zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Hyde Park

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

kaffffar
01-06-2009, 17:28
Nie mowcie ,ze na Adama nie wyrobiliscie nowego reca....

AxeVice
01-06-2009, 17:31
Agajn Own3d ?

J.Rabbit
01-06-2009, 17:51
Chciałem tylko nadznaczyć , że są ludzie i śmiecie i stary owner Adam Ziomusia należy do tych drugich. :) Pozdro zerowcu. :)

oj Patryk ,a kenamiego i czookapika kto zabral? Wojna rzadzi sie swoimi prawami i mysle jakbys mial dostep do chara wroga to tez bys go zrookowal czy zbanowal.

Jaz
01-06-2009, 17:56
462696590.html

indżoj..

Yanne
01-06-2009, 17:56
Ok, wygraliście, nie wiem nawet kto tam wybiegł i po co, ale ok. Samym czookapikiem i lokajem nie wygramy wojny na pewno. Ale jak to ktoś mądrze wspomniał, liczą się morale, których adde po 3 przegranych openkach z rzędu już nie ma. Także możecie się przeliczyć co do tej wojny szybciej niż myślicie :)

btw jak wrócę ze szkoły to chciałbym, żeby nie było takiej niespodzianki jak wczoraj gdy wróciłem do domu :<

to cie rozczaruje

Niza
01-06-2009, 19:38
Adaś prosił mnie żebym to wkleił. Nie są to moje słowa więc na mnie nie wrzucajcie. Na Adasia tez nie. Bo zatłuke !

Tu cytat:
Bo pierdolnę na ziemię. Człowieku, zastanów się kurwa co Wy wymyślacie!
Ktoś puścił plotę, że niby ja mam coś z tym wspólnego i wszyscy w to wierzą, pozdrawiam. Chuj, że nie macie żadnych podstaw.
Spójrzcie kurwa na to z innej strony. Mimo, że Victeron może inteligencją nie grzeszy to zawsze go lubiłem i nic do niego nie miałem. Sprzedałem mu postać za zaledwie 800 zł, mimo, że Ikego kupił za ponad 4x więcej, a na pewno jego char nie był tyle wart. Dzieliłem Waszą nienawiść do czarnego i byłem zadowolony, że w pierwszej wojnie moja postać się bardzo przydała itd. Kiedy sprzedawałem Adama to już na prawdę miałem wyjebane w Tibię, najzwyczajniej mi się znudziła i znalazłem lepsze zajęcia. Miałem i nadal mam access do kilku kont znajomych i od czasu do czasu wbijam pogadać lub trochę poexpić, ale naprawdę rzadko. Ale to wszystko chuj. Kolejny argument - Victeron miał do kurwy nędzy 6,5 miecha na wyrobienie nowego reca! Żeby Wam to jeszcze bardziej kurwa zobrazować - jest to około 200 dni! 30 dni potrzeba na zmianę rejestracji, kilka dni na wyrobienie nowego reca. Co z resztą? Lenistwo? BRAK KASY? Nie myślenie? Nie wiem i nie potrafie sobie wytłumaczyć To wszystko jest chuj, bo ja przez ten cały okres miałem pierdolony access do Adama, o czym nawet nie wiedziałem bo nawet nie próbowałem na niego wbijać bo byłem zadowolony z warunków sprzedaży, ludzi z Flow i samego Victerona lubiłem, zawsze uważałem się za uczciwego gracza i człowieka. Rejestracja była zmieniona na bank, w końcu skądś ban się musiał wziąć. Chuj, że od kumpli słyszałem, że do Adama access miało pół Flow i dziwnym trafem Adam miał hacka w którym stracił całe pierdolone 200k akurat w dniu deleta Shejqa, wcale nic nie sugeruje, ale po hacku już chyba można zmienić w końcu tego reca, co? Słów mi brakuje, żeby Wam przekazać to co chcę przekazać
Na koniec: Zna ktoś chociaż jeden powód dla którego miałbym się tak zachować? Może się sprzedałem Russelowi? Czemu nie ma takich plotek?
Kurwa, jak patrze na co Wy wypisujecie to zaczynam żałować że tego nie zrobiłem, chociaż miałem na to 200 dni i jeszcze bym sobie zarobił, liściki też mogłem porobić przez ten czas i nawet nikt by nie zauważył, że próbowałem coś robić, ale ktoś popisał się inteligencją jebiąc ue pod dp ;]
Postaci sam żałuję, poświęciłem na nią za dużo czasu.

@ Lavio
Śmieciu, to sobie możesz mówić do matki jak Ci pozwala, popierdoleńcu
Aha i jeszcze jedno. Piszę to tylko w obronie swojej uczciwości, żebyście nie myśleli że się boję czy coś :)
/koniec cytatu

Maax'ior
01-06-2009, 19:53
Bardzo interesujące

AxeVice
01-06-2009, 21:38
Name: Solle'Steinhold
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 173
World: Morgana
Residence: Venore
Guild membership: One of the Flow

0.0

Delarev
01-06-2009, 22:50
niewazne ;d

kaffffar
01-06-2009, 23:48
Bez obrazy chlopaki ale to bylo na prawde wyjebiscie zalosna akcja ze strony Flow... dawno nie widzialem tak glupich dedow ...

Jawor131
01-06-2009, 23:50
Mowisz o akcji przy statku ?

J.Rabbit
02-06-2009, 00:05
Jun 01 2009, 22:38:17 CEST Killed Rosi Thern at Level 149 ok

huahuahua ten frag bedzie mnie zadawalal do konca zycia :D

Yanne
02-06-2009, 00:08
ej wiecie co AKON BYL NA YALAHAR SIE WYJEBAL SIE 2X I ZAMKNAL SIE W PZCIE XDDD

kocham mame, tate russela, wujka adde, brata sandera wujka jonthka i chcialbym pozdrowic pro elo wypychacza romana aka gram na noob charze(za to ze dzieki tobie padl ten sukin....) = ) lov ja

Grebol
02-06-2009, 00:08
znow walka na yalahar przejebana przez Katrile

Maax'ior
02-06-2009, 00:10
xDDDD..

Take Over wygrało?

Lavi0
02-06-2009, 00:11
Adaś prosił mnie żebym to wkleił. Nie są to moje słowa więc na mnie nie wrzucajcie. Na Adasia tez nie. Bo zatłuke !

Tu cytat:
Bo pierdolnę na ziemię. Człowieku, zastanów się kurwa co Wy wymyślacie!
Ktoś puścił plotę, że niby ja mam coś z tym wspólnego i wszyscy w to wierzą, pozdrawiam. Chuj, że nie macie żadnych podstaw.
Spójrzcie kurwa na to z innej strony. Mimo, że Victeron może inteligencją nie grzeszy to zawsze go lubiłem i nic do niego nie miałem. Sprzedałem mu postać za zaledwie 800 zł, mimo, że Ikego kupił za ponad 4x więcej, a na pewno jego char nie był tyle wart. Dzieliłem Waszą nienawiść do czarnego i byłem zadowolony, że w pierwszej wojnie moja postać się bardzo przydała itd. Kiedy sprzedawałem Adama to już na prawdę miałem wyjebane w Tibię, najzwyczajniej mi się znudziła i znalazłem lepsze zajęcia. Miałem i nadal mam access do kilku kont znajomych i od czasu do czasu wbijam pogadać lub trochę poexpić, ale naprawdę rzadko. Ale to wszystko chuj. Kolejny argument - Victeron miał do kurwy nędzy 6,5 miecha na wyrobienie nowego reca! Żeby Wam to jeszcze bardziej kurwa zobrazować - jest to około 200 dni! 30 dni potrzeba na zmianę rejestracji, kilka dni na wyrobienie nowego reca. Co z resztą? Lenistwo? BRAK KASY? Nie myślenie? Nie wiem i nie potrafie sobie wytłumaczyć To wszystko jest chuj, bo ja przez ten cały okres miałem pierdolony access do Adama, o czym nawet nie wiedziałem bo nawet nie próbowałem na niego wbijać bo byłem zadowolony z warunków sprzedaży, ludzi z Flow i samego Victerona lubiłem, zawsze uważałem się za uczciwego gracza i człowieka. Rejestracja była zmieniona na bank, w końcu skądś ban się musiał wziąć. Chuj, że od kumpli słyszałem, że do Adama access miało pół Flow i dziwnym trafem Adam miał hacka w którym stracił całe pierdolone 200k akurat w dniu deleta Shejqa, wcale nic nie sugeruje, ale po hacku już chyba można zmienić w końcu tego reca, co? Słów mi brakuje, żeby Wam przekazać to co chcę przekazać
Na koniec: Zna ktoś chociaż jeden powód dla którego miałbym się tak zachować? Może się sprzedałem Russelowi? Czemu nie ma takich plotek?
Kurwa, jak patrze na co Wy wypisujecie to zaczynam żałować że tego nie zrobiłem, chociaż miałem na to 200 dni i jeszcze bym sobie zarobił, liściki też mogłem porobić przez ten czas i nawet nikt by nie zauważył, że próbowałem coś robić, ale ktoś popisał się inteligencją jebiąc ue pod dp ;]
Postaci sam żałuję, poświęciłem na nią za dużo czasu.

@ Lavio
Śmieciu, to sobie możesz mówić do matki jak Ci pozwala, popierdoleńcu
Aha i jeszcze jedno. Piszę to tylko w obronie swojej uczciwości, żebyście nie myśleli że się boję czy coś :)
/koniec cytatu

@Adam aka Nieogarnynka. ;)
Nawiązuje teraz do Twojej ostatniej wypowiedzi, bo jest ona przedstawieniem Twojej osoby. Tylko niedorobione dzieci wyzywają po rodzicach, po drugie kozaczkiem przez kabelek może być każdy, czego wszyscy są świadkami po przeczytaniu Twojego posta. ;) Także get a life kido.

@Adam Ziomu's Case. ;)

Nie umiesz sobie tego wytłumaczyć, bo jesteś trochę zacofany. Nie wiesz, że Russel i jego ekipa spamowała gm'ów, że zmienione są dane osobowe i te dostawały bana za sharing/tradeing. Dlatego Szymek zaufał Ci i wolał się uchronić przed banem, niestety przeliczył się. Mam nadzieję, że siano Ci dobrze służy, bo słyszałem, że kupiłeś sobie dmuchaną lale i sztuczną vagine.

` Lavio aka Miodu

Maax'ior
02-06-2009, 00:15
Mam nadzieję, że siano Ci dobrze służy, bo słyszałem, że kupiłeś sobie dmuchaną lale i sztuczną vagine.

Ha, ha.. ;p;p;p

Trzeci battle i trzecia przegrana FLOW. Szykuje się bardzo ciekawy war, a jednak!

Lavi0
02-06-2009, 00:24
Ha, ha.. ;p;p;p

Trzeci battle i trzecia przegrana FLOW. Szykuje się bardzo ciekawy war, a jednak!

Hmm z Avisami było to samo, jednak ktoś inny ostatecznie rządził. ;P

Jaz
02-06-2009, 00:34
Zawsze wygrywała ta strona, po której byłem ja ;)

Pozdrawiam Lavia, Xomerka, Dizta, Lokaja którego nie było, Fesbiego i resztę osób którym piksele jeszcze nie przesłoniły mózgu.

CzarnyBratCzarnego
02-06-2009, 00:37
Hmm z Avisami było to samo, jednak ktoś inny ostatecznie rządził. ;P

Zgodze sie w 100% Na Ostatnim War Avis Wygrywalo OB Przewaznie ALE To Flow Wygralo.
Licza Sie Tylko Morale.... A Gdy Sie Wygrywa I Zacznie Przegrywac To Wtedy Wam Morale Spadna i znow do Kanałow w A'B Zejdziecie :):D

@EDIT

Stawiam 50 zl na Flow :D

Grebol
02-06-2009, 00:50
bla bla bla

Russel back hahahah xD Mudry i co u Czarnego takk zle?

CzarnyBratCzarnego
02-06-2009, 00:55
bla bla bla

Russel back hahahah xD Mudry i co u Czarnego takk zle?

Chłopcze Za Szybko Sie Cieszysz :) Gdzie Tam Koniec Wojny ;) to Dopiero 3 Dni !! A Potrwa Jak Wam Sie bd Chcialo Min 3 miechy znajac Flow ;)
Wiec Czarny Szybko Nogi z PZ nie wystawi ;)

Grebol
02-06-2009, 01:05
wiesz co ? Mały pies zawsze najwiecej szczeka. Wiec jezeli nie masz zamiaru się ujawnić <o ile wogole jestes kimś> to zamknij drzwi i wyjdz.

CzarnyBratCzarnego
02-06-2009, 01:21
wiesz co ? Mały pies zawsze najwiecej szczeka. Wiec jezeli nie masz zamiaru się ujawnić <o ile wogole jestes kimś> to zamknij drzwi i wyjdz.

Powiem Tak... Ujawniac Niemam Sie Po Co Bo Niegram od Hmm... 1,5 Roku ;)
Tylko Od Tego Czasu Sledze Losy Morgany....
Wiec Mozesz Smialo Powiedziec Ze Jestem Nikim ;)
A Jak Masz Cos Do Mnie To Ci Adres Podam Wpadnij Pogadamy ;)

Jaz
02-06-2009, 01:25
Nie zaczynaj każdego słowa z dużej litery, pokemonie.

Grebol
02-06-2009, 01:31
Nastepny kozak aka Bardol tylko ze Bardol chociaz chara dostał i się nie obawiam a Ty jakiś smieć mi takie teksty sypie. Idz spac dziecko bo jutro szkola Cię czeka

CzarnyBratCzarnego
02-06-2009, 01:36
Nastepny kozak aka Bardol tylko ze Bardol chociaz chara dostał i się nie obawiam a Ty jakiś smieć mi takie teksty sypie. Idz spac dziecko bo jutro szkola Cię czeka

Smiec?? ;) Czy Ja Po Tobie Jade ?? ;)
Szczylu ;) ile masz 15 ? 16 ?

Jak Taki Kozak Przez Neta Jestes Zapraszam

Radlin woj.Slaskie
Ul.B.Chrobrego 449

Wpadnij Czekam Mozesz Wziasc Kumpli ;)

@Mudry

A tobie ..uj Do tego Jak PiSzE o.O

@EDIT

Zakoncz To POjedz Pomnie i Konczymy Nie bd Spamu Robil ;)

http://www.fotka.pl/profil/Gremb/ Powiem Tyle "HA! HA!"

Arav_ras
02-06-2009, 07:54
Radlin? Co to za wiocha?

Ależ protoss sie wyjebał xD już mialem nadzieje że na farta przezyje na tym statku :p

xBardolekx
02-06-2009, 08:01
Zawsze wygrywała ta strona, po której byłem ja ;)

Abcoki mówiły to samo.

kozak? raczej hobbysta, niektórzy lubią zbierać znaczki, ja się lubię napinać na forum. kozak raczej ma to do siebie, że jakbyś podbił do kogoś kto do ciebie 'kozaczy' to by zamknal jape i siedział cicho. chcesz się przekonać czy jestem tym 'kozakiem'? miasto znasz, xadi wie gdzie mieszkam dokładnie. zapraszam

@edit; @up
Radlin? wiocha?;d nie mów tego przy Szymku :d

Grebol
02-06-2009, 09:41
@CzarnyBratCzarnego

widze ze jak szukasz Mnie w internecie to mam nastepnego fana ;) Chcesz autograf?

CzarnyBratCzarnego
02-06-2009, 12:12
@edit; @up
Radlin? wiocha?;d nie mów tego przy Szymku :d

No Wlasnie Szym Jest z Radlina Ale Jakos Dawno Go Nie Widzialem....

Wiocha ?? Hmm... Kto Co Lubi :)
Wole Spokoj Niz Hałasa 24h w Miescie + Mieszkanie w Bloku i Siedzenie w 4 Scianach....(Zadnej Imprezy Bo Sasiedzi Chca Spac...)

A Tak Pozatym Wiocha Hmmm To Nie Na Slasku ;) Wiochy To Sa Okolice Warszawy ;)

Ale Koniec Tego Pie***lenia... Chcecie To Jedzcie Pomnie Mnie To Nie Rusza...

kaffffar
02-06-2009, 12:17
@pajacu up
Wyjdz i nie wracaj.Piszesz jak 12 letnia dziewczynka z fotki.peel jestes frajerem ,a udajesz kozaka.

btw. Ma ktos filmik z wczorajszego battle na yalahar?

@do kogos kto pytal czy chodzi o ta akcje na statku
tak o niej mowilem ,ze dawno nie widzialem tak glupich dedow...

AxeVice
02-06-2009, 12:19
I Kto tu używa noobow haha patrzac na filmik to chyba take overowcy

Ale elven sie pieknie trzymal...

kaffffar
02-06-2009, 12:59
Dokladnie to samo zauwazylem co kolega up ;p Same noob chary ktore wypychaly i blokowaly ludzi , praktycznie im mozecie zawdzieczac polowe fragow jak nie wiecej. Elven tez pieknie wyszedl z opresji ;p Jeszcze da sie zauwazyc ,ze jak na taka liczna gildie(Flow) to troche malo was bylo ...

btw. Khotas tak sie napinal caly czas na forum ,a teraz do zydow poszedl?:D

Wiecznyodpoczynek
02-06-2009, 13:41
No Wlasnie Szym Jest z Radlina Ale Jakos Dawno Go Nie Widzialem....

Wiocha ?? Hmm... Kto Co Lubi :)
Wole Spokoj Niz Hałasa 24h w Miescie + Mieszkanie w Bloku i Siedzenie w 4 Scianach....(Zadnej Imprezy Bo Sasiedzi Chca Spac...)

A Tak Pozatym Wiocha Hmmm To Nie Na Slasku ;) Wiochy To Sa Okolice Warszawy ;)

Ale Koniec Tego Pie***lenia... Chcecie To Jedzcie Pomnie Mnie To Nie Rusza...

Co się martwisz, co się smucisz - ze wsi jesteś, na wieś wrócisz!

Widać, że koło miasta nawet nie przejeżdżałeś i jedyne co wiesz o życiu to arkana dojenia krów.
I zapewniam Cię, że "wiochy z okolic Warszawy" są zamożniejsze niż nie jedno miasto (nie chodzi o budżet, tylko o mieszkańcaców).

A na koniec w ramach dokładniejszego zobrazowania Twego miejsca w hierarchii i łańcuchu pokarmowym:
W dupie byłeś, gówno widziałeś, a w dodatku gówno wiesz, gówno jesz.

/care

Etun
02-06-2009, 14:01
Co się martwisz, co się smucisz - ze wsi jesteś, na wieś wrócisz!

Widać, że koło miasta nawet nie przejeżdżałeś i jedyne co wiesz o życiu to arkana dojenia krów.
I zapewniam Cię, że "wiochy z okolic Warszawy" są zamożniejsze niż nie jedno miasto (nie chodzi o budżet, tylko o mieszkańcaców).

A na koniec w ramach dokładniejszego zobrazowania Twego miejsca w hierarchii i łańcuchu pokarmowym:
W dupie byłeś, gówno widziałeś, a w dodatku gówno wiesz, gówno jesz.

/care

Wrzuć na luz Wiszu , its only a game ;]

Jak bede miał zamiar do wawy wpadać do dam msg na piwko polecim ;)

Etun
02-06-2009, 14:02
btw myślałem że tęgie baty dostaniemy wczoraj ale nie było tak źle , Szkoda że zapomnieliście Rosiego leczyć ;p

zambro
02-06-2009, 14:14
Eter Rael
Jun 02 2009, 13:29:54 CEST Killed at Level 243 by Sequel

AxeVice
02-06-2009, 14:19
@down

Racja , pomylila mi sie data bo godzina podobna ;f

zambro
02-06-2009, 14:21
Ktoś jeszcze się wyłożył?

edit:
Sequel to chyba wczoraj się wyjebał...

Grebol
02-06-2009, 14:45
Rosi kocham Twoje przysłowia xD

@Kafar
Mistrzu! mamy troche noobow bo na mainach jeszcze nie kazdy ma PACC ale to jest okolo 5 takich charów lecz popatrz ostania wojne gdzie na OB samych 30 charów bylo z Pandori do trapowania nas.. Był placz i pisk .. Druga sprawa ze Katrila na stacku to troszke lamer :P

Arav_ras
02-06-2009, 15:00
Dobra Radlin wporzo :) a filmiki sa na tibia.de jak zwykle

Jawor131
02-06-2009, 15:07
Radlin to tam gdzie wujek Szymon mieszka?

kaffffar
02-06-2009, 15:21
Rosi kocham Twoje przysłowia xD

@Kafar
Mistrzu! mamy troche noobow bo na mainach jeszcze nie kazdy ma PACC ale to jest okolo 5 takich charów lecz popatrz ostania wojne gdzie na OB samych 30 charów bylo z Pandori do trapowania nas.. Był placz i pisk .. Druga sprawa ze Katrila na stacku to troszke lamer :P

Przeciez ja nie mowie ,ze to zle;p Tylko stwierdzam fakty :D Jak to mowia w wojnie i milosci wszystko jest dozwolone ;) :*

Grebol
02-06-2009, 15:43
Te buzi na koncu to dla Mnie gejku xD? ;*

CzarnyBratCzarnego
02-06-2009, 15:56
Do tej Pory BYlem Mily ;)

@Kafar

Mozesz Mnie Gdzies :) Mam 18 lat wiec Pierdol Sie Na Ryj MOwilem Jak Masz cos Domnie WPadaj Jedno Strzałowcu ;)

@Rosi Thern

Gorolu Pierolony Gdyby nie slask i nasze Kopalnie to dalej na*******asz w kamienie zeby ogien zrobic.... wiec sie kurwa nie odzywaj A wsie Sa W głab kraju Pedale ;)

@Jawor131

Ta tu Vic MIeszka Przynajmniej rok temu mieszkal bo od tego czasu go nie widze... ;)

Yanne
02-06-2009, 16:09
http://img190.imageshack.us/img190/1219/spierdoliuemtibiapl.jpg (http://img190.imageshack.us/my.php?image=spierdoliuemtibiapl.jpg)

pro evul pvp magra vs pro evul trap by flow
1:0 dlamagra XDD biegal bez utamki a tam napiernicza mnie 10 typa :)
chcialbym podziekowac mojej rodzinie, avis za dopingowanie i wsparie w ucieczce XDDD

Kakej92
02-06-2009, 16:11

@Kafar

Mozesz Mnie Gdzies :) Mam 18 lat wiec Pierdol Sie Na Ryj MOwilem Jak Masz cos Domnie WPadaj Jedno Strzałowcu ;)

@Rosi Thern

Gorolu Pierolony Gdyby nie slask i nasze Kopalnie to dalej na*******asz w kamienie zeby ogien zrobic.... wiec sie kurwa nie odzywaj A wsie Sa W głab kraju Pedale ;)

@Jawor131

Ta tu Vic MIeszka Przynajmniej rok temu mieszkal bo od tego czasu go nie widze... ;)

Powiem Ci szczerze, nikt Cie tu nie chce, pierdolisz głupoty że koło wwa to same wsie, a nigdy tu nie byłeś. Może zrozumiesz jak napisze to w Twoim języku:
Wy*******Aj sToNd fRaJeŻe Bo JeStEś ZeReM i MoRzEsZ mI kÓtAsA pOlIzAc

CzarnyBratCzarnego
02-06-2009, 16:17
@kekej

Po pierwsze "Stond" to mozesz S*******ac ;) Naucz Sie Pisac Kozaku Przez Neta :)
Po Drugie Znasz Sie Na Polsce Jak Huj ;)
Widac Gorolu Pierdolony ze na Slasku nigdy nie byles ;)
na Slasku poziom zycia jest znacznie wiekszy niz w innych rejonach kraju ;)

I mowie wam to kolejny raz jak macie cos domnie to Prosze mi to na Zywo Powiedziec Adres Juz Wam Dalem. Kozaki Przez Neta...

Yanne
02-06-2009, 16:20
@kekej

Po pierwsze "Stond" to mozesz S*******ac ;) Naucz Sie Pisac Kozaku Przez Neta :)

I mowie wam to kolejny raz jak macie cos domnie to Prosze mi to na Zywo Powiedziec Adres Juz Wam Dalem. Kozaki Przez Neta...
PkLikAsH Ze MnOm pLZxXzxXz . neONEoneONEOneoNEOneoE

EDIT :gremb: OKeJ tRzy CztERy PieNcS MaSssLOG on KaRlIn PyeLy JaKIs NooB sIe TrAfIl TrZa Mu CisNAc

Valyrr
02-06-2009, 16:21

@Kafar

@Rosi Thern

@Jawor131

To jestes juz duzym chlopcem i zaden kozak przez neta Ci nie podskoczy :)

Borucao
02-06-2009, 16:21
@kekej

Ale co na Śląsku jak krasnoludy w kopalniach sie żyje? Pewnie takie rarytasy jak u Gimliego w kopalni. Sorki nigdy tam nie byłem i nie wiem jakie u was zwyczaje panują.

CzarnyBratCzarnego
02-06-2009, 16:22
PkLikAsH Ze MnOm pLZxXzxXz . neONEoneONEOneoNEOneoE

Pokazujecie Swoja Inteligencje Piszac Takie Posty ;)

Inteligentni Ludzie Tacy Jak Vic,eter. i Reszta Nie bd pisal kto Nie Spamoja tak jak wy ;) Widac Ze Czegos wam w Dziecinstwie Brakowalo Albo Brakuje ;)

Puii
02-06-2009, 16:26

Inteligentni Ludzie Tacy Jak Vic,eter. i Reszta Nie bd pisal kto Nie Spamoja tak jak wy ;) Widac Ze Czegos wam w Dziecinstwie Brakowalo Albo Brakuje ;)

To jakaś Francuzka moda na pisanie prawie wszystkiego z dużej litery?

Valyrr
02-06-2009, 16:26

"u" kolezko

Grebol
02-06-2009, 16:27
SlaSsakU iDz pYry kopAc buRAkU JeBaNy
Na RlU byŚ doSTAł w jaPe i SpieRDolił kabaKU z KopALnI. IdZ scHylaĆ siĘ PO węGiel w koPAlNi Bo Twój AlFons OgnIa dO POlski nie DA!

Mieszkałem w Warszawie poand 10 lat i posiadam rodzine w Raszynie można to nazwać "wioską" pod warszawa ale jezeli by dokładnie analizowac to ten Raszyn czy np. Ząbki, Marki lub Pruszków miazdy ówczesne miasta, miasteczka. Typu Twoją wioche.

CzarnyBratCzarnego
02-06-2009, 16:27
"u" kolezko

ooo Przepraszam Bardzo za Te "Ó" zamiast "U" Moj Bład :(

@Grebol

Pyry to wielkopolskie jak cos ;)

I dalej Pokazujesz Jaki Jestes Pro Elo Elo ;)
A co do tego Rla To Dalej Czekam ;)

Borucao
02-06-2009, 16:28

Kilka postów wyżej przyczepiłeś się do pisowni Kakeja. Po CHUJ komentujesz czyjąś pisownie skoro sam robisz błędy? Ej takich kozaków jak ty było kilku ciężko było się ich pozbyć, ale z Tobą też damy rade ;*

Valyrr
02-06-2009, 16:29
Kilka postów wyżej przyczepiłeś się do pisowni Kakeja. Po CHUJ komentujesz czyjąś pisownie skoro sam robisz błędy? Ej takich kozaków jak ty było kilku ciężko było się ich pozbyć, ale z Tobą też damy rade ;*

Dokladnie o to chodzilo :)

CzarnyBratCzarnego
02-06-2009, 16:33
@Borucao

Przyznalem Sie Do Błedu Czy Dalej cos ci nie Psuje ??

Jestem Tylko Człowiekiem Każdy Popełnia Błędy Raz Wieksze Raz Mniejsze ;)

@EDIT

Piszcie Lepiej Co Tam Sie w WAR dzieje a nie Jedzcie Pomnie i tak nic tym nie osiągniecie ;)
Tylko Spam Robicie ;)

Puii
02-06-2009, 16:35
@Borucao

Przyznalem Sie Do Błedu Czy Dalej cos ci nie Psuje ??

Jestem Tylko Człowiekiem Każdy Popełnia Błędy Raz Wieksze Raz Mniejsze ;)

Ty je popełniasz w każdym poście, wszystkie słowa z dużej litery, zero interpunkcji, mimo że to forum o tibii, grzecznie Cię proszę wyjdź, bo kaleczysz polski.

CzarnyBratCzarnego
02-06-2009, 16:39
@up

Kalecze Polski Przyznam sie Ale Tylko z Tego Względu Ze Nie Lubie Polski ;)
i nie interesuje mnie pisanie poprawnie po Polsku ;)

Bo Nie Jestem Polakiem Tylko Slązakiem i Niechce Miec z Polska nic wspólnego Ale Chcąc Czy Nie Chcąc Jeszcze Mieszkam w Polsce ;)

Valyrr
02-06-2009, 17:01
@up

Kalecze Polski Przyznam sie Ale Tylko z Tego Względu Ze Nie Lubie Polski ;)
i nie interesuje mnie pisanie poprawnie po Polsku ;)

Bo Nie Jestem Polakiem Tylko Slązakiem i Niechce Miec z Polska nic wspólnego Ale Chcąc Czy Nie Chcąc Jeszcze Mieszkam w Polsce ;)

To s*******aj czarny bracie czarnego ;] Polska jak i rowniez Slask (ktory jest i bedzie Polski) takze nie chce miec z Toba nic wspolnego ;)

Maax'ior
02-06-2009, 17:05
Nie pierdol już nic, bo wstyd Śląsku robisz.

CzarnyBratCzarnego
02-06-2009, 17:09
Nie pierdol już nic, bo wstyd Śląsku robisz.

Niedaleko Masz Do mnie(18 min busem "205") Adres Znasz Wpadnij :)

Zapytaj Sie Czystych Slazakow Co Mysla o Warszawie i Polsce ;) Kazdy Powie "Jebac Goroli"

Nudzie mnie Odpisywanie Na Wsze Posty ;d wiec zastanowie sie czy wam jeszcze odpisywac :D Ide na Piwko Puzniej Pogadamy ;)

Amoniak50
02-06-2009, 17:21
Ta....trzasnij reedsa na hałdzie czy jak maja te wasze chalupy xD

Borucao
02-06-2009, 17:23

Zapytaj Sie Czystych Slazakow Co Mysla o Warszawie i Polsce ;) Kazdy Powie "Jebac Goroli"

Nudzie mnie Odpisywanie Na Wsze Posty ;d wiec zastanowie sie czy wam jeszcze odpisywac :D Ide na Piwko Puzniej Pogadamy ;)

No zejdz do kopalni czarnuchu.

Valyrr
02-06-2009, 17:35

Szczerze to wyjebane mam co mysla czysci slazacy, sa polakami i beda ;)

Natomiast patrzac na Twoj "czarny" nick, wiem ze czysty to Ty na pewno nie jestes ;)

Jak dalej takie byki bedziesz walil, to nie wroze Ci powodzenia na maturze i puzniej nawet nie bedziesz mogl sie na forum pospinac :(

Nie fatyguj sie i wiecej nie odpisuj bo czytanie Twoich postow naprawde meczy.

Bez odbioru

Stawiam dyche ze i tak odpisze

xBardolekx
02-06-2009, 17:52
jak to się dzieje, że zawsze wchodząc na carlin.pl jest strona postów więcej?;< przystopujcie trochę

Yanne
02-06-2009, 17:57

ty kur cwaniaku czemu swoje kazdy elo wyraz zaczynasz z duzej litery? ktos cie jebnou z duzego palca w cztery litery czy jo?

edit tam na slasku fajne zabawy macie http://www.demotywatory.pl/komentarze/2816#komentarze
idz pchaj tramwaj a nie na plu piszesz

kaffffar
02-06-2009, 18:28
Moze byscie w koncu zrobili cos pozytecznego ?:D np. dla Kafarka?:D

http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2634777

Po polskiemu :)

@KAFAROTWATY KAFAR WAS POTRZEBUJE !

Witam panie i panowie :) Tak to ja wasz Kafarek ! Jak wiecie skonczylem grac bo zostalem shakowany ,a nastepnie haker wbil delejta:( Poniewaz skonczylem juz szkole i nudzi mi sie troche ostanio postanowilem wrocic na Morgane. Cieszycie sie ?! Mam prosbe do moich starych znajomych i ludzi ktorzy mnie pamietaja.Jesli mozecie wyslijcie mi jakies gp/itemy na chara o nick "Stalowy-Mag" do Thais. :) Kiedys na pewno sie za to odwdziecze ;) Dla was to nie duzo ,a mi pomoze szybko wypegowac nowego chara i grac razem z wami ! Oczywiscie postac na jakiej gram ujawnie jak juz bede mial wiekszy lvl bo ciagle jest tu kilka osob ktore za mna nie przepada i chetnie przeszkodzila by mi w osiagnieciu mojego celu XD Prosze o pomoc !

__

Wysupłać ze skarpety po kilk "k" dla Kafarka waszego kochanego słodziaka XDD! :*

xBardolekx
02-06-2009, 18:57
o nie.....

kaffffar
02-06-2009, 18:58
o nie.....

o takkkk ;D Wiem ,ze w glebi serca bardzo sie cieszysz XD

Kakej92
02-06-2009, 19:19
@kekej

IrOnIa PlX!!!!!!!!!!!!1111111111111111111111

Maax'ior
02-06-2009, 20:05
Ta....trzasnij reedsa na hałdzie czy jak maja te wasze chalupy xD

W Radlinie nie ma hałd, więc fail.

Yanne
02-06-2009, 20:13
o takkkk ;D Wiem ,ze w glebi serca bardzo sie cieszysz XD

no i chuj.... znowu bedzie jakis Bardolowaty bardol....albo Abcokowaty Abcok...

Grebol
02-06-2009, 22:10
Mnie i Magra sie Kafar obawiasz ;> Ja bym Cie nigdy nie tknął ! bunt!

23:04 Yorphyroy Areller [60]: dla nich malo to 100
23:04 Punzhete [140]: exiva "ike~
23:04 Les Xardas [148]: UTAMO VITA
23:04 Yorphyroy Areller [60]: dla nas malo to 20
szczera prawda

rentonB
03-06-2009, 00:19
Stawiajcie wiekszy opor ;> plX?

Yanne
03-06-2009, 00:22
Ty ejkon wczoraj 2x dzisiaj hattrick, jak tak dalej pojdzie to pobijesz z delejtowanego adama ziomusia xDdDdDd

nie ma to jak fight z wami , minut stacka, ale zeby bylo smieszniej to sie rozstawili w 20 po kazdym stacku na yalahar i wez ich tu złap XDDD.

ale wiecie akon walczy pierwszy raz to dla niego pierwsze pekowanie wiec nie miejmy mu za zle ze biegnie pada 5x w dwa dni !, szacunek ze wraca.;)

Diablord
03-06-2009, 00:44
http://www.speedy-share.com/640689510.html <---- 175 RP view.

Znowu w dupe --.-- wkoncu sie zgramy.

J.Rabbit
03-06-2009, 00:58
http://www.speedy-share.com/640689510.html <---- 175 RP view.

Znowu w dupe --.-- wkoncu sie zgramy.

chcecie ip fajnego otsa? Czy tym razem zgracie sie w ten sposob ,ze w 30 ludzi na venta wparujecie po passy?

Wiecznyodpoczynek
03-06-2009, 01:04
btw myślałem że tęgie baty dostaniemy wczoraj ale nie było tak źle , Szkoda że zapomnieliście Rosiego leczyć ;p

No, no, wszyscy powinni na mnie heal mieć, UH, SIO, MAS RES, sistko!!!
xD

J.Rabbit
03-06-2009, 01:07
No, no, wszyscy powinni na mnie heal mieć, UH, SIO, MAS RES, sistko!!!
xD

nie musisz nawet zmieniać tych stat co masz pod avatarem , niedługo wszystko sie zacznie zgadzać (:

Wiecznyodpoczynek
03-06-2009, 01:11
nie musisz nawet zmieniać tych stat co masz pod avatarem , niedługo wszystko sie zacznie zgadzać (:

Ja to za parę dni 150 wbiję. :]

@Rosi Thern

Od pedałów to możesz sobie kolegów wyzywać, a do mnie proszę się per Pan zwracać, bo wódki ze mną lamusie nie piłeś. To raz.
Dwa.
Gdyby nie Śląsk to pewnie duża część ptaków z całej Polski mogłaby tamtędy latać, ale niestety nie są one w stanie posługiwać się maczetami do przecinania powietrza. :\
Trzy.
Gdybym tak jak ty, Hanysie za pięć dwunasta miał do wyboru - cięcie powietrza, nielegalny obrót siarką i węglem lub też pod*******anie z hałd już dawno rzucił bym się w gówno, albo pociął, by rodzicom lipy nie robić...

Grebol
03-06-2009, 01:16
rzuć się w gówno to moje słowa :(

meravi
03-06-2009, 10:01
gz robert frajerze...

xBardolekx
03-06-2009, 10:40
Widzę, że od poprzedniej wojny nic się nie zmieniło. Znowu od nas ktoś odszedł, znowu ktoś doszedł, znowu 100:15 w dupę, znowu abcoki i inni się jarają, że mają szansę wygrać, znowu adde dostanie 3x z rzędu po piździe i znowu będzie płacz, że Flow wygrało, a we fragach na stronie przegrywa dwustoma fragami.

@Flow..
Tyle razy mówiłem, że Flow + Yalahar = almighty wpierdol, a wy nadal swoje i uporczywie chcecie tam walczyć ;< znikną pacce tygodniowe (o ile już nie znikły, nie wiem) to w ostateczności można tam pójść, ale teraz tam walczyć to jak biegać po ab - bez sensu.

Jaz
03-06-2009, 11:05
Sorry Bardol, ale tym razem liczba naszych i Waszych nobczarów była porównywalna..

zambro
03-06-2009, 14:02
Jak chcą, to chary będą oddawać, wyjebane w to mam. Sądzę, że mam na tyle umiejętności, by uważać się za lepszego niż przeciętny gracz, albo osoby, które dały popis na wczorajszej bitwie - pozdro Laska i Vilshion. :cup:
Są lepsi - nie neguję tego, a oceniać zacznę jak będę bardziej w temacie. :)
Nie chce flame tutaj czy coś, ale właśnie to pokazałeś na wczorajszym ob, ze nie jesteś przeciętnym graczem w PVP <3

CzarnyBratCzarnego
03-06-2009, 14:05
Gdybym tak jak ty, Hanysie za pięć dwunasta miał do wyboru - cięcie powietrza, nielegalny obrót siarką i węglem lub też pod*******anie z hałd już dawno rzucił bym się w gówno, albo pociął, by rodzicom lipy nie robić...

Chłopcze Ogarnij Sie ;)

Oczym Ty Piszesz ? Moze Powietrze Nie Jest Czyste z Tym SIe Zgodze Ale jakos Mi To Nie Przeszkadza :) "obrot siarka" ? o.O Czy na Slasku jest jakis Wulkan ? Zeby MIec Tyle siarki Zeby nia Handlowac ?
A na Haldach Sa Gorole co Przyjezdzaja za Praca Ale Nie Znajda ja Tu i Zostaj na Haldach ;)

Wiecznyodpoczynek
03-06-2009, 14:13
Nie chce flame tutaj czy coś, ale właśnie to pokazałeś na wczorajszym ob, ze nie jesteś przeciętnym graczem w PVP <3

To nie rób, bo jak commander/lider mówi, że coś trzeba zrobić, to zazwyczaj to robię - tak jak wczoraj. Podszedłem i dałem możliwość wymiany mojego 150 ek za ich 210ek i 100~ rp, a że reszta nie ogarnęła do końca to cóż, bywa.
Poza tym ja sobie to na dniach odrobię, a jak nie na dniach to po wojnie, a póki co jeszcze na parę placków kasę mam, więc nie widzę sensu, by się przejmować. :)

@ CzarnyBratCzarnego
Jasna sprawa, ludzie wprost legną na Śląsk, by wspierać tamtejsze bezrobocie i średnio rentowne kopalnie. 8o :cup:
Poza tym z tego co wiem, to masa ludzi właśnie ze Śląska, czy z innych pipidówków (bez urazy :p) przyjeżdża właśnie do Warszawy, bo tu FAKTYCZNIE jest możliwość znalezienia praktycznie KAŻDEGO rodzaju pracy.

Także wracając do użytego wcześniej aforyzmu - w dupie byłeś, gówno widziałeś.
Idź i otwórz kantor, w którym będziesz obracał węglem, torfem, albo wodą w kostkach...

meravi
03-06-2009, 14:18
wegiel prawie jak klocki lego

CzarnyBratCzarnego
03-06-2009, 14:48
@Wiecznyodpoczynek

Tylko Gdyby Nie Slask Niemacie Czym Placic Tym Co Pracuja w Warszawie ;)

Bodajże 40% Srodków w Budżecie Panstwa Pochodzi z Slasku ;)

Gdyby Nie My To Ty Niemasz PACC'a :)

Amoniak50
03-06-2009, 14:56
gdyby nie łaska reszty polski to mógłbyś cofnąć się wstecz o jakieś 30-40 lat wstecz i sellać węgiel ruskim z dopłatą,IO?

Grebol
03-06-2009, 15:33
chłopaki nie karmić trolla :/

zambro
03-06-2009, 16:42
Rosi Thern
Jun 03 2009, 15:04:33 CEST Killed at Level 148 by Arman Bloodhand
and by Oddi Feld

No Rosi!! Miałeś levelowac up a nie down ;(
Mimo iż Ci lvl nie spadł to teraz już masz więcej exp do 150...

Lavi0
03-06-2009, 16:48
Taki offtopic..

Ktoś z ab team'u może mi powiedzieć jakie nagrania zostały użyte to tego wmv, które ktoś od was tam stworzył?

Yanne
03-06-2009, 16:50
rosi jak sie wydygal zobaczyl evlima na screnie hotkey z exura przez 60sec spam
XDDDDD

Jaz
03-06-2009, 16:51
Rosi Thern
Jun 03 2009, 15:04:33 CEST Killed at Level 148 by Arman Bloodhand
and by Oddi Feld

No Rosi!! Miałeś levelowac up a nie down ;(
Mimo iż Ci lvl nie spadł to teraz już masz więcej exp do 150...

160672505.html

Dla zainteresowanych.

Wiecznyodpoczynek
03-06-2009, 16:52
rosi jak sie wydygal zobaczyl evlima na screnie hotkey z exura przez 60sec spam
XDDDDD

Nie Rosi, tylko NG ;P

Ale i tak "Gamel rebel" miażdży xD

@Wiecznyodpoczynek

Tylko Gdyby Nie Slask Niemacie Czym Placic Tym Co Pracuja w Warszawie ;)

Bodajże 40% Srodków w Budżecie Panstwa Pochodzi z Slasku ;)

Gdyby Nie My To Ty Niemasz PACC'a :)

A to na Śląsku są wszystkie mennice, ta?
I taka prośba, używaj języka polskiego, OK?

CzarnyBratCzarnego
03-06-2009, 17:54
A to na Śląsku są wszystkie mennice, ta?
I taka prośba, używaj języka polskiego, OK?

o.O Kto z tego Forum Robi mi Spama na GG ?/;> Bo Ma Chłopak/Laska Humor Masakryczny ;)

Jawor131
03-06-2009, 21:11
Taki offtopic..

Ktoś z ab team'u może mi powiedzieć jakie nagrania zostały użyte to tego wmv, które ktoś od was tam stworzył?

Gadaj z Magrem on zrobil ten filmik.

Lavi0
03-06-2009, 22:59
@Jawor

PO_dziękował :P ... możesz na priv mi wysłać gg do niego ? :)

Yanne
04-06-2009, 15:54
@up wez od dizta on je ma lawl xDDD

Amoniak50
04-06-2009, 19:18
Skillet-Rebirthing
Skillet-Falling inside the black
Soundtrack z piratów
what have you done - within temptation
Sailwork - stabbing the drama
sabaton - ghost division
skillet - whisper in the dark

Antichrist_
04-06-2009, 20:07
Sailwork - stabbing the drama

Soilwork*

abcd

AxeVice
05-06-2009, 14:57
Ja chciec battle...nanan

Jawor131
05-06-2009, 15:28
Wczoraj mialo byc ale Flow na noobcharach wyszlo.

AxeVice
05-06-2009, 15:30
No tak ale wyszli :baby:

:asd

Wiecznyodpoczynek
05-06-2009, 15:45
Wczoraj mialo byc ale Flow na noobcharach wyszlo.

No, nasze 45 wyszły, a wy do dp. xDDDDDDDDDDDDDD

AxeVice
05-06-2009, 16:07
Mam zapytanie : Z jakiej narodowosci jest najwiecej graczy na Morganie z (Polska,Szwejca,Hiszpania)

vendor
05-06-2009, 16:12
Baschkiria...

zambro
05-06-2009, 16:23
Mam zapytanie : Z jakiej narodowosci jest najwiecej graczy na Morganie z (Polska,Szwejca,Hiszpania)

Wg mnie to raczej polaków jednak.

AxeVice
06-06-2009, 09:00
Najs widze ze paru ludzi z flow sie przezucilo ;f

Bd sie dzialo ^.^

i jeszcze eter down w nocy ;f

Arav_ras
06-06-2009, 09:44
Wydaje mi się że polaków jest najwięcej,największa gildia 95% polaków,Opus Vitae no i sporo w Take Over,Ab team no i na koniec te wszytskie nooby na trollach albo co w siedza w depo lub na rooku,może sie myle ale jak ja grałem to ciężko było spotkać hiszpanów/szwedów na mniejszych lvlach.

J.Rabbit
06-06-2009, 11:31
Troche sie usmialem czytajac to. Macie dekalog flow:

Po1. SKRYPTY Przygotujcie sobie skrypty typu party healing, uh healing, jumpery, na parazlize itp. (niektore są na channelach)
Po2. SLUCHAJCIE SIE LIDERA jak jest akcja! Jak akcje prowadzi Andi, to sluchamy tylko i robimy co mowi, bez zbednych komentarzy i wrzaskow!
Po3. PLECAKI : Miejcie ogarniete plecaki (m wale, paralize, runy poison bomby, amulety, tiem i death ringi itp). Najlepiej jeden miec na sobie i dwa awaryjne w depo zeby szybko wrocic na plac boju
Po4. BUFY. Sorce koniecznie musza miec bufy na m lvl dla naszych ryckow z 8m. lvlem.
(Enchant Party - Utori Mas Sio)
Po5. JAJA miejscie jaja jak juz walczymy, wbijajcie pzty, zabijacie nobow, rushujcie jak jest takie polecenie, rzucajcie m wale jak trzeba!
Po6. PASY - Ci co moga i chca (zapewniam ze charom sie nic nie stanie) niech sie zglosza do Wade`ego i oddadza pasy. Chociazby zeby byly jak was nie ma!
Po7. NOOBY - robicie dostep nobami do miejsc typu yalahar, okolnir itp. Widzieliscie ile ich nobow tam wczoraj bylo i jak to sie skonczylo!
Po8. SD-KERZY. - osoby z nizszymi lvlami ( w okolicach 100 i nizsze) niech przygotuja sobie m-walerow i sdkerow ktorymi beda biegac na akcje - pamietac o questach i dostepach do wysp)
Po9. ENEMY LISTA - sciagnijcie aktualna enemy/friend liste ktora jets dostepna w commencie na vencie.
Po10. AKTYWNOSC - badzcie w miare mozliwosci aktywni. Powymieniajcie sie numerami telefonow z najblizszymi osobami i jak jest akcja wzywajcie sie na wzajem! NAD MA BYC WIECEJ caly czas !
Po11. EXPIMY - wszyscy normalnie expimy, nawet jak jednego z nas ubija, to 6 kolejnych wbije lvl...wiec my na tym lepiej wychodzimy!!!!!!!

Grebol
06-06-2009, 11:58
@up

owned

Vassanti
Jun 06 2009, 11:56:12 CEST Killed at Level 181 by Rayven De'Fire

AxeVice
06-06-2009, 13:23
hahaha kto to wymyslil ?;p

Punzhete,Vildingen,Vincenzo Capone x3,Adis Druidek,lavio Cold,Vessmunrah,jontek,Huo Yuandia,dilame

Jaz
06-06-2009, 15:25
Troche sie usmialem czytajac to. Macie dekalog flow:

Po1. SKRYPTY Przygotujcie sobie skrypty typu party healing, uh healing, jumpery, na parazlize itp. (niektore są na channelach)
Po2. SLUCHAJCIE SIE LIDERA jak jest akcja! Jak akcje prowadzi Andi, to sluchamy tylko i robimy co mowi, bez zbednych komentarzy i wrzaskow!
Po3. PLECAKI : Miejcie ogarniete plecaki (m wale, paralize, runy poison bomby, amulety, tiem i death ringi itp). Najlepiej jeden miec na sobie i dwa awaryjne w depo zeby szybko wrocic na plac boju
Po4. BUFY. Sorce koniecznie musza miec bufy na m lvl dla naszych ryckow z 8m. lvlem.
(Enchant Party - Utori Mas Sio)
Po5. JAJA miejscie jaja jak juz walczymy, wbijajcie pzty, zabijacie nobow, rushujcie jak jest takie polecenie, rzucajcie m wale jak trzeba!
Po6. PASY - Ci co moga i chca (zapewniam ze charom sie nic nie stanie) niech sie zglosza do Wade`ego i oddadza pasy. Chociazby zeby byly jak was nie ma!
Po7. NOOBY - robicie dostep nobami do miejsc typu yalahar, okolnir itp. Widzieliscie ile ich nobow tam wczoraj bylo i jak to sie skonczylo!
Po8. SD-KERZY. - osoby z nizszymi lvlami ( w okolicach 100 i nizsze) niech przygotuja sobie m-walerow i sdkerow ktorymi beda biegac na akcje - pamietac o questach i dostepach do wysp)
Po9. ENEMY LISTA - sciagnijcie aktualna enemy/friend liste ktora jets dostepna w commencie na vencie.
Po10. AKTYWNOSC - badzcie w miare mozliwosci aktywni. Powymieniajcie sie numerami telefonow z najblizszymi osobami i jak jest akcja wzywajcie sie na wzajem! NAD MA BYC WIECEJ caly czas !
Po11. EXPIMY - wszyscy normalnie expimy, nawet jak jednego z nas ubija, to 6 kolejnych wbije lvl...wiec my na tym lepiej wychodzimy!!!!!!!

Hahahahahah no. 5 wymiata xD

btw.
Powered by Akon?

Yanne
06-06-2009, 16:28
ludzie rzucajcie mwale jak trzeba! i miejcie jaja! jak nie macie to idzcie na bazar i kupcie mendel XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

edit : nie ma to jak dekalog... .(i 11 przykazanie) XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Sebciooo
06-06-2009, 20:10
Name: Angelos
Sex: male
Profession: Elder Druid
Level: 71
World: Morgana
Residence: Ankrahmun
Last login: Jun 05 2009, 22:25:02 CEST
Comment: We want war , we love war OUUUUUUUUU... we need war

kolo wie kiedy bedzie mial hacka i co straci :o

Toiowo
06-06-2009, 20:36
powiedzcie tam Lookeyy'owi zeby czasami pzta odpalil na ob :)

Amoniak50
06-06-2009, 20:43
chuj tam.Narazie Flow sa chlopcami do bicia xD

Sebciooo
06-06-2009, 20:45

fragnol dzis kogos ;d

AxeVice
06-06-2009, 21:38

Ch*j Cie to boli czy odpali czy nie,jego sprawa...

Nie moge takich ludzi...

Wiecznyodpoczynek
06-06-2009, 21:51
chuj tam.Narazie Flow sa chlopcami do bicia xD

No ta, tylko jak my padniemy, to wracamy. A chłopaki z Avis / Take Over jak padli, to depo grzali. Co więcej, wyszliśmy mimo, że było nas mniej i nie ogarniam czemu nasi przeciwnicy nie chcieli wyjść drugi raz. :/

A i chciałbym pogratulować Addemu hat-tricka dzisiaj! :cup:

Odnośnie Lokaja - lokaj to nasza maskotka, znajdźcie sobie inną!

:mag:

Grebol
06-06-2009, 22:41
No ta, tylko jak my padniemy, to wracamy. A chłopaki z Avis / Take Over jak padli, to depo grzali. Co więcej, wyszliśmy mimo, że było nas mniej i nie ogarniam czemu nasi przeciwnicy nie chcieli wyjść drugi raz. :/

Odnośnie Lokaja - lokaj to nasza maskotka, znajdźcie sobie inną!

Zaprzeczasz sam sobie kolego. Jak nie wracalismy jak taki Adde padł x3 czy tez Dilame x2? Sam jak się zgubiłem za 1 razem to wróciłem z osobami które padły i wróciły za 2 razem nie miałem tego farta i wpadłem w całe Flow. Was było Mniej? Nie oceniał bym tego tak. A co do Lookeya to rzal i bul aby taki mag biegał na plecach swojego teamu... Narazie My wygrywamy i nic sie nie zapowiada abysmy przegrali tą wojne a ludzi przybywa bo to co Flow usiłuje zrobic na servie jest idiotyzmem. We fragach dziś wygraliśmy lecz uciekajac do defa My przegraliśmy OB ale stwierdzajac na ilosc waszych zgonów dziś to wy straciliscie wiecej gotówki a chyba o kase chodzi w wojnie.

Jaz
06-06-2009, 22:49

Ty tam lepiej uważaj, żebyś nie został królem strzelców..

Serowel
06-06-2009, 23:09
Rosi, prawdopodobnie dlatego Wasi przeciwnicy nie chcieli wyjść bo nie mają zrobionego inq w przeciwieństwie do Was. Co się dziwić, serwisy na poi i inq Flow robiło tylko dla siebie i kumpli. Dziwie się, że jeszcze tak dużo osób w Unitas zostało. Przecież logiczne jest to, że służą jako free frag by take over wbijało fragi, dość duży odsetek tej gildii nie jest przygotowany na wara co widać z dnia na dzień, tydzień temu jeszcze w gildii było ponad 50 osób, dzisiaj jest niespełna 30, do tego, nie jeden z aktualnego unitas zawita jeszcze w take over:p
Flow! Musicie odświeżyć kontakty z Pandorią i Kyrą, bo widzę, że na chwilę obecną niefajnie to wszystko wygląda! :baby:

Jaz
06-06-2009, 23:11
99% teamu ma inq. Tylko ja nie mam :'(((((((((

Serowel
06-06-2009, 23:28
Don Dzemik [159]: 22:26 Pepon Melon [105]: 22:25 You see Araeth (Level 115). He is a royal paladin. 22:26 Pepon Melon[105]: kthanxbey 22:26 Don Dzemik[159]: 22:26 Nash Darkeyes [169]: gz, we just discovered your 'secret' paladin

haha, fajnie, okazało się że jestem noobcharem dzemika! XD

Wiecznyodpoczynek
07-06-2009, 00:01
Ty tam lepiej uważaj, żebyś nie został królem strzelców..

Ja jestem hardkorem, więc wiesz. :D
No i muszę w końcu auto chase odznaczyć. :cup:

@ Blessy
Stary, ja też nie mam inq, a jakoś potrafię wrócić na każdą OB. Tak jak potrafił wrócić Mudry, czy Etun (spotkanie w Kazo rlz _/).
Poza tym Avis też zrobiło inq. :)

Dziś tak samo, zabili jednego od nas, ale na ob nie wyszli, bo Adde nie ma.
Ale jak my nie wychodzimy, bo commandera nie ma, to już od noobów nam się jedzie.
:cup:

Amoniak50
07-06-2009, 00:09
Wiesz co Ci powiem Rosi?Słusznie się ta wojna należy.Flow zostało po ostatniej wojnie bez balansu.Wcześniej musiałem respektować rl spainów Sliccerego itd,itp...po wojnie rl np Elvenow itd.Prawda jest taka-daj polakowi palec to wciągnie Ci rękę.Tyczy się pewnie i do innych narodowości.

Poza tym chociaż coś się dzieję.Co do odchodzenia ludzi z flow-co się dziwić...już drugą wojnę dostają we fragach po dupie.Spoko Lavio i Akon zasłonią się kasą itd ale owa Morgana może mieć takie incydenty co miecha.Ktoś odchodzi-robi wara.Nie ma tu teraz jednego dominującego składu,trzymającego się razem.

Mimo iż jestem polakiem to przyznaję żę Adde i Jonthe kładą was praktycznie gdzie chcą.Kwestią jest jak narazie kasa.Na miejscu Take Over uderzałbym w gildię która zapłaci najszybciej.Podejrzewam żę osoby z Unitas które odeszły już są po wypłacie tyle żę nie udekumentowanej na forum.Btw mało osób chyba chce walczyć za wew. kłótnie Flow.

Serowel
07-06-2009, 01:45
Byłem w tej gildii i praktycznie większość graczy była nastawiona typowo neutralnie, Ci co będą chcieli normalnie pograć wypłacą się i dadzą darmową kasę take over. ("We are Neutral and Peacefull guild.Recruting Paladins and Knights (lvl 80+).Druids and Sorcerrers (lvl60+)."). Ogólnie na vencie każdy psioczył na flow, poczynając na mnie a kończąc na ryonie... A to, że na poi nas nie wzieli, a to że nie potrafią nic innego zrobić jak wyj* z respa i zapuścić bota... i takie tam;D
Teraz o dziwo garstka trzyma z flow, ale do czasu, co drugi to i tak spy^^

Jaz
07-06-2009, 02:10
Ja jestem hardkorem, więc wiesz. :D
No i muszę w końcu auto chase odznaczyć. :cup:

@ Blessy
Stary, ja też nie mam inq, a jakoś potrafię wrócić na każdą OB. Tak jak potrafił wrócić Mudry, czy Etun (spotkanie w Kazo rlz _/).
Poza tym Avis też zrobiło inq. :)

Dziś tak samo, zabili jednego od nas, ale na ob nie wyszli, bo Adde nie ma.
Ale jak my nie wychodzimy, bo commandera nie ma, to już od noobów nam się jedzie.
:cup:

Kto powiedział, że nie wyszliśmy na ob? Nie mieliśmy Adde a nie poszliśmy do defence. Mieliście 15 minut na zorganizowanie teamu a nie zorganizowaliście. Pech.

edit.

I tak, nie mogę spać :/

Maax'ior
07-06-2009, 06:55
Sir Arvaras Zrookowany

Etun
07-06-2009, 08:25
http://www.***********.com/238663509.html

Flow supporter

Kino_000
07-06-2009, 10:31
No chłopak nieco zlamił xD

AxeVice
07-06-2009, 10:36
Kur*a szkoda w chuj Arvarasa

Arav_ras
07-06-2009, 10:39
Sir Arvaras Zrookowany

Troche żal ale "takie sytuacje nie ruszają mnie juz dawno" :)
sprawa Protossa

Maax'ior
07-06-2009, 10:39
@Up: Ten nick się jakoś inaczej piszę, ale nie wiem jak xD.

Coś mi się wydaje, że za niedługo zmiani się domena tibia.pl na tibiaots.pl -.-
Popatrzcie na reklamy.. jedna z nich to reklama ots.

Serowel
07-06-2009, 10:50

Wiesz ile na dobrym otsie można zarabiać? Nawet 100-200zł dziennie, to się nie dziw;p

Jaz
07-06-2009, 11:42
Sir Arvaras Zrookowany

To już jego druga postać zrookowana, jeśli dobrze myślę. Hmm.

Wiecznyodpoczynek
07-06-2009, 11:50
Wiesz co Ci powiem Rosi?Słusznie się ta wojna należy.Flow zostało po ostatniej wojnie bez balansu.Wcześniej musiałem respektować rl spainów Sliccerego itd,itp...po wojnie rl np Elvenow itd.Prawda jest taka-daj polakowi palec to wciągnie Ci rękę.Tyczy się pewnie i do innych narodowości.

Poza tym chociaż coś się dzieję.Co do odchodzenia ludzi z flow-co się dziwić...już drugą wojnę dostają we fragach po dupie.Spoko Lavio i Akon zasłonią się kasą itd ale owa Morgana może mieć takie incydenty co miecha.Ktoś odchodzi-robi wara.Nie ma tu teraz jednego dominującego składu,trzymającego się razem.

Mimo iż jestem polakiem to przyznaję żę Adde i Jonthe kładą was praktycznie gdzie chcą.Kwestią jest jak narazie kasa.Na miejscu Take Over uderzałbym w gildię która zapłaci najszybciej.Podejrzewam żę osoby z Unitas które odeszły już są po wypłacie tyle żę nie udekumentowanej na forum.Btw mało osób chyba chce walczyć za wew. kłótnie Flow.

A ja nigdy nie powiedziałem, że nie. :)
I zgadzam się z kilkoma kwestiami, o innych wiem trochę więcej i się nie zgadzam, ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem.
Jest wojna, która skończy się w prosty sposób - albo my, albo oni.

A teraz czas iść się ogarnąć i zagłosować. :p

Grebol
07-06-2009, 14:48
14:28 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Punshido. He was killed by Anubis on Morgana.

Russel na prezydenta!

Endrju88
07-06-2009, 15:24

To nie jest reklama OTS tylko takiej przegladarkowej gierki. Ktora btw zrobił brat mojego kolegi z uczelni. I zarabia na niej kokosy bo glupie dzieciaki wysyłaja miliardy smsów żeby sobie kupować "dodatkowe ruchy" itd.

Grebol
07-06-2009, 17:06
Predacone

Jun 07 2009, 16:37:48 CEST Killed at Level 139 by Berig Mage and by Jonthek Fearless.

xBardolekx
07-06-2009, 17:34
Arman Bloodhand

Jun 07 2009, 16:55:41 CEST Killed at Level 199 by Vildingen
and by Dizt Cold

chive
07-06-2009, 18:33
Laska Galanczyka
Jun 07 2009, 17:52:54 CEST Killed at Level 173 by Raistlin Firearrow
and by Mukurub Darkeyes

Hansonik 20 lvli w dol.

xBardolekx
07-06-2009, 18:40
pozdrawiamy rodzyne

witamy po czarnej stronie mocy

Kino_000
07-06-2009, 19:10
Na czarnym lądzie żyje się zdecydowanie lepiej.

xBardolekx
07-06-2009, 19:14
z pewnością :) musi być to zdumiewające uczucie bycie murzynem... u murzyna :)

Delarev
07-06-2009, 19:25
Dzięki Rodzyn :)
Dobrze że jesteś głupszy niż mi się wydawało, bo Vilshion przelał na nooba 400k na "pg". :)
A tak pozatym, jeśli Nikola się nie przejęła i ma to gdzieś a poszło 20 lvli w dól i tak prawie nieznaczącego palka to chyba za dużo to nie zmieni, jeśli zmieni cokolwiek. ;d
Czas zaczerpnąć RL life. ;d
W końcu mam miesiąc czasu. ;d

Jaz
07-06-2009, 19:26
z pewnością :) musi być to zdumiewające uczucie bycie murzynem... u murzyna :)

No Bardol, też jednak jesteś debilem :/ No i gl w byciu murzynem białego ;0

Lavi0
07-06-2009, 19:28
@Rodzyna

Zacznę od tego, że nie mam do Ciebie żadnego szacunku, ale nie jestem typem człowieka, który robi od razu pojazdy Tobie i rodzinie.

Chciałbym nad znaczyć, że to co zrobiłeś czyli zdrada, nie byłaby wielkim ciosem dla nas, gdyby nie sposób jej wykonania. Dlatego właśnie nie mam do Ciebie szacunku, bo siedząc z ludźmi miesiące na vencie, gadając o codziennych sprawach, przeżywając z nimi chwile radości i smutku, by na koniec okraść, zbanować i polecieć lvl'am w dół postać Twojego byłego kompana. Mógłbyś chociaż odejść z twarzą i pewnym szacunkiem, ale jako nieogarynka (rodzynka?) wolałeś zrobić to po swojemu. Nie można tego porównać do zdrady Xerijo, bo on okradł jakieś tam pixele, a Ty zniszczyłeś całą postać w tej grze.

Mam nadzieję, że cieszysz się ogromnie z Twojego spodlenia. Pozostaje mi Ci tylko napisać "Zapraszam do mojego pieca".

` Lavio aka Miodu

Grebol
07-06-2009, 19:32
ojejku chłopaki nie napinac się tak ;) hahahah

AxeVice
07-06-2009, 19:33
Przynajmiej temat sie "rozwija"

xBardolekx
07-06-2009, 19:38
No Bardol, też jednak jesteś debilem :/ No i gl w byciu murzynem białego ;0

widać jacuś za krótko u nas byłeś żeby zauważyć, że nikogo murzynem nie jestem a na pewno nie akona ale chuj tam. będąc po przeciwnej stronie czarnej mocy czuje się lepiej z ludźmi z którymi walczyłem o server niż z tymi których stąd wyjebałem ;) teraz z czystym sumieniem moge powiedzieć jedno

DZIĘKUJE CI MAMO ŻE JESTEM BIAŁY

no to cze

Grebol
07-06-2009, 19:52
Grubasek ma napinki bo grunt pod nogami sie pali ;<

xBardolekx
07-06-2009, 19:59
cieniasek nadal ma nadzieje że mnie w***** i że wygra wojne

Endrju88
07-06-2009, 20:01
Metody czarnego są wszystkim dobrze znane. Ale jeszcze nigdy w ten sposob nie wygrał. Osoby ktore do niego poszły i widzą co on i jego przydupasy robią i nie przeszkadza im to są dla mnie zerem. Nie wiem czy to kogokolwiek obchodzi. Najgorsze jest "ciche przyzwolenie", a gadanie że jest wojna i normalne że się takie rzeczy robi jest poprostu śmieszne.

Jaz
07-06-2009, 20:04
widać jacuś za krótko u nas byłeś żeby zauważyć, że nikogo murzynem nie jestem a na pewno nie akona ale chuj tam. będąc po przeciwnej stronie czarnej mocy czuje się lepiej z ludźmi z którymi walczyłem o server niż z tymi których stąd wyjebałem ;) teraz z czystym sumieniem moge powiedzieć jedno

DZIĘKUJE CI MAMO ŻE JESTEM BIAŁY

no to cze

Oddałem Ci po prostu Twoją własną bronią. Czemu sądzisz, że Nobi jest czarnym murzynem czarnego? Czy we Flow był białym murzynem białego?

Yanne
07-06-2009, 20:17
lavi0 a co jest złego w pójsciu za swoimi przyjaciółmi którzy wstawili się za nim niejednokrotnie... nic pozsedl za etunem jego sprawa a wam chuj do tego rly.

edit;
Anthony says:
i am coffe with milk

btw: lavio nie wiem czy wiesz, ale to xerijo wam opierdolił hansonika i zrokowal a russel chara banuje więc

pwnage

Grebol
07-06-2009, 20:18
Wasza ciemnota mnie rozwala.. Czarny nic kompletnie nie robi narazie bo poprostu nie gra,. A ze wy go za wszystko winicie to jest wasza paranoja

Endrju88
07-06-2009, 20:36
Wspomnialem Russela bo to on jest waszym smiesznym szefem. Moge edytowac i wpisac "gildia avis" zamiast "Czarny" jesli robi to komus różnice.

Yanne
07-06-2009, 20:37
Wspomnialem Russela bo to on jest waszym smiesznym szefem. Moge edytowac i wpisac "gildia avis" zamiast "Czarny" jesli robi to komus różnice.

nie mow czarny.... mow kawa z mlekiem.... -.-'

Wiecznyodpoczynek
07-06-2009, 21:13
Nie wiem czy kogoś moje zdanie obchodzi, ale napiszę wam tak

"Wiesz czym się różni szmata od kobiety?
Tym, że kobieta się szanuje."

Z dedykacją dla tych, którzy poczuwają się do zacytowanego wyżej fragmentu tekstu.

AxeVice
07-06-2009, 21:39
Pfk - Rob Co Chcesz ?

http://img413.imageshack.us/img413/7153/fujejka.th.jpg (http://img413.imageshack.us/my.php?image=fujejka.jpg)

Nie ma to jak Pro Trap ;asd

@edit
Deaths in Flow:
Hunter of Dark Army
Don Qu
Xiss
Arcano Vampire
Miyai
Vildingen
Esde'aren
Mekkron
Adis Druidek
Kenami
Victeron
Letko
Xomerek
Dizt Cold
Vassanti
Keeph
Master Clic
Foxies
Loke Mcspirit

Deaths in Take Over:
Keri Inferno
Vessmunrah
Anubis on Morgana
Sazael

Staty na godzine 22:35

Yanne
07-06-2009, 23:27
tak jak w moim signie :)

Wiecznyodpoczynek
07-06-2009, 23:54
BEZ KITU, CHCIAŁBYM POGRATULOWAĆ MUKURUBOWI xDDDDDDDDDDDDDDDD

GREBOL OGAR _/

rentonB
07-06-2009, 23:56
Za latwo :)

Grebol
08-06-2009, 00:07
Fail xD Skad mialem wiedziec ze się przyjebiecie:(

Maax'ior
08-06-2009, 00:14
Take Over frags:

Hunter of Dark Army, Don Qu, Xiss, Arcano Vampire, Vildingen x2, Esde'aren x2, Mekkron, Adis Druidek, Kenami, Victeron, Letko x2, Xomerek, Dizt Cold, Vassanti, Keeph x2, Master Clic, Foxies, Loke Mcspirit, Ryon Dalyn, Gauri Niszczyciel, Meraviglioso, Yanosik, Merai, Ernesto, Laska Galanczyka x2, Miyai, Lavio Cold, Palus Satin, Wozny of Morgana x2, Dartanien, Ulip Ston.

Pozdro

Delarev
08-06-2009, 00:14
bez kitu HAIL MUKURUB HAIL!!!m :cup::cup::cup::cup:
:D:D:D
Zgadnij gdzie się pojawisz za ok. 15 sekund :DDDD
http://img26.imageshack.us/img26/934/uo0001gzf.th.jpg (http://img26.imageshack.us/my.php?image=uo0001gzf.jpg)
PAMIĘTASZ? XDDD

Maax'ior
08-06-2009, 00:18
Flow & Supporters frags:

Sesmaa, Arman Bloodhand, Anubis on Morgana, Nubbis, Rayven De'Fire, Poyek Darkeyes, Varkess, Mukurub Darkeyes...

I pewnie jeszcze kilka się znajdzie

Grebol
08-06-2009, 00:19
Polowa fragow przez noobchary które nie są wliczane jako fragi :S

Endrju88
08-06-2009, 00:20
No i? Zmienia to fakt ze padli?

Maax'ior
08-06-2009, 00:28
Jest cam z openki?

Grebol
08-06-2009, 00:29
Zmienia jednak fakt to ze juz odrobiona dzisiejsza OB. 00:05 You advanced from Level 99 to Level 100. xD

J.Rabbit
08-06-2009, 00:36
kuuurwa jestem hardkorem xDD Oro przednie, w koncu wytestowalem swojego bolida :D

Endrju88
08-06-2009, 00:37
No i po co kłamiesz XD Na Nashganie biegłeś a nie na Nightre XD

Wiecznyodpoczynek
08-06-2009, 00:38
Zmienia jednak fakt to ze juz odrobiona dzisiejsza OB. 00:05 You advanced from Level 99 to Level 100. xD

Bohy i resztę setu też odrobiłeś? :p

J.Rabbit
08-06-2009, 00:38
Top fraggers overall

1.Nightre Arcain -14 frags

ogarnij salto xDDD
Kurwa ,ale jestem zajebisty.

Grebol
08-06-2009, 00:43
Boszki zlocilem na OB jak wróciłem jeszcze ;) ale i tak bylo warto <5fragów> bo ja swego deda nie uwazam za czegos noobowskiego. Poprostu zalogowalem po 2min. I nara xD

meravi
08-06-2009, 09:52
kuuurwa jestem hardkorem xDD Oro przednie, w koncu wytestowalem swojego bolida :D

kurwa jestes i frajerem

3 lata bic murzyna zeby rok pograc i skonczyc definitywnie z tibia... to jest jakies rozwiazanie...

Hansonik
08-06-2009, 13:45
ojej rodzynka w sumie tak dobrze Cie nie znalam, to sobie mnie hakuj.
piksele pikselami, wpadniesz na meeting to napijemy sie piwa? xD
no chyba nie powiesz, ze nie, bo sie wstydzisz
pozdrawiam i trzymaj sie cieplo to nie bedzie Ci zimno
~Nikolcia :*

@Czarny
nareszcie bedziesz mial ten rl life hyhy kissy :)

kaffffar
08-06-2009, 14:46

@Czarny

Nikolcia dobry czlowiek <3 :D

meravi
08-06-2009, 15:15

@Czarny

jeden rudy drugi tobiasz... mozna bylo sie spodziewac...

tenshinkhan1337
08-06-2009, 15:27
Widze jak zwykle spina ze strony jakis szczurow z ab tak jak to bylo w poprzedniej wojnie wiatr w skrzydla zlapali , a tu cyk bzyk mandaryna i po garnuchu bylo po 3 openach ktoregos razu. W ogole to widze co po niektorzy maja zadatki na administratorow serwisu www.wariaty.com a nawet www.wariaty.com/konkursy/spinka/czerwiec2009 wiec powodzenia i ogolnie to witam wszystkich i zegnam jednoczesnie.

Yanne
08-06-2009, 16:17
Widze jak zwykle spina ze strony jakis szczurow z ab tak jak to bylo w poprzedniej wojnie wiatr w skrzydla zlapali , a tu cyk bzyk mandaryna i po garnuchu bylo po 3 openach ktoregos razu. W ogole to widze co po niektorzy maja zadatki na administratorow serwisu www.wariaty.com a nawet www.wariaty.com/konkursy/spinka/czerwiec2009 wiec powodzenia i ogolnie to witam wszystkich i zegnam jednoczesnie.

Niusy

Witamy na wariaty.com

Jestesmy zajebisci, a tak ogolnie to under construction ;]

toz to nasz website mośku kto by sam osobie mogl napisac jestesmy zajebisci? tylko abcoki XD

ej btw a twoje podsumowanie ze tylko my tutaj piszemy jest zalosne... nie mozecie zniesc faktu ze my wam dajemy papu na karlin.pl? ;d i to za freeXD

xBardolekx
08-06-2009, 17:14
magro, dobrze że masz to w podpisie to ci przypomne te moje słowa po wojnie :p

Delarev
08-06-2009, 20:01
Etun double kill. :)

EDIT
Oj chyba nerwowo nie wytrzymał. ;x

AxeVice
08-06-2009, 20:25
taa , bez bless i ban ;asd

Wiecznyodpoczynek
08-06-2009, 20:50
Etun double kill. :)

EDIT
Oj chyba nerwowo nie wytrzymał. ;x

Etun miał hacka generalnie, bo ściągnął jakieś gówno.
Około 1kk w dupę na Morganie i jakieś śmiecie na Pandorii.

Z lekka chujnia :/

xBardolekx
08-06-2009, 20:52
19:31 Etun Xali [164]: sciagnij Ventrilo 5.1 i wejdz na 685.76.78.3 port 2136 19:31 Etun Xali [164]: pomoc mi musisz

jezeli na takie cos sie złapał to pozdro elo pocwicz

Wiecznyodpoczynek
08-06-2009, 20:54
Najśmieszniejsze jest to, że ktoś z gildii mu powiedział, by to ściągnął. _/

J.Rabbit
08-06-2009, 21:03
hhhahahahahahahah etun kurwa jestes debilem roku xDDDDDDDDDDDDDD hahahahahaha. Napij sie wodzionki lepiej hahah.

AxeVice
08-06-2009, 21:04
mahsfoasfoabusfao'wsifnqwnfaosndopqwnfasnifqnwfpai nsdfpiqnwfaisnf
pawsadawfasfd

Jednak ludzie sa glupi hahaha

kolejny z flow do over - nobi chra ;f

Etun
08-06-2009, 23:14
Słyszałem że jest wiele historii na ten temat , dodam tylko jeżeli nie wiecie jak to było to stay quiet please

Delarev
08-06-2009, 23:32
Słyszałem że jest wiele historii na ten temat , dodam tylko jeżeli nie wiecie jak to było to stay quiet please

W życiu. :D
A co wstyd że nerwy puściły i przez piksele pół chary poszło z dymem?
No i ten double kill... :D

Etun
09-06-2009, 08:53
W życiu. :D
A co wstyd że nerwy puściły i przez piksele pół chary poszło z dymem?
No i ten double kill... :D

Jeśli myslisz ze sie tym przejmuje to jesteś w błędzie , dobrze ze hacker mi nie zjechał do końca postaci , bo jeszcze bedzie czym walczyć

xBardolekx
09-06-2009, 08:57
są 3 wyjaśnienia

1.
albo hacker był taki dobry i expił ci na frostach po czym dal xloga i chwile potem dopiero zaczął hackować

2.
albo ty expiłeś i jak padłeś dostałeś takiego adhd, że zajebałeś głową w klawiature przez co rozjebalo ci sie biurko i zanim je spowrotem poskładałeś to hacker zdazyl wbic bana

3.
albo dostałeś takiego ataku psychocostam ze sam zaczales sie rookować potem miałeś przebłysk i zamiast go zabijać przyjebałeś ue w nooby

która opcja jest poprawna?

meravi
09-06-2009, 08:59
Jeśli myslisz ze sie tym przejmuje to jesteś w błędzie , dobrze ze hacker mi nie zjechał do końca postaci , bo jeszcze bedzie czym walczyć

czarny zabronil sie przejmowac?

J.Rabbit
09-06-2009, 10:42
czarny zabronil sie przejmowac?

a Tobie akon zabronil myslec? Robisz sie strasznie nudny. Czasem warto zmienic plyte.

@Bardol jest jeszcze 4 wersja. Mial keya na kompie poszedl expic, wy po niego wpadliscie, wyjebal sie. Po czym zapewne wyszedl z chaty lub z monsterow. Hacker zalogowal na postac i go wyczyscil.

meravi
09-06-2009, 12:03
a Tobie akon zabronil myslec? Robisz sie strasznie nudny. Czasem warto zmienic plyte.

@Bardol jest jeszcze 4 wersja. Mial keya na kompie poszedl expic, wy po niego wpadliscie, wyjebal sie. Po czym zapewne wyszedl z chaty lub z monsterow. Hacker zalogowal na postac i go wyczyscil.

na jaka? i tak zostaniesz frajerem

opcja 5: to nie haker to kolega przeciez wszyscy jestescie sprzedawczykami

"rudy to nie kolor wlosow to charakter"
08-06-2009 Janek

Jaz
09-06-2009, 12:35
Jakimi kurwa sprzedawczykami? Czy wszyscy muszą kochać Akona i pierdolniętego aroganckiego buca, Olafa? Hmm tak w gruncie rzeczy to Akon swoimi czynami wiele złego nie zrobił, raczej swoim przyzwoleniem i decyzjami :confused:

Grebol
09-06-2009, 12:47
Nie rozumiem dlaczego mówicie ze się sprzedali? Poprostu poszli gdzie ich przyjaciele. Akon robił szopki to poszli do Czarnego. Zazdroscicie może bo wy takiej opcji nie macie?

J.Rabbit
09-06-2009, 13:07
To jest tylko mera, nie wymagajcie od niego zbyt wiele.

Jacuś defender <3 :D

xBardolekx
09-06-2009, 13:17
nie mamy opcji? mamy, każdy z nas miał powiedziane, że jeżeli chce iść do żydostwa to droga wolna, ale wielu z nas (nie mówiąc o spyach) nie chce tu ani czarnego ani adde na serverze, bo nie po to ich wyjebaliśmy by mu teraz pomóc wrócić

Amoniak50
09-06-2009, 13:56
No panie i panowie.Nie poddawac sie ;) Pokazcie ze u nas na morganie tez mamy konkretne wojny....

Niech ludzie w koncu pozmieniaja strony ,a nie robia to po czasie i np faktach.Troche szacunku i honoru....(do tych co sa "jak choragiewki na wietrze")

Zrobcie z tego epic wojne!

Etun
09-06-2009, 14:02
Jedynie Robert widze zrozumiał cała sytuację , Tak to ja expiłem na frostach i ja dałem ten x log , więc 1 zgon to moja sprawa , potem gdy wyszedłem na dwór moja postać została zhackowana , i wtedy to juz nie byłem ja.

Aha i skończcie pierdolić głupoty że mam hacka i sie przejąłem bo wy się bardziej tym przejmujecie niż ja.

@ bardol

myślałem ze jesteś w miarę normalny ale skoro ktoś juz opuszcza szeregi Flow to musisz na niego najechać? n/c w/e

@Mera

Żal mi Cie człowieku to jest tylko gra a ja wolałem iść z moimi kumplami do Avis niż siedzieć z tymi Olafami i dać sobą rządzić jak 90 % Flow, btw
od kiedy jesteś taki fighter?Odkąd pamiętam zawsze oddawałeś i oddajesz passy więc jak coś sam zrobisz wtedy sie wypowiesz.

@Grebol

Masz rację po części , lecz nie chodziło jedynie o przyjaźń

Aha odnośnie hacka jeszcze żeby nie było , bo kilka postów niżej Wiszu napisał że sciągnałem coś od kogos z guild , co jest nieprawdą , bo nic nie brałem od nich, do tej pory nie wiem w jaki sposób zostałem hacked no ale już za późno.

@Forum fighters typu Mera~

Szkoda tylko że nic nie umiecie sami zrobić , nawet na prostego sneaka musicie wołać furorę , 2 sprawa te levele które straciłem to odzyskam po wojnie , bop jak narazie to my expimy a wy grzejecie pzty i dostajecie mighty wpierdol.

/Konrad

Grebol
09-06-2009, 14:03
Sorry grubasku ale jezeli ty bys chcial dojsc do nas został byś wyśmiany :D

Antichrist_
09-06-2009, 14:03
na morg nie bylo dobrej wojny od czasu tengu vs fire czy tam avis ;p i watpie zeby kiedykolwiek jeszcze taka byla :)

@mera
bez kitu to samo ciagle piszesz ;d kiedys ci to lepiej wychodzilo xD

@hack etuna
a co za roznica czy mial hacka czy nie omg ... walczyc dalej bedzie chyba d;

Amoniak50
09-06-2009, 14:07
na morg nie bylo dobrej wojny od czasu tengu vs fire czy tam avis ;p i watpie zeby kiedykolwiek jeszcze taka byla :)

@mera
bez kitu to samo ciagle piszesz ;d kiedys ci to lepiej wychodzilo xD

@hack etuna
a co za roznica czy mial hacka czy nie omg ... walczyc dalej bedzie chyba d;

Odnosnie dobrej wojny masz rację ;) To byly czasy xD

Mam pytanie do Etuna....sądzę ,żę wiekszość Morgany chciałaby wiedzieć ocb z tym olafem i rządzeniem(mam na myśli osoby nie związane z Flow i Avis)

Etun
09-06-2009, 14:44
Okej wieczorem to wyjaśnie ,a Ty kim jesteś?;]

Amoniak50
09-06-2009, 15:00
Hm moj game nick raczej Ci nic nie powie,ale jestem srednim Morganczykiem ktory stara sie cos dowiedziec/doinformowac dla spoleczności.~100 ms xd

Chce tylko dowiedziec się jaki wplyw ma wplyw ten olaf i o co ztym biega.Byc moze to tez motyw wojny.Bynajmniej tak wynika z Twojej nizszej wypowiedzi.

xBardolekx
09-06-2009, 15:03
Byłeś rządzony przez kogoś z Flow? to masz pecha, bo ja nie, a jeżeli nie odpowiada ci coś w stylu <robimy_coś_dla_ludzi_żeby_więcej_było_osób_na_morg anie> to dwoma słowami: masz pecha. btw, cisne cie? cisne grebola bo mysli ze jest kims i bede cisnac rodzyne bo to co on zrobił przekracza wszelkie pojęcie i dla mnie jest po prostu zerem i frajerem. i tym pozostanie, zwykłym śmieciem. Adaś odszedł i co? zrobił to po ludzku, złego słowa na niego nie powiem, więc kthxbye

grebol
myślisz, że jesteś kimś u nich, żeby coś takiego dyktować? nie udowodnie ci tego, że się mylisz bo z takimi ludźmi jak adde nie chce mieć nic wspólnego. smieszny jestes człowieczku, nawet chudy sie z ciebie zlewa jak próbujesz coś ździałać na forum, zeby mnie w*****ć

@olaf
olaf dużo czasu spędzał na dragach yalahar co nie spodobało sie osobom takim jak etun który i tak by tam nie expił i jebneli focha na akona bo nic z tym nie zrobił. childish

meravi
09-06-2009, 15:31
wyleciales z pandori wylecisz z morgany kwestia czasu
nikt sie nie przejmuje twoim hakiem, znamy poprostu twoje zachowanie..

w sumie prawda gdybym obudzil sie rano w lustrze zobaczyl pejsy, tez bym poszedl z kumplami

robert za duzo spedzilem z toba czasu na vt zeby miec do ciebie szacunek

Grebol
09-06-2009, 16:09
@Bardol

Dla Mnie własnie Ty jesteś smieciem bo gdyby nie Smyq nawet bys chara nie miał na Morganie grubasku ;)

xBardolekx
09-06-2009, 16:17
ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahah
gdyby benja nie zrobił blafyna byś nie mial kogo kupić więc shut your morda plx

AxeVice
09-06-2009, 16:59
Take Over got wpierdol ?

Yanne
09-06-2009, 17:12
ye we can sell u some want?xd

kaffffar
09-06-2009, 17:21
Odnosnie dobrej wojny masz rację ;) To byly czasy xD

Jebnijcie sie w leb.Za duzo sie naczytaliscie i tyle. Poprzednie wojny Flow z Czarnym i jego ekipa byly o niebo lepsze ,dluzsze i ciekawsze. Tamta wojna byla ciekawa bo byla jeszcze bez aim botow itp tylko dlatego. Wcale nie trwala dlugo ,a zakonczyla sie po tym jak Avis znisczylo tengu w Venore. Jest to takie same pier****** jak mowienie ,ze pilkarze ,z lat 80 grali lepiej niz Ci co graja teraz tylko dlatego ,ze minelo juz wiele lat i po prostu wspomina sie o tym z sentymentem. Nie mowie ,ze tamta wojna byla beznadziejna ale nie bylo tak wielu OB ,akcji ,masakr co na poprzedniej wojnie wiec nie gadajcie glupot ,ze byla lepsza tylko dlatego ,ze byla dawno temu.

btw. Gratuluje Flow wygranego OB.

Etun
09-06-2009, 17:58
Byłeś rządzony przez kogoś z Flow? to masz pecha, bo ja nie, a jeżeli nie odpowiada ci coś w stylu <robimy_coś_dla_ludzi_żeby_więcej_było_osób_na_morg anie> to dwoma słowami: masz pecha. btw, cisne cie? cisne grebola bo mysli ze jest kims i bede cisnac rodzyne bo to co on zrobił przekracza wszelkie pojęcie i dla mnie jest po prostu zerem i frajerem. i tym pozostanie, zwykłym śmieciem. Adaś odszedł i co? zrobił to po ludzku, złego słowa na niego nie powiem, więc kthxbye

grebol
myślisz, że jesteś kimś u nich, żeby coś takiego dyktować? nie udowodnie ci tego, że się mylisz bo z takimi ludźmi jak adde nie chce mieć nic wspólnego. smieszny jestes człowieczku, nawet chudy sie z ciebie zlewa jak próbujesz coś ździałać na forum, zeby mnie w*****ć

@olaf
olaf dużo czasu spędzał na dragach yalahar co nie spodobało sie osobom takim jak etun który i tak by tam nie expił i jebneli focha na akona bo nic z tym nie zrobił. childish

@Bardol
Dopóki byłem z Flow , wydawałeś sie spoko , nie jestem typem człowieka który swoich znajomych "wy*******a", dlatego zanim odszedłem z Flow , poinformowałem Akona i Vice-Liderów w cywiliozwany sposób , bo traktuje ich jak normalnych ludzi a nie pierdolone dzieci które wyzywaja w grze, teraz rozumiesz?

Amoniak50
09-06-2009, 18:58
Jebnijcie sie w leb.Za duzo sie naczytaliscie i tyle. Poprzednie wojny Flow z Czarnym i jego ekipa byly o niebo lepsze ,dluzsze i ciekawsze. Tamta wojna byla ciekawa bo byla jeszcze bez aim botow itp tylko dlatego. Wcale nie trwala dlugo ,a zakonczyla sie po tym jak Avis znisczylo tengu w Venore. Jest to takie same pier****** jak mowienie ,ze pilkarze ,z lat 80 grali lepiej niz Ci co graja teraz tylko dlatego ,ze minelo juz wiele lat i po prostu wspomina sie o tym z sentymentem. Nie mowie ,ze tamta wojna byla beznadziejna ale nie bylo tak wielu OB ,akcji ,masakr co na poprzedniej wojnie wiec nie gadajcie glupot ,ze byla lepsza tylko dlatego ,ze byla dawno temu.

btw. Gratuluje Flow wygranego OB.

Kogo Ty uswiadamiasz człowieku w rzeczach oczywistych.Zwijaj kapę jak wszystko co masz do napisania ogranicza się do szukania tematu na flame w wypowiedziach innych.

Btw. /959445764.html

Lavi0
09-06-2009, 19:23
@Etun

Przecież na początku ogarniałeś ludzi po cichaczu na wyjebke, więc nie postąpiłeś jak normalny człowiek. Ukrócilismy Ci nosa i wyszła wojna, ale tak czy siak pozdro. :)

@Ob dzisiejsze...

Niestety byłem tylko z 5 minut na ob.. ;D Jadłem obiad i wbijam na vento, a tutaj słyszę "Nobi sraaaaa". ^^ Tak czy siak nie obyło się bez tekstów "Oddajecie chary furory" niestety niektórzy zawsze pozostaną smerfami marudami. :D

Antichrist_
09-06-2009, 19:52
gdyby benja nie zrobił blafyna byś nie mial kogo kupić więc shut your morda plx

slicc zrobil blafyna ;p

@kaffffar
atmosfera tamtej wojny byla calkiem inna ;p dzialo sie cos ciekawego, ludzie robili naprawde fajne akcje itd, a nie to co tutaj.

Grebol
09-06-2009, 21:41
Moze Blafyna kupiłem lecz zrobilem takiego ERA GOORNA i mase innych charów :) A ty ? Dostałes chara i wielki gruby kozak. Zal słow

xBardolekx
09-06-2009, 21:53
dostałem? hahahahahahaha tą postacią grałem od 59 poziomu, więc przy mnie zostało wbite jakieś hmmm, 43 z 46 mln expa? ogarnij życie pak pa daku

Jezior666
09-06-2009, 22:11
Moze Blafyna kupiłem lecz zrobilem takiego ERA GOORNA i mase innych charów :) A ty ? Dostałes chara i wielki gruby kozak. Zal słow

specjalnie zalogowalem sie zeby odpisac ci na twoje durne posty ty czlowieku jestes jakims niedoj*banym gosciem ty wypisujesz jakies glupoty ktore wogole nie mialy miejsca jestes zwyklem noobem z jakiegos smiesznego ab teamu co potrafil sobie zrobic chara 45+ i robic w 20 osob massloga na jakiegos wysokiego lvla i blokowac sie w hellgate noobami wiec ZAMKNIJ RYJ na tym forum bo kazdy to wie ze jestes tutaj nikim i ze potrafisz tylko kupowac chary na allegro. jestes jednym z najbardziej niedoj*banych ludzi jakie graja na morganie przestan czlowieku pie*dolic glupoty i wyjdz z domu albo odstaw ta gre kiedy to wkoncu zrozumiesz ze nie istniejesz na tym swiecie i gowno kogo obchodzi twoje zdanie.

P.s BYLES NOOBEM JESTES NOOBEM NOOBEM ZOSTANIESZ

Grebol
09-06-2009, 22:23
Idz oddaj chara i płacz jak Cie Etun zajebał ze straciłes punkty doświadczenia. Pozdro poćwicz

Scrater
09-06-2009, 22:40
Gauriemu 7 lvli brakowało do 200 lvla, a tu dupa spadł na 188 :(

Toiowo
09-06-2009, 22:48
xD Popieram Grebola....
Gauri oddaj passy i idz noobem bloczyc na ob ... bo nawet własnym charem nie pozwalaja ci biegac ... :)

Yanne
10-06-2009, 01:27
a ja w ciaz sie zastanawiam... jak to jest ze mekkron sie poswiecil za akona i kinorie :/

Delarev
10-06-2009, 01:28
Ja na Kinori pz nie mialem, Akon tez dal rade a ze on nooby wybijal, nie mogl sie przed ubijaniem yellow skulli powstrzymac no to co my mozemy... :confused:

Ja 15stke z Akonem stracilem wsrod Waszych noobow, co ja moge za to ze on nie zgubil, dobrze ze eq mi chociaz dal. :D

meravi
10-06-2009, 07:09
a ja tam lubie grebola akurat...;]

Serowel
10-06-2009, 07:43
Wybacz Gauri, że się wpierdolę, ale powiedz mi czym ty się tak spinasz skoro zdecydowaną większość lvli wybotowałeś? Szczerze powiedziawszy nie rozkminiam m. in. Twojego systemu gry, bocisz nie raz 24/7 i pizgasz lvl tylko po to by potem komuś dać swojego chara bo sam nim ogarnąć na ob nie umiesz, a chodzisz jakimś tam noobem do mwls. Wydaje mi się to co najmniej głupie, w życiu bym nie oddał swojego chara jakiejś furorze tylko dlatego, że coś tam ogarniają, toć to cała przyjemność z gry, grać samemu swoją postacią ;O

Uważam też, że złe zdanie masz o ab, oni przynajmniej nie ograniczają się tylko do puszczenia bota, grają śmiesznymi 45-70, ale za to mają 100 razy lepsze pvp od Ciebie, mogę się założyć, gdybyś i ty miał dobre sam byś swoją postacią grał.
I proszę Cię, skończ pierdolić, bo jak widzę Twoje wypowiedzi to mnie krew zalewa;/

Sebciooo
10-06-2009, 09:51
@up
jak sie pada araethiem?

Jezior666
10-06-2009, 09:54
po 1 botuje zeby miec np tera kase i uwierz mi duzo mam tej kasy i moge padac i padac a w tibie od jakiegos czasu wogole nie gram i zadnym charem nie chodze nawet noobem do m walls a jak powroce to napewno 1 charem bede biegal wiec zamkij ryj ze nie pozwalaja mi chodzic mpoim charem bo to ja decyduje ale skoro nie mam czasu na ta gre to daje chary zeby wyjebac takich wiesniakow z serwa jak wy .:)

Pozdro Araeth w glebe uderzasz.

Serowel
10-06-2009, 09:58
A całkiem w porządeczku, faktycznie prawda boli i to dosłownie :D
Się mówi trudno, tylko teraz zastanawiam się czy to Aga ma taki długi język, czy ktoś inny ;O

2009-05 198h
15m
2009-01 261h
30m
2008-12 259h
0m

Faktycznie nie grasz! :D

Sebciooo
10-06-2009, 10:03
@up
pewnie twoj2gi owner=] no chyba ze ty chwalisz ze loty podjebujesz:O

Grebol
10-06-2009, 11:33
Guri pro elo koks ! Olaf coś tam narzeka ze bocic nie moze ...=/ zrobić 200lvl i oddawać go komuś owned. Ab posiada 45-70lvl xD? Już ta era znika mamy seteczki ahhaha B)
@Mera
Wakacje, miałes mi chara zprezentować przy browcu jak przegracie ale ze wygraliscie może byc sam browar ;)

meravi
10-06-2009, 12:27
@Mera
Wakacje, miałes mi chara zprezentować przy browcu jak przegracie ale ze wygraliscie może byc sam browar ;)

jeszcze mam cale dwa dni z monsterem (poniedzialek i wtorek)
potem juz totalna kaplica
i bym Ci sprezentowal ale teraz chyba tez wygramy...
browar- spokojnie pogoda sie robi takze parasol jak najbardziej...

Etun
10-06-2009, 12:34
po 1 botuje zeby miec np tera kase i uwierz mi duzo mam tej kasy i moge padac i padac a w tibie od jakiegos czasu wogole nie gram i zadnym charem nie chodze nawet noobem do m walls a jak powroce to napewno 1 charem bede biegal wiec zamkij ryj ze nie pozwalaja mi chodzic mpoim charem bo to ja decyduje ale skoro nie mam czasu na ta gre to daje chary zeby wyjebac takich wiesniakow z serwa jak wy .:)

Pozdro Araeth w glebe uderzasz.

Kolego z miasta , piszę się teraz a nie tera^^

meravi
10-06-2009, 12:55

miales czas zeby na wikipedii sprawdzic?, no tak miales...
niedlugo encyklopedie przeczytasz;]

Jaz
10-06-2009, 13:06

Hahahah Etun, mistrzu ortografii, pisze się pisze, a nie piszę. Gdy piszesz "piszę", mówisz o tej czynności, którą Ty wykonujesz, a nie o regule gramatycznej.
Aha, i przed przecinkiem nie stawiamy spacji.

Tyle z mojej strony.

edit.
Korekty interpunkcyjne, żeby nikt się nie czepiał.

Serowel
10-06-2009, 13:37
@up
pewnie twoj2gi owner=] no chyba ze ty chwalisz ze loty podjebujesz:O

Jestem pierwszym i ostatnim ownerem Araetha do Twojej informacji :)
Trochę nie po polsku tu napisałeś, ale chyba czaje o co biega, te looty z kazo za*******ał kto inny, z take over, tylko się o tym pochwalił.

Okazało się, że Ryon trochę bzdur nagadał, wtedy co abcoki ujebały 4 z 6 (chae dał x loga ) i tylko ja uciekłem to nie było zamierzone, pheu noobcharem przyszedł, wybił noobki które trapowały przejście. Ja kilkukrotnie miałem deep reda, tak się składa, że mnie najdłużej tam orali, potem przerzucili się na palus satina, w tym momencie mogłem uciec, ale jednak pomogłem i znowu się na mnie przerzucili i znowu prawie padłem, wtedy palus mi pomagał, jakoś tak się złożyło, że już razem uciekaliśmy, biegł z 3 kratki za mną, dostał parola, mw przed ryj i padł na combo.
Dopiero po jakimś czasie ich poznałem (ten nowy ab pk team xd), dali vt i ubiliśmy pare osób noobami.
Do informacji ryona i jego przydupasów, nie bylem i nie jestem spy, nie wiem na jakiej podstawie ktos tak stwierdził, jakbym byl spy to bym raczej flow sprzedawał informacje o której i kiedy maja gathera "żydki", ale lapsem nie jestem =*

Wyszło jak wyszło, to jednak tylko gra i lajtowo będzie się trochę na*******ać, przynajmniej wiem, ze to ja będę grał swoim charem a nie ktoś inny :D

A po przecinku "i" xD

meravi
10-06-2009, 13:39
Hahahah Etun, mistrzu ortografii, pisze się pisze a nie piszę. Gdy piszesz "piszę", mówisz o tej czynności, którą Ty wykonujesz, a nie o regule gramatycznej.

Tyle z mojej strony.

edit.

to popraw jeszcze:
"," przed a i aha przez "ch" sie pisze

Etun
10-06-2009, 14:00
Hahahah Etun, mistrzu ortografii, pisze się pisze a nie piszę. Gdy piszesz "piszę", mówisz o tej czynności, którą Ty wykonujesz, a nie o regule gramatycznej.

Tyle z mojej strony.

edit.

No dobra , ale to nie to samo jak się pisze "tera"

Jaz
10-06-2009, 14:06
to popraw jeszcze:
"," przed a i aha przez "ch" sie pisze

Sory Mera, ale ja piszę aha przez samo h :D btw. cytat dnia :

"Without leader, without Katrila they are lost. They are fucking no hands" xD
by Kapricho the native speaker xdd