Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Furory (new)!
neutral.forum.fighter
17-03-2007, 18:58
Mar 12 2007, 02:05:35 CET Died at Level 114 by an orc spearman
teoria sie potwierdza ;]
no po nim juz jechaliscie kolej na nastepnego zawodnika :D
Cyrillus
17-03-2007, 19:02
no po nim juz jechaliscie kolej na nastepnego zawodnika :D
ale tak dla zasady ;] ale podalem zly przyklad ; p
Mar 15 2007, 20:29:27 CET Killed at Level 197 by Kerston
and by Tarrin Kerrax
Name: Reltih Oblivion
Former Names: Nordmark Oblivion
name lock :)
teco zalosny triposterze - wyjdz
Z tego co pamietam petro jak gadalismy na tibi to mowiles ze juz nie bedziesz tutaj sie wypowiadal i wchodzil na to forum? wiec w czym problem, no moze wyjde z tego forum tylko mnie nie bij oki? bo bardzo sie boje, ciebie i fa'fika ktory mnie sciga :(
Name: Reltih Oblivion
Former Names: Nordmark Oblivion
name lock :)
No dostalem namelocka cieszysz sie?
Mar 17 2007, 16:12:16 CET Died at Level 110 by a water elemental
teoria sie potwierdza
wystarczy dac im expic...
Co się potwierdza? Chyba, że niemoty piszą głupoty.
A tak to anaboll padł.( Xareta)
Viexorinio
17-03-2007, 19:34
Czemu pół Furory gra na OTS rezoria.mine.nu ?
No dostalem namelocka cieszysz sie?
ciesze sie jak chuj ... skacze po meblach itd
a ty malutki nie podawaj sie za kogo kim nie jestes bo o ile mi wiadomo to nordmark ma na tym forum konto a takie fujary jak ty ktorzy podawali sie za innych czesto konczyli z usunietym kontem
.... zastanow sie nad tym forumowy spamerze
NarroweQ
17-03-2007, 19:51
Zwidek
Mar 17 2007, 18:45:27 CET Died at Level 140 by a water elemental
Mowilem im, nie wylaczajcie botow jak expicie bo sie trudno uhnac :(
18:53 Drzazga cudowne drewno [9]: nie udzielaj sie idioto na forum tbi.pl 18:53 Drzazga cudowne drewno [9]: bo wpierdol dostaniesz
Helppppppppppp, znow wjazd na rl :/ :\ \: /:
ciesze sie jak chuj ... skacze po meblach itd
a ty malutki nie podawaj sie za kogo kim nie jestes bo o ile mi wiadomo to nordmark ma na tym forum konto a takie fujary jak ty ktorzy podawali sie za innych czesto konczyli z usunietym kontem
.... zastanow sie nad tym forumowy spamerze
Po 1 jakbys wiedzial to Nordmark to oceT, dostalem bana na amen tutaj za pojazdy wic zalozylem 2 konto.
po 2 przeczytaj moj name od tylu Teco=oceT.
po 3 chyba najwazniejsze ja cie nie obrazam wiec ty tego tez nie rob, tym bardziej ze jestes dzieckiem i wyzywasz bo jestes daleko.
Po 4 to :Mar 15 2007, 18:02:12 CET Reltih Oblivion NameLock name not describing person (Nordmark was an big agression event in world war II).
Po 5 jesli nie wiesz kim jestem to nie obrazaj tylko sie spytaj kto jest kto.
Pozdro ziomek i pamietaj ze i tak cie lubie :D
18:53 Drzazga cudowne drewno [9]: nie udzielaj sie idioto na forum tbi.pl 18:53 Drzazga cudowne drewno [9]: bo wpierdol dostaniesz
Helppppppppppp, znow wjazd na rl :/ :\ \: /:
HAHA :D juz ci duzo osob chce wjechac, nie pekaj mnie fa'fik cche bic ktory ma straszne plecy we wrocku i ja to mi gadal na priv czekaj wkleje
16:38 Nordmark Oblivion [118]: chyba ze jestes ciota
16:38 Fa'fik [95]: chlopie
16:38 Fa'fik [95]: za leb
16:38 Fa'fik [95]: i do auta
16:38 Fa'fik [95]: i do lasu
Masywny_Titania
17-03-2007, 20:47
HAHA :D juz ci duzo osob chce wjechac, nie pekaj mnie fa'fik cche bic ktory ma straszne plecy we wrocku i ja to mi gadal na priv czekaj wkleje
16:38 Nordmark Oblivion [118]: chyba ze jestes ciota
16:38 Fa'fik [95]: chlopie
16:38 Fa'fik [95]: za leb
16:38 Fa'fik [95]: i do auta
16:38 Fa'fik [95]: i do lasu
Bandziory, zlodzieje telefonow :baby:
Mowilem im, nie wylaczajcie botow jak expicie bo sie trudno uhnac :(
Nom..., ty tez nie powinieneś wylaczac bota biegając po edron.
O ile pamiętam to bilo cię z 12 osób a ty puściłeś exete res...
@Yebro
Jak masz muzg to go uzywaj, mam exete kolo hotkey'a z uhem.
Masywny_Titania
17-03-2007, 21:41
muzg
mozg:( nie muzg mozgu
wilderwein
17-03-2007, 21:44
@Yebro
a jak Ty byś miał 'muzg' to napisałbyś mózg, oralfabeto;)
Bodzio88
17-03-2007, 21:46
Spaw przestal sie logowac w tibi? expic? LEPIEJ BYC FORUM FIGHTER !!! dawaj wiecej tak dennych postow to moze dogonisz mistrzów jak sasho lecz bardzo trudno bedzie
Masywny_Titania
17-03-2007, 21:50
Dzisiaj ma dhq czyscic za 10 minut:o
Spaw przestal sie logowac w tibi? expic? LEPIEJ BYC FORUM FIGHTER !!! dawaj wiecej tak dennych postow to moze dogonisz mistrzów jak sasho lecz bardzo trudno bedzie
Co LvL-a mu zazdrościsz? Jesteś żałosny wątpie żeby kiedykolwiek udało ci się wbić taki lvl jak Spaaw.
Jak juz mówiłem kilka stron wcześniej idz lepiej zbieraj na noble armor i guardian shield zamiast pisać na tym forum.Albo idz szukaj szczęścia w parcelach w dpX(
Dzisiaj ma dhq czyscic za 10 minut:o
Niom miał być ale niestety dzisiaj nie zrobimy :/
nie filozofuj, bo zwidek 140 wbil :baby:
Mar 17 2007, 18:45:27 CET Died at Level 140 by a water elemental
@Spaaw
Nie przejmuj się idiotami , tak trudno wam zrozumieć że w stresie można pomylić klawisz...
Jak juz mówiłem kilka stron wcześniej idz lepiej zbieraj na noble armor i guardian shield zamiast pisać na tym forum.Albo idz szukaj szczęścia w parcelach w dpX(
ty wyjdz -.-
@fani vision
wy nie kminicie jednej prostej rzeczy... jak vision wygra to bedzie koniec servera, era hakow, huntow za fast exp, huntow 4 $ & fun... taifun wbil 280lvl i shuncil zaledwie pare osob, z jego gilidi lecialo sie za pa, a vision? prosze was jak ma sie vicka 200lvla goniacego za 30lvlami i pokazujacego wklesłą klate do fotek to nic z tego dobrego nie moze byc...
"Albo idz szukaj szczęścia w parcelach w dp" To już prędzej...
Pozdro!
ty wyjdz -.-
@fani vision
wy nie kminicie jednej prostej rzeczy... jak vision wygra to bedzie koniec servera, era hakow, huntow za fast exp, huntow 4 $ & fun... taifun wbil 280lvl i shuncil zaledwie pare osob, z jego gilidi lecialo sie za pa, a vision? prosze was jak ma sie vicka 200lvla goniacego za 30lvlami i pokazujacego wklesłą klate do fotek to nic z tego dobrego nie moze byc...
A czemu ja mam wychodzić.Kolejny żalowiec rozpętujący awantury na tym forum...
Ale wyloozujcie... Fakt nie rozumiem Kapuchy ale lajcik. Szkoda nerwów na bez sensowne i zbędne zdania.
Fallathanu
17-03-2007, 22:38
@Kapucha
Polejcie mu bo dobrze gada ;)
@Yebro
Dobra pomyślmy chwile,
jak się ma hotkeya na uha to gdy się go kliknie uha cię (bez klikania entera),
dalej a jak sie ma spela np. exeta res to 3ba nacisnąć enter żeby go wypowiedzieć (chyba że masz zaznaczone wysyłaj automatycznie chodz nie sądze).
To wnioskuje: Kliknales Hotkey pomyslales dlaczego mnie nie uha ? I klikanles enter? H@H@H@H@ Czy co ?
aaaaaaaaaaaaaaaaaa wiem no taa :D 6sty owner grał ;/
Taaaaak a świat Taifuna jest cudowny?
Powstrzymaj się od swoich ripost bo na dobre Ci to nie wychodzi
Vision to kolos, a Dusk Pikolo leszczu ; )
Pozdro Petro... eee Łukasz czy jeszcze ktoś, któryś z tych sporśnych ownerów.
Wiecie co? Najzabawniejsze jest to, że Dusk ma "muzgi" (Spaaw)na wyciągnięcie ręki..
Drav jak on zobaczył Vision na ekranie dostał padaczki i łbem o klawiature walił...
Sarin, od kiedy Ty jesteś za Vision? Z tego co pamiętam to przepadałeś za Taifem, a teraz jakaś odmiana?
Taaaaak a świat Taifuna jest cudowny?
Powstrzymaj się od swoich ripost bo na dobre Ci to nie wychodzi
Vision to kolos, a Dusk Pikolo leszczu ; )
Pozdro Petro... eee Łukasz czy jeszcze ktoś, któryś z tych sporśnych ownerów.
Wiecie co? Najzabawniejsze jest to, że Dusk ma "muzgi" (Spaaw)na wyciągnięcie ręki..
zobaczysz trzeba byc idiota zeby tego nie widziec... pozatym twoje posty sa zalosne... w jaki sposob mi to na dobre nie wychodzi? :| ze nie bedzie mnie lubiec zwidek lat 12, a moze ktorys z blondaskow napinajacyh klate do obiektywu kamery i przyjezdzajacych na bibe w 20osobowym skladzie zeby nei dosatc w pierodlu? (gdanski meating wtajemniczeni wiedza ocb xD )
"a pawel gdzie?"
"pedaluje w piwnicy na prad" xD buehehe
"Drav jak on zobaczył Vision na ekranie dostał padaczki i łbem o klawiature walił..." HIHIHIHHIHIHIHIHIHIHIHI wszystkie dupy w miescie sa twoje ;o
pozatym naucz sie edytowac posty
Dobra pomyślmy chwile,
dalej a jak sie ma spela np. exeta res to 3ba nacisnąć enter żeby go wypowiedzieć (chyba że masz zaznaczone wysyłaj automatycznie chodz nie sądze).
To wnioskuje: Kliknales Hotkey pomyslales dlaczego mnie nie uha ? I klikanles enter? H@H@H@H@ Czy co ?
cos ci nie wyszlo to myslenie...
@atahun
ja rozpetuje awantury? ;| to co mam patrzec na to jak forum fighterzy wychwalaja hakerow, noobow etc? prawda jest taka ze wiekszosc z nich nie ma pojecia co sie dzialo na serverze przez caly okres jego trawania, nie znaja czarnych epizodow taifa i w sumie jedynym powodem dla ktoergo to pisza jest fakt ze 280ms moze dostac hunta i powstanie nowa gilidia rzadzaca i bedzie "fajnie".....
moze sie uspokoicie i zaczniecie rozmawiac na przyzwoitym poziomie? oprocz bluzgow i najezdzania na siebie nie ma nic ciekawego do czytania. pomyslcie czy trzeba sie zawsze obrazac? nie mozna normalnie pogadac? to przeciez do chuja to tylko gra a nie wasza praca -.-
Cyrillus
17-03-2007, 23:20
ty wyjdz -.-
@fani vision
fenix... chcial shuncic kumpli za to ze zabili jego nooba jak se pekowal ;] 0 PA
jeszcze dluga list ;]
a PA tu by sie przydalo ;]
@atahun
ja rozpetuje awantury? ;| to co mam patrzec na to jak forum fighterzy wychwalaja hakerow, noobow etc? prawda jest taka ze wiekszosc z nich nie ma pojecia co sie dzialo na serverze przez caly okres jego trawania, nie znaja czarnych epizodow taifa i w sumie jedynym powodem dla ktoergo to pisza jest fakt ze 280ms moze dostac hunta i powstanie nowa gilidia rzadzaca i bedzie "fajnie".....[/QUOTE]
No dobra, ale czy ja kogoś wychwalałem, krzyczałem HAIL DUSK HAIL TAIFUN VISION SUX, tylko napisałem tamtemu noobowi co ma w podpisie swoje pro eq żeby nie pisał bo jego teksty są żałosne a ty sie doczepiłeś nie wiem czego B)
Sarin, od kiedy Ty jesteś za Vision? Z tego co pamiętam to przepadałeś za Taifem, a teraz jakaś odmiana?
Sarin jak zobaczył że Vision wygrywa to odrazu zmienił nastawienie do Taifuna.
Tak więc kolejny pionek lub fan (jak kto woli) Vision ;]
Pozdro.
Diablord
17-03-2007, 23:43
Jak już ktoś powiedział wcześniej Vision wygrało prawie wszystkie bitwy xd
"Vision stosuje wojne podjazdową dlatego mają tak wielką przewage we fragach." - ta , ale zapamietaj ze osoba ktora zabije tego kogos ma 15 min PZ
- wiec czemu duski nie pójdą ich zfragowac majac taka przewage w lvl magicznych profesji (Ymy , Czipsu , Taifun Devilry , Yakapushi Ma~~ itp)
Odpowiem Ci - bo każda taka próba kończy sie 5 kolejnymi fragami dla Vision ,
ponieważ w zgraniu i taktyce Duskiness nie dorównuje Vision .
"A ostatnia bitwa nie była dokońca open battle, bo najpierw walka toczyła sie w mieście na murze i w tombie." - to był OB taka jest wersja oficjalna i nie do przebicia , duski przejebaly z kretesem ,mówi sie trudno P
"Jednak zagraliście bardzo dobrze w tej bitwie, mam nadzieje, że Duski wyciągnom z tego wnioski." - to jest fakt
Pzdr. )))))))
Na otsach to tak może wyglądać, ale kiedy dojścia do tego z pztem blokuje Ci 200 ek lub banda n00bcharów to nie tak łatwo jest dojść.
Co masz na myśli mówiąc, że to oficjalna wersja OB?? W Fakcie to napisali?
Dobrze ze ty sie nie bijesz w zadnych bitwach, bo twoj POTEZNY pally moglby pokarac nas wszystkich z poteznych hmmmm.
Sorry miszczu. Nie bije się bo boje się Twojego POTEZNEGO knighta i nie mam jeszcze 1 mlvl, żeby run hmm używać.
A Kapucha ma racja, polejcie mu!
po 3 chyba najwazniejsze ja cie nie obrazam wiec ty tego tez nie rob, tym bardziej ze jestes dzieckiem i wyzywasz bo jestes daleko.
Kto jak kto ale Ty już byś takich rzeczy nie pisał już nie pamiętasz jak wklejałeś na forum swoją "mądrą"rozmowę z Tomo Crusade jak mu mówiłeś że byś go zabił kosą itd. Wtedy to Ty wyzywałeś bo byłeś daleko ;]
Hmmmmm... Forum Fighter? Mocny w mordzie? żal.
NarroweQ
18-03-2007, 00:41
Dobra pomyślmy chwile,
aaaaaaaaaaaaaaaaaa wiem no taa :D 6sty owner grał ;/
Omg... ja jakoś wszystkie spelle mam automatic wysyłanie to czemu on miałby nie mieć?... Nieudany pojazd.
Hellraiser
18-03-2007, 00:43
moze sie uspokoicie i zaczniecie rozmawiac na przyzwoitym poziomie? oprocz bluzgow i najezdzania na siebie nie ma nic ciekawego do czytania. pomyslcie czy trzeba sie zawsze obrazac? nie mozna normalnie pogadac? to przeciez do chuja to tylko gra a nie wasza praca -.-
Tja, "Medzyk" widac ze chłopaki dawno "meliski" nie lykneli na uspokojenie, I jadą po łbach,..
NarroweQ
18-03-2007, 01:04
I co zanosiło się tyle na jakąś bitewkę i coś ucichło...
Widzialem_Bota_Cien
18-03-2007, 01:10
ej ej gdzie te posty ze duski dali loga, stchórzyli itp. ?
prawda jest taka ze mieli składzik pełniutki może nie, ale mocny
zaś vision nie bardzo sie chciało na opena
dalej bedzie aura ze Duski fuj~! i sie boja ale cóż...
dobra jak wy to mówicie zal.pl
Debilu tak będzie takie pisanie.. bo Vision czekało na samym środku pustyni i co?
A Duski nie.. bo to oni chcą ab-carlin zeby Taifunem mogl uciekac
Mhm każdy pamieta Taifuna post na forum ; Jesli chcecie open batlle to podajcie
date i godzin" i co z tego wyszło? poczuł siłe wyższą...
Masywny_Titania
18-03-2007, 01:18
Vision czekalo na duss, a oni grzali dupy na statku-.-
Widzialem_Bota_Cien
18-03-2007, 01:19
date i godzine to nie znaczy miejsce
btw. oni expili wy wybieraliscie miejsce
teraz wy expicie czyli panujecie na serwie
to oni was wyzywaja na pojedynek :)
wiec mieli prawo wyboru
macie obcykane swoje miejsca nie ma tak latwo teraz :)
co do tego DEBILU to w którym miejscu w dowodzie masz to wpisane?
Skoro panowie z Vision sa tacy pro to by do nas wyszli;)
Ale ze caly dzien pracowicie na ank sprowadzali 100 noobow zeby znowu robic pseudo battle to nie zdecydowali sie wyjsc w innym miejscu, Od kiedy Vision to swiete krowy? 3 miesiace Dusk chodzi ciagle tam gdzie oni by chcieli, moze kiedys zdecyduja sie na normalne battle a nie bawienie sie w trapiki i 1 kratkowe comba.
Dokładnie...
albo nie.. czekali miedzy ab-carlin... zal.... na cos innego dusk was nie bylo stac?
Ale ze caly dzien pracowicie na ank sprowadzali 100 noobow zeby znowu robic pseudo battle to nie zdecydowali sie wyjsc w innym miejscu, Od kiedy Vision to swiete krowy? 3 miesiace Dusk chodzi ciagle tam gdzie oni by chcieli, moze kiedys zdecyduja sie na normalne battle a nie bawienie sie w trapiki i 1 kratkowe comba.
Zalosny jestes :) :*
Zalosny jestes :) :*
A kim ty jestes? noobem na 40 lvlu ktory dostal passy na Ventrillo Vision i zrobil sie wielki kozak? o przepraszam miales chyba jeszcze ktoregos dnia passy na Yeetro ale to akurat zadne wyroznienie bo juz 20 osob gralo na tym charze.
Cyrillus
18-03-2007, 01:28
A kim ty jestes? noobem na 40 lvlu ktory dostal passy na Ventrillo Vision i zrobil sie wielki kozak? o przepraszam miales chyba jeszcze ktoregos dnia passy na Yeetro ale to akurat zadne wyroznienie bo juz 20 osob gralo na tym charze.
a ty jestes taki pro ze jestes w dusk prawda co prawa zdrajco ? taif boi sie wyjsc na opena maja 3 best sorckow ;]? fakt duski nie musza wychodzic kiedy vision sie podoba ale majac all sklad maja humory...? a moze nowa taktyka? popadac jak najczesciej a i czekac az vision ban za unjusty...?
Widzialem_Bota_Cien
18-03-2007, 01:30
Rodri albo raczej napewno ty jesteś żałosny ;/ <mała łamigłówka> skreśl sobie z mojej wypowiedzi "albo i raczej" wyjdzie ci twój sens życia sprawdz to :)
Masywny_Titania
18-03-2007, 01:33
Rodri albo raczej napewno ty jesteś żałosny ;/ <mała łamigłówka> skreśl sobie z mojej wypowiedzi "albo i raczej" wyjdzie ci twój sens życia sprawdz to :)
Ale ty jestes fajny! Moze powinienes profesjonalnie zajac sie pisaniem krzyzowek, albo myslales kiedys o karierze filozoficznej?
Smerf... skoncz pieprzyć bo to wy przyszliscie z obstawą noobów ;/
A ze noobki nie mialy pacc:<
Edron tez wam nie pasowalo, Ank... a jak mieliscie ostatnie 10 min, zeby sie zdecydowac i Vision poszli na hilssy juz nie wrociliscie
Widzialem_Bota_Cien
18-03-2007, 01:39
tak
zastanawialem sie
ostatnio nawet zacząłem analizować twoje życie wiesz co wyszło? z filozoficznego punktu widzienia jesteś jak to >> "___________0" najgorsze ze na początku nie wiedziałem o co chodzi w tej wizji ale zrozumiałem wiesz? jestes prosty jak ta linia a twoja wartoś jest na koncu lini
@down
Brawo Właśnie Spełniłes wymagania bycia dzieckiem NeO :)
@Widzialem_Bota_Cien
Tak plose pana, wiedzialem ze pan jest taki mądly i w ogole, ale pan moze jakiegos wykstalcenia nabieze? bo skolo taki glab sobie tutaj skace, to ja biole swoj lizak i idem w swoja stlone! Ja siem tak nie bawiem!
a ty jestes taki pro ze jestes w dusk prawda co prawa zdrajco ? taif boi sie wyjsc na opena maja 3 best sorckow ;]? fakt duski nie musza wychodzic kiedy vision sie podoba ale majac all sklad maja humory...? a moze nowa taktyka? popadac jak najczesciej a i czekac az vision ban za unjusty...?
Vision chcialo opena, zebralismy sie, wyszlismy, jedyne czym sie odwazyli to podejsc noobami i tyle?
A kim jestem, osoba znacznie starsza niz wiekszosc dzieciakow tutaj, ktory sam zrobil chara i wbil na nim kazdy lvl a nie jak pan imargam prowadzi rodzinny interes gdzie gra kazdy od ojca, przez sisotre po wszystkich braci i wypowiada sie na tym forum o sharowaniu jak pare stron wyzej o Lady Moki.
A o zdradzie mi nie mow, mialem swoja gildie i wybralem swoja droge, to wlasnie osoby z vision tutaj zdradzaly, To Katrila bedac w Sun podczas war przeszdedl na strone Dusk, to Imargam ktory dzieki nam tu gral przeszedl na strone Dusk.
Poprostu pozostalo wam juz na tym serwerze pekowanie i pisanie inteligentnych postow na forum bo pograc juz nie mozecie, o przepraszam dzisiaj sobie poexpiliscie tylko cos nie wyszlo ;)
btw mamy was przepraszac za to ze mamy 3 najlepszych sorkow w gildi? jestescie tacy fajni to nas przeciez rozwalicie :p
Masywny_Titania
18-03-2007, 01:44
tak
zastanawialem sie
ostatnio nawet zacząłem analizować twoje życie wiesz co wyszło? z filozoficznego punktu widzienia jesteś jak to >> "___________0" najgorsze ze na początku nie wiedziałem o co chodzi w tej wizji ale zrozumiałem wiesz? jestes prosty jak ta linia a twoja wartoś jest na koncu lini
Jakos ci dlugo zajelo sklejenie tak blyskotliwej riposty :baby:
@topic: Duss szukaja wymowek, bo wiedza ze sa w przegranej pozycjii jesli chodzi o opena, tam potrzeba kogos kto to potrafi rozegrac a nie bandy idiotow latajacych po calej mapie...
NarroweQ
18-03-2007, 01:46
A co to się kroi, all Visiony na Gorome śmigają : >
Widzialem_Bota_Cien
18-03-2007, 01:50
expic raczej tam dobry exp podobno :)
2@up
nie chce mówić dlaczego tak długo mi zeszło bo może cię zaboleć - pozdrów mame
wrogonastawiony
18-03-2007, 02:38
Nie musisz pisać posta pod postem. Istnieje opcja "Edytuj" - po angielsku "Edit".
Od kiedy Vision to swiete krowy? 3 miesiace Dusk chodzi ciagle tam gdzie oni by chcieli, moze kiedys zdecyduja sie na normalne battle a nie bawienie sie w trapiki i 1 kratkowe comba.
Święte słowa James ;]
Hellraiser
18-03-2007, 04:06
Ty tez idioto nie musisz tutaj pisac zjebany ryju, pisze bo tak chce i bede dalej tak pisal, wiec zamknij morde szczurku.
Nord~, spokojnie nie musisz odrazu ich jechac,.. chill,..
@Teco
co ja moge powiedziec, gnij w tym kraju ^^
neutral.forum.fighter
18-03-2007, 08:27
Teco Ci to juz brak argumentow na nowe riposty,
wypaliles sie, nie dlugo to trwalo zanim zaczales bluzgac, Ty moze sie matematyki poucz ona znacznie rozwija umysl, pomaga w logicznym mysleniu, ale to chyba bardziej Draverikowi sie przyda z jego postem o hotkeyach.
EDIT:
Kapusze i Smerfowi polejcie, dobrze mowia <-- taaaaa to byl edit postu :D widzisz Teco tak to wyglada
Vision chcialo opena, zebralismy sie, wyszlismy, jedyne czym sie odwazyli to podejsc noobami i tyle?
A kim jestem, osoba znacznie starsza niz wiekszosc dzieciakow tutaj, ktory sam zrobil chara i wbil na nim kazdy lvl a nie jak pan imargam prowadzi rodzinny interes gdzie gra kazdy od ojca, przez sisotre po wszystkich braci i wypowiada sie na tym forum o sharowaniu jak pare stron wyzej o Lady Moki.
A o zdradzie mi nie mow, mialem swoja gildie i wybralem swoja droge, to wlasnie osoby z vision tutaj zdradzaly, To Katrila bedac w Sun podczas war przeszdedl na strone Dusk, to Imargam ktory dzieki nam tu gral przeszedl na strone Dusk.
Poprostu pozostalo wam juz na tym serwerze pekowanie i pisanie inteligentnych postow na forum bo pograc juz nie mozecie, o przepraszam dzisiaj sobie poexpiliscie tylko cos nie wyszlo ;)
btw mamy was przepraszac za to ze mamy 3 najlepszych sorkow w gildi? jestescie tacy fajni to nas przeciez rozwalicie :p
O,o daj spokój takie żeczy! ;]
troszeczke wyluzuj koleszko bo jeszcze w nocy siusiać bedziesz ...
Wracając do tematu hmm... troche w tym racji że Vision wybiera tylko miejsca open battle. Ale popatrz koleszko :] kiedy to się dzieje?
Np. Vision idzie na ank zajebać expiącego Zulla Lucyfera zapierdolili go i Duski odrazu na nich :) Ile było takich przypadków ? Że VIsion za*******a expiącego DUska a Duski na Vision odrazu lecą? TO chyba Vision musi gdzieś się przykirać i Duski idą na nich nie ? BO nigdy tak nie było że zabiliście kogoś expiącego z Vision >< z resztą to chyba taifun chce nam dopierdolić to on się powinien zgadzać z nami na wszystko gdzie bitwa gdzie nie :D
Btw. Mowisz kto loyal? To spojrz na waszych członkow ... np. Qel hyhy ... albo początki furory ? Aristos , ja ? Zajebaliście nas bo komuś się coś przywidziało.... ;]
A taki niedojebek Sansho Pansa robi z siebie huj wie kogo a jest tylko małym bezdomnym psem taifuna :( ta ? I co do Sharingu hmm .. A Fenix'Gru ? Gra razem z byłym own VL ehh i jestem pewien ze nie tylko B)
Teco Ci to juz brak argumentow na nowe riposty,
wypaliles sie, nie dlugo to trwalo zanim zaczales bluzgac, Ty moze sie matematyki poucz ona znacznie rozwija umysl, pomaga w logicznym mysleniu, ale to chyba bardziej Draverikowi sie przyda z jego postem o hotkeyach.
EDIT:
Kapusze i Smerfowi polejcie, dobrze mowia <-- taaaaa to byl edit postu :D widzisz Teco tak to wyglada
Ja uważam że całe Vision powinno się pouczyć nie tylko Draverik.
Pozdro.
Ale ze caly dzien pracowicie na ank sprowadzali 100 noobow zeby znowu robic pseudo battle to nie zdecydowali sie wyjsc w innym miejscu, Od kiedy Vision to swiete krowy? 3 miesiace Dusk chodzi ciagle tam gdzie oni by chcieli, moze kiedys zdecyduja sie na normalne battle a nie bawienie sie w trapiki i 1 kratkowe comba.]
Zgadzam się w 100% i niech ludzie z Vision też się nad tym zastanowią bo to już nie pierwsza osoba która im to mówi, ale i tak pewnie to nic nie da bo Vison dalej będzie robić swoje a ludzie będą sie podniecać jakie to świetne open battle zrobiło Vision, że wyszli na Duskiness od początku na "otwartym terenie"
Jeżeli Vision jest takie świetne to tak jak James mówi niech chociaż raz to Vision wyjdzie do Duskiness a nie zawsze to oni mają ich szukać i niech zobaczą jaki wtedy będzie wynik wojny i jak to jest fajnie
Veltaxio
18-03-2007, 11:10
Oj dzieci dzieci :SSSS
Musicie sie ogarnac ze my mamy czas na nekanie dusskow , a do waszego upragnionego open battle kiedys dojdzie ale narazie bawimy sie tak a nie inaczej i musicie wkoncu zrozumiec ze wasze zdanie nas gowno obchodzi . My bedziemy robic swoje , a wy mozecie plakac i plakac i plakac . :)
Taifun ja juz ci powiedzialem ze to my decydujemy kiedy i gdzie cos sie bedzie dzialo wiec twoje zawodzenie ze chcesz "open battle w carlin" gowno mnie obchodzi , chciec to ty mozesz co najwyzej papierosy od matki :S
Pozdo :)
@Smerfu
Ty wiesz co zrobiles i zal mi cie judaszu :-) , rozumiem odrazu powiedziec ze bede przeciwko ale zeby chciec sprzedac i wsadzic noz w plecy podczas open battle to wiesz ;-)
Co by nie mowic James niezle sie maskowal bo naprawde uwazalem go za kumpla , niestety to od poczatku byla gra ;-)
@slowo do petra
Petro nie wkrecaj ludzi ze my shakowalismy moczykija bo wiesz doskonale ze to mlody .
@Imargam
nie wiem czy to prawda że masz 12 lat ale jeśli tak to byś innych nie nazywał dziećmi
Veltaxio
18-03-2007, 11:17
@Imargam
nie wiem czy to prawda że masz 12 lat ale jeśli tak to byś innych nie nazywał dziećmi
Heheheehehehehe :-) I ty wiesz cos o tej wojnie ta ? ;)
Btw dzis Pszczolki dostana niezle lanie :)
@Imargam
Skoro nie wiesz to poco mówisz?
@maly offtopic
http://i114.photobucket.com/albums/n268/Celeto/160.jpg
Pozdro _/
Po pierwsze nigdy nie mówiłem że dużo wiem o tej wojnie ja jestem po prostu za Duskiness bo denerwują mnie taktyki Vision i ciągłe podniecanie się na forum jakie mają świetne pvp, i nigdy się nie chwaliłem że wszystko o tej wojnie wiem.
Po drugie. Yebro ja nie napisałem tekstu typu "Kurwa masz 12 lat i innych nazywasz dziećmi w*******aj stąd itd." tylko napisałem że nie wiem czy to prawda że ma 12 lat a swoją drogą napisałby czy to prawda czy nie a nie pisał rzeczy "Heheheehehehehe :-) I ty wiesz cos o tej wojnie ta ?"
NarroweQ
18-03-2007, 11:38
10:23 Arisstos [79]: hi
10:23 Captain Bluebear: Welcome on board, Sir Arisstos.
10:24 You see Arisstos (Level 79). He is an elite knight. He is Anita of the Vision.
10:24 Arisstos [79]: liberty bay
10:24 Captain Bluebear: Do you seek a passage to Liberty Bay for 180 gold?
10:24 Arisstos [79]: yes
uU ale musi być na tej Goromie tam expowisko, że całe Vision i ich wszystkie noobchary tam płyną... : >
Veltaxio
18-03-2007, 11:39
To moze ty nam powiesz kto ci powiedzial ze mam 12 lat ? Kolega z gg??
Dla twojej wiadomosci mam 19 lat , moglbys powiedziec kiedy sie podniecalem jakas walka czy czyms takim ?? (wsumie jestem w Vision xd)
@up
nie zdradzaj tylko naszej taktyki OKI ??? :D
NarroweQ
18-03-2007, 11:42
Luz :s
hehuehu
bielskoyeye
18-03-2007, 11:43
Zamknij ryj veltaxio kazdy wie ze masz 12 lat twoj owner drugi ma 11 lat a zwidek ma 9 i 6 lat wiec JAPA TAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ludzie widac po nim ze to dziecko ktore cale zycie poswieci zeby taifa zabic wiec sie zjednoczmy i go zniszczmy za taifuna i ku chwale furory
Veltaxio
18-03-2007, 11:45
Na takich jak ty zal klawiatury spadam , a wy sie dalej delektujcie rozmowa na "poziomie" z takimi jak on -.-
Cyrillus
18-03-2007, 11:45
Zamknij ryj veltaxio kazdy wie ze masz 12 lat twoj owner drugi ma 11 lat a zwidek ma 9 i 6 lat wiec JAPA TAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ludzie widac po nim ze to dziecko ktore cale zycie poswieci zeby taifa zabic wiec sie zjednoczmy i go zniszczmy za taifuna i ku chwale furory
ty sie przed chwila nauczyles pisac? ;s
Z tym podniecaniem to trochę źle napisałem bo mi bardziej chodziło jak 3/4 forum się podnieca waszymi taktykami a nie Ty, a co do tego kto mi mówił że masz 12lat? Nikt mi nie mówił zobacz strony wcześniej to co, niejedna osoba pisała masz 12 lat, tak samo jak pisali że sharojuesz z bratem też nikt mi tego nie mówił ale ludzie tu to piszą, sam osobiście nie wiem dokładnie jak jest i szczerze to nawet nie chcę wiedzieć.
Tak poza tym to teksty typu "To moze ty nam powiesz kto ci powiedzial ze mam 12 lat ? Kolega z gg?? są trochę na poziomie 12 latka, myślisz że nie mam o czym gadać tylko ile masz lat?
pozdrO i bez obrazy
btw. lepiej idźcie na mecz kibicować bo dziś mam nadzieję że Lechia straci szansę awansu do I ligi :D
Veltaxio
18-03-2007, 11:53
No tez sie troche wkurzylem i za to cie przepraszam <wyciaga reke w gescie pokoju>
Zara bedzie ze sie lize do ludzi (jednak prawda jest ze 60-70 % osob znam z furory i wiekszosc z nich lubie) , bo czy wedlug was jestem tylko power abuserem ktory ma wy***** w all :S ?
to zeby o wojnie cos wiedziec trzeba znac cala twoja rodzine?
masz 19lat wygladasz na 11 zachowujesz sie jak 9latek, boisz sie wyjsc na bibe i pedalujesz w piwnicy robiac prad tyle o tobie wiem i tyle mi wystarczy ;]
Veltaxio
18-03-2007, 12:03
to zeby o wojnie cos wiedziec trzeba znac cala twoja rodzine?
masz 19lat wygladasz na 11 zachowujesz sie jak 9latek, boisz sie wyjsc na bibe i pedalujesz w piwnicy robiac prad tyle o tobie wiem i tyle mi wystarczy ;]
Racja i jesli chce poglaskac psa to musze najpierw miec mieso przywiazane do ciala ? :)
xDDDDDDDDDD
a arka wygrala z pogonia ;/
Veltaxio
18-03-2007, 12:08
xDDDDDDDDDD
Nom ale tak czy siak Arke czeka degradacja ;S ?
Cyrillus
18-03-2007, 12:09
xDDDDDDDDDD
I dobrze ^^
@up
jesli tak by mialo byc... to cala orange extraklasa w b klasie; p ale czego nie zrobia i tak kibice dostana ;s
@down
yhy w OE...na to sie zadaje ;]
Lechia Gdańsk 3-1 Podbeskidzie Bielsko-Biała za tydzien w bielsku ;p
btw Arka z duzej ...
Veltaxio
18-03-2007, 12:11
I moze za rok czekaja nas derby Lechia Vs arka ? :)
ja ci to: masz 19lat wygladasz na 11 zachowujesz sie jak 9latek
ty mi to:
Racja i jesli chce poglaskac psa to musze najpierw miec mieso przywiazane do ciala ? :)
o tym wlasnie mowie czlowieku ;o
I moze za rok czekaja nas derby Lechia Vs arka ? :)
na takie 1 ligowe derby bym sie wybral, szczegolnie ze o nocleg trudno nie bedzie ;)
styl_nad_style
18-03-2007, 13:00
ja ci to: masz 19lat wygladasz na 11 zachowujesz sie jak 9latek
ty mi to:
o tym wlasnie mowie czlowieku ;o
miesa mu nie trzeba, wystarczy, ze wezmie ze soba zwidka. nie opedza sie od kundli z calego 3miasta.
Co do meczu Lechii z Jaga to bedzie piekna sprawa, jak ktos nie ma jeszcze biletow kupionych to nie liczcie ze w kasach jeszcze beda. Na przedsprzedazy poszły jak swieze bułeczki, ja dostałem ostatnie na prostą =./ Ale i tak zapraszam wszystkich na ZEGAR !!
I pamietajcie o nowej piosence pieski. (przypomnee)
Kto dzisiaj wygra ?! (pokazujesz palcem na 2 sektor)
Jasne ze GDAŃSKA LECHIA ! (4x) (pokazujesz palcem na 1 sektor)
LaLaLaLaLaLa LaLaLaLaLa LaLaLa (odpowiednia intonacja:D )
Pall_Mall
18-03-2007, 13:04
miesa mu nie trzeba, wystarczy, ze wezmie ze soba zwidka. nie opedza sie od kundli z calego 3miasta.
A co z mama tak probowałes ?? Fajnie bylo nie ? Mozesz sie z nami podzielic swoimi przezyciami.
Ty a moze ci matke te psy zjadly i teraz masz uraz to sie na forum zalisz i wyzywasz kogo sie da.
@Up
przedewszystkim liczy sie zabawa ;
Wczoraj Śląsk przegrał 2:1 ;< aa wracajac do arki w 2003 roku kupili mecz za 1mln zł jak były baraze >.< taka polska piłka nożna ;)
"Naszym wzorem jest Rudolf Hess" rox :evul:
Byl Bedzie Jest Raków RKS!!!
Pozdrowienia dla Aphydiona ze Stalowej RKS&ZKS
styl_nad_style
18-03-2007, 13:38
A co z mama tak probowałes ?? Fajnie bylo nie ? Mozesz sie z nami podzielic swoimi przezyciami.
Ty a moze ci matke te psy zjadly i teraz masz uraz to sie na forum zalisz i wyzywasz kogo sie da.
Prosze bardzo (bedzie to zarazem historia twoich narodzin): twoja stara ladnie s*******ala przed nimi, niestety rozjuszone chuje dopadly ja w koncu.
Przykro mi ;/.
Jego wypowiedzi nie świadczą o tym że ma 6, 9, 11 czy 12 lat ;p
Jego wypowiedzi nie świadczą o tym że ma 6, 9, 11 czy 12 lat ;p
Takie życie ;f na tym forum 3/4 to dzieci neostrady.. X( :| nic nieporadzimy.. :( wystarczy takich ignorowac ;P
Pall_Mall
18-03-2007, 13:44
@styel nad cos tam
Użekła mnie twoja historia proponuje idz sie utop albo przepros mamusie ze się urodziłeś. Jak tak czytam te twoje wypociny to jestem za wprowadzeniem aborcji zeby takie niedorzwoje jak ty sie nie rodziły
To był ostani moj post kierowany do ciebie niedorozwoju umysłowy
Kapucha, proszę cię weż wyjdź na spacer i zastanów się nad tym co piszesz.
Większość stara się rozmawiać z tobą normalnie i na poziomie ale ty sprawiasz wrażenie jakbyś tego nie potrafił. Pier***isz coś o tym że Imargam ma 12czy tam 9 lat i że jest jakiś ograniczony. A tak się składa że pisze on chyba najkulturalniej i najbardziej sensownie z tego całego forum (może jeszcze Nirt), i chodźby mial nawet 5 lat to wole pogadać z nim niż z toba.
Pozdro
\_Hail Vision.
Po co komu na wojnie open battle skoro łatwiej jest robic sneak ataki. Duski maja jakies kompleksy z tym open battle czy co? Na wojnie nie walczy sie uczciwie tylko po to by wygrać albo osiągnąć zamierzony cel. Jeśli vision ma zamiar uprzykrzać życie graczom to tak będą robić a wy pisaniem takich głupot jacy oni nie uczciwi są nic nie zyskacie. Ten serw od początku zmierzał ku " chaosowi" .
Brakuje jeszcze żeby wprowadzili czar " bomba termojądrowa" i Vision ,i Duski rozwałą to wszystko w pizdu.
Fallathanu
18-03-2007, 14:35
CZy wy tylko potraficie wjezdzac sobie nawzajem na rodzicow ?
Swoim zachowaniem nie ktorzy udawadniaja ile maja lat, bo napewno powazna osoba nie bedzie wjezdzac komus na matke, bo to jest poprostu zalosne
Mialem tutaj juz sie nie wypowiadac, ale jak czytam nie ktore posty to az plakac sie chce
Co do meczu Lechii z Jaga to bedzie piekna sprawa, jak ktos nie ma jeszcze biletow kupionych to nie liczcie ze w kasach jeszcze beda. Na przedsprzedazy poszły jak swieze bułeczki, ja dostałem ostatnie na prostą =./ Ale i tak zapraszam wszystkich na ZEGAR !!
I pamietajcie o nowej piosence pieski. (przypomnee)
Kto dzisiaj wygra ?! (pokazujesz palcem na 2 sektor)
Jasne ze GDAŃSKA LECHIA ! (4x) (pokazujesz palcem na 1 sektor)
LaLaLaLaLaLa LaLaLaLaLa LaLaLa (odpowiednia intonacja:D )
Pamiętasz mecz Lechia 1:1 Jaga 2 lata temu?? Po którym to Jaga przestała przyjaźnić sie z Wisłą -.- Za to nie przepadam za Lechią, głupio wam musiało być po tym meczu. Pamiętasz o czym mówię??, szkoda że od tamtego czasu jak w Białym były mecze z Lechią to żaden kibic z Gdańska nigdy nie przyjechał :(
@M^^ke
jeszcze Tarrin pisze sensownie ;)
Czy ktoś w końcu zamknie ten beznadziejny temat?
Czytając wydarzenia z furory dowiesz sie o nowym sposobie najeżdżania na druga osobe, poczytasz rozmyslania nad tym kto ile ma lat no i ostatnio nowość:
dowiesz o tym co tam w polskiej lidze slychac... co 10 stron przy duzym szczesciu trafisz na post o tym kto dzisiaj deda zaliczyl, dostal bana, zostal shackowany.
Lol 3 strony o piłce nożnej , nie to żeby mi to przeszkadzało ale nie zdziwię się jak któryś z modków zamknie ten temat za taki offtopy...
ma ktos na sell g legsy?XD
neutral.forum.fighter
18-03-2007, 15:09
Mar 18 2007, 12:47:05 CET Died at Level 124 by a giant spider
lubie sie z wami droczyc
i kolejny raz nie napisze kto padl
ale dalej widac ze vision nawet nie trzeba zabijac
sami sobie w tym pomagaja
Cyrillus
18-03-2007, 15:25
Mar 18 2007, 12:47:05 CET Died at Level 124 by a giant spider
lubie sie z wami droczyc
i kolejny raz nie napisze kto padl
ale dalej widac ze vision nawet nie trzeba zabijac
sami sobie w tym pomagaja
mowisz ze sami sobie pomagaja? yubow killed by fire? tomo killed by hydra? ...
Była wstawka o piłce to teraz może troche o Hokeju;)
RUNDA II
GKS Tychy - Stoczniowiec Gdańsk (o miejsca 1-4)
Terminy i Wyniki
1 - 23.02.2007 (piątek) GKS Tychy - Stoczniowiec Gdańsk 8:3 (0:2,4:0,4:1)
2 - 25.02.2007 (niedziela) Stoczniowiec Gdańsk - GKS Tychy 1:5 (0:2,0:3,1:0)
3 - 27.02.2007 (wtorek) GKS Tychy - Stoczniowiec Gdańsk 8:1 (0:0,4:1,4:0)
4 - 02.03.2007 (piątek) Stoczniowiec Gdańsk - GKS Tychy 7:2 (1:1,4:1,2:0)
5 - 04.03.2007 (niedziela) GKS Tychy - Stoczniowiec Gdańsk 2:3 (1:0,1:2,0:0,dogr.0:1)
6 - 06.03.2007 (wtorek) Stoczniowiec Gdańsk - GKS Tychy 3:2 (1:0,0:0,2:2)
7 - 09.03.2007 (piątek) godz. 20.00 GKS Tychy - Stoczniowiec Gdańsk 8:3 (3:2,3:1,2:0)
Wynik rywalizacji play-off 4:3
Królowie Śląska ;)
neutral.forum.fighter
18-03-2007, 16:10
mowisz ze sami sobie pomagaja? yubow killed by fire? tomo killed by hydra? ...
lol
a Ty z jakich archiwow to wyciagnales :D??
moze sa w aktach sb co w szafkach IPN :D
wogole widze ze jestes w*j*b*n* w tym temacie :D "yubow"
@M^^ke
jeszcze Tarrin pisze sensownie ;)
Fakt, o nim zapomnialem. Sorki :p
Była wstawka o piłce to teraz może troche o Hokeju;)
RUNDA II
GKS Tychy - Stoczniowiec Gdańsk (o miejsca 1-4)
Terminy i Wyniki
1 - 23.02.2007 (piątek) GKS Tychy - Stoczniowiec Gdańsk 8:3 (0:2,4:0,4:1)
2 - 25.02.2007 (niedziela) Stoczniowiec Gdańsk - GKS Tychy 1:5 (0:2,0:3,1:0)
3 - 27.02.2007 (wtorek) GKS Tychy - Stoczniowiec Gdańsk 8:1 (0:0,4:1,4:0)
4 - 02.03.2007 (piątek) Stoczniowiec Gdańsk - GKS Tychy 7:2 (1:1,4:1,2:0)
5 - 04.03.2007 (niedziela) GKS Tychy - Stoczniowiec Gdańsk 2:3 (1:0,1:2,0:0,dogr.0:1)
6 - 06.03.2007 (wtorek) Stoczniowiec Gdańsk - GKS Tychy 3:2 (1:0,0:0,2:2)
7 - 09.03.2007 (piątek) godz. 20.00 GKS Tychy - Stoczniowiec Gdańsk 8:3 (3:2,3:1,2:0)
Wynik rywalizacji play-off 4:3
Królowie Śląska ;)
To są qrwa wydarzenia z Furory a nie jakaś pier*** liga hokejowa.
lol
moze sa w aktach sb co :D w szafkach IPN
Tomo Crusade
Tego nie wyciągnąłem z żadnego archiwum :D
Pozdro.
@Jajk0
Najpierw musisz zuploadowac obrazek na photobuckecie
Panel Kontrolny Użytkownika / Zmień podpis /
Ty Jajko milcz. Napisałem to po co żeby takim jak Ty opadło ciśnienie, aż wypieków chyba dostałes jak pisałes posta. Weź zrób 10 przysiadów, podciagnij sie 3 razy i poczujesz sie lepiej.
@down
Prędzej przez twoje bluzgi
@2nd down
Dużo ludzi z Gdańska gra tu więc pozwoliłem sobie na mały offtop.
@Van Yobak
Powiedz mi jak zrobić obrazek w podpisie xD
@up
Przez takich jak ty mogą nam zamknąć temat
neutral.forum.fighter
18-03-2007, 16:20
Tomo Crusade
Tego nie wyciągnąłem z żadnego archiwum :D
Pozdro.
znow sie powtarzacie jak to liroy spiewal "mmm to juz bylo"
btw liga hokejowa i liga pilkarska prosze gdziesz indziej o tym pisac bo to nie temat na forum wydarzenia ze swiatow
Cyrillus
18-03-2007, 16:25
lol
moze sa w aktach sb co w szafkach IPN :D
wogole widze ze jestes w*j*b*n* w tym temacie :D "yubow"
dobra moze sie walnelem ; p moze jest w aktach ale jest :)
eloelo520
18-03-2007, 16:43
Ty Jajko milcz. Napisałem to po co żeby takim jak Ty opadło ciśnienie, aż wypieków chyba dostałes jak pisałes posta. Weź zrób 10 przysiadów, podciagnij sie 3 razy i poczujesz sie lepiej.
@down
Prędzej przez twoje bluzgi
@2nd down
Dużo ludzi z Gdańska gra tu więc pozwoliłem sobie na mały offtop.
wez ty wyjdz czlowieku , myslisz , ze jak jebniesz newsa z okregowki hokeja to wyjdziesz na uber hoolsa , ktory jest fajny i kazdy sie go boi
wez ty wyjdz czlowieku , myslisz , ze jak jebniesz newsa z okregowki hokeja to wyjdziesz na uber hoolsa , ktory jest fajny i kazdy sie go boi
Elo elo 520 Joł Joł tururu kolorowe kretki. Coś jeszcze chcesz mi powiedzieć, może chcesz obraź moich rodziców.
Ty może weź idź odrobić lvl bo cos chyba sie niezgadza, koło 160 to nawet nie stałeś.
NiePrzecietny
18-03-2007, 17:04
Imargam to jest szmata pavodi osobisicie mi mowil jaki ty kolega jestes :) pisal do ciebie na 6 lvl to ty juznie odpisywales pies jestes... tlyko lvl sie dla ciebie liczy =.=
Edit
Pavodi 16:03:27
chcialem zebys jeszcze ich wyzwal odemnie
Pavodi 16:03:43
niech ssa od pavodiego ; p..
Pavodi 16:03:51
dopisz zobaczymy co napisza
@down
Przyznam offtopic zrobilem ale chce uslyszec co imargam na to powie nie reszta forum
P.s Na jakiej podstawie uwarzasz ze jestem noobem?
P.s2 Moj char ma 1 dzien . A z to palladyn na non pvp to wiadomo ze extremalnych efektow nie bedzie.
murarz89
18-03-2007, 17:33
up
Wez idz sobie kupke strzel do kibelka bo zes blady, jak nic nowego/normalnego nie wprowadzasz do tematu to sie nie odzywaj.
(zeby nie bylo to tez nic nie wprowadzilem do tego tematu ale wqrwiaja mnie takie noobki)
Elo elo 520 Joł Joł tururu kolorowe kretki. Coś jeszcze chcesz mi powiedzieć, może chcesz obraź moich rodziców.
Ty może weź idź odrobić lvl bo cos chyba sie niezgadza, koło 160 to nawet nie stałeś.
kredki*
@Vision
Chyba juz chlopaki zapomnieliscie jak sie expi bo widze ze potworki skladaja was perfekcyjnie:)
Cyrillus
18-03-2007, 18:15
kredki*
@Vision
Chyba juz chlopaki zapomnieliscie jak sie expi bo widze ze potworki skladaja was perfekcyjnie:)
a wy zapomnieliscie jak sie zabija ^^ vision sklada was perfekcyjnie ;-)
@down
Spałeś cała zime?
Hmmmmmm... Temat: Wydarzenia z Furory... A Wy tu Pieprzycie o Hokeju i jedziecie po starych w tej sytuacji Gratz ! Pkt.1 Szkoła podstawowa radze wrócić niektórym...
Pytanie do Imargama:
Kto Hacknoł Magramiego i Caltusa? Może powiesz że wpisywałeś różne passy :D I tu nagle BINGO! Magrami Hack :baby:
Pozdro.
Viexorinio
18-03-2007, 19:10
Hmmm... Może i jeden z Imargamów ma 19 lat ale większość z nich nie ma chyba więcej niż 14 xD
Skończcie już pierdolić o tej żałosnej polskiej piłce bo mi się nie dobrze robi -.-
Cyrillus
18-03-2007, 19:24
Hmmm... Może i jeden z Imargamów ma 19 lat ale większość z nich nie ma chyba więcej niż 14 xD
Skończcie już pierdolić o tej żałosnej polskiej piłce bo mi się nie dobrze robi -.-
dobra przypuscmy ze ima etc maja po 12 lat i co z tego?
i ownuja serva
to dla kogo jest wiekszy "wstyd" ? dla taifa 20 + lat czy imy etc ?
dobra przypuscmy ze ima etc maja po 12 lat i co z tego?
i ownuja serva
to dla kogo jest wiekszy "wstyd" ? dla taifa 20 + lat czy imy etc ?
Wygląd to nie wszystko liczy się charakter. Nie zapominaj o tym...
eloelo520
18-03-2007, 19:54
prawda w oczy kole?
NiePrzecietny
18-03-2007, 19:59
prawda w oczy kole?
Eh jak spoxster to powiedz co sie dzialo na hydrach i kto padl pastuch sword czy axe master i czy wogole tam byles ... jak na to odp to znaczy ze powinienes nim byc
P.s bije o 74 ek na novej ze powie ,ze nie pamieta
Viexorinio
18-03-2007, 20:05
O jak sobie przypomne to walke na hydrach. Wtedy to były czasy :D Hydry były praktycznie cały czas wolne bo wszyscy wiedzieli że Dead Rose jest na nich wylogowane :D
Przeszłość się nie liczy... Liczy się tylko Teraźniejszość. Jest wojna i serwer czeka zagłada , chyba że Duski dadzą rade... Czego bym chciał. Ale w teamie Vision są Hackerzy i tylko tu mają przewage...Pieprzone nooby ;sX(
@offtopic
Masz racje milten.. stracilismy szanse na awans, bo z wami wygraliśmy ;]
KTO DZISIAJ WYGRAŁ?
JASNE ZE GDAŃSKA LECHIA!
Masywny_Titania
18-03-2007, 21:22
prawda w oczy kole?
Wez juz wyjdz
A tak ogolnie to nick spoxstera na tym forum to Mroczno, o ile dobrze pamietam wiec sie zamknij w koncu 3vul pr0 pwnz0r f4kerze
Slovik wyjdz najlepiej zmień forum żal mi cie.
Pozdro.
@offtopic
Masz racje milten.. stracilismy szanse na awans, bo z wami wygraliśmy ;]
KTO DZISIAJ WYGRAŁ?
JASNE ZE GDAŃSKA LECHIA!
Spokojnie pisałem to przed meczem kiedy miałem nadzieję że wygramy , gratuluję wam =) nie chciałem już nic pisać o piłce nożnej tutaj ale na twojego posta odpowiem i zakończmy rozmawianie o meczu ; ]
btw. i tak nie awansujecie xD
@down
spoko kończmy ten temat ale nie obrażaj tutaj innych klubów bo my też nie obrażamy Cya
K***A Zmieńce forum żal albo sobie wzajemnie gg podajcie i się jarajcie waszymi nędznymi klubami... Śląsk Wrocław Rox xDDDD. Nie no koniec o piłce Tu jest Szarlatan (tibia)
Bodzio88
18-03-2007, 22:08
Katrila 165 Royal Paladin
Zwidek 140 Master Sorcerer
Yeetro 130 Royal Paladin
:)
K***A Zmieńce forum żal albo sobie wzajemnie gg podajcie i się jarajcie waszymi nędznymi klubami... Śląsk Wrocław Rox xDDDD. Nie no koniec o piłce Tu jest Szarlatan (tibia)
Ogrni ;) czy zawsze trzeba gadac o tibi >.<? racja to jest temat "wydarzenia z furory" ale czasami można cos napisac o polskiej piłce etc ;) Gratuluje Lechi ;) Niestety moj kochany Slask wczoraj przegrał ;< Pozdrawiam.8o
Katrila 165 Royal Paladin
Zwidek 140 Master Sorcerer
Yeetro 130 Royal Paladin
Vision expi dusski grzeja pz'ta ;) kto przejoł inisjatywe wojny?:) prosta odpowiedz-Vision taif podobno czeka na swojego pro kumpla ymego wtedy wyjdzie na open battla :) pozyjemy zobaczymy.. ;)
Ogrni ;) czy zawsze trzeba gadac o tibi >.<? racja to jest temat "wydarzenia z furory" ale czasami można cos napisac o polskiej piłce etc ;) Gratuluje Lechi ;) Niestety moj kochany Slask wczoraj przegrał ;< Pozdrawiam.8o
Niby Racja... Ale to denerwujące
@Imargam
Odpowiedz mi na posta ;s
Flows wez wyjdz z tego forum...
Dobra nie musisz klnąć i mówić że mamy zmienić forum. A tak dla twojej wiadomości to Śląsk i Lechia najlepsza zgoda w polsce.
@Milten
Jakbyśmy mogli tu pisać o piłce to byśmy sobie popisali ;>
Tomcio^^
18-03-2007, 23:14
Name: Vicko Samiz
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 58
World: Furora
Comment: Hail Vision and Na Wspolnej
Banished: until Apr 02 2007, 21:28:15 CEST because of excessive unjustified player killing
Zieef :P Cóż najwyraźniej widać że czas popierdolić Furorę i poczekać na nowe serwy... Pr0 evul mastah hackerowi życze GL :) Chociaż myślę że to raczej ktoś z rl. Dziękuję za grę Joohny'Cage ;* Wampir Nitu'sho ;* Nevie Nabu ;* Cat Nabu ;* Diabllord ;* Vaxard ;*
Życze powodzenia Duską. Skopcie dupę Vision :)
Pozdro od 'starego' Raaella Nabu hehe :P
Legend NEVER die.
Name: Vicko Samiz
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 58
World: Furora
Comment: Hail Vision and Na Wspolnej
Banished: until Apr 02 2007, 21:28:15 CEST because of excessive unjustified player killing
Zieef :P Cóż najwyraźniej widać że czas popierdolić Furorę i poczekać na nowe serwy... Pr0 evul mastah hackerowi życze GL :) Chociaż myślę że to raczej ktoś z rl. Dziękuję za grę Joohny'Cage ;* Wampir Nitu'sho ;* Nevie Nabu ;* Cat Nabu ;* Diabllord ;* Vaxard ;*
Życze powodzenia Duską. Skopcie dupę Vision :)
Pozdro od 'starego' Raaella Nabu hehe :P
Legend NEVER die.
;( pierdoleni hakerzy :(
Dlatego Vision wygrywa... Hackerstwo to ich specjalność...
Pozdro.
Dlatego Vision wygrywa... Hackerstwo to ich specjalność...
Pozdro.
taa moze jescze powiesz ze przez hackerstwo wygrywaja open battle? i we fragach jest bodajze 40;12 , zalosni ludzie zawsze szukaja jakiegos pretekstu jak cos im nie idzie...
zapraszam do loterii demon helmetu
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1584424
eloelo520
19-03-2007, 00:35
i tak sie nie dowiecie , kim jestem dla furory , wy moje placki :>
Masywny_Titania
19-03-2007, 00:40
i tak sie nie dowiecie , kim jestem dla furory , wy moje placki :>
na pewno nie jestes tym za kogo sie podajesz :confused:
taa moze jescze powiesz ze przez hackerstwo wygrywaja open battle? i we fragach jest bodajze 40;12 , zalosni ludzie zawsze szukaja jakiegos pretekstu jak cos im nie idzie...
Niestety gdyby nie hacki to Vision mogli by już zapomnieć o Furorze x] A co do tego co było ostatnio to nie nazwałbym tego Open Battle. Dusk~ byli już znacznie osłabieni a przecież Open Battle nie polega na wcześniejszym wybiciu wroga w trapie a następnie uganianiu się za nim na pustyni ;)
eloelo520
19-03-2007, 00:58
na pewno nie jestes tym za kogo sie podajesz :confused:
no , a ty zawijaj do tematu o titanii
Masywny_Titania
19-03-2007, 00:58
no , a ty zawijaj do tematu o titanii
to bylo dawno i nieprawda xdddd
eloelo520
19-03-2007, 01:10
to bylo dawno i nieprawda xdddd
sluchaj
gowno wiesz o mnie , to sie nie wypowiadaj
mkay?
sluchaj
gowno wiesz o mnie , to sie nie wypowiadaj
mkay?
eloelo520 żal mi ciebie... podajesz sie za kogoś kim niejesteś ;f daleko niezajdziesz..
Ej jesteś ,,fajny"
A teraz wypad na swoją berylie.Po co tu piszesz??
Człowieku żal mi cię :)
Tak naprawde Vision Hackuje a Duskiness traci ludzi.
Dziwisz się? A że Magrami był noobem troszke to inna sprawa.
@Grzegol
Niestety gdyby nie hacki to Vision mogli by już zapomnieć o Furorze x] A co do tego co było ostatnio to nie nazwałbym tego Open Battle. Dusk~ byli już znacznie osłabieni a przecież Open Battle nie polega na wcześniejszym wybiciu wroga w trapie a następnie uganianiu się za nim na pustyni.
Polejcie mu dobrze gada.
Pozdro
Człowieku żal mi cię :)
Tak naprawde Vision Hackuje a Duskiness traci ludzi.
Dziwisz się? A że Magrami był noobem troszke to inna sprawa.
@Grzegol
Niestety gdyby nie hacki to Vision mogli by już zapomnieć o Furorze x] A co do tego co było ostatnio to nie nazwałbym tego Open Battle. Dusk~ byli już znacznie osłabieni a przecież Open Battle nie polega na wcześniejszym wybiciu wroga w trapie a następnie uganianiu się za nim na pustyni.
Polejcie mu dobrze gada.
Pozdro
taa duski były w osłabionym sqadzie ? człowieku zastanów sie troche , duski maja 2 sorcow jeden 190 prawie a drugi 280 , sęk w tym ze takie postacie tez tzeba umiec dobze wykorzystac... a jak oni nieumieja to juz inna bajka...
pozdro
[QUOTE=Rev'ico;1323450]taa duski były w osłabionym sqadzie ? człowieku zastanów sie troche , duski maja 2 sorcow jeden 190 prawie a drugi 280 , sęk w tym ze takie postacie tez tzeba umiec dobze wykorzystac... a jak oni nieumieja to juz inna bajka...
moze ty bys umial??po co ja sie glupio pytam przeciez ty jestes fajny to napewno bys umial
sorki za zle zacytowanie :P
Ja bym umiał B)
Dusk czy chcecie tego czy nie to był Open Battle i dostaliście w dupę, mogło być jeszcze wyżej więc się cieszcie.
A poza tym ubolewam nad hackiem Magramiego, bo nie ma kto tak ofiarnie padać ;/ może teraz kolek? Dobrze mu idzie...
Masywny_Titania
19-03-2007, 14:33
Jak duss beda przegrywac to zawsze fanclubowi nie bedzie cos pasowac... a to walka na schodach, a to jakas postacia nie gral owner, tylko jej babcia, bo ma lepsze pvp... idzcie sie kurwa leczyc, bo jakby duss wygralo to byscie sie podniecali juz i mowili jakie to z nich mastahy pr0
i takie male cos ode mnie
Guild Name|Mbrs Av Lvl Tot Lvl
Vision~~~|26| |114 |2,959
Duskiness~|28 |131 |3,666
Ja bym umiał B)
Dusk czy chcecie tego czy nie to był Open Battle i dostaliście w dupę, mogło być jeszcze wyżej więc się cieszcie.
A poza tym ubolewam nad hackiem Magramiego, bo nie ma kto tak ofiarnie padać ;/ może teraz kolek? Dobrze mu idzie...
Kozak to ty moze jesteś na policji :]
Napewno byś umiał ćwiczyłeś na otsie co nie?
Pozdro.
Cyrillus
19-03-2007, 14:57
Niestety gdyby nie hacki to Vision mogli by już zapomnieć o Furorze x] A co do tego co było ostatnio to nie nazwałbym tego Open Battle. Dusk~ byli już znacznie osłabieni a przecież Open Battle nie polega na wcześniejszym wybiciu wroga w trapie a następnie uganianiu się za nim na pustyni ;)
hahaa zastanow sie co piszesz ... taif by mogl pomarzyc o furo gdyby nie hack spoxtera ;]
@up,up dolicz pomagierow duskow ;]
Jak duss beda przegrywac to zawsze fanclubowi nie bedzie cos pasowac... a to walka na schodach, a to jakas postacia nie gral owner, tylko jej babcia, bo ma lepsze pvp... idzcie sie kurwa leczyc, bo jakby duss wygralo to byscie sie podniecali juz i mowili jakie to z nich mastahy pr0
i takie male cos ode mnie
Guild Name|Mbrs Av Lvl Tot Lvl
Vision~~~|26| |114 |2,959
Duskiness~|28 |131 |3,666
Vision ma o wiele leprzą taktyke od Duskiness a oni zaś mają wyższe lvl ;]
I co z tego wyjdzie??? Upadek serwa.
Pozdro
@up8o
Upadek servera? pff.. co masz na mysli? Vision przejelo inicjatywe nad wojna =) Expia bija lvl'e a dusski czekaja? na co? zobaczymy co bedzie w najblizszym czasie Pozdro:D
Hellraiser
19-03-2007, 15:32
Oj nie dzieje sie dobrze, oj nie dzieje,..
Pozdro.
Na OTS tez umiem B)
I nie wypowiadaj się jeśli nie wiesz kim jestem, bo pare fragów już złapałem (5+ dla Twojego info na samym Dusk, więc stfu )
Mac-Graw
19-03-2007, 15:41
Oj nie dzieje sie dobrze, oj nie dzieje,..
Z Furorki robi się druga Isarka ;]
Masywny_Titania
19-03-2007, 15:43
Vision ma o wiele leprzą taktyke od Duskiness a oni zaś mają wyższe lvl ;]
I co z tego wyjdzie??? Upadek serwa.
Pozdro
Jaki upadek? Furora jest juz przegranym serverem od dawna, jesli chcesz sobie znalezc gdzies gdzie ci sie bedzie podobala gra, to idz na non-pvp, albo zmien gre-.-
Pozdro.
Ty za to jesteś kozak za monitorem.
Na OTS tez umiem B)
I nie wypowiadaj się jeśli nie wiesz kim jestem, bo pare fragów już złapałem (5+ dla Twojego info na samym Dusk, więc stfu )
Hehs dla mnie możes być Zwidkiem.
Jebie mnie to po prostu.
A jeśli tak to gratulacje!
@up
Hehs Zastanów się póki jest Taifun jest furora... Taifun Hacked koniec wojny i serwera! Taka Prawda!
Pozdro.
Hehs dla mnie możes być Zwidkiem.
Jebie mnie to po prostu.
A jeśli tak to gratulacje!
@up
Hehs Zastanów się póki jest Taifun jest furora... Taifun Hacked koniec wojny i serwera! Taka Prawda!
Pozdro.
A raczej Taifun hacked/rooked/hunted = początek nowej ery dla tego servera.
A że gorzej jak dla mnie być nie może więc sądze że to byłby początek lepszej ery...
Niech sobie expia, i tak wiecej na tym traca niz zyskuja:p
Panu grubciowi i tak sie nie przyda 140lvl skoro do gry sie nie bedzie mogl zalogowac xD
A teraz macha lapka w kierunku Nordmarka, gratuluje nowego name :p
Banished: until Mar 26 2007, 15:15:32 CEST because of offensive name
Naprawde trzeba byc debilem zeby nawet normalnego name po namelocku nie potrafic zrobic, czekamy na kolejny inteligentny name, moze teraz banik na 30 dni=]
Ja bym umiał B)
Co jak co ale ty powinieneś wiedzieć jak wygląda Open Battle ;) A jeśli nie to poszukaj se jakiś filmów na ten temat 8o
:baby: czytajac to co piszecie plakac mi sie chce, pisza tu ludzie ktorzy wogule nie maja zielonego pojecia na temat furory , wojny , poszczegolnych zdarzen i zaprzeczajac nawet samemu sobie , gadaja glupoty.Ten kto bral udzial w tej wojnie gdy walczylo jeszcze Abberatio dobrze wie jaka byla sytuacja.I nie piszcie mi tutaj ze duskiness bois wyjsc na open battle albo siedza tylko w pz bo tak nie jest moze i w abb bylo slabe zgranie ale duzo bylo przypadkow ze to nie my balismy sie isc na open batle ale vision.Wiec nie przezywajcie wielkich orgazmow i nie bluzgajcie na dusk kiedy ktos padnie bo takie snake ataki to nie wojna moze i jest to taktyka ale smieszna bo ta wojna robi sie jak dla mnie coraz bardziej zalosna a gdy slysze teksty typu dusk znowu nie wyszlo na open batle bo tam ymiego nie bylo smiac mi sie chce.Gdzies ima napisal ze jest dla ludzi mily , to sa juz jakies chyba jaja? osstnio do ciebie pisalem i nawet nie odpisales.moze mialem za niski lvl nie wiem.
hail nerana
hail obsession
A teraz macha lapka w kierunku Nordmarka, gratuluje nowego name
Dla dziefczyn które nie widzą nic złego w tym nicku, promuje przeczytać pierwszy człon od tyłu. (reltiH Oblivion)
Gratz Panie Łocet
Panu grubciowi i tak sie nie przyda 140lvl skoro do gry sie nie bedzie mogl zalogowac xD
Naprawde trzeba byc debilem zeby nawet normalnego name po namelocku nie potrafic zrobic, czekamy na kolejny inteligentny name, moze teraz banik na 30 dni=]
Smerfu po co ciagle gadasz o tym ze Zwidek sie nie zaloguje do gry.
Kazdy wie ze tego nie zrobisz bo nie mozesz , wiadome jest iz gdybys mogl to zrobic juz dawno zwidek mialby bana.
Pokaz cos na war bo jak narazie to jestescie miesem armatnim.
Harcesh :D Jak tam Hackowanie idzie? Dobrze? Widziałem że miałeś nowe nabytki Magrami i Caltus nice... grrrrrrr
:baby: czytajac to co piszecie plakac mi sie chce, pisza tu ludzie ktorzy wogule nie maja zielonego pojecia na temat furory , wojny , poszczegolnych zdarzen i zaprzeczajac nawet samemu sobie , gadaja glupoty.Ten kto bral udzial w tej wojnie gdy walczylo jeszcze Abberatio dobrze wie jaka byla sytuacja.I nie piszcie mi tutaj ze duskiness bois wyjsc na open battle albo siedza tylko w pz bo tak nie jest moze i w abb bylo slabe zgranie ale duzo bylo przypadkow ze to nie my balismy sie isc na open batle ale vision.Wiec nie przezywajcie wielkich orgazmow i nie bluzgajcie na dusk kiedy ktos padnie bo takie snake ataki to nie wojna moze i jest to taktyka ale smieszna bo ta wojna robi sie jak dla mnie coraz bardziej zalosna a gdy slysze teksty typu dusk znowu nie wyszlo na open batle bo tam ymiego nie bylo smiac mi sie chce.Gdzies ima napisal ze jest dla ludzi mily , to sa juz jakies chyba jaja? osstnio do ciebie pisalem i nawet nie odpisales.moze mialem za niski lvl nie wiem.
hail nerana
hail obsession
Wiesz... To Vision dyktuje warunki tej wojny i oni decydują kiedy jest open, taka taktyka jest dużo lepsza i daje wymierne efekty. Wiedzą kiedy mogą wyjść a kiedy nie, wogóle to nie jest śmieszna taktyka tylko przemyślana...
Harcesh :D Jak tam Hackowanie idzie? Dobrze? Widziałem że miałeś nowe nabytki Magrami i Caltus nice... grrrrrrr
Wyjdz -.-
przez takich jak ty ten temat jest jaki jest.
Pall_Mall
19-03-2007, 19:48
A Ty niepotrafiłes dac rady nawet 71 sorckowi rady pamietasz chyba jak Harcesh Cie złapał w Venore ??
I nie pisz ze nie grałes na tej potsaci i ze inny owner byl bo masz name wpisany wiec to Ty padles takze moje gratulacjie masta pvp
Wiesz... To Vision dyktuje warunki tej wojny i oni decydują kiedy jest open, taka taktyka jest dużo lepsza i daje wymierne efekty. Wiedzą kiedy mogą wyjść a kiedy nie, wogóle to nie jest śmieszna taktyka tylko przemyślana...
Zgadzam się w 100%. Vision wygrywa nie ponosząc własciwie żadnych strat własnych, więc raczej jest to dobra taktyka. aA że komuś sie nie podoba to już tylko jego problem. Jeżeli jesteście tacy wspaniali i walczycie honorowo to pokażcie to to wtedy tylko wam pogratuluje. Tylko proszę was, nie mówcie że nie macie okazji bo własnie takie wymówkisą śmieszne. PozdrO
\_Hail Vision.
Wyjdz -.-
przez takich jak ty ten temat jest jaki jest.
nie to ty wyjdz na swoja candie jak nie wiesz kto to harcesh i czym sie zajmuje przepraszam ze uzyje zlego okreslenie(nie chce wszczynac awantur) - plebie
dziewczyno jak ci sie temat nie podoba to na huj na nim siedzisz i piszesz
Yiubhurden
19-03-2007, 20:28
Hyhy debilem to ty jestes ;). Wy tylko gadac umiecie a jakos swoim pvp sie popisac nie umiecie ;).
Pewnie teraz chcialbys byc w Vision przynajmniej bys sobie mogl expic etc ale twoj wybór ;)Jak tam slyszalem ze w koncu na ventrilo siedzicie ale wyjebane ze pewnie na publiczym hauhua!!
przekazuje od oceTa
"wiedzialem ze bedzie ban ale mam na to wy****** rumunie. pozdro
Banished: until Mar 26 2007, 15:15:32 CEST because of offensive name (Reltih = backwards Hitler; such names are not tolerated in Tibia!)"
NarroweQ
19-03-2007, 21:01
To teraz może Nilats Oblivion albo może Tsuacoloh jak baniki nie przeszkadzają :>
Hyhy debilem to ty jestes ;). Wy tylko gadac umiecie a jakos swoim pvp sie popisac nie umiecie ;).
Pewnie teraz chcialbys byc w Vision przynajmniej bys sobie mogl expic etc ale twoj wybór ;)Jak tam slyszalem ze w koncu na ventrilo siedzicie ale wyjebane ze pewnie na publiczym hauhua!!
Moglem expic 3 miesiace jak mialem swoja gildie, moge i teraz ale mam lepsze rzeczy do robienia, wbilem swoje 40kk expa i mi sie znudzilo, oczywisice ty o tym za duzo wiedziec nie mozesz bo kupiles swojego chara i zgrywasz kozaka.
BTW Yiubh GZ PG!!!111
Total +7,794
zajebisty masz exp w ciagu miesiaca, dasz mi autograf?
Mam małą prośbę do Marsa czy twój kolega Nordmark, Reltih czy tam Hitler mugłby pokazać nam swoją fotkę, a nie się naśmiewa z innych a sam niech da swoje zdjęcie później niech się śmieje =)
nie to ty wyjdz na swoja candie jak nie wiesz kto to harcesh i czym sie zajmuje przepraszam ze uzyje zlego okreslenie(nie chce wszczynac awantur) - plebie
dziewczyno jak ci sie temat nie podoba to na huj na nim siedzisz i piszesz
Huehuehuehue ;]
@direne
daj dowód, że Vision hacknelo Caltusa i Magramiego..
A ty jesteś kozak na tibia.pl
@direne
daj dowód, że Vision hacknelo Caltusa i Magramiego..
A ty jesteś kozak na tibia.pl
Qel hacknela i poszla do vision
Masz jakies inne wersje??
Ty za to jestes pro evul gangsta paya masta kila super czolowy napastnik z 32 lvl zrobionym przez 4 miesiace lizdodupie vision
@@@
Nie mam nic do vision ani dusk ale nienawidze takich pro kozakow jak slovik ktorzy liza dupe vision i mysla ze dostana p armor(zeby nikt na mnie nie najezdzal ze jestem za dusk,jest mi obojetne kto wygra)
Używanie darmowych botów
Używanie darmowych botów
twojego psa lozyska chybaX(
twojego psa lozyska chybaX(
Jedno słowo: SSIJ
Miejsce dusków jest na non-pvp
Jedno słowo: SSIJ
Miejsce dusków jest na non-pvp
A twoje w szkole albo na dworzu z kolegami bo zaduzo czasu przed kompem.Czyja fote w avatar wstawiles bo zdaje mi sie ze twoim osiagnieciem zyciowym jest dotarcie na temple na pohu
A twoje w szkole albo na dworzu z kolegami bo zaduzo czasu przed kompem.Czyja fote w avatar wstawiles bo zdaje mi sie ze twoim osiagnieciem zyciowym jest dotarcie na temple na pohu
Jesteś za głupi żeby zrozumieć o co chodzi w moim avatarze
Skończyłem tą rozmowę, bo jesteś za tępy żeby ze mną rozmawiać.
20:48 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Czipsu. He was killed by Venz.
Czipsu
Mar 19 2007, 20:47:56 CET Killed at Level 186 by Yeetro
and by Venz
Bywa.
Czipsu
Mar 19 2007, 20:47:56 CET Killed at Level 186 by Yeetro
and by Venz
Bywa.
Tyle na ten temat. :)
Jak padł??
@down
Myślę tak samo jak Fallathanu i Nirt, ale chcę to usłyszeć od kogoś z Vision ;)
Fallathanu
19-03-2007, 22:00
Pingowali go -.-
Ma ktoś może film z tego fraga?
Duski dostają w tyłek. Chociaż nie gram na Furorze, bardziej wole Vision ; >
Chociaż zupełnie nie podoba mi się wygrywanie wojny sposobami typu hackowanie lub pingowanie >.>
Jak padł??
15 vs 1
Podwyzszony ping (Lagi)
Paraliz
No i skonczyla sie ta akcja jak widac.
Juziu II
19-03-2007, 22:04
Chociaż nie gram na Furorze, bardziej wole Vision ; >
to tak jak ja, choc imagram do nich nie pasuje, to dziecko ktore psuje im opinie.
Nooo nareszcie ^_^ od pewnego czasu tylko czekalem az sie Czipsu złoży ^^ Gratz Vision ;d, mozna filmik albo SS z akcji?
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/20904
Czipsu powinien na samym początku do depo lub do świątyni uciekać ;p
Juziu II
19-03-2007, 22:13
mam bk z pogoni za lootem xDD
Pingowany.. lol... Duski na*******ają propagandy tak samo, że hakneliśmy Moczykija, a wy wierzycie co wam tylko nie wcisną...
Pingowali go -.-
Hahahaha.... a nie mial czasem kicka?? A moze jednak prad mu odcieli?
wasza wyobraznia nie zna granic... :)
@Nirt
Sami sa sobie winni ze organizja akcje w 2 osoby. Na dodatek taifun lache wylozyl na Czipsa i wszedł do temple.
ZAL
sallceson
19-03-2007, 22:32
21:26 Skitsu [13]: 5kk
21:26 Skitsu [13]: w tym
21:26 Skitsu [13]: tygodniu
21:26 Skitsu [13]: lukasza
21:27 Skitsu [13]: albo format
:lol:
gz fraga
Masywny_Titania
19-03-2007, 22:32
15 vs 1
Podwyzszony ping (Lagi)
Paraliz
No i skonczyla sie ta akcja jak widac.
Srany... nawet jakby, to tylko jego wina, mozna zatrzymac przychodzace pakiety najprostrzym firewallem...ale dla was nigdy nie bedzie czyjs z duss blad, tylko vision zagrywa nie fair, nie?
Fallathanu
19-03-2007, 22:34
Tia tylko cos takiego jak firewall trzeba miec jeszcze na kompie ^^
Nie ktorzy maja ivól zabezpieczenia, a inni nie..
Ty za to jestes pro evul gangsta paya masta kila super czolowy napastnik z 32 lvl zrobionym przez 4 miesiace lizdodupie vision
@@@
Nie mam nic do vision ani dusk ale nienawidze takich pro kozakow jak slovik ktorzy liza dupe vision i mysla ze dostana p armor(zeby nikt na mnie nie najezdzal ze jestem za dusk,jest mi obojetne kto wygra)
Koleś jest Zajebisty hahahahahhahaha
neutral.forum.fighter
19-03-2007, 22:40
Po zabiciu Czipsa, Seph powiedzial do Qel ktora nagrywala filmik.
21:31 Sephriot [102]: pierdolneles we mnie wtedy paraliz
widac ze Ada zmienila plec
Masywny_Titania
19-03-2007, 22:47
Tia tylko cos takiego jak firewall trzeba miec jeszcze na kompie ^^
Nie ktorzy maja ivól zabezpieczenia, a inni nie..
No to oni sa zajebisci...:P i potem watpy maja do harcesha :D :D :D
Fallathanu
19-03-2007, 22:50
No tia..harcus juz u mnie probowal i dal sobie spokoj, bo stwierdzil ze nie ma sensu. No a ze inni nie mysla o tym zeby sie zabezpieczyc to ich problem
Hellraiser
19-03-2007, 22:53
Tja, wlasnie mialem to samo pisac,..
Btw, Na kim on jebnął "pz"? Nie mam komentarza do jego stylu, bycia kozakiem na przedstawionym filmie, Nawet jakby byloby 2 Vision online, bym nie nabil "pz" a Czipsu sie popisal,..
Bo to Draco gra Qel obeznany forum fighterze
Koleś jest Zajebisty hahahahahhahaha
Dzieki,:P
Ciebie tez lubie bo nie pierdolisz glupot jak 3/4 tego forum i nie drzesz sie HAIL VISION/HAIL DUSK HAIL TAIFUN/HAIL IMA CZIPSU NOOB/ZWIDEK NOOB i sporo wiesz o sytuacji na servie :)
Padl taifun - pierwszy comment - padl bo go spingowali
ludzie... zobaczcie filmik :) Czipsu przelatywal screena przez 2 sec, i zadne lagi go nie zabily tylko perfekcyjny paraliz zucany przez Qel :)
Czipsu:
zostales oficjalnie zarazony chorobą Visionus padakus :D
Masywny_Titania
19-03-2007, 23:21
Padl taifun - pierwszy comment - padl bo go spingowali
ludzie... zobaczcie filmik :) Czipsu przelatywal screena przez 2 sec, i zadne lagi go nie zabily tylko perfekcyjny paraliz zucany przez Qel :)
Czipsu:
zostales oficjalnie zarazony chorobą Visionus padakus :D
taa, osoba ktora krecila miala wieksze lagi od czipsa :p
Hellraiser
19-03-2007, 23:26
taa, osoba ktora krecila miala wieksze lagi od czipsa :p
Też wlasnie odnioslem w swej duszy niekompatybilne z resztą odczucie, lecz jednak widze tez taką osobe ktora to spostrzegła,..
Masywny_Titania
19-03-2007, 23:27
xDDD No taaa;d
a zeby nie bylo offtopa, to gz fraga;d
Duskines say hi to nerana
Cyrillus
19-03-2007, 23:41
@atahun
nie rozsmieszaj mnie prosze ;( dracko malfoy? :< gra? a na katrili harry potter ;< , dracko ma ultimatum ;]
@falla
jak tam twoje kicki co minute? ale dziwne tak czy siak sie uhales i manasowales...
@name
1.njasuh
2.ninel
3.nib nedal
@akcja
no no wreszcie jakis loot ^^
GDYBY NIE CIPBOT CZIPSU BY NIE PDAŁ (DLA LAMOSOW KTORZY ZARAZ BEDA GADAC vision mastahay pefałpe i tak by kasztym esdekiem trafiły by go. Nie, nie trafily by bo za szybki byl ten Czipsu. TIBIA 7.6 ROXI na tibi 7.6 Vision fraga by nie wbilo )
Ktos tam sapal "dusskines say hi narena to zobaczymy czy ktos z vision wtedy bedzie expil na furorze jak duski na narene pojda
@@@
Nie lize im dupy proszę pana,a to że wbilem w 4 miesiące 32 to inna sprawa ponieważ ten char jeszcze mial na 26 HACKA i sobie polecial do 8 i odrabialem a jeszcze istnieje proszę pana coś takiego jak NAUKA co dla mnie też jest ważne....
Nie liże im dupy, tylko ty i twój kumpel z piaskownicy Direne twierdzicie ze Vision hackuje to podaj powód?? Vision dużo potrafi, a wy wymyślacie, że hakują zal.br
GDYBY NIE CIPBOT CZIPSU BY NIE PDAŁ (DLA LAMOSOW KTORZY ZARAZ BEDA GADAC vision mastahay pefałpe i tak by kasztym esdekiem trafiły by go. Nie, nie trafily by bo za szybki byl ten Czipsu. TIBIA 7.6 ROXI na tibi 7.6 Vision fraga by nie wbilo )
Ktos tam sapal "dusskines say hi narena to zobaczymy czy ktos z vision wtedy bedzie expil na furorze jak duski na narene pojda
ale to nie jest tibia 7.6 zreszta przy takim paralizu, trap byl tylko kwestia czasu, a przy trapie trafisz z sd i na 7.6 i na kazdej innej
Yiubhurden
20-03-2007, 01:34
Moglem expic 3 miesiace jak mialem swoja gildie, moge i teraz ale mam lepsze rzeczy do robienia, wbilem swoje 40kk expa i mi sie znudzilo, oczywisice ty o tym za duzo wiedziec nie mozesz bo kupiles swojego chara i zgrywasz kozaka.
BTW Yiubh GZ PG!!!111
Total +7,794
zajebisty masz exp w ciagu miesiaca, dasz mi autograf?
Ja nie kupowalem chara na allegro ;] Poprostu nudzilo mi sie to go wyciagnolem w góre;]. Ale my możemy expic a ty nie o to chodzi mlonie ;]Wyjdz to sie przekonasz tylko o to mi chodzi ;).
Masywny_Titania
20-03-2007, 01:35
Przestan plakac, zdejmij okulary, wyjdz na dwor... to nie jest tibia 7.6, czipsu padl, nawet twoje blyskotliwe posty tego nie zmienia.
Edit: Tak mozna sobie gadac caly czas, bo w tibii 7.2 na przyklad na statku nie bylo pz i sie tak trapowalo8o
Burn Abl
Mar 20 2007, 00:59:40 CET Killed at Level 105 by Taifun Devilry
Co sie stalo?:<
Burn Abl
No co padl :P Nie podniecaj sie tak rumun... takie zycie xD Triple ue rox?
Nie lize im dupy proszę pana,a to że wbilem w 4 miesiące 32 to inna sprawa ponieważ ten char jeszcze mial na 26 HACKA i sobie polecial do 8 i odrabialem a jeszcze istnieje proszę pana coś takiego jak NAUKA co dla mnie też jest ważne....
Nie liże im dupy, tylko ty i twój kumpel z piaskownicy Direne twierdzicie ze Vision hackuje to podaj powód?? Vision dużo potrafi, a wy wymyślacie, że hakują zal.br
jesli jestes swięcie przekonany o tym ze harcesh nie hackuje to sobie obejrzyj film cfaniaczqa frojda jak klepia dalusia.Apropo tez mam nauke i siedzie to 5h dziennie w dni szkolne a oprocz nauki mam rodzine i przyjaciol na ktorych takze trzeba przeznaczyc sprorą ilosc czasu tak wiec..
@
zaraz poleca dziesiatki postow w moim kierunki ze harcesh to nie vision (odrazu mowie ze na takie posty nie odpowiadam idzcie na dwor zapalcie fajke napijcie sie meliski)
@atahun
nie rozsmieszaj mnie prosze ;( dracko malfoy? :< gra? a na katrili harry potter ;< , dracko ma ultimatum ;]
Brak mi slow na ciebie.Kurwa hermiona gra na qel pasuje omg.Jak taki wszystkowiedzacy to prosze cie bardzo wolnosc slowa panuje wiec powiedz kto siedzi na qel kolejny kozaku z 30 lvl ktory na ob drze sie HAIL VISION
Cyrillus
20-03-2007, 10:27
Brak mi slow na ciebie.Kurwa hermiona gra na qel pasuje omg.Jak taki wszystkowiedzacy to prosze cie bardzo wolnosc slowa panuje wiec powiedz kto siedzi na qel kolejny kozaku z 30 lvl ktory na ob drze sie HAIL VISION
moze mam moze nie mam tego 30 lvla ale zdaje mi sie ze wiem lepiej ;(
jak nie wiesz to nie gadaj ;]
@down
;o to nie ja tu prawie słowo boże ze na qel grał draco ;<
maly offtop ; p
Widzew niesłusznie tradycją nawiązuje do założonego 5 listopada 1910 roku "Towarzystwa Miłośników Rozwoju Fizycznego w Widzewie" (wieś Widzew została przyłączona do Łodzi dopiero w 1915 roku przez władze niemieckie), które przestało istnieć z wybuchem I Wojny Światowej. Datowanie Widzewa na rok 1910 powstało w końcu lat 50. - stąd m.in. stworzony na siłę "jubileusz" w 1960 r.
moze mam moze nie mam tego 30 lvla ale zdaje mi sie ze wiem lepiej ;(
jak nie wiesz to nie gadaj ;]
dobra szkoda gadać z toba i zasmiecac to forum
wrogonastawiony
20-03-2007, 12:35
Burn Abl
A to chyba tylko pokazuje ze Vision jedynie jest mocne w grupie i to oczywiscie komplikuje im sprawe bo jak tylko ktos wyskoczy gdzies sam to pada ? ;<
Masywny_Titania
20-03-2007, 12:38
A to chyba tylko pokazuje ze Vision jedynie jest mocne w grupie i to oczywiscie komplikuje im sprawe bo jak tylko ktos wyskoczy gdzies sam to pada ? ;<
Tylko ze po takim "wyskoczeniu" te osoby maja pz:)
Ja nie kupowalem chara na allegro ;] Poprostu nudzilo mi sie to go wyciagnolem w góre;]. Ale my możemy expic a ty nie o to chodzi mlonie ;]Wyjdz to sie przekonasz tylko o to mi chodzi ;).
Nie kupował tego chara na allegro... ja wiem jak to było, ale raczej by sobie nie życzył żebym mówił.... powiem tylko, że sharował z moim kolegą, który ma obecnie 70 msa
Nie kupował tego chara na allegro... ja wiem jak to było, ale raczej by sobie nie życzył żebym mówił.... powiem tylko, że sharował z moim kolegą, który ma obecnie 70 msa
a xadam patrzy :)
No co padl :P Nie podniecaj sie tak rumun... takie zycie xD Triple ue rox?
To że ma inną karnacje skóry to jest odrazu rumun, jak by był czarny to bys mowił ze jest nieumytym czarnuchem, sami rasisci z was i tyle na temat. Zastanówcie sie co piszecie..
I to chyba nie On jest tematem tego forum wiec trzy ch*je w bok od niego..
Przeciez nie chodzilo o to gdzie go kupil/od kogo dostal tylko o to ze nie gra nim od poczatku.
Cyrillus
20-03-2007, 16:24
powiedz mi co ty bys zrobil jak by Cie gonil 280 ms ktorego taktyka jest spam ue? ;<
@down
ale jest napisane solo ;(
NiePrzecietny
20-03-2007, 16:43
powiedz mi co ty bys zrobil jak by Cie gonil 280 ms ktorego taktyka jest spam ue? ;<
To samo co ty padl:)
To że ma inną karnacje skóry to jest odrazu rumun, jak by był czarny to bys mowił ze jest nieumytym czarnuchem, sami rasisci z was i tyle na temat. Zastanówcie sie co piszecie..
I to chyba nie On jest tematem tego forum wiec trzy ch*je w bok od niego..
Do wiekszosci ludzi z tego forum mam szacunek, do Jamesa tez swego czasu mialem... Niestety zrobil co zrobil i od tamtej pory jest dla mnie jebanym psem.
Do wiekszosci ludzi z tego forum mam szacunek, do Jamesa tez swego czasu mialem... Niestety zrobil co zrobil i od tamtej pory jest dla mnie jebanym psem.
banda lizdodupów i lamusów pamietacie jak był temat Imargam PA? było z 12345789 kart w tamtym temacie i kazdy ku**o je**na jestes *****m i rumunem itp. HAIL TAIFUN HAIL DUSSKINES KAZDY Z WAS LAMUSY TAK PISAŁ
a jak Taifun padł to 12345789 kart w tamtym temacie i kazdy ku**o je**na jestes *****m i rumunem itp. HAIL Imargam HAIL VISION
KAZDY Z WAS LAMUSY TAK PISAŁ
idzcie lizac dypy dalej i nie gadajcie mi ze ja to robie bo od kiedy pamietam zawsze bylem za dussk a o vision istnieniu dowiedzialem sie dopiero niedawno -.^
banda lizdodupów i lamusów pamietacie jak był temat Imargam PA? było z 12345789 kart w tamtym temacie i kazdy ku**o je**na jestes *****m i rumunem itp. HAIL TAIFUN HAIL DUSSKINES KAZDY Z WAS LAMUSY TAK PISAŁ
a jak Taifun dadł to 12345789 kart w tamtym temacie i kazdy ku**o je**na jestes *****m i rumunem itp. HAIL Imargam HAIL VISION
KAZDY Z WAS LAMUSY TAK PISAŁ
idzcie lizac dypy dalej i nie gadajcie mi ze ja to robie bo od kiedy pamietam zawsze bylem za dussk a o vision istnieniu dowiedzialem sie dopiero niedawno -.^
Nie każdy ja zawsze byłem i bede za Duskiness...
Fallathanu
20-03-2007, 17:07
Stary ale to jego wybor ze poszedl do Duskiness, jesli o to Ci chodzi.
To jest tylko gra a wy sie pienicie do siebie jak by przynajmniej on oszukal Was na jakies pieniadze w rl albo jeszcze cos gorszego
Chill out dzieciaki
NarroweQ
20-03-2007, 17:50
Żeby dać Wam powody do dalszych dyskusji - wczoraj taka akcja:
Po zabiciu Czipsa Vision leci pod Dwarfen Bridge, Qel wali kilka razy sd bodajże w Thelliona po czym zapodaje taki tekst:
20:55 Qel [104]: bez bota tyram
20:55 Qel [104]: xD
Hmmhmmmm?
Czyli normalnie "tyrasz" na bocie? : >
bielskoyeye
20-03-2007, 18:05
Za 3 dni koniec Vision 70% otrzyma bana za invalid payment. Kazdy kto kiedys kupil pacc od James Carosa niech uwaza bo prawdopodobnie wy tez dostaniecie bana.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.