PDA

Pokaż pełną wersje : Wojna Ng vs LS

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19

zielaq
09-02-2008, 23:20
mialem ten cam od dawna ale nie chcialem wrzucac :p alith ladnie po szwedzku mowi a teraz ja sie znowu pochwale

http://img176.imageshack.us/my.php?image=jpjpst6.jpg

sabaevil
09-02-2008, 23:41
mialem ten cam od dawna ale nie chcialem wrzucac :p alith ladnie po szwedzku mowi a teraz ja sie znowu pochwale

http://img176.imageshack.us/my.php?image=jpjpst6.jpg

no no :) gz :D

anyway
slyszalem ze Cie nee'ku dzis pojechal strasznie od tych co Polske sprzedali :D hahah ;p

zielaq
09-02-2008, 23:48
ta , zrobil z siebie idiote ;p

sabaevil
09-02-2008, 23:54
ta , zrobil z siebie idiote ;p

haha :D nie no nie bierz tego do siebie :D nudzilo nam sie u kumpla;D ja trzymalem nee'ku( a z niego taka bida ze nie trzeba duzo sily ) a slayer nudle pisal hua :D ale polef byl :D a potem komp zostal zresetowany a nee'ku z wrazenia zapomnial passow :D

i pozniej nee'ku przez 30 min ;(;(;(;( rozpaczal ze pephy go zhunci i nie wjebie 100 lvla ;(;(;(;(;(

Slayer-Nuddle
09-02-2008, 23:57
Sorry p3p5i
Don't hunt Nee'ku please !!!!!!

Aranol
10-02-2008, 08:59
Thessin
Feb 10 2008, 07:35:24 CET Killed at Level 97 by Lady Szikaka
and by Poli Wanda

Aateekoo Hero
Feb 10 2008, 07:36:35 CET Killed at Level 115 by Lady Szikaka

Tintto

Feb 10 2008, 07:02:12 CET Killed at Level 65 by Yunichi
and by Lady Szikaka

Tenlecore
Feb 10 2008, 07:40:42 CET Killed at Level 128 by Asmit
and by Omnislash Orochi

NICE :D

Shibor
10-02-2008, 08:59
Ajjj Hunted ;p ja chcialem xD

zielaq
10-02-2008, 09:14
ze wam sie tak chcialo wstawac xD

Shibor
10-02-2008, 09:24
Dla was zawsze wstaniemy:)

Pyro Aris
10-02-2008, 09:28
jakis filmik moze ?

Shibor
10-02-2008, 09:30
jakis filmik moze ?

My mamy ;] ale jesteśmy źli i nie damy ;]

Romas1
10-02-2008, 10:11
Saint metamorfacja czy jakos tak sie to mowi xD

sabaevil
10-02-2008, 10:15
My mamy ;] ale jesteśmy źli i nie damy ;]

no to szkoda :/;(

edit:
@up
metamorfoza chyba ? :P
albo reaktywacja :P

Slayer-Nuddle
10-02-2008, 11:45
Raczej masturbacja

Yaugardo
10-02-2008, 12:12
Saint metamorfacja czy jakos tak sie to mowi xD

OWNED!!!!!!!!!!

Arha
10-02-2008, 12:16
po 1 napisał "czy jakoś tak"
po 2 nikt nie jest tak zajebisty jak ty

Romas1
10-02-2008, 12:33
Pomylilo mi sie arha ma racje, bartek sie troche posmial z mojego powodu.
Z perspektywy jordana http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/37226

Yaugardo
10-02-2008, 13:22
po 1 napisał "czy jakoś tak"
po 2 nikt nie jest tak zajebisty jak ty
No a ty napewno nie:)

Nedomanus
10-02-2008, 13:30
e weboku to jest jakis owner nowy czy ten sam co gral nim od poczatku? ja go pamietam za wiecznie spekanego ziomka, ktory z gildii uciekal jak sie ng krzywo spojrzalo, a teraz co slysze jak mu sie na pvp wzielo

Fin'er
10-02-2008, 18:33
tak btw. a na pedalskich dyskotekach podaja alkochol?

Jasne że podają. Wczoraj byliśmy razem. Każdy śmigał w różowym sweterku i popijał Piccolo udając banię jak po 10 piwach. Oprócz takich panów były tam jeszcze panie, co się za rączki trzymały.

@Arha i Majk

Majkowi można jeszcze wybaczyć, bo jest teraz pewnie w 3 klasie gimnazjum, dojeżdża do szkoły autobusem i czuje się, tak jakby cały świat należał do niego.
Ale Ty Ahra ? Zachowujesz się tutaj jak szczyl. Jaki ty poziom sobą reprezentujesz człowieku ? Czujesz się lepiej jak na kogo wjedziesz na forum ?

kafior
10-02-2008, 18:40
Patryk,

Jak tam?: )

Fin'er
10-02-2008, 18:46
Patryk,

Jak tam?: )

Wino, kobiety i śpiew. No i yyy... sesja i praca jeszcze :D

Yaugardo
10-02-2008, 18:50
Jasne że podają. Wczoraj byliśmy razem. Każdy śmigał w różowym sweterku i popijał Piccolo udając banię jak po 10 piwach. Oprócz takich panów były tam jeszcze panie, co się za rączki trzymały.

@Arha i Majk

Majkowi można jeszcze wybaczyć, bo jest teraz pewnie w 3 klasie gimnazjum, dojeżdża do szkoły autobusem i czuje się, tak jakby cały świat należał do niego.
Ale Ty Ahra ? Zachowujesz się tutaj jak szczyl. Jaki ty poziom sobą reprezentujesz człowieku ? Czujesz się lepiej jak na kogo wjedziesz na forum ?

Tak i kazdy na*******al glowa w kafelki.

Pamietajcie z posadzka betonowa nie wygrasz...

@fazzy
Poznalismy twojego immienika plci zenskiej:D

FaZzoR
10-02-2008, 19:15
@ Yaugardo

Co to za panna?:D

Arha, weź sie ogarnij. Przejebałeś wojnę to sie wyżywasz na forum. Rozumiem, że nie chcesz starej wyjebać z krzesła, bo to już było, więc wyjeb staremu tosterem, może Ci ulży a w dodatku, może będziesz w telewizji!
A Ty Yaugardo, też wyluzuj. Zamiast siedzieć swym grubym dupskiem przy kompie, idź pobiegaj trochę w parku.

Yaugardo
10-02-2008, 19:16
@ Yaugardo

Arha, weź sie ogarnij. Przejebałeś wojnę to sie wyżywasz na forum. Rozumiem, że nie chcesz starej wyjebać z krzesła, bo to już było, więc wyjeb staremu tosterem, może Ci ulży a w dodatku, może będziesz w telewizji!
A Ty Yaugardo, też wyluzuj. Zamiast siedzieć swym grubym dupskiem przy kompie, idź pobiegaj trochę w parku.

Taka fajna :D zajebisty usmiech miala haha:D

Collel
10-02-2008, 19:17
Wino, kobiety i śpiew. No i yyy... sesja i praca jeszcze :D

Chyba Wino kobiety i śpię :) ....

Ptak~
10-02-2008, 19:45
@ finer

arha tez w moim wieku jest :flaga_pl:

Arha
10-02-2008, 19:58
@ Yaugardo

:o jesli ktos wjezdza komus to ja tez mu bede jechal, tym bardziej jesli moim friendow wiec milcz

@up
Signed xD

Yaugardo
10-02-2008, 20:16
:o jesli ktos wjezdza komus to ja tez mu bede jechal, tym bardziej jesli moim friendow wiec milcz

@up
Signed xD

Polska jezyk trudna jezyk?

One love brazooka

Fin'er
10-02-2008, 20:22
Chyba Wino kobiety i śpię :) ....

Nie e.

@ finer

arha tez w moim wieku jest :flaga_pl:

Olek, naprawdę, wychodzi, że jesteś wyjątkiem w swoim wieku.

majk
10-02-2008, 21:17

@Arha i Majk

pewnie to ty mozgu nie masz :)
jestem w 1lo:p a do gim mialem 200m:D
no i z tym swiatem to przesadziles
ale gdansk to nalezy do mnie :)

Arha
10-02-2008, 21:29
Polska jezyk trudna jezyk?

One love brazooka

Ty to juz sie uczysz szwedzkiego bo niedlugo ng zacznie wymagac takiego jezyka do lizania ich dupsk ^^

@Fin'er
ja jestem spokojnym czlowiekiem i ogolnie nikomu nie jade, ale jesli czlowiek ktory prawie nic nie zrobil w tej wojnie tylko stal w domq u pephego zaczyna kozaczyc jak nie wiadomo kto to mnie krew zalewa

Chill ^^

Nedomanus
10-02-2008, 21:31
hmm po dluzszych obserwacjach stwierdzam wystepowanie tu nastepujacych offtopow:

1. bluzgu bluzgu (nie mam mozgu?)
2. szwedy huje, polacksy huje, zabili mnie w carlin
3. (wstaw nick) pedal wiadomo co dalej
4. kto komu i za co wylizal
5. silence! i'll kill u

jesli wsrod powyzszych tematow zauwazasz swoj ulubiony, to W Y P I E R D A L A J ! xD

Arha
10-02-2008, 21:35
a co jesli lubie wszystkie z wyzej wymienionych ??

FLAME THAT !!!

Joke dla niekumatych ofc

Nedomanus
10-02-2008, 21:38
@up
^_^ to mi juz rece opadaja ^_^

.:Boixos:.
10-02-2008, 21:45
finer jak fajnei ze wrociles ! znow bedziemy mogli posluchac twoich znobialych historyjek wymadrzania sie i moich ulubionych opowiadan o tym jak enjoyujesz rl life i ze ci ktorzy graja to bezmozgi ;) + jeszcze te twoje metafory ahh jak pieknie !

myslalem ze to forum sie juz od ciebie uwlonilo leszczyno .. i od majka sie odczep bo nawet nie wiesz kto to

Yaugardo
10-02-2008, 22:21
finer jak fajnei ze wrociles ! znow bedziemy mogli posluchac twoich znobialych historyjek wymadrzania sie i moich ulubionych opowiadan o tym jak enjoyujesz rl life i ze ci ktorzy graja to bezmozgi ;) + jeszcze te twoje metafory ahh jak pieknie !

myslalem ze to forum sie juz od ciebie uwlonilo leszczyno .. i od majka sie odczep bo nawet nie wiesz kto to

sikakaka Ty sie od Patryka odpierdol, bo go nie znasz i huja o nim wiesz, i nie wiem jak wy ale jakos robienie akcji przed ss w niedziele to naprawde enjoy rl life jak sam huj, do kosciolka wstawaliscie?

Hepul
10-02-2008, 22:33
sikakaka Ty sie od Patryka odpierdol, bo go nie znasz i huja o nim wiesz, i nie wiem jak wy ale jakos robienie akcji przed ss w niedziele to naprawde enjoy rl life jak sam huj, do kosciolka wstawaliscie?

Bueeeuehhehehhehehhehehehe :cup:

Ptak~
10-02-2008, 22:43
zes im pojechal. co wam wszystkim od*******a tak z tym 'enjoy rl life'. przeczytales wywody jakiegos skrzywdzonego emo na tibia.de i teraz powtarzasz? co to za problem wstac o 7 rano na pol godziny ujebac 4 osoby i isc spac ? poza tym akurat kto jak kto, ale na rybe i szikake to, przynajmniej za moich czasow, narzekalismy, ze na akcje sie spozniaja czy cos. wiec nie chrzan, ze nie maja rl. a nawet gdyby i 30/7 siedzieli na kompie, i tak nie powinno cie to obchodzic.

ale nie, oni wbili fraga, a ja jestem skrzywdzonym emo, to sobie pierdolne ze nie maja rl, co z tego ze wyrazam swoje skryte kurwa problemy, oni nie maja rl ja jestem kul, wychodze do parku napic sie ze skejtami codziennie. tak, to jest prawda, a wy nie macie rl, wstajecie o 7 rano i gracie w tibie! a mnie poprostu nie rozumiecie!

druga czesc posta juz nie do nikogo konkretnego, ale taka prawda. wchodza takie pokrzywdzone przez los biedne stworzenia na forum i sie wyżywaja, za to ze kolejny dzien sie z nich swiat smieje. a ze po angielsku ladnie na tibia.com albo tibia.de napisza, to zaraz sobie jakies dzieciaki wkrecaja, ze sa zajebisci, bo znaja angielski i stwarzaja wrazenie, ze maja rl, i sie zaczyna, slyszysz co chwile ze nie masz rl bo zrobiles akcje o godzinie, o ktorej jakis tam burek jeszcze spal.

troche chaotycznie, ale chyba wiecie, o co mi chodzi.

ale po stronie finera i tak sie opowiem, bo jako jeden z nielicznych pisze na jakims poziomie.

@ down

przepraszam, ale ktos ty kurwa?

Hepul
10-02-2008, 22:47
zes im pojechal. co wam wszystkim od*******a tak z tym 'enjoy rl life'. przeczytales wywody jakiegos skrzywdzonego emo na tibia.de i teraz powtarzasz? co to za problem wstac o 7 rano na pol godziny ujebac 4 osoby i isc spac ? poza tym akurat kto jak kto, ale na rybe i szikake to, przynajmniej za moich czasow, narzekalismy, ze na akcje sie spozniaja czy cos. wiec nie chrzan, ze nie maja rl. a nawet gdyby i 30/7 siedzieli na kompie, i tak nie powinno cie to obchodzic.

ale nie, oni wbili fraga, a ja jestem skrzywdzonym emo, to sobie pierdolne ze nie maja rl, co z tego ze wyrazam swoje skryte kurwa problemy, oni nie maja rl ja jestem kul, wychodze do parku napic sie ze skejtami codziennie. tak, to jest prawda, a wy nie macie rl, wstajecie o 7 rano i gracie w tibie! a mnie poprostu nie rozumiecie!

druga czesc posta juz nie do nikogo konkretnego, ale taka prawda. wchodza takie pokrzywdzone przez los biedne stworzenia na forum i sie wyżywaja, za to ze kolejny dzien sie z nich swiat smieje. a ze po angielsku ladnie na tibia.com albo tibia.de napisza, to zaraz sobie jakies dzieciaki wkrecaja, ze sa zajebisci, bo znaja angielski i stwarzaja wrazenie, ze maja rl, i sie zaczyna, slyszysz co chwile ze nie masz rl bo zrobiles akcje o godzinie, o ktorej jakis tam burek jeszcze spal.

PO.....Y jestes?

Yaugardo
10-02-2008, 22:48

ale po stronie finera i tak sie opowiem, bo jako jeden z nielicznych pisze na jakims poziomie.

Chodzi o to ze masz problem do ludzi w szerokich spodniach :o. I must be EMO :(

A co do wstawania na 30 min... generalnie wiadomo ze przerewany sen jest niezdrowy:( a jako ze ja zawsze promuje zdrowy styl odzywania sie i ogolnie zycia wiec nie popieram:(

hugo'odyn
10-02-2008, 22:59
Chodzi o to ze masz problem do ludzi w szerokich spodniach :o. I must be EMO :(

A co do wstawania na 30 min... generalnie wiadomo ze przerewany sen jest niezdrowy:( a jako ze ja zawsze promuje zdrowy styl odzywania sie i ogolnie zycia wiec nie popieram:(

to żer marchewki i niepisz tu tych swoich glupotX(

Yaugardo
10-02-2008, 23:01
to żer marchewki i niepisz tu tych swoich glupotX(

To nie czytaj

majk
10-02-2008, 23:07
To nie czytaj

to nie wypisuj gowien tylko po to aby cos napisac.

Fin'er
10-02-2008, 23:09
pewnie to ty mozgu nie masz :)
jestem w 1lo:p a do gim mialem 200m:D
no i z tym swiatem to przesadziles
ale gdansk to nalezy do mnie :)

Jeśli ja nie mam mózgu, to w takim razie jak nazwać coś takiego jak Ty ?

@Fin'er
ja jestem spokojnym czlowiekiem i ogolnie nikomu nie jade, ale jesli czlowiek ktory prawie nic nie zrobil w tej wojnie tylko stal w domq u pephego zaczyna kozaczyc jak nie wiadomo kto to mnie krew zalewa

Yaugardo kozaczy bo może, w przeciwieństwie do Ciebie...

Jaaacie, ale mi pojechałeś. Zamknę się w sobie :(

Posłuchać możesz np. radia, tutaj możesz co nawyżej poczytać coś. To po pierwsze, po drugie, Majk może być dla mnie nawet świętą krową z Indii, oceniam ludzi po tym co sobą reprezentują, choćby tu na forum, a nie ile zdobyli fragów w Tibii.
I po trzecie, wiem, że chcesz mnie zniżyć do swojego poziomu i pokonać w doświadczeniu, ale nie uda Ci się to. Nie podobają Ci się moje posty to, ich nie czytaj, kto każe Ci czytać mądrzejszych od siebie ?

majk
10-02-2008, 23:13
Jeśli ja nie mam mózgu, to w takim razie jak nazwać coś takiego jak Ty ?

Jaaacie, ale mi pojechałeś. Zamknę się w sobie :(

Posłuchać możesz np. radia, tutaj możesz co nawyżej poczytać coś. To po pierwsze, po drugie, Majk może być dla mnie nawet świętą krową z Indii, oceniam ludzi po tym co sobą reprezentują, choćby tu na forum, a nie ile zdobyli fragów w Tibii.
I po trzecie, wiem, że chcesz mnie zniżyć do swojego poziomu i pokonać w doświadczeniu, ale nie uda Ci się to. Nie podobają Ci się moje posty to, ich nie czytaj, kto każe Ci się czytać mądrzejszych od siebie ?

oceniasz ludzi po tym co soba reprezentuja tak? napisalem 1 posta po ktorym mogles ocenic jaki ja jestem? tak?:cup: zapraszam do gdanska :) nawet lozeczko sie znajdzie dla pana xd

Dedalek
10-02-2008, 23:34
Czy mi się zdaje, czy kiedyś ktoś pomylił waszą głowę z akumulatorem i nalał tam kwasu?

10-02-2008, 23:37
yaugardo jak dobrze wiesz od ponad pol roku nie gram szikaka , jezeli tak cie urazilo to ze ci 2giego ownera urazilem to przepraszam ;)
a co do enjoy rl life porownaj sobie godziny spedzone online w ostatnim czasie a potem pisz takie glupoty ok?

@dedal
zamiast w*****ac ludzi powerbowal bys ludzi do ministerstwa magii ;*

Ptak~
10-02-2008, 23:40
@ yaugardo

nie mam zadnego problemu, ale juz mnie w*****aja te wszystkie pseudo-zajebiste pokraki ze szwecji tudziez finlandii, co jak uslyszysz na vencie, to powiesz ze dziewczyna albo chlopczyk maly. i bedzie ci mowil, yo mate, cool mate, chill mate, gonna go out irl now, mate, that's cool. mate.

poprostu zaczal kiedys jeden z drugim, pedalujac w miedzyczasie, wypisywac, ze jak wstaja rano i zrobia sneaka, to nie maja rl. ze jak walna pg, to nie maja rl. jak nie grali przez miesiac bo byli na wakacjach, to tez nie maja rl bo bankowo grali na innym servie. i teraz to wszedzie naokolo widzisz i w*****a jak teksty o tych, co cie karmili jak zes byl maly.

Pojarra_aka_wegorz
11-02-2008, 00:07
poprostu zaczal kiedys jeden z drugim, pedalujac w miedzyczasie, wypisywac, ze jak wstaja rano i zrobia sneaka, to nie maja rl. ze jak walna pg, to nie maja rl. jak nie grali przez miesiac bo byli na wakacjach, to tez nie maja rl bo bankowo grali na innym servie. i teraz to wszedzie naokolo widzisz i w*****a jak teksty o tych, co cie karmili jak zes byl maly.

W końcu ktoś napisał coś porządnego :) Taka jest prawda, że ci co jeżdża po kimś, że nie maja rl life to albo sami nie mają albo są zakompleksieni ;p:baby::baby::baby::baby:

Aranol
11-02-2008, 00:22
Fingregher ale Ty pker jestes :( czemu mnie chciales zabic xD :((

Fin'er
11-02-2008, 00:37
299 siadło chyba ;d albo 209 :D.

Eee ja tam jestem tylko poor ms :(

InvisibleWound
11-02-2008, 01:54
hah yaugardo z tym rl to troche sie osmieszyles. Czyli co finowie nie sa 'noliferami' bo sa z ng? (w tym czasie padali i duzo wczesniej byli online - o 4;20~ sfragowali kilku niemcow Deeluxer itp, a u nich roznica jest bodajze godzina~max dwie do przodu). No ale nolifami nie sa bo sa z ng, a ng = zycie!
B)

a co do przerywanego snu - kto rano wstaje temu pan bóg daje.

Piesek
11-02-2008, 05:57
widzę, że ostatnie posty zbyt wiele z Obsidią związanego nie mają, więc proszę jakiegoś starego, ale to naprawdę starego gracza stąd o to, aby przedstawił mi historię Obsidii (najlepiej od początku) do wojny NG vs. Sobs. Chcę trochę wiedzieć co tu się działo przed moim przybyciem ^^

Collel
11-02-2008, 07:56
Sheepenator
Hacked chyba...

Shibor
11-02-2008, 08:13

Yaugardo to może sobie wybiec ze statku w veno i paść i tyle go w wojnie widzieli ^^

Ptak~
11-02-2008, 08:23
@ gader

ja cos pamietam z wojny raised fist vs mortalions o ile dobrze pamietam, pozniej ng sie wpierdolilo i bylo po sprawie. pozniej nie gralem pare miesiecy, wiec jest luka

Yaugardo
11-02-2008, 10:21
Yaugardo to może sobie wybiec ze statku w veno i paść i tyle go w wojnie widzieli ^^

O czym Ty mowisz:o jedyny frag jaki na mnie mieliscie to byl w venore ale nie gdy bieglem ze statku tylko do chaty Pephego, z mojej :)

@Boi~
Jakiego 2 ownera:o. Patryka znam w RL i tylko dlatego ze jest wporzadku sie za nim wstawiam

Arha
11-02-2008, 15:33
No wiesz z kim nie rozmawiam w Tibi to mowia ze masz 2 lub wiecej ownerow ;o

Yaugardo
11-02-2008, 16:32
No wiesz z kim nie rozmawiam w Tibi to mowia ze masz 2 lub wiecej ownerow ;o

To nie wiesz ze ja mam 10 ownerow;o. A mi mowili ze mannow byl formerem arhy

Slayer-Nuddle
11-02-2008, 16:39
Suvek wyluzuj bo wkoncu wyladujesz na izbie przyjec z powodu zawalu serca :p Naprawde to forum jest warte az tylu nerwow?

Chill out, mate (sorry ale nie moglem sie powstrzymac)

A tak by the way. To masz racje chlopie

kafior
11-02-2008, 17:15
hah yaugardo z tym rl to troche sie osmieszyles. Czyli co finowie nie sa 'noliferami' bo sa z ng? (w tym czasie padali i duzo wczesniej byli online - o 4;20~ sfragowali kilku niemcow Deeluxer itp, a u nich roznica jest bodajze godzina~max dwie do przodu). No ale nolifami nie sa bo sa z ng, a ng = zycie!
B)

a co do przerywanego snu - kto rano wstaje temu pan bóg daje.

Finowie 1h+, tak wiec u nich była 5.20.

Wojna wymaga poswiecej i nie raz sie wstawalo o 5 chociazby na Nebuli aby kogos sfragowac.. niestety przeciwna gildia czaila sie od 4 =D

Fin'er
11-02-2008, 18:14
@ gader

ja cos pamietam z wojny raised fist vs mortalions o ile dobrze pamietam, pozniej ng sie wpierdolilo i bylo po sprawie. pozniej nie gralem pare miesiecy, wiec jest luka

AAAaaa idź Ty no liferze, pewnie zrobiłeś "Pińcetny" level w czasie tych paru miesięcy gdy Cię na Obsidii nie było... Już ja Cię znam :D

Temon
11-02-2008, 18:20
To wszystko to banal...
------------------------
(\(\
(>'.')
(~(")(") ----------opanuja swiat!!:(

Hepul
11-02-2008, 21:34
GADER

18:08 You advanced from Level 99 to Level 100. =))
i wszytko jasne:D
Gzzzz :* naaaabs

majk
11-02-2008, 21:45
@Pussy'Aka'serek

kto powiedzial ze ja sie chce bic? gdzie to napisalem co?
chodzilo mi o to ze mnie nie zna wiec moze przyjechac do gdanska pojdziemy na piwo itp:cup:
a co do lozka to wybacz ale nie chodzilo mi o to aby spal ze mna w 1 pokoju;p moge wiele miejsc do spania znajomym pozalatwiac :)

z takim kims jak ja? nie znasz mnie wiec nie oceniaj ;p

Pussy'Aka'serek
11-02-2008, 21:48
@Pussy'Aka'serek

kto powiedzial ze ja sie chce bic? gdzie to napisalem co?
chodzilo mi o to ze mnie nie zna wiec moze przyjechac do gdanska pojdziemy na piwo itp:cup:
a co do lozka to wybacz ale nie chodzilo mi o to aby spal ze mna w 1 pokoju;p moge wiele miejsc do spania znajomym pozalatwiac :)

z takim kims jak ja? nie znasz mnie wiec nie oceniaj ;p

Ajajajajajajja! Łapiesz mnie za słówka a dobrze wiesz o co chodzi :]
Nie musze Cie znać żeby Cie ocenić. Wystarczy ze widze jak się tu angażujesz i podniecasz tymi wszystkimi postami :cup: Uderz w puchara!

majk
11-02-2008, 21:55
Ajajajajajajja! Łapiesz mnie za słówka a dobrze wiesz o co chodzi :]
Nie musze Cie znać żeby Cie ocenić. Wystarczy ze widze jak się tu angażujesz i podniecasz tymi wszystkimi postami :cup: Uderz w puchara!

no wlasnie powinienes cos o mnie wiedziec aby ocenic no ale coz jak kto woli. nie kazdy jest taki genialny jak ty. gz:*
angazuje i podniecam hmm brak slow na to xddd
pisze sobie tutaj z nudow i tyle:p
no ale gadaj sobie na mnie co chcesz jakos mnie to nie boli:cup:

Shibor
11-02-2008, 21:56
To sem ja! Ćeski terminatorek! Ej Terminatorze pogromco! Dlaczego ciągle mówisz w liczbie mnogiej? Przecież Ty gówno robisz, wiec na Kiego ch&*a się podniecasz? :baby:

Wstajesz to Ty tylko po udanym waleniu Cie w dupe, jak się po mydło schylasz pod prysznicem w więzieniu!

AhahhaHhahAHHaHhaHha ALE JA JESTEM MISZCZ! MISZCZ NAT MISZCZAMI!!!11 TAK CI POJEHAUEM!!!11

I znów liczba mnoga X(

Ja ZAWSZE oceniam ludzi po tym co sobą prezentują. A Ty jesteś kolejnym kretynem który "chce się bić". Przemyśl to ile w tym co mówisz jest sensu. A co do łóżeczka, to nie sądze zeby ktos chciał lezec w pokoju z takim kimś jak Ty :confused:

Tutaj masz królu Shibor odpowiedz:

No a teraz troche wyjaśnień z mojej strony:

Pare stron z forum zostało usunięte a moje konto zbanowane. Jest mi przykro z tego powodu, ale teraz już rozumiem. Nie wolno reklamować na forum swoich produktów :( To że chciałem sprzedawać ze Slayerkiem serek z mojej macicy to nie znaczy że juz trzeba banowac!

Ale ja sie nie poddaje!

Chce też wyjaśnić że powodem mojej nieobecności przez kilka dni był... OKRES! Interes jak interes, ale jak tu K#$^A można pracować jak mi leci z cipki serek pomieszany z krwią! ;(

Z przykrością musze stwierdzić że firma aktualnie jest stratna 1.20zł na chusteczki higieniczne :(

No ale jak to się mówi straty muszą być! Całe szczeście już okres mi się skończył i teraz to już będzie tylko portfel pękał w szwach!

Btw. KOMU SERKA?

Ale mi pojechales/pojechalas nie wiem czym ty jestes wkoncu ;) wogule chce byc tak samo fajny i tak jechac po ludziach omygy wow

-Szary-
11-02-2008, 22:53
Gzy Gader

Zielaqu masz jakiś reca z Dhq ??
jak tak to bym prosił :p

FaZzoR
11-02-2008, 23:15

Yaugardo padł raz, a Ty 3. I tyle Cię było widać na wojnie.
A Ty możesz kurwa postać sobie w dp. Albo dać sie strapować na środku pustyni w ankrahmun, albo uciec do green djinna, mimo tego, że nie masz tam dostępu. No i możesz też sie wypłacić. :)

@ Gader
GZ ;*

Piesek
11-02-2008, 23:15
Gzy Gader

Zielaqu masz jakiś reca z Dhq ??
jak tak to bym prosił :p

A dziękuję ślicznie ;DD

Dalanther
12-02-2008, 00:14
Gz Gader ! ;)
To co uderzamy jutro w puchara? xD!

Piesek
12-02-2008, 00:50
Gz Gader ! ;)
To co uderzamy jutro w puchara? xD!

Jutro czy w środe?:D bo nie wiem kiedy nockę grac xD

Po małemu! ;)

Kuan Ti
12-02-2008, 12:53
phi co to jest na 180 lvl zrobic Dhq:d jeszcze sorcem;d
Zrob na 124 lvl EK:D jak ja to bedzesz kozak:D

Btw Gratz:D

-Szary-
12-02-2008, 15:12
phi na 120 zrobie :D

Yaugardo
12-02-2008, 20:18
http://www.xxxx.com/146916669.html

szybkishare

dam za Niego bo mu sie nie spieszy tyra te frosty.

1 Pephy (*) [Poland] History Obsidia Sorcerer 184 +4,500,563

No to wielkie brawo :O -.-

Collel
12-02-2008, 20:39
http://www.xxxx.com/146916669.html

szybkishare

dam za Niego bo mu sie nie spieszy tyra te frosty.

1 Pephy (*) [Poland] History Obsidia Sorcerer 184 +4,500,563

No to wielkie brawo :O -.-

No tez mnie to zaskoczylo ale jak sie dokladniej przyjzec to jest to exp z 2 dni :P

Asmit
12-02-2008, 22:06
"pephy noob /plikzor
pephy noob /dorpaz
pephy noob /lymak
pephy pro/king vilarion
pephy noob/gader xd
pephy noob/Genovhreey
pephy noob/Elein xP
pephy my idol/Nati
pephy noob/imhreey
chilla ut och hela jävla orten skriker BOOJA/ Kleyton med k
pephy naaaaaaaaaaab/Habi Vurio
Dear santa/madeverkus
I LOVE PEPHY/WALDORIO UR MAN
OK!
Pephy gay/ Deew Ekoms
Pephy noob/ sheepenator
PEphy malo vodki pije:D /Hepul

I masturbate myself with left hand because is like other ppl masturbate you / Pephy
Pephy=Pepe
ALL HUNTED KURWA
Ur's morher is hunted
.
I HUNT U ALL MOTHERFUCKERS!!!!
Pepi PEdal POlske Sprzedal"

Yaugardo mowi Ci to cos? Moge Ci to odsprzedac to moze bana unikniesz :), albo poprostu zrobimy uklad i sie zamkniesz na forach :]

Yaugardo
12-02-2008, 22:23
"pephy noob /plikzor
pephy noob /dorpaz
pephy noob /lymak
pephy pro/king vilarion
pephy noob/gader xd
pephy noob/Genovhreey
pephy noob/Elein xP
pephy my idol/Nati
pephy noob/imhreey
Dear santa/madeverkus
OK!
Pephy gay/ Deew Ekoms
Pephy noob/ sheepenator

I masturbate myself with left hand because is like other ppl masturbate you / Pephy
Pephy=Pepe
ALL HUNTED KURWA
Ur's morher is hunted
.

Yaugardo mowi Ci to cos? Moge Ci to odsprzedac to moze bana unikniesz :), albo poprostu zrobimy uklad i sie zamkniesz na forach :]
???????? hum?

Przyszedles z Nebuli i sie wozisz :o wozny czy jaki huj

zielaq
12-02-2008, 22:23
AHAHAHAHHAHAHAHHA sorry asmit ale , you made my day , lec do gma lec

Piesek
12-02-2008, 22:31
"pephy noob /plikzor
pephy noob /dorpaz
pephy noob /lymak
pephy pro/king vilarion
pephy noob/gader xd
pephy noob/Genovhreey
pephy noob/Elein xP
pephy my idol/Nati
pephy noob/imhreey
Dear santa/madeverkus
OK!
Pephy gay/ Deew Ekoms
Pephy noob/ sheepenator

Pephy=Pepe
ALL HUNTED KURWA
Ur's morher is hunted
.

AHaHAhAHAhaHaHhahA Asmit Ty noobie ctrl + r xDDDD gogogog :D Wreszcie cos wesolego na tym forum:D Wez idz wracaj na Noobule lepiej xD

Hepul
12-02-2008, 22:50
HEHEH Asmit ale sie usmialem;D :D:D:D::D:D::D:D

Arha
12-02-2008, 23:19
HEHEHE jebie mnie to ze sie usmiales

Pyro Aris
12-02-2008, 23:33
HEHEHE jebie mnie to ze sie usmiales

hehe jebie nas to ,ze cie jebie ,ze on sie usmial

13-02-2008, 00:05
ludzie pokroju pieska yaugarda czy jeszcze inni koledzy pephyego :
prosze was,skonczcie udzielac sie na forum ,to naprawde nie jest miejsce dla was ... rozumiem ze jestescie uber fajni ale pogadajcie sobie na gadu albo nawet zapisujcie swoje zlote mysli w notatniku tak bedzie lepiej i dla nas i dla was

i co macie do Asmita ze przyszedl z Nebuli lol?:| on przynjamniej cos osiagnal a wy zawsze bedziecie tylko(albo jak dla was-AZ) kumplami zielaqa niczym wiecej

Piesek
13-02-2008, 00:49
prosze was,skonczcie udzielac sie na forum ,to naprawde nie jest miejsce dla was ... rozumiem ze jestescie uber fajni ale pogadajcie sobie na gadu albo nawet zapisujcie swoje zlote mysli w notatniku tak bedzie lepiej i dla nas i dla was

i co macie do Asmita ze przyszedl z Nebuli lol?:| on przynjamniej cos osiagnal a wy zawsze bedziecie tylko(albo jak dla was-AZ) kumplami zielaqa niczym wiecej

Go Cry Emo Kid! Tak osiągnął...grzanie pz i czepianie sie rl Pephy'ego bo on jako jeden z nielicznych Polaków jest szanowany przez Swe ! Rox ! On jest fajny i chcę go dotknąć !

http://icanhascheezburger.files.wordpress.com/2007/01/2001819576783355739_rs.jpg

bencio
13-02-2008, 01:11
Ejj

Ale ze niby co? Rena to Miriam ? Ja wiem co to Miriam bo moj tata patrzal na ten film i sie podniecal niezdrowo do czasu az wyszlo szydlo z wora. Alle ze przyjechal tu ten facet z fijutem ? co ? :confused: i gra ze mna w gre ?

Mi to koles z depod powiedzial bo on wie bo czyta nie tylko po polsku.

NyGuS19
13-02-2008, 01:33

Zazdroscisz ze sa kumplami pephego? Ze ty nie masz kumpli to nie znaczy ze kazdy ma nie miec wiec huj ci do tego? 8o Dla ciebie nie musza byc nikim wiecej wiec japa.

Pephy napisz cos do mnie w tibi bede mogl sie kolegom pochwalic ze cie znam plxxx ;(

Yaugardo
13-02-2008, 01:52

TO wydus z siebie troszke grosza wsiadaj w pociag i jest pepha poznac w rl jakis problem w tym widzisz? A co asmit osiagnal oswiec mnie

InvisibleWound
13-02-2008, 02:13
kurcze zapostowaliscie i post bencia zniknal w tlumie :/ bencio ja mysle ze to taka afrykanska zaba co zmienia plec raz na pol roku. ale to taki typ z carlin depo powiedzial co podobno okradl jakiegos lucznika z ab na 2 łuki i 20 szczal wiec mu nie ufam...
pozdro bencio! <3

bencio
13-02-2008, 02:25
@up

DziEki. No w koncu mnie ktos tu zauwazyl, bo zawsze jak pisze i pytam o cos, to nikt nie odpowie. Az mi glupio i dziwnie sie czuje
Pozdro

Zapuscilem sie solo do Ap tam gdzie te luki kradna i tez mnie tam jakis Xusodove napadl ( co o nim suv pisal ze kozaczy pod depot) i okradl mnie z bp co go po goblinach pchalem i wszystkie axy i daggery poszly sie jeb... Zarobek mial nie maly bo sporo tego bylo, dlugo huncilem, duzy wor mialem i go ciomglem po podlodze w lesie az do depot w Aberdin.
Kozak ma tera kesz i za co walczyc sie na moim nieszczesciu wzbogacil :(

Zauwazony w tłumie
Big Ben

Fin'er
13-02-2008, 03:17

Chodź, dam Ci zaproszenie na naszej-klasie.... I pamiętaj facet nie płacze... Będzie dobrze :*

Ptak~
13-02-2008, 07:28
choć ?:(

@ nygus

jak zawsze cieta riposta. zazdroszcze ci.

Piesek
13-02-2008, 07:58
choć ?:(

@ nygus

jak zawsze cieta riposta. zazdroszcze ci.

Suvik nie musisz komuś komentować ortografii, bo wiemy nie każdy jest mistrzem lub używa Mozilli, która sama podkreśla ^^

Fin'er
13-02-2008, 08:49
Fatalny błąd, muszę przyznać :) Za dużo gwary... za dużo...

zielaq
13-02-2008, 09:45
Name: Polathanem
Feb 13 2008, 07:28:37 CET Killed at Level 150 by Pa'cieq
and by Vryy

o prosze :D

majk
13-02-2008, 11:45
Zazdroscisz ze sa kumplami pephego? Ze ty nie masz kumpli to nie znaczy ze kazdy ma nie miec wiec huj ci do tego? 8o Dla ciebie nie musza byc nikim wiecej wiec japa.

Pephy napisz cos do mnie w tibi bede mogl sie kolegom pochwalic ze cie znam plxxx ;(

nie ma czego zazdroscic xdd

kafior
13-02-2008, 13:26
Wy chyba naprawde nic wartosciowego nie macie do powiedzenia to spamujecie o serkach, przyjacielach, noliferach i innych takich? Tylko ublizac sobie wzajemnie potraficie?:)

Co do Asmita,
Od kiedy pamietam nazywali nas ,,geje z nebuli'', prawda taka, ze od samego poczatku nie balismy sie niczego/nikogo. Nie wazne czy to ng, czy turek czy bosniak. Pierwsze starcia mielismy na 13 lvlach jakos w venore z hawkami(pamietasz Knaak?:) ). Pozniej wojna z bosniakami, potem ja + szanowny nestor + adam (nahika, pamietacie?) + tina greer na gildie 20 ludzi (wtedy vylkano padl na 100+ od 60 lvli w venore).
A pozniej co? Tez jakas wojna gdzie dostalem deleta na fragu Mentora De'Vrie chyba, nie pamietma dokladnie, gdzies kolo ab/carlin.
Prawda taka, ze Ci geje z nebuli byli zgrana paczka, ktora pomagala sobie tak jak tylko to bylo mozliwe. To samo sie tyczy Asmita chociaz w mniejszym stopniu.
Wy zamiast wyzywac siebie nazwajem, ublizac co jest wg. mnie oczywiscie idiotyczne powinniscie nie wiem kurwa, powspominac, rozmawiac jak ludzie. Wyzwyska niczemu nie slużą i napewno to nie sprawi, ze sie poczujecie lepiej.

Taer

ps.
12:32 You need 748642 exp
for level 126
Average session speed:
57903 exp/h
=)

axio90
13-02-2008, 14:23
kalafiorze
kozaczyliscie jak wielu na obsidi, dojebano wam na nebuli to cala gildia przyszliscie tu bo tu byl imherey i spolka, byliscie pro to mogliscie kozaczyc ale skonczyliscie jak wielu tibia childsow przed wami. skonczyliscie tak samo jak hawki i bosniaki.

a co do waszej renomy to ty chwalisz asmita a asmit ciebie a reszta wie jakie z was gejozy :D
dla mnie byliscie i zostaniecie na zawsze gejami z nebuli.

kafior
13-02-2008, 14:33
kalafiorze
kozaczyliscie jak wielu na obsidi, dojebano wam na nebuli to cala gildia przyszliscie tu bo tu byl imherey i spolka, byliscie pro to mogliscie kozaczyc ale skonczyliscie jak wielu tibia childsow przed wami. skonczyliscie tak samo jak hawki i bosniaki.

a co do waszej renomy to ty chwalisz asmita a asmit ciebie a reszta wie jakie z was gejozy :D
dla mnie byliscie i zostaniecie na zawsze gejami z nebuli.

Nie, nie chwale asmita i asmit mnie tez nie. Nie znosimy sie wzajemnie.
Wez pod uwage, ze rikki nas nie ochranial i nie pomagal w wojnach czy pkowaniu, trzymal NG z daleka (czasami). Generalnie, z nimi nie bylo problemow. Dojebano nam na nebuli bo wiekszosc naszej gildi byla retired i nie walczyla. Zreszta, po co mieszac dwa rozne swiaty?
Pozatym to ty chyba masz jakis problem z gejami a nie my tak wiec naprawde nie mam pojecia do czego pijesz.

btw.
wiesz jaka jest roznica miedzy nami?
Ja nigdy nie balem sie wypowiadac publicznie na tematy, ktore mnie denerwuja. Zarowno w tej glupiej grze jak i RL. Nie chowam sie pod noob charem jak ty (a raczej nie ujawniam chara jakiego mam). Do tego jestes szczylem :)

Kuan Ti
13-02-2008, 14:38
Asmit geiem??? musze go poderwac w takim razie:d

axio90
13-02-2008, 14:47
Do tego jestes szczylem :)

Ja nie cwaniache i wlasnie dzgam z bolta gsy na pohu :D a ty mozesz sobie popisac na forum dla dzieci i pochwalic sie jaki z ciebie cudny peker, zreszta caly jestes cudny :D haha ;)

kafior
13-02-2008, 14:50
Ja nie cwaniache i wlasnie dzgam z bolta gsy na pohu :D a ty mozesz sobie popisac na forum dla dzieci i pochwalic sie jaki z ciebie cudny peker, zreszta caly jestes cudny :D haha ;)

Thx :) ............

Ptak~
13-02-2008, 14:58
@ piesek

finerowi musialem :D

Collel
13-02-2008, 16:44
potem ja + szanowny nestor + adam (nahika, pamietacie?) + tina greer na gildie 20 ludzi (wtedy vylkano padl na 100+ od 60 lvli w venore).
+ Reahim + ktostam jeszcze + 10 osobowa banda noobcharow.

Asmit
13-02-2008, 18:40
@Yaugardo

Moim osiagnieciem jest to, ze nigdy nie musialem sie pytac moich przelozonych czy moge kogos zabic, bo takich nie mialem w przeciwienstwie do ciebie. Gdybym zabil zla osobe co najwyzej musial bym oddac bp i blessy, a ciebie u*****li by z miejsca gdy mial bys pzta.

Co do Imhreeya protektorujacego nas, to nie bylo tak ze go znalismy i tu przyszlismy. Poprostu wybralismy random server, gdzie nie ma 200 lvli i zaczelismy gre, a tak sie zlozylo ze Taer znal troche imhreeya z kyry czy skads tam. Ujebalismy tym squadem wiecej osob niz kazdy z was moze to sobie wyobrazic. Moge sie zalozyc, ze polowa czytajacych to forum padlo od naszych noob charow; "come small dp venore, I am waiting here". Best frag z noobow? :) Alith. Nawet nie chce mi sie liczyc ile osob padlo od main charow, bo bysmy liczyli dlugo...

Wg. mnie to jest jakies tam osiagniecie, bo szczerze mowiac jebie mnie jakis koles, ktory wbil sobie 200 lvl i boi sie zaatakowac noob chara, ktory go bije.

Vanum sie rozpadlo, stracilem kolejnego chara (chodz pewnie nie na dlugo) i mam w to wyjebane (jak by to studnia powiedzial). Gram sobie na xerenie ze znajomymi, najwyzej nas wyjebia poraz kolejny, ja sie smucil nie bede, bo jestem pewny, ze zanim nas wykopia, ludzie beda pamietali o nas dlugo, tak samo jak to bylo na kazdym serverze jakim gralismy.

Wiec zycze powodzenia grajac z mysla ze "ziomus" z gildii moze Cie zabic, bo mu zabiles kolege lvl 50 :baby:

Pierwsza lepsza wojna i jestem spowrotem :)

final1213
13-02-2008, 18:46
Czytajac te posty zastanawiam sie kto wymyslił forum i co mial na celu , dzielic sie informacjami;
poznac wiadomosci innych
a moze ich opinie na dany temat
czy moze chcial kogos obrazic publicznie pobluzgac
po co taki ktos wymyslil bana?
a no pewnie dlatego ze kto zaczol spamowac nie na temat ,
ban ban ban najlepiej taki ktorego nie da sie obejsc , to by zmusilo niektorych do zastanowienia sie nad tym jakimi sa idiotami i co reprezentuja swoimi wypowiedziami,

Yaugardo
13-02-2008, 18:54
@Yaugardo

Moim osiagnieciem jest to, ze nigdy nie musialem sie pytac moich przelozonych czy moge kogos zabic, bo takich nie mialem w przeciwienstwie do ciebie. Gdybym zabil zla osobe co najwyzej musial bym oddac bp i blessy, a ciebie u*****li by z miejsca gdy mial bys pzta.

Co do Imhreeya protektorujacego nas, to nie bylo tak ze go znalismy i tu przyszlismy. Poprostu wybralismy random server, gdzie nie ma 200 lvli i zaczelismy gre, a tak sie zlozylo ze Taer znal troche imhreeya z kyry czy skads tam. Ujebalismy tym squadem wiecej osob niz kazdy z was moze to sobie wyobrazic. Moge sie zalozyc, ze polowa czytajacych to forum padlo od naszych noob charow; "come small dp venore, I am waiting here". Best frag z noobow? :) Alith. Nawet nie chce mi sie liczyc ile osob padlo od main charow, bo bysmy liczyli dlugo...

Wg. mnie to jest jakies tam osiagniecie, bo szczerze mowiac jebie mnie jakis koles, ktory wbil sobie 200 lvl i boi sie zaatakowac noob chara, ktory go bije.

Vanum sie rozpadlo, stracilem kolejnego chara (chodz pewnie nie na dlugo) i mam w to wyjebane (jak by to studnia powiedzial). Gram sobie na xerenie ze znajomymi, najwyzej nas wyjebia poraz kolejny, ja sie smucil nie bede, bo jestem pewny, ze zanim nas wykopia, ludzie beda pamietali o nas dlugo, tak samo jak to bylo na kazdym serverze jakim gralismy.

Wiec zycze powodzenia grajac z mysla ze "ziomus" z gildii moze Cie zabic, bo mu zabiles kolege lvl 50 :baby:

Gralsicie gdzie chcieliscie i mnie to nei obchodzi dostawaliscie kicki ale to tzw part of the game. Wiesz ze Ciebie szanuje(szanowalem?) i naprawde klade na to kogo moge zabic a kogo nie moge

kafior
13-02-2008, 19:27
Gralsicie gdzie chcieliscie i mnie to nei obchodzi dostawaliscie kicki ale to tzn part of the game. Wiesz ze Ciebie szanuje(szanowalem?) i naprawde klade na to kogo moge zabic a kogo nie moge

Zycie przydupasa, ktory o wszystko sie musi pytac "kolegow" jak to Asmit ujal : ))

Wiesz, u nas bylo tak, ze jesli ktos krzywo na nas spojrzal padal od main badz nub charow, a ty co mozesz zrobic? Powyzywac i pozalic sie na forum ehehe

Yazza
13-02-2008, 20:20
juz dawno nie gralem, moze mi ktos powie jak tam sprawy obsidi?

Yaugardo
13-02-2008, 20:24
Zycie przydupasa, ktory o wszystko sie musi pytac "kolegow" jak to Asmit ujal : ))

Wiesz, u nas bylo tak, ze jesli ktos krzywo na nas spojrzal padal od main badz nub charow, a ty co mozesz zrobic? Powyzywac i pozalic sie na forum ehehe

Wierz mi ze moge wiecej od Ciebie, jezeli bys byl naprawde taki mega super elo an rapie kozak na obsidi to bys teraz nie gral na noob-pvp.

A co do Obsidi
Ja to na Obsidii wojna za wojna, insulty polaczkow in game itd czyli po staremu

Shandowsky
13-02-2008, 20:26
@Yaugardo

DOBRZE POWIEDZIANE

Yaugardo
13-02-2008, 20:32
DOBRZE POWIEDZIANE

IDZ SIE DALEJ CHWAL ZE TO TY JAKO 1 ZROBILES FULL DRUIDA!!! albo obierac ziemniaki, orac pole, kopac grzadki, pasc swinie bo to twoje miejsce kolego

Slayer-Nuddle
13-02-2008, 20:38
IDZ SIE DALEJ CHWAL ZE TO TY JAKO 1 ZROBILES FULL DRUIDA!!! albo obierac ziemniaki, orac pole, kopac grzadki, pasc swinie bo to twoje miejsce kolego

Ciebie naprawde bija w domu. Jutro Walentynki - ciekawe, ciekawe....

Yaugardo
13-02-2008, 20:41
Ciebie naprawde bija w domu. Jutro Walentynki - ciekawe, ciekawe....

Dasz mi serka ?

Pussy'Aka'serek
13-02-2008, 20:50
Ironia?
Jedyne co możesz dostać do strupa z pizdeczki do polizania :baby:

Pussy'Aka'serek
13-02-2008, 20:59
Mam problem!

Ostatnio zostałem posądzony o kradzież złotówki! A oto jak to sie stało...
Do baru przyszło trzech facetów. Powiedzieli że chcieli zamówić kubełek z serkiem. Dali mi 30 złotych. Przyniosłem kubełek ale serek kosztował 25 złotych. Trzej panowie zaczęli się kłócić jak podzielą się 5 złotymi po równo, więc zaproponowałem, że ja wezme sobie 2 złote napiwku, zostanie 3 złote wiec każdy z nich dostanie złotówke. Oni się zgodzili. Zjedli serek i nagle jeden wyskoczył do mnie z ryjem (że tak brzydko napisze) i mówi tak: "Jesteśmy we trzech. Każdy z nas miał banknot 10 złotowy. Pan oddał nam po złotówce reszty czyli każdy z nas zapłacił po 9 złotych, co daje sume 27 złotych. Pan wziął sobie 2 złote, co daje 29 złotych. I wyrzyknął "GDZIE JEST ZŁOTÓWKA!?"

W tym momencie zostałem zbluzgany i straciłem moich pierwszych klientów. Czy jest ktoś kto może mi to wytłumaczyć? ;(

zielaq
13-02-2008, 21:07
@archin

asmit moze mowic o takich rzeczach , ale kto jak kto , Ty powienienes skulic sie i zamknac morde bo smieja sie z ciebie koledzy z gildi , i opowiadaja jaki jestes fajny jak im na blessy dasz.

Slayer-Nuddle
13-02-2008, 21:24
Pussy
Yaugardo bedzie nasza suka doswiadczalna. Mam specjalny "czarny" ser na takie okazje... ;)

Pussy'Aka'serek
13-02-2008, 21:33
Nie, nieeee ;) Ja LoFfCiAm YaUgArDo! <sex>

Slayer skarbie mam chcice ;( Weź mnie teges...

zielaq
13-02-2008, 21:38
Wmv Realesed on youtube

part1

http://www.youtube.com/watch?v=9VBFCmu98MQ

part2

http://www.youtube.com/watch?v=fUw5eV8XdbQ

Yaugardo
13-02-2008, 22:04
Nie, nieeee ;) Ja LoFfCiAm YaUgArDo! <sex>

Slayer skarbie mam chcice ;( Weź mnie teges...

JA Ciem Tesh skarbie

Fin'er
13-02-2008, 22:15
@ Pussy

9 + 9 + 9 = 27zł ( 3 zł zwrotu )

Serek - 25 zł ( 27 - 25 = 2 zł napiwku )

Jak dla mnie wszystko pasuje ;)

@ Nebula team
Znałem 3 z Was, i naprawdę spoko jesteście a nie tam jak Was nazywają "Geje" :). Ale Asmit, nie obrastaj w piórka... bo bez kumpli byś sam nic nie zrobił. Więc to "TWOJE" osiągnięcie, trzeba zamienić na "WASZE" osiągnięcie, czyż nie ?

@Bart
Plebsem się nie przejmuj :)

Pussy'Aka'serek
13-02-2008, 22:24
@ Pussy

9 + 9 + 9 = 27zł ( 3 zł zwrotu )

Serek - 25 zł ( 27 - 25 = 2 zł napiwku )

@1
po 9 złotych zapłacił każdy już po zwrocie reszty bo każdy z nich miał 10 i dostał reszty złotówke.

@2
masz racje i wszystko skopałeś :(

Chciałem żeby się pomęczyli ale...

@Rolnik:

Załóżmy że pożycza mi 100kk. 50kk teraz i 50kk później. Przejdźmy do rozliczenia! Rolnik wisi mi 50kk ale ja jemu tez 50kk czyli jesteśmy kwita. Zgadza się? :D

axio90
13-02-2008, 22:47
asmit i kalafior

przeceniacie sie,
zabijanie pod dp sd bombami to zadna filozofia a cwaniaczenie maincharami i napadanie w kilku na jednego tez zadnym osiagnieciem nie jest. sami zreszta sie o tym przekonaliscie bo wlasnie macie kicka z nastepnego serva :cup:

cya nikt tu po was nie bedzie plakac ;)

btw
w miedzyczasie pokazaliscie jacy z was zlodzieje okradajacy "best friendow z nebuli" warcholy i wielkie mordy do cwaniaczenia na forach, podczas wojny nic nie pokazaliscie.
Moze do wojny trzeba czegos wiecej niz bota na skarabach i zabijania nad dp z sd.

nie raz juz pisalem ze bede sobie dalej spokojnie z bolta strzelal do gsa gdy wy bedziecie grzac lawy w dp i prosze jak zwykle sie sprawdzilo :>

Fin'er
13-02-2008, 23:19
http://i142.photobucket.com/albums/r96/Fingregher/Twaroek.jpg

@ Pussy

Dziękuje, przesyłka ekspresowa

kafior
13-02-2008, 23:59
asmit i kalafior

przeceniacie sie,
zabijanie pod dp sd bombami to zadna filozofia a cwaniaczenie maincharami i napadanie w kilku na jednego tez zadnym osiagnieciem nie jest. sami zreszta sie o tym przekonaliscie bo wlasnie macie kicka z nastepnego serva :cup:

cya nikt tu po was nie bedzie plakac ;)

btw
w miedzyczasie pokazaliscie jacy z was zlodzieje okradajacy "best friendow z nebuli" warcholy i wielkie mordy do cwaniaczenia na forach, podczas wojny nic nie pokazaliscie.
Moze do wojny trzeba czegos wiecej niz bota na skarabach i zabijania nad dp z sd.

nie raz juz pisalem ze bede sobie dalej spokojnie z bolta strzelal do gsa gdy wy bedziecie grzac lawy w dp i prosze jak zwykle sie sprawdzilo :>

Ja gram na npvp wiec nikt mnie nigdzie nie wyjebie. Tak, jestem z tego dumny. Wreszcie korzystam z blackd tyle ile moge.

ps. kto teraz expi z boltow?:| chyba na otsie 7.4 grasz.

bencio
14-02-2008, 00:40
Ejj

Obrzydziliscie mi serki na cale zycie :(
A ten serek raciborski co go finer sfotografowales to obrzydliwie musi smierdziec, jakos dziwnie wyglada. Jakby nadpsuty ?

Asmit
14-02-2008, 00:41
Bez kolegow nigdy nic nie zrobisz. Myslalem, ze to oczywiste... No, ale z drugiej strony to kolegow prawdziwych to duzo nie ma, poniewaz 80% "ziomkow" wyjebala by Cie na kase, gdyby tylko mogla. Zreszta mogliscie to zobaczyc nie raz :) Kazdy jest kolega, gdy czegos potrzebuje :confused:

Hail Dedal :D

Pussy'Aka'serek
14-02-2008, 00:50
[xXx] (nie chce spamować moim serkiem)

@ Pussy

Dziękuje, przesyłka ekspresowa

AHAHAHAAHHAHAAHAHHAHAHAHHAA. CZŁOWIEKU ROZBROIŁEŚ MNIE! :D KOCHAM CIE!

Ejj

Obrzydziliscie mi serki na cale zycie :(
A ten serek raciborski co go finer sfotografowales to obrzydliwie musi smierdziec, jakos dziwnie wyglada. Jakby nadpsuty ?

Szczerze mówiąc teraz tak na serio to jak sobie pomyśle o 80 letniej pomarszczonej staruszcze, która tylko leżała i przez 2 lata się nie myła a grzyba na broszce to ma takiego że szpachlą nie zdrapiesz i nawala z "pieroga" serek ktory później masz jeść to chce mi sie rzygać :p

Ale nie ma co! Kręcimy beke dalej :D

No i stało się! po 00:00 więc mamy walentynki!

Miłość jest piękna gdy ktoś kochać umie,
Gdy jedno serce drugie rozumie.
Gdy kocha jawnie, nie kocha skrycie
I kochać będzie przez całe życie.

Tu coś ode mnie i mam nadzieje ze dacie coś od siebie bo mam sporo dupeczek na gg a nie wypada pizgać tego samego do wszystkich.

Pyro Aris
14-02-2008, 02:34
Wmv Realesed on youtube

part1

part2

moze to tylko u mnie ,ale part 1 wylacza mi sie na tym jak Rey Albey (jakos tak) pada ,tez tak macie ?

Piesek
14-02-2008, 03:19
moze to tylko u mnie ,ale part 1 wylacza mi sie na tym jak Rey Albey (jakos tak) pada ,tez tak macie ?

U mnie dziala normalnie :) nie wiem sprobuj u kogos innego moze albo jeszcze raz odtworz u siebie ;)

Ptak~
14-02-2008, 09:24
u mnie tyz dziala dobrze

@ axio

czasy, kiedy mogles byc solostylerem, skonczyly sie 2 lata temu.

Hepul
14-02-2008, 11:33
Wmv Realesed on youtube

part1

part2

Dzieki Zielaq

Leondoris
14-02-2008, 12:03
Zastanawiam sie nad zmianą świata dlatego chciałbym zapytać o kilka rzeczy, a mianowicie:
-jakie są ceny itemów z poi i anni?
-czy są jakieś wojny (a raczej czy wojna NG vs LS dalej trwa?) i czy dużo PA od rządzącej gildii
-i chyba najważniejsze czy warto zaczynać tu grę?

Nedomanus
14-02-2008, 13:43
ceny hujowo niskie : ) ave i takie tam kolo 100k, softy 250-350k, sova za 700 k juz mozna zakupic
PA jak skurwysyn zwlaszcza dla PL
wojna LS vs NG skonczyla sie dawno, teraz NG wygralo z saint, sainci pare snekow robia co jakis czas.

co do grania tu - jak lubisz jak cie bija no reason to zapraszamy : ) a tak na serio bez jakichkolwiek znajomosci u swe to nie ma co...

@tworcy filmu...
z profanka hymnu to juz przesadziliscie. do reszty nic nie mam

Pussy'Aka'serek
14-02-2008, 14:44
:berserk:Kupal mi dupsko ściska. Lece wycisnąć! Ciekawe jaka pójdzie.

P.S. Później zrobie edita i opowiem jak było.

Ptak~
14-02-2008, 15:59
sova mozna i za 400k kupic juz.

Arha
14-02-2008, 16:37
Zastanawiam sie nad zmianą świata dlatego chciałbym zapytać o kilka rzeczy, a mianowicie:
-jakie są ceny itemów z poi i anni?
-czy są jakieś wojny (a raczej czy wojna NG vs LS dalej trwa?) i czy dużo PA od rządzącej gildii
-i chyba najważniejsze czy warto zaczynać tu grę?

ujmę to tak: masz dużo kaski na kupowanie co chwila bohów to server jest w sam raz

Yaugardo
14-02-2008, 16:39
Aaaaa narzekacie

Fin'er
14-02-2008, 16:55
Będziesz cicho, błagał swe o litość, udawał hiszpana, lizał dupę Pephiemu - nie będzie źleeeeeeeeeeeeeeeee :D.

^^

A tak poważnie, da się wyżyć , chyba że masz zapędy dyktatorskie to raczej odpada - ten dom jest już zajęty :)

Yaugardo
14-02-2008, 17:14
Będziesz cicho, błagał swe o litość, udawał hiszpana, lizał dupę Pephiemu - nie będzie źleeeeeeeeeeeeeeeee :D.

^^

A tak poważnie, da się wyżyć , chyba że masz zapędy dyktatorskie to raczej odpada - ten dom jest już zajęty :)

woooooooooooooooooooooooooooooooo

Omni
14-02-2008, 18:25
Pephy hehe nawiazujac do tego filmiku "http://www.youtube.com/watch?v=fUw5eV8XdbQ" i do mojego deda. Napisaliscie tam "For the end....Polish Style". Jezeli moj missclick jest "Polish Style" to dlaczego nie dodaliscie tam twojego "Noob Style" jak zabiles Waxxiego, a pozniej sam padles?hehe

Slayer-Nuddle
14-02-2008, 19:07
Pephy hehe nawiazujac do tego filmiku "http://www.youtube.com/watch?v=fUw5eV8XdbQ" i do mojego deda. Napisaliscie tam "For the end....Polish Style". Jezeli moj missclick jest "Polish Style" to dlaczego nie dodaliscie tam twojego "Noob Style" jak zabiles Waxxiego, a pozniej sam padles?hehe

Oko za oko, zab za zab. To pewnie za to: http://pl.youtube.com/watch?v=Ke8tKdEdYqw&feature=related

Omni
14-02-2008, 19:11
Ja tego nie robiłem, bo nie zamierzałem nikogo ośmieszać.

Ale jeśli ktoś żartuje sobie ze mnie, to ja odpłace sie tym samym.

Jak to ktoś kiedyś mądrze powiedział "nie ma co się w tańcu pierdolić" : http://www.youtube.com/watch?v=3iqk-fhOuE4

Slayer-Nuddle
14-02-2008, 19:17
Ja tego nie robiłem, bo nie zamierzałem nikogo ośmieszać.

Nie mowie, ze ty. Mowie ze ktos, kto chcial osmieszyc NG i ktos, kto mial dostep do filmikow.

Arha
14-02-2008, 19:59
http://pl.youtube.com/watch?v=F4G53lo8RzI

rozjebalo to mnie D: moze stare ale jare

Omni
14-02-2008, 20:02
http://pl.youtube.com/watch?v=F4G53lo8RzI

rozjebalo to mnie D: moze stare ale jare

Nie ma to jak wiedzieć gdzie jest PZ. Wiem ze i tak mial skula to wygladało to jakby chciał wbić do pzta ;p

Arha
14-02-2008, 20:02
A tak co do tego hymnu, Pephy juz jestes szwedem czy co ? ze dajesz filmiki gdzie jada po Twojej narodowosci? ;o

Ptak~
14-02-2008, 21:21
no to z mannowem stare ale dobre. nie chcial wejsc do pz, tylko poprostu go minimalnie przymrozilo i zamiast 1 skosu poszly 2. co nie zmienia faktu, ze ktos z jego chara napisal zbyt ostrego posta i jak go ujebali, to mogl sie w dupe ugryzc.

a pephy juz ze mna siedzi na syberii i meczy misie, wiec nie jest juz polakiem.

@ dyszcz

w zyciu czasem trzeba wiedziec, kiedy wstac, a kiedy siedziec. zią.

Paszczaq
14-02-2008, 22:32
elo ziomy
Zajebiste forum 8o
Zajebiste teksty, podoba mi sie.
Przenosze sie do Was chlopaki, lubie takie klimaty
Ahaha
:*

:cup:

Sera dajcie !!

bencio
14-02-2008, 22:48
elo ziomy
Zajebiste forum 8o
Ahaha

Sera dajcie !!

no jak zaczynasz grac to ja jako stary wyga moge ci dac bo mam sporo w depod :) dam ci fajny armor i spodnie i helm wszystko scale bardzo dobre dla nowego na obsidi bo jak cie kto napadnie to troche szkoda stracic ale nie bardzo.
Mi kilka razy wypadlo jak mnie inni zbili albo potwory, dam ci tez sworda albo mace kósz nie dam bo som drogie i sprzedaje je jak wyluce odrazu.
mam tesz buty i sporo bagow bo zbieram na takie okazje i mam helmety skórkowe i takie od krasnali tarcze od krasnali selam bo som drogie tak samo jak kósze ale dam innom tarcze jak zechcesz.
napisz mi na private to sie umowimy.
Ciesze sie ze bende mial kolege :D kiedys zabiore ciebie na duzego pajonka co mieszka nad venore ale to straszny potwor wiec trzeba mocnom ekipe na niego. ale spoko juz kilka razy na niego chodzilem z ziomalami z thais. pozdro

Pussy'Aka'serek
14-02-2008, 23:51
elo ziomy
Zajebiste forum 8o
Ahaha

Sera dajcie !!

Tylko jakiego bo jest sporo rodzajów!

No i zaczęło się! Praca wre pełną parą. Nikt sie nie obija. Dzisiaj pod Carlin depo dostałem prywatną wiadomość: "1kg serka pls". Zero obijania się, zero papraniny. Pełny profesjonalizm! wywaliłem garnek, dwie vialki, pare kości i innych składników. Klient na własne życzenie wszystko zamieszał i mmmm! PYSZNE! Oczywiscie wszystko na koszt firmy. Serek 4ever!

Mamy w planie dodanie do Menu Bigosu! Ale to jeszcze wersja beta.

Więcej informacji na stronie: wuwuwu.serekzpussy.cieudusi.kom.pl.br

Piesek
14-02-2008, 23:55
@Vylkano

dla Ciebie z okazji walentynek
http://pl.youtube.com/watch?v=HtUg639jPLg
:* xDDDD

Paszczaq
15-02-2008, 00:27
@bencio
Juz Cie lubie chlopie !
Jakbys mógl mi sprezentowac taki skórkowy secik plus skorkowy helmet to byłbym bardzo wdzięczny :p

@pussy
co do serów to preferuje śmierdziele. Ostatnio na przyklad mialem do czynienia z takim starawym, co już sie rozkładal i wydzielał gryzącą ostrą woń. Efektem spożycia były cuchnące pięrdniecia. Co ja piszę - próba cichego delikatnego pierdnięcia - ostatecznie kończyła sie zabrudzeniem gaci

15-02-2008, 00:41
bencio ftw

Pussy'Aka'serek
15-02-2008, 00:45
@bencio
Juz Cie lubie chlopie !
Jakbys mógl mi sprezentowac taki skórkowy secik plus skorkowy helmet to byłbym bardzo wdzięczny :p

@pussy
co do serów to preferuje śmierdziele. Ostatnio na przyklad mialem do czynienia z takim starawym, co już sie rozkładal i wydzielał gryzącą ostrą woń. Efektem spożycia były cuchnące pięrdniecia. Co ja piszę - próba cichego delikatnego pierdnięcia - ostatecznie kończyła sie zabrudzeniem gaci

Czy mamy do czynienia z ciepłym zafajdaniem gaci (czyt. zabrudzeniem dwóch zlepionych już pośladków rozwolnieniem)?

Kuan Ti
15-02-2008, 00:55
hauahahahah Gader \o/\o/\o/\o/:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* moj ty kochany boterkU:D

a tak btw wiesz jak lowic ryby w ***********?:D:*:*:*:**:p

Piesek
15-02-2008, 01:11
hauahahahah Gader \o/\o/\o/\o/:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* moj ty kochany boterkU:D

a tak btw wiesz jak lowic ryby w ***********?:D:*:*:*:**:p

w cavebotcie daj sobie

FishX i GotoScriptLine0

wlaczasz cavebota i lowi ;p

Kuan Ti
15-02-2008, 02:14
BArdzo dziekuej Leonku:*:*:*:*:*:<3<3<3<3:)

bencio
15-02-2008, 02:14
Więcej informacji na stronie: wuwuwu.serekzpussy.cieudusi.kom.pl.br

ten linka ma błenda. Nie dziala

@Paszczak

ejj moge ci dac lepsze. Skórkowy to juz z Rooklandu przemycisz. Uderzaj potem do Carlin jakby co. Carlin moje miasto.

Kuan Ti
15-02-2008, 02:22
ale kochany daj jeszcze zeby przestal lowic jak ma full capa:D i zeby przestal lowic jak nie ma juz ryb albo robakow;d
a normalnie cie zerzne;d

Piesek
15-02-2008, 02:40
ale kochany daj jeszcze zeby przestal lowic jak ma full capa:D i zeby przestal lowic jak nie ma juz ryb albo robakow;d
a normalnie cie zerzne;d

jeszcze w sumie tego nie opracowalem bo nie lowilem za duzo xD

ma ktoś c legi na sell lub chce sie zamienic za blue legsy? xd

Pyro Aris
15-02-2008, 05:20
ten linka ma błenda. Nie dziala

@Paszczak

ejj moge ci dac lepsze. Skórkowy to juz z Rooklandu przemycisz. Uderzaj potem do Carlin jakby co. Carlin moje miasto.

myslalem ,ze thais :D

Sushinronek
15-02-2008, 06:25
Wiec Chlopaki gralem na Obsidi poteznego lvl to moze nie mialem ale cos tam bylo:p No i znam troche Histori....I bylo wszystko ok...Wojna NG vs LS no i...pewnego dnia po dluzszym Retired...wbilem sie i uslyszalem Tekst "Pephy Pedal Polske Sprzedal" Jakos tak...no i sie zdziwilem...;] Wiec tak sie k****wa zastanawiajac moze tak by polaczyc caly PL team i wy***ac tych Swe z serva...czy nie da rady :baby::baby::baby: ;( To tylko taki maly Pomysl Po jakiego chu...miec konflikt miedzy PL -.- Ja Gram na Emperze...i tam jakos Wszysyc PL trzymaja sie razem....a na Obsidi MASAKRA!!!!!!! Co nie zmienia Faktu...ze naprawde zawiodlem sie ze Pephy...zmienila NARODOWOSC -.- pzdr for Yugardo chyba dobrze xD Zielony here ;p

Dalanther
15-02-2008, 07:53
Wiec Chlopaki gralem na Obsidi poteznego lvl to moze nie mialem ale cos tam bylo:p No i znam troche Histori....I bylo wszystko ok...Wojna NG vs LS no i...pewnego dnia po dluzszym Retired...wbilem sie i uslyszalem Tekst "Pephy Pedal Polske Sprzedal" Jakos tak...no i sie zdziwilem...;] Wiec tak sie k****wa zastanawiajac moze tak by polaczyc caly PL team i wy***ac tych Swe z serva...czy nie da rady :baby::baby::baby: ;( To tylko taki maly Pomysl Po jakiego chu...miec konflikt miedzy PL -.- Ja Gram na Emperze...i tam jakos Wszysyc PL trzymaja sie razem....a na Obsidi MASAKRA!!!!!!! Co nie zmienia Faktu...ze naprawde zawiodlem sie ze Pephy...zmienila NARODOWOSC -.- pzdr for Yugardo chyba dobrze xD Zielony here ;p

Tak katastrofa! Pephy "zmienila" narodowość! To już koniec i nic więcej nie da się zrobić bez niego.

Slayer-Nuddle
15-02-2008, 08:14

Kazdy moze pomazyc... :D

Piesek
15-02-2008, 10:02

Tak niestety to jest prawda :( Jak idę pić z nim wódkę to muszę za*******ać z wielkim słownikiem Pol-Swe i Swe-Pol bo ni chuja nie wiem co on do mnie gada :(

@Hepul

Dobra piłem teraz mi nie wchodzi się kurwa czepiasz detali -.-

Hepul
15-02-2008, 11:27
Tak niestety to jest prawda :( Jak idę pić z nim wódkę to muszę za*******ać z wielkim słownikiem Pol-Swe i Swe-Pol bo ni chuja nie wiem co on do mnie gada :(

Od kiedy ty z nami wódkę pijesz?;o

Yaugardo
15-02-2008, 11:41
Od kiedy ty z nami wódkę pijesz?;o

a 18 jest;P

bencio
15-02-2008, 13:00
myslalem ,ze thais :D

No bo ja musze cos wyjasnic
za pierwszym razem urodzilem sie w carlin i jest tu mi fajnie i mam duzo kolegow z ktorymi gadamy sobie calen czas ale kiedys mi kolega taki real friend powiedzial ze on jest z thais i ze tam jest lepiej bo tam duze levele czasem zachodzom po cos. Dlategp ja wyszedlem z rorka i teraz tez mieszkam w thais i jak chcem pogadac z ziomami z thais to nie ma problemu, relog i gadam. Wienc moj main char jest rodowitym Carlinaninem a inny tez dobry char jest z Thais. Drugi char to tez ben ale ma dopisek ze jest drugi bo sie pozniej urodzil.
Latwiej jest przeciez sie przelogowac i gadac niz isc przez cala gre i dopiero gadac. Zreszta po drodze jest pustynia daraszia a tam napadaja i pekuja bo mysla ze ja mam kase ze sobom. ;)

Kuan Ti
15-02-2008, 14:10

to raczej nie mozliwe bo z niektorymi psami ciezko razem walczyc.
Na emperze graja ludzie z Polski tylko dzieki temu ze jest tam moj rl Okon Tiger i jakos tam trzyma to wszystko, bo gdyby nie on to raczej by tam Polacy nie pograli:]

Allirav
15-02-2008, 17:45
Bencio Rox !!

Z tych wszystkich pizdeczek serków i innego spamu tylko Bencio wywołuje uśmiech na mojej twarzy :D:D

Pozdro ;)

Ptak~
15-02-2008, 18:44
Name: Pephy
[...]
Real name: Sämme
Position: Tutor

:o:o:o:o:o

InvisibleWound
15-02-2008, 19:37
waldorio i don foozie maja lepsze ;p

kto druga 200? waptor czy 'szfecki michas' ?
jedziesh pephy!111111

Dalanther
15-02-2008, 19:41
Pephy się sprzedał za 1,5k euro :)

zielaq
15-02-2008, 20:02
19:03 You advanced from Level 187 to Level 188.

\m/

Nattii
15-02-2008, 20:43
19:03 You advanced from Level 187 to Level 188.

\m/

Grattis för level min kära bror Sämme!
Jag hoppas du klirrar 200 före Waptor :)

;]

Piesek
15-02-2008, 21:22
Grattis för level min kära bror Sämme!
Jag hoppas du klirrar 200 före Waptor :)

;]

ge mig boh eller dö Natalko z siusiakiem !xDDDDDDDDDD

Nattii
15-02-2008, 21:30
Det är det inte siusiak, det är monsterkuk :> Pieseczku :*

bencio
15-02-2008, 21:45
ejj ale ja nic nie rozumiem po niemiecku ;/

Rena , a ty jestes facet czy baba? Bo jesli facet to chyba cos nie teges.
Przyznaj sie w koncu bo mi sie rodzajniki myla :(
W jednym depod mowia ze to facet, a w drugim ze baba.

Piesek
15-02-2008, 22:03
Det är det inte siusiak, det är monsterkuk :> Pieseczku :*

Jag har stora bröst och är kĺt

@Bencio

to jest naprawdę baba ;p podejrzewam, że część ludzi z saint gada, że to facet, bo są zazdrośni, że ona z NG nie wyleciała...

Ptak~
15-02-2008, 22:09
koniec pierdolenia. starogardzka na stol.

bencio
15-02-2008, 22:13
@ Piesek to ok , powiem chlopakom w depod :)
I sory Nattii

Nattii
15-02-2008, 22:26
A nie prawda bo ja lece z serwera ;x

Btw. może i baba ale za to ten monsterkuk <3

Piesek
15-02-2008, 22:32
koniec pierdolenia. starogardzka na stol.

haha to wpadaj jutro do Wrocka bo stawiam flachę za 100lvl ^^

Allirav
16-02-2008, 00:00
Starogard sux :( Bols _/

Piesek
16-02-2008, 00:46
23:44 Hepul Drin [100]: 23:40 You advanced from Level 99 to Level 100.

Gz szmatławcu ^^ Masz explocka 1 lvl mniej niż ja ;p

Dalanther
16-02-2008, 00:54
Gz Taban ;)
No to następna połóweczka Starogardziaka się szykuje ;D

Hepul
16-02-2008, 02:31
Gz Taban ;)
No to następna połóweczka Starogardziaka się szykuje ;D

heh;) Czyli dziesiaj PIJEMY !!

Pyro Aris
16-02-2008, 03:04
co do reny to facet raczej by nie gadal kobiecym glosem

Ptak~
16-02-2008, 08:09
to juz nie odnosnie nati, ale zdziwilbys sie, gdybys zobaczyl amerykanskie 'laski' mowiace ci przez telefon o roznych igraszkach ;)

Omni
16-02-2008, 10:49
to juz nie odnosnie nati, ale zdziwilbys sie, gdybys zobaczyl amerykanskie 'laski' mowiace ci przez telefon o roznych igraszkach ;)

A co SUV widziałeś?:p

btw. ostatnio spotkałem Błażeja(Don Demonslayera)w VC mówił coś o jakimś małym meetingu w BDG, ale był tak najebany że nie pamiętał czy: ten meeting ma sie odbyć, czy już sie odbył. Coś o tym słyszałeś?

Ptak~
16-02-2008, 12:14
mial byc ale narazie nie ma ludzi xd

Omni
16-02-2008, 14:12
Ahhh ludzie zawsze sie znajdą, tylko ktoś musi to zorganizować.B)

Collel
16-02-2008, 16:27
Mannow Banished: until Feb 23 2008, 14:47:59 CET because of advertisement not related to game

:/

-Szary-
16-02-2008, 16:28
żul..... :(

Thavenix
16-02-2008, 16:33
Banished: until Feb 23 2008, 14:47:59 CET because of advertisement not related to game

Name World Status
1. Mannow Obsidia online

lol xd

Collel
16-02-2008, 16:36
@up

Co to qrde jest ma bana a online jest xD :(

Arha
16-02-2008, 16:40
tez tak mialem :D da loga i nie zaloguje sie juz xDD

Kaktus92
16-02-2008, 17:43
Więc może nie da loga xD

kafior
16-02-2008, 18:06
Więc może nie da loga xD

Tia, bo tibia to jego zycie.

Pussy'Aka'serek
16-02-2008, 18:07
Czas na piosenke!

Kolorowe kredki w pudełeczku noszę,
Kolorowe kredki bardzo lubią mnie,
Kolorowe kredki kiedy je poproszę,
Namalują wszystko to co chcę.

Namalują domek i na płocie kota
I wesołe słonko na pochmurne dni
A gdy w kosmos lecieć przyjdzie mi ochota
Prawdziwą rakietę namalują mi.

Kiedy jestem smutny, zawsze mnie pocieszą,
Siadamy przy stole i one i ja.
Malują cudownie, małpkę taką śmieszną,
Słonia na huśtawce i w rakiecie lwa.

Ahhh te stare czasy.:confused:

Serek.

Collel
16-02-2008, 22:15
@up
To nie jest smieszne....

Fin'er
16-02-2008, 22:22
Czas na piosenkę

Ćwierkają wróbelki od samego rana
Ćwir, ćwir dokąd idziesz Marysiu kochana ? ( x 2)

A Marysia na to śmieje się wesoło,
Szkolny rok się zaczął więc idę do szkoły ( x 2)

Fin'er - amator raciborskiego.

InvisibleWound
16-02-2008, 22:54
Ćwierkają wróbelki od samego rana
Ćwir, ćwir dokąd idziesz Marysiu kochana ? ( x 2)

A Marysia na to śmieje się wesoło,
Szkolny rok się zaczął więc idę do szkoły ( x 2)

Fin'er - amator raciborskiego.

to tez nie jest smieszne.

Fin'er
16-02-2008, 23:03
@up

Patologiczny szkodniku, bzdurzysz Waść Pan... oj bzdurzysz ;)

bencio
17-02-2008, 01:06
Jak chodzilem do przedszkola to disco polo bylo na topie. Spiewalismy na wszystkich imprach w przedszkolu "bo wszyscy Polacy to jedna rodzina" Bayer Fulla
a i i jescze o tych pieskach co załamały kladke - sibĄ sibĄ tralalala.

pozdro

Paszczaq
17-02-2008, 01:26
Bo wszyscy Polacy to jedna rodzina
Starszy czy młodszy chłopak czy dziewczyna

Hej, hej bawmy się
Hej, hej śmiejmy się

xD

Romas1
17-02-2008, 09:43
Taki maly taki duzy moze swietym byc, jak i ja tak i ty moge swietym byc, taki chudy taki gruby moze swietym byc...

Sir...
17-02-2008, 10:09
Feb 17 2008, 09:03:54 CET Killed at Level 74 by Archin

I jak nie trzymac ze szwedami jak polacy swoich bija ;s

Piesek
17-02-2008, 10:25
Feb 17 2008, 09:03:54 CET Killed at Level 74 by Archin

I jak nie trzymac ze szwedami jak polacy swoich bija ;s

Jak Ci napisałem:

09:07 Gader [102]: to jest walka za lepsza obsidie i za to ze swe Pauja polakow ;)

btw. od dziś lepiej żeby real to saint byli offline bo będzie zemsta i przedłużę swojego rsa ;)

@down

zamknij pizdę, co?

Dedalek
17-02-2008, 13:42
@Gader
A kto Cię tak perfidnie okłamał, że my walczyliśmy o lepszą Obsidie? Ja walczyłem za swoją wolność i możliwość gry bez bycia szwedzkim pomiotem, ale kto co lubi prawda?

17-02-2008, 14:14
2 up za maly jestes piesku zeby tak sie do mojego dedala odnosic ;)
jedyne co na tej wojnei zrobiles to padlem pare razy i huj cie widzieli a sie zachowujesz jakbys conajmniej wyjebal pol saint bez niczyjej pomocy

Ptak~
17-02-2008, 14:16
@ gader

chociaz ogolnie nie lubie ludzi z nebuli, bo niektorym niekiedy sloma z butow wylazi, zachowuja sie jak reszta polakow, a stac ich na cos wiecej, to musze tu dedalowi racje przyznac. tylko kiroy pisze na forum, ze walcza za lepsza obsidie. a reszte sobie powoli ludzie dopowiadali.

Piesek
17-02-2008, 14:35
jedyne co na tej wojnei zrobiles to padlem pare razy i huj cie widzieli a sie zachowujesz jakbys conajmniej wyjebal pol saint bez niczyjej pomocy

Ja do niego nic obrazliwego nie napisalem :) jezeli chodzi Ci o tego edita z "zamknij pizde" to nie do niego popatrz na czas edita i czas napisania psta przez Dedmita ^^ Byl tam post z piosenka...naszczescie usuniety zostal :) co do wojny pomagalem, poznalem wielu ciekawych ludzi, padlem tylko 2 razy, kilka razy sie na mnie czailiscie, bylem na prawie kazdej akcji, moze nawet zabijalem noobchary, moze bilem Saintow, ale staralem sie cos robic i moje postanowienie wypelnilem.

@Suv

Nasz drogi Rolniczek takze tak gadal, a to on dzis nawbijal fragow. :)

FaZzoR
17-02-2008, 19:56

Wielki sie odezwał ! Pół NG wyjebałeś, nie?

17-02-2008, 20:17
a ok to sory nie wiedzialemo tej piosence ;]

Piesek
17-02-2008, 22:28
a ok to sory nie wiedzialemo tej piosence ;]

hehe spoko (;

Arha
17-02-2008, 23:28
Wielki sie odezwał ! Pół NG wyjebałeś, nie?
napewno wiecej niz ty saint

Yaugardo
18-02-2008, 15:23
napewno wiecej niz ty saint

:( to żeś mu pojechał. :(

Ptak~
18-02-2008, 15:27
wszyscy sobie jedziecie. jebnij w kieluna :c

Nattii
18-02-2008, 15:35
uderz w puchara :D:D:D :cup:

Romas1
18-02-2008, 16:08
Ale smieszne hahaha

Pussy'Aka'serek
18-02-2008, 19:10
Śmieszne haha! Haha!

My lubimy się najebać, Procen we krwi!
Banie wygrzewa, kocioł mętlik!
Palma udeża, czasem tak trzeba,
młodości nie kupisz, ani nie sprzedasz!

%%

Dzisiaj sprzedaje serek z alkoholem.

<Seks_na_czworaka>

Nirvy
18-02-2008, 19:34
Śmieszne haha! Haha!

My lubimy się najebać, Procen we krwi!
Banie wygrzewa, kocioł mętlik!
Palma udeża, czasem tak trzeba,
młodości nie kupisz, ani nie sprzedasz!

%%

Dzisiaj sprzedaje serek z alkoholem.

<Seks_na_czworaka>

Poproszę dwa, a ile maja %?

Pussy'Aka'serek
18-02-2008, 19:36
Naturalnie pędzone. 12% serka, 88% jakieś domowej wódki. Kolega nie chce powiedzieć jakiej :(

Ale tanio, tanio!

Fin'er
18-02-2008, 22:41
Naturalnie pędzone. 12% serka, 88% jakieś domowej wódki. Kolega nie chce powiedzieć jakiej :(

Ale tanio, tanio!

Uszczknij trochę procentów i dodaj jaj - chcę Ajerserka xD

Paszczaq
18-02-2008, 22:48
@ odnosnie serka z %

jest obrzydliwy w smaku, ale to znakomita broń na wypryski, wągry i trądzik. Odtyka pory i usuwa wągry. Delikatnie złuszcza, ale nie podrażnia. Fajny zapach.

Really gorąco polecam

Sainex
18-02-2008, 23:51
Up ^^

Fajnie wiedzieć xD.

bencio
19-02-2008, 00:17
@ paszczaq

ciesze sie ze ci sluzy... ja tam problemow z cera niemam. Jezeli za duzo gram albo za malo spie to lepiej nie mowic.
Moim zdaniem wystarczy się umyc porzondnie raz dziennie - wieczorem i pryszcze same zniknom.

btw
podobno jak sie dojrzewa to mogom byc pryszcze

InvisibleWound
19-02-2008, 01:02
@ paszczaq

ciesze sie ze ci sluzy... ja tam problemow z cera niemam. Jezeli za duzo gram albo za malo spie to lepiej nie mowic.
Moim zdaniem wystarczy się umyc porzondnie raz dziennie - wieczorem i pryszcze same zniknom.

btw
podobno jak sie dojrzewa to mogom byc pryszcze

nie wiem ja dojrzewania jeszcze nei mialem (od ktorego lewela???)

"malo spie"

co to znaczy?? spac?? to jest to takjakby w rl wylogowac postac?? strata czasu na lewelowanie ...

Pyro Aris
19-02-2008, 03:40
ja to w nocy runki robie pod koldra ;s
takie brazowe ;s

btw. finowie zostali wywaleni ,czy sami odeszli ?

Nattii
19-02-2008, 08:17
Sami odeszli.

Shibor
19-02-2008, 10:11
09:14 Eingard [13]: pephy polak
09:14 Yzia Metroda [10]: twój
09:14 Yzia Metroda [10]: stary
09:14 Bestored [10]: anglik
09:14 Yzia Metroda [10]: kurwa
09:14 Yzia Metroda [10]: znam
09:14 Yzia Metroda [10]: go
09:14 Eingard [13]: huju juz padasz
09:14 Yzia Metroda [10]: z
09:14 Yzia Metroda [10]: reala
09:14 Yzia Metroda [10]: debilu
09:14 Bestored [10]: yhy
09:14 Eingard [13]: ta... hhahahahaha
09:14 Yzia Metroda [10]: No
09:14 Yzia Metroda [10]: yhy
09:14 Bestored [10]: jakbys znala
09:14 Bestored [10]: to bys mu powiedziala i on by Ci lvl wyexpil
09:14 Yzia Metroda [10]: Jak on mieszka ulice zamno lolu
09:14 Eingard [13]: to gdzie on mieszka ?
09:15 Yzia Metroda [10]: I tak nie bedziesz wiedzial bo to w mlawie

W ab fajnie jest xD

Piesek
19-02-2008, 10:45
09:14 Eingard [13]: pephy polak
09:14 Yzia Metroda [10]: twój
09:14 Yzia Metroda [10]: stary
09:14 Bestored [10]: anglik
09:14 Yzia Metroda [10]: kurwa
09:14 Yzia Metroda [10]: znam
09:14 Yzia Metroda [10]: go
09:14 Eingard [13]: huju juz padasz
09:14 Yzia Metroda [10]: z
09:14 Yzia Metroda [10]: reala
09:14 Yzia Metroda [10]: debilu
09:14 Bestored [10]: yhy
09:14 Eingard [13]: ta... hhahahahaha
09:14 Yzia Metroda [10]: No
09:14 Yzia Metroda [10]: yhy
09:14 Bestored [10]: jakbys znala
09:14 Bestored [10]: to bys mu powiedziala i on by Ci lvl wyexpil
09:14 Yzia Metroda [10]: Jak on mieszka ulice zamno lolu
09:14 Eingard [13]: to gdzie on mieszka ?

W ab fajnie jest xD

LoL xDDD Ostatnio zauwazylem ze nie tylko Carlin ale i Ab schodzi na psy (nie patrzec na moj nick tutaj ^^) xD

Shibor
19-02-2008, 10:51
A później jeden drugiemu ukradł long sworda :( dzwoniłem po policje ale zaczęli się smiać;( co z tą Polską?:(

Arha
19-02-2008, 16:40

Own3d xD chyba mu się pomyliło z Archinem ;oo

Ptak~
19-02-2008, 16:45
@ piesek

gowno prawda. w ank depo nie jest lepiej. thais to samo, veno jeszcze gorsze. cala tibia schodzi na psy, a raczej, cala tibia schodzi na polacksow.

Piesek
19-02-2008, 16:50
@ piesek

gowno prawda. w ank depo nie jest lepiej. thais to samo, veno jeszcze gorsze. cala tibia schodzi na psy, a raczej, cala tibia schodzi na polacksow.

Dobra to od dzisiaj siedze tylko na cormaya dp i senja dp xD

Nattii
19-02-2008, 17:07
Piesku... ale tam chyba nie ma depo :/ nie ma dla nas miejsca już :(

Piesek
19-02-2008, 17:10
My jestesmy Polaki! Ukradne Pephyemu mlotek i pile z domku Ty pountujesz island trolle pozbierasz deski i sami zbudujemy _/

Polaki nowy zywiol w Tibii!
Exevo Gran Mas Polacks!

Nattii
19-02-2008, 17:20
Budujemy dom wysoki aż do nieba.
Dom dla misia i dla lalek zrobić trzeba.

Drzwi i okna ustawimy,
a na końcu dom zburzymy,
by budować znów.

Schody, ściany i podłogi kolorowe.
Domek z klocków zbudujemy i gotowe.

Drzwi i okna ustawimy,
a na końcu dom zburzymy,
by budować znów.

Zbudujemy jeszcze z klocków mały mostek.
BUDUJ Z NAMI, ZOBACZ JAKIE TO JEST PROSTE!

:D:D:D

Aby kraj rósł w siłę a ludzie żyli dostatniej!

kafior
19-02-2008, 17:32
Budujemy dom wysoki aż do nieba.
Dom dla misia i dla lalek zrobić trzeba.

Drzwi i okna ustawimy,
a na końcu dom zburzymy,
by budować znów.

Schody, ściany i podłogi kolorowe.
Domek z klocków zbudujemy i gotowe.

Drzwi i okna ustawimy,
a na końcu dom zburzymy,
by budować znów.

Zbudujemy jeszcze z klocków mały mostek.
BUDUJ Z NAMI, ZOBACZ JAKIE TO JEST PROSTE!

:D:D:D

Aby kraj rósł w siłę a ludzie żyli dostatniej!

Jestes BOB budowniczy czy jaki ch uj?

Nattii
19-02-2008, 17:34
Bob nie, raczej to drugie ;/

Piesek
19-02-2008, 17:34
Jestes BOB budowniczy czy jaki ch uj?

To jest Bobica a nie Bob jak juz ^^

Fin'er
19-02-2008, 18:04
To jest Bobica a nie Bob jak juz ^^

Babica - lepiej xD