Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Furory (new)!
Veltaxio
27-01-2007, 22:45
Nic , za to dowiedzialem sie ile ja mam placic ;>
1kk+sca+taifun zabija mnie z sova :D
Im, nie spisujce charów na straty. Jeżeli wygracie wojne (a wszystko na to wskazuje) to wy bedziecie dyktowac warunki i expic (: Kazdy to wie ze Vision wygra, nie wazne czy teraz czy za 3 lata, ale to jest pewnie . Duskiness sa za bardzo zdygani, mają małe morale i styrani psychicznie.
Pozatym wynik 20:9 mówi sam za siebie. Jezeli Duskiness byli by tacy zajebisci jak sie mówi, to oni by wygrywali wojne. Wlasciwie sami sobie wmawiaja ze jest jakas szansa dla nich..... Ale to nierealne wg mnie :]
O wlasnie, przypomnialo mi sie. xd. Wy macie cos czego Duski nie mają - mianowicie zgranie i Katrile. Vision jako gildia jest zajebiscia zagrana i rozumieja sie prawie bez słow ( to mozna zobaczyc na filmikach ) i na dodatek Katrila jest dobrym i myslacym liderem. A to juz duzy krok do triumfu.
@Edit:
Jedno mnie zainteresowało xD Jezeli mozna wiedziec, to co wspolnego maja ze soba nicki Imargam i Magrami? Bo jak nie trudno zauwazyc Magrami to od tyłu Imargam i na odwrót.
Moge poznac historie tego całego zdarzenia? xd
DranPran
27-01-2007, 22:51
Moim zdaniem Taifun coś zawdzięcza Imargamowi przynajmniej trochę odpocznie od ciągłego grania bo jak Ima mówi woja długo potrwa.
@Pytania do Imy
Nie ogarniam czegos. Przeciez Ima nie jest Liderem Vision jest tylko smiesznym 200 najcikiem :D I to nie on ustala paymenty etc tylko wszyscy członkowie gildi wiec nie rozumiem pytan "proponowałes juz mu payment" Jezeli ktos moze proponowac to Katrila ale nie widzi mi sie aby cos takiego zrobił.
@suchy.
Człowieku sram na ciebie zadką kupą juz dawno zauwazylem ze jestes osoba nie warta uwagi dlatego nie bede przedluzał bo jestes totalnym ZEREM.
Veltaxio
27-01-2007, 22:55
@Tarinek
Idz zajadac te swoje "parufki" ;]
z tibia.de
"Imho Vision is Polish Del'Toro" czy istnieje lepszy komplement dot. zgrania gildii??xd
Ponawiam swoje pytanie czemu montura nie walczy z vision?
Zapytaj samego Montury :)
wrogonastawiony
27-01-2007, 23:28
Im, nie spisujce charów na straty. Jeżeli wygracie wojne (a wszystko na to wskazuje) to...
...to Vision bedzie probowało normalnie expic a Duski teraz beda grac na mass logi i chowac sie po norach Oo. Zwykła zamiana miejsc tylko ze tym razem to Duskom będzie łatwiej ;]
O wlasnie, przypomnialo mi sie. xd. Wy macie cos czego Duski nie mają - mianowicie zgranie i Katrile. Vision jako gildia jest zajebiscia zagrana i rozumieja sie prawie bez słow ( to mozna zobaczyc na filmikach ) i na dodatek Katrila jest dobrym i myslacym liderem. A to juz duzy krok do triumfu.
Ta, rzeczywiscie, są z@jebiści :D Nie ma to jak pokazac klase (mozna bylo zauwazyc na filmie jak padł Taifun a potem jak padł Imargam). n/c
@Edit:
Jedno mnie zainteresowało xD Jezeli mozna wiedziec, to co wspolnego maja ze soba nicki Imargam i Magrami? Bo jak nie trudno zauwazyc Magrami to od tyłu Imargam i na odwrót.
Moge poznac historie tego całego zdarzenia? xd
Przyszli razem z Morgany, a wyszlo jak wyszło :) Widzisz co tibia potrafi robić z ludźmi :)
Veltaxio
27-01-2007, 23:38
Przyszli razem z Morgany, a wyszlo jak wyszło :) Widzisz co tibia potrafi robić z ludźmi :)
Tak to prawda przyszlismy z morgany , a to ze walczymy po roznych stronach jest spowodowane tym ze magrami sprzedal postac i na tej postaci gra rl taifa ;]
Pozdro dla Krzysia =***
COZTAPOLSKA2345
27-01-2007, 23:38
Śledze troche te wydarzenia na tym forum i na tym świecie i wcale nie jestem pewny ze Vision wygra tą wojne, (takei jest moje zdanie) ;p
Przecież nawed jakby vision zaczeli expić to duski mogą robic mass logi i z 20:9 zrobiło by sie szybko 20:30(takie jest moje zdanie ale czas pokaże co bedzie dalej :DD:D:D
EE Vision wygra widac to po fragach ;]
CZYLI Taifun nie chce zapłacic??
W takim razie nie bedzie 2st osoba z 300 lvl ;p ( a ps taifun mam wkoncu mozliwosc zaplaty?? Jesli by zaplacil to czy byscie przyjeli danine i dalibyscie mu odetchnac i doexpic do 300)??
wrogonastawiony
27-01-2007, 23:46
@Ima
Oo, tak myslalem, musial zmienic sie owner, a stary sie z toba nie kontaktuje ?
To sie chyba nigdy nie skonczy, chyba ze ktos pojdzie po rozum do głowy i pierwszy wyciagnie reke :D Ludzie popelniaja błedy, to normalne ale.. to juz nie moja sprawa ;) Kiedys walczyliscie ramie w ramie a teraz co ? Imargam nie szkoda Ci tego ? Przeciez to w ch_j czasu i jeszcze wiecej wspolnej gry.
To sie chyba nigdy nie skonczy, chyba ze ktos pojdzie po rozum do głowy i pierwszy wyciagnie reke :D Ludzie popelniaja błedy, to normalne ale.. to juz nie moja sprawa ;) Kiedys walczyliscie ramie w ramie a teraz co ? Imargam nie szkoda Ci tego ? Przeciez to w ch_j czasu i jeszcze wiecej wspolnej gry.
Piekny teks GZ dla tego Pana ;p
Ta, rzeczywiscie, są z@jebiści Nie ma to jak pokazac klase (mozna bylo zauwazyc na filmie jak padł Taifun a potem jak padł Imargam). n/c
HhUAheuaehuaehuae ! Gz. 2 filmiki powiadasz? No nie wiem, wiecej ich bylo.
Jak padal Taifun, Jak padl Imargam to tez zabili 3 osoby, cały film WMV , do ktorego link ma Imargam w podpisie trwa 11 minut i jest pokazane całe Pvp i zgranie Vision, baa nie musze dodawac chyba bitwy w cyclo i na Ofie, jak osmieszyli Dusk~ i tak samo chyba nie trzeba nic wspominac o bitwie na Dworcach :x, wiec prosze Cie , nie oceniaj stylu , nie tylko Vision, ale byle jakiej gildi po 1 filmie gdzie zdobywaja fraga, i po drugim gdzie poszlo gorzej =)
@edit:
Przeczytaj to jeszcze z 10 razy, potem obejrzyj te dwa filmy z 10 razy to moze dojdziesz ze mialem na myśli zachowanie Vision i te ich żenujące texty ktore lecialy do Taifa.
Chyba sie nie rozumiemy :D
Nie chodzi mi o texty Vision. Ja tutaj mowie ogolnie o ich bitwach, Pvp i fragach. Btw, filmy ogladalem nie raz, a wmv ogladam przynajmniej raz dziennie - i tutaj widze klase.
A co do textów - może i żenujące, ale mi specjalnie nie przeszkadzaja ;]
@Pytania do Imy
Nie ogarniam czegos. Przeciez Ima nie jest Liderem Vision jest tylko smiesznym 200 najcikiem :D I to nie on ustala paymenty etc tylko wszyscy członkowie gildi wiec nie rozumiem pytan "proponowałes juz mu payment" Jezeli ktos moze proponowac to Katrila ale nie widzi mi sie aby cos takiego zrobił.
@suchy.
Człowieku sram na ciebie zadką kupą juz dawno zauwazylem ze jestes osoba nie warta uwagi dlatego nie bede przedluzał bo jestes totalnym ZEREM.
Wyboldowany tekst zgłaszam do nominacji na najlepsze teksty ::
wrogonastawiony
27-01-2007, 23:58
HhUAheuaehuaehuae ! Gz. 2 filmiki powiadasz? No nie wiem, wiecej ich bylo.
Jak padal Taifun, Jak padl Imargam to tez zabili 3 osoby, cały film WMV , do ktorego link ma Imargam w podpisie trwa 11 minut i jest pokazane całe Pvp i zgranie Vision, baa nie musze dodawac chyba bitwy w cyclo i na Ofie, jak osmieszyli Dusk~ i tak samo chyba nie trzeba nic wspominac o bitwie na Dworcach :x, wiec prosze Cie , nie oceniaj stylu , nie tylko Vision, ale byle jakiej gildi po 1 filmie gdzie zdobywaja fraga, i po drugim gdzie poszlo gorzej =)
uhasuhashuahuahahuha ! Gz. :baby:
Przeczytaj to jeszcze z 10 razy, potem obejrzyj te dwa filmy z 10 razy to moze dojdziesz ze mialem na myśli zachowanie Vision i te ich żenujące texty ktore lecialy do Taifa.
eloelo520
28-01-2007, 00:09
EE Vision wygra widac to po fragach ;]
CZYLI 2st osoba z 300 lvl ?
2nd jak juz
Imargam , zerowcu
z tibia.de
"Imho Vision is Polish Del'Toro" czy istnieje lepszy komplement dot. zgrania gildii??xd
Obrazili Del'Toro =/
comentatorek
28-01-2007, 00:20
Tak to prawda przyszlismy z morgany , a to ze walczymy po roznych stronach jest spowodowane tym ze magrami sprzedal postac i na tej postaci gra rl taifa ;]
Pozdro dla Krzysia =***
Prawda przyszli z morgany pozniej magrami sprzedal chara jakims dzieciakom ktorzy bodajze w 7 skladali sie na ta postac potem Taifun chcial odkupic magramiego za 1kk chyba "zal" i dal 500k tylko obecnie gra magramim 16 latek z rl taifunka
A co do 1 ownera magramiego gra na kyrze i chyba ma best lvl, nick jakos moonthost glowy nie dam ;p ale latwo sprawdzic kto jest 1 w rankingu;)
_~~!Hestoprites!~~_
28-01-2007, 00:21
hehe , o kase dla nas bym sie nie martwil gdyz taifun zbieral soczysty plecaczek crystali od poczatku srva ;))
Pozdro petro =*****************
23 wrzesień 2006.
xxx: Ema
Taifun Devilry:?
xxx:Nice house& cash
Taifun Devilry: mam dużo więcej... duużo...
xxx: o_O to pochwal sie^^
Po czym Taifun zapełnia domek 17kk + 2 Sov+ 3 hota Na parterze...
xxx: 0.o Nice!
Taifun Devilry:^^
Ja bym wziął Plecaczek kk + Jakieś SoV'iki B) i items B)
Imargam chcę 10 tys zł za to żeby Taifun mógł sobie poexpić :D:D:D Nice!
Ja bym wziął więcej, ale łąskawy Ima zostawi Taifunowi 300 k na mf'y xDDD
Taifun ssij za to że [T?]wój Pro sąsiad Morneth wziął od mojego kumpla 100 k za mojego hunta za free-Mornetha zachcianke, po tym Sanyol i inna banda przydupasów lała mojego kumpla^^ w czterylitery se to wsadź!!!
P.S Ale i tak uważam że jego chęć do PG nie jest tak wielka żeby oddać 10 tys zł- 20kk.... Chociaż jak PEtro nie wytrzyma z braku expienia i jak będzie na Taifunie może sie doczekacie xDDD
Pozdro & hail Vision
@up
Chciał dać 2kk, a dał 1kk , a nie 1kk i 500 k xD
wrogonastawiony
28-01-2007, 00:37
Nie obraź sie ale inteligencja to ty nie grzeszysz.. Nie lubisz Taifa BO JEGO SĄSIAD CIE SKRZYWDZIŁ ?
To ja Ci wspołczuje. :D
MagField
28-01-2007, 00:43
Tak jak ktoś napisał już czemu ima ustala ile ma płacić taifun a nie cała gildia lub Katrila bo w końcu to ona(?) jest liderem gildi...Imargam nic do Ciebie nie mam ,ale sądze że byt dużo sie kozaczysz i jesteś pewien swojego ;) (nie rozum mnie źle nie szukam kłutni żadnej...).To tylko moje takie zdanie.A no i mam pytanko.Taifun już zapłacił czy jeszcze nie?Jak zapłacił to ile?I w ogóle do tej listy hunted co ją stworzyłeś czy ci ludzie są już 4ever hunted czy jak zapłacą to już nie będą?I też jeszcze jedno pytanko czy na pasterzu axe master gra ten sam owner co za czasów starej wojny co pasterz był z spoxterem i razem walili taifuna?Prosze o odp. bo jestem ciekaw tych pytań ;)
Hail Vision!
@down
Dzięki za odp :P ;)
Veltaxio
28-01-2007, 00:53
@up
ta lista dotyczy osob ktorych deady beda wliczane do statystyk na tibia.com , kazdy wie tez ze jak sie ktos wyplaci to jest free . xd
@up
Katrila to on , pasterzem gra draco , taifun nigdy nie zamierzal placic ;P
2nd jak juz
Imargam , zerowcu
To wszystko co masz mi do powiedzenia Bartku ;> ?
alahakbar
28-01-2007, 01:32
z tibia.de
Bo zaczal grac na danubi... chcesz nick?
Tj Spoxster czy taifun~?
tomek4231
28-01-2007, 01:46
Z tego co mi wiadomo to Spoxster gra teraz na Nordmarku bo to podobno bardzo dobry kumpel jego ale nie wiem czy to prawda
eloelo520
28-01-2007, 02:00
@up
ta lista dotyczy osob ktorych deady beda wliczane do statystyk na tibia.com , kazdy wie tez ze jak sie ktos wyplaci to jest free . xd
@up
Katrila to on , pasterzem gra draco , taifun nigdy nie zamierzal placic ;P
tak , muah ; *
Jan 27 2007, 23:08:37 CET Died at Level 192 by a dragon lord
format.. brb
Sonik'ex
28-01-2007, 09:10
Suchy1 gdyby taifun dal bp crystali spawowi i reszcie~ to by sie vison balo i poprosilo by o pomoc ciebie bo ty jestes taki wygadany i taki odwazny ktury masz level 8 czy juz 11? i przypominam ze katrila jest liderem a nie imargam chodzi mi oto ze wszyscy imargam imargam imargam w vision a jest tam wiele innych osub z nice pvp etc. itp. itd.
Hail Vision.:]
_~~!Hestoprites!~~_
28-01-2007, 10:05
Eee no co ty, słyszałem ze on to tylko tobie dawał. BA! nawet niechciałbym ci robić konkurencji bo to przeciez twoja specjalnosc.
@suchy
Dziecko wyjdz i nie wracaj - twoj stary zlamił jak cie robił. Kolejny gansgter co wszystkich od noobów wyzywa a sam to mysli ze jest mega pr0gamer.
stfu.
Ta, tylko że jak ja mówie że nie lubie Taifun za mojego hunta, ty ze mnie szydzisz ,ja Ci oddałem , to ty odrazu mówisz na rodziców najeżdżać nie?
Burak ze wsi jestes i tyle! idz lepiej pomóż rodzinie krowy doić!
_~~!Hestoprites!~~_
28-01-2007, 10:30
sam lepszy nie jestes, wyzywasz go od burakow ze wsi a piszesz wiejskim jezykiem (wyjEles)
zalosni jestescie
Za to ty jestes cudowny siedząc 20h przy kompie, pewnie dziewczyny na Ciebie nie patrzą taki jesteś brzydki... Ahh stfu
Dowartościowywujesz się nadal Spoxsterem w profilu? pewnie Ci którzy dopiero przyszli na forum mają Cie za Spoxstera i Pana w Tibi, a jestes nikim w rl, i nie tylko :)
Hot,ehh...?
sallceson
28-01-2007, 11:08
co do montury rozumiem ze gra na Danubii ale na masslogi moglby wejsc :) a 121 ms to jest siła :) wiec jakis ma jeszcze powod chyba zeby calkowicie odejsc z wojny :)
szkoda Spaawa :(
Monturą grał Spoxster za czasów jak był jeszcze w gildii Vision, później sprzedał chara i nie gra. Ktoś tam mówił ze gra na danubi. Podaj mi jego nick...
Veltaxio
28-01-2007, 11:38
Muhhi
Jan 28 2007, 10:20:50 CET Killed at Level 71 by Fast'Grands
and by Anawery
10:20 You lose 101 hitpoints due to an attack by a dragon.
10:20 Elite Matioo [24]: exura sio "Elite Matioo
10:20 Muhhi [71]: exura vita
10:20 Jet'ro [11]: exura
10:20 Muhhi [71]: utani hur
10:20 Jet'ro [11]: exura
10:20 Fast'Grands [43]: exevo mort hur
10:20 Maciek-Beliar [33]: Utani Hur
10:20 Anawery [14]: utani hur
10:20 Muhhi [71]: exura vita
10:20 Van Szperak [67]: exori
10:20 Warning! The murder of Muhhi was not justified.
10:21 Anawery [14]: Pozdro misiu
10:21 Anawery [14]: ^^
10:22 Muhhi [69]: s*******aj
10:22 Muhhi [69]: !
10:30 Anawery [14]: ej
10:30 Anawery [14]: czemu padles?
10:30 Muhhi [69]: 10:30 You are now ignoring player Anawery.
(-.-)_/
Niemożecie sobie poprostu odpuścić... Polacy polaków zabijają....
na furorze grają prawie sami polacy to niby kogo mieliby zabijać, idioto?
MagField
28-01-2007, 12:55
Niemożecie sobie poprostu odpuścić... Polacy polaków zabijają....
Ale chyba ty masz coś z głową.Co z tego że polak polaka?Jeżeli polak frajer to trzeba go skrócić i sie nie patrzy kim jest.... :baby:
edit:
Z tego co mi wiadomo to Spoxster gra teraz na Nordmarku bo to podobno bardzo dobry kumpel jego ale nie wiem czy to prawda
Wątpie w to....Spoxter tak by głupio nie pisał ;> (chyba?)
Ja wbilem 33 lvlek i jestem szczęśliwy!
@up
faktycznie ten temat tyle stracil ... facet tyle do niego wnosil , polemika z nim byla dlamnie czysta przyjemnascia . Mam nadzieje ze kiedys ktoregos slonecznego dnia zalozy nowe konto zeby uszczesliwiac nas tak przemyslanymi i wyrachowanymi postami...moze stanie sie to juz za 5 lat kiedy to powien skonczyc podstawowke i przejsc na wyzszy szczebel nauki
NarroweQ
28-01-2007, 19:35
@ Debile
OmG... Czytam to forum i mnie juz szlag trafia ;s Jakies cymbaly z innych serverow ktorzy nie maja pojecia o sytuacji na Furorze zalewaja forum kretynskimi pytaniami, noobki sa tak zmanipulowane ze mysla ze Vision jest gora i gadaja w ogole o jakims paymencie <lol?> w tej wojnie paymenta nie bedzie ani z jednej ani z drugiej strony i nie pierd**cie, ze Taifun nie expi z powodu Vision bo to bullshit, niby w jaki sposob przeszkadzaliby w expie, jezeli online bylyby wtedy duski? Zanim wbiliby sie Taifowi na expowisko dawno juz mialby obstawe w postaci Duskiness, Vision mogloby wtedy co najwyzej wrocic do PZ... -,- Po prostu facet ma kryzys, moze nie chce mu sie grac etc ale powodem tego nie jest Vision. I KONIEC ZENUJACYCH PYTAN O WOJNE, CHCECIE WIEDZIEC CO SIE DZIEJE NA FURORZE CZYTAJCIE FORUM TUTAJ I NA TIBII.COM BARANY !
ufff ulzylo mi xD
@ Debile
OmG... Czytam to forum i mnie juz szlag trafia ;s Jakies cymbaly z innych serverow ktorzy nie maja pojecia o sytuacji na Furorze zalewaja forum kretynskimi pytaniami, noobki sa tak zmanipulowane ze mysla ze Vision jest gora i gadaja w ogole o jakims paymencie <lol?> w tej wojnie paymenta nie bedzie ani z jednej ani z drugiej strony i nie pierd**cie, ze Taifun nie expi z powodu Vision bo to bullshit, niby w jaki sposob przeszkadzaliby w expie, jezeli online bylyby wtedy duski? Zanim wbiliby sie Taifowi na expowisko dawno juz mialby obstawe w postaci Duskiness, Vision mogloby wtedy co najwyzej wrocic do PZ... -,- Po prostu facet ma kryzys, moze nie chce mu sie grac etc ale powodem tego nie jest Vision. I KONIEC ZENUJACYCH PYTAN O WOJNE, CHCECIE WIEDZIEC CO SIE DZIEJE NA FURORZE CZYTAJCIE FORUM TUTAJ I NA TIBII.COM BARANY !
ufff ulzylo mi xD
Spoko, teraz łączymy sie z tobą w żalu i opłakujemy utracone bohy ;(
Dzisiaj, 16:58
suchy1
Ta wiadomość została usunięta przez Raynold. Powód: Idź się przewietrzyć, dziecko
Ehehehehe nc dla suchego i brawa dla modka;p
[QUOTE=NarroweQ;1229679]@ Debile
I KONIEC ZENUJACYCH PYTAN O WOJNE, CHCECIE WIEDZIEC CO SIE DZIEJE NA FURORZE CZYTAJCIE FORUM TUTAJ I NA TIBII.COM BARANY !/QUOTE]
większość "debili" nie zna angielskiego to niby jak mają czytać tibia.com forum ?:P
Veltaxio
28-01-2007, 21:06
http://rapidshare.com/files/13825039/Vision_-_Powr_t.mp3.html
http://www.rogepost.com/n/3149022984
Lapcie tutaj Mp3 od Vision made by Mc Baku and Mc Rodrigez , slowa by Loku and Zwidek ;)
Tylko nie mowcie ze key~ bo to jest kawalek prawdziwej tibijskiej sztuki , a dokladniej o sytlacji na furorze ;)
Malitian
28-01-2007, 21:06
Sa tez tacy ktorzy nie umieja cytowac ;)
Kijancza
28-01-2007, 21:09
@ Debile
ufff ulzylo mi xD
Jak Spoxster szalał to Taifun tez miał kryzys? xd
A niee zapomnialem przeciez poprawial wtedy oceny czy cos takiego <LOL>
Masywny_Titania
28-01-2007, 21:16
Lol ima pzdr baku xD
Hahah
Jaraj sie tym !! xD
Monturą grał Spoxster za czasów jak był jeszcze w gildii Vision, później sprzedał chara i nie gra. Ktoś tam mówił ze gra na danubi. Podaj mi jego nick...
...wes sie nie udzielaj jak nie masz ZIELONEGO POJĘCIA....Montura i Spoxter to śmiertelni wrogowie!!!! Spoxter nigdy nie dostał by pasów na Monture. Co do postaci to też nie masz racji - Pan X owner Montury nie sprzedał swojej postaci, przestał gra na Furorze i przeniósł sie do kumpli z Rl na Danubie.....jak byś chodz troche sie wysilil to byś wiedzial ze kiedyś istniala taka mała gildja jak "Smerfy" (Montura był jej członkiem i w pewnym sensie jest dalej bo prawie wszyscy znają sie z RL...) Potem na skutek pewnych zatargów z elita Dusikness i szanownym Spoxterem prawie wszyscy przenieśli sie na danubie(prawie bo pare osób ziostalo mi. Montura)...gdzie w chwili obecnej sa dominująca gildja na serwie.
Owner Montury pracuje i uczy sie...ma mało wolnego czasu na gre wiec to logiczne ze jak chce sobie spokojnie pograc to bedzie grał tam gdzie nikt nie bedzie mu sie na ekspowisko wpier****ł. Pozatym postać która gra na danubi wkrótce przegoni z lvl Monture.
@ Debile
Po prostu facet ma kryzys, moze nie chce mu sie grac etc ale powodem tego nie jest Vision.
on zawsze ma kryzys jak jest wojna ;]
Kolos from rodos
28-01-2007, 21:53
Lapcie tutaj Mp3 od Vision made by Mc Baku and Mc Rodrigez , slowa by Loku and Zwidek ;)
Tylko nie mowcie ze key~ bo to jest kawalek prawdziwej tibijskiej sztuki , a dokladniej o sytlacji na furorze ;)
no panowie... czysty HH , bez komerchy , pewnie sie zjaraliście ostro ;d
Rap z najwyższej półki Polskiej sceny hiphopowej.
W sumie w sam raz.. jaka gra , taka muzyka ;d
Veltaxio
28-01-2007, 22:16
Polecam ten temat <lol>
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=114046&page=2&highlight=furora
@up
haha nawet nawet :) tylko zeby nie skonczylo sie na pisaniu pioseneczek ... czekamy na nastepne fragi
eloelo520
28-01-2007, 22:54
wy to macie nasrane w baniach
edit: "paPaPAPATRZ komu ufasz..." ahahahah
w ogole , jakos takie mlaskanie slychac caly czas
dobre dobre
Kijancza
28-01-2007, 23:08
wy to macie nasrane w baniach
edit: "paPaPAPATRZ komu ufasz..." ahahahah
w ogole , jakos takie mlaskanie slychac caly czas
dobre dobre
Mlaskanie to od ciebie z kuchni chyba bylo slychac ;)
Fajna nuta :P
wole_tibie_niz_baby
28-01-2007, 23:20
Kawałek zajebisty.
hahaha nastepny zakochany w tibi ?
furora syff
LAMUSY NOOBY Taifun nawet jakby mial nie wiem spalic swoj dom i mieszkac na smietniku to nie zaplaci vision przeciez to jego serwer (visoion jeszcze go nie przejelo wiec JAPSKA NOOBY)
Spójrzcie na Duskiness jak jest mass log Vision i wtedy mówcie kto się nie boi expić, bo ja wtedy widzę mass logout ludzi z Dusk, albo wyścig szczurów do najbliższego pz... zero solidarności.. każdy gra na swój własny rachunek.. nie mam uznania dla tej guild, aby nie zawyżać wyniku wyrzucili z guild połowę ludzi (i tak to nie pomaga bo Deactiver dobrze pracuje B) ) albo może szukali spy? a hackami pogardzają?
A jeśli chodzi o Taifuna to zawsze jak jest wojna to nie gra, ciekawe co jest teraz.. ferie? czy może ktoś zabrał mu taboret i nie boją się podchodzić rodzice? B)
wole_tibie_niz_baby
28-01-2007, 23:25
Spójrzcie na Duskiness jak jest mass log Vision i wtedy mówcie kto się nie boi expić, bo ja wtedy widzę mass logout ludzi z Dusk, albo wyścig szczurów do najbliższego pz... zero solidarności.. każdy gra na swój własny rachunek.. nie mam uznania dla tej guild, aby nie zawyżać wyniku wyrzucili z guild połowę ludzi (i tak to nie pomaga bo Deactiver dobrze pracuje B) ) albo może szukali spy? a hackami pogardzają?
A jeśli chodzi o Taifuna to zawsze jak jest wojna to nie gra, ciekawe co jest teraz.. ferie? czy może ktoś zabrał mu taboret i nie boją się podchodzić rodzice? B)
hmm a jak jest mass log dusskines to co vision robi ? hmm
pamietasz kacje na goblinach chyba na edron? loga dali ci ktorzy mogli bo dusski tam byli? hasu hasu?
Taifun umie tylko expic, nie ma zielonego pojecia o wojnie >.<
(Tak jak wiekszosc Duskow)
furora syff
LAMUSY NOOBY Taifun nawet jakby mial nie wiem spalic swoj dom i mieszkac na smietniku to nie zaplaci vision przeciez to jego serwer (visoion jeszcze go nie przejelo wiec JAPSKA NOOBY)
SUCHY1 WYPIER**DALAJ WIEMY ZE TO TY LARWO JEDNA !!!!!!
wole_tibie_niz_baby
28-01-2007, 23:31
SUCHY1 WYPIER**DALAJ WIEMY ZE TO TY LARWO JEDNA !!!!!!
wy*******aj to se mow do swojej rodziny patalachu zerowcze tibijski lamusie
Ja o tej akcji wiem trochę więcej niż ją tylko pamiętam B)
Ja bym powiedział tak, że tam parę osób się poświęciło z pewnego powodu rozkmiń sam jakiego, choć wątpię aby Ci się to udało sądząć po Twoim nicku...
Po ubiciu w śmieszny sposób paru członków Dusk (jeśli to pamiętam w akcji było 4 - 5 we fragach + parę red skulli dla Dusk i masę unj), parę osób postanowiło poświęcić się i chwała im za to, jak to napisał wtedy Zwidek "Kamikadze i UE" :D
A w innych akcjach? hmm? może nam coś o nich opowiesz? B) Szczególnie o tych co nie ma na filmikach ...
hmm a jak jest mass log dusskines to co vision robi ? hmm
pamietasz kacje na goblinach chyba na edron? loga dali ci ktorzy mogli bo dusski tam byli? hasu hasu?
LOL A co mielismy robic? Stac i czekac kiedy Duski wejda?
Moim zdaniem i tak tam klase pokazalismy.
furora syff
Nie powiem kto tu zakochany w Tibii, lepiej spójrz na swój nick :baby:
ban na jedno konto to zalozyl 2 ... proponuje poprostu ignorowac tego trola i nieodpisywac
Taifun umie tylko expic, nie ma zielonego pojecia o wojnie >.<
(Tak jak wiekszosc Duskow)
Każdy jest w czymś dobry, oni coś tam umieją expić, a wy dobrze walczycie. Nie można oczekiwać od kogoś, że będzie dobry we wszystkim. Pozatym kimś z dużym lvlem, a słabym pvp można określić Setzler Gambler'a. Był kiedyś filmik jak bił jakiegoś 80+ knighta chyba i nie mógł sobie z nim poradzić.
Peace%Love.
PS. To jest porównanie (http://pl.wikipedia.org/wiki/Por%C3%B3wnanie)
Masywny_Titania
29-01-2007, 00:04
Z tego co pamietam to byl z 40~~ek :P i padl dopiero jak sie nazbieralo tej choloty z setzera gildii i ue dostal:S
Niewiemjak
29-01-2007, 00:11
wku**** mnie teksty typu "hail vision" "vision jest nejlepsze" itp. Jetsem pełen podziwu dla ich naprawde dobrego pvp i tego ze odwazyli sie wypowiedziec wojne gildi duskiness ale denrwuje mnie fakt, ze zwykli gracze niezamieszani w wojne staja sie ich ofiarami. Pownni pokazac ze sa wstanie rzadzic tym serwem lepiej niz duskiness bo jak narazie to widze ze moga go tylko roz**bac.X(
Jan 28 2007, 23:10:44 CET Died at Level 61 by a demon skeleton
chello hunted
Deactiver
29-01-2007, 00:29
Co do piosenki~~
To się nazywa coś, jakby były wybory na "gildie rządzącą" to opinie publiczną byście mieli po swojej stronie jak cholera. Coraz więcej osób zaczyna sie do was przekonywać, czy wy macie jakiegos styliste od publicznego wizerunku ?? Zaczynacie robić FURORE w tibi ;] Gratz
Prophaganda!!
za duzo emocji wkladacie w ta gre - powinniscie zrobic sobie przerwe
Krytykant
29-01-2007, 01:46
Kilka Zastrzeżeń ogólnie do **** ten kawałek
O jakości już nie wspomnę do bani ;/
chociaż ci co śpiewali nie byli źli ale tekst boże w gimnazjum na nauczycielki lepsze leciały... aa i jeszcze jedno śpiewałeś w domu czy jak bo mi się wydawało że jak był nie cenzuralny tekst to śpiewałeś ciszej? mama cie jeszcze bije? a może masz 16 lat i nie możesz jeszcze klnąć w domu ty mój Hardcorowy Hiphopowcu..
Śmierdzi Tam takim kserem że żal...
Xero
-"W końcu rozliczyć się z każdym wrogiem"
-"wlasnie się wali twoj pomnik"
-"działamy na was jak terapia szokowa"
-"Od nowa niszcza, zamiast to budować"
-"pewnie lamusą to przestanie sie oplacać." - nie jestem pewien
-"Ty patrz komu ufasz, pa... patrz komu ufasz" - btw. Ufaj sam sobie dobrze na tym wyjdziesz
Takie Małe Ale..
-"Petro jesteś lolem" - (to mi się kojarzy z czasów gimnazjum)
-"Wciąż was stukamy" - geje czy co?
-"nieprzespane noce" - żalisz się?
-"Od nowa niszcza, zamiast to budować" - kto niszczy to niszczy
-"Vision wszędzie ma przyjaciela." - chyba nie wiesz co to przyjaźń
-"Elo ten świat powraca do starych zasad" - jakich? PA Imargama?
-"Taifunie pamiętaj kto tu jest noobem." - Gim.....
Mówisz Walka furorę najpierw spójrz kto tu jest potworem
po za tym jest nas wielu nam "nie-podołaty" przyjdzie czas ze to wy przyjmiecie baty
miło z waszej strony ze chcecie naprawić to co zjebaliście
i ze jak to na końcu było medal za to chcieliście Bijacz!
Ps. jesteście śmieszni chcecie zrobić karierę w hip hopie ? a może hałas w okół samych siebie? pokazać jacy to wy jesteście zajebisci.
+ Patrz jestem z Vision (Zabiłem Raz Taifuna)
+ Patrz Nagrywam Hip Hop (a raczej robie z niego pośmiewisko)
+ W ogóle jestem Super (Szkoda że nie wychodzę na dwór i zarywam nocki przed tibią)
+ Dziewczyny nie mam (co z tego ale słucham Ascetoholix - Suczki)
przepraszam autorze drogi każesz iść komuś do szkoły a sam robisz błędy ortograficzne w tekście?
Btw. po co daliście listę osób hunted? to może mieć dwu jaki skutek
- wiedza ze są hunted będą przeciwko wam chyba ze złamią się i zapłacą
- pamiętaj Imargamie :) raz na wozie raz pod wozem...
Wasz Drogi Krytyk ;)
@Krytykant
Czekam na Twoje nagranie i tekst. Z0baczymy jak karasz w tych klimatach.
Elo elo joł jestes pro elo mastach ziomal tylko ze pierd0lisz o dupie maryni i 0 w tym przesłania. Jestes 0 idz załoz słuchawki na łeb kartka w łape i napierd@laj teksty jezeli tak sie wywyzszasz.
Krytykant
29-01-2007, 02:12
Wiesz JA tu jestem sobą wyrażam swoją opinie jestem wiernym słuchaczem Hip-Hopu... słucham takiego hip-hopu że ty byś się bał puszczać to głośno...
Btw. Czy uważasz że krytyk musi ci coś udowodnić ze potrafi lepiej? jest i tyle, taka jego praca
pomyśl czasami... Czy krytyk filmowy nagrywa filmy ? nie on się na tym zna.
Już jest temat o tym nagraniu.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=1230592#post1230592
Ale napisze jeszcze raz to tutaj: "Oni nie zrobili singla, tylko coś for fun" Easy ?
sallceson
29-01-2007, 08:04
boze drogi.. tu juz nic nie moze byc 4fun...
dziwic sie ze niektorzy graja cale dnie w tibie ? przeciez jesli zrobi sie cos 4fun to jest źle , a jak sie gra 25/ na dobe to tez źle ? ludzie czego wy oczekujecie :)
normalne ze kawalek jest amatorski i mu duzo brakuje do hiphopu prawdziwego ale przeciez nie proboja podbic Polski.. chociaz mogliby bo skoro Mandaryna może to wróze im świetlana przyszlosc muzyczna :D
@Khazul
chello hunted 4ever czy ma jakis payment ? :D
...wes sie nie udzielaj jak nie masz ZIELONEGO POJĘCIA....Montura i Spoxter to śmiertelni wrogowie!!!! Spoxter nigdy nie dostał by pasów na Monture. Co do postaci to też nie masz racji - Pan X owner Montury nie sprzedał swojej postaci, przestał gra na Furorze i przeniósł sie do kumpli z Rl na Danubie.....jak byś chodz troche sie wysilil to byś wiedzial ze kiedyś istniala taka mała gildja jak "Smerfy" (Montura był jej członkiem i w pewnym sensie jest dalej bo prawie wszyscy znają sie z RL...) Potem na skutek pewnych zatargów z elita Dusikness i szanownym Spoxterem prawie wszyscy przenieśli sie na danubie(prawie bo pare osób ziostalo mi. Montura)...gdzie w chwili obecnej sa dominująca gildja na serwie.
Owner Montury pracuje i uczy sie...ma mało wolnego czasu na gre wiec to logiczne ze jak chce sobie spokojnie pograc to bedzie grał tam gdzie nikt nie bedzie mu sie na ekspowisko wpier****ł. Pozatym postać która gra na danubi wkrótce przegoni z lvl Monture.
Sorry, ale jakoś to potwierdzi 1 osoba z gildii Vision, więc oficjalnie sie tej osoby pytałem, a Monutra był w Vision, a on potwierdził że Spoxster był na tej postaci przez jakiś czas, sprzedając tego chara, Monutra dołączył do Arist~. Zrób postać na furorze i sie popytaj.
wrogonastawiony
29-01-2007, 09:27
edit:
"misstake" :P
No akurat myslalem ze chodzi o tego Evila bo pisal 80+ ;P
Setzer Gambler gra na Furorze??8o
(Czytanie ze zrozumieniem niee boli ):evul:
comentatorek
29-01-2007, 10:27
09:22 You see Kolek el'Baq (Level 125). He is an elite knight.
wywalili\zaplacil?\sam wyszedl?
answer plis =)
Sorry, ale jakoś to potwierdzi 1 osoba z gildii Vision, więc oficjalnie sie tej osoby pytałem, a Monutra był w Vision, a on potwierdził że Spoxster był na tej postaci przez jakiś czas, sprzedając tego chara, Monutra dołączył do Arist~. Zrób postać na furorze i sie popytaj.
Montura nigdy nie byl i nie bedzie u mnie w gildii
09:22 You see Kolek el'Baq (Level 125). He is an elite knight.
wywalili\zaplacil?\sam wyszedl?
answer plis =)
wyszedl
comentatorek
29-01-2007, 10:41
james skad ty to wszystko wiesz ;]
\/ znalazl sie mądry wkoncu :)
james skad ty to wszystko wiesz ;]
bo ktos musi wiedziec a nie chrzanic glupoty jak 90% osob
chociaż ci co śpiewali nie byli źli ale tekst boże w gimnazjum na nauczycielki lepsze leciały... aa i jeszcze jedno śpiewałeś w domu czy jak bo mi się wydawało że jak był nie cenzuralny tekst to śpiewałeś ciszej? mama cie jeszcze bije? a może masz 16 lat i nie możesz jeszcze klnąć w domu ty mój Hardcorowy Hiphopowcu..
Xero
-"Ty patrz komu ufasz, pa... patrz komu ufasz" - btw. Ufaj sam sobie dobrze na tym wyjdziesz
Takie Małe Ale..
po za tym jest nas wielu nam "nie-podołaty" przyjdzie czas ze to wy przyjmiecie baty
Ps. jesteście śmieszni chcecie zrobić karierę w hip hopie ? a może hałas w okół samych siebie? pokazać jacy to wy jesteście zajebisci.
+ W ogóle jestem Super (Szkoda że nie wychodzę na dwór i zarywam nocki przed tibią)
przepraszam autorze drogi każesz iść komuś do szkoły a sam robisz błędy ortograficzne w tekście?
Wasz Drogi Krytyk ;)
Calkowicie sie z toba zgadzam:):):)
A vison ma pewnie w gaciach mokro jak slucha tej nuty:)
A Bielsko-Biala to wasze pany , wiec ssijcie palki:)
Nuta tez nagrana w profesjonalnych warunkach:)Komp, sampel zajekurwabisty ze kosmos, i mokrofonek z tesco za 15 zl:)
Sry ale siedze troche w muzyce, gram sobie na paru instrumentach i smieszy mnie na calego taka tworczosc:/;/:/
Vision wszedzie ma przyjaciela:):) w moich majtkach tez acie przyjaciela nawet takiego od serca!!!
up<inteligentyny post to to nie był, a co do oceniania to jest inny temato do tego, a także pamiętajcie, że te nagranie było zrobione 4fun ludzie tak na pewno nagrali piosenkę to chcą zostać zawodowymi piosenkarzami i wogóle... ehh
Hahaha widze że sam sie nie orientujesz w sytuacji na furorze, usłyszałeś jakieś plotki i czyjeś domysły i już uważasz sie z experta.....
a on potwierdził że Spoxster był na tej postaci przez jakiś czas, sprzedając tego chara.
...wętpie......coś ci sie pomieszało albo czytać ze zrozumieniem nie potrafisz....
Zrób postać na furorze i sie popytaj.
nie musze robić bo mam ....
Nie wiesz nie mów...a hapes1 to RL Montury......
Popieram.....
Setzer Gambler gra na Furorze??8o
(Czytanie ze zrozumieniem niee boli ):evul:
No właśnie dobrze zaznaczyłeś, że musisz się nauczyć czytać ze zrozumieniem. I poznać pojęcie porównanie. :)
A co do tej piosenki, to może być. Rytmiczna, jedna chyba z dwóch opublikowanych piosenek na temat Tibii po polsku.
Bongozzpl
29-01-2007, 15:05
Xero
Takie Małe Ale..
Wasz Drogi Krytyk ;)
dobra ty idz na te swoje podworko sluchac tego swojego hip hopu i do tych swoich koleszkow,panienek i innych twoich super ziombli co sa elo ema siema yo. Zrobili se faze , nagrali , kazdy ma z tego breche a ty jestes debilem. taka opinia :O
MagField
29-01-2007, 16:03
@krytyk
Troche w tym co napisałeś racji jest ,ale nie wszystko ;) Co do muzy to nie mam zdania...
edit:
Nuta tez nagrana w profesjonalnych warunkach:)Komp, sampel zajekurwabisty ze kosmos, i mokrofonek z tesco za 15 zl:)
Sry ale siedze troche w muzyce, gram sobie na paru instrumentach i smieszy mnie na calego taka tworczosc:/;/:/
Skoro jesteś taki super muzyk i w ogóle jesteś taki super yo yo cool chłopak który zna sie na muzyce nagraj lepszy kawałek z lepszym tekstem i daj na forum to chętnie posłucham ;) .Krytykować umiesz ludzi ,a sam gówno co robisz.
@down
Racja że vision nie mają odrobić lvl ,bo nie są tak głupi żeby expić podczas wojny.(no i jak by expili to by dusski ich tępili i było by więcej fragów dla nich i moe dlatego nie expią? ;) ).Vision ma dobre pvp dobrych plejerów etc. i wygyrwają wojne.Dusski mają słabe pvp ,słabe zgranie i przegyrwają wojne proste.Mimo że w szeregach mają 279 ms i tak przegrywają.Tak naprawde taifun nic w tej wojnie nie robi bytnio.No może ma tam 2 fragi? :D
NarroweQ
29-01-2007, 16:05
Najpierw o Peji, teraz o Mc Baku i innych "Raperach" ludzie to forum o wydarzeniach z Furory, jeżeli chcecie oceniać czyjeś kawałki to
a) wejdzcie sobie na www.hh.pl
b) piszcie sobie o rapie na tibia.pl ale w dziale w którym będzie to bardziej adekwatne do tematu niż wydarzenia z Furory
btw
Dookola Vision powstala taka propaganda ze noobki z innych servow mysla ze Vision są mastah i że są na drodze ku wygraniu wojny - Vision tej wojny NIGDY nie wygra, pomimo swojego zgrania i pvp, mogą jedynie przeciągać ją tymi swoimi sneakami w nieskonczonosc ale co Duski straca to odrobia wiec wojna w ten sposob moze ciagnac sie w nieskonczonosc.
Wiem, ze za chwile ktos z Vision napisze ze o to im chodzi. Ale do wygrania wojny im jeszcze daleko. Bo Dusk giną ale expią i straty odrabiają, a Vision deda za bardzo nie ma jak odrobic. Tyle.
Bodzio88
29-01-2007, 16:10
a to dziwne bo odrobili... i katrila i po czesci imargam sendrius wbil lv wiec nie mow bzdur ziomek
Hellraiser
29-01-2007, 16:13
Więc jest nas juz 2 w tych 10 % populacji, bo ja na pewno nie spamuje głupot,.. ^^
A co do piosenki nie bede komentowal bo nie lubie HHP.
Bye.
Bo Dusk giną ale expią i straty odrabiają, a Vision deda za bardzo nie ma jak odrobic. Tyle.
Duski już nie odrabiają za bardzo strat leveli, jaki nie wierzysz zobacz na www.erig.net
A ludzie z Vision nie dedają B)
Ahcum lewap
29-01-2007, 16:19
Dookola Vision powstala taka propaganda ze noobki z innych servow mysla ze Vision są mastah i że są na drodze ku wygraniu wojny - Vision tej wojny NIGDY nie wygra, pomimo swojego zgrania i pvp, mogą jedynie przeciągać ją tymi swoimi sneakami w nieskonczonosc ale co Duski straca to odrobia wiec wojna w ten sposob moze ciagnac sie w nieskonczonosc.
Wiem, ze za chwile ktos z Vision napisze ze o to im chodzi. Ale do wygrania wojny im jeszcze daleko. Bo Dusk giną ale expią i straty odrabiają, a Vision deda za bardzo nie ma jak odrobic. Tyle.[/QUOTE]
Ile mozna odrabiac lev? Predzej znudzi im sie odrabianie leveli niz kogos zabijanie chyba to logiczne. Duski juz ta wojne przegraly a taifun jak zwykle jak jest wojna nagle ma zaleglosci w szkole lub pzreprowadze lol nob i tyle. Poprostu niechce uniknac kompromitacji i niejest aktywny... Zreszta jesli by nawet byl to glowy do wojen niema.
Kazdy z was pisze oprocz smerfu i vison( bo ludzie z duskines sa slepo zapatrzeni w taifuna co jest ich bledem) ze niewiadomo co wie a tak naprawde to tylko wasze domysly...
NarroweQ
29-01-2007, 16:28
Ze Taif nie jest w wojnie aktywny to sie zgodze, ale co on moze zrobic, w jaki sposob moze wykazac sie aktywnoscia skoro np na taka miejscowke na dtd nie ma opcji wejsc i cokolwiek komukolwiek z Vision zrobic. Wg mnie zbyt duzy nacisk w wojnie polozony jest wlasnie na taifa, moze i h level ale w duskach jest sporo innych sorcow/druidow/palkow ktorzy moga cos w tej wojnie zdzialac, on sam nic nie zdziala.
"Duski juz ta wojne przegraly" - Pawle Mucha, napiszesz tak dopiero po fakcie dokonanym, wojna na razie się nie skończyła i jeszcze wiele się w niej wydarzy.
Montura nigdy nie byl i nie bedzie u mnie w gildii
Jeżeli tak to pardon, ale coś mi sie kojarzyło że był tam przez jakąś chwile...
Hahaha widze że sam sie nie orientujesz w sytuacji na furorze, usłyszałeś jakieś plotki i czyjeś domysły i już uważasz sie z experta.....
Po 1. Chara tam mam od początku jak zacząłem grać w Tibie. Czyli od samego powstania serwera...
Po 2. Może i sie nie oriętuje, ale starczy mi to by sie zapytać 1 członka gildii Vision by mi to powiedział. Raczej tego za plotkę i domysł bym nie uważał skoro są od początku razem w swojej gildii...
Po 3. Za experta się nie uważam, możliwe że Ty masz problem z czytaniem ze zrozumieniem, bo nigdzie nie napisałem, że sie uważam za experta... Jeżeli tak napisałem to to wklej...
...wętpie......coś ci sie pomieszało albo czytać ze zrozumieniem nie potrafisz....
J/w pkt 3.
Pisz troche wolniej bo trudno się rozczytać z tego co sam piszesz.
nie musze robić bo mam ....
W takim razie, jeżeli masz to się trzymaj swej postaci
Nie wiesz nie mów...a hapes1 to RL Montury......
A Ty niby skąd to wiesz?!
sallceson
29-01-2007, 17:06
Wiem, ze za chwile ktos z Vision napisze ze o to im chodzi. Ale do wygrania wojny im jeszcze daleko. Bo Dusk giną ale expią i straty odrabiają, a Vision deda za bardzo nie ma jak odrobic. Tyle.
i tu sie zamyka błędne koło
Bo ani Vision ani Dusk tej wojny nie wygraja chyba Ze bedzie jakies wazne wydarzenie (w stylu aristocracy sie do wojny przylacza) bo w obecenej sytuacji dalej Vision bedze 'kąsało' duskow jakas bitwa sie uda duskom itp ale nitk nie zdobedzie miażdzącej przewagi która da zwycięstwo
swoja droga jest jakis 'regulamin wojen' w tibi ? bo ja nie znalazlem...
eloelo520
29-01-2007, 17:15
pardą
pwnd
,,,,,
A Ty niby skąd to wiesz?!
A co Ci do tego skąd to wiem..wystarczy ze wiem...a skoro jesteś tak dobrze poinformowany to powinieneś wiedzieć o tym od dawna czyli od sierpnia 2004, no i oczywiście zapewne doskonale wiesz kim jest Kalashnikow!!!
nabuziomek
29-01-2007, 19:44
Ciekawe sie zaczyna na furorze robic xD chyba tam wrocimy :evul:
Hail and Kill!
NABU
pwnd
Byś mógł więcej coś napisać pomyłka z mojej strony.. Ale nie Ty nic innego nie napiszesz bo Cie na to nie stać, zbyt ubogie słownictwo...
@Noman
Jeżeli wiesz to trzymaj to dla siebie, ja tylko napisze informacje taką jaką podają członkowie gildii tam gdzie był Montura. Nie nie wiem kim jest Kalashnikow, ale jak zapewne mam sie domyślać pod nim sie kryje Spoxster, zresztą nie znam tu każdego nicku każdego chara z furory... Pamięci komputerowej nie mam...
eloelo520
29-01-2007, 20:45
Byś mógł więcej coś napisać pomyłka z mojej strony.. Ale nie Ty nic innego nie napiszesz bo Cie na to nie stać, zbyt ubogie słownictwo...
wiem , sorry misiu ; *
czyzby Duskiness mass log ? :> 20:00
bedzie akcja ? beda new fragi ? bedzie film ? hyhy ^_-
MagField
29-01-2007, 21:11
@up
A możesz sie nie podniecać?Prędzej vision wbije fragi na mass logu dussków haha :D:D
NarroweQ
29-01-2007, 21:25
Nuuuda... <zieeeewa>
Demthes wyszedł z Duskiness.
Ekipa Taifuna traci ludzi ;> Lechista'gru i Patriarh'gru wywaleni, Kolek el'baq wyszedł podobnie jak Demthes, siedzi teraz w Aristocracy. Ciekawe co bedzie z Demthesem, bo Lechista z Patriarh założyli jakąś guild ;s
@up zaplacili za wolnosc? czy tylko wyszli
@up
A możesz sie nie podniecać?Prędzej vision wbije fragi na mass logu dussków haha :D:D
ja sie wcale nie podniecam :baby: tylko zdaje relacje :p
Gdyby nie taifun to Vision juz by wygralo imho :PP
NarroweQ
29-01-2007, 23:10
eee tam zamulacie ffssss
btw od conajmniej 50 stron na tym forum nic wartego uwagi się nie dzieje.
Długo jeszcze tak pozostanie?
Ahcum lewap
29-01-2007, 23:40
... i w duskiness zostalo 15 osob:) niby wyczyszczenie sie ze szpiegow ale to kolejny zly krok taifuna.
ps >bierze ziomow do gildy on iza niego padaja a potem wywala ich z gildy na pozarcie:) oto caly taifun
Deactiver
30-01-2007, 00:05
Oczywiście osoby wyrzucone dalej będą liczone do statystyk. Czy podją dobry krok sie okaże, wienc
:evul: :evul: :evul: :evul:Let the blood hit the floor:evul: :evul: :evul: :evul:
Ludzie klocicie sie czy Spoxster gral czy nie na Monturze. ODPOWIEDZ brzmi ze gral ale NIE RAFAL(zalozyciel Spoxster, 1 owner gral nim zawsze), na Monturze gral KalaShnikov(2 owner gral jakos od 110.120 lvl-a na Spoxsterze do Konca) I nie pytajcie skad to wiem BO POPROSTU wiem. Znam Rafala od 5 lat jest Teraz w Hiszpani i robi Kariere Pilkarska(Z calego serca ZYCZE MU JAK NAJLEPIJE I TRZYMAM BARDZO MOCNO KCIUKI teraz w srode bedzie mial testy Do Athletico Madryt jesli nie wierzycie to zobaczcie jego 3 kumpli juz kupil Real Madryt
Spoxster (27-01-2007 16:01)
sluchaj 3 naszych grajkow popisalo kontrakt
z realem madryt
poczytaj na onet pl
Ja (27-01-2007 16:02)
no nie pierdol ze to oni?
H@H@H@H@H @H@H@H@H
J@K@ KARA
ja to czytalem
Spoxster (27-01-2007 16:02)
no
Ja (27-01-2007 16:03)
no nie pierdol ze to od ciebie
omg
ale kara
Spoxster (27-01-2007 16:03)
http://90minut.pl/news.php?id=503290
no tak mwoie ci powaznie
mieszkalem z glikiem
w 1 mieszkaniu
teraz sam
W sumie nie wiem po co to wkleilem MOZE DLATEGO ZEBYSCIE MU TROCHE ZAZDROSCILI ZE PROCZ TALENTU W TIBIE MA I W PILKE, Jeszcze o nim uslyszycie.
a co do KalaShnikova to jest to moj RL
i zeby niebylo niejasnosci to jestem oceT=Nordmark Oblivion(W skrocie RZEZNIK Z WROCKA)
Co do Wojny to Duskiness ja Przegraja, jeszcze Ymy wyjdzie z Duskiness bo Skladam mu Wizyte niebawem.Pozdro i Prosze zeby ludzie nie z tegi servera sie nie wypowiadali co i jak i co gdzie i jak OMG bo to ZALED jest.
Co do jeszcze 1 sprawy co tutaj wyczytalem TAK TO PRAWDA ZE SPOXSTER czyli Rafal gra na Nordmarku poniewaz w hiszpani procz treningow niema zbytnio co robic, a ja czasu niemam teraz i jak to powiedzial Spoxster daj paski JESTEM GLODNY KRWI:D ixDE. POZDRO ALL
Ludzie klocicie sie czy Spoxster gral czy nie na Monturze. ODPOWIEDZ brzmi ze gral ale NIE RAFAL(zalozyciel Spoxster, 1 owner gral nim zawsze), na Monturze gral KalaShnikov(2 owner gral jakos od 110.120 lvl-a na Spoxsterze do Konca) I nie pytajcie skad to wiem BO POPROSTU wiem. Znam Rafala od 5 lat jest Teraz w Hiszpani i robi Kariere Pilkarska(Z calego serca ZYCZE MU JAK NAJLEPIJE I TRZYMAM BARDZO MOCNO KCIUKI teraz w srode bedzie mial testy Do Athletico Madryt jesli nie wierzycie to zobaczcie jego 3 kumpli juz kupil Real Madryt
z realem madryt
poczytaj na onet pl
H@H@H@H@H @H@H@H@H
J@K@ KARA
ja to czytalem
no
omg
ale kara
no tak mwoie ci powaznie
mieszkalem z glikiem
w 1 mieszkaniu
teraz sam
W sumie nie wiem po co to wkleilem MOZE DLATEGO ZEBYSCIE MU TROCHE ZAZDROSCILI ZE PROCZ TALENTU W TIBIE MA I W PILKE, Jeszcze o nim uslyszycie.
i zeby niebylo niejasnosci to jestem oceT=Nordmark Oblivion(W skrocie RZEZNIK Z WROCKA)
Co do Wojny to Duskiness ja Przegraja, jeszcze Ymy wyjdzie z Duskiness bo Skladam mu Wizyte niebawem.Pozdro i Prosze zeby ludzie nie z tegi servera sie nie wypowiadali co i jak i co gdzie i jak OMG bo to ZALED jest.
Co do jeszcze 1 sprawy co tutaj wyczytalem TAK TO PRAWDA ZE SPOXSTER czyli Rafal gra na Nordmarku poniewaz w hiszpani procz treningow niema zbytnio co robic, a ja czasu niemam teraz i jak to powiedzial Spoxster daj paski JESTEM GLODNY KRWI:D ixDE. POZDRO ALL
xddd Rafał pwnuj w Hiszpanii, nie idź to kurew z realu! xd
joke, gl&hf
Co do Wojny to Duskiness ja Przegraja, jeszcze Ymy wyjdzie z Duskiness bo Skladam mu Wizyte niebawem.
RZEŹNIK? 8o Pracujesz w rzeźni i świniaki zabijasz?
Ymy bedzie miał wizyte w domu? Czyżby jeszcze kolędy nie miał i ksiądz rzeźnik zamierza go odwiedzić?
A jeśli nie wygracie z dusk (nie lubie ich, ale was też nie lubie bo jesteście gorszymi pa od nich) to się ZDENERWUJESZ i pójdziesz spalić warzywniak i zabić kilku dzielnicowych? Ach ty mastah kozaku rzeźniku, boski królu wioski :D
Znam Rafala od 5 lat jest Teraz w Hiszpani i robi Kariere Pilkarska(Z calego serca ZYCZE MU JAK NAJLEPIJE I TRZYMAM BARDZO MOCNO KCIUKI teraz w srode bedzie mial testy Do Athletico Madryt jesli nie wierzycie to zobaczcie jego 3 kumpli juz kupil Real Madryt
a ja jestem Taifun Devilry albo nie jestem wojtek i tez mam 12 lat haha
Plebeliusz
30-01-2007, 02:18
a ja jestem Taifun Devilry albo nie jestem wojtek i tez mam 12 lat haha
On napisal prawde zjebie.
RZEŹNIK? 8o Pracujesz w rzeźni i świniaki zabijasz?
Ymy bedzie miał wizyte w domu? Czyżby jeszcze kolędy nie miał i ksiądz rzeźnik zamierza go odwiedzić?
A jeśli nie wygracie z dusk (nie lubie ich, ale was też nie lubie bo jesteście gorszymi pa od nich) to się ZDENERWUJESZ i pójdziesz spalić warzywniak i zabić kilku dzielnicowych? Ach ty mastah kozaku rzeźniku, boski królu wioski :D
HAHAHA ty ziomek jestes smieszny bo kozakujesz bo mieszkasz w Plocku czy gdzies tam a w twarz bys mi tego nie powiedzial dwa razy bo za 1 razem jakbys to powiedzial to bys niemial juz ryja, zreszta niechce mi sie z toba gadac smieciu,a tak btw jakbym sie zdenerwowal to spuscilbym sie na twarz twojej starej ktora niema NOG bo w mlodosci POGRYZLY JA SŁONIE. Aha i zamknij lepiej ryj bo pokazujesz ze twoj mozg nie jest wiekszy niz kupa mojego chomika. Co do Ymiego to zobaczysz i wtedy bedziesz sie wypowiadal, i po 3 co do tego ze napisalem w nawiasie RZEZNIK Z WROCLAWIA to bardziej dla beki to pisalem wiec MORDA KUNDLU
On napisal prawde zjebie.
Ziomek niema sensu zebys cos mu pisal bo to jakis niedojeb poprostu z wioski gdzie nie znaja BOGA.:cup:
HAHAHAHA OceT juz masakruje sie do Forum dorwał :D Btw Ty masz chomika ?! HAHA i jeszcze go nie zaciupałes <oCZy>
Co do realu tez nie lubie ich. BarcA Pr0
@Sytuacja na Furro
Pozdro dla petrobocika ktory wyjeb@ł jednego z najwierniejszych ludzi w historii dusk mianowicie Moczykija. Ziomek jestes moim idolem wypierd@lasz ludzi ktozy sa z toba od poczatku a zostawiasz jakis smieci jak dre sasho etc, czuje ze pozalujesz tego jeszcze. Pzdr.
Still Knight
30-01-2007, 03:39
z realem madryt
poczytaj na onet pl
H@H@H@H@H @H@H@H@H
J@K@ KARA
ja to czytalem
no
omg
ale kara
no tak mwoie ci powaznie
mieszkalem z glikiem
w 1 mieszkaniu
teraz sam
OCET prosze cie nie rób z siebie idioty...
Znam Monture od poczatku serwa i zawsze bardzo dobrze z nim żyłem...
Później przyszła wojna i niestety stanęlismy po 2 różnych stronach, co nie zmienia faktu, że nadal pozostawalismy w kontakcie (gg- telefon).
Jestem na 100% pewien ze Spoxster nigdy nie gral na Monturze...
PS: z nieokreslonych źródeł wiem ze Zwidkiem gra Xander Jelenia
nie pytajcie skad wiem.
poprostu wiem...
To cie w chuj@ robił proste -.- Pozatym czytaj ze zrozumieniem krał Kalashnikow. Btw powiedz jak sie czujesz po wyjebaniu cie z duskow ? Nadal uwazasz ze nie byłes miesem armatnim ? I ze taifun cie potrzebuje ?
Still Knight
30-01-2007, 03:57
To cie w chuj@ robił proste -.- Pozatym czytaj ze zrozumieniem krał Kalashnikow. Btw powiedz jak sie czujesz po wyjebaniu cie z duskow ? Nadal uwazasz ze nie byłes miesem armatnim ? I ze taifun cie potrzebuje ?
:)
Nie robi to dla mnie zadnej roznicy bo nadal mam wstep na ts :)
i wiem ze moge liczyc na ludzi tak jak dawniej :)
No dobrze moze troche faktow zeby nie bylo wiecej niejasnosci.
Zaczalem grac z bratem montura zaraz po mojej maturze postac miala wtedy 40 lvl. Wczesniej gral nia pan o nicku hapes1 znam go z rl i to hmm... bardzo dobrze. Kiedy skonczyly mi sie wakacje zdecydowalem ze odstawiam tibie na jakis czas. Zaczela sie wojna ktorej sie spodziewalismy, nie musze mowic ze niechetnie bralismy w niej udzial (wlasciwie moj brat bo ja juz wtedy nie gralem) passy do montury mial rowniez kalach, doszlo do tego poniewaz brat musial pracowac a ja nie mialem czasu i checi na gre. Tak wiec w wojnie bral udzial moj brat i Michal (ktorego rowniez znam z rl). W wojnie tej jak kazdy mielismy jakis interes, nie pasowalo mi ze dochodzi do starc z kumplami jednak uwazalismy ze uda nam sie rozbic aberratio i grac dalej w spokoju. Nie stalo sie tak totez brat zaczal grac na danubi razem z pierwszym ownerem neanona ktorego kupil dalanthi(pierwszy owner o ile sie orientuje). Montury nie sprzedalismy i narazie sie na to nie zanosi. Wiem ze doszlo niedawno do sprzeczki slownej katrili z moim bratem(ktos schowal kilkanascie bp sd dla jaj a katrila oskarzyl o to mojego brata) sparwa wyjasnila sie jednak za swe slowa przeprosil tylko Ocet(pozdrawiam;p) i burn abl(Jego tez;]). Totez brat nie zamierza narazie wrocic do vision. Nigdy tez nie bylismy w Aristokracy czy jakos tak i wcale tego nie chcemy.
Mam nadzieje ze wyjasnilo to troche sprawe i skoncza sie pytania pod naszym adresem. Jezli by ktos szukal kontaktu na danubi to wystarczy popytac o monture a na pewno ktos wam pomoze.
sallceson
30-01-2007, 08:32
Tarinek czy mozesz napisac kto z Vision ma konta na forum i jakie nicki ? bo lepiej wiedziec czy piszaca osoba naprawde jest z Vision czy to jest jakis dowartosciwywujacy sie nobek (typu eloelo520)
eloelo520
30-01-2007, 10:49
Tarinek czy mozesz napisac kto z Vision ma konta na forum i jakie nicki ? bo lepiej wiedziec czy piszaca osoba naprawde jest z Vision czy to jest jakis dowartosciwywujacy sie nobek (typu eloelo520)
lepiej sie imy zapytaj o tych "nobkow"
Veltaxio
30-01-2007, 10:55
Prywatne wiadomości: Nieprzeczytanych: 15 , Wszystkich 45
lol xD
no ja napewno jestem imargam a tarinek to tarrin , baku to yeetro pozniej popytam to sie dowiem reszte :P
Btw czy mi sie zdaje czy dusski jakies mniejsze tera , kurde tera nam beda mowic ze zaliczamy do fragow ludzi ktorzy nie sa w dusk ;/ smieszne ?
Pozdro dla petrobocika ktory wyjeb@ł jednego z najwierniejszych ludzi w historii dusk mianowicie Moczykija. Ziomek jestes moim idolem wypierd@lasz ludzi ktozy sa z toba od poczatku a zostawiasz jakis smieci jak dre sasho etc, czuje ze pozalujesz tego jeszcze. Pzdr.
A może to ich taki plan :p ? Bo juz duss~ nic nie mogą wymyslec:P
Strzeście sie panowie. Tajfun nie śpi buhaha :D
z realem madryt
poczytaj na onet pl
H@H@H@H@H @H@H@H@H
J@K@ KARA
ja to czytalem
no
omg
ale kara
no tak mwoie ci powaznie
mieszkalem z glikiem
w 1 mieszkaniu
teraz sam
Tak ma pan racje w stu procentach :D btw pozdro dla wszystkich ownatorow pana ktory przybyl z Afryki ( RPA ) aby karac szczury na wyspie zwaznej rookgard 8o
Pozdrawiam wszystkich : )
OCET prosze cie nie rób z siebie idioty...
Znam Monture od poczatku serwa i zawsze bardzo dobrze z nim żyłem...
Później przyszła wojna i niestety stanęlismy po 2 różnych stronach, co nie zmienia faktu, że nadal pozostawalismy w kontakcie (gg- telefon).
Jestem na 100% pewien ze Spoxster nigdy nie gral na Monturze...
PS: z nieokreslonych źródeł wiem ze Zwidkiem gra Xander Jelenia
nie pytajcie skad wiem.
poprostu wiem...
TO WIDZISZ ziomek nie dosc ze leja na ciebie koledzy w tibi(bo widze ze juz gildi nie masz HAHAHAA) to jeszcze kumple z rl, PRZYKRE, MUSI CI BYC SMUTNO I TERAZ PEWNIE PLACZESZ W KĄCIE ale nie przejmuja sie JESTESMY Z TOBA HAHAHA. I ja nie robie z siebie IDIOTY twoj stary zrobil IDIOTE, ja napisalem prawde, i w ogole wez sie tutaj nie udzielaj bo niemasz pojecia kozakujesz tylko na forum, a swoim super EK gowno robisz i chcialem ci powiedziec ze bedziesz musial zmienic swiat bo masz hunta 4ever, lepiej bedzie dla wszystkich jak JEBNIESZ Z 10 na krawężnik.
Napisales ze masz wejscie na TS no stary OMG jaki ty jestes RZEZNIK OMG mozesz gadac z Taifunem NO CO TY w[][]FF bede mogl kiedys zrobic sobie z toba ss-a w DP, przeciez ty masz WJAZD NA TS-a H@H@HH@H@H@ POLEGLEM.pozdro
omg oceT pojebalo Cie ? nie pisz juz tak bo przed chwila spadlem z krzesla ostatni raz takie cos ! :D maly pwnik :D
Pzdr 8o
wrogonastawiony
30-01-2007, 12:32
Mroczno uwazaj co piszesz, to wkoncu rzeźnik, jeszcze Cie 'dednie' na rl i bedzie :p
HAHAHA ty ziomek jestes smieszny bo kozakujesz bo mieszkasz w Plocku czy gdzies tam a w twarz bys mi tego nie powiedzial dwa razy bo za 1 razem jakbys to powiedzial to bys niemial juz ryja, zreszta niechce mi sie z toba gadac smieciu,a tak btw jakbym sie zdenerwowal to spuscilbym sie na twarz twojej starej ktora niema NOG bo w mlodosci POGRYZLY JA SŁONIE. Aha i zamknij lepiej ryj bo pokazujesz ze twoj mozg nie jest wiekszy niz kupa mojego chomika. Co do Ymiego to zobaczysz i wtedy bedziesz sie wypowiadal, i po 3 co do tego ze napisalem w nawiasie RZEZNIK Z WROCLAWIA to bardziej dla beki to pisalem wiec MORDA KUNDLU
jak patrze na twoje teksty i twoje rozmowy które ludzie wklejają to wychodzi na to, że ty jesteś śmieciem.
eloelo520
30-01-2007, 12:57
jak patrze na twoje teksty i twoje rozmowy które ludzie wklejają to wychodzi na to, że ty jesteś śmieciem.
jestescie obaj tacy sami, tyle ze on jest mocny nie tylko w gebie.
Mroczno uwazaj co piszesz, to wkoncu rzeźnik, jeszcze Cie 'dednie' na rl i bedzie :p
Ty ale Mroczno to jest Spoxster czyli moj ziomek wiec jak go moge 'dednac' ?? poza tym nie wybieram sie w najblizszym czasie do Hiszpani.
Ty ale Mroczno to jest Spoxster czyli moj ziomek wiec jak go moge 'dednac' ?? poza tym nie wybieram sie w najblizszym czasie do Hiszpani.
Powiem wam coś:
This is only a game, więc nie przeginajcie;/
Veltaxio
30-01-2007, 13:45
Ocet to nordmark , potwierdzam . ;>
Wpadaj przemek bo i tak samotny jestem : S
Bongozzpl
30-01-2007, 14:53
@ Mroczno
moze bys pg na kyrze odjebal a nie ze na mf nie masz hajsu ; >
Hehe loal czlowieku ktos Ty ? : D
Ja sie nie musze pod nikogo podszywc. Nikomu w tibi nie mowilem ze zalozylem konto na tibia.pl ale jesli ktos ma jakies watpliwosci co do tego czy mowie prawde to prosze pytac lub dzwonic(vision ma moj numer komy).
Masywny_Titania
30-01-2007, 15:37
Name: Mateusz Dragon Wielki
Sex: male
Profession: Elder Druid
Level: 279
ojojojojoj i po co ci byla ta wojna taif?:baby:
Plebeliusz
30-01-2007, 15:43
@Kumulus i inne neo dzieci
oceT jest jaki jest ale przynajmniej nie pierdoli bzdor i nie rozpowiada na forum plotek tak jak wy. To ze was kara na forum i w rl by was zniszczyl samym wzrokiem to juz wasz problem, przyzwyczajcie sie..
Ciekawe co petroBot(Bartek) porabia, Taifun(Łukasz) w koncu zrozumial ze tibia to gowno.
Draggy_Slayer
30-01-2007, 16:43
@up
taaa boi sie wyjsc z pz a nie zrozumial ze tibia to gowno
tylko mass log vision i odrazu kozaki z duskow ofline albo w pz
taki baran nigdy nie zrozumie co to rl zycie
Don Cameleon
30-01-2007, 17:04
siemka wrucilem z woja i zastalo mnie are niespodzianek w hacie stara mi neta odlonczyla wien musze zalorzyc nowego ma ktos neta z plusa ery czy orange??? jak sie sprawuja??? dzialo sie cos ciekawego na furorze od 9 miesiency ominelo mnie cos?????
Draggy_Slayer
30-01-2007, 17:07
@up
nety od dostawcow telefoni komrkowej z tego co wiem nie za dobrze spisuja sie jesli chodzi o tibie, dlugie freezy i lagi
Don Cameleon
30-01-2007, 17:10
no to moze jakies porady co pod laptopem w miare sie sprawuje tak zebym niemusial zato placic niewieadomo ile.... aha i jak zaistalowac tibie pod linuxem klientam ama sciagnientego juz
No i stało sie Taifun nie jest juz 2 jesli chodzi o exp , Mateusz Dragon wielki wyrównał sie z Taifunem :> Pzd
Elisabett
30-01-2007, 17:49
I dobrze. Pozdro
kalashnikov
30-01-2007, 17:54
Ahhh widze, ze znajomi/koledzy/przyjaciele porobili se tu konta, naprawde nie wiem po co bo ten temat to temat w przewazajacej czesci ktorzy malo wiedza a duzo mowia, badz tez ludzi takich jak Fala czy Sasho, ktorzy pozjadali wszelkie rozumy i opowiadaja bajki jak to ich masta sorcami zownuja all z Vision. Prawda jest taka, tutaj z tego co naliczylem zaprawde garstka osob wie co i jak, i o co na tej wojnie chodzi. Wedlug mnie nie bylo koniecznym odkrywac czesci kart dotyczacych mnie czy tez Rafala etc. pomagam w wojnie, aby miec jeszcze jakis fun z tej gry, poza tym sprawia mi przyjemnosc zabijanie ludzi falszywych jakimi z pewnoscia jest czesc Duskiness. Spedzilem z nimi troche czasu na TSie jeszcze za czasow Spoxstera i wiem jacy sa co poniektorzy. Oczywiscie nikt nie jest bez skazy, lecz sa pewne granice. Dla formalnosci, (skoro juz poruszyl oceT i Montura ten temat) tak gralem Spoxsterem od 101 lvlu do ok. 140 czynnie (potem problemy w sql itp co sprawilo ze nie logowalem sie juz tak czesto), az do prawie samego konca czyli 164 lvlu, gdzie juz prawie nie logowalem sie na postac. Co do Montury, tak walczylem nim dopoty byl w Vision (tutaj z jednej strony wielkie pzdR dla 2 braci, a z drugiej strony zal spowodu podjetej przez nich decyzji).
Z drugiej strony to moze dobrze ze pozakladali tutaj swoje konta ludzie ktorzy cos wiedza na temat tej wojny, bo czytanie ciaglego spamu i bzdur naprawde denerwuje.
P.S. oceT to tylko forum wiec wylajtuj xd(choc wiem ze niektore wypowiedzi moga naprawde denerwowac)
P.S2 pzdR dla Rafala my small pussy:*, choc nie wiem po co tutaj to pisze skoro mamy ciagly kontakt ze soba xD
P.S3 pzdr dla wszytskich ktorzy na to zasluguja.
MagField
30-01-2007, 18:16
No i stało sie Taifun nie jest juz 2 jesli chodzi o exp , Mateusz Dragon wielki wyrównał sie z Taifunem :> Pzd
Nie to żebym bronił taifuna bo to debil jak połowa dussków ,ale to nie jest dziwne że mateuszek ma już większy lvl bądź taki sam ,bo gra se na no-pvp i nikt nie może mu nic zrobić.Taifun już by pewnie miał coś koło 290 gdyby nie wojna...A po za tym aż tak bardzo was to podnieca że mateusz ma wiiększy lvl?Zróbcie parapetówke z powodu tej okazji......Żal.
@Tarrin~
Dlaczego bronisz Moczykija?
Aż tak podobała wam się jego pomoc?
Masywny_Titania
30-01-2007, 18:33
po za tym aż tak bardzo was to podnieca że mateusz ma wiiększy lvl?Zróbcie parapetówke z powodu tej okazji......Żal.
Kogo to podnieca? Po prostu taifun tak sie sral zeby byc najwiekszym lvlem w tibii a tu ch*j. Wez sobie przemysl pare razy zanim cos napiszesz, bo z twojej wypowiedzi wynika ze uwazasz ze wszyscy sa kretynami i noobami oprocz ciebie.
MagField
30-01-2007, 18:44
Kogo to podnieca?Tych co piszą że mateusz przewyzszył lvl taifa ;) Rozumiem powiedzieć o tym raz czy tam 2 no może kilka razy ale żeby zakładać nowe tematy z tego powodu?W wydarzeniach ze świata już taki jest ;) Po za tym jak czytam wypowiedzi tych co tak piszą że wielki mateusz zdobył większy lvl od tafia to idzie wyczuć podniecenie dzieci neo...Też przemyśl zanim coś napiszesz ;)
edit:
bo z twojej wypowiedzi wynika ze uwazasz ze wszyscy sa kretynami i noobami oprocz ciebie.
To ty tak uważasz ;) .I nie powiedziałem ani tak nie sądze że wszyscy są "noobami i kretyniami".
Po prostu taifun tak sie sral zeby byc najwiekszym lvlem w tibii a tu ch*j.
Wbijł by tylko że jest wojna ^^.
Ahhh widze, ze znajomi/koledzy/przyjaciele porobili se tu konta, naprawde nie wiem po co bo ten temat to temat w przewazajacej czesci ktorzy malo wiedza a duzo mowia, badz tez ludzi takich jak Fala czy Sasho, ktorzy pozjadali wszelkie rozumy i opowiadaja bajki jak to ich masta sorcami zownuja all z Vision. Prawda jest taka, tutaj z tego co naliczylem zaprawde garstka osob wie co i jak, i o co na tej wojnie chodzi. Wedlug mnie nie bylo koniecznym odkrywac czesci kart dotyczacych mnie czy tez Rafala etc. pomagam w wojnie, aby miec jeszcze jakis fun z tej gry, poza tym sprawia mi przyjemnosc zabijanie ludzi falszywych jakimi z pewnoscia jest czesc Duskiness. Spedzilem z nimi troche czasu na TSie jeszcze za czasow Spoxstera i wiem jacy sa co poniektorzy. Oczywiscie nikt nie jest bez skazy, lecz sa pewne granice. Dla formalnosci, (skoro juz poruszyl oceT i Montura ten temat) tak gralem Spoxsterem od 101 lvlu do ok. 140 czynnie (potem problemy w sql itp co sprawilo ze nie logowalem sie juz tak czesto), az do prawie samego konca czyli 164 lvlu, gdzie juz prawie nie logowalem sie na postac. Co do Montury, tak walczylem nim dopoty byl w Vision (tutaj z jednej strony wielkie pzdR dla 2 braci, a z drugiej strony zal spowodu podjetej przez nich decyzji).
Z drugiej strony to moze dobrze ze pozakladali tutaj swoje konta ludzie ktorzy cos wiedza na temat tej wojny, bo czytanie ciaglego spamu i bzdur naprawde denerwuje.
P.S. oceT to tylko forum wiec wylajtuj xd(choc wiem ze niektore wypowiedzi moga naprawde denerwowac)
P.S2 pzdR dla Rafala my small pussy:*, choc nie wiem po co tutaj to pisze skoro mamy ciagly kontakt ze soba xD
P.S3 pzdr dla wszytskich ktorzy na to zasluguja.
Michalku tez Cie lubie :-) thx for pozdro ziomeq no tak niektorzy to sa dzieci neostrady :D
Kogo to podnieca?Tych co piszą że mateusz przewyzszył lvl taifa ;) Rozumiem powiedzieć o tym raz czy tam 2 no może kilka razy ale żeby zakładać nowe tematy z tego powodu?W wydarzeniach ze świata już taki jest ;) Po za tym jak czytam wypowiedzi tych co tak piszą że wielki mateusz zdobył większy lvl od tafia to idzie wyczuć podniecenie dzieci neo...Też przemyśl zanim coś napiszesz ;)
edit:
To ty tak uważasz ;) .I nie powiedziałem ani tak nie sądze że wszyscy są "noobami i kretyniami".
Wbijł by tylko że jest wojna ^^.
Ima~ ze zwidkiem to sie juz z 3 razy na monitor pewnie spuscili i umawiaja sie na pchanie w kakauko.Bo taif nie jest 2 pod wzgledem expa;)
@Spoxster
Wy naprawde myslicie ze spoxster robi karire w hiszpani ? Co prawda obiło mi sie o uszy ale to juz dawno ze on gra w piłke ale w jakims amatorskim klubie i ze jest cienki jak sik pająka.. to siłą żeczy Atletico nie chciało by brac takich ludzi... a jak by wam typ napisał ze spoxster robi kariere w hollywood uwierzyli byście ? :)
@Mdw czy Taifun ?
Moim zdaniem oni sa na tym samym poziomie poniewraz mdw gra na n pvp to nikt nie moze mu załatwic hunta ani nic a taifun ma wojne a o niej 0 pojecia jak widac..
Ima~ ze zwidkiem to sie juz z 3 razy na monitor pewnie spuscili i umawiaja sie na pchanie w kakauko.Bo taif nie jest 2 pod wzgledem expa;)
skąd wiesz?? byłeś tam z nimi? :)
MagField
30-01-2007, 19:45
@up
Owszem może mieć hunta :P nawet na świecie no-pvp.Był filmik może z przed tygodnia jak na świecie no pvp zginoł 150 ED w tak jakby w trapie od wrl :P
To forum jest kur... zalosne jak komentarze na onecie...
Pozdrawiam Kalasha, Octa, Tarrina, Still knighta i wszystkich ktorzy moga sie nazwac moimi przyjaciolmi. I radze raczej tu nie pisac bo inteligentnej konwersacji tu nie znajdziecie.
Tak samo jak ta wojna staje się żałosna
@Spoxster
Wy naprawde myslicie ze spoxster robi karire w hiszpani ? Co prawda obiło mi sie o uszy ale to juz dawno ze on gra w piłke ale w jakims amatorskim klubie i ze jest cienki jak sik pająka.. to siłą żeczy Atletico nie chciało by brac takich ludzi... a jak by wam typ napisał ze spoxster robi kariere w hollywood uwierzyli byście ? :)
@Mdw czy Taifun ?
Moim zdaniem oni sa na tym samym poziomie poniewraz mdw gra na n pvp to nikt nie moze mu załatwic hunta ani nic a taifun ma wojne a o niej 0 pojecia jak widac..
Ja Grałem na furorze od początku i dużo rozmawiałem z nim, wiem że grał on w Odrze .. a jak Odra Wodzisław jest dla Ciebie amatorskim klubem to Orange Ekstraklasa polska to też amatorzy ? Zamlicz albo sie nie udzielał w tematach w których nie jesteś kumaty prosze Cie, bo aż mi Ciebie szkoda ;s
Pozdrawiam
Mowisz ze wojna jest żałosna ? Chyba dla duskow bo oni z taka przewagą levelova i liczebna tak dostaja w pizde. Vision ma jakis pomysl na walke i im to bardzo dobrze wychodzi niszcza duskow jak szmaty. Moge powiedziec ze dzieki takiej taktyce i patrzac na wczesniejszy war z Abb~ mozna spokojnie powiedziec ze Vision jest jedną z najlepszych pod względem pvp gildią. Taifun widzi ze gowno moze zrobic to mogl by wyslac kase parcelem i dalej expic ale skoro to taki super mega boss niech "walczy" dalej tylko niech sie nie dziwi jak walnie o glebe 2 raz. A i takie pogłoski ze taifun ma jakis kryzys w rl sa smieszne bo jak walczycli z gildią spxstera tez miał kryzys :> Zal.pl Taif jest dobry w expie ale nie powinien bawic sie w Pa i myslec ze all mu wolno. Myslał tak to padł i dobrze. GoGo Vision !!!!
Vision wygrywało ponieważ było krok przed Dusk~ dzięki szpiegom :/
Mam nadzieje że "sprzątanie" w gildi pomogło.
Plebeliusz
30-01-2007, 22:45
No zobaczymy czy pomoglo na kolejnym masslogu Vision. Pewnie znow bedzie trap na ktorego Duski nie znajda sposobu. :(
Masywny_Titania
30-01-2007, 23:02
tak, na pewno pomoze im wyj*banie polowy czlonkow lol
No zobaczymy czy pomoglo na kolejnym masslogu Vision. Pewnie znow bedzie trap na ktorego Duski nie znajda sposobu. :(
Czas pokaże ale wątpie,że teraz będą tacy "cwani" jeśli stracili "12 zawodnika"
@Rafal
Nie gra zagranicą.
Jest podrzędnym piłkarzykiem w swoim klubie.
Jest w szerokiej kadrze juniorów.
NO BAAAAAAA... JA DAŁEM KURWA 5KK MOIM SPAJOM!!... Pół gildii wypierdolonej bo "spy"?:D
[QUOTE=Mroowa;1234879]@Spoxster
- nie myślimy, my to wiemy
- nie amatorska, tylko jedna z lepszych w Polsce szkółek piłkarskich?
- z tego co wiem to rozjebałby Cie jednym prostym zwodem. W końcu to on jest na testach w Hiszpaniii a Ty siedzisz w Polsce :(
Kiedyś tam grałem ale teraz wojna pa random pk n/cX(
[QUOTE=Mroowa;1234879]@Spoxster
- nie myślimy, my to wiemy
- nie amatorska, tylko jedna z lepszych w Polsce szkółek piłkarskich?
- z tego co wiem to rozjebałby Cie jednym prostym zwodem. W końcu to on jest na testach w Hiszpaniii a Ty siedzisz w Polsce :(
Co Ty od Polski chcesz :p
[QUOTE=Khazul;1235828]
Co Ty od Polski chcesz :p
Nic, tylko gdy widzę jak ktoś potrafi tylko narzekać, nie cieszyc się z szczęścia/pracy innego człowieka to mnei chuj strzela ;)
asuhahuasauhuahahahahehehhshshhhuahua !!!!!
tyle mam do powiedzenia NOOBOM JEBANYM NOOBOM udzielajacym sie w tym temacie a nie widzacym na oczy (na zywo) cipki kobitki xD
[QUOTE=proevo6;1235837]
Nic, tylko gdy widzę jak ktoś potrafi tylko narzekać, nie cieszyc się z szczęścia/pracy innego człowieka to mnei chuj strzela ;)
a co znasz spoxstera z rl jest to twoj przyjaciel? widzisz ze wyjechal i ze raczej nie wraca czy tak o sie od ziomka dowiedziales?
btw. A co sie stało z Sarandielem ? pamiętata go?
jestescie obaj tacy sami, tyle ze on jest mocny nie tylko w gebie.
ale przynajmniej nie udajemy kogoś kim nie jesteśmy. Jeśli nie wiesz o co chodzi to spójrz na swój profil -.-
a jak Odra Wodzisław jest dla Ciebie amatorskim klubem to Orange Ekstraklasa polska to też amatorzy ?
ja uważam, że nasza liga jest sux :p i co mi zrobisz kumaty chłopcze?
Rafał może jest w Athletico, ale chyba robi tam za chłopca od podawania piłek i ręczników :D
ps: double post wyszedł :( ups
Ocet to nordmark , potwierdzam . ;>
Ima masz moze Msn ? jak tak to daj na pw :> Cwanish here
Ahcum lewap
31-01-2007, 08:10
"Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana"
NAPOLEON BONAPARTE
Widze, ze nikt nie zwrocil uwagi na forum tibia.com, mianowicie pojawil sie tam post napisany przez Vision z Paymentami dla ludzi, ktorzy odeszli z wojny a jeszcze nie zaplacili.
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1525116
Zapewne wiekszosc Duskiness wysmieje tego posta ale wszyscy wiedza dlaczego =) Jestem pewien ze czesc osob bedacych na liscie zaplaci zeby cieszyc sie w koncu wolnoscia...
sallceson
31-01-2007, 09:26
"Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana"
NAPOLEON BONAPARTE
genialne :)
@up
posta napisal okolo 1 wiec raczej malo osob go widzialo dlatego nikt nie zwrocil uwagi :)
ale dzieki
NAPOLEON BONAPARTE
PODOBA MI SIE TO n1, masz u mnie plusa :D:cup:
wrogonastawiony
31-01-2007, 13:18
Widze, ze nikt nie zwrocil uwagi na forum tibia.com, mianowicie pojawil sie tam post napisany przez Vision z Paymentami dla ludzi, ktorzy odeszli z wojny a jeszcze nie zaplacili.
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1525116
Zapewne wiekszosc Duskiness wysmieje tego posta ale wszyscy wiedza dlaczego =) Jestem pewien ze czesc osob bedacych na liscie zaplaci zeby cieszyc sie w koncu wolnoscia...
Wysmiałem go i ja, to sie powoli robi śmieszne. @Vision, myślicie ze kontrolujecie sytuacje ? Paymenty dla tych co odeszli po 400-500k ? To ile wy chcecie od czlonkow Dusk~? Po milionie ? Zarówno ONI jak i WY nie mozecie expic. Wlasciwie to wy grzejecie pz naokrągło.. oni nie poexpia bo wy im przeszkadzacie ale wy tym bardziej, więc dyktowanie paymentow jest tu najwyzej smieszne - wy wogule zamierzacie tutaj jeszcze kiedys normalnie pograc ? Z tego co widze chyba nie.. wyglada to tak jakby waszym celem bylo tylko uprzykrzac gre Duskom, bo jezeli ich sklepiecie porzadnie i nastapi zamiana ról to wtedy oni beda mogli wam tak przeszkadzac w expie.. i tak w kółko - wiec po to te paymenty ? Rownie dobrze oni moga wam podyktowac paymenta, i co ? Tez ich zbrechtacie, ta wojna jeszcze dluuuugo sie nie skonczy jak tak dalej pojdzie ;]
Khazul a ty co selujesz swoją postać? Czemu?
Wysmiałem go i ja, to sie powoli robi śmieszne. @Vision, myślicie ze kontrolujecie sytuacje ? Paymenty dla tych co odeszli po 400-500k ? To ile wy chcecie od czlonkow Dusk~? Po milionie ? Zarówno ONI jak i WY nie mozecie expic. Wlasciwie to wy grzejecie pz naokrągło.. oni nie poexpia bo wy im przeszkadzacie ale wy tym bardziej, więc dyktowanie paymentow jest tu najwyzej smieszne - wy wogule zamierzacie tutaj jeszcze kiedys normalnie pograc ? Z tego co widze chyba nie.. wyglada to tak jakby waszym celem bylo tylko uprzykrzac gre Duskom, bo jezeli ich sklepiecie porzadnie i nastapi zamiana ról to wtedy oni beda mogli wam tak przeszkadzac w expie.. i tak w kółko - wiec po to te paymenty ? Rownie dobrze oni moga wam podyktowac paymenta, i co ? Tez ich zbrechtacie, ta wojna jeszcze dluuuugo sie nie skonczy jak tak dalej pojdzie ;]
Ale nie rozumiesz że o to w tym wszystkim chodzi? Vision chce po prostu uprzykrzyć życie Duskom i niedoprowadzić do tego, żeby Taifun wbił jakos pierwszy 300lvl. Już po cześci im się udało, bo Mateusz go dogonił, a sądze też, że wyprzedzenie go jest kwestą dni? A może godzin? :)
btw. MDW ma teraz ferie ;)
To ile wy chcecie od czlonkow Dusk~? Po milionie ?
NO NAWET CHCEMY WIECEJ bo taifun czy czipsu oni w dwojke maja jakos 15-20kk a naprzyklad Ymy czy faf'ik czy sanyol hunted 4 ever wiec KNIAPTO B[][]TTER. Co do tego to jak wygramy i oni wtedy bede logowac zabijac kogos odnas i sie trapowac to im to nie bedzie wychodzilo bo nie maja 200 ek zeby tak robic kto bedzie blokowal fenix? poza tym zobaczysz co bedzie a jak niemasz pojecia to pysk knurze. THX>BYE:cup:
Elisabett
31-01-2007, 14:13
Lisek Chyba sprzedaje chara:)
13:00 Lisek Van Liden [129]: SELL CHAR
13:00 Lisek Van Liden [129]: dizisaj bedzie na allegro
13:00 Trybat knight [33]: exura
13:00 Thos Shegi [29]: ile kkosztuje
13:00 Xenix Alva [7]: iel?
13:00 Xenix Alva [7]: ile?
13:00 Lisek Van Liden [129]: nie stac was
13:00 Master John Frusciante [30]: lol
13:00 Thos Shegi [29]: 1000
13:00 Thos Shegi [29]: ?
13:00 Lisek Van Liden [129]: od 1000 zl
13:00 Lisek Van Liden [129]: sprzedam
13:00 Xenix Alva [7]: lol
13:00 Xenix Alva [7]: xd
13:00 Thos Shegi [29]: a itemy tez
13:00 Thos Shegi [29]: na nim som
13:01 Lisek Van Liden [129]: ta
13:01 Thos Shegi [29]: jakie
13:01 Lisek Van Liden [129]: mpa
13:01 Lisek Van Liden [129]: mms
13:01 Lisek Van Liden [129]: g legs
13:01 Lisek Van Liden [129]: d helmet
13:01 Thos Shegi [29]: a skille
13:01 Lisek Van Liden [129]: itp
13:01 Dudoslawek [24]: z eq czy bez?
13:01 Master John Frusciante [30]: kupie za 900zl
13:01 Lisek Van Liden [129]: 92 axe
13:01 Thos Shegi [29]: a skille
13:01 Lisek Van Liden [129]: 92 axe
13:01 Farang Delia [17]: exura gran
13:01 Lisek Van Liden [129]: dzisiaj bedzie
13:01 Lisek Van Liden [129]: na allegro
13:01 Master John Frusciante [30]: ;p
13:01 Lisek Van Liden [129]: to se
13:01 Master John Frusciante [30]: kk
13:01 Lisek Van Liden [129]: policyctujecie
13:02 Master John Frusciante [30]: kk
Oczywiście wyciołem troche z tej rozmowy typu
13:00 Dudoslawek [24]: skile do dupy itp.
Pozdrowienia dla B(a)raniewo Team:P
20 do 9
Nic to nie znaczy? taki wynik?
Nie za jednymi ani za drugimi, ale wynik war chyba o czym swiadczy i bez znaczenia jest to czy sa to fragi "dretwe" czy "mocne". Ktos tam dostaje w dupe i narazie nie jest to Vision.
wrogonastawiony
31-01-2007, 15:20
20 do 9
Nic to nie znaczy? taki wynik?
Nie za jednymi ani za drugimi, ale wynik war chyba o czym swiadczy i bez znaczenia jest to czy sa to fragi "dretwe" czy "mocne". Ktos tam dostaje w dupe i narazie nie jest to Vision.
Robia z siebie "kamikaze" (czy jak to sie tam dokladnie pisze) i tez beda mieli problemy z expieniem wiec topic z paymentem jest troche nie na miejscu. Czy Imargam ktory wszystko bloczy bedzie chodzil z kazdym na expa i go pilnował ?
@ocet
To ze matka na ciebie woła knurze to nie znaczy ze mozesz tak wolac na innych.
@down
looz, problem z przegladarka.
edit....
nie doczytany post byl
srry
Wyszło chyba na to, że Lisek sprzedaje tylko eq (http://www.allegro.pl/item162097795_sprzedam_eq_tanio_mpa_mms_g_legs_d_h elmet_furora.html)
Bartholomew
31-01-2007, 15:42
w sumie zal mi taifa, pierwszy wbilby ten 300 lvl i dostal nagorde a przez takie vision musi obejsc sie ze smakiem:D
@up
"takie vision" - Uważam że Vision nie jest takie jak ty uważasz. Napewno nie wbiłby do tej pory tego 300lvl i wątpie nawet gdyby by nie było wojny czy taifun by coś expił.
Diablord
31-01-2007, 17:25
Imargam dlaczego Nevie Nabu jest na tej pierwszej liście?? Z tego co wiem to on nie walczy już od dawna :P Nevie gra Jerolkiem na Aurei od momentu kiedy dałeś mu hunta za to, że się pokłóciliście... Byłeś jeszcze wtedy w Duskach a Nevie nie zdążył chyba wziąć udziału w jakiejkolwiek bitwie.
Elisabett
31-01-2007, 17:41
Van Rebelion hacked wczoraj:) Yeah.
nabuziomek
31-01-2007, 17:46
Diabllord odezwij sie na priv i daj mi swoje gg xD bo zgubilem a chcial bym z toba pogadac xD
Diablo~ nie wiesz ze imargam huntowal kazdego nawet z najbardziej blachym powodem :) ? Patrz moja "ścieżka zdrowia"
Diablord
31-01-2007, 19:40
Diabllord odezwij sie na priv i daj mi swoje gg xD bo zgubilem a chcial bym z toba pogadac xD
Diablo~ nie wiesz ze imargam huntowal kazdego nawet z najbardziej blachym powodem :) ? Patrz moja "ścieżka zdrowia"
Kim jesteś?? Nie daje GG nieznajomym. A to, że Nevie miał hunta praktycznie za nic (od zawsze nie przepadali za sobą) wiem. Większość "Nabu" miała później hunta, zwłaszcza po tym jak Cat został ponownie hacknięty (wtedy zabił Sasho). Domyślałem się, że Ima nie odpuści Neviemu, ale śmieszy mnie sklasyfikowanie Neviego jako "still participating in war against Vision".
nabuziomek
31-01-2007, 22:35
@up
Napisałem ci pw ;P
Coś cicho na furorze ostatnio
Mam prośbę mógłby mi ktoś podać linka gdzie na forum umieszczone jest zdjęcie rl all dusków bo chcę kumplowi pokazać jak wyglądają ludzie którzy przesadzili z tibią;p (srry za interpunkcję ale mnie się spieszy;p)
Bodzio88
31-01-2007, 23:19
Fallathanu
Jan 31 2007, 21:27:35 CET Killed at Level 112 by Laen Loys and by Tryku
Jaka szkoda:<:<
Mam prośbę mógłby mi ktoś podać linka gdzie na forum umieszczone jest zdjęcie rl all dusków bo chcę kumplowi pokazać jak wyglądają ludzie którzy przesadzili z tibią;p (srry za interpunkcję ale mnie się spieszy;p)
Prosze ;]
http://i114.photobucket.com/albums/n268/Celeto/Duskines.jpg
A tutaj skleja made by me;]
http://i114.photobucket.com/albums/n268/Celeto/sklejka.jpg
sallceson
31-01-2007, 23:40
Fallathanu
Jan 31 2007, 21:27:35 CET Killed at Level 112 by Laen Loys and by Tryku
Jaka szkoda:<:<
czyzby krok ze strony aristocracy do wojny czy dead 'ot tak' :)
Street"Fighter
01-02-2007, 08:38
I dalej się jaracie tym zdjęciem dzieciaki?:baby:
A co chcesz pokazywac ich to wina ze wygladaja nie tak a inaczej? moze Ty jestes superpro modelem < nie odbierz tego negatywnie> ale wiesz wkurza mnie jesli ktos brechta z kogos a sam lepiej nie wyglada>? jesli tak to pokaz wymienimy sie fotkami :D to tyle papa
pozdrawiam
wrogonastawiony
01-02-2007, 11:29
I dalej się jaracie tym zdjęciem dzieciaki?:baby:
Kasior to juz pewnie mokro w gaciach ma :)
street"fighter masz wyjebany podpis ; ] (bez sarkazmu)
@mroczno
lol to jezeli ja przykaldowo jestem piekny to moge bluzgac wszystkich ktorzy sa odemnie brzydsi? : / w ogole nie powinno sie zwracac uwagi na rzeczy niezalezne od danej osoby...
street"fighter masz wyjebany podpis ; ] (bez sarkazmu)
@mroczno
lol to jezeli ja przykaldowo jestem piekny to moge bluzgac wszystkich ktorzy sa odemnie brzydsi? : / w ogole nie powinno sie zwracac uwagi na rzeczy niezalezne od danej osoby...
Ja tego nie powiedzialem ziomus tak nie powinno sie zwracac uwagi masz racje
ale wiesz piekna to moze byc kobieta:D Jesli Ci o to biega a Ty to mozesz byc przystojny ^.- bb
Maly offtopik: http://zestriddle.fanzine.pl/ - moze wam uda sie dojsc dalej odemnie , ja doszedlem do 6 zagadki i dalej ani rusz (utwierajcie w IE zeby byla muzyka) aha jeszcze jedno najlepiej rozwiazywac to wieczorem przy zgaszonym swietla - na stronie znajdziecie wiecej info
Masywny_Titania
01-02-2007, 17:24
Nudy na furorze, wiec chcialbym zacytowac wspanialy temat naszego ulubionego forumowicza Sansho Pansy (Przemo~~), ktory po nieudanych probach wywyzszania sie nad innymi swoja nadludzka inteligencja (lub jej brakiem), zadecydowal popisac sie swoim angielskim na forum tibia.com;(
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1524389
Zabierzcie go stad:confused:
co do zdjecia : taifun gra na 3 ownerow wiec zabraklo dwoch typa jeszcze :)
ostatnio na furorze byl atak prymitywow na thais akurat z kolega pekowalismy sd-ki lecialy i neizly locik byl :P
hahaha siema rudy zili here
Przed chwilą akcja gildi Vision nie powiodła się.
Chcieli oni zabić Czipsa expiacego na wrl ale nie poszlo im to wogóle :p
To dobrze, bo jak ktoś umie grać to Vision nie potrafi nic zrobić :)
Tomo Crusade +259,600 i awans na 112 lvl a mieli go tak huntować ;]
Gowno wiesz to ryj zamknij...
Poza tym z Twojej wypowiedzi wynika ze wiekszosc Duskiness grac nie umie :)
Z tego miejsca chcialbym pozdrowic mojego idola Sasho Panse. Peace :*
Plebeliusz
01-02-2007, 23:52
Przed chwilą akcja gildi Vision nie powiodła się.
Chcieli oni zabić Czipsa expiacego na wrl ale nie poszlo im to wogóle :p
Nie zawsze wszystko wychodzi tak jak powinno.. Na dodatek zabraklo chyba kogos z Vision, no i nalezy wiecej uh brac jak sie zamierza blokowac 188 ms'a.
Poza tym z Twojej wypowiedzi wynika ze wiekszosc Duskiness grac nie umie :)
Bo niestety tak jest, ale i tak jestem za nimi, a ryj to możesz Ty zamknąć
A co chcesz pokazywac ich to wina ze wygladaja nie tak a inaczej? moze Ty jestes superpro modelem < nie odbierz tego negatywnie> ale wiesz wkurza mnie jesli ktos brechta z kogos a sam lepiej nie wyglada>? jesli tak to pokaz wymienimy sie fotkami :D to tyle papa
pozdrawiam
Ja tego nie powiedzialem ziomus tak nie powinno sie zwracac uwagi masz racje
ale wiesz piekna to moze byc kobieta Jesli Ci o to biega a Ty to mozesz byc przystojny ^.- bb
"a sam lepiej nie wyglada" powinienes tam napisac ze w ogole nie powinno sie kogo kolwiek za to obrazac
Tomo Crusade +259,600 i awans na 112 lvl a mieli go tak huntować ;]
w ostatnim tygodniu to gracze z vision zrobili więcej expa;p katrila odrobil lvlek imargam troche wbil xareta tez troche i zobacz na erigu kto jescze;p
@up
hahaha Vision wiecej expa?
Sam Czipsu dzis zorbil wiecej niz ich cala gildia przez tydzien...
@Rodri
Zamknij dupe jak nie potrafisz byc obiektywny...
NIe ma spy nie ma udanych akcji..
Taka prawda lamusie :)
NIe ma spy nie ma udanych akcji..
Taka prawda lamusie :)
Spy to nieodlaczna czesc wojny ;D
Davido16
02-02-2007, 09:20
MDW wbił 280 :D
http://www.allegro.pl/item162617980_sprzedam_chara_129_lvl_furora.html
Lisek sprzedaje chara :P
w ostatnim tygodniu to gracze z vision zrobili więcej expa;p katrila odrobil lvlek imargam troche wbil xareta tez troche i zobacz na erigu kto jescze;p
Tak masz racje KAtrila 604 expa,Imargam 94, Zwidek 40, Barles Karste 30, no i Xareta 2,619 No to sobie chłopaki poexpili :) W sumie to oni nie wbili nawet 5k expa a zobacz ile sam Czipsu zrobił dzisiaj
Czipsu 607,341 ^^ ( i chyba dalej expi :))
ehh.. Van Rebelion podobno mial hacka... i z Sasho Pansa postanowili mnie zabic (wtedy 66 knight) powiem tylko ze byli to moi kumple ... chyba ponad pol roku ... padelem ... jak sie pytalem za co to Sasho napisal ze za jego brata ze go bilem co jest totalna bzdura bo w ten dzien wogule nie gralem ... wiec radze im nie ufac... tak samo jak Liskowi znam go ponad 2 lata i postanowil mnie wyje*** na 200k i teraz sprzedaje chara ... wiec ostrzegam ... lepiej im nie ufac...:confused:
ehh.. Van Rebelion podobno mial hacka... i z Sasho Pansa postanowili mnie zabic (wtedy 66 knight) powiem tylko ze byli to moi kumple ... chyba ponad pol roku ... padelem ... jak sie pytalem za co to Sasho napisal ze za jego brata ze go bilem co jest totalna bzdura bo w ten dzien wogule nie gralem ... wiec radze im nie ufac... tak samo jak Liskowi znam go ponad 2 lata i postanowil mnie wyje*** na 200k i teraz sprzedaje chara ... wiec ostrzegam ... lepiej im nie ufac...:confused:
Widzisz w biednych rodzinach już tak to jest.. Jedni kradną ze sklepu chleb, a taki Lisek ~ kradnie hais w Tibii ;)
styl_nad_style
02-02-2007, 14:33
@up:
zbanowy, oj oj oj...
Widzisz w biednych rodzinach już tak to jest.. Jedni kradną ze sklepu chleb, a taki Lisek ~ kradnie hais w Tibii ;)
no niestety ... :( niemyslalem ze moj pro mnie okradnie ... :/
troche z rl life :)
http://www.youtube.com/watch?v=za952E4HkFk
<lol2> dobre ;p :cup:
Bongozzpl
02-02-2007, 16:43
cos slabe te wiadra ale i tak w pakietach po gieciku jest , ciekaw jestem ceny bo u mnie whuj drogo :O
Wchodzcie na ten link:
;D
@up
po 30 w detalu :)
Ceny wszedzie takie same...
Chyba ze mieszkasz na zadupiu....
@bongo
Btw Gadasz jakbys nie miał tego nigdy w plucu...
:>
Elisabett
02-02-2007, 21:30
Nie wiem czy to juz było Caponeq Hacked.
Bongozzpl
02-02-2007, 22:43
40 i nie schodzi nizej za sztuke. Wiadra to wiadra ale jakos malo oni nabieraja tam zauwazylem.
@caponeq
jebac psa niech go rookuja czy co tam
Kolejna osoba zaplacila payment'a:cup:
Bongozzpl
03-02-2007, 02:00
i na co to im bylo , sie wyplaca i po klopocie :_)
i na co to im bylo , sie wyplaca i po klopocie :_)
No tak, ale istnieje jeszcze cos takiego jak honor, nawet w tej szarlatanskiej grze.
propos filmików, dobre w chooy ale te wiaderka cieniutkie :) propos cen mj to powyżej 30 tak jak ktoś napisał payment & frajerizm
sallceson
03-02-2007, 08:42
@elezde
Gratulujemy! masz 1 posta na 300 stronie! Jako nagrode otrzymujesz 4 wiadra i kalosze! I nie musisz sie klócic o cene wiader :)
Caponeq hacked? Mozna wiedzej info?
powiesz nam kto i ile ?:P:baby:
Elisabett
03-02-2007, 10:14
Wydaje mi sie ze to Vaxard.
Zaplacil Vaxard a ile to mozna sobie sprawdzic na tibia.com :)
Wczesniej zaplacil juz Dili Eoo :p
NarroweQ
03-02-2007, 11:09
Bez komentarza....
Belandy Asco
Feb 01 2007, 23:01:53 CET Killed at Level 80 by Taifun Devilry
20-10
w sumie mozna naliczyc Harcerza tez
Harcesh
Jan 30 2007, 12:28:48 CET Killed at Level 75 by Taifun Devilry
Kileros fire'son
03-02-2007, 13:38
Tu Ciagle sie beda lac dopuki Taif nie Wygra wojny ;/ A szkoda bo mogla by sie zmienic gospodarka na Furorze ja juz osoboscie nie gram na FUrorze PRzez PA Duskow.
@off topic
World Trade Mine Furora Your KyRa! MSG ME FOR MORE INFO!
Jak cos to Zapraszam:
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?p=1242229#post1242229
Pozdrawiam
_/ Kileros~
A nie 20:8? -.- Harcesh i tamci dwaj co trapowali Czipsa nie sa w Vision, lol.
@Down:
Ale byli w czasie wojny.
@up
W Vision nie sa ale wiele osob które są policzone jako fragi dla Vision tez nie jest w Dusk~.
Bo taifun powywalał ich z gildii...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.