Pokaż pełną wersje : Hyde Park
Elesar Inferno
27-10-2009, 11:11
HEHEHEHEHHEHEHHE Moj blad bo rozmawialem z dziewczyna przez telefon jak arcano m walla rzucil! ;(
ale ladne bydlo bylo ;p
Moje m walle są szybsze niz Jacek Krzynówek widzący piłke godna wypierdolenia w trybuny więc i tak huja bys pouciekał.
@Tjockinho
Ty żałosny lamusie napoczątku pierdolisz, że macie w huj lepszego skila wygraliśmy bo mamy większe lvle a potem ze od tibi 7.8 skill sie nie liczy, no kurwa masz schizofremie to sie leczy ziom
BTW PIERDOLICIE ŻE MAMY WIECEJ KASY WIEKSZE LVLE WIECEJ LUDZI BO WY NAM KURWA POZWOLILISCIE TAKOWE ZROBIC SWOIM LENISTWEM JEBAKI LEŚNE MOGLISCIE TEZ SOBIE TAKIE LVLE WBIĆ/WYBOTOWAC A, ŻE NIE UMIECIE TO WASZA SPRAWA
Moje m walle są szybsze niz Jacek Krzynówek widzący piłke godna wypierdolenia w trybuny więc i tak huja bys pouciekał.
@Tjockinho
Ty żałosny lamusie napoczątku pierdolisz, że macie w huj lepszego skila wygraliśmy bo mamy większe lvle a potem ze od tibi 7.8 skill sie nie liczy, no kurwa masz schizofremie to sie leczy ziom
BTW PIERDOLICIE ŻE MAMY WIECEJ KASY WIEKSZE LVLE WIECEJ LUDZI BO WY NAM KURWA POZWOLILISCIE TAKOWE ZROBIC SWOIM LENISTWEM JEBAKI LEŚNE MOGLISCIE TEZ SOBIE TAKIE LVLE WBIĆ/WYBOTOWAC A, ŻE NIE UMIECIE TO WASZA SPRAWA
no fajnie ze wbiles 200 rp nie wychodzac przez 2 lata z domu, naprawde pogratuluje tobie. masz racje ze jest to lenistwo ze wole isc na dwór niz grac w tibie. widzisz nie kazdy potrafi tak jak flow campic dom
xBardolekx
27-10-2009, 18:41
przypomnij sobie czasy, kiedy jeszcze coś znaczyliście na morganie, o której was na vt widziałem, o której robiliście akcje. tyle na temat
@Tjockinho
ogarnij przecinki, dorośnij, i wtedy możesz do mnie cokolwiek powiedzieć.
Elesar Inferno
27-10-2009, 19:08
no fajnie ze wbiles 200 rp nie wychodzac przez 2 lata z domu, naprawde pogratuluje tobie. masz racje ze jest to lenistwo ze wole isc na dwór niz grac w tibie. widzisz nie kazdy potrafi tak jak flow campic dom
Pierdolisz tak bo ja mam możliwość spędzić chociażby 24h w tygodniu poza pztem na Morganie natomiast ty po 5 minutowym spacerze musisał bys juz kminic kase na blessy. A i rozkminianie tego co kto robi w wolnym czasie jest juz w huj niemodne apcoku
J.Rabbit
27-10-2009, 19:53
Pierdolisz tak bo ja mam możliwość spędzić chociażby 24h w tygodniu poza pztem na Morganie natomiast ty po 5 minutowym spacerze musisał bys juz kminic kase na blessy. A i rozkminianie tego co kto robi w wolnym czasie jest juz w huj niemodne apcoku
Jest sie czym chwalic! Nie wiem co ta tibia z Toba zrobila, ale kiedys wydawales sie normalny. Idz sie teraz przylansowac w venore swoim 108 distem _/. Peace and love
Jest sie czym chwalic! Nie wiem co ta tibia z Toba zrobila, ale kiedys wydawales sie normalny. Idz sie teraz przylansowac w venore swoim 108 distem _/. Peace and love
+1 (dist i post)
J.Rabbit
27-10-2009, 20:00
+1 (dist i post)
2 Arcano Vampire 108
Elesar Inferno
27-10-2009, 20:44
Nie chwaliłem sie tylko probowałem mu uświadomić, że jakby tylko mial takowe warunki na pewno więcej czasu spędzał by przed tibią i obaj wiemy, że mam racje smutnym faktem jest tylko to, że on nadal nie może sie pogodzic z tym, że został wyjebany jak śmieć i ucieka w tematy typu "A TY W HÓJ CZASU GRASZ W TIBIE I NIE MASZ RL LAJFA" przecież to jest tak żałosne, że huj. Przeczytaj mój poprzedni post jeszcze raz, a może dostrzerzesz jego główny sens. Co do to tego czy wydawałem sie normalny średnio mnie obchodzi opinia innych no ale akurat ciebie lubie więc także powinieneś zauważyc, że w taki a nie inny sposób odnosze sie tylko do tych ludzi którzy myślą, że są zajebiści i przegrali wojne tylko dlatego, że Flow nie ma RL life.
Antonioo
27-10-2009, 22:34
waw a ja jestem we flow i mam troche erela fajnie co? wow wow wow
Robercik, największy no life w historii Tibi i udziela się na takie tematy? No pogratulować :)
Flow wygrało, bo na to zasłużyło więc s*******ać podbijać inny server, a nie napinać się na forum.
Skoro Grebol masz, "aż tak bardzo" wyjebane w tą grę, to dlaczego się napinasz na forum ?
J.Rabbit
27-10-2009, 22:57
Robercik, największy no life w historii Tibi i udziela się na takie tematy? No pogratulować :)
Flow wygrało, bo na to zasłużyło więc s*******ać podbijać inny server, a nie napinać się na forum.
Skoro Grebol masz, "aż tak bardzo" wyjebane w tą grę, to dlaczego się napinasz na forum ?
Hahahaha ja no life? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD To mnie rozjebales. Znamy sie w rl, a mam wrazenie, ze w ogole mnie nie znasz. Wracajac do tibii to pamietam jak pisales do mnie, ze flow to pizdy boja sie pzta wbic itp.
@Arcano: Wybacz, nie sledze calej waszej wojny slownej, ale wychwycilem ten tekst i jakos nie moglem sie powstrzymac zeby tego nie skomentowac.
dlaczego? Przyzwyczajenie , takie same mam do przeglądania wiadomosci sportowych na onecie.
@Arcano
Wchodzisz na dach byle było conajmniej 40metrów. No i skaczesz. To jedyna recepta na twoją głupote wrodzoną. ch uj mnie to boli ze sobie expisz bo ja tego nigdy nie robiłem . Widac jaki maniak z Ciebie, "bo mam server i chuj ja moge expic nie ty" - ja mam na to wyjebane. Nigdy nie lubiłem expic i 50 lvl mi wystarczał do grania w ta gre a ze ty lubisz na*******ac 24h w potworki to twój problem. Ja wolałem isc się pokillowac dla mnie to było frajda. Uwierz ze nie dla każdego szczytem jego marzen jest bieganie 5 minut po swiecie tibi i to ze byś mnie zabił <z Twoim skilem raczej chyba to nie jest realne> ze swoimi pro elo ziomami naprawde spłyneło by to po mnie.
MR_FREEMAN
28-10-2009, 02:38
dlaczego? Przyzwyczajenie , takie same mam do przeglądania wiadomosci sportowych na onecie.
@Arcano
Wchodzisz na dach byle było conajmniej 40metrów. No i skaczesz. To jedyna recepta na twoją głupote wrodzoną. ch uj mnie to boli ze sobie expisz bo ja tego nigdy nie robiłem . Widac jaki maniak z Ciebie, "bo mam server i chuj ja moge expic nie ty" - ja mam na to wyjebane. Nigdy nie lubiłem expic i 50 lvl mi wystarczał do grania w ta gre a ze ty lubisz na*******ac 24h w potworki to twój problem. Ja wolałem isc się pokillowac dla mnie to było frajda. Uwierz ze nie dla każdego szczytem jego marzen jest bieganie 5 minut po swiecie tibi i to ze byś mnie zabił <z Twoim skilem raczej chyba to nie jest realne> ze swoimi pro elo ziomami naprawde spłyneło by to po mnie.
Bo tobie nikt wiecej niz 50 levela nie dal wbic nieogarze. A skad wiesz jak to jest grac high levelem? Oczywiscie ze nie wiesz.... Dlateog zawsze bedziesz bronil swojej tezy ze 50 lev Ci starczy.
Prawdziwe wojny tocza sie na wyzszych levelach gdzie sa wieksze emocje, wiecje do zyskania , wiecej do stracenia. Ale wy zawsze bedziecie szczurami na niskich levelach podniecajacymi sie ze zloza kogos w 20. Ale troche was rozumiem, nic innego nie doswiadczyliscie dlatego to zawsze bedzie dla was szczyt osiagniec. No moze jescze zablokowanie blessa tak ze nikt nie wejdzie :)
Bo tobie nikt wiecej niz 50 levela nie dal wbic nieogarze. A skad wiesz jak to jest grac high levelem? Oczywiscie ze nie wiesz.... Dlateog zawsze bedziesz bronil swojej tezy ze 50 lev Ci starczy.
Prawdziwe wojny tocza sie na wyzszych levelach gdzie sa wieksze emocje, wiecje do zyskania , wiecej do stracenia. Ale wy zawsze bedziecie szczurami na niskich levelach podniecajacymi sie ze zloza kogos w 20. Ale troche was rozumiem, nic innego nie doswiadczyliscie dlatego to zawsze bedzie dla was szczyt osiagniec. No moze jescze zablokowanie blessa tak ze nikt nie wejdzie :)
Ej, kurwa a jak mieli zabic kogos we 2 ? na tych swoich 50 lvlach
offtop:
nikogo na vt nie było, więc postanowiłem polecieć solo akcje:
Pierwszy frag, sprawę załatwiło UE i nieogarnięcie gościa (Member of Flow Academy):
Oct 28 2009, 12:48:11 CET Killed Unbalanced avenger at Level 56 unjustified
Drugi frag, gość był na red hp, padł jak pipa od poison fieldów głównie bo latał po schodach, a ja byłem sam:
Oct 28 2009, 12:52:44 CET Killed Degree on morgana at Level 59 unjustified
W tym samym momencie, gracz o nicku Kiryi (czyli kolejny brown-noser) przybiegł z Sensej of Morgana i zaczęli mnie bić. Nie widziałem sensu atakować, bo miałem tylko 30 SD, 1 paralyze i 7 magic walli. Mieli mnie w trapie, takim dobrym w kanałach. Szkoda, że nie noszą magic walli ani fire bomb/poison bomb. Uciekłem w stronę PoH i tam przeczekałem na PZa, pomimo ciężkich exiv rzuconych przez Senseja, nie mogli mnie znaleźć.
13:02 Kiryi [57]: o jejku
13:02 Kiryi [57]: dziecko jak ucieklo
13:02 Kiryi [57]: :D
13:02 Tjockiniho [77]: 2:0 i tak dla mnie :*
13:02 Tjockiniho [77]: Utani gran hur
13:02 Tjockiniho [77]: najlepsze jest to ze miales jedna firebombe
13:02 Tjockiniho [77]: albo i nawet nie miales
13:02 Tjockiniho [77]: + brak mwalli
13:02 Tjockiniho [77]: pro pvp jestes
13:02 Tjockiniho [77]: :D
13:02 Kiryi [57]: kurwa bo z expa sie zerwalem
13:02 Kiryi [57]: kloleszko
W tym momencie zostałem KLOLESZKOM, oficjalnie jest to mój nowy pseudonim. ;)
Jak się później okazało:
13:03 Sensej of Morgana [104]: dzieki kurwa za deda na kinie
Bingo bejbe!
Mam nadzieję, że kogoś urzekła ta wspaniała historia.
Tenszinkan
28-10-2009, 17:15
Ej wez nastepnym razem zrob film, ale nie taki przez tibiacam tv tylko ustaw kamere tak 2 m od monitora z widokiem na ciebie i na monitor, mozesz tez dodac komentarz. Pozwoli to na lepszy odbior emocji odbiorcy. Ale bedzie czad. Nagraj z 5 odcinkow, chetnie obejrze twoj sensacyjny maraton filmowy.
Elesar Inferno
28-10-2009, 18:42
no to poszalałeś jak huj
no to poszalałeś jak huj
jak chuj to poszaleje w ciągu następnych 5 dni ;>
Antonioo
28-10-2009, 20:18
To dawaj ustawimy się na solówe co? Ja mam 80 druidka, chętnie się pona*******am, bo wiem, że ja to odrobie <jeżeli w ogóle padne> a Ty nie. Co Ty na to?
Co do tego, że flow boi się wbic pz na wojnie. W pewnym sensie była to prawda, ale później desperackie akcje z Kakejem przerodziły się w odwage paru ludzi ;D. Teraz byłoby inaczej :]
xBardolekx
28-10-2009, 20:43
Wierzysz w to antek? nie byłoby inaczej ;) znowu zostałaby ta sama ekipa, która by była gotowa walczyć, a reszta nagle znów by miała lipe w szkole, pracy, piwnicy, piaskownicy..
To dawaj ustawimy się na solówe co? Ja mam 80 druidka, chętnie się pona*******am, bo wiem, że ja to odrobie <jeżeli w ogóle padne> a Ty nie. Co Ty na to?
Co do tego, że flow boi się wbic pz na wojnie. W pewnym sensie była to prawda, ale później desperackie akcje z Kakejem przerodziły się w odwage paru ludzi ;D. Teraz byłoby inaczej :]
No, była grupka ludzi co się nie bała robić pz :) Ale potem i reszta się ogarneła :P Co tu dużo gadać: wygraliśmy 3 razy z rzędu, więc jesteśmy pro ^^
Endrju88
28-10-2009, 22:23
No, była grupka ludzi co się nie bała robić pz :) Ale potem i reszta się ogarneła :P Co tu dużo gadać: wygraliśmy 3 razy z rzędu, więc jesteśmy pro ^^
No szczególnie Ty Kakej!
Eheheh, niemalze jak mistrz cietej riposty :p
No szczególnie Ty Kakej!
Andrzej licz się ze słowami ! Nadal mam Twój login i hasło na monstery ^^
Endrju88
29-10-2009, 07:01
Andrzej licz się ze słowami ! Nadal mam Twój login i hasło na monstery ^^
Nigdy nie miales i miec nie będziesz, z wiadomych względów ;)
Elesar Inferno
29-10-2009, 08:22
jak chuj to poszaleje w ciągu następnych 5 dni ;>
a co jakies imprezy w pztach organizują?
Nie wiem po co sa te glupie dyskusje, bez kitu.
Przegralismy wojne bo mielismy pizdki po swojej stronie ktorzy pvp owszem ogarniali, ale jesli nie liczy sie ono tak jak za starej tibii, to wystarczylo sie zmoc i pojsc za ciosem. Szwedzi przestali grac, wiec w 20 i tak bysmy nic nie ogarneli. Flow jakby nie bylo nalezal sie ten serwer, pomimo ze wojne przegrywali i to dosc pokaznie pomimo przewagi liczebnej, to w dobrym momencie, zaraz po update robili liczne snake'y, czego niestety wykonac my nie moglism przez brak ludzi i ich zaangazowania.
Ktos stwierdzil ze flow to pizdy, bez pefaupe i w ogole zera. Co racja to racja, nie raz chcialo mi sie smiac jak robiliscie jakies akcje na mnie, na moje nooby. Do normalnie az sie mozna bylo poplakac przed monitorem ze smiechu. Aczkowiek, flow bylo na tyle dobre zeby jednak ten serwer wygrac, wystarczylo ze pare osob zmobilizowalo reszte (ofc w tym troche furora). Byli aktywni i nie mowie tutaj o totalnym noliferowaniu, bo takie osoby sa po obu stronach.
Gdybac faktycznie zawsze sobie mozemy, gdyyyby, gdyby szwedzi nie przestali grac to moze i do tej pory bysmy sie bili, gdyby tjohucinho (czy jak mu tam xD) doszedl na czas na waspy i dorzucil swojego sd przy kazdej rundzie to rosi, yoorkey (czy to tam yanosik byl, nie pamietam) by padli. Gdyby osoby z ab byly na tyle zorganizowane i chcialy cos osiagnac to przez 3 miechy by zrobili takie lvle zeby wyjebac flow z serwa. Wlasnie tego nigdy nie rozkminialem po co kisic sie na 50lvlach skoro przez ten czas co wszyscy pkowali modli zrobic neutral char 100+ bez wiekszych problemow.
Mi zajely niespelna 2 miesiace by wbic 103msa a zadnego pg nie robilem, ba! Wrecz siedzialem na jakichs gownach, wystarczy stawiac na 6h dziennie bota.
Mysle ze teraz mozna poprobowac szczescia na kyrze, ekipa jest zacna, srednio nas siedzi po 50-70 bez zadnego gathera, dzwonienia po ludziach. Moze nie wszyscy ogarniaja, ale to nie to co tamto, zawsze mozna jakas akcje zrobic, jest ciekawie :)
Wierzcie badz nie, ale ta ekipka co sobie pkuje na morganie to naprawde osoby ktore z tym serwerem "nie wiarza przyszlosci", ja juz mam w sumie na kyrze lepsze chary niz na morganie, jakbym mial sie wyplacac to predzej tam niz tutaj. Na morganie mamy jakies 45, troche hajsu to czemu czasami sobie kogos nie ubic? Jest przy tym zabawa i dla Was i dla nas. Ab teamem nie jestesmy, no i racja, nie bedziemy. System pvp na to nie pozwala. Sa u nas osoby ktore byly w starym ab'ku, osoby ktore byly w sveskiej. Ta sama grupa ludzi wiec ten sam pk team, ale nazywajcie sobie to jak chcecie, ja to i tak robie z nudy, albo dla fanu.
No i tak anyway, ktos pisal ze ubil Unbalanced Avenger. Nie wiem tylko po co, ona nikomu nic nie robi, naprawde w porzadku dziewczyna, zreszta zabic ja to mozna i 3 palkami na mc...
WASZ NAPINACZ! CHE CHE
No i tak anyway, ktos pisal ze ubil Unbalanced Avenger. Nie wiem tylko po co, ona nikomu nic nie robi, naprawde w porzadku dziewczyna, zreszta zabic ja to mozna i 3 palkami na mc...
WASZ NAPINACZ! CHE CHE
eee a ile ma lat?
J.Rabbit
29-10-2009, 15:15
Michale w sam raz dla Ciebie ;).
nie bylo pytania, nie bijcie jej...
a co jakies imprezy w pztach organizują?
no, nowy update umożliwił nam fragowanie w pz.
Oct 28 2009, 19:50:17 CET Killed Vava-Style at Level 102 unjustified
Antonioo
29-10-2009, 20:19
e koxy bijcie kogos z flow zebysmy po was mogli wpadac bo nudy ok?
ps. niedlugo 100 dist :]
xBardolekx
30-10-2009, 16:53
16:25 Warning! The murder of Ukatrupiacz Ludziow was not justified.
Ardor pozdrawia araetha :*
Kino_000
30-10-2009, 19:51
Zyga Wstyd!
warning bardol pomylil topiki thanks
Kino_000
30-10-2009, 20:19
Sensej of Morgana, Tomek Morgana, Koksikk
Od nas 3 padlo ;D
5 minut mnie biliscie :>?
Oct 30 2009, 16:24:31 CET Slain at Level 103 by Drigona'sek, Gandamir Evil'Eye, Soul Slide, Trojak and Xoniraro.
Jakbym jeszcze jechał ręcznie jak na araethu to może bym poczuł jakiś "cios". W sumie przed chwilą się wyjebałem jeszcze dwoma charami na kicku, 250k w pizde dzisiaj i c*uj, jakoś żyje, 5kk jest i rosnie, bot jest, to mogę mieć już na dedy wyjebane, ja się tylko "męczę" 10 minut przy odkupywaniu blessów :D ha
Wy w końcu byście wyszli na ob? Od nas sporo typa chce iść xd
eee, propo akcji na morganie, znowu fail na vdl, wczesniej calkiem calkiem bylo gdybysmy jeszcze mw mieli wszyscy, eheh
Elesar Inferno
30-10-2009, 20:33
Sensej of Morgana, Tomek Morgana, Koksikk
Od nas 3 padlo ;D
5 minut mnie biliscie :>?
No kurwa gratulacje bo mam zajebiscie duzy wpływ na to czy jebne ci za 300 czy nie trafie. MYŚLCIE CZASAMI
ssa -> utito tempo san
Imho dobra sprawa, tym bardziej na 108 discie, 45 sklada sie na pizde + exori con czy sd :p
Elesar Inferno
30-10-2009, 21:50
nie mam utito mam utamo~~
ssa -> utito tempo san
Imho dobra sprawa, tym bardziej na 108 discie, 45 sklada sie na pizde + exori con czy sd :p
Zyga moge do ciebie dolonczyc bo jestem hunted na Morganie?
do czego dołączyć, kę? : d
Zyga moge do ciebie dolonczyc bo jestes hunted na Morganie?
joke kurwa tygodnia
xBardolekx
30-10-2009, 23:18
nie mi decydować o openkach :p ja tylko sprzątam
No Do Pk Teamu ;/
ty ku rwa conajwyzej kukurydze opierdolić się nadajesz
ty ku rwa conajwyzej kukurydze opierdolić się nadajesz
No spoko wejdz kolego na vt te unitas pogadamy =] poo*******amy kukurydze razem
osobą takiego pokroju jak ty nie pozwalam aby do mnie się zwracał "kolego". Ewentualnie "pan" wchodzi w grę
osobą takiego pokroju jak ty nie pozwalam aby do mnie się zwracał "kolego". Ewentualnie "pan" wchodzi w grę
Spoko "Panie Pedałku pozwoisz na vt?
pedałku? chyba mnie z twoim chłopakiem pomylileś.. Nie bede wchodził do zadnych smieći na vt.
pedałku? chyba mnie z twoim chłopakiem pomylileś.. Nie bede wchodził do zadnych smieći na vt.
Chłopaka to ma twoj tatuś ;* , a co do smieci to chodz pogadmy chyba ze masz srake w dupie i tylko jestes kozakiem na forum :)
Srake w dupie aby mówic o swoich pogladach na forum wirtualnym? To ze masz wirtualne życie nie oznacza ze inni tez tacy są. Nie musze chodzic po tibi 12h dziennie aby cieszyc się zyciem a przy tym rozmawiac z wirtualnymi kolegami przez vt bo mam przyjaciół w prawdziwym zyciu. To ze sobie z tibi simsy zrobiles to ch uj mnie boli. Chcesz pogadać? to jak bedziesz nad morzem kiedys kolonia/wycieczka klasowa/z rodzicami pod namiot ch uj wie co jeszcze to napisz wczesniej mozemy się jakoś spotkać.
Srake w dupie aby mówic o swoich pogladach na forum wirtualnym? To ze masz wirtualne życie nie oznacza ze inni tez tacy są. Nie musze chodzic po tibi 12h dziennie aby cieszyc się zyciem a przy tym rozmawiac z wirtualnymi kolegami przez vt bo mam przyjaciół w prawdziwym zyciu. To ze sobie z tibi simsy zrobiles to ch uj mnie boli. Chcesz pogadać? to jak bedziesz nad morzem kiedys kolonia/wycieczka klasowa/z rodzicami pod namiot ch uj wie co jeszcze to napisz wczesniej mozemy się jakoś spotkać.
Miło to słyszec nad morzem jestem w kazde wakacjie wiec poczekaj na mnie :D!
Tenszinkan
31-10-2009, 10:01
Kurwa gosciu, caly czas nawijasz o tym rl zyciu jak jakis palant, a oficjalnie ty i reszta tego ab pk teamu jestescie dla mnie najbardziej popierdolonymi ludzmi na punkcie tej gry jakich znam. No sorry, ale mysle ze nie kazdy na tym forum stal noobcharami po 10h na hellgate i blokowal lub zostawial caly pierdolony dzien noobchary na blessie. Trzeba miec najebane. I nie mow mi ze nie, bo sam pamietam jak sie tam wbilem na ten smieszny hellgate o godzinie okolo 11-12 no i szopa bo przyszlo 30 noobcharow, to wylogowalem tam. Moj brat nie wiedzial ocb wiec zalogowal o 18 a wy tam kurwa caly czas byliscie i blokowaliscie dzieki czemu padl. Hahaha dobra beka z was chlopaki pozdrawiam, licze na jakas rozkminke na temat mojego rl zycia teraz od ciebie.
Wiecznyodpoczynek
31-10-2009, 11:31
Osobom* <znaki>
Edit:
@ drugie zdanie
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Powodzenia w robieniu perfumerii z gówna
Kurwa gosciu, caly czas nawijasz o tym rl zyciu jak jakis palant, a oficjalnie ty i reszta tego ab pk teamu jestescie dla mnie najbardziej popierdolonymi ludzmi na punkcie tej gry jakich znam. No sorry, ale mysle ze nie kazdy na tym forum stal noobcharami po 10h na hellgate i blokowal lub zostawial caly pierdolony dzien noobchary na blessie. Trzeba miec najebane. I nie mow mi ze nie, bo sam pamietam jak sie tam wbilem na ten smieszny hellgate o godzinie okolo 11-12 no i szopa bo przyszlo 30 noobcharow, to wylogowalem tam. Moj brat nie wiedzial ocb wiec zalogowal o 18 a wy tam kurwa caly czas byliscie i blokowaliscie dzieki czemu padl. Hahaha dobra beka z was chlopaki pozdrawiam, licze na jakas rozkminke na temat mojego rl zycia teraz od ciebie.
tak, brat ^^ padłeś jak szmata i tyle. haha myslisz ze chcialo by się mi czekac 10h na takiego smiecia jak ty? Xadi stał noobem właczył skrypt na wbjianie pzta jak bedzie ktoś na ekranie i tyle, jak wpadłes powiedzial na vt i sie wyjebales jak ciota. Co do blessa rly masz jakies problemy ze soba, wmawiasz sobie czy udajesz debila? Jezeli uwazasz za no lifeowania lub lammowanie ze jedna osoba postawila magebombe na blessie i poszła sobie gdzies .. szkoda słów
Tenszinkan
31-10-2009, 12:12
xdd Dopoki mateusz nie kupil toksonga to byl szaring na tenshinkhanie do 125 lvl, ale mniejsza z tym, jezeli czujesz sie lepiej myslac ze to ja padlem, nie ma problemu :< Pozatym nie wiem jak padl, ale widze ze masz dobra spinke ze "padl jak szmata", ty rozumiem bys padl jak bohater na 120 palku kontra 50 (to bylo kurwa celowe wyolbrzymienie, wiec prosze nie odpisuj ze bylo was 3 w tym twoja ciotka nie miala kul zeby strzelac) pajacow na 45. Moze mi jeszcze powiesz ze "powiedzial na vencie no i skrypt zadzwonil do nas na komorke, no i wiecie zrobilismy sobie tp bo akurat bawilismy z najlepszymi dupeczkami na ibizie popijajac jacka danielsa i cie zabilismy". Otrzasnij sie czlowieku i skoncz swoje pierdolenie :) Skrypty wszystkiego nie zrobia, nie udawaj teraz takiego lOOOOzaka ze ty moze w ogole nigdy tibii nie miales na kompie tylko elfbota ? :X Ale ty fajny
nie mam utito mam utamo~~
znajac Ciebie to utamo vita
Miło to słyszec nad morzem jestem w kazde wakacjie wiec poczekaj na mnie :D!
To czemu nigdy nic pierdoło nie piszesz? Chyba ze wakacje spędzasz w ankrahmun to spoko.
Kura zdechł today:
Batukox
Slain at Level 77 by Aikeryn, Azion Phan, Khus Dielyne, Magus Dog, Ruzam and Satomi Wizard.
Frag z niego cieszy jak nie wiem :)
Kura zdechł today:
Batukox
Slain at Level 77 by Aikeryn, Azion Phan, Khus Dielyne, Magus Dog, Ruzam and Satomi Wizard.
Frag z niego cieszy jak nie wiem :)
szczekał przy padaniu? ;)
Antonioo
01-11-2009, 00:48
Kury nie szczekają
Kury nie szczekają
żebyś wiedział, że niektóre to za bardzo.
edit:
i przestańcie się bluzgać, zacznijcie działać. ;)
Halloween'owa historia dwa:
Wczoraj Tjockiniho zabalował, więc nie mógł być na gatherze. Ot, postanowił nadrobić zaległości co by admini byliby z niego dumni, i skoczył na akcję.
35 ED solo...
03:44 Warning! The murder of Parabuch was not justified.
03:47 Warning! The murder of Atius Vampire was not justified.
Ten pierwszy nie był AFK, drugi chyba w pewnym momencie się obudził, film jak ktoś chciałby obejrzeć:
http://rapidshare.de/files/48614671/Tjocke_Halloween.cam.html
dobranoc.
Ty draniu !!!! Hahahahahaha
Obudziles mnie , ale i tak nie starczyło mi em efkow. Znalazłeś bp z kaska ?
Fifi.
Ty draniu !!!! Hahahahahaha
Obudziles mnie , ale i tak nie starczyło mi em efkow. Znalazłeś bp z kaska ?
Fifi.
hehe nie szukałem nawet, zmęczony już byłem bo poprzedniej nocy spałem tylko 2 godziny, więc stwierdziłem "fraguję i spadam spać". :)
To ładna kreske musiales zajebac jak spales tylko 2h Oj! nieładnie..
To ładna kreske musiales zajebac jak spales tylko 2h Oj! nieładnie..
po prostu dobra biba była. ^.^
J.Rabbit
01-11-2009, 13:06
po prostu dobra biba była. ^.^
Like we care... Mała rada: załóż bloga ;)
Proszę Robercik o kontakt ^^
wyznania14latka.tibia.edu.zal.de, zapraszam.
Wesolski
01-11-2009, 17:57
Lesiu odezwij się do mnie na gg bo gdzieś mi się zapodział twój numer;]
/Wesol
Zbieram materiały do ostatniego filmu z cyklu morgana wars
!!!!!MATERIAŁY TYLKO DOTYCZĄCE OSTATNIEJ WOJNY NA MORGANIE!!!!!
prosba o pliki typu *.cam(tibiacamtv records) + mozliwe z datą walk
*.vrf (ventrilo record file)
ciekawostki (deletes + dates)
link do war statów (o ile jeszcze są na tibia.com:P)
chcę zrobić film pokazujący wojnę w sposób obiektywny po to mi vrf i camy ze strony flow jak i avis. Już dawno jest po wojnie dlatego mysle ze warto miec jakas pamiatke z tego w postaci filmu wmv.
jesli masz takie pliki ktorymi mozesz sie ze mna podzielic wyslij na pw.
podziekowali
./yanne
Cześć wszystkim : d
cze Lesiuu ;*
rycze "Wiszu wyjebałeś się!" "Chuj ci w dupe <ide płakać>"
Nov 01 2009, 20:44:15 CET Killed Rosi Thern at Level 167 unjustified
Nov 01 2009, 20:38:01 CET Killed Sir Draxto at Level 99 ok
Sir Draxto: http://rapidshare.de/files/48618296/SirDraxto.cam.html
Rosi Thern: http://rapidshare.de/files/48618297/RosiThern.cam.html
Hail Rebellion. Rony mega akcja, więcej takich!
21:02 Warning! The murder of Irio Cado was not justified.
http://rapidshare.de/files/48618388/IrioCado.cam.html
Antonioo
01-11-2009, 21:39
Jest Napinkaaa!
Jest Napinkaaa!
nie z mojej strony, mimo, że dzisiejsza akcja była najlepszą akcją w ciągu ostatniego miesiąca. ;)
i znowu - hail rebellion!
Wiecznyodpoczynek
01-11-2009, 21:45
... xD
Mega to był mój fail, bo siedze, gotowy z ssa, m ringami, odzywam sie na vt i jeb combo, haha.
Ale przynajmniej coś się dzieje. xD
Nov 01 2009, 21:38:26 CET Slain at Level 77 by Anteg de Fperdol, Arcano Vampire, Czookapik, Elite Galus, Fuurel, Master Clic, Nefertiti Dalyn and Rosi Thern.
hahahahah xD
stupidy kills! xD
Wiecznyodpoczynek
01-11-2009, 22:08
ZEMSTAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
xDDDDDDDDDDDD
ZEMSTAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
xDDDDDDDDDDDD
nie powinienem biegać za tym 80 knajtem, heh... spoko jest, 3:1, a mój ded tylko z głupoty (zresztą tak jak i wasze heh). ;)
Wiecznyodpoczynek
01-11-2009, 22:33
Jasne, jasne xD
/875890412.html
Dynia jak coś
dobra nie wierzysz to nie. xD
spakowałem już postać, gotowa do kolejnej akcji, do zobaczenia.
i miłego wieczoru wszystkim.
Elesar Inferno
01-11-2009, 22:57
ktos wie o huj chodzi z tymi debugami proboje zalaczyc filmik 17 raz i dalej ni huja
--- Elesar Inferno dodał 1 minut i 44 sekund później ---
hahah tjockinho a więc to ty byłes tym spryciarzem który lurował mnie do venore z chara ktory pare akcji wczesniej blokowal wam difa hue hue hue
hahah tjockinho a więc to ty byłes tym spryciarzem który lurował mnie do venore z chara ktory pare akcji wczesniej blokowal wam difa hue hue hue
Brawo, zorientowałeś się jak już tam przybiegłeś i włączyłeś skulla. :)
Elesar Inferno
01-11-2009, 23:08
Brawo, zorientowałeś się jak już tam przybiegłeś i włączyłeś skulla. :)
To na kilometr jebało masslogiem pozatym sprytny Ruzam i jego yellow skull haha no tylko idiota wpierdolil by sie w takie cos, pozatym wybraliscie hujowe miejsce i z tego wzgledu wam spierdolilem bez wiekszego wysilku gdybyscie zrobili mass loga 2 kratki blizej a pokusil bym sie o wbiegniece pewnie na tym by sie skonczyla moja brawura, no ale cóz macie nauczke ;p
To na kilometr jebało masslogiem pozatym sprytny Ruzam i jego yellow skull haha no tylko idiota wpierdolil by sie w takie cos, pozatym wybraliscie hujowe miejsce i z tego wzgledu wam spierdolilem bez wiekszego wysilku gdybyscie zrobili mass loga 2 kratki blizej a pokusil bym sie o wbiegniece pewnie na tym by sie skonczyla moja brawura, no ale cóz macie nauczke ;p
hahaha na tej samej zasadzie ja wlazłem tjockinihem godzinę temu pod depo venore. :D
Nov 01 2009, 20:44:15 CET Killed Rosi Thern at Level 167 unjustified
Nov 01 2009, 20:38:01 CET Killed Sir Draxto at Level 99 ok
Sir Draxto: http://rapidshare.de/files/48618296/SirDraxto.cam.html
Rosi Thern: http://rapidshare.de/files/48618297/RosiThern.cam.html
Hail Rebellion. Rony mega akcja, więcej takich!
rapid? oszalales? ehh musze tibie zassac bo chce luknac jak sie rosi wyjebal :D
ale .de a nie .com
btw
Arcano, Rosi, w/e:
23:21 Brandon peich [102]: czlowieku wez ty sie ogarnij stworzyliscie smieszny pk team a ty probojesz zablysnac a jestes tylko i wylacznie jebanym pionkiem probojacym zrobic roznice pozdro i pocwicz
ogarnijcie swojego psa bo wstyd Wam przynosi. :<
ale .de a nie .com
btw
Arcano, Rosi, w/e:
23:21 Brandon peich [102]: czlowieku wez ty sie ogarnij stworzyliscie smieszny pk team a ty probojesz zablysnac a jestes tylko i wylacznie jebanym pionkiem probojacym zrobic roznice pozdro i pocwicz
ogarnijcie swojego psa bo wstyd Wam przynosi. :<
HAHAHAA!Wiedzialem dobrze ze to wkleisz ;]
Wiecznyodpoczynek
02-11-2009, 00:02
Szybko xD <znaki>
Gimli From Kazz
02-11-2009, 00:16
Character Information
Name: Zeofil lachon
Sex: male
Profession: Sorcerer
Level: 113
World: Morgana
Residence: Carlin
Married to: Irio Cado
Guild membership: Etatistisk of the Rebellion
Last login: Nov 01 2009, 20:56:49 CET
Account Status: Free Account
J.Rabbit
02-11-2009, 09:16
HAHAHAA!Wiedzialem dobrze ze to wkleisz ;]
Ehh noob charze za kogo ty się uważasz...
Wiecznyodpoczynek
02-11-2009, 09:58
Po prostu nie było Burskiego na gg i nie dał mi inva, a Eter pajac pracuje jako paź, więc nie było okazji do dania mi inva :)
Poczułeś się odrzucony? 8o
Ty, a właśnie, bo zapomniałem spytać jak dzwoniłeś - skąd miałeś mój numer? xD
Ehh noob charze za kogo ty się uważasz...
Skończ pierdolic żalosny noobie ;]
@Robercik
A ty smieciu za kogos sie uwazasz? Wielki wojownik sie znalazl najpierw kurwa w Arpens jebany PEACE AND LOVE. Potem kurwa we Flow gdzie bales sie wychodzic walczyc bo obsrany byles o lev, teraz przeciwko Flow i dalej nic nie pokazales, umiesz tylko pierdolic.. A I JESZCZE NAUCZ SIE WYMAWAIC RYYYYYYYYy!
Ty wogule wiesz jaki kolor skóry masz?
J.Rabbit
02-11-2009, 11:47
@Robercik
A ty smieciu za kogos sie uwazasz? Wielki wojownik sie znalazl najpierw kurwa w Arpens jebany PEACE AND LOVE. Potem kurwa we Flow gdzie bales sie wychodzic walczyc bo obsrany byles o lev, teraz przeciwko Flow i dalej nic nie pokazales, umiesz tylko pierdolic.. A I JESZCZE NAUCZ SIE WYMAWAIC RYYYYYYYYy!
Zbiorowa praca z tenkiszkanem? xD Chyba mnie z kims pomyliles Mateuszku ;D.
@Robercik
Ciśnienie w góre.. musiałeś być czerwony jak to pisałeś X(
Poczułeś się odrzucony? 8o
Ty, a właśnie, bo zapomniałem spytać jak dzwoniłeś - skąd miałeś mój numer? xD
Jak ostatnio byłem w wwa to mi sam dawałeś xD
A w ogóle to po prostu nie grałem w monstery(czyli że nie chciało mi się expić), a tak to sobie popekuje czasami ^^
Co do flow: Gildia ogólnie zajebista pod względem paru osób do których zawsze będę miał szacunek typu Akon, Eter, Mera, Janek, Antek, Rosi etc. Ale są też ludzie którzy są w gildii rządzącej serverem i uważają się za nie wiadomo kogo typu: Brandom i inne piony co w wojnie walczyły 60lvlami i dopiero po wojnie zrobili pg sobie.
Antek mi powiedział że go zdradziłem... Antek jakby moja 45 na której jestem pół godziny co dnia,(wczoraj byłem tylko na dedzie Rosiego bo potem leciałem na browar to dałem loga) tak wiele zmieniała :)
Całuje
Kakej~
Jak ostatnio byłem w wwa to mi sam dawałeś xD
A w ogóle to po prostu nie grałem w monstery(czyli że nie chciało mi się expić), a tak to sobie popekuje czasami ^^
Co do flow: Gildia ogólnie zajebista pod względem paru osób do których zawsze będę miał szacunek typu Akon, Eter, Mera, Janek, Antek, Rosi etc. Ale są też ludzie którzy są w gildii rządzącej serverem i uważają się za nie wiadomo kogo typu: Brandom i inne piony co w wojnie walczyły 60lvlami i dopiero po wojnie zrobili pg sobie.
Antek mi powiedział że go zdradziłem... Antek jakby moja 45 na której jestem pół godziny co dnia,(wczoraj byłem tylko na dedzie Rosiego bo potem leciałem na browar to dałem loga) tak wiele zmieniała :)
Całuje
Kakej~
Brandon jak jezeli juz ;)
btw. Idz za*******aj na bosaka po warszawie Pionq _/
ty liderze zamknij pyska ok? B)
Hmm? Troszeczkę pokręciłeś pajacu, nie po Wwa tylko po Garwolinie :) Mam kolegów więc wychodzę z domu i różne rzeczy się robi ^^
Up, signed.
ty liderze zamknij pyska ok? B)
Nie pierdolcie ze zostałem liderem ;|!
--- kamba dodał 0 minut i 42 sekund później ---
Hmm? Troszeczkę pokręciłeś pajacu, nie po Wwa tylko po Garwolinie :) Mam kolegów więc wychodzę z domu i różne rzeczy się robi ^^
Up, signed.
To masz zajebistych kolegow ze kradna ci buty i musisz do domu wracac bez :)
To masz zajebistych kolegow ze kradna ci buty i musisz do domu wracac bez :)
Zaraz oddali :) I w ogóle to jednego buta zabrali ^^
slyszalem Barndom ze ci dsm'a ktoś podjebał to 3 dni do szkoly nie chodziles aby spowrotem go zlootować :cup:
@up
A ja slyszalem ze kurwa sprzedają cie za paczkę papierosów, i lubisz bukake.B)
mnie to zastanawia - dlaczego wszystkich nazywasz "pionkiem"? Raz - wytłumacz co przez to rozumiesz. Dwa - leczysz swoje kompleksy? Bo jak na razie największym pionkiem w tym temacie jesteś ty, na dodatek najwięcej szczekasz. Na paradzie równości nauczyłeś się szczekać? Ah, i mam dla ciebie złą wiadomość - używanie przekleństw nie zrobi z ciebie hetero. Sorry, "zią".
Gimli From Kazz
02-11-2009, 21:01
troche czegoś innego :P pewnie wielu z Was widziało ale dla tych co nie... :D
http://www.youtube.com/watch?v=sjejxVitQMc
Tenszinkan
02-11-2009, 21:11
Zbiorowa praca z tenkiszkanem? xD Chyba mnie z kims pomyliles Mateuszku ;D.
co ja.
hail rebeljon
!1
@2up
Brawo rozkminka nad slowem "pionek". Jak nazywasz kogos chujem to tez rozmyslasz co miales na mysli ? Chyba ci nie poszlo z inteligentnym pojazdem...:/
hail rebeljon
!1
hahah, mam satysfakcję tylko z tego, że zwracasz uwagę na tą gildię. :-)
edit:
wszyscy 10 k Rosi Thern/Venore, robimy "Fundusz na rzecz Mistrza Wiszu" co by mógł 170 skleić.
edit2:
Antek, mega zabawa w Venore była, heheheh.
slyszalem Barndom ze ci dsm'a ktoś podjebał to 3 dni do szkoly nie chodziles aby spowrotem go zlootować :cup:
To bardzo zle slyszales , zastanawiam sie z kad wy takie brednie biezecie macie najebane w glowach naprawde :)
--- kamba dodał 3 minut i 12 sekund później ---
mnie to zastanawia - dlaczego wszystkich nazywasz "pionkiem"? Raz - wytłumacz co przez to rozumiesz. Dwa - leczysz swoje kompleksy? Bo jak na razie największym pionkiem w tym temacie jesteś ty, na dodatek najwięcej szczekasz. Na paradzie równości nauczyłeś się szczekać? Ah, i mam dla ciebie złą wiadomość - używanie przekleństw nie zrobi z ciebie hetero. Sorry, "zią".
Zapytaj kakeja o słowo "pionek" on wam to dokladnie wytlumaczy :)
@Gonzo
Od kiedy ty grasz na Morganie?
edit:
nvm z kambą, na vt pogadaliśmy.
@Gonzo
Od kiedy ty grasz na Morganie?
od początku.
grałem w 2005 roku na początku jak jeszcze Awatary tutaj biegały, później znowu trochę co kilka miesięcy wbijałem 40-50 lev i odchodziłem z serwera, dopiero teraz Tjockiniho wpadł mi w ręce to zacząłem trochę więcej grać.
edit:
nvm z kambą, na vt pogadaliśmy.
od początku.
grałem w 2005 roku na początku jak jeszcze Awatary tutaj biegały, później znowu trochę co kilka miesięcy wbijałem 40-50 lev i odchodziłem z serwera, dopiero teraz Tjockiniho wpadł mi w ręce to zacząłem trochę więcej grać.
Dokładnie pogadałem z gonzem i stwierdzam ze koles wporzadku w 100% wiec nie ma napinki :)
Btw. Grebol ty ZYDZIE !
a co wy rozmowy w toku prowadzicie czy jaki ch uj
a co wy rozmowy w toku prowadzicie czy jaki ch uj
Ta, Dawid pseudonim "Ewa Drzazga" prowadzi talkshow na VT.
Antonioo
02-11-2009, 23:36
@Jacek
Dawny Kenami
Zapytaj kakeja o słowo "pionek" on wam to dokladnie wytlumaczy :)
Jest król i królowa, są wieże, gońce i konie. Resztę armii stanowią pionki(dla tych co kumają ocb w szachach).
edit: Jako iż jutro matury próbne u mnie w szkole i mam na 13 do szkoły to z nudów
02:36 Warning! The murder of Atius Vampire was not justified.
02:52 Warning! The murder of Filip Knecker was not justified.
Jest król i królowa, są wieże, gońce i konie. Resztę armii stanowią pionki(dla tych co kumają ocb w szachach).
edit: Jako iż jutro matury próbne u mnie w szkole i mam na 13 do szkoły to z nudów
waste fragów, znowu fragów na flow nie będzie. Huehuehue.
Tak Kakej jestes zwyklym no lifem i tylko pierdolisz tutaj ze logujesz sie na chara 1h dziennie , a pamietam twoje wczsniejsze wypowiedzi "Pierdole pixele , po chuj wy w to gracie"a ty tylko udowiadniasz ze nie mozesz skonczyc grac w ta pojebana gre pozdro tibijczyku ;]
Tak Kakej jestes zwyklym no lifem i tylko pierdolisz tutaj ze logujesz sie na chara 1h dziennie , a pamietam twoje wczsniejsze wypowiedzi "Pierdole pixele , po chuj wy w to gracie"a ty tylko udowiadniasz ze nie mozesz skonczyc grac w ta pojebana gre pozdro tibijczyku ;]
Napisałem, że dzisiaj mam na 13 do szkoły i mogłem pozwolić sobie posiedzieć dłużej na kompie, a że obejrzałem kilka odcinków naruto, potem obczaiłem who is onnline i poszedłem szybko zabić i pozdro :), Nie ja expie, nie ja mówię tylko o kolegach z flow, nie ja używam przekleństw jako argumentów :)
Napisałem, że dzisiaj mam na 13 do szkoły i mogłem pozwolić sobie posiedzieć dłużej na kompie, a że obejrzałem kilka odcinków naruto, potem obczaiłem who is onnline i poszedłem szybko zabić i pozdro :), Nie ja expie, nie ja mówię tylko o kolegach z flow, nie ja używam przekleństw jako argumentów :)
No to zes teraz dojebal ^^
http://www.wykop.pl/ramka/254948/piekna-jesien-na-dworze-wyjdzcie-pograc-na-dwor-komiks
Wiecznyodpoczynek
03-11-2009, 16:25
http://www.wykop.pl/ramka/254948/piekna-jesien-na-dworze-wyjdzcie-pograc-na-dwor-komiks
HAHAHAHAHAHA
Edit:
Character Deaths
Nov 03 2009, 13:02:47 CET Slain at Level 107 by Bashey, Lavarcia Alca, Rybinhio, Xavubil and Yunna Cyrell.
Nov 03 2009, 11:04:34 CET Killed at Level 107 by Chamota, Don Kreska and Einheriar.
Nov 03 2009, 10:28:19 CET Killed at Level 107 by Einheriar, Enya Daja and Gandi'Palek.
Nov 03 2009, 09:55:49 CET Killed at Level 108 by Brainnan, Enya Daja and Nu Konechno.
Nov 03 2009, 09:15:04 CET Killed at Level 108 by Catkin, Nu Konechno and Yunna Cyrell.
Gz Araeth xD
HAHAHAHAHAHA
Edit:
Character Deaths
Nov 03 2009, 13:02:47 CET Slain at Level 107 by Bashey, Lavarcia Alca, Rybinhio, Xavubil and Yunna Cyrell.
Nov 03 2009, 11:04:34 CET Killed at Level 107 by Chamota, Don Kreska and Einheriar.
Nov 03 2009, 10:28:19 CET Killed at Level 107 by Einheriar, Enya Daja and Gandi'Palek.
Nov 03 2009, 09:55:49 CET Killed at Level 108 by Brainnan, Enya Daja and Nu Konechno.
Nov 03 2009, 09:15:04 CET Killed at Level 108 by Catkin, Nu Konechno and Yunna Cyrell.
Gz Araeth xD
Hmm moze i padl 5 razy ale patrzac z drugiej strony - wracal 5 razy.
lubie cię Zyga ale...
hahahahahahahahah _/
xBardolekx
03-11-2009, 17:44
nie, wracał 4 razy, szedł na akcję 5 razy
Tenszinkan
03-11-2009, 17:45
Nono, tylko jak ja wyjebalem na okolnir 3 razy to wielka beke tygodnia miala twoja stara gildia, chyba ze to nie ty byles w tej gildii chuj juz mi sie pomieszalo ale mniejsza z tym. Moral z tego taki ze kij ma dwa konce i ze lepiej pozno niz wcale i nie taki diabel straszny jak go maluja.
@EDIT- ZAPOMNIALEM
@Chlop rebelionista
Spoko ju ar łelkom.
17:38 You advanced from Level 44 to Level 45. ^^
Następna 45 ;p
Nono, tylko jak ja wyjebalem na okolnir 3 razy to wielka beke tygodnia miala twoja stara gildia, chyba ze to nie ty byles w tej gildii chuj juz mi sie pomieszalo ale mniejsza z tym. Moral z tego taki ze kij ma dwa konce i ze lepiej pozno niz wcale i nie taki diabel straszny jak go maluja.
Wiem ze zal wyjebac sie 5 razy w jeden dzien i w ogole smiech, ale to ma tez swoje "pozytywne", jesli mozna to tak nazwac, strony.
A moral to swoja droga zes dopierdolil :d
tenshi wygrales tym postem :D
http://www.youtube.com/watch?v=2CVzh3K29TQ&feature=player_embedded
hueheheheheheheheheheh
xBardolekx
03-11-2009, 19:22
Nov 03 2009, 18:25:06 CET Killed at Level 106 by Ji Su, Kiorix and Whya.
a Zyga dalej ostro ciśnie =)
Endrju88
03-11-2009, 19:26
http://www.youtube.com/watch?v=2CVzh3K29TQ&feature=player_embedded
hueheheheheheheheheheh
Ahahahah akurat dzisiaj mi ziomek na uczelni o tym mówił i miałem sobie obczaić xD
Poczytałem chwilę to forum i smutno mi sie zrobiło.
-Kakej, byłeś pionkiem, jesteś i będziesz!!! (dzięki że mnie uwzględniłeś w wyliczeniach spoko ludzi z flow... nie jesteśmy już kolegami)
-Kamba, nie ogarniam Cie po co robisz z siebie błazna (bo mam nadzieje że tylko udajesz ...)
-Wiszu, dałbyś już spokój z Tibią ;P
-Akon, siema, kope lat.
tenshi wygrales tym postem :D
no, wygrał - puchar zwany "stfu", już o tym pisałem.
jak ktoś kto ma 6 przedmiotów w tym roku (semestrze?) na uczelni ma dać sobie spokój z Tibią? :>
Wesolski
03-11-2009, 21:07
Ahahahah akurat dzisiaj mi ziomek na uczelni o tym mówił i miałem sobie obczaić xD
Poczytałem chwilę to forum i smutno mi sie zrobiło.
-Kakej, byłeś pionkiem, jesteś i będziesz!!! (dzięki że mnie uwzględniłeś w wyliczeniach spoko ludzi z flow... nie jesteśmy już kolegami)
-Kamba, nie ogarniam Cie po co robisz z siebie błazna (bo mam nadzieje że tylko udajesz ...)
-Akon, siema, kope lat.
Andrzejku JESTEŚ BOSKI ;]
/Wesol
dostales postac zeby swoich na*******ac...
miedzy palcami roznie zydowski korzen?
Mera jak zwykle cos smiesznego a zarazem i ciekawego dojebie ;d
Valyrr
Nov 03 2009, 22:24:46 CET Crushed at Level 146 by Azer Wamos, Azion Phan, Gosec, Grebol, Mavee, Nagania, Riba Delsaki, Roouler, Ruzam, Teffele, Tjockiniho, Tsun Dono and Zeofil lachon.
Loot - Full Set. ;)
http://rapidshare.de/files/48629187/valyrr.cam.html
Wiecznyodpoczynek
04-11-2009, 00:24
Valyrr
Nov 03 2009, 22:24:46 CET Crushed at Level 146 by Azer Wamos, Azion Phan, Gosec, Grebol, Mavee, Nagania, Riba Delsaki, Roouler, Ruzam, Teffele, Tjockiniho, Tsun Dono and Zeofil lachon.
Loot - Full Set. ;)
http://rapidshare.de/files/48629187/valyrr.cam.html
Sprzedaj bp of holding za 10k xD
To idzie na guildstash tak czy siak, Lesiu wszystko ma i będzie rozdzielał.
Wiecznyodpoczynek
04-11-2009, 00:55
To idzie na guildstash tak czy siak, Lesiu wszystko ma i będzie rozdzielał.
No, to ja offer 10k za niego, sca za 100 moge kupic tez;p
Siema Andrzej.
Kakej widze dalej się napinasz na forum. Tu Ci nic nie będę pisał bo żal ale pogadamy jak wrócę, bo chyba się z chujem na głowy pozamieniałeś albo Cie dziewczyna rzuciła i nie masz gdzie się wyżyć.
Botujecie non stop, a takie ceny mi tu strzelasz, pfff : d bp- 20k sca - 180 minimum
Lesiu a Valyrr nie chce odkupić swoich rzeczy? :/ Daj mu i nawet zniżke 5 %, guildstash na tym nie ucierpi. ;)
Lesiu a Valyrr nie chce odkupić swoich rzeczy? :/ Daj mu i nawet zniżke 5 %, guildstash na tym nie ucierpi. ;)
Nie, Valyrr powiedział że dziś znów będzie miał takie eq ; ))
Nie ma to jak spontan akcja w 7 osób
Maawie
Nov 04 2009, 19:41:53 CET Slain at Level 102 by Insane Drafter, Khus Dielyne, Magus Dog, Quenki, Roouler, Theus and Zirkov.
--- Gonzo dodał 32 minut i 56 sekund później ---
Rebellion pierwszy raz dostało w dupę. :D
Wesolski
04-11-2009, 20:56
Wiszu i takie podejście mi się podoba :]
/Wesol
Ha! Widziałem jak zabijaliście tego Maawie :)
Hail Rebelion!
Nasze dno jest waszym szczytem... ;( Mam nadzieje ze jutro po 23 officjalna wojne nam wypowiadacie :<
tjocke a filmiku nie masZ? zawsze sie chwaliles po udanej akcji daj i teraz :P
Kino_000
04-11-2009, 21:54
tjocke a filmiku nie masZ? zawsze sie chwaliles po UDANEJ akcji daj i teraz :P
Mysle ze to wyjasnia wszystko
Hail Rebelion!
Nasze dno jest waszym szczytem... ;( Mam nadzieje ze jutro po 23 officjalna wojne nam wypowiadacie :<
Nie bo po co. :>
tjocke a filmiku nie masZ? zawsze sie chwaliles po udanej akcji daj i teraz :P
Nawet z tego nie mam, wbiegłem na ekran jak już padł -.-:
Fidos'Fyb
Nov 04 2009, 21:45:11 CET Crushed at Level 150 by Anto Agroht, Cath Ironbeard, Hteposi, Lerdth Vulaton, Magus Dog, Ruzam, Szallony, Teffele, Theus and Vego'Dark.
@edit:
21:49 Brandon peich [102]: ale fidosem gral kura dzis wiec wiekszy lach dla poniektorych
XDDD
Hahahahahahah kura najjasniejsza gwiazda morgany xD
Fidos
http://www.speedyshare.com/860742266.html
Maun
http://www.speedyshare.com/700412847.html
Wiecznyodpoczynek
04-11-2009, 22:48
No teraz to mnie w*****liście
Jeeebac pozerow...
KAKEJ ZDYCHAJ ;]
Grzanie boata przez Flow zmusiło nas do tego:
Leefoo
Nov 04 2009, 23:14:45 CET Annihilated at Level 188 by Agramath, Aikeryn, Anto Agroht, Caria Tiky, Craus Division, Davok, Gordanix, Gosec, Hakkunav, Lerdth Vulaton, Magus Dog, Nagania, Riba Delsaki, Satomi Wizard, Sylzz, Teffele, Theus, Tjockiniho, Vego'Dark and Zvydek.
http://rapidshare.de/files/48634424/Leefoo.cam.html
Z dedykacja dla Lokaja. Kto wtajemniczony, wie o co chodzi ;dd
Jeszcze Gwean Saton
Nov 04 2009, 20:04:09 CET Killed at Level 92 by Bocata de Bellotas, Quenki and Szallony.
http://rapidshare.de/files/48634668/jakisnoob.cam.html
Jeeebac pozerow...
KAKEJ ZDYCHAJ ;]
Ty to kto w ogóle jesteś ?
jakiśnoob.cam xD hue.. co tam słychać panowie?
idę spać bo za 7 godzin trzeba wstać.
Za maly jeszcze jestes zeby wiedziec B)
Ehh co dramat, takiej nędznej napiny to nie widziało to forum od wojny z Rise. ;D!
Ogólnie to mamy pseudo pk team, który próbuje robić coś tylko na facc'u, bo tam jest możliwość zalogowania noob charów by się zblokokować po zabiciu kogoś. Kyky, zawsze jakaś technika.
Dobry motyw Kakej, dostałeś postać od Flow i teraz jeszcze dołączyłeś do szeregu żydkiewek. ;) Gy zy!
Ehh co dramat, takiej nędznej napiny to nie widziało to forum od wojny z Rise. ;D!
Ogólnie to mamy pseudo pk team, który próbuje robić coś tylko na facc'u, bo tam jest możliwość zalogowania noob charów by się zblokokować po zabiciu kogoś. Kyky, zawsze jakaś technika.
Dobry motyw Kakej, dostałeś postać od Flow i teraz jeszcze dołączyłeś do szeregu żydkiewek. ;) Gy zy!
Od Akona :) A z Nim będę rozmawiać na ten temat
Tenshikhan - Toksong - Mateusz :]
Nie blokujemy się noobami drogi coldzie, po prostu nie wyjdziemy na przestrzeń żeby się bić z 323443lvlami, jeżeli jesteś taki kox, to przyjdź ze swoim teamem na 20 lvlach na nasze 40 i zobaczymy, czy nie będziesz się chował po defensach..
I powiem Ci że nam to wystarcza jak padnie ktoś od was, a my se poczekamy 15 min w defie.. ludzie mają zabawe
ale gdzie my mamy wyjsc?
skoro wy co chwile piszecie, ze macie rl i nie gracie w tibie...
Kino_000
05-11-2009, 14:28
Ty nie badz taki madry i nie lap nas za slowka xd
Wiecznyodpoczynek
05-11-2009, 14:29
Nie blokujemy się noobami drogi coldzie, po prostu nie wyjdziemy na przestrzeń żeby się bić z 323443lvlami, jeżeli jesteś taki kox, to przyjdź ze swoim teamem na 20 lvlach na nasze 40 i zobaczymy, czy nie będziesz się chował po defensach..
I powiem Ci że nam to wystarcza jak padnie ktoś od was, a my se poczekamy 15 min w defie.. ludzie mają zabawe
Nie wyjdziecie, bo jesteście obsrani jak 150. Kilka razy pisałem do różnych osób od was (tj. minimum do 2) czy chcecie OB na noobach - nikt mi nie odpisał.
Co do blokowania na noobach - nie rób z siebie większego zera niż jesteś, bo gdyby nie miriady noobcharów, to po każdej akcji gryźli byście glebę.
Ale radujcie się tym, że zabijając jedną osobę od nas potraficie sprawnie spierdolić na stacka. Zawsze możecie sobie to do CV wpisać.
@ Mera
Wiesz oni pewnie teraz są tak najebani, po melanżu z powodu wbicia 3 fragów, że sami nie wiedzą gdzie są...
Od Akona :) A z Nim będę rozmawiać na ten temat
Okej a teraz idz sprzedaj kumpli z PK teamu i wroc do Flow ;]
Kino_000
05-11-2009, 15:01
Nie wyjdziecie, bo jesteście obsrani jak 150. Kilka razy pisałem do różnych osób od was (tj. minimum do 2) czy chcecie OB na noobach - nikt mi nie odpisał.
Co do blokowania na noobach - nie rób z siebie większego zera niż jesteś, bo gdyby nie miriady noobcharów, to po każdej akcji gryźli byście glebę.
Ale radujcie się tym, że zabijając jedną osobę od nas potraficie sprawnie spierdolić na stacka. Zawsze możecie sobie to do CV wpisać.
Trudno zebysmy na faccu sie na openke w*******ali. Co do stackow to chyba normalna rzecz ze idzie sie w defa. Nie bedziemy sie lac 45 vs 250 magi
Okej a teraz idz sprzedaj kumpli z PK teamu i wroc do Flow ;]
Po pierwsze to nikogo nie sprzedałem :) Tylko odszedłem nic nie mówiąc, nikogo nie hackując, nikogo nie robiąc w chuja. ciao:*
Wiecznyodpoczynek
05-11-2009, 15:08
Po pierwsze to nikogo nie sprzedałem :) Tylko odszedłem nic nie mówiąc, nikogo nie hackując, nikogo nie robiąc w chuja. ciao:*
No, bo nie zrobiłeś Akona w chuja, nie? xD
Eh, Kakej, Kakej.
edit:
Oryginalnie napisane przez Leslaw
Nie blokujemy się noobami drogi coldzie
Całkiem spoko xD
Ej ale jaki jest w tym sens żeby wyjść na openke : o nie walczymy o ten server tylko se pkuejmy..
No, bo nie zrobiłeś Akona w chuja, nie? xD
Eh, Kakej, Kakej.
Zrobiłem i jednej rzeczy nie przemyślałem ^^
Ale dziwić się że odchodzę od rządzącej gildii, jak 3/4 osób tam to debile co dobrały się do władzy i myślą, że są pro, bo na wojnie walczyli 45-60lvl'ami...
Kino_000
05-11-2009, 15:19
Sory Kakej, ty walczyles 70 lvl
Sory Kakej, ty walczyles 70 lvl
Zeofil Lachon to moja postać :)
A kto to w ogóle jest ten zeofil lachon bo zawsze mnie to zastanawiało. Jakiś gnój który żebrał cały czas kasę na Postać z płaczem ze miał deleta :baby:
Miękka ninjaB)
Na FACCu działamy, ponieważ większość osób jest FACC. ;)
A teraz pomyśl:
1) Na cholerę mamy wychodzić na OB z waszymi noobcharami, jak rly nic na to nie da? Ani satysfakcji, ani loota, tylko lvl mozemy stracić.
2) Na OB z maincharami nie wyjdziemy, bo większość z nas nie ma pacca + mamy za małe poziomy (chociaż to drugie to jest mniejszy problem).
3) Jak już Les napisał, nie walczymy o serwer. My po prostu dobrze się bawimy patrząc, jak cała Twoja gildia spina dupę i przybiega do nas do Thais, latając wokół defa.
@ Mera
Wiesz oni pewnie teraz są tak najebani, po melanżu z powodu wbicia 3 fragów, że sami nie wiedzą gdzie są...
To nie było nawet zabawne, stać Cię na więcej.
ale gdzie my mamy wyjsc?
skoro wy co chwile piszecie, ze macie rl i nie gracie w tibie...
Jasne, że nie gramy i mamy RL...
... a tak na serio to to już kieruję do Flow i Rebellion - wjazdy "ty nie masz rl lajfa" pisane są przez hipokrytów.
/TjockE.
edit:
ten post był 4000 postem w tym temacie, happy anniversary!
A kto to w ogóle jest ten zeofil lachon bo zawsze mnie to zastanawiało. Jakiś gnój który żebrał cały czas kasę na Postać z płaczem ze miał deleta :baby:
Miękka ninjaB)
Hmm jesteś mistrzem ciętej riposty ^^
Wiecznyodpoczynek
05-11-2009, 17:01
http://www.youtube.com/watch?v=txiWGaWsWNU
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
xDDDDDDDDDD
Bez kitu, dawno się tak nie ubawiłem i chciałbym szczerze podziękować autorowi tegoż filmu. :')
Na FACCu działamy, ponieważ większość osób jest FACC. ;)
A teraz pomyśl:
1) Na cholerę mamy wychodzić na OB z waszymi noobcharami, jak rly nic na to nie da? Ani satysfakcji, ani loota, tylko lvl mozemy stracić.
2) Na OB z maincharami nie wyjdziemy, bo większość z nas nie ma pacca + mamy za małe poziomy (chociaż to drugie to jest mniejszy problem).
3) Jak już Les napisał, nie walczymy o serwer. My po prostu dobrze się bawimy patrząc, jak cała Twoja gildia spina dupę i przybiega do nas do Thais, latając wokół defa.
To nie było nawet zabawne, stać Cię na więcej.
Jasne, że nie gramy i mamy RL...
... a tak na serio to to już kieruję do Flow i Rebellion - wjazdy "ty nie masz rl lajfa" pisane są przez hipokrytów.
/TjockE.
edit:
ten post był 4000 postem w tym temacie, happy anniversary!
whatever.
ja tam walne maly offtopic bo juz wysiadam gdy widze twoj awatar etc.
Nie, nie jestes famous i nikt cie nie wyrucha. Daj se juz luz.
@co do filmiku
nie sztuka jest sie pochwalic udana akcja i wrzucic filmik, ale wrzucic film z nieudanej akcji i powiedziec, good game panowie, czy co tam sie mowi w pixelach po wjebce :)
Ty nie badz taki madry i nie lap nas za slowka xd
za które?
ze macie rl czy ze nie gracie?
rl macie bo jest vent, a nie gracie... hmm... bo jest update?
ps. nie dziwie sie, ze nie chca wyjsc, przeciez proste ze by dostali wpierdol od mainow:)
a rl life pomaga zeby siedziec caly dzien przed monsterem i czatowac na trapa
Mera Ty naprawdę jesteś taki zaorany?
No Pokaz Ktos Pieroga Kurwa Bo Nudny Temat!
No pokazcie mu...
Btw. Jak masz czas wejdz na vt mam sprawe xd
No pokazcie mu...
Btw. Jak masz czas wejdz na vt mam sprawe xd
Wypnij mu dupe lepiej pierdolcu
wy mozecie tego nie rozumiec ale bycie liderem to nie jest takie proste...
teraz mam chwile bo jest update wiec chcialbym sie tym z wami podzielic...
mi naprawde jest smutno ze my polaki nie mozemy grac razem tylko musimy sie klucic, wezcie pozbierajcie pieniadze (gp) i sie wyplaccie zrobimy wspulna gildie i bedziemy grac razem... ja lubie pieniondze i musze miec duzo!!!
dobra dziewczyny jest patent...wojny wojnami ale jestem niedaleko katowic i sie nudze, wiec potrzebna mi na wieczor randka!
teraz tak o, ja jestem chlopak przystojny, wysoki bo i z metra ciety nie jestem, lubie spacery i bigos na kolacje,moje hobby to dziewczyny dystoteki i szkola (hehe)...tera o, szukam fajnej laski na dzis, nie moze byc brzydka bo nie lubie brzydali (feee), musi miec cycka i fajna pupe tez, aha i nie moze byc glupia zebysmy mieli o czym pogadac...ja zaplace za pizze, chyba ze bedzie chciala hamburgera na dworcu opierdolic to tez moge w to wejsc...
jakbyscie mieli jakas taka fajna laseczke dla mnie to ja bym zaplacil dobre eq i kase na morganie, fotosik jakis by sie nadal tez jakby co to tutaj zapodajcie, niech inni widza jaka fajna randke bede mial!
no chlopaki, tak poza wojna byscie starego kumpla wspomogli!
mera
Wiecznyodpoczynek
05-11-2009, 18:53
dobra dziewczyny jest patent...wojny wojnami ale jestem niedaleko katowic i sie nudze, wiec potrzebna mi na wieczor randka!
teraz tak o, ja jestem chlopak przystojny, wysoki bo i z metra ciety nie jestem, lubie spacery i bigos na kolacje,moje hobby to dziewczyny dystoteki i szkola (hehe)...tera o, szukam fajnej laski na dzis, nie moze byc brzydka bo nie lubie brzydali (feee), musi miec cycka i fajna pupe tez, aha i nie moze byc glupia zebysmy mieli o czym pogadac...ja zaplace za pizze, chyba ze bedzie chciala hamburgera na dworcu opierdolic to tez moge w to wejsc...
jakbyscie mieli jakas taka fajna laseczke dla mnie to ja bym zaplacil dobre eq i kase na morganie, fotosik jakis by sie nadal tez jakby co to tutaj zapodajcie, niech inni widza jaka fajna randke bede mial!
no chlopaki, tak poza wojna byscie starego kumpla wspomogli!
mera
Dzemik mieszka niedaleko
Ty Wiszu na prawdę nie dobijesz tej 170 tak szybko ;).
Radzio dobry film, lol'd na momencie "moja biedna postać" hah.
Wiecznyodpoczynek
05-11-2009, 19:58
Dla Akona ode mnie <3
http://i37.photobucket.com/albums/e82/paigefriesen/pierogi.jpg
http://img12.imageshack.us/img12/8360/sharapovacameltoe.jpg
Nie zebym sie napinal no ale nie moge wytrzymac co te je.ba.ne pekerusy pi.er.do.la apropo tego ze my biegamy po nich 150 lvlami . To nie nasza wina ze wlasnie te jebane noby nie umia wjebac lvla tylko jarac sie 45 naprawde ludzie dajcie sobie spokoj . nastepna rzecz jestescie jebanymi napinaczami nie wiem czy was tak matka kurwa naucza czy stary jebie mnie to ale naprawde jestescie kurwa popierdolencami . Mera ma racje co wy pierdolicie " nie my w tibie juz nie gramy " gowno prawda jestescie jebanymi pionkami tej gry tak jak i ja ale tu nie chodzi o to co do wczorajszego oranska to jednak musze pogratulowac .
~Beznapinkowy
Antonioo
05-11-2009, 20:48
Mera Agata juz to widziala ...
Ja nie gram w tibie tylko botuje... 8o Kiedys tez "zaczynalismy od pk ale skonczylismy tak ze teraz nas musza pekowac" (Nie mowie tylko o sobie;)).
I z wlasnego doswiadczenia wiem ze zabic kurwa kogos kto sie wogule nie spodziewa to nie jest nic szczegolnego. To tak jak by cie jakis kurwa kretyn na przejsicu dla pieszych potracil, a ty nie mozesz nic zrobic... Co innego jak dorwiesz tego kretyna pozniej ty ;]
Mera Agata juz to widziala ...
antus mleko!!!! kipi!!!!
Ja nie gram w tibie tylko botuje... 8o Kiedys tez "zaczynalismy od pk ale skonczylismy tak ze teraz nas musza pekowac" (Nie mowie tylko o sobie;)).
I z wlasnego doswiadczenia wiem ze zabic kurwa kogos kto sie wogule nie spodziewa to nie jest nic szczegolnego. To tak jak by cie jakis kurwa kretyn na przejsicu dla pieszych potracil, a ty nie mozesz nic zrobic... Co innego jak dorwiesz tego kretyna pozniej ty ;]
1) kurwa jako znak przestankowy
2) "wogule"
Tak, widać, że skończyłeś na Tibii. : )
jeszcze huj pisze przez samo h
A i jeszcze jak bys sie nie zorientowal to mam Canabis przez jedno N. LUBISZ TO SUKO
Ja nie gram w tibie tylko botuje...
Dobra, dobra.. Ekspert cos wie na ten temat..
Ha, nie spodziewałem się tego po Tobie, ale trafne porównanie :D
Kino_000
05-11-2009, 22:04
http://www.youtube.com/watch?v=-zFGegHyR3M
Może nie problem zabić kogoś kto się tego nie spodziewa, ale zbierz tylu ludzi do pk teamu jebany moronie i ustaw ich na boat trap, czy też naucz strzelać m walle.. nawet wy nie potraficie się zebrać dosyć szybko jak padnie ktoś od was, więc gówno wiesz a najwięcej szczekasz
Endrju88
05-11-2009, 22:15
Może nie problem zabić kogoś kto się tego nie spodziewa, ale zbierz tylu ludzi do pk teamu jebany moronie i ustaw ich na boat trap, czy też naucz strzelać m walle.. nawet wy nie potraficie się zebrać dosyć szybko jak padnie ktoś od was, więc gówno wiesz a najwięcej szczekasz
Ale przeciez nie gracie w Tibie? To po co siedzicie i czekacie z tymi boat trapami? No offence, tak z ciekawości pytam bo sam też nie gram.
Vaoet mi mówił, że zrobi trailer i że film full version pojawi się za jakiś miesiąc, ale będzie kozacki. Nie wierzyłem, ale teraz jestem pod wrażeniem możliwości Vaoeta. ;o
Lesiu <3. Wiesz, że Cię lubię?
Wiesz no nie?
To hajs na manasy po upie proszę. ;*
Haha Bo jak slysze ze ktos od was pada to mam go daleko w dupie. I nie chce mi sie bota wylaczac wiec daruj sobie szczekanie psie.B) I dobrze wiem jak jest ciezko zebrac ludzi..Ale co to ma do rzeczy kurwa baranie :cup: I powiedz po chuj mamy sie zbierac? zeby sie z wami poganiac i czekac az odpalicie skule.
baranie
Jedyny baran w tym temacie to ty, reprezentujesz niższy poziom niż ktokolwiek inny z twojej gildii.
reprezentujesz biedę. Po prostu. Intelektualną.
Jeeee !!! Dojebales Mi Huraaa B) teraz idz dodaj paru znajomych na NK.
Jeeee !!! Dojebales Mi Huraaa B) teraz idz dodaj paru znajomych na NK.
Nie mam NK :|
Kino_000
05-11-2009, 22:26
ja jebe na chuj sie tak spinac? pogadajmy jak normalni ludzie. "Co mieliscie dzis na obiad?"
Ja 2 gramy haszu. A i jeszcze jedno, Odzyskajcie server to w tedy my bedziemy spinac na forum i jarac dupe jak was ubijemy hahahah
Kino_000
05-11-2009, 22:31
to widze na mase cisniesz
Jedyny baran w tym temacie to ty, reprezentujesz niższy poziom niż ktokolwiek inny z twojej gildii.
reprezentujesz biedę. Po prostu. Intelektualną.
Niestety zeby wypowiadac sie w tak doborowym towarzystwie trzeba sie znizycz :baby:
Pakuj Mandżur wyjezdzamy.
Pakuj Mandżur wyjezdzamy.
No pakuj i wyjeżdżaj. Z forum.
Sorry przeciez ty tu rzadzisz szefie B)
Haha Bo jak slysze ze ktos od was pada to mam go daleko w dupie. I nie chce mi sie bota wylaczac wiec daruj sobie szczekanie psie.B) I dobrze wiem jak jest ciezko zebrac ludzi..Ale co to ma do rzeczy kurwa baranie :cup: I powiedz po chuj mamy sie zbierac? zeby sie z wami poganiac i czekac az odpalicie skule.
Jakoś na każdej akcji co byłem widziałem Toksonga :)
Masz tu 100% racji, Tiastes nigdy sie nie zmieni ;]
Sorry przeciez ty tu rzadzisz szefie B)
No to raczej B).
@Twórca filmu
Polecam ogólnie odejść od kompa i ruszyć na lekcje angielskiego, bo zawstydzasz nawet Turbodynomena. :(
Kino_000
05-11-2009, 22:58
mysle ze zyjemy w Polsce i nie potrzeba znac nam ang do perfekcji
A ja mysle ze jak ktos podejmuje sie wstawienia napisow po ang to przynajmiej powinien postarac sie o to, a zeby bylo to poprawnie. Aczkolwiek filmik bardzo dobry.
Rozumiem fakt, że można popełnić lekkie błędy, ale na pewno nie tak rażące jak you (ARE? Present Continuous plxxxxx) fighting albo people (to samo) standing .. albo co znaczy enter the new hope? ;d
Lepiej rób po polsku niż pisz Kali pić, Kalli jeść.
Po drugie po co piszecie, że walczycie o free morgane jak jesteście pk team'em? For better place for you and me? I czemu zaprzeczacie samemu sobie? Mówicie, że pekujecie dla zabawy, a filmik mówi o tym by zdobyć server. ale.... wykonanie filmu w miarę godne podziwu.
Kino_000
05-11-2009, 23:13
skad mam wiedziec XD? moze to po prostu ladniej brzmi i spasowalo z filmem, choc jak zobaczylem napis for free morgana a potem deada leefoo zdziwilem sie xd
Rozumiem fakt, że można popełnić lekkie błędy, ale na pewno nie tak rażące jak you (ARE? Present Continuous plxxxxx) fighting albo people (to samo) standing .. albo co znaczy enter the new hope? ;d
Lepiej rób po polsku niż pisz Kali pić, Kalli jeść.
Nie robił tego Vaoet. Zapewniam Cię, że w wersji finalnej nie będzie takich błędów, osobiście sprawdzę błędy.
Po drugie po co piszecie, że walczycie o free morgane jak jesteście pk team'em? For better place for you and me? I czemu zaprzeczacie samemu sobie? Mówicie, że pekujecie dla zabawy, a filmik mówi o tym by zdobyć server. ale.... wykonanie filmu w miarę godne podziwu.
Oj czepiasz się, to po prostu ma robić wrażenie. ;)
edit:
Tibia zostanie włączona o drugiej w nocy. :<
MR_FREEMAN
05-11-2009, 23:49
skad mam wiedziec XD? moze to po prostu ladniej brzmi i spasowalo z filmem, choc jak zobaczylem napis for free morgana a potem deada leefoo zdziwilem sie xd
No chlopaki ze 2-3 akcje fajne macie i nikt wam tego nie zabierze ale.... Nad PRem to musicie popracowac. Napisy do filmu niedosc ze z bledami tragicznymi to i bez najmnijeszego sensu przez co wasz filmik robi sie komiczny.
Radze (choc pewnie sie nie posluchacie :) zrobic wiecej akcji fajnych i wtedy zabierac sie za filmik a nie z jednej akcji robic sensacje...
Kino_000
05-11-2009, 23:54
kolego to jest trailer ... prawdziwy movie pojawi sie za miecha
Ale przeciez nie gracie w Tibie? To po co siedzicie i czekacie z tymi boat trapami? No offence, tak z ciekawości pytam bo sam też nie gram.
Kto nie gra w tibie ? Sory, ale to od was np. Kura odchodził i takie tam.. a czy zeby pkować muszę siedzieć cały dzień na kompie ? Po prostu ustawiam Gather time, ustawiam ludzi i mass log po paru minutach, znika 15 i idziemy albo dalej orać, albo spać :) proste
Co do Ciebie to nie mam słów, naucz się czytać ze zrozumieniem, bo widzę kolejny chłopak z ADHD we flow
MR_FREEMAN
05-11-2009, 23:58
Kakej nie wiem czy pamietasz jak Ci pisalem ze do Flow nie dostaniesz inva, a ty pewnie mnie wysmiales....
I teraz pytanie: nie wiem czy chcesz aby traktowac cie powaznie czy nie ale zachowujesz sie jak dziecko w Tibii. Jestes jak chorogiewka i kazdemu mozesz wbic noz w plecy bez najmniekszych skrupulów i pozniej prosisz, bo bys znow wrocic chcial. Chlopie nikt juz Ci nigdy prawdopodobnie nie zaufa i nie potraktuje powaznie. Ja wiem, ze ty tego nie tratkujesz powaznie bo chcsz tylko pozabijac, no ale sie zdecyduj w koncu na czym ta gra dla Ciebie polega i jak bawisz sie w zabijanie to nie pros pozniej o zaproszenie do gildi ktora mysli troche innymi kategoriami.
I nawet nie zaprzeczaj ze nie prosiles, bo moze nie kazdy o tym wie ale tak wlasnie bylo (wiem to od "gory")
Kino_000
06-11-2009, 00:00
zal, ja mu ufam
MR_FREEMAN
06-11-2009, 00:02
kolego to jest trailer ... prawdziwy movie pojawi sie za miecha
Nie wiem co to bylo bo ten kto to pisal nie koniecznie musis wiedziec co to trialer. Dla mnie bylo tam za duzo pokazane, za duzo napisane.... No i do tego jescze jakis fimik powstal tylko z zabicia wisza! Wiec mowilem ogolnie a nie konkretnie o tym waszym trialerze.
Kino_000
06-11-2009, 00:03
trailer ma na celu zachecic do obejzenia prawdziwego filmu, wiec nie wiem na chuj sie czepiasz, film zajebisty, szkoda tych napisow ale bywa ;D
MR_FREEMAN
06-11-2009, 00:04
zal, ja mu ufam
No jak ufasz czlowiekowi ktory raz Ci zabija pozniej dolacza do Ciebie i pozniej znowu chce odejsc no to ja juz nie mam argumentow :)
EDIT: nie chodzi mi o zabijanie fizyczne ale raczej o to ze jest przeciwko Tobie.
Kino_000
06-11-2009, 00:14
wiara czyni cuda
@Twórca filmu
Polecam ogólnie odejść od kompa i ruszyć na lekcje angielskiego, bo zawstydzasz nawet Turbodynomena. :(
Nie ja wymyslalem te teksty ani nie ja je robilem , dostalem gotowe intro od drugiego ownera (zauwaz , ze wszystkie tak samo migaja i trzesą sie) - Moje teksty , ktore ja robilem zlookaj sobie na 'Morgana War' , wiec nie wypowiadaj sie na forum , jak go**o wiesz.
Po drugie - pluje na Ciebie lamusie , nie dla Ciebie zrobilem ten filmik.
Popros mame zeby obejrzala , napewno doceni , bo skoro umie uciekac przed pk i ustawiac bota , to i napewno doceni filmik o Tibii (tradycja rodzina wkoncu)
I popros tatusia o neta 100000 MB , bo bedzie Ci sie za wolno ladowal ;s
pluje w Ciebie again,
Marcin.
@up
hhahaha
@co do all
Jak widze posty Canabis i Tjock~ to odbiera mi to w wiare ze byłem dobrym forumfighterem. Takiego poziomu nawet za czasów Bardola nie było :o
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.