Pokaż pełną wersje : League of Legends
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
[
17]
18
19
CytrynowySorbet
11-11-2011, 10:42
A więc kolejny AD fighter albo assassin..? SO INTERESTING. GIEF SUPPORT.
Knight Patryk
11-11-2011, 12:23
ap assassin
ap assassin
Bez burst damage. Ciekawy eksperyment IMO, czekam na spotlighta.
CytrynowySorbet
11-11-2011, 13:08
ap assassin
Skąd pewność, że AP? W jego opisie nie widzę żadnej wzmianki o tym, jaki rodzaj dmg będzie zadawał. Przyjąłem, że AD po opisie jego skilla (ten z rekinem - logicznym by było, że skoro rekin kogoś gryzie, to są to obrażenia fizyczne).
W każdym razie, to już jest nudne. Ciągle tylko fighterzy, assassyni, bruiserzy... Na początku albo op, albo up, a potem na odwrót przez kilka patchy.
Up
akali rzuca kosą, katarina nożami, są to obrażenia magiczne.
Skąd pewność, że AP? W jego opisie nie widzę żadnej wzmianki o tym, jaki rodzaj dmg będzie zadawał. Przyjąłem, że AD po opisie jego skilla (ten z rekinem - logicznym by było, że skoro rekin kogoś gryzie, to są to obrażenia fizyczne).
W każdym razie, to już jest nudne. Ciągle tylko fighterzy, assassyni, bruiserzy... Na początku albo op, albo up, a potem na odwrót przez kilka patchy.
To NIE GRAJ???????
Yoh Asakura
11-11-2011, 13:52
ale bb skalujom się z ad noobie
CytrynowySorbet
11-11-2011, 14:08
Up
akali rzuca kosą, katarina nożami, są to obrażenia magiczne.
No i? To są jednak trochę stare championy, jakoś spadające pociski MF też zadają magic damage. To dlatego, że kiedyś riocik chyba lubił hybrydy, teraz od tego odchodzi. W talona też mogłoby być magic dmg, bo jakie ostrza wracają jak bumerang? W każdym razie taka dyskusja jest bezsensu, chodzi mi o to, że ja założyłem, że to będzie AD dlatego i dlatego. Rycerz Patryk stwierdził (nie)oczywisty fakt, że to ap (co oczywiście było by lepszym pomysłem, niż kolejny ad).
Czasem zastanawiam się, jak cholernie nudnym trzeba być, żeby wchodzić na forum tylko po to, żeby odpisać troll postem, bo samemu nie ma się nic ciekawego do powiedzenia. Dzieci i ryby głosu nie mają. W tym przypadku, jak widać, i to i to jest wyjątkiem :(
Knight Patryk
11-11-2011, 14:15
Skąd pewność, że AP?
AP melee assassin. Info od boga.
No i? To są jednak trochę stare championy, jakoś spadające pociski MF też zadają magic damage. To dlatego, że kiedyś riocik chyba lubił hybrydy, teraz od tego odchodzi. W talona też mogłoby być magic dmg, bo jakie ostrza wracają jak bumerang? W każdym razie taka dyskusja jest bezsensu, chodzi mi o to, że ja założyłem, że to będzie AD dlatego i dlatego. Rycerz Patryk stwierdził (nie)oczywisty fakt, że to ap (co oczywiście było by lepszym pomysłem, niż kolejny ad).
Czasem zastanawiam się, jak cholernie nudnym trzeba być, żeby wchodzić na forum tylko po to, żeby odpisać troll postem, bo samemu nie ma się nic ciekawego do powiedzenia. Dzieci i ryby głosu nie mają. W tym przypadku, jak widać, i to i to jest wyjątkiem :(
Uważasz że to co napisałem to był troll post? nie mamy o czym więcej rozmawiać w takim razie ;o. Tak samo nudne życie jak i Twoje, ja na tamtego posta straciłem mniej czasu niż Ty = zmarnowałeś więcej czasu, jesteś no lifem i nie masz życia.
CytrynowySorbet
11-11-2011, 14:41
Uważasz że to co napisałem to był troll post? nie mamy o czym więcej rozmawiać w takim razie ;o. Tak samo nudne życie jak i Twoje, ja na tamtego posta straciłem mniej czasu niż Ty = zmarnowałeś więcej czasu, jesteś no lifem i nie masz życia.
.............................................
Myślałem, że powiedzenie "Dzieci i ryby głosu nie mają. W tym przypadku, jak widać, i to i to jest wyjątkiem" było WYSTARCZAJĄCE, żeby wytłumaczyć, o kogo mi chodzi. Jak widać, mam chyba za dobre zdanie o ludzkości. Ale muszę przyznać, twój nagły wybuch gniewu mnie rozbawił :D
Swoją drogą ciekawe czym różni się marnowanie czasu pisząc posta od grania w grę albo trzepania kapucyna. Wciąż spędzasz czas przy tej diabelskiej maszynie. A jak się jest no lifem, to wiadomo, że nie ma się życia, po co pisać dwa razy to samo.
TROLOLOLOLO
Akurat do tego co napisałem podszedłem ze stoickim spokojem, to co się tu dzieje nie wzbudza u mnie wyższych emocji. Zacytowałeś tylko mój post więc z góry założyłem, że mówisz do mnie, a powiedzenie 'dzieci i ryby głosu nie mają' uznałem po prostu za powiedzenie, które mówi się do dzieci bez zwracania uwagi na to że na forum posiadamy rybę.
ahaha, czemu założyłeś, że trzepanie kapucyna odbywa się przy komputerze i jest winą 'diabelskiej maszyny'? tak z ciekawosci. A różnica między pisaniem na forum a graniem w tibię jednak jest. Tibia odmóżdża, i to nie jest tak, żebym się bronił bo mnie to jako tako nie dotyczy.
CytrynowySorbet
11-11-2011, 15:34
Akurat do tego co napisałem podszedłem ze stoickim spokojem, to co się tu dzieje nie wzbudza u mnie wyższych emocji.
Też tak mogę napisać. Każdy może. I każdy tak robi. Ale wszyscy wiemy, że jest inaczej i nie ma sensu temu zaprzeczać :flaga_pl: (ten nasz naród)
Zacytowałeś tylko mój post więc z góry założyłem, że mówisz do mnie, a powiedzenie 'dzieci i ryby głosu nie mają' uznałem po prostu za powiedzenie, które mówi się do dzieci bez zwracania uwagi na to że na forum posiadamy rybę.
Naprawdę myślałeś, że jestem aż tak głupi, że przyczepiłbym się do tego, co napisałeś (co swoją drogą jest prawdą)? Chyba pomyliłeś mnie z yohem! (swoją drogą, zauważył ktoś, że yoh od tyłu to hoy?)
ahaha, czemu założyłeś, że trzepanie kapucyna odbywa się przy komputerze i jest winą 'diabelskiej maszyny'? tak z ciekawosci.
Wymieniłem 3 top zajęcia nastolatków przy komputerze (I ZANIM SIĘ DOCZEPISZ, NIE UWAŻAM CIĘ ZA GÓWNIARZA). I czemu od razu winą, to brzmi tak, jakby bicie konia było złe. herp derp.
A różnica między pisaniem na forum a graniem w tibię jednak jest. Tibia odmóżdża, i to nie jest tak, żebym się bronił bo mnie to jako tako nie dotyczy.
Chodziło mi raczej o granie w lola, ale w sumie to też czasem odmóżdża... lecz nie bardziej niż gadanie tutaj z wami!
Ale i tak was lubię.
:*
@down: Małolat! :baby:
Haha, śmieszy mnie Twoje podejście do społeczności tego forum ;d ale nie martw się, jest lepiej niż myślisz. Oke, zmieńmy winę na przyczynę. A to czy uważasz mnie za gówniarza czy nie to już sprawa drugorzędna, nie od tego zależy czy nim jestem czy nie, mam 16 lat dla jasności.
Yoh Asakura
11-11-2011, 17:53
no to gówniarz jesteś
no to gówniarz jesteś
Lepiej tak niż mieć te 20 lat i jedyne co osiągnąć w życiu to matura, elo i brak życia towarzyskiego.
no to gówniarz jesteś
Obv troll is obv.
Yoh Asakura
11-11-2011, 21:56
Lepiej tak niż mieć te 20 lat i jedyne co osiągnąć w życiu to matura, elo i brak życia towarzyskiego.
nie zapominaj kto ci dawał pro tipy do mfki judaszu
Quezacoatl
11-11-2011, 22:51
Dorosnijcie ludzie. Wezcie ten flame na PMy, bo szkoda mi czasu przewijac przez wasze klotnie.
Jak ja kocham to wasze zarzucanie sobie nawzajem braku życia towarzyskiego, chwalenie się tym że masz dziewczynę, a on jest noł lajfem itd. Co nas to, kurwa, obchodzi? To jest topic o LoL, a to, ile kto poświęca czasu tej grze nie ma tu najmniejszego znaczenia, lol. Będziecie sobie dogryzać jak jakieś dzieci? Zgadzam się całkowicie z postem wyżej, kłóćcie się o takie bzdury na PM.
A to, jaki jest wizualny efekt danego skilla, nie ma najmniejszego wpływu na to, czy to jest magic, czy physical damage. Ezreal rzuca niebieską magiczną kulkę, a jednak jest to physical dmg. Katarina pizga sztyletami, a jest to magic dmg. Nie ma znaczenia, czy jest to stary champion, czy nowy. Jak Riotowi coś nie gra u klasycznych postaci, zmieniają to. Riot odszedł od hybryd? Wątpię. Shyvana rzuca AP fireballe i zamienia się w dragona z AP, jak caster. A mimo to jest fighterem. Wypuszczają takich championów, jacy są potrzebni grze żeby zapełnić luki w mechanice. Oni podchodzą do sprawy technicznie, srają na to czy jest to hybryda czy pure dps.
Yoh Asakura
12-11-2011, 01:16
Po ponad roku grania w lola wreszcie kupiłem marki pod magic pena!!!!
CytrynowySorbet
12-11-2011, 07:27
Wypuszczają takich championów, jacy są potrzebni grze żeby zapełnić luki w mechanice.
H@H@H@H@H@ not.
http://eune.leagueoflegends.com/masteries-season-two#
Zmienione Masteries, enjoy. Darmowy spellvamp i lifesteal, i 40 więcej golda na start, lololo
To kto mi poda nowe masteries pod AP i pod AD?
Quezacoatl
12-11-2011, 11:02
Teraz da sie spakowac cale 30 punktow w jedno mastery tree a nie wybrac niczego beznadziejnego.
PS
Ostatnie z def masteries jest lepsze niz ostatnie z Util masteries, ktore jest lepsze niz ostatnie z offence masteries.
(Juggernaut >> Mastermind > Executioner)
Dodaj jeszcze merce i wlacz burning agony jako mundo i nikt ci nie da disable (80% CC reduction).
Knight Patryk
12-11-2011, 11:54
|[(0,65*0,65*0,9)*100]-100| daje 61.975% cc redukcji, a nie 80;[
Yoh Asakura
12-11-2011, 12:25
50% arm pena z LW. Ha-ha.
Jungla z doran bladem znowu viable ^^
488 cs sivir w godzine <3
tak czy tak jest slabsza od innych ad carry, rework her asap
tak czy tak jest slabsza od innych ad carry, rework her asap
Bo to pusher i jest useless ;/
Imo należy jej się buff i zwiększenie range. 425 to strasznie krucho.
Yoh Asakura
13-11-2011, 18:27
No ale wtedy rykoszet musiałby zostać zmniejszony, bo np. 550 range (jak właściwie każdy ranged AD) + rykoszet to byłoby coś ostro przesadzonego, bo to byłoby właściwie około 1000 efektywnego zasięgu z auto ataku.
No właśnie... tak jak mówi robek, rework to chyba najlepsza opcja.
Pepeszka.
13-11-2011, 21:32
O co chodzi w tych masteriesach z tym enchanted recall w drzewku AP?:D
O co chodzi w tych masteriesach z tym enchanted recall w drzewku AP?:D
No, że enchanted recall :| Zmniejsza czas recallowania - na dominionie o 0.5, a na summoners rift 1s.
Człowiek wyciąga gowniane elo z 1100 na 1200 a tu nagle 3 losty pod rzad przez to ze kassadin na midzie nie daje rady z katą i nie umie rzucic silance w trakcie jej ulti w teamfighcie <3. W dupie mam, przestaje grac ranki do odwolania. Ja najgorzej sobie nie radzilem, to ze padlem raz przez swoja glupote nie skresla calego meczu, ale ofc raport "gp bad jungle, never gank". Szlag czlowieka trafia. Znowu gowniane elo 1130...
Człowiek wyciąga gowniane elo z 1100 na 1200 a tu nagle 3 losty pod rzad przez to ze kassadin na midzie nie daje rady z katą i nie umie rzucic silance w trakcie jej ulti w teamfighcie <3. W dupie mam, przestaje grac ranki do odwolania. Ja najgorzej sobie nie radzilem, to ze padlem raz przez swoja glupote nie skresla calego meczu, ale ofc raport "gp bad jungle, never gank". Szlag czlowieka trafia. Znowu gowniane elo 1130...
Z 1240 na 1170 dzięki "first time ranked", supportom bez wardów, feedującemu midowi i topowi, "first time this champ". Gram same duo, solo queue nie ma żadnego sensu na tym elo.
Alanus Lutinum
16-11-2011, 17:15
Nie jestem jakims pro graczem, rozegralem kilka gier i udalo mi sie za pierwszym zamachem (na samych +50 elo na poczatku sezonu) wbic 1400. Dodam, ze gram na US i moj przecietny ping wynosi 250 ze skokami wzwyz (radiowka na wsi + siostra ktora z umilowaniem sciaga filmy i przeglada kwejka).
Zeby nie bylo gram glownie xinem pod jungle (flash + smite)/bruisera(flash + ignite)lub ide na solo mid albo top. Wystarczy jeden kill w early a juz zdominuje jungle albo swoja linie. Na linii zaczynam od doran's ringa a potem jak najszybciej w brutalizera, reszta to zalezy.
Gry na 1200 wspominam paradoksalnie calkiem milo, bo przeciwnik byl glupi i rzadko kupowal wardy, mial niezbalansowany team, czesto pushowal linie wiec moglem smialo gankowac i robic dragony. Oczywiscie czasami zdarza sie perelki w stylu 4v5 albo banda idiotow ktorej nie da sie scarrowac, wtedy robie wszystko byleby nie pasc i nie psuc sobie statow :).
Cos takiego jak elo hell dla mnie nie istnieje. Duzo zalezy od umiejetnosci graczy, watpie zeby ktos kto naprawde jest dobry po rozegraniu conajmniej 100 gier na rankedzie mial dalej elo 1200. Szanse na dostanie zlych teammatow sa takie same po obydwu stronach, ale jak juz mowilem czasami mozna dostac team ktory przegra gre chociazbys robil 1v5 sam, albo taki ktory wygra gre bez ciebie. Takie jest moje zdanie po 300 grach na ranku :).
CytrynowySorbet
16-11-2011, 17:33
Zeby nie bylo gram glownie xinem pod jungle (flash + smite)/bruisera(flash + ignite)lub ide na solo mid albo top. Wystarczy jeden kill w early a juz zdominuje jungle albo swoja linie. Zaczynam od doran's ringa a potem jak najszybciej w brutalizera, reszta to zalezy.
:O?????????????
Nie jestem jakims pro graczem, rozegralem kilka gier i udalo mi sie za pierwszym zamachem (na samych +50 elo na poczatku sezonu) wbic 1400. Dodam, ze gram na US i moj przecietny ping wynosi 250 ze skokami wzwyz (radiowka na wsi + siostra ktora z umilowaniem sciaga filmy i przeglada kwejka).
Zeby nie bylo gram glownie xinem pod jungle (flash + smite)/bruisera(flash + ignite)lub ide na solo mid albo top. Wystarczy jeden kill w early a juz zdominuje jungle albo swoja linie. Zaczynam od doran's ringa a potem jak najszybciej w brutalizera, reszta to zalezy.
Gry na 1200 wspominam paradoksalnie calkiem milo, bo przeciwnik byl glupi i rzadko kupowal wardy, mial niezbalansowany team, czesto pushowal linie wiec moglem smialo gankowac i robic dragony. Oczywiscie czasami zdarza sie perelki w stylu 4v5 albo banda idiotow ktorej nie da sie scarrowac, wtedy robie wszystko byleby nie pasc i nie psuc sobie statow :).
Cos takiego jak elo hell dla mnie nie istnieje. Duzo zalezy od umiejetnosci graczy, watpie zeby ktos kto naprawde jest dobry po rozegraniu conajmniej 100 gier na rankedzie mial dalej elo 1200. Szanse na dostanie zlych teammatow sa takie same po obydwu stronach, ale jak juz mowilem czasami mozna dostac team ktory przegra gre chociazbys robil 1v5 sam, albo taki ktory wygra gre bez ciebie. Takie jest moje zdanie po 300 grach na ranku :).
Na samych +50 elo wbić 1400 nie sztuka. Jak patrze na staty w/l mnie i moich znajomych, to teoretycznie powinienem być na 1400-1500 elo conajmniej.
Edit:
Od kliku dni nawet oglądam sobie replaye moich meczy. Analizuje swoje błędy i staram się je poprawiać, ale to co momentami widze na innych liniach.. O Jezu Chryste...
Pepeszka.
16-11-2011, 18:21
Też lubie junglowac xinem z doran ringiem.
XD!
Alanus Lutinum
16-11-2011, 19:33
Zapomniałem dodać, że tak gram w linii. Pod xina do jungli mam troche inny sposob gry :p.
--- Alanus Lutinum dodał 6 minut i 47 sekund później ---
Na samych +50 elo wbić 1400 nie sztuka.
Wiec czemu się kisisz na 1200? Każdy dostał na początku taką samą szansę.
I btw. jak czesto masz takie dobre staty i jak czesto 'twoi znajomi z 1400-1500' elo maja gorsze staty?
Wiec czemu się kisisz na 1200? Każdy dostał na początku taką samą szansę.
I btw. jak czesto masz takie dobre staty i jak czesto 'twoi znajomi z 1400-1500' elo maja gorsze staty?
Rotfl, typie. Jak widać nie każdy ma takie szczęście, że trafia na dobre teamy i wygrywa. Ja miewałem czasami takie fajne gry, że na 5 gier w 3 graliśmy 4vs5. Wyobraź sobie, że nie łatwo wygrać takie gry. Albo np. 5v5 bot pushuje tak lane, że Twój jungler nie może gankować, z kolei ich robi to non stop. Próbujesz pomóc i Twoja linia jest pushowana przez przeciwnika. Rzadko zdarzają się gracze z IQ większym od gaśnicy pianowej. Wygrasz grę tylko dlatego, bo trafiłeś 3 takich graczy, a przeciwny team trafił czterech z mniejszym IQ od wspomnianej gaśnicy.
a propo: http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2011/11/d184c8e404c9308887aafcbe8a3fde7b.jpg?1321372081
Wjeżdżacie na niego, a taka jest prawda, że nie ma żadnego elo hellu. Można przegrać raz, dwa, czy trzy razy pod rząd z powodu słabej drużyny, ale na pewno nie zdarza się to na tyle często, aby cały czas stać w miejscu.
Utknęliście na 1200? Najwidoczniej, wbrew temu, co podpowiada Wasze ego, to jest Wasz poziom.
Wjeżdżacie na niego, a taka jest prawda, że nie ma żadnego elo hellu. Można przegrać raz, dwa, czy trzy razy pod rząd z powodu słabej drużyny, ale na pewno nie zdarza się to na tyle często, aby cały czas stać w miejscu.
Utknęliście na 1200? Najwidoczniej, wbrew temu, co podpowiada Wasze ego, to jest Wasz poziom.
dokladnie, elo hell nie istnieje, zawsze sie mozna wybic, wystarczy regularna gra i nie zalamywanie sie "KURDE STRACILEM ELO Z 1240 NA 1170 ALE GLUPIA GRA NIE GRAM JUZ RANKEDOW", na normalach zdarza sie to samo, wystarczy wyluzowac, pomyslec, ze to tylko gra - pomaga, naprawde, nie wychodzi? potrenuj na normalach, graj swoimi najlepszymi pickami, poprawiaj swoja gre... pomimo ze kazdy twierdzi ze zasluguje na 1500+ tak najwyzej nie jest , jesli po 100-200 rankedach nie bezdiesz na tym poziomie to po prostu na niego nie zaslugujesz, proste :>
nawet jesli masz te 100 farmy w 15 minucie na bocie a mid ma 0/2 to nic sie nie przyczyniasz do wygranej, rusz dupe z lejna, nie patrz na schematy i meta game na 1200 elo tylko staraj sie wycarrowac nawet z teamem gp rene nasus fizz i brand, wiekszosc jak widzi taki team - "kurde nie ma suporta nie mamy ad caryr nie ma po co grac"
wg mnie sytuacja tak wyglada, moze niektorzy sie z nia nie zgadzaja, ale mi to zwisa i powiewa
Dlaczego kupujesz doran ringa na xinie?
A czy to czasem nie bywa tak, że to junglerami carruję się najczęściej gry na elo 1200~?
Dużo błędów przeciwnika można wykorzystać, totalną głupotę i bezmyślne pushowanie, aż się prosi o gank na linię bez wardów (jak zwykle). Gram mid casterami, ale teraz chyba zacznę junglę i to poppy - cóż za przepiekny widok, gdy lecisz na ulti w środek wrogiego teamu, a banda kretynów próbuję cie rozwalić haha.
Alanus Lutinum
17-11-2011, 16:41
Dlaczego kupujesz doran ringa na xinie?
Kiedys kupowalem buty+ 3hp potki, ale stwierdzilem ze doran ring daje lepsza obecnosc na linii i survi (+8 armora to jednak cos, hp regen tez slodki). Doran's blade tez sie niebardzo sprawdza bo nie mam problemow z lasthitowaniem (xin ma chyba 58 bazowego ad na 1lvlu, z masteriesami itd. bije miniony po 70, w zupelnosci styka, na dodatek mam fajny pasyw do attack speeda z W co jeszcze bardziej ulatwia early game lasthitting), a i tak sie nie wylecze.
Wiec, twoim zdaniem co powinienem na nim kupowac?
CytrynowySorbet
17-11-2011, 20:09
Kiedys kupowalem buty+ 3hp potki, ale stwierdzilem ze doran ring daje lepsza obecnosc na linii i survi (+8 armora to jednak cos, hp regen tez slodki). Doran's blade tez sie niebardzo sprawdza bo nie mam problemow z lasthitowaniem (xin ma chyba 58 bazowego ad na 1lvlu, z masteriesami itd. bije miniony po 70, w zupelnosci styka, na dodatek mam fajny pasyw do attack speeda z W co jeszcze bardziej ulatwia early game lasthitting), a i tak sie nie wylecze.
Wiec, twoim zdaniem co powinienem na nim kupowac?
A nie chodzi ci czasem o dorans SHIELDA?
Doran Ring xinem na 1400 elo. GG. Chyba że chodzi ci o doran blade/shield.
Chce ktoś replaye z dwoma rankedami przegranymi pod rząd jako caitlyn? 1:10 około 10 minuty w obu meczach. Csów miałem więcej niż drugi AD. Mimo iż nie udało mi się zgarnąć killa, to drugi AD miał kilka razy low hp. Ja nie padłem ani razu przed walką z nasusami/gpami z 3-4/0/0. No nic, próbujemy dalej, z tym że spadłem już z 1240 na 1100 :| Antydebilna op postać plax?
BTW.
Mam do dyspozycji znajomego, ale nie gramy już AD+Support, bo inne linie feedują w ch*j przy takim układzie! Jakieś fajne propozycje na solo top+mid, solo top+jungler, mid+jungler? Ale takie, że win 100 % mimo feeda innych?
Alanus Lutinum
17-11-2011, 21:52
Doran Ring xinem na 1400 elo. GG. Chyba że chodzi ci o doran blade/shield.
http://30.media.tumblr.com/tumblr_la6lgtShki1qanb21o1_500.jpg
Znowu kurwa sie pomylilem. -.-' tak chodzi o shielda.
Chce ktoś replaye z dwoma rankedami przegranymi pod rząd jako caitlyn? 1:10 około 10 minuty w obu meczach. Csów miałem więcej niż drugi AD. Mimo iż nie udało mi się zgarnąć killa, to drugi AD miał kilka razy low hp. Ja nie padłem ani razu przed walką z nasusami/gpami z 3-4/0/0. No nic, próbujemy dalej, z tym że spadłem już z 1240 na 1100 :| Antydebilna op postać plax?
BTW.
Mam do dyspozycji znajomego, ale nie gramy już AD+Support, bo inne linie feedują w ch*j przy takim układzie! Jakieś fajne propozycje na solo top+mid, solo top+jungler, mid+jungler? Ale takie, że win 100 % mimo feeda innych?
Przede wszystkim, przeczytaj co napisalem na gorze.
Keep complaining, najwyzej sam nie grasz wspaniale, na tym elo nie scarrowac gry bedac tak MOCNYM jak piszesz to juz w ogole cud. Wiadomo, ze wykonujac swoja prace na bocie bez nadstawiania karku z supportem mozna robic na wysokim elo bez jakiegos ryzyka, dlatego sie nie gra na bocie, gdyz szansa na easy win jest duzo mneijsza, niz grajac solo topem/junglerem/midem. W ogole pogodz sie, ze przeciwny team jest jednak lepszy, gra sie z KIMS, a nie samemu. Placzac, ze inni lamia a ja jestem zajebisty jest bez sensu.
Bierzecie z kumplem dwa rozne picki, dwa, ktore moga scarrowac. Ja nawet grajac na solo janna jakis czas temu (nie gram rankow ogolnie) na 3 gry wygralem 3, wiec to nie jest jakas duza filozofia - jestes supportem - supportuj dobrze, staraj sie zrobic wszystko, aby cie nie zgankowali, cie nie zabili (mowie tez o teamie), a nie troszczysz sie o swojego lejna i "OMG NOOB TOP". Cos nie idzie? Zamien sie, wiadomo, skrajne przypadki sie zdarzaja co jakis czas, ale to jest nieuniknione. Przytul do wiezy, w razie co spushuj bezpiecznie. Flame przegrywa gry, zobaczysz twitcha w druzynie - jedziesz po nim, co taki czlowiek musi pomyslec? Daje 20:80 szansy na to, ze go zmotywujesz albo sie w***** i to po prostu oleje. Buduj pozytywne nastawienie.
Zamiast pomyslec, co zrobiles zle w tej grze lepiej napisac "omg noob team", proste, ale jakie to dobre rozwiazanie, eh.. Opanowanie to klucz do zwyciestwa wg mnie, oczywiscie w polaczeniu ze skillem, tobie brakuje albo jednego, albo dwoch.
I prosze, skoncz juz z tym plakaniem, gdyz tym do niczego nie dojdziesz w tej grze, elo.
@@ picki? kontra, kontra i jeszcze raz kontra
Nie raz zdarzają się gry z warzywami... które jedynie co można powiedzieć to [cenzura]. Ale chłopaki w poczyści mają racie. W sezonie 1 spadłem na 899 elo a udało mi się skoczyć na 1350... grami po 15-20 elo+ .
Wiem zdarzają się AFK , Dzieci , Yoh , feederzy... Ale kolega ładnie to opisał...
Never Give UP!
Jak tak płaczecie to pograjcie full team drafty... I jak tam osiągniecie cuś to może wtedy będzie można przyznać wam racie... Może!
Nigdy nie flejmuje podczas champion selecta, a podczas gry tylko w skrajnych przypadkach (np. Trynda 1/3 wyzywa wszystkich od noobów, wpada solo w 5 i płacze że mu nie pomogliśmy, itp. itd.) Jak mam wycarrować gre jeśli ich ania ma 4/0, nasus 3/0 i gp 5/0? Dolicz do tego w ch*j farmy. Ostatnia gra Orianną znowu nie wyszła, fb na midzie vs annie był mój, ale olaf na prośby o gank mid reagował tekstami typu "fu" "Stfu" itp. Już mam wrażenie, że faktycznie utknąłem :|
CytrynowySorbet
18-11-2011, 14:24
Narzekacie na te rankedy i elo helle jakby ktoś wam kazał te rankedy grać. Nie wpadliście na to, żeby zrobić sobie małą przerwę od rankedów, elo i try hardów? Z tego co ja tu czytam, ta gra wyrządza wam ogromną krzywdę, a chyba nie o to chodzi? Ja gram sobie tylko normale i jest mi dobrze. Kogo obchodzą jakieś punkciki w e-sportowej (hahahahhaa) grze wyznającej zasadę "bring the champion, not the player"? Trolli i no skilli jest wszędzie po równo, z tym, że wy wpadacie w szał za każdym razem, gdy takiego spotkacie, a ja gram sobie dalej z myślą, że następna gra będzie lepsza i przecież i tak nic nie tracę.
Albo zróbcie sobie przerwę od rankedów, albo przestańcie w ogóle je grać, albo skończcie to tak przeżywać, bo robi się to powoli żenujące. Taka mała ciekawostka, która powinna dać niektórym do myślenia: wszystkie te fail gry coś łączy - twoja obecność. Łechtanie swojego wirtualnego ego tekstami "ja nie wycarruje", "ja miałem fb", "miałem super farmę" nie zamaskują tego, że w każdej grze byłeś ty. Przemyśl to (nie mówię do nikogo konkretnego, tylko do ogółu (aka oQQółu).
Chodzi tutaj o gówniany sposób przydzielania elo. Stąd też na 1200-1400 biorą się debile którzy powinni być co najwyżej na 900 (nie, nie mam pomysłu jak to zrobić inaczej)
BTW:
Takiego argumentu jak ty podałeś, tj. "nikt wam/Ci nie karze" można użyć w każdej dyskusji na każdy temat, co czyni tenże argument gównianym.
Yoh Asakura
18-11-2011, 14:42
Jakikolwiek dorans item na start (na solo linii) to wielkie nieporozumienie. Na 1400 ludzie tego nie rozumieją i milion razy widzę, jak jakiś gość failuje na midzie, bo kupił dorans ringa, a jego przeciwnik miał buty + 3 poty i nie miał żadnych problemów z tym, żeby go zdominować.
Xin w jungli jest taki sobie, znaczy patrząc na niego tylko pod kątem czyszczenia neutrali jest ok, ale on potrzebuje buffa, bo odstaje od reszty.
Generalnie wasze domniemane "elo hell" to kiepska wymówka na to, że jesteście za słabi na to, żeby się wybić. Skoro ja mogłem 2 razy (w s1 i preS) wybić się na 1500+ (w 1 na 1600+, teraz mam znacznie mniej czasu na grę) i jakoś żaden noob team mnie zatrzymał, to czemu wy nie możecie? Jak tylko był początek pre seasonu i był niesamowity wysyp kretynów i słabych graczy, dałem radę wyjść na 1400 w krótkim czasie - musząc się użerać z kompletnymi debilami po obu stronach barykady.
Zawsze się trafi jakiś debil, ale jeżeli spadacie tak nisko (bo 1100 to już jest jakieś nieporozumienie i żeby tam spaść trzeba kompletnie nie ogarniać gry), to świadczy o tym, że wam brak umiejętności. Bo jakoś nigdy nie słyszę "ja ZDOMINOWAŁEM swoją linię, ROZWALIŁEM gościa przeciwko któremu grałem" tylko "noob team sfeedował linię". Skoro jesteście tacy dobrze - czemu nie dominujecie na swojej linii? Ja, grając Cait, przegrałem linię raz, mając upośledzonego supporta, który zginął 2 razy i grając vs Taric + Ezreal, gdzie Ez złożył latarnię i z W tarica miał ponad 100 armora, a ja sam nie mogłem dać im rady, bo trzymać ich z dala od wierzy mogłem dopóty dopóki miałem manę.
Radę mam taką - jeżeli spadacie poniżej 1200, to l2p. Nic więcej.
Pepeszka.
18-11-2011, 16:35
Nigdy nie flejmuje podczas champion selecta, a podczas gry tylko w skrajnych przypadkach (np. Trynda 1/3 wyzywa wszystkich od noobów, wpada solo w 5 i płacze że mu nie pomogliśmy, itp. itd.)
Przypomniała mi się pewna katarina =]
Obecnie opłaca się wychodzić fizzem według mnie na wyższe elo dopóki nie dostanie nerfa bo jest ostro op i da się wycarrować gre. na dodatek op jungla.
Fizz too op, musi dostac nerfa.
Imo talon powinien dostac jakiegos lekkiego reworka, chociażby silence dać mu na skill który obecnie daje bleeding i odwrotnie. Gra malza vs talon na midzie to koszmar. Zanim zejdzie silence i będe mógł cokolwiek na niego rzucić to albo mnie zabije albo włączy ulti :> strasznie op gówno.
Imo talon powinien dostac jakiegos lekkiego reworka, chociażby silence dać mu na skill który obecnie daje bleeding i odwrotnie. Gra malza vs talon na midzie to koszmar. Zanim zejdzie silence i będe mógł cokolwiek na niego rzucić to albo mnie zabije albo włączy ulti :> strasznie op gówno.
Tak. Te nerfy praktycznie nic nie dały, strasznie op na midzie i solo topie.
Yoh Asakura
20-11-2011, 12:50
Talon? Armor + self heal = profit.
CytrynowySorbet
20-11-2011, 13:13
Rofl, Talon jest assassinem, a assassini mają karać squishy. Nie widzę nic dziwnego w tym, że taki Talon owni Annie. Może zabierzmy też silence na Q kassadina, bo kontruje AP carry.
Rofl, Talon jest assassinem, a assassini mają karać squishy. Nie widzę nic dziwnego w tym, że taki Talon owni Annie. Może zabierzmy też silence na Q kassadina, bo kontruje AP carry.
Tak, ale assasini mają też sami być squishy. Talon właśnie jest offtankiem który kara wszystko dookoła na ten moment. Ile to razy był talon z atmogiem i troche survi, którego nie ubijesz pomimo focusu, bo ma tyle hp i resów co tank a dmg 3x większy :|
Yoh Asakura
20-11-2011, 13:49
Lol, talon pod atmoga to debilizm, a ty w tej chwili gadasz głupoty, bo takiego talona lee sin albo inna irelia karcą niemiłosiernie.
Lol, talon pod atmoga to debilizm, a ty w tej chwili gadasz głupoty, bo takiego talona lee sin albo inna irelia karcą niemiłosiernie.
Może i debilizm, ale działało, zadawał chory dmg mając masę hp. W early był słaby jak piwo bezalkoholowe, ale w late niszczył wszystko.
chyba sie nie zrozumieliśmy. Dajmy na to akali - ok, jest assassinem. Skoczy na jakiegoś ap carry, ale nie ma silenca i można zrobić jej COKOLWIEK. Talon nie dość, że ma silence to pojawia się na tobie nawet nie wiadomo kiedy, bo to instant teleport i nawet nie ma animacji, dostajesz silence i w tym momencie nie masz już połowy hp. Zanim reszta się zorientuje to on odpali ulti i będzie nietykalny, wbije 2-3 kille i spierdoli.
Czy kassadin ma silence,niewidzialność i miliard aoe dmg na raz? nie.
CytrynowySorbet
20-11-2011, 14:20
Tak, ale assasini mają też sami być squishy. Talon właśnie jest offtankiem który kara wszystko dookoła na ten moment. Ile to razy był talon z atmogiem i troche survi, którego nie ubijesz pomimo focusu, bo ma tyle hp i resów co tank a dmg 3x większy :|
Że co? Przecież Talon nie ma żadnej umiejętności, która klasyfikowałaby go jako tanka, base staty też wcale nie są jakieś niesamowite. To teraz Pantheon też jest offtankiem?
Jeśli według ciebie zbudowanie kogoś na atmogs to offtank, to każdy może nim być. Spróbuj zrobić tfa na merc buty, zhonya, scepter, roa, rylais i banshee - OFFTANK TF, NERF.
(swoją drogą, Talon, żeby był użyteczny late game musi się ostro nafeedować w early - mid. Jeśli przeciwny team jest na tyle głupi, żeby dawać kontra talonowi squishy ap, to sami się proszą o gwałt).
chyba sie nie zrozumieliśmy. Dajmy na to akali - ok, jest assassinem. Skoczy na jakiegoś ap carry, ale nie ma silenca i można zrobić jej COKOLWIEK. Talon nie dość, że ma silence to pojawia się na tobie nawet nie wiadomo kiedy, bo to instant teleport i nawet nie ma animacji, dostajesz silence i w tym momencie nie masz już połowy hp. Zanim reszta się zorientuje to on odpali ulti i będzie nietykalny, wbije 2-3 kille i spierdoli.
Czy kassadin ma silence,niewidzialność i miliard aoe dmg na raz? nie.
Silence... check.
Aoe dmg... check.
Invisibility...
Ale zaraz, to chyba chodzi o to, żeby championy się czymś różniły. Talon nie ma flasha (z większym range na dodatek) co kilka sekund. Wrócę też do przykładu kassadina. On też może nagle użyć ulti i Q a potem E, że nie zdążysz zareagować. Taki jest cel assassinów (a kassa po części nim jest) - pojawić się nagle, zajebać całe kombo i wycofać się. Dlatego nie powinno się na lane dawać kogoś, dla kogo są oni kontrą. Mid game to praktycznie ganki i roaming, a w late musisz polegać na swoim teamie i umiejscowieniu. Nie widzę tu nic złego.
Naprawdę, Talon jest jednym z najbardziej funowych championów ostatnio wydanych i mam nadzieję, że riot go nie zniszczy.
Że co? Przecież Talon nie ma żadnej umiejętności, która klasyfikowałaby go jako tanka, base staty też wcale nie są jakieś niesamowite. To teraz Pantheon też jest offtankiem?
Jeśli według ciebie zbudowanie kogoś na atmogs to offtank, to każdy może nim być. Spróbuj zrobić tfa na merc buty, zhonya, scepter, roa, rylais i banshee - OFFTANK TF, NERF.
(swoją drogą, Talon, żeby był użyteczny late game musi się ostro nafeedować w early - mid. Jeśli przeciwny team jest na tyle głupi, żeby dawać kontra talonowi squishy ap, to sami się proszą o gwałt).
Silence... check.
Aoe dmg... check.
Invisibility...
Ale zaraz, to chyba chodzi o to, żeby championy się czymś różniły. Talon nie ma flasha (z większym range na dodatek) co kilka sekund. Wrócę też do przykładu kassadina. On też może nagle użyć ulti i Q a potem E, że nie zdążysz zareagować. Taki jest cel assassinów (a kassa po części nim jest) - pojawić się nagle, zajebać całe kombo i wycofać się. Dlatego nie powinno się na lane dawać kogoś, dla kogo są oni kontrą. Mid game to praktycznie ganki i roaming, a w late musisz polegać na swoim teamie i umiejscowieniu. Nie widzę tu nic złego.
Naprawdę, Talon jest jednym z najbardziej funowych championów ostatnio wydanych i mam nadzieję, że riot go nie zniszczy.
Tak, tylko że kassa dostanie stuna i leży, a talon zarzuci najpierw tp, i potem invi.
Yoh Asakura
20-11-2011, 15:14
Może i debilizm, ale działało, zadawał chory dmg mając masę hp. W early był słaby jak piwo bezalkoholowe, ale w late niszczył wszystko.
Pewnie wszyscy mieliście po 1.7k hp i 40 resów :D
Raz jeszcze - to co mówisz to debilizm, Talon pod atmoga nie działa tak dobrze jak na typowego assassina i reszta bruiserów po prostu go niszczy.
lol, oracle i po sprawie.
Akali też ma niewidkę. W przypadku takich postaci jeden vision ward to mus w ekwipunku w czasie jakichś walk.
A poza tym - czemu płaczesz, że postać robi to, co powinna robić, czyli eliminuje najgroźniejszy i delikatny cel? Przecież on musi mieć narzędzia, żeby móc się dostać na tyły, inaczej byłby bezużyteczny.
A Kassadin ma silence'a, AoE slowa i lolblinka co 3.5 sekundy.
Ale to nihil novi, że ludzie płaczą, że postać, która ma mieć duży burst, ma ten duży burst i tak strasznie ich tyra :D
Na talona dobry jest olaf, chogath, maokai, malphine, rammus.
Burst burstem, to że dla ap carry jest nietykalny to druga sprawa, a w teamie w którym tylko malza nadaje się na mida nikogo innego raczej się tam nie pośle,huh? Mowa o blind picku, co innego na rank grach.
lee sin vs talon vs cassio, kogo kupić? + i -, ogólna subiektywna opinia plax.
A nie obiektywna? Lee imo.
Jungle Lee wygrywa praktycznie każdą grę.
Pytanie jak najbardziej z dupy, bo każdy z tych championów pełni zupełnie inną rolę w grze i podpinają się pod całkowicie różne kategorie. Lee to ad bruiser, Talon to ad assassin, Cass to ap caster. Rozumiem pytanie "Irelia czy Lee?" albo "Cass czy Brand?". I jeszcze każdy z tych trzech champów jest powerful, więc nie ma kogo odrzucić na starcie.
Ja mainuję Cass, ale pewnie dla ciebie będzie za trudna bo trzeba ogarniać :D
Pytanie jak najbardziej z dupy, bo każdy z tych championów pełni zupełnie inną rolę w grze i podpinają się pod całkowicie różne kategorie. Lee to ad bruiser, Talon to ad assassin, Cass to ap caster. Rozumiem pytanie "Irelia czy Lee?" albo "Cass czy Brand?". I jeszcze każdy z tych trzech champów jest powerful, więc nie ma kogo odrzucić na starcie.
Ja mainuję Cass, ale pewnie dla ciebie będzie za trudna bo trzeba ogarniać :D
Cass grałem jak była w free rotacji, jest op i zjada praktycznie każdego. W tfach trochę nie ogarniałem, muszę przyznać :/
@Erverse
Chodzi mi o subiektywną. Wasze odczucia itp. itd.
Chodzi mi o subiektywną. Wasze odczucia itp. itd.
Wszyscy są fun2play i dają dużo przyjemności i satysfakcji z gry, jednak Talon to faceroll nogami, a Cass i Lee to wyższa półka, jeśli chodzi o skill. Grałem wszystkimi, nie mam tylko Talona w posiadaniu (ale zamierzam kupić jak tylko uzbieram IP) i zostałem przy Cass, mimo wszystko. Ciężki wybór masz, heh.
Pepeszka.
21-11-2011, 15:58
Ruszek feeduje corkim
Ruszek feeduje corkim
: DDDDDD Macie jakiegoś venta już ogarniętego ?
@top
Tak myślę właśnie bo utknąłem i to totalnie (9 lose pod rząd jeśli chodzi o rankedy), więc szukam postaci którą mogę łatwo wykerować grę.
Tak myślę właśnie bo utknąłem i to totalnie (9 lose pod rząd jeśli chodzi o rankedy), więc szukam postaci którą mogę łatwo wykerować grę.
Cassiopeia.
Knight Patryk
21-11-2011, 18:39
Riven top too stronk na solo que. Nie uzywajcie jej;/
Cassiopeia.
Pomijając fakt że zjada prawie wszystko na midzie, to co ma takiego niesamowitego? Oprócz ulti?
kazda jedna postacia mozna wycarrowac gre...... te twoje narzekanie na porazki, elo hell czy co innego staje sie nudne, grasz najwyzej nie tak jak trzeba, nie obwiniaj postaci tylko siebie i skoncz sie osmieszac
Pomijając fakt że zjada prawie wszystko na midzie, to co ma takiego niesamowitego? Oprócz ulti?
Dopóki masz manę, jesteś w stanie wykręcać taki jakby "sustained nuke". Jeśli umiesz trzymać poisona na targecie, a masz do tego aż 2 skille (+ 2 od Teemo i po jednym od Singeda i Twitcha), z czego jeden daje ci MS buffa, drugi daje przeciwnikowi slowa (nie ma szans by ktoś ci uciekł, jeśli nie ma flasha), to zarzucasz fangami bardzo wysoki damage non-stop. Powtarzam: non-stop. Musisz jednak trzymać poisony (które dają ci możliwość spamowania E i trzymania range do rzucania go), co jest dość trudne, biorąc pod uwagę fakt, że musisz naraz i celować poisony, i kierować champem by być w zasięgu. To nie ulti jest jej najpotężniejszym skillem, ale właśnie E.
O kurde WrD ale to skomplikowane. Jednak wrócę do grania arcane magiem.
Knight Patryk
21-11-2011, 21:37
loldddddddddd
:/ 10znakow
kazda jedna postacia mozna wycarrowac gre...... te twoje narzekanie na porazki, elo hell czy co innego staje sie nudne, grasz najwyzej nie tak jak trzeba, nie obwiniaj postaci tylko siebie i skoncz sie osmieszac
Więc powiedz mi, o mistrzu, jak wycarrować grę z dwoma feederami i jednym kompletnym idiotom? Dotychczas trafiła mi się max. jedna osoba w teamie, która wiedziała o so chozi i nie feedowała
Nikt Ci nie karze ich czytać, ani tym bardziej komentować.
Chcesz tone replayów z <1200 żeby się przekonać(nie, nie wybrane, mogę Ci wysłać wszystkie po kolei :))?
Pokaż mi gdzie ja obwiniłem postać za moje przegrane?
Kupiłem Malze, zaczynam wyciągać elo. 5/0 winów. Juz nie chodzi oto ze musisz carrowac gre, ale mozesz harrasowac swojego mida w praktycznie niemozliwy do przebicia sposob. Jeszcze naucze sie nim porządnie nukować i bedzie G. Jeszcze jak w dobry sposob zainicjujesz walke swoim ulti to tf praktycznie w 100% wygrany.
Więc powiedz mi, o mistrzu, jak wycarrować grę z dwoma feederami i jednym kompletnym idiotom? Dotychczas trafiła mi się max. jedna osoba w teamie, która wiedziała o so chozi i nie feedowała
Wystarczy?
http://img84.imageshack.us/img84/5586/123123ia.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/84/123123ia.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
Knight Patryk@
Riven wychodzę z 1400 i przebijam się do 1500. Jak bez błędów jungla idzie :P
Knight Patryk
21-11-2011, 23:33
ja czekam na replaye:D
Na topie sie riven miazdzy fajnie. Brutalizer merce BT GA BT LW(kolejnosc przypadkowa)
A tak się składa że mam: http://www.przeklej.pl/plik/replay-2011-...36q74k1bq4
jungla riven
Yay, kolorki.. Nikt tu nie powiedzial, ze jestem mistrzem - to pierwsze, wyrazilem swoje zdanie o twojej grze troche postow wczesniej, nie wiem jak grasz - ale po twoim narzekaniu wszystko jest widoczne. Krytyke powinienes przyjmowac bez problemu, na publicznym forum jest jasne, ze nie kazdemu sie beda podobac twoje posty (NOOB TEAM OMG).
Mysle, ze inni ludzie mysla o tobie to samo. Chce widziec, jak robisz wszystko zajebiscie, a inni lamia. Pewnie dobierzesz swoje "najlepsze" gry gdzie sie trzymales swojego lejna, wbiles 100 farmy w 18 minut i bez harassowania miales 0/0/0, nikomu nie pomagales, a to inni sa noobkami, bo padli bez twojej pomocy (czytaj o tym w moich wczesniejszych postach).
Szukasz nowej postaci, co oznacza, ze ta twoja jest "za slaba", albo ty za slabo nia grasz - posrednio twoje przegrane sa wina grania danymi postaciami, wiec powiedz mi, placzesz caly czas nad tym, ze przegrywasz, ale to nie postacie sa winne, nie ty, tylko inni?
Aha, watpie, ze komus sie podoba to, co piszesz, nie wiem co myslisz - plakanie pomoze ci w szukaniu kolegow do gry? Chyba ze podnosi ci ego, to sorry. Nudny jestes.
@a, nie chce mi sie tobie wiecej odpisywac - http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=2822400&postcount=4053 czytaj to do skutku, bo jestes niekumaty
Pepeszka.
22-11-2011, 00:10
@Robek
Mówisz że elo hell nie istnieje. Otóż istnieje. Najlepszym przykładem jest hotshot. Według mnie najlepszy gracz a nooby ostro go trzymały na 1300-1500 przez co nie mógł się wybić. Teraz jest już prawie na 2000. Elo hell istnieje ale przy odpowiednich staraniach i nie poddawaniu się można z niego wyjść.
@Ruszek
No ofc, my zawsze na vt siedzimy. Przesłałem ci na priv.
Nie mogl sie wybic, ale sie wybil po zagraniu x gier, gdyz skill > narzekanie :) Gdyby dalej siedzial na 1100 a w tamtym sezonie byl najlepszym solo graczem to dobra, moglbym uznac, ze istnieje, ale skoro mowisz, ze jest prawie na 2000...
Sion , graves, kassadin, sion, fizz, morgana, ryze, sion, kogmaw, yorick czy wspomniałem jeszcze o (total op nonskill free win ggthxbb) sionie?
@upx3
Ja kiedyś gdzieś to czytałem. :D
Knight Patryk
22-11-2011, 07:10
A tak się składa że mam: http://www.przeklej.pl/plik/replay-2011-...36q74k1bq4
jungla riven
ja chce replaye z 11xx od Ruszka. Pewnie sie usmieje
Sion , graves, kassadin, sion, fizz, morgana, ryze, sion, kogmaw, yorick czy wspomniałem jeszcze o (total op nonskill free win ggthxbb) sionie?
@upx3
Tez cos podobnego czytalem kiedys, pisalem to sam ale inspirowalem sie jakims tekstem z neta, wydaje mi sie, ze na oficjalnym forum lola bylo cos podobnego juz jakis czas temu ;]
@upx3
SION - LOLOLOLOl. Sionem się nie karuje gry, co najwyżej dominuje lajning.
Hahahah padłem na ziemię teraz :D
ja chce replaye z 11xx od Ruszka. Pewnie sie usmieje
Ja też chce :P Jestem ciekawy gry Ruszka...
Yay, kolorki.. Nikt tu nie powiedzial, ze jestem mistrzem - to pierwsze, wyrazilem swoje zdanie o twojej grze troche postow wczesniej, nie wiem jak grasz - ale po twoim narzekaniu wszystko jest widoczne. Krytyke powinienes przyjmowac bez problemu, na publicznym forum jest jasne, ze nie kazdemu sie beda podobac twoje posty (NOOB TEAM OMG).
Mysle, ze inni ludzie mysla o tobie to samo. Chce widziec, jak robisz wszystko zajebiscie, a inni lamia. Pewnie dobierzesz swoje "najlepsze" gry gdzie sie trzymales swojego lejna, wbiles 100 farmy w 18 minut i bez harassowania miales 0/0/0, nikomu nie pomagales, a to inni sa noobkami, bo padli bez twojej pomocy (czytaj o tym w moich wczesniejszych postach).
Szukasz nowej postaci, co oznacza, ze ta twoja jest "za slaba", albo ty za slabo nia grasz - posrednio twoje przegrane sa wina grania danymi postaciami, wiec powiedz mi, placzesz caly czas nad tym, ze przegrywasz, ale to nie postacie sa winne, nie ty, tylko inni?
Aha, watpie, ze komus sie podoba to, co piszesz, nie wiem co myslisz - plakanie pomoze ci w szukaniu kolegow do gry? Chyba ze podnosi ci ego, to sorry. Nudny jestes.
@a, nie chce mi sie tobie wiecej odpisywac - http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=2822400&postcount=4053 czytaj to do skutku, bo jestes niekumaty
Ok, z krytyką masz racje. + dla ciebie.
Napisałem, że wyśle ci kilkanaście replayów pod rząd, daty są w tymże programie, dałbym ci screena z match history, gdyby nie to, że gram ze znajomymi dużo normali.
Nie pisze, że postać jest słaba. Fakt, czasem zdarzają mi się fail gry (jak każdemu), gdybym jednak miałbym 200 % pewności, że przegrana jest w 100 % moją winą, nie flameował bym. Ja rozumiem też, że czasami druga drużyna jest po prostu lepsza - to widać w wielu grach, ale wk*rwia mnie gdy zrobie te kilka early ganków Shaco, win praktycznie w kieszeni, a team zaczyna robić takie debilne akcje, że to się aż w głowie nie mieści. I co ja później takim papierowym Shaco zrobie? Nie mogę liczyć na to, że team w tfach ogarnie i dam rade wyjść z niego bez szwanku z resztą carry, co przełoży się na to, że będę useless vs. wyfeedowani przeciwnicy. Szukam postaci którą mogę ignorować resztę i SAMEMU popchać grę do zwycięstwa, co już z resztą pisałem.
Dajmy na to, że mam ogarniętego AD carry przeciwnika na lini. Co mam zrobić? Walczyć z 2/0 sionem razem z kretynem Karthusem, co na pewno nie zakończy się śmiercią siona, i jednocześnie dać drugiemu AD się jeszcze bardziej wyfarmić i spushować linie?
Ostatnie zdanie : Sam napisałeś, że jest to forum publiczne - czyt. mogę pisać o czym chcę, jeśli trzyma się to tematu. Równie dobrze mogę powiedzieć, że wklejacie screeny z gier i mnie to wkurza i jest to nudne, tak samo wątpię że komuś się to podoba i omg lolwtf.
--- ruszek dodał 6 minut i 26 sekund później ---
Ty chyba nie walczyłeś z nafeedowanym sionem O_o
Knight Patryk
22-11-2011, 15:35
less talk more replays
spoko. 400 mb, po kolei, żeby nie było że sobie wybieram:
http://speedy.sh/Smkkb/replaye*****
TIP OF THE DAY! Replaye są spakowane w pewnym programie do pakowania, zgadnij końcówkę!
BTW. Uwagi dot. mojej gry mile widziane. Nie wszystkie to rankedy, część to normalne, ale nie chciałem wybierać z wiadomej przyczyny :)
Czym to odtwarzać? I, przy okazji, czym nagrywać? Taka włączona "nagrywarka" zżera dużo fpsów? Bo u mnie LoL chodzi na 15 fps na very low, prawdopodobnie będzie spadek wydajności, e?
Wystarczy nazwa programu/programów, bez linka, bo kompa mam w naprawie atm więc i tak na razie nie ściągnę.
Czym to odtwarzać? I, przy okazji, czym nagrywać? Taka włączona "nagrywarka" zżera dużo fpsów? Bo u mnie LoL chodzi na 15 fps na very low, prawdopodobnie będzie spadek wydajności, e?
Człowieku ile Ty się do gry ładujesz?:o
btw. Również spytam czym to odtworzyć i jak nagrywać?
Człowieku ile Ty się do gry ładujesz?:o
Akurat długość ładowania gry zależy w większym stopniu od zużycia procesora przez inne programy, a u mnie jest czysto (liczbę ikonek koło zegara na pasku zadań ograniczyłem do minimum - antywir, volume i xfire), więc czas ładowania jest znośny. Wiadomo, dłużej od większości, ale nie dużo i nie w stopniu znaczącym, wielu ludzi ładuje się kilkakrotnie dłużej ode mnie :p
http://www.leaguereplays.com/
Widzę, że przeszliście na nowy etap fanatyzmu - wymienianie się replayami i marnowaniu czasu na oglądanie, jak gra jakiś kretyn z forum o tibii.
Knight Patryk
22-11-2011, 18:56
Widzę, że przeszliście na nowy etap fanatyzmu - wymienianie się replayami i marnowaniu czasu na oglądanie, jak gra jakiś kretyn z forum o tibii.
xD. Ja po prostu chce zobaczyc jak jest na 1100 elo.
A ja chcę pokazać jednemu kumplowi swoją grę, ojapierdolę jaki waste of time :OOOO
Chyba pokaz slajdów, a nie gre. : D
Dla mnie 20 fps to już unplayable shit, a co dopiero 15 LOL.
No ta, lepsze jest raidowanie 7 dni w tygodniu po 5 godzin :| A ciebie akurat gówno powinno obchodzić co robi XXX w SWOIM wolnym czasie.
No ta, lepsze jest raidowanie 7 dni w tygodniu po 5 godzin :| A ciebie akurat gówno powinno obchodzić co robi XXX w SWOIM wolnym czasie.
Lol, oczywiście. W sumie wszystko jest lepsze. No i przecież mnie to gówno obchodzi : D
@_WrD
--- > patrz janek@
: DDDDDD
Dzień w dzień raidują tylko naprawdę hardkorowi gracze, przeciętny człowiek idzie na raid 3-4 razy w tygodniu, większość gildii wymaga przynajmniej 2-3 obecności na raidach na tydzień. Mówię tu o gildiach pzeciętnych, normalnych, nie hardkorowych ani casualowych, które raidują tylko w niedzielę lol. I nie każdy raid trwa 5h. Ale chcecie podyskutować o wowie, wypad do odpowiedniego tematu. Co do drugiej części postu to racja, wal się ryba :D
@Ryba i janek
Gtfo, pogadamy w przyszłym roku, jak sobie sprawię brand new machinę do sterowania Nostromo a wy będziecie w dupie :D
edit2: i skyrim mi pójdzie na ultra
edit3: i arkham city
edit4: i tomb raider
edit5: i diablo 3
edit6: i bioshock infinite
edit7: i guild wars 2
@down
W przyszłym roku, a nie za rok. Szmata za czytanie ze zrozumieniem.
Czyli jeszcze przez cały okrągły rok możemy się z ciebie pośmiać? Fajosko.
:wasabi:
edit: mnie też, tylko że już teraz. Cheche?
A jak kupisz syf i ci zasilacz pociągnie do grobu cały nowy komputer? : D
To będziemy się mogli z niego pośmiać kolejne 3 miesiące :D
Tak się składa, że trochę interesuję się branżą i wiem jak składać kompa, więc wykluczam taką możliwość, sry :p
Fajnie, a jaką masz miseczkę?
Fajnie, a jaką masz miseczkę?
Glinianą.
Możemy powrócić do tematu Lola ?
Chyba pokaz slajdów, a nie gre. : D
Dla mnie 20 fps to już unplayable shit, a co dopiero 15 LOL.
Możesz nagrać replaya na kompie który pokazuje 5 fps, gość odpali u siebie i będzie miał 60.
@ruszek
gl w puszczaniu karthusa na lane.
Możesz nagrać replaya na kompie który pokazuje 5 fps, gość odpali u siebie i będzie miał 60.
@ruszek
gl w puszczaniu karthusa na lane.
Przypomnij okoliczności, zapewne to był normal :D
No na ranku raczej takie coś się nie zdaży więc...;p
CZy warto oglądać jego Replaye czy jednak nie marnować sobie czasu?
Knight Patryk
23-11-2011, 10:16
Mialem juz 80% i cos sie zwalilo, nie chcialo sie juz sciagac od nowa:P
@Ruszka , granie junglerem i nie kupienie ani jednego warda przez całą grę, nie jest dobrym pomysłem :wasabi:
@Ruszka , granie junglerem i nie kupienie ani jednego warda przez całą grę, nie jest dobrym pomysłem :wasabi:
Fakt, czasami mi się zapomina ; d Jednak mimo to staram się kupować dość często.
Wardy wygrywają gry , więc o nich nie zapominaj :p
CytrynowySorbet
23-11-2011, 19:09
Wardy wygrywają gry , więc o nich nie zapominaj :p
I MAMY ODPOWIEDŹ NA ROZTERKI RANKINGOWE RUSZKA!
I MAMY ODPOWIEDŹ NA ROZTERKI RANKINGOWE RUSZKA!
Spoko! ranked test Shaco z toną wardów, będe za 50 minut!
Testujesz pomysły na rank grach?;p
Testujesz pomysły na rank grach?;p
Ta, w sumie jestem i tak żałośnie nisko, supporta tutaj nie ma w ogóle, (co jest dziwne, bo zawsze w przeciwnym teamie jest ogarnięty, a u nas albo wcale, albo debil :<) więc mi to zwisa szczerze powiedziawszy :P
Pepeszka.
23-11-2011, 20:26
Ktoś może wyczyta coś z tego loga.. co może powodować ten błąd?:s
Renek fajny champ, chyba go sobie kupie.
Renek fajny champ, chyba go sobie kupie.
Osobiście nie grałem nim, ale dużo ludzi pisze, że nie jest warty tych 6300.
Mi się fajnie nim gra, długa możliwość trzymania się na lane, stun, możliwość ucieczki i Q do farmienia w razie czego. No maszyną do zabijania to on nie jest, chociaż widywałem paru śmiałków co rozwalali Renektonem, ale ja jeszcze na tym poziomie nie jestem, dopiero dwie gry nim rozegrałem.
Quezacoatl
25-11-2011, 11:05
Dopiero zauwazylem ze katy jeszcze nie mam. A szkoda, fajnie sie nia gra. Jak taki noob jak ja moze nia wyciagnac 7/3 w 20 min to imho warta kupienia.
Kata to strata ip, nigdzie jej się nie da wysłać.
Na topie każdy ją zmiażdzy, w jungli to kpina, na mid bylekto z silencem da jej radę, a na bocie jak to na bocie strata potencjału ad rangeda.
Na normale jakieś takie to tak, ale na rankach musiałbyś mieć hacka ala chuck noriss by dać nią radę przeciwko takiej leblanc czy malzaharowi - nie mówiąc o sorace, bo katę to by zjadła na śniadanie xD
Yoh Asakura
25-11-2011, 14:45
Hahahaha :D
Ryba aka "nołlajfie w wowa, żeby miło spędzić czas ze znajomymi" będzie innym wypominał, że oglądają replaye :D
Odnośnie elo hell, to nie ma czegoś takiego, a jak taki ruszek siedzi na 1100 to tylko i wyłącznie dlatego, że jest za cienki w uszach na wyższe elo.
Co do siona, o którym mówił janek - nie mam pojęcia, jak można failować przeciwko sionowi, który jest łatwy do skontrowania.
Co do Riven na solo topie - 2 dblejdy, BT, GA i jakieś randomowe itemki i wygrywasz grę.
Knight Patryk
25-11-2011, 15:09
Katarina daje rade.Patrz Reginald, Scarra. Irelia op vs all bruisers.
Yoh Asakura
25-11-2011, 15:15
Kata jest fajna, ale jej największym problemem jest to, że nawet boty na co opie ją kontrują.
Pepeszka.
25-11-2011, 15:31
@up
xDD
hahahahah xD
Katarina to syf, nienawidzę miec jej w teamie. Albo w*******a się 1 w tf'a i pada albo poprostu lami. To jest jedna z najprostszych postaci do skontrowania
Knight Patryk
25-11-2011, 15:44
Katarina jest dobra a wy jestescie be
Pepeszka.
25-11-2011, 16:18
Omg Elementz wyrzucony z CLG :S Chujowo troche się zachowali.
http://rog.clgaming.net/blogs/reign-of-elementz/4429-my-thoughts-on-the-matter-and-the-state-of-clg-part-1
http://rog.clgaming.net/blogs/reign-of-elementz/4430-my-thoughts-on-the-matter-and-the-state-of-clg-part-2
http://rog.clgaming.net/blogs/reign-of-elementz/4438-how-i-handled-this-situation-and-my-apology-to-clg
Przypomina to moje płacze o elo hell, nie chce mi się tego czytać :< Streści ktoś ?
No i wywalili mojego ulubionego gracza z tego teamu... ;x
Ciekawe gdzie teraz się podzieje, jakoś nie wydaje mi się żeby słabo grał, nie przynajmniej po ostatnich turniejach co go widziałem. Może coś się zmieniło, mimo wszystko, dupne zachowanie jak na drużynę, działać za plecami i nie mówić o co chodzi.
Yoh Asakura
26-11-2011, 13:32
http://i41.tinypic.com/iqzhwj.jpg
Jak można mieć 753 winy na co opie?
Knight Patryk
27-11-2011, 18:24
Jak można mieć 753 winy na co opie?
OMG.
Better nerf irelia, kur ona jest taka op ze zadnej lini nie da sie przegrac oprocz teemo, rumble.omfg
Edit: Dzieki koszyk
SZUKAM SUPPORTA TO TEAMA NA EU WEST:B
Co za Riot... juz 3 razy odpalilem dominiona bo przestawili kolejnosc wybierania gier... ;x
@Upp
Chetnie bym sie sprawdzil ale gram na east i mam -100000 elo wiec pewnie odpadlbym po 5 minutach gry z wami
Quezacoatl
30-11-2011, 18:44
Nie ma to jak subtelne proby zwiekszenia popularnosci Dominiona :p
No dokładnie, to jest śmieszne lol. Dominion jest fajny, ale na pierwsze 5 razy, potem się (przynajmniej mi) znudził. Czyżby ich praca poszła na marne? :D
Ja tam lubię sobie pyknąć od czasu do czasu, żeby sprawdzić jak działa jakaś postać, nie mniej jednak na dłuższą metę to nie bardzo... :P
Hotshot nub, afkował i nie zbanował nic :<
Go back to playin girl tournaments :D
Pepeszka.
30-11-2011, 21:34
Wczoraj też tak było! Ale nie myśl że to jego wina! On to zrobił specjalnie żeby wyrównać szanse ;3
Knight Patryk
30-11-2011, 21:37
gdybyscie ogladali ocelota zamiast hotshota to byscie zobaczyli moja quadre, prawie pente;[
Pepeszka.
30-11-2011, 21:39
Ocelote też spoko ale hotshot > all ;3 <fanboj>
Ruszek wbij na to vt wkońcu na priv przesłałem >_<
I please you, jak można Ocelota oglądać.
Ja tam w ogóle nie rozumiem jak można oglądać streamy... wolę grać. :P
W 20 minutowej kolejce coś trzeba robić.
Tak to jest jak się na siłę przenosi na west
jak mozna hotshota ogladac?;o
Nie chce mi się vt pobierać nowego :<
jubileuszowy 20 ranked przegrany pod RZĄD! W tym odcinku Soraka bez wardów stealująca fragi, składająca warmoga! Hell yea!
Chyba robie nowe konto, 900 elo.
Wychodzisz ze streama hotshota, wbijasz 5 minut później na oddone, a tam... Hotshot i oddone!
We've a weak early game team.. Ashe is weak, Orianna is Orianna..
:D
Pepeszka.
30-11-2011, 23:18
HAHAHAHAHAHAHA
THIS IS FOR ELEMENTZ
xDDD
Guardsmanbob, oddone, saint are much better than ocerejdzer.
Ja tam w ogóle nie rozumiem jak można oglądać streamy... wolę grać. :P
Trzeba mieć nieźle nasrane na bani, że móc oglądać streamy, wiem to z autopsji. :D
Ja streamy oglądam w liceum na informatyce, heh.
Komisarz1
01-12-2011, 15:21
Mnie też oglądają jak strimuje. Pepeszka odbanuj mnie -.=
Sivir jest spox po paczu. Zagrałem 3 gry i zrobiłem kolejno: 6/2/5, 12/6/19 i 25/8/9 :P
Z tariciem w duecie to już totalna masiakra.
Yoh Asakura
03-12-2011, 13:48
Tarica posysa, aktualnie Leona #1.
Knight Patryk
05-12-2011, 17:39
nunu dalej silny. Przypadkowo go picknalem z runami do nocturne jungle i wygralismy gre a ja mialem chyba 1/4/16, wardowalem babysittowalem topa i counter junglowalem. Nunu FTW
nunu dalej silny. Przypadkowo go picknalem z runami do nocturne jungle i wygralismy gre a ja mialem chyba 1/4/16, wardowalem babysittowalem topa i counter junglowalem. Nunu FTW
A kto powiedział że nunu jest słaby ? O_o
Knight Patryk
05-12-2011, 23:06
A kto powiedział że nunu jest słaby ? O_o
???????????????????????
Yoh Asakura
10-12-2011, 01:35
1550 elo hell
http://i39.tinypic.com/ms0sur.jpg
Jezeli ktos potrzebuje duo m8 do rankedow to wyciagam pomocna dlon. Jak cos to piszcie pod gadu 1862917. Jestem ciagle bo boce w diablo : s W sumie zostalo mi tylko konto kolegi bo stare sprzedalem. Ponadto gralem 3 miesiace temu czyli hero powyzej i wliczajac w to Graves nie sa mi znane. Mimo to wczoraj zauwazylem ze nadal po staremu sobie radze.
Pepeszka.
10-12-2011, 14:19
Żal CLG przegrało z polakami na wcg -.-
Jak wygrają jutro finał to do końca życia mam wódę za darmo chyba ;p Cinek, Makler i Moka to moi kumple z osiedla, jaram się nimi jak nigdy w życiu. CLG rozjechane 0:2 w pięknym stylu, nie wiem co robili w pierwszej grze, oddali wszystkie smoki. Jestem szczęśliwy jakbym to ja tam grał, jutro rano oglądam finał i trzymam kciuki : D
Pepeszka.
10-12-2011, 15:07
Też będe oglądał rano na żywo. Wiadomo dokładnie już o której będzie? Oni w sumie wylecieli nagle jakoś nie? Jakoś nigdy o nich nie słyszałem, na żadnym turnieju chyba udziału nie brali a tu nagle CLG rozjechane 2:0 ;S
Yoh Asakura
10-12-2011, 15:22
Przecież Gameburg od dawna tyra na weście, z milion razy rozjechali SK.
Knight Patryk
10-12-2011, 15:22
no clg nie ma teamplayu dobrego bo graja tam 2 osoby z tsm 2 osoby z clg i 1 osoba bez teamu, a GBT graja razem od dlugiego czasu
Ma ktoś jakieś linki do meczów z WCG, drabinki itp?
Pepeszka.
10-12-2011, 16:38
Teraz będą walczyć też z mieszanym składem (ReginaId, Chauster, Dyrus, Xpecial, Saintvicious)
@up
http://www.wcg.com/renew/tournament/2011/tm_match_single_2011.asp?gID=G110715106
Długo się ładuje jak co.
Pepeszka.
11-12-2011, 05:36
Chyba nie wytrwam do finału ;s Obejrze potwórke.
Przegrali dwa do jaja. Totalna dominacja amerykańców, można się było tego spodziewać.
Ma ktos link do powtorki?
Za to w kanter strajka polacki znowu wygrali, tak samo jak rok temu i tak samo ze SK :P
Polacy na 2 miejscu, hoho!
Pepeszka.
11-12-2011, 15:25
Ma ktos link do powtorki?
1.
http://www.own3d.tv/video/331084
2.
http://www.own3d.tv/video/331207
LiamBrady (12:45): top carry na east
BGS Lukers (12:45): ...
***jestes 0... bez teamu... powodzenia rzycze...
LiamBrady (12:46): ja jestem pro
BGS Lukers (12:46): zamiast ze napisals p... sory poprawiam cie
LiamBrady (12:47): twoj stary!
BGS Lukers (12:47): Gz... wlasnie udowodniles jak nisko mozna upasc.. docinek z postawowki...
LiamBrady (12:48): hm
***twoja stara
BGS Lukers (12:48): naprawde nie mam na ciebie dzieciaku czasu...
***see ya...
LiamBrady (12:49): NIE JESTEM DZIECKEIM
***PALO
Yoh Asakura
12-12-2011, 01:01
Lukersowi tak się nudzi, że logi z czata zmyśla, haha :D
Knight Patryk
12-12-2011, 14:41
Need support to good team
@lukers
Dałeś się troche ch*jowo strollować :/
@lukers
Dałeś się troche ch*jowo strollować :/
Nie czuję się strollowany...
Co nie zmienia faktu, że zostałeś : p
Pepeszka.
14-12-2011, 07:43
http://na.leagueoflegends.com/snowdown
Nareszcie zimowa mapa wraca :DD
Fajnie się nawet kiedyś na niej grało.
Skiny takie średnie :/ Leblanc fajna.. Dawać mi świąteczną nidalee :<
Yoh Asakura
18-12-2011, 14:39
Haha, ale mnie wczoraj dwa razy scarrowali :D
W przeciwnym teamie w 13 minucie Shaco mial około 10 killi, ja miałem z 2/8 Ezem, przeciwny Kog miał z 5 killi, no ogólnie failował u nas bot, mid i jungla (top się jakoś trzymał). Ale na szczęście nie miałem w teamie dzieci, które płaczą i wszystkich wyzywają, tylko ludzi, którzy pisali "lol, we can win this" i po prostu grali dalej, farmili, były jakieś sporadyczne kille dla nas. W końcu przeciwnicy zdecydowali się zrobić barona, ale ich Shaco go tankował i miał pod koniec barona mało hp i musiał się cofać, bo ja stałem za ścianą z gotowym ulti. Shaco zaczął uciekać, kiedy widziałem, że baron jest poza zasięgiem jego smite'a, rzuciłem ulti, żeby go jeszcze bardziej wypłoszyć, fiddle się sflashował przez ścianę, zestealował go swoim smitem, zabiliśmy 3 i zrobiliśmy świetny come back, znaczy mój team zrobil, bo mi się już nie chciało grać i skończyłem z 4/10 :D
Potem w drugiej grze padłem 4 razy Cait w ciągu 5 minut i oddałem FB vayne w jungli, bo niszczyli jacki Shaco, ale i tak wygraliśmy grę :d
A to 4/10 zniszczyło mi kda Eza :D
http://i44.tinypic.com/2dgwbbq.jpg
Ta gra to jakieś skonczone badziewie i pomyłka -.-
Jakby kogoś interesowało to na mojej stronie staram się codziennie dodawać newsy nt. LoLa. Sam gram na EU WEST a w S1 miałem złoty medal (nic wielkiego ale zawsze). A po ostatnim patchu szczególnie polecam Sivir - duży fun z gry nią.
Stronka w sygnaturze!
Ta gra to jakieś skonczone badziewie i pomyłka -.-
Nie ma to jak zajebiste argumenty.
Post pod postem, ale zeby odswiezyc troche temacik, Reverse Annie została zakupiona i jest przekocurskim skinem :D
Czipsy cola gramy w LOLA xDD Nie no, tak powaznie dobra gierka, ale jakos nigdy bardzo mnie nie wciagnela, tak wiec duzo o niej nie moge powiedziec.
SaronMalia
24-12-2011, 13:08
Kocham tę grę ale tibia bardziej wciąga : d
Pablohan
24-12-2011, 13:33
LoL i HoN sa dobra odskocznia od takich długo liniowych gier jak Tibia. Polecam każdemu dużo akcji i cały czas się coś dzieje :P
Hmmm chyba wprowadzili ograniczenie na wysyłanie linków że trzeba mieć kilkanaście postów : P
Nie, to jest nowy genialny pomysł Slythi jak ożywić forum. Zrobić konkurs który wymaga 20 postów żeby móc w nim uczestniczyć...
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2011/12/a3e2f9ba45b509da7e6763f3d0528ba7.jpg?1324684403
LOL XD
Pepeszka.
24-12-2011, 15:23
@up
xDD
http://kwejk.pl/obrazek/744720/sylwester,z,lolem.html
Nie, to jest nowy genialny pomysł Slythi jak ożywić forum. Zrobić konkurs który wymaga 20 postów żeby móc w nim uczestniczyć...
Aha, rotfl! : DDD
Yoh Asakura
24-12-2011, 15:41
Hej, mnie jush wrzuca do gier z topką nordic & east ;<
a koszyk siedzi w ilo hel :D
Fajnie. Święta idą, wiesz? Chyba że wigilię też spędzasz w LoLu ownując rodzinkę...
Yoh Asakura
24-12-2011, 15:58
nie jestem katolikiem, Gangrelu, nie obchodzę świąt ;;
Pepeszka.
24-12-2011, 16:11
@up
+1
Troche offtop ale do świąt:
http://kwejk.pl/obrazek/766108/choinka.html
Co za brednie... Współczuję.
Yoh Asakura
24-12-2011, 19:29
to ja ci współczuję ciasnego umysłu i narzucania innym swojego światopoglądu
ale dalej, celebruj narodziny żyda, którego prawdopodobnie nie było
CytrynowySorbet
24-12-2011, 20:12
Oooooo, kiedy owion przeniósł się do tematu o lolu?
@top: Frostfire Annie lepsza. Chociaż zjebanie się nią gra na tej lodowej mapie...
Yoh Asakura
24-12-2011, 20:39
Zimowa mapa jest świetna, chociaż czasami nie widać tego, co ludzie piszą w czacie ;p
Hej, mnie jush wrzuca do gier z topką nordic & east ;<
a koszyk siedzi w ilo hel :D
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2011/12/ef9d361c5af96e247a1a190488c13b36.png?1324673083
Tyle mam Ci do powiedzenia :D
juz mialme 1238 potem 4 losty, teraz znowu win, lost, win, lost, win, lost, lost, i wez tu czlowieku graj...
Yoh Asakura
24-12-2011, 21:12
Ja od 1400 przegrałem bodajże jednego ranka i jestem na 1700, jakoś można
2 quadry w ciągu jakiejś godziny, w tym pierwsza pantheonem a kompletnie nie ogarniam tego gówna.
http://img842.imageshack.us/img842/8726/panteon.jpg
http://img716.imageshack.us/img716/4826/irenka.jpg
Yoh Asakura
25-12-2011, 00:40
O BoŻe Jaki Ty Masz Skill Order Na Irelii
Knight Patryk
25-12-2011, 00:50
trinity na ireli to juz staromodne gufno. R>W>E>Q
Mi tam trinity pasuje. Q wymaxowane dlatego że zwykle odruchowo wciskam ctrl+q gdy wejdzie lvl a coś się dzieje. Triforce daje duży boost jak dla mnie, budując malleta brakuje trochę as i tak dalej. Składam triforce, reszta w tanka i jest fajnie.
Knight Patryk
25-12-2011, 01:11
Nie no spoko. Kazdy sklada co chce, ale imo trinity za drogi i za duzo statow waste. Crit chance/mana/ap/ms/proc nie jest az taki dobry. Czyli za 4k golda mamy
+30% attack speed
+30 attack damage
+250 health
+szansza na slow
+no i proc no daje cos dmgu:P
Jesli ap na lini/udyr(magic dmg)/double ap- Wit's end
Tak to:
Phage->Mallet
Atma
Randuin
Last whisper
runy:
yellow armor i aspd reszta.
Ogolnie od niskich lvli kopiesz duzo osob na linii ze wzgledu na aspd+true damage+ leczenie z pasywa. Czasem oczywiscie trzeba zagrac troche pasywniej np udyr, bo bez mresow dostaniemy ostro.
Ogolnie mi sie ten build bardzo podoba. Top z reguly wygrany prawie w kazdym przypadku. Duzo armora i HP, do tego dmg z atmy i LW+pen. Mr sredni, ale przy duzej ilosci hp czesto ma sie w pupie MR, chyba ze double ap i jakby cos ma 6 wolny slot.
Mowiac aspd reszta masz na mysli quinty,marki i glyphy pod as? ; o Opłaca się w ogóle taką stronę robić? Na irelii to może się sprawdza bo w sumie arp nadrabia true dmg'em, ale reszta?;p
@Yoh
Też nie jestem katolikiem, ale mam życie i rodzinę, która jest. Jak podrośniesz, to może zrozumiesz ;)
CytrynowySorbet
25-12-2011, 12:39
@Yoh
Też nie jestem katolikiem, ale mam życie i rodzinę, która jest. Jak podrośniesz, to może zrozumiesz ;)
Sorry za offtop, ale proszę cię... to nie początek zeszłego dziesięciolecia, kiedy święta miały jeszcze tą swoją magię... teraz święta, to spotkanie się z rodziną, którą się zazwyczaj nie spotyka, bo tak wypada, picie wódki, sztuczne uprzejmości i prezenty wymyślane na siłę. Mało kto nawet na pasterkę chodzi...
Sorry za offtop, ale proszę cię... to nie początek zeszłego dziesięciolecia, kiedy święta miały jeszcze tą swoją magię... teraz święta, to spotkanie się z rodziną, którą się zazwyczaj nie spotyka, bo tak wypada, picie wódki, sztuczne uprzejmości i prezenty wymyślane na siłę. Mało kto nawet na pasterkę chodzi...
Jak u kogo...
Panowie jak chcecie sobie gadać o świętach to gadajcie na privie.
Knight Patryk
25-12-2011, 14:30
Mowiac aspd reszta masz na mysli quinty,marki i glyphy pod as? ; o Opłaca się w ogóle taką stronę robić? Na irelii to może się sprawdza bo w sumie arp nadrabia true dmg'em, ale reszta?;p
Tak, moge postarac sie zagrac gierke z tym buildem i ci pokazac jak to wyglada w praktyce(tylko musi sie ktos konkretny na topie zjawic), ale na razie mam goraczke i ide spac;<
PS:Wriggle sytuacyjny item np vs Riven zawsze skladam,
Yoh Asakura
25-12-2011, 14:31
@Yoh
Nie narzucaj komuś swoich rodzinnych obyczajów, moja rodzina ma wiele innych dat do celebracji. Ocenianie drugiej osoby przez pryzmat swoich rodzinnych tradycji jest durne, szczególnie, kiedy nie ma się zielonego pojęcia o tym, jak wygląda pielęgnowanie stosunków rodzinnych przez tę drugą osobę. Prawda, Gangrelu?\
@Irelia:
Full AS Irelia to największa zdzira na topie, jeżeli ma dojście do creepów to healuje się tak szybko, że nie możesz jej nic zrobić, a jeżeli nie masz jakichś steroidów do AS albo AD (jak GP albo Lee Sin) i silnego self heala, to nawet nie próbuj iść z nią na jakąś wymianę, bo nigdy ci się to nie opłaci. W takiej sytuacji to chyba tylko executioner/ignite.
http://www.youtube.com/watch?v=atKN3kN6OvI
Wombo combo! hahahahahah : DDDDDD
@offtopik
Dajcie już spokój jochowi, wszyscy dobrze wiemy, że w święta nie robią wyjątku i zamykają go w pokoju na klucz, jak w każdy inny dzień w roku ;)
Yoh Asakura
26-12-2011, 06:08
Granie w nocy na eaście jest niemożliwe, ilość idiotów jest zbyt duża.
To samo dzisiaj o 12, to jest jakieś wtf. Same trolle, w pierwszym meczu MF kradła mi blue gdy grałem Ahri i ogólnie tragicznie grała, nafeedowali bot jak cholera. W drugim byłem jako Sivir z Soraką na bocie, a Heimer solo top. Heimer stwierdził, że sobie nie poradzi i potrzebuje zmiany. Poszedłem na top, a Soraka stwierdziła że ona idzie afk bo nie będzie supportować Heimera...
Yoh Asakura
26-12-2011, 16:16
Eee, wolę zapłacić swoją kartą i mieć je sekundę po zatwierdzeniu zamówienia ;;
Yoh Asakura
26-12-2011, 20:00
A, btw.
Tak dla przestrogi:
Nie ufajcie takim typkom jak ten /\, bo jest jakiś bank, bodajże holenderski, na który możesz kupić RP wpisując byle co - sęk w tym, że masz debet, Riot prędzej czy później dowie się, że go nie spłaciłeś i prawdopodobnie zablokują ci konto, dopóki nie uregulujesz należności.
Na allegro jest kupa takich aukcji ;)
Knight Patryk
26-12-2011, 21:17
A, btw.
Tak dla przestrogi:
Nie ufajcie takim typkom jak ten /\, bo jest jakiś bank, bodajże holenderski, na który możesz kupić RP wpisując byle co - sęk w tym, że masz debet, Riot prędzej czy później dowie się, że go nie spłaciłeś i prawdopodobnie zablokują ci konto, dopóki nie uregulujesz należności.
Na allegro jest kupa takich aukcji ;)
Tak moj znajomy dostal bana do 2050 roku. Musi splacic ~500 euro
Yoh Asakura
26-12-2011, 22:13
Srsly? :D
Podobno mieli dawać tylko ostrzeżenia za takie coś, ale chyba w przypadku jednorazowego użycia. Można było się pobawić na jakimś smurfie, ale współczuję tym, którzy robili to na głównych kontach.
Yoh Asakura
29-12-2011, 05:15
Boże, jakie cioty grają na 1900 na EUNE.
A Xerath na must ban na wyższym elo, bo abusowanie jego range'u jest niefajne.
Juz na 1900? Wydawalo mi sie ze z Toba gralem niedawno ale miales zaledwie cos kolo 1650 i przykro mi sie robi ze mnie minales : s
Yoh Asakura
29-12-2011, 10:28
Nie, jestem na 1700, ale często wrzuca mnie na last/4th picka do gier z 1900-2000.
Jaki był twój nick? Pewnie lamiłeś bota MF + Blitz albo byłeś tą cassio co płakała na Xeratha :D
http://img252.imageshack.us/img252/8266/pozdroruszka.png (http://imageshack.us/photo/my-images/252/pozdroruszka.png/)
\o/
http://img252.imageshack.us/img252/8266/pozdroruszka.png (http://imageshack.us/photo/my-images/252/pozdroruszka.png/)
\o/
I don't want to live on this planet anymore.
Pepeszka.
29-12-2011, 20:18
Fajna ta nowa postać :D Fajna mechanika.
@UP
Dziwnie sie gra przeciwko temu, albo trafiaja non stop tym laserem albo w ogole, irytujace.
Quezacoatl
02-01-2012, 23:48
Lubie takie gry kiedy najpierw nic nie idzie a potem nagle wychodzi.
Wlasnie mialem gre w ktorej chcialem sobie zrobic fajnego Garena tanka. Bo tanki so dzis underrated na blind pick. Zaczalem bot z lux, i zlozylem sobie boots of swiftness i sunfire. Potem nasz panth sie wkurzyl bo ahri i wukong z naszego teamu nie dawali rady i nie mieli nic dmg. Wiec kazal mi isc bardziej w ad. Czemu nie. Zlozylem mu hexadinkera, frozen malleta, i atme. Wcale sie nie ucieszyl :p Ale skonczylem gre jako legendary, wiec ok.
Zaczynaja mi sie coraz bardziej podobac champy nie majace energi/many. Jak kata i garen. Wygodniej sie gra.
Ja tam nie widzę specjalnej różnicy między nimi w mid game, poza manożernymi postaciami typu Karthus,Swain, itp. Problemów z maną nie mam właściwie.
Mad Scientist Singed będzie wkrótce mój!
Yoh Asakura
09-01-2012, 01:07
Po sesji platyna ;;
Trochę śmieszne jest to, że na east JUŻ na 1700 jest tak mało osób i 3/4 z nich się kojarzy i zna.
Mając 1721 jest się w top 700 graczy, lol.
Ja ostatnio grając mam coś takiego
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2012/01/bb9aad1e93e80707d04da4eaa99efe12.jpg?1326051034
Ja ostatnio grając mam coś takiego
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2012/01/bb9aad1e93e80707d04da4eaa99efe12.jpg?1326051034
haha ja mam takie coś na każdym rankedzie solo queue ;d
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.