Pokaż pełną wersje : Wojna Ng vs LS
Stron :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
Slayer-Nuddle
14-06-2007, 21:22
Nie powiedzialem ze caly czas tak gada. Wiesz... poprostu tibia to nie wszystko ;]
Respect
Jeżeli nie kłamiesz w profilu to wszystkiego Kiroy ; )
Emcess.
Emcess nie zaczailem sorry jestem po robocie :D napisz prv msg :D
a co do Tekina : dajcie spookj z tym angielskim ... nie kazdy musi gadac perfekt po englishu a moze za to znac dobrze niemiecki lub frrancuski :D:D:D8o8o8o8o ja nic do niego nie mam !!
a co do LS mamy nowego lidera wiec kierujcie sprawy do niego lub do mnie gg podalem an forum !!
LS znowu oddaje prowadzenie mieli taką przewage ... A teraz co ? Duża grupa ludzi się wypłaciła reszta offline a Vi sobie expią Dorpaz 1 mln exp wczoraj. No nic tylko czekać jak znowu zaczną przegrywać :D
a ja chcialbym uslyszec wypowiedzi magow z LS, co zamierzaja robic po update. co powiecie na to, ze 230+ ms bije z SD po 300, Taifun z UE po 500, a jakis knight po 400 w pvm z avengera ?(na TSie) no i power bolty po 6 gp z jakimis hitami z kosmosu..
Blacov89
15-06-2007, 09:45
a ja chcialbym uslyszec wypowiedzi magow z LS, co zamierzaja robic po update. co powiecie na to, ze 230+ ms bije z SD po 300, Taifun z UE po 500, a jakis knight po 400 w pvm z avengera ?(na TSie) no i power bolty po 6 gp z jakimis hitami z kosmosu..
Ogolnie nie lubie wypowiadac sie za inne osoby, ale z tego mowil np Yunichi to nie wykluczone ze nie bedzie juz gral po update, ale to jedynie takie gdybanie,
@up
I bardzo dobrze ze Taifun bedzie mniej bil z UE i sorcererzy zostana oslabieni.
Slayer-Nuddle
15-06-2007, 11:07
No coz... Kazdy sie juz przyzwyczail ze 100 knight nie rozjebie 100 sorca :cup:
@Suv
Mysle ze az tak te obrazenia nie zostana zmniejszone.... Chociaz zobaczymy ;]
Jezeli magowie zostana udupieni teraz to w nastepnym update knighci i pale. I tak w kolko. Z deka prymitywna ta gra :D ale wciaga:]
Dodi Brae
15-06-2007, 13:06
Drogi Olku :)
Zmiany musza byc bo Cip Soft doprowadzil do tego ze w Tibii licza sie tylko sorki a reszta to chlopcy do bicia i blokerzy.
Sorki w tibi rzadza, robia 100 lev w 4 miesiace jezeli maja motywacje i pieniadze.
Profesje nie sa zbalansowane mam spore objekcje do UE, oczywiscie ze jest to pozyteczne ale jak mozna pozwolic na to zeby 40 lev padaly od 1- go hita, a 70-ty od ue combo, to nie jest zadne pvp.
Albo cip soft zbalansuje profesje albo nikt niebedzie gral knightem czy palem bo ile mozna polowac na cycach, zolwiach, smokach.
To przeladowanie mocy sorkow to cos niespotykanego w innych grach rpg czy MMOcRPG, w kazdej innej grze na bazie D&D czy czegokolwiek.
Facet z dobrym mieczem dobrze wyszkolony jak dopadnie to zabije a zadaniem maga czy lucznika jest go zabic z dystansu, spowolnic, sparalizowac, uspic, zwiazac w walce z summonem, bo inaczej bedzie z nim zle.
W tibi tylko mozna spotkac knighta ktory niemoze zabic sorka w walce wrecz, bo GS sie slizga po jego rare plate secie + dwarf shield na full def, a w sytuacji krytycznej sork zawsze moze uzyc utani gran hur + time ring i do widzenia w dp.
Ostatnio gram troche w ShadowBane, gra darmowa i ciekawa polecam.
Dodi Brae na serwerze Vindication :)
profesje byly perfekcyjnie zbalansowane, jakies 2-3 lata temu.
nie bylo aimbotow, bylo dobrze.
nie bylo wandow, tez bylo dobrze. postacia magiczna gralo sie najtrudniej, wiec to chyba zrozumiale ze musiala miec najwieksze mozliwosci. ale cipsoft chcial sobie zarobic, wiedzac ze duzo ludzi wybiera knighta bo mozna nim latwo grac a i bez pacc sie obejdzie, wprowadzil wandy - ulatwienie dla osob, ktore grac poprostu nie umialy, tych, ktore graly ryckami. tak wiec nagle wszyscy stali sie rasowymi PG na magach, nagle wszyscy umieja dobrze expic sorkiem, dodali aimbota to i nagle wszyscy maja swietne pvp.
a przedtem ? gra magiem byla na poczatku nudna i odpychajaca, wielu ludzi decydowalo sie na gre paladynami badz ryckami. tych pierwszych bylo znacznie mniej niz tych drugich, wiec to ze byli silniejsi jesli chodzi o pvp wydaje mi sie normalne. po wprowadzeniu wandow, pojawilo sie bardzo duzo magow, knightow i paladynow bylo coraz mniej, a magowie pomimo tego, ze bylo ich wiecej, mogli tez o wiele szybciej i taniej expic, to nie bylo fair. ale nie mozna zapomniec, ze to cipsoft spowodowal to, ze profesje magiczne staly sie tymi "ryckami", profesjami latwymi i lekkimi do grania, wiec i gralo nimi wiecej osob. i zamiast garstki ogarnietych ludzi grajacych magami, magami grali prawie wszyscy. i zamiast tej wlasnie garstki ogarnietych magow na serwerze bylo pelno magow ktorzy wymiatali wszysko naokolo ze wzgledu na swoja ogromna sile magii. przedtem, gdy bylo ich mniej, takie sytuacje byly pojedynczymi przypadkami. dodatkowo, wprowadzajac aimbota, cipsoft znacznie ulatwil magom zabijanie ludzi. a pozniej dodali jeszcze PoI, ile tam expa mozna zrobic magiem z mort hur to wszyscy chyba wiedza. poza tym ze exp jest kilkukrotnie szybszy, niz byl na starym systemie magii dla sorkow, ktorzy siedzieli na tych smokach, DL, czy wrl jak mieli kase i blokera do usranej smierci, jest jeszcze o niebo tanszy i nie trzeba siedziec na trade zeby kupic runy, bo wszystko opiera sie na manasach. a jesli potrzebne sa runy - mozna isc do sklepu. nie bylo sklepow z runami - nie bylo expienia dla magow, expili rycerze i palkowie, ktorzy az tak bardzo tych run nie potrzebowali, magowie za to expili szybciej, zadawali wieksze obrazenia, ale musieli swoje wystac przed depo krzyczac, ze kupuja takie i takie runy, zeby miec czym expic.
tak wiec cipsoft teraz bardzo bardzo nieudolnie naprawia to, co sam spieprzyl poltorej roku temu. jak to powiedzial castamir, kiedys wszystkie profesje byly slabe, mialy pelno wad i gralo sie ciekawie. a ja od siebie dodam, ze po tym update knight zapewne bedzie zadawal wieksze obrazenia niz magowie przed wprowadzeniem wandow,nadal bedzie mogl sie uhac CipBotem, miec pelno hp i capa, a sorc bedzie bil z SD niewiele wiecej niz taki rycek z melee, z ta roznica, ze knight bije za darmo, a sorc wywala w bloto rownowartosc dwoch UHow knighta, mag ciagle bedzie mial malo hp i capa.
piotrek
nie porownuj Tibii do gier bazowanych na D&D - w ktorej z nich paladyn biega z kusza ? poza tym to, o czym mowisz, moglo miec miejsce - przed wprowadzeniem wandow, aimbota i innych smieci tak wlasnie bylo, bo knight przewaznie mial wysoki level i ganial tego sorka do usranej smierci. a sork nie mogl tak szybko expic, wiec nawet jak wrzucil tego time ringa i gran hur, to knight z time ringiem i gran hur mogl go dogonic, pozniej przybiegl zawsze jakis palek albo dwoch innych knightow do pomocy i po magu. a we trzech magow rycka zabic sie prawie nie dalo, jesli umial dobrze grac. wszystko bylo dobrze zbalansowane, unikalne, nie jak w innych mmorpg, inne i dlatego tak ciekawie i przyjemnie sie gralo. niestety nastala era dzieci, ktore przerzucily sie ze swojego GTA albo Serious Sama na Tibie, i wszystko sie za przeproszeniem schrzanilo
ajj, taki offtop mi wyszedl :c
Czaki Miszcz
15-06-2007, 13:55
Bardzo mądre słowa Suv .Ja to pamiętam 3.5 roku temu jak na 17 lvl sorcem biegałem z double axe.No wiadomo można było kaski ładnie zarobić na noc z 5 drutów zostawić ale itemy wtedy tez kosztowały np. bohy 120k.
Pamięta ktoś może co to była za wersja Tibii jak brass shield czy to dwarven shield był taki srebrny ?
akurat farm druidow nie popieralem, chociaz masz racje kasa niezla byla, ale z ubijania ich noob charami :):)
dwarven shield byl taki srebrnawy chyba, z mlotem na srodku, pod Tibia 7.3, jak stare pajaki wszystkie byly jeszcze ;) tzn pod Tibia 7.3 i starszymi, w 7.4 zmienili jego wyglad, tak samo jak i pajakow.
Slayer-Nuddle
15-06-2007, 14:09
@Suv
Nom pamietam jak sie ganialo ze skull staffem na rotach albo z war hammerem :D Albo jak caly dzien hmmy robilem i zadupcalem na hg jebac wszystko co sie rusza:D ale wtedy bylo naprawde wiele bardziej wartosciowych ludzi niz teraz:p
Slayer
tez koncze po tym update
Mannow tez konczy
a tu taki screen z "balansowania"
http://img176.imageshack.us/my.php?image=75657770zk0.jpg
134 pallek 423 hit
270+ maste 500 z ue
Hail Balance _/
castamir 15:13:00
omg czemu cipsoft jest taki glupi?
a bo ja wiem..
Slayer-Nuddle
15-06-2007, 15:29
Damn!
Po co ten pieprzony cipsoft udupia sorcow i drutow. Nie moze poprostu tylko wzmocnic knightow i palow?
nie moze oddac nam spowrotem Tibii 7.4 ?*
.:Boixos:.
15-06-2007, 15:33
co do zmieniania sil profejsji :
lepsze jest wrogiem dobrego ;)
po huj zmieniali sile profesji z 1szych wersji Tibii?
nie znam osoby ktorej tibia bardziej podoba sie teraz niz podobala wczesniej
te wszystkie updaty byly chore:rozdzki,mfy tansze a dajace 2x wiecej,wlepianie bota w gre,strzelanie/manasowanie sie poprzez hotkeye
przeciez siedzenie i robienia run na rotkach zeby potem moc sobie chwilke poexpic bylo piekne..nie to co teraz,bierzesz se w huj mf i siedziesz az ci kurwa plyta glowna w kompie pierdolnie czy wiatrak,i jeszcze masz z tego zajebisty profit
a juz ten update teraz to juz wogole porazka ;d
15-06-2007, 15:34
nie moze oddac nam spowrotem Tibii 7.4 ?*
no wlasnie..
Jakbyscie sie troche interesowali, wiedzilibyscie, ze teraz nastepuje dostrajanie profesji. Mianowicie, obrazenia pallkow, najtow zostana zmniejszone. Sorka i druta zwiekszone. Dlatego wlasnie powstal test server aby dostroic profesje i zapobiec takiemu efektowi jaki widzimy teraz, ze 130pallek moze trafic za 400 z assassin stars w pvp.
Slayer-Nuddle
15-06-2007, 16:11
@Taer
No to ladne dostrajanie nie ma co.... 120 sorc z visa klepie tyle co ja teraz. No ale obys mial racje:D
@Boix and Suv
I agree wit ya menz!
15-06-2007, 16:46
hah a pamietacie taka wersje co mozna bylo miec outfit jak dwarf?:d
Pogralem troche i doszedlem do wniosku ze raczej zaczne tworzyc paladyna. :D
ja wiem ze byla, ale sam zaczalem grac jakis czas po wprowadzeniu darashii, zoltodziob ze mnie :d
Chlopaki, nie podejmujcie decyzji pochopnie. Bede mial racje bo wiem co pisal Xadam na forum. A takze inny CM zapewniaja, ze jest to dostrajanie postaci, aby ustalic ich atak. Chcecie jakis przyklad? Jak wszedl update z Calassa na test serverze water elemental zabil 116 EK w 2 sekundy. W real tibii jego obrazenia zostaly ograniczone. Wiele takich przykladow jest, poprostu poczekajcie.
Mnie tylko zastanawia... Ten update mialbyc dla najtow, na tibia.com proposals board byl temat z kilkoma tysiacami (?) odpowiedzi, gdzie to najci narzekali ze sa oslabieni. A tu niespodzianka, nawet podrasowali palladyna gdzie to palladyn jest rzeźnicki. Na nebuli, obsidii i wielu innych swiatach top 1 = Palladyn.
Slayer-Nuddle
15-06-2007, 19:33
@Taer
Jezeli masz racje to chce byc twoja dziwka8o
@Ptaszek
Me too ;]
My First server - Harmonia
hujowy ten update jezeli te hity beda wygladac tak jak na tych screenach :P
najbardziej spierdolonym pomyslem w tibii bylo wprowadzenie aimbota ;( bo co z tego ze przyleci mi ktos z 2x wyzszym lv jak se nawet z tego sdka nie trafi ?
a tak btw co do celowania bez aimbota polecam poogladac filmiki z arcanii black widows :) po prostu majstersztyk xd mannow canavi wymiata :p
Slayer-Nuddle
15-06-2007, 20:25
Wiesz wg. mnie aimbota wprowadzili bo duzo ludzi uzywalo botow zrobionych nielegalnie. Wiec chcieli wyrownac all i jak zwykle spieprzyli gre :P
Ja tam nienarzekam bo jestem palkiem, znaczy sie bylem bo zaliczylem 2 dedy pod rzad przez laga ... Tera gram knightem ale wielu moich kumpli zaczelo grac knightami i to zle bo zabraknie shoterow, szoda mi ls tak dlugo walczyli o wladze na obsidi i teraz niektorzy zrezygnuja z gry bo to ms, smutno troche :(
Przesadzili z tym update knight i pale powinni walic mocniej ale poco magow pogorszac, knight nie zuzywa nic w walce a taki mag walnie troche wiecej ale straci ta kase za tego sd'eka. Ale mysle ze to tylko propozycje i w update az tak niebedzie :d
Slayer-Nuddle
15-06-2007, 20:38
No to co panowie - Tibia=OTS?
Czaki Miszcz
15-06-2007, 21:42
No ja właśnie zaczęłem grac w Tibie 7.3.
18:24 Perod: Do you want to buy a power bolt for level 55 and above for 6 gold?
18:24 You see a power bolt.
It can only be wielded properly by players of level 55 or higher.
It weighs 0.90 oz.
17:37 Achon Elaw [206]: zajebalem
17:37 Achon Elaw [206]: 240 w pancrasa z avengera
17:37 Achon Elaw [206]: w potwora zajebalem 400
17:37 Achon Elaw [206]: draga na 3 hity zjadlem
17:38 Achon Elaw [206]: taifun zajebal z ue wemnie za 500
17:39 Achon Elaw [206]: kolo przy mnie zajebal 290 85 ek w draga
18:13 Achon Elaw [206]: ja zajebalem 40 z hmm
18:01 Visqn [180]: 17:32 Galvaria [189]: 234 max nera z vis
18:01 Visqn [180]: 17:37 Galvaria [189]: nera 448 z sd 17:37 Visqn [180]: w ziomka ? 17:37 Galvaria [189]: w potwora
Orientuje się ktoś kiedy miejwięcej wchodzi update?
@Taer
Jezeli masz racje to chce byc twoja dziwka8o
Ok :D
Ja jestem bardzo pozytywnie nastawiony jesli chodzi o to update, pierwsze co zrobie udam sie pokonac potforki w arenie :D I malo mnie obchodzi to, czy bede walic 10% mniej czy iles tam. Jak bede nadal robic profit na dragach to update mi pasuje.
Ja tam nienarzekam bo jestem palkiem, znaczy sie bylem bo zaliczylem 2 dedy pod rzad przez laga ... Tera gram knightem ale wielu moich kumpli zaczelo grac knightami i to zle bo zabraknie shoterow, szoda mi ls tak dlugo walczyli o wladze na obsidi i teraz niektorzy zrezygnuja z gry bo to ms, smutno troche :(
Przesadzili z tym update knight i pale powinni walic mocniej ale poco magow pogorszac, knight nie zuzywa nic w walce a taki mag walnie troche wiecej ale straci ta kase za tego sd'eka. Ale mysle ze to tylko propozycje i w update az tak niebedzie :d
nie ma to jak znawca tematu sie wypowie :)
bez urazy ;*
My tu powinnismy rozmawiac o wojnie, a nie to co nam sie podoba w update albo nie ;d
16-06-2007, 00:11
jezeli ktos ma itemki ,postac poprzez ktorej zabicie mozna wbic pare lvlkow i moglby sypnac kaska expem bezinteresownie msg na priv plx;d
interesowne oferty ( obsidia cash) tez mile widziane :)
Szikaka ja Ci zapłace 100k za 5 deadów Taera xD
jezeli ktos ma itemki ,postac poprzez ktorej zabicie mozna wbic pare lvlkow i moglby sypnac kaska expem bezinteresownie msg na priv plx;d
interesowne oferty ( obsidia cash) tez mile widziane :)
sorki stary ale jakbys mogl tak bardziej lopatologicznie bo naprawde nie zczailem o co biega ;)
Nedomanus
16-06-2007, 10:09
bede mial powod zeby kuc do matury-update zmusi mnie do opuszczenia tej gry. hail pomysly cipow-.-
bede mial powod zeby kuc do matury-update zmusi mnie do opuszczenia tej gry. hail pomysly cipow-.-
Guido na test serverze napiasal iz, obrazenia sorkow zostaly zwiekszone, a obrazenia z broni siecznych/obuchowych/dystansowych zostaly zmniejszone : )
ale 7.4 i tak nam nie oddadza ;<
16-06-2007, 13:35
interesowne oferty ( obsidia cash) tez mile widziane
NA INFERNIE OFC :S sorki zaponialem o tym napisac xd
Slayer-Nuddle
16-06-2007, 13:48
@Taer
Czyli wychodzi na to ze bedzie odwrotnie niz oficjalnie zapowiedzieli na tibi.com?
I odwrotnie niz to co na tescie bylo?
Z deka nieprawdopodobneB)
http://www.youtube.com/watch?v=59ZedMcYakQ
to o was nalogi z nebuli i dla suva :D
Slayer-Nuddle
16-06-2007, 13:58
Anyway. O co lazi z Asmitem? Dzisiaj chcialem do niego do gildi dojsc a tu niespodzianka bo podobno ma u LS jazde.... Explaination pxl
Nedomanus
16-06-2007, 14:41
slayer chyba o to chodzi ze po pierwszych testach zmodyfikowano damage i pal/ek nie bedzie tak na*****al ... ;P moze cos sie uda uratowac
marcin0077
16-06-2007, 16:21
a masz już dziewczyne w tibii? :D
nie bój się poradzą sobie bez ciebie, noobków jest wystarczająco dużo
teraz dzieci w nebuli bedą miały wakacje to pg pg pg pg
życze miłego 10 godzinnego siedzenia przy tibi :)
A tak z innej beczki to robilismy dzisiaj banute i nie dalo rady zrobic ostatniej misji lekki hardcor z 15 osob padlo :P
@update
nic tylko sie cieszyc bo knajt to byla pipa a sorcowie placza :D
Nedomanus
16-06-2007, 19:25
a masz już dziewczyne w tibii? :D
nie bój się poradzą sobie bez ciebie, noobków jest wystarczająco dużo
teraz dzieci w nebuli bedą miały wakacje to pg pg pg pg
życze miłego 10 godzinnego siedzenia przy tibi :)
morda.
nie gadam z nikim kto sie boi podac nicku bo uwazam ich za zalosne formy.
Pyro Aris
16-06-2007, 23:17
ng ruszylo na POI
@edit
benek dzis die
Jacksonix
17-06-2007, 02:37
NG na poi, LS szaleje:>
Szikaka jak to okresle jestes dla mnie smieciem,nikim wiecej.
Powiedz mi tylko jedna rzecz lubiles mnie,czy tylko czekales na ten moment?:>
Wiesz co jest w zyciu najgorsze?Kiedy ktos wbija Ci noz w plecy,ale to jest tylko gra i Ci tego nie zycze.Dzis twoja "akcja" bylem totalnie zaskoczony.
O jedno tylko prosze nie wymyslajcie jakis glupich powodow,i nie udawajcie swietych "For better Obsidia"-Sure.
Pyro Aris
17-06-2007, 03:34
Elvereth
Jun 16 2007, 22:42:50 CEST Killed at Level 74 by Yunichi
and by Moregal
a tu co sie stalo ?
Last Sunrise,For better Obsidia hihihihihi,keep it going :-)
Btw,az tak pewni przgranej jestescie,ze chcecie dawnych sprzymierzencow w wrogow przemienic?:>
Jacksonix
17-06-2007, 03:57
Ostatni szal przed updatem? Slyszalem ze przed dp w carlin jest sporo zawodnikow godnych uwagi, zawsze p legi do przodu ;)
Elvereth
Jun 16 2007, 22:42:50 CEST Killed at Level 74 by Yunichi
and by Moregal
a tu co sie stalo ?
Nic, missclick chyba. Wpadlo 6 typow po mnie na expie. WIesz, boli ich to ze oni nie moga expic a ja moge =] Szkoda ze stracilem sporo kasy dzis, ale co tam. Oni stracili wiecej. O ile dobrze zrozumialem, ng + paru z ls bedzie was sciagac (rotanimod, fozivo etc). Robicie sobie wiecej wrogow, chyba o to wam chodzilo ? Gzzzzzzz. To jedyne takie night fever, wiecej dzialajcie.
tak, ruszylo ng na poi, dla mnie w ostatniej chwili znalazlo sie miejsce w killing teamie.
o wojnie to to nie jest, ale na wydarzenia z Obsidii sie nadaje:
http://img247.imageshack.us/img247/4909/uo0003vp0.jpg
no to za pare tygodni pojde knightem, z drugim teamem. a LS podobno bardzo ostro sie bawilo jak NG bylo na PoI. byl nawet taki momeny podczas questa, pomimo ze z LS bylo chyba z 5 osob online a nas na quescie 50ciu, ze stali tylko i exivowali yunichiego :D i to przez dobrych kilka minut.
a tak poza tym, na quescie nie pojawil sie ani mannow, ani archin ani don foozie, a ich mozna sie tam bylo spodziewac predzej niz mnie.
Slayer-Nuddle
17-06-2007, 10:43
@Taer & Vanny
I'm wit ya my hommies :]
@Posuvacz
Dawaj sofy albo huntatsatstasatatatattata!:D
gz Suv, chyba pierwszy polak z fioletowymi kapciochami na obs? B)
a ls - powtarza sie scenariusz et.
to co? nastepna proba zdominowania serwera po wakacjach??
pogadajcie z ng moze dadza wam porządzić np. zachodnia dzielnicą carlin albo centrum w greenshore....
Dodi Brae
17-06-2007, 11:50
Gratuluje POI questa :D
Naprawe godne uwagi itemki :)
Postaram sie pojsc nastepnym razem, Olek zabierz mnie ze soba :P
Czaki Miszcz
17-06-2007, 12:42
Gratulacje dla całego teamu.
Van wierzę w Ciebie ;]
17-06-2007, 12:57
Van napisalem Ci cos na privie.
@Sliwka (czy jak Ci tam)
Nie wiem kim jestes,ale haslami "Huj Ci w dupe" zyskujesz cos,czy Ci lepiej?
Polecam skok z kompem przed ktorym siedzisz 23,5h/day z 4-5 pietra,ulzy Ci.
Nie pisz do mnie privow bo zasmiecasz przestrzen.
@Boixos
Mam nadzieje,ze sie odezwiesz i sobie co nie co wyjasnimy.
Gratulajce dla wszystkich uczestnikow POI,mogliscie poczekac xd
17-06-2007, 13:22
Tez mam taka nadzieje Van :) (juz Ci cos napisalem na priv )
Jako ze na forum czesto pisalem w imieniu LS ,teraz chcialbym sie odciac od tych zachowan,od ponad tygodnia nie mam sprawnego kompa, wiec nie wiem co im odbilo.
Sry Taer tez =/
Gratuluje ukonczenia poi :D
@Olek
Jak tam groszka? :o
Siema co sie dzieje ze nie mozna sie zalogowac?
Jacksonix
17-06-2007, 14:46
gz Suv, chyba pierwszy polak z fioletowymi kapciochami na obs? B)
a ls - powtarza sie scenariusz et.
to co? nastepna proba zdominowania serwera po wakacjach??
pogadajcie z ng moze dadza wam porządzić np. zachodnia dzielnicą carlin albo centrum w greenshore....
13:38 You see a pair of soft boots that has energy for 239 minutes left.
It weighs 8.00 oz.
NIe robcie znowu z Suva Boga....
Suv GZ PoI ;)
Szkoda Ichiego wczoraj PoI dzisiaj hack : ((((
Taer dobrze Ci tak smiesza mnie twoje wypowiedzi wezme Yunka a Yunek cie dojebal :)))
Van Ciebie szkoda :(
Szikaka to zdradziecki kasztan na co mozna liczyc ze strony psa ; ]
/Maiev
Pyro Aris
17-06-2007, 16:13
pephy poza LS :D
Ashanus
Jun 17 2007, 04:53:25 CEST Died at Level 98 by a phantasm
Moose Darkshade
Jun 17 2007, 02:17:18 CEST Died at Level 88 by a hellfire fighter
Polathanem
Jun 17 2007, 03:17:45 CEST Died at Level 107 by a hellhound
Zeva Darkshade
Jun 17 2007, 07:25:10 CEST Died at Level 80 by a blightwalker
Sabagust
Jun 17 2007, 06:18:45 CEST Died at Level 95 by a fury
Slayer-Nuddle
17-06-2007, 16:55
Nitro Del'Sal
Jun 17 2007, 07:11:16 CEST Died at Level 96 by a destroyer
Darota
Jun 17 2007, 01:52:08 CEST Died at Level 108 by a blightwalker
Shandow Ridixx
Jun 17 2007, 03:19:40 CEST Died at Level 126 by a hellhound
dopiero wstalem. wiec tak
jacksonix, zaplacic za wyczyszczenie questa kazdy potrafi. nie wiem, kim jestes, pewnie kims z wczorajszego teamu, ale z polaków z killing teamu to chyba tylko ja wyjalem nagrody.
shandow ridixx padl od jaggernauta od full hp do 0 w sekunde :p
z tego co ja slyszalem, to Waptor i Eldon tez hack po quescie.
Slayer-Nuddle
17-06-2007, 18:09
Suvek robil ktos film?
3 dni rsa left, bedzie mozna wytestowac nowe buty w praktyce ;)
Suv nie ze cos ja nic do ciebie nie mam ale przez ciebie padl Slayer Archi :/
ktos robil napewno
@ up
jak to przeze mnie ? jakby ten, ja,~80 ek i ~90 ek jakos skonczylismy questa. sie nie sluchal sie to sie zlozyl sie.
karate:]
17-06-2007, 20:31
@Suv
Lagi minely?:(
No ladnie.
Jun 16 2007, 13:58:30 CEST Killed at Level 74 by Eversoris Dalethon
Tina Greer mozesz powiedziec za co?
Ja juz mialem ugadane ze dojde do LS a teraz to nei wiem co mam z tym zrobic. Pephy wie cos o tym. Powodzenia na wojnie.
Pyro Aris
17-06-2007, 21:22
No ladnie.
Ja juz mialem ugadane ze dojde do LS a teraz to nei wiem co mam z tym zrobic. Pephy wie cos o tym. Powodzenia na wojnie.
przegrali wojne to se pekuja
06:07 Selofiks [24]: yo ladnie to tak sprzedawac dupe Szwedzkim wrogom
Kocham polski narod :D
Slayer-Nuddle
18-06-2007, 08:38
Van za ile sprzedales? :evul::cup:
No ladnie.
Mozesz dojsc i dostac po dupie, bedziecie az w 6 na ventrilo, cala obsidia bedzie nalezec do was (od 2 do 5.00 w nocy kiedy to NG bedzie offline) :D
Flesz po 1 ktoś Ty wogóle ?? o.O
No Taer ma racje będziecie w 6 na vencie pogadacie sobie , popowiadacie sobie sny albo coś innego :D
Posłuchasz piszczenia niczym delfin Tiny aka Chodze do Gim i Płacze po odejściu od nas Asmita
Zywi zamknij kurwa pysk , mam Ci przypomniec kto mi plakal na tibii ?ooo pephy oni mnie zabili dlaczego : ((( czemu przeciez ejstem z wami no czemu : (( tak to byles kurwa Ty , ja tez chodze do gimnazjum a wielu ludzi jakos nie ma nic do tego , a Ty co kurwa 1 liceum czy 2 i jestes juz stary elo yo zią bo Ci piwo w sklepie sprzedaja ?
o twoim debilizmie swiadczy comment na tibia.com piszesz o sp. JPII a nizej piszesz ze jestes synem lucyfera i mieszkasz na ziemi , to sie kurwa zdecyduj na cos , jestem pewny ze o Lucyferianizmie gowno wiesz jestes tylko pierdolonym przydupasem ktory przy kolegach pokaze \o/ i krzyknie Ave satan dla smiechu .
Ps.Damien to syn szatana a nie lucyfera
get yoru facts right.
Kiedy ja Ci kurwa płakałem ?? Przyopmnij mi bo jakoś mi umkneło. Jana Pawła 2 szanuje i zawsze podziwiałem i nadal podziwiam za to co zrobił i robił. O lucyferze z commenta nie chodzi tu o dosłowne znaczenie tylko że ma charakter piekła rodem. A to że chodze do 1 lub 2 to nie tylko że sprzedadzą mi piwo tylko że niektórzy z gim gówno wiedzą. Nie znasz mnie niewiesz co mam w głowie więc nie wypowiadaj się na mój temat : ) Idź lepiej se dylnij piwa i daj passy jakiemuś n00bowi z pod Carlin -.^
Pozatym jakbyś chciał pogadać zawsze można pogadać prze Vent zamiast pisać na forum ;)
Slayer-Nuddle
18-06-2007, 18:24
Maiev
Wiesz wg mnie nie warto kogos insultowac jak cie zadupcyl. Poprostu oni to randomki a ty byles pod reka wiec padles. Cos tu trudno zrozumiec? Tez mialem ochote cie zwyklinac ale Pepe mnie uprzedzil :p
Sam chodze do 1 lo i mam w picze kumpli w gimie wiec nie wiem o co ci lazi. Po twoich wypowiedziach widac ze albo sam chodzisz do gima albo jestes z deka niedojzaly. Przestan plakac poprostu i wszyscy beda cie szanowac. Ja po hacku poplakalem i mi przeszlo chociaz teraz mam rsa i 10k w dp......
Slayer pytanie za 100pkt
Kiedy mnie zabili i kto i kiedy płakałem pephemu !!
Jacksonix
18-06-2007, 18:36
Zywi zamknij kurwa pysk , mam Ci przypomniec kto mi plakal na tibii ?ooo pephy oni mnie zabili dlaczego : ((( czemu przeciez ejstem z wami no czemu : (( tak to byles kurwa Ty , ja tez chodze do gimnazjum a wielu ludzi jakos nie ma nic do tego , a Ty co kurwa 1 liceum czy 2 i jestes juz stary elo yo zią bo Ci piwo w sklepie sprzedaja ?
o twoim debilizmie swiadczy comment na tibia.com piszesz o sp. JPII a nizej piszesz ze jestes synem lucyfera i mieszkasz na ziemi , to sie kurwa zdecyduj na cos , jestem pewny ze o Lucyferianizmie gowno wiesz jestes tylko pierdolonym przydupasem ktory przy kolegach pokaze \o/ i krzyknie Ave satan dla smiechu .
Ps.Damien to syn szatana a nie lucyfera
get yoru facts right.
signed....
18-06-2007, 18:58
dokladnie zielaq.
Maiev zamknij juz prosze ryj.gowno wiesz a sie drzesz jakbys wiedzial wszystko.wszyscy maja ciebie w dupie i wszystkich irytujesz,mimo to dalej tu piszesz.po jaki huj? zaloz sobie swoje wlasne forum i tam pisz sobie jakies glupoty,tutaj i tak nikt ciebie nie traktuje powaznie ,przypuszczam tez ze nikt ciebie nie lubi i nie szanuje,wiec wyjdz i nie wraca
widze ze naduzywasz slowa noob,wiec powiedz mi co to znaczy?
i co ty masz do gimnazjum?? ja tez chodze do gimnazjum i co?czyni mnei to gorszym od ciebie bo ty masz "az" 18 lat ?wow zajebisty jestes.
woel pogadac z inteigentym przedszkolakiem niz z licealista takim pierdolnietym jak ty.
@Taer
o czm ty teraz pierdolisz?
kiedy niby bylo tylko 6 osob na vencie?
a servem rzadzilismy dopoki ziomki nie zaczeli odchodzic zeby zrobic 'PG' i dopoki wy nie zaczeliscie placic i strzelac fochow .
a teraz juz wszyscy maja ten server w dupie,to tylko jedny powod dla ktorego NG expi.
btw isca gleba
No Taer ma racje będziecie w 6 na vencie pogadacie sobie , popowiadacie sobie sny albo coś innego :D
Posłuchasz piszczenia niczym delfin Tiny aka Chodze do Gim i Płacze po odejściu od nas Asmita
Widze ze nagly przyjaciel taera i reszty sie zrobiles bo jeszcze kilka stron temu nagadywales na nich jacy to sa zli i was zabijaja. Myslisz ze dlaczego padles od moregala i tiny? Poprostu nestor aka nahika the.. i taer sie nudzili to wam wypowiedzieli wojne. Po za tym wole siedziec w 6 zaufanych kumpli na vencie niz takich ktorzy podszywaja sie pod przyjaciol po czym szpieguja dla ng : )
No i co z tego że chodzi do gimnazjum??? To co jest inny/a??;o Ja tez chodze do gimnazjum i jakos nie czuje sie gorszy od Ciebie. Moze Ty masz jakies kompleksy ???
Nie chodzi o to ze placze po dedzie tylko o to ze ja staram sie bys lojalny wzgledem Ls. Jak napisalem ze dojde to dojde. A tu taka akcja i nawet zabic nie moge bo padne znowu. Chcialem sie tylko dowiedziec o co chodzilo.
Zywi powiem ci tak pierdol sie nei pisalem tego do ciebie.
ja tez do gim chodze yea :] a co do wojny --- Pephy i LS i tak beda legenda na Obsidi dla tibiomaniakow bo byli najblizej wydupienia NG z serwa, a ty zywi bedziesz nikim tylko smieciem podobnym jak axio.. Kiedys pisales normalne posty a teraz sie zeszmaciles tyle ci powiem. xI
@Ryba
To że to war dla zabawy to wiedziałem od początku. Wiedziałem także że to był pomysł Taer oraz Atavanda aka Nahika~ a także Kiroya który kupił char za 220k (nick nieważny). Ale lubić ich nie lubie bo dla mnie to ludzie bez honoru :) Taer chłop który najpierw nagaduje na kumpli na forum tibia.com Że go okradli i czego oni mu złego nie zrobili a potem się dziwi że pada -.-
@Gimnazjaliści
Nic do was nie mam. Jakbyście czytali ze zrozumieniem to byłoby to dla was oczywiste. Pisałem o tych gimnazjalistach którzy emocjonalie przypominają dzieci z podstawówki
@Paktos
No jeżeli tak myślisz to twoje zdanie i masz do niego prawo
Pozatym LS guild przejdzie do historii ?
Prędzej jako przykład dla następnych ludzi którzy będą rywalizować z NG czego nie robić żeby wygrać. Random PK , okłamywanie kumpli, dbanie o własną dupe to właśnie zgubiło LS, hackowanie swoich kumpli.
Czy to jest normalne ?? Ehh szkoda słów
Może next time :)
18-06-2007, 19:55
mowilem ci zebys nie mowil o czyms o czym nie masz pojecia.
skad ty mozesz wiedziec co zgubilo ls?
Slayer-Nuddle
18-06-2007, 19:56
@maiev
No i znowu sie czepiasz. Tym razem podstawowki. Jeszcze ci zostalo przedszkole i matczyna macica. Co wybierasz pierwsze?
O boże znowu dosłowne rozumowanie -.- Ludzie z podstawówki dopiero zaczynają edukacje nie mogą za dużo wiedzieć dostaną pstryczka w nos płaczą nie potrafią opanować emocji a taki typ zachowań mi chodziło odnosząc się do podstawówki.
@Szikaka
Przecież normalne że ludzie wypieli na was dupe i przez to przegraliście. Gdyby został stary team to mieliśćie wygraną w kieszeni. Ale przez liczne hacki, wewnętrzne kłótnie nie skosztowaliście smaku zwycięstwa ;P
ogarnijcie sie wszyscy, prosze was. Nie che mi sie wszystkiego cytowac, zmecozny jestem juz powoli tym, przejde do rzeczy.
Ryba: Od zawsze bylem z wami, nawet na taerze, pozniej na elverethu. Ogarnialem ludzi, szwedow nie szwedow, bosniakow turkow. Mialem wrazenie, ze bylem jedynym ktoremu zalezy aby LS wygralo. Potem kazdy pokolei (m.in. gal) zaczeli sie wyplacac tlumaczac sie jakimis swoimi durnymi wymowkami. Jaki byl plan, dobrze wiedziales. Chociaz moze nie, wpadales na 5min na venta w tygodniu. Zupelnie jak pephy. Wszyscy juz mieliscie to w dupie, jak ogarnalem Evo (nawet jak mial bana!) postaral sie mi pomoc aby zorganizowac jakas akcje. Jak padl tina? Taaa, wchodzilem na venta, patrzylem ilu u was jest. Mowilem o tym NG. Jestem sprzedawczyk? Ok, moge miec. Mam na to totalnie wyjebane. Zaluje ze tylko Tina mial PZ. Zaczalem sie zastanawiac, z kim bylo by mi lepiej. Czy z ng czy z ls. Powiem tak, LS dzien w dzien suzkalo problemu. Jakies klotnie, pedały ranko na ventrilo. Kiroyku, najlepsze jest to ze tak bardzo trzymasz z Tina teraz, ale pare dni wczesniej dupe mu rabales i po wygranej wojnie z OoN nie chciales mu dac ani 1k za jego pomoc. Wiec ja juz nie bede mowic kto tu jest fałszywy. NG nie takie straszne jakim go maluja. No fakt, wolalbym grac bez nich. Najciekawsze jest to, ze przez ostatnie 3 tygodnie NG bylo totalnie nie aktywne, w 5 na ventrilo. I wiecie co ? Wygrali. Sami sie wyrzneliscie nawzajem, szukaliscie problemow miedzy soba. Klotnie, walki, spory. Typowe polacksy : ) Czasami tak jest, ze gimnazjalistom sie popierdoli w bani. Zaluje ze nie zrobilem listow/nie zrookowalem szikaki, bylo by zabawnie : | . Przemyslcie sobie teraz kto z kim trzyma, odrzutki pokroju ryby, tiny, kiroya, ranka. Jak jestscie osobno dupe sobie rabiecie. Jak razem to wielka solidarnosc. To was zgubilo miedzyinnymi.
ps. Ja rzucilem ta gre, minie ban tygodniowy, robie miesieczny. Nie dlatego ze zalamalem sie po glebie. Jest mi strasznie zal czasu na granie z wami wszystkimi. Zaluje ze ostatnie 3 miesiace bylem na jednym ventrlo z kiroyem i innymi szmatami. Ktorzy byli mili dla nas kiedy to potrzebowali pomocy. Tak sobie mysle, ze za duzo nerwow stracilem na ta gre. Wiec elo ;)
Asmit, Pyro, Vuzox, Xevres <3
Taer esencja moich myśli ; ) Ujełeś w słowa to co ja miałem na myśli :P Zaraz powiedzą że się w Tobie zakochałem :D Nawet po tej wojnie z OoN nadal darze cię sympatią :p Ciekawe co teraz napisze Ryba albo Boixos aka Szikaka xD
@Maiev
Nie wazne ile kto ma lat,do jakiej szkoly uczescza.Znam mase swietnych osob ponizej 15 roku zycia,i powyzej 27.T ze chodzisz do gimnazjum nie oznacza ze masz pusto w bani,wrecz przeciwnie nie raz taki "mlody" ktos okazuje sie byc o wiele bardziej wartosciowym od tego starszego.Jezeli dla Ciebie powodem do dumy jest to ze chodzisz juz to "LO",,to gratuluje.Sam skonczylem wlasnie II L.O. i co moge powiedziec to tylko to ze wolalbym wrocic do lat gimnazjum,gdzie sie o*******alem,i spotykalem z znajomymi na podworku.
@Boixos
Chce tylko sprostowac dlaczego doszedlem do Vmr.
W stosunku do Ciebie moj charakter pozostal nie zmieniony,wierze w to co napisales na priv,mam nadzieje,ze przyjdzie nam kiedys sie jeszcze spotkac na rl miedzy innymi z Toba,Kiroyem,Angatevonem.
<3
@Do wszystkich,
ktorzy pisza,ze Last Sunrise przegralo,moim zdaniem to wcale nie koniec.Pozatym skoro wiecie wszyscy lepiej to dojdzie do nich i pokazcie na co was stac.Chwala im bo byly to jednyne osoby,ktore sprzeciwily sie "ngersom"
Van jedyni no jedyni :P Ale nie sprzeciwili się z własnej woli. Nie mieli wyjścia NG ich do tego zmusiło. Pephy póki nie padł to cfaniakował z przypiskiem przy nicku NG i protekotował kogo się tylko dało :>
Co do tych ludzi i ich szkół. Ja ich nie wyśmiewam nie wytykam. Dla mnie szkoła nie ma nic do osobowości ale akurat ten przykład który dawałem się do tego odnosił dlatego o tym wspomniałem.
Nie wszyscy zostali zmuszeni przez "ng".
Zywi kurwa juz naprawde nie moge sie sluchac jakbylem w ng protektowalem 5 osob ktore mi placilo + moich rlow , i znowu kurwa w dupie byles gowno wiesz .
tak kurwa Ty wiesz przez co przegralismy bo Ty wiesz najlepiej , kiedy plakales ?
jak Cie ubili , kwiczales jak bura suka.
.wracam ogladac amecian psycho.
Blacov89
18-06-2007, 22:14
Jeden z moich bardzo dobrych kumplow powiedzial kiedys ze Polacy nigdy nie beda rzadzic serwerem. Przez dlugi czas toczylem z nim spor o to ze to nie prawda i ze wcale nie jest powiedziane ze polacy nie moga dojsc wladzy. Nie biore udzialu i nie bralem w wojnie ze wzgledu ze oba moja chary zostaly zjebane i poprostu znudzilo mi sie to juz, ale to nie jest wazne w tym momencie.
Problemem jest nie to ze osoby grajace w tibie w wiekszosci sa w wieku gimnazjalnym. Problemem jest to ze Polacy nie tyle nie potrafia sie zgrac (bo udowodnili to wieloma swietnie przeprowadzonymi akcjami) ale chodzi o to ze jak tylko uda im sie przejac inicjatywe to zaczyna sie anarchia. I konczy sie to wzajemnym insultowaniem na vencie az po na okradanie. Wiem , ze wielu mi powie ze gowno wiem o Ls, ale wierzcie mi ze chyba 80% graczy z obsidii wskazaloby wewnetrze klotnie jako powod kleski. Chociazby to co napisal Taer, opisal dosc szczegolowo sytuacje panujaca ostatnimi czasy w Ls. Mysle ze nikomu by sie to nie podobalo, zakladajac ze to co powiedzial to prawda.
Wiec wcale sie nie dziwie Zielaq'owi, Rybie i innym ze wyjebane maja juz na to bo wkoncu ta gra jest dla przyjemnosci a nie po to by szargac sobie na niej nerwy.
Mysle ze bezwzgledu na to jak to sie skonczylo i w jakich okolicznosciach, wszystkim osobom walczacym przeciw Ng naleza sie slowa uznania..
Blacov aka Angatevon,
Czaki Miszcz
18-06-2007, 22:34
Słyszę same mądre słowa.
po pierwsze:
maiev lapsie wy*******aj stad. jak juz ktos wczesniej napisal: w dupieś był gównoś widział - zawryj ryj
a tak wogole to BURN ORDER OF NIGHT jak kurwa nie pałam miłością do taera to az mi sie serduszko cieszyło jak wy klapsy padaliscie. odnawiany ORDER ! reborn kurwa! muslicie/mysleliscie ze cos bedziecie znaczyc ? jestescie pionki w stylu no war, lova & peace. kazdy nobek ma was w dupie. i musze powiedziec ze jak macie tam niby lvle, to o wiekszosci nic nigdy nie slyszalem.(now flame me)
co do LS i NG to wolalem zeby wygralo ng ale huuj nie pisze po forum ze "taki i owaki to kurwa, dziwka, pizda, szmata i do tego z gimnazjum" bo powiedz mi chłopcze: huj mnie to boli ??
kthxbya
Poprostu trzeba się pogodzić z faktem że bardzo rzadko się zdarza żeby gildia która rządzi od początku serwera nagle straciła władze. Tutaj akurat widzimy przykład totalnego chaosu wśród polaków. Z relacji na forum itp. zauważyłem że sytułację zepsuły kłótnie LS, masowe wypłacanie się LS, a także (chuj wie kto to jest, nie wnikam i mam to w dupie) pekujący Tina Greer który ma najwięcej do powiedznia w każdej kwestii a ma 50lvl i jest nice.
Sklepa taki kozak pokaż nick zobaczymy czy nic nie znacze ;>
Order to order masz problem do mnie to pierdź pod nosem co tam chcesz ale do mnie nie mieszaj w to reszty która o życiu takiego burak niewie nic
Pephy dalej mi nie sprecyzował kiedy płakałem może dlatego że KURWA nie płakałem więc Pephy albo daj przykład albo nie pierdol głupot.
A nie mowilem ze Nebula gejsy to tylko problemy :D
teraz sie wszyscy o tym przekonaliscie ze ta banda idiotow moze miec tylko hunta. kolega mi mowil ze oni od poczatku grali dla mannowa :D
@zywi
mam ci kurwa podac godzine minute i sekude ? napisalem 2 razy ze plakales jak Cie ubil Tina i ktos tam jeszcze . placz i zgrzytanie zebow.
Chlopaki dobrze mowia ! Dac im denaturatu !
Tak w ogole to Hail NG.
Pyro Aris
18-06-2007, 23:57
A nie mowilem ze Nebula gejsy to tylko problemy :D
teraz sie wszyscy o tym przekonaliscie ze ta banda idiotow moze miec tylko hunta. kolega mi mowil ze oni od poczatku grali dla mannowa :D
a co ci jeszcze kolega ciekawego powiedzial ?
Nedomanus
19-06-2007, 00:39
@sklepa
zamknij morde bo zalosny jestes <kropka>
@reszta
nadal nie kumam o huj sie all kloca na tym forum.
19-06-2007, 01:17
@neo
zalosny to tu jest Zywi
@Nebula Boys
sorry ale wam sie we lbach poprzewracalo ostatnio. myslicie ze ktos sie przejal waszym wyplaceniem w sensie walki to sie grubo mylicie,bo do walki doszedl od was de facto tylko Knakk Xertizo i Vuzox.reszta z was robila glownie atmosfere i pomagala,bo wyszlo jak wyszlo i musieliscie dolaczyc do walki wczesniej niz mieliscie.przejelismy sie bardziej tym ( przynajmnie ja )zze cos bylo kurwa nie tak jezeli ludzie walczyacy razem z nami nagle sie wszyscy wyplacaja i udaja strasznych kozakow.zawsze darzylem was sympatia i dalej darze,ale to co wy teraz robicie-nie spodziewalbym sie tego po was..10 dni temu elo mega koledzy a teraz cisniecie po nas bez pwoodu..mysle ze sie przestraszyliscie sie mozliwosci straty charow..to wasze odlaczenie byl jakos dziwnie nagle?
chyab zapomnieliscie kto was pocisnal na goromie :)\
no nic ;) pozdro nestor xevres knakk vuzox lipek taer smoq veni studnia i cala reszta :*
jezeli kogos z nebulasow nie wymienilem to sry ale spiacy jestem ;d; :0
@Van
mam nadzieje ze mi wierzysz,a i na wspolnego browarka z toba i wuja kiroyem mam nadzieje ;d <3
ZAareczam was ze to jeszcze nie koniec,choc mamy co zostawic po sobie ;) tyle razy probowalismy odejsc,ale cos nas trzyma tu i nie mozemy ;)
Pephy ale wymyśliłeś bez kitu. Komu ja płakałem po deadzie ?? Padłem na wojnie. Nawet się nie zdenerwowałem nikogo nie msg nikomu nic nie mówiłem więc niewiem co Ty sobie uroiłeś ... Piłeś coś ?? xD
@neo
zalosny to tu jest Zywi
a jakze
@nedomenus & maiev
stfu ur mouth lil emo
koniec kurwa kropka. i nie odpisuj plx
Sklepa nie pasuje Ci to nie czytaj i nie pisz nic w moją strone wyskakujesz jak jakiś Filip z Konopii nicku nie podasz bo osrany jesteś od karku po pięty i jeszcze sapiesz -.-
= ) = ) = ) = ) = ) = ) = ) = ) = ) = )
@ sklepa
stfu.
@ maiev, nedomanus
zignorujcie go, odpowiadajac na jego posty dobrze na tym nie wychodzicie.
@ LS
ludzie z nebuli, mowcie co chcecie, ale bez was LS tez walczyc umialo. tak wiem, wyplacilem sie rok temu, jestem pizda, ciota, chuj, szmata, zdradzilem polakow, ale nie mowcie ze bez was by zadnego battle nie wygrali. LS wyprzedza w NG w pvp o lata swietlne, tyle ze pvp to nie wszystko jesli chodzi o przejmowanie wladzy. tak wiec to, ze wewnetrze klótnie byly zawsze to tez prawda. a to wszystko dlatego, ze LS nie jest jak NG, gildia ktora ma z grubsza staly sklad od dawien dawna, ale sklad sie zmienia i nagle wszyscy nie moga zaczac sie kochac. i tak jak napisal emil, bardzo rzadko zdaza sie, ze gildia rzadzaca od poczatku nagle odpada. dlaczego ? wlasnie dlatego - glowny sklad jest raczej staly, ludzie sa juz po etapie wewnetrznych kłótni, wiedza ze zeby wygrac musza sie trzymac razem.
flame me, blame me, kill me.
//kotku
Suv zacznij expic, ciekawe czy Mannow zrobi ci exp locka. bo z tego co widze to ma juz w dupie ta gre ;x
Slayer-Nuddle
19-06-2007, 11:46
Maiev~
Sorry
Coz, jeszcze mamy cos takiego jak Update. Wiec zobaczymy, moze LS znowu sie odrodzi :]
Blacov89
19-06-2007, 12:01
Wogole Sklepa daj juz spokoj z tymi tekstami, bo na nikim nie robia one wrazenia poza samym toba. Maiev jesli sie nie myle to chyba nawet na forum plakales ze ktos cie tam zabil, ale nie bede sie klocil o to bo to juz malo wazne, i mysle ze powinienes juz dac se na luz z ta klotnia z Pephym.
Wiecie co mnie bardzo zastanawia? Sklad Ls nie zostal az tak zmieniony, nie liczac pozniejszego dolaczenia Nebulan i Berylian oraz Dolaczenia ludzi wywalonych z Ng. Wlasnie o tym chcialem napisac, popatrzcie ludzie z Berylii i Nebuli to chyba 90% Polacy, zgadza sie? A ludzie kiknieci z Ng to glownie Turcy i Serbowie. No i oczywiscie jak zawsze klotnie wybuchnely pomiedzy Polakami, no i o ile sie nie myle jakies problemy byly z Hayaletem ( z nim to zawsze cos jest nie tak :p).
Nam Polakom chyba trudno zrozumiec co znaczy posluszenstwo i konsekwencja. Bo kazdy z nas zaraz by chcial byc tym najwazniejszym, ci najwazniejsi maja natomiast inne zdanie i tak powstaje chaos. Kazdy zaczyna dzialac na wlasna reke, jedni sie wyplacaja (sa tacy to robia to nawet bez informowania reszty gildii) inni zaczynaja random peking, i to wszystko doprawione szczypta wyzwisk na ventrilo. To wlasnie jest przepis jak skutecznie rozpierdolic wygrywajaca gildie, poprzez wlasna glupote.
Co najsmieszniejsze Ng teraz chyba dusi sie ze smiechu, bo byli naprawde malo aktywni, plus do tego od czasu do czasu ktos od nich padal az tu taka niespodzianka wrog zaczyna wyniszczac sie sam..
Blacov,
19-06-2007, 12:40
Blacov,Suv pdpisuje sie pdo waszymi slowami ;d
Suv a ty nie zaczynaj juz znowu swojego tematu (odnosnie wojny) ,bo juz widze strony buzgow na ciebie ;d;P
Mądre Słowa Suva i Blacova nawet podobna końcówka nicku xD
@ lukasz
dzisiaj musze do netii zadzwonic, bo ofc wczoraj mieli zadzwonic z telefonem powitalnym i nie zadzwonili
@ boixos
wisi mi to :o
A mi żal Runda :). Chłopak pewnie pluje sobie w brodę teraz, że nie został w NG...
Blacov89
19-06-2007, 13:53
Co do Neti, to zakladaj jak najszybciej i powiesz mi jak sie sprawuje ten net, bo mi sie umowa z (tfu!) neostrada konczy w listopadzie tego roku i zamierzam zmienic tez na netie.
Sorry za offtop..
Apropo netii to nie sadze zeby bylo lepiej. Oni korzystaja z tych samych lacz co TPsa i ich oprogramowania wiec dlaczego mialoby byc lepiej? :D To jest TPsa pod inna nazwa.
no wlasnie donas tez zmienil z neo na netie, jest z bydgoszczy jak ja i twierdzi ze bardzo ladnie mu chodzi od kiedy ma netie. wiec mam nadzieje :p
FuccinSpecialistz
19-06-2007, 15:21
Elo
Ja mam neo i dobrze mi smiga wlasnie jest cos takiego ze jednym sie cos jebie drugim dobrze dziala mi np. sie nie rozlacza nie mam lagow ani nic i chwale sobie neo natomiast znam ludzi ktorym czesto sie rozlacza wiec nie wiem ale jezeli netia Ci bedzie lepiej chodzic to zmieniaj;] ale obys sie nie zawiodl:p
19-06-2007, 17:20
dzisiaj musze do netii zadzwonic, bo ofc wczoraj mieli zadzwonic z telefonem powitalnym i nie zadzwonili
U mnie opoznienie polaczenia trwało 2 tygodnie.
U sąsiada netii nie ma do teraz (od połowy marca~:))
Jacksonix
19-06-2007, 18:54
Co do Neti, to zakladaj jak najszybciej i powiesz mi jak sie sprawuje ten net, bo mi sie umowa z (tfu!) neostrada konczy w listopadzie tego roku i zamierzam zmienic tez na netie.
Sorry za offtop..
NIe chce robic reklamy i zapeszac ale moim zdaniem zajebiscie ;)
@ karate
nie strasz mnie :D
19-06-2007, 23:43
@Suv
Ale to naprawde nie był żart;( Netia wcale nie jest taka dobra. Imo jest wiecej kickow niz na Neo
a ja mam wspaniałego neta osiedlóweczke :) mam go od wrzesnia tamtego roku i kicka nie doznałem jeszcze :cup: a lagi ewentualnie dzieki mojemu ultrafast compowi xd no i oczywiscie zeczy w stylu: expie sobie a tu nagle bam jakis alert i nie dziala klawka ani myszka lol 8o
Slayer-Nuddle
20-06-2007, 09:53
Swiatlowody rox :cup:
psyhopatka
20-06-2007, 23:02
Banda nobków wraca do Ng :P
Mannow sie logną wygłosił mowę i Ng odrazu ma więcej członków.
01:26 Pemaret: Greetings, young man. Looking for a passage or some fish, Fingregher?
01:26 Fingregher [44]: edron
01:26 Pemaret: Do you want to get to Edron for 10 gold?
01:26 Fingregher [44]: yes
01:26 Sha'tari is on a lower level to the south.
01:26 Fingregher [44]: exiva "Sha'tari
01:27 Sha'tari is on a lower level to the south-west.
01:27 Fingregher [44]: exiva "Sha'tari
01:27 You lose 389 mana blocking an attack by Vermoret.
01:27 Vermoret [80]: exevo gran mas vis
01:27 You lose 147 hitpoints due to an attack by Vermoret.
01:27 Vermoret [80]: exevo mort hur
01:27 Using one of 19 spell runes...
01:27 You lose 206 hitpoints due to an attack by Vermoret.
01:27 Using one of 18 spell runes...
01:27 You lose 178 hitpoints due to an attack by Vermoret.
01:27 Using one of 17 spell runes...
01:27 Using one of 17 spell runes...
01:27 Using one of 16 spell runes...
01:27 You lose 165 hitpoints due to an attack by Vermoret.
01:27 Using one of 16 spell runes...
01:27 You lose 193 hitpoints due to an attack by Vermoret.
01:27 Using one of 15 spell runes...
01:28 Fingregher [44]: lol
01:28 Fingregher [44]: omfg
Dlaczego zawsze ja natrafiam na znudzonych h lvl ? :D
Blacov89
21-06-2007, 09:37
Chyba masz pecha.. Tak na marginesie ten sorc to musi miec z 45 mlv max, popatrzcie na jego zalosne hity :D
Pewnie ten mlvl co ma to wbił botując z wandem xD
11:50 You see a dead human (Vol:10).You recognize Nahika the magic number. She was killed by Lady Szikaka.
Już między sobą się walą ; ]
Slayer-Nuddle
21-06-2007, 13:11
Miedzy soba? Chyba cie glowa boli....
Znow sie wszystko rozpadlo a mieliscie taka przewage
problemy wewnetrzne?
Slayer no aktualnie już nie między sobą. Ale Nahika aka Atavand kiedyś im pomagał i to jego dead był tym co popchneło Vanum do dołączenia do wojny tak szybko. Czyż nie ?
Slayer-Nuddle
21-06-2007, 14:10
Myslisz ze Nahika to Atavand?
Po co mam myśleć skoro to wiadome ?? -.^
Pyro Aris
21-06-2007, 15:32
Pephy
Jun 21 2007, 13:58:51 CEST Killed at Level 126 by Imhreey
Myslisz ze Nahika to Atavand?
Taa, od jakegos czasu :D
ACZKOLWIEK, teraz Nahika the~ jak i Atavand to dwa noob chary.
Slayer gdybyś czytał tibia.com Forum to tam ktoś się o tym wypowiadał :) (Ktoś z byłych Vanum).
http://tibia.pl/strona/update-faq
http://tibia.pl/strona/update-faq2
przetlumaczone informacje o update teraz z moich power boltow zabije suva pekera :D z moimi kolegami z gildi. Ide skilic mojego palka :D
suv poplacz jeszcze na forum ze przestaniesz zabijac slabszych ty pekerze :evul:
update sux fuj afff pfuj muahahahaha
Po co mam myśleć skoro to wiadome ?? -.^
Zabłysłeś.
21-06-2007, 20:18
borgo killed by daelthonowie i tina hihi
biedny lipek =/
Borgo
Jun 21 2007, 19:07:11 CEST Killed at Level 90 by Eversoris Dalethon
Destroyer Dalethon
Jun 21 2007, 19:12:19 CEST Killed at Level 59 by Suv the Dark Magican and by Xertizo
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/26603 - cam
http://img232.imageshack.us/my.php?image=everdeathgl0.jpg - ostatnia chwila przed deadem
@ axio
mowilem, z palka zrobia smiec dla idiotow ; )
@ axio
mowilem, z palka zrobia smiec dla idiotow ; )
;( A ja jestem palkiem i nie jestem idiota 8o
nie mialem na mysli tego, ze teraz palkami i ryckami beda grali sami idioci ale to, ze teraz idioci zamiast grac sorcami beda grac palkami, co tez nie oznacza ze do tej pory magami grali sami idioci. o.o!
pepyh hacked
http://www.youtube.com/watch?v=PRMM9gIvY0k
Pyro Aris
21-06-2007, 22:06
14:56 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Borgo.
borgo hacked czy konczy z gra ?
14:56 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Borgo.
borgo hacked czy konczy z gra ?
Comment: 95hk2bw2
to chyba jego account, stary owner czy szarer z nebuli go zalatwil dla kasy ? :D
Borgo ma depresje po deadzie ?
to chyba jego account, stary owner czy szarer z nebuli go zalatwil dla kasy ? :D
tak kurwa to jego accout ty debilu pierdolony , wyjdz i nie wracaj "hkbw" ladny acc numer
4 owner go shakowal a nie 2
SLyszales o takiej stronie jak www.mytibia.com ? plaxplax?
Borgo nie sharowal to po 1. Ze starym ownerem sie dogadal. Zrobil to sam i chwala mu za to.
<3
moze to byc tez cos z erigu :o
lmfao axio robisz z siebie idiote, dziekuje Ci z calego serca za to, ze mnie w tym wyreczasz : )
hahahahahhahahahhahahahahahahhahahahhahahahahahaha hhahahaha :D:D:D
00:54 You lose 425 hitpoints due to an attack by Iwax.
00:54 Iwax [71]: exevo gran mas vis ""come on mother fucker evrybody has to die,cmon mother fucker everybody has to die!
Chyba Hacked jak probowalem go powstrzymac wylapalem z UE =/
Po pewnej chwili
00:56 Iwax [64]: this is what heppens when you carea bout youyr fucking friends
Pyro Aris
23-06-2007, 02:56
@up
pewnie to spowodowalo jego rokowanie sie
Jun 23 2007, 00:27:10 CEST Killed at Level 73 by Sabagust
and by Gerlimo
@up
pewnie to spowodowalo jego rokowanie sie
Jun 23 2007, 00:27:10 CEST Killed at Level 73 by Sabagust
and by Gerlimo
Czy to wazne ? typek od 2 lat mial swoj 70 lvl. Czasami jest lepiej odpuscic, zostawic niz brnac w tym ; )
taer mowiles ze update w piatek a tu dupa :(
taer mowiles ze update w piatek a tu dupa :(
Ta, wiem zjebalem, wychłostaj mnie plx ;>
Ta, wiem zjebalem, wychłostaj mnie plx ;>
nebula gej i perwers X(
@ taer
tak, wazne, bo lev to nie wszystko. moze i mial swoj 70 lev od 2 lat, ale co z tego ? Finer od kiedy go znam wbil nawet nie 10 lvli a wciaz go szanuje, don foozie wbil w krotszym czasie jakies 80 lvli(60-140) a jest dla mnie nikim.
@ axio
BR? PL?
a suv jest gejem i nie wazne ile lvli wbije :D
Slayer-Nuddle
23-06-2007, 15:25
a suv jest gejem i nie wazne ile lvli wbije :D
own3D :cup:
Ogarnijcie sie, powiem tak, mam wielu znajomych jesli chodzi o ta gre, i lvl nie jest wazny. Znam paru 10lvl ktorym nie chce sie grac po 5h dziennie ale sa zajebistymi rozmowcami za to. Wielu 90 lvl ma problemy z jezykiem polskim i tresci, ktore przekazuja sa poprostu.. gownem.
a no zapomnialem dodac :S suv pedał polske sprzedał : (
@Up
dokladnie . ja mam akurat sklonnosci do rozmow z ludzmi i czesto gadalem z jakims 10 lvlami i niektorzy byli bardzo wporzadku
FuccinSpecialistz
23-06-2007, 19:22
hyh no wiesz pephy nie zawsze;] czesto do ludzi ktorych prociles nie odpisywales a do 10lvla odpisales? chyba ze Ci wzucal ^^ a moze teraz sie zmieniles:D i juz nie jestes w gronie "YEA IM HLVL I NIE PISZE Z NOOBAMI NA 50LVLU!" ^^
ciezko odpisywac w trakcie hunta badz afk
FuccinSpecialistz
23-06-2007, 19:47
To czesto afkujesz i huncisz:D:D hmhm ja jak hunce (raty xD) to mam czas odpisac:D
@Edit. Ale przyznaj mi racje ze sa tacy ludzie na Obsidii ;] 100lvl+ ktorym wydaje sie ze sa zajebisci i z mniejszym lvlem nie gadaja i sie z nim nie licza ;] nie w*****a Cie to?
@up
wiesz , czasem ich rozumiem jak dostaje po 10 msg free items plsss to potem nie chce sie z normalnymi ludzmi gadac , moze sie to wam wyda nienormalne ale czasem az mam dosc ludzi :p
FuccinSpecialistz
24-06-2007, 00:20
No sa tez takie tzw. 'noobki' ale sa tez normalni ludzie co chca normalnie porozmawiac po normalnemu:)
Straszne ! on mi nie odpisał ! Niesamowite! zrobiło mi się smutno oh!
wypowiada sie tu moze nie jaki
Astronotus ocellatus?
albo zna go ktos ? :p
Czaki Miszcz
24-06-2007, 22:49
Ja go znam a o co chodzi?
Btw Vanik Wszystkiego Najlepszego z Okazji 18-stki. Duzo chlania,fajnych dup noi i 100 lvla do którego Ci dużo nie brakuje. Czekam jak przyjedziesz do Włocławka to coś wypijemy :D
Ja go znam a o co chodzi?
Btw Vanik Wszystkiego Najlepszego z Okazji 18-stki. Duzo chlania,fajnych dup noi i 100 lvla do którego Ci dużo nie brakuje. Czekam jak przyjedziesz do Włocławka to coś wypijemy :D
...ale najpierw wpada do bydzi ; DDD
P.S.
Nie zaluj dzis wódy Van ; ]
a tak pytam bo gosc ma w pizde xD , i tak tylko pytalem z kim by ewentualnie pogadac
Czaki Miszcz
24-06-2007, 23:50
Ja chciałem z wami tam pić nawet nocleg u siochy bym miał bo studiuje w bdg ale niestety jadę nad morze w tym terminie.Moze innym razem się spotkamy, życze wam tylko fajnego picia i klimatu ;]. A ty vanik jazda jazda jazda :D
Btw. Pephy co odjebał astro?
tak ja znam astra a o co chodzi ? msg me ingame
btw wpadamy na bydgoszcz xddd [voodka plaaaxx]
Astronauta
25-06-2007, 01:13
wypowiada sie tu moze nie jaki
Astronotus ocellatus?
albo zna go ktos ? :p
co potrzeba ci oddemnie?8>
specjalnie sie tu zajerestrowalem bo mnie doszly sluchy ze tu cos o mnie gadka
a pomogl ng w zabicu hackera :p
z tajnego filmiku ;)
20:46 Astronotus ocellatus [65]: thanks for info or somthin?
20:47 Astronotus ocellatus [65]: xd
20:47 Astronotus ocellatus [65]: i went to late
20:47 Astronotus ocellatus [65]: i wanna use my gs on him too
Astronauta
25-06-2007, 01:15
z tajnego filmiku ;)
KILL all HACKERS !!!!!!!!!!!!!!!!!!
FuccinSpecialistz
25-06-2007, 01:22
Straszne ! on mi nie odpisał ! Niesamowite! zrobiło mi się smutno oh!
Zamknij kurwa ryj jak masz takie cos pisac pfff nastepny kurwa myslisz ze bym plakal jak bys mi nie odpisal? bo masz 78 lvl i jestes w rambo style? czleniu TY jestes w cieniu za mna ;s
Za duzy cwaniak z Ciebie a nie tedy droga synu
btw. nie o to mi chodzilo... nie placze jak ktos nieodpisuje ale w*****aja mnie kozaki zza monitora bo to sa w rl prawdziwe pedaly:D nie oklamujmy sie:D a TY takim zachowaniem chcesz do nich dolaczyc ?? ^^
edit. No tylko ze oni w rl nie moga pokozaczyc;/ to gdzies musza sprobowac i tym miejscem jest TIBIA ^.-
Urgothiri
25-06-2007, 02:20
czyzby darota miala hacka? : > z nudow dzis sobie ja traplem w depo parcelami z nudow ;) a tu nagle
01:10 Darota [109]: jak darota sie lognie to sie zdzwii ;d
01:10 Darota [109]: o loocik jakis
01:10 Darota [109]: masz
01:10 Darota [109]: jej sie i tak juz nie przyda buhehe
01:11 Darota [109]: ide do innych dp looknac ;d
hmmm czyzby hack? : >
z tajnego filmiku ;)
dalej nie czaje ;s
btw enrique iglesias xd bahahaha
@ fuccin
faajnie.
@ michaś xd
at your commands :]
Zamknij kurwa ryj jak masz takie cos pisac pfff nastepny kurwa myslisz ze bym plakal jak bys mi nie odpisal? bo masz 78 lvl i jestes w rambo style? czleniu TY jestes w cieniu za mna ;s
Za duzy cwaniak z Ciebie a nie tedy droga synu
btw. nie o to mi chodzilo... nie placze jak ktos nieodpisuje ale w*****aja mnie kozaki zza monitora bo to sa w rl prawdziwe pedaly:D nie oklamujmy sie:D a TY takim zachowaniem chcesz do nich dolaczyc ?? ^^
edit. No tylko ze oni w rl nie moga pokozaczyc;/ to gdzies musza sprobowac i tym miejscem jest TIBIA ^.-
Zaraz pójdzie hasło spotkajmy sie na realu! oneoneone Wiesz co to ironia? Btw dzięki ojcze za rade:)
Ja chcialem zaprosic kazdego chetnego tibijczyka z Bydgoszczy na spotkanie na przelomie lipca/sierpnia.bedzie sie dzialo! ;)
@Suv
roger that :)
@Ci co nie rozumieja : p
chcial przylizac dupe vmr czy im pomoc nie wiem jak to nazwac i dawal im info gdzie jestem , w chwili gdy bylem shakowany i potem pisal rozne zle rzeczy : p
@Van
hmm kto bedzie i czy nocleg jakis jest itp :p jakies szczegoly
@Zielaq
A wiec poki co ustalamy termin dokladny,bedzie pare osob z bielska,z bydgoszczy to miedzyinnymi:Donas,Major,Suv(!?!),oraz jakies osoby z Kyry.O ile mi wiadomo stary owner Kiroya jest tez z bydgoszczy,ale nijak mi sie z nim skontaktowac.Wolalbym zebys my sie jakos skontaktowali w tibii,tudziez w inny sposob.A jezeli chodzi o nocleg dla mnie moze byc najwieksza ruina,bo i tak bede ewentualne miejsce traktowal jako izbe wytrzezwien.
Slayer-Nuddle
25-06-2007, 11:01
@van
Ale nie bedziemy gadac o tibii?:D
ja jak juz mowilem nie wiem czy bede bo rodzinie sie wzielo na wyjazdy jakies:o to na dzialke to do krakowa to gdzies tam, nici z expienia i siedzenia 18h na dobe przed kompem :(
FuccinSpecialistz
25-06-2007, 13:09
Zaraz pójdzie hasło spotkajmy sie na realu! oneoneone Wiesz co to ironia? Btw dzięki ojcze za rade:)
^^ Nie nie pojdzie spotkajmy sie na realu;] bo po co? Ja tylko pisze to co mysle i tyle a jezeli chcesz sie spotkac to looz;] i nie ma za co od czego masz ojca;]
^^ Nie nie pojdzie spotkajmy sie na realu;] bo po co? Ja tylko pisze to co mysle i tyle a jezeli chcesz sie spotkac to looz;] i nie ma za co od czego masz ojca;]
Nie chce się spotkać , tylko że zazwyczaj jak komuś coś nie podpasuje to chce się spotykać z 2 osobą na rlu:D żeby rozwiązać problem dla mnie to idiotyczne rozwiązanie .:baby:
@Vany
Spoko jak bede to tylko z Wujem ; )
Ricalone
25-06-2007, 23:29
i ja jeszcze bede w bydgoszczy B)
i ja jeszcze bede w bydgoszczy B)
no oczywista ziaa ; ]
Acr Chemics
Jun 25 2007, 22:53:50 CEST Killed at Level 123 by Panicore
and by Imhreey
Degrand
Jun 25 2007, 22:26:02 CEST Killed at Level 115 by Mannow
Co sie dzieje?
Slyszalem ze ma byc nowa wojna WMR vs NG ale to tylko plotki chyba?:D
Według mnie to Mannow, Imhreey i Panicore bija sobie bany. Toć jutro uptade a oni maja nie grać. Hyhy to ja uciekam z exp place :P
Jacksonix
26-06-2007, 00:49
hehe anarchia ;)
Ls chyba tez juz pozucilo nadzieje o wygranej wojnie i robi nowych wrogow :]
GL
Hehe pianie XD Dobrze Degrandowi ; ] Mogli go nawet z 2 razy jebnąć xD
Misiek moj aka Pephy : daj znac odezwij sie chlopie bo znowu stracilem liste kontaktow :D
wylaczylem sie z tibii z deka:D ale jak jest jakaas imprezka w bydzi to chetnie wpadne z Vixiorem :D 2617524 (gg) jezeli ktos cos wie konkretnego na temat conventu to msg plx :D tzn spotkania :D czekam na:cup: konkretne msgs :D
co do obsidii to ja juz sie zagubilem i w to gowno brnac nie bede !! milo mi pogadac z paroma osobami jak van antoni pepsio itd dlatego z checia sie spotkam !! piszcie plx abym se wolne w robocie zalatwil :P
pozdro stary i zmeczony wuja kiroy :P
dokladnej daty jeszcze chyba nie ma :p
O,o Kiroy w koncu dorwalem twoje gg,odezwe sie wkrotce.Poki co sami musimy ustalic termin,podam wam wersje ostateczna.Wez Vixiego,wogole jakas stara ekipe z Obsidii.
A co do zachowan Mannowa wcalej mnie nie dziwia,tez bym sie tak zachowywal,skoro grac mu sie nie chce,nie widzi sensu,to co stojii na przeszkodzie?
Z mojej strony zaluje tylko,ze wjebalem sie w cala ta syfiata maszynke wojenna,chcac rewanzu hrhr.
Pozdrawia zmartiwony update Van~
@Mahjong
Shut up the bich!
prawie robi wielka roznice
Jun 26 2007, 11:02:27 CEST Died at Level 105 by a demon
Jun 26 2007, 11:02:58 CEST Died at Level 115 by a demon
Jun 26 2007, 11:02:58 CEST Died at Level 130 by a demon
Jun 26 2007, 11:03:00 CEST Died at Level 125 by a demon
xD
11:03 You were downgraded from Level 125 to Level 122.
Czaki Miszcz
26-06-2007, 19:23
Ile się trzymaliście?
hahaha to zostalem kurwa uh makerem
max dmg 231
srednio 150
zuzylem bp sd, lol
a knight podbiega i na*******a mnie po 130 za darmo, pfffffff
a ja kim zostalem?: D przydupasem druida ;p
FuccinSpecialistz
27-06-2007, 00:06
Ehhh kurwa jak by dali sorcowi i drutowi jeszcze zeby walil z z visa na 20lvlu z 30 mlvlem po 150+ albo i 200 to byscie sie cieszyli albo jak by bardziej udupili najta i pala ale jak jest wyrownanie to odrazu narzekanie itd ;s;s Oczywiscie powinien wieksze hity sorc i drut zadawac bo najt to expi za darmo itd no ale bez przesady troche wyrownania musi byc;]
I teraz chodza takie zjeby i pekuja bo im smuto, poplaczmy razem z nimi ;(
Według mnie lepiej by było, gdyby nie zmieniali nic u sorców i drutów, tylko polepszyli palkow i knajtów. Wtedy to by były akurat zbalansowane.
Michael Jackson
27-06-2007, 00:15
Kurwa wszyscy mowia ze magowie nazekaja bez powodu ze ich poslabili ale kurwa knight nie traci nic zeby walna 150 w czlowieka a ja kurwa 300gp !!!
FuccinSpecialistz
27-06-2007, 00:28
Oczywiscie powinien wieksze hity sorc i drut zadawac bo najt to expi za darmo itd no ale bez przesady troche wyrownania musi byc;]
Napisalem przeciez ze powinny wieksze ale nie za duzo;]
nie powinni nic zmieniac, bo zadne zmiany wprowadzone po update, kiedy to gs dostal haste, nie wyszly na dobre.
Pyro Aris
27-06-2007, 02:35
Name: Pephy
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 122
World: Obsidia
Residence: Venore
House: Central Circle 9a (Edron) is paid until Jul 17 2007
Guild membership: And of the Vi Mot Rubb
Last login: Jun 26 2007, 23:55:53 CEST
Comment: I'm Done.
Account Status: Premium Account
Wkońcu nie ma Mannowa to może się skończa exp locki ;p
FuccinSpecialistz
27-06-2007, 10:22
Wkoncu bedzie mozna normalnie pograc;](mam nadzieje xD)
To co zrobili w tym udpate to dramat dla sorcow/druidow.jedynego czego zaluje to czas ktory poswiecilem na gre,bo nie sharuje i troszke czasu to zajelo.
Mam wyjscie stac pod domkiem robic sd :]
Hail cipsoft za to ze skonczylem z nalogiem.
Totalny ots <3
Dobry update jest -.- Niewiem o co wam wszystkim chodzi. Jak cały czas poprawiali sorca to jakoś nikt nie narzekał ale jak go troche popsuli to odrazu żałoba -.^
Pyro Aris
27-06-2007, 16:33
heh dzisiaj 97rp z sd w czlowieka 47 ,48 ,49 :D
maiev
Nie,nie rozumiesz o co mi chodzi,
dla mnie od czasow aima/wandow bylo coraz gorzej,wandy spowodowaly nagly przyrost liczy sorcow/drutow ktorych bylo za duzo,zbyt latwo bylo sie wbic na lvl wystarczajacy do expienia na dragach.Cipsoft stara sie to zbalansowac,ale im to nie wychodzi.Najbardziej rozbawila mnie dzis "arena",ktora w wiekszosci moze byc ukonczona( 2 poziom),przez gracza 60+,a nagroda jest bron jednoreczna 44atk.~
Wiec sie pytam co to kurwa jest ots?
No troche to pojebane miejmy nadzieje że kiedyś zmądzrzeją i zrobią coś normalnego ;s
te kiedys, jak jeszcze chociaz troche logicznie mysleli, bylo dobrych pare lat temu. archin robi 200k/h na frost dragonach z samych boltow. fajne ? a ja sorcem PRZED UPEM ledwo co 150k/h robilem na mf, hardkorowo i z waste przewaznie. a on kupi sobie bp boltow zrobi 200k/h zlooci dsm czy kilka rh i jest dobrze. riite
te kiedys, jak jeszcze chociaz troche logicznie mysleli, bylo dobrych pare lat temu. archin robi 200k/h na frost dragonach z samych boltow. fajne ? a ja sorcem PRZED UPEM ledwo co 150k/h robilem na mf, hardkorowo i z waste przewaznie. a on kupi sobie bp boltow zrobi 200k/h zlooci dsm czy kilka rh i jest dobrze. riite
Era noob sorców wreszcie się kończy. Zawsze na to czekałeś prawda? : )
Ja bije z exori mort 94-156 z hero . rox!
teraz jest era noobkow knightow na bocie ?
ze 80 sorc bije tak samo jak ja ? super !
276 master wali z ue po 500 ! uber !
Pyro Aris
28-06-2007, 00:11
Era noob sorców wreszcie się kończy. Zawsze na to czekałeś prawda? : )
nastala era noob paladynow :D
nie zauwazyliscie jak nagle wzrosla liczba skillujacych palkow ?
uptejd saks
FuccinSpecialistz
28-06-2007, 01:37
Powiem wam tak:
Tibia-gra w ktora nikt nie kaze Ci grac
Update-sorc/druid za malo wali(popieram)
Pall&Najt-Moim zdaniem jest dobrze moze najt za duze hity ale pall nie ma az takich wielkich jak najt
Mam nadzieje ze zobacza to i poprawia;] wiadomo ze ms/ed powinien wieksze walic hity bo nie expi za darmo itd. zgadzam sie ale nie lubie jak ludzie az tak placza;p
@ emil
tak, masz racje, wkurzalo mnie ze tyle osob gralo magami i expilo z woi na guardach do 90 lvlu. ale poprzez koniec ery noob-sorcow wolalbym raczej zobaczyc poprostu koniec wandow i systemu magii wprowadzonego 1.5 roku temu. ale niee, cipsoft jest madrzejszy niz gracze, oni wiedza jak balansowac profesje, tak samo jak wiedzieli co bedzie dobre, wprowadzajac wandy, i teraz musieli to poprawiac.
co do update, to wreszcie mozliwe jest to, czego zawsze chciales - mozna postawic palka na cavebocie. co z tego ze bedziesz musial brac smoki na armor, jesli zejdzie ci na jednego 3-5 boltow.
@up
pisz troche bardziej zrozumiale to raz.
dwa - moim ryckiem na 80 lvlu mam wieksze max hity z melee niz teraz magiem po update z SD. o exori gran juz wogole nie wspominam - best 420~ za kilka mf.
7.4 _/
edit:
http://erig.net/worldmostxp.php
teraz profesje sa bardzo wyrownane.
Zauważ że knights & palys muszą mieć czas na nadrobienie straty nad sorcererami więc zbalansowanie lvli będzie nice. Pozatym nie przesadzajcie że sorcem tak się do niczego gra bo jak by wcześniej miał takie hity to by nikt nie narzekał a tak przyzwyczaić kogoś do czegoś i już jest źle. W następnym update pewnie osłabią knighta i palka wzmocnią magów i tak wkółko. W erze wandów i visów wbiłeś 129. Myślisz że wbiłbyś taki lvl w erze run hmmów? Pozatym masz palka i knighta na swoim acc więc nie narzekaj tylko exp nimi : ) Szybko prześcigniesz swojego sorca.
Btw. Pięknie jest. MDW 0expa =) Jeżeli by był dobrym graczem dalej grał ale wiadomo że na łatwizne każdy leci.
@Veer
Pierwszy raz sie z toba nie zgodze.Teraz zacznie sie,tudziez poszerzy era botow,ludzi ktorzy nie wiedza nic procz tego jak ustawic bot i gdzie o,o.
Pozatym te obrazenia zadawane przez knighta w szczegolnosci przypominaja mi noobowski ots.Owszem powinni zmienic obrazenia zadawane przez pallkow & knightow,ale nie w takim stopniu.Sprobuj wyjsc teraz sorcem na jakikolwiek wiekszy profit powiedzmy na 70+ lvlu.I powiedz mi jaki jest sens gry druidem/sorcem?Tak Mdw nuub sux i wogole sharer i ejvul gracz,Memphiz aka Veer wyrocznia.
na miejscu tego mateuszka de wielkiego tez bym to olal
bo jak mialbym łatać z sd po 700-800? zamiast 1500~
no to super...
tak wbilem 129 przez 1.5 roku malo expiac, na kiepskim necie. w erze hmm bym tego nie wbil, nie z powodu netu - w erze hmm poprostu gralbym knightem, ktorym do czasu wandow gralo sie przyjemnie, z dobrym skillem mozna bylo szybko expic, a pozniej przyszedl taki sorc pogral miesiac i juz robil 90k/h na smokach.
Patryk_10
28-06-2007, 16:19
Moj brat jhest z bydgoszczy i mi mowil ze SUVa tam gnebia i dlatego nie wychodzi z domu tylko gra:baby::confused::evul::);):pB):]:D:o8oX(;(:evul::cup:
@up
No i co związku z tym?
Moj brat jhest z bydgoszczy i mi mowil ze SUVa tam gnebia i dlatego nie wychodzi z domu tylko gra:baby::confused::evul::);):pB):]:D:o8oX(;(:evul::cup:
Spoko bede na wakacje z kumplami w Bydzi,to moge ja pomeczyc twojego brata -.-
Btw,wyjdz nie wracaj,chyba,ze lubisz czarne bety :o
[QUOTE=Patryk_10;1517558]Moj brat jhest z bydgoszczy i mi mowil ze SUVa tam gnebia i dlatego nie wychodzi z domu tylko gra:baby::confused::evul::);):pB):]:D:o8oX(;(:evul::cup:[/QUOTE
Pochwal się swoimi osiągnięciami w Suwałkach lol ale jak by co nie bij.
Aaaa dla mnie to po update knighty mogły by i UE strzelać z dupy dwa razy mocniejsze niż sorc :D
Tak na poważnie - współczuje wysoko lvl sorcom/druidom. No ale nic nie zrobicie - tylko czekać do next update.
@ Olek
Ty to jeszcze masz najlepszą sytuacje :P. Taki Pephy nie ma wyboru zalogowania się na ek 80+ lub rp 80+. Głowa do góry :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.