PDA

Pokaż pełną wersje : Wojna Ng vs LS

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19

Paul84
18-01-2008, 14:52
no moze i ta no ale to nie jest temat gadki x P

ale jakby nie bylo to jest w duzym stopniu powiazane z "tematem gadki"

.:Boixos:.
18-01-2008, 14:53
to ze ma slabe pvp?

Ptak~
18-01-2008, 15:09
kurwa czlowieku, gosciu walczy ile, 2 lata chyba, przeciwko ng, i ma czekac az ty laskawie skonczysz expic? z choinki zes sie kurwa urwal? ma czekac az laskawie zejdziesz mu ze spota za kilka godzin i moze wtedy tez bedzie na tyle malo ludzi z ng online, ze bedzie mogl sobie isc luzno expic?

z jednej takiej akcji robisz wielka afere na kilka stron tematu, a jak ng sciagalo z ludzi addon itemy tylko dlatego, ze chcieli sobie porobic outfity, i jak cie wyhaczyli na trade ze cos sprzedajesz, albo w domku miales, to musiales oddac, to bylo dobrze. i to nie prawdziwe ng, tylko jakis plebs ktory sie z dupy wzial i nagle wybotowal pińcetne lvle kurwa.

mannow by ci rok temu wszedl na resp, tez bys mu powiedzial, ze ma przestac bic i wrocic jak skonczysz? to by cie chyba smiechem zabil.

NyGuS19
18-01-2008, 15:09
mieliscie 15 sekund zeby napisac kk wychodzimy nie wiem w czym problem

i co z tego ze od 2 h tyle widocznie mu zajelo uwiniecie sie

Zal mi cie. Ile ty masz lat? 12 :baby: ? :D Albo jestes tak malo rozwiniety albo nie znasz Tibia rules... Huj kogo to obchodzi ze 2h mu zajelo uwiniecie sie. Wyszedl z expa wiec stracil exp place (chyba ze kupowanie mf etc..) ZAL !

NyGuS19
18-01-2008, 15:16
@Ptak~
Kogo to obchodzi ze jest w war? Tzn ze ma wieksze przywileje? moze brac kazdy resp kiedy chce?... Zal chcial wojny to niech ma konsekwencje z tego i grzeje pz teraz hauhaua :D:D:D

Piesek
18-01-2008, 15:18
@Ptak~
Kogo to obchodzi ze jest w war? Tzn ze ma wieksze przywileje? moze brac kazdy resp kiedy chce?... Zal chcial wojny to niech ma konsekwencje z tego i grzeje pz teraz hauhaua :D:D:D

To samo chciałem powiedzieć. ;)

@down

Licz się ze słowami. Poza tym wyżej, a nie niżej...

18-01-2008, 15:24
wlasnie chcialem przekazac to samo co Suv przekazal ;)

naszczescie wy dwaj nizej jestescie frajerami i jakos wasze zdanie mnie nie interesuje ;)
z tego co wiem to w tibia rules nie ma zadnego punktu o tym co sie dzieje z respem jak typem co huncil za dlugo tamnie przychodzi .. czy jest maestro?

nie mam wiecej lat niz 12 ,jakims staruchem nie jestem .
z tego co widze to ty moze i masz wiecej lat ale interligencja dorownujesz mojemu kuzynowi ktory ma 6 lat,on tez tylko chodzi i mowi ZAL ZAL.pl ZAL.br.com

grzeje pz? od czasiu rozpoczecia wojny wbil 8 lvli nie wiem czy cale ng razem tyle wbilo wiec juz sie nie ponizaj cwoku

NyGuS19
18-01-2008, 15:31
@Boixos

Frajerow to szukaj u siebie w rodzinie.
Czyli twoj 6 letni kuzyn jest inteligetniejszy od ciebie bo ty jestes najglupszy na tym forum.

18-01-2008, 15:36
ciekawa teza

Allirav
18-01-2008, 15:42
Yunichi byl online i pewnie expil od czasu kiedy napisalem posta czyli 6:20 ~ a może i wczesniej.. O ile słyszałem jest to normalny player nie pa ale jakby dwóch ludzi wjebało mi sie na respa i kozaczyło ze to on wybija ich resp też bym sie w*****ł.Myśleliście ze nie zrobi pz bo ma wojne czy co?:o A co do bota to pewnie oni maja takie macra ze Sd i ue leci co pół sekundy :D:D:p jak na otsach 0 exhaust?:D Ogólnie niech każdy sie postawi w jego sytuacji musiał coś zrobić w domu albo kupić mf wraca a dobra miejscówka zajęta. No i proponował wam zebyście po nim bili ;]
Jakbyscie sie wy w takiej sytuacji zachowali?

Edit:
@Elitarny
Jedyną osobą która pokazuje tu swoją głupotę jesteś ty :) Liz dupe swe dalej

Arha
18-01-2008, 15:49
No jeśli się wychodzi z respa na 2godziny to się chyba go traci tak?

pelle
18-01-2008, 15:50
mieliscie 15 sekund zeby napisac kk wychodzimy nie wiem w czym problem

i co z tego ze od 2 h tyle widocznie mu zajelo uwiniecie sie

ty jestes taki glupi czy tylko udajesz? komu pojscie po supplies zajmuje 2h? to bylo zwykle pa i tyle i skonczie z tymi wyjasnieniamy

NyGuS19
18-01-2008, 15:56
@Allirav
Ze ty lizesz dupe pl to nie znaczy ze ja swe musze lizac... Jak nie znasz powodu mojej pomocy NG to sie nie udzielaj dziecko Tibii.

@Arha
tak ;)

Allirav
18-01-2008, 16:19
Nie lize dupy nikomu :) Jestem za Saint bo duzo razy padłem od NG i jeden z dedow był jednym z powodów tego ze się zrokowałem..Rokując chara udowodnilem chyba ze mam na tibie wyjebane :) pomagaj pomagaj ;*

Ptak~
18-01-2008, 16:29
@ nygus

jakby to byl jakis kurwa shibor to bym ci powiedzial, ze trza go bylo wysmiac. do kogo jak kogo, ale do ryby miej czlowieku troche szacunku. nie chcial wojny, tylko go ponoc mannow nie chce na servie, za skilla. a ze walczy przeciwko ng 2 lata, tak, upowaznia go to do wy*******ania ludzi z respa. bo przez ostatnie 2 lata wbijal mniej niz lev na miesiac, myslisz ze nie ma co robic, tylko czekac az jakis random 100 lev sobie skonczy expic?

wyszedl z expa stracil exp place ? powiedz to swoim kumplom z ng jak waptor przyjdzie na vdl, nie patrzac kto expi zapusci bota i pojdzie spac. albo jeszcze przedtem sciagnie z ciebie caly eq.

zrob tyle co on i wtedy przychodz tu z tekstami o grzaniu pz.

@ down

sam sie rzucasz bez powodu ;) poza tym, wziales sie znikad, a ryba 2 lata wojuje, taki o przyklad :o

Shibor
18-01-2008, 16:58
Tak Suv Jedz mnie :):)

Mefisto of Deth
18-01-2008, 17:01
Ja na miejscu yunichiego zrobiłbym to samo. Zaczeli się burzyć to nie było innego wyjścia musiał ich wywalić a że ubił Barbre to już ich wina bo sami są sobie winni Burzyli Się! Widze że jestem jedna z kilku osób która popiera jego zachowanie. To jest świat PvP Nie Non-PvP deady od ludzi to normalka. Nie bluzgać mnie prosze :D

Rewisim
18-01-2008, 17:59
Character Information
Name: Trim Blas
Sex: female
Profession: Elite Knight
Level: 60
World: Obsidia
Residence: Venore
Last login: Jan 18 2008, 16:47:41 CET
Account Status: Premium Account

m@ko
18-01-2008, 18:19
Suv:
"jakby to byl jakis kurwa shibor to bym ci powiedzial, ze trza go bylo wysmiac. "

(...)

hahahaha weź kuurwa suv stfu bo tylko się ośmieszasz na forum:).. jak nie umiesz pisać to wogole sie nie udzielaj oki?:).. i wypieerdalaj od shibora bo jak widzisz on chociaż chce walczyć a nie to co ty.. tylko piierdolisz i pieerdolisz na tym forum i nic nie robisz..;)..

Szkoda mi takich dzieci jak Ty...;| affffffff... no i znowu mnie wkuurwil jakis wiesniak.. omfg-.-

Blacov89
18-01-2008, 18:30
Wierzcie mi lub nie ale Ryba nie robi bez powodu pa. Moze nie bylo go ponad 1 godzine na respie i mogliscie zajac go sadzac ze jest wolny, ale skoro wrocil i staral sie wam tlumaczyc a wy sie glupio stawialiscie to miejcie do siebie pretensje.

Opowiem wam dla mnie bardzo smieszna historie, podczas jednego z pkingu wybita zostala ekipa innych pk bijacych jakiegos 60 najta, my tez bylismy na pk charach i kazdy chcial potem zajebac tego knajta ale "wielki straszny pa ryba" nie chcial go zabijac i tak o to gosciu zostal ocalony.
Wiec nie robcie afery z byle gowna.

Arha jak chcesz to wychodz z gildii i obrazaj sie jak 10 latek, ktory nie dostal cukierka, myslisz ze ktos po tobie bedzie plakac?

Syntax
18-01-2008, 18:30
m@ko
żal mi ciebie chłopcze, od suva wara bo on wie jak sie poprawnie pisze

m@ko
18-01-2008, 18:43
hauhauauahaahah... to czemu nie pisze poprawnie?:) ehehehehe a tak wogóle to też Cię kocham:):*:*:* :baby:

maqizz
18-01-2008, 18:52
ELo M@ko tez jestem z lublina :D:D jaki masz nick na obsidi?

majk
18-01-2008, 18:58
musicie sie wszyscy obrazac? xd

Myllion
18-01-2008, 19:18
hahah, nie ogarniam jakby przyszedl Yunichi, Kiroy etc. mi na respa i powiedzial, ze on chce tutaj teraz poexpic (wiem ze maja wara) grzecznie bym sobie poszedl. Rozjebalo mnie ze barbara i jakis tam typ mieli czelnosc jeszcze klocic sie o respa :S , nawet jakby to nie byl miss click popieralbym zachowanie Yunka.

PEPHY WCALE NIE PISZE ZE JESTEM PO KOGOS STRONIE, TO BYL PRZYKLAD NO HUNT ME PLX!!!!:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

zielaq
18-01-2008, 20:06
@Blacov

to nie byl ryba na yunichim :p

z ryba gadalem / stalem od 8-9;30~ i gadalismy sobie na statku carlin

NyGuS19
18-01-2008, 20:14
@Myllion
A mnie ty rozjebales :D:D:D Od tego co napisales wyzej brzuch mnie rozbolal ze smiania sie hauahuaha xDDDDD.(chyba ze to by byl twoj b. dobry kumpel albo rl)
Moze lepiej idz na non-pvp. Pewnie oprocz respu bys mu oddal to co w danym dniu wylootowales na tym respie? :D:p Nie przyjmij tego zle ale to moje zdanie ;)

Ryba_90
18-01-2008, 20:15
@Blacov

to nie byl ryba na yunichim :p

z ryba gadalem / stalem od 8-9;30~ i gadalismy sobie na statku carlin

Bylem to ja :P

Slayer-Nuddle
18-01-2008, 20:36
Character Information
Name: Trim Blas
Sex: female
Profession: Elite Knight
Level: 60
Last login: Jan 18 2008, 16:47:41 CET
Account Status: Premium Account

Komu jak komu, ale jemu sie nalezalo. It's my opinion

omagad
18-01-2008, 20:43
Lipek chyba powinela Ci sie noga..;)

Jan 18 2008, 19:30:07 CET Killed at Level 98 by Xusodove

Yaroshy
18-01-2008, 20:53
hauhauauahaahah... to czemu nie pisze poprawnie?:) ehehehehe a tak wogóle to też Cię kocham:):*:*:* :baby:

Ty też jakoś zajebiście poprawnie nie piszesz. Z tego co mi wiadomo to pisze się "w ogóle" :o

Paul84
18-01-2008, 21:01
Bylem to ja :P

czyli od 8~ do 9:30 ucinales sobie pogawedke na statku a potem z nudow przyszles na demone twierdzac ze byles po mf itp? ;)

Ryba_90
18-01-2008, 21:16
czyli od 8~ do 9:30 ucinales sobie pogawedke na statku a potem z nudow przyszles na demone twierdzac ze byles po mf itp? ;)

Mowilem ze nie z mojej winy. To wszystko przez zielaka bo stal na statku i chcial mnie przestraszyc i do tego mnie zagadywal.

NyGuS19
18-01-2008, 21:35
hahahhAHhhAahaHaHa Zielak jak mogles go zagadywać !! Przeciez on szedl expic a ty mu nie pozwoliles :D:D

Syntax
18-01-2008, 22:08
Paul84
Weź się lepiej za słownik bo w Twoim wieku robić takie błędy to wstyd. Co do Ryby to nie powinieneś się czepiać ma on wojnę i akurat miał okazje poexpić trochę to chciał to zrobić a oni bez gadania powinni zejść z expa bo równie dobrze mogą pobić demcy gdy NG jest online.

Arha
18-01-2008, 22:38
demcy ? jakie demcy?:O

Ptak~
18-01-2008, 23:49
@ mako

powiedz mi jakie to wielkie zlo do chuja pana napisac >trza< ? bo nie ogarniam. i wiem jak sie pisze poprawnie, jak mnie to w*****a jak mnie jakis pajac nie zna i od razu wyciaga wnioski, bo raz wrzucilem w swoj post pieprzony kolokwializm, to moze od razu jestem analfabeta?
no i ten:
-nie wiesniak
-ciezko walczyc jak sie nie gra, nie sadzisz?
-poza tym ciezki chuj ci do tego czy walcze, czy nie, kogo popieram, jakie nosze skarpetki.

@ nygus, ryba

ta, ryba i te jego zarciki.

@ up

powaznie nie wiesz o co chodzi? znam cie, i nie wiem na jaki chuj sie czepiasz :confused:

i jeszcze @ nygus

myllion ma racje, pozwol, ze ci to wyjasnie. otoz takie sobie oto od zawsze neutralne ludziki, moga sobie expic gdzie chca, a jak przychodzi ktos, kto swoje juz sie nawalczyl i do tego w danym momencie tez jest w wojnie, to on nie znajduje sie w tak komfortowej sytuacji i moze expic tylko wtedy, kiedy jest malo osob z gildii przeciwnej, najlepiej, zeby ten exp albo byl bardzo szybki, albo sie zwracal, bo, jak wiadomo, na wojne pieniazki potrzebne. a jeszcze jak grzecznie prosi, zeby wrocili pozniej, to w ogole miodek.
wiec sie nie kloc, bo ci pińcet!!!!111 osob mowi, ze nie masz racji, a ty dalej swoje. i jeszcze obrazasz ludzi naokolo, mowisz zeby szli na non pvp. bo z ciebie to wielki wojownik

Piesek
19-01-2008, 00:14
@ mako

powiedz mi jakie to wielkie zlo do chuja pana napisac >trza< ? bo nie ogarniam. i wiem jak sie pisze poprawnie, jak mnie to w*****a jak mnie jakis pajac nie zna i od razu wyciaga wnioski, bo raz wrzucilem w swoj post pieprzony kolokwializm, to moze od razu jestem analfabeta?
no i ten:
-nie wiesniak
-ciezko walczyc jak sie nie gra, nie sadzisz?
-poza tym ciezki chuj ci do tego czy walcze, czy nie, kogo popieram, jakie nosze skarpetki.

@ nygus, ryba

ta, ryba i te jego zarciki.

@ up

powaznie nie wiesz o co chodzi? znam cie, i nie wiem na jaki chuj sie czepiasz :confused:

i jeszcze @ nygus

myllion ma racje, pozwol, ze ci to wyjasnie. otoz takie sobie oto od zawsze neutralne ludziki, moga sobie expic gdzie chca, a jak przychodzi ktos, kto swoje juz sie nawalczyl i do tego w danym momencie tez jest w wojnie, to on nie znajduje sie w tak komfortowej sytuacji i moze expic tylko wtedy, kiedy jest malo osob z gildii przeciwnej, najlepiej, zeby ten exp albo byl bardzo szybki, albo sie zwracal, bo, jak wiadomo, na wojne pieniazki potrzebne. a jeszcze jak grzecznie prosi, zeby wrocili pozniej, to w ogole miodek.
wiec sie nie kloc, bo ci pińcet!!!!111 osob mowi, ze nie masz racji, a ty dalej swoje. i jeszcze obrazasz ludzi naokolo, mowisz zeby szli na non pvp. bo z ciebie to wielki wojownik

Może i trzeba expić tylko wtedy gdy jest okazja, ale gdy ktoś gada "za lepszą Obsidie", a zachowuję się jak Noob, który pierwszy raz gra w Tibie i w*******a się komuś na resp i wybija potworki to trochę nie jest to normalne prawda? ;)

Arha
19-01-2008, 00:45
@ up

czepiam się bo on się czepia mojego kumpla :* to po 1 a po 2 oni byli na demoni(e)[wrls] a nie na demonach ;)

Nedomanus
19-01-2008, 01:52
zastanawiam sie czy kiedys wejde na forum i poczytam mile, kulturalne posty ; )

tak na rozluznienie, powkuwajcie japonski : )

http://pl.youtube.com/watch?v=FdnDvSTjq90

bb ; )

Piesek
19-01-2008, 05:19
JA xD

Jan 19 2008, 04:04:18 CET Killed at Level 96 by Memy Chemics
and by Dedmit

Deew Ekoms XD

Jan 19 2008, 04:04:50 CET Killed at Level 80 by Dedmit
and by Arha

@edit

chociaż tu byłem szybszy ^^ xD

Aranol
19-01-2008, 05:23
Kleyton
Jan 19 2008, 03:59:31 CET Killed at Level 159 by Slayer Ultor

Nie ma to jak botować na vdl podczas wojny :D

Deew Ekoms
Jan 19 2008, 04:04:50 CET Killed at Level 80 by Dedmit
and by Arha

Gader
Jan 19 2008, 04:04:18 CET Killed at Level 96 by Memy Chemics
and by Dedmit

Shibor
19-01-2008, 10:19
3 Boterow na glebie nice;]

Nedomanus
19-01-2008, 11:25
dorp i azar w koncu razem z ng po tym zamieszaniu z harukata?

Allirav
19-01-2008, 11:39
Gader o czym ty człowieku mówisz:o Raczej to oni zachowali sie jak nooby.. Ty raczej w tibie nie grasz tylko w blackd albo w NG .. a Co do noobostwa to z ownowalem Cie na 40 lvlu 27 pallem wiec nie wiem o czym ty mowisz ;)

Nedomanus
19-01-2008, 11:44
o i dorpi napisal jednak :P

In my eyes az isnt loyal at all if he leaves whole ng to fight without him just becouse 1 guy screwed it up.

@Plik, i wont leave the war

@polat, ill have a talk with you in msn

Piesek
19-01-2008, 13:29
3 Boterow na glebie nice;]

Kleyton nie botował tylko dał x-loga.

Ja raczej też nie botowałem skoro starałem się dobiec do żółwia...;P

Deew Ekoms...tego nie skomentuję:D

@down

Ale Cię zaraz zdissują za to, że sie nam nie dziwisz:D

Jerhard
19-01-2008, 14:09
czy moze ktos mi to wyjasnic.. :

13:03 Asmit [112]: to se pograles
13:03 Asmit [112]: :p
13:03 Shelmas [102]: ?
13:03 Asmit [112]: 12:50 Shelmas [102]: regrup
13:03 Shelmas [102]: sombody atacc mine friend

Dalej nie odpisywał a tak btw podobno Ng rozdaje paymenty i hunty na lewo i prawo. A z tego co widze wbilem 102 lvl i tylko hunty i paymenty od polakow dostawalem. Jeszcze zaden swe mnie nie zabil ani paymenta nie nakladal. HAIL BETTER OBSIDIA... ( teraz nie dziwie sie tym Polakom w NG)

Nirvy
19-01-2008, 14:39
czy moze ktos mi to wyjasnic.. :

13:03 Asmit [112]: to se pograles
13:03 Asmit [112]: :p
13:03 Shelmas [102]: ?
13:03 Asmit [112]: 12:50 Shelmas [102]: regrup
13:03 Shelmas [102]: sombody atacc mine friend

Dalej nie odpisywał a tak btw podobno Ng rozdaje paymenty i hunty na lewo i prawo. A z tego co widze wbilem 102 lvl i tylko hunty i paymenty od polakow dostawalem. Jeszcze zaden swe mnie nie zabil ani paymenta nie nakladal. HAIL BETTER OBSIDIA... ( teraz nie dziwie sie tym Polakom w NG)

Ja pierdole to nie płacz i idz do Ng zobaczysz po wojnie jak będzie fajnie.

Allirav
19-01-2008, 14:57
Mogę Ci to wyjaśnić:
Wybrałeś serwer pvp a takie zdarzenia właśnie są tu na porządku dziennym.
Masz wybór zapłacić albo iść do NG :)

This is better obsidia !

pzdro

Edit:
Tutaj chyba jakiś reasonik był :) a jak Dorpaz albo CG biegało po całej obsidi i zbierało bohy z ludzi to jest fajnie?

Jerhard
19-01-2008, 15:32
@Nirvy
Ja nie placze tylko chce uslyszec reason hunta?
@Allirav
Jestes zaje.... , denerwuja mnie takie osby jak ty grasz tu od 4 miesiecy dokladnie od wrzesnia a madrzysz sie jakbys byl Master of Obsidia. Nie ciebie pytalem sie o zdanie tylko kogos z Sain.Kim ty w ogole jestes wbiles 60 lvl pozniej sie rooknales. Idz do swoich kolegow do Carlin i pogadaj z nimi to moze oni Cie wysluchaja..... (nabijasz sobie posty czy co? ) Jak bede chcial to pojde do jakiej chce gildi i nikt nie bedzie mi mowil gdzie mam isc, a nie gdzie jest swiat PvP a gdzie NPvP. Grałem na Danubi kiedy ty robiles w pieluchy i to co tam sie dzialo jak BB rzadzil swiatem to to bylo prawdziwe PA (swojego czasu 88 RP skasowalem). Nie byles z Olecka no to gleba i nikt jakos nie plakal. Ja tez nie placze. Mowi sie trudno i zyje sie dalej.

A co do reasona to po co Saint na noob charach walil wszystkich ktorzy wam sie nawiną ? (chodzi o Habi Vurio) to, że jest od Pephego. To jest wystarczajacy reason do zabicia go...?.

zielaq
19-01-2008, 15:49
@Up

ratowanie mojego rl ktory nie ma nic z wojna jest wystarczajacym powodem czy nie ? :o

kafior
19-01-2008, 16:01
@Nirvy
@Allirav
Jestes zaje.... , denerwuja mnie takie osby jak ty grasz tu od 4 miesiecy dokladnie od wrzesnia a madrzysz sie jakbys byl Master of Obsidia. Nie ciebie pytalem sie o zdanie tylko kogos z Sain.Kim ty w ogole jestes wbiles 60 lvl pozniej sie rooknales. Idz do swoich kolegow do Carlin i pogadaj z nimi to moze oni Cie wysluchaja..... (nabijasz sobie posty czy co? ) Jak bede chcial to pojde do jakiej chce gildi i nikt nie bedzie mi mowil gdzie mam isc, a nie gdzie jest swiat PvP a gdzie NPvP. Grałem na Danubi kiedy ty robiles w pieluchy i to co tam sie dzialo jak BB rzadzil swiatem to to bylo prawdziwe PA (swojego czasu 88 RP skasowalem). Nie byles z Olecka no to gleba i nikt jakos nie plakal. Ja tez nie placze. Mowi sie trudno i zyje sie dalej.

A co do reasona to po co Saint na noob charach walil wszystkich ktorzy wam sie nawiną ? (chodzi o Habi Vurio) to, że jest od Pephego. To jest wystarczajacy reason do zabicia go...?.

Olecko?D:D:D:D:D

Jerhard
19-01-2008, 16:08
@up
Olecko- taka male miasteczko gdzie 100% ludnosci grala i gra w tibie

Kiroy
19-01-2008, 16:10
Yaugardo glebaaa

morashanek
19-01-2008, 16:33
@Nirvy
@Allirav

hueuhe Allirav aka Adas XD , ale ci pojechal :P
Co jak co ale w tym przypadku racje ma xD w dupie byles gowno widziales a komentujesz jakbys byl niewiadomo kim :P sry ale wiesz.. :P

Allirav
19-01-2008, 16:42
@Up
Siemka =*A ty gdzie byłeś? ;)

Shelmas,

Chodzi mi o to ze płaczesz na forum.. takie coś możesz wyjaśniać z liderami saint. To żeś mnie pojechał :( Nie mieszkam nie mieszkałem i nigdy nie bede mieszkał w Carlin XD 60 lvl rox , ty masz 102 i wszystkie dupy Twoje :)

Kuan Ti
19-01-2008, 16:52
Kleyton nie botował tylko dał x-loga.

Ja raczej też nie botowałem skoro starałem się dobiec do żółwia...;P

Deew Ekoms...tego nie skomentuję:D

@down

Ale Cię zaraz zdissują za to, że sie nam nie dziwisz:D

Gader przestan chrzanic.
zabilem Kleytona to wiem ze botowal, a ty tak samo wpadlem po ciebie i myslalem ze akcja spalona bo na zolwia wszedles a ty nagle wychodzisz na drugim zolwiu i idziesz dalej expic:]

Kleyton obudzil sie z bota i uleczyl sie i x log a ty caly czas exana mort :d a potem potiony wiec przestan gadac glupoty :d

Shibor
19-01-2008, 17:05
A Deew to juz total porazka :D Exura exura exura exura ;d

kafior
19-01-2008, 17:39
@up
Olecko- taka male miasteczko gdzie 100% ludnosci grala i gra w tibie

Wiem, pelno plebsu z Nebulii bylo z olecka /o/ :D

omoj
19-01-2008, 18:43
Yaugardo glebaaa

H@H@H@H@H@H@
Ten The Best Pvp zaliczyl Glebe:baby:
DOBRZEEEEEEEEEE:cup:
Gz Panowie ;):cup::evul::cup:

Slayer-Nuddle
19-01-2008, 18:57
H@H@H@H@H@H@
Ten The Best Pvp zaliczyl Glebe:baby:
DOBRZEEEEEEEEEE:cup:
Gz Panowie ;):cup::evul::cup:

Respect

-.-

Kiroy
19-01-2008, 19:23
Kolegow od klotni to moze zaprosimy na inny temat np klotnie Obsidia i tam beda wrzuty flamy itd :D a jak nie to plx spokoj thx i pozdrawiam :)

milosz15
19-01-2008, 19:58
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1991014
:o:o:o

CZy tych ludzi naprawdę już pojebało , boże święty , co wam Natalia zrobiła ze takie rzecyz piszecie (używam formy WY , gdyż niewiem kto to napisał // No offense)

Romas1
19-01-2008, 20:22
Ma ktos cama z dzisiejszej akcji na pustynii?

Shibor
19-01-2008, 20:43
A co sie dzialo na pustyni?:>

Kiroy
19-01-2008, 22:00
Milosz : nie no prosze jaka kurwa natalia :D co ty pierdolisz :D dajcie juz spokoj z ta sciema :P bo mnie jzu krew zalewa :D tak znam prawde !!! kurwa ja k widac ta sciema nie zaprowadzila " natalie z jajkami " na sam szczyt obsidii !! kurwa nvm dosyc !!

bencio
20-01-2008, 00:48
Milosz : nie no prosze jaka kurwa natalia :D co ty pierdolisz :D dajcie juz spokoj z ta sciema :P bo mnie jzu krew zalewa :D tak znam prawde !!! kurwa ja k widac ta sciema nie zaprowadzila " natalie z jajkami " na sam szczyt obsidii !! kurwa nvm dosyc !!

natalia z jajkami ?? to co kurde ? ze niby facet ??

morashanek
20-01-2008, 01:15
Jezeli ktos jest zainteresowany WT z obsidii na askare ( czyli moja askara Twoja obsidia) to niech napisze tutaj nick jakeigos noobchara cyz tam chara z tych swiatow :p okolo 100k;)

Pyro Aris
20-01-2008, 03:56
madeverkus
Jan 20 2008, 02:58:06 CET Killed at Level 106 by Xertizo
and by Kiroy Wind

20-01-2008, 03:56
Madeverkus
Jan 20 2008, 02:58:06 CET Killed at Level 106 by Xertizo
and by Kiroy Wind

tenlecore
Jan 20 2008, 02:58:09 CET Killed at Level 125 by Yunichi
and by Exor Vashi

20-01-2008, 06:45
andrzej wygraL!

Piesek
20-01-2008, 06:50
andrzej wygraL!

Ta, ale ładne ma oczko ; o

Omni
20-01-2008, 16:28
Hahaha ciekawsze rzeczy dzialy sie pod pustynia ;p

"noobattle" wymiotło 8o

sam jestem pod wrazeniem ile supplies NG laduje w nooby

btw. mam cama ale nudny...

Arha
20-01-2008, 16:37
:D mialem kogo wymiatac na pustyni ^^ normalnie best frager :D

Kaktus92
20-01-2008, 17:21
@Omni daj cama :P ch*j ze nudny ale to zawsze war :P

Nedomanus
20-01-2008, 18:41
nasze zlotka przejebaly : (

Romas1
20-01-2008, 18:58
Nedo~ ty z tymi orderami przesadzasz juz xD

final1213
20-01-2008, 20:13
Czesc ,
Serdeczne gratulacje dla grupy noob charow z saint , swoja postawa jednocza sobie wielu zwolennikow, buduja morale ( swoje etc : D).
Przez chwile uwiezylem ze walczycie dla lepszej obsidii , ale takie bajki to widac dla dzieci,
jestescie takimi samymi PA jak i ng walczycie o swoje dopisujac ideologie (niepotrzebną , zaklamaną).
Nie wrzucam do tego worka wszystkich ale znaczna wiekszosc.
Kazdy wie o co chodzi .
Malo kogo stac tutaj na szczerosc ,
Prorokując - dodam ze nie wygracie tej wojny ,
powod, prosty- nie zaslugujecie na to . )

Nedomanus
20-01-2008, 20:36
@romas
glupio mi bez guild chata, a ze lagi mi pograc nie daja ostatnio - to wchodze na tibie tylko pogadac. vent odpada ze wzgledu na jebniete moje lacze

3 ordery - glory, night, justice - chodzilo o zakony.
just orders - "tylko rozkazy" w wolnym tlumaczeniu.

Romas1
20-01-2008, 20:53
Duba'Evil i ziomki jego w visious ; O

Arha
20-01-2008, 21:33
Czesc ,
Serdeczne gratulacje dla grupy noob charow z saint , swoja postawa jednocza sobie wielu zwolennikow, buduja morale ( swoje etc : D).
Przez chwile uwiezylem ze walczycie dla lepszej obsidii , ale takie bajki to widac dla dzieci,
jestescie takimi samymi PA jak i ng walczycie o swoje dopisujac ideologie (niepotrzebną , zaklamaną).
Nie wrzucam do tego worka wszystkich ale znaczna wiekszosc.
Kazdy wie o co chodzi .
Malo kogo stac tutaj na szczerosc ,
Prorokując - dodam ze nie wygracie tej wojny ,
powod, prosty- nie zaslugujecie na to . )

ta ? i co tam jeszcze powiesz? kto Ty wogole jestes?

InvisibleWound
20-01-2008, 21:35
Duba'Evil i ziomki jego w visious ; O
who cares?
jakies nabsy co zdzialaja mniej niz ten waleczny noobchar co zaatakowal don foozie na edron.

pewnie bylby tam tez morindel vel. 'englash bro offf azered' angelo ale cos mu exp nie idzie i go ktos 24h/7dni sledzi w tibii po kazdym dp i pinguje!!!11111

duba smiszny chlop. pamietam jak kijek padl od rotana aka arikaby x2 to duba grozil co on to nie zrobi w dp venore, jak rotan przelogowal z arikaby to juz gacie mokre, grozby off lizanie dupy on.

final1213
20-01-2008, 21:39
Jeszcze cos ciekawego , czyli to cie zaciekawilo ?
Czy to tylko ironia , no bo jak ktos moze was obrazac , przeciez zeby wygrac wojne to i popekowac czasami trzeba )

Arha
20-01-2008, 21:40
no to daj nick kogos kogo zabilismy ;)

cos dlugo ci to zajmuje ... normalnie porazka ;)

HAHAHA i wyszedl z forum ... zal mi takich osob... poprostu wy*******aj ;)

Shibor
20-01-2008, 21:47
Jeszcze cos ciekawego , czyli to cie zaciekawilo ?
Czy to tylko ironia , no bo jak ktos moze was obrazac , przeciez zeby wygrac wojne to i popekowac czasami trzeba )

O chuj ci chodzi?? 8o8o

zielaq
20-01-2008, 23:29
http://www.xx.com/577335319.html

Omni~ dies

xx- speedy.share

Szafa
21-01-2008, 00:06
Jan 20 2008, 22:36:54 CET Killed at Level 110 by Mannow
and by Hedvenkka

a mialem nadzieje ze przypomnicie sobie jak juz sie dorobie jakiejs kaski :PP

zielaq
21-01-2008, 00:46
http://www.xxxx.com/671304794.html

xxxx- speedy.share

a tutaj macie Niwra w bonusie xD

21-01-2008, 00:55
zgadnijcie kto wygral w gre na vencie ?XD
gra byla taka ze rzeka->analfabeta->anafora wiecie o co chodzi ;)

JA XD

Pawlos II
21-01-2008, 01:00
@up

Schowaj sie....

Arha
21-01-2008, 02:09
@up

Signed. ;D

sabaevil
21-01-2008, 10:22
Kleyton

Jan 20 2008, 21:20:46 CET Killed at Level 158 by Xevro

Frogman
21-01-2008, 12:25
Chłopaki jak i w czym odpalic ten plik ~.cam ?? z góry dzięki ;)

Lord Wlodek
21-01-2008, 12:30

Mikrofalówka ewentualnie toster

Frogman
21-01-2008, 12:31
Jaki ty ku*wa jesteś smieszny :baby:

omagad
21-01-2008, 12:45

tibiacam.tv!

Slayer-Nuddle
21-01-2008, 15:46
Jan 20 2008, 22:36:54 CET Killed at Level 110 by Mannow
and by Hedvenkka

a mialem nadzieje ze przypomnicie sobie jak juz sie dorobie jakiejs kaski :PP

Szafka spytales sie czy cama robili?:D:cup::p

Zywi
21-01-2008, 16:02
Przecież pephy wrzucił cama to po co miał się pytać ??

sabaevil
21-01-2008, 16:47
Przecież pephy wrzucił cama to po co miał się pytać ??

po to zebys Ty sie ku*wa glupio pytal :]:baby:

sabaevil
21-01-2008, 16:53
aaa i pozatym slayer nudle happy birthday :D:D:baby::baby: 18 latek skonczyl w piatek :D http://i.lawka.pl/graf/zdjecia/org/1673.jpg B)B)8o8o:cup::cup::baby::baby:

Pyro Aris
21-01-2008, 18:05
wliczyc kleytona do fragow ?

Ptak~
21-01-2008, 18:09
chyba tak. wiadomo, ze to saint go ubilo.

Pyro Aris
21-01-2008, 18:18
btw. czemu szikaka ,yunek ,kiroy ,alith ,hayalet nie sa w saint ?

Slayer-Nuddle
21-01-2008, 21:25
aaa i pozatym slayer nudle happy birthday :D:D:baby::baby: 18 latek skonczyl w piatek :D http://i.lawka.pl/graf/zdjecia/org/1673.jpg B)B)8o8o:cup::cup::baby::baby:

Dziekuje chociaz nie wiem kim jestes tajemniczy nieznajomy

Nedomanus
21-01-2008, 21:45
@up hapi berzdej
o to teraz slayer piwo ci sprzedadza wreszcie : P <lol2> ja to stara dupa jestem =p chlopaki po kolei do wku ida, jak znam zycie do konca tygodnia dostane i ja wezwanie ; p

Szafa
21-01-2008, 22:23
@Gryka aka Slayer~
wszystkiego naj, moze jak juz masz 18 lat to przejdzie Ci hakowanie rli :)

Nee'ku
21-01-2008, 22:42
Tak tak gryka z tym hackowaniem sie zgadzam :p a tego nieznjomego dobrze znasz (jedna z twoich ofiar) xD. Jeszcze raz wszystkiego NAJ

Ravuse
21-01-2008, 23:40
There ... Where the sky is red.
Blood ... will spoil on the neck.

Na oficialnym boardzie nikt nie ocenił mojej poezji ;( może tutaj?!

/ Eversoris Dalethon:D:D:D

Kuan Ti
22-01-2008, 01:51
@Gryka aka Slayer~
wszystkiego naj, moze jak juz masz 18 lat to przejdzie Ci hakowanie rli :)

a to co to taki Evul Haker?:evul::evul::evul:

wszytkiego naj naj naj :d

Szafa
22-01-2008, 11:15
Do hackera to mu jeszcze brakuje, ale majac passy lub rk to sobie lubi itemki pozgarniac...dobrze ze moich nigdy nie mial :)

Slayer-Nuddle
22-01-2008, 14:36
Do hackera to mu jeszcze brakuje, ale majac passy lub rk to sobie lubi itemki pozgarniac...dobrze ze moich nigdy nie mial :)

Mialem twoje passy droga szafko :D Axel to juz inna historia. Najlepsze jest to, ze wy z miczka myslicie ze ja haknalem Nirwaratora-.- no coz moge powiedziec tylko tyle:

:D

Romas1
22-01-2008, 15:04
http://i185.photobucket.com/albums/x248/hsoed/100lvlknight.jpg

Slayer-Nuddle
22-01-2008, 15:18
Well done:D

maqizz
22-01-2008, 18:23
Gz noobie :D
Nie graj juz takim PG ok ?

maqizz
22-01-2008, 18:26
Soryy za 2 posty

Romas1
22-01-2008, 19:34
W tym tygodniu wbilem +777,562 rzeczywiscie jak namnie to duzo ale tylko dlatego bo chcialem juz miec ten 100lvl, porownaj zemna kisla +1,871,034 xD

Allirav
22-01-2008, 19:52
18:30 You see a dead human (Vol:10). You recognize Collel Tellederluksap. He was killed by Waxxi.

:<

@down
nie wiem ja tam tylko przechodziłem XDD
@up
Taaa na widziałem Cie ;]

-Szary-
22-01-2008, 19:52
for freedom??:(:(:(:(:(:(;(

Romas1
22-01-2008, 20:57
Zawsze sie znajdzie jakis powod, ja naprzyklad mialem problemy z ng podobno za to ze jeste rl memiego : P

sabaevil
22-01-2008, 21:02
ah oh eh.. coz wiadomo przeciez ng nie robi pa ;] wiec napewno reason mieli :] kiedy jakies ' battle ' ;>

Collel
22-01-2008, 21:19
Podobno byłem dla kogos z nich nie uprzejmy. Widziałem jak 24 RP bil hatchlinga to mu uśmiech :] napisalem i poszedlem do toalety. Brevix szukal czegos na necie, wracam i mnie nie ma juz. Z tego co wiem to reason jest taki ze bylem nieuprzejmy dla tego pala. :( Szkoda gadac.

-Szary-
22-01-2008, 21:49
jestem ciekaw jakim cudem ja nie padłem tam juz mnie praktycznie w trapie mieli ale nie mam pojecia co to wszystko znaczy :(

Nedomanus
22-01-2008, 22:24
kazdy pl mag 70+ - potencjalnym wojownikiem w saint? dmuchanie na zimne?

sabaevil
22-01-2008, 23:24
no coz :p jak widac neutranosc (nie)poplaca ;p :baby:

@2x up
co to znaczy ? znaczy ze ciezko wam bedzie grac jesli saint nie wygra --.-- no ale kazdy ma wybor czy walczyc czy nie :]

Dalanther
22-01-2008, 23:35
Collel~ pomyśl logicznie... czy naprawdę uważasz, że gildia będąca podczas wojny zabijałaby ludzi za nic(robiliby pa/pz) w środku dnia, tak ot co... ? :confused: No offence ~

sabaevil
22-01-2008, 23:56
@ up
to moze ty ku**a pomysl logicznie . skoro napisal ze za nieuprzejmosc to to chyba nie jest reason ? przynajmniej dla mnei :baby: no chyba ze dla ciebie jest to Ok.

btw. oni to robili przed wojna w czasie wojny i po wojnie wiec co w tym dziwnego ? przypomnijcie sobie ltk vs ng i wszystko jasne.:cup:

Szafa
23-01-2008, 00:42
Ty tez przeczytaj uwaznie bo nieuprzejmosc to raczej nie jest napisanie
":)" a to on napisal. Jezeli wg Ciebie to jest reason to gratuluje psychiki

23-01-2008, 00:43
nvm................

Dedalek
23-01-2008, 00:49
double....

Dedalek
23-01-2008, 00:51
\o/
co to sie dzieje na tej obsidi Oo

Kiroy
23-01-2008, 00:53
Misieq : no co robisz afere pocalowali sie po syrach i tyle :D haahah :D jak ich widzie to zwala :D Pawlos nasz brat :D

23-01-2008, 01:17
..............................

Gepolsky
23-01-2008, 03:23
PEPHY HACKED hahahahahahhaha Gratuluje chłopaki schakowania go o ile to wasza robota :D:D:D:D: Wreszcie nasz kochany polaczek odejdzie z tego serwa :evul::evul::evul:

Name: Pephy
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 56
House: Market Street 5 (Shop) (Venore) is paid until Jan 22 2008
Guild membership: Dominus of the Next Generation

Dedalek
23-01-2008, 04:17
PEPHY HACKED hahahahahahhaha Gratuluje chłopaki schakowania go o ile to wasza robota :D:D:D:D: Wreszcie nasz kochany polaczek odejdzie z tego serwa :evul::evul::evul:

Name: Pephy
Level: 56
House: Market Street 5 (Shop) (Venore) is paid until Jan 22 2008
Guild membership: Dominus of the Next Generation

JESTES BARDZO VERI SMIESZNY HE HE HE CHE CHE HE CHE HE CHE CHE HE CHE CHE HE CHE CHE HE CHE CHE HEHE HE CHE

HE!

zielaq
23-01-2008, 08:09
ladnie mi lvl polecial :S

Dalanther
23-01-2008, 08:33
Dlaczego 56, a nie 55? B)

Slayer-Nuddle
23-01-2008, 11:14
Dlaczego 56, a nie 55? B)

Exp lock...

Arha
23-01-2008, 12:43
ThX :* :* =]

omagad
23-01-2008, 12:57
Pephy and Waxxi
GLEBA.

Ps. Pepsi zjebales trochu..

omoj
23-01-2008, 13:14
Waxxi
Jan 23 2008, 11:36:34 CET Killed at Level 129 by Pephy
ZDRAJCA ? HAHAHAHA :D

Pephy
Jan 23 2008, 11:50:20 CET Killed at Level 174 by Memy Chemics
and by Elder Pojarra
CHYBA JEDNAK NIE :D:D:D
HAHAHAHAHA

Gz Panowieeeeeeeeeeeeeeeeee:D
:cup::cup::cup:

Pojarra_aka_wegorz
23-01-2008, 13:25
Pephy i Waxxi chcieli mnie zabić jednak coś im nie wyszło i Pephy zabił waxxi'ego (najprawdopodobniej niechcący) następnie pephy uciekł na jakieś zadupie gdzie go dopadliśmy ;):baby:

Gepolsky
23-01-2008, 13:52
HAHAHHAHAHA MANNOW HACKED !!! Ciekawe co teraz NG zrobi bez swojego "LIDERA"

Name: Mannow
Level: 98
Residence: Edron
House: Northern Street 5 (Carlin) is paid until Feb 05 2008
Guild membership: Dominator of the Next Generation

...Wiem że sie nie nabraliscie :) "10/10 czytających tego posta powiedzialo sobie w duszy "Jaki noob""

omagad
23-01-2008, 13:59
HAHAHHAHAHA MANNOW HACKED !!! Ciekawe co teraz NG zrobi bez swojego "LIDERA"

Name: Mannow
Level: 98
Residence: Edron
House: Northern Street 5 (Carlin) is paid until Feb 05 2008
Guild membership: Dominator of the Next Generation

...Wiem że sie nie nabraliscie :) "10/10 czytających tego posta powiedzialo sobie w duszy "Jaki noob""

WYJDZ!!!!!.

zielaq
23-01-2008, 14:13
zwykly wypadek przy pracy haha xD

Fleszuuu
23-01-2008, 14:16
zielaq daj filmik bo nie wyczymie!!!!!!<lol2>8o

.

Aranol
23-01-2008, 15:00
Daj pepsi filmik jak masz :> :p

Ptak~
23-01-2008, 15:26
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/36541

Don'Pussy
23-01-2008, 15:34
btw pephy nab ..;)

Wbijesz 100+ to pogadamy :baby:

I przestańcie naciskać na Michaela. Każdy z was wysypałby się przy 10+ osobach w dodatku z PZtem. To jest wojna, i tu sie walczy! xD

"... To jest polska i tu się pije!..."

noob pls

omagad
23-01-2008, 15:41

I przestańcie naciskać na Michaela. Każdy z was wysypałby się przy 10+ osobach w dodatku z PZtem. To jest wojna, i tu sie walczy! xD

noob pls

On nie walczyl stanal i czekal na temple...!

zielaq
23-01-2008, 15:42
nie wiecie jak bylo to sie zamknijcie : o

byl sneak na Elder pojarre , szly ue , waxxiemu zeszlo utamo , stwiedzilem ze lepiej zebym padl sam niz zeby szli ze mna i padli all , tyle

Fleszuuu
23-01-2008, 16:30
Wrzuc ktos film jak waxxi pada :):):)

@pephy
czego nie wyjebales key ringa ;o? yunek sie na niego rzucil jakby tam bylo 100kk.

Piesek
23-01-2008, 16:34
Lol padl Pephy i robicie wielkie halo...w sumie 3/4 saintow ma wpisek od NG (jak nie wiecej) i o tym tak nie piszecie...to tylko wojna i tylko gra, a przeżywacie jakby były 3 rozbiory Polski ; o

HAil Patriotyzm...(mieszać rl życie z grą to już powoli choroba, wiecie?)

Arha
23-01-2008, 16:35
@2up

zwies, nie wiesz co bylo to morda.

a czemu nie walczysz? przejechales sie na ng ? ^^

Slayer-Nuddle
23-01-2008, 16:51
Lol padl Pephy i robicie wielkie halo...w sumie 3/4 saintow ma wpisek od NG (jak nie wiecej) i o tym tak nie piszecie...to tylko wojna i tylko gra, a przeżywacie jakby były 3 rozbiory Polski ; o

HAil Patriotyzm...(mieszać rl życie z grą to już powoli choroba, wiecie?)

Po pierwsze- to raczej tobie sie cos pomieszalo.

O pephym gadaja, bo to "kozak ktory Polske sprzedal" :] Zrob 174 lvl i idz do ng to tez beda o Tobie gadac. Nagraj po drodze "2 zielone smoki" i bedziesz the best.

Edit: Widzicie lepiej jest zeby patriotyzm byl w najprawdopodobniej najpopularniejszej grze w Polsce, niz wogole (tak to sie pisze?).

Piesek
23-01-2008, 18:05
Po pierwsze- to raczej tobie sie cos pomieszalo.

O pephym gadaja, bo to "kozak ktory Polske sprzedal" :] Zrob 174 lvl i idz do ng to tez beda o Tobie gadac. Nagraj po drodze "2 zielone smoki" i bedziesz the best.

Edit: Widzicie lepiej jest zeby patriotyzm byl w najprawdopodobniej najpopularniejszej grze w Polsce, niz wogole (tak to sie pisze?).

Piszesz mi o patriotyzmie, a sam nie wiesz jak się to pisze? Jakbym nie był hunted przez Polaków to bym wbił będąc w NG;), a zielonych smoków nagrywać nie muszę, każdy żartuję sobie w inny sposób z no-liferów ;)
I nie muszę być the best dla takich ludzi jak CZĘŚĆ! saintów, bo jesteście żałośni...

Romas1
23-01-2008, 19:17
Co do wypowiedzi Gepolskiego, to nie sadze zeby mannow i pephy dali sie kiedy kolwiek haknac.

Dedalek
23-01-2008, 19:51
Zapewniając na forum tibia.pl o swojej miłości do polski, chodzenie na szkolne uroczystości z okazji świąt państwowych, a także walczenie w tibijskiej wojnie po polskiej stronie, nie oznacza ze ktoś jest patriotą.

Nirvy
23-01-2008, 20:19

noob pls

Żeś odkrył Ameryke.

Slayer-Nuddle
23-01-2008, 22:52
Piszesz mi o patriotyzmie, a sam nie wiesz jak się to pisze?

Przeczytaj jeszcze raz, dokladnie, uwaznie, czytajac kazde slowo z osobna. Widzisz, moze takie osoby jak Pephy sa no-liferami, ale w przeciwienstwie do Ciebie (jak i do mnie i do wielu innych), drogi zjadaczu chleba, oni zostana w pewnym sensie legenda. Dla jednych beda najwiekszymi debilami i kretynami, ale w gruncie rzeczy kazdy bedzie czul wobec nich troche szacunku, chociazby za to ze wjebali naprawde wysoki lvl. A mieszajac kazdego z blotem i mowiac ze polowa Saint to kur*y i ci*y naprawde pokazujesz tylko poziom swojego "sceptycznego" podejscia do kogos kogo tak naprawde nie znasz.

@Dedalek
Widzisz, moze z jednej strony to dobrze ze jakis tibijski polak uczy sie "milosci" do ojczyzny wlasnie w Tibii. Co prawda ta milosc czesto bywa raczej sztuczna i powierzchowna. Ale czasem Tibia moze mu sie pomieszac z prawdziwym zyciem w pewnym sensie pozytywnie. Moze poczuja w swoim zyciu chociaz troche tej sily ktora czuli polscy patrioci w czasach powstan i tp. Wiem, ze to raczej nierealne no ale coz... Nadzieja matka glupich (kazda matke trzeba kochac) hahaha:D

Sorry, rozpisalem sie troche :D Moze bez sensu, moze i z sensem.

Slayah~

Piesek
23-01-2008, 23:18
A mieszajac kazdego z blotem i mowiac ze polowa Saint to kur*y i ci*y naprawde pokazujesz tylko poziom swojego "sceptycznego" podejscia do kogos kogo tak naprawde nie znasz.

Slayah~

Wiesz, nie napisałem, że połowa Saintów to kurwy...i nie mieszam każdego z błotem. Po prostu jest kilka osób w Saint dla których nie mam i raczej szacunku mieć nie będę...poza tym nie będę wytykał palcem osób, które najeżdżają na Rene Marin wyzywając ją od "szmat, kurew" itp. Staram się pokazać jakiś poziom na tym forum, bo widzę, że wielu osobom go brakuje i tylko wyzywają, najeżdżają itd. ;)

Pozdrawiam Piesek(s);D

Slayer-Nuddle
23-01-2008, 23:23
Co to Reny Marin to zgadzam sie w 100%:]

Piesek
23-01-2008, 23:25
Co to Reny Marin to zgadzam sie w 100%:]

przynajmniej w jednaj sprawie się zgadzamy :D

Arha
23-01-2008, 23:38
Duba'Evil
Jan 23 2008, 22:38:12 CET Killed at Level 142 by Omnislash Orochi

omoj
23-01-2008, 23:43
Duba'Evil
:baby::baby::baby::baby:

A TAK BTW. SAINT STALO Z 30 Min na Pustyni A NG NIE WYSZLO NA OPEN :)))))))
GZ CHLOPAKI:cup::evul::cup:

P.S
22:38 Duba'Evil [142]: CATCH ME IF YOU CAN Jan 23 2008, 22:38:12 CET Killed at Level 142 by Omnislash Orochi H@H@H@H@H@H@H@ GZ ! :)

Dalanther
23-01-2008, 23:46
Omoj~
Naprawdę jest czym się szczycić odnośnie ob. :)

Piesek
23-01-2008, 23:49
Duba'Evil

P.S
22:38 Duba'Evil [142]: CATCH ME IF YOU CAN Jan 23 2008, 22:38:12 CET Killed at Level 142 by Omnislash Orochi H@H@H@H@H@H@H@ GZ ! :)

Mam Ci wypomnieć ile razy NG chciało OB, a wy się baliście? ;)

Kiroy
23-01-2008, 23:54
Piesek : blagam tylko nie pisz ze nie szanujemy " kobiet " w tibii bo stracisz u mnie strasznie !! dubasam wybral doszedl do gildii ktora walczy przeciwko saint i padl no trudno :/

Piesek
23-01-2008, 23:58
Piesek : blagam tylko nie pisz ze nie szanujemy " kobiet " w tibii bo stracisz u mnie strasznie !! dubasam wybral doszedl do gildii ktora walczy przeciwko saint i padl no trudno :/

To, że to dziewczyna, czy facet to nie ważne. Chodzi bardziej o te wyzwiska ciągłe...po co to komu?;p

@down

jak nie ja jestem Polakiem, a nie wyzywam tak...przynajmniej się staram, bo nie zawsze wyjdzie ^^

Dalanther
24-01-2008, 00:02
Piesek~
....bo Polak musi, bez wyzwiska się nie obejdzie. :)

FoRa1
24-01-2008, 00:44
Bo to Polska nie elegancja Francja :]

btw. co do open to troche malo ng bylo on line moim zdaniem ?;p ale dunno nie pomieszcze wszystkich w vip.

Allirav
24-01-2008, 07:10
Jeżeli to facet a podawał sie za dziewczynę tyle czasu wymyślił sobie imię
Natalia to to jest takie dno ze aż żal wyzywać.Może w końcu ktoś powie bez "..." to jest on czy ona XD?

Zywi
24-01-2008, 07:16
Jak była w LTK i gadała z nami na vent to była 100% dziewczyna w dodatku z pięknym głosem :)

Slayer-Nuddle
24-01-2008, 07:44
Jak była w LTK i gadała z nami na vent to była 100% dziewczyna w dodatku z pięknym głosem :)

Ktos tu chyba liczy na szybki seks w dp Carlin:D

Kiroy
24-01-2008, 07:57
Ktos tu chyba liczy na szybki seks w dp Carlin:D
buahaha zgadza sie :D

Zywi
24-01-2008, 08:15
Lol :D Widze że nie tylko ja jestem rannym ptaszkiem ; >

FoRa1
24-01-2008, 09:55
Jeżeli to facet a podawał sie za dziewczynę tyle czasu wymyślił sobie imię
Natalia to to jest takie dno ze aż żal wyzywać.Może w końcu ktoś powie bez "..." to jest on czy ona XD?

Rena Marin jest dziewczyna,nazywa sie Natalia i tak ma fajny glosik na vencie:]

co do reszty to stfu.

zielaq
24-01-2008, 10:28

BTW NG CZEKALO NA OPEN BATTLE 34 DNI I 2 H I SAINT NIE WYSZLO NA OPEN :)))))))))))

Fin'er
24-01-2008, 10:30
Głosik ma super xD, ale na temat charakterku ( :evul: ) wolę się nie wypowiadać.

Shibor
24-01-2008, 10:39
BTW NG CZEKALO NA OPEN BATTLE 34 DNI I 2 H I SAINT NIE WYSZLO NA OPEN :)))))))))))

To po co teraz pytaliscie o open skoro nie wyszliscie ??8o8o

zielaq
24-01-2008, 10:43
kto pytal ten pytal :o

ps. ustalmy date , godzine i lets roll ?

Arha
24-01-2008, 10:44

ale Saint nigdy nie powiedziało że wyjdzie !!!! :cup: a Imhreey pytał się czy chcemy OB, wyszliśmy a tu wałek ;(

Allirav
24-01-2008, 12:00
Jeżeli to dziewczynka to dlaczego niektórzy sugerują ze nie;(
Nati jak cie obraziłem tym pytaniem to sorka ale już wątpiłem sam:D

pozdro

zielaq
24-01-2008, 12:39
@arha

chyba nie wiesz ile razy slyszalem od was "go and line up"

ng lineup

saint log

"heheheh to nasza taktyka zeby was wkurzyc"

omoj
24-01-2008, 13:16
@arha

chyba nie wiesz ile razy slyszalem od was "go and line up"

ng lineup

saint log

"heheheh to nasza taktyka zeby was wkurzyc"

HAHAHAHA ale wam nie wyszlo bo Ng itak stracilo fraga tak to jest
jak sie mysli ze jest sie pro mastachem jak DUPA DEBIL :D:D:D:D
PozdroOo:)

Pyro Aris
24-01-2008, 17:04
nie bylo mnie 2 dni ,a tu taka rozpierducha ze ohohohoho

btw. ten ded waxxiego liczyc jako frag czy co ?

Shibor
24-01-2008, 17:25
Fraxxy'axefighter

Jan 24 2008, 16:09:41 CET Killed at Level 116 by Xertizo
and by Sainex

Yayya:]

Ptak~
24-01-2008, 18:22
@ pyro

moze zrob jakas taka sekcje, cos w stylu friendly-fire, i wrzucaj tam fragi nabite na wlasnych ludziach podczas wojny.

sabaevil
24-01-2008, 18:56
Fraxxy'axefighter

Jan 24 2008, 16:09:41 CET Killed at Level 116 by Xertizo
and by Sainex

Yayya:]

Gz oby tak dalej :d:baby::baby: i jeszcze na open battle nie dajcie sie zajebaac i bedzie milo :)

Slayer-Nuddle
24-01-2008, 19:10
A tak anyway, to omoj to nowy axio?

Flesz
24-01-2008, 19:16
Slayer and Pojarra jak pamietacie Messe to priv do mnie plz :D

24-01-2008, 19:24
Jan 24 2008, 18:26:03 CET Killed at Level 182 by Archin

omoj
24-01-2008, 19:25
Waptor
Jan 24 2008, 18:26:03 CET Killed at Level 182 by Archin

Uhuhu:D
Gz Chlopcy :D:cup:

Slayer-Nuddle
24-01-2008, 19:29
Slayer and Pojarra jak pamietacie Messe to priv do mnie plz :D

Sex anal oral 69 lesbian animal young mature old

To ty? xD Napisz ze na gg czasem dogu :D

Kiroy
24-01-2008, 19:36
no Waptorkowi sie nie poszczescilo ewidentnie :D buahaha co za cieć :D

Slayer-Nuddle
24-01-2008, 19:44
Movie!!!!b)

Flesz
24-01-2008, 20:10
Latwiej mi bedzie napisac jak nasz mi swoj nr gg :P Nie myl mnie z sollem :P

Collel
24-01-2008, 20:10
Filma dawac bo nie moge ;p

-Szary-
24-01-2008, 20:11
no fajnie a jakies .rec są??X(

Collel
24-01-2008, 20:18
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/36578

Filmik z Fraxxiego :p

Dajcie z zabicia Waptora :/

sabaevil
24-01-2008, 20:24
rec waptorka nubtorka plax ;]

69 slayer to ty bedziesz mial w sobote 8o:D:baby:

Slayer-Nuddle
24-01-2008, 20:51
rec waptorka nubtorka plax ;]

69 slayer to ty bedziesz mial w sobote 8o:D:baby:

Narazie mialem 41 :D

sabaevil
24-01-2008, 20:57
Narazie mialem 41 :D

:baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby:
huah :D bedzie 969696969696969696969696969696969696969696 -42 ?:D no to bedzie jazda 8o

Slayer-Nuddle
24-01-2008, 21:25
:baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby:
huah :D bedzie 969696969696969696969696969696969696969696 -42 ?:D no to bedzie jazda 8o

Hunted foreva

Piesek
24-01-2008, 23:17
Duba'Evil

P.S

Teraz bede czepiajacym sie chujem ale kto dzis nie wyszedl na OB? xP

Arha
24-01-2008, 23:30
no nie powiem, ale czekalismy w north west gacie . . .

Shibor
24-01-2008, 23:32
Teraz bede czepiajacym sie chujem ale kto dzis nie wyszedl na OB? xP

No wlasnie kto?:>

25-01-2008, 00:00
Jan 24 2008, 22:58:57 CET Killed at Level 75 by Royal Kux
and by Mentor de'Vrie

Piesek
25-01-2008, 00:07
No wlasnie kto?:>

no chyba wy ;*

sabaevil
25-01-2008, 09:44
Sabagust
Jan 24 2008, 22:55:20 CET Killed at Level 132 by Elebra Levigh
and by Morindel Angelo

akty rozpaczy ng ;> ?

Zywi
25-01-2008, 10:01
Omg jeszcze bez bless 4 lvl w dupe ...

Shibor
25-01-2008, 10:13
Ale to na supporter hahahah :D

zielaq
25-01-2008, 10:18
almighty saint nie wyszlo na open to sie nudzilismy :o

omoj
25-01-2008, 10:52
almighty saint nie wyszlo na open to sie nudzilismy :o

Dziwne ale prawdziwe ze jakies 30 minut szybciej to "Saint" na was czekalo Wiec przestan pier*****i poprostu
Wyjdz
bo twoja propaganda Ci nie wychodzi ;)))

a co do waszej nudy to dziwn bo jakos zaraz po tym jak Morindel Angelo zrobil sobie pz to
and by Mentor de'Vrie

to Zialaq jakos dziwne zebyscie sie nudzili skoro nie wpadliscie po nich jak mieli pz;D
hahahahahahaa Gz

Murrzynek
25-01-2008, 10:59
and by Mentor de'Vrie

Slayer-Nuddle
25-01-2008, 11:21
No ja pierdole, omoj zamknij ze sie wreszczie -.-

omoj
25-01-2008, 12:26
No ja pierdole, omoj zamknij ze sie wreszczie -.-

Uhehehehehe
tak to jest jak prawda boli
pOzdrOB)

Piesek
25-01-2008, 15:11
Uhehehehehe
tak to jest jak prawda boli
pOzdrOB)

Wiesz wcześniej pisałem, że obrażanie kogoś nie jest OK, ale Ty po prostu jesteś kretynem ; o

omagad
25-01-2008, 15:31
Wiesz wcześniej pisałem, że obrażanie kogoś nie jest OK, ale Ty po prostu jesteś kretynem ; o

A ty kim jestes?

zielaq
25-01-2008, 16:56
10-0 ? :]

macie openke wasza

Shibor
25-01-2008, 17:05
8:0 nie dodawaj sobie;)

Fleszuuu
25-01-2008, 17:12
pwn3t
:confused:
zielaq prosze o filmik :))

Arha
25-01-2008, 17:16
to nie byla openka . . . was 30 nas 15 i openka ? nie przesadzaj

zielaq
25-01-2008, 17:23
kazal wam ktos robic pz ? nie
byl open field , byl.

http://rapidshare.de/files/38404267/MACCARE.cam.html

fast foward do 15 min~

Fleszuuu
25-01-2008, 17:37
Wes na *********** wloz czy cos bo nie moge zassac:P

Fleszuuu
25-01-2008, 17:38
Wes na spee***are wloz czy cos bo nie moge zassac:P

Pyro Aris
25-01-2008, 17:44
10:43 Dakin Shiel [81]: potem pogadamy o tym kupnie nietykalnosci KK?

hehe

omnislash orochi ,Exori Vashi ,alith ,kiroy ,silles solavar z tego co zobaczylem na filmiku

kiroy wind
Jan 25 2008, 15:54:33 CET Killed at Level 117 by Waptor
and by Imhreey

Alith takilbya
Jan 25 2008, 15:51:01 CET Killed at Level 140 by Hedvenkka
and by Tintto

Omnislash Orochi
Jan 25 2008, 15:49:47 CET Killed at Level 110 by Imhreey
and by Waldorio

Sainex
Jan 25 2008, 15:51:01 CET Killed at Level 79 by Mannow
and by Xziin

Silles Solavar
Jan 25 2008, 15:54:33 CET Killed at Level 98 by Rotanimod Eht
and by Pephy

Exor Vashi
Jan 25 2008, 15:49:59 CET Killed at Level 112 by Vilarion

Marite Pal
Jan 25 2008, 15:51:53 CET Killed at Level 98 by Styrel
and by Kleyton

Shibor
Jan 25 2008, 15:51:37 CET Killed at Level 121 by Rotanimod Eht
and by Don Foozie

hugo'odyn
25-01-2008, 18:02
10-0 ? :]

macie openke wasza

wiekszej glupoty niewidzialem wymaginowane open battle hauhauahuahauha8o

zielaq
25-01-2008, 18:02
Omnislash orochi
Sainex
Shibor
Kiroy wind
Alith takilbya
Silles solavar
Marire pal
Raplig

@odyn

to powiedz mi kurwa co dla ciebie jest open battlem ?

Piesek
25-01-2008, 18:05
Omnislash orochi
Sainex
Shibor
Kiroy wind
Alith takilbya
Silles solavar
Marire pal
Raplig

@odyn

Pewnie pierw trzeba napisac na forum, podac date, godzine, miejsce, po ilu sie bijemy, jakie kolory outfitow mamy miec i inne pierdolki xd

Ptak~
25-01-2008, 18:14
prawdziwe ob to stacking na schodach o/ jak na lunarze xd

@ cam

co to kurwa jest, bo nie jestem na bierzaco, ethinos kurwa do wody wskoczyl ?

srednie z tego battle, przechujowe miejsce jak na ob. bardziej przypominalo ta akcje jak wpadlismy na okolnir i wam 7 osob ubilismy jak jeszcze gralem :p polowa w pz, druga polowa padla probujac cos walczyc badz uciekajac.

kiroy jak prawdziwy wojownik poswiecil sie!
KIROY WIND _/ zginal jak wojownik. nie to co zielak na okolnir xd!

no i archin _/
10 osob z ng a on sobie biegnie, dostal jednego hita i tyle go widzieli.

Pyro Aris
25-01-2008, 18:20
to w wodzie jest pz :D??

btw. te fragi co saint wbija na sneak'ach to ng odrabia na ob

hugo'odyn
25-01-2008, 18:43
Omnislash orochi
Sainex
Shibor
Kiroy wind
Alith takilbya
Silles solavar
Marire pal
Raplig

@odyn

tak z ciekawosci zapytam bo naprawde ciekawy jestem -nie jest ci wstyd taki filmik dawac z,akcja udana<niby open battle jak co niektorzy twierdza>ale osobiscie bym niedawal takiego filmiku bo by mi wstyd bylo,taki mag to masakra power a na filmiku widac jak te 60lvl<tintto> itp ludziska cisna a na filmiku trza ogladac plenery liberty bay8o

Ptak~
25-01-2008, 18:46
btw cale ng ma obrzydliwe kolory, a szczegolnie juz zielak >.<

@ pyro

za 1-2 updaty wprowadza podwodne sd ;) jeszcze je dopracowuja, pewnie beda jeszcze takie, ze wrzucasz do wody i najblizszy cel obrywa.

zielaq
25-01-2008, 19:05
hugo juz nie masz do czego sie czepic , jakos nie widze zebym speclajnie z tylu stal na tym filmiku ;o

Pyro Aris
25-01-2008, 19:15
i beda bitwy morskie lol

Ptak~
25-01-2008, 19:24
Do Abordażu!

Sainex
25-01-2008, 19:42
:<.........

zielaq
25-01-2008, 20:22
Madik
Jan 25 2008, 19:23:16 CET Killed at Level 109 by Soltrion
and by Moose Darkshade

edit.

madik chyba hack i rook :p

Slayer-Nuddle
25-01-2008, 20:23
Vylkano zawiodlem sie na Tobie...

Zeby nie umiec zajebac 45 eda?! no kurwa skandal:D

Slayer-Nuddle
25-01-2008, 20:25
Madik
and by Moose Darkshade

I guess he got hacked ;(

sabaevil
25-01-2008, 20:49
madik ;p nie lubie cie ale szkoda ze hack ;p

zgadzam sie z pyro ;p saint sneeaki ma na + ale openki na - ;/ i jak tak dalej bedize to ng bedzie powiekszalo przewage ;s

dlatego gogogogo sait i pokazcie sie na jakiejs -for zielaq-> normalnej <- opence ;p 8o

no offence ~ ;P:baby:

Slayer-Nuddle
25-01-2008, 20:57
Wg mnie to nie byla openka.... Ale to tylko wg mnie :D

FoRa1
25-01-2008, 20:57
Madik
and by Moose Darkshade

edit.

madik chyba hack i rook :p

i dobrze tak kur**e, do 0 z kur*a ! sasasa ;] ale pojechalem :D
czym wiecej mial ownerow tym wiecej gleb zaliczal, teraz sie wszystko zsumowalo i mamy wynik:)

Niemiec
25-01-2008, 21:57
@up
jestes fajny?

FoRa1
25-01-2008, 22:01
fajniejszy od Ciebie, a cos nie tak ? kumpel kupil madika i hacka mial ?

sabaevil
25-01-2008, 22:43
Luilli Skaizzo
Jan 25 2008, 19:31:51 CET Killed at Level 100 by Asmit
and by Rey'Albey

jakis cam ?;>

morashanek
25-01-2008, 23:17
thx chopoki :D
Jan 25 2008, 19:08:24 CET Killed at Level 32 by Luilli Skaizzo
and by Rha'um
and
Killed at Level 100 by Asmit
and by Rey'Albey
:D:D
Sie chyba Luilii zmieszal kozak jebany ;p
Po czesci to ten frag to tesh moja zasluga :cup::cup: wkoncu na mnie pzta wbili :P:P:P

xDDDDDD

Piesek
25-01-2008, 23:29
stracic 9 fragow w 1 dzien i cieszyc sie z 1 xD nie no spoko;D

w sumie racja lepszy rydz niz nic ;p

kasztaneczekxD
25-01-2008, 23:34
Mógłby ktoś wrzucic instalke tibiacam Tv na rapidshare albo szpidyszare bo strona główna nie działa, a chciałbym sobie obejrzec filmiki które zamieścił Pephy kilka stron temu, z góry dzięki.