zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wojna Ng vs LS

Stron : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Blacov89
26-05-2007, 11:45
Dla mnie to tez tylko gra, i fajnie sie zabija takich jak ty, tylko zawsze potem fala spamu w stylu "why? reason plx?" albo odrazu straszenie jakims mega pro 80 levelem i wyzywanie.

A jesli nei widzisz sensu zmiany servera to przywyczaj sie do warunkow panujacych tu gdzie grasz.

Dodi Brae
26-05-2007, 11:46
@Qxwaaatz

Brachu co Ty za glupoty piszesz!
Jakie PA robione przez Rambo ?

Padl Acr - jest to sprawa Finow bo tylko finowie w tej bojce brali udzial. Widocznie niemogli sie inaczej dogadac to dogadali sie na sposob typowo finski - walka na finki :D
I czy to nikogo nie zastanawia ze Acr jest Finem i zaden rodak go nie lubi? Jezeli zastanawiacie sie czemu to porozmawiajcie z nim na priv o czymkolwiek a najlepiej o realu.

Padl Sardrin- no szkoda chlopa ale z zalem to do Ikon Eldusia.

Wiem ze niewiedza budzi lek, zrob chara, zagadaj do mnie na priv ja zapewniam anonimowosc dam Ci invita bo raczej kumaty z Ciebia chlopak.
Poznasz nasza gildie i bedziesz mogl pisac.

Czlonkiem rambo byli Pephy, Benek, Fozivo, Konzbi, Evo, Xziin, Litheld, Varkas,Rotanimod Eht.
Jak rowniez Dorpaz, Ancient Patwa, Panicore, Vany Hod, Wartex Night, ,Waptor.
ze o Angatevonie nie wspomne :P

Pozdrawiam Piotrek

Romas
26-05-2007, 12:10
A ty za*******aj na lekcje gramatyki lolq a nie tibia w glowie 8o
Boixos w sumie masz racje z tym PA , ale troche w*****ajace jest to ze jak NG bylo przy wladzy to Rambo siedzieli cicho na tylkach, a teraz robia co chca...
Whatever
Pozdro

Ty jestes jakis inny ja pisze szybko i nie bede pisal "ł" tylko napisze l, jak jestes tak malo kapujacy wroc sie do podstawowki ^^

Slayer-Nuddle
26-05-2007, 13:18
@Anga
Ciekaw jestem co byc poczul jakbys sam padl:evul:

.:Boixos:.
26-05-2007, 14:00
ale sobie pogralem w streetballa chlopakiiiii ;d

Blacov89
26-05-2007, 14:11
@Anga
Ciekaw jestem co byc poczul jakbys sam padl:evul:

Sadzisz ze majac skasowanego 115 sorca i zrokowanego 91 rp, przejmuje sie dedami w tibii?

@Boixos

Widze ze sporo chlopakow gra w basket <333

Slayer-Nuddle
26-05-2007, 14:34
@Boixos
Spotkamy sie kiedys to ci pokaze hypnotizera auhsuhasuhasuhuhasuhas

TheEvilEye
26-05-2007, 14:53
Jak już niektórzy zauważyli miałem haka. Straciłem wszystko łącznie z ambicjami do gry w tibie.

Tu i teraz chce podziękować wszystkim za grę i za wspólnie spędzone chwile.

:(

temat na tibia.com >

http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1671964

/yours

Lucrus Xothic

Qxwaaatz
26-05-2007, 15:21
@Qxwaaatz

Brachu co Ty za glupoty piszesz!
Jakie PA robione przez Rambo ?

Padl Acr - jest to sprawa Finow bo tylko finowie w tej bojce brali udzial. Widocznie niemogli sie inaczej dogadac to dogadali sie na sposob typowo finski - walka na finki :D
I czy to nikogo nie zastanawia ze Acr jest Finem i zaden rodak go nie lubi? Jezeli zastanawiacie sie czemu to porozmawiajcie z nim na priv o czymkolwiek a najlepiej o realu.

Padl Sardrin- no szkoda chlopa ale z zalem to do Ikon Eldusia.

Wiem ze niewiedza budzi lek, zrob chara, zagadaj do mnie na priv ja zapewniam anonimowosc dam Ci invita bo raczej kumaty z Ciebia chlopak.
Poznasz nasza gildie i bedziesz mogl pisac.

Czlonkiem rambo byli Pephy, Benek, Fozivo, Konzbi, Evo, Xziin, Litheld, Varkas,Rotanimod Eht.
Jak rowniez Dorpaz, Ancient Patwa, Panicore, Vany Hod, Wartex Night, ,Waptor.
ze o Angatevonie nie wspomne :P

Pozdrawiam Piotrek

Peace
Ziomek niemowie ze tam jakies PA z kosmosu , ale chyba nie tylko ja zauwazylem ze po przejeciu inicjatywy w wojnie przez LS Rambo wiecej fraguje "przypadkowych" graczy, niewiem dokladnie jakie byly reasony ale z tego co mowil moj best friend nedomanus to raczej z blachego powodu, a uwierz mi ze on niegada glupot...Np Maiev Xothic, chyba slyszales za co padl 8o parodia... Dodi zaslugujesz na respect wiec cie nim darze, zatem skonczmy ten temat...:cup:

Qxwaaatz
26-05-2007, 15:23
Ty jestes jakis inny ja pisze szybko i nie bede pisal "ł" tylko napisze l, jak jestes tak malo kapujacy wroc sie do podstawowki ^^

No sry ale tym postem udowodniles , ze jestes jeszcze bardziej tepy niz jestes :D
Chodzilo mi o "Mu" bo takie pierdoli jak "ł" czy "l" to ci nimi nawet dupy niezawracam ale spox
PEace:baby:

TheEvilEye
26-05-2007, 20:28
Jak już niektórzy zauważyli miałem haka. Straciłem wszystko łącznie z ambicjami do gry w tibie.

Tu i teraz chce podziękować wszystkim za grę i za wspólnie spędzone chwile.

:(

temat na tibia.com >

http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1671964

/yours

Lucrus Xothic

W zalu po haku dorwaliśmy z kolegą mikrofon i nagraliśmy krótkiego dissika :)

Check these out!

http:/@/www.@[email protected]/file/laygf0

usuncie "@" bo mi linka crashowało xD

"Wyrażaj emocje przez śpiew!"

PS.
uwaga 100% amatorki, tylko chwalić! xd

over & out

/Lucrus X.

Xao
26-05-2007, 22:20
:( :( :(

Kolejny dobry kumpel shackowany.
Nie mam slow.

//exKonzbi

TheEvilEye
26-05-2007, 22:36
Lepiej posłuchaj dissa xD alkohol poprawia humor :)

/luc

Sionex
27-05-2007, 00:01
No ladnie.. ;D Talent to wy macie... :D i temat tez sluszny nagrywacie cos jeszcze? ^^B):cup:

Sionex
27-05-2007, 00:03
The Alchohol Records? Mixtape ^^:evul:

Xao
27-05-2007, 00:08
Lepiej posłuchaj dissa xD alkohol poprawia humor :)

/luc

Diss chujowy.

TheEvilEye
27-05-2007, 00:34
Diss chujowy.

Oj konz :D napisałem że to amatorka, ale nie powiem... ten diss pomogł przełknąć choć trochę niesmak po utracie 1kk...

/luc

Pyro Aris
27-05-2007, 00:47
Sir Kiiviin
May 26 2007, 16:34:10 CEST Killed at Level 81 by Benek Plaxx

dead bez blessow

@edit
Obsidia-War.zapto.org
niezly ots pod tibie 7.92 :D
aktualne lvle :D

Pyro Aris
27-05-2007, 16:31
zeby odswierzyc temat

wie ktos czemu evo'hawk nie jest w LS ?
zostal kickniety ,sam odszedl czy jakas pomylka ?

27-05-2007, 16:41
moja zona miala na drugie pomylka

Xao
27-05-2007, 18:02
Nie tylko Evo, ale tez Trevlig i Fozivo.

Slayer-Nuddle
27-05-2007, 18:55
Ok przyszla i pora na mnie ;]
Dziekuje wszystkim za gre.
Hacked i banned.
Podziekowania dla Xantiss'a ktory mnie hacknol
I powodzenia dla LS

Pzrd & cya

Axel'Apocaliptic

Darotaa
27-05-2007, 19:02
:( odrobisz to fest
msg me jak cos

TheEvilEye
27-05-2007, 19:30
Kolega natchniony pomysłem na dissa nagrał coś od siebie ^^

Tematyka: Obsidia :)

>> http@://[email protected].@com/file/mgtc6n

usuńcie "@" bo crashuje sie link

made by Nerrator "3-5-0"

/lucrus x.

TheEvilEye
27-05-2007, 19:32
Ok przyszla i pora na mnie ;]
Dziekuje wszystkim za gre.
Hacked i banned.
Podziekowania dla Xantiss'a ktory mnie hacknol
I powodzenia dla LS

Pzrd & cya

Axel'Apocaliptic

Nie wiem co sie dzieje... W sobote ja, teraz on ... wtf?

Ja maiłem o tyle farta że nie złapałem bana, a blisko było....

/lucrus x.

loletto
27-05-2007, 19:38
LOL
Czy wy serio nie macie co robić tylko hackowac sie nawzajem? Przecież o ile mi wiadomo, to Xantiss to twój rl friend więc shackowal cie kumple? Kolejna nauczka by NIKOMU nie dawać swoich passów, nawet tym "zaufanym"... :baby:

Btw. Thrill of the kill to pkerzy? Bo z tego co słyszę od kumpli to ostro sobie zabijają niewinnych ... :evul:

Ps. Ahh Romasku, koffanie, tak mi cie tu brakuje, nie ma sie z czego posmiac ;(

MAKE PEACE NOT WAR....
LOVE 8o

Slayer-Nuddle
27-05-2007, 19:48
Xantiss to nie jest moj rl. Ja jestem calkowicie inny owner i dawno temu kupilem tego chara tylko poprostu nie gralem. A ten jebany paszczur poprostu hacknol.
Pierdole go i tibie.

@Darotek
Zobaczymy, ale raczej na d2 sie przerzuce

Dodi Brae
27-05-2007, 20:02
Panowie jak mi haker okradl domek to stracilem duuzo, tez bylem zly i przez 2 dni chodzilem zabijac wild warriory na 90+ lev bo mialem tylko 2 bp uh.
Najbardziej bylo mi szkoda Snakecharmers Triara, ale nadrobilem straty, mam wszystko co mialem a triary mam z 4 :)

Wiec nie zalamywac sie, zakasac rekawy i do roboty :)
Wiadomo ze knight ma gorzej od maga bo nie ma exori vis ale mozesz uzyczyc serpenta, plate set i dwarf shield i odrobic straty.
Jezeli sie poddasz to przegrales i nie ma tlumaczenia.

Nie ten przegral kto padl ale ten kto sie nie podniosl.

btw
Nie wierzcie ze polacy to noby a szwedzi sa pro, dzisiaj pewien 100+ knight ze szwecji nie wiedzial jak wejsc na forum gildi i bal sie bloczyc demona na DH quescie :D

pozdrawiam Piotrek

Xao
27-05-2007, 20:49
btw
Nie wierzcie ze polacy to noby a szwedzi sa pro, dzisiaj pewien 100+ knight ze szwecji nie wiedzial jak wejsc na forum gildi i bal sie bloczyc demona na DH quescie :D

pozdrawiam Piotrek

Kto taki? 8o

I moge juz gratulowac zdobycia demon helmeta? ;)

Xantiss
27-05-2007, 22:27
Chcialem tutaj napisac male sprostowanie gdyz nie wiem oco slayerowi chodzi podejzewajac mnie oto ze go hacklem. -.- I nie wiem dlaczego osadza mnie gdy ta postac pozamna mialy jeszcze 3 osoby?? I nieraz ktos ja hackowal tak jak i ja swego czasu slayerem tez mialem hacka ;s A moze to jeszcze ja Ci niedawno skroilem b roba gdy kilka tygodni temu tez miales hacka??

Signed: Xantiss

loletto
28-05-2007, 00:14
Ahh Slayer~ kupujesz chara to sie licz z czyms takim, ze moze byc hack... Hahahaha, zaaaal.br
Trzeba bylo nie kupowac tylko samemu chara zrobic... :baby:

Peace!

Van007
28-05-2007, 10:13
A wiec w ramach sprostowania,fakty:
Xantiss byl pierwszym ownerem Slayera.
Pozniej gral na niej "Nirol"
Kolejnym ownerem byl aktualny Ell Broken.
A 3 ownerem tej postaci byl osoba zupelnie z innego swiata.
@Slayer jestes 4 ownerem tej postaci,to nie moja,xantissa wina ze nie umiesz wyrobic nowego reca.
Jezeli nie masz dowodow nie mow glupot,bo z tego co pamietam Nirol chwalil mi sie ze po pol roku stary rec mu dziala?:S

Verixos
28-05-2007, 16:50
Mam takie jedno pytanko, bo chcemy z kumplami ( 102 ek i 115 ms ) zacząć tutaj grę, i pytanie jest takie , czy mógłby ktoś nas procić do 50~lvla żebyśmy nie wypadli zbyt szybko? jak tak to prv plz :]

Misterio
28-05-2007, 17:43
@up
Buoooo. Może jeszcze Ci dać kase na wbijanie lvla ;>?

Slayer-Nuddle
28-05-2007, 18:54
@Van
Po 1 nirol to moj rl i dobrze go znam wiec odpada. Wiesz co jest dziwne? po 1 Xantiss pisal mu ze tylko on i nirol ma recka. Ale teraz cos innego sobie przypomnialem. Ell Broken dzien przed hackiem pytal sie czy ide z nim i xantissem na nocke na hydry. Ja powiedzialem: "Xantiss nie ma pacca" a on cos w stylu:
"Nom ale aktywuje". Ja powiedzialem ze nie bede mial czasu i dziwnie rozmowa sie urwala. Ell Broken to podobno wasz rl?

Axel~

loletto
28-05-2007, 18:56
Hahahah Verixos, made my day 8o

Mieliście 100+ lvl i to powód by tu wam dac pro, żebyście biedaczki nie wylecieli przypadkiem? Niiiiceee! Ja sobie jakoś sam daję radę, a jak wy jesteście tacy pro evuuul że będą was na wejście tępić to chyba sami powinniście sobie poradzi? :baby:

Peace :evul:

Flesz
28-05-2007, 21:13
Dlaczego Evo w Rambo siedzi? wyplacil sie?

zielaq
28-05-2007, 22:12
poprostu dostal tam inva czyniac go nietykalnym

Verixos
28-05-2007, 22:27
Hahahah Verixos, made my day 8o

Mieliście 100+ lvl i to powód by tu wam dac pro, żebyście biedaczki nie wylecieli przypadkiem? Niiiiceee! Ja sobie jakoś sam daję radę, a jak wy jesteście tacy pro evuuul że będą was na wejście tępić to chyba sami powinniście sobie poradzi? :baby:

Peace :evul:

Nie chodzi mi o to, że jesteśmy zajebiści pro, tylko nie chcemy wylecieć, bo to już nasz 3 serv na którym próbujemy :p

psyhopatka
29-05-2007, 08:39
Mam takie jedno pytanko, bo chcemy z kumplami ( 102 ek i 115 ms ) zacząć tutaj grę, i pytanie jest takie , czy mógłby ktoś nas procić do 50~lvla żebyśmy nie wypadli zbyt szybko? jak tak to prv plz :]

W ek dałeś 2 przez przypadek a w ms 5 na końcu.
Wątpię że takie lvle by prosiły o pro ,chyba że grały wcześniej na noob pvp .

Romas
29-05-2007, 09:14
W ek dałeś 2 przez przypadek a w ms 5 na końcu.
Wątpię że takie lvle by prosiły o pro ,chyba że grały wcześniej na noob pvp .

Masz racje, ale jak sami pisza "zostaliśmy wywaleni z serwa" wiec to odpada ;d

Qxwaaatz
29-05-2007, 09:22
Masz racje, ale jak sami pisza "zostaliśmy wywaleni z serwa" wiec to odpada ;d

ooo RRRROOOOOMMMAAAASSSSS xDDD :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:
Jak zdrowko ? ;p

Zakwas
29-05-2007, 10:57
May 29 2007, 03:40:50 CEST Killed at Level 60 by Lady Szikaka

Thanks boys, zawsze bylem z wami; That change now
Take care ;)

Kiroy Wind
29-05-2007, 15:53
No sry :p ale zlapalismy cie na botowaniu to cie jebnelismy :/

Myllion
29-05-2007, 16:14
i slusznie.

Misterio
29-05-2007, 16:26
Sapiesz, że klepneli Cię za botowanie, dziwne.

@Mylion
Raków czy Radomsko?

29-05-2007, 17:17
May 29 2007, 03:40:50 CEST Killed at Level 60 by Lady Szikaka

Thanks boys, zawsze bylem z wami; That change now
Take care

powiedz ze nie botowales?
powiedz ze nie wbiles ziomowi na respa?

szkoda ze nie ma filmiku ,all by zobaczyli jak chciales sie uhnac ale nie mogles bo bot cie exurowal i miales exhasuta.

tak jak ci juz powiedzialem,botowanie=ded.

Zakwas
29-05-2007, 18:51
"powiedz ze nie botowales?" Nie moglem botowac bo mam win98
"powiedz ze nie wbiles ziomowi na respa?" O jakim ziomku mowisz?
Exura poszła bo zły bind nacisnałem (było bardzo pozno i bylem zmeczony)

Koniec tematu.

Ravuse
29-05-2007, 19:06
"powiedz ze nie botowales?" Nie moglem botowac bo mam win98

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

sry musialem :p

Exura poszła bo zły bind nacisnałem (było bardzo pozno i bylem zmeczony)

ze zmeczenia i zaspania to ja kiedys napisalem do GMa "iexva cancel" w zwiazku z czym juz nigdy nie zalogowalem sie na mojeg stare glowne acc

Taer
29-05-2007, 22:14
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

sry musialem :p

ze zmeczenia i zaspania to ja kiedys napisalem do GMa "iexva cancel" w zwiazku z czym juz nigdy nie zalogowalem sie na mojeg stare glowne acc

Owned ! :D

Pyro Aris
29-05-2007, 22:28
Nie moglem botowac bo mam win98

:D

za botowanie sie nalezy

30-05-2007, 01:08
kupie ape fury tanio do 100 sztuk ;d
pisac na pw xD

bencio
30-05-2007, 02:19
ofer me i see
zobacze na trade dla ciebie :D
mam 3 w carlin dp wygralem w fast handa

Sliperro
30-05-2007, 14:35
powiedz ze nie botowales?
powiedz ze nie wbiles ziomowi na respa?

szkoda ze nie ma filmiku ,all by zobaczyli jak chciales sie uhnac ale nie mogles bo bot cie exurowal i miales exhasuta.

Jakim cudem ktos kto botuje moze chciec sie uhnac ?

Zreszta niejeden z was botowal/sharowal itp wiec nie piszcie ze botowanie=ded bo wtedy siebie nawzajem musielibyscie pozabijac. Po prostu chcecie kase zarobic w szybki sposob, przynajmniej nie owijajcie w bawelne ze jestescie "straznikami sprawiedliwosci" czy cos bo to nie przejdzie :P

30-05-2007, 14:44
jest cos takiego jak alarm :)

gdybysmy chcieli zarobic kase to naprawde nie bilibysmy 60 najtow,pozatym kasy kazdy ma od groma wiec nie wiem po co mialby ktos dorabiac robiac sobie przeciwnikow

a co do botowania to mozna sobie botowac ile sie chce tylko tak,zeby nie zostac przylapanym ;)

13:25 Vany Hod [120]: jestes hherbaty jebany szikaka
13:25 Vany Hod [120]: odjez mojem chlopaka
13:26 Vany Hod [120]: kurwa
13:26 Vany Hod [120]: daj jakies rzeczy maly ****u
13:26 Vany Hod [120]: daj jakies rzeczy maly ****u
13:26 Vany Hod [120]: odejdz od mojego chlopaka
13:26 Vany Hod [120]: -.-
13:26 Vany Hod [120]: lubie twoje buty chcesz zostac moja dziewczna?
13:27 Vany Hod [120]: jebany milivojac
13:27 Vany Hod [120]: kurwa mac jebany asmit jestes herbaty
13:28 Vany Hod [120]: no
13:28 Vany Hod [120]: jestes
13:28 Vany Hod [120]: ODJEZ

hahaha a to to musialem dac to poprostu tak mnei to rozmieszylo xD

Sliperro
30-05-2007, 14:50

a co do botowania to mozna sobie botowac ile sie chce tylko tak,zeby nie zostac przylapanym

troche sprzeczne ze soba ale coz :P

czyli jak wy albo wasi przyjeciele botuja to jest ok ale jak ktos inny to "ded" ? ;>

swoja droga Memy Chemics nie raz bronil boterow wiec jakos dziwne zgranie w gildii macie jeden zabija drugi broni boterow o.O

30-05-2007, 14:52
no troche to sprzeczne :P hih

kogos z nas zlapales na botowaniu>

zielaq
30-05-2007, 14:54
wez juz lepiej stol wor czlowieku bo jak ludzie z ng zabijali botterow sami botujac to nikt nic nie mowil ale jak rodacy zabijaja botterow i "botuja" to juz krzyk placz i zgrzytanie zebow.
jakis pierdolony filozof z Ciebie ? przylapanie na botowaniu = smiec , jeszcze moze napisz ze jak właczasz(nie wiem jak to sie pisze -.-)bota to Cie jakos nie zabilo , bo przeciez tak on zapisal bot = ded , mysl kurwa czasem

Zakwas
30-05-2007, 15:01
Slip fiddle-faddle :P
W roli wytłumaczenia Pyro Aris "za botowanie sie nalezy"
Tak jak mowilem mam win98 i jezeli chodzi o boty, moja wiedza jest ograniczona; tibia ng, auto i tbi. Oba piewsze dzialaja tylko pod sys winXP, a tbi z tego co mi mowili jeszcze nie wyszlo.

The End (nie poruszajmy tego tematu)

Sliperro
30-05-2007, 15:07
wez juz lepiej stol wor czlowieku bo jak ludzie z ng zabijali botterow sami botujac to nikt nic nie mowil ale jak rodacy zabijaja botterow i "botuja" to juz krzyk placz i zgrzytanie zebow.

Moze dlatego ze nikt (lub prawie nikt) z ng nie czyta tego forum i niezbyt wielki sens pisac tutaj :P

jakis pierdolony filozof z Ciebie ?

Jak wyciaganie prostych wnioskow to filozofia dla Ciebie to chyba powinienes poczytac cos wiecej o filozofii.

przylapanie na botowaniu = smiec , jeszcze moze napisz ze jak właczasz(nie wiem jak to sie pisze -.-)bota to Cie jakos nie zabilo , bo przeciez tak on zapisal bot = ded , mysl kurwa czasem

On napisal ze botowanie=ded, nie widze nigdzie slowa "przylapanie" a Ty widzisz ? :P

Btw po co te nerwy ? :P

A czy przylapalem kogos z was na botowaniu nie ale chociazby (o ile dobrze pamietam) ktos z gildii Vanum publicznie przyznal ze botowalo pare osob z tejze gildii ale jakos to wam nie przeszkadzalo gdy pomagali wam w wojnie

wiec to botowanie=ded niezbyt tutaj pasuje :)

Misterio
30-05-2007, 15:25
@up
Naucz się cytować, forum czyta Xuso

@down
No pewno Mannow Ci poczyta te forum huj wie po co ;]

Sliperro
30-05-2007, 15:35
Umiem cytowac ale jezeli chce odpowiadac na kolejne czesci posta wole napisac oryginalny text kursywa i odpowiedz pod spodem normalna czcionka.

A ze Xusodove czyta to dlatego dopisalem w nawiasie ze prawie nikt :)

@up:

A co ja napisalem wczesniej ? (Jeden to tez moze byc prawie nikt w gwoli scislosci)

Paktos
30-05-2007, 16:36
Mi tibia NG chodzi na win98

Qxwaaatz
30-05-2007, 17:45
Slip fiddle-faddle :P
W roli wytłumaczenia Pyro Aris "za botowanie sie nalezy"
Tak jak mowilem mam win98 i jezeli chodzi o boty, moja wiedza jest ograniczona; tibia ng, auto i tbi. Oba piewsze dzialaja tylko pod sys winXP, a tbi z tego co mi mowili jeszcze nie wyszlo.

The End (nie poruszajmy tego tematu)

Zakwas , zrob tak:
Wyrob reca, sprzedaj chara jakiemus lamusowi,poczekaj tydzien, shacz go, a na koniec zeby bylo malo zrokuj:baby:
Ja tak zrobilem i jest wypasior 8o ( no prawie, bo rokujac, zatrzymalem sie na 67 ehhh -.- 8o)
A uczciwosc zostaw tym osobom, ktore na nia zasluguja
W moim przypadku Yofa (B)), Taer(:cup:)

Taer
30-05-2007, 21:03
Zakwas , zrob tak:
Wyrob reca, sprzedaj chara jakiemus lamusowi,poczekaj tydzien, shacz go, a na koniec zeby bylo malo zrokuj:baby:
Ja tak zrobilem i jest wypasior 8o ( no prawie, bo rokujac, zatrzymalem sie na 67 ehhh -.- 8o)
A uczciwosc zostaw tym osobom, ktore na nia zasluguja
W moim przypadku Yofa (B)), Taer(:cup:)

Tak, taer <3

Kiroy
30-05-2007, 21:35
Qwatzz : dla mnie jestes szmatą ... bo to ze w tibie gramy nie oznacza ze mozna ludzi w chuja robic ... nie szanujac innych ludzi kasy ani pracy jestes ****em i obym nie mial stycznosci nigdy z toba bo jestes poprostu ... szmata ...

Gawlarz
30-05-2007, 21:53
Signed

A btw. dlaczego jest takie zmieszanie w LS? Przychodza, odchodza? Yhm?

Taer
31-05-2007, 00:09
Signed

A btw. dlaczego jest takie zmieszanie w LS? Przychodza, odchodza? Yhm?

Przecena ziemniakow byla dlatego

Myllion
31-05-2007, 00:17
@Mylion
Raków czy Radomsko?

nie i nie.

Blacov89
31-05-2007, 00:35
Name: Imhreey, will be deleted at Jul 29 2007, 20:03:25 CEST
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 142
World: Obsidia
Residence: Venore
Last login: May 21 2007, 03:38:31 CEST
Comment: 16:14 Degrand [113]: Våran guildchat har blivit ett finskt lunarstorm o.O

xD
Account Status: Premium Account

NG nie wytrzymuje napiecia? Mannow nie logowal od paru dni, ludzie sami sie rookuja, deletuja. Jak tak dalej pojdzie to za 2-3 miesiace cale ng zniknie :p

Pyro Aris
31-05-2007, 02:20
byc moze wkoncu nastal koniec NG

ps :ciekawe co tam slychac u Suva :D

Luppy
31-05-2007, 21:40
Imhreey, will be deleted at Jul 29 2007, 20:03:25 CEST

Huh

Darotaa
01-06-2007, 00:16
Zawsze może się oddeletować. ;o

Taer
01-06-2007, 09:56
Zawsze może się oddeletować. ;o

O rly ?????????????????????

Darotaa
01-06-2007, 10:51
jakies aluzje?

Demoli
01-06-2007, 14:54
Co Evo i Gnir Od*******ają ? :| :o

Taer
01-06-2007, 16:09
jakies aluzje?

Zaluzje ? tylko z tesko.

MarcusGravey
01-06-2007, 23:13
Zaluzje ? tylko z tesko.

Taer... Niektóre Twoje odpowiedzi są tak beznadziejnie głupie jak Ty... zaloguj się na darmowej stronie www.żal.br może znajdziesz pomoc. NC

sklepa
02-06-2007, 00:45
Taer... Niektóre Twoje odpowiedzi są tak beznadziejnie głupie jak Ty... zaloguj się na darmowej stronie www.żal.br może znajdziesz pomoc. NC

a zrob ty mnie pałe kolego

Taer
02-06-2007, 01:41

Zrobilem, wpisac polecajacego Ciebie ?

~~

Pephy padl, 2-3 z ng na demoni lognelo i bah. Od imhreeya, wiec takie pierdolenie o delecie jak to bylo logiczne.

Darotaa
02-06-2007, 02:00
Daje ci moj adres TSa wejdz i pogadamy a nie sie tutaj wyzalasz na forum.

Taer
02-06-2007, 03:00
nvm o ?

Darotaa
02-06-2007, 03:09
je xD
nie bylo rozmowy xP

hanspel
02-06-2007, 13:39
8o rambo sie rozkozaczylo xD troche juz mnie denerwują mam nadzieje ze Ls zaprowadzi poządek :]

btw. suv nie ma chyba juz lagg ^^

Yaroshy
02-06-2007, 14:42
@up

A czy LS ma juz wladze na servie zeby zaprowadzac porzadek?

Pyro Aris
02-06-2007, 15:51
Edge Crusher
Jun 02 2007, 11:47:13 CEST Killed at Level 104 by Evo'Hawk
and by Suv the Dark Magican

lol ,ale powod se wymyslili -.-

zielaq
02-06-2007, 15:57
"Za pa eldona" rofl

Veer~
02-06-2007, 16:19
8o rambo sie rozkozaczylo xD troche juz mnie denerwują mam nadzieje ze Ls zaprowadzi poządek :]

btw. suv nie ma chyba juz lagg ^^

Pff.. Rambo nie ma problemów z LS tylko z niektórymi noobami w LS którzy myślą że cokolwiek znaczą.

hanspel
02-06-2007, 18:25
Darota bez guild xD a coz sie stalo czyzby sie bala ? ;s

Pyro Aris
02-06-2007, 19:26
Darota bez guild xD a coz sie stalo czyzby sie bala ? ;s

Darota byl juz w chyba 5 gildiach i z kazdej uciekl ,gdy zaczynalo sie robic goraco.

Zywi
02-06-2007, 19:45
No wiesz nie po to się wypłacał niedawno żeby w war znowu być :P

Pyro Aris
02-06-2007, 20:39
No wiesz nie po to się wypłacał niedawno żeby w war znowu być :P

no w sumie tak

jak myslicie new world mialoby jakies szanse z rambo style ?

Arha
02-06-2007, 21:46
@Up

Szanse zawsze są :o

Nedomanus
02-06-2007, 21:59
wojna to nieraz loteria - np. mass kicki :P
a co do tego konflitku dawne oow nie pokazalo sie podczas starcia z thrill~~
rambo dysponuje zajebistym combem sd i moze byc (nie)ciekawie

don~
02-06-2007, 22:10
New World tez ma niezla ekipe. Jezeli dojdzie do wojny, to wydaje mi sie, ze o zwyciestwie zadecyduje zgranie gildii.

Arha
02-06-2007, 22:14
a co do tego konflitku dawne oow nie pokazalo sie podczas starcia z thrill~~rambo dysponuje zajebistym combem sd i moze byc (nie)ciekawie

Przegraliśmy tą wojne ponieważ nasza gildia miała 0 zgrania. Wszyscy szli na pałe i gineli :P

Edit: Co do wojny, to ja pewnie jak i inni jej nie pragne, ale jeśli wszedłem do New World to tam zostane i będe lojalny.

Darotaa
03-06-2007, 01:56
Odszedlem z gildi NEw World lider wie dlaczego i to wystarczy

Darotaa
03-06-2007, 01:57
Pyro skoncz opowiadac glupoty jakich 5 gildiach zreszta nvm.

marcin0077
03-06-2007, 10:03
suv de ciemny mag juz zaczyna logowac, zabijac zaraz pewnie zacznie expic :s
jak ng teraz nie loguje wcale prawie to suvowi odrazu lagi przeszly

zielaq
03-06-2007, 10:39
ja tam nie widze dobrego combo sd

Zywi
03-06-2007, 11:07
No napewno nie takie LS ale też dosyć dobre New World ma dobrą ekpię szkoda że większość z nich to knight ;p

Nirvy
03-06-2007, 13:03
Zaczyna robić się ciekawie:D

03-06-2007, 16:45
Waptor
Jun 03 2007, 15:33:38 CEST Killed at Level 125 by Kiroy Wind
and by Asmit

Nedomanus
03-06-2007, 17:30
@up gz :D
nie wyszlo wczoraj to wyszlo dzis?:D

hanspel
03-06-2007, 18:05
gal sie wyplacil ;o

MarcusGravey
03-06-2007, 18:43
a zrob ty mnie pałe kolego

Ja tobie?? teraz to ja mam tobie robic? a jak mi ciagnołes w piatek to nie narzekales tylko chciales jeszcze:(

MarcusGravey
03-06-2007, 18:44
Zrobilem, wpisac polecajacego Ciebie ?

~~

Pephy padl, 2-3 z ng na demoni lognelo i bah. Od imhreeya, wiec takie pierdolenie o delecie jak to bylo logiczne.

Jak bys byl tak mily to wpisz:)

MarcusGravey
03-06-2007, 18:56
Przyklad genialnego PA. Vuzox wchodzi na poh z tekstem "wy*******ac" i mimo iz dwie osoby tam expia to on smialo prze naprzod aby pogromic potwory ktore czyhaja tam na swoje ofiary.
lol swiat z TAKIMI czlonkami LS bedzie lepszy jak to pisze wiekszosc na tym forum:) ale ok

Dla tych na tym forum ktorzy nie rozumieja ze istnieje ono zeby sie swobodnie wypowiadac na dane tematy to poda nick moj na tibii. Marcus Garvey Mosiah( jak by ktos chcial widziec moj ded za szczere wypowiedzi)

zielaq
03-06-2007, 22:11
@up rozjebales mnie czlowieku xD
jutro zrobimy massloga na 20 sorca , bo powiedzial ze vuzox jest zly.

Nedomanus
03-06-2007, 23:24
teraz to sie w*****lem . . . >domyslni beda wiedziec ocb<

hanspel
04-06-2007, 00:11
teraz to sie w*****lem . . . >domyslni beda wiedziec ocb<

powiedzial Ci za co Cie zabil ?:o

Nedomanus
04-06-2007, 00:14
taa bo zaatakowalem theakade .... tylko ze on mi zabil 2ch ludzi za free -.-

Arha
04-06-2007, 00:27
taa bo zaatakowalem theakade .... tylko ze on mi zabil 2ch ludzi za free -.-

Ehh.... no widzisz.... Rambo zawsze zajdzie jakiś powód. 8o Czy mają racje?? Może nie, może tak :P

Pyro Aris
04-06-2007, 00:48
rambo~ na za duzo sobie pozwala ,predzej czy podpadna komus "wyzej"

Zywi
04-06-2007, 00:52
Moim zdaniem już podpadli ale po co narazie dawać im sposobność dołączenia do war

Dodi Brae
04-06-2007, 01:51
@Nedomanus

Coz moge powiedziec...
Rozmawialem z Ashanusem, powiedzialem na gild chacie i napisalem posta na forum gildi wiecej niepowinni atakowac ani Ciebie ani Twoich ludzi, niewiem czy moge zrobic cos wiecej.

@ ~~~~
Polityka czesto toczy sie obok nas i ani liderzy ani vice niemaja wplywu na to co sie naprawde dzieje.
Jestem przekonany ze pewne sily i gildie staraja sie wciagnac nas w wojne roznymi srodkami i pomyslami, czesto to nie Rambo sobie poczyna lecz jest prowokowane do dzialania.

Bawia sie nami jak marionetka, ale jedynie bedac w Rambo moge starac sie to kontrolowac, bo jakie mam inne wyjscie ?
Jak mozna wytlumaczyc nagle pojawienie sie i Evo i Waptora w Rambo, zabicie Edge. Jezeli Edge robil PA to mozna to zrozumiec ale jezeli nierobil to akcja Suva i Evo byla manipulacja i prowokacja. Suv niegra nagle sie pojawia i zabija a Evo po jednym dniu wraca do LS. Pomijam to ze nasz Olek i Evo serdecznie sie nielubia.
Pozostawiam to rozumnym forumowiczom do wlasnego przemyslenia.

Sprowokowanie wojny Rambo vs New World to swietny interes i dla NG i dla LS bo obie gildie zajete wojna nie expia nie zarabiaja kasy a co za tym idzie traca na znaczeniu.

Pozdrawiam Piotrek

Zywi
04-06-2007, 02:33
Nie powinni nas atakować ... Teraz jak już prawie ubili każdego po razie ~~

Mówisz że wojna z New World jest korzystna dla NG i LS no ale sami na nią pracujecie w pocie czoła zabijąc co rusz to innego członka New World.

Tak samo brak wojny dla was jest korzystny gdy 2 najsilniejsze guild się biją wy sobie expicie zarabiacie i robicie PA. Na forum tibia.com Don Zasa pisze o tym jaki to on jest odważny i wogóle ale jak padł od NG to zwinoł ogon i nawet nie mruknoł wtedy się wykazał takim heroizmem że tylko pozazdrościć.

/Maiev

Pyro Aris
04-06-2007, 04:25
Nie powinni nas atakować ... Teraz jak już prawie ubili każdego po razie ~~

Mówisz że wojna z New World jest korzystna dla NG i LS no ale sami na nią pracujecie w pocie czoła zabijąc co rusz to innego członka New World.

Tak samo brak wojny dla was jest korzystny gdy 2 najsilniejsze guild się biją wy sobie expicie zarabiacie i robicie PA. Na forum tibia.com Don Zasa pisze o tym jaki to on jest odważny i wogóle ale jak padł od NG to zwinoł ogon i nawet nie mruknoł wtedy się wykazał takim heroizmem że tylko pozazdrościć.

/Maiev

zgadzam sie z tym w 100%.

glupia sytuacja zrobila sie na Obsidii ,niby NG i LS to najlepsze gildie ,a jak narazie Rambo Style ma wladze :D

w sumie New World daje soba za bardzo pomiatac ,kto wie czy jutro i pojotrze ,nie padnie kilku nastepnych czlonkow

Nedomanus
04-06-2007, 07:24
@Nedomanus

Coz moge powiedziec...
Rozmawialem z Ashanusem, powiedzialem na gild chacie i napisalem posta na forum gildi wiecej niepowinni atakowac ani Ciebie ani Twoich ludzi, niewiem czy moge zrobic cos wiecej.

jestem ponad 80k w plecy, padlo 2ch moich rl, poza tym kilku jeszcze kumpli, a soltrion proci pkera- i mam niby siasc sobie i pojsc na guardy chyba zarabiac i zapomniec o wszystkim modlac sie zeby rambo nie wpadlo mnie klepac jak bede expil?

zielaq
04-06-2007, 08:54
@Ned
wysliju mi Pm'a i podaj name tych 2 Twoich rl ktorych zabil ten gosc . i name tego co go zabiles :o

bencio
04-06-2007, 12:03
ey ziomy amoze wszyscy pojdziemy na candie tam gra duzo moich ziomow z bloka i mowia ze jest coolowo.
Nedomanus jak cos to mesage me in game i ja ide bo tu som rambo i suvy ziomy peohego i kiroye w stadzie juz sam niewiem ktory kiroy tym razem jest kiroyem i ja mam juz sszargane nerwy przeznich. jak cos to mesage do Lady Abaddon on ma bardzo wielki level 153 jest tak silny jak dorpaz sam tak mi mowi ciagle to moj best ziom jest na candi. jak cos ot on zalatwi hunta i zabije i zrobi porzadki pod carlin depo i thais depio tesz. a moze nawet pod venore deopd
koledzy mowia ze na candia jest jazda bo mozna zadarmo wyzywac krasc lotbaga wqurwiac duzychleweli botowac (tibiablackice taki program)mozna pod depodem i wszyscy tak robia i sieciesza z tego bardzo.
ja kupie pac i knighta ze skilami albo pala ze skilami albo innego cos i bede mial kolegow co znaja tego knighta i sie go boja tak jak tu suva albo rambosa i bedziemy rzadzic

bencio
04-06-2007, 12:17
nazwe siebie rambo knight albo rambo the palll albo ziom knight albo ziom knight albo bencio bo tak namnie wolaja stary i stara i koledzy z bloka bo w klasie inaczej mnie wolaja ale wstydze sie opowiedziec jak :( trzymaj sie nedomanus jestesmy z toba wszyscy ziomy z thais i kilku z karlin dp

Kiroy
04-06-2007, 16:45
Cash19 odezwij sie plx to raz :) pogadamy o konwencie :P tzn zjazd Obsidii 2007 :P

dla Wszystkich ktorzy maja jakis problem z LS badz ma cos dla nas interesujacego o to moj numer gg : 2617524 , z reguły jestem wieczorkami ukryty :P i prosze wpierw sie przedstawic i w czym jest problem badz sprawa do mnie :) licze na poszanowanie mojej osoby i nie bede musial sie z nikim uzerac ani wyzywac poniewaz sa to dla mnie przykre sytuacje i nie lubie nikogo bluzgac :/

Pozdrawiam :) Wuja Kiroy

Kiroy
04-06-2007, 16:47
Bencio rozbawiles mnie do łez swoim postem .... nie ebde mowil co wszyscy sobie mysla czytajac twojego posta :D a jak ktos mysli ze ten post jest normalny to sa tacy jak ty hyhy a kim sa ?? :D czekamy na odpowiedz :D kto pierwszy zgadnie :D Nagroda główna prot od Evo Hawka :D BUAHAHAHA

Nirvy
04-06-2007, 17:28
Cash19 odezwij sie plx to raz :) pogadamy o konwencie :P tzn zjazd Obsidii 2007 :P

dla Wszystkich ktorzy maja jakis problem z LS badz ma cos dla nas interesujacego o to moj numer gg : 2617524 , z reguły jestem wieczorkami ukryty :P i prosze wpierw sie przedstawic i w czym jest problem badz sprawa do mnie :) licze na poszanowanie mojej osoby i nie bede musial sie z nikim uzerac ani wyzywac poniewaz sa to dla mnie przykre sytuacje i nie lubie nikogo bluzgac :/

Pozdrawiam :) Wuja Kiroy

To będzie zjazd wyłącznie dla vipów, czy inni ludzie z obsidi też będą mieli wstęp?:D:D

Kiroy
04-06-2007, 18:25
Powiem tak nie dla dzieci :P tylko dzieci specjalnej troski mają tam wstep ;p

Taer
04-06-2007, 21:16
Powiem tak nie dla dzieci :P tylko dzieci specjalnej troski mają tam wstep ;p

masz karnet?

Zywi
04-06-2007, 21:38
Ja mam paszport polsatu ale jestem pełnosprawny wchodze w rachube :> ??

Darotaa
04-06-2007, 21:57
Kiroyku powiedz tylko gdzie i kiedy biore siufaks i jestem tam fest pozdro\

Yo

zielaq
04-06-2007, 22:17
pierwsza opcja to 30 czerwca wrocław ; ) ale jeszcze sie all ugada
@Taer
ta kiroy ma dozywotni karnet ;D

04-06-2007, 22:27
moze byscie do Gdanska wpadli co?;d

Taer
04-06-2007, 22:37
pierwsza opcja to 30 czerwca wrocław ; ) ale jeszcze sie all ugada
@Taer
ta kiroy ma dozywotni karnet ;D

Dozywotni ma studnia ; DD
STUDNIA MA PREZYDENTA !

04-06-2007, 22:39
Ahauhhuahuahuahuauhahua

Darotaa
04-06-2007, 22:40
oo to bedzie gdzie zrobic oczko :D jezeli pod koniec czerwca :D
i nawet bede mial nocleg :D

Nedomanus
05-06-2007, 00:03
battle na edron :o
jak jest w koncu z rambo? bo narazie to bylo kampienie statku w ank

Pyro Aris
05-06-2007, 00:49
battle na edron :o
jak jest w koncu z rambo? bo narazie to bylo kampienie statku w ank

jakie battle bo chyba przeoczylem ?

ci z Ng co sa w Vi Mot Rubb wyplacili sie ?

mahen
05-06-2007, 00:55
@daro
z tego co wiem to mam niedaleko do ciebie i chetnie bym sie dowiedzial o zjezdzie 8o

Darotaa
05-06-2007, 01:09
@daro
z tego co wiem to mam niedaleko do ciebie i chetnie bym sie dowiedzial o zjezdzie 8o

zapraszam :)

hanspel
05-06-2007, 01:14
jakie battle bo chyba przeoczylem ?

ci z Ng co sa w Vi Mot Rubb wyplacili sie ?

;o zasa hedvenka etc + kilku z ng o co chodzi :|

Dodi Brae
05-06-2007, 01:14
Panowie

Rambo ma nowego lidera, w razie problemow wszelkie sprawy z membersami bedziemy starali sie wyjasniac uczciwie.

Xao
05-06-2007, 01:24
To sie porobilo. 8o Duzo guildi o duzej sile... Ale to juz raczej po NG... Zobaczymy jak to sie na dniach rozwinie.

Jeszcze sie okaze, ze ta guildia Zasy silniejsza od NG, ale ciekawe co z Mannowem i takimi tam.

Pyro Aris
05-06-2007, 04:40
ale smiesznie wyglada teraz NG ,az milo sie patrzy

ciekawe co LS zrobi z tymi co odeszli z NG

Zywi
05-06-2007, 08:05
Pyro zero logicznego myślenia w twojej głowie ?? Nie widzisz że Ci co odeszli z NG doszli do nowej guild razem z kilkoma z Rambo tym samym teraz nie będzie raczej war LS vs NG tylko LS kontra Vi Mot Rubb Chociaż NG też pewnie będzie walczyć to będzie Ls i Vanum kontra Vi i NG. Będzie ciekawie

Fin'er
05-06-2007, 12:09
Czyli każdy z każdym ? :)

Arha
05-06-2007, 16:40
Cytuje Don Zasa z Forum Tibia.com (http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1684895/)

Aloha!

Our argument towards Lars, was before we created "Vi mot rubb". We have stopped complain, and simply just joined the war. We have gotten to this conclusion that it's the best thing to do for us.
Our former guild Rambo Style is NEUTRAL the members of Rambo Style is neutral.

This is really not a cause of the "evo'hawk thing". There is much more into it. Even though i still have alot love left for several Last Sunrise members, this was the best thing to do. I did not join this war with hate.

I could give you more details ingame, if you like.

Regards /// Joppe

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem. Chodzi o to że członkowie Rambo Style, którzy nie opuścili gildi są neutralni a Vi mot rubb dołaczaja do wojny?? Dobrze to zrozumiałem czy coś mi się poplatało ??

Zywi
05-06-2007, 16:56
Tak Arha dobrze zrozumiałeś aktualny skład Rambo jest neutralny przynajmniej tak wynika z wypowiedzi Don Zasy

05-06-2007, 17:32
Ruan Edor
Jun 05 2007, 16:02:34 CEST Killed at Level 76 by Evo'Hawk
and by Fozivo

hugo'odyn
05-06-2007, 19:43
No to sie porobilo X( ciekawe co Don zasie odjebalo zawsze byl przeciw NG

FuccinSpecialistz
05-06-2007, 20:54
To teraz LS bedzie mialo zdeka problem....;p no chyba ze Vi mot rubb nie bedzie po stronie NG xd;)

karate:]
05-06-2007, 22:11
Hmm conajmniej dziwna jest postawa zasy:X

Najpierw walczył przeciw NG w SoBSach

Na filmiku z battle w cyclo pomagał Ls na noobcharze

20:59 Hayalet [111]: thor
20:59 Hayalet [111]: it's don zasa
20:59 Hayalet [111]: he's with us

A teraz chce walczyć vs LS..
No chyba że chce się bawić w backstabbera;x

Pyro Aris
05-06-2007, 22:20
Pyro zero logicznego myślenia w twojej głowie ?? Nie widzisz że Ci co odeszli z NG doszli do nowej guild razem z kilkoma z Rambo tym samym teraz nie będzie raczej war LS vs NG tylko LS kontra Vi Mot Rubb Chociaż NG też pewnie będzie walczyć to będzie Ls i Vanum kontra Vi i NG. Będzie ciekawie

napisalem tamto w nocy ,gdy jeszcze nic nie bylo jasne czopku

Zywi
05-06-2007, 22:47
Ja już wiedziałem że Rambo się dołącza gdy widziałem jak biegali razem z NG. Chyba łatwo zauważyć co jest grane coś jak 2+2=4 -.^

Kiroy Wind
05-06-2007, 23:06
Xusodove:
Jun 05 2007, 21:57:40 CEST Killed at Level 114 by Xertizo
and by Shadow Vain

Misterio
05-06-2007, 23:07
Chociaż zaczeli ludzie padać :D Dziwne, że Xuso się nie wypłacił :S

FuccinSpecialistz
05-06-2007, 23:09
A no zaczyna sie;] .......:(;):)B):]:o:D8o:confused:X(:baby:;(:evul::cup:X(:baby::o:( <lol>

zielaq
05-06-2007, 23:39
Xuso wie co to lojalnosc

Pyro Aris
05-06-2007, 23:42
Ja już wiedziałem że Rambo się dołącza gdy widziałem jak biegali razem z NG. Chyba łatwo zauważyć co jest grane coś jak 2+2=4 -.^

ja tego nie widzialem ,bo bylem offline -.-

sa moze camy jak xuso i Ruan~ padaja ?

Misterio
05-06-2007, 23:52
Xuso wie co to lojalnosc

Racja ; ). Wyjebali go i się nie odwrócił do nich

zielaq
06-06-2007, 00:04
@Up
wiesz miedzy loajnoscia a troska o wlasne poslady jest troche roznicy
pamietam jak padl od mannowa za to ze to angatevon a potem wrocil do gildi jakgdyby nigdy nic , ja bym tak nie mogl :P

Ravuse
06-06-2007, 08:03
ja tego nie widzialem ,bo bylem offline -.-

sa moze camy jak xuso i Ruan~ padaja ?

Xusodove nie ma.
Ruana nie wiem bo mnie nie bylo.

Tina_Greer
06-06-2007, 11:13
Xusodove nie ma.
Ruana nie wiem bo mnie nie bylo.

Mnie tez. :(

hanspel
06-06-2007, 15:34
ciekawe jak bedzie z to gildią nawet Dorpaz z Azaredem tam poszli :o

Xao
06-06-2007, 15:45
Jakby nie bylo, NG nie rozpadlo sie bez powodu. Gdyby nie LS... Ciekawe co z ta guildia Zasy. Jak dla mnie albo bedzie duzo mocniejsza od NG albo okaze sie totalna porazka. Na razie jednak nie zaprezentowali sie z dobrej strony. :D

FuccinSpecialistz
06-06-2007, 20:56
Lepiej zeby byli neutralni:) to LS bedzie rzadzic xD czego chyba wszyscy tutaj bardzo pragniemy

Ravuse
06-06-2007, 21:03
Lepiej zeby byli neutralni:) to LS bedzie rzadzic xD czego chyba wszyscy tutaj bardzo pragniemy

LS bedzie rzadzic dopiero gdy ex-memberzy NG opuszcza ten server.

06-06-2007, 23:26
Saphira Pearl
Jun 06 2007, 22:12:27 CEST Killed at Level 83 by Yunichi
and by Eversoris Dalethon

Rafard
06-06-2007, 23:31
LS bedzie rzadzic dopiero gdy ex-memberzy NG opuszcza ten server.

czyli niepredko (nigdy?) ;]

06-06-2007, 23:49
Red Carpet For Dorpish plx
Jun 06 2007, 22:35:56 CEST Killed at Level 168 by Pephy
and by Shadow Vain

Vilarion
Jun 06 2007, 22:36:29 CEST Killed at Level 107 by Evo'Hawk
and by Keran Dalethon

+Eldon banned :)

od nas Quattron :(
Jun 06 2007, 22:37:16 CEST Killed at Level 103 by Waldorio
and by Soltrion

FuccinSpecialistz
07-06-2007, 00:15
Cos sie dzieje:D :D szkoda Quattrona;/ ale LS na +:)

Mike666
07-06-2007, 00:37
wiesz miedzy loajnoscia a troska o wlasne poslady jest troche roznicy
pamietam jak padl od mannowa za to ze to angatevon a potem wrocil do gildi jakgdyby nigdy nic , ja bym tak nie mogl :P

Xusodove to Angatevon ??
czy moze Muator bo on też po banie na Anga grał??

Moj pierwszy post więc nie komentujcie jak cos popiepszyłem

Zywi
07-06-2007, 00:48
Eldon powinien odrazu delete dostać parówa. LS wbijcie ich w glebe tibijskiej mapy :) Jak ma być PA to wole już wasze xD Chociaż mam nadzieję że nie będzie PA...

Hail LS

/Maiev

Fin'er
07-06-2007, 01:22
\ Chociaż mam nadzieję że nie będzie PA...

Tak to Panu tylko w Erze daja... :(

A tak na poważnie :). Ja też wole, żeby mi ktoś po polsku dał jakiegoś bullshit reason'a niż po angielsku xD

.o/ LS :)

sklepa
07-06-2007, 03:04
Jak ma być PA to wole już wasze xD Chociaż mam nadzieję że nie będzie PA...
/Maiev

tom sie kur** grubo mylisz ;)

Jacksonix
07-06-2007, 08:23
Moj blad nvm.

Yaroshy
07-06-2007, 10:13
Dorpaz
Jun 06 2007, 22:35:56 CEST Killed at Level 168 by Pephy
and by Shadow Vain

Rewisim
07-06-2007, 10:33
Memy hacked prawdopodobnie...
bedziecie juz mieli cieplo

FuccinSpecialistz
07-06-2007, 10:34
Uuuuuu widze LS ostro jedzie z tym shitem:D i tak dalej !

Memy hacked prawdopodobnie...
bedziecie juz mieli cieplo

:s Memy :* eh oni nie potrafia bez hackowania ;s????

Rewisim
07-06-2007, 10:54
I Memy zalapal bana z jednej storny dobrze z drugiej troche gorzej
moim zdaniem ban to najlepsze rozwiazanie z mozliwych

Banished: until Jun 14 2007, 09:40:55 CEST because of excessive unjustified player killing

zielaq
07-06-2007, 11:24
hacker wiedzial kogo zabijac
Name: Prowler Tejparn
Jun 07 2007, 07:58:58 CEST Killed at Level 86 by Memy Chemics

FuccinSpecialistz
07-06-2007, 11:39
Hehehe chociaz 1 plus ;] ;] ale szkoda memego....

Jacksonix
07-06-2007, 11:45
jasne...ale nie tylko memy jest do tylu -,-

Demoli
07-06-2007, 11:53
Jakiś cam. Jak Dorpaz pada ? :D

Nedomanus
07-06-2007, 13:11
na camy to juz nie ma chyba co liczyc :( od battle w cyclo nie bylo chyba zadnego udostepnionego

Blacov89
07-06-2007, 13:31
hacker wiedzial kogo zabijac
Name: Prowler Tejparn
Jun 07 2007, 07:58:58 CEST Killed at Level 86 by Memy Chemics

Użytkownik Jopps - - Lollo mówi:
can you reply to him?
Character Deaths
Jun 07 2007, 09:31:51 CEST Killed at Level 74 by Memy Chemics

yeah he really knew who to kill (ruesi)

......

he tried to kill fozivo hehe

Szkoda Memy moze sie chlopak pozbiera, podobno domek Evo tez okradl hacker.

Ravuse
07-06-2007, 15:49
Jakiś cam. Jak Dorpaz pada ? :D

Keran nagrywal cama podczas battle wczoraj, nie wiem czy byl na screenie jak strzelalismy w Dorpaza. Pozniej wezme od niego film, obczaje i pewnie udostepnie.

Luppy
08-06-2007, 00:09
Memy Chemics hacked

Character Deaths
Jun 07 2007, 09:25:17 CEST Killed at Level 120 by Memy Chemics
and by fire
Jun 07 2007, 09:19:39 CEST Killed at Level 123 by Vawiz
and by Hegi
Jun 07 2007, 09:12:59 CEST Killed at Level 126 by Memy Chemics
and by fire
Jun 07 2007, 09:06:34 CEST Killed at Level 129 by Luder Tejparn
and by Hammas Jaan
Jun 07 2007, 09:04:30 CEST Killed at Level 130 by Hammas Jaan

Oraz

Account Information
Banished: until Jun 14 2007, 09:40:55 CEST because of excessive unjustified player killing

Zywi
08-06-2007, 01:08
Luppy wszystko fajnie tylko że to co napisałeś już ludzie pisali ; p

hanspel
08-06-2007, 01:59
Memy Chemics hacked

Character Deaths
Jun 07 2007, 09:25:17 CEST Killed at Level 120 by Memy Chemics
and by fire
Jun 07 2007, 09:19:39 CEST Killed at Level 123 by Vawiz
and by Hegi
Jun 07 2007, 09:12:59 CEST Killed at Level 126 by Memy Chemics
and by fire
Jun 07 2007, 09:06:34 CEST Killed at Level 129 by Luder Tejparn
and by Hammas Jaan
Jun 07 2007, 09:04:30 CEST Killed at Level 130 by Hammas Jaan

Oraz

Account Information

8o coz za spostrzegawczosc :cup::D

Taer
08-06-2007, 10:42
@up and 2x up,

uczepislicie sie biedaka, ocb wam ?

Zywi
08-06-2007, 11:00
O nic tylko jak coś pisze to niech też czyta i nie pisze tego samego.
To tak jakbym ja teraz napisał Pephego zabiło NG i wyrzuciło go z guild chyba zacznie nam się wojna -.^

Taer
08-06-2007, 13:16
O nic tylko jak coś pisze to niech też czyta i nie pisze tego samego.
To tak jakbym ja teraz napisał Pephego zabiło NG i wyrzuciło go z guild chyba zacznie nam się wojna -.^

Wyrzucilo ? kiedy ? cosiestalosie macku ^_^

FuccinSpecialistz
08-06-2007, 13:17
Co Ci to przeszkadza ;p i tak tu sie postow nie nabija wiec;]

Taer
08-06-2007, 13:18
Name: Suv the Dark Magican
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 127
World: Obsidia
Residence: Carlin
House: Park Lane 2 (Carlin) is paid until Jun 18 2007
Guild membership: Seneschal of the Rambo Style
Last login: Jun 07 2007, 19:01:12 CEST
Comment:
Master for Disaster
One of the Damned

in memory of the skill.
Account Status: Premium Account

to zes suv wyjebal koment w trzy dupy huehau

Zywi
08-06-2007, 13:32
Przeszkadza mi bo potem musze czytać 5 stron gówien a tak to bym musiał tylko 2 :P

FuccinSpecialistz
08-06-2007, 15:37
To nie czytaj;p jak widzisz ze to samo napisane to jedz dalej;]

Michael Jackson
08-06-2007, 16:27
Może trochę nie na temat ale, nie ma konkretnego tematu o obsidii!
Mój advance!
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/25814

Ravuse
08-06-2007, 18:34
zalowy trochu news o updacie

wg mnie pvp teraz (biorac pod uwage wysokie levele w walce 1o1 obie strony przygotowane)
sorc = druid
sorc < knight
sorc < paladin
druid < knight
druid < paladin
paladin < knight

po updacie
magowie beda mieli zbyt maly dmg zeby ubyc nawet innego maga solo, nie mowiac nic o biciu nawet nizszych levelowo knightow i paladynow ;<

Rewisim
08-06-2007, 18:57
Moze byc ciekawie ale no i tak tibia 7,6 byla najlepsza :)
Ma byc 60+ nowych broni mam nadzieje ze nie bedzie ten update taki chujowy jak rok temu :D
Sorc'i beda mialy cieplo

Ale wsumie rok temu tez mowili ze beda konie i inne pierodoly wiec znow moze to byc troche wszystko naciagane

Van007
08-06-2007, 19:36
Mamy kolejna wojne na Obsidii pomiedzy gildia Night of Order,a gildia Order of Night
Powodem wypowiedzenia wojny jest random pking+insuleds z strony Orfer of Night.
Na dzien dobry:

Matknight:
Jun 08 2007, 18:17:40 CEST Killed at Level 64 by Elvereth
and by Borgo

Odnosnie nadchodzacych zmian wole sie nie wypowiadac,w sumie przypuszczam,ze wyjda na dobre,procz aimbota,i wands & rods,wszystko jak dla mnie na "+".
Bynajmniej moze nowe servery nie beda wygladac 100 sorcow,5 knightow,3 Pallow,2 Druidow.,.,

Nedomanus
08-06-2007, 19:43
reasonu zadnego nie bylo
z tego co mi sie wydaje to denton zaplacil taerowi a taer chce jescze zarobic... pozdro

Taer
08-06-2007, 20:29
reasonu zadnego nie bylo
z tego co mi sie wydaje to denton zaplacil taerowi a taer chce jescze zarobic... pozdro

Nie, nie zaplacil a chcial.

Ravuse
08-06-2007, 23:36
Frag na Anru w ten sam dzien co inne rozpoczynajace ta wojne to czysty przypadek. Totk nie bierze udzialu w wojnie.

sklepa
09-06-2007, 02:53
nedomanus zatkaj morde i zdychaj z pokorą razem z twoimi lapsami z tej zalosnej gildii -.-

pozdro taer and kurewskie gl!

Zywi
09-06-2007, 10:22
Sklepa jesteś chłopie żałosny bez kitu n/c w twoją stronę

FuccinSpecialistz
09-06-2007, 12:07
@2x up and up

OMG i juz sie kluca jak macie sie tu klucic to wy*******ac na jakims komunikatorze sie pokluccie:] bo mnie to np. chuj obchodzi ^^

sklepa
09-06-2007, 15:06
przynajmniej maja fun a nie spuszczaja sie nad ta tibia jakby to bylo rl life -.-
zal mi tych wszystkich z OoN co placzą jak sie ich zabije, chcą być pozadni, nie zabijac omg to jest gra tu sie zabija dla zabawy! rl life ? to rozumiem ale to i wszystko inne tylko udowadnia ze jestescie "addicted"

kthxbye

Luppy
09-06-2007, 15:43
Może mi ktoś wyjaśnić o co chodzi z guilidą "Teh Menz" ???

Fin'er
09-06-2007, 18:10

Z tą gildią chodzi o to że można u niej łatwo złapać hunta... Wiem coś o tym -.-'

Nedomanus
09-06-2007, 18:16
obsidia szaleje jak moze

Kiroy
09-06-2007, 18:52
ahhh spij Zaso spij :D i zasnal :D

skacowany Wuja :P

FuccinSpecialistz
09-06-2007, 19:06
przynajmniej maja fun a nie spuszczaja sie nad ta tibia jakby to bylo rl life -.-
zal mi tych wszystkich z OoN co placzą jak sie ich zabije, chcą być pozadni, nie zabijac omg to jest gra tu sie zabija dla zabawy! rl life ? to rozumiem ale to i wszystko inne tylko udowadnia ze jestescie "addicted"

kthxbye

Lol a kto sie nad nia spuszcza?? xD ^^ nc hahahh ...........hahahaahahaaa(sory mnie osobiscie nie podnieca zebym mial przy niej spusty hahahaha) xDDDD o kurwa xD

a tak poza tym to wiesz troche szkoda jak masz 80+ ktos Cie zajebie Ty masz zabawe expiac i cieszysz sie ze wpadl new lvl a tu trach ciota sie trafia zabija Cie (co innego na warze).. Ty expiles na ten lvl iles czasu np. z 79 na 80 dwa dni, a w kilkanascie minut go tracisz... Nie w*****a Cie takie cos?? Inaczej jest jak to Ty zabijasz ale jak zabija Ciebe to sie troche w*****asz ;s no chyba ze masz ten zapracowany 20lvl :( wtedy rly szkoda....

Oczywiscie ze tibia to gra, a kto mowi ze nie;]?

sklepa
09-06-2007, 19:12
oczywiscie ze sie w*****am jak mnie ktos zabije. ale wtedy mowie sobie: "it's a part of the game, shit happens"
ja tez mam szanse ubic tego kogos i o to chodzi ;p

edit: a jezeli expienie jest dla kogos wielka radochą a nie zabijanie i walka i z innymi to polecam non pvp

FuccinSpecialistz
09-06-2007, 21:09
Oczywiscie ze wiem ze PKowanie to czesc gry ;] moze ktos lubi pekowac i expic a czesto nubki psuja ta zabawe niestety

Ravuse
09-06-2007, 22:03
PK > exp

xaxaxa

sklepa
10-06-2007, 01:54
widze ze ravuse chyba wie ocb

Kiroy
10-06-2007, 12:21
wiec co .... ??? żal.br a tak powaznie mowiac boli mnie ze Polacy bija sie miedzysoba o glupoty ... szkoda ze ta gildia co zaczela nie zaatakowal jakiejs szwedzkiej gildii tylko polskaaa .... np walymy ?? ahhh szkoda mi slow ... nie wiem czy one czytaja w ogole te forum i o czym tak naprawde sa te tematy o obsidii ... normalnie jesli nie czytaja tego co my tu piszemy i tworzymy to niech zaczna a jesli czytaja i tak postepuje to sa IDIOTAMI i debilami ....

signed poirytowany wuja Kiroy

FuccinSpecialistz
10-06-2007, 13:31
wiec co .... ??? żal.br a tak powaznie mowiac boli mnie ze Polacy bija sie miedzysoba o glupoty ... szkoda ze ta gildia co zaczela nie zaatakowal jakiejs szwedzkiej gildii tylko polskaaa .... np walymy ?? ahhh szkoda mi slow ... nie wiem czy one czytaja w ogole te forum i o czym tak naprawde sa te tematy o obsidii ... normalnie jesli nie czytaja tego co my tu piszemy i tworzymy to niech zaczna a jesli czytaja i tak postepuje to sa IDIOTAMI i debilami ....

O wlasnie:)

Ravuse
10-06-2007, 13:38
Kiroy czemu mysle ze masz na mysli rowniez Thrill of the kill ;]? Uwierz mi ze mialem lepsze reasony na bicie czesci OoW czy innych niz na np. Wartex Nighta i innych NG.

sklepa
10-06-2007, 13:51

haha walymy jak na razie pokazuje klase rozwalając gildie z wyzszymi lvlam :D
ale zeby 20 lvlami klepac 60-80~ to bez przesady ?

marcin0077
10-06-2007, 18:13
@Kiroy
przejmujesz się jakimis 20lvlami a nie napiszesz nic co wyprawia Vanum i reszta ich kumpli

Anru
Jun 08 2007, 10:57:45 CEST Killed at Level 70 by Eversoris Dalethon

Rena Marin
May 27 2007, 15:32:22 CEST Killed at Level 45 by Tina Greer

jest jeszcze więcej przypadków ale po co będę wypisywał jak i tak zignoruejsz tego posta

Ravuse
10-06-2007, 20:40
@Kiroy
przejmujesz się jakimis 20lvlami a nie napiszesz nic co wyprawia Vanum i reszta ich kumpli

Anru
Jun 08 2007, 10:57:45 CEST Killed at Level 70 by Eversoris Dalethon

Rena Marin
May 27 2007, 15:32:22 CEST Killed at Level 45 by Tina Greer

jest jeszcze więcej przypadków ale po co będę wypisywał jak i tak zignoruejsz tego posta

Nie jestem kumplem Vanum. Nie znam nikogo z Vanum.

Pan ktory padl to znajomy LS (Pephego) i jest to juz 3-4 friend LS ktorego ubilem. Nie gram w Tibie po to zeby expic, a poto gdy ubijac tych ktorzy kiedykolwiek mieli cos do mnie lub moich kumpli. Jezeli kogos bije (z reasonem) to malo obchodzi mnie jego gildia bo i tak zawsze z Keranem wpieprzalem sie w daremne wojny gdzie nas bylo 2-5 a przeciwnikow 30~(heh order of warriors) i mieli wyzsze levele. Rezultaty Seismo, Fran Do'Urden (95+ levele) padali od 20-30, rozbite OoW i troche innych. Just FUN.

Jezeli LS nie chce zebym przypadkowo padali ich kumple to napisalem LS zeby zrobili temat na forum i wypisali liste znajomych po czym udostepnili ja nam ... ale oczywiscie po co?

FuccinSpecialistz
10-06-2007, 22:34
Nie jestem kumplem Vanum. Nie znam nikogo z Vanum.

Pan ktory padl to znajomy LS (Pephego) i jest to juz 3-4 friend LS ktorego ubilem. Nie gram w Tibie po to zeby expic, a poto gdy ubijac tych ktorzy kiedykolwiek mieli cos do mnie lub moich kumpli. Jezeli kogos bije (z reasonem) to malo obchodzi mnie jego gildia bo i tak zawsze z Keranem wpieprzalem sie w daremne wojny gdzie nas bylo 2-5 a przeciwnikow 30~(heh order of warriors) i mieli wyzsze levele. Rezultaty Seismo, Fran Do'Urden (95+ levele) padali od 20-30, rozbite OoW i troche innych. Just FUN.

Jezeli LS nie chce zebym przypadkowo padali ich kumple to napisalem LS zeby zrobili temat na forum i wypisali liste znajomych po czym udostepnili ja nam ... ale oczywiscie po co?

Widze wiekszy gangster jestes xD? z kumplami xD ^^ heheheehhe

Ravuse
10-06-2007, 23:12
Widze wiekszy gangster jestes xD? z kumplami xD ^^ heheheehhe

'kumple' to tez low levele

FuccinSpecialistz
10-06-2007, 23:31
;] To widze ze lepsze pvp macie xDD ze takie hlvle bijecie;] ale widze ze tez skromnosci brak u Ciebie a tego nie lubie xd

Romas
11-06-2007, 00:01

Ja w niej jestem, ale to gildia raczej neutralna sami kumple poprostu, nie sadze zeby hunty latwo bylo od nas zlapac, znaczy sie odemnie napewno nie :)

Ravuse
11-06-2007, 00:28
;] To widze ze lepsze pvp macie xDD ze takie hlvle bijecie;] ale widze ze tez skromnosci brak u Ciebie a tego nie lubie xd

To moj pierwszy taki post :D. Glownie Keran robi za public relation i dyplomate. Wyrobienie sobie opinii "evul pkra" konczy sie wywaleniem z serva lub tym ze po ubiciu kogos jego gildia mu niepomoze poniewaz sie bedzie "bała". Celem jest raczej ta druga czesc. :p To mi utkwilo we lbie po grze na Berylii gdzie wszystko skonczylo sie tekstem "Polack detected, Polack kicked". Na szczescie teraz najsilniejsza Berylianska gildia zauwaza ze Ajo (Aradna) brat tworcy bota BlackD ktorego uzywa tam cala gildia, nie oprze sie mysli o itemach swoich guild memberow (ostatni przyklad Jinot). Ich memberzy maja tam wyrobiona taka opinie (i sluszna) ze nie ma co do nich strzelac bo kazdy, nawet wysoko levelowy knight zlozy sie na jedno combo blackd.

Pyro Aris
11-06-2007, 22:54
Don zasa
Jun 11 2007, 14:11:56 CEST Killed at Level 84 by Yunichi

a tu takie cos
Tina Greer
Jun 11 2007, 19:44:35 CEST Killed at Level 60 by Searumir

a nastepnie
Searumir
Jun 11 2007, 19:52:28 CEST Killed at Level 94 by Kiroy Wind
and by Ruesi

oby nic powazniejszego z tego nie wyszlo :d

Zywi
11-06-2007, 23:52
I dobrze Tinie a LS już rozluźnione zabija all pewnie się to zmieni niedługo :D

Asmit
12-06-2007, 01:57
Phyrez i Zeva Darkshade tez zgineli :)

Znaffca
12-06-2007, 16:39
dorpi zfragowal evo bez blessow :( 108->105 w godzinke.

Jacksonix
12-06-2007, 18:43
Taki los debili.

Kiroy
12-06-2007, 19:18
Taki los debili.

stul pysk

signed wuja

Zywi
12-06-2007, 19:38
Hahaha wielki dyplomator Kiroy pokazał skill spokojności ; d Evo nadrabia lvl jaki miał zanim dołączył do Rambo ^^

Rewisim
12-06-2007, 20:13
a tutaj takie cos ciekawe:

Stoje pod domkiem nagle patrze ktos biegnie wchodzi po drabince okazuje ze kto Marniz :D nie zdarzylem wejsc do domku dostalem ue poszedlem na hita.

Rewisim

Jun 12 2007, 19:01:35 CEST Killed at Level 43 by Marniz

jeszcze za darmo nic nie zrobilem tlyko stalem i robilem hmm 8o

Po pewnej chwili

19:08 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Vipa. He was killed by Marniz.

wydaji mi sie hack hehehehee :P

Marniz
Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing

Jacksonix
12-06-2007, 20:21
stul pysk

signed wuja

Nie mowilem o tobie tyllko o wielkiej famili hawkow. Ktoroch uwazam za ludzi strasnie nie zrownoważonych.

Arha
12-06-2007, 20:49
Nie mowilem o tobie tyllko o wielkiej famili hawkow. Ktoroch uwazam za ludzi strasnie nie zrownoważonych.

Sam jestes nie zrownowazony -.- ostatnio mailem szanse porozmawiac z jednym z Hawkow i był looz. . .

Zywi
12-06-2007, 20:54
Zanim turki i bośniacy dołączyli do LS i LS przegrywało to Evo pokazował swoje zrównoważenie pekując z Fozivo przed savem serva ; ] A najlepiej jak tylko UE walił i nic pozatym xD

Blacov89
13-06-2007, 01:27
Zanim turki i bośniacy dołączyli do LS i LS przegrywało to Evo pokazował swoje zrównoważenie pekując z Fozivo przed savem serva ; ] A najlepiej jak tylko UE walił i nic pozatym xD

Nieznasz go to sie nie wypowiadaj.. Po pierwsze Evo jest jaki jest i tego nie zmienisz za to moge spokojnie powiedziec ze jest lepszym graczem od wiekszosci z nas, biorac pod uwage tyle niepowodzen z jakimi przyszlo mu sie zmierzyc podczas jego kariery na obsidii to zaloze sie ze wiekszosc z nas by juz dawno sie poddala. Natomiast Evo sie nie poddaje, pamietam jak z prawie 70 levela zostal zdegradowany na ok 60 i potem jak zaczal szybko expic i na okolo 90+ levelu zaliczyl mase zgonow i na dodatek ja wysmiewalem sie jego kazdej smierci na forum tibia.com. Evo gdy dolaczyl do wojny mial 108 level ale znow padl wiele razy i mial 101 po czym znow odrobil. Teraz znow ma chlopak kryzys ale to nie znaczy ze sie nie podniesie, a ze jakos musial sie wyzyc to walnal se ue pod depo i tyle.

Ravuse
13-06-2007, 08:18
Nieznasz go to sie nie wypowiadaj.. Po pierwsze Evo jest jaki jest i tego nie zmienisz za to moge spokojnie powiedziec ze jest lepszym graczem od wiekszosci z nas, biorac pod uwage tyle niepowodzen z jakimi przyszlo mu sie zmierzyc podczas jego kariery na obsidii to zaloze sie ze wiekszosc z nas by juz dawno sie poddala. Natomiast Evo sie nie poddaje, pamietam jak z prawie 70 levela zostal zdegradowany na ok 60 i potem jak zaczal szybko expic i na okolo 90+ levelu zaliczyl mase zgonow i na dodatek ja wysmiewalem sie jego kazdej smierci na forum tibia.com. Evo gdy dolaczyl do wojny mial 108 level ale znow padl wiele razy i mial 101 po czym znow odrobil. Teraz znow ma chlopak kryzys ale to nie znaczy ze sie nie podniesie, a ze jakos musial sie wyzyc to walnal se ue pod depo i tyle.

Glos na vencie i chec do gry dalej z bujna lista deadow ma taka jak Dempah Darkshape :D. // tzn. w deadach go nie przebije :D

Nirvy
13-06-2007, 20:08
Jun 13 2007, 18:54:46 CEST Killed at Level 76 by Fozivo

_/ Dowiedziałem się ,że botuje.

Arha
13-06-2007, 22:29
O co chodzi Askanowi w tej sprawie z Tekinem??? Władza mu uderza do głowki ??? Czy kasiorki już mu brakuje ?? Bo żadnego powodu nie ma i jestem pewny na 100% 8o

Slayer-Nuddle
14-06-2007, 00:48
Jak widziales Tekin nie pokazal sie na wojnie z jakiejs lepszej strony. Poprostu Askan zalapal zajawke wiec go pojezdza:cup: zaloze sie ze tekin sie wnerwia bo nie umie 'inglisz'. Niezly polew jest na forum tibi.com :p Ale i tak szanuje kolesia

Znaffca
14-06-2007, 01:05
Jak widziales Tekin nie pokazal sie na wojnie z jakiejs lepszej strony. Poprostu Askan zalapal zajawke wiec go pojezdza:cup: zaloze sie ze tekin sie wnerwia bo nie umie 'inglisz'. Niezly polew jest na forum tibi.com :p Ale i tak szanuje kolesia
no pana profesora zapraszamy na lingwista.pl...

tekin english ma unikatowy, rzuca sie w oczy ale twoj tez nie jest wysokich poziomow... present simple sie klania w co drugim poscie ;s

moze bys mu zaoferowal lekcje twojego zajebistego angielskiego za gp?? albo za pacca?

Kiroy
14-06-2007, 05:59
Jedno mnie rozwala :D a mianowicie moj przyjaciel Zasa :D jak RS lało NW za nic i popadali membersi kazali im placic itd za glupie powody to zasa nie byl bro tekina a teraz niby jest w wojnie :D i od razu sa bracmi hahaha :D bardzo lubie zasa ale troche przegina :D nie robi sie z ryja szmaty :P to raz a narazie to Tekina nikt nie ruszy ... jeszcze nie askan rzadzi ta gildiaaa ;)

Fozivo odcial sie od nas Nirvy ....

Arha
14-06-2007, 16:03

No i co z tego że jego język angielski nie jest najlepszy ?? Mi to nie przeszkadza, porozumieć się z nim można. Ja Tekina szanuje i lubie, bo to że nie zna angielskiego za dobrze nie oznacza że mam się z niego śmiać.

Jacksonix
14-06-2007, 16:35
Angielski to nie wszystko. Moim zdaniem lepsze to niż nieznajomość polskiego przez niektorych Polaków.

Slayer-Nuddle
14-06-2007, 18:09
@Znaffca
Moj zajebisty angielski jest moj i tylko moj:cup:
@Arha
Tez go szanuje jak powiedzialem. No ale wiesz.... Napewno cie wkurza jak zaczynasz z nim gadac a on "Tekin go hydra, Tekin no exp, Tekin loot boh...."
Powiesz mu jakies bardziej rozbudowane zdanie i "Tekin no know you say". Z deka zal. No coz ale nie kazdy musi super gadac po angielsku jak udowodnil Azared :D

@Kiroy
Przeciez don zasa byl w sobsach... Dlaczego zmienil zdanie teraz? Twardo stal przeciw ng, pozniej bardzo neutralnym no a teraz.... New Ownah?

Blacov89
14-06-2007, 18:20
Widze sami absolwenci filologi angielskiej tutaj :D:D
Jesli chodzi o Don Zase i jego kompanow ktorzy tworzyli gildie Rambo zanim dolaczyli do wojny, to z tego co mi wiadomo, tzn tak jak mi powiedzial Zasa byl pod presja i wkoncu nie wytrzymal i doszedl do NG. Do gildie w ktorej ma wielu rl kumplow i pewnie to oni wywarli nacisk na niego i wkoncu chlopak ulegl. A tak naprawde to chyba nikt nie wie dlaczego to zrobil.. A co do new ownerow to Zasa gra wciaz ten sam, co nie znaczy ze jest jedynym ownerem :p

Slayer-Nuddle
14-06-2007, 18:26
Presja? Uhmmm no moze... Coz zycze powodzenia obu stronom :D

Arha
14-06-2007, 21:10
@Znaffca
Moj zajebisty angielski jest moj i tylko moj:cup:
@Arha
Tez go szanuje jak powiedzialem. No ale wiesz.... Napewno cie wkurza jak zaczynasz z nim gadac a on "Tekin go hydra, Tekin no exp, Tekin loot boh...."
Powiesz mu jakies bardziej rozbudowane zdanie i "Tekin no know you say". Z deka zal. No coz ale nie kazdy musi super gadac po angielsku jak udowodnil Azared :D

@Kiroy
Przeciez don zasa byl w sobsach... Dlaczego zmienil zdanie teraz? Twardo stal przeciw ng, pozniej bardzo neutralnym no a teraz.... New Ownah?

Nie, mnie to nie denerwuje nawet w najmniejszym stopniu. I on nie zawsze mówi Tekin to i tamto, to że teraz tak napisał na tibia.com forum to nie oznacza że pisze cały czas tak samo.