Pokaż pełną wersje : Hyde Park
LatwaForsa
08-04-2010, 21:30
HAHAHahhahHAHAH
n/c
500znakow xD
Jezior666
08-04-2010, 23:27
ostre oro nawet Lunatika się załapała na taśme
.speedyshare.com/files/21808516/AutoSave-00488D4D.cam
tys widzial ostre oro zoba to xd
http://rapidshare.com/files/373602271/lol12345.cam.html
xBardolekx
09-04-2010, 07:26
tys widzial ostre oro zoba to xd
http://rapidshare.com/files/373602271/lol12345.cam.html
pff tys chyba nie widzial zadnego ora z kyry
Jezior666
09-04-2010, 12:20
pff tys chyba nie widzial zadnego ora z kyry
je*ac kyre i tych lamusow wszystkcih co beda miec po 50 lvl i co padaja bez blessow za mocne sa tam ekipy z wojny z kyry mozna by bylo zrobic z 4 wojnny na roznych swiatach
Tenszinkan
09-04-2010, 14:14
Nie kazdy musi byc cale zycie obsrany i za*******ac 3 lata na bocie non stop, niektorzy maja wyjebane na lvl i na to czy beda mieli 50 czy 30 lvl.
je*ac kyre i tych lamusow wszystkcih co beda miec po 50 lvl i co padaja bez blessow za mocne sa tam ekipy z wojny z kyry mozna by bylo zrobic z 4 wojnny na roznych swiatach
buhahahaha
No jak to tak ? We 4 na jednego ? ;(
Apr 09 2010, 12:29:02 CEST Killed at Level 44 by Elippax, Inveros, Szokujacy banser and a fire elemental of Tirensa.
14:04 You advanced from level 44 to level 45.
IN SEARCH OF GZ
/ Jezior, nie pogrążaj się :p
Kolega_z_Allegro
11-04-2010, 00:31
http://www.allegro.pl/item991392151_tibia_87_knight_morgana.html
za 90zł sprzedaam
Sebciooo
11-04-2010, 02:46
@ up
odezwij sie na pw
Gombrowicz
11-04-2010, 21:23
Cześć
Nie wiem czy pamiętacie ale kiedyś dawałem tu ten filmik o portfelu:
http://www.youtube.com/watch?v=r2UZmFHE22s&feature=related
To ostatnio powstał odcinek 4:
http://www.youtube.com/watch?v=TxVr3QM1gZI
i 5:
http://www.youtube.com/watch?v=VmyeuPeAn0Y
Oraz mój skromny day session (filmik jak krece długopisem)
http://www.youtube.com/watch?v=miyooPS_NOo
enjoy
Kino_000
12-04-2010, 22:58
ten odcinek o zydach to tak nie bardzo ...
Gram na Morganie i zauważyłem jedno (nie pisać czegoś w stylu "ale jesteś szybki" i nie besztac , bo nie gram zbyt długo w tą grę + na tym serverze) , że gildia Flow zajmuje wszystkie expowiska (mam 50lvl i nigdzie w zasadzie nie można expic bo albo Flow albo Flow academy). Nie mówię , że latają na botach ale jak pytam się do której któryś tam z nich będzie na expie (jest godzina 21) a on mi mówi do SS (10h) , to prawie spadłem z krzesła. Nie powinno się czegoś z tym zrobić? Podobno Flow miało się już tak nie rządzić? Pozdro
xBardolekx
13-04-2010, 21:28
z tego co wiem zajęcie spawna nie jest rządzeniem się. wbijesz się na respa, ktoś Cie wyjebie to wtedy jest rządzenie. Zrób wtedy dowody (screen o godzinie kiedy zaczynasz, rozmowa z typem który wyrzuca Cie i tego typu) i wyslij to komus z leaderów flow albo mi przez wiadomosc na forum a nie zostanie to olane. "Pozdro"
Jak zrobie nowego chara to nie bede abusowany jak bede 1 na spawnie ?:p co to się z morgana dzieje...
Fabian_wolf
14-04-2010, 02:28
ten odcinek o zydach to tak nie bardzo ...
też tak myślę :) Malf i vilu toroche to niesmaczne ;)
xBardolekx
14-04-2010, 08:14
kto jak kto, ale Ty grebol będziesz nawet na aurerze ;D
Zajęcie spawn-a nie jest rządzeniem się. To powiedz mi gdzie wszyscy mają expic jak na wszystkich miejscach typu : Laguna Island / Barbarian Camp / ALchemist Quatery / Foreign Quartery / Nargor , latają ludzie z Flow(albo ich noobcharry - albo przyjaciele , chodzi mi o Flow Academy)!? Gdzie nie pójdziesz - tam oni. A każdego jak pytasz ile jeszcze będą to odpowiadają - do SS (till SS). To co ja mam robić? Ta gra przez takie osoby traci sens!
Wesolski
14-04-2010, 19:02
Zajęcie spawn-a nie jest rządzeniem się. To powiedz mi gdzie wszyscy mają expic jak na wszystkich miejscach typu : Laguna Island / Barbarian Camp / ALchemist Quatery / Foreign Quartery / Nargor , latają ludzie z Flow(albo ich noobcharry - albo przyjaciele , chodzi mi o Flow Academy)!? Gdzie nie pójdziesz - tam oni. A każdego jak pytasz ile jeszcze będą to odpowiadają - do SS (till SS). To co ja mam robić? Ta gra przez takie osoby traci sens!
Jak Ci się nie podoba to zmień serwer (tak między nami AB trolle wolne :D)
/Wesol
Zapytaj Starej olafa kiedy mu neta odjebie wtedy sobie poexpisz bez problemu ;D
Sebciooo
15-04-2010, 14:20
jeszcze cos masz do powiedzenia panie Toxa Kareld?B)
@up
Cieszy Cię to? Będziesz mnie ścigał? Chyba każdy ma prawo do własnego zdania? To ,że nie jestem tak bardzo zaawansowany pod względem umiejętności i popełniam błedy to.. co? "Shuncisz mnie za to"?
Elesar Inferno
15-04-2010, 15:14
Jest na to zajebiście proste rozwiązanie - zajmij resp pierwszy ;o
Nie mam zamiaru wstawać od razu po SS żeby ustawić bota. Sory - siedzieć przy kompie i patrzeć czy ktoś pisze. Skończyłem - dziękuje.
Elesar Inferno
15-04-2010, 15:17
Jestes leniwy i śmiesz oczekiwac od ludzi którzy tak właśnie wstali żeby ci łaskawie oddali resp?
Nie mam pytań - również dziękuje
Elesar
Tak , masz racje. Jeżeli chodzi o czas jaki niektórzy gracze spędzają na expowiskach. Jedyny ból (nazwijmy to tak w przenośni) sprawia to ,że lvl'e 100+ biegają po expowiskach dla 40/50/60+. Ja rozumiem - zarobić chce każdy kase na większe hunty. Lecz powinni dawac również szanse słabszym na rozwinięcie postaci. A nie zajmować respawny na 24h (chodzi o czas od SS do SS). Nie raz sam wstawałem o 8 rano żeby od rana coś pohuncic bo wtedy jest mniej osób. Tylko chodzi mi o fakt , że niestety często nie ma miejsca do rozwijania postaci (pacc czy facc) ze względu na boty i samych graczy - manual. Na pewno nie raz każdy z was widział Bota ustawionego na way pointach i będąc tam co 2godziny widzimy , że biega po tych samych ustalonych trasach. Nie mam trochę racji?
@down
own3d.. może tak zakładka "Handel"?
Kolega_z_Allegro
15-04-2010, 15:44
Cześć
http://allegro.pl/show_item.php?item=1002537471
@up
Jednak nie.
Cześć
@up
Jednak nie.
WYPIE~~~LAJ
Loulkan, pograj lepiej w wowa..
Kolega_z_Allegro
15-04-2010, 17:45
@up
Luzuj pory kolego ;)
W WoW'a grałem ale nie widzę sensu w traceniu pięniędzy na tą grę.. Tibia jest na prawdę ciekawą grą , lecz niektórzy gracze niszczą jej klimat. Takie mam zdanie. I chyba nie możecie mnie za to gnojic , bo na pewno chociaż 1%was się ze mną zgodzi. Powiedziałem ostatnio ludziom z gildii , że gram EK "manualnie" , to.. połowa z nich mnie wyśmiała (ek i manual? zgłupiałeś?)..
Sebciooo
15-04-2010, 18:03
@up
Cieszy Cię to? Będziesz mnie ścigał? Chyba każdy ma prawo do własnego zdania? To ,że nie jestem tak bardzo zaawansowany pod względem umiejętności i popełniam błedy to.. co? "Shuncisz mnie za to"?
Spodziewaj sie mnie w najblizszej przyszlosci :]
ale u mnie w domu? To mamie powiem to Ci obiad zrobi. Cu
do WoWa sa rowniez pirackie serwery(lepsze takie hg niz, jak w twoim przypadku wieczne czekanie na pobicie jakichkolwiek monsterow xd) wiec popieram Jacka, pierdol tibije xd
@bardol
Jak ci chara na openke dałem to byłes bardziej potulny XD
Eter Rael:
Apr 15 2010, 23:31:25 CEST Killed at Level 263 by Kakeej and Ushuriel.
XD
xBardolekx
16-04-2010, 06:33
haha xD zawsze jestem potulny, a głównie dlatego tak napisałem, bo ten śmieszny knight nie był w war modzie ;'( i mi smutno było ;'(
Eter Rael:
Apr 15 2010, 23:31:25 CEST Killed at Level 263 by Kakeej and Ushuriel.
XD
Frag życia ;]
Frag życia ;]
Oj Jacek, to już mój drugi na Eterze :)
Elesar Inferno
16-04-2010, 17:06
Elesar
Tak , masz racje. Jeżeli chodzi o czas jaki niektórzy gracze spędzają na expowiskach. Jedyny ból (nazwijmy to tak w przenośni) sprawia to ,że lvl'e 100+ biegają po expowiskach dla 40/50/60+. Ja rozumiem - zarobić chce każdy kase na większe hunty. Lecz powinni dawac również szanse słabszym na rozwinięcie postaci. A nie zajmować respawny na 24h (chodzi o czas od SS do SS). Nie raz sam wstawałem o 8 rano żeby od rana coś pohuncic bo wtedy jest mniej osób. Tylko chodzi mi o fakt , że niestety często nie ma miejsca do rozwijania postaci (pacc czy facc) ze względu na boty i samych graczy - manual. Na pewno nie raz każdy z was widział Bota ustawionego na way pointach i będąc tam co 2godziny widzimy , że biega po tych samych ustalonych trasach. Nie mam trochę racji?
@down
own3d.. może tak zakładka "Handel"?
To nie chodzi o to, że brakuje miejsc bo uwierz mi miejsc pustych stoi wiecej niż może sie komu kolwiek wydawać, ale chodzi o to, że nie wiesz o istnieniu takowych lub nie chce ci sie tam isc. Podaj mi swoj lv a chetnie sluze pomocą w znalezieniu expowiska bo nigdy nie wierze w to, że nie ma NIC wolnego. Co do grania knightem uwierz mi, że nawet najwytrwalsi dostaną szału huja jak zobaćza na co inne profesje mgoa sobie pozwolic, smutna prawda tej gry knight jest hujowy jesli prowadzisz sobie spokojna gre i nie masz zamiaru orac sie w jakichs wojnach zawsze bedziesz wiecej tracil, zarabial mniej, i wbijal mniej expa niz inne profesje na rówlonegłym levelu. Więc zmień poki nie jest za pozno :)
Wesolski
16-04-2010, 20:55
To nie chodzi o to, że brakuje miejsc bo uwierz mi miejsc pustych stoi wiecej niż może sie komu kolwiek wydawać, ale chodzi o to, że nie wiesz o istnieniu takowych lub nie chce ci sie tam isc. Podaj mi swoj lv a chetnie sluze pomocą w znalezieniu expowiska bo nigdy nie wierze w to, że nie ma NIC wolnego. Co do grania knightem uwierz mi, że nawet najwytrwalsi dostaną szału huja jak zobaćza na co inne profesje mgoa sobie pozwolic, smutna prawda tej gry knight jest hujowy jesli prowadzisz sobie spokojna gre i nie masz zamiaru orac sie w jakichs wojnach zawsze bedziesz wiecej tracil, zarabial mniej, i wbijal mniej expa niz inne profesje na rówlonegłym levelu. Więc zmień poki nie jest za pozno :)
Arcano nie możesz tak mówić bo tak naprawdę nie wiesz co będzie w kolejnym Update, jak dobrze pamiętasz do nie tak dawna knight był profesja, która była bardzo dobra, a do tego zabicie go sprawiało nie lada kłopot. Nie zdziwił bym się gdy w kolejnych dodatkach popracowano nad tą profesją i z powrotem stworzono z knighta postać którą chce się grać, a nie tylko kasę na bocie zbierać.
/Wesol
Idz na forum isary ;)
Ja pierdziele , kolego który płacze na flow. Tibia to nie koncert zyczen. Jezeli uwazasz ze jest tak zle idz na inny server jezeli chcesz coś z tym zrobic idz do wi rajd. Pisanie na forum jest złym pomysłem bo za to to tylko flow ma reason aby ci wpier dol załatwić. Uwierz im sie nudzi ,wiec sciganie 50 rycka aby wylootowac boszki jest interesujace na takim servie jak Morgana.
xBardolekx
17-04-2010, 07:41
a co ze stwierdzeniami, że flow to nuby to jak mogą zabić 50 rycka?;x
Elesar Inferno
17-04-2010, 14:25
Etun widze, że riposty u ciebie sa równie hujowe i żałosne jak ty sam bez kitu
Po 1 - Takowe forum nie istnieje
Po 2 - Dalej uważam morgane za mój "ojczysty" server i to sie nie zmieni na isare poszedłem sie tylko bawić i sie nie zawiodłem
Po 3 - Zapisz to sobie bo dostąpiłes zaszczytu, że ci odpisałem zazwyczaj ludzi twego pokroju* olewam
*Nie potrafiący grać, myślący, że są kimś kim nie są, bojący sie o chara kiedy przychodzi co do czego
Etun widze, że riposty u ciebie sa równie hujowe i żałosne jak ty sam bez kitu
Po 1 - Takowe forum nie istnieje
Po 2 - Dalej uważam morgane za mój "ojczysty" server i to sie nie zmieni na isare poszedłem sie tylko bawić i sie nie zawiodłem
Po 3 - Zapisz to sobie bo dostąpiłes zaszczytu, że ci odpisałem zazwyczaj ludzi twego pokroju* olewam
*Nie potrafiący grać, myślący, że są kimś kim nie są, bojący sie o chara kiedy przychodzi co do czego
Ale deduw haha zero piwipi haha noob
Ja pierdziele , kolego który płacze na flow. Tibia to nie koncert zyczen. Jezeli uwazasz ze jest tak zle idz na inny server jezeli chcesz coś z tym zrobic idz do wi rajd. Pisanie na forum jest złym pomysłem bo za to to tylko flow ma reason aby ci wpier dol załatwić. Uwierz im sie nudzi ,wiec sciganie 50 rycka aby wylootowac boszki jest interesujace na takim servie jak Morgana.
we ride jebany bambusie
xBardolekx
18-04-2010, 08:06
noł noł łi rajd men
Wesolski
18-04-2010, 10:24
we ride jebany bambusie
Nie poznaje kolegi :D:D:D
/Wesol
Czy "We Ride" toczy wojne również z "Rise"? Bo z tego co widziałem to również ich fragują. Dlaczego nie ma oficjalnej wojny?
Oglądałem filmy pana "Angelos'a". Szczerze to mam pytanie do ekipy z Flow. Może i jestem niedoświadczonym graczem ale słyszałem już sporo głosów i sporo widziałem na temat tego co w prze ciągu ostatnich lat działo sie na Morganie. Czy czasem nie wydaje wam się , że to o co walczyliście kiedyś z "szwedami" , zniknęło? Te wszystkie wartości przeminęły wraz z tym jak wygraliście wojnę? Proszę o normalny komentarz - odpowiedz. Pozdrawiam
Wesolski
18-04-2010, 21:54
Czy "We Ride" toczy wojne również z "Rise"? Bo z tego co widziałem to również ich fragują. Dlaczego nie ma oficjalnej wojny?
Oglądałem filmy pana "Angelos'a". Szczerze to mam pytanie do ekipy z Flow. Może i jestem niedoświadczonym graczem ale słyszałem już sporo głosów i sporo widziałem na temat tego co w prze ciągu ostatnich lat działo sie na Morganie. Czy czasem nie wydaje wam się , że to o co walczyliście kiedyś z "szwedami" , zniknęło? Te wszystkie wartości przeminęły wraz z tym jak wygraliście wojnę? Proszę o normalny komentarz - odpowiedz. Pozdrawiam
Co do pierwszego pytania to We Ride toczy wojnę praktycznie z całym serwerem bo wszyscy to kumple FLOW, a Rise to też osoby z Flow tylko utworzyli własną gildie dla członków starego dobrego Rise, które walczyło z Avis. Dlaczego nie ma otartej wojny? Hmm pomyśl logicznie co będzie gdy na open battle wyjdą 200+ przeciwko 50-150 levelom? Myślę, że sam wyciągniesz odpowiedni wniosek. Od kąt pamiętam zwycięska drużyna zawsze się dzieliła (np. Avis sie rozpadło po czym połączyły się dwie mocne Polskie gildie Rise i Arpens tworząc FLOW), ale dzieje się to na każdym serwerze. Zawsze znajdzie się ktoś komu nie podobają się nowe porządki. We Ride panie tak samo jak padały wszystkie gildie odłączające się od Flow, poczynając od Naszego Drogiego Ab Teamu, następnie ekipa Łapy i kilka innych towarzyszów, a teraz ziomki od Kury plus pozostali co odeszli wcześniej. Flow już się nie rozpadnie chyba, że powstanie wojna dzieląca ich co najmniej na połowę, albo przeniesie się tu inny serwer, który wywoła nową wojnę.
/Wesol
we ride jebany bambusie
bambus to cie jebie w dupe , rozjebany psychicznie zjebie.
bambus to cie jebie w dupe , rozjebany psychicznie zjebie.
Chuj ci w dupe leszczu ;]
Co do pierwszego pytania to We Ride toczy wojnę praktycznie z całym serwerem bo wszyscy to kumple FLOW, a Rise to też osoby z Flow tylko utworzyli własną gildie dla członków starego dobrego Rise, które walczyło z Avis. Dlaczego nie ma otartej wojny? Hmm pomyśl logicznie co będzie gdy na open battle wyjdą 200+ przeciwko 50-150 levelom? Myślę, że sam wyciągniesz odpowiedni wniosek. Od kąt pamiętam zwycięska drużyna zawsze się dzieliła (np. Avis sie rozpadło po czym połączyły się dwie mocne Polskie gildie Rise i Arpens tworząc FLOW), ale dzieje się to na każdym serwerze. Zawsze znajdzie się ktoś komu nie podobają się nowe porządki. We Ride panie tak samo jak padały wszystkie gildie odłączające się od Flow, poczynając od Naszego Drogiego Ab Teamu, następnie ekipa Łapy i kilka innych towarzyszów, a teraz ziomki od Kury plus pozostali co odeszli wcześniej. Flow już się nie rozpadnie chyba, że powstanie wojna dzieląca ich co najmniej na połowę, albo przeniesie się tu inny serwer, który wywoła nową wojnę.
/Wesol
Poniekad masz racje ale bedac totalnie szczerym zwroc uwage na to co dzialo sie za czasow Rise(potem No Pay No Play) vs Avis gdzie wysmiewana grupka "Polaczkow" przez szwedow i hiszpanow majac w ekipie w tamtych czasach 4 powaznych magow (Victerona, Crie ktorym gral shejqu elvena i zabstera) i paru jeszcze 100 + prowadzili taka wojne przeciwko serwerowi ze szewdzi i hiszpanie i czesc polakow ktorzy potem sie z nimi polaczyla przez prawie 6 miesiecy expic nie mogli wiec nie zgadzam sie co do tego ze 150 lev nie da sie nic zrobic bo da sie tylko musz robic to tak jak kiedys oni nie bali sie o chary i orali wszytkich bo caly serwer byl przeciw nim. Tyle pamietam jak sie myle w czyms to mnie poprawcie :)
Pamietam, za czasów wojny jak Rise walczyło z Avis, to gdy tylko się pojawiałem w rejonach walki, to Rise mną podłogę zamiatało.
A teraz? Na niektorych akcjach jestem bez venta, bo mi nie działa i co..i nic, bo niestety w we ride tylko kilku gości pokazuje, że chce walczyć i nie zależy im na levelach.
Co wam np po Elincie? 205 rp, który jak wyrzucaliśmy go z Flow, to się popłakał na vent...i to nie jest żart.
To tyle.
--- Tymmon dodał 2 minut i 0 sekund później ---
Aaaaa i miałem dodać.
Do tych wszystkich, którzy dalej do mnie dzwonią...mi to kompletnie leży, więc możecie dzwonić sobie z waszych POPów nawet o 3 w nocy, a sam fakt tego, że jak śpie sobię o 1 w nocy w piątek bo nie mam ochoty się upijać, a wy dzwonicie z melanżu w piwnicy, mnie tak bawi że nic tylko wam dziękować.
B)
ZRÓBCIE HAŁAS !!!
8o8o
--- Canabis dodał 1 minut i 46 sekund później ---
Pamietam, za czasów wojny jak Rise walczyło z Avis, to gdy tylko się pojawiałem w rejonach walki, to Rise mną podłogę zamiatało.
"Kazdy z nas, w sumie to samo tu przeżył
nadszedł czas obudzic wszystkich żołnierzy"
xBardolekx
19-04-2010, 14:04
Bogatynia, Sulików, Zgorzelec i okolice ! MSG ME do kurFFy nędzy!
Kolega_z_Allegro
19-04-2010, 14:15
za 80zł
Jak cos to gg 22381313
Pamiętam czasy jak nie było tibji i było fajoffo!:cup::cup::cup::cup:
Wesolski
19-04-2010, 17:29
A teraz? Na niektorych akcjach jestem bez venta, bo mi nie działa i co..i nic, bo niestety w we ride tylko kilku gości pokazuje, że chce walczyć i nie zależy im na levelach.
Co wam np po Elincie? 205 rp, który jak wyrzucaliśmy go z Flow, to się popłakał na vent...i to nie jest żart.
To tyle.
--- Tymmon dodał 2 minut i 0 sekund później ---
Aaaaa i miałem dodać.
Do tych wszystkich, którzy dalej do mnie dzwonią...mi to kompletnie leży, więc możecie dzwonić sobie z waszych POPów nawet o 3 w nocy, a sam fakt tego, że jak śpie sobię o 1 w nocy w piątek bo nie mam ochoty się upijać, a wy dzwonicie z melanżu w piwnicy, mnie tak bawi że nic tylko wam dziękować.
B)
Hehe no tak co do tego, że Rise potrafiło a raczej potrafi walczyć nie mam wątpliwości. Pamiętasz Akon pierwszą waszą openke przed POI. Pierwszy raz słyszałem dowodzącego Shejqa i muszę powiedzieć że byłem pod wrażeniem i od tamtej pory uważam go za kozaka, nie będę się rozpisywał, ale co do Rise kolega z góry ma rację.
@Kamba
po co pierdolisz smutki na Gremba skoro ostatnio prosiliście go o pomoc w wojnie? To, że ma wyjebane na was bo nie ma zamiaru marnować chara by pomagać takim ludziom jak kura to mu się nie dziwie.
@Grembuś
Jebać ich musisz mieć wyjebane na dziecinne zagrania kolegów z We Ride, bo ich statek tonie i nigdy nie zrobią tego co my i kopengasi przeciwko Flow.
/Wesol
Wiecznyodpoczynek
19-04-2010, 17:30
smutna prawda tej gry knight jest hujowy jesli prowadzisz sobie spokojna gre i nie masz zamiaru orac sie w jakichs wojnach zawsze bedziesz wiecej tracil, zarabial mniej, i wbijal mniej expa niz inne profesje na rówlonegłym levelu. Więc zmień poki nie jest za pozno :)
Jeszcze słowo i zostanie uzdrowiona dusza Twoja. Nie wiem czy pamiętasz, ale rycek ma chyba najmocniejsze pierdolnięcie (na rundę) w PVP no i taki na dostatecznym poziomie jakieś combo też ustoi. :]
P.s.
Do niedojebów z AB - ja wiem, że jara was to, że mama i tata dali wam telefony komórkowe, ale wy*******ajcie z telefonami w weekend w nocy. Wyjdźcie sobie na dwór, imprezę, a nie kurwa siedzicie w 500 osób w jakimś kontenerze i na*******acie do ludzi.
Wesolski
19-04-2010, 17:37
Jeszcze słowo i zostanie uzdrowiona dusza Twoja. Nie wiem czy pamiętasz, ale rycek ma chyba najmocniejsze pierdolnięcie (na rundę) w PVP no i taki na dostatecznym poziomie jakieś combo też ustoi. :]
P.s.
Do niedojebów z AB - ja wiem, że jara was to, że mama i tata dali wam telefony komórkowe, ale wy*******ajcie z telefonami w weekend w nocy. Wyjdźcie sobie na dwór, imprezę, a nie kurwa siedzicie w 500 osób w jakimś kontenerze i na*******acie do ludzi.
Wątpię, żeby ktoś z AB dzwonił do Akona i innych osób (Romek zapomniał co to Tibia, JA I Guzio podobnie tylko, że ja trochę z wami piszę ;], Gremb nie ma tak najebane we łbie, Harry zają się RL, i wiele innych którzy mają wyjebane w morgane) To wasi wychowankowie z Flow, którzy bawią się w wojnę mogą być do tego skłonni, poza tym nie pamiętam, że dzwoniliśmy do kogoś nawet podczas pierwszej wojny po zwycięstwie FLOW nad Kopengasami.
/Wesol
Wiecznyodpoczynek
19-04-2010, 17:47
Wątpię, żeby ktoś z AB dzwonił do Akona i innych osób (Romek zapomniał co to Tibia, JA I Guzio podobnie tylko, że ja trochę z wami piszę ;], Gremb nie ma tak najebane we łbie, Harry zają się RL, i wiele innych którzy mają wyjebane w morgane) To wasi wychowankowie z Flow, którzy bawią się w wojnę mogą być do tego skłonni, poza tym nie pamiętam, że dzwoniliśmy do kogoś nawet podczas pierwszej wojny po zwycięstwie FLOW nad Kopengasami.
/Wesol
Nie mialem tu na mysli bezposrednio AB teamu, tylko jakichs tam ekstremistow, ktorzy jaraja sie tym, ze zadzwonia do kogos kto jest na imprezie / odsypia tydzien po robocie lub robi cokolwiek innego.
Także uprzejmie proszę o wy*******anie z bezsensownymi telefonami lub pocwiczenie gadki...
No, starczy Tibii na kolejne X tygodni, czolem (post pisany na lapku, wiec wy*******ac od braku znakow diaktrycznych i literowek).
Hehe no tak co do tego, że Rise potrafiło a raczej potrafi walczyć nie mam wątpliwości. Pamiętasz Akon pierwszą waszą openke przed POI. Pierwszy raz słyszałem dowodzącego Shejqa i muszę powiedzieć że byłem pod wrażeniem i od tamtej pory uważam go za kozaka, nie będę się rozpisywał, ale co do Rise kolega z góry ma rację.
@Kamba
po co pierdolisz smutki na Gremba skoro ostatnio prosiliście go o pomoc w wojnie? To, że ma wyjebane na was bo nie ma zamiaru marnować chara by pomagać takim ludziom jak kura to mu się nie dziwie.
@Grembuś
Jebać ich musisz mieć wyjebane na dziecinne zagrania kolegów z We Ride, bo ich statek tonie i nigdy nie zrobią tego co my i kopengasi przeciwko Flow.
/Wesol
Prosilismy o pomoc ? AHAHAHAHAHA chyba ci sie pojebaly historie , to kura zjeb myslal ze to gra jakis szwed i chcial go poprosic o pomoc o czym nie wiedzielismy =]
Btw. Ja widze kolego ze bardzi chcialbys jebnac w dupala tego "grembuśa " muaa ;* tak mu wchodzisz w dupe ze szkoda mi odpisywac na twoj posty :)
--- Kambaa dodał 4 minut i 56 sekund później ---
Nie mialem tu na mysli bezposrednio AB teamu, tylko jakichs tam ekstremistow, ktorzy jaraja sie tym, ze zadzwonia do kogos kto jest na imprezie / odsypia tydzien po robocie lub robi cokolwiek innego.
Także uprzejmie proszę o wy*******anie z bezsensownymi telefonami lub pocwiczenie gadki...
No, starczy Tibii na kolejne X tygodni, czolem (post pisany na lapku, wiec wy*******ac od braku znakow diaktrycznych i literowek).
Kurwa na ciebie nawet szkoda wystukania numeru , widze ze Akon napisal ze mu dzwonai po nocach to wiszu przydupas numer jeden musi ich opierdolic :D liz dupe dalej parcelu ^^
Wesolski
19-04-2010, 18:48
Prosilismy o pomoc ? AHAHAHAHAHA chyba ci sie pojebaly historie , to kura zjeb myslal ze to gra jakis szwed i chcial go poprosic o pomoc o czym nie wiedzielismy =]
Btw. Ja widze kolego ze bardzi chcialbys jebnac w dupala tego "grembuśa " muaa ;* tak mu wchodzisz w dupe ze szkoda mi odpisywac na twoj posty :)
Nie No Tak No :> . Po prostu bronie racji swoich znajomych, a tak między nami dziwie się dla Lesia i reszty starych znajomych, że pomagają takim imbecylom co wy. Skończyłem rozmowę z tobą więc nie cytuj mnie zaraz i nie odpisuj głupio bo jeszcze bardziej się pogrążysz.
/Wesol
Elesar Inferno
19-04-2010, 18:59
@Wiszu
Dlatego zaznaczyłem, że jeśli chce sobie prowadzić gre ala "rpg" a nie ma zamiaru sie orać ;p Co do PvP knighta to nie mam wątpliwości, że 2-3 ogarniete knighty w teamie w close/w środku miast battlach to złoto.
Pocisk za pociskiem xD
na flow vt widzę wybory króla i królowej wojny XD jezior da wam odznaki, czy jaki ch*j?
Endrju88
19-04-2010, 21:23
Siemanko, co słychać? Dawno z wami nie gadałem ;P Co u moich dawnych kolegów z Flow?
xBardolekx
19-04-2010, 21:26
Andrzej ! Wyp3 StĄd ! Xd
Endrju88
19-04-2010, 21:29
Ej Bardol, nie bądź taki niemiły. Jestem zły że nie przyjechałeś. Za słabo się postarałeś.
Weź Ejkon nie rób sobie jaj, jakie walczyć, jak Ty politykę Putina wprowadziłeś na Morganie? Ktoś skacze to upierdolić go przy samej ziemi dla przykładu, żeby inni się nie wybijali. Wiem, że sporo osób by chciało porządnej wojny, ale takiej tu nie będzie, jeśli dalej będziesz ich wszystkich niańczył.
Tak, wiem, robisz to dlatego, że olafopodobni chcą się dorobić RL kasy, ale to jest już żałosne, przecież gra się dla zabawy, a nie dla zarobku (a przynajmniej powinno, bo do tego gry zostały stworzone), prawda?
We Hide tfu.. Ride.. jedyne co może tu pokazać to właśnie wypad na jedną osobę -> stack i tak w kółko... Przewaga lvli, liczebna oraz finansowa jest wręcz masakryczna.
Endrju88
19-04-2010, 21:38
Już się nawet Jacek nie przywitasz ze starym kumplem :/
Już się nawet Jacek nie przywitasz ze starym kumplem :/
Bo jeszcze do Twojego postu nie doszedłem :P Piszę na bierząco.
Wesoł napisz mi na gadu majówka bd w gdanśku robiona ^^
Endrju88
19-04-2010, 21:41
Macie tu fajny secik
http://www.youtube.com/watch?v=2lmt2SxJ2Ow&playnext_from=TL&videos=HEexnKDMNXs&feature=grec
Over and out!
http://www.youtube.com/watch?v=akEttvjli38
gl
Kaliber_
19-04-2010, 22:33
--- Kambaa dodał 4 minut i 56 sekund później ---
Kurwa na ciebie nawet szkoda wystukania numeru , widze ze Akon napisal ze mu dzwonai po nocach to wiszu przydupas numer jeden musi ich opierdolic :D liz dupe dalej parcelu ^^
Brandon Pech, po pierwsze to przyjdz z ojcem bo Cie nie rozumiem. Po drugie kazdy wie ze byles we Flow pionkiem bo masz to we krwi, nie wspomne juz o we ride bo kazdy wie jak jest. Matka bije Cie kablem od telefonu i probujesz podniesc swoje ego przez pojazdy internetowe? Kazdy zapamietal Cie jako nooba bo tak bylo, jest i tak bedzie nie oszukujmy sie. Zapewne jestes jednym z tych co reprezentuje soba "styl zycia gnoja" i biegasz z logem JP.
Raczej Twoje posty nikogo nie ruszaja wiec sie nie staraj ;D a co do Abcokow licze na metting w wakacje ;ddd
Brandon Pech, po pierwsze to przyjdz z ojcem bo Cie nie rozumiem. Po drugie kazdy wie ze byles we Flow pionkiem bo masz to we krwi, nie wspomne juz o we ride bo kazdy wie jak jest. Matka bije Cie kablem od telefonu i probujesz podniesc swoje ego przez pojazdy internetowe? Kazdy zapamietal Cie jako nooba bo tak bylo, jest i tak bedzie nie oszukujmy sie. Zapewne jestes jednym z tych co reprezentuje soba "styl zycia gnoja" i biegasz z logem JP.
Raczej Twoje posty nikogo nie ruszaja wiec sie nie staraj ;D a co do Abcokow licze na metting w wakacje ;ddd
"Brandon Pech, po pierwsze to przyjdz z ojcem bo Cie nie rozumiem" hehe co post mi to piszesz wymysl cos innego brudasie :) , a co do biegania z napisami jp czy lizania dupy flow to chuja o mnie wiesz wiesniaku jestes jebanym brudasem co mysli ze mi dojebie na forum chuj ci w dupe jebany leszczu ;))
gl
Mistrzostwo ! :evul:
polecil bym takze ~~Prosto Mixtape 600V - I żeby było normalnie
gl
Człowieku, ja ten kawałek już na pamięć znam.
@We ride: koniec, końców fajnie było :)
@Flow: Póki Akon trzyma władze jak to Jacek napisał, to wojny nie będzie. Chyba że Eter obali Borsuka i stanie na szczycie morgany
@Endrju: Heeeejaaaaaa :*
@Kamba: Lubię Cię, ale chcesz pokazać jaki jesteś inteligentny( nie mówię, że nie jesteś) a wychodzi na odwrót.
@Kakej: jesteś śmieciem
Dam się wciągnąć, a co mi tam:)
@Jacek
Co do moich "rządów" jak to ujales..to czy ja komukolwiek cos narzucam? Nie chce byc we Flow, droga wolna. Chyba normalne jest ze jak ktos szczeka na mnie to go musze pogonic. Dla mnie osobiscie duza wojna na Morganie to strata czasu, teraz praktycznie nie ma mnie juz ani na vencie ani w Tibii. Na fora zaglądam, bo fakt faktem przyzwyczaiłem się do tego w chuj.
Natomiast Olaf nie raz udowodnil ze jest wartosciowym graczem i jak dla mnie, to ze sobie zarabia kase botujac, swiadczy tylko o tym, ze potrafi produktywniej wykorzystac spedzany przed komputerem czas.
@xardas
Stary, to ze zagladasz na naszego venta i piszesz takie pierdoly, swiadczy tylko i wylacznie o tym ze dalej nie pogodziles sie z banicja i probujesz ugrac tu jakies punkty w rankingu bycia zajebistym typkiem.
@wiszu/wesol
Ja tez watpie zeby to ab team byl, bo badz co badz pamietam was z kanalu u nas na vent i wasze teksty byly przynajmniej smieszne, Ci ktorzy wydzwaniaja do mnie i Wisza najwyrazniej, to goscie z we ride, prawdopodobnie ta czesc ekipy uwazajaca sie za "trzon hardkoru zrobionego z gowna i syfu".
tyle ode mnie na dzi:)
Tenszinkan
20-04-2010, 19:23
To ja polecam dwa kawalki dla rozluznienia atmosfery jak kto lubi takie klimaty :
http://www.youtube.com/watch?v=HmXiLTfQFOM
http://www.youtube.com/watch?v=M07_mUF-drQ
Z tym ze w Nas i damian marley jest to przyspieszona wersja i nie ma najlepszej zwrotki marleya jak ktos ogarnia angielski to warto posluchac i na wrzucie znalesc ^^
I zapraszam na prywatny serwer WoWa przy okazji jak komus sie tibiocha znudzila :
http://wow.jargames.xgame.pl
Do hordy ofc.
nas i damian beda na openerze, tralalalala~!
Antonioo
21-04-2010, 23:48
CZE ANDRZEJ!
chce ktos kupic 171 palka 103/85 bez eq lub z eq? bez warninga rl cash
CZE ANDRZEJ!
chce ktos kupic 171 palka 103/85 bez eq lub z eq? bez warninga rl cash
No ja tez ! ;D
128 sorck 65 mlvl 1,5 kk w kasie z waringiem also 128 knight z waringiem wszystko TANIOOOOOOOOOOO !
Sebciooo
22-04-2010, 18:17
Kamba za sam nick twojego chara powinienes doplacac komus kto go kupi;)
Kamba za sam nick twojego chara powinienes doplacac komus kto go kupi;)
Japa smieciu chuj wie kim jestes a sie napinasz kurwo szatana ;)
dobry klimat tu widzę xD
coś ode mnie
http://www.youtube.com/watch?v=3UxPakaMFaE&playnext_from=TL
http://www.youtube.com/watch?v=VAeJVvBugcU&feature=related
www . hip - hop . pl
WYPIE*DALAC
Tak Lesiu, Ty tez ;]
haha Jacek dwa piwa na głowe i już na forum szaleje xD
http://www.youtube.com/watch?v=yBuaxFqNnfg
RajstinMejere
25-04-2010, 22:55
http://www.youtube.com/watch?v=21dgpgQ8v8g :baby:
http://www.youtube.com/watch?v=dtJTnvmdPrw
_/
@rastin
Ty grasz na elestium ?
http://www.youtube.com/watch?v=oHg5SJYRHA0
RajstinMejere
26-04-2010, 18:56
@rastin
Ty grasz na elestium ?
Nie wiem nawet o co chodzi:D
a bo jest typ o podobnym nicku ;d
a bo jest typ o podobnym nicku ;d
Przestan cpac :) XD
@rastin
Ty grasz na elestium ?
To jest taki swiat w tibi? czy o inna gre ci chodzi :confused:
Tenszinkan
27-04-2010, 08:30
http://www.youtube.com/watch?v=tHhZ2LThpv4
:cup:
\/ beka obecna
http://www.youtube.com/watch?v=4HnXCjiHD1o
Dobra przyznawać się, kogo zrickrollowałem?
Kolega_z_Allegro
28-04-2010, 02:03
http://allegro.pl/show_item.php?item=1019381096
pucio pucio
Parias (Pelson, Włodi, Eldo) "Hip-Hop vs Peja"
http://www.hip-hop.pl/video/projector.php?id=1272451940
Parias <3*
PEJA owned ;<
TEDE GO ZJADŁ JAK PSA :)
PEJA owned ;<
TEDE GO ZJADŁ JAK PSA :)
Taa, ale Parias nie pokazało klasy moim zdaniem. A Peja tym bardziej
a peja mysli ze ma fanow ktorzy za niego na*******aja malolatow to jest zajebisty i moze kazdego miazdzyc, jeszcze zobaczycie ze peje bd dissowac hg, firma, proceder itd.
peja potrafi sypac tekstami "wyjebie zebys zaliczyl parkiet"
stracilem szacunek do niego
z fartem
Ty wiesz co piszesz ? Ma fanow ktorzy za niego komus napierdola? BYLES KIEDYS NA KONCERCIE? To powinienes wiedzic o tym ze pod scena bawi sie w chuj wygrzanych osob i wystarczy im tylko wskazac, dac do zrozumienia ze ktos jest anty i potem ciezko jest to zachamowac... Nie wspomne juz co sie dzieje po Koncertach, to jest jak z meczami, rzadko kiedy jest dym na stadionie bo sa zbyt duze konsekfecje, ale ustawka w lesie czemu nieB)
ALe co ty mozesz wiedziec jestes przeciez bananowcem. :D
ale kurwa nie jest tak ? powiedzial by im zeby skoczyli w przepasc i by to zrobili sam mam typa na osiedlu. Peja byl u nas w tamtym tygodniu i ten sie przepychal z jakimis typami zeby byl jak najblizej jego
peja ma 20 cm wiecej gdy uslyszy tekst peja jest krolem i potem to wykorzystuje (zielona gora)
Gustaw_konrad
30-04-2010, 15:24
www.hip-hop.pl
www.rapgraforum.com/forum
@AxeVince
odrób chuju podstawówkę
xBardolekx
30-04-2010, 15:32
jeszcze zobaczycie ze peje bd dissowac hg, firma, proceder itd.
już widze dissa firmy:confused: JP2 Firma ostro na 100% w góre ostro na 100% Jebać Peje na 100%!
www.hip-hop.pl
www.rapgraforum.com/forum
@AxeVince
odrób chuju podstawówkę
no to zes mi pojechal az mnie zab zabolal koxie
Gustaw_konrad
01-05-2010, 01:37
no to zes mi pojechal az mnie zab zabolal koxie
to idź do dentysty, czas pozbyć się mleczaków.
Kurwa wiecie co to hip-hop? To nie jest pierdolenie o ulicy i ziomkach w dresach którzy niby pójdą z Tobą w ogień. Wielcy kurwa hip-hopowcy z tego forum którzy nie wiedzie co to hip-hop a co to rap. Jebani blokersi. Nawet nie wiecie co to są wielki cytaty tego wieku np. "mamy bron którą kupujemy w imie boga, mamy boga w którego imie kupujemy bron, swiat zwariował". Słuchacie Rysia albo Firmy i gówno Wam to daje, nauczcie się być ludźmi i słuchać tego co ważne.
p.s. troszku jestem pijany wiec przepraszam za błedy.
konradku masz pojazdy jak koczkodan w 7 czesci king-konga wiec nie odpisuj na moje posty bo mnie naprawde smieszysz :)
Wiecznyodpoczynek
01-05-2010, 15:15
Nie wiem czemu tak się ciśnieniujecie, skoro nawet dobrze nie wiecie o co się spieracie.
Nazywacie waszą kłótnią spór o hip-hop, a skupiacie się na jednym z jego elementów - na rapie (Kakej widzę próbował w dobrą stronę, ale nie doszedł do sedna :P), nie zauważając różnicy między muzyką (rapem), która jest elementem składowym kultury (hip-hopu). ;)
Jak załapiecie, że hip-hop "to nie tylko sia la la la la ło jejku ironie", ale także masa innych rzeczy chętnie dołączę do dysputy ;)
Objechaliście Ryśka - wasze prawo, ale bez przesady, koleś zrobił dużo dla polskiego rapu (brzmi patetycznie, ale nie wiem jak inaczej to wyrazić). To tak jak objechać Nagły Atak Spawacza za to, że kiedyś nielubiany Liroy zgarnął im nagrodę jedynki (nie pamiętam jak to się nazywało), albo mieć Magikowi za złe, że nie miał prawa skoczyć z piętra, bo był zbyt zajebisty...
Zastanawia mnie to, czemu nikt nie naskoczył na Jana Borysewicza (tego z Lady Pank) za to, że wiele razy wychodził z koncertów nie dogrywając ich do końca, albo spóźniał się na nie, czy też obrażał wszystkich, których tylko mógł.
Oczywiste jest to, że nasze społeczeństwo jest społeczeństwem tabloidalnym, ale kurwa. Każdy uważa się za alfę i łamagę, a większość w*******a bez zastanowienia to, co podaje na ujebanym półmisku telewizja
Ciao :)
Bardol dobry podpis. Zajebista nuta.
RajstinMejere
02-05-2010, 04:46
Majac niezmiernie wielki problem wpisujac haslo do konta na carlin, musialem to zrobic jak juz wiszu daje komcie na temat hip hopu. hip hop to kultura majaca na celu laczyc mlode pokolenie a nie je dzielic. Pucio pucio Rysiu zjadl goscia co zwie sie Tede, Parias dojebaal Rysiowi na ktorego odpowiedz wyczekuje z niecierpliwoscia. a tak pozatym to huj w dupe tym co powiedza ze popelnilem bledy ortograficzne:)
Tenszinkan
02-05-2010, 16:35
Co wy kurwa wiecie o zabijaniu...
Pucio pucio Rysiu zjadl goscia co zwie sie Tede,
Dobry żart ;) Uśmiałem się naprawdę ;)
Elesar Inferno
02-05-2010, 23:57
A słyszałeś ten o Etunie poza pztem? H@H@H@H@H@
Nie wiem czemu tak się ciśnieniujecie, skoro nawet dobrze nie wiecie o co się spieracie.
Nazywacie waszą kłótnią spór o hip-hop, a skupiacie się na jednym z jego elementów - na rapie (Kakej widzę próbował w dobrą stronę, ale nie doszedł do sedna :P), nie zauważając różnicy między muzyką (rapem), która jest elementem składowym kultury (hip-hopu). ;)
Jak załapiecie, że hip-hop "to nie tylko sia la la la la ło jejku ironie", ale także masa innych rzeczy chętnie dołączę do dysputy ;)
Objechaliście Ryśka - wasze prawo, ale bez przesady, koleś zrobił dużo dla polskiego rapu (brzmi patetycznie, ale nie wiem jak inaczej to wyrazić). To tak jak objechać Nagły Atak Spawacza za to, że kiedyś nielubiany Liroy zgarnął im nagrodę jedynki (nie pamiętam jak to się nazywało), albo mieć Magikowi za złe, że nie miał prawa skoczyć z piętra, bo był zbyt zajebisty...
Zastanawia mnie to, czemu nikt nie naskoczył na Jana Borysewicza (tego z Lady Pank) za to, że wiele razy wychodził z koncertów nie dogrywając ich do końca, albo spóźniał się na nie, czy też obrażał wszystkich, których tylko mógł.
Oczywiste jest to, że nasze społeczeństwo jest społeczeństwem tabloidalnym, ale kurwa. Każdy uważa się za alfę i łamagę, a większość w*******a bez zastanowienia to, co podaje na ujebanym półmisku telewizja
Ciao :)
CO ty pierdolisz ? o-0 To ty nazwales "klotnie" sporem o hip hop :D Przedewszystkim to trzeba czuc a nie kopiowac z wikipedi :baby:
To jest tak brat ....
jeden maluje drugi tanczy, A trzeci? patrz. http://www.youtube.com/watch?v=lApqYkDqsxU
@Kakej
"Gdy bym byl panem swiata na imie mial bym pieniadz"
Tenszinkan
03-05-2010, 14:48
Przesluchajcie dobre tluste gowno prosto z kielc.
http://www.youtube.com/watch?v=vxiYy3noeo4
Uwaga 2:52 tylko 18+.
xBardolekx
03-05-2010, 15:55
http://www.youtube.com/watch?v=qGIRmBWlla8
Wiszu wygrałes wszystko z kolegami AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAUAHAUAHAUAHA PŁACZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sjc1/hs310.snc3/29087_115780228456836_100000745784598_121936_17182 15_n.jpg
RajstinMejere
03-05-2010, 23:06
No prosze Cie, gosciu se wkreca ze jest krolem jak Jay-Z i biedasnie go nasladuje. Z dwojga zlego wole Peje. A ja korzystajac z tego ze to forum morgany zabraniam Ci myslec ze jest inaczej:)
@Kamba
Tez nie masz za wyjsciowego ryja:*
No prosze Cie, gosciu se wkreca ze jest krolem jak Jay-Z i biedasnie go nasladuje. Z dwojga zlego wole Peje. A ja korzystajac z tego ze to forum morgany zabraniam Ci myslec ze jest inaczej:)
@Kamba
Tez nie masz za wyjsciowego ryja:*
Gogson jak ja nie mam wyjsciowego to co powiedziec o tobie rekordzie :D?
Ale co do tej fotki wisza to ja pierdole naprawde ekipa NIEDOWYJEBANIA ;D
Pokaż ryj lepiej Kamba, serio myślałem, że jestem inteligentny i wyróżniasz się od plebów, ale jesteś taki sam. Jak pokażesz twarz to będę mógł z Tobą dyskutować. Ale jeżeli masz coś do Andrzejka, to masz i do mnie ****u.
http://www.youtube.com/watch?v=WnnmrGzypX0
cze
Endrju88
04-05-2010, 07:14
Gogson jak ja nie mam wyjsciowego to co powiedziec o tobie rekordzie :D?
Fota dla beki po pijaku, nie widze nic śmiesznego. Co do ekipy to było super nawet bez udawania gangsterów na osiedlu jak co niektórzy. Swoją drogą miło że wchodzisz na mojego facebooka :)
Pokaż ryj lepiej Kamba, serio myślałem, że jestem inteligentny i wyróżniasz się od plebów, ale jesteś taki sam. Jak pokażesz twarz to będę mógł z Tobą dyskutować. Ale jeżeli masz coś do Andrzejka, to masz i do mnie ****u.
Kakej ja bardziej nawiazywalem tutaj do Wisza smiecia do twojego Kolegi Andrzeja nic nie mam bo nie mialem okazji go poznac :)
--- Kambaa dodał 1 minut i 40 sekund później ---
Fota dla beki po pijaku, nie widze nic śmiesznego. Co do ekipy to było super nawet bez udawania gangsterów na osiedlu jak co niektórzy. Swoją drogą miło że wchodzisz na mojego facebooka :)
To mi ludzie powysyłali , tak jak napisalem wyzej nie mam nic do ciebie bo nie zdazylem ciebie poznac wiec bez napinki :)
BUSZU - CZYJA JEST GRA ft. AL PACIWO, SITEK
http://www.youtube.com/watch?v=K7ry4IVyhck&feature=related
Buszu EP DEMO I Znów Tu Feat Małolat
http://www.youtube.com/watch?v=FAx8RgQQY58
tyle w temacie_/
Endrju88
04-05-2010, 15:36
Kakej ja bardziej nawiazywalem tutaj do Wisza smiecia do twojego Kolegi Andrzeja nic nie mam bo nie mialem okazji go poznac :)
--- Kambaa dodał 1 minut i 40 sekund później ---
To mi ludzie powysyłali , tak jak napisalem wyzej nie mam nic do ciebie bo nie zdazylem ciebie poznac wiec bez napinki :)
Ok, dzieki za wytlumaczenie, nie ma napinki. Nie przepadam za takim komentowaniem cudzych zdjęć, chyba że są wybitnie ciekawe i to tyle.
"
Honoustly, how many hours did you have to pick berries in our country last summer, while Predacone was sitting on the beach, to pay your premium time?"
No no, fajnych trzymacie dutchów na serverze, skoro dla nich stereotyp polaka to robol pracujący za 1/10 ich pensji :cup:
A nie jest tak ?:confused: Moze nie za 1/10 pensji ale podejrzewam ze byla to przenosnia ;)
Eter nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(
J.Rabbit
05-05-2010, 06:33
Biedny Klyń. :<
@Endrju: Ja to sie dziwie, ze udalo Ci sie Wisza gdzies wyciagnac. Chyba, ze ta fota robiona na trawniku przed jego domem i spotkaliscie go po drodze jak szedl do sklepu. <kochamy Cie Lukasz<3>
Endrju88
05-05-2010, 06:56
@Endrju: Ja to sie dziwie, ze udalo Ci sie Wisza gdzies wyciagnac. Chyba, ze ta fota robiona na trawniku przed jego domem i spotkaliscie go po drodze jak szedl do sklepu. <kochamy Cie Lukasz<3>
Hahahaha, miał bezpośredni tramwaj i tylko pare przystanków.
Powtórzyłeś ułamki Robercik?
A Klyń będzie żył w naszych sercach forever !!! xD
Ej nie pijcie bo alkohol to trucizna ;/
Endrju88
05-05-2010, 11:50
Ej nie pijcie bo alkohol to trucizna ;/
Nikt o alkoholu nie wspominał ;P
Wiecznyodpoczynek
05-05-2010, 12:27
HAHAHA, powiedział ten, który tylko raz do mnie dzwonił w sprawie ustawienia się (albo pisał sms), a numer ma od X czasu, ale spoko.
@ Arek o Etunie
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:5tCwfQ2AfZcnuM:http://jamiedubs.com/fuckflickr/data/roflcopter-2.jpg
@ Toksong
Nie do końca to miałem na myśli...
No, i nie kopiowałem z Wiki, po prostu wyraziłem to, co mi w tej kwestii leżało na wątrobie.
@ Kamba
Gratuluje na*******ania po necie w poszukiwaniu moich zdjęć. Poza tym pogadamy jak (między innymi) do Ciebie przyjedzie ktoś z innego miejsca niż mieszkanie twojej babci (żeby było nie mam na celu obrażać babci). Co więcej, gdybyś myślał i znał mnie chociaż trochę wiedziałbyś, że na większości zdjęć robię tego typu miny, ale jaraj się, bo tylko to ci pozostaje podczas twojej marnej egzystencji. :*
HAHAHA, powiedział ten, który tylko raz do mnie dzwonił w sprawie ustawienia się (albo pisał sms), a numer ma od X czasu, ale spoko.
@ Arek o Etunie
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:5tCwfQ2AfZcnuM:http://jamiedubs.com/fuckflickr/data/roflcopter-2.jpg
@ Toksong
Nie do końca to miałem na myśli...
No, i nie kopiowałem z Wiki, po prostu wyraziłem to, co mi w tej kwestii leżało na wątrobie.
@ Kamba
Gratuluje na*******ania po necie w poszukiwaniu moich zdjęć. Poza tym pogadamy jak (między innymi) do Ciebie przyjedzie ktoś z innego miejsca niż mieszkanie twojej babci (żeby było nie mam na celu obrażać babci). Co więcej, gdybyś myślał i znał mnie chociaż trochę wiedziałbyś, że na większości zdjęć robię tego typu miny, ale jaraj się, bo tylko to ci pozostaje podczas twojej marnej egzystencji. :*
JAKI AREK?????????????!!!!!!!!!!
J.Rabbit
05-05-2010, 17:52
Heh jakby ktos Ci mowil, ze musi isc na uczelnie tego dnia i nie moze sie ustawic na piwo, gdzie tak na prawde spedzil pol dnia przed monsterami bo byl double exp to z pewnoscia bys podziekowal za taka znajomosc.
Arek Rothawess? xd
offert ?...
T jak TWOJA STARA?
widze ze jakas nerwowa atmosfera tutaj panuje ;d
Robert w nastepnym roku wawa czeka ;d
wpadasz?
T jak TWOJA STARA?
leeeehheee jaki ty jestes zajebisty zią
leeeehheee jaki ty jestes zajebisty zią
Następnym razem nie szpanuj językiem, którego nie znasz :|
specjalnie to napisalem, ale sorry nie kazdy jest idealny jak ty :(
Wiecznyodpoczynek
07-05-2010, 13:38
Heh jakby ktos Ci mowil, ze musi isc na uczelnie tego dnia i nie moze sie ustawic na piwo, gdzie tak na prawde spedzil pol dnia przed monsterami bo byl double exp to z pewnoscia bys podziekowal za taka znajomosc.
Arek Rothawess? xd
Wiem, Ty wiesz lepiej ode mnie B)
Poza tym nie rób z naszej znajomości Bóg jeden wie czego, bo obaj wiemy, że nie była ona niczym wielkim (przynajmniej w porównaniu do znajomości jaką miałem z ownerem Nashgana, który expił na WRL z burstów (lv ok 100), był szpiegiem i któremu pomogłem odkopać itemki, które ziomek gdzieś mu skitrał). :)
I masz rację - podziękował bym za znajomość, opartą na jednorazowej próbie ustawienia się (nie do końca wiem jak to wyrazić pisemnie), a także na dopowiedzeniu przez drugą osobę reszty bajki. :)
Co tam Wiszu słychać ?:ddddddddddddddddddddd
Tenszinkan
07-05-2010, 19:10
Rysiek Peja wena jest duza 10 min dissowania parias. Rap Ryska religią.
http://www.youtube.com/watch?v=Pyz2H1dLEzA
No ładnie pocisnął rysiek xD
a gruby się zmachał na ringu xDD
Szacun dla Parias jak i dla Ryska ale tak jak sie spodziewalem petarda !
tyle.
Endrju88
11-05-2010, 07:24
Could not find character
Character eter rael does not exist.
NA WAWEL !
na powązki będzie bliżej ;d
Endrju88
11-05-2010, 18:04
Widze ze troszku nie ogarnałęś...
Jezior666
14-05-2010, 17:07
Whisper albo ktos nie chcecie pomoc w wojnie na Iridi ;)?
Gimli From Kazz
14-05-2010, 23:25
A po jakiej jesteś stronie ? Infinitas czy Graviora Manent?
Endrju88
15-05-2010, 10:50
Whisper albo ktos nie chcecie pomoc w wojnie na Iridi ;)?
Dziękuję za zaproszenie, ale moja przygoda z Tibią zakończyła się na pisaniu na forum :P
@Akon
Wszystkiego najlepszego :)
Kolega_z_Allegro
16-05-2010, 22:16
http://allegro.pl/show_item.php?item=1043935704
mam nadzieje ze ktoś sie zdecyduje :P xd bo to naprawde tanio
http://allegro.pl/show_item.php?item=1038254107
Wiecznyodpoczynek
18-05-2010, 11:13
http://allegro.pl/show_item.php?item=1043935704
mam nadzieje ze ktoś sie zdecyduje :P xd bo to naprawde tanio
Fajny masz nick na allegro :p
Tenszinkan
18-05-2010, 22:28
Sprzedam konto armatyza 900 zl jak ktos chetny to pm czy cos ;p
Dziękuję za zaproszenie, ale moja przygoda z Tibią zakończyła się na pisaniu na forum :P
@Akon
Wszystkiego najlepszego :)
Dzieki:D cwiercwiecze jest smutne;/
xBardolekx
23-05-2010, 14:48
ejkon zakończył temat..
swoją drogą fajnie to wygląda..
Name: Akon Yode
Married to: Eter Rael
Character Eter Rael does not exist.
akon nekrofil ;o
wojna? Panowie z We Ride czy innego rebelionu dzisiaj "speczyli" paru chłopaków z Flow
Do flow;
Idziecie na Titanie ?
Tenszinkan
31-05-2010, 15:11
Dobre chlopaki reprezentuja JP
http://www.youtube.com/watch?v=99HHT4e_dKA
I jeszcze jedna dobra beka
http://www.youtube.com/watch?v=Hl1g5s8D_QU
HARDKOR JP OGIEN JP ! YO
Waaaaaaaaar
Co to za war, jak nawet war moda nie będzie, dajcie spokój. Robicie tylko sztuczne zamieszanie.
Nirek-Devilek
05-06-2010, 01:32
huj wie moze będzie :D ekipa mocna nawet
Elesar Inferno
05-06-2010, 02:00
mocna ekipa? japierdole wez sie obudź wkońcu człowieku dostana wpierdol na szybko jak zawsze wypłacą sie i beda lizac dupe, stały scenariusz
mocna ekipa? japierdole wez sie obudź wkońcu człowieku dostana wpierdol na szybko jak zawsze wypłacą sie i beda lizac dupe, stały scenariusz
Ojj arcano jeszcze sie przekonasz ;D
--- Kambaa dodał 0 minut i 31 sekund później ---
Co to za war, jak nawet war moda nie będzie, dajcie spokój. Robicie tylko sztuczne zamieszanie.
Kto powiedzial ze nie bedzie ;)?
Kto powiedzial ze nie bedzie ;)?
Z doświadczenia. Poprzednio też nas zapewnialiście, że będzie war mode i normalna wojna, a okazała się lipa.
xBardolekx
05-06-2010, 16:42
przynajmniej carlin odżyło ;-)
RajstinMejere
06-06-2010, 03:00
Rusza wojna :D Pierdole rzucam prace xD
No wkońcu : ]
Masz na mysli to ze bedziesz gral na nowym serwerze? chyba dobrze rozumiem...
Sebciooo
06-06-2010, 10:53
I jak tam kamba akcja akcja na kakeja udana byla slyszalem?:]
I jak tam kamba akcja akcja na kakeja udana byla slyszalem?:]
No smiesznie bylo , gonilem go na faccu a bylem tak najebany ze jak padlem to nikt nie mial tak wyjebane na glebe ^^ XDXDXDXDXDXD
Masz na mysli to ze bedziesz gral na nowym serwerze? chyba dobrze rozumiem...
nie wiem co ty pierdolisz , narazie nie jest źle , tylko dwa dedy XD
Witam. Jak się bawić to się bawić, drzwi wyjebać - nowe wstawić !
http://img88.imageshack.us/img88/192/flou.jpg
widze ze angelos zamiast wyjsc sie opalic bo slonce wyszlo wyrasta na lidera !!
Tenszinkan
07-06-2010, 07:24
Szampanskie nastroje mode ON, kurwa do czasu jak w pizdeczke nie dostaniecie ze 2 razy i sie skonczy ta balanga. Co jak co tam flow ma noobow w gildii itp ale jezeli chodzi o serwer czyli dla niektorych sposob utrzymania sie na rl to jezeli bedzie trzeba to i krzeslo pojdzie w ruch.
Wiecznyodpoczynek
07-06-2010, 08:01
Widzę chłopakom się w turbanach popierdoliło. Najpierw wojnę zaczynają, a potem płaczą, że ci, którzy popadali nie byli w gildii, hahaha.
Jesteście zajebiści xDDDDDDDDD
Widzę chłopakom się w turbanach popierdoliło. Najpierw wojnę zaczynają, a potem płaczą, że ci, którzy popadali nie byli w gildii, hahaha.
LIDER AKA angelos poprowadzi ich do zwyciestwa slyszalem ze daja im pierwsze lekcje jezyka Polskiego po angelos nie ogarnia inglisza na batelu jak cos to pisz privy angelos w trakcie opena bede ci dyktowal pozdro i GL!
Mówcie co chcecie, ale Angelos teraz wystarczająco poprawnie mówi po angielsku. Przecież to nie musi być perfecteloinglisz, tylko proste komendy zrozumiałe dla wszystkich, zważając na to, że 30% vt nie rozumie takich zwrotów jak 'PUSH HIM TO THE EAST', patrz - Arastis fail :D XD
Tenszi, taki Olaf musi sobie uświadomić, że całe życie nie będzie utrzymywać się z Tibii i jest coś poza kompem.
13:22 Tharius Vampire [138]: hahahaha trap kurwo
wybacz
Mówcie co chcecie, ale Angelos teraz wystarczająco poprawnie mówi po angielsku. Przecież to nie musi być perfecteloinglisz, tylko proste komendy zrozumiałe dla wszystkich, zważając na to, że 30% vt nie rozumie takich zwrotów jak 'PUSH HIM TO THE EAST', patrz - Arastis fail :D XD
Tenszi, taki Olaf musi sobie uświadomić, że całe życie nie będzie utrzymywać się z Tibii i jest coś poza kompem.
moze i musi tylko najpierw musicie go wyjebac a z tego co slyszalem od kolegow z obu stron tego sporu wcale nie bedzie wam tak latwo. Najprawdopodobniej Ci co kiedys wlaczyli wroca sie zabawic ale to moze tylko pogloski :p
No cze.
http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0610/min_bloodyonionab3e.jpg (http://wgrajfoto.pl/pokaz/img0610/bloodyonionab3e.jpg)
http://img715.imageshack.us/img715/7449/18662279.jpg
NAWIJKA ZIOOOOOM
http://img412.imageshack.us/img412/1590/blokersi.jpg
PROSTE ZE NAWIJKA
Zamknij pizde jebany parcelu skonczony idioto idz liz dupe "Kleniowi" ahh sorry juz go nie ma to teraz czas zeby wjechac nosem w dupe gauriemu ;< smutne ale prawdziwe
http://img412.imageshack.us/img412/1590/blokersi.jpg
PROSTE ZE NAWIJKA
E no w sobote mozliwe ze tak bedzie bo robimy wbite do KRK !!!! Bedzie pite, palone i dupczone ;* Piszesz się ata ??
1 "opena" po plecach panowie
1 "opena" po plecach panowie
Widze, ze Olaf rozpaczliwie stara sie utrzymac server, poniewaz widzialem calkiem sporo jego botknightow bez party ktorymi tylko ktos wypychal i magicwalowal. Widze ze sie chyba nie dogadamy do co wojny z zasadami. Olaf powinien cos juz o tym wiedziec skoro gra na kyrze 8o
Widze, ze Olaf rozpaczliwie stara sie utrzymac server, poniewaz widzialem calkiem sporo jego botknightow bez party ktorymi tylko ktos wypychal i magicwalowal. Widze ze sie chyba nie dogadamy do co wojny z zasadami. Olaf powinien cos juz o tym wiedziec skoro gra na kyrze 8o
tzn ? xd
znaki znaki znaki
dostali po pizdzie i zaczynaja sie wymowki:D
Nie wygracie tej wojny i tyle...
Elesar Inferno
07-06-2010, 23:57
neq de'oldstar, sol exoz jesli to nazywasz kilkiem bot knightow to pozdrawiam twego okuliste dla mnie chodzenie bez war moda jest w huj lamerskie ale coz jak widac nie ode mnie to zalezy ale mam nadzieje ze inni tez sie naucza
Czołowi denserzy jeszcze nie wkroczyli na parkiet, a tutaj już taka imprezka. :P
obejrzalem, trzeba przyznac, ze latwo poszlo xd
No cze.
http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0610/min_bloodyonionab3e.jpg (http://wgrajfoto.pl/pokaz/img0610/bloodyonionab3e.jpg)
This onion's not even a bit bloody, dood :P
dostali po pizdzie i zaczynaja sie wymowki:D
Nie wygracie tej wojny i tyle...
Co twoj stary to nostradamus kiepie jebany ?
jaki lider taki w******* moze w szachy pograj tyle masz wspolnego z lidowaniem co jego stary z nostradamusem
Nie wymówki ziomeczku, tylko stwierdzamy fakty,
- Neq de'Oldstar
- Exiss Hunter
- Eustachowiec
- Sol Exoz
- Jovana
- Hercales
- Rubyss
- Zenus Mango
- Baleia Brutal
Oczywiście te chary tylko przypadkowo stały między nami, przypadkowo blokowały sqm, przypadkowo pushowały i rzucały mw. Czysty zbieg okoliczności.
Mając taką przewagę lvli i osób, próbujecie wygrać za wszelką cenę wspierając się noobcharami. Czyż to nie jest żałosne? Zauważcie że u nas nawet party miał taki Suprido czy Zamalek club, 60lvle, tudzież pokazaliście jakimi jesteście frajerami bo nie potraficie uczciwie zagrać. (edit; sorki że wszucam tu wszystkich do jednego wora, ale trudno nie jest powiedzieć "WY*******AJ TYM NOOBEM Z OB")
Takie sprostowanie, teraz nie da się przejąc serwera na wyłączność. Mozna się bawić w nieskończoność. Jeżeli Wy na pierwsze OB nie potraficie wyjść uczciwie bez noobcharow to myślę ze war mode'a nie będzie w najbliższym czasie, tak wiec niestety będziemy się póki co pierdolić po stackach.
Elesar Inferno
08-06-2010, 07:15
Eaustachowiec to slyszalem ze od was tez ma hunta wiec nie klasyfikuj go do nas, co do reszty masz racje nie wiem na huj tam przyszli
J.Rabbit
08-06-2010, 07:44
Czołowi denserzy jeszcze nie wkroczyli na parkiet, a tutaj już taka imprezka. :P
Mowisz tutaj o mnie? :D huahuahua Let the bodies hit the floor :D
rofl, neq, hercales i rubyss nie dostali inva do party
baleia costam jovana i zenus costam mnie tez pushowali, takze nie wiem czy moizna ich zaliczyc do naszych noobow
co do exissa i sola moge sie zgodzic ;x
Tenszinkan
08-06-2010, 08:16
Jak zwykle stara gadka ze noob chary lataja i blokuja niestety zawsze tak bylo i bedzie lepiej zrobcie jeszcze wiecej noobcharow niz flow i grajcie tak samo bo inaczej nie dacie rady a zreszta nawet i z tym nie dacie rady ;s
PS:
Wlasnie zauwazylem => Leina Alek Jun 06 2010
Ta wasza gildia na ilosc robiona na warmodzie by byla miazga, kilka hajt lvli od tych holendrow reszta pk team.
Nie wymówki ziomeczku, tylko stwierdzamy fakty,
- Neq de'Oldstar
- Exiss Hunter
- Eustachowiec
- Sol Exoz
- Jovana
- Hercales
- Rubyss
- Zenus Mango
- Baleia Brutal
tivyn
saraceno
zenus mango
gienho jak nirek padl
eustachowiec podbno tez od was tylko byli na tyle lebscy ze przyszli jak juz byliscie na stackuxD
potem poprzychodziliscie bez party zyga stacowac sobie mozesz do konca zycie ale jak na vt mowili tak wojny nie wygrasz:)
Myślę że jednak najwięcej namieszał neq który stał miedzy nam, blokował sqm'y i rzucał mw. Resztę sobie sami wywnioskujcie.
http://www.speedyshare.com/files/22852324/obmorgana.cam
Obejrzyjcie sobie w spowolnieniu cama, wszystko widać. Praktycznie wszystkie nooby Wasze były. Jeżeli neq nie dostał party, bo zamulił, spóźnił się, w/e mógł w ogóle nie przychodzić.
Myślałem, że mając taką ekipę wyjdziecie bez noobów, u nas jasno się ustaliło - 'albo dochodzisz do party albo wy*******aj'. Możliwe że potem ktoś przyszedł jak zobaczyliśmy że od Was jest sporo noobów. Tylko wtedy już byliśmy na stacku i gówno to dalo.
Elooo, ja się chce dobrze pobawić, tym bardziej że za tydzień kończy mi się pacc, a za 2 tyg. jadę na całe wakacje do Irlandii. Ostatnie 3~ miechy nie logowałem w ogóle na pixele tylko ten kasjusz mi tu ciągle marudzi, 'ooo bedzie fajne oro jak rok temu' :D
Nie widzi mi się przejmowanie Morgany wszelkimi kosztami, nie ta zabawa co kiedyś.
Wgl czemu spóźnialiscie się 20min ? Tak długo zajmuje wam wpisanie passow i kupienie supli do WŁASNEGO chara ? : )
Losinho 80 ! lol
opierdol parasolke frajerszczaku
Wgl czemu spóźnialiscie się 20min ? Tak długo zajmuje wam wpisanie passow i kupienie supli do WŁASNEGO chara ? : )
Jak zwykle najslabsze psy najglosniej szczekaja. Szczerze to pewnie 90% tego servera do tej wojny nie wiedziala ze ty istniejesz wiec zamknij za soba grzecznie drzwi i sie nie wypowiadaj:)
jak tam sie huntuje mistrze smoki na Neranie, cieciu? ;d
--- Jaz dodał 1 minut i 14 sekund później ---
baleia costam jovana i zenus costam mnie tez pushowali, takze nie wiem czy moizna ich zaliczyc do naszych noobow
Hmm chyba coś tibia bardzo dużo się zmieniła odkąd ja grałem.. To teraz wyskakuje jakiś napis jak ktoś Cię przepchnie piszący kto to zrobił? 0o
Up(Eloo) racja.
Nie rozumiem, nie chce na nikogo wrzucać, ale po chuj się napinacie? Wy płaczecie o nooby, cóż mamy taką potęgę to dlaczego nie skorzystać ? To tak samo jakby był mecz w nogę Polska vs Brazylia i Polacy by płakali, że tamci wyszli w najlepszym składzie.
Tak samo jak my narzekamy na Wasz stack, to też można powiedzieć, że nieuczciwe.
Up(Eloo) racja.
Nie rozumiem, nie chce na nikogo wrzucać, ale po chuj się napinacie? Wy płaczecie o nooby, cóż mamy taką potęgę to dlaczego nie skorzystać ? To tak samo jakby był mecz w nogę Polska vs Brazylia i Polacy by płakali, że tamci wyszli w najlepszym składzie.
Tak samo jak my narzekamy na Wasz stack, to też można powiedzieć, że nieuczciwe.
Kakejek, głupie porównanie.
Raczej by pasowało... gra Polska vs Brazylia. Brazylia dała w łapę pomimo dużej przewagi umiejętności i oczywiście wygrała, ale każdy dobrze wie, że Polacy by w pizdę dostali nawet gdyby Brazylia nie dała łapówki. Tak więc Brazylijczycy mogliby spokojnie wyjść na boisko bez dawania koperty i tak by zwycięstwo było po ich stronie
Powinieneś skumać
Zauważ że skoro macie taką potęgę, praktycznie wszyscy 200lvl+ kasy od zajebania, to po co się wspomagać noobami, kiedy przeciwnicy to śmieszna rebelia, bez 'zajebistych pixeli' i kasy?
Ale z tego co widzę atmosfera na forum i tak jest dosyć spokojna, chyba brakuje Grebola :D
neq dostal pierwsze party, 2giego nie, to wasz fail
na filmiku widac mase waszych noobow wiec nie placzcie ze od nas byly 3-4nooby
rofl jakbyscie wyszli na pustynie to te 4 nooby czy nawet te 8 nie zrobiloby wam krzywdy, ale sami wybraliscie ubite kafelki w yala :)
nie widze sensu w tej napince, przyjmijcie WM i gitara
Zyga, ponieważ to jest normalne, gdybyście mieli tylu ludzi i tyle noobów też byście tak robili. proste.
Wiecznyodpoczynek
08-06-2010, 22:32
Postać plx ://
Dla takiego no skila postac AHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAAUAHAUAHA MADE My day PARCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL !
--- Kambaa dodał 0 minut i 36 sekund później ---
Zyga, ponieważ to jest normalne, gdybyście mieli tylu ludzi i tyle noobów też byście tak robili. proste.
fAJNIE U NAS NA VT?
to jak robicie warmode chlopaki obie strony dobrze wiedza ze tak tej wojny nie wygracie
--- Elooo dodał 1 minut i 22 sekund później ---
Dla takiego no skila postac AHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAAUAHAUAHA MADE My day PARCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL !
--- Kambaa dodał 0 minut i 36 sekund później ---
fAJNIE U NAS NA VT?
nadal sypie was tyle ludzi ze jak wyjebiecie polowe to i tak huja z tego bedzie
fAJNIE U NAS NA VT?
Szkoda, że tak szybko bana dostałem :(
to jak robicie warmode chlopaki obie strony dobrze wiedza ze tak tej wojny nie wygracie
--- Elooo dodał 1 minut i 22 sekund później ---
nadal sypie was tyle ludzi ze jak wyjebiecie polowe to i tak huja z tego bedzie
AHAHAHAHA no jasne , wszyscy sypia bo chca byc z flow ! Ziomek ja tez mam u was sporo typa co mi sprzedaje wszystko na prawo i lewo :)
Szkoda, że tak szybko bana dostałem :(
Wyniuchałem Cię! Wiedziałem że skądś znam ten zapach! 8o
Spieszy Wam się z tym war modem? Toć dopiero zbieramy ludzi..
edit; oczywiście tylko Angelos potrafi robić takie ambitne hasła jak zyga123
HAHHAHAHAHA
Wyniuchałem Cię! Wiedziałem że skądś znam ten zapach! 8o
Spieszy Wam się z tym war modem? Toć dopiero zbieramy ludzi..
edit; oczywiście tylko Angelos potrafi robić takie ambitne hasła jak zyga123
HAHHAHAHAHA
najbardziej ambitny jest pomysl z warmodem na 30 fragow i 1 gp xDDDDDDDDDDDDD
No to macie pograne ^^
http://img710.imageshack.us/img710/9679/pogrom.jpg
xBardolekx
09-06-2010, 16:56
PANDORIA ISARA FURORA TO JUŻ WIEMY JAK WY WYGRYWACIE CHUJE! SAMI WALCZYĆ NIE UMIECIE?! TYLKO POSTACIE ODDAWAĆ POTRAFICIE!
blablabla..
Bijesz się Bardol coś na Kyrze?;P
xBardolekx
10-06-2010, 07:20
nie, ktos bsp powiedział że byłem spyem i mnie wyjebali z vt to i nie walcze juz
Wiecznyodpoczynek
10-06-2010, 10:36
Kamba pro skillu gratuluję wbicia RS, fragując bot knighta o 4 RANO!!! :cup:
Kamba pro skillu gratuluję wbicia RS, fragując bot knighta o 4 RANO!!! :cup:
Heheh zwsiu jebany chuj ci w dupe to ty jestes no skillem parcelu chodzacy :) a co do tego dead to prawda zjebalem bo bylem w chuj spiacy i nie wiem jakim chujem przycisnolem hotkey ale cóz moj bład ktory napwnio sie nie powtorzy =] Brandon ma wakacje na miesiac ale spokojnie mam tez inne chary do walki i to z calkiem dobrym lvlem !
nie, ktos bsp powiedział że byłem spyem i mnie wyjebali z vt to i nie walcze juz
Kurwa, tam to jednak skończone skurwysyny są, do tego co trzeci to złodziej
Jak oni jeszcze przegrali ten serwer to nie wiem, przecież polacy wychodzili w 10, bez bless albo nic nie robili.
Zdolne chłopaki! hahah
xBardolekx
10-06-2010, 16:26
serio, przegrać tam wojne to było duże osiągnięcie, ale cóż..
No to mówię, 'zdolne chłopaki' heheh :cup:
Chociaż, chyba zaczynają się coś podnosić wariaty,
http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=196680&page=1
http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=196840
Kurwa, tam to jednak skończone skurwysyny są, do tego co trzeci to złodziej
Jak oni jeszcze przegrali ten serwer to nie wiem, przecież polacy wychodzili w 10, bez bless albo nic nie robili.
Zdolne chłopaki! hahah
W tym bym sie akurat nie zgodzil bo w ostatnim czasie od cholery ludzi doszlo do kingsów a pozatym Polacy sa strasznie zawzięci i maja wyjebane w swoje hary w przeciwienstwie do Szwedow
W tym bym sie akurat nie zgodzil bo w ostatnim czasie od cholery ludzi doszlo do kingsów a pozatym Polacy sa strasznie zawzięci i maja wyjebane w swoje hary w przeciwienstwie do Szwedow
z zawziętością to się zgodzę, tyle rsów co na moich noobcharach najebali - bania mała!
I tak na to sikam, jak będzie w porzo war na morganie to może przyjde daltroxem..
.. A no tak! Zapomniałem że mam może z 300k, całe wakacje mnie nie ma a wszystkie botkiny sprzedane xD
http://www.speedyshare.com/files/22853279/Daltrox-2ndhuntonPOI.cam
3 razy prawie zgon, a loocik co nie miara.
Wiem, wiem. JESTEM HARDKOREM!
hah i znow po pizdzie
jaka teraz wymowka ?
Mnie to się podobało :)
http://www.speedyshare.com/files/22900817/OBMORGANAHEH.cam
RajstinMejere
11-06-2010, 00:37
Commander "Ernesto hp pam pam pam pam pam..."
w tym samym czasie wanna be commander "Kuchenka on 3"
oczywiscie team na kuchenke _/
hah i znow po pizdzie
jaka teraz wymowka ?
Commanderowi slonce w monitor swiecilo i nic nie widzial -.-
Bazioza wylogowal na 2hp. rox_/
Mnie to się podobało :)
http://www.speedyshare.com/files/22900817/OBMORGANAHEH.cam
"piec sie odbyl" i podobalo mi sie to co na vt sie dzialo placz jak huj kura retired po raz 20 ale nic teraz z tym warmodem dojebaliscie nawet mf nie kupimyxd
Robert to wszystko twoja wina!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.