Pokaż pełną wersje : League of Legends
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
[
18]
19
Na solo queue nigdy nie wybijecie sie do 'normalnego' elo. Jest to PRAWIE niemozliwie. Nie wiem jak tu gra Yoh to moze byc wyjatkiem. Potem tak jak w.w shaman king mowil spotykasz znajome juz osoby do tego zawsze gram duo i staram sie zaprosic pozostalych na ts'a przez co rozgrywka jest jak na premade 5v5. Jest naprawde przyjemnie NAWET jak przegramy. Wtedy widocznie poprostu byli od nas lepsi.
Knight Patryk
09-01-2012, 20:18
Duo jest dla nubow:<
na 1700 spokojnie sobie mozna grac solo ale tak od 1200 zaczynac to jest prawdziwy dramat :D
Yoh Asakura
10-01-2012, 08:54
na 1700 spokojnie sobie mozna grac solo ale tak od 1200 zaczynac to jest prawdziwy dramat :D
+1
Od 1700 nie ma znaczenia, czy pójdę solo, skoro i tak w teamie będę miał kogoś, kogo znam.
Poniżej to jest po prostu dramat i kupa idiotów.
+1
Od 1700 nie ma znaczenia, czy pójdę solo, skoro i tak w teamie będę miał kogoś, kogo znam.
Poniżej to jest po prostu dramat i kupa idiotów.
Co ty, 0/9 trynda w 20 minucie nie jest aż tak zły.
Yoh Asakura
11-01-2012, 03:08
Wolę 0/9 tryndę niż GilllGamesha :DDD
Talon - oplaca się nim grać, czy nie?
Nie miałem za bardzo co zrobić z RP i IP to kupilem se go i skina na promocji. 1 grę zagrałem, i nie wiem czy go oddać, bo w sumie jakiejś zajebistej mocy nie czuć, a więcej mi się nie chce, bo z kolegami gram rzadko ;(
Patrząc na twój wiek i avatar dochodzę do wniosku, że idealnie dogadasz się z jochem. On udzieli ci bezcennych rad.
Fajnie - ale czy ktoś kompetentny mógłby odpowiedzieć? Prowokator coś mi nie pomógł.
Fajnie - ale czy ktoś kompetentny mógłby odpowiedzieć? Prowokator coś mi nie pomógł.
Prowokator - powiedział człek który w wieku ma napisane 6 lat, a w jego avatarze widnieje Arsenal.
Pepeszka.
11-01-2012, 20:08
Przecież talon jest op jak możesz nie czuć mocy?;/
No nie wiem, może to efekt placebo po nawale opinii, że Talon ssie.
Prowokator - powiedział człek który w wieku ma napisane 6 lat, a w jego avatarze widnieje Arsenal.
Yosh Junior?!
Yosh Junior?!
O NIE!
jhfhjshjsfsdddfshf
Ruszek , ale co ma do tego avatar z Arsenalem ? Chyba każdy ma prawo mieć swoja ulubiona drużynę itp itd ?
Ruszek , ale co ma do tego avatar z Arsenalem ? Chyba każdy ma prawo mieć swoja ulubiona drużynę itp itd ?
Mieć może, ale eksponować to, to jest inna sprawa. Wszyscy dobrze wiemy że kluby mogą powodować niepotrzebny hate. Tak samo jakbym ja sobie wkleił np. zdjęcie dwóch całujących się facetów i napisał pod tym "Jestem gejem!", cały podpis miałbym w jakiś brokatach i różowych literkach, itp. itd. Co nas obchodzi że kibicuje Arsenalowi?
Mieć może, ale eksponować to, to jest inna sprawa. Wszyscy dobrze wiemy że kluby mogą powodować niepotrzebny hate. Tak samo jakbym ja sobie wkleił np. zdjęcie dwóch całujących się facetów i napisał pod tym "Jestem gejem!", cały podpis miałbym w jakiś brokatach i różowych literkach, itp. itd. Co nas obchodzi że kibicuje Arsenalowi?
W sumie dziwi mnie czemu takiego avatara nie masz...
Ahri na rankach jest tak op shitem ze to koniec :D
Zgadzam się, Ahri to pieprzony autoplay który wygrywa teamfighty. Jedyny skill jaki wymaga to umiejętność trafiania serduszkiem, poza tym owni 1v1 wszystkich, którzy mają jakieś skillshoty. Xerath przy niej jest martwy 24/7.
Zgadzam się, Ahri to pieprzony autoplay który wygrywa teamfighty. Jedyny skill jaki wymaga to umiejętność trafiania serduszkiem, poza tym owni 1v1 wszystkich, którzy mają jakieś skillshoty. Xerath przy niej jest martwy 24/7.
Dokładnie, mega w*****ająca postać. Grałem Kenenem vs Ahri na midzie - masakra, nie można się zbliżyć do niej, na dodatek jeszcze bardziej w*****ające ulti :\
Ja tam nie widze zadnych problemow vs ahri. Gralem jako panty, irelia oraz standardowo morgana. W*****a mnie tylko jej potrojna ucieczka.
Kenen to imo jeden z tych AP carry który akurat ma szanse vs Ahri : P
Yoh Asakura
14-01-2012, 11:39
Quinty pod MS, glyphy flat armor, masteries do defa i srasz na Ahri.
Ewentualnie idź na mida pantheonem.
http://img849.imageshack.us/img849/7321/rotflwin.jpg
I takie ranki mogę grać. Nie wiem jakim cudem można przegrać mecz 5vs4 mając Kassadina i Kennen :O
Knight Patryk
14-01-2012, 15:01
LB tez fajna na ahri
Alanus Lutinum
14-01-2012, 16:42
Jak Mozna Dalej Grac Na 1200 Elo Po 150 Rozegranych Grach?
Yoh Asakura
14-01-2012, 17:33
Jak Mozna Dalej Grac Na 1200 Elo Po 150 Rozegranych Grach?
JA KIEDYŚ BYŁEM NA 900 ELO
Alanus Lutinum
14-01-2012, 23:14
Najnizej jak upadlem to bylo 1100 bodajze... i dopoki nie dostalem nowego kompa (fps ~15, w teamfightach ponizej 5) nie bylem w stanie sie na stale wybic powyzej 1300. Teraz bez problemu wbilem 1450 :D (i dalej by roslo gdybym nie skonczyl gry). Ale grajac na radiowce na North America (ping ~250) nie da sie wbic wiecej niz 1600 mi sie wydaje :/
Yoh Asakura
15-01-2012, 02:21
1400, jaki scrub
Alanus Lutinum
15-01-2012, 11:51
~250 ping i 5fpsow w teamfightach
To na pewno nie mialo wplywu.
http://www.youtube.com/watch?v=c3am9H-W2do&feature=channel_video_title
HAHAHAHHAA. JOCH ASADZIURA?
"I'm taking my screenshoot!!". No difference.
Kto policzy ile razy joh powiedział w tym filmie OMG?
I zobaczcie ile szczęścia może wywołać 5 minutowa rozmowa. :o
Właściwie gdyby się zastanowić, to większości z nas w takim wieku sprawiła by taką radość rozmowa z naszym idolem, Czy to jakimś tam Zidanem, czy też z Athene :P
L33t post dziffko!
Ale wjeżdżacie na tego kolesia xd
Mam pytanie na temat tej gry mianowicie z czym to sie je ? Lepsze od tipji ? Oplaca sie zaczynac ?
Prawie to samo, tylko że z dźwiękiem ; /
I niektórzy umieją podskakiwać. Ale nieba nie uświadczysz.
Knight Patryk
17-01-2012, 18:19
Chetnie przygarne konto z nienaruszonymi rankedami.
No to się M5 popisało i to solidnie :D
Wygrały raczej kiepskie picki. Naprawdę nie wiem, po co pickneli Irelie w trzeciej grze, skoro już w pierwszej widzieli, że to nie działa.
Raszemhe
22-01-2012, 19:17
http://img841.imageshack.us/img841/2536/1711caitlyn.png (http://imageshack.us/photo/my-images/841/1711caitlyn.png/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
Mój najlepszy ranked :) ,aktualnie mam cały czas podczas gry po 200 ping(tak pisze ,a zacina mi się i kickuje często jakbym miał 1000-8k ping ,na szczęście zmieniam dostawce :D). Nie polecam grać solo duali na nordic east ,nie orientuje się jak jest na pozostałych serwerach ale na NE ,zawsze trafisz na niedorozwinięte dziecko ,przez ,które przegrasz ,grając z ogarniętym znajomym ,zwiększasz szansę na wygraną. Jakby ktoś chciał rankeda zagrać zapraszam.
Olaf i janna spoko build.
staty może i dobre ale to w low elo :baby:
Yoh Asakura
22-01-2012, 21:22
Eh, to elo hell i gunblade'y na Urgocie :DDD
Poza tym kogo obchodzi twoj wynik 17/1 i płacz na temat twojego internetu? :D Nie rozumiem po co tym lsnic na forum. Do dalszej tresci - nie masz racji bo siedzisz w GÓWNIE.
haha jak teraz sie dogłębniej przyjrzałem to praktycznie nikt z nich żadnego survi itema nie kupił :baby: patrzcie na farme graves'a :D
Quezacoatl
23-01-2012, 09:39
Dopiero wczoraj pierwszy raz zagralem Shyvana. W sumie spoko, fajnie sie gralo. Ona jest jak Garen, budujesz tanka i masz w tym dpsa...
Raszemhe
23-01-2012, 20:46
Poza tym kogo obchodzi twoj wynik 17/1 i płacz na temat twojego internetu? :D Nie rozumiem po co tym lsnic na forum. Do dalszej tresci - nie masz racji bo siedzisz w GÓWNIE.
Nie uważam ,że to jakiś wyczyn ,bo faktycznie jest to low elo. Nie jestem osobą którą się przejmuje tak swoim internetem ,może Ty odrazu płaczesz. Nie zamierzałem "lsnic" na forum ,bo nie ma po co ,poczytałem trochę w tym temacie i chciałem znaleźć kogoś kto chętnie zagra ranka. Końca twojego jakże barwnego komentarza nie zrozumiałem 8o ,pozdrawiam mistrzu cienkiej riposty ;(
Dopiero wczoraj pierwszy raz zagralem Shyvana. W sumie spoko, fajnie sie gralo. Ona jest jak Garen, budujesz tanka i masz w tym dpsa...
Też się dziś pobawiłem. Może nawet w jakiejś tam przyszłości rozważe kupno. Garena owni na topie.
http://kwejk.pl/obrazek/862050
:D
http://kwejk.pl/obrazek/862050
ahahah dobry :D
Knight Patryk
24-01-2012, 01:40
Garen jest ok na topie, ale sa lepsze picki jesli ci zalezy na "elo"
Yoh Asakura
24-01-2012, 10:52
Jak zależy ci na elo, to grasz na bocie o/
Ostatnio nie bawiłem się w rankedy, mam dość tłumaczenia ludziom, że lux to gówno a nie support, a ad swain to nie jest fajny pomysł.
Yoh Asakura
24-01-2012, 13:00
To gdzie ty grasz? Na garenie?
Pepeszka.
26-01-2012, 08:00
Lukers ma wkońcu swojego Yordla :D
http://www.youtube.com/watch?v=V4HDIir4DyA
czyżby szykuje sie kolejny op pick na mida ? ._.
Ja chce! Ja muszę mieć ! Tak samo jak Nocturne po premierze, tak to też muszę, aaa!
Oby byl choc troche techiesowaty:>
Yordl TERRORYSTA? ZAMACHOWIEC?
Riot wysłuchał moich modlitw... Yordl Saper!!!
Yordl TERRORYSTA? ZAMACHOWIEC?
Ulti klon sterowany, który wybucha gdy się naciśnie jeszcze raz ult! JAAAA!!!
Knight Patryk
26-01-2012, 14:42
czyżby szykuje sie kolejny op pick na mida ? ._.
Jak to kolejny?
Grałem już tyle tych gier na midzie, i moge ci powiedzieć że ten jordl będzie na 100% op pickiem aż do nerfa. Z LeBlanc tak było, malzaharem, vladem. Zawsze jak wychodzi nowy czempion to op jest i na rankedach banować trzeba xD:baby:
Grałem już tyle tych gier na midzie, i moge ci powiedzieć że ten jordl będzie na 100% op pickiem aż do nerfa. Z LeBlanc tak było, malzaharem, vladem. Zawsze jak wychodzi nowy czempion to op jest i na rankedach banować trzeba xD:baby:
Leblanc Malza i Vlad do nowych champów raczej nie należą. Ostatnio na mida wychodzą zbalansowane postacie właśnie.
a ahri ? raz na ranku musiałem dosłownie co chwile gankowac mida bo annie se rady nie dawała. Niestety zawsze nam uciekała,bo ma te 3 szybkie dash'e.. ehh :(
Jak gankujesz ahri wiedząc że ma ult up to gl hf.
gankowałem tylko po to, żeby annie mogła se pofarmić przez chwile kiedy ahri do bazy wracała :baby:
http://img6.imageshack.us/img6/6897/62504lol.jpg (http://urlguard.net/l/http://imageshack.us/photo/my-images/6/62504lol.jpg/)
Pepeszka.
27-01-2012, 14:14
Widziałem to już dość dawno temu :D Dobre hah
A generalnie to czym jest to ELO? Szukałem jakiś informacji w googlach, ale nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi i jak to się przelicza? Jestem dość świeży w temacie League of Legends, jeszcze nie ogarniam wszystkiego.
To punkty. Za wygraną je dostajesz, za przegraną tracisz. Wg. nich jesteś klasyfikowany w rankingu.
Knight Patryk
28-01-2012, 14:26
ciekawostka @elo
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ranking_szachowy
Ciekawe, kiedy ja grałem, mówiło się, że mam kategorię III, nie klasę B.
Pepeszka.
31-01-2012, 17:25
http://www.youtube.com/watch?v=ADEYrX5UKQM
Epicki filmik :D Przyjrzyjcie się dokładnie w 0:35
zilean farta miał :baby:
btw gra ktoś na west ?
zilean farta miał :baby:
btw gra ktoś na west ?
Ja, Ryba, Knajt patryk, Pepeszce sie zjebał komp i naprawia go od pół roku, ale też gra na west.
Knight Patryk
31-01-2012, 19:41
ja gram west
Jakie Elo ? Kim gracie ? :D Macie Vt czy cuś??:D
ja gram ap/ad carry ;p
jeśli ap to glownie kartuzem i ptakiem :p
a jeśli ad to graves/vayn/cait
Yoh Asakura
31-01-2012, 21:28
graves to najbardziej zjebana postać ever
nienawidzę tego noskillowego syfu dla idiotów
hahaha co kilka razy dostałes po tyłku od tego noskillowego syfu że taka spina ?:baby:
Yoh Asakura
31-01-2012, 21:38
sram na gravesa, ale praca, jaką trzeba włożyć grając np. ezem jest nieporównywalnie większa do tego, jaką trzeba włożyć w grę gravesem
to po prostu najbardziej zjebany ad carry ever, niesamowicie idiot friendly, mający denną mechanikę i idiotyczny burst ze skilli + ogromne sterydy na AS z redukowalnym CD, nie wspominając o tym, że ma pasyw, który w połączeniu z jakimś bufferem typu taric albo sona czyni go prawie niewrażliwym na ataki
ta postać nigdy nie powinna powstać
--- Yoh Asakura dodał 1 minut i 31 sekund później ---
btw, przepis na easy wina: ban vayne + graves + sivir i pleby nie potrafią już grac niczym innym bocie ;3
Ezreala rzadko sie widzi w rankedach. Ale combo jakie ma graves po stunie sony na dwóch champach w równej linni jest po prostu boskie :D
może i bot bedzie wtedy zjeban*, ale op picki do jungli i mida ktos zgarnie :x
Yoh Asakura
31-01-2012, 21:51
http://i44.tinypic.com/8zo5d0.jpg
best Ez eune
Gz xD własnie gram śmiechowego rankeda anivią. Typ wybrał na counterpicka branda :D skończe to dam może dam ss statystyk :D:baby:
Yoh Asakura
31-01-2012, 22:00
nie gram apkami, ale pojechałbym cię ostro brandem vs anivia
nie gram apkami, ale pojechałbym cię ostro brandem vs anivia
I się zaczyyynaaa... Joh proszę, on jest tu nowy, wstrzymaj się chociaż te 2-3 miesiące :<
gra skończona, niestety porażka bo irelia nafeedowała nasusa na topie a kog vayn na bocie ._. a jeśli chodzi o mnie i branda to 4 fragi na nim załapałem :3
@Yoh Asakura nie sądze B)
Yoh Asakura
31-01-2012, 23:07
pojechać anivię brandem to akurat nie jest problem o/
Ja też gram na west. Swoją drogą, jestem ciekaw ile idiotów oduczę jeszcze pickować Irelię vs. WW top. Albo, że Leona to nie support, nawet jeśli ma cv.
BTW. Yoh jak rzadko ma rację. Outplay Anivi ogólnie jest jakiś wyjątkowo trudny, a Brandem to powinno być bardzo łatwe.
@Ajbuzer
Raz to nie argument. Ja raz pojechałem tęgo Lee Sina na topie, grając Akali. Chłopak żywcem nie wiedział, że jak użyje E, to mnie zobaczy w shroudzie. Tym niemniej ciężko z tego wnioskować, że Akali to świetny pick na Lee. Zresztą, po nerfie hextecha i samej Akali to taki sobie pick, chyba że na jakiegoś Gragasa na mid.
Pepeszka.
31-01-2012, 23:51
@yoh
To jest oczywiste, przecież ogień topi lód.
Knight Patryk
01-02-2012, 00:22
Jakie Elo ? Kim gracie ? :D Macie Vt czy cuś??:D
ja gram ap/ad carry ;p
jeśli ap to glownie kartuzem i ptakiem :p
a jeśli ad to graves/vayn/cait
1905, wszystkim ale ostatnio cisne mida bo jest imo najciekawszym lanem. Mam kanal ts3 na al.eu
O szit to ja na razie z wami nie gram. Musze se Elo odrobić po stratach na East :baby:
Jeśli chodzi o Anivie vs Brand, to Brandem kupujesz buty i Anivia jest w dupie :<
Może ktoś mi wyjaśnić czy Shaco to rzeczywiście taki OP jungler, czy tylko ja jestem głupi i nie rozumiem jego wspaniałości?
Na cassio kupywac RoA? czy rushowac czape?
Knight Patryk
01-02-2012, 16:10
Jeśli chodzi o Anivie vs Brand, to Brandem kupujesz buty i Anivia jest w dupie :<
chetnie z toba zagram anivia vs brand. Ja jako anivia ofc
@Up
Rushuj Wota->czapa
Yoh Asakura
01-02-2012, 16:32
chetnie z toba zagram anivia vs brand. Ja jako anivia ofc
@Up
Przed 6 lvlem Anivia nie miałaby większych szans.
Przed 6 lvlem Anivia nie miałaby większych szans.
Jeśli umiesz dobrze ogarnąć Q Anivią to nawet dobrze nie podejdzie Brand i nie będzie miał połowy hp. przed 6 lvl.
--Ogorek--
02-02-2012, 17:52
pepeszke, czemu nie strimujesz już :{
Może ktoś mi wyjaśnić czy Shaco to rzeczywiście taki OP jungler, czy tylko ja jestem głupi i nie rozumiem jego wspaniałości?
Ponieważ dobrze rozegrane przez niego i towarzyszy early game wygrywa gre. ŻADEN jungler nie ma możliwości wykonywania tak skutecznych ganków na 2-gim lvlu, nawet Lee Sin. Dobrze rozstawione pacynki ułatwiają kontrole mapy itp. itd. Jako ciekawostke można dodać, że może zrobić Red buffa i Blue buffa jednocześnie, Blue zostawiając do dobicia np. Ap carry.
Knight Patryk
02-02-2012, 19:21
Jesli pytasz sie o shaco ban, to dlatego ze albo przeciwny team wezmie shaco i zowni solo lane'y itp, albo ktos wezmie z twojego teamu i bedzie useless. Takie ryzyko jest niepotrzebne, dlatego najlepiej go zbanowac.
Ponieważ dobrze rozegrane przez niego i towarzyszy early game wygrywa gre. ŻADEN jungler nie ma możliwości wykonywania tak skutecznych ganków na 2-gim lvlu, nawet Lee Sin. Dobrze rozstawione pacynki ułatwiają kontrole mapy itp. itd. Jako ciekawostke można dodać, że może zrobić Red buffa i Blue buffa jednocześnie, Blue zostawiając do dobicia np. Ap carry.
Już nie można.
Już nie można.
A no fakt, zapomniałem o nerfie pacynek :/
Czy można Lee Sinem grać jakoś sukcesywnie na linii, czy jest stworzony tylko do jungli? Chce coś kupić z tej droższej półki i się waham pomiędzy Shyvaną, Lee Sin, Kennen, Volibear i Rumble, jakieś porady, którym z tych wyżej wymienionych można ciekawie i w miarę łatwo pograć? Tak jak już we wcześniejszym poście wspominałem, jako że jestem dość nowy, nie chce wtopić tych 6k.
Dzięki z górę za odpowiedź.
Yoh Asakura
02-02-2012, 22:24
Można grać Lee Sinem na topie, jest nawet mocny, ale jest ma zbyt duży potencjał do gankowania, żeby go tam kisić. Jego siłą jest wywieranie presji na liniach.
Czemu tak boicie się jungli? Teraz z palcem w dupie można junglować wszystkim, a junglując łatwo można wygrać grę.
Pepeszka.
02-02-2012, 22:58
Fajny ten ziggs
Czemu tak boicie się jungli? Teraz z palcem w dupie można junglować wszystkim, a junglując łatwo można wygrać grę.
Zdecydowanie bardziej wole wyfeedować się na midzie i pociągnąć grę, niż pozwolić zdobyć towarzyszom 3-4 fragi w early na jednej linii, których i tak w 90 % przypadków nie potrafią wykorzystać.
No tak, lepiej wygrać(i to nie zawsze) mida i narzekać, że solo top to pizda, a na bocie grają ułomy bo przejebali, a jungler nie gankuje. Dobry jungler to szybki win.
No tak, lepiej patrzeć jak ad carry na bocie ze statami 2/0 robi dive pod turretem, na dodatek jest daleko w tyle z cs, bo jest kretynem. Ja wole wbić 5/0 na midzie i wbijać pentakilla ultem, jak gankować 3 linie, mieć tam 2/0/5 i patrzeć jak taki gp myśli że jest wyfeedowany bo ma 2/0 i robi takie głupoty, że to się we łbie nie mieści.
Bo jak jesteś na midzie to ashe na bocie nie będzie kretynem, nie będzie divował i będzie zajebiście farmił, a Ty wbijesz pentakilla ultem.
Bo jak jesteś na midzie to ashe na bocie nie będzie kretynem, nie będzie divował i będzie zajebiście farmił, a Ty wbijesz pentakilla ultem.
No dobra, a teraz porównaj sobie moc Lee sina z 4/0 i Annie z 4/0.
Yoh Asakura
03-02-2012, 17:26
I to i to jest shitem w late
Pewnie dlatego szczególnie ten pierwszy jest tak chętnie brany przez wszystkie profesjonalne zespoły. Jeszcze nie słyszały Twojego zdania. Jak tylko się dowiedzą, przestaną pickować to gówno.
Yoh Asakura
03-02-2012, 18:47
No to ty chyba nie rozumiesz, czemu lee sin jest pickowany.
Pewnie dlatego szczególnie ten pierwszy jest tak chętnie brany przez wszystkie profesjonalne zespoły. Jeszcze nie słyszały Twojego zdania. Jak tylko się dowiedzą, przestaną pickować to gówno.
Kurwa mać, czy wy czytacie całą dyskusję, czy tylko to zdanie wyrwane z kontekstu?
AP nuker to ap nuker, lee sin to lee sin. To, że wbijesz 4/0 na midzie nie zmieni faktu, że bot/top wyfeeduje jak to sam ująłeś.
AP nuker to ap nuker, lee sin to lee sin. To, że wbijesz 4/0 na midzie nie zmieni faktu, że bot/top wyfeeduje jak to sam ująłeś.
Ale Anią jest z 4/0 jest łatwiej wykarować niż Lee sinem z 4/0, rozumiesz już o co chodzi?
Knight Patryk
03-02-2012, 21:44
to ze lee sin ma zajebiste early i ze jego dmg nie jest tak duzy w late jak w early, nie znaczy ze jest chujowy. Ma swoje zastosowania do teamfightow
Yoh Asakura
03-02-2012, 22:05
to ze lee sin ma zajebiste early i ze jego dmg nie jest tak duzy w late jak w early, nie znaczy ze jest chujowy. Ma swoje zastosowania do teamfightow
W late mocno słabnie i imo w late game jest jednym z najsłabszym bruiserów
Kurwa mać, czy wy czytacie całą dyskusję, czy tylko to zdanie wyrwane z kontekstu?
Jestem ograniczony, więc pamiętam tylko ostatnie przeczytane zdanie. Dlatego też tak piszę. Z tym, że mój post nie był komentarzem do Ciebie, tylko Yoha. Ale nie przejmuj się, złość urodzie szkodzi, ale skoro jesteś facetem, pewnie się za bardzo nie przejmujesz.
Ale ja nie umniejszam przydatności Lee Sina który jest jednym z lepszych junglerów i zajebistym pickiem, chodzi mi po prostu o carrowanie gry na low elo i tylko na temat tego obszaru się wypowiadam, nie o 1800 elo i turniejach.
Knight Patryk
04-02-2012, 00:47
kupa z maslem ,sory
Uwielbiam jak wychodzi jakiś ap czamp i masa moronów go bierze i na mida idzie, a ja sobie biorę La blanke i ich ownie nogami : d.
@ruszek
facepalm. Albo nie masz mózgu, albo nie umiesz czytać, albo jedno i drugie :s.
Uwielbiam jak wychodzi jakiś ap czamp i masa moronów go bierze i na mida idzie, a ja sobie biorę La blanke i ich ownie nogami : d.
YORLD PSYCHOPATA!!! :evul: Nigdy mi się tak dobrze nie grało żadną inną postacią... oprócz Riven oczywiście... Po prostu jak można nie uwielbiać futrzarskiego Terrorysty. :evul:
Quezacoatl
04-02-2012, 11:51
Tylko patrzec jak mu znerfia ten ult.
Knight Patryk
04-02-2012, 12:50
omg ward blue-> steal enemy blue. Dat ziggs
http://img27.imageshack.us/img27/4940/123nh.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/27/123nh.jpg/)
...not bad xd
Knight Patryk
05-02-2012, 11:13
dat trynda
Jakieś pomysły, jak budować Yoricka?
Yoh Asakura
05-02-2012, 12:45
Jakieś pomysły, jak budować Yoricka?
Ściska mnie jak widzę, jak ludzie rushują na nim Manamune. On potrzebuje many, ale imo w early znacznie lepszym wyjściem jest rush na Glacial Shrouda. ToG można kupić po pierwszym powrocie, żeby szybko nastakować i w mid kupić Manamune, ale po ToGu bardzo szybki Glacial jest świetnym rozwiązaniem.
Ogólnie buduj go podobnie do Ryze'a - tankowe itemy dające manę + AD.
Frozen Heart, BV, Atmog, mercury i na last item jakieś Trinity i byłoby ok, ale to bardzo drogi build ;p
Dlatego tak opłacalne jest na nim Manamune - to może dać nawet boosta +110 do AD, czyli nawet więcej niż dałby ci Atmog.
Dzięki wielkie, wypróbuję go dzisiaj :)
Pepeszka.
08-02-2012, 23:29
http://www.youtube.com/watch?v=ebJR2lBZsOc&feature=fvwrel
Zastanawiam się nad kupnem Malzahara lub Viktora, doradzi ktoś?
Co to jest Victor? Takie śmieszne coś, co wyszło, żeby ludzie wydali troche RP, a później zapomnieli.
Quezacoatl
09-02-2012, 15:01
Malza imho lepszy.
Also
http://www.youtube.com/watch?v=UsUNVJLwuwQ&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=eHOU4wxhtM8&feature=relmfu
Yoh Asakura
10-02-2012, 03:14
soraka + nid na bocie = pozdro
sona ad+soraka support=gg :D
Yoh Asakura
10-02-2012, 14:14
W mid i late AD sona mocno słabnie i to jedyny powód, dla którego nie gram nią poważniej, za to Nid w każdej fazie gry jest silna.
Podobno Shenem teraz się opłaca znowu grać?
Wreście kto coś napisał...
Shen... Teraz gra nim to czysta przyjemność.
Hmm, gralem nim 2 razy przed tym patchem i jakos nie szlo mi kosmicznie dobrze, w ogole nie ogarniam tej postaci : DDD, a ziggs op shit as hell
Quezacoatl
21-02-2012, 18:43
Shen? Zrobil sie ok w early, w late nadal jest jednym z gorszych tankow.
Yoh Asakura
22-02-2012, 11:51
Problemem z Shenem zawsze będzie jego mega chvjowy scalling
Knight Patryk
23-02-2012, 20:40
Fajnie jest rzucic sobie rybka w przeciwnika
Dla mnie Shen był spoko i przed patchem, dzięki systemowi energii w early jest bardzo łatwo, ale fakt faktem amumu, czy singed w late są przydatniejsi. Oczywiście na moją ocene wpływa fakt, że jestem jeszcze dość nowy i gram z mniej doświadczonymi graczami, nie mniej jednak nie ma nic prostszego niż tankowanie 5 ad carry w enemy teamie :P
Yoh Asakura
23-02-2012, 23:33
Akurat u Shena system energii jest największa bolączką ;o
Akurat u Shena system energii jest największa bolączką ;o
+1, teraz jeszcze jako-tako daje radę, ale wcześniej to to była masakra.
Knight Patryk
24-02-2012, 17:48
Derp. Prosi mowia ze shen = insta ban w hanoverze.
Też nie bardzo rozumiem czym sie ludzie podniecają. Bierzesz takiego gp, troche lifesteala na poczatek i Shen ci może skoczyć...
Też nie bardzo rozumiem czym sie ludzie podniecają. Bierzesz takiego gp, troche lifesteala na poczatek i Shen ci może skoczyć...
Jak nie ma szansy go piknąć to idzie imba Ban... GP nice joke...
Jak nie ma szansy go piknąć to idzie imba Ban... GP nice joke...
Cóż, tak skontrowałem kilku top shenów. Może byli głupi, z wybitnymi ludźmi to ja raczej nie grywam, ale też przecież shen to nie filozofia, harass z q i napieprzasz ki strike, więc nie wiem co mogliby zrobić inaczej.
Yoh Asakura
25-02-2012, 13:57
No akurat Shen to dużo więcej, szczególnie w kwestii zarządzania energią.
Ostatnio M5 udowodniło, że Shenem można zrobić niezłą sieczkę... Więc nie byłbym taki pewny, że Shen może skoczyć jak masz trochę lifesteala...
Skill order chyba jednak jest ważny u Shena. A w late game, jeśli ktoś umie grać to może zmienić bieg team fighta diametralnie.
Wot, nie byłem, nie widziałem.
Apropo shen vs gp top, właśnie sobie tak grałem (jako gp) i skończyłem jakoś z 4/1/4 w okolicach 20 minuty (zabijając go 3:0 1v1) + double his CS. Nie mówiąc o tym, że sobie pushnąłem 2 towery jak musiał ulti używać.
Stronk.
Quezacoatl
26-02-2012, 10:54
Zaczynam myslec ze w normalu tez jest elo hell. Ostatnio trafiam na zupelnych idiotow. Ostatnio gralem panthem top przeciwko Morde, gosc bal sie podejsc i creepy farmic po tym jak to nasz jungler nautilus raz ganknal. Nawet go zownilem kilka razy 1v1...
A spodziewalem sie ze on mnie zniszczy. Ludzie jakos traca skilla z kazda gra.
Yoh Asakura
26-02-2012, 12:23
Ryba i jego przygody na 1200 elo :D
Shen jest perma banem, bo jest strasznie irytujący i silny, w late game nie ma takiego dmgu jak np. Irelia, ale ma mocne CC + swoje ulti i jego Q z regenem HP też nie należy lekceważyć. AoE taunt na 1.5 sekundy jest bardzo mocny. Shen jest jak Trundle - to świetna defensywna postać.
Btw, Ashe chyba jakieś secret buffy dostaje, bo mi się teraz niesamowicie mocna wydaje, na jakieś 10 gier nią przegrałem raptem 1 i to tylko i wyłącznie przez to, że vlad i lee sin po prostu przestali grać ;o
Największym minusem tej gry jest fakt, że trzeba polegać na swoim teamie. Oczywiście jest to plus, kiedy grasz ze znajomymi, zaufanymi osobami, ale przy losowym doborze graczy jest po prostu masakra. Wczoraj Morgana grająca na midzie, napisała, że jak wtopimy firstblood to idzie afk, zgineła - wtopiła fb i uciekła z gry. Dzisiaj, koleś przed pojawieniem się stworów zostawił mnie na lane, bo jestem Polakiem. Kiedy turret padł - a padł dość szybko bo sam Soną bota nie utrzymam, zwyzywali mnie ; O
I tu się pojawia pytanie, do was - czy na tych wyższych elo, też są takie tardy? Generalnie nie gram rankigowych, ale myślę że jeśli będę miał opcję gry z ludźmi poważniejszymi, to chyba czas zacząć.
Yoh Asakura
03-03-2012, 12:50
Na wyższym elo nie ma takich terrorystów "i go mid or afk". Są po prostu debile, którzy ciągle nie potrafią grać.
No i na eaście jest melody, który jest debilem do kwadratu
Nie, na wyższym elo ludzie są mili, gra się 500x lepiej, przynajmniej na west. Skąd wiem? Duo rankedy z kolegami. Jakie to piękne, gdy nie musisz latać na 2 linie z topa, bo feedują wszędzie <3
Yoh Asakura
03-03-2012, 13:49
Ruszek, 1300 to nie jest wyższe elo :D
Nie, na wyższym elo ludzie są mili, gra się 500x lepiej, przynajmniej na west. Skąd wiem? Duo rankedy z kolegami. Jakie to piękne, gdy nie musisz latać na 2 linie z topa, bo feedują wszędzie <3
DUO. No wlasnie, a zacznij grac solo. Kiedy kolega Ci nie pomaga, chcialbys zeby ktos Ci pomogl a dostajesz odpowiedz "omw top" a idzie bot i sluch o junglerze zaginal. To zupelnie co innego. Debile zdarzaja sie zawsze i zawsze beda. Chyba tylko od 1500+ elo nie obrazaja sie ludzie jak panienki. Chociaz Yoh jak gra normale to sie spina jak agrafka jesli nie zbijesz calej fali creepow bo jeden Ci przepadl :(
Ruszek, 1300 to nie jest wyższe elo :D
Z matematycznego punktu widzenia 1300>1000,czyli jest wyższe, jak ty maturę zdałeś?
A tak btw. to chodziło mi o coś koło 1500 elo, no ale cóż.
Yoh Asakura
03-03-2012, 18:38
No ale 1500 to ciągle area mega idiotów
No ale 1500 to ciągle area mega idiotów
Ale jest ich MNIEJ jak na 900 i nie robią aż tak okropnych błędow :P
Quezacoatl
05-03-2012, 12:27
Z przykroscia stwierdzam ze Naut jest op jak cholera...
http://i41.photobucket.com/albums/e271/Quezacoatl/lol5.jpg
Dlatego go kupilem.
--Ogorek--
10-03-2012, 19:06
co do ludzi na poszczególnym elo:
1100 - 1300 - ludzie biorą to co jest potrzebne
1301 - 1500 - połowa to debile bez mózgu, weszli na to elo przypadkowo lub kupili service
1501 - 1653 - ludzie normalni
wyżej/niżej nie wiem jak jest, słyszałem że na 700 elo można evelynn solo gre wycarować
Yoh Asakura
10-03-2012, 19:27
HEHE
1500 normalni ludzie
HEHE
wczoraj w nocy dostałem z 5 razy ludzi z tego przedziału i to są takie noskille, że ręce opadają
zresztą, większość z 1600 to też bolki
HEHE
1500 normalni ludzie
HEHE
wczoraj w nocy dostałem z 5 razy ludzi z tego przedziału i to są takie noskille, że ręce opadają
Lux z healem i clarity na topie, czy Volibear który z pełną powagą mówi, że idzie na bota z supportem jako ad carry, a po oddaniu FB i padnięciu 4 razy, mówi do junglera który gankował linie sukcesywnie ze 3 x, mówi, że to jego wina! To przebija wszystko : D
Guardsman król reportów : D
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5u5W9c_VdtU#!
I Taric champion spotlight:
http://www.youtube.com/watch?v=h-GZ5BCr8D8&context=C47bda8eADvjVQa1PpcFNNniQD8crkksNOb53uWVS7 OPpkwydYWlQ=
Nowa postać, jest małą , przeurocza i będzie moja!!!
Może w końcu jakiś nowy support.
--Ogorek--
15-03-2012, 22:22
HEHE
1500 normalni ludzie
HEHE
zejdź do 1300 i wtedy powiedz, że 1500+ jest złe :D
Jestem tak zajebisty, że Ocelote przeczytal mój koment na youtube, joł!
Yoh Asakura
15-03-2012, 22:42
zejdź do 1300 i wtedy powiedz, że 1500+ jest złe :D
Nie, dzięki, wystarczą mi debile z mojego przedziału :d
Jestem tak zajebisty, że Ocelote przeczytal mój koment na youtube, joł!
Strzepałeś już?
Strzepałeś już?
Lolol te moderatory to jakieś z rynsztoka? : /
No, zero kultury maja chamy jedne. ;/
http://img210.imageshack.us/img210/6104/hmmmmab.jpg
op szit nerf dat.
I tak śmierdzisz i to bardzo!
Aniołeczki nie smierdzom.
Po różnych ap mordkach przyszedł czas na kolejny hicior: ad soraka. Miut, cut, i ozeszki.
Tons of kupa
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3T2-_rEew0A
Better nerf irelia.
Każdy to pisał i stało się hahaha.
Strzepałeś już?
No, zaraz idę po drugi dywan, bo też brudny ; /
No, zaraz idę po drugi dywan, bo też brudny ; /
cięta riposta Ruszka
Quezacoatl
17-03-2012, 23:09
Zagralem ponad 2000 gier, i nie wiem kim jest Ocelote. Zgaduje ze jakis pr0 LoL wymiatacz. Ale prawde mowiac, mam malo uwielbienia dla najlepszych sportowcow swiata, za ich talent i umiejetnosci, a co dopiero dla najlepszych graczy komputerowych...
Yoh Asakura
18-03-2012, 00:37
Wejdź na lol.pl, tam się roi od tematów JAKIE OKULARY NOSI OCELOTE
No a gość trzepie na takich ludziach parenaście tysięcy dolarów miesięcznie. Za to, że dzieci bez życia go oglądają całymi dniami. Lol.
Zawodowi sportowcy trzepią jeszcze grubszą kasę za to że dorośli ich oglądają. I co w tym złego? To dość naturalne, że dzieci mają swoich idoli, a że dziś może nimi być e-sportowieć, a niekoniecznie piłkarz Barcelony, to cóż, znak czasów.
Czy tylko mi się wydaje śmieszne, że joh asadziura nabija się z kogoś, że jest fanbojem jakiegoś znanego gracza w LoLa? Jak dziś pamiętam, jak sam wrzucał jakieś screeny z tym, że zagrał z jakimś kolesiem którego notabene nikt z nas nie kojarzył) z elo powyżej 1700 wmawiając nam, że typ jest sławny, a my mu zazdrościmy, ustawiając sobie jednocześnie tego screen na tapetę i dorysowując serduszka.
lol = o
No a gość trzepie na takich ludziach parenaście tysięcy dolarów miesięcznie. Za to, że dzieci bez życia go oglądają całymi dniami. Lol.
A sportowcy też trzepią kasę, że dorośli i dzieci bez życia ich oglądają całymi dniami i mają plakaty z ich wizerunkami powywieszane, no omg! Tragedia!
Yoh Asakura
18-03-2012, 16:15
Czy tylko mi się wydaje śmieszne, że joh asadziura nabija się z kogoś, że jest fanbojem jakiegoś znanego gracza w LoLa? Jak dziś pamiętam, jak sam wrzucał jakieś screeny z tym, że zagrał z jakimś kolesiem którego notabene nikt z nas nie kojarzył) z elo powyżej 1700 wmawiając nam, że typ jest sławny, a my mu zazdrościmy, ustawiając sobie jednocześnie tego screen na tapetę i dorysowując serduszka.
lol = o
Masz 21 lat, a ciągle rozwojowo jesteś na poziomie małego dziecka i nie potrafisz myśleć abstrakcyjnie ;(
moglby ktos w skrocie wypisac najwazniejsze zmiany ktore zaszly w lolu odkad dodali nowe masteriesy? akurat w przeddzien tego apdejta przestalem grac, a zastanawiam sie nad powrotem
Quezacoatl
19-03-2012, 14:42
Zmienili masteries, wycofali dodge stat, dodali spectate mode, pozmieniali champy i itemy.
Przeczytanie tych kilku Patch Notes na ich stronie nie moze byc takie trudne chlopcze.
gdybym chcial szczegolowo wszystkie zmiany, nie napisalbym 'najwazniejsze', 'w skrocie'
Ciezko opisac "najwazeniejsze" bo to zalezy od tego co jest dla Ciebie wazne. Wiec moze poswiec 5-10 minut, poczytaj sobie na spokojnie co zmienili.
Aktualnie jedynie co mi przychodzi na mysl to zmniejszenie zasiegu flasha i polepszenie heal'a. No i wypuszczenie sporej ilosci champow od idiotycznych (Viktor) po OP shity (Ziggs)
Co do oglądania innych graczy, nie zaprzeczam ze nie zdarza mi sie ogladac, bo ogladam. Ale nie jaram sie tym ze Ocelot przeczytal moj komentarz na yt czy ze napisal "pozdro Koszyk masz malego". Bo to raczej jest chyba jakas dziwna proba zwrocenia na siebie uwagi.
Co do oglądania innych graczy, nie zaprzeczam ze nie zdarza mi sie ogladac, bo ogladam. Ale nie jaram sie tym ze Ocelot przeczytal moj komentarz na yt czy ze napisal "pozdro Koszyk masz malego". Bo to raczej jest chyba jakas dziwna proba zwrocenia na siebie uwagi.
Przyznaj się, że mi po prostu zazdrościsz!
Joh approves
Przyznaj się, że mi po prostu zazdrościsz!
Joh approves
Małego? Wątpie ;)
Pepeszka.
20-03-2012, 14:29
Nareszcie jakaś "oryginalna" postać.. Fajna jest :D
Ja nią gram na Ad carry , koszykiem cisnę Mida nią... Ale to support
Z przykroscia stwierdzam ze Naut jest op jak cholera...
http://i41.photobucket.com/albums/e271/Quezacoatl/lol5.jpg
Dlatego go kupilem.
Też bym się cieszył z wygranej przez to, że Ahri grała na ad jako ap caster.. Rzeczywiście, jesteś op.
Quezacoatl
22-03-2012, 22:52
W ramach sprostowania, wszyscy grali normalnie. Dopiero jak Ahri poszla 1/9 sprzedala swoj ap build i poszla w ad, sona tez zaczela. Czyt: rotflstomp byl tak mocny ze sie poddali i poszli w trola.
Ruszek na ebay są tanio bokserki ocelota. Chcesz? Bo dla takiego fana jak ty to chyba relikwia będzie.
W ramach sprostowania, wszyscy grali normalnie. Dopiero jak Ahri poszla 1/9 sprzedala swoj ap build i poszla w ad, sona tez zaczela. Czyt: rotflstomp byl tak mocny ze sie poddali i poszli w trola.
Pewnie i tak sksułeś wszystkie kille heimerowi, huehuehue.
Ruszek na ebay są tanio bokserki ocelota. Chcesz? Bo dla takiego fana jak ty to chyba relikwia będzie.
http://img19.imageshack.us/img19/2313/succesfulltroll.jpg
EUW czy EUNE?
Ostatnie przeniosłem się na westa, polecam. Mniejsza częstotliwość polaczków i ruskich. Wreszcie ludzie potrafią składać buildy, a co najważniejsze counterpickować... Mówię tutaj o rankedach soloqueue, bo normale to wylewka.
Co prawda zdarzają się takie trolle, że głowa mała (hi i fiora jungle instalock 1pick omgwtflol), ale wyjątek potwierdza regułę - łest lepszy.
Btw. jest ktoś chętny na duo? Elo około 1545. Najchętniej gram na pozycji dżunglera. Nick: Shivek
Yoh Asakura
23-03-2012, 22:42
Elo 1500 i ucieka na westa, lol :D
West to nuda... 0 adrenaliny... 0 zabawy!
West - wiecej graczy i rzeczywiscie mniej idiotow + zero ruskich graczy. Za to dosc czesto mozna trafic na 'obrazalskich' niemiaszkow : - )
Quezacoatl
24-03-2012, 09:56
US - Znacznie wiecej graczy, plus sporo europejczykow ktorzy zaczeli gre zanim wyszla wersja EU, i wiedza jak grac. Tak przynajmniej na normalach, bo na rankedach za duzo BR i chinczykow/koreancow pro-tryhardow w stylu Yoha z tym ze gorszych bo nie znajacych nawet angielskiego.
Elo 1500 i ucieka na westa, lol
Co powiesz na fakt, iż na east'cie nie potrafiłem przebić top elo 1552, gdyż za każdym razem trafiałem na jakiegoś nooba? Teraz po niecałych dwóch tygodniach odbiłem się z 1400 a na dodatek przebiłem top elo do 1575.
Tutaj przynajmniej gra się często do końca, często słabe early, dobry late, a na dodatek nie trują mi dupy, że nie potrafię gankować na 3 lvl, gdy mocno spushują linie.
0 zabawy? Jeżeli kogoś cieszy granie z polaczkami, którzy troll pickują, a później feedują, to zapraszam na east.
Btw. WW czy Irelia? Kto według was lepszy i dlaczego?
Yoh Asakura
24-03-2012, 11:55
Powiem ci tak - jesteś po prostu słaby ;)
Na eaście jest sporo idiotów, to fakt, ale spotkałem też bardzo dużo naprawdę dobrych graczy, z którymi gram do dziś. No ale jeśli ty oczekujesz, że na bardzo wysokim elo, jakim jest 1500, będziesz spotykał samych świetnych graczy, to nie mamy o czym rozmawiać :D
http://www.youtube.com/watch?v=4pW32ECAZZY
Enemy pentakill : O
Powiem ci tak - jesteś po prostu słaby ;)
Na eaście jest sporo idiotów, to fakt, ale spotkałem też bardzo dużo naprawdę dobrych graczy, z którymi gram do dziś. No ale jeśli ty oczekujesz, że na bardzo wysokim elo, jakim jest 1500, będziesz spotykał samych świetnych graczy, to nie mamy o czym rozmawiać :D
Co to ma do rzeczy? Jeśli po przenosinach wbił większe elo i spotyka mniej debili, to nie rozumiem co ma do tego to, że np. jest słaby. Jak by był lepszy, to debile by wyparowały?
@up
większe elo = mniej debili
więcej wygranych gier = większe elo
grasz lepiej = większa szansa na wygranie gry
jesteś aż takim kretynem ruszek czy tylko udajesz? bo ja jak widzę twoje posty to mam ochotę se strzelić w łeb że ludzie z IQ mniejsze niż łyżka jeszcze istnieją na tej planecie.
@up
większe elo = mniej debili
więcej wygranych gier = większe elo
grasz lepiej = większa szansa na wygranie gry
jesteś aż takim kretynem ruszek czy tylko udajesz? bo ja jak widzę twoje posty to mam ochotę se strzelić w łeb że ludzie z IQ mniejsze niż łyżka jeszcze istnieją na tej planecie.
Dlatego ich eksterminację planujesz rozpocząć od samego siebie? Skoro on twierdzi, że po przenosinach gra mu się lepiej, a na dodatek wbił większe elo, to chyba coś w tym musi być, nie ? Szczególnie, że nie jest jedyną osobą która to zauważyła.
http://www.youtube.com/watch?v=jufOjQXVN7Y&feature=g-u-u&context=G2507fc4FUAAAAAAALAA
Dafuk?!
Pepeszka.
25-03-2012, 23:55
@up
hahhahahah XD
http://www.youtube.com/watch?v=bN7ST1PC_u0&feature=relmfu
też dobre..
Btw. ten urlguard stał się strasznie w*****ający jak się posypał.
Co powiesz na fakt, iż na east'cie nie potrafiłem przebić top elo 1552, gdyż za każdym razem trafiałem na jakiegoś nooba? Teraz po niecałych dwóch tygodniach odbiłem się z 1400 a na dodatek przebiłem top elo do 1575.
Tutaj przynajmniej gra się często do końca, często słabe early, dobry late, a na dodatek nie trują mi dupy, że nie potrafię gankować na 3 lvl, gdy mocno spushują linie.
0 zabawy? Jeżeli kogoś cieszy granie z polaczkami, którzy troll pickują, a później feedują, to zapraszam na east.
Btw. WW czy Irelia? Kto według was lepszy i dlaczego?
Skoro na eascie grają same nuby, to z kim ty przegrywałeś?
CytrynowySorbet
26-03-2012, 12:48
Skoro na eascie grają same nuby, to z kim ty przegrywałeś?
Znam jego ból. Mimo, że gram na wescie, to jeśli trafiają się jakieś mirrory (chodzi o normale), to ich mirror zawsze jest lepszy...
Np. dwie Fiory. Ich 20/1. Nasza 2/14.
Nie stwierdziłem, że same nooby, ale zmęczyło mnie granie z ludźmi pokroju "hi i am not support" (last pick). Na weście jest mniej takich płaczków i poziom gry na prawdę inny (soloqueue).
Co do normali - mam wylewkę w nie, często ludzie sprawdzają tam buildy, champy, po co aż nimi się tak ekscytować ;p
Nie stwierdziłem, że same nooby, ale zmęczyło mnie granie z ludźmi pokroju "hi i am not support" (last pick). Na weście jest mniej takich płaczków i poziom gry na prawdę inny (soloqueue).
Co do normali - mam wylewkę w nie, często ludzie sprawdzają tam buildy, champy, po co aż nimi się tak ekscytować ;p
Co drugą grę widzę ten tekst. Plus westa jest raczej taki, że przynajmniej kolesie artykułują go mniej lub bardziej poprawnym angielskim, a nie po jego picku dowiadujesz się, że mówił, że supporta nie weźmie, tylko robił to po serbsku.
dowiadujesz się, że mówił, że supporta nie weźmie, tylko robił to po serbsku
Nie wiem na jakim elo grałeś na eaście, ale ja nigdy się z takim problemem nie spotkałem.
Jak na razie ciąglę pnę się w górę na łeście - aktualnie mam 1646 elo, co dla mnie było nieosiągalne jeszcze miesiąc temu grając z polaczkami.
siedzę sobie w pracy , myślę "Time to LoL" A tu kolejka...
Pepeszka.
29-03-2012, 23:25
No popatrz, zaraz Westa podziela na Eu west west i Eu west east :|
Ashe autoattack OP :s
http://www.youtube.com/watch?v=FZWs6ZrwB28
Kulturą na normalach wersji usmańczyków west może buty czyścić. :P
0 rage za pick, jak trollujesz to inni z tobą, tylko gdyby nie ten ping 250~ ..
A ja myślałem, że west i east są z tej samej serwerowni.
Yoh Asakura
30-03-2012, 10:09
USmańczyków = server NA
Jakoś nie bardzo mi pasi iść na Westa... A zwłaszcze że mam Koszyka na Facebooku...
I co teraz sie bedziesz jaral tym przez 5 lat?:D hahahah :D
Mnie jakoś nie ciągnie na westa, nie wiem czemu, jakoś pasuje mi east, ma swoje wady i zalety. Pewnie tak samo jak west. I fajnie czasem sobie popatrzec jak wyzywają Cie ruskie tymi swoimi slodkimi znaczkami.
NOWY SKIN RIVEN!!!! KRÓLICZEK!!!
Ja chce go mieć!!!
Pepeszka.
01-04-2012, 15:21
http://www.youtube.com/watch?v=i2FOaOj-zmM&feature=g-u-u&context=G244fc01FUAAAAAAACAA
Dobry żart na prima aprillis
Dziś ani razu nie przegrałem krową, cały dzień odrabiałem elo. Przebiłem top do 1667. Ktoś mi picknął krowę i musiałem grać soną ;/
JUNGLE/SUPPORT OFFTANK COW FTW!
http://img525.imageshack.us/img525/1241/rankedr.png
Yoh Asakura
05-04-2012, 21:21
Krowa ma silne early ganki, ale jak junglujesz i nie budujesz go pod AP, to prędzej czy później kończysz z dwoma supportami i opp team ma znacznie większy damage.
No albo pod AD
Yoh Asakura
08-04-2012, 03:56
Grałem tą nową postacią, Hekarimem, taki sobie, na pewno coś nowego, np. dziwny pasyw - dostajesz bonusowy dmg równy 10% bonusowego movement speeda (10% to początkowa wartość, później rośnie, chyba maksymalnie do 17.5%). Spamowalne Q, W z jakąś aoe aurą, która wysysa obrażenia zadawane jednostkom wokół (z dowolnego źródła) i leczy za ich % wartość (ale żeby nie dawać przegiętego sustainu na linii, jest maksymalny flat value, za jaki można się leczyć z creepów, na 3 czy tam 4 lvlu bodajże około 120 hp z minionów), może naprawdę nieźle tankować, wbijając się w środek team fightu i absorbując obrażenia + całkiem niezły anty tower diver, bo tower leczy jego obrażenia. E to bonusowy MS + mini doskok, który odpycha przeciwnika na małą odległość. Ulti to taka szarża na całkiem duża odległość, która wzywa jakichś "widmowych jeźdźców" [Hekarim może wybrać, w którym miejscu się zatrzymać, ale przywołani jeźdźcy zawsze wykorzystują maksymalny range ulta), po całej szarży taki mini fear na jednostki, które tym dostały i uciekają od Hekarima przez jedną sekundę, nie pamiętam, czy to rośnie z każdym level. Range tej szarży całkiem spory, chyba większy niż ult Shyvany, są bardzo podobne, tylko Hekarim się w nic nie zmienia. 100 magic damage na 1 lvlu z jego szarży + 50 za tych jeźdzców, ale cooldown bardzo wysoki - bodajże 2 minuty. Całkiem fajne animacje, ładny model, dobry głos, ogólnie może być niezły i mobilny jungler, ale bez rewelacji.
Ogólnie to jak wpadniesz na Hekarima z redem, to mu raczej nie uciekniesz i może być strasznie upierdliwy w niektórych sytuacjach.
Po przeczytaniu tego posta nawet przez chwilę pomyślałem, że nie śmierdzisz guwnem, serio. Potem jednak te głupie myśli odeszły ;<
Bez kitu, gdybym nie widział nicku, to nie domyśliłbym się, że ten post napisał Yoh ; o
Yoh Asakura
08-04-2012, 13:14
Po przeczytaniu tego posta nawet przez chwilę pomyślałem, że nie śmierdzisz guwnem, serio. Potem jednak te głupie myśli odeszły ;<
http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2012/01/oh-stop-it-you.png
--- Yoh Asakura dodał 20 minut i 49 sekund później ---
http://www.youtube.com/watch?v=MjQo_C1PURM
Jeśli pasyw Varusa i Leony będzię się stackował, to nikt nie pokona tej linii.
Ja To MuszĘ MieĆ : Ooooooooooooooooo
Zapraszam wszystkich do rejestrowania się w grze League of Legends , jeżeli mi pomozecie i zarejestrujecie się z tego linku dam wam pare wskazówek do gry i jakos pomogę , moj nick Alamari , gra bujnie się rozwija gra pełno polaków polecam. http://signup.leagueofleg...93b8e3877330106
darkmanlol
09-04-2012, 19:54
Gra bardzo fajna można powiedzieć że zaje....... Polecam ją wszystkim (gram ok1-2 lata)
Gra bardzo fajna można powiedzieć że zaje....... Polecam ją wszystkim (gram ok1-2 lata)
http://img192.imageshack.us/img192/6744/youdontsay.png
Z sentymentu sobie wszedlem na forum powspominac stare czasy, a tu w jednym topicu az dwie osoby, ktore kojarze :P
P.S. Tez pogrywam czasem w LoLa ;)
P.S. 2 Pierwszy post od ponad 4 lat ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.