Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Furory (new)!
Ty naprawde jesteś rl Zwidek ?
Nie, na niby.
Z początku miałem w ogóle nie wchodzić tu w dyskusje ale półki nie będzie new serwów nie mam co robić więc sobie trochę popiszę na Forum.
@Pall_Mall
Widze, że próbujesz być szyderczy i inteligentny. Przykro mi, ale Ci nie wychodzi. Nie dość że to pytanie jest głupie, to jeszcze powtarzasz je po innych. Wcale nie jeździsz po Zwidku, tylko pokazujesz swój niski poziom. I błagam Cię, nie mów że pytasz się serio.
Tylko pls nie pisz, że liże dupe Zwidkowi bo takie texty są bez sensu i tylko zaśmiecają forum.
...
Najlepiej w ogóle sie już nie odzywaj, bo nie wygląda na to, żebyś miał coś mądrego do powiedzenia.
Pall_Mall
29-12-2006, 00:14
@Pall_Mall
Widze, że próbujesz być szyderczy i inteligentny. Przykro mi, ale Ci nie wychodzi. Nie dość że to pytanie jest głupie, to jeszcze powtarzasz je po innych. Wcale nie jeździsz po Zwidku, tylko pokazujesz swój niski poziom. I błagam Cię, nie mów że pytasz się serio.
Tylko pls nie pisz, że liże dupe Zwidkowi bo takie texty są bez sensu i tylko zaśmiecają forum.
...
Najlepiej w ogóle sie już nie odzywaj, bo nie wygląda na to, żebyś miał coś mądrego do powiedzenia.
Wniosłes cos inteligentnego swoim postem?
I twoj post rowniez przycznił sie do zasmiecenia tego forum i nie mow czy mam sie odzywac czy nie
@Zwidek uznajmy ze Ci wierze
i mam pytanie czyli nie podemujecie juz zadnej walki na servie ze czekasz na new serv?
JOhn Fist
29-12-2006, 00:15
Mieszkacie w Gdańsku a można wiedzieć gdzie dokładniej np. osiedle, bo tak się składa, że także mieszkam w Gdańsku ; ).Jeśli nie chcesz mówić nie mósisz ja cię do tego nie zmuszam.
Tak wniosłem. Opinię o Twoim kretyńskim pytaniu.
Zwidek nie mów że miałeś tu niepisać, bo przecież pisałes ;o
Zbanowali mu konto (Aphy) to zrobił nowe, tez mi problem ;)
Fotka jakoś mnie nie poruszyła, widziałem ją wcześniej...
Co do samego zdjęcia, nie skomentuje <lol2>
Albo skomentuje... "Katrila mnie leje! Katrila mnie leje!"
Pall_Mall
29-12-2006, 00:18
Tak wniosłem. Opinię o Twoim kretyńskim pytaniu.
Tak samo ja moge wniesc opinie o twoim poscie.....np"twoja opinia jest kretynska"
@down
To po co zaczynałes ten temat?
No a czy ja mówie, że nie możesz?? Mów o mnie co chcesz. Opinia takich jak Ty mnie nie obchodzi, więc możesz mnie obrażać do woli, jeśli sprawi Ci to przyjemność.
@down
I bardzo się cieszę.
Zwidek nie mów że miałeś tu niepisać, bo przecież pisałes ;o
Zbanowali mu konto (Aphy) to zrobił nowe, tez mi problem ;)
Fotka jakoś mnie nie poruszyła, widziałem ją wcześniej...
Co do samego zdjęcia, nie skomentuje <lol2>
Albo skomentuje... "Katrila mnie leje! Katrila mnie leje!"
@Up
Z tobą nie będę wchodził w dyskusję.
@Pall_Mall
Nie damy im pograć spokojnie
@JOhn Fist
Nie podam Ci nazwy osiedla na którym Ja(my) mieszkam(mieszkamy).
Zwidek...Ale czemu? Mówie szczerą prawde..niewyzywam cię ani nic? Czemu mnie nie lubisz ;( XD
Mieszkacie w Gdańsku a można wiedzieć gdzie dokładniej np. osiedle, bo tak się składa, że także mieszkam w Gdańsku ; ).Jeśli nie chcesz mówić nie mósisz ja cię do tego nie zmuszam.
Elblaska - Nie nazwałbym tego osiedlem :p
Veltaxio
29-12-2006, 11:05
Odrazu mowie ze konto zwidek <> TO NIE ZWIDEK XDDDD
A co do fotek to nie jest tak tragicznie :>
Odrazu mowie ze konto zwidek <> TO NIE ZWIDEK XDDDD
A co do fotek to nie jest tak tragicznie :>
pomylka wczoraj zle spojrzalem xD
Diablord
29-12-2006, 12:04
Nie obchodzi mnie jak wygladacie w RL, w tibi nie ma to wiekszego znaczenia. Jednak wy wysmiewaliście sie z Dusków a sami wyglądacie...jak wyglądacie.
Przez ostatnich kilkanascie stron wszyscy komentuja zdjęcie, TO JEST TEMAT O FURORZE!
Wkoncu ktos potwierdzil ze to nie kata Zwidka wiec "podszywajacy sie pod Zwidka" nie pisz nic bo to nie ma sensu, "podszywajacy sie za Taifuna" juz sie tu nie wypowiada (a moze to ta sama osoba sie podszywa).
@topic
Akcja Vision byla ciekawa i dobrze przeprowadzona, ale byla to akcja kamikaze. Vision macie taka przewage nad nami ze to wy wybieracie miejsce i czas walki, mozecie sie spokojnie zorganizowac.
Poczas tej bitwy zajebiscie mnie lagowalo, a kiedy dostalem kicka wnerwilem sie i poszedlem do qmpla ktory ma neo.
Aphy to Zwidek?
"pozdro dla kumatych" :D
Jest beka ze Zwidka ale spójrz na taifuna buhahah ; ) Taifun to taki wyjeb wygląda jak by go proca karmili ; p:D
zapodaj zdjecie taifuna bo nie widzialem jeszcze
Diablord
29-12-2006, 13:15
Taifunex to juz jest nudne...
TAIFUNEX TO NIE TAIFUN DEVILRY ! ! !
Slyszłem ze Vision gra na Thorii, ale Imargam tego nie potwierdził. Ktoś wie jaka jest prawda??
jaki idol taki fan ...
zalosne.
Jezeli ten uzytkownicy to taif, zwidek to niech napisza posty na tibia.com ze posiadaja na tibia.pl konto takie i takie i bedzie wszystko jasne. :o
Fallathanu
29-12-2006, 14:46
zamiast mowic jak jest tragicznie to moze nam dasz wlasne foto...kiedy juz wyjdziesz z dupy tajfuna o wielki Fallathanu
ale jedno musze przyznac ze zwidka jest niezla beka
Musze Cie zmartwic :( Nigdy tam nie bylem ;/ Ale ty widze ze masz juz w tym duze doswiadczenie skoro o tym mowisz =)
Pall_Mall
29-12-2006, 15:11
@Imargam
Bedzie podejmowac jescze jakies walki na servie?
Jezu, Wy naprawdę nie macie co robić? Założę się, że połowa z Tych, którzy naśmiewają się z czyjegoś wyglądu ma zjebane, zapryszczałe ryje od ciągłego wlepiania gałów w ekran. Tibia ma to do siebie, że jeśli chodzi o rl to jesteśmy anonimowi i tu chodzi o grę, a nie o rewię mody -.-.
A Ty Fall zamiast naśmiewać się z Katrili i reszty Vision popatrz sobie na fragi i pooglądaj filmiki, a przekonasz się, że ten gruby Zwidek, że ten huderlawy Katrila
ropieralają Was jak chcą i z pvp to Wy im do pięt nie dorastacie.
-----------------------------------------------------------------------------
Hail Vision Hail Durin
Mallenkie zrób ze mną ssa;)
Veltaxio
29-12-2006, 15:34
193 lvl'e do rooka left , czyli cya next time diablordzie :P
Fallathanu
29-12-2006, 15:41
Szansa jeszcze nie stracona. Myślisz, że ten dead i spadek lev powstrzyma Vision? Bo ja tak nie sądzę. I pierdol mi tu o jakimś paymencie, bo nic takiego nie byłoX( Czemu miałbym Ci płacić jeśli już dawno nie gram na Furorze? Pierdolicie Hipolicie.;p
--------------------------------------------------------------------------
Hail Vision Hail Durin
Mallenkie zrób ze mną ssa;p
Ahuahuahuahuahuahuahuahuahua... doprowadziles mnie do lez :D Naprawde spadlem z krzesla, kto 2 dni temu placil 25 k i spamowal spaawowi na priv zeby zalatwil ze mna all ?? O stary widze ze albo jestes uposledzony albo kase mi dal 2nd owner ^^
Fallathanu
29-12-2006, 15:49
Kurwa...echh nvm w każdym razie ja bym Ci w życiu nie zapłacił.
a no looz.. pewno pies wbil i zaplacil, a jutro napiszesz mi next smutna historie o tym jak to wbiajaj Ci ludzie na chara a ty nic o tym nie wiem
Do nastepnego razu ;*
Pall_Mall
29-12-2006, 16:03
Dec 24 2006, 10:26:59 CET Killed at Level 45 by Neanon
and by Fallathanu
Sam nie zabił
Patolgia 112 sorc potrzebował pomocy 94 n/c
Jak to Ima~ napisał 193 lv do rook takze jescze sie z nimi pomeczycie B)
GL VISION
and by Fallathanu
Sam nie zabił
GL VISION
Oj tak jeszcze bojąc się, że może się wyuham magic walla mi postawił. Hehehe Fall mówiłeś, że masz dobre pvp nie to co reszta dusków. No cóż przekonamy się w praktyce jaki jesteś mocny.
--------------------------------------------------------------------------
Hail Vision Hail Durin
Fallathanu
29-12-2006, 16:14
and by Fallathanu
Sam nie zabił
GL VISION
HAHAHAHAHA...czlowieku czy ty wiesz co to znaczy patologia ?? uhahah..no stary zwaliles mnie z nog, jesli patologia jest zabicie 45 ms w 2 to zal mi Ciebie, szczere wspolczucia, bez kitu lepiej jzu wyjdz z tego forum bo jestes takim idiota jakich malo^^ Neanon poszedl ze mna bo uslyszal na TSie ze chce go zabic a byl tez na Port hope zalosny czlowieczku
Patologia...hahahhaah
@Durin
Ciekawe kiedy Ci powiedzialem cytuje: "ze mam lepsze pvp ,nie to co reszta duskow". Naprawde chlopcze powinienes ksiazki pisac :D
"Brat mnie shakowal plx plx czemu mnie zabiles"
HAHAHAHAHA...czlowieku czy ty wiesz co to znaczy patologia ?? uhahah..no stary zwaliles mnie z nog, jesli patologia jest zabicie 45 ms w 2 to zal mi Ciebie, szczere wspolczucia, bez kitu lepiej jzu wyjdz z tego forum bo jestes takim idiota jakich malo^^ Neanon poszedl ze mna bo uslyszal na TSie ze chce go zabic a byl tez na Port hope zalosny czlowieczku
Patologia...hahahhaah
Dobra skończmy to już. A ty Fall zajmuj się lepiej ćwiczeniem swojego pvp, bo Ci się to może wkrótce przydać (mam taką nadzieję).
Fallathanu
29-12-2006, 16:19
Dobra skończmy to już. A ty Fall zajmuj się lepiej ćwiczeniem swojego pvp, bo Ci się to może wkrótce przydać (mam taką nadzieję).
Nie martw sie o moje PVP, jak sobie nie poradze to przyjde z "patologia" jak to pall mall mowi xD
Nie martw sie o moje PVP, jak sobie nie poradze to przyjde z "patologia" jak to pall mall mowi xD
Ale przynajmniej zmieniliśmy temat z wyglądu rl na temat jakiś bliższy Tibii;)
Homoseksualiści (geje) to są chorzy ludzie, więc nie wolno mi pozwalać na wszystko trzeba ich leczyć. A nasz kolor skóry nie zależy od nas, tylko od pochodzenie ( lub czy się myjemy xD), więc jeśli jesteś inteligentnym człowiekiem to wyciągniesz z tego, że nie należy dyskryminować ludzi za kolor skóry
sam jesteś chory skoro uważasz że homoseksualiści są chorymi ludźmi... większość z nich to wykształceni ludzie którzy osiągnęli coś w życiu.. I tak samo jak za kolor skóry, jak i za orientację seksualną, nie można prześladować ani dyskryminować ludzi, bo, jak słusznie zauważyłeś to nie zależy od nich...
co do wojny... to nie obchodzi mnie kto wygra, z furorą skończyłem już dawno temu, nie znam się na obecnej sytuacji na serwerze, ale mimo wszystko chciałbym zobaczyć Polaka, który jako pierwszy w Tibii wbił 300lv
sam jesteś chory skoro uważasz że homoseksualiści są chorymi ludźmi... większość z nich to wykształceni ludzie którzy osiągnęli coś w życiu.. I tak samo jak za kolor skóry, jak i za orientację seksualną, nie można prześladować ani dyskryminować ludzi, bo, jak słusznie zauważyłeś to nie zależy od nich...
co do wojny... to nie obchodzi mnie kto wygra, z furorą skończyłem już dawno temu, nie znam się na obecnej sytuacji na serwerze, ale mimo wszystko chciałbym zobaczyć Polaka, który jako pierwszy w Tibii wbił 300lv
Brawo dla tego pana ;)
Chociaz jeden madry sie znalazl ;p
Masywny_Titania
29-12-2006, 17:49
@topic: Vision "wybiera" czas i miejsce, co jest jedyna rzecza ktora dziala na ich korzysc biorac pod uwage ilosc i lvle Duss i Aberatio- Chlopaki daja rade;) Hail vision!
@foty Vision...: no coz normalnie wygladaja omg z czego sie smiac ludzie pokazcie swoje foty :lol:
@foty "taifuna": no ta fota z innego kata wyglada podobnie wiec moze ale tylko moze to rl fota^^ tylko ta laska jakas zbyt piekna zeby byla prawdziwa;)
(nie wygladasz az tak tragicznie jak ludzie tu pisali w tym wypadku, bo z tamtego ujecia wygladales jak 12-latek:P)
@inny shit: Ludzie to tylko gra... znajdzcie sobie laske, pojdzcie na piwo, poczytajcie ksiazke nie wiem co zrobcie ale skonczcie bezsensowne klotnie ktore prowadza do 30 stron przeklenstw i idiotow spamujacych ten i tak obserwowany przez modkow topic...
aaa jeszcze jedno...sry za brak polskich liter ale mam windowsa po angielsku wiec wyobrazcie sobie kreseczki i paleczki:P
Jam nie jest Zwidek.
Każdy o tym wiedział tak samo że taifunex to nie taifun !!!
Surviver
29-12-2006, 21:27
Taifun padł... Czy wie ktoś coś więcej na ten temat? :]
Taifun padł... Czy wie ktoś coś więcej na ten temat? :]
HAha dzieńdobry....Przeczytaj se 20 postów wczesniej i Cisie all wyjaśni:]
Surviver
29-12-2006, 21:42
Dzieki bardzo poszukam wczesniej :]B)
Moim zdaniem ta wojna to strata czasu podziw jakim mialem do taifuna mniejsza oto czy byl to acc sharing czy nie exp jaki zrobil bodajrze od czerwca tego roku to bylo cos a udzial w wojnie to czysta glupota. Mateusz dragon wielki przegoni tajfuna. Strata na takim lvl expa to zaduze ryzyko wiec pozostalbym na miejscu tajfuna przy tym co wychodzilu mu chyba najlepiej czyli expienie
Silvea_Dena
29-12-2006, 22:46
Srry ziomus :S ja mam SD'ki ujebalem cie bo nie mialem na manasy :P
Jaki kozak hrhrhr :PPPPPPPPPPPPP Pozdro Ziomek :evul:
Pablofrs
29-12-2006, 22:51
HAha dzieńdobry....Przeczytaj se 20 postów wczesniej i Cisie all wyjaśni:]
Hahaaha jaki pocisk jak to przeczytalem to o malo z krzesla niespadlem.
"Tiafun padl wie ktos cos na ten temat":D:D:D
Przeczytalem wlasnie z 11 stron tego topicu i jestem zszokowany [80% Polew ze zdjec a 20% klotnie]. Myslalem ze wiekszosc ludzi grajacych w tibi ma jakis poziom IQ, kultury osobistej ale jednak sie mylilem... Wogole o co wam chodzi ze np. Zwidek jest pulchny ?? to przeciez nie jego wina [moze, ale w czesci] a reszta organizmu i tak samo z reszta [silownia kosztuje, moze kasy niema albo checi]
@Fall
Bawi cie to ze Imargam jest jaki jest ?? Zadbaj o siebie a pozniej patrz na innych... Pozatym niewazne jak czlowiek wyglada, wazne jaki ma charakter.
@Do reszty
To forum publiczne wiec starajcie sie pisac bez wulgaryzmow...i nie ekscytowac sie tak nadmiernie
@Do topicu
Ja bym na waszym miejscu pomogl taifunowi wbic ten 300 lv zeby pokazac ze polak potrafi
Hellraiser
29-12-2006, 23:52
Przeczytalem wlasnie z 11 stron tego topicu i jestem zszokowany [80% Polew ze zdjec a 20% klotnie]. Myslalem ze wiekszosc ludzi grajacych w tibi ma jakis poziom IQ, kultury osobistej ale jednak sie mylilem... Wogole o co wam chodzi ze np. Zwidek jest pulchny ?? to przeciez nie jego wina [moze, ale w czesci] a reszta organizmu i tak samo z reszta [silownia kosztuje, moze kasy niema albo checi]
@Fall
Bawi cie to ze Imargam jest jaki jest ?? Zadbaj o siebie a pozniej patrz na innych... Pozatym niewazne jak czlowiek wyglada, wazne jaki ma charakter.
@Do reszty
To forum publiczne wiec starajcie sie pisac bez wulgaryzmow...i nie ekscytowac sie tak nadmiernie
@Do topicu
Ja bym na waszym miejscu pomogl taifunowi wbic ten 300 lv zeby pokazac ze polak potrafi
Myślałem ze jestem "Robinsonem" na tym Topicu.
Ziomki zrozumcie, że to nie jest jakieś "nieznane forum", tutaj porusza się ważnie tematy.
Może zaraz zobaczycie jakieś zdjęcie ziomka z spodniami "Nike" i bedziecie brechtac że nie nosi np. "Adidasów",..
..,bo nie macie co robić to nie znaczy żeby pisac tutaj bezsensowne posty.
Edited, Nekromanta pamiętaj odwiedzaj nas kiedy tylko możesz ^^
To może ja powtórze swój apel (może coś dodałem) bo widze że poprzednio nie odniósł skutku :
Ludzie z jednej i drugiej strony konfliktu, kibice (nie wiem jak to nazwać) lub inni :
Czy musicie jechać do siebie aż taką napinką? Nie musicie udowadniać że jesteście cool czy co na forum bo pisać to każdy potrafi (nawet ja ^.^).Udowodnijcie sobie w grze swoje racje, przekonania, umiejętności. Wiem że możecie się nie lubić, ale nawet istnieje takie powiedzenie "Nawet najgorszemu wrogu bym tego nie życzył" więc prosze was o trochę szacunku wobec siebie to naprawde nic was nie kosztuje. A i co do zdjęć to jak już tam ktoś mądry napisał pare postów wcześniej : Tibia jest to gra anonimowa w której nie liczy się jak wyglądasz. A i jeszcze prawie jak Nekromanta : POPATRZ W LUSTRO ! :)
Eltrodes
30-12-2006, 11:16
@up ty nie lepszy podajesz sie za kogos kiom nie jestes
To może ja powtórze swój apel (może coś dodałem) bo widze że poprzednio nie odniósł skutku :
Ludzie z jednej i drugiej strony konfliktu, kibice (nie wiem jak to nazwać) lub inni :
Czy musicie jechać do siebie aż taką napinką? Nie musicie udowadniać że jesteście cool czy co na forum bo pisać to każdy potrafi (nawet ja ^.^).Udowodnijcie sobie w grze swoje racje, przekonania, umiejętności. Wiem że możecie się nie lubić, ale nawet istnieje takie powiedzenie "Nawet najgorszemu wrogu bym tego nie życzył" więc prosze was o trochę szacunku wobec siebie to naprawde nic was nie kosztuje. A i co do zdjęć to jak już tam ktoś mądry napisał pare postów wcześniej : Tibia jest to gra anonimowa w której nie liczy się jak wyglądasz. A i jeszcze prawie jak Nekromanta : POPATRZ W LUSTRO ! :)
Brawa dla tego Pana!:cup: Podpisuję się pod tym obiema nogami i rękami, bo jak się do tej pory okazało to, że Ci co najbardziej krzyczeli, że są mastah PvP
padali, jak świeże brzózki np. Sanho Pansa (srry jeśli nick przekręciłem)
Pall_Mall
30-12-2006, 17:16
Nie wiem czy ktos zauważył ale:
Patriarh'Gru
Dec 30 2006, 07:48:16 CET Killed at Level 108 by Barles Karste
Tak więc 10:8 dla Vision (jak zle to niech ktos mnie poprawiB)
Dre'furora dołączył do Duskiness ;]
Hellraiser
30-12-2006, 17:30
Zastanawiam się teraz tylko, Po co jest ta wojna, i czy ona w ogóle da coś społeczeństwu Furory.
Ponieważ, w nocy nie moge expic, ponieważ co chwile widze jakby random pk, nie wiem czy random, czy nie ale jest prawie co noc, i w ogóle sytuacja dziwnie irytuje na tym serwerze.
Tą myśl kieruje do Membersów Vision i Duskiness.
Pall_Mall
30-12-2006, 17:39
Tak wogule to ta wojna jest tylko jeden wielki chaos ale w sumie nie ma sie co dziwic członkowie Vison dostali hunta tylko za to ze wygrali wojne z Aberratio
która zaczał Magrami także kto jest zniesmaczony sytacja na furorze moze podziekowac Taifunowi ze dołaczył i przyczynił sie do daleszego trwania wojny.
Oczywiscie nieusprawiedliwam Vison za random pk ale cóz jest jak jest.B)
Hmmm... Nie mam aktualnie nic ciekawego do roboty a widze ze na forum jest jeden wielki syf i nikt nie nawiazuje do tematu, wiec moze podsumujemy to co mniej wiecej stalo sie do tej pory. Magrami zaczal wojne z Vision i przegral ja sromotnie... Duskiness wyrzuca z gildii Imargama i Zwidka za to ze sprzeciwiaja sie temu by Taifun poszedl na open battle miedzy Vision a Aberratio i zabijal czlonkow Vision. Obaj dochodza do Vision. Nastepnie Vision majac swiadomosc tego ze wojna z Duskiness jest nieunikniona zabija Caponeq co staje sie oficjalnym powodem wojny z Duskiness. Potem Vision postanawia uprzykrzyc jak najbardziej zycie ludzikom z Aberratio i Duskiness. W miedzyczasie Pavodi, Bafee i kilku innych ludzi z Aberratio zostaje haknietych.
Wydazenia dnia dzisiejszczego:
Dec 30 2006, 07:48:16 CET Killed at Level 108 by Barles Karste
10:8 dla Vision
PS. to z nudow :D
Mnie tylko zastanawia czemu moderatorzy nie wykonują należycie swojej pracy i nie banują za ataki personalne w tym temacie...
Hmm..
wrogonastawiony
30-12-2006, 19:08
Wez zwidek sie nie pokazuj na forum bo z takim ryjem na ulicy to nie szacunek a okopanie tlustego zadka dostaniesz. Siedzisz caly dzien i żresz przed kompem żarcie z fast fooda i masz ryj jaki masz. A co do SLU to wez wyjdz dziecko i zamknij za soba drzwi. Jako ze mieszkam w okolicach Poznania to powiem ci tyle ze Rychu by cie wysmial i wyzwał od Lamerów. Spojrz prawdzie w oczy jestes malym utuczonym smieciem ktory nie ma pojecia o zyciu na poteznym blokowisku. Żresz Srasz i Grasz na tyle ciebie tylko stac. Starzy pewnie ciagle w pracy a ty w*******asz WieśMaki (nie mam pojecia jak to sie pisze bo tego nie jadam) i zamieniles sie w takiego utuczonego wsióra. Radze zacznij słuchać Popu bo tylko twój przykład świadczy o tym kto słucha HH. A ty jestes pozerem ktory mysli ze wie wszystko bo zjadł najwiecej wiesmakow. Żal.pl....
pff dać ci lusterko ?
lol to nie zwidek stary :)
po co sie denerwowac
ps.wpieniaja mnie klauny ktorzy podaja sie za osoby ktorymi nie sa
Eltrodes
30-12-2006, 20:31
@Ten co sie podaje za Zwidka
Rozumiem ze chcialbys wygladac tak jak Zwidek i nim byc bo podajesz sie za niego
MagField
30-12-2006, 20:40
Gdzie moge znaleź te ich fotki?
Edit:
Ok.Znalazłem :P zwidek ale jesteś puszysty hsuashaushahs :D:D
eloelo520
30-12-2006, 20:54
Gdzie moge znaleź te ich fotki?
Edit:
Ok.Znalazłem :P zwidek ale jesteś puszysty hsuashaushahs :D:D
MagField ale jestes inteligentny "husahusahasu" (lubisz brazylijski smiech?)
Go GO Vision
Tajfun to lamer jak i jego banda psów ;] a Zwidek ma morde jak prosie z chlewu.
Nie nazwalbym lamerem osobe ktora wbila 280lv...Nie kazdy sie rodzi taki "piekny jak ty [bo zapewne jestes]. Pochwal sie zdjeciem a pozniej pisz takie pierdoly...
A do forumowiczów co sie kłucą : STULCIE KUR*Y TE JEBANE RYJE.
Najpierw ty stul
I sie kur*a nie kłucic bo moja racja jest mojsza niż twojsza.
I h*j[
Kompleks nizszosci ??
-------------------------------------------
Nie chce mi sie wierzyc ze Zwidek to taka gruba pizdolina a Imargam to jebany żelus
Nie bede sie znizal do twojego poziomu...ale jestes zdeczka jeb*** ;)
około pół godziny temu wykonano na furorze po raz kolejny Demon helmet quest :) Demony i banshee czyścił Spaaw, ale ze 40 minut sie czaił zanim tam wszedł co w*****ało bardzo niektóre osoby, wiem bo siedziałem u kumpla i patrzyłem jak robili :P
Co do wojny, nikt jej nie wygra. Będą się tłukli, aż się zrookują bo ani jedna ani druga strona sie nie podda, czyli nigdy to sie nie skończy...
Psy taifuna ;] (do ciebie Sir. i sancho pansy w szczegolnosci)
Co wy pier*olicie o szacunku, autorytecie do osoby co wbila 280 lev? Albo pała co gra Taifunem ma kure*wsko bogatych starych że siedzi oszołom cały czas w domu i gra albo głąb je*any nie chodzi do szkoły i cały czas gra.
Jemu sie Rl popierdol*ił z tibia:baby: .
Szacunek i autorytet itd. ma sie do całkiem innych osób dzieci drogie.
Po 2 taifuna nie lubi sie za to że: 1) jesli pamietacie Mestora Rhu jak expił pięknie (dla tajfuna za pięknie) az musiał pasc od swoich 2 razy z tai~ na czele.
2) draverika chyba nie zapomnieliscie? czego przestał expic? BO KURWA TAI~ ZOBACZYL ZE SIE Z LEV ZBLIZA.
3) Spoxter itd.itc
Sram na waszego tai~ co mu sie RL z tbi popierd*liły
GOGO VISION :cup: UJE*CIE TO SMIESZNE dusskines co sie wszyscy nim zachwycaja :cup:
Jedyny mądry komentarz na 182 strony :)
Btw Taifunex czy jak tu tam
"Mondry"? O rly?
@3up
Gz jeden mądry post.
@topic
Czy ktoś wie coś na temat Morneth'a ? Niby Taifuna najlepszego sellera?
Zwidek (formuoway) to nie zwidek z furory a Taifunex to nie Taifun Devilry (za bardzo sie boi by gdzie kolwiek wejść, bo sie obawia hacka...
Są jakieś nowe filmiki z wojny ? Jak myślicie dlaczego Spaaw sie nie miesza w wojne ?
Co do zdjęć rl osób z furory sie nie wypowiadam bo po co są jacy są. Ci co krytykują niech pokażą swoje fotki...
@3up
Gz jeden mądry post.
@topic
Czy ktoś wie coś na temat Morneth'a ? Niby Taifuna najlepszego sellera?
Zwidek (formuoway) to nie zwidek z furory a Taifunex to nie Taifun Devilry (za bardzo sie boi by gdzie kolwiek wejść, bo sie obawia hacka...
Są jakieś nowe filmiki z wojny ? Jak myślicie dlaczego Spaaw sie nie miesza w wojne ?
Co do zdjęć rl osób z furory sie nie wypowiadam bo po co są jacy są. Ci co krytykują niech pokażą swoje fotki...
a po co ma sie mieszac?
Ja sądze że Spaaw się nie miesza w wojne z prostej przyczyny. Ma teraz niezwykłą szanse w wybiciu się w lvlu, jako jedyny z czołówki expi..Więc poco ma się mieszać w wojne...Przez to nie będzie mógł expić (teoretycznie będzie mógł, ale tylko teoretycznie). Narobi sobie przez to kłopotów..Jesli wojna potrwa jeszcze trochę, Spaaw ma nie powtarzalną szanse przegonienia nietylko Czipsa, ale i Imargama.
Spaaw to najmilszy h-level na tym serwie ;]
1) nie jest power ARBUZ
2) w nic sie nie miesza
3) expi w "miarę wolno" co nie drażni tai~ i tai~ go nie hunci ;)
4) wszyscy go lubią (widac to nawet że nikt na niego nie najeżdza na forach)
Ale co wy się przejmujecie jaki real life ma Taifun ? Niech chłopak sobie gra jak lubi , każdy ma jakieś odchyły ;) Jeśli nie podoba wam się jego PA czy coś tam to go zabijcie i koniec gadki.Normalnie czytam ten temat to albo najazdy na Taifuna i paczke albo na Zwidka. Kiedy wy w końcu zmądrzejecie ? Może jeszcze nie dorośliście do udzielania się na publicznym forum. Pozdro :)
P.S
Szczęśliwego Nowego Roku :evul:
Mnie też wkurza ta sytuacja na servie bo lecą pk (z vision , dusków czy abb) i dużo można im zrobić -.- Jak komuś się nudzi to niech przyleci przed ss do dp ank to aż strach wychodzić xD
A tak wogóle to wg. mnie ta wojna jest tylko o honor ..... przecież Vision zapowiedziało (z tego co wiem) że grają do pojawienia się nowych serverów. A jeżeli nie to co to za wygranie wojny jak i tak by mieli hunted .....
@Edit:
Szczęśliwego Nowego Roku :D
kostooch
31-12-2006, 09:07
Tarrin Kerrax:
Dec 31 2006, 07:38:10 CET Killed at Level 118 by Taifun Devilry
10:9
a po co ma sie mieszac?
Jamesik ile ziomek dał Ci za postać ;)?
Co wy chrzanicie , że przed depo nie da się wyjść bo zabijają...możliwe, że na terenach dla pacc bo dla facc nie zauważyłem by ktoś bał się expić i narzekał...a wojna taka zla nie jest, niskie lvle na tym korzystają. Od h- lvli biorących udział w wojnie można negocjować ceny itemów i kupić po okazyjnej cenie(wiadomo potrzebna im kasa):)
Sunblade Fun
31-12-2006, 12:37
@Smerfu
Grasz jeszcze tym 30 Ed-em z za*******m Mlvl-em ??
Hipracjusz
31-12-2006, 12:42
Obywatele!
Uprzejmie donoszę, iż w ostatnich dniach nasiliła się fakla PK-owania przez pewną grupę graczy, którzy jak widać żyją z napadania na niewinnych, pojedyńczych graczy. Choć mają niezbyt dobre levele, to działają w dużych grupach. Należy uważać, gdyż gang jest dobrze zorganizowany, ale jego członkowie nie są zrzeszeni w żadnej gildii, co dodatkowo utrudnia ich wykrycie i unieszkodliwienie, co jest celem już niejednej ofiary tychże PK-owców. Grasują oni na północ od Thais, szczególnie przy Mount Sternum, w okolicznych lasach i zaroślach, na drodze do Kazoo, oraz w jaskiniach z cyklopami. Oto krótka charakterystyka tejże niebezpiecznej grupy:
1.Zawsze trzymają się razem, nawet gdy expią!
2.Stwarzają pozory samotnego treningu, ale gdy jeden z członków zostanie zaatakowany, natychmiast zjawia się reszta grupy.
3. Napadają zwykle na silniejszych od siebie.
4. Wszyscy zwykle ubierają się w takich samych kolorach.
5.Napadają nawet w dziesić osób!
6.Zawsze mają dużo run, zarówno uzdrawiających, jak i atakujących!
7.Taktyka grupy:
Taktyka I- W ciasnych pomieszczeniach, jaskiniach, członkowie są rozproszeni i expią sobie spokojnie, jadnak gdy upatrzą ofiarę, lub zostaną (słusznie zresztą) zaatakowani, zwołują się i blokują przeciwnika, nie dając mu możliwości ucieczki. Uzdrawiają się runami, więc trzeba być dobrze przygotowanym do walki z nimi.
Taktyka II-na powierzchni. Poruszają się w grupie, gdy tylko zobaczą ofiarę, atakują, zaczynają gonić i blokować, najczęściej zapędzają do lasu, gdzie ciężko poruszać się między drzewami i krzakami. Uwaga! Nawet, gdy w napadziw bierze udział 10 osób, to atakują tylko 2, do 4 osób, więc używając dobrych czarów masowych można samemu stać się pk. Z grupy tylko jeden człokek ma red skulla, a reszta najwidoczniej atakuje na zmianę. Często przeprowadzają jeden napad po drugim i łatwo ich rozpoznać, gdyż mają jeszcze wtedy skulle. Z ciał ofiar zabierają tylko cenne rzeczy, takie jak armor, czy broń. Po udanych napadach, rozpraszają się i trudno ich znaleźć.
Oto członkowie grupy, których do tej pory udało się wykryć (niektórzy mają hunted już do niejednej osoby):
1.obywatel: Saya Grin -14 lvl, druid
2.ob. Ceprix -25 lvl knight
3.ob. Senosh Dath -13 lvl druid
4.ob. Def ender - tutaj nie zapisalem dobrze nicku, ale na pewno jego nazwa jest podobna.
Po więcej informacji wejdźcie na tibia.com.
Jeczcze jedna UWAGA: Nie łudźcie się tym, że to są słabe levele, bo trzeba przyznać,że znają się na swym fachu i w grupie są groźni nawet dla 30 lvla!
Dając im nauczkę, pomożecie wielu obywatelom Furory. Trzeba raz na zawsze skończyć z tym gangiem!
Obywatelu! Bądź czujny na wroga Furory!
Pall_Mall
31-12-2006, 13:26
@up
Powazny problem moze Taifun da rade z nimi
Katrila wbiła 163lv a Ima~ 200:)
Kurde ale sie dzis poskładałem :D Czułem to po nogach ze zaraz sie zaloguja ale mialem je**ny 1% do dobicia i bilem ostatnio resp. Aj nagle patrze a na vip sie czaski loguja i kuzwa tylko myslalem gdzie mozna bp wyjebac ale sie nie udało =./
W sumie i tak huncik uwazam za udany bo DSM , RH , 4 woi , i 2 dragonki to nie tak zle na 20 plecakow manaskow.
Pozdro, to jeszcze nie koniec.
Ps. Wszystkim szczesliwego nowego, i zeby kaca nie miał ten co ogarnia cokolwiek na Ril.;)
Pall_Mall
31-12-2006, 13:33
Moglibyscie zrobic massloga na Czipsu czesto online:)
KAŻDEMU ŻYCZE UDANEGO SYLWESTRA WYLUZUJCIE SIE A NIE TYLKO SIEDZIECIE PRZED TYM PC :)B)
Bartholomew
31-12-2006, 14:07
WIESZ CO SIE LICZY? SZACUNEK LUDZI ULICY
wiem ze temat ego tekstu juz dawno zakonczony, ale musze sam sie wypowiedziec. nie mam za grosz szacunku do takich osob co sluchaja hip-hopu i teksty ich autorytetow uznaja za swoje motta (zwidek-.-). no coz wiem ze kazdy ma inne zdanie ale bardzo mnie to gryzlo;d.
co do wojny to dziwna ona troche ima~ wbil 200, katrila tez odrobil stracone.
moze po war??
a wlasnie jeszcze jedno pytanko, czy jesli war sie skonczy i wygraja dusk~ to vision musza odejsc czy beda mogli siesplacic??
PASTERZ THE AXEMASTER koloboracja??
Hipracjusz
31-12-2006, 14:17
Tacy PK to grać nie dają. Wyszedłem sobie do Thais i chciałem poexpić na cyklopach. A dodać muszę, że dopiero co zrobiłem 20 lvl. Już raz mnie tego lvla pozbawił jakić pk.X( Więc idę sobie, a tu wyskakuje kilku z tego "gangu" i gonią mnie do lasu. I nagle z dwóch stron idą bolkerzy (też z grupy) i nie dają mi przejść. Oczywiście zabili, ale szczęście, że nie wypadło mi eq, a bp zostawili.
Kiedy chciałem się zemścić drogim ludzikiem:baby:, znów otoczyli mnie i zabili, chociaż atakowaliśmy we dwoch, a ich było trzech, i to słabszych. Już więcej nie idę do Thais ;p
MagField
31-12-2006, 14:22
@up
Wyżaliłeś sie już?Lepiej ci?
@up idz trzecim ludzikiem uda ci sie...:o
ps. na furo~ zawsze byla rozj3bunda, bedzie i byla ;). Myslalem ze dusk~ po wygranym warze z sun~ bedzie panowalo i wprowadzi tyranie heh chyba zrobili glab dajac paymenty sun~.
b.
Hipracjusz
31-12-2006, 14:25
Wam to nic nie można powiedzieć... Zmieńcie może już temat...
Diablord
31-12-2006, 14:26
SZCZEŚLIWEGO NOWEGO ROKU WSZYSTKIM ! ! !
Gratz loota Tarinek. Wkońcu i ty padłeś na tej wojnie. Zawsze byliście w lepszej sytuacji, bo byliście zdyscyplinowani i nie expiliście... Wiedziałem, że wkońcu nie wytrzymacie i ktoś z was padnie :]
Hipracjusz
31-12-2006, 14:32
Chociaż na Furorze zawsze tak było, to jak się zalogowałem miom starym ludkiem na Xanterze, to tam się słyszy takie rzeczy: Jest tu jakiś Polak, odpowiedzcie plx!", albo, że na trade nie wolno po polsku...:p
Chociaż na Furorze zawsze tak było, to jak się zalogowałem miom starym ludkiem na Xanterze, to tam się słyszy takie rzeczy: Jest tu jakiś Polak, odpowiedzcie plx!", albo, że na trade nie wolno po polsku...:p
o rly? 8o (10 znaków)
Ja nie rozumiem czemu jedziecie Hipracjusza, przeciez on tylko powiedzial cos czym chcial pomoc innym...
Btw. Tarrin nie laz juz expic... :p
Z okazji nowego roku życze wszystkim tibijczykom udanego, pijanego sylwestra. A tak szczególnie to Vision wiecej fragow !!
GoGo Vision !!!
kostooch
31-12-2006, 16:12
Kurde ale sie dzis poskładałem :D Czułem to po nogach ze zaraz sie zaloguja ale mialem je**ny 1% do dobicia i bilem ostatnio resp. Aj nagle patrze a na vip sie czaski loguja i kuzwa tylko myslalem gdzie mozna bp wyjebac ale sie nie udało =./
W sumie i tak huncik uwazam za udany bo DSM , RH , 4 woi , i 2 dragonki to nie tak zle na 20 plecakow manaskow.
Pozdro, to jeszcze nie koniec.
Ps. Wszystkim szczesliwego nowego, i zeby kaca nie miał ten co ogarnia cokolwiek na Ril.;)
nie wspomniales o tym, ze wbiles pz locka na noobie ktory blokowal ci przejscie.
@Smerfu
Grasz jeszcze tym 30 Ed-em z za*******m Mlvl-em ??
tak, juz 31lvlem:D
Mam tylko takie pytanie kiedy ludzie zrozumieja ze Petro nie jest dobrym friendem. Wydaje mi sie ze moze co poniektorzy z dusk wiedza o tym i moze chcieliby cos zmienic ale wiesz ze nie ma szans na wygrana albo poprostu boja sie o postacie. prosze o wypowiedzi pzdr. :)
Mam tylko takie pytanie kiedy ludzie zrozumieja ze Petro nie jest dobrym friendem. Wydaje mi sie ze moze co poniektorzy z dusk wiedza o tym i moze chcieliby cos zmienic ale wiesz ze nie ma szans na wygrana albo poprostu boja sie o postacie. prosze o wypowiedzi pzdr. :)
Na jakiej podstawie mówisz ze Petro nie jest dobrym kolega? Byłes keidys w Duskk albo cos?
Pall_Mall
31-12-2006, 19:51
Hmm to jest własnie dziwne u Taifuna ze potrafi huntowac nawet kolegow z którymi expił chodzi tu o Draverika :) e tam.....
UDANEGO SYLWESTRA
Diablord
31-12-2006, 20:11
Byłem w Duskach dość długo żeby poznać Petra i pare innych high lvli. Petro powstrzymywał wielu PA (również z Dusków), dzieki niemu było też dużo mniej wojen na serverze. Wielu go zdradziło, on wielu musiał huncić dla własnego dobra, bo wiele osób chciało go wywalić z servera. Jak widać nie udało im się to:P
Możecie na mnie jechać, że jestem asslickerem itd. W du*ie mam opinie osób , które nie mają pojęcia o tym co piszą.
Odpisze dopiero w przyszłym roku, więc nara B) Udanej imprezy życze ! ! !
@up
Mówisz tak bo jestes w duskach. Sam przyznaj, bo kazdy to wie ze Drav~ i Mestor R~ padli za to ze szybko expili i bal sie o pozycje na serwie.
Na furorze zrobil bym tak teraz zeby Ima walczył w Vision a taifun skoro tak broni magramiego niech go zostawi w dusk, a dawnych playerów Abb~ niech spowrotem cofnie do Abb i niech teraz walczy Abb~ i Vision wtedy zobaczymy kto wygra i jak sie to wszystko potoczy. Taifun wbil by swoj 300 lvl a wojna przebiegała by fair. Takie jest moje zdanie.
Diablord ladnie padłes od noob charów na Furora Going Down ; )
@Mr0wa
Tak mnie jakos wzielo zeby ci odpisac w ten ostatni wieczor 2k6. ;)
A ni Mestor Rhu ani Draverik nie padli jedynie z tego powodu ze szybko expili.
Szczesliwego Nowego Roku Wszystkim Uzytkownikom tego Forum i graczom Furory zyczy..
/Ratilt.
Na jakiej podstawie mówisz ze Petro nie jest dobrym kolega? Byłes keidys w Duskk albo cos?
Tak bylem przed dluzszy czas i znam pana Bartka czytaj Petro bardzo dlugo i bardzo dobrze i nie uwazam by byl dobrym kolega hehe . wykorzystal mnie i wielu innych graczy aby wywalic pg gamerow takich jak Draverik Mestor i wielu innych i Ci co wiedza o co chodzi to sqmaja :) i ludzie z dusk nie bojcie sie zmian na lepsze hehe pozdrawiam
kostooch
01-01-2007, 08:59
Tak bylem przed dluzszy czas i znam pana Bartka czytaj Petro bardzo dlugo i bardzo dobrze i nie uwazam by byl dobrym kolega hehe . wykorzystal mnie i wielu innych graczy aby wywalic pg gamerow takich jak Draverik Mestor i wielu innych i Ci co wiedza o co chodzi to sqmaja :) i ludzie z dusk nie bojcie sie zmian na lepsze hehe pozdrawiam
i dodaj jeszcze "pozdro dla kumatych, yo! szacunek ludzi ulicy!" i bedzie juz w ogole zajebiscie...
Obywatele!
Uprzejmie donoszę, iż w ostatnich dniach nasiliła się fakla PK-owania przez pewną grupę graczy, którzy jak widać żyją z napadania na niewinnych, pojedyńczych graczy. Choć mają niezbyt dobre levele, to działają w dużych grupach. Należy uważać, gdyż gang jest dobrze zorganizowany, ale jego członkowie nie są zrzeszeni w żadnej gildii, co dodatkowo utrudnia ich wykrycie i unieszkodliwienie, co jest celem już niejednej ofiary tychże PK-owców. Grasują oni na północ od Thais, szczególnie przy Mount Sternum, w okolicznych lasach i zaroślach, na drodze do Kazoo, oraz w jaskiniach z cyklopami. Oto krótka charakterystyka tejże niebezpiecznej grupy:
1.Zawsze trzymają się razem, nawet gdy expią!
2.Stwarzają pozory samotnego treningu, ale gdy jeden z członków zostanie zaatakowany, natychmiast zjawia się reszta grupy.
3. Napadają zwykle na silniejszych od siebie.
4. Wszyscy zwykle ubierają się w takich samych kolorach.
5.Napadają nawet w dziesić osób!
6.Zawsze mają dużo run, zarówno uzdrawiających, jak i atakujących!
7.Taktyka grupy:
Taktyka I- W ciasnych pomieszczeniach, jaskiniach, członkowie są rozproszeni i expią sobie spokojnie, jadnak gdy upatrzą ofiarę, lub zostaną (słusznie zresztą) zaatakowani, zwołują się i blokują przeciwnika, nie dając mu możliwości ucieczki. Uzdrawiają się runami, więc trzeba być dobrze przygotowanym do walki z nimi.
Taktyka II-na powierzchni. Poruszają się w grupie, gdy tylko zobaczą ofiarę, atakują, zaczynają gonić i blokować, najczęściej zapędzają do lasu, gdzie ciężko poruszać się między drzewami i krzakami. Uwaga! Nawet, gdy w napadziw bierze udział 10 osób, to atakują tylko 2, do 4 osób, więc używając dobrych czarów masowych można samemu stać się pk. Z grupy tylko jeden człokek ma red skulla, a reszta najwidoczniej atakuje na zmianę. Często przeprowadzają jeden napad po drugim i łatwo ich rozpoznać, gdyż mają jeszcze wtedy skulle. Z ciał ofiar zabierają tylko cenne rzeczy, takie jak armor, czy broń. Po udanych napadach, rozpraszają się i trudno ich znaleźć.
Oto członkowie grupy, których do tej pory udało się wykryć (niektórzy mają hunted już do niejednej osoby):
1.obywatel: Saya Grin -14 lvl, druid
2.ob. Ceprix -25 lvl knight
3.ob. Senosh Dath -13 lvl druid
4.ob. Def ender - tutaj nie zapisalem dobrze nicku, ale na pewno jego nazwa jest podobna.
Po więcej informacji wejdźcie na tibia.com.
Jeczcze jedna UWAGA: Nie łudźcie się tym, że to są słabe levele, bo trzeba przyznać,że znają się na swym fachu i w grupie są groźni nawet dla 30 lvla!
Dając im nauczkę, pomożecie wielu obywatelom Furory. Trzeba raz na zawsze skończyć z tym gangiem!
Obywatelu! Bądź czujny na wroga Furory!
Szacuneczek dla ciebie, zanalazłeś problem , opisałeś go i ogólnie spoko.
Ludzie mimo że ten koleś może nie jest jakimś h-lvl to też ma swoje problemy i opisał je. Więc nienaskakujcie na niego bo przecież on zachował się tak jak my wszyscy powinniśmy. Jeżeli mu ubliżacie to sami pokazujecie swoją słabość.
Fallathanu
01-01-2007, 11:27
@pall mall i mrowa
Boze co za idioci,czemu wypowiadacie sie na jakies temat nie majac nawet pojecia o tym :| Draverik co prawda to prawda nie byl zbyt lubiany, ale hunta dostal dzieki Imargamowi ktory zrobil fake'a na ktory niby to Draverik pisze ze oj*ebal typow na SB na Behemotah,na tej podstawie Taifun zhuncil Draverika, wiec zamknijcie mordy jesli gowno wiecie na temat jakis rzeczy
@up
Swieta racja, szacunek dla tego goscia. Przynajmniej on pisze cos co jest zwiazane z tym tematem i madrze pisze ;]
SZCZESLIWEGO NOWEGO ;D !!!!!
Arcymistrz
01-01-2007, 12:21
Ja dopiero zaczynam swa prygode na Furorze lub jak ja mowie furii, ale mowie wam cool server... szkoda ze tak tanio wszystko na niem:
p legi 400gp
warhammer: 1k itp
mimo to mile ziomki; pozdro dla Aleksandra (90lvl) Ave!!! :p
@pall mall i mrowa
Boze co za idioci,czemu wypowiadacie sie na jakies temat nie majac nawet pojecia o tym :| Draverik co prawda to prawda nie byl zbyt lubiany, ale hunta dostal dzieki Imargamowi ktory zrobil fake'a na ktory niby to Draverik pisze ze oj*ebal typow na SB na Behemotah,na tej podstawie Taifun zhuncil Draverika, wiec zamknijcie mordy jesli gowno wiecie na temat jakis rzeczy
Dobra piesku taifuna ty wiesz wszystko. A co taifun tak ci powiedział ze za sb zabil Draverika ? Lool g**wno prawda sranie w banie. Padl za pg za nic wiecej a mestor za co za bp manasow --_-- ? Taifun jest wporzo ? "pokaz sca na dowod ze mi ufasz" masz cos jeszcze do powiedzenia ? Wyjdz mu z dupy i cos napisz o wielki Fallathanu. --_--
Arcymistrz
01-01-2007, 14:18
MrOwa, ależ mu dowalił; miało być bez kłutni, no lae cóż. Forum bez kłutnij jest jak fire sword bez ognia :) Swoją dragą, to jestem co do tego bezstronny kto kogo czemu zabił. Niech się nawalają ---> przynajmniej bedzie widowisko ^^
Co do Mestora~ padl za to, ze chcial mnie wywalic z poha :)
Taifun wiedzac o tym mial dobry pretekst zeby na zawsze wywalic pgera z servera :)
Arcymistrz
01-01-2007, 14:51
Ja sie jush pomiotałem w tym wszystkim. To kto jest ten zły (hehe) Tajfun czy irigramo costam???:confused:
Fallathanu
01-01-2007, 14:52
Dobra piesku taifuna ty wiesz wszystko. A co taifun tak ci powiedział ze za sb zabil Draverika ? Lool g**wno prawda sranie w banie. Padl za pg za nic wiecej a mestor za co za bp manasow --_-- ? Taifun jest wporzo ? "pokaz sca na dowod ze mi ufasz" masz cos jeszcze do powiedzenia ? Wyjdz mu z dupy i cos napisz o wielki Fallathanu. --_--
Stary powiedz mi skad sie biora takie debile jak ty ? Bo ja k*rwa nie mam pojecia :| Jestes nikim,gowno wiesz a wymadrzasz sie na tym forum jak bys byl przynajmniej Bogiem :o
Wyjsc z dupy to ty powinienes bo siedzisz w niej po uszy moj drogi, nie Taifun mi powiedzial ze draverik dostal hunta za tego fake'a, lecz sam Imargama jakies 2 miesiace temu . Widzialem tego fake'a na wlasne oczy, no ale coz ty jestes najmadrzejszy wiesz przeciez lepiej, co nie ?
Lepiej stad wyjdz bo zal mi Ciebie, jestes rasowy noobem, ktory uslyszy cos od kogos i chodzi i powtarza to wszystkim, boisz sie nawet pokazac kim jestes. Hm..ciekawe czemu ? A moze dlatego ze siedzisz w czyjejs dupie dalej i ten ktos Ci nie pozwala ^^
Wyjdz stad i nie wracaj 10 latku
eloelo520
01-01-2007, 14:55
Ja sie jush pomiotałem w tym wszystkim. To kto jest ten zły (hehe) Tajfun czy irigramo costam???:confused:
dobra wyjdz juz dzieciaku
Arcymistrz
01-01-2007, 14:57
No, no niezle!!! Sam nie wiem po czyjej być stronie... NO WIEC KTO JEST ZLY???!!! I KTO OD KOGO MA HUNTA?! kij z tym, bracia! spokojnie! Dajcie na looz!!! Chill... Swoją drogą chyba nie masz racji mrOwa... Ale ja nie jestem od osadzania... :crusader:...
Ja dzieciak??? Spojrz w lustro pryszczaty kiepie!!! Ten "dzieciek" ma Cie w dupie! ..!..
Najemnik Bobi
01-01-2007, 15:17
Porządnie sie już wam w dupach poprzewracało!!!!
@Fallathanu
Prawda jest taka że nic nie znaczysz dla Dusk~ i nic nie wnosisz na wojnie, sry ubijasz noobchary... jak Twój słynny wave w 2x 10lev na goblinach....
gratuluje rozsądnego red skulla :)
"Boze co za idioci,czemu wypowiadacie sie na jakies temat nie majac nawet pojecia o tym :|"
Falla~ wierz mi, iz Ty w wielu sprawach masz mniej pojęcia od nich, pamiętasz sprawę Maximy? Jakoś nie byłeś lubiany w Dusk... Jakos dziwne że nie jesteś w Dusk? Może Ci nie ufaja? Może wykorzystają Cie, a potem payment albo hunt?
Tak swoją drogą nie pamiętam, abyś był od początku serwera, hmm chyba doszedłeś później? Nie byłeś w Insomii, Nemesis SE, Inschonie, Sunblade(chyba..), bo jakoś Ciebie nie kojarze. Nie pamiętam abyś walczył w wojnach, łapał hunty, siedziałeś cicho i naprawdę długo się nie wybijałeś, więc naprawde chyba nie znasz prawdziwego oblicza ludzi z dusk, byłem z dużą ich częścią troche czasu w gildiach, na huntach, prywatne rozmowy i wiem co nieco o nich.
A tak btw. "~Loyal to all friends~" , jakoś oni nie są lojalni względem Ciebie... jeśli to są Twoi koledzy.. chyba że nie... ale po co wtedy za nich ginąć?
@Ratill
Taka jest prawa, iż o powodach tych huntów wie tylko Taifun/Petro, i nie zaprzeczysz że to on decydował naprawdę kto jest hunted, on was trzymał (bo już nie jesteś w Dusk~) w "ryzach" i ustawiał jak chciał. Powody tych huntów na zawsze pozostaną nie znane ja mam swoją teorie, ty masz swoją. Wg mnie Taifun chciał ich poprostu kicknąc i szukał tylko powodu, tak jakby SB dużo znaczyło...
@offtopic
Przed chwilą skakałem po różnych forach o Tibi i znalazłem takie życzenia na stronie głównej konkurencyjniej strony
Ile EO nabił skili.
Ile Vision fragów nabili,
Ile Demon expa da,
Ile warte MPA,
Ile noobków jest na Rooku,
Tyle życzeń w Nowym Roku ...
Byłem w Duskach dość długo żeby poznać Petra i pare innych high lvli. Petro powstrzymywał wielu PA (również z Dusków), dzieki niemu było też dużo mniej wojen na serverze. Wielu go zdradziło, on wielu musiał huncić dla własnego dobra, bo wiele osób chciało go wywalić z servera. Jak widać nie udało im się to:P
Możecie na mnie jechać, że jestem asslickerem itd. W du*ie mam opinie osób , które nie mają pojęcia o tym co piszą.
Odpisze dopiero w przyszłym roku, więc nara B) Udanej imprezy życze ! ! !
Ale za to teraz im sie uda <czyt. Vision>
Stary powiedz mi skad sie biora takie debile jak ty ? Bo ja k*rwa nie mam pojecia :| Jestes nikim,gowno wiesz a wymadrzasz sie na tym forum jak bys byl przynajmniej Bogiem :o
Wyjsc z dupy to ty powinienes bo siedzisz w niej po uszy moj drogi, nie Taifun mi powiedzial ze draverik dostal hunta za tego fake'a, lecz sam Imargama jakies 2 miesiace temu . Widzialem tego fake'a na wlasne oczy, no ale coz ty jestes najmadrzejszy wiesz przeciez lepiej, co nie ?
Lepiej stad wyjdz bo zal mi Ciebie, jestes rasowy noobem, ktory uslyszy cos od kogos i chodzi i powtarza to wszystkim, boisz sie nawet pokazac kim jestes. Hm..ciekawe czemu ? A moze dlatego ze siedzisz w czyjejs dupie dalej i ten ktos Ci nie pozwala ^^
Wyjdz stad i nie wracaj 10 latku
O moj boski Fallathanu prawda jest taka ze sam doskonale wiesz za co padli mestor i drav za pg. Ale wolisz mowic swoje bo jestes w duskach czy tam w abb i nie przyznasz racji nikomu postronnemu bo ty wiesz wszystko przecierz. 10 latku ? Nie mam 10 lat mam 16 i jestem w takim przekonaniu ze kazde jak to powiedziałes 10 letnie dziecko stwoerdziło by ze jestes uszatym waflem taifuna. Wysmaruj język wazelinką i wracaj tam skąt przyszedłes boski Fallathanu. A i nie czepiaj sie ze mam złe wiadomosci bo mam kumpli z rl co grali na furorze, byli tez w duskach troche dłuzej od ciebei i ich poglądy są troche wiarygodniejsze od twoich. Wyjdz i nie wracaj !! Dzieciaku :D Pozdro
PS. A tak btw od teraz wymieniajmy swoje poglądy na pm a nie tu bo to wszystko odbiega od tematu. Czekam na PM
Channel saved at Mon Dec 04 17:30:41 2006
16:50 Nordmark Oblivion [117]: KURWA MAC JEBANY KICK
16:50 Nordmark Oblivion [117]: ja pierdole
16:51 Ymy [146]: dobra, to napisz to, bo zaraz mnie rodzice pogonia, a chce to wyjasnic
16:51 Nordmark Oblivion [117]: dobra
16:51 Nordmark Oblivion [117]: teraz co ci napisze
16:52 Nordmark Oblivion [117]: sluchaj uwaznie
16:52 Nordmark Oblivion [117]: PO 1
16:52 Ymy [146]: wiem
16:52 Nordmark Oblivion [117]: moze dla ciebie sie to wydac dziwne
16:52 Nordmark Oblivion [117]: ze chce wpierdolic na rl
16:52 Nordmark Oblivion [117]: ale postaw sie w mojej sytuacji
16:52 Nordmark Oblivion [117]: kurwa
16:52 Nordmark Oblivion [117]: 3 jakos 4 dni
16:52 Nordmark Oblivion [117]: temu
16:52 Nordmark Oblivion [117]: gadalem z toba pod domkiem katrili
16:52 Ymy [146]: no ja rozumiem, ze jestes w*****ony, ale bez przesady zeby bic;s
16:52 Nordmark Oblivion [117]: daj mi skonczyc
16:52 Nordmark Oblivion [117]: pozniej napiszesz
16:53 Nordmark Oblivion [117]: co ty myslisz
16:53 Nordmark Oblivion [117]: zobaczymy co mi odpowiesz
16:53 Nordmark Oblivion [117]: gadalismy 4 dni temu pod domkiem katrii
16:53 Nordmark Oblivion [117]: mowile ci wtedy dokladnie
16:53 Nordmark Oblivion [117]: dolacz do vision
16:53 Nordmark Oblivion [117]: dawaj ziomek
16:53 Nordmark Oblivion [117]: pomozesz nam
16:53 Nordmark Oblivion [117]: odpsiales wtedy dokladnie
16:53 Nordmark Oblivion [117]: nie wiesz nie
16:53 Nordmark Oblivion [117]: karacie ich i tak
16:53 Nordmark Oblivion [117]: ja chce TYLKO SOBIE EKSPIC SPOKOJNIE TYLKO
16:53 Nordmark Oblivion [117]: nie dojde sory
16:53 Nordmark Oblivion [117]: i co mamy swoja wojne
16:54 Nordmark Oblivion [117]: i ty nagle robisz taka kurwa przewage
16:54 Nordmark Oblivion [117]: dochodzisz do nis
16:54 Nordmark Oblivion [117]: sd po 400
16:54 Nordmark Oblivion [117]: znaczy to mniej wazne
16:54 Ymy [146]: do was doszedl
16:54 Ymy [146]: zwidek
16:54 Nordmark Oblivion [117]: ale piszes znie nie dojde
16:54 Nordmark Oblivion [117]: ale nie chodzi mi o to
16:54 Nordmark Oblivion [117]: on poszedl bo zostaw ywjebany
16:54 Nordmark Oblivion [117]: ty niemasz nc
16:54 Nordmark Oblivion [117]: hunta nic
16:54 Nordmark Oblivion [117]: psiales 4 dni temu
16:54 Nordmark Oblivion [117]: nie dochodze nigdzie
16:54 Nordmark Oblivion [117]: nie chce war nic
16:54 Nordmark Oblivion [117]: chce tylko EKSPIC SPOKOJNIE
16:54 Nordmark Oblivion [117]: tak kurwa psiales
16:55 Nordmark Oblivion [117]: i co ja patrze dzisiaj w zkole
16:55 Ymy [146]: no dobra ale kurwa
16:55 Nordmark Oblivion [117]: YMY one of the duskiness
16:55 Ymy [146]: dobra skoncz i ja powiem
16:55 Nordmark Oblivion [117]: no kurwa mac
16:55 Nordmark Oblivion [117]: az pierdolnolem
16:55 Nordmark Oblivion [117]: no tak wlasnie chde zrobic
16:55 Nordmark Oblivion [117]: i co
16:55 Nordmark Oblivion [117]: prosze cie o dolaczenie
16:55 Nordmark Oblivion [117]: dobra spoko powiedziales nie
16:55 Nordmark Oblivion [117]: kumam to
16:56 Nordmark Oblivion [117]: ale co nagle wojna jest z taifem
16:56 Nordmark Oblivion [117]: maja 10 ms
16:56 Ymy [146]: ale zrozum!
16:56 Nordmark Oblivion [117]: 280 ms
16:56 Ymy [146]: prosze daj mi cos powiedziec
16:56 Ymy [146]: ..
16:56 Nordmark Oblivion [117]: i co nagle dochodzi do nich
16:56 Nordmark Oblivion [117]: nic nie powiesz nic
16:56 Nordmark Oblivion [117]: a kurwa
16:56 Nordmark Oblivion [117]: jebane zydy
16:56 Nordmark Oblivion [117]: cygany szmaty
16:56 Nordmark Oblivion [117]: pizdy
16:56 Ymy [146]: patrz teraz kurwa mnie posluchaj
16:56 Nordmark Oblivion [117]: z aberattio
16:56 Nordmark Oblivion [117]: sie ciesza kurwa
16:56 Nordmark Oblivion [117]: co ty myliz ze cos zyskasz
16:56 Nordmark Oblivion [117]: jak mozeszesz taifunowi
16:56 Nordmark Oblivion [117]: wiesz mi
16:56 Nordmark Oblivion [117]: wierz mi
16:56 Ymy [146]: nie!!!
16:56 Nordmark Oblivion [117]: pomagalem
16:56 Nordmark Oblivion [117]: mu wyjebac
16:56 Nordmark Oblivion [117]: draverika
16:56 Ymy [146]: o boze ocet, wbijasz mi i nie moge sie wytlumaczyc
16:57 Nordmark Oblivion [117]: ime katrile
16:57 Nordmark Oblivion [117]: i co z tego mailem sam pozniej huhta
16:57 Nordmark Oblivion [117]: alpcilem i teraz nowu
16:57 Nordmark Oblivion [117]: dklaeczgo to zrobiles
16:57 Nordmark Oblivion [117]: jak ja mam nie byc w*****ony JAK
16:57 Nordmark Oblivion [117]: ??>?
16:57 Nordmark Oblivion [117]: no pisz
16:57 Ymy [146]: Teraz ja..
16:58 Ymy [146]: po 1
16:58 Ymy [146]: nie chcialem dolaczac
16:58 Ymy [146]: bo byl war aberatio vision
16:58 Ymy [146]: nie mialem tam dobrych ziomow az tak
16:58 Ymy [146]: bardziej u was niz w aberatio
16:58 Ymy [146]: ciebie i tomka
17:00 Ymy [146]: ale tu nagle kurwa
17:00 Ymy [146]: patrze wojna sie robi
17:00 Ymy [146]: miedzy toba - ziomem z vision, a olem, charo - ziomami z dusk
17:00 Ymy [146]: w tej sytuacji to jest nowa wojna
17:01 Ymy [146]: oni pytaja o pomoc
17:01 Ymy [146]: to chce pomoc
17:01 Ymy [146]: a ty nagle
17:01 Ymy [146]: ze bratu pysk obijesz
17:01 Ymy [146]: stary to naprawde nei jest fer, nawet jesli wedlug ciebie zachwoalem sie jak pies
17:03 Nordmark Oblivion [117]: juz cyztam
17:03 Ymy [146]: to ze jestesmy po innych stronach, nei znaczy ze od razu kurwa
17:03 Ymy [146]: mi masz wbijac ;s
17:03 Nordmark Oblivion [117]: jak bratu
17:04 Nordmark Oblivion [117]: to brat bardziej gra
17:04 Nordmark Oblivion [117]: czy ty
17:04 Nordmark Oblivion [117]: bo juz nie kuamm
17:04 Nordmark Oblivion [117]: ty ile masz lat
17:04 Nordmark Oblivion [117]: starszy brat
17:04 Nordmark Oblivion [117]: ile ma sz ty
17:04 Nordmark Oblivion [117]: i ile ma mlodszy?
17:04 Ymy [146]: brat starszy
17:04 Ymy [146]: ja 16 on 18
17:05 Ymy [146]: dobra to nie wazne
17:05 Nordmark Oblivion [117]: wiem
17:05 Nordmark Oblivion [117]: tylko tak pytam
17:06 Ymy [146]: wedlug mnie
17:06 Nordmark Oblivion [117]: poprostu staruy lubei cie
17:06 Nordmark Oblivion [117]: daj mi cos napsiac
17:06 Ymy [146]: czekaj pisales duzo :P
17:06 Nordmark Oblivion [117]: no pisz
17:06 Nordmark Oblivion [117]: teraz
17:06 Nordmark Oblivion [117]: ty
17:06 Ymy [146]: jedyne o co cie moge poprosic, zebys mi zostawil brata w spokoju
17:06 Ymy [146]: bo nei chce zeby przez glupia gierke internetowa mial potem problemy na rl
17:06 Ymy [146]: wedlug mnie, troche za duzo ode mnie zadasz, pod pretekstem wpierdolu
17:07 Ymy [146]: postaw sie w mojej sytuacji, ze jezeli wyjde z dusk to ide z servera bo strace szacunek w oczach olka i charo, jezeli nei wyjde to brat dostanie wpierdol, a takiej opcji nie ma
17:07 Ymy [146]: wiec wszystko sprowadza sie na to, ze dzieki tej calej sprawie skoncze grac
17:08 Nordmark Oblivion [117]: juz pisze czekaj
17:09 Nordmark Oblivion [117]: sluchaj
17:09 Ymy [146]: okey
17:10 Nordmark Oblivion [117]: wiesz o co mam do ciebi pretensje
17:10 Nordmark Oblivion [117]: najabrdziej
17:10 Nordmark Oblivion [117]: ze zobacz
17:10 Nordmark Oblivion [117]: dobra spoko doszedles do duskiness
17:10 Nordmark Oblivion [117]: ale czemu POWIEDZ CZEMU naprzyklad pisales mi 4 dni wczesniej ze nie dochodze do nikogo cche tylko grac spokojnie
17:10 Nordmark Oblivion [117]: ekspic
17:10 Nordmark Oblivion [117]: niechce wadnej wojny
17:11 Nordmark Oblivion [117]: piszesz mi ze charo i olek cie prosil
17:11 Nordmark Oblivion [117]: ja ciebie tez prosil do dolaczenie do vision
17:11 Nordmark Oblivion [117]: z tego co mi mowil
17:11 Nordmark Oblivion [117]: tomek
17:11 Nordmark Oblivion [117]: mowil ze bardzo cie lubi i ogolnie
17:11 Nordmark Oblivion [117]: spoko ziomek
17:11 Nordmark Oblivion [117]: jestes dlatego pytalem
17:11 Nordmark Oblivion [117]: zaczolemz toba gadac troche
17:11 Nordmark Oblivion [117]: spoko wszytsko
17:11 Nordmark Oblivion [117]: i wojna i nagle dzisiaj patrze YMU w dsukiness
17:11 Nordmark Oblivion [117]: no sory ale naprawde sie kurwa zalamalem
17:12 Nordmark Oblivion [117]: rece mi opadly
17:12 Nordmark Oblivion [117]: no to spoko
17:12 Nordmark Oblivion [117]: nieche ze mna gadac nie
17:12 Nordmark Oblivion [117]: nie chcesz byc kolega spoko
17:12 Ymy [146]: ale czy ja powiedzialem, ze nie chce z toba gadac
17:12 Nordmark Oblivion [117]: ale po co cos na sile
17:12 Ymy [146]: ze nei chce byc kolegom
17:12 Nordmark Oblivion [117]: udawac kolege czy cos?
17:12 Ymy [146]: nie udaje
17:12 Nordmark Oblivion [117]: nie mowie ze nie powiedziales
17:12 Ymy [146]: to ty myslisz
17:12 Ymy [146]: ze teraz kurwa
17:12 Ymy [146]: cie bede bluzgal
17:12 Ymy [146]: jebal
17:12 Ymy [146]: i kurwa wyzywal przy kazdej okazji
17:12 Ymy [146]: jak to wampir robi
17:12 Ymy [146]: sorry, ale mam szacunek do ziomow
17:13 Nordmark Oblivion [117]: ja z rl tez nikogo nie obrazam w sesie wyklinam czy na rodzicow czy cos
17:13 Nordmark Oblivion [117]: chyba nie napsaielm nigdy do ciebie nic takiego?
17:13 Nordmark Oblivion [117]: czy napsialem bo moze nie pamietam?
17:15 Ymy [146]: kurwa teraz gadalem z bratem
17:15 Ymy [146]: on mowi, ze nie ma zamiaru
17:15 Ymy [146]: miec problemow przez takie cos
17:16 Ymy [146]: ale powinienes tez nas zrozumiec
17:16 Ymy [146]: i dac nam wolna reke, a nie straszyc biciem
17:16 Ymy [146]: ja rozumiem ze wkurwa itp.
17:16 Ymy [146]: ale kurwa jak pewnie wiesz teraz, mam do Ciebie respekt,i nie chce kurwa
17:16 Ymy [146]: zeby brat mial problemy
17:17 Ymy [146]: dobra ide jesc, napisz co myslisz
17:17 Ymy [146]: zaraz bede
17:21 Nordmark Oblivion [117]: czyli co jakbys
17:21 Nordmark Oblivion [117]: teraz wyszedl z duskiness to co
17:21 Nordmark Oblivion [117]: juz przestaniesz tutaj grac tak?
17:21 Nordmark Oblivion [117]: czy jak sie ma sprawa
17:24 Ymy [146]: no raczej tak
17:24 Ymy [146]: strace uznanie w oczach wszystkich swoich ziomow
17:24 Ymy [146]: wiec jak to sobie wyobrazasz?;/
17:25 Nordmark Oblivion [117]: dobra napisze ci cos teraz i juz koniec TEMATU
17:26 Ymy [146]: okey
17:26 Ymy [146]: slucham Cie
17:26 Nordmark Oblivion [117]: SPOKO ROB CO CHCESZ ZOSTAWAJ SOBIE W DUSKINESS ITP ITD
17:26 Nordmark Oblivion [117]: tylko pamietaj ze sie zawdiolem strasznie na tobie
17:26 Nordmark Oblivion [117]: i ze to co psiales
17:27 Nordmark Oblivion [117]: ze jestes tak samo moim ziomek ja charo i fenixas
17:27 Nordmark Oblivion [117]: to mgoles to przemysles
17:27 Nordmark Oblivion [117]: i powiedzic im sory chlopaki spoko
17:27 Nordmark Oblivion [117]: tam mam octa
17:27 Nordmark Oblivion [117]: tomka
17:27 Nordmark Oblivion [117]: nie dochodze jestem neutral
17:27 Nordmark Oblivion [117]: zrobiles jak chcialem
17:27 Nordmark Oblivion [117]: chcialem ci powiedziec ze sie zawiodlem i to strasznie ale to twoja sprawa
17:27 Nordmark Oblivion [117]: oki 3m sie ziomek
17:27 Ymy [146]: moge
17:28 Nordmark Oblivion [117]: i gl i hf w wojnie
17:28 Ymy [146]: last question?
17:28 Nordmark Oblivion [117]: ta pewnie
17:28 Ymy [146]: mozemy od czasu do czasu, ze soba normalnie pogadac?
17:28 Ymy [146]: bez wyzywanki z powodu wojny/fragow nawzajem na sobie
17:28 Ymy [146]: wiem, ze dla Ciebie jestem psem, dla tomka tez
17:28 Nordmark Oblivion [117]: ta spoko
17:28 Nordmark Oblivion [117]: ty sluchaj
17:29 Nordmark Oblivion [117]: mam do ciebie prosbe
17:29 Ymy [146]: tak?
17:29 Nordmark Oblivion [117]: jest czipsu na
17:29 Nordmark Oblivion [117]: gc
17:29 Nordmark Oblivion [117]: pisze cos
17:29 Nordmark Oblivion [117]: napsiz do niego na priov
17:29 Nordmark Oblivion [117]: i zobacz
17:29 Nordmark Oblivion [117]: czy ci odpisze
17:29 Ymy [146]: offline jest
17:29 Nordmark Oblivion [117]: i jak odpisze pwoiedz mi
17:29 Nordmark Oblivion [117]: aha no tak
17:29 Nordmark Oblivion [117]: oki spoko
17:29 Nordmark Oblivion [117]: nic daje loga
17:29 Nordmark Oblivion [117]: 3m sie
17:29 Ymy [146]: dobra
17:29 Ymy [146]: czyli
17:29 Ymy [146]: moge
17:29 Ymy [146]: powiedziec bratu
17:29 Ymy [146]: zeby byl spokojny?
17:29 Nordmark Oblivion [117]: ta
17:29 Ymy [146]: bo mnie wystraszyles ladnie
17:29 Ymy [146]: ;s
17:29 Nordmark Oblivion [117]: nic nie bedzie
17:30 Ymy [146]: okej, dzieki za zrozumienie ziomek
17:30 Nordmark Oblivion [117]: bo wczesniej bym ta zrobil
17:30 Nordmark Oblivion [117]: ale po rozmowe z tba i z olkime
17:30 Nordmark Oblivion [117]: ktory mne przekonywal
17:30 Ymy [146]: odezwij sie czasem bez zlosci
17:30 Nordmark Oblivion [117]: stwierdzilem ze niema sensu
17:30 Nordmark Oblivion [117]: spoko
17:30 Nordmark Oblivion [117]: daje loga
17:30 Nordmark Oblivion [117]: narz
17:30 Nordmark Oblivion [117]: narx
17:30 Ymy [146]: no 3maj sie
JAK SAMI WIDZICIE VISION TO MALE GNOJE POKROJU TAKICH NORDMARKOW
Teraz Ty i brat dostanie Cie Wpierdol w Rl ;)
@2 up
Szok ... Nodmark zachował sie nie fair w stosunku do Ciebie Ymy. Moim zdaniem nie powinienes w walczyc w wojnie a jesli juz to po stronie Vision bo moim zdaniem kumple z rl są ważniejsi niż wirtualni ale co prawda mogles z nimi sie porozumiec ze nei bedziesz sie z nimi klepał ale to już Twoj wybor POzdro 3m sie Ymy ; )
Hail Vision
HAHAHAH Owned
Predzej czy pozniej i tak zostaniesz wyj**** z Furory =)
A mi wczoraj Patriarh'Gru powiedział że dostane w ####### na real i że Barlesa też dorwie za tego deda. I co? Nie przeprosił mnie.. Nie powiedział, że się pomylił, a ja go nie zdradziłem (sry Ymy, ale tak odbieram ten tekst), nie miał powodów tak pisać. Czyż nie?
17:27 Nordmark Oblivion [117]: chcialem ci powiedziec ze sie zawiodlem i to strasznie ale to twoja sprawa
Jak dla mnie jest to cała prawda o Duskiness i o Tobie Ymy, kolesiu, który zdradził kumpla, zawiódł go i okłamał... Wiesz teraz jak to przeczytałem żałuje że kiedy uważałem Cię za kumpla, na serio...
@Ymy
Trzeba było pomóc kumplom z rl, a nie jakimś wieśniakom z Duskiness.
Powinieneś walczyć u boku kumpli a potem odejść z honorem z tego zjebanego serwera, który nie ma żadnej przyszłości
Falla~ te powody co Ty podajesz to jest smiechu warte hehe ja tez takie podawalem ludzia ktorzy nie byli z Dusk ale ta sa tylko preteksty wiec nie wmawiaj tego ludzia tutaj wszyscy co padali od Taifuna to on zawsze mial jakies preteksty do wszystkiego zeby nic nie bylo na niego a brudna robote robili za niego jego pieski wtedy : Imargam, Spoxster, i reszta a jestem pewny ze teraz tego zaluja ... nawet pamietam jak Petro chcial pierwsze wziac od Draverika SCA hehe no ale Draverik nie dal to go wywalil pod GH i wtedy go zabili psy taifuna pzdr.
Channel saved at Mon Dec 04 17:30:41 2006
17:12 Ymy [146]: to ty myslisz
17:12 Ymy [146]: ze teraz kurwa
17:12 Ymy [146]: cie bede bluzgal
17:12 Ymy [146]: jebal
17:12 Ymy [146]: i kurwa wyzywal przy kazdej okazji
17:12 Ymy [146]: jak to wampir robi
17:12 Ymy [146]: sorry, ale mam szacunek do ziomow
chyba nic wiecej nie musze dodawac...
@Up
Idealnie to wychwyciłeś.
Juziu II
01-01-2007, 19:43
czytajac te txty, normalnie przypomina mi sie smiech mandraka z kreskowki Dexter's Laboratory
haaHaa HahaaaHaaaHaa xD
chyba nic wiecej nie musze dodawac...
to jest prawdopodobnie 2 owner ... albo faktycznie kolo jest takim judaszkiem
Diablord
01-01-2007, 20:03
@Fallathanu
Tak swoją drogą nie pamiętam, abyś był od początku serwera, hmm chyba doszedłeś później? Nie byłeś w Insomii, Nemesis SE, Inschonie, Sunblade(chyba..), bo jakoś Ciebie nie kojarze. Nie pamiętam abyś walczył w wojnach, łapał hunty, siedziałeś cicho i naprawdę długo się nie wybijałeś, więc naprawde chyba nie znasz prawdziwego oblicza ludzi z dusk, byłem z dużą ich częścią troche czasu w gildiach, na huntach, prywatne rozmowy i wiem co nieco o nich.
Był ze mną w super gildi Glorious Warriors (ekipa z Aureii), może nie walczyliśmy o server ale też było zajebiście.
Był ze mną w super gildi Glorious Warriors (ekipa z Aureii), może nie walczyliśmy o server ale też było zajebiście.
Diablord - Twój tekst kojarzy mi się z tekstem " Bunkrów nie ma, ale też jest zajebiście" .
Diablord
01-01-2007, 20:12
O to chodziło:] "Chłopaki nie płaczą" to jest film.:D
Masywny_Titania
01-01-2007, 20:14
Wezcie ludzie sobie dajcie spokoj juz z ta gra bo w niektorych przypadkach moze chociaz czesc mozgu da sie uratowac...
może od razu niech na jakas ustawke sie zjada... bo widze wojna z gry przenosi sie na rl... w sumie w przypadku Ymyego i Nordmarka ze w gre wchodzi blizsza znajomosc w rl to to rozumiem... nie wiem jak w sytuacji Patriarha itd...
kostooch
01-01-2007, 20:33
Chcialem wszystkim wszem i wobec zakomunikowac, ze user YMY to nie jest prawdziwy Ymy. Ktos probuje mi zrobic kolo dupy w rl, bo tak naprawde Ymy to ja - kostooch. Wiem, ze takie gadanie nikogo nie przekona, ale to juz nie moja wina. Jesli chcecie jakichkolwiek dowodow i macie sposob na udowodnienie tego, czekam na sugestie.
edit:
"Ymy
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 01 2007
Lokacja: Bielsko Biala
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ymy
Profesja: Elder Druid
Gildia: Duskiness
Świat: Furora
Poziom: 150
Skille: 100.100
Poziom mag.: 75"
Po pierwsze to ci co maja wiedziec, w tym i sam Nordmark wie, ze jestem z Wroclawia, a nie z BB. Po drugie mam 73 mlvl, a nie 75.
w sumie jakby sie dokladnie przyjrzec to masz troche racji...do tego ta rozmowa z 4 grudnia... ale i tak nie wiem co mam o tym myslec Xd
Hellraiser
01-01-2007, 20:43
@Ymy
Sam gram na Furorce, więc wiem że lepiej być u tych "lepszych" względem lvl, ale z mojego podwóra nikt tam już nie gra, więc ja bym nie miał nic do wyboru, ale jak to jest twój ziomek z klasy, ze szkoly co sie z nim znasz, to ja bym tam doszedl, gdzie są kumple,.. chyba że są jacys tępi, albo coś, ale to nie tyczy się Ciebie, A ni mnie,...
A jak masz porozrzucanych kumpli z rl po Gildiach, to bym wziął all, zrobił gildie z ziomkami z rl, i razem postanowił komu "Supportujemy", jeśli oczywiscie byłaby taka możliwosc,..
Aha, no i nie pisz, jak ziom jest jeszcze z rl, ze jest "mały gnój",..
Nie byłoby Ci przykro.? Jak jakis kumpel z rl napisalby tak o Tobie.?
A jeśli, już jesteście na dwóch fronatch, to zawrzyjcie, pakt ze siebie nie bedziecie naparzać, Jak kiedys była wojna na Elysi, jak grałem miałem tak z paroma osobami, ale oni nie byli nawet z rl, i nie walili we Mnie.
~ Wiem że łatwo, to pisać, a gorzej wykonać, ale też Nordmark, widze jest jakiś nerwowy że chciał odrazu kogoś naparzać. Ale ja tez bym nie wiedzial co zrobic gdy z nienacka kumpel, by walczyl przeciwko Mnie. ~
Sluchaj Stefan jesli mnie przeprosisz na rl za te oszczerstwa ze nie expie dobrze Ymy to usune ten tekst i pocisniemy do 200.
Naszym wspolnym wrogiem jest Vision wiec Szymon , ja wyciagam reke na zgode :*******
kostooch
01-01-2007, 21:10
Po 4 - dowod na to, ze Kostooch to moje prawdziwe konto znajdziecie tutaj:
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1502101
Informacje: (nie wiem czy prawdziwe)
Mi sie zdaje czy Imargam (Veltaxio) jego IP (jak ktoś chce):P : 217.96.105.2 i jego brat Zwidek (podobno bracia) mieszkają w Rudniku nad Sanem ? W woj. Podkarpackim .wystarczy odpowiednio poszukać i można się dużo informacji doszukać :P
Ładnie, ładnie, może szybki nie jestem, ale Zwierz hacka załapał :P
Heh forum magrami'ego magrami.fora.pl nick administratora "Virus" to chyba jego forum, można też tam znaleźć jego gg ^^.
O ile sie nie myle Katrila ma 15 lat i urodzony 17 października :P a jego gg chyba to:1882308
Nie prawdziwe.
A co do Zwierza to grał nim nowy owner i pewnie staremu sie coś nie spodobało to go shakował.
@~
I chciałem coś wnieść do tego wywalania i huncenia ludzi na poczatku serva jak Mestor czy Draverik. Nie wiem czy wiecie, ale w Tibii chodzi bardziej o "przetrwanie". I mało kogo obchodzi czy jedna osoba dostaje słusznie hunta, czy nie. Taifun poprostu chciał osiągnąć swój cel władania tym serverem i go zdobył. Pozatym Tibia to nie jest prawdziwe życie, żeby każdy musiał sie tłumaczyc, czemu zabiłeś tego, czemu wywaliłeś owego... . Każdy wtedy był zajęty osiąganiem celu i moge sie założyć, ze Mestor jak by tylko miał ludzi i możliwość to by pierwszy chciał wyrzucić Taifuna z servera. To była tylko kwestia czasu.
Pozdro.
Masywny_Titania
02-01-2007, 10:25
Na poczatku jak mestor jeszcze byl 1 w expie, wojna toczyla sie praktycznie non stop... O ile dobrze pamietam to Duss sie pralo a taif expil na maxa... Draverika wyjebali pod pretekstem ktory byl nieprawda (oskarzyli go o ojebanie kogos chyba)...
Mestor padl kilka razy, taifun go zaladowal w chu*a, mowiac niby o zgodzie, ale w koncu i tak padal-zdarzalo sie to kilka razy; co do PA mestora to nie wiem wiec sie nie bede wypowiadal... Glownie osoby byly wyjebane z furory gdy taifun znalazl jakikolwiek pretekst.
Draverika zabili i wyrzucili z serwa pod pretekstem nie pokazania loota z behe
Veltaxio
02-01-2007, 11:09
Sadze ze osoby z tego forum nie maja pojecia o wydarzeniach na furorze , a co do wywalania Mestora , draverika etc. sadze ze o powodach tych huntow wie tylko waskie grono ludzi (w tym ja) . xd
Reason hunta Draverika :
-Oficjalny : Wal na behe , tak mi sie zdaje ze o tym pisal taif na com
-Nieoficjalny (wlasciwy) : Expo , wlasne zdanie xd
Reason hunta Mestor Rhu:
-Oficjalny : Wisial pieniadze komus tam ~
-Nieoficjalny (wlasciwy) : Expo , szansa na kolejne powstanie na furorze , ownerzy mestora w*****ali petra (BARDZO) XD
Reason hunta Spoxstera:
-Oficjalny: Zabicie Czipsa ktory byl na D landzie
-Nieoficjalny (wlasciwy) : Expo , 0 szans na ogarniecie rafala (wlasne zdanie)
Reason hunta Mnie xD:
-Oficjalny: Likwidacja Caponeq , rozpoczecie massowego peczenia + ostra wymiana zdan z petrem
-Nieoficjalny (wlasciwy) : Wlasne zdanie w przypadkach nagminnego power abusowania ze strony ludzi z otoczenia petra (van liden , sanyol , bb team),
lamanie ogolnego porzadku w gildi (Petro: ty mi nie bedziesz buntowal ludzi)
Nie wierzycie , nie musicie tylko pamietajcie ze odemnie info to raczej jedno z prawdziwszych i pewniejszych niz te od Ymy , Fallathana ktorzy o srvie wiedza tyle co furora wiedziala o wyjezdzie petra (Wyjechal do angli)
Pozdro dla kumatych i sry za bledy xd
alahakbar
02-01-2007, 11:25
A Ty wiesz Imargamku ze wywalenie Ciebie I katrili z serwera bylo planowane od wakacji?
Masywny_Titania
02-01-2007, 11:26
No co do info to ok, ale pls skonczcie juz z tym pozdro dla kumatych bo to sie troche przejadlo :baby:
Veltaxio
02-01-2007, 12:22
A Ty wiesz Imargamku ze wywalenie Ciebie I katrili z serwera bylo planowane od wakacji?
Nie wiedzialem , ale skad ty masz takie info ;o ?
Masywny_Titania
02-01-2007, 14:35
Wezcie sobie wszyscy co w kulki sobie graja i udaja osoby ktorymi nie sa dajcie siana-.-
@ Zwidek: kto normalny wstawilby swoja rl fote w avatarze....? to juz po prostu nie jest smieszne=.=
Ahcum lewap
02-01-2007, 14:36
Niebylo planowane bo Taifun chcial wbic 300 lev. Ale historia zatoczyla kolo i Katrila i Imargam znow za burta... A mogles sie niepanoszyc i niewychodzic z Sunblade do duskiness i siedziec z Katrila w Sunblade. Wtedy Sunbladowcy wykrecali najlepszy exp a Duski prawie nic nieexpili...
Teraz Sunbladowcy walcza po przeciwnych stronach i odgrywaja znaczace role..
ahh kieys to byly piekne czasy na Furorce :)
Wezcie sobie wszyscy co w kulki sobie graja i udaja osoby ktorymi nie sa dajcie siana-.-
@ Zwidek: kto normalny wstawilby swoja rl fote w avatarze....? to juz po prostu nie jest smieszne=.=
Z Kim Rozmawiasz?
Masywny_Titania
02-01-2007, 15:01
Moze na ulicy dostaniesz szacunek za takie teksty, ale tutaj nie osiagniesz nic poza ignoranctwem... nie jestes tak madry jak bys chcial byc LUDZIU ULICY
Osobiscie jestem w wojnie za vision wiec jesli ktos mysli ze forumowy wyjadacz zwidek to rl zwidek, to przepraszam... drazni mnie tylko jak ktos podaje sie za kogos kim nie jest...
Kolos from rodos
02-01-2007, 16:11
Jeśli nie znasz tekstu całej piosenki to sie kurwa nie wychylaj lolku ;)
I Tak w ogóle na chuj komentujesz mój podpis?
Podpis to jest osobista sprawa każdego forumowicza.
Pozdr0 Ima~.
ee? Nie żebym sie czepiał i nie wiem czy twój podpis to ironia ale co tam...wiesz jak dla mnie to nie wyglądasz jak dziecko ulicy (czytaj : dres / "hiphopowiec") ..raczej wyglądasz na takiego co zazwyczaj pada ofiarą takich.. więc nie lecz kompleksów "dresie".
No chyba że jest to ironia w stronę taifuna, konkretnie filmiku...
niezła mam beke z niektorych tekstow (czyt. prawie wszystkie nie moje :D)
Masywny_Titania
02-01-2007, 17:06
Zwidek nie wysilaj sie bo o ile sobie przypominam to twoje poprzednie konto na tym forum to Aphy~~.... bluzgi na nikogo nie dzialaja, tylko pokazuja jak niski jest twoj poziom kultury.
Zwidek nie wysilaj sie bo o ile sobie przypominam to twoje poprzednie konto na tym forum to Aphy~~.... bluzgi na nikogo nie dzialaja, tylko pokazuja jak niski jest twoj poziom kultury.
Niech będzie i tak.
Taifun i Yubov to tutorzy. Czemu nie zgłoszą do GM, że ludzie tacy jak Van liden, Imargam czy inne brudasy sharują konta? -.-
A ja na nowy rok życzę Vision więcej fragów.:cup:
Taifun i Yubov to tutorzy. Czemu nie zgłoszą do GM, że ludzie tacy jak Van liden, Imargam czy inne brudasy sharują konta? -.-
Bo nie są takimi konfidentami jak ty noobie...
Ahcum lewap
02-01-2007, 17:50
a tak pozatym to do vision dojda w ciagu kilku tygodni osoby ktore duzo znacza na serwie i zostanie tylko taifun ktory bedzie pekowal po nocach:)
Niebylo planowane bo Taifun chcial wbic 300 lev. Ale historia zatoczyla kolo i Katrila i Imargam znow za burta... A mogles sie niepanoszyc i niewychodzic z Sunblade do duskiness i siedziec z Katrila w Sunblade. Wtedy Sunbladowcy wykrecali najlepszy exp a Duski prawie nic nieexpili...
Teraz Sunbladowcy walcza po przeciwnych stronach i odgrywaja znaczace role..
ahh kieys to byly piekne czasy na Furorce :)
Jak zwykle 1 info na 20 stron ktore wogole cos wnosi do tego tematu. Bo reszta to tylko tyranie z fejkowych akontow.
Sam gram od czasu kiedy serwer byl juz ułozony. Wiec mi tu nie gadac ze nic nie wiem, wiem tyle ze gdyby Sunblade lepiej rozegrało to by przejeli ten serwerek a dokładniej Caltus ten jakze wielki lider Sunblade. Rozmawiałem z jego członkami podczas wojny w ktorej Spoxster karał i mowiłem zeby sie dołaczyli to bedzie juz potezna siła bo Spox~ by ich tam wszystkich ogarnął jak nalezy i moze byłoby zgranie. I naprawde jeb^^ie mnie kto gał tym spoxterem czy petro czy xadam. Wtedy mieli szanse ale nie ogarneli strasznie i sie wpiepszyli w wojne w najgorszym dla nich momencie, gdy spoxter dostał rooka. No ale dobra chcieli byc fajni nie wyszło, trudno. Ale to co teraz robia przechodzi ludzkie pojecie i pokazuje jak marnymi sa ludzmi, oczywiscie nie wszyscy. Po tym jak all mieli hunta i zapowiedzieli nocny pk myslalem ze na dobre pofruneli ale chyba cos nie dokonca bo szybko z tego zrezygnowali i spłacili sie prawie wszyscy. Ale zeby teraz pomagac stronie ktora i tak ma ich w dupie i predzej czy pozniej wywali ich z serwera jak juz nie bede uzyteczni czy tez jak zaczna byc niebespieczni , to juz chyba lekka przesada. Albo jest sie pewnym po ktorej jest sie stronie albo sie lize dupe w obawie o własną, to własnie robi chociazby taki pan jak Yakapushi czy tez Yubov. Z 2 strony szaczunek dla Spaawa i Jamesa ktozy powiedzieli odrazu ze nie bedzie po zadnej ze stron i jak do tej pory podtrzymuja to co powiedzieli.
Ps. Zreszta wiekszosc Aberr i czesc dusk to tylko mięso armatnie ktore jest po to by nam uprzykszać zycie. Ale jak juz chyba dało sie zauwazyc to nam juz nie zalezy na tym serwerze i na postaciach. Wiec do kiedy bedzie kaska i bedzie ekipa tak długo bedziemy meczyc Dusk i reszte Furorki.
Tyle z mojej strony pozdrawiam.
a tak pozatym to do vision dojda w ciagu kilku tygodni osoby ktore duzo znacza na serwie i zostanie tylko taifun ktory bedzie pekowal po nocach:)
LooooL np. kto taki? :)
Masywny_Titania
02-01-2007, 18:08
Watpie zeby GM-owie nie byli swiadomi tego ze taifun sharuje(sharowal, nie interesuje mnie to za bardzo) wiec byloby to hipokryctwo:P
a tak wogole to odbije od tematu...
Dlaczego jak sie przeczyta nick Imargam od tylu to wychodzi Magrami?
to sa jakies ziomki czy jaki h**?
Fejkowiec
02-01-2007, 18:20
a tak wogole to odbije od tematu...
Dlaczego jak sie przeczyta nick Imargam od tylu to wychodzi Magrami?
to sa jakies ziomki czy jaki h**?
O RLY?! -.- '' to byli koledze tak jak imargam i taifun, ale sie poklicily, no coz, bywa.. lajf is brutal end samtajms kopas w dupas wery mocno
O RLY?! -.- '' to byli koledze tak jak imargam i taifun, ale sie poklicily, no coz, bywa.. lajf is brutal end samtajms kopas w dupas wery mocno
O RLY?
a mnie sie wydawalo ze obaj przyszli z morgany tylko jak ownerzy sie zmienili to i kontkaty sie rozeszly;f
Ahcum lewap
02-01-2007, 18:54
do Tarina
Drogi Tarinie
Rafal czyli Spoxter i moj stary kolega Rafal Rycerzyk z morgany( bo tam sie poznalismy) byl dlamnie dobrym kuplem.Byl troche takim szalonym chlopakiem i nawet taifun niemogl go sobie podporzadkowac ale w tym czasie niemoglem mu pomoc.
Po 1. Niebylismy gotowi.
Po 2. Duzo osob od nas obawialo sie, ze po wygranej wspolnej wojnie z dusk, pasterze z ktorymi tak sie nielubilismy beda chieli sie nas pozbyc z serwa.
Po 3.Sunblade wykrecalo wtedy najlepszy exp na serwie kiedy to duski sie laly.
Po 4.Ekipa Spoxtera zabila nam czlonka (avelorie i chyba kogos jeszcze)Sunblade.
Po 5.Mieli zaplacic 500k za ten czyn, obiecali czekalismy, potem pisali ze jak skancza jedna akcje,niestety moze to moim bledem bylo ale za duzo osob z mojej glidy nalegalo zeby dobic ekipe spoxtera no i wtedy wydalem rozkaz zeby udezyc;/
Po 6. Zbieralismy sie do ataku na dusk ale za 2-4 tygodnie, niestety imargam ze zwidkiem sprawili ze stalo sie to po 1 tyg i byl ojak bylo.
Po 7. W Sunblade kazdy sie liczyl a do kogo dojsc glosy wachaly sie pol na pol.
mozna tak gdybac i gdybac ale gdyby szafa miala sznurek to by byla winda
Moze to byl blad ktorych wiele sie wtedy popelnialo...
Spoxter i tak zaraz zlapal haka i bysmy walczyli sami tak jak na poczatk userwa Black rose poprosilo nas o pomoc w walce z dusk.(war na 40-60 lev) wpadlismy na kanion dusk ucieklo za 2h niebylo juz black rose. Sunblade wtedy walczylo same a po 2 dniach zaplacilo payament 200k (tylko tyle bo w ekipie dusk i sun byli ludzie z morgany co razem walczyli z avis)
Tak ze Tarin mozna ksiazke napisac o histori furory a jakie kto podjol decyzje nalezy uszanowac. Czasem ludzie wybieraja mniejsze zlo:)
Sory za bledy ale jeszcze niedoszedlem do siebie po sylwku:)
Caltus tak jak juz mowilem wczesniej nie znam dokładnej histori Furory od samego poczatku serwera wiec nie wiem dokładnie jak to było , bo rozmawianie i słuchanie od innych nigdy nie jest w pełni prawdziwe i obiektywne jakby sie to przeżyło na własnej skorze. Ja tylko wypowiedziałem sie jak wyglądała sprawa z mojego punktu widzenia, tak jak powiedziałes w czasnie wojny duskow z ekipa Spoxstera Sunblade kreciło niezłe wyniki na erigu, wiec trzeba było troszke poczekac, ogarnac i cisnac na maksa jak sie da. Z tego co pamietam aveloria / feliana nie była az tak ważna osobą w Sunblade / Sunblade Se. Jest chyba kolezankna Kolka z RL, wiec mozna było sobie podarować taki atak smieszny i nieprzygotowany. Bylem wtedy ze Zwidkiem w gildi jak jeszcze miał jakis 70 lewelek i siedział na hydrach i krzyczy na Ts ze go biją ludzie z sunblade. Jak dobiegłem do respa był juz tam Ima i Pare osobek z Sunblade. Po czym zaczeło sie piekło, jak dla mnie kompletnie nierozważne posunięcie ze strony Lidera gildi. Jezeli zaczyna sie grubą wojne zabija sie najlepiej Lidera Gildia albo najwyzszy LvL/ najbardziej niebespieczną osobę. A nie wpada sie w trapa ~ po ktorym pada prawie cała ekipa. Ale tak jak mowisz kazdy popełnia błedy i na ich podstawie wyciąga wnioski. Nie wspominając faktu jak w bardzo dziwny sposob postawiłes mi warunek ze albo wychodze z Sunlade albo moj RL ziomek ma płacic 50k =./ Tez troche dziwne no ale okej juz nie wnikajmy. Pozdrawiam.
Ps. Nic jednak nie tłumaczy ludzi z dawnego Sunblade, poprostu boją sie o postacie no ale kazdy ma własny honor i własne poglądy.
alahakbar
02-01-2007, 19:44
@caltus
Mogliscie tez wtedy zapewnic spokojna gre dla smerfow ktorzy dobrze sie zgrali, jednak w razie gdyby smerfy wygrywaly wojne i tak mieliscie (mimo deklaracji neutralnosci) pomagac dla dusk~ Mozesz mi powiedziec ze to byly noobki jednak oni przeniesli sie na danubie, powbijali ladne lvl i robia tam teraz co chca.
Mieliscie tez w gildi (sunblade) kabli ktorzy na bierząco donosili o waszych krokach dla Taifuna, no i baliscie sie o swoje postacie. Czlonkowie sunblade robili tez sporo problemow innym graczom a wy nic z tym nie robiliscie i straciliscie poparcie wielu graczy.
I prosze nie nazywajcie mnie nobkiem bo mialem na furorze kilka postaci (wszystkie byly w top 25 expa) i dobrze znam stara i nowa historie furory.
@ima
wiem to z pewnych zrodel, mianowicie od osob ktore pomagaly przyszykowac wojne z katrila, wtedy istnialo jeszcze sunblade i oni ponownie byli na muszce taifa(rozwiazanie i podzial sunblade ochronil ich przed atakiem taifa)
Aha jeszcze slowo do Tarrina. Z calym szacunkiem, ale taif myslal ze i tak wbije szybko 300 lvl. Uwazal sie za niepokonanego ale jego tok myslenia zmienila gildia vision ktoa zabila go bez wiekszych problemow.
Pozdrawiam
Ahcum lewap
02-01-2007, 19:55
A to w ramach ciekawostek sklad Sunblade z Marca 2006
The guild was founded on Furora on Jul 12 2005.
It is currently active.
The official homepage is at...
Their home on Furora is Darashia, Eastern Guildhall. The rent is paid until Mar 21 2006.
Caltus ,Darshil,James Caros,Spaaw,Yenx,
Barles Karste,Frytson,Kijancz,Laen Loys,Sendrius,Tarrin Kerrax
Tryku,Yakapushi Mastah,Yamahaha,Fazest,Glovar Fanstar,Gremar
Muay Thai Fan,Nelvotta,Nevol,Pizaro,Teemer Karste,Teshe el'Baq,
Verbatov,Wayne'Braveheart,Yeebak ,Yubov,Comandor Bloker,Dalanthi
Grze'cho,Kolek el'Baq,Maziqu,Nagassh,Pavodi,Sagore,Siva Pantera,Stigandi
to byl chyba najlicznieszy sklad ale niebawem nadeszla selekcja i wybrani zostali tak zwani loyal (hehe jakie to powszechne a jak nic nieznaczace slowo na Furorze:) :)
Ale zaden z ttych loyal niewyszedl podczas wojny z Duskiness:)
Ahcum lewap
02-01-2007, 20:01
@caltus
Mogliscie tez wtedy zapewnic spokojna gre dla smerfow ktorzy dobrze sie zgrali, jednak w razie gdyby smerfy wygrywaly wojne i tak mieliscie (mimo deklaracji neutralnosci) pomagac dla dusk~ Mozesz mi powiedziec ze to byly noobki jednak oni przeniesli sie na danubie, powbijali ladne lvl i robia tam teraz co chca.
Mieliscie tez w gildi (sunblade) kabli ktorzy na bierząco donosili o waszych krokach dla Taifuna, no i baliscie sie o swoje postacie. Czlonkowie sunblade robili tez sporo problemow innym graczom a wy nic z tym nie robiliscie i straciliscie poparcie wielu graczy.
I prosze nie nazywajcie mnie nobkiem bo mialem na furorze kilka postaci (wszystkie byly w top 25 expa) i dobrze znam stara i nowa historie furory.
@ima
wiem to z pewnych zrodel, mianowicie od osob ktore pomagaly przyszykowac wojne z katrila, wtedy istnialo jeszcze sunblade i oni ponownie byli na muszce taifa(rozwiazanie i podzial sunblade ochronil ich przed atakiem taifa)
Aha jeszcze slowo do Tarrina. Z calym szacunkiem, ale taif myslal ze i tak wbije szybko 300 lvl. Uwazal sie za niepokonanego ale jego tok myslenia zmienila gildia vision ktoa zabila go bez wiekszych problemow.
Pozdrawiam
uwiez mi ciezko jest kierowac jakakolwiek grupa a historia pokazala ze najlepsza jest tyrania:p . Czy ja bylem takim zlym czlowiekiem nie mi to juz opisywac czesc osob skarcilem zapewne co byli niewini ale w polityce i wojnie zdazaja sie pomylki:). Teraz juz skanczylem przygode z tibia odalem postacie i spedzam milo czas w inny sposob ale cos w tej gowni.anej grze cos jest co niepozwala o niej zapomiec no i fajnie jest czasem z nobka pogadac z kumplami:)
wojna jest ymy bije 150 lvl imargam znowu wbija 200 falla~ wybiera sei z teamem na dh Oo Do Vision pare osob doszlo, ale przyjmowanie w trakcie wojny z dusk 70 lvli knightow, ktorzy sa jak maja pecha na burst + sd taifuna to nie wiem, ale przynajmniej więcej osóbi pare sorków.
Ah i mógłby ktos wmieszany powiedziec czmeu montura nie walczy? i doszedł do jakiejś gildii 40-50 lvli nie jest hunted?
alahakbar
02-01-2007, 20:23
@up
Montura doszedl do tej noob gildi bo lubi liderke, Silna monisie, o reszte pytaj jego.
Zielarz997
02-01-2007, 21:07
Zaraz wejdzie Pan ' eloelo520 ' i wam wytłumaczy " przeciez to Spoxster.':baby:
Noo... wreszcie rozmowy na poziomie :D:D
Bo nie są takimi konfidentami jak ty noobie...
pierdol sie ****u! Chodziło mi o to, że po co taki Taifun jest tutorem skoro olewa obowiązki? Na dodatek sam sharuje i prosze was bardzo (to do jego przydupasów) nie mówcie, że gra sam! Wątpie, czy jedna osoba przez półtora roku by wytrzymała non stop granie po kilkanaście godzin dziennie -.-
Mac-Graw
02-01-2007, 23:58
Sorry za offtopa, ile jest we fragach?? ;>
Bodzio88
03-01-2007, 00:24
Forum.tibia.com wiem ze po angielsku, Ale.. O fragi nie tak trudno się tam dowiedziec. Gorąco polecam.
Siema again ;) EloElo520 to pan Petro/Bartek ktory fakuje Spoxstera pozdro ; )
eloelo520
03-01-2007, 11:20
Siema again ;) EloElo520 to pan Petro/Bartek ktory fakuje Spoxstera pozdro ; )
o rly?
.................
A to w ramach ciekawostek sklad Sunblade z Marca 2006
The guild was founded on Furora on Jul 12 2005.
It is currently active.
The official homepage is at...
Their home on Furora is Darashia, Eastern Guildhall. The rent is paid until Mar 21 2006.
Caltus ,Darshil,James Caros,Spaaw,Yenx,
Barles Karste,Frytson,Kijancz,Laen Loys,Sendrius,Tarrin Kerrax
Tryku,Yakapushi Mastah,Yamahaha,Fazest,Glovar Fanstar,Gremar
Muay Thai Fan,Nelvotta,Nevol,Pizaro,Teemer Karste,Teshe el'Baq,
Verbatov,Wayne'Braveheart,Yeebak ,Yubov,Comandor Bloker,Dalanthi
Grze'cho,Kolek el'Baq,Maziqu,Nagassh,Pavodi,Sagore,Siva Pantera,Stigandi
to byl chyba najlicznieszy sklad ale niebawem nadeszla selekcja i wybrani zostali tak zwani loyal (hehe jakie to powszechne a jak nic nieznaczace slowo na Furorze:) :)
Ale zaden z ttych loyal niewyszedl podczas wojny z Duskiness:)
Ehh to bylo cos :)
"Ale zaden z ttych loyal niewyszedl podczas wojny z Duskiness:)"
Hm? Nie wyszedl?
4ever in my heart ~Sunblade~
o rly?
.................
Really really bartku ;)
o rly?
.................
OMG... przecież hakną Taifuna! Co Ty robisz człowieku!
OMG... przecież hakną Taifuna! Co Ty robisz człowieku!
Skąd wiesz ze to Petro?
Petro !
We Have Your IP !
What Now ?B)
Taifun gonna down too :o
Petro !
We Have Your IP !
What Now ?B)
lol jakie to dziecinne i żałosne. Nie możecie go pokonać w uczciwej walce <chociaz, wiem że nigdy tak nie będzie ze względu na boty, sharing> ale takie chwyty są poniżej pasa. Żal mi Cie Zwidek. Choć wiem, że reszta Vision dałaby radę bez pingowania go -.- Zwidek psujesz tylko opinie tej gildi, gdyż jesteś rozwydrzonym bachorem z problemami w rl.
Ech... ta Tibia chyba naprawdę wyżera mózgi...
Bodzio88
03-01-2007, 23:22
Czy ludzie w ogóle wiedzą jeszcze co to jest ironia?
Czy potrafią przeczytać choć kilka ostatnich postów a nie tylko 1?
eloelo520
04-01-2007, 13:11
Ekipa z Zasadami Nie Odpowiada Małolatom o Niższym Poziomie Inteligencji
tak, dlatego 90% osob z tego forum nie bedzie odpowiadac na twoje posty
cu
Masywny_Titania
04-01-2007, 14:33
Ekipa z Zasadami Nie Odpowiada Małolatom o Niższym Poziomie Inteligencji
Myslisz ze masz wyzszy poziom inteligencjii jesli piszesz kazde slowo z duzej litery?
lol jakie to dziecinne i żałosne. Nie możecie go pokonać w uczciwej walce <chociaz, wiem że nigdy tak nie będzie ze względu na boty, sharing> ale takie chwyty są poniżej pasa. Żal mi Cie Zwidek. Choć wiem, że reszta Vision dałaby radę bez pingowania go -.- Zwidek psujesz tylko opinie tej gildi, gdyż jesteś rozwydrzonym bachorem z problemami w rl.
Nasz forumowy Zwidek to nie Zwidek z furory... Ile razy można to powtarzać? X(
Next wypłoch który myśli, że Taifun został zabity bo został spingowany.... Gyby tak było to by się tak co dzień robiło i innym osobom też no nie?
btw. mam bana na forum tutaj, a moge nadal pisać na forum i je odwiedzać? lol?
Ban byl od polnocy, wiec wychodzi na to, ze policzylo go od 29 do 4 (7 dni), chociaz w profilu widnieje data 6.01...Dziwne ;) No to juz sciagnalem :)
eloelo520
04-01-2007, 19:18
za bycie be i fe
ymy znowu wbił lvl patriarh też yubow podobnie hmm prawie normalnie expią;p
ymy znowu wbił lvl patriarh też yubow podobnie hmm prawie normalnie expią;p
Do czasu...
Bodzio88
04-01-2007, 21:27
Do jakiego czasu? Omg polowa vision to facce i osoby do 80lvla bardzo malo osob jest zdolnych do walki Więc co stoi na przeszkodzie Duskow do expienia?
wiec zwidek... gadasz ciagle tylko glupoty nic wiecej
Maciorqa
04-01-2007, 22:24
Do jakiego czasu? Omg polowa vision to facce
Katrila - Premium Account
Imargam - Premium Account
Niraet - Free Account
Tarrin Kerrax - Premium Account
Zwidek - Premium Account
Arisstos - Premium Account
Burn Abl - Premium Account
Nordmark Oblivion - Free Account
Yamahaha - Premium Account
Yiubh Do'Urden - Free Account
Al Inferno - Premium Account
Barles Karste - Premium Account
Belandy Asco - Premium Account
Dalanthi - Premium Account
Draverik - Premium Account
Haasky - Premium Account
Kerston - Premium Account
Nefari - Premium Account
Sendrius - Premium Account
Senzel - Premium Account
Sephriot - Free Account
Thellionn - Premium Account
Xareta - Premium Account
Yeetro - Premium Account
Jak widac panie Bodzio88 tylko 4 na 24 czlonkow Vision to facce wiec nie pie**ol.
A tak btw to na konkurencyjnym forum pojawil sie taki news:
Ile EO nabił skili.
Ile Demon expa da,
Ile warte MPA,
Widac ze Vision jest popularne xD!
Bodzio88
04-01-2007, 22:31
"Omg polowa vision to facce i osoby do 80lvla" Czytaj do końca..
Osoby 80lvl~~
1. Arisstos
2.Al Inferno
3.Belandy Asco
4.Nefari
5.Senzel
Petro !
We Have Your IP !
What Now ?B)
Zwidek ale ty jestes ciemny:)Huj z tego ze macie jego Ip..??Wpuscisz mu exploita czy sniffera na Ip..??Czlowieku Ip to nie to samo co www..********** bo gdyby tak bylo to 1/2 uzytkownikow hackowala by druga 1/2 matolow.wiec wpierw pomysl co mowisz:)Bo zachwile ja ci moge podac swoje ip uzyc takiego czegos jak "Hide IP" i bedziesz widzial moje ip przez proxy z kazachstanu.Wiec nastepnym razem jak napiszesz cos tio idz do lazieki u umyj oczka!!!
A tak btw to na konkurencyjnym forum pojawil sie taki news:
Ile EO nabił skili.
Ile Demon expa da,
Ile warte MPA,
Widac ze Vision jest popularne xD!
Hehe no nic dziwnego, w koncu zrobili taki Owned Aberratio a potem Taifuna zabili i wciaz prowadza w wojnie mimo takiej przewagi liczebnej i lvlowej Duskiness. :D
COZTAPOLSKA2345
05-01-2007, 08:22
ale wy wszyscy jestescie nienormalni niektórzy co tu coś piszą wogule nie mają pojęcia o tym co sie dziejie na Furorze. Muwice ze Vission prowadzi w wojnie jakiej wojnie ???????? gdzie jest wojna oni nawed nie mogą wyjśc na open to o jakiej my wojnie muwimylol ;) Jeśli dla was jest wojną to ze zabiją kogoś i potem stają w miejscu gdzie imargam 200 lvl bloczy all a może go atakowac kilka osób np. 5 to jaka ta wojna jest ????;);) I muwicie ze Vision rozwaliło abberatio nie macie pojęcia dlaczego. Wydaje mi sie za na początku tej wojny abeeratio w 3 piewrszych openach poprostu zmiażdzili Vision potem coś sie zaczeło sypać jeśli dobrze pamiętam ;)) Aha jeszcze jedno łatwiej jest zabić 280 mastera w trapie niz 201 ek który bloczy przejście i atakuje go góra 5 osób ;)))))
Uhrobka Electric
05-01-2007, 09:30
@COZTAPOLSKA2345 ahuaHUAUHAauHUAh Gratz!! Z tego co wiem Vision przegralo tylko pierwszego open battle... zreszta widac kto tutaj jest nienormalny, Ty bys pewnie z taifunem wyszedl 1 vs. 1 i to nazywal bys open battle... Bo jak widac nie wiesz za bardzo co to jest :>
Vision poprostu miazdzy Duskow za co wielkie GratY dla nich :)
Proponuje wiec zebys ogarnal, a dopiero potem zaczal wypowiadac sie na forum :>
P.S. Gz Ortografii :D
Silna-Monisia
05-01-2007, 09:35
Jej ... Te forum powinno byc zamkniete...
Stwierdzam tak poniewaz z tego co czytam to sa tu same dzieci sprzeczajace se co chwila...
Wyzywajace itp ten temat jest do tego aby wypisywac co sie dzieje na servie a nie:
xxx: Glupi ejstes Vision jest fajne
yyy: Nie ty ejstes glupi bo dusk fajne
zzz: Oboje glupi jestescie...
Omg... Nie spamujcie a jak macie jakies problemy o kogos piszcie na prv a nie tu bo forum lada chwila bedzie zamkniete... a szkoda by bylo :)
Pozdrawiam aLL ;D
Stwierdzam tak poniewaz z tego co czytam to sa tu same dzieci sprzeczajace se co chwila...
Wyzywajace itp ten temat jest do tego aby wypisywac co sie dzieje na servie a nie:
Omg... Nie spamujcie a jak macie jakies problemy o kogos piszcie na prv a nie tu bo forum lada chwila bedzie zamkniete... a szkoda by bylo :)
Pozdrawiam aLL ;D
Czesc
Tak masz racje ale niestety niektorzy maja po 10 lat a inni tego poprostu nie rozumieja papa pozdrawiam
Zwidek ale ty jestes ciemny:)Huj z tego ze macie jego Ip..??Wpuscisz mu exploita czy sniffera na Ip..??Czlowieku Ip to nie to samo co www..********** bo gdyby tak bylo to 1/2 uzytkownikow hackowala by druga 1/2 matolow.wiec wpierw pomysl co mowisz:)Bo zachwile ja ci moge podac swoje ip uzyc takiego czegos jak "Hide IP" i bedziesz widzial moje ip przez proxy z kazachstanu.Wiec nastepnym razem jak napiszesz cos tio idz do lazieki u umyj oczka!!!
Fefin ale ty jeteś ciemny:)........wiesz co to ironia ? ; >
ale wy wszyscy jestescie nienormalni niektórzy co tu coś piszą wogule nie mają pojęcia o tym co sie dziejie na Furorze. Muwice ze Vission prowadzi w wojnie jakiej wojnie ???????? gdzie jest wojna oni nawed nie mogą wyjśc na open to o jakiej my wojnie muwimylol ;) Jeśli dla was jest wojną to ze zabiją kogoś i potem stają w miejscu gdzie imargam 200 lvl bloczy all a może go atakowac kilka osób np. 5 to jaka ta wojna jest ????;);) I muwicie ze Vision rozwaliło abberatio nie macie pojęcia dlaczego. Wydaje mi sie za na początku tej wojny abeeratio w 3 piewrszych openach poprostu zmiażdzili Vision potem coś sie zaczeło sypać jeśli dobrze pamiętam ;)) Aha jeszcze jedno łatwiej jest zabić 280 mastera w trapie niz 201 ek który bloczy przejście i atakuje go góra 5 osób ;)))))
Chyba jesteś jednym z tych nienormalnych ; >
Hellraiser
05-01-2007, 14:57
Pozdrawiam aLL ;D
Popieram, ale co zrobisz "Takie życie, taki los,..", nie wytłumaczysz tego,.. raczej,..
Omg... Czlowieku jestes rzeznik niesamowity po prostu szanuje Cie, zacznij pisac bajki czy cos w tym stylu zrobisz wielka furore. Ludzie lubia fantastyke.
A teraz Ci wyjasnie jak jest na prawde. Wojna jest wtedy kiedy jedna gildia hunci druga a taka sytuacja ma miejsce na furorze. Fragi sa liczone i Vision wygrywa wiec nie wiem o czym mowisz? Vision faktycznie roznioslo Aberratio a z tego co Ty powiedziales wnioskuje ze to Ty nie wiesz dlaczego :) Kolejna sprawa... Aberratio nie wygralo 3 open battle, wygrali tylko pierwsza mala bitwe gdzie mieli 4:2 o ile pamietam, a potem chyba 11:3 czy jakos tak. Potem Vision zobaczylo ze ich technika walki sie nie sprawdza i ze stanu 20:8 dla Aberratio zrobilo sie 50:25 dla Vision. Czy to nie jest "rozniesienie"? Dlaczego Vision nie chce wyjsc na open battle? Dlatego, ze Taifun ma 100 ms'a na 1 sd :)
Ten topic powinien nazywać się "Pierdolenie na antenie";/
Antena? Dobra nazwa dla nowego serwera :D
wrogonastawiony
05-01-2007, 19:18
Bo zachwile ja ci moge podac swoje ip uzyc takiego czegos jak "Hide IP" i bedziesz widzial moje ip przez proxy z kazachstanu.[QUOTE]
Ciut ci sie pomyliło z tym programem no ale mniejsza oto ;p Nie ukryjesz sie nim w sieci.. jak ktos dostanie twoj IP to i bedzie dostepny dla niego nawet jak masz ten program.. on ukrywa ipka przed serwerami www.. :p
[QUOTE]Next wypłoch który myśli, że Taifun został zabity bo został spingowany.... Gyby tak było to by się tak co dzień robiło i innym osobom też no nie?
Next mastaha myśli ze wie wszystko o sieci ? Bardzo łatwo kogoś spingować - a żeby sie ochronić wystarczy mieć firewalla - tyle. Założe sie ze Taifun ma takie toolsy wiec spingowac sie go niedało.
Bodzio88
05-01-2007, 19:28
Właśnie miał miejsce mass log vision wg mnie totalnie nie udany lognelo ich 16 zabili 75 pala co huncil na pohu ni loota ni nic poszli sie schowac w bardzo dobra miejscowe i? nic duski nie przyszły... Treaz vision zachowalo sie nierozsadnie mogli zabic kogos z dusk~~ wtedy moze by i po nich przyszli...
Next mastaha myśli ze wie wszystko o sieci ? Bardzo łatwo kogoś spingować - a żeby sie ochronić wystarczy mieć firewalla - tyle. Założe sie ze Taifun ma takie toolsy wiec spingowac sie go niedało.
Next mastah myśli, że wie wszystko o sieci ? Przed atakiem DDoS\DoS (czyt. przed pingowaniem) nie ma ochrony. A też spingować jest trudno, gdyż potrzebujesz lepszego internetu i komputera niż ofiara. Gdy tego nie masz, spingujesz sam siebie ;) Nie odzywaj się jeżeli nie masz o tym pojęcia, ok?
add do moich poprzednich postów z woczrajszego dnia:
Taifun Devilry (* ) Furora Sorcerer 278 +1,085,242
Magrami (*) Knight 149 53,561,981 +306,968
Sanyol (*) Sorcerer 128 33,445,715 +160,569
Wampir Nitu'sho (*) Sorcerer 122 29,002,258 +189,257
i wielu innych
chyba sobie nic nie robia z wojny z visionOo
O Szopenie!!
Misterio
05-01-2007, 22:32
Wojna nie liczy się we fragach, liczy się to kto expi [ ; więc Duski wygrywają wojne bo mogą expić ; )
Pall_Mall
05-01-2007, 22:46
Wojna nie liczy się we fragach, liczy się to kto expi [ ; więc Duski wygrywają wojne bo mogą expić ; )
LOL? To joke czy serio tak uwazasz?
Co exp ma do wojny ?
Nie rozumiem Cie. A co Vision nie moze expic? Teorytczynie każdy moze expic więc takie gadanie niczego nie udwadnia i zrozum ze w wojnie liczy sie ilośc fragów
alahakbar
05-01-2007, 22:48
add do moich poprzednich postów z woczrajszego dnia:
Taifun Devilry (* ) Furora Sorcerer 278 +1,085,242
Magrami (*) Knight 149 53,561,981 +306,968
Sanyol (*) Sorcerer 128 33,445,715 +160,569
Wampir Nitu'sho (*) Sorcerer 122 29,002,258 +189,257
i wielu innych
chyba sobie nic nie robia z wojny z visionOo
No to co nieco zdobyl tylko taifun, bo to co zrobil vampir i sanyol to nieco ponad godzina expienia.
Bodzio88
05-01-2007, 22:48
Twierdzisz ze fragi wygrywają wojne?
Lol...
Pall_Mall
05-01-2007, 22:53
Nie twierdze ze ilosc fragow decyduje o wyniku wojny pewnie zaraz napewno ktos wyskoczy ze lv decyduje mlv i wogule ze expia to juz sa najlpesi
Misterio
05-01-2007, 23:28
Co exp ma do wojny ?
Nie rozumiem Cie. A co Vision nie moze expic? Teorytczynie każdy moze expic więc takie gadanie niczego nie udwadnia i zrozum ze w wojnie liczy sie ilośc fragów
Jestem ciekaw czy Vision może sobie pozwolić na expienie ; |? Co dają fragi? Że starcili 50 albo 100k na deadzie? Padną i odrobią bo mogą expić...
Nie twierdze ze ilosc fragow decyduje o wyniku wojny Zastanów się co piszesz ; >. W pierwszym cytacie napisałeś 'zrozum ze w wojnie liczy sie ilośc fragów'
Aha i jeszcze zastanów się czy piszesz wszystkie polskie litery a nie tylko niektóre [ ;
oczy_po_ojcu
06-01-2007, 00:31
Petrobocie a ciebie zaprosili na spotkanie gildowe czy ty expiles taifunowi ? :D hehe. a co do waszego spotkania to niezla zwala, spotykac sie na rl zeby rozmawiac o tibi ? no wsumie nic innego poza nia nie masz haha. a mam pytanko , w tym roku rowniez do angli wyjezdzasz ? :D muhaha
HAIL REBELIA :D
sory ze offtopic
Co sie stalo krzysiu ze juz nie lubisz murzynskiego petrobota?
06-01-2007, 00:33
a i 3m sie z fartem bo jak tym razem wyjedzie do angli to zrobi kyrce pociska
bo jak by inaczej murzyn bez expienia wytrzymal
06-01-2007, 00:36
Jestem ciekaw czy Vision może sobie pozwolić na expienie ; |? Co dają fragi? Że starcili 50 albo 100k na deadzie? Padną i odrobią bo mogą expić...
Zastanów się co piszesz ; >. W pierwszym cytacie napisałeś 'zrozum ze w wojnie liczy sie ilośc fragów'
Aha i jeszcze zastanów się czy piszesz wszystkie polskie litery a nie tylko niektóre [ ;
Miał byc przecinek po Nie, moge pisac z jakich liter mi wogodnie i pisac polskie ktrore mi podobaja
kostooch
06-01-2007, 00:48
Co exp ma do wojny ?
nie, nie moze, chyba, ze o 3 w nocy.
Kurwa szkoda mi Taifuna :( Vision ****e niemyte z Imagramem na czele X( Grrr! Tak czy owak Taifun to odrobi i niech zajebie tą całą niemytą gildie :cup:
LOL? To joke czy serio tak uwazasz?Co exp ma do wojny ?Nie rozumiem Cie. A co Vision nie moze expic? Teorytczynie każdy moze expic więc takie gadanie niczego nie udwadnia i zrozum ze w wojnie liczy sie ilośc fragów
Ech...idzie sobie 3 z Vision na Demony a tu nagle Duski wbijają których jest z 10 i w tym Taifun. Co możesz zrobić ? Chyba nic... No chyba że oni łażą całą gildią na hunty tera :lol:
Bambooha
06-01-2007, 01:04
Ej,Chlopaki :p Jest moze jakis temat z ss'ami z furory ? ja szukalem i nie moge znalezc ;s ;\
Ej,Chlopaki :p Jest moze jakis temat z ss'ami z furory ? ja szukalem i nie moge znalezc ;s ;\
Jest wystarczy poszukać na zaawansowanym wyszukiwaniu. I niepisz tu takich głupot jak trwa wojna ! X(
Zull Lucyfer:
Jan 06 2007, 07:56:58 CET Killed at Level 120 by Zwidek and by Yeetro
11:9 :D
Małe sprostowanie co do wczorajszego mass loga.
Otóż sprawa wygląda tak, że logneliśmy wczoraj z zamiarem ubicia Taifuna który expił na PoI lecz niestety wielki hero Taifun~ się wylogował, więc my w tej sytułacji, aby pokazać im, że sie ich nie boimy nawet w dzień, zabilsimy
Irow Meft
Jan 05 2007, 17:56:15 CET Killed at Level 75 by Zwidek
and by Katrila
Lecz oni nie przyszli po nas, czego ?
Na to pytanie odpowiedzcie sobie już sami.
MagField
06-01-2007, 10:41
Taifun niby bohater wielki ,a pvp ma naprawde słabe...
olimpijski
06-01-2007, 10:56
A co by kurwa zrobił sam Taifun na 15 ludzi z Vision? Puścił by 4 razy ue? Vision by wtedy ani jednego SS nie zuzyla... Gdyby sie lognoł ponownie gdy Vision byli on-line to moglby z łatwością wpaść w trapa ...
Bodzio88
06-01-2007, 11:14
Mimo wszystko widac logneli sie za daleko.
Vision rzadko popelnia takie bledy;)
Zwidek co tak cwaniakujesz ze Taif non toper gra i nie ma zycia..??Popatrz sie na swoj czas online i sie zacznij z siebie napieprzac chyba ze gra was 5 od pon do piatku:/
Zwidek co tak cwaniakujesz ze Taif non toper gra i nie ma zycia..??Popatrz sie na swoj czas online i sie zacznij z siebie napieprzac chyba ze gra was 5 od pon do piatku:/
Czytanie ze zrozumieniem, duża cześć polskiego społeczeństwa ma z tym problem.
Przeciez zwidek to nie zwidek lol...
Wczoraj Duskiness urzadzili sobie pk w ab :D Zabili mi knighta potem skasowali jeszcze paru 20 lvli i byli zadowoleni z siebie. Najbardziej podobalo mi sie jak Nenon zabil 9 red skulla a Dalus krzyczal do noobkow w dp "No Kurwa KTORY KOZAK WYJDZIE"
ehhh... zal :*
Bodzio88
06-01-2007, 11:54
Taifun znalazł sobie nowego pupilka xD:
Taifun Devilry (Seth Ymy)
Ymy (Seth Taifun)
Ciekawe hmm Na jak Dlugo?;>
eloelo520
06-01-2007, 12:04
Przeciez zwidek to nie zwidek lol...
Wczoraj Duskiness urzadzili sobie pk w ab :D Zabili mi knighta potem skasowali jeszcze paru 20 lvli i byli zadowoleni z siebie. Najbardziej podobalo mi sie jak Nenon zabil 9 red skulla a Dalus krzyczal do noobkow w dp "No Kurwa KTORY KOZAK WYJDZIE"
alez ty przezywasz tego zgona
żal był jak cie 14 level zabił ze 2 miesiace temu :D
Pall_Mall
06-01-2007, 12:41
Ymy (Seth Taifun)
Taifun juz miał kilku pupilków :d
Zobaczymy jak skończy tenB)
oczy_po_ojcu
06-01-2007, 12:42
a rafcio grasz gdzies teraz?
Bartholomew
06-01-2007, 13:05
Taifun juz miał kilku pupilków :d
Zobaczymy jak skończy tenB)
nah nie pupilkow tylko poprostu lizajdupow;]
eloelo520
06-01-2007, 14:41
a rafcio grasz gdzies teraz?
powinienes wiedziec co i jak sie kreci
oczy_po_ojcu
06-01-2007, 14:56
a wiesz ile ja nie gralem zpol roku peklo a tak malo z kim gadalem i nie wiem gdzie kto tera gra
ale wezme pigulke to zobacze co nie :D
Silna-Monisia
06-01-2007, 15:06
HiHo
B) Mam pytanie dlaczego w sprawy zwiazane z furora wtracaja sie osoby z innych serwow ? i zarazem kazdyz nich obraza taifuna ? ... Taiun to najleprzy gracz z polski a wy jedziecie swojego rodaka... Przypominam ze to nie taifun robil PA i zostal nagrany... Do imagrama tez nic nie mam ale nie wtracajcie sie w sprawy ktore was nie obejmuja..X( . To ich prywatna sprawa a nie wasza... papa
Pozdrawiam ALL =] !! :;)
SanYol,Montura,FaLl,Moczykij -> BuZiOollLL ^*^
styl_nad_style
06-01-2007, 15:08
Zull Lucyfer:
Jan 06 2007, 07:56:58 CET Killed at Level 120 by Zwidek and by Yeetro
11:9 :D
Rodrigez Maximus
Jan 05 2007, 22:10:56 CET Killed at Level 55 by Dalus On Sunss and by Fenix'Gru
AHAHAHAHAHHAHAHAHAH!
eloelo520
06-01-2007, 15:09
HiHo
B) Mam pytanie dlaczego w sprawy zwiazane z furora wtracaja sie osoby z innych serwow ? i zarazem kazdyz nich obraza taifuna ? ... Taiun to najleprzy gracz z polski a wy jedziecie swojego rodaka... Przypominam ze to nie taifun robil PA i zostal nagrany... Do imagrama tez nic nie mam ale nie wtracajcie sie w sprawy ktore was nie obejmuja..X( . To ich prywatna sprawa a nie wasza... papa
Pozdrawiam ALL =] !! :;)
SanYol,Montura,FaLl,Moczykij -> BuZiOollLL ^*^
najlepszy gracz a najwiekszy lvl w polsce to spora roznica. pomysl zanim napiszesz bo ja bym go najlepszym graczem w polsce nie nazwal
Ymy (Seth Taifun)
Do czasu gdy go nie wywali z serwa jak reszte swoich "przyjaciol"
@Zwidek
Wyjdz i potrenuj bo tylko robisz dym na forum, nie masz zycia RL wiec podszywasz sie pod inne osoby, jak zwykły bot.
@Zull
Kolejny smieszny człowiek ktory kozaczy jak jest 20 duskow online ale jak juz jest 3-4 to nie wie co sie dzieje... Pozdro dla takich ludzi.
@Taif
Expij sobie expij. Bo sam dobrze wiesz ze to nie jest exp tylko doexpianie.
A Mateuszek Dragon Wielki moze Cie dogoni przy odrobinie szczescia. ;(
Misterio
06-01-2007, 15:30
najlepszy gracz a najwiekszy lvl w polsce to spora roznica. pomysl zanim napiszesz bo ja bym go najlepszym graczem w polsce nie nazwal
Ona nie miała na myśli najlepSZego polskiego gracza tylko najlepRZego xD
Taiun to najleprzy gracz z polski
Co exp ma do wojny ?
Gdyby mogli expić to by expili a nie siedzieli całymi dniami na Ventrilo/Ts i czekali aż ludzi z Duskiness będzie mało żeby wyjść :)
Pozatym w przypadku tej wojny nie liczy się ilość fragów :D tylko panowanie nad serwerem, a jak narazie to Duskiness może expić i Duskiness ustala wszelkie zasady na tym serwerze. Vision może jedynie logować się co jakiś czas, zabijać kogoś, uciekać, chować się i czekać aż zniknie PZ żeby mogli dać loga ;) A potem pisać posty na forum :)
Jak dla mnie to ta wojna wygląda jak takie Team PK ze strony Vision ;) Wychodzą tylko jak jest mało osób z Dusk~ po to żeby sobie zabić pare osób i cieszyć z locika którego wykorzystaja do zakupu sprzętu na następne PK :D
styl_nad_style
06-01-2007, 16:07
Jak dla mnie to ta wojna wygląda jak takie Team PK ze strony Vision ;) Wychodzą tylko jak jest mało osób z Dusk~ po to żeby sobie zabić pare osób i cieszyć z locika którego wykorzystaja do zakupu sprzętu na następne PK :D
a jak juz wyjda, to trapuja sie w jakims korytarzu i zastawiaja z wszystkich stron noobcharami :<
Bodzio88
06-01-2007, 16:08
Porównaj sobie siły vision /Duskiness wtedy zoriętujesz się dlaczego tak wygląda
Lecz jeśli w walce jesteś tak dobry jak w gadaniu głupot i tempactwie Zapewne zsolował byś całe duskiness expiąc przy tym na demonach.
a jak juz wyjda, to trapuja sie w jakims korytarzu i zastawiaja z wszystkich stron noobcharami :<
No i co duski & aberr mają na to poradzić ?...
Nie będą się pchać w trapa na pewną śmierć
Pozdro dla TARYNA, Zfidka, Ymargama!!!
Wisz co sie ino liczY?, Szacuneczek dla kumatych!
Bartholomew
06-01-2007, 16:17
HiHo
B) a skad wiesz ze z innych serwerow;d
NAJLEPRZY ta tfoja ortografja jest najileprza
miom zdaniem VISION juz dawno powinno skonczyc i sie poddac, ta wojna do niczego nie prowadzi, a jeszcze przy ich silach;] stosuja techniki polakow na potopie ale to tylko do czasu. jedyne co moze to rozstrzygnac ta wojne to open battle
Bodzio88
06-01-2007, 16:30
Poddac sie i zapłacić lol to jest dopiero w stylu polaków A to ze walcza i sie nie poddaja choc jest ich mniej maja gorsze lvle i ogolnie minimalne szanse na wygraną chwala im zato. a ze nie nie ida na open swiadczy tylko o ich mądrości. Metoda walki jaka stosuja jest najmadrzejszym rozwiazaniem w tej chwili.
Bartholomew
06-01-2007, 16:36
Poddac sie i zapłacić lol to jest dopiero w stylu polaków A to ze walcza i sie nie poddaja choc jest ich mniej maja gorsze lvle i ogolnie minimalne szanse na wygraną chwala im zato. a ze nie nie ida na open swiadczy tylko o ich mądrości. Metoda walki jaka stosuja jest najmadrzejszym rozwiazaniem w tej chwili.
moze mowisz i prawde, ale ich wysilki nie maja przyszlosci ani sensu;]
Hellraiser
06-01-2007, 16:37
Może będą lepsze czasy na Furorce, w które wątpie coraz bardziej z dnia na dzień, od dłuższego czasu. =/
Bodzio88
06-01-2007, 16:41
Mają sens.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.