Pokaż pełną wersje : Hyde Park
a mnie lubisz Jacuuuuuuus?
Teeż Cię lubię ;p
#Lavio
Thumedan is now played by guy from Aurera [sprzeczne z prawdą] who got char called Trixterus who TOOK THOSE 20 FRAGS ON ZIRKOV [sprzeczne z prawdą]. so now again Karol plays on Zirkov [hmm, był na 1 akcji na Zirkovie != gra nim]. (Still wondering who paralysed Nomand while ob, Karol or Trixterus?) [Ani jeden ani drugi wtedy nie grał Zirkovem].
A o to, czy mnie ściska dupka, się nie martw, lecz Cię zapewniam, że nie biorę tej wojny tak serio jak niektóre bezmózgie Yeti
z Twojej gildii. Fakt, owe stworzenia występują i po mojej stronie barykady. ;p
Zresztą, ciężko być obiektywnym, biorąc udział w tej jakże krwawej jatce ;)
flameaway i wogóle to coś atmosfera się zagęściła
Przypisy edytora, tj. moje, w nawiasach kwadratowych
Teeż Cię lubię ;p
#Lavio
Thumedan is now played by guy from Aurera [sprzeczne z prawdą] who got char called Trixterus who TOOK THOSE 20 FRAGS ON ZIRKOV [sprzeczne z prawdą]. so now again Karol plays on Zirkov [hmm, był na 1 akcji na Zirkovie != gra nim]. (Still wondering who paralysed Nomand while ob, Karol or Trixterus?) [Ani jeden ani drugi wtedy nie grał Zirkovem].
A o to, czy mnie ściska dupka, się nie martw, lecz Cię zapewniam, że nie biorę tej wojny tak serio jak niektóre bezmózgie Yeti
z Twojej gildii. Fakt, owe stworzenia występują i po mojej stronie barykady. ;p
Zresztą, ciężko być obiektywnym, biorąc udział w tej jakże krwawej jatce ;)
flameaway i wogóle to coś atmosfera się zagęściła
Przypisy edytora, tj. moje, w nawiasach kwadratowych
Trixterus jest z Aurery i ma ksywe Tajson, więc miałem rację. Napisał mi, że latał na Zirkovie, więc pewnie Zirkov był oddawany na prawo i na lewo i w jego ręce najwidoczniej też wpadł. Więc mi powiedz kto był na akcji w svar na Zirkovie? Bo styl jego podchodzi pod Karola, nie atakował.. tylko mwall za siebie w 1 kratkowe przejście i w długą. ;)
Nie miałem na uwadze Cię obrazić, a także nie płaczę tutaj o oddawanie części charów, bo u nas jak i u was to jest na porządku dziennym.
Nie zaprzeczyłem temu, że Karol był na Zirkovie na akcji w Svargrond. Ponadto, mogę dodać, że to był jeden jedyny raz, gdy on grał tym charem podczas bitwy.
Dlatego też mogę stwierdzić, że twoja teza głosząca, iż Karol teraz gra Zirkovem jest, niestety, sprzeczna z prawdą.
No to cześ :P
edit. Lawio weź mój msn/gg od Letkiego czy Lokaja, jeśli chcesz pogadać, bo nie widzę sensu w spamowaniu forum ;p
Ehh wiedziałem! Jego styl gry jest nie do podrobienia! :D Na priv daje gg, ale teraz spadam z kompa na 5h. ;p
Endrju88
18-06-2009, 23:34
Ehh wiedziałem! Jego styl gry jest nie do podrobienia! :D Na priv daje gg, ale teraz spadam z kompa na 5h. ;p
KŁAMCAAAAAAAAAAAAAA
Jest 23:12 i jestes online !!!!!!!!!!!!!!! Więc po co kłamiesz Lavio. Po co kłamiesz że 5h??????????? Domagam się odpowiedzi !!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiecznyodpoczynek
19-06-2009, 00:24
KŁAMCAAAAAAAAAAAAAA
Jest 23:12 i jestes online !!!!!!!!!!!!!!! Więc po co kłamiesz Lavio. Po co kłamiesz że 5h??????????? Domagam się odpowiedzi !!!!!!!!!!!!!!!!!
WY*******AJ SPAĆ LAMUSIE!!!
KŁAMCAAAAAAAAAAAAAA
A był i nawet wcześniej!!!!!!!!!!!11111111
Sorry Whisper.. to moja mama była, poszła sobie buchać miśki wokoło Thais.
Trixterus jest z Aurery i ma ksywe Tajson, więc miałem rację. Napisał mi, że latał na Zirkovie, więc pewnie Zirkov był oddawany na prawo i na lewo i w jego ręce najwidoczniej też wpadł. Więc mi powiedz kto był na akcji w svar na Zirkovie? Bo styl jego podchodzi pod Karola, nie atakował.. tylko mwall za siebie w 1 kratkowe przejście i w długą. ;)
Nie miałem na uwadze Cię obrazić, a także nie płaczę tutaj o oddawanie części charów, bo u nas jak i u was to jest na porządku dziennym.
pawel oddawał passy do zirkova i thumedana podczas swojej nieobecności dla tajsona (tixterusa), zirkovem także grał niejaki Konrad Gałecki podczas swojego bana zainteresowani wiedzą kim on jest. to tak samo jak ja latałem sesmą czy azylusem ;p także rozdawanie charow jest na porządku dziennym z tymże u nas ludzie rozdaja miedzy sobą np ktoś ma niski lvl a umie grać dostaje wyższy jak kogoś nie ma... =P nie wołamy innych serwerów na pomoc i o to tutaj sie rozchodzi bo o ile kopengi grały na morganie to furora już tutaj nie grała.
K thx bye
xBardolekx
19-06-2009, 09:04
czas przeszły jest tutaj bardzo ważny, grały nie grają więc to jest to samo. a pozatym 7 z 10 furorańczyków ma tutaj 100~ lvle więc nie wiem o co się rozchodzi?
MieChO_SlaiT
19-06-2009, 10:47
NVM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!adsadsdsa<10>
czas przeszły jest tutaj bardzo ważny, grały nie grają więc to jest to samo. a pozatym 7 z 10 furorańczyków ma tutaj 100~ lvle więc nie wiem o co się rozchodzi?
to samo jak z aurea u nas dlatego nie widze sensu wytykania sobie kto kim gra o czym wspominalem wczesniej ;), ma ktoś linki do youtube z wczorajszych rozmów w toku na tvn? ponoć był koles ktory gral w tibie mial 60 level na guardi i uznali ze jest uzalezniony, chcialbym o tym posluchac =)
EDIT ZNALAZLEM zwiastun
http://rozmowywtoku.onet.pl/1489375,1,archiwum.html
@up
To juz jest dosc stare, lecz najbardziej mnie rozsmieszylo to co ten typ powiedzial jak Ewa zapytala sie czy to jest duzy lvl a on jej odpowiedzial, ze tak...:cup::cup:
J.Rabbit
19-06-2009, 12:28
a ogladajaca to moja matka przychodzi do mnie do pokoju i pyta ktory mam level lool xD
Master-Mada
19-06-2009, 13:47
Z tego co pamiętam to wtedy to był całkiem przyzwoity lvl, sam pamiętam czasy gdy na eriga się wchodziło z 60 lvlem no i nie było tyle botów ;)
@up
Mylisz sie, ten program byl emitowany z 1.5 roku temu, wiec wbicie 60 lvl to juz byla bulka z maslem... A co do wchodzenia na erig i patrzenia na swoj 60 lvl, to bylo z dobre 2 lata temu jak nie wiecej... ;D
Antonioo
19-06-2009, 21:13
Dawno mnie tu nie było. :)
Mnie z kolei rozśmieszyło to, jak baba się go zapytała czy to fajnie jak się słyszy takie rzeczy o sobie i dlaczego się uśmiecha, odpowiedź "a co mam płakac?" była bezbłędna! hahahaha
No jak zwykle moja staruszka po obejrzeniu takiej kupy bzdur ma +/- tydzień czuwania i mi wypomina ile siedzę przy kompie i jak bardzo jestem uzależniony. Ofc. po tym +/- tygodniu zapomina o całej sprawie ale ten czas zaraz po takim programie jest irytujący. :confused:
Dawno mnie tu nie było. :)
Mnie z kolei rozśmieszyło to, jak baba się go zapytała czy to fajnie jak się słyszy takie rzeczy o sobie i dlaczego się uśmiecha, odpowiedź "a co mam płakac?" była bezbłędna! hahahaha
A typ mial 22 lata, ale tak ogolnie to w tym programie byly same lamusy po, ktorych bylo widac ze komp jest dla nich najlepszym przyjacielem. ;d 8o
Wiecznyodpoczynek
20-06-2009, 00:32
Iverom
Arcannys
Thumedan
Ceres Capone
Madbadh
Xervim
Tixterus
Zirkov
Varkess
Araeth
Elvim
W zamian za Rosi Thern, chłopaki dobre wymiany robicie. :))
Elesar Inferno
20-06-2009, 00:39
tak jak mowilem, to juz nawet abcoki botowac przestaliscie po czystkach by nooby ;))
No ale w 12 osób wybiec na sneaka to trzeba mieć odwagę albo być debilem ;/
Bywa i tak, 3 fragi są i mogę iść spać.. mam nadzieję, że egzamin zdam na 3. xDDD
`Miodu
Niepodołali:
Tsun Dono
Iverom
Arcannys
Thumedan
Ceres Capone
Madbadh
Xervim
Tixterus
Zirkov
Varkess
Araeth
Elvim
Przezyli:
Elmera peacefull
Łowca Wiatru ( pz nie boli)
Raistlin Firearrow
Anubis
Bywa i tak, 3 fragi są i mogę iść spać.. mam nadzieję, że egzamin zdam na 3. xDDD
`Miodu
Niepodołali:
Tsun Dono
Iverom
Arcannys
Thumedan
Ceres Capone
Madbadh
Xervim
Tixterus
Zirkov
Varkess
Araeth
Elvim
Przezyli:
Elmera peacefull
Łowca Wiatru ( pz nie boli)
Raistlin Firearrow
Anubis
"You can't take away my pride i won't be denied Theres nothing left to fight Live free or let me die"
stand together and die together =)
Endrju88
20-06-2009, 12:15
@up
Brzmi to troche jak mowa pożegnalna ;p
Widac ze take juz na blessy nie wyrabiaja ?
xBardolekx
20-06-2009, 12:51
7-CZERWCA-2009
22:05 Yoork'ey [143]: ja tam nawet nie watpie w to ze przegramy
-BO GRUNT TO WIARA W ZWYCIESTWO
-BO GRUNT TO DOBRE SAMOPOCZUCIE MAGRO?
7-CZERWCA-2009
22:05 Yoork'ey [143]: ja tam nawet nie watpie w to ze przegramy
-BO GRUNT TO WIARA W ZWYCIESTWO
-BO GRUNT TO DOBRE SAMOPOCZUCIE MAGRO?
gramy w fife? <3
edit : moj post wczesniejszy to tekst piosenki do nowego filmiku :pppp
xBardolekx
20-06-2009, 14:04
a chcesz przegrac?;<
Tak się kończą spontany bez adde i jonthe xD
Widac ze take juz na blessy nie wyrabiaja ?
uuu, a to ciekawe skąd masz takie informacje. Ja to jeszcze mam trochę kasiory.
Wystarczająco tyle, że mogłem już rozdać swoje botchary kumplom z rl B)
Zostaje tylko robienie drugiego sd-nooba :D
Endrju88
20-06-2009, 14:20
Ja chce xd Yanne masz wbite do mnie na vt?
@up
Brzmi to troche jak mowa pożegnalna ;p
pozegnalna to pojecie wzgledne, po ostatniej wojnie mielismy, tj. ab, grac na azurze.
wrocilismy na morgane, tak juz bylo wiele razy,
sadze, ze tutaj nikt nie zamierza powiedziec zegnamy.
tutaj pytanie brzmi kto pierwszy powie wole przestac bocic i przeznaczyc czas spedzony na pilnowaniu botow na sprawy o wyzszym priorytecie w hierarchii potrzeb i obowiazkow czlowieka
ps ja juz nie gram, ale nadal nie jestem w stanie sobie rla ulozyc tak jak trzeba
jeszcze ostatnia mysl. nasz team to grupa osob, ktora jesli tworzylaby klase, to jesli szlaby na wagary całą grupą, to WSZYSCY poszli by na te wagary. bez wzgledu na konsekwencje. teraz zastanow sie drodzy forumowicze co oznacza to porownanie do klasy w szkole w praktyce.
xBardolekx
20-06-2009, 15:16
ja to myślę, że moja klasa nie jest czymś takim jak ab pk team a jak powiesz że idziemy na wagary to i tak pójdziemy ;< sądze że chudego klasa to samo
ja to myślę, że moja klasa nie jest czymś takim jak ab pk team a jak powiesz że idziemy na wagary to i tak pójdziemy ;< sądze że chudego klasa to samo
widzisz, bo to jest tak, ze nie zawsze jesli kwadrat jest prostokatem, to prostokat jest kwadratem
z tymi wagarami chodzi o to, ze jestesmy lojalni
Endrju88
20-06-2009, 16:41
pozegnalna to pojecie wzgledne, po ostatniej wojnie mielismy, tj. ab, grac na azurze.
wrocilismy na morgane, tak juz bylo wiele razy,
sadze, ze tutaj nikt nie zamierza powiedziec zegnamy.
tutaj pytanie brzmi kto pierwszy powie wole przestac bocic i przeznaczyc czas spedzony na pilnowaniu botow na sprawy o wyzszym priorytecie w hierarchii potrzeb i obowiazkow czlowieka
ps ja juz nie gram, ale nadal nie jestem w stanie sobie rla ulozyc tak jak trzeba
jeszcze ostatnia mysl. nasz team to grupa osob, ktora jesli tworzylaby klase, to jesli szlaby na wagary całą grupą, to WSZYSCY poszli by na te wagary. bez wzgledu na konsekwencje. teraz zastanow sie drodzy forumowicze co oznacza to porownanie do klasy w szkole w praktyce.
Błagam Xadi pisz tutaj częściej to może ze społeczeństwa masowego awansujemy o jeden szczebel w drabinie.
Błagam Xadi pisz tutaj częściej to może ze społeczeństwa masowego awansujemy o jeden szczebel w drabinie.
mam tylko nadzieje, ze twoja wypowiedz nie jest ironiczna (http://google.pl/search?q=ironia+site:wikipedia.org). ;p
xBardolekx
20-06-2009, 17:03
widze wikipedie masz otwartą ;< to nie mamy co w ogóle z toba pomilezowywać
Endrju88
20-06-2009, 17:08
mam tylko nadzieje, ze twoja wypowiedz nie jest ironiczna (http://google.pl/search?q=ironia+site:wikipedia.org). ;p
Nie jest :P Wiesz przecież że Cie lubię :)
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDD
EPIC FAIL
bardolku fifa online 2, chcialbys zagrac? :P trza probowac nowosci
andrzej, nie nie mam twojego vento :P, mozesz dac ;]
Wikipedia to by bez kitu Tobie się przydała! :D
http://pl.wikipedia.org/wiki/Polemika
fail
xBardolekx
20-06-2009, 18:33
weno poczytaj i może skumasz co to miało być
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia
fail
Ironia – sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi
Chopaki czy ktos z carlin mieszka w okolicach lub samym Tarnowie..?
BialyOleander
20-06-2009, 22:09
Chopaki czy ktos z carlin mieszka w okolicach lub samym Tarnowie..?
To w końcu ma mieszkać w carlin czy tarnowie?
Ty pewnie mieszkasz w carlin to do Ciebie sie nie zwracam...:baby:
Jezior666
20-06-2009, 22:45
Unia TarnÓw !
haha jestem zadowolony ze ktos zna ten klub nie tylko ludzie z tarnowa ;p
@edit
Widze ze Nashgan juz w Flow...;p
Jezior666
20-06-2009, 22:50
haha jestem zadowolony ze ktos zna ten klub nie tylko ludzie z tarnowa ;p
@edit
Widze ze Nashgan juz w Flow...;p
I JESZCZE TAKI SMIESZNY COMENT MA NA TIBIA.COM
taa , jak bylem na slasku w krk i jechalem w wesolej "15" i byl jakis przestanek "cracovia" to wszyscy jaki brzydki przystanek haha ;p
Hmm a może Mekkron chce jeszcze 183 rp kupic?
Hmm a może Mekkron chce jeszcze 183 rp kupic?
ciekawe za ile nashgan sie sprzedal :D
Nashgan Wasz supcio koleshka Wam nie powiedział? :o
Elesar Inferno
21-06-2009, 01:15
jaki zyd pierw wyjebal swoich idąc na inna strone potem sprzedal chara przeciwnikom
rispekt ziomal
jaki zyd pierw wyjebal swoich idąc na inna strone potem sprzedal chara przeciwnikom
rispekt ziomal
Co Ty pierdolisz? Jakich "swoich"? Jakbyś nie zauważył to jego "bezt ziomem" jest Robercik, tak jak i moim, więc czemu miałby zostać po stronie Flow? Co do sprzedaży - wszystko ma swoją cenę. A już tym bardziej pixel ;)
Elesar Inferno
21-06-2009, 02:15
Co Ty pierdolisz? Jakich "swoich"? Jakbyś nie zauważył to jego "bezt ziomem" jest Robercik, tak jak i moim, więc czemu miałby zostać po stronie Flow? Co do sprzedaży - wszystko ma swoją cenę. A już tym bardziej pixel ;)
jak ja mowilem o robercie nie o edku a ty fajter co chciales opierodlic na pacca ziomkow z ktorymi wlaczyles przed dolaczeniem do wojny bys kurwa zalogowal i walczyl a nie spamuejsz forum
jak ja mowilem o robercie nie o edku a ty fajter co chciales opierodlic na pacca ziomkow z ktorymi wlaczyles przed dolaczeniem do wojny bys kurwa zalogowal i walczyl a nie spamuejsz forum
Po 1. nie chciałem nikogo wychujać na pacca tylko w ten sposób chciałem odzyskać moją należność, którą ma Ahmed - 350k - i nie chciał mi jej oddać od już długiego czasu, gadałem o tym z Laviem i nie wygląda na obrażonego.
Po 2. nie zaloguje i nie będę walczył, bo już od jakiegoś czasu staram się sprzedać postać a ponadto jakiś pedał usunął mi konto na vencie dlatego, że nie chodziłem na akcje, nie pytając mnie wcześniej ani słowem co jest przyczyną tego stanu rzeczy. Pewnie gdyby się idiota dowiedział, że Zirkov to też moja postać, zrobiłby inaczej, no ale cóż. Mam ich* w dupie tak jak oni mają (mieli?) mnie. No i oczywiście im niższy lvl, tym mniej warta postać.
* Przez "ich" nie mam na myśli całej gildii Take Over, tylko te osoby/osobę, która podjęła taką a nie inną decyzję odnośnie mego konta na vt ;p
Elesar Inferno
21-06-2009, 03:26
A to zwracam honor, zgubił mnie moj brak informacji
Maax'ior
21-06-2009, 03:46
Za niedługo update a z nim trainery od 100 lvla.
Ten kolega up teraz lekko skręcił z tematu. xD
Weź się ogarnij bo tak trochę jakby z dupy* wyskoczyłeś. :D
* tj. niespodziewanie
Mudry nikt Ci konta nie usunął, najzwyczajniej vento nie działa...
Jak dalej będą się ludzie wykruszać z take over to będzie naprawdę "ciekawie" :D
nic w tym ciekawego ziom :D poprostu od teraz pz :]
Zawsze można sobie jeszcze jednego noobchara zrobić ;)
Ale co fakt to fakt, z takim podejściem adde i jonthe to sobie pogrzejemy pzty.
Dnia dzisiejszego tj. 21 czerwca 2009 zanotowano największy wzrost aktywności gildii Flow!
http://img188.imageshack.us/img188/7056/flowvento.jpg (http://img188.imageshack.us/i/flowvento.jpg/) http://img188.imageshack.us/img188/flowvento.jpg/1/w534.png (http://g.imageshack.us/img188/flowvento.jpg/1/)
PLX? :D:D:D
PS. Zasłoniłem tylko nasz "info". :P
Nie bądźcie źli. :P
xBardolekx
21-06-2009, 09:50
Dnia dzisiejszego tj. 21 czerwca 2009 zanotowano największy wzrost aktywności gildii Flow!
http://img194.imageshack.us/img194/7056/flowvento.jpg (http://img194.imageshack.us/i/flowvento.jpg/) http://img194.imageshack.us/img194/flowvento.jpg/1/w534.png (http://g.imageshack.us/img194/flowvento.jpg/1/)
PLX? :D:D:D
ale nie ogarnąłeś ;d;d; haha zamazałeś swoj nick na vencie a u góry w name i nad serverem ładnie pisze :d
ale nie ogarnąłeś ;d;d; haha zamazałeś swoj nick na vencie a u góry w name i nad serverem ładnie pisze :d
HAHAHA xDDDDDDDDDDDDDDDDDDddm kap0wn3d ; d
hansonik/czarny, ty obadaj juz poprawił xD
Jezior666
21-06-2009, 12:48
@up wez zrob wmv z wojny bo bym sobie jakis porządny ogladnal xd
zmienilem to z 10 sec po zaladowaniu tego na którym widać (do tego na dole wyświetlało że jestem sam w tym temacie) tylko serwery carlin.pl tak mulą że po milionie lat jak historia zatoczy koło ludzie pierwotni i tak zobaczą jeszcze to zdjęcie, na którym widać nick...:confused:
@up wez zrob wmv z wojny bo bym sobie jakis porządny ogladnal xd
daj vent record + gp i bedzie film. =], bo poki co robienie wmv tak muli mi kompa ze sie nie da bocic kasy nawet wiec trzeba bedzie poczekac :P
Elesar Inferno
21-06-2009, 15:46
ei wychodzom nowe serewrtr wiec bedziecie mogli nowe kanaly ogarnac
A co, widziałeś "Przeciek" z tibia.br? Śmieszny fake..
xBardolekx
21-06-2009, 17:03
http://img188.imageshack.us/img188/6192/combobot.jpg
a na vencie 40 osób jednozgodnie "loooooooooooooooooool"
No co, u mnie teraz lecą 3 mcki, u Olafa pewnie z 50 to oni też mogą combo bota mieć. xD
liczyli :P, jest .vrf z tego więc wiecie :P nie umiecie to płaczecie!:D
Antichrist_
21-06-2009, 18:09
cam dajcie ;d
No w to Ci nikt nie uwierzy, więc ja bym radził: skończ. :P
PS.
To Wy z takim bajecznym idealnym combem nie umiecie przejąć serva? Łoooo...:confused:
Jezior666
21-06-2009, 18:13
Oddi Feld Nobi Chra Arman Bloodhand Sail Entus Tixterus Raistlin Firearrow Dilame Draz'len Zirkov
kto jeszce xd?
Filmik z Don Mitze 10:30
17:58 Arcannys [96]: COME NOOBS
No to przyszli...
EDIT
Yanne masz coś do dodania? Np że combo było liczone...
Punzhete 223, i równo salwa 2150.
Wiecznyodpoczynek
21-06-2009, 18:52
Jun 21 2009, 17:25:59 CEST Killed Anubis on Morgana at Level 131 unjustified
Z DEDYKACJĄ DLA MAGRO!
I ogólnie gratulacje wyjścia w 5ciu przeciw zajebistej przewadze, ale największe honory dla waszego niepodzielnie przezajebistego lidera - Adde, który wylogował w trakcie akcji!
DZIĘKUJEMY, DZIĘKUJEMY, DZIĘKUJEMY!
Jun 21 2009, 17:25:59 CEST Killed Anubis on Morgana at Level 131 unjustified
Z DEDYKACJĄ DLA MAGRO!
I ogólnie gratulacje wyjścia w 5ciu przeciw zajebistej przewadze, ale największe honory dla waszego niepodzielnie przezajebistego lidera - Adde, który wylogował w trakcie akcji!
DZIĘKUJEMY, DZIĘKUJEMY, DZIĘKUJEMY!
ej, ale czemu dedykacja dla mnie? ; d
Czyżby kolejna próba russela zawładnięcia nad morgana się nie udała?
Chyba tak bo gremb już 4 dni na banucie dla niego banany zbiera ;S
Czyżby kolejna próba russela zawładnięcia nad morgana się nie udała?
Chyba tak bo gremb już 4 dni na banucie dla niego banany zbiera ;S
nie zbiera tego dla russela, on to zbiera dla mnie lol
lol, przecież to było odliczane combo ;D
Wiecznyodpoczynek
21-06-2009, 20:14
ej, ale czemu dedykacja dla mnie? ; d
Siakoś tak.
:mag:
Coś mi się zdaje, że payment listę trzeba wystawić, na którą zareagują wszyscy "hhaha why so low, 3kk please", a za jakiś czas będzie płakać połowa, żeby sobie pograli, bo się nudzi albo chcą się wziąć ślub po update (ironia) .. ale napinka musi być, żeby ziomy z gildii widziały, że nadal wierzycie w wygraną.. Krótka ta wojna była i mało otwartych walk, a więcej stacków, gdzie sporo zależało od noob charów. Wydaję mi się, że to ostatnie tchnienia konającego zwierza (może nawet i małpki), bo po 3 wojnach chary Avisów są zjechane, nieuzbrojone i przestarzałe, a akcje im już nie wychodzą.
Elesar Inferno
21-06-2009, 20:28
niedlugo bedziemy mogli z pztem s*******ac na ice witche i na full afku robic runy albo skilowac bo wasze chary nie beda mogly wejsc huauhsuh (bramka 60+)
Wiecznyodpoczynek
21-06-2009, 20:39
I to ja się napinam, tak? XD
niedlugo bedziemy mogli z pztem s*******ac na ice witche i na full afku robic runy albo skilowac bo wasze chary nie beda mogly wejsc huauhsuh (bramka 60+)
idz botuj wenatusa na orkach XD
Wiecznyodpoczynek
21-06-2009, 22:05
http://img13.imageshack.us/img13/7568/rosi150.jpg (http://img13.imageshack.us/i/rosi150.jpg/)
Z dedykacją dla Roberta!
:cup:
Awesome...Graty kolezko ;p
@edit
Dajcie cama z okolnir
Awesome...Graty kolezko ;p
i tak to zaraz wtopi XDDDD
@Rosi
i tak jestes pizda xD
Elesar Inferno
21-06-2009, 22:31
idz botuj wenatusa na orkach XD
ei koleszko zrob salto na skos bo juz mam tam innego chara ok?...?...?
Elesar Inferno
21-06-2009, 22:39
/czasem jako meble
/czasem jako meble
chyba tam masz termity xd
chyba tam masz termity xd
Termity to Ci wyżerają tą spruchniałą od chlania wątrobę! xD
Dajta Filma Z Lokolnir :prosi:
Jak klękniesz i obrobisz to dam Ci link. ;d
na looki de jest =] ; twoj stary nagrywal a potem plakal dla magdy ze padl ;s
muahdquwhfuahsdua fajny jestes muhasfoowfbqo :magro aka pederasta: Chce zobaczyc co sie dalej dzialo pacanku ;0
muahdquwhfuahsdua fajny jestes muhasfoowfbqo :magro aka pederasta: Chce zobaczyc co sie dalej dzialo pacanku ;0
eeee
Tak sobie gadaj do rodziny a nie do Magrusia. <333
rotfl ;o
SPAMSPAMSPAMSPAMPSAMPSMAPSMAPSMAPSAMPSMAS :D:D:D
Ajj trzeba ja najpierw miec <3 Special for Magro
co to kurwa na hyde parku o mnie tak miło? ;d
co to kurwa na hyde parku o mnie tak miło? ;d
tylko Ci się tak wydaje;d
tylko Ci się tak wydaje;d
czarni zostaną czarnymi _/
czarni zostaną czarnymi _/
ty czarnego słuchasz więc lepszy nie jesteś _/
ty czarnego słuchasz więc lepszy nie jesteś _/
sluchac a rozumiec... XDDDDDDDDDDDDDDDDD
sluchac a rozumiec... XDDDDDDDDDDDDDDDDD
nooo już nie mów że rozumiesz jak po murzyńsku pierdoli xD
nooo już nie mów że rozumiesz jak po murzyńsku pierdoli xD
zalezy co pierdoli zawsze 3 po 3 sie zrozumie : P
01:19 Spide Inferno [125]: ?
01:19 Spide Inferno [125]: u in blacklist
01:19 Spide Inferno [125]: im soldier
xddddddddddddddddddddddd
Elesar Inferno
22-06-2009, 03:39
TOZ TO NAWET NA OTSIE WPIERDOL DOSTALISCIE WAS 15 NAS 4 XDDDDDDDDDDDDDDDDd
Elesar Inferno
22-06-2009, 03:40
/lubie grac w klasy
Mmm...
Niedość że obrywacie...
Musicie robić sneaki w nocy o 4~ i poświęcacie RL life...
Po placku idę spać bo jest nas 3 na vt i rano o 8 słyszę że i tak dwóch od Was padło...
Nie no, gz chłopaki, ja cały dzień dzisiaj botuję na necro hero yala więc wpadajcie.
Bądźcie zdrów! :D:D:D:D
Tylko sie niechwal gdzie mi botujesz bo chce w spokoju wbic ten 25 lvl ;d
Tylko sie niechwal gdzie mi botujesz bo chce w spokoju wbic ten 25 lvl ;d
Jajajajajajajajajajajajaajaaaajjjjjj...
Szkoda że licznik postów wyłączyli ileśtam updatów carlin.pl temu... ;<
Elesar Inferno
22-06-2009, 08:26
ja dzis bede na kopalniach, moge sprzedac wam kto gdzie botuje zebyscie po niego wpadli i szybciej wpierodl dostali bo po co sie bawic
Flame On!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!oneone!!11!11!!oneelevenone! !!!11!!1!
xBardolekx
22-06-2009, 09:10
cze45678910
12312312wytam241822901
Po raz 3 rozpoczynam kolejna strone :czuje sie fajny: <lol50>
Wiecznyodpoczynek
22-06-2009, 11:22
ja dzis bede na kopalniach, moge sprzedac wam kto gdzie botuje zebyscie po niego wpadli i szybciej wpierodl dostali bo po co sie bawic
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA
Ew. możemy wszyscy na frosty zacząć chodzić, by chłopakom ułatwić sprawę. xD
Rosi wbil tzn bot rosiego wbil 150 i udaje fajnego ;ffff;
dobra ale chuj z tym 3:2 dla nas ;p
Elesar Inferno
22-06-2009, 12:01
czy:dwa dla was ale roznica jest taka ze my juz dzis bedziemy mieli lvle spowrotem a wy mozecie miec jedynie ich mniej
jestem hujem co lubi sie napinac na forum
Wiecznyodpoczynek
22-06-2009, 12:36
czy:dwa dla was ale roznica jest taka ze my juz dzis bedziemy mieli lvle spowrotem a wy mozecie miec jedynie ich mniej
jestem hujem co lubi sie napinac na forum
ZAMKNIJ MORDĘ WĄSKI!!11ONEONEELEVEN!!111
DZIE PINIONDZE SOM ZA LAS?!!?!!?!?!??!?
tee bardol przez tego screena to Ci wszyscy beda laske wyrywac XDD
tee bardol przez tego screena to Ci wszyscy beda laske wyrywac XDD
toz ta magda uzywa vica gg wiec... temu otwarte ma a chcial przyszpanowac na tibia.de ze niby jakies female zna to nazwe z victeron na magda dal
xBardolekx
22-06-2009, 13:52
to nie moja magda a poresztą ona jak kogoś nie zna a się szybko nie przedstawi to blokuje ;x więc niech se ludzie piszą
to nie moja magda a poresztą ona jak kogoś nie zna a się szybko nie przedstawi to blokuje ;x więc niech se ludzie piszą
to sie przedstawie jako kolega z tibii bardola XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Wiecznyodpoczynek
23-06-2009, 12:34
CZEMU NIE MA TEJK OWER?
ADDE PSYCHOFIZYCZNIE NIE WYTRZYMAL?
CO ZYDKI????????????
Napinkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Wiszu napinaczu ty , ty , ty .... A idź .. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:evul::evul:
Maax'ior
23-06-2009, 13:44
Zamknij drzwi od zewnątrz
xBardolekx
23-06-2009, 13:49
kurwa wiszu, wyp3, nie pozwole zabrać Ci mojej pozycji naczelnego napinacza flow _/
NAPINKAAAAAAA_________________/ NOOOOOOOOOOOOBY TEN Z GÓRY Z CHUJEM NA ŁBY SIĘ POZAMIENIAŁ, ALBO COFNĄŁ SIĘ 30 LAT WSTECZ JAK SIĘ TEN TEKST UŻYWAŁO ___________/
JAK Z NERWAMI TO ZA DRZWIAMIIIII ZIĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄ
A SHEJQ KURVOK I MYSLI ŻE KAMIONKA JEST FAJNAAAAAAAAAA (no dobra jest.. ale chuj)
ABCOKI RIKI TIKI KANALIKIIIIIIII AAAAAAAAAAAAAAAAAA YOUR BRUTE HAS BEATEN WISZUUU -BARDOOL HAS CRUSHED YOUR BRUTE!
<bardolek znowu siada na tronie napinki>
no to cze
kurwa wiszu, wyp3, nie pozwole zabrać Ci mojej pozycji naczelnego napinacza flow _/
NAPINKAAAAAAA_________________/ NOOOOOOOOOOOOBY TEN Z GÓRY Z CHUJEM NA ŁBY SIĘ POZAMIENIAŁ, ALBO COFNĄŁ SIĘ 30 LAT WSTECZ JAK SIĘ TEN TEKST UŻYWAŁO ___________/
JAK Z NERWAMI TO ZA DRZWIAMIIIII ZIĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄ
A SHEJQ KURVOK I MYSLI ŻE KAMIONKA JEST FAJNAAAAAAAAAA (no dobra jest.. ale chuj)
ABCOKI RIKI TIKI KANALIKIIIIIIII AAAAAAAAAAAAAAAAAA YOUR BRUTE HAS BEATEN WISZUUU -BARDOOL HAS CRUSHED YOUR BRUTE!
<bardolek znowu siada na tronie napinki>
no to cze
signed mam rodzine w kamionce :P _./
miło bylo walczyc z wami przez ten miesiac jednak szkoda ze dluzej nie bylo nam dane = )
gz for enemys and friends on battleground!
Elesar Inferno
23-06-2009, 18:32
przejebali jak zwykle
xBardolekx
23-06-2009, 18:55
magro nie w*****aj mnie, bo ludzie potem będą pierdolić że yoork'ey nic na wojnie nie zrobił a się panoszy, za kilka dni będzie pacc to sie kurwa mamy orać i mnie nie w*****ać tam.
taa bo juz nie bd walki na carlin ;fail; juz sobie wyobrazam jaka bd zamula ;f
Wiecznyodpoczynek
23-06-2009, 19:49
http://img341.imageshack.us/img341/8832/annidone.jpg (http://img341.imageshack.us/i/annidone.jpg/)
:cup:
macie jeszcze 2 dni exp'a xD AJ PROMISE
xBardolekx
23-06-2009, 19:59
KURWA FAIL MIESIĄCAA HAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
PRZEGLĄDAM SE KONTA NA VENCIE A TU BERIG MA NADAL KONTO Xddddddddd
JESTEŚMY KURWA HARDKORAMIIIII xDDDDDDDDDDDDDDD
Elesar Inferno
23-06-2009, 20:57
a co robicie nowe 45?
Nie, za dwa dni wyłączają wszystkie servery i będzie koniec tibii :( Olaf chyba skoczy z mostu :////////
Elesar Inferno
23-06-2009, 23:05
Nie, za dwa dni wyłączają wszystkie servery i będzie koniec tibii :( Olaf chyba skoczy z mostu :////////
hehe śmiechowe
nie.
macku, przeciez wojna jest przegrana adde nie ma na vent zreszta ludzi tez od 3 dni nic nie robilismy nawet gathera wiec po wojnie imo :)
Elesar Inferno
23-06-2009, 23:35
wojna od poczatku byla przegrana z takim hujowym liderem jak adde moze i PvP cos tam kmini ale lider z niego zaden
wojna od poczatku byla przegrana z takim hujowym liderem jak adde moze i PvP cos tam kmini ale lider z niego zaden
z Ciebie pro elo kozak mastah pvp jak dał sie haknac na keyloggera "czejsc jestem arek wes zobacz jaka fajna fota" zal.pl
z Ciebie pro elo kozak mastah pvp jak dał sie haknac na keyloggera "czejsc jestem arek wes zobacz jaka fajna fota" zal.pl
xddddddddddddddddddddd
Elesar Inferno
24-06-2009, 02:47
to była kasia ale huj
do kanalow kurwa nieslubna córko stalina huju dziwko
Nirek-Devilek
24-06-2009, 02:56
witam kurwa XDDDDDD
to była kasia ale huj
do kanalow kurwa nieslubna córko stalina huju dziwko
Twoja stara ma wąsy czy jaki ch** ze taki wyszczekany?
Elesar Inferno
24-06-2009, 07:00
brode - do pzta psie
xBardolekx
24-06-2009, 08:11
Arcanooooo spiiiiiiiieeeeeerrrrdddddaaaaalllllaaaaaaaajjjjjjj nie zrzucisz mnie z tronu maszkaro jedna!
Elesar Inferno
24-06-2009, 08:24
nieśmiałbym
Gremb to kurwa
Wiecznyodpoczynek
24-06-2009, 10:20
No i haker też zajebisty był, wolał zajebać BP mace'ów i swordów niż rare seta.
H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@
Gremb po kiego wała sam siebie oszukujesz?
Macie tak wy*****stego lidera, że ludzi z gildii wysyła na Securę, a sam daje X loga. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Btw., może Lesiu chce jeszcze jakiegoś knighta kupić? :cup::cup::cup:
Akurat Ty powinnienes milczec bo gówno widziałes w dupie byłeś wiec psie na posyłki Akona stul jape bo takie pacany jak ty co od miesiaca sa w wojnie powinni nie miec głosu do wypowiadania się. Znasz Adde z legend jakie ci mama na dobranoc przed snem opowiada a gadasz o kolesiu jak bys go znal kilka lat, takim pvp jak on nie jeden chciał by sie poszczycić. "Macie tak wy*****stego lidera, że ludzi z gildii wysyła na Securę, a sam daje X loga." Twoja mamusia ma bujna wyobraznie - widac prostytutka.
kaffffar
24-06-2009, 12:16
whatever ...
Gratz wygranej wojny Flow.
Jezior666
24-06-2009, 12:33
@up Hahahahaha
Jazda z Kur wami !
xBardolekx
24-06-2009, 12:35
weź wiszu wyjdz i sie nawet nie staraj bo i tak mojego stażu i pracy tutaj nie pokonasz
J.Rabbit
24-06-2009, 12:44
wszyscy jestescie chrystusami hahah :D Czarny i Wiszu dorosli ludzie ,a takie siano w bani total :D. Ogarnijcie sie wszyscy.
wszyscy jestescie chrystusami hahah :D Czarny i Wiszu dorosli ludzie ,a takie siano w bani total :D. Ogarnijcie sie wszyscy.
NIE QMAM CIE KOLES =\
NIE KCESH ZEBYM SQMAL O CO CI CHODZI? =\
Jakby to powiedział Lavio, jesteście smutni :/
whatever ...
Gratz wygranej wojny Flow.
kafarrrrr masz racje Avis lost ! Robcie pajment liste !
Majsterdejvis92
24-06-2009, 15:25
Jesli chodzi o payment liste to ja mam juz swoje typy ;] i napewno opowiem o nich adminom ;]
Nobi Sra - niewyplacalny
Sequel - ten gosciu sie dla mnie skonczyl - 10kk ;d musi mi sie za divisa zwrocic
Tsun Dono - Niewyplacalny bo to sequel ;p
Jesli chodzi o payment liste to ja mam juz swoje typy ;] i napewno opowiem o nich adminom ;]
Nobi Sra - niewyplacalny
Sequel - ten gosciu sie dla mnie skonczyl - 10kk ;d musi mi sie za divisa zwrocic
Tsun Dono - Niewyplacalny bo to sequel ;p
widze ze masz informacje z pierwszej ręki XDDDD
Majsterdejvis92
24-06-2009, 15:28
równie dobrze może przyjechać do mojej mieściny i pogadam sobie z nim ;]
Majsterdejvis92
24-06-2009, 15:30
Bym zapomniał tak tu spamuje caly ab team ze poprostu tego juz sieczytac nie chce dobra rada ? : wyjdzcie na dwor a nie w kanalach siedzicie
xBardolekx
24-06-2009, 16:51
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2662076
xavrass lavio vincenzo don qu x2
Ktos jeszcze ?
Dona 2x, Keeph, shaikon, Sorcerer Thunder'blade, Sathoz, Xomerek, yanosik, armatyz 3x, mudry, vassanti, don salivo 2x, victoriano 2x, victeron
Avis poszlo od kladki tym razem. Bedzie kanapka? :)
@edit
nie chce mi sie juz szukac..
kanapka flow przegralo("pardą")
macku, przeciez wojna jest przegrana adde nie ma na vent zreszta ludzi tez od 3 dni nic nie robilismy nawet gathera wiec po wojnie imo :)
CHYBA NIE MYSLELISCIE ZE MOWILEM POWAZNIE
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
WELCOME BACK XDDDDD
kanapka avis przegralo
xddddd????
Sebciooo
24-06-2009, 19:02
gz oddania charow szwedom ;d
kaffffar
24-06-2009, 19:05
Co tam sie dzieje paowie na pixelu ?:> Pochwalcie sie !:D
gz oddania charow szwedom ;d
gz oddania charow furorze =)
gz oddania charow szweda...
Teraz chociaz bd rowno w walce na forum jedni gz oddania szweda drudzy gz oddania furorze
gz oddania charow szweda...
Teraz chociaz bd rowno w walce na forum jedni gz oddania szweda drudzy gz oddania furorze
score? 40-8?
score? 40-8?
flow: whisperwind, don qu x2, cinek x2, dona natroni x2, yanosik x2, foxies, victeron, lavio, czookapik, victoriano 2x, keeph, vassanti, master the arrow, ciap ciap, armatyz x3, meraviglioso, xomerek, weasly, shaikon, Sorcerer Thunder'blade, don salivo 2x, Xowasfes, Gauri 2x, Vilshion Drathus
avis: xavrass, mudry mor, vincenzo capone, sathoz
33:4
Poprawcie mnie jak cos..
Jezior666
24-06-2009, 20:17
wkoncu jakies oro !
Jawor131
24-06-2009, 21:00
Armatyz Hat-trick ; O
Wy potraficie przejebać mając przewagę 200 fragów więc wiecie.. :D
EDIT:
Wiszu says:
I ni chuja nie wiem czym się lamusy jaracie, bo i tak to Szwedzi grali i tak.
Czarny brat gówno mógł zrobić i ściągnął wam garstkę ekstremistów z Seleny, którzy bez bota nie potrafią nawet sobie dupy podetrzeć.
Ciekawe ilu z was, knurze pomioty załapie się teraz na jakieś chary, bo podejrzewam, że gówno będziecie dostawać i wrócicie do kanałów szybciej niż planowaliście. :cup:
Jawor131
24-06-2009, 22:14
To przekaż mu, że wy oddaliście chary furorze i h*j z tego wyszło
Ee tam bd znowu jak zawsze...
Nie wyrobicie na kasie gubiąc nawet 3 fragi/battle więc stfu. :D
Wiszu nie może pisać postó ale czytać może więc nie przekażę mu. :P
"Therefore, we thought that it would be best if there was no PZ-block for fighting within a party. "
Hahahah, a chcieliście się bić w party po updacie xD
Wy potraficie przejebać mając przewagę 200 fragów więc wiecie.. :D
EDIT:
Wiszu says:
haha! ja sie zalapalem!!11111 noenoenoeneonoeneonoenonoeneoneoenenoe
napinanapinanapinanapina
ALE BD SIE DZIALO :) TERAz to bd najlepsza wojna w czasach morganki ;0
Zawsze sie tak mówi ;) Flow kampic pzta napina napina napina Rosiego stara to spina ! Bardol ma nadwage a Arcano sciagaj keylogi z redtuba!!!!
Co ty gadasz jaka najlepsza wojna wyjdzie avis dostanie w pizde i sie skonczy to ich wojowanie:p
ROGSTAH <3 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Maax'ior
25-06-2009, 02:45
Dalej, dalej!!!!!! Napinajcie xD
Elesar Inferno
25-06-2009, 04:58
Dalej, dalej!!!!!! Napinajcie xD
a ty mnie od dawna w*****asz zes spadl z kasprowego wierchu czy huj wie skad tutaj i podjudzasz ludzi zeby sie wyzywali, a tu trzeba sie kochac nawzajem
/hunted
Maax'ior
25-06-2009, 05:01
I kto to pisze..
macie kurwy szczescie ze mnie nie bylo, ale i tak nastepne battle dostaniecie wpierdol my znowu odrobimy lvle zarobimy siano a adde osmarka pizame wiec o huj ci chodzi jebana konska spierdolino
http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=168179
Bez kitu to co oni na*******aja kojarzy mi sie z bambusami w japonkach i brudnymi nogami...
Jawor131
25-06-2009, 11:24
Prawda Szczury Jest Taka, Że Na Okolnir To Co My Tam Mielismy To ByŁ Śmiech Na Sali, Żadnego Druida Poza Whisperem (;*) No I OczywiŚcie Beze Mnie, Cyzli Don Mitze WiĘc Shit Your Mordas I Kurwa Jarajcie JakbyŚcie Mieli Czyyym Uauauahahahahahahahaahiauaua I Tak JesteŚcie Szczurkami Napinki W PrzeciwieŃstwie Do Mnieeee Ehauhauahauahau
Bardol a popatrz co oni mieli Was byla cala gildia a z Take Over tak zeby nie sklamac na poczatku z jakies 14 osob dopiero pod koniec przybiegal reszta wiec sam widzisz
J.Rabbit
25-06-2009, 11:43
Wychodzi na to ,ze Cie potrzebuja tylko do wysylania smsow. W zadnym wypadku nie chce Cie tu obrazic tylko taka prawda :/
i chuj z tym jawor teraz mówie to z czystm sumieniem po tej akcji, ci ludzie którzy tam byli są JEBANYMI CIOTAMI już nawet nie mówiąc o tym, że kurwa zjebali na okolnir, ale że kurwa o akcji dowiedziałem sie kurwa od don qu jak z mitzem na piwie byłem i sie pytaliśmy czy w sobote jedziemy gdzies do elvena czy coś kurwa jestem tak w*****ony na tych kurwa wszystkich naszych pro kurwa leaderów że mnie chuj zaraz trafi kurwa
wow chciales napisac "mi got ril lejf"?
Hahahaah Bardol ale bulwers. Btw wygląda na to, że dwóch największych naszych napinaczy zostało zanowanych na carlin.pl ;dd
xBardolekx
25-06-2009, 12:32
nie obrażaj mnie -.- na pewno nie największych bo jeszcze nikt mnie z tronu napinki nie zrzucił
nie obrażaj mnie -.- na pewno nie największych bo jeszcze nikt mnie z tronu napinki nie zrzucił
jak nie my to modkowie za wulgaryzmy XDDD
http://www.epicfail.com/wp-content/uploads/2009/06/satanic-star-fail1.jpg
bardol chcial mi sie pochwalic :/
Michael Jackson nie zyje ;((
Maax'ior
26-06-2009, 02:22
KRÓL POPU NIE ŻYJE !!! Chyba sie powiesze <lol4>
PEWNIE SCIEMA.... ON I ELVIS PRESLEY SA NA BAHAMACH XD
Maax'ior
26-06-2009, 02:30
50 knight.. nick Michael Jackson
MalutkiDrut
26-06-2009, 13:44
yeeebac zydow, ab sa fajni wpuscili mnie kiedys na hg a jeden sie nawet zapytal kiedy skoncze ;o
http://hosting.wizuu.pl/images/glfoc09q3i15lyyplibl_thumb.jpg (http://hosting.wizuu.pl/viewer.php?file=glfoc09q3i15lyyplibl.jpg)
Avis - popularna niemiecka firma "samochodowa" z siedzima w miescie gdzie mieszkam w wakacje , popstrykam jej pare fotek ;D
Avis - popularna niemiecka firma "samochodowa" z siedzima w miescie gdzie mieszkam w wakacje , popstrykam jej pare fotek ;D
a co mykasz z Leckerem czy tez Xomerkiem pomidory zbierac na PACC?
Inrzynier
26-06-2009, 17:58
oplakuj starego kurwo
"Idzie slepy lasem i zbiera grzyby - znalazl muchomora do reki i smakuje - fee trujacy,potem idzie dalej i lapie kolejnego grzyba jakim jest czernidlak pospolity znowu smakuje i znowu trujacy.Po 5 minutach znalazl pewna niespodzianke,wzial do reki a potem smakujac mowi - O Gowno dobrze ze nie wlazlem"
huehueuhe pokrecilem konretnie
"Niewidomy nic nie widzi,a slepy chociaz gowno"
oplakuj starego kurwo
sądze ze komentarze tego typu są nie na poziomie.. co byś zrobił jakby twoj stary umarł? idz sie jebnij i rzuć w gówno.
sądze ze komentarze tego typu są nie na poziomie.. co byś zrobił jakby twoj stary umarł? idz sie jebnij i rzuć w gówno.
co jak co, ale w tej kwestii popieram Magra ;P
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&postid=23971530#post23971530
hahahahahahah
ahahahahahahha
hahahahahhahaa
hahahaha
kurwa zdechlem jak to zobaczylem XD,
@up
A mi żal do Ciebie odpisywać bo na takich młotów jak ty szkoda się rozpisywać
Elo all
Grałem kiedyś na morganie. Chciałbym się spytać jak flow idzie z wojną bo chciałbym wrócić na morganę ale przez te wary nie wiem czy warto.
Bansujjacy_lukasz
26-06-2009, 23:22
ADDE PO PRZEGRANYM OB
http://www.smog.pl/wideo/27133/mamusia_skasowala_mu_kontonbspw_world_of_warcraft/
P.S Za link na smog'u poleci ban, nawet za to, że to dokumentalny film? : x
Bansujacy!
strach pomyslec co robi andy...=)
Gremb ****u nadal w slupsku mieszkasz?
PS daj ktos linka do youtuba z filmem gdzie gremb popisuje sie swoim spiewem;d
Dajcie mi film o abcokach :<<<
Dajcie mi film o abcokach :<<<
TO NIE Z YOUTUBE A Z MEGA VIDEO XDDD (ba w moim podpisie hahahahaha)
grrr ja chce filmik w ktorym gremb spiewa !!
grrr ja chce filmik w ktorym gremb spiewa !!
patrz moj post wyzej omfg idiota-.-'
kurde w tych dwoch filmach niezauwazylem zeby popisywal sie swoim wokalem >..<
Ps czytam twoje posty i jestem twoim fanem
Laski nie gryźcie się. :)
a tak wogole to skad masz w avatarze moje foto czarny ;)?
ZNALAZLEM Xd
Ty byś chciał wszystko wiedzieć a tak się po prostu nie da. ;)
xBardolekx
28-06-2009, 10:09
http://img19.imageshack.us/img19/862/1246117898.jpg
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD? Pawełek?xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDD
@edit
w8ing for flamers !
W8 FOR battle ;0
Zamknij cieciu twarz, ciągle pierdolisz to samo, to już nudne.
Będzie battle to będzie i może dostąpisz zaszczytu obejrzenia filmiku. A jak nie będzie battle to znaczy że my i oni battle nie chcemy więc battle NIE BĘDZIE.
So, shut the fuck up.
Ciec to wg mnie gremb
Jesli masz jakies kompleksy to idz do lekarza bo na forum mamy juz zbyt duzo debili wiec Ty nie musisz sie nim stac...
xBardolekx
28-06-2009, 10:54
battle bedzie jak dempah niklas i te inne ze szwecji na pustynie wyjda ;< i jak dostapia tego zaszczytu, że poświęcimy czas na takich szczurków jak oni
battle bedzie jak dempah niklas i te inne ze szwecji na pustynie wyjda ;< i jak dostapia tego zaszczytu, że poświęcimy czas na takich szczurków jak oni
DOBRZE GADA! POLAĆ MU!! :cup::cup::cup:
TO nie mogles tak gadac odrazu ,tylko sie napinac;>?
J.Rabbit
28-06-2009, 11:45
albo jak 70 noobow z innych serverow zrobi dostep na yalahar :D To tez opcja
Inrzynier
28-06-2009, 12:48
na pewno lepsza opcja niz "oddaj passy szwedom albo w*******j" :)
hahaah teraz foch bo swe passy maja XD? Jak wy oddajecie Furorze i cieszycie miche jest ok a teraz jak kilku szwedków ma passy do charów to bulwers xD oi Polak jednak potrafi. Jestescie smieszni tyle moge napisac, teraz jedynie nie powinno byc napiny ze wy oddajecie a my nie.
to wy sie napinacie ze flow oddaje chary
xBardolekx
28-06-2009, 13:26
hahaah teraz foch bo swe passy maja XD? Jak wy oddajecie Furorze i cieszycie miche jest ok a teraz jak kilku szwedków ma passy do charów to bulwers xD oi Polak jednak potrafi. Jestescie smieszni tyle moge napisac, teraz jedynie nie powinno byc napiny ze wy oddajecie a my nie.
Originally said by Etun Xali on Flow's Ventrilo
Kurwa to było tak, że ja jako jedyny passów nie chciałem oddać, bo im powiedziałem, że nikomu nie dam swojego chara i tyle, potem przez to mnie wyjebali z venta.
aaa i u nas oddają passy ci co chcą, jak ktoś nie chce (jak ja np) to biegnie swoim charem. a u was widze każdy miał oddać passy, takie szczurki jak wy może nie wiecie co cave raty w zamkniętych kanałach kombinują no ale cóż
hi
wpierdol
you_fail
yes
bye
Up
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
To tyle^.^
Originally said by Etun Xali on Flow's Ventrilo
Kurwa to było tak, że ja jako jedyny passów nie chciałem oddać, bo im powiedziałem, że nikomu nie dam swojego chara i tyle, potem przez to mnie wyjebali z venta.
aaa i u nas oddają passy ci co chcą, jak ktoś nie chce (jak ja np) to biegnie swoim charem. a u was widze każdy miał oddać passy, takie szczurki jak wy może nie wiecie co cave raty w zamkniętych kanałach kombinują no ale cóż
hi
wpierdol
you_fail
yes
bye
Tak bardol, tylko problemem jest to że taki etun rzadko kiedy, jak jest akcja jest przy kompie a 160 mag by się przydał. Ponadto, u nas jeśli owner postaci jest na kompie i chce postacią iść to idzie. Jeśli go nie ma to idzie ktoś inny. Proste? To nie Flow, gdzie 20 osób oddawało swoje main chary a szło na nobczarach :X
Antonioo
28-06-2009, 15:42
No i chuj? oddawali chary, wygraliśmy 2 wojny, jesteśmy w trakcie trzeciej.
Btw. Jacek nawet na otsie musisz bota miec ?XD
Bez bota to nie robota :>
J.Rabbit
28-06-2009, 16:15
No i chuj? oddawali chary, wygraliśmy 2 wojny, jesteśmy w trakcie trzeciej.
Btw. Jacek nawet na otsie musisz bota miec ?XD
hahaha Antuch ,a nie pamietasz jak oralismy wczoraj otsa. Wbil Jezior i z tekstem czekajcie musze anty parala ustawic xDDD.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.