zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Hyde Park

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

MR_FREEMAN
06-11-2009, 00:35
Nie ja wymyslalem teksty ani ich nie robilem , dostalem gotowe intro ich od drugiego ownera (zauwaz , ze wszystkie tak samo migaja i trzesą sie)

Po drugie - ch** Ci w d**e lamusie pier*****y , nie dla Ciebie zrobilem ten filmik.

Popros mame zeby obejrzala , napewno doceni , bo skoro umie uciekac przed pk i ustawiac bota , to i napewno doceni filmik o Tibii (tradycja rodzina wkoncu)

I popros tatusia o neta 100000 MB , bo bedzie Ci sie za wolno ladowal ;s

pluje w Ciebie,
Marcin.

haha wyluzuj macice synku, bo widze ze sie denerwujesz :) filmik byl umiesczony przez was na forum publicznym to znaczy ze chodzilo wam o to zeby on byl publicnzy jelopie czyli dla kazdego ! A jakby kolega wstawil napis ze smierdzisz kalem przykladowo po angieksu to tez bys to wstawil ? Nie znasz angielskiego to zapytaj kogos kto zna i wstaw pozadnie a nie bezmyslnie przepisujesz i robisz wielka pamiatke z waszych genialnych osiagniec z wielkim failem w postaci napisow pod nim. Chyba ze w gilid nie macie nawet jednej osoby ktora oganrnia jakos ang. to Ci wybacze :)

Gimli From Kazz
06-11-2009, 00:41
wylaczyli tibie to od razu forum żyje jak nigdy, nawet za czasów wojny ;)

Angelos
06-11-2009, 00:43
Ja 2 gramy haszu. A i jeszcze jedno, Odzyskajcie server to w tedy my bedziemy spinac na forum i jarac dupe jak was ubijemy hahahah

a ja mysle , ze jak bierzemy sie za pisanie na forum , to przed zalozeniem konta uczymy sie jezyka Polskiego.

Najlepiej przepisac kazde slowo po 100 razy , zaczynajac od:

Pisze sie WTEDY , a nie W TEDY
...

to takie proste , prawda ?:)

Gimli From Kazz
06-11-2009, 00:47
A wiesz, że zdanie zaczyna się z wielkiej litery??

Angelos
06-11-2009, 00:52
haha wyluzuj macice synku, bo widze ze sie denerwujesz :) filmik byl umiesczony przez was na forum publicznym to znaczy ze chodzilo wam o to zeby on byl publicnzy jelopie czyli dla kazdego ! A jakby kolega wstawil napis ze smierdzisz kalem przykladowo po angieksu to tez bys to wstawil ? Nie znasz angielskiego to zapytaj kogos kto zna i wstaw pozadnie a nie bezmyslnie przepisujesz i robisz wielka pamiatke z waszych genialnych osiagniec z wielkim failem w postaci napisow pod nim. Chyba ze w gilid nie macie nawet jednej osoby ktora oganrnia jakos ang. to Ci wybacze :)

ehh... nie nawidze spinek przez klawiature i dla mnie to zalosne 'kozakowac na forum' , ale nienawidze , jak ktos mowi , ze moj Angielski jest slaby

Pisalem mature rozszerzona z Angielskiego i zdalem na 81% , wiec nie jest to taki najgorszy wynik ( co prawda nienajlepszy ) , ale jak chcesz to ustawimy sie na jakies vento i pogadamy , zobaczymy , kto pierwszy sie obsra koprem , bo gowno zrozumie.

A , i tak zupelnie przy okazji...

Pisze sie PORZADNIE , a nie pozadnie
....

ehh... to takie proste , prawda ?

Nie bede sie juz udzielal w tym temacie , bo mi sie plakac chce , jak widze tych naszych polskich 'fajterow'.

@Lavio
poprawilem napisy w swoim stylu (jutro z ranna filmik bd zupowany) ;) sprawdz , czy dalej sa 'blendy ortokrawiczne' ok mistrzu ?

Signed,
Marcin.

Gonzo
06-11-2009, 00:52
wylaczyli tibie to od razu forum żyje jak nigdy, nawet za czasów wojny ;)

No nie? Przez 24 godziny prawie 70 nowych postów. ;O

Jak widze posty Canabis i Tjock~ to odbiera mi to w wiare ze byłem dobrym forumfighterem. Takiego poziomu nawet za czasów Bardola nie było :o

Lata na tym forum, lata powiadam Ci... ;)

Pisalem mature rozszerzona z Angielskiego i zdalem na 81% , wiec nie jest to taki najgorszy wynik ( co prawda nienajlepszy ) , ale jak chcesz to ustawimy sie na jakies vento i pogadamy , zobaczymy , kto pierwszy sie obsra koprem , bo gowno zrozumie.

Hahahah, nie radzę nikomu dyskutować z Angelosem, dzisiaj 30 minut rozmowy o j. angielskim mnie dobiło. Co prawda to prawda, gość język zna bdb.

Gimli From Kazz
06-11-2009, 00:55
Niestety, matura rozszerzona nie jest żadnym wyznacznikiem Twoich umiejętności... Znam osoby tępe które napisały ją dobrze a i osoby wręcz genialne, którym nie poszło.
Właściwym wyznacznikiem umiejętności może być to, iż pokażesz że masz jakikolwiek certyfikat. Zazwyczaj ludzie, którzy go piszą, mają już pewne umiejętności... Natomiast matura? Jest obowiązkowa i skonstruowana tak aby każdy mógł zdać, nawet jeżeli jest to rozserzenie.

Gonzo- ja jednak zaryzykuje :)) :D

MR_FREEMAN
06-11-2009, 01:04
ehh... nie nawidze spinek przez klawiature i dla mnie to zalosne 'kozakowac na forum' , ale nienawidze , jak ktos mowi , ze moj Angielski jest slaby

....

ehh... to takie proste , prawda ?

Nie bede sie juz udzielal w tym temacie , bo mi sie plakac chce , jak widze tych naszych polskich 'fajterow'.

@Lavio
poprawilem napisy w swoim stylu (jutro z ranna filmik bd zupowany) ;) sprawdz , czy dalej sa 'blendy ortokrawiczne' ok mistrzu ?

Signed,
Marcin.

Wiesz.. musiales widocznie sciagac jak tyle punktow dostales. Bo uwierz mi ze bledy w tym filmie sa karygodne jak na zdanie matury na 81%, a nie jakies male wpadki. 'r' zjadlem jak i wiele innych liter w poscie wiec nie probuj za wszelka cene odegrac :)

Gonzo
06-11-2009, 01:14
Wiesz.. musiales widocznie sciagac jak tyle punktow dostales. Bo uwierz mi ze bledy w tym filmie sa karygodne jak na zdanie matury na 81%, a nie jakies male wpadki. 'r' zjadlem jak i wiele innych liter w poscie wiec nie probuj za wszelka cene odegrac :)

Czytaj wszystkie posty dokładnie - było już wspomniane chyba 2 razy, że to nie Vaoet aka Angelos jest autorem tekstów.

betewu, odpadamm na dzisiaj, pora poczytać gazetę i iść spać. Może jutro się jeszcze z wami pokłócę, ale to na chwilkę, bo wiecie, piątek, mam rl lajfa to trzeba się lansować.

90 postów w 24 godziny, gratulacje Panowie i Flow, mamy nowy rekord!

/TjockE

MR_FREEMAN
06-11-2009, 01:16
Czytaj wszystkie posty dokładnie - było już wspomniane chyba 2 razy, że to nie Vaoet aka Angelos jest autorem tekstów.

Ale on to wstawil czyli sie podpisal pod tym....

Angelos
06-11-2009, 01:29

Sluchajcie ziomy , naprwade nie przyszedlem na to forum sie z kims klucic... Jedni mnie lubia , drudzy nie bardzo , nie mam do tego zadnych zastrzezen - wasza sprawa i to rozumiem.

Ale jeden fakt tylko chce wytlumaczyc.

Robie filmiki juz tyle czasu , ze nawet jesli bym nie ogarnial angielskiego , to napewno bym poprosil kogos , kto umie , by mi je napisal porzadnie. Bo zrobic filmik z bledami to Fail.

Poprosilem mojego ziomka o podrzucenie mi gotowego intra z napisami , bo nie chcialo mi sie nad tym myslec (Pisal je w momencie , kiedy ja sklejalem akcje).

Wiem , ze was to gowno pewnie obchodzi , ale kuje angielski 12 lat nie tlyko w szkole, ale takze 12 lat w prywatnej szkole , moj ojciec uczy w szkole sredniej angielskiego , bylem rok tutorem (co tez mnie podszlifowalo) , oraz jezdze co roku do rodziny na wakacje do Angli i specialnie cwicze z rodzina wszystkie czasy/koncowki etc.

Mozna powiedziec , ze z reszty przedmiotow zawsze chujowo mi szlo , ale Angielski to jedyny przedmiot , z ktorym sobie radze bez problemu i to wiem

Usunolem ten filmik , zrobilem nowy i dodalem swoje poprawki (oraz swoj angielski w napisach :)), mam nadzieje ze sie wam spodoba.

Powtarzam jeszcze raz ( NIE JA ZROBILEM TE NAPISY , DOSTALEM JE W TRAKCIE ROBIENIA FILMU OD KUMPLA ! OBEJRZYJCIE RESZTE MOICH FILMOW I ZOBACZYCIE , ZE NIGDZIE NIE MAM BLEDOW , BO TAM WKLADALEM SWOJ ANGIELSKI )

Signed,
Angelos.

MR_FREEMAN
06-11-2009, 01:36
Sluchajcie ziomy , naprwade nie przyszedlem na to forum sie z kims klucic... Jedni mnie lubia , drudzy nie bardzo , nie mam do tego zadnych zastrzezen - wasza sprawa i to rozumiem.

Robie filmiki juz tyle czasu , ze nawet jesli bym nie ogarnial angielskiego , to napewno bym poprosil kogos , kto umie , by mi je napisal porzadnie. Bo zrobic filmik z bledami to Fail.

Poprosilem mojego ziomka o podrzucenie mi gotowego intra z napisami , bo nie chcialo mi sie nad tym myslec (Pisal je w momencie , kiedy ja sklejalem akcje).

Wiem , ze was to gowno pewnie obchodzi , ale kuje angielski 12 lat nie tlyko w szkole, ale takze 12 lat w prywatnej szkole , moj ojciec uczy w szkole sredniej angielskiego , bylem rok tutorem (co tez mnie podszlifowalo) , oraz jezdze co roku do rodziny na wakacje do Angli i specialnie cwicze z rodzina wszystkie czasy/koncowki etc.

Mozna powiedziec , ze z reszty przedmiotow zawsze chujowo mi szlo , ale Angielski to jedyny przedmiot , z ktorym sobie radze bez problemu i to wiem

Usunolem ten filmik , zrobilem nowy i dodalem swoje poprawki (oraz swoj angielski w napisach :)), mam nadzieje ze sie wam spodoba.

Powtarzam jeszcze raz ( NIE JA ZROBILEM TE NAPISY , DOSTALEM JE W TRAKCIE ROBIENIA FILMU OD KUMPLA ! OBEJRZYJCIE RESZTE MOICH FILMOW I ZOBACZYCIE , ZE NIGDZIE NIE MAM BLEDOW , BO TAM WKLADALEM SWOJ ANGIELSKI )

Signed,
Angelos.

No okey powiedzmy, ze jestem Ci wstanie uwierzyc, ze wogole tego nie czytales :) Ale masz juz chyba nauczke i w przyszlosci nie dasz komus obcemu zrobic ci takiej kaszany jaka zrobil Ci teraz twoj kolega :)

Canabis
06-11-2009, 01:50
@2up
Urzekla mnie twoja historia...;( Musisz miec zajebiste kompleksy poprawiajac kazdego posta hahaha widac ze stary ci cisną jak nie odrobiles lekcji...

--- Canabis dodał 3 minut i 53 sekund później ---

Może nie problem zabić kogoś kto się tego nie spodziewa, ale zbierz tylu ludzi do pk teamu jebany moronie i ustaw ich na boat trap, czy też naucz strzelać m walle.. nawet wy nie potraficie się zebrać dosyć szybko jak padnie ktoś od was, więc gówno wiesz a najwięcej szczekasz

Ty skoro nie umiem "MORONIE" (CO TO KURWA JEST HAHAH) czytac ze zrozumieniem to napisz mi to kurwa jeszcze raz. Bo myslalem ze jestes kurwa normalniejszy ale jak widac FORUM Zmienia ludzi B)

--- Canabis dodał 6 minut i 34 sekund później ---

Po drugie - pluje na Ciebie lamusie , nie dla Ciebie zrobilem ten filmik.

I popros tatusia o neta 100000 MB , bo bedzie Ci sie za wolno ladowal ;s

pluje w Ciebie again,
Marcin.

Ty moze i mam wyjebane w ortografie bo na szkole mi nie zalezalo, ale dzieki temu kurwa nie mam takich kompleksow z dziecinstwa. W szkole to chyba kurwa cie palcem wytykali, ale masz racje teraz mozesz pluc przez internet bo od nikogo nie dostaniesz cepa w leb.

Grebol
06-11-2009, 01:56
@up
I ch uj ze nie potrafisz pisać wazne ze masz server.

@angelos
prosze nie pisz juz o twoim angielskim tylko przyznaj sie ze zjebales i tyle.

Leslaw
06-11-2009, 02:00
Ty skoro nie umiem "MORONIE" (CO TO KURWA JEST HAHAH) czytac ze zrozumieniem to napisz mi to kurwa jeszcze raz. Bo myslalem ze jestes kurwa normalniejszy ale jak widac FORUM Zmienia ludzi B)

No chyba z angielskim też w plecy, zresztą sory poprawie się Ty musisz czytać coś razy pięć, pozdro! nie pisz już do mnie błaźnie, bo nie lubię Cie :<

@edit
idę spać, pozdro noł lajfy! ; D

Tymmon
06-11-2009, 03:09

No ja jestem ciekaw, kto "by się obsrał koprem".

Angelos
06-11-2009, 07:45

No wiem , ze jestes lepszy , no i co z tego ? zawsze sie znajdzie ktos lepiej znajacy sie na sprawie

@Gremb
Wiem , ze boli brak admina , ale i tak go nie dostaniesz :S

http://www.youtube.com/watch?v=9C1cbFyJ4J0

(nowy link do filmu z moimi napisami , podobne , ale bez wiekszych bledow )

xBardolekx
06-11-2009, 07:56

Signed,
Angelos.

Powiadasz o języku polskim na forum, tak? No więc zaczynamy od sprawdzania twoich umiejętności.

1 akapit.
klucic? Co to znaczy? Ale to nic, podejrzewam, że chodziło o słowo kłócić..

5 akapit.
Fail. Anglii, nie Angli.
specialnie?;o Kolejna literówka czyyy...?

7 akapit.
Jeszcze raz... Co znaczy usunolem? Chodziło ci o usunąłem?

I w ogóle, po kiego grzyba robisz spację przed każdym przecinkiem? Po każdym otwarciu nawiasu? Nie ogarnąłeś jeszcze tego, że są to błędy?

Kolego, jak chcesz komuś cisnąć, że pisać nie umie, bądź chociaż pewny, że sam tych błędów nie popełniasz co? Bo takich 'failów' nie cierpie najbardziej.

Serowel
06-11-2009, 07:58
Rozumiem fakt, że można popełnić lekkie błędy, ale na pewno nie tak rażące jak you (ARE? Present Continuous plxxxxx) fighting albo people (to samo) standing .. albo co znaczy enter the new hope? ;d
Lepiej rób po polsku niż pisz Kali pić, Kalli jeść.

Po drugie po co piszecie, że walczycie o free morgane jak jesteście pk team'em? For better place for you and me? I czemu zaprzeczacie samemu sobie? Mówicie, że pekujecie dla zabawy, a filmik mówi o tym by zdobyć server. ale.... wykonanie filmu w miarę godne podziwu.

Prawda jest taka że angielski w pewnym stopniu jest jak "Kali mówić, kali jeść" w porównaniu do języka polskiego. Gdyby angielski był zbyt skomplikowany jak polski nie byłby językiem światowym.

hue hue, chyba idziem na auree :D

edit, angelos, te "for free morgana" jakieś takie z dupy, serio :X

Gimli From Kazz
06-11-2009, 08:09
angielski jest kali mówić, kali jeść, jeżeli nie używa się gramatyki :) (sam jej nie używam no ale to inna sprawa, że pisze po prostu prosto:P)

Wesolski
06-11-2009, 08:19

Siema Akon!

Nie mogę w to u wierzyć że nawet i ty tu piszesz :],

/Wesol

PS: Lesiu GG

Canabis
06-11-2009, 09:23
No chyba z angielskim też w plecy, zresztą sory poprawie się Ty musisz czytać coś razy pięć, pozdro! nie pisz już do mnie błaźnie, bo nie lubię Cie :<

@edit
idę spać, pozdro noł lajfy! ; D

Co to za odmiana szefie "Moronie"??

Tylko nie bij mnie na forum plax !!B)

@noł lajfy!
Widzisz zostales wyjebany z servera i nawet ci to na dobre wyszlo, pewnie teraz rzadzisz w RL yo!

Gonzo
06-11-2009, 09:26
Powiadasz o języku polskim na forum, tak? No więc zaczynamy od sprawdzania twoich umiejętności.

1 akapit.
klucic? Co to znaczy? Ale to nic, podejrzewam, że chodziło o słowo kłócić..

5 akapit.
Fail. Anglii, nie Angli.
specialnie?;o Kolejna literówka czyyy...?

7 akapit.
Jeszcze raz... Co znaczy usunolem? Chodziło ci o usunąłem?

I w ogóle, po kiego grzyba robisz spację przed każdym przecinkiem? Po każdym otwarciu nawiasu? Nie ogarnąłeś jeszcze tego, że są to błędy?

Kolego, jak chcesz komuś cisnąć, że pisać nie umie, bądź chociaż pewny, że sam tych błędów nie popełniasz co? Bo takich 'failów' nie cierpie najbardziej.

Albo mi się wydaje, albo on pisał o j. angielskim? Hmmm...

hue hue, chyba idziem na auree :D

Alberto też mi to pisał... Jakoś nie jestem specjalnie za osobiście, ale i tak ma RSa jeszcze. :-)

Lavi0
06-11-2009, 09:27
@Angelos.

Zacznijmy od tego, że nie musiałeś się burzyć skoro to nie Twoje napisy, a po prostu napisać coś w stylu "Nie ja robiłem napisy, sorry za błędy". Idąc dalej tym tropem patrząc na błędy w języku polskim wydaję mi się, że wtedy z Twoim angielskim też nie jest za dobrze, więc tak czy siak, lepiej daj to do korekcji przed odsłoną całego filmu.

A co do plucia, to takie rzeczy wynosi się z domu. Mam nadzieję, że mama nie dawała Ci tak pić jak byłeś mały... :confused: .. ale koniec wrzutów, bo nie na tym rzecz polega.

Canabis
06-11-2009, 09:44
@up

Kurwa co nie na tym polega rzecz... Tu tylko za to sie dostaje punkty :D
myslisz ze czego kolega Angelos (SUPER LEGENDA) zaczela ci jechac :baby:
__________________________________________________ ____________________________________

--- Canabis dodał 9 minut i 29 sekund później ---

po 1. nie interesuje mnie ze zaraz zostane pocisniety za brak znakow interpunkcyjnych oraz anonimowosc

po 2. witacjcie zakompleksione dzieciaki ktorym monitor daje sile i wladze ale rl life to nie gra i tam pacc na +10 sily nie dostaniecie oraz +15 do intelektu jezeli zaczniecie sie poprawiac i wytykac bledy

po 3. Rebellion czy jak wy tam sie nazywacie jestescie zlepkiem 50 lvli ktore probowaly miec cos do powiedzenia na morganie ale mieliscie za krotkie nogi jak na innych progi.

po 4. zaden z was ze slawa na Morganie nie mial stycznosci i nie bedzie mial jestem przekonany(czyt. Pies xardas wielki freedom fighter,Yjochiiadsfho czy jak Ci tam Gonzo bozno czy jaki chuj, Araeth ktory chce zyskac szacunek wrzucajac fote z psem na morgana pictures , gremb co ma fotke.pl i foty na gangstera a do dzis placi bulkami za wolnosc w szkole) Prosze was chlopaki nie robcie z siebie wiekszych nurkow niz jestescie. Predzej czy pozniej zrozumiecie ze dna dotkneliscie pora wracac na brzeg.

po 5. Jezeli jestescie tacy jedwabiscie super to dlaczego udaje wam sie tylko zabijac jakies przecietne postacie z Flow a przez te lata ktore tak walczyscie nigdy nie udalo wam sie zabic w tych waszych kanalach takich ludzi jak "Akon, Elven, Eter, Shejq, Lavio, Victeron" Na waszym miejscu moglbym sie szycic jakbym zabil ktoregos z nich a nie jakiegos kure kurwa pseudo fightera i innych botow ktorzy nawet hotkeyi uporzadkowanych nie maja...

po 6. nie dajcie kompleksom przejac wladzy nad waszymi mozgami bo to naprawde nie pomaga.

po 7. Les, araeth, gremb i jakies tam jeszcze inne fighterki ktorzy to niby nie graja w tibie uwierzcie mi na slowo ze we Flow 90% to boty ktorzy wiecej czasu spedzaja poza domem niz wy a nie siedza i knuja po raz enty plan przejecia Morgany hahaha "my juz nie gramy w tibie nawet na kompie jej nie mam" hahaha ale twardo godzina 18-20 kiedy to wychodzi sie na dwor w tym wieku siedza i czekaja na pixela ktorym im w boat trapa wpadnie LEJEEEEEEEE Z WAS hahahahaha jestescie bardziej zalosni niz 300tys dolarow ktore dostal Golota za osmieszanie sie z Adamkiem.

po 8. Les Ty(patrz pisze z duzej litery bo ja szanuje kazdego i nie wywyzszam sie ponad innych) chyba tez super angielskim nie operujesz bo czytajac Twoje posty na tibia.com typu "u dont deserve it" "ahaha msg to me nash" "gz brother" "yee rly funny go sleep man" zal dupe sciska ze na sile chcesz byc forum fighterem zapamietanym w kregu ludzi z Morgany jak jakis Flavio the saint. JESTES ZEREM NIGDY NIE BYLES KIMS I NIE BEDZIESZ WBIJ TO SOBIE DO TEGO OGRANICZONEGO NA WIEDZE LBA

po 9. nie wiem w ogole po co ludzie z Flow wdaja sie z wami w dyskusje zamiast olac was grubym siurem poniewaz oni co chcieli zdobyli nie wazne jakimi srodkami, ale oni to maja a wy jak zawsze z kanalow wyszliscie do kanalow wrociliscie...
byc moze sa rownie ograniczeni jak wy no ale nic nie kazdy jest idealny w kazdym teamie sa klowny i downy

po 10. TAK JEST CHLOPAKI FOR FREE MORGANA ahahaha to haslo powinno byc haslem przewodnim waszej nie przecietnej gilldi

po 11. Kakej nawet jak Ci akon wybacz nie licz ze Cie nie upierdola ludzie z Flow. Gdyby nie Eter do dzisiaj bys z gowna nos wycieral, ale powiem Ci ze pasujesz do chlopakow z ab teamu bo Ty tam na Iridii tez kanaly przestudiowales chyba tyle ze Carlin ale to lepiej zgrany team stworzycie hahaha pozdro pseudo fighter.

aaa i podpisz na dole "EY MORGANY GWIAZDY CZEKAM NA POJAZDY"

wez to wklej i podp
podpisz sie Anonim B)

YO!

Lavi0
06-11-2009, 10:13
Gdyby nie Eter do dzisiaj bys z gowna nos wycieral,

Uśmiałem się. :D

Wiecznyodpoczynek
06-11-2009, 10:27
Kto nie gra w tibie ? Sory, ale to od was np. Kura odchodził i takie tam.. a czy zeby pkować muszę siedzieć cały dzień na kompie ? Po prostu ustawiam Gather time, ustawiam ludzi i mass log po paru minutach, znika 15 i idziemy albo dalej orać, albo spać :) proste

No, to powiedz mi po co gość od was dzwonił do mnie i pytał, czy chcemy OB na OTS z wami, bo wam się nudzi? :cup:

Człowieku nawet nie wiesz jak żałosny jesteś.

Edit:
@ Angelos
Skoro tak innych oporowo poprawiasz, to wiedz, iż:
a) nie stawia się "spacji" przed znakiem interpunkcyjnym;
b) wyraz "kłócić" piszemy przez "ó", nie zaś "u";
c) przymiotniki piszemy z małej litery (tj. "Polskiego" jest błędem)
d) pisze się "Anglii", a nie "Angli"

Canabis
06-11-2009, 10:34
siedza i knuja po raz enty plan przejecia Morgany hahaha

http://img24.imageshack.us/img24/4666/pinkybraint.jpg (http://img24.imageshack.us/i/pinkybraint.jpg/)

Sam to Nazwij B)

J.Rabbit
06-11-2009, 10:41
Niedługo ktoś chyba dekalog napisze. Poluzuj sznurki od dresów trochę toksong bo się strasznie spiąłeś.

@Wiszu: zamiast podczas update wyjść na dwór to Ty jeszcze w cs'a muliłeś xD hahua.

Endrju88
06-11-2009, 10:46
Angelos, nadal jest pare błędów w filmiku :P Mam nadzieję że wersja finalna będzie od nich wolna.

Lavio, jak będziesz miał chwilkę czasu to proszę żebyś się na gg odezwał, najlepiej jutro albo w niedzielę.

Canabis
06-11-2009, 10:51
@2up

BO JESTEM NOLAJFEM !!!8o

Lavi0
06-11-2009, 11:50
Angelos, nadal jest pare błędów w filmiku :P Mam nadzieję że wersja finalna będzie od nich wolna.

Lavio, jak będziesz miał chwilkę czasu to proszę żebyś się na gg odezwał, najlepiej jutro albo w niedzielę.

Ja będę na uczelni, więc będę dopiero w niedziele wieczorem.

Wiecznyodpoczynek
06-11-2009, 12:09
Niedługo ktoś chyba dekalog napisze. Poluzuj sznurki od dresów trochę toksong bo się strasznie spiąłeś.

@Wiszu: zamiast podczas update wyjść na dwór to Ty jeszcze w cs'a muliłeś xD hahua.

W CS grałem z Bardolem przez max 30 minut :)
I jak już flameujesz, to mógłbyś zauważyć, że status na gg/msn zmieniam raz dziennie, może dwa. o.O

xBardolekx
06-11-2009, 12:15
a ja mysle , ze jak bierzemy sie za pisanie na forum , to przed zalozeniem konta uczymy sie jezyka Polskiego.

Najlepiej przepisac kazde slowo po 100 razy , zaczynajac od:

...

to takie proste , prawda ?:)

....

Albo mi się wydaje, albo on pisał o j. angielskim? Hmmm...

to chyba jednak nie? aaa co tam, flame on: TIBIA CI NA MUSK PADLA ZE CZYTAC NIE UMIESZ?! flame off.

Edit:
@ Angelos

nie jesteś fajny, ja to pisałem wcześniej ;<

Jaz
06-11-2009, 12:15
Rozumiem fakt, że można popełnić lekkie błędy, ale na pewno nie tak rażące jak you (ARE? Present Continuous plxxxxx) fighting albo people (to samo) standing .. albo co znaczy enter the new hope? ;d
Lepiej rób po polsku niż pisz Kali pić, Kalli jeść.

Po drugie po co piszecie, że walczycie o free morgane jak jesteście pk team'em? For better place for you and me? I czemu zaprzeczacie samemu sobie? Mówicie, że pekujecie dla zabawy, a filmik mówi o tym by zdobyć server. ale.... wykonanie filmu w miarę godne podziwu.

Odezwal sie kurde miszcz inglisza :D

Lavi0
06-11-2009, 12:40
Nie czuję się miszczem inglisza, ale nie robię tak rażących błędów i zastanawiam się nad tym co piszę, by to miało rENce i noKi!

Angelos
06-11-2009, 13:31
No, to powiedz mi po co gość od was dzwonił do mnie i pytał, czy chcemy OB na OTS z wami, bo wam się nudzi? :cup:

Edit:
@ Angelos

Zapomniales podac jeszcze numer buta , fiuta , rozmiar i srednice.

@Lavio
Nie jestes za stary na takie odzywki ? chlopie , na studiach jestes a wymyslasz bluzgi na rodzine... masakra...

kamba
06-11-2009, 13:42
@up

Kurwa co nie na tym polega rzecz... Tu tylko za to sie dostaje punkty :D
myslisz ze czego kolega Angelos (SUPER LEGENDA) zaczela ci jechac :baby:
__________________________________________________ ____________________________________

--- Canabis dodał 9 minut i 29 sekund później ---

po 1. nie interesuje mnie ze zaraz zostane pocisniety za brak znakow interpunkcyjnych oraz anonimowosc

po 2. witacjcie zakompleksione dzieciaki ktorym monitor daje sile i wladze ale rl life to nie gra i tam pacc na +10 sily nie dostaniecie oraz +15 do intelektu jezeli zaczniecie sie poprawiac i wytykac bledy

po 3. Rebellion czy jak wy tam sie nazywacie jestescie zlepkiem 50 lvli ktore probowaly miec cos do powiedzenia na morganie ale mieliscie za krotkie nogi jak na innych progi.

po 4. zaden z was ze slawa na Morganie nie mial stycznosci i nie bedzie mial jestem przekonany(czyt. Pies xardas wielki freedom fighter,Yjochiiadsfho czy jak Ci tam Gonzo bozno czy jaki chuj, Araeth ktory chce zyskac szacunek wrzucajac fote z psem na morgana pictures , gremb co ma fotke.pl i foty na gangstera a do dzis placi bulkami za wolnosc w szkole) Prosze was chlopaki nie robcie z siebie wiekszych nurkow niz jestescie. Predzej czy pozniej zrozumiecie ze dna dotkneliscie pora wracac na brzeg.

po 5. Jezeli jestescie tacy jedwabiscie super to dlaczego udaje wam sie tylko zabijac jakies przecietne postacie z Flow a przez te lata ktore tak walczyscie nigdy nie udalo wam sie zabic w tych waszych kanalach takich ludzi jak "Akon, Elven, Eter, Shejq, Lavio, Victeron" Na waszym miejscu moglbym sie szycic jakbym zabil ktoregos z nich a nie jakiegos kure kurwa pseudo fightera i innych botow ktorzy nawet hotkeyi uporzadkowanych nie maja...

po 6. nie dajcie kompleksom przejac wladzy nad waszymi mozgami bo to naprawde nie pomaga.

po 7. Les, araeth, gremb i jakies tam jeszcze inne fighterki ktorzy to niby nie graja w tibie uwierzcie mi na slowo ze we Flow 90% to boty ktorzy wiecej czasu spedzaja poza domem niz wy a nie siedza i knuja po raz enty plan przejecia Morgany hahaha "my juz nie gramy w tibie nawet na kompie jej nie mam" hahaha ale twardo godzina 18-20 kiedy to wychodzi sie na dwor w tym wieku siedza i czekaja na pixela ktorym im w boat trapa wpadnie LEJEEEEEEEE Z WAS hahahahaha jestescie bardziej zalosni niz 300tys dolarow ktore dostal Golota za osmieszanie sie z Adamkiem.

po 8. Les Ty(patrz pisze z duzej litery bo ja szanuje kazdego i nie wywyzszam sie ponad innych) chyba tez super angielskim nie operujesz bo czytajac Twoje posty na tibia.com typu "u dont deserve it" "ahaha msg to me nash" "gz brother" "yee rly funny go sleep man" zal dupe sciska ze na sile chcesz byc forum fighterem zapamietanym w kregu ludzi z Morgany jak jakis Flavio the saint. JESTES ZEREM NIGDY NIE BYLES KIMS I NIE BEDZIESZ WBIJ TO SOBIE DO TEGO OGRANICZONEGO NA WIEDZE LBA

po 9. nie wiem w ogole po co ludzie z Flow wdaja sie z wami w dyskusje zamiast olac was grubym siurem poniewaz oni co chcieli zdobyli nie wazne jakimi srodkami, ale oni to maja a wy jak zawsze z kanalow wyszliscie do kanalow wrociliscie...
byc moze sa rownie ograniczeni jak wy no ale nic nie kazdy jest idealny w kazdym teamie sa klowny i downy

po 10. TAK JEST CHLOPAKI FOR FREE MORGANA ahahaha to haslo powinno byc haslem przewodnim waszej nie przecietnej gilldi

po 11. Kakej nawet jak Ci akon wybacz nie licz ze Cie nie upierdola ludzie z Flow. Gdyby nie Eter do dzisiaj bys z gowna nos wycieral, ale powiem Ci ze pasujesz do chlopakow z ab teamu bo Ty tam na Iridii tez kanaly przestudiowales chyba tyle ze Carlin ale to lepiej zgrany team stworzycie hahaha pozdro pseudo fighter.

aaa i podpisz na dole "EY MORGANY GWIAZDY CZEKAM NA POJAZDY"

wez to wklej i podp
podpisz sie Anonim B)

YO!

Inaczej tego nie da sie napisac ;D! OWNED

Kakej92
06-11-2009, 14:32
Kakej nie wiem czy pamietasz jak Ci pisalem ze do Flow nie dostaniesz inva, a ty pewnie mnie wysmiales....

I teraz pytanie: nie wiem czy chcesz aby traktowac cie powaznie czy nie ale zachowujesz sie jak dziecko w Tibii. Jestes jak chorogiewka i kazdemu mozesz wbic noz w plecy bez najmniekszych skrupulów i pozniej prosisz, bo bys znow wrocic chcial. Chlopie nikt juz Ci nigdy prawdopodobnie nie zaufa i nie potraktuje powaznie. Ja wiem, ze ty tego nie tratkujesz powaznie bo chcsz tylko pozabijac, no ale sie zdecyduj w koncu na czym ta gra dla Ciebie polega i jak bawisz sie w zabijanie to nie pros pozniej o zaproszenie do gildi ktora mysli troche innymi kategoriami.

I nawet nie zaprzeczaj ze nie prosiles, bo moze nie kazdy o tym wie ale tak wlasnie bylo (wiem to od "gory")

Przedstaw się :) Przynajmniej jak nie chcesz publicznie to napisz mi na prive :)

Kakej nawet jak Ci akon wybacz nie licz ze Cie nie upierdola ludzie z Flow. Gdyby nie Eter do dzisiaj bys z gowna nos wycieral, ale powiem Ci ze pasujesz do chlopakow z ab teamu bo Ty tam na Iridii tez kanaly przestudiowales chyba tyle ze Carlin ale to lepiej zgrany team stworzycie hahaha pozdro pseudo fighter.

Kto powiedział, że ja chce żeby mi Akon wybaczył? Może i chodziło mi to po głowie, ale jak widzę poziom intelektualny Waszej gildii to mi się niedobrze robi. Wystarczy, że ktoś nie jest z Wami w gidli, albo teamie to od razu mu bluzgacie i nie wiadomo co(Tak samo było z Izą). A Eter, to nigdy nie chciał mi pomagać, bo zawsze mówił że jak ja coś od*******am to sam muszę sobie radzić :). Na iridi było co innego niż tutaj. Myślisz że jakby Akon mi wybaczył to byście mnie zabili bez konsekwencji ? Skończ, nie ośmieszaj się ^^

Lavi0
06-11-2009, 14:59
@Lavio
Nie jestes za stary na takie odzywki ? chlopie , na studiach jestes a wymyslasz bluzgi na rodzine... masakra...

O ironio, sam zacząłeś wrzuty na rodziców, a teraz takim czymś się bronisz.. BOŻE TY WIDZISZ, A NIE GRZMISZ! ;(

Wiecznyodpoczynek
06-11-2009, 15:02
O ironio, sam zacząłeś wrzuty na rodziców, a teraz takim czymś się bronisz.. BOŻE TY WIDZISZ, A NIE GRZMISZ! ;(

:mag:

Już się poprawiam!

xBardolekx
06-11-2009, 15:10
Myślisz że jakby Akon mi wybaczył to byście mnie zabili bez konsekwencji ? Skończ, nie ośmieszaj się ^^

Sorki Kakej, ale tak właśnie myślę =)

Tenszinkan
06-11-2009, 15:22
Może nie problem zabić kogoś kto się tego nie spodziewa, ale zbierz tylu ludzi do pk teamu jebany moronie i ustaw ich na boat trap, czy też naucz strzelać m walle.. nawet wy nie potraficie się zebrać dosyć szybko jak padnie ktoś od was, więc gówno wiesz a najwięcej szczekasz

Kurwa jak my robilismy godzine policyjna w venore to Les Xardas byl moim uh makerem na moim pierwszym 50 ek, wiec sklej tam pizde.

/\ AUTENTYCZNIE ! Tylko nie wiem czy to byles ty, ale fakt mowi sam za siebie.

Gonzo
06-11-2009, 15:23
YO!

Razi Cię to co robiMY (jako Rebellion), inaczej byś nawet nie postował.

I o to mi chodzi. Przejmuj się dalej, lubię jak takie zera jak ty postują. ;)

Oj Wiszu, kto do Ciebie dzwonił? Póki nie jestem to ja, Vaoet, Lesiu, Rony, Misiek, Kakej, Zyga i reszta tych co ogarniają tą gildię, to możesz ich olać, nawet nie powinni się odzywać bez zgody Lesia.

@2up

BO JESTEM NOLAJFEM !!!8o

Ty nie jesteś nolajfem. Ty jesteś po prostu niedojebany.

to chyba jednak nie? aaa co tam, flame on: TIBIA CI NA MUSK PADLA ZE CZYTAC NIE UMIESZ?! flame off.

Ah, chodziło o ten moment...

Proponuje, żebyście założyli kółko filologii polskiej. Wszyscy. Wspierajcie się na osobnym forum.

Z mojej strony nie widzę sensu dalszej dyskusji na forum. Flow będzie uważało, że są najlepsi i że Rebellion to nooby bez skilla, Rebellion będzie uważało tak samo. Wszystko okaże się w dalszej grze.

-- The End z mojej strony --

Kakej92
06-11-2009, 15:29
Sorki Kakej, ale tak właśnie myślę =)

Pff to się mylicie, bo jak ktoś jest free to jest free :) Ale takie moje szczęście że nie będę więc :dance:

Tenszinkan
06-11-2009, 15:37
@Gonzo
Tak razi nas to co robicie. Nie wkrecaj sobie fejmu kolego bo beka z ciebie.

StrzelecKorbel
06-11-2009, 15:52

Jak twoj ojciec gonzo, jak twoj ojciec.

Angelos
06-11-2009, 15:54

Ty mi pocisnoles , a ja powiedzialem prawde.

Nie trzeba sie lavio wstydzic tego , ze posiadasz nowy rodzaj bota 'Mama Ng Bot'.

swoja droga dobre skrypty masz do niego:
*gdy mnie nie ma w domu expi za mnie
*ucieka do dp w momencie , gdy uslyszy alarm
*ustawia bota , jezeli Ty zapomniesz
*sam sie odzywia
*sam sobie wyrabia licencje
*kupuje 6 kompow , na ustawianie bota

I powiedz mi teraz , co w tym co powiedizaem jest nieprawda ? ;) przemysl to ;)

Lavi0
06-11-2009, 16:37
Ty mi pocisnoles , a ja powiedzialem prawde.

Nie trzeba sie lavio wstydzic tego , ze posiadasz nowy rodzaj bota 'Mama Ng Bot'.

swoja droga dobre skrypty masz do niego:
*gdy mnie nie ma w domu expi za mnie
*ucieka do dp w momencie , gdy uslyszy alarm
*ustawia bota , jezeli Ty zapomniesz
*sam sie odzywia
*sam sobie wyrabia licencje
*kupuje 6 kompow , na ustawianie bota

I powiedz mi teraz , co w tym co powiedizaem jest nieprawda ? ;) przemysl to ;)

Kyky, a co w tym śmiesznego?

Kino_000
06-11-2009, 17:51
http://www.speedyshare.com/795372600.html

XDDDDDDDDDDDDDD? CO TO MA ByC XD?

BTW Eter Rael zlizal podloge w thais a czookapik dal dzide ;D

viov
06-11-2009, 18:08
Eter Rael

Annihilated at Level 261 by Aikeryn, Akkumaa, Astarox, Azion Phan, Bocata de Bellotas, Caria Tiky, Cath Ironbeard, Davok, Jamon Dulce, Josephkhan, Khus Dielyne, Magowen, Riba Delsaki, Saler, Shyl, Sylzz, Teffele, Xael Eoth, Xakru and Zeofil lachon.

Leslaw
06-11-2009, 18:23

Rozjebałeś mnie, co mnie to obchodzi, że ludzie Cię tak uwielbiają i chcą się ustawiać na openki, wisi mi to i powiewa, że ktoś do Ciebie dzwoni, o masz tylko kolegów w tibi, albo wrogów

@Tenszi~

Nie, to nie byłem ja

viov
06-11-2009, 18:40
Proszę, trzymajcie poziom... ( ale nie wysoki w tibii)

Wiecznyodpoczynek
06-11-2009, 19:00
Oj Wiszu, kto do Ciebie dzwonił? Póki nie jestem to ja, Vaoet, Lesiu, Rony, Misiek, Kakej, Zyga i reszta tych co ogarniają tą gildię, to możesz ich olać, nawet nie powinni się odzywać bez zgody Lesia.

Nie chodzi o to, że ktoś do mnie dzwonił, bo dopóki rozmowa toczy się na poziomie (a tamta taka była) nie przeszkadza mi to, a nawet się cieszę, że w pewien sposób mogłem poznać nową osobę. :)

Na forum każdy z was pisze, że nie gracie, że macie wyjebane, ale jak przychodzi co do czego, to jesteście pierwsi przy boat trapach, czy Bóg jeden wie gdzie.

@ Les
Powiem tylko tyle:
Chłop ze wsi wyjdzie, ale wieś z chłopa nigdy.

Ciao :)

Canabis
06-11-2009, 19:01

No to w takim razie jestem NIEDOJEBANYM NOLAJFEM !!!

YO!

Voltres
06-11-2009, 19:44
Eter Rael

Annihilated at Level 261 by Aikeryn, Akkumaa, Astarox, Azion Phan, Bocata de Bellotas, Caria Tiky, Cath Ironbeard, Davok, Jamon Dulce, Josephkhan, Khus Dielyne, Magowen, Riba Delsaki, Saler, Shyl, Sylzz, Teffele, Xael Eoth, Xakru and Zeofil lachon.

O MATKO SZKODA ŻE TEGO NIE WIDZIAŁEM xD
ILE GO BILIŚCIE?

Kakej92
06-11-2009, 19:51
O MATKO SZKODA ŻE TEGO NIE WIDZIAŁEM xD
ILE GO BILIŚCIE?

Z 10 sec :)

Kino_000
06-11-2009, 20:24
co do noliferow w naszej rebeli, to powiem jedynie, ze na ventrilo w tym momencie jest 20 osob z czego 18 na afk channelu

Jaz
06-11-2009, 21:55
Jedyny level jaki Eter wbil recznie w tym roku a Wy musieliscie mu go odebrac.. :/

Voltres
06-11-2009, 22:08
Z 10 sec :)

cam plax ????

MR_FREEMAN
06-11-2009, 22:22
Jedyny level jaki Eter wbil recznie w tym roku a Wy musieliscie mu go odebrac.. :/

Z tego co wiem mial 256 po banie.

Kino_000
06-11-2009, 22:30
cam plax ????

Cam jest ale slabej jakosci i praktycznie nic nie widac ;/ ziomek hyper camem nagrywal niestety i wyszlo jak wyszlo ;/

Jaz
06-11-2009, 22:52
Nevermind ,

viov
06-11-2009, 23:16
Film z annihilacji Etera w formacie *.wav
Krejzolek <3

http://www.speedyshare.com/895497945.html

'Nosił wilk razy wilka, ponieśli i wilka'

EDIT:

http://i.demotywatory.pl/uploads/1255179449_by_Bazylox_500.jpg

Gonzo
06-11-2009, 23:34
Szkoda, że mnie nie było, gratulacje wykonania akcji :*.

edit:

Svenska Landslaget disbanded.

Avis - March 2005 - November 2009. Rest in peace.

kamba
07-11-2009, 00:34
Siema co tam? ?XDD?XD?XD?DX

Gimli From Kazz
07-11-2009, 01:38
Kakej, nie jestem w żaden sposób związany z Flow, wiec mówie to obiektywnie, ale sorry jesteś wielkim frajerem... śledząc ten temat, widać jak jesteś... beznadziejny.
Chcesz za wszelką cenę być w centrum, masz dziwnego fjoła na punkcie "szacunku" woziłeś się że możesz kiedy chcesz być we Flow, podważałeś zdanie ludzi wyżej od Ciebie, i czego Ty oczekiwałeś??
Pokazali Ci gdzie jest Twoje miejsce a Ty co?? na następny dzień z fochem biegniesz do pk teamu który walczy przeciw, gildi gdzie podobnie masz wielkich przyjaciół... śmieszne to jest... Dziwi mnie tylko że Cie przyjeli...
Mam nadzieje że Gonzo (w sumie ogarnięta osoba) odpowie na te pytanie

Kakej92
07-11-2009, 02:39
Kakej, nie jestem w żaden sposób związany z Flow, wiec mówie to obiektywnie, ale sorry jesteś wielkim frajerem... śledząc ten temat, widać jak jesteś... beznadziejny.
Chcesz za wszelką cenę być w centrum, masz dziwnego fjoła na punkcie "szacunku" woziłeś się że możesz kiedy chcesz być we Flow, podważałeś zdanie ludzi wyżej od Ciebie, i czego Ty oczekiwałeś??
Pokazali Ci gdzie jest Twoje miejsce a Ty co?? na następny dzień z fochem biegniesz do pk teamu który walczy przeciw, gildi gdzie podobnie masz wielkich przyjaciół... śmieszne to jest... Dziwi mnie tylko że Cie przyjeli...

Bo lubię pekować, chciałem pograć w tibie, ale nie expić tylko zabijać ?
Dla mnie to tylko gra, i przyjaciół których tu poznałem(mówie o prawdziwych kumplach) np Arvena~, Hansonik, Whispo, Rosi etc. i spotkałem ich w RL, to ich nie obchodzi po czyjej jestem stronie, więc nic nie straciłem. A pseudo przyjaciół, którzy zawsze byli spoko, ja do Nich napisze normalnie, a Oni zaczynają mi cisnąć to pozdro :)

Wiecznyodpoczynek
07-11-2009, 10:13
09:39 Warning! The murder of Ryanstaf was not justified.

xD

Voltres
07-11-2009, 10:49

xD

2x 170 ek,tak trudno im zabić 70 palla?

Kino_000
07-11-2009, 10:53
frag jest frag ;)

Kaliber_
07-11-2009, 11:32
frag jest frag ;)

Idz sobie zwal.
/Harry

Kino_000
07-11-2009, 11:35
Ty mi to zrobisz <3

Gonzo
07-11-2009, 12:47

Nie wypowiem się na temat postów Kakeja tutaj. Nie znam sytuacji. Wobec mnie, jak i reszty członków Rebellion, Kakej jest spoko, prawie zawsze jest na gatherach i dobrze ogarnia tą grę. Zauważyłem, że piszesz o tym, że Kakej ma fioła na punkcie szacunku - nie zauważyłem tego u nas, mimo tego i tak jego zdanie zawsze szanuje. Poza tym - Kakej u nas na VT siedział bardzo długi czas, nikt go nie musiał przyjmować, samo wyszło. ^^

xD

a to kto? Oo

Gonzo
07-11-2009, 17:21
16:41 Warning! The murder of Gauri Niszczyciel was not justified.

http://img81.imageshack.us/img81/1176/gaurispi.jpg

Combo w 14 osób.

--- Gonzo dodał 9 minut i 22 sekund później ---

Gard Cymonas

Nov 07 2009, 16:52:58 CET Slain at Level 105 by Azion Phan, Edwan, Hakkunav, Kino Zakondix, Riba Delsaki and Varkess.

Gauri Junior

Nov 07 2009, 16:51:44 CET Killed at Level 56 by Azion Phan and Edwan.

kamba
07-11-2009, 18:06
16:41 Warning! The murder of Gauri Niszczyciel was not justified.

http://img81.imageshack.us/img81/1176/gaurispi.jpg

Combo w 14 osób.

--- Gonzo dodał 9 minut i 22 sekund później ---

Gard Cymonas

Nov 07 2009, 16:52:58 CET Slain at Level 105 by Azion Phan, Edwan, Hakkunav, Kino Zakondix, Riba Delsaki and Varkess.

Gauri Junior

Nov 07 2009, 16:51:44 CET Killed at Level 56 by Azion Phan and Edwan.

Sorry ale Protoss powiedzial ze Gard~ mu wisi i z checia sie w was wpierdoli wiec farga nie zal tak jak Gauriego :D

viov
07-11-2009, 18:10
"Gauri Niszczyciel jest dla mnie wojownik niepokonany, wierzę w to, że kiedyś będziesz królem Morgany..."

Semek
07-11-2009, 19:54
gard~ sam wbil skulla wiec gdzie tam szkoda fraga >.<

Antonioo
07-11-2009, 19:58
Ey chlopaki, dodajcie jeszcze Leioz'a do swojej evul listy :]

Gonzo
07-11-2009, 20:30
http://img145.imageshack.us/img145/3250/pozdrotoksong.jpg

Toksong, tylko ty jesteś takim noobem, żeby tak wejść w trapa. Ustawiłem bota, zobaczymy, może kiedyś wyśpisz.

Wiecznyodpoczynek
07-11-2009, 21:00
a to kto? Oo

Niegdyś Sail Entus, czy inny paź. :)

Btw.
Prawie wam wypaliło z noobami. :)

Gonzo
07-11-2009, 21:58
Grupa Trzymająca Passy Do Noobcharów Atakuje!!111one

http://img142.imageshack.us/img142/3406/toksong1.jpg

http://img137.imageshack.us/img137/7941/toksong2.jpg

http://img142.imageshack.us/img142/1528/toksong3.jpg

http://img442.imageshack.us/img442/4151/toksong4.jpg

Dziękuję za uwagę i pozdrawiam Toksonga.

--- Gonzo dodał 37 minut i 50 sekund później ---

HAHAHA

http://img263.imageshack.us/img263/6620/vdloro1.jpg

kamba
07-11-2009, 22:04
Nov 07 2009, 21:31:39 CET Killed at Level 52 by Brandon peich.

Gordanix :)

Chlopak sie wlogowal i odrazu upadl :D

Gonzo
07-11-2009, 22:12
O, jeszcze jeden ss:

http://img509.imageshack.us/img509/6940/septiuss21.jpg

Jaz
07-11-2009, 22:15
Eh Flow zawsze pozostanie tym samym noobskim Flow w 90% teamu...

viov
07-11-2009, 22:16
Niezła wyrzynka na VDL
Dziękujemy.

kamba
07-11-2009, 22:21
Eh Flow zawsze pozostanie tym samym noobskim Flow w 90% teamu...

Japa smierdzielu

Baus
07-11-2009, 22:25
Ja pierdole jakie z was cudaki :D pokazaliscie klase

Antonioo
07-11-2009, 22:28
@rony

Klase to Ty pokazales jakis czas temu na Sequelu, o ile to ten sam owner :]
Kura dostanie wpierdol za Fidosa, a my sie smiejemy ahahaha

Gonzo
07-11-2009, 22:28
Klasę to pokazał Lesiu, zajebiście ogarniał te wychodzenia z defa na VDL. Szkoda tylko, że jeszcze tam Czokapika i Antrevisa nie dorwaliśmy, problem z byciem FACC.

Panowie, pora zainwestować w PACC!

Rebellion _/

edit:

btw. http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=223871 <filmy

Baus
07-11-2009, 22:30
@rony

Klase pokazał haker, ale jeżeli myslisz ze to ja to wcale mi to nie przeszkadza.
Podczas ostatniej wojny gralem tylko na Ronym czasem na Tsunie Sequelem gral 2 owner

kamba
07-11-2009, 22:36
@rony

Dokladnie sequel jak jeszcze normalnie gadalismy to taki kozak nie byles ale chyba odjebalo ci po szwedach ;] , jedynie co mozesz to puszczac ze spermy banki ;*

Baus
07-11-2009, 22:37
Mi odjebalo? czy ja kogos wyzywam na tym forym lub napinam sie na tibi?

xBardolekx
07-11-2009, 22:47
ogólnie chłopaki nie pokazaliście niczego nadzwyczajnego, to po prostu ludzie z flow (celowe nie zostało użyte stwierdzenie "mojej gildii") nie za bardzo ogarniają tą grę.

Jeżeli naprawdę się jaracie zabijaniem nieogarniętych, uciekających przed bandą sd charów, a chwile później chowając się za 20 noob charami to naprawdę jest coś nie tak.

anyway gz akcji

Jaz
07-11-2009, 22:54
Japa smierdzielu

A chcesz sie zalozyc ze praktycznie kazdy lider z twojej gildii tak samo mysli?

I prosze zamknij juz ryj baranie bo jestes najwiekszym idiota na tym forum. Wiem ze to zbyt wiele no ale nic.

kamba
07-11-2009, 23:07
A chcesz sie zalozyc ze praktycznie kazdy lider z twojej gildii tak samo mysli?

I prosze zamknij juz ryj baranie bo jestes najwiekszym idiota na tym forum. Wiem ze to zbyt wiele no ale nic.

Czlowieku leje na ciebie cieplym moczem jestes dla mnie skonoczny i prosta sprawa a ze sie wypowiadam na forum to tylko i wylącznie moja sprawa a jak mnie oceniasz zostaw dla siebie :)

Jaz
07-11-2009, 23:10
Czlowieku leje na ciebie cieplym moczem jestes dla mnie skonoczny i prosta sprawa a ze sie wypowiadam na forum to tylko i wylącznie moja sprawa a jak mnie oceniasz zostaw dla siebie :)

W jaki sposob jestem dla ciebie skonczony? Jezeli na mnie lejesz to czemu odpisujesz? A tego jak cie oceniam nie ma sensu zachowywac dla siebie.

Canabis
08-11-2009, 00:11
http://img145.imageshack.us/img145/3250/pozdrotoksong.jpg

Toksong, tylko ty jesteś takim noobem, żeby tak wejść w trapa. Ustawiłem bota, zobaczymy, może kiedyś wyśpisz.

Wróć! Nie Toksong tylko Tiastes B) Normalni ludzie nie siedza w domu o tej porze...

PS Brawo dla ciebie PERES KURWA ZAKUTA PAŁO :D

Lavi0
08-11-2009, 00:13
Brawo! 8o Nic ując, nic dodać. Dobrze, że nie byłem w domu, bo bym sąsiadów obudził.

Leslaw
08-11-2009, 04:14
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2820287

sell sell sell sell !!

Etun
08-11-2009, 04:58
Sorry chłopaki ale gdy widzę że atakujecie Jacka/Roberta & Lesia to mi sie przykro robi...

To ludzie którzy bili się o ten serwer w większym stopniu niż ja...

Gdyby nie Jacuś i pomoc w skryptowaniu to połowa Flow nie wybotowała by lvlu.

I am sorry , ale prawda boli.

Rzadko wchodzę tutaj ale pozwolę sobię...

/Konrad ;]

Canabis
08-11-2009, 08:29
A pier````isz Konrad smuty. Przeciez sami tego chcieli B)

Bezspinkowy /\

Antonioo
08-11-2009, 10:55
To nastepnym razem przylozcie sie by i mnie zlapac :D przeciez jestem tym 90% ktore nie ogarnia wiec wtf?

Canabis
08-11-2009, 11:03
Antonioo Porque? B)

Etun
08-11-2009, 11:19
A pier````isz Konrad smuty. Przeciez sami tego chcieli B)

Bezspinkowy /\

Drogi Mateuszku nie chodzi mi o to że zrobili to co zrobili, ale wcześniej walczyli naprawdę o ten serwer, bardziej niż teraz niektóre osoby z Flow , które zgarniają brawa za czyjąś robotę ;)

Canabis
08-11-2009, 11:22
@up
Wierz mi ze nikt nie zagarnia braw za czyjas robote;) Nie ma równouprawnienia B)

Gonzo
08-11-2009, 12:38
Qezix

Nov 08 2009, 11:40:14 CET Slain at Level 98 by Anto Agroht, Craus Division, Khus Dielyne, Kino Zakondix, Satomi Wizard, Szallony, Tjockiniho and Tsun Dono.

http://tibiaring.com/Char.php?Lang=PL&C=qezix - mówiłem, że Flow Academy nie popłaca (<OSTATNIO BYŁ> Ziomki of Flow Academy)

Sebciooo
08-11-2009, 12:59
Qezix

Nov 08 2009, 11:40:14 CET Slain at Level 98 by Anto Agroht, Craus Division, Khus Dielyne, Kino Zakondix, Satomi Wizard, Szallony, Tjockiniho and Tsun Dono.

http://tibiaring.com/Char.php?Lang=PL&C=qezix - mówiłem, że Flow Academy nie popłaca (<OSTATNIO BYŁ> Ziomki of Flow Academy)

Leefoo tez byl we flow pedale kurwa?

Gonzo
08-11-2009, 13:07
Leefoo tez byl we flow pedale kurwa?

Leefoo nam się na boat trapa nawinął, a że Flow bało się wyjść w tym momencie (bah, chyba wiedzieli o boat trapie) to padł.

Ahh, nie gorączkuj się bo już siny robisz się na swej pryszczatej facjacie :).

Sebciooo
08-11-2009, 13:11
Pryszczatego to ty masz huja deklu

Endrju88
08-11-2009, 13:24
Sorry chłopaki ale gdy widzę że atakujecie Jacka/Roberta & Lesia to mi sie przykro robi...

[b]bTo ludzie którzy bili się o ten serwer w większym stopniu niż ja...[b]

Gdyby nie Jacuś i pomoc w skryptowaniu to połowa Flow nie wybotowała by lvlu.

I am sorry , ale prawda boli.

Rzadko wchodzę tutaj ale pozwolę sobię...

/Konrad ;]

Akurat walczyć bardziej niż Ty to nic trudnego, z tego co pamiętam to rzadko bywałeś na akcjach. Jedynie Jacek walczył sporo.

No chyba że walczeniem nazywasz odwrócenie się od ziomków którzy umożliwili Ci grę gdy wyjebali Cię z Pandorii.

No i z tą połową flow to nie przesadzaj, ale owszem pomagał Jacek ze skryptami za co jestem mu bardzo wdzięczny.

Jaz
08-11-2009, 13:56
To nastepnym razem przylozcie sie by i mnie zlapac :D przeciez jestem tym 90% ktore nie ogarnia wiec wtf?

Akurat o Tobie Antuch nie mowilem <3 :D

Canabis
08-11-2009, 14:23
Wyjebta nas z tego servera pLX !!!!!!! JA TEZ CHCE WROCIC DO PKOWANIA ;(

Antonioo
08-11-2009, 15:05
Ale Twoi nowi ziomale chyba tak :D

Gonzo
08-11-2009, 15:48
Ale Twoi nowi ziomale chyba tak :D

osobiście nic nie mówiłem, a z tego co słyszałem, to byłeś tam jedną z dwóch osób które nie bały się pod nas podchodzić (drugi to kenami), tak mówił wasz kolega z gildii. ;)

--- Gonzo dodał 39 minut i 27 sekund później ---

Ugotowaliśmy rosół z Kury.

15:18 Using the last paralyze rune...

Nov 08 2009, 15:18:28 CET Slain at Level 76 by Craus Division, Elcia Lady, Satomi Wizard, Szallony, Tjockiniho, Tsun Dono, Zeofil lachon and Zirkov.

Gonzo
08-11-2009, 17:02
16:34 Toksong [156]: GONZO DAWAJ NA FORUM POSPINAMY

Ok więc mój komentarz - brak. To co się stało, było tak głupie, że... Że nie wiem co mam mówić. Mnie w każdym razem nie było.

Gz Flow, trzecia akcja którą ogarnęliście. ;)

Tenszinkan
08-11-2009, 17:03
ALE WAS POZABIJALISMY HAHA MY BYLISMY W 2 A WAS 100 !!! HAHAHAHA ALE JESTESCIE GLUPKI !! NIE MACIE PVP.

dobra koniec.

Gonzo
08-11-2009, 17:06
ALE WAS POZABIJALISMY HAHA MY BYLISMY W 2 A WAS 100 !!! HAHAHAHA ALE JESTESCIE GLUPKI !! NIE MACIE PVP.

dobra koniec.

No, zabiliście 4 od nas. I było was co najmniej 8 osób. ;)

Wiecznyodpoczynek
08-11-2009, 17:06

dobra koniec.

hahahahha xD

Tenszinkan
08-11-2009, 17:07
@fejmus men
Pierdolisz ! Nie wkrecaj mi chyba lepiej widzialem -.-'

Canabis
08-11-2009, 17:10
16:42 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Mazot. He was killed by Toksong.

You recognize Zirkov. He was killed by Toksong.

Zajarałem, przyleciałem, ujebałem i odleciałem. CIAO

--- Canabis dodał 2 minut i 4 sekund później ---

No, zabiliście 4 od nas. I było was co najmniej 8 osób. ;)

Chyba nie wiesz co to jest ironia B)

MR_FREEMAN
08-11-2009, 17:10
No slyszalem ze w koncu eter sie troche za to wzial ...

Gonzo
08-11-2009, 17:11
Nawet nie wiem kto to jest Mazot.

Ubiliście nam 4 osoby.

Morganin
08-11-2009, 17:16
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem,
nie zapomnij, gdzie się urodziłem,
bo w pamięci jest siła zaklęta,
więc pamiętaj synu mój...
O kolorach białym i czerwonym,
o symbolach orła i korony,
bo w pamięci jest siła zaklęta,
więc pamiętaj synu mój..

Wesolski
08-11-2009, 17:19
You recognize Mazot. He was killed by Toksong.

You recognize Zirkov. He was killed by Toksong.

Zajarałem, przyleciałem, ujebałem i odleciałem. CIAO

No gz mi też zdarzało się dobijać graczy na oponkach 45 magiem więc nic specjalnego. Gdy chcesz się czymś pochwalić pokaż mi filmik z twojej perspektywy i nagranie z vt jak dowodziłeś akcja, a nie cieszysz się tym, że strzeliłeś ostatniego sd. Taki Gonzo nie znam go ale muszę powiedzieć że jest dobry bo widzę mam na to dowód.

/Wesol

Gonzo
08-11-2009, 17:21
Taki Gonzo nie znam go ale muszę powiedzieć że jest dobry bo widzę mam na to dowód.

/Wesol

yey, no to dzisiaj z tej radości pójdę się najebać. _/

viov
08-11-2009, 17:27

dobra koniec.

Łapiesz tę subtelną różnicę pomiędzy zdaniem relacji z akcji, a niewiarygodną napinką po sklejeniu nam 4 SD charów ?

A teraz czas na wirtualną wódkę !!!!!!!!

Wesolski
08-11-2009, 17:31
Nawet nie wiem kto to jest Mazot.

Ubiliście nam 4 osoby.

Widzisz oni się cieszą bo wiedzą czyj to był char zanim ty zacząłeś bawić się w pk na Morganie. Co do mazota char na koncie Madzini, postaci biorącej udział w wojnie z Avis vs Rise, następnie dane konto wpadło w posiadanie dla ludzi z AB TEAMU, po trochu grali nim Arx, Gremb, Kitek nie pamiętam kto jeszcze.
Proszę o to odpowiedź na nie postawione pytanie KIM JEST MAZOT.

/Wesol

Tenszinkan
08-11-2009, 17:39
Łapiesz tę subtelną różnicę pomiędzy zdaniem relacji z akcji, a niewiarygodną napinką po sklejeniu nam 4 SD charów ?

A teraz czas na wirtualną wódkę !!!!!!!!

A łapiesz te subtelna roznice pomiedzy byciem czlowiekiem o IQ wiekszym niz 10 a czlowiekiem myslacym ze ma IQ powyzej 10 ? Jezeli nie to nie odpisuj na moje posty.

Kaliber_
08-11-2009, 17:40
Widzisz oni się cieszą bo wiedzą czyj to był char zanim ty zacząłeś bawić się w pk na Morganie. Co do mazota char na koncie Madzini, postaci biorącej udział w wojnie z Avis vs Rise, następnie dane konto wpadło w posiadanie dla ludzi z AB TEAMU, po trochu grali nim Arx, Gremb, Kitek nie pamiętam kto jeszcze.

/Wesol

Fail.
Btw. jaracie sie tym ze zabiliscie 4 osoby od nas, smieszy mnie to bo zaraz spamujecie forum - tak Flow jest zajebiste! :D

Wesolski
08-11-2009, 17:45
Fail.
Btw. jaracie sie tym ze zabiliscie 4 osoby od nas, smieszy mnie to bo zaraz spamujecie forum - tak Flow jest zajebiste! :D

Czemu Fail?

/Wesol

Kaliber_
08-11-2009, 17:48
Czemu Fail?

/Wesol

kitek nie gral mazotem, co wogole u Ciebie?;) pamietasz mnie jeszcze ?;)
//Harry

MR_FREEMAN
08-11-2009, 17:50
Fail.

Na tibia.com jest ze 3-4 thready pojazdow na Flow i waszego jarania na 1 stronie tylko a na was nie widzialem zadnego A na tym forum to z reguly wy sie spinacie i oglaszacie ogarnaiczami. Wiec jak maja okazje to chlopaki sie po prostu odgrywaja, a ty widzisz w tym cos dziwnego....

Gonzo
08-11-2009, 17:52

/Wesol

Szkoda, że Kitka ani Arxa nie było dziś na VT, a takiego konta jak "MAZOT" na VT nie ma.

Poza tym - ja nie pytałem, ja stwierdziłem fakt. Możliwe, że o czymś nie wiem.

Wesolski
08-11-2009, 17:56
kitek nie gral mazotem, co wogole u Ciebie?;) pamietasz mnie jeszcze ?;)
//Harry

Hehe dzięki, że pytasz, ale nic specjalnego matura w tym roku :D i nie mam na nic czasu i jakbym mógł zapomnieć o tobie hehe. Jak u ciebie widziałem twoja pannę ;] nono Harry nie zasługujesz na taką :D.

/Wesol

--- Wesolski dodał 3 minut i 52 sekund później ---

Szkoda, że Kitka ani Arxa nie było dziś na VT, a takiego konta jak "MAZOT" na VT nie ma.

Poza tym - ja nie pytałem, ja stwierdziłem fakt. Możliwe, że o czymś nie wiem.

Napisałem Arx, Gremb, Kitek i nie wiem koto jeszcze, proponuje ci też spojrzeć trochę do góry napisałem tam że trafił w ręce ab więc każdy teraz może z nich mieć do niego pasy nie wiem kto bo dawno nie grałem i mało romawiam z mojimi dawnymi toważysami.

/Wesol

Kaliber_
08-11-2009, 17:57
Hehe dzięki, że pytasz, ale nic specjalnego matura w tym roku :D i nie mam na nic czasu i jakbym mógł zapomnieć o tobie hehe. Jak u ciebie widziałem twoja pannę ;] nono Harry nie zasługujesz na taką :D.

/Wesol

jak nie jak tak ;ddd jest wystarczajaca dla mnie Radku ;) a teraz chwila przerwy bo ide na kolacje ;dd
Do nastepnego.

/Harry

Grebol
08-11-2009, 18:18
Gonzo to swiezak on nie wie co jest 5 . To jest zal, zajebaliscie nas no bywa a pozniej placz ludzi na vt jak by byla by to OB miedzy avis a flow za dawnych czasów. Padlismy na noobach no i tyle a co do flow to jednak znacyzmy cos dla was jezeli spina juz sie robi jak nam smieszne sd chary co nic nie znacza zabiliscie. Na Mazocie dziś byłem ja zresztą Ty nawet nie wiesz kto ja jestem a kazdy chyba z tego forum co troche gra na Morganie Mazota miał na exivie ;P

Tenszinkan
08-11-2009, 18:31
Ja mialem na F1 na hotkeyu tak jak 90% flow...

po chuju.

xBardolekx
08-11-2009, 18:52
dobra czekam na teksty typu 'srasz'
i odpowiedź, nie sram, mam wyjebane

i żeby nie było niedomówień
You have left the guild.

Gonzo
08-11-2009, 18:55
Yoork'ey

Nov 08 2009, 18:23:36 CET Eliminated at Level 154 by Alex Cordles, Ded Ju, Demon Mages, Doretio, Edwan, Hakkunav, Hezzel, Magnus Kiraya, Magus Dog, Nagania, Ruzam, Tektek, Theus, Tjockiniho, Vaesse deireadhe and Zeofil lachon.

edit:

dlaczego z Flow wyszedłeś? :/

btw. pozdrawiam Cinka, co zamiast pomóc Yoorkeyowi spieprzył z Thais na utamo tempo san.

Canabis
08-11-2009, 19:11
No gz mi też zdarzało się dobijać graczy na oponkach 45 magiem więc nic specjalnego. Gdy chcesz się czymś pochwalić pokaż mi filmik z twojej perspektywy i nagranie z vt jak dowodziłeś akcja, a nie cieszysz się tym, że strzeliłeś ostatniego sd. Taki Gonzo nie znam go ale muszę powiedzieć że jest dobry bo widzę mam na to dowód.

/Wesol

No dzieki dzieki stary B)

Poczytaj trochu co to jest Ironia oky?

Kakej92
08-11-2009, 19:15
Użytkowników czytających ten temat: 17 (zarejestrowanych: 8, gości: 9)

Pozdro napinka XD

Gimli From Kazz
08-11-2009, 19:16
Flow poradzilo sobie w wojnie a nie może z PK teamem :) robi się nawet ciekawie

Kino_000
08-11-2009, 19:22
18:54 Aeron Tard [10]: THAIS PRZEJETE PRZEZ INNA GILDIE FLOW TRACI PANOWANIE NAD MORGANA

I WSZYSTKO JASNE!!!!!

Gonzo
08-11-2009, 19:35

dzięki Flow ludzie na VT mają teraz motywacje do kupienia PACC...

... i to jest wspaniałe. :)

AxeVice
08-11-2009, 19:39
Widze ze Rebellion sie podnieca ;D

viov
08-11-2009, 19:41
Bardol

Eliminated at Level 154 by Alex Cordles, Ded Ju, Demon Mages, Doretio, Edwan, Hakkunav, Hezzel, Magnus Kiraya, Magus Dog, Nagania, Ruzam, Tektek, Theus, Tjockiniho, Vaesse deireadhe and Zeofil lachon.

Napinacz forumowy aka jaracz zioua

Slain at Level 156 by Alex Cordles, Bavor Bix, Khus Dielyne, Magus Dog, Varkess and Zeofil lachon.

Gonzo
08-11-2009, 19:41
Toksong

Nov 08 2009, 19:11:22 CET Slain at Level 156 by Alex Cordles, Bavor Bix, Khus Dielyne, Magus Dog, Varkess and Zeofil lachon.

... a nie mówiłem? ;)

Canabis
08-11-2009, 19:45
;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;

Napinamy Dalej YO!

Gonzo
08-11-2009, 19:50
Ok, jak dalej to dalej:

KAMBAAAA

Nov 08 2009, 19:19:20 CET Slain at Level 102 by Alex Cordles, Demon Mages, Edwan, Khus Dielyne, Souldancer, Szallony, Varkess and Zeofil lachon.

kamba
08-11-2009, 19:52
Ja pierdole kto to wymyslil jakies odbijanie postaci od postaci no kurwa przeciez to jest parodia w chuj ;D

Canabis
08-11-2009, 19:56
Nie no odbijanie jest coolB)

Tenszinkan
08-11-2009, 19:57

100x bardziej wolalbym bic sie z jakas rowna gildia niz z banda noobcharow, bo to oni wybieraja sobie kiedy i gdzie kogo zabic, bo niestety by nie bedziemy za nimi latac i tluc 45 na unjusty.

@Gonzo

Nooo, motywacja do kupienia pacca w tibii ;(
Nie ma nic piekniejszego na tym bozym swiecie !!

Kakej92
08-11-2009, 20:04
Ja pierdole kto to wymyslil jakies odbijanie postaci od postaci no kurwa przeciez to jest parodia w chuj ;D

Przez to prawie mnie zabiliście :)

Gonzo
08-11-2009, 20:04
@Gonzo

Nooo, motywacja do kupienia pacca w tibii ;(
Nie ma nic piekniejszego na tym bozym swiecie !!

Nie o to chodzi. Cel grupy ludzi i wspólna inicjatywa - w prawie każdym wydaniu - to jest wspaniałe. Nieważne czy chodzi o RL, czy o Tibię.

kamba
08-11-2009, 20:07
Kurwa 360 osob na Morganie a w tym 100 waszych noobów hahahahaha XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD

Canabis
08-11-2009, 20:10
Przez to prawie mnie zabiliście :)

Fajnie masz B)

Gonzo
08-11-2009, 20:11
Kurwa 360 osob na Morganie a w tym 100 waszych noobów hahahahaha XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD

na VT było nas tylko 50 osób, nie mów ;/

Jaz
08-11-2009, 20:12
845893934

Speedy

kamba
08-11-2009, 20:14
na VT było nas tylko 50 osób, nie mów ;/

+ wasze MC to ze 100 wyjdzie ;P

Kakej92
08-11-2009, 20:20

Na MC to może botnajty, bo nie wiem czy umie ktoś ogarniać 2 postaciami na mc podczas walki

Gonzo
08-11-2009, 20:30

ja na mc to robię tylko kolejnego sorca 45. oO

btw. comment Zirkova na vt.
18:22 Yoork'ey [154]: to patrz
18:22 Yoork'ey [154]: jak sram
18:23 You see a dead human (Vol:10). You recognize Yoork'ey.

viov
08-11-2009, 20:30
Na MC to może botnajty, bo nie wiem czy umie ktoś ogarniać 2 postaciami na mc podczas walki

Ja umiem !!!

kamba
08-11-2009, 20:33
JK na 100% ;D

Btw. Odkupie swoje itemy tj. Bohy , focus cape i ksiazke +2 mlvl ;< XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD

xBardolekx
08-11-2009, 20:33
^^ ma zlewke? to mu powiedz, że się cieszę, że go ucieszyłem :p

Yoorek
08-11-2009, 20:35
tibijaaa i tak jest chujowaaa ; x najlepiej wszyscy skonczcie w to grac :D

ps. bardool widzisz, zrookowanie to najlepszy sposob :cup:

Canabis
08-11-2009, 20:39
Jebac to tibia jest zajebista. Gram w tibie i expie czapka. :mag:

Wesolski
08-11-2009, 20:43

GZ jesteś na czasie Flow wygrało wojnę z Sevensk-ą bo wszedł zwalony update jak dobrze pamiętam tamta wojna była na wygranej pozycji dla Sevenski.

/Wesol

MR_FREEMAN
08-11-2009, 20:46
GZ jesteś na czasie Flow wygrało wojnę z Sevensk-ą bo wszedł zwalony update jak dobrze pamiętam tamta wojna była na wygranej pozycji dla Sevenski.

/Wesol

Podczas kazdej wojny Flow mialo powazne problemy ale jakos kazda wygralo, wiec nie rozumiem twojego toku rozumowania.

xBardolekx
08-11-2009, 20:47
i wybacz wesoł, ale przed update, gdyby fragi były uzupełniane należycie byłoby widać, że się zrównaliśmy, a po update dalej expiliście, tyle że po tym jak sie ruszyliście była gleba to wtedy była wielka ściema że to update wygrał.

Wesolski
08-11-2009, 20:49
i wybacz wesoł, ale przed update, gdyby fragi były uzupełniane należycie byłoby widać, że się zrównaliśmy, a po update dalej expiliście, tyle że po tym jak sie ruszyliście była gleba to wtedy była wielka ściema że to update wygrał.

Mój kochany Bardolku ja nie brałem udziału w poprzedniej wojnie ;p

@Gonzo
To, że Cinek nie pomógł Bardolowi jest zrozumiałe gdybym ja był we flow a mój kumpel otoczony by był 20+ sdekerami to też bym uciekał bo nic bym w tej sytuacji nie zrobił, a mógłbym też paść, natomiast ded Toksonga to była porażka ludzi z flow, którzy bali się zabić 45 maga, który go blokował bo musieli by wbić skule.

/Wesol

Gonzo
08-11-2009, 20:59
@Gonzo
To, że Cinek nie pomógł Bardolowi jest zrozumiałe gdybym ja był we flow a mój kumpel otoczony by był 20+ sdekerami to też bym uciekał bo nic bym w tej sytuacji nie zrobił, a mógłbym też paść

wiem wiem ale lubię się droczyć z Flow. ;)

Canabis
08-11-2009, 21:00
Dzieki Wesol, wiecej nie trzeba wyjasniac B)

xBardolekx
08-11-2009, 21:28
Mój kochany Bardolku ja nie brałem udziału w poprzedniej wojnie ;p

/Wesol

wiem, że nie brałeś, ale jak na siłe robisz ze svenskiej wielkich zwycięzców to odpowiedziałem. btw, ściągaj tą fife w końcu

meravi
08-11-2009, 21:28
Padlismy na noobach no i tyle a co do flow to jednak znacyzmy cos dla was jezeli spina juz sie robi jak nam smieszne sd chary co nic nie znacza zabiliscie. ;P

kolego innych nie macie...
i dobrze, ze wiece.. nic nie znaczycie...

Grebol
08-11-2009, 21:43
@up

zdziwił byś się xD

kamba
08-11-2009, 21:58
Bez urazy gonzo ale kurwa wy naprawde mysliscie ze wy opanowaliscie Morgane swoimi pojebanymi Noobkami w Thais i dajecie ludzia pajamenty ?:D HAHHAHAHAHAHHAHHAHHAHHAAHHAAHAHAAHAHHAAHHA !!!!!!!!!!!!!

Gonzo
08-11-2009, 22:05
Bez urazy gonzo ale kurwa wy naprawde mysliscie ze wy opanowaliscie Morgane swoimi pojebanymi Noobkami w Thais i dajecie ludzia pajamenty ?:D HAHHAHAHAHAHHAHHAHHAHHAAHHAAHAHAAHAHHAAHHA !!!!!!!!!!!!!

My po prostu zarabiamy. 4 parcele już u Thumedana.

kamba
08-11-2009, 22:13
My po prostu zarabiamy. 4 parcele już u Thumedana.

Tak samo niby tomek Morgana zaplacil a taki chuj ze zaplacil ;]

Gimli From Kazz
08-11-2009, 22:16
Abstrahując od wszystkiego jak flow rządzi jest 1000 razy lepiej niż jak Avis było :)

Gonzo
08-11-2009, 22:17
Tak samo niby tomek Morgana zaplacil a taki chuj ze zaplacil ;]

Dzięki niemu mamy te 4 parcele, jeszcze pyta się kilka osób. Zapewniamy jedno - te osoby już nie zostaną tknięte przez nas. :)

Kaliber_
08-11-2009, 22:17

Nie, to Ty opanowales morgane "lizac" pieroga Akonowi, a my tylko sprzatamy śmieci takie jak Ty ;]
Ps ładnie ;)
OGARZE :)

//Harry

kamba
08-11-2009, 22:22
Nie, to Ty opanowales morgane "lizac" pieroga Akonowi, a my tylko sprzatamy śmieci takie jak Ty ;]
Ps ładnie ;)
OGARZE :)

//Harry

Smieciem to jestes ty pierdolony hary poterze wy*******aj w ogole z tego forum jebana ruro sprzedajna i chuj ci w krzyz ;)

meravi
08-11-2009, 22:24
@up

zdziwił byś się xD

zacytowalem Cie, nie napisalem nic wiecej...
a Ty akurat powinienes wiedziec, ze nie bede zdziwiony

Yanne
08-11-2009, 22:43
Romus: co co
[AB] Kitek: chcesz
Romus: won
[AB] Kitek: 54msa?
Romus: przyjacielu
Romus: siemasz

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Tenszinkan
08-11-2009, 22:53
Dzięki niemu mamy te 4 parcele, jeszcze pyta się kilka osób. Zapewniamy jedno - te osoby już nie zostaną tknięte przez nas. :)

Czlowieku prosze cie... Nie dales sobie rady na morganie, bo byles we flow academy ponoc, ale szope miales i sie obraziles. Nie probuj teraz nadrabiac swoimi marnymi postami i jeszcze marniejszymi paymentami, probujac cos znaczyc na tym serverze. Jezeli ci ktos w ogole zaplacil, watpie by to byly jakies grube pieniadze, no i swiadczy to nie o twoim kozactwie ktore chyba probujesz pokazac, tylko o idiotyzmie tych osob co ci "zaplacily", wiec lepiej juz sobie badzcie tym smiesznym pk teamem ale nie wczuwaj sie za bardzo, bo troche targasz przypal swojej "bandzie rogala".

@edit
Kurwa wlasnie zobaczylem twoj temat na tibia.com....chuj nie czytaj nawet tego co napisalem, popadles w zbyt zaawansowany poziom zgasu....

Grebol
08-11-2009, 23:36
No Mera pamietasz pewien zakładzik o chara ;>

Yanne
08-11-2009, 23:54
http://www.aleklipy.pl/view/6724/gracjan-roztocki-moj-internet.html

kamba
09-11-2009, 00:15
Kakej szuka sojusznikow ! XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD

http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=2683749#post2683749

Gonzo
09-11-2009, 00:16

No i dobrze. ;)

Kakej92
09-11-2009, 00:30

Nie chce mi się opowiadać mojej historii, ale kiedyś byłem w podobnym pk teamie na iridi, ale że ludzie przestali tam grać, a ja nie mam do Nich kontaktu to napisałem na forum.
(bardziej agresywnie) I co się kurwa pedale smiejesz, przynajmniej nie dzwonimy po jakiś pajaców i nie oddajemy własne postacie kretynom z downem na czele który drze japę tak że sąsiedzi mi zwracali uwagę że za głośno. (a nie mieszkam w bloku).

Sebciooo
09-11-2009, 00:37
taki swietny pk tim a szuka pomcy przecierz w all mozecie!!!!!!!!11111111111111oneoneoneoeone

na huj wam pomoc przeciez macie sile ,zacznicie moze robic te akcje na paccu ?:baby::baby::baby::baby::baby:

Kakej92
09-11-2009, 00:40
taki swietny pk tim a szuka pomcy przecierz w all mozecie!!!!!!!!11111111111111oneoneoneoeone

na huj wam pomoc przeciez macie sile ,zacznicie moze robic te akcje na paccu ?:baby::baby::baby::baby::baby:

Świetny, ale może być jeszcze lepiej nie ?
Kup pacce wszystkim to może zaczniemy :)

Sebciooo
09-11-2009, 00:47
nie stac was 90zl to nie jest zajebist wydatek dniowki w robocie?moze nawet mnie wiec nie kumam?xd dla mnie to troche wiecej niz pol dniowki ale nvm co ja sie tam kurwa znam:]
albo usawie paru botow ii kupienie pacza za giepe?
/Napinka onnnnnnnnnnnnnnnnn

Grebol
09-11-2009, 00:55
sa osoby ktorzy nie maja ochoty wywalac rl kasy na tibie ^^

@up
pol dniówki =100zł to na dzien masz 200zł i grasz w tibie. rzuć się w gówno pedale. masz 15-16 lat i pierdolisz jak potłuczony wanabicool

Jaz
09-11-2009, 00:57
Wygram w totka to kazdemu kupie pacca na 3 miechy. Obiecuje.

Abor
09-11-2009, 01:05
to ja przejde, licze ze trafisz chociaz trojke, jakby nie patrzec wygrana :)

kamba
09-11-2009, 01:08
Niewazneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeee

Wiecznyodpoczynek
09-11-2009, 09:02
Romus: co co
[AB] Kitek: chcesz
Romus: won
[AB] Kitek: 54msa?
Romus: przyjacielu
Romus: siemasz

HAHAHAHAHAHA xD

@ Kakej
No, ja chciałbym zobaczyć jak ktoś zgodzi się orać 45 s/d/ms/ed ze zlepkiem ekstremistów...

meravi
09-11-2009, 15:12
No Mera pamietasz pewien zakładzik o chara ;>

pamietam, ze wygralem.. tylko nie wiem co...

Wesolski
09-11-2009, 17:17
Smieciem to jestes ty pierdolony hary poterze wy*******aj w ogole z tego forum jebana ruro sprzedajna i chuj ci w krzyz ;)

Kamba nie wiem czy dobrze mówię jeżeli nie to sory ale czy to ty nie byłeś wyrzucony z flow za zrokowanie goldstarki Marty? Jeżeli nie ty to wybacz, ale jeżeli tak to powinieneś się nie udzielać bo tak naprawdę Hary walczył przeciwko kopengom nie powinieneś uważać go za śmiecia tak jak wiele innych osób jak Lesiu czy młodzi z Łap, którzy tak naprawdę zainwestowali spore pieniądze byś ty mógł teraz grać a napinasz się jakbyś był nie wiem jakim bohaterem wojennym.

/Wesol

kamba
09-11-2009, 17:38
Kamba nie wiem czy dobrze mówię jeżeli nie to sory ale czy to ty nie byłeś wyrzucony z flow za zrokowanie goldstarki Marty? Jeżeli nie ty to wybacz, ale jeżeli tak to powinieneś się nie udzielać bo tak naprawdę Hary walczył przeciwko kopengom nie powinieneś uważać go za śmiecia tak jak wiele innych osób jak Lesiu czy młodzi z Łap, którzy tak naprawdę zainwestowali spore pieniądze byś ty mógł teraz grać a napinasz się jakbyś był nie wiem jakim bohaterem wojennym.

/Wesol

Tak jestem Kamba , ale co do Goldstarki to zrookowal ja moj rl Michał - Nirek devilek 1 owner ja z tym nic wspolnego nie mialem :) a co do Harego wyjebal do mnie pierwszy ze jestem smieciem to cisne *****e na szybkosci bo zadna szmata mi nie bedzie wjezdzala chodz mnie niezna ani troche :)

Gonzo
09-11-2009, 19:35
@Flow:

Lubię gdy się tak napinacie na Tibia.com, szczególnie Eter - dzięki Wam pierwszy raz odkąd gram ta gra spowodowała uśmiech na mej twarzy. <3

betewu, dzień dobry, po 11 godzinach wróciłem do domu.

Jaz
09-11-2009, 20:22
http://sendables.jibjab.com/view/NZagxyuUz5kcDIfy?cmpid=jj_fb_self

HJAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAH

AxeVice
09-11-2009, 20:25
Hhahahahahahahahhahmmahahaaahahhhahah

Sebciooo
09-11-2009, 20:40
@Flow:

Lubię gdy się tak napinacie na Tibia.com, szczególnie Eter - dzięki Wam pierwszy raz odkąd gram ta gra spowodowała uśmiech na mej twarzy. <3

brawo kurwa 11h poza domem byles
ye cieszmy siie i radujmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!

gz dla ciebie ale nie musisz sie nam zwiezac gdzie kiedy i ile czasu spedziles no chyba ze to dla ciebie wyczyn

Pozdowienia
:]

Endrju88
09-11-2009, 20:42
O kurwa jaka petarda, zdycham ahahahhahahaha

Lavi0
09-11-2009, 21:31
Hahhahahaah! Zawyłem na vencie!!! :DD Aż ze mnie brechta poleciała. ;D!

Gonzo
09-11-2009, 21:48
fail fail fail :D

Lavi0
09-11-2009, 21:52
Counter masslog, kyky!

Gonzo
09-11-2009, 21:54
Trzeba powyrywać chwasty i wtedy wrócę do gry, ogłaszam zawieszenie osobistej działalności na najbliższe 48 godzin.

AxeVice
09-11-2009, 21:55
Camson plax

kamba
09-11-2009, 21:59
Fail ;D! _///////////////////////////////////////

Antonioo
09-11-2009, 21:59
Kurde szkoda, ze nie zrobilem Cama bo z Dupskim fajne wejscie smoków zrobilismy :D ale bez napiny

Gonzo
09-11-2009, 22:01
No to wam się udało, przyznam rację.

Jaz
09-11-2009, 22:02
Dupa gra?:D:D:D

@up
To nie im sie udalo tylko nam (a raczej: Wam, bo mnie nie bylo.)

kamba
09-11-2009, 22:02
No to wam się udało, przyznam rację.

To zes mi zajebal gonzo Paraliza ;D , i powiedz mi po chuj wbiegales do tego domku ?

Jezior666
09-11-2009, 22:03
Nov 09 2009, 21:19:00 CET Killed Ariekk at Level 71 unjustified
Nov 09 2009, 21:15:24 CET Killed Tjockiniho at Level 76 ok
Nov 09 2009, 21:14:33 CET Killed Hyundaish at Level 40 ok

tyle odemnie xD

AxeVice
09-11-2009, 22:04
Camson'ek please,guy's

Gonzo
09-11-2009, 22:06
To zes mi zajebal gonzo Paraliza ;D , i powiedz mi po chuj wbiegales do tego domku ?

bo w międzyczasie mówiłem na VT - wszyscy na stack do domku south od temple.

Chuj z tym, że zalogowało 8 osób.
Chuj z tym, że tylko połowa z tych co zalogowała wbiła pza.

Ale i dobrze, bo tylko więcej z nas by padło.

kamba
09-11-2009, 22:10
Dupa gra?:D:D:D

@up
To nie im sie udalo tylko nam (a raczej: Wam, bo mnie nie bylo.)

HAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA HH srry ogarze ze ciebie nie bylo ;/

Jaz
09-11-2009, 22:23
HBAHAHAHAHAHA bralem prysznic brudasie. To ze siedzisz przed kompem 24/8 i sie nie myjesz to juz twoja sprawa baranie

Kino_000
09-11-2009, 22:24
pooramy sie na ots? tam poexpimy, pobijem sie, moze opene zrobimy. Co wy na to?

Jezior666
09-11-2009, 22:26
pooramy sie na ots? tam poexpimy, pobijem sie, moze opene zrobimy. Co wy na to?

spoko ale pierw rzuć sie w gówno z otwarta gębą

Antonioo
09-11-2009, 22:52
boski Tjonikiniho tak sie składa, że zabiliśmy 8 od was więc z tego co mówisz wszyscy musieli wbic pzta ;o ale niewazne to Ty tu rzadzisz

Kakej92
09-11-2009, 23:27
boski Tjonikiniho tak sie składa, że zabiliśmy 8 od was więc z tego co mówisz wszyscy musieli wbic pzta ;o ale niewazne to Ty tu rzadzisz

Ważne, że mnie nie było ^^

Lavi0
09-11-2009, 23:27
http://img84.imageshack.us/img84/5821/poprawka.jpg (http://img84.imageshack.us/i/poprawka.jpg/)

kamba
09-11-2009, 23:31
HBAHAHAHAHAHA bralem prysznic brudasie. To ze siedzisz przed kompem 24/8 i sie nie myjesz to juz twoja sprawa baranie

To nie odemnie jebie z pod pachy rastamanem ;/

Canabis
09-11-2009, 23:36
@Flow:

I chcesz tym podkreslic jaki jestes LAjfer? B)

Ps ja wrocilem do domu ha o 23:12

Kakej92
09-11-2009, 23:46

Nie rozumiem, dzieci internetu cisną sobie o:
-krzywym ryju(chociaż nigdy nie widział go ani jego zdjęcia)
-zapachu (wąchałeś Jacka?)
-starych (też ich nigdy nie widzieli)
-mieście (nawet nie wiedzą gdzie mieszka)
etc.

Ty się do Nich zaliczasz

Jaz
09-11-2009, 23:49

Dobra nie napinaj sie tak bo ja w jednej wojnie wiecej sie bilem niz ty w swojej calej karierze (a o to zaczales ten flamewar).

@Lavio
Ale ten bezmozg na samej gorze wszystko zepsul. (btw. podzielasz moje zdanie ze jest debilem? btw2. troche zal ze juz tak dlugo sie z Wami nie slyszalem :P)

Gonzo
09-11-2009, 23:51

Podaj nicki.

I chcesz tym podkreslic jaki jestes LAjfer? B)

Ps ja wrocilem do domu ha o 23:12

Bo jesteś robolem. Taka praca, pracownicy fizyczni pracują dłużej.

Btw. nie rozumiem, wy macie jakąś obsesję. Wszyscy, od AB teamu po Flow. Niezależnie co człowiek nie powie - MUSI być PODTEKST.

Btw2. skończcie kłótnie, one na prawdę są bez sensu... Widzę, że Flow zaczęło coś działać przeciwko nam, więc jest okej - powalczmy teraz trochę bez spinania się. Proponuję to wszystkim, Kakej i Kamba, Wam też.

Btw3. http://img233.imageshack.us/img233/6725/flowen.jpg.

Lavi0
09-11-2009, 23:54
http://img69.imageshack.us/img69/7559/asdasdasdasdasdas.jpg (http://img69.imageshack.us/i/asdasdasdasdasdas.jpg/)

Canabis
09-11-2009, 23:54
Robolem? 8o

kamba
09-11-2009, 23:55
Nie rozumiem, dzieci internetu cisną sobie o:
-krzywym ryju(chociaż nigdy nie widział go ani jego zdjęcia)
-zapachu (wąchałeś Jacka?)
-starych (też ich nigdy nie widzieli)
-mieście (nawet nie wiedzą gdzie mieszka)
etc.

Ty się do Nich zaliczasz

SPOKO TY TEZ ;///////////////////////////////

--- kamba dodał 0 minut i 33 sekund później ---

http://img69.imageshack.us/img69/7559/asdasdasdasdasdas.jpg (http://img69.imageshack.us/i/asdasdasdasdasdas.jpg/)

HAHAHAHAAHHAH ładne porycie ;D

MR_FREEMAN
10-11-2009, 00:03
Podaj nicki.

Bo jesteś robolem. Taka praca, pracownicy fizyczni pracują dłużej.

Btw. nie rozumiem, wy macie jakąś obsesję. Wszyscy, od AB teamu po Flow. Niezależnie co człowiek nie powie - MUSI być PODTEKST.

Btw2. skończcie kłótnie, one na prawdę są bez sensu... Widzę, że Flow zaczęło coś działać przeciwko nam, więc jest okej - powalczmy teraz trochę bez spinania się. Proponuję to wszystkim, Kakej i Kamba, Wam też.

Btw3. http://img233.imageshack.us/img233/6725/flowen.jpg. Nie jesteście popularni na naszym VT, więc jedyny to wklepałem w comment. :<

leader guild - nie dosc ze powinno byc guild leader to sam fakt istnienia tego troche mnie rozsmiesza.. a macie zastepcow wypisanych ? :P

kamba
10-11-2009, 00:08
Spoko ja spinac sie nie musze ;)

Gonzo
10-11-2009, 00:11
leader guild - nie dosc ze powinno byc guild leader to sam fakt istnienia tego troche mnie rozsmiesza.. a macie zastepcow wypisanych ? :P

Nie ja to ustawiam, nie pytaj mnie.

Kakej92
10-11-2009, 01:14
SPOKO TY TEZ ;///////////////////////////////

Ja nikomu tak nie cisnę.
Jesteś tym który wącha Jackowi pachy ^^
(sam się przyznałeś)

meravi
10-11-2009, 10:32
[QUOTE=Kakej92;2684453]Ja nikomu tak nie cisnę.
QUOTE]

zdradziles, wystarczy...
jak sie mowi, ze sie nie gra to sie nie gra, a nie na*******a swoich

Kino_000
10-11-2009, 12:09
Haha Lavio dobreee XDDDDDDD Tlko co do wieku to ja mam 17 lat i chyba w ab teamie jestem najmlodszy.

kamba
10-11-2009, 12:16
Ja nikomu tak nie cisnę.
Jesteś tym który wącha Jackowi pachy ^^
(sam się przyznałeś)

Spoko tylko chłopa nigdy nie widziałem ;D

Protoss1906
10-11-2009, 12:24
Zrobiłem sobie tu konto bo normalnie ogarnia mnie rozpacz jak czytam wasze pierdoly

Teraz postaram sie ugasic wasze zapaly do napinania sie hue hue

pozdro

Leslaw
10-11-2009, 12:43
Zrobiłem sobie tu konto bo normalnie ogarnia mnie rozpacz jak czytam wasze pierdoly

Teraz postaram sie ugasic wasze zapaly do napinania sie hue hue

pozdro

Cześć !

Kakej92
10-11-2009, 12:51
Spoko tylko chłopa nigdy nie widziałem ;D

Na pewno ?

Protoss1906
10-11-2009, 13:56
Zamiast pisac glupoty o zapachach z pod pach które zapewne poczuliscie przez vnta ;] lepiej wezciesie za siebie kamba naprzyklad trenuj wiecej w swym szwabskim klubie a ty kakej z tego co poamietam brales sie tam cos za freestyle
nielepiej bedzie zajac sie tym niz kur*a wypowiadac sie w takim stylu ;d

Lavi0
10-11-2009, 14:29

Hmm w sumie to było na spontanie, każdy napisał zdanie, które mu przyszło do głowy i tak powstała historyjka. ;d

Protoss1906
10-11-2009, 14:32
Hmm w sumie to było na spontanie, każdy napisał zdanie, które mu przyszło do głowy i tak powstała historyjka. ;d

Historyjka o dsmie z dla zaczela sie juz troszke wczesniej :D

Jeszcze raz sory kuraqu

Gonzo
10-11-2009, 14:36

Tak mi się skojarzyło:

http://img263.imageshack.us/img263/372/careometer.jpg

Grebol
10-11-2009, 15:12
powiem wam ze ładnie macie najebane Lavio xd naprawde poziom 14-15 latka