Pokaż pełną wersje : League of Legends
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
15
16
17
18
19
Yoh Asakura
28-08-2011, 13:21
Talona jeszcze bym nie kupowal. Dopiero wyszedl, i jest, jak wiekszosc nowych, dosyc op. Co znaczy ze go wkrotce znerfia
??????????????????????
Knight Patryk
28-08-2011, 14:04
Nie gralem od dawna i tylko w 1 grze z talonem, ale wnioskuje ze laning phase ma zjebany.Na topie nie poradzi sobie, na midzie nie wiem niby ma silence ale watpie, bo ciagly harass jak do minionow podejdzie.Nie ma nic do jungle takiego dobrego chyba.
Wiec imo dostanie buff a nie nerf
CytrynowySorbet
28-08-2011, 14:32
Nie gralem od dawna i tylko w 1 grze z talonem, ale wnioskuje ze laning phase ma zjebany.Na topie nie poradzi sobie, na midzie nie wiem niby ma silence ale watpie, bo ciagly harass jak do minionow podejdzie.Nie ma nic do jungle takiego dobrego chyba.
Wiec imo dostanie buff a nie nerf
Talon to assassin, ma ogromny burst i jest strasznie squishy, jak Akali np.
Knight Patryk
28-08-2011, 14:37
A jak sobie na lane radzi?
Herp derp, poszedlem na Westa.Rankedy na eascie jakies dziwne i poziom czuc ze mniejszy+dlugo sie czeka na gre:/
Yoh Asakura
28-08-2011, 15:12
Dużo głupich polskich dzieci na rankach. Prawie zawsze miałem sytuację, w której jakiś dzieciak płakał "po co ten debil brał tę postać".
CytrynowySorbet
28-08-2011, 15:21
Dużo głupich polskich dzieci na rankach. Prawie zawsze miałem sytuację, w której jakiś dzieciak płakał "po co ten debil brał tę postać".
Dlatego nie gram rankedów. Z tego co czytam wnioskuję, że na rankedach więcej trolli i noobów niż na normalach. No i ewentualna przegrana normala tak nie boli.
Ahh jaka Karma jest za*ebista! Wystarczą cdr buty i dobry lane partner i już wiesz, że reszta gry będzie udana :D Teraz tylko czekać, aż mi ją jeszcze buffną :*
Yoh Asakura
28-08-2011, 15:38
No są trolle, ale co z tego, skoro każda drużyna niekompetentnego idiotę, wygrywa ten, który lepiej będzie eksploatował słabe punkty rywali.
Talona jeszcze bym nie kupowal. Dopiero wyszedl, i jest, jak wiekszosc nowych, dosyc op. Co znaczy ze go wkrotce znerfia. Mozesz kupic w ciemno, ale nie wiadomo ile go znerfia, moga przesadzic, i wtedy bedziesz zalowal.
Agree.
Dzisiaj oglądałem doublelifta jak grał sobie talonem i żeby zabić ezraela na swoim levelu jedyne co musiał zrobić to wejść w range, nacisnąć E, potem R i dołożyć auto atk. Całe hp gone. łotafak...
W sumie to oni specjalnie robią takie op champy na początku. Przecież jak wydadzą takiego np yoricka i kupi go 10% ludzi, co kupiło talona, to pomyślcie sobie ile kasy są w dupe przy milionach użytkowników. Muszą robić champy, na które jak najwięcej ludzi wyda RP/IP, potem sobie go znerfią i wszyscy będą zadowoleni...
Yoh Asakura
28-08-2011, 18:00
Lol, a ja widziałem jak Annie na 6 lvlu użyła na Ashe Q+W i Ashe nie miała HP, WTF
Przecież to ZABÓJCA. On MUSI zadawać DUŻY dmg w małym czasie, inaczej to byłoby gówno. Jest jak Akali. Ma ogromny burst, blink, jego przewaga to CC, którego Akali nie ma, ale Akali ma za to lepszego dasha na niskim CD. Jak Talon wywali wszystko w swój target i go nie zabije, to ma wysokie CD. Zostaje mu auto attack, na który wystarczy exhaust albo jakaś tam ilość armora.
Ty się dziwisz, że zabił Ezreala, który ma jedną z niższych wartości hp? Ja bym się dziwił, gdyby go NIE zabił.
Nie ma to jak ludzie dziwiący się, że postać, której zadaniem jest zadawać wysoki dmg i uciec spełnia swoje zadanie. To takie...niesłychane!
No też tak sądzę. Talon op guwno.
Quezacoatl
28-08-2011, 19:19
??????????????????????
Burst mu napewno znerfia. I racja, pierwsze kilka gier, widzialem talona w kazdym teamie, i nasz jakos zawsze ssal a ich jakos zawsze dawal rade. Okazalo sie ze Talon na mid, i Talon na solo top sa sredni. Za to ostatnia gre gralem Janna, w bot bylem z Talonem, mielismy Sone i Annie w lane, Talon je tak gwalcil ze wyszlismy po zniszczeniu towera w 16min i Talon 6/1/0.
Yoh Asakura
28-08-2011, 19:48
"Mieliśmy sonę i annie"
:D
No dobra, graj dalej na swoim low poziomie, gdzie Sona i Annie są razem i uważaj, że talon jest op i znerfią mu burst.
Wyjaśnij, dlaczego Sona i Annie to zły pomysł? I nie, nie próbuję ci zrobić na złość czy coś, nie piszę tego złośliwie albo dlatego, żeby udowodnić ci, że mówisz źle. Zamiast wyzywać mnie teraz od noobów i pisać "OMG WRD TY NIE WIESZ??!?!? LOL NOOB JEZU CHRYSTE LOW POZIOM", po prostu wyjaśnij. Nie wiem dlaczego Sona i Annie to zły pomysł.
Yoh Asakura
28-08-2011, 20:28
Brak mi słów.
W każdym bądź razie, ja mam ZŁOTE elo, ty nie masz nawet brązu. To co ja mówię jest prawdziwe i właściwie.
Lol, no ale wyjaśnij dlaczego Annie i Sona na jednym lane to zły pomysł.
Yoh Asakura
28-08-2011, 21:02
Bo mam złote elo.
Ja pierdolę, jesteś żałosny. Gadaj z dupą...
Knight Patryk
28-08-2011, 22:34
A ja mam platynowe i caly temat nadaje sie do kasacji oprocz moich postow:B
Yoh Asakura
28-08-2011, 23:02
A ja grałem z Zylorem
po prostu wrd w dzisiejszym meta game (czyli jak graja pro typu joh) nie ma takiej opcji, zeby caster byl z supportem na bocie, przeciez tylko ranged carry ma taki przywilej! (nie sluchaj joha, jest zalosny)
A ja grałem z Zylorem
A ja grałem z Zwalsobie <facepalm>
ej, wymyslilem sobie rozmowe
'czesc magda... tu joh, pamietasz mnie?
-nie bardzo
- z równoległej klasy
-ten co z domu nie wychodzi
-....... tak ten
-no, co tam?
-chcialbym sie spytac czy moze nie wyszlibyśmy gdzies...
-BUEHEHAHEAUHEUAEH
-mam złote elo i gralem z zylorem"
Yoh Asakura
29-08-2011, 00:05
po prostu wrd w dzisiejszym meta game (czyli jak graja pro typu joh) nie ma takiej opcji, zeby caster byl z supportem na bocie, przeciez tylko ranged carry ma taki przywilej! (nie sluchaj joha, jest zalosny)
Ja akurat uważam, że aktualna meta jest niesamowicie ujowa i z chęcią bym to zmienił.
CytrynowySorbet
29-08-2011, 01:11
Ja akurat uważam, że aktualna meta jest niesamowicie ujowa i z chęcią bym to zmienił.
A mimo to kropka w kropkę grasz według meta, tak jak reszta sheepów.
Kolejna zaleta normali. Ty nie ma żadnego meta. Nawet tanka nie potrzeba. Ba, da się wygrać na lane z Soną + Soraką (no może nie po patchu... o ile Soraka stała się trochę silniejsza pod względem ofensywy, to Sona stała się 2x bardziej bezużyteczna...)
Yoh Asakura
29-08-2011, 01:31
Nie, ja biorę pantheona na last pick i kradnę creepy carry
Jak CHCĘ wygrać, to biorę Ashe i idę na dół. Ale ja rzadko chcę wygrać w tak "łatwy" sposób. Poza tym, niejako muszę naśladować tę metę, bo próbując innej kombinacji zostałbym po prostu zgwałcony przez jakąś Cait + heal bot :wasabi:
VarianWrynn
29-08-2011, 01:45
@Erverse
Piona ziom, zajebiste :D
@Yoh
Ogarnij sie czlowieku, zlote elo to jest 1500 elo kurwa mac przeciez to jest nic a pierdzielisz jakbys 2k elo mial.
@
Talona widzialem pare razy i nic ciekawego nie pokazal, bede musial jeszcze zobaczyc.
Btw. uwazam,ze panth jest teraz naprawde mocny. Ostatnio na 20 zagranych gier 3v3 panthem mam 14 wygranych i w kazdym dobre kda. Dorans Blade - Zerki (ew. merce jesli duzo cc) - frozen mallet - atma -sytuacyjnie (jak potrzebujesz survi to fon/sunfire (w zaleznosci czy brak arma czy mres, jesli dmg to IE) idziesz farmic na gorna linie i harass z Q (ew. dobijasz creepa jak nie dasz rady z aa). 5v5 da rade, tez solo top, ew. mid(na rankedzie cie wypierdola)
Stwierdzam, że aktualne 3v3 jest żałosne. To, co Trynd tam wyprawia jest po prostu niedorzeczne. Nigdy nie można zagrać normalnym champem bo zawsze jakiś kurwa nieumiejący grać noob picknie Tryndę, zrobi rightclick i ma triple.
Stwierdzam, że aktualne 3v3 jest żałosne. To, co Trynd tam wyprawia jest po prostu niedorzeczne. Nigdy nie można zagrać normalnym champem bo zawsze jakiś kurwa nieumiejący grać noob picknie Tryndę, zrobi rightclick i ma triple.
ale na trojce nie gra sie normalnymi champami, chcesz grac trojki to idz na ranka i banuj najbardziej "op" czy tam najtrudniejsze do kontrowania picki zamiast tutaj plakac, na trynda wystarczy thornmail, exhaust i za duzo do gadania nie ma, trzech was jest w druzynie a jesli nie potraficie go zatrzymac - wasza sprawa, placz nic nie pomoze :)
btw. kazda postac jest do grania, po to sa stworzone zeby je uzywac, jedne sa bardziej drugie mniej wymagajace ale wszystkie mozna jakos skontrowac (pickami , spellami czy itemami), wiec nienawidze takiego glupiego gadania jak twoje;p
Ale mnie wku*wia to, że ja żeby wykręcić duży damage Cass to celuję te poisony jak głupi, wysyłam fangi na prawo i lewo pilnując, żeby targety cały czas miały poisona, mam kurwa poustawiane smartcasty, zarządzam maną non stop pilnując pasywa, analizuję kiedy rzucić ulti, najlepiej mając 5 stacków z Deadly Cadence... A on sobie kurwa right-clickuje, bierze mnie na dwa crity i ma kurwa pentę.
btw
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2011/08/271df3230737747bcb0edf8e5d8215a4.jpg?1314518618
Yoh Asakura
29-08-2011, 13:30
Widać twoje planowanie i mikro jest gówno warte!
Nie jest gówno warte, bo potrafię pokonać Tryndę, od czego jest Banshee, slow i stun z ulti? Chodzi o to, że żeby uzyskać taki sam efekt, jaki Trynda uzyskuje right-clickiem, ja muszę się naprawdę starać. A potem taki debil uważa się za lepszego.
Lolol po tym jak arsenal przegrał 2:8 to joh nawet bardziej trolluje niż normalnie. Chyba musi się trochę dowartościować bo jego ego podupadło :wasabi:
Matka mi mówiła że w knajpie obok jej domu sprzedawali tego pięknego dnia piwo 80% taniej. :( szkoda że na październik dopiero w Manchesterze będę
:evul: Manchester United Now , and forever. :evul:
Mam wyjebane na waszą piłkę nożną. Chociaż piwo 80% taniej, hmm :3
Knight Patryk
30-08-2011, 14:22
Modlcie sie... xD.Musi byc 2k w next grze.
http://imageshack.us/photo/my-images/3/2ktudejpls.jpg/
EDIT:
Pozdro dla kotleta,najwiekszy troll EU.Tf support stealujacy mi creepy z wild cards i wbija sie 1v5 z ulti specjalnie...
http://imageshack.us/photo/my-images/10/kotletz.jpg/
Yoh Asakura
30-08-2011, 15:46
Hahaha, kotletdrake, miałem to nieszczęście być wrzuconym z nim do gry :D I to nawet ze 3 razy
Ale kiedy to było, strasznie dawno.
CytrynowySorbet
31-08-2011, 00:36
Cztery wygrane walki pod rząd. Ja ap Soraka, kumpel ap Janna. Z początku mieliśmy zamiar sobie potrollować, ale... okazało się, że Soraka + Janna na lane są nie do pokonania. Wieczny sustain i sporu nuke. Tornado + slow Janny, moje Silence + Q, ignite = Pantheon pada tak szybko, że Kayle nie zdążyła mu nawet dać ulti. Szczególnie zdziwieni byliśmy, kiedy po prostu zdominowaliśmy lane przeciw GP + Lee Sin (Soraka first blood double kill w 3 minucie).
Najlepsze zawsze jest na champions picku. Ragują, że "omg 2 supports?", na co my im, że my nie supporty, tylko magowie z możliwościami supportu. Potem okazuje się, że łącznie mamy 75% killów.
Fajna ta nowa Soraka :D
Cztery wygrane walki pod rząd. Ja ap Soraka, kumpel ap Janna. Z początku mieliśmy zamiar sobie potrollować, ale... okazało się, że Soraka + Janna na lane są nie do pokonania. Wieczny sustain i sporu nuke. Tornado + slow Janny, moje Silence + Q, ignite = Pantheon pada tak szybko, że Kayle nie zdążyła mu nawet dać ulti. Szczególnie zdziwieni byliśmy, kiedy po prostu zdominowaliśmy lane przeciw GP + Lee Sin (Soraka first blood double kill w 3 minucie).
To z jakimiś mega trollami graliście, skoro lee na lane ktoś siedział. :F
Choć ap Janna nie jest wcale taka zła, tylko "sytuacyjna" i czasem uratuję kogoś, lecz z ogarniętym team enemy ktoś z taką janną nie miałby najmniejszych szans. Po prostu Janna zabiera farme ad/ap carry zbierając creepy i bodajże kille, więc naturalną koleją rzeczy duo z taką janną traci, na rzecz jej 2 skilli, gdy obok miałby bonus inny cary do 3/4 skilli np cait, poppy, jax. Taki team z taką janną jest z góry zkazany na porażkę w fightcie z ogarniętym teamem, mało co zrobi innym, a uratować uratuję, ale nie tak sięwygrywa tf z niewyfarmionym cary. Support, ap cary > karma, na midzie to totalna farmerka i ma niezły burst w early i mid game, mega aoe skille i potrafi skrzywdzić kogoś rzucając tarczę na koniec ekranu na miniona (grałem z jedną, zaliczył w ten sposób duala na bocie), możesz spróbować nią pograć. :p
Co do soraki ap, to wystarczy byle veigar czy morgana by ją zjedli na combo, nie wspominając już o swainie czy annie. W late game z ogarami jej nie widzę kompletnie. One focus soraka cya.
Lee z runami na full AD robi z takiej janny wylotówkę na kielce. Ma takiego potężnego bursta, że supporta bez armora po prostu niszczy. Bardzo chętnie z kimś zagram ap janna vs lee sin : DDD
A co do lee sina na lane, to wcale nie jest taki zły. Wiadomo, że to świetny jungler, ale parę razy byłem sobie nim na lane, to gwałciłem nie jednego morde, czy nawet ostatnio miałem przeciwko mnie duo na topie cait + talon i praktycznie cisnąłem ich 2v1. Jak już mnie przyfeedowali, to nawet nie podchodzili, tylko hug tower ;)
O ile janne ap jeszcze przegryzę to sorakę ap? wtf? Byle banshe veil czy abbysal i można sobie stać i stać.
Wtf?
A co do lee sina na lane, to wcale nie jest taki zły. Wiadomo, że to świetny jungler, ale parę razy byłem sobie nim na lane, to gwałciłem nie jednego morde, czy nawet ostatnio miałem przeciwko mnie duo na topie cait + talon i praktycznie cisnąłem ich 2v1. Jak już mnie przyfeedowali, to nawet nie podchodzili, tylko hug tower ;)
To zależy, lee nie ma jakiegoś wymyślnego aoe skilla, najwyżej to tąpnięcie, które defacto jest cieńkie. Lee sin walczy przedewszystkim 1v1, focusuję i leci, jakoś nie wyobrażam sobie go nawalającego się z duo z ogarami, co innego focusowanie w tf papierów, do tego lepszego champa nie ma. imho ci z którymi walczyłeś to jakieś warzywa, 2 add na bocie to już lepiej ap i ad carry, ew tank i ap. :P
O ile janne ap jeszcze przegryzę to sorakę ap? wtf? Byle banshe veil czy abbysal i można sobie stać i stać.
Wtf?
Taka przenośnia, odnosząca się do miernego dmgu soraki per skill. Dps ma niezły, ale chyba mi nie powiesz, że ktoś sobie bęzie stał i czekał aż soraka 10 razy nastakuję mpesy i padnie? xD
Ignite + combo i mamy ją z głowy na jakieś 20 sec.
CytrynowySorbet
31-08-2011, 10:00
Support, ap cary > karma, na midzie to totalna farmerka i ma niezły burst w early i mid game, mega aoe skille i potrafi skrzywdzić kogoś rzucając tarczę na koniec ekranu na miniona (grałem z jedną, zaliczył w ten sposób duala na bocie), możesz spróbować nią pograć. :p
Mam ją i gram nią czasem. Problem w tym, że Karma jest bardziej zależna od teamu niż inne supporty, albo inaczej - dobry team = Karma błyszczy, zły team = Karma jest useless. Poza tym teraz jest zbugowana, no i czekam na ten buff do W... zresztą Karma bardzo szybko się nudzi. Jej "ulti" może jest fajne na papierze, ale po chwili okazuje się, że to straszny lackluster.
Co do soraki ap, to wystarczy byle veigar czy morgana by ją zjedli na combo, nie wspominając już o swainie czy annie. W late game z ogarami jej nie widzę kompletnie. One focus soraka cya.
Ja miałem to szczęście, że team mnie chronił (pewnie dlatego, że miałem większość killi LOL), taki Jax próbował mnie znukować - dostaje silence = nie ma stuna, potem wicherek od Janny - pada. Ale zazwyczaj ludzie nie focusują Soraki w ogóle. Więc sobie latam i spamuje Q, a naprawdę po chwili sporo stacków się robi.
Jak tak teraz patrzę, to w ciągu tych 4 gier w sumie miałem 32 kille, 23 śmierci, 64 assysty, co średnio daje 8 killi, 5.75 śmierci, 16 assyst. Ratio chyba nie takie złe biorąc pod uwagę to, że praktycznie mój build ograniczał się do cdr butów, morello evil tome i rylai's, jedynie w jednej grze (w której ironicznie miałem najwięcej śmierci) miałem scepter i zhonya's.
W "karcie postaci" (za dużo papierowych rpgów :S) Karmy pisze, że Spirit Bond jest jej największym damage spellem. Nigdy tego nie sprawdzałem, W używam zawsze tylko jako ms modifier. Bo żeby tym czymś zadać damage, trzeba być na tsie z kumplami i tańczyć z tym wokół przeciwników. Sama Karma nic z tym nie zrobi, potrzebuje uczestnictwa tego, na którego rzuciła Bonda. Fajnie się nią gra, ale prócz OP tarczy, jest jakaś taka słaba. Powinni zmniejszyć jej cd na ulti, bo to jest jakaś niedorzeczność...
Yoh Asakura
31-08-2011, 11:57
Ryba, "lane" = bot. Lee sin na solo to nie jest nic nadzwyczajnego.
--- Yoh Asakura dodał 3 minut i 13 sekund później ---
Jak tak teraz patrzę, to w ciągu tych 4 gier w sumie miałem 32 kille, 23 śmierci, 64 assysty, co średnio daje 8 killi, 5.75 śmierci, 16 assyst. Ratio chyba nie takie złe biorąc pod uwagę to, że praktycznie mój build ograniczał się do cdr butów, morello evil tome i rylai's, jedynie w jednej grze (w której ironicznie miałem najwięcej śmierci) miałem scepter i zhonya's.
JEŚLI możesz dobrze farmić, to bierzesz 3 doransy i rushujesz abyssala, potem dodajesz Rylaisa. Morello jest głupie, nie lubię tego itemu, wydaje się być po prostu słaby, bo z cdr + mana regen znacznie lepszy jest DFG, który daje MEGA kopa obrażeń.
Anyway, Soraka = abyssal + rylais. To śmieszne, jak spamujesz Q, nikt nie może ci uciec i walisz dodatkowy damage, bo mają ujemny magic res.
@_WrD_
po primo co masz do papierowych RPG.? Ja sam gram z kuplami w Neuraca , Młota i DoD...
po drugie primo... Karmą czasem gram i nie uważam że to słaby wybór wręcz przeciwnie , jestem bardzo z niej zadowolony. Ale jej nie nazwę supportem. Nie raz musiałem przyjmować rolę tanka co w jej przypadku nawet się ciekawie sprawdza. Karma bardzo dobrze się sprawdza w walkach 1v1 , 1v2. Jej leczenie jest zależne od sojusznika ale rekord to u mnie na razie 1k. Linka tak to ogromny DMG. Lecz często się nie opłaca marowaci mantry na to. Spowolnić cały wrogi team i przyspieszyć swoich równocześnie jest spoko. Tarcza Panie Boże... Jest naprawdę OP. Bardzo fajny przelicznik.
Co do pasywa to już udawało mi się udowadniać że atakowanie Karmy na low-hp pod wieżą to zły pomysł.
Co do ulti to ona i tak ma dość mieniony cd. z 30sec na 30 / 25 / 20... na 40% cd (którego dobrzy by było mieć) Matra masz co chwilę. Zamiast mieniać cd. Po wini dać 3 mantry max nie 2.
@up
No właśnie nic nie mam do papierowych RPG-ów, są świetne, dużo w nie gram i z przyzwyczajenia napisałem "karta postaci" - dlatego dałem "za dużo papierowych RPG-ów".
I Karma z CDR fakt, ma Mantrę co chwilę, ale w early bez CDR, ulti ma duże CD.
Co do mantry to myślę, że nie należy aż tak przesadzać. 15 sec na 18 lvlu z cooldownem to dość krótko więc źle nie jest. :p
O wiele bardziej by się przydało zadawanie dmgu celowi z W, a byłoby wspaniale gdyby on jeszcze silencował.
Nie wiem skąd słyszałem, ale riot chce odebrać W dmg w zamian za silence, lol? Popieprzyło ich na maksa, W skill dla junglera to idealny skill z mantrą. Ucieka za wroga, zadaję mu dmg + spowalnia.
Btw, co myślicie o buildzie dla tristany ad : berserk buty > tiamat > phantom > bloodthir > last whisper > infinity? Mi się fajnie takim buildem grało gdy gra doszła do 40 minut miałem full build, mega farma (70%+ minionów szło na moje konto na lane) i w tfach robi niezłe spustoszenie, cryty po 400 minimum i to z jaką predkością po włączeniu Q + dmg zadawany pobliskim celom i bardzo szybkie stackowanie blooda. Oczywiście w late zawsze mogę zamienić tiamata na Cleavera, by ownić innych carry i tanki, nie śmiejcie siębo na początek ten pomarańczowy topór zbiera farmę jak szalony. :P
CytrynowySorbet
31-08-2011, 15:03
Co do mantry to myślę, że nie należy aż tak przesadzać. 15 sec na 18 lvlu z cooldownem to dość krótko więc źle nie jest. :p
O wiele bardziej by się przydało zadawanie dmgu celowi z W, a byłoby wspaniale gdyby on jeszcze silencował.
Nie wiem skąd słyszałem, ale riot chce odebrać W dmg w zamian za silence, lol? Popieprzyło ich na maksa, W skill dla junglera to idealny skill z mantrą. Ucieka za wroga, zadaję mu dmg + spowalnia.
12 sekund*
Co do W, Riot ma W PLANACH (aka soon tm) dodać do Spirit Bonda dmg na primary target (taki sam, co robi linka) i silence (ale nie wiadomo, czy tylko na primary target, czy aoe przez linke). Problem w tym, że wtedy Karma będzie miała trochę za dużo wszystkiego i mogą coś znerfić...
O odbieraniu czegokolwiek pierwsze słyszę.
W ogóle chyba lepiej by było, jakby zrobili rework Karmy. Jej ulti wcisnąć pod W (coś jak u Katariny), a Spirit Bond dać jako ulti, ale z lepszym efektem, np. Wszyscy wrodzy championi naokoło zostają spowolnieni i otrzymują X dmg. Jeśli przez 3 kolejne sekundy będą w range Karmy, otrzymują kolejne Y dmg i Silence na 3 sekundy.
Btw. Kupiłem sobie Morde. Pierwsza gra, staty 18/4/6. Gragas mnie ładnie nafeedował na topie, poza tym pozwolił mi na farmę creepów (jak nim się zajebiście łatwo farmi : O), potem już z górki. Wroga Vayne tak się mną przejęła, że zamiast ubierać się w dmg kupowała mres itemy, w tym QSS : ( Ale carrować team, to ona mogła co najwyżej w jungli na wilkach.
12 sekund*
Co do W, Riot ma W PLANACH (aka soon tm) dodać do Spirit Bonda dmg na primary target (taki sam, co robi linka) i silence (ale nie wiadomo, czy tylko na primary target, czy aoe przez linke). Problem w tym, że wtedy Karma będzie miała trochę za dużo wszystkiego i mogą coś znerfić...
O odbieraniu czegokolwiek pierwsze słyszę.
Jak dla mnie to nie powinni dodawać silenc'a, wystarczy dmg na target i problem z głowy. Nie chce by cokolwiek u niej nerfiono, bo i tak za dużo dmgu nie ma w porównaniu do innych casterów.
CytrynowySorbet
31-08-2011, 20:02
http://imageshack.us/photo/my-images/684/schowek02ri.jpg/
Hah.
http://imageshack.us/photo/my-images/684/schowek02ri.jpg/
Hah.
Gra z wielkimi noobami. Wystarczy zobaczyc Anivie cs, Morgana cs (ktora nie zdolala zlozyc RoA w ciagu 30 minut lol) albo build Ashe. Morde rowniez nie zablysnął. Trynda zrobil bardzo noobski build. Nie wiem jakim cudem az tak go wysupportowaliscie ze zdolal zrobic az tyle. IE + PD = max cryt pod trynde. Po chuj mu jeszcze jedno PD? Nic dodac nic ująć. Bardzo niskie elo.
CytrynowySorbet
31-08-2011, 22:24
Gra z wielkimi noobami. Wystarczy zobaczyc Anivie cs, Morgana cs (ktora nie zdolala zlozyc RoA w ciagu 30 minut lol) albo build Ashe. Morde rowniez nie zablysnął. Trynda zrobil bardzo noobski build. Nie wiem jakim cudem az tak go wysupportowaliscie ze zdolal zrobic az tyle. IE + PD = max cryt pod trynde. Po chuj mu jeszcze jedno PD? Nic dodac nic ująć. Bardzo niskie elo.
Przez takich ludzi jak ty właśnie nie gram rankedów : ( Po prostu SRS BSNS.
Aha. Elo elo trzy dwa zero. To jest normal. Wole takie normale niż rankedy gdzie 'prosy' mówią mi co mam robić, bo inaczej stracą swoje błogosławione ELO.
Elo.
Kupiłem sobie talona, zagrałem pierwszą grę, zbudowałem go kompletnie beznadziejnie i źle, (sheen into brutalizer lOLOLOL?) wbiłem się w team fight i zrobiłem quadra killa. Jego ulti ma śmieszny cooldown.
Op guwno.
Pewnie nic nie robiłeś w tf tylko last-hitowałeś wrogów, Talonem łatwo się killstealuje. Nie martw się Ryba, to stąd ten quadra, nie ze skilla :*
Aha. Elo elo trzy dwa zero. To jest normal. Wole takie normale niż rankedy gdzie 'prosy' mówią mi co mam robić, bo inaczej stracą swoje błogosławione ELO.
Elo.
Ano, mój znajomy również nie gra rankedów, bo jak uważa "polaczki" od razu naciskają alt +f4, gdy zniszczy im się turrenta, dlatego przez to trudno w ogóle wygrać match z jakimiś "polaczkami" w teamie.
Nie martwię się. Tylko potwierdziłem swoje zdanie.
Talon jest OP, bierzesz runy na arm pen, brutalizer + gostblade + jego W i Q = 99999999999999 dmg
Yoh Asakura
01-09-2011, 13:50
Nie chcę mi się grać w LoLa, czekam 10 minut w kolejce :(
Rekord to bodajże 30.
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2011/09/e0731b9ba5a29b9a02359b13b2fc4036.jpg?1314829964
Ja dzisiaj 3 winy na ranku, JORZ PRAFIE MAM 1200 ELO JOŁ
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2011/09/e0731b9ba5a29b9a02359b13b2fc4036.jpg?1314829964
Ja dzisiaj 3 winy na ranku, JORZ PRAFIE MAM 1200 ELO JOŁ
WoW!!! GZ!!!
Kolejny pretekst do picia XD
Po co wam pretekst? Ja nie muszę mieć pretekstów.
Po co wam pretekst? Ja nie muszę mieć pretekstów.
Brak pretekstu jest pretekstem... :D
Win Super 8/10/13... a zadałem 230000 DMG... na 13 assyst 11 ks...
18/5 Cassio, win ofc, retarded team ale wystarczyło żeby siedzieli mi na dupie i nikogo do mnie nie dopuszczali, a ja tam rzeźniłem wszystkich równo, heh.
To imba noby musiały być w przeciwnym teamie.
Nigdy nie widzialem zeby niszczyla mnie Cassio na jakimkolwiek picku. : s Zmowilibysmy sie na jakis custom. Sporo osob juz stad gra.
Yoh Asakura
03-09-2011, 00:02
No, zbierzmy 10 osób, zróbmy teamy i zagrajmy przeciwko sobie :D
Nie wyda ;/ kazdy bedzie chcial byc z toba w teamie ;/
No wlasnie ://
To ja już rezerwuje bycie w teamie z Yohem jakby co. Przecież chce wygrać!
CytrynowySorbet
03-09-2011, 01:00
Imo yoh ma za wysoki poziom żeby z nami grać.
składy
1.Yoh
2._WrD_
3.
4.
5.
VS.
1.Luker's
2.
3.
4.
5.
Ja tam chce przeciwko Yohszenkowi...
Koszyk Dołoczysz :P czy bawimy się w losownie?
Mogę kiedyś zagrać. Obojętne z kim. Rypcia, masz na mnie namiary, prawda? :)
Tia, ale ja raczej nie będę grał. Musisz się z ugadać z johami co mają złote elo.
Yoh Asakura
03-09-2011, 02:13
Ryba się boi, że będzie mocno skillem odstawał.
Dam wam fory, zagram Janną :)
No ja też się pisze na coś takiego ;)
Tylko halo, halo, czy wszyscy jesteśmy na tej samej platformie... :P
Proponuje jakoś w niedziele wieczór. (ok. 21 bądź 22)
Dokładnie, Ryba boi się grać ze złotym 1500 elo johem bo będzie się mścił za 2:8 arsenalu :wasabi:
jak cos to ja tez jestem chetny w niedziele wieczorem;p
No ale po co to, i tak wygra drużyna która ma Yoha ://///
A ja chce grać z knajt patrykiem co ma 2k elo ;o
No właśnie, jak będzie w teamie z Yohem to nawet nie ma sensu, żeby przeciwna drużyna grała, po prostu pozostaje stać w bazie i surrender na 20 minucie :/// Chociaż nie, oni są tak pro że wygrają w 15-tej :////
Yoh Asakura
03-09-2011, 12:36
Ammerigo jest na wescie.
Ale mam paru kumpli 2k :wasabi:
Jakoś nie czuje, żebyśmy się mogli zebrać, ale co tam.
Może być w niedzielę, ale nie 22, tylko koło 20, o 22 ja spadam, mam inne plany.
CytrynowySorbet
03-09-2011, 13:26
I'm in.
Przy okazji okaże się, kto był na tyle głupi, żeby transferować na West :baby:
Quezacoatl
03-09-2011, 13:43
Ja sie nie transferowalem a i tak z wami zagrac nie moge :p
W sumie to jestem za, lukers dodaj mnie ;)
Kurva a ja dopiero będę w domu w poniedziałek >.>
I'm in.
Przy okazji okaże się, kto był na tyle głupi, żeby transferować na West :baby:
Ja. Poziom jest 3 x większy, angielski na poziomie przynajmniej średnio-zaawansowanym w większości meczy, nie trzeba się prosić w champ select o supporta z cv, o ad carry, o junglera, o tanka. Wiedzą jak powinna wyglądać kompozycja teamu, picki biorą pod kontrę dla champów z wrogiego teamu.
I to wszystko na low elo.
CytrynowySorbet
03-09-2011, 16:06
Ja. Poziom jest 3 x większy, angielski na poziomie przynajmniej średnio-zaawansowanym w większości meczy, nie trzeba się prosić w champ select o supporta z cv, o ad carry, o junglera, o tanka. Wiedzą jak powinna wyglądać kompozycja teamu, picki biorą pod kontrę dla champów z wrogiego teamu.
I to wszystko na low elo.
To samo jest na East.
Naprawdę ŻAL mi jest takich sheepów, które na podstawie kilku pechowych meczy wrzucają cały server do jednego wora.
I na East, i na West widziałem tematy, w których
-ludzie pisali, że ten server to porażka z wyżej wymienionych przyczyn
-ludzie pisali, że ten server jest lepszy od drugiego
-ludzie pisali, że transferowali się tutaj i jest jeszcze gorzej
-ludzie pisali, że transferowali się tutaj i jest lepiej
Debile są wszędzie. Tak samo wszędzie są dobrzy gracze. Tego nie ma w genach. Ja trafiam na ludzi, którzy dobrze piszą po ang, komunikują się i nie lamią. Ale trafiam też na wręcz przeciwne typy. Czyżbym zmieniał server co grę?
(swoją drogą sugerowanie się, że na West ang jest lepszy, jest śmieczne. Na West językiem przeważającym [18%] jest niemiecki. Angielski ma 13%. Poza tym kraje zachodu mają to do siebie, że uważają swój język za najważniejszy i ani im się myśli korzystać z innego [niemcy to najlepszy przykład]).
Yoh Asakura
03-09-2011, 16:06
Hahaha, poziom 3x wyższy, a na koniec dodaje "low elo" :D
Nikogo nie obchodzą gierki na niziutkim elo, gdzie rozgrywki są po prostu absurdalne.
Hahaha, poziom 3x wyższy, a na koniec dodaje "low elo" :D
Nikogo nie obchodzą gierki na niziutkim elo, gdzie rozgrywki są po prostu absurdalne.
Tak, bo ja gram jednego rankeda raz na 3-4 dni, a nie spamuje 800 pod rząd.
Knight Patryk
03-09-2011, 16:22
robie smerfa na east.Juz prawie ma 4lvl.
EDIT:Juz prawie 5;d.Jak chce ktos mnie przyspieszyc to dodajcie do buddy:Karadoborgu i zagramy
no to tak... Yosh... Yosh... Yosh.... Może zamias się tak wychwalać i udowadniać że masz problemy z powodu przegranej twojego ukochanego Arsenalu z wielkim MU. :evul:
Zagramy ten mecz i pokażesz jak nas "mjadzys" (specjalnie napisane tak).
http://img577.imageshack.us/img577/9193/garenu.jpg
wygraj mida na 8/2 i przegraj grę. niech mi teraz ktoś powie, że każdą grę da sie wycarrować. z tego jebanego elo nie da się wyjść, co gre trafia się taki retard ktory zrujnuje WSZYSTKO.
CytrynowySorbet
03-09-2011, 23:01
Noob annie ;/ twoja wina, jesteś tylko polakiem którego nie stać na skiny :wasabi:
Yoh Asakura
03-09-2011, 23:21
W takim razie, Erverse, powiedz mi - jak wyszedłem (solo) z 900 na złote elo?
Po prostu nie trafiali ci się debile w teamie, to zależy po części od szczęścia. Znam kilku typów na 1600 ~~ co co najwyżej powinni się znaleźć na 600 ze swoim "skilem".
Hmm... Ja stawiam na to co Zrobiłem niedawno kumplowi... Dał konto bym mu Punktów nawalił na Orianne i Leone . Ale w twoim przypadku to Elo.
Nie wiem jak wyszedłeś. Obecnie mam 850 i są tu gorsi idioci niż na większości normali. Ba, są nawet gorsi od ruskich. Wygrywasz całą grę i nagle taki idiota 'go lose im afk' zrujnuje wszystko. Specjalnie wzialem annie żeby wepchac się na mida i zownować - efekt 8/2. Efekt końcowy - nie pytam.
Śmiałem się z wstawki Erversa, dopóki nie zagrałem rankeda. K*rwa 9/0/0 Cho'gathem w 19 minucie, a taki debil brand wbija ci na solo linie, co powoduje że ma kilka lvli do tyłu na midzie,a potem płacze że mu nie pomagamy walczyć z wyfeedowanym gragasem. Nosz..
@up
Ale na west przeciez jest 3x lepszy poziom ;x jak mogles przegrac?
Yoh Asakura
04-09-2011, 01:26
No i to jest wasz błąd, weźmiecie castera i gówno zrobicie :D
Taktyka na low elo jest prosta = pick Cait/MF/Corki/inny dobry ranged pusher (nawet heimer się nada, ale to już trzeba umieć więcej), wybierasz sobie linię, która ci pasuje i pchasz. Pchasz 24/7. Wardujesz 2/3 "hot spoty" jeśli nie potrafisz przewidzieć ruchów przeciwnika i pchasz. Gwarantuje ci, że jak zdupczysz 2 turrety na jednej linii, to morale przeciwnika drastycznie spada, a jak przekonasz team do zrobienia early barona to właściwie wygrałeś ;p
Ja z 900 na 1400 wyszedłem Malzem i Janną, malzem wtedy absolutnie nikt nie grał i elementz wrzucał go do tier4/3.
ja ostatnio Annie wygrywam wszystkie ranki, wiec casterem mozna carrować
Yoh Asakura
04-09-2011, 03:03
A Tak Fogle To ŻaŁosne Jest To, Że Ludek 850 Elo Ucieka Z Easta Na Westa, Bo U Nas Jest ŻaŁosny Poziom Xddddd
a ja z 1000 na "SREBRNE ELO" wyszedlem grajac wszystkim, co bylo potrzebne/uzupelnieniem do teamu, a nie dwoma pickami, kto tu jest kul joh.. wg mnie jako takie elo hell nie istnieje, wszedzie sa nooby i wszedzie grajacy w porzadku gracze, przeciez niejeden spoko czlowiek probuje wyjsc w gore, a niejeden noob siedzi na tej gorze i sie to jakos wszystko uzupelnia;p
Wziąłem annie specjalnie dlatego, że jeden ruch annie w teamfighcie może wszystko przesądzic. Flash + tibbers i stun na 3/4 gości. ALE JAK ZESTUNUJESZ 3 SQUISHOW NA DRAGONIE, A 4 GOŚCI OD CIEBIE GONI BLITZA (!!!!!!!) BĘDĄCEGO JUŻ GDZIEŚ NA BLUE TO JA DZIĘKUJĘ. (tf zaczął się przy dragonie)
Można grać rankedy 3vs3 prawda? :P
Więc czemu nie lepiej grać tam aniżeli 5v5, gdzie wszystko zależy od teamu? Na 3v3 klucz do win to farma, więc chyba raczej lepiej tam jeżeli ktoś odstaję poziomem na swoim elo. :confused:
A Tak Fogle To ŻaŁosne Jest To, Że Ludek 850 Elo Ucieka Z Easta Na Westa, Bo U Nas Jest ŻaŁosny Poziom Xddddd
Nie żałosny, nawet poziom nie przeszkadzałby mi tak bardzo, gdyby nie to, że większość ludzi nie zna angielskiego, robią janne pod full ap z ignitem i healem, albo - uwaga - akali z clarity(!). W ogóle coś ostatnio na west też się zrobił wysyp jakiś debili, stwierdziłbym nawet że jest gorzej jak na east ;o A tak było pięknie ;(
Yoh Asakura
04-09-2011, 12:54
No jak twoje normal elo to 900, to się nie dziw, że i tu i tu dostajesz idiotów do teamu :D
Jak ja gram normala z kolegą, to w kolejce czekamy nawet i 20 minut, bo nasze normal elo jest wysokie. A Janna full AP z ignitem jest silna, chociaż ja wolę Jannę AD. No ale to tacy ludzie jak ty, z zamkniętymi umysłami, BO JANNA TO SUPPORT, rujnują tę grę.
Można grać rankedy 3vs3 prawda?
Więc czemu nie lepiej grać tam aniżeli 5v5, gdzie wszystko zależy od teamu? Na 3v3 klucz do win to farma, więc chyba raczej lepiej tam jeżeli ktoś odstaję poziomem na swoim elo.
1) 3 vs 3 to niezbalansowane gówno
2) Musisz mieć pełną 3, żeby tam grać
3) 3 vs 3 to niezbalansowane gówno
a ja z 1000 na "SREBRNE ELO" wyszedlem grajac wszystkim, co bylo potrzebne/uzupelnieniem do teamu, a nie dwoma pickami, kto tu jest kul joh
Oczywiście, że ja :D
Jeśli chcę wygrać, to nie gram tym, co jest potrzebne, tylko od razu ludkom zaznaczam, że biorę Ashe i biorę ją choćby nie wiem co :wasabi:
http://kwejk.pl/obrazek/441747/annie.html
Wiem jedno... Nowa postać będzie miała skill kumulując się z sheenem , oraz będzie miała powiązanie z jakimś innym champem ligi...
http://kwejk.pl/obrazek/441873/league,of,legends.html
hahah aż sie zbrechtałem jak to zobaczyłem ;d
to co gramy ten meczyk pod wieczor?
Jak ja gram normala z kolegą, to w kolejce czekamy nawet i 20 minut, bo nasze normal elo jest wysokie. A Janna full AP z ignitem jest silna, chociaż ja wolę Jannę AD. No ale to tacy ludzie jak ty, z zamkniętymi umysłami, BO JANNA TO SUPPORT, rujnują tę grę.
Poprawka, jest cieńka jak dupa wenrza. xp
1) 3 vs 3 to niezbalansowane gówno
2) Musisz mieć pełną 3, żeby tam grać
3) 3 vs 3 to niezbalansowane gówno
Czemu niezbalansowane? Chodzi ci o rozkład turrentów i jungle? :P
No o 20 zróbmy zbiórkę. Pozapraszamy się i zobaczymy ilu nas będzie. Porozchodzimy się na skype czy ts'a i gramy :)
myslalem ze cos kolo 22, nie wiem czy dam rade o 20 ale sie postaram
Yoh Asakura
04-09-2011, 18:50
Ok Ja Bende Na Pewno
Ja jestem. Nick w grze: Vaesse. Zaraz się zaloguje.
No to kiedy następny raz?:P
Yoh Asakura
04-09-2011, 21:35
Lukers troll
~~tu napisałem głupoty i macie to usunąć~~
Yoh Asakura
04-09-2011, 22:02
Ryba pewnie się wściekał, jak moje mega pozycjonowanie niszczyło każdy jego gank :D
Już graliście? Kurwa, akurat mnie nie było. Kiedy jeszcze gracie?
Yoh Asakura
04-09-2011, 22:27
Jak CiĘ Znowu Nie BĘdzie
Jak CiĘ Znowu Nie BĘdzie
lol
nie wiem, ja tam praktycznie codziennie wieczorem moge zagrać 1-2 gry.
Bo jak o 18 się umawiacie, że gracie o 20, a nie było mnie dzisiaj w domu do ~22, to się nie dziw, że nie gram, Yohu. Może to zabrzmi nieprawdopodobnie, ale ludzie mają real life.
Ech, śmiesznie było. Tylko jakoś pusto na tej mapie. I Karma ma za duży dmg...
Bo jak o 18 się umawiacie, że gracie o 20, a nie było mnie dzisiaj w domu do ~22, to się nie dziw, że nie gram, Yohu. Może to zabrzmi nieprawdopodobnie, ale ludzie mają real life.
Umowilismy sie wczoraj ;p
Yoh Asakura
04-09-2011, 23:14
Przecież chyba od piątku/wczoraj było mówione, że gramy w niedzielę koło 20.
Następnym razem zróbmy bany i picki przed grą, bo to trochę nudno jak picki się dublują (np. 2 razy Orianna czy 2 razy Lee Sin)
@up napisane o ~18
No o 20 zróbmy zbiórkę. Pozapraszamy się i zobaczymy ilu nas będzie. Porozchodzimy się na skype czy ts'a i gramy :)
A tak w ogóle to można wziąć draft pick na customie :)
@up napisane o ~18
A tak w ogóle to można wziąć draft pick na customie :)
no shit sherlock, bodajze Gangrel mial 27 lvl i nie bylismy pewni czy wystartuje (glownie z powodu postaci i <30 lvla) wiec gralismy blinda
boże ale bzdura, zalogowałem się pierwszy raz od 3~ miesięcy i mnie przydzieliło na EU WEST >.>
anyway nie ogarniam leony haha D:
Nie lubię czasem pasywa Leonki...X(
Ale 2 stany i zatrzymanie jest spoko...
shinoda1990
05-09-2011, 15:55
Nudziło mi się dzisiaj, więc zrobiłem parodię słynnej przemowy trenera drużyny futbolowej.
Łapcie, możecie się tym motywować przed każdym meczem :f
http://www.youtube.com/watch?v=VhK5knUYflc
Pepeszka.
05-09-2011, 17:36
A mi mija trzeci miesiąc bez lola już >_< Tyle gier straconych w wakacje.... Niech mi wkońcu naprawią tego kompa...
Karte graficzną miałeś ode mnie kupić :/
MISTRZ ŚWIATA!
http://img62.imageshack.us/img62/8742/elohellmaster.png
http://img33.imageshack.us/img33/904/kurwan.jpg (http://urlguard.net/l/http://urlguard.net/l/http://imageshack.us/photo/my-images/33/kurwan.jpg/)
^ 3170 IP a nie mogę kupić Nidalee za 3150 wtf
EDIT:
http://kwejk.pl/obrazek/454358/league,of,legends,biacz.html
^ryba
@
bug, za niedługo zadziała.
Rybzor pokonany! : D Szkoda ze taki team wylosowalo i na dodatek gralem pierwszy raz Katariną przeciwko Twoj main Nidalee : s
Yoh Asakura
09-09-2011, 02:23
Ryba to leszcz, a po tym jak moja antycypacja udaremniła wszystkie jego ganki siedzi strasznie cicho i nie pyskuje :D
To taki typowy przeciętny gracz - nic nie zepsuje, ale nie ma co liczyć, że nagle wzbije się na wyższy poziom i pociągnie drużynę do zwycięstwa. Wie, o co chodzi, ale brak mu wiedzy i umiejętności, żeby grać chociaż w połowie tak dobrze jak ja.
@Vasth
GZ. Faktycznie - szkoda, że taki team wylosowało. Na własnym lajnie zrobiłem bodaj 4/1, potem musiałem liczyć na "kolegów z teamu", który był żałosny (zwłaszcza TF, który ginął od samego tego, że ktoś do niego podszedł xd). A co do Nidalee, to za bardzo nią nie gram po tym paczu, ledwo parę gier, jest za słaba.
Xin wam dobrze wygrał grę :P. (mimo, że zachowywał się jak skończony kretyn)
Btw. dostałeś achievementa?
@
Ignorowanie yoha za 10 punktów :D
Yoh, w tych dwóch grach, które rozegraliśmy, nie pokazałeś nic wielkiego, nie osiągnąłeś lepszego wyniku niż ja, więc się tak nie podniecaj, a ja nie mam nawet kompletnego buildu dla ani jednego champa. Nie jesteś taki super mega pro jak Ci się wydaje.
@ruszek
Kogo? : DDD
Niektórych kretynów nie opłaca się nawet czytać, a co dopiero im odpowiadać ;). Poza tym Drom wyłączył mi pokazywanie postów joha już jakiś czas temu.
@Gangrel
Te teamy ogólnie były kompletnie niezbalansowane, więc nikt nie miał tutaj co pokazywać, no może poza knightem patrykiem który zagrał porządną OP orianę - taką jaką powinno się grać :P
@
Ignorowanie yoha za 10 punktów :D
@ruszek
Kogo? : DDD
Owned, +1 :D
Co do Yoha, to też grał ze mną i moimi kumplami kilka gier, gra okej, nie powiem, ale na pewno nie tak jak o sobie mówi. W ostatniej grze z nami failował ganki tak, że zaczął trollować, teraz pewnie będzie pisał że specjalnie je biedził :D
Yoh Asakura
09-09-2011, 13:23
Yoh, w tych dwóch grach, które rozegraliśmy, nie pokazałeś nic wielkiego
W pierwszej grze vs Jarvan na dole z rybą siedzącym w krzakach 24/7? Miałem największy CS w grze, najwięcej kasy, NIGDY nie dałem się zaskoczyć rybie, przewidziałem każdy jego ruch. Ta gra nie polega na tym, żeby robić fantastyczne rzeczy typu penta na 1 lvlu itp, gra trwała krótko, zdążyliśmy wejść w mid game, a oni po chwili dali surra. Mój laning phase był świetny - zważywszy na to, jaką presję mógł wywrzeć Jarvan i na to, że lee sin ciągle czyhał na mnie. Nie byłoby sztuką pchać linię jak kretyn i padać od ganków. Sztuką była pchać w taki sposób, żeby nigdy nie dać się zgankować. Ryba nawet z early oraclem nie dał rady, a jego zakradanie się od strony swojego towera była komiczne.
W drugiej grze nie bardzo mi się chciało schodzić na dół, ale chyba zrobiłem FB na MFce i wywierałem presję na dwóch liniach itd, innymi słowy - robiłem to, co jungler robić powinien, a zważywszy na to, że Xin to postać z typu "wchodzę do walki i albo zabijam wszystkich albo ginę sam", to zginąłem te 2-3 razy (nie pamiętam już, ile). Anyway, grałeś ok jak na 27 level, ale jak zdobędziesz więcej doświadczenia to zrozumiesz, czemu moja gra była dobra. Tutaj chodzi o to, żeby nie popełniać błędów, a jeśli już - to jak najmniej. Ja popełniłem niewiele.
A w early phase chodzi o to, żeby mieć więcej creepów niż rywal i ginąć mniej razy niż on. Mi się to udało.
nie osiągnąłeś lepszego wyniku niż ja, więc się tak nie podniecaj, a ja nie mam nawet kompletnego buildu dla ani jednego champa. Nie jesteś taki super mega pro jak Ci się wydaje.
Tu nie chodzi o staty. Przeglądaj sobie grid po grze - kto zadał najwięcej dmgu i otrzymał najmniej itp, itd - jeśli już tak bardzo chcesz się sugerować statystykami. Ta gra nie rozchodzi się o to, kto ma najlepsze KDA, bo nawet mając negatywne można carrować zespół. Jeszcze raz - rozegrasz więcej gier, zdobędziesz więcej doświadczenia, to zmienisz zdanie ;p
@Gangrel
Te teamy ogólnie były kompletnie niezbalansowane
No jasne - u was tylko Erverse mniej niż 700 winów, u nas Koszyk, który nie gra dlugo i Gangrel na 27 lvlu (nie uwłaczając nikomu).
W ostatniej grze z nami failował ganki tak, że zaczął trollować, teraz pewnie będzie pisał że specjalnie je biedził :D
Bo ten, zapomniałem jak on się nazywa, zrobił rage quita. A poza tym, nie wszystko zawsze musi wychodzić, miałem sporo fail gier, bo podejmowałem ryzyko, które się nie opłaciło i nie mogłem się odbić. Zdarza się każdemu.
To nie mów, że jesteś taki mega pr0 perfect, bo nikt nie jest. Zmniejsz swój self-esteem, bo jest zdecydowanie za duży w porównaniu do rzeczywistości.
Yoh Asakura
09-09-2011, 15:26
Ale ja jestem mega pro perfect. Nawet Dennis Bergkamp miał słabsze mecze.
Hej jakby ktoś miał ochotę to piszcie do mnie in-game, zagrałbym sobie. Nick: teabaggy, jakoś chciałbym pograć z kimś z forum : P Eu East.
No jasne - u was tylko Erverse mniej niż 700 winów, u nas Koszyk, który nie gra dlugo i Gangrel na 27 lvlu (nie uwłaczając nikomu).
Akurat balans jako taki był, od dawna już grałem na USie, mam za sobą ponad 2000 rozgrywek. 2 levele na EU nie mają specjalnego znaczenia. A Koszyk też ma duże doświadczenie z doty jeśli dobrze pamiętam, wie jak się w takie rzeczy grywa, a zasady LoLa przecież spokojnie zdążył opanować.
Yoh Asakura
09-09-2011, 22:04
Aaa, sorry, nie wiedziałem, że grałeś na US.
Z serii Guardsman BoB:
http://www.youtube.com/watch?v=5u5W9c_VdtU
http://www.youtube.com/watch?v=Y0zHSjF5bsY
Hahhaha, ten report miażdży.
Btw, dobra gejmuwa 3v5, garen i akali dc w 25 minucie (chyba jechali na jednym kablu : D):
http://img148.imageshack.us/img148/9439/normalgamewannabepro.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/148/normalgamewannabepro.jpg/)
Knight Patryk
10-09-2011, 09:30
Dziwny ten bilt na eza:P
Czemu? Bo nie ma tri force i manamune? : OO. Ten bild jest cudowny, świetnie mi się nim gra, brakuje tylko frozen mallet :P
Tak w ogóle to zauważyłem ostatnio wysyp ap ezów. Banalna postać, sfeeduje się taki przypadkiem, ciora za 1/3 hp z e i myśli że umie nim grać ; |
Knight Patryk
10-09-2011, 12:08
Ja zawsze robie sheena i brutalizera w early.Strasznie mocno tyra kazdego.
Yoh Asakura
10-09-2011, 13:03
Ja zawsze robie sheena i brutalizera w early.Strasznie mocno tyra kazdego.
A w mid jesteś niczym i twój auto atak smyra każdego...
Nie lubię Tri Force'a na Ezie, brutalizer jeszcze jeszcze przejdzie, ale wolę po prostu zrushować BFa. Szybki BT, potem LW i efekty są rewelacyjne.
LW? Nawet jak przeciwnicy mają 0 itemów na armor? Imo wtedy lepiej Cleavera
Yoh Asakura
10-09-2011, 14:22
Jak pozwalają ci się tyle auto atakować, to bierz Cleavera.
Knight Patryk
10-09-2011, 15:31
A w mid jesteś niczym i twój auto atak smyra każdego...
.
no na pewno mniej wale auto atackiem bo mam mniej ad.Ale czy ogolny damage output jest mniejszy
Yoh Asakura
10-09-2011, 15:50
Nie chcę mi się robić obliczeń. Ja jednak wolę mieć dużo AD i silny auto attack z Q jako boostem niż mało AD, słaby auto attack i Q jako jedyną rzecz, która może coś zrobić.
Nie chcę mi się robić obliczeń. Ja jednak wolę mieć dużo AD i silny auto attack z Q jako boostem niż mało AD, słaby auto attack i Q jako jedyną rzecz, która może coś zrobić.
Nie pyskuj, on ma 2k elo i wie co mówi.
Ech, wystarczy team który nie feeduje na lajnach, mid dla mnie i warwick, który czasem zajrzy z gankiem, i oto efekt :)
http://img.photobucket.com/albums/v622/gangrel666/akali.jpg
A to wszystko w 25 minut.
Yoh Asakura
10-09-2011, 17:06
Miałeś Vlada na midzie?
Ech, wystarczy team który nie feeduje na lajnach, mid dla mnie i warwick, który czasem zajrzy z gankiem, i oto efekt :)
==Zdjęcie==
A to wszystko w 25 minut.
Gz, Akali to megapro postać :D Jak cię wyfeeduje ktoś w early, to potem jesteś niezniszczalny :P
Ashe z healem i ignite rush PD, Vlad bez ignite - wtf ? : D
no na pewno mniej wale auto atackiem bo mam mniej ad.Ale czy ogolny damage output jest mniejszy
Szczerze mówiąc build pod eza będzie dobry dopóty, dopóki pasuje naszemu stylu gry. Dla mnie np tri force to turbo guwno i o w ogóle mi nie pasuję, ale nie twierdze, że to zły item i nie da się z nim grać na ezie. Ja wolę zamiast niego PD który jest znacznie tańszy, tez daje speeda, crita i atk speed + dokupić AD za resztę. Kwestia gustu : p. Shen trochę śmierdzi, bo po paru minutach te 20 dodatkowego dmg po prostu prawie nic nie daje.
Nie pyskuj, on ma 2k elo i wie co mówi.
:O
wyrażanie swojej opinii nazywasz pyskowaniem. Moje zdanie jest z resztą podobne, wole pure ad itemy na ezie niż zabawe w sheeny/triforce.
Yoh Asakura
10-09-2011, 23:06
Sheen jest ok, ale śmieszne jest rushowanie tri force'a na pierwszy item i kupowanie Sheena, kiedy nie ma się w ogóle AD :D
Miałeś Vlada na midzie?
Tą Ashe. Nawet ogarniała ustawienie i last hitowanie, ale zlekceważyła ww, raz dostała ganka, a jak już miałem 6 level i 3 stacki ulti to cisnąłem ją niemiłosiernie. Pod koniec gry padała na dwa Q.
Nie twierdze że przeciwny team to były jakieś prosy godne renomowanych turniejów, ale mój team i ja sam też do takich nie należeleśmy.
Sheen jest ok, ale śmieszne jest rushowanie tri force'a na pierwszy item i kupowanie Sheena, kiedy nie ma się w ogóle AD :D
Sheen podwaja bazowe, a nie aktualne AD, więc im wcześniej go kupisz, tym lepsze będą widoczne efekty.
Yoh Asakura
11-09-2011, 01:19
Nigdy nie rozumiałem działania tego itemu. Nigdy też go nie darzyłem sympatią :P
Ogólnie, to imo tri force, jak na item za ponad 3k, to trochę syfiasty jest. Nigdy jakoś nie ciągnęło mnie do składania go (chyba tylko na GP jeszcze za czasów deny'owania).
Poppy i młotek , Irelia i KS-szarża, Lee Sin i wyciekłe pięści węża... Bez tri force ich se nie wyobrażam...
Lee sin i tri force to guwno. Poppy i irelia ok.
Imho i tak lepiej kupić IE zamiast trinity
IE + PD + Cleaver + blood + zerki + sword of dvine lub LW
Ew. Atma + warmog + IE + Blood + zerki + pd - widziałem garena z takim buildem po 49 minucie, niszczył system. xd
Irelia i Evelyn bez Trinity nie istnieją.
Nigdy nie rozumiałem działania tego itemu. Nigdy też go nie darzyłem sympatią :P
Jak kupiłeś go dość wcześnie, to twój autoatak wygląda nawet na trzykroć silniejszy, zwłaszcza jak masz duży armor pen. Dlatego Sheen ładnie współgra z Brutalizerem, A Trinity, czyli silniejsza wersja Sheena, idealnie współgra z Youmuu, silniejszą wersją Brutalizera. Te dwa itemy razem gniotą wszystko (zwłaszcza na Eve, bo Youmuu to klon jej ulti i nadrabia jego straty po nerfie). Rezultat? W ch*j AS, AD, arm pen, MS, crit chance. Jak do tego kupisz IE to OJAJEBIE
Yoh Asakura
11-09-2011, 13:21
Sęk w tym, że kupując Sheena i Brutalizera po pewnym czasie postać staje się słaba. Brakuje siły, a zanim się złoży Ghostblade'a i Tri Force, to trochę czasu minie.
Jeśli zapewniasz sobie farmę, z Sheena dość szybko powinieneś złożyć Trinity (a po drodze jest przecież Phage i Zeal, które słabe nie są). Grając Eve nigdy nie odczuwam robienia się słabszym, wręcz przeciwnie. A Trinity, nawet jeśli przez pewien czas byłbym trochę słabszym, zwieńcza wszystko i daje mocnego kopa. Imo zależy od postaci, ale jest to bardzo silny item.
Yoh Asakura
11-09-2011, 13:53
Imo dupny, a na Eve już wolałbym Warmog + Atmas + Ghostblade.
Grając Eve nigdy nie odczuwam robienia się słabszym, wręcz przeciwnie.
Grasz Eve po tym cvel patchu co ją znerfili ?
:O
wyrażanie swojej opinii nazywasz pyskowaniem. Moje zdanie jest z resztą podobne, wole pure ad itemy na ezie niż zabawe w sheeny/triforce.
Widać nie zrozumiałeś, Yoh używa często podobnych określeń, dodając do tego że on jest pro i to on ma racje, bo on gra z hotszotem i ma 1500 elo :D
Orianna instant win w 80 % przypadków na low elo, epicka postać :o I niech ktoś mi teraz powie że to twoje umiejętności się liczą, jeśli chodzi o wychodzenie z elo hell :confused: Orianną nawet jak twój team nafeeduje, to możesz z delikatnym ogarem wykerować grę, czego często nie szło zrobić m.in z 20/3/15 Akali (sprawdzone, bo nawet po wyeliminowaniu carry chogath wbijał pente z Q, a miał tam najmniejszy dmg :P)
Widać nie zrozumiałeś, Yoh używa często podobnych określeń, dodając do tego że on jest pro i to on ma racje, bo on gra z hotszotem i ma 1500 elo :D
Orianna instant win w 80 % przypadków na low elo, epicka postać :o I niech ktoś mi teraz powie że to twoje umiejętności się liczą, jeśli chodzi o wychodzenie z elo hell :confused: Orianną nawet jak twój team nafeeduje, to możesz z delikatnym ogarem wykerować grę, czego często nie szło zrobić m.in z 20/3/15 Akali (sprawdzone).
Zacytowałeś jego post w którym mówi, że woli składać jakieś tam ad itemy niż sheena, więc rozmawiajmy o owym poście.
Yoh Asakura
11-09-2011, 16:42
Mam nowego fanboya, jak słodko! :D
Zacytowałeś jego post w którym mówi, że woli składać jakieś tam ad itemy niż sheena, więc rozmawiajmy o owym poście.
To już się nawet ponabijać z kogoś nie można ? Co ty się taki sztywny zrobiłeś ? :|
Yoh Asakura
11-09-2011, 18:46
http://eune.leagueoflegends.com/news/new-champion-approaches-riven-exile
Wygląda fajnie!
Poczekam na champ spotlighta, może ją kupie.
Yoh Asakura
11-09-2011, 19:36
Przecież ona będzie OP :D
Wychodzi spod ręki tego samego gościa, który stworzył Oriannę.
Riven ma pasyw Orianny, świetny do ciągle atakowania jednego targetu. Nie ma sustainu, ja bym ją dał do jungli. Tarcza, stun, blink, ten pasyw - imo szybko wyczyści junglę i będzie miała dobre ganki. Ale wszystko zależy od tego, jak się będzie scallować. Jeśli będzie miała dobry scalling - imo, patrząc na to, ile oferuje, będzie bardzo silna/za silna.
Mam nowego fanboya, jak słodko! :D
Tak, jestem twoim nowym fanboyem.
po prostu niektóre posty ruszka wydają się być bezsensowne. (tak jak 90% twoich josz)
Tak, jestem twoim nowym fanboyem.
po prostu niektóre posty ruszka wydają się być bezsensowne. (tak jak 90% twoich josz)
Czytałeś mojego posta wyżej ?
Grasz Eve po tym cvel patchu co ją znerfili ?
No czasami gram, a co? Też ją uważałem za słabą, ale usunęli jej tylko stuna i znerfili ulti (Youmuu to nadrabia), nie zmniejszyli żadnych statystyk bazowych, mając Trinity i Youmuu nadal rzeźni suodko, ale trzeba grać trochę ostrożniej i rozważniej.
Dzisiaj sobie grałem legalnie na topie i full AP eve na midzie zmiażdzyła mojego pro branda z drużyny wtf lol owned trolololo? ._.
ale usunęli jej tylko stuna
chyba AZ stuna, ja się dygam tym zagrać po patchu D:
btw. wiadomo kiedy będzie reset elo, season 2 albo coś takiego?
wbiłem se zajebiście 1403 rating ale dziś zagrałem 3 gry i spadło mi na 1340 prawie się rzuciłem z okna >.>
CytrynowySorbet
11-09-2011, 23:29
Sezon kończy się wraz z wejściem patcha z Riven, Sezon 2 zaczyna się wraz z wejściem Dominionu, który wejdzie w następnym patchu po Riven razem z nowym championem. Przynajmniej tak pisała RiotRara.
chyba AZ stuna, ja się dygam tym zagrać po patchu D:
To zagraj, nadal jest mocna, teraz nie wyobrażam sobie jakie to było op ze stunem i 2x silniejszym ulti D:
Yoh Asakura
12-09-2011, 00:09
Ja wygrałem Eve vs Morgana na topie
To zagraj, nadal jest mocna, teraz nie wyobrażam sobie jakie to było op ze stunem i 2x silniejszym ulti D:
Ta, kiedyś szło tym zajebiście grę wycarrować, teraz cudów tym nie zrobiłem: 7/4/10 i defeat bo Akali z team staty 1/13/2 i Soraka ze statami 4/10/1 + 130 CS + 0 wardow
PS: 1410 rating odrobiłem Anivia/Karthusem ownage!
let's go for 1500 now!
Wczoraj AP Eve wycarrowała całą grę przeciwnikom. Kupiła Mejai, debile na bocie dali jej 10 stacków, pozostałe 10 zarobiła na gankach. Do tego Lich Bane i gg.
Lichbane ssie paue. : P
Deathfire dla ap ściąga na raz 50% hp przy odpowiedniej ilości. :)
karma pod ap z tym tankom siekałem z skillami 80-90% hp około, papierki szły na combo z tym. :D
Janek wróć tu za rok, jak będziesz miał jakiekolwiek pojęcie o tej grze.
Janek wróć tu za rok, jak będziesz miał jakiekolwiek pojęcie o tej grze.
Nie no tylko mówię, że lepiej zabić kogoś na raz, niż bawić się w auto ataki. :p
Zakładając, że mając te 180 + 140 + 100 + 80 + 70 ) *1.3 ap + basic atack 100 uderzysz teoretycznie za 841. Ale nie zadajesz true dmg, więc musisz się tym przebić przez obronę, która powiedzmy tą średnią teamu wynosi 80, to uderzysz za 467. Nie przydatne kompletnie na tanki uzbrojone w 160 arm jak nie więcej, ponieważ raczej na ap carry nie będziesz miał last whispera czy innej redukcji na obronę. Jedynie na papiery, ale aby uderzyć tym papiera musisz podejść aby uderzyć z auto narażając się na gank w tf.
Może tristanie ap taki lich bane by się przydał, bo ta ma większy zasięg od cait na 18, ale dla ap carry bijących "bliżej" to nie jest zbyt opłacalne. Deathfire potrafi przestraszyć offtanków albo w ogóle sprawić by z jego 3-4k zostało 1.5k-2k, najgorszy cooldown, bo aż 1 min NO ale przedmiot umożliwiający zabicie tanka będzie imho od groma przydatny.
Może gdyby lich miał te 100 ap to chętnie bym go kupował na ap w 3 kolejności jako core, ale tak.. ;p
Ale ty nie masz zielonego pojęcia o lich bane i o tej grze. To co piszesz to same bzdury lol.
Może tristanie ap taki lich bane by się przydał, bo ta ma większy zasięg od cait na 18, ale dla ap carry bijących "bliżej" to nie jest zbyt opłacalne.
DA fuck?
Ale ty nie masz zielonego pojęcia o lich bane i o tej grze. To co piszesz to same bzdury lol.
Zamiast świecić elo, mógłbyś napisać coś konstruktywnego i łaskawie wytłumaczyć "czemu" deathfire to zły wybór? O ile jeszcze stać Cie na konstruktywną dyskuję.
Yoh Asakura
12-09-2011, 13:26
Ty nie masz nawet pojęcia, na jakie postacie składa się Lich Bane.
Zamiast świecić elo, mógłbyś napisać coś konstruktywnego i łaskawie wytłumaczyć "czemu" deathfire to zły wybór? O ile jeszcze stać Cie na konstruktywną dyskuję.
No to tak:
taki Licz bane jak ty to mówisz jest bardzo opłacalny. Weźmy taka Lux której lich jest dopełnieniem Comba a w dobrym wypadu 2x... np. Klata -> atak + pasywka -> bomba -> Laser + pasywka -> licz bane.
Po drugie szczerze nie mogę ogarnąć o co ci chodzi. Napisz to prościej i jeszcze jedno. Ogarnij grę a potem gadaj.
Maldoryz
12-09-2011, 14:18
blagam, niech mi jakis informatyk pomoze
to moj komp:
intel 4 2.8Ghz
radeon hd 4650
1gb ram
przestalem grac w lola od poczatku roku szkolnego. Po prostu nie wyrabiam, gdy na lini, w jakiejs 5 minucie mam powiedzmy od 7-20fps. W tfach to po prostu uzywam skilli na oslep, bo trudno o jakakolwiek celnosc przy 3-5fpsach. W procesach wlaczonego mam tylko lola, reszta to windows must-be. Probowalem jakichs game boosterow, czyszczenia pamieci itp.
Da sie cos z tym zrobic? Wystarczyloby mi to stale, powiedzmy, 19fpsow. Wtedy gra sie nawet plynnie i jest spoko. Czy bardzo pomoglby tutaj format (choc tak szczerze, staram sie tego za wszelka cene uniknac - naprawde mialbym baaaaaardzo duzo przenoszenia plikow, bawienia sie ze sterownikami itp...)?
Druga sprawa. Oczywistym jest, ze gdybym mogl, to kupilbym dwurdzeniowy procesor, gdyz no te slabsze nie sa drogie. Problem w tym, ze moja plyta nie obsluguje tych nowszych socketow czy jak to sie nazywa, tylko jednordzeniowki. Dobra, przeciez moge jakos uzbierac te grosze na nowa plyte... ALE NIE! Nie moge, bo mam karte graficzna z wejsciem AGP, co jednoznacznie wiazaloby sie z kupnem nowej karty. Niestety, na to wszystko nie mam kasy.
co robic, go
:wasabi:
a, jeszcze, zapomnialem dodac. Lol oczywiscie smiga na najnizszych detalach z mozliwych. Wlasnie, istnieja jakies high-fps tekstury zamienne, czy cos? Nic nie moge znalezc.
Yoh Asakura
12-09-2011, 14:33
Był jakiś tam LoL dla słabszych PCtów.
Maldoryz
12-09-2011, 14:52
ace client? dupa. Sciagnalem i fpsy takie same (chociaz mozliwe, ze nie potrafie tego jakos skonfigurowac).
Jeżeli masz aktualne sterowniki do karty graficznej, zaktualizowany bios itp itd, wszystko aktualne, to po prostu nic nie poradzisz. Procesor lub karta nie wyrabia. Klient LoLa nie należy do tych najlepiej zoptymalizowanych : p
Mi się czasami przycina w TF na czterordzeniowym procku, 4gb pamięci i gtx 460, co jest po prostu śmieszne przy grze z rzutem izometrycznym i brakiem jakichkolwiek zaawansowanych efektów.
Yoh Asakura
12-09-2011, 15:30
ace client? dupa. Sciagnalem i fpsy takie same (chociaz mozliwe, ze nie potrafie tego jakos skonfigurowac).
O właśnie to, wielu ludziom to pomogło.
Ja na moim 3 letnim komputerze cały czas wyciągam 50-40 fpsów i nigdy nie spada poniżej (no chyba, że Avira zacznie coś ściągać i się aktualizować). Za to na znacznie lepszym komputerze w pokoju obok, gra śmiga na 30 fpsach :D
Spróbuj zrobić reinstal, zagraj w oknie.
Knight Patryk
12-09-2011, 15:41
Ace client ma jeszcze dodatkowe opcje.Np. zmienianie recomended items
Yoh Asakura
12-09-2011, 16:07
Jest jakiś program do zmieniania rekomendowanych itemów, na lol.pl jest na 100%, ale nie wiem, czy jeszcze działa. Nie trzeba całego ace'a ściągać.
Janek, ja ci wytłumaczę dlaczego LB na AP Eve jest dobre. Po użyciu E zostaje jej jedynie używanie autoataku i wstrzykiwaniu LB dzięki Q, które działa niezależnie od ataku. Dla AP Eve jest to bardzo silny kop zarówno dla burstu z Ravage, jak i sustainu z Q.
Knight Patryk
12-09-2011, 16:37
http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=145862
Reco items changer.
Po prostu download i zmieniamy:P
Yoh Asakura
12-09-2011, 16:39
Zawsze się zastanawiałem, po co to komu. Build i tak się zmienia w zależności od sytuacji, więc ustawianie sobie jakiegoś rekomendowanego jest trochę głupie. Ja tam bym nawciskał poty na hp i jakieś itemy od early do mid, żeby nie musieć przeglądać sklepu.
Knight Patryk
12-09-2011, 16:45
Zawsze się zastanawiałem, po co to komu. Build i tak się zmienia w zależności od sytuacji, więc ustawianie sobie jakiegoś rekomendowanego jest trochę głupie.
Sam sobie odpowiedziales:P
Ja tam bym nawciskał poty na hp i jakieś itemy od early do mid, żeby nie musieć przeglądać sklepu.
http://kwejk.pl/obrazek/469437/%5Bk%5Dennen,m.d..html (http://urlguard.net/l/http://urlguard.net/l/http://kwejk.pl/obrazek/469437/%5Bk%5Dennen,m.d..html)
AUHAUHUAUAHUAUAUHHAUAUHUHAUHAUHAUAHUAUHHUAHUAHU
EDIT:
http://eune.leagueoflegends.com/news/season-one-ends-tomorrow (http://urlguard.net/l/http://eune.leagueoflegends.com/news/season-one-ends-tomorrow)
FUCK OFF BRAKŁO MI 80 PKT DO ZŁOTA :////
kurVVVVVVVVa
Yoh Asakura
13-09-2011, 01:01
To super, że już jest ten reset. Jednak będzie soft, nie hard ;p
Ale ten skin Jarvana, który dostaniemy, jest trochę słaby. Wolałbym, żeby to był dla jakiejś innej postaci niż Jarvan, np. Lee Sina.
http://euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=395995 ta
Dawać release notes nie pierdolić
Yoh Asakura
13-09-2011, 12:01
Gdzie Jest Urwa Spotlight
Yoh Asakura
13-09-2011, 13:07
http://i.imgur.com/ts85Q.jpg
Mój drugi mecz karmą 9/3/11, pierwszy 3/2/9 i chyba 200 cs w 20 min, oba winy :P. Całkiem fajnie się tym gra, jak masz tanka typu jarvan lub malphite który wbija się w sam środek, to nawet niezły aoe dmg można zadać. Ogólnie grając pod ~30% CDR fajnie można spamować spellami w TF (nie to co taka lux ._.)
Yoh Asakura
13-09-2011, 15:44
Lol? Jak to ujemne AP?
No bo Galio ma pasyw, który 50% MR zamienia na AP. Jeżeli miał -50 MR przez Q soraki, to mu odjęło 25 AP, dlatego miał AP na minusie :D
Knight Patryk
13-09-2011, 15:49
Gdzie jest kufa pacz priviu:/
Panowie i ty Ruszek. Czy gramy jakiegoś 5v5 meczyk... dobrze było coś wcześniej ustalić.
Jak wam się podoba nowy czampion? Mnie nie specjalnie ; <
Skopiowanie mechaniki od mnicha z diablo 3 wydawało się być ciekawym pomysłem zaraz po vayne i demon hunterze z D3, ale tym razem nie specjalnie im wyszło odwzorowanie tego.\
Btw rozpoczęcie sezonu 2giego ftw \o/. W ranked przy pickowaniu miałem black screena w zakładce z championami, mimo że nic nie mialem wpisanego w search, nie pokazywało mi żadnego championa i random picka dało, a koleś z przeciwnej druzyny od razu sprzatnal lee sina. Epic fail.
Panowie i ty Ruszek. Czy gramy jakiegoś 5v5 meczyk... dobrze było coś wcześniej ustalić.
EU WEST here ;(
Sezon czas zacząć \o/
http://img405.imageshack.us/img405/9439/normalgamewannabepro.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/405/normalgamewannabepro.jpg/)
Brand OP, nocturne no flash \o/
Yoh Asakura
15-09-2011, 11:18
Nie wziął CV na lux, wybrał najgorszy możliwy pick na supporta/AP i ma pretensje :D
Nie wziął CV na lux, wybrał najgorszy możliwy pick na supporta/AP i ma pretensje :D
+1
Lux jest dobra jak się gra z betonami, albo jest się hotszotem :/
Ale i tak widać że mu team zfeedował :p
Yoh Asakura
15-09-2011, 11:37
Eee, dostał random picka, nie doczytałem.
Mogliby już dać Riven do kupienia, z chęcią bym nią pograł. Na razie chyba zobaczę, jak się prezentuje skin do Jarvana.
+1
Random pick?
ruszek brain
-1
Ktoś wie, jak zwiększyć score board w grze? Strasznie malutki jest po tym paczu : /
Also, ktoś zna jakiś dobry build (z talentami) na nidalee po paczu? Z cdr, resistami i AP.
CytrynowySorbet
15-09-2011, 14:44
Also, ktoś zna jakiś dobry build (z talentami) na nidalee po paczu? Z cdr, resistami i AP.
Ostatnio widziałem stream hotshota z cdr butami, morello evil tome rabbadon i rylais.
To bardziej AP + CDR, ja myślałem o bardziej tanky, w stylu frozen heart, abysal scepter itp : P. Evil tome teraz jest taki sobie na nidalee. No i ciągle zastanawiam się czy lepiej iść w defense czy w utility : P
Pierwszy ranked jako Cass i win, zniszczyłem Garena na solo topie.
CytrynowySorbet
15-09-2011, 15:32
Pierwszy ranked jako Cass i win, zniszczyłem Garena na solo topie.
O własnie, fajnie się Cassio gra? Tak się zastanawiam kogo by tu na mida kupić, Orianną jest ciężko teraz (zwłaszcza podczas free week cait...), brandów masa, annie nudna...
Knight Patryk
15-09-2011, 15:34
http://img405.imageshack.us/img405/9439/normalgamewannabepro.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/405/normalgamewannabepro.jpg/)
HAHAHHAHAHAHAHAHHAhA
Random pick?
ruszek brain
-1
Ktoś wie, jak zmniejszyć score board w grze? Strasznie malutki jest po tym paczu : /
rybzor brain -1
O własnie, fajnie się Cassio gra? Tak się zastanawiam kogo by tu na mida kupić, Orianną jest ciężko teraz (zwłaszcza podczas free week cait...), brandów masa, annie nudna...
No fajnie, gram nią dlatego że mało ludzi nią gra pomimo tego, że jest bardzo mocna, ma strasznie mocny sustain damage.
Knight Patryk
15-09-2011, 16:29
kurde jakie skrab nabsy graja teraz.
http://imageshack.us/photo/my-images/163/skrabnabs.jpg/
ale przynajmniej nie gralem przeciwko AD nocturnowi HAHAHAHHAHAHAH
Yoh Asakura
15-09-2011, 16:42
Lol, jakie trolle są na east na rankach :D
To już nawet śmieszne nie jest, gość bierze Nasusa, idzie bić wieże bez creepów i ma pretensje od nas, że ginie :D
No nic, im szybciej się z tego wyjdzie, tym lepiej ;)
CytrynowySorbet
15-09-2011, 16:50
http://img607.imageshack.us/img607/8650/schowek01h.jpg
Zmieniam zdanie, Annie nie jest nudna :> Riven ragequitnela po tym jak umarla przed spawnem creepow. Myslalem ze przegramy, obranialismy nexusa przez ponad 5 minut ze zniszczonymi inhibitorami i atakujacymi wrogami, ale ostatecznie... WYGRALIŚMY HUEHUEHUE.
http://img841.imageshack.us/img841/4046/beztytuuqfr.jpg (http://urlguard.net/l/http://imageshack.us/photo/my-images/841/beztytuuqfr.jpg/)
co to ma być każdy dostał kayle + free skin :O nawet low lvl
Yoh Asakura
15-09-2011, 17:55
Z ludźmi na east jest gorzej niż myślałem :D
W takim tempie spadnę na 900 w ciągu 3 dni :D
A ja już wygrałem 2/2 ranki, widać po prostu kto na jakie elo zasługuje. Yoh spada i spada :D
Knight Patryk
15-09-2011, 18:59
ja juz prawie 1400;b
Z ludźmi na east jest gorzej niż myślałem :D
W takim tempie spadnę na 900 w ciągu 3 dni :D
A ze mnie się śmiałeś :)
Yoh Asakura
15-09-2011, 19:06
No ja z tego gówno prędzej czy później wyjdę, wy znowu będziecie tam gnić :D
Yoh Asakura
15-09-2011, 19:51
http://i52.tinypic.com/2m32vte.jpg
Tragiczni są ci ludzie :D
Defeat kurwa!!!!!!!! defeat jak można Nidale mieć W 51 minucie Rabadona butki i jakis itemek chujowy + staty 1/10/10, 0 wardow (grał supportem) i w 51 minucie 17 Lvl no jak????
God Why You Hate Me Why KURWA WHYYYYYYY KURWA
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.