Pokaż pełną wersje : Hyde Park
J.Rabbit
25-02-2009, 17:54
Oro na noobach.
jakie staty?
15x, Ty juz wiesz o co chodzi ;]
15x, Ty juz wiesz o co chodzi ;]
juv(d)e wpierdol w pilke dzis...
Jawor131
25-02-2009, 18:57
Liverpool mighty wpierdol dostanie dziś
Dla mnie tam ulubiony klub to Unia Tarnow ;P
Arav_ras
25-02-2009, 21:26
:baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::b aby::baby::baby:
Wyzwiska powiedz mi to z bliska
Poczujesz jak się grubo pizga
Ja jestem grubas ty jesteś cienias
Czeka na ciebie kutas do zrobienia
:baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::b aby::baby::baby:
No dobry tede :D a napewno lepszy niz głupie teksty o starych
JUVE PRZEGRA :PPPPPPP 2 bramkami jak nic
juv(d)e wpierdol w pilke dzis...
Póki co 1:0, ale grają na wyjeździe, nie jest źle. Ciśniemy angoli, a gdyby wynik się utrzymał, to u siebie i tak nie powinniśmy mieć problemów ; P
@edit
Real to jeden z najbardziej znienawidzonych przeze mnie klubów, zaraz za Milanem i Arką ;D Głównie przez takich piłkarzy jak Ronaldo, w przypadku Realu, i Inzaghi - największa ciota i najbardziej znienawidzony przeze mnie piłkarz za jego styl gry ;p
FORZA JUVE :cup: ;DDD
MalutkiDrut
25-02-2009, 22:31
Nie dziwie ze nienawidzisz realu jak sie kompletnie nie znasz ale pozdro ;))
A Ty mi jeszcze nie powiedziales kim jestes?
Nie dziwie ze nienawidzisz realu jak sie kompletnie nie znasz ale pozdro ;))
Ja się kompletnie nie znam? Myślę, że mogę zaryzykować stwierdzenie, iż czytałem Piłkę Nożną, Bravo Sport i grałem z kumplami na boisku jak ty jeszcze na kupe mowiłeś papu ;;;
Ja się kompletnie nie znam? Myślę, że mogę zaryzykować stwierdzenie, iż czytałem Piłkę Nożną, Bravo Sport i grałem z kumplami na boisku jak ty jeszcze na kupe mowiłeś papu ;;;
chyba BRAVO GIRL :p:p:p
Antonioo
25-02-2009, 22:48
jakie staty?
Hm, było dobrze. Przyszedl Miodu i sie zjebało :P
Ja czytam bravogirl i wyjebujcie
Całuje
Kakej~
Maax'ior
25-02-2009, 23:04
@Up
Dziewczynka!
Maax'ior
26-02-2009, 00:13
Kapricho's messenge from tibia.com FORUM:
Yes, seriously you are hunted by me.
If you want to smell freedom...
30k, Svargrond dp
___
czyżby hunted od Avis ehehehe ^^
Edit: chyba jakiś JOKE
Antonioo
26-02-2009, 00:58
@up
Fajnie masz
xBardolekx
26-02-2009, 07:23
Kapricho's messenge from tibia.com FORUM:
Yes, seriously you are hunted by me.
If you want to smell freedom...
30k, Svargrond dp
___
czyżby hunted od Avis ehehehe ^^
Edit: chyba jakiś JOKE
to czekaj zaraz kogoś ogarniemy z furory na twojego chara i będziemy orać razem..
Antonioo
26-02-2009, 07:57
W sumie to po co kogos z furory skoro u nas na vt byly komenty "Dajcie chara" ahahah :D
Maax'ior
26-02-2009, 09:10
Coś ty.. Normalnie będe grał ^^ Tym bardziej, że to bez powodu
Coś ty.. Normalnie będe grał ^^ Tym bardziej, że to bez powodu
Ty stary ale nie łam sie,
bedzie dobrze
trzymam kciuki..
xBardolekx
26-02-2009, 13:54
nie z niego mam pompe tylko z abcoków którzy uwazaja że tylko furora nami gra
Ja tam mam wyjebane kto wami gra , ja to bym chcial tylko zebyscie przejebali ta wojne nie z celow aby lepiej sie gralo na servie etc. bo na ta gre mam od dawna wyjebane ale zebyscie poczuli sie tak jak niekotre osoby co walczyli w wojnie przeciwko kopengasa a potem, zostali zwyczajnie wyhujani pozdro
dobrzeeeeeeeeee xddddddd
Ja tam mam wyjebane kto wami gra , ja to bym chcial tylko zebyscie przejebali ta wojne nie z celow aby lepiej sie gralo na servie etc. bo na ta gre mam od dawna wyjebane ale zebyscie poczuli sie tak jak niekotre osoby co walczyli w wojnie przeciwko kopengasa a potem, zostali zwyczajnie wyhujani pozdro
nawet jak przegramy to kto nas wyhuja?
nikt ale za glupi jestes zeby to pojac
po tych glupotach ktore napisales to nawet chcialbym zebys wygral...
wiesz dlaczeo? bo chcialbym przeczytac co napiszesz jak juz dasz sie wyhujac drugi raz...
nawet nie stac cie na to zeby napisac kim grasz... i ciezko stwierdzic ktorym z frajerow jestes...
zly dotyk boli przez cale zycie, tibia tego nie wyleczysz
@Jacus jaki byl wynik?;]
Frajera to masz w majtkach kolego albo znajdz sobie takiego w rodzinie ;))., jak ja moge cos wygrac jezeli ja w te pixele nie gram ? Ja tylko mowie jakie sa moje odczucia co do was pozdro ;)
na szukanie w rodzine nie masz szans bo nie przypominam sobie zebysmy razem karpia jedli...
nie grasz czyli gowno znaczysz gowno robisz a tylko smierdzisz...
i jeszcze cos do nas czujesz...
popros mame niech przewietrzy klatke...
o jaaa :D i wy pisaliście że to ja zachowuje sie jak dzieciak... :p:p:p
Użytkowników czytających ten temat: 6 (zarejestrowanych: 5, gości: 1)
;p
Jawor131
26-02-2009, 16:56
Ahmed~,arcano~,dona natroni a po drugiej stronie asong i last aego
No gratuluje Avis fragow szkoda tylko ze po zabiciu odrazu defensik ;(
Jawor131
26-02-2009, 17:15
Mudry mor , Letko , Adam Ziomus nie ladnie szarowac/trejdowac acc : /
Mudry mor , Letko , Adam Ziomus nie ladnie szarowac/trejdowac acc : /
IKE CAPONE + ahahahahahah
Nie widze innej możliwości na rozdanie tych banów niż ta, że czarnuch spotkal sie z CMem w Burger Kingu i postawil mu obiad, a przy okazji pogadali.
Jawor131
26-02-2009, 18:28
Dlaczego tak sadzisz Jacku? Może po prostu nieuczciwie grali czyt.Szarowali konto tudzież kupowali / sprzedawali
Dajta filmik z dzisiejszej akcji
Nieuczciwie? To dlaczego naprzyklad Kinia bana nie dostala co ? i wez skoncz takie pierdolenie
Kino_000
26-02-2009, 19:15
Lol, przeciez Cm to rl tata russela wiec o co wam chodzi ? ; o
MalutkiDrut
26-02-2009, 20:56
o jaaa :D i wy pisaliście że to ja zachowuje sie jak dzieciak... :p:p:p
Przypomniec twoje opowiadania jakiej to elo laski nie masz, ze koledzy zazdroszcza?
Przypomniec twoje opowiadania jakiej to elo laski nie masz, ze koledzy zazdroszcza?
zamknij pizde frajerze pierdolony , jerstes dla mnie kurwa pluszowym pyciem i zamknij pysk. idz kurwa do lozka bo stary cie wola
przynajmnije ja mam a ty kurwa dalej roczko sie bawisz.... ahahaha masz pewnie ryj zjebany ze wypominasz takie cos komus. stara pewnie karmiła cie z procy dlatego dziewczyny nie chco do ciebie lazic
Antonioo
26-02-2009, 22:00
BANOWAC BANOWAC
I tak nie wygracie :D
No chyba, ze poleci wieeele osob
Maax'ior
26-02-2009, 22:01
Kurwa ziomek nie widzisz ze oni maja z ciebie pompe ;| , ja pierdole nie rob z siebie pajaca i kogo to kurwa obchodzi ze jakis kapricho wyjebal ci mega pajament na tego mega 50 najta Njus dnia _/
Kto Cię pytał o zdanie?
Ze mnie mają pompe? To ja mam pompe z tego kapricho i z tego paymencika, który jest oczywiście ŻARTEM.
Edit: Wiem, że mój char jest mega. Twoje chary nawet z 200 lvlem nie będa mu równe!
Feb 26 2009, 13:47:36 CET Died at Level 246 by a frost dragon
Feb 26 2009, 13:26:10 CET Died at Level 248 by a frost dragon
O co chodzi?
Inrzynier
26-02-2009, 22:06
OWRZ kozaku, "nie chco", "roczko", całkiem nieźle haha. CHAM ZE WSI WYJDZIE, WIES Z CHAMA NIGDY.
MalutkiDrut
26-02-2009, 22:18
Ponizyles tylko sam siebie, Twoje pelne bledow wypowiedzi jakos mnie nie bola.
btw. Twoja stara robi wjazd bezdomnym na chate xd
Happy?
Kino_000
26-02-2009, 22:19
Powiem, tak:
Feb 26 2009, 13:47:36 CET Died at Level 246 by a frost dragon
Feb 26 2009, 13:26:10 CET Died at Level 248 by a frost dragon
O co chodzi?
Myślę iż Victeron padł 2x od frost dragona.
OWRZ kozaku, "nie chco", "roczko", całkiem nieźle haha. CHAM ZE WSI WYJDZIE, WIES Z CHAMA NIGDY.
a czy cie to kurwa boli ze nie uzywam ''alt" ?? jesli masz kurwa problem z roczytaniem roczko a rączką to kurwa chodz czesciej do szkoly
Inrzynier
26-02-2009, 22:47
Jak ty uzywasz alta zeby z "o" zrobić "ą", to pozdro, poćwicz.
Ponizyles tylko sam siebie, Twoje pelne bledow wypowiedzi jakos mnie nie bola.
btw. Twoja stara robi wjazd bezdomnym na chate xd
Happy?
taki kurwa kozak to davaj mi swoj nick i zobacyzmy czy bedziesz taki rozgadany, wgl wyszedles juz z rooka ? jestes noobem i tyle
a co do czego >? bezdomni ? chata ? pfff lecz sie pierdolcu
Jak ty uzywasz alta zeby z "o" zrobić "ą", to pozdro, poćwicz.
a kurwa w esach jak piszesz młokosie ??
a sry trzeba miec kome wpierw
masz kurwa nick inzynier ? co najwyzej smietnikarz mozesz byc
Inrzynier
26-02-2009, 22:51
To twojo dziewczyne musi kryncic jok ji tak piszesz eski. Ja pisze "a" zamiast "ą", matole.
To twojo dziewczyne musi kryncic jok ji tak piszesz eski. Ja pisze "a" zamiast "ą", matole.
matole ? matke widzisz przedemną ze tak do mnie gadasz ?
MalutkiDrut
26-02-2009, 23:04
Nawet jesli podalbym ci nick- co z tego?
Zabijesz mnie swoim pro charem? Jak ty nawet kolegow nie masz, nie mowiac o przyjaciolach.
Jeszcze nie zauwazyles, ze jestes tutaj nie lubiany? Wiem, ze piszac posty na carlinie, czujesz sie jak kot srajacy na pustyni, ale troche kultury ;)
Nie wiem czy zauwazyles, ale to z bezdomnym i domem bylo ironia xd
edit:
przynajmnije ja mam a ty kurwa dalej roczko sie bawisz.... ahahaha masz pewnie ryj zjebany ze wypominasz takie cos komus. stara pewnie karmiła cie z procy dlatego dziewczyny nie chco do ciebie lazic
Chco chco
Maax'ior
26-02-2009, 23:11
@Miskowiec
Nie będe się zniżał do twojego poziomu. Czyli - (czyt. minus)
Dalsza konwersacja z tobą nie ma sensu. Nie pisz już na mój temat, bo twoje wypowiedzi z błędami ortograficznymi będa ignorowane.
Nawet jesli podalbym ci nick- co z tego?
Zabijesz mnie swoim pro charem? Jak ty nawet kolegow nie masz, nie mowiac o przyjaciolach.
Jeszcze nie zauwazyles, ze jestes tutaj nie lubiany? Wiem, ze piszac posty na carlinie, czujesz sie jak kot srajacy na pustyni, ale troche kultury ;)
Nie wiem czy zauwazyles, ale to z bezdomnym i domem bylo ironia xd
edit:
Chco chco
a co kurwa taki ulomny jestes ze nie umiesz rozczytac ?? chco a chcą ? nie dziwie sie pewnie masz rozum po starych.. a tak wgl przyganial kociol garnkowi
pff przyjaciolach dobre hahahah
Maax'ior
26-02-2009, 23:16
Lech 1:2 Udinese
jo nio potrafio rozczyto chco no chca
ty jestes pojebany i tyle
Maax'ior
26-02-2009, 23:21
Dobra już nie przezywam nikogo. PEACE & LOVE
Inrzynier
26-02-2009, 23:28
a co kurwa taki ulomny jestes ze nie umiesz rozczytac ?? chco a chcą ? nie dziwie sie pewnie masz rozum po starych.. a tak wgl przyganial kociol garnkowi
pff przyjaciolach dobre hahahah
Jak miał napisać? Przyjacielach? HAHAHHA Oj ty tępy chuju. CHCIOLES błysnąć , a tu zonk :(
Chelidoni
26-02-2009, 23:29
Wy wszyscy jesteście pojebani... was nie mozna karac was, was trzeba leczyc...
@OWRZ do szkoly kurwa matole jebany naucz sie pisac poprawnie albo nie wypowiadaj sie na publicznych forach, bo błędy typu "chco" itp na mnie nie robia wrazenia ale przeczyta jedno dziecko z 2 i sie nauczy pisac "po Twojemu".
@Miskowiec. Kurwa czlowieku skoro masz takie wyjebane na tibie to na chuja wchodzisz i postujesz na forach o takiej tematyce? pojebalo wam sie w dupach. Leczysz kompleksy? Napisz do bravo girl tam ktos napewno Ci pomoze...
Gimli From Kazz
26-02-2009, 23:58
Po prostu nie moge sie powstrzymać
Pozdrowienia dla wszystkich fanów realu!! :P
BORN TO BE THE REDS
btw. nie poraz pierwszy czarny zadziałał w taki sposób :/
Maax'ior
27-02-2009, 07:56
JUPI !
Za 2 dni (01 Marca 2009) Znikają bany.. Będzie ostro
Jawor131
27-02-2009, 08:35
Nieuczciwie? To dlaczego naprzyklad Kinia bana nie dostala co ? i wez skoncz takie pierdolenie
Widocznie Kinia gra sam swoim charem a Flow oszukuje
J.Rabbit
27-02-2009, 08:36
JUPI !
Za 2 dni (01 Marca 2009) Znikają bany.. Będzie ostro
z tej ekipy odbanowych ogarnia tylko pare osob ,watpie zeby reszta dala chary furorze z warningiem do delete.
Gustaw_konrad
27-02-2009, 09:46
Widocznie jestes pierdolniety
edit:
Irio Cado
Feb 27 2009, 09:18:50 CET Killed at Level 75 by Lhoptic
and by Raistlin Firearrow
Raistlin~
Feb 27 2009, 09:35:25 CET Killed at Level 129 by Druid Carlos
and by Eter Rael
czary mary twoja stara to twoj stary
Wiecznyodpoczynek
27-02-2009, 12:27
matole ? matke widzisz przedemną ze tak do mnie gadasz ?
Bez kitu, zastanawiałeś się, czemu matka cię nie połknęła, gdy miała ku temu okazję?
I co teraz mi po matce pojedziesz? Czy powiesz, bym podał nick postaci?
Podaj swój jak taki pro jesteś.
Bez kitu, zastanawiałeś się, czemu matka cię nie połknęła, gdy miała ku temu okazję?
I co teraz mi po matce pojedziesz? Czy powiesz, bym podał nick postaci?
Podaj swój jak taki pro jesteś.
a po chuj Ci to ? jestes frajerem i zostaniesz frajerem
Wiecznyodpoczynek
27-02-2009, 14:01
a po chuj Ci to ? jestes frajerem i zostaniesz frajerem
Po chuj, to pingwin w wodzie stoi, albo twoja stara bierze do ust.
A frajerem jest twój stary, bo nie miał odwagi udusić cię twoją własną pempowiną.
Elesar Inferno
27-02-2009, 15:12
ahahahahahahahahahahahahahahahahadedzhbaha
Maax'ior
27-02-2009, 16:15
Muiahahhahahahahaha
PojechaŁ Cie
Nie Mogeeee Ahhahaahhahuauhauhahua Siadlooo Ci Xddddddddddd
Jawor131
27-02-2009, 16:29
Widocznie jestes pierdolniety
l
Ojj Polacy dostalo paru od was bana za nieuczciwą gre i juz sie denerwujecie i po co to? zebyscie sami chodzili swoimi charami an ob to najprawdopodobniej by nie bylo tego calego zamieszania :)
Jawor131
27-02-2009, 16:30
czary mary twoja stara to twoj stary
spoko a Ty dalej idz pozyczaj pieniadze na blessy od Gremba
i chuj cie to obchodzi frajerze bez chara
Jawor131
27-02-2009, 17:19
Wal sie portfelu xD
nie musze, twoja gildia placi mi za blesy
Czemu Kinia , Keri Inferno Odeszli z Avis ?
Wywalili wiekszosc magow i mysla ze sa fajni chyba
Jawor131
27-02-2009, 18:29
Panowie ciekawosc to 1 stopien do piekla
Chelidoni
27-02-2009, 18:32
Po chuja oddajecie chary Furorze? rozumiem Katrila, battle commander itp ale normalni ownerzy? I potem sypia sie bany za sharing/trading... Niedlugo polowa flow bedzie miala albo delete albo zrokowana wpizdu tak jak Cria, Dartanien itp. War w tibii to najlepsza zabawa 100 razy lepsza niz na*******anie 5000 razy tego samego frost dragona na dzien... Pewnie lepiej pojsc na latwizne niz pojsc na otsa 1 zwarta grupa pocwiczyc pvp pobawic sie i poogarniac troche. Ale wy wiecie wszystko najlepiej, Mekkron bez 1 runki mw na opence... i wiekszosc z was nie ma w ogole pojecia o pvp widzicie tylko jebane cyferki przy lvlu i skillu. Pozatym to jest temat "morgana hydepark" wiec kazdy moze napisac to co chce tak samo Madmax o swoim jakims tam pejmencie od Kapricha czy chuj wie kogo. Amen
@up
Browar dla tego pana !!:cup:
Po chuja oddajecie chary Furorze? rozumiem Katrila, battle commander itp ale normalni ownerzy? I potem sypia sie bany za sharing/trading... Niedlugo polowa flow bedzie miala albo delete albo zrokowana wpizdu tak jak Cria, Dartanien itp. War w tibii to najlepsza zabawa 100 razy lepsza niz na*******anie 5000 razy tego samego frost dragona na dzien... Pewnie lepiej pojsc na latwizne niz pojsc na otsa 1 zwarta grupa pocwiczyc pvp pobawic sie i poogarniac troche. Ale wy wiecie wszystko najlepiej, Mekkron bez 1 runki mw na opence... i wiekszosc z was nie ma w ogole pojecia o pvp widzicie tylko jebane cyferki przy lvlu i skillu. Pozatym to jest temat "morgana hydepark" wiec kazdy moze napisac to co chce tak samo Madmax o swoim jakims tam pejmencie od Kapricha czy chuj wie kogo. Amen
Ten Pan niczego nie rozumie, zabrać my komputer i internet, zabronić chodzić do kafejek
Całuje
Kakej~
Ten Pan niczego nie rozumie, zabrać my komputer i internet, zabronić chodzić do kafejek
Całuje
Kakej~
E tam Kakej, pierdolisz. Ja oddalem chara dwa razy, ze wzgledu na zlamana reka i kureskie lagi, lecz gdy juz czulem sie 'na silach' sam poszedlem, mimo reki w gipsie i owych kureskich lagow :D Wyjebaem sie wlasnie przez freeza 10 sekundowego, no ale nic, przynajmniej jest jakis fun z tej gry, po to sie wkoncu expi. Nie rozumiem tych osob co oddają chary, ale z drugiej strony wiem, że takie postacie jak Adam Ziomus czy Ike Capone po prostu nie mają ownerów. W przypadku dziewczyn sytuacja jest oczywista ;))) No ale reszta oddająca postacie, bo furora ogarnie i bedziem mogli expic woooooooo :D:D:D jest dla mnie po prostu pogodzeniem się z problemem ale zarazem i zmarnowaniem okazji na wspaniałą zabawę, jaką jest tibijski war.
Expienie głównym afrodyzjakiem tibii? Ehh, aż żal ; P No dobra, mega nieogary też są w pewnym stopniu usprawiedliwione, ale to nie jest tak, że połowa gildii to właśnie MEGA NIEOGARY. Tego da się nauczyć, każdy z nas/was/ich/asd był kiedyś właśnie takim nieogarem, moim zdaniem wystarczą dobre chęci i nerwy na wodzy ;P
Co do osob typu Letko - nie wiem czemu oddają te swe chary, skoro za chuj nie mozna ich nazwac noobami czy też nieogarami. No cóż, ich wybór.
Post napisany trochę z perspektywy osoby neutralnej, mimo że chyba dalej jestem we Flow (???), a nie wiem nawet czy mam konto na vt. Może to wyglądać jak jakiś flame na Was, chłopaki, ale przecież wiecie, że tak nie jest ;)) Tylko a lil piece of the truth. Ale se ingliszem zacyniłem, co?
Do zobaczenia/uslyszenia najprawdopodobniej dopiero po maturze, w czwartek ściągają mi gips, więc będę miał jakieś 20 sprawdzianów do zaliczenia (bez kitu) a 2 miechy do matury, więc lypa troche ; P
Sześć, pissout i flameon czy jakos tak
~Wasz,
JASEK D;
Ale ludzie chcą dalej grać, rządzić serverem, więc oddają chary żeby mieć większą pewność wygranej, a tak w ogóle to Avis też oddaje(czyli że też są nieogarami?)
Całuje
Kakej~
Chelidoni
27-02-2009, 19:58
Kakej chyba Ty nic nie rozumiesz... Moze nie jestem z Flow i nie wiem jak juz tak do konca u was jest ale patrze na konta i widze. Banished, deleted itp. Wiec nie mow mi ze Cipsoft daje bany ot tak. Pozatym nie mowie ze Ty oddawales chary albo wspomniany Adam albo Ike bo to Chary kupione na Allegro i jakby nie Vicek to Russel pewnie by je kupil i tyle. Tylko powiedzcie... Nie szkoda wam swoich postaci? Nie wierze ze ta cala Furora to takie Mega ogary! Zwlaszcza ze Flow dostaje w dupe w wojnie wiec wezcie dupe w troki i cos ze soba zrobcie. Bo taki Bounty darko znaczy wiecej na opence niz Thumedan a ma lvl o wiele mniejszy...
xBardolekx
27-02-2009, 20:02
nie cipsoft daje takie bany tylko gm'owie, jedna pałka tygodniowo i banuje kogo chce
Ale ludzie chcą dalej grać, rządzić serverem, więc oddają chary żeby mieć większą pewność wygranej, a tak w ogóle to Avis też oddaje(czyli że też są nieogarami?)
Całuje
Kakej~
I ja sie teraz Ciebie zapytywowuje. Co Ci sprawia największą przyjemność :
a)bicie rzydów o lvlach, ilości oraz umiejętnościach podobnych do Twoich
b)bicie ludzi w carlin/thais/veno/ank/edron/etc, ściąganie z nich pejmentów bo jesteś przecież pro elo mega kozak z pvp lepszym niz dempah, adde, katrila i micho razem wzięci, a ponadto masz serv więc możesz wszysko
c)zajebywanie codziennie po 10000 frost dragonów i cieszenie michy bo wlasnie wjebales 10 lvli z których i tak gówno masz bo na pvp jesteś ciota albo oddajesz chara.
huhh?
Maax'ior
27-02-2009, 20:13
d) zabijanie osób, które mają lepsze pvp niż ja. To jest najlepsze xD
Chelidoni
27-02-2009, 20:18
Madmaax czytajac to forum albo morgana pogaduszki mozna wywnioskowac:) a kakej chyba woli odpowiedz c... Albo zadzowni do przyjaciela...
Niee, kakej nie woli odp. c. To dobry chłopaczyna, tyle że dostał hacka, a tak to od początku założenia tego chara buhał z nami i chwała mu za to, bo był jedną z niewielu osób, których nie można zaliczyć do ciot :D
To pytanie było raczej do reszty osób z flow, czytujących to forum.
->Madam max
Jeśli koles ma lepsze pvp niz ty to go chyba nie zabijesz, kretynie. No, chyba że był afk, ale wtedy to gz fraga.
Mały pies zawsze najgłośniej szczeka..
MalutkiDrut
27-02-2009, 20:28
Bez urazy, ale 50 knightem na faccu raczej nie pokazesz pvp.
Po chuj, to pingwin w wodzie stoi, albo twoja stara bierze do ust.
A frajerem jest twój stary, bo nie miał odwagi udusić cię twoją własną pempowiną.
yyy ? chciales bys smieszny ? twoje teksty spływaja po mnie jak chuje połowy osiedla po pizdzie twojej starej
Chelidoni
27-02-2009, 20:28
No i dobra, nie znam chlopaka ale jak tak to zwracam honor:) Fakt, przynajmniej cos robil w wojnie i smigal wlasnym charem...
Bez urazy, ale 50 knightem na faccu raczej nie pokazesz pvp.
za to ty pokazesz swoim 21 druidkiem pro evo master ulstra noob
MalutkiDrut
27-02-2009, 20:33
Jebany debilu! (inaczej juz sie chyba nie da)
Nawet jezeli to bylaby moja glowna postac, to nie pisze, ze robie nia jakies evuuul pvp rzeczy.
I ja sie teraz Ciebie zapytywowuje. Co Ci sprawia największą przyjemność :
a)bicie rzydów o lvlach, ilości oraz umiejętnościach podobnych do Twoich
b)bicie ludzi w carlin/thais/veno/ank/edron/etc, ściąganie z nich pejmentów bo jesteś przecież pro elo mega kozak z pvp lepszym niz dempah, adde, katrila i micho razem wzięci, a ponadto masz serv więc możesz wszysko
c)zajebywanie codziennie po 10000 frost dragonów i cieszenie michy bo wlasnie wjebales 10 lvli z których i tak gówno masz bo na pvp jesteś ciota albo oddajesz chara.
huhh?
d) zabijanie ludzi na openie którzy mają ode mnie o prawie 150lvl wiecej.
czyt. Kinia~ i Rogstah~
Dla mnie to było zajebiste bieganie 70ed i nie narzekałem jak niektórzy że nie doganiają Victeron bo za szybki, ja dawałem sobie rade. Ale 9/10 Flow biega na swoich charach może z 3chary są oddawane więc to dużo zależy od Nas A NIE KURWA OD FURORY. Poprzednią wojne wygrało flow a nie furora.
Całuje
Kakej~
d) zabijanie ludzi na openie którzy mają ode mnie o prawie 150lvl wiecej.
czy. Kinia~ i Rogstah~
Dla mnie to było zajebiste bieganie 70ed i nie narzekałem jak niektórzy że nie doganiają Victeron bo za szybki, ja dawałem sobie rade. Ale 9/10 Flow biega na swoich charach może z 3chary są oddawane więc to dużo zależy od Nas A NIE KURWA OD FURORY. Poprzednią wojne wygrało flow a nie furora.
Całuje
Kakej~
Weź kakej nie perdol mi tutaj, że 90% osób gra na swoich własnych charach, bo wiem jak to wygląda od środka. Wchodzi 20 kont furora, dostają najwyższych magów i paladynów i dopiero wtedy można wyjść na opena.
Sto razy bardziej mi się podobał styl prowadzenia walki, kiedy jeszcze byłem w Eternitas. Tj. Rogstah/Adde/Jonthe (Alex), prowadził, Adde i Jonthe dostawali dwa chary (czasem dostał jeszcze jakiś trzeci koleś z Aurey, lub Xoo) i jazda. Każdy jechał swoim czołgiem ;)
Chelidoni
27-02-2009, 20:43
Jebany debilu! (inaczej juz sie chyba nie da).
Hahaha nie wiem czego ale mam smianke z tego textu xD
Bardzo chciał bym zobaczyć obie strony i każdy na swoim charze bez żadnego oddawania charow itp.
Wiecznyodpoczynek
27-02-2009, 21:15
Kakej chyba Ty nic nie rozumiesz... Moze nie jestem z Flow i nie wiem jak juz tak do konca u was jest ale patrze na konta i widze. Banished, deleted itp. Wiec nie mow mi ze Cipsoft daje bany ot tak. Pozatym nie mowie ze Ty oddawales chary albo wspomniany Adam albo Ike bo to Chary kupione na Allegro i jakby nie Vicek to Russel pewnie by je kupil i tyle. Tylko powiedzcie... Nie szkoda wam swoich postaci? Nie wierze ze ta cala Furora to takie Mega ogary! Zwlaszcza ze Flow dostaje w dupe w wojnie wiec wezcie dupe w troki i cos ze soba zrobcie. Bo taki Bounty darko znaczy wiecej na opence niz Thumedan a ma lvl o wiele mniejszy...
Poruszasz temat, który można interpretować na miriady różnych sposobów. Każda wojna teraz wiąże się z oddawaniem postaci, ściąganiem ludzi z innych serwerów, czy botowania.
Niewielu ludzi może powiedzieć, że ma dobre PVP, ale jeszcze mniej potrafi przyznać, że jest w tym kiepska z tych, czy innych powodów. Dlatego np. oddają chary na OB, czy sneaki.
Co do Furory, zobacz od ilu lat oni razem grają i jak są zgrani, jak zespołowo działają. W ostatniej wojnie Russel przyprowadził BSP - największego ogara w Tibii, który nie poradził sobie z Katrilą i kilkoma osobami z Furory, a to chyba o czymś świadczy.
Teraz dorzucił Dempaha i też średnio mu idzie.
Odnośnie poziomu i znaczenia na OB, zawsze wyższy lv będzie znaczył więcej.
@ OWRZ
"yyy" - matkę cytujesz?
:mag:
MalutkiDrut
27-02-2009, 21:23
Musisz poczekac do rana na inteligentna riposte- OWRZ musial isc juz spac.
Wiecznyodpoczynek
27-02-2009, 21:33
Musisz poczekac do rana na inteligentna riposte- OWRZ musial isc juz spac.
xD dziesięćmiliardówznaków
@ OWRZ
"yyy" - matkę cytujesz?
co do czego ? twoja matka tak steka jak rusel jebie ją swoją czarną pałą :D
Wiecznyodpoczynek
27-02-2009, 21:49
co do czego ? twoja matka tak steka jak rusel jebie ją swoją czarną pałą :D
Żebyś ty jeszcze umiał konstruktywnie komuś pojechać...
MalutkiDrut
27-02-2009, 21:51
Nie urzywaj takich slow, bo nie zrozumie.
OWRZ mama usnela, i przykryles sie kocem?
edit:
Użytkowników czytających ten temat: 4 (zarejestrowanych: 3, gości: 1)
MalutkiDrut, xBardolekx, Wiecznyodpoczynek
Obudzila sie!
xBardolekx
27-02-2009, 21:58
W ostatniej wojnie Russel przyprowadził BSP - największego ogara w Tibii,
nie zgadzam się z tym, bsp to zwykły gracz który ma wyjebane kiedy biega nie swoim charem, a każdy kto ma wyjebane na glebe bo na serwie tym nie gra bedzie tak rushować. szkoda że tak nie gra na swoim Isahiasu czy jak mu tam
Nie urzywaj takich slow, bo nie zrozumie.
OWRZ mama usnela, i przykryles sie kocem?
edit:
Użytkowników czytających ten temat: 4 (zarejestrowanych: 3, gości: 1)
MalutkiDrut, xBardolekx, Wiecznyodpoczynek
Obudzila sie!
idz lepiej swoim mega 20 royal elder elite master charem pograc
MalutkiDrut
27-02-2009, 22:00
Dobra;) Zapomniales dodac pro evul pvp... No coz, mysle ze ci wybacze.
btw. Od dzisiaj bedziesz Igor.
Dobra;) Zapomniales dodac pro evul pvp... No coz, mysle ze ci wybacze.
btw. Od dzisiaj bedziesz Igor.
sry, już dodaje "muj" miszczu pe fał pe . jesteś moim "dżedaj"
MalutkiDrut
27-02-2009, 22:14
1. "moj" kaleko jebany.
2. myslalem ze twoim dzedaj jest twoj tata aka Naruto
http://anime.com.pl/galleries/05/0553/STA44427.JPG
Jawor131
27-02-2009, 22:34
nie musze, twoja gildia placi mi za blesy
Mniemam iz chciałeś napisać, że to Szymon dajce Ci na blessy
1. "moj" kaleko jebany.
2. myslalem ze twoim dzedaj jest twoj tata aka Naruto
http://anime.com.pl/galleries/05/0553/STA44427.JPG
heh znudziło mi sie wyzywanie, idź w końcu zakryj ten 21 lvl... będziesz już niezły kozak na servie, może avis Cie przyjmie?
MalutkiDrut
27-02-2009, 22:53
Juz jestem w Avis, do tego jestem spajem Flow, a AB to moi rle z dziecinstwa.
Nie zmienia to jednak faktu, ze nazwalem cie Igor, bo jestes najbrzydszym skurwysynem na tym forum.
Juz jestem w Avis, do tego jestem spajem Flow, a AB to moi rle z dziecinstwa.
Nie zmienia to jednak faktu, ze nazwalem cie Igor, bo jestes najbrzydszym skurwysynem na tym forum.
najbrzydszy ? kurcze chyba dawno nie widziałeś sie w lusterku ;] ja nie mam problemu ze swoim wyglądem a wręcz powiem że mam spore powodzenie ;] i tu wyprzedzam wasze posty... nie chodzi o kase a o wygląd
MalutkiDrut
27-02-2009, 23:02
Wiem wiem, opowiadales nam jaka fajno masz laske8o8o8o
Hansonik
27-02-2009, 23:13
@Jacus
w imieniu dziewczyn dziekuje za zrozumienie xd
ale mniejsza, napisales takiego dlugiego posta jedna reka?xDDD
edit: co ten ziomek ma powodzenie hahahahah, jako Adolfik to bankowo hahahahaha sikam
Antonioo
27-02-2009, 23:14
Fajno laske masz i fhuj papy i git majoonez
Edit : Kolcia, Jacka Renia Rekotrzepska mu w tym pomogla, nic sie nie boj ;d
http://www.youtube.com/watch?v=StwTkc9ymuk
chill out girls ^,^
Master-Mada
28-02-2009, 00:02
najbrzydszy ? kurcze chyba dawno nie widziałeś sie w lusterku ;] ja nie mam problemu ze swoim wyglądem a wręcz powiem że mam spore powodzenie ;] i tu wyprzedzam wasze posty... nie chodzi o kase a o wygląd
HAHAHAHAHAHA, k**** ludzie proszę Was, weźcie go stąd! Każdy jego post powoduje u mnie ścisk z żalu, który staje się nie do wytrzymania. Ja mogłem dużo znieść, ale teraz to już przegiął..
Maax'ior
28-02-2009, 00:06
Była dziś może jakas akcja?
PS. TVN (fajny film) :d
@Jacus
w imieniu dziewczyn dziekuje za zrozumienie xd
ale mniejsza, napisales takiego dlugiego posta jedna reka?xDDD
edit: co ten ziomek ma powodzenie hahahahah, jako Adolfik to bankowo hahahahaha sikam
Kciuk, wskazujący i środkowy mam niezagipsowane na szczescie :P
HAHAHAHAHAHA, k**** ludzie proszę Was, weźcie go stąd! Każdy jego post powoduje u mnie ścisk z żalu, który staje się nie do wytrzymania. Ja mogłem dużo znieść, ale teraz to już przegiął..
Ja mu nie odpisuje, nie czytam jego postów. Żeby się go pozbyć proponuje Wam zrobić to samo.
Całuje
Kakej~
Mniemam iz chciałeś napisać, że to Szymon dajce Ci na blessy
ludzie ktorzy sie wyplacaja regularnie zasilaja nasz budrzet
@MalutkiDruid
jezeli to naprawde ty sypiesz, to rozjebie ci ryj,
juz pisze dlaczego zebys dupy nie trul
nie za gre tylko udajesz kolege a sprzedajesz za plecami
@jacus
przeginasz...
podniose Ci statystyke, nie ogarniam a przynajmniej nie tak zeby odnalesc sie w grupie osob ogarnieych zreszta zaprezentowalem to...
na otsy nie mam czasu.. wiesz cala masa innych zajec,
np dzis rusza extra klasa runda wiosenna tez moglbys isc sie przewietrzyc
pasy sa oddawane po to, ze w razie akcji mzna bylo wykorzystac jak najwiecej osob ktore nie moga byc w danej chwili...
na gathera zbieramy sie 2 godziny na ewentualna akcje mamy max 15 minut
zreszta tego typu sprawy chyba nie tu sie wyjasnie
a i jeszcze jedno ostatnie Agnieszka gra sama i sama grac bedzie (obrazila sie na Ciebie za to co napisales o pannach!!)
@up
passy są rozdawane ... U nas na snejka lub OB chary dostaja 2 osoby chyba ze coś wiekszego to 4 ale to jest MAX. W Avis kazdy pokazuj swój styl i ze potrafi grać a nie tylko expic. U was jak jest Ob. 20 charów Furora dostaje a pozniej spam na forum ubiłem tego i tego a nawet go na charze nie było. Żałosne, ale róbta co chceta :D
@up
passy są rozdawane ... U nas na snejka lub OB chary dostaja 2 osoby chyba ze coś wiekszego to 4 ale to jest MAX. W Avis kazdy pokazuj swój styl i ze potrafi grać a nie tylko expic. U was jak jest Ob. 20 charów Furora dostaje a pozniej spam na forum ubiłem tego i tego a nawet go na charze nie było. Żałosne, ale róbta co chceta :D
walcz walcz gryz walcz!!! ONEOENOENEONEONEOENOENOENEONE forum fajt! roułnd 12321452141
idz pokash swojje flououoł yooouououł
Wiecznyodpoczynek
28-02-2009, 11:29
@up
passy są rozdawane ... U nas na snejka lub OB chary dostaja 2 osoby chyba ze coś wiekszego to 4 ale to jest MAX.
Bo nie macie więcej charów z pacc. xD
Edit:
A w Avis każdy ma pass do każdego, więc nie widzę sensu, by rozdawać chary...
@up
i jak pada Kinia.. to sie wszystko pierdoli fakt pokazujecie ogarniecie,
anibis ogarnal zeczywiscie byl szybciej w ab niz victeron, sory koleszko ale nie zaprzeczysz
na moj gust 4 to oddaje sam bambo
ogolnie to moj ostatni post, bo to forum nic nie daje i pochalania zdecydowanie za duzo czasu.
takze ELo i powodzenia.
J.Rabbit
28-02-2009, 11:41
@up
jestes glupi czy udajesz? 4 chary? xDDDDDDDDDD Wymienie ci conajmniej 10 ktore sa oddawane osoba ktore nie sa ich rl ownerami: Vessmunrah, Forlond,Xervim, Kinia Inferno, Rogstah Fearless, Goethea, Arman Bloodhand, Solle'Steinhold, Alothea, Dany Darko, Loke Mcspirit ew. Fureyka
Endrju88
28-02-2009, 12:06
A ja ze swoich źródeł (czyt. Avis) wiem że jest to około 20 postaci OD SAMEGO RUSSELA. On je uzbraja, płaci za blessy itd a potem rozdaje ogarom z innych światów. Więc błagam, skończcie z tym udawaniem świętych.
jestes glupi czy udajesz? 4 chary? xDDDDDDDDDD Wymienie ci conajmniej 10 ktore sa oddawane osoba ktore nie sa ich rl ownerami: Vessmunrah, Forlond,Xervim, Kinia Inferno, Rogstah Fearless, Goethea, Arman Bloodhand, Solle'Steinhold, Alothea, Dany Darko, Loke Mcspirit ew. Fureyka
Jebany cepie te chary nie maja ownerow wiec rozdal je nowym gracza a nie tak jak np. Eter który gra w tibie lecz sra na OB i oddaje chara
Jebany cepie te chary nie maja ownerow wiec rozdal je nowym gracza a nie tak jak np. Eter który gra w tibie lecz sra na OB i oddaje chara
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHA dobry jesteś, Eter własnie ni chuja nie oddaje chara, nigdy nie oddał i nie nie odda.
Całuje
Kakej~
Anubbiss
28-02-2009, 13:12
i jak pada Kinia.. to sie wszystko pierdoli fakt pokazujecie ogarniecie,
anibis ogarnal zeczywiscie byl szybciej w ab niz victeron, sory koleszko ale nie zaprzeczysz
na moj gust 4 to oddaje sam bambo
ogolnie to moj ostatni post, bo to forum nic nie daje i pochalania zdecydowanie za duzo czasu.
takze ELo i powodzenia.
o huj ci chodzi? nazywasz mnie kaczorem? skoro przegralismy to co mialem czekac az padne tak jak wy to robicie? byla szansa to wyhujalem was i tyle HAHAHAHAHAHHAHAHAAAAAAAAAAAAHAHHHHHHHHH
MalutkiDrut
28-02-2009, 13:35
@MalutkiDruid
jezeli to naprawde ty sypiesz, to rozjebie ci ryj,
juz pisze dlaczego zebys dupy nie trul
nie za gre tylko udajesz kolege a sprzedajesz za plecami
)
Ale ja jestem waszym spajem ;( czyli Avis jest bee;/
Endrju88
28-02-2009, 13:52
A co za róznica? Nie mają ownerów bo Russel je kupił. Rozdawanie charów to rozdawanie charów. Nie ma róznicy czy oddaje osoba która gra na danym serverze czy nie.
To tak jakbyś powiedział że jak piekarz kradnie chleb to jest źle bo pracuje w piekarni, ale zwykły Mietek może ten chleb już sobie podjebać bo tam nie pracuje...
Antonioo
28-02-2009, 16:03
Endrju, nie syp zyciowymi przykladami, bo nie zrozumieja -.-
To tak jak by Alexander, ten co mwalle sprzedaje podjebal mwalle to zle, bo on pracuje w sklepie ktory to sprzedaje. Ale jak by Captain Fearless poszedl i podpierdolil te mwalle bylo by dobrze...
Kino_000
28-02-2009, 16:39
Całuje
Kakej~
Chyba Ty ;P
Wszyscy jestescie Pederastami i badzcie cicho !!:baby:
Wiecznyodpoczynek
28-02-2009, 18:10
Dajcie Grebolowi spokój, AB oddaje tylko 4 chary. XDDDDDDDDDDDDDDDD
Nie jego wina, że albo jest zajebiście nieprzeciętnym kretynem, albo tak jak było mówione - "Czarny Roman" (pozdro Kwak! xD) tnie z nimi w chuja, a oni jeszcze do tego nie doszli. xD
Ale laaaaaaaaajt, tylko Flow oddaje chary, tylko Flow robi PA, a czarna strona mocy jest święta. :cup:
Omg :s Adde~,Rogstah~ i wiele wiecej sobie expi a Wy nic...
Jawor131
28-02-2009, 19:12
To zle ze expia?
Pisze ze zle ?:s Pisze tylko ze Flow nic z tym nie robi
Bsp Vs Dempach
http://www.youtube.com/watch?v=vHmXcIsd9ss
Elesar Inferno
28-02-2009, 19:23
huj ci do tego co robimy a czego nie niech sobie expia huja im to da bo i tak zostana wypierdoleni razem z mighty abcokami from hellgate
Typ jakis nerwowy :S Spokojnie az tak zle z Toba nie jest
Ludzie się denerwują jak przegrywają :)
Całuje
Kakej~
J.Rabbit
28-02-2009, 19:41
huj ci do tego co robimy a czego nie niech sobie expia huja im to da bo i tak zostana wypierdoleni razem z mighty abcokami from hellgate
czarno to widze :) chyba ze macie zamiar w miesiac wypgowac nowych druidow bo wam juz paru zostalo :P Kto wie jak dlugo pograja bez bana. Adrian nie wolno byc optymista caly czas :P
idz botuj na larvach
Ja mowie ze Flow przegra ta wojne...
Jawor131
28-02-2009, 20:30
a Ty się najwięcej do tego przyczynisz -.-
a Ty się najwięcej do tego przyczynisz -.-
zrokuj ksyyję
Antonioo
28-02-2009, 20:33
Ja mowie ze Flow przegra ta wojne...
A ja mowie, ze jesz gowno! Tak jestem napinaczem:)
A Ja mowie ze...Nie bd konczyl bo mi Cie szkoda :*
Endrju88
28-02-2009, 20:52
A ja mowie, ze jesz gowno! Tak jestem napinaczem:)
HAHHAHAAHHAHA ANTEK MISZCZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@ Elesar~
Człowieku odpierdol sie wkoncu od ab oni wiecej zrobili na tym servie niz ty tym swoim pallem ...
Za duzo pierdolisz za malo robisz....
Najpierw cos pokaz potem pisz
Jawor131
28-02-2009, 21:36
zrokuj ksyyję
Idź dopingować Pelikana Łowicz w 4 lidze okręgówki xD
Lavio i Mera~ z tego co wiem padli nie wiem kto jeszcze
Cos musialo byc bo Zab~ padl 2 minuty wczesniej niz Lavio...
I xomerek jeszcze...
Cos musialo byc bo Zab~ padl 2 minuty wczesniej niz Lavio...
spytaj jawora on robi wam za spaja slucha co gadamy a potem pisze wam na forum co za spaj jeden no...
xome lavio zabster mera chyba wszystko
edit: jawor ty sukin%$@# to jest druga liga i nie odzywaj sie tak bo wstrzymam wysylke dzemow do bialego sunio
Jawor131
28-02-2009, 22:18
edit: jawor ty sukin%$@# to jest druga liga i nie odzywaj sie tak bo wstrzymam wysylke dzemow do bialego sunio
Dobra sorry Magro tylko weź wznów wysyłke do Białego
Btw. Jagiellonia 3:0 Arka Gdynia <3333
Dobra sorry Magro tylko weź wznów wysyłke do Białego
Btw. Jagiellonia 3:0 Arka Gdynia <3333
kupili to, nie bedzie funduszy na pacca dla era goorna ;d
Jawor131
28-02-2009, 23:06
Funduszy to nie ma na blessy dla Twojego ... sam wiesz kogo xD
Funduszy to nie ma na blessy dla Twojego ... sam wiesz kogo xD
to chujowo bo on na ciebie tak dziwnie patrzyl a bez gumek to ryzykoooo
edit:
Ekipy Ilości ekip Wynik Rok
ŁKS Łomża - Jagiellonia Białystok 7 : 7 Zwycięzca: Jagiellonia Białystok 2007
Jagę reprezentowała ekipa Skinów
Jagiellonia Białystok - Stomil Olsztyn Banda : Banda Zwycięzca: Stomil Olsztyn 2008
Lech Poznań - Jagiellonia Białystok 20 : 20 Zwycięzca: Lech Poznań 2009
XDDDDD
MalutkiDrut
01-03-2009, 00:45
Mainami na 47 knighta chlopaki ;o
Jawor131
01-03-2009, 01:13
to chujowo bo on na ciebie tak dziwnie patrzyl a bez gumek to ryzykoooo
edit:
Ekipy Ilości ekip Wynik Rok
ŁKS Łomża - Jagiellonia Białystok 7 : 7 Zwycięzca: Jagiellonia Białystok 2007
Jagę reprezentowała ekipa Skinów
Jagiellonia Białystok - Stomil Olsztyn Banda : Banda Zwycięzca: Stomil Olsztyn 2008
Lech Poznań - Jagiellonia Białystok 20 : 20 Zwycięzca: Lech Poznań 2009
XDDDDD
Nie czaje ocb ale gz
J.Rabbit
01-03-2009, 11:24
"Morgana -> non-polish server soon (:"
ehh abcoki kiedy wy sie pojeby ogarniecie ze nikt na tym serwerze was nie chce, kompletnie nikt. Czym predzej sobie zdacie z tego sprawe tym wczesniej bedziecie mogli cos zrobic.
Jawor131
01-03-2009, 12:13
"Morgana -> non-polish server soon (:"
ehh abcoki kiedy wy sie pojeby ogarniecie ze nikt na tym serwerze was nie chce, kompletnie nikt. Czym predzej sobie zdacie z tego sprawe tym wczesniej bedziecie mogli cos zrobic.
To jestescie w takiej samej czarnej dupie co i my. Jak polece z serva to sie tym nie przejme bo przynajmiej bede miec satysfakcje ze Wy(Flow) polecieliscie z serva ^.-
To jestescie w takiej samej czarnej dupie co i my. Jak polece z serva to sie tym nie przejme bo przynajmiej bede miec satysfakcje ze Wy(Flow) polecieliscie z serva ^.-
e jawor a kim ty masz zamiar poleciec z serwa, xyją? ;d
Jawor131
01-03-2009, 12:48
e jawor a kim ty masz zamiar poleciec z serwa, xyją? ;d
Magro próbujesz być śmieszny a Ci nie wychodzi więc może daj już sobie spokój
Elesar Inferno
01-03-2009, 14:06
nie jestem optymista tylko znam fakty a co do mojej nienawisci do abcokow nienawidze ich bo zawsze mi za*******aja chary jak sobie boce i nie mgoe nic na to poradzic bo s*******aja zawsze xd
nie jestem optymista tylko znam fakty a co do mojej nienawisci do abcokow nienawidze ich bo zawsze mi za*******aja chary jak sobie boce i nie mgoe nic na to poradzic bo s*******aja zawsze xd
my nie s*******amy, tylko robimy wyscig o respy w hg
Elesar Inferno
01-03-2009, 17:23
jeden hój
hjhjhj
Antonioo
01-03-2009, 18:02
my nie s*******amy, tylko robimy wyscig o respy w hg
Haha :D chciałbym to słyszec, pewnie jest cos takiego "Dobra spi, teraz kto ostatni na beholdery w hg dostaje piescia w jajka"
No i biegna ...
Elesar Inferno
01-03-2009, 18:43
HUAUHAUHAHUAUHUAHHUAAUHAUHAHUahuauh
Jawor131
01-03-2009, 20:02
Pozdrowienia dla Kury aka Leju of Morgana ładnie dajesz z lv <3
HUAUHAUHAHUAUHUAHHUAAUHAUHAHUahuauh
leju leje i leje i zlal sie w gacie na venore
Pozdrowienia dla Kury aka Leju of Morgana ładnie dajesz z lv <3
Zostaw go , on chce pobic rekord w pg :d moze przegoni Szymona...
Nie wyszliscie na ob jak już waszych noobów nie było :(
Antonioo
02-03-2009, 07:55
Gowno wiesz, a sie odzywasz. Czekalismy na was pol godziny, nie wyszliscie to sie ludzie porozchodzili ;) noob charow mamy zawsze pelno wiec o nich sie nie martw
Gowno wiesz, a sie odzywasz. Czekalismy na was pol godziny, nie wyszliscie to sie ludzie porozchodzili ;) noob charow mamy zawsze pelno wiec o nich sie nie martw
czekaliscie na nas pol godziny? a o ktorej miala byc openka bo mi nic nie wiadomo :/, my tez musimy sie zebrac przeciez... tak niespodziewanie sie ustawiliscie... ;)
Maax'ior
02-03-2009, 12:17
Weź do ręki jointa i zajeb macha
trol1910
02-03-2009, 12:21
A jak tam Panowie Samopoczucie ;D?
Maax'ior
02-03-2009, 12:52
http://img87.imageshack.us/img87/8189/failfatkid.jpg (http://img87.imageshack.us/my.php?image=failfatkid.jpg)
A KTÓŻ TO ? :D
prawda jest inna, spękaliscie:) OB miala byc o 21, nie wyszliscie jestes -piz*y tyle
Elesar Inferno
02-03-2009, 14:12
"Jesteś pizdy i tyle"
Pozdrawiam
pk team
http://www.iv.pl/images/79cwusgj7eszo1tda0i.jpg
Antonioo
02-03-2009, 16:06
Hmm miło dowiadywac sie o open battle z nie swoich zrodel o.O
Maax'ior
02-03-2009, 22:46
Morgana śpi ?
Tiastes :
Mar 02 2009, 23:15:15 CET Killed at Level 141 by Blafyn
Mar 02 2009, 23:19:35 CET Killed at Level 140 by Mortyfago
and by Punzhete
Jawor131
02-03-2009, 23:39
Albo Tiastes Hacked albo jakies maniany odwala bo juz bez blessow padl
Jawor131
02-03-2009, 23:39
Morgana śpi ?
Morgana nie spi morgana czeka na moje 18ste urodziny ktore bede za nie cale 36 minut xD
Najlepszego ;*
#edit
Xerijo , Mazot nie byli w Flow ?
Jawor131
02-03-2009, 23:43
a dziekuje dziekuje ale to dopiero za 33 minuty xDDDD
Za 33 minuty moze mnie tu nie byc :d
Najlepszego ;*
#edit
Xerijo , Mazot nie byli w Flow ?
Byli ale papasito jest lepszy od cenzury Akonowej i wola czarna strone mocy bo z Akonem nawet nie mozesz sam się wysikac tylko zawsze jakis jego przydupas musi tobie towarzyszyć :baby:
Arcano~ Dalej sadzisz ze ta wojne Flow wygra ?? bo szanse macie malutkie :*
Maax'ior
03-03-2009, 00:24
@Jawor131
Powodzenia w dorosłym życiu, spełnienia wszystkich marzeń, szczęścia i radości.
@War
Wydaje mi się, że gildi Flow nie chce się walczyć. Żadnych openek, sneaków etc.
To tylko moje skromne zdanie.
Jawor131
03-03-2009, 00:32
jeszcze Yomashi padl
@maxior
dzieki wielkie ; )
Maax'ior
03-03-2009, 00:34
Ide spać, wam radze zrobić to samo!
Wiecznyodpoczynek
03-03-2009, 11:20
jeszcze Yomashi padl
@maxior
dzieki wielkie ; )
Ty, ale z tego co wiem, Yomashi ma hunta od obydwu stron. XD
KamilekJ
03-03-2009, 12:46
Witam.
Ktoś może chce kupić 600k na świecie Morgana? (( dobra oferta ))
Oferuje także 60 paladin'a w dobrej gildii, bez huntów + dobre skille
Mogę dorzucić 2 cash makery / 30 i 22 knight ze skilami ponad ponad 70 (są na oddzielnych kontach)
Oferty proszę pisać na priv. Pozdrawiam serdecznie.
ps.
prosze tylko bez głupich postów...
Elesar Inferno
03-03-2009, 14:21
Arcano~ Dalej sadzisz ze ta wojne Flow wygra ?? bo szanse macie malutkie :*
Nie sadze tak ja to wiem
@Maaxior
Openek nie ma bo super Avis jest gotowe wyjsc tylko po 24 bo wtedy ma FULL ekipe a my niemal zawsze jestesmy chetni na opena tylko że to oni zawsze ida do defa więc sie zastanów nad tym troszke :) I jeśli sadzisz ze Flow KIEDYKOLWIEk sie podda na Morganie to wyprowadzam cie właśnie z błedu :)
KamilekJ
03-03-2009, 14:32
gildia Airwave dochodzi do wojny ? forum.com
Maax'ior
03-03-2009, 15:15
Nie sadze tak ja to wiem
@Maaxior
Openek nie ma bo super Avis jest gotowe wyjsc tylko po 24 bo wtedy ma FULL ekipe a my niemal zawsze jestesmy chetni na opena tylko że to oni zawsze ida do defa więc sie zastanów nad tym troszke :) I jeśli sadzisz ze Flow KIEDYKOLWIEk sie podda na Morganie to wyprowadzam cie właśnie z błedu :)
Nie chodzi o to, że się podda, lecz o to, że nie chce wam się walczyć. Przynajmniej mam takie wrażenie .. Może to brak czasu na gre bądz inne rzeczy <Iks De>
Sequel , Cinek , Kenami , Les Xardas i z 2 statku Jazon King
gildia Airwave dochodzi do wojny ? forum.com
Chyba nie...
Jawor131
03-03-2009, 15:52
To co robimy update charow zbanowanych? Add Cinek Niszczyciel , Kenami , Jazon King , Les Xardas , Sequel
MUHAHAHAHAHA ;d Dlugo tak Flow na banach nie pociagne :S
KamilekJ
03-03-2009, 15:54
WAR IS BETWEEN
Avis and Flow, Dusky Awaken, Flow Academy, Strong Domination, Gladsheim, Airwave.
WAR IS BETWEEN
Avis and Flow, Dusky Awaken, Flow Academy, Strong Domination, Gladsheim, Airwave.
Niech wiecej ich bedzie, nasz fundusz z paymentów bedzie o wiele większy :) Xiss i Ahmedsabry tez ban
Niech wiecej ich bedzie, nasz fundusz z paymentów bedzie o wiele większy :) Xiss i Ahmedsabry tez ban
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2518262
JAWORSKI MA URODZINY START START OJCIEC PARTYYY!
Elesar Inferno
03-03-2009, 16:09
a potem sie obudziłes
Maax'ior
03-03-2009, 16:13
http://www.youtube.com/watch?v=fkgeK0o7fJc
http://www.youtube.com/watch?v=TkMh-WaWMJo&feature=related
Nie róbcie tego w domu
@up
Zedytuj jeszcze 20 razy post , zanim sie zdecydujesz ;S
Maax'ior
03-03-2009, 16:45
@up
cicho :P
http://www.youtube.com/watch?v=fkgeK0o7fJc
http://www.youtube.com/watch?v=TkMh-WaWMJo&feature=related
Nie róbcie tego w domu
stare i nie smieszne.
stare i nie smieszne.
Zrobil bys koledze przyjemnosc i napisalbys ze fajne moze by sie fajny poczul :(
Zrobil bys koledze przyjemnosc i napisalbys ze fajne moze by sie fajny poczul :(
fajne to jest to
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2518441
: )
Elesar Inferno
03-03-2009, 18:48
no zajebiste szkoda, że na kase nawet bys nie spojrzal a kase dostanie russel najwyzej od naszych obcokrajowcow a jak powtarzam 098289189 razy jakby sie ta wojna nie potoczyla wy i tak wrocice do belowed hell gate ;d
@up
ale smieszne ha ha ha xD proponuje bys juz skonczyl pisanie glupich postów w tym temacie ;]
Jawor131
03-03-2009, 19:02
Ej spoko on na chcee wjechac na psychike ejj... przypal
@up
ale smieszne ha ha ha xD proponuje bys juz skonczyl pisanie glupich postów w tym temacie ;]
SIGNED
~yanne
Jezior666
03-03-2009, 19:30
nikt sie od nas nie splaci to nie wiem o ch j wam chodzi spie dalac na trole ab
Gustaw_konrad
03-03-2009, 19:34
@up
moze i smieszne, ale prawdziwe
Elesar Inferno
03-03-2009, 20:13
moze i smieszne, ale prawdziwe
ME MASTA
A kurwa co macie do moich postów? Wypowiadam sie na temat w ktorym mam jakiś udział czego nie mozna niestety powiedzieć o wszystkich postowiczach tu. Zawsze ale to zawszeee tak jest ze jak ktos ma zajebiscie male pojecie o danej sprawie najgłosniej o niej szczeka WIĘC NIE PIERDOLIC WOJNA SKONCZY SIE TAK JAK ZAWSZE MIAŁA SIE SKONCZYC I JESZCZE SIE O TYM PRZEKONACIE
up
:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:
Całuje
Kakej~
Jawor131
03-03-2009, 20:38
nikt sie od nas nie splaci to nie wiem o ch j wam chodzi spie dalac na trole ab
Gauri expisz ? a nie sorry masz bana :cup::cup:
KamilekJ
03-03-2009, 20:47
Dziś ukarano 5163 za używanie nielegalnego oprogramowania do gry w przeciągu ostatnich tygodni. Konta te zostały zidentyfikowane przez nasz automatyczny system. Z tego powodu wszelkie skargi i zażalenia są bezcelowe.
Tu mowa jest o jakim programie ? NG ?
Jawor131
03-03-2009, 20:59
Ng/black D
no zajebiste szkoda, że na kase nawet bys nie spojrzal a kase dostanie russel najwyzej od naszych obcokrajowcow a jak powtarzam 098289189 razy jakby sie ta wojna nie potoczyla wy i tak wrocice do belowed hell gate ;d
hahah zdziwisz się jak AB bedzie sobie sciagalo paymenty z ludzi o których nigdy nie zapomni :) My zostaniemy nawet jak bysmy mieli byc w kanalach ale ty po wojnie nie poexpisz sobie :]
KamilekJ
03-03-2009, 21:30
dlaczego sporo osób opuściło szeregi Avis ?
Aaaaaaaakkkkkkkkkcccccccjjjjjjjaaaaaaaaaa czy opena ?
MalutkiDrut
03-03-2009, 22:10
Aaaaaaaakkkkkkkkkcccccccjjjjjjjaaaaaaaaaa :d
Chcesz tego Chuck ?!
2x tom tan, pepon melon, dorlik, sliccery, xervim, Herick Inferno, Royal Darkeyes
Hunter~,antervis,Cukierro,Don Qu,Arvena Lothlorien,Lavio,Elven Jaris,Eter,Vic,Adis Druidek,Mekkron,Yanosik,Toksong,Hansonik,Czookapik
Tom Tan x2, Pepon Melon, Dorlik, Sliccery, Xervim, Herick Inferno, Royal Darkeyes,Loke Mcspirit,Goethea
Flow own3d ?
tak czy siak wygrana avis :)
Antonioo
03-03-2009, 22:51
Haha, moja rola na openie wygladala mniej "ŁanraszŁanded" ahahaha
Haha, moja rola na openie wygladala mniej "ŁanraszŁanded" ahahaha
Ty antek lepiej noobcharem pobiegaj bo to 10x wiecej pozytku niz z 100 palka na ktorego musisz ~100k wydawac..
Battle Ankrahmun. Avis [19] : [10] Flow
AVIS
Antrevis
Mar 03 2009, 22:03:54 Killed at Level 113 by Sliccery and by Goethea
Cukierro
Mar 03 2009, 22:04:20 104 by Ades Darkeyes
Hansonik
Mar 03 2009, 22:04:43 139 by Mukurub Darkeyes and by Solle'Steinhold
Dona Natroni
Mar 03 2009, 22:07:38 144 by Lunatika and by Xavrass
Don Qu
Mar 03 2009, 22:08:28 185 by Zeyzhete and by Sehexrace Keonkasea
Arvena Lothlorien
Mar 03 2009, 22:09:02 134 by Sliccery and by Loke Mcspirit
Arcy Volltio
Mar 03 2009, 22:10:28 157 by Lunatika and by Oddi Feld
Yanosik
Mar 03 2009, 22:09:33 153 by Blafyn and by Reidero Morios
Hunter of Dark Army
Mar 03 2009, 21:50:47 156 by Agramath and by Azylus Magee
Armatyz
Mar 03 2009, 22:17:37 168 by Fureyka and by Dany Darko
Lavio Cold
Mar 03 2009, 22:18:54 211 by Fureyka and by Vessmunrah
Elven Jaris
Mar 03 2009, 22:19:36 169 by Sail Entus and by Xinkoa
Mekkron
Mar 03 2009, 22:20:19 186 by Ades Darkeyes and by Lhoptic
Eter Rael
Mar 03 2009, 22:20:48 222 by Bounty Darko and by Alothea
Nobi Chra
Mar 03 2009, 22:21:13 129 by Punzhete and by Keri Inferno
Victeron
Mar 03 2009, 22:21:40 244 by Anubis on Morgana and by Mell Fearless
Toksong
Mar 03 2009, 22:21:51 111 by Mell Fearless and by Xalaca
Czookapik
Mar 03 2009, 22:23:18 192 by Lunatika and by Vessmunrah
Ciap Ciap
Mar 03 2009, 22:36:23 104 by Rogstah Fearless and by Draz'Len
Ernesto
Mar 03 2009, 22:30:44 135 by Oddi Feld and by Vincenzo Capone
FLOW
Pepon Melon
Mar 03 2009, 22:04:02 108 by Jessica Pelc and by Tiastes
Tom Tan
Mar 03 2009, 22:03:45 66 by Arvena Lothlorien
Mar 03 2009, 22:15:25 65 by Xedox Darah
Dorlik
Mar 03 2009, 22:08:39 159 by Ciap Ciap
Sliccery
Mar 03 2009, 22:11:06 286 by Victeron and by Kogz
Xervim
Mar 03 2009, 22:13:54 124 by Elven Jaris and by Eter Rael
Herick Inferno
Mar 03 2009, 22:16:08 105 by Nobi Chra and by Feyrety The Wolf
Royal Darkeyes
Mar 03 2009, 22:16:42 107 by Victeron and by Adis Druidek
Goethea
Mar 03 2009, 22:07:43 134 by Lookeyy and by Victeron
Loke Mcspirit
Mar 03 2009, 22:20:37 170 by Arcano Vampire and by Ciap Ciap
Czekam na filmi...;D
+ ich support a bylo ich next 19 wiec ^^ Arcano giezet pleców xD
Gustaw_konrad
03-03-2009, 23:07
Bred Saraia
Mar 03 2009, 22:04:35 CET Killed at Level 112 by Slicteron
and by Zirkov
Ulip Ston
Mar 03 2009, 22:04:41 CET Killed at Level 83 by Thumedan
and by Mekkron
straszna ilosc noobow xD
Xedox Darah
Mar 03 2009, 22:18:17 CET Killed at Level 106 by Bounty Darko
and by Xavrass
Ticone
Mar 03 2009, 22:16:48 CET Killed at Level 114 by Ades Darkeyes
and by Dany Darko
Mosiek Exoz
Mar 03 2009, 22:30:36 CET Killed at Level 58 by Arianna Aureka
and by Dany Darko
Ozzie Rax
Mar 03 2009, 22:06:53 CET Killed at Level 118 by Mukurub Darkeyes
and by Lunatika
http://www.***********.com/login.php?lang=pl
Bred Saraia
Mar 03 2009, 22:04:35 CET Killed at Level 112 by Slicteron
and by Zirkov
straszna ilosc noobow xD
DON QU JEST GRUUUBA hail jawor _/
MalutkiDrut
03-03-2009, 23:47
http://www.***********.com/login.php?lang=pl
A to niby jaka stronka he?
Elesar Inferno
04-03-2009, 00:59
+ ich support a bylo ich next 19 wiec ^^ Arcano giezet pleców xD
Nie czaje :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.