Pokaż pełną wersje : Hyde Park
xBardolekx
18-03-2010, 07:06
pier.. też chce być na 300 xD
@edit
KURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..!
nazywacie nas bandą noobów, a spinacie się tak po zabiciu kogoś z nas, że wam szelki strzelają : E niby macie zabawe, że coś robimy, ale tak naprawdę płaczecie, bo nie możecie spokojnie botować jeba*e boty morgańskie ;/
ciao : *
Nakryles nas :( Ja az nie moge spac po nocach, zaczałem pic zielona herbate na uspokojenie :confused:
@Bardol
hahaha CIEEENIAS !!!
War mode'a nie bedzie co najmniej miech, spokojnie pow*****amy Was troche, dla nas to tylko zabawa, dla was duze utrudnienie w boceniu. Nie mowie oczywiscie o wszystkich, bo troche was na te "akcje" chodzi.
Antek, nawet gdyby cala aurea przyszla za te 2 miechy, zaczelibyscie dostawac w dupe to war mode'a bysmy tu wiecej nie zobaczyli, bylyby znowu sneak'i, wastowanie etc..
Przeciez jak sie konczyla otatnia wojna nie chcieliscie wyjsc na ob na party.
Rosi, propo kyry to zebys sie nie zdziwil ;P
he, tez sie pospinam! Wczoraj 270 rp i 190ms bez blessow zajebalismy, hehuehue
myśle że z aurea nikt nie przyjdzie na morgane, polacy expia a szwedzi czekaja na new warmoda a jak go nie dostana to s*******aja na kyre gdzie beda mieli oro ^^
Tenszinkan
18-03-2010, 14:12
Ktos w ogole z aurei mial przyjsc tu ? Pozatym @up [2]. Tych szwedow z aurei to zobaczycie chyba tylko na zdjeciach (jezeli o nich mowa)
@Serowel
To wy nie chcieliscie wyjsc zaraz po update, jeszcze w ten sam dzien jak wszedl, co prawda bylo to wyjscie nasze bez party ani nic no ale jednak...
A tak w ogole, hola hola, chuja tu bedzie chlopaki i taka jest prawda ZAWSZE jest pierdolenie i szampanskie nastroje na poczatku, potem dostaniecie w dupe ze 2 razy i sie skonczy impreza tylko zacznie sie danse macabre z waszej strony.
Tak w ogole to zastanawiam sie gdzie pojsc w czerwcu, jakies propozycje ktos ma moze..? (tak kyra to wiem, niedlugo reklama na tvn24 bedzie "chcesz oro ? chodz na kyre")
OFC zaczne od bohaterow wojennych !!! Ojczyzna was nie zapomni :D
Magiczna Niki
Mar 18 2010, 15:02:52 CET Slain at Level 165 by Akante Arca, Demon of morgana, Elite Malfroy, Nieludzki kozak, Viccery, Vivider, Yorva on morgana and Zizka.
Mar 18 2010, 14:57:14 CET Slain at Level 165 by Dance Van'Thorn, Duniastinho, Nieludzki kozak, Viccery, Vivider, Yorva on morgana and Zizka.
Mar 18 2010, 14:09:43 CET Slain at Level 166 by Anastazia Danko, Hunter of Dark Army, Kenami, Vallher and Yanosik.
Mern Theon
Mar 18 2010, 14:26:14 CET Killed at Level 100 by Antrevis, Arcy Volltio and Svitek Niszczyciel.
Mar 18 2010, 13:55:32 CET Killed at Level 102 by Victeron.
Mar 18 2010, 13:37:55 CET Slain at Level 103 by Arastis, Cinek Niszczyciel, Kenami, Koksikk and Lupi Sirahimus.
Auril Druid
Mar 18 2010, 14:26:41 CET Killed at Level 139 by Antrevis, Arcy Volltio and Coldo Elgan.
Mar 18 2010, 13:43:02 CET Slain at Level 140 by Hunter of Dark Army, Ice Diable, Koksikk, Lupi Sirahimus and Rubyss.
Thomas Kelati
Mar 18 2010, 14:17:20 CET Killed at Level 101 by Demon of morgana, Kenami and Theses.
Mar 18 2010, 13:42:18 CET Killed at Level 102 by Borstel, Ice Diable, Lupi Sirahimus and Vallher.
Cedriik
Mar 18 2010, 14:46:22 CET Killed at Level 106 by Akante Arca, Duniastinho, Kenami and Vivider.
Mar 18 2010, 14:09:29 CET Killed at Level 106 by Antrevis, Gauri Niszczyciel, Hunter of Dark Army and Yanosik.
Devres
Mar 18 2010, 15:00:52 CET Slain at Level 178 by Antrevis, Borstel, Darix Magnic, Demon of morgana, Forlond, Rubyss and Xolaas.
Nirek Devilek
Mar 18 2010, 14:35:48 CET Killed at Level 146 by Antrevis, Dizt Cold and Svitek Niszczyciel.
Rarytasek
Mar 18 2010, 14:54:44 CET Killed at Level 114 by Dark Morgana Knight, Forlond, Jazon Van Armin and Neq de'Oldstar.
Zirkov
Mar 18 2010, 14:14:26 CET Slain at Level 107 by Antrevis, Hunter of Dark Army, Master Clic, Theses and Victeron.
Korin Shan
Mar 18 2010, 11:25:26 CET Slain at Level 118 by Coldo Elgan, Simoon Xelia, Vaesse deireadhe, Vallher and Vivider.
Sarkfis
Mar 18 2010, 14:57:56 CET Killed at Level 76 by Neq de'Oldstar.
Magiczna Niki
Mar 18 2010, 15:02:52 CET Slain at Level 165 by Akante Arca, Demon of morgana, Elite Malfroy, Nieludzki kozak, Viccery, Vivider, Yorva on morgana and Zizka.
Mar 18 2010, 14:57:14 CET Slain at Level 165 by Dance Van'Thorn, Duniastinho, Nieludzki kozak, Viccery, Vivider, Yorva on morgana and Zizka.
Mar 18 2010, 14:09:43 CET Slain at Level 166 by Anastazia Danko, Hunter of Dark Army, Kenami, Vallher and Yanosik.
Devres
Mar 18 2010, 15:00:52 CET Slain at Level 178 by Antrevis, Borstel, Darix Magnic, Demon of morgana, Forlond, Rubyss and Xolaas.
Nirek Devilek
Mar 18 2010, 14:35:48 CET Killed at Level 146 by Antrevis, Dizt Cold and Svitek Niszczyciel.
Rarytasek
Mar 18 2010, 14:54:44 CET Killed at Level 114 by Dark Morgana Knight, Forlond, Jazon Van Armin and Neq de'Oldstar.
Zirkov
Mar 18 2010, 14:14:26 CET Slain at Level 107 by Antrevis, Hunter of Dark Army, Master Clic, Theses and Victeron.
piecyk XDDDD
--- Yanne dodał 2 minut i 39 sekund później ---
War mode'a nie bedzie co najmniej miech, spokojnie pow*****amy Was troche, dla nas to tylko zabawa, dla was duze utrudnienie w boceniu. Nie mowie oczywiscie o wszystkich, bo troche was na te "akcje" chodzi.
Antek, nawet gdyby cala aurea przyszla za te 2 miechy, zaczelibyscie dostawac w dupe to war mode'a bysmy tu wiecej nie zobaczyli, bylyby znowu sneak'i, wastowanie etc..
Przeciez jak sie konczyla otatnia wojna nie chcieliscie wyjsc na ob na party.
Rosi, propo kyry to zebys sie nie zdziwil ;P
he, tez sie pospinam! Wczoraj 270 rp i 190ms bez blessow zajebalismy, hehuehue
jesteś groźny
edit: official info
Aurea nie przeniesie swoich postaci na morgane a tych którzy się łudzą pozdrawiam ciekłym moczem ;d
Elesar Inferno
18-03-2010, 15:45
[EK] Rosi Thern / Wiszu: napisz Kambie ode mnie
[EK] Rosi Thern / Wiszu: tj. zapytaj
[EK] Rosi Thern / Wiszu: czy ich battle commander udziela lekcji PVP
Pinio777
18-03-2010, 15:52
Ale chlopaki grubo snjekują esdekerów ;d
chlopaki ogarniaja XDDDD
Za to ty masz nos brazowy od wchodzenia w dupe Flow =]
--- Kambaa dodał 5 minut i 26 sekund później ---
Wiszu smieciu ciebie Nawet Waniek na akcje by nei wziol bo jestes popierdolonym noobem donoszacym tylko suplaje :) Zrozum to spedalony glosie ze jestes Smieciem dla wszystkich nikt cie nie szanuje ;]
udziela masz nagranie treningowe
http://www.youtube.com/watch?v=EN8ruE7__wU
Movie spoko but Migdałowi przydałby się dictionaryB)
Kiedy ma urodziny?? zrobi się zrzutę i podarujemy mu prezent:]
no piec sie powoli rozgrzewa, jak tam chlopaki z we ride, slyszalem ze uskuteczniacie gre w 2 ognie prawda to?
@Elooo
miodu np.
myslalem ze wiecej osob ze starej ekipy Flow/Rise wroci biorac pod uwage ilu z nich nie gra chyba ze sie myle co do tych co juz nie graja
A co do akcji to widze ze niezla wymiana Kenami ktory odrobi to dzis na 18 osob oby tak dalej ..
Gdzie maja wracac i po co :confused:
Elesar Inferno
18-03-2010, 17:21
Wiszu smieciu ciebie Nawet Waniek na akcje by nei wziol bo jestes popierdolonym noobem donoszacym tylko suplaje :) Zrozum to spedalony glosie ze jestes Smieciem dla wszystkich nikt cie nie szanuje ;]
Ehh, Kamba ty nie zrozumiesz prawda? Nie możesz ścierpieć tego, że tak mnie nienawidzisz, tak mnie nie cierpisz, a ja nadal jestem wyżej niż ty kiedykolwiek będziesz, prawda?
Jesteś zerem, zawsze byłeś psem na posyłki innych - pogódź się z tym. Może i donosiłem supplies, tak samo jak i płaciłem ludziom walczącym za bless i co z tego? Podnieca cie na*******anie o tym samym non stop? Jeśli tak, to pewnie musisz mieć zajebiście biały pokój, bo argument masz cały czas jeden i to w chuj mizerny... 8o
Co do tego kto by mnie wziął na akcje - gdyby ludzie tacy jak ty (albo Waniek (bez urazy), rofl) dobierali skład, albo byliby za cokolwiek odpowiedzialni tutaj, to stawiam mieszkanie w Warszawie i 100 000 000 pln, że stracilibyście serwer w nie dłużej niż 30 dni.
A na koniec chciałbym poradzić ci, byś wziOŁ słownik i używał go wypowiadając się, ewentualnie zaczOŁ chodzić do szkoły - przyda ci się jak już nie będziesz mógł grać w Tibię.
Z pozdrowieniami dla żydowskiego ścierwa :*
MiszczuPefalpe
18-03-2010, 18:33
Witam was morganie i morganczykanki
Dzien sądu nadchodzi
Pani Morgany i tibijskiego swiata
Najwieksza wojowniczka o wolnosc
Skromna i wspaniała
Uriza
Tenszinkan
18-03-2010, 19:05
@up
hahahah wielki powrot
Ehh, Kamba ty nie zrozumiesz prawda? Nie możesz ścierpieć tego, że tak mnie nienawidzisz, tak mnie nie cierpisz, a ja nadal jestem wyżej niż ty kiedykolwiek będziesz, prawda?
Jesteś zerem, zawsze byłeś psem na posyłki innych - pogódź się z tym. Może i donosiłem supplies, tak samo jak i płaciłem ludziom walczącym za bless i co z tego? Podnieca cie na*******anie o tym samym non stop? Jeśli tak, to pewnie musisz mieć zajebiście biały pokój, bo argument masz cały czas jeden i to w chuj mizerny... 8o
Co do tego kto by mnie wziął na akcje - gdyby ludzie tacy jak ty (albo Waniek (bez urazy), rofl) dobierali skład, albo byliby za cokolwiek odpowiedzialni tutaj, to stawiam mieszkanie w Warszawie i 100 000 000 pln, że stracilibyście serwer w nie dłużej niż 30 dni.
A na koniec chciałbym poradzić ci, byś wziOŁ słownik i używał go wypowiadając się, ewentualnie zaczOŁ chodzić do szkoły - przyda ci się jak już nie będziesz mógł grać w Tibię.
Z pozdrowieniami dla żydowskiego ścierwa :*
AHHAAHAH nigdy nie bylem zalezny od nikogo i nigdy nie bylem "psem" na posylki wiszu zrozum nikt cie nie lubi a tym bardziej nie szanuje a co do tego ze jestes wyzej chyba w wchodzeniu w dupe eterowi i Akonowi =] Akon juz nie raz mial z ciebie beke ze kurwa chcesz byc kims a nie mozesz takze pozdro pocwicz parcelu.
A na koniec ci powiem ze szkoła u mnie nigdy nie stała na pierwszym miejscu zawsze skupialem sie 100% na Piłce wiec wyjebuj.
PS. Pozdrów Babcie bo zeby w wieku 24 lat mieszkac z Babcia to musi byc rekord swiata i okolic ;D acha i dodaj na NK smieszne obrazki hahaahah jestes zenujacy w chuj
piecyk XDDDD
--- Yanne dodał 2 minut i 39 sekund później ---
jesteś groźny
edit: official info
Aurea nie przeniesie swoich postaci na morgane a tych którzy się łudzą pozdrawiam ciekłym moczem ;d
nom, będą kisić ogóra na aurerze bez war mode'a. Osobiście mam w to wylane, zbierze się jakiś team, będzie fajno, można coś ogarnąć, nie zbierze się, płakać nie będziemy
Kenami to odrobia ręcznie, ja do 100lvla nie wiedziałem jak dokładnie pisze się nick tego mern theona, mogę mieć i 60lv, tracić na nim śmieszne pieniądze za backpack. A jak będzie okazja żeby odrobić to i tak zajmie mi to jakieś 2 min max, dojśc na expa, puścić bota.
Ale skoro napinka na 150% tooooo!!!!!!!!!!!!!
http://img535.imageshack.us/img535/3802/kyrzahals2.jpg
nom, będą kisić ogóra na aurerze bez war mode'a. Osobiście mam w to wylane, zbierze się jakiś team, będzie fajno, można coś ogarnąć, nie zbierze się, płakać nie będziemy
Kenami to odrobia ręcznie, ja do 100lvla nie wiedziałem jak dokładnie pisze się nick tego mern theona, mogę mieć i 60lv, tracić na nim śmieszne pieniądze za backpack. A jak będzie okazja żeby odrobić to i tak zajmie mi to jakieś 2 min max, dojśc na expa, puścić bota.
Ale skoro napinka na 150% tooooo!!!!!!!!!!!!!
fajna grafika windows 95 z wbudowana karta graf?;d
fajna grafika windows 95 z wbudowana karta graf?;d
nie, po formacie nie chciało mi sie ogarniać dosłownie niczego :D
a dokładniej...
http://img26.imageshack.us/img26/6241/magroziom.jpg
;d
Elesar Inferno
18-03-2010, 22:44
AHHAAHAH nigdy nie bylem zalezny od nikogo i nigdy nie bylem "psem" na posylki wiszu zrozum nikt cie nie lubi a tym bardziej nie szanuje a co do tego ze jestes wyzej chyba w wchodzeniu w dupe eterowi i Akonowi =] Akon juz nie raz mial z ciebie beke ze kurwa chcesz byc kims a nie mozesz takze pozdro pocwicz parcelu.
A na koniec ci powiem ze szkoła u mnie nigdy nie stała na pierwszym miejscu zawsze skupialem sie 100% na Piłce wiec wyjebuj.
PS. Pozdrów Babcie bo zeby w wieku 24 lat mieszkac z Babcia to musi byc rekord swiata i okolic ;D acha i dodaj na NK smieszne obrazki hahaahah jestes zenujacy w chuj
Co do twojej niezależności, to grasz tutaj głównie dzięki Szejkowi, który po jednej z akcji uratował ci dupę.
W kwestii tego, że skupiałeś się na piłce - no musimy do przodu... jak drybluję to mówicie, że źle, jak podaję to też źle...
Co do chęci bycia kimś na Morganie - jedyne co chciałem osiągnąć, to możliwość gry w sposób, który mi się podoba i niepozwalanie na to, by jakieś psy pt. Kamba samowolnie mi w tym przeszkadzały i mi się to udało. ;)
Co więcej, faktem jest, że część osób z vt zwracało się do mnie o pomoc (i w sumie nadal piszą) jak nie było Akona, czy Etera, więc sądzę, że coś tym włażeniem w dupę udało mi się osiągnąć i szczerze jebie mnie to, czy Akon / Eter / Miodu czy ktokolwiek inny miał bekę z tego jak podchodzę, a raczej podchodziłem do gry.
Tyyy, ja widzę, że musisz mieć kurewsko najebane jeśli próbujesz mnie ośmieszyć takimi argumentami, ale cóż - fail jebany matole.
Primo - mam 21 lat (rocznikowo 22), secundo mieszkam z babcią, bo nie mieszkam z rodzicami od kilku lat jebany kretynie, który jedyne co potrafi to kaleczyć język i ciągnąć hajs od starych.
Tertio - gratuluję sposobu na spędzanie wolnego czasu, przeglądając moje galerie na nk, hahaha. Jak chcesz to mogę podać ci jeszcze mój login na grono.net to też sobie pooglądasz, chcesz?
No, poza tym to jest mój ostatni post dla ciebie, żydowski śmieciu. Baju :*
Pinio777
18-03-2010, 23:06
Yyy Elf Jest Xd
haha stoje sobie w dp a tu spam od 3 liderów thais XD nie ma to jak tania siła robocza xD
23:04 Magiczna Niki [164]: we need ppl
23:04 Mell Fearless [130]: team like 20 person from aurea
23:04 Magiczna Niki [164]: ask them
23:04 Mell Fearless [130]: make me account on vt and we can talk
23:04 Magiczna Niki [164]: to come back
23:04 Magiczna Niki [164]: kk
23:04 Magiczna Niki [164]: sec
22:58 Fidos'Fyb [158]: Wanna join war
22:58 Fidos'Fyb [158]: ;p?
22:58 Mell Fearless [130]: Who are you?
22:58 Fidos'Fyb [158]: Pl?
22:58 Mell Fearless [130]: nah, swe
22:59 Fidos'Fyb [158]: We have war aganist
22:59 Fidos'Fyb [158]: Flow
22:59 Fidos'Fyb [158]: and search ppl to helped
22:59 Mell Fearless [130]: but are from flow
22:59 Fidos'Fyb [158]: nope
22:59 Fidos'Fyb [158]: 22:59 You see yourself. You are a paladin. You are One of the We ride.
22:59 Fidos'Fyb [158]: We backstab
23:00 Fidos'Fyb [158]: if u can talk with swe ppl
23:00 Fidos'Fyb [158]: talk please abput this
23:00 Fidos'Fyb [158]: and msg to Bekas or Lesiu or Zyga
23:00 Fidos'Fyb [158]: if u know who is it
23:01 Mell Fearless [130]: Ok, we transfer here for 1 weeks 16 char
23:01 Mell Fearless [130]: ok?
23:01 Fidos'Fyb [158]: ok np
23:01 Mell Fearless [130]: and we win this?
23:01 Fidos'Fyb [158]: we can
23:02 Mell Fearless [130]: But we can take waters elementals and dla darashia , ok?
23:02 Fidos'Fyb [158]: ok
22:59 Don Qu [200]: haa
22:59 Don Qu [200]: kto siedzi/
22:59 Mell Fearless [130]: Mustafa
22:59 Don Qu [200]: whos?
22:59 Mell Fearless [130]: ^
22:59 Don Qu [200]: bekas here
22:59 Don Qu [200]: yhym
23:00 Don Qu [200]: dunno
23:00 Don Qu [200]: here is war
23:00 Don Qu [200]: new war
23:00 Don Qu [200]: we gonna crush flow again
23:00 Mell Fearless [130]: Jestes z najwiekszymi smrodami na servie
23:00 Mell Fearless [130]: Kury i te inne pizdy z bogatyni
23:01 Don Qu [200]: oj tam
23:01 Don Qu [200]: zycie
23:01 Don Qu [200]: wazne aby sie sluchali
23:02 Mell Fearless [130]: Ale to sa smiecie dla mnie
23:02 Don Qu [200]: oj tam
23:02 Don Qu [200]: zycie
piszcie na trade moze ktoś się skusi
Co do twojej niezależności, to grasz tutaj głównie dzięki Szejkowi, który po jednej z akcji uratował ci dupę.
W kwestii tego, że skupiałeś się na piłce - no musimy do przodu... jak drybluję to mówicie, że źle, jak podaję to też źle...
Co do chęci bycia kimś na Morganie - jedyne co chciałem osiągnąć, to możliwość gry w sposób, który mi się podoba i niepozwalanie na to, by jakieś psy pt. Kamba samowolnie mi w tym przeszkadzały i mi się to udało. ;)
Co więcej, faktem jest, że część osób z vt zwracało się do mnie o pomoc (i w sumie nadal piszą) jak nie było Akona, czy Etera, więc sądzę, że coś tym włażeniem w dupę udało mi się osiągnąć i szczerze jebie mnie to, czy Akon / Eter / Miodu czy ktokolwiek inny miał bekę z tego jak podchodzę, a raczej podchodziłem do gry.
Tyyy, ja widzę, że musisz mieć kurewsko najebane jeśli próbujesz mnie ośmieszyć takimi argumentami, ale cóż - fail jebany matole.
Primo - mam 21 lat (rocznikowo 22), secundo mieszkam z babcią, bo nie mieszkam z rodzicami od kilku lat jebany kretynie, który jedyne co potrafi to kaleczyć język i ciągnąć hajs od starych.
Tertio - gratuluję sposobu na spędzanie wolnego czasu, przeglądając moje galerie na nk, hahaha. Jak chcesz to mogę podać ci jeszcze mój login na grono.net to też sobie pooglądasz, chcesz?
No, poza tym to jest mój ostatni post dla ciebie, żydowski śmieciu. Baju :*
Ciagnac hajs od starych ? Widzisz gdybys mnie znal wiedzialbys ze połowe mojej wypłaty z Niemiec oddaje moim rodzicom :) zreszta kogo to obchodzi wiszu jestes dla mnie smiesznym czlowieczkiem i nikim wiecej , a co do tego ze wyzywasz mnie od zydow masz prawo tylko ze poznalem tych ludzi i naprawde sa wporzadku :)
@2up
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahhahahahahah
mistrzostwo_/
Elesar Inferno
18-03-2010, 23:33
Ciagnac hajs od starych ? Widzisz gdybys mnie znal wiedzialbys ze połowe mojej wypłaty z Niemiec oddaje moim rodzicom :) zreszta kogo to obchodzi wiszu jestes dla mnie smiesznym czlowieczkiem i nikim wiecej , a co do tego ze wyzywasz mnie od zydow masz prawo tylko ze poznalem tych ludzi i naprawde sa wporzadku :)
Miałem nie pisać, ale nie mogę się powstrzymać...
Jesteś bidonowym w trampkarzach?
Kocham tego człowieka, najpierw skamlał o wolność na prv, potem na forum, a na koniec "znów" będzie wojował. XD
ale chodzi ci o don qu? :confused:
o kur***a xDDD
Niedługo chłopaki będą informacje na słupach w thais wieszać "przyjmiemy na wojny":D:D:D:D beka w ch***j8o8o8o
Oczywiście Benek po raz kolejny się popisał aczkolwiek w nieco innym stylu:D
hahahahahahhaahahha<lol1000500100900>
haha stoje sobie w dp a tu spam od 3 liderów thais XD nie ma to jak tania siła robocza xD
23:04 Magiczna Niki [164]: we need ppl
23:04 Mell Fearless [130]: team like 20 person from aurea
23:04 Magiczna Niki [164]: ask them
23:04 Mell Fearless [130]: make me account on vt and we can talk
23:04 Magiczna Niki [164]: to come back
23:04 Magiczna Niki [164]: kk
23:04 Magiczna Niki [164]: sec
22:58 Fidos'Fyb [158]: Wanna join war
22:58 Fidos'Fyb [158]: ;p?
22:58 Mell Fearless [130]: Who are you?
22:58 Fidos'Fyb [158]: Pl?
22:58 Mell Fearless [130]: nah, swe
22:59 Fidos'Fyb [158]: We have war aganist
22:59 Fidos'Fyb [158]: Flow
22:59 Fidos'Fyb [158]: and search ppl to helped
22:59 Mell Fearless [130]: but are from flow
22:59 Fidos'Fyb [158]: nope
22:59 Fidos'Fyb [158]: 22:59 You see yourself. You are a paladin. You are One of the We ride.
22:59 Fidos'Fyb [158]: We backstab
23:00 Fidos'Fyb [158]: if u can talk with swe ppl
23:00 Fidos'Fyb [158]: talk please abput this
23:01 Mell Fearless [130]: Ok, we transfer here for 1 weeks 16 char
23:01 Mell Fearless [130]: ok?
23:01 Fidos'Fyb [158]: ok np
23:01 Mell Fearless [130]: and we win this?
23:01 Fidos'Fyb [158]: we can
23:02 Mell Fearless [130]: But we can take waters elementals and dla darashia , ok?
23:02 Fidos'Fyb [158]: ok
piszcie na trade moze ktoś się skusi
Ty kurwa lamusie przyjedz do Bogatyni to nawet kurczak ci wpierdoli :)
@up
nie będę zniżał się do twojego niskiego poziomu bo mnie pokonasz doświadczeniem.
tyle na twój temat.
@up
nie będę zniżał się do twojego niskiego poziomu bo mnie pokonasz doświadczeniem.
tyle na twój temat.
Zamilcz smierdzielu i nie obrazaj mojego miasta ;D
--- Kambaa dodał 3 minut i 43 sekund później ---
Miałem nie pisać, ale nie mogę się powstrzymać...
Jesteś bidonowym w trampkarzach?
Kocham tego człowieka, najpierw skamlał o wolność na prv, potem na forum, a na koniec "znów" będzie wojował. XD
Wiszu przyjedz do mnie to cie naucze grac w Piłke ;) ale nie W fife czy w Pesa bo ty całe zycie przed kompem to moze ci sie pojebac :)
Sebciooo
19-03-2010, 01:33
Wiszu przyjedz do mnie to cie naucze grac w Piłke ;) ale nie W fife czy w Pesa bo ty całe zycie przed kompem to moze ci sie pojebac :)
Dumny jestes z siebie?
Dumny jestes z siebie?
Wystarczy ze moi rodzice sa ze mnie dumni :)
Btw. Ty jestes brat Ryona?
Sebciooo
19-03-2010, 02:28
A Ryon ma brata?O.o
xBardolekx
19-03-2010, 07:03
z donkiem jako postacią się pożegnajcie dzisiaj =)
Ty kurwa lamusie przyjedz do Bogatyni to nawet kurczak ci wpierdoli :)
ja niedługo wpadne =)
Jezior666
19-03-2010, 08:19
HAHAHAHAHAHA No Gremb nie wiesz o tym ze tonacy brzytwy sie chwyta xD? i nic tego nie zmieni ze we ride jestescie banda niedorozwojow co nie wiem co wy checie tutaj osiagnac xd wezcie lepiej zmiencie lidera na Anno dran bo on dobra ogaryna albo Thomas Kelati co pierwszy raz widze jego nick "ZNUDZIL MI SIE POKOJ CHCEMY WARA"
a najlepiej to zgloscie sie do lidera uriza moze on wam udzieli lekcji jak zrobic dobra akcje xD
Gremb nie no dobre to bylo XDDDDDDDDDDD beka na calej linii
Trzech Jeźdźców Apokalipsy???????????
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVv
http://www.funz.info/bv1kcJy-y0o,Jezdzcy_Apokalipsy.html
i jeszcze raz tak dla beki HAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAH HAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAH AHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAH AHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAH AHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAH
RajstinMejere
19-03-2010, 10:36
Jebani debile o wszystko sie klucicie:) Kamba byl na vt flow to byl ziomkiem teraz nagle wszyscy sie z niego smieja. Ha klutnia kto lepiej se zyje w rl co to do huja ma byc? Odejdzie wszyscy od komputera i nie piszcie lepiej nic to uznam ze ten wasz rl life nie jest taki najgorszy.
Przeciez nikt tu nie cisnie Kambie oprócz Wisza, ale to ich sprawy :baby:
ja niedługo wpadne =)
Ależ Bardol u mnie jestes milie widziany przyjedz wypijemy co nie co :)
Nirek-Devilek
19-03-2010, 11:20
HAHAHAHAHAHA No Gremb nie wiesz o tym ze tonacy brzytwy sie chwyta xD? i nic tego nie zmieni ze we ride jestescie banda niedorozwojow co nie wiem co wy checie tutaj osiagnac xd wezcie lepiej zmiencie lidera na Anno dran bo on dobra ogaryna albo Thomas Kelati co pierwszy raz widze jego nick "ZNUDZIL MI SIE POKOJ CHCEMY WARA"
a najlepiej to zgloscie sie do lidera uriza moze on wam udzieli lekcji jak zrobic dobra akcje xD
no widzisz bo tak się składa że ja na prawie wszystkich wojnach tego serwera walczyłem zaczynając od Fire vs Tengu kończąc Rise & Arpens vs Avis
. A walczymy bo nie widzimy takiego sensu grania w tibie jaki ty w niej widzisz
No Thomasa jezior wymeniles to twoj fail bo to jest Nirek devilek 1 owner co jeszcze latal w Huriccane wiec pvp ma uwierz mi ;D
--- Kambaa dodał 4 minut i 19 sekund później ---
ja niedługo wpadne =)
Bardol po co kogos naciskasz zeby nie dawał nam postaci bo nie rozumiem fajnie nie jest ze cos sie dzieje na Morganie? Zostaw tego don qu w spokoju i ciesz sie Wojna na Morganie :)
Elesar Inferno
19-03-2010, 11:35
Widzę, że ostro zajmujesz się piłką, bo co chwila na*******asz posty na carlin.pl...
W przerwie meczów w Fifie, czy w PESie klepiesz?
http://4.bp.blogspot.com/_oFN5FV7Qr9c/SckVluXGTrI/AAAAAAAACQY/Br__2irHfpw/s400/pc+on+man+crazy.jpg
Kamba, ciężko ci się gra z takim sprzętem?
Edit:
No, Nirek ma takiego skilla, że jak kiedyś po niego 3 typa poleciało to bohy oddał w trymiga, hahaha
Nirek-Devilek
19-03-2010, 11:40
Edit:
No, Nirek ma takiego skilla, że jak kiedyś po niego 3 typa poleciało to bohy oddał w trymiga, hahaha
Ciebie widze ładnie po*****ło o czym ty człowieku pierdolisz 1 owner =1-80 lvl
Widzę, że ostro zajmujesz się piłką, bo co chwila na*******asz posty na carlin.pl...
W przerwie meczów w Fifie, czy w PESie klepiesz?
http://4.bp.blogspot.com/_oFN5FV7Qr9c/SckVluXGTrI/AAAAAAAACQY/Br__2irHfpw/s400/pc+on+man+crazy.jpg
Kamba, ciężko ci się gra z takim sprzętem?
Edit:
Tak sie składa spedalony głosie ze od rana do godziny 15 mam wolny czas a o 16 do 22 jestem na treningu wiec wyjebuj
Sebciooo
19-03-2010, 12:09
Tak sie składa spedalony głosie ze od rana do godziny 15 mam wolny czas a o 16 do 22 jestem na treningu wiec wyjebuj
no treningi w fifie czy pesie tez sie licza wiec rozumiemy cie i nie musisz sie ukrywac przed nami:o
Będę obiektywny: na razie przegrywacie i nie oszukujmy się, że nie. Może ktoś do Was przyjdzie, ja tego nie wiem (mam nadzieje, że tak i będzie prawdziwe oro), bo chce wreszcie Kakejem pobiegać na ob jakieś :(
P.S Zyga rybaku odezwij się do mnie i na kyrze na tego hunta pójdziemy w sobotę.
p.s 2 kurwa fajkiem przypaliłem sobie bluzę kurwaaaaaaaaaaaaa
edit: 12:23 You advanced from Level 79 to Level 80. wreeeeszcie
MiszczuPefalpe
19-03-2010, 13:53
Noobie jak tylko poznam twoje tibijskie imie to cie dedne z moim Uriza Pk Teamem albo sama cie zkombuje bo mi na nooba i pekera wygladasz. nie bede tolerowac na moim swiecie takich wyczynow.
Pani morgany i tibi
Wladczyni wszechswiata, bagien venorskich i czelusci fibulskich
Potezna i wspaniala
Niepokonana i nieulegla
Bojowniczka sciemiezonych i uciskanych
Boska
URIZA!!!
xBardolekx
19-03-2010, 14:14
Bardol po co kogos naciskasz zeby nie dawał nam postaci bo nie rozumiem fajnie nie jest ze cos sie dzieje na Morganie? Zostaw tego don qu w spokoju i ciesz sie Wojna na Morganie :)
1) nie naciskam,
2) nie jestem i nie będę w tej wojnie,
3) nie lubie bekasa, dlatego
Będę obiektywny: na razie przegrywacie i nie oszukujmy się, że nie. Może ktoś do Was przyjdzie, ja tego nie wiem (mam nadzieje, że tak i będzie prawdziwe oro), bo chce wreszcie Kakejem pobiegać na ob jakieś :(
P.S Zyga rybaku odezwij się do mnie i na kyrze na tego hunta pójdziemy w sobotę.
p.s 2 kurwa fajkiem przypaliłem sobie bluzę kurwaaaaaaaaaaaaa
edit: 12:23 You advanced from Level 79 to Level 80. wreeeeszcie
Ale kakej sluchaj we flow kazdy na ciebie wjezdzal ze "nie chcemy tutaj takiego nooba , niech kakej wy*******a frajerzyna , " i takie tam a teraz z nimi jestes widzisz zchowujesz sie troche jak Kura zmieniasz strony bo idziesz tam gdzie ci latwiej/ lepiej takie jest moje zdanie
Btw. i nie to ze ci wjezdzam bo gadalismy nie raz i jestes wporzadku ale takie jest moje odczucie
--- Kambaa dodał 2 minut i 46 sekund później ---
Noobie jak tylko poznam twoje tibijskie imie to cie dedne z moim Uriza Pk Teamem albo sama cie zkombuje bo mi na nooba i pekera wygladasz. nie bede tolerowac na moim swiecie takich wyczynow.
Pani morgany i tibi
Wladczyni wszechswiata, bagien venorskich i czelusci fibulskich
Potezna i wspaniala
Niepokonana i nieulegla
Bojowniczka sciemiezonych i uciskanych
Boska
URIZA!!!
A ty zamknij pizde kurwa znalazles sobie jakie popierdolone hobby robiac z siebie idiote na forach wyjebuj do szkoly i nie zasmiecaj forum xd
Sebciooo
19-03-2010, 16:03
A ty zamknij pizde kurwa znalazles sobie jakie popierdolone hobby robiac z siebie idiote na forach wyjebuj do szkoly i nie zasmiecaj forum xd
Nie spinaj sie tak ziąąąą:baby:
Ale kakej sluchaj we flow kazdy na ciebie wjezdzal ze "nie chcemy tutaj takiego nooba , niech kakej wy*******a frajerzyna , " i takie tam a teraz z nimi jestes widzisz zchowujesz sie troche jak Kura zmieniasz strony bo idziesz tam gdzie ci latwiej/ lepiej takie jest moje zdanie
Btw. i nie to ze ci wjezdzam bo gadalismy nie raz i jestes wporzadku ale takie jest moje odczucie
Skoro tak, to są śmieciami, bo nikt mi teraz tego nie powiedział(może się boją, może im przeszło, nie wiem). Ale musiał być we flow, bo by Kleniu musiał płacić 3kk xD
Elesar Inferno
19-03-2010, 16:33
Skoro tak, to są śmieciami, bo nikt mi teraz tego nie powiedział(może się boją, może im przeszło, nie wiem). Ale musiał być we flow, bo by Kleniu musiał płacić 3kk xD
Kakej, wy*******aj frajerzyno!!!111oneoneoneshiftoneeleven111!!!
No, to tyle z postowania na forum, bo się Adi w*****a pewnie xD
Kakej to moj najlepszejszy kolega teraz ! Odczepcie sie od niego :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Kamba<3
JAAAA NIE MAM TEJ FORSY !!!
xBardolekx
19-03-2010, 16:55
zchowujesz sie troche jak Kura zmieniasz strony bo idziesz tam gdzie ci latwiej/ lepiej takie jest moje zdanie
jakby wszyscy poszli do was to nie mielibyscie z kim walczyc:baby:
kamba za bardzo sie spinasz chcesz udowodnic ze kims jestes ? to ci troche nie wychodzi nie udawaj super zioma bo nim nie jestes i raczej nie bedziesz
.
elo
W pierwszych słowach tego postu pozdrawiam was serdecznie !!
W swej skromnej wypowiedzi chciałbym poruszyć dwie sprawy. Pierwszą z nich są słowa członka owego forum dyskusyjnego o nicku Kambaa. Dokładniej chodzi mi o ową wypowiedź: (a właściwie jej część)
Kambaa, nie do końca potrafię zrozumieć wrogość przejawiającą się w tym poście w stosunku do mego wiernego druha Urizy, jak też sam sens twoich wypocin. Wszak wiesz, iż jutro jest sobota, dzień wolny w większości szkół w Polsce, więc wysyłanie mego kompana do szkoły jest, bądź co bądź, odrobinę bezcelowe. Jeżeli jednak martwi Cię edukacja Urizy, zapewniam Cię, iż w poniedziałek o brzasku mój druh pośpieszy do wrót swego przybytku wiedzy. Wracając jednak do wrogości, jak i ogromnej krytyki, którą zrzucasz na wszystkich członków owej dyskusji, w stosunku do Ciebie idealnie pasują słowa Tadeusza Boya-Żelańskiego:
"Krytyk i eunuch z jednej są parafii,
obaj wiedzą jak, żaden nie potrafi"
Drugą część mego posta poświęcić zamierzam na krótką wypowiedź członka naszej dyskusji o dumnie brzmiącym imieniu Jezior666:
Cóż pomijając oczywisty fakt, iż nasze akcje oprócz skuteczności zawierały wiele polotu i fantazji (odsyłam do naszych filmików na portalu youtube.com), i z pewnością moglibyśmy udzielić niezbędnych wskazówek danym graczom, to jednak przypominam, iż ja i Uriza należymy do Flow. Odsyłam tu do naszego oświadczenia z dnia 18.04.2008 (http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=2008531#post2008531), gdzie oficjalnie zadeklarowaliśmy się po stronie Flow (ówcześnie No Pay, No Play). A więc drogi Jeziorze666, twą wypowiedź traktują jako całkiem dobry i udany żart.
To wszystko co chciałbym wam przekazać, bywalcy tego forum. Wraz z Urizą staramy się cichutko czuwać nad spokojem na naszym drogim serverze (mimo oczywistego świństwa jakie uczyniliście w stosunku do Urizy)
KU LEPSZEJ MORGANIE !!!
Dziękuję za czytanie, i przepraszam za błędy.
Nirek-Devilek
19-03-2010, 19:26
@up pojebało Cie ostro koleś też wy*******aj do szkoły
Pinio777
19-03-2010, 19:36
Uriza wez Ty sie zglos gdzies moze Ci beda placic za to, patrz taki Gracjan Roztocki jest uposledzony, a placą mu hajs za to ze daje sie pokazac w internecie ;d
Tenszinkan
19-03-2010, 19:47
Ja proponuje tak - wszyscy wy*******ac do szkoly, uriza zostan.
Chlop beczke kreci zaawansowana z was a wy sie spinacie ZENUA.
Mar 19 2010, 19:34:29 CET Died at Level 208 by a grim reaper.
Mar 19 2010, 15:29:55 CET Died at Level 208 by a grim reaper.
<3 zajebiscie kurwa, co to znowu jakies kicki od*******aja czy tylko ja mialem?>.>
Tenszinkan
19-03-2010, 19:53
Po prostu przekazalem Cipsoftowi twoje zdjecia z chaty ktore tu wrzuciles i sie chwaliles z prosba o pomniejszenie twojej fortuny i cie upierdolili ! <sorry>
Watpie zeby mial wiecej od Ciebie.. Golden helmet lalalalala
Zenuaaaaaa Sebuniu przyjedz po mnie na rulete skoczymy xD Weekend ma nade mną władze :D
Elesar Inferno
19-03-2010, 20:40
hahahahah kurwa Dari brakowalo mi ciebie bez kitu xdddddddddd
kamba za bardzo sie spinasz chcesz udowodnic ze kims jestes ? to ci troche nie wychodzi nie udawaj super zioma bo nim nie jestes i raczej nie bedziesz
.
elo
Hanosnik nie wiem o chuj ci chodzi ale dobra. :)
Kambuś gleboko oddychaj, pierdol napine nie zwracaj uwagi na reszte i rob to co masz robic ;)
:*
Hanosnik nie wiem o chuj ci chodzi ale dobra. :)
hansonik ??????hahahahahah no to jednak masz grubo najebane w glowie
dobra ide dalej bombic
elo
.
Kambuś gleboko oddychaj, pierdol napine nie zwracaj uwagi na reszte i rob to co masz robic ;)
:*
Luva ya mateo ;* ;DDDDDDDDDDD
http://www.speedyshare.com/files/21520445/flowfail.cam
xBardolekx
20-03-2010, 08:53
chłopaki podajcie mi nowego venta kyry jakoś xd
juz jest nowe vento?;d
http://www.speedyshare.com/files/21522083/viccery.cam
xBardolekx
20-03-2010, 11:13
nie wiem, ale stary mi nie działa, więc może jest ;d
Nie ma takiego botowania z kickami
najnowsze newsy z plotek.pl xarafin jest padawanem lookeyya !
Cedriik
Mar 21 2010, 16:40:30 CET Killed at Level 105 by Eter Rael, Tharius Vampire, Ulelela and Victoriano Cuenca.
Mar 21 2010, 12:41:11 CET Killed at Level 105 by Arcy Volltio, Erni Masterz, Taryfak Kubali and Weasly.
Mern Theon
Mar 21 2010, 17:05:24 CET Slain at Level 100 by Ciap Ciap, Dance Van'Thorn, Demon of morgana, Huo Yuandia and Victoriano Cuenca.
Addelicious
Mar 21 2010, 17:26:04 CET Slain at Level 131 by Darthvaan, Eter Rael, Laska Galanczyka, Shaikon, Vaesse deireadhe and Vallher.
Coiriz
Mar 21 2010, 17:13:33 CET Eliminated at Level 137 by Bazioza, Dance Van'Thorn, Darthvaan, Duniastinho, Eter Rael, Huo Yuandia, Inveros, Jazon Van Armin, Kenami, Mistrz Patelnia Zlota Wara, Predacone, Rumcajs King, Shaikon, Tharius Vampire, Ulelela, Victoriano Cuenca and Zyth Dari.
Thomas Kelati
Mar 21 2010, 17:20:17 CET Killed at Level 99 by Darthvaan, Eter Rael, Vallher and Vivider.
Mar 21 2010, 16:03:14 CET Killed at Level 100 by Eter Rael, Vallher and Yanosik.
Weasly
Mar 21 2010, 15:54:55 CET Killed at Level 142 by Addelicious, Devres and Eurotor.
Shaikon
Mar 21 2010, 15:59:19 CET Crushed at Level 215 by Addelicious, Cedriik, Fucek, Halucynus, Hejaska, Korin Shan, Koroner, Nash Darkeyes, Thomas Kelati and Thraal.
Nexerius
Mar 21 2010, 16:13:37 CET Crushed at Level 101 by Addelicious, Asti Belino, Drath Morth, Fidos'Fyb, Fucek, Gaminorius, Magiczna Niki, Mern Theon, Nirek Devilek and Seth Harlow.
Svitek Niszczyciel
Mar 21 2010, 17:01:24 CET Crushed at Level 139 by Addelicious, Auril druid, Bo'bofrut, Cedriik, Eurotor, Halucynus, Koroner, Magiczna Niki, Mern Theon, Nirek Devilek, Seth Harlow and Surprido.
Duniastinho
Mar 21 2010, 17:18:22 CET Slain at Level 93 by Auril druid, Devres, Magiczna Niki, Seth Harlow and Thomas Kelati.
Ulelela
Mar 21 2010, 16:23:54 CET Killed at Level 82 by Addelicious, Cedriik, Fucek and Surprido.
Vivider
Mar 21 2010, 17:21:12 CET Killed at Level 80 by Auril druid, Eurotor and Zirkov.
Nieludzki kozak
Mar 21 2010, 16:18:22 CET Slain at Level 88 by Addelicious, Asti Belino, Auril druid, Cedriik, Fidos'Fyb and Nash Darkeyes.
Darthvaan
Mar 21 2010, 17:00:56 CET Slain at Level 125 by Addelicious, Cedriik, Gaminorius, Magiczna Niki, Mern Theon, Selux Peme, Surprido and Thomas Kelati.
Mar 21 2010, 17:26:04 CET Killed Addelicious at Level 131 ok
Mar 21 2010, 17:20:17 CET Killed Thomas Kelati at Level 99 ok
Mar 21 2010, 17:13:33 CET Killed Coiriz at Level 137 ok
Mar 21 2010, 17:05:39 CET Killed Selux Peme at Level 30 ok
Mar 21 2010, 17:03:15 CET Killed Gaminorius at Level 44 ok
Pinio777
21-03-2010, 18:21
+
Mar 21 2010, 17:01:24 CET Killed Svitek Niszczyciel at Level 139 ok
Mar 21 2010, 16:13:37 CET Killed Nexerius at Level 101 ok
i Vivider
Mar 21 2010, 17:21:12 CET Killed at Level 80 by Auril druid, Eurotor and Zirkov.
aaaaa i Coiriz i pewnie jeszcze ktos
Nieeee no... To, to ja lubię... To ja rozumiem:P
Edit
Coiriz
Mar 21 2010, 17:13:33 CET Eliminated at Level 137 by Bazioza, Dance Van'Thorn, Darthvaan, Duniastinho, Eter Rael, Huo Yuandia, Inveros, Jazon Van Armin, Kenami, Mistrz Patelnia Zlota Wara, Predacone, Rumcajs King, Shaikon, Tharius Vampire, Ulelela, Victoriano Cuenca and Zyth Dari.
Elesar Inferno
21-03-2010, 18:45
Akcja Yalahar (http://www.speedyshare.com/files/21546561/camm.cam)
Akcja Okolnir (http://monsters.wp.pl/?ac=vid&vid=200090863)
@up
Skubaniec !!! znowu mu cos doladowalem :baby:
@new
Nirek Devilek
Mar 22 2010, 10:11:52 CET Slain at Level 144 by Laska Galanczyka, Meraviglioso, Tharius Vampire, Vallher and Victoriano Cuenca.
Quezix
Mar 22 2010, 11:49:34 CET Killed at Level 112 by Jazon Van Armin and Theses.
Nie ma takiego botowania z kickami
Wczoraj 7hp na grimie po kicku, pieeerdole takie bocenie xd
Quezix'a ujebaliście?XD
a my mu vento usunęliśmy, buhaha
A kto to w ogóle jest ten quezix :confused:
Z tego co ja tam wiem to lizał dupsko dla flow, kiedyś go tam ujebaliśmy z rebelion, jakieś 2 razy;d
Eurotor, will be deleted at May 21 2010, 16:03:47 CEST
A temu co ?
hmm... zastanawiam sie , do czego sie dojebac ;)
i do kogo... ;p
co do tematu , to pamietam , jak we wczesniejszych wojnach kazdy kazdego pouczal o 'szanowanie swojego przeciwnika...'
no i na forum.tibia.pl wychodzi , co jest trąfem w tej grze :d
EDIT:
A kto to w ogóle jest ten quezix :confused:
Mickeal nie znasz ? ;d to nasz czolowy zawodnik.... wjezdza na pelnej ;d , tylko nie zaklada kominiary na robote :confused:
Goldenhelmetlooted.cam (http://zalukaj.pl/polecony,25496)
Vicekgryzieglebex2.cam (http://zalukaj.pl/polecony,25496)
Magiczna Niki
Mar 22 2010, 22:22:24 CET Slain at Level 163 by Adis Druidek, Merai, Montheus, Nefroti, Sagatiba Elder Druid and Wozny of Morgana.
Mar 22 2010, 22:09:42 CET Killed at Level 164 by Arastis, Eter Rael and Neq de'Oldstar.
Zirkov
Mar 22 2010, 22:27:56 CET Killed at Level 106 by Arastis, Eter Rael and Rampage Rahl.
Mar 22 2010, 22:11:47 CET Killed at Level 106 by Arastis, Khotas and Neq de'Oldstar.
Fidos'Fyb
Mar 22 2010, 22:15:49 CET Slain at Level 159 by Antrevis, Arastis, Dizt Cold, Mandeus and Trampus.
Rarytasek
Mar 22 2010, 21:42:57 CET Killed at Level 113 by Antrevis, Laska Galanczyka, Mandeus and Skin Sire.
Thomas Kelati
Mar 22 2010, 22:30:07 CET Slain at Level 98 by Cinek Niszczyciel, Nestor Dagome, Nexerius, Vallher and Wozny of Morgana.
Coiriz
Mar 22 2010, 22:07:00 CET Killed at Level 136 by Anastazia Danko, Arastis, Darthvaan and Neq de'Oldstar.
Nirek Devilek
Mar 22 2010, 21:55:25 CET Crushed at Level 142 by Antrevis, Arastis, Darthvaan, Dizt Cold, Eter Rael, Kenami, Nexerius, Vallher, Wolvereen and Yanosik.
Marelw the Wolf
Mar 22 2010, 22:18:58 CET Killed at Level 80 by Arastis and Darthvaan.
Dark Ocmer
Mar 22 2010, 22:11:13 CET Crushed at Level 125 by Edwan, Golezin Mirius, Lavio Look, Nurrullah, Przemyski pazur, Surprido, Tempest'Demonic, Tsun Dono, Vego'Dark, Voo Magee and Yoshi Cartman.
Mandeus
Mar 22 2010, 21:47:33 CET Slain at Level 100 by Coiriz, Halucynus, Magiczna Niki, Marelw the Wolf, Nirek Devilek, Templar Ranger, Zacharek and Zirkov.
Darthvaan
Mar 22 2010, 21:55:26 CET Killed at Level 124 by Coiriz, Magiczna Niki, Marelw the Wolf and Templar Ranger.
Mar 22 2010, 22:18:58 CET Killed Marelw the Wolf at Level 80 ok
Mar 22 2010, 22:07:00 CET Killed Coiriz at Level 136 ok
Mar 22 2010, 21:55:25 CET Killed Nirek Devilek at Level 142 ok
Mar 22 2010, 21:34:17 CET Killed Immortal Club at Level 47 ok
Mar 22 2010, 21:31:47 CET Killed Ghost Future at Level 53 ok
Antonioo
22-03-2010, 22:53
I Dark Ocmar jeszcze od nas :)
Oromorgana.cam (http://zalukaj.pl/polecony,25496)
flowview
i ja ;x AHAHHASHHDAHDHSAHDHA xDDDDDDD
Eurotor jest pierwszym w historii człowiekiem, który przyszedł na rozmowę kwalifikacyjną o pracę na stanowisku szpiega...i jej nie dostał.
Później pytał też o payment i wygląda na to że się powiesił.
Quezix też nie jest lepszy. Zapłacił mi za Inq, natomiast jak zaczeliście swoją akcję, to nagle przypomniało mu się, że jednak mu termin nie pasuje i że chciałby swoje sianko. Jak mu powiedziałem, że oddam mu pieniążki chętnie ale musi zaczekać tak ze 2 tygodnie, to nie wytrzymał presji i dołączył...tylko po to aby się wyjebać i stracić vento.
Rock and roll.
Ejkon ale Ty to jesteś...:D Chłopaki się załamali przez Ciebie:P Nie gryzie Cię sumienie?:>
W sumie ja też nie mogłem pół nocy spać jak mi Mateo powiedział coś po akcji...
ale lepiej zatrzymam to dla siebie:D
Wczoraj jak zwykle dobra wymiana 3 za 10 (fragi)
Oromorgana.cam (http://zalukaj.pl/polecony,25496)
flowview
yy coś Ci się nie poje***ało??
Pozdro 600:faceoff:
MR_FREEMAN
23-03-2010, 09:34
Eurotor jest pierwszym w historii człowiekiem, który przyszedł na rozmowę kwalifikacyjną o pracę na stanowisku szpiega...i jej nie dostał.
Później pytał też o payment i wygląda na to że się powiesił.
Quezix też nie jest lepszy. Zapłacił mi za Inq, natomiast jak zaczeliście swoją akcję, to nagle przypomniało mu się, że jednak mu termin nie pasuje i że chciałby swoje sianko. Jak mu powiedziałem, że oddam mu pieniążki chętnie ale musi zaczekać tak ze 2 tygodnie, to nie wytrzymał presji i dołączył...tylko po to aby się wyjebać i stracić vento.
Rock and roll.
Bo te chlopaki to ochlap morgany, taka prawda. Zero przygotowania, wszystko na hurra :)
Pozdro dla wszystkich haterow ejkona _/
mm, ma się rozumieć, że Eurotor chciał być spyyyy, a potem płacić payment, jo?
Odrazu widac ze chlopaki za duzo z bekasem przebywaja B) JO?
bez spinki ;)
ok, poproszę o payment na Mern Theon'a!
Bekas do nas przyszedł, nie my do niego, jo ni?
Gratuluje panowie zajebaliscie goga za nic ;) pokazujecie jakimi jestescie pozaerami jebanymi chlopak siedzial z wami pol roku na vt a wy go przyszliscie i najzwyczajniej ujebaliscie bo jest moim rl =]
Widzę, że Devres coś ogarnia... Muszę mu zwrócić honor, bo jak mówił mi, że chce pomóc Rebellion jeszcze w listopadzie to nie wierzyłem. Znowu coś się dzieje, i tym razem konkretniejszego, więc życzę wszystkim powodzenia. :)
Widzę, że Devres coś ogarnia... Muszę mu zwrócić honor, bo jak mówił mi, że chce pomóc Rebellion jeszcze w listopadzie to nie wierzyłem. Znowu coś się dzieje, i tym razem konkretniejszego, więc życzę wszystkim powodzenia. :)
A zauważyłeś że lesiu lata na devresie??B)
Nirek-Devilek
23-03-2010, 21:57
@up ja zauważyłem ze twoim charem lata mateo
@up ja zauważyłem ze twoim charem lata mateo
Jesteś bardzo spostrzegawczy:)
Aczklwiek muszę Cię poprawić... Latał;)
Name: Toksong
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
W porównaniu do naszego pk teamu to owszem "konkretniejszego", ale warem to tego nazwać nie można.
W sumie zgadzam się z Zygą;)
Ale byłbym za tym że wasz pk team jednak był konkretniejszy po tym co wdziałem na wczorajszym masslogu:D
Zabili rsa, uciekli na defa i stali obok stacka z nadzieją że ktoś od nas da się strapować i zabić:(
z tego co mi wiadomo nawet antek tam wbiegł ale nie pykło im bo stanął na stackuB)
Ale byłbym za tym że wasz pk team jednak był konkretniejszy po tym co wdziałem na wczorajszym masslogu:D
Zabili rsa, uciekli na defa i stali obok stacka z nadzieją że ktoś od nas da się strapować i zabić:(
z tego co mi wiadomo nawet antek tam wbiegł ale nie pykło im bo stanął na stackuB)
A co mielismy stac i czekac az nas na Fragi powybijacie? Wzieliscie przydupasow do gildi to fragow wam starcza ;)
Nirek-Devilek
24-03-2010, 12:43
zapomniałeś dopisać "przegonili nas ,zabili czarodziejkę z white skullem skullem , wrócili na defa "
@Kamba
Akurat wczoraj praktycznie nikt nie miał fragów^^
Mimo wszystko nie zmienia to faktu że boicie się o swoje poziomy zdobyte na botach i stoicie w defie bez skulli co wygląda gorzej niż pk team z carlin:(
Proponuję zostać w pztach i nie robić z siebie pośmiewiska z całym szacunkiem dla jednostek ogarniających;)
@Nirek
Nie wiem jak było później bo mi matka neta odłączyła8o8o8o
P.S. I Wy chcecie tak wygrać serwer? uhm;)
Nirek-Devilek
24-03-2010, 13:55
to że my serwera nie przejmiemy było pewne od początku , mamy za mało : harów/lvli/kasy/ bot knightów /dupolizów . Lejemy się bo stypa w hoj była na tym serwie ,tak to teraz chociaż coś się dzieje :D nie wiadomo jakiej sieczki nie ma ale lepsze to niż nic
xBardolekx
24-03-2010, 13:58
darthvan bez obrazy, ale nie napinaj się, bo wstyd robisz.. chcesz komentować? śmiało, ale zawsze miej szacunek do przeciwnika, bo kiedyś jeszcze może być tak, że ci ten serwer, o który de facto nie walczyłeś na poważnie, zabiorą i wtedy będziesz miał lipe
Prędzej czy później wszyscy będą latać na warningach, połowie odechce się grać a walczenie o respy już nigdy nie nabierze takiego znaczenia jak kiedyś. Nie dość, że nie można bocić 24/7 zarabiając na tym, to bany w*******ają jeden po drugim. Jak widać serwera już nie da się przejąć na wyłączność jeżeli druga strona w 100% sobie nie odpuści.
Teraz to jest tylko kwestia czasu, jeżeli ta gra będzie jeszcze istnieć to za rok+ na pewno maaało kto będzie grał na lv, czysto for fun. Wojna sama z dupy się zrobi jak bocenie nie będzie możliwe :p
Ależ ich szanuję;)
Tylko wyrażałem swoją zapewne mało ważną opinię;)
"bo kiedyś jeszcze może być tak, że ci ten serwer, o który de facto nie walczyłeś na poważnie, zabiorą i wtedy będziesz miał lipe"
Co to znaczy "nie walczyłeś na poważnie" bo nie zrozumiałem... Chodziłem na akcje żeby się pośmiać czy jak?:> I co wg Ciebie znaczy poważnie? Nie pić nie jeść tylko siedzieć 24h przed kompem i czuwać jak robot?;>
Tylko zauważ o czym mówili na początku tego wszystkiego stąd moja ironia... A co do tego czy przejmą serwer czy nie to mi to lotto, ponieważ znów będę mógł się wykazać moją "niepoważną walką" ewentualnie będę mógł przenieść chara... Chociaż z takim lvlem jaki mam to równie dobrze drugą taką postać mogę śmiało robić gdzie indziej.
@Nirek
No masz rację;) Nie pomyślałem o tym że oderwaliście nas od szarej rzeczywistości jaką było botowanie;)
Bez napinki, by to forum umarło ^^
Co do tematu: Lubie ludzi z We ride, mam tam wielu znajomych, ale w*****ają mnie Ci, którzy mnie nie znają, podbiegną i bluzgają. Serio, myślicie, że to fajne? Pokazujecie tylko swój poziom inteligencji, który jest bardzo niski.
Ależ ich szanuję;)
Tylko wyrażałem swoją zapewne mało ważną opinię;)
"bo kiedyś jeszcze może być tak, że ci ten serwer, o który de facto nie walczyłeś na poważnie, zabiorą i wtedy będziesz miał lipe"
Co to znaczy "nie walczyłeś na poważnie" bo nie zrozumiałem... Chodziłem na akcje żeby się pośmiać czy jak?:> I co wg Ciebie znaczy poważnie? Nie pić nie jeść tylko siedzieć 24h przed kompem i czuwać jak robot?;>
Tylko zauważ o czym mówili na początku tego wszystkiego stąd moja ironia... A co do tego czy przejmą serwer czy nie to mi to lotto, ponieważ znów będę mógł się wykazać moją "niepoważną walką" ewentualnie będę mógł przenieść chara... Chociaż z takim lvlem jaki mam to równie dobrze drugą taką postać mogę śmiało robić gdzie indziej.
@Nirek
No masz rację;) Nie pomyślałem o tym że oderwaliście nas od szarej rzeczywistości jaką było botowanie;)
najmniejsze psy najglosniej szczekaja :)
w twoim przypadku zamienil bym slowo 'psy' na 'scierwa' :EEK:
w twoim przypadku zamienil bym slowo 'psy' na 'scierwa' :EEK:
bocie a kurw@ gg nie laska wlaczyc?, wlaczaj to i napisz nobie
W twoim przypadku zamienil bym slowo 'psy' na 'scierwa' :EEK:
Osz kur... ale teraz doje***bałeś do pieca:D za tydzień nie wygaśnie:D
Ja przynajmniej nie robie filmików na jutub z błędami, które wyśmiały by dzieci w podstawówce:confused:
Dawaj dalej:D wjeżdżaj mi na ambicję bo beka w ch*j:D
@Kakej
Święta prawda:D:D:D
Coś się dzisiaj rozkręca:D
Co do tematu: Lubie ludzi z We ride, mam tam wielu znajomych, ale w*****ają mnie Ci, którzy mnie nie znają, podbiegną i bluzgają. Serio, myślicie, że to fajne? Pokazujecie tylko swój poziom inteligencji, który jest bardzo niski.
ciota lamus kut@sia glow@ umieraj
@Kamba
Akurat wczoraj praktycznie nikt nie miał fragów^^
Mimo wszystko nie zmienia to faktu że boicie się o swoje poziomy zdobyte na botach i stoicie w defie bez skulli co wygląda gorzej niż pk team z carlin:(
Proponuję zostać w pztach i nie robić z siebie pośmiewiska z całym szacunkiem dla jednostek ogarniających;)
@Nirek
Nie wiem jak było później bo mi matka neta odłączyła8o8o8o
P.S. I Wy chcecie tak wygrać serwer? uhm;)
My sie boimy o lvle? AHAHAHAHAHAH kurwa junior to wy nie macie jaj my poszlismy sie pobic a ty kurwa zostales tam gdzie ci lepiej i jest wieksza ekipa i sie nie oszukujmy ;) , a co do robienia z siebie posmiewiska to o czym ty kurwa pierdolisz my probojemy cos zrobic a ty kurwa siedzisz na vt flow latasz za nimi z tylu i wliczasz sobie akcje do udanej tak jak cie lubie tak skoncz pierdolic glupoty ;]
--- Kambaa dodał 21 minut i 55 sekund później ---
Osz kur... ale teraz doje***bałeś do pieca:D za tydzień nie wygaśnie:D
Ja przynajmniej nie robie filmików na jutub z błędami, które wyśmiały by dzieci w podstawówce:confused:
Dawaj dalej:D wjeżdżaj mi na ambicję bo beka w ch*j:D
@Kakej
Święta prawda:D:D:D
Coś się dzisiaj rozkręca:D
@ Junior zrob chociaz taki jeden filmik jak Angelos a przybije ci Piątke ;D
zal was w chuj, pierdolicie o wojnach itp ty ziomek dart~ spinasz sie bo bardol napisal ze tak naparawde to nie wiesz co to wojna bo ma racje jak ty na powaznej wojnie która była ze szwedami biegales 45magiem i waliles kazdego kto ma skulla to samo kamba i reszta pro elo fighter ogarów
A zauważyłeś że lesiu lata na devresie??B)
A zauważyłeś, że od 2-3 miesięcy nie gram? ;) Nie mam już z nikim kontaktu.
@Kamba
Nie czueniu... Nie zostałem tak gdzie mi lepiej tylko tam gdzie mam kumpli... Widzisz różnice?... Nie będę biegał z kimś kogo nie znam;o
Ty a jak zrobie to pione na rl zbijasz? xd
@Grebol
A Ty widze znasz historie morgany jak i każdego gracza, lepiej niż historię Polski...
Podaj nick tego mojego 45 maga jak powiedziałeś a zwrócę Ci honor...
A w woli ścisłości latałem 140 palkiem... Więc nie mów głupot jeśli nie wiesz
Kakej to gupi huj
zal was w chuj, pierdolicie o wojnach itp ty ziomek dart~ spinasz sie bo bardol napisal ze tak naparawde to nie wiesz co to wojna bo ma racje jak ty na powaznej wojnie która była ze szwedami biegales 45magiem i waliles kazdego kto ma skulla to samo kamba i reszta pro elo fighter ogarów
smutne ale prawdziwe :(
jak juz wczesniej napisalem - najmniejsze psy... ;d
Odezwało się emo z ryjem pedała, które wydzwania po ludziach z pixeli bo na rl nie ma z kim pogadać...:(
każdegoszkoda.pl
Skończ...
_____
edit:
W sumie to ja też kończę bo wyzywanie się nie ma najmniejszego sensu...
Trzeba by wyjść gdzieś wieczorem się odstresować po takich ripostach do mojej osoby bo jeszcze nie zasnę w nocy^^
A Ty Mario, byłeś na prawdziwej wojnie :D ?
@Jacek, Magro: Też Was loffciam robaczi :* <3
Peace and Love Madafucker !
Nie macie lepszych tematow. Kurwa pod Poznaniem rozpierdolili kwiaciarnie pelna kwiatow i moze byc teraz kryzys, a wy sie drapiecie kurwa o to kto kim latal wojne czy tam pare wczesniej :D:D:cup:
@co do prawdziwej wojny TO NA MORGANIE KURWA NIE BYLO WAR MODA NIGDY WIEC cisza ! XD
Ps. Na prawdziwej Wojnie to bys kurwa płakał jak dziecko co chce do mamy....
Ghetto Gospel_/
jeszcze mogles szczekanie dodac do tego i by bylo oki:D
xBardolekx
24-03-2010, 19:30
jak powiedziałem - chcesz wygłaszać swoją opinie? ok, rób to w stylu 'ale zjebaliście/ogarnęliście, tylko żal, że znowu stacka przywitaliście', po co do tego dołączasz teksty w stylu 'nie wychodźcie z pz'? naprawdę, chcesz, żeby kiedyś oni ci tak pisali? raczej wątpie, a z tymi napinkami to posłuchaj kogoś z 'większym' doświadczeniem ;) też kiedyś się napinałem dniami i nocami, ale to jest bezsensowne i teraz osoby, z którymi się cisnąłem gadam normalnie jak ziomek z ziomkiem, ema grebol.
I pamiętaj, cokolwiek by się nie działo, to tylko gra! ;) i jestem pewny, że jakbyś był w We Ride też byś tam znalazł kumpli tak samo jak we Flow.
Peace and Love gayz.. yhm.. i meant guys.. ;d
w pizdzie byles gowno widziales leszczu =]
taa pis and lof;)
W sumie masz rację Bardol... Trzeba wrzucić na luz;)
Nie wątpię że tam też by się moze kumple znaleźli, ale ja mówiąc że jestem po tej stronie z kumplami miałem na myśli kumpli z reala:)
@Toksong
Ty dopiero w tv ogarnąłem co się stało...
Pomyśleć ile topów się zmarnuje:P
A no i muszę się wybrać do Ciebie:]
Odezwało się emo z ryjem pedała, które wydzwania po ludziach z pixeli bo na rl nie ma z kim pogadać...:(
każdegoszkoda.pl
Skończ...
_____
edit:
W sumie to ja też kończę bo wyzywanie się nie ma najmniejszego sensu...
Trzeba by wyjść gdzieś wieczorem się odstresować po takich ripostach do mojej osoby bo jeszcze nie zasnę w nocy^^
ekhm... a lubisz brać z dupy do ryja ? :confused:
Lubisz robić z siebie idiotę?:confused:
Antonioo
24-03-2010, 21:35
A Ty Kamba dalej swoje, że boimy się o lvle czy o inne rzeczy. Robicie z siebie wielkich fajterów, którzy robią wszystko by było na*******ańsko ale zapominacie o tym, że z drugiej strony też są tacy i nie boją się o stratę lvli czy kasy tylko po prostu zostają z ludźmi z którymi byli od zawsze
A Ty Kamba dalej swoje, że boimy się o lvle czy o inne rzeczy. Robicie z siebie wielkich fajterów, którzy robią wszystko by było na*******ańsko ale zapominacie o tym, że z drugiej strony też są tacy i nie boją się o stratę lvli czy kasy tylko po prostu zostają z ludźmi z którymi byli od zawsze
No właśnie!
@We ride: Wyznaczam nagrodę za Eter Rael!
Bardol jak ciskałem sobie z toba za swoich czasów to na tibie.pl wchodziłem wiecej niz na nk XD
@smiecie strony wi rajd i flow
wy byliscie wszedzie, widzieliscie wszystko ! Zwłasza Karamba i Dart~! <gratuluje raszu na twoim pro zioms 140 pallku !> to jest tylko gra zjeby. Pójdziesz na inny server <o ile stara da ci karte na transfer> bedziesz walczyl z nim po jednej stronie i bedziecie ziomki. Juz tak kilka razy miałem.
Co do pojazdów na fotki tez dobra bania, mówisz mu ze wyglada jak emo czy chuj wie jakie emu - i co z tego? jego zycie jego sprawa ale czego ma się wstydzic? ma swój styl i ch uj ci do tego. Wiele razy pizda byla z Magra ze ma wiecej pryszczy na ryju niz pszczół jest w ulu lecz pokazał fote bo czego ma się wstydzic? siebie? Przychodzi taki bencwal co ma łeb jak sklep a dupe jak by się rozjebał na pół miasta od siedzenia na kompie i krytykuje kogoś a tak naprawde sam w sobie nie widzi jaki jest mały za monitorem - zal i płacz
@btw
ab team rox _/
jak powiedziałem - chcesz wygłaszać swoją opinie? ok, rób to w stylu 'ale zjebaliście/ogarnęliście, tylko żal, że znowu stacka przywitaliście', po co do tego dołączasz teksty w stylu 'nie wychodźcie z pz'? naprawdę, chcesz, żeby kiedyś oni ci tak pisali? raczej wątpie, a z tymi napinkami to posłuchaj kogoś z 'większym' doświadczeniem ;) też kiedyś się napinałem dniami i nocami, ale to jest bezsensowne i teraz osoby, z którymi się cisnąłem gadam normalnie jak ziomek z ziomkiem, ema grebol.
I pamiętaj, cokolwiek by się nie działo, to tylko gra! ;) i jestem pewny, że jakbyś był w We Ride też byś tam znalazł kumpli tak samo jak we Flow.
Peace and Love gayz.. yhm.. i meant guys.. ;d
no właśnie! :D
masz jeszcze moje 30k na kyrzza! hehe
gremb, zapomniałeś tylko dopisać "ab team rox" B)
cosik z dzisiaj
http://www.speedyshare.com/436489710.html
Ale Anteg ja ciebie bardzo dobrze roumiem cale zycie jestes z Eterm itp. Ale przyszli do was jakies smiecie z inncyh serverow i nas wyzywaja i sie napinaja jakie to my nooby jestesmy etc. Przyszli na gotowe kurwa dostali inva do flow i juz sie rozbrykali
--- Kambaa dodał 4 minut i 38 sekund później ---
Bardol jak ciskałem sobie z toba za swoich czasów to na tibie.pl wchodziłem wiecej niz na nk XD
@smiecie strony wi rajd i flow
wy byliscie wszedzie, widzieliscie wszystko ! Zwłasza Karamba i Dart~! <gratuluje raszu na twoim pro zioms 140 pallku !> to jest tylko gra zjeby. Pójdziesz na inny server <o ile stara da ci karte na transfer> bedziesz walczyl z nim po jednej stronie i bedziecie ziomki. Juz tak kilka razy miałem.
Co do pojazdów na fotki tez dobra bania, mówisz mu ze wyglada jak emo czy chuj wie jakie emu - i co z tego? jego zycie jego sprawa ale czego ma się wstydzic? ma swój styl i ch uj ci do tego. Wiele razy pizda byla z Magra ze ma wiecej pryszczy na ryju niz pszczół jest w ulu lecz pokazał fote bo czego ma się wstydzic? siebie? Przychodzi taki bencwal co ma łeb jak sklep a dupe jak by się rozjebał na pół miasta od siedzenia na kompie i krytykuje kogoś a tak naprawde sam w sobie nie widzi jaki jest mały za monitorem - zal i płacz
@btw
ab team rox _/
A nie pojde bo to ostatnie moje oro w tibijskiej karierze ;<
srali muchy bedzie wiosna
Ale Anteg ja ciebie bardzo dobrze roumiem cale zycie jestes z Eterm itp. Ale przyszli do was jakies smiecie z inncyh serverow i nas wyzywaja i sie napinaja jakie to my nooby jestesmy etc. Przyszli na gotowe kurwa dostali inva do flow i juz sie rozbrykali
;<
Jak widac przynajmniej w stosunku do was sie nie pomylili :confused:
@kamba- pocisnales do bialej kosci i odszedles... wiec zaprzeczasz sam sobie, dupolizy odeszly patrz- lustro
elo elo 5 2 0
@kamba- pocisnales do bialej kosci i odszedles... wiec zaprzeczasz sam sobie, dupolizy odeszly patrz- lustro
elo elo 5 2 0
Chuj wie jak to sie kasuje XD
--- Kambaa dodał 2 minut i 46 sekund później ---
Jak widac przynajmniej w stosunku do was sie nie pomylili :confused:
Najpierw sie przedstaw
xBardolekx
25-03-2010, 14:04
no właśnie! :D
masz jeszcze moje 30k na kyrzza! hehe
gremb, zapomniałeś tylko dopisać "ab team rox" B)
cosik z dzisiaj
http://www.speedyshare.com/436489710.html
jak uda mi się sprzedać pare rzeczy, żeby kupić sobie aola i manaski jakieś to oddam ;d spokojna twoja rozczochrana
Nirek-Devilek
25-03-2010, 15:22
Mar 25 2010, 15:06:14 CET Crushed at Level 377 by Bo'bofrut, Eurotor, Fidos'Fyb, Halucynus, Kino Zakondix, Lowca Wiatru, Mern Theon, Nagania, Nirek Devilek, Nobi Chra, Squidii, Thomas Kelati, Thunder Zunn and Zirkov.
dziękuje dobranoc :D
xBardolekx
25-03-2010, 15:34
Mar 22 2010, 22:30:07 CET Slain at Level 98 by Cinek Niszczyciel, Nestor Dagome, Nexerius, Vallher and Wozny of Morgana.
Mar 21 2010, 17:20:17 CET Killed at Level 99 by Darthvaan, Eter Rael, Vallher and Vivider.
Mar 21 2010, 16:03:14 CET Killed at Level 100 by Eter Rael, Vallher and Yanosik.
Mar 18 2010, 14:17:20 CET Killed at Level 101 by Demon of morgana, Kenami and Theses.
Mar 18 2010, 13:42:18 CET Killed at Level 102 by Borstel, Ice Diable, Lupi Sirahimus and Vallher.
Mar 17 2010, 19:35:24 CET Slain at Level 102 by Darthvaan, Elia Vak, Huo Yuandia, Knight truth, Victoriano Cuenca and Xerofox.
Mar 15 2010, 22:07:56 CET Killed at Level 103 by Don Krep, Master the Arrow, Miyai and Nieludzki kozak.
dziekuje, koniec imprezy
Kaliber_
25-03-2010, 15:35
@btw
ab team rox _/
Signed.
;D a Ty Kamba, Karamba, Pech czy jak tam Cie wolaja scisnij poslady i przyjdz z ojcem bo Cie nie rozumiem.
Ja to cię Hary ku rwa kocham xD
Grebol tylko nie zapomnij kiedyś opowiedzieć dzieciom lub wnukom jaki byłeś zaje*sty w pixelach:confused:
Może i kartę bym wziął od matki ale i tak kasę swoją zawsze muszę wykładać więc chyba się powtórzę ale jeśli nie wiesz to nie mów:)
Wrzuć na luz zi0m;)
cze
Grebol tylko nie zapomnij kiedyś opowiedzieć dzieciom lub wnukom jaki byłeś zaje*sty w pixelach:confused:
Może i kartę bym wziął od matki ale i tak kasę swoją zawsze muszę wykładać więc chyba się powtórzę ale jeśli nie wiesz to nie mów:)
Wrzuć na luz zi0m;)
cze
chcesz mi pocisnac ? to - fail. jezeli cię obraziłem którymś moim postem to cie serdecznie przepraszam :D poprostu wyrazam swoją opinie na temat twoich postów i na podstawie czytania moge okreslic cię mianem "nooba flow" kiedyś zmądrzejesz ^^ mozesz znów usilowac skleic jakiś pocisk aczkolwiek mnie to nie rusza.
http://allegro.pl/item977201565_tibia_kyra_200x10k_gp_1_00zl_tanio_i _bezpiczenie.html
Polecać mnie tam znajomym, ale i to już! :D
--- Serowel dodał 12 minut i 2 sekund później ---
Jakby ktoś był zainteresowany kupnem postaci to pisać do mnie.
-213rp(kyra) + 100ed (morgana) - bez warninga
-125ms(kyra) + 50/60ms(morgana) +2x45 aurea/kyra - bez warninga
-Pare botkinow morgana/kyra
Zyga, interesują mnie bot kina morgna, daj znać na pw albo weź gg od Lesia
Wesolski
28-03-2010, 12:35
Ja to cię Hary ku rwa kocham xD
Grembuś mogę się dołączyć??:D:D:D:D:D
Pozdrawiam was Panowie jak tam zdrowie ??
Mam pytanie może ktoś wie kiedy Andrzejek(whisper) będzie dostępny??
/Wesol
ohoho, hacked na 30baniek XDDD
jak coś mam chary na sprzedaż dość tanio;
*morgana 130+ ek z warningiem - 130zl
*160ek z warningiem + 3x mages 100+ na kyrze - 270zl
*213 pal na kyrze (80 dni pacc) ze 100ed na morganie - 700zl i dorzucam 143ek za free (90 dni pacc, 70ed na koncie). =palek nie ma warninga / kina niestety ma=
*125ms z 50 i 60msem na morganie, 45ed na aurerze i 45ed na kyrze - 140zlotych ===bez warninga=== / nie byl bocony od ostatniej serii banow.
jak cos to pisac na gg; 10080080
ludz dzwonic; 798637967
Tenszinkan
28-03-2010, 16:05
No i widzisz bylo sie nie chwalic ;p
Ma ktos rook eq : kyra/premia ?? Jak tak dajcie znac tu na pm czy cos.
No i widzisz bylo sie nie chwalic ;p
Ma ktos rook eq : kyra/premia ?? Jak tak dajcie znac tu na pm czy cos.
Ja mam keyloga na kompie i nie chce mi się z tym bawić, heheh XDD
jutro chyba będę mógł Ci dać na kyrze
Gdybym cię nie znał Zyguś to bym pomyślał ze to na rly ale Cię znam trochę i wiem ze te sell'anie charów minie Tobie za 2 dni :P
xBardolekx
29-03-2010, 07:56
już mówił na vencie, że mu szkoda sprzedawać to ;d
@Juhas
Gosciu jak czytam twoje posty na tibia.com to czuje jak by mnie syntol roz*******al... FLOW DOGGY haha . SKONCZ i odejdz przynajmniej z twarza.
~~
Caro Atte
Thais
Dear Player.
We suspect you for using illegal software to enhance your gameplay. Your account will be banished. To check the status of your account please visit www.black-list-tibia.htw.pl
Copyright by CipSoft GmbH 2010.
oke Macieju, tylko już sprzedaje tydzień chary ;P
Bardol, no taki 200+ pal fajna sprawa w wojnie, ale teraz to bez kitu nie chce mi się grać XDD
xBardolekx
30-03-2010, 08:47
Zyga, serio, chciałem kupić od ciebie z 5 baniek.. ale teraz to wiesz.. lipa..
lolando Użytkowników czytających ten temat: 49 (zarejestrowanych: 2, gości: 47)
lolando Użytkowników czytających ten temat: 49 (zarejestrowanych: 2, gości: 47)
a co to sie dzialo ze tyle osob?
osiemnastka kenamiego ;d
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAHAHAHAHHAAAAHHAHAHAHAH AHAHAHAHAHA TYM RAZEM CI SIĘ UDAŁO.NIE
Tenszinkan
31-03-2010, 08:29
Zyga, serio, chciałem kupić od ciebie z 5 baniek.. ale teraz to wiesz.. lipa..
Ode mnie mozesz cos kupic bo chyba mam tylko musze z rooka wyjsc ^^
xBardolekx
31-03-2010, 12:11
napisałem to, żeby go w*****ć ;d tak jak pare osób na vt to robiło ;d
Eurotor
Mar 31 2010, 11:30:27 CEST Killed at Level 133 by Devli Bomba, Simoon Xelia, Sol Exoz and Toksong.
Website Not Available
The website is currently not available due to maintenance. Please excuse the inconvenience.
Kind regards,
Your CipSoft Team
"Dobra przerwa, wy*******ac scierwa!"
@\/
NAPRAWDE LECZYSZ MNIE !!! WLASNIE WYPROWADZILEM CIE Z RÓWNOWAGI hahah
Naprawde macie sie czym chwalic , naszczescie my nie jestesmy takimi lamusami ze chwalimy sie kazdym fragiem , w sumie to tez sie wam nie dziwie bo przy waszym skilu i uzywalnosci bota to naprawde dobre osiagniecie .
Naprawde macie sie czym chwalic , naszczescie my nie jestesmy takimi lamusami ze chwalimy sie kazdym fragiem , w sumie to tez sie wam nie dziwie bo przy waszym skilu i uzywalnosci bota to naprawde dobre osiagniecie .
jooooo ! A wojnę nam boty wygrywały i skrypty Letkiego(R.I.P) _/!
jooooo ! A wojnę nam boty wygrywały i skrypty Letkiego(R.I.P) _/!
Kakeej ale akurat ciebie nikt nie prosil o komentarz wiec idz do Etera niech ci da na payment :)
MR_FREEMAN
31-03-2010, 12:59
Jakby sie chwalili kazdym fragiem to by zostaly wypisane z okolo 10 tego dnia co thomas kelati padl 3 razy :)
I jestem pewien, ze to teraz w waszej ekipie jest 100 % uzywalonosci bota, a w ich znacznie mniej z uwagi na to, ze niektorzy sie boja, bo maja co stracic albo maja juz warningi i nie uzywaja.
bo przy waszym skilu
Odezwał się pvp mastah nasz commander, który zamiast powiedzieć "Antek ma skulla" ująłby to "ja nie chcial bym was martwic chlopaki ale mamy taki problem bo taki 170rp panoszy sie tutaj jak szmata wiec moze mu dojebiemy.. wezcie tego antka strapujcie."
@up
Nie ma 100% uzywalnosci bota bo ja jade bez :D Wiem, ciężko uwierzyć..
@Akon
A moim zdaniem to co napisal Etun bylo calkiem ciekawe i sklaniające do refleksji. Nad samym sobą..
Kurwa chyba sie z ciebie koledzy simieja :confused: Ale nie jestem pewny :D
bezspinki.pl
Kakeej ale akurat ciebie nikt nie prosil o komentarz wiec idz do Etera niech ci da na payment :)
Cóż, dał payment i co z tego ? Miał mnie puścić free bez płacenia ?
*Kura chyba sie z ciebie koledzy simieja :confused: Ale nie jestem pewny :D
bezspinki.pl
DDK RPK-List do wroga
http://www.youtube.com/watch?v=RioN0sKVLB0
ps. "03:22"
xBardolekx
31-03-2010, 15:36
hahaha no nieźle ;d doszły mnie słuchy, że nasze We Ride próbuje prawdziwą wojnę zrobić, to jak chłopaki? moge kupować pacca na yoorka?;d
jesli sie nie zjada do tego czasu z lvlami bardolek to mam nadzieje ze sie bedzie cos dzialo :D
hahaha no nieźle ;d doszły mnie słuchy, że nasze We Ride próbuje prawdziwą wojnę zrobić, to jak chłopaki? moge kupować pacca na yoorka?;d
Prawdziwa wojna bedzie jak zaczną kasować botterów zamiast banować :P Taka 10 vs 10
Jakby sie chwalili kazdym fragiem to by zostaly wypisane z okolo 10 tego dnia co thomas kelati padl 3 razy :)
I jestem pewien, ze to teraz w waszej ekipie jest 100 % uzywalonosci bota, a w ich znacznie mniej z uwagi na to, ze niektorzy sie boja, bo maja co stracic albo maja juz warningi i nie uzywaja.
Ja nie używam bota ;]
Prawdziwa wojna bedzie jak zaczną kasować botterów zamiast banować :P Taka 10 vs 10
Ja w to wchodze !B)
Kura jestes dla mnie miszczem swiata niee ? a nie sorry jestes najwiekszym zjebem morgany (?) bo z rl Cie nie znam i raczej nie poznam bo wole siedziec z goracymi 14 i dostac kuratora niz patrzec na takiego idioteeeee zia
Wesolski
31-03-2010, 19:33
Kura jestes dla mnie miszczem swiata niee ? a nie sorry jestes najwiekszym zjebem morgany (?) bo z rl Cie nie znam i raczej nie poznam bo wole siedziec z goracymi 14 i dostac kuratora niz patrzec na takiego idioteeeee zia
A może po prostu mama Cię nie puści w tak daleką podróż, a ta gorąca 14 to twoja siostra?
Sorry ale musiałem na ten post odpisać.
Do usłyszenia!!!
/Wesol
he he he xD siema chłopaki
Jacy koledzy?
na pewno nie Twoi :p
na pewno nie Twoi :p
Nie pytałem czyi..
Gdyby jeszcze te 14-nastki zwracaly na ciebie uwage ;D
Tenszinkan
01-04-2010, 10:36
Yebatʹ politsii sto protsentov tolʹko Bog mozhet suditʹ o nas
Sebciooo
01-04-2010, 11:40
widze ze ktos probuje po rosyjsku pisac :o
Ah przykro mi sie was robi jak widzę że nikt od was na ph nei przybiegł , poza Toksongiem który jedyny próbuje coś sam zrobić a reszta jak nie ma Etera to kampi pz
Tenszinkan
01-04-2010, 19:15
widze ze ktos probuje po rosyjsku pisac :o
кто ????????
Gdyby jeszcze te 14-nastki zwracaly na ciebie uwage ;D
Mysle ze bardziej niz ciebie bo juz patrzac na twoj nick na forum pomyslaly by sobie jaki zjeb ;((((
Ah przykro mi sie was robi jak widzę że nikt od was na ph nei przybiegł , poza Toksongiem który jedyny próbuje coś sam zrobić a reszta jak nie ma Etera to kampi pz
To tam nikogo od nas nie bylo ?:confused:. HAHAHA ALE PRZYPAL
Mysle ze bardziej niz ciebie bo juz patrzac na twoj nick na forum pomyslaly by sobie jaki zjeb ;((((
Japa brzydalu ;D
Elesar Inferno
01-04-2010, 23:01
Bo waszych małych móżdźkach spodziewałem sie niemal wszystkiego ale tekstu ze MY kampimy PZ? Prosze cie hahahah tak apropo moge sie mylic ale chyba jako jedyny nie uszczeszasz na akcje mainem?
Na filmiku widać, że stoję u Was na stacku ^^
Ty wiesz ktore czarnuchy sa prawdziwe :o
Co tak słaba napinka ? Ja chce więcej !
:evul::evul:
Magiczna gratz rsa ogarniacie xDDDD
WOJNA CHŁOPAKI WOJNA !
ŁOKIEĆ , ŁOKIEĆ , GARDA I Z BANI !
:evul::evul::evul::evul:
@up
W tych czasach juz taka napinka to nie wystarcza ;) xdddd
__________________________________________________ _____________________________________
Cath Ironbeard
Apr 03 2010, 14:54:21 CEST Slain at Level 63 by Antrevis, Nexerius, Pallek Thunder'Blade, Rohus Rebla and Xolaas.
Surprido
Apr 03 2010, 14:54:49 CEST Slain at Level 65 by Andruill, Antrevis, Dona Natroni, Nexerius, Pallek Thunder'Blade, Rohus Rebla and Xolaas.
Thunder Zunn
Apr 03 2010, 14:56:38 CEST Slain at Level 62 by Andruill, Antrevis, Cedoor, Dark Morgana Knight, Dona Natroni, Rohus Rebla and Xolaas.
+ bonus
Fidos'Fyb
Apr 03 2010, 15:06:55 CEST Killed at Level 157 by Akon Yode, Cedoor, Pallek Thunder'Blade and Zyth Dari.
http://img411.imageshack.us/img411/6710/vto.png (http://img411.imageshack.us/i/vto.png/)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
lol ;(
@Mateusz
nie ma takiego bicia ;/
@up
W tych czasach juz taka napinka to nie wystarcza ;) xdddd
__________________________________________________ _____________________________________
Cath Ironbeard
Apr 03 2010, 14:54:21 CEST Slain at Level 63 by Antrevis, Nexerius, Pallek Thunder'Blade, Rohus Rebla and Xolaas.
Surprido
Apr 03 2010, 14:54:49 CEST Slain at Level 65 by Andruill, Antrevis, Dona Natroni, Nexerius, Pallek Thunder'Blade, Rohus Rebla and Xolaas.
Thunder Zunn
Apr 03 2010, 14:56:38 CEST Slain at Level 62 by Andruill, Antrevis, Cedoor, Dark Morgana Knight, Dona Natroni, Rohus Rebla and Xolaas.
+ bonus
Fidos'Fyb
Apr 03 2010, 15:06:55 CEST Killed at Level 157 by Akon Yode, Cedoor, Pallek Thunder'Blade and Zyth Dari.
Hehe tak Mefju nie ma to jak podjarac sie fragami , jak zawsze ty zaczynasz sie tym jarac nie dziwie sie w twoim zyciu to jedyny powod do zwalenia konia dupa :) ;ub innych wybrykow emocjonalnych szacun _/ co do mojego zgona padlem ze swojego nie ogarniecia i potrafie sie do tego przyznac a nie wkercac jak co niektorzy nie ulip ? "nie mialem hotkeyow" pozdro ~
Pozatym wesolych swiat panowie i panie ^^
--- Kuraa dodał 9 minut i 3 sekund później ---
Wczesniej tego nie odczytalem wiesz bylem zajety "bylem na dworze " ci pewnie zadko sie to zdarza dlatego do przaykaldu jak juz tu ktos mowil podales swoja 14 letnia siostre bo z domu pewnie zadko wychodzisz , w twoim poscie wyczulem nie pogarde lecz zazdrosc takze zawsze spoko ,
@JAcek and toksong
Jacek swoim postem dales mi do myslenia i juz naprawde nie wiem po ktorej stronie jestes i uwazam ze jestesmy podobni chodzi mi o choragiewke , widze ze w ostatnim poscie zawialo cie do flow :) a toksong twoje zarty jak dla mnie sa zalosne malo smieszne wiekszosc pewnie tez to zauwazyla :)))
to jest chyba ten czas w ktorym moge powiedziec oficjalnie ze mam wyj... na pixele ;0 sa wazniejsze rzeczy od tego i wlasnie to zauwazylem :)
takze powodzenia guys ~ Kura :)
xBardolekx
04-04-2010, 18:12
ja pierdoleeeeeee kuraaaaaaaa nie udawaj fajnego bo ci nie wychodzi ;x
Mateusz daj mi się trochę ponapinać ;<
Dajecie chłopaki , orororororoorororo i napina !
:evul::evul::evul::evul::evul:
Fifi
No dobra, niech ci bedzie Jacek :(
:evul::evul::evul::evul::evul::evul:
MR_FREEMAN
04-04-2010, 23:21
Hehe tak Mefju nie ma to jak podjarac sie fragami , jak zawsze ty zaczynasz sie tym jarac nie dziwie sie w twoim zyciu to jedyny powod do zwalenia konia dupa :) ;ub innych wybrykow emocjonalnych szacun _/ co do mojego zgona padlem ze swojego nie ogarniecia i potrafie sie do tego przyznac a nie wkercac jak co niektorzy nie ulip ? "nie mialem hotkeyow" pozdro ~
Pozatym wesolych swiat panowie i panie ^^
--- Kuraa dodał 9 minut i 3 sekund później ---
Wczesniej tego nie odczytalem wiesz bylem zajety "bylem na dworze " ci pewnie zadko sie to zdarza dlatego do przaykaldu jak juz tu ktos mowil podales swoja 14 letnia siostre bo z domu pewnie zadko wychodzisz , w twoim poscie wyczulem nie pogarde lecz zazdrosc takze zawsze spoko ,
@JAcek and toksong
Jacek swoim postem dales mi do myslenia i juz naprawde nie wiem po ktorej stronie jestes i uwazam ze jestesmy podobni chodzi mi o choragiewke , widze ze w ostatnim poscie zawialo cie do flow :) a toksong twoje zarty jak dla mnie sa zalosne malo smieszne wiekszosc pewnie tez to zauwazyla :)))
to jest chyba ten czas w ktorym moge powiedziec oficjalnie ze mam wyj... na pixele ;0 sa wazniejsze rzeczy od tego i wlasnie to zauwazylem :)
Kura dziecko drogie.... Jestes typowym przykladem tibijczyka, ktory jak przegra wojne, zostanie osmieszony lub zgnojony, lub dozna jakiejkolwiek innej porazki w monsterach akurat w tym czasie stara sie byc cool, dostrzega "wazniejsze sprawy niz tibia" wychodzi na dwor a reszte, ktora dalej gra wysmiewa bo jest od nich przez chwile lepszy (tak mu sie wydaje).
Twoje posty pokazuja ze jestes dzieckiem placzacym w koncie z bezsilnosci. Wysmianym przez obie strony. Tibia to taka gra, w ktorej nawet jak stracisz postac i kase zostac Ci moze honor i paru fajnych kumpli. Czuje ze skonczysz z niczym jak zwykle scierwo.
Lepiej bym tego nie ujął, jedynie moge dodac.
"wiec na koniec kurwo won stąd,
bo zalatujesz wioską, jak Maserak w bluzie Prosto."
:evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul:
Antonioo
04-04-2010, 23:56
@Kura
Co do Jacka to prędzej bym to nazwał osobą bezstronną. Ty jesteś chorągiew i nie wciągaj w to innych
@JAcek and toksong
Hahaha chyba cie zdrowo pojebalo. Jak robisz z siebie idiote i zachowujesz sie jak debil to mowie ze jestes debilem ktory robi z siebie idiote. Proste?
Co do "ritajred" to myślę że żadnej straty z Ciebie nie będzie. Idź grać w piłkę, może to Ci lepiej wychodzi...
Bogatynia to matka młodych adeptów sportowych. Karamba , kurak itpe kazdy piłkarz kalsowej światy okręgówki
Bogatynia to matka młodych adeptów sportowych. Karamba , kurak itpe kazdy piłkarz kalsowej światy okręgówki
Nie znasz mnie skurwysyny , nie wiesz jak gram i gdzie wiec stul psyk ;))
A jezeli kiedys chcialbys zobaczysz jak gram zapraszam.
Nie znasz mnie skurwysyny , nie wiesz jak gram i gdzie wiec stul psyk ;))
A jezeli kiedys chcialbys zobaczysz jak gram zapraszam.
Pewien mądry człowiek powiedział mi dzisiaj "Lepiej smakuje gdy ktoś o Tobie mówi dobre zdanie, niż Ty na siłę próbujesz je wcisnąć innym"
Nie brzmiało to słowo w słowo, ale miało taki sens.
Siema siema elo 5 2 0 dawno mnie nie było tutaj, nie mam czasu ani chęci by wszystko przeczytać ale skomentuję jedną rzecz:
Kakeej:
Guild membership: Soldier of the Flow
Nie spodziewałem się tego szczerze mówiąc. Szkoda.
Wesolski
05-04-2010, 14:05
Siema siema elo 5 2 0 dawno mnie nie było tutaj, nie mam czasu ani chęci by wszystko przeczytać ale skomentuję jedną rzecz:
Kakeej:
Guild membership: Soldier of the Flow
Nie spodziewałem się tego szczerze mówiąc. Szkoda.
Ja myślę inaczej, nie wiem dokładnie jak to jest, czy Kakej doszedł do FLOW temu, że ma tam wielu znajomych, czy może temu, że nie miał zamiaru walczyć po jednej stronie z takimi ludźmi jak np. Kura (dlaczego on jako przykład, wiedzą o tym wszyscy członkowie starego AB i większość FLOW).
/Wesol
Ja myślę inaczej, nie wiem dokładnie jak to jest, czy Kakej doszedł do FLOW temu, że ma tam wielu znajomych, czy może temu, że nie miał zamiaru walczyć po jednej stronie z takimi ludźmi jak np. Kura (dlaczego on jako przykład, wiedzą o tym wszyscy członkowie starego AB i większość FLOW).
/Wesol
I to i to :)
Osobiście lubię bardzo wielu ludzi z Rebellion starego i dlatego robię chara na kyrze, żeby sobie z Nimi pograć, ale że we Flow mam rli to dlatego też tam poszedłem.
RajstinMejere
05-04-2010, 16:53
Wygrales plebiscyt na psa roku:)
W nagrode otrzymujesz kaganiec na pysk abys tak nie szczekal. Suko.
http://www.kacikpupila.pl/sklep/images/fotosy/Dino/3325.jpg
Carlin ! Ojczyzno moja! Ty jesteś jak zdrowie,
Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie,
Kto cię stracił. Dziś piękność twą w całej ozdobie
Widzę i opisuję, bo tęsknię po tobie"
Cześć, tęskniłem :)
xBardolekx
05-04-2010, 18:16
yyy... ahaa
Wygrales plebiscyt na psa roku:)
W nagrode otrzymujesz kaganiec na pysk abys tak nie szczekal. Suko.
http://www.kacikpupila.pl/sklep/images/fotosy/Dino/3325.jpg
AHAHHAAH owned ;D
Btw. Grebol chuj wie kim ty jestes probojesz kozaka zgrywac a wiedz ze mam na ciebie wyjebane leszczu jebany =]
Wesolski
05-04-2010, 19:57
AHAHHAAH owned ;D
Btw. Grebol chuj wie kim ty jestes probojesz kozaka zgrywac a wiedz ze mam na ciebie wyjebane leszczu jebany =]
Nie wiesz kim on jest to pewnie nawet nie słyszałeś, że na morganie był AB Team, w którym Grebol był ważną osobą (w sumie każdy tam był równy nikt się nie wywyższał). Musze Ci powiedzieć, że gdy jeszcze grałem Grebo rzadko ogarniał akcje, przekonałem się dopiero o jego umiejętnościach na OTS i uważam, że jest bardzo dobrym graczem. Podobno nie raz dowodzi akcjami na aurerze przeciwko jednym z najlepiej grających ludzi w tibie, więc mówiąc mi, że nie wiesz kim on jest jesteś śmieszny.
/Wesol
xBardolekx
05-04-2010, 20:22
mówiąc, że adde etc są jednymi z najlepiej grających ludzi w tibie to troche przesadzasz ;) bo są średniakami co najwyżej
Wesol gdzie gpki wysłać?:D
@Bardol
Nie no Adde jako jednostka ma bardzo dobre pvp ale wiesz ze ma duze adhd co go bardzo mocno zawsze gubi.
Teraz w tibi pfp odgrywa bot nie twój skil, jak by Dempahowi z jakiegos powodu elf bota usuneli z komputera to był by taki jak kazdy inny normalny gracz.
xBardolekx
05-04-2010, 22:11
nie zgadzam się, byłem u dempaha w drużynie, byłem z bsp, byłem z andim i na pewno nie powiesz mi, że bot to wszystko, bo jestem pewny, że bsp bez bota jest bardziej ogarnięty niż adde z.
Teraz w tibi pfp odgrywa bot nie twój skil
Ehe, wlasnie pokazales jak dużo wiesz o tym
Kaliber_
05-04-2010, 22:42
AHAHHAAH owned ;D
Btw, Pech, ciekawi mnie jedna rzecz... czy w rlu tez jestes taki wyszczekany jak na tym forum czy nie... bo zazwyczaj ludzie napinaja sie na forum zeby podniesc swoje "ego". W dupie byles, gowno widziales jak nie wiesz kto to jest Macius, bo raczej Ty jestes znany z wy*******ania sie przez brak ogarniecia, kicki itd x) i ja nie lize nikomu dupy dla Twojej informacji a co do Abcokow to trzeba metting zrobic w wakacje :) / Harry
ORAJT !!!
kURWAAAAAAAAAAAAAAA KURA PIERDOLNIJSIE.pl
DDK RPK - Poznaj moje zasady!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=aWfFOncnvi4
Nirek-Devilek
05-04-2010, 22:52
@2up jest wyszczekany, na real lajfie
Staje naprzeciw akcja zwanym z dupy \!!!!!
DOBRZE MICHAL !! :*********
"Skuty czasem jak każdy chyba normalne
Bo trzeba się zrelaksować zanim w ramę palne.
To realne, wiem mam własny pogląd na świat
dla swojaków niczym brat.
Kręcę od najmłodszych lat znam ten świat
jak i ty cudów się nie spodziewam.
Mam swój honor ziom, więc nigdy się nie sprzedam
miewam rożne akcje dziwne mordo lecz ty to znasz
wiesz, że gdy brat kopie brata znaczy stracił swoją twarz"
RajstinMejere
05-04-2010, 23:59
Btw, Pech, ciekawi mnie jedna rzecz... czy w rlu tez jestes taki wyszczekany jak na tym forum czy nie... bo zazwyczaj ludzie napinaja sie na forum zeby podniesc swoje "ego". W dupie byles, gowno widziales jak nie wiesz kto to jest Macius, bo raczej Ty jestes znany z wy*******ania sie przez brak ogarniecia, kicki itd x) i ja nie lize nikomu dupy dla Twojej informacji a co do Abcokow to trzeba metting zrobic w wakacje :) / Harry
wlasnie po dupie tego psa scieka Twoja slina. Znalazl bym dla Ciebie sliniaczek ale szukac mi sie nie chce:)
@up
Idz do psychologaB) masz jakis problem ze zwierzetami. Pies Cię w dupe wyruchał czy co?
@boty
gdyby teraz kazdy z tych "wielkich liderów" usunął elfa z komputerach hierarchia dobrych graczy całkowicie by uległa zmianie
RajstinMejere
06-04-2010, 00:32
@up
Idz do psychologaB) masz jakis problem ze zwierzetami. Pies Cię w dupe wyruchał czy co?
Nie mam zadnych problemow, poprostu nazywam rzeczy po imieniu PSIE:)
Sebciooo
06-04-2010, 01:30
cos sie ruszylo na forum :o
xBardolekx
06-04-2010, 06:40
i tak mnie grebol nie przekonasz, że gdyby botów nie było teraz byłbyś na tym samym poziomie co dempah i bsp i na pewno ani ty, ani ja do czołówki tej hierarchii byśmy się nie zbliżyli zbytnio
Nie mam zadnych problemow, poprostu nazywam rzeczy po imieniu PSIE:)
serio poznałeś się z psem od dupy strony.
@bardol
nie długo się o tym przekonamy bo za chwile kazdy dostanie delejta albo przestanie uzywac bota ; )
xBardolekx
06-04-2010, 07:44
ja do walczenia nigdy nie używałem więc mi to lotto ;d
No raczej jestem ;) , a mam wyjebane w ciebie jego prywatna dziwko ze tak go bronisz jedynych mackow to znam i szanuje to jest szejq i anteg a na tego grebola to mam grubo wyjebane ;]
we Flow mam rli to dlatego też tam poszedłem.
To dlaczego byłeś jednocześnie w Rebellion?
mówiąc, że adde etc są jednymi z najlepiej grających ludzi w tibie to troche przesadzasz ;) bo są średniakami co najwyżej
W obecnie istniejącej wersji Tibii liczy się ilość osób, a nie kto co potrafi. Taka prawda.
Bo lubię zabijać :D
Kurde , czepiliscie sie tego Nirka i zabijacie go ciągle , dajcie mu trochę odpocząć ;//
ostre oro nawet Lunatika się załapała na taśme
.speedyshare.com/files/21808516/AutoSave-00488D4D.cam
Elesar Inferno
07-04-2010, 00:15
W obecnie istniejącej wersji Tibii liczy się ilość osób, a nie kto co potrafi. Taka prawda.
Japierodle bez kitu Gonzo czy huj wie jak cie tam mapecie zwą nie widzisz tego, że zawsze probujesz sie wbić w rozmowe a nigdy ci nie wychodzi? Huja wiesz o"obecnym PvP" zawsze byłeś drewniakiem, a zawsze pierdolisz najwiecej jaka to dzisiejsza tibia jest zła i jakie PvP jest hujowe i zależne od bota
Kolega_z_Allegro
07-04-2010, 14:39
Cześć,
http://www.allegro.pl/item991392151_tibia_87_knight_morgana.html
Cześć,
http://www.allegro.pl/item991392151_tibia_87_knight_morgana.html
Nie wezmiesz tyle za niego ;D
Kolega_z_Allegro
07-04-2010, 15:49
Nie wezmiesz tyle za niego ;D
Moge obniżyć cene ;)
Zabili Konrada ale uciekł ;<
http://allegro.pl/item989219586_tibia_130_druid_morgana_141_knight_a urea.html
zapraszam tez na inne moje aukcje xD sa osoby co idą do roboty na wakacje , sa osoby co się o*******aja w wakacje i sa osoby jak ja który o*******ajac się w domu zarobi kase na wakacje xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.