Pokaż pełną wersje : Wojna Ng vs LS
Stron :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
Film fajny hodz myslalem ze bedzie wiecej widac fragów na nim noi autor padl xd
http://rapidshare.com/files/52744710/Grrroar.rec.html
view ze strony wstb ^^
Ostatnio mialem hacka;/ i dopiero zaczekam az ktoś zaufany powie czy czysty plik ^^
hmmm keylogger w .rec jakbym takei cos umial zrobic to bym tu nie pisal tylko bym byl zajebistym informatykiem z zajebiscie dobrze platna praca ^^
a jezeli nadal nie chcesz sciagac to ten link rowniez jest na tibia.de zapostowany przez gnira (chyba ze on tez tam cos wlozyl to tez nie sciagaj)
:) pozdro
hahaha xD
Pyro~ dzięki za podsumowanie ;)
miło było ;D
00:51 Sir Devilish [82]: rundo
00:51 Arly Fene [88]: utani hur
00:51 Yunichi [114]: DONT SD SENAH
00:52 Sir Devilish [82]: nie lej sennaha
Rundo Tejparn Myli Wrogów z Przymierzeńcami?Sory za mój polski xd
Pyro Aris
02-09-2007, 07:49
w wojnie vorstigarna vs cemetary :
Krigaree
Sep 01 2007, 21:41:34 CEST Killed at Level 89 by Peero
and by Fenix-Blade
Ostatnio mialem hacka;/ i dopiero zaczekam az ktoś zaufany powie czy czysty plik ^^
99% ze w tym pliku niema keyloggera do plikow jpg i rec bardzo ciezko wlozyc, wiec mozesz spokojnie obejzec : )
A po drugie po co miali by nas hakowac : P
gratulacje dla chlopakow :) choc w hurra optymizm nie ma co popadac :P nie takie cudy ls robilo a wojne przegralo :P GL Boys :*
hmm jestescie pierwsza gildia ktora dala NG wbic fraga na open battle xDDD
Ciekawe po co Rota~ nowa gildie zrobil, moim zdaniem dlatego ze nie wszyscy chcieli byc w gildi z mniejszymi lvl, mniejszymi nieznaczy gorszymi...
Wiec teraz beda 2 gildie, ale moge sie mylic oczywiscie : P
Dawno finera nie widzialem, wracaj do nas : (
milosz15
02-09-2007, 21:13
Finio jezdzi po polsce :cup::cup:
Pephy przetlumacz twoja kwestie bo nie moge wywnioskowac z tego nic :)
A frajerzy z rambo jak to w ich stylu znowu zaczynaja swoje PA bo wiedza ze nikt im nic nie zrobi... zal!
No nie sądziłem że się za mną stęsknicie :P... Czasami tu wpadam, a tak ogólnie to praca od poniedziałku do piątku, w soboty i niedziele dojdą studia więc malutko czasu na Mighty Tibie ;/
Btw. Gz Opena z 1 września ;)
Pozdro All
Nedomanus
03-09-2007, 08:03
wszystkim tym, ktorzy do szkoly zagladaja nie tylko okazyjnie zycze szczescia w roku szkolnym 07/08'
hail maturzysci
hail kac ; p
dołączam się do życzeń, jak najwięcej piwa przed i po szkole przez cały rok.
Hail kac
Hail mała czarna ;p
No i hail wczorajszy koncert :D
Trzeba na piwo iść już bo sie późno robi
Przylaczam sie do zyczen nodemanusa, I oby tibia nie za bardzo wplynela na osiagi wasze w klasie maturalnej :)
Finio jezdzi po polsce :cup::cup:
Pephy przetlumacz twoja kwestie bo nie moge wywnioskowac z tego nic :)
Jaki Finio??
pytam sie bo mialem hunta od niego na moim starym serwie, czyzby on wrucil : (
milosz15
03-09-2007, 13:51
finio = finrer ? XD
Arcazan
Sep 03 2007, 12:26:19 CEST Killed at Level 84 by Shadow Vain
and by Qelli
GZ za ladna akcje
Slayer-Nuddle
03-09-2007, 14:17
hmm jestescie pierwsza gildia ktora dala NG wbic fraga na open battle xDDD
Algum sie Br?
BR?!
Pyro Aris
03-09-2007, 18:51
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1809627
vorst~ i cg skonczyly wojne
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1809627
vorst~ i cg skonczyly wojne
Dawno sie tak nie zmartwilem : (
Znowu pa sie zacznie(chcociaz wcale sie nie skonczylo) xD
Pyro Aris
03-09-2007, 23:52
Memy chemics
Sep 03 2007, 22:08:44 CEST Killed at Level 115 by Don Augustus
and by Dorpaz
Memy chemics
Sep 03 2007, 22:08:44 CEST Killed at Level 115 by Don Augustus
and by Dorpaz
duzo wiecej tego ;p
Dalanther
04-09-2007, 00:25
15 : 5 dla NG
Pyro Aris
04-09-2007, 00:26
duzo wiecej tego ;p
dodalem w temacie z fragami :D
teraz tylko czekam na Cam
Dzisiaj juz bylo lepiej :)
http://www.***********.com/828757163.html Filmik z perspektwyw Don Fooziego może niedługo będzie hostnięty na tibiacams narazie jednak jest tylko tutaj.
Zamiast gwiazdek wpiszcie s p e e d y s h a r e bez spacji oczywiście
Powrot mannowa, odrazu wielkie strary,
Szkoda =/
Ladna rozmowa : >
17:29 Vito Genovese [107]: GAYLORD!
17:29 Captain Roman [60]: hi :<
17:30 Captain Roman [60]: how can i help u? :)
17:30 Vito Genovese [107]: roman
17:30 Vito Genovese [107]: u are caster!!
17:30 Captain Roman [60]: my name is roman
17:30 Vito Genovese [107]: ups
17:30 Vito Genovese [107]: bye then
17:30 Vito Genovese [107]: :**
17:30 Vito Genovese [107]: sorry
17:30 Captain Roman [60]: oki
17:30 Captain Roman [60]: bye
Pewnie myslal ze ja General Caster...
Nie rozumie ze roman to jest imie, heh, jak mnie zabije zabardzo sie nie zdziwie : P
Żeby nie było drętwo opowiem historyjke z życia wziętą :)
Otóż po paru tygodniach prawie niegrania postanowiłem sobie troche pobiegać po zielonej tibijskiej trawie. Przyjaciele, gadki sradki... aż tu kumpel wpadł na pomysł udania się do Dc w celu poszukiwania Botterów :).
Po 10 minutach przeprawy z Thais, omijając Gs'a znaleźliśmy się w DC. Znaleźliśmy tez jakiegos 62 k który od razu zaznaczył że będzie tam "whole night" - zapachniało szwedem, bo Polak powiedział by "all night" a br by się zapytał : br?
Pokreciliśmy się trochę, i już mieliśmy plan zeby sie obudzić nad ranem i przed pracą go ładnie skrócić o główkę. Więc wychodzimy z Dc... aż tu nagle... patrze... a przede mną niejaki Waldorio. Huh?. Myśle co jest ? XD
Padło pytanie czy nie znam tego a tego. Gdy powiedziałem że nie, Waldorio powiedział że nie dobrze, bo ten a ten skarżył się na Halp chacie że ja to niby random pk, ( nick coś tam coś tam Rookstayer ładnie pokazywał że miałem go okazje zabić i to nie jeden raz... -.-' ) i że nie przyleciałby na Dc gdyby to nie było nic ważnego...
No cóż, zrobiło się ciepło, ładnie wyjaśniłem że byłem retired,i że nie jestem pk - na co Waldorio ironicznie pochwalił mnie że jestem dobrym chłopcem :). Wtedy mój kolega zapytał czy nie pomógł by w Tp. Waldorio odrzekł że nie wykorzystuje bugów w Tibii ( taki świety :) ), ale chętnie zabija ludzi 4 fun... I zaczyna coś tam pipczyć do tego 62 k po szwedzku.
Ładnie podziekowałem za spotkanie i nacisnąłem przycisk Log Out. Biedny Waldorio musiał się obejść smakiem... a miał możliwość wylotowania Dragon Shielda ;/
Dobranoc :), podobało się ? xD
Bardzo ladne, masz talent.
Bylbys dobra matka :D
POzdro
Blacov89
06-09-2007, 16:50
Podobalo sie, bis bis
Szkoda ze watek sie nie rozwinal bardziej, no ale co zrobic i my musielismy sie obejsc smakiem...
Ps: Co tam slychac w studenckim swiecie Finerku?
Nedomanus
06-09-2007, 18:10
Darota rusz ta leniwa dupe i wpadaj do nas z adrianem ; )
Darota rusz ta leniwa dupe i wpadaj do nas z adrianem ; )
Dobrze to ujales jestem chyba najleniwszym czlowiekiem na swiecie ale jak wy wpadniecie do Nas to Was z checia ugoscimy.
Pozdro Szjeee
Dzisiaj open battle podobno : >
Kreccie film i gogogo xD
Slayer co sie stalo sharing ?
Nie no zarcik wspolczucie hacki sa chu***e
Jak to nie był hack z tego co mówił mi Kenny postanowił skończyć z grą rookując własną postać
I kto będzie teraz paraliżował?
Slayer-Nuddle
07-09-2007, 17:47
Coz , sa wazniejsze rzeczy od tej gry. I w koncu sie o tym przekonalem po kilu probach zrezygnowania z tej gry.
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1814838
cyA
P.S. Darota nie dam ci tej satysfakcji i powiem ci ze sam zrookowalem go niemal ze.
Ale ten Dawid jest głupi :D Gryka dzisiaj wpadamy o 20 ;p
I kto będzie teraz paraliżował?
nice owned ;)
Coz , sa wazniejsze rzeczy od tej gry. I w koncu sie o tym przekonalem po kilu probach zrezygnowania z tej gry.
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1814838
cyA
P.S. Darota nie dam ci tej satysfakcji i powiem ci ze sam zrookowalem go niemal ze.
R.I.P Dude
nie chodzi mi o zadna satysfakcje twoja decyzja, mam podobne przemyslenia, nie cieszy mnie to tak wiec powodzenia.
Nedomanus
08-09-2007, 11:11
reeeeelaaaax panowie to tylko pixele
"jestem kwadratem i zabijam prostokaty. witamy w tibii"
duch_guodka
08-09-2007, 11:12
@Up
Albo w Arkanoidzie czy Tetrisie ;]
Juz 2 knightow lepszych od azraeda,
Nifox Zefrius szybko go przescignol :P
tylko ze azared nigdy nie uzywal bota a Ci dwaj to graja w BlackD a nie w tibie
HAHAHAH :D:D:D
TRUE
Pewnie gdybys mial knighta zamiast sorka to tez pewnie w blackd proxy bys gral a nie w tibie jezeli ci to przeszkadza to czemu nic nie robicie z cg? tam prawie wszyscy knighci na bocie jada ripplah, snel ko, waptor, arcazan i reszta
Cale cg uzywa bota, nawet vany hod z tego co slyszalem nastawia bota na tombie :P
Najlepszy knight jakiego znam to eo i jescze zasade obrony ustalil :P
Dawno suva nie bylo! Ciekawe co robi xd
Cale cg uzywa bota
Co do tego to prawda, nie Skorski? :< xD
no, nawet mnie to w*****a, a jestem retired - ale co takim zrobisz :S
Choćbyście stawali na uszach i podpierali się przy tym rzęsami, bottingu nigdy nie wykorzenicie... Człowiek to już takie cwane stworzenie, że zawsze chce sobie ułatwić życie... Bardziej ale najczęsciej mniej legalnie... :)
Old Gecaj
Sep 08 2007, 23:13:50 CEST Killed at Level 111 by Waxxi
and by Evo'Hawk
Old Gecaj
Sep 08 2007, 23:13:50 CEST Killed at Level 111 by Waxxi
and by Evo'Hawk
łohoho nawet jeszcze raz padłxD
Nedomanus
09-09-2007, 23:04
finer jak jezdzis do wwa to moglbys na kozienice wpasc po drodze ; p wczoraj adrian wpadl i zownowal ekipe ; p
W tym tygodniu powinienem być w Piasecznie pod Wawą i w Białym coś tam pod Suwałkami :P. Zależy jak się trasa ułoży, tzn gdzie będę spał :). Oczywiście można też tak pokombninować żeby nocleg był nie gdzieś na Mazurach a niedaleko Wawy i wtedy czas się na piwko na 100% znajdzie ;).
.....najpierw adrian, teraz finer ,a potem kto xd ? no to jak nic zdamy mature :p
duch_guodka
10-09-2007, 18:50
A ja oczywiście mieszkam na zadupiu i nijak się z wami napić nie idzie :) Chociaż, jak zrobię prawko ;]
BTW Ludzie się zmieniają, w Tibi dzisiejszy przyjaciel jest jutro twoim wrogiem, ludzie backstabbują w plecy, ale jest jeden ktoś kto zawsze jest taki sam: Pan Reklama
Nedomanus
10-09-2007, 19:25
finer nocleg mozna ci skolowac w kozienicach : D w sumie tyylko 90km na pld od wwa ; )
Noooo to supcio :). Wyśle Ci numer telefonu to w razie czego będziemy w kontakcie. Jakis tani nocleg, pokój 2 osobowy lub 1 , to wyjdzie w praciu. Numer na prv
Hmm członkowie LtK zaczynają random ?? Brakuje kaski na supplies czy co??
Mevril
Sep 11 2007, 07:28:58 CEST Killed at Level 41 by Kaingus and by Nuckerz
Reason?
07:37 Arha [105]: Hey
07:37 Kaingus [61]: ?
07:37 Arha [105]: Why you killed Mevril?
i cisza...... random?
Dalanther
11-09-2007, 12:17
I to będzie normalne jeżeli wygrają B)
.:Boixos:.
11-09-2007, 16:42
to sa huj a nie czlonkowie ltk arha =]
nic nie maja do powiedzenia a jak ktos z nich paauje czy randomuje czy cos to poprostu pisz do yunka on to zalatwi i tak sie sraj ,a teksty typu tak bedzie jak ltk bedzie rzadzilo sa pojebane bo skad wiesz jak bedzie/jak by bylo??
Nie moge złapać Yuniego :P Ale to nie ja napisałem że tak cały czas będzie jak wygra LtK 8o
Niewiem po co ty do kaingusa po eng pisales ; d
Za to ja nie wiem czemu nie odpisal.
Slayer-Nuddle
12-09-2007, 18:44
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/30793
Da massacre.
Kolejny raz ktos tu pokazal klase? Gratuluje chlopaki (i dziewczynki)
Peero
Sep 12 2007, 17:01:39 CEST Killed at Level 125 by Xziin
and by Avo'Hawk
xD
Pyro Aris
12-09-2007, 21:16
Peero
and by Avo'Hawk
xD
teraz cg ma wieksza wladze niz ng
Peero
and by Avo'Hawk
xD
wczoraj se urzadzali PA z elderem to dzisiaj rewanz :D
No to koniec pa w wykonaniu Cemetery :) vany hunted 4ever , bo ujebał rla dopraza i degranda
Slayer-Nuddle
13-09-2007, 09:56
No to koniec pa w wykonaniu Cemetery :) vany hunted 4ever , bo ujebał rla dopraza i degranda
Chyba cie mama piecze
13-09-2007, 17:04
CG jest bezkarne lol nawet jak ubil rl dorpaza to i tak nie sadze zeby ng cos z nimi zrobilo bo by tak po pidzie dostali ze szkoda gadac :) chyab ze wtedy by byly jakies przetasowania bo nei sadze zeby memy chcial walczyc z cementary gejts ramie w ramie ;d n
dzisiaj rocznica smierci Tupaca :( juz 11 :(
www.youtube.com/watch?v=ybwKiRA6XIw
Slayer-Nuddle
13-09-2007, 17:15
Maybe LtK + NG vs CG? Tak tylko zawieszenie wojny dla wypierdolenia cg z serva. Czemu nie? :)
Maybe LtK + NG vs CG? Tak tylko zawieszenie wojny dla wypierdolenia cg z serva. Czemu nie? :)
Jak juz to ltk vs reszta :P
Całkiem ładne, zgrabne te title membersów CG ;)
Nedomanus
14-09-2007, 22:13
cg to powinno dostac bilecik do piekla. w jedna strone.
Slayer-Nuddle
14-09-2007, 22:22
W piekle tez beda pa robic
13:19 Rine [106]: SELL 2 OBSIDIAN KNIFE , 3X WOI , SOFT BOOTS, SELL PRO;]
Widzieliscie opisy tych z cg...Zal...
Cg zabilo peero i fenixa bili niewiem czy padl bo jak tego posta pisalem wlasnie go bili, cos czuje ze nowa wojna sie zacznie.
Pyro Aris
15-09-2007, 20:28
Widzieliscie opisy tych z cg...Zal...
Cg zabilo peero i fenixa bili niewiem czy padl bo jak tego posta pisalem wlasnie go bili, cos czuje ze nowa wojna sie zacznie.
watpie ,vorst~ po ostatnim lomocie pewnie beda siedziec cicho
btw. ltk ostatnio troszke expi
@up
ng 17 mln last 7 days
ltk 2 mln .
i kolejna wojna sie szykuje ale nie wiem czy Vorstingarna wygraja z CG8o
felek_xD
15-09-2007, 22:43
i kolejna wojna sie szykuje ale nie wiem czy Vorstingarna wygraja z CG8o
nie wygraja ;d?
Pyro, siedziec cicho ? No nie wiem, chyba powoli juz Vorstingarna przestaje tolerowac CG. Dzisiaj mielismy Vany Hoda w trapie, ale zostal puszczony ;) a czy wygramy czy nie i czy dojdzie do konkretnej wojny to sie okaze :p
Cg na sile szuka sobie wrogow :P
Ja kupuje teraz soul stone i vany hod tez wiec boje sie tak naprawde kupowac zeby nie bylo tak jak z xouronim ze Cg wymuszalo od niego nose ring =/
Cg na sile szuka sobie wrogow :P
Ja kupuje teraz soul stone i vany hod tez wiec boje sie tak naprawde kupowac zeby nie bylo tak jak z xouronim ze Cg wymuszalo od niego nose ring =/
U to rzeczywiście nawet nie wychodz z pz locka .
Wiecie z Botem nie jest latwo wygrac sadze ze Vorstingarna znow sie podda,
albo do niczego nie dojdzie :D:D:D
Po rozmowie Nifoxa~ i Vany Hoda narazie jest "pokój" ;)
a pephy czeka na netie eheuheuheuhe :]
teraz wiesz co to znaczy pain in the ass :|
@Suv
wypowiedzialem im umowe . Dialog oblozyl moje osiedle kablami i bede mial lana :p
Pyro Aris
16-09-2007, 20:01
Old Gecaj
Sep 15 2007, 10:15:33 CEST Killed at Level 110 by Waxxi
wczoraj
szkoda ,ze ltk tak malo aktywne ,na poczatku bylo fajnie
btw. ciekawe czy dorpaz zrobi cos jak go waptor w lvlu przegoni
A czy jest on w stanie cokolwiek zrobic ? ;)
Może zacząć PG robić żeby jako pierwszy wbić 200lvl na Obsidi ; p Powiedzmy sobie szczerze waptor z botem na żółwiach nie wbije tyle exp co pall na dobrym spawnie ; p
Slayer-Nuddle
17-09-2007, 16:42
Trim Blas hack. Zajebiscie :)
Trim Blas hack. Zajebiscie :)
stfu ;]
hehe ostatnio zagladalem tu przed wakacjami i juz nie gram w to gowno ;) a wy dalej w ta gierke ciupiecie 8o
17-09-2007, 17:58
szkoda ze nie rook ;)
tego samego zycze wszystkim frajerom noobom dzieciom update polaczkom z vorstigarny ;)
Wsumie nie placze ze on mial haka troche mnie zawiodl ale nie zycze nikomu ;)
Slayer-Nuddle
17-09-2007, 19:34
Ja tylko trimowi... X( ten patryk to wcale nie taki spoko:baby:
Pierdolicie farmazony -.- cieszcie się ze to Was nie spotkało . . . ja tam mu współczuje . . .
Btw. Ja jestem polaczkiem z Czoko Team
Uwielbiam polską mentalność <3
duch_guodka
17-09-2007, 20:17
Arha@
Arha ja sobie wypraszam. My z Finerem pierwsi byliśmy polaczkami i dopiero walne zebranie zdecyduje, czy możesz przystąpić do naszego grona :evul:
BTW czy tylko ja zauważam związek między powrotem Suva na forum z powrotem słowa "polaczek"?
no witka dlugo mnie tu nie bylo ... co do obsidii to widze 4 wazne gildie ... ktore moglyby rzadzic tym serverem , ale nie potrafie wskazac tej ktora by sie do tego nadawala. ewentualnie wskazalbym ta ktora jest sobie najbardziej lojalna tzn chcialbym taka znac. i taka ktorej membersi po p[rzegranych paru ob nie wykupuja sie i nie przestaja grac :P predzej czy pozniej na moje cg i vorstigarna wmieszaja sie w wojne i prawdopodobnie to ebdzie cg do ltk azared do ng . takie jest moje znanie.
pozdrawiam wracam do lozka bo wrocilem chory z delegacji :/
Pyro Aris
17-09-2007, 22:16
Slayer Archi
Sep 16 2007, 03:37:26 CEST Killed at Level 104 by Kleyton
and by Gerlimo
z 4 guild które mają przewarę tzn LTK, CG , Vorst i NG moim zdaniem CG ma najepsze zgranie pozatym już widać że każdy się ich boi. A takie pierdolenie że Vorst miała już vanego w trapie i go puścili jest śmieszne. Wiadome że jakby Vany padł to potem z Vorst z 15 osób by padło zanim znowu ktoś z CG ; ]
Wg mnie cg nigdy do ltk sie nie dolaczy, przez to polaczenie duzo wrogow by sobie ltk narobilo, raz juz im memy odmowil.
Ciekawe co ma znaczyc powstanie Generation of License...
Ahhh a co by było gdyby Hitler był z Jamajki i palił zioło ?
Pożyjemy, zobaczymy co i jak będzie. Na Obsidii jest dużo silnych postaci które lvl'owo są wyrównane. Wszystko może się zdarzyć :)
z 4 guild które mają przewarę tzn LTK, CG , Vorst i NG moim zdaniem CG ma najepsze zgranie pozatym już widać że każdy się ich boi. A takie pierdolenie że Vorst miała już vanego w trapie i go puścili jest śmieszne. Wiadome że jakby Vany padł to potem z Vorst z 15 osób by padło zanim znowu ktoś z CG ; ]
Jak bys chcial wiedziec jak by zabili vanego to nic by nie bylo najwyzej padla by jedna osoba lub w ogole nas bylo 13? a ich 4 na tibi wiec raczej to nie mozliwe:)
Powiem tylko w dupie byles i gowno widziales
mimo na wzglad na stara znajomosc z azaredem ... uwazam ze azared juz obelixem nie jest :P tzn mamy juz duzo osob podobnych do niego z lvlem itd, nie ma takiego przebicia jak kiedys i wiele osob skorzystalo na czesciowym rozbiciu ng i huncie ls. duzo turkow ihiszpanow sie wybilo i teraz nie ma juz tak ze jest ng i opozycja, teraz ltk i ng 3 razy sie zastanowia poki kogos nie zabija !! zastanawiam sie tylko kto by mial rzadzic bo chyba nikt z 5 gildii ( ltk, ng,cg,vorst, rambo ) nie nadaje sie do rzadzenia takiego jakbysmy chcieli i nie raz rozmawialismy o tym na forum , o pa ng przekonalem sie na wlasnej skorze, o pa ltk przekonalem sie na wlasnej skorze, o pa azareda tez wiem duzo, a vanego hooda i jego ekipe tezznam nie tylko z tibii, rambosi pomimo wszystko ze bardzo szanuje Dodi brae i lubie tez maja swoje za uszami czyli nikt nie jest idealny lacznie ze mna i nie nadaje sie do rzadzenia, ewentualnie na forum kumple gildii rzadzacej bedachwalili sytuacje polityczna kumple pozostalych 4 gildii beda plakali ze gildia rzadzaca robi pa, przez prawie rok probowalem walczyc o lepsza obsidie ale nie wiem czy sa ludzie ktorzy w ogole o tym mysla, aczkolwiek chyba nie jest mozliwe pogodzenie nacji na obsidii i sprawiedliwy swiat w tibii to tylko czcze marzenia ludzi ktorzy nie patrza obiektywnie na wspolczesny swiat....
pozdro wracajacy do zdrowia wuja kiroy !!
Ladna przemowa ale kazdy wie kto robi najwieksze pa na serwie :P
Knoxy widze czytanie ze zrozumieniem stoi u Ciebie na poziomie nie za wysokim. Chodziło mi o to że jakbyście sfragowali Vanego to potem od was by padł pod rząd 15 osób zanim znowu ktoś z CG.
Knoxy widze czytanie ze zrozumieniem stoi u Ciebie na poziomie nie za wysokim. Chodziło mi o to że jakbyście sfragowali Vanego to potem od was by padł pod rząd 15 osób zanim znowu ktoś z CG.
:(:(
Slayer Archi
Sep 18 2007, 17:19:30 CEST Killed at Level 101 by Vany Hod
and by Aranol :o
Romas powiem ci szczerze ze nie wiem :/ oswiec mnie plx bo powaznie mowie nie wiem .... a jak czytales mojego posta to napewno zrozumiales go dobrze i piszac tak napewno nie masz kumpli w zadnej gildii silnej poniewasz jesli amsz to nie jestes bezstronny bo wiadomo ze te gildie gdzie masz kumpli ciebie nie tkna :D pozdrawiam :D
Shandowsky
18-09-2007, 20:25
A gdybym tak kupił tego Dorpaza za 1000 euro ? :S
Pyro Aris
18-09-2007, 23:50
widzialiscie nowe title cg ?
juma jeej padl od senaha i kogos tam , a wiec zaczyna sie polityka jak ostatnio hawki w ls :D pekowanko i problemy :D no ltk rzucilo konkretne wyzwanie rambosom :D ciekawe co zrobi zasa :D gratz decyzji przemyslanej :D
B) kiroyu looknij kto zabijl juma jeej ;] bo jak dobrze widze to nie senah tylko kto inny a ze kazdy Senaha zna :) to juz nie jego wina
8o8o8o xDD
rtfl :D dobre dobre ale pozowl ze zostawie to bez komentarza :D
Slayer-Nuddle
19-09-2007, 11:12
Hahaaha jak czasem czytam to co tu piszecie na temat LtK to buzia mi sie sama smieje. Nie chce mi sie wszystkiego prostowac bo troche tego duzo jest. A ty Wujek zastanow sie czasem co piszesz :P bo nie wiesz wszystkiego i najprawdopodobniej wiedziec nie bedziesz
Axel
Jumacz85
19-09-2007, 13:53
A nad czym ma sie wuja zastanawiac? myslisz ze jak Senah nie zlapal fraga to znaczy ze go tam nie bylo? :P byl tam i tez mnie atakowal...
Zreszta to mowi samo za siebie:
08:32 Juma jeej [69]: po co wy znowu pkujecie?
08:32 Juma jeej [69]: teraz zacznie sie random i znowu po pizdzie bedzie
08:32 Senah [73]: nom i dalej tak bedzie srry jescze raz
08:33 Senah [73]: cho fast
08:33 Juma jeej [69]: czyli odpuszczacie wojne?
08:33 Senah [73]:no nie wygramy
fakt ze na koniec oddal loota, ale blessy poszly sie ...
Nedomanus
19-09-2007, 14:27
taaa graaa jest pojeeeeebana zdrowo. a gracze jeszcze bardziej ; D
jak tak patrze na niektorych to do pacca powinni dawac gratis slownik (pl-ang i j. polskiego) wtedy mozna by sie zastanawiac nad wartoscia gry : P
tymczasem pozdrawiam wszystkich tych ktorym choroba uniemozliwila wypad do sql.
Yours
Yofa zwany Nedo ; P
axel : chyba juma wszystko wyjasnij i nie musze cie jechac na forum ??:P
signed oswiecony by axel wuja kiroy :D z usmiechem na twarzy :)
19-09-2007, 15:44
slayer we lbie ci sie pierdoli czlowieku i to konkretnie ..a ty cos wiesz??GOWNO . to ze ty i reszta senahow ganeyow i tych nowych pro nobow w LTK NICZEGO dobrego nie wnosi do gildi .chyba ze ktos sie lubi z nich posmiac to wtedy rzeczywiscie.strasznych kozakow zgrywacie a naprawde gowno wiecie,gowno umiecie itd.nie wiem czemu kto kolwiek was invitnal...ofc nie to zebym nie trawil all nowych membersow bo paru jest naprawde spoko,ale ty i senah i wasza spolka wszystkich tylko w*****a .i dobrze ze sie rooknales bo juz wszystkim na vencie w*****ales swoimi okrzykami YE WE ROX I ROX I PARALIZE MOJ PARALIZ JESTEM ZAJEBISTY !!11 RZADZE !! WE ROX czlowieku opanuj sie i przynajmniej nie rob z siebie posmiewiska na forum ...
michal :*
no faktycznie dzis dwukrotnie zrozumialem dlaczego czesc ludzi nie chce dojsc do ltk tlumaczac obecnoscia noob polacksow ..... przed chwila drugi raz sie zdenerwowalem choc jestem osoba wyjatkowo spokojna w tibii :P jak ktos wygrywajac wojne placze ze i tak ja przegra i pekuje :P albo kto inny kaze sobie samemu placic mimo ze gildia sciagnela payment jesli tak to ma wygladac to ja na to nie ide !!! a prosze zauwazyc jedno ze mi bardzo blisko do ltk .....
signed poirytowany ostro wuja kiroy
slayer we lbie ci sie pierdoli czlowieku i to konkretnie ..a ty cos wiesz??GOWNO . to ze ty i reszta senahow ganeyow i tych nowych pro nobow w LTK NICZEGO dobrego nie wnosi do gildi .chyba ze ktos sie lubi z nich posmiac to wtedy rzeczywiscie.strasznych kozakow zgrywacie a naprawde gowno wiecie,gowno umiecie itd.nie wiem czemu kto kolwiek was invitnal...ofc nie to zebym nie trawil all nowych membersow bo paru jest naprawde spoko,ale ty i senah i wasza spolka wszystkich tylko w*****a .i dobrze ze sie rooknales bo juz wszystkim na vencie w*****ales swoimi okrzykami YE WE ROX I ROX I PARALIZE MOJ PARALIZ JESTEM ZAJEBISTY !!11 RZADZE !! WE ROX czlowieku opanuj sie i przynajmniej nie rob z siebie posmiewiska na forum ...
OWNED tak samo uwazam :)
xD dobre haha
Blacov89
19-09-2007, 18:25
@ Nedomanus
Pomimo ze cie nie lubie, musze przynac ci racje hehe.
Ps: Boixos msn me, jak bedziesz :)
taaa zgadzam sie boixosiku moj kochany z toba :D masz racje niektorzy z ltk mysla ze maja nick w tibii ryba the wolf albo yunichi i maja przed wlasnym lvlem 1 z przodu :P a tu gowno nie 165 lvl tylko 65 :P taka fatamorgana paru osobom sie udzielila :D jak narazie jeden battle wygrany a l;udzie juz pa zaczynaja robic :D " żondząm " tym serverem :D w koncu tyle juz stoczyli walk z ng z cg itd :D tyle wojen za soba :D ju paymenty ustalone :D a jak narazie jak sam dzis rozmawialem z evo i alithem glowne problemy ltk to brak ludzi online :D no przepraszam jak jest ss to 99,9 % ltk jest online i wtedy wykazuja sie zabijajac w 10 jeden 70 lvl i sa pro :D nie psize tego aby komus konkretnie doje...ac ale zeby niektorym ludzia dupa spadla na wlasne miejsce bo naarzie wyzej sraja niz dupe maja !! juz nie takie numery szly z ng i to w znacznie silniejszym skladzie ilosciowo i jakosciowa i jakos nie poszlo !! a tu widze te same bledy tylko ludzie inni :/
pozdro : finek boixosik awo lolik peero juma lucrus vuzoxik i moj pephus :)
Kurwa bez kitu śmiech na sali ;] LTk pekuje przed ss tak samo jak CG śmiesznie by było jakby się na siebie natkneli ciekawe co wtedy ; >
Jak czytam niektóre teksty slayera i to co ludzie pisza co on mówi na vencie to mi się kojarzy filmik z op z Aldory + zapis rozmów z ts to poprostu krtań siada ze śmiechu ; p
Ehh pozdrawiam wszystkich w miare normalnych na tym forum ; p
Romas powiem ci szczerze ze nie wiem :/ oswiec mnie plx bo powaznie mowie nie wiem .... a jak czytales mojego posta to napewno zrozumiales go dobrze i piszac tak napewno nie masz kumpli w zadnej gildii silnej poniewasz jesli amsz to nie jestes bezstronny bo wiadomo ze te gildie gdzie masz kumpli ciebie nie tkna :D pozdrawiam :D
Chodzilo mi ze cg robi najwieksze pa, dzisiaj np moj kolega zlapal hunta za to ze niedal sie zabic im. Oni mowia ze jak by go zabili to by mial spokoj a tak to musi placic 10k zanic xd.
W ltk mam kilku znajomych np rine :P
Ale ltk tez pa straszne robi xertizo sprzedam mojemu koledze pacca, kase wziol a pacca niema to jest jeden przyklad :P
Ja tu mam taki przyklad ze sie wyplacilem Ak'rap/owi, a Xertizo, Ganey, Leon dalej chca mnie ubic xD przynjamniej biegali za mna i pisali takie dojrzale zdania
np. "Ty kurwo" "****u" "udupie cie chuju" "jebany frajerze" i wiele wiele innych ale to swiadczy tylko o ich inteligencji, ale oczywiscie Obsidia bedzie lepsza z nimi na czele oni naprawde mysla ze sa podstawa LTK, bo pare osob z tej gildi jest calkiem calkiem np. Yunichi, Kenny Skyfallen, Rena Marin, Thor Kimbel i paru innych po obu stornach sa ludzie ktorzy "PAlowali PAluja i bede sPAlowani" a co do CG to poprostu oni graja dla przyjemnosci dla jednych przyjemnoscia jest zabijanie dla drugich expienie ; )
no cos podobnego mialem na mysli :P i powiem szczerze ludzie ktorzy cale zycie walczyli z ng chyba nie sa zadowoleni ze sa gdzie sa ale sa tam bo msuza tam byc :/ taka prawda :/ i np ludzie jak xuso pephy ktorzy walczyli przeciwko ng w najwiekszej wojnie chyba na obsidii dotychaczas zdecydowali sie dojsc do ng bo z niektorymi ludzmi z ltk nie da sie zyc :/ a co nowsi to lepsi :/( xusa mam na mysli za czasow sobs ) i mi sie tez odechciewa .... " czasami poprostu brakuje kamieni " ( Forrest Guuuump )
zmeczony wuja kiroy:(
Powoli robi sie do zalosne co drugi kumpel mi pisze ze ma hunta od : Rine, Senaha, Xertizo, Leona,
Ja nie wiem czy na miejscu Memy Chemicsa stanol bym z niektorymi membersami LTK do walki rozumiem ze zawsze jakies wsparcie jest, ale to jest jednym slowem
TRAGEDIA!!!!
No są "czarne owcy w LTK" ale nie można wszystkich mierzyć tą samą miarą bo nie wszyscy stosują pa z owej gildii, są też spoko ludzie:D
omg... placzecie tutaj caly czas jak wam sie nie podoba to idzcie na non-pvp i nie bedzie pa etc -.-
@Up
Po to jest forum, żeby wyrażać to co kto myśli :] jeśli się nie podoba to c ya nara pa nie zatrzymuje :)
wez ty SZIKAKA zamknij ryj bo mnie wkur...sz myslisz ze ty jestes taki zajebisty?? razem z kiroyem -.-! pier...isz zawsze takie smuty na forum az zal Cie sluchać!!! :):):) ssij:baby:
Przynajmniej pierdoli z sensem i ma wyrobiony pewien respekt. Jeżeli zazdrościsz to widać jesteś ograniczony ; o
Kazdy to widzi ze jest ograniczony po jego szczeniackich wypowiedziach.
Pyro Aris
20-09-2007, 02:05
xertizo sprzedam mojemu koledze pacca, kase wziol a pacca niema to jest jeden przyklad :P
twoj kolega sam zrobil na sobie pa kupujac pacca od huntowanego kolesia
Slayer-Nuddle
20-09-2007, 08:20
Boixos
Po slowie slayer w twoim dlugasnym poscie myslalem ze bedzie to cos z sensem. Ale nie tym razem:]
Mowisz ze ja senah, ganey etc. jestesmy gowno warci? Ze pkujemy, insultujemy (whatever). Zobacz sobie do lustra i zastanow sie co sam szikaka robisz/robiles. Bez tych ludzi ktorych ty nazywasz "noobami" akcje ltk konczyly by sie najwyzej na grubszych sneakach. Szczerze mowiac, mnie jak i ich gowno interesuje twoja opinia wiec mozesz sie nia podetrzec. Nie chce cie pojezdzac mowiac ze jestes taki i taki bo nie jestem "aka Szikaka" wiec pozostawie to bez glebszego komentarza. Pozatym chcialem kiroyowi tylko uswiadomic ze nie kazdy wszystko moze wiedziec:D I nie mialem zamiaru nikogo obrazac/flamowac etc.
P.S. Nie moge odpowiadac tak namietnie jak wy bo w przeciwienstwie do niektorych wiem co to szkola :p bye baj
Fuck The Game, Don't Let The Game Fuck You
Axel
20-09-2007, 16:40
no i wlasnie o to chodzi ze myslisz ze od was sie wszystko zaczyna,ze bez was ltk nei wyjdzie na ob ,ze trudno opisac ile dobrego robicie dla gildi.a prawda jest taka jak juz wczesniej napisalem,jestescie gownem zarowno na butach kiwiego jak i NG.(wogole sorki Ganey ,tamten wczesniejszy post w zadnym stopnu nie dotyczy Ciebie,wpisalem Cie tam chyba z rozpedu).
ty naprawde myslisz ze bez was ltk nie poradziloby sobie na openie?prosze cie ,choc raz pomysl,a jak nadal masz zamiar pierdolic bezsensowne glupoty to sobie je zapisz w pamietniku a nie na tym forum,bo naprawde dobrej opini takimi glupotami ktorej wypisujesz sobie nie wyrabiasz ;)
albo pisz,przynajmniej sie humor poprawia bo dniu spedzonym w szkole ;)
a co do tego co robilem szikaka to hmmmm po 1 co wolno wojewodzie ~~ a po 2gie jezeli kogos paaowalem/huntowalem to mialem powod i mysle ze nie robilem z siebie idioty na forum/na vencie wypisujac/wykrzykujac rozne bzdury np:
JEST LUDZIE MOJ M WALL!!11 GDYBY NEI TO TO ON BY NIE PADL !! TO WSZYSTKO MOJA ZASLUGA !!JESTEM NAJLEPSZY JEEEEEEEEE !1 MOJ M WALL JESTESMY ZAJEBISCIE JEBAC SZWEDOW JEBAC NG YUPIIIIII BEZE MNIE BY SIE NIE UDALO
pozatym kogo ja niby huntowalem/paaowalem cwoku? :|
Nedomanus
20-09-2007, 16:51
szikaka co jak co ale pa to robiles ; P
ale nvm.
a co do hmm "wymiany zdań" na tym forum to az sie chce zanucic...
"kazdy ponad kazdym..."
20-09-2007, 17:09
chyab nii skumales o co mi chodzi neo.
ja sie nie chce wywyzszac czy cos,chce go/ich tylko sprowadzic na ziemie bo im sie troche we lbach popierdolilo.
Thavenix
20-09-2007, 17:19
senah nub ;x
Slayer-Nuddle
20-09-2007, 17:39
Wiesz to byla w sumie moja 1 wojna. Ciekaw jestem co ty robiles jak ujebales swojego pierwszego "haj levela". Zaloze sie ze cos w stylu rzucenia krzeslem czegos co akurat miales obok siebie:baby: Wiec okrzyki tego typu sa jak najbardziej na miejscu.
Co wolno wojewodzie? W twoim wypadku gUfNo. Miales reason? W takim razie ja mam szikake zamiast penisa.
Szczerze mowiac nie interesuje mnie to co wszystkich. Czyli opinia innych ludzi. A Twoja drogi uzytkowniku przenosnego nocniczka najmniej:baby:
Dla Twojej wiadomosci moge pisac wiecej postow ktore uwazasz za bezsensowne. Chcialbym zobaczyc kiedy wkoncu sie zlejesz w majty ze smiechu. Chyba ze juz to zrobiles?
Wiesz dobrze ze bez takich pseudo noobow jak my bylo by o wiele trudniej ltk zrobic wiele akcji. I mysle ze wkoncu mama ci uswiadomila ze wiele z tych noobow to tylko nooby w twoim malym mozdzku :baby:
Cry me a river
P.s. nie wnerwiaj sie tak bo wkoncu bedziemy sie musieli zrzucic na jakis krem do zmarszczek.
Axel
20-09-2007, 17:55
Ikona i Reny Marin i innych osob tez to byla 1sza wojna a jakos nie darli pizdy jak popapracne .
gdy ujebalem 1szego h lvla mozesz byc pewny ze nie darlem mordy jak zjeb tylko poprostu sie ucieszylem i sluchalem polecen tego ktore je wydawal.naprawde po zabiciu przeciwnika nie trzeba oglaszac wszem i wobec ze to MOJ PARAZIZ BEZE MNIE BYSCIE TEGO NEI ZROBILI RZADZEE!! naprawde moze to przyjac spokojnie ;)
wedug ciebie ltk bez twojje pomocy zrobiloby mniej akcji?a wiec ktora akcje pomogliscie przygotowac ?? daliscie pomysl na jakas akcje?byla jakas akcja inicjowana przez jednego z was?? moze ta gdzie padles na gs island??
ogolnie to twoje texty o nocniczku i krzesle zostawia trwaly slad na mojej psychice i prawdopodobnie zamkne sie w sobie ;((
nie jedzi mi tak prosze,nie wytrzymam tego.
Slayer-Nuddle
20-09-2007, 18:09
Musisz odroznic zart od "oglaszania wszem i wobec".Wszyscy sie z tego polewali tak samo jak ja sam. Natomiast ty robisz problemy o gowno czyli o to co ty masz w glowie Pozatym pokaz mi post w ktorym napisalem ze ja tu rzadze. Nie rozumiem cie. Ty albo wszystko traktujesz na serio albo masz zryta psychoze. Nie nawidze takich ludzi.
Co do akcji. Nie powiedzialem ze nie byli by w stanie zoorganizowac akcji. Czytanie ze zrozumieniem - szkola podstawowa, klasa 6.
20-09-2007, 18:17
napisales ze trudniej ,wiec powiedz w organizowaniu ktorej pomagales.
zryta psychoze ale fajny z ciebie ziomus wow
probuje ci wytlumaczyc ze uwazasz sie za strasznie wielkiego,wyskakujesz do kiroa z textem a co ty mozesz wiedziec czy cos w tym stylu,jabys ty cos wiedzial.a GOWNO wiesz co juz nie raz podkreslalem.
uwazasz sie za wielkiego pro i myslisz ze mzoesz wiele,tymczasem jestes frajerem i nei mzoesz praktycznie nic,no chyba ze sobie kogos zabic od czasu do czasu i zlapac za to hunta :)
a twoje okrzyki z paralizem nie mow ze byly dla jaj bo nie byly ;)
20-09-2007, 18:27
to znaczy??:D
Slayer-Nuddle
20-09-2007, 18:28
Boixos. Jezeli tak trudno ci zrozumiec post ktory napisalem o kiroyu to poprostu przestan postowac. Zaloze sie ze wiele osob by to ucieszylo :]
,,a twoje okrzyki z paralizem nie mow ze byly dla jaj bo nie byly "
Kolejny raz brak prawdziwych informacji pokazuje twoj poziom. Przestan byc bajkopisarzem bo nawet to nie wychodzi ci najlepiej ;(
"napisales ze trudniej ,wiec powiedz w organizowaniu ktorej pomagales."
rowniez nie napisalem ze pomoglem organizowac
Coz. Zbierajac wszystko w kupe... Nie ogarniam cie. Poprostu nie mam pojecia w czym tkwi problem. Nie wiem co sie roi w Twoim malym mozdzku. Moze poprostu najpierw piszesz pozniej myslisz. Postaraj sie na odwrot chociaz raz.
Slayer-Nuddle
20-09-2007, 18:31
Powtórka z rozrywki?
Moja wina :D
to znaczy??:D
To znaczy, że już raz LS, Ltk, jak zwał tak zwał, przegrało wojnę przez problemy wewnętrzne.
20-09-2007, 18:43
dedal slayera nawet do ltk nie zaliczaj,naprawde on nic tak nie znaczy i nikt o neigo sie pewnie klo(u)cic nie bedzie a tym bardziej z nim bo kazdy huja na nim kladzie;))
widze ze z Gdyni,z kad dokladniej??
@Slayer
hmm jezeli nei pomagales w zadnej,to czemu mialoby byc trudniej bez ciebie/was? naprawde twoja pomoc duchowa tak wiele znaczy?
czy bledna informacja jest to ze jak padla darota to darles ryja jak idiota??chlopcze juz nie pierdol ;)
zreszta nie wiem po co ja tu z toba polemizuje,i tak kazdy (wiekszosc) ma ciebie za idiote
Slayer-Nuddle
20-09-2007, 18:45
dedal slayera nawet do ltk nie zaliczaj,naprawde on nic tak nie znaczy i nikt o neigo sie pewnie klo(u)cic nie bedzie a tym bardziej z nim bo kazdy huja na nim kladzie;))
widze ze z Gdyni,z kad dokladniej??
Oj zaliczysz zaliczysz i to wkrotce B)
Slayer-Nuddle
20-09-2007, 18:48
Ok nie chce tego kontunuowac i zajmowac kolejnych stron. Boixos jezeli uwazasz sie za boga i za to ze jestes lepszy od tych gowien (czyli od gowna), to niech tak bedzie. Pamietaj jednak ze dla wiekszosci bedziesz tym samym co teraz ja czy senah dla ciebie:]
Oj zaliczysz zaliczysz i to wkrotce B)
Niedawno postowales ze konczysz z tibia itp itd etc.
Po tym zdaniu nasuwa sie mysl:
Uzależnienie? (no offence)
Pamietaj jednak ze dla wiekszosci bedziesz tym samym co teraz ja czy senah dla ciebie:]
Wątpie.
Slayer-Nuddle
20-09-2007, 18:52
Niedawno postowales ze konczysz z tibia itp itd etc.
Po tym zdaniu nasuwa sie mysl:
Uzależnienie? (no offence)
Powiedzmy ze mam mala niespodzianke na koniec:D
Czaki Miszcz
20-09-2007, 18:55
Ja pier* jak to czytam to aż mi się żal robi. Zamiast czuć szacunek do bardziej doświadczonego gracza (boixos) to wytykasz że byłeś kimś w ltk. Tak sie zgrywasz a nawet nie zrobiłeś tego chara ...
20-09-2007, 19:09
@Dedal
napisze keidys do ciebie na priv moze sie gdzies spotkamy co??:)
w koncu gdansk i gdynia to niedaleko ;P
@Slayer
jaka to bedzie neispodzianka co?
Nedomanus
20-09-2007, 19:13
chlopaki dajcie sobie na pw ;) albo na wstrzymanie ;P
albo dojebcie na forum jakies disy to sie pobrechtamy
pozdrawiam.
Ciii!
Slayer kupuje jakiegoś druta do paraliżowania!
chlopaki dajcie sobie na pw ;) albo na wstrzymanie ;P
albo dojebcie na forum jakies disy to sie pobrechtamy
pozdrawiam.
Dobre by bylo fest :D
Slayer-Nuddle
21-09-2007, 09:12
@Slayer
jaka to bedzie neispodzianka co?
Jakbym powiedzial to by nie byla niespodzianka :D
@moregal
BR?
Jumacz85
21-09-2007, 11:03
@Slayer, Boixos
skonczcie juz to bo az zal czytac to wszystko...
prawda jest taka Slayerku ze Szikaka jeszcze za czasow Ls walczyla na poczatku w 8 przeciwko Ng, byla na kazdej akcji, zlapala wiele fragow, i wtedy o niej mozna bylo powiedziec ze bez niej byloby ciezko...
a co o Tobie moga powiedziec teraz? nawet by nie zauwazyli czy jestes czy nie... z tego co widzialem nie byles na zadnym sneaku, po prostu raz "dzieki Twojemu" paralyse ktos padl i podniecasz sie jakbys wszystkie fragi Ty zdobywal i bez Ciebie reszta bala sie w ogole logowac.
Odpuscie sobie to panowie, a jak macie sobie cos wytlumaczenia wymiencie sie numerami :D
pozdrawiam, old Vixi :*
Slayer-Nuddle
21-09-2007, 11:38
@Slayer, Boixos
skonczcie juz to bo az zal czytac to wszystko...
prawda jest taka Slayerku ze Szikaka jeszcze za czasow Ls walczyla na poczatku w 8 przeciwko Ng, byla na kazdej akcji, zlapala wiele fragow, i wtedy o niej mozna bylo powiedziec ze bez niej byloby ciezko...
a co o Tobie moga powiedziec teraz? nawet by nie zauwazyli czy jestes czy nie... z tego co widzialem nie byles na zadnym sneaku, po prostu raz "dzieki Twojemu" paralyse ktos padl i podniecasz sie jakbys wszystkie fragi Ty zdobywal i bez Ciebie reszta bala sie w ogole logowac.
Odpuscie sobie to panowie, a jak macie sobie cos wytlumaczenia wymiencie sie numerami :D
pozdrawiam, old Vixi :*
Ok to "podniecanie sie" nie jest jeszcze oznakiem tego ze jestem jakis boski. I jakbys przeczytal/przeczytala kilka stron wstecz to zauwazysz ze nie pisze nic w takim wlasnie stylu. Przyznaje, ze zagalopowalem sie moze troche:D, ale nie mowilem ze beze mnie bylo by im trudniej. Mowilem o ludziach ktorych Boixos nazywa "noobami". I nie obchodzi mnie ze szikaka miala tam 23682121893918327893 fragow. Naprawde, to o wszystkim nie swiadczy. Tu chodzi przede wszystkim o to ze Boixos stwaza problemy z niczego.
Ogolnie, dla mnie temat zamkniety. Jezeli Boixos bedzie chcial dalej sie pojezdzac nawzajem (co prowadzi do nikad) ja nie odpuszcze. Co prawda to nie ma sensu i nie jeden by powiedzial "badz madrzejszy, olej go". Ale zobaczymy :p
@Michal msg me
Btw Szikaka, znasz moze taki nick Szalony Krolik??
Pyro Aris
21-09-2007, 20:40
Artysso
Anical The Second
Rewis'Knight
Fenros Horra
Hedvenkka
Theakada
Madik
Madeverkus
Zelorac
Lockwif Arkanus
nie wiedzialem ,ze az tyle osob sie wykupilo
@edit
don foozie ,gerlimo ,imhreey ,kleyton ,vilarion ,waldorio w cg
Kiroy Wind
21-09-2007, 21:31
don foozie
waldorio
imhreey
vilarion
kleyton
gerlimo
vito~~
lurht
veggeh
zaplacili jescze
Slayer-Nuddle
21-09-2007, 21:45
20:33 Arly Fene [91]: koniec wojny
Ehhhh i powiedzcie jeszcze, że wy macie +18 lat i za niedługo będziecie siłą napędową Polski... Srry... Ale robi się niedobrze...
Pozdro Kiroy'ku :*
Pyro Aris
21-09-2007, 21:54
20:33 Arly Fene [91]: koniec wojny
w jakim sensie ?
co do wojny w sumie wypadaloby napisac GZ LTK jednakze...
gerlimo don kleyton itp~ w cg...
nawet jezeli to koniec wojny ltk vs ng... to i tak narazie serwerem rzadzi cg :>
predzej czy pozniej nastapi jakas bitka w ktora wlaczy sie cg, poprostu jest za ciasno na 2~3 takie duze gildie
Pyro Aris
21-09-2007, 23:34
mi sie wydaje ,ze teraz cg sie wezmie za vorstigarna
I Vorst~ dostanie tak po dupie że nawet gruz nie zostanie po nich ; ) CG ich po prostu rozmiecie w pył ; ]
Slayer-Nuddle
22-09-2007, 09:00
I Vorst~ dostanie tak po dupie że nawet gruz nie zostanie po nich ; ) CG ich po prostu rozmiecie w pył ; ]
Nie badz taki pewnien B)
Pyro Aris
22-09-2007, 12:02
ciekawi mnie co teraz zrobi pephy :)
zaplaci czy bedzie walczyl
Slayer a nad czym tu polemizować ... Vorst nie ma zgrania i nie masz szans. I to jest pewno 100% Moge się założyć z tobą o char że jak przyjdzie wojna cg vs vorst w aktualnych składach cg ma wygraną jak w banku ; )
Slayer a nad czym tu polemizować ... Vorst nie ma zgrania i nie masz szans. I to jest pewno 100% Moge się założyć z tobą o char że jak przyjdzie wojna cg vs vorst w aktualnych składach cg ma wygraną jak w banku ; )
W składach z przed wojny, NG miało wygraną jak w banku. Co do wojny, nie jestem przekonany, czy Mannow/Dorpaz będą chcieli odpuścić tak łatwo.
A wiecie moze ile ci z ng musieli placic? xd
Pyro Aris
22-09-2007, 14:06
W składach z przed wojny, NG miało wygraną jak w banku. Co do wojny, nie jestem przekonany, czy Mannow/Dorpaz będą chcieli odpuścić tak łatwo.
jakos nie zauwazylem ,zeby ta dwojka sie czyms przejela
jakos nie zauwazylem ,zeby ta dwojka sie czyms przejela
Mannow się tak rzadko loguje, że pewnie jeszcze tego nie zauważył. Zapewniam cię jednak, że Dorpaz tak łatwo korony nie odda.
Pyro Aris
22-09-2007, 15:34
Mannow się tak rzadko loguje, że pewnie jeszcze tego nie zauważył. Zapewniam cię jednak, że Dorpaz tak łatwo korony nie odda.
wystarczy ze odejdzie z ng i dolaczy do cg i problem rozwiazany
Shandowsky
22-09-2007, 16:21
Gdy usłyszałem że LtK wygrało wojnę poczułem się jak wtedy, kiedy PiS pokonał PO w wyborach :S...
Slayer-Nuddle
22-09-2007, 19:33
Gdy usłyszałem że LtK wygrało wojnę poczułem się jak wtedy, kiedy PiS pokonał PO w wyborach :S...
Trzeba bylo dobrze glosowac xD
patrzcie: http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1834065
karate:]
23-09-2007, 01:51
Co ma znaczyć invite suva do ltk?:o
A czy ja mówiłem coś że CG ma lepszy skład i dlatego wygra ? Poprostu Vorst nie ma zgrania wogóle i dlatego nie ma szans..
Fregonka Dorpaz się nie przejoł to czemu chciał się wypłacić jako jeden z pierwszysch tylko pewnie dostał taki payment że mu sie odechciało ; >
@Zywi
widze jakies ciekawe newsy masz o dorpazie ; D
@Slayer czy kto tam pare stron wczesniej
wole pozostac hunted niz grac z ludzmi ktorzy nie maja honoru ( tak wiem pephy pedal polske sprzedal i poszedl do ng , ale tam zawsze bylo moje miejsce) ale przyklad rotana i spolki pokazuje jak nisko mozna upasc ratujac swoja dupe (aka. rotan zostawia ET w potrzebie a gdy on jest w potrzebie tworza ltk) skad wiecie ze nagle teraz mu sie nie zachce czegos podobnego ;).
Zreszta cieszcie sie pu/óki mozecie bo juz widze jak cg daje grac polakom i hiszpanom na tym serwerze.
@Ltk
Play as you were to die tomorrow.
@ CG vs V
jak dla mnie to wynik jest oczywisty .
O&o
Zielaq.
Pyro Aris
23-09-2007, 17:31
@zielaq
tylko jest taka roznica ,ze do rotana przylaczyli sie ludzie huntowani ,wiec zwisa im to czy byc hunted nie logowac sie wogole itp czy walczyc
Slayer-Nuddle
23-09-2007, 17:39
Honor w Tibii? To juz poczatki mieszania sie tej gry z realem. Uwazaj p3ps.
@Freg
no powiedzmy ale nie dokonca
@Slayer
Honor w Tibii ? a czemu uwazasz to za cos dziwnego ?nie musze na nic uwazac bo doskonale umiem podzielic te dwie rzeczy rl/tibia.
skoro uwazasz ze honor nie jest potrzebny w Tibii lub nie ma go to to samo mozna powiedziec o kumplach ze to nie sa moii kumple ?
Misiek no teraz dales plame lamo jedna mala :P poniewaz jak bylo twoje miejsce w ng jak cie zajebali za zbyt wysoki lvl cieciu malinowy :P to powiem raz :P druga sprawa wyplaciles sie tak samo jak rotan :P tylko tyle ze nie pekowales polakow w wojnie et/ls :P sorki misiek ale teraz przesadziles :D lubie cie wrecz kocham :D sorki musza wiedziec ze tworzymy pare :D ale przeszlsoci sie nie wypieraj :P to ansze dziedzictwo :D:D:D:D:8o8o8o
slayer : jak dla ciebie honor to sprawa rla to normalnie mnie rozbawiles :D na caly tydzien :D ile ty masz lat 10 ?? 11 ?? :D
Yaugardo
23-09-2007, 19:09
jak ktos zna spooilera w rl to niech mu ladnie przekarze ze do 22 dzisiaj ma zwrocic kase "Szaman Amidamaru" on wie za co
pozdroX(X(X(X(X(
@Wuja
wiesz ze ja tez Cie lubie wrecz kocham :D
ale tak
raz. nie wyplacilem sie jak rotan tylko odszedlem PO wojnie a nie w trakcie jak inni to co sobie ludzie dopowiedzili to juz ich sprawa
ale przeszlsoci sie nie wypieraj :P
( tak wiem pephy pedal polske sprzedal i poszedl do ng , ale tam zawsze bylo moje miejsce)
wiesz jak to jest jak hmm nie powiem serce bo zaraz bedzie ze pephy kocha szwedow z internetu a z przymusu jestes gdzie indziej ( nie nie bylem spy ani nic w ta strone).
tak moje miejsce jest w NG i tam pozostane.
<3 Wujas
Miske ja tez cie kocham :D ale pierdolisz :D poruchales przez weekend i ci sie we lbie poprzestawialo hahahahahah :D:D:D:D
Misiek :*
Yaugardo
23-09-2007, 19:20
o w ciul ale kirojku kochany wez sie nie rozpedzaj zielak jest tylko moj ostatnio mu odpuscilem ale on wie co go czeka przy next meetingu <sex>:cup::cup:
ale to bedzie glupie co powiem
spoko podziele sie ze wszystkimi xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD haha
Nedomanus
23-09-2007, 21:26
tibia connecting homos :D
no to teraz bedzie gorzej niz z krzeslem ; P
Pyro Aris
23-09-2007, 22:12
i powstana koszulki ,bede bronil tibii plastikowym przyjecielem
Yaugardo
23-09-2007, 23:22
:D nie no zwiazki homosexualne to jest przyszlosc świata. Musze sporobowac zaplodnic michałka to moze jakas super rasa powstanie
:D nie no zwiazki homosexualne to jest przyszlosc świata. Musze sporobowac zaplodnic michałka to moze jakas super rasa powstanie
Słyszalem, że orki i trolle się nie krzyżują. XD!
Polecam -> Tatu - Malchik Gay
Yaugardo
24-09-2007, 11:29
Słyszalem, że orki i trolle się nie krzyżują. XD!
To myslisz jak powstały Ogry :o prosze oto rozwianie twoich watpliwosci :D:cup::cup:
Ltk ladnie sie powiekszylo, chyba 70ppl juz jest.
Wie ktos moze czy program Findit skutecznie usuwa own tibie i inne gowna?
Troche nie na temat ale odpiszcie jak mozecie xD
A co masz na kompie :D,niewiem bo niemialem tych gownien nigdy na kompie :D
sciagnolem dzisiaj ip changera i moge sie zlaorzyc o 100 ze jest keylogger xD i nie wiem czy formata robic ktorego robilem wczoraj czy jednak sprobowac usunac czyms :cup::cup::cup:wiem jestem genialny xD!
sciagnolem dzisiaj ip changera i moge sie zlaorzyc o 100 ze jest keylogger xD i nie wiem czy formata robic ktorego robilem wczoraj czy jednak sprobowac usunac czyms :cup::cup::cup:wiem jestem genialny xD!
Format fest.
no ltk wygralo wojne ale w hura optymizm bym nie wpadal raczej radze ludziom z ltk expic expic expic :P bo nigdyyy nic nie wiadomoooo :P wiec do dziela panowie :P
Shandowsky
25-09-2007, 03:46
Mam na sprzedanie koło od malucha... i całkiem nową wycieraczkę firmy Bosh
Mam na sprzedanie koło od malucha... i całkiem nową wycieraczkę firmy Bosh
Las rąk plx?
Slayer-Nuddle
27-09-2007, 08:13
Edge Crusher
Sep 27 2007, 00:57:25 CEST Killed at Level 104 by Zelorac
Smells good?
No i znow mamy wojne bedzie o czym pisac ; )
Pyro Aris
27-09-2007, 23:36
to teraz tylko czekac az sie nooby z ltk wyplaca
Kiroy Wind
28-09-2007, 00:08
Jak narazie tylko Sephern, Orco Gitu, Kleyton odeszli z CG.
Nie sadze zeby szybko sie ktos wyplacil ale zobaczymy ;d
Pyro Aris
28-09-2007, 00:33
Arcazan
Sep 26 2007, 19:33:11 CEST Killed at Level 102 by Evor of Hells
and by Lady Szikaka
wczoraj
Pffff a czy ktoś się spodziewał czegoś innego jak wchłonięcie CG do NG ? Drugi raz ratują dupe Mannowowi - raz Don Zasa a teraz Vany Hod.
Btw. Myślałem, że święto po obaleniu Dominatora i NG na Obsidii będzie bardziej widoczne :D
Pffff a czy ktoś się spodziewał czegoś innego jak wchłonięcie CG do NG ? Drugi raz ratują dupe Mannowowi - raz Don Zasa a teraz Vany Hod.
Btw. Myślałem, że święto po obaleniu Dominatora i NG na Obsidii będzie bardziej widoczne :D
fakt, ale sami tez sie ratują :) troszke
Pyro Aris
28-09-2007, 02:04
no zeby jeszcze ci z Vorstigarny doszli do ltk :D
Jak narazie tylko Sephern, Orco Gitu, Kleyton odeszli z CG.
avo'hawk sheepenator ,orkabalo ,vilarion jeszcze
fakt, ale sami tez sie ratują :) troszke
No ratują :). Ale najbardziej mnie śmieszyła ta niby przyjaźń pomiędzy CG i LTK na forum. Wspólne zasady co do expienia gdzie każdy pisał "Signed", albo hunted rodzinki Skulterpa, gratulacyny post dla Waptora gdy tylko zdobył 170 lvl... funny... xD
Wszystko co dobre szybko się kończy. Zobaczymy jak NG sobie poradzi ze wzmocnionymi siłami.
Thavenix
28-09-2007, 12:29
wolne expowiska ;*
Lord Wlodek
28-09-2007, 16:15
Suv the Dark Magican
Sep 28 2007, 14:18:02 CEST Killed at Level 131 by Vany Hod
and by Zelorac
Turkowie w Ltk, niektórzy z Vorstigarny doszli do Ltk
ma ktos rec jak padam ? xd
Zmienilem niewazne co tu bylo i sorry dla asmita, ale tez nifox mi zle przekazal :P
I co teraz zrobi Suv? :confused: Czy bedzie walczyc przeciwko CG?
Dzisiaj mialem kupic 64 silki za 186k od nifoxa, ale dedmit powiedzial ze jak kupie to bede mial hunta na zawsze, wiec nie kupilem, nice pa...
nie dedmit to powiedzial tylko ja, to po pierwsze
po drugie nie powiedzialem ze bedziesz mial hunta na zawsze
po trzecie nawet z toba nie gadalem
po czwarte powiedzialem nifoxowi ze cie pukne jak ci sprzeda (bo mial sprzedac mi najpierw), to byl jeden z argumentow zeby mi sprzedal
po piate nigdy bym nie zabil kogos za outfit, albo za to ze kupuje cos od innego, gdyby jednak zadecydowal sprzedac ci nie ruszyl bym cie bo ja nie jestem kims z CG albo Dorpazem, ktory zabija za takie rzeczy
rozumiem ze mozesz czuc sie smutny ze nie kupiles silkow, ale jednak wiem ze bylem pierwszy u nifoxa =p
pozdro, sorry za chaotyczny post :D
LoL??
"nie dedmit to powiedzial tylko ja, to po pierwsze"
"po trzecie nawet z toba nie gadalem"
Co to kurwa ?? ;D Paradoks o.O?
LoL??
"nie dedmit to powiedzial tylko ja, to po pierwsze"
"po trzecie nawet z toba nie gadalem"
Co to kurwa ?? ;D Paradoks o.O?
Arha, ja gadalem tylko z nifoxem a on przekrecal to co mowilem dla romasa (prawdopodobnie znajomosc angielskiego zawiodla) =p
nvm
Yaugardo
29-09-2007, 13:10
Dzisiaj pije wasze zdrowie kochani ;):cup::cup::cup:
Nedomanus
29-09-2007, 15:28
nie pij stary to sie zle konczy ; P
ahh ten kac. od pon odkladam alko ; P
A ja wczoraj tylko jedno piwko i Red Bull xD. I dzień po imprezie piękny :). Zero kaca... Nawet nie suszy :p
Są też inne środki po których kaca nie ma, a piwo jest po to żeby usiąść sobie z kumplami i popić, a nie żeby się piwem upić, chociaż tak bywa czasem :P
Malmo Baruin
Sep 29 2007, 16:37:43 CEST Killed at Level 72 by Jacare
and by Eltanixal Nimhicus
Jokkololz
Sep 29 2007, 16:39:43 CEST Killed at Level 8 by Rine
to 2 moze bez sensu ale co tam xD
Slayer-Nuddle
29-09-2007, 18:52
Malmo Baruin
Sep 29 2007, 16:37:43 CEST Killed at Level 72 by Jacare
and by Eltanixal Nimhicus
Jokkololz
Sep 29 2007, 16:39:43 CEST Killed at Level 8 by Rine
to 2 moze bez sensu ale co tam xD
Kocham Cie
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.