Pokaż pełną wersje : Hyde Park
a ty rzuć się w gowno frajerze. masz server na chuj ci szkoła
1. frajer to twój stary
2. sam jebiesz gównem jakbyś się w nie rzucał codziennie po 20 razy
3. mam server
4. nie mam zamiaru kończyć na podstawówce jak ty
<KISSES>:baby::baby:
1. frajer to twój stary
2. sam jebiesz gównem jakbyś się w nie rzucał codziennie po 20 razy
3. mam server
4. nie mam zamiaru kończyć na podstawówce jak ty
<KISSES>:baby::baby:
1. frajerem jest twoj stary bo cie zmusza do gry w tibie
2. twoj stary ci wmawia ze ziemia jest płaska
3. twoj stary cie bije hujem po buzi jak padniesz na dragach
4. twoj stary ssie lewe a ty prawe jądro akona
5. slyszalem ze ta twoja lepsza część splynela twojemu ojcu po nodze
KU CHWALE AKONA WYLIZ MU ROWA PEDALE _/
xBardolekx
30-08-2009, 19:37
tylko mi wydaje się to bez rymu, sensu i składu?
tylko mi wydaje się to bez rymu, sensu i składu?
tak jak twój ryj i postura tu 100kg za duzo tam za mało..
1. nie zmusza
2. nie wmawia
3. nie bije, za to bije ciebie nawet za friko, z nudów
3. ty ssiesz oba jaja twojemu staremu, ktory ssie oba jaja twojej starej (shemale, nie moglem tego dluzej trzymac w tajemnicy, sorki)
5. masz dałna
grebol a twoja postura z krokiem miedzy kolanami i czapką na północny-wschód gdzie daszkiem zachaczasz o serwery fotki.pl jest bardziej żałosna niż ten przytępawy dopisek tego imbecyla asusa - cytuję "KU CHWALE AKONA WYLIZ MU ROWA PEDALE _/ "
Nie postawiłeś kropki po "czytać" i zrobiłeś spację między ";" a "o" więc sam ogarnij stylistykę.
Najpierw bądź w czymś dobry, żeby uczyć tego innych.
Pozdro.
haha, FAIL!
To co mi wytykasz to interpunkcja, chociaż na forum i tak rzadko kto stawia kropkę na końcu, stylistyka to troszkę inne pojęcie. W każdym razie wole na końcu zdania nie postawić kropki, niż być skończonym kretynem i nie znać ortografii, pisząc "spokUUj".
Oczywiście " ; o " nic Ci nie mówi? Wyobraź sobie że to nie jest średnik i o, tylko minka, buźka, wOw, czy jak to tam nazwać, w odstępie bo tak jest zajebiście. xd
Na dworze tez jest fajnie, nawet nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo.
Przez ostatnie 2 miesiące pewnie trochę się zmieniło, więc lepiej wyjdź i sprawdź czy dalej jest tak fajnie jak w czerwcu a później ludzi namawiaj do wyjścia z domu!-.-
45 minut po północy! Kurcze ja to dupiero rl-lajfu nie mam :(
eee, w sumie nie jestem sam, u Was siedzi... "Client Count 26 ", troszkę więcej typa : p
o kurwa, a gra 21 >.>
@dalavrew czy inny pedale bez szkoły .. poczuj powietrze zza oknem lub wyciągnij chuja ojca z buzi.. pierdolony bot bez szkoly. Ku chwale delevrewie pedale
Na dworze tez jest fajnie, nawet nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo. :)
@Mera: Przepraszam :(
za?
@Serowel po jaki huj sprawdzasz ilu nas jest, ilu gra...?
Wiecznyodpoczynek
31-08-2009, 10:46
HAHAHAHAHAHAH co ty koleś pierdolisz HAHAHA ... FLOW teraz ma samych UNITSAS w guildi i podobnych im haah, w wojenie niemacie szans cioty jebane:baby:
To czemu jeszcze nas nie wyjebaliście z serwera?
Endrju, nie pitol, tylko idź puść bota na Orc Fortress <3
A ty idź kupić kolejnych kilka postaci, może znajdziesz serwer, z którego cię nie wypierdolą.
Ciekawe, czy tak samo będziesz mówił o swoim starym, gdy kiedyś będziesz do niego na cmentarz chodził.
Jak mi was szkoda, pierdoleni przegrani, jebane dzieci neo "wyjebane w Tibie", ale chuj każdy wie, co się na serwerze dzieje!!!
"Wyjebane w ciebie", ale na każdy post szmata odpisze!!!
Żal mi was :)
To czemu jeszcze nas nie wyjebaliście z serwera?
A ty idź kupić kolejnych kilka postaci, może znajdziesz serwer, z którego cię nie wypierdolą.
Ciekawe, czy tak samo będziesz mówił o swoim starym, gdy kiedyś będziesz do niego na cmentarz chodził.
Jak mi was szkoda, pierdoleni przegrani, jebane dzieci neo "wyjebane w Tibie", ale chuj każdy wie, co się na serwerze dzieje!!!
"Wyjebane w ciebie", ale na każdy post szmata odpisze!!!
Żal mi was :)
you see rosi pies he is elite knightek.he is jebany pies z trade ktory lize jaja akonowi zeby go przyjeli do flow, gdy to sie staje forum faighteruje i akon pojeb przyjmuje reszte ciot z guildi rosi psa i TO JEST TWOJA HISTORIA .
ps.łańcuch skruce i jesc niedam;)
@Serowel po jaki huj sprawdzasz ilu nas jest, ilu gra...?
Żeby expić!!! Tylko niestety nie ma takiej pory dnia żeby wyjść z depo, czy to 23.oo, 3.15, czy 6.20 zawsze jest Was online 15~20+ :(
Arav_ras
31-08-2009, 13:20
Kurwa, nie wiem co gorsze: grać w tibie o 3.15 czy sparwdzać ilu gości jest o 3.15 xD Ale spoko panowie,zaraz szkoła to może niektorzy z was wyjdą poza cyberprzestrzeń ;)
maniek1116
31-08-2009, 13:35
Coś na rozluźnienie towarzystwa! ;d
http://www.wykop.pl/ramka/228923/dlaczego-nie-mam-dziewczyny
J.Rabbit
31-08-2009, 14:36
Coś na rozluźnienie towarzystwa! ;d
http://www.wykop.pl/ramka/228923/dlaczego-nie-mam-dziewczyny
ofc z tibią związane ;o
chodzi o wowa mr.coolwannabe ;).
@Mera: Za to ,ze zdradzilem Cie i moj kochany polski narod. Za to ,ze przeszedlem na czarna strone mocy :(.
Kurwa, nie wiem co gorsze: grać w tibie o 3.15 czy sparwdzać ilu gości jest o 3.15 xD Ale spoko panowie,zaraz szkoła to może niektorzy z was wyjdą poza cyberprzestrzeń
Na*******ać w tibie 24/7 a sprawdzić czy ktoś jest online o 1 w nocy co zajmie 15 sec to jednak jest znaczna różnica.
@Mera: Za to ,ze zdradzilem Cie i moj kochany polski narod. Za to ,ze przeszedlem na czarna strone mocy .
A ktoś ty?! ;d
Sebciooo
31-08-2009, 16:10
A ktoś ty?! ;d
Alfa i omega poczatek i koniec=]
Po przeczytaniu 5ciu stron:
Nie wiem jak mozna tak nisko upasc, asus, grebol, czarny, mieczak? Ja wiem, ze w internecie jest fajnie, mozna byc anonimowym etc. Ale panie Boze, jak bardzo sie ciesze ze gracie w tibie i nie bierzecie czynnego udzialu w zyciu spoleczenstwa. Naprawde jest mi przykro, ze tacy ludzie istnieja. Bardzo zaluje ze w Polsce zyja ludzie o takim poziomie kultury, inteligencji i oglady.
Jestem zazenowany postawa ludzi na tym forum, jak rowniez postawa ludzi ktorych uwazalem za normalnych, a znizaja sie do poziomu tego 'internetowego chamstwa'.
No i wstyd mi Ciebie czarny ze mieszasz osiedle dalej ode mnie. Ja pierdoel :(
:<
Nie wiem jak mozna tak nisko upasc, asus, grebol, czarny, mieczak? Ja wiem, ze w internecie jest fajnie, mozna byc anonimowym etc. Ale panie Boze, jak bardzo sie ciesze ze gracie w tibie i nie bierzecie czynnego udzialu w zyciu spoleczenstwa. Naprawde jest mi przykro, ze tacy ludzie istnieja. Bardzo zaluje ze w Polsce zyja ludzie o takim poziomie kultury, inteligencji i oglady.
Jestem zazenowany postawa ludzi na tym forum, jak rowniez postawa ludzi ktorych uwazalem za normalnych, a znizaja sie do poziomu tego 'internetowego chamstwa'.
po huj sie odzywasz? ciebie jak te inne psy z flow stary zmusza do gry w tibie? ........eeeeeeeeeeeeeeee tez jebiesz akona w anala:o jak rosi pies?
16:48 You see Rosi Pies (Level 1). He has no vocation.
Signed - 100%
Tylko brakuje mi tu jeszcze Rosiego, Barola i Meravi
Alfa i omega poczatek i koniec=]
Pomyliłeś osoby, on gra w tibie...
Sebciooo
31-08-2009, 18:16
Signed - 100%
Tylko brakuje mi tu jeszcze Rosiego, Barola i Meravi
Signed - 100% =]
17:49 Loot of Zugurosh: 43 gold coins, golden boots , 84 gold coins, demonic essence, rusty legs, 2 soul orbs, 9 red pieces of cloth, a great mana potion, 9 platinum coins
Endrju88
31-08-2009, 18:24
Signed - 100% =]
17:49 Loot of Zugurosh: 43 gold coins, golden boots , 84 gold coins, demonic essence, rusty legs, 2 soul orbs, 9 red pieces of cloth, a great mana potion, 9 platinum coins
Sebciu, spacja za przecinkiem, a nie przed :P
asus, mleczak. Z waszych wypowiedzi bije tyle nienawisci i goryczy. Nie wiem co sie stalo, czy was skrzywdzil ktos, czy mieliscie trudne dziecinstwo, czy po prostu wplyw srodowiska, nie wiem. Wiem jednak ze pomoc psychologiczna jak i sama nauka w polskich szkolach jest na niskim poziomie. Wnioskowac to mozna z waszego zachowania, jak i tego co piszecie.
Czesto uzywanie podtekstow seksualnych jak i samych zwrotow typu 'jebac' 'dymac' etc sugeruje, ze albo bardzo byscie chcieli odbyc swoj pierwszy raz, albo wlasnie was ktos molestowal w dziecinstwie. . To samo tyczy sie stosunkow homoseksualnych.
Jest mi bardzo przykro ze musieliscie przez to przechodzic i byc moze ciagle przechodzicie. (czymkolwiek to bylo, na bank nie bylo to zbyt mile). Jesli potrzebujecie pomocy nie bojcie sie tego zglosic.
wejdzcie na ta strone: http://kidprotect.pl/
lub skozystajcie z odsylaczy znajdujacych sie tam.
Jeszcze raz wyrazam ubolewanie nad wasza sytuacja.
Wiecznyodpoczynek
31-08-2009, 21:43
HAHAHAHAHAHA, Karol wszedł, pozamiatał, a pleby się ciśnieniują. xD
Kupić kolejnych kilka postaci? Kupiłem jedynie Zirkova na którym potem i tak zarobiłem. Reszta była wymieniana albo robiona przeze mnie, kretynie.
Może znajdę server z którego mnie nie wypierdolą? To z ilu serverów już mnie wyjebali? Grałem na Morganie przez 3 lata z czego przez około półtora roku byłem w gildii "rządzącej" podczas gdy Ty byłeś jedynie przydupasem Letkiego i Andrzeja. Sprzedałeś Whisperwinda, kupiłeś Rosi therna na którym miałeś hacka i poszedłeś /emocry, sprzedając go do sepiego aby potem odkupić go od niego bo jednak znów zachciało Ci się grać :oo Grałeś / grasz na morganie pewnie dłużej ode mnie ale i tak jedyna wojna w jakiej czynnie brałeś udział to ta ostatnia, jeśli mnie pamięć nie myli. Przez większość tego czasu byłeś jedynie żałosnym napinaczem forumowym i pharaoh blockerem, znajdując się czasem w roli duszy game chatu. RZAL. Dać takiemu troche władzy i już w głowie mu od*******a. Keep barking.
asus, mleczak. Z waszych wypowiedzi bije tyle nienawisci i goryczy. Nie wiem co sie stalo, czy was skrzywdzil ktos, czy mieliscie trudne dziecinstwo, czy po prostu wplyw srodowiska, nie wiem. Wiem jednak ze pomoc psychologiczna jak i sama nauka w polskich szkolach jest na niskim poziomie. Wnioskowac to mozna z waszego zachowania, jak i tego co piszecie.
Czesto uzywanie podtekstow seksualnych jak i samych zwrotow typu 'jebac' 'dymac' etc sugeruje, ze albo bardzo byscie chcieli odbyc swoj pierwszy raz, albo wlasnie was ktos molestowal w dziecinstwie. . To samo tyczy sie stosunkow homoseksualnych.
Jest mi bardzo przykro ze musieliscie przez to przechodzic i byc moze ciagle przechodzicie. (czymkolwiek to bylo, na bank nie bylo to zbyt mile). Jesli potrzebujecie pomocy nie bojcie sie tego zglosic.
wejdzcie na ta strone: http://kidprotect.pl/
lub skozystajcie z odsylaczy znajdujacych sie tam.
Jeszcze raz wyrazam ubolewanie nad wasza sytuacja.
twoja stara inaczej wczoraj śpiewała jezeli wiesz o co chodzi ;)
Kupić kolejnych kilka postaci? Kupiłem jedynie Zirkova na którym potem i tak zarobiłem. Reszta była wymieniana albo robiona przeze mnie, kretynie.
Może znajdę server z którego mnie nie wypierdolą? To z ilu serverów już mnie wyjebali? Grałem na Morganie przez 3 lata z czego przez około półtora roku byłem w gildii "rządzącej" podczas gdy Ty byłeś jedynie przydupasem Letkiego i Andrzeja. Sprzedałeś Whisperwinda, kupiłeś Rosi therna na którym miałeś hacka i poszedłeś /emocry, sprzedając go do sepiego aby potem odkupić go od niego bo jednak znów zachciało Ci się grać :oo Grałeś / grasz na morganie pewnie dłużej ode mnie ale i tak jedyna wojna w jakiej czynnie brałeś udział to ta ostatnia, jeśli mnie pamięć nie myli. Przez większość tego czasu byłeś jedynie żałosnym napinaczem forumowym i pharaoh blockerem, znajdując się czasem w roli duszy game chatu. RZAL. Dać takiemu troche władzy i już w głowie mu od*******a. Keep barking.
trafne słowa .. Rosi taka jest prawda ...;(
Wiecznyodpoczynek
31-08-2009, 23:34
Widać, że w dupie byłeś i gówno widziałeś.
Widać komu odpierdoliło, gdy dostał trochę władzy. Ja nigdy nikogo nie sprzedałem - ty tak, dlatego jesteś ścierwem i na zawsze nim pozostaniesz. Dla twojej informacji, patałachu spod kartonu - ja rl pieniądze na tę grę wydałem raz (kupiłem kiedyś PACC). Co więcej, prawie nigdy nie siedziałem na game-chacie, ale co tam - jakiś pies, który potrafił tylko sharować postaci wie lepiej. :baby:
Odnośnie wojny - myli cię pamięć, ale jak ktoś ma sieczkę zamiast mózgu, to nic dziwnego. W kwestii bycia przydupasem - nazywaj to jak chcesz, widocznie nigdy nie miałeś kolegów (o przyjaciołach nie wspomnę), którym pomagałeś - cóż, nie moja wina, że jesteś nic nie wartym kundlem.
Pozdro, sprzedawczyku. :)
@ Grebol
Prawda jest taka, że gdybym się dowiedział kto cię tak skrzywdził, to bym poszedł i cię pomścił...
Widać komu odpierdoliło, gdy dostał trochę władzy. Ja nigdy nikogo nie sprzedałem - ty tak, dlatego jesteś ścierwem i na zawsze nim pozostaniesz. Dla twojej informacji, patałachu spod kartonu - ja rl pieniądze na tę grę wydałem raz (kupiłem kiedyś PACC). Co więcej, prawie nigdy nie siedziałem na game-chacie, ale co tam - jakiś pies, który potrafił tylko sharować postaci wie lepiej. :baby:
Odnośnie wojny - myli cię pamięć, ale jak ktoś ma sieczkę zamiast mózgu, to nic dziwnego. W kwestii bycia przydupasem - nazywaj to jak chcesz, widocznie nigdy nie miałeś kolegów (o przyjaciołach nie wspomnę), którym pomagałeś - cóż, nie moja wina, że jesteś nic nie wartym kundlem.
@ Grebol
Prawda jest taka, że gdybym się dowiedział kto cię tak skrzywdził, to bym poszedł i cię pomścił...
grebol ma w 100% kur*aaaaaaaaaa racje JESTEŚ PSEM (dosłownie)
niedosc ze lizesz dupe akonowi , to robisz z siebie niewiadomo co , a kazdy wie ze jedyne co ci wychodzi to "hau hau" kurwa
w*******aj peddigree
23:40 Rosi Pies [1]: witam jestem rosi pies(rosi thern) i lize jaja akona bo jestem psem, w*******am pedigree bo mi stary kaze ,jestem whujnym noobem z trade i pochodze z unleplayed... lubie flow bo tam wszysty dają ostro w dupe :) moje pvp rowna sie 0 albo i gozej , stary czasem mi hotkeya wciska (za to go kocham i za to ze w nocy sie z nim bawie), jak padam moim wieklim rycezykiem to wszyscy na mnie krzycza i wtedy bija mnie hujami po buzi
PEDIGREEEE By rósł nam duzy pies HAU HAU HAU8o
@ Grebol
Sprzedałem się? Za co niby debilu? Walczyłem przeciw Laviowi, Kenamiemu, Shejqowi i wielu innym osobom, które nie uważają mnie za żyda z krwi i kości. Możliwe, mają do mnie jakiś żal ale im nie odpiepsza. Nikogo nie zdradziłem, nie podobało mi się zachowanie olafów a że ich akon by nie wywalil ani nie podjął żadnych kroków to wolalem sie napiepszac niż zgrywać imperka. tyle z mojej strony, bb
Rosi, psie prawda w oczy kole :/
Widzisz Zizka, wbijasz tu raz na ruski rok i za parę kulturalnych słów masz pojechane na 2 strony. :D
Pocieszę Cię, nie mieszkam już w Bydgoszczy, miszkam poza nią. Ciesz się lub nie ale co jak co na WZGW mam bliżej niż z fordonu :D:D:D
no i w piątek mam egzamin na prawko, czy zdam czy obleję idę z kumplami zalewać więc może się przyłączysz? :P
pijemy w fordonie.
pozdrawiam
Jak jebiesz akona pedala w dupe to mowi do ciebie mięczak? bo ci huj niestaje... jestem MLECZAK ty jebany w dupe psie:baby::baby::baby:
--- Mlecz@k dodał 6 minut i 16 sekund później ---
Aug 30 2009, 21:31:10 CEST Died at Level 88 by a frost dragon.
Aug 30 2009, 12:25:54 CEST Died at Level 87 by a frost dragon.
Aug 30 2009, 00:50:01 CEST Died at Level 88 by a frost dragon.
Aug 28 2009, 22:37:07 CEST Died at Level 87 by a frost dragon.
!!!!!!!!!!!!!BRANDON PECH!!!!!!!!!!!!!!!!!
KEEP GOING
PS. tobie stary ladnie huja w ryja wpycha ze tak padasz.. wkoncu we flow to rodzinne:cup: ale niemartw sie rosi psa i innych pederastow z twojej gejowskiej gildi tez bija i wpychaja
Nie wiesz anonimowy pierdolniku jak bym ci za to przypierdolil na rl w leb za to ze wjezdzasz mi na starych chodz mnie nie znasz ani troche , a co do moich dedow to chuj cie to obchodzi ;)). Powiem ci tyle ze nawet jak padam ( nie do konca z mojej winy) to i tak jestem lepszy od ciebie bo ja moge sobie to odrobic kiedy mi tylko sie zachce a ty *****szczu z pierwszej lapanki musisz wstawac o 3 w nocy zeby wbic kilka nedznych % w pixelach , jedyne co mozesz mnie cmoknac w pompe jebany lamusie Siema elo ide spac ;]
Nie wiesz anonimowy pierdolniku jak bym ci za to przypierdolil na rl w leb za to ze wjezdzasz mi na starych chodz mnie nie znasz ani troche , a co do moich dedow to chuj cie to obchodzi ;)). Powiem ci tyle ze nawet jak padam ( nie do konca z mojej winy) to i tak jestem lepszy od ciebie bo ja moge sobie to odrobic kiedy mi tylko sie zachce a ty *****szczu z pierwszej lapanki musisz wstawac o 3 w nocy zeby wbic kilka nedznych % w pixelach , jedyne co mozesz mnie cmoknac w pompe jebany lamusie Siema elo ide spac ;]
pozdrow stara ;)
ty jebany pedersto ty mówisz o wstawaniu w nocy? Na*******asz w ta gre 24h ze ci ona mózg juz zjadła. Idz spac jutro 3klasa gimnazjum znów Cię czeka. Przypierdolic to mozesz psu jak szcza:o
@robert wiesz, ze cie lubilem... a ty wystapiles przeciwko mnie, s*****les mnie niezmiernie, ale jebac to pyskaty byles zawsze ale nie myslalem, zew sprzedasz...
@gremb.. po co piszesz pierdoly o ludziach ktorzy graja 24h na dobe
przeciez twoj kolega troche wczesniej napisal, ze wlasnie to chcialby robic...
wiec defakto cisniesz na niego, ale niewazne...
@reszta pedalow bez nikow: mozecie mnie bluzgac i tak jestescie gownem i nic nie znaczycie... tylko troche odmiennosci bo to juz jest troche nudne
aaa powodzenia z nowymi kredkami i zeszytem
@robert wiesz, ze cie lubilem... a ty wystapiles przeciwko mnie, s*****les mnie niezmiernie, ale jebac to pyskaty byles zawsze ale nie myslalem, zew sprzedasz...
@gremb.. po co piszesz pierdoly o ludziach ktorzy graja 24h na dobe
przeciez twoj kolega troche wczesniej napisal, ze wlasnie to chcialby robic...
wiec defakto cisniesz na niego, ale niewazne...
@reszta pedalow bez nikow: mozecie mnie bluzgac i tak jestescie gownem i nic nie znaczycie... tylko troche odmiennosci bo to juz jest troche nudne
aaa powodzenia z nowymi kredkami i zeszytem
jestem meravi i udaje dorosłego... "o nie muse kupic naucycielce czekoladki bo mi mama kaze , moze niezostane 8 roku w 5 kl."
@up
on akurat juz zakonczył edukacje B)
@ Grebol
Rosi wiesz co mi się w Tobie najbardziej podoba? Nigdy się nie poddajesz, nawet jak nie masz argumentów to i tak starasz się kogoś pocisnąć. Akurat do Jacka nie powinieneś mieć wyrzutów, po prostu przeszedł na drugą, "czarną ( :D ) stronę mocy", tak jak ja, varkess, Templar Ranger, Arass i kilka innych osób które mogły być z Wami. Już prędzej my powinniśmy wrzucać na takiego Kure, który nie może się nigdy ogarnąć po jakiej stronie jest, wystawia swoich kumpli i tym podobne, lub spya ulipa, Keriuxa...
Widzisz Zizka, wbijasz tu raz na ruski rok i za parę kulturalnych słów masz pojechane na 2 strony. :D
Pocieszę Cię, nie mieszkam już w Bydgoszczy, miszkam poza nią. Ciesz się lub nie ale co jak co na WZGW mam bliżej niż z fordonu :D:D:D
no i w piątek mam egzamin na prawko, czy zdam czy obleję idę z kumplami zalewać więc może się przyłączysz? :P
pijemy w fordonie.
pozdrawiam
Jestem przyzywczajony, ze rozmowa o tym co boli wywoluje jeszcze wiecej negatywnych uczuc, to calkiem normalne. Nie jestem jednak psychoterapeutom i jak juz powiedzialem modle sie aby te dzieci nie ruszy sie od monitora, tudziez z kibla w czasie server save'a.
Propozycja jest kuszaca, nie wiem tylko czy nie bedzie mnei w gdansku bo jutro i pojutrze pisze poprawke :PP i mam identyczne plany xD
xBardolekx
01-09-2009, 12:44
Jestem przyzywczajony, ze rozmowa o tym co boli wywoluje jeszcze wiecej negatywnych uczuc, to calkiem normalne. Nie jestem jednak psychoterapeutom i jak juz powiedzialem modle sie aby te dzieci nie ruszy sie od monitora, tudziez z kibla w czasie server save'a.
Propozycja jest kuszaca, nie wiem tylko czy nie bedzie mnei w gdansku bo jutro i pojutrze pisze poprawke :PP i mam identyczne plany xD
psychoterapeutą; ruszyły^
ty jebany pedersto ty mówisz o wstawaniu w nocy? Na*******asz w ta gre 24h ze ci ona mózg juz zjadła. Idz spac jutro 3klasa gimnazjum znów Cię czeka. Przypierdolic to mozesz psu jak szcza:o
Podam ci strone i zobaczysz jak bardzo sie mylisz jak ja gram w tibie 24/h http://www.pskonejott.com/ , Widzisz jakbys mnie znał wiedzialbys ze Piłke stawiam ponad wszystko bo gram poważniej , a tibia jest tylko dodatkiem do wolnego czasu z rana . A z reszta co ja ci sie bede tlumaczyl jestes Psem i tyle :]
Endrju88
01-09-2009, 14:30
A ja się na Jacusia nie gniewam bo to mój ziomeczek z tibii forever i co by w tej grze nie zrobił to i tak to się nie zmieni (tak samo jak z Robertem). Tylko mi się troche smutno zrobiło jak mnie pocisnał mimo tego że nic złego nie zrobiłem. Więc Wiszu, mylisz się co do Jacka :P Jacek grał tu dłuuugo i miał dużo wyższą pozycję niż Ty czy ja, przynajmniej w moim odczuciu. A co do sharowania, sam chętnie bym z nim posharował XD
juz nikola sharowala z rudym charakterem i tez byl wporzadku
zdradzil i przyexpil jej 20 lvli w dol...
kolejna marta sharowala z zydem i jej remanent w domku zrobil,
jedynie iza zakochana w zydzie zmienila strone ale odeszla jak czlowiek, jej to bym nawet chetnie w warrocka dopierdolil
jak sie cos komus nie podobalo we flow mogl odejsc a nie wystepowac przeciwko wszystkim...
Endrju88
01-09-2009, 14:45
jedynie iza zakochana w zydzie zmienila strone ale odeszla jak czlowiek, jej to bym nawet chetnie w warrocka dopierdolil
jak sie cos komus nie podobalo we flow mogl odejsc a nie wystepowac przeciwko wszystkim...
Mi raczej chodzilo o to że z Jacka wiedzą o tej grze dużo osób chciałoby z nim sharować.
Mi raczej chodzilo o to że z Jacka wiedzą o tej grze dużo osób chciałoby z nim sharować.
zdradz mnie to Ci pocisne, narazie niech bedzie tak jak mowisz:)
Wiecznyodpoczynek
01-09-2009, 15:03
A ja się na Jacusia nie gniewam bo to mój ziomeczek z tibii forever i co by w tej grze nie zrobił to i tak to się nie zmieni (tak samo jak z Robertem). Tylko mi się troche smutno zrobiło jak mnie pocisnał mimo tego że nic złego nie zrobiłem. Więc Wiszu, mylisz się co do Jacka :P Jacek grał tu dłuuugo i miał dużo wyższą pozycję niż Ty czy ja, przynajmniej w moim odczuciu. A co do sharowania, sam chętnie bym z nim posharował XD
Szczerze, wali mnie to jaką miał pozycję, bo cytując stare powiedzenie "mężczyznę poznaje się po tym jak kończy, nie jak zaczyna", a on skończył jako totalne zero. Szczerze powiem, że drugi owner Arcy Volltia był dużo bardziej w porządku.
@ Jaz
Jak na moje zachowałeś się jak sprzedajna szmata, bo jak sam napisałeś 1.5 roku spędziłeś z ludźmi, których później wystawiłeś - czyli ergo jesteś psem.
@ Grebol
Jak tam, szczurze? Co jeszcze dopiszesz pod tym, co inna osoba napisała?:baby:
@ Serowel
Varkes to Jacka postać tak w gwoli ścisłości. A co do braku argumentów - hmm, sądzę, że gdyby moje argumenty były wzięte z sufitu nikt nie stresowałby się czytając, bądź też odpisując na moje posty. A to widać w ich formie, jak i treści. ;)
Panie jawiemwszystkoibijewszystko, Varkess to był char Kasjusza, który nim grał do 84~, na tym lvlu zamienił się z Jackiem za Zirkova i dopłacił jakieś 150 zł.
Czy ja się stresuje czytając Twoje posty? Ciekawe, dobrze jest dowiadywać się rzeczy o sobie jako ostatni :D
To, że odszedl z Flow to wylącznie tylko jego sprawa więc chuj cie to powinno obchodzic
nie ma co sie przejmowac wiszem i andrzejem... to siostry
to za to, ze dla mnie nie znalazles "@"
J.Rabbit
01-09-2009, 17:29
To ,ze niby ja odszedlem jak nie czlowiek? Mialem passy do lavia i wyjebalem go? Mialem do Ciebie passy ,okradlem Cie? Ile czasu mozna tolerowac tych ludzi z furory i ich przydupasow?
@Wiszu: nie wiem czy wystawil skoro poszedl ze mna do gildii :). Szkoda ,ze nie czytales tego posta co zrobil na guildboardzie. Ahh sry wtedy byles w jakies malo znaczacej sie gildii.
Wiecznyodpoczynek
01-09-2009, 17:32
Panie jawiemwszystkoibijewszystko, Varkess to był char Kasjusza, który nim grał do 84~, na tym lvlu zamienił się z Jackiem za Zirkova i dopłacił jakieś 150 zł.
Czy ja się stresuje czytając Twoje posty? Ciekawe, dobrze jest dowiadywać się rzeczy o sobie jako ostatni :D
Jeżeli odczuwasz, iż któryś z fragmentów mojej wypowiedzi był skierowany do ciebie, to pewnie coś w tym jest. Na pewno faktem jest, że masz problem z czytaniem ze zrozumieniem, a co za tym idzie z analizą czegoś tak prostego, jak post na forum.
Pozostaje ci dziękować losowi, że idziesz już do szkoły i będziesz mógł się tego pouczyć!
Podam ci strone i zobaczysz jak bardzo sie mylisz jak ja gram w tibie 24/h http://www.pskonejott.com/ , Widzisz jakbys mnie znał wiedzialbys ze Piłke stawiam ponad wszystko bo gram poważniej , a tibia jest tylko dodatkiem do wolnego czasu z rana . A z reszta co ja ci sie bede tlumaczyl jestes Psem i tyle :]
widac twoje 217h w sierpniu. W piłke powaznie? Chyba w bierki pod mostem jebany patafianie ;(
Szczerze, wali mnie to jaką miał pozycję, bo cytując stare powiedzenie "mężczyznę poznaje się po tym jak kończy, nie jak zaczyna", a on skończył jako totalne zero. Szczerze powiem, że drugi owner Arcy Volltia był dużo bardziej w porządku.
@ Jaz
Jak na moje zachowałeś się jak sprzedajna szmata, bo jak sam napisałeś 1.5 roku spędziłeś z ludźmi, których później wystawiłeś - czyli ergo jesteś psem.
@ Grebol
Jak tam, szczurze? Co jeszcze dopiszesz pod tym, co inna osoba napisała?:baby:
@ Serowel
Varkes to Jacka postać tak w gwoli ścisłości. A co do braku argumentów - hmm, sądzę, że gdyby moje argumenty były wzięte z sufitu nikt nie stresowałby się czytając, bądź też odpisując na moje posty. A to widać w ich formie, jak i treści. ;)
Ja pierdole to tylko gra i po moim odejściu w stosunku do każdego zachowywałem się wporządku a to, że dla niektóre osoby moją zmianę strony potraktowały jak zabicie im rodziców czy też backstab w rl to już nie moja wina. Ja do tej gry podchodziłem tak, że pobić się pixelami możemy i nie zmieni to mojego nastawienia do ludzi których lubię. Mam inne poglądy na niektóre sprawy - idę swoją drogą, lecz nie robię nic co mogłoby zaszkodzić ludzkiej stronie moich przeciwników w grze (nie obrażam ich, etc.) Trochę zagmatwałem, ale może ktoś to zrozumie. Jakoś nie mam czasu żeby lepiej to rozpisać ani nie widzę też powodu dla którego miałbym robić to na publicznym forum.
To jest walka, ta wymiana uprzejmosci, zero szacunku !!!1111oneoneone
Lepsze to niz Averios ?
Rosi , nic nie znaczący ek na morganie , wielki napinacz na forum szkoda ze w wojnie nie udowodniłeś co potrafisz.... Juz nie wspominając o sytuacji na ostatnim POI gdzie cie prawie swoi zabili -.--- Tylko Akon nie pozwolił :(
Rosi , nic nie znaczący ek na morganie , wielki napinacz na forum szkoda ze w wojnie nie udowodniłeś co potrafisz.... Juz nie wspominając o sytuacji na ostatnim POI gdzie cie prawie swoi zabili -.--- Tylko Akon nie pozwolił :(
Jak Akon mógłby pozwolić zabić swojego przydupasa ;s
Krótki i na temat , uważam że Jacek i Robert są bardzo lubianymi osobami na morganie , a to że nagle zmienili stronę to nie znaczy że sie zmienili na gorsze.
Pomyślcie że poprostu może im sytuacja która panowała na serwerze nie pasowała?a może poszli ze swoimi kolegami?
Uważam że Robert i Jacek mają o wiele lepsze pvp i wogóle wiedzę na temat tibiii niż 90 % Flow, druga sprawa , są normalni , zawsze pomocni ,i zachowują sie jak ludzie i nie wjeżdzaja na matki innym.
/Konrad
widac twoje 217h w sierpniu. W piłke powaznie? Chyba w bierki pod mostem jebany patafianie ;(
Powiedz mi jebana kurwo szatana co ty sie tak mna interesujesz? Czlowieku wiem ze została ci tylko napinka na forum ale Ogarnij sie bo i tak pewnie robisz na rl za Kurwe Meska ;) pozdro syfie
Krótki i na temat , uważam że Jacek i Robert są bardzo lubianymi osobami na morganie , a to że nagle zmienili stronę to nie znaczy że sie zmienili na gorsze.
Pomyślcie że poprostu może im sytuacja która panowała na serwerze nie pasowała?a może poszli ze swoimi kolegami?
Uważam że Robert i Jacek mają o wiele lepsze pvp i wogóle wiedzę na temat tibiii niż 90 % Flow, druga sprawa , są normalni , zawsze pomocni ,i zachowują sie jak ludzie i nie wjeżdzaja na matki innym.
/Konrad
wcale nie ma tu <lick> <lick> xD
wcale nie ma tu <lick> <lick> xD
Po ch*j ma lick lick skoro ja ani robert nawet nie gramy w tibie? Co by z tego mial i po co mialby to robic? Pomysl zanim napiszesz.
A wy w kółko o tym samym, Robert czy tam Jacek zrobili co chcieli, wiadomo.. trochę to zabolało, że odeszli koledzy, ale została całe reszta. Z resztą to tylko gra, ale chyba dla niektórych aż... więc nie zawsze pixel jest odzwierciedleniem osoby grającej.
Endrju88
01-09-2009, 22:20
A wy w kółko o tym samym, Robert czy tam Jacek zrobili co chcieli, wiadomo.. trochę to zabolało, że odeszli koledzy, ale została całe reszta. Z resztą to tylko gra, ale chyba dla niektórych aż... więc nie zawsze pixel jest odzwierciedleniem osoby grającej.
No w Tibii masz taki ładny outfit a w rl taki brzyyyyydal. <3
psychoterapeutą; ruszyły^
w rzeczyt samej ale mam nadzieje ze mimo wszystko ludzie rozumieja co pisze i mam na mysli :)
xBardolekx
01-09-2009, 23:20
jakbym nie zrozumiał to bym nie poprawiał ^^
syf cie stworzyl i zostawil na pastwe losu pojebie. No lajfie jebany nie no 217h to nie duzo a co do rosiego to zaaal.pl ahahahah
No w Tibii masz taki ładny outfit a w rl taki brzyyyyydal. <3
Fakt. Przykra prawda piksela zwanego Laviem. :(
gdybyscie byli wporzdku dla ludzi z ktorymi graliscie i siedzieliscie na vt w huj czasu, to byscie odeszli i grali sobie po swojemu a nie probowali "kumpli" wyjebac z servera.
duzo ludzi wjebalo w ta gre rl kase, wystepujac przeciwko pokazaliscie, ze macie to w dupie i moze to ludzie maja wam za zle.
@robert; moje pasy miales bo ci zaufalem (nie musialem jakos zbytnio bo nie zalezy mi na tej grze) i potrzebowales odbotowac kase da kogos tam,
nie wiem ilu kolegow daloby ci pasy ale ode mnie dostales a za chwile chciales wyjebac mnie z servera
gdybyscie byli wporzdku dla ludzi z ktorymi graliscie i siedzieliscie na vt w huj czasu, to byscie odeszli i grali sobie po swojemu a nie probowali "kumpli" wyjebac z servera.
duzo ludzi wjebalo w ta gre rl kase, wystepujac przeciwko pokazaliscie, ze macie to w dupie i moze to ludzie maja wam za zle.
@robert; moje pasy miales bo ci zaufalem (nie musialem jakos zbytnio bo nie zalezy mi na tej grze) i potrzebowales odbotowac kase da kogos tam,
nie wiem ilu kolegow daloby ci pasy ale ode mnie dostales a za chwile chciales wyjebac mnie z servera
i git ;];]
Wiecznyodpoczynek
02-09-2009, 16:12
i git ;];]
Etun bez urazy, ale po takich tekstach nadal będziesz prosił naszych o wolność?
Nie ogarniam tego, ale cóż - Twoja piaskownica i Twoje foremki.
Czy ktoś kogoś zmuszał do wydawania kasy w tą gre, chyba nie wiec wydanie pieniędzy to byla wyłącznie ich własna wola. Kto chcial ten odszedl kto nie ten został więc nie wiem po co wogule pisac na ten temat
Człowieku, jakie ty bzdury piszesz! A pomyślałeś o tym, że skoro 1,5 roku (czy ile to tam było....) Robert i Jacek byli we flow, walczyli przeciwko Russelowi, to teraz SL nie będzie ich ruszać? Chyba logiczne jest, że Szwedzi by ich lali, dziwne by było jakby ktoś cały czas był z Wami a nagle by sobie poszedł w pizdu jako "neutral", aka cashmaker.
Masz dobry przykład, adde wyjebał Benje na kasę, benja się w*****ł, poszedł na aurerze do przeciwnej gildii, no i przegrał serwer. Pomimo to włazi do nas na venta, a są tu czasami osoby przeciwko którym się orał. Ale oczywiście wg Twojej tezy nie można mieć kumpla po przeciwnej stronie ;)
Powiedz mi jebana kurwo szatana co ty sie tak mna interesujesz? Czlowieku wiem ze została ci tylko napinka na forum ale Ogarnij sie bo i tak pewnie robisz na rl za Kurwe Meska pozdro syfie
Kolejny p********y anonim aka napinkawow. Weź wyjdź i zamknij drzwi za sobą.
INTERNET~ 100% do odwagi!
wydymany przez pandorie, flow, svenske hmm kto to?
@araeth nie myslalem, ze przegramy: ) i nie mylilem sie
@jacek chciales sprzedac postac to trzeba bylo to robic bo watpie ze ktos kupi postac do sprzatania depo
@rony zapytaj pani w szkole jak sie pisze "wogule"
Myliłeś się, wygrała Furora. Krótko i na temat?
xBardolekx
02-09-2009, 19:32
tak kurwa wygrała fufora, elfbot, sio skrypt i sd enemy na 5 numerycznej i waypointy na pustyni, pasuje?-.-
Nie, tylko furora.
A no i weź coś na uspokojenie, albo skończ z tym gównem, coś szybko się denerwujesz.
xBardolekx
02-09-2009, 19:59
szybko? pierdolenia o furorze trwają przynajmniej od pół roku
przegrala auera a spotkali sie na morganie
@jacek chciales sprzedac postac to trzeba bylo to robic bo watpie ze ktos kupi postac do sprzatania depo
Character world transfer wejdzie góra za miesiąc, więc o moje chary się nie martw :P
zapytam, jak ogarniesz morde jebany napinaczu
te zrobcie sobie nowy temat "jestem super" i tam sie napinajcie...:)
Człowieku, jakie ty bzdury piszesz! A pomyślałeś o tym, że skoro 1,5 roku (czy ile to tam było....) Robert i Jacek byli we flow, walczyli przeciwko Russelowi, to teraz SL nie będzie ich ruszać? Chyba logiczne jest, że Szwedzi by ich lali, dziwne by było jakby ktoś cały czas był z Wami a nagle by sobie poszedł w pizdu jako "neutral", aka cashmaker.
Masz dobry przykład, adde wyjebał Benje na kasę, benja się w*****ł, poszedł na aurerze do przeciwnej gildii, no i przegrał serwer. Pomimo to włazi do nas na venta, a są tu czasami osoby przeciwko którym się orał. Ale oczywiście wg Twojej tezy nie można mieć kumpla po przeciwnej stronie ;)
Kolejny p********y anonim aka napinkawow. Weź wyjdź i zamknij drzwi za sobą.
INTERNET~ 100% do odwagi!
Jaki Anonim o czym ty pierdolisz Jestem Brandon peich i mam na ciebie wyjebane , a i jak myslisz ze internet daje mi 100% odwagi przyjedz do mnie to zmieniasz zdanie Frajerzyno ;))
Jaki Anonim o czym ty pierdolisz Jestem Brandon peich i mam na ciebie wyjebane , a i jak myslisz ze internet daje mi 100% odwagi przyjedz do mnie to zmieniasz zdanie Frajerzyno ;))
a kto to? psie
A Wiszu jest gejem!
Wiszu
22:43:52
()()
('.') chcesz...
(__)o
_| |_
Wiszu
22:43:57
()()
('.') dotknąć...
(__)o
_| |_
22:44:09
()()
('.') mojego...
(__)o
_| |_
artur
22:45:06
co twojego?!
Wiszu
22:45:08
()() ( ' )
('.') / / PTAKA?
(_.: / /
_| (_)(_)
:(
Wiecznyodpoczynek
02-09-2009, 23:15
Miśq, miałeś nikomu nie mooffić. :<
a kto to? psie
Psa masz w majtkach
Aaaa to ten kozak :D
Character Deaths
Aug 20 2009, 16:09:41 CEST Died at Level 88 by a frost dragon.
Aug 20 2009, 15:56:04 CEST Died at Level 88 by a frost dragon.
Aug 13 2009, 12:41:22 CEST Died at Level 84 by a frost dragon.
Aug 06 2009, 10:32:37 CEST Died at Level 81 by a hero.
Aug 06 2009, 09:41:27 CEST Died at Level 82 by a hero.
Aug 04 2009, 22:55:22 CEST Died at Level 82 by a gozzler.
Aug 04 2009, 11:19:15 CEST Died at Level 83 by a ghost.
Ja całe życie siedze przed komputerem, nigdy nic nie ćwiczyłem, mam 22cm w bicu i 160cm wzrostu a ty jesteś brandon peich, to już zmienia postać rzeczy więc sorry, już nie fikam :(
160!? to mi mozesz berlo na stojaco opierdolic
Dzięki za pozwolenie, ale nie skorzystam z wiadomych względów :F
Wiecznyodpoczynek
03-09-2009, 15:31
@Abcoki, gale anonimy i svenska shity
Jestescie zajebisci hahah ciagle pierdolicie, że Flow to lamusy i cioty spoko to powiesz starym ze wyjebali cie z servera lamusy - proste
Szczerze mialbym kompletnie na ta cala ekipe co odeszla wypierdolone gdyby nie to co odjebal nobi sra i wlasnie ten pierdolony Jacek niby odszedles nic nie robiac itp a kto mial kurwa napisane tydzien przed odejsciem w komencie Sell PACC ?? I to co psize Wiszu jest czysta prawda jestes smiesznym no skillem ktory ma sie za zajebistego ogara w pifałpi a o ogolnym graniu w tibie wiesz tylko tyle jak zapierdolic bota na dragach
@Grebol
Hahahaha widząc twoje konto na fotka.ru pytanie
-Ile masz wzrostu?
-Tyle co zarostu. zajebiście sie sprawdza huahuauha
Arcano aka ciota i no skill z Flow
"Arcano aka ciota i no skill z Flow" - skoro tak się podpisujesz to pewnie coś w tym jest
xBardolekx
03-09-2009, 16:14
widać coś nie zrozumianego w domniemanej ironii :confused:
Aaaa to ten kozak :D
Character Deaths
Aug 20 2009, 16:09:41 CEST Died at Level 88 by a frost dragon.
Aug 20 2009, 15:56:04 CEST Died at Level 88 by a frost dragon.
Aug 13 2009, 12:41:22 CEST Died at Level 84 by a frost dragon.
Aug 06 2009, 10:32:37 CEST Died at Level 81 by a hero.
Aug 06 2009, 09:41:27 CEST Died at Level 82 by a hero.
Aug 04 2009, 22:55:22 CEST Died at Level 82 by a gozzler.
Aug 04 2009, 11:19:15 CEST Died at Level 83 by a ghost.
Ja całe życie siedze przed komputerem, nigdy nic nie ćwiczyłem, mam 22cm w bicu i 160cm wzrostu a ty jesteś brandon peich, to już zmienia postać rzeczy więc sorry, już nie fikam :(
Ja pierdole powtarzam to juz po raz 100 chuj was to obchodzi ze padam to jest tylko i wylacznie moja sprawa :) , a ty lamusie jak juz ci wczesniej powiedzialem jestes frajerem i jedyne co mi mozesz to opierdolic pałe nic nie znaczacy brudasie, a jak masz problem przyjedz do mojej pieknej miesciny zwanej Bogatynia i wtedy mozemy gadac ;]
Ja pierdole powtarzam to juz po raz 100 chuj was to obchodzi ze padam to jest tylko i wylacznie moja sprawa :) , a ty lamusie jak juz ci wczesniej powiedzialem jestes frajerem i jedyne co mi mozesz to opierdolic pałe nic nie znaczacy brudasie, a jak masz problem przyjedz do mojej pieknej miesciny zwanej Bogatynia i wtedy mozemy gadac ;]
wsadz starej huja w majti popierdolony lamusie ...psychicznie chory na mózg uzależnieńcu od tibi8o
Ja pierdole powtarzam to juz po raz 100 chuj was to obchodzi ze padam to jest tylko i wylacznie moja sprawa , a ty lamusie jak juz ci wczesniej powiedzialem jestes frajerem i jedyne co mi mozesz to opierdolic pałe nic nie znaczacy brudasie, a jak masz problem przyjedz do mojej pieknej miesciny zwanej Bogatynia i wtedy mozemy gadac ;]
Zmartwię Cię, jestem hetero, a tym bardziej jakiegoś małego gówna bym nie tykał :<
Jak będziesz w okolicach Gliwic to możesz dać cynk, ja na pewno nie będę za*******ał na jakieś zadupie, gdzieś tam na granicy Czech i Niemiec xd
@Abcoki, gale anonimy i svenska shity
Jestescie zajebisci hahah ciagle pierdolicie, że Flow to lamusy i cioty spoko to powiesz starym ze wyjebali cie z servera lamusy - proste
Szczerze mialbym kompletnie na ta cala ekipe co odeszla wypierdolone gdyby nie to co odjebal nobi sra i wlasnie ten pierdolony Jacek niby odszedles nic nie robiac itp a kto mial kurwa napisane tydzien przed odejsciem w komencie Sell PACC ?? I to co psize Wiszu jest czysta prawda jestes smiesznym no skillem ktory ma sie za zajebistego ogara w pifałpi a o ogolnym graniu w tibie wiesz tylko tyle jak zapierdolic bota na dragach
@Grebol
Hahahaha widząc twoje konto na fotka.ru pytanie
-Ile masz wzrostu?
-Tyle co zarostu. zajebiście sie sprawdza huahuauha
Arcano aka ciota i no skill z Flow
AHAHAHAHAHAHAH ROSI nie mogę proszę wyjdź i nie trzaskaj drzwiami UWAGA !! ROSI największy ograniacz na openkach i to EK!! obejrzyjcie filmiki z wojny jak to Rosi Thern wykazał się nie wiarygodnym pvp ( EK) . Rosi jeśli g0wno wiesz o pvp to się nie wypowiadaj , na temat czyichś umiejętności w grze.
wsadz starej huja w majti popierdolony lamusie ...psychicznie chory na mózg uzależnieńcu od tibi8o
Po pierwsze popierdolencu nie jestem uzalezniony od tibi (No chyba ze jak gram to na swoj sposob) , po drugie jak chcesz widziec we mnie psychicznie chorego to przyjedz do mnie to wjade w ciebie na pełnej *****e i cie rozjebie za obraze moich rodziców ktorzy nie maja na tym glupim forum ani w tej grze nic wspólnego ! Takze pomysl pomylencu kto tu jest psychicznie chory wjezdzajac mi na rodzicow chodz nie znasz mnie ani ich ,ani troche ;]
--- kamba dodał 0 minut i 57 sekund później ---
AHAHAHAHAHAHAH ROSI nie mogę proszę wyjdź i nie trzaskaj drzwiami UWAGA !! ROSI największy ograniacz na openkach i to EK!! obejrzyjcie filmiki z wojny jak to Rosi Thern wykazał się nie wiarygodnym pvp ( EK) . Rosi jeśli g0wno wiesz o pvp to się nie wypowiadaj , na temat czyichś umiejętności w grze.
Ty kurwa imbecylu czytaj ze zrozumieniem ! AHAHAHAHAHAHAHAHAH
Tutaj akurat wypowiadał sie Arcano co za łeb ! AHHAHAHAHAHHAAHAHHA
Jeden ch0uj czy Arcano czy Wiszu i tak dwie cioty . obydwóch na openkach ściągałem :D:D
Po pierwsze popierdolencu nie jestem uzalezniony od tibi (No chyba ze jak gram to na swoj sposob) , po drugie jak chcesz widziec we mnie psychicznie chorego to przyjedz do mnie to wjade w ciebie na pełnej *****e i cie rozjebie za obraze moich rodziców ktorzy nie maja na tym glupim forum ani w tej grze nic wspólnego ! Takze pomysl pomylencu kto tu jest psychicznie chory wjezdzajac mi na rodzicow chodz nie znasz mnie ani ich ,ani troche ;]
--- kamba dodał 0 minut i 57 sekund później ---
Ty kurwa imbecylu czytaj ze zrozumieniem ! AHAHAHAHAHAHAHAHAH
Tutaj akurat wypowiadał sie Arcano co za łeb ! AHHAHAHAHAHHAAHAHHA
Ja pierdole wszyscy już wiemy ze jestes MEGA KOXEM i zabijesz wszystkich, więc nie musisz juz tego pisać w każdym swoim poście
Ja pierdole wszyscy już wiemy ze jestes MEGA KOXEM i zabijesz wszystkich, więc nie musisz juz tego pisać w każdym swoim poście
Sequel buraku japa ;]
Szczerze mialbym kompletnie na ta cala ekipe co odeszla wypierdolone gdyby nie to co odjebal nobi sra i wlasnie ten pierdolony Jacek niby odszedles nic nie robiac itp a kto mial kurwa napisane tydzien przed odejsciem w komencie Sell PACC ??
A kto mnie kurwa ojebal na 350k i nie chciał oddać? Jakoś musiałem odzyskać a że się nie udało to znów pokazuje, że araby i camele to szmaty
A kto mnie kurwa ojebal na 350k i nie chciał oddać? Jakoś musiałem odzyskać a że się nie udało to znów pokazuje, że araby i camele to szmaty
a gdyby sie udalo to by pokazalo ze ty jestes szmata
Wiecznyodpoczynek
04-09-2009, 11:25
Jesteś debilem. Po pierwsze, to nie ja pisałem posta, którego zacytowałeś, matole. Po drugie - nie wiem gdzie wyczytałeś coś, do czego się przyczepiłeś, tj. to, że podaję się za mistrza pvp (de facto w poście, który nie ja pisałem :cup:), co tylko potwierdza to, że jesteś niedorozwinięty, bo usłyszałeś Jonthe przez dziesiąte i sam sobie dopowiedziałeś wątek.
I powiedz mi co z tego, ze masz na Arcano i mnie fragi, jak i tak zostałeś wyjebany z serwera i tak?
@ Jaz
No, a ty ze względu na to, że nie podobało ci się kilka rozwiązań w gildii, chciałeś swoich ziomków z serwera wywalić. \o/
Ale nie no, to nie jest zeszmacenie się, skąd. XD
Jesteś debilem. Po pierwsze, to nie ja pisałem posta, którego zacytowałeś, matole. Po drugie - nie wiem gdzie wyczytałeś coś, do czego się przyczepiłeś, tj. to, że podaję się za mistrza pvp (de facto w poście, który nie ja pisałem :cup:), co tylko potwierdza to, że jesteś niedorozwinięty, bo usłyszałeś Jonthe przez dziesiąte i sam sobie dopowiedziałeś wątek.
I powiedz mi co z tego, ze masz na Arcano i mnie fragi, jak i tak zostałeś wyjebany z serwera i tak?
@ Jaz
No, a ty ze względu na to, że nie podobało ci się kilka rozwiązań w gildii, chciałeś swoich ziomków z serwera wywalić. \o/
Ale nie no, to nie jest zeszmacenie się, skąd. XD
Nie chciałem moich ziomków z servera wywalić. A to, że się trochę potłukliśmy to już inna sprawa, w każdym razie nie takie były moje intencje. (żeby ich wywalić.)
@mera
A co, miałem powiedzieć :
"Akon, ahmed mi zajebal 350k a że chyba zaraz pójdę z robercikiem, ajsem i lesem do żydów i będzie mi kasa potrzebna, to może byś mi rzucił te pieniądze a później sobie z ahmeda je ściągniesz sam, kk?"
Nie chciałem moich ziomków z servera wywalić. A to, że się trochę potłukliśmy to już inna sprawa, w każdym razie nie takie były moje intencje. (żeby ich wywalić.)
@mera
"Akon, ahmed mi zajebal 350k a że chyba zaraz pójdę z robercikiem, ajsem i lesem do żydów i będzie mi kasa potrzebna, to może byś mi rzucił te pieniądze a później sobie z ahmeda je ściągniesz sam, kk?"
to wytlumacz mi jakie byly twoje intencje?
Wiecznyodpoczynek
04-09-2009, 13:41
To po chuj poszedłeś do żydów?
zyd to twoj stary, twoja stara,twoj brat,siostra,babcia,prababcia,dziadek,kuzyn.ciota, wujek,pies....i ogólnie TY:o
zyd to twoj stary, twoja stara,twoj brat,siostra,babcia,prababcia,dziadek,kuzyn.ciota, wujek,pies....i ogólnie TY:o
I z twoja stara na plecach jebany matkojebco ;]
xBardolekx
04-09-2009, 16:50
i cie rozjebie za obraze moich rodziców ktorzy nie maja na tym glupim forum ani w tej grze nic wspólnego ! Takze pomysl pomylencu kto tu jest psychicznie chory wjezdzajac mi na rodzicow chodz nie znasz mnie ani ich ,ani troche ;]
I z twoja stara na plecach jebany matkojebco ;]
a potem się śmieją, że flow to same idioci... ludzie! ogarnijcie się bo niektórych to żal czytać.. -.-
No chyba Ci go nie brakuje? ...
Przecież ty tym swoim śmiesznym botkinem ogarniasz wszystkich na opence ;)
Sequel buraku japa ;]
Naprawdę dobry argument na obronę HAHAHAHHAHA XDDD
Rozwalasz mnie swoją pustotą, naprawdę:p
"jestem zajebisty, japa! ;] "
--- Serowel dodał 0 minut i 34 sekund później ---
a potem się śmieją, że flow to same idioci... ludzie! ogarnijcie się bo niektórych to żal czytać.. -.-
Nom, ale jak Cię widzą tak Cię piszą :F
@mera
Chodź z nami w wowa grać a nie fajtujesz tutaj
Gram w wowa ;p Ledwo 8 dni gry i 58dru na officialu :p
Widzial ktos podpis kury na tibia.com ?
~Niewazne ile razy upadasz lecz ile razy wstajesz~
~Forever Loyal Friends:
Vallher
Nirek Devilek
Ulip Ston
Fidos'Fyb
Prau Ixx
Prau Jixx
Brandon Peich
"Not 4 Sale ..."
Co jak co, ale to jest EPIC FAIL! :D
Tyle razy wyjebał ludzi na hajs, zmieniał strony jak rękawiczki a teraz taki tekst, leżę XD
Wiecznyodpoczynek
05-09-2009, 12:19
Ciekawe, czy w rl też byś powiedział mi to w twarz.
@ Serowel
Ja przynajmniej nie daję x logów jak mnie goni 10 osób, haha.
Dobrze wiem, ze my we Flow jesteśmy no skillami i tylko wy ze Szwedami macie skilla... Szkoda, że na żadnym serwerze się nie możecie utrzymać. xD
Rosi = nie dojeb psychicznie chory.... ma kompleksy bo ktoś możne być lepszy :(:(
J.Rabbit
05-09-2009, 13:37
Kura to nie zlodziej w porownaniu do tenshinkhana. Ten co sie okradl na morganie to nie wiem jak on moze jeszcze grac.
Wiecznyodpoczynek
05-09-2009, 14:03
Rosi = nie dojeb psychicznie chory.... ma kompleksy bo ktoś możne być lepszy :(:(
Niedojeb* jeśli już.
Ehhh, szkoda, że na komunie nie dostałeś zegarka lub roweru. Może umiałbyś chociaż poprawnie pisać.
Niedojeb* jeśli już.
Ehhh, szkoda, że na komunie nie dostałeś zegarka lub roweru. Może umiałbyś chociaż poprawnie pisać.
co ma rower lub zegarek do poprawnego pisania? niedojebie jebany.
Ja pierdole. Ty jesteś pojebany czy tylko udajesz? Jak nie rozumiesz to przeczytaj 10 razy to może w twoim wiejskim rozumie coś zaświta.
Ja pierdole. Ty jesteś pojebany czy tylko udajesz? Jak nie rozumiesz to przeczytaj 10 razy to może w twoim wiejskim rozumie coś zaświta.
Może podzielisz sie z nami swoją wiedzą i powiesz nam co ma rower i zegarek do poprawnejpisowni mistrzu
Może podzielisz sie z nami swoją wiedzą i powiesz nam co ma rower i zegarek do poprawnejpisowni mistrzu
Chodziło o to że zapewne dostał komputer na komunie przez stał się kompletnym idiotą i zapomniał jak się poprawnie pisze(ew.nigdy nie potrafił), a gdyby dostał rower albo zegarek nie tracił by czasu na grę. Proste? Tak wiem, jestem twoim mistrzem.
I jak wy chcecie zdać testy do gimnazjum?
Chodziło o to że zapewne dostał komputer na komunie przez stał się kompletnym idiotą i zapomniał jak się poprawnie pisze(ew.nigdy nie potrafił), a gdyby dostał rower albo zegarek nie tracił by czasu na grę. Proste? Tak wiem, jestem twoim mistrzem.
I jak wy chcecie zdać testy do gimnazjum?
TOTAL OWNAGE !!! moj ziom <3
Wiecznyodpoczynek
05-09-2009, 15:54
To, kretynie, że zamiast siedzieć przy kompie i lasować sobie mózg, od czasu do czasu mógłbyś wyjść z domu i "zażyć" trochę rl życia. Nie wiem po kiego tacy ludzie jak wy chodzą do szkoły, skoro nawet nie potraficie napisać zdania, ew. zrozumieć tego, co ktoś inny napisał.
Wiem, że wasze móżdżki nie są na takim poziomie, by analizować jakieś bardziej złożone teksty, ale nie przypuszczałem, że jesteście na etapie podstawówki...
Edit:
Erm, nie ważne...
To, kretynie, że zamiast siedzieć przy kompie i lasować sobie mózg, od czasu do czasu mógłbyś wyjść z domu i "zażyć" trochę rl życia. Nie wiem po kiego tacy ludzie jak wy chodzą do szkoły, skoro nawet nie potraficie napisać zdania, ew. zrozumieć tego, co ktoś inny napisał.
Wiem, że wasze móżdżki nie są na takim poziomie, by analizować jakieś bardziej złożone teksty, ale nie przypuszczałem, że jesteście na etapie podstawówki...
Edit:
Erm, nie ważne...
Oni i tak nie zrozumieją. Takim kretynom powinni zakładać chomąto i orać nimi pole.
wyjdzie z domu popierdolone lamuskie cioty flowy...
rosi psie na huj gadasz ze on w chacie siedzi ? a sam na*******asz i niewidziales słońca z 3 miechy :>?
hau hau kurwo:baby:
wyjdzie z domu popierdolone lamuskie cioty flowy...
rosi psie na huj gadasz ze on w chacie siedzi ? a sam na*******asz i niewidziales słońca z 3 miechy :>?
hau hau kurwo:baby:
Na obiad wołają?
Rosi z tego co widać na tym forum to chyba ty najbardziej ciotujesz przed tym kompem pierdolony mózgu
@ Serowel
Ja przynajmniej nie daję x logów jak mnie goni 10 osób, haha.
Nom, raz pamiętam dałem loga przy "x-logu", dzięki Romkowi i Waszemu zajebistemu ogarowi =] Nie dość że wyjście trapowało 15~ osób, a z 7 biło to wszedłem na ten daszek 3 razy, a jak już dałem x-loga to mnie mózgi wysunąć nie mogliście, sam romek i arx Was ogarnął! XDD buhahah, żebyś słyszał ten śmiech na vencie - BEZCENNE ^^
A drugi raz to mnie w te 10 osób na cemetery -1 w wąskich korytarzach trapnąć nie mogliście :D Jedyny fail jaki tam strzeliłem to po przejściu za mwalla, założeniu ssa, might ringa nie włączyłem utamki bo jebły mi się hoty i szybko dałem x-loga :x Ale trzymałem się 45~50 sec! :D
Chciałbym Cię uświadomić, że żyjemy w XXI wieku i zacofanie na wsiach nie jest takie jak pół wieku temu. Zazwyczaj osobę ze wsi kojarzy się z typowym brudnym, głupim wsiochem który za*******a na polu 10h dziennie. A więcej brudasów i kretynów znajdę Ci w Twoim mieście na ławkach przed sklepami i w domach, e-napinaczów.
Nom, raz pamiętam dałem loga przy "x-logu", dzięki Romkowi i Waszemu zajebistemu ogarowi =] Nie dość że wyjście trapowało 15~ osób, a z 7 biło to wszedłem na ten daszek 3 razy, a jak już dałem x-loga to mnie mózgi wysunąć nie mogliście, sam romek i arx Was ogarnął! XDD buhahah, żebyś słyszał ten śmiech na vencie - BEZCENNE ^^
A drugi raz to mnie w te 10 osób na cemetery -1 w wąskich korytarzach trapnąć nie mogliście :D Jedyny fail jaki tam strzeliłem to po przejściu za mwalla, założeniu ssa, might ringa nie włączyłem utamki bo jebły mi się hoty i szybko dałem x-loga :x Ale trzymałem się 45~50 sec! :D
no tak, wszyscy zapomnieli jaki to nie jesteś zajebisty, szkoda że nie możesz tego udowodnić bo każde Twoje wyściubienie nosa skończy się gryzieniem gleby :o
wiem, masz wyjebane w tą grę, i wiem, że gdybyśmy puścili Ciebie wolno całkiem przez przypadek jakiś anonim załadowałby Ci pacca a Ty dalej byś świecił swoją zajebistością 10h/dobre przed pikselami.
Właściwie teraz to bym tylko na bocie jechał. A pacce to mam na 3 kontach nieaktywowane, mógłbym spokojnie grać na innym serwerze, choćby na kyrze, ale najzwyczajniej mi się nie chce... i to nawet bota stawiać xdd
Gleby zaliczyłem pod koniec. Expiłem z tą świadomością, że padnę, a że po update wszyscy spierdolili z morgany to niepotrzebnie się poświęcałem, mój FAIL! ^^
Wiecznyodpoczynek
05-09-2009, 23:36
Rosi z tego co widać na tym forum to chyba ty najbardziej ciotujesz przed tym kompem pierdolony mózgu
Pogadamy jak skończysz gimnazjum.
hau hau kurwo
Widzę, że przynosisz na forum nawyki ze swojego domu... Nie każdy ma ochotę czytać o tym, co tam się dzieje...
@ Mleczak
Ciebie też nie wołają, bo jedzenie z procy dostajesz, albo zjadasz mięso przywiązywane do twoich nóg po to, by chociaż psy chciały się z tobą bawić...
@up
ale ty dzieciak jestes xD z tego co wiem to gimnazjum moze i ukonczyles ale twoje teksty sa lekko pod hot 13astke rly. Ogarnij bajere gosciu
Chciałbym Cię uświadomić, że żyjemy w XXI wieku i zacofanie na wsiach nie jest takie jak pół wieku temu. Zazwyczaj osobę ze wsi kojarzy się z typowym brudnym, głupim wsiochem który za*******a na polu 10h dziennie. A więcej brudasów i kretynów znajdę Ci w Twoim mieście na ławkach przed sklepami i w domach, e-napinaczów.
Czy ja mówię o całej wiosce? Nie? No właśnie, mówie o tym jednym idiocie który dopływa szybciej do chleba niż rumun.
ROSI PEDALE AHAHAHAHAHAHHAHA takie teksty to ci stary dyktuje? czy ty masz 70+ lat czy jaki huj? bo nieiweze ze normalny człowiek sypie takimi tekstami
ahahaha
w*******aj peddigree :baby::baby::baby::baby::baby::baby:
ROSI PEDALE AHAHAHAHAHAHHAHA takie teksty to ci stary dyktuje? czy ty masz 70+ lat czy jaki huj? bo nieiweze ze normalny człowiek sypie takimi tekstami
ahahaha
w*******aj peddigree :baby::baby::baby::baby::baby::baby:
Słyszałem ze mama powiedziała że masz na obiad placek po cygańsku. Tylko że najpierw musisz jajka podpierdolić.
Wiecznyodpoczynek
06-09-2009, 12:06
@up
ale ty dzieciak jestes xD z tego co wiem to gimnazjum moze i ukonczyles ale twoje teksty sa lekko pod hot 13astke rly. Ogarnij bajere gosciu
Napisał ten, który ma konto na fotka.pl xDD
Jak to szło? "Mogę zostać kim zechcę?" HAHAHA
Człowieku, oglądając twoje zdjęcia naprawdę zastanawiałem się kto cię tak skrzywdził... Jesteś idealnym przykładem tego jak kapryśna bywa natura, haha.
@asus597
No, każdy "normalny ziombel z ośki" każdemu jeździ po "starych" i wyzywa od Żydów. Bez kitu, powinieneś się cieszyć, że twoja matka cię nie połkneła...
A tak ogólnie, to odrobiłeś już pracę domową z religii?
Człowieku, oglądając twoje zdjęcia naprawdę zastanawiałem się kto cię tak skrzywdził... Jesteś idealnym przykładem tego jak kapryśna bywa natura, haha.
@asus597
No, każdy "normalny ziombel z ośki" każdemu jeździ po "starych" i wyzywa od Żydów. Bez kitu, powinieneś się cieszyć, że twoja matka cię nie połkneła...
Nie przeżywaj tak bo, majtek nie dopierzesz;) i zmień sobie pampersa, wyjdź przed blok i całuj pieski pod ogonem.
jebane ścierwo 0 szacunku____/
@asus597
masz kompleksy ziom ;o
Rosi ma kompleks miedzy nogami :evul:
Rosi ma kompleks miedzy nogami :evul:
Jak zaczną rosnac Ci włosy w w miejscu intymnym to porozmawiamy. Póki co zmień rajstopki na pidżamkę i kładź sie spać, 4 klasa też jest wymagająca.
Jak zaczną rosnac Ci włosy w w miejscu intymnym to porozmawiamy. Póki co zmień rajstopki na pidżamkę i kładź sie spać, 4 klasa też jest wymagająca.
nei mozna odopwiadac przemoca na przemoc, poglebiamy w ten sposob patologie ktora juz istnieje :( Boze jak mi ich zal, "przebacz im albowiem nie wiedza co czynia" :(((
ciebie niemusza wolac bo ci sie stary do ryja regularnie spuszcza:baby::baby:
Tak a jednak to Ty zwiesz sie 'mleczak'.
nei mozna odopwiadac przemoca na przemoc, poglebiamy w ten sposob patologie ktora juz istnieje :( Boze jak mi ich zal, "przebacz im albowiem nie wiedza co czynia" :(((
Co ta AMG robi z ludźmi? : (
Czesc. Przyslij mi swoje zdjecie, bo skladam rower i nie wie jak wyglada pedal.:cup::cup::cup:
tWOJA napinka jest zbyt cienka bym to ripostowal.
Kazdy z was chce udowodnic ze jest starszy od drugiego, a i tak napinacie sie jak 13 latki
Co ta AMG robi z ludźmi? : (
A nie jest tak? Za kazdym razem gdy czytam ich posty dziekuje Bogu ze nie jestem na ich miejscu...:confused:
Rosi pedale na chuj ci server jak lama jestes Banished: until Oct 07 2009, 18:34:29 CEST because of using unofficial software to play / gz xD
Wlasnie skonczylem czytac stare tematy z carlin.pl o morganie :d napinka to tu tradycja <3
A nie jest tak? Za kazdym razem gdy czytam ich posty dziekuje Bogu ze nie jestem na ich miejscu...:confused:
Włącz napinke! Trzeba hołotę sprowadzić na ich poziom.
Włącz napinke! Trzeba hołotę sprowadzić na ich poziom.
Nie, bo to jest rownoznaczne ze znizeniem sie do ich poziomu. Trzeba trzymac klase ;)
aaaaa 4 rano nie mogę spać bo muszę GRAĆ!!! :D
Rosi banned? A ja słyszałem, że masz taktykę na to by nie dostawać bana! Już w to uwierzyłem! DAMN IT!
Powiedz tylko na czym jechałeś, czy używałeś czyjegoś skryptu bądź ściągałeś z forum? Albo jakaś nietypowa akcja, whatever.
Ja na noobchary sam robiłem sobie skrypty i mimo że 24/7 za*******ały to zero banów, tylko nigdy nie dałem nikomu skrypta, a jak już miałem dać albo ściągnąć z forum to go przerabiałem.
Wydaje mi się to dość sensowne że banowali by tych co botuja na tych samych wpt
dobra ja s*******am biegać! JOJO! xdd
a no i na rozluźnienie ziomy,
http://www.youtube.com/watch?v=7kJIMzaH6j8
Sebciooo
08-09-2009, 11:54
aaaaa 4 rano nie mogę spać bo muszę GRAĆ!!! :D
Rosi banned? A ja słyszałem, że masz taktykę na to by nie dostawać bana! Już w to uwierzyłem! DAMN IT!
Powiedz tylko na czym jechałeś, czy używałeś czyjegoś skryptu bądź ściągałeś z forum? Albo jakaś nietypowa akcja, whatever.
Ja na noobchary sam robiłem sobie skrypty i mimo że 24/7 za*******ały to zero banów, tylko nigdy nie dałem nikomu skrypta, a jak już miałem dać albo ściągnąć z forum to go przerabiałem.
Wydaje mi się to dość sensowne że banowali by tych co botuja na tych samych wpt
dobra ja s*******am biegać! JOJO! xdd
a no i na rozluźnienie ziomy,
http://www.youtube.com/watch?v=7kJIMzaH6j8
Fajny ryj HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA8o8o8o8o 8o8o8o
Coś od szejka
szejq (14:26)
Według niektórych doniesień brytyjskie służby musiały zlikwidować siatkę wcześniej niż miały to w planach, ponieważ na wniosek Amerykanów, poinformowanych o inwigilacji, władze pakistańskie aresztowały łącznika siatki Rashida Raufa, pochodzącego z Birmingham.
szejq (14:26)
rashida zatrzymali
Koniec z frostami i dlami, victerony, ciap ciapy i inne się załamią :dd
@up
AhahahahahahaHAHAEHAHEAHAHAHEHAHEHAEHAHEAHEHEHEHAH AHAHAHAHAHAHAH idiota
adhd?
Fajny ryj HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA8o8o8o8o 8o8o8o
pokazal go i nie widze tam nic strasznego. moj tez jest xD
@ Sebciooo
Jestemjeba!!!AnonimemIniepokaŻĘwammoddyhahahahahah ahahahahahahhashdhasjkdhasjldhkl"ajdk:asdjka:jkahnahahahahahahahhahhh!!!!!!!!!!!!!! !!1111111111111TYLKOBENDEMSIEMSMIECHOWALZINNYCHECH ECHE!111 :D :D :D :D :D 8o 8o 8o 8o 8o 8o
No jak nie raz tu ktoś wspominał, mały pies głośno szczeka.
Chciałbym widzieć Twoją minę jakby chłopak z takim ryjem Cię rozjebał w pół minuty :)
W szkole Ci nie mówili, że nie ocenia się ludzi po wyglądzie, ADHD? :X
Macieju, dalej jesteś z Any?! xD
xBardolekx
08-09-2009, 20:45
pół minuty powiadasz?xD
Przeczytaj drugi raz skoro nie jesteś pewny, czy tak napisałem
xBardolekx
08-09-2009, 22:42
nie nie, dobrze przeczytałem, ale bym sie z tym kłócił, ale okkkk ;D
nie nie, dobrze przeczytałem, ale bym sie z tym kłócił, ale okkkk ;D
chuj ci w dupe chuj nas to boli a twoj stary goli nogi
xBardolekx
09-09-2009, 07:06
http://szlafroczek.wrzuta.pl/audio/9DgxukjKe6s/mesajah_-_kazdego_dnia
special for u gremb <3
peace & love <3
Sebciooo
09-09-2009, 09:15
Etun xali
Sep 09 2009, 07:56:10 CEST Slain at Level 162 by Anastazia Danko, Bruce Issin, Elven Jaris, Foxies, Maun Talantar and Simoon Xelia.
Znow cos nie pyklo?:ssssss
Jezior666
09-09-2009, 10:42
Gratz akcji panowie xDDDDDDDDDDDDD
Etun, na morganie i tak wojny już nie będzie, przynajmniej na pewno russel, hiszpanie i raczej adde, Szwedzi w niej udziału brać nie będą, więc olej te pizdy lol :D
Lepiej kasę zachowaj na blessy, na innym serwerze może będzie oro xd
http://szlafroczek.wrzuta.pl/audio/9DgxukjKe6s/mesajah_-_kazdego_dnia
special for u gremb <3
peace & love <3
tez Cię lubie i NAPRAWDE SZANUJE grubasku :D
Trochę zaniedbałem forum, ale widziałem, że była kłótnia na temat Russela. Wiesz Wiszu dlaczego w ogóle Polacy odeszli od Avis? Bo Russel nie chciał się dzielić paymentami z wojny z Rise, a myślisz że jakby jakiś pajac napisał do Akona, Etera, albo kogoś innego z liderów to Oni by dali kasę? NI CHUJA!
Więc Eter i Akon zachowują się tak samo jak Russel, jeżeli mi nie wierzysz to spytaj się Akona czy odpali Ci coś z paymentów. Więc skończ pierdolić na Russela bo siedzisz z takimi samymi ludźmi w gildi.
Pozdro Od Kakejuska :*
napinacz.1.1.1
10-09-2009, 18:05
i pozwola ci pojsc na inq za drobna oplaca 200k hehehe
i pozwola ci pojsc na inq za drobna oplaca 200k hehehe
co jak co czarny na inq za free zabieral xD
Nie no, bez przypału, ja tam na forum widziałem, że flow płaci po 100k za serwis, reszta 200k...
Na kyrze poi idzie dla wszystkich po 120k, a dla swoich ludzi z gildii za darmo.
Kakejku, ale co się stało, że stajesz po stronie Russela? ^^"
Jakbyśmy my robili poi i inq to 100% za free mieliby wstęp swoi :)
Kakejku, ale co się stało, że stajesz po stronie Russela? ^^"
Po prostu już rzygam tym jak ludzie się napinają, a nie widzą tego, że u Nich w gildii jest to samo -.-
xBardolekx
10-09-2009, 19:28
Na kyrze poi idzie dla wszystkich po 120k, a dla swoich ludzi z gildii za darmo.
grasz tam?;] name plxor
czy Ciebie kakej popierdolilo...
zle Ci, brakuje Ci czegos?
nikt Cie nie trzyma, nie podoba sie droga wolna....
no chyba, ze chcesz rebelie robic postacia ktora dostales bo chciales grac...
przyjacielu moze on jedyny widzi co flow robi na morganie? Mieliscie wygrac i sie wyexpic and peace and love. a teraz przychodzi jakiś camel lub jego rl i cie wywala z expa bo bot charem chce bocic. Z servera dla ludzi robia prywatny server dla 100 osob. Przywileje maja ludzie z flow jakies nicki których nigdy nie widziałem, nawet expic się nie da. Abusuja na kazdym kroku, wojna juz nie trwa ponad 2 czy 3 miechy a tu dalej jak po wojnie, abusowanie, zabjianie, wymuszanie..
Trochę zaniedbałem forum, ale widziałem, że była kłótnia na temat Russela. Wiesz Wiszu dlaczego w ogóle Polacy odeszli od Avis? Bo Russel nie chciał się dzielić paymentami z wojny z Rise, a myślisz że jakby jakiś pajac napisał do Akona, Etera, albo kogoś innego z liderów to Oni by dali kasę? NI CHUJA!
Więc Eter i Akon zachowują się tak samo jak Russel, jeżeli mi nie wierzysz to spytaj się Akona czy odpali Ci coś z paymentów. Więc skończ pierdolić na Russela bo siedzisz z takimi samymi ludźmi w gildi.
dlaczego wchodzisz na vent skoro tak jest? do gadania z kumplami masz np. vent andrzeja, po co Ci vt gildi ktora jest taka sama jak gildia russela? ;>
malo Ci ze dostales chara za free? moze teraz byc chcial 5kk zeby sdkowac frosty?
zastanow sie co piszesz Kakej, bo wejdziesz an vt raz na 5 dni nie masz o niczym pojęcia a pierdolisz jak potłuczony...
Kakej, kiedy wbijasz na Puławy? :D
Heheh, patrzac na ten i Twoje poprzednie posty mysle ze chyba powinienes zostac poeta :d
sry za brak polskich znakow
@czarny i tak dalej
Juz w moim pozegnalnym poscie napisalem ze Akon zachowuje sie zupelnie tak jak Russel, tyle tylko ze jest bialy :dd Hipokryzja ftw ;p
[napinka=off]
dlaczego wchodzisz na vent skoro tak jest? do gadania z kumplami masz np. vent andrzeja, po co Ci vt gildi ktora jest taka sama jak gildia russela? ;>
malo Ci ze dostales chara za free? moze teraz byc chcial 5kk zeby sdkowac frosty?
zastanow sie co piszesz Kakej, bo wejdziesz an vt raz na 5 dni nie masz o niczym pojęcia a pierdolisz jak potłuczony...
Ja nie mówię, że jest mi źle etc. Ja wcale nie narzekam na władze we Flow, tylko w*****a mnie Wiszu jak pierdoli 3po3. No i co z tego że wejdę raz na 5dni na venta? I tak wiem co się dzieje. A to że dostałem chara to całkiem zajebiste zachowanie Akona i nic do Niego kurwa nie mam! TYLKO NAPISAŁEM DLACZEGO JA PIERDOLE POLACZKI ODESZŁY OD AVIS I SKĄD SIĘ WZIĘŁA NIENAWIŚĆ DO MURZYNA. Peace&Love
przyjacielu moze on jedyny widzi co flow robi na morganie? Mieliscie wygrac i sie wyexpic and peace and love. a teraz przychodzi jakiś camel lub jego rl i cie wywala z expa bo bot charem chce bocic. Z servera dla ludzi robia prywatny server dla 100 osob. Przywileje maja ludzie z flow jakies nicki których nigdy nie widziałem, nawet expic się nie da. Abusuja na kazdym kroku, wojna juz nie trwa ponad 2 czy 3 miechy a tu dalej jak po wojnie, abusowanie, zabjianie, wymuszanie..
Ale też nie wszyscy, jeszcze jak tam coś logowałem, to widziałem głównie napinaczów z unitas, albo te nowe mordy we flow, jakies evanne, migon xindy, palus satiny, rosi i takie tam ****usy xd
Ci starzy wyjadacze chyba się tym już znudzili ;D
Wiecznyodpoczynek
12-09-2009, 00:11
Wiesz, w czasie wojny jak pytałem Akona, czy mi kopnie hajs na blessy jak mi zbraknie (na dłuższe nieoddanie) to nie było problemu. Tak samo jak i pożyczanie większej kasy od Etera. Co więcej, nie widzę sensu, by psioczyć na Akona, a tym bardziej Etera, bo żyjemy w dobrej komitywie, ufając sobie wzajemnie. Poza tym ja bym nigdy nie napisał o to, by dostać swoją działkę z paymentów, bo primo - te pieniądze są śmieszne, secundo - było o tym już mówione, że możemy podzielić ten hajs i się pożegnać (jak widać nie wypaliło), tertio - nie sądzę, by taka rzecz była na miejscu.
Co więcej, Kakeju - w*****a Cię to, jak piszę? Szkoda, że nie potrafisz odnieść moich postów do tego, jakie głupoty pieprzą inni, a także odebrać ich ironicznego wydźwięku. :)
Napisałbym Ci coś jeszcze, ale nie mam zamiaru po Tobie jeździć, a tym bardziej pisać na tym forum.
Ciao. :)
xBardolekx
12-09-2009, 07:59
a ja Ci zwisu odpowiem tak !
Your Brute has crushed Wiszu.
2 experience points gained.
Zyga napisz mi na gg coś bo ne mam twego numeru po formacie
Ja mam twój numer tylko jak coś potrzebuje, haha xd
10080080
Ja mam twój numer tylko jak coś potrzebuje, haha xd
10080080
Ja bym tam nie podawal swojego numeru na forum publicznym, ale jak kto woli :D
http://img33.imageshack.us/img33/7220/paymentz.jpg
Smile
--- viov dodał 38 minut i 52 sekund później ---
http://img406.imageshack.us/img406/1493/vicek.png
--- viov dodał 47 minut i 50 sekund później ---
http://img36.imageshack.us/img36/816/norbi.jpg
dasz cos plz ?
__HAPPY_SVEN__
12-09-2009, 21:18
@up
Epic!!!
Ja bym tam nie podawal swojego numeru na forum publicznym, ale jak kto woli :D
lolando :D
A to dlaczego? Równie dobrze może ktoś wejść w mój profil -> informacje kontaktowe i ma to samo.
Chcesz to podam Ci nawet maila;
[email protected] a no i msna ziom to samo tylko hotmail.com
Koma niestety dla Vip'ów ;)
viov, najbardziej mi się spodobała końcówka: "Dodam jeszcze, jako wielbiciel Twój, że masz... "
o wy pyte!;D
Wiesz, w czasie wojny jak pytałem Akona, czy mi kopnie hajs na blessy jak mi zbraknie (na dłuższe nieoddanie) to nie było problemu. Tak samo jak i pożyczanie większej kasy od Etera. Co więcej, nie widzę sensu, by psioczyć na Akona, a tym bardziej Etera, bo żyjemy w dobrej komitywie, ufając sobie wzajemnie. Poza tym ja bym nigdy nie napisał o to, by dostać swoją działkę z paymentów, bo primo - te pieniądze są śmieszne, secundo - było o tym już mówione, że możemy podzielić ten hajs i się pożegnać (jak widać nie wypaliło), tertio - nie sądzę, by taka rzecz była na miejscu.
Co więcej, Kakeju - w*****a Cię to, jak piszę? Szkoda, że nie potrafisz odnieść moich postów do tego, jakie głupoty pieprzą inni, a także odebrać ich ironicznego wydźwięku. :)
Napisałbym Ci coś jeszcze, ale nie mam zamiaru po Tobie jeździć, a tym bardziej pisać na tym forum.
Ciao. :)
W czasie wojny na blessy. A ja napisałem tylko dlaczego polaczki odeszły od avis. KONIEC KROPKA.
W czasie wojny na blessy. A ja napisałem tylko dlaczego polaczki odeszły od avis. KONIEC KROPKA.
Ja wtedy to nawet nie wiedziałem co to morgana, ale domniemam, że o to, iż russel nie podzielił peymentów, czy się mylę? :confused:
grasz tam?;] name plxor
Nooo, człowieku dostałem od hiszpana 40 druida na faccu :D ale fragów to mogliby dać więcej :C
W sumie miałem niedawno 140~150++ kinę na kyrze za gpki, ale długo się nie nacieszyłem, kumpel, kumpla, kumpla hiszpana mnie wyjebał XD
Po prostu już rzygam tym jak ludzie się napinają, a nie widzą tego, że u Nich w gildii jest to samo -.-
Wyjebać lamusów, napinaczów i wszystkie nowe mordy to tak źle by nie było
chyba w dupe xD
odemnie kupiłes tez kine ;> co się nie chwalisz :D
xBardolekx
14-09-2009, 14:01
No jako ze pojawila sie troszke ciekawsza dyskusja to moge sie cos wypowiedziec na pewien temat.
Troche sie wstydze tu pisac i beda sie ze mnie smiac bo ludzie na tym forum sa naprawde ulomni no ale coz, raz mozna :)
No Kakej akurat ma racje w polowie swojej wypowiedzi. Mianowicie z tym, ze kasa dzielic sie nie bedziemy w taki sposob ze rozdajemy wszystko po rowno lub wg.
dokonan. Jest ona przeznaczona na ewentualna wojne. Update oddala troche to wizje choc server transfery moga ale nie musza cos namieszac
(choc tak na prawde nie wiem czy mozemy na cos liczyc). Oprocz wojny sa rownierz inne nadzwyczajen sytuacje o ktorych nie bede juz sie rozpisywal.
Ale podzialu kasy tak po prostu oczywiscie nie bedzie i uwierzcie mi, ze wiekszosc ludzi to rozumie.
Wojna wynikla moze i rzeczywiscie przez to ze zaczal sie temat podzialu kasy i uleglem presji paru znajomym zeby zaczac o tym gadac z russelem
jako ten ktory cos moze (teraz wiem ze to bylo bez sensu, i nawet powiedzialem to russelowi, ale wyszlo lepiej niz sie spodziewalem). Gadalismy dlugo,
i oczywiscie nic z tego nie wyszlo a jedynie to ze Russel chcial wiedziec nicki tych osob ktore tak pragna kasy. Chyba wiadomo do jakich celow :)
Ja nikogo nie wymienilem. Temat sie urwal ale stosunki miedzy nami juz nie byly takiee jak dawniej. W miedzy czasie zaczela pojawiac sie Aurea,
problem z Wadee. Ujme to tak, ze nie byl akceptowany przez czarnych kolegow za jego szybkie pg (bot oczywiscie, ale nikt nie mogl nam dac zadnych dowodow:)
Nie padl tylko dlatego ze bylem w Avis i tamci ludzie znali duzo osob w Arpens ze starych czasow. Ale oczywiscie Russel nie mogl tego przezyc.
Pozniej zaczelo sie robic goraca w miare zdobywania leveli przez auree, my od czasu kiedy oni przyszli planowalismy zeby ich od razu wyexmitowac.
Na poczatku byly to tylko plany. Ale gdy Adde zaczynal swoj popis na naszym serwerze my zaczelismy rozmowy z Rise naszymi starymi wrogami.
A no i taka ciekawostka: wszystko zaczelo sie po tym jak poszlismy z Jankiem na jego noobie (ja na eterze) robic mu level na tomby. Przyszlo dwoch szwedow,
zaczela sie standardowa klotnia o respa, zaatakowali raz akona, ja zaatakowalem ich. Oczywisice wiedzialem ze sytuacja byla napieta wiec stracilem pz.
Oni nie wiedziec czemu nie gonili mnie na poczatku (moze nie wiedzili dokladnie czy chca zaczac wojnetak szybko) no ale pozniej jak bieglem juz do
ank minalem duza ekipke szwedow. I wszystko zaczelo sie przedwczesnie troche, bo mielismy zrobic fajnego sneaka.
Podsumowujac: prawdziwym powodem wojny byl adde z ekipa. Dzieki niemu poznalem wielu nowych ludzi ze starego Rise i jestem mu za to bardzo wdzieczny :)
Dzieki niemu pozbylismy sie Russela i jego koleszkow. Szkoda troche wielu fajnych ludzi ktorzy juz raczej tu nie pograja. Jakby nie bylo, chwalac sie,
wg mnie nikt na tym serwerze nie osiagnal tego co my (3 powazne wygrane wojny z rzedu, oraz pierwsze powazne zjednoczenie polakow).
I wiadomo ze poruszyc trzeba temat furory bo wy nie ominiecie go na pewno.
Tak to dzieki nim w glownej mierze wygralismy, ale ja wam nie bronilem brac calej smietanki szwedow. Okazalismy sie po prostu sprytniejsi
a wy bogowie PvP gracie na otsach i udajecie ze wam sie to podoba i ze na tym juz nikomu nie zalezy.
No to troche wyjasnien i na koniec ataku. Pozdro
/eter
sorry za bledy
Co do osiagniec, to sadze ze stare dobre Avis gdy gral jeszcze steve nie bylo gorsze ze swoimi osiagnieciami :P
no i z tego co wiem to AKon raczej nei kupuje sobie samochodu za sprzedana kase z tibii (patrz russel) ;p
@up
Moze Russel kupuje auto za kase która sprzedał ale nie jak Vic który sprzedaje auto aby miec kase w grze. Pozdro
Gimli From Kazz
14-09-2009, 16:08
Pamietam jak jeszcze nie bylo sojuszu z którego zrodziło sie Flow to pomogłem kiedyś jednemu Polakowi (noob char oczywiscie) uciec z Tomba przed jakims pk z Kopen~ i pamietam jak usłyszałem (bo oczywiscie dostałem paymenta) żebym nie płacił bo oni niedługo znikną, i że nie wiedzą kogo gonili... Kogo? Tego oczywiscie sie nie dowiedziałęm i napewno nie dowiem :) Ale pamietam że wtedy wszystko już zmierzało do wojny, którą naszczęście wygrali Polcay :))
Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Ciotyflowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Ciotyflowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Ciotyflowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty Flowy To Cioty
Flowy Maja Super Pvp? A W Kazdej Walce Wpierdol... To Co Wy Pierdolice Poejeby, Idzice Sie Jebac Z Unitasami Cioty
up ty nie masz nic...
@jacek najpierw odpowiedz na poprzednie pytanie potem wyjasnie ci jak bez przeklenstw mozna z ciebie zrobic nic...
AsUs aKa PoKeMoN , tAk sAmO piSzeESz
AsUs aKa PoKeMoN , tAk sAmO piSzeESz
Byly sobie trzy pedały,
Byly sobie trzy pedały,
Takie kolorowe huje miały.
Ale przyszedl Gej Mały,
I rozj*bał akona dupe całą
Takie kolorowe pedały.
Ale przyszedl Gej Mały,
:baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::b aby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::bab y:
Byly sobie trzy pedały,
Byly sobie trzy pedały,
Takie kolorowe huje miały.
Ale przyszedl Gej Mały,
Takie kolorowe pedały.
Ale przyszedl Gej Mały,
:baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::b aby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::bab y:
Tu sie mylisz , za flow nie jestem lepiej wedlug mnie bylo podczas gdy Avis rzadzilo. Ale po prostu twoj idiotyzm mnie dobija internetowy napinaczu.
up ty nie masz nic...
@jacek najpierw odpowiedz na poprzednie pytanie potem wyjasnie ci jak bez przeklenstw mozna z ciebie zrobic nic...
Nie wiem jakie pytanie masz na mysli ale zapewniam Cie ze nie zrobisz ze mnie ''nic'' bo znam swoja wartosc
@mera
hmm nie czytasz niewygodnych pytan...
mozna sie spodziewac nie majac argumentow...
A moze po prostu nie czytam tego forum tak dokladnie jak kiedys, bo mnie juz to wszystko powoli przestaje w ogole interesowac?
A moze po prostu nie czytam tego forum tak dokladnie jak kiedys, bo mnie juz to wszystko powoli przestaje w ogole interesowac?
a moze zmaist sie tlumaczyc odpowiesz...
wypisujesz pierdoly do ktorych nie potrafisz sie odnisc
No jako ze pojawila sie troszke ciekawsza dyskusja to moge sie cos wypowiedziec na pewien temat.
Troche sie wstydze tu pisac i beda sie ze mnie smiac bo ludzie na tym forum sa naprawde ulomni no ale coz, raz mozna :)
No Kakej akurat ma racje w polowie swojej wypowiedzi. Mianowicie z tym, ze kasa dzielic sie nie bedziemy w taki sposob ze rozdajemy wszystko po rowno lub wg.
dokonan. Jest ona przeznaczona na ewentualna wojne. Update oddala troche to wizje choc server transfery moga ale nie musza cos namieszac
(choc tak na prawde nie wiem czy mozemy na cos liczyc). Oprocz wojny sa rownierz inne nadzwyczajen sytuacje o ktorych nie bede juz sie rozpisywal.
Ale podzialu kasy tak po prostu oczywiscie nie bedzie i uwierzcie mi, ze wiekszosc ludzi to rozumie.
Wojna wynikla moze i rzeczywiscie przez to ze zaczal sie temat podzialu kasy i uleglem presji paru znajomym zeby zaczac o tym gadac z russelem
jako ten ktory cos moze (teraz wiem ze to bylo bez sensu, i nawet powiedzialem to russelowi, ale wyszlo lepiej niz sie spodziewalem). Gadalismy dlugo,
i oczywiscie nic z tego nie wyszlo a jedynie to ze Russel chcial wiedziec nicki tych osob ktore tak pragna kasy. Chyba wiadomo do jakich celow :)
Ja nikogo nie wymienilem. Temat sie urwal ale stosunki miedzy nami juz nie byly takiee jak dawniej. W miedzy czasie zaczela pojawiac sie Aurea,
problem z Wadee. Ujme to tak, ze nie byl akceptowany przez czarnych kolegow za jego szybkie pg (bot oczywiscie, ale nikt nie mogl nam dac zadnych dowodow:)
Nie padl tylko dlatego ze bylem w Avis i tamci ludzie znali duzo osob w Arpens ze starych czasow. Ale oczywiscie Russel nie mogl tego przezyc.
Pozniej zaczelo sie robic goraca w miare zdobywania leveli przez auree, my od czasu kiedy oni przyszli planowalismy zeby ich od razu wyexmitowac.
Na poczatku byly to tylko plany. Ale gdy Adde zaczynal swoj popis na naszym serwerze my zaczelismy rozmowy z Rise naszymi starymi wrogami.
A no i taka ciekawostka: wszystko zaczelo sie po tym jak poszlismy z Jankiem na jego noobie (ja na eterze) robic mu level na tomby. Przyszlo dwoch szwedow,
zaczela sie standardowa klotnia o respa, zaatakowali raz akona, ja zaatakowalem ich. Oczywisice wiedzialem ze sytuacja byla napieta wiec stracilem pz.
Oni nie wiedziec czemu nie gonili mnie na poczatku (moze nie wiedzili dokladnie czy chca zaczac wojnetak szybko) no ale pozniej jak bieglem juz do
ank minalem duza ekipke szwedow. I wszystko zaczelo sie przedwczesnie troche, bo mielismy zrobic fajnego sneaka.
Podsumowujac: prawdziwym powodem wojny byl adde z ekipa. Dzieki niemu poznalem wielu nowych ludzi ze starego Rise i jestem mu za to bardzo wdzieczny :)
Dzieki niemu pozbylismy sie Russela i jego koleszkow. Szkoda troche wielu fajnych ludzi ktorzy juz raczej tu nie pograja. Jakby nie bylo, chwalac sie,
wg mnie nikt na tym serwerze nie osiagnal tego co my (3 powazne wygrane wojny z rzedu, oraz pierwsze powazne zjednoczenie polakow).
I wiadomo ze poruszyc trzeba temat furory bo wy nie ominiecie go na pewno.
Tak to dzieki nim w glownej mierze wygralismy, ale ja wam nie bronilem brac calej smietanki szwedow. Okazalismy sie po prostu sprytniejsi
a wy bogowie PvP gracie na otsach i udajecie ze wam sie to podoba i ze na tym juz nikomu nie zalezy.
No to troche wyjasnien i na koniec ataku. Pozdro
/eter
sorry za bledy
KLEN NA PREZYDENTA !!!!! :* <3
p.s wyzdrowiałem, więc na browar można lecieć : P
Wiecznyodpoczynek
15-09-2009, 22:42
Ehhh, miałem już tu nie pisać, ale no nie mogę, hahaha.
Co za żałosny przejaw hipokryzji, haha. Nie tak dawno broniłeś się niezwykle zaciekle przed tym, że nie chciałeś wyjebać swoich "dawnych ziomków" z serwera, inni pisali, że miałeś jakąś tam pozycję, ale żeby napisać prawdę i trochę konkretów odwagi nie styka?
Mam dla ciebie radę - czasem lepiej jest milczeć i udawać idiotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości. :)
Miłego wieczora!
PS. <Czeka na pojazdy od greboli, asusów i serowelów>
J.Rabbit
15-09-2009, 22:53
Mam dla ciebie radę - czasem lepiej jest milczeć i udawać idiotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości. :)
mistrz po prostu ;d
@Lavi0 aka pedobear: nic nie slychac
o nie Kakej mnie podglądał !!
mistrz po prostu ;d
@Lavi0 aka pedobear: nic nie slychac
Morda paziu? ;d To nie ja śpię z różowymi pluszakami w swojej różowej piżamce. (Sorry, ale musiałem to napisać)
Endrju88
16-09-2009, 09:09
Śmiem twierdzic co innego :P Miodek nadrabiam zaległości z Bleacha. Juz 93 odcinek.
J.Rabbit
16-09-2009, 09:29
Morda paziu? ;d To nie ja śpię z różowymi pluszakami w swojej różowej piżamce. (Sorry, ale musiałem to napisać)
Nie różowy tylko łososiowy, a tak poza tym jest zielona. Nie zapomnij założyć pampersa jak wyjdziesz z domu żeby koledzy się znów nie śmiali, że coś Ci nogawką wylatuje.
@Endrju88: Jesteś dumą powiśla!
Nie różowy tylko łososiowy, a tak poza tym jest zielona. Nie zapomnij założyć pampersa jak wyjdziesz z domu żeby koledzy się znów nie śmiali, że coś Ci nogawką wylatuje.
Znasz to z autopsji? :D Dzięki za radę, ale niestety ona nie pasuje do mnie ni w 5 ni w 10. Więc pozdrów kolegów. ;D High FIVE!
J.Rabbit
16-09-2009, 09:42
Znasz to z autopsji? :D Dzięki za radę, ale niestety ona nie pasuje do mnie ni w 5 ni w 10. Więc pozdrów kolegów. ;D High FIVE!
Ahh myślałem, że wymyślisz coś bardziej twórczego. Wiszu style się udziela nawet w Kębłowie. RUB ON YA TITTIES! ( o )( o )
http://img34.imageshack.us/img34/3900/291ec4340000de97.jpg (http://img34.imageshack.us/i/291ec4340000de97.jpg/)
Chris Breezy przegiąłeś, nikt nie posunął się tak nisko jeśli chodzi o obelgi.:( Jeśli nie zaprzestaniesz tego, to będę Cię ŚLEDZIŁ (plump plump) na NK'a! :o
@Whisper
Dobrzeee, ja teraz na 237 jestem. ;d
J.Rabbit
16-09-2009, 11:21
Chris Breezy przegiąłeś, nikt nie posunął się tak nisko jeśli chodzi o obelgi.:( Jeśli nie zaprzestaniesz tego, to będę Cię ŚLEDZIŁ (plump plump) na NK'a! :o
@Whisper
Dobrzeee, ja teraz na 237 jestem. ;d
Lamborghini breezy and Rob the deezy makin dat peezy.
Ehhh, miałem już tu nie pisać, ale no nie mogę, hahaha.
Co za żałosny przejaw hipokryzji, haha. Nie tak dawno broniłeś się niezwykle zaciekle przed tym, że nie chciałeś wyjebać swoich "dawnych ziomków" z serwera, inni pisali, że miałeś jakąś tam pozycję, ale żeby napisać prawdę i trochę konkretów odwagi nie styka?
Miłego wieczora!
PS. <Czeka na pojazdy od greboli, asusów i serowelów>
Jak sam napisałeś, lepiej jest milczeć i udawać idiotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości... Tudzież po tym jak parę osób Cię zgasiło, bo najzwyczajniej pierdolisz od rzeczy to nie pisałeś w ogóle :)
A jeśli chociaż raz Ci pojechałem po starej czy czymkolwiek takim jak gremb czy asus to mi to znajdź, bo znowu złotko pierdolisz farmazony.
Endrju88
16-09-2009, 15:12
@Endrju88: Jesteś dumą powiśla!
Nie jestem z powiśla ćwoku z Puław (wtf?) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
o nie Kakej mnie podglądał !!
Ofc, zdarza się, chciałem zobaczyć Twoją twarz, bo cały czas Bardol o niej pisze : P
xBardolekx
16-09-2009, 16:45
wcale, że nie cały czas -.- już tu w ogóle nie piszę... 'za niski poziom'*
*- w '' oznaczony tekst, na który czekam na riposte !
wcale, że nie cały czas -.- już tu w ogóle nie piszę... 'za niski poziom'*
*- w '' oznaczony tekst, na który czekam na riposte !
przyganiał kocioł garnkowi .....
Brandom Peich Aka PECH
Sep 17 2009, 07:51:40 CEST Killed at Level 93 by Etun Xali.:D
AHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAH AHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHA HHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHH AHAHHA
AHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAH AHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHA HHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHH AHAHHA
AHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAH AHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHA
AHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAH AHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHA
gz softów 8o8o8o
hahahahahahaha rycze ze smiechu XDDD etun waleczne serce poskładał solo wilekiego frajera xD
Z softami bez blessów? Gz napinaczu :D
No cóz moge powiedziec stracilem softy bo nie kupiłem bless bo ostatynimi czasy mialem duzy problem z Internetem i poprostu zapomnialem , osobiscie nie płacze za tymi softami ale boli mnie to ze etun i sarkfis? zarobili na tym no cóz bywa moj bład ktory juz sie nie powtorzy...
@ Grebol frajera znajdz sobie w rodzinie :)
@ Araeth Spoko ja sobie tez softy odbije na dniach wiec nie ma wielkiego szału
POZDRO ETUN ;]
15:40 Brandon peich [92]: KURWA
15:40 Brandon peich: »Sorry ;/
15:40 Brandon peich [92]: DZIEKI ZIOMEK
15:40 Brandon peich [92]: kurwa ja za toba bylem
15:40 Brandon peich: »jaklto
15:40 Brandon peich: »jakto?
15:40 Brandon peich [92]: tak kto
15:40 Brandon peich [92]: chcialem
15:40 Brandon peich [92]: zebys wrocil
15:40 Brandon peich: »Utani Gran Hur ""Etun Etun
15:40 Brandon peich: »no wiem
15:40 Brandon peich: »nie moge teraz pisac
15:40 Brandon peich [92]: zajebisicwe ze mi softy wyjebalo
15:40 Brandon peich [92]: oddasz to etun :)
15:40 Brandon peich [92]: ?
15:40 Brandon peich: »chyba nie
15:40 Brandon peich: »i tak hunted
15:40 Brandon peich: »;/
15:40 Brandon peich [92]: KURWA OATRZ GADASZ ZE MNA JAK KOLES NA VT
15:40 Brandon peich [92]: I JEST SPOKO
15:40 Brandon peich [92]: I MNIE U*******ASZ
15:40 Brandon peich [92]: spoko etun pozdro
Gdybyś za nimi nie płakał NIC byś nie napisał do Etuna ^^
Gdybyś za nimi nie płakał NIC byś nie napisał do Etuna ^^
Czy ja Pisalem matole "Plis etun oddaj mi softy proszeeee " Napisalem poprostu czy mi je odda bo miec softy a nie miec to chyba jest roznica co nie?
Endrju88
17-09-2009, 19:40
I tak Etun bedzie lizal dupe zeby byc free :P
I tak Etun bedzie lizal dupe zeby byc free :P
Gdyby mial lizać raczej by go nie zabił
przynajmniej mi się tak wydaje
No cóz moge powiedziec stracilem softy bo nie kupiłem bless bo ostatynimi czasy mialem duzy problem z Internetem i poprostu zapomnialem , osobiscie nie płacze za tymi softami ale boli mnie to ze etun i sarkfis? zarobili na tym no cóz bywa moj bład ktory juz sie nie powtorzy...
@ Grebol frajera znajdz sobie w rodzinie :)
@ Araeth Spoko ja sobie tez softy odbije na dniach wiec nie ma wielkiego szału
POZDRO ETUN ;]
No wiadome odrobisz to na dniach ;) allegro zbilża ludzi8o
hahaahahahah jaki zal z ciebie rycie jak chuj xDDD zabił cie i odda tobie loota? nie ma to jak 80% flow - noobstwo. Tyle
No wiadome odrobisz to na dniach ;) allegro zbilża ludzi8o
Pojebie jeszcze nic nie kupiłem ani nie kupie na allegro nic zwiazanego z Tibia pozdro Patałachu =]
--- kamba dodał 2 minut i 3 sekund później ---
hahaahahahah jaki zal z ciebie rycie jak chuj xDDD zabił cie i odda tobie loota? nie ma to jak 80% flow - noobstwo. Tyle
To dlaczego te nooby wyjebaly cie z servera ;< ? Czlowieku ogarnij zycie bo ladnie masz najebane w bani a po drugie stara powinna dac ci na imie "Skonczony" SIEMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Pojebie jeszcze nic nie kupiłem ani nie kupie na allegro nic zwiazanego z Tibia pozdro Patałachu =]
wmawiaj sobie ;)
Co jak co brandom, ale ty jesteś naprawdę prze-nieogarem, z szacunkiem do całej reszty Twoich kumpli ;)
Wiecznyodpoczynek
18-09-2009, 00:59
Gdyby mial lizać raczej by go nie zabił
przynajmniej mi się tak wydaje
Gdybyś posłuchał go na VT zmienił byś nieco zdanie. :)
Edit:
@ Andrzej
Etun nie będzie płakał na vt, bo mu konto usunęli.:P
Co jak co brandom, ale ty jesteś naprawdę prze-nieogarem, z szacunkiem do całej reszty Twoich kumpli ;)
Ale za to ty jestes kurwa ogar roku walczyl w jednej wojnie w swoim tibijskim zyciu i proboje byc fajny... Mam na ciebie wyjebane co ty o mnie sadzisz , nie znasz mnie wiec Chuj ci w dupe... A co do softow dzisiaj przyszly mi z ALLEGRO :) 08:35 You see a pair of soft boots (faster regeneration) that has energy for 236 minutes left.
It weighs 8.00 oz.
To dlaczego te nooby wyjebaly cie z servera ;< ? Czlowieku ogarnij zycie bo ladnie masz najebane w bani a po drugie stara powinna dac ci na imie "Skonczony" SIEMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Poprawka! Nie te "nooby" tylko ktoś inny, ale nie chce drążyć tematu.
Ty byłeś, jesteś i KURWA będziesz jebanym pionkiem z Flow.
Signed.
Pozdruffki od Kakejka
Signed.
Pozdruffki od Kakejka
No najebane masz dobrze :)
Ta chciałem zapłacić ale Ahmed się nie zgodził i dupa ;/
no teraz to wina wielblada. coz, zdaj sobie sprawe z prostego faktu, ze nikt cie tu nie chce :) i skoncz juz lizanie bo w koncu sie gownem zachlysniesz:<
no teraz to wina wielblada. coz, zdaj sobie sprawe z prostego faktu, ze nikt cie tu nie chce :) i skoncz juz lizanie bo w koncu sie gownem zachlysniesz:<
<33333333333333333333333333
Ale za to ty jestes kurwa ogar roku walczyl w jednej wojnie w swoim tibijskim zyciu i proboje byc fajny... Mam na ciebie wyjebane co ty o mnie sadzisz , nie znasz mnie wiec Chuj ci w dupe... A co do softow dzisiaj przyszly mi z ALLEGRO :) 08:35 You see a pair of soft boots (faster regeneration) that has energy for 236 minutes left.
It weighs 8.00 oz.
a ty rozprułeś się na pół serva i kazdy Cię ma za szmate wiec? Gz frajerze
Signed.
Pozdruffki od Kakejka
Haha, leżę! Aż sobie to w podpis dam XDD
J.Rabbit
18-09-2009, 16:02
A co Etun miał robić innego? Powiedzieć Akonowi: "Dobra chuju słuchaj chce się wypłacić."
Endrju88: "Ćwoku" to do taty apropos.
Robert - Proud student of UMCS LUBLIN :D::D:D:D:D
Robert - Proud student of UMCS LUBLIN :D::D:D:D:D
UMCS rox : )
A co Etun miał robić innego? Powiedzieć Akonowi: "Dobra chuju słuchaj chce się wypłacić."
Endrju88: "Ćwoku" to do taty apropos.
Ćwoku to do największego pazia z Puław :p
Andrzej to mój znajomy na n-k więc będę go bronić TY BARBARZYŃCO !
J.Rabbit
18-09-2009, 18:45
Ćwoku to do największego pazia z Puław :p
Andrzej to mój znajomy na n-k więc będę go bronić TY BARBARZYŃCO !
Do pietii? :D Poza tym mnie też masz w ziomkach na nk. A co do umcsu to tylko rok tam zabawie także Etun uważaj - za rok będę!
Endrju88
19-09-2009, 09:40
Uuuu Roberto, nie masz juz konstruktywnego pojazdu na mnie to na tate wchodzisz? SHAME ON YOU !!! Sciagaj wowa i fife to Ci kolana obije Wasylem.
Sciagaj wowa i fife to Ci kolana obije Wasylem.
A Ty Andrzeju sciągaj spodnie :evul:
a ty rozprułeś się na pół serva i kazdy Cię ma za szmate wiec? Gz frajerze
frajer to twoj stary ze cie zrobil kolego.. :) , a i powiedz mi w jaki sposob sie rozprułem ?
--- kamba dodał 3 minut i 5 sekund później ---
na wieksza wypowiedz cie niestac cioto? ;(;(;(
boisz sie ze zostaniesz wyjebany z flow8o
kakej jedyna osoba ktora powiedziala prawde z flow
Czlowieku co ty pierdolisz HAHAHAHA , a co do kakeja to mam na niego wyjebane proste ;))
Gustaw_konrad
20-09-2009, 00:48
kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamień. (flow -> furora)
A ty kamba nie jesteś pionkiem? pokaż to. Póki co to nic nie pokazałeś i nic kurwa nie pokażesz.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.