PDA

Pokaż pełną wersje : Wojna Ng vs LS

Stron : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Nedomanus
29-09-2007, 19:45
Są też inne środki po których kaca nie ma, a piwo jest po to żeby usiąść sobie z kumplami i popić, a nie żeby się piwem upić, chociaż tak bywa czasem :P

ale po piwie sie nie zyga : P nawet w ogromnych ilosciach : P ale glowa to odpada

Myllion
29-09-2007, 20:26
czy wy karva nie macie przyjaciol, ze musicie pisac na forum taki shit jak "mam kaca" lub "jutro imprezka" czy tez "ide zrobic loda koledze" ?

@down
sorry, misczu fat m3nz0w tym razem musialem sie sprzeciwic ~miejsce na durny emot~

Yaugardo
29-09-2007, 20:38
czy wy karva nie macie przyjaciol, ze musicie pisac na forum taki shit jak "mam kaca" lub "jutro imprezka" czy tez "ide zrobic loda koledze" ?

U r not fat so shut the fuck up nigga =*

Romas1
29-09-2007, 20:42
Moze nedomanus z nudow wejdzie do wojny? xD Ciekawie by bylo.

Slayer-Nuddle
29-09-2007, 20:45

I Jego tez

Slayer-Nuddle
29-09-2007, 20:51
jestem nowy w tej grze . jest w niej cos takiego jak pieniądze?? a jak tak to jak mozna je zdobyc?? z Góry dziekuje :):):)

PK albo PKO

Wybieraj

Yaugardo
29-09-2007, 20:55
jestem nowy w tej grze . jest w niej cos takiego jak pieniądze?? a jak tak to jak mozna je zdobyc?? z Góry dziekuje :):):)

oczywiscie ze sa pieniadze

100 zlotych monet = 1 platynowa
100 platynowych (srebrnych) = 1 Kryształowa

tyle chyba:P

Pyro Aris
29-09-2007, 21:23
@edit
przydaloby sie jakies ob

Sardrin
29-09-2007, 22:09
5 złoty = 10k
10k=10 000 gp
JAK ZDOBYĆ KASE W TIBI ?
wypada z potworków (ilość w zależności od potworka)
idziesz sobie zabijać monsterki i zabierasz z ciala kase
mozesz tez zbierac przedmioty z potworkow i sprzedawac je w sklepie
mozesz tez isc kogos zaje**c (tzn zabić) ale to pozniej sie nauczysz na pewno , po zabiciu innego gracza zabierasz to co wypadlo i sprzedajesz to innym gracza
aby zarobic kase w tibi gracze czesto sprzedaja pacc za gp ( gp-tibijska kasa/pacc-premium account-płatne konto)
oczywisice dostaja pieniadze/przedmioty a paccow nie kupuja
mozna tez kupic kase na allegro ( tak jak wyzej 5 zł=10k)
na pewno dowieszsie pozniej o co biega
,chyba juz wszystko no to powodzenia :p

Nedomanus
29-09-2007, 23:12

nie wejde. nie mam czasu = nie gram = szkoda mi hajzu na pacca na samego wara.

I Jego tez

w t f?

Zywi
30-09-2007, 03:21
Pyro na co ty liczysz te parówki nie wyjdą na ob. Bo jak oni robia np. na nas mass log jak mamy pz to na venta jak wejda wszycy to sie zbiegamy odrazu całym team i jest stosunek nas z 40 ich z 20 i siedza na łódkach albo w dpach :D

Pyro Aris
30-09-2007, 03:48
no to prawdzie kozaki jestescie

Yaugardo
30-09-2007, 13:36
:cup::cup::cup: THE KING HAS FALLEN dziekuje tym co mnie nie opuscili mzoe to czytaja za to ze nie opusciliscie mnie i zaniesliscie mnie do domu!:cup::cup::cup::cup:

Slayer-Nuddle
30-09-2007, 15:08
:cup::cup::cup: THE KING HAS FALLEN dziekuje tym co mnie nie opuscili mzoe to czytaja za to ze nie opusciliscie mnie i zaniesliscie mnie do domu!:cup::cup::cup::cup:

Nmzc B) :cup:

Kiroy
30-09-2007, 17:23
a ja se dzis powiedzialem ..... kunieccccccc !! powodzenia wszystkim zycze, miejcie zabawe z tej gry, jak gracie dla lvla, expicie na boocie i questy robi ktos za was to zastanowcie sie czyj est sens w to grac !!

Pozdrawiam moich przyjaciol z ktorymi mam nadzieje zachowam kontakt !!

On_85
01-10-2007, 18:45
a ja se dzis powiedzialem ..... kunieccccccc !! powodzenia wszystkim zycze, miejcie zabawe z tej gry, jak gracie dla lvla, expicie na boocie i questy robi ktos za was to zastanowcie sie czyj est sens w to grac !!

Pozdrawiam moich przyjaciol z ktorymi mam nadzieje zachowam kontakt !!

Bravo Michal poszedles w moje slady oczywiscie konakt bedziemy utrzymywac :)
Pozdrawiam S

signed Peero.

p.s w jakies sprawie do mnie dzwoniles? odp na gg.

Kiroy
01-10-2007, 20:14
dzisiaj mialem piekny sen ... naprawde piekny sen , wolnosci moja snilem ze wzialwem z toba slub :) ... a gdyby tak wszyscy ludzie mogli przezyc taki jeden dzien :P gdy wolnosc wszystkich ludzi zbudzi ... i powie idzcie tanczyc , spiewac to nie sen :P

wuja kiroy :)

Kiroy
01-10-2007, 20:15
moze walne kilka drinow chyba nakreca mnieeeeee !!! nie wiwem jak mam to zrobic :D by mezczyzna sie stac :D i nie wypasc ze swej roli tego co pierwszy raz :D

Slayer-Nuddle
01-10-2007, 20:17
Adam Mickiewicz: O K***a ale shit!
:cup:

Thavenix
01-10-2007, 20:29
Michal Kiroyek 19:02:32
nie moge tak odejasc gdy kus mnie grzech :D

>.>

Kiroy
01-10-2007, 20:43
slayer : gdybys mial mozg zamiast tego pierdolonego styropianu :D to bys wiedzial o co lazi :D

kto wyjasni slayerowi o czym mowa ?? :D to ma u mnnie piwo :D

Thavenix
01-10-2007, 20:48
Slayer nub x( Przypadkiem uzyles swoje almighty paralyze rune and swoim mozgu zamiast NGersach x( ?

Gin, przepadnij, heretyku. !

RYŚKA NIE POZNAJESZ?! xX!!!!!!

Slayer-Nuddle
01-10-2007, 21:34
Slayer nub x( Przypadkiem uzyles swoje almighty paralyze rune and swoim mozgu zamiast NGersach x( ?

Gin, przepadnij, heretyku. !

Powiem tyle: "Cala prawda o Ysonie"
http://i5.photobucket.com/albums/y180/Gryka/twoj_stary3.jpg
http://i5.photobucket.com/albums/y180/Gryka/twoj_stary1.jpg

P.s. Kiroy nie denerwuj sie tak. I tak cie kocham

Thavenix
01-10-2007, 22:02
Slayer, przestan x(

nie krzykaj na mnie misiek x/

Pyro Aris
01-10-2007, 22:15
te lopaty nie dosiegaja do ziemi ;(;(;(;(;(;(;(;(

Lord Wlodek
02-10-2007, 01:13
dzisiaj mialem piekny sen ... naprawde piekny sen , wolnosci moja snilem ze wzialwem z toba slub :) ... a gdyby tak wszyscy ludzie mogli przezyc taki jeden dzien :P gdy wolnosc wszystkich ludzi zbudzi ... i powie idzcie tanczyc , spiewac to nie sen :P

wuja kiroy :)

Wuja się chyba naćpał ? xP

Nedomanus
02-10-2007, 07:42
luuuuudzie tak jak patrze na te posty to mi nasuwa sie mysl ze jedliscie razem gdzies sniadanie. 100% grzybki - jakies niepewne z gatunku ; )

Shandowsky
02-10-2007, 20:00
Russian girls, Uoooouuooooo Russian girls

Fin'er
03-10-2007, 00:41
Forum schodzi na psy...

Btw. Co się stalo z Eldon Zaa. Delete ?

Pyro Aris
03-10-2007, 01:04
ripplahy sie wyplacily

Zywi
03-10-2007, 08:31
Pyro po czym takie stwierdzenie bo mi nic na ten temat nie wiadomo -.^

Romas1
03-10-2007, 15:48
Gerlimo i Imhreey wyplacili sie niedawno znowu weszli do ng i znowu beda placic ; d

Szafa
03-10-2007, 18:13
16:42 Archin [154]: dorpaz want so much

mhusahuashuhasuhasu:D

Pyro Aris
03-10-2007, 22:20
Pyro po czym takie stwierdzenie bo mi nic na ten temat nie wiadomo -.^

no tak mi sie wydawalo jak vany napisal ,ze jego gildia jest neutral

Rewisim
03-10-2007, 23:34
Edge crusher
Oct 03 2007, 19:16:40 CEST Killed at Level 103 by Ripplah
and by Vany Hod

Gurdall
Oct 03 2007, 19:13:16 CEST Killed at Level 149 by Waldorio
and by Ripplah

Ganey'sprite
Oct 03 2007, 19:25:31 CEST Killed at Level 110 by Ripplah
and by Degrand

Sir Devilish

Oct 03 2007, 19:23:24 CEST Killed at Level 82 by Dorpaz and by Atharius

Thadiras

Oct 03 2007, 19:13:29 CEST Killed at Level 93 by Don Foozie and by Atharius

Evo'Hawk

Oct 03 2007, 19:19:15 CEST Killed at Level 102 by Imhreey and by Jonas'Hawk

Ak'rap

Oct 03 2007, 19:12:13 CEST Killed at Level 125 byWaldorio

Hayalet

Oct 03 2007, 19:10:00 CEST Killed at Level 112 by Dorpaz and by Zulffure

Maiev Xothic

Oct 03 2007, 19:19:54 CEST Killed at Level 72 by Don Foozie and by Imhreey

Deeluxer
Oct 03 2007, 19:18:29 CEST Killed at Level 71 by Fox Hell'Raiser and by Imhreey

Askan Clan

Oct 03 2007, 19:17:34 CEST Killed at Level 93 by Ashanus
and by Don Foozie

i znow wszystko zaczyna sie od nowa ;<

Pyro Aris
04-10-2007, 01:20
czemu ltk sie rozszczepilo ?

Michael Jackson
04-10-2007, 01:43
Mialem chwilowy retired od tibi i widze ze duzo sie dzialo na obsidi moglby ktos opisac cos sie dzialo przez ostatnie 2 miesiace?

Paul84
04-10-2007, 10:58
tymczasem... Ghazbaran na obsidii :p watpie ze zebraja jakis team na to

Fin'er
04-10-2007, 11:01
czemu ltk sie rozszczepilo ?

H lvl wykazują tendencje do "rozszczepień" - patrz Next Generation i Guardian Gods :)

Nedomanus
04-10-2007, 15:41
za jakies 1,5 miesiaca max znowu przeczytamy "chcielismy dobrze, a wyszlo jak zawsze" normalka.

.:Boixos:.
04-10-2007, 16:24
zamknij pysk znobowaciala cioto

Romas1
04-10-2007, 16:24
Ktos ma film z battle wczorajszego? o ile bylo ale jak tyle tropow to pewnie tak.

Rewisim
04-10-2007, 17:02
to raczej byl masslog a nie battle... filmiku narazie nie ma przynajmniej ja nie posiadam

Nedomanus
04-10-2007, 17:27
szikaka morda. bo to ze zyjesz kupa pixeli nie znaczy ze ci kurwa wszystko wolno -.-'

ogarnij sie czlowieku. bedac tibioludkiem zycia nie poznasz, wiec kurwa przestan bluchac na tych, ktorych nie znasz -.-

04-10-2007, 17:59
no widac zajebiscie duzo wiesz frajerze.
dla twojej wiadomosci w tibie nei gram przynajmniej od wakacji wiec stul pysk leszczyku i nie klap ozorem jak nie wiesz.
pozatym jestem w 100% pewny ze moje zycie jest o wiele barwniejsze od twojego,ale mniejsza z tym .
pozatym gdzie ja powiedzialem ze mi wszystko wolno?

mowie zebys zamknal ryj bo jestes idiota.jak ci sie cos nie podoba w stylu prowadzenia wojny przez ltk czy innych gildi to sam cos zrob a nie siedzisz na forum i pierdolisz glupoty.typowy polak.narzeka non stop a zeby cos zrobic ,dac od siebie to juz nie.

powies ze masz w dupie tibie ,bo tak mowia lamusy takie jak ty.to ja ci powiem -to po co siedzisz na tym forum?

Sardrin
04-10-2007, 18:10
yofa take it easy. sikaka forum nie jest od wrzucania pozatym nie za duzo tej pewnosci ?jak mozesz byc pewny skoro yofy nie znasz.
Wrzucanie ludzia od lamusow zjebow idiotow na publicznym forum nie swiadczy za bardzo o twojej inteligencji.
-A tak juz jest ze Polak jest jaki jest.

Tibia-gra online w ktora niegdys wiekszosc graczy grala dla przyjemnosci spotkania sie w wirtualnym swiecie z przyjaciolmi, oraz dla wspolnych wypraw.
-teraz takich ludzi jest coraz mniej.
Ta gra to juz bardziej przypomina chyba plemiona przychodzisz ze szkoly stawiasz sobie bota i idziesz robic cos innego od czasu do czasu sobie zerkniesz czy wszystko jest ok. Kumpel z rl w miesiac zrobil na bocie 62 lvl w tym sam zrobil jedynie 8 lvli - gdzie cala przjemnosc z gry to ja za h*ja nie mam pojecia...zal juz w to grac.
Mogli by w tibi ograniczyc lvl do 150-200 przynajmniej ludzie by nie musieli ciagle bocic, tylko pewnie jakby osiagneli juz ten poziom to przestali by grac w tibie...

Fin'er
04-10-2007, 18:18
Czy naprawdę z powodu głupiej gry warto rzucać tyle "gnoju" na osobę której się tak napradę nie zna ?

Myśle że jak 4 CIPów robiło tą grę to mieli przede wszystkim na myśli ZABAWĘ , RELAX OD PRACY I INNYCH GORSZYCH RZECZY.

A teraz ? Założę się że większość z Tibijczyków przeżywa ogromny stres jak gra... " A jak mnie pk dopadnie ? A jak mnie rat zje ? A jak mi zrobią pa 4 fun
? A jak mnie zhakują ? "

I zastanówcie się.... po co to wszystko ?? Po kiego grzyba tak się przejmujecie ? To tylko gra...

Sardrin
04-10-2007, 18:20
finer 100% true
a ja zaczalem ostatnio dostawac na maila i na gg ciekawe linki i załączniki
ciekawe od kogo hmm ? ktos chcialby mnie haknac ? ^^
Dzieki tibi poznalem wielu wspanialych ludzi i dlatego cieszie sie ze gralem w ta gre.

Nedomanus
04-10-2007, 19:38
za frajera na rl juz bys dostal po japie zywy bocie jebany -.-

mimo ze nie gram, to przegladam forum bo myslalem ze da tu sie z kims pogadac, ale nie. wielki szikaka sie musi do kogos dopierdolic bo mu sie nudzi. pytawsz gdzie pisales ze ci wszystko wolno? kilkanascie postow wczesniej "co wolno wojewodzie..." w klotniach ze slayerem. wiec stfu.

sram na to forum bo nie bede gadal z ludzmi, ktorym pixele wypaczyly zycie

/// reszcie normalnych forumowiczow dziekuje za mila dotychczasowa wymiane zdan

Slayer-Nuddle
04-10-2007, 19:46
no widac zajebiscie duzo wiesz frajerze.
dla twojej wiadomosci w tibie nei gram przynajmniej od wakacji wiec stul pysk leszczyku i nie klap ozorem jak nie wiesz.
pozatym jestem w 100% pewny ze moje zycie jest o wiele barwniejsze od twojego,ale mniejsza z tym .
pozatym gdzie ja powiedzialem ze mi wszystko wolno?

mowie zebys zamknal ryj bo jestes idiota.jak ci sie cos nie podoba w stylu prowadzenia wojny przez ltk czy innych gildi to sam cos zrob a nie siedzisz na forum i pierdolisz glupoty.typowy polak.narzeka non stop a zeby cos zrobic ,dac od siebie to juz nie.

powies ze masz w dupie tibie ,bo tak mowia lamusy takie jak ty.to ja ci powiem -to po co siedzisz na tym forum?

S T F U :baby:

Co tam, kurwa, haftujesz? Wyraźniej, przełknij tego pierdolonego pawia!

Twoje zycie jest tak barwne jak moja srajtasma w kiblu. Nie lubisz polaczkow? Myslisz ze jestes czarny? NIE!, jestes tylko pedalem zmolestowanym przez bulgarskiego alfonsa. Nikt cie nie bedzie sluchal panie srAka szikaka:baby:. Jezeli zrobywanie szacunku polega na bluzganiu kazdego to axio jest bogiem:evul:, a ty jestes 2gi. Wanna fight with my friends? ;(

LET'S GET IT STARTED!:evul:

Rewisim
04-10-2007, 20:54
@Nedo~

Wchodzisz tu sobie pogadac to nie masz z kim gadac na rl ewentualnie na jakims
skypie, gg, czy innym gownie (gg wymyslil koles z LPR wiec nie radze urzywac tego gowna)

@Slayer~

Daj juz sobie spokoj z twoimi "evul bluzgami" lepiej idz kogos sparalizowac
btw. Czy tynie jestes przypadkiem jednym z braci K bo oni robia podobnie jak ty
najpierw cos wymyslaja pozniej w to wierza a na koncu to udowadniaja

@Szikaka
Daj sobie juz spokoj

Slayer-Nuddle
04-10-2007, 21:34
@Slayer~

Daj juz sobie spokoj z twoimi "evul bluzgami" lepiej idz kogos sparalizowac
btw. Czy tynie jestes przypadkiem jednym z braci K bo oni robia podobnie jak ty
najpierw cos wymyslaja pozniej w to wierza a na koncu to udowadniaja

Ludzie wy macie wieksze zboczenie na punkcie tego paralizu niz ja :D
Raz walnolem posta, raz sie wydarlem na vencie, a tu prosze - kazda gadka o paralizu. Naprawde az tak jestem popularny?:cup: Bo ja moge tak dalej:evul:

Bracia K? I would like to :]

Rewis~ przypominasz mi Hoffmana :D (wtajemniczeni wiedza ocb)

Myllion
04-10-2007, 21:36
buehehehe, pojeby =D

btw. za jakies 1,5 miesiaca max znowu przeczytamy "chcielismy dobrze, a wyszlo jak zawsze" normalka.
jakbym byl w ls, tez by mnie taka gadka w*****la.

Zywi
04-10-2007, 22:10
Zobaczymy co bedzie za 1,5 miesiace co bedzie to bedzie. Ale napewno nie bedzie bo tak i siak ktos cos zyska ktos cos straci ; >

04-10-2007, 23:23
@Sardrin
wiem ze wyzywanie go od lamusow mi chwaly nie przynosi ale takie texty mnie rozbrajaja.
ja tez grajac w Tibie poznalem wielu zajebistych ludzi(zbyt wielu zeby wymieniac) ,pozatym ciesze sie ze gram w tibie a nie np.w quake,cs,fife czy inne szity .

@Slayer
mysle ze tobie juz podziekujemy ;)
hmmm a co do zdobywania szacunku .
mam nadzieje ze mam szacunek ludi na ktorych szacunku mi zalezy ;) bo np twoj szacunek mam gleboko w dupie,jak wielu . i nie ,nie zdobywam szacunku bluzgami,chyba ze wlasnie tak sie robi w twoim srodowisku :)

@Finer
hmmmm a czy ak grasz w inna gre to jak ci nie wyjdzie to sie nie w*****asz??
ty tez widze wielki doskonaly .

@Neo
nie wiem czy bylbys w stanie mi obic ryja ;)
nie przy*******am sie do kazdego,tylko do tych ktorzy mnie w*****aja i rzucaja gluimy frajerskimi textami.
i na jakiej podstawie sadzisz ze pixele spaczyly mi zycie??
ogolnie przy*******alem sie do Suva ,slayera ,chyba finera i ciebie.do NIKOGO innego nigdy nie powiedzialem slego slowa .
i mysle ze z kotkiem juz mamy wszystko wyjasnione :) :*

@Rewis
chcialbym ale jak tacy ludzie pisza takie texty to musze cos napisac;)

@Mylion
:P

Fin'er
04-10-2007, 23:45
@Finer
hmmmm a czy ak grasz w inna gre to jak ci nie wyjdzie to sie nie w*****asz??
ty tez widze wielki doskonaly .

Pewnie że się wkurzam jak mi w Fifie sędzia pokazuje czerwony kartonik ale nie drę się do monitora :

"stul pysk leszczyku i nie klap ozorem jak nie wiesz"

"mowie zebys zamknal ryj bo jestes idiota"

"zamknij pysk znobowaciala cioto"

05-10-2007, 00:17
no ja tez nie dre w taki sposob bo generalnie panie wspanialy sedzia w fifie nie mowi ;0

jezeli te texty cie tak urzekly to nie chcesz wiedziec jakich slow uzywam jak mi strzela bramke w fifie :) wtedy zachowuje sie troszke gorzej ;)

Kiroy
05-10-2007, 00:38
powiem tylko jedno : jak ma to byc forum o rl life to prosze zalozcie osobny temat :P kto ma lepszych kumpli , ladniejsza laske itd :P to jest temat o obsidii i o wojnie ng i ls :P Ned ma prawo komentowac ze cos mu siwe nie podoba i boixos ma prawo go jechac za to ze nie walczy tylko potrafi na forum cos robic i pisac .... bo ludzie co maja " 40 " lvl na bocie i potem krzycza ze ng is pa lub ltk " are" pa to nooby i tak mozna ich nazywac ... i panowie wymieniajcie poglody prosze :P ale jak ludzie nie jak zwierzeta ..... z gimnazjum:P wszystko ok ale jak mowie jak polak opolaka nie szanuje to kto nas ma kurwaaaa szanowac ???? wyl;uzujcie i prosze argumenty przy swoich wypowiedziach dlaczego tak uwzacie a nie inaczej :P a nie wszyscy jebnieci poza mna bo ja nie gram mam rl life zajebiste a wszyscy inni to kurwa nooby i maniacy i wala kpucyne przy tibii :P jak nie pasuje to prosze sie wypowiadac na zal.pl lb sympatia.pl :P ludzie szanujmy sie i konkrety i argumenty prosze przy dyskusji :P a nie zze wszyscy inni sa zli tylko ja ok imoi rl kumple :P

pozdrawiam najebany wuja :P

Slayer-Nuddle
05-10-2007, 09:11
@Boixos
Coz panie srakaka... bardzo prosze o wyjasnienie slowa "szacunek" w twoim wykonaniu (tylko nie sciagniete z google).

Myllion
05-10-2007, 15:22
kurfa, Kiroy zawsze piszesz tak chaotycznie ze musze siedziec z 2 minuty nad Twoim postem :D no offence of course

Pozdro
Weekendowy Myllionek =D

Fin'er
05-10-2007, 16:16
Jeszcze 3 godzinki i FAJRANT Panowie <beeeer> :evul:

Zywi
05-10-2007, 20:58
Xoon padł ; o

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/31893 Filmik Suva

Frogman
05-10-2007, 22:18
Brawo chłopaki. Jeśli szczęście dopisze to za jakiś tydzień bym zasilił wasze szeregi jeśli mnie zechcecie ;)

Kiroy
05-10-2007, 23:46
Myllion : no sorki ... ale ja zawsze pisze najebany :D pozdro :D

Pyro Aris
05-10-2007, 23:50
anical the drugi
Oct 04 2007, 18:58:28 CEST Killed at Level 122 by Mieze

Fin'er
06-10-2007, 03:02
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/31712

:o !!

Slayer-Nuddle
06-10-2007, 10:04
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/31712

:o !!

Stare ale jare :cup:

Fin'er
06-10-2007, 23:15
Kolejna historia z życia wzięta :

Sobota, piękny dzień :). Wolny od pracy i zarazem od studiów, a takie coś mi się niezbyt często zdarza. Więc myślę sobie - cóż stoi na przeszkodzie bym pierwszy raz od pół roku wybrał się poexpić ? Nic :D.
Więc szykuję się, kupuję u thaiskiego handlarza 180 butelek z płynem o zabarwieniu fioletowym, jak fenoloftaleina w obecności środowiska zasadowego. I wybieram się do mojej ulubionej kopalnii z guardami. O dziwo wolne, więc cieszę się jak dziecko :). Procenciki idą szybko, jak się później okazalo za szybko.

W między czasie wpadł też do mnie, nie proszony, pewnien kolega. Gadka szmatka, ja sobie leniwie expie, co jakiś czas popijająć Cole w rl, i wspomniane już płyny o zabarwieniu fioletowym, jak fenoloftaleina w obecności środowiska zasadowego czyli tak zwane Mana Fluidy Tl ( Tibia Life).

I pada te feralne pytanie :

Patryk, AAAAA CCCCCOOOO TOOOOOO JEEEEEEEESSSSST ??

Po czym widze, jak palec kolegi zbiliża się do podłuznego, świecącego się, srebnego przycisku na obudowie mojego komputerka, który rozmiarami od razu kojarzy się z tak zwanym przyciskiem : Power

Komputerek nowy, więc Windows zamyka się w przeciągu 3 sekund, a ja patrze takimi oczami -> 8o jak Fingregher dzielnie zostaje na yellow hp z dwoma panami, Dwarf Guard, w asyście, a ekran pokazuje napis : Trwa zamykanie systemu Windows....

Czyż to nie okrutne ? ;)

Epi-
06-10-2007, 23:59
Kolejna historia z życia wzięta :

Sobota, piękny dzień :). Wolny od pracy i zarazem od studiów, a takie coś mi się niezbyt często zdarza. Więc myślę sobie - cóż stoi na przeszkodzie bym pierwszy raz od pół roku wybrał się poexpić ? Nic :D.
Więc szykuję się, kupuję u thaiskiego handlarza 180 butelek z płynem o zabarwieniu fioletowym, jak fenoloftaleina w obecności środowiska zasadowego. I wybieram się do mojej ulubionej kopalnii z guardami. O dziwo wolne, więc cieszę się jak dziecko :). Procenciki idą szybko, jak się później okazalo za szybko.

W między czasie wpadł też do mnie, nie proszony, pewnien kolega. Gadka szmatka, ja sobie leniwie expie, co jakiś czas popijająć Cole w rl, i wspomniane już płyny o zabarwieniu fioletowym, jak fenoloftaleina w obecności środowiska zasadowego czyli tak zwane Mana Fluidy Tl ( Tibia Life).

I pada te feralne pytanie :

Patryk, AAAAA CCCCCOOOO TOOOOOO JEEEEEEEESSSSST ??

Po czym widze, jak palec kolegi zbiliża się do podłuznego, świecącego się, srebnego przycisku na obudowie mojego komputerka, który rozmiarami od razu kojarzy się z tak zwanym przyciskiem : Power

Komputerek nowy, więc Windows zamyka się w przeciągu 3 sekund, a ja patrze takimi oczami -> 8o jak Fingregher dzielnie zostaje na yellow hp z dwoma panami, Dwarf Guard, w asyście, a ekran pokazuje napis : Trwa zamykanie systemu Windows....

Czyż to nie okrutne ? ;)

Ciąg dalszy?

Czy Fingregher przezyl? Czy padl? Czy cos spadlo z eq?!?
Czy w poblizu stalo jakies krzeslo?!?!?

Juz dzis, dowiedz sie wysylajac sms o tresci Fingregher na numer...

Pyro Aris
07-10-2007, 01:08
Kentar
Oct 06 2007, 11:40:23 CEST Killed at Level 93 by Mieze
and by Suv the Dark Magican

kafior
07-10-2007, 01:56
Ciąg dalszy?

Czy Fingregher przezyl? Czy padl? Czy cos spadlo z eq?!?
Czy w poblizu stalo jakies krzeslo?!?!?

Juz dzis, dowiedz sie wysylajac sms o tresci Fingregher na numer...

Wyslalem sms.. odpisali ze bylo krzeslo ale obrotowe <sciana>

zielaq
07-10-2007, 19:35
Nuckerz znowu gleba , teraz po banshee haha wszystkie nagrody spadly xD

kafior
07-10-2007, 20:14
Nuckerz znowu gleba , teraz po banshee haha wszystkie nagrody spadly xD

Nuckerz z duma napisal ze nie spadly bohy :)

/Taer

Ptak~
07-10-2007, 23:03
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/32020

Epi-
08-10-2007, 00:12
http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Boxer

czyzby szykowalo sie cos nowego?
(Morindel~ i Bozo~ padli dzisiaj od ltk)

Pyro Aris
08-10-2007, 04:18
casspari w ltk :D

Lord Wlodek
08-10-2007, 13:00
casspari w ltk :D

Już wiem jak wyobrażałem se koniec świata

Kiroy
08-10-2007, 14:59
WolfPack is coming ...
WolfPack will back ....

New World Order !!!!

AAAuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu .....:evul::evul::evul::evul::evul::evul:

btw Szacun dla Suva aka kotek za ostatnie rzemioslo wojne !! resopecta from WolfPack !! NWO !!

zielaq
08-10-2007, 20:05
18-4 ?

Ciekawostki
Karaas w trapie
18:41 Karaas [84]: stop
18:41 Karaas [84]: i pay

Ak'rap dropped full eq xDDD
Ikon Banned
Grajo'shah deleted
Rotan rowniez banned ale nie na ob

tyle?

Rewisim
08-10-2007, 20:56
Moim zdaniem Mentora brakuje w LTK :)

Asmit
08-10-2007, 21:24
mala wstawka od ak'rapa

20:10 Ak'rap [122]: can u write for me .
20:11 Asmit [100]: sure
20:11 Ak'rap [122]: ak'rap losted only bp of holding dont talk shits
20:11 Ak'rap [122]: :P

XD

Ptak~
08-10-2007, 21:25
chujowo sie walczy jak masz caly ekran w noobcharach xd prawie padlem przez to, wiekszosc od nas padla wlasnie przez to. nastepnym razem chce ob w demonii czy gdzies, zeby noobow nie bylo xdd

ogolnie teraz calego ng np czy czegos tam w vip nawet nie zmieszcze ;o ale musze kurwa uwazac o co cie zieli prosze XDD

zielaq
08-10-2007, 21:29
ah chyba ze tak :p
losted ok xd

Pyro Aris
09-10-2007, 00:27
znowu baty ?

Sainex
09-10-2007, 00:30
czekam na film :d

Dalanther
09-10-2007, 08:02
http://www.fuskbugg.se/pub/misc/dorpaz_ankopen3.rec

Ptak~
09-10-2007, 09:21
http://rapidshare.com/files/61156183/open_kurwa_xd.rec.html

z mojej perspektywy

Zywi
09-10-2007, 10:48
Baty to może nie mały nie wypał w planie ; )
Po 1 nie spodziewaliśmy się tych wszystkich ludzi z Clarity , Majestic i ludzi bez guild którzy z nimi byli ; ]
Po 2 Battle Comandera nie było dobrego znaczy był ale szybko padł :D Zresztą ja też :D
Po 3 Ten Battle dowodzi tylko temu że nadal mamy szanse bo jak ktoś oglądnie rec to widać że mając full team (w szczególności Sorców) mamy możliwość sciągnąć każdego od nich na combo czyli nie jest tak tragicznie ; ]

zielaq
09-10-2007, 14:41
@up

aha bo my full teamem stojac na 1 sqm nie sciagamy kazdego od was. to znak ze mamy szanse !
a to ze battle comander pada szybko to nie nasza wina .

Fin'er
09-10-2007, 15:23
@up

aha bo my full teamem stojac na 1 sqm nie sciagamy kazdego od was. to znak ze mamy szanse !
a to ze battle comander pada szybko to nie nasza wina .

No jakby nie było Wasza wina :D Trzabyło go zabijać ? Nie jest wam teraz głupio ?

Lord Wlodek
09-10-2007, 18:22
No jakby nie było Wasza wina :D Trzabyło go zabijać ? Nie jest wam teraz głupio ?

Pwn3d

:D

Romas1
09-10-2007, 19:18
A ja nie moge z tego tekstu suva "umrzyj" xD

Kiroy
09-10-2007, 19:34
no ogolem to smiech na sali :D ale ja sie spodziewalem tych wszystkich ludzi po stronie ng to nie bylo dla mnie zaskoczeniem :P ale trzeba czasami posluchac wujcia :D a nie gadac ze dygam :D ale coz walka toczy sie dalej :D pwned :P

WolfPack will back !!

New World Order !!

Pyro Aris
10-10-2007, 00:05
Po 1 nie spodziewaliśmy się tych wszystkich ludzi z Clarity , Majestic i ludzi bez guild którzy z nimi byli ; ]

a gdybyscie wiedzieli ,to co ?

btw. azared sie przylaczyl

Zywi
10-10-2007, 00:10
Dobra nieważne ; p

Old Gecaj
Oct 09 2007, 21:56:46 CEST Killed at Level 106 by Archin
and by Taekwon-Do Kngiht

Ptak~
10-10-2007, 00:14
@ pyro

to pewnie bysmy nie poszli na ob ;o

Pyro Aris
10-10-2007, 01:17
dobra glupio to zabrzmi ,ale huj :D

suv moglbys nie wstawic brzydkich slow jak zapisujesz filmik :>?? bo mi firewall blokuje (prawie) kazde brzydkie slowo i nie moge sciagac :D

z gory thx

smiejcie sie -.-

Lord Wlodek
10-10-2007, 01:54
smiejcie sie -.-

Na twoją prośbe "Hahhahahahahhaha"

@Wuja/Suv
Wydaje mi się że trochę zle organizujecie te Ob, nie chce podwarzać waszej taktyki bo wiem co to masa noob charów i jak bardzo daje w kość ale trzeba przyznać że ten Ob wam po prostu nie wyszedł... 3mam za was kciuku (Jak w każdej wojnie przeciwko Ng)

Pozdro from Antica

Kiroy
10-10-2007, 01:58
wlodziu : ja juz tego nie organizuje :P za stary jestem :P mloda krew rzadzi :P

Fin'er
10-10-2007, 11:03
dobra glupio to zabrzmi ,ale huj :D(...) bo mi firewall blokuje (prawie) kazde brzydkie slowo(...) :D

Hehe, a posta Ci nie zablokowało ? :p

Darotaa
10-10-2007, 18:14
Archin aka acc buyer # Xouroni died.

Zywi
10-10-2007, 23:54
Madeverkus
Oct 10 2007, 21:22:47 CEST Killed at Level 87 by Musowezit
and by Mamdino

Nasze nooby też umieja siekać :D

Pyro Aris
11-10-2007, 02:12
Hehe, a posta Ci nie zablokowało ? :p

klnac moge jak najety

Zywi
11-10-2007, 18:52
Degrand
Oct 11 2007, 16:52:02 CEST Killed at Level 133 by Waxxi
and by Xertizo
Nieto Histo
Oct 11 2007, 16:49:32 CEST Killed at Level 105 by Nifox Zefrius
and by Gnir'Hawk
Lurht
Oct 11 2007, 16:53:48 CEST Killed at Level 108 by Xouroni
and by Alith Takilbya
Vito Genovese
Oct 11 2007, 16:49:21 CEST Killed at Level 115 by Evo'Hawk
and by Archin
Ferlig
Oct 11 2007, 16:49:39 CEST Killed at Level 71 by Rine
and by Gnir'Hawk
Anthanatos
Oct 11 2007, 16:50:21 CEST Killed at Level 80 by Kiroy Wind
and by Memy Chemics
Kleyton
Oct 11 2007, 16:52:57 CEST Killed at Level 150 by Waxxi
and by Alptug

I to chyba all sry jak kogoś przegapiłem ; P
Litheld
Oct 11 2007, 20:08:58 CEST Killed at Level 137 by Gnir'Hawk

Kiroy Wind
11-10-2007, 19:57
sprawdz date kiedy padl ten Kero Yama ^^
filmy:
http://www.***********.com/181119908.html - Hayalet view

http://rapidshare.com/files/61825526/frooosts.rec.html - Yunichi view

http://www.***********.com/144872418.html - Waxxi view

w miejsce ****** wstawcie speedy.share bez kropki w srodku

Archin
11-10-2007, 22:54
Dzis nadszedl blogoslawiony dzien dla LTK! Palec bozy dotknol i szwedow. Zawsze mowilem, nie bic archina, shandowa! I co? Tylko zabili Archina i sami popadali, Bog czuwa, powiadam wam, Bog czuwa! I to jeszcze nie koniec, nie koniec, zbieram swa moc, wiec bujcie sie NG!! :evul:

zielaq
11-10-2007, 23:03
wez czlowieku wy*******aj z tym nickiem z tego forum kupiles chara i sie utozsamiasz z osoba ktora nim grala nie masz nawet pojecia o znaczenia tego nicku . tak juz nie bedziemy bili goscia ktory na mc blokuje most na frostach i kupil chara za 600 euro i ufa gosciowi z ktorym gadal 10 razy . jestes fajny . tak bog nas pokaral za zle zachowanie. wlasnie slyszalem ze Cie pingujemy. ciekawy news.

btw gz akcji

ps. ja sie boje o twoja ocene z polskiego.

Archin
11-10-2007, 23:08
A ty co korwa myslisz? ze jestes lepszy? odjebaj sie lepiej, przynajmniej mnie stac, ja mam instynkt i wiem dobrze jakim ludziom ufac a jakim nie i powiem ci ze archin to teraz moja postac i napewno mnie nie haknie bo to spoko ziom jest. ja walcze i mam honor a ty odeszedles do ng jak sie polacy poczebowali, nie zaslugujesz na respect!!!

zielaq
11-10-2007, 23:08
gowno wiesz o histori obsidi bylem z polakami bo musialem a nie ze chcialem. wiesz mnie tez stac ale nie jestem takim retartem zeby kupowac chary od ludzi po stracie 4?

ps. juz zebrales swoje sily ?D:D:D:
Oct 11 2007, 21:05:57 CEST Died at Level 157 by a frost dragon

Archin
11-10-2007, 23:17
a co cie obchdzi czy kupilem czy nie? ja zawsze jestem z polakami, mam honor, ty nawet na respect nie zaslugujesz buraku. tibia to moje zycie i zrobie dla niej wszystko, wole se kupic chara niz palic ziola jak ty.
BTW byl masskick noobie. Zbieram moc i jeszcze zobaczysz, ja przynajmniej nie daje passow przyjaciolom jak ty mannowowi zeby mnie on zrookowal, jak moj bro gerlimo mnie hancil to mialem honor i sam to zrobilem

Shandowsky
11-10-2007, 23:18
Siema Archin prawdziwy tutaj

@ Archin
dlaczego podszywasz sie podemnie ? i wypisujesz glupoty, uzywajac slow ktorych uzylem w przeszlosci ? Widze ze jestem twoim idolem, jesli chcesz sie spotkac ze mna w RL i zrobic z emna zdjecie, 30k/svargrond

BTW
ja pephyego szanuje niewazne ze teraz jestem w nim w wojnie.
Wiec "Archin" jesli mnie udajesz to pamietaj ze ja mam jakas kulture, ofc tylko do tych ktorych darzę szacunkiem.

Kto sie podemnie podszywa?
K?
N?

-_-

karate:]
11-10-2007, 23:20
a co cie obchdzi czy kupilem czy nie? ja zawsze jestem z polakami, mam honor, ty nawet na respect nie zaslugujesz buraku. tibia to moje zycie i zrobie dla niej wszystko, wole se kupic chara niz palic ziola jak ty.
BTW byl masskick noobie. Zbieram moc i jeszcze zobaczysz, ja przynajmniej nie daje passow przyjaciolom jak ty mannowowi zeby mnie on zrookowal, jak moj bro gerlimo mnie hancil to mialem honor i sam to zrobilem

hahahhahahaha, Boże chroń nas przed takimi "polakami"

Archin
11-10-2007, 23:22
LOL! Co sciemniasz koles? ja sie podszywam? chyba nie wiesz co mowisz... ze niby ty od Geila chara kupiles? shandowsky?

btw, k? n? wyjasnisz?

duger
11-10-2007, 23:26
kurwa korzenioj weź s*******aj kupiłeś chara i myślisz że jestes bogiem te wszystkie twoje teksty na trade jak się logujesz swoimi prawie rooknietymi charami na trade: BACK SHANDOW BACK
wy*******aj!

Archin
11-10-2007, 23:28
ja mam to czego tobie brakuje, honor! xD

Shandowsky
11-10-2007, 23:31
@ duger
te texty to dla beki byly keidsy na trade xD

@ Archin
ale ci sie nudzi, siedzicie teraz na kanale gdzie nie mam dostepu i sie podniecacie N... wez orgazmu nie dostan. A po tobie K czy tam M sie nie spodziewalem ze falszywy jestes taki. Macie cos do mnie, powiedzcie to mi. -_- Zastanowcie sie lol

Archin
11-10-2007, 23:35
Nadal nie rozumiem twoich skrotow, moze bys wyjasnil playerom? i skoncz mnie udawac bo ci to nie wychodzi, az tak mnie wielbisz ze sie pode mnie podszywasz?

Gal'axy
12-10-2007, 00:04
Ah te dzieci :(

a tak btw shandowsky czy archin , ktory to sylwester (shandow) xD? bo sie zgubilem szczerze mowiac po tych postach ;p

ps. zielak~ kocham te zdanie "ja bylem z polakami bo musialem xD" jakbysmy do czegos cie zmuszali ;x

Fin'er
12-10-2007, 00:16
@ Wszyscy up

Ale, że Dudka na Mundial nie wzieli ??

Asmit
12-10-2007, 00:40
Nie ma to jak Tibia.pl, zawsze poprawi humor :D:D

!szandou roks!

Szanowny panie K. czy tam M. przestancie, co?

Pershing
12-10-2007, 02:19
za co general padl ?

/pyro

Gal'axy
12-10-2007, 08:41
Nie ma to jak Tibia.pl, zawsze poprawi humor :D:D

!szandou roks!

Szanowny panie K. czy tam M. przestancie, co?

asmit~ 'tibia pl poprawia humor, a rl nie masz?;x' odpisz JAK POTRAFISZ ale bez bluzgow bo nie chce sie wyzywac a uwazam ze bedzie to nieuniknione w rozmowie z toba wiec nie odpisuj jak juz masz mnie bluzgac

wiesz knak jak masz na mysli mnie to chyba sie pomyliles :) bo ja wyroslem z takich zabaw bo ja shandowowi powiedzialem co o nim mysle i on wie co i jak ale jest miedzy nami spokoj :confused:

ps. wiesz w przeciwiestwie do ciebie knak to ja zmadrzalem bo ty jestes dalej taki zadziorny jak byles a ja sobie dalem spokoj bo nie ma co sobie nerwow szargac ...

Lord Wlodek
12-10-2007, 12:59
@Fin'er

No popatrz nie wzięli Dudka... Ale se do Realu poszedł ^^

Blacov89
12-10-2007, 13:28
Wogole nie pisalem tutaj juz dluzszy czas, i to co czytam tutaj to mnie przeraża.
Shandow czy jak ci tam w rl zamiast nastepnego chara w tibii, wez zainwestuj te pieniadze w wizyte u psychiatry jakiegos renomowanego, wiesz moze jeszcze nie jest za pozno dla ciebie.

Pozdrawiam

12-10-2007, 14:28
haha knaak zostales wezwany do debaty z matim ahaha ;D
i tak nie zapomne twojej ostatniej gadki z gawronem na vencie ;D
btw podczas niej mowiles ze sie nie wyplacisz itd a tu jednak hhehe
jak to sie wszystko zmienia co nie?:D

a ze mati wydoroslal to 100% prawdy :D:***
MATI ROX :* :D

a co do szandola to mysle ze lukasz ma racje ;) psychiatra jest dla ciebie jak najbardziej wskazany :D

Fin'er
12-10-2007, 14:57
@ Lord Włodek

Taak :D Dudek rządzi :D Ale pewnie mu tam dobrze... Hmmm jak to się mówi ? Życie jak w Madrycie ? :P

Btw. Co do Shadowa. Moim zdaniem to jego sprawa na co wydaje swoje pieniądze. Po to pracuje cały miesiąc, żeby potem wydać. Jeden woli przewalić pół wypłaty na alkohol i imprezki, drugi woli pograć w totolotka, trzeci woli zatankować do samochodu 5 pełnych baków paliwa etc. Shandow woli wydać to na Tibie i myśle że ma do tego pełne prawo.
A to czy źle zrobił kupując Archina jak to określił Pephy. Oczywiście no offence, ale wydaje mi się że Shadow nie pojechał do Holandii nie przystawił noża do gardła Archinowi i nie powiedział : Masz tu 600 Euro i dawaj mi Twoją postać.
Archin chciał sprzedać, Shandow miał kasę i w taki sposób mamy to co mamy :)

Asmit
12-10-2007, 15:21
Mati wydoroslales to moze jeszcze bys sie nauczyl pisac. Ty jestes ostatnia osoba, ktora moze gadac o rl life. No chyba ze rl life nazywasz dostaniem w pierdol od "kolegow" ze szkoly ktorzy ci nie podaja reki?

Ja sobie nigdy nerwow nie szargalem grajac w Tibie, nie wiem jak to z toba bylo, ale jezeli Ci to przeszlo to bardzo sie ciesze. Ja nigdy nie mialem takich problemow jak ty. Nigdy nie okradalem dzieci na postacie etc.

@skorup

Nie bede prowadzil tutaj debaty, jak chce to niech napisze w grze, bo jak przychodzi na ventrilo to sie nigdy nie odzywa :( (rzadko przychodzi ale sie zdarza).

hf :D

zielaq
12-10-2007, 15:28
jak tam matiego nie lubie ale trzeba powiedziec ze wydoroslal :)
jakos taki cichy i spokojny sie zrobil :D
nie nie zmuszaliscie mnie ale jakos o dupcie musialem powalczyc.

oj panowie nie wiem o co wy sie klucicie jedni wola spalic blanta a inni wola 15 k w tibi
jeden woli zimnego zywca a drugi dragon shielda , no taka jest kolej rzeczy , Ty wolisz ciepla szparke on woli zdechlego frost draga no ale co zrobic.

MihaU

Alith
Oct 12 2007, 14:12:02 CEST Killed at Level 141 by Dorpaz and by Atharius

Romas1
12-10-2007, 15:36
Alith Takilbya
Oct 12 2007, 14:12:02 CEST Killed at Level 141 by Dorpaz
and by Atharius

Moze nie umiem robic tak jak wy ze jak kliknie sie na ikonke alitha~ to sie pokaze jego postac ale zawsze xd

zielaq
12-10-2007, 15:44
nvm jednak nie umiem :D:D

Gal'axy
12-10-2007, 15:46
Mati wydoroslales to moze jeszcze bys sie nauczyl pisac. Ty jestes ostatnia osoba, ktora moze gadac o rl life. No chyba ze rl life nazywasz dostaniem w pierdol od "kolegow" ze szkoly ktorzy ci nie podaja reki?

Ja sobie nigdy nerwow nie szargalem grajac w Tibie, nie wiem jak to z toba bylo, ale jezeli Ci to przeszlo to bardzo sie ciesze. Ja nigdy nie mialem takich problemow jak ty. Nigdy nie okradalem dzieci na postacie etc.

@skorup

Nie bede prowadzil tutaj debaty, jak chce to niech napisze w grze, bo jak przychodzi na ventrilo to sie nigdy nie odzywa :( (rzadko przychodzi ale sie zdarza).

hf :D

rl=real life haha RL LIFE ? XD :D

btw i co masz do tego ze dostałem ? sie buja sie ma. Moze i dobrze? dzieki takim sytuacjom mozna wiele zrozumiec , ale nie zapomne nigdy jak twoi rl stawiali na burasa ktory mial cie napier*** haha :>ja dawalem 50k ze tego nie zrobi xD!

Gal'axy
12-10-2007, 15:50
double post

Gal'axy
12-10-2007, 15:52
jak tam matiego nie lubie ale trzeba powiedziec ze wydoroslal :)
jakos taki cichy i spokojny sie zrobil :D
nie nie zmuszaliscie mnie ale jakos o dupcie musialem powalczyc.

oj panowie nie wiem o co wy sie klucicie jedni wola spalic blanta a inni wola 15 k w tibi
jeden woli zimnego zywca a drugi dragon shielda , no taka jest kolej rzeczy , Ty wolisz ciepla szparke on woli zdechlego frost draga no ale co zrobic.

MihaU

Alith
Oct 12 2007, 14:12:02 CEST Killed at Level 141 by Dorpaz and by Atharius

zielaq wiesz ze nigdy nic do Ciebie nie mialem ;p ale czasami
:baby:
bylem zly jak przychodziles napieprzony na venta 8o

Fin'er
12-10-2007, 16:09
Alith Takilbya

milosz15
12-10-2007, 16:24
sorry za taki malutenki offtopic ale

15:00 Madik [86]: 14:58 New record: 633 players are logged in.
15:01 Reign Brigner [31]: 17:11 New record: 633 players are logged in.
15:01 Nubzeror [39]: ;d kurwa GZ
15:01 Sairi [39]: 15:00 New record: 633 players are logged in.15:00 New record: 633 players are logged in.15:00 New record: 633 players are logged in.15:00 New record: 633 players arelogged in.15:00 New record: 633 players are logged in.15:00 New record: 633 players are l
15:01 Blumiq [7]: SELL BLUE ROBE AND BOOTS OF HASTEand vampire shieldVENORE>
15:01 Sir Niewiadomz [35]: 15:00 New record: 633 players are logged in.
15:01 Seanpoletz [33]: 15:00 New record: 633 players are logged in.
15:01 Jarzbool [55]: 15:00 New record: 633 players are logged in.
15:01 Ster Glia [34]: xD
15:01 Silent-Fighter [28]: New record: 633 players are logged in.
15:01 Malkocoglu Mehmet Pasa [25]: 16:00 New record: 633 players are logged in.
15:01 Dardth Kavi [19]: New record: 633 players are logged in.
15:01 Zariv [59]: 14:00 633 players recived this message too.
15:01 Kamy Skaizzo [32]: 15:00 New record: 633 players are logged in.
15:01 Mania'Shah [68]: Congratz obzidia !!
15:01 Verh Steel [43]: 15:00 New record: 633 players are logged in. gratz

ah ten spam

Asmit
12-10-2007, 16:25

btw i co masz do tego ze dostałem ? sie buja sie ma. Moze i dobrze? dzieki takim sytuacjom mozna wiele zrozumiec , ale nie zapomne nigdy jak twoi rl stawiali na burasa ktory mial cie napier*** haha :>ja dawalem 50k ze tego nie zrobi xD!

Przez ciebie Buras namawial mnie 3 dni zebysmy zrobili fotke jak mnie bije, ktora bedzie mogl dac wam aby zarobic 50k czy tam demon shielda. Mielismy duzo smiechu z was wtedy na ventrilo. <lol>

Mi nie mozesz ublizyc poprzez to ze mnie bija w rl, lub jest ono chujowe. To jest roznica miedzy nami :). wiec skoro niby zmadrzales to sie o tym dowiesz w krotce.

Moze to kiedys zrozumiesz panie "wydoroslalem i jestem git, moge teraz ublizac kazdemu kto gra w tibie". Skoro juz jestes taki super to idz zajmij sie czyms innym a nie pisaniem na tym forum jaki to ty cool teraz nie jestes bo nie grasz w ta glupia gre ktora marnuje tyle czasu i robi zle rzeczy z ludzmi

papa

Asmit
12-10-2007, 16:26
15:10 New record: 653 players are logged in.

: )

Epi-
12-10-2007, 16:27

rl to takze skrót od real :>

milosz15
12-10-2007, 16:29
15:15 New record: 659 players are logged i
:cup:

Gal'axy
12-10-2007, 16:29
Przez ciebie Buras namawial mnie 3 dni zebysmy zrobili fotke jak mnie bije, ktora bedzie mogl dac wam aby zarobic 50k czy tam demon shielda. Mielismy duzo smiechu z was wtedy na ventrilo. <lol>

Mi nie mozesz ublizyc poprzez to ze mnie bija w rl, lub jest ono chujowe. To jest roznica miedzy nami :). wiec skoro niby zmadrzales to sie o tym dowiesz w krotce.

Moze to kiedys zrozumiesz panie "wydoroslalem i jestem git, moge teraz ublizac kazdemu kto gra w tibie". Skoro juz jestes taki super to idz zajmij sie czyms innym a nie pisaniem na tym forum jaki to ty cool teraz nie jestes bo nie grasz w ta glupia gre ktora marnuje tyle czasu i robi zle rzeczy z ludzmi

papa

dobra knak nie chce sie kłócić ;) poniosło mnie, sam wiesz jaki jestem, nie musimy rozmawiać ze sobą ani sie lubić, a forum czytam bo nie bylem z 2-3 miechy tutaj :D

Asmit
12-10-2007, 16:42
no mi to pasuje jak najbardziej

Myllion
12-10-2007, 20:07
everybody's gay !

Romas1
12-10-2007, 20:19
Finer juz niema misia w logo, o nie : (

mOreg
12-10-2007, 20:39
Finer juz niema misia w logo, o nie : (

Fin'er się upolitycznia.
Już teraz jego posty nie będą tak dobrze widoczne.

Fin'er
13-10-2007, 12:49
Misiek poszedl na retired :(

@mOreg

Eee tam :P Od czasu do czasu walnę jakąś chamską ripostę...

Romas1
13-10-2007, 20:12
Dzisiejsza rozmowa z noobkiem wyprowadzilem go z deserta bo sie zgubil, tylko koniec rozmowy

18:46 Bodzio Kit [23]: dzieki
18:46 Bodzio Kit [23]: mistszu
18:46 Captain Roman [70]: spoko
18:47 Bodzio Kit [23]: dam cie do vip
18:47 Captain Roman [70]: ok
18:47 Bodzio Kit [23]: bedziesz moim kolega?
18:47 Bodzio Kit [23]: plx
18:47 Captain Roman [70]: oj niewiem
18:47 Captain Roman [70]: ;d
18:49 Bodzio Kit [23]: czemu?
18:49 Captain Roman [70]: mam duzo kolegow
18:49 Bodzio Kit [23]: plx

Moj blad to jest to ze nieumiem odmawiac i krzyczec na kogos tylko dlatego ze chce byc moim kolega =/

Fin'er
13-10-2007, 21:16
Romas ja mam podobnie...

Raz leciałem przez pewne miasto i widze jakis nie znajomy z znajomej gildii ma problemy. Wiec mówie : help ?. Nie trzeba bylo pomocy więc udałem się do dp.

Za 5 minut msg od jakiegoś 20 lvl: "Znasz X" ( tu padło name tego co miał problemy ). Ja wyjaśniam że to tylko zaprzyjaźniona gildia. A on jak z mostu : "Ok, ale mam Cie w Vipie, chodź poblokujesz mi guardy -.-' "

Tłumacze że po 1) jestem ms, a po drugie nie mam za bardzo czasu. Za 5 minut msg : "Hi jestem bratem tego 20 lvl. Mam Cie w Vipie, Jak będe potrzebował pomocy to dam Ci znać"

Po kolejnych minutach msg : " Hi jestem kuzynem tych co poznałeś przed chwilą. Friend ? "

Osobiscie nie dobieram sobie przyjaciół względem lvl, bo mam np wspaniałego kolege 25 lvl - Rycerz bez Nogi i naprawdę bardzo przyjemnie mi się z nim gada. Ale nie cierpie takiego włażenia w dupe. Sam mam noobowski lvl a i tak przezywam takie coś więc współczuje osobą które mają wyższe. Bo nawet jakby się chciało pomóc komuś low lvl, to lepiej zrezygnować bo usłyszymy :

"Mam Cię w Vipie"
" EEEEE.... Wezmiesz mnie do gildii"
"EEEEEE... jutro będę online to będę czekał w Thais a Ty mi postawisz monka"

n/c

Nedomanus
14-10-2007, 00:28
nooby sa zawsze noobami. nic na to nie poradzisz. do mnie tez swego czasu pisaly 13 lvle zebym im smoki poblokowal albo dal cos z demona jak wyjme :D
kurcze mialem tu juz nic nie pisac ale chmiel robi swoje.

pozdrawiam zaprzyjaznionych z obsidii ; p

Aragorn Brogre
14-10-2007, 16:37
Noobki nadają całej grze swoistego uroku. Bez nich było by trochę nudno co nie? : D

Gal'axy
15-10-2007, 04:05
Moim zdaniem każdy jest nobem na swój sposób , zawsze tak uważałem ;x

Ptak~
15-10-2007, 07:20
odezwal sie ten, co zna sie na rzeczy xd

btw co o tej porze robiles na kompie ?xd

Nattii
15-10-2007, 07:54
Ahh, Pan Kot zawsze chce wszystko wiedzieć :p

Kiroy Wind
15-10-2007, 09:33
hehehehehe ;]

Fin'er
15-10-2007, 10:54
nvm............

Gal'axy
15-10-2007, 14:01
nudziło mi się po prostu i kolejny raz nie poszedłem spać:baby:

ps. dobra ja idę to odespać chłopaki xD

Aragorn Brogre
15-10-2007, 19:24
Ehh... Pewien koleś od pewnego czasu namolnie spamuje: 'elo', dziś dał mi "prezent" (jakieś tam trofea i blood herba), więc aby nie być nie miłym odpowiedziałem: Dziękuję, a na to:

18:00 Rodd Shir [24]: wow
18:00 Rodd Shir [24]: :)
18:00 Rodd Shir [24]: tera na bank koledzy
18:00 Rodd Shir [24]: :)

Teraz to 'na bank' będe miał spam non-stop. ;) Ehh... No cóż... aż żal mu powiedzieć aby sobie dał spokój... ;P Prosta zasada: 'Ooo, wysoki lvl, musimy się zakumplować :)' Czy nie lepiej czasem porozmawiać z kimś równym sobie? Oczywiście nie mam nic przeciwko temu aby np. 8lvl przyjaźnił się z 100lvl, ale to można wyczuć czy go poprostu lubi czy też chce mieć np. Pro... ;)

Nattii
15-10-2007, 19:32
Hihihihi, no ale musisz go zrozumieć, może czuje się samotny i potrzebuje kolegi? :p a tak na poważnie to czasami rzeczywiście nie opłaca się być miłym bo później to już ciągły spam a nie każdy (np. ja) potrafi tych ludzi zbyć w miarę miły sposób. Chyba jedyne wyjście to nie odpisywac :confused:

Romas1
15-10-2007, 20:02
Trzeba brac przyklad z arhy, ktory pomoze nawet najgorszemu noobowi xd

Ptak~
15-10-2007, 22:22
albo plate armory rozdawac w veno

Rewisim
15-10-2007, 23:55
Cos nowego :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O

-Rine - [License to Kill]
Oct 15 2007, 19:23:56 CEST Killed at Level 112 by Asmit and by Xoon

-Ak'rap - [License to Kill]
Oct 15 2007, 04:00:37 CEST Killed at Level 121 by Nivre and by Hafirizo

16-10-2007, 00:09
jak Gawron sie dowie ze Nati pisze na forum to zaraz zanie tu spamowac HAHAHAHAHAHHA

Pershing
16-10-2007, 01:11
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/32452

pogratulowac teamu :D

koles tak ladnie o uhy poprosil i jak juz dostal odrazu padl :D

/pyro

Fin'er
16-10-2007, 01:45
Proszę, proszę... i niejaka Rena Marin nas odwiedziła :>

Nattii
16-10-2007, 09:18
Hihihi, a to dobrze czy źle że odwiedziłam? :p

Skor,
no co ty, tego Gawron napewno nie zrobi xd a jeśli zrobi to nawet dobrze bo i tak muszę z nim pogadać ;)

Btw, Gawron, msg me ;>

Fin'er
16-10-2007, 10:16
Hihihi, a to dobrze czy źle że odwiedziłam? :p

Mi to lotto, osobiście nic do Ciebie nie mam i wątpię żebym coś miał w przyszłości, choć nie powiem, przedstawiono mi Twoją osobę raczej ze złej strony...

Nattii
16-10-2007, 11:43
Hmm, chyba nawet wiem kto Ci mnie przedstawił, cóż...mogłabym dać parę dowodów na to, że nie wszystko co mówią jest prawdą ale po co, to i tak niczego nie zmieni, prawda? :p

Fin'er
16-10-2007, 12:07
Hmm, chyba nawet wiem kto Ci mnie przedstawił, cóż...mogłabym dać parę dowodów na to, że nie wszystko co mówią jest prawdą ale po co, to i tak niczego nie zmieni, prawda? :p

A no... trudno by było mnie przekonać do innej wersji :S

zielaq
16-10-2007, 14:56
jak to dobrze miec internet _/

kobieta zawsze zrodlem nie porozumien jak to powiedzial napoleon :D

Thavenix
16-10-2007, 16:15
nieporozumień* ;((

Nati ; o

loffusiasz Gawrona? x/ on mój tylkooo :||

Gal'axy
16-10-2007, 16:58
jak to dobrze miec internet _/

kobieta zawsze zrodlem nie porozumien jak to powiedzial napoleon :D

haha w 100 % sie zgadzam :D

kobieta wrogiem,sex nałogiem,igraszki zabawą,a całusy podstawą :D

wiem że się nie trzyma kupy haha:(

Nattii
16-10-2007, 17:12
Nie płacz Ysonku, nie zabiorę Ci go :>

btw. jestem wrogiem? :(

Romas1
16-10-2007, 17:16
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/32452

pogratulowac teamu :D

koles tak ladnie o uhy poprosil i jak juz dostal odrazu padl :D

/pyro

Troche male lvl, jak na anhilatora ale gz odwagi : P

Myllion
16-10-2007, 17:45
z teorii mylliona wynika, iz dziewcze grajace w tibie musi byc w 99,9 % PASZTETEM

Fin'er
16-10-2007, 17:52
Wg mnie jest tylko jedna teoria opisująca kobiety/dziewczyny/dziewczynki :

uroda x inteligencja = constans :P

No offence oczywiście drogie Panie :)

Rewisim
16-10-2007, 18:28
@Mylion

jeszcze byś sie zdziwił i to ostro :)

Nattii
16-10-2007, 18:30
Wiecie co, odechciało mi się tutaj odzywać...

btw, dziwną masz teorię Myllion...

duch_guodka
16-10-2007, 18:31
Taa za Rewisem to się nawet faceci na ulicy oglądają :D

Rewisim
16-10-2007, 18:34
Guodek@

haha xD

Kiroy
16-10-2007, 20:20
moj post nie jest do wszystkich ale .... chlopaki macie po 15-18 lat a gadacie jakbyscie niewiadomo ile kobiet w zyciu mieliscie .. niewiadomo z iloma spaliscie .... normalnie smiech na sali :)

btw moja dziewczyna jest fotomodelka jestesmy ze soba 4,5 roku i studiuje filologie angielska , i podejrzewam ze jest imnteligentniejsza od 90 % z WAS !! dlatego od natti sie odwalcie jak chcecie gadac o tym ktora jest ladniejsza itd to idzcie na lustereczko.pl .... a Natti ma u mnie szacunek gra sobie jest dziewczynka jakastam ale niewidze w jej postach takiej glupoty i braku inteligencji jak u niektorych z WAS !!

pozdrawiam naszych forumowych" erotomanow i podrywaczy :)

signed poirytowany wuja kiroy :)

Myllion
16-10-2007, 20:50
Muhaha. Napisalem sobie to pol zartem, jak prawie kazdy post, pokladalem glebokie nadzieje, ze zostane sflamowany czy cus, a tu sie rozwija temat forumowych erotomanow =D

Wg mnie jest tylko jedna teoria opisująca kobiety/dziewczyny/dziewczynki :

uroda x inteligencja = constans :P

No offence oczywiście drogie Panie :)

=DDD

BTW. Natii - nie przejmuj sie mna, czasem palne glupota w te czy wewte.

duch_guodka
16-10-2007, 20:55
moj post nie jest do wszystkich ale .... chlopaki macie po 15-18 lat a gadacie jakbyscie niewiadomo ile kobiet w zyciu mieliscie .. niewiadomo z iloma spaliscie .... normalnie smiech na sali :)

btw moja dziewczyna jest fotomodelka jestesmy ze soba 4,5 roku i studiuje filologie angielska , i podejrzewam ze jest imnteligentniejsza od 90 % z WAS !! dlatego od natti sie odwalcie jak chcecie gadac o tym ktora jest ladniejsza itd to idzcie na lustereczko.pl .... a Natti ma u mnie szacunek gra sobie jest dziewczynka jakastam ale niewidze w jej postach takiej glupoty i braku inteligencji jak u niektorych z WAS !!

Kiroyku po 1 mimo wszystko przemawia przez Ciebie facet, który prawie na wstępie chwali się, że jego dziewczyna jest fotomodelką.

Po drugie apropos tego z iloma dziewczynami spali. W profilu pisze, że masz 21 lat (nie jestem pewien czy to prawda, więc opieram się na przypuszczeniu), więc skoro jesteście z dziewczyną od 4,5 roku to jak zaczeliście być ze sobą miałeś akurat +/- 17, więc również nie spałeś z jakąś przerażającą liczbą dziewczyn, chyba że nie jesteście do końca szczerzy ze sobą, bądź preferujecie tzw wolne związki...

Po 3 bardziej polecam fotka.pl niż lustereczko, bo raz, że więcej "wyzwolonych" 15-stek to jeszcze łatwiej idzie gg wysępić :D:D

Yaugardo
16-10-2007, 21:25
A ja natalke obronie poniewaz znam ja wydaje mi sie dobrze, nie lubimy sie tez za bardzo ale coz takie zycie, jezeli dla kogos laska to tylko wyglad to let's have a party znajdz sobie jakas blodi z cyckami o rozmiarze D i wymiarach idealnych (kto sie zna wie o jakie chodzi), ona ma u mnie szacunek ze sobie gra i nie wazne moze wygladac nawet jak SZ.P. Beger i mnie to rypie poki co nie biega sie swoimi podobiznami:)

Nattii
16-10-2007, 21:30
No właśnie, w ogóle ja staram się tu pisać jak każdy z was, nie wiem czy tak bardzo podkreślam to, że jestem dziewczyną, jeśli tak to przepraszam, to było nieświadome... gram tak samo jak każdy, nie wiem jakie znaczenie ma tu moja płeć... ;|

@ Myllion
Przykro mi, już Cię nie lubię ;<

hihihihih :D

@ Yau~
jak to się nie lubimy? :p

aaa jeszcze jedno, przecież żaden z was mnie nawet nie widział, nie wiem czemu myślicie że każda grająca w to dziewczyna musi być jakaś okropna... przecież mamy takie samo prawo grać w tibię jak wy... naprawdę znam parę dziewczyn na obsidii i uwierzcie że za każdą byście się obejrzeli na ulicy ;S

Yaugardo
16-10-2007, 21:33
@ Natalka

Hehehe no nie odezwiesz sie na gg ani in game to co mam myslec jestes w gildi ktorej nie lubie ale to inna bajka:P:cup::cup::cup:

@Kiroy

Oj zdziwil bys sie z tymi laskami :P Blacov aka. Angatevon wie o czym mowie

duch_guodka
16-10-2007, 21:36
@Nattii
To, że jesteś dziewczyną ma mimo wszystko duże znaczenie. Jeżeli wkraczasz na teren, gdzie facet czuje się gatunkiem dominującym ( w tym wypadku Tibia i ew. to forum) to zawsze spotkasz się z pobłażliwością bądź też z mniej poważnym traktowaniem. Sytuacja adekwatna chociażby do sytuacji kobiet za kierownicą.. A tak wogule to witam na forum :)

Yaugardo
16-10-2007, 21:42
Szowinistyczne świnie :O

Nattii
16-10-2007, 21:44
@ Yaugardo
Nie odezwę się bo nie mam twojego gg po formacie a msn mi nigdy nie dałeś ;>

@ duchu_guodka
Masz rację to ma znaczenie, ale też nie zawsze pozytywne, np nie tak dawno dowiedziałam się od pewnego miłego chłopca z Niemiec, że pomimo iż gram druidem to nie potrafię paraliżować, ponieważ jestem dziewczyną... no ale cóż, to sporadyczne przypadki, generalnie jest miło, czasem aż za miło :p (wtajemniczenie pewnie wiedzą kogo mam na myśli) ;)

również witam ofc :D

Thavenix
16-10-2007, 21:47
Natalko x(

nawet nie wiesz ile razy ze mną gadałaś jak byłem na palku. xD

hue, wrogiem moge byyyyć. bo wiesz, ze 'keep ur friends close, but ur enemies closer'

więc, wiesz, wole byc wrogiem :D

Yaugardo
16-10-2007, 21:48
ooo panocku zaraz Ci posle msn na prv

Nattii
16-10-2007, 22:01
Hihihih, już Cię dodałam Bartek ;p

noo Yson to trzeba było powiedzieć że to Ty... oszukiwałeś mnie :(

Yaugardo
16-10-2007, 22:05
To piknie dziohła napisze do Ciebie kiedys tam jak wbije na msn... wogule anni team wczoraj to byla piekna rzecz Yama~ wogule nie bil pieknee zaczol jak wszyscy padli GZ

Nattii
16-10-2007, 22:30
i Marite tak cudownie zaopatrzony w uszki, mhmm, poezja ;d

Yaugardo
16-10-2007, 22:31
i Marite tak cudownie zaopatrzony w uszki, mhmm, poezja ;d

Marite mial 3x hacka wiec od niego wara...Nie ma po prostu kasy na wiecej

Nattii
16-10-2007, 22:38
skoro tak to może troszkę zbyt pochopnie postanowił iść na anni? bo stracił dużo na tym a to by się przydało żeby jakoś się odbić chociaż z drugiej strony gdyby to wykonał to też by zarobił

zielaq
16-10-2007, 22:52
o tym co bedziecie pisac jak pojawi sie pani N wiedzialem zanim sie pojawila ( tak ja mOndry_).
teraz tak

@Yaugardo
O kurwa bartus zniszczyles mnie , to ten co nie chcial zebym mu znalazl laske z fajnymi cyckami jak przyjdziesz do Wrolcawia ? xDD (masz pozdrowienia od Lou Duvy xDDDDDD). a tu prosze taki elokwentny <33.

@Stary ruchacz kiroy
no fajna masz dziewczyne , a tu mnie na sex zapraszasz do siebie ! a feee ! <3

@Poglady

Wiem ze nie mozna ich narzucac ALE
Mowicie ze wyglad to nie wszystko ok.
to juz to widze jak (przepraszam za wyrazenie) ruchacie gruba berte ktora jest madra i ma 150 iq :D
mysle ze obie rzeczy sa wazne , mialem dziewczyne (tak tak chwale sie) ktora miala duze cycki blond wlosy i mi lekcje robila xDD.

MihaU

Ptak~
16-10-2007, 23:45
aaaaaaaaaa nvm xd

btw michaś nie z kazda dziewczyna ktora znasz bedziesz blisko, pamietaj o tym.

xd

btw s*******ac od natalii bo wpadnie gawron, wpadnie ryba paslecki gangster i nie bedzie kurwa, nie bedzie niczego xd

Fin'er
17-10-2007, 00:05
Ehhh żenada....

1)Hasełko że uroda x inteligencja u dziewczyn równa się constans powiedział mi mój nauczyciel z historii. Prawdopodobnie oparł się przy tym na wieloletnim doświadczeniu pracy z młodzieżą...

2)Dziewczyny w 99% naprawdę jeżdzą fatalnie za kierownicą. W miesiąc robiłem 15 000 km i uwierzcie mi lub nie, ale na kilometr czuło się że przed Tobą jedzie kobieta ( jedynie tylko kobiety jeżdzące samochodami firmowymi, jeżdzą idealnie, wręcz pefekcyjnie ).

3)Mnie to naprawdę nie obchodzi kto jaką ma laskę, co ona mu robi w nocy, jaki ma rozmiar stanika, kiedy jej się chce, a kiedy nie chce ( oczywiście mówię tu o osobach których nie znam). Wybaczcie. Dla mnie się liczy tylko to, że to JA czuję się dobrze w moim związku ( ostatnio troche mniej ale to szczegół :p ). Więc błagam darujcie szczegóły.

4)Jedych się lubi , drugich nie... a do Natalii nic nie mam. BTW masz wiadomość na priiiiiv :)

Kiroy
17-10-2007, 00:20
ktos tam : ja sie nie chwale ale podalem bliski mi przyklad ....moze mam ciut wiecej niz w opisie ale znam takie zwiazki ... ze laska sie pyka " extra a na codzien sie kloci z chlopakiem all time ... ale dobry prawdziwy seks tak zbliza ze niweluje problemy w rlu ... co do kierowcy uwazam ze moja gf kieruje lepiej niz moi rl kumple co niektorzy a maja prawko z 5 lat .... tylko problem w tym ze ja natti nie znam, w ogole ale szanuje ja tak samo jak kazdego innego gracza i nie dyskryminuje kobiet w tibiii czego przyklad jest sol the wolf ktorej pomagalismy jak tylko moglismy z vixim ....

btw a jaki jest moj zwiazek to zostawie dla przyjaciol :D:evul:

pozdro wuja

Fin'er
17-10-2007, 00:24
Nikt chyba nie jest taki głupi żeby nie szanować jakiegoś gracza bo jest dziewczyną... :)

Btw.

Dziś sobie idę kupić do Plusa nowego fona na abonament :D. I w pewnym momencie przesłodka Pani stojąca za ladą mówi mi : "Możesz sobie wybrać 4 ostatnie cyfry numeru "

Myśle sobie... Huh co tu dać ? 1234 ? I wtedy nastąpił przebłysk :D

1337

Nattii
17-10-2007, 01:21
Panie Kocurze!!!! dziękuje za obrone xD ale myślę że Gawron jak Gawron ale Ryba pasłęcki gangster jednak nie wpadnie ;p

Dobranoc :D

Shandowsky
17-10-2007, 01:54
naprawdę znam parę dziewczyn na obsidii i uwierzcie że za każdą byście się obejrzeli na ulicy ;S

Ja tam wolę się obejrzeć za kombajnem albo sianokiszonką =[

Myllion
17-10-2007, 02:23
@ Myllion
Przykro mi, już Cię nie lubię ;<

hihihihih :D

Jeezas, lamiesz mi serce, bo ja Cie kocham =(
--------------------------------------------
Prawda jest, ze na pierwszym miejscu stawia sie wyglad, i to on jest najwazniejszy, wcale nie to co mamy wewnatrz.

Pozdrawiam. Bravo.pl

Gal'axy
17-10-2007, 06:55

michałek dasz mi rade ?w sprawie sexu? taki doświadczony jesteś jak sam napisałeś xD ! j/k

ps. pozdrów fotomodelke (wyslij jakies foty w bikini:D), btw michał tak swoją drogą ty też nie jesteś starym wyjadaczem bo ile mogłeś mieć poważnych związków jeżeli jesteś z laską od 17 roku życia czyli 4,5roku? 1?bo nie podchodzisz pod kategorie w tym momencie tego co napisałeś a jesteś taki sam jak my wszyscy!! :D

ps2. a jeżeli chodzi o Natii to w czym problem chłopaki ?;d nigdy nie gadaliście z dziewczynami...? bo kiedy tylko natii sie pojawiła na forum to taki spam ze to h** i zaczynacie dyskusje o czymś co nie ma w ogóle sensu, dajcie jej po prostu być, pisać z nami i tyle ;x ja uważam w 100 % ze nati jest w porządku, tyle ze to ja zachowałem sie jak kretyn w stosunku do niej!!! nie wiem czy to co napisałem jest jako tako dobrze napisane bo dopiero co wstałem :D

Gal'axy
17-10-2007, 07:02
ps.3 ten zegarek źle chodzi bo ja mam 5;50 xD a nie 6;50 XD

Yaugardo
17-10-2007, 08:59
Zielak wiesz ze ja kocham tylko Ciebie i nie opuszcze Cie az do smierci pozdrów loudove tez jeszcze sie pojawie we wrocko moze w ten weekend to wiesz :cup::cup::cup: <SEX>

Kiroy
17-10-2007, 09:00
no gal ... nc ... mialem tylko zamysl uzmyslowic chlopakom ze istnieja ladne i inteligentne dziewczyny a natti moze byc jedna z nich :) bo sam znam nie jedna sliczna dziewczyne przy tym tez z lepkiem nie od " porady " :D a ile mialem dziewczyn to nie ebde wypisywal na forum ... po drodze :D cya :P

Nattii
17-10-2007, 09:40
Dlaczego jak kretyn Mateusz? Życie...

btw, miłego dnia :D

Blacov89
17-10-2007, 12:05
Widze ze spam tutaj jak za dawnych dobrych czasow Awolwera i reszty bandy.
Chlopaki jak macie ochote pogadac w tibii z jakas dziewczyna, to smialo piszcie do Saphira Pearl albo Nolitas, oprocz Natalii to chyba aktualnie jedyne kobiety ktore znam grajace w tibie i z ktorymi pogadam od czasu do czasu. (uwaga podstawy angielskiego wymagane)
Aha jestem pewien ze na Obsidii gra wiecej dziewczyn, niektore graly ale sa retired juz itd. Wiec jak chcecie to poszukajcie a napewno znajdziecie...

Ps: kto by pomyslal ze dziewczyna na forum tyle zamieszania wprowadzi..

Pozdrawiam Natii i reszte 'frendow'..

Allirav
17-10-2007, 12:58
Dzisiaj miala miejsce ciekawa sytuacja..
Otoz moj dobry znajomy Royal Azin expil sobie na ankdrags po czym zwolnil mi jeden resp (ten najmniejszy ale to nvm ;p), expie sobie , expie, 15 min, 20 min, 40 min, wkoncu dobra godzina expienia, po czym wpada Xertizo w parze z Avitem i rozpoczela sie ciekawa konwersacja :baby:
11:32 Xertizo [96]: not free?
11:32 Allirav [49]: free
11:32 You lose 33 hitpoints due to an attack by Xertizo.
11:32 You lose 206 hitpoints due to an attack by Xertizo.
11:33 You lose 397 mana blocking an attack by Xertizo.
11:33 Xertizo [96]: exevo gran mas vis
i tak dalej , i tak dalej :baby:
schroniwszy sie w piramidach ank:p owy pan reason zagadal:
11:33 Xertizo [96]: you are hunted
11:33 Allirav [49]: ye right
11:34 Allirav [49]: for what
11:34 Xertizo [96]: for killing my resp
11:34 Allirav [49]: lol
11:34 Allirav [49]: its was free
11:34 Xertizo [96]: no wasnt
11:34 Allirav [49]: i hunting there for 1 hours
11:34 Xertizo [96]: 10k dp ankrahmun you'got 10minutes

No very gratz panowie, oby tak dalej :p
Przypominam ze nie tak dawno rozegrala sie podobna "akcja" xD
Sep 21 2007, 23:20:35 CEST Killed at Level 63 by Kiroy Wind
Royal azin...
kthxbye:cup::cup:

Allirav
17-10-2007, 13:22
A tu jeszcze taka mala ciekawostka:p
12:09 Allirav [49]: no tak bardzo chciales expic na dragach
12:09 Allirav [49]: wiec czemu tego nirrobisz?
12:09 Xertizo [96]: chuj ci do tego
12:09 Xertizo [96]: 10k dp veno
12:09 Xertizo [96]: ;p
12:09 Xertizo [96]: masz 10min
12:09 Allirav [49]: zal.pl
12:09 Allirav [49]: kasy brakuje czy co?
12:09 Xertizo [96]: juz tu nie pograsz;D

Mhmm pozostawie to bez komentarza :]
Nie mowcie ze placze na forum ale to juz staje sie naprawde zalosne...

Kiroy
17-10-2007, 14:18
zgadzam sie alli w stu procentach ... bo ltk ogolem ejst tragiczne i ich postepowanie i wcale nie ironizuje tylko fakt faktem jest taki ze brak im klasy .... a przedewszystkim dowodow osobistych :P tylko ze mowie walczac z ng ci ludzie stali sie tacy sami , jak nie .... nc

Yaugardo
17-10-2007, 15:30
Ehh Quido also padl od LTK w*****a mnie powoli ta sytuacja jak mi ktos jeszcze powie ze LTK itd jest Uber Krieg to nie wytrzymam... Zreszta o czym tu duzo gadac

BTW.

Kiroy o co chodzi z Deadem Quido?
Oct 16 2007, 21:40:04 CEST Killed at Level 102 by Kiroy Wind

Powiedz mlodemu zeby nie szalal bo to zaczyna byc w*****ajace:O

Zywi
17-10-2007, 15:38
Po 1 Quido gdy padał solo od Kiroya to stał na bocie i skillował ; o
Po 2 Reason nie musi być ujawniony jak był powód to i padł '_'

Nattii
17-10-2007, 15:39
A ja myślę że Quido wie za co padł... A mój Młody brat wcale nie szaleje ;<

edit.
Yoo Maiev, zioooom xd

Gal'axy
17-10-2007, 15:41
Ehh Quido also padl od LTK w*****a mnie powoli ta sytuacja jak mi ktos jeszcze powie ze LTK itd jest Uber Krieg to nie wytrzymam... Zreszta o czym tu duzo gadac

BTW.

Kiroy o co chodzi z Deadem Quido?
Oct 16 2007, 21:40:04 CEST Killed at Level 102 by Kiroy Wind

Powiedz mlodemu zeby nie szalal bo to zaczyna byc w*****ajace:O

już lepiej żebyś siedział cicho bo powód każdy zna i zielak również :baby:

Zywi
17-10-2007, 15:41
Witam Przedstawicielkę Płci Pięknej na Forum Tibia.pl
_/

A tak normlanie Eloo Ziomalkoooo xD

zielaq
17-10-2007, 15:51
Mati powod jest conajmniej smieszny ze JA niby gralem na Quido?
mam Ci zrobic skana umowy z net prowiderem kiedy mi podlaczyli ? :]

Jezeli utozsamiaz Diza ze Mna to niestety to jest nie aktualne bo mielismy inne poglady i wyszlo jak wyszlo :]

a mnie srednio interesuje dead quido bo to nie moj kolega , tylko pare razy z nim rozmawialem :)
ale kolejny member sie przyda :D

Yaugardo
17-10-2007, 15:52
już lepiej żebyś siedział cicho bo powód każdy zna i zielak również :baby:

A co mnei ze zielak zna ja nie znam i mam prawo zapytac kiddo

Dalanther
17-10-2007, 15:59
Zielak, niespodziewałem się po Tobie, że odpierdolisz mi taki numer. :S
W krótce się zobaczymy na rl.... ;) tak czy siak, zarobiłem 300~zł :D

~Co do Quida, powód jest troszke śmieszny O.o Pephy i Quido to nie rle zacznijmy od tego. Druga sprawa, jakim cudem Zielak mógł grać na Quido jak nie mial neta przez 3 miechy? ;-)

Ej Jo

Arha
17-10-2007, 16:02
20:58 Lord Aenima [105]: Ur hunted for reporting me on anical, and getting my banned :cup::cup:

Yaugardo
17-10-2007, 16:04
20:58 Lord Aenima [105]: Ur hunted for reporting me on anical, and getting my banned :cup::cup:

Konfident konfident .|.

Arha
17-10-2007, 16:05
Nie żeby coś ale nie jestem jedynym senior tutorem w tibi D: a jeśli jestem to ja chcem gma :confused:

Yaugardo
17-10-2007, 16:08
Nie żeby coś ale nie jestem jedynym senior tutorem w tibi D: a jeśli jestem to ja chcem gma :confused:

Ale poszlo na Ciebie, live is brutal itd =*

zielaq
17-10-2007, 16:08
ok :( no keal me plx !

Fin'er
17-10-2007, 16:21
:) Życie...

Nattii
17-10-2007, 18:58
Czasami każdy powód jest dobry... wiem coś o tym :p

Romas1
17-10-2007, 19:05
Finer wróć do misia plx : )

Kiroy Wind
17-10-2007, 20:03
@Yaugardo
NG/NP zaczelo zabijac naszych rli to nie mozemy stac bezczynnie

@Natiiiiiiii
witaj siostra na forum :D:D

Nattii
17-10-2007, 20:48
No właśnie!!! LS & LtK nigdy nie stoi bezczynnie!!! :cup:

hahahaa

braaaat :D

Yaugardo
17-10-2007, 21:17
Sie tych kiroy'ów porobilo sie porobilo... :P nie wiem o co chodzi z waszymi RL'ami ale coz reason ktory zostal przedstawiony na forum w sprawie smierci Quido lekko odbiega od tego co mowisz ty so called "młody" bo kiroyem Cie nie nazwe bo jest jeden tylko:P

Gal'axy
17-10-2007, 21:28
Sie tych kiroy'ów porobilo sie porobilo... :P nie wiem o co chodzi z waszymi RL'ami ale coz reason ktory zostal przedstawiony na forum w sprawie smierci Quido lekko odbiega od tego co mowisz ty so called "młody" bo kiroyem Cie nie nazwe bo jest jeden tylko:P

dobra a więc kupiłeś chara,zrokowałeś,wyszarowałeś( z typem rl zielaka) i jesteś z siebie dumny?:D więc nie gadaj nic na temat kiroya bo nic nie wiesz.

Nattii
17-10-2007, 21:32
Yaugardo wybacz ale lekko przesadzasz... A czy ktoś pyta twoich ulubieńców z No Pain za co zabijaja wszystkich, jak leci, w Veno? Np. tak jak wczoraj? NIE! Mieliśmy powód to Quido padł, życie, taki urok tej gry... Uczepiłeś się Kiroya bo co? Bo akurat on załapał fraga? Mati ma rację, jeśli chodzi o ownerów to akurat ty, raczej nie jestes najodpowiedniajszą osobą do wypowiadania się w tym temacie...

Zgodzę się z Tobą w jednym, mój Brat jest tylko jeden!!

Peace ;)

edit.
Mati tez jest tylko jeden ;*** :p

Zywi
17-10-2007, 21:37
Ojej Yaguardo czujesz się dotknięty śmiercią Quida ?? ; > Jak tak to uważaj bo zły dotyk boli całe życie ; o

Nattii
17-10-2007, 21:39
Hahahahahaha, Maiev, owned :cup:

Yaugardo
17-10-2007, 21:49
Ojej Yaguardo czujesz się dotknięty śmiercią Quida ?? ; > Jak tak to uważaj bo zły dotyk boli całe życie ; o

@ XoticNie wiem czy do konca owned poniewaz jakos mnei to nie boli, jestes kolejna osoba na niskim lvl ktora dzieki swojej gildi moze kozaczyc ale wojna nie bedzie trwala wiecznie i o tym kazdy z was wie, wiekszosc sie wyplaci jak to mialo miejsce w paru poprzednich. Powiem tylko ze jestes kolejnym forum flamerem. A co do dotyku to widze ze piszac takie posty masz jakies doświadczenie w tej materii

@ Natalka
Łatwo mowic o kims kiedy samej ma sie cos na sumieniu

@ gal tego kolesia nie bede kometowac bo szkoda słow

To tyle pozdro

Gal'axy
17-10-2007, 21:51
@ XoticNie wiem czy do konca owned poniewaz jakos mnei to nie boli, jestes kolejna osoba na niskim lvl ktora dzieki swojej gildi moze kozaczyc ale wojna nie bedzie trwala wiecznie i o tym kazdy z was wie, wiekszosc sie wyplaci jak to mialo miejsce w paru poprzednich. Powiem tylko ze jestes kolejnym forum flamerem.

@ Natalka
Łatwo mowic o kims kiedy samej ma sie cos na sumieniu

@ gal tego kolesia nie bede kometowac bo szkoda słow

To tyle pozdro

jak masz coś do mnie to mi to powiedz ? czy się boisz?

Nattii
17-10-2007, 21:53
yeyeye PRAWO PIĘŚCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yau~
słów nigdy nie szkoda... :]

Zywi
17-10-2007, 21:53
Yaguardo jak mówisz o wypłaceniu to masz na myśli swoje podczas ostatniego wara ?? ; >
Yag~ nie nie mam doświadczenia w tej dziedzinie ; p Wiesz magia telewizji ; p

Yaugardo
17-10-2007, 21:57
jak masz coś do mnie to mi to powiedz ? czy się boisz?

czemu sie mam bac kogos kto am 15 lat i mi siega do fiuta najwyzej :O. PO prostu szkoda słow na kogos takiego jak ty i przyjmij to do wiadomosci i nie flamuj aa i po dobranocce lub idz sie poucz do egzaminu gimnazjalnego lub szóstoklasisty nie wiem na jakim poziomie stoisz.

widze ze flamowac sie zachcialo

Tak wyplacilem sie i co z tego przynajmniej mnie na to stac... A co to magi no widzisz to moze ludzie tacy jak ty nie powinni ogladac telewizji? moze pogadam z toiwim rodzicami zeby kupili odbiornik z funkcja zabezpieczenia przed dziecmi?

Blacov89
17-10-2007, 22:04
<3 zagryziaków z forum

Fin'er
17-10-2007, 22:11
Obiecałem sobie, że już tu nic nie napisze, ale zmusiliście mnie do tego ostatniego posta...

Tak ładnie kozaczyć i zabijać neutral ludzi to fajnie i strasznie łatwo jest no bo robi się ekipę 5 ludzi i leci się z nienacka na niczego nie spodziewającą osobę...

A dlaczego ?

1)Nie zabijecie Imhreeya ?

21:01 Eli Skyfallen [64]: can you TEll me reason?
21:01 Imhreey [145]: you're a retarded pl
21:01 Imhreey [145]: leave my serve

Trudno ??

2)Nie zablokujecie PoI ? NG I NP nic sobie z Was nie robi, niby wy rządzicie, a oni sobie offen piszą na forum że tego a tego dnia, o tej a o tej godzinie, będą sobie PoI czyścić

3) Don Foozie przez 7 dni wbil - +1,253,122 expa

4)Waldorio wbil prawie tyle samo leveli co stracił Maiev

5)Azared siedział cicho przez większość czasu, no ale nie dziwie się że się w*******ł, jak zabiliście Morindela czy Boza~

Jeżeli chcecie pokazać że rządzicie Obsidią nie rozstawiajcie po kątach takich płotek Quido, weźcie się raczej za grube ryby, no chyba że się boicie... :confused:

Zywi
17-10-2007, 22:17
@Fin'er
Myślisz że nie mamy co robić tylko czekać o 4 albo 5 w nocy na Fooziego który nie chodzi chyba do szkoły i gra cały dzień albo na Waldoria który potrafi z 12 godzin stać w darashia dp -.^

@Yaguardo
Magia telewizji na Ciebie nie działa ?? Może dlatego że Tv zamieniłeś na monitor -.^

Fin'er
17-10-2007, 22:21
@Fin'er
Myślisz że nie mamy co robić tylko czekać o 4 albo 5 w nocy na Fooziego który nie chodzi chyba do szkoły i gra cały dzień albo na Waldoria który potrafi z 12 godzin stać w darashia dp -.^

Lepiej czatować na Waldroria 12 godzin niż bluzgać Yaugarda na forum 10 godzin...

Pamietacie pomarańczową rewolucję na Ukrainie ? Putin podsumował polaczków jednym zdaniem : " Oni się pchają na Ukarinę a z tego co wiem mają w kraju 20% bezrobocie "

Ja Wam mówię podobnie ( no offence, ) : Na podwórku macie przed drzwiami GNÓJ , a zabieracie się do porządków od przycinania trawnika "

Yaugardo
17-10-2007, 22:22
@Fin'er

@Yaguardo
Magia telewizji na Ciebie nie działa ?? Może dlatego że Tv zamieniłeś na monitor -.^

Niesttey nie bylo mi to dane ale mowilem juz cos na ten temat. to ja tez sie posluze sawnym sloganem reklamowym w stosunu do Ciebie
"Bo za bardzo flamowałem na forum" sam wiesz co tam sobie za zdjecie wkleic

Zywi
17-10-2007, 22:26
Fin'er mówi ten co na forum siedzi jak tasiemiec w dupie murzyna -.^
Ty myślisz że nie mamy co robić tylko siedzieć i czatować na tego idiote 12 godzin -.- Jakbyś nie zauważył nie siedze na forum całe życie... Może akurat coś szykujemy że patrze na to forum
@Yaguardo
Twoje z deadem ?? ; >

Yaugardo
17-10-2007, 22:45
Fin'er mówi ten co na forum siedzi jak tasiemiec w dupie murzyna -.^
Ty myślisz że nie mamy co robić tylko siedzieć i czatować na tego idiote 12 godzin -.- Jakbyś nie zauważył nie siedze na forum całe życie... Może akurat coś szykujemy że patrze na to forum
@Yaguardo
Twoje z deadem ?? ; >

dalej kozaczysz. Jak jestes taki madry to solo moze? moze byc w rl :) Wiec za przeproszeniem nie pierdol bo fakty mowia same za siebie i niestey nic nie uratuje twojej duppy( pisze twojej z malej bo nei mam do ciebie szacunku). Wiec jak mozesz zejdzmy z siebie nawzajem bo ani Mi ani tobie nie zrobi to dobrze ani teraz ani po wojnie :)

zielaq
17-10-2007, 22:49
@Up

chyba jeszcze nie wiesz ze kazdy kto pojdzie z NG na poi ma hunta ?xD

@Quido dead

Miotacie sie kurwa panowie

najpierw padl bo jest moim rlem
potem padl ze ja na nim gralem
a potem znowu byl moim rlem
no kurwa niezle

@Maiev

tak kurwa czuje sie dotkniety jego smiercia
Ciebie juz zly dotyk dosiegnal z tego co widze

o widze ze ladnie szykujecie

Name: Elder Pojarra
Oct 17 2007, 20:55:07 CEST Killed at Level 114 by Imhreey
and by Dorpaz

edit. jednak nie ma battle bo bez rotana nie wyjda.

Zywi
17-10-2007, 23:05
@yaguardo
Ja mam wyjebane na tą gre i niewiem czy zrobi mi to coś po wojnie jak gram jedynie 4fun
@zielaq
Sam się miotasz 1st mówisz że ma wyjebane na jakiegoś Quida że go nie znasz i tylko kilka razy z nim gadałeś potem dotyka cię jego śmierć

@yaguardo widze ze Ci nerwy puszczaja ze juz proponujesz akcje w rl ;) Chcesz mieć spokój to nie flajmuj nas za to co robimy i jak masz patrzeć to patrz obiektywnie.Bo jak usprawiedliwi No Pain akcje z Arhą którą opisał na forum że ma hunta niby za to że zreportował czyjś temat na forum ; p (nie mając do tego 100% pewności)

Pershing
17-10-2007, 23:08
wescie se walnijcie po 2 wjazdy na chate ,a nie spamujecie to biedne forum

@ltk,ls
robcie cos ,bo szkoda znow stracic taka szanse

/pyro

Yaugardo
17-10-2007, 23:29
@yaguardo
Ja mam wyjebane na tą gre i niewiem czy zrobi mi to coś po wojnie jak gram jedynie 4fun
@zielaq
Sam się miotasz 1st mówisz że ma wyjebane na jakiegoś Quida że go nie znasz i tylko kilka razy z nim gadałeś potem dotyka cię jego śmierć

@yaguardo widze ze Ci nerwy puszczaja ze juz proponujesz akcje w rl ;) Chcesz mieć spokój to nie flajmuj nas za to co robimy i jak masz patrzeć to patrz obiektywnie.Bo jak usprawiedliwi No Pain akcje z Arhą którą opisał na forum że ma hunta niby za to że zreportował czyjś temat na forum ; p (nie mając do tego 100% pewności)

Taa jak czytam wypowiedzi ludzi jak ty to naprawde mi puszczaja i wybil bym takowych. A co do arhy to z patwa da sie zalatwic wszytsko wiem po sobie i on nie padl a co do quido to nawet reasonu nie mozecie porzadnego wymyslec...