Pokaż pełną wersje : Hyde Park
Wesolski
10-11-2009, 15:31
powiem wam ze ładnie macie najebane Lavio xd naprawde poziom 14-15 latka
A mnie się wierszyk podobał. Mioduś jakbyś miał z Shejqiem fazę i jeszcze trochę weny to proszę o jakiś dłuższy. Hahaha Tamten mnie rozjebał a mianowicie "okazało się, że to siostra forlonda więc zrobiłem jej loda czy jakoś tak" :D
/Wesol
Wiecznyodpoczynek
10-11-2009, 15:42
Napisał gość z kontem na fotka.pl i twarzą niczym ogórek z chorobą nowotworową. _/
"twarza niczym ogorek" muahahahhahaha
Zamiast pisac glupoty o zapachach z pod pach które zapewne poczuliscie przez vnta ;] lepiej wezciesie za siebie kamba naprzyklad trenuj wiecej w swym szwabskim klubie a ty kakej z tego co poamietam brales sie tam cos za freestyle
nielepiej bedzie zajac sie tym niz kur*a wypowiadac sie w takim stylu ;d
Siema Protosina ;*
--- kamba dodał 1 minut i 22 sekund później ---
Kurwa niedojbie to byly zwykle smiechy na vt z nudow a ty kurwa juz wytykasz palcami kto na ile lat sie zachowuje ;)
Zwróćcie proszę uwagę na to, co napisał Feyrety.
Wynika z tego jasno, że jego penis robi jakieś ZWODY i dzikie pląsy.
RAGE X(X(X(X(X(X(X(X(
masz kompleks jakis ze posiadam konto na fotka.pl? A ty grasz w tibie platfusie jebany
Antonioo
10-11-2009, 17:12
@UP
A Ty nie grasz ? hahah. w sumie skad moge wiedziec, abcokow zawsze było jak mrówek i te wasze ksywki. Wiedzialem tylko kim gra Romek, bo on chyba sie nie zamienial charami
@Toinikho
Moze tez przesadzilem z tymi fragami ale 6 bylo napewno, oto i one :
Ty, Nagania, Jamon Dulce,Assasino de Cucarachas, Edwan, Gosec < na frag liscie mam jeszcze jakiegos 17 noba, ale nie wiem czy to ktos od was haha >
i nie wiem kto jeszcze :]
@UP
A Ty nie grasz ? hahah. w sumie skad moge wiedziec, abcokow zawsze było jak mrówek i te wasze ksywki. Wiedzialem tylko kim gra Romek, bo on chyba sie nie zamienial charami
@Toinikho
Moze tez przesadzilem z tymi fragami ale 6 bylo napewno, oto i one :
Ty, Nagania, Jamon Dulce,Assasino de Cucarachas, Edwan, Gosec < na frag liscie mam jeszcze jakiegos 17 noba, ale nie wiem czy to ktos od was haha >
i nie wiem kto jeszcze :]
No to radzę sprawdzać fakty, korzystanie z faktów przydaje się na egzaminie gimnazjalnym.
Antonioo
10-11-2009, 18:17
Dzięki za info. Albo trafiłeś albo ktoś Ci powiedział, że w mam 15 lat <czyt. w tym roku pisze test gimnazjalny>. Swoją drogą, nie wiem jak Ty go napisałeś skoro wg Ciebie połowa z ośmiu to sześc, pozdro
Dzięki za info. Albo trafiłeś albo ktoś Ci powiedział, że w mam 15 lat <czyt. w tym roku pisze test gimnazjalny>.
Pomyśl, gdzie pisałeś datę swoich urodzin. Pomyśl dwa razy. To również się przydaje.
Swoją drogą, nie wiem jak Ty go napisałeś skoro wg Ciebie połowa z ośmiu to sześc, pozdro
Dlatego z matematyczno-przyrodniczego miałem tylko 40/50 pkt. :/
Jezior666
10-11-2009, 20:09
@up
a kogo to interesuje ile ty miales pkt z jakiegos testu ?
Inrzynier
10-11-2009, 20:33
gonzo ile godzin byles dzisiaj poza domem?
Antonioo
10-11-2009, 20:52
Stawiam na 13
Ten Gonzo mnie strasznie smieszy ,nikt go nie pyta o dana sprawe ,a i tak musi napisac swoje.
Ten Gonzo mnie strasznie smieszy ,nikt go nie pyta o dana sprawe ,a i tak musi napisac swoje.
Ciebie tez nikt o zdanie nie pytal, idioto.
Endrju88
10-11-2009, 22:26
Ciebie też i mnie też i tego co napisze po mnie też nikt nie pytał !!!
Ciebie tez nikt o zdanie nie pytal, idioto.
Ale nie pisze glupot typu "wrocilem o 21,mialem tyle i tyle punktow..."
Antonioo
10-11-2009, 23:18
Moze nie ma z kim pogadac / "poklikac" ? Tojekinio załóż sobie bloga!
Ciebie też i mnie też i tego co napisze po mnie też nikt nie pytał !!!
Czesc Andrzej, jak sie masz? Juz mozesz pisac bo ja sie Ciebie pytam :D
Wiecznyodpoczynek
10-11-2009, 23:51
Wpierdol w Venore na szybko.
Jak tam morale chłopaki?
You recognize Delatroupz. He was killed by Merai.
You recognize Caria Tiky. He was killed by Antrevis.
You recognize Mazot. He was killed by Feyrety The Wolf.
You recognize Peta Zetas. He was killed by Arth Xearus.
You recognize Little Caster. He was killed by Czookapik.
You recognize Norectiv pal. He was killed by Arth Xearus.
You recognize Tsun Dono. He was killed by Eter Rael.
+ double Varkessa :)
Kogoś zabrakło, poza x loggerami?
23:13 Warning! The murder of Zynedi Iredus was not justified.
Jezior666
11-11-2009, 00:00
gratuluje zabicie bot najta co ciagle bez staminy jedzie panowie xD huahauhauahuahau
jesli chcecie czesciej oddam sie w boat trapy co wy na to ?
Fail Again ? Kurwa znowu cie nie było Jaz' ?
Antonioo
11-11-2009, 00:09
Lol kurwa nie jarajcie sie, zabiliśmy pare 45 charów a Wy kurwa podnieceni. Już się mały osmarkał?... ahaha :D
Kino_000
11-11-2009, 00:10
http://sendables.jibjab.com/view/K7vckNW0JlM7T6Ly
TANCZYMYYYYYY XDDDD
Nie znam twarzy
@kamba
bylem
MR_FREEMAN
11-11-2009, 00:17
Nie znam twarzy
@kamba
bylem
Akon, Eter, Vicek, Adde, Rogstah(alex)
@MR_FREEMAN
To nie oni, ale jakieś chłopy z pola.
MR_FREEMAN
11-11-2009, 00:31
@MR_FREEMAN
To nie oni, ale jakieś chłopy z pola.
mozliwe, myslalem ze to ten co wczesniej...
Wpierdol w Venore na szybko.
Jak tam morale chłopaki?
You recognize Delatroupz. He was killed by Merai.
You recognize Caria Tiky. He was killed by Antrevis.
You recognize Mazot. He was killed by Feyrety The Wolf.
You recognize Peta Zetas. He was killed by Arth Xearus.
You recognize Little Caster. He was killed by Czookapik.
You recognize Norectiv pal. He was killed by Arth Xearus.
You recognize Tsun Dono. He was killed by Eter Rael.
+ double Varkessa :)
Kogoś zabrakło, poza x loggerami?
Co sie jarasz pało? Zabiłeś kogos? Weź sie rozbiegnij i w drzewo jebnij :* Lista kart jest dla Ciebie pysieQ ;*
Co sie jarasz pało? Zabiłeś kogos? Weź sie rozbiegnij i w drzewo jebnij :* Lista kart jest dla Ciebie pysieQ ;*
Daleki wpierdol? XD
Daleki wpierdol? XD
Ciebie sie pytałem? To po co się odzywasz piłkarzu sprzedany za 4 piłki i 2 pary butów? :*
O ty pizdo ! Wcale ze nie za tyle ;<
Ja (0:53)
Dlaczego zydzi nie brali udzialu w 2 wojnie swiatowej?
magda (0:54)
Bo by³o ich za ma³o ?
Ja (0:54)
Bo byli na obozie
Ja (0:55)
XDDDDD
magda (0:55)
na jakim obozie ?
LEZE HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAH
Akon, Eter, Vicek, Adde, Rogstah(alex)
co ty pierdolisz. on wkleil jakichs abcokow. to z akonem to ja wrzucilem wczesniej na forum
O ty pizdo ! Wcale ze nie za tyle ;<
Za same piłki? Biedny Kamba
chcecie sie posparowac?
revangeot.pl
zapraszam pokazcie na co was stac ;P
Magro wybotuj mi chara tam xD
Jezior666
11-11-2009, 09:22
Magro wybotuj mi chara tam xD
przeciez ty nie masz czasu na gre xd
przeciez ty nie masz czasu na gre xd
a ty jezior widze ze masz to wbijaj
revangeot.pl xD
@up
a kogo to interesuje ile ty miales pkt z jakiegos testu ?
kogo interesują twoje pytania?
bo nie mnie.
gonzo ile godzin byles dzisiaj poza domem?
sporo.
Dobra Gonzo idz sobie napisz test gimnazjalny kurwa na 40 ptk. Albo pochwal sie nam o ktorej wrociles do domu w nocy. POZERZE
TAKIEJ SPIERDOLINY TO JA DAWNO NIE WIDZIALEM.
GONZO_/
Zna ktos tytul tej piosenki tam gdzie tancza te "pedaly" ?
Ale ty faaajny jesteeeeees :confused:
No wiem, ale Ty nie jesteś fajny :)
I masz mówisz ze masz dwa hektary?B)
Dobra Gonzo idz sobie napisz test gimnazjalny kurwa na 40 ptk.
Zazdrość (trzeba było się uczyć).
Albo pochwal sie nam o ktorej wrociles do domu w nocy.
Zazdrość (wyjdź do ludzi).
POZERZE
Kompleksy (prawdziwe dresy mają abibasy po 20 złotych/dres, zainwestuj).
TAKIEJ SPIERDOLINY TO JA DAWNO NIE WIDZIALEM.
Kompleksy (nie patrz w lustro).
GONZO_/
Gonzo - rozpracowuje ludzkie problemy w 5 minut _/
I wszystko jasne HAHAHAHAHAHAB)
No nie? B)
http://img442.imageshack.us/img442/5779/peacebro.jpg
Niestety musze juz wyjsc :< ZAPISZ SOBIE TO gonzo B)
Jezior666
11-11-2009, 13:25
a ty jezior widze ze masz to wbijaj
revangeot.pl xD
nie lubie Otsów :<
--- Jezior666 dodał 1 minut i 9 sekund później ---
=Gonzo;2685194]kogo interesują twoje pytania?
bo nie mnie.
interesuja innych bo w porownaniu do ciebie to jestem kims a nie nikim jak ty :|
interesuja innych bo w porownaniu do ciebie to jestem kims a nie nikim jak ty :|
Jezior, oj Jezior, co zrobiłeś takiego wielkie że jestes "kimś" ?
Jezior666
11-11-2009, 13:28
to ze sie urodzilem i krol morgany przyszedl na swiat to sie stalo !
Nie jestem z tych co szerzą napine, ale proszę Cię Gonzo... weź przeczytaj co Ty sam piszesz, jest to co najmniej denne.. Jesteś jednym z tych, którzy kreują samego siebie na forach na wyidealizowanego człowieka z real lifem, a w rzeczywistości tak nie jest. Chcesz podbudować samego siebie pisząc pierdoły na carlin.pl, przy czym starasz się mydlić innym oczy lecząc swoje własne kompleksy. Po prostu skończ to pozerstwo i przyznaj się do tego, żeś frajer i tyle. Lepsza prawda, niż kłamstwo! :D
Jezior666
11-11-2009, 13:33
Nie jestem z tych co szerzą napine, ale proszę Cię Gonzo... weź przeczytaj co Ty sam piszesz, jest to co najmniej denne.. Jesteś jednym z tych, którzy kreują samego siebie na forach na wyidealizowanego człowieka z real lifem, a w rzeczywistości tak nie jest. Chcesz podbudować samego siebie pisząc pierdoły na carlin.pl, przy czym starasz się mydlić innym oczy lecząc swoje własne kompleksy. Po prostu skończ to pozerstwo i przyznaj się do tego, żeś frajer i tyle. Lepsza prawda, niż kłamstwo! :D
co moge dodac do tej wypowiedzi
pierd lony wychychlancu zasrancu obsrancu gubisz sie w tym bicie jak sie gubi dzifka w tancu klaunie przebierancu .xd
kk allright tyle z mojej strony.
Nie sprzedał sie tak jak ty frajerze ;)
"Nikoś, w tym co mówisz jest sens"
Niestety musze juz wyjsc :< ZAPISZ SOBIE TO gonzo B)
No przykro mi, że 11 listopada musisz wyjść z domu budować drogi/jeździć śmieciarką.
NOT.
btw. Przez Magra to już koniec Rebellion. -.-
Weź się ogarnij. To nie ja jestem człowiekiem który w każdym zdaniu doszukuje się drugiego dna... Takimi osobami jesteście właśnie wy. Nic wam do mojego życia, więc nie widzę sensu w udowadnianiu wam czegokolwiek, a wjazdy typu "ty nie masz rl lajfa" na mnie nie działają.
Polecam wzięcie przykładu z Antrevisa, najmłodszy z was a najbardziej ogarnięty.
No przykro mi, że 11 listopada musisz wyjść z domu budować drogi/jeździć śmieciarką.
NOT.
Jak to ;| !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????? :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
NOT.
Żadna praca nie hańbi kolego. On buduje drogi/wywozi śmieci, abyś Ty, nasza gwiazdo najjaśniejsza, wisienko na szczycie tortu mogła spędzać swój cenny czas poza domem nie martwiąc się o to czy dojedziesz swoim pięknym drogim samochodem/autobusem do celu i żeby śmieci nie zasypały Ci drogi.
I podpisz mi się na koszulce :*
Chuj że magro to ****, ale faktycznie ten OT zajebisty xD
Odnośnie wczorajszego faila, robią ziomki akcje na siłę to potem tak to się kończy :p
Nie sprzedał sie tak jak ty frajerze ;)
Wiesz że nawet ludzie z Twojej gildii się kiedyś sprzedali? Eter, Lavio, Akon cała ta elita, Twój ziomek Kura się sprzedał, Solle się sprzedał. Ty też się kiedyś sprzedasz jak się flow podzieli, więc nie pierdol^^
Wiesz że nawet ludzie z Twojej gildii się kiedyś sprzedali? Eter, Lavio, Akon cała ta elita, Twój ziomek Kura się sprzedał, Solle się sprzedał. Ty też się kiedyś sprzedasz jak się flow podzieli, więc nie pierdol^^
Nie sprzedam bo nie bede grał w piksele "kiedyś" , a co do kury to nie jest zadnym moim ziomkiem tylko poprostu znajomym z miasta ;)
On sie codziennie sprzedaje za paste do butów ;p
Jak to ;| !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????? :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Magro zrobił OTSa, mieliśmy gather na 12, pojawili się wszyscy, no i co z tego jak poszli na otsa, a Lesiu w*****ony poszedł zrobić sobie kanapkę z twarożkiem.
Fail.
On sie codziennie sprzedaje za paste do butów ;p
Daleki obiecuje pało ze wpadne do tego Gdanska i ci ta paste wsadze w dupe ;D! pipo ty
--- kamba dodał 1 minut i 26 sekund później ---
Magro zrobił OTSa, mieliśmy gather na 12, pojawili się wszyscy, no i co z tego jak poszli na otsa, a Lesiu w*****ony poszedł zrobić sobie kanapkę z twarożkiem.
Fail.
No to teraz powalczycie o server na otsie ;/
Daleki obiecuje pało ze wpadne do tego Gdanska i ci ta paste wsadze w dupe ;D! pipo ty
--- kamba dodał 1 minut i 26 sekund później ---
To będziesz musiał nadgodziny robić żeby mieć na bilet ;p
Antonioo
11-11-2009, 14:04
Jaracie sie tym, że sprzedali kambe za "4 piłki" ale on zarabia więcej niż Wy. Po prostu mu zazdrościcie. Gonzo piszesz, ze chuj nam do Twojego rl life'a ale kto tu wyjebał z tekstem "po 11h wrocilem do domu" czy tam moze 13, nie pamietam.
Jaracie sie tym, że sprzedali kambe za "4 piłki" ale on zarabia więcej niż Wy. Po prostu mu zazdrościcie. Gonzo piszesz, ze chuj nam do Twojego rl life'a ale kto tu wyjebał z tekstem "po 11h wrocilem do domu" czy tam moze 13, nie pamietam.
Ale ja mu nie zazdroszczę, on wie że jestem tego wiernym kibicem i zawsze gry wchodzi na boisko ja macham szalikiem siedząc na krześle, prawda Kamba? :*
my nie walczyliśmy o serwer lol.
Gonzo piszesz, ze chuj nam do Twojego rl life'a ale kto tu wyjebał z tekstem "po 11h wrocilem do domu" czy tam moze 13, nie pamietam.
To nie miało żadnego celu. Po prostu, tak o napisałem. Przeżywacie to strasznie.
nie lubie Otsów :<
--- Jezior666 dodał 1 minut i 9 sekund później ---
Szczycenie sie tym, że jesteś "kimś" w tej grze jest conajmniej chore jak dla mnie. Dla swoich rl tez pewnie mowisz ze jesteś kimś na Morganie
Szczycenie sie tym, że jesteś "kimś" w tej grze jest conajmniej chore jak dla mnie. Dla swoich rl tez pewnie mowisz ze jesteś kimś na Morganie
-Cześć czym sie zajmujesz?
-Niczym, jestem KIMŚ na morganie!
Wesolski
11-11-2009, 14:34
-Cześć czym sie zajmujesz?
-Niczym, jestem KIMŚ na morganie!
XD Kto ty jesteś bo już Cię lubię ;].
/Wesol
Jezior666
11-11-2009, 14:57
na tym otsie sie expi czy tam tylko sa chary i sie nawala : D ?
i btw pod jaka tibie :)?
Tenszinkan
11-11-2009, 15:13
Gonzo, smieszny z ciebie pionek. Nie wiem zgrywasz tu takiego madrego, dojrzalego mlodzienca, wklejasz nam smieszne obrazki, smiejesz sie ze inni wychodza pracowac na smieciarce jednoczesnie mowiac ze "wjazdy na rl" cie nie ruszaja. Uwazasz sie za jakiegos jebanego inteligenta bo miales 40 pkt na tescie gimnazjalnym i myslisz ze wszyscy na tym forum mieli mniej od ciebie. Prawda jest taka ze 40 pkt z testu mat-przy to jebana srednia dla czlowieka ktory ma leb na karku, takim samym jebanym sredniakiem jestes ty i twoje wyjebanie wysokie IQ, ktore chyba widzisz tylko ty.
@twoja odpowiedz napisze za ciebie :
Hm, to chyba ty masz jakieś kompleksy żeby wjeżdżać mi na wynik z testu, a sam pewnie nawet do niego nie podszedłeś. Za bardzo się przejmujecie tym co piszę ;)
Jadę na bibe do remizy, wracam za 11h ;)) ;) ;) ;) ;)) ;)))) ;)
Gonzo, smieszny z ciebie pionek. Nie wiem zgrywasz tu takiego madrego, dojrzalego mlodzienca, wklejasz nam smieszne obrazki, smiejesz sie ze inni wychodza pracowac na smieciarce jednoczesnie mowiac ze "wjazdy na rl" cie nie ruszaja. Uwazasz sie za jakiegos jebanego inteligenta bo miales 40 pkt na tescie gimnazjalnym i myslisz ze wszyscy na tym forum mieli mniej od ciebie. Prawda jest taka ze 40 pkt z testu mat-przy to jebana srednia dla czlowieka ktory ma leb na karku, takim samym jebanym sredniakiem jestes ty i twoje wyjebanie wysokie IQ, ktore chyba widzisz tylko ty.
@twoja odpowiedz napisze za ciebie :
Hm, to chyba ty masz jakieś kompleksy żeby wjeżdżać mi na wynik z testu, a sam pewnie nawet do niego nie podszedłeś. Za bardzo się przejmujecie tym co piszę ;)
Jadę na bibe do remizy, wracam za 11h ;)) ;) ;) ;) ;)) ;)))) ;)
Zła odpowiedź, moja brzmi tak:
Kurwa ale ty jesteś tępy xD
twoją odpowiedź napisze za ciebie:
jestes kurwa pionkiem ja pierdole jebanym, napisales mi ze jestem tepy a ty masz wysokie ajkiu ktore widzisz tylko kurwa ty, ide na ventrilo pona*******ac w tibie.
--
Skończyłem z tobą rozmowę póki nie ogarniesz czytania ze zrozumieniem, pierdolony nieogarze.
edit:
masz, nawet nie śmieszny obrazek, tylko prawdziwy, skierowany w twoją stronę, podczepić pod to można jeszcze twoich kolegów:
http://img137.imageshack.us/img137/9600/19256414.jpg
@Gonzo
No jeszcze brakuje jakieś dennej nawijki z tekstu hh.. ahh zapomniałbym u Ciebie to będzie.. "tylko ja i moja przestrzeń... "
@Gonzo
No jeszcze brakuje jakieś dennej nawijki z tekstu hh.. ahh zapomniałbym u Ciebie to będzie.. "tylko ja i moja przestrzeń... "
O HH to coś czuję Toksonga można podpytać.
MR_FREEMAN
11-11-2009, 15:40
@Gonzo
Lavio prosze Cie... nie pasujesz do tego forum :) Po co karmisz te trolle...
Pinio777
11-11-2009, 15:42
@Gonzo
Fuck you! You're infamous ;x Nie znam Cie, ale Cie nie lubie bo Twoje liryczne opowieści żenują jak poezja śpiewana w murzyńskich lepiankach plemienia Bantu ._. Khe ?
Zapewne pogawędzimy po następnej akcji z naszej strony, zadzwońcie tylko po Kurę.
Napinajcie się dalej, uwielbiam te wasze nędzne pojazdy. <3
Idę zalogować na RL lajfa, bye. ;)
Antonioo
11-11-2009, 15:54
No czesc. Mam nadzieje, ze nie wrocisz :]
Jezior666
11-11-2009, 16:21
Zapewne pogawędzimy po następnej akcji z naszej strony, zadzwońcie tylko po Kurę.
Napinajcie się dalej, uwielbiam te wasze nędzne pojazdy. <3
Idę zalogować na RL lajfa, bye. ;)
no tez mam taka nadzieje ze wyjebiesz barana w sciane i moze chociaz cos ci sie przestawi w tej glowie bo naprawde twoja tępota nie zna granic
Gimli From Kazz
11-11-2009, 16:24
No kurde ! Gonzo, myślałem że jesteś rozgarnięty na początku ale tak czytając kolejne Twoje wypowiedzi coraz bardziej się załamuję...
Testy gimnazjalne jako wyznacznik inteligencji, mądrości i czego tam jeszcze??? To jest śmieszne :P
Uwierz znam kretynów którzy niegorzej napisali od Ciebie co nie oznacza że są super inteligentni...
Pojdź na studia, tam dopiero zweryfikują Twoją inteligencje :) Dopiero wtedy będziesz mógł się wypowiedzieć na jakikolwiek temat :)
Borucao!!
witam :D co tam u Ciebie słychać xDDD??
na tym otsie sie expi czy tam tylko sa chary i sie nawala : D ?
i btw pod jaka tibie :)?
ten ots Magra to 8.50 - revangeot.pl
ale jak byście chcieli się poorać to można wbić na pvpenfo.pl ;)
Antonioo
11-11-2009, 16:54
A pod jaka wersje ten Twoj ots Zyga? Chętnie wezmę lekcje PVP od takich na*******atorów<bez ironii> jak Wy :]
Tenszinkan
11-11-2009, 17:03
Ojej jestem tepy, jestem idiota, dostalem "prawdziwy" obrazek o sobie, oj jak boli, oj jak boli.
Nono, tam wiadomo tradycyjnie jestem nieogarem, nie umiem czytac ze zrozumieniem ( to moje ulubione, typowy wjazd kogos kto nie ma nic do powiedzenia)
Ogolnie mistrz cietej riposty powraca.... Po kims kto napisal TEST GIMNAZJALNY na 40 pkt spodziewalem sie czegos wiecej!!
Tomek jak masz moje gg to napisz. ;p
@Wesol
Polak mały :p
Testy gimnazjalne jako wyznacznik inteligencji, mądrości i czego tam jeszcze??? To jest śmieszne :P
Uwierz znam kretynów którzy niegorzej napisali od Ciebie co nie oznacza że są super inteligentni...
Pojdź na studia, tam dopiero zweryfikują Twoją inteligencje :) Dopiero wtedy będziesz mógł się wypowiedzieć na jakikolwiek temat :)
Testy gimnazjalne = testy generalnego ogarnięcia. Żadnej wiedzy tam nie trzeba, i bawi mnie to jak wy dorabiacie sobie dalsze historie do tego, co napisze.
Ogolnie mistrz cietej riposty powraca.... Po kims kto napisal TEST GIMNAZJALNY na 40 pkt spodziewalem sie czegos wiecej!!
1. 11 godzin poza domem, napisane z braku laku i bez celu, przeżywacie to od 10 stron, widać, o co wam chodzi.
2. Informacja dot. mojego testu gimnazjalny, napisany na zarzut nieznajomości matematyki (inna sprawa, że do tego się przyznaje ;)).
PS. Test gimnazjalny to ja miałem 89/100, matematykę miałem na 40, tępy chuju. Ty na prawdę nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. xD
@Gonzo.
Tępy to jesteś tylko Ty, nikt prawie Cię nie broni na tym forum, więc wątpię by 90% forumowiczów się myliło o Twojej dysfunkcji mózgu. ; / Także pozerze ogarnij podsiad i do norki. ;)
@Gonzo.
Tępy to jesteś tylko Ty, nikt prawie Cię nie broni na tym forum, więc wątpię by 90% forumowiczów się myliło o Twojej dysfunkcji mózgu. ; / Także pozerze ogarnij podsiad i do norki. ;)
Bo większość jest ponad to, tylko wy potraficie przez kilka dni pieprzyć o tym samym...
... ja również będę ponad to. Nie widzę dalszego sensu w bluzganiu się z powodu gry, zobaczymy się na masslogu, o ile tym razem będziecie wiedzieli gdzie. ;)
@up
"Trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejsc" :D
Kojazysz mi sie z pozerem ktory kiedys musial najebac dziewczynie w gimazjum
bo sie z jego smiala :baby:
I TYLEB)
@up
"Trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejsc" :D
"... Niepokonanym". ;)
Tenszinkan
11-11-2009, 19:40
Testy gimnazjalne = testy generalnego ogarnięcia. Żadnej wiedzy tam nie trzeba, i bawi mnie to jak wy dorabiacie sobie dalsze historie do tego, co napisze.
1. 11 godzin poza domem, napisane z braku laku i bez celu, przeżywacie to od 10 stron, widać, o co wam chodzi.
2. Informacja dot. mojego testu gimnazjalny, napisany na zarzut nieznajomości matematyki (inna sprawa, że do tego się przyznaje ;)).
PS. Test gimnazjalny to ja miałem 89/100, matematykę miałem na 40, tępy chuju. Ty na prawdę nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. xD
Dobra mialem na mysli CZESC mat-przyr, co juz pisalem wczesniej wiec sadzac po twoim wyjebanym umysle powinienes sie domyslic. Takie zycie - co napisales to napisales i skoncz sie tlumaczyc jak baran.
A co do twojego nastepnego posta, tak najlepiej to powiedziec ze wszyscy sie do ciebie przyjebali, jak widzisz do innych osob na tym forum nie mam akurat TAKICH problemow jak do ciebie i to nie dlatego ze inni sa ponad to, tylko poprostu jestes zalosnie smieszny wraz ze swoja rebelia. ( nie mowiac juz o tematach na tibia.com ) Aha i nie kluce sie z toba o gre, tylko ci wytykam twoje "pseudo kozactwo" na tym forum.
Mylisz sie, ja tylko poszedlem sasiadce odsniezyc podjazd.;)
Weź się ogarnij. To nie ja jestem człowiekiem który w każdym zdaniu doszukuje się drugiego dna...
Niee ty niee ty przeciez jestes faajny gosc:cup:
PS. Mogl bym to napisac jakos powaznie czy cos.. ALE PO CO8o
--- Canabis dodał 2 minut i 24 sekund później ---
"... Niepokonanym". ;)
Niestety koncowka brzmi "... Niewysmiewanym" Ale to nie pasuje do ciebie :D
PS. Test gimnazjalny to ja miałem 89/100,
zawstydziles nawet turbodymomena
Kino_000
11-11-2009, 20:50
ja mialem 84, tez go zawstydzliem?
Gimli From Kazz
11-11-2009, 20:53
Ty już nie
Ja pierdole :P jak nie mialem pacca Koksikk non stop siedzial na ven d-lairze... mam pacca to i on musial go kupić i siedzi mi na darashia draggy... :P
Wiecznyodpoczynek
11-11-2009, 21:00
Dajcie film
http://www.speedyshare.com/data/717917992/19246961/57763878/rosi.cam
Gonzo mnie wyprzedzil z filmem ; d
Gonzo mnie wyprzedzil z filmem ; d
dadadada, nie tylko z filmem. XD
edit:
Tjockinho: wut
[kaz] rony clend: mowie ze o tostach zapomniales na forum napisac
[kaz] rony clend: xDDDDD
Tjockinho: ah racja
ah tak, robiłem tosty i dostałem niezłego strong haste na realu jak usłyszałem krzyki z głośników "MASSLOG MASSLOG". ;)
MÓWIŁEM CI BAUS, WYPRZEDZIŁEM CIĘ Z TOSTAMI AAAA!
Wiecznyodpoczynek
11-11-2009, 21:26
Żeby nie psuć sobie opinii
WY NOLIFEY, NOOBY CAŁE ŻYCIE PRZED TIBJOM SIEDZITA!!!111ONEONEELEVEN11!!!!!1!!!!!
A jest film z całości?
WY NOLIFEY, NOOBY CAŁE ŻYCIE PRZED TIBJOM SIEDZITA!!!111ONEONEELEVEN11!!!!!1!!!!!
A jest film z całości?
Niestety ale chyba nie ;s
Hahahah
A jest film z całości?
Nie ma. ;/ Tylko Zyga ma cama chyba, no i Kakej, ale tego to nie było na akcji.
edit:
Baus tym razem mnie wyprzedziłeś ;//.
Kino_000
11-11-2009, 22:12
Rooooosiii zmien to
Rosi 19 - 1 pro Ab team
xD
Antonioo
11-11-2009, 22:31
Newsy z ostatniej chwilii:
Flow 2 : 40 Event hahahah
Newsy z ostatniej chwilii:
Flow 2 : 40 Event hahahah
Jest może film?
zyga jak zwykle albo za pozno dobiegl albo nie wlaczyl cama albo dostal tpka..
Antonioo
12-11-2009, 08:14
Jest. Na Tibia.de
O HH to coś czuję Toksonga można podpytać.
Szkoda ci kurwa jechać takim tekstami bo każdy by cie zmiażdżył.
Dlatego dam ci "fory" :D
Wiecznyodpoczynek
12-11-2009, 09:43
Rooooosiii zmien to
Rosi 19 - 1 pro Ab team
xD
Jak zaloguję na pixele.com, to zmienie.
Btw. czemu napisałeś dopiero po tym jak mnie zabiliście, a nie kilka akcji wcześniej? xD
spoiledphotos . com !
DOBRE ZDJĘCIA TYPU "GWIAZDY DRUGIEGO PLANU! " :D
http://img18.imageshack.us/img18/333/spoiledphotos1218961852.jpg (http://img18.imageshack.us/i/spoiledphotos1218961852.jpg/)
zyga jak zwykle albo za pozno dobiegl albo nie wlaczyl cama albo dostal tpka..
Jak w ostatniej chwili mowicie "nie mamy knighta" to co mialem robic? :D
Wczesniej mnie nie bylo. Ale co racja to racja, albo mnie nie ma, albo cama wlacze pod bota, albo debug, albo tp XDD
Ciekaw jestem czy senior ktory mnie zareportowal dostal notke za nieodpowiedniego reporta czy nie;)
Probujcie dalej dziewczyny.
Protoss1906
12-11-2009, 15:28
Chciaem spytac rebeliony co z waszym tibia.com fajterem (do ktorego mamy zglaszac kazde wyzwiska itp. ! ) widac ze jest to bardzo ogarnieta osoba heh
oczywiscie pisze o niejakim angelosie ktory jest niby z krakowa chodz bylo juz z 20 wersji gdzie on niby mieszka w tym krakowie wypowiadanych z jego ust...
Bardzo chcialbym poznac go w rlu ;] moze wy z rebelion powiecie mu wkoncu na vnt zeby nielecial w kulki i sie zemna ustawil na jakies piwo bo ja nieumiem z nim rozmawiac chyba.. ciagle mu cos niby wypada jak "sraczka" "krwawienie z dziasla" czy "przemyt słojów drzemu z grenlandi"
blagammmmmmmmmm ogarnijcie go ;d
Protosik przeciez wiesz ze Angelos "bohater" spotkac sie moze tylko na forum :cup:
Matematycy
Język, historia i inne przedmioty na całym świecie są takie same jednak jest coś, co łączy wszystkie kraje, to matematyka. „Tony papieru tony analiz…” jak można usłyszeć w jednej z młodzieżowych piosenek, jednak nie każdy potrafi to wykorzystać. To wielka umiejętność pokazać ze funkcja liniowa ma 2 miejsca zerowe, wszyscy się śmieją z liczenia delty z równania liniowego, ale nikt z wyśmiewających nie pomyślał, o zakrzywieniu czasoprzestrzeni, poza tym jednym liczącym. Ponadto można znaleźć taki układ, że to jest jednak prawda. Jedni mówią, że x kwadrat= -1 to sprzeczność, a dla innych w tym miejscu dopiero zaczyna się zabawa, nie każdy potrafi powiedzieć ile to pierwiastek z -15. Logika… tutaj jest dopiero frajda, kiedy się powie, że w domu nie ma nikogo. Nie ma nikogo, znaczy ktoś jest, wiec czy powinno się powiedzieć: w domu jest nikt? Ale przecież to źle brzmi, i nie dziwota po jednym przykładzie, że wszyscy wielcy filozofowie to matematycy. Po co uczyć humanistów filozofii i idealnego wyrażania się? Żeby mówili „nie będę z Tobą konwersować, ponieważ brodzik intelektualny, w którym egzystujesz konfliduje z moimi imperatywami, a poza tym nie znasz teorii założeń”? Przecież można po prostu powiedzieć „Odpierwiastkuj się ode mnie Ty ilorazie nieparzysty, bo jak Cię logarytmuje to Ci zbiór zębów wyjdzie poza nawias”, czyż to nie jest piękniej powiedziane? Matematyk, gdy się potknie powie „o kurczę” natomiast humanista, żeby pokazać swój zasób słownictwa powiedziałby: „Bardzo mnie irytują nierówności chodnika, które znienacka narażają mnie na upadek, nasuwa mi to złe myśli o władzach gminy”. Niektórzy matematycy żyją w swoim świecie i byle człowiek nie rozumie prostego żartu, jak „weźmy epsilon mniejszy od zera”. Dla matematyka nie problem jest zmienić żarówkę, bo na wszystko znajdzie algorytm postępowania, dla przykładu romantyk po napisaniu wiersza, jaki to on jest załamany z powodu przepalonej żarówki, gdy się już zabierze za wkręcenie nowej w decydującym momencie zemdleje, jak każdy przyzwoity romantyk, i na dodatek zbije żarówkę. Gdy się ocuci zobaczywszy rozbitą żarówkę zacznie płakać i napisze kolejny wiersz, w którym owa rozbita żarówka będzie symbolizować rozbijającą się ojczyznę, po czym inny romantyk napisze polemikę do tego, że nie wolno płakać, tylko trzeba sklejać tą żarówkę. A następne pokolenia humanistów uczyłoby się nowego toposu, toposu rozbitej żarówki, a swoją drogą ciekawe czy wiedzą, że sklejona już nie zaświeci? Reakcja matematyka była by prosta, idzie do sklepu kupuje nową i po problemie. Zdarzało się nieraz, że humaniści polemizowali także dzieła matematyków jak np. Redutę Nortona która się zaczyna tak:
„Nam pisać nie kazano. - W systemie zadrżało.
Zresetowałem program; dwieście funkcji grzmiało.
Globalnych procedur ciągną się szeregi,
Prosto, długo, daleko - jako morza brzegi;…”
Któż z was ją słyszał, zapewne nikt, jednak każdy zna na pewno polemikę humanistów, która się zaczyna słowami „Nam strzelać nie kazano”, gdzie widać czystą analogie do wybitnych matematycznych dzieł. A czy można sobie wyobrazić ciekawszą bajkę niż bajka matematyka „Za siedmioma maksimami funkcji "sinus", za jedenastoma minimami funkcji "cosinus" żyły sobie trzy wektory: Alfa Jeden, Alfa Dwa i Alfa Trzy…” jest ona o wiele bardziej interesująca niż bajki opowiadane od niepamiętnych czasów „za siedmioma górami…”. Ehh, aż nieopisana dotąd figura wody w oku się kręci na myśl, jaki byłby to świat, gdyby każdy pomyślał następnym razem śmiejąc się z matematyka, bo każdy matematyk może wybrnąć ze swojego problemu, a nie każdemu może wystarczyć cytatów z książek, wyniosłych słów i innych redundantnych sformułowań żeby to skomentować.
;ddd
Jak dla mnie top z tego wszsytkiego to Niektórzy matematycy żyją w swoim świecie i byle człowiek nie rozumie prostego żartu, jak „weźmy epsilon mniejszy od zera” xD
Matematycy
Język, historia i inne przedmioty na całym świecie są takie same jednak jest coś, co łączy wszystkie kraje, to matematyka. „Tony papieru tony analiz…” jak można usłyszeć w jednej z młodzieżowych piosenek, jednak nie każdy potrafi to wykorzystać. To wielka umiejętność pokazać ze funkcja liniowa ma 2 miejsca zerowe, wszyscy się śmieją z liczenia delty z równania liniowego, ale nikt z wyśmiewających nie pomyślał, o zakrzywieniu czasoprzestrzeni, poza tym jednym liczącym. Ponadto można znaleźć taki układ, że to jest jednak prawda. Jedni mówią, że x kwadrat= -1 to sprzeczność, a dla innych w tym miejscu dopiero zaczyna się zabawa, nie każdy potrafi powiedzieć ile to pierwiastek z -15. Logika… tutaj jest dopiero frajda, kiedy się powie, że w domu nie ma nikogo. Nie ma nikogo, znaczy ktoś jest, wiec czy powinno się powiedzieć: w domu jest nikt? Ale przecież to źle brzmi, i nie dziwota po jednym przykładzie, że wszyscy wielcy filozofowie to matematycy. Po co uczyć humanistów filozofii i idealnego wyrażania się? Żeby mówili „nie będę z Tobą konwersować, ponieważ brodzik intelektualny, w którym egzystujesz konfliduje z moimi imperatywami, a poza tym nie znasz teorii założeń”? Przecież można po prostu powiedzieć „Odpierwiastkuj się ode mnie Ty ilorazie nieparzysty, bo jak Cię logarytmuje to Ci zbiór zębów wyjdzie poza nawias”, czyż to nie jest piękniej powiedziane? Matematyk, gdy się potknie powie „o kurczę” natomiast humanista, żeby pokazać swój zasób słownictwa powiedziałby: „Bardzo mnie irytują nierówności chodnika, które znienacka narażają mnie na upadek, nasuwa mi to złe myśli o władzach gminy”. Niektórzy matematycy żyją w swoim świecie i byle człowiek nie rozumie prostego żartu, jak „weźmy epsilon mniejszy od zera”. Dla matematyka nie problem jest zmienić żarówkę, bo na wszystko znajdzie algorytm postępowania, dla przykładu romantyk po napisaniu wiersza, jaki to on jest załamany z powodu przepalonej żarówki, gdy się już zabierze za wkręcenie nowej w decydującym momencie zemdleje, jak każdy przyzwoity romantyk, i na dodatek zbije żarówkę. Gdy się ocuci zobaczywszy rozbitą żarówkę zacznie płakać i napisze kolejny wiersz, w którym owa rozbita żarówka będzie symbolizować rozbijającą się ojczyznę, po czym inny romantyk napisze polemikę do tego, że nie wolno płakać, tylko trzeba sklejać tą żarówkę. A następne pokolenia humanistów uczyłoby się nowego toposu, toposu rozbitej żarówki, a swoją drogą ciekawe czy wiedzą, że sklejona już nie zaświeci? Reakcja matematyka była by prosta, idzie do sklepu kupuje nową i po problemie. Zdarzało się nieraz, że humaniści polemizowali także dzieła matematyków jak np. Redutę Nortona która się zaczyna tak:
„Nam pisać nie kazano. - W systemie zadrżało.
Zresetowałem program; dwieście funkcji grzmiało.
Globalnych procedur ciągną się szeregi,
Prosto, długo, daleko - jako morza brzegi;…”
Któż z was ją słyszał, zapewne nikt, jednak każdy zna na pewno polemikę humanistów, która się zaczyna słowami „Nam strzelać nie kazano”, gdzie widać czystą analogie do wybitnych matematycznych dzieł. A czy można sobie wyobrazić ciekawszą bajkę niż bajka matematyka „Za siedmioma maksimami funkcji "sinus", za jedenastoma minimami funkcji "cosinus" żyły sobie trzy wektory: Alfa Jeden, Alfa Dwa i Alfa Trzy…” jest ona o wiele bardziej interesująca niż bajki opowiadane od niepamiętnych czasów „za siedmioma górami…”. Ehh, aż nieopisana dotąd figura wody w oku się kręci na myśl, jaki byłby to świat, gdyby każdy pomyślał następnym razem śmiejąc się z matematyka, bo każdy matematyk może wybrnąć ze swojego problemu, a nie każdemu może wystarczyć cytatów z książek, wyniosłych słów i innych redundantnych sformułowań żeby to skomentować.
;ddd
Jak dla mnie top z tego wszsytkiego to Niektórzy matematycy żyją w swoim świecie i byle człowiek nie rozumie prostego żartu, jak „weźmy epsilon mniejszy od zera” xD
ucz sie ucz! kolo sie zbliza :P
ucz sie ucz! kolo sie zbliza :P
Odpierwiastkuj się ode mnie Ty ilorazie nieparzysty, bo jak Cię logarytmuje to Ci zbiór pixeli wyjdzie poza oś OY..
btw
runkiewicz (20:49)
przeciesz polowa tematow na o2.pl forum bylo omje z keyloggerami
hahahahahxdddd
http://www.youtube.com/watch?v=bSkQ32vzuSY&feature=related
Ehh dobry film, ale jak zobczyłem jak to wcina... to przekręcało mi się w żołądku. :D
Bandi palladyn
Nov 12 2009, 22:24:49 CET Crushed at Level 121 by Anto Agroht, Darendius, Eos The Wolf, Gothic Murda, Magowen, Magus Dog, Rethon Everlast, Teoav, Tjockiniho and Zirkov.
Lord Caleth
Nov 12 2009, 17:22:50 CET Crushed at Level 127 by Azion Phan, Blafyn, Death Angel of Destiny, Hakkunav, Little Caster, Magus Dog, Nagania, Theus, Vallereb and Zeofil lachon.
no ja tam coś nagrywałem, ale chyba nie tam gdzie trzeba :D
http://www.speedyshare.com/625144738.html
Palus Satin
Nov 12 2009, 22:57:41 CET Slain at Level 119 by Demon Mages, Magus Dog, Remariel, Teoav, Theus, Tjockiniho and Vego'Dark.
Wiecznyodpoczynek
12-11-2009, 23:55
http://shutupwomangetonmyhorse.com/
xD
hahahahaha Wiszu miazga.
GET ON MY HORSE!
Ah.
Wielki Jogi
Nov 13 2009, 12:55:52 CET Slain at Level 104 by Dead Drafter, Eos The Wolf, Gosec, Little Caster and Tjockiniho.
http://shutupwomangetonmyhorse.com/
xD
HAHAHAHAHAHA, pwnd! XDD
ooooo a ja sobie tak boce sorcem na dworcach i co?
http://img194.imageshack.us/img194/2357/siusiak.jpg
haha, to chyba jakis zart?xD
Antonioo
13-11-2009, 16:35
Vallereb spiiii xDD
nawet nie chcę wiedzieć w jaki sposób padł, lol...
... mam nadzieję, że nie na drodze z cyców south thais do thais.
Antonioo
13-11-2009, 18:34
Nie, w drodze do venore. Jego koledzy <mowie o Szallonym, Gosec'u i kims tam jeszcze> nie ostrzegli go, że biegne z Eterem i by dał loga.
Wiecznyodpoczynek
14-11-2009, 00:13
23:44 Rosi Thern [167]: Gimnazjum rulz
23:44 Rosi Thern [167]: xD
23:44 Tjockiniho [75]: gimnazjum to magiczne lata mojego zydzia
23:45 Rosi Thern [167]: hahahahahh
..:: NAPINAMY ::..
23:44 Rosi Thern [167]: az sie potem poplakalem jak mi lekarz powiedzial, ze na zawody nie pojade
,,|,,
NAPINKA
23:34 Rosi Thern [167]: lubie cie
KONIEC NAPINKI!
Nie, w drodze do venore. Jego koledzy <mowie o Szallonym, Gosec'u i kims tam jeszcze> nie ostrzegli go, że biegne z Eterem i by dał loga.
Miałem w tym momenci akcje na kyrze, szallony se biegł na mc : )
Miałem w tym momenci akcje na kyrze, szallony se biegł na mc : )
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOO
Doszły mnie słuchy, że fikuśne grubaski chodzą i looty kradną, czy to prawda? :)
Doszły mnie słuchy, że fikuśne grubaski chodzą i looty kradną, czy to prawda? :)
A ty znowu bedziesz plakal na vt ze nie mozesz bocic bo ci "wichura" loty kradnie
No proszę, z przydupasa Szejqa stałem się kimś... no właśnie kim? Hmm tym samym ciołkiem, tylko już nie liżesz dupki Shejqa.
No proszę, z przydupasa Szejqa stałem się kimś... no właśnie kim? Hmm tym samym ciołkiem, tylko już nie liżesz dupki Shejqa.
Nie wydaje mi sie abym był jego przydupasem ale może sie myle, a to co napisalem up to chyba prawda i nie mozesz zaprzeczyc
Endrju88
14-11-2009, 10:23
23:44 Rosi Thern [167]: az sie potem poplakalem jak mi lekarz powiedzial, ze na zawody nie pojade
Ej Wiszu, jakie zawody? Od kiedy w tibie sa zawody?
Wiecznyodpoczynek
14-11-2009, 10:52
Ej Wiszu, jakie zawody? Od kiedy w tibie sa zawody?
hahahahaha, w gimnazjum nie grałem w Tibie (tj. u Kacyka raz w tygodniu, hah) :P
Haha, myślisz, że robi mnie, że rozwaliłeś mi loota z 4dni? :D Gdzieś indziej sobie zarobie siano, proste. :D
J.Rabbit
14-11-2009, 11:00
Haha, myślisz, że robi mnie, że rozwaliłeś mi loota z 4dni? :D Gdzieś indziej sobie zarobie siano, proste. :D
Przerwa od tibii zalecana.
Endrju88
14-11-2009, 15:57
hahahahaha, w gimnazjum nie grałem w Tibie (tj. u Kacyka raz w tygodniu, hah) :P
Ale nadal mnie ciekawi o jakich zawodach mowa xd
Antonioo
14-11-2009, 16:50
No chlopaki dawajcie na*******ajcie akcje jakies bo nudno na carlin peel
Kino_000
14-11-2009, 18:21
bylo nas szanowac, teraz macie szlaban na dedowe
Mera, jak to jest ze murawa "wielkiej Legii" bardziej przypomina pastwisko niz boisko?
Wiecznyodpoczynek
14-11-2009, 20:12
Ale nadal mnie ciekawi o jakich zawodach mowa xd
Siatkówka w gimnazjum :cup:
Siatkówka w gimnazjum :cup:
slyszalem ze flow the almighty boi sie abcokom wpierdolic na ich otsie xdddd
ahahahha rzaaaaal ; d
slyszalem ze flow the almighty boi sie abcokom wpierdolic na ich otsie xdddd
ahahahha rzaaaaal ; d
To dajcie nam chary to chetnie sie pona*******amy :)
Kino_000
14-11-2009, 23:05
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2827859
No ots wydaje sie spoko no ale jezeli to wasz ots to zrobcie nam chary i na pewno troche osob pojdzie sie pona*******ac , a tak znajac zycie nikomu nie bedzie chcialo sie expic na ots :)
No ots wydaje sie spoko no ale jezeli to wasz ots to zrobcie nam chary i na pewno troche osob pojdzie sie pona*******ac , a tak znajac zycie nikomu nie bedzie chcialo sie expic na ots :)
najwiekszy noob prosi o zrobienie chara wez sie walnij w glowe=] wy nam postaci nie dawaliscie na morganie zeby sie z wami bic, chcecie to chodzcie pograc jak cos to gp mozemy wam rzucic
Wiecznyodpoczynek
14-11-2009, 23:53
Zawiało banem =X
nvm
Kino_000
14-11-2009, 23:54
rosi, czemu zareportowales -,-?
Wiecznyodpoczynek
14-11-2009, 23:59
rosi, czemu zareportowales -,-?
Bo jestem wredną, napinającą się łajzą.
najwiekszy noob prosi o zrobienie chara wez sie walnij w glowe=] wy nam postaci nie dawaliscie na morganie zeby sie z wami bic, chcecie to chodzcie pograc jak cos to gp mozemy wam rzucic
Pierdolnij sie w głowe jebany debilu ;)
Pierdolnij sie w głowe jebany debilu ;)
idz sie wyjeb na rsie od 45tek i wtop arbalesta
idz sie wyjeb na rsie od 45tek i wtop arbalesta
Ty chyba nieuku z kims mnie mylisz :)
Bo jestem wredną, napinającą się łajzą.
przynajmniej mówisz prawdę. XD
--- Gonzo dodał 4 minut i 36 sekund później ---
Bonus:
Lekcja teologii z Wiszem
00:20 Tjockiniho [75]: btw
00:20 Tjockiniho [75]: o 20 minut mamy niedziele
00:20 Tjockiniho [75]: idziesz do kosciola?
00:20 Tjockiniho [75]: :D
00:20 Rosi Thern [167]: za*******am
00:21 Rosi Thern [167]: nie chodze do kosciola
00:21 Rosi Thern [167]: bo nie jestem kretynem
00:21 Rosi Thern [167]: by wierzyc w zombie, ktore zeslalo samo siebie w ciele swego syna
00:21 Rosi Thern [167]: urodzonego z nikad
00:21 Rosi Thern [167]: by zbawil ludzi od grzechu
00:21 Rosi Thern [167]: ktore sam na nich zeslal
00:21 Rosi Thern [167]: mam najebane, ale to juz przesada
00:22 Tjockiniho [75]: stary ja sie spodziewalem wielu odpowiedzi
00:22 Tjockiniho [75]: ale tym razem nie wiem co mam odpisac
00:22 Tjockiniho [75]: Oo
00:22 Rosi Thern [167]: xD
--- Gonzo dodał 1 minut i 53 sekund później ---
Bonus 2:
Obawy Wisza
00:23 Tjockiniho [75]: hahah
00:23 Tjockiniho [75]: na tibia.pl to dodalem
00:23 Tjockiniho [75]: ;)
00:24 Rosi Thern [167]: wez
00:24 Rosi Thern [167]: bo jeszcze ktorys profesor ode mnei z uczelni zobaczy
00:24 Rosi Thern [167]: i mnie wypierdola
bo wiszu to buddysta wiezy ze sie zrespi po smierci w buga
Antonioo
15-11-2009, 01:09
Tak się składa, że grywam na różnych otsach i pograł bym u Was. Ale jak nie chcecie zrobic charom ludziom z gildii w ktorej jestem/venta na ktorym przebywam to nie mam mozliwosci na*******ac sie przeciwko wam :D. Dajcie ip to chara sobie moze ogarne :D
Tak się składa, że grywam na różnych otsach i pograł bym u Was. Ale jak nie chcecie zrobic charom ludziom z gildii w ktorej jestem/venta na ktorym przebywam to nie mam mozliwosci na*******ac sie przeciwko wam :D. Dajcie ip to chara sobie moze ogarne :D
# 31-50 exp 50x,
# 51-70 exp 40x,
# 71-100 exp 25x,
# 101-130 exp 15x,
# 131-150 exp 10x,
# 151-180 exp 5x,
# 181+ 3x,
setka dzien na bocie chcecie botujcie, i tak nie sprawdzam xd
Taaa jeszcze czego, ten rzzzyd magro nawet 5cc dac nie chce a gdzie tam lvle, hahaha :D "Kup se w sms shop" lolz
e no otek dobry, nie ma jakichś donator itemów, lv później tak latwo nie idzie
Wczorajszy fail, inaczej go nazwać nie mogłem:
http://www.speedyshare.com/files/19300032/retardyy.cam
:X
--- Serowel dodał 1 minut i 47 sekund później ---
Ty chyba nieuku z kims mnie mylisz :)
jemu chyba chodzilo o Kure
Antonioo
15-11-2009, 12:14
No zrobie chyba chara dzis na tym waszym otsie. Ajsu chyba tez zrobi moze jakas ekipe z trade zmontujemy i sie pobijemy haha :D
J.Rabbit
15-11-2009, 12:50
Name: Roberto
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
zlodzieje nickow ? :( Jacus widze bot na otsie za*******a pierwsza klasa ;
Kino_000
15-11-2009, 13:27
to nie jacek ;P
To już jest koniec Rebellion. :<
http://img137.imageshack.us/img137/6384/koniecrebellion.jpg
J.Rabbit
15-11-2009, 13:41
to nie jacek ;P
Chill wiem xD chodzilo mi o Daenora.
Jedynym problemem jest to, ze nie mam bota :dddddd Ale z tym sobie jakos poradzilem :P
o.0 widzę że i Robert na otsie myka ;>
Zakładam neta właśnie w tym tyg w Warszawie to może się z wami pobawię troszkę =)
btw.Robert jak tam na studiach? ;]
Endrju88
15-11-2009, 15:47
Bardzo to ciekawe ze wiekszosc osob zapierajacych sie ze nie bedzie grac, gdy tylko ma taka mozliwosc, wraca do gry.
xBardolekx
15-11-2009, 16:02
a Andrzej boi się w fife ze mną grać !;(
Bardzo to ciekawe ze wiekszosc osob zapierajacych sie ze nie bedzie grac, gdy tylko ma taka mozliwosc, wraca do gry.
Jakas sugestia do mnie?
Wczorajszy fail, inaczej go nazwać nie mogłem:
http://www.speedyshare.com/files/19300032/retardyy.cam
:X
Banda noobów, hahahhaha
Endrju88
15-11-2009, 18:55
Jakas sugestia do mnie?
Nie tylko do Ciebie.
I w sumie mozesz zmienic podpis bo zdradziles przyjaciol ktorych poznales w biedzie.
J.Rabbit
15-11-2009, 19:31
hehe jesli chodzi Ci o mnie to nie gram przeciez. Ktos po prostu sobie taki nick dal na otsie nie ja ;d
Obczajcie inteligencje przydupasów flow ^^
19:12 Zeofil lachon [113]: Chodz Ty
19:12 Zeofil lachon [113]: Zapraszam
19:12 Baked Star [83]: masz party
19:12 Baked Star [83]: lamusie all co chciales
19:13 Baked Star [83]: hahahahaha
19:13 Baked Star [83]: JEBANY DZIWKARZU
19:13 Zeofil lachon [113]: No chcialem
19:13 Zeofil lachon [113]: Ale nie jestem kretynem zeby po kanalach biegac
19:13 Baked Star [83]: jestes lbem pierdolonym
19:13 Baked Star [83]: tak?
19:13 Zeofil lachon [113]: Ta
19:13 Zeofil lachon [113]: utani gran hur
19:13 Baked Star [83]: u8uuu
19:14 Zeofil lachon [113]: Siedzisz na vt flow ?
19:14 Baked Star [83]: nie kurwo
19:14 Zeofil lachon [113]: Czy jestes takim pionkiem ze nawet venta nie masz
19:14 Baked Star [83]: jebana chodz kozaku
19:14 Baked Star [83]: sam was ogarne
19:14 Zeofil lachon [113]: Bo jestes smieciem i dlatego nie masz
19:14 Zeofil lachon [113]: Ja mam dostep mimo ze jestem w Rebellion
19:14 Baked Star [83]: NIE MASZ KURWO
19:14 Baked Star [83]: OSZUCISCIE LAMUSIE CO SIE ROZDUPCA
19:14 Baked Star [83]: HAHAHAHAHAA
19:15 Zeofil lachon [113]: Dobra koncze rozmowe z dzeiciakiem o iq 20
19:15 Zeofil lachon [113]: Narka
19:15 Baked Star [83]: hahaha
19:15 Baked Star [83]: ty jestes emowska
19:15 Baked Star [83]: kurwa eter mowil
19:15 Baked Star [83]: jak dostales
19:15 Baked Star [83]: wpierdol
19:15 Baked Star [83]: ze ci buty wyrzucili do wisly
19:15 Baked Star [83]: HAHAHAHAHA
19:15 Baked Star [83]: hahahaahaha
HAhahhahah gdzie się tacy ludzie rodzą ^^
I ludzie się dziwią że od Nich odszedłem
hahahahahaha
wżucili ci bóty do wizły ty jebana shmato!!1oneoen polkikash?
ps - to jest najlepsze:
19:27 Baked Star [83]: jestes takim lbem jebanym ze nie umiesz grac w tibie lizesz dpe dostaje wpierdole i jestes frajerem bez wykrztalcenia
HAHAHAHAH
jesteś frajerem bez "wykrztałcenia" Kakej.
Tenszinkan
15-11-2009, 20:30
Dobry czub na chuja.
Obczajcie inteligencje przydupasów flow ^^
19:12 Zeofil lachon [113]: Chodz Ty
19:12 Zeofil lachon [113]: Zapraszam
19:12 Baked Star [83]: masz party
19:12 Baked Star [83]: lamusie all co chciales
19:13 Baked Star [83]: hahahahaha
19:13 Baked Star [83]: JEBANY DZIWKARZU
19:13 Zeofil lachon [113]: No chcialem
19:13 Zeofil lachon [113]: Ale nie jestem kretynem zeby po kanalach biegac
19:13 Baked Star [83]: jestes lbem pierdolonym
19:13 Baked Star [83]: tak?
19:13 Zeofil lachon [113]: Ta
19:13 Zeofil lachon [113]: utani gran hur
19:13 Baked Star [83]: u8uuu
19:14 Zeofil lachon [113]: Siedzisz na vt flow ?
19:14 Baked Star [83]: nie kurwo
19:14 Zeofil lachon [113]: Czy jestes takim pionkiem ze nawet venta nie masz
19:14 Baked Star [83]: jebana chodz kozaku
19:14 Baked Star [83]: sam was ogarne
19:14 Zeofil lachon [113]: Bo jestes smieciem i dlatego nie masz
19:14 Zeofil lachon [113]: Ja mam dostep mimo ze jestem w Rebellion
19:14 Baked Star [83]: NIE MASZ KURWO
19:14 Baked Star [83]: OSZUCISCIE LAMUSIE CO SIE ROZDUPCA
19:14 Baked Star [83]: HAHAHAHAHAA
19:15 Zeofil lachon [113]: Dobra koncze rozmowe z dzeiciakiem o iq 20
19:15 Zeofil lachon [113]: Narka
19:15 Baked Star [83]: hahaha
19:15 Baked Star [83]: ty jestes emowska
19:15 Baked Star [83]: kurwa eter mowil
19:15 Baked Star [83]: jak dostales
19:15 Baked Star [83]: wpierdol
19:15 Baked Star [83]: ze ci buty wyrzucili do wisly
19:15 Baked Star [83]: HAHAHAHAHA
19:15 Baked Star [83]: hahahaahaha
HAhahhahah gdzie się tacy ludzie rodzą ^^
I ludzie się dziwią że od Nich odszedłem
hahahahahaha
W jedynym mial racje to ze nie masz wlota na Flow vt , a tak pozatym kakej slyszalem ze sie splacasz :)?
http://www.youtube.com/watch?v=BhImlbL20xQ&NR=1&feature=fvwp
0:25 ! Didn't happen! :D
1:33 AUUAAA! :D
1:28 "brek dance, jakby ktoś nie wiedział, to taniec na głowie"
http://www.youtube.com/watch?v=C1zY38p0Lpw&feature=related
Stresowo :D
W jedynym mial racje to ze nie masz wlota na Flow vt , a tak pozatym kakej slyszalem ze sie splacasz :)?
odpowiem za niego:
nie, nie robi tego. ;)
Goodluck_Dying
15-11-2009, 23:32
http://www.youtube.com/watch?v=_pj2Nutu5v8&NR=1
Say Fire Truck xd
/Shadow Midnight
odpowiem za niego:
nie, nie robi tego. ;)
A moze jednak ;>
Nawet w zabawnym pk teamie musicie mieć spy, congratz!
Niby lubicie i czekacie aż cos zrobimy, ale tak naprawdę boicie się o swoje zasrane lvle i chcecie się nas jak najszybciej pozbyć aby móc powrócić do szarej codzienności, czyli ElfbotNg. Powodzenia, ale spy tak, czy siak wyleci niedługo a vdl nie będzie tak często jak kiedyś botowane przez wasze najty pozdro!
Goodluck_Dying
16-11-2009, 01:02
Apokalipsa wg. św Lesia xdd Rispekt.
A moze jednak ;>
A może jednak nie? ;) Chociaż po tym co było dzisiaj to nie wiem.
A może jednak nie? ;) Chociaż po tym co było dzisiaj to nie wiem.
Spokojnie, nie stać mnie :)
Antonioo
16-11-2009, 07:26
Kakej dzięki mnie Cię nie stac :D
Chill wiem xD chodzilo mi o Daenora.
O, ja tym charem troche bocilem :p
Wczorajsze ob na kyrze, http://www.speedyshare.com/files/19313279/yalahar_ob_15-11-2009.cam
Przez glupiego otsa nie mialem exura gran mas res ha, i padl odin i mizaeron XD
Działo się coś wczoraj na morganie?
"Prawie" padł Yanosik
Aha, I Magro uciekł chyba 3x 100 ek z trapa
Wiecznyodpoczynek
16-11-2009, 09:12
"Prawie" padł Yanosik
Aha, I Magro uciekł chyba 3x 100 ek z trapa
10x <znaki>
10x <znaki>
10 x + kilkanaście noobcharów z depot. Pokazaliście brak ogarnięcia. _/
10 x + kilkanaście noobcharów z depot. Pokazaliście brak ogarnięcia. _/
Zrozumcie ze nikt nie chciał wbijac fraga na tych jebnietych bootnajtach to chcielismy noobami stuknac ale wyszedł z tego Fail ^^
A co dokladniej sie stalo? ;>
--- Serowel dodał 0 minut i 38 sekund później ---
Macie moze cama?
Zrozumcie ze nikt nie chciał wbijac fraga na tych jebnietych bootnajtach to chcielismy noobami stuknac ale wyszedł z tego Fail ^^
no to mówię - brak ogarnięcia. Rozumiem.
Ogarniamy Ogarniecie, Ogarze Ogarnij sie8o
www.ogarniamy.pl
Benka- Palusa Satina starego buty XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD
http://www.speedyshare.com/files/19320504/P16-11-09_07.56.jpg
Antonioo
16-11-2009, 15:58
i ?;d Buty jak buty :]
i ?;d Buty jak buty :]
Kurwa Antek czy ty w tym nie widzisz bohow na rl ? ;D XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD
Antonioo
16-11-2009, 17:14
Nie mam takiego zrycia ;o
Jezior666
16-11-2009, 17:22
Nawet w zabawnym pk teamie musicie mieć spy, congratz!
Niby lubicie i czekacie aż cos zrobimy, ale tak naprawdę boicie się o swoje zasrane lvle i chcecie się nas jak najszybciej pozbyć aby móc powrócić do szarej codzienności, czyli ElfbotNg. Powodzenia, ale spy tak, czy siak wyleci niedługo a vdl nie będzie tak często jak kiedyś botowane przez wasze najty pozdro!
o jezu faktycznie to przykra sprawa ze nie bedziemy mogli botowac na v dl opanowaliscie venore rzeczywiscie a w szczegolnosci smoki to ja chyba reitred wale z tego powodu :[
Kino_000
16-11-2009, 17:54
A bo ty taki zajebisty jestes
A bo ty taki zajebisty jestes
Przecież on jest KIMŚ na morganie i się nie przejmuje niczym!
http://www.youtube.com/watch?v=7JRmYZJ7P0s&feature=rec-HM-fresh+div
hahahahahahaahh
tak się ogarnia tylko na morganie!
Protoss1906
16-11-2009, 21:17
tak się ogarnia tylko na morganie!
A jak sie ogarnia Garda Cynamosa
Macie FAIL PART 2. Z DZISIEJSZEGO DNIA ?
Goodluck_Dying
16-11-2009, 21:20
Takie rzeczy tylko w Erze.
A jak sie ogarnia Garda Cynamosa
Macie FAIL PART 2. Z DZISIEJSZEGO DNIA ?
Dlaczego fail ;> jak już nie macie spy, to szybko towarzycho się zwinęło z Thais ;(
Protoss1906
16-11-2009, 23:10
@up
Lesio lesio teffele racze watpie zeby byl spayem w kazdym razie wyjebal glebe rownie szybko jak azkrelius pobiegalismy troszke po thais 3 razy mnie prawie zlapaliscie ale ucieklem
wsumie nudno by bez was bylo dzieNki chodocki :D
http://www.youtube.com/watch?v=7JRmYZJ7P0s&feature=rec-HM-fresh+div
hahahahahahaahh
Kurwa gratuluje ubicia 50+ek gildią FLOW!!!
JeStEśCiE ZaJeFaJnIiii
Co do Teffele - już wyleciał i z gildii, i z VT. Nie za bycie spy, tylko za to, ze dał się ubić nieogarom, szczególnie gdy Lesiu mówił wyraźnie "RSy nie wychodzić z PZ".
ps.
offtop:
Lenin, Stalin, Mekkron, Kura - Kraków to jebana dziura.
:D
Dlaczego fail ;> jak już nie macie spy, to szybko towarzycho się zwinęło z Thais ;(
Nie bądz taki pewny =]
Wiecznyodpoczynek
17-11-2009, 00:29
Kurwa gratuluje ubicia 50+ek gildią FLOW!!!
JeStEśCiE ZaJeFaJnIiii
Kakej - nic osobistego, ale spodziewałem się po Tobie czegoś więcej...
A teraz - napinka za napinkę:
MY SOM TAK ZAJEBIŚCI, ŻE TY CHCIOŁ SIE NOM WYPŁACIĆ, HEJ!
PS.
Szaszam Śląską część publiki, jeśli jakoś okaleczyłem ich gwarę. :)
Kakej - nic osobistego, ale spodziewałem się po Tobie czegoś więcej...
A teraz - napinka za napinkę:
MY SOM TAK ZAJEBIŚCI, ŻE TY CHCIOŁ SIE NOM WYPŁACIĆ, HEJ!
PS.
Szaszam Śląską część publiki, jeśli jakoś okaleczyłem ich gwarę. :)
No Wiszu, a jaki komentarz byś dał, jakby ktoś od Nas wstawił filmik jak zabijamy Wam 50ek ? :)
A co do wypłaty, to był lekki kryzys w teamie, bo każdy grał na ots i chciałem postraszyć ^^
Kakej nie kłam, publicznie srałeś błagając o pejment i czając się, aż jakiś kretyn z Flow wbije na Tobie PZa, żebyśmy mogli zrobić massloga.
I tutaj przypomina mi się słynny cytat z 13 posterunku:
Inspektor Pierzchała do inspektora Kota:
"Oni to wiedzą kocie".
Dobranoc.
Jak byśmy dali filmik z 80lvla byście powiedzieli że to pieprzony noobchar i co my w ogóle bijemy za gówna, no tylko my takiego 100ek Qezix'a trapujemy i zabijamy 50lvlami i robimy to dwa miliardy razy szybciej niż wy śmiesznego 50ek 150+ lvlami gdzie go powinniście zabić w 3 z paralizatorem, a ryon był :)
http://www.speedyshare.com/files/19335395/qezix.cam
NAPINKA!
@up
Lesio lesio teffele racze watpie zeby byl spayem w kazdym razie wyjebal glebe rownie szybko jak azkrelius pobiegalismy troszke po thais 3 razy mnie prawie zlapaliscie ale ucieklem
wsumie nudno by bez was bylo dzieNki chodocki :D
No dobra uciekłeś! fajnie, ale tak naprawdę nie chce mi się wspominać jak my wam uciekaliśmy, etc.. btw. sami widzicie jacy jesteście żałośni, bez spy nie możecie zrobić nic, bo jak banda osranych kretynów boicie się wejść do thais
Lesiu, spy nie spy... jak pizdy biorą po 3 mw, na akcje i to te z paccem to gl. Miliardowa akcja z rzędu jak ktoś spier... bo nie poszedł mw, więc pytam
"CZEMU K*?!"
"... bo nie mam magic walla <cry cry> ;("
"ALE CZEMU k*?!"
"pacca nie mam, nikt mi nie dal, nie bylo czasu kupic, nie mam siana... blanananana".
Ofc, nie mówię o każdym, bo są takie zajebiste ogary jak lesiu, jacek, rony, kakej czy kasjusz że się do nich przypierdolić nie można a na dodatek nie marudzą tyle co ja! :D haha
Nieeeeeeeeeeee, to nie było tak, po prostu nie chciałem poświęcać Zirkova, Blafyna, czy też Varkessa, bo flow miało massloga na bramie na noobach, chcieli nas lurnąć i wystrzelać ;)
Hahahah, nawet Angelos który ma PACCa brał ode mnie MW wczoraj. ;)
Anyway, pogadamy jak usuniemy spy (jeśli jakiś jest lol), jeszcze kilka dni.
Wiecznyodpoczynek
17-11-2009, 11:22
No Wiszu, a jaki komentarz byś dał, jakby ktoś od Nas wstawił filmik jak zabijamy Wam 50ek ? :)
A co do wypłaty, to był lekki kryzys w teamie, bo każdy grał na ots i chciałem postraszyć ^^
Hahahahaha, Kakej, proszę nie pogrążaj się, bo i tak niżej już jesteś nie upadniesz.
Apropos zabijania kogoś i wrzucania filmów na youtube - wyjebaaaaaaaaane mam. :)
@ UP
Spy? Przecież wy nie macie spy. :o
Edit:
@ Lesiu
No, zajebiście uciekaliście zastawiając się noobcharami, albo biegaliście bez pz licząc, że ktoś będzie wbijał fragi na 50 sorcach, haha.
@ UP
Spy? Przecież wy nie macie spy. :o
Dlatego napisałem - jeśli jakiś jest. ;)
Edit:
@ Lesiu
No, zajebiście uciekaliście zastawiając się noobcharami, albo biegaliście bez pz licząc, że ktoś będzie wbijał fragi na 50 sorcach, haha.
Haha hihi hehe huhu na 50 sorcach nie, ale 48 EK już tak:
Nov 12 2009, 22:48:25 CET Killed at Level 48 by Feyrety The Wolf, Fuurel and Spide Inferno.
Dlatego napisałem - jeśli jakiś jest. ;)
Haha hihi hehe huhu na 50 sorcach nie, ale 48 EK już tak:
Nov 12 2009, 22:48:25 CET Killed at Level 48 by Feyrety The Wolf, Fuurel and Spide Inferno.
A takowego nie ma ; )
A takowego nie ma ; )
Jest. Przykro mi to mówić Zyga... LECISH Z VENTA PAJACÓ!!11one
12:07 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Caria Tiky. He was killed by Lalzes.
;//////////////////////////////// WYJEBCIE GO WYSZEDL Z DP Z RS :/
XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD
Spinka _/:evul:
Kino_000
17-11-2009, 13:58
I bez manasow !
Protoss1906
17-11-2009, 14:26
Nieeeeeeeeeeee, to nie było tak, po prostu nie chciałem poświęcać Zirkova, Blafyna, czy też Varkessa, bo flow miało massloga na bramie na noobach, chcieli nas lurnąć i wystrzelać ;)
Bardzo chcialbym zebys mial racje lecz niebylo to tak chcialem wyjsc z miasta bo na otwartej przestrzeni bylo by mi latwiej ...a co do masslogow to mamy z tym problem dokladniej z synchronizacja u nas masslog przy boat trapie trwal by z 4 minuty przyczym okazalo by sie ze wylogowalo tam 5 charow i pewno bez mwalli xd
E tam bez m walli, jakby tak cztery 150+ ed/ms wybiegly to powiem szczerze ze bym sie obsral na cyce w 5 sekund XD
Mam nieco ponad 1k many, wy walicie po 250 z sd, 2 tury i spie.
Tjohininhocostam już mowilem ze jestem szpiegiem jakis czas temu, tylko nikt mi wierzyć nie chcial... gupki jedne no... -.-
A tak z innej beczki, wie ktos jak jest z tym transferem charow?
Bardzo chcialbym zebys mial racje lecz niebylo to tak chcialem wyjsc z miasta bo na otwartej przestrzeni bylo by mi latwiej ...a co do masslogow to mamy z tym problem dokladniej z synchronizacja u nas masslog przy boat trapie trwal by z 4 minuty przyczym okazalo by sie ze wylogowalo tam 5 charow i pewno bez mwalli xd
Chcesz to Ci udowodnie, że padłbyś jak kaczka : p ale po co mam to robić, jak całe flow rzuca się na fragi jak dzikie świnie, nie macie co zabijać, to dobre i 30lvl na fraga złożyć!
Wiecznyodpoczynek
17-11-2009, 15:20
Chcesz to Ci udowodnie, że padłbyś jak kaczka : p ale po co mam to robić, jak całe flow rzuca się na fragi jak dzikie świnie, nie macie co zabijać, to dobre i 30lvl na fraga złożyć!
Powiedział ten, który "ogarnia" ludzi, by zabijali w 30 jedną osobę, czekaj, mam zajebiste podsumowanie:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
nom zabawne, ale do końca mnie nie zrozumiałeś, bo to my jesteśmy pk teamem, nie wy nuuuubie : ) chyba, że się myle ; o
@EDIT
Ty pro ogar, to powiedz mi jak zabić 250 ek z mniej niż 15osob z 45 lvlami ?
Antonioo
17-11-2009, 15:49
Ale przecież wy jesteście tak zajebiści, że w trzech byście zdołali więc czemu pytasz?
Protoss1906
17-11-2009, 15:58
no ja niewatpie ze bym padl jak kaczka szczegulnie ze bylem z bagiem GHP xd
tylko ze sęk w tym ze zeby mnie zabic wypada mnie ztrapowac a potem odpalic pzty czego sie wyraznie baliscie podejrzewajac flow o massloga
15:43 Warning! The murder of Zirkov was not justified.
Jezior666
17-11-2009, 16:39
[QUOTE=Leslaw;2689173]nom zabawne, ale do końca mnie nie zrozumiałeś, bo to my jesteśmy pk teamem, nie wy nuuuubie : ) chyba, że się myle ; o
no racje masz to my jestesmy pk teamem a wy gildia rządzącą wez idz wyjeb barana w ścianę plx
Tenszinkan
17-11-2009, 17:19
Ja jebe masakra jak sie jaracie tym filmem. Widac ze bije go jedna czy 2 osoby, na koncu chyba wiecej go trzasnelo to padl, wczesniej tylko blokowali. Ale tu mamy do czynienia z wariatami i ogarami samozwancami, przejebane na tej morganie grac :confused:
Ale przecież wy jesteście tak zajebiści, że w trzech byście zdołali więc czemu pytasz?
Antek, porównaj cama jak my zabijamy 100ek 45lvlami a wy 50ek 150+ lvlami :D
Chcialbym zauwazyc, iz jest lekka roznica w tym co wy reprezentujecie a my.
xBardolekx
17-11-2009, 17:53
nie widze w tym failu >.> biegali, blokowali, nie bili a na*******acie tak jakby go kulowali i uekowali cały czas jak wy tymi 45 lvlami
Ty to powiedziałeś
Antonioo
17-11-2009, 18:50
@Tomek
Masz racje, żaden z was nie powiedział czegoś takiego o sobie bezpośrednio, ale wnioskując po postach niektórych z Twoich kumpli mają się za najlepszych na świecie co oczywiście nie jest prawdą.
@Zyga
Zauważ, że wam wisi zwastowac fraga na 150+ lvla, bo dla was to codzienność. Nam szkoda zwastować fraga na 50 lvla, bo wolimy wasze 45 chary zabijac na unjusta <co i tak rzadko się zdarza> więc nie wiem czym się szczycicie :]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.