zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Hyde Park

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27

viov
16-02-2010, 15:51
Umarłem hahaha

http://img52.imageshack.us/img52/4236/pokemun.png

Leslaw
16-02-2010, 17:59
tnx ejkon .

Yoorek
16-02-2010, 18:00
pokemony lol, ode mnie koles tez w to gra, ma 60 czy tam 70 lvl xdd

Elesar Inferno
16-02-2010, 20:08
to zawsze sie tak czeka? bo jestem 140 w kolejce i leci po 1 xdddd

Baus
16-02-2010, 21:00
to zawsze sie tak czeka? bo jestem 140 w kolejce i leci po 1 xdddd

Wieczorami przewaznie sa takie kolejki, ale warto poczekać ciekawa giera xD

Jaz
16-02-2010, 22:14
ciekawa giera xD

jak sie ma bana to i obieranie ziemniakow by sie okazalo byc ciekawa giera

Leslaw
17-02-2010, 00:38
no baa, nawet rl lajf by się spodobał i <weeeeed>:D

obiektywny_biznesmen
17-02-2010, 07:57
Ogłoszenie aktualne!

5kk - 400 zł

Wiecznyodpoczynek
17-02-2010, 10:02
Dobra hajty, przyznać się, który mi chara opierdolił? XDDDDDDDDDDDDD

viov
17-02-2010, 17:05
Dobra hajty, przyznać się, który mi chara opierdolił? XDDDDDDDDDDDDD

Cześć Łukasz !

Serowel
19-02-2010, 12:41
Rosi chcesz odkupic swoje itemy?

Wiecznyodpoczynek
19-02-2010, 14:33
Nie, ale mógłbyś odesłać obrączkę xD

viov
19-02-2010, 17:13
Nie, ale mógłbyś odesłać obrączkę xD

Czy naprawdę uważasz, że Zyga to taki pro elo haxzur, że obszedł twoje zabezpieczenia na komputerze, tą twierdzę ?

Wiecznyodpoczynek
19-02-2010, 19:10
Czy naprawdę uważasz, że Zyga to taki pro elo haxzur, że obszedł twoje zabezpieczenia na komputerze, tą twierdzę ?

Czy ty myslisz, ze zalezy mi na tych pierdolonych pixelach?

viov
19-02-2010, 19:52

Frustracja detected.

A co tam slychac w ogole ?

Kuraa
19-02-2010, 20:08

Heh nie wiszu wcale Ci nie zalezy , ty nimi zyjesz :)

AxeVice
19-02-2010, 22:22
ja pierdole jak by Tobie ojebali takiego eka to bys chyba hate rozjebal wiec nie komentuj co Wiszu robi, ruro.

elo

Baus
19-02-2010, 22:47

To po co zaglądasz na to forum i do chuja na co ci ta obrączka?

AxeVice
19-02-2010, 23:41
ma ktos film z ghaz ?

Kuraa
20-02-2010, 09:52
Do Axe :
A co ty w fanclubie Wisza jesteś ze tak mu podcierasz dupsko ? posluze sie twoim slownictwem . Ruro !

Wiecznyodpoczynek
20-02-2010, 10:38
To po co zaglądasz na to forum i do chuja na co ci ta obrączka?

Ciebie na*******ali cegłami w dzieciństwie, czy płacą ci za bycie kretynem? Z tego co wiem, zostałeś wypierdolony z Morgany jak dziwka z syfilisem przez szanującego się alfonsa, więc pojawia się moje pytanie - po jakiego chuja, szmatławcze, dziwko bez szkoły, prostytutko niedomyta piszesz tutaj?8o

@ Kura
Bez kitu, powiedz kto cie zrobił, a pójdę i cię pomszczę... Jesteś zerem i pierdolonym noobem, który jedyne co umie to włazić innym w dupę i skamlać o cokolwiek.
I powiem jedno - moje zainteresowanie pixelami, jest wprost proporcjonalne do sumy ilorazów inteligencji twojej i twoich el0 z10mkuFF z ab teamu :*

@ Axe Vice
na .de jest

AxeVice
20-02-2010, 11:42
Do Axe :
A co ty w fanclubie Wisza jesteś ze tak mu podcierasz dupsko ? posluze sie twoim slownictwem . Ruro !

nie ale mnie roz*******asz typie;f masz 80 msa i myslisz ze jestes super fajny ? tak jak mowie jezeli by Ci opierdolili 170 eka to bys pewnie mamuske do sadu podal ze Ci keyloggera zciagnela. Cya :f

Angelos
20-02-2010, 12:18
@AxeVice
'zsciagnela' - i wszystko w tym temacie
@Wiszu
Dobry ten tekst o dziwce i alfonsie xD zapisze do notatnika , sprzyda sie na Lavio podobne scierwa ;d
@Kuraa
bylem za twoim freedom , ale dalej w moich oczach jestes nikim , zmieniales strony jak rekawiczki a potem plaszczyles sie i przepraszales za to.
@Zyga
jak twoj Zubat na pokemonworld ?
@Rony
'To po chuj piszesz...' - szybka riposta i Wiszu sie zmazal jak kreda
@Lavio
nie pisales nic co prawda tutaj , ale i tak wiedz , ze mam Cie w dupie ;d

/\
to tak dla przypomnienia , widze , ze dobrze sie bawicie bo leca teksty od skurwysynow i scierw ;d , wiec nie przeszkadzam tylko jak zwykle na tym forum - reklamuje swoj movie :)

http://www.youtube.com/watch?v=qD3A2oSdrTw - I hope , You will enjoy as much as...~ ( i inne teksty , ktore oczywiscie nie maja pokrycia z prawda , ale fajnie sie prezentuja xd )

Z fartem
Angelos

xBardolekx
20-02-2010, 12:32
a co z tym filmikiem, który miał wyjść 1 lutego? bo go chyba przeoczyłem.

Angelos
20-02-2010, 12:45
a co z tym filmikiem, który miał wyjść 1 lutego? bo go chyba przeoczyłem.

ciesze sie , ze o to pytasz ;d

http://www.youtube.com/vaoet - tutaj masz zbior wszystkich moich filmow ( The Flow Story bylo za dlugie , wiec wrzucilem to w 3 partach )

Tenszinkan
20-02-2010, 13:57
The God Of Morgana [Promo Trailer] + [HQ]

kurwa mac jaka wczuta w film, rada : nie rob juz filmow bo ci banie poryly dobrze. Beka z tego bo poczatek jakby jakis film religijny ogladal a tu "to create world" i wchodza kwadraty tibijskie na ekran.

Aha no i takie bledy chujowe z angielskiego typu "but there were too weakness" sie w oczy rzucaja i klimat psuja.

EDIT8
Ahahaha kurwa przewinalem ze 2 minuty i mam nadzieje ze to dla beki kurwa, THE VICTERON LVL 360 bani nie masz juz chyba bez kitu. ODPOCZNIJ troche porob o Metinie filmy albo cos wroc do nas na lato elo.

xBardolekx
20-02-2010, 14:40
popieram ;< victeron już ma 362 nie 360 ;<

Gonzo
20-02-2010, 15:17
Sjemaaa lódziska.

Kuraa
20-02-2010, 15:53
@AxeVice
'zsciagnela' - i wszystko w tym temacie
@Wiszu
Dobry ten tekst o dziwce i alfonsie xD zapisze do notatnika , sprzyda sie na Lavio podobne scierwa ;d
@Kuraa
bylem za twoim freedom , ale dalej w moich oczach jestes nikim , zmieniales strony jak rekawiczki a potem plaszczyles sie i przepraszales za to.
@Zyga
jak twoj Zubat na pokemonworld ?
@Rony
'To po chuj piszesz...' - szybka riposta i Wiszu sie zmazal jak kreda
@Lavio
nie pisales nic co prawda tutaj , ale i tak wiedz , ze mam Cie w dupie ;d

/\
to tak dla przypomnienia , widze , ze dobrze sie bawicie bo leca teksty od skurwysynow i scierw ;d , wiec nie przeszkadzam tylko jak zwykle na tym forum - reklamuje swoj movie :)

http://www.youtube.com/watch?v=qD3A2oSdrTw - I hope , You will enjoy as much as...~ ( i inne teksty , ktore oczywiscie nie maja pokrycia z prawda , ale fajnie sie prezentuja xd )

Z fartem
Angelos

Angelosie jeśli ci chodzi o to ze teraz tak jakby najezdzam na wisza to zawsze to robilem bo nie uwazam go za czlowieka godnego mojego szacunku . Wystawilem posta aporpo mojej wolnosci bo akon powiedzial zebym to zrobil zeby zobaczyc czy jest szansa zebym sie wyplacil masz racje zmienialem jak rekawiczki ale mimo to ze chcalem sie teraz wyplacic to napewno nie chcialem juz nikogo j*bac na hajs ani na chary i tym podobne .

About Axe
to ze ty chciales podac mame do sadu to nie znaczy ze ja bym tak zrobil mam szacunek do swojej mamy i napewno nawet jesli by sie tak stalo nie obwinilbym ja za takie cos . ty pewnie bys postapil tak jak kiedys ktos postapil czyli uzyl krzesla , nie wiem kim jestes i szczerze nawet nie mam zamiaru cie poznac po tym jakie glupoty wypisujesz .

--- Kuraa dodał 7 minut i 33 sekund później ---

Ciebie na*******ali cegłami w dzieciństwie, czy płacą ci za bycie kretynem? Z tego co wiem, zostałeś wypierdolony z Morgany jak dziwka z syfilisem przez szanującego się alfonsa, więc pojawia się moje pytanie - po jakiego chuja, szmatławcze, dziwko bez szkoły, prostytutko niedomyta piszesz tutaj?8o

@ Kura
Bez kitu, powiedz kto cie zrobił, a pójdę i cię pomszczę... Jesteś zerem i pierdolonym noobem, który jedyne co umie to włazić innym w dupę i skamlać o cokolwiek.
I powiem jedno - moje zainteresowanie pixelami, jest wprost proporcjonalne do sumy ilorazów inteligencji twojej i twoich el0 z10mkuFF z ab teamu :*

@ Axe Vice
na .de jest

Hmm ale czy znow musimy przypominac jak ty sie znalazles w gildi przynoszac suppiles na wojne i mowiac ze zrobiles wiecej niz nie jeden na tym swiecie? Zawsze ty sie szczyciles tym i zawsze ale to zawsze gadales na temat ze pixele sa dla debili mimo ze jestes jednym z tych ktorzy dzien bez tego wytrzymac nie moga . Co do tego kto mnie zrobil , umawialismy sie ze tego typu wrzutow nie bedzie wiec odpowiem tym samym . Ciekawe gdzie twoja matka byla jak zaczales grac w pixele ? I teraz juz wiem skad to ze mieszkasz z babcia . Wybrales pixele rozumiem :(

A o tym co piszesz apropo ziomkow ab to jestem pewny jednego ze ci ludzie akurat sa bardziej prawdziwi niz ty i te cale flow . Nie mowie o calej gildi bo jest paru ludzi ktorzy nie poswiecili sie dla gry jak pionek zwany wiszem . A no i napisales ze jestem nobem " przyznaje sie" bo nie uzywam tak regularnie bota jak ty

Gimli From Kazz
20-02-2010, 18:45
Prawda jest taka iż pierdzielicie bzdury na Flow, a tak naprawdę na morganie nie było jescze tak dobrze jak za ich czasów :) Mówie to grając, na morganie z przerwami, od praktycznie samego początku.

Yanne
20-02-2010, 23:50
Prawda jest taka iż pierdzielicie bzdury na Flow, a tak naprawdę na morganie nie było jescze tak dobrze jak za ich czasów :) Mówie to grając, na morganie z przerwami, od praktycznie samego początku.

skoro na morganie gra tylko flow to jak moze byc dobrze?

Serowel
21-02-2010, 01:46
Magro, troszkę sie mylisz, przed banem na kinie miałem tam okazje trochę pobotowac i powiem szczerze ze takiego porządku dawno nie widziałem. Na pewno nie jest to morgana sprzed roku.
Gdybyście tak jeszcze olafa wypierdolili to byłoby zacnie, oh nie jeden z Was żalił mi się na niego.
Śmieć zajmuje wszystko co najlepsze i jeszcze mu mało, nic dziwnego ze kenami z ziomkami go u*******a, trzeba by im tylko troszke pomoc :D
Najbardziej rozjebał mnie na vt kyry jak powiedział ze walczy caly czas w wojnie i ma prawo zajmować co chce, szkoda tylko ze "achilles" nie wie co to war mode :S
Dzisiaj jak zrobiliśmy sobie sneaka na niego a vdl ( jo, fail, jakiś kretyn dal loga na stacku xD ) to wpadly tylko chary którymi on botuje. Czyżby reszta flow miała na niego juz wyjebane?

Angelos, gz.
filmik 6 minut, wstęp jakieś 3:30 min mszy, w środku urywek czyszczenia dhq i 3 fragi z wojny, gdzie go pewnie nawet na charze nie było, zakończenie minuta. Jakbyś tak jeszcze troszkę tibii dodał to byłoby na 6+ !

Scrater
21-02-2010, 08:33
http://www.youtube.com/watch?v=qD3A2oSdrTw
Podajcie tytuł tej pierwsze piosenki ;)

Angelos
21-02-2010, 12:45
Magro, troszkę sie mylisz, przed banem na kinie miałem tam okazje trochę pobotowac i powiem szczerze ze takiego porządku dawno nie widziałem. Na pewno nie jest to morgana sprzed roku.
Gdybyście tak jeszcze olafa wypierdolili to byłoby zacnie, oh nie jeden z Was żalił mi się na niego.
Śmieć zajmuje wszystko co najlepsze i jeszcze mu mało, nic dziwnego ze kenami z ziomkami go u*******a, trzeba by im tylko troszke pomoc :D
Najbardziej rozjebał mnie na vt kyry jak powiedział ze walczy caly czas w wojnie i ma prawo zajmować co chce, szkoda tylko ze "achilles" nie wie co to war mode :S
Dzisiaj jak zrobiliśmy sobie sneaka na niego a vdl ( jo, fail, jakiś kretyn dal loga na stacku xD ) to wpadly tylko chary którymi on botuje. Czyżby reszta flow miała na niego juz wyjebane?

Angelos, gz.
filmik 6 minut, wstęp jakieś 3:30 min mszy, w środku urywek czyszczenia dhq i 3 fragi z wojny, gdzie go pewnie nawet na charze nie było, zakończenie minuta. Jakbyś tak jeszcze troszkę tibii dodał to byłoby na 6+ !

co do movie - chcialem przetestowac nowe napisy , nowe efekty dymu i takie pierdoly. Nie bede robil 1000000x movie o warze i tych samych fragach , bo to jest nudne tak ze chuj , wiec zrobilem o czyms , o czym jescze nie bylo. Ktos tam sie obsral koprem na tibia.com, ze lick dupy Victerona - kurwa a On daje mi cos za ten filmik ? bo nie wydaje mi sie... skoro robie go bezinteresownie , to znaczy , ze PO PROSTU GO LUBIE

pozatym wjebal Fiata - Uno w tibie ,a to juz cos ;p

@Zyga
zgadzam sie w 100% , nie rozumiem , dlaczego Flow daje smieciowi zarabiac flote na ich serwerze... ludzie , na tych miejscowkach mozecie robic zajebista kase , sprzedawac na allegro i kupic se cos zajebistego , albo zabrac dziewczyne gdzies... wkoncu to wy dawaliscie chary na wojne i to wasz server... ale zreszta co mnie to gowno obchodzi , nie wnikam w sprawy , ktore mnie nie dotycza ^^

Next Movie:
Pierdole juz movie o tibii i teraz robie prawdziwy trailer , chyba o 'The Day when earth stood'

Oczywiscie juz bez bledow typu 'there were .. kurwa ma byc THEY ... a chuj , nie chce mi sie poprawiac i renderowac od nowa...' albo literka przeskoczy z 'Brave human na braCe human...' tez nie poprawiam , wyjebane..

Gonzo
21-02-2010, 18:03
Angelos, umiesz robić filmy i robisz je bardzo dobrze, każdy Twój film wg. mnie jest na 10/10, ale doszlifuj swój angielski. Serio... Jak już robisz zajebiste filmy, to poproś kogokolwiek o korektę tekstu.

Przykładowo tylko opis z Twojego filmu o Victeronie:

Hello Guys ! Today I want to present (I want to present? Dziwna forma, poprawniej byłoby "I'd like to present you") You my new movie about Victeron Story (zdecyduj się, albo about Victeron albo about Victeron's story). I added a lot of advenced (advanced) effects , which I created in Adobe~.

I hope , You will enjoy and gimme 5 stars :X :P
Good Luck & See Ya in next movie ( As allways (always) ),
Vaoet

Nie licząc interpunkcji, czy np. spacji przed przecinkiem. Wiem wiem, czepiam się szczegółów. Ale warto doszlifować wszystko pod każdym względem.

Z filmu natomiast urzekło mnie wyrażenie "Togather Founded". Dobre. ;)

Jaz
21-02-2010, 20:55
Data dołączenia: 27 08 2003

HAHA tjocke na*******al w tibie jak mial 10 lat HAHAHA

Gimli From Kazz
21-02-2010, 21:00
no i co w tym złego ??
ja na*******am tyle samo co on, i zaczołem jak miałem 12 lat i wcale jakoś się strasznie z tym nie czuję...

Angelos
21-02-2010, 21:38
Ziomki , szczerze juz nie bede wam glowy zawracal moimi filmikami , bo wiem , ze ostantio troche przyspamowalem forum nimi , ale musze zareklamowac moj pierwszy trailer o rl filmie.

http://www.youtube.com/watch?v=FOjabT2ozwI - wiadomo , ze ma duzo bledow jeszcze i do tych profesionalnych nie ma porownania , ale to poczatek :)

5 gwiazdek plx no i subskrypcje

PS Tenshi i inni 'Anglicy':

w pierwsyzm zdaniu jest blad , litery przeskoczyly , nie chcialo mi ise poprawiac
w zdaniu cos tam people will... tez
i jeszcze w jednym jakims tam , w kazdym razie darujcie sobie juz poprawianie :)

to tyle , pozdro

Yoorek
21-02-2010, 22:32
Ogladalem ten fylmm juz jakis czas temu, nic z niego nie pamietam wiec widocznie jak dla mnie byl kiepski, noo moze oprocz aktorki :P

ale jak na pierwszy filmik o innej tematyce niz tibija moze byc :D

Endrju88
21-02-2010, 22:33
Szkoda tylko ze robiony z jakiegos kiepskiego cama, jak już ściagasz filmy to chociaż niech będą w hd, szkoda łącza na inne gówna.

Kakej92
22-02-2010, 00:14
Ty Andrzej się nie wypowiadaj, bo nie przyjechałeś do Nas tydzień temu -.-

meravi
22-02-2010, 09:15

Z fartem
Angelos

"HE GOD OF POWERS Of: EARTH, WATER, FIRE, WINTER"
czyli w lato juz nie jest taki zajebisty?

Elooo
22-02-2010, 11:53
skoro na morganie gra tylko flow to jak moze byc dobrze?

Czytanie ze zrozumieniem raczej nie nalezy do twoich mocnych stron

Baus
22-02-2010, 14:55
"HE GOD OF POWERS Of: EARTH, WATER, FIRE, WINTER"
czyli w lato juz nie jest taki zajebisty?

Czy on wypisal pory roku czy żywioły, wiec nie wiem co ma lato do tego

Gustaw_konrad
22-02-2010, 15:40

winter to zima (pora roku) xd

Antonioo
22-02-2010, 15:59
Szymku nie chcę na Ciebie najeżdzać ani też nie chcę lizać dupy Michałowi aka Meraviglioso, ale nie wdawaj się z nim w kłótnie, bo on Cię zje dwoma postami. Może nigdy tego na forum publicznym <chodzi mi o ventrilo> nie pokazywał tego, ale jest w chuj ogarnięty :P

@Angelos
No szczerze mówiąc spodziewałem się po filmiku czegoś lepszego. Powstawiałeś tam teksty które mijają się z prawdą w większości przypadków. Mówię tutaj o filmiku przedstawiającym historię Flow. Mogłeś zapytać kogoś, np mnie o pare rzeczy <mnie z tego względu, że jestem w tej gildii od początku> powiedział bym Ci jak to się zaczynało i jak było. Myślałem, że każdy part będzie dotyczył jednej wojny, bo jak wiadomo były trzy. W pierwszej wojnie zrobiliśmy może 5 sneak'ów a Ty napisałeś, że zrobiliśmy ich mnóstwo.

Tyle z mojej strony, gdyby nie to, że mijałeś się z prawdą ocenił bym to 10/10

Gonzo
22-02-2010, 19:39
Data dołączenia: 27 08 2003

HAHA tjocke na*******al w tibie jak mial 10 lat HAHAHA

Tjocke na*******ał w Tibię jak jej jeszcze nie było, ot co.

Jaz
22-02-2010, 20:47
Tjocke na*******ał w Tibię jak jej jeszcze nie było, ot co.

Aaa to dlatego banow nie dostaje na moje chary. Tjocke pracuje dla cipsoftu i mnie lubi :d

no moze oprocz tego ze moj wujek jest gmem

Baus
22-02-2010, 21:14
Szymku nie chcę na Ciebie najeżdzać ani też nie chcę lizać dupy Michałowi aka Meraviglioso, ale nie wdawaj się z nim w kłótnie, bo on Cię zje dwoma postami. Może nigdy tego na forum publicznym <chodzi mi o ventrilo> nie pokazywał tego, ale jest w chuj ogarnięty :P

@Angelos
No szczerze mówiąc spodziewałem się po filmiku czegoś lepszego. Powstawiałeś tam teksty które mijają się z prawdą w większości przypadków. Mówię tutaj o filmiku przedstawiającym historię Flow. Mogłeś zapytać kogoś, np mnie o pare rzeczy <mnie z tego względu, że jestem w tej gildii od początku> powiedział bym Ci jak to się zaczynało i jak było. Myślałem, że każdy part będzie dotyczył jednej wojny, bo jak wiadomo były trzy. W pierwszej wojnie zrobiliśmy może 5 sneak'ów a Ty napisałeś, że zrobiliśmy ich mnóstwo.

Tyle z mojej strony, gdyby nie to, że mijałeś się z prawdą ocenił bym to 10/10

Pewnie masz racje, ale jakos nie rusza mnie to gdy ktos pojedzie mi na forum

Serowel
22-02-2010, 23:31
http://www.youtube.com/watch?v=ojkUXKrtNjk

jezeli chodzi o to, zajebiście by bylo gdyby nie te "pziuu" "wziuu" i inne takie w*****ające odgłosy przy zgonie w pierwszej połowie filmu

Angelos
23-02-2010, 00:34
http://www.youtube.com/watch?v=ojkUXKrtNjk

jezeli chodzi o to, zajebiście by bylo gdyby nie te "pziuu" "wziuu" i inne takie w*****ające odgłosy przy zgonie w pierwszej połowie filmu

heh , ciesze sie , ze podobaja sie wam filmiki , w ktore wkladam naprawde duzo pracy.

teraz w sumie nie zaluje , ze przez 2-3 miesiace do 5 rano nad sony vegasem siedzialem:P tym bardzije, ze z tym pewnie bd kierowal przyszlosc.

Te filmiki to nic, od miesiaca zaczolem bardzo staranie uczyc sie Adobe After Effectu (od miecha dzien/noc do 4-5 rano testuje rozne efekty :P), a te filmiki (Victeron , Trailer o Magra Ots) to byly probki. Takze od 2 tygodni~ robie filmik o Kyra Warze. Jutro z rana umieszcze trailer , nad ktorym 'Postaralem sie bardzo'. No a gdzies pod koniec Marca wyjdzie full film.
Mysle, ze czegos takiego jeszcze nigdzie na youtubie nie zobaczyliscie...

PS: Antek i reszta ziomkow:
dzieki wam wielkie , ze staracie sie w przeciwienstwie do innych oceniac moje filmiki tak , jak sie wam podobaja , a nie ze wzgledu 'pamietam tego maga , wjebal mi sie na respa , to go zjade na forum'. Kazde wasze poprawki typu: napisy , wiecej/mniej tekstow/jakosc tekstow/inna muzyka za kazdym razem analizuje i w nastepnym filmiku staram sie poprawic. Takze wielkie dzieki za szczere komentarze, bo pomagaja mi w tworzeniu. Mimo , ze mielismy troche problemow ( Xaaro , dp Carlin :P ) to jestescie mi jak rodzina. Takze dzieks:)

Jaz
23-02-2010, 01:19
Darmowe korekty co do j. angielskiego

<------- PM

Angelos
23-02-2010, 07:53
Nie rob ze mnie debila Jaz:p nie mam problemow co do czasow etc , jedyne problemy jakie mam od zawsze to koncowki typu 'the , a , an' itd , albo 'in , on , at...'

to sa drobne pierdolki , no ale glupio wyglada jak ktos pisze np. 'in morgana lands' , wiec staram sie to nadrabiac:p

http://www.youtube.com/watch?v=m29E-H-L3AY - link do trailera , 5 stars i subskrypcje dajcie jak sie spodoba:)

pozdro

xBardolekx
23-02-2010, 10:48
No no, widać, że się rozwijasz :] najlepsza akcja z tym palkiem 240 na goromie, szacun

meravi
23-02-2010, 12:00

malysz to jest żywiol dopiero...
2 srebra w winter zdobyl...

Endrju88
23-02-2010, 17:55
Angelos, filmiki robisz super, ale ten angielski :/ Naprawde popros kogos żeby Ci napisał te teksty. Jacuś zna angielski bardzo dobrze, ja też tam troche znam. Wystarczy poprosic i podeslac tekst do poprawki :P

Gonzo
23-02-2010, 18:19
Nie rob ze mnie debila Jaz:p nie mam problemow co do czasow etc , jedyne problemy jakie mam od zawsze to koncowki typu 'the , a , an' itd , albo 'in , on , at...'

Oczywiście, że masz problemy. I to spore, jak na osobę z takim ego.

Przykładowo "togather founded". Dwa słowa, dwa błędy, w tym jeden w związku z formą czasu przeszłego. Raz - together. Dwa - found (forma przeszła od czasownika find, przy formach czasowników nieregularnych nie dodajemy końcówki -ed).

Gimli From Kazz
23-02-2010, 20:14
Cóż, moim zdaniem angielski w dzisiejszym świecie nie musi być super dokładny, pozbawiony błędów gramatycznych, czy przedewszystkim super gramatycznie napisany. Ważne żeby był komunikatywny. Oczywiście jakieś rażące w oczy literówki nie powinny mieć miejca w takich filmach, ale zauważcie, że w profesionalnych filmach, trailerach gramatyka nie ma takiego znaczenia, liczy się aby tekst był łatwy, zrozumiały, dla przeciętnego odbiorcy, który pewnie nie ma certyfikatów z tego języka.

Twoje filmy ? robią na mnie bardzo pozytywne wrażenie

Serowel
23-02-2010, 20:36

to sa drobne pierdolki , no ale glupio wyglada jak ktos pisze np. 'in morgana lands' , wiec staram sie to nadrabiac:p

http://www.youtube.com/watch?v=m29E-H-L3AY - link do trailera , 5 stars i subskrypcje dajcie jak sie spodoba:)

pozdro

Dobrze jest, tylko jak robisz filmik o Kyra War to nie przeciagaj zbytnio akcji, daj tylko te dobre, dynamiczne fragi, tak by to sie przyjemnie ogladalo i bedzie zajebiscie. Tutaj masz duzo materialow bo wlasciwie codziennie pada srednio po 5-30 osob z jednej i drugiej strony ;p

AxeVice
23-02-2010, 22:11
no teraz to te 30 bd spadac od bravehearts bo bsp ppl za duzo jest...:F

Angelos
23-02-2010, 22:26
[QUOTE=Gonzo;2735991]Oczywiście, że masz problemy. I to spore, jak na osobę z takim ego.

- z takim ego ? :) wywyzszam sie ? tak jak powiedzialem , zdarzaja mi sie bledy , jednak widzisz - bledy gramatyczne tego typu nie przeszkodzily mi w napisaniu matury rozszerzonej na dosc wysoki wynik. I tak przy okazji , to jestem dyslektykiem.

Zobaczymy , jak tobie pojdzie , bo z tego co wiem , to jeszcze nie pisales :)
wogule to Tjocke (bo to Ty , z tego co pamietam) jak gadalismy na vt z jamonami i innymi spainami , to jedyny masslog jaki poprowadziles zostal stlumiony w 4 i pol minuty , od flow nikt nie padl , od nas chyba 6 osob :) bo nie potrafiles szybko dac przekazu. No i dostales lekki opierdol od Salera , to tak na boku..
czasami lepiej jest poslugiwac sie biegle jezykiem , niz znac 'koncoweczki' i gadac z predkoscia ' JA , CHCIALEM , POWIEDZIEC '..

to tyle odemnie co do angielskiego :)

@Whisperwind
dokladnie , co Gimli napisal - nie zwracam uwagi glownie na poprawnosc slowek itd. Staram sie , zeby czasy sie zgadzaly i przekaz byl latwy.
no nie da sie w 6 roznych sposobach napisac 'This Year' , bo ten jeden jest najlatwiejszy i najbardziej komunikatywny. Tak samo jak nie uzywam koncowek 'Since , For , An , A , The' poprawnie i nie patrze na zasady typu ' the nie moze wystepowac w liczbie mnogiej' bo jak mysle nad konstrukcja filmu, to takie cos wypada zupelnie z glowy.
No ale dzieki za rade , bo w przeciwienstwie do 'Boskiego amorozo z gory' chodzi Ci o przekazanie czegos na przyszlosc , a nie wywyzszenie sie w stylu 'tu taki i siaki blad , ja bym tego tak nie napisal'

Endrju88
23-02-2010, 23:04
Do usług, wiesz gdzie mnie znaleźć :P

xBardolekx
23-02-2010, 23:09
i nie patrze na zasady typu ' the nie moze wystepowac w liczbie mnogiej'

to i ja coś powiem na przyszłość ;) 'the' właśnie używa się w liczbie mnogiej ;) chociaż nie tylko, ale i tak podważa to Twoje stwierdzenie, że się nie używa

Gonzo
24-02-2010, 02:16
- z takim ego ? :) wywyzszam sie ? tak jak powiedzialem , zdarzaja mi sie bledy , jednak widzisz - bledy gramatyczne tego typu nie przeszkodzily mi w napisaniu matury rozszerzonej na dosc wysoki wynik. I tak przy okazji , to jestem dyslektykiem.

Ciągle o tej maturze mówisz... Pamiętaj, to nijak ma się do umiejętności w komunikowaniu.

Zobaczymy , jak tobie pojdzie , bo z tego co wiem , to jeszcze nie pisales :)

Wystarczy to, że urodziłem się w Anglii i od urodzenia mówię w tym języku. Już Ci to mówiłem kilka razy jak na Ventrilo sprzeczałeś się ze mną o język angielski w trakcie tworzenia "Rebellion Movie Trailer". Chyba? Nie no jasne, polska matura wyznacznikiem wszystkich umiejętności w każdej dziedzinie życia.

wogule to Tjocke (bo to Ty , z tego co pamietam) jak gadalismy na vt z jamonami i innymi spainami , to jedyny masslog jaki poprowadziles zostal stlumiony w 4 i pol minuty , od flow nikt nie padl , od nas chyba 6 osob :) bo nie potrafiles szybko dac przekazu. No i dostales lekki opierdol od Salera , to tak na boku..
czasami lepiej jest poslugiwac sie biegle jezykiem , niz znac 'koncoweczki' i gadac z predkoscia ' JA , CHCIALEM , POWIEDZIEC '..

Hahah, pamiętam. I to nie były 4 i pół minuty, tylko jakoś półtorej, bo Flow miało massloga gotowego. No i nie pamiętam, by Hiszpanie tam byli...? Przynajmniej cały czas po polsku mówiłem. NO I PRAWIE TIASTES PADŁ, AAAA! PO RAZ DRUGI NO I - ZALOGOWAŁO 8 OSÓB, PADŁO 6 OSÓB (w tym ja), A NA KANALE BYŁO NAS DWUDZIESTU, AAAA! ;)

to tyle odemnie co do angielskiego :)

I całe szczęście. Nie spinaj się, bo wiesz, że nie mam nic przeciwko Tobie. Robisz dobre filmy, które musisz dopracować pod względem treści, i tyle. Zamiast sprzeczać się z każdym dookoła o to, po prostu zrób to. Bo to nie chodzi o to, żeby jakiś-tam-przekaz-był-zrozumiały. Nie ma być zrozumiały, ma być perfekcyjny. No, chyba, że "zrozumiały" Cię zadowala... Ale na tyle Cię znam, że wiem, żeś dosyć ambitny.

W sumie nie moja sprawa, co miałem do powiedzenia to już powiedziałem.

Angelos
24-02-2010, 09:17
Co do twoich wypowiedzi mozna by sie bardzo rozpisac , ale mysle , ze zadowole sie po prostu wypowiedza Boguslawa Lindy:

PIERDOL SIE

btw. co do matury:
Na maturze sprawdzaja komunikatywnosc glownie. Owszem , chodzi takze o spojnie i poprawnosc gramatyczna , ale Ty masz 'jak Oni to mowia' umiec dogadac sie po Angielsku , a nie pisac poematy.
Wiec urodziles sie w Angli ? masz fart , ale dalej szybko nie umiesz mowic.

@Bardoleks
no wlasnie o tym mowie , nie pamietam dokladnie juz , czy 'a , an' sie nie daje do mnogiej , czy do 'the'. Pozatym juz nie chodze do szkoly i nie powtarzam jezykow , a dyslekcja ma to do siebie , ze z trudem zapamietujesz i szybko zapominasz. Ale dogadac sie umiem bez wiekszego problemu , wiec to mi wystarcza

Kakej92
24-02-2010, 10:42
@Angelos: hahahahhahahaahahahahahhahahahahahahhahahahhahahaa hahahahahhahahahahahahhahahahhahahaahahahahahhahah ahahahahhahahahhahahaahahahahahhahahahahahahhahaha hhahahaahahahahahhahahahahahahhahahahhahahaahahaha hahhahahahahahahhahahahhahahaahahahahahhahahahahah ahhahahahhahahaahahahahahhahahahahahahhahahahhahah aahahahahahhahahahahahahhahahahhahahaahahahahahhah ahahahahahhahahahhahahaahahahahahhahahahahahahhaha hahhahahaahahahahahhahahahahahahhahahahhahahaahaha hahahhahahahahahahhahahahhahahaahahahahahhahahahah ahahhahahahhahahaahahahahahhahahahahahahhahahahhah ahaahahahahahhahahahahahahhahahahhahahaahahahahahh ahahahahahahhahahahhahahaahahahahahhahahahahahah

Tyle w tym temacie.

J.Rabbit
24-02-2010, 10:46
Ehh Angelos napisz powieść na temat swojego życia. Zapewne zyska miano bestsellera, ale skończ już użalanie się nad sobą na tym forum. Założę się, że połowa osób czytających Twoje posty skarży się na bóle głowy.

@Meruś: Weź zrób tutaj porządek z tym Angelosem bo śmiech xD. Tak wiem zdradziłem.

Gonzo
24-02-2010, 11:19
Co do twoich wypowiedzi mozna by sie bardzo rozpisac , ale mysle , ze zadowole sie po prostu wypowiedza Boguslawa Lindy:

PIERDOL SIE

Okej, ja będę pierdolił siebie. Będę. A Ciebie już pierdoli każdy, po kolei. To taka metafora.

btw. co do matury:
Na maturze sprawdzaja komunikatywnosc glownie. Owszem , chodzi takze o spojnie i poprawnosc gramatyczna , ale Ty masz 'jak Oni to mowia' umiec dogadac sie po Angielsku , a nie pisac poematy.

Nie wypowiem się, bo nie jestem egzaminatorem maturalnym i się na tym nie znam.

Wiec urodziles sie w Angli ? masz fart , ale dalej szybko nie umiesz mowic.

Okej, bo dużo czasu spędziliśmy razem na Ventrilo (no przecież jak Cię Lesiu czy ktoś tam wyjebał z VT to siedziałeś tam non-toper), i wiesz o mnie wszystko. :D To mi przypomina taką kłótnie przedszkolaka, kiedyś tak właśnie sześcioletniego siostrzeńca wkurzałem. I on odpowiadał na to - "TO MASZ FARTA, ALE COŚ TAM COŚ TAM".

Teraz połączę dwa posty nade mną:

hahahahhahahaahahahahahhahahahahahahhahahahhahahaa hahahahahhahahahahahahhahahahhahahaahahahahahhahah ahahahahhahahahhahahaahahahahahhahahahahahahhahaha hhahahaahahahahahhahahahahahahhahahahhahahaahahaha hahhahahahahahahhahahahhahahaahahahahahhahahahahah ahhahahahhahahaahahahahahhahahahahahahhahahahhahah aahahahahahhahahahahahahhahahahhahahaahahahahahhah ahahahahahhahahahhahahaahahahahahhahahahahahahhaha hahhahahaahahahahahhahahahahahahhahahahhahahaahaha hahahhahahahahahahhahahahhahahaahahahahahhahahahah ahahhahahahhahahaahahahahahhahahahahahahhahahahhah ahaahahahahahhahahahahahahhahahahhahahaahahahahahh ahahahahahahhahahahhahahaahahahahahhahahahahahah

i

skończ już użalanie się nad sobą na tym forum

Żegnam.

btw. Wreszcie jakaś porządna napinka!

Angelos
24-02-2010, 15:25
Roberto , co sadzisz o tym , zebym opowiedzial Ci , jak upierdolilem twojego rl'a pod Carlin Dp ? :p (jak niby byl hackniety:) , btw. dobra brednia) , a potem mi wkrecal , ze zajebalem soul stona ? :)

J.Rabbit
24-02-2010, 15:55
Roberto , co sadzisz o tym , zebym opowiedzial Ci , jak upierdolilem twojego rl'a pod Carlin Dp ? :p (jak niby byl hackniety:) , btw. dobra brednia) , a potem mi wkrecal , ze zajebalem soul stona ? :)

Cool story synek! Opowiedz o tym rodzicom przy wigilii...

Jaz
24-02-2010, 17:08

????? on o niebie, ty o chlebie 0o

Angelos
24-02-2010, 22:41
Cool story synek! Opowiedz o tym rodzicom przy wigilii...

dobra , nie chce znowu zaczynac wojny poprzez wyzywanie sie na forum , bo to bez sensu. Sorry Roberto.

Leslaw
24-02-2010, 22:56
chill ludzie : ) chcecie się wyładować to KYRA WELCOME !

Elooo
25-02-2010, 15:29
chill ludzie : ) chcecie się wyładować to KYRA WELCOME !

juz nie zgrywaj takiego pro gracza malo banow dostales?

Jaz
25-02-2010, 22:04
juz nie zgrywaj takiego pro gracza malo banow dostales?

a ty nonamie miales kiedys skulla?

Antonioo
25-02-2010, 23:25
Ej kurwa jednoreki wez skoncz pierdolic smuty, bo to fajne nie jest. Ciagle gadasz KYRA KYRA KURWA KYRA to chodz tu sie poorać jak nie to s*******aj.
Lubie Cie ale to co Ty zacząłeś pierdolić jak do żydów poszedłeś to przechodzi wszystko

Leslaw
26-02-2010, 00:01
po co mam iść na nudną morganę, jak kyra to jest konkret server na którym chodzi tylko o walkę, a to że lubisz rpg, gl ; ) a że zacząłem gadać na was, to tylko i wyłącznie zasługa tych ludzi, którzy mieli iść za mną nawet w ognień, aby rozjebać flow, więc chill mały : )

meravi
26-02-2010, 09:28
antus nie przeklinaj!!!!!

@zyd- nie masz isc na morgane, masz isc z morgany,
jak gowno na bucie... niby cie sprzatnelismy a ciagle smierdzisz
w sumie sie zgadza zyd tylko w ogien moze isc

Tymmon
26-02-2010, 09:29
W OGIEŃ ABY ROZJEBAĆ FLOW.

Lubię to!
Klik.

Elooo
26-02-2010, 10:16
a ty nonamie miales kiedys skulla?

Z pewnoscia duzo wiecej razy niz ty

--- Elooo dodał 4 minut i 28 sekund później ---

po co mam iść na nudną morganę, jak kyra to jest konkret server na którym chodzi tylko o walkę, a to że lubisz rpg, gl ; ) a że zacząłem gadać na was, to tylko i wyłącznie zasługa tych ludzi, którzy mieli iść za mną nawet w ognień, aby rozjebać flow, więc chill mały : )

A nie poszli?xDDDDDDD i tak apropo mistrzu grajac knightem na ktorym masz zreszta bana za bota nie jest wielka umiejetnosc chociaz ty tak pewnie myslisz a i jeszcze jedno z czasow kiedy ty grales tutaj swoim pro elo druidem pokazales strasznego skila padaja jak szmata wiec ja bym tu antkowi nie wjezdzal po tym jak pokazal skila przynajmniej 10x wiekszego niz ty masz na 130 palku jak to sie mowi POZDRO I POCWICZ KYRAAAAAAAAAA

Angelos
26-02-2010, 13:43
W OGIEŃ ABY ROZJEBAĆ FLOW.

Lubię to!
Klik.

panie burski , chce byc free ;d moge tu signed dac , czy na tibia.com ? no i gdzie wyslac kase ? ;d

Jaz
26-02-2010, 14:31
[...]to chodz tu sie poorać[...]

sorry, ale gdzie? na morganie max o co sie oraja to o spawny. wyzwiskami.

btw sprzedam 200ms na kyrze + 3kk - 1200zl :P

@eloo
czemu sie nie ujawnisz, cipko? macie server to czego sie bac? przeciez ode mnie wpierdol nie dostaniesz?

Kuraa
26-02-2010, 14:32
Słyszałem ostatnio taki temat ze pan victeron potrzebuje szybszego respa i pragnie zrobic takc zeby na morganie bylo kolo 700 osob ;] czy nie myle sie?

Elooo
26-02-2010, 19:03
sorry, ale gdzie? na morganie max o co sie oraja to o spawny. wyzwiskami.

btw sprzedam 200ms na kyrze + 3kk - 1200zl :P

@eloo
czemu sie nie ujawnisz, cipko? macie server to czego sie bac? przeciez ode mnie wpierdol nie dostaniesz?

Cipka to mialem miec na imie ale starzy w ostatniej chwili pomysleli zeby cie bardziej niekarac i powiedz mi kogo mam sie bac jak tu nie gram a tak btw Thumedan sie znudzil po wyplaceniu sie?:)

Jaz
26-02-2010, 20:31
Ta, jak kazda inna postac ktora gralem po 2-3 tygodniach expienia.

/jak zwykle odwracasz kota ogonem. pozostaje jedynie miec nadzieje ze w koncu sie dowiem jakim charem grasz :)))))

Leslaw
26-02-2010, 22:07
szkoda gadki jaco

viov
27-02-2010, 09:36
Cipka to mialem miec na imie ale starzy w ostatniej chwili pomysleli zeby cie bardziej niekarac i powiedz mi kogo mam sie bac jak tu nie gram a tak btw Thumedan sie znudzil po wyplaceniu sie?:)

Ty kurwa znowu tutaj ? Powtórzę swój post sprzed kilku stron...

__________________________________________________ __

Jemu nie ale Laviowi juz tak :confused:

Gościu, każdy tu reprezentuje coś pozytywnego. Każdy, poza tobą. Nie wiem, ale chyba za bardzo wziąłeś sobie do serca filozofię Rycha i jego reprezentowaniu biedy, ale ty to jednak robisz. Jeżeli masz chociaż odrobinę honoru i odwagi cywilnej, to chciałbym poznać Twój nick na morganie. I proszę, abyś oszczędził wykrętów w stylu "znają go tylko Ci, którzy na to zasługują". Oto Twoja chwila prawdy. Pokaż przynajmniej raz coś pozytywnego.

http://img502.imageshack.us/img502/3627/cwaniak.png

Przyjmujesz to wyzwanie, czy wypi3rdalasz stąd szpagatami ?

Czekam z niecierpliwością

--- viov dodał 3 minut i 8 sekund później ---

Aha Elooo, chcialbym tez dodac ze jestes dla mnie kurwa zerem

Tenszinkan
27-02-2010, 10:53
Słyszałem ostatnio taki temat ze pan victeron potrzebuje szybszego respa i pragnie zrobic takc zeby na morganie bylo kolo 700 osob ;] czy nie myle sie?

Nie to na pewno plotki no bo ktory 350 ms chcialby miec coraz wiecej ludzi online na serverze ?

Elooo
27-02-2010, 12:11
Ty kurwa znowu tutaj ? Powtórzę swój post sprzed kilku stron...

__________________________________________________ __

Gościu, każdy tu reprezentuje coś pozytywnego. Każdy, poza tobą. Nie wiem, ale chyba za bardzo wziąłeś sobie do serca filozofię Rycha i jego reprezentowaniu biedy, ale ty to jednak robisz. Jeżeli masz chociaż odrobinę honoru i odwagi cywilnej, to chciałbym poznać Twój nick na morganie. I proszę, abyś oszczędził wykrętów w stylu "znają go tylko Ci, którzy na to zasługują". Oto Twoja chwila prawdy. Pokaż przynajmniej raz coś pozytywnego.

http://img502.imageshack.us/img502/3627/cwaniak.png

Przyjmujesz to wyzwanie, czy wypi3rdalasz stąd szpagatami ?

Czekam z niecierpliwością

--- viov dodał 3 minut i 8 sekund później ---

Aha Elooo, chcialbym tez dodac ze jestes dla mnie kurwa zerem

Radzio sloneczko ty moje jak to sie mowi jestes z rodzaju najslabsze psy najglosniej szczekaja:) pewnie w rl tez jestes takim kozakiem jak na forum patrzac po tym zdjeciu w super furze wez wyjdz i nie trzaskaj drzwiami plx i cieszy mnie to ze masz inne zycie poza tibia DEMOTYWATORY pozdrawiam:)

viov
27-02-2010, 13:54
Radzio sloneczko ty moje jak to sie mowi jestes z rodzaju najslabsze psy najglosniej szczekaja:) pewnie w rl tez jestes takim kozakiem jak na forum patrzac po tym zdjeciu w super furze wez wyjdz i nie trzaskaj drzwiami plx i cieszy mnie to ze masz inne zycie poza tibia DEMOTYWATORY pozdrawiam:)

DAWAJ KURWA NICK PAZIU ALBO WY*******AJ PROSTA SPRAWA

Elooo
27-02-2010, 15:32
DAWAJ KURWA NICK PAZIU ALBO WY*******AJ PROSTA SPRAWA
Radzio co ty taki nerwowy sie zrobiles moze jakas terapia ci potrzebna? a paziu mozesz mowic do swojego starego chlopcze

Angelos
27-02-2010, 16:46
Cipka to mialem miec na imie

... ale nazwali Cie 'pizda' , yop ? :)

Elooo
27-02-2010, 18:06

ta dokladnie a ty sprzedales juz wszytkich kolegow ze szukasz nowych?:)

Leslaw
27-02-2010, 18:09
eloooooooooooo ! stul pi*de, nikt Cię nie lubi lapsie

Angelos
27-02-2010, 19:19
ta dokladnie a ty sprzedales juz wszytkich kolegow ze szukasz nowych?:)

omg... juz po twoich tekstach widac jak zyjesz

wychodzisz na osiedle , dostajesz po ryju i skladasz sie jak scyzoryk wiec postanawiasz wrocic do domu i 'nie kolegowac' sie wiecej ze znajomymi.
Upokorzony zalaczasz komputer , bo do lekcji nie podejdziesz , bo jestes 'za dumny na to' zeby sie uczyc, siadasz przed kompem , wlaczasz tibie oraz fora z nia zwiazane i leczysz swoje kompleksy...

zal mi Cie i spluwam na Ciebie

Ignored mode - On / Off

Canabis
27-02-2010, 21:44
Mega dobry ten zwiastun Kyry. ;)

na angielskim sam sie nie znam, ale efekty 100%

Argen
27-02-2010, 22:32
@Elooo

Chuj mnie w sumie obchodzi o co się sracie wszyscy, ale czytam tak ten temat i powiem ci, że żałosny jesteś - podaj nick a nie kozaczysz anonim haha : d peace & love

Kuraa
28-02-2010, 13:29
omg... juz po twoich tekstach widac jak zyjesz

wychodzisz na osiedle , dostajesz po ryju i skladasz sie jak scyzoryk wiec postanawiasz wrocic do domu i 'nie kolegowac' sie wiecej ze znajomymi.
Upokorzony zalaczasz komputer , bo do lekcji nie podejdziesz , bo jestes 'za dumny na to' zeby sie uczyc, siadasz przed kompem , wlaczasz tibie oraz fora z nia zwiazane i leczysz swoje kompleksy...

zal mi Cie i spluwam na Ciebie

Ignored mode - On / Off

Heh co to wogole jest to Eloo bo gosciu ma kompleks Tibijski i nie wie jak sie wyzyc to wchodzi na tibia.pl podbudowujac sie slabym wrzutem . Chlopie to nie you can dance czy rozmowy w toku ze wlazisz i mowisz o swoich problemach i marzeniach wez wogole ogarnij czachomozg i jak zmadrzejesz napisz cos normalnego a nie ...

A co do anonimowoci to nie zdziwie sie jak to jest jakis Pan z Neutralnej gildi ktory wlasnie ma kompleks ze nie moze byc fajny i byc we flow . (nie mowie tu o fajnosci gildi tylko o podbudowaniu emocjonalnym tego Eloo)

Antonioo
28-02-2010, 14:20
A ja obstawiam, że to ktoś od nas z venta i nawet wydaje mi się, że jest we flow :)

Kuraa
28-02-2010, 14:49
W sumie Antku to jest bardzo prawdopodobne . Flow slynie z takich smiesznych histroii ;p Ale elo gdyby mial jaja to by sie ujawnil a nie kozaczyl pod przykrywka tak kazdy pajac potrafi , ale teraz po tym jak od ponad roku jak ukrywa sie i napina dla mnie jest nikim . Jestes naprawde obsrancem i trzesiesz dupa ( bez urazy tutaj do Dupeczki :])

Kakej92
28-02-2010, 18:13
Zasrańcem frajerem obsrańcem*

J.Rabbit
28-02-2010, 18:44
My vote goes to Druid Carlos! :D Zawsze lubił się w*******ac jak żaba w pomidory.

xBardolekx
28-02-2010, 19:19
przecież to mata matoły..:flaga_pl:

Canabis
28-02-2010, 21:29
Mata downie wydupcaj! :D

Tenszinkan
01-03-2010, 13:06
Les xardas, jezeli to czytasz wiedz, ze zostalo ci 8h zycia.

ALTERNATYWA \/

http://img20.imageshack.us/img20/9088/meksyk.png

Canabis
01-03-2010, 13:16
:cup: hahahahahha !!! XD

AxeVice
01-03-2010, 14:47
victeron hacked :D?

Elesar Inferno
01-03-2010, 14:58

ALTERNATYWA \/

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Bez kitu Tomek troche mi bedzie ciebie szkoda bo wciaz pamietam "te czasy" i pisze to bez zadnej ironii czy podtekstu.

Jaz
01-03-2010, 15:51

ALTERNATYWA \/

HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAH

a wczoraj o tym gadalismy na vencie XDDDDD

Leslaw
01-03-2010, 15:54
jeszcze 5 XD

Elesar Inferno
01-03-2010, 19:15
Araeth pewnie do tej pory rozkminiasz jak mogles ciagle padac na frostach? Otoz twoj zajebisty skrypt stawal w miejscu jak cie tylko ktos dotknal i na twoje nieszczescie mam problemy z zasypianiem HUE HUE HUE

Leslaw
01-03-2010, 20:59
http://www.speedyshare.com/files/21209052/ss.JPG

WTF XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Angelos
01-03-2010, 23:07

ojjjjj... i po co dawales ten link Tomek ? :(
teraz bedą węszyć , a polubilem ich vento i rozwazania o aurerze i dawnych wojnach ;d

nawet jakis debil wrzucil pasy do vt furory , to tez pare nagran sie wylapalo ;d

Pinio777
02-03-2010, 00:23
I co Lesiu żyje czy w plastikowym worku na dnie Wisły ?

Canabis
02-03-2010, 00:37
Macie sie czym jarac woow. Nasze vt to kurwa tajne niczym pentagon :D :D

Tenszinkan
02-03-2010, 07:12
teraz bedą węszyć , a polubilem ich vento i rozwazania o aurerze i dawnych wojnach ;d

nawet jakis debil wrzucil pasy do vt furory , to tez pare nagran sie wylapalo ;d

EJDŻ TU DE AR - HAXIOR !!

Tymmon
02-03-2010, 10:31
łałałiła, ktoś zdobył naszego venta? Niesłychane!

Gratuluję!

Serowel
02-03-2010, 11:22

I chuj, masz dalej wbite na ich vt to nie marudź xd

Arcano, na arenie to spokojnie mozesz upierdolic i 250 rp, wystarczy ze go przyblokujesz, lurniesz z kims 8 frostow, poleczysz je chwile i nara xd
Faktycznie bot mi sie zwieszał raz na jakiś czas jak miał wracał refillować, a ty mu pewnie w tym tylko pomogłeś ;d Pare razy to ja kicka neta miałem.

Lesiu, golden helmet mi sprzedajesz 13-03, pamietaj :)
No chyba ze faktycznie w tej Wiśle wylądujesz, to jak coś to passy mi wyślij

Elesar Inferno
02-03-2010, 14:54
Pare razy ci sie zwieszał? haha jak liczyłem to zajebałem cie łącznie chyba 5 razy i bez kitu robic skrypt ze kiedy cie ktos bije wylacza cave bota i targeting afk botujac w nocy trzeba miec najebane konkretnie haha chociaz mogles sie pofatygowac i krecic filmiki, ja tak robie za kazdym razem kiedy afk botuje i juz sie paru pseudo lurerów ukrócilo :P Co do venta hahaha japierdole polowa morgany ma/miała tam wbite wiec bez kitu jestes zajebisty.

A jeszcze co do zabicia 250 RP zanim rozkminilem jakiego hujowego masz skrypta probowalem lurowac na ciebie w pizdu tego raz prawie sie wyjebalem i uwierz taki pallek zabija te frosty szybciej niz zdarza mu cokolwiek zrobic wiec nie mam pojecia jak chcialbys ubic 250 rp skoro ubicie 170 graniczy z cudem.

viov
02-03-2010, 14:56
Jako anonimowy użytkownik wysłałem Szymonowi adres do Tomka. Mam nadzieję, że zmusi go, aby oddał mu wszystkie itemy.

--- viov dodał 0 minut i 33 sekund później ---

Ups kurwa nie to konto XDDDD

Angelos
02-03-2010, 14:57

"N" [ED] Angelos (Lesiu pamietaj , trzymaj garde !) xdddd

Elesar Inferno
02-03-2010, 15:41
nawet garda nie ochroni cie przed kopem wpierdol

Antonioo
02-03-2010, 17:31
Andżelos a powiedz kto nie ma ? haha :D Wbic na naszego venta to żaden kurwa problem w tych czasach :)

Kakej92
02-03-2010, 17:45
Andżelos a powiedz kto nie ma ? haha :D Wbic na naszego venta to żaden kurwa problem w tych czasach :)

Ja nie mam!!!!!

Canabis
02-03-2010, 18:00
A jeszcze co do zabicia 250 RP zanim rozkminilem jakiego hujowego masz skrypta probowalem lurowac na ciebie w pizdu tego raz prawie sie wyjebalem i uwierz taki pallek zabija te frosty szybciej niz zdarza mu cokolwiek zrobic wiec nie mam pojecia jak chcialbys ubic 250 rp skoro ubicie 170 graniczy z cudem.

A tam z cudem graniczy... Mnie tam jakos ujebali na 200~ jakims 30 lev :D

Elesar Inferno
02-03-2010, 18:10
No tak ale ciebie zabili w trapie dsami a on mial na mysli lurowanie frostow na typa ktore by systematycznie ubijal :P

Baus
02-03-2010, 19:00
No tak ale ciebie zabili w trapie dsami a on mial na mysli lurowanie frostow na typa ktore by systematycznie ubijal :P

Czy ja wiem czy tak systematycznie jezeli druid leczyl by je uhami badz mas resami

Leslaw
02-03-2010, 20:38
chodziło mi o MOTD jebane nooby jezu.. a to że mam waszego vt to już stare dzieje pajace

Antonioo
02-03-2010, 21:36
A no tak, jak taka szycha miała by nie mieć spyów u nas :)

Leslaw
02-03-2010, 22:58
proste, mam i będę miał i będę zabijał te wasze boty nuubs

Canabis
02-03-2010, 23:41
Ale juz nie jestes zajebisty cze.

Abor
03-03-2010, 00:03
nie wiem ocb, ale:

[EK] Rosi Thern / Wiszu: ziom

[RP] Zizka / Karol: poziom?

[EK] Rosi Thern / Wiszu: mozesz odpisac burskiemu
[EK] Rosi Thern / Wiszu: na carlin.pl
[EK] Rosi Thern / Wiszu: ze ojebali go na 30k?
[EK] Rosi Thern / Wiszu: XD

[RP] Zizka / Karol: moge ale zaraz?

[EK] Rosi Thern / Wiszu: okz

*** Private chat session has been closed ***

viov
03-03-2010, 13:32
aha..........

Serowel
03-03-2010, 15:22
Pare razy ci sie zwieszał? haha jak liczyłem to zajebałem cie łącznie chyba 5 razy i bez kitu robic skrypt ze kiedy cie ktos bije wylacza cave bota i targeting afk botujac w nocy trzeba miec najebane konkretnie haha chociaz mogles sie pofatygowac i krecic filmiki, ja tak robie za kazdym razem kiedy afk botuje i juz sie paru pseudo lurerów ukrócilo :P Co do venta hahaha japierdole polowa morgany ma/miała tam wbite wiec bez kitu jestes zajebisty.

A dasz się dotknąć?
Możesz mnie uważać za dno w robieniu skryptów, akurat się tym nie przejmuje, serio :)
Nagrywałem camy pare razy i za każdym razem gdy zdechłem, czyli na jakichś 4 camach było widać jak dostaje kicka, lub po prostu wy*******am się przez brak manasow (tak tak, przy zbyt malej ilosci szedłem refillowac ;d )
Ni razu nie widziałem żebyś mnie tam tyrał, ale cóż, wczoraj się pofatygowałem wziąłem 2 osoby ze sobą na expa i powiedziałem żeby mnie biły. Dziwne, żadnej różnicy w działaniu bota nie zauważyłem. Możliwe że jakaś chujową linijkę skryptu miałem tam na 170~175lvlu, ale zdążyłem wszystko zmienić ze 150 razy do teraz.
Tak czy siak, kasiorki trochę mam więc jakoś nie specjalnie się przejąłem tymi wyjebkami, a lv bardzo ładnie mi bot odrobił na grimach.

he, przecież na tego waszego venta to prawie każdy może się wbić, z resztą na naszym to też ma dizt, bardol czy kilka innych "tajnych osób" konto, więc nie wiem o czym gadka xd

Mam troche gp do sprzedania na morganie i kyrze, jak ktoś by chciał kupić to priv me.

Tenszinkan
04-03-2010, 20:48
Potrzebuje eq rook na Kyrze/Nebuli/Premii jak ktos ma ;p

Jaz
04-03-2010, 20:53
Potrzebuje eq rook na Kyrze/Nebuli/Premii jak ktos ma ;p

ju wonna help as fajt????

Canabis
05-03-2010, 11:56
@up

Raczej na wyjsciu z roka poprzestanie :D

Tenszinkan
05-03-2010, 13:08
Jaz spytaj Calh Mand'ik;p

Canabis
05-03-2010, 14:35
Salvoria.com startuje 5 marca (piatek) o godzinie 18:00

NO LIFE_/ ;)

Gonzo
05-03-2010, 15:53
Angelos bije rekordy! Pierwszy do commanderowania OB na OTS, wyzywa wszystkich, OB się zaczęło, to się nie odzywa. :D Musiał się dowartościować i mnie ubić na OTS.

Gz Vaoet...

... dobrze Ci tamten gość powiedział "albo komanderujesz albo sklej pizdę"...

... śmieciu. ;)

Salvoria.com startuje 5 marca (piatek) o godzinie 18:00

NO LIFE_/ ;)

Kolejny rl-mapowy szit, jak każdy inny rl map OTS. Może się mylę. ;p

Jaz
05-03-2010, 16:35
Jaz spytaj Calh Mand'ik;p

tego kolesia widuje raz na tydzien +-

Elesar Inferno
05-03-2010, 19:03
Angelos bije rekordy! Pierwszy do commanderowania OB na OTS, wyzywa wszystkich, OB się zaczęło, to się nie odzywa. :D Musiał się dowartościować i mnie ubić na OTS.

Gz Vaoet...

... dobrze Ci tamten gość powiedział "albo komanderujesz albo sklej pizdę"...

... śmieciu. ;)

Kolejny rl-mapowy szit, jak każdy inny rl map OTS. Może się mylę. ;p

Urzekła mnie twoja historia. Ale chyba pojebałes fora to nie jest forum Przyjaciółki

Canabis
05-03-2010, 19:32
tego kolesia widuje raz na tydzien +-

To teraz bedziesz go widywal jeszcze rzadziej :evul:

Jaz
05-03-2010, 21:08
czemu?

btw, pozdrowienia z kyry :D
http://img519.imageshack.us/img519/7034/utamopls.jpg

carnelli7
06-03-2010, 14:52
Chlopaki polecam otsa Z-NOTE.NET, narazie gra troche malo osob, ale sie rozkreca. Rl mapka, exp rate w sam raz :) Mozemy ogarnac jakiegos wara.
Z-NOTE.NET wchodzic na stronke i robic postac :)

Gonzo
06-03-2010, 15:03
Urzekła mnie twoja historia. Ale chyba pojebałes fora to nie jest forum Przyjaciółki

Odkąd dostałeś tam bana to muszę postować tutaj. SZIT HEPENS. ;'/

Elesar Inferno
06-03-2010, 23:30
Nawet odgryzanie sie i probowanie zaistniec hujowym dowcipem ci nie wychodzi

Canabis
07-03-2010, 09:24
Co racja to racja Adrian, Slabizna B)

Tymmon
08-03-2010, 12:24
proste, mam i będę miał i będę zabijał te wasze boty nuubs

do cv sobie wpisz

Jaz
08-03-2010, 18:29
Czemu jeszcze nie dostalem zadnego parcela na Varkess/Thais? :(
A dobra wiem czemu, nubki nie czytaja tibia.com :/

Serowel
08-03-2010, 23:13
Nawet odgryzanie sie i probowanie zaistniec hujowym dowcipem ci nie wychodzi

he, szkoda ze ty nawet odgryźć mi się nie potrafisz ziom ;)

Jaz
10-03-2010, 22:21
Martwe forum omg.. Ktos ma ochote zaczac grac w wowa na officialu? Jak na razie gram ja i angelos, a kilka osob sie "przymierza" :P

Kakej92
11-03-2010, 00:16
Martwe forum omg.. Ktos ma ochote zaczac grac w wowa na officialu? Jak na razie gram ja i angelos, a kilka osob sie "przymierza" :P

wownexus.pl - jak ktos chce grac na prywatnym ^^

Endrju88
11-03-2010, 01:44

Jacuś, przestań płacić za wowa. Chodź a nami grać w Runes of Magic, wszystko co dobre z wowa znajdziesz w tej grze i wiele innych lepszych rzeczy. No i darmowa z opcja sklepu, ale wszystko sie da osiagnac za kase w grze. Jesli chcesz szczegoly to moje gg znasz. Teraz moga byc problemy ze zlapaniem mnie, wiec napisz wczesniej esa. Masz czas do przyszlej srody bo potem mnie dluuuuugo nie bedzie.

meravi
11-03-2010, 07:15
andrzej a nie myslales o tym zeby pobiegac....
czy kolejny rok masz zamiar udawac orke ktora woda wyrzucila na brzeg...

Tenszinkan
11-03-2010, 09:58
Tak apropos widzieliscie tego bota na WoWa ? Moj kumpel tym boci na globalu, chyba z 200 zl kosztuje ale koks jest ogolnie ;d Chlop testowal to 6 miesiecy 24/7 bocil i nie dostal bana, ale pewnie bedzie tak jak z tibia, wkoncu wypierdola wszystkich na gladko.

Endrju88
11-03-2010, 13:14

Nawet tego nie skomentuje. Stracilem do Ciebie wlasnie caly szacunek.

Kaliber_
11-03-2010, 13:20
Cipka to mialem miec na imie...

http://img51.imageshack.us/img51/1372/dddddddddddddy.jpg (http://img51.imageshack.us/i/dddddddddddddy.jpg/)

Przygadal kociol garnkowi?
HAHAH NAJS PLEPSIE ;]

Gonzo
11-03-2010, 14:36
HAHAH NAJS PLEPSIE ;]

Dobre ;d.

Tak apropos widzieliscie tego bota na WoWa ? Moj kumpel tym boci na globalu, chyba z 200 zl kosztuje ale koks jest ogolnie ;d Chlop testowal to 6 miesiecy 24/7 bocil i nie dostal bana, ale pewnie bedzie tak jak z tibia, wkoncu wypierdola wszystkich na gladko.

Którego bota? Bo jeśli mówimy o Gliderze, to kosztuje on chyba 70 złotych i jest wykrywalny, na tej samej zasadzie co boty w Tibii.

wownexus.pl - jak ktos chce grac na prywatnym ^^

Z privami WoWa jest tak samo jak z OTSami - niby to samo, ale jednak nie wszystko ma skrypty i nie te emocje podczas gry.

Kakej92
11-03-2010, 14:51

Mera, a nie myślałeś, żeby pomyśleć zanim zaczniesz cisnąć komuś, komu nie powinieneś? Do Rodziców też takie teksty sypiesz?

Yanne
11-03-2010, 16:23
HAHAH NAJS PLEPSIE ;]

knock out

beat'it

Grebol
11-03-2010, 18:39
harry roxando XDDD

Yanne
11-03-2010, 19:12
by the way
ale ogarnalem text!!!!
Real Madryt jest jak flow - ma pieniądze, ma gwiazdy, ale nie potrafi walczyć o zwycięstwo.

xBardolekx
11-03-2010, 19:40
Nie.. Real jest po prostu zbyt dużą drużyną by się zmieścić w 1/4 finału..

Kino_000
11-03-2010, 19:47
by the way
ale ogarnalem text!!!!
Real Madryt jest jak flow - ma pieniądze, ma gwiazdy, ale nie potrafi walczyć o zwycięstwo.

no, fajny jestes ...

Yanne
11-03-2010, 20:14
Nie.. Real jest po prostu zbyt dużą drużyną by się zmieścić w 1/4 finału..

a GKS zeby grac w europejskich pucharach : d

xBardolekx
11-03-2010, 20:15
nie mów hop póki nie przeskoczysz..

Jaz
11-03-2010, 20:19

chyba sie zapomniales z kim Ty rozmawiasz

Kaliber_
11-03-2010, 20:22
harry roxando XDDD

No Hej Macius ;]

Yanne
11-03-2010, 21:59
nie mów hop póki nie przeskoczysz..

[skacze]->[przeskoczyłem]
HOOOOOOP

meravi
12-03-2010, 07:29
nie powinienes ale jak sie obraziles to trudno

Endrju88
12-03-2010, 08:48
Eh Michał wiesz że Cię lubie ale pomyśl czasem zanim coś napiszesz. No chyba że masz do mnie takie podejście jak do ludzi którym tutaj na forum pociskasz :P

Ide na saunę i basen, bo biegać nie lubie XD

Napisz mi adres to Ci wyśle kartke z Francji.

Adios.

Angelos
13-03-2010, 16:08
Burski... bo mi sie kolo od wozu spierdolilo... bo sie wyjebalem na koniu.... wyjdziesz i pomozesz ? ;d;d

niedlugo bedziesz slawny Michal i paru innych rownierz ;P

tak btw.
Jedyny Mekkron wybil na impreze , a takto cala reszta w domq na pc'ku XD

Yanne
13-03-2010, 16:30
Burski... bo mi sie kolo od wozu spierdolilo... bo sie wyjebalem na koniu.... wyjdziesz i pomozesz ? ;d;d

niedlugo bedziesz slawny Michal i paru innych rownierz ;P

tak btw.
debilu on ogladal szybkich i wscieklych na glosnikach -.-'

Jaz
13-03-2010, 16:33
Jacuś, przestań płacić za wowa. Chodź a nami grać w Runes of Magic, wszystko co dobre z wowa znajdziesz w tej grze i wiele innych lepszych rzeczy. No i darmowa z opcja sklepu, ale wszystko sie da osiagnac za kase w grze. Jesli chcesz szczegoly to moje gg znasz. Teraz moga byc problemy ze zlapaniem mnie, wiec napisz wczesniej esa. Masz czas do przyszlej srody bo potem mnie dluuuuugo nie bedzie.

Sorry Endrju, ale od nas z venta w wowa wciagnalem juz 2 osoby, a pewnie i kolejne 2-3 niedlugo dolacza, bo tibia zaczyna byc coraz bardziej denna :P Wiec jak chcesz to Wy mozecie z nami w wowa pograc :D Tym razem alliance (chociaz wole horde)

Angelos
13-03-2010, 18:08
http://www.youtube.com/watch?v=iXJjIVfufaA

enjoy ;d

Kino_000
13-03-2010, 18:17
no Akon blysnal :DDD

Canabis
13-03-2010, 19:57
@up
Łaaał ale błysna WOOOW !!! Ciekawe jak ty bys błysna, jak bys dostal taki telefon, pewnie zawolal bys mame...

tak btw.

A ty co, byles na pc'ku w pubie czy moze bawiles na stancji u kumpla i pozwolil ci skorzystac z kompa :confused:

Łał ale jest szydeeeraaa !!!

Yanne
13-03-2010, 20:06
jechalem koniem i kolo mi odpadlo... XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

AxeVice
14-03-2010, 14:21
war plx ?...

Antonioo
14-03-2010, 15:26
Angelos Ty "rownierz" w domu siedziałeś :(

Jaz
14-03-2010, 15:53
Aktualna cena 965,00 zł
Do końca Zakończona
(nie 14 mar 2010 15:46:27 CET)

Dziekuje dobranoc

fesbi
14-03-2010, 16:43
bry
sell:
sork/dru
43sd /bez rk
45sd /bez rk
45sd /bez rk
38sd /bez rk
49sd /rk +(postman)

najty
50k /bez rk
49k /bez rk
44k /bez rk
50k /bez rk

100k + 45s +55(aurea)+30(iridia) /rk bez anni i inq i wszystkich questow 80+

Warningi knighty (/bez rk) lvl:
35, 28, 33, 34, 34, 30, 36

/rk- wyrobiony rk /bez rk -rk niewyrobiony

sorce/dru po 2,5 dyszki
najty po 15
warn najty po piontaku
ten 100k ~ za 100 pln

+ gp za 60 gr/10k
+ 36 pal za dyszke
+ 3x softy, po 15
+ Elf-licencja z mailem 20zl
Idz Do Kasy......... |||
---------------------

bez negocjacji, mozna sobie nick wybrac, moge wystawic aukcje na allegro na szybko, przelew na mbank szybko i sprawnie, z quest TYLKO deserty porobione. :)

Kontakt na gg 20835580

Canabis
14-03-2010, 23:06
Anno Dran
Mar 14 2010, 22:54:36 CET Slain at Level 124 by Ammonsius, Asillees, Simoon Xelia, Viccery, Xsardat and Yanosik.

Mar 14 2010, 22:43:06 CET Killed at Level 124 by Bruce Issin, Kenami, Viccery and Victeron.

Mar 14 2010, 14:44:17 CET Slain at Level 125 by Akon Yode, Jazon Van Armin, Khotas, Marozi, Razon Arwina, Vallher and Xovvasfes.

MISTRZ !!!:cup:

23:16 You see a backpack of holding (Vol:24).
23:16 You see frozen starlight.

@\/

Kłócił bym sie xD

Jaz
14-03-2010, 23:17
I tak nie przebije Montheusa

Leslaw
14-03-2010, 23:29
Po coś chyba wbijał te lvle? nie tak jak wy non pvp serwer prowadzicie.

Els1337
14-03-2010, 23:39
Przynajmniej wkońcu coś się dzieje ... :p jestem tylko ciekawy ile to potrwa i czy coś z tego wyjdzie xD btw co montheus zrobił ?

Canabis
14-03-2010, 23:43
Po coś chyba wbijał te lvle? nie tak jak wy non pvp serwer prowadzicie.

Dobrze chociaz ze dzieki wam bedziemy teraz mogli prowadzic server pvp :D

DZIEEEKI !!!

Pinio777
15-03-2010, 01:58
Przynajmniej wkońcu coś się dzieje ... :p jestem tylko ciekawy ile to potrwa i czy coś z tego wyjdzie xD btw co montheus zrobił ?

Zlapal sie lampy w thais, postawil obok sciane i zjechal po lampie na morde.

Leslaw
15-03-2010, 08:08
Dobrze chociaz ze dzieki wam bedziemy teraz mogli prowadzic server pvp :D

DZIEEEKI !!!

No to ładuj pacca

Tenszinkan
15-03-2010, 08:24
@Gonzo
NIe wiem nie znam sie na tych botach tam, ale mowi ze dal 200zl, no i nie wiem ma go ze 3 miechy jak narazie z drugim chlopem, praktycznie tylko bot chodzi i nie ma bana jeszcze.

@Jaz
Nie wiem o czym do mnie piszesz

SORY CHLOPAKI ZE WAM TAKIEGO OFTOPIKA TERAZ PRZYJEBALEM PRZY TAKIM OSTRYM ORANIU NA MORGANIE JAKIE MA OSTATNIO MIEJSCE.

Jaz
15-03-2010, 14:28
@Gonzo
NIe wiem nie znam sie na tych botach tam, ale mowi ze dal 200zl, no i nie wiem ma go ze 3 miechy jak narazie z drugim chlopem, praktycznie tylko bot chodzi i nie ma bana jeszcze.

@Jaz
Nie wiem o czym do mnie piszesz

SORY CHLOPAKI ZE WAM TAKIEGO OFTOPIKA TERAZ PRZYJEBALEM PRZY TAKIM OSTRYM ORANIU NA MORGANIE JAKIE MA OSTATNIO MIEJSCE.

Pisze o tym ze robie tam to samo(nie non stop, ale jednak). Zeby bota nie dostac trzeba miec mozg i go uzywac.

Tenszinkan
15-03-2010, 16:08
Dalej nie wiem <bezradny>

Informacje jakie wydobylem z twojego posta :

1. Tez uzywasz bota (?)
2. Mozna dostac bota za darmo jak sie nie ma mozgu (niepewne info)

Jaz
15-03-2010, 17:50
Dalej nie wiem <bezradny>

Informacje jakie wydobylem z twojego posta :

1. Tez uzywasz bota (?)
2. Mozna dostac bota za darmo jak sie nie ma mozgu (niepewne info)

1. Tak
2. ~~~ bana, nie bota ~~~

Canabis
15-03-2010, 18:44
No to ładuj pacca

No to daj mi powód :confused:

Canabis
16-03-2010, 08:01
Anno Dran
Mar 14 2010, 14:44:17 CET Slain at Level 125 by Akon Yode, Jazon Van Armin, Khotas, Marozi, Razon Arwina, Vallher and Xovvasfes.
Mar 14 2010, 22:43:06 CET Killed at Level 124 by Bruce Issin, Kenami, Viccery and Victeron.
Mar 14 2010, 22:54:36 CET Slain at Level 124 by Ammonsius, Asillees, Simoon Xelia, Viccery, Xsardat and Yanosik.

Bo'bofrut
Mar 14 2010, 14:33:56 CET Slain at Level 102 by Akon Yode, Cedoor, Inveros, Marozi, Vallher and Xovvasfes

Cath Ironbeard
Mar 14 2010, 21:25:20 CET Killed at Level 64 by Dizt Cold, Leioz and Rohus Rebla.

Mavee
Mar 14 2010, 21:13:51 CET Killed at Level 67 by Dizt Cold, Girl Of Diamond and Rohus Rebla.

Zirkov
Mar 15 2010, 16:57:34 CET Killed at Level 107 by Adis Druidek, Girl Of Diamond, Huo Yuandia and Vildingen

Frutcik
Mar 15 2010, 21:55:11 CET Killed at Level 102 by Adis Druidek, Montheus, Vivider and Xarafin.

Rarytasek
Mar 15 2010, 22:06:38 CET Slain at Level 114 by Cinek Niszczyciel, Gauri Niszczyciel, Montheus, Nieludzki kozak and Vivider.

Thomas Kelati
Mar 15 2010, 22:07:56 CET Killed at Level 103 by Don Krep, Master the Arrow, Miyai and Nieludzki kozak.

Cedriik
Mar 15 2010, 22:17:36 CET Slain at Level 107 by Akon Yode, Coldo Elgan, Gauri Junior, Master the Arrow and Razon Arwina.

Tymmon
16-03-2010, 08:11
Dobre macie parówkowe imprezy chłopakiB)

Angelos
16-03-2010, 09:23
Dobre macie parówkowe imprezy chłopakiB)

rozumiem Buraku , ze wczoraj byles na takowej imprezie , bo na charze napewno Cie nie bylo :p

22:15 Zirkov [107]: co tam burski cipo ?
22:16 Akon Yode [210]: burski ?
22:16 Akon Yode [210]: Janek z tej strony

nastepnym razem akon leci do 'Endrja' ?

Tymmon
16-03-2010, 10:30
Masz dar chłopaku, nie ma co:)

Szacun, że w tej piwnicy masz tam zasięg, żeby z popa, którego tata Ci ładuje, podzwonić po ludziach.

--- Tymmon dodał 2 minut i 5 sekund później ---

Ah no i faktycznie odkryłeś kurwa wielki sekret, że Janek ma do mnie pasy głąbie

Elooo
16-03-2010, 11:24
rozumiem Buraku , ze wczoraj byles na takowej imprezie , bo na charze napewno Cie nie bylo :p

22:15 Zirkov [107]: co tam burski cipo ?
22:16 Akon Yode [210]: burski ?
22:16 Akon Yode [210]: Janek z tej strony

nastepnym razem akon leci do 'Endrja' ?

Buraku nie ma to jak sila przed kompem jak bys burskiego w rl zobaczyl z twoja wyjsciowa twarza ktora widzielismy tu niedawno to bys kleczal i blagal zeby cie nie bil paziu

pozdr i pocwicz

Angelos
16-03-2010, 11:50
Buraku nie ma to jak sila przed kompem jak bys burskiego w rl zobaczyl z twoja wyjsciowa twarza ktora widzielismy tu niedawno to bys kleczal i blagal zeby cie nie bil paziu

pozdr i pocwicz

AHAHHAHHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAH
AHAHHAHAHHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHA
AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA HAHAHA

to tyle co do twojego postu :)

EDIT:
Ajkon - mniejsza o to , ze jak sie obsrales i oddales telefon merga , to wyjebali ludzie taka pompe z Ciebie , ze to szok , ale nastepnym razem jak bede dzwonil do Ciebie przy znajomych ,to staraj sie nie rozmawiac o tibii i rebellionach.... :( to juz lepiej o pogodzie :D

Jun'Ior
16-03-2010, 13:33
@up

Pompa z Akona w porównaniu do pompy z Twoich postów na śledziku 'walentynkowy potworku', to tylko uśmiech na twarzy;)

Elooo
16-03-2010, 14:39

EDIT:
Ajkon - mniejsza o to , ze jak sie obsrales i oddales telefon merga , to wyjebali ludzie taka pompe z Ciebie , ze to szok , ale nastepnym razem jak bede dzwonil do Ciebie przy znajomych ,to staraj sie nie rozmawiac o tibii i rebellionach.... :( to juz lepiej o pogodzie :D

Mam tylko cicha nadzieje ze chodzisz do kosciola co weekend i Boga cie kocha bo biorac pod uwage co kozacy twojego pokroju wypisuja na tym forum aby sie dowartosciowac przechodzi ludzkie granice. Przyklad mamy od kolegi powyzej z "sledzikowymi zyczeniami" ale pamietaj jedno kiedys znajdzie sie koles ktory bedzie stal obok ciebie i mu nie przypasujesz swoimi smiesznymi zartami a wtedy pamietaj ze zabki nie grzybki drugi raz ci nie urosna i bez obrazy ale na rlowego fightera to ty nie wygladasz

Elesar Inferno
16-03-2010, 15:12

EDIT:

Moim zdaniem to wyglądało raczej tak, że oddał słuchawke nie z powodu strachu tylko nie chcialo mu sie sluchac zalosnych tekstow jebnietych dzieci ktorzy numery z telefonami dalej uwazaja za smieszne, nie sadzisz? Co do posta Elooo sam bym tego lepiej nie ujął xD Jeszcze dodam, że po ujrzeniu twojej fotki to juz nie wiedzialem czy mam wyjsc z pokoju czy wyjebac na deche przez okno bez kitu (nie smieje sie tu z twojego wylądu bo kazdy wyglada jak wyglada i huj tylko z twojego stylu aka gangsta shit) Mam nadzieje ze kiedys sobie zasiadziesz poczytasz sobie swoje wszystkie wypociny i sam stwierdzisz "Kurwa jaki ja bylem zalosny" a zapewniam cie ze tak bedzie ;)

BTW TOKSONG PLIX OGARNIJ PRIVA

Tenszinkan
16-03-2010, 15:46

Nie jestem w temacie, ale ogolnie to ty dzwonisz do niego w sprawach Tibijskich bo o innych raczej nie ma tutaj mowy, wiec "wiesz co mozesz zrobic jak Dżoker cie wydyma ? Wy*******ac do niemiec na ogorki"

Jun'Ior
16-03-2010, 20:12
http://img30.imageshack.us/img30/6638/1268765310byinfernaly50.jpg (http://img30.imageshack.us/i/1268765310byinfernaly50.jpg/)

8o8o8o

Bizon88
16-03-2010, 20:56
750k Iridia - 75zl jak coś to PW pozdro wystawiam aukcje dla zainteresowanych

Canabis
16-03-2010, 23:08
Sanolicious
Mar 16 2010, 22:17:13 CET Slain at Level 161 by Coldo Elgan, Gauri Niszczyciel, Krasnalinho, Montheus, Razon Arwina and Xsardat.

Asti Belino
Mar 16 2010, 22:34:58 CET Killed at Level 73 by Cedoor, Huo Yuandia and Yanosik.

Devres
Mar 16 2010, 22:23:46 CET Crushed at Level 179 by Akon Yode, Antrevis, Bruce Issin, Julin Shan, Legolas The Elite, Master the Arrow, Montheus, Nieludzki kozak, Vivider and Weasly.

Mord Poter
Mar 16 2010, 22:17:43 CET Killed at Level 51 by Antrevis and Vivider.

Brandon peich
Mar 16 2010, 22:18:14 CET Killed at Level 129 by Vivider.

Coiriz
Mar 16 2010, 22:24:09 CET Crushed at Level 137 by Bruce Issin, Coldo Elgan, Krasnalinho, Nieludzki kozak, Razon Arwina, Spide Inferno, Victoriano Cuenca, Vivider, Weasly and Wozny of Morgana.

Rarytasek
Mar 16 2010, 22:19:11 CET Slain at Level 114 by Antrevis, Gauri Niszczyciel, Nieludzki kozak, Razon Arwina and Xsardat.

Abor
16-03-2010, 23:08
[EK] Rosi Thern / Wiszu: zią

[RP] Zizka / Karol: hum?

[EK] Rosi Thern / Wiszu: możesz napisać na carlin.pl
[EK] Rosi Thern / Wiszu: że Elinta Goth
[EK] Rosi Thern / Wiszu: jest dla mnie mistrzem świata i okolic? XD

[RP] Zizka / Karol: czemu?

[EK] Rosi Thern / Wiszu: 4 czy 5 swoich zajebał
[EK] Rosi Thern / Wiszu: bo ue spamował
[EK] Rosi Thern / Wiszu: XD?

[RP] Zizka / Karol: sanolicious = elinta?

[EK] Rosi Thern / Wiszu: Tak
[EK] Rosi Thern / Wiszu: xDDDDDDDDDD
[EK] Rosi Thern / Wiszu: idę spać
[EK] Rosi Thern / Wiszu: =*

Angelos
16-03-2010, 23:21
@Up

liz liz , brońcie rękę , ktora was karmi :)

@Arcano

co Ci do mojego stylu ? ubieram sie tak jak MNIE sie podoba , a nie jak 200-tnemu rp z morgany.
PS: ja zadzwonilem i nie powiedzialem slowa o tibii , to On wbil na ten temat.

EDIT:
Abor - kazdemu sie czasem zdarza miss clicnac. Przedtem jak u was siedzial to 'przyjaciele-4ever' , odszedl , to szukacie dziury w moscie... zalosne

Canabis
16-03-2010, 23:29
Narazie jedyne co wam w tej rebeli wyszlo to chyba film B)

Jaz
16-03-2010, 23:33
23:32 Uriza [23]: WITAJCIE MORGANCZYCY I MORGAWIANINKI. TO JA URIZA

Powiem Wam jedno. Macie przejebane.

ehe spamowal w chuj

meravi
17-03-2010, 07:05

EDIT:

merga-to moze byc twoja ciotka z izraela

Tymmon
17-03-2010, 07:08
Ja jebie dzieciaku, serio?

o kurwa ale pompa musiała być na waszym melanżu w piwnicy!

B)

Tenszinkan
17-03-2010, 07:21
Niedobrze sie dzieje na morganie, akon tracisz server :S:S

Antonioo
17-03-2010, 07:51
Moge płacić?;/ mam dośc; s

Elesar Inferno
17-03-2010, 08:43
@Up

liz liz , brońcie rękę , ktora was karmi :)

@Arcano

co Ci do mojego stylu ? ubieram sie tak jak MNIE sie podoba , a nie jak 200-tnemu rp z morgany.
PS: ja zadzwonilem i nie powiedzialem slowa o tibii , to On wbil na ten temat.

EDIT:
Abor - kazdemu sie czasem zdarza miss clicnac. Przedtem jak u was siedzial to 'przyjaciele-4ever' , odszedl , to szukacie dziury w moscie... zalosne

wiem ale musialem sie do czegos dojebac bo skonczyly mi sie argumenty

Co do elinty nie pamietam zeby go ktos spycjalnie lubil i pewnie niedlugo przekonacie sie dlaczego kiedy podczas akcji dojebie ze jest trapniety w depo i nie moze wam pomoc xd

Sebciooo
17-03-2010, 11:30
chlopaki prawdziwych fajterow rekrutujecie do gildi xd

skan ray magsuki etc gorszego scierwa nie ma juz chyba namorganie?XD

ale coz tonacy brzytwy sie chwyta :baby:

Kambaa
17-03-2010, 14:00
[EK] Rosi Thern / Wiszu: zią

[RP] Zizka / Karol: hum?

[EK] Rosi Thern / Wiszu: możesz napisać na carlin.pl
[EK] Rosi Thern / Wiszu: że Elinta Goth
[EK] Rosi Thern / Wiszu: jest dla mnie mistrzem świata i okolic? XD

[RP] Zizka / Karol: czemu?

[EK] Rosi Thern / Wiszu: 4 czy 5 swoich zajebał
[EK] Rosi Thern / Wiszu: XD?

[RP] Zizka / Karol: sanolicious = elinta?

[EK] Rosi Thern / Wiszu: Tak
[EK] Rosi Thern / Wiszu: xDDDDDDDDDD
[EK] Rosi Thern / Wiszu: idę spać
[EK] Rosi Thern / Wiszu: =*

Ty rosi smieciu parcelu chodzacy sie nie odzywaj bo to nie elinta przejebal Mega wojne w Cameli i upozorowal swojego Hacka bo było mu wstyd ze camele go wyjebaly =] JESTES ZEROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

--- Kambaa dodał 1 minut i 17 sekund później ---

Narazie jedyne co wam w tej rebeli wyszlo to chyba film B)

Mateusz plis przestan pierdolic glupoty :)

--- Kambaa dodał 2 minut i 50 sekund później ---

Ty sie o magsukich nie bój , my dajemy im mozliwosc walki on w zamian cos od siebie:)

Asz2212
17-03-2010, 14:33
wy dajecie im mozliwosc padania:)

Kambaa
17-03-2010, 15:22
wy dajecie im mozliwosc padania:)

Przedtaw sie :)

Elesar Inferno
17-03-2010, 15:23
[EK] Rosi Thern / Wiszu: Napisz temu pokrzywdzonemu przez życie Kambie, że nie był taki mądry jak płacił za zabicie moich kumpli.
[EK] Rosi Thern / Wiszu: Dodaj jeszcze, że Elinta nie przejebał nic, bo został wypierdolony jak pies zanim cokolwiek zrobił
[EK] Rosi Thern / Wiszu: Poza tym zapytaj jak mogłem cokolwiek wygrać jak tej wojny na dobrą sprawę nie było?
[EK] Rosi Thern / Wiszu: A jeśli chodzi o fragi, to pozdro, ale wygraliśmy do 4
[EK] Rosi Thern / Wiszu: Poza tym Kamba wielki pro elo fajterze, który wojnę oglądał tylko w kreskówkach na Cartoon Network, albo na osiedlu jak się dzieci śnieżkami rzucały - gdyby mnie nikt nie hacknął na*******ał bym was razem z reszta
[EK] Rosi Thern / Wiszu: resztą*
[EK] Rosi Thern / Wiszu: Dzięki misiek
[EK] Rosi Thern / Wiszu: A nie
[EK] Rosi Thern / Wiszu: jeszcze jedno
[EK] Rosi Thern / Wiszu: zapytaj gdzie jest ich ekipa z innych serwerów
[EK] Rosi Thern / Wiszu: Pies Xardas pewnie ma w pizdu ziomów na Kyrze teraz, bo jest pro elo pvperem i każdy chce mu pomóc na Morganie
[EK] Rosi Thern / Wiszu: czy ziomale z kanałów zrobili podkop z Aurei i wyjść nie mogą?
[EK] Rosi Thern / Wiszu: @ Asz2212 Magsukie i te inne pewnie jakieś PACCe będą nowym ziomom ładować, albo coś w ten deseń. Ale i tak jak Elinta będzie chodził na akcje, to nasi nie będą musieli ich ganiać, bo on sam swoich powybija

A co do wojny z camelami - tak zafundowaliście nam taki wpierdol, że musiałem s*******ać na isare

Kambaa
17-03-2010, 15:32
[EK] Rosi Thern / Wiszu: Napisz temu pokrzywdzonemu przez życie Kambie, że nie był taki mądry jak płacił za zabicie moich kumpli.
[EK] Rosi Thern / Wiszu: Dodaj jeszcze, że Elinta nie przejebał nic, bo został wypierdolony jak pies zanim cokolwiek zrobił
[EK] Rosi Thern / Wiszu: Poza tym zapytaj jak mogłem cokolwiek wygrać jak tej wojny na dobrą sprawę nie było?
[EK] Rosi Thern / Wiszu: A jeśli chodzi o fragi, to pozdro, ale wygraliśmy do 4
[EK] Rosi Thern / Wiszu: Poza tym Kamba wielki pro elo fajterze, który wojnę oglądał tylko w kreskówkach na Cartoon Network, albo na osiedlu jak się dzieci śnieżkami rzucały - gdyby mnie nikt nie hacknął na*******ał bym was razem z reszta
[EK] Rosi Thern / Wiszu: resztą*
[EK] Rosi Thern / Wiszu: Dzięki misiek
[EK] Rosi Thern / Wiszu: A nie
[EK] Rosi Thern / Wiszu: jeszcze jedno
[EK] Rosi Thern / Wiszu: zapytaj gdzie jest ich ekipa z innych serwerów
[EK] Rosi Thern / Wiszu: Pies Xardas pewnie ma w pizdu ziomów na Kyrze teraz, bo jest pro elo pvperem i każdy chce mu pomóc na Morganie
[EK] Rosi Thern / Wiszu: czy ziomale z kanałów zrobili podkop z Aurei i wyjść nie mogą?
[EK] Rosi Thern / Wiszu: @ Asz2212 Magsukie i te inne pewnie jakieś PACCe będą nowym ziomom ładować, albo coś w ten deseń. Ale i tak jak Elinta będzie chodził na akcje, to nasi nie będą musieli ich ganiać, bo on sam swoich powybija

A co do wojny z camelami - tak zafundowaliście nam taki wpierdol, że musiałem s*******ać na isare

Pierdolony zwisu za to ty widziales wojne kiedys kyrwa chodziles tylko i donosiles Suplaje hahahaahahaha ,a co do twoich kolegow nie przypominam sobie sytuacji zebym zaplacil komukolwiek takze nie zmyslaj spedalony glosie tylko laduj paka i donos suplaje ludzia na akcje :)

Elesar Inferno
17-03-2010, 15:42
[EK] Rosi Thern / Wiszu: Zapytaj czemu nie był taki mądry jak polecieliśmy ich na*******ać na Ank, po zabiciu brata Shaikona
[EK] Rosi Thern / Wiszu: i czemu ludzie, którzy tam byli płakali potem Mekkronowi, że Wiszu ich huntuje, haha
[EK] Rosi Thern / Wiszu: plus powiedz, że jak nie zna angielskiego / nie umie czytać to powinien pomyśleć nad korepetycjami
[EK] Rosi Thern / Wiszu: A w kwestii wojen - 3 wygrane na Morganie :)

Kakej92
17-03-2010, 15:52
[EK] Rosi Thern / Wiszu: Zapytaj czemu nie był taki mądry jak polecieliśmy ich na*******ać na Ank, po zabiciu brata Shaikona
[EK] Rosi Thern / Wiszu: i czemu ludzie, którzy tam byli płakali potem Mekkronowi, że Wiszu ich huntuje, haha
[EK] Rosi Thern / Wiszu: plus powiedz, że jak nie zna angielskiego / nie umie czytać to powinien pomyśleć nad korepetycjami
[EK] Rosi Thern / Wiszu: A w kwestii wojen - 3 wygrane na Morganie :)

Wiszu lubię Cię, ale co jak co, nie brałeś udziału w 3 ostatnich wojnach :) Tylko chyba w ostatniej tylko

Kuraa
17-03-2010, 16:14
najslabsze psy najglosniej szczekaja . ofc to mowa o wiszu a tak apropo to witam i jak tam sie podoba przez was nazwany przesiew a przez nas ekipa ktora ma przejac morgane :>?

xBardolekx
17-03-2010, 16:15
pewnie drugą miał na myśli tą naszą małą wojne 10 vs 10, ale ja bym jej nie zaliczył do wygranych wisza, bo to że wygrali z nami jedną akcje gdzie było 40x więcej obcych osób blokujących nas nic nie świadczy ;x i to oni przestali walczyć, nie my

Kuraa
17-03-2010, 16:22

Wybacz lecz musze Obrazic troche moze i twoja osobe . Jak dobrze pamietam jestes bratem Ryona i Ryon tez mowil apropo tego ze Flow za duzo botuje i chcial cos z tym zrobic a teraz siedzi cicho we Flow jako neutral to samo Adis Druidek 2 razy piepszyl ze tzreba cos z tym zrobic a teraz siedzi na vt i kozaka zgrywa ze zostal ... takie osoby sa scierwami ktore mimo ze im nie pasuje a moga w tej chwili cos z tym zrobic to siedza i sie podlizuja . Chlopaki wiecej szacunku do siebie mimo ze mowi to czlowiek ktory stracil juz dawno ten szcunek do samego siebie :>

Elesar Inferno
17-03-2010, 16:51
najslabsze psy najglosniej szczekaja . ofc to mowa o wiszu a tak apropo to witam i jak tam sie podoba przez was nazwany przesiew a przez nas ekipa ktora ma przejac morgane :>?

Przejąc to mozecie co najwyzej harmonie, nie oszukujmy sie przeceniacie sie, wyjebiecie salto kazdy po kilka razy i zginie w was duch walki.. jak zawsze zreszta

xBardolekx
17-03-2010, 17:14
Wybacz lecz musze Obrazic troche moze i twoja osobe . Jak dobrze pamietam jestes bratem Ryona i Ryon tez mowil apropo tego ze Flow za duzo botuje i chcial cos z tym zrobic a teraz siedzi cicho we Flow jako neutral to samo Adis Druidek 2 razy piepszyl ze tzreba cos z tym zrobic a teraz siedzi na vt i kozaka zgrywa ze zostal ... takie osoby sa scierwami ktore mimo ze im nie pasuje a moga w tej chwili cos z tym zrobic to siedza i sie podlizuja . Chlopaki wiecej szacunku do siebie mimo ze mowi to czlowiek ktory stracil juz dawno ten szcunek do samego siebie :>

jak zniknie kolejne parenaście osób z expowisk to te osoby będą w spokoju expić ;) mam nadzieje że niedługo tam w końcu uda mi sie podbić to poświęce pare min i pogadamy także o tym jak będziesz chciał =) mam nadzieje że ta wojna bedzie jeszcze trwała, żebyś miał jakieś argumenty ;d

Jun'Ior
17-03-2010, 17:16
@kuraa

Samymi snake'ami to nawet fibuli nie przejmiecie:)

Ogarnijcie war moda, wyjdźcie w końcu z stack'ów i ustawcie się:D
Ekipę niezłą nawet zebraliście więc jest nadzieja że to się zbyt szybko nie skończy...

Angelos
17-03-2010, 18:09
@kuraa

Samymi snake'ami to nawet fibuli nie przejmiecie:)

Ogarnijcie war moda, wyjdźcie w końcu z stack'ów i ustawcie się:D
Ekipę niezłą nawet zebraliście więc jest nadzieja że to się zbyt szybko nie skończy...

gratuluje 1 posta na 300 stronie ;d

300 stron napinki i grania 'waszki g' , jestem pod wrazeniem ! xd

Canabis
17-03-2010, 18:48
Eeee Junior dobra robota !!! B)

Ps. Kurwa spoznilem sie na 300 strone X(

@Kamba
Przeciez wiesz o co chodzi :p

Kakej92
17-03-2010, 19:03
Tez chce byc na 300 stronie ^^

Elesar Inferno
17-03-2010, 19:03
[EK] Rosi Thern / Wiszu: ziom
[EK] Rosi Thern / Wiszu: napisz proszę
[EK] Rosi Thern / Wiszu: tym jebanym kretynom z forum, że pisząc 3 wojny miałem na myśli WSZYSTKIE
[EK] Rosi Thern / Wiszu: jakie były na Morganie

Canabis
17-03-2010, 19:32
Na Morganie bylo chyba 9 jak dobrze pamietam, za czasow Nemesis,Tengu i Hurricane nie bralem udzialu :confused:

Tenszinkan
17-03-2010, 20:02
No i potem bylo Royal Navy - openka 2:1 w dupe i koniec wojny.

Potem Rise - to chyba ze 2 razy bylo potem powrot byl

I potem jak sie polacy polaczyli <jupi> :flaga_pl: To sie liczy jako jedna duza wojna az zydy finalnie przegraly w lecie rok temu jak update chujowy wszedl, tylko wczesniej konczyli i wracali kilka razy

JAK SE PRZYPOMNE TO ROYAL NAVY TO STRASZNIE SMUTNA HISTORIA BYLA. ze 10 osob na vt zabster mial chyba tylko ze 120 lvl. No i victeron , reszta takie noobchary ze chuj.

@EDIT
Aaaa jeszcze mi sie przypomnialo. Niepublikowana historia. Victeron na 50 lvlu mial kare na tombie od Frediego Durona, ale sie osral i postanowil dolaczyc do naszej wesolej bandy. Shejq zreszta tez mial kare jak pkowalem na dwarfach, ale byl juz kozak i hajt lvl kumpli mial wiec nie poszlo z nim.

Jaz
17-03-2010, 20:37
Ogarnijcie war moda,

HJAJHAJAJAJAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH O KUUUUUUUUURWAAAAAA HAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Elesar Inferno
17-03-2010, 20:49
Posadziliscie Elinte na Feyretym? Bo wjebac w tak oczywistego i przypalowego trapa to bez kitu....

Jun'Ior
17-03-2010, 21:08
HJAJHAJAJAJAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH O KUUUUUUUUURWAAAAAA HAHAHAHAHAHAHAHAHAH

8o8o8o jak żeś się naćpał to wy@#$%&^laj w podskokach... 8o8o8o

co do 300 strony to nawet nie zwróciłem na to uwagi:P:cup:

A co do feya to chłopaki się nim długo nie nacieszyliB)

Canabis
17-03-2010, 21:32
Michas kom bek? xDD :p

Jun'Ior
17-03-2010, 21:45
Taa

już passy zmienił;)

Jeszcze kilka nieaktywnych osób czeka na grubsze oro i też wracają

Kambaa
17-03-2010, 22:45
Przejąc to mozecie co najwyzej harmonie, nie oszukujmy sie przeceniacie sie, wyjebiecie salto kazdy po kilka razy i zginie w was duch walki.. jak zawsze zreszta

Pozyjemy zobaczymy :)

Btw. Siema adi :D

--- Kambaa dodał 2 minut i 58 sekund później ---

Taa

już passy zmienił;)

Nikt nie mowi ze michaś wróci do was wiec bez napinki darthvan :)

Jun'Ior
17-03-2010, 22:50
No właśnie kamba... "pożyjemy zobaczymy":)

Kambaa
17-03-2010, 22:51
Zwisu kto pisal do jakiego mekkrona ? przeciez my z ciebie mielismy taka beke ze chuj zrozum to ze 70% z gildi "flow" a nawet i servera ma taka wbite w ciebie ze nawet chyba tego nie ogarniasz . SIEMAAA :)

Antonioo
17-03-2010, 23:03
Nie mam nic ciekawego do powiedzenia ale 300 strona jest hahahah :D
Kiedy ałreja wchodzi w grę?

Elooo
18-03-2010, 00:16
Taa

już passy zmienił;)

Ze sie tak zapytam kogo masz na mysli?

--- Elooo dodał 2 minut i 22 sekund później ---

gratuluje 1 posta na 300 stronie ;d

300 stron napinki i grania 'waszki g' , jestem pod wrazeniem ! xd

Doszly mnie sluchy ze ty tez to pier**lisz zdejmujesz kominiare i zakladasz ja kiedy idzesz na robote :confused:

Jaz
18-03-2010, 00:23
8o8o8o jak żeś się naćpał to wy@#$%&^laj w podskokach... 8o8o8o

co do 300 strony to nawet nie zwróciłem na to uwagi:P:cup:

A co do feya to chłopaki się nim długo nie nacieszyliB)

Synek, jak chara ode mnie kupowales to taki troszke bardziej pokorny sie wydawales..

@antek
"aurea" nie ma tu charow. jedynie 2 postacie zostaly na morganie, ktore ewentualnie nam pomoga.. Jesli oczywiscie bedzie w czym bo teraz to jest pseudo team

Leslaw
18-03-2010, 02:42
nazywacie nas bandą noobów, a spinacie się tak po zabiciu kogoś z nas, że wam szelki strzelają : E niby macie zabawe, że coś robimy, ale tak naprawdę płaczecie, bo nie możecie spokojnie botować jeba*e boty morgańskie ;/
ciao : *

Jun'Ior
18-03-2010, 06:56
@Elooo
miodu np.

@Jaz
Pozory mylą:P:D
Zresztą nawet nie wiedziałem że to Ty;)