Pokaż pełną wersje : Wojna Ng vs LS
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
[
16]
17
18
19
www.s p e e d y s h a r e .com/807692142.html
juz jest dobrze kto chce niech skanuje wtedy go nie shackuje ;<;d
kasztaneczekxD
25-01-2008, 23:59
Nadal mi ta strona nie działa jeśli masz instalke to wrzuć ja na rapida albo coś.
no widzisz wolimy cieszyc sie z tego fraga niz sie zalamywac ;)
kasztaneczekxD
26-01-2008, 00:15
www.s p e e d y s h a r e .com/807692142.html
juz jest dobrze kto chce niech skanuje wtedy go nie shackuje ;<;d
Dzięki, jakby ktoś chciał z tąd sciągać to
Scan taken on 25 Jan 2008 22:16:13 (GMT)
A-Squared Found nothing
AntiVir Found nothing
ArcaVir Found nothing
Avast Found nothing
AVG Antivirus Found nothing
BitDefender Found nothing
ClamAV Found nothing
CPsecure Found nothing
Dr.Web Found nothing
F-Prot Antivirus Found nothing
F-Secure Anti-Virus Found nothing
Fortinet Found nothing
Ikarus Found nothing
Kaspersky Anti-Virus Found nothing
NOD32 Found nothing
Norman Virus Control Found nothing
Panda Antivirus Found nothing
Rising Antivirus Found nothing
Sophos Antivirus Found nothing
VirusBuster Found nothing
VBA32 Found nothing
Pawlos II
26-01-2008, 02:37
Graliśmy dzisiaj w gre na kompie ze skorem.
Taka wiecie pad i klawiatura w PES na 2 graczy
Zgadnijcie kto wygrał?
JA xD
Pawlos II
26-01-2008, 02:38
zgadnijcie kto wygral w gre na vencie ?XD
gra byla taka ze rzeka->analfabeta->anafora wiecie o co chodzi ;)
JA XD
Nawiązanie do tego żałosnego typa to było dla nie kumatych :)
nie no nie masz juz co nam tu opowiadac? xD
ja tam żadnej wojny jescze niw eidze tylko słyszę i słyszę ale nie spotkałem :/
sabaevil
26-01-2008, 08:55
hahahhhuah a co maja ci pokazywac ? zobacz sobie filmiki to bedziesz widzial 8o:baby:
facc roxando;]
thx chopoki :D
Jan 25 2008, 19:08:24 CET Killed at Level 32 by Luilli Skaizzo
and by Rha'um
and
Killed at Level 100 by Asmit
and by Rey'Albey
:D:D
Sie chyba Luilii zmieszal kozak jebany ;p
Po czesci to ten frag to tesh moja zasluga :cup::cup: wkoncu na mnie pzta wbili :P:P:P
xDDDDDD
zmartwie Cie , to nie twoja zasluga , lulli mial 15 min
facc roxando;]
Facc ma swoj klimat.
morashanek
26-01-2008, 13:17
zmartwie Cie , to nie twoja zasluga , lulli mial 15 min
Luz Bluz :]
Thavenix
26-01-2008, 15:33
Facc ma swoj klimat.
oł yeah ! ! !
Facc ma swoj klimat.
jasne, ze ma. sam zawsze na nowym serwie zaczynalem facc jakos sie przyzwyczailem :P
ale nie wiedzac o wojnie na serwie na ktorym sie gra to juz chyba prostactwo;p albo facc z carlin depot?
sabaevil
26-01-2008, 15:51
jasne, ze ma. sam zawsze na nowym serwie zaczynalem facc jakos sie przyzwyczailem :P
ale nie wiedzac o wojnie na serwie na ktorym sie gra to juz chyba prostactwo;p albo facc z carlin depot?
raczej facc z carlin dp 8o8o8o8o8o8o8o8o
:cup:
oł yeah ! ! !
To ze kogos nie stac na pacc albo szkoda mu na niego pieniedzy to nie znaczy ze mozesz sie z niego wysmiewac wiec odpal od nich co...
Real name: Chris
wstydzisz sie tego ze jestes polakiem czy co? bo watpie zebys na Litwie mieszkal 8o
btw.
Dziecko allegro czy nikt nie chcial cie kupic? :D
Slayer-Nuddle
26-01-2008, 16:52
@up
To zes dojebal....
kasztaneczekxD
26-01-2008, 16:55
Graliśmy dzisiaj w gre na kompie ze skorem.
Taka wiecie pad i klawiatura w PES na 2 graczy
Zgadnijcie kto wygrał?
JA xD
Jaki to ma związke z wydarzeniami z obsidi?
@up
To zes dojebal....
To zajeb ty cos madrego bo jak widze twoje posty to masz z 12 lat...
" Vylkano zawiodlem sie na Tobie...
Zeby nie umiec zajebac 45 eda?! no kurwa skandal:D"
" Wg mnie to nie byla openka.... Ale to tylko wg mnie :D"
" I guess he got hacked ;(" (chwalisz sie czy zalisz ze umiesz angielski? to jest polskie forum)
Az sie nie chce czytac co ty piszesz tu
Thavenix
26-01-2008, 17:36
To ze kogos nie stac na pacc albo szkoda mu na niego pieniedzy to nie znaczy ze mozesz sie z niego wysmiewac wiec odpal od nich co...
Real name: Chris
wstydzisz sie tego ze jestes polakiem czy co? bo watpie zebys na Litwie mieszkal 8o
btw.
Dziecko allegro czy nikt nie chcial cie kupic? :D
huh? za co mnie atakujesz? sam nie mam pacc'a więc przyznałem racje temu, który mowil ze facc rox, co w tym złego ?
a co do Litwy, chuj Cie obchodzi o co tu chodzi o.O <rymmajster>
Comment:
Old player from Valoria and Xerena.
A może Cie wyjebalem z Xereny i dlatego jestes taki niemily? :*
Jak to mawial Wuja Kirojek
NA ZMYWAK PROSTAKU-.-'
Pyro Aris
26-01-2008, 19:47
habi vurio
Jan 26 2008, 18:15:33 CET Killed at Level 91 by Xertizo
and by Archin
jakies ob mialo podobnobyc ale ng nie wyszlo
Habi Vuiro padl tylko dlatego ze jest rl Pephego?
@up
a co to nie wystarczajacy powod ?
juz widze ze jakies reasony w stylu "supporter" sie pojawiaja
Dalanther
26-01-2008, 20:59
Jestem rlem Pephego, jestem Kajko of Darkness - 11 druid z carlin, zabijecie mnie też?:/
NO KURWA, jest w gildi Rap Kanciapa, toc chyba ta gildia pomaga ng w kazdej prawie walce wiec nie wiem o co wam kurwa chodzi
Vylkano zawiodlem sie na Tobie...
Zeby nie umiec zajebac 45 eda?! no kurwa skandal:D
Slayer a czy przypadkiem nie zabilem cie solo na 60 lvl ?;]
to ze nie padles/padl to wina tego ze gralem akurat od kumpla no i terenu bo jakos nie widzi mi sie zabijac knightem druida w kazoo gdzie jest schodow od ch....a, a po drugie i tak odzyskalem loot to co za problem?:]
a Wogule trudno moze nie zabilem 45 ed 130 ek ale za to umiem zabic 48 druidem 159 ek:]
NO KURWA, jest w gildi Rap Kanciapa, toc chyba ta gildia pomaga ng w kazdej prawie walce wiec nie wiem o co wam kurwa chodzi
o to nam KURWA chodzi ze ci co pomagali to wyszli z tej gildi . jakbys KURWA nie zauwazyl
aff bez przekleństw
btw to ze ktos jest czyims RLem to nic nie znaczy jesli nie wspomaga tego kogos w wojnie -.-
pomozcie mi :D
http://pephy.myminicity.com/
Pyro Aris
26-01-2008, 22:56
pomozcie mi :D
http://pephy.myminicity.com/
to jeszcze nic ,kiedys na otsie widzialem rodzinke Mannow
jakis Furio Mannow , Dorp mannow itp
no ale to ja zalozylem i potrzebuje pomocy :D
Pyro Aris
26-01-2008, 23:24
aaa ,myslalem ze jakies fanki :D
Comment:
Old player from Valoria and Xerena.
A może Cie wyjebalem z Xereny i dlatego jestes taki niemily? :*
Jak to mawial Wuja Kirojek
NA ZMYWAK PROSTAKU-.-'
Niestety nie B) bo jak gralem wygralismy war z DS ale przestalem grac bo tu duzo rl mam.
Wiec nikt mnie stamtad nie wyjebal i mialem pro u Mitzum'a a on wtedy mogl duzo... :evul: (niepomysl ze mu placilem za pro czy cos bo cie wysmieje ;) )
Co do zmywaka to "Wuja Kirojek" sciska dupa ze ktos na zmywaku dorabia sie samochodu, mieszkania etc... a on za*******ajac po 12h w polsce na budowie ledwo co na chleb i rachunki ma huaha?... :D Zalosne
Zostalem wyjebany z Valori ale to dluuuga historia :D:D jej malutka czesc masz na Youtube jak poszukasz znajdziesz. ;) ;**
nie mialo to tak wygladac :p
saint bylo madrzejsze i nie dalo nam w pelni wyjsc , no ale shit happens :p
NG:Imhreey,Bikus Lenne,Sanizo,Sha'tari,Sanizo,Rotanimod,Xziin,Algar ode
Saint:Faemix
zaraz czesc druga :D
Nic z tego:P
no gz każdy kto chce pomagać NG opuścił swoja stara guild zrobili nowa ;ub doszli do innej lecz niestety nasz pierdolony rolnik i Ty i jeszcze kilka osób z Saint tego nie pojmuje ;S Arha myślałem, że Ty serio walczysz za lepszą obsidie, ale "z butów Ci wystaje słoma jesteś jeden na milion, a ja jeden z miliona" idź z Archinem kopać ziemniaki...teraz zacząłem Tobą gardzić mimo, że tyle dobrego o Tobie słyszałem i Cię szanowałem, jak nie wielu z Saint ...;S
no gz każdy kto chce pomagać NG opuścił swoja stara guild zrobili nowa ;ub doszli do innej lecz niestety nasz pierdolony rolnik i Ty i jeszcze kilka osób z Saint tego nie pojmuje ;S Arha myślałem, że Ty serio walczysz za lepszą obsidie, ale "z butów Ci wystaje słoma jesteś jeden na milion, a ja jeden z miliona" idź z Archinem kopać ziemniaki...teraz zacząłem Tobą gardzić mimo, że tyle dobrego o Tobie słyszałem i Cię szanowałem, jak nie wielu z Saint ...;S
WoW pewnie sie przejal...8o
i kazdy z Saint tez.
no to on powinien dziekowac swoim ex guild memberom, jesli jest battle a ja widze co 5 osoba z rap kanciapy to co mi sie nasuwa na mysl ?? ja nie walcze o better obsidia, ja walcze o swoja wolnosc i mozliwosc bronienia swoich friendow itp. trzeba bylo robic nowa gildie odrazu a nie jebac sie bedac w starej narazajac swoich friendow. do nich pretensje nie do mnie ani od Archina, ktory nie jest rolnikiem tylko lubi ta ksywke. To ze ma wiecej kasy niz Ty to nie moja wina, "za bogaty ten kto bogatszy niz Ty" ?? chill out baby
edit
i chuj bede kopal ziemniaki ale bede mial co jesc, a ty z ng bd jadl glebe i nic wiecej ^^
tak do potwierdzenia mojej wypowiedzi chcialem cos zacytowac
tam jakis 65 mag Elebra cos~ i Duba na schodach na przejsciu trapped, rozpaczliwie wolaja up up up, a ng co robi ? stoi i looka co sie stanie ^^ bo to sa polacy i nie polacy to na chuj ich ratowac ? ;p
InvisibleWound
27-01-2008, 00:53
piesek ktos na forum z tibia.com to dobrze ujal - jezeli na battle bylo KILKU membersow z danej gildii i bralo w tym battle czynny udzial to lider albo ktos z tej gildii powinien jakos to wyjasnic, oglosic 'wspomaganie' ktorejs ze stron bo takie zachowanie wedlug mnie neutralnoscia nie jest.
Lider powinien tak zrobic, a ze nie zrobil to niech teraz sie nie dziwia ze padaja od Saint i niech maja zal do 'ziomków' z gildii i lidera, a nie zakladaja tematy na forum '@Saint whay aj is ded'.
no to on powinien dziekowac swoim ex guild memberom, jesli jest battle a ja widze co 5 osoba z rap kanciapy to co mi sie nasuwa na mysl ?? ja nie walcze o better obsidia, ja walcze o swoja wolnosc i mozliwosc bronienia swoich friendow itp. trzeba bylo robic nowa gildie odrazu a nie jebac sie bedac w starej narazajac swoich friendow. do nich pretensje nie do mnie ani od Archina, ktory nie jest rolnikiem tylko lubi ta ksywke. To ze ma wiecej kasy niz Ty to nie moja wina, "za bogaty ten kto bogatszy niz Ty" ?? chill out baby
edit
i chuj bede kopal ziemniaki ale bede mial co jesc, a ty z ng bd jadl glebe i nic wiecej ^^
tak do potwierdzenia mojej wypowiedzi chcialem cos zacytowac
tam jakis 65 mag Elebra cos~ i Duba na schodach na przejsciu trapped, rozpaczliwie wolaja up up up, a ng co robi ? stoi i looka co sie stanie ^^ bo to sa polacy i nie polacy to na chuj ich ratowac ? ;p
Nie, ja Polakiem nie jestem ;) poza tym polaczki (specjalnie pisane z małej litery i zdrobniale) to przenośnia taka dla patriotów, którzy mszczą się na "zdrajcach" rasy Polskiej i Szwedach bo to przecież rasiści ; o
Nie poprostu huntujesz rl/osoby z rs -.- on nic nie zrobil nigdy na battle nie byl zadnym...btw. walczysz o to abys byl wolny a czy Ty kurwa byles hunted? nie -.- wjebales sie do wojny bez reasona -.- pierdolone polaczki -.-
tak lepiej liczyć na Ethinooba czy Rine, którzy zamiast poświęcić się dla swoich (tak jak Pephy NG/Kiroy Saint) wolą skakać do wody z pz? haha nie komentuję już tego bo masz żałosnych memberów ;)
Piesek : napisales " pierdolone polaczki " czy ty jestes kolejna osoba co mysli ze jest czarny ?? :d albo w dowodzie ma " 3 rzesza :D " buahaha żenua :D
Arha walczy bo chce - cos w tym zlego?
Jakis Cam jest?
Piesek z całym szacunkiem : tylko bez tych polaczkow itd !!
bycie polakiem nie oznacza bycia polaczkiem.
bycie polakiem nie oznacza bycia polaczkiem.
Przeczytaj mój edit i zrozum o co mi chodzi ;) Wiem, że Ty (raczej) zrozumiesz bo nie jesteś głupi (także raczej;P)
Dlaczego nikt mi nie odpisze? Czy to ja jestem taki głupi, czy wy macie reasony z dupy na huncenie rlow? Ja mam ponadz 15 name'ów rl to Saint (nie ważne kogo), ale żadnego nie zabiłem...
@Kiroy
Piesek z całym szacunkiem : tylko bez tych polaczkow itd !!
Do Ciebie ostatnio też nabrałem szacunku, ale popatrz jakich masz ludzi w guild...niektórzy Twoi Saint (Święci~coś w tym stylu nie jestem mistrzem angielskiego) są gorsi od Nivre (on jest PA i wiem o tym doskonale). Popatrz o co walczysz, bo kiedyś walczyłeś o lepszą Obsidie teraz o możliwość grania, chociaż jakbyś chciał to w ciągu tych 2 lat może więcej (nie tym charem, ale ogólnie gram tu od wakacji 2k6) wbiłbyś większy lvl...
Piesek : w ng mam paru kumpli .... ale oni jednak bardziej szanuja swoich rli co dla mnie jest normalne ja szanuje swoich i krag sie zamyka :) to nie ja wystawilem ng tylko oni mnie i moich rli :d skoro nie zostaje mi nic innego walcze for fun !! pozdrawiam
A ja mam takie pytanko czy frag by Mieze był przypadkiem i jego wyjscie z guild czy zamierzone planowane i byl spy czy cos w tym stylu?? Pamietam jak zsolowal Anical~ kolo dhq :D
Michael Jackson
27-01-2008, 02:02
Z tym "polaczkeim" chodzi wam o Jerzego Polaczka- byłego posła z PiS ?:D heheh
Ale mi żarcik wyszedł nie?
no jak wstapilem bez reasonu . . spytaj sie za co mnie bila gildia Waldorioa, za co Raw mnie zabilo na poi dl, za co Vany mnie spaowal ? za to ze niby bylem seniorem i zaganialem ?? nie, za to ze jestem z Polski wiec mi nie pierdol ze wstapilem bez reasonu. I dla mnie to jest walczenie o wolnosc, jesli dla Ciebie wolnosc to ginienie co 5 wbitych lvlych ?? no i co moze jestem polaczkiem, zasroscisz ze tak piszesz o tym ? kompleksy masz czy co ?? a to ze Ethinos wskoczyl do basenu to nie masz sie do czego juz przyczepic ?? jesli caly team byl po drugiej stronie lb to co mial robic ? jakby padl to by nie zatrzymal ich bo i tak by do loota sie nie rzucili ani dlugo by go nie bili bo mieli duzo magow. ^^ GL
Fleszuuu
27-01-2008, 03:20
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/36688
Dobrze sie zoorganizowali B)
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/36688
Dobrze sie zoorganizowali B)
02:37 Kiroy Wind [116]: ty srac mi sie zachcialo :/
Wojna z NG luzuje zwieracze?:D
Pyro Aris
27-01-2008, 04:27
02:37 Kiroy Wind [116]: ty srac mi sie zachcialo :/
Wojna z NG luzuje zwieracze?:D
tobie sie nigdy srac nie chce ?
dzisiaj sie dowiedzialem ,ze Gildia Unjustified ,ponoc pomaga ng ,no kurwa bez przesady ,zeby pol serva pomagalo ng ,ethinos biega z jakims sorcem i bija ludzi z unjustified ,a potem :
05:14 Ethinos [106]: leave guild and pay for it
ethinosowi sie kasa skonczyla
Thavenix
27-01-2008, 11:16
10:17 Rine [120]: 2 fragi ABUAHA
10:18 Rine [120]: daj t ringa
10:18 Rine [120]: plx
_/
sabaevil
27-01-2008, 11:27
10:18 Rine [120]: daj t ringa
10:18 Rine [120]: plx
_/
i? to ma byc smieszne czy co ?8o
Thavenix
27-01-2008, 11:46
no dla mnie bije zalem ; o
ale wybacz, moze tylko inteligentnym tak sie wydaje x/
Ja jestem w gildi Unjustified jak i wielu moich kolegow polakow i to nie znaczy ze cala gildia pomaga NG, zgadzam sie wiekszosc to szwedzi co sami mowia ze wbija 80lvl i ida do Ng ale jest tez duzo osob ktore siedza tam i pomagaja Saint i to ze ktos jest w tej gildi nieznaczy ze odrazu po stronie NG.
Urgothiri
27-01-2008, 12:07
ladnie ladnie:)
no rine jestes spalonym dzieckiem ;d ale to tylko moje zdanie
i dobrze tak kur**e, do 0 z kur*a ! sasasa ;] ale pojechalem :D
czym wiecej mial ownerow tym wiecej gleb zaliczal, teraz sie wszystko zsumowalo i mamy wynik:)
no widzisz:) zycie
Panowie : zobaczymy jeszcze !!
" tej nocy spotkamy sie razem w piekle ... " !!
Slayer-Nuddle
27-01-2008, 14:56
Panowie : zobaczymy jeszcze !!
" tej nocy spotkamy sie razem w piekle ... " !!
Raczej w dp carlin:D
Slayer : w Saint nasze " agoge " nie pozwolila nam sie poddac bo przegranych battle !! teraz podnieslismy sie i mocniejsi, silniejsi, dojrzalsi stajemy by pokonac NG i razem dokonamy tego czego wspolnie pragraniemy: zostawic po sobie tylko ognistą pożogę !! jesli nie dzisiaj to jutro !! jesli nie w tym zyciu to w nastepnym ale dokonamy tego RAZEM :evul::evul::evul::evul::evul::cup::cup::cup::cup: :cup:
Raczej w dp carlin:D
hahaha ;DDDD
Ale euforia w Saint :) ciekawe czy tak samo bedzie za miesiac moze dwa
zobaczymy po dzisiejszym wieczorze , czy macie strusie jaja czy moze małe kawiorki miedzy nogami :)
No pewnie że mają Jaja jak Arbuzy :D
Yaugardo
27-01-2008, 15:56
Slayer : w Saint nasze " agoge " nie pozwolila nam sie poddac bo przegranych battle !! teraz podnieslismy sie i mocniejsi, silniejsi, dojrzalsi stajemy by pokonac NG i razem dokonamy tego czego wspolnie pragraniemy: zostawic po sobie tylko ognistą pożogę !! jesli nie dzisiaj to jutro !! jesli nie w tym zyciu to w nastepnym ale dokonamy tego RAZEM :evul::evul::evul::evul::evul::cup::cup::cup::cup: :cup:
It's a good shit men?? Yeeee A powaaahfull shit... nie mam nic do Ciebie i o tym wiesz ale co Ty bieresz
Yag : to tylko " łupież szatana " a mowili ze cukier puder ;) lolz :D8o
no dla mnie bije zalem ; o
ale wybacz, moze tylko inteligentnym tak sie wydaje x/
dla mnie bije zalem twoj avatar ;)
Slayer-Nuddle
27-01-2008, 17:06
Kiroy
Jestes jednym z niewielu ktorzy wierza. Respect:]
zobaczymy po dzisiejszym wieczorze , czy macie strusie jaja czy moze małe kawiorki miedzy nogami :)
2 dragon hamy
Kiroy
Jestes jednym z niewielu ktorzy wierza. Respect:]
2 dragon hamy
AAAUUU !! AAAUUU !! AAAUUU !!
Signed wuja !
Slayer-Nuddle
27-01-2008, 18:11
Spokojnie :D B)
Thavenix
27-01-2008, 19:21
dla mnie bije zalem twoj avatar ;)
huehu, to załuj bo nie wiesz co tracisz xD
@Up
Pierwszy raz sie muszę z Tobą zgodzić <33
tobie sie nigdy srac nie chce ?
dzisiaj sie dowiedzialem ,ze Gildia Unjustified ,ponoc pomaga ng ,no kurwa bez przesady ,zeby pol serva pomagalo ng ,ethinos biega z jakims sorcem i bija ludzi z unjustified ,a potem :
05:14 Ethinos [106]: leave guild and pay for it
Unjustfied nikomu nie pomaga -.-"
Dalanther
27-01-2008, 20:00
Czyżby Polska armia znowu nie wyszła na otwarte pole walki? :(
Weźcie przykład z Adama Małysza i walczcie! :)
?? raz wyszlismy i wystarczy :O
Mefisto of Deth
27-01-2008, 20:42
Saint robi postępy jestem w Szoku! :flaga_pl: To chyba pierwsza wygrana openka o ile sie nie myle. :)
Up w tej wojnie pierwsza wygrana openka w poprzednich bywaly wyniki i 20-5 dla nas :D ale i w druga strone oczywiscie tez :)
Urgothiri
27-01-2008, 20:54
Czy to niejest zabawne jak zwolennicy NG krzycza na forum ze Saint sie boi i na Openke niechce wyjsc?:D co wam to da ze sie posmiejecie ze niewychodza jak potem i tak padacie? : >
Dalanther
27-01-2008, 20:55
"i tak padacie" hasheuhasuhuehuahusuhauheuhuas n1
Slayer-Nuddle
27-01-2008, 21:43
Raz na wozie raz pod wozem:]
Dalanther
27-01-2008, 21:57
to tak nie zabrzmiało, ale w/e ;P
pachnie mi ob widze ze ng gotowi a ank a co z saint?
Pyro Aris
27-01-2008, 22:37
urodzony przywodca
15:36 Archin [182]: PAMIETAJCIE JESLI RPZEGRAMY TO NIC NIE ZNACZY NIC IM TO NIE DA TO TYLKO 1 BATTLE WROCIMY DO SNEJKOWANIA WIEC SIE NIE WACHAC I NIE ZALOWAC SD ! BOTO MOZE ZAWAZ NA ZWYCIESTWIE !
archin kiroy , vryy jak narazie gleba
Tak jakos smakos
Ng w huj wiecej ludzi okrazyli swietych i lipa duzo saint padlo ale nie jestem w stanie powiedziec ile i czy ktos z NG padl.
Vryy
Jan 27 2008, 21:45:47 CET Killed at Level 142 by Pephy
and by Mannow
Kiroy Wind
Jan 27 2008, 21:48:18 CET Killed at Level 117 by Hedvenkka
and by Fozivo
Archin
Jan 27 2008, 21:48:44 CET Killed at Level 182 by Qelli
and by Luilli Skaizzo
Tyrana Pala
Jan 27 2008, 21:51:42 CET Killed at Level 100 by Waxxi
and by Rena Marin
Elder Pojarra
Jan 27 2008, 21:48:44 CET Killed at Level 114 by Mannow
and by Prowler Tejparn
Dio Ridev
Jan 27 2008, 21:52:14 CET Killed at Level 145 by Waxxi
and by Xanni Skaizzo
Memy Chemics
Jan 27 2008, 21:47:47 CET Killed at Level 117 by Tyranus Wood
and by Pephy
Alith Takilbya
Jan 27 2008, 21:51:26 CET Killed at Level 139 by Pephy
and by Xziin
Casspari
Jan 27 2008, 21:48:27 CET Killed at Level 95 by Rotanimod Eht
and by Sheepenator
Drethiuz
Jan 27 2008, 21:45:00 CET Killed at Level 61 by Don Foozie
and by Theakada
Edge Crusher
Jan 27 2008, 21:52:08 CET Killed at Level 97 by Soltrion
and by Yaugardo
Odyn master
Jan 27 2008, 21:48:25 CET Killed at Level 79 by Pard Gran
Omnislash Orochi
Jan 27 2008, 21:51:41 CET Killed at Level 109 by Searumir
and by Pephy
Sainex
Jan 27 2008, 21:51:02 CET Killed at Level 79 by Soltrion
Silles Solavar
Jan 27 2008, 21:52:19 CET Killed at Level 97 by Fozivo
and by Gader
Xertizo
Jan 27 2008, 21:51:12 CET Killed at Level 109 by Dorpaz
and by Xziin
Aranol
Jan 27 2008, 21:52:21 CET Killed at Level 122 by Don Foozie
and by Soltrion
Arha
Jan 27 2008, 21:51:59 CET Killed at Level 131 by Tyranus Wood
and by Pard Gran
Cruel Jaccus
Jan 27 2008, 21:48:37 CET Killed at Level 129 by Nivre
and by Steket
Exor Vashi
Jan 27 2008, 21:52:26 CET Killed at Level 111 by Hedvenkka
and by Banizo
Galvaris
Jan 27 2008, 21:47:05 CET Killed at Level 120 by Pephy
and by Lora Sorn
Hayalet
Jan 27 2008, 21:47:25 CET Killed at Level 115 by Fox Hell'Raiser
and by Phaendo
Mentor de'Vrie
Jan 27 2008, 21:51:52 CET Killed at Level 112 by Phaendo
and by Waldorio
Micasto
Jan 27 2008, 21:51:34 CET Killed at Level 74 by Mannow
and by Algarode
Shibor
Jan 27 2008, 21:51:49 CET Killed at Level 120 by Steket
and by Vilarion
Arly Fene
Jan 27 2008, 21:54:05 CET Killed at Level 97 by Waxxi
and by Sha'tari
Fenix-Blade
Jan 27 2008, 21:52:03 CET Killed at Level 118 by Sha'tari
and by Plum Staru
Rey'Albey
Jan 27 2008, 21:54:19 CET Killed at Level 126 by Pephy
and by Fozivo
Asmit
Jan 27 2008, 21:52:19 CET Killed at Level 113 by Sha'tari
and by Luilli Skaizzo
chyba tyle jeżeli chodzi o Saint
co do .rec nie posiadam żadnego ;(
Jan 27 2008, 21:54:19 CET Killed Rey'Albey at Level 126 ok
Jan 27 2008, 21:51:41 CET Killed Omnislash Orochi at Level 109 ok
Jan 27 2008, 21:51:26 CET Killed Alith Takilbya at Level 139 ok
Jan 27 2008, 21:47:47 CET Killed Memy Chemics at Level 117 ok
Jan 27 2008, 21:47:05 CET Killed Galvaris at Level 120 unjustified
Jan 27 2008, 21:45:47 CET Killed Vryy at Level 142 unjustified
Silles Solavar
and by Gader
^^
Fleszuuu
27-01-2008, 23:01
Jaki pogrom
Znow ich dojebali z 2 stron
ładnie ng trapnelo m walami nie bylo szans na ucieczke
a szkoda:( bo fajny oB sie zapowiadal
BLOOD:confused:
tylko ze tym razem bylo was w pizdu wiecej zielaq;)
Saint bez szans :/ nie lubie takich openów . Ciut ich okrążyliscie :p :/
Dalanther
27-01-2008, 23:04
od ng okolo 45-50, u saintow 40-45.
To że Polaczki sie wylogowały to nie wina NG ;-)
fragi Saint:
Rotanimod Eht
Bikus Lenne
Pyro Aris
27-01-2008, 23:05
archin
Jan 27 2008, 21:48:44 CET Killed at Level 182 by Qelli
and by Luilli Skaizzo
kiroy wind
Jan 27 2008, 21:48:18 CET Killed at Level 117 by Hedvenkka
and by Fozivo
memy chemics
Jan 27 2008, 21:47:47 CET Killed at Level 117 by Tyranus Wood
and by Pephy
alith takilbya
Jan 27 2008, 21:51:26 CET Killed at Level 139 by Pephy
and by Xziin
casspari
Jan 27 2008, 21:48:27 CET Killed at Level 95 by Rotanimod Eht
and by Sheepenator
drethiuz
Jan 27 2008, 21:45:00 CET Killed at Level 61 by Don Foozie
and by Theakada
edge crusher
Jan 27 2008, 21:52:08 CET Killed at Level 97 by Soltrion
and by Yaugardo
elder pojarra
Jan 27 2008, 21:48:44 CET Killed at Level 114 by Mannow
and by Prowler Tejparn
odyn master
Jan 27 2008, 21:48:25 CET Killed at Level 79 by Pard Gran
omnislash orochi
Jan 27 2008, 21:51:41 CET Killed at Level 109 by Searumir
and by Pephy
sainex
Jan 27 2008, 21:51:02 CET Killed at Level 79 by Soltrion
silles solavar
and by Gader
xertizo
Jan 27 2008, 21:51:12 CET Killed at Level 109 by Dorpaz
and by Xziin
aranol
Jan 27 2008, 21:52:21 CET Killed at Level 122 by Don Foozie
and by Soltrion
arha
Jan 27 2008, 21:51:59 CET Killed at Level 131 by Tyranus Wood
and by Pard Gran
cruel jaccus
Jan 27 2008, 21:48:37 CET Killed at Level 129 by Nivre
and by Steket
dio ridev
Jan 27 2008, 21:52:14 CET Killed at Level 145 by Waxxi
and by Xanni Skaizzo
exori vashi
Jan 27 2008, 21:52:26 CET Killed at Level 111 by Hedvenkka
and by Banizo
galvaris
Jan 27 2008, 21:47:05 CET Killed at Level 120 by Pephy
and by Lora Sorn
hayalet
Jan 27 2008, 21:47:25 CET Killed at Level 115 by Fox Hell'Raiser
and by Phaendo
mentor de'vrie
Jan 27 2008, 21:51:52 CET Killed at Level 112 by Phaendo
and by Waldorio
micasto
Jan 27 2008, 21:51:34 CET Killed at Level 74 by Mannow
and by Algarode
shibor
Jan 27 2008, 21:51:49 CET Killed at Level 120 by Steket
and by Vilarion
tyrana pala
Jan 27 2008, 21:51:42 CET Killed at Level 100 by Waxxi
and by Rena Marin
vryy
Jan 27 2008, 21:45:47 CET Killed at Level 142 by Pephy
and by Mannow
arly fene
Jan 27 2008, 21:54:05 CET Killed at Level 97 by Waxxi
and by Sha'tari
fenix-blade
Jan 27 2008, 21:52:03 CET Killed at Level 118 by Sha'tari
and by Plum Staru
rey'albey
Jan 27 2008, 21:54:19 CET Killed at Level 126 by Pephy
and by Fozivo
asmit
Jan 27 2008, 21:52:19 CET Killed at Level 113 by Sha'tari
and by Luilli Skaizzo
Jest jakis CAM ?? fajnie byloby zobaczyc :D
Fleszuuu
27-01-2008, 23:05
Użytkowników czytających ten temat: 29 (zarejestrowanych: 17, gości: 12)
NO to Chyba rekord :]]]
co minute przybywa wiecej osob do teamtu :D
Pyro Aris
27-01-2008, 23:07
rotanimod eht
Jan 27 2008, 21:50:02 CET Killed at Level 160 by Edge Crusher
and by Asmit
bikus lenne
Jan 27 2008, 21:45:23 CET Killed at Level 114 by Yunichi
and by Cruel Jaccus
co daje nam 29-2
koniec ?!?!
co minute przybywa wiecej osob do teamtu :D
Ja byłem od początku i pierwsze wieści o fragach są odemnie. Wszystko przez to ze dzis w tibie nie gralem :p Tylko forum przejżeć chciałem a tu ktos cynka dal ze sie jakis ob szykuje :p
od ng okolo 45-50, u saintow 40-45.
To że Polaczki sie wylogowały to nie wina NG ;-)
fragi Saint:
Rotanimod Eht
Bikus Lenne
hmm saint bylo podajze 31 a ng ponad 55
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=116920
cam rox
Fleszuuu
27-01-2008, 23:14
You recognize Exor Vashi. He was killed by Banizo.
You recognize Aranol. He was killed by Soltrion.
You recognize Sainex. He was killed by Soltrion.
You recognize Alith Takilbya. He was killed by Xziin.
You recognize Galvaris. He was killed by Lora Sorn.
You recognize Xertizo. He was killed by Xziin.
You recognize Shibor. He was killed by Vilarion.
You recognize Micasto. He was killed by Algarode.
You recognize Omnislash Orochi. He was killed by Pephy.
You recognize Edge Crusher. He was killed by Yaugardo.
You recognize Arha. She was killed by Pard Gran.
You recognize Mentor de'Vrie. He was killed by Waldorio.
You recognize Tyrana Pala. He was killed by Rena Marin.
You recognize Asmit. He was killed by Luilli Skaizzo.
You recognize Fenix-Blade. He was killed by Plum Staru.
W tym krwawym miejscu.
wiecej noobcharów niemoglo by przyjść nie?:P
moglo. jakies jeszcze pytania ?:p
InvisibleWound
27-01-2008, 23:22
dziekujemy michalkowi za cama!
(taka mala wazelinka bo jak nie bylo camow to bylo zle, a jak daja to co chwila sie ktos przypieprza ze 'pephy sie chowa' 'boi sie' 'brzydki outfit')
oj tam przesadzacie :D nie bylo zle :D zawsze moglo byc gorzej :D
sabaevil
28-01-2008, 00:04
oj tam przesadzacie :D nie bylo zle :D zawsze moglo byc gorzej :D
nie no w sumie to tak ;p tylko ze teraz bedzie troche ciezko to odrabiac ;/ a po wczorajszym ladnie sie zapowiadalo ;/;(
Kaktus92
28-01-2008, 00:22
Rzeczywiście wczorajszą akcję miło się oglądało i była godna pozazdroszczenia. Niestety dziś NG sprowadziło troszkę "Świętych" na ziemię. Na pewno podupadną morale , ale mam nadzieję, że jest to tylko przegrana bitwa, która nie czyni wojny przegraną i Saint szybko podniesie sie po tym niewątpliwie bardzo mocnym ciosie
sabaevil
28-01-2008, 00:30
Rzeczywiście wczorajszą akcję miło się oglądało i była godna pozazdroszczenia. Niestety dziś NG sprowadziło troszkę "Świętych" na ziemię. Na pewno podupadną morale , ale mam nadzieję, że jest to tylko przegrana bitwa, która nie czyni wojny przegraną i Saint szybko podniesie sie po tym niewątpliwie bardzo mocnym ciosie
nono ;( ng ma 39 fragow wiecej ;/ i co tu duzo mowic - ng bardzo dobrze sie dzis przygotowalo ;) gz zielaq :p natomiast saint .. pozostawilo znow wiele po sobie 8o no ale ja jestem za saint wiec mysle ze nie poddadza sie tak latwo ;p
archin wez sypnij kasa jakas i niche wszyscy beda na opence od was to bedzie wam moze troche latwiej B) (moze joke moze nie 8o)
btw wiem ze nie wszyscy zawsze moga :)
a asmit ma ladnego "sio" bota xD
Dalanther
28-01-2008, 01:04
Słyszałem, że Kaczyński ma wprowadzić żałobę narodową o 8.00 wraz z ss, z powodu śmierci 30 Świętych. ['] :(
dajcie linka do tego tibiacam.tv?
Słyszałem, że Kaczyński ma wprowadzić żałobę narodową o 8.00 wraz z ss, z powodu śmierci 30 Świętych. ['] :(
hahahahaha Owned Pwned:D
sabaevil
28-01-2008, 01:18
dajcie linka do tego tibiacam.tv?
google.pl -- nie dziala ci ?!
07:17 Rena Marin [85]: loot?
07:17 Rena Marin: »nie patrzylem na loota
Chłopak czy dziewczyna:>
@shibor
07:17 Rena Marin: »nie patrzylem na loota
jezeli przed msg jest ">>" to znaczy ze ja wysylalem ta wiadomosc wiec flamuj dalej trollu :)
ale tak jestem chlopakiem jakbys mial watpliwosci
Slayer-Nuddle
28-01-2008, 08:49
NIC SIE NIE STALO!
CHLOPAKI, NIC SIE NIE STALO!
NIC SIE NIE STALOOOOO!
CHLOPAKI NIC SIE NIE STAAALOOOO!
Kiroy wyglos tam jakies przemowienie razem z Archinem zeby bylo tak jak przedtem haha. :D
Haha no dokładnie nic sie nie stało, to są tylko pixelki, a pozatym to nie jest nasze ostatnie slowo i napewno nie damy za wygrana:)
Ja chyba najgorzej ucierpiałem na battle bo padłem bez blessów , to nie kwestia głupoty tylko brak funduszy więc poprzedzam flamowanie :>
Slayer-Nuddle
28-01-2008, 09:45
Haha no dokładnie nic sie nie stało, to są tylko pixelki, a pozatym to nie jest nasze ostatnie slowo i napewno nie damy za wygrana:)
Ja chyba najgorzej ucierpiałem na battle bo padłem bez blessów , to nie kwestia głupoty tylko brak funduszy więc poprzedzam flamowanie :>
NIC SIE NIE STAOOOO!!!!
Mefisto of Deth
28-01-2008, 09:46
No jedna wygrana openka namieszała wam w głowach i wydaje mi się że zlekceważyliście ng tzw "opadliście na laurach" No NG pięknie przeprowadziło tą openke brawo dla was!
Chuj z wynikami POLACY jesteśmy z wami!!!!:cup:
Chuj z wynikami POLACY jesteśmy z wami!!!:D:D:D8o8o8o
Slayer-Nuddle
28-01-2008, 13:58
Zakladamy funclub? xd
Znowu tibiacam TV czemu nikt nie kreci w tibicam ; (
sabaevil
28-01-2008, 15:23
Znowu tibiacam TV czemu nikt nie kreci w tibicam ; (
az taki problem robi dla ciebie tibcam tv ? skoro prawie wszystkie filmiki z tej wony sa w tibicam tv to moze warto sciagnac :d 8o btw nikt cie nie hacknie jak sciagniesz z official site ;)
NIC SIE NIE STAOOOO!!!!
SPARAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLIIIIIIIIIIIIIIIIZZ ZZZZZZZZUUUUUUUUUUUUUUJJJJJJJJJJJJJJ KOGOS
.:Boixos:.
28-01-2008, 16:13
w .rec jest tylko view alitha chyba xP
Valdave
Jan 28 2008, 15:31:55 CET Killed at Level 113 by Rotanimod Eht
and by Imhreey
Kebele
Jan 28 2008, 15:19:34 CET Killed at Level 105 by Rotanimod Eht
Podsumowanie:
15:39 Pephy [174]: ciezkie czasy dla pl nadchodza
hahahahah, a to walczysz pephy co? za to zeby wyjebali wszystkich polakow? haha najbardziej mnie smieszy to ze ty sie nie umiesz sprzeciwic niczemu, robisz tak zeby ci bylo wygodniej az w koncu sie wyj*bia.
tylko tyle mam do powiedzenia: hahahahahahahqhhahahaha
Dalanther
28-01-2008, 17:00
mówi się trudno :(
widocznie Obsidia nie jest serwerem dla Polaków. aUheAHhaushauHUEAHushauhehuahs
16:07 Styrel [109]: well shame on you what you did to rena marin16:07 Styrel [109]: calling him swedish slut in plish forums16:07 Styrel [109]: thieffed arbalest fromhim16:07 Styrel [109]: killed him with noobchars
HAHAHAHHAHAHAHAh
nom dziewczyna ta XDDDDDDDD
;( ohh chlopacy plakisacie teraz ze szwedzi was bija to bylo wiecej niz pewne ze jak saint pzregra lecz jak narazie nieprzegralismy to polacy beda tu rozrywani :) wiec prosze was nieplaczcie to jest tylko gierka
yours Mastah :>
Dalanther
28-01-2008, 17:07
Uderz W Puchara !
Koledzy z Saint i forumowicze : no szczerze mowiac nic mnie tu nie dziwi :) my zabijalismy pephego rlow no to oni teraz naszych :D Ng nie zabija wszytskich polakow bo pephego rli nie zabijaja :D zabijaja rowniez inne narodowosci :P a co do Pephego moze i jest z tym NG ale jaksi szacunek cie przeciwnikowi nalezy mimo to gra wciaz Fair !! koledzy troszke klasy mimo wszystko plx !!
cry me a river.
@Boixos
dasz moze link do filmiku alitha ? :p
A to Tibia cam TV to tez wyglada jak tibicam ze widac eq, skille, vipow etc? i czy to tez musi byc w folderze z tibia?
SOrry ze pytam a sam nie sprawdzam.
milosz15
28-01-2008, 18:33
Jan 28 2008, 17:28:01 CET Killed at Level 90 by Agrocide and by Madeverkus
Dobrze ze chociaz zasluzylem ;d
A to Tibia cam TV to tez wyglada jak tibicam ze widac eq, skille, vipow etc? i czy to tez musi byc w folderze z tibia?
SOrry ze pytam a sam nie sprawdzam.
Odpalasz filmik tak jakbys odpalal normalny film .avi. Czy widac eq skile etc? to zalezy od osoby ktora to kreci poniewaz tibicam tv ma takie opjce ze mozna ukryc skile, vip, eq a nawet messages.
Za co ? :p
milosz15
28-01-2008, 19:29
No ten tego , zabilem kogos , nie potrzebnie ;D tyle starczy
a propo
18:27 Yatin [9]: u must give me it for free
18:27 Yatin [9]: or hunted by pephy
18:27 Yatin [9]: don'dussy here
18:27 Yatin [9]: padasz
18:27 Yatin [9]: przyjacielu
18:28 Yatin [9]: nadeszly ciezkie czasy dla polakow
lol ;D
Dalanther
28-01-2008, 19:39
@up
Niezły fake z czyjejś strony ;D
Slayer-Nuddle
28-01-2008, 20:28
Arha
Jak ci jebne paraliza na ryja to cie nawet Saint nie uratuje:D
By the way - i tak cie kocham <sex>
Arha
Jestes żałosny, ile ty masz lat ? 13?
no ja tyz dzisiaj od vaasaa crew gleba :>
ogolnie chodzili sobie po ankh roznych respach i tlukli all B)
i jak tu ich nie kochac ;p
Slayer-Nuddle
28-01-2008, 21:58
Jestes żałosny, ile ty masz lat ? 13?
Does it really matter, bitch?
28-01-2008, 22:28
nie moge zielaq =/ ;P
ale za to dam wam nasz tajny plan .moze obronicie sie przed snejkiem xD
http://img98.imageshack.us/my.php?image=beztytuufq3.png
sabaevil
28-01-2008, 22:37
nie moge zielaq =/ ;P
nie no plan zajebisty :D ng niema szans z takim planem ;d kazdy pojdzie na glebe ;p
a tak btw wydaje mi sie ze juz sa marne szanse na wygrana saint :( chyba ze sie myle ( to do ludzi z saint ) to sorry ;) niewiem jakie sa nastroje w saint bo juz nie gram jakis czas i tylko obserwuje juz obsidie B) wiec jak ;> jest motywacja ;> ?
Slayer-Nuddle
28-01-2008, 22:41
nie no plan zajebisty :D ng niema szans z takim planem ;d kazdy pojdzie na glebe ;p
a tak btw wydaje mi sie ze juz sa marne szanse na wygrana saint :( chyba ze sie myle ( to do ludzi z saint ) to sorry ;) niewiem jakie sa nastroje w saint bo juz nie gram jakis czas i tylko obserwuje juz obsidie B) wiec jak ;> jest motywacja ;> ?
Nelly - Heart of a champion
sabaevil
28-01-2008, 22:43
Nelly - Heart of a champion
yaya :d nelly rox :D
Gepolsky
28-01-2008, 23:00
Jan 28 2008, 20:54:27 CET Died at Level 174 by a frost dragon
Jan 28 2008, 16:57:25 CET Died at Level 174 by a frost dragon
Gratz chłopcy !! Słyszałem ze blokneliscie go na expie 2x i padl typ two times. To sie naexpił ;D
Jan 28 2008, 20:54:27 CET Died at Level 174 by a frost dragon
Jan 28 2008, 16:57:25 CET Died at Level 174 by a frost dragon
Gratz chłopcy !! Słyszałem ze blokneliscie go na expie 2x i padl typ two times. To sie naexpił ;D
Jak Cie to pocieszy to też padłem chwilkę po nim:))))
Jan 28 2008, 21:01:57 CET Died at Level 98 by a frost dragon
Naexpił się i to dużo, grał cały dzień. ;)
Arha
ryj to masz ty nie ja wiec morda i s*******aj do obory ;o :D <joke> jak ktos nie podjal ;o
zeby flamowac za dead na expie , wracacie do dobrej formy chlopaki
29-01-2008, 00:08
hhahahah flame na swiatowym poziomie
nie moge zielaq =/ ;P
ej ale to moj plan!!11111111
i co tera zielaq bedzie wiedzial jak go bedziemy chciec zabic
tera to juz po wojnie :(
ej ale to moj plan!!11111111
i co tera zielaq bedzie wiedzial jak go bedziemy chciec zabic
tera to juz po wojnie :(
Gildia Saint:
It will be disbanded on Jan 31 2008 if there are still less than four vice-leaders then.
Faktycznie coś było w tym wydaniu tajnego planu:D
sabaevil
29-01-2008, 10:26
Gildia Saint:
It will be disbanded on Jan 31 2008 if there are still less than four vice-leaders then.
Faktycznie coś było w tym wydaniu tajnego planu:D
no teraz to faktycznie ale niema juz gildi saint :o
Slayer-Nuddle
29-01-2008, 10:30
Jak nie ma jak jest? HUNTED!
sabaevil
29-01-2008, 10:36
aff moj mistake :p zobaczylem na memego i xuso i myslalem ze niema :P
Thavenix
29-01-2008, 16:51
saint
saint reaktywacja
to teraz tylko na rewolucje czekac ;F
Kaktus92
29-01-2008, 17:05
saint
saint reaktywacja
to teraz tylko na rewolucje czekac ;F
Oby rewolucję obrały korzystny dla polaków bieg tego w dniu swoich urodzin życzy wam Pall of Peace :P
sabaevil
29-01-2008, 17:16
Oby rewolucję obrały korzystny dla polaków bieg tego w dniu swoich urodzin życzy wam Pall of Peace :P
hapi berzdej :cup::cup::cup: :p :p
Kaktus92
29-01-2008, 17:38
Dziękuję ale Happy to będzie jak Saint wygra wojnę więc Świętowanie przekładam na czas bliżej nieokreślony :>
final1213
29-01-2008, 20:04
co xertizo zrobil ? w ciagu 2 minut 2 x death
z taka cierpliwoscia nie ma na nic szans :/
Pyro Aris
29-01-2008, 20:13
Dziękuję ale Happy to będzie jak Saint wygra wojnę więc Świętowanie przekładam na czas bliżej nieokreślony :>
ale masz fajne zyczenie ;o
Thavenix
29-01-2008, 20:15
Kaktus92:
Pyro Aris:
Thavenix:
to się nazywa chyba no-lifer ;x
za co Ethinos mial namelocka? ;DDDD
Kaktus92
29-01-2008, 21:54
Kaktus92:
Pyro Aris:
Thavenix:
to się nazywa chyba no-lifer ;x
Ja i no lifer buhahaha oczywiście, że świętuję ale moim życzeniem związanym z Tibią jest zwycięstwo Saint w wojnie. Jestem solidarny z rodakami :)
Thavenix
29-01-2008, 22:33
o prosze, dziwna prawidlowosc. kazdy no lifer jest patriota i zaprzecza swojemu nalogowi ;f
Offtop
http://foteka.pl/full/1552cb05a99a3a9e3380d8f3c053a1cf.jpg
Wie ktos moze jak tam sie dostać. Chodzi mi o wode :p
Yaugardo
29-01-2008, 23:05
To raczej fake...
Kaktus92
29-01-2008, 23:11
@Thavenix
Niektórzy na te forum chyba przenoszą swoje kompleksy z rla :P Jeżeli mówisz o kimś, że jest no-lifer to popatrz na główny czynnik, który to kształtuję ułatwię ci zadanie http://www.pskonejott.com/otc_display.php?character=Pall+of+Peace czy tyle gra No-lifer?
Dla małego porównania http://www.pskonejott.com/otc_display.php?character=Yson
milosz15
29-01-2008, 23:28
@Yau , collel to nie fake ;)))
to quest
more info -> game; D
Offtop
http://foteka.pl/full/1552cb05a99a3a9e3380d8f3c053a1cf.jpg
Wie ktos moze jak tam sie dostać. Chodzi mi o wode :p
Tu masz spooiler quest na pirate hat i jakiś syf;p
http://tibia.wikia.com/wiki/Waterfall_Quest/Spoiler
Nedomanus
30-01-2008, 07:22
o prosze, dziwna prawidlowosc. kazdy no lifer jest patriota i zaprzecza swojemu nalogowi ;f
a ty co jest? "help mi, luv cry"? gowno wiesz o kaktusie, a do*******asz sie w jego urodziny. uprzejma z ciebie... kurwa.
@kaktus
troche spoznione hepi berzdej : )
Slayer-Nuddle
30-01-2008, 08:53
Yson z tym no-liferem troche przesadziles:D Jezeli mu tak pasuje to niech jest, no ale nie musisz mu tego wypominac w jego urodziny:p
Thavenix
30-01-2008, 09:27
Slayerku, ale ja nie wytrzymałem x(
dla mnie normalne życzenia w dniu urodzin to takie w stylu " chce miec w chuj hajsu, w chuj dziwek, w chuj zdrowia" ; o a nie, zeby kurwa Saint wojne wygrało ; O
Kaktusik:
wybacz, jesli Cie to urazilo, ale tak to zabrzmiało z Twojej strony :x
poza tym nie widzę nic tragicznego z mojej strony na tym on-line counterze, poza dwoma 20godzinnymi maratonami ; D
wiesz co to lan party? : D
Slayer-Nuddle
30-01-2008, 09:30
Ysonek
Tak w sumie to to jest forum o Tibii a nie o dziwkach wiec Kaktus chcial sie poprostu dostowoac :D, ale whatever.
yson
z tymi dziwkami, hajsem i imprezami, tez masz jakis kompleks? na innych wjezdzasz, ze no life, bo o Tibii pisza, a ty ciagle piszesz i piszesz "oo dziwki oo impreza oo pizde bede mial!", to tez znaczy, ze masz jakis kompleks? zastanow sie czasem, pomysl jak sam piszesz o niektorych sprawach. bo patrzac na zdjecie na photobuckecie swaufa ciezko powiedziec, ze z ciebie taki wielki imprezowicz i dziwkarz :o
kaktus sie wczuwa, nie bedzie w Tibii mial zyczenia, ze chce dostac nowy rower, toc to nie czateria. wczuwa sie w to, co zostalo z rpg tej gry ;)
@ up
word ;)
Waptor
http://i185.photobucket.com/albums/x248/hsoed/thwaptor.jpg xD
Gepolsky
30-01-2008, 13:49
Pephy wspolczucia troche straciles..chciales wbic pewnie szybko 175 a wyszlo jak wyszlo.. nie podłamuj sie pamiętaj !!
Pyro Aris
30-01-2008, 14:44
Waptor
http://i185.photobucket.com/albums/x248/hsoed/thwaptor.jpg xD
jak sie tak podsmiewasz ,to pokaz siebie ,lol
Slayer-Nuddle
30-01-2008, 15:11
www.nasza-klasa.pl xD
Yaugardo
30-01-2008, 15:18
Wysmiej waptora w rl
Nedomanus
30-01-2008, 15:26
watpie by byla to rl fota waptora. ale kto wie.
Wysmiej waptora w rl
To jak Ci z exori przykur....
Ja niemam nic do foty waptora tylko mysle ze zabardzo przypakowal xd
Ja nie rozumiem tego naprzyklad ethinos dostal namelocka i pisze jego nowy nick slajpan tak samo i xziin na vapitoz i znowu xziin ale namelocka sie przewaznie dostaje naprzyklad velvet hod dostal i zmienil na enigma hod i teraz pisze Former Names: i Name a w przypadku ethinosa,slajpana i xziin nie, ktos moze mi to wytlumaczyc? xD
Thavenix
30-01-2008, 16:04
yson
z tymi dziwkami, hajsem i imprezami, tez masz jakis kompleks? na innych wjezdzasz, ze no life, bo o Tibii pisza, a ty ciagle piszesz i piszesz "oo dziwki oo impreza oo pizde bede mial!", to tez znaczy, ze masz jakis kompleks? zastanow sie czasem, pomysl jak sam piszesz o niektorych sprawach. bo patrzac na zdjecie na photobuckecie swaufa ciezko powiedziec, ze z ciebie taki wielki imprezowicz i dziwkarz :o
kaktus sie wczuwa, nie bedzie w Tibii mial zyczenia, ze chce dostac nowy rower, toc to nie czateria. wczuwa sie w to, co zostalo z rpg tej gry ;)
tak OLEK xd rozgryzles mnie :/ a moje zdjecie na photobuckecie jest evulmastahproprzekozaczone ; o
sorry, ze jestem kozakiem x/
<insert the br laugh>HauhAUHaHUaHAUhaUHAHA</insert the br laugh>
tak OLEK xd rozgryzles mnie :/ a moje zdjecie na photobuckecie jest evulmastahproprzekozaczone ; o
<insert the br laugh>HauhAUHaHUaHAUhaUHAHA</insert the br laugh>
<sorri>Suv mial racje w swoim poscie :)</sorri>
Nie blaznij sie wiecej.
InvisibleWound
30-01-2008, 16:47
Nie blaznij sie wiecej.
signed.
niestety ysonq, uzywasz 'br engrlish' bo jestes fajny, co zobacze twojego posta na tibia.com to albo 'me menz me no kill' albo 'die for polacks!11'
szkoda ze nie pisales takim 'smiesznym angielskim' tych topicow w ktorych plakales i pytales sie za co bija itp
chociaz prawde mowiac to troche ten br-style przypominaly twoje posty, nikt w angielszczyznie nie jest perfekcyjny, a tymbardziej ty :)
Taka uwaga zebys przemyslal zanim znowu napiszesz jakis 'post z zartem' typu ''HehehHEH menz No Pk mEh ''. Mozesz ten caly post zacytowac, wysmiac, mozesz napisac cos madrego. Ale napewno musisz przemyslec czy jestes fajny :).
Nie blaznij sie wiecej.
Po co się kłócicie skoro ja jestem najlepszy, najładniejszy i w ogóle super boski?;DDD Nie no taki żarcik sceniczny na rozładowanie napięć przedmiesiączkowych ;DDDD
btw. były dziś jakieś akcje Saint/NG? dopiero ze szkoły wróciłem :( xD
@doown
przynajmniej nie jest suchym noliferem....jak ja:DD
Widzicie? Da się pogodzić Tibię ze zdrowym trybem życia:D
Kaktus92
30-01-2008, 16:52
@Thavenix
Nie gniewam sie:P Przynajmniej w urodziny miałem troszkę funu coś się działo (prócz imprezy ofc).
@Nedomanus
Dzieki :*
A co do rl foty Waptora to wcale się nie dziwię ustawia bota i leci pakować na siłkę :evul:
Thavenix
30-01-2008, 17:06
@invisiblewound
zaczynasz mi dzialac na nerwy, pokaz mi choc jeden topic w ktorym plakalem i pytalem za co bija, a oddam ci honor xd
Gepolsky
30-01-2008, 17:37
używacie jakiś botów?
używacie jakiś botów?
Ja używam PodBOTów wersji 2.5 żeby potrenować jak sie nie w*****ć przez grę z cheaterami ;P
Pyro Aris
30-01-2008, 17:59
<lol2>
btw. to juz koniec wojny ,czy archin jako nowy lider cos zmieni ?
16:56 Blackd [255]: Welcome to Blackd Proxy v9.80 ! Official site: www.blackdtools.com
o takich
Kaktus92
30-01-2008, 18:29
Kiedyś tibi auto a chyba ale tam jest chyba key teraz only TBI GG
Slayer-Nuddle
30-01-2008, 19:15
Coz na rozluznienie zwieraczy
http://pl.youtube.com/watch?v=5KSHV1woZSo&feature=related
I Nee'ku przed zaczeciem gry w Tibie
http://pl.youtube.com/watch?v=eqFBNAGntns
Kaktus92
30-01-2008, 19:26
Coz na rozluznienie zwieraczy
http://pl.youtube.com/watch?v=5KSHV1woZSo&feature=related
I Nee'ku przed zaczeciem gry w Tibie
http://pl.youtube.com/watch?v=eqFBNAGntns
Dobre a który to Nee'ku?
Slayer-Nuddle
30-01-2008, 19:27
Dobre a który to Nee'ku?
Domysl sie ;)
Kaktus92
30-01-2008, 19:35
Zielonego pojęcia nie mam:D Ten co opowiada o Quake'u?
Pyro Aris
30-01-2008, 19:46
enemi teritorti :D
Gepolsky
30-01-2008, 20:06
znam dobrze blackda ale powiedz mi zielaq do czego ci mniejwiecej potrzebny ( do ~~174msa)
Czemu ethinos wrucil do starego nicku? xD Jak namelocka mial.
Wysmiej waptora w rl
dobrze powiedziane ;d
Yaugardo
30-01-2008, 20:15
To jak Ci z exori przykur....
Bolalo by... Wole byc przykokszony jak waptor niz chudy jak nie wiem kto:(
hahahah Ethinos to moja zasluga XD
a blackd mam poprostu , nie uzywam zazwyaczaj ;p
wg mnie waptor zajebiscie wyglada. jak taki szkot ktory sobie kózki wypasa, dla sportu rzuca klodami, siluje sie z niedzwiedziami et cetera :D moj post nie jest ironiczny, jak to nie szkoci rzucaja klodami, to mnie poprawcie :p
ja uzywam ZBota oraz UOSU.
@ yson
jesli jestes taki zajebisty, dorosly i meski, to pisz jak facet. bez zadnych zbednych insertbrlaugh albo proevulprzekozaczony, mow prosto co chcesz powiedziec, badz konkretny. ja sie staram, nie zawsze mi wychodzi, ale mam dopiero 15 lat, w tym roku bedzie 16, co ze mnie za facet, no nie? i swoimi postami nie chce cie obrazac, tylko poprostu zwracam ci uwage na pewne rzeczy, ktorych byc moze nie dostrzegasz. a jesli zwracanie uwagi odbierasz jako atak, to to, samo w sobie, tez jest problemem.
Slayer-Nuddle
30-01-2008, 21:03
Ptaszek
Tylko ci szkoci nosza spodniczki....
About yson
Nosz kur*a on przestal to czemu drazycie ten temat dalej -.-
Pyro Aris
30-01-2008, 21:05
c do wygladu waptora ,to ja myslalem ,ze w szwecji same emo mieszkaja ,a tu zonk :D
c do wygladu waptora ,to ja myslalem ,ze w szwecji same emo mieszkaja ,a tu zonk :D
Lol:D XDDD
@co do nicku Ethinosa
Pewnie Archin kupil sobie GMa i robi psikusy kumplom z guild i zmienia nicki:D
@ slayer
chodzilo mi o fizyczny wyglad, rzezbe ciala, a nie o to, jak sie ubiera, ze jest to taki duzy facet poprostu.
nie przestal, bo codziennie nie wjezdzal na kogos, wiec z dnia na dzien tez nie mozesz powiedziec, ze juz przestal. poza tym, jak juz napisalem, zwracam mu poprostu uwage na pewne sprawy, wiec czemu, do jasnej cholery, mam przestac, skoro zrobilem to raptem dwa razy.
@ pyro
a widzisz, ale wiekszosc to i tak emosy o/ plaga emo to jak u nas plaga "łysych" ;)
Thavenix
30-01-2008, 21:58
@ yson
jesli jestes taki zajebisty, dorosly i meski, to pisz jak facet. bez zadnych zbednych insertbrlaugh albo proevulprzekozaczony, mow prosto co chcesz powiedziec, badz konkretny. ja sie staram, nie zawsze mi wychodzi, ale mam dopiero 15 lat, w tym roku bedzie 16, co ze mnie za facet, no nie? i swoimi postami nie chce cie obrazac, tylko poprostu zwracam ci uwage na pewne rzeczy, ktorych byc moze nie dostrzegasz. a jesli zwracanie uwagi odbierasz jako atak, to to, samo w sobie, tez jest problemem.
Olek, czego Ty ode mnie chcesz? Na tibii "udawales" zioma, razem explorowalismy jakies kurwa dziwne miejsca, na ventrilo przegadales ze mna nie jeden dzien, a teraz jak przestales grać jedziesz po mnie z mody? (bo wiekszosc po mnie jedziesz?) myślalem ze choc troche mnie poznales i od Ciebie nie spodziewalbym sie najazdów na moją osobę... ale coż, mylilem sie? (sorry, jesli jest nieskladnie, nie jestem w stanie teraz pisać ladnie) xS <rymmajster>
Olek, shame on you ;|
Dalanther
30-01-2008, 22:40
Coś wam chłopaki ten masslog nie wyszedł do końca :<
Aranol
Jan 30 2008, 21:32:59 CET Killed at Level 121 by Mannow and by Imhreey
Kentar
Jan 30 2008, 21:17:31 CET Killed at Level 121 by Lady Szikaka and by Galvaris
zapomniales sie pochwalic
Aranol
Jan 30 2008, 21:32:59 CET Killed at Level 121 by Mannow
and by Imhreey
@ yson
poprostu zwracam ci uwage.
zapomniales sie pochwalic
Aranol
Jan 30 2008, 21:32:59 CET Killed at Level 121 by Mannow
and by Imhreey
to byla odpowiedz na wczesniejszy post wiec nie wiem po co tym sie chwalic ^^
moj blad , przepraszam :p
Lol:D XDDD
@co do nicku Ethinosa
Pewnie Archin kupil sobie GMa i robi psikusy kumplom z guild i zmienia nicki:D
Ty oczywiście wszystko wiesz pierwszy
znów name lock co sie dzieje :O
12:51 You see Ethinos (Level 106). He is an elite knight. He is Blessed of the Saint.
Ja mysle ze to jakis dziwny namelock bo wrucil do starego nicku a po za tym nie pisalo na tibia.com forges name xD
Ty oczywiście wszystko wiesz pierwszy
niestety nie wiem jestem tylko czlowiekiem ;) poza tym napisalem "pewnie" tzn. prawdopodobnie tzn. przypuszczenie i do tego z nutka humoru ;P
Tylko mi czy wszystkim nie wchodziło dziś forum? Bo w sumie nie wiem mam ostatnio problemy z kompem :S
InvisibleWound
31-01-2008, 21:46
wszystkim :)
a co do namelocka to niedawno (nie wiem czy w update czy przed czy po) dodali opcje 'odwolania sie od namelocka', zapewne to zrobil.
A co do dziwnych namelockow to jednej nocy kiedys nicki sobie pozmienial suv na kothek i leetze~, slajpan-> nivre etc oO
Kaktus92
31-01-2008, 22:06
wszystkim :)
a co do namelocka to niedawno (nie wiem czy w update czy przed czy po) dodali opcje 'odwolania sie od namelocka', zapewne to zrobil.
Taa można zrobić tak, że jak się dostanie name locka wpisać z powrotem stary nick i czekać na ponowne rozpatrzenie wniosku :P
Taa można zrobić tak, że jak się dostanie name locka wpisać z powrotem stary nick i czekać na ponowne rozpatrzenie wniosku :P
to raczej nie wyjdzie, oni wiedza jaki nick byl wczesniej i co oznacza;P
Kaktus92
31-01-2008, 22:23
Lecz czasem namelock jest dany zbyt pochopnie i apelacja pomaga:) Wiem bo sam sprawdzałem (namelock na noob charze):D
Zarril banned for botting :D
troche nie uczciwe ale nvm ;d
a co stanie na mc i gadanie z npc tańcząc jest uczciwe ?xD
23:16 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Gader. He was killed by Heldrax.
Znów napisze przed wami xP
Gdyby nie jebany pz to bym x-loga jebnal lub do pezeta wbiegl ;<
@Down
Ta, prawda, ale my tu tylko o prawdziwych kozakach piszemy, dlatego też wymieniłem swój name xD
sabaevil
01-02-2008, 01:06
Mestari
tez dzis padl a chyba nikt nie pisal
Chyba ktos tu sie wylozyl na Anhi~ :p
Quido
Valdave
Royal Azin
Tristy
a co stanie na mc i gadanie z npc tańcząc jest uczciwe ?xD
nie o to chodzi, taki Kleyton, Waptor i parenascie osob z NG tyle co botowalo to poezja, a zaden bana chyba nie dostal ;p
Blacov89
01-02-2008, 14:51
Bo jak sie umiejetnie botuje to sie nie dostaje bana :D
Zreszta Kleyton dostal juz bana na miecha za cavebota, pamietam to dokladnie osobiscie sprzatalem jego lota z edron lair :cup:
16:56 Blackd [255]: Welcome to Blackd Proxy v9.80 ! Official site: www.blackdtools.com
o takich
Wpisz sobie exiva > 96 03 10 00 73 61 6D 20 70 61 6C 65 20 7A 61 20 66 72 65 65
Niezła polewka jest.
hahahah Ethinos to moja zasluga XD
a blackd mam poprostu , nie uzywam zazwyaczaj ;p
A i nie zapomnij ustawić leczenia w blackd, bo znów zonk na frostach będzie.
Btw. jak by ktoś potrzebował pomocy w blackd (jakiś skrypcik, cond etc.) to piszcie mi na pw D:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.