Pokaż pełną wersje : Hyde Park
Wszyscy widze kurwa macie po 20lat i znawcy zycia Pseudointelektualisci xDDD :cup: HEJTERs_/
Zyc na sile , to mija sie z sensem :D
Oopsy Daisy!!!!!
po pierwsze - ja stwierdzam fakty :) niczym sie nie chwale ( patrz swoje posty odnosnie wynikow z testow gim, ktore i tak uwazam za mientkie)
Tym też się nie chwaliłem, nawet nie pamiętam odnośnie czego to pisałem. Czepiliście się tego jak mucha kupy.
po drugie - gdize ty widzisz przelewanie frustracji dziecko? frustracje widze za to u ciebie, ze tak bardzo cie boli iz ktos po drugiej stronie kabla, kogo nazywasz paziem mzoe byc osoba ktora bedzie decydowac o losach twojego zycia lub twoich bliskich. I chocbys sie obsral, nic tego nie zmieni.
Mnie frustruje? Stary, ja w to wbijam kim jest osoba po drugiej stronie kabla. Dwie osoby co faktycznie mogą o mnie coś wiedzieć z Tibii to Wiszu i stara ekipa Szwedów. Nie czuję potrzeby rozmawiania o sobie z osobami z gry, dlatego na VT pojawiam się tylko na gather i znikam.
Nie wiesz nic a nic o mnie, o mojej rodzinie również, więc to co piszesz nie ma sensu...
... paziu.
po trzecie - skoro jestes taki elo i w ogole, moze powiesz nam jaki ty masz sukces zyciowy? bo ja osobiscie mature uwazam za wstep, wstepu do zycia :P ( swoja droga ciekawe czy ukulasz tyle procent co ja :) )
O mnie się nie martw, próbna w 1 LO starczyłaby do Łodzi lub Białegostoku.
Poza tym, tu Ci muszę przyznać rację - dostanie się na GUM jest pewnego rodzaju sukcesem (mimo, że zapewne wiesz już po tych 2-3 latach na lekarskim, że to, co uczyłeś się do matury to tak na prawdę było niczym w porównaniu co musisz wyryć na jedno kolokwium). Nie wiedziałem o tym, że jesteś na GUM.
po czwarte - moze kiedys cie zycie nauczy pokory i w koncu sie nauczysz gdzie jest twoje miejsce w drabinie spoleczentwa :) nie zycze ci tego bo to bolesna nauka :)
Gratuluje dostania się na GUM - TWOJE MIEJSCE W DRABINIE SPOŁECZEŃSTWA JEST NA PRAWDĘ WYSOKIE!
Nie wiem nic o Tobie, ale zapewne jesteś niżej ode mnie na tej właśnie drabinie. Z tym, że ja uważam inaczej - wszyscy są sobie równi, niezależnie od tego co ukończyli/z jakiej rodziny pochodzi/kim są jego rodzice.
najbardziej zenujace jest to, ze starasz sie byc osoba ktora wie wszystko i zjadl wszystkie mozgi swiata, a daleko ci nawet do bycia 'bezrobotnym ze srednim'
Okej, Twoje zdanie.
Natomiast moje... Dla mnie nawet jak dostaniesz dyplom, zdasz LEP/LDEP (w sumie nie wiem co studiujesz), zrobisz doktorat, ukończysz specjalizację pierwszego i drugiego stopnia, zrobisz habilitacje itd. zawsze będziesz tym samym - człowiekiem, który mimo tego, że trochę potrafił ogarnąć życie ludzkim śmieciem pozostanie, póki nie przestanie się zachowywać jakby był lepszy od każdego, kto nie osiągnął więcej niż on sam. Takich osób kilka znam, zauważyłem, że to mija po 25 roku życia. Wszystko przed Tobą.
Poza tym, chętnie bym przeniósł tą konwersację na jakieś Ventrilo lub do Tibii, a więc jak posprzątasz dom (16:32 Rosi Thern [168]: [RP] Zizka / Karol: sprzatam [RP] Zizka / Karol: chate ) i wrócisz (16:32 Rosi Thern [168]: [RP] Zizka / Karol: bede wieczorem) to postaram się Ciebie złapać.
edit:
Znalezienie wspólnego języka nie jest trudne:
Ja (17:18)
ja jak juz nie moge
to ide sie najebac
Zizka (17:18)
tylko dojade do domu
24 godziny dochodze do siebie
to ide sie najebac
xD
Ktoś jeszcze chce rozwiązać konflikty w te święta? ;)
Tenszinkan
18-12-2009, 17:23
@up
Ojezus koniec swiata musze ci przyznac racje w 80%.
Zizka, zachowujesz sie jakbys ty byl pierwszym i ostatnim ktory dostal sie na dobre studia i jakby zdrowie innych w przyszlosci zalezalo tylko i wylacznie od ciebie. Troche to zalosne. Gratuluje ci sukcesu aczkolwiek Nobla JESZCZE nie dostales, wiec nie widze powodu w gadaniu o jakiejs drabinie spolecznej, a raczej nie widze powodu zeby w tym momencie stawiac sie na niej wyzej niz pozostali.
A co do waszego "czata" na gg, to nie ma to jak powariowac nawzajem z internetowym "znajomym" jakie to chlory nie jestescie ;d
@Lesiu
Albo dales grac mlodszemu bratu na tym ob albo chuja ogarniasz tym ekiem (ogladnalem 5 pierwszych minut), twoja predkosc reakcji i w ogole caloksztalt przypomina gre czlowieka z jedna reka. Biegasz jak obsraniec jak na takiego eka.
@up
Ojezus koniec swiata musze ci przyznac racje w 80%.
Zizka, zachowujesz sie jakbys ty byl pierwszym i ostatnim ktory dostal sie na dobre studia i jakby zdrowie innych w przyszlosci zalezalo tylko i wylacznie od ciebie. Troche to zalosne. Gratuluje ci sukcesu aczkolwiek Nobla JESZCZE nie dostales, wiec nie widze powodu w gadaniu o jakiejs drabinie spolecznej, a raczej nie widze powodu zeby w tym momencie stawiac sie na niej wyzej niz pozostali.
A co do waszego "czata" na gg, to nie ma to jak powariowac nawzajem z internetowym "znajomym" jakie to chlory nie jestescie ;d
@Lesiu
Albo dales grac mlodszemu bratu na tym ob albo chuja ogarniasz tym ekiem (ogladnalem 5 pierwszych minut), twoja predkosc reakcji i w ogole caloksztalt przypomina gre czlowieka z jedna reka. Biegasz jak obsraniec jak na takiego eka.
powiedzial typ ktory myslal ze z hg wyjdzie zywy XDDDDDD
Tenszinkan
18-12-2009, 17:55
Mowilem ze to mateusz wychodzil jak szarowalismy a nie wiedzial ze tam loga dalem. Zreszta co to ma do ogary ? Kto by sie spodziewal ze ktos moze czyhac na hellgate od 12 do 18 noobcharami ?? Po prostu czlowiek myslal ze gra z ludzmi a nie maniakami ;) Co to ludzie nie zrobia zeby 120 rp zabic...
..czekaj, to byl TENSZIN !! OPLACALO SIE <THUMBS UP>
@EDIT
Ulozylem wierszyk !
To bedzie tak o:
>Masz dwie opcje : << To jest zwrot do adresata nie liczy sie do rymu :<
Albo szesc godzin czekasz na tenszina
I ROMEK ze szczurami na rooku pocina
Albo tenszinkanowi podarujesz
I depresje ROMKA uratujesz !
xBardolekx
18-12-2009, 18:01
ktore i tak uwazam za mientkie)
(...)
( swoja droga ciekawe czy ukulasz tyle procent co ja :) )
(..)
Przypuszczam, że z polskiego nie wiele :(
powiedzial typ ktory myslal ze z hg wyjdzie zywy XDDDDDD
powiedzial typ ktory cale zycie spedzil w kanalach:<
--- Elooo dodał 0 minut i 47 sekund później ---
thumedanem gra jakiś spain, więc gl : ) może ujawnisz swój nick w tibi?
nie bo mi na vt bedziesz privy otwieral i spamowal:)
Eweliną biegałem ja, a to że był ogromny chaos na vt i każdy biegał swoimi drogami to inna sprawa.. : d
@Edit
acha, to dalej się ukrywaj panie wszystko wiem, wszędzie byłem
Endrju88
18-12-2009, 19:32
Wiszu wiesz że Cie bardzo lubie, ale akurat Kakej sporo racji ma :P I nie sądź że myśle tak tylko o Tobie (chociaż to Ty się napinasz kim to nie jesteś, aczkolwiek wiem że większość to dla beki), myśle tak o większości cwaniaczków którzy doszli, nic nie zrobili i kozaczą.
Nie obrażaj się :P
Sebciooo
18-12-2009, 19:39
Wiszu wiesz że Cie bardzo lubie, ale akurat Kakej sporo racji ma :P I nie sądź że myśle tak tylko o Tobie (chociaż to Ty się napinasz kim to nie jesteś, aczkolwiek wiem że większość to dla beki), myśle tak o większości cwaniaczków którzy doszli, nic nie zrobili i kozaczą.
Ty za to od huja zrobiles. Z tego co pamietam to zaczoles sie pojawiac na vt pod koniec wara?:baby:
Endrju88
18-12-2009, 19:51
Ty za to od huja zrobiles. Z tego co pamietam to zaczoles sie pojawiac na vt pod koniec wara?:baby:
Byłem na każdym openie i na każdej akcji dziennej i nocnej ( z małymi wyjątkami). 2 wojny temu owszem mało aktywny byłem. Poza tym nawet nie wiem kim jesteś cwaniaczku.
Wiecznyodpoczynek
18-12-2009, 20:17
Jeśli dobrze zrozumieliśmy posty (ja Kakeja i Twój, Ty Kakeja i mój), to obaj wiemy, że wygląda to tak jak przyganianie kotłowi przez garnek (mam nadzieję, że dobrze odmieniłem), bo "można grać w drużynie i solo, ale za granie solo życie policzy Ci marżę". Co za tym idzie, oczywiste jest to, że wojny nie wygrał Akon, Eter, Kakej, Ty, czy ja, tylko zrobiliśmy to MY (nawiązuję do ostatniej).
Ale jak słyszę o OB, które odbyło się na hotelu i południowej bramie Thais, to mnie roz*******a ze śmiechu tak, że któregoś dnia wpadnę z krzesłem do sąsiadki, mieszkającej pode mną.
Ja np. Lesia na ob nie chciałbym spotkać, bo wiem, że jakbym go zobaczył, to wybiegłaby zaraz za nim chmara ludzi na niższych postaciach, bo jedyne co potrafi zrobić, to dać follow na kogoś przed nim.
No i ja chciałem jeszcze powiedzieć, że czuję respekt przed tym, jak ważny i poważany jest na Kyrze, nawet przez swoich ziomków - Chosan FTW XD
Endrju88
18-12-2009, 20:21
Całkowicie sie zgadzam, wygralismy te wszystkie wojny jako team, dlatego teraz nie rozumiem czemu osoby ktore np dolaczyly pod sam koniec spinaja dupe jakby sami na openach biegali. Albo jeszcze bardziej spinaja Ci ktorzy dostali sie do flow juz po wojnie. Zreszta ja Cie Wiszu rozliczac z tego co zrobiles a nie zrobiles rozliczac nie bede. Ja akurat jakims nie wiadomo jakim fajterem nie bylem, ale oprocz jednej wojny gdzie mialem kryzys to bylem zawsze do uslug.
Antonioo
18-12-2009, 20:38
No siema. Nie było mnie tutaj ze 2-3 dni i jak patrze co tu się dzieje, to mi opada szczena.
@Wiszu
Nie wiem o chuj Ci chodzi, cały czas próbujesz udawać jakiegoś kurwa poloniste, zwracasz innym uwage < przy tym na*******asz przecinki i znaki intepunkcyjne co trzy słowa > i próbujesz pokazać jaki to Ty nie jesteś koziro. Mówisz tutaj o spinaniu się innych i innych pierdołach a największymi napinaczami na tym forum jesteś Ty i Karol aka Zizka. Już lepiej Ci wychodzi w*****anie ludzi poprzez zrzucanie wszystkich na kanał i mówieniem głosem takim, jak byś chciał pokazać, że to akurat Ty masz możliwość zrzucania ludzi "Gra ktoś w netopol?" - "nie" - " aha, to wszystko" <- pewnie mnie poprawisz i powiesz, że opuściłem lekcje, na której było o dialogach i wstawianiu ich w tekst. Pierdoli mnie to :)
@Karol
Mam już kurwa serdecznie dosyć czytania Twoich postów typu : Ty jesteś pionkiem w zyciu, jesteś na niszczym szczeblu w drabinie społeczeństwa i inne kurwa chujstwa. Człowieka ocenia się po tym jak kończy, nie zaczyna.
Pewnie większość ludzi stąd pierdoli to, czy zdałeś mature na 100 czy na 30%, czy dostałeś się na dobre studia lub czy masz wykształcenie zawodowe i jesteś złota rączką.
Czekam na pojazd, bo pewnie takich dostane wiele :D
@Magro czy tam inny wlasciciel otsa
Pod jaka to tibie? Może się skusze, ale nie mam ekipy :(
Endrju88
18-12-2009, 20:52
Antuś, no nie da się Ciebie nie lubić xDDDDDDDDDDDD
Wiecznyodpoczynek
18-12-2009, 21:05
No siema. Nie było mnie tutaj ze 2-3 dni i jak patrze co tu się dzieje, to mi opada szczena.
@Wiszu
Nie wiem o chuj Ci chodzi, cały czas próbujesz udawać jakiegoś kurwa poloniste, zwracasz innym uwage < przy tym na*******asz przecinki i znaki intepunkcyjne co trzy słowa > i próbujesz pokazać jaki to Ty nie jesteś koziro. Mówisz tutaj o spinaniu się innych i innych pierdołach a największymi napinaczami na tym forum jesteś Ty i Karol aka Zizka. Już lepiej Ci wychodzi w*****anie ludzi poprzez zrzucanie wszystkich na kanał i mówieniem głosem takim, jak byś chciał pokazać, że to akurat Ty masz możliwość zrzucania ludzi "Gra ktoś w netopol?" - "nie" - " aha, to wszystko" <- pewnie mnie poprawisz i powiesz, że opuściłem lekcje, na której było o dialogach i wstawianiu ich w tekst. Pierdoli mnie to :)
Nie wiem o chuj Ci chodzi z tym, że używam przecinków, czy też innych znaków interpunkcyjnych, a inni tego nie robią.
A uwagę zwracam tak samo jak i mi zwracają, kiedy robię coś źle, bo w przeciwieństwie do dużej grupy ludzi nie lubię przytakiwać jeśli ktoś robi coś źle (świadomie lub nie).
I szczerze wyjebane mam na to, czy chodzisz do szkoły, czy nie, opuszczasz lekcje, czy masz 100% frekwencję.
RAZ zrzuciłem ludzi, dla śmiechu - z tego samego powodu napinam się na forum. Powinienem teraz napisać ile razy dla śmiechu w*****aliście innych send page'ami i otwieraniem privów?
i znów zwisu pokazujesz jaki to Ty jesteś fajny, bo Ciebie każdy lubi z gildi, a mnie nie :<
chodź na kyrę to się pobawimy, a nie spamujesz mi tu na temat serva, o którym gówno wiesz
Czekam na pojazd, bo pewnie takich dostane wiele :D
Ty jesteś pojazdem samym w sobie, więcej nie trzeba.
Wiecznyodpoczynek
18-12-2009, 21:17
i znów zwisu pokazujesz jaki to Ty jesteś fajny, bo Ciebie każdy lubi z gildi, a mnie nie :<
chodź na kyrę to się pobawimy, a nie spamujesz mi tu na temat serva, o którym gówno wiesz
"Uderz w stół..." ;)
"Uderz w stół..." ;)
nom, zostań w morganowym pzcie i dalej pokazuj, że wszystko wiesz i to Ty walczyłeś najwięcej ! pajac
Ja pierdole, wszyscy chyba walczycie o miano największego gangstera tego forum, ale i tak nie macie szans ze mną...
http://img46.imageshack.us/img46/373/picture9ul.jpg
RAGE KURWA!!
S*******aj z Zozolami z forum.
Ty jesteś pojazdem samym w sobie, więcej nie trzeba.
Ej wes juz skoncz prosze cie. :( Naprawde przez takich ludzi smutniejszy jest nasz swiat.
@Antek
DObrze "sKUR**elom" pojechales ! TAK TRZYMAJ :D:D
JA IDE NA OTSA !!
BEZ SPINY_/
Lesiu co do naszych interesow chcialbym pogadac jakbys mogl czekam na ciebie w grze ;>
chwilunia xD
jak coś 3mam to do poniedziałku w dp
Zaloguj to sie potargujemy bo niezbyt dalo rade z toba rozmawiac ;>
Antonioo
18-12-2009, 22:25
Tylko Wiszu nikt nie chciał pokazać wtedy jaki to jest zajebisty, bo on może. Zresztą sam się bawiłeś w ustawianie komentów i w spamowanie priwami na bank też :)
Jak dla mnie to koniec tej głupiej dyskusji na forum, którą niestety ja zacząłem. Czekam ewentualnie jeszcze na pocisk od Karola, bądź riposte
@Gonzo
Ty to powinieneś wypierdolić barana w mur...
@Mateo
No ja idę na tego otsa, nawet zrobiłem chara. Niestety nie popatrzyłem pod jaką to wersje :) no i oczywiście nie mamy teamu, bo wątpie, że ludzie od nas z vt zrobią tam chary.
Zaloguj to sie potargujemy bo niezbyt dalo rade z toba rozmawiac ;>
no ja Ci powiedziałem cene, musiałem loga dać
Ja pierdole, wszyscy chyba walczycie o miano największego gangstera tego forum, ale i tak nie macie szans ze mną...
http://img46.imageshack.us/img46/373/picture9ul.jpg
RAGE KURWA!!
CHCESZ KOKSU ? NO TO CI KUPIE, TY MASZ GO W NOSIE JA MAM CIE W DUPIE.
Ziomek mam nadzieje ze to nie jest twoje zdjecie bo jesli tak to jestes najwiekszym idiotom jakigo na tym Hejterskim forum widzialem :D, szkoda ze nie widac jeszcze nazwiska na dowodzie...
"To jest amerykanski sen, sen o ameryce, posladki, mulatki i falujace cyce, to jest koncert zyczen, koncert na zycie a teraz wrocmy od rzeczywistości."_/
Leslawie to zaloguj sie i dokonamy tranzakcji
@drabina spoleczna
jak juz tjocke wyjasnilem, chodzilo o to, ze niezaleznie kim czlowiek by nie byl i tak bedzie trzymac palec w czyjejs dupie, bo zawsze sie znajdzie ktos wyzej od niego:) widze ze wszystkich to jakos zabolalo, to sprostuje, te 'niefortunne' okresleni.
@antek :)
nikt ci nie zmusza do czytania. co do drabiny, sprostowanie powyzej :P a to ze pewnych osob nie jestem w stanie zniesc i vice versa to juz nie moja wina.
@spinki
skonczcie sie spinac kto gdzie byl i kiedy i ile zrobil i lblablabla bo i tak wiadomo, ze nie macie do siebie szacunku nawzajem. tworzycie male grona przyjaciol jakby enklawy i tyle, bo jako gidlia nie sprawujecie sie wcale :P
zarowno wiszu jak i ja na forum spinamy sie for fun lub z nudow :P ( co do wisza to nie jestem pewien, ale tak sadze)
Tenszinkan
18-12-2009, 23:31
@viov
Nie, prosze, to nie moze byc prawda. Jezeli to ty to sie z kutasem na glowy pozamieniales albo sie w ogole nie musiales zamieniac.
@up
Grupy zawsze byly i beda, sorry ale nie dasz rady polubic 100 osob na vencie, z czego ja znam lub gadalem moze z 20.
. Dwie osoby co faktycznie mogą o mnie coś wiedzieć z Tibii to Wiszu i stara ekipa Szwedów. Nie czuję potrzeby rozmawiania o sobie z osobami z gry, dlatego na VT pojawiam się tylko na gather i znikam.
wiszu i stara ekipa szwedow to juz wiecej niz 2 osoby :P, a jednak ze mna rozmawiales :P czuje sie doceniony i zaszczycony !
.
Nie wiem nic o Tobie, ale zapewne jesteś niżej ode mnie na tej właśnie drabinie.
jak juz wiesz, myliles sie :P
.
edit:
Znalezienie wspólnego języka nie jest trudne:
ja jak juz nie moge
to ide sie najebac
tylko dojade do domu
24 godziny dochodze do siebie
to ide sie najebac
xD
nie wyrazilem zgody, na przetwarzanie tych danych publicznie :PP
jak ty to mowisz:
.
... paziu.
wesolych swiat, milo sie gadalo :P
@viov
Nie, prosze, to nie moze byc prawda. Jezeli to ty to sie z kutasem na glowy pozamieniales albo sie w ogole nie musiales zamieniac.
@up
Grupy zawsze byly i beda, sorry ale nie dasz rady polubic 100 osob na vencie, z czego ja znam lub gadalem moze z 20.
no zgadzam sie :P
jak juz wiesz, myliles sie :P
Tak samo Ty już wiesz, że stoimy na tym samym. Obydwaj się myliliśmy :< sux, bo myślałem, że jestem nieomylny.
wiszu i stara ekipa szwedow to juz wiecej niz 2 osoby :P, a jednak ze mna rozmawiales :P czuje sie doceniony i zaszczycony !
Stara ekipa Szwedów to Huf i jego alter-ego, a znają mnie dlatego, że to moi rl'e. ;p
zarowno wiszu jak i ja na forum spinamy sie for fun lub z nudow :P ( co do wisza to nie jestem pewien, ale tak sadze)
Wiszu spina się na forum tylko wtedy jak ma chujowy dzień, a wiemy, że dzisiaj coś mu nie idzie. ;)
Miło się gadało, i coś szybko z GG zniknąłeś teraz. :< Nie ponapinamy już dzisiejszej nocy? Czy ktoś jeszcze chętny do napinki?
Toksong, powiedz coś.
Tak samo Ty już wiesz, że stoimy na tym samym. Obydwaj się myliliśmy :< sux, bo myślałem, że jestem nieomylny.
Stara ekipa Szwedów to Huf i jego alter-ego, a znają mnie dlatego, że to moi rl'e. ;p
Wiszu spina się na forum tylko wtedy jak ma chujowy dzień, a wiemy, że dzisiaj coś mu nie idzie. ;)
Miło się gadało, i coś szybko z GG zniknąłeś teraz. :< Nie ponapinamy już dzisiejszej nocy? Czy ktoś jeszcze chętny do napinki?
Toksong, powiedz coś.
ok to ja zaczne!
JAM JEST HERBU SZELIGA, A TY?! okaz swoj herb! czy z chamstwa wyrosla latorosl twej rodziny?!
JAM JEST HERBU SZELIGA, A TY?! okaz swoj herb! czy z chamstwa wyrosla latorosl twej rodziny?!
U mnie herby zakończyły się na 2gim pokoleniu ode mnie licząc, czyli na moich dziadkach. Fail, tu mnie masz. :<
U mnie herby zakończyły się na 2gim pokoleniu ode mnie licząc, czyli na moich dziadkach. Fail, tu mnie masz. :<
nie chcialem zranic twych uczyc :<
gonzo mówil na vt, że wsadzał se waciki nasączone spirytusem w dupe : o!
Z kund żyś? :confused:
Zizka? Z Izraela, proste.
Lesiu... Dotykasz chujem czoła Efrina + Twój stary sra na ściany, a jeszcze napaliłeś się tym, że to wymyśliłem (i uwaga - nie próbowałem tego robić) i chcesz teraz wacik w dupę sobie włożyć. I to nie ja tylko Arx potrafił to wytłumaczyć, dziwnym trafem. Haha, oprócz mojej nauczycielki od historii z gimnazjum, która nam mówiła, że tak właśnie Rosjanie robili na wojnie gdy mało alkoholu mieli. xD
dla tych co nie wiedzą, o co kaman:
http://img69.imageshack.us/img69/4476/alko.jpg
ja nie mam takich ziomków z którymi próbuje takich doznań xD
A ja w przeciwieństwie do Ciebie tego nigdy nie robiłem. Zdziwiłem się, że z Venta zniknąłeś na 15 minut i wróciłeś z takim dziwnym głosem. xD
Fajne macie zabawy chlopacy.
Arx? na temat tego typa nie mam wiecej pytan... :D
a mi tjocke wczoraj powiedzial ze lesiu chodzi z kubeczkiem po tramwaju a jego brat gra na akordeonie :O
<NAPINKAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!>
Hahahah, chyba osoby Ci się pomyliły. xD
-14 stopni na dworze, KURWA.
a mi tjocke wczoraj powiedzial ze lesiu chodzi z kubeczkiem po tramwaju a jego brat gra na akordeonie :O
<NAPINKAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!>
podpadasz, oj podpadasz xD
Ej a Borsuk tez przenosi sie na Auree?
nie, ale swistak podobno sie przenosi i bierze ze soba krowe i sreberka :P
Ej a Borsuk tez przenosi sie na Auree?
XDDDDDDDDDDDDDD ale kto to kurwa borsuk, haha
Wiecznyodpoczynek
19-12-2009, 15:05
Spinam się jak jestem ekstremalnie znudzony, albo potrzebuję podnieść swoją samoocenę, dlatego prowokuję kretynów. :)
Jak do tej pory się sprawdza. :cup:
xBardolekx
19-12-2009, 15:36
I tak jesteś brzydalem wiszu xdddd
RajstinMejere
19-12-2009, 16:21
Siema wszystkim. Jestem tu nowym napinaczem:)
Gogo prosze nie wyjdz!
Wiecznyodpoczynek
19-12-2009, 16:42
THIZ IZ FORUUUUUUUUUUM!!!
nie, ale swistak podobno sie przenosi i bierze ze soba krowe i sreberka :P
No ale ja serio mowie, co z tym Borsukiem? Idzie w koncu z wami czy nie? Bo slyszalem ze sie poklociliscie czy cos w ten desen
23:16 Aldius Ostoher: my girldfriend
23:16 Aldius Ostoher: go whit other ~~~~ing guy
23:16 Dreader: in rl?
23:16 Aldius Ostoher: he put me a viking helmet
XDddd
No ale ja serio mowie, co z tym Borsukiem? Idzie w koncu z wami czy nie? Bo slyszalem ze sie poklociliscie czy cos w ten desen
23:16 Aldius Ostoher: my girldfriend
23:16 Aldius Ostoher: go whit other ~~~~ing guy
23:16 Dreader: in rl?
23:16 Aldius Ostoher: he put me a viking helmet
XDddd
ja sie z nikim nie kloce, jestem pokojowy
Nie ma to jak Yanosik i Arcano nieudana próba combo na postaci, która ma 515 hp. :)
Spoko był, śmiech na sali z jednej rzeczy:
Chae
Dec 20 2009, 20:25:40 CET - Slain at Level 153 by Anto Agroht, Cath Ironbeard, Delicato, Edwan, Kalamar Palangre, Magus Dog, Vallereb and Varkess.
Elesar Inferno
20-12-2009, 20:47
Co niby kurwa zrobilem ;o? Oprocz tego ze sprowokowalem na sobie combo co pomoglo mi upierdolic 30 z was przez yellow skule?
TO BYŁO KURWA WSZYSTKO ZAPLANOWANE
W MORDE JEBANE !!!
PADŁEM DZIŚ 2X X(;(X(;(X(;(X(
http://www.youtube.com/watch?v=8EFIHxM-YbI
Wiecznyodpoczynek
20-12-2009, 22:48
Przyznać się ****e, który mi posta zreportował? XD
Mój dobry ziomek, ale muszę przyznać Wiszu, że nieźle poleciałeś z tym postem
http://img707.imageshack.us/img707/9819/wiszu.jpg
Zareportowany post z accounta z delete warningiem... Jakie to uczucie oczekiwać na wyjaśnienie tej sprawy ? :]
Przyznać się ****e, który mi posta zreportował? XD
Jak będziesz miał delete to +100 fragów dla nas.
A i owszem, to była osoba od nas z VT. :p
Radziioooo - ten film robiony na pokaz jest chyba.
Wiecznyodpoczynek
21-12-2009, 09:47
Mój dobry ziomek, ale muszę przyznać Wiszu, że nieźle poleciałeś z tym postem
http://img707.imageshack.us/img707/9819/wiszu.jpg
Zareportowany post z accounta z delete warningiem... Jakie to uczucie oczekiwać na wyjaśnienie tej sprawy ? :]
HAHAHA no przejąłem się w chuj xDDDDDDDDD
A z drugiej strony, ciekawi mnie co w tym poście było napisane, haha.
Jak będziesz miał delete to +100 fragów dla nas.
A i owszem, to była osoba od nas z VT. :p
Radziioooo - ten film robiony na pokaz jest chyba.
O jaki film chodzi ? Właśnie ze szkoły wróciłem i jeszcze dochodzę do siebie...
EDIT: Aaaaaaaa ten z poprzedniego posta. Napęd się wysuwa, czyli podłączone do prądu musiało być, ale później żadnych kabli nie widać. Film i tak miazga
Wiecznyodpoczynek
21-12-2009, 15:38
Ciekawe, czy ziomek, który mnie zreportował dostał bad reporta :confused:
Ciekawe, czy ziomek, który mnie zreportował dostał bad reporta :confused:
nie, dostał tysionc k golda
edit;
http://img696.imageshack.us/img696/9576/neqpalki.jpg
Wiecznyodpoczynek
21-12-2009, 19:36
Hahahahahahahahahahahahahaha
Następnym razem spotkamy się bez bandy twoich osobistych healerów ;-)
Swoją drogą Wiszu, to śmiejesz się tak, jak byś ściągnął chmurę z wiadra i zaczął oglądać kopulujące surykatki. Czy 'nie umarcie' w tipji to aż taki powód do radości ? Ty w zasadzie nie masz się z czego szczycić, bo nie ogarnąłeś Ty, tylko twoje ziomeczki
Wiecznyodpoczynek
21-12-2009, 19:42
1 vs 1? :)
Edit:
Dajcie film XD
<napinka> plx !!!
za film 500k dla ciot, czyli musisz nieźle z kasą polecieć jak chcesz
Endrju88
21-12-2009, 20:00
Ja też? Czy dostane filmik? :)
Tenszinkan
21-12-2009, 20:07
Swoją drogą Wiszu, to śmiejesz się tak, jak byś ściągnął chmurę z wiadra i zaczął oglądać kopulujące surykatki. Czy 'nie umarcie' w tipji to aż taki powód do radości ? Ty w zasadzie nie masz się z czego szczycić, bo nie ogarnąłeś Ty, tylko twoje ziomeczki
Wow kurwa hir łi goł egen, luzak is bek moderfokers. Yeeeeeeaaaaaaaah kurwa nie ma to jak chmura z wiadra i dobry posting na tibia.pl co ??? Albo wlada w nos przez 50 zl z kodem sms z Jezykow , to jest tooooooo.....Haj lajf
Wiecznyodpoczynek
21-12-2009, 20:47
Ty jesteś zajebiście głupi, czy dostajesz za to hajs? Mogłem spokojnie odbiec w drugą stronę, a tam byście gówno zrobili. :)
Co więcej, jest to drugi raz kiedy wszedłem wam w trapa świadomie, tylko tym razem rzecz wyglądała inaczej niż w Thais.
A poza tym, niczym się nie szczycę, tylko szydzę z was, pro pvprów, którzy potrafią zabić kogoś 50 vs 1 i najlepiej, by nikt nie przeszkadzał. Albo na opence na bramie mordować ludzi. xD
Jesteście ża-łoś-ni, było was chyba z 10ciu, którzy wbili na mnie yellowy i większość z was s*******ała jak świnie z rzeźni, gdy padł Varkess.
Tylko, że nikt z nas nie mówił, że jest pro ogarem a Ty wciąż o tym.. get lost
http://img214.imageshack.us/img214/9528/xdddk.jpg
Ventrilo Fun :]
Dowód na szacunek:
http://img35.imageshack.us/img35/6483/19qzwj.jpg
kkthxbye
xBardolekx
21-12-2009, 22:35
fake pomysłu shejq'a
fail
Hahahah fail.
23:20 You lose 124 hitpoints due to an attack by Antrevis.
23:20 You lose 36 hitpoints due to an attack by Lord Nemek.
23:20 You lose 180 hitpoints due to an attack by Montheus.
Nieudane combo rox dziewczyny, jesteście beznadziejne. To już drugi raz. I pozdrówcie Cedoora, co w 1 minutę był very far north east. ;D
EDIT:
TRZECI FAIL HAHAH.
http://img214.imageshack.us/img214/9528/xdddk.jpg
Ventrilo Fun :]
Ty niedojebie jak juz chcesz byc smieszny to wymysl cos sam ;)
Wiecznyodpoczynek
21-12-2009, 23:43
Dowód na szacunek:
http://img35.imageshack.us/img35/6483/19qzwj.jpg
kkthxbye
Który dziś trzech z was zajebał.
K thx bye!
Antonioo
21-12-2009, 23:50
Szkoda Tjo~, ze nie widziałeś waszych faili.
Ty jesteś zajebiście głupi, czy dostajesz za to hajs? Mogłem spokojnie odbiec w drugą stronę, a tam byście gówno zrobili. :)
Co więcej, jest to drugi raz kiedy wszedłem wam w trapa świadomie, tylko tym razem rzecz wyglądała inaczej niż w Thais.
A poza tym, niczym się nie szczycę, tylko szydzę z was, pro pvprów, którzy potrafią zabić kogoś 50 vs 1 i najlepiej, by nikt nie przeszkadzał. Albo na opence na bramie mordować ludzi. xD
Jesteście ża-łoś-ni, było was chyba z 10ciu, którzy wbili na mnie yellowy i większość z was s*******ała jak świnie z rzeźni, gdy padł Varkess.
Nom, ty Wiszu jesteś pro. Jak kur** de***u jeb***y chcesz zrobić combo na 160ek? Dwoma 80 ed? A może trzema 100 palkami?
Co do pvp to właśnie TY powinieneś się w ogóle nie wypowiadać.
Szczerze nie wiem jak ty chcesz pomieścić 50 typa na 30-slotowym vt, chyba że ty liczysz nasze nooby na mc...
Dno.
Wiecznyodpoczynek
22-12-2009, 09:27
Nom, ty Wiszu jesteś pro. Jak kur** de***u jeb***y chcesz zrobić combo na 160ek? Dwoma 80 ed? A może trzema 100 palkami?
Szczerze nie wiem jak ty chcesz pomieścić 50 typa na 30-slotowym vt, chyba że ty liczysz nasze nooby na mc...
Dno.
Dno, to masz zamiast mózgu chyba. Gdybyście byli dwoma 80 ed, to byście nawet PZ nie wbili, a jak byście wbili i wiedziałbym, że nie spierdolicie gdzieś za noobchary, to przynajmniej jednego bym sam zatłukł.
Podejrzewam, że jednego z tych paladynów również. Co więcej wyjebane ile macie slotów na vt, bo gdyby był cam byłoby widać, że było was więcej niż 30 charów. :)
Dno, to masz zamiast mózgu chyba. Gdybyście byli dwoma 80 ed, to byście nawet PZ nie wbili, a jak byście wbili i wiedziałbym, że nie spierdolicie gdzieś za noobchary, to przynajmniej jednego bym sam zatłukł.
Podejrzewam, że jednego z tych paladynów również. Co więcej wyjebane ile macie slotów na vt, bo gdyby był cam byłoby widać, że było was więcej niż 30 charów. :)
HAHAHAHAHAHAHAHAH, owned! :D
Co za jebany moron XDDDD
Ty nawet czystej ironii nie potrafisz dostrzec. Człowieniu, postaraj się to skminić.
Żeby ściągnąć 160 ek potrzeba jednak tych 13~15 "45 mage" (takie cuś co potrafi esdeki strzelać) i trochę noobów żeby się zablokować.
Gdybyśmy tego nie robili to byśmy za każdym razem padali. Wy tak samo robiliście na wojnie i my tak samo robiliśmy (robimy?) na kyrze, takie pvp i kurwa ogarnij to, że te skulle trzeba stracić.
No ale ty jesteś PRZECHUJ i potrafisz ściągnąć każdego na łapa+e-gran.
No i właśnie, pierw przeczytaj sto razy zanim coś napiszesz, nasze nóbczary. Z reguły każdy bierze po 1~3. Na akcje idzie średnio 15 osób + 20~30 noobów. A nie 35~45osób.
Nie martw się, mi też by było głupio jakby "śmieszne nooby które nic nie potrafią" ogarniały mnie ;x
A takiego fajnego demota ostatnio widziałem. Coś w stylu "Nie rób tego błędu co rodzice, zabezpieczaj się". k?
...
A takiego fajnego demota ostatnio widziałem. Coś w stylu "Nie rób tego błędu co rodzice, zabezpieczaj się". k?
there u go :p
http://img51.imageshack.us/img51/7466/1260490641bybartektg500.jpg
Elesar Inferno
22-12-2009, 11:04
Dno.
To dziwne kurwa ze nawet jak leczyl go Gauri potionami, Nagomill siochał, ja i Eter uhalismy a i tak mial szope wiec kurwa jak moglo byc was 2?
Wiecznyodpoczynek
22-12-2009, 11:08
HAHAHAHAHAHAHAHAH, owned! :D
Co za jebany moron XDDDD
Ty nawet czystej ironii nie potrafisz dostrzec. Człowieniu, postaraj się to skminić.
Ty pierdolony niedojebie nie zrozumiałeś ani jednego z napisanych przeze mnie postów, a mówisz, że to ja nie ogarniam ironii?
Powiedz kto cię zrobił, a pójdę i cię pomszczę, bez kitu...
Co więcej wyjebane ile macie slotów na vt, bo gdyby był cam byłoby widać, że było was więcej niż 30 charów.
Czytaj kurwa ze zrozumieniem niedopierdolony pizdokleszczu. Bez kitu, zapewne kiedy zapytałeś swojego ojca, czy zrobił w swoim życiu coś głupiego ten spojrzał na ciebie...
U was w tych kanałach wymogiem rekrutacyjnym jest trisomia chromosomu 21 i IQ płyty chodnikowej? Czy wam ktoś płaci za to, że robicie z siebie matołów?
Elesar Inferno
22-12-2009, 13:06
Hahahahahhahahhaahahhahahahaa
<napinka> plx !!!
za film 500k dla ciot, czyli musisz nieźle z kasą polecieć jak chcesz
jesli on musi palcic 500 za film to ty nie wiem az musze przytoczyc tekst:
lesiu do dziewczyny:- pij pij bedziesz łatwiejsza
ona - ja jestem łatwa tylko z ciebie taka pi*da
bez napinki
Antonioo
22-12-2009, 13:08
Kurwa chwila peace and love i sie przyznac kto mi to zrobil:
"De Fperdol" in polish can be pronounced like "The Wpierdol", and that means "Fucking somebody up".
Inaczej dostalem namelocka... moj nowy nick <mam nadzieje> bedzie RAPUJACY NALESNIK joł hahahaha
ok bijcie sie dalej
ok czas na pojazdy na twoim poziomie
Ty pierdolony niedojebie nie zrozumiałeś ani jednego z napisanych przeze mnie postów, a mówisz, że to ja nie ogarniam ironii?
Powiedz kto cię zrobił, a pójdę i cię pomszczę, bez kitu...
Co więcej wyjebane ile macie slotów na vt, bo gdyby był cam byłoby widać, że było was więcej niż 30 charów.
Czytaj kurwa ze zrozumieniem niedopierdolony pizdokleszczu. Bez kitu, zapewne kiedy zapytałeś swojego ojca, czy zrobił w swoim życiu coś głupiego ten spojrzał na ciebie...
U was w tych kanałach wymogiem rekrutacyjnym jest trisomia chromosomu 21 i IQ płyty chodnikowej? Czy wam ktoś płaci za to, że robicie z siebie matołów?
WYPI3RDALAJ
http://13k.pl/-/sugestia.php
miętol bździocha spierdolony kutafonie przerżnięty przez stado spoconych murzynów.jesteś śmierdzącym wujkojebcom, wypi3rdalajaj w podskokach capie! masz klate jak zapadnięty haziel ty skutasiony smoku wawelski. chowaj się bo małpa dzieci szuka i chuj ci w tchawice rozepchany stolcu stalina. przyjmij pozycję zbierania ryżu i targaj dzide owsinogi czereśniaku z mozambiku.
@elooo
tekst zaczerpnięty z demotywatorów, więc także wykurw.iaj
@antoniooo
nikt od nas nie zareportował tego :P
Lepsze to niż kupowanie pacców / bycie ziomkiem ziomka ojca brata mamy kolegi wujka cioci która ogarnia. Może i jesteś mądry, ale gorzej już z inteligencją :e
Fajnie, że czytasz joemonstera, ale nie musisz na nim opierać swoich mega pojazdów, mózgu.
Wiecznyodpoczynek
22-12-2009, 23:07
Lepsze to niż kupowanie pacców / bycie ziomkiem ziomka ojca brata mamy kolegi wujka cioci która ogarnia. Może i jesteś mądry, ale gorzej już z inteligencją :e
Fajnie, że czytasz joemonstera, ale nie musisz na nim opierać swoich mega pojazdów, mózgu.
Kinda fail, bo nigdy nie czytałem joemonstera. Poza tym, wolę być ziomkiem ziomka ojca brata mamy kolegi wujka cioci która ogarnia, niż gościem, którego poziom inteligencji dorównuje płycie chodnikowej, lol.
A swoje pojazdy opieram na obserwacjach. W kwestii mojego IQ - nie chciałbyś się przekonać, który z nas okazałby się lepszy ;)
Endrju88
22-12-2009, 23:11
Kinda fail, bo nigdy nie czytałem joemonstera. Poza tym, wolę być ziomkiem ziomka ojca brata mamy kolegi wujka cioci która ogarnia, niż gościem, którego poziom inteligencji dorównuje płycie chodnikowej, lol.
A swoje pojazdy opieram na obserwacjach. W kwestii mojego IQ - nie chciałbyś się przekonać, który z nas okazałby się lepszy ;)
Stawiam 10zł na Jacka !!!
Antonioo
23-12-2009, 01:44
ja tez :D asafaafafa
nigdy nie czytałem joemonstera.
FAIL! <10 znaków>
Jezior666
23-12-2009, 11:56
Kasjusz twoj nick brzmi jak z czeskiego pornosa
btw na tej fotce z waszego venta [COMMANDER] Lesiu o qrwa teraz co ja sie smieje wez czlowieku widze ze poprzenosiles chart na kyre i zrobil sie z ciebie wielki commander idz sie rzuc w gowno plx najwiekszy zerowcu sposrod wszystkich
btw na tej fotce z waszego venta [COMMANDER] Lesiu o qrwa teraz co ja sie smieje wez czlowieku widze ze poprzenosiles chart na kyre i zrobil sie z ciebie wielki commander idz sie rzuc w gowno plx najwiekszy zerowcu sposrod wszystkich
Ripostuję:
http://img199.imageshack.us/img199/2893/bluzgator.jpg
takiego chuja jak ty, to w żadnej książce nie opisali. jesteś śmierdzącym brudnym rzepem, czochraj bobra worku na sperme. chrumkaj trznadla niedojebany złamasie przerżnięty przez stado bezpańskich psów z podwórka. ty zasyfiały betonie, w odbyt pchany przez bażanty z mongolii. twoi rodzice muszą mieć pole, bo skąd wzięliby takiego buraka jak ty. wyglądasz jakby ci ojciec zaorał ryj kutasem. rypaj tadzia i gryzaj ananasa chujogłowy walcu drogowy z sierra leone. twoje dupsko stanie sie moim trofeum myśliwskim. wyglądasz jakbyś z pizdy na nartach wyjechał. masz grzyba na fiucie.
Cześć, szacuneczek
http://img692.imageshack.us/img692/3358/grafitti31.jpg
Fajne dzieciństwo miałeś!
On ci po prostu zazdrości, że jesteś KIMŚ na Morganie. ;/
Protoss1906
23-12-2009, 13:11
http://www.(...).com/files/19937995/ziomek_spiewa_part_2.vrf
speedyshare
J.Rabbit
23-12-2009, 13:58
rzuc w gowno plx
ehe rzucic haslem na vt i juz s*****ele kopiuja xD Wymyslec cos swojego!
Wiszu, kiedys mialem do Ciebie szacunek, ale jak patrze co Ty piszesz to mi sie niedobrze robi. Nawet Twoje ziomki juz Ci cisna, wiec lepiej wyjdz stad i nie wracaj. Pytalem sie zawodowego psychologa o to, jaki jest czlowiek, ktory caly czas wypisuje o swoim zajebistym iq, to odpowiedzial ze na 90% ten czlowiek ma na punkcie iq kompleksy.
Wieeec sorry ziooom, jestes debilem.
Jak bedzesz chcial kiedys ze mna sie ponapinac to zapraszam na venta do Andrzeja, bo na forum mi sie nie chce :)
Czesto spotykasz sie z zawodowym psychologiem? B)
Wiem, ze Twoje znajomosci ograniczaja sie tylko do ludzi z Flow i tibi.
Po prostu mam znajomego, ktory jest psychologiem.
Wiecznyodpoczynek
23-12-2009, 17:18
Wiszu, kiedys mialem do Ciebie szacunek, ale jak patrze co Ty piszesz to mi sie niedobrze robi. Nawet Twoje ziomki juz Ci cisna, wiec lepiej wyjdz stad i nie wracaj. Pytalem sie zawodowego psychologa o to, jaki jest czlowiek, ktory caly czas wypisuje o swoim zajebistym iq, to odpowiedzial ze na 90% ten czlowiek ma na punkcie iq kompleksy.
Jak bedzesz chcial kiedys ze mna sie ponapinac to zapraszam na venta do Andrzeja, bo na forum mi sie nie chce :)
Nie chcą mnie tam na vt, więc za zaproszenie podziękuję. :)
Apropos sytuacji, w których mówię o IQ - Kakej, Ty uczyłeś się już o czytaniu ze zrozumieniem?
Jeśli ktoś postawił tezę na bazie Twojej opinii o tym, czego nie zrozumiałeś (a jestem niemalże pewien, że nie zrozumiałeś moich postów (a przynajmniej tego, co chciałem w nich przekazać)) - wybacz, ale to nie może być miarodajna opinia. :)
Kontynuując - nie napisałem, że mam zajebiste IQ, tylko, że ci, którzy uważają mnie za debila mogą się nieco rozczarować. I tu jest zajebista różnica. A dla Twojej wiadomości "ziomek" debilizm jest stopniem upośledzenia umysłowego, a nie poziomu inteligencji.
A co do tego kto komu ciśnie - wybacz, ale nie zauważyłem, żeby którykolwiek z nich mi pocisnął (fakt, że jestem z kimś w gildii nie oznacza, że jest on moim ziomkiem).
Mam nadzieję Kakeju, że zrozumiałeś mój post, a jeśli nie zapytaj zawodowego psychologa, może Ci wytłumaczy.
Wesołych świąt:)
Elesar Inferno
23-12-2009, 17:53
90% to wciąż nie 100
w czasie suszy i rak ryba
A dla Twojej wiadomości "ziomek" debilizm jest stopniem upośledzenia umysłowego, a nie poziomu inteligencji.
Debilizm to inaczej "lekkie upośledzenie umysłowe". Wrodzona choroba, która powoduje niezdolność do adaptacji w społeczeństwie.
Uwielbiam te słowa. Tylko największy matoł uważa, że chodzenie do psychologa/psychiatry to wstyd. Ludzie, którzy chodzą do poradni wyśmiewa się, nie mając pojęcia, że to nie zależy od nich, tylko od zaburzeń w funkcjonowaniu mózgu. A na to człowiek wpływu nie ma.
Inna sprawa, że Kakej u psychologa = won't happen. :p
Elesar Inferno
23-12-2009, 19:39
Gonzo to twój 1 post bo ktorym nie zrzygałem sie z rozpaczy bo przeczytaniu go, robisz postepy
xBardolekx
23-12-2009, 19:44
@Wiszu
i tak jesteś brzydal.
Wiecznyodpoczynek
23-12-2009, 19:57
Character Information
Name: Ruzam
Sex: male
Profession: Paladin
Level: 90
World: Morgana
Residence: Thais
Guild membership: Slaktarn of the Rebellion
Last login: Dec 17 2009, 21:32:57 CET
Comment: I can lose my levels, skills, items, but I will not lose my honour.
Always with Rebellion <3
Kino, Kakej, Angelos, Lesiu, Zyga, Kitek, Duch, Radzio, Tjocke, Varkess, Rony, Kasjusz
Account Status: Free Account
Account Information
Banished: until deletion because of account trading or sharing
zrobie ci lewatywe na stojąco ty zapyziały psi batonie. zajebie ci w ten kurwa głupi ryj, aż się porzygasz komunijnym bigosem. chujogłowy fajfusie, dzyndzlaj pisiora wykastrowany rodzynie z dupy. masz grzyba na fiucie ty pedofilski worku na sperme z burkina faso. tak cie kopne w dupe, że ci gówno zęby wybije. wali ci z japy jak koniowi z kapy. sklej pisuar komunistyczny betonie jebany pod zlewem przez księdza. przerżnięty psi zaworze, jebany w kakao przez stado goryli chorych na raka polędwicy. stawiaj parujące klotze na linoleum zaspermiony przydupasie.
kto pod kim dolki kopie ten wróbel na dachu
Gonzo to twój 1 post bo ktorym nie zrzygałem sie z rozpaczy bo przeczytaniu go, robisz postepy
Może po prostu zacząłeś ogarniać? ;)
Co do Ruzama - Szkoda. Nawet nie pamiętam kto grał tą postacią, ale zawsze ludzie na nim dobrze ogarniali. :p
Jeszcze jedno...
Z okazji świąt chciałbym Wam wszystkim (bez wyjątków) wesołych świąt Bożego Narodzenia, oraz wszystkiego najlepszego w 2010 roku.
Pamiętajcie, to tylko gra. ;)
Elesar Inferno
23-12-2009, 22:56
nie bo to twoj jedyny post w ktorym nie mowiles jaki jestes zajebisty i nie pierdoliles smutów jak jadzia z plebani
J.Rabbit
24-12-2009, 11:31
To ja powiem tak.
Tenszinkan to zajebisty ogar zawsze szacunek dla niego, od kad zaczalem grac bralem z niego przyklad. Cale rebellion na czele z gonzem to banda chuja i do niczego sie nie nadaja.
Pozdrawiam.
Tenszinkan
24-12-2009, 11:32
XDDD
Robert zmien haslo nie bede ci juz distroju robil tutaj. ALE CO PRAWDA TO PRAWDA HUE HUE.
PS; Ale nie edytuj posta w nagrode ze jestem taki mily :(
hahahahahahahahajh avatar rox <3
J.Rabbit
24-12-2009, 12:13
hahaha swoja droga ciekawi mnie skad je znasz xD
--- J.Rabbit dodał 10 minut i 2 sekund później ---
hahaha nie no mocarz :D dane zmieniam, ale avatar zostawie. xD Tenshi rox <3 :D
Antonioo
24-12-2009, 12:39
buheheh zajebisty avatar, wez mi tez taki ustaw :D
Wiecznyodpoczynek
24-12-2009, 14:03
13:54 Theus [52]: exura gran
13:54 Theus [52]: lamus
13:54 Theus [52]: jebany
13:54 Fresk Inferno [36]: exura
13:54 Theus [52]: 0pvp
13:54 You see a dead human (Vol:10). You recognize Theus. He was killed by Cinek Niszczyciel.
xDDDDDDDDDD
13:54 Theus [52]: exura gran
13:54 Theus [52]: lamus
13:54 Theus [52]: jebany
13:54 Fresk Inferno [36]: exura
13:54 Theus [52]: 0pvp
13:54 You see a dead human (Vol:10). You recognize Theus. He was killed by Cinek Niszczyciel.
xDDDDDDDDDD
Hehe IKS DE POMPA W CHUJ ! XDDDDDDDD
Widzisz różnicę pomiędzy naszymi akcjami, kiedy wpadamy w 15 osób na 45 lvlach po 150~ lv, a waszymi w 15 osób 150+ lv po 50 ? :D
J.Rabbit
24-12-2009, 14:20
pierwszy frag cinka brawo Sławuś!!!
http://img36.imageshack.us/img36/6011/wisz1.png
: O!
Widzę, że polubiłeś Moje prace. Przedstawiam następną:
Wiszok !
http://img705.imageshack.us/img705/6105/wieshak.png
Bey ; )
Wiecznyodpoczynek
24-12-2009, 14:35
Widzisz różnicę pomiędzy naszymi akcjami, kiedy wpadamy w 15 osób na 45 lvlach po 150~ lv, a waszymi w 15 osób 150+ lv po 50 ? :D
Widzę - u nas wystarczą 4 osoby, by wasze 15 spierdoliło do defa.
Co więcej widzę również, że zmieniłeś target zainteresowań i zamiast redtuba jarasz się moim profilem na nk. Gz, gz...
Widzę - u nas wystarczą 4 osoby, by wasze 15 spierdoliło do defa.
Co więcej widzę również, że zmieniłeś target zainteresowań i zamiast redtuba jarasz się moim profilem na nk. Gz, gz...
jaram się
jaram się
Wiecznyodpoczynek
24-12-2009, 14:55
jaram się
jaram się
Luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuubisz to suko!
Kino_000
24-12-2009, 15:02
hahahhahaha wiszok, no nie moge hahahah
pierwszy frag cinka brawo Sławuś!!!
Widziałem Cie ostatnio roberciku spedalando w Tesco jak kładłeś glowe na wage i wciskales buraka hamie z pulaw
Widziałem Cie ostatnio roberciku spedalando w Tesco jak kładłeś glowe na wage i wciskales buraka hamie z pulaw
Widziałem Cię w sklepie z rowerami... na półce z pedałami
hehe
Kino_000
24-12-2009, 15:43
ReBelLiOn PoZdRaWiA WiSzOOkA!!!!!!!
http://nasza-klasa.pl/profile/15379224
Wiecznyodpoczynek
24-12-2009, 16:15
ReBelLiOn PoZdRaWiA WiSzOOkA!!!!!!!
http://nasza-klasa.pl/profile/15379224
Gratuluję bycia niedorozwiniętym :)
Kino_000
24-12-2009, 16:22
Gratuluję bycia niedorozwiniętym :)
gratuluje bycia rozwinietym inaczej
Antonioo
24-12-2009, 18:15
Haha Viov rozjebales mnie kurwa na kawalki tym Wiszokiem. hahahah
cześć
+1
narson, elson, na gazie !
Hahahahahahaahah @ Podpis Hahahahaahahahah
Elesar Inferno
24-12-2009, 20:03
LOL
Nie ogarnołeś ze chodzi o to ze doslownie 2 sekundy po tekscie "0pvp" w*******al glony z kafelek na małpach rzal mi cie
LOL
Nie ogarnołeś ze chodzi o to ze doslownie 2 sekundy po tekscie "0pvp" w*******al glony z kafelek na małpach rzal mi cie
a co to za filozofia w 15 zabić jego samego ? zajebiście ogarniacie ;d
yyyyyyy MLEKO
RZAL MI CIE KOLEGO NAPRAWDE
MORDA W DUPE ŻRYJ KUPE
Wiecznyodpoczynek
24-12-2009, 20:13
Widzę, że chłopakom z kanałów szybko się wigilia skończyła...
GM wpadł i chciał bany rozdawać?
Yooo Wiszok! Najlepsze życzonka z okazji przesilenia zimowego ^^
~Alor
Sorry ziomki ale to juz jest przegiecie abyscie dawali kogos nk i czy to ma byc smieszne czy tez nie wiem co? Zwis jak zwis morda jak kazda inna ale przynajmiej nie taka jak tego typa co pokazal jaki to pro elo koks i wciagał apap przez 50zł. wesołych świąt.
Sorry ziomki ale to juz jest przegiecie abyscie dawali kogos nk i czy to ma byc smieszne czy tez nie wiem co? Zwis jak zwis morda jak kazda inna ale przynajmiej nie taka jak tego typa co pokazal jaki to pro elo koks i wciagał apap przez 50zł. wesołych świąt.
Chłopaki śmiali się z nakurwu, który zafundowali Wiszowi, ale jeśli przeczytałeś tylko ostatnie 2-3 posty, to się wcale nie dziwię, że nie załapałeś o co chodzi. Generalnie to nigdy za bardzo za Tobą nie przepadałem, więc wróć do botowania na otsie magra i nie rób mi konkurencji we flamowaniu forum.
Wiecznyodpoczynek
24-12-2009, 23:15
Chłopaki śmiali się z nakurwu, który zafundowali Wiszowi, ale jeśli przeczytałeś tylko ostatnie 2-3 posty, to się wcale nie dziwię, że nie załapałeś o co chodzi. Generalnie to nigdy za bardzo za Tobą nie przepadałem, więc wróć do botowania na otsie magra i nie rób mi konkurencji we flamowaniu forum.
Widzę nowy awatar, nowy podpis, kilka kolejnych kont na nk. Chyba owocną wigilię miałeś, co?
Widzę nowy awatar, nowy podpis, kilka kolejnych kont na nk. Chyba owocną wigilię miałeś, co?
Nie bawię się w nakurwy na nk
gif w podpisie wykonany w 20 minut
avatar to jedna z 2 animacji tego gifa, wstawienie zajęło minutę
Radzio frajerze stul pysk kupo rozlana bo jak czytam twoje posty to az mi sie plakac chce..
Radzio frajerze stul pysk kupo rozlana bo jak czytam twoje posty to az mi sie plakac chce..
łojjojojojoj bo ci zaraz żyłka pęknie..
no cóż, każda praca nie gardzi
http://img683.imageshack.us/img683/397/fagit.jpg
Wielkie wejście ukochanego Wisza?
~Alor
Wielkie wejście ukochanego Wisza?
~Alor
Wejscie to twoja stara ma do star-treka od zaplecza , pedale wiszu ma was wyjebane a ja tym bardziej bo myslisz ze jestes smieszny a tak naprawde jestes pojebanym czlowiekiem co kozaczy przez internet a co do czego przychodzi wpierdol dostaje na osiedlu. Cos pod kure ;D
Pozdro kurczak xd
Wejscie to twoja stara ma do star-treka od zaplecza , pedale wiszu ma was wyjebane a ja tym bardziej bo myslisz ze jestes smieszny a tak naprawde jestes pojebanym czlowiekiem co kozaczy przez internet a co do czego przychodzi wpierdol dostaje na osiedlu. Cos pod kure ;D
Pozdro kurczak xd
http://img20.imageshack.us/img20/3373/hwc0gl.jpg
a dopiero później pisz coś na forum wieszaku.
Pozdro kurczak xd
Uuuu widać poziom. Kolejny 12 latek co dostał pod choinkę neostrade ;D Gz, Gz, widać, że prawdziwy z Ciebie uliczny fighter xD
Btw. NIGDY jak 20 lat prawie żyje nie dostałem wpierdol na osiedlu.
~Alor
Kaliber_
25-12-2009, 17:28
Pozdro kurczak xd
http://img706.imageshack.us/img706/1066/hitlere.jpg (http://img706.imageshack.us/i/hitlere.jpg/)
RACJA, TWOJ TATA PECH BEDZIE Z CIEBIE DUMNY !
P.S MALO CO NIE WYLIZESZ GOWNA WISZOWI WKLADAJAC TEN JEZYK MU W DUPE.
POZDRAWIAM :)
P.s 2 Lubisz to sukooo ;ddd
http://img706.imageshack.us/img706/1066/hitlere.jpg (http://img706.imageshack.us/i/hitlere.jpg/)
RACJA, TWOJ TATA PECH BEDZIE Z CIEBIE DUMNY !
P.S MALO CO NIE WYLIZESZ GOWNA WISZOWI WKLADAJAC TEN JEZYK MU W DUPE.
POZDRAWIAM :)
P.s 2 Lubisz to sukooo ;ddd
AHahahh czlowieku ja nikomu nie lizalem i lizac nie bede dupy w przeciwienstwie do ciebie pojebany tibijczyku :)
--- kamba dodał 1 minut i 8 sekund później ---
Uuuu widać poziom. Kolejny 12 latek co dostał pod choinkę neostrade ;D Gz, Gz, widać, że prawdziwy z Ciebie uliczny fighter xD
Btw. NIGDY jak 20 lat prawie żyje nie dostałem wpierdol na osiedlu.
~Alor
Bo kurwa nigdy z domu nie wyszedles !
Dobra chłoptasiu skończ płakać bo aż żal dupę ściska. Jesteś paziem i w grze i na rl co widać choćby po twoich postach (jak i stylu ich pisania). Masz pewnie z 12-15 lat a wymądrzasz się jak stary weteran walk ulicznych (które pewnie widujesz tych na filmach typu Hooligans). Chcesz lizać rowa Wieszakowi? Proszę bardzo, ale zachowajcie to dla siebie. Normalnych ludzi takie zabawy zniesmaczają...
~Alor
Antonioo
25-12-2009, 19:54
A Ty może kim w grze jesteś jak nie paziem? W rl nie wiem, bo Cie nie znam i nie śpieszno mi do tego
Pozdro kurczak xd
Dla mnie to jest ewidentne lizanie dupy, moze zle interpretuje tekst, ale coz. :)
Sebciooo
25-12-2009, 21:01
Dla mnie to jest ewidentne lizanie dupy, moze zle interpretuje tekst, ale coz. :)
Ale wiesz on rzucil gre w tipjeeeeee podobno xd
A Ty może kim w grze jesteś jak nie paziem? W rl nie wiem, bo Cie nie znam i nie śpieszno mi do tego
Gdybym miał wyższy lv na morganie to takich ludzi jak kamba bym z miejsca wypi3rdalał z respa
Kaliber_
25-12-2009, 21:09
AHahahh czlowieku ja nikomu nie lizalem i lizac nie bede dupy w przeciwienstwie do ciebie pojebany tibijczyku :)
--- kamba dodał 1 minut i 8 sekund później ---
Bo kurwa nigdy z domu nie wyszedles !
Jak by to nie byla prawda to bys sie tak nie bronil ;)
Wsadzasz jezyk wiszowi, nie ma co ukrywac, bylo jest i tak bedzie, wiem prawda boli ;)
P.s Uwazaj bo sie gównem zachłysniesz :)
Dobra chłoptasiu skończ płakać bo aż żal dupę ściska. Jesteś paziem i w grze i na rl co widać choćby po twoich postach (jak i stylu ich pisania). Masz pewnie z 12-15 lat a wymądrzasz się jak stary weteran walk ulicznych (które pewnie widujesz tych na filmach typu Hooligans). Chcesz lizać rowa Wieszakowi? Proszę bardzo, ale zachowajcie to dla siebie. Normalnych ludzi takie zabawy zniesmaczają...
~Alor
Przyjedz do mnie ziom to cie naucze grac w piłke to jest lepsze niz siedzenie 24/h przed komputerem i na*******anie w tibie i odpowiadanie na pojebane komenatrze na dorum;<, mysle co jak co ale ty jestes najwiekszym paziem na tej swojej 45 :)
Btw. lat mam 19 przykro mi
--- kamba dodał 3 minut i 6 sekund później ---
A kim jest wiszu przepraszam ze musialbym mu dupe lizac? Pomyslcie troche
--- kamba dodał 2 minut i 3 sekund później ---
Gdybym miał wyższy lv na morganie to takich ludzi jak kamba bym z miejsca wypi3rdalał z respa
Takie lamusa jak ty to ja bym wyjebal na szybkosci wiec nie wiem o czym ty do mnie gadasz :)
--- kamba dodał 1 minut i 6 sekund później ---
Okej koncze ten temat bo do niczego niedojdziemy wy dla mnie jestescie skonczeni i prosta sprawa
Wiecznyodpoczynek
26-12-2009, 01:07
A kim jest wiszu przepraszam ze musialbym mu dupe lizac? Pomyslcie troche
Jak to kim? Zakasaj rękawy i wyciągaj rodzyny! 8o
Bez kitu, ludzie, miałem tu już nie pisać, ale wy naprawdę potrzebujecie albo jakiejś dupy, albo ostrego wpierdolu od starych i zakazu używania kompa...
Co więcej, zaczyna mnie martwić wasza fascynacja moją osobą - jeden pałuje się przy moim profilu na nk, drugi chce mi wylizywać dupę, trzeci non stop o tym pisze...
Ja chyba nie chcę wiedzieć co będzie za miesiąc...
Inrzynier
26-12-2009, 10:50
thumedan probuje expic po nocach ale ... TAKI CHUJ !!!
[...]ostrego wp***dolu od starych i zakazu używania kompa...
Widzę, że miałeś ciekawe dzieciństwo. Nic dziwnego, że wyszło co wyszło...
~Alor
Antek podoba się prezent na święta? Fajny masz nowy nick!
http://img130.imageshack.us/img130/3699/85222413.jpg
Im_Buck_i_came_to_fuck
26-12-2009, 16:18
wiszu, skoncz sie lepiej wypowiadac bo jestes idiota jak chuj. nie wiem kogo ty udajesz , probujesz jakiejs slawy tu nabrac na tym serverze czy ki chuj a i tak pozostajesz jebanym zerowcem ktory chuja zrobil i z ktorego wiekszosc osob na vt ma polewe. twoje kurwa smieszne wypowiedzi i admin za znajomosci w gildii na vencie mowi sam za siebie. byc zrzuconym przez ciebie na kanal to jest kurwa wstyd, ale nie no sorry , ty przeciez zrobiles kilka tematow na tibia.com, jestes wazny ! Wez ty sie najlepiej rzuc w gowno bo i tak nikt cie nie lubi.
Aha, i samo za siebie mowi zreportowanie przez ciebie tematu z filmem kopengas vs flow. po chuj to reportowales kapiszonie ? idz kurwa inne rzeczy reportuj, a nie sie kurwa zajmujesz gownem, ktore ludzie akurat chetnie obejrza. A ja wiem co cie do tego sklonilo - to ze kurwa chyba cie na tym filmie za bardzo nie widac, co pokazuje ze jestes kurwa gowno warty i to cie boli. ale niestety prowadzenie mulow na inq i zrobienie tematow na tibia.com nie zrobi z ciebie jebanego bohatera i nie da ci szacunku ktory probujesz wokol siebie wytworzyc. W skrocie - wy*******aj.
Dziekuje pozdrawiam.
Antonioo
26-12-2009, 16:39
Ta moze byc, dzieki :)
@up
mnie tez zbytnio nie widac, fraga na mnie nie ma :( ale widzialem na paru akcjach "mój widok"
wiszu, skoncz sie lepiej wypowiadac bo jestes idiota jak chuj. nie wiem kogo ty udajesz , probujesz jakiejs slawy tu nabrac na tym serverze czy ki chuj a i tak pozostajesz jebanym zerowcem ktory chuja zrobil i z ktorego wiekszosc osob na vt ma polewe. twoje kurwa smieszne wypowiedzi i admin za znajomosci w gildii na vencie mowi sam za siebie. byc zrzuconym przez ciebie na kanal to jest kurwa wstyd, ale nie no sorry , ty przeciez zrobiles kilka tematow na tibia.com, jestes wazny ! Wez ty sie najlepiej rzuc w gowno bo i tak nikt cie nie lubi.
Aha, i samo za siebie mowi zreportowanie przez ciebie tematu z filmem kopengas vs flow. po chuj to reportowales kapiszonie ? idz kurwa inne rzeczy reportuj, a nie sie kurwa zajmujesz gownem, ktore ludzie akurat chetnie obejrza. A ja wiem co cie do tego sklonilo - to ze kurwa chyba cie na tym filmie za bardzo nie widac, co pokazuje ze jestes kurwa gowno warty i to cie boli. ale niestety prowadzenie mulow na inq i zrobienie tematow na tibia.com nie zrobi z ciebie jebanego bohatera i nie da ci szacunku ktory probujesz wokol siebie wytworzyc. W skrocie - wy*******aj.
Dziekuje pozdrawiam.
o kurwa, jaka bomba xD
Im Buck - dobrze ku**a powiedziane.
~Alor
:baby: no wiec tak. jestes kurwa plebs. jebia ci piety . a flow jes do dupy
xBardolekx
26-12-2009, 18:26
Dec 26 2009, 18:14:59 CET Killed Smiedzace skarpety at Level 38 ok
Dec 26 2009, 18:13:07 CET Killed Lerdth Vulaton at Level 61 unjustified
Dec 26 2009, 18:11:00 CET Killed Sir Zielo at Level 80 ok
Dec 26 2009, 18:10:15 CET Killed Tjockiniho at Level 74 ok
@edit
foch na flow, znowu kurwa nikt nie powiedział, że akcja -.-' i na koniec przybiegłem
DO FLOW
Akon Yode- Mr Solara,jebana pizda nad pizdami, wez czlowieku skoncz z ta gra i ta swoja grupa cba aka flow.Uwazasz sie za "dyrektora naczelnego" a jestes smiec, pizda, nieogar i boisz sie wojny ze stracisz swoja AKA "wladze" na servie.
Victeron- Aka wielka Glowa. Masz takie wodoglowie ze sie dziwie ze wchodzisz przez drzwi bez uzycia masla.
Arcano Vampire- Ty pierdolony skurwysynu, jestes jebanym plebsem ruchalem twoja stara w kapsko. Jestes pierdolona (jedna z wielu) kurwa z flow. Na forum placzesz do akona ze jakis noob cie wyzywa, sam nieumiesz tego zalatwic ? pozdro i pocisk ci w twarz.
Mekkron- Myslisz ze jestes pierdolonym tibijskim Krzysztofem Ibiszem ? mylisz sie cwaniaczku bo jestes pierdolonym 0 ktore dostalo sie do flow za lizanie dupska (jak wiekszosc).
Rosi Thern- Rośi aka plebs za dyche, jedna z wielu kurw. Tez myslisz ze jestes kozak a jestes smiec. Kazdy ci cisnie, i smieja sie z ciebie na vt, a admina dostales za wylizanie rowka.
Fuurel- Aka Szmata Pod*******acz i Farmazon Armagedon.
Prizwyn- Jedyna osoba z flow o normalnym zachowaniu (same +) pozdrawiam i caluje:D
Eter Rael- Kupilem twojej mamie elektryczna koniobijke, powiedziala ze miala 3 wytryski z kija.
Wiecznyodpoczynek
26-12-2009, 19:31
Dziekuje pozdrawiam.
Podpiszesz mi sie na klacie, ziom?
--- Wiecznyodpoczynek dodał 4 minut i 15 sekund później ---
DO FLOW
Akon Yode- Mr Solara,jebana pizda nad pizdami, wez czlowieku skoncz z ta gra i ta swoja grupa cba aka flow.Uwazasz sie za "dyrektora naczelnego" a jestes smiec, pizda, nieogar i boisz sie wojny ze stracisz swoja AKA "wladze" na servie.
Victeron- Aka wielka Glowa. Masz takie wodoglowie ze sie dziwie ze wchodzisz przez drzwi bez uzycia masla.
Arcano Vampire- Ty pierdolony skurwysynu, jestes jebanym plebsem ruchalem twoja stara w kapsko. Jestes pierdolona (jedna z wielu) kurwa z flow. Na forum placzesz do akona ze jakis noob cie wyzywa, sam nieumiesz tego zalatwic ? pozdro i pocisk ci w twarz.
Mekkron- Myslisz ze jestes pierdolonym tibijskim Krzysztofem Ibiszem ? mylisz sie cwaniaczku bo jestes pierdolonym 0 ktore dostalo sie do flow za lizanie dupska (jak wiekszosc).
Rosi Thern- Rośi aka plebs za dyche, jedna z wielu kurw. Tez myslisz ze jestes kozak a jestes smiec. Kazdy ci cisnie, i smieja sie z ciebie na vt, a admina dostales za wylizanie rowka.
Prizwyn- Jedyna osoba z flow o normalnym zachowaniu (same +) pozdrawiam i caluje:D
Eter Rael- Kupilem twojej mamie elektryczna koniobijke, powiedziala ze miala 3 wytryski z kija.
Elinta gz, i to pisze człowiek, który mało się nie popłakał jak dostał hunta - żal mi cię. Ciekawe, czy na rl też mi to powiesz w twarz? ;)
Czy nie będziesz miał jaj żeby to zrobić? Tak jak zabrakło ci jaj na vt?
ja sadze ze poprostu huj ci w dupe. i niezwracaj sie do mnie elinta bo czuje sie obrazony. jestem śiuter i niema na mnie huja a ty jestes plebs ktorego zdejme na combo hita z kija. bb
Wiecznyodpoczynek
26-12-2009, 19:38
ja sadze ze poprostu huj ci w dupe. i niezwracaj sie do mnie elinta bo czuje sie obrazony. jestem śiuter i niema na mnie huja a ty jestes plebs ktorego zdejme na combo hita z kija. bb
Pizda jesteś, bo posiedział byś z nami na kanale jeszcze chwilę i płakał byś do monitora, HAHAHA
Ciekawe, czy na rl też mi to powiesz w twarz?
A Ty co taki kozak jesteś na rl, że ludziom jakieś "wyzwania" rzucasz? Bo z tego co na NK widziałem to najzwyklejszy z Ciebie gostek.
~Alor
mow do mnie jeszcze. sram ci na jaja. nietrafiles co do elinty. a tak wogole ktorys z postow wlasnie dokladnie o tym mowil ze pa3ysz na te forum i inne pierodly jak pierdolona plotkara bo myslisz ze wszystko bedziesz wiedzial. a tu huj, kupa malyna. chcesz dowodu ze niejestem elinta to lapaj vt vt.dreamspeak.pl 3785 kanal public room 13* (nieproszeni dostana bana o.O)
--- siuter dodał 2 minut i 35 sekund później ---
A Ty co taki kozak jesteś na rl, że ludziom jakieś "wyzwania" rzucasz? Bo z tego co na NK widziałem to najzwyklejszy z Ciebie gostek.
~Alor
i tak moze mi lache
Wiecznyodpoczynek
26-12-2009, 19:58
~Alor
Tu nie o moją odwagę, czy kozaczenie chodzi, tylko o jego, głupcze. ;)
Tu nie o moją odwagę, czy kozaczenie chodzi, tylko o jego, głupcze. ;)
Kurna jak to donośnie brzmi co nie? "Jego odwagę [...] głupcze." Wiszu ja Ci proponuje oglądać mniej filmów rodem z Hollywood bo Ci zdeczko mózg zlasowały. To nie jest bajka o księżniczce zamkniętej w wysokiej wieży a Ty nie jesteś księciem w srebrnej zbroi tylko zwykłym plebem ^^
Edit: I wyprzedzam następne pytanie. Tak ku**a, powiedział bym Ci to samo na RL.
~Alor
Elesar Inferno
26-12-2009, 20:14
DO FLOW
Ty garbata kurwo przedstaw sie łaskawie a nie pierdolisz pod pseudonimem godnym młodszego bułkowego w MC Donaldzie, nie wiem o huj ci chodzi z płakaniem do Akona więc bądź łaskaw to uzasadnic i btw. śmiem twierdzic, że Wiszu jak najbardziej trafił z Elintą ty pierdolony na wpół rozwinięty glonie ponieważ wymieniając tu mnie i Fuurela sam sie wpierdoliłeś jebany moczochłonny wykręcie.
Widzę wyższy poziom napinki tutaj.
Odpadam, powodzenia. :)
Elesar Inferno
26-12-2009, 20:25
dzienki ziom przyda sie
Wiecznyodpoczynek
26-12-2009, 21:13
Kurna jak to donośnie brzmi co nie? "Jego odwagę [...] głupcze." Wiszu ja Ci proponuje oglądać mniej filmów rodem z Hollywood bo Ci zdeczko mózg zlasowały. To nie jest bajka o księżniczce zamkniętej w wysokiej wieży a Ty nie jesteś księciem w srebrnej zbroi tylko zwykłym plebem ^^
Edit: I wyprzedzam następne pytanie. Tak ku**a, powiedział bym Ci to samo na RL.
~Alor
Jeśli nie podoba ci się sposób lub forma mojej partycypacji, to wy*******aj.
fajni szild.
btw czemu mnie zawsze pierwszego bijecie? :/ akurat mana shield znikl
Elesar Inferno
26-12-2009, 22:09
bo lepiej zajebac 70 druida niz 45 tke smieszna
Wiecznyodpoczynek
26-12-2009, 22:18
KUPIĘ TRANSFER ZA GP, BO KURWA NIE ZDZIERŻĘ xDD
Antonioo
26-12-2009, 22:34
ale smiech hahaha :D odsprzedajcie mu nightmare shielda jakos tanio ;d
HAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA @ Spartian
hahaahahaha umarłem, to już jego drugi taki drop w tibijskiej karierze hahahahahaahahahahah
ZGON KURWA AHAHAHAHAHAHAH
Endrju88
26-12-2009, 22:39
Kupie nightmare shielda :P
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahaha ale zbyty :D
HAHAHAHAHAHAHA
@topic
Aful jestes nobem bez kitu poprostu brak mi slow by to opisac naprawde
nmare shield na sell, offer plax :)?
dzienki ziom przyda sie
arcano jednak jestes jebanym plebem, gz pisowni.
--- siuter dodał 2 minut i 39 sekund później ---
KUPIĘ TRANSFER ZA GP, BO KURWA NIE ZDZIERŻĘ xDD
ja mieszkam na bemowie adres Synow Pulku 4m35. i chetnie zapraszam a dla Tych co nie wiedza to elinta mieszka na pw-placu wilosona i jak ktorys ma jakis problem do mnie to chetnie zapraszam :) a Ty wiszu skoncz pierdolenie i w jazdy na mnie albo kogos z moich ziomkow bo wkoncu ktos Cie serio na rl odwiedzi i to Ty bedziesz plakal nie ja
Wiec tak jak wiszu powiedzialem jak chcesz sie przekonac ze nie jestem Elinta to wpadaj na bemowo pozdro i czekam. btw gz straty dobre z was pizdy i + dla rebellion. smiecie z flow.:baby:
Elesar Inferno
26-12-2009, 23:59
Japierdole
http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=180362
cams :>
Japierdole
wpadka plebanie.
Tenszinkan
27-12-2009, 01:47
Kurwa brawo za nm shielda, az zal ze jakies placki z kanalow weszly w jego posiadanie. Piatka z gory Spartian ~~ , ale przynajmniej orgazm byl :
01:44 Sevelis [114]: <33333333333
01:44 Anto Agroht [51]: xDDDDDDDDDDDDDDDD
01:44 Draz'Len [103]: HAHAHAHAHAAHAHAH
wpadka plebanie.
Siuter skurwysynie z kad ty sie urwales strugasz takiego cwaniaka? Ja mysle ze pierwszy lepszy ogarniety chlop ci wpierdoli bez zadnego problemu takze skoncz pierdolic jebany imbecylu bo jestes skonczony jak dla mnie :)
--- kamba dodał 5 minut i 40 sekund później ---
HAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA @ Spartian
hahaahahaha umarłem, to już jego drugi taki drop w tibijskiej karierze hahahahahaahahahahah
ZGON KURWA AHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHAH gej jestes w chuj ;D gej = najlepszy przyjaciel kobiety czlowieku isc na impreze i puszczac pornole wstydz sie gardze toba kurwooooooooooooooooo !
Kurwa brawo za nm shielda, az zal ze jakies placki z kanalow weszly w jego posiadanie. Piatka z gory Spartian ~~ , ale przynajmniej orgazm byl :
01:44 Anto Agroht [51]: xDDDDDDDDDDDDDDDD
01:44 Draz'Len [103]: HAHAHAHAHAAHAHAH
Ty byś oczywiście się nie cieszył
@EDIT
chce ktoś kupić full eq z tego pajaca?
@Siuter - Od razu mowie ze to nie typ od Nas :)
@Kamba - A Ty debilu wypowiadasz sie o Nim, a skad masz pewnosc, ze to cwaniaczek tylko za monitora? Moze to kurwa sam Mariusz Pudzianowski pisze na carlin.pl?
@Antek - No hej :*
@Rebellion - Nasz commander to ciota i chuj Ci w ryj Tomeczku XD
Chce ktos kupic 113 msa na morganie? Bez hunta, nigdy nie uczestniczyl w wojnie :)
[QUOTE=kamba;2710614]Siuter skurwysynie z kad ty sie urwales strugasz takiego cwaniaka? Ja mysle ze pierwszy lepszy ogarniety chlop ci wpierdoli bez zadnego problemu takze skoncz pierdolic jebany imbecylu bo jestes skonczony jak dla mnie :)
jestes pleban ktorego bym zasiutowal kolanem. Adres podalem chcesz sie przekonac kim jestem/jak wygladam/czy umiem sie bic zapraszam. A nienapisalem tego po to zeby kogos przestraszyc, rośi cwaniakuje, to jak jest taki rox kox to niech mnie odwiedzi a ty zamknij dupsko siedz na pizdzie i niemrognij.
i to ty jestes skaczonym 0 plebsiaro.:baby:
a i do rosiego, mowisz ze elinta bal ci sie powiedziec na vt ze jestes plebs, podalem ci vt to czemu niewszedles? Akon zabronil czy masz kupe w strinach?
xBardolekx
27-12-2009, 08:35
@up
majster, mam prośbę.. weź rozbieg i jebnij głową w ścianę, a nie robisz z siebie takiego koksa, którym prawdopodobnie nie jesteś. btw, znasz takie powiedzenie 'don't feed troll'? jak nie, to dalej wrzucajcie rosiemu ;-) wracając do tematu. tak, właśnie tak uważam, że jesteś tylko plebsem, bo jakbyś był człowiekiem, który czuje się pewnie to byś tak się nie ciśnieniował przed monitorem.. uprzedzając pytanie, nie, nie przyjadę do ciebie do miasta tylko po to, żeby przekonać się czy jesteś 'koxem' czy jakimś innym chujem - nie te czasy, kiedy się napinało przez neta. Będziesz kiedyś przejazdem w Bełchatowie, daj znać.
PS zainwestuj w Mozille to ci będzie błędy podkreślać
@up
majster, mam prośbę.. weź rozbieg i jebnij głową w ścianę, a nie robisz z siebie takiego koksa, którym prawdopodobnie nie jesteś. btw, znasz takie powiedzenie 'don't feed troll'? jak nie, to dalej wrzucajcie rosiemu ;-) wracając do tematu. tak, właśnie tak uważam, że jesteś tylko plebsem, bo jakbyś był człowiekiem, który czuje się pewnie to byś tak się nie ciśnieniował przed monitorem.. uprzedzając pytanie, nie, nie przyjadę do ciebie do miasta tylko po to, żeby przekonać się czy jesteś 'koxem' czy jakimś innym chujem - nie te czasy, kiedy się napinało przez neta. Będziesz kiedyś przejazdem w Bełchatowie, daj znać.
PS zainwestuj w Mozille to ci będzie błędy podkreślać
zainwestuj w koniobijke to spuscisz z cisnienia. :baby: poczytaj wszystkie komentarze dopiero sie w*******aj bo jak widze nieczytasz dokladnie co napisalem i chyba niewiesz ocb. pozdro i przebacz boze za takich plebow jak ty na tym forum.
PS jestes pleban jak reszta ala flow.
a rosi to jebany czarny murzyn i wafel.
Inrzynier
27-12-2009, 09:30
haha elinta spierdolencu wczesniej sie tak nie napinales jak mogles grac. o morganie mozesz zapomniec to probujesz atakowac carlinpl. a wy*******aj ty
xBardolekx
27-12-2009, 11:14
zainwestuj w koniobijke to spuscisz z cisnienia. :baby: poczytaj wszystkie komentarze dopiero sie w*******aj bo jak widze nieczytasz dokladnie co napisalem i chyba niewiesz ocb. pozdro i przebacz boze za takich plebow jak ty na tym forum.
PS jestes pleban jak reszta ala flow.
a rosi to jebany czarny murzyn i wafel.
tak się składa, że czytam to nadal regularnie i dokładnie wiem ocb. OTeBe, że jesteś niespełnionym małym chujkiem, którego jedynym celem w życiu jest pociśnięcie kogoś poprzez klawiaturę. Widzisz różnicę, między kimś 'ogarniętym' w rl, a jebanym dzieciakiem neo? Jak nie, to wyp3 do pani co prowadzi warzywniak na rynku to ona ci wytłumaczy tą jebaną małą różnicę.
Tenszinkan
27-12-2009, 11:25
Ty byś oczywiście się nie cieszył
Cieszylbym sie ale na pewno nie w taki sposob "<33333 XDDDDDDDDDDDDDDHAUCHUAHAHAHAHHAHAH"
Btw. co to za czub na chuja ten siuter
Btw. co to za czub na chuja ten siuter
Hejter, czyli nikt B)
Go on bitch! Scratch her eyes! To forum momentami jest lepsze od dobrego kina akcji ^^
@Bardol - Co by o Tobie nie mówili to jednak (pomijając wszystkie bluzgi) umiesz pisać z sensem. Na pewno chcesz zostać we Flow? ;D
~Alor
Wiecznyodpoczynek
27-12-2009, 11:49
a i do rosiego, mowisz ze elinta bal ci sie powiedziec na vt ze jestes plebs, podalem ci vt to czemu niewszedles? Akon zabronil czy masz kupe w strinach?
Elinta, ty s*****ały kretynie żal mi cię. Byłeś na tyle żałosny, że mało nie płakałeś prosząc Akona, byście poszli na zamknięty kanał i momentalnie zawarłeś swój żydowski, rozepchany ryj kiedy wszedłem.
Poza tym, kim jak nie elintą możesz być niedojebana kurwo, skoro przytaczasz tutaj takie rzeczy, o których tylko on wiedział?
Pewnie na wigilii życzyli ci 300 poziomu i teraz chodzisz w*****ony, bo CHUJA MOŻESZ PIERDOLONY SZMATŁAWCZE.
jesteś niedomytym zrytym bażantem z koziej dupy. kałożerny gazulcu, roluj czapczochy molestowany walcu drogowy z ukrainy. chcesz zobaczyć kosmite? to spójrz w lustro. wyglądasz jakby twoja stara podczas ciąży miała *****cę macicy ty tłusty włosie z przepoconej dupy z dworca w zanzibarze. stawiaj parujące klotze na linoleum rozepchany pierdolcu sfilcowany przez stado dzikich murzynów.
I na koniec posłużę się cytatem, dla mojego kochanego przez psa w dupę Elinty
Założę się, że jesteś tak popierdolony na rl, że gdybyś zobaczył gołą kobietę w łóżku to zaczął byś walić konia. 8o
:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* <3<3<3<3
LooFFciaM cIeM :*:*:*:*
Edit:
@ Kakej
A czy postać ma dużo friendsów i jest szanowana???????
Im_Buck_i_came_to_fuck
27-12-2009, 13:49
Podpiszesz mi sie na klacie, ziom?
Nie da sie zlozyc podpisu na czyms czego nie ma pajacu. Zreszta wiedzialem ze tylko na tyle cie bedzie stac, nawet dupy na twoim profilu na nk pod zdjeciami maja z ciebie polewe i z twojego zafascynowania tibia hahahaha
jak ogladales american pie : beta house, to ty reprezentujesz ten "geek house", wiec idz lepiej wrzuc na nk kolejne 30 fotek z "zabawnymi obrazkami" ktore kazdy juz widzial i kazdy ma na nie wyjebane.
Jak kurwa mozna miec 20 lat i byc takim "komputerowym madralka" ja pierdole
Nie da sie zlozyc podpisu na czyms czego nie ma pajacu. Zreszta wiedzialem ze tylko na tyle cie bedzie stac, nawet dupy na twoim profilu na nk pod zdjeciami maja z ciebie polewe i z twojego zafascynowania tibia hahahaha
jak ogladales american pie : beta house, to ty reprezentujesz ten "geek house", wiec idz lepiej wrzuc na nk kolejne 30 fotek z "zabawnymi obrazkami" ktore kazdy juz widzial i kazdy ma na nie wyjebane.
Kim ty jestes? Tak pytam z ciekawosci
@ Kakej
A czy postać ma dużo friendsów i jest szanowana???????
Oczywiscie, ma bardzo duzo znajomych w rzadzacej gidi, a nawet rli. W rebellion tez ma duzo znajomych, wiec nie ma co sie bac o hunta :)
Zainteresowany ? ; p
Oczywiscie, ma bardzo duzo znajomych w rzadzacej gidi, a nawet rli. W rebellion tez ma duzo znajomych, wiec nie ma co sie bac o hunta :)
Zainteresowany ? ; p
Kupa z Ciebie i tyle.
Antonioo
27-12-2009, 15:27
Cześć Kacper:) Co tam?
Softy kury spoko nie ? AHAHAHAH ja pierdole 2 ludzi z bogatyni oddalo wam seta XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD XDXDXDXD ile macie przez 2 dni 1,3 kk ? :D
A leci, wpadasz do nas na sylwka :)?
15:31 Kuraa [78]: powiem tyle rozpierdolcie te flow w 4 dupy ja stad s*******am 15:31 Kuraa [78]: jebane nieogary
00:36 Kuraa [78]: gdyby nie to ze mnie kurwa u siebie nie chcecie dawno bym przeszedl bo kurwa to co sie wyprawia przechodzi ws~
lol.
Wiecznyodpoczynek
27-12-2009, 15:54
Kolejny ziom, który bardziej przejmuje się moim profilem na nk, niż ktokolwiek inny, HAHAHA.
Chłopcze, po pierwsze nie na tyle mnie stać, tylko więcej nie jesteś wart.:confused:
A co do fotek, skoro widziałeś i masz wyjebane, to po chuj oglądasz i komentujesz? :confused:
Edit:
@ Kakej
nom, za browara wymienię, może być bez eq. ok menz??
arcano jednak jestes jebanym plebem, gz pisowni.
--- siuter dodał 2 minut i 39 sekund później ---
ja mieszkam na bemowie adres Synow Pulku 4m35. i chetnie zapraszam a dla Tych co nie wiedza to elinta mieszka na pw-placu wilosona i jak ktorys ma jakis problem do mnie to chetnie zapraszam :) a Ty wiszu skoncz pierdolenie i w jazdy na mnie albo kogos z moich ziomkow bo wkoncu ktos Cie serio na rl odwiedzi i to Ty bedziesz plakal nie ja
Wiec tak jak wiszu powiedzialem jak chcesz sie przekonac ze nie jestem Elinta to wpadaj na bemowo pozdro i czekam. btw gz straty dobre z was pizdy i + dla rebellion. smiecie z flow.:baby:
To mieszkasz 1 przystanek ode mnie ;)
Tylko zastanawiam się kim jesteś^^
Im_Buck_i_came_to_fuck
27-12-2009, 16:05
A co do fotek, skoro widziałeś i masz wyjebane, to po chuj oglądasz i komentujesz? :confused:
Bo smiech to zdrowie.
Tak jestes od chuja warty jestes zajebiscie madry i w ogole kozak przechuj luzak, tylko zaloze sie ze jestes pierdolonym busiorem i nikt cie nie lubi na rl no bo jak mozna lubic takiego gimbusa co sie uwaza za najmadrzejszego, wy*******aj kapiszonie i nie wypowiadaj sie jakbys byl niewiadomo kim.
@ Kakej
nom, za browara wymienię, może być bez eq. ok menz??
Za poltora, ok zioom ?
Wiecznyodpoczynek
27-12-2009, 16:10
Bo smiech to zdrowie.
Tak jestes od chuja warty jestes zajebiscie madry i w ogole kozak przechuj luzak, tylko zaloze sie ze jestes pierdolonym busiorem i nikt cie nie lubi na rl no bo jak mozna lubic takiego gimbusa co sie uwaza za najmadrzejszego, wy*******aj kapiszonie i nie wypowiadaj sie jakbys byl niewiadomo kim.
;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(
Aż mi się żyletki rozsypały...
@ UP
nie menz :// no have menz :// sorri man ://
:*:*:*:*:*:* ELINTA LOFFCIAM CIEM :*:*:*:*:*:*
15:31 Kuraa [78]: powiem tyle rozpierdolcie te flow w 4 dupy ja stad s*******am 15:31 Kuraa [78]: jebane nieogary
00:36 Kuraa [78]: gdyby nie to ze mnie kurwa u siebie nie chcecie dawno bym przeszedl bo kurwa to co sie wyprawia przechodzi ws~
lol.
HAHAHAAHAHAHAHA
Kura czy jak ty sie tam ku*wa zwiesz ptaszku jesli oni nie ogarniaja tak jak mowisz to nie wiem co mozna powiedizec o tobie jestes zwyklym napinaczem nie masz pojecia o tej grze i jestes zwyklym psem idzesz tam gdzie dobrze tyle w twoim temacie a co do tego co on napisal gonzo mysle ze jak sie tu znajdzie screen z tego co mowil i jesli to prawda to chyba bodzieli los elinty oby sie tak stalo kolejnego napinacza mniej na morganie PLX
HAHAHAAHAHAHAHA
Kura czy jak ty sie tam ku*wa zwiesz ptaszku jesli oni nie ogarniaja tak jak mowisz to nie wiem co mozna powiedizec o tobie jestes zwyklym napinaczem nie masz pojecia o tej grze i jestes zwyklym psem idzesz tam gdzie dobrze tyle w twoim temacie a co do tego co on napisal gonzo mysle ze jak sie tu znajdzie screen z tego co mowil i jesli to prawda to chyba bodzieli los elinty oby sie tak stalo kolejnego napinacza mniej na morganie PLX
Mamy screeny, komu wysłać? :)
~Alor
~Alor
ja bym tak zrobil nie gram tu ale mam rl co zna tu sporo osob i wiem wlasnei ze elinta polecial z takie zabawy wiec jesli on polecial to chyba za kura nie zaplacza i wtedy znajdzie sie on miedzy mlotem a przyslowiowym kowadlem bo wy macie go w dupie i onie pewnie tez go beda mieli mam taka nadzieje !!
Wiecznyodpoczynek
27-12-2009, 16:21
ja bym tak zrobil nie gram tu ale mam rl co zna tu sporo osob i wiem wlasnei ze elinta polecial z takie zabawy wiec jesli on polecial to chyba za kura nie zaplacza i wtedy znajdzie sie on miedzy mlotem a przyslowiowym kowadlem bo wy macie go w dupie i onie pewnie tez go beda mieli mam taka nadzieje !!
Tyyyyyy, ale Kura nie ma skąd polecieć xDDDDDDDDDDD
Tyyyyyy, ale Kura nie ma skąd polecieć xDDDDDDDDDDD
To tego nie wiedzialem ale zawsze hunt lepszy:PP
Kurak jak zobacze tego screena i to prawda to ci wpierdole :)
Kurak jak zobacze tego screena i to prawda to ci wpierdole :)
hahahaha kura hunted na rl tez dobre:D
To tego nie wiedzialem ale zawsze hunt lepszy:PP
Albo dobra nie bede sie napinal ! ;DDDDDDD
~Alor
No poslij mi tego screena
btw dajcie movie che zobaczyc jak on ogarnia kuraaa
btw dajcie movie che zobaczyc jak on ogarnia kuraaa
Nie ma cama z Kury bo to był taki z nudów spontan. "Kto się nudzi i ma pacc niech leci na PH, Kure sobie ubijemy." Nikt nie nagrywał nawet.
~Alor
Im_Buck_i_came_to_fuck
27-12-2009, 17:05
@wiszu
Nono strugaj kartofla dalej jaki to fajny nie jestes mozna i tak ale prawda w oczy kole, no ale przynajmniej na forum mozesz grac luzaka.
RajstinMejere
27-12-2009, 18:00
Kura dobrze popierdolony jestes ze w takim eq na rs latasz-.-
Kura dobrze popierdolony jestes ze w takim eq na rs latasz-.-
Gdybym żył, tak jak on, w przekonaniu, że nic ale to kurwa kompletnie nic mi nie grozi, to czemu miałbym się nie bujać w takim secie ? :] Rebellion brutalnie i kosztownie sprowadza takich ludzi na ziemię ;(:D
HAHAHAAHAHAHAHA
Ja nie wiem, czy to prawda. Kakej i ktoś jeszcze na VT u nas mieli to w comment.
Antonioo
27-12-2009, 21:29
No Wiszok zajebal z bluzgatora
@Kacper
Niestety nie :(
Gdybym żył, tak jak on, w przekonaniu, że nic ale to kurwa kompletnie nic mi nie grozi, to czemu miałbym się nie bujać w takim secie ? :] Rebellion brutalnie i kosztownie sprowadza takich ludzi na ziemię ;(:D
Z kolegami na imprezach tez sobie puszczasz pornole i kamerujesz jak o*******acie sobie pałe?
Wiecznyodpoczynek
27-12-2009, 21:53
21:51 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Theus. He was killed by Rosi Thern.
HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHA
21:53 Theus [50]: pizdy
21:53 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Theus. He was killed by Palus Satin.
NIE WIERZE
22:56 Szallony [85]: MEKKRON SPISZ CIOTO
22:56 Atrapao [22]: gz skurwysynie ze sie urodziles !!!
22:56 Atrapao [22]: gz skurwysynie ze sie urodziles !!!
22:56 Gard Cymonas [101]: KURWY
22:56 Gosec [50]: utamo vita
22:56 Zirkov [108]: MEKKRON HAHAHAHA
22:56 Vallereb [60]: UAHUHAUHAUHAUHAUHUHAUHA
22:56 Awirex [16]: REBELION PIZDY
22:56 Jamon Dulce [45]: XD
22:56 Gleba paziu [45]: MEKKRON PIZDO AHHAHAAH
22:56 Zirkov [108]: MEKKRON HAHAHAHA
22:56 Sanosky [39]: mira el ramos
22:56 Cath Ironbeard [65]: FLOW = SMALL BALLS WITH BAD PVP!
22:56 Sanosky [39]: xD
22:56 Ded Ju [59]: MEKKRON AHHAHAHAAHAH
22:56 Sir Zefi [58]: NOOOB MEKKRON MUHAHAA
22:56 Anto Agroht [51]: HUAHAUHAHAUA
22:56 Xolaasa [27]: pizdy jetescie zejdzie na dol
22:56 Gosec [50]: mekkron lamusie jebany xDDDD
Morgana <3.
Gonzo, nie zmienisz tego, przywyknij ;D Nie ma to jak dobra napinka po udanej akcji xDD
~Alor
Arcano, śmieciem jesteś. Tyczy się to każdego, kto odpala bota do PvP. Gz braku umiejętności do gry bez bota!
23:06 Jamon Dulce [45]: 23:06 TROSID BOLT [44]: 23:05 ARCANO VAMPIRE [195]: AUTO 200 ISNOATTACKING ATTACK ZIRKOV AUTO TARGETIN :O?
23:05 ARCANO VAMPIRE [195]: AUTO 200 ISNOATTACKING ATTACK ZIRKOV
ani pvp ani bota nie potrafi ogarnac ehh.. jakie to uczucie?:E
23:05 ARCANO VAMPIRE [195]: AUTO 200 ISNOATTACKING ATTACK ZIRKOV
ani pvp ani bota nie potrafi ogarnac ehh.. jakie to uczucie?:E
A jaki tu uczucie byc zerowcem i byc skonczonym człowiekiem ;<
Elesar Inferno
27-12-2009, 23:31
O jaciepierdole ale ze mnie nieogar
btw. ten smieć jak mnie nazwałeś na*******a was jak chce zdychacie jeden po drugim jak tylko mam fragi i chyba temu nie zaprzeczycie wiec wypierdol kozła w ściane i przemyśl swój post. Jaracie sie zajebaniem jednej osoby w 30 potem s*******acie w jakies krzaki czy huj wie gdzie i macie sie za ogarów i wielkich buntowników hahaha kurwa najwyzszy czas spojrzec prawdzie w oczy wy jestescie smieciami my panami. Nie mam zamiaru wiecej tu pisac bo takie rozjebusy jak wy zawsze wiedza swoje i oczywiscie wiedza to lepiej wiec zostawie was w swoim urojonym swiecie papa
@tjokihu
Jestes najwiekszym niedojebem jakiego nosiła matka ziemia bez kitu nawet twoi własni ludzie mówia ze jestes zadufanym w sobie gnojkiem ktory ma przerosniete ego i nie radzi sobie z tym ze jest zwyczajnym smieciem, no cóz zycie pokarało cie i próbujesz udowodnic ze tak nie jest ale kurwa kogo ty oszukujesz? samego siebie?
do zobaczenia za tydzien kiedy bede mial nowe fragi i bede mogl was poraz kolejny rozpierdolic
O jaciepierdole ale ze mnie nieogar
btw. ten smieć jak mnie nazwałeś na*******a was jak chce zdychacie jeden po drugim jak tylko mam fragi i chyba temu nie zaprzeczycie wiec wypierdol kozła w ściane i przemyśl swój post. Jaracie sie zajebaniem jednej osoby w 30 potem s*******acie w jakies krzaki czy huj wie gdzie i macie sie za ogarów i wielkich buntowników hahaha kurwa najwyzszy czas spojrzec prawdzie w oczy wy jestescie smieciami my panami. Nie mam zamiaru wiecej tu pisac bo takie rozjebusy jak wy zawsze wiedza swoje i oczywiscie wiedza to lepiej wiec zostawie was w swoim urojonym swiecie papa
@tjokihu
Jestes najwiekszym niedojebem jakiego nosiła matka ziemia bez kitu nawet twoi własni ludzie mówia ze jestes zadufanym w sobie gnojkiem ktory ma przerosniete ego i nie radzi sobie z tym ze jest zwyczajnym smieciem, no cóz zycie pokarało cie i próbujesz udowodnic ze tak nie jest ale kurwa kogo ty oszukujesz? samego siebie?
do zobaczenia za tydzien kiedy bede mial nowe fragi i bede mogl was poraz kolejny rozpierdolic
daj mi 190~200 rp i bede robil to samo a nawet lepiej, nie napinajac sie przy tym na forum jaki to zajebisty nie jestem
@tjokihu
http://img689.imageshack.us/img689/4858/rabbitpancake.jpg
Hmm i to chyba tyle.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.