Pokaż pełną wersje : Wojna Ng vs LS
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
Nie wiem czy wiesz, ale ja tylko napisalem to co sie stalo w ciagu ostatnich kilku godzin. Dla twojej informacji Ruesi to moj rl friend i jakos nikt nie ma nikomu za zle, ze walczymy przeciwko sobie, bo to tylko gra. Jezeli chcesz sie rozpisywac na temat Rl life idz na tibia.com forum >Rl life board (cos takiego chyba).
"A poTwoich postach wnioskuję, że Ty byś np. Shandowowi prędzej oko palcem wydłubał niż mu podał rękę"
Zaufaj mi, spotkalem wiele osob z tibii i nigdy nie mialem z nimi problemu, bo to sa normalne osoby. (oprocz jednej)
@Suv
Trudno, zeby sie nie udalo jak on expi gdy 20 wrogow jest on line i nagle ktorys wpadl na pomysl zeby se po niego pojsc. :D Tym razem nawet tratwy nie zblokowal, wiec wyszlismy bez problemow ;)
Pershing
30-10-2007, 14:01
fozivo
Oct 29 2007, 16:08:49 CET Killed at Level 92 by Styrel
and by Hedvenkka
Shandowsky
30-10-2007, 15:21
Nom No Pain wybrało najbardziej zajebisty moment jaki mogli.
Wstałem o 23:00, pograłem w CS,a mówie hmm mam 500 boltow ide je zwastuje na frostach. Expie zostało 100 i mi sie mf skonczyly, mówię hmm przeszedłbym sie do pz sprawdzic czy czeogś nie szykują ;p ale mówie aaa zabiję sobię ejszcze z 3 frosty i ide spać. Zabijam drugiego patrze Vany Hod. Ale patrze sam idzie to mówię ide na schody, po co na most. A tu 20 No pain ;p. I w taki szok sie wbiłem że nie wiedzialem co robić xD.
milosz15
30-10-2007, 16:31
maciupenki offtop
http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=233040
:cup::cup::cup:
druid powah?
edit#
doszly mnie sluchy ze nie wszyscy moga przejzec to :(
wiec daje recznie
http://img521.imageshack.us/img521/6606/parasitekz2.gif
http://img205.imageshack.us/img205/6281/drunkenmc8.gif
http://img292.imageshack.us/img292/1...rstorm2pw2.gif
http://img413.imageshack.us/img413/6526/curetw2.gif
http://img45.imageshack.us/img45/1813/hurricanest2.gif
Nowe CZary atakujace druida
50 % polepszona magia runicza Maga za to druida nie !:/
Dragi będą dużo lepsze ( ale nie będą dawać więcej exPA!!)
dsm g arm dragonslayer będzie do sprzedania u djinów !
Więcej spawnów z dragami
Będzie można zrobic 3 ADDON! <<WKONCU!!>>>
Royal speary będą droższe
Pogorszą hity Palladyna
Oraz ogólnie knightów
New Update Teaser Series Starting Next Week. czyli res. -9 lvli..
Nowa wyspa na której będzie padać deszcz
Magowie tylko 50 % nic więcej
dowód że czary były testowane przez Testera
Name: Vini Soldier
Sex: female
Profession: Druid
Level: 112
World: Chimera
Residence: Venore
Last login: Oct 29 2007, 01:41:06 CET
Real name: Vinicius
Position: Senior Tutor
Jesli to prawda to super, pomimo tego ze gram ek, ale mam 60ed i zawsze mi sie nim super gralo ale na innym serwie, niebede tworzył nowego chara, ale ciesze sie ze ci co graja druidami beda lepsi.
Asmit i Rena mari sie napewno najbardziej uciesza, ale ja niewieze w ta wypowiedz testera.
Jezeli druidom odjebia takie czary to tibia calkiem bedzie przypominac otsa.. Hail tibia 7.6 ;s
Rena Marin cieszyć się bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cup::cup::cup::cup::cup::cup:
yeye :p
Thavenix
30-10-2007, 20:13
o nie.
teraz na pewno mnie Natalka zabiję x(
o tak!
dedne cie z ruszczki a kiroy ze szczal!
I tutaj umiejetnosc czytania ze zrozumieniem zanika jak udalo mi sie zaobserwowac. Jakbys dotarl do kilku nastepnych stron a takze na forum Tutorow wiedzial bys, ze te wszystkie Screeny to sa PROPOZYCJE NADESLANE PRZEZ SENIOR TUTORA <czyt. fake>. Tak samo te cale info, jest niesprawdzone i to jest zwykle pierdolenie. Jakbylo z potworami nawet na test serverze ? Z hitami potworow ? Hehe, przypomnijcie sobie. Btw. nie zapomnijcie ze zadnego test servera nie ma jeszcze i wszystkie info ktore jest podawane jest bledne. Dlaczego bledne ? Bo prawdziwego nikt poza Kicksoft'em nie zna.
/Medrca swiata, Taer, Elevereth.
milosz15
30-10-2007, 21:44
widzisz kafior to nie jest FAKE i to nie sa PROPOZYCJE tego gracza / graczy
ta osoba jest senior tutorem i jednym z niewielu TESTERow ktorzy maja na celu TESTOWANIe
widzisz kafior to nie jest FAKE i to nie sa PROPOZYCJE tego gracza / graczy
ta osoba jest senior tutorem i jednym z niewielu TESTERow ktorzy maja na celu TESTOWANIe
Ok koteczku.
CYTAT:
TO NIE SA oficjalne informacje. Obrazki te zostaly wykonane (,a czary wymyslone) przez osobe o nicku jak na screenach (Vini Druid) na Tutor Board. Na koncu posta dodaje <wakes up>, o wiadomym znaczeniu ;d.
forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1878832 < dostepne tylko dla tutorow :)
Wiec zanim podasz jakiekolwiek dane uzyj resztek mozgu i sprawdz je.
btw. To cale info ktore podales (z tibia.org.pl przypominam) jest to zbior informacji z proposal boards, moze 10% z tego jest prawda w co watpie. hehe powinna byc cisza wyborcza.
Inny cytat z tego samego tematu, bardzo celny swoja droga wez doserca sobie, malutki
Ja pier*** nauczcie sie czytac wcale nie powiedziane, ze to co znajduje sie w pierwszym posci i to co zamiescil autor w tym temacie bedzie wprowadzone w zycie. Tak samo jak juz wczesniej napisalem wszystkie czary zostaly zrobione przez graczy jako propozycje nowych czarow, a jak znacie cipsoft zadko kiedy wprowadzaja prosby i propozycje graczy do gry, a wymyslaja wlasne debilne pomysly.
Tak samo z dragami, pogorszeniem palow, polepszeniem magi runicznej sorcow, pierwszymi testami i nowa wyspa z "deszczem" to rowniez sa tylko plotki, domysly, propozycje zbzikowanych graczy. Ktos napisal na forum tibi.com "Knit jest za dobry i mnie bije z renki mosi byc zmniejszona jego sila- zdezperowamy druit" Tak mogl wygladac post na tibia.com, a nasz zalozyciel tego tematu przecyztal to i wzial to do serca. Tworzac kolejny debilny temat w stylu "co bedzie w nadchodzacym upie". W rzeczywistosci przyjdzie czas i sie dowiecie. Juz w piatek pierwszy teaser, zawierajacy oficjalne informacje co znajdzie sie w upie.
Badzcie cierpliwi
btw.
Polecam ten temat
forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1851491
albo ten
tibianews.net/forum/viewtopic.php?p=322370#322370
This topic illustrates my proposal posted at Tibia.com.
These are the animated examples of how these spells could work:
(I used already existent graphics because I'm not a good sprites drawer)
Napisane przez twojego TESTERa z TESTEROWEGO SERVERA dla SENIOR TUTOROW hehe:)
Wiec, dziecko drogie ?:)
.:Boixos:.
30-10-2007, 21:58
Taaaaerrr :*
Taaaaerrr :*
Ej siemka
:D
30-10-2007, 22:11
co tam na neranie ??:D
co tam na neranie ??:D
Hehe, spoko. Generalnie robie to co mi sie podoba, szanuja mnie ludzie za bycie aktywnym w spoleczenstwie, organizowanie wielu roznych rzeczy i tepienie glupoty :D
I tak btw jak mowa o nerance
allegro.pl/item261946872_nerana_najtaniej_na_neranie_10k_3_20 _zl_.html
Hehe
kiedy znowu jakas biba ;D?
a ja polazlem na kyre nawiasem mowiac :P nie ma zbawienia na tej obsidii :)
Pozdro serdeczne dla Miśka :)
Pawlos II
01-11-2007, 14:26
hehe Bardzo dobre posuniecie Michal :D:*
Waptor 181:o nie da sie na niego jakiegos massloga zrobic?:confused:
Shandow kupil obsidie
15:09 Server is going down in 5 minutes.
Please log out.
I domene tibia.com też xD
Shandowsky
01-11-2007, 17:07
To była tylko kwestia czasu
Pershing
01-11-2007, 21:10
Aranol
Oct 31 2007, 17:38:10 CET Killed at Level 115 by Ripplah
and by Rha'um
on sie przypadkiem nie wyplacil ?
Co wy sie tak wszyscy na tego archina uwzieliscie xD
Z tego co ja wiem, to Aranol nie przestrzegał explocka... 500k/tydzień :confused:
Trzabyło zabijać Royal Kux'a ?.
Co z tego, że jest rl of Memy czy innych Bośniaków ? . Znam go dobrze, i naprawdę jedyną rzeczą jaką chłopak chce robić to grać w spokoju...
finer : nie wierze ci !!! Np zabilo kogos bez reasonu ? to niemozliwe !! to pewnie jakis fake :D np nigdy nie zabija bez reasonu !! i nigdy sie nie zaczyna :D
pozdro Misiek :D:D:D
Wszyscy jesteście po jednych pieniądzach... Tylko się zamieniacie miejscami...
Ten kto wygrywa wojne moze sobie robic Pa to chyba jest proste :D
Kux powinien byc zabity na 100 lvlu :D i tak by dolaczyl do wara
Myślisz że dlaczego nie chciał mieć żadnej gildii ? Bo chciał być neutral.... I nie zamierzał dołączyć do LTK
02-11-2007, 01:48
@finer
hmmm to ciekawe :)
napewno go tak dobrze znasz?
Kux to memy i skoncz pierdolic bo jeszzce sie sam przyznal.
Flame on bitches.
To się wydaje nawet logiczne.
Gdyby Royal chciał dołączyć zrobił by to już dawno, co to za różnica czy ma 130 lvl czy 140 ?. Zresztą pomału nie ma do czego dołączać. Po co ma dołączać gdy połowa ludzi już się wykupiła ?
poprostu wczesniej nie padl bo byl duzym zagrozeniem na battle a jak expil sobie to dawal tylko kase.
finer : zrozumiales moja aluzje ?? :D
btw jak jestes bez winy to pierwszy rzuc kamien .....
finer : zrozumiales moja aluzje ?? :D
btw jak jestes bez winy to pierwszy rzuc kamien .....
Ja moglbym rzucic pustakiem w zgraje Obsidiańczykow ale boje sie, ze pustak wtopi sie w tłum.
@Finer,
Swoja droga jak gralem jeszcze, to jak dobrze pamietam Royal Kux byl sharowanym charem przez 2-3 ludzi w tym Memego i jak mowili, expia aby dojsc. Bylo to dawno temu ale nigdy nie wiadomo..
/Taerek
@ finer
akurat kux padl z konkretnego powodu i musze tu przyznac racje np.
ale reszta zgonow jest raczej nieusprawiedliwiona ;d ale darota ma racje ;)
Kafior z tego co widze ... to chyba nic lepszy nie jestes ... od ludzi ktorzy sie wyplacili badz jeszcze walcza .... bo juz cie jakos nie widuje na polu walki i chwaly od jakiegos czasu :D wiec jak ty mozesz ludzi za to jechac ... a to ze se gdzioes tam grales itd to nic nie znaczy !!
sorry Obsidia is Obsidia !!!
Kafior z tego co widze ... to chyba nic lepszy nie jestes ... od ludzi ktorzy sie wyplacili badz jeszcze walcza .... bo juz cie jakos nie widuje na polu walki i chwaly od jakiegos czasu :D wiec jak ty mozesz ludzi za to jechac ... a to ze se gdzioes tam grales itd to nic nie znaczy !!
sorry Obsidia is Obsidia !!!
Hehe, walczylem na tyle ile mi frag lista pozwalala, nigdy nie placilem. Zreszta, stare dzieje, jeszcze ludzie byli w miare normalni. A tu od Taerka screen shocik'i :) !
http://img115.imageshack.us/img115/8637/uo00
http://img61.imageshack.us/img61/7761/uo0095wl2.jpg
http://img61.imageshack.us/img61/3493/uo0090ib5.jpg
O, a tu Nebulka i czasy 10lecia tibii hehe, pozdro chlopaki :)
http://img250.imageshack.us/img250/8035/uo0081ej9.jpg]
Ahh, brak mi tych czasow, co zrobic.
http://img250.imageshack.us/img250/8035/uo0081ej9.jpg]
hehhee
http://img250.imageshack.us/img250/8035/uo0081ej9.jpg
hehhee
szkoda ze nabiles delete tuz przed poczatkiem wojny et(albo ls, niepamietam jaka nazwa wtedy byla) + vanum vs ng~, ciekawiej by bylo. Ale i tak obsidia cie zapamieta chociazby z pierwszego full summonera o ktorego dorpi byl zazdrosny :d
Shandowsky
03-11-2007, 02:16
Po dzisiejszym zachowaniu Suva, Gawrona i Ryby na vencie straciłem nadzieję...
Jeśli dochodzi do wiekopomnej chwili kiedy mamy 10 magów rdy, i tyle ludzi, że nie pamiętam kiedy ostatnio tylu mieliśmy, a dla kilku osób ważniejsza jest akcja na otsie, który mogę kupić za 10 euro pewnie xD, to nie napawa mnie to optymizmem.
Jak mamy wygrać wojnę kiedy wy preferujecie grę na otsie.
Tym razem nie zapłaciłem i nie zapłacę, byłem lojalny do końca, starałem się walczyć jak najlepiej. W pojedynkę jednak nic nie zdziałam, a wykupienie TOP 50 i 50 mc nie wytrzyma mój procesor, więc to odpada.
I have done here...
Do ludzi którzy się wypłacili w trakcie wojny, bądź nie brali w niej udziału:
- Saphira team zaczyna grać na Obsidii. Kilka miesięcy a nie zobaczycie żadnego polaka z wyjątkiem Asmita, pephy'ego etc., expiącego z lvlem powyżej 70.
Good luck guys
Jednak jeśli się zbierzecie do jakiejś akcji, zawsze jestem do waszej dyspozycji, jednak sam niczego nie będę "tworzył".
Thavenix
03-11-2007, 03:52
~~ -.-' ~~
01:44 Pephy [145]: they want to masslog me
Czy to ten biedaczek miał być waszą ofiarą?XDDDDDDDD!
@up
Wyluzuj trochę, to tylko gra. Wystarczą łagodniejsze wyzwiska.
Thavenix
03-11-2007, 04:03
Nie no , przepraszam. Ale moje wyzwiska wcale nie descylują na niższym poziomie aniżeli Shandow'a egzystencja.
Pershing
03-11-2007, 04:06
NIE, SHANDOW BŁAGAM, NIE REZYGNUJ!!!!!!
JESTEŚ WSZYSTKIM NA TYM SERVIE, KREUJESZ HISTORIE!!!!!!
BOŻE, IDOLU NASZ, PROSZĘ CIĘ NIE PODDAWAJ SIĘ, WALCZ DO KOŃCA!!!!!!!!!!!!!!!!!
wkońcu jebany w dupe pierdolony pedale musisz jakos sie wykazać po wydaniu xxx euro.
Bez respectu dla Ciebie, kurwo.
Yson.
nie wychodzi ci bycie fajnym
btw. nie rozumiem jednej rzeczy ,po co ci ludzie z et wyplacili ? zeby w pz stac ?
Thavenix
03-11-2007, 04:21
Ty no wybacz mi, że nie jestem emo x/
Yson, po prostu nie spełniasz norm unijnych.
A ja powiem ze SHandow ma Racje !!!!!!!!!!!!!!!!! bo ostatnio nawet rozmawialem z ryba i mi powiedzial ze juz go tibia nie interesuje i nie bedzie gral na obsidii !! ogolem na przyklad mlodego namowil aby wlazl do wojny itd ... a tu gopwno mowilem mu ze sie tak zachowa .... bo w ltk brakuje ludzi doroslych !! srednia wieku 15-16 lat !! i bez obrazy chlopaki co niektorzy ale taka jest prawda !! nie ma przelozenia co do lojalnosci i honoru !! zreszta teraz w tibii to chyba juz zadna zasada nie obowiazuje !!
i shandow ma racjje powtarzam drugi raz !! w ltk nie ma ludzi zapalencow ktorzy by naprawde chcieli ta wojne wygrac i maja charakter i inny atrybuty aby to zrobic !! nie ma heretykow !! ktorzy po przegranej walce polowa sie wykupi !! a problem z otsami byl juz na 2 poprzednich wojnach .... wiec znowu pekowanie kogos tam i klotnie przez to plus otsy chlopakow zlozyly sie na rozbicie gildii !!
Raxiu zluzuj co do shandowa bo w d i g wiesz ... bynajmniej sie chlopak stara i zachowuje jak czlowiek !!! a ze ktos byl kims keidys to nie znaczy ze moze se jezdzic jak na lysej kobyle po kims !!
a co do saphira team !! ludzie nebula team zaczyna tu grac !!!!!!!!!! uciekajcie !!!!! mzoe nas cos gorszego trafic od nebuli team ?? :d joke xD ale juz nie jeden starszny team zaczynal tu grac jak z hiberny titaniii itd :P del toro :D tylko zazwyczaj byly to łazęgi !! ktore nie mialy wysokiego lvl i byly w danej gildii na potrzeby wojny :P
ile tu juz sie teamow przewinelo.
@Shandow
Zeby kogos mogli wykopac , potrzebuja 3 miesiecy conajmniej , a sadze nie wczesniej ich ripplah wykopie wszystkich xD
No cóż takie czasy ! zły suv !
@Kiroy
No szkoda ze pozwoliles mlodemu na to bo wzsystko bylo by pieknie
ps. sie pochwale +1,665,812 xDD
lojalnosc i honor !!!! POLSKA DO BOJU !!!! DOROSLI LUDZIE WALCZCIE O SWOJE DOROSLE ZYCIA !!!!
to jest gra, i ja nie walcze dla przyjaciol (no, z malymi wyjatkami ;)), tylko o swoje racje, bo prawdziwych przyjaciol na obsidii zostalo mi moze pieciu, i zaden z nich juz jakos specjalnie aktywnie i tak nie gra, pomijajac fakt, ze zaden z nich sie w wojnach praktycznie nie udzielal, napewno nie po stronie 'polskiej'. gdybym mial walczyc dla przyjaciol, ale takich prawdziwych, nie walczylbym wcale, ew. po stronie ng.
srednia wieku 15-16 lat. i co ? jest w tym cos zlego? po pierwsze, to nie do konca prawda. po drugie, lepiej zeby grali i walczyli 25-letni bezrobotni idioci czy dzieciaki w wieku 15-17 lat, ktore jeszcze pracy ani rodzin nie maja, a szkola pozwala im na w miare aktywne granie ?
i powiedz mi, po co ludzie, ktorzy nie mieli niskich lvli, tylko wysokie, ktorzy nie dostawali w dupe, tylko im sie dobrze powodzilo, mieliby zmieniac serwer ?
@ zyla
wyjdz. tylko najpierw splac dlugi ;)
@ michaś
wystarczy miesiac botowania + pseudobalans + hotkey system i przepis na PA, ktorzy wzieli sie z dupy, masz gotowy. patrz byle cg.
Pershing
03-11-2007, 16:27
ashanus dostal hunteda od waldoria ,a ripplah zalozyl nowa demokratyczna gildie :D
ta, rid, ripplah i demokraci.
Ripplah zapoczatkowal totarytaryz ma obsidi xd
Nowy members w Raw:D
Character Information
Name: Archin
Profession: Royal Paladin
Level: 161
World: Obsidia
Residence: Svargrond
House: Bears Paw 1 (Svargrond) is paid until Nov 03 2007
Guild membership: One of the Raw
Last login: Nov 03 2007, 20:36:43 CET
Ripplah zapoczatkowal totarytaryz ma obsidi xd
Totalitaryzm ?
Yson, dawno w jape nie dostales czy cos ? Kazdy twoj j*bany post odnosi sie w kierunku shandowa, wez sobie juz odpusc bo w*urwiasz.
a co do Sylwka, to wyjebane mam czy on kupuje postacie czy nie.
pisales to ~tydzien temu... to byla ironia? (potwierdzasz to co drugim postem, dobrze ze chociaz ostatni zedytowales ;x)
Thavenix
04-11-2007, 02:41
przeprosiłem chyba nie? zobacz na date pisania posta, 3 w nocy. A teraz przeczytaj to jeszcze raz i zastanów się w jakim stanie moze znajdowac sie 18sto latek o 3 w nocy w piątek.
dziękuje.
dobranoc.
Pershing
04-11-2007, 04:26
np zmienilo nazwe i lidera :D
Suv : ja jzu nie gram na obsidii a bynajmniej nie walcze robi to mlody !! ale pytasz czy uwazam cie za dziecko ?? jak tak to napsiz na forum !! to wytlumacze ci i wszystkim dlaczego jestes badz byles dzieckiem !!
przeprosiłem chyba nie? zobacz na date pisania posta, 3 w nocy. A teraz przeczytaj to jeszcze raz i zastanów się w jakim stanie moze znajdowac sie 18sto latek o 3 w nocy w piątek.
dziękuje.
dobranoc.
zapewne byłeś w stanie całkowitego wyczerpania organizmu ponieważ do 3 w nocy biłeś lvl ;)
Thavenix
04-11-2007, 13:20
@up
dobre. tylko, że możesz sprawdzić na erigu jak wyglądają moje statystyki expienia ; o sprawdź, zastanów się, zedytuj posta ;*
@up
dobre. tylko, że możesz sprawdzić na erigu jak wyglądają moje statystyki expienia ; o sprawdź, zastanów się, zedytuj posta ;*
mogłes do 3 rano stać pod domkiem i myśleć jak wrzucić shandowowi..
Thavenix
04-11-2007, 18:26
być może Ty potrzebujesz kilkunastu godzin na sklejenie zdania ;s
równie dobrze mógłbym Ci powiedzieć, ze Twoj lvl chyba juz jest daleko z przodu za Twoim IQ ;|
A po twoich postach widać że masz tutaj najwyższe iq ze wszystkich i wogóle jesteś super elo ziom master of obsidia!
Chłopcy teraz robią poi'a :D są już chyba w polowie
Powodzenia!
Jak dla mnie to Yson jesteś next trollem ala Strażak.
Thavenix
04-11-2007, 20:44
oho, bosko.
tak jeeeeeest, atakujcie mnie ze wszystkich stron xd napewno macie uzasadnione powody-.-'
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Thavenix jest fajny. Jak ostatnio wrócił po imprezie pijany to dał mi nauszniki :cup::cup::cup:
Thavenix
04-11-2007, 22:16
I avengera, bohy, dsm -.-'
Ale przyznaj że nie wziełam! Wiedziałam że masz KAPE!!! :p
Thavenix
04-11-2007, 23:10
Hiehie, nie pamietam xD Ale sa na miejscu więc chyba oddałaś ;D
Ja nawet nie pamietam, zebym expil wczoraj a exp sie wbil :|
Pershing
05-11-2007, 01:14
zapytaj innych ownerow ,moze cos wiedza
@edit
Name: Archin
Profession: Royal Paladin
Level: 162
World: Obsidia
Residence: Svargrond
House: Bears Paw 1 (Svargrond) is paid until Dec 03 2007
Guild membership: One of the Raw
haha nie ma to jak wrocic z wieczornego spacerku (w sumie nocnego) z dziewczyna, pojsc na parchmenta i lootnac demon shielda uzywajac 4 bp mf + 100 power boltow na 66 rp :P
Mily dzien dzis byl, zycze wam wszystkim podobnego jutro :)
/Pozytywny Taerek
Thavenix
05-11-2007, 11:16
zapytaj innych ownerow ,moze cos wiedza
widać nie jesteś zbyt poinformowany co do mojej postaci ^^
Pershing
05-11-2007, 18:26
haha nie ma to jak wrocic z wieczornego spacerku (w sumie nocnego) z dziewczyna, pojsc na parchmenta i lootnac demon shielda uzywajac 4 bp mf + 100 power boltow na 66 rp :P
Mily dzien dzis byl, zycze wam wszystkim podobnego jutro :)
/Pozytywny Taerek
jesli juz tak bardzo chciales sie pochwalic ,ze masz dziewczyne to ta czesc z demon shieldem nie potrzebna.
Yamanouchi
Nov 04 2007, 23:08:04 CET Killed at Level 116 by Dorpaz
and by Kleyton
a ten biedaczek za co ?
jesli juz tak bardzo chciales sie pochwalic ,ze masz dziewczyne to ta czesc z demon shieldem nie potrzebna.
Yamanouchi
Nov 04 2007, 23:08:04 CET Killed at Level 116 by Dorpaz
and by Kleyton
a ten biedaczek za co ?
nie mam :/ ale sie nie lamie :)
Nie takie moje intencje byly ale co zrobic. Tak generalnie lubie milo spedzic dzien, lognac sie w nocy i lootnac cos fajnego hehe. Widze, ze wy wolicie sie wyzywac na forum i jezdzic po sobie w kazdy mozliwy sposob, bardzo konstruktywne to jest co poradzic. Wole sie pochwalic nowym demon shieldem ktory chodzi 60k na moim serverze niz jezdzic po kims ze ma 3 ownerow, 8 matek i nasrane w glowie bo mysli inaczej niz ja.
/Jeszcze bardziej pozytywny Taerek :)
Heh Dawno Axia nie bylo na forum :(;(Ale chyba niektórzy ludzie go w pewnym stopniu zastepuja..
Aragorn Brogre
05-11-2007, 21:12
Szkoda troche Yamanouchi'ego... No ale co zrobić, trzeba grać dalej i nie poddawać się nigdy! : )
rotanimod wypłacił się , deeluxer ded mimo tego że się wypłacił:/
archin zaplacil 1 kk i padl za nic !! polecam nie placic :D whos next !!??
rozjebany na czesci pierwsze wuja kiroy
smiechowo sie dzieje, nie powiem =p
06-11-2007, 00:26
kiwi pokazal jaka jest ciota ;) i wont pay out bla bla bla
no i teraz musi znow hassan caly dzien expic zeby kiwi mial kase i lvle ;)
suv,mam nadzieje ze mimo ze zaplaciles to bedziesz czasem wchodzil na venta ;))
Nov 06 2007, 12:25:40 CET Killed at Level 146 by Tihi Prle
Ahh no nic pozostalo im tylko pingowanie :)
Ostatnio miał incydent na okolnir szkoda mi go po to zajebisty ziomek i mój rl.to było tak:shibor pisze do yamy,ze pa'cieq wbił mu na frosty to on idzie pomoc ziomkowi z gildii zaczynaja bic go,nagle przybiega thor gungnir i zaczyna yame bić za nic.przybiega całe Np yama ma sqla i cały czas go biją ,a że thor wcześniej się z yamą pokłocił chce sie zemścic za free ,mimo ze to nie jego sprawa bije yame .thor gungnir pisze do yamy,że ma płacic 50k to on ok.przestali go bic.później jak się okazało shibor to thief i w sumie yama ma przez niego hunta,bo pa'cieq był first i thor to potwierdził bo huncił cały czas..:(
Taki efekt,ze yama padł w sumie za free X(
Nie wiesz jak bylo to sie nie wypowiadaj... Bylem pierwszy na respie i Pa'cieq sie wbil mi. I z jakiej okazji jestem thief? Jak Yamie wbilo sie Np na respa jeszcze za czasow wojny to tez mu pomagalem wiec nie pierdol!!
........................................
Zielarz997
06-11-2007, 17:22
Ohh widze ze pewien hacker z candii sie tu przeniósl B).
up@ jest cos takiego jak google
hugo'odyn
06-11-2007, 20:52
Ostatnio miał incydent na okolnir szkoda mi go po to zajebisty ziomek i mój rl.to było tak:shibor pisze do yamy,ze pa'cieq wbił mu na frosty to on idzie pomoc ziomkowi z gildii zaczynaja bic go,nagle przybiega thor gungnir i zaczyna yame bić za nic.przybiega całe Np yama ma sqla i cały czas go biją ,a że thor wcześniej się z yamą pokłocił chce sie zemścic za free ,mimo ze to nie jego sprawa bije yame .thor gungnir pisze do yamy,że ma płacic 50k to on ok.przestali go bic.później jak się okazało shibor to thief i w sumie yama ma przez niego hunta,bo pa'cieq był first i thor to potwierdził bo huncił cały czas..:(
Taki efekt,ze yama padł w sumie za free X(
kocham plotki i mity:cup:
1-pa'cieq byl tam pierwszy bo huncilem na frostach jakies 3h na gorze i widzialem kiedy tam pa'cieq wchodzil, a kiedy wchodzila reszta ekipy:evul:
2-Yame znam od 50 lvl nigdy sie z nim nieklocilem tak ze niewiem o co chodziX(,a on juz dobrze wie co narobil i czemu przestalem z nim gadac
3-jak ktos cie wyzywa i to ostro niema co patrzec czy stary znajomy czy nie trza jakos reagowac:(
a co do niemojej sprawy to nielubie jak sie kogos wyzuca z expa i to w taki sposob
a co do yamy to juz mu all wyjasnilem
For Blood&Honour-Mjolnir:evul:
Co do tego pingowania to normalnie zal ale trudno:confused:
Pershing
07-11-2007, 03:47
Milivojac
Nov 06 2007, 12:01:06 CET Killed at Level 99 by Arcazan
and by Xoon Tejparn
Enigma Hod
Nov 06 2007, 15:33:50 CET Killed at Level 104 by Waptor
/pyro
Cooo? Enigma padł od Waptora oO Za co, wie ktoś? :p
Po tygodniowym pobycie w szpitalu, mielem nadzieję że coś tu konstruktywnego znajdę, a tu nic...
co sie na tej opbsidii dzieje ?? nie ma zmian ?? jak milo ze mowia to ludzie ktorzy walczyli w wojnie czynnie i spolecznie udzielaja sie na obsidii ?? naprawde macie takie prawo kogolwiek czy to suva czy ysona czy archina o*******ac jak nikt !! jak sie nie podoba to nie czytajcie forum zacznijcie grac na obsidii i zrobcie porzadek !! ja kwszyscy tacy madrzy !! albo zrobcie cos konkretnego !! a nie tylko narzekanie na polska mlodziec jak w radiu marii :D
Master : a ja wiem ze nic bys nie odjebal i wierze ci ze miales racje !! nigdy sie na tobie nie zawiodlem i nie spotkalem abys na kims zrobil PA !! zreszta jak z kefirkiem bylem u ciebei w gildii top tez naprawde swietnie sie mozna z toab dogaadc i dbasz o swoja gildie :) a ze zmieniles nagle front w tej wojnie zdarza sie szanuje twoja decyzje :) pozdrawiam :)
bo twój umysł zle przyswaja inteligentne wypowiedzi ;]
Pershing
07-11-2007, 22:03
evo'hawk
Nov 07 2007, 19:11:08 CET Killed at Level 99 by Imhreey
and by Atharius
on sie wyplacil ?
20:49 Army girl [83]: looking for polish player to guild lvl only 60+ msg me wt my obsidia ur here
Tak wiec, zagaduje...
20:48 Aihalas [68]: jaki nick z obsidii masz?
20:48 Army girl [83]: a co?
20:48 Army girl [83]: ;p
20:48 Aihalas [68]: no bo mialem tam pare charow
20:48 Aihalas [68]: 84 ms 74 ms 83 rp
20:48 Army girl [83]: shandow ridixx
hehe jeblem
evo'hawk
Nov 07 2007, 19:11:08 CET Killed at Level 99 by Imhreey
and by Atharius
on sie wyplacil ?
Deerhunt tak zwany
Pershing
07-11-2007, 23:14
aha
Kero Yama
Nov 06 2007, 12:02:10 CET Killed at Level 85 by Sludig Aureus
and by Plikzor
Old Gecaj
Nov 06 2007, 22:12:28 CET Killed at Level 107 by Theakada
and by Hedvenkka
swoich zabijaja ?
czy to taki deerhunt ?
Pershing
07-11-2007, 23:18
double xxxxxxxx
07-11-2007, 23:45
myslisz ze w ng/rawktos sie przejal old gecajem?? pewnie tak sobie go zabili xP
wygrali wojne, robia to samo co kiedys zrobil mannow z turasami. i znowu zaczna dostawac w dupe, przyjda kolejni wojownicy, popadaja za ng a i tak ich po wojnie wyjebia, i beda robic ich w chuja tak dlugo, az tamci nie dolacza do wojny przeciwko ng, ktora przegraja, bo ich miejsce zajmie kolejna armia wybotowanych przydupasow.
co nie znaczy, ze kazdy nowy w ng, to przydupas.
@ pelle
nie, to kiroy ma problemy z wyrazaniem swojego zdania, pisze malo czytelnie, ale czasem z tego belkotu cos madrego da sie wychwycic.
@up
gowno wiesz suv xDD
Kero padl przy exori combo jak padal kenny i milivojac ( popatrzcie sobie na godziny)
a gecaj ukradl 30 bp sd z poi questa i padl bez aola.
jakies jeszcze pytania ?
moj post nie odnosil sie do tych zgonow, napewno nie byl skupiony glownie na nich :*
Thavenix
08-11-2007, 14:47
btw, Senah ;**
za Madika :)
No problemo8oB) :D jak nam zapłaci to damy mu spokój ... :P
jak nie to znow z moimi RL wpadniemy po niego :D
love<3 \/
Leon~
:*
Ganey'~
@RTFL
za co ujebaliscie madika
suv ja mam problem z wyrazaniem sie ?? belkocze ?? zalosny jestes , wybacz ale to nie ja zachowuje sie jak nieodpowiedzialna osoba i nie odpowiadajaca za siebie ... przypomniec ci last war ?? bynajmniej pisze co mi lezy an duszy ... a ze czasami pisze szybciej niz mysle :D i najczesciej pisze posty w pracy lub na univerku wiec nie mam czasu poprawiac ci bledow bo licze ze az taki .... ze jestes ciut inteligentniejszy niz wszyscy mysla ooo :D i naprawde nie waz sie jechac po mnie bo cie jzu raz pojechalem i nie psiales tu dlugi czas ..... panie mini alfa&omega !! i nie chcialbym juz wracac do tematu !! wyjasnij ci wszystko zielaq !!
about madik : lata jak bezpanski pies z gildii do gildii gdzie mu lepiej ... to jak on moze miec kumpli ?? albo jakikolwiek szacunek ?? jak jest jakas zadyma to jak pzida pierwszy wychodzi zawsze ... a potem zdziwko ze kumpli nie ma :D no taka prawda , nie jestes loyal to jestes pizda .
panie dorosly, tak zes mi pojechal ze az ci odpisalem, i nie dodawaj sobie, ze przez ciebie forum nie czytalem.
wiesz dobrze o co mi chodzi wiec nie skacz i nie ucz ojca dzieci robic !!! i jzu nie udawaj takeigo kozaka bo nim nie jestes . i tyle !! i czep sie lepiej .... tramwaja bo baby nie masz :P a nie mnie :P gosciu !!
No wlasnie Suv
czemu sie czepiasz Kiroya X(
znajdz se lepiej taka modelke jak on
modelki sa the best
sam se zobacz na filmie:
http://pl.youtube.com/results?search_query=ballada+o+lekkim&search=Szukaj
14 lat maja niektore 8o
GL end cya in de games
Pozdro ziomki
w tibii zondzicie !!!!!!!!!
wiesz dobrze o co mi chodzi wiec nie skacz i nie ucz ojca dzieci robic !!! i jzu nie udawaj takeigo kozaka bo nim nie jestes . i tyle !! i czep sie lepiej .... tramwaja bo baby nie masz :P a nie mnie :P gosciu !!
U to kozak z Ciebie a Suv sux bo laski nie ma:<
No wlasnie Suv
Pozdro ziomki
w tibii zondzicie !!!!!!!!!
Muahahaha zondza w tibi muahahahah
wszyscy maja hunta razem z kirojem starym mlodym srednim X(X( tym co pekuje i tym co okrada playerow z kasy za pace , suv ma hunta i reszta pisarzy na tym forum tesz ma hunta.
jak oni zondzom w tibi ????????????????????????
bencio pomysl troche chlopie :evul::evul::evul::evul:
Pershing
08-11-2007, 23:15
@up
ty rzondzisz
@up
ty rzondzisz
napewno bardziej niz oni i ty :D
:baby::baby::baby:
@yo axio
d..pa z nimi
mnom nie zondzom :evul:
a uzywam ironii w swoich postach przewaznie. . Im wiecej ironii na tym forum tym bardziej coolowo i odjazdowo
Ja moze nie jestem za bardzo rozgarniety, ale kurde rozumu troche mam i wiem o co comon w tym wszystkim. I jedno wam powiem co zaobserwowalem- wy kurde tylko zondzic byscie chcieli wszyscy X(, ale kurde wam to nie wychodzi
Ejj.. Ale filmik fajny nie ?? ^^
btw a co ten kiroy z suvem sie tak nie lubi juz. Ja pamietam ze ziomki sie kiedys lubili bardzo
ta suv kocha kazdego kto jest jego pro :]
a jak kiroj wyszedl z ng i dostal hunta u manowa i dorpaza to juz niepotrzebuje go suv :]
teraz to kiroj gupek, dwudziestoparoletrni bezrobotny nalogowiec a nie friend :evul:
a kiedys suv byl :
powered by kiroy wind :cup: a teraz spadaj dziadu
muahahaha
nom pamietam to !!!
bylem wtedy w Ojcach rydzykach u Suva i ze mna gadol, a pozniej jak sie z kiroyami zadal to juz kolegow straych olal
Pozdrawiam ekipe z Ojcow rydzykow, fajne czasy to byly
ja pierdole jest i axio
koniec swiata
09-11-2007, 00:12
wymiana zdan miedzy axiem i benciem,zawsze marzylem zeby moc byc tego swiadkiem
@suv
wyslij mi passy na Roxyego na privie bo potrzebny :P
hugo'odyn
09-11-2007, 00:47
co sie na tej opbsidii dzieje ?? nie ma zmian ?? jak milo ze mowia to ludzie ktorzy walczyli w wojnie czynnie i spolecznie udzielaja sie na obsidii ?? naprawde macie takie prawo kogolwiek czy to suva czy ysona czy archina o*******ac jak nikt !! jak sie nie podoba to nie czytajcie forum zacznijcie grac na obsidii i zrobcie porzadek !! ja kwszyscy tacy madrzy !! albo zrobcie cos konkretnego !! a nie tylko narzekanie na polska mlodziec jak w radiu marii :D
Master : a ja wiem ze nic bys nie odjebal i wierze ci ze miales racje !! nigdy sie na tobie nie zawiodlem i nie spotkalem abys na kims zrobil PA !! zreszta jak z kefirkiem bylem u ciebei w gildii top tez naprawde swietnie sie mozna z toab dogaadc i dbasz o swoja gildie :) a ze zmieniles nagle front w tej wojnie zdarza sie szanuje twoja decyzje :) pozdrawiam :)
Ach.....Kiroy jak zreszta all myli Mastera z Gungnirem,ale taki moj los
no zreszta pozdro kiroy bo z toba zawsze zylismy good,no moze bylo pare stykow,ale poza tym jest oki.czemu obaj poszlismy do Ng ? odpowiedz prosta po tym jak rota i jego ziom zrobil pa na masterze na poi niebylo wyjscia,a gung poszedl w slady mastera bo podobno mialem pasc od ltk za to ze master w ng.Tak dla all co sie ineresuja Yama i mna zylismy sobie jak nikt na obsidi chyba ,ale potem wyszla 1 glupia sprawa i sie all powalilo ale tak bywa czasem,all juz jest oki,a czy znow bedziemy zyc jak dawniej to juz pokaze czas stracil moje zaufanie,i nic wiecej tez mu jest napewno przykro ze all tak sie potoczylo jak sie potoczylo czasem tak bywa, a ,co do Ng tak dlugo bedziemy na ile nas beda trzymac,oczywiscie odplacimy sie loyalnoscia.Ps Tak do wyjasnienia
Master to Adam,a Gungnir -Rafal,kazdy gra se osobno,oczywiscie pomagamy sobie na ile sie da bo my rly bro,i nie robimy scharingu jak by to kogos interesowalo bo wiele osob pyta nas czy sharujemy odpowiedz brzmi -NieX(
Axio : witka :D zycze suvovi aby byl takim bezrobotnym :D i dwojke lapal na miesiac studiajac dziennie :D tak btw :D ja juz poprostu poznalem sie na suva gadaniu kim nie jest itd a ciezko z czynami jak co do czego przychodzi ... a nie sztuka przylaczyc sie do kogos jak sie nie ma innego wyjscia .... sztuka to dojsc do kogos jak sie ma wyjscie a dana ekipa dostaje w tylek !! szkoda mowic powtarza sie schemat kto ma plecy jest friend kto nie ma jest gupi i " belkocze na forum "
Thor i Master : spoko nic do was nie mam nie zawiodlem sie na was nigdy jak mialem okazje was poznac :) pozdrawiam serdecznie :)
rzeczywiscie, nie mialem wyjscia, jak dolaczalem do ltk czy co to tam wtedy bylo. ekipa nie dostawala w tylek, ale szykowala sie nowa wojna. powtarza sie stary schemat 'w dupie byles, gowno wiesz, a piszesz' ;o mowiac po twojemu ;) tak zes sie poznal na moim gadaniu, ze nie pamietam, kiedy z toba ostatni raz gadalem, ale ty wiesz lepiej.
ja ci zycze dorosniecia.
ofc jasne gdybys suv nie musial to bys nie doszedl " a twoje schematy ala nie dojde bo nie bede najlepszym fragerem albo dojde ale musze byc ldierem to ja juz nie raz przezywalem !! jak za ciebie psowiadczalem ludziom a ty mnei w chuja robiles !! takze kozaka nie zgrywaj jaki ty nie jestes pro !!! i ty gosciu chcesz mnie zycia uczyc ?? do szkoly sredniej potem na studia a przy okazji pracuj tez w dzien i wtedy mozesz mnie pouczac !! bo jak narazie to twoim osiagnieciem moze byc trzepanie kucyka na kanapie !! ty mnie bedziesz doroslosci uczyl !! no zaraz jebne ze smiechu !! jak dostaniesz dowod to sie zglos !! nie wiem z jakiej dziedziny mnie pouczysz z doroslosci ?? bycia loyal ?? mowienia prawdy ?? mzoe imprezy praca studia kobiety ?? bo powaga czekam na te lekcje ale ofc podaj swoej doswiadczenie plx :D
no co za bezczelny typek :D az mi sie smiac chce z jego glupoty :D
btw nie bede cie juz jechal na forum bo to nic nie da !! swoim postem udowodniles jaki ejstes bezczelny i cyniczny !! i nie jestes osoba aserttywna !! co nie raz pokazales !!
kurde kiroy, Ty to masz talent do dlugich zdan :]
eee, Kiroy... wszystko fajnie ale co ma do tego asertywność?
Bo ja nie rozumiem.... Mi się akurat wydaje że co jak co, ale akurat odmawiać to Pan Kot potrafi...
no ale to tak btw, nie zamierzam się mieszać w wasze konflikty :p
Pershing
09-11-2007, 22:23
ty suv sie lepiej zamknij jak nie masz dziewczyny modelki !!!!!111111
ooo nieeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!
w takim razie ja też się już tutaj nie odzywam ;< też nie mam dziewczyny modelki :( a co gorsze, ja nie mam szans jej mieć :((((((((((((((((((((((((((((((((
Au revoir mes amies :**********
xDD
Natti : bycie osoba asertywna to tez prawda !! prosto w oczy :D wypowiedzenie jej stanowczo ale spokojnie !! czyli np nie sciemnianie bo mnie boli dupa tylko sorry nie dojde bo nie chce walczyc i tyle i nic nie ma na to wplywu !! to jest asertywna wypowiedz a nie odmawianie i stawianie coraz to nowych zadan do gildii aby pan szanowny doszedl itd a wiesz gadanie jakis glupot aby byc wporzadku co do jednej gildii i do drugiej zarazem itd to mija sie z celem !! trzeba miec swoja jakas tam godnosc i tyle !! i asertywnosc to raczej forma odmawianie a nie same odnawianie :D pozdrawiam serdecznie :*
Pershing : zazdrosny ?? a mojej kobiety sie nie czepiaj i nawet sie nie waz bo za krotki jestes !! bo jej tematu ja tu nie poruszam !! a ty nie masz prawa bo ja o twojej matce sie tu nie rozpisuje !!
wiecie co macie racje suv nie jest niedojrzaly on juz ma wyksztalcony charakter poprostu moze ma takie usposobienie charakteru !! i tak bedzie w zyciu postepowal !! daj Bóg abym takich ludzi nigdy w zyciu nie spotkal !! i ja nie mam anwet mu za zle gdzie on walczyl !! dla mnie liczy sie prawda !! i powiedziana prosto w twarz !! tzn spokojnie napisac ze nie dziekuje itd a nie owijac kogos w bawelne !!
mozecie se tam bronic suva mi to nie przeszkadza ja wiem ze moje slowa do niego nie trafia choc kiedys go traktowalem jak tibijskiego przyjaciela ale zawiodlem sie i tak wyszlo !!
ale jesli ganicie mnie za propagowanie zasad lojalnosci i prawdy i ja jestem niedojrzaly to zastanowcie sie kogo wy mozecie nazywac przyjacielem, no wybaczcie od osob mi bliskich wymagam prawdy lojalnosci ale chyba to jest niedojrzale i musze dorosnac ! no sorry zerwe z dziewczyna bo jest modelka i napewno jest glupia jak zaznacza stereotyp !! i dobra prace miec studiowac to tez w sumie niedojrzale jest !!! naprawde mlodziezy i dorosli ofc zastanowcie sie !!! naprawde prosze napiszcie mi bo wiele przezyliscie w zyciu jak ja moge byc dojrzaly ?? bo napewno nie jestem odpowiedzialny jak wiekszosc starszych playerow w tibie :/ w koncu praca skonczyc studia zakladac rodzine to nie sztuka !! ale byc pro w tibii po waszemu napewno !!
pozdro Mylion
walnijcie sie wszyscy w te swoje male glowki i przeczytajcie ze zrozumieniem co pisze pan kiroyek to "byc moze" zaznaczam to byc moze zrozumiecie. no a jesli nie... hmm powodzenia w zyciu :)
kiroyek ma zawsze racje ! no prawie ale w tym momencie napewno xdd
@Nattii
widocznie jestes brzydki:( podziekuj rodzica
Karate do arbeitu naginaj a nie na forum :D
Pershing
10-11-2007, 00:40
kiroy nie mam nic do twojej dziewczyny :D
tylko po twoich postach mozna odniesc wrazenie ,ze kazdy kto nie jest pelnoletni jest dzieciakiem
ok zmienie slowo dziecinny na niedojrzaly !! moze lepiej to trafi do kogos tam :P
i ch*j za mnie też Raw sie wzieło ;o
@majk
o Jesooooo, serio jestem BRZYDKI? To straszneeee, placzeeee, aaaa ;(;(;(;(;(
NapisałAm ze nie bede miec dziewczyny modelki bo sama jestem dziewczyną i raczej gustuję w chłopcach :] aaa i dziękować rodzicom nie musżę :D pozdro :* :]
Pershing
10-11-2007, 04:55
Gader (vicek Pain mensow)
Nov 09 2007, 16:53:18 CET Killed at Level 64 by Master Thor
and by Madeverkus
dobrze mu tak ,bo sie cipki rozkozaczyly
Ja mam pytanie do tych co tu graja :
Jak myślicie da się wbic na OBSIDI lvl 120+ bez zadnego paymenta ?
z Obsidi sie robi druga Isara ;) coraz wiecje osob sie przenosi na inne servy
z Polakow duzo ludzi sobie nie pogra max 10~ osob Ferlig, Asmit, Dedmit, Venisus, Vuzox, Master Thor, Xusodove, Pephy moze kogos pominolem ale nie sadze zeby Waptor Ripplah Vany Hod Snel Ko i ich cala ekipa dala pograc komu kolwiek
@Pershing
Moze mnie zabili ;) ale warto bylo:
Nov 09 2007, 16:35:49 CET Killed Waleczny Pegaz at Level 102 unjustified
@rewisim
no mi sie nie udało ;]
@up
hahah tylko podaj name XDDD
szczerze powiem ze mi sie to nie udalo bez 1 paymenta xD
15:06 You advanced from Level 147 to Level 148.
4 left :)
@zielaq
4 left do czego do explocka? ;D czy znow do jakiegos malego rookowania w venore ;D
do pozycji najpotezniejszego czarodzieja na obsidii !!11onoeneorazrazarz
Wsumie fajnie jak bys wbil ten 152 ^^ czy tam ktorys bo nic ogolem do ciebie nie mam nigdy nie mialem zadnych problemow z toba ;>
wiec powodzenia
edit@
a z tego co wiem mozna sie z toba dogadac i nie jest zle ale watpie w to ze pozwola ci wbic wiekszy lvl jak DOMINATOR!! :D
<pierdolenie o lojalnosci i czyms tam jeszcze>, taki dlugi post
pierdolisz? takie jajca?
skoncz te swoje studia, zaloz swoja rodzine, skoncz udzielac sie na forum. marnujesz tutaj pieniadze, czas tak waznej i zajebistej osobistosci jak ty napewno jest wiele wart.
bedziesz mial swoje dzieci, bedziesz je asertywnosci, bycia loyal i o czym tam jeszcze lubisz pierdolic, uczyl. skoro uwazasz mnie za dziecko, wychowanie mnie zostaw moim rodzicom.
na dobra sprawe, to jestes pare lat starszy ode mnie, i nie wiadomo, ktory z nas pierwszy ojcem zostanie, a ty sie zachowujesz jakbys juz mial czworke dzieci i wszystkie wychowal na swoje male, niby-zajebiste, klony.
nie musialem dolaczac do wojny, nikt mnie do tego nie zmuszal, w sumie troche tego zaluje, bo juz mi sie tak ze wszystkimi na obsidii zajebiscie nie zyje, jak zylo mi sie kiedys.
Dodi Brae
10-11-2007, 23:00
No panowie
Nie mam czasu ani ochoty grac, ile w koncu mozna te levele robic :D i w sumie to po co.
Wiekszosc ludzi byla dla mnie mila, ja rowniez nie robilem innym problemow :) Staralem sie byc "True Neutral" jak by to ujac w rpg owych formulach.
Nie wiem dlaczego sie klocicie na forum, z wiekszoscia z was rozmawialem przynajmniej kilkakotnie i wywarliscie na mnie naprawde pozytywne wrazenie :D Nie wiem skad ta agresja na forum jak i w grze.
Wielu jest napewno milych ludzi z ktorymi nigdy nie rozmawialem a bylo by warto.
btw
Zamykajac sie w polskich gettach wielu z was sporo traci bo szwedzi to w wiekszosci znanych mi przypakow mili i dojrzali ludzie.
Moja rada jak grac w spokoju:
Nie cwaniakowac, bo cwaniactwo jest widoczne i wielu ludzi sie tym brzydzi i to tepi.
Jak ktos gra na obsidii zeby tu rzadzic to powodzenia :P
Moze to smieszne ale ja nie rozmawiajac na ten temat z kolegami z gory wiedzialem kto bedzie mial hunta, dlaczego - bo cwaniakowal pod Thais dp :P, bo biegal i zabijal.
Czesto niski lev jest tylko czyims nubcharem a 88 czy 110 lev mysli ze zarzadzi i pokaze klase zabijajac rsa. A za chwile wpada Waptor z kolegami.
Widzicie aktorow a nie widzicie przedstawienia :)
GL
Piotrek
ps
Olek nie klóc sie :D
Pephy dawaj dawaj :)
Wuju nie klóc sie z Olkiem :D
A reszta nie grac tylko do nauki :P i /lub do reprodukcji, w polsce mamy teraz ujemny przyrost naturalny przez takich jak wy :D
Pershing
10-11-2007, 23:05
@up
a ty to juz pewnie wnuczkow masz :D:D:D
@rewisim
watpie ,zeby mannowa obchodzilo ,ze na servie jest lepszy mag
Dodi Brae
10-11-2007, 23:09
@up
a ty to juz pewnie wnuczkow masz :D:D:D
Mam 2ke dzieci. 2ke czortow, :D
Czego wszystkim zyczee, bo czemu macie miec lepiej ode mnie :P
no no gm popracowal dzisiaj xD
obejrzalem fajny film i pomyslalem sobie ze juz czas znalezc sobie dziewczyne
szukam laski w tibii 8o
http://www.youtube.com/watch?v=UTsJkPS8YQY
@majk
o Jesooooo, serio jestem BRZYDKI? To straszneeee, placzeeee, aaaa ;(;(;(;(;(
NapisałAm ze nie bede miec dziewczyny modelki bo sama jestem dziewczyną i raczej gustuję w chłopcach :] aaa i dziękować rodzicom nie musżę :D pozdro :* :]
a to przepraszam bardzo :):*
obejrzalem fajny film i pomyslalem sobie ze juz czas znalezc sobie dziewczyne
szukam laski w tibii 8o
http://www.youtube.com/watch?v=UTsJkPS8YQY
Wytrzymalem 45 sek. kto lepszy ?
Kleyton
Banished: until Dec 10 2007, 22:07:08 CET because of macro use
Palec Boży? :p
Pershing
11-11-2007, 01:18
Wytrzymalem 45 sek. kto lepszy ?
ja minute i dziesiec sekund :D
@benek
skont ty masz takie wyczyjpiste filmy ?
som zarympiaste te filmy. ahahaaha
dzieki za uznanie, od czasu jak suv rozpedzil ojcow rydzykow nie czulem sie doceniany przez moich kolegow z gry. Od tamtej pory nikt mnie nie wzial do gildi :(
a filmy mam z youtube, sam zem znalazl
macie tu jeszcze jednego
http://www.youtube.com/watch?v=tAuf5FxzlZE
Bende wam dostarczal wiecej filmow. wiedzialem ze sie wam spodobaja,
btw
a myslalem ze mnie nikt tu nie czyta, a tu prosze nawet wymiana zdan na temat moich znalezisk
Pozdro ziomale i ziomalki
to ide spac
Witam wszystkich :)
@ Piotrek
Chłopie, nosz można powiedzieć, że zmotywowałeś mnie do napisania postu. Jak tak można ? Bumba bump i Cię nie ma, zapadłeś się jak pod ziemię :). Mam nadzieje, że w rl wszystko układa Ci się bardzo dobrze.
Powodzenia, Patryk
Ps. Pamiętam naszą ostatnią rozmowę, i muszę Ci udowodnić, że nazwiska rodów magnackich w Rzeczpospolitej Polskiej ( później Obojga Narodów ) miały w większości końcówki - cki lub - ski - http://pl.wikipedia.org/wiki/Magnat :D
@Kiroy
To czy ktoś ma 18 lat czy ma trochę więcej lub też mniej nie świadczy o dorosłości danej osoby.
Nikt Cię nie gani na tym forum za propagowanie lojalności, bądź też słowności - tzn. przynajmniej tak mi się wydaje, ponieważ ostatnio to forum, czytam dość pobieżnie, bowiem nie warto od jakiegoś czasu zagłębiać się w frazesy wypisywane przez naszych Forumowiczów, więc jakiś post mógł uciec mojej uwadze.
Nie widzę żadnego związku przyczynowo-skutkowego pomiędzy np. pracą oraz studiami a dorosłością. Dziś w Polsce, stereotypowy model studenta dziennego jest coraz częściej zastępowany, nowoeuropejskim spojrzeniem na świat - czyli student zaoczny, pracujący i zdobywający doświadczenie w danym zawodzie.
Sam tak mam, jestem specjalistą do spraw sprzedaży Auto Salonu Skoda od poniedziałku do piątku, natomiast w weekendy studiuję zaocznie na Akademii Ekonomicznej w Katowicach, na Wydziale Finanse i Ubezpieczenia. A, że nie uważam się za jednostkę szczególnie wybitną, więc wydaje mi się że praca połączona ze studiami nie jest specjalnie dobitnym wyznacznikiem ludzi dorosłych.
Co do rodziny. Na tą sprawę też można spojrzeć dwojako. Nie trzeba być bohaterem, żeby zrobić sobie dziecko. A jeżeli już ono się pojawi, to prędzej czy później musi się pojawić rodzina. Ale to, że ktoś posiada żonę ( bądź też narzeczoną z którą zamierza się pobrać),czy dziecko nie znaczy o dorosłości, bowiem bardzo często bywa to wynikiem lekceważenia pewnych spraw przez osoby młode, niedoświadczone życiowo i raczej świadczy to o ich głupocie.
Właściwy pogląd na dorosłość
Od jakiego momentu można powiedzieć o kimś że jest dorosły ? Nie chodzi tu o takie wyznaczniki jak małżeństwo, dzieci, rodzina, praca - bowiem można to wszystko mieć i być zupełnie niedojrzałym. Prawda ?
Mówimy przecież o dojrzałości kogoś, kto kończąc osiemnaście czy dziewiętnaście lat, zdaje egzamin państwowy, nazywany zresztą egzaminem dojrzałości, i staje się „dojrzały”. Dojrzałość tak określona obejmuje oba wymiary — wiek i zgromadzoną wiedzę o świecie. Istnieje też ujęcie prawne, według którego po osiąg*nięciu określonego wieku nabywamy pewnych praw: możemy iść do kina na film dla dorosłych, możemy kupić paczkę papierosów lub butelkę alkoholu, uczestniczyć w życiu politycznym jako wyborca, wyjść za mąż czy się ożenić.
Zakłada się, że człowiek osiemnastoletni może palić papierosy, bo ma prawo podjąć odpowiedzialną decyzję o sięganiu po tę przyjemność w dojrzały sposób, rozważając ryzyko dla zdrowia, jakie to z sobą niesie. Tak się zakłada. Prawo przyjmuje też, że wcześniej osiągamy dojrzałość do rozróżniania między dobrem a złem i dlatego możemy odpowiadać — przed sądem — za postępowanie zabronione. Te przykłady pokazują, czym można się kierować, uznając człowieka za dojrzałego. Może to być również zdolność do osądu moralnego. Lub możliwość wyboru między przyjemnością zapalenia papierosa i ryzykiem choroby płuc.
W języku potocznym mówimy o kimś, że jest dojrzały, gdy chcemy wyrazić o nim opinię pozytywną. Zazwyczaj bierzemy wówczas pod uwagę zrównoważenie emocjonalne, rozwagę przy wyrażaniu sądów i podejmowaniu decyzji i równowagę między zaspokajaniem swoich własnych potrzeb oraz potrzeb innych ludzi. I prawdopodobnie powiecie o kimś, kogo cechuje egoizm, kto jest niezrównoważony, pochopny w decyzjach i działaniu, mówi, co mu ślina na język przyniesie, że jest osobą niedojrzałą.
Psychologia rozwojowa, która przez cały dwudziesty wiek opisywała wnikliwie różne wymiary ludzkiego życia psychicznego, pokazuje, jak ludzie zmieniają się emocjonalnie, jak zmienia się ich funkcjonowanie intelektualne, jak rozwijają się moralnie, a jak popędowo. Wszystkie te opisy uporządkowane są jak wzorce, a na końcu drogi zawsze jest opis jakiejś idealnej rzeczywistości. Atrybuty dorosłości to zrównoważenie emocjonalne, gotowość do stałości w uczuciach i utrzymania stabilnego związku, swoboda w myśleniu abstrakcyjnym i zdolność do niezależnych sądów, autonomia i wrażliwość moralna, umiejętność kontroli popędów i ich zaspokajania bez przynoszenia szkody innym. Można by powiedzieć, że dojrzałość to zdolność do bycia mężem, ojcem, żoną, matką, obywatelem, członkiem społeczności. „Bycia”, w przeciwieństwie do „posiadania” — żony, męża, dzieci i „tego wszystkiego”.
W każdym razie chyba nie ma jednoznacznej odpowiedzi na pytanie o granice osiągnięcia dojrzałości. Uważa się, a raczej uważało dotychczas, że dorastanie, czyli stawanie się dorosłym, powinno kończyć się w połowie trzeciej dekady życia. Właśnie dorosłym, nie dojrzałym. W psychologii i psychopatologii rozróżnia się te pojęcia. Dorosłość zastrzegamy dla tego etapu życia, w którym człowiek jest niezależny w sądach — to znaczy potrafi samodzielnie formułować i wyrażać opinie w ważnych kwestiach, jest niezależny uczuciowo, czyli umie poradzić sobie z tym, że nie jest kochany lub że ktoś, kogo kocha, sprawia mu przykrość, jest w stanie znieść krytykę bez popadania w rozpacz, jest autonomiczny moralnie — to znaczy potrafi skorzystać z wolności, dokonując wyborów korzystnych dla siebie, nie krzywdząc przy tym innych ludzi.
Dojrzałość zaś ocenia się w odniesieniu do każdego etapu życia. Tak jak dojrzałość do rozpoczęcia nauki szkolnej, dojrzałość do uprawiania sportu wyczynowego, dojrzałość do pracy, do rodzicielstwa i małżeństwa.
__________________________________________________ _____
Części wywodów zaczerpnięte z ksiązki ""Być rodziną, czyli jak zmieniamy się przez całe życie""
Myślę, że temat "dorosłości" został przeze mnie wyczerpany :)
Dobranoc
oO Patryk, postarałeś się. Tak mądrze na tym forum to chyba jeszcze nikt nie pisał, hihihih :D:D A co do samej treści to dużo w tym racji. Ja także sądzę, iż nie wiek świadczy o dojrzałości, czy jak kto woli dorosłości...
Btw, pomimo że mam "tylko" 18 lat, wcale nie czuję sie niedojrzała :> i myślę że "tylko" dziewiętnastoletni Fin'er również :p
Pershing
11-11-2007, 04:01
Ps. Pamiętam naszą ostatnią rozmowę, i muszę Ci udowodnić, że nazwiska rodów magnackich w Rzeczpospolitej Polskiej ( później Obojga Narodów ) miały w większości końcówki - cki lub - ski - http://pl.wikipedia.org/wiki/Magnat :D
wy to macie tematy :D
archin
Nov 09 2007, 23:19:10 CET Killed at Level 162 by Ethinos
and by Osnar
jezu ludzie dajcie mu pograc
11 Nov 2007 +2,833,064 Gz Pephy oby tak dalej.
@fin'er
o f.uck, ty to masz gadane
sori ale ugrzezlem gdzies na poczatku twojego postu. Nie na moj leb.
@Flesz
jest tak dalej ;) , dzisiaj 150 xD
Mam nadzieje ze na 152 sie nie zakonczy. Jutro pacc i zaczynam cie gonic xD
wy to macie tematy :D
Da się jeszcze wytrzymać ;)
@fin'er
o f.uck, ty to masz gadane
sori ale ugrzezlem gdzies na poczatku twojego postu. Nie na moj leb.
Treść postu była skierowana w szczególności do Kiroya, którego bardzo lubie, tylko chciałem mu pokazać, iż z tą dorosłością to tak nie do końca jak On myśli.
@Flesz
jest tak dalej ;) , dzisiaj 150 xD
PLAX change exp place :D 8o
;( nie lubie ssssać :cup:
heh Arha powienienes wiedziec, ze takie miejscowki jak frosty, vdl,edl sa zawszezajete przez kogos z leadujacej gildii na serverze :D. Tak jest prawie wszedzie ;)
heh Arha powienienes wiedziec, ze takie miejscowki jak frosty, vdl,edl sa zawszezajete przez kogos z leadujacej gildii na serverze :D. Tak jest prawie wszedzie ;)
Oprócz Non-pvp :p
23:03 You advanced from Level 149 to Level 150.
@Pephy
ofc gratz :p
@Bencio
Obejrzałam sobie wszystkie 3 części filmu, do którego dałeś linka...
To wcale nie było zabawne, to po prostu prawdziwe... i raczej smutne, nie sądzisz?
;)
jasiu_smietana
12-11-2007, 14:29
Bes sensu isz.... wy ćongle gatacie w temacie o woinie, jak jej jusz ni ma, a rotartator teh sie wyplacil...
@up
ja jebie, nie ma to jak probowac byc smiesznym na sile :)
Oprócz Non-pvp :p
Nie prawda. U mnie na neranie sprawa wyglada tak. Na VDL jest wiecej ludzi niz dragow ale na edron obowiazuja listy, tak samo hero, demony, demona, frosty :)
Zielaq: gratz Misiek przyjacielu lvla :)
Fin'erek : hehe pozdro stary przyjacielu :D stara gwardia ROX :D
@Pephy
jak tak dalej pójdzie to zaniedługo przegonisz Waptora :D:D:D:D
tak kurwa nic nie dogonie xD
komp mi padl od tego pg xDDD
no nic zostal mi laptop ..
do zobaczenia wkrotce :SS
bylo trzeba mu dac odpoczac, teraz cierp :]
Amagad jestem niu !!
@FoRa1
Każdy kiedyś był niu :D:D
btw. Ty z Katowic? bo ja też xD
Ja to nabek Siya :PP
Moze nowy nie jestem ale nie udzielalem sie na forum, lepiej mi bylo czytac niz pisac, ale postanowilem cos zmienic w swoim zyciu i bede Wam trul d**e :P
BTw. Maxi~ moj przyjaciel, cos mi pisal ze sie poznaliscie? Slyszalem tez ze bylas na imprezie w [][] jakies 2 tydnie temu kiedy Kopernik urodziny robil?;p
A co do game to retired bo chyba hunt, oczywiscie nie powiedziany wport tylko zlowieszcze snake'i ;]
ad. I tak Katowice, konkretnie 1000lecie;p
Hihihihihi, no ja nie z tauzena ale w sumie też niedaleko ;d
Gg poszło na priv, umieram z ciekawości :p
uuu to sie zdziwisz o jaka sprawe chodzi :PP
ale zapomnialem dodac ze na piwko trzeba wyskoczyc ! :evul:
Vuzox za co padl? o.O
http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Novus+Mortificare
cos sie szykuje? B)
Thavenix
13-11-2007, 21:55
20:02 You advanced from Level 99 to Level 100.
xd
Pershing
14-11-2007, 19:01
nono to teraz ob/pk beda wygladac bardziej kolorowo
Czytaliscie o update? Jak dlamnie super xd
nono na ciekawy pomysl wpadl cipsoft, zapowiada sie calkiem ladnie, moze nie zj***ą teraz tak bardzo
fajno bo wiecęj dodadzą postaciom magicznym niz np knightowi, ale wada tez jest taka ze pal jak dotad od czerwca byl najlepszy i nadal chyba bedzie
nono na ciekawy pomysl wpadl cipsoft, zapowiada sie calkiem ladnie, moze nie zj***ą teraz tak bardzo
fajno bo wiecęj dodadzą postaciom magicznym niz np knightowi, ale wada tez jest taka ze pal jak dotad od czerwca byl najlepszy i nadal chyba bedzie
jezeli pall bedzie najlepszy tez sie nie obraze haha ;)
ktory z Vanum kupil xertizo?
Taer? :D
14-11-2007, 23:51
udpate kozacki x0 jest sens grac mimo przeciwnosci :D
Nigdy nie kupowalem postaci, jedynie sprzedawalem.
Shandow ?haha
Xertizo hmm... on sharowal z venisusem od jakos 70 lvl,poznal go w obsidii i zaproponowal sharing i sie xertizo zgodzil. potem xertizo dostal venisusa a venisus dostal xertiza, tak to chyba bylo :o
Czyżby nowa wojna się szykowała?:)
10:59 You see Litheld (Level 34). He is an elite knight.
co jest grane kolejny hak? :o
Xertizo gra Xertizo :O
_schneider_
15-11-2007, 16:07
nie hack tylko poprostu z tego co napisal zawiodl sie na przyjacielach i to go sklonilo do zrokowania lithelda. Skonyczl gre juz na obsidi.
Ojej, kafior, naprawdę? Więc dlaczego mnie okłamują? DLACZEGO!! :( A mówiąc poważnie, to z tego co ja wiem, Xertizo to Xertizo a Dosia to Dosia no ale nvm...
@up
Biedny Litheldzik, zawsze taki niewinny, grzeczny, miły, pokorny mhmm, a taki pomocny, martwił się że padnę więc mnie wywalał z expowisk na wszelki wypadek... jaka to wielka strata dla serwera :(
hihihi :D
Czy po update, sztandarowy spell ms - UE - będzie zadawał obrażenia od energii ? Czyli ssa już nie pomoże ?
Btw, Nowe Ue od druidów zadaje 420 hp, czy ten update nazywa się : MDW please comeback ? :D
Pershing
16-11-2007, 06:13
jak macie jakies screeny to sie dzielcie
teraz tych czarow bedzie tyle ,ze hotkeyow nie starczy ;/
tibia bedzie przypominala te otsy z czarami typu "exori mega mort max pox hur vis gran hur"
btw. rotan se 'nowych' kolegow znalazl :d
http://bikstopa.tibia.org.pl/tibia810/1.html
[QUOTE=Nattii;1747164]Ojej, kafior, naprawdę? Więc dlaczego mnie okłamują? DLACZEGO!! :( A mówiąc poważnie, to z tego co ja wiem, Xertizo to Xertizo a Dosia to Dosia no ale nvm...
Ojej, ogarnij sie.
Dlaczego? moze nie jestes osobą godna zaufania, moze nie jestes nikim waznym, sama sobie odpowiedz, sram na to swoja droga. Prawda taka, ze historia Xertizo jak i Venisusa jest dosyc długa i wiele osob sie przez te postacie przewinęło. Możesz wierzyc albo nie, ale to ja siedzialem miesiącami z nimi na TS/Ventrilo (pozniej) i conieco o sytuacji wiem, pozatym, przez kilka tygodni Venisus nie mial ownera, przeniosl sie na Xertizo, potem znow sie przeniesli, potem sie zamienili itp itp itd itd. Mozna by napisac referat na ten temat. Jakies pytania jeszcze ?
Historia Venisusa jest krotka...
Stworzyl go Oleszek i zrobil nim chyba 40 lvl sam, pozniej gral z lipkiem do jakiegos 48-50 lvlu. Postac zostala sprzedana na tym lvlu dla Doski, ktory gra teraz i zrobil nim jakos od 48 do 109 lvlu sam.
Xertizo ma dluzsza historie, ktorej nie jestem pewny do konca. ;p
nikt nie chce kupic 86 ek ?:D:D
http://allegro.pl/item270706843_obsidia_86_elite_knight.html
Hehe niewiedzialem ze doomenator to ty ale wiedzialem ze to ktos wazny, bo moj kolega cie kiedys zabil na fibuli i odrazu przyszla ekipa go zabic jak miales taki z 20lvl, a pozniej to na zolwiach caly czas expiles a jak konczyles to kilka razy mi rezp dales xd
Blacov89
19-11-2007, 17:46
;)
http://img510.imageshack.us/img510/7752/uo0001aw4.jpg (http://imageshack.us)
http://img510.imageshack.us/img510/7752/uo0001aw4.3e1068670d.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=510&i=uo0001aw4.jpg)
hiihhi Łukasz, widzę, że jednak Ci się udało :p Mówiłam, że nie ma się co złościć xd
gzzzzz ofc :)
@thadev
haha jak zasloniete napisy kolo bp
nie umiesz wylaczyc BP-1 BP-2 w ng czy czyms innym?
edit@down:
czy ja mowie ze bot jest zly itp?
Moim zdaniem to raczej jego sprawa cieszcie sie ze w ogole ktos tu od czasu do czasu wrzuci jakiegos "szkrina" bo juz nudno sie robi jak caly czas gadacie o jednym i tym samym "Archin to dzieciak z bogatej rodizny dlaczego ja nie jestem taki? ja tez chce kupic chara"
xD! Pozdro teraz to juz nie wiadomo kim grac :D:D jaka profesja po update waszym zdnaniem bedzie najlepsza ;)
Thadev@
oczywiscie gratulacje za lvl ale pamietam jak mi kiedys pisales ze na 60lvl wbijesz 100 skilla :o
Najlepsza będzie moja profesja ofc ;o xD
a co do screenów to kilka osób regularnie wrzuca, w temacie ze zdjęciami :)
Nati zeby Ci nie bylo za dobrze to dostaniesz explocka jak juz bede top1 mage :D:D:D:D
@Blacov
Congratz takiego dista.
Btw. Co macie do bota? Moim zdaniem osoba używająca go jest kimś a nie tak jak sporo osób ręcznie męcząca się wbić 100lvl ręcznie i nolifowanie nontop.
@Up
czyli wg Ciebie jeśli ktos używa bota to jest lepszy od tego ktory nie uzywa ?? HAHAHA sry ;d
W 100% cie popieral arha : P
Tibia daje przyjemnosc z grania, jak fajnie sie czuje jak sie wbije lvl samemu na to zapracujac a jak od 8lvl sie expi najpierw na rotach a pozniej do 130lvl jakiegos na zolwiach i sie nawet awansow nie widzi to co to za przyjemnosc, grac po to by miec najwiekszy lvl.
Arha ten twoj obrazek jest troche propagandowy xd
Troche up, ja naprzyklad ss wklejam regularnie od jakiegos czerwca.
Romas Twój awarat jest również piękny <3 :), baaaa nawet pewnie bardziej sexowny dla części Tibiomaniaków niż avatar Arhy.
Blacov89
20-11-2007, 18:35
Kazdy ma prawo do swojego zdania, jesli veer lubi boty to jest jego sprawa, pozatym nigdzie nie jest napisane ze ja jestem botterem. Tak samo jest z ta przyjemnoscia wbijania recznie 130 lvl, tylko ze jesli cos sie stanie -odpukac- z twoja super postacia to pozniej pozostaje gorzki zal.
Wiem cos na ten temat :p
@Zielaq
ja nie chcę explocka, ja chcę żeby mi bylo za dobrze! :p btw. i tak expię jakbym go miała :D
@Arha
zgadzam się z Tobą :>
@Romas
wytłumacz mi, w czym takim avatar Arhy jest propagandowy? oO :S
@Patryk
oo taaak, dla mnie napewno jest bardziej sexowny :cup: :cup: :cup:
joke ofc, dziewczyny bardziej mnie kręcą niz Orshabaal :confused:
:D
Niby zakryte, niby odkryte ale przyciaga wzrok : P
hahaahhaah Romas, typowy facet :p
Nati wybacz , nie robie dobrze pierwszej lepszej jak wiekszosc :D
Cg powstalo w akcie desperacji przeciwko update ;(
Sell 4x 4th Verse of Hymn, 2x Death Rings, Platinum Amulet, 8x Voodoo Dolls Pirate ofc.
Kto mi pomoze ?? :X B)
Ale update zrobi dobrze a ty mi to chcesz zabrac ;<
Nov 20 2007, 22:26:25 CET Killed at Level 177 by Saaik
and by Tamous
biednyy Dorpiiii :(
Ola_Petrov
21-11-2007, 03:18
Romas Twój awarat jest również piękny <3 :), baaaa nawet pewnie bardziej sexowny dla części Tibiomaniaków niż avatar Arhy.
MUHAHAHAHAHAHHH OWN3D
Oj teraz arha to sobie dales xD
Ja mam dopiero 15lat to jescze nie facet jestem : P
21-11-2007, 21:53
Double XP Week jaka beka
Kurde juz niewiem co robić.
Przeczytałem przed chwila coś co mnom naprawdę wstrząsnelo, aż mi sie rece trzzzzzzęęessssą i glos drżżyyy (mimo wszystko używam znaków ż, ź, ą i ę itepe itede - jak Finer se chciał).
Weźcie powiedzcie co mam robić bo ja chyba mam taki sam problem jak ten o kim czytam :(
Siostra dzisiaj musiala siaść do kompa i jak siadłla to myślalem ze oszaleje - bo mialem w planach tyle rzeczy do zrobienia - przede wszytkim bp run !!!!!!! Z kumplami umówilem sie na hunta, dwa dni w depod robiliśmy strategię (gdzie napotkać gsa i jak go osaczyć, juz nawet lota dzieliliśmy...) i kurde lipa - siora siadla i zaczeła pisać z jakimś fagasem przez gg o pierdołach. Myślałem ze ją zdziele klawiaturą........
HELPPPPPP!!!!! ;(
Zobaczcie se sami:
http://www.nastolatek.pl/pokaz.php?a=art&ida=3250
Ey plissssss powiedzcie że wy tez tak macie. Bo ja chyba z Tibia nie skończe
Przybity Ben :(:(:(;(
Pershing
22-11-2007, 02:33
ty to sie musisz zajebiscie nudzic
http://img148.imageshack.us/img148/716/nanananmu0.jpg \m/
Blacov89
22-11-2007, 12:41
O zielaq gratuluje, tylko wez znow sie nie rokuj jak to zwykle bywalo.
Misiaq Zielaq : gratuluję przyjacielu !! Polish Power ROX !!
Gz pephy, a dawno na forum pyro nie bylo, czyzby nas opuscil =(
Chyba czas zakończyć granie. Co 2 tygodnie łapać hunta za free to lekka przesada ;/
http://img517.imageshack.us/img517/7869/uo0425la7.jpg
haha ale akcja ^^
01:40 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Ripplah. He was killed by Veizo.
:cup::cup:
Nov 24 2007, 01:40:01 CET Killed at Level 135 by Pephy
and by Veizo
jest i moj frag xD
a jeszcze sie domkiem pochwale ; D
http://img241.imageshack.us/img241/8763/domdq6.jpg
Nie powiem ze brzydki xD! Gratz domku lvl i w ogole wszystkiego ;)
Gz pephy,
A za co arha hunted? =(
Jak wojna to waptor juz nie bedzie najwiekszym lvl na obsidii, moze pephy teraz xD
Pyro Aris
25-11-2007, 07:27
ale sie tych gildii teraz ponarobilo
No no gz zielaq Domq i lvlka :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.