Pokaż pełną wersje : Hyde Park
Pfff na otsie gram jak na rl tibii czyli full bot jesli nie ma del warninga ofc o;
Wrocil _/ Wiedzialem ze ten dzien nadzejdzie
I ch0j dublecik...
http://wiadomosci.onet.pl/cynk/540,1,0,zdjecie.html
widze tu wiele nieścisłości na temat oddawania passów w Svenska Landslaget; passy są gromadzone przez russela i adde (tak jak i wcześniej było z czołowymi charami) tyle że w wyniku znikomej i spadającej ciągle aktywności ludzi zdecydowaliśmy sie zebrać passy od wszystkich ludzi zaraz po akcji nocnej (okolo 5 rano~) gdzie flow zrobiło massloga w 20 osób. Tak więc w obecnej chwili mamy gotowe wszystkie postacie 24/7 więc możemy walczyc jak równy z równym... gdyż nas zazwyczaj było 20 a was 70 a i to potrafiliście przegrać. nie mniej jednak jeżeli ktoś jest na ventrilo, idzie swoim charem (bądź jeżeli się spóźnił na gathera a char został oddany dostaje inną postać) a wolne chary rozdajemy dla Svenska Landslaget =) w razie nie spodziewanego zgonu za pieniądze gildiowe ogarniane są uzywane i rozdane postacie.
we flow wygląda to tak, że siedzi 30-40 osób na kanale i słuchają jak ich char pada poczym sami ogarniają za swoje pieniadze bp i blessy, a że tylko Etun nie chciał oddać haseł do postaci (pomimo tego że nie ma warninga) oraz w wyniku częstej ilości prób zlurowania nas w trapy zrobione przez flow został on usunięty z gildii.
post napisany tylko po to, by ukrucić flame wara na temat oddawania postaci. Gdyż obie strony dobrze wiedzą że charami z Flow głównie gra furora, a na czołowych postaciach w avis (jeżeli są wolne postacie) gra Svenska Ladslaget. chcąc nie chcąc na morganie bronimy barw szwedzkich pomimo tego i tak czuje się polakiem. Gdyż to polska gildia która tak wielce mówi o swych zasługach dla narodu polskiego w grze internetowej o nazwie TIBIA (xDDD) najpierw potrzebując pomocy ukorzyła się przed ab teamem prosząc o pomoc, a potem wypowiedziała nam wojnę bez powodu. I powiedzcie mi kto tutaj zachował się jak żyd? sry bardolku ale macie kupe żydostwa w swojej gildii =]
/magro
we flow wygląda to tak, że siedzi 30-40 osób na kanale i słuchają jak ich char pada poczym sami ogarniają za swoje pieniadze bp i blessy,
Na jakiego grzyba się wypowiadasz, jak nie wiesz jak jest? :p Taka nowa moda? Pozmyślać sobie co jest u przeciwnika? Bo wiecie ziomy, ja słyszałem, że Russel rozdaje po 5 bananów na głowę za wygrany ob, a Roggstah rozdaje utleniacze do włosów i karnety na solarium. Fajnie co? Modny jestem.
Endrju88
28-06-2009, 20:19
Magro jak Cie lubie tak pierdolisz głupoty. Kiedy się flow "ukorzyło"? Daliśmy wam szanse na wyjscie z kanałów bo akurat byliście potrzebni. Nie dostosowaliscie się do reguł wiec baj baj. O flow wiecie bardzo mało bo i tak siedzieliście na swoich channela. U nas kto chce ten oddaje chara, nie ma nacisku. Ja nie oddaje i nie polecialem z gildii. Etun nie oddal polecial z gildii. Wiec u kogo jest na to presja?
Na jakiego grzyba się wypowiadasz, jak nie wiesz jak jest? :p Taka nowa moda? Pozmyślać sobie co jest u przeciwnika? Bo wiecie ziomy, ja słyszałem, że Russel rozdaje po 5 bananów na głowę za wygrany ob, a Roggstah rozdaje utleniacze do włosów i karnety na solarium. Fajnie co? Modny jestem.
/na podstawie wypowiedzi ludzi ktorzy do nas przeszli.
///magro
Antonioo
28-06-2009, 21:50
O tych trapach i Etunie to nie widziałem o.O
Etuna usunac nie to macie czasami najebane XD
xBardolekx
28-06-2009, 22:20
EJ KURWAAA ZA SPOKOJNA TA ROZMOWAAA ANAPINKAAAAAAA ____/
dobra magro, pierwsza sprawa, pokaz mi akcje na której was nie było więcej niż 20.. podpowiem ci, nie szukaj, bo zawsze was było przynajmniej 35-40 typa
druga, nie wiesz jak u nas jest z ogarnianiem postaci to chociaz prosze cieee oo nie w*******anie sie i nie wypowiadanie jak nie wiesz ;<
trzecia, kto jak kto ale to napewno nie etun was lurował przez trapy, baaa mieliśmy jakieś trapy?;o nah to zadanie szczurków i jaskiniowych szczurków robić ratatack i uciekać to kanalików
czwarta nie chce mi sie szukać i odpowiadać.. i chuj
grubasku dieta i shut up psie !@
xBardolekx
28-06-2009, 22:50
wakacje już są a we wakacje miałeś przyjechać, kiedy mam sie ciebie spodziewac cieniasq?
nie wiem kiedy bede do rodzinki jechal :(
wyjsc na OB sie boicie? lamy...
Gremb to ty taki kozak w rlu jestes ?? :<
wyjsc na OB sie boicie? lamy...
Nie dostąpiliście zaszczytu dostać wpierdolu. Cieszcie się. :P
Antonioo
29-06-2009, 01:19
Sequel ogarem tygodnia!
Skutki, gdy nie chodzi się na raty z blokerem
00:57 You see a dead human (Vol:10). You recognize Sequel. She was killed by a cave rat.
Antek Ty padałeś na rabbitach więc nie wiem czemu się z niego śmiejesz :P
Antonioo
29-06-2009, 01:53
Oprócz ratów, Sequel upadł na boat trapie + dał się wysunąc z templa. 3x gleba 2x bez bless :D
Ogólnie szwedzi nas ogarnęli i było ich sporo w nocy.. gdzieś 30 fragów ogarnęli. ;P lecę spać ;)
xBardolekx
29-06-2009, 07:33
Sequel ogarem tygodnia!
Skutki, gdy nie chodzi się na raty z blokerem
00:57 You see a dead human (Vol:10). You recognize Sequel. She was killed by a cave rat.
ahahahahahahahahahahahahahaha co szczurku z adde sie pokłóćiłeś xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD?
@chujwieco
ja to kurwa nie wiem co sie w nocy stało ale już chuj ;d nie wypowiadam sieee ;d
Gz team, ale podniecić się z zabicia 140ek~ na noobach to nie wszystko.
Miłego dnia.
SPICIE ZYDOWSKIE NASIENIA ! KAMPIC PZTA NOOBY ! LAMY ONEONEONE - Arcano Vampire style xD
No to jestes zajekurwabisty...
Nie dostąpiliście zaszczytu dostać wpierdolu. Cieszcie się. :P
arcy jazon z rana
http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=168553
dostąpiliście zaszczytu by dostać wpierdol
kthxbye
arcy jazon z rana
http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=168553
dostąpiliście zaszczytu by dostać wpierdol
kthxbye
To moje to była oczywista ironia xD
nie wychodzic z milych depo psy akona! Wystawiac dupe ! No już ! NAPINA!!!
siema,
jak to jest, ze etun rozpoczal rebeli i zostal wyjebany...?
to ze was wyjebia to pewne ale nie za szybko...
a moze w ramach solidarnosci ktora ciagle podkreslacie tez powinniscie odejsc?
@etun powiedz mi jak to jest zoorganizowac rebelie po cos tam (bo nie przyznasz sie ze chciales wladzy) nie zdazyles zrobic nic a juz cie wyjebali?
grebol dobrze?
Drogi meravi,
Otrzymałeś ostrzeżenie na Forum Tibia.pl.
Powód: Rasistowski avatar
:confused:
No coś za długi język ma :/ Drugi ban za off statement w niecały miesiąc ;x
J.Rabbit
29-06-2009, 17:43
No coś za długi język ma :/ Drugi ban za off statement w niecały miesiąc ;x
dziwi mnie dlaczego Ty jeszcze bana nie dostales? :D
Endrju88
29-06-2009, 18:55
dziwi mnie dlaczego Ty jeszcze bana nie dostales? :D
A mnie dziwi dlaczego nie masz jeszcze Play Fresh !?
Kolejny............... teraz vilshion. X( Ban czy deleted?
Keri tez bez blokera na ratach pada...:(
siema,
jak to jest, ze etun rozpoczal rebeli i zostal wyjebany...?
to ze was wyjebia to pewne ale nie za szybko...
a moze w ramach solidarnosci ktora ciagle podkreslacie tez powinniscie odejsc?
@etun powiedz mi jak to jest zoorganizowac rebelie po cos tam (bo nie przyznasz sie ze chciales wladzy) nie zdazyles zrobic nic a juz cie wyjebali?
grebol dobrze?
aaaa lepiej Mi juz a z Etunem mhmm Adde to pojeb tyl e XD
xBardolekx
29-06-2009, 22:08
Keri tez bez blokera na ratach pada...:(
no na jego też adde się w*****ł.. eh szczurki szczurki
http://img188.imageshack.us/i/megagayteamoz8.jpg/
_/
no na jego też adde się w*****ł.. eh szczurki szczurki
widac kto jest szczurkiem :) won do pzta szczurze
xBardolekx
29-06-2009, 22:56
RIKI TIKI KANALIKI ABCOLIKI
wygraliście raz i sie jarasz jakbyś coś na tych akcjach zrobił xDDDDDDDDD
_/
Image Not Found
You will be redirected to the ImageShack frontpage shortly.
Kolejny............... teraz vilshion. Ban czy deleted?
deleata dostał, kurcze a taki fajny ziom z niego :(
Keri tez bez blokera na ratach pada...
Nie nie nie! To flow biło Keri na -1 w yalahar i nic w tym dziwnego, cave raty dostały fraga za dmg :D
Nie nie nie! To flow biło Keri na -1 w yalahar i nic w tym dziwnego, cave raty dostały fraga za dmg :D
Jaki Ty jesteś fajny, proszę pozwól mi być Twoim idolem. Też chciałbym być taki fajny, krejzi kul i supcio jak Ty. :(
Jaki Ty jesteś fajny, proszę pozwól mi być Twoim idolem. Też chciałbym być taki fajny, krejzi kul i supcio jak Ty.
Nie ma sprawy, nie będę Ci niszczył życia skoro tak bardzo Ci zależy!;)
Kieph down
Ktos jeszcze?
Kolejny pies spi oł ye ah
xBardolekx
30-06-2009, 12:59
Kolejny pies spi oł ye ah
gnojek darkeyes i inne wasze noob czary spi oł ye ah
nie ma dempaha? czy fenrock to już jednak nie stack jakim jest yalahar?
No Dempah No Fajt ?
Jest kam ?
Jak czytam te odpowiedzi, marne komentarze to myślę czasami, że traktujecie tą grę jak własne życie. Zabiliście od nas kogoś, fajnie, miło. Zabiliście nasze nooby też fajnie, ale my się w ten sposób bawimy. Wy to traktujecie jak coś... Tu mi było brak słów bo nie wiem co dla was jest ważne. Tibia czy życie codzienne.
"Na chuj mi matura jak mam serwer...?"
Zgadnijcie czyje to słowa! :D
J.Rabbit
30-06-2009, 16:40
"Na chuj mi matura jak mam serwer...?"
Zgadnijcie czyje to słowa! :D
imargam!!! co wygralem? :D
No Dempah No Fajt ?
Jest kam ?
Od Dempaha jest conajmniej 2 lepszych
http://www.joemonster.org/p/141960/Ktora_mina_gorsza_
<3
Tibja moim zyciem jeeest ! Od zawsze na zawsze :d nanananan
Jak czytam te odpowiedzi, marne komentarze to myślę czasami, że traktujecie tą grę jak własne życie. Zabiliście od nas kogoś, fajnie, miło. Zabiliście nasze nooby też fajnie, ale my się w ten sposób bawimy. Wy to traktujecie jak coś... Tu mi było brak słów bo nie wiem co dla was jest ważne. Tibia czy życie codzienne.
zapytaj kolegi z pierwszym postem na 141 stronie
pozdro ode mnie i rodziny
zapytaj kolegi z pierwszym postem na 141 stronie
pozdro ode mnie i rodziny
ehe, ciekawe, gram w tą śmieszną gre pare miesięcy, ostatni raz grałem 3 lata temu też parę miesięcy. To nie dla mnieserwer jest ważniejszy od matury, tylko dla Waszego kolegi z guild =)
Arencjusz tak pierdoli bo stracił swojego evul povah palka a prawda taka że gdyby go miał do dzisiaj by nolife'ował z abcokami w kanałach.
Masz kompleks swojego mieszkania - kanałów.. Co do kanałów to raczej wy je lepiej znacie przypominam sobie jak IKe ostatnio je dokładnie zwiedzał na yalahar jak sie wyjebał
http://www.samosia.pl/pokaz/198211/tibia_i_dziewczyny
zwiedzial wasza posiadlosc :D
ehe, ciekawe, gram w tą śmieszną gre pare miesięcy, ostatni raz grałem 3 lata temu też parę miesięcy. To nie dla mnieserwer jest ważniejszy od matury, tylko dla Waszego kolegi z guild =)
musisz sie nudzic skoro sprawdzasz takie pierdoly...
wyjdz an dwor i nie przejmuj sie juz tym...
musisz sie nudzic skoro sprawdzasz takie pierdoly...
wyjdz an dwor i nie przejmuj sie juz tym...
Kurwa Mera Ty coś bierzesz na uspokojenie czy co? :D
Coś Ty nagle taki spokojny się zrobił? :P
Nie poprostu widac ze ma kulture osobistą której nam brakuje xD
XDDDD
Bez kiiiitu, ale mu kiedyś też takowej brakowało a teraz pisze jak jakiś stateczny 50-letni siwy dziadek. :<
edit:
Keri ogar roku, 130msem nie mógł ubić 57 msa przez 5 minut :cup::cup:
sprzedalem konto na karlin peel
czytam te glupoty i brak mi slow poprostu
dosc dawania rad jak i tak nikt z tego nie korzysta, no gremb troche...
no ostatnia:
jak nie masz kolegow i znudow musisz szukac tego co pisza/robia inni zeby zablysnyac to zaplac dziwce ona poslucha...
Specjalnie wziąłem większą dawke tabletek na sen żeby przespać okres bez Tibi budze się, a tu mnie niemcy w chuja zrobili. Teraz nie wiem co zrobić, jestem na głodzie! Pomocy!! Mama mnie podłączyła pod kroplówkę ale zamiast prawdziwej rurki wzięła nowy kabel usb zeby szybciej lecialo ale to też nie pomaga! Help
Od 21.45 moje życie znów ma sens! TIPJA DZIALA!
Sebciooo
02-07-2009, 10:31
Witamy w non pvp game xdddddddddddd
Inrzynier
02-07-2009, 10:34
non pvp? templar i ekox sie dzisiaj wypierdolili, ale pewnie slisko bylo
Ciekawe kto sie hajtnie z russelem _/
Witamy w nowej erze Tibii!
W erze Tibii NON-PVP!
LOVE & PEACE!
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&postid=24038853#post24038853
Zapraszam.
kaffffar
02-07-2009, 16:34
hahhaha dobre ogary z cipow;d ale i tak najbardziej mnie rozjebal komentarz typa ! UWAGA CYTUJE !
"Najlepiej niech zrobią specjalne miski, takie jak mieli na dzikim zachodzie, biegasz po pustyni, wsypujesz piasek, używasz na wodzie i masz złoto!!!!"
XDDDDDDD
Jest cam z dzisiejszych dedzorow ?
Les Xardas dilejted ?
xBardolekx
02-07-2009, 20:10
nie ma jeszcze tibiacama o ile wiem i ta, 'dilejted'
Jawor131
02-07-2009, 21:53
Z tego co widzialem an Tibiacam.tv to jest nowy cam pod 8.5
Napinacz
02-07-2009, 23:43
http://*********/obbbbbb
Jawor131
03-07-2009, 00:43
To juz tube8 nie wystarcza?
Czas wrzucić na loooz , mamy server non-pvp . Hahahaha :evul:
Z tego wszystkiego straciłem ochote do napiny... <płacze> zostańmy wszyscy jedna rodzina! peace and love
Ktoś więcej oprócz Letkiego i Arveny? ;p
Don Salivo czy jakos tak. 108~ed
Tom3ks3s
04-07-2009, 00:07
No Dempah No Fajt ?
Jest kam ?
dempah pojechal na ogorki do niemiec xd
Jawor131
04-07-2009, 11:19
@up
Fajnie, smiesznie tylko nie wczas ;x
J.Rabbit
05-07-2009, 00:14
http://www.youtube.com/watch?v=ExHYQTT_1Bk&feature=related
HAHAHAHAHHAHAHAHA Ci co skojarza ten glos beda wiedzieli ocb hahahaha :D
Dizt? Czy kto?:x Dawno nie byłem na Flow vencie i coś nie kojarzę :(
J.Rabbit
05-07-2009, 10:43
Dizt? Czy kto?:x Dawno nie byłem na Flow vencie i coś nie kojarzę :(
taa xD
Wiadomość, którą wprowadziłeś, jest za krótka. Aby uniknąć bezsensownych komentarzy wprowadziliśmy ograniczenie minimalnej długości woadomości do 10 znaków. Jeśli nie masz nic ciekawego do napisania, to lepiej nie pisz nic.
No mi to do niego nie pasuje w ogóle, Dizt ma bardziej ... taki głos skrzeczący jak jakaś harpia. xDD
xBardolekx
05-07-2009, 12:27
mi właśnie też Xd
J.Rabbit
05-07-2009, 13:22
przez telefon ma inny glos niz na vencie :P
Nashgan
Jul 06 2009, 01:19:45 CEST Slain at Level 206 by Bounty Darko, Ewelinaa on Morgana, Lunatika, Punzhete, Rogstah Fearless, Sliccery, Xerijo and Yzing Sokh.
ha XD
J.Rabbit
06-07-2009, 08:33
sie wozil jebany niech zdycha. Chetnie bym na nim solo fraga zajebal
J.Rabbit
06-07-2009, 09:05
Jest I Robert ;>
O Jest i Konrad ;>
xBardolekx
07-07-2009, 10:26
jakie pak pa daki
Epic fail? Kozacko tam na cemetery quater ogarniacie :D
macie filmik?
Inrzynier
07-07-2009, 16:57
Gdzie to jest? tam gdzie sie wczoraj wyjebałes?
xBardolekx
07-07-2009, 17:27
Epic fail? Kozacko tam na cemetery quater ogarniacie :D
macie filmik?
kozacko to spierodliłeś ;) exani hur down na larioza i po skosie na schody, ale banie ładną z ciebie mielismy ze nie widziałeś no ale cóż.
Co się stało ?;] I Ile i dla kogo?
xBardolekx
07-07-2009, 21:37
nic sie nie stało, akcja na ara cos tam, biegał nasi pro elo evul ogarynki nie mogli go złapać potem dał x loga Gertych go leczył no i tyle, chwile potem forlond padł no i nyc wiecej
Nie potrafic ogarnac 130 rpka na expie to tak jak nie złapac Yoorkeya na OB... trudna rzecz...
Sebciooo
08-07-2009, 01:36
elinta i nashgan spia:(
e no śmiechowo było, przez kilkanaście minut banda pseudo ogarów za mną ganiała na cemetery quater, 3 razy byłem na tym daszku przy wyjściu bo ciągle nie wiedzieliśmy czy da się siohać czy nie, nie wiem czy się śmiać czy płakać :D
Yoork'ey, nie wiem co ty tam pierdolisz ale jak zejdziesz exani hur downem to nie da się wejść na skos na schody, aż specjalnie ruszyłem dupe i sprawdziłem. A teraz na kolanka i przepraszać! :D
Trzeba być ładnym nieogarem żeby 130rp nie zabić w takim trapie. Jakbyście ruszyli bania to kurwa wszyscy byście spokojnie weszli exani hur up do góry i te śmieci razem poprzesuwali a zaraz potem mnie. gpki, vialki pode mnie wrzucały tylko 2 osoby, was było coś koło 17~18, albo i więcej.
a tak btw Wy chyba wiecie że ta wojna na dłuższą metę nie ma sensu? ;dd
Już lepiej byłoby zrobić jakieś ob na party, ale każdy rzuca pod siebie fire fielda żeby nie spierdolić tak szybko do pz ;)
zapodajcie tego cama
elinta i nashgan spia
2 w nocy... czas najwyższy!
Kasseeyy
08-07-2009, 09:46
e no śmiechowo było, przez kilkanaście minut banda pseudo ogarów za mną ganiała na cemetery quater, 3 razy byłem na tym daszku przy wyjściu bo ciągle nie wiedzieliśmy czy da się siohać czy nie, nie wiem czy się śmiać czy płakać :D
Yoork'ey, nie wiem co ty tam pierdolisz ale jak zejdziesz exani hur downem to nie da się wejść na skos na schody, aż specjalnie ruszyłem dupe i sprawdziłem. A teraz na kolanka i przepraszać! :D
Trzeba być ładnym nieogarem żeby 130rp nie zabić w takim trapie. Jakbyście ruszyli bania to kurwa wszyscy byście spokojnie weszli exani hur up do góry i te śmieci razem poprzesuwali a zaraz potem mnie. gpki, vialki pode mnie wrzucały tylko 2 osoby, was było coś koło 17~18, albo i więcej.
a tak btw Wy chyba wiecie że ta wojna na dłuższą metę nie ma sensu? ;dd
Już lepiej byłoby zrobić jakieś ob na party, ale każdy rzuca pod siebie fire fielda żeby nie spierdolić tak szybko do pz ;)
zapodajcie tego cama
2 w nocy... czas najwyższy!
A ja z Ciebie gosciu mam pianie :baby: nie wiem kim ty jestes na tej morganie :D a pucujesz sie gorzej niz Hitler za okupacji, zobacz jak on skonczyl:D wiec prosimy ucisz sie:) bo psujesz widok tego forum, wbijam tuy raz na 2 tyg, i aby twoje posty widze. Rozumiem jak bys byl kims waznym na tym swiecie... wystarczajaco sie psow czarnego osluchalismy i tak znaaamy wasze gadanie, Flow jest do dupy Flow grzeje depo (niby), Flow to nooby ... tylko czego przez taki okres czasu sobie z "nami" poradzic nie mozecie.. co mi teraz zaczniesz gadac ze co chary furorze oddajemy zapewne co? xDDD to spojrzcie na swoja gildie bo widac ze na kazdym ob adde i jonthe kreci filmik z innego chara:)) i szweduchy z innego swiata tez sa:) wiec jesli moge prosic skromnie, ZAMKNIJ RYJ. I idz ponapierdzielac w sapera multiplayer.
Dziekuje.
Inrzynier
08-07-2009, 09:49
siema szczurze. zadna banda za toba nie biegala, tylko 3-4 osoby, w tym jakies botchary wiec sie tak nie napinaj bo ci zylka peknie. a reszta musiala stac tam gdzie stala, bo twoi bracia z kanalow wyszli i chcieli popatrzec
Nom Araeth, z przykrością muszę stwierdzić, iż oni mają rację.
Tak to opisałeś jakbyś był evul pro pvp na 5252lvlu a masz jedynie takiego gównianego 130 palka (jak ja) i nie możesz tutaj zrobić NIC. Ja bym proponował usunąć konto na carlin.pl. :P
Kasseeyy, nie wiem kim jesteś, ale jeśli uważasz że jesteś fajny bo masz "lepsiejsze piksle" to naprawdę mi Cię przykro. Ty myślisz, że ja mam do Ciebie czuć szacunek i wypowiadać się po Twojej myśli na forum, tylko dlatego bo na*******asz w tą grę 5-8 razy dłużej, albo i więcej, masz większy lv i jesteś z Flow?!
Hmm, nie możemy sobie poradzić... a to ciekawe wiesz? Bo z tego co widzę, to Wy sobie też nie możecie poradzić z nami, przypomnij mi kto przed update dostał po piździe na okolnir i yalahar? :D . I powinno to do Ciebie dotrzeć, że przy obecnym systemie pvp ani jedna, ani druga strona nie wygra w najbliższym czasie.
Praktycznie do
siema szczurze. zadna banda za toba nie biegala, tylko 3-4 osoby, w tym jakies botchary wiec sie tak nie napinaj bo ci zylka peknie. a reszta musiala stac tam gdzie stala, bo twoi bracia z kanalow wyszli i chcieli popatrzec
Szczurze? I to jest właśnie flow które potrafi zachować klasę i powagę na forum.
Mówisz 3-4 osoby? Może jeszcze dwie na 40 lvlach?
Goniło mnie minimum 5, jak nie 6 osób, raz nawet wzięli mnie w trapawow, tylko chyba zapomnieli fire/poison bomb. Mwalle w sumie może 4 poszły, a paraliżowały mnie nightstalkery! :D
Nie ważne czy bym miał 130lv, czy 250lv, w takim trapie powinienem paść bez gadania. Tak jak już mówiłem powinniście wejść wtedy wszyscy na ten daszek i mnie wysuwać.
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&postid=24093576#post24093576
Tak czy owak rób ta co chce ta z tą morganą, ja tu nie widze sensu gry na dłuższą metę... (tak tak, jednego nooba mniej ;) )
oho, właśnie ded xD
Kasseeyy
08-07-2009, 13:21
@Ara~
Czyz my po pizdzie dostajemy ?XDDDDDDDD to joke ?:D hahahah made my d ay :D look pro ogarze; Avis :"Currently 2 main characters online.", i to my "po pizdzie dostajemy " hahaha :D smich na sali :D. I to lekacie sie "przy obecnym systemie pvp";)
Proste raz wy na nas snake zrobicie (raz na 2 tyg), a pozniej my. Tylko z tego co widac obecnie:) to nasi ludzie expia a twoi placza i na*******aja glowa w klawiature:P
~@Poprostu zwracalem ci uwage zebys sie nie pucowal bo nikim na tym swiecie nie jestes:) mowie ci to ze strony obserwatora, nie przeciwnika:)) i chyba mam racje bo ludzie sie ze mna zgadzaja ;) wiec prosimy Stul ryja :D i przestan plakac jak Flame Huntsman na forum Tibia.com
Dziekuje za uwage i bb:)
xBardolekx
08-07-2009, 13:23
tylko dlatego bo na*******asz w tą grę 5-8 razy dłużej, albo i więcej, masz większy lv i jesteś z Flow?!
mój ulubiony fragment xDDDDDDDDDDDDDDDDD nolife udający pro elo lifera xD
Jul 08 2009, 12:45:39 CEST Killed at Level 129 by Arcano Vampire, Chae, Fesbie and Lortenis.
Jul 06 2009, 20:38:24 CEST Crushed at Level 128 by Czookapik, Don Dzemik, Elinta Goth, Maxtla, Nefroti, Punshido, Septiuss, Silent Joshi, Ulip Ston, Xarafin and Xylomett.
Jul 05 2009, 11:38:40 CEST Died at Level 127 by a banshee.
Jun 26 2009, 00:04:10 CEST Died at Level 121 by a frost dragon.
Jun 19 2009, 23:53:46 CEST Killed at Level 120 by Mekkron and Whisperwind Shadowwalker.
Jun 10 2009, 09:14:42 CEST Killed at Level 118 by Ciap Ciap and Vilshion Drathus.
w jakim ty świecie żyjesz? 9 rano.. 23.. 24.. 11.. 20.. 12..
kurwa troche jest trudno grać "5-8"x więcej jak się pada o każdej porze dnia i nocy :/
[RP] Shejq: wez tam na carlin.pl wrzuc odemnie "wszyscy jestes Chrystusami a dzieki mnie sploniecie w piekle"
[RP] Shejq: a i do Araetha "tak bily
[RP] Shejq: cie 40 lvle
[RP] Shejq: i 3x 100 ek
[RP] Shejq: wiec gz jestes "jedwabisty"
[EK] Yoork'ey / Bardol: all?
[RP] Shejq: no i pogratuluj wsystkim z avis co mowia na nas no life ale to nie my sneakujemy o 3-4-5-6 w nocy
[RP] Shejq: Enjoy day
Araeth nie wygrasz z nimi wiec WYJDZ - Krotko i scisle...
Fakt faktem Shejq ma rację. :P (Chociaż raz...)
My sneakujemy w dzień i wieczorem (lub późnym wieczorem).
Wy sneakujecie o 3,4,5 w nocy (czy tam nad ranem, w/e).
I kto tu jest 'no life'? B)
Od 4 dni zapuszczam bota to możliwe dlatego. A grac mogę właściwie o każdej porze dni, zwłaszcza ze ostatnio sam mieszkam;d
5-8 razy dłużej, nie powiedziałem więcej. Te 2 słowa znacznie się różnią.
Czyli, ja gram w ta śmieszna grę od... hmm, jakoś lutego bieżącego roku, ostatni raz grałem na 7.6 przez około 2 miechy.
Antrevis, ciap ciap, czy to tam olaf to tez 100eki. nvm, nie chodzi mi to. Bo wiadome ze takim gównem (bez urazy ofc) byście mnie nie wzięli na combo tylko na waste. Ja to rozumiem. Chodzi mi o sam fakt ze paść tam powinienem, nie chce mi sie powtarzać po raz 3, no ale... powinniście wejść tam exani hur upem na daszek i mnie wspólnie wysunąć, śmieci pode mnie rzucały tylko 2 osoby, Was było "nieco" wiecej.
Araeth nie wygrasz z nimi wiec WYJDZ - Krotko i scisle...
Po tym update to Ci powiem ze jakoś nieszczególnie mi zależy:D naprawdę
Kasseeyy, ja w wojnie jestem dopiero 4 tygodnie, trochę przesadziłeś z tym snake raz na 2 tyg :p
Jestem nikim mówisz? hmm, poniekąd się z Toba zgodzę, gram na morganie niespełna pol roku, nie wiem co tu dokładnie działo się wcześniej. Aczkolwiek gdybym był takim nikim to bym siedział w sibunie czy innej jakiejś śmiesznej gildii ktora tylko lvle pizga.
kurwa troche jest trudno grać "5-8"x więcej jak się pada o każdej porze dnia i nocy :/
I w druga stronę to samo, nie udawaj pro elo lifera który snejkuje o każdej porze dnia. Tak można bez końca, wiec skończ;d
Dzisiaj o 6 snejka jebliscie komus xp
OK KONIEC WOJNY CHCIALEM POZDROWIC SZEJKA, LAWIA, LETKIEGO, ANTKA, DONQUA, ŁEJDIEGO, LOKAJA, JANKA, XISSA, SEPIEGO A NAWET ROSIEGO :D
Openki już na Morganie nikt nie uświadczy.. A Cipy nie zmienią pvp systemu. Takwięc gl&hf w wojnie podjazdowej dla obu stron.
Jeśli bawi Was takie coś to życzę powodzenia, lecz coś mi się zdaje, że wkońcu się to znudzi (: Takie rzycie, taka tibja..
Pszodel bmy epxic ael bardlo ma nawdage
*sry za błędy
a ja chce pozdrowic lokaja też bo to jest najlepszy pvper tibii lokaj <3
btw
ROMEK JEST TO CZYTASZ...
WYJDZIESZ ZA MNIE? <3333
Dam ci sharda ;d
xBardolekx
08-07-2009, 20:15
Pszodel bmy epxic ael bardlo ma nawdage
*sry za błędy
pozdrów fikuśnego grubaska kochanie
o kim tak brzydko wypowiadasz sie> ;]
xBardolekx
08-07-2009, 23:06
[RP] Shejq: wez im napisz posta
[RP] Shejq: ze sry ale nigdy nie bedziecie jak Rise
_*FunMN*_
09-07-2009, 10:38
Czy Morgana to spolenizowany serwer czy jakies jebane swe latają i br?
spolonizowany jak już, a zreszta co za roznica to server non pvp ;(
_*FunMN*_
09-07-2009, 11:43
To jest pvp...
Zależy co rozumiesz przez słowa serwer pvp...
Z nazwy faktycznie pvp, ale fakty mówią trochę co innego...:confused:
Z nazwy faktycznie pvp, ale fakty mówią trochę co innego...
hmm, no jakby nie patrzeć pvp oznacza "player vs. player" , czyli tak jakby głównym założeniem tego typu serwerów było walczenie pomiędzy graczami a nie bicie lvli. Widać jednak, że cip soft z upływem lat zapomniał co znaczy ten skrót. CM Mirade już oświadczyła, że do gry ma mieć każdy prawo, nie ma czegoś takiego, że przyjmujesz sobie miejscówkę na własność, jeśli ktoś chce wejść to ma takie prawo, nie ważne czy jest list czy go nie ma.
Z początku myślałem, że po tej zmianie pvp będą mieć masakryczną stratę w ilości aktywnych graczy, ale to jednak zadziała w drugą stronę, teraz gracze na niższych lvlach będą mogli spokojnie expić a do tego na serwer będą mogły wrócić osoby które przegrały wojnę. Chujowo tylko, że tak brutalnie i bezlitośnie cipy potraktowali graczy, którzy maja wyjebke na exp a chcą się nap..dalac. Nawet jak zrobią jakiś war system to i tak nie będzie to samo co kiedyś :p
Z nazwy faktycznie pvp, ale fakty mówią trochę co innego...
hmm, no jakby nie patrzeć pvp oznacza "player vs. player" , czyli tak jakby głównym założeniem tego typu serwerów było walczenie pomiędzy graczami a nie bicie lvli. Widać jednak, że cip soft z upływem lat zapomniał co znaczy ten skrót. CM Mirade już oświadczyła, że do gry ma mieć każdy prawo, nie ma czegoś takiego, że przyjmujesz sobie miejscówkę na własność, jeśli ktoś chce wejść to ma takie prawo, nie ważne czy jest list czy go nie ma.
Z początku myślałem, że po tej zmianie pvp będą mieć masakryczną stratę w ilości aktywnych graczy, ale to jednak zadziała w drugą stronę, teraz gracze na niższych lvlach będą mogli spokojnie expić a do tego na serwer będą mogły wrócić osoby które przegrały wojnę. Chujowo tylko, że tak brutalnie i bezlitośnie cipy potraktowali graczy, którzy maja wyjebke na exp a chcą się nap..dalac. Nawet jak zrobią jakiś war system to i tak nie będzie to samo co kiedyś :p
,
lól mistake
Sebciooo
09-07-2009, 18:56
Dlaczego wy padacie i niedajecie fragow wbijac na sobie?:baby:
Chujowo tylko, że tak brutalnie i bezlitośnie cipy potraktowali graczy, którzy maja wyjebke na exp a chcą się nap..dalac.
Od tego sa servery pvp enfo.
Dlaczego wy padacie i niedajecie fragow wbijac na sobie?:baby:
Słuszna uwaga. XD
xBardolekx
09-07-2009, 20:36
i tak wszyscy jestescie chrystusami
Hahahah ale bulwers ;ddd Gdybym miał wybierać między pvp 7.5, pvp 8.4 a pvp 8.5 to na pewno wybrałbym 7.5.. Poźniej to tibia już była coraz łatwiejsza i to była tylko kwestia czasu aż Cipy wprowadzą non pvp p;
Bounty, Deyin (wielkie big big gz), Morus Tyrax, Mudry Mor (big gz xlog z 3 medusami), Soniikk (thx za rh) no i gz dla Nasha.
Dobranoc. :)
Hahahahah wiecie czego sie dowiedzialem ? hjahahahahahah, ze Czarny jak mial laske w lozku to powiedzial Jej, ze musi boty puscic i zaraz wroci hahahahhahahahaa
Ciiiii...
To miała być tajemnica...
Coś dla rozluźnienia
14:50 Bason King [29]: Szukam Gulids Sorc .Bardzo abitny i kiedys chcailem grac w szkolnym Churze
Przyjmiemy? Pośpiewa nam na vencie
xBardolekx
10-07-2009, 16:32
vessmunrah
Jul 10 2009, 15:44:43 CEST Killed at Level 141 by Don Mitze, Elven Jaris and Nashgan.
mell fearless
Jul 10 2009, 15:57:26 CEST Killed at Level 111 by Balinnt and Nashgan.
sliccery
Jul 10 2009, 16:06:20 CEST Crushed at Level 281 by Akon Yode, Cinek Niszczyciel, Don Mitze, Don Qu, Druid Carlos, Eter Rael, Nashgan, Trampus, Xedox Darah and Yanosik.
alothea
Jul 10 2009, 15:54:12 CEST Killed at Level 106 by Akon Yode and a banshee.
ENJOY, A MIELIŚMY WAS TYLKO PRZESTRASZYĆ Xdddddddddddd
vessmunrah
Jul 10 2009, 15:44:43 CEST Killed at Level 141 by Don Mitze, Elven Jaris and Nashgan.
mell fearless
Jul 10 2009, 15:57:26 CEST Killed at Level 111 by Balinnt and Nashgan.
sliccery
Jul 10 2009, 16:06:20 CEST Crushed at Level 281 by Akon Yode, Cinek Niszczyciel, Don Mitze, Don Qu, Druid Carlos, Eter Rael, Nashgan, Trampus, Xedox Darah and Yanosik.
alothea
Jul 10 2009, 15:54:12 CEST Killed at Level 106 by Akon Yode and a banshee.
ENJOY, A MIELIŚMY WAS TYLKO PRZESTRASZYĆ Xdddddddddddd
o, flow bawi sie w pk team ustawiając jako noob chary 150 najtów w przejsciu na dhq XD
Inrzynier
10-07-2009, 18:40
Zajebiscie, nie? "xDDDDDDDDD". Wy*******aj do kanalow.
Magro tak gada bo zazdrosci flow :>
xBardolekx
10-07-2009, 22:25
[RP] Shejq: napisz odemni
[RP] Shejq: na tibia.pl
[RP] Shejq: a Wy nawet pk teamu nie umiecie zebrac
[RP] Shejq: pozdro ide w balety bo czekaja kobiety
[RP] Shejq: papa <#
[RP] Shejq: <3
Jawor131
10-07-2009, 22:33
Maciej Skowron.fotka.pl
Znalazłeś sobie idola? xd
Jawor131
11-07-2009, 00:36
Nie obrazaj mnie ;x
Fabian_wolf
11-07-2009, 04:00
...Aczkolwiek gdybym był takim nikim to bym siedział w sibunie czy innej jakiejś śmiesznej gildii ktora tylko lvle pizga....
Zastanów się człowieku co piszesz...
Arav_ras
11-07-2009, 10:00
Elo Antib co sychac ? B)
Aczkolwiek gdybym był takim nikim to bym siedział w sibunie czy innej jakiejś śmiesznej gildii ktora tylko lvle pizga.
Ale oni nie dają czarnemu bananów i nie pomagają mu wchodzic do domku na drzewie.
Ahahahaha śmiszne :dddddd
Od Shejq:
http://demotywatory.pl/908/Lans
Abcoki po roku z Russelem. :D
I Romek zaszczytne miejsce w środku. :D
Fabian_wolf
11-07-2009, 13:54
Elo Antib co sychac ? B)
a spoko :)
Zmieniłem miejsce zamieszkania teraz akademiki 29listopada; znowu :)
Wpadnij na piwko :)
Od Shejq:
http://demotywatory.pl/908/Lans
Abcoki po roku z Russelem. :D
I Romek zaszczytne miejsce w środku. :D
<3
Za kr"u"tka wiadomosc :<
Jawor131
11-07-2009, 16:52
A to dla Szejka http://demotywatory.pl/23112/Tibia (Flow?)
[RP] Shejq: wez im na tibia.pl odpisz odemnie
[RP] Shejq: "wiekowo bardziej do waszej paczki pasuje to zdjecie"
[RP] Shejq: haahhahahahahaha
Jawor131
11-07-2009, 19:45
To jest genialne http://demotywatory.pl/22676/Policja
Hahahhahahahahahahhaha - Muahahhahahahhaha
Widze Czarny i Bardol ladnie tam wchodza Shejqowi w rowek :D Glebiej chlopaki, glebiej hahahahha <3
A to dla Szejka http://demotywatory.pl/23112/Tibia (Flow?)
Hahaha Hary i Dziewko walą z cluba, jakie nooby!!!!
xBardolekx
11-07-2009, 23:04
Widze Czarny i Bardol ladnie tam wchodza Shejqowi w rowek :D Glebiej chlopaki, glebiej hahahahha <3
a wyjebał ci ktoś kiedyś gołą dupą w twarz?
Jest w Anglii to cwaniakuje xD
Kakej gatheruj kase na kolege który ucierpiał bo spotkał Ciebie na swej drodze...
http://img267.imageshack.us/img267/5384/update.th.jpg (http://img267.imageshack.us/i/update.jpg/)
http://img267.imageshack.us/i/update.jpg/
Z nudów z moimi ziomkami.. ;)
Cabal (Kaban) na Novej grasz?;ddd
@cabal
Musisz wkleic link.
Arav_ras
12-07-2009, 19:24
a spoko :)
Zmieniłem miejsce zamieszkania teraz akademiki 29listopada; znowu :)
Wpadnij na piwko :)
haha wpadne wpadne xD tylko teraz w rozjazdach troche
eeee Wiecznyodpoczynek kozaku będe w Warszawie jakos w tym tygodniu,jak cie nie ma w Chinach to wez wysun tylek zza pixela :>
haha wpadne wpadne xD tylko teraz w rozjazdach troche
eeee Wiecznyodpoczynek kozaku będe w Warszawie jakos w tym tygodniu,jak cie nie ma w Chinach to wez wysun tylek zza pixela :>
Luzuj poślady napinasz się za pixele, to bardzo źle o Tobie świadczy. :P
Cabal (Kaban) na Novej grasz?;ddd
gralem troche, narazie zakonczylem moja przygode z ta gra ^^
[RP] Shejq: napisz odemni
[RP] Shejq: na tibia.pl
[RP] Shejq: a Wy nawet pk teamu nie umiecie zebrac
[RP] Shejq: pozdro ide w balety bo czekaja kobiety
[RP] Shejq: papa <#
[RP] Shejq: <3
ja bylem w czestochowie w don kichocie na baletach mhm, nawet wporządku lokal =]
Arav_ras
13-07-2009, 11:02
Luzuj poślady napinasz się za pixele, to bardzo źle o Tobie świadczy. :P
On sam pierwszy pisał o tym a że zle trafił to teraz jakies farmazony bedzie wciskać. I nie za pixele tylko za to co on pierdolił a to już inna sprawa, i dobrze wiem że czyta to forum bo to troll co nie może bez tego życ więc czekam aż odpisze coś ciekawego :D pozdro :>
xBardolekx
13-07-2009, 12:24
[RP] Shejq: ooo napisz na tibia.pl do yanne odemnie "kurde mogles dac znac bysmy cipy razem pociurali"
[RP] Shejq: "no w calej Czewie don najlepszy ale juz sie przejadl ;/"
[RP] Shejq: i napisz ze wcale sie wami nie wysluguje
[RP] Shejq: tylko nie chce sie wqriwac o 10 bana juz
[RP] Shejq: hahah
[RP] Shejq: xDD
[RP] Shejq: szkoda mi maili
Inrzynier
13-07-2009, 15:49
ibisz krzysztof
[RP] Shejq: ooo napisz na tibia.pl do yanne odemnie "kurde mogles dac znac bysmy cipy razem pociurali"
[RP] Shejq: "no w calej Czewie don najlepszy ale juz sie przejadl ;/"
[RP] Shejq: i napisz ze wcale sie wami nie wysluguje
[RP] Shejq: tylko nie chce sie wqriwac o 10 bana juz
[RP] Shejq: hahah
[RP] Shejq: xDD
[RP] Shejq: szkoda mi maili
dalem wam znac ze bd w czewie z tym ze nie mialem waszych nr tel bo nikt nie przesłał XDDDD
tak i ciezko zalozyc maila
[email protected]
[email protected]
[email protected]
i wszystko idzie na jednego maila _./
tibia- connecting ppl
HANSONIK kobieto MOJA gdzie jestes??? D:
teraz moge zrealizowac moje marzenie...
zostaniesz moja zona? 8o
;D aaaaaaaaaaa
mmmmmmmmmmmm oooołłłłłłł jeeeeeeeeeee!!!!
Arav_ras
14-07-2009, 20:33
Madeon - pogromca błonek ( śluzowych ),niespełniony romantyk,największy amant polskiego forum morgany wraca... ;(
Arav_ras mam dla Ciebie wiadomość od Wisza =D
"To jak będziesz w Warszawie, to napisz dokładny dzień, bo nie wiem jak z robotą będzie "
Arav_ras mam dla Ciebie wiadomość od Wisza =D
"To jak będziesz w Warszawie, to napisz dokładny dzień, bo nie wiem jak z robotą będzie "
a ktos chce bilety na meeting abcokow?; d
informacje o dacie 200zl
o miejscu 300zl
dojazd 50-200zł
zapierdolic abcokow w rlu - bezcenne
chetni?
a ktos chce bilety na meeting abcokow?; d
informacje o dacie 200zl
o miejscu 300zl
dojazd 50-200zł
zapierdolic abcokow w rlu - bezcenne
chetni?
napisz kto i gdzie sie odbedzie
okolice poznania <zarobiłem chociaz 50zł?> kto? stary ab team <3
okolice poznania <zarobiłem chociaz 50zł?> kto? stary ab team <3
wykopki?
nad morze wakacje sa.!!!!!!!!!!11111
Mera to pedau i tak naprawde lubi czarnych chlopcow :baby::baby:
http://www.youtube.com/watch?v=MMc84_IQSzg
Mekkron <3
Russel <3
Arav_ras
16-07-2009, 08:10
W Warszawie bede dziś około północy ale za tydzień jak bede wracać w dzień jak coś.
Mera to pedau i tak naprawde lubi czarnych chlopcow :baby::baby:
to prawda lubie Cie kakey
http://www.youtube.com/watch?v=3xbfFAYTN-g
<3
Arav_ras
16-07-2009, 16:52
" gul gul gul " hahaha dobre :D kiedyś miałem tez beke z czegoś takiego jak " Tarzan Boy " ogarnij to ^^
bumtararara...:-)
bombadiradira...;-)
a ta babka w 1:45 to chyba papki probowala zrobic hahahah
arx, romek, ja, gremb, xadi, chudy, zielu, xadi i kilka osob jeszcze ktorych name nie wymowie i chuj _./ a gdzie? jak wspomnialem patrz cennik msg na prv
J.Rabbit
16-07-2009, 21:00
arx, romek, ja, gremb, xadi, chudy, zielu, xadi i kilka osob jeszcze ktorych name nie wymowie i chuj _./ a gdzie? jak wspomnialem patrz cennik msg na prv
xadi i xadi sobowtor? :D Magro moge wpasc?
xBardolekx
16-07-2009, 21:05
o kurwa nie... gremb i romek w jednym miejscu.. ja tam jade, nie ma chuja, najwyzej bede xadiego sledzic
http://www.youtube.com/watch?v=eoDct8AxpnY
http://www.youtube.com/watch?v=tHx1KfjxVQg << To byly piekne dni gdy polacy do gazu szli :<
o kurwa nie... gremb i romek w jednym miejscu.. ja tam jade, nie ma chuja, najwyzej bede xadiego sledzic
panie, jak masz zamiar go sledzic ? meeting w lasach ab a wy tych terenów nie znacie wiec sie zgubicie !!! :d
@rabbit
od zawsze mowilem ze xadi jest specjalny... XDDDD
xBardolekx
20-07-2009, 15:20
nieeeeeeeeeeeeeeeeeee...! forum's deaaaadddddddddddd
RUZAM na prezydanta
spidshejr
FLOW STADO JELENI XHAHAHAH XD jebani lamerzy ahahahahahah nosz kurwa sikam XD
http://www3.***********.com/data/622789602/17712470/73679081/Ruzam%20vs%20flow.mp3
xBardolekx
21-07-2009, 21:06
pierdolisz, że fajne bo 'walczysz' przeciw flow, ale nawet ty wiesz, że poza tym jest chujowe ;<
normalny .. Polski (?) 'hop-hop' uwazam za g*wno, aa to juz przesada - jeszcze gorzej ;d
Kino_000
22-07-2009, 17:59
takie lipne ;-( choc bywaly wzloty
panowie wy sie nie znacie ruzam bedzie gwiazdą tibihjskiego formatu!!111
"abcoki ojebali mego zioma na duzy hajs a byl nim skeptikz ajs" HAHAHAHAHA XDDD
No spoko, jak będziesz w Wawie, to złap samolot do Holandii i wpadnij do mnie, czy mamusia nie pusci? :(
Sam pieprzysz głupoty o innych, o których gówno wiesz i usłyszałeś gdzieś piąte przez dziesiąte i sam sobie dopowiedziałeś wątek, a jak ktoś o tobie tak pojedzie, to jest źle, cnie?
Prawda boli? Brak mi argumentów w pixelach? Skąd możesz o tym wiedzieć jak nawet ze mną nie rozmawiałeś? Żal mi cię jebany przez psa w dupę hipokryto.
Poza tym, skoro sam jesteś taki cwany, to po co na forum piszesz, zamiast mnie znaleźć i zrobić co masz zrobić? Przyjedź, ustawimy się i zobaczymy ile z tego wyjdzie, adres chcesz? Na bilet ci dać?
Edit:
Nie mówię o anonimowemu wypowiadaniu się tylko o anonimowym wypowiadaniu się.
Btw. chcesz kupić jakąś postać? Może kolejnego chara dasz sobie zrookować? :cup:
http://demotywatory.pl/uploads/1248370237_by_stragu_500.jpg
cieta riposta i chuj
Arav_ras
24-07-2009, 19:48
@ up
Dzis właśnie się z Wiszem zobaczyłem ;) kwestia dystansu do siebie i gry. Na rlu to zupełnie inaczej wygląda. Pozdro
hahahahahahahhaha a niedawno sobie na stare wjeżdzali :>
Wiszu <33
J.Rabbit
25-07-2009, 00:14
@ up
Dzis właśnie się z Wiszem zobaczyłem ;) kwestia dystansu do siebie i gry. Na rlu to zupełnie inaczej wygląda. Pozdro
a ze mna sie ciagle boi spotkac... Wiszu od pazdziernika bede Cie nachodzil codziennie! :D
Jakiego października? Jak Ciebie na żadne studia nie przyjmą choćbyś i im zapłacił.. Lepiej w wowa ze mną pograj, lesiu się już przymierzał.
J.Rabbit
25-07-2009, 00:38
Jakiego października? Jak Ciebie na żadne studia nie przyjmą choćbyś i im zapłacił.. Lepiej w wowa ze mną pograj, lesiu się już przymierzał.
a ciagnij ! Najwyzej sobie pojade pomieszkac :D Wow smierdzi...
To jak Robert see you soon in capital?;]
Endrju88
25-07-2009, 14:18
A przepustke macie żeby do mojego miasta wjechać?
Ta , na studiach mi pozwolili^^
/\ musicie skopiowac :>
http://img17.imageshack.us/img17/2993/lolafx.jpg
Endrju88
26-07-2009, 20:48
Ta , na studiach mi pozwolili^^
uuuu. gdzie i co bedziesz studiowac?
xBardolekx
26-07-2009, 21:22
nie odpowiadaj mu bo ci miejsce zajmie!
hehe oni nie wagarowali i mają studia! ty wagarowales i masz robote w anglii =]
xBardolekx
26-07-2009, 22:01
hehe oni nie wagarowali i mają studia! ty wagarowales i masz robote w anglii =]
o.O? oni maja studia a ja przed sobą 3 klase technikum, nie wiedziałem, że elektrownia bełchatów jest w anglii ;o
Endrju88
26-07-2009, 22:12
Kiedy ja Bardolku juz 2 rok studiow bede robil...
Kiedy ja Bardolku juz 2 rok studiow bede robil...
i czego sie chwalisz ??
Widocznie ma powod...Ty pewnie sredniej nie ukonczyles wiec...
Endrju88
27-07-2009, 15:04
Oj chłopcze, Pyziak ma takie wykształcenie że wielu z nas by pozazdrościło. Więc nie mów jeśli nie wiesz.
Pyziu, chwale sie bo mogę i jest czym :PPP
i czego sie chwalisz ??
grzes klusownik?
Wysuwając jakąś tezę(pewnik) powinieneś podać chociaż jeden argument potwierdzający twoje myślenie. Niestety nie zrobiłeś tego. Wcale mnie to nie dziwi, bo przecież mnie nie znasz.
Zaskakujące jest to, że potrafisz oceniać innych ludzi bez elementarnej wiedzy na ich temat.
dwa zdania na rozruszanie kolego @AxeVice
A tuo lare ncipe !!!
Aliena vtia in óculis habemus, a tergo nostra sunt!!!
Andrzej dla ciebie cos włożyłem z filozofii zawsze to się przyda na poprawkę.
Pozdro
@up
Michale odezwałbyś się do mnie
@up
Michale odezwałbyś się do mnie
nie zmienilem numeru telefonu...
ewa sie zajmij i zaproszenie wysylaj:)
RUZAM na prezydanta
spidshejr
FLOW STADO JELENI XHAHAHAH XD jebani lamerzy ahahahahahah nosz kurwa sikam XD
http://www3.***********.com/data/622789602/17712470/73679081/Ruzam%20vs%20flow.mp3
'Flow jebane skurwysyny ojebali mojego ziomka na duzy hajs'
Nigdy nie bylem czlonkiem Flow. Jezeli chodzi o Twojego chara Ruzam.
'My lubimy jebane fragi nabijac'
Zawsze byles tym ktory nie udziela sie w wojnie i lizales dupe.
'Katowice, Poznan no i oczywiscie Krakow'
Troche zagalopowales.
xBardolekx
28-07-2009, 17:01
Oj chłopcze, Pyziak ma takie wykształcenie że wielu z nas by pozazdrościło. Więc nie mów jeśli nie wiesz.
może i ma, ale w fife i tak ze mną nie wygra!
Romek z tej strony wasz ulubieniec :>
Tak wiec krotka odpowiedz na wszystkie wjazdy i wogole ch*j wie co jeszcze.
Po pierwsze chcialbym powiedziec ze nawet nie mam na tym forum wlasnego konta, wiec pisze z Magra (gz komenta na ekoxie na tibia.com z tymi napinkami).
Za kafara, wenatusa bla bla bla haha, fajnie ze to byl odwet za kilka 150 lvli rooknac 90 ed XDDDDDDDDDDDDDDDDDD. Mam w was wyjebane kompletnie, jarajcie sie dalej i niech mi taki kura pisze wiadomosci "ROOOOOOOKED IDE NA OSCE POWIEDZIEC" jak dostalem sms, ze char hacked to nawet nie raczylem na niego odpowiedziec, a jak wrocilem do chaty to sie upewnilem na vent kilkuminutowa rozmowa jedynie czy to prawda, trudno. Oczywiscie szkoda, ze postaci nie ma bo zawsze jakis sentyment zostaje jak sie sleczalo nad ta gra kilka lat i z grupka kumpli niszczylo inne pikseliki, duzo bardziej wartosciowe bez wiekszych problemow, juz ten sam fakt satysfakcjonuje w pelni i sprawia ze nie bede ubolewal jak to STRACILEM POSTACCCCCCC. Zreszta jak bedzie trzeba to nawet sobie kupie chara (choc dostalem juz kilka propozycji czy chce jakas postac w zamian, mozliwe ze polowa to bylo tylko z grzecznosci, ale dobre i to)zeby tylko was doorac lamusy, grajcie sobie jeszcze kilka lat a i tak polowa z was to takie nooby ze nawet nie beda potrafily polowy tego co ja teraz (jak juz patrzac z perspektywy pvp, bo chyba nie powiecie ze z czegos innego bylem znany?XDDDDDD).
PS. Tak wiem ze jestem szczurem i mam wracac do kanalow. Ale pamietajcie, romek was ogarnie! ;>
PS2. Bardol jestes dla mnie najgorszym zjebem tutaj, wiesz ze mi mozesz pale pociagnac?XD Zalozmy ze wpadniesz, dobra dojebiesz mi czy cos tam jeszcze. Ale zalozmy tez ze w obronie wlasnej dostaniesz butelka w leb, no cokolwiek poprostu. Obrona konieczna, przed psychopata z gry XD I tlumaczac tutaj spolecznosci kto sie bronil? (Tak to on wbil skulla w tym wypadku) wogole to by bylo chore, koles jedzie 500 km bo musi sie zemsic przez Tibie XDDDDDDDDDDDDDDDDD BUAHAHAHA smierdzisz.
Wiecej mnie tu nie ma, elo.
o.0 Fajnie to ujales
To czesc...
Nie no Romek , na TO vent polubiłem Cię , i taki w moich oczach pozostaniesz ;>
Chłopiec żartowniś z umięjetnościami trochę więcej niż przeciętne ;]
Jak wrócisz do gry to pójdę na frosty i sharda Ci lootne <33
RIP
/Konrad
Romek to jednak człowiek z klasą, której niektórym brakuje. Potrafi przyjąć w spokoju utratę czegoś cennego lub też zarazem marnego. Ci którzy tak jeżdżą po Romku wydają setki złotych, aby mieć pieniądze na swojego marnego piksela. CIPSoft wygrał za was wojnę, ponieważ Furora już nie dawała rady. Macie server, ale czy coś więcej?....(Parę sekund, dla niektórych minut lub godzin na przemyślenia) Nic tak naprawdę nie macie. Poświęcacie 8-10 godzin na grę, niektórzy nie mają świetlanej przyszłości, ale co kogo to obchodzi? Przecież są zasiłki dla bezrobotnych. Chyba, że szczytem ambicji niektórych tu obecnych jest praca jako mgr powierzchni płaskich.
Jak miło czytać te Wasze DOŚWIADCZONE I DOJRZAŁE POSTY :D
Szkoda że nie zauważyłem ani jednego posta z pojazdem na romka kt.óry się tłumaczy 15 linijkowym postem jak bardzo ma na tą grę wyjebane i jaki to on jest pro wannabe. :P
Już nie wspomnę o Arencjuszu, kolega który też ma taaaaaaaaaaaaak wyjebane na tą grę.
Mogę Was zapewnić, że gdybym przepierdolił serwer i nie mógł botować, na milion % też bym pisał tak jak Wy. :P
Hansonik
29-07-2009, 02:40
nie zmienilem numeru telefonu...
ewa sie zajmij i zaproszenie wysylaj:)
TY to chyba ten sam nr merus od urodzenia:)
andrzej a mi pozwolisz wjechac do "Twojej" stolicy, bo sie stesknilam za Toba i niedlugo znow nadchodze ;<
Robercik i Jacooo, mam nadzieje, ze poprzyjmowali Was na te politechniki :)
pozdro od Nikolci :*
Robercik i Jacooo, mam nadzieje, ze poprzyjmowali Was na te politechniki :)
No mnie tak. A Roberta sama spytaj... :D
xBardolekx
29-07-2009, 06:17
o nie, <BardolFeelsLikeHeIsOwnedByRomek?> <nieee> haha człowiekuuu ogarnij się, bo tkaim pierdoleniem tylko potwierdzasz że właśnie w chuj cierpisz po zrookowaniu tego śmiesznego ekoxa. co do mojego przyjazdu, szczerze wątpie, że zdążyłbyś użyć tej 'butelki' czy chuj wie czego, ale to już nie moja kwestia.
by the way, 'psychopata z gry'? "EJ CHUDY LURNIJ BARDOLA NA PASSY TO GO ROZJADE XDDDDD' i nasuwa się pytanie, kto jest bardziej psychiczny z tą grą, ja co nie gram już od końca wojny tylko loguje na 10 minut, wylogowuje i nie wbijam na vt nawet, co jakiś typek romek co ma na przedmiesciu domek ktory prawdopodobnie w tej własnie chwili botuje 15 charami, żeby odbić się z postacią, lame.
i gdybym chciał te 500km jechać tylko po to żeby ci najebać, to uwierz, że bym to zrobił, ale nie widzi mi sie marnowanie całego dnia na jakiegoś gertycha, pozdro elo poćwicz
~FLAME OFF - BARDOL GOES TO WORK~
TY to chyba ten sam nr merus od urodzenia:)
pozdro od Nikolci :*
a i tak sie nie odzywasz... ha
@edrian6
jak to sie stalo, ze miales haka? zaczales dziewczyny ogladac w necie?
Endrju88
29-07-2009, 10:19
Nikola, jasne <3
Mera, mimo że masz ten sam numer to mi nie odpisałeś ostatnio ;(
Nikola, jasne <3
Mera, mimo że masz ten sam numer to mi nie odpisałeś ostatnio ;(
jak mialem odpisac skoro sie nie odzywales...
Endrju88
29-07-2009, 11:14
Napisalem Ci smsa :P Ze 2 tygodnie temu ;(
Napisalem Ci smsa :P Ze 2 tygodnie temu ;(
hmm widocznie na numer z 5, nie z 7 na poczatku...
ten z 5 gdzies "zgubilem"...
tu napisz czego chcesz...
Endrju88
29-07-2009, 13:00
Tak na ten 5....... Nad morzem byłem to się odzywałem. Teraz już nie ważne :P
Tak na ten 5....... Nad morzem byłem to się odzywałem. Teraz już nie ważne :P
czyli zjebales...
ale mozesz to nadrobic... potrzebuje 200k ogarnij jakas zbiorke kasy :)
wszyscy jestescie zwykłymi smieciami pozdro z nad morza nara elo frzejrzy go plaj
Chciales sie popisac ze jestes nad morzem czy zablysnac glupota bo nie kojarze...?
wszyscy jestescie zwykłymi smieciami pozdro z nad morza nara elo frzejrzy go plaj
wszyscy?:(
a do pozdrowien sie dolaczam, nie chcialem zablysnac...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.