Pokaż pełną wersje : Wojna Ng vs LS
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
[
17]
18
19
nie o to chodzi, taki Kleyton, Waptor i parenascie osob z NG tyle co botowalo to poezja, a zaden bana chyba nie dostal ;p
Kleyton za macro dostal bo sam pamietam xd
Tenlecore
Feb 01 2008, 17:25:33 CET Killed at Level 125 by Lady Szikaka
slayer de'sal : nie wiem czy masz z nim kontakt itd ale zeby nie bylo nieporozumien , Nitro del'sal juz nie bedzie mial prawa grac na obsidii czy to wyrga ng czy saint !! reason on wie za co i popelnil ten blad dwa razy !!
Signed wuja Kiroy !!
Slayer-Nuddle
02-02-2008, 18:20
Kiroy
Musze Cie zmartwic ale ten kto teraz gra nitrem to nie ten nitro z moich czasow :( Chlop sprzedal chara na 100 lvlu
SLayer spoko loko tylko zeby nie bylo problemow !! potem ze pa itd spoko !!
signed wuja !
Mefisto of Deth
02-02-2008, 22:05
SLayer spoko loko tylko zeby nie bylo problemow !! potem ze pa itd spoko !!
signed wuja !
Slayer del'sal to złodziej okradł mi kumpla z Pacca.
sabaevil
02-02-2008, 22:31
ze co ? ze kiedy ? ze chyba cos Ci sie pomylilo -.-
a co zabral mu tego pacca z postaci ? czy wziol mu postac z paccem -.-
jak cos to okradl na paca a nie z pacca ;] tak przyanjmniej mi sie zdaje :]
@up
ale go pojechales , po calosci.
pewnie mu lyso teraz ..
sabaevil
03-02-2008, 00:03
@up
mam sie smiac czy plakac ?
nie kluce sie z ludzmi ;p ale nie lubie jak ktos pisze pierdoly takie :)
a ty zielaq nie musisz odrazu ze mnie szydzic ;)
Pyro Aris
03-02-2008, 00:34
panicore
Feb 02 2008, 19:01:46 CET Killed at Level 124 by Xertizo
and by Elder Pojarra
biedny turas wydal 2 mln na chara i dostal w tube ;D
teraz macie tureckie zastepy przeciwko sobie xD
ej Bikus sie podlamuje po tylu dedach czy co ? bo pisze jakies zjebane posty ;o jak chce to jak on to mowi "msg me i will get low payment" ;)
uprzedzajac Pephego
http://www.***********.com/864787836.html
speedy share
Arha
Inhabitant of Obsidia
Profession: Royal Paladin
Level: 130
Blessed of the Saint
Thread (#1995663)
Second Page
Rotanimod Eht
insulting
03-02-2008, 02:17
Ethinos down!
Feb 03 2008, 01:08:09 CET Killed at Level 106 by Pephy and by Clarizo
@kafior
tonacy brzytwy sie chwyta :p
cam
http://www.xxxxxxx.com/864787836.html
xxxxx- speedy.share
Slayer-Nuddle
03-02-2008, 03:11
No coz, jak gmi nie karaja to karam ja :D
No coz, jak gmi nie karaja to karam ja :D
"karam"- karze? czy jak?
"karam"- karze? czy jak?
każe*, odmienia sie od rozkazu nie od kary :)
/Taer
@ up
tak, tylko ze wtedy to nie ten wyraz, bo jak sam napisales odmienia sie od rozkazu a nie od kary, a karac ~ wymierzac kare.
a nygus ofc musi sie czepiac, to samo jakis sabaevil.
hugo'odyn
03-02-2008, 09:58
biedny turas wydal 2 mln na chara i dostal w tube ;D
teraz macie tureckie zastepy przeciwko sobie xD
Moga byc i Brazole i trza wycinac wszystko co wspomaga ng lub expi dla nich,jak trza bedzie wytniemy pol serva najwazniejsze to oczyscic ten serv z dziadostwa:cup:,a tak swoja droga to nie wszyscy w ng sa tacy zli ale wojna to wojna.
nie jestem tonacym ale poprostu robie to z nudow, jebany cipsoft mnie wychujal i tyle.
i apropo za takie coś może dostać pouczenie, zawsze coś ;)
i btw moze byc nawet banowany 8 razy, tylko zalezy w jakich odstepach czasu
sabaevil
03-02-2008, 10:39
@ up
tak, tylko ze wtedy to nie ten wyraz, bo jak sam napisales odmienia sie od rozkazu a nie od kary, a karac ~ wymierzac kare.
ja ogoleni sie nie czepiam bo tez niewiadomo jaki dobry nie jestem :p chodzi mi o pomylki w pisowni ;p ale wiesz jak ktos wjezdza na postac ktora gralem ze sie nia okradalo to cos musze powiedziec :p
nie jestem tonacym ale poprostu robie to z nudow, jebany cipsoft mnie wychujal i tyle.
i apropo za takie coś może dostać pouczenie, zawsze coś ;)
i btw moze byc nawet banowany 8 razy, tylko zalezy w jakich odstepach czasu
Ostatnio dostal za offensive statement "retard on wheelchair" w opisie Fozivo? Czy mnie pamiec myli?:P
Wiesz, moje konto z Taer'em i 99 msem na nebuli to tez tak w sumie.. ehm.. jakbym poczekal 1 dzien wiecej criminal record zniknalby :P
Slayer-Nuddle
03-02-2008, 11:20
"karam"- karze? czy jak?
Dlatego Cię nie lubię...
(sprawdź, może błędy są):baby:
Slayer-Nuddle
03-02-2008, 14:03
Benek Plaxx
Feb 03 2008, 04:38:43 CET Killed at Level 76 by Minkjuuk
and by Sir Kiiviin
Tak poza tematem wojny xD
Mefisto of Deth
03-02-2008, 14:39
ze co ? ze kiedy ? ze chyba cos Ci sie pomylilo -.-
a co zabral mu tego pacca z postaci ? czy wziol mu postac z paccem -.-
jak cos to okradl na paca a nie z pacca ;] tak przyanjmniej mi sie zdaje :]
Sorry pomyłka chodziło mi o Lewar del'sal. Jeszcze raz sorry duże nieporozumienie :(
ooo a Benek Plaxx jescze zyje xD
ja myslalem ze ta gildia jest po stronie ng ale chyba mi sie pomylilo : P
15-0 ?
http://www.xxxxxxxx.com/586640519.html
xxxxxxx- speed.yshare
Dalanther
03-02-2008, 16:28
Pohuńcmy razem smoki, bo jest fajnie ... :D
pohuncy razem ass lickerow, czyli ciebie
Dalanther
03-02-2008, 16:32
Pohuńcmy razem polaczków, którzy przje.ali wojne i grzeją PeZeta xD
Heldrax:
Feb 03 2008, 15:25:12 CET Killed at Level 116 by Pephy
and by Mannow
No, a wy gadaliście, że to ja jestem pieskiem Pephyego?;> Powiedziałem mu, że ma go zabić, gdyż pragnę zemsty i tak się stało:D Ha i kto jest czyim pieskiem?:DDD
Hail NG! ;*
masz mnie leoś : D
Wiesz, nie żebym był jakiś nie skromny, ale my po prostu zajebiści jesteśmy:DDD
Lord Wlodek
03-02-2008, 17:31
Heldrax:
Feb 03 2008, 15:25:12 CET Killed at Level 116 by Pephy
and by Mannow
No, a wy gadaliście, że to ja jestem pieskiem Pephyego?;> Powiedziałem mu, że ma go zabić, gdyż pragnę zemsty i tak się stało:D Ha i kto jest czyim pieskiem?:DDD
Hail NG! ;*
Hhahahahahahahahaha <leży i kwiczy> hahahahahahhahahahaha
sabaevil
03-02-2008, 18:08
no to chyba powoli robi sie koniec tej wojny ... :/ :(
InvisibleWound
03-02-2008, 18:53
no to chyba powoli robi sie koniec tej wojny ... :/ :(
a wedlug mnie to dopiero poczatek.
@ up
Nie czepiam sie tylko pytam jak to sie pisze kurwa X(
@Slayer~
Ja ci nie kaze mnie lubic. Wy juz myslicie ze sie czepiam lol sam sie upewniam bo nie wiedzialem zal.
Slayer-Nuddle
03-02-2008, 19:36
Nyga
To bylo czepianie i dobrze o tym wiesz B) Zreszta koniec tematu <kropka>
sabaevil
03-02-2008, 19:54
a wedlug mnie to dopiero poczatek.
jesli tak to sie ciesze..
shadow vain (albo jakos tak nie pamietam) pay out :/
mam nadzieje ze w niedalekim czasie saint wygra w koncu jakas openke :evul:
Kaktus92
03-02-2008, 20:09
No to teraz walka rozgorzała na dobre... Mam nadzieję, że "Świętym" nie siądzie psychika po ostatnich niepowodzeniach. WELCOME TO OBSIDIAN HELL!!
saint nie wyjdzie na openke
saint nie wyjdzie na openke
Zebys Tylko sie nie przeliczyl ;))
na wszystko Przyjdzie czas i miejsce
i na kazdego....:)
pOzdrO:)
Saint bez slayera jest jak mysz bez sera, nawet sie zarymowalo i dlatego tyle niepowodzen jest xD
@omoj
powiedz tylko kiedy
sabaevil
03-02-2008, 20:55
Saint bez slayera jest jak mysz bez sera, nawet sie zarymowalo i dlatego tyle niepowodzen jest xD
masz cos do slayera :D ?
no raczej bez nas no chance :( 8o dajcie chara plax :D:D:D
@Kaktus92
ja na Twoim miejscu skoro tu grasz to bym sie nie opowiadal tak strasznie za saint skoro z nimi nie walczysz bo ktos Ci moze podciac skrzydla :P
"..Mam nadzieję, że "Świętym" nie siądzie psychika.." ja to odebralem tak jakbys byl za Saint :p chyba ze sie myle to sory :P
@zielaq
czemu nie wyjda na openke ?;(
Kaktus92
03-02-2008, 23:33
@Sabaevil
Saint walczą w słusznej sprawie o to mi chodzi. Nie wiem skąd tyle w szwedach nienawiści do polaków. Popieram cel jaki im przyświeca, gdyż każdy powinien mieć prawo do swobodnego grania niezależnie od narodowości.
Gepolsky
03-02-2008, 23:59
Zielaq co tak ostatnio padasz? Net? Pech?
masz cos do slayera :D ?
no raczej bez nas no chance :( 8o dajcie chara plax :D:D:D
@Kaktus92
ja na Twoim miejscu skoro tu grasz to bym sie nie opowiadal tak strasznie za saint skoro z nimi nie walczysz bo ktos Ci moze podciac skrzydla :P
"..Mam nadzieję, że "Świętym" nie siądzie psychika.." ja to odebralem tak jakbys byl za Saint :p chyba ze sie myle to sory :P
Leonidasie! prowadź nas do zwycięstwa!
@Sabaevil
Saint walczą w słusznej sprawie o to mi chodzi. Nie wiem skąd tyle w szwedach nienawiści do polaków. Popieram cel jaki im przyświeca, gdyż każdy powinien mieć prawo do swobodnego grania niezależnie od narodowości.
@ Kaktus92
Kolego, dziś już nie ma dobrych i złych... Dziś gwałt sie gwałtem odciska...
tak troszke odbiegajac od tematu
Peero
Feb 03 2008, 23:17:30 CET Killed at Level 125 by Don'Hawk
and by Elvis Gresley
http://www.***********.com/482892116.html
Dzieki ;):cup:
s p e e d y s h a r e
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/36985
sabaevil
04-02-2008, 00:44
Leonidasie! prowadź nas do zwycięstwa!
ok no problem :d jestem na wezwanie :d tylko musze slayerem troche przyexpic :D
jesli tak to sie ciesze..
shadow vain (albo jakos tak nie pamietam) pay out :/
mam nadzieje ze w niedalekim czasie saint wygra w koncu jakas openke :evul:
Przeraza mnie niewiedza ludzi na tym forum, madrzy sie kazdy a gówno wie, stary zanim bedziesz płakał to zastanow sie bo Shadow Vain nigdy nie był w Saint, to koles ktory kiedys kiedys był hunted a Ng robi propagande i w**ebalo go do posta ze zaplacil i wyglada to tak jakby to byl ktos z Saint. Nie masz pojecia nie pisz i nie roznos głupot.
raz przez kompa a tak to znoobilem 3 razy ;p
sabaevil
04-02-2008, 01:31
Przeraza mnie niewiedza ludzi na tym forum, madrzy sie kazdy a gówno wie, stary zanim bedziesz płakał to zastanow sie bo Shadow Vain nigdy nie był w Saint, to koles ktory kiedys kiedys był hunted a Ng robi propagande i w**ebalo go do posta ze zaplacil i wyglada to tak jakby to byl ktos z Saint. Nie masz pojecia nie pisz i nie roznos głupot.
nie bede plakal z powodu tibi od tego zacznijmy -.- nie jestem Toba ;] przeczytalem to na forum.tibia.com wiec nie pie**ol mi tu o niewiedzy itp bo nie gram tylko czytam fora .. :)
a pisal bede co chcial gdzie chcial i kiedy bedzie mi sie podobalo bo tego mi nie zabronisz B)
a puki co to widze ze prawie ty placzesz bo cos niejest (z tego co mowisz) zgodne z prawda. nie latwiej normalnie napisac a nie odrazu wjezdzac na kogos wielki 'wszechmocny wszechwiedzacy kozaku' ?
~a moje wjechanie na Ciebie jest tylko odwetem :] bo z zasady nie atakuje ludzi jak niemam powodu :)
Ue style na frostach..mimo ~500k/h to jest trudne uwierz :)
@Kaktus92
nienawiść szwedów? ciekawe gdzie jakoś ja, Duba czy Pephy wolimy trzymać z nimi, a nie z Saint, a wiesz dlaczego? Bo to tylko gra, wśród nich mamy przyjaciół, którzy wolą umrzeć z nami niż spierdolić do pz czy coś ;)
Nedomanus
04-02-2008, 07:14
Gader teraz to juz za przeproszeniem pierdolisz :) a co bylo jak ng zajebalo zielaqa? a co myslisz o PL ktorzy teraz sa w NG? nie zebym byl jakos uprzedzony czy cos ale na 90% podziela los bosniakow. moze z wyjatkiem Pephyego bo ng bedzie potrzebowalo kogos z PL do ogarniania co sie dzieje u polskiej strony obsidii
nie bede plakal z powodu tibi od tego zacznijmy -.- nie jestem Toba ;] przeczytalem to na forum.tibia.com wiec nie pie**ol mi tu o niewiedzy itp bo nie gram tylko czytam fora .. :)
a pisal bede co chcial gdzie chcial i kiedy bedzie mi sie podobalo bo tego mi nie zabronisz B)
a puki co to widze ze prawie ty placzesz bo cos niejest (z tego co mowisz) zgodne z prawda. nie latwiej normalnie napisac a nie odrazu wjezdzac na kogos wielki 'wszechmocny wszechwiedzacy kozaku' ?
~a moje wjechanie na Ciebie jest tylko odwetem :] bo z zasady nie atakuje ludzi jak niemam powodu :)
Widać własnie jak niska jest Twoja inteligencja, w rl tez wierzysz we wszystko co przeczytasz w gazecie? stary mogę napisać posta ze całe NG sie wypłaciło, przylecisz tutaj i powiesz "HURAAA NG sie wypłaciło"? :] i zdecydowanie tak, w porównaniu z Tobą na pewno jestem Wszechwiedzący, przynajmniej na ten temat.
btw. póki co, a nie puki, to tak żebyś chociaż z tego forum wyniósł coś wartościowego.
sabaevil
04-02-2008, 10:20
Widać własnie jak niska jest Twoja inteligencja, w rl tez wierzysz we wszystko co przeczytasz w gazecie? stary mogę napisać posta ze całe NG sie wypłaciło, przylecisz tutaj i powiesz "HURAAA NG sie wypłaciło"? :] i zdecydowanie tak, w porównaniu z Tobą na pewno jestem Wszechwiedzący, przynajmniej na ten temat.
btw. póki co, a nie puki, to tak żebyś chociaż z tego forum wyniósł coś wartościowego.
wszechmogacy wszechwiedzacy przepraszam ze Cie urazilem [mam dysgrafie wiec jebie mnie jak sie pisze] to zajebiscie ze wszsytko wiesz tylko zeby od tej wiedzy ktos Ci kiedys nie przyjebal w rl bo za duzo bedziesz wiedzial -.- ( nie odbieraj tego jak obelge albo cos :) to tylko moje spostrzerzenie do tego jak gadasz z ludzmi tutaj)
to tyle bo nie gadam z ludzmi o nizszym poziomie .
Gader : wybacz ale jakos nie widze dannego czy do patricka biegnacego pasc za ciebie :D buahaha sorki :D
ja osobiscie mam nadzieje ze Pephemu nikt nic z NG nie zrobi :P bo po XUso ktory byl tez wielkim kumplem ng jak chocby Ja i zajebali mu jakies ****e z ng rlow i ng go zostawilo !! zrsezta tak samo mi jak padl szikaka od grajacego kumpla dorpaza na nim !! i po 2 latach znajomosci uslsyzalem od dorpaza " i co z tego ze mam 5 kk nie ebde placil zadnemu jebanemu polakowi !! jestem krolem na tym serviei moge robic oc chcce !! szok !! dlatego daj Bóg Pephemu aby nie trafila mu sie taka sytuacja :P
Jedyny plus tego ze juz nie mannow i dorpaz zradza w NG !! dlatego ta gildia ma szanse wytwrac w jakims tam trzonie !! i sie nie rozpasc !! a raczej wejscw nowa ere NG !
Pozdro Misieq :*
Dalanther
04-02-2008, 20:00
Koniec Świętych ? =(
Tak koniec..!!! oneneone111!1one
Tak koniec..!!! oneneone111!1one
No wreszcie;D juz sie doczekac nie moglem ^^
@Arha
Tym bardziej nie zmienię, gdyż widzę jak bardzo Cię w*****a :)))))
wez lepiej zmien swoj opis, bo bac to sie moge mojego starego a nie jakies szmaty z ng n/c
Dalanther
04-02-2008, 21:10
ARHA! JAKI TY JESTEŚ OSTRY !!!! mmmmmmm Jak tam Xerena? Czy wasz dowódca Rolnik też tam wam kupuje gp? ahuhuaheuhaushuea
wyjebane mam w xerene jak i w ciebie s*****aly ass lickorze, napisz do mnie jak cie ng zajebie.
nvm, dussy msg me in game
wyjebane mam w xerene jak i w ciebie s*****aly ass lickorze, napisz do mnie jak cie ng zajebie.
nvm, dussy msg me in game
Nie umiesz przegrywać...dziecko Carlin dp jesteś i tyle ^^
Yaugardo
04-02-2008, 21:55
Ostro sobie pogrywacie. Pogodzie sie z tym Arha ze dostaliscie po dupie i tego nic nie zmieni;)
a ty jestes dzieckiem neo :| zal.pl
ja sie pogodzilem. uwierz mi ze nie jestem dzieckiem neo czy tam carlin. dla mnie dziecmi takimi sa ludzie ktorzy jebia pa wszedzie gdzie moga. czyli twoje ukochane ng
Yaugardo
04-02-2008, 22:03
ja sie pogodzilem. uwierz mi ze nie jestem dzieckiem neo czy tam carlin. dla mnie dziecmi takimi sa ludzie ktorzy jebia pa wszedzie gdzie moga. czyli twoje ukochane ng
robia to co chca i mnie to nie obchodzi poniewaz nie walczylem zeby sobie polizac dupe tylko gdybyscie wy wygrali to JA mial bym kicka
Sainty wcale nie huncily kogos za samo "rl to..." :)
Pyro Aris
04-02-2008, 22:26
no ciebie to chyba huncili za debilizm
Yaugardo
04-02-2008, 22:46
no ciebie to chyba huncili za debilizm
Ojj musisz go tak jechac na kozaka. Ale jak wasze jakies noobki pisza i kazdego jada to jest ok?
"Każdy dobrze o tym wie, że Sainty NG boją sie ^^"
ja j3bi3 z ktorego przedszkola jestes i o ktorej macie lezakowanie ?
jestes juz w sredniakach ? Mow mi wiecej zią.
"Każdy dobrze o tym wie, że Sainty NG boją sie ^^"
ja j3bi3 z ktorego przedszkola jestes i o ktorej macie lezakowanie ?
jestes juz w sredniakach ? Mow mi wiecej zią.
Liceum Profilowane nr V przy ulicy Worcella. Profil ekonomiczno-administracyjny. :)
Dalanther
05-02-2008, 00:05
Myllion, cięta riposta !1 Żart na poziomie Karola Sztrasburgera w familiadzie. _/
sabaevil
05-02-2008, 00:07
wiedzialem ze jestes troche przyjebany ale nie myslalem ze az tak -.-
powodzenia w ng i czekam az Cie ktos z nich zajebie B)
@up
no tak Twoje zarty za to sa bez poziomu B)
wiedzialem ze jestes troche przyjebany ale nie myslalem ze az tak -.-
powodzenia w ng i czekam az Cie ktos z nich zajebie B)
@up
no tak Twoje zarty za to sa bez poziomu B)
a Ty jesteś evul :(((((
Dalanther
05-02-2008, 00:15
To nie żart... to czysta i szczera prawda ;)
sabaevil
05-02-2008, 00:18
a Ty jesteś evul :(((((
a wiesz co to wogole znaczy? bo chyba nie 8o8o8o
wiesz wydaje mi sie ze zycie na rl Ci nie wychodzi wiec myslisz ze jak jestes w super gildi rzadzacej obsidia to jestes fajny - rozczaruje cie - nie jestes :baby: a ta gildia itak wczesniej lub pozniej wyjebie Cie i bedziesz mial pograne :)
btw - jestes dziecinny i mam dla Ciebie rade - albo bedzie bez rady :]
hugo'odyn
05-02-2008, 00:19
[QUOTE=Piesek;1881538]No wreszcie;D juz sie doczekac nie moglem ^^
No ty tos pokazal klase w tej wojnie ,wszyscy po pz sie chowali jak zes byl online ,niewiem po co tu sie napinasz i robisz z siebie bohatera jak ty tylko zoluwke grzales ,jestes i bedziesz tylko miesem armatnim a po2 nawet memberem Ng niebyles.a z czasem podzielisz los wiekszosci co byli tacy cwani bo pomagali ng czy co tys tam robil bo pamietam cie tylko z tego ze glebe gryzles.B),ja pierdole nic niezrobil a sie napinaaaaaaaaaaX(.tak do wszystkich co tu placza, zala sie i napinaja to tylko gierka po co takie glupoty piszecie?8o
sabaevil
05-02-2008, 00:23
No ty tos pokazal klase w tej wojnie ,wszyscy po pz sie chowali jak zes byl online ,niewiem po co tu sie napinasz i robisz z siebie bohatera jak ty tylko zoluwke grzales ,jestes i bedziesz tylko miesem armatnim a po2 nawet memberem Ng niebyles.a z czasem podzielisz los wiekszosci co byli tacy cwani bo pomagali ng czy co tys tam robil bo pamietam cie tylko z tego ze glebe gryzles.B),ja pierdole nic niezrobil a sie napinaaaaaaaaaaX(.tak do wszystkich co tu placza, zala sie i napinaja to tylko gierka po co takie glupoty piszecie?8o
brawo :D ladnie to ujoles wszystko - a to ostatnie :D - dlaczego ? szczerze ? ja osobiscie bo mi sie nudzi a niechce mi sie spac :D elo :P
smieje sie sam z tego co pisze no ale .. :D niektore rzeczy sa prawda jak np to ze wiekszosc podzieli los xuso~ .. pephemu tego nie zycze :) ale Tobie gader zycze z calego serca :)
Ja na Ciebie nie wjeżdżam to po 1, po2 jednak walczyłem mam mały lvl lecz starałem się coś zrobić i chyba mi sie udało. ;)
@do Sabaevila
a wiesz co to wogole znaczy? bo chyba nie
wiesz wydaje mi sie ze zycie na rl Ci nie wychodzi wiec myslisz ze jak jestes w super gildi rzadzacej obsidia to jestes fajny - rozczaruje cie - nie jestes a ta gildia itak wczesniej lub pozniej wyjebie Cie i bedziesz mial pograne
btw - jestes dziecinny i mam dla Ciebie rade - albo bedzie bez rady
Niech Cię moje życie na rl nie obchodzi. Mam prawo do prywatności ok?
Nie jestem w żadnej gildii, wyjebie mnie trudno moja sprawa wtedy zmienię server.
Tak jestem dziecinny, wiem o tym, ale chcę się nacieszyć dzieciństwem póki je mam jeszcze, a dużo mi go nie zostało.
Tyle ode mnie.
sabaevil
05-02-2008, 00:34
@do Saba'evila
Niech Cię moje życie na rl nie obchodzi. Mam prawo do prywatności ok?
Nie jestem w żadnej gildii, wyjebie mnie trudno moja sprawa wtedy zmienię server.
Tak jestem dziecinny, wiem o tym, ale chcę się nacieszyć dzieciństwem póki je mam jeszcze, a dużo mi go nie zostało.
Tyle ode mnie.
owszem masz prawo :) niechce mi sie klucic ale pewnie serv zmienisz i wtedy wspomnisz slowa tych co mowili Ci to :)
gl w rl :)
Pyro Aris
05-02-2008, 02:18
alez on walczyl !!11 ng postawilo go zeby nie dal wejsc noobcharom na hg ,ale nie podolal zadaniu
Ojj musisz go tak jechac na kozaka. Ale jak wasze jakies noobki pisza i kazdego jada to jest ok?
zazwyczaj jestem opanowany ,ale ten Gader juz tak w*****a ludzi ,ze nie wytrzymalem ,robi z siebie jakiegos bohatera ,a prawde mowiac ,gowno zrobil
[QUOTE=hugo'odyn;1881982]
alez on walczyl !!11 ng postawilo go zeby nie dal wejsc noobcharom na hg ,ale nie podolal zadaniu
zazwyczaj jestem opanowany ,ale ten Gader juz tak w*****a ludzi ,ze nie wytrzymalem ,robi z siebie jakiegos bohatera ,a prawde mowiac ,gowno zrobil
bylem na praktycznie każdym ob i na wielu akcjach. Fraga też wbiłem na ob na Silles Solavar (teraz jeszcze zostanę zdissowany za chwalenie się fragiem :) ). Nie robie z siebie jakiegoś bohatera, tylko walczyłem (starałem się przynajmniej) i ciesze się z wygranej.
Walczyc to Ty mozesz ze swoim bohaterem w majteczkach co go nosisz a swoim knightem to ty mozesz co najwyzej biegac za reszta a nie walczyc a tak btw. napisalem ze to koniec zeby sie z was troche posmiac i mi wyszło ;D taka dyskusja od 1 zdania... lOl PS. Nie mowilem wtedy serio ;( sorki
chlopaki , spokoj kurwa .
to jest naturalna kolej rzeczy jedni wygrywaja bo maja kase i lvle a inni przegrywaja chociaz sie starali , ja szacunek do saint mam , jak zawsze do przeciwnika , moze to jeszcze nie koniec moze nam cos pokaza ? :p kto wie
Slayer-Nuddle
05-02-2008, 10:06
@up
Word!
@Dawid
Przystopuj troche:p
A tak ogolnie
Poziom forum zalezy od poziomu ludzi na nim piszacych. Wiec prosze Was, przestajmy sie pojezdzac nawzajem. Wiadomo, ze nie ma ludzi doskonalych, ale kazdy kiedys dorasta, wiec moze juz na to pora? Wyrazanie swoich opinii jest dopuszczalne, ale kiedy zamienia sie to w bluzganie innych, to forum zamienia sie w cos, czego naprawde nie chce sie czytac. I nie mysle tak tylko ja, ale naprawde wiele osob ktorzy kiedys pisali na forum, a teraz poprostu nie chce im sie przewijac codziennie 5 stron pojezdzania po sobie i czytania jaki to kazdy nie jest zajebisty.
sabaevil
05-02-2008, 10:22
@up
Word!
@Dawid
Przystopuj troche:p
A tak ogolnie
Poziom forum zalezy od poziomu ludzi na nim piszacych. Wiec prosze Was, przestajmy sie pojezdzac nawzajem. Wiadomo, ze nie ma ludzi doskonalych, ale kazdy kiedys dorasta, wiec moze juz na to pora? Wyrazanie swoich opinii jest dopuszczalne, ale kiedy zamienia sie to w bluzganie innych, to forum zamienia sie w cos, czego naprawde nie chce sie czytac. I nie mysle tak tylko ja, ale naprawde wiele osob ktorzy kiedys pisali na forum, a teraz poprostu nie chce im sie przewijac codziennie 5 stron pojezdzania po sobie i czytania jaki to kazdy nie jest zajebisty.
haha odezwal sie ten co sie nie pojezdzal kilkadziesiat stron wczesniej :cup: a ja juz stopuje bo mi sie niechce - o ile to do mnei bylo :d
Don'Pussy
05-02-2008, 11:14
Sex!
(Trzeba rozładować emocje bo niektórzy angażują się w Tibie bardziej niż w życie rl)
Pamiętajcie że to tylko gra i nie ma co się kłócić!
Take it easy!
Sex!
Slayer-Nuddle
05-02-2008, 13:03
Ty to zawsze wiesz o co mi chodzi:D
s3x
[QUOTE=Pyro Aris;1882036]
bylem na praktycznie każdym ob i na wielu akcjach. Fraga też wbiłem na ob na Silles Solavar (teraz jeszcze zostanę zdissowany za chwalenie się fragiem :) ). Nie robie z siebie jakiegoś bohatera, tylko walczyłem (starałem się przynajmniej) i ciesze się z wygranej.
oj chlopcze dla mnie jestes niczym wiecej niz twoj name na tym forum pamietam jak cie klepalem z moim kochanym rudym kumplem :) a ty w biegu plakales im rl pephy _/ wiec wielki wojowniku niekomentuj jak niemusisz :) heeh i niemam zamiaru sie tu z toba klucic albo cos mozesz na mnie pojechac ale dla mnie i wielu co to czytaja jestes zwyklym smieciem ktory mysli ze jest fajny :>
yours Mastah B)
[QUOTE=Piesek;1882040]
oj chlopcze dla mnie jestes niczym wiecej niz twoj name na tym forum pamietam jak cie klepalem z moim kochanym rudym kumplem :) a ty w biegu plakales im rl pephy _/ wiec wielki wojowniku niekomentuj jak niemusisz :) heeh i niemam zamiaru sie tu z toba klucic albo cos mozesz na mnie pojechac ale dla mnie i wielu co to czytaja jestes zwyklym smieciem ktory mysli ze jest fajny :>
yours Mastah B)
Kolega RUUUUUUUUUUDYYY....<3!!8o
Dobra ksywa:D! wtajemniczeni wiedza o kogo chodzi:P
i skad ta ksywa:)
FOTKA Ruudego WYMIATAAA \o/ !!!!
@edit
STREFA SMIERCI PANOWIE HAHAHHAHA
[QUOTE=Mantel;1882435]
Kolega RUUUUUUUUUUDYYY....<3!!8o
Dobra ksywa:D! wtajemniczeni wiedza o kogo chodzi:P
i skad ta ksywa:)
FOTKA Ruudego WYMIATAAA \o/ !!!!
@edit
STREFA SMIERCI PANOWIE HAHAHHAHA
oj ty moj kochany parz herbate bo pic sie cche i jaks kanapka :) co tam picku?
[QUOTE=omagad;1882457]
oj ty moj kochany parz herbate bo pic sie cche i jaks kanapka :) co tam picku?
Ty lepiej pizze zamawiaj bo na glodnego nie lubie pisac:D!
Jakos leci pomalu:P
Powiedz Rafalowi ze brakuje mi go i jego glosu HAHaaha:D:D:D
P.s "We stil don't give a fuck!"
Przegapilem odcinek na wspolnej to jescze deda zaliczylem ...
Feb 04 2008, 21:35:26 CET Died at Level 105 by a demon
Przegapilem odcinek na wspolnej to jescze deda zaliczylem ...
Feb 04 2008, 21:35:26 CET Died at Level 105 by a demon
I co bedziesz sie tu chwalil swoimi dedami lub awansami?!
btw. W sobote masz mase powtorek od 11 do 13 chyba o ile dobrze pamietam:D
pzdro
InvisibleWound
05-02-2008, 16:32
Soul
co zrobia turki?
ng ich bije ale patriczek ma tam chara wiec pewnie beda krecic kebab dopóty nie padna od ng friendsow.
Ciekawe za ile poszedl Panicore/Vilden ?
Gdzie jest Yson zeby wylac tu gorzkie zale ze ktos kupil te konto?
aaa zapomnialem ze on zmienil zdanie na temat sprzedawania charow i swojego 'probuje' sprzedac.
B)
Pyro Aris
05-02-2008, 17:31
co zrobia turki?
a co oni moga ?
dolaczyc do saint ktorego nie ma ?
Thavenix
05-02-2008, 17:56
Soul
co zrobia turki?
ng ich bije ale patriczek ma tam chara wiec pewnie beda krecic kebab dopóty nie padna od ng friendsow.
Ciekawe za ile poszedl Panicore/Vilden ?
Gdzie jest Yson zeby wylac tu gorzkie zale ze ktos kupil te konto?
aaa zapomnialem ze on zmienil zdanie na temat sprzedawania charow i swojego 'probuje' sprzedac.
B)
oho xD pamietasz jeszcze o mnie loserze ;> i nie zmienilem zdania co do sprzedawania kont, zawsze uwazalem ze to bardzo dochodowy interesik, tylko nie moglem sie nadziwic ludziom, ktorzy wydaja ciezko zarobione pieniadze, zeby te pixelki KUPIC : P
btw wypi3rdalaj xd
Wedlug mnie turka nic nie grozi z tego co wiem polathanem jest good friend dorpaza to co im sie moze stac : P
Jak nie stwazaja problemu jest good a po za tym tam nie sa same turki : )
Don'Pussy
05-02-2008, 18:55
Ty to zawsze wiesz o co mi chodzi:D
s3x
No bo jak nie wiadomo o co chodzi... to chodzi o seks!
No to do roboty. 8o
Slayer-Nuddle
05-02-2008, 19:53
No bo jak nie wiadomo o co chodzi... to chodzi o seks!
No to do roboty. 8o
Sex i pieniadze.
Pussy :*
Ciekawe za ile poszedl Panicore/Vilden ? B)
z tego co wiem to nie sa na tym samym acc ;]
Don'Pussy
05-02-2008, 22:01
Sex i pieniadze.
Pussy :*
Masz racje! Ale lepiej (i troche stratnie niestety) brzmi:
Sex za pieniądze :D
W każdym razie... Sex! I wszystko jasne.
Slayer :* <sex>
Slayer-Nuddle
05-02-2008, 23:02
Masz racje! Ale lepiej (i troche stratnie niestety) brzmi:
Sex za pieniądze :D
W każdym razie... Sex! I wszystko jasne.
Slayer :* <sex>
Shake that pussy for me please!:baby:8o
Tak ci powiem, ze z reguły 15 latki, którzy kobiety nigdy nie dotykali pisza tak jak ty, czym sie przechwalasz, Prawiiiiczku?
elo.
Slayer-Nuddle
06-02-2008, 00:36
Tak ci powiem, ze z reguły 15 latki, którzy kobiety nigdy nie dotykali pisza tak jak ty, czym sie przechwalasz, Prawiiiiczku?
elo.
No kurwa wiedzialem ze sie dopierdolisz hahaha :D Zartujemy sobie chlopie wiec wyjdz i wy*******aj. Nie lubisz takich zartow co? Wiec nie najezdzaj myszka na przycisk "odpowiedz" bo orgazmu dostaniesz. Nara
elo.
Cos prawdy w tym jest :o
hugo'odyn
06-02-2008, 01:00
[QUOTE=Mantel;1882470]
Ty lepiej pizze zamawiaj bo na glodnego nie lubie pisac:D!
Jakos leci pomalu:P
Powiedz Rafalowi ze brakuje mi go i jego glosu HAHaaha:D:D:D
P.s "We stil don't give a fuck!"
No Przeciez nie umarlem!!!!!, zadzwon na skype jestem caly czas na niewidocznym8o<widziales od Mantla avator>Rox
For Blood&Honour-Mjolnir
Elo elo kurwa dziwki tu, dziwki tam, elo gangsta nigga rap? Poczytaj swoje posty, jestes zalosny.
Slayer-Nuddle
06-02-2008, 01:07
Nie kazdy jest taki zajebisty jak ty. Sorry, ide sie krzeslem jebnac bo Pan duze T przemowil....:baby: cmoknij mnie w odbytnice
panowie wy tu gadu gadu ..... a tu wazne decyzje na obsidii zapadaja :P
sabaevil
06-02-2008, 09:55
panowie wy tu gadu gadu ..... a tu wazne decyzje na obsidii zapadaja :P
a mianowicie jakie :>
Slayer-Nuddle
06-02-2008, 10:36
Davai Davai Kiroy!
Prawda w oczy kole ehehe?
elo.
Przeciez slayer niedawno 18 obchodzil xD
Slayer-Nuddle
06-02-2008, 11:04
Kochany Romanek XDDDDD
Don'Pussy
06-02-2008, 13:15
elo.
Eeeee Kalafior! Sorry, ale czasami to mi sie zdaje że lepiej być prawiczkiem niż stracić dziewictwo :/ Ja już straciłem i teraz mam konsekwencje. Odbyt o średnicy 25x25. Czyli jakbym się uparł do bez problemu moge tam schować 0.7 Starogardzkiej! A o mojej Pussy to ja juz nie wspomne! Czołgiem wjeżdżasz i nie wyjeżdżasz :o
I zejdź ze Slayerka bo ja chyba wiem najlepiej czy jest prawiczkiem czy nie!X(
<shake><shake><shake>
Can u touch? Please ?8o
Eeeee Kalafior! Sorry, ale czasami to mi sie zdaje że lepiej być prawiczkiem niż stracić dziewictwo :/ Ja już straciłem i teraz mam konsekwencje. Odbyt o średnicy 25x25. Czyli jakbym się uparł do bez problemu moge tam schować 0.7 Starogardzkiej! A o mojej Pussy to ja juz nie wspomne! Czołgiem wjeżdżasz i nie wyjeżdżasz :o
I zejdź ze Slayerka bo ja chyba wiem najlepiej czy jest prawiczkiem czy nie!X(
<shake><shake><shake>
Can u touch? Please ?8o
Skoro wiesz lepiej ehehe,
Powodzenia zarowno tobie jak i jemu w ukladaniu sobie zycia sexualnego =)
Btw. Jak srednica moze miec 25x25? Eee ?:P
Don'Pussy
06-02-2008, 13:45
Skoro wiesz lepiej ehehe,
Powodzenia zarowno tobie jak i jemu w ukladaniu sobie zycia sexualnego =)
Dziekuje ślicznie <sex>
Stary! Moja może mieć takie rzeczy że się nawet fizjologom nie śniły!
Btw.Jak jesteś taki mądry to może mi coś doradzisz co? Bo mam takie małe pytanko...
ta, mnie tez oni roz*******aja, poprostu nie czytam ich postow xd
a no widzisz na tym forum chyba może :P ale cóż miejmy nadzieje ze to tylko gafa a nie luka w wykształceniu ^^
Yaugardo
06-02-2008, 13:51
:( :D:D:D hmmmmm
Don'Pussy
06-02-2008, 14:05
a no widzisz na tym forum chyba może :P ale cóż miejmy nadzieje ze to tylko gafa a nie luka w wykształceniu ^^
Niestety luka w wykształceniu :D <sex>
No więc KALAFIOR
Prosze o porade...
Jestem bardzo nerwowy, a z racji tego czasami na lekcjach obgryzam paznokcie u nóg. I tutaj pojawia sie mój problem!
Na lekcji matematyki miałem klasówke. Z nerwów zdjąłem moją 2tygodniowo noszoną skarpete i zacząłem obgryzać paznokcie. Nerwy były tak straszne że zjadłem je całkiem. Czasami lubie sobie pogrzebać w nosie. Ale jak ja tu K$#&A mam grzebać jak brak paznokci. Myślałem już nad tipsami, ale kiedy wszedłem do kosmetyczki powiedziała że nawet szczypcami z 20 metrów nie dotknie moich nóg ( bezczelne szmacisko!)
Co mam zrobić? :(
Kalafior poradź prosze :(
.:Boixos:.
06-02-2008, 14:52
o kurwa poziom tego forum spadl ponizej 0...
Niestety luka w wykształceniu :D <sex>
No więc KALAFIOR
Prosze o porade...
Jestem bardzo nerwowy, a z racji tego czasami na lekcjach obgryzam paznokcie u nóg. I tutaj pojawia sie mój problem!
Na lekcji matematyki miałem klasówke. Z nerwów zdjąłem moją 2tygodniowo noszoną skarpete i zacząłem obgryzać paznokcie. Nerwy były tak straszne że zjadłem je całkiem. Czasami lubie sobie pogrzebać w nosie. Ale jak ja tu K$#&A mam grzebać jak brak paznokci. Myślałem już nad tipsami, ale kiedy wszedłem do kosmetyczki powiedziała że nawet szczypcami z 20 metrów nie dotknie moich nóg ( bezczelne szmacisko!)
Co mam zrobić? :(
Kalafior poradź prosze :(
Najlepiej P*******IJ się w łeb.
Don'Pussy
06-02-2008, 15:31
Najlepiej P*******IJ się w łeb.
I teraz nasuwa się kolejne pytanie!
Z jaką siłą i prędkością?!
jak chcecie sobie gadac o sexie to idzcie na fotka.sex.pl my tu chcemy pogadac sobie o sprawac obsidi a nie o waszych gejowskich stosunkach mokrych cipach czy innych odbytach
jak chcecie sobie gadac o sexie to idzcie na fotka.sex.pl my tu chcemy pogadac sobie o sprawac obsidi a nie o waszych gejowskich stosunkach mokrych cipach czy innych odbytach
Podpisuje sie pod tym.;)
Zapomniałeś paznokci od nóg:D:D
Ale signed!
16:04 You advanced to magic level 78.
o prosze :D
Gratz ; ))
No brawo =D jeszcze 2 mlvle wbijesz (w górę jak coś ;P) i stawiasz flache =D
No brawo =D jeszcze 2 mlvle wbijesz (w górę jak coś ;P) i stawiasz flache =D
Nieletnim alkoholu sie nie sprzedaje a juz tym bardziej zabrania sie im go pic8o
a z tego co widze masz 17 latek;P!
btw. nie czepiam sie tylko tez bym sie napil a wy chcieliscie beze mnie:P! zapewne
@zielaq
Gyzy..
Nieletnim alkoholu sie nie sprzedaje a juz tym bardziej zabrania sie im go pic8o
btw. nie czepiam sie tylko tez bym sie napil a wy chcieliscie beze mnie:P! zapewne
@zielaq
Gyzy..
Proszę Ty pochwal sie swoim wiekiem ;)
@zielaq
Gyzy..
Spoko spoko to Zielaq kupi i jak cos to on bedzie mial przejebane za rozpijanie nieletnich xD
Proszę Ty pochwal sie swoim wiekiem ;)
czy to wazne?! -nie sadze!
@edit
Piesek dobrze kombinujesz:D
Pyro Aris
06-02-2008, 18:24
saint reaktywejszyn
Dalanther
06-02-2008, 21:23
Do boju Polskooooo!!
a co archin kupil kolejne gp ?xD
a co archin kupil kolejne gp ?xD
Zazdrościsz?
Dalanther
06-02-2008, 22:28
@up
Owned
Zazdrościsz?
Jak by było co zazdrościć jeszcze ;P wolałbym przegrać z honorem niż szukać pomocy na allegro...to moje zdanie, ale i tak zaraz mnie pojedziecie xD
to walcz z honorem.. elo elo wwo yoł
Dalanther
06-02-2008, 22:56
a Ty odejdź w pokoju na inny serv... ;')
Elo Elo Ty penero
a Ty odejdź w pokoju na inny serv... ;')
Elo Elo Ty penero
Nie obrażamy innych użytkowników forum! :P
Dalanther
06-02-2008, 23:04
Chciałem być taki Elo, Rap, Ziomek jak Shibor' HEHE.... :)
Yaugardo
06-02-2008, 23:25
Real OG nigga
Zazdrościsz?
A czego można zazdrościć Archinowi ?
A czego można zazdrościć Archinowi ?
Zdrowych, polskich warzyw !
Tobie współczujemy zrytej bani.
Tobie współczujemy zrytej bani.
Czemu używasz liczby mnogiej skoro nie znasz opinii innych ? :) Poza tym ktoś musi być głupi, żeby inny poczuł się mądrym =DD
Jeśli ma: http://www.pcbc.gov.pl/certyfikacja/wyroby/img/q.gif
to pewnie i tak :) Ale to jedyna rzecz, która mogę mu zazdrościć.
Dalanther
07-02-2008, 00:13
Jecky~
Tobie współczujemy żartów ! :')
Jeśli ma: http://www.pcbc.gov.pl/certyfikacja/wyroby/img/q.gif
to pewnie i tak :) Ale to jedyna rzecz, która mogę mu zazdrościć.
Dokladnie:P
"Rolnik sam w dolinie"
Kiroy Wind & Casspari free :]
i Dobrze ze Kiroy free bo osobiscie nic do niego nie mam a zdziwicie sie ! mam dla jego osoby wielki respect :P
ale Casspariego nie lubie i moglby byc hunted xD
wojna dobiega konca?:D
eh Marchin, zarzuć mi trochę gp, ja sobie zainwestuje w coś, a nie dajesz kolegom z gildii, kupują blessy, padają i znów musisz im dać na nowe. Strata gp, a ja bym coś sensownego zrobił z takim hajsem.
Gratuluje Kiroy trafnego wyboru. A Ty Casspari skąd zmotałes 300k~, znów "PACC" na obsidii sprzedawałes?
Pyro Aris
07-02-2008, 03:07
sasiad kumpla ,kolezanki ciotki z do thais powiedzial dla Szymona of Carlin ,ze Casspari ma nowego ownera
OMG wchodze sobie po 3 dniach nie czytania a tu 9 stron WIELKIEGO NIC.
Gader nie mam nic do ciebie procz tego ze jak wchodze o 4 w nocy i widze cie online to odrazu wiem ze Bocik na Zolwiach :d
Vany Hod wlacza bota zeby mu tanczyl w Dp zebym bal sie pojsc expic :D
normalnie to jest jakies straszne;d
ALe stwierdzam ze obsidia jest dobrym serverem bo gdy porobilem sobie 10 lvl na wiekszosci serverach German Pvp to tam jest wiecej BOTerow :D
Dalanther Nie wiem kim ty jestes ale kims naprawde niezle przyjebanym.
Piszesz jakies pierdoly i nie wiem o Ch.. ci chodzi
Co do Saintu to sam bym nie ktorzych ujebal bo ich nie lubie i powinni byc wedlug mnie Hunted forever :d
ale wiekszosc z Saintu walczy/chcialo walczyc/walczylo po to aby moc samemu grac na tym serverze. od 80 lvl do 124 expilem z otwarta vip lista,Exivowaniem Swe i expieniem w nocy:]
z NG wielki szacunek maja Pephy,Azared Eagon,Skulter ba'Ulpa i Obijac.
Wogule jak juz to bylo pare razy za jakis miesiac wyleci 60 % ludzi z NG, Z polakow pewnie zostanie Pephy czego mu zycze a tak reszta wypie.. bo nie potrzebne juz Mieso Armatnie.
DO wszytkich co jezdza po Gaderze i jego udziale w wojnie to odjebac sie od niego plx. Wiekszosc z was nie gralo Knightami a co dopiero walczylo na jakies wojnie, taki EK ku... nic nie moze robic. na pierwszym Open battle biegalem i bilem z exori hur (po 50 chyba wchodzilo)
Knight jest dobry tylko na masslogi,Boat trapy. a na Open battle bardziej sie przydaje jako ten co zbiera looty z Przeciwnikow;]
Troche za bardzo sie rozpisalem,pewnie polowa tego nie przeczyta ale wiecie co ? MAM TO W DU..E:evul::evul:
Makon
Makon ty umiesz pisac?:D i to takie dlugie zdania gz :*:* Kiroy pedal Polskie spshedal o!
Wojnie mówimy papa ; ) A były szanse, ale cóż polacy tacy są.
Wojnie mówimy papa ; ) A były szanse, ale cóż polacy tacy są.
I tak za ~2miesiące znów będzie wojna ;P
@Vylkano
dziękuję za tą obronę mej skromnej osoby ;* :D a co do bota to skąd wiesz, sprawdzałeś pisząc "hi" ? xd
takie małe wytłumaczenie dla ciekawskich : po prostu wyszlismy z wojny przez odejscie ludzi na xerene, a takze konflikty mlodego w gildii i obwinianie go za porazki itd ... ja nie mam ochoty walczyc a mlody juz tez wiec kolejny rok w pz dla nas jest bez sensu , i tlumaczenia spoko kiroy my sie wyplacimy i za pol roku sprobujemy juz do mnie nie trafily !! bo znowu bedzie tak ze kiroy hunted a reszta sie wyplaci poza ofc stara gwardia !! skoro nie ma zaangazowania w gildii nie widze sensu walczyc dalej ... a co do oceny mojej osoby to pozostawie to Rybie i reszcie nie licznej starej gwardii ktora walczy w tym gownie od samego poczatku !! zycze saintowcom wszystkiego dobrego i do zobaczenia w piekle :evul:
Slayer-Nuddle
07-02-2008, 09:27
Ale Kiroy czy az tak bardzo jestes szanowany ze po wyplaceniu nie udupca cie po pierwszym lepszym expie? Z wieloma "polaczkami" ktorzy sie wyplacili prawie odrazu tak zrobili. Watch your back nigga :D
nie gadaj ze koniec , bo massloga sobie przygotowaliscie :D
Ale Kiroy czy az tak bardzo jestes szanowany ze po wyplaceniu nie udupca cie po pierwszym lepszym expie? Z wieloma "polaczkami" ktorzy sie wyplacili prawie odrazu tak zrobili. Watch your back nigga :D
jezeli mowisz o Ng ?? to jakos sie tego nie obawiam :P polaczek polaczkowi nierowny moze :D
Kasa była , ludzie byli.. To czego wam brakowało w tej wojnie że ją przegraliście?Comandera?:(
Banished: until deletion because of real money advertisement
Vany hod, oj wydaje mi sie ze to juz 3 ban, 1st byl za pk, 2 za pk a teraz sprzedawanie pacca na trade oj oj : (
Vany hod, oj wydaje mi sie ze to juz 3 ban, 1st byl za pk, 2 za pk a teraz sprzedawanie pacca na trade oj oj : (
Wreszcie. Należało mu się.
Slayer-Nuddle
07-02-2008, 14:38
Signed.....
Don'Pussy
07-02-2008, 14:56
Zazdrościsz?
Shibor. Ja siedze na tym forum tylko po to żeby kręcić beke z tych ludzi co tu piszą. Pisze jakieś pierdolone głupoty a ludzie się tym stresują. Jaki normalny dorosły facet przejmowałby się tym że pisze sobie <sex> i tym spamuje. Każdy z czymś w głowie olałby to tak jak powiedział Ptak~. Bo co do tego co powiedział że nie czuta i olewa respect dla niego. Ale i tak go nie lubie bo zachowuje się jak jakiś super ktoś, i myśli że jest lepszy, a każdy z nasz jest taki sam, tylko że na swój sposób! Czasami tu napierdzielają takie durnoty, że jak mam lipny humor to wchodze żeby się pośmiać. Jak masz coś rozumu to przestań wreszcie docinać bo trafisz na "kogoś" kto dotnie Tobie i przestaniesz tu pisać bo zostaniesz objechany. Albo weź człowieku pić zacznij zebyś troche wyluzował. To tylko jebane forum z którego tak jak ja powinieneś kręcić beke, a nie stresować się i co chwile wchodzić żeby odpisać docinke. Pokaż że masz coś pod beretem i prosze jeszcze raz przestań z tymi beznadziejnymi docinkami :)
"ZAMKNIJ PYSK! Znam takich jak Tyy!
To dzieciaki, które chcą być jak my...
Niby nic, ale chcesz też tak żyć,
Ty... i cała resztach tych jak Ty!"
Tede (Tadek)
<sex>
Ej chłopaki jak mi taki biały serek z cipy leci cały czas to co to oznacza?
I chciałam dodać że bardzo cuchnie ten serek i bardzo źle smakuje :/
Kolega powiedział mi że mam którąś z tych chorób:
Wszawica, Kandydoza pochwy, Świerzb, Ziarniniak pachwinowy. I dodał że znając mnie to mam je wszystkie naraz. Czy mam się bać? ;(
<sex>
Dalanther
07-02-2008, 14:58
ooooo to już pephy nie jest pedałem, który sprzedał Polskę? ;-/ Teraz narodowa akcja; "Pephy is good, pomóż bo mnie Swe bije." ;D
Slayer-Nuddle
07-02-2008, 15:07
Pussy na prezydenta!
A co do serka to sprobuj przegryzc z chlebkiem. Moze lepiej bedzie smakowac
Pzdr Szlajach
<sex:piesek>
ooooo to już pephy nie jest pedałem, który sprzedał Polskę? ;-/ Teraz narodowa akcja; "Pephy is good, pomóż bo mnie Swe bije." ;D
i tak jest pedałem =DDD
Don'Pussy
07-02-2008, 15:12
Pussy na prezydenta!
A co do serka to sprobuj przegryzc z chlebkiem. Moze lepiej bedzie smakowac
Moja rybka <sex><sex><sex>
Próbowałem z chlebkiem ale strasznie sucho bo ten serek szybko na kanapkach zastyga :(
Ale jednak jest dobra strona! Jak nawale tego cały garnuszek to można zrobić smalec. Slayerku myśle że możemy otwierać nowy interes.
SLAYER & PUSSY
M
A
L
E
C
Co Ty na to?
(A tak serio to z tym chlebkiem to mnie rozjebałeś konkretnie :D)
Vany
:D
A ja sie tutaj bawie cały czas.... :D:D Nie no przepraszam ja tak tylko dla zartów sobie pisze;] btw. A co to jest alkohol?:(
Slayer-Nuddle
07-02-2008, 15:18
pUssy & sLayah
<cheeeeeeeeese> making company ®
Jak podchodujesz bardziej to bedziemy mogli robic plesniowe i bedziemy konkurentami dla Mnicha czy Turka :D
Anyway: wchodze w to :]
InvisibleWound
07-02-2008, 15:51
chlopaki idzcie czatowac na gg, i tak 90% przewija wasze posty.
Nedomanus
07-02-2008, 16:23
i od lat to samo sie przewija na tym forum, tylko czesc nickow sie zmienila...
pierdu pierdu pierdu. <-- tak mozna skomentowac 80% postow.
wrzuccie na looz boysi : )
Vany
:D
Ja bylem 1st xD
Don : sorry ale all co majk napisal to prawda .... zycie !!
Mefisto of Deth
07-02-2008, 21:40
Jak tak dalej pojdzie to zamkna nam ten topic.
I tak za ~2miesiące znów będzie wojna ;P
Być może, na tym polega już gra na Obsidi ; D Polacy się pchają do wojny jak głupi do sera.. a potem identycznie płacą ; ) (nie tyczy się to wszystkich)
Albo mi sie zdaje albo cos ubyło postów.....
Albo mi sie zdaje albo cos ubyło postów.....
no wlasnie tez mi sie tak zdaje:D
Name: Iron drifter
Sex: male
Profession: None
Level: 1
World: Obsidia
Residence: Rookgaard
Guild membership: Gladiator of the Sparta Avengers
Last login: Feb 07 2008, 21:33:30 CET
8o
Name: Iron drifter
Sex: male
Profession: None
Level: 1
World: Obsidia
Residence: Rookgaard
Guild membership: Gladiator of the Sparta Avengers
Last login: Feb 07 2008, 21:33:30 CET
8o
Szkoda takiego chara :S pierdolona own tibia :S
Pojarra_aka_wegorz
08-02-2008, 00:07
Szkoda, że tak wyszło xD Taa ciekawe ile czasu ludzie (ci pseudo potrzebni) posiedzą sobie w NG ;]
@Don'Pussy
jesli chodzi o te serki co nich pisaliscie, ze nie dobre
Moj przepis:
daje serek na rozgrzaną patelnię z kapką oliwy i podgrzewam aż sie roztopi na jednolitą masę. Wbijam jajo, mieszam, solę i jest gotowe. Jest świetny na gorąco ale i na zimno daje radę! Tylko rzadko udaje mi się dotrzymać aż wystygnie
próbuj dodać startego, lub b. drobno posiekanego czosnku pod koniec smażenia. Ja czasem tak robię - ciekawa odmiana.
Pyro Aris
08-02-2008, 01:38
Być może, na tym polega już gra na Obsidi ; D Polacy się pchają do wojny jak głupi do sera.. a potem identycznie płacą ; ) (nie tyczy się to wszystkich)
lepiej pchac sie do wojny niz byc papierem toaletowym dla szwedow
A co Ty sie tak napinasz lamusie? Przeczytałem Twoje ostatnie posty i uwierz mi, że za takie kozaczenie zaliczysz glebę.
Do zobaczenia Shanloth.
Pyro Aris
08-02-2008, 04:04
A co Ty sie tak napinasz lamusie? Przeczytałem Twoje ostatnie posty i uwierz mi, że za takie kozaczenie zaliczysz glebę.
Do zobaczenia Shanloth.
a co moze nie mam racji ?
lepiej isc walczyc niz w pz siedziec ;p
jesli jestes tym ,kim mysle ,to dobrze wiesz ,ze bylem ,jestem i bede za ng
lamusie...
btw. jesli masz mi cos do powiedzenia ,pisz w tibii lub pw ,bo tu i tak juz za duzy chat sie zrobil
Do zobaczenia Shanloth.
Haha pierwsza osobą która może zaliczyć glebę możesz być ty, a pozatym to jest forum i każdy może się wypowiedzieć:-)
Wyobrazcie sobie ile expa by dostal ten co go rokowal od samego poczatku jak by to byl swiat pvp enfo~ chodzi mi o (Drokious) przy kazdym dedzie 10% tego co iron stracil xD
Haha pierwsza osobą która może zaliczyć glebę możesz być ty, a pozatym to jest forum i każdy może się wypowiedzieć:-)
Ty niestety nie możesz mi nic zrobić. :( Chyba, że sie wypłacisz. :)
Jasne, że może sie wypowiadać, tylko, że są pewne granice, a on je przekroczył.
Ty niestety nie możesz mi nic zrobić. :( Chyba, że sie wypłacisz. :)
Jasne, że może sie wypowiadać, tylko, że są pewne granice, a on je przekroczył.
uwierz mi, ze moze ci cos zrobic i tak samo mgoe ja ci cos zrobic. ;) jesli 90 pallek pada jak szmata na noobach to i ty padniesz wiec milcz ;)
Yaugardo
08-02-2008, 13:55
Dobra przerwa... bo kozaczenie sie zaczyna.
Napisałeś, że byłeś i będziesz za Ng, to czyli wychodzi na to że Ty jesteś tym papierem toaletowym..
Dalanther
08-02-2008, 14:34
Pyro Aris; See You in temple ;')
Arha~ no fakt, możecie mu coś zrobić, ale to tylko noobami więc gl aueuaheuaheuhaeuhae;D
Ciekawe co powie dorpi jak pephy go przegoni z lvl
Yaugardo
08-02-2008, 14:53
"wypnij sie"
Dalanther
08-02-2008, 14:56
A co ma powiedzieć... chce tak grać/pgować to niech sobie gra. pfff
To, że Patrik narazie nie gra to nie znaczy, że już nie będzie expił itp. ;)
Slayer-Nuddle
08-02-2008, 15:05
"wypnij sie"
Hahahaha XD
myśle że zobaczymy new war ;)
ta , mam exp locka 20 lvli za dorpem :/
Pyro Aris
08-02-2008, 17:12
myśle że zobaczymy new war ;)
ciekawe jaki ?
vicous - ng ?
@up
miałem to na myśli że jak pephemu nie dadzą przebić dorpaza to pephy stanie znów przeciw ng
To sie doczekalem mojego najwyzszego paymnetu w tej grze. Marne 1.4kk
Chyba Rota i Nivre sie w*****li jak nie chcialem im selnac key ringow;D
"wypnij sie"
nie wiedzialem ze ng to pedaly :confused:
lvl leci w dul \/ w taki gleboki szeroki dul
Pojarra_aka_wegorz
08-02-2008, 21:43
To sie doczekalem mojego najwyzszego paymnetu w tej grze. Marne 1.4kk
Chyba Rota i Nivre sie w*****li jak nie chcialem im selnac key ringow;D
hehe Makon chyba się zawiodłeś, że taki mały ten paymencik ;p
Ej Aranol nie zmienił butów w szkole... On jest zły:(
Placisz Makon ? 1,4kk czy co robisz .
tak place tylko pierw musze sprzedac rodzine,ojca samochod,psa za gp. Jacys chetni?
Pyro Aris
09-02-2008, 03:57
tak place tylko pierw musze sprzedac rodzine,ojca samochod,psa za gp. Jacys chetni?
offer pies
offer pies
Masz farta, że bierzesz psa:P Ja mam już siostrę zamówioną ^^
dowód:
03:00 Gader [99]: masz siostre?
03:00 Vylkano [133]: mam
03:00 Gader [99]: ladna?
03:00 Vylkano [133]: a co?
03:00 Gader [99]: przeczytalem twoj post =D
03:01 Vylkano [133]: aaaa
03:01 Vylkano [133]: sprzedam siostre
03:01 Vylkano [133]: 300k
^^
Pyro Aris
09-02-2008, 04:08
hehe
Tintto
Feb 08 2008, 07:57:45 CET Killed at Level 66 by Lady Szikaka
Yaugardo
09-02-2008, 04:08
pedaly byscie siiosty sprzedali dla gry. BYlo sie vylkano w*******ac w gpwno? po aki huj nie wiem D: to teraz pracz i robcie wasze evul aneake na cale ng
pedaly byscie siiosty sprzedali dla gry. BYlo sie vylkano w*******ac w gpwno? po aki huj nie wiem D: to teraz pracz i robcie wasze evul aneake na cale ng
nie pij już Kochanie bo siarę robisz ^^'
Yaugardo
09-02-2008, 04:22
nie pij już Kochanie bo siarę robisz ^^'
mnie ije juz pierdole jak czytam to mpierodlenie olaczkow 00..00
DOBRA PRZERWA WY*******AC SCIERWA
Nedomanus
09-02-2008, 06:45
moze zmienimy topic na "pobluchajmy sobie"? albo "polaczek vs ng'ass licker" i takie tam
mnie ije juz pierdole jak czytam to mpierodlenie olaczkow 00..00
DOBRA PRZERWA WY*******AC SCIERWA
chciales przykozaczyc ze sie najebales ?? albo tylko udawales zeby bys pro evul ?? zalosne 8o i tak btw. mowisz do Makona zeby sprzedal siostre za tibie, po pierwsze to byl ZART, po drugie Ty "bedac najebany" wchodzisz na forum tibi, piszesz posta i czekasz 30 minut az ktos ci na niego odpisze. Wiec albo nie byles pijany albo pijesz do lustra bo nikt cie nie lubi.
jak pephy przegoni dorpaza z lvlem to sprzeda chara za 3.5k euro, bedzie sharowal ze mna i tez przegonimy dorpaza, sprzedamy za drugie 3.5k i uciekamy na syberie. bo kajmany za drogie :O
Yaugardo
09-02-2008, 13:40
chciales przykozaczyc ze sie najebales ?? albo tylko udawales zeby bys pro evul ?? zalosne 8o i tak btw. mowisz do Makona zeby sprzedal siostre za tibie, po pierwsze to byl ZART, po drugie Ty "bedac najebany" wchodzisz na forum tibi, piszesz posta i czekasz 30 minut az ktos ci na niego odpisze. Wiec albo nie byles pijany albo pijesz do lustra bo nikt cie nie lubi.
TAKK U pwnd me so hard;(. A zapomnieles ze jest cos takiego jak Dyskoteki? czy moze pana nie wpuszczaja :(
calkowita racja:D
Yaugardo
09-02-2008, 14:29
@Arha
Porwałes sie na wojne by walczyc o swe dobra. Cos sie nie udalo moj Ty uliczny wojowniku. Teraz łzy rozpaczy bo pieniedzy nie by sie wyplacic :(, to mowi sobie "powbijam sobie Yaugardo bo nigdy nie bede taki fajny jak on, ale moze jak mu powbijam to bede przynajmnije troszke tak fajny jak on". Wrong way bracie idz bocic EK na zolwiach moze przez rok na payment nazbierasz:(
http://img523.imageshack.us/my.php?image=uo0003jb9.jpg
xD
@Arha
Porwałes sie na wojne by walczyc o swe dobra. Cos sie nie udalo moj Ty uliczny wojowniku. Teraz łzy rozpaczy bo pieniedzy nie by sie wyplacic :(, to mowi sobie "powbijam sobie Yaugardo bo nigdy nie bede taki fajny jak on, ale moze jak mu powbijam to bede przynajmnije troszke tak fajny jak on". Wrong way bracie idz bocic EK na zolwiach moze przez rok na payment nazbierasz:(
palnales teraz kolego xdd
i watpie ze chcial byc taki fajny jak ty bo to nie mozliwe poniewaz ty nie jestes ani troche fajny xddd
Yaugardo
09-02-2008, 14:53
palnales teraz kolego xdd
i watpie ze chcial byc taki fajny jak ty bo to nie mozliwe poniewaz ty nie jestes ani troche fajny xddd
16-latek nie moze mi mowic czy mam stajl czy nie:)
@PEPHY
Glupek...
16-latek nie moze mi mowic czy mam stajl czy nie:)
@PEPHY
Glupek...
co ma wiek do tego?
dla mnie nie jestes fajny i tyle:D
@Arha
porwalem sie i dalej bede walczyc chlopczyku. na payment mam w kazdym momencie wiec milcz. poprostu nie bd placil jakims nygusom...
tak btw. a na pedalskich dyskotekach podaja alkochol?
i nie mow do mnie bracie dziecinko ;)
Yaugardo
09-02-2008, 15:18
porwalem sie i dalej bede walczyc chlopczyku. na payment mam w kazdym momencie wiec milcz. poprostu nie bd placil jakims nygusom...
tak btw. a na pedalskich dyskotekach podaja alkochol?
i nie mow do mnie bracie dziecinko ;)
W sumie racja pomylilem sie miast bracie powinno byc zydzie. :)
nie wiem jak na ciebie wolaja ale mnie to jebie. nie bd odpisywal na twoje durne posty bo znowu skasuja pare stron tematu. c ya
bijcie sie popierdolency
Ładnie to podsumowałeś xDDDD
Slayer-Nuddle
09-02-2008, 17:14
Arha
Juz wiesz czemu przegraliscie B)
bo nie mielismy twojego paraliza
.:Boixos:.
09-02-2008, 19:15
http://rapidshare.com/files/90447030/Die_AGAIN.rec.html
view alitha z tego battle 30 0 dla ng jak ktos chce
Szikaka jestes moim Bogiem xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.