss
07-01-2008, 21:00
Kero yama hacked i banned.

Pojarra_aka_wegorz
07-01-2008, 21:09
hehe mnie najbardziej rozśmieszył Rota~ heh z tego co widziałem na cam i jak Pephy pisał, że polewa z Roty jest jak padł 2 ray jak noob ;p w dodatku jak po akcji z wrls również padł jak noob xD żeby tam było jeszcze mniej noobów to może bym bana nie miał ale ktoś tam był od nas w Trapie to gfb jebnąłem żeby mógł na schodki wejść:o No a żeby nie nasze położenie na bitwie to może potoczyłoby się to inaczej :p

zielaq
07-01-2008, 21:30
kto wam kazal tam isc xD

Pojarra_aka_wegorz
07-01-2008, 21:38
tak wyszlo:D

majk
08-01-2008, 00:05
Jak na faceta,ktory ma ponoc 22 lata to jestes malo inteligetny.W tym wieku mysli sie raczej o przyszlosci(rodzinie,pracy),a nie podnieca glupia gra.Zastanow sie czasami co piszesz,bo po twoich postach mam wrazenie ,ze jednak kupiles tego chara.Pozdrawiam i Zycze wygranej wojny xD

mialby i 40 lat i co z tego? boli cie to? sam sie zastanow kolego:)

Igrexou
08-01-2008, 00:26
mimo to, Zielaczek wciąż jest gejem... Legendarny gej, ale gej! :*

I tak go Loffciam xD

Fin'er
08-01-2008, 01:36

glupie pytanie glupia odpowiedz .... kazdy wie ze kiroy nigdy nie byl selniety !!

Jeżeli pytanie było głupie, to odpowiedź przewyższyła głupotą całe to forum... Co nie jest łatwe...

Kuan Ti
08-01-2008, 04:51
Kiroy juz dawno sprzedal postac. Cos kolo 18 lat temu ja selnol
a wziol za nia
100000000000000000000000000000000000000000000000 zl i za ta kase zrobil sobie operacje plastyczna i wyglada jak Jenifer Lopez:d

Slayer-Nuddle
08-01-2008, 07:44
hehe mnie najbardziej rozśmieszył Rota~ heh z tego co widziałem na cam i jak Pephy pisał, że polewa z Roty jest jak padł 2 ray jak noob ;p w dodatku jak po akcji z wrls również padł jak noob xD żeby tam było jeszcze mniej noobów to może bym bana nie miał ale ktoś tam był od nas w Trapie to gfb jebnąłem żeby mógł na schodki wejść:o No a żeby nie nasze położenie na bitwie to może potoczyłoby się to inaczej :p

Ale to rotan prawie spierdolil z veno d lair jak praktycznie cale ng po niego przyszlo xD... "prawie"

Slayer-Nuddle
08-01-2008, 07:44
Kiroy juz dawno sprzedal postac. Cos kolo 18 lat temu ja selnol
a wziol za nia
100000000000000000000000000000000000000000000000 zl i za ta kase zrobil sobie operacje plastyczna i wyglada jak Jenifer Lopez:d

I zaraz po tym nagral kawalek I'm Real

Romas1
08-01-2008, 14:12

Ciekawe jakie masz dowody ze kupil chara, jak pewnie go nawet nieznasz to po co jedziesz komus o kim niemasz nawet pojecia...

Thavenix
08-01-2008, 14:58
Kiroy@
Za ile chara kupiles?

a wiesz, ze podobno rl Archin tez sprzedal swojego chara?

o.o

shame on you

Romas1
08-01-2008, 15:17
Milosz hacked =/

Fin'er
08-01-2008, 15:33
@ Saint

Jaki jest Wasz stosunek do Faint ?

milosz15
08-01-2008, 16:17
Ale dobry tydzien hahah ;D

3 dni temu poszedłem na Retired a dziś w nocy hacked :cup::cup:
;D
No nic ;D
Czasem tak bywa

Pyro Aris
08-01-2008, 16:28
mysle ,ze przyda sie frag thread bo sie zamieszanie zrobilo :D

Pojarra_aka_wegorz
08-01-2008, 16:42
Ale to rotan prawie spierdolil z veno d lair jak praktycznie cale ng po niego przyszlo xD... "prawie"

Tam nie było nawet połowy NG a zresztą co z tego, że dobiegł do mostku jak i tak wiedział że tam jest trap ;p a dobiegnięcie tam to nie jest taki wielki wyczyn ;] zresztą bez wniku w to :)

omoj
08-01-2008, 18:24
17:22 Habi Vurio [96]: 17:22 Habi Vurio [96]: Vany ma trapa 17:22 Habi Vurio [96]: pomoc mu? 17:22 Pephy [172]: nie

No pepsi chyba wam cos nie wyszlooOo;)
pozdro i powodzonka w dalszych planach trapow
i sciemnianych hakow:baby::baby::baby::D

Pyro Aris
08-01-2008, 19:40
12:39 Shandow Ridixx [19]: KUPIE KASE NA OBSIDII (GP) za prawdziwe pieniadze (pln/euro) - msg me for more info

i zonk

Romas1
08-01-2008, 19:40
18:42 Shandow Ridixx [19]: KUPIE KASE NA OBSIDII (GP) za prawdziwe pieniadze (pln/euro) - msg me for more info

xD

Shandowsky
08-01-2008, 20:58
ta jak cos to msg me in game biore kazda ilosc

Piesek
08-01-2008, 22:02
No masz się czym chwalić bez kupowania charów i kasy za rl nie miałbyś nawet 50lvla...lepiej zajmij się kopaniem, czy tam sprzedawaniem ziemniaków, to Ci lepiej idzie ; *

-Szary-
08-01-2008, 22:33
@up

aj myśle że byś się zdziwił :]

InvisibleWound
08-01-2008, 22:50
yson na allegro, moze sie kto skusi? bo narazie 2.75 zł :D

unknown_artist
09-01-2008, 01:30
polukaj na alegro tam jest ful sianaz obsidii, jak mozesz kup fure i rozje**** tych pedałow.

http://www.allegro.pl/item294547274_tibia_obsidia_1000k_10k_3_29_najtani ej.html

wierze w ciebie:)

zolda fuva
09-01-2008, 01:59
mialby i 40 lat i co z tego? boli cie to? sam sie zastanow kolego:)
Ch*j mnie to boli ile on ma lat,dla mnie moze miec i 132.
Boli mnie natomiast to,iz po prostym pytaniu koles odpowiada jezdzac mi po rodzinie.

Romas@
''Ciekawe jakie masz dowody ze kupil chara, jak pewnie go nawet nieznasz to po co jedziesz komus o kim niemasz nawet pojecia...''

Prostaq!Nigdzie nie napisalem,ze mam dowody-.-
''Zastanow sie czasami co piszesz,bo po twoich postach mam wrazenie,ze jednak kupiles tego chara.''

omagad
09-01-2008, 02:14
Boli mnie natomiast to,iz po prostym pytaniu koles odpowiada jezdzac mi po rodzinie.

Romas@
''Ciekawe jakie masz dowody ze kupil chara, jak pewnie go nawet nieznasz to po co jedziesz komus o kim niemasz nawet pojecia...''

''Zastanow sie czasami co piszesz,bo po twoich postach mam wrazenie,ze jednak kupiles tego chara.''

----WYJDZ.----

omoj
09-01-2008, 02:22

Romas@

---WYJDZ---
I nie wracaj tu wiecej bo dla Takich Jak Ty nie ma tu miejsca:baby:

Fin'er
09-01-2008, 02:37
---WYJDZ---

Witaj, Panie i Władco tego forum...

Pyro Aris
09-01-2008, 04:07
archin sie wyplacil czy co ?

Allirav
09-01-2008, 08:34
Jakby sie wypłacił to raczej Ng spamowałoby forum tibi.com tak jak to było jak Ferlig zaplacił..PropagandaXD

Kiroy
09-01-2008, 08:42
Zolda : moze i przesadzilem ale zastanow sie next time co ty w ogole piszesz i kim jestes w tibii aby na mnie rzucac oskarzenia o kupnie chara !! !! widac ze nie grales nigdy na obsidii bo gdybys gral to bys wiedzial !! a skoro nie grales nigdy albo nie znales mnie to nie pisz takich bzdur na oficjalnym forum !! bo gdyby cie to inetersowalo naprawde czy kupilem kiedykolwiekchara to bys sie zapytal na prv w tibii !! a propagande to mzoesz robic u nigersow w domu :) reszte dopisz se sam !! takze wypad !! i zycze ci rl life jak moje :) bo ja w zyciu jestem szczesliwy ale to nie ten temat itd :)

Pozdro Friends :*

Nattii
09-01-2008, 09:40
---WYJDZ---

Najlepiej wszyscy wyjdziemy, a jak nie, to prędzej czy później nas Pan wyrzuci, za heretyzm i bluźnierstwo ! Zostanie Pan sobie z Panem Omagad i może z Panem Kiroyem, macie podobne poglądy, więc dla Was tu jest miejsce, to się dogadacie ;]

Slayer-Nuddle
09-01-2008, 10:15
Najlepiej wszyscy wyjdziemy, a jak nie, to prędzej czy później nas Pan wyrzuci, za heretyzm i bluźnierstwo ! Zostanie Pan sobie z Panem Omagad i może z Panem Kiroyem, macie podobne poglądy, więc dla Was tu jest miejsce, to się dogadacie ;]

MAKE SOME NOISE!!!!!!!!

omoj
09-01-2008, 10:33

Dobrze ze juz zjadlas wszystkie rozumy i jestes the best
szkoda ze tylko tak Ci sie wydaje a jak Sie cos nie podoba
to proste
Wy****dalaj
bo "wyjdz"to zbyt ladnie jak dla takich ludzi jak Ty....!!8o

a Tak Btw. To Pozdro Dla Omagad i Kiroya :))

Nattii
09-01-2008, 12:49
ojojoj władca forum widze. Założ bloga, to sobie będziesz mógł porządzić, a to forum jak na razie jest publiczne, więc mogę sobie pisać co mi się podoba ;d a wyjdę jak będę miała ochotę ;]

Thavenix
09-01-2008, 13:27
yson na allegro, moze sie kto skusi? bo narazie 2.75 zł :D

serio? : o

gdzie :(

omoj
09-01-2008, 13:56
ojojoj władca forum widze. Założ bloga, to sobie będziesz mógł porządzić, a to forum jak na razie jest publiczne, więc mogę sobie pisać co mi się podoba ;d a wyjdę jak będę miała ochotę ;]

Dobra to 3m sie ramy:baby:
i pisz tu sobie choc gowno wiesz ale udajesz
PoOozdroOo8o

FoRa1
09-01-2008, 14:20
Dobra to 3m sie ramy:baby:
i pisz tu sobie choc gowno wiesz ale udajesz
PoOozdroOo8o

a tys w dupie byl i gowno widzial. hardcore ?

omoj
09-01-2008, 14:27
a tys w dupie byl i gowno widzial. hardcore ?

zacytuje tu slowa slynnego Rey'a8o
:cup:"twoja stara":cup:
i to Ci wystarczy :baby::D

Fin'er
09-01-2008, 14:33
@ omoj

Pokaż języczek... :) Aaaa brązowiutki, tak trzymać i pamiętaj im głębiej tym większa frajda.

Kiroy
09-01-2008, 15:06
Natti : moj zarzut do kolegi byl poniewaz nie operuje faktami tylko probuje mnie pomowic !! i o to tylko chodzilo !! takie oszczerstwa i klamstwa to nie do mnie !! a skoro nic nie wie to nich nie psize etgo na forum zapytal by sie na prv to bym odpisal mu i tyle !! a nie na forum takie numery !! i masz racje mozesz psiac na forum co chcesz mozesz naadwac komu i co chcesz ale pamietaj ze bez odzewu sie to nie obejdzie !! i ja sie za zadnego pana tego forum nie uwazam bron Boże , tylko nawet czasami mi moga puscic nerwy !! i z checia konstruktywna krytyke poparta faktami przyjme i odpisze na forum na ten temat !!

omoj
09-01-2008, 16:11
@ omoj

Pokaż języczek... :) Aaaa brązowiutki, tak trzymać i pamiętaj im głębiej tym większa frajda.

nie wiem jak patrzysz w lusterko i widzisz swoj jezyk myslac ze to moj to wielkie gz kumplu :D
powodzonka 8o

Ptak~
09-01-2008, 16:14
a wcale ze nie, bo ty!

Mantel
09-01-2008, 16:19
a wcale ze nie, bo ty!

A wlasnie ze nie bo to TWOJA STARA suf

Piesek
09-01-2008, 16:29
@do all co odp "Twoja stara"

Ludzie zastanówcie się co piszecie...takie teksty są żałosne...jedynie co wam powiem na ten temat to zacytuję słowa Sokoła...lecz nie interpretujcie ich zbyt dosłownie, a pomyślcie o tym:

"To do wszystkich, co okradają swoje matki
Przypomnij sobie, kto kupował ci zabawki"

Szacunek dla rodziców plx?

@Down

żal mi Ciebie...

Mantel
09-01-2008, 16:33

Ludzie zastanówcie się co piszecie...takie teksty są żałosne...jedynie co wam powiem na ten temat to zacytuję słowa Sokoła...lecz nie interpretujcie ich zbyt dosłownie, a pomyślcie o tym:

to i TWOJA STARA tez? ;>

Myllion
09-01-2008, 16:40
pieprzona gówniarzeria probujaca byc smieszna elo, panowie !

a, i marsz czyscic jezory :).

zolda fuva
09-01-2008, 18:01
Zolda : moze i przesadzilem ale zastanow sie next time co ty w ogole piszesz i kim jestes w tibii aby na mnie rzucac oskarzenia o kupnie chara !! !! widac ze nie grales nigdy na obsidii bo gdybys gral to bys wiedzial !! a skoro nie grales nigdy albo nie znales mnie to nie pisz takich bzdur na oficjalnym forum !! bo gdyby cie to inetersowalo naprawde czy kupilem kiedykolwiekchara to bys sie zapytal na prv w tibii !! a propagande to mzoesz robic u nigersow w domu :) reszte dopisz se sam !! takze wypad !! i zycze ci rl life jak moje :) bo ja w zyciu jestem szczesliwy ale to nie ten temat itd :)

Pozdro Friends :*

1.Nie oskarzylem Cie tylko sie spytalem,a to jest roznica.
2.Nie napisales swojego nicku wiec nie mam jak sie spytac.
3.O ile mi wiadomo to tibia.pl NIE JEST oficjalna strona tibii.
4.A kim Ty jestes,zeby mi mowic co mam robic?

Nirvy
09-01-2008, 18:02
Twoja stara pwnz_/

omoj
09-01-2008, 18:02

@Down

żal mi Ciebie...

o w morde....:D
to zes pojechal kumplu :D
"piesek" twoje miejsce
jest chyba w budzie nie?:baby:
wiec idz w swoj kat do budy 8o

Myllion
dobrze ze Ty jestes Elo Ewul :cup:
PooOozdroooOoooOooooB)

Allirav
09-01-2008, 18:36
Ja pierdole ile troli bluzgających zrobiło sie na tym forum..Wjazdy na rodziców bluzgi :confused:::o:confused:
Dajcie sobie spokój:) Jest Karnawał:p;)

unknown_artist
09-01-2008, 18:59
twoja stara soli mentosy

pzdr

FoRa1
09-01-2008, 19:08
zacytuje tu slowa slynnego Rey'a8o
:cup:"twoja stara":cup:
i to Ci wystarczy :baby::D

a ty masz dwoch "tatow" i nikt ci nie wbija...
moze zapytaj najpierw ktory ci dawal mleka za bajtla, a jak sie dowiesz idz i je**ij glowa w mur. kthxbye

edit. albo chociaz zapytaj czy to bylo mleko ? sasasa

Retukss
09-01-2008, 19:14
ale wy brzydcy ;[
ciągle tylko przeklinacie :(
kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaa aż posmutniałem

pelle
09-01-2008, 19:16
wes zolda idz i wyskocz przez okno bo mnie skreca jak patrze co ty piszesz

Kuan Ti
09-01-2008, 19:57
Czy na Tym Forum jest jakis Moderator, Jezeli tak to bym bardzo prosil w imieniu paru uzytkownikow forum Tibia.pl o zbanowanie uzytkownikow co tu wprowadzaja Chaos,Zamieszanie itp

m@ko
09-01-2008, 20:27
twoja stara soli mentosy

pzdr

ey typie... Twojego starego nikt nie lubi czy co?;| bo juz mnie to zaczyna wkur******c jak ktos na forum pisze o rodzicach a nie o grze... oO .. Jak starzy tak Cie krzywdza w domu ze musisz wyżyć się na forum to zieja z Ciebie.. affff-.-..

Hail Obsidia ; o ^^

omoj
09-01-2008, 20:50
Dobra takie male ofc.
zeby nie bylo ze tylko bluzgam obrazam i ublizam :D

Zarril
20:28 You advanced from Level 93 to Level 94.

Heldrax
19:18 You advanced from Level 115 to Level 116.

Rey'Albey
17:49 You advanced from Level 125 to Level 126.

Cruel Jaccus
12:19 You advanced from Level 128 to Level 129.

To osoby Ktore wbily (odrobily) lvle ;)
a pewnie bylo wiecej ktore chocby tylko poszly
poexpic dla beki :D
a kto padl ? itd.
tego mi niestety nie wiadomo a jak idzie
szanownym Ng w expie?:D
PooOozdroooOOo:evul:

Ofc.
chce byc dobry 8o

m@ko
09-01-2008, 20:53
Dobra takie male ofc.
zeby nie bylo ze tylko bluzgam obrazam i ublizam :D

Zarril
20:28 You advanced from Level 93 to Level 94.

Heldrax
19:18 You advanced from Level 115 to Level 116.

Rey'Albey
17:49 You advanced from Level 125 to Level 126.

Cruel Jaccus
12:19 You advanced from Level 128 to Level 129.

To osoby Ktore wbily (odrobily) lvle ;)
a pewnie bylo wiecej ktore chocby tylko poszly
poexpic dla beki :D
a kto padl ? itd.
tego mi niestety nie wiadomo a jak idzie
szanownym Ng w expie?:D
PooOozdroooOOo:evul:

Ofc.
chce byc dobry 8o

zapomniałeś o Vryy(m) ^^
Vryy
11:00 You advanced from Level 141 to Level 142.

;) PrOwLeR~ mY IdOl ^^.. ;d;d :***

unknown_artist
09-01-2008, 21:21
mako twoja stara nie ma kolan.

m@ko
09-01-2008, 21:27
wezzz k*******wa typie stfu:)... i Powiedz starej ze jej sie kolana przypalaja od mieszania tego bigosu:*:*:*:*

Slayer-Nuddle
09-01-2008, 21:29
@up
twoja stara tez

a tak By the way

Twoja stara je przez szybe

unknown_artist
09-01-2008, 21:32
hah w koncu ktos zakminil ocb.

dobre z szybą zapamietam :P

pzdr:)

Slayer-Nuddle
09-01-2008, 21:34
Twoja stara klaszcze u Rubika to chyba kazdy zna :D

m@ko
09-01-2008, 21:44
; o .. Twoja stara to Buladna a stary to Świąder;)... so ShUt ThE FuCk Up

Nirvy
09-01-2008, 22:29
Chce się też bawić!!!

Twoja stara wie jaka to melodia!!!

m@ko
09-01-2008, 22:35
twoja stara w podstawówce była taka duża że siedziała koło
wszystkich

Nedomanus
09-01-2008, 22:59
twoja stara robi loot bagi na slimach...

twoja stara skacze w tibii...

twoja stara to npc...

twoja stara sharuje z dorpazem...

twoja stara widziała niebo w tibii...

Shibor
09-01-2008, 23:05
Chłopaki to nie jest Temat na, ktorym rozmawia sie o takim czymsy wiec jesli mozecie to wyjazd albo poprostu nie gadajcie o czym takim ffsX(

:evul:

m@ko
09-01-2008, 23:10
;(( michałek sie wkurw****** ... dobra to ja sie uspokoje bo nie dostane frytek ^^ ;d;*

Pojarra_aka_wegorz
09-01-2008, 23:11
tak tylko napisze kilka ;p

Twoja stara ugniata kapustę kolanami

Twoja stara nie ma łokci

Twoja stara to Andrzej

Twoja stara schodzi z łóżka z obu stron na raz

Twoja stara maluje się w paint'cie

Twoja stara to twój stary

Twoja stara pierze w rzece

Twoja stara nie ma pleców

Twoja stara spawa tory

Czary mary hokus pokus twoja stara to ford fokus

Twoja stara je więcej niż waży
8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o:baby:

m@ko
09-01-2008, 23:13
brb ide do kibelka bo juz gowienko mi na zakretach nie wyrabia.. oO ^^

btw.... siku 1 kopa 2 ... ;))

Dodi Brae
09-01-2008, 23:29
Hmm

Co Tibia robi z ludzi :( Nie wiem czy zawsze tacy byliscie czy wam to przyszlo nagle przy wiekszym lub mniejszym kontakcie z gra.

To forum spadlo na psy, poziom wymiany pogladow jest chyba rowny szwejozie w przygranicznych rejonach ZSSR w poblizu granicy z Ulan bator.

Zal mi was, ograniczcie swoj kontakt z ta gra bo to juz sie nadaje do leczenia klinicznego a lepiej nie bedzie.

Wychodze i zamykam za soba drzwi. Chyba sie zmienila ekipa ludzi tu grajacych, zbyt duzo dzieci z problemami zaczelo uzywac to forum.

Pozdrawiam? Piotrek

m@ko
09-01-2008, 23:35
hahaa jeszcze jak bym gral :)... PzDr:)

duger
09-01-2008, 23:38
Ludzie wyluzujcie trochę, te teksty o twoja stara to jest teraz taka "moda" i nie mają na celu obrazy rodziców tylko są tak żałosne że aż śmieszne.
twoja stara przeszła need for speeda na piechotę
twoja stara miesza bigos łokciami
twoja stara budowała tunel pod Ab'dendriel

Pojarra_aka_wegorz
09-01-2008, 23:44
Hmm

Co Tibia robi z ludzi :( Nie wiem czy zawsze tacy byliscie czy wam to przyszlo nagle przy wiekszym lub mniejszym kontakcie z gra.

To forum spadlo na psy, poziom wymiany pogladow jest chyba rowny szwejozie w przygranicznych rejonach ZSSR w poblizu granicy z Ulan bator.

Zal mi was, ograniczcie swoj kontakt z ta gra bo to juz sie nadaje do leczenia klinicznego a lepiej nie bedzie.

Wychodze i zamykam za soba drzwi. Chyba sie zmienila ekipa ludzi tu grajacych, zbyt duzo dzieci z problemami zaczelo uzywac to forum.

Pozdrawiam? Piotrek

Nie wiem jak było tu wcześniej bo nie chciało mi się tu zaglądac ale pewnie masz racje co do tych dzieci Dodi :) btw jesli chodzi o mnie to teksty typu twoja stara były po to, żeby sie naczytali ci co się tym jarają ale widze że dalej one się pojawiaja wiec jeśli ktoś chce jeszcze je wypisywac to niech zrobi nowy temat bo tu jest rozmowa o wojnie ;p Aha, tak te teksty są dla żartów i nie mają być odbierane obrazliwie no chyba że ktoś to mówi poważnie zresztą sami wiecie:baby:

m@ko
09-01-2008, 23:59
dobra juz luuzik.. bo mi tez sie nie chce juz o tym pisac:).. btw to szykuje sie moze jakis ob?

Fin'er
10-01-2008, 00:20
nie wiem jak patrzysz w lusterko i widzisz swoj jezyk myslac ze to moj to wielkie gz kumplu :D
powodzonka 8o

Ale mi pojechałeś...

@ Piotrek

Witam Kolego :) Jak życie ?

bencio
10-01-2008, 00:28
@ Piotrek

Witam Kolego :) Jak życie ?

Dodi wyszedl juz stad i nie wroci i chyba ci nie odpowie ;(

te teksty wyzej nawet takiego bencia jak ja nie bawia... chociaz ja tez czasami staralem sie byc smieszny. Takich tekstow to nawet moi koledzy nie wala pod dp.

unknown_artist
10-01-2008, 00:45
wegorz rozbroiles mnie:D nie znalem tylu tekstow z "twoja stara"

SOG:D

bencio
10-01-2008, 00:53
wegorz rozbroiles mnie:D nie znalem tylu tekstow z "twoja stara"

SOG:D

to wpisz w google "twoja stara teksty" i poznasz wiecej X(

Pyro Aris
10-01-2008, 03:40
twoja stara to polathanem

Name: Polathanem, will be deleted at Mar 09 2008, 16:44:58 CET

Slayer-Nuddle
10-01-2008, 08:01
Tylko tFoia starrra przeszla Tibie dwa razy.

Twoja stara mowi YOOOOOOOOOO!!!!

To jest tak samo popularne jak kiedys byl Chuck Norris. Anyway Pojar to ze stara ktora schodzi z lozka jest dobre :D

Romas1
10-01-2008, 18:03
Rena Marin
Jan 09 2008, 20:52:14 CET Killed at Level 87 by Drethiuz
and by Sewuto

Przyczyna dolaczenia do NG i po co z noobcharow pekowac : P

Fin'er
10-01-2008, 18:07
Zaraz padnie hasło : " W dupie byłeś, gówno widziałeś..."

Btw, Roman, coś niewyraźnie dziś wyglądasz na avatarku :P :*

Shibor
10-01-2008, 18:20
Roman Stfu;)

Romas1
10-01-2008, 18:37
Bo to zalezy o ktorej napisze posta xD

Myllion
10-01-2008, 19:15
""Ludzie wyluzujcie trochę, te teksty o twoja stara to jest teraz taka "moda" i nie mają na celu obrazy rodziców tylko są tak żałosne że aż śmieszne.
twoja stara przeszła need for speeda na piechotę
twoja stara miesza bigos łokciami
twoja stara budowała tunel pod Ab'dendriel""

Ha . ha to bylo smieszne ja nie wiem z 2 miechy temu ? widac ze tibiowe czlowieczki wolno jarza co jest modne a co nie ;S

Retukss
10-01-2008, 19:44
twoja stara to twoja mama

milosz15
10-01-2008, 19:47
Roman znów stare ńewsy :cup:

Rena padła Zanim doszła do Ng
Jej dołączenie do Ng było skutkiem jej deda

Romas1
10-01-2008, 19:50
Jesli tak bylo to sorry, ale ja slyszalem od jej znajomych zupelnie cos innego : P

Allirav
10-01-2008, 20:47
Szkoda Reny :(;(
Ale i tak pewnie jest mięsem armatnim w szeregach Next Generation i po wojnie będzie tak jak z Bośniakami kiedyś..

Ptak~
10-01-2008, 21:59
@ romas, milosz

to ja juz nie rozumiem, najpierw romas pisze, ze Nati padla od noobcharow saint, wiec dolaczyla do ng. pozniej milosz pisze, ze padla zanim dolaczyla do ng, co zgadza sie z wersja romasa, a pozniej pisze, ze dolaczyla do ng, co bylo przyczyna jej smierci.

padla od noobcharow > dolaczyla do ng
taka wersje mi podala ;)

@ allirav

a co, ma siedziec na tylku i czekac, az po nia wpadna noobami drugi raz? co ty bys zrobil, gdyby Cie ubila przeciwna gildia.

milosz15
10-01-2008, 22:10
Suv Pogmatwane to wszystko ale wszystko zgodne z twoją wersja :cup:

Flesz
10-01-2008, 23:15
Nitro Del'Sal
Killed at Level 89 by Waxxi and by Sven slaggare

Pephy albo ktos z ng moze sie wypowiedziec na ten temat?

Yaugardo
10-01-2008, 23:17
22:20 Yaugardo [110]: .
22:20 Yaugardo [110]: men
22:20 Yaugardo [110]: why u killed nitro?
22:21 Waxxi [128]: he atked me lol
22:21 Yaugardo [110]: ;x

Flesz
10-01-2008, 23:19
Tak niby lali nitra for fan a jak wbil pz przez przypadek (miss klick) to odrazu ded

Levixus
11-01-2008, 00:47
Wy tu naparzacie o byle czym a o wojnie mało co piszecie....yhy.:D

Kuan Ti
11-01-2008, 07:27
TO zal kolesia ze wbil pz. Nie wiem jak w tibi 8.1 mozna robic missclicka, Trzeba byc chyba skonczonym idio.... . GRam od tibi 7.4 i nigdy nie zrobilem missclicka to nie wiem jak 90 Ek mogl go zrobic:evul:

Allirav
11-01-2008, 08:33
@Suv

No doszedłbym do Ng.. Każdy by tak zrobił na miejscu Natali..Ale chodzi mi o to że po wojnie i tak Ng będzie miało wyjebane na nią jak i na resztę mięsa armatniego typu Yaugardo (no offence).

Pozdrawiam :)