Pokaż pełną wersje : Hyde Park
Meraviglioso
Feb 09 2009, 22:20:34 CET Killed at Level 141 by Xervim
and by Bred Saraia
Feb 09 2009, 22:13:31 CET Killed at Level 142 by Fureyka
and by Dany Darko
Osoba która jest wielkim forum fighterem ale na tibi coś nie wychodzi :)
Meraviglioso
Feb 09 2009, 22:20:34 CET Killed at Level 141 by Xervim
and by Bred Saraia
Feb 09 2009, 22:13:31 CET Killed at Level 142 by Fureyka
and by Dany Darko
Osoba która jest wielkim forum fighterem ale na tibi coś nie wychodzi :)
a ty masz tydzien przerwy na tibie XD
Jawor131
09-02-2009, 23:42
also Lunatika and Ekox died ;x
padlbym i 30 razy gdyby bylo trzeba...
gdybyscie czytali ze zrozumieniem byscie wiedzieli ze nie gralem w to sporo czasu "dziewczyna" pewnie gdzies slyszeliscie to slowo, a pisalem tu tylko bedac w pracy (tak jak teraz)...
a moj "forum fighting" o ile w ogole mozna to tak nazwac nie polega na pisaniu ze nie potraficie grac tylko na tym ze jestescie czarni
zbliżają sie walentynki, ludzi wyjdzcie na miasto !!! do dziewczyn !!! szukajcie płodnych samic :D
meravi co kupujesz dla swojej dziewczyny ??? no ale tak na serio pytam ;p kurcze kolejny wydatek X(
(sądząc po tym forum i ich użytkownikach padną odp. typu ,,dam 500k i magic sworda" :D
edit. fajny jestem co nie ;> :cup:
@mera
Ty rasisto !!!!
WITAM! CZEŚĆ! I CZOŁEM! WRÓCIŁEM!!!
zbliżają sie walentynki, ludzi wyjdzcie na miasto !!! do dziewczyn !!! szukajcie płodnych samic :D
meravi co kupujesz dla swojej dziewczyny ??? no ale tak na serio pytam ;p kurcze kolejny wydatek X(
(sądząc po tym forum i ich użytkownikach padną odp. typu ,,dam 500k i magic sworda" :D
edit. fajny jestem co nie ;> :cup:
Amarene z biedrony ew. wisiorek z tik taków
xBardolekx
10-02-2009, 12:36
Alez malutki ja ciebie bardzo dobrze znam wiec jechal ci nie bede ;) , ale odpowiem ci na pytanie, nie bede jechal do goscia bo mu wrzucilem na carlin.pl to byloby smieszne i zalosne ;D i to nie ja zgrywam kozaka tylko moj qmpel bardol~~ ;D Ogolnie to WYJEBANE na tibie !
odpsize bo mnie chuj strzela jak widze kozaka który myśli że coś moze. nigdy nie zgrywałem i zgrywać kozaka nie będę, powiedziałem tylko że jak chcesz mi coś powiedzieć to przyjedź i powiedz mi to w twarz to inaczej pogadamy, ale widocznie masz problem z czytaniem ze zrozumieniem, zrozumiałe to u ludzi którzy szukają rozgłosu w miejscu jak tutaj
pozdro&poćwicz
Amarene z biedrony ew. wisiorek z tik taków
Amarena to gówno ;/ wole TUR'a
odpsize bo mnie chuj strzela jak widze kozaka który myśli że coś moze. nigdy nie zgrywałem i zgrywać kozaka nie będę, powiedziałem tylko że jak chcesz mi coś powiedzieć to przyjedź i powiedz mi to w twarz to inaczej pogadamy, ale widocznie masz problem z czytaniem ze zrozumieniem, zrozumiałe to u ludzi którzy szukają rozgłosu w miejscu jak tutaj
pozdro&poćwicz
a Ty kozaku zamknij pysk i sam poćwicz bo jak czytam twoje posty to uważasz sie za jakiegos Chuk Norisa :baby:
Flow- Cos wam wojna nie wychodzi ;)
Flow- Cos wam wojna nie wychodzi ;)
O rly?? dlaczego tak sadzisz ?? masz jakieś podstawy ze sformułowałeś te twierdzenie ??
@down XD
następnym razem kup blessy jak chcesz się wyjebać 2gi raz XD
za slabo kciuki trzymasz...
zapros wszystkich z osrodka i nastepnym razem trzymajcie razem...
haha nie ma za co trzymac...
jedno muszę wam przyznać macie takie poświecenie za kolegów ze to aż szok po raz kolejny to widać <cam adde> gdy ciap ciap pada w tym samym momencie co toksong resztkami many chce wyleczyć swojego kompana który stoi w trapie XD
Ciap Ciap [105]: Exura sio "Toksong
Ciap Ciap [105]: Exura sio "Toksong
btw. scrypt Xadiego?? XD
Serio Bardol zakoncz już swje pro elo zabójcze pisanie... Nie mam natury się kłócić ale moim zdaniem <po obejrzeniu Twojej foto> w rl'u jesteś poprostu gruby a uważasz się przynajmniej za Bruce Lee.. Proszę zakończ już te pisanie bo jest to trollowanie :P Z Poważaniem dla Ciebie i bez obrazy.
Gremb
padlbym i 30 razy gdyby bylo trzeba...
gdybyscie czytali ze zrozumieniem byscie wiedzieli ze nie gralem w to sporo czasu "dziewczyna" pewnie gdzies slyszeliscie to slowo, a pisalem tu tylko bedac w pracy (tak jak teraz)...
a moj "forum fighting" o ile w ogole mozna to tak nazwac nie polega na pisaniu ze nie potraficie grac tylko na tym ze jestescie czarni
a Ty jesteś BIAŁY wiec padasz jak noob bez blessów.:baby:
Cisnać po nas potrafisz a może czas ogarnąć siebie?
a Ty jesteś BIAŁY wiec padasz jak noob bez blessów.:baby:
Cisnać po nas potrafisz a może czas ogarnąć siebie?
poswiecenie: kolega z gory napisal...
spokojnie jak bedzie mozliwosc odbotuje sobie...
ani razu nie obrazilem zadnego z was...
no chyba ze czarnuch to obraza dla Ciebie... moze zeczywiscie "zyd" powinienem pisac
ale tu sam przyznasz jestes po stronie ktora wczesniej sam "czarna/zydowska" nazywales
zydzi zawsze byli cfani jubilery wsztystkie itp wy macie HG na wlasniosc i baja
@down
powaznie? shit to mi nie wyszlo
padlem bez blesow z tego wzgledu iz gdybym po nie poszedl to albo bym ich i tak nie kupil albo padl w trapie
a tak przynajmniej wyjebalem fikolka na pustyni
@up
to z poświeceniem to była ironia
@meravi
Kolego mieszkam nad polskim morzem, urodzilem się w Polsce. Moi rodzice są 100% polakami wiec czemu używasz na mnie synonimów typu "Czarny" lub "Żyd"
To ze walczę po czarnej stronie mocy :D nie oznacza ze stałem się taką samą osobą jak on kolego. Twoi liderzy nas do tego zmusili i wyszło jak wyszło a 2 rzeczą jest to ze po stronie Russela jest nawet lepiej niż po stronie mhmm ze tak powiem nieogarniętych polaczków. Z Pozdrowieniami dla Ciebie.
Gremb
poswiecenie: kolega z gory napisal...
spokojnie jak bedzie mozliwosc odbotuje sobie...
ani razu nie obrazilem zadnego z was...
no chyba ze czarnuch to obraza dla Ciebie... moze zeczywiscie "zyd" powinienem pisac
ale tu sam przyznasz jestes po stronie ktora wczesniej sam "czarna/zydowska" nazywales
zydzi zawsze byli cfani jubilery wsztystkie itp wy macie HG na wlasniosc i baja
@down
powaznie? shit to mi nie wyszlo
padlem bez blesow z tego wzgledu iz gdybym po nie poszedl to albo bym ich i tak nie kupil albo padl w trapie
a tak przynajmniej wyjebalem fikolka na pustyni
nie, nie bedzie takiej mozliwosci.
haha good joke ^.^
mi sie podoba po tej tak zwanej "czarnej stronie" morgany jak to nazywacie czy wam sie to podoba czy nie fakt ze w avis jest jeden murzyn fakt jest akurat liderem avis no i co z tego. Na obecną chwilę nie moge powiedzieć o nim złego słowa. I nie widze powodu aby wyzywać kogoś za kolor skóry czy narodowość masz jakis kompleks na tle zydów mera? moze rodzice zydkami byli a ty teraz obwiniasz za to caly swiat. szkoda ze przez internet
ej i nie wyjebales fikołka tylko placka >. >
//magro
kthxbye
@meravi
Kolego mieszkam nad polskim morzem, urodzilem się w Polsce. Moi rodzice są 100% polakami wiec czemu używasz na mnie synonimów typu "Czarny" lub "Żyd"
To ze walczę po czarnej stronie mocy :D nie oznacza ze stałem się taką samą osobą jak on kolego. Twoi liderzy nas do tego zmusili i wyszło jak wyszło a 2 rzeczą jest to ze po stronie Russela jest nawet lepiej niż po stronie mhmm ze tak powiem nieogarniętych polaczków. Z Pozdrowieniami dla Ciebie.
Gremb
przyznaje Ci racje że lepiej jest u rusela, choć mogą to być tylko pozory...
ale co do tego że jesteś 100 % polakiem to sie nie zgodze ;p rodzice to nie wszystko, spojrz głębiej w swoje korzenie ^^
"no chyba ze czarnuch to obraza dla Ciebie... moze zeczywiscie "zyd" powinienem pisac
ale tu sam przyznasz jestes po stronie ktora wczesniej sam "czarna/zydowska" nazywales"
czy juz wiesz dlaczego uzywam takich synonimów?
napisze to tylko raz czytaj uwaznie
dla mnie mozesz byc zolty i miec reka na plecach
bawie sie w ten serv od poczatku istnienia
bylem w hurricane potem arpens i gdy moi znajomi z gildi przeszli do zydow ja nie gralem bo po zydowskiej stronie nie bede nigdy a do swoich nie bede strzelal i niewazne czy "zabili" mnie raz czy piecdziesiat
jude raus i za to nie mam szacunku do was
(jak hurricane przegralo wojne sprzedalem postac, bo zydom nie place)
i tez mieszkam nad morzem, wiec jak stawiasz flaszke i masz 20+ lat to moge ci to wytlumaczyc
"no chyba ze czarnuch to obraza dla Ciebie... moze zeczywiscie "zyd" powinienem pisac
ale tu sam przyznasz jestes po stronie ktora wczesniej sam "czarna/zydowska" nazywales"
czy juz wiesz dlaczego uzywam takich synonimów?
napisze to tylko raz czytaj uwaznie
dla mnie mozesz byc zolty i miec reka na plecach
bawie sie w ten serv od poczatku istnienia
bylem w hurricane potem arpens i gdy moi znajomi z gildi przeszli do zydow ja nie gralem bo po zydowskiej stronie nie bede nigdy a do swoich nie bede strzelal i niewazne czy "zabili" mnie raz czy piecdziesiat
jude raus i za to nie mam szacunku do was
(jak hurricane przegralo wojne sprzedalem postac, bo zydom nie place)
i tez mieszkam nad morzem, wiec jak stawiasz flaszke i masz 20+ lat to moge ci to wytlumaczyc
ja Ci stawiam pół litra biznesowej
@meravi
Nah mam 18:) Jak bedziesz w Ustce na plaży zagadaj wczesniej to zamiast flaszki bedzie piwko :P
@edit
Jezeli nie masz szacunku do nas bo poszliśmy na 2 strone to dlaczego masz szacunek do twoich przyjaciół którzy do niego poszli aby wywalić polaków <mam na myśli Arpens którzy byli w Avis> I teraz z nimi siedzisz na vt jak gdyby nigdy nic
nie, nie bedzie takiej mozliwosci.
haha good joke ^.^
mi sie podoba po tej tak zwanej "czarnej stronie" morgany jak to nazywacie czy wam sie to podoba czy nie fakt ze w avis jest jeden murzyn fakt jest akurat liderem avis no i co z tego. Na obecną chwilę nie moge powiedzieć o nim złego słowa. I nie widze powodu aby wyzywać kogoś za kolor skóry czy narodowość masz jakis kompleks na tle zydów mera? moze rodzice zydkami byli a ty teraz obwiniasz za to caly swiat. szkoda ze przez internet
ej i nie wyjebales fikołka tylko placka >. >
//magro
kthxbye
moze byc placek dla mnie odrobienie tego to tydzien marnowania pradu i dokupowania spir co jakis czas, jezeli nie widzisz hmm to po jaki huj mowiles w ten sposob bedac po naszej stronie, po stonie rise czy wkoncu stronie samodzielnego Abteamu...
nie mam wam za zle ze nas nie lubicie/lejecie nas macie jakis tam swoj powod i tyle- jebac, nie wierze tylko, ze poszliscie do zydow..
moze tak bedzie lepiej...
okej teraz sie polaczyliscie i jestescie "kolorowi"
tylko nie napiszcie zaraz ze was od gejow obrazam...
@Grebol
bylem w hurricane potem arpens i gdy moi znajomi z gildi przeszli do zydow ja nie gralem bo po zydowskiej stronie nie bede nigdy a do swoich nie bede strzelal i niewazne czy "zabili" mnie raz czy piecdziesiat------ DLATEGO
oni sie nawrocili mam nadzieje ze wy tez sie obudzicie
Alez bardolq powiedz dlaczego sie denerwujesz?:D przeciez powiedziales ze masz na mnie wyjebane i nie wjade ci na psyche ;D ateraz cie huj strzela hahah slaby jestes xd
mamo kupe mi sie chce,
poczekaj chwile zaraz pokroje i przyniose
przestan juz pierdolic! ! 1! 11
@meravi
na nawroty za pózno.. Czuliscie się pewnie i stwierdziliscie ze po co wam garstka od 70lvl do 130lv magów która ma mase bot charów którzy tylko zajmują respy. Wykopaliscie nas bo uwazaliscie ze się już nie przydamy. Powód zabicia kogoś tam! bo coś tam! to tylko prykrywka. Nie mam o to żalu bo to tylko gra:P Wróciliśmy do "kanałów" czyli Ab'dendriel ale się nie poddaliśmy a Russel ze jest osobą trzezwie myślącą przygarnął nas i ceni nas jak każdego w swojej gildi. Nie ma podziału na Polacy czy Hiszpanie jest tylko Avis...
@meravi
na nawroty za pózno.. Czuliscie się pewnie i stwierdziliscie ze po co wam garstka od 70lvl do 130lv magów która ma mase bot charów którzy tylko zajmują respy. Wykopaliscie nas bo uwazaliscie ze się już nie przydamy. Powód zabicia kogoś tam! bo coś tam! to tylko prykrywka. Nie mam o to żalu bo to tylko gra:P Wróciliśmy do "kanałów" czyli Ab'dendriel ale się nie poddaliśmy a Russel ze jest osobą trzezwie myślącą przygarnął nas i ceni nas jak każdego w swojej gildi. Nie ma podziału na Polacy czy Hiszpanie jest tylko Avis...
zabiles mnie "przygarnął nas i ceni nas jak każdego w swojej gildi"
odezwij sie w grze name znasz, ja Twojego nie, a prace wlasnie skonczylem.
Dla mnie ziom to ty jestes kupa ale rozlana ;D
nie ziom bo na to trzeba zasluzyc a Ty jestes dla mnie nikim
Wiecznyodpoczynek
10-02-2009, 16:29
EJJAPIERDOLEPISZCIESWOJEPOSTYWWORDZIEALBONIEPISZCI EWCALE
BOZPOLOWYNICHUJANIEDASIENICODCZYTAC
:mag:
Grembus powiedz mi ty ze Slupska ? Jak tak to powiedz z jakiej ulicy xD , mozliwe ze sasiadami jestesmy xdd
Anubbiss
10-02-2009, 17:32
cze Mera xd, mmm jak musisz juz mowic 'murzynami" czy tam synonimami tego slowa to moglbys mowic tak raczej o osobie blizej okreslonej czyli podaj jego nick, ale calego Avis nie trzeba jechac bo kazdy jest inny tak jak wy co?XD
Wiem ze i tak kapujesz ocb bo to ja jestem tym co sie uczyl od Ciebie;d
Cze Bardolq, wbilem na "carlin.pl" i teraz mozemy walczyc po tej samej stronie XdxdddxDxd
xBardolekx
10-02-2009, 17:42
i za gumowe ucho mnie wezmą Xd
Bardol na mnie tez możesz liczyć hehe..
Zuuo Team 4evah ]:->
Wygramy Wygramy Wygramy ... pokonamy
xBardolekx
10-02-2009, 17:53
ZuuuO Team ]:-> good old times ;d
Grembus powiedz mi ty ze Slupska ? Jak tak to powiedz z jakiej ulicy xD , mozliwe ze sasiadami jestesmy xdd
Mickiewicza ale możesz znaleść mnie w budowlance xD
Antonioo
10-02-2009, 19:48
Bardol TY spaju glupi !!1!!!!2@@21@1!@12!!1@@1 Nie wiedzialem, ze taki jestes ;< Fajtujcie fajtujcie, moze sie wlacze:]
Jawor131
10-02-2009, 19:56
Fajne bylo jak Toksong spamowal "Exevo mort Hur" na ob szaczun ziom ots 8.1?;x
cze Mera xd, mmm jak musisz juz mowic 'murzynami" czy tam synonimami tego slowa to moglbys mowic tak raczej o osobie blizej okreslonej czyli podaj jego nick, ale calego Avis nie trzeba jechac bo kazdy jest inny tak jak wy co?XD
Wiem ze i tak kapujesz ocb bo to ja jestem tym co sie uczyl od Ciebie;d
Cze Bardolq, wbilem na "carlin.pl" i teraz mozemy walczyc po tej samej stronie XdxdddxDxd
Ty jako jedyny chyba cos zrozumiales, bo to ja walczylem o siano dla Ciebie za deda
i widze piszesz bez klniecia no baja postep jest
Fajne bylo jak Toksong spamowal "Exevo mort Hur" na ob szaczun ziom ots 8.1?;x
ty a jak ty tam gran hura dojebales tym swoim charem to myslalem ze pustynie przelecisz !
btw forum fight _/
ej dobra chudy ty wiesz ze jak cos to ja za tobą stoje no nie? ;d
przyznaje Ci racje że lepiej jest u rusela, choć mogą to być tylko pozory...
ale co do tego że jesteś 100 % polakiem to sie nie zgodze ;p rodzice to nie wszystko, spojrz głębiej w swoje korzenie ^^
a twoi stary twoich starych co mykal sobie po ziemi 3000lat pne to gdzie zyl? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD W ZYDOLANDJI? ;d
Jawor131
10-02-2009, 22:36
Btw Lavio najlepszego ; >
Gremb chodzisz na shoguna ?
a twoi stary twoich starych co mykal sobie po ziemi 3000lat pne to gdzie zyl? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD W ZYDOLANDJI? ;d
;( nie przyznaje sie do nich ;p zresztą typa nie znam :D
Feb 11 2009, 13:46:31 CET Killed Azylus Magee at Level 112 ok
;(
15:10 Azylus Magee [112]: utani gran hur ""Rodzynaaaaa
//up, wiec nic trudnego zreszta rodzyn juz 3ci raz sie wyjebal azika charem >.> 3ci raz jak pajac fakt faktem w polowie orania wlaczyl sobie antyparaliza xD
liczy sie obecnosc na ob, a nie to kto kim gral.
ps to tak powiem ni z gruchy, ni z pietruchy, ostatnio dowiedzialem sie, ze przepuklina powstaje dlatego, ze kiedy posnosimy cos ciezkiego i mamy niewytrenowane miesnie brzucha, to powstaje w zoladku takie cisnienie, ze 'powstaje babel' na wysokosci bebecha
to wlasnie przepuklina, jak ktos nie wiedzial
Fabian_wolf
12-02-2009, 01:44
To, że przepuklina powstaje od dźwigania za ciężkich przedmiotów to wiedziałem, że można zapobiec zakładając pasek - też, ale że powstaje bąbel to nie miałem pojęcia; dzięki :) ratujesz mi życie :)
Xadi
ty jeste botem zbudowanym ze scrytptów ;//////////////////////////
gowno zawsze wyplynie na powierzchnie...
przez was sie kurwa nie wysypiam...
druga runda?
Account banished until Mar 14 2009, 08:44:21 CET because of using unofficial software to play
Anubbiss
12-02-2009, 13:37
kto wyrwal banisha?xd ;ooo
moj second...
mogles dac znac wczoraj, ze nie wyjdziecie...
Anubbiss
12-02-2009, 14:08
No mielismy wyisc pozniej, ale was juz nie bylo XD, a wczesniej nie moglismy..;S
No mielismy wyisc pozniej, ale was juz nie bylo XD, a wczesniej nie moglismy..;S
no w sumie dla noobkow takie info wystarczy,
ale oboje wiemy, ze bylo inaczej...
xBardolekx
12-02-2009, 14:22
uczyc sie chudy a nie wagary tylko w glowie
Anubbiss
12-02-2009, 14:24
no co ty Bardolq wczoraj wpadlo 2 z maszyn to dzis libacja
xBardolekx
12-02-2009, 14:36
jedna dwójeczka zdania nei czyni ;>
Moze nie , ale popatrz na staty ?? Tylko nie piszcie np."nie pamietasz jak rozpoczela sie poprzednia wojna"...
Moze nie , ale popatrz na staty ?? Tylko nie piszcie np."nie pamietasz jak rozpoczela sie poprzednia wojna"...
z czytania ze zrozumieniem masz dwa odjąć
oni pisali o szkole
BTW
nie pamietasz jak rozpoczela sie poprzednia wojna?
@flow
nie czujecie że zbliża sie wasz koniec ??? obscuritas doszło do avis... nie sadzę iż teraz dacie sobie rady, jeśli wcześniej nawet nie mogliście nic ogarnąć. ciekawe czy wasza klęska przełoży sie na wszystkich polaków...
może za wczesnie mowie o przegranej ale statystyki mowią same za siebie
propo:
Feb 12 2009, 16:25:13 CET Killed at Level 150 by Vincenzo Capone
and by a dragon lord
Maax'ior
12-02-2009, 17:39
@Up
Mam nadzieje, że nie .. Przeciez w Avis też są polacy :(
Eldiwo spi
A tak ogólnie to polacy sobie pożadzili server...
@flow
nie czujecie że zbliża sie wasz koniec ??? obscuritas doszło do avis... nie sadzę iż teraz dacie sobie rady, jeśli wcześniej nawet nie mogliście nic ogarnąć. ciekawe czy wasza klęska przełoży sie na wszystkich polaków...
może za wczesnie mowie o przegranej ale statystyki mowią same za siebie
propo:
Feb 12 2009, 16:25:13 CET Killed at Level 150 by Vincenzo Capone
and by a dragon lord
A co to za gildia nobczarów? 200EK, 130MS i 200RP. Nic poza tym.
Moze i prawda , ale zauważ ze wielu ludzi co byla w flow/neutral dochodzi do avis...
Flow miala mozliwosci do wygrania tej wojny , ale czemu tego nie wykorzystala ??
Maax'ior
12-02-2009, 18:04
Arman Bloodhand - Avis
Ładnie sobie poexpił i ma was w 4 literach
pisząc was mam na mysli FLOW
Zaraz pewnie jofawag pojdzie , vili~
AHAHAHAHAH nie wiesz nic to zamknij dupe :D
btw tekst dnia:
"Wystawiamy chary na allegro, za ta kase idziemy wykupic msze w kazdym pobliskim kosciele w intencji innego wygranego serva"
Maax'ior
12-02-2009, 18:16
:swe::flaga_pl::kon::Ork::elf::cygaro::faceoff: podsumowanie morgany
xBardolekx
12-02-2009, 18:51
jesteście gorsi niż pismaki =( tak jak oni już powiesiliście na nas psy, a przecież póki piłka w grze wszystko możliwe..
tylko stwierdzam fakty...
ale jeszcze coś, nie rozumiem tego że trzymacie dalej SWE u siebie... ? macie nadzieje ze to są wasze super ziomki i macie do nich juz szacuenk i oddanie ? na stówe macie spy u siebie i czmeu nie szukacie jego ?
nie maja spy ja tylko słysze ich rozmowy telepatycznie na vt .
Co do wojny to mhmm Bardol jest patriotą:P
Wiecznyodpoczynek
12-02-2009, 21:03
ale jeszcze coś, nie rozumiem tego że trzymacie dalej SWE u siebie... ? macie nadzieje ze to są wasze super ziomki i macie do nich juz szacuenk i oddanie ? na stówe macie spy u siebie i czmeu nie szukacie jego ?
Mają szpiega i co w tym dziwnego?
Zdziwią się, gdy będzie już za późno i okaże się, że ludzie nie chcą pomagać, bo byli w taki, czy inny sposób olani przez Flow.
Pozostaje nadzieja na to, że obie gildie się doszczętnie powybijają i ktoś trzeci ogarnie serwer. :)
Edit:
No, może z drobnymi wyjątkami :p
Mają szpiega i co w tym dziwnego?
Zdziwią się, gdy będzie już za późno i okaże się, że ludzie nie chcą pomagać, bo byli w taki, czy inny sposób olani przez Flow.
Pozostaje nadzieja na to, że obie gildie się doszczętnie powybijają i ktoś trzeci ogarnie serwer. :)
Edit:
No, może z drobnymi wyjątkami :p
tak wladze bedzie milo AB i tak by było najlepiej
Wiecznyodpoczynek
12-02-2009, 21:30
tak wladze bedzie milo AB i tak by było najlepiej
No w sumie, bo wy i tak tylko w HG siedzicie. xD
Ale generalnie chętnie bym zobaczył jak np. ktoś w stylu pacyfistycznych Opus (bez urazy oczywiście) rządziłby serwerem. Z czystej ciekawości.
xBardolekx
12-02-2009, 22:05
'keep your friends close, enemies closer'
Hansonik
12-02-2009, 22:28
a co da wywalenie szwedow skoro szpiegiem na bank jest polak:) bez urazy, ale chyba kazdy bardziej bedzie o to podejrzewal polaka niz swe. zreszta ciagle rozmowy po polsku itp utrudniaja im spajowanie. moga wiedziec tylko o akcjach gdy jest duzo osob lub gdy ludzie maja cos w comencie (zazwyczaj po polsku wiec i tak lipa), a wiadomo ze czarniutki wie o wiele wiecej:)
Xig-ennon
12-02-2009, 22:29
Siema.
Mam na sell 2 pacci po 90dni za 300k each. Pisac w grze albo na gg 5212317 kto chetny.
Jawor131
12-02-2009, 23:00
Wlasnie nic nie wiesz Jofawag to kupiony char wiec uwazaj co mowisz zią tak jak Ike,Mudry,Thumedan etc ;s
@Jacek?
Co do tych slow "200 ek 208 rp i 130" to dolicz jeszcze Ahazin 130 ms , Cherres Capone 130 ms , Slic 290 rp ,Raistlin 130 ms , Oddi Feld 130 ed , Solle 170 ms
wiec jak wy nie potrafiliscie nabic wiecej niz 18 fragow przez 2 tygodnie bez tych osob to jak chcecie wygrac wojne z jeszcze dodatkowymi osobami ktore doszly do Avis w zasadzie jest jakas szansa ale wg mnie nikla ;x
kafar~ jednak juz sie nie powybijamy ! :)
a co da wywalenie szwedow skoro szpiegiem na bank jest polak:) bez urazy, ale chyba kazdy bardziej bedzie o to podejrzewal polaka niz swe. zreszta ciagle rozmowy po polsku itp utrudniaja im spajowanie. moga wiedziec tylko o akcjach gdy jest duzo osob lub gdy ludzie maja cos w comencie (zazwyczaj po polsku wiec i tak lipa), a wiadomo ze czarniutki wie o wiele wiecej:)
co jak co ale jezeli cale ab slucha waszych rozmow na kanale to trudno aby nikt nie przetlumaczyl
Wlasnie nic nie wiesz Jofawag to kupiony char wiec uwazaj co mowisz zią tak jak Ike,Mudry,Thumedan etc ;s
@Jacek?
Co do tych slow "200 ek 208 rp i 130" to dolicz jeszcze Ahazin 130 ms , Cherres Capone 130 ms , Slic 290 rp ,Raistlin 130 ms , Oddi Feld 130 ed , Solle 170 ms
wiec jak wy nie potrafiliscie nabic wiecej niz 18 fragow przez 2 tygodnie bez tych osob to jak chcecie wygrac wojne z jeszcze dodatkowymi osobami ktore doszly do Avis w zasadzie jest jakas szansa ale wg mnie nikla ;x
Jofawag to nie jest kupiony char. Ahazin, Ceres, Arman, Vincenzo, Oddi, Raist, Slic, Solle i drugi raz z rzędu na ustawione ob nie wychodzicie?
glhf. 3 dni pacca i mnie nie ma D":
Zielony_mis
13-02-2009, 00:49
A gdy dni swe nastana kazdy wasz czyn bedzie rozliczony...
Czasem oplaca sie byc dobrym bo teraz bez wyrzutow sumienia odchodza ;)
A gdy dni swe nastana kazdy wasz czyn bedzie rozliczony...
Czasem oplaca sie byc dobrym bo teraz bez wyrzutow sumienia odchodza ;)
Co ty ćpasz człowieku.. Zmień lekarza bo ten cie oklamuje
Dziś o 12:00 każdy w oknie niech postawi świeczkę.. Taki pomnik pamieci po naszym Kafarku. Z Bogiem i zycze Tobie przyjemności na innych servach bo Morgana to śmietnik. Btw. nigdy nic do Ciebie nie miałem, zawsze Cie szanowałem i do dziś się tego trzymam. Byleś jedna z małej grupy osób we Flow która wie ze tibia jest tylko grą a nie jego sposobem na życie. Pozdro i 3maj się:)
Gremb.
Zielony_mis
13-02-2009, 01:20
Co ty ćpasz człowieku.. Zmień lekarza bo ten cie oklamuje
Wdycham kurz z futerkowcow stad moj nick. Tak trudno sie domyslic?
Tanio i skutecznie.
Master-Mada
13-02-2009, 01:25
lolfuckshitomfg.. jestem wstrząśnięty, naprawdę :(
Zielony_mis
13-02-2009, 01:45
Uwazaj bo ciebie tez wyniucham i bedzie rana do konca zycia.
I wogole do all. Wezcie sie w kupe albo odejdzcie z honorem. A ja ide dalej grac i patrzec jak wy sie meczycie.
Jawor131
13-02-2009, 08:31
Jofawag to nie jest kupiony char. Ahazin, Ceres, Arman, Vincenzo, Oddi, Raist, Slic, Solle i drugi raz z rzędu na ustawione ob nie wychodzicie?
glhf. 3 dni pacca i mnie nie ma D":
Szczerze nawet nie wiem czemu oni nie wyszli ja mialem to w d*pie bo i tak cahra banned mam to se w csa pykalem ;x
@kafar
Ale bez kitu kto jak kto ale Kafar to rowny gosc w zasadzie kazy we Flow byl spoko ale oczywiscie do czasu. Kafar Gl in rl ; P no chyba ze amsz zamair worcic do tibii czego nie polecam xD
JAWOR KAFAR JEST TWARDY A NIE "MNIENTKI"!!!
XD da rade wyexpić sobie sorka albo kupi chara XD
Z tego co ja wiem to nie było comandera żadnego wiec nie wyszliśmy :]
i dlaczego to my musimy wychodzić jak wy chcecie ob i macie 100 noob charów gotowych plus 20 majnów z ownerami flow i 30 z furory ? XD
JAWOR KAFAR JEST TWARDY A NIE "MNIENTKI"!!!
XD da rade wyexpić sobie sorka albo kupi chara XD
Z tego co ja wiem to nie było comandera żadnego wiec nie wyszliśmy :]
i dlaczego to my musimy wychodzić jak wy chcecie ob i macie 100 noob charów gotowych plus 20 majnów z ownerami flow i 30 z furory ? XD
zazdroscisz im ? :baby: prawdziwy mezczyzna niczego sie nie boi i podejmuje kazde wyzwanie :D:D:D:D:D
zazdroscisz im ? :baby: prawdziwy mezczyzna niczego sie nie boi i podejmuje kazde wyzwanie :D:D:D:D:D
Napisałem że nie mieliśmy comandera dlatego nie wyszliśmy a że się nie boimy udowodniliśmy na ostatnim ob gdzie wyszliśmy miedzy noobcharami flow. i wygraliśmy, przed wczoraj chcieliśmy wyjść na dazerta jak było nas tylu co flow
po snejku na ciap ciapa a flow wylogowało, co fakt była to godzina późna, bo północ.
Napisałem że nie mieliśmy comandera dlatego nie wyszliśmy a że się nie boimy udowodniliśmy na ostatnim ob gdzie wyszliśmy miedzy noobcharami flow. i wygraliśmy, przed wczoraj chcieliśmy wyjść na dazerta jak było nas tylu co flow
po snejku na ciap ciapa a flow wylogowało, co fakt była to godzina późna, bo północ.
tyle gowna "kolorowi" sprowadzili na morgane i nie macie comandera...
Jofawag JESZCZE nie jest sprzedany. Z tego co wiem obecna oferta to 300$
gremb napisz mi na pw pod jakim cie nickiem w grze moge znalesc bo chetnie bym se pogadal z kims z mego miasta xD
Wiecznyodpoczynek
13-02-2009, 15:35
18 - 2 dla Flow?
Święto jakieś?
Endrju88
13-02-2009, 15:52
Piątek 13tego :P
Wiecznyodpoczynek
13-02-2009, 16:04
Piątek 13tego :P
A no to, zgodnie z kalendarzem jeszcze dwie openki w tym roku wygracie! :cup:
kaffffar
13-02-2009, 16:36
Dzieki za mile slowa ale koncze deifinitywnie moja kariere z Tibia;p Kafar to byl jedyny char na ktorym mialem ochote grac ze wzgledu na sentyment i historie jaka sie z nim wiazala ;) Nie wrocil bym nawet gdybym dostal wiekszy lvl za darmo.Juz wczesniej planowalem odejsc ale zaczela sie wojna wiec wrocilem na czas wojny lecz niestety stalo sie co sie stalo :D Trzymajcie sie all ;) na Tibia com w tym temacie:
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2495008&pagenumber=1
jest kilka slow ode mnie (miedzy innymi do AB team,Flow,Avis) jesli ktos byl by zainteresowany ;) Dzieki za wszystko , graba ziomale <3 ^^
btw. gratz wygranej openki i czekam na inne ladne akcje obu stron ;)
Endrju88
13-02-2009, 16:38
papa kafar :(
karolek_
13-02-2009, 16:46
Ej carlos gadales juz z Rogstahem na temat przyjecia do Avis? ;D Hauahah
@Flow Owned :x :evul:
Juz inva mam dostac w najblizszych dniach :)
btw gz opena chyyba sie za bardzo poczuliscie
Jawor131
13-02-2009, 17:45
Karol mozemy se pozwolic zebyscie raz w roku wygrali ob czyt.piatek 13tego jak ktos tam up wyliczyl wygracie jeszcze 2 ob ;x
Arav_ras
13-02-2009, 19:08
3maj sie Kafar.
moze jednak kiedys spektakularny return? :p
karolek_
13-02-2009, 19:27
Karol mozemy se pozwolic zebyscie raz w roku wygrali ob czyt.piatek 13tego jak ktos tam up wyliczyl wygracie jeszcze 2 ob ;x
Dokladnie, wygramy jeszcze dwa openy po ktorych Twoj czarny przyjaciel sie poplacze ze musi znow sponsorowac 10 postaci i tyle bedzie z waszej wojny. Przykre ale prawdziwe ;]]]
Piatek 13o oboże pomuscie please
ahaahah wygraliscie 1 openke i juz powrot Flow na forum xD hahah
Dokladnie, wygramy jeszcze dwa openy po ktorych Twoj czarny przyjaciel sie poplacze ze musi znow sponsorowac 10 postaci i tyle bedzie z waszej wojny. Przykre ale prawdziwe ;]]]
'wygramy'? chyba kijek na twoim charze ty tam nie walczysz wedle starego porzekadła "nie umiesz walczyc to na chuj walczysz"
post z serii dlaczego carlos nie powinien pisac na forum na temat fightingu.
/xD
dawno mnie tu nie bylo^^ widze flow dostaje ale gz dzisiejszej wygranej openki :)
'wygramy'? chyba kijek na twoim charze ty tam nie walczysz wedle starego porzekadła "nie umiesz walczyc to na chuj walczysz"
post z serii dlaczego carlos nie powinien pisac na forum na temat fightingu.
/xD
gdyby twoj stary wiedzial ze bedziesz tak zjebany spuscil by sie na parapet i by cie ptaki wydziobaly kthxbye
http://img49.imageshack.us/img49/179/asdasdda9.jpg (http://imageshack.us)
Jak coś to.. http://img49.imageshack.us/my.php?image=asdasdda9.jpg
Jawor131
13-02-2009, 23:09
Karolku i kto to mowi bo z tego co pamietam to Szymon wszystko sponsorowal paki, kupywac postacie wiec? a nie sorry czarny dal raz kase ale ze go bardzo dobrze znasz z naciskiem na bardzo dobrze znasz wiesz ze za duzo kasy to on nie dal
Maax'ior
13-02-2009, 23:25
Padł jakiś 200+ na Opence? ;)
@Lavio: Czyżby GM dał nie słusznego bana?? Hmm :]
Ile Russel ma lat w ogóle?
Jawor131
13-02-2009, 23:42
Padli 200 np Vic,Arman,Rogstah
Axwell R.
14-02-2009, 08:28
Czesc! Moglbym sie ponapinac z wami? ;<
100 k i możesz :) ale troszeczke B)
a tak wgl zaliczyłem pierwszy semsestr studiów (profesor magister doktor rehabilitowany Pan xBardolekx mnie poprawił :P dba o wygląd forum :P dziękuje heheh ) :D hehehhe dziękuje za te brawa ^^ nie trzeba było :P
xBardolekx
14-02-2009, 09:59
@up
kiedyś ty mnie dojechałeś teraz ja ciebie
aaaahhahaahhahahaahahahahahahaha pisać nie umie ahahahahaahahhahahahaaha
studiów* nie studii
heh :P no mój błąd :P i tu mnie masz :D:D:D:D nie zastanawiałem się nad formą heh
http://www.youtube.com/watch?v=dJVbqdGYZks
zna ktoś nutkę która zaczyna sie od 2.30 ??
Helenka Vondrackova REMIX "Nevzdám se hvězdám"
Pinio777
14-02-2009, 14:01
Obejrzyj film do konca xd Tam masz "music" wymienione ;p
Wiecznyodpoczynek
14-02-2009, 14:29
heh :P no mój błąd :P i tu mnie masz :D:D:D:D nie zastanawiałem się nad formą heh
To jest zajebiste, tylko znalezienie tych kawałków w dobrej jakości graniczy z cudem. -.-
Obejrzyj film do konca xd Tam masz "music" wymienione ;p
jak taki cffffany to sciągnij te tytuły :P myślisz ze tego nie próbowałem ? B)
tzn mam juz pierwszą nutke i znam ostatnią , ale mi chodzi o tą 2.30 ahhh to jest muzyczka <lans>
Wiecznyodpoczynek
14-02-2009, 14:50
jak taki cffffany to sciągnij te tytuły :P myślisz ze tego nie próbowałem ? B)
tzn mam juz pierwszą nutke i znam ostatnią , ale mi chodzi o tą 2.30 ahhh to jest muzyczka <lans>
Dawaj namiary xD
Dawaj namiary xD
Sven_R-G-Goin'Crazy
Dj Tiesto - Adagio for Strings
Maax'ior
14-02-2009, 16:38
Nie znacie się..
http://www.youtube.com/watch?v=I-NUX01XZG8
Maax'ior
14-02-2009, 16:53
Jakaś poważna akcja? czy snejk
Snejk potem szczurki do kanalow pobiegli ;p
Elesar Inferno
14-02-2009, 17:22
tam gdzie ich miejsce
Anubbiss
14-02-2009, 17:46
a co nie potrafisz nawet szczurów z kanałów wypędzic? ze tak kozaczysz?
po co sie tak napinasz mogles wpasc i pokazac ze jestesmy nieagresywanymi szczurkami i ze bez problemow bys nas zgladzil-...
done lol btw, Dasol chyba gorzej zpanikowal niz ja ;d
po co sie tak napinasz mogles wpasc i pokazac ze jestesmy nieagresywanymi szczurkami i ze bez problemow bys nas zgladzil-...
ciii wygrali jedna OB juz wygrali wojne...
Nie rozumiem dlaczego smiejesz się z tego że do kanałów uciekli i się noobami trapneli, mało było akcji że my tak robiliśmy <lol2>?
Całuje
Kakej~
Elesar Inferno
14-02-2009, 20:50
Nie twierdze, że bez problemu bym was zgładził twierdze, że tam wasze miejsce, widzisz różnice?
CICHO ! :P
Jak tam chłopaki udała sie randka dzis B) :p
Jawor131
14-02-2009, 21:49
Walenti sa jak dziewictwo nie ten wiek
Kakej dobrze gada masz u mnie + nastepnym razem kasa bedzie ; P
no to nie wiem , może u was inna kultura czy obyczaje... ale dziś to ja ze swoją byłem najmłodszy w takim jakby pubie / restauracji ... wszyscy ok 30 +
Jawor131
14-02-2009, 23:57
Ja nie widze sensu takiego zabierania panienek tzn np jesli daje Ci dupy to czemu nie ale jesli nie to szkoda kasy taki moje zdanie xD
Kakej dobrze gada masz u mnie + nastepnym razem kasa bedzie ; P
Bo po co pierdolić na innych skoro robi się to samo ? :|
Całuje
Kakej~
Jawor131
15-02-2009, 00:38
Ale co poradzisz jak kazda strona proboje bardziej nawrzucac na przeciwnika i tak w kolko nie wazne czy robi to samo czy nie ...
Jawor131
15-02-2009, 00:41
Wiem ze mowie cos innego a pisze co innego ale musialem to napisac xD
Cinka koment : *** Arcara Waskan *** <- If u will touch him u will touch me.
Arcara Waskan
Feb 08 2009, 14:22:11 CET Killed at Level 102 by Rogstah Fearless
and by Keri Inferno
Cinek dawaj zabij ich ! tylko pamietaj badz dzielny i nie dawaj loga !
Wybaczcie musialem to napisac ;x
Tylko napinają się na forum kto oddaje chary, albo kto combo bota używa :D
Całuje
Kakej~
xBardolekx
15-02-2009, 09:08
wybacz kakej, nigdy chara nie oddałem, kilka razy dostałem, i jedyne co na ob uzywam to żeby bohy kradło :< a napinać i tak sie lubię
Ja nie widze sensu takiego zabierania panienek tzn np jesli daje Ci dupy to czemu nie ale jesli nie to szkoda kasy taki moje zdanie xD
ale masz myslenie :P
u mnie jest tak : prezent 100 zł, kolacja 40 zł, widok zazdrosnych kumpli B) bezcenne :evul:
Wiecznyodpoczynek
15-02-2009, 11:44
ale masz myslenie :P
u mnie jest tak : prezent 100 zł, kolacja 40 zł, widok zazdrosnych kumpli B) bezcenne :evul:
Zajebiście jest wyrwać laskę na hajs, nie?
I to jeszcze z pomocą jednego z najbardziej komercyjnych świąt na świecie. Rzeczywiście jest o co być zazdrosnym. :D
Taniej wyjdzie ogarnąć jakąś dziwkę, która za ileś tam zapewni Ci full serwis, na potwierdzenie moich słów załączam kilka filmów edukacyjnych:
http://www.youtube.com/watch?v=iLDywFsVpng
http://www.youtube.com/watch?v=Jv7eJYWSAsg&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=bK-U1TzcmpQ
Enjoy!
Zajebiście jest wyrwać laskę na hajs, nie?
I to jeszcze z pomocą jednego z najbardziej komercyjnych świąt na świecie. Rzeczywiście jest o co być zazdrosnym. :D
Taniej wyjdzie ogarnąć jakąś dziwkę, która za ileś tam zapewni Ci full serwis, na potwierdzenie moich słów załączam kilka filmów edukacyjnych:
http://www.youtube.com/watch?v=iLDywFsVpng
http://www.youtube.com/watch?v=Jv7eJYWSAsg&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=bK-U1TzcmpQ
Enjoy!
mmm a kto tu mówi o hajsie ? te marne 150 zł to uważasz za duży hajs ? zresztą ja z nia już jestem dośc długo i wiem ze nie leci na kase ;) a jesli wolisz dziwke to jest pewne ze masz problemy ze swoim wyglądem ze musisz placic za sex... żałosne :D
wybacz kakej, nigdy chara nie oddałem, kilka razy dostałem, i jedyne co na ob uzywam to żeby bohy kradło :< a napinać i tak sie lubię
No ale nie mówie że oddajesz :) Mówie o tym że obydwie strony wyzywają sobie o tym co sami robią ^^
Całuje
Kakej~
Wiecznyodpoczynek
15-02-2009, 13:59
mmm a kto tu mówi o hajsie ? te marne 150 zł to uważasz za duży hajs ? zresztą ja z nia już jestem dośc długo i wiem ze nie leci na kase ;) a jesli wolisz dziwke to jest pewne ze masz problemy ze swoim wyglądem ze musisz placic za sex... żałosne :D
Żałosna jest Twoja osoba, a także to, co sobą reprezentujesz. Sądziłem, że po zamieszczeniu "filmów edukacyjnych" każdy odczyta ironię, wyziewającą z mojego postu, ale jak widać Twoje upośledzenie nie pozwala Ci zrozumieć nawet tak oczywistych rzeczy.
Z treści napisanej przez Ciebie wiadomości wynikało, iż zapłaciłeś za wieczór ileś tam kasy, nie po to, by coś uczcić z dziewczyną/koleżanką, lecz by zaszpanować przed kumplami. Dlatego też napisałem, że praktyczniej byłoby ogarnąć sobie panienkę, bo "miał byś pewność, że gała zostanie o******lona".
A co do hajsu. Wiesz, nie jestem z bogatego domu i umiem szanować pieniądze. I tak, w obecnej sytuacji 150pln to dla mnie dużo, bo zapewne w przeciwieństwie do Ciebie nie proszę rodziców o nie, tylko idę i sam je zarabiam.
I generalnie nie wiem jak Ty, ale umiem wzbudzić uśmiech i radość u kobiety nie tylko drogimi prezentami. ;)
Ale tak generalnie, to JESTEŚ NOOBEM i "kaczka, to max co może z Ciebie być"
yhym ^^ nawet nie oglądałem twoich filmików... i nie mam zamiaru... a Ty naucz sie czytac między wierszami to CO NAPISALEM :)
BYE BYE MASZKARO :D:D:D BRZYDALU TI HUASH HUASH
może jakieś filmiki dacie na youtube z wojny >? :p
Jawor131
15-02-2009, 14:29
Ide cos zjesc cze
trol1910
15-02-2009, 14:56
No Elo smacznego :baby:
MalutkiDrut
15-02-2009, 15:04
OWRZ wnioskujac z twojego stylu pisania, i razacych bledow ortograficznych (FAJNO masz laske, tez poprawila semestr STUDII?) Masz najwyzej 14-15 lat, a spinasz sie na tematy o ktorych mniemam ze nie masz pojecia. Na dodatek, nie wiem komu sie starasz przypodobac, bo raz cisniesz po Flow, a drugim razem probujesz sie podlizac. Przemysl to buska :*
trol1910
15-02-2009, 15:10
OWRZ wnioskujac z twojego stylu pisania, i razacych bledow ortograficznych (FAJNO masz laske, tez poprawila semestr STUDII?) Masz najwyzej 14-15 lat, a spinasz sie na tematy o ktorych mniemam ze nie masz pojecia. Na dodatek, nie wiem komu sie starasz przypodobac, bo raz cisniesz po Flow, a drugim razem probujesz sie podlizac. Przemysl to buska :*
Wylizał jaja,Bedzie lizal dupe :cup:
pokaż błedy
MalutkiDrut
15-02-2009, 15:29
Sluchaj, nie musze nic udowadniac, zwlaszcza komus, kto uwaza sie za madrzejszego od telewizora. Chcesz bledow? Poszukaj w historii swoich postow.
xBardolekx
15-02-2009, 16:03
pokaż błedy
błędy <ZnAkI>
Master-Mada
15-02-2009, 16:14
HAHAHAHAHAHA.
No po prostu brak mi słów. Boże, ile ja chciałbym Ci napisać, ale mi się nawet nie chce. Powiedzmy, że riposta Wisza mnie w miarę satysfakcjonuje, ale nawet ona nie oddaje w pełni Twojej głupoty. Nawet w połowie.
trol1910
15-02-2009, 17:02
@up
Nie tylko Ty chciałbyś powiedzieć temu typkowi coś ciekawego na jego temat.Tylko,że innym tez się nie chce.Z tego co pamietam ten koles ma około 15 lat(nie jestem pewny) więc watpie ze z tą swoja super hiper mega zajebista laska jest "Dość dlugo" A co do Walentynek to pewnie zabrał ją do kina na "W pustyni i w puszczy"kupił Cole 0.5l na dwóch i impreza gotowa :)
MATEOOOO ZROB PORZADEEEK Z TYM TEMATEM TAK JAK Z POPRZEDNIM XDDDDD przynajmniej nie bedzie zbednego nawijaniaaaaa, wydal 200zl na wieczor z panna, yebac jego sprawa ( nie bronie, ale to jemu ubylo z kieszeni, a nie mi wiec ?;D)
/tylko czytajacy i ogladajacy wszystko z gory smyq :]]
xBardolekx
15-02-2009, 17:19
ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. smyq dołączył się do napinki.. xd
ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. smyq dołączył się do napinki.. xd
NAPISANE CZARNO NA BIAŁYM! PRECZ !! WON !! najwiekszy forum fighter a w tibi taki malutki tyci tyci.. jeszczy gdyby nie Smyq to wogole by chara nie mial a zawsze tą jape otwiera jak by to Victeron z niego był :P Jezeli napisales ze zapominasz o carlin.pl nie odpisuj ! pappa nie wracaj akysz
chuj wam w dupe mutanty jebane :D:D:D
trol1910
15-02-2009, 19:29
@up
Można było sie po Tobie spodziewac,że napiszesz coś bardzo interesującego.:baby::baby::baby::baby:
xBardolekx
15-02-2009, 19:34
NAPISANE CZARNO NA BIAŁYM! PRECZ !! WON !! najwiekszy forum fighter a w tibi taki malutki tyci tyci.. jeszczy gdyby nie Smyq to wogole by chara nie mial a zawsze tą jape otwiera jak by to Victeron z niego był :P Jezeli napisales ze zapominasz o carlin.pl nie odpisuj ! pappa nie wracaj akysz
wziąłbyś sobie chociaż avatara zrobił żeby nie było kopiowane ze strony zapewne wapstera zanim do mnie mówisz
Arav_ras
15-02-2009, 19:45
Apropos walentynek: Nie piszcie nic o czyms o czym nie macie pojecia bo każdy kto coś wie na ten temat widzi tego małolatka przed kompem...
( dawanie dupy/mam 1000 lasek/ziomki mi zazdroszczą )
OWRZ,wiesz juz jaka maszynką sie masz golić?
edit: Bardolek,walczysz do konca !
trol1910
15-02-2009, 20:29
wziąłbyś sobie chociaż avatara zrobił żeby nie było kopiowane ze strony zapewne wapstera zanim do mnie mówisz
hahahahahah SIGNED!
tak tak Grubasku miałes wyjsc z tego forum:(
Apropos walentynek: Nie piszcie nic o czyms o czym nie macie pojecia bo każdy kto coś wie na ten temat widzi tego małolatka przed kompem...
( dawanie dupy/mam 1000 lasek/ziomki mi zazdroszczą )
OWRZ,wiesz juz jaka maszynką sie masz golić?
edit: Bardolek,walczysz do konca !
twoja stara przychodzi do mnie i mnie goli a co ?
xBardolekx
15-02-2009, 21:26
tak tak Grubasku miałes wyjsc z tego forum:(
o jaaa ;( nieeeee..! pojechałeś mi chudzielcu -.- szkielet uhuhuhuhu ahahahahahahah ługabuga łu! łu!
miałem, ale specjalnie dla ciebie zostane szparagu ;d podobno słowo żyd wyszło z użycia 'jebany mongole' xD
buahaha :D mongole :D heheheheh
Eter Rael
Feb 15 2009, 21:43:36 CET Killed at Level 227 by Bred Saraia
and by Forlond
pierwsze ofiary ...
wyrównana ta OB :baby:
Eter x2
anyone count stats?
edit:
Feb 15 2009, 22:23:51 CET Killed at Level 166 by Poyek Darkeyes
and by Arman Bloodhand
Feb 15 2009, 21:45:08 CET Killed at Level 167 by Oddi Feld
and by Fureyka
Feb 15 2009, 21:41:36 CET Killed at Level 168 by Yzing Sokh
hat trick of adam ziomus
No wpierdol dostaliscie..
jaki wynik OB ?? widać tu b dobrze poswięcenie takich graczy jak adam ziomus czy eter rael... szacunek dla was
Maax'ior
15-02-2009, 23:04
Kuvok
Feb 15 2009, 21:58:33 Killed at Level 161 by Emeriss and by Lhoptic
Cinek Niszczyciel
Feb 15 2009, 22:00:11 CET Killed at Level 196 by Ekox Serilvary and by Zeyzhete
Fureyka
Feb 15 2009, 21:48:11 CET Killed at Level 152 by Adis Druidek and by Elven Jaris
Pepon Melon
Feb 15 2009, 22:23:36 CET Killed at Level 110 by Lavio Cold and by Berig Mage
Ike Capone
Feb 15 2009, 21:40:00 CET Killed at Level 213 by Solle'Steinhold and by Pepon Melon
Sail Entus
Feb 15 2009, 21:42:47 CET Killed at Level 94 by Lowca Wiatru and by Ike Capone
Anubis on Morgana
Feb 15 2009, 22:40:32 CET Killed at Level 135 by Letko and by Ike Capone
Trixtara
Feb 15 2009, 21:51:10 CET Killed at Level 197 by Victeron and by Czookapik
Eter Rael
Feb 15 2009, 21:43:36 CET Killed at Level 227 by Bred Saraia and by Forlond
Feb 15 2009, 21:59:18 CET Killed at Level 225 by Arman Bloodhand and by Lord Sigr
Arianna Aureka
Feb 15 2009, 21:48:56 CET Killed at Level 110 by Druid Carlos and by Jessica Pelc
Mekkron
Feb 15 2009, 21:37:45 CET Killed at Level 185 by Kinia Inferno and by Lunatika
Punzhete
Feb 15 2009, 21:43:31 CET Killed at Level 144 by Druid Carlos and by Lowca Wiatru
Rogstah Fearless
Feb 15 2009, 21:43:07 CET Killed at Level 207 by Victeron and by Elven Jaris
Dorlik
Feb 15 2009, 21:51:26 CET Killed at Level 162 by Etun Xali and by Letko
Berig Mage
Feb 15 2009, 21:48:25 CET Killed at Level 149 by Solle'Steinhold and by Zivi Clend
Ernesto
Feb 15 2009, 21:47:28 CET Killed at Level 137 by Bounty Darko and by Kinia Inferno
Xaloneus
Feb 15 2009, 22:24:38 Killed at Level 60 by Nash Darkeyes and by Eushh
Feb 15 2009, 22:02:59 Killed at Level 62 by Arman Bloodhand
Feyrety The Wolf
Feb 15 2009, 21:42:58 Killed at Level 135 by Devonz and by Zeyzhete
Ahmedsabry
Feb 15 2009, 21:44:31 Killed at Level 98 by Tom Tan and by Barrils
Keeph
Feb 15 2009, 21:41:10 Killed at Level 150 by Arman Bloodhand and by Fureyka
.. I to na 100% nie wszystkie fragi
PabloMage
15-02-2009, 23:07
Nash Darkeyes
Feb 15 2009, 21:37:50 CET Killed at Level 171 by Dartanien
and by Nightre Arcain
Punzhete
Feb 15 2009, 21:43:31 CET Killed at Level 144 by Druid Carlos
and by Lowca Wiatru
Rogstah Fearless
Feb 15 2009, 21:43:07 CET Killed at Level 207 by Victeron
and by Elven Jaris
Arianna Aureka
Feb 15 2009, 21:48:56 CET Killed at Level 110 by Druid Carlos
and by Jessica Pelc
Ahazin
Feb 15 2009, 21:43:29 CET Killed at Level 129 by Victeron
and by Ike Capone
Abradabek
Feb 15 2009, 21:43:54 CET Killed at Level 129 by Zab'ster
and by Victeron
Devonz
Feb 15 2009, 21:45:13 CET Killed at Level 82 by Ike Capone
Deyin
Feb 15 2009, 21:47:18 CET Killed at Level 143 by Berig Mage
and by Thumedan
Dilame
Feb 15 2009, 21:45:46 CET Killed at Level 121 by Asmodan Inferno
and by Letko
Dorlik
Feb 15 2009, 21:51:26 CET Killed at Level 162 by Etun Xali
and by Letko
Cath Ironbeard
Feb 15 2009, 21:45:13 CET Killed at Level 70 by Berig Mage
Camel Serilvary
Feb 15 2009, 21:48:23 CET Killed at Level 52 by Don Qu
and by Zirkov
Goethea
Feb 15 2009, 21:51:14 CET Killed at Level 134 by Sequel
and by Leexo Varevv
Jazon King
Feb 15 2009, 22:31:16 CET Killed at Level 97 by Berig Mage
and by Ike Capone
Mell Fearless
Feb 15 2009, 21:39:05 CET Killed at Level 99 by Elven Jaris
and by Sequel
Fureyka
Feb 15 2009, 21:48:11 CET Killed at Level 152 by Adis Druidek
and by Elven Jaris
Mukurub Darkeyes
Feb 15 2009, 21:44:48 CET Killed at Level 102 by Nightre Arcain
and by Ike Capone
Raistlin Firearrow
Feb 15 2009, 21:50:55 CET Killed at Level 130 by Nightre Arcain
and by Xaloneus
Sail Entus
Feb 15 2009, 21:42:47 CET Killed at Level 94 by Lowca Wiatru
and by Ike Capone
Xervim
Feb 15 2009, 21:51:35 CET Killed at Level 126 by Ike Capone
and by Lecker Matz
Vessmunrah
Feb 15 2009, 21:44:29 CET Killed at Level 152 by Ike Capone
and by Jessica Pelc
Trixtara
Feb 15 2009, 21:51:10 CET Killed at Level 197 by Victeron
and by Czookapik
Symer
Feb 15 2009, 21:50:44 CET Killed at Level 115 by Victeron
and by Letko
Tom Tan
Feb 15 2009, 22:28:20 CET Killed at Level 71 by Victeron
Feb 15 2009, 21:45:24 CET Killed at Level 73 by Zab'ster
and by Cukierro
AVIS - 27
Eter Rael
Feb 15 2009, 21:59:18 Killed at Level 225 by Arman Bloodhand and by Lord Sigr
Feb 15 2009, 21:43:36 Killed at Level 227 by Bred Saraia and by Forlond
Feb 15 2009, 23:18:07 CET Killed at Level 224 by Oddi Feld
and by Eushh
Adam Ziomus
Feb 15 2009, 21:45:08 Killed at Level 167 by Oddi Feld and by Fureyka
Feb 15 2009, 21:41:36 Killed at Level 168 by Yzing Sokh
Feb 15 2009, 22:23:51 Killed at Level 166 by Poyek Darkeyes and by Arman Bloodhand
Cinek Niszczyciel
Feb 15 2009, 22:00:11 Killed at Level 196 by Ekox Serilvary and by Zeyzhete
Ike Capone
Feb 15 2009, 21:40:00 Killed at Level 213 by Solle'Steinhold and by Pepon Melon
Berig Mage
Feb 15 2009, 21:48:25 Killed at Level 149 by Solle'Steinhold and by Zivi Clend
Mudry Mor
Feb 15 2009, 21:39:50 Killed at Level 178 by Zeyzhete and by Lord Sigr
Sequel
Feb 15 2009, 21:58:26 Killed at Level 148 by Oddi Feld and by Sehexrace Keonkasea
Keeph
Feb 15 2009, 21:41:10 Killed at Level 150 by Arman Bloodhand and by Fureyka
Arvena Lothlorien
Feb 15 2009, 21:40:18 Killed at Level 135 by Vessmunrah and by Ekox Serilvary
Antrevis
Feb 15 2009, 21:36:36 Killed at Level 114 by Sail Entus and by Mell Fearless
Ernesto
Feb 15 2009, 21:47:28 Killed at Level 137 by Bounty Darko and by Kinia Inferno
Mekkron
Feb 15 2009, 21:37:45 Killed at Level 185 by Kinia Inferno and by Lunatika
Etun Xali
Feb 15 2009, 21:58:30 Killed at Level 135 by Bred Saraia and by Bounty Darko
Gauri Niszczyciel
Feb 15 2009, 21:40:11 Killed at Level 176 by Fureyka and by Abradabek
Master the Arrow
Feb 15 2009, 21:58:35 Killed at Level 161 by Lord Sigr and by Bounty Darko
Zirkov
Feb 15 2009, 21:39:13 Killed at Level 133 by Pepon Melon and by Draz'Len
Ahmedsabry
Feb 15 2009, 21:44:31 Killed at Level 98 by Tom Tan and by Barrils
Dartanien
Feb 15 2009, 21:45:41 Killed at Level 110 by Pepon Melon and by Fureyka
Feyrety The Wolf
Feb 15 2009, 21:42:58 Killed at Level 135 by Devonz and by Zeyzhete
Les Xardas
Feb 15 2009, 21:34:20 Killed at Level 134 by Solle'Steinhold and by Fureyka
Marfink
Feb 15 2009, 21:36:44 Killed at Level 98 by Draz'Len and by Kinia Inferno
Tiastes
Feb 15 2009, 21:45:15 Killed at Level 140 by Arman Bloodhand and by Kinia Inferno
Kuvok
Feb 15 2009, 21:58:33 Killed at Level 161 by Emeriss and by Lhoptic
FLOW - 29
Trixtara
Feb 15 2009, 21:51:10 Killed at Level 197 by Victeron and by Czookapik
Nash Darkeyes
Feb 15 2009, 21:37:50 Killed at Level 171 by Dartanien and by Nightre Arcain
Rogstah Fearless
Feb 15 2009, 21:43:07 Killed at Level 207 by Victeron and by Elven Jaris
Fureyka
Feb 15 2009, 21:48:11 Killed at Level 152 by Adis Druidek and by Elven Jaris
Xervim
Feb 15 2009, 21:51:35 Killed at Level 126 by Ike Capone and by Lecker Matz
Arianna Aureka
Feb 15 2009, 21:48:56 Killed at Level 110 by Druid Carlos and by Jessica Pelc
Vessmunrah
Feb 15 2009, 21:44:29 Killed at Level 152 by Ike Capone and by Jessica Pelc
Raistlin Firearrow
Feb 15 2009, 21:50:55 Killed at Level 130 by Nightre Arcain and by Xaloneus
Tom Tan
Feb 15 2009, 22:28:20 Killed at Level 71 by Victeron
Feb 15 2009, 21:45:24 Killed at Level 73 by Zab'ster and by Cukierro
Mell Fearless
Feb 15 2009, 21:39:05 Killed at Level 99 by Elven Jaris and by Sequel
Anubis on Morgana
Feb 15 2009, 22:40:32 Killed at Level 135 by Letko and by Ike Capone
Dilame
Feb 15 2009, 21:45:46 Killed at Level 121 by Asmodan Inferno and by Letko
Symer
Feb 15 2009, 21:50:44 Killed at Level 115 by Victeron
and by Letko
Sail Entus
Feb 15 2009, 21:42:47 CET Killed at Level 94 by Lowca Wiatru and by Ike Capone
Mukurub Darkeyes
Feb 15 2009, 21:44:48 Killed at Level 102 by Nightre Arcain and by Ike Capone
Jazon King
Feb 15 2009, 22:31:16 Killed at Level 97 by Berig Mage and by Ike Capone
Goethea
Feb 15 2009, 21:51:14 Killed at Level 134 by Sequel
and by Leexo Varevv
Dorlik
Feb 15 2009, 21:51:26 Killed at Level 162 by Etun Xali and by Letko
Deyin
Feb 15 2009, 21:47:18 Killed at Level 143 by Berig Mage and by Thumedan
Devonz
Feb 15 2009, 21:45:13 Killed at Level 82 by Ike Capone
Cath Ironbeard
Feb 15 2009, 21:45:13 Killed at Level 70 by Berig Mage
Camel serilvary
Feb 15 2009, 21:48:23 Killed at Level 52 by Don Qu
and by Zirkov
Ahazin
Feb 15 2009, 21:43:29 Killed at Level 129 by Victeron
and by Ike Capone
Abradabek
Feb 15 2009, 21:43:54 Killed at Level 129 by Zab'ster and by Victeron
Punzhete
Feb 15 2009, 21:43:31 Killed at Level 144 by Druid Carlos and by Lowca Wiatru
and by Ike Capone
Nubbis
Feb 15 2009, 21:51:58 Killed at Level 129 by Letko
and by Xiss
Alothea
Feb 15 2009, 21:39:17 CET Killed at Level 105 by Victeron
and by Etos Kapral
PabloMage
15-02-2009, 23:26
Eter Rael
Feb 15 2009, 21:59:18 CET Killed at Level 225 by Arman Bloodhand
and by Lord Sigr
Feb 15 2009, 21:43:36 CET Killed at Level 227 by Bred Saraia
and by Forlond
Ike Capone
Feb 15 2009, 21:40:00 CET Killed at Level 213 by Solle'Steinhold
and by Pepon Melon
Adam Ziomus
Feb 15 2009, 22:23:51 CET Killed at Level 166 by Poyek Darkeyes
and by Arman Bloodhand
Feb 15 2009, 21:45:08 CET Killed at Level 167 by Oddi Feld
and by Fureyka
Feb 15 2009, 21:41:36 CET Killed at Level 168 by Yzing Sokh
Arvena Lothlorien
Feb 15 2009, 21:40:18 CET Killed at Level 135 by Vessmunrah
and by Ekox Serilvary
Berig Mage
Feb 15 2009, 21:48:25 CET Killed at Level 149 by Solle'Steinhold
and by Zivi Clend
Antrevis
Feb 15 2009, 21:36:36 CET Killed at Level 114 by Sail Entus
and by Mell Fearless
Cinek Niszczyciel
Feb 15 2009, 22:00:11 CET Killed at Level 196 by Ekox Serilvary
and by Zeyzhete
Ernesto
Feb 15 2009, 21:47:28 CET Killed at Level 137 by Bounty Darko
and by Kinia Inferno
Mekkron
Feb 15 2009, 21:37:45 CET Killed at Level 185 by Kinia Inferno
and by Lunatika
Mudry Mor
Feb 15 2009, 21:39:50 CET Killed at Level 178 by Zeyzhete
and by Lord Sigr
Xerijo
Feb 15 2009, 13:23:15 CET Killed at Level 131 by Lunatika
and by Asong Daydreamer
Etun Xali
Feb 15 2009, 21:58:30 CET Killed at Level 135 by Bred Saraia
and by Bounty Darko
Gauri Niszczyciel
Feb 15 2009, 21:40:11 CET Killed at Level 176 by Fureyka
and by Abradabek
Keeph
Feb 15 2009, 21:41:10 CET Killed at Level 150 by Arman Bloodhand
and by Fureyka
Master the Arrow
Feb 15 2009, 21:58:35 CET Killed at Level 161 by Lord Sigr
and by Bounty Darko
Zirkov
Feb 15 2009, 21:39:13 CET Killed at Level 133 by Pepon Melon
and by Draz'Len
Dartanien
Feb 15 2009, 21:45:41 CET Killed at Level 110 by Pepon Melon
and by Fureyka
Feyrety The Wolf
Feb 15 2009, 21:42:58 CET Killed at Level 135 by Devonz
and by Zeyzhete
Les Xardas
Feb 15 2009, 21:34:20 CET Killed at Level 134 by Solle'Steinhold
and by Fureyka
Sequel
Feb 15 2009, 21:58:26 CET Killed at Level 148 by Oddi Feld
and by Sehexrace Keonkasea
Tiastes
Feb 15 2009, 21:45:15 CET Killed at Level 140 by Arman Bloodhand
and by Kinia Inferno
Marfink
Feb 15 2009, 21:36:44 CET Killed at Level 98 by Draz'Len
and by Kinia Inferno
Ahmedsabry
Feb 15 2009, 21:44:31 CET Killed at Level 98 by Tom Tan
and by Barrils
Maax'ior
15-02-2009, 23:27
@2Up
Coś mało.. Chyba nie podliczyłeś wszystkich
Anubis policzony x2 i do tego Camel Serlvary to noobchar bo ponizej 60 lvl'a :) wiec 27 :P
a odejmuj sobie fragi mimo wszystko openke przegraliscie
Anubis policzony x2 i do tego Camel Serlvary to noobchar bo ponizej 60 lvl'a :) wiec 27 :P
Name: Camel Serilvary
Guild membership: One of the Avis
Frag fragiem.
Jawor131
15-02-2009, 23:34
Enter Izrael znow zgon wiec juz 28
Fragi od 60 lvl'a sa liczone. Przegralismy? Padl teraz Rony Clend i na stacku pada znow Eter i Xomerek
eter and adam ziomus hat tricki bedzie goroco na erigu
no moze powiedz ze wygraliscie openke aaaahhhh xDDDD
Master-Mada
15-02-2009, 23:39
Gorąco jak już :p Dajcie Adasia komuś innemu, bo mi serce pęka xD
Jawor131
15-02-2009, 23:39
Sathoz i Nash padli wlasnie Xomerek tez
Sathoz spi;( Opena się nie zkonczyla. Wynik jest okolo 30 z obu stron wiec nie jest nic przesadzone;)
Sathoz spi;( Opena się nie zkonczyla. Wynik jest okolo 30 z obu stron wiec nie jest nic przesadzone;)
a ty sie wyjebales na dezercie XDDDDDDDDDD kochanie :* a nie wypchniety przez n00b chara :P
ale nuda
Name: Camel Serilvary
Guild membership: One of the Avis
Frag fragiem.
ludzie z flow academy tez licza sie jako war fragi pamietaj!:) ilu wy tu 60 lvli przytachaliscie az milo 70:30?; d
abcoki zaberzcie stad tego yanne bo wstyd wam przynosi . kogo obchodza botknighty z flow academy , wogole to smieszny jestes, openke avis przegralo ucieklo do defa koniec kropka a wy jakies smieszne botchary bedziecie wyliczac Hushsh wygralicie we fragach zrokowaliscie 60 knighty ,serwer jest wasz
I tak to już koniec abcokow URIZA powraca i zrobi z nimi porządek..
abcoki zaberzcie stad tego yanne bo wstyd wam przynosi . kogo obchodza botknighty z flow academy , wogole to smieszny jestes, openke avis przegralo ucieklo do defa koniec kropka a wy jakies smieszne botchary bedziecie wyliczac Hushsh wygralicie we fragach zrokowaliscie 60 knighty ,serwer jest wasz
okey poszlismy do defa! nikogo nie obchodza ale wciaz sa war fragami tak samo kogo obchodzi yarukis ktory jest 50 magiem 2nd charem > . > ta sama opcja pajacu :D
rony clend bot char jebac ze 150lvl nie liczyc go bo po.. haha zalosni jestescie w dupe sie dostalo i zal dupe sciska ze wracali po 3x i zgonili
Murzyny nie zjeść słonia i przegrać . To all fragi ?
Stulić jape dziś była najlepsza OB na Morganie:D Tylu fragów nigdy w historii nie było i tak zawziętej walki. Tyle co kasy pójdzie na blessy i bp'ki to poprostu żal XD
Maax'ior
16-02-2009, 00:55
48:28 dla Avis.
Jest może cam?
48:28 dla Avis.
Jest może cam?
na tibia.de
to sobie policz fragi na 100+ a i tak jakby nie patrzec flow przegralo a to ze polecieli na stacka to o niczym nie znaczy bo na prawie kazdej opence ktos tak robi
Master-Mada
16-02-2009, 02:17
Przegrany tak robi ;)
PabloMage
16-02-2009, 06:09
100 Najlepszych z expieniem wstecznym xD
3 Eter Rael (*) [Poland] History Morgana Paladin 222 -10,891,577
18 Adam Ziomus (*) History Morgana Sorcerer 164 -4,503,376
31 Nash Darkeyes (*) [Spain] History Morgana Knight 168 -3,200,012
32 Ike Capone (*) History Morgana Druid 212 -3,155,571
39 Rogstah Fearless (*) [Sweden] History Morgana Paladin 206 -2,899,529
46 Sathoz (*) [Brazil] History Morgana Knight 202 -2,752,641
50 Trixtara (*) [Sweden] History Morgana Knight 196 -2,476,849
52 Cinek Niszczyciel (*) [Poland] History Morgana Paladin 195 -2,469,448
71 Xomerek (*) History Morgana Knight 186 -2,148,604
76 Mekkron (*) History Morgana Paladin 184 -2,055,587
93 Mudry Mor (*) History Morgana Paladin 177 -1,822,081
96 Gauri Niszczyciel (*) [Poland] History Morgana Knight 175 -1,771,343
trochę mało czytelne ale.. huj mnie to obchodzi ;p
xBardolekx
16-02-2009, 07:25
no peffka, przegraliśmy opene.
żal mi was z jednego powodu, nie umiecie przegrywać i to was zgubi
no peffka, przegraliśmy opene.
żal mi was z jednego powodu, nie umiecie przegrywać i to was zgubi
przegrali 20 fragami i grubasek takie wypowiedzi sypie hahahaa
Jezior666
16-02-2009, 08:16
a ty jestes dzieckiem russela i zamknij ryj bo avis i abcoki glosu nie maja
Jawor131
16-02-2009, 08:36
3 Eter Rael (*) [Poland] History Morgana Paladin 222 -10,891,577
18 Adam Ziomus (*) History Morgana Sorcerer 164 -4,503,376
ded w rl ale gratuluje poswiecenia ludziom z furory
Lejek1892
16-02-2009, 09:26
Japa Grebolowska szma... jestescie podjarani wygrana ale jak jedno ob mieliscie w plecy to prez 2 dni nic nie robiliscie . aboszkowe boty jeban...
Jawor131
16-02-2009, 09:39
Ojojjo Kura jaki Ty agresywny ;< moze temu ze bana dostales i nie ma kim grac bo Leju i nirek zbanowani : / ojjj peszek nie denerwuj sie bedzie dobrze !
jeszcze 3 OB przegramy 100 do 30 i nie bedziecie mieli kim walczyc...
a jak sie czarnemu skonczy kasa to piszcie pomozemy:)
skończ z tym grubaskiem, popatrz lepiej na siebie...
jesli w wojnie jest academy flow to tez sie liczą fragi.. ale jesli avis uciekło to GRATULACJE DLA FLOW YWYGRANEJ OPENKI
Jawor131
16-02-2009, 09:49
Nie uciekli poprsotu poszli tam gdzie flow na swoich noobcharach niewjedzie a przynjamiej nie w wiekszosci ; )
no Grebol wygraliscie!!!! tak jak napisal bardol naucz sie przegrywac bo naprawde jak dziciak jakis niedojeb:baby:
Lejek1892
16-02-2009, 10:20
Nirkiem nie ja gram lecz ten owner co z wami napierdzielal na ots wiec wiesz a ja i tak sobie teraz spok0ojnie ocenki w szkole poprawiam i nie boj sie mam kim grac wlasnie dobijam 47 lvl ;p
Nirkiem nie ja gram lecz ten owner co z wami napierdzielal na ots wiec wiesz a ja i tak sobie teraz spok0ojnie ocenki w szkole poprawiam i nie boj sie mam kim grac wlasnie dobijam 47 lvl ;p
ee dopiero początek u was roku szkolnego ? co tam poprawić ? chyba łapać dobre...
trol1910
16-02-2009, 12:41
Nie ma co gadac,openka wygrana przez flow i tyle...To nie flow spierdoliło z pustyni tylko Avis :]
Maax'ior
16-02-2009, 12:53
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=206776
Ponoć cam z wara, ale nie wchodze bo moze key ;] Ktoś sprawdzi :D?
Nie ma co gadac,openka wygrana przez flow i tyle...To nie flow spierdoliło z pustyni tylko Avis :]
zobacz erig.net widac kto ile potracił xD Furora nie dba o wasze chłopaki ;) Jest tam czerwono na białym ile zgonów mieliscie, wiecej niz Avis. Dlaczego bylismy na defie? Po co lac się przy ilosci noobów 828828 tam tez bylo fragowanie. Na yalahar mielismy pz'ty etc itp i chcielismy tam walki to zwatpiliscie bo tam waszych noobównie ma :( Raz poszliscie na yalahar bez waszych noobów to co było? 30 do 1? eh z pozdrowieniami
Maax'ior
16-02-2009, 13:05
Ile ta openka w ogole trwała?
Ile ta openka w ogole trwała?
1,5 chyba Ob i w defie 2h
Maax'ior
16-02-2009, 13:10
mm.. ładnie ładnie ;)
Dalsza kłutnia o to kto wygrał OB nie ma sensu.. I tak nie dojdziecie do konsensusu.
zobacz erig.net widac kto ile potracił xD Furora nie dba o wasze chłopaki ;) Jest tam czerwono na białym ile zgonów mieliscie, wiecej niz Avis. Dlaczego bylismy na defie? Po co lac się przy ilosci noobów 828828 tam tez bylo fragowanie. Na yalahar mielismy pz'ty etc itp i chcielismy tam walki to zwatpiliscie bo tam waszych noobównie ma :( Raz poszliscie na yalahar bez waszych noobów to co było? 30 do 1? eh z pozdrowieniami
zobacz erig.net widac kto ile ma,
wygrywa ten kto odrabia...
zobacz erig.net widac kto ile ma,
wygrywa ten kto odrabia...
kolego :) z Tobą napewo nie mam zamiaru sie kłócić okaże się potem kto wygra wojne:P
kolego :) z Tobą napewo nie mam zamiaru sie kłócić okaże się potem kto wygra wojne:P
to napisz mi tylko wynik...
ja zwykle omijaja mnie takie akcje i nikt nie mial pasow zebym zaistnial:/
to napisz mi tylko wynik...
ja zwykle omijaja mnie takie akcje i nikt nie mial pasow zebym zaistnial:/
zaloguj na Tibie
zaloguj na Tibie
jestem w pracy
w monsterach bede dopiero w srode...
wiec jezeli zabijecie mnie do tego czasu, TO NIE JA
wiec jaki wynik byl? napiszmi ja Tobie wierze...
Jawor131
16-02-2009, 15:00
Niby Flow wygralo ale ... Flow jest w sojuszu z dusk awayken czy jakos tak i z 2 innymi gildiami a od nich popadalo tez paru 60+ wiec niby wychodzi ze avis ale tak jak ktos up napisal nie ma sensu gadac ile bylo bo i tak ostateczny wniki bedzie ten kto odpadnie z serva
Wiecznyodpoczynek
16-02-2009, 15:17
Niby Flow wygralo ale ... Flow jest w sojuszu z dusk awayken czy jakos tak i z 2 innymi gildiami a od nich popadalo tez paru 60+ wiec niby wychodzi ze avis ale tak jak ktos up napisal nie ma sensu gadac ile bylo bo i tak ostateczny wniki bedzie ten kto odpadnie z serva
Ej, a jak ja zrobię 70 knighta, podam się za supportera Flow/Avis to też będzie się liczyło, jak padnę ze 4 razy na OB??????????????
Ej, a jak ja zrobię 70 knighta, podam się za supportera Flow/Avis to też będzie się liczyło, jak padnę ze 4 razy na OB??????????????
Avis vs Flow, Dusky Awaken, Flow Academy, Strong Domination, Gladsheim.
by Tibia.com so gl
ej panowie nie dzwicie sie ze poszlismy sobie z pustyni skoro tam nie bylo juz nawet gdzie biegac :P tam bylo tyle n00b charów waszych ze ledwo mapclickiem sie bieglo :P ogólem openke wygraliscie (bo niby to my poszlismy do defensa) co było spowodowane waszym wracaniem na battle field po zgonach(przyklad eter/adam ) ze w pewnym momencie was sie zrobilo o X więcej + na pustyni po kilkunastu minutach nie było gdzie biegać z powodu of n00b chars, ale nie zakwestionujesz tego ze ogólnie battle wygralismy o 20 fragów.
tyle odemnie.
/yanne
edit eskucza me
Feb 15 - Ankrahmun battle. 51:28 for Avis. Avis frags, Flow frags.
o 23 fragi
bedzie, ale nie wprowadzaj zamentu...
sprawa jest prosta i pytanie tez...
chciałbym zebyktos z przeciwnej strony napisał jaki jest wynik?
bo narazie 4 strony przepychanek bez odpowiedzi...
Wiecznyodpoczynek
16-02-2009, 15:27
by Tibia.com so gl
Aha, czyli zrobię gildię i wypowiem wojnę Flow, powbijam pz i będę logał na MC, by Vic ściągał mnie na GFB, to będą fragi dla Polaków, tak?
by Tibia.com so gl
edit eskucza me
o 23 fragi
dziekuje..
Antonioo
16-02-2009, 15:29
@UP
To co, pona*******amy sie dzis troszeczku? :)
@Mera
Pamiętaj, Antonio jest i będzie :D
Wiecznyodpoczynek
16-02-2009, 15:32
@UP
To co, pona*******amy sie dzis troszeczku? :)
@Mera
Pamiętaj, Antonio jest i będzie :D
Dziś to nie, ale jak tylko porobię dużo maili i zajebię jeden komp z NASA, by mi obsłużył z 50 MC, to dam wam znać!
Mera lookaj prv wiadomosci :)
Dziś to nie, ale jak tylko porobię dużo maili i zajebię jeden komp z NASA, by mi obsłużył z 50 MC, to dam wam znać!
Jak chcesz juz krasc kompy z NASA to wez i jeden dla mnie, postawie ci za to piwo.
o 23 fragi
mala matematyka...
przykladowo.. chcesz isc na koncert bilet kosztuje 23 złote a Ty masz 28 zlotych
ja tez chce isc na kontert tylko wzialem 51 zlotych...
Ty zgubiles 28 złotych i ja tez dokladnie 28 zlotych...
kto kupi bilet a kto zostanie z niczym?
Użytkowników czytających ten temat: 11 (zarejestrowanych: 9, gości: 2)
ahahahaha nagrod nie bedzie...
zamiast koncert wpiszcie stamina a zamiast złote, godziny
bedzie dla niektorych jasniej....
Jawor131
16-02-2009, 15:45
nie bedzie sie liczylo bo Ty nie zrobisz 70 knighta : <
MalutkiDrut
16-02-2009, 16:25
Dlaczego Alothea padla? z tego co wiem to ona nie jest z Avis, i gra raczej spokojnie.
Dlaczego Alothea padla? z tego co wiem to ona nie jest z Avis, i gra raczej spokojnie.
Osobnik z AB pozyczyl sobie chara na opene i wyszlo ze Justyna jest pro elo z AVIS
xBardolekx
16-02-2009, 16:30
wyszło na to że gdyby nie podpaliła w nocy kilka dni temu dasola to nadal by grała spokojnie i nikt by nic nie mówił
PabloMage
16-02-2009, 17:48
mala matematyka...
przykladowo.. chcesz isc na stamina bilet kosztuje 23 godziny a Ty masz 28 godzin
ja tez chce isc na stamina tylko wzialem 51 godzin...
Ty zgubiles 28 godzin i ja tez dokladnie 28 godzin...
kto kupi bilet a kto zostanie z niczym?
Użytkowników czytających ten temat: 11 (zarejestrowanych: 9, gości: 2)
ahahahaha nagrod nie bedzie...
zamiast koncert wpiszcie stamina a zamiast złote, godziny
bedzie dla niektorych jasniej....
już wszystko jasne.
ktoś tam gadał ze zrobi 70knighta żeby paść 4 razy na OB...
ma sens specjalnie padać żeby twoja drużyna miała o te 4 gówno warte punkty mniej na które patrzą tylko nooby i debile
trol1910
16-02-2009, 20:01
by Tibia.com so gl
Nie ma gildii takiej jak Gladsheim :) wiec jak moze walczyc gildia,która nie istnieje ;D?
Nie ma gildii takiej jak Gladsheim :) wiec jak moze walczyc gildia,która nie istnieje ;D?
tak na tibi.com jest napisane palancie i to skopiował.
xBardolekx
16-02-2009, 20:33
best of the best
20:09 Magowen [71]: bardol
20:09 Magowen [71]: to herick chce
20:09 Zeofil lachon [80]: smialoo ;d
20:09 Herick Inferno [105]: co?
20:09 Sir Draxto [41]: .adori gran vis
20:09 Zeofil lachon [80]: ja tez chce
20:09 Herick Inferno [105]: zamknij
20:09 Herick Inferno [105]: ryj
20:09 Herick Inferno [105]: magowen
20:09 Herick Inferno [105]: bo mu powiem
20:09 Herick Inferno [105]: ktory
20:09 Herick Inferno [105]: to ty
best of the best
20:09 Magowen [71]: bardol
20:09 Magowen [71]: to herick chce
20:09 Zeofil lachon [80]: smialoo ;d
20:09 Herick Inferno [105]: co?
20:09 Sir Draxto [41]: .adori gran vis
20:09 Zeofil lachon [80]: ja tez chce
20:09 Herick Inferno [105]: zamknij
20:09 Herick Inferno [105]: ryj
20:09 Herick Inferno [105]: magowen
20:09 Herick Inferno [105]: bo mu powiem
20:09 Herick Inferno [105]: ktory
20:09 Herick Inferno [105]: to ty
Szpanujesz ze kupiles chara za 400k? Lajt logowalem na niego kiedys i chyba mam coś ciekawego z dp na niego xD Tez mialem byc jego ownerem
xBardolekx
16-02-2009, 21:20
suuuper, nie zapominaj że listy starsze niż 6 miesięcy stają sie nieważne, zrób użytek wcześniej
kaffffar
16-02-2009, 22:24
Tak z innej beczki :) Jak by ktos byl zianteresowany kupnem Sano~ to pisac do mnie :) Wszystko moze byc zalatwione przez allegro dla mnie zaden problem :) I sprzedam tez chetnie 75ek+
Chyba ,ze 1kk za 220zl ktos chce kupic to tez da rade:)
Maax'ior
16-02-2009, 22:55
;) Sanolicius?
Wiecznyodpoczynek
16-02-2009, 23:09
<ironia>Ej, a jak ja zrobię 70 knighta, podam się za supportera Flow/Avis to też będzie się liczyło, jak padnę ze 4 razy na OB??????????????</ironia>
nie bedzie sie liczylo bo Ty nie zrobisz 70 knighta : <
Bejbe, ja mam więcej takich postaci niż Ty gołych kobiet widziałeś. =*
Wybotowanie 70+ knighta to naprawdę nie jest problem. ;)
A fragi by się liczyły, bo wy też tak liczycie, więc wiesz. Jeszcze ugadajcie się tak, żeby Frost Dragi wypowiedziały wojnę Flow, to będzie ogólnie zajebiście!
Edit:
Edycja posta dedykowana kretynom, mającym IQ płyty chodnikowej.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.